Nedelja, 13.08.2017.

17:00

Bačka prva dala gol Zvezdi, Zvezda prejaka

Crvena zvezda pobedila je Bačku sa 3:1 na svom terenu u petom kolu Superlige Srbije.

Izvor: MLJ

Baèka prva dala gol Zvezdi, Zvezda prejaka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

185 Komentari

Sortiraj po:

Luka

pre 6 godina

Kakav grljaš onaj Peđić, kod prvog gola naslonio se na odbrambenog igrača Bačke i oborio ga , naravno nema prekršaja, ko bi to smeo da sudi....

Nenad

pre 6 godina

Sad je prejaka za Backu a u cetvrtak ce biti nejaka.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 14. avgust 2017 03:15)

Sram te bio gadim se od ovakve ljude!!!!!. Ti češ pre navijati za nekoga iz Rusije a ne za domaču ekipu zar za tebe ne bi bio lepo da dva Srpska ekipa uđe u Ligu Evrope. Ti nisi ni.pravi Srbin!!!!!

BBRS

pre 6 godina

Pesic od 9 dodavanja 8 pogresno,ni jedna finta mu nije prosla .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (serhio, 13. avgust 2017 20:48)

И дао први гол !

BBRS

pre 6 godina

Sad je prejaka za Backu a u cetvrtak ce biti nejaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 14. avgust 2017 03:15)

А ту је и смарач са супер интересантним коментарима, е, о томе ја причам, прочитајте ком.
Мој син од 4 године би лепше саставио.

Nenad

pre 6 godina

Grobari mi smo pobedili Bačku jeste mala ekipa al je pobeda naša!!!!!!. A šta vi tu tražite???? Ja nisam ništa napisao kad ste izgubili protiv Voždovca :-D

beograd_moskva

pre 6 godina

Golove za Zvezdu su postigli Pešić u 38 (ocekivano), Abraham Frimpong u 54. i Uroš Račić u 86. minutu (ali ova dvojica... sta njima bi da dadnu golove?!)

ford

pre 6 godina

@dragan ,19:34h
Vidi se da si bezao sa casova srpskog!!Ali nisi trebao zato sto se javno brukas!!Svi mi umemo da pogresimo,ljudski je to ali razlika izmedju nas 'prosecnih' i tebe je sto smo mi pismeni!!
Da,umalo da zaboravim:
bravo Zvezdo!!

Jegerbul

pre 6 godina

Interesantne prozivke sa lavora apropo derbija u stilu"trsite se do derbija" ... Po kojoj se to statistici vodite da mi je znati...Kompleksi su čudo.

Sajmon

pre 6 godina

Analiticar amater@..i ne pricam ja ovo napamet jer se vec potvrdilo da sam isto pricao i za neke ranije igrace koje su mnogi hvalili i potvrdilo se da sam bio u pravu..kao na pr za Micka..pa onog Kovacevica sto je isto igro zadnjeg veznog..pa Jovica..i ne mogu se jos setit jos koji..vecina je u njih polagala velike nade a od njih nikad pravi igraci nisu postali..tako ce isto biti i sa Adzicem..Racicem..i slicnima..

Beogradjanin

pre 6 godina

Ja sam fasciniran kakva je tuga navijati za zvezdu,pa svake godine se ponadate i isti scenario na vrhu ste sveta do derbija i posle povratak u realnost!ovaj put prvo vas vraća Krasnodar sa petardom !
Kakva igra zvezde protiv Bačke,Surdulice, Sparte hahahha ma Barsa ste!

zex

pre 6 godina

Pesic ce biti najbolji strelac lige upamtite to.Decko je rodjeni golgeter i veliki je borac razlog zbog par greski lezi u terenu a ne u igracu.

Sajmon

pre 6 godina

Analiticar amater@..svi nabrojani igraci su vec imali dovoljno vremena da pokazu kvalitet ali nisu jer ga nemaju..nemaju ga za Zvezdu koja ne igra Ligu Sampiona ali sa ovakvim igracima nikad nece ni igrati a to sigurno nije ono sto zele navijaci..da bi igrao za veliki klub kao sto je Zvezda moras da imas kvalitet vise a ne da budes neki prosek koji su navedeni igraci..evo mali Ilic koji je usao odmah se vidi da je igrac iznad proseka iako je mnogo manje iskusan i mladji od igraca koje sam nabrojo da nisu Zvezdu ali kad imas kvalitet odmah se to mozes pokazati..na pr Ruiz je bio slican igrac kao Adzic..Racic..Rikardinjo..ima kvalitet ali nedovoljan za Zvezdu i dzaba sto mu je davata sansa i igrao je i adaptirao se i opet nista jer takvi igraci su limitirani do jednog nivoa i ne mogu vise kolko god ih ti cekao..samo treba imati oko i prepoznati ko je kakav igrac odmah a ne cekatu i na kraju opet nista..

mbođ

pre 6 godina

Ovi koji hvale Milijasa u zivotu Loptu nisu sutnuli. Vi gledate povrsno Miljasa a Ja gledam ucinak na terenu.
(zex, 13. avgust 2017 18:14)

Pa namestio je takoreci sva tri gola, izbacio Milica 1 na 1, i golman mu odbranio sut. Malo li je ucinka za rezervu?

cole

pre 6 godina

odlicno, skoro pa rutinski sa "drugim timom"! cak i igraci koji nisu u najboljih 11 za najjace utakmice deluju dobro na terenu, fizicki vise nego dobro pripremljeni, a na terenu koji je katastrofalan sjajno su se postavljali i borbenoscu nadoknadjivali nedostatak utakmica u nogama. svako ko iole pomisli da pomene milijasa u svom komentaru najpre neka mu se nakloni do poda jer je upravo u utakmici koja je "unapred dobijena", po uzasnom terenu, gde je i te kako potrebna snaga, pokazao zasto je u zvezdi. hvala nenade, kapa dole za svaki minut na terenu. bezveze je analizirati igru pojedinaca jer ne verujem da puno nas ima osnova za to, ali svakako da je dobro sto ovakve utakmice dobijamo kao tim a ne na pojedinacni kvalitet. sve u svemu, srecno zvezdo u krasnodaru, a za nase "poljane" i drugi tim ce biti dovoljan!

oberin martel

pre 6 godina

Oberin Martel
____

Real je pred svaku vaznu odmarao Ronalda.Tim se ne sastoji od 11 igraca
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Banovo brdo, 13. avgust 2017 19:45)

Pa i nije baš ali nije ni važno. Mi maltene svaku utakmicu u domaćoj ligi igramo sa kombinovanim sastavom.

Вељко

pre 6 godina

Честитке Звезди на победи,жељи,борбености.Било је ту опет пропуста у одбрани,али све у свему-позитиван утисак.
Бачка ме пријатно изненадила,занимљива екипа,са пар одличних играча.
Морам да се осврнем још једном на тренера Милојевића.
Најзад је Србија добила одличног тренера,који разуме игру,играче...
Тренера који је поставио стандарде,принципе игре који морају да се испоштују ма ко био на терену.И у тој намери прилично успева.Користи много играча у ротацији,а игра и резултат не трпе.Тако може у сваком тренутку да се ослони на било коју 10-орицу(голман увек незамењив).
Па данас је један Милијаш одиграо толико пожртвовано као да је на почетку,а не на заласку каријере!
Млади Рачић показује да би могао да буде достојна замена повређеном Јовичићу(нема везе са голом/ трчање,проток лопте,једноставна решења).
Канга ме разочарао.Изашао је на терен као да се игра са децом на пољанчету(убеђен сам да ћему Милојевић скренути пажњу на то).
Све у свему,оптимиста сам пред наставак сезоне и двомеч са Краснодара.
Ова екипа има довољно адута да може квалитетно да се супротстави екипама тог ранга(са бољима још не можемо) и тренера који уме да је води!
Момци,делије, срећно вам било у Русији!

nex

pre 6 godina

Nije loše igrao ni ovaj kombinovani tim, šteta za gol koji je primljen posle sedam mečeva. Jedino Pešić loš kao i uvek dečko svaku petu šansu iskoristi to protiv ovakvih timova nije presudno ali protiv jačih u evropi kada na celoj utakmici dobiješ dve tri šanse za gol ne prolazi a i iskreno mnogo greši u dodavanjima

analiticar_amater

pre 6 godina

Fripong..Babic..Adzic..Racic..Rikardinjo..i Pesic koji strasno podseca na Sikimica jer nema nikakvu tehniku samo sto je malo brzi i okretniji a previse kosta nisu igraci za Zvezdu..ali tek mi sad nije jasno zasto je Muslin ovog Pesica zvao u reprezentaciju..jedino ako je morao zbog menadzera ili ovaj ima neku jaku vezu ali sa fudbalom veze nema..Babica nikako ne bih voleo na stopera protiv Krasnodara..bolje i Racic umesto Bakule a Le Talek na stopera..
 (Sajmon, 13. avgust 2017 19:40)

Tuga od komentara. Zvezda inače igra četvrtfinale lige šampiona pa navedeni igrači nisu dobri za nju. Pešić kao DRUGI napadač tima dao 5 golova na 5 utakmica, prošlo kolo namestio 3 gola (dve asistencije i iznudjen penal) ali on nije igrač za Zvezdu. Trebao je da da barem 10 golova! Adžić mlad, talentovan, ima potencijala, ali eto posto ne pokida na svakoj utakmici ni on nije za Zvezdu. Rikardinjo posto nije momentalno eksplodirao, trbe ga se resiti iako jedan Milojević misli da covek ima kvaliteta i da ga treba sačekati. Boze me sačuvaj kakvi eksperti ovde sve komentarisu.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Posao uspješno odradjen posao , šteta zbog primljenog gola . Dosadili ste više sa pričama o terenu , cijeli dan se govori da se NOVA TRAVA POSTAVLJA U SEPTEMBRU ! A sad ono najvažnije "operacija Krasnodar" ! BRAVO ZVEZDO !

oberin martel

pre 6 godina

Iskreno, neshvatljivo mi je ovo stalno odmaranje igrača. Pa ovi što po pola godine igraju LŠ u domaćem prvenstvu igraju skoro uvek sa najačim timom. Što više utakmica tim je bolji i uigraniji. Tako je prošle godine počeo i Božović pa smo prošli kako smo prošli. Anđelković, Milić, Adzić, Račić,Gobeljić ... bi trebalo da igraju samo kada nema ko drugi da igra a ne svaku utakmicu u prvenstvu kombinovani tim. Obiće nam se o glavu ovo Miloje.

Janis

pre 6 godina

Za ove koji kazu da je poseta slaba: Na stadionu je bilo oko 12'400 gledalaca sto je daleko iznad proseka u nasoj ligi. Istina da je bila nedelja i da je ulaz bio besplatan, ali ipak je sad sezona godisnjih odmora, lose vreme, a i da se ne lazemo, ne tako atraktivan protivnik Backa. Bice pun stadion protiv Krasnodara i Partizana, nemojte s brinuti

Sajmon

pre 6 godina

Fripong..Babic..Adzic..Racic..Rikardinjo..i Pesic koji strasno podseca na Sikimica jer nema nikakvu tehniku samo sto je malo brzi i okretniji a previse kosta nisu igraci za Zvezdu..ali tek mi sad nije jasno zasto je Muslin ovog Pesica zvao u reprezentaciju..jedino ako je morao zbog menadzera ili ovaj ima neku jaku vezu ali sa fudbalom veze nema..Babica nikako ne bih voleo na stopera protiv Krasnodara..bolje i Racic umesto Bakule a Le Talek na stopera..

crni_redstar

pre 6 godina

okej teren los, popravice ga septembra sta sad? komentarisite fudbal, svi pisete jedno te isto, ko da vi treba da trcite, a ne da lezite u fotelji sa cipsom i pivom u krilu.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Svaka čast Bačkoj, ali ipak treba biti realan i reći koliko njih iz prvog tima nije igralo!! Dobro, ovi ostali su odmorni i mogu da daju sve od sebe u četvrtak!!

Komunalac

pre 6 godina

@Dragoslav blixa...Ovo saopstenje mora da je Vucelic pisao...lici na 90'! Zaista ne mogu da verujem da zdrav razum moze da ovako nesto napise...

Zlatko

pre 6 godina

Novi Macron dres košta 8 hiljada u RedStarShopu!?
(wtf, 13. avgust 2017 18:49)

Pročitavši tvoj komentar pomislio sam da se šališ. Pogledao na sajtu, kad ono stvarno: novi dres 65E. Čak skuplji od Puminog, koji je bio 50 ili 55. I to je mnogo, ali ovo je već preterivanje. Ko će kupiti dres po toj ceni? Cena je kao da nam je standard duplo bolji a mi redovni učesnici evropskih utakmica u martu mesecu. Ne tražim ja da bude 20E, to nije realno, već da cena bude normalna.

Fabrika Metalnih Proizvoda

pre 6 godina

@kako Piper iskusno navlaci kad god treba...te faulovi, backa svaki prelazak preko centra ofsajd, replay arene ne postoji, faul kod gola Pesica..evo sad tvrdim da zvezda nijedan poraz nece imati a Partizan jedinu sansu ima sto se derbi igra tri puta ...to se vec sada vidi iako je prvenstvo vec pocelo.
(dovla_do, 13. avgust 2017 17:48)

Au, brate, kako vam ne dosadi vise...samo kukate i sve je protiv vas...
Mislim da su igraci Backe manje disali, da bi namerno slabije trcali, a ovi nece replay da postave, da vidimo sporne momente disanja igraca Backe.

Dragoslav Blixa

pre 6 godina

Još jedna nezaslužena pobeda zvezdaša. Toliko sudiskog navlaćenja protiv ispodprosečnog tima kao što je bačka znači strašno je. ja bih se stideo kada bi moj partizan tako danas pobedio vojvodinu. šta želim reči, pa prvi gol je postignut u maradonskom stilu dakle rukom. treči gol je postignut a milijaš je pomerio loptu izvan one polakružne linije kod kornera dakle nepravilno izveden korner. realan rezultat protiv bačvana je 1:1. e moja zvezdo i te kako si spala na niskim granama. oćito je prvenstvo več sada rešeno i uzalud se nadamo poštenju i dobroti.

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 6 godina

Rutinski,bravo momci.Nova tri boda i u lepom raspolozenju idemo na Ruse.Bravo za Pesica,nastavlja golgetersku seriju i to ce mu dodatno podici samopouzdanje i bice sve bolji

analiticar_amater

pre 6 godina

Backi golman kod drugog gola usao u gol i postavio se. Valjda da sto pre izvadi loptu iz mreze i posalje na centar
(e ko vas nezna..., 13. avgust 2017 18:47)

Strasno za sta se vi hvatate. A gde je trebao da stane? Bačka se trudila da ne primi ni jedan gol, momci su se borili do kraja i sprecili dosta izglednih prilika za Zvezdu. Ali vi nastavljati sa vašim teorijska zavere. Samo ne možete da se dogovorite jel nas protivnici puštaju ili nas sudije guraju, pa koristite i jednu i drugu priču kako vam dune.

BAKI

pre 6 godina

Prava nedeljna utakmica,više ležerna nego takmičarska.Protivnik prilično slab u pokušaju da skupo proda kožu,zatresli mrežu zahvaljujući već pomalo uspavanoj odbrani Zvezde.Dvojac veterana Milijaš-Anđelković su igrali kao da su uveliko na nekom početku a ne na zalasku karijere.Svaka čast na ovakvoj partiji. Jedino nisam shvatio šta su igrali Milić i Rikardinjo,kao da su greškom tu,da popune broj.

RASA

pre 6 godina

Ovi sto su nam danas igrali ne zasluzuju ni rezerve da budu a u Evropi bi mogli samo lopte da sakupljaju.Pesica smo skupo platili ali je decko veliki promasaj treba mu 10 sansi da da gol.A ovi drugi moraju u skolu da nauce osnove fudbala jer od 10 paseva mi imamo 9 pogresnih i ni jedan iz prve.Ako i dalje budemo igrali sa kombinovanim timom sledecu gubimo.

dragan

pre 6 godina

Još jedna nezaslužena pobeda zvezdaša. Toliko sudiskog navlaćenja protiv ispodprosečnog tima kao što je bačka znači strašno je. ja bih se stideo kada bi moj partizan tako danas pobedio vojvodinu. šta želim reči, pa prvi gol je postignut u maradonskom stilu dakle rukom. treči gol je postignut a milijaš je pomerio loptu izvan one polakružne linije kod kornera dakle nepravilno izveden korner. realan rezultat protiv bačvana je 1:1. e moja zvezdo i te kako si spala na niskim granama. oćito je prvenstvo več sada rešeno i uzalud se nadamo poštenju i dobroti.
(Dragoslav Blixa, 13. avgust 2017 19:07)
Kako vas ne smori vise? Kukate bre vec 5 godina minimum intenzivno od prvog kola,na svakoj Zvezdinoj utakmici baljezgate nebuloze ovde. Umesto u svoj brlog da gledate...ja bih se stideo kada bi moj partizan,e moja zvezdo? Sta je kriza identiteta,kao i polovina vase tribine? Postenje i dobrota od vas? Pa to se nije videlo jos od kako je sps zavladao 90-ih,a Marjanovic premijer postao vas predsednik,vi ne znate pravo znacenje tih reci.Probacu da ti objasnim,postenje i dobrota ne znaci da vama uporno namestaju titule,to te je neko prevario

Petar

pre 6 godina

Kad vec nemamo para za igrace kao u Premier ligi, kad nemamo para za stadion kao u Premier ligi..pa imamo bar pare za TRAVU kao u Premier ligi!! Ako ni to nemamo onda gasi fudbal sta ce nam??

Vukasin

pre 6 godina

Smanjiti superligu na 8 timova. Recimo samo klubovi koji poloze 500k eura, kapacitet stadiona 10k mesta mogu da ucestvuju. Da ima nekog smisla igrati utakmice, a ne da se gleda negledljivo. Sampion 3miliona prihoduje. Recimo, Zvezda, Partizan, Vojvodina, Radnicki Nis, Sloboda Uzice, Cuka, Borac Cacak, Radnicki Kragujevac. Jedan ispada, onaj koji udje dobija 1milion eura, samo ako ispunjava gore navedene uslove. Karta za svaki mec minimum 500din, televizijski prenosi internet pripejd televizija. 4 stranca po timu, nezvanicni dogovor igramo da damo gol vise, ne da primimo gol manje. Svi treneri ispod 40god. Zar je to toliko tesko? Kome je ovo u interesu?

Visko - najbolji teniski komentator

pre 6 godina

Ovaj Pesic mi se ni malo ne svidja kao igrac. Decko ne zna da baci pas na metar udaljenosti. Bas bas los je bio danas.

pivljanin

pre 6 godina

Još jedna nezaslužena pobeda zvezdaša. Toliko sudiskog navlaćenja protiv ispodprosečnog tima kao što je bačka znači strašno je. ja bih se stideo kada bi moj partizan tako danas pobedio vojvodinu. šta želim reči, pa prvi gol je postignut u maradonskom stilu dakle rukom. treči gol je postignut a milijaš je pomerio loptu izvan one polakružne linije kod kornera dakle nepravilno izveden korner. realan rezultat protiv bačvana je 1:1. e moja zvezdo i te kako si spala na niskim granama. oćito je prvenstvo več sada rešeno i uzalud se nadamo poštenju i dobroti.
(Dragoslav Blixa, 13. avgust 2017 19:07)

Jel to Slobin Vučela komandovao opšti juriš botova?

Капетан Немо

pre 6 godina

Eeeeee, primila Zvezda gol! Šteta, nije baš morala. Ipak, bolje od Bačke nego od Krasnodara ili Partizana.
Napred Zvezdo!!!

Petar

pre 6 godina

Gledam Manchester - West Ham i prebacim na Zvezdu da vidim gol, brate kad sam teren video zamalo sam se slogirao. Pa oni kao da na tepihu igraju a nasi na njivi, znaci pocetak je sezone a teren nam ko pomocni teren 7.lige u Engleskoj, sramota!!

Olivet

pre 6 godina

Sramota te kakav je teren,necija 3.liga ima bolje uslove.Kako ih sve nije sramota,pa na ovom stadionu i reprezentacija igra,kao da smo u proslom veku,za nas je vreme izgleda stalo.Bruka i sramota!A ovamo se prepucavaju i svadjaju.Tuga!

Dzoni

pre 6 godina

Evo vam ga Rikardinjo centralno iza napadaca. Opet nevidljiv. Al dobro, los je teren...izgovori izgovori
(fancy, 13. avgust 2017 17:47)

Izbacio Pesica 1 na 1 sa gilmanom, lepo dodao do Milijasa kad je golman jedva skinuo sut, nekoliko lepih dodavanja i jedan odlican sut za malo pored stative...
Nevidljiv?

Banovo brdo

pre 6 godina

Pre dve godine UEFA je finansirala svetlo na Zvezdinom a travu na JNA. Teren na JNA nista bolji.Kao na finalu Vimbldona.Ima zemlje. Nase podneblje tesko moze da ima pravu englesku travu

20 kinte

pre 6 godina

Što se tiče terena, to se obratite Savezu. Trebalo je da postave novu travu, pa se izgubio voljni momenat posle sukoba Terza - Kokeza. Samovolja jednog čoveka ne bi smela da bude prepreka Savezu da uskrati teren i travu Zvezdi, prema dogovoru. Trava se menja posle utakmice sa Moldavijom. Inače, za ove pametne što pričaju kako je trava loša, to je isti tip trave kao na Alijanc Areni, samo mi kao klub nismo imali srestava da to održavamo kako treba, a prema dogovoru sa Savezom, oni su trebali to da održavaju, a kada je trava propala, još u junu da je srede. Toliko ih se tiče i rezultat nacionalnog tima, kojem će sigurno više smetati ovakav teren od Moldavana. Znači, sve zbog sujete jednog čoveka koji će na kraju da se diči i busa kako je on nešto uradio za srpski fudbal ako reprezentacija ostvari uspeh. To što je sahranio pola malih timova u Srbiji izmenom statuta, ukinuo pravo glasa superligaša u Savezu te degradirao prvenstvo onom prošlom sezonom, to ništa. A vi Bog neka vam je u pomoći u derbiju ako se ne pojačate na tri mesta u timu, ovaj tim Zvezde bi vas kantao a kamoli onaj prvi koji čuvamo za Krasnodar.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

2:0 je opasan rezultat.Ovako Vosa vodila protiv Zvezde 8 marta pa izgubila, videcemo da li ce Backa bar 1 gol dati.

Dejan

pre 6 godina

Na ovakvom terenu je tesko i gol dati,da o nekoj igri leprsavoj ne pricamo.Daj boze da se u ovim rupama niko ne povredi.Ovo mora pod hitno da se sredi,ne znam koliko je potrebno vremena ali koliko god vec od sutra da se pocne!Ovakav teren je stvarno sramota za tako veliki klub!

samo kažem

pre 6 godina

@zex lepo ti čovek objasnio sve ali ne vredi... Pa pogledaj učinak dva gola posle njegovih prekida a ti se i dalje koprcaš da odbraniš svoj stav

Nicky boy

pre 6 godina

Ahahahaha, Pešić sam kao duh, nigde oko njega igrača Bačke. Sklanjalica, iz aviona se vidi.

A kako bi drugo drvena žlezda pobedila ?

vlada

pre 6 godina

Backi golman kod drugog gola usao u gol i postavio se. Valjda da sto pre izvadi loptu iz mreze i posalje na centar
(e ko vas nezna..., 13. avgust 2017 18:47)

Ne mozemo drugacije Backu da dobijemo..lako cemo mi sa tamo nekom Spartom iz Praga, ali Backa..!

Ivan

pre 6 godina

Padobranac Jel moguce da ne vidis da je kompletno izveo b sastav?
(Ivan, 13. avgust 2017 17:31)

Druže, ako se bar malo razumeš u fudbal trebalo bi da znaš se pred jednu od najvažnijih tekmi u sezoni testira jači tim a u ovom slučaju tandem zadnjih veznih, koji je jako bitan a ne da se u Rusiju ide na slepo i stavi se Le Talek u sredinu. Ali Vladan bolje zna od mene a bogami i od tebe.
P.S. I vidim da je B sastav, opušteno. :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alessandro NESTA#13#, 13. avgust 2017 17:53)

To se radi u poslednjoj prijateljskoj utakmici pred novu sezonu, u ovom timu je sve poznato. Nema nikakve potrebe da se izvodi najjaci sastav i da se umara, kada igraju utakmicu za 4 dana.

analiticar_amater

pre 6 godina

Ahahahaha, Pešić sam kao duh, nigde oko njega igrača Bačke. Sklanjalica, iz aviona se vidi.

A kako bi drugo drvena žlezda pobedila ?
(Nicky boy, 13. avgust 2017 18:11)


Hahaha, ovo je sve samo ne sklanjalica. Jeste, Zvezda bi imala nula bodova sa nula dativ golova da joj se ne sklanjaju, ni slabu Bačku ne bi smo pobedili. Fazoni du vam stvarno strasni.

Delija Momak

pre 6 godina

Iz aviona se vidi da je Rikardinjo najveci znalac na terenu. Sada druga je stvar sto je satanizovan preko medija da bi igrao neciji sin odnosno unuk.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Istina, 13. avgust 2017 17:46)

Rikardinja kad sretnu na ulici oni ga pitaju sto nije dao het trik za Zvezdu na svakoj utakmici...toliki se pritisak vrsi na igraca da to nije normalno.A tek ono zvizdanje sa zapada protiv Florijane...ono je sramota...igrac ima platu 500 000 evra ,a oni mu zvizde ? I sta dobijamo time ? Nista! Samo gubimo 500 000 evra....Podrzite igraca,sve dok se ne razigra...a oni mu zvizde i hoce da igraca od pola miliona evra zakovemo za klupu...Uz to ,on je sjajan igrac,imao je 15 golova i 14 asistencija prosle sezone.Moze vise ,moze bolje,samo da ga ne pljuju svi ,od navijaca pa do novinara..

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

Pešić je ekstra igrač . Šteta je samo što je iz propale Jagodine otišao u Tuluz . Napunio je dzepove "stručnjaku" i "fudbalskom magu" Goranu Milanoviću . Da je odmah završio u Zvezdi , ko zna gde bi sada bio ... Odličan igrač .

nista o nicemu

pre 6 godina

kako lazu za broj gledalaca. Posto uvek uvecaju broj gledalaca bar dva puta zasto poreska ne proveri placanje pdv-a za utakmice gde se karte naplacuju. Po slici bi se reklo da (ako ovde ima 12.000 gladalaca) stadion prima bar 150.000 gledalaca
(sasha, 13. avgust 2017 18:43)

Ulaz je besplatan danas.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@kako lazu za broj gledalaca. Posto uvek uvecaju broj gledalaca bar dva puta zasto poreska ne proveri placanje pdv-a za utakmice gde se karte naplacuju. Po slici bi se reklo da (ako ovde ima 12.000 gladalaca) stadion prima bar 150.000 gledalaca
(sasha, 13. avgust 2017 18:43)

Ulaz besplatan, ima 12k, izgleda prazno jer stadion prima 50k a ne 25k kao neki. Inace, vas ima 12k samo u evropi ili kada igrate protiv nas, ali redje.

sasha

pre 6 godina

@nista ni o cemu
naravno da je danas besplatno. to sam i napisao u komentaru ( proveriti za utakmice gde se naplacuje ulaz). Ali tvoj problem je da ne procitas nikad ceo tekst pre nego sto dostavis svoj " mudri" komentar

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ma tako je bre! Evo smanjila Backa,sta sam rekao?? Hajmo Backo po izjednacenje.Konacno da se prekine Zvezdin niz nesavladivosti.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Backa smanjila.Kazem ja lepo svakom nizu nekad dodje kraj.Steta sto Backa od pocetka nije ovako ofanzivno igrala.

crni_redstar

pre 6 godina

napljuva covek milijasa on 3 asistencije...ko sve ne komentarise! racic prva dobra utakmica u zvezdi. fringpongu se zahvaliti i definitivno. rikardinjo jednostavno nije za nas, da se ne ljubimo. imamo sve pozivije popunjene i ne treba nam pojacanja. sto se tice rikardinjo bolje da ide negde da igra, a mi da umesto njega dovedemo dmf.

Partizance

pre 6 godina

Ne znam o cemu da pisem....Sta cu sad kuku majko...ajde bar crveni za backu pa da pocnem da kukam kako sudija pomaze zvezdi,neman pametnija posla,to smo mi - grobari..

SrbEUin

pre 6 godina

Gledao sam sve važnije mečeve Zvezde na Marakani, u ono slavnije vreme. Tada je trava Marakane bila pojam kvalitetnog terena. Dobro sam zapamtio Zvezdin meč protiv Bayerna (2:3) kada se igralo na nekoj blatnjavoj močvari. Posle toga kao menjan teren uz neku pompu... I opet isto.
Ej, mnogi seoski klubovi (bez omalovažavanja) imaju bolji i to mnogo bolji teren...
Šta savez? Kakvi nebulozni izgovori! Jedan vrtlar i profi kosilica za travu, zalivaj dva puta dnevno i šišaj dva puta nedeljno, prihrana jednom nedeljno i prskanje protiv širokolisnih biljaka. Koliko to može da košta?
Teren je osnovno sredsvo za rad, ne svlačionice ni sedišta. Umesto što krive savez, treba da otpuste direktora stadiona.

Osvestite se, hoćete LE! UEFA ne bi trebalo da dozvoli igranje na ovakvoj podlozi.

gpro

pre 6 godina

Sramota te kakav je teren,necija 3.liga ima bolje uslove.Kako ih sve nije sramota,pa na ovom stadionu i reprezentacija igra,kao da smo u proslom veku,za nas je vreme izgleda stalo.Bruka i sramota!A ovamo se prepucavaju i svadjaju.Tuga!
(Olivet, 13. avgust 2017 18:51)

U zemlji u kojoj nema viska para jedino resenje je privatizacija.. tada ce biti i Evrope(gotovo standardno), i jakog fudbala i u najmanju ruku solidnih terena

Delija

pre 6 godina

Alessandro NESTA

Vidim da se ti razumes u fudbal cim pises tekma. Rotacije i pakovanje tima rade svi treneri pogotovu pred neku vaznu utakmicu.Daje se sansa vecini igraca da bi igraci bili spremni da u slucaju povrede nekog standardnog tim ne trpi

Povidon

pre 6 godina

Ahahahaha, Pešić sam kao duh, nigde oko njega igrača Bačke. Sklanjalica, iz aviona se vidi.

A kako bi drugo drvena žlezda pobedila ?
(Nicky boy, 13. avgust 2017 18:11)
Nalupali smo Spartu dva puta ali zato poslednji na tabeli Sl mora da nam se sklanja. Mora da nam je liga jaka kao Bundesliga ili Premier?!

zex

pre 6 godina

Ovi koji hvale Milijasa u zivotu Loptu nisu sutnuli.On je nekada bio igrac, obozavao sam da ga gledam.Pratio sam ga i u Engleskoj ali ovo sada nije nista, covek je prespor za Zvezdu, zasto neigra neki mlad igrac?zar treba Milijas da se uigrava sa 35godina?dajte molim vas nemojte vi mene da ucite fudbla.Gledamo li istu utakmicu?Igrac sredine terena mora da sparta napred nazad a Milijas to nemoze, znaci imamo igraca manje celo vreme.Njegovi prekidi uopste nisu kvalitetni cak je i procenat slab. Vi gledate povrsno Miljasa a Ja gledam ucinak na terenu.

Ivan

pre 6 godina

Ovi koji hvale Milijasa u zivotu Loptu nisu sutnuli.On je nekada bio igrac, obozavao sam da ga gledam.Pratio sam ga i u Engleskoj ali ovo sada nije nista, covek je prespor za Zvezdu, zasto neigra neki mlad igrac?zar treba Milijas da se uigrava sa 35godina?dajte molim vas nemojte vi mene da ucite fudbla.Gledamo li istu utakmicu?Igrac sredine terena mora da sparta napred nazad a Milijas to nemoze, znaci imamo igraca manje celo vreme.Njegovi prekidi uopste nisu kvalitetni cak je i procenat slab. Vi gledate povrsno Miljasa a Ja gledam ucinak na terenu.
(zex, 13. avgust 2017 18:14)

Mislim da nema potrebe da ostavljas komentar kada ne pratis situaciju u klubu i kako se odvija sezona. Milijas ne startuje u evropi kada su bitni mecevi, ovo je B sastav Zvezde jer se prvih 11 odmara za cetvrtak i utakmicu sa Krasnodarom.

Karaburac

pre 6 godina

ovo je jedna velika bruka i sramota na sta nam teren lici. Isto vazi i za tribine samo ne znam sta je izgovor
@observer

Nema izgovora, kancelar to sredjuje u septembru.
Samo je potrebno da vi ovo ruglo i dalje nazivate Marakanom.

Delija Beograd

pre 6 godina

Pazi ove sto kukaju na teren
Ni vojni stadion nista bolji nego vizuelni utisak stvara kamera koja se nalazi blize i nize terenu na vojnom stadionu.Jedan kuka na tribine.Vojni stadion na istoku ima loze od lesonita i stadion nema krov

Ivan

pre 6 godina

Ovi nas prozivaju sto smo doveli 10 igraca, a oni su pametni sto igraju sezonu sa timom od 15 igraca? Majstori Zvezda ima dva konkurentna tima za sezonu. Eto zasto je dovedeno toliko igraca.

zex

pre 6 godina

Ivan
Nisam ja glup majstore, pratim svaki zvezdin mec ali me bode u oko spora igra nama to ne treba ali posteno smeta mi igra Miljasa jer na tom mestu je trebalo Rikardinjo da igra i da pokusa da se uklopi. Ovde je jedini razlog to da se oprvda plata koju prima Miljas.Kada bi svi trcali kao on to bi izgledalo kao skup rekreativaca.

sasha

pre 6 godina

kako lazu za broj gledalaca. Posto uvek uvecaju broj gledalaca bar dva puta zasto poreska ne proveri placanje pdv-a za utakmice gde se karte naplacuju. Po slici bi se reklo da (ako ovde ima 12.000 gladalaca) stadion prima bar 150.000 gledalaca

hh

pre 6 godina

Ahahahaha, Pešić sam kao duh, nigde oko njega igrača Bačke. Sklanjalica, iz aviona se vidi. 

A kako bi drugo drvena žlezda pobedila ?
(Nicky boy, 13. avgust 2017 18:11)

drvena žlezda?
ovo treba da bude duhovito ili?

sever

pre 6 godina

Pametno radi Milojevic. Pruza po treci put ove sezone sansu od prvog minuta Adzicu i Racicu i to protiv slabih ekipa. Ovo je ogledalo koliko mogu da prave razliku.. Treca utakmica zaredom ne vide se na terenu, izuzimajuci par driblinga daleko od gola protivnika. Nekada su mladi igraci dobijali postepeno sansu - 15, 30, 45 minuta, a sada menadzeri i roditelji preko medija prave pritisak na trenera zasto im mezimci ne igraju.

gremlin

pre 6 godina

Ovde odakle sam imamo "vojvodjansko ligaša"i bolji teren od stuba...p.s.Ko je domaćin prvog derbija?!I da se igra po danu zbog reflektora...i Kljaje...

Nemke

pre 6 godina

Evo vam ga Rikardinjo centralno iza napadaca. Opet nevidljiv. Al dobro, los je teren...izgovori izgovori
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fancy, 13. avgust 2017 17:47)

Ahahha nevidljiv,imao sjasjnu asistenciju i za malo da postigne gol,jos par lepih poteza a tebi nevidljiv hahahahhaha ajde idi gledaj tenis,nije fudbal za tebe.

Ivan

pre 6 godina

Ja mislio Vladan će da stavi Donalda i nekog pored i da proba za Krasni a ono Račić i Miki zadnji vezni ahhahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alessandro NESTA#13#, 13. avgust 2017 17:20)

Padobranac Jel moguce da ne vidis da je kompletno izveo b sastav?

ultrabgd

pre 6 godina

Ova ista ekipa tzv ljubitelja fudbala koji ostavljaju tzv duhovite komentare tipa Zvezda i Penal..... koliko treba biti zaludan i raditi to ?! Mada sve više verujem da iza toga stoji ili sendvič ili 100 dinara po komentaru

Sabre

pre 6 godina

Kakav naslov 5-0
Jel vi znate nesto sto mi ne znamo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Karaburac, 13. avgust 2017 17:06)

Nesto sto znamo svi sem tebe, a to je da je Zvezda trenutno na 4-0 u prvenstvu i da ovde vrebaju petu pobedu. Nek si ti nama ziv i zdrav, kad vec duhovit nisi.

OKTOPOD

pre 6 godina

Dokle vise Miljas?pa muka mi je od njega.Rikardinjo moze da igra fudbal ali treba mu vremena.Izbacuj Milijasa ako boga znas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 13. avgust 2017 17:44)

Vidis, meni je muka od takvih kao ti!
Prvi put imamo trenera koji zna sta radi. Imamo trenera koji svakome daje sansu, odmara prvu postavu za kvalifikacije, rotira. Jednostavno, imamo coveka koji fantasticno i bez greske obavlja svoj posao.

I pored toga, uvek se nadje pametnjakovic poput tebe koji ima sta da zameri treneru i koji bi bolje obavljao njegov posao?!
Milijas ti smeta? Pa ja cu ti reci zasto ti smeta. Jer povrsno gledas na fudbal i to je tvoj problem, a ne Nenadov ili Vladanov. Milijas je izmisljen za ovakve utakmice. Utakmice koje su "unapred dobijene". Utakmica pred Ruse, po ovakvom terenu i tmurnom vremenu, gde se zna da nece biti lepe igre i mnogo sansi. Imas najboljeg izvodjaca prekida u ligi i neka samo to radi, od njega dovoljno. Eto, spakovao je i asistenciju. Ali ne vredi, uvek se nadje pametnjakovic ...

Objektivno

pre 6 godina

Još jednom je Račić dokazao da nema ni T od talenta i ne znam više ko ga forsira kad nema pojma.Ništa bolji nije ni Adžić,od kada počinje utakmice.Sa ovom drugom postavom,ne bi se leba najeli u prvenstvu.

+41

pre 6 godina

Zašto nema ponovljenih snimaka ofsajda Bačke ???
Zašto repriziraju sve, sem tih krajnje sumnjivih situacija...?
Inače gol posle očiglednog faula u napadu.
Ništa novo...

Filip

pre 6 godina

Ovaj teren je vec godinama u toliko ocajnom stanju da bi trebalo da ih je bruka... Ja stvarno ne razumem kako vec decenijama ne mozemo napravimo lepu, finu travu, a ne ko da gledam fudbal na njivi, katastrofa!

Peca

pre 6 godina

@samo kazem
Znao sam da ce se javiti neko kao ti da pametuje.Ako bas moras da znas ja to iz Nisa i sa posla.A mogu da potpisem da ima puno nas iz unutrasnjosti koji su odgledali vise utakmica nego neki koji su iz Beograda.Bez obzira na daljinu i mnoogoo vecih troskova.

Delije Čikago

pre 6 godina

O terenu nema potrebe govoriti, Rikardinjo je sve bolji, vidi se da ima ogromnu želju i znanje, ali je stidljiv, kad uđe u formu biće paklen, idemoooooooooo...

crni_redstar

pre 6 godina

pesic mora da popravi realizaciju i mogao je da bude vec na 10 golova...dok se uigra jos malo i mislim da ce biti koncentrisaniji.

Peca

pre 6 godina

Prvi utisak, stvarno sramna poseta.Nedelja 17h, slobodan ulaz, idealni uslovi. Ne kazem da sada treba da bude pun stadion ali ovi momci su svakako zasluzili vecu podrsku i da ih ispratimo u Krasnodar kako treba.

Delija Momak

pre 6 godina

Dokle vise Miljas?pa muka mi je od njega.Rikardinjo moze da igra fudbal ali treba mu vremena.Izbacuj Milijasa ako boga znas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 13. avgust 2017 17:44)

Milijas asistirao,aj idi u cosak i placi.Pre toga je imao jos par dobrih dodavanja iz koji se stvaraju sanse.Za nasu ligu je odlican.

bradonjaa

pre 6 godina

Rikardinjo decko vidi se da zna fudbal, za ovih 35 min sto sam video njegovih poteza to je sasvim okej. Samo mu treba vremena, daleko od toga da ce biti promasaj kao sto prica dosta njih. Vidi mu se u faci da je nekako gotivan lik

dovla_do

pre 6 godina

kako Piper iskusno navlaci kad god treba...te faulovi, backa svaki prelazak preko centra ofsajd, replay arene ne postoji, faul kod gola Pesica..evo sad tvrdim da zvezda nijedan poraz nece imati a Partizan jedinu sansu ima sto se derbi igra tri puta ...to se vec sada vidi iako je prvenstvo vec pocelo.

kris

pre 6 godina

Čak i nije loše,s obzirom da igra skroz drugi tim.Realno ovde su samo Pešić i Rikardinjo u stanju da budu rezerve prvo timu.Golmana ne računam.

Istina

pre 6 godina

Iz aviona se vidi da je Rikardinjo najveci znalac na terenu. Sada druga je stvar sto je satanizovan preko medija da bi igrao neciji sin odnosno unuk.

Nikola

pre 6 godina

Kakav naslov 5-0
Jel vi znate nesto sto mi ne znamo?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 13. avgust 2017 17:06)

5 pobeda 0 poraza...kada se malo razmisli lako se sve shvati.. kad ima cime da se razmislja. POzdrav

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Padobranac Jel moguce da ne vidis da je kompletno izveo b sastav?
(Ivan, 13. avgust 2017 17:31)

Druže, ako se bar malo razumeš u fudbal trebalo bi da znaš se pred jednu od najvažnijih tekmi u sezoni testira jači tim a u ovom slučaju tandem zadnjih veznih, koji je jako bitan a ne da se u Rusiju ide na slepo i stavi se Le Talek u sredinu. Ali Vladan bolje zna od mene a bogami i od tebe.
P.S. I vidim da je B sastav, opušteno. :D

Guduric sa 10 metara

pre 6 godina

Steta sto Pesic nije iskoristio onu asistenciju Rikardinja...to bi znacilo i za Rikardinja...mora nesto da uradi da bi ovi sa zapada dali malo podrske skupo placenom pojacanju.Takvog igraca moramo podrzati.

Grobar (40 godina pratim kosarku)

pre 6 godina

Nisu poveli iz penala...o cemu cu sad da pisem ... ho bre... :( Moj zivot danas nema smisla,idem da spavam.

Pedja

pre 6 godina

Kao i do sada Rikardinjo se ne primecuje. Uspesno se skriva iza igraca. Ako protiv poslednje ekipe na tabeli ne moze da se iskaze, sta ima dalje onda. Da se trpi do kraja godine? Bolje onda ubaciti nekog Zvezdinog omladinca i nista losije ne bi bilo.

Nemke

pre 6 godina

Rikardinjo mora igrati svaku utakmicu u ligu.Ako dobije samopouzdanje i krene da igra opusteno i rastereceno moze postati vodja ekipe i pravi plej mejker.Zato je bitno da se on razigra.Mozemo mi razigravati i Racica,ali Racic ne moze biti vodja sigurno.Treba nam razigrani Rikardinjo u slucaju da neko ode.Ligu moramo osvojiti po svaku cenu.A tek trio Kanga,Rikardinjo i Boaci...kad bi sva troica igrala malo duze zajedno...bili bi ubitacni

Observer

pre 6 godina

Ovo je jedna velika bruka i sramota na šta nam teren izgleda. Ista priča važi i za tribine, samo ne znam šta im je za to izgovor.

Nikola

pre 6 godina

Kakav naslov 5-0
Jel vi znate nesto sto mi ne znamo?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 13. avgust 2017 17:06)

5 pobeda 0 poraza...kada se malo razmisli lako se sve shvati.. kad ima cime da se razmislja. POzdrav

Sabre

pre 6 godina

Kakav naslov 5-0
Jel vi znate nesto sto mi ne znamo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Karaburac, 13. avgust 2017 17:06)

Nesto sto znamo svi sem tebe, a to je da je Zvezda trenutno na 4-0 u prvenstvu i da ovde vrebaju petu pobedu. Nek si ti nama ziv i zdrav, kad vec duhovit nisi.

bradonjaa

pre 6 godina

Rikardinjo decko vidi se da zna fudbal, za ovih 35 min sto sam video njegovih poteza to je sasvim okej. Samo mu treba vremena, daleko od toga da ce biti promasaj kao sto prica dosta njih. Vidi mu se u faci da je nekako gotivan lik

OKTOPOD

pre 6 godina

Dokle vise Miljas?pa muka mi je od njega.Rikardinjo moze da igra fudbal ali treba mu vremena.Izbacuj Milijasa ako boga znas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 13. avgust 2017 17:44)

Vidis, meni je muka od takvih kao ti!
Prvi put imamo trenera koji zna sta radi. Imamo trenera koji svakome daje sansu, odmara prvu postavu za kvalifikacije, rotira. Jednostavno, imamo coveka koji fantasticno i bez greske obavlja svoj posao.

I pored toga, uvek se nadje pametnjakovic poput tebe koji ima sta da zameri treneru i koji bi bolje obavljao njegov posao?!
Milijas ti smeta? Pa ja cu ti reci zasto ti smeta. Jer povrsno gledas na fudbal i to je tvoj problem, a ne Nenadov ili Vladanov. Milijas je izmisljen za ovakve utakmice. Utakmice koje su "unapred dobijene". Utakmica pred Ruse, po ovakvom terenu i tmurnom vremenu, gde se zna da nece biti lepe igre i mnogo sansi. Imas najboljeg izvodjaca prekida u ligi i neka samo to radi, od njega dovoljno. Eto, spakovao je i asistenciju. Ali ne vredi, uvek se nadje pametnjakovic ...

Ivan

pre 6 godina

Ja mislio Vladan će da stavi Donalda i nekog pored i da proba za Krasni a ono Račić i Miki zadnji vezni ahhahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alessandro NESTA#13#, 13. avgust 2017 17:20)

Padobranac Jel moguce da ne vidis da je kompletno izveo b sastav?

pivljanin

pre 6 godina

Još jedna nezaslužena pobeda zvezdaša. Toliko sudiskog navlaćenja protiv ispodprosečnog tima kao što je bačka znači strašno je. ja bih se stideo kada bi moj partizan tako danas pobedio vojvodinu. šta želim reči, pa prvi gol je postignut u maradonskom stilu dakle rukom. treči gol je postignut a milijaš je pomerio loptu izvan one polakružne linije kod kornera dakle nepravilno izveden korner. realan rezultat protiv bačvana je 1:1. e moja zvezdo i te kako si spala na niskim granama. oćito je prvenstvo več sada rešeno i uzalud se nadamo poštenju i dobroti.
(Dragoslav Blixa, 13. avgust 2017 19:07)

Jel to Slobin Vučela komandovao opšti juriš botova?

analiticar_amater

pre 6 godina

Fripong..Babic..Adzic..Racic..Rikardinjo..i Pesic koji strasno podseca na Sikimica jer nema nikakvu tehniku samo sto je malo brzi i okretniji a previse kosta nisu igraci za Zvezdu..ali tek mi sad nije jasno zasto je Muslin ovog Pesica zvao u reprezentaciju..jedino ako je morao zbog menadzera ili ovaj ima neku jaku vezu ali sa fudbalom veze nema..Babica nikako ne bih voleo na stopera protiv Krasnodara..bolje i Racic umesto Bakule a Le Talek na stopera..
 (Sajmon, 13. avgust 2017 19:40)

Tuga od komentara. Zvezda inače igra četvrtfinale lige šampiona pa navedeni igrači nisu dobri za nju. Pešić kao DRUGI napadač tima dao 5 golova na 5 utakmica, prošlo kolo namestio 3 gola (dve asistencije i iznudjen penal) ali on nije igrač za Zvezdu. Trebao je da da barem 10 golova! Adžić mlad, talentovan, ima potencijala, ali eto posto ne pokida na svakoj utakmici ni on nije za Zvezdu. Rikardinjo posto nije momentalno eksplodirao, trbe ga se resiti iako jedan Milojević misli da covek ima kvaliteta i da ga treba sačekati. Boze me sačuvaj kakvi eksperti ovde sve komentarisu.

SrbEUin

pre 6 godina

Gledao sam sve važnije mečeve Zvezde na Marakani, u ono slavnije vreme. Tada je trava Marakane bila pojam kvalitetnog terena. Dobro sam zapamtio Zvezdin meč protiv Bayerna (2:3) kada se igralo na nekoj blatnjavoj močvari. Posle toga kao menjan teren uz neku pompu... I opet isto.
Ej, mnogi seoski klubovi (bez omalovažavanja) imaju bolji i to mnogo bolji teren...
Šta savez? Kakvi nebulozni izgovori! Jedan vrtlar i profi kosilica za travu, zalivaj dva puta dnevno i šišaj dva puta nedeljno, prihrana jednom nedeljno i prskanje protiv širokolisnih biljaka. Koliko to može da košta?
Teren je osnovno sredsvo za rad, ne svlačionice ni sedišta. Umesto što krive savez, treba da otpuste direktora stadiona.

Osvestite se, hoćete LE! UEFA ne bi trebalo da dozvoli igranje na ovakvoj podlozi.

dragan

pre 6 godina

Još jedna nezaslužena pobeda zvezdaša. Toliko sudiskog navlaćenja protiv ispodprosečnog tima kao što je bačka znači strašno je. ja bih se stideo kada bi moj partizan tako danas pobedio vojvodinu. šta želim reči, pa prvi gol je postignut u maradonskom stilu dakle rukom. treči gol je postignut a milijaš je pomerio loptu izvan one polakružne linije kod kornera dakle nepravilno izveden korner. realan rezultat protiv bačvana je 1:1. e moja zvezdo i te kako si spala na niskim granama. oćito je prvenstvo več sada rešeno i uzalud se nadamo poštenju i dobroti.
(Dragoslav Blixa, 13. avgust 2017 19:07)
Kako vas ne smori vise? Kukate bre vec 5 godina minimum intenzivno od prvog kola,na svakoj Zvezdinoj utakmici baljezgate nebuloze ovde. Umesto u svoj brlog da gledate...ja bih se stideo kada bi moj partizan,e moja zvezdo? Sta je kriza identiteta,kao i polovina vase tribine? Postenje i dobrota od vas? Pa to se nije videlo jos od kako je sps zavladao 90-ih,a Marjanovic premijer postao vas predsednik,vi ne znate pravo znacenje tih reci.Probacu da ti objasnim,postenje i dobrota ne znaci da vama uporno namestaju titule,to te je neko prevario

mbođ

pre 6 godina

Ovi koji hvale Milijasa u zivotu Loptu nisu sutnuli. Vi gledate povrsno Miljasa a Ja gledam ucinak na terenu.
(zex, 13. avgust 2017 18:14)

Pa namestio je takoreci sva tri gola, izbacio Milica 1 na 1, i golman mu odbranio sut. Malo li je ucinka za rezervu?

Fabrika Metalnih Proizvoda

pre 6 godina

@kako Piper iskusno navlaci kad god treba...te faulovi, backa svaki prelazak preko centra ofsajd, replay arene ne postoji, faul kod gola Pesica..evo sad tvrdim da zvezda nijedan poraz nece imati a Partizan jedinu sansu ima sto se derbi igra tri puta ...to se vec sada vidi iako je prvenstvo vec pocelo.
(dovla_do, 13. avgust 2017 17:48)

Au, brate, kako vam ne dosadi vise...samo kukate i sve je protiv vas...
Mislim da su igraci Backe manje disali, da bi namerno slabije trcali, a ovi nece replay da postave, da vidimo sporne momente disanja igraca Backe.

Вељко

pre 6 godina

Честитке Звезди на победи,жељи,борбености.Било је ту опет пропуста у одбрани,али све у свему-позитиван утисак.
Бачка ме пријатно изненадила,занимљива екипа,са пар одличних играча.
Морам да се осврнем још једном на тренера Милојевића.
Најзад је Србија добила одличног тренера,који разуме игру,играче...
Тренера који је поставио стандарде,принципе игре који морају да се испоштују ма ко био на терену.И у тој намери прилично успева.Користи много играча у ротацији,а игра и резултат не трпе.Тако може у сваком тренутку да се ослони на било коју 10-орицу(голман увек незамењив).
Па данас је један Милијаш одиграо толико пожртвовано као да је на почетку,а не на заласку каријере!
Млади Рачић показује да би могао да буде достојна замена повређеном Јовичићу(нема везе са голом/ трчање,проток лопте,једноставна решења).
Канга ме разочарао.Изашао је на терен као да се игра са децом на пољанчету(убеђен сам да ћему Милојевић скренути пажњу на то).
Све у свему,оптимиста сам пред наставак сезоне и двомеч са Краснодара.
Ова екипа има довољно адута да може квалитетно да се супротстави екипама тог ранга(са бољима још не можемо) и тренера који уме да је води!
Момци,делије, срећно вам било у Русији!

Istina

pre 6 godina

Iz aviona se vidi da je Rikardinjo najveci znalac na terenu. Sada druga je stvar sto je satanizovan preko medija da bi igrao neciji sin odnosno unuk.

Ivan

pre 6 godina

Ovi koji hvale Milijasa u zivotu Loptu nisu sutnuli.On je nekada bio igrac, obozavao sam da ga gledam.Pratio sam ga i u Engleskoj ali ovo sada nije nista, covek je prespor za Zvezdu, zasto neigra neki mlad igrac?zar treba Milijas da se uigrava sa 35godina?dajte molim vas nemojte vi mene da ucite fudbla.Gledamo li istu utakmicu?Igrac sredine terena mora da sparta napred nazad a Milijas to nemoze, znaci imamo igraca manje celo vreme.Njegovi prekidi uopste nisu kvalitetni cak je i procenat slab. Vi gledate povrsno Miljasa a Ja gledam ucinak na terenu.
(zex, 13. avgust 2017 18:14)

Mislim da nema potrebe da ostavljas komentar kada ne pratis situaciju u klubu i kako se odvija sezona. Milijas ne startuje u evropi kada su bitni mecevi, ovo je B sastav Zvezde jer se prvih 11 odmara za cetvrtak i utakmicu sa Krasnodarom.

analiticar_amater

pre 6 godina

Ahahahaha, Pešić sam kao duh, nigde oko njega igrača Bačke. Sklanjalica, iz aviona se vidi.

A kako bi drugo drvena žlezda pobedila ?
(Nicky boy, 13. avgust 2017 18:11)


Hahaha, ovo je sve samo ne sklanjalica. Jeste, Zvezda bi imala nula bodova sa nula dativ golova da joj se ne sklanjaju, ni slabu Bačku ne bi smo pobedili. Fazoni du vam stvarno strasni.

nista o nicemu

pre 6 godina

kako lazu za broj gledalaca. Posto uvek uvecaju broj gledalaca bar dva puta zasto poreska ne proveri placanje pdv-a za utakmice gde se karte naplacuju. Po slici bi se reklo da (ako ovde ima 12.000 gladalaca) stadion prima bar 150.000 gledalaca
(sasha, 13. avgust 2017 18:43)

Ulaz je besplatan danas.

zex

pre 6 godina

Pesic ce biti najbolji strelac lige upamtite to.Decko je rodjeni golgeter i veliki je borac razlog zbog par greski lezi u terenu a ne u igracu.

cole

pre 6 godina

odlicno, skoro pa rutinski sa "drugim timom"! cak i igraci koji nisu u najboljih 11 za najjace utakmice deluju dobro na terenu, fizicki vise nego dobro pripremljeni, a na terenu koji je katastrofalan sjajno su se postavljali i borbenoscu nadoknadjivali nedostatak utakmica u nogama. svako ko iole pomisli da pomene milijasa u svom komentaru najpre neka mu se nakloni do poda jer je upravo u utakmici koja je "unapred dobijena", po uzasnom terenu, gde je i te kako potrebna snaga, pokazao zasto je u zvezdi. hvala nenade, kapa dole za svaki minut na terenu. bezveze je analizirati igru pojedinaca jer ne verujem da puno nas ima osnova za to, ali svakako da je dobro sto ovakve utakmice dobijamo kao tim a ne na pojedinacni kvalitet. sve u svemu, srecno zvezdo u krasnodaru, a za nase "poljane" i drugi tim ce biti dovoljan!

Капетан Немо

pre 6 godina

Eeeeee, primila Zvezda gol! Šteta, nije baš morala. Ipak, bolje od Bačke nego od Krasnodara ili Partizana.
Napred Zvezdo!!!

sever

pre 6 godina

Pametno radi Milojevic. Pruza po treci put ove sezone sansu od prvog minuta Adzicu i Racicu i to protiv slabih ekipa. Ovo je ogledalo koliko mogu da prave razliku.. Treca utakmica zaredom ne vide se na terenu, izuzimajuci par driblinga daleko od gola protivnika. Nekada su mladi igraci dobijali postepeno sansu - 15, 30, 45 minuta, a sada menadzeri i roditelji preko medija prave pritisak na trenera zasto im mezimci ne igraju.

Zlatko

pre 6 godina

Novi Macron dres košta 8 hiljada u RedStarShopu!?
(wtf, 13. avgust 2017 18:49)

Pročitavši tvoj komentar pomislio sam da se šališ. Pogledao na sajtu, kad ono stvarno: novi dres 65E. Čak skuplji od Puminog, koji je bio 50 ili 55. I to je mnogo, ali ovo je već preterivanje. Ko će kupiti dres po toj ceni? Cena je kao da nam je standard duplo bolji a mi redovni učesnici evropskih utakmica u martu mesecu. Ne tražim ja da bude 20E, to nije realno, već da cena bude normalna.

Vukasin

pre 6 godina

Smanjiti superligu na 8 timova. Recimo samo klubovi koji poloze 500k eura, kapacitet stadiona 10k mesta mogu da ucestvuju. Da ima nekog smisla igrati utakmice, a ne da se gleda negledljivo. Sampion 3miliona prihoduje. Recimo, Zvezda, Partizan, Vojvodina, Radnicki Nis, Sloboda Uzice, Cuka, Borac Cacak, Radnicki Kragujevac. Jedan ispada, onaj koji udje dobija 1milion eura, samo ako ispunjava gore navedene uslove. Karta za svaki mec minimum 500din, televizijski prenosi internet pripejd televizija. 4 stranca po timu, nezvanicni dogovor igramo da damo gol vise, ne da primimo gol manje. Svi treneri ispod 40god. Zar je to toliko tesko? Kome je ovo u interesu?

Jegerbul

pre 6 godina

Interesantne prozivke sa lavora apropo derbija u stilu"trsite se do derbija" ... Po kojoj se to statistici vodite da mi je znati...Kompleksi su čudo.

analiticar_amater

pre 6 godina

Backi golman kod drugog gola usao u gol i postavio se. Valjda da sto pre izvadi loptu iz mreze i posalje na centar
(e ko vas nezna..., 13. avgust 2017 18:47)

Strasno za sta se vi hvatate. A gde je trebao da stane? Bačka se trudila da ne primi ni jedan gol, momci su se borili do kraja i sprecili dosta izglednih prilika za Zvezdu. Ali vi nastavljati sa vašim teorijska zavere. Samo ne možete da se dogovorite jel nas protivnici puštaju ili nas sudije guraju, pa koristite i jednu i drugu priču kako vam dune.

Petar

pre 6 godina

Kad vec nemamo para za igrace kao u Premier ligi, kad nemamo para za stadion kao u Premier ligi..pa imamo bar pare za TRAVU kao u Premier ligi!! Ako ni to nemamo onda gasi fudbal sta ce nam??

Petar

pre 6 godina

Gledam Manchester - West Ham i prebacim na Zvezdu da vidim gol, brate kad sam teren video zamalo sam se slogirao. Pa oni kao da na tepihu igraju a nasi na njivi, znaci pocetak je sezone a teren nam ko pomocni teren 7.lige u Engleskoj, sramota!!

ultrabgd

pre 6 godina

Ova ista ekipa tzv ljubitelja fudbala koji ostavljaju tzv duhovite komentare tipa Zvezda i Penal..... koliko treba biti zaludan i raditi to ?! Mada sve više verujem da iza toga stoji ili sendvič ili 100 dinara po komentaru

Nemke

pre 6 godina

Rikardinjo mora igrati svaku utakmicu u ligu.Ako dobije samopouzdanje i krene da igra opusteno i rastereceno moze postati vodja ekipe i pravi plej mejker.Zato je bitno da se on razigra.Mozemo mi razigravati i Racica,ali Racic ne moze biti vodja sigurno.Treba nam razigrani Rikardinjo u slucaju da neko ode.Ligu moramo osvojiti po svaku cenu.A tek trio Kanga,Rikardinjo i Boaci...kad bi sva troica igrala malo duze zajedno...bili bi ubitacni

Peca

pre 6 godina

Prvi utisak, stvarno sramna poseta.Nedelja 17h, slobodan ulaz, idealni uslovi. Ne kazem da sada treba da bude pun stadion ali ovi momci su svakako zasluzili vecu podrsku i da ih ispratimo u Krasnodar kako treba.

Delija Momak

pre 6 godina

Iz aviona se vidi da je Rikardinjo najveci znalac na terenu. Sada druga je stvar sto je satanizovan preko medija da bi igrao neciji sin odnosno unuk.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Istina, 13. avgust 2017 17:46)

Rikardinja kad sretnu na ulici oni ga pitaju sto nije dao het trik za Zvezdu na svakoj utakmici...toliki se pritisak vrsi na igraca da to nije normalno.A tek ono zvizdanje sa zapada protiv Florijane...ono je sramota...igrac ima platu 500 000 evra ,a oni mu zvizde ? I sta dobijamo time ? Nista! Samo gubimo 500 000 evra....Podrzite igraca,sve dok se ne razigra...a oni mu zvizde i hoce da igraca od pola miliona evra zakovemo za klupu...Uz to ,on je sjajan igrac,imao je 15 golova i 14 asistencija prosle sezone.Moze vise ,moze bolje,samo da ga ne pljuju svi ,od navijaca pa do novinara..

Dzoni

pre 6 godina

Evo vam ga Rikardinjo centralno iza napadaca. Opet nevidljiv. Al dobro, los je teren...izgovori izgovori
(fancy, 13. avgust 2017 17:47)

Izbacio Pesica 1 na 1 sa gilmanom, lepo dodao do Milijasa kad je golman jedva skinuo sut, nekoliko lepih dodavanja i jedan odlican sut za malo pored stative...
Nevidljiv?

Janis

pre 6 godina

Za ove koji kazu da je poseta slaba: Na stadionu je bilo oko 12'400 gledalaca sto je daleko iznad proseka u nasoj ligi. Istina da je bila nedelja i da je ulaz bio besplatan, ali ipak je sad sezona godisnjih odmora, lose vreme, a i da se ne lazemo, ne tako atraktivan protivnik Backa. Bice pun stadion protiv Krasnodara i Partizana, nemojte s brinuti

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Posao uspješno odradjen posao , šteta zbog primljenog gola . Dosadili ste više sa pričama o terenu , cijeli dan se govori da se NOVA TRAVA POSTAVLJA U SEPTEMBRU ! A sad ono najvažnije "operacija Krasnodar" ! BRAVO ZVEZDO !

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@kako lazu za broj gledalaca. Posto uvek uvecaju broj gledalaca bar dva puta zasto poreska ne proveri placanje pdv-a za utakmice gde se karte naplacuju. Po slici bi se reklo da (ako ovde ima 12.000 gladalaca) stadion prima bar 150.000 gledalaca
(sasha, 13. avgust 2017 18:43)

Ulaz besplatan, ima 12k, izgleda prazno jer stadion prima 50k a ne 25k kao neki. Inace, vas ima 12k samo u evropi ili kada igrate protiv nas, ali redje.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Svaka čast Bačkoj, ali ipak treba biti realan i reći koliko njih iz prvog tima nije igralo!! Dobro, ovi ostali su odmorni i mogu da daju sve od sebe u četvrtak!!

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

Pešić je ekstra igrač . Šteta je samo što je iz propale Jagodine otišao u Tuluz . Napunio je dzepove "stručnjaku" i "fudbalskom magu" Goranu Milanoviću . Da je odmah završio u Zvezdi , ko zna gde bi sada bio ... Odličan igrač .

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 6 godina

Rutinski,bravo momci.Nova tri boda i u lepom raspolozenju idemo na Ruse.Bravo za Pesica,nastavlja golgetersku seriju i to ce mu dodatno podici samopouzdanje i bice sve bolji

vlada

pre 6 godina

Backi golman kod drugog gola usao u gol i postavio se. Valjda da sto pre izvadi loptu iz mreze i posalje na centar
(e ko vas nezna..., 13. avgust 2017 18:47)

Ne mozemo drugacije Backu da dobijemo..lako cemo mi sa tamo nekom Spartom iz Praga, ali Backa..!

Delija Momak

pre 6 godina

Dokle vise Miljas?pa muka mi je od njega.Rikardinjo moze da igra fudbal ali treba mu vremena.Izbacuj Milijasa ako boga znas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 13. avgust 2017 17:44)

Milijas asistirao,aj idi u cosak i placi.Pre toga je imao jos par dobrih dodavanja iz koji se stvaraju sanse.Za nasu ligu je odlican.

hh

pre 6 godina

Ahahahaha, Pešić sam kao duh, nigde oko njega igrača Bačke. Sklanjalica, iz aviona se vidi. 

A kako bi drugo drvena žlezda pobedila ?
(Nicky boy, 13. avgust 2017 18:11)

drvena žlezda?
ovo treba da bude duhovito ili?

Povidon

pre 6 godina

Ahahahaha, Pešić sam kao duh, nigde oko njega igrača Bačke. Sklanjalica, iz aviona se vidi.

A kako bi drugo drvena žlezda pobedila ?
(Nicky boy, 13. avgust 2017 18:11)
Nalupali smo Spartu dva puta ali zato poslednji na tabeli Sl mora da nam se sklanja. Mora da nam je liga jaka kao Bundesliga ili Premier?!

ford

pre 6 godina

@dragan ,19:34h
Vidi se da si bezao sa casova srpskog!!Ali nisi trebao zato sto se javno brukas!!Svi mi umemo da pogresimo,ljudski je to ali razlika izmedju nas 'prosecnih' i tebe je sto smo mi pismeni!!
Da,umalo da zaboravim:
bravo Zvezdo!!

Komunalac

pre 6 godina

@Dragoslav blixa...Ovo saopstenje mora da je Vucelic pisao...lici na 90'! Zaista ne mogu da verujem da zdrav razum moze da ovako nesto napise...

Delije Čikago

pre 6 godina

O terenu nema potrebe govoriti, Rikardinjo je sve bolji, vidi se da ima ogromnu želju i znanje, ali je stidljiv, kad uđe u formu biće paklen, idemoooooooooo...

Peca

pre 6 godina

@samo kazem
Znao sam da ce se javiti neko kao ti da pametuje.Ako bas moras da znas ja to iz Nisa i sa posla.A mogu da potpisem da ima puno nas iz unutrasnjosti koji su odgledali vise utakmica nego neki koji su iz Beograda.Bez obzira na daljinu i mnoogoo vecih troskova.

Partizance

pre 6 godina

Ne znam o cemu da pisem....Sta cu sad kuku majko...ajde bar crveni za backu pa da pocnem da kukam kako sudija pomaze zvezdi,neman pametnija posla,to smo mi - grobari..

oberin martel

pre 6 godina

Oberin Martel
____

Real je pred svaku vaznu odmarao Ronalda.Tim se ne sastoji od 11 igraca
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Banovo brdo, 13. avgust 2017 19:45)

Pa i nije baš ali nije ni važno. Mi maltene svaku utakmicu u domaćoj ligi igramo sa kombinovanim sastavom.

Guduric sa 10 metara

pre 6 godina

Steta sto Pesic nije iskoristio onu asistenciju Rikardinja...to bi znacilo i za Rikardinja...mora nesto da uradi da bi ovi sa zapada dali malo podrske skupo placenom pojacanju.Takvog igraca moramo podrzati.

Ivan

pre 6 godina

Ovi nas prozivaju sto smo doveli 10 igraca, a oni su pametni sto igraju sezonu sa timom od 15 igraca? Majstori Zvezda ima dva konkurentna tima za sezonu. Eto zasto je dovedeno toliko igraca.

Delija

pre 6 godina

Alessandro NESTA

Vidim da se ti razumes u fudbal cim pises tekma. Rotacije i pakovanje tima rade svi treneri pogotovu pred neku vaznu utakmicu.Daje se sansa vecini igraca da bi igraci bili spremni da u slucaju povrede nekog standardnog tim ne trpi

20 kinte

pre 6 godina

Što se tiče terena, to se obratite Savezu. Trebalo je da postave novu travu, pa se izgubio voljni momenat posle sukoba Terza - Kokeza. Samovolja jednog čoveka ne bi smela da bude prepreka Savezu da uskrati teren i travu Zvezdi, prema dogovoru. Trava se menja posle utakmice sa Moldavijom. Inače, za ove pametne što pričaju kako je trava loša, to je isti tip trave kao na Alijanc Areni, samo mi kao klub nismo imali srestava da to održavamo kako treba, a prema dogovoru sa Savezom, oni su trebali to da održavaju, a kada je trava propala, još u junu da je srede. Toliko ih se tiče i rezultat nacionalnog tima, kojem će sigurno više smetati ovakav teren od Moldavana. Znači, sve zbog sujete jednog čoveka koji će na kraju da se diči i busa kako je on nešto uradio za srpski fudbal ako reprezentacija ostvari uspeh. To što je sahranio pola malih timova u Srbiji izmenom statuta, ukinuo pravo glasa superligaša u Savezu te degradirao prvenstvo onom prošlom sezonom, to ništa. A vi Bog neka vam je u pomoći u derbiju ako se ne pojačate na tri mesta u timu, ovaj tim Zvezde bi vas kantao a kamoli onaj prvi koji čuvamo za Krasnodar.

Dejan

pre 6 godina

Na ovakvom terenu je tesko i gol dati,da o nekoj igri leprsavoj ne pricamo.Daj boze da se u ovim rupama niko ne povredi.Ovo mora pod hitno da se sredi,ne znam koliko je potrebno vremena ali koliko god vec od sutra da se pocne!Ovakav teren je stvarno sramota za tako veliki klub!

crni_redstar

pre 6 godina

okej teren los, popravice ga septembra sta sad? komentarisite fudbal, svi pisete jedno te isto, ko da vi treba da trcite, a ne da lezite u fotelji sa cipsom i pivom u krilu.

kris

pre 6 godina

Čak i nije loše,s obzirom da igra skroz drugi tim.Realno ovde su samo Pešić i Rikardinjo u stanju da budu rezerve prvo timu.Golmana ne računam.

Filip

pre 6 godina

Ovaj teren je vec godinama u toliko ocajnom stanju da bi trebalo da ih je bruka... Ja stvarno ne razumem kako vec decenijama ne mozemo napravimo lepu, finu travu, a ne ko da gledam fudbal na njivi, katastrofa!

crni_redstar

pre 6 godina

pesic mora da popravi realizaciju i mogao je da bude vec na 10 golova...dok se uigra jos malo i mislim da ce biti koncentrisaniji.

Banovo brdo

pre 6 godina

Pre dve godine UEFA je finansirala svetlo na Zvezdinom a travu na JNA. Teren na JNA nista bolji.Kao na finalu Vimbldona.Ima zemlje. Nase podneblje tesko moze da ima pravu englesku travu

BAKI

pre 6 godina

Prava nedeljna utakmica,više ležerna nego takmičarska.Protivnik prilično slab u pokušaju da skupo proda kožu,zatresli mrežu zahvaljujući već pomalo uspavanoj odbrani Zvezde.Dvojac veterana Milijaš-Anđelković su igrali kao da su uveliko na nekom početku a ne na zalasku karijere.Svaka čast na ovakvoj partiji. Jedino nisam shvatio šta su igrali Milić i Rikardinjo,kao da su greškom tu,da popune broj.

Nemke

pre 6 godina

Evo vam ga Rikardinjo centralno iza napadaca. Opet nevidljiv. Al dobro, los je teren...izgovori izgovori
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fancy, 13. avgust 2017 17:47)

Ahahha nevidljiv,imao sjasjnu asistenciju i za malo da postigne gol,jos par lepih poteza a tebi nevidljiv hahahahhaha ajde idi gledaj tenis,nije fudbal za tebe.

Ivan

pre 6 godina

Padobranac Jel moguce da ne vidis da je kompletno izveo b sastav?
(Ivan, 13. avgust 2017 17:31)

Druže, ako se bar malo razumeš u fudbal trebalo bi da znaš se pred jednu od najvažnijih tekmi u sezoni testira jači tim a u ovom slučaju tandem zadnjih veznih, koji je jako bitan a ne da se u Rusiju ide na slepo i stavi se Le Talek u sredinu. Ali Vladan bolje zna od mene a bogami i od tebe.
P.S. I vidim da je B sastav, opušteno. :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alessandro NESTA#13#, 13. avgust 2017 17:53)

To se radi u poslednjoj prijateljskoj utakmici pred novu sezonu, u ovom timu je sve poznato. Nema nikakve potrebe da se izvodi najjaci sastav i da se umara, kada igraju utakmicu za 4 dana.

Grobar (40 godina pratim kosarku)

pre 6 godina

Nisu poveli iz penala...o cemu cu sad da pisem ... ho bre... :( Moj zivot danas nema smisla,idem da spavam.

zex

pre 6 godina

Ivan
Nisam ja glup majstore, pratim svaki zvezdin mec ali me bode u oko spora igra nama to ne treba ali posteno smeta mi igra Miljasa jer na tom mestu je trebalo Rikardinjo da igra i da pokusa da se uklopi. Ovde je jedini razlog to da se oprvda plata koju prima Miljas.Kada bi svi trcali kao on to bi izgledalo kao skup rekreativaca.

RASA

pre 6 godina

Ovi sto su nam danas igrali ne zasluzuju ni rezerve da budu a u Evropi bi mogli samo lopte da sakupljaju.Pesica smo skupo platili ali je decko veliki promasaj treba mu 10 sansi da da gol.A ovi drugi moraju u skolu da nauce osnove fudbala jer od 10 paseva mi imamo 9 pogresnih i ni jedan iz prve.Ako i dalje budemo igrali sa kombinovanim timom sledecu gubimo.

Olivet

pre 6 godina

Sramota te kakav je teren,necija 3.liga ima bolje uslove.Kako ih sve nije sramota,pa na ovom stadionu i reprezentacija igra,kao da smo u proslom veku,za nas je vreme izgleda stalo.Bruka i sramota!A ovamo se prepucavaju i svadjaju.Tuga!

oberin martel

pre 6 godina

Iskreno, neshvatljivo mi je ovo stalno odmaranje igrača. Pa ovi što po pola godine igraju LŠ u domaćem prvenstvu igraju skoro uvek sa najačim timom. Što više utakmica tim je bolji i uigraniji. Tako je prošle godine počeo i Božović pa smo prošli kako smo prošli. Anđelković, Milić, Adzić, Račić,Gobeljić ... bi trebalo da igraju samo kada nema ko drugi da igra a ne svaku utakmicu u prvenstvu kombinovani tim. Obiće nam se o glavu ovo Miloje.

Sajmon

pre 6 godina

Analiticar amater@..svi nabrojani igraci su vec imali dovoljno vremena da pokazu kvalitet ali nisu jer ga nemaju..nemaju ga za Zvezdu koja ne igra Ligu Sampiona ali sa ovakvim igracima nikad nece ni igrati a to sigurno nije ono sto zele navijaci..da bi igrao za veliki klub kao sto je Zvezda moras da imas kvalitet vise a ne da budes neki prosek koji su navedeni igraci..evo mali Ilic koji je usao odmah se vidi da je igrac iznad proseka iako je mnogo manje iskusan i mladji od igraca koje sam nabrojo da nisu Zvezdu ali kad imas kvalitet odmah se to mozes pokazati..na pr Ruiz je bio slican igrac kao Adzic..Racic..Rikardinjo..ima kvalitet ali nedovoljan za Zvezdu i dzaba sto mu je davata sansa i igrao je i adaptirao se i opet nista jer takvi igraci su limitirani do jednog nivoa i ne mogu vise kolko god ih ti cekao..samo treba imati oko i prepoznati ko je kakav igrac odmah a ne cekatu i na kraju opet nista..

Observer

pre 6 godina

Ovo je jedna velika bruka i sramota na šta nam teren izgleda. Ista priča važi i za tribine, samo ne znam šta im je za to izgovor.

Visko - najbolji teniski komentator

pre 6 godina

Ovaj Pesic mi se ni malo ne svidja kao igrac. Decko ne zna da baci pas na metar udaljenosti. Bas bas los je bio danas.

Beogradjanin

pre 6 godina

Ja sam fasciniran kakva je tuga navijati za zvezdu,pa svake godine se ponadate i isti scenario na vrhu ste sveta do derbija i posle povratak u realnost!ovaj put prvo vas vraća Krasnodar sa petardom !
Kakva igra zvezde protiv Bačke,Surdulice, Sparte hahahha ma Barsa ste!

Delija Beograd

pre 6 godina

Pazi ove sto kukaju na teren
Ni vojni stadion nista bolji nego vizuelni utisak stvara kamera koja se nalazi blize i nize terenu na vojnom stadionu.Jedan kuka na tribine.Vojni stadion na istoku ima loze od lesonita i stadion nema krov

nex

pre 6 godina

Nije loše igrao ni ovaj kombinovani tim, šteta za gol koji je primljen posle sedam mečeva. Jedino Pešić loš kao i uvek dečko svaku petu šansu iskoristi to protiv ovakvih timova nije presudno ali protiv jačih u evropi kada na celoj utakmici dobiješ dve tri šanse za gol ne prolazi a i iskreno mnogo greši u dodavanjima

zex

pre 6 godina

Ovi koji hvale Milijasa u zivotu Loptu nisu sutnuli.On je nekada bio igrac, obozavao sam da ga gledam.Pratio sam ga i u Engleskoj ali ovo sada nije nista, covek je prespor za Zvezdu, zasto neigra neki mlad igrac?zar treba Milijas da se uigrava sa 35godina?dajte molim vas nemojte vi mene da ucite fudbla.Gledamo li istu utakmicu?Igrac sredine terena mora da sparta napred nazad a Milijas to nemoze, znaci imamo igraca manje celo vreme.Njegovi prekidi uopste nisu kvalitetni cak je i procenat slab. Vi gledate povrsno Miljasa a Ja gledam ucinak na terenu.

gpro

pre 6 godina

Sramota te kakav je teren,necija 3.liga ima bolje uslove.Kako ih sve nije sramota,pa na ovom stadionu i reprezentacija igra,kao da smo u proslom veku,za nas je vreme izgleda stalo.Bruka i sramota!A ovamo se prepucavaju i svadjaju.Tuga!
(Olivet, 13. avgust 2017 18:51)

U zemlji u kojoj nema viska para jedino resenje je privatizacija.. tada ce biti i Evrope(gotovo standardno), i jakog fudbala i u najmanju ruku solidnih terena

samo kažem

pre 6 godina

@zex lepo ti čovek objasnio sve ali ne vredi... Pa pogledaj učinak dva gola posle njegovih prekida a ti se i dalje koprcaš da odbraniš svoj stav

beograd_moskva

pre 6 godina

Golove za Zvezdu su postigli Pešić u 38 (ocekivano), Abraham Frimpong u 54. i Uroš Račić u 86. minutu (ali ova dvojica... sta njima bi da dadnu golove?!)

Dragoslav Blixa

pre 6 godina

Još jedna nezaslužena pobeda zvezdaša. Toliko sudiskog navlaćenja protiv ispodprosečnog tima kao što je bačka znači strašno je. ja bih se stideo kada bi moj partizan tako danas pobedio vojvodinu. šta želim reči, pa prvi gol je postignut u maradonskom stilu dakle rukom. treči gol je postignut a milijaš je pomerio loptu izvan one polakružne linije kod kornera dakle nepravilno izveden korner. realan rezultat protiv bačvana je 1:1. e moja zvezdo i te kako si spala na niskim granama. oćito je prvenstvo več sada rešeno i uzalud se nadamo poštenju i dobroti.

Nenad

pre 6 godina

Grobari mi smo pobedili Bačku jeste mala ekipa al je pobeda naša!!!!!!. A šta vi tu tražite???? Ja nisam ništa napisao kad ste izgubili protiv Voždovca :-D

Objektivno

pre 6 godina

Još jednom je Račić dokazao da nema ni T od talenta i ne znam više ko ga forsira kad nema pojma.Ništa bolji nije ni Adžić,od kada počinje utakmice.Sa ovom drugom postavom,ne bi se leba najeli u prvenstvu.

crni_redstar

pre 6 godina

napljuva covek milijasa on 3 asistencije...ko sve ne komentarise! racic prva dobra utakmica u zvezdi. fringpongu se zahvaliti i definitivno. rikardinjo jednostavno nije za nas, da se ne ljubimo. imamo sve pozivije popunjene i ne treba nam pojacanja. sto se tice rikardinjo bolje da ide negde da igra, a mi da umesto njega dovedemo dmf.

sasha

pre 6 godina

@nista ni o cemu
naravno da je danas besplatno. to sam i napisao u komentaru ( proveriti za utakmice gde se naplacuje ulaz). Ali tvoj problem je da ne procitas nikad ceo tekst pre nego sto dostavis svoj " mudri" komentar

Sajmon

pre 6 godina

Analiticar amater@..i ne pricam ja ovo napamet jer se vec potvrdilo da sam isto pricao i za neke ranije igrace koje su mnogi hvalili i potvrdilo se da sam bio u pravu..kao na pr za Micka..pa onog Kovacevica sto je isto igro zadnjeg veznog..pa Jovica..i ne mogu se jos setit jos koji..vecina je u njih polagala velike nade a od njih nikad pravi igraci nisu postali..tako ce isto biti i sa Adzicem..Racicem..i slicnima..

gremlin

pre 6 godina

Ovde odakle sam imamo "vojvodjansko ligaša"i bolji teren od stuba...p.s.Ko je domaćin prvog derbija?!I da se igra po danu zbog reflektora...i Kljaje...

+41

pre 6 godina

Zašto nema ponovljenih snimaka ofsajda Bačke ???
Zašto repriziraju sve, sem tih krajnje sumnjivih situacija...?
Inače gol posle očiglednog faula u napadu.
Ništa novo...

BBRS

pre 6 godina

Sad je prejaka za Backu a u cetvrtak ce biti nejaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 14. avgust 2017 03:15)

А ту је и смарач са супер интересантним коментарима, е, о томе ја причам, прочитајте ком.
Мој син од 4 године би лепше саставио.

Nenad

pre 6 godina

Sad je prejaka za Backu a u cetvrtak ce biti nejaka.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 14. avgust 2017 03:15)

Sram te bio gadim se od ovakve ljude!!!!!. Ti češ pre navijati za nekoga iz Rusije a ne za domaču ekipu zar za tebe ne bi bio lepo da dva Srpska ekipa uđe u Ligu Evrope. Ti nisi ni.pravi Srbin!!!!!

Sajmon

pre 6 godina

Fripong..Babic..Adzic..Racic..Rikardinjo..i Pesic koji strasno podseca na Sikimica jer nema nikakvu tehniku samo sto je malo brzi i okretniji a previse kosta nisu igraci za Zvezdu..ali tek mi sad nije jasno zasto je Muslin ovog Pesica zvao u reprezentaciju..jedino ako je morao zbog menadzera ili ovaj ima neku jaku vezu ali sa fudbalom veze nema..Babica nikako ne bih voleo na stopera protiv Krasnodara..bolje i Racic umesto Bakule a Le Talek na stopera..

Karaburac

pre 6 godina

ovo je jedna velika bruka i sramota na sta nam teren lici. Isto vazi i za tribine samo ne znam sta je izgovor
@observer

Nema izgovora, kancelar to sredjuje u septembru.
Samo je potrebno da vi ovo ruglo i dalje nazivate Marakanom.

Nicky boy

pre 6 godina

Ahahahaha, Pešić sam kao duh, nigde oko njega igrača Bačke. Sklanjalica, iz aviona se vidi.

A kako bi drugo drvena žlezda pobedila ?

dovla_do

pre 6 godina

kako Piper iskusno navlaci kad god treba...te faulovi, backa svaki prelazak preko centra ofsajd, replay arene ne postoji, faul kod gola Pesica..evo sad tvrdim da zvezda nijedan poraz nece imati a Partizan jedinu sansu ima sto se derbi igra tri puta ...to se vec sada vidi iako je prvenstvo vec pocelo.

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Padobranac Jel moguce da ne vidis da je kompletno izveo b sastav?
(Ivan, 13. avgust 2017 17:31)

Druže, ako se bar malo razumeš u fudbal trebalo bi da znaš se pred jednu od najvažnijih tekmi u sezoni testira jači tim a u ovom slučaju tandem zadnjih veznih, koji je jako bitan a ne da se u Rusiju ide na slepo i stavi se Le Talek u sredinu. Ali Vladan bolje zna od mene a bogami i od tebe.
P.S. I vidim da je B sastav, opušteno. :D

BBRS

pre 6 godina

Pesic od 9 dodavanja 8 pogresno,ni jedna finta mu nije prosla .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (serhio, 13. avgust 2017 20:48)

И дао први гол !

sasha

pre 6 godina

kako lazu za broj gledalaca. Posto uvek uvecaju broj gledalaca bar dva puta zasto poreska ne proveri placanje pdv-a za utakmice gde se karte naplacuju. Po slici bi se reklo da (ako ovde ima 12.000 gladalaca) stadion prima bar 150.000 gledalaca

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Backa smanjila.Kazem ja lepo svakom nizu nekad dodje kraj.Steta sto Backa od pocetka nije ovako ofanzivno igrala.

Pedja

pre 6 godina

Kao i do sada Rikardinjo se ne primecuje. Uspesno se skriva iza igraca. Ako protiv poslednje ekipe na tabeli ne moze da se iskaze, sta ima dalje onda. Da se trpi do kraja godine? Bolje onda ubaciti nekog Zvezdinog omladinca i nista losije ne bi bilo.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ma tako je bre! Evo smanjila Backa,sta sam rekao?? Hajmo Backo po izjednacenje.Konacno da se prekine Zvezdin niz nesavladivosti.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

2:0 je opasan rezultat.Ovako Vosa vodila protiv Zvezde 8 marta pa izgubila, videcemo da li ce Backa bar 1 gol dati.

Luka

pre 6 godina

Kakav grljaš onaj Peđić, kod prvog gola naslonio se na odbrambenog igrača Bačke i oborio ga , naravno nema prekršaja, ko bi to smeo da sudi....

Beogradjanin

pre 6 godina

Ja sam fasciniran kakva je tuga navijati za zvezdu,pa svake godine se ponadate i isti scenario na vrhu ste sveta do derbija i posle povratak u realnost!ovaj put prvo vas vraća Krasnodar sa petardom !
Kakva igra zvezde protiv Bačke,Surdulice, Sparte hahahha ma Barsa ste!

Dragoslav Blixa

pre 6 godina

Još jedna nezaslužena pobeda zvezdaša. Toliko sudiskog navlaćenja protiv ispodprosečnog tima kao što je bačka znači strašno je. ja bih se stideo kada bi moj partizan tako danas pobedio vojvodinu. šta želim reči, pa prvi gol je postignut u maradonskom stilu dakle rukom. treči gol je postignut a milijaš je pomerio loptu izvan one polakružne linije kod kornera dakle nepravilno izveden korner. realan rezultat protiv bačvana je 1:1. e moja zvezdo i te kako si spala na niskim granama. oćito je prvenstvo več sada rešeno i uzalud se nadamo poštenju i dobroti.

Sajmon

pre 6 godina

Fripong..Babic..Adzic..Racic..Rikardinjo..i Pesic koji strasno podseca na Sikimica jer nema nikakvu tehniku samo sto je malo brzi i okretniji a previse kosta nisu igraci za Zvezdu..ali tek mi sad nije jasno zasto je Muslin ovog Pesica zvao u reprezentaciju..jedino ako je morao zbog menadzera ili ovaj ima neku jaku vezu ali sa fudbalom veze nema..Babica nikako ne bih voleo na stopera protiv Krasnodara..bolje i Racic umesto Bakule a Le Talek na stopera..

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ma tako je bre! Evo smanjila Backa,sta sam rekao?? Hajmo Backo po izjednacenje.Konacno da se prekine Zvezdin niz nesavladivosti.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Backa smanjila.Kazem ja lepo svakom nizu nekad dodje kraj.Steta sto Backa od pocetka nije ovako ofanzivno igrala.

sasha

pre 6 godina

kako lazu za broj gledalaca. Posto uvek uvecaju broj gledalaca bar dva puta zasto poreska ne proveri placanje pdv-a za utakmice gde se karte naplacuju. Po slici bi se reklo da (ako ovde ima 12.000 gladalaca) stadion prima bar 150.000 gledalaca

RASA

pre 6 godina

Ovi sto su nam danas igrali ne zasluzuju ni rezerve da budu a u Evropi bi mogli samo lopte da sakupljaju.Pesica smo skupo platili ali je decko veliki promasaj treba mu 10 sansi da da gol.A ovi drugi moraju u skolu da nauce osnove fudbala jer od 10 paseva mi imamo 9 pogresnih i ni jedan iz prve.Ako i dalje budemo igrali sa kombinovanim timom sledecu gubimo.

Nicky boy

pre 6 godina

Ahahahaha, Pešić sam kao duh, nigde oko njega igrača Bačke. Sklanjalica, iz aviona se vidi.

A kako bi drugo drvena žlezda pobedila ?

oberin martel

pre 6 godina

Iskreno, neshvatljivo mi je ovo stalno odmaranje igrača. Pa ovi što po pola godine igraju LŠ u domaćem prvenstvu igraju skoro uvek sa najačim timom. Što više utakmica tim je bolji i uigraniji. Tako je prošle godine počeo i Božović pa smo prošli kako smo prošli. Anđelković, Milić, Adzić, Račić,Gobeljić ... bi trebalo da igraju samo kada nema ko drugi da igra a ne svaku utakmicu u prvenstvu kombinovani tim. Obiće nam se o glavu ovo Miloje.

Visko - najbolji teniski komentator

pre 6 godina

Ovaj Pesic mi se ni malo ne svidja kao igrac. Decko ne zna da baci pas na metar udaljenosti. Bas bas los je bio danas.

+41

pre 6 godina

Zašto nema ponovljenih snimaka ofsajda Bačke ???
Zašto repriziraju sve, sem tih krajnje sumnjivih situacija...?
Inače gol posle očiglednog faula u napadu.
Ništa novo...

dovla_do

pre 6 godina

kako Piper iskusno navlaci kad god treba...te faulovi, backa svaki prelazak preko centra ofsajd, replay arene ne postoji, faul kod gola Pesica..evo sad tvrdim da zvezda nijedan poraz nece imati a Partizan jedinu sansu ima sto se derbi igra tri puta ...to se vec sada vidi iako je prvenstvo vec pocelo.

Karaburac

pre 6 godina

ovo je jedna velika bruka i sramota na sta nam teren lici. Isto vazi i za tribine samo ne znam sta je izgovor
@observer

Nema izgovora, kancelar to sredjuje u septembru.
Samo je potrebno da vi ovo ruglo i dalje nazivate Marakanom.

Sajmon

pre 6 godina

Analiticar amater@..i ne pricam ja ovo napamet jer se vec potvrdilo da sam isto pricao i za neke ranije igrace koje su mnogi hvalili i potvrdilo se da sam bio u pravu..kao na pr za Micka..pa onog Kovacevica sto je isto igro zadnjeg veznog..pa Jovica..i ne mogu se jos setit jos koji..vecina je u njih polagala velike nade a od njih nikad pravi igraci nisu postali..tako ce isto biti i sa Adzicem..Racicem..i slicnima..

nex

pre 6 godina

Nije loše igrao ni ovaj kombinovani tim, šteta za gol koji je primljen posle sedam mečeva. Jedino Pešić loš kao i uvek dečko svaku petu šansu iskoristi to protiv ovakvih timova nije presudno ali protiv jačih u evropi kada na celoj utakmici dobiješ dve tri šanse za gol ne prolazi a i iskreno mnogo greši u dodavanjima

zex

pre 6 godina

Ovi koji hvale Milijasa u zivotu Loptu nisu sutnuli.On je nekada bio igrac, obozavao sam da ga gledam.Pratio sam ga i u Engleskoj ali ovo sada nije nista, covek je prespor za Zvezdu, zasto neigra neki mlad igrac?zar treba Milijas da se uigrava sa 35godina?dajte molim vas nemojte vi mene da ucite fudbla.Gledamo li istu utakmicu?Igrac sredine terena mora da sparta napred nazad a Milijas to nemoze, znaci imamo igraca manje celo vreme.Njegovi prekidi uopste nisu kvalitetni cak je i procenat slab. Vi gledate povrsno Miljasa a Ja gledam ucinak na terenu.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

2:0 je opasan rezultat.Ovako Vosa vodila protiv Zvezde 8 marta pa izgubila, videcemo da li ce Backa bar 1 gol dati.

Sajmon

pre 6 godina

Analiticar amater@..svi nabrojani igraci su vec imali dovoljno vremena da pokazu kvalitet ali nisu jer ga nemaju..nemaju ga za Zvezdu koja ne igra Ligu Sampiona ali sa ovakvim igracima nikad nece ni igrati a to sigurno nije ono sto zele navijaci..da bi igrao za veliki klub kao sto je Zvezda moras da imas kvalitet vise a ne da budes neki prosek koji su navedeni igraci..evo mali Ilic koji je usao odmah se vidi da je igrac iznad proseka iako je mnogo manje iskusan i mladji od igraca koje sam nabrojo da nisu Zvezdu ali kad imas kvalitet odmah se to mozes pokazati..na pr Ruiz je bio slican igrac kao Adzic..Racic..Rikardinjo..ima kvalitet ali nedovoljan za Zvezdu i dzaba sto mu je davata sansa i igrao je i adaptirao se i opet nista jer takvi igraci su limitirani do jednog nivoa i ne mogu vise kolko god ih ti cekao..samo treba imati oko i prepoznati ko je kakav igrac odmah a ne cekatu i na kraju opet nista..

Pedja

pre 6 godina

Kao i do sada Rikardinjo se ne primecuje. Uspesno se skriva iza igraca. Ako protiv poslednje ekipe na tabeli ne moze da se iskaze, sta ima dalje onda. Da se trpi do kraja godine? Bolje onda ubaciti nekog Zvezdinog omladinca i nista losije ne bi bilo.

Vukasin

pre 6 godina

Smanjiti superligu na 8 timova. Recimo samo klubovi koji poloze 500k eura, kapacitet stadiona 10k mesta mogu da ucestvuju. Da ima nekog smisla igrati utakmice, a ne da se gleda negledljivo. Sampion 3miliona prihoduje. Recimo, Zvezda, Partizan, Vojvodina, Radnicki Nis, Sloboda Uzice, Cuka, Borac Cacak, Radnicki Kragujevac. Jedan ispada, onaj koji udje dobija 1milion eura, samo ako ispunjava gore navedene uslove. Karta za svaki mec minimum 500din, televizijski prenosi internet pripejd televizija. 4 stranca po timu, nezvanicni dogovor igramo da damo gol vise, ne da primimo gol manje. Svi treneri ispod 40god. Zar je to toliko tesko? Kome je ovo u interesu?

BAKI

pre 6 godina

Prava nedeljna utakmica,više ležerna nego takmičarska.Protivnik prilično slab u pokušaju da skupo proda kožu,zatresli mrežu zahvaljujući već pomalo uspavanoj odbrani Zvezde.Dvojac veterana Milijaš-Anđelković su igrali kao da su uveliko na nekom početku a ne na zalasku karijere.Svaka čast na ovakvoj partiji. Jedino nisam shvatio šta su igrali Milić i Rikardinjo,kao da su greškom tu,da popune broj.

Peca

pre 6 godina

Prvi utisak, stvarno sramna poseta.Nedelja 17h, slobodan ulaz, idealni uslovi. Ne kazem da sada treba da bude pun stadion ali ovi momci su svakako zasluzili vecu podrsku i da ih ispratimo u Krasnodar kako treba.

crni_redstar

pre 6 godina

napljuva covek milijasa on 3 asistencije...ko sve ne komentarise! racic prva dobra utakmica u zvezdi. fringpongu se zahvaliti i definitivno. rikardinjo jednostavno nije za nas, da se ne ljubimo. imamo sve pozivije popunjene i ne treba nam pojacanja. sto se tice rikardinjo bolje da ide negde da igra, a mi da umesto njega dovedemo dmf.

Nikola

pre 6 godina

Kakav naslov 5-0
Jel vi znate nesto sto mi ne znamo?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 13. avgust 2017 17:06)

5 pobeda 0 poraza...kada se malo razmisli lako se sve shvati.. kad ima cime da se razmislja. POzdrav

bradonjaa

pre 6 godina

Rikardinjo decko vidi se da zna fudbal, za ovih 35 min sto sam video njegovih poteza to je sasvim okej. Samo mu treba vremena, daleko od toga da ce biti promasaj kao sto prica dosta njih. Vidi mu se u faci da je nekako gotivan lik

dragan

pre 6 godina

Još jedna nezaslužena pobeda zvezdaša. Toliko sudiskog navlaćenja protiv ispodprosečnog tima kao što je bačka znači strašno je. ja bih se stideo kada bi moj partizan tako danas pobedio vojvodinu. šta želim reči, pa prvi gol je postignut u maradonskom stilu dakle rukom. treči gol je postignut a milijaš je pomerio loptu izvan one polakružne linije kod kornera dakle nepravilno izveden korner. realan rezultat protiv bačvana je 1:1. e moja zvezdo i te kako si spala na niskim granama. oćito je prvenstvo več sada rešeno i uzalud se nadamo poštenju i dobroti.
(Dragoslav Blixa, 13. avgust 2017 19:07)
Kako vas ne smori vise? Kukate bre vec 5 godina minimum intenzivno od prvog kola,na svakoj Zvezdinoj utakmici baljezgate nebuloze ovde. Umesto u svoj brlog da gledate...ja bih se stideo kada bi moj partizan,e moja zvezdo? Sta je kriza identiteta,kao i polovina vase tribine? Postenje i dobrota od vas? Pa to se nije videlo jos od kako je sps zavladao 90-ih,a Marjanovic premijer postao vas predsednik,vi ne znate pravo znacenje tih reci.Probacu da ti objasnim,postenje i dobrota ne znaci da vama uporno namestaju titule,to te je neko prevario

Istina

pre 6 godina

Iz aviona se vidi da je Rikardinjo najveci znalac na terenu. Sada druga je stvar sto je satanizovan preko medija da bi igrao neciji sin odnosno unuk.

zex

pre 6 godina

Ivan
Nisam ja glup majstore, pratim svaki zvezdin mec ali me bode u oko spora igra nama to ne treba ali posteno smeta mi igra Miljasa jer na tom mestu je trebalo Rikardinjo da igra i da pokusa da se uklopi. Ovde je jedini razlog to da se oprvda plata koju prima Miljas.Kada bi svi trcali kao on to bi izgledalo kao skup rekreativaca.

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Padobranac Jel moguce da ne vidis da je kompletno izveo b sastav?
(Ivan, 13. avgust 2017 17:31)

Druže, ako se bar malo razumeš u fudbal trebalo bi da znaš se pred jednu od najvažnijih tekmi u sezoni testira jači tim a u ovom slučaju tandem zadnjih veznih, koji je jako bitan a ne da se u Rusiju ide na slepo i stavi se Le Talek u sredinu. Ali Vladan bolje zna od mene a bogami i od tebe.
P.S. I vidim da je B sastav, opušteno. :D

Objektivno

pre 6 godina

Još jednom je Račić dokazao da nema ni T od talenta i ne znam više ko ga forsira kad nema pojma.Ništa bolji nije ni Adžić,od kada počinje utakmice.Sa ovom drugom postavom,ne bi se leba najeli u prvenstvu.

gremlin

pre 6 godina

Ovde odakle sam imamo "vojvodjansko ligaša"i bolji teren od stuba...p.s.Ko je domaćin prvog derbija?!I da se igra po danu zbog reflektora...i Kljaje...

Olivet

pre 6 godina

Sramota te kakav je teren,necija 3.liga ima bolje uslove.Kako ih sve nije sramota,pa na ovom stadionu i reprezentacija igra,kao da smo u proslom veku,za nas je vreme izgleda stalo.Bruka i sramota!A ovamo se prepucavaju i svadjaju.Tuga!

Капетан Немо

pre 6 godina

Eeeeee, primila Zvezda gol! Šteta, nije baš morala. Ipak, bolje od Bačke nego od Krasnodara ili Partizana.
Napred Zvezdo!!!

Jegerbul

pre 6 godina

Interesantne prozivke sa lavora apropo derbija u stilu"trsite se do derbija" ... Po kojoj se to statistici vodite da mi je znati...Kompleksi su čudo.

analiticar_amater

pre 6 godina

Fripong..Babic..Adzic..Racic..Rikardinjo..i Pesic koji strasno podseca na Sikimica jer nema nikakvu tehniku samo sto je malo brzi i okretniji a previse kosta nisu igraci za Zvezdu..ali tek mi sad nije jasno zasto je Muslin ovog Pesica zvao u reprezentaciju..jedino ako je morao zbog menadzera ili ovaj ima neku jaku vezu ali sa fudbalom veze nema..Babica nikako ne bih voleo na stopera protiv Krasnodara..bolje i Racic umesto Bakule a Le Talek na stopera..
 (Sajmon, 13. avgust 2017 19:40)

Tuga od komentara. Zvezda inače igra četvrtfinale lige šampiona pa navedeni igrači nisu dobri za nju. Pešić kao DRUGI napadač tima dao 5 golova na 5 utakmica, prošlo kolo namestio 3 gola (dve asistencije i iznudjen penal) ali on nije igrač za Zvezdu. Trebao je da da barem 10 golova! Adžić mlad, talentovan, ima potencijala, ali eto posto ne pokida na svakoj utakmici ni on nije za Zvezdu. Rikardinjo posto nije momentalno eksplodirao, trbe ga se resiti iako jedan Milojević misli da covek ima kvaliteta i da ga treba sačekati. Boze me sačuvaj kakvi eksperti ovde sve komentarisu.

Sabre

pre 6 godina

Kakav naslov 5-0
Jel vi znate nesto sto mi ne znamo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Karaburac, 13. avgust 2017 17:06)

Nesto sto znamo svi sem tebe, a to je da je Zvezda trenutno na 4-0 u prvenstvu i da ovde vrebaju petu pobedu. Nek si ti nama ziv i zdrav, kad vec duhovit nisi.

20 kinte

pre 6 godina

Što se tiče terena, to se obratite Savezu. Trebalo je da postave novu travu, pa se izgubio voljni momenat posle sukoba Terza - Kokeza. Samovolja jednog čoveka ne bi smela da bude prepreka Savezu da uskrati teren i travu Zvezdi, prema dogovoru. Trava se menja posle utakmice sa Moldavijom. Inače, za ove pametne što pričaju kako je trava loša, to je isti tip trave kao na Alijanc Areni, samo mi kao klub nismo imali srestava da to održavamo kako treba, a prema dogovoru sa Savezom, oni su trebali to da održavaju, a kada je trava propala, još u junu da je srede. Toliko ih se tiče i rezultat nacionalnog tima, kojem će sigurno više smetati ovakav teren od Moldavana. Znači, sve zbog sujete jednog čoveka koji će na kraju da se diči i busa kako je on nešto uradio za srpski fudbal ako reprezentacija ostvari uspeh. To što je sahranio pola malih timova u Srbiji izmenom statuta, ukinuo pravo glasa superligaša u Savezu te degradirao prvenstvo onom prošlom sezonom, to ništa. A vi Bog neka vam je u pomoći u derbiju ako se ne pojačate na tri mesta u timu, ovaj tim Zvezde bi vas kantao a kamoli onaj prvi koji čuvamo za Krasnodar.

Fabrika Metalnih Proizvoda

pre 6 godina

@kako Piper iskusno navlaci kad god treba...te faulovi, backa svaki prelazak preko centra ofsajd, replay arene ne postoji, faul kod gola Pesica..evo sad tvrdim da zvezda nijedan poraz nece imati a Partizan jedinu sansu ima sto se derbi igra tri puta ...to se vec sada vidi iako je prvenstvo vec pocelo.
(dovla_do, 13. avgust 2017 17:48)

Au, brate, kako vam ne dosadi vise...samo kukate i sve je protiv vas...
Mislim da su igraci Backe manje disali, da bi namerno slabije trcali, a ovi nece replay da postave, da vidimo sporne momente disanja igraca Backe.

zex

pre 6 godina

Pesic ce biti najbolji strelac lige upamtite to.Decko je rodjeni golgeter i veliki je borac razlog zbog par greski lezi u terenu a ne u igracu.

ultrabgd

pre 6 godina

Ova ista ekipa tzv ljubitelja fudbala koji ostavljaju tzv duhovite komentare tipa Zvezda i Penal..... koliko treba biti zaludan i raditi to ?! Mada sve više verujem da iza toga stoji ili sendvič ili 100 dinara po komentaru

Delija Momak

pre 6 godina

Iz aviona se vidi da je Rikardinjo najveci znalac na terenu. Sada druga je stvar sto je satanizovan preko medija da bi igrao neciji sin odnosno unuk.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Istina, 13. avgust 2017 17:46)

Rikardinja kad sretnu na ulici oni ga pitaju sto nije dao het trik za Zvezdu na svakoj utakmici...toliki se pritisak vrsi na igraca da to nije normalno.A tek ono zvizdanje sa zapada protiv Florijane...ono je sramota...igrac ima platu 500 000 evra ,a oni mu zvizde ? I sta dobijamo time ? Nista! Samo gubimo 500 000 evra....Podrzite igraca,sve dok se ne razigra...a oni mu zvizde i hoce da igraca od pola miliona evra zakovemo za klupu...Uz to ,on je sjajan igrac,imao je 15 golova i 14 asistencija prosle sezone.Moze vise ,moze bolje,samo da ga ne pljuju svi ,od navijaca pa do novinara..

nista o nicemu

pre 6 godina

kako lazu za broj gledalaca. Posto uvek uvecaju broj gledalaca bar dva puta zasto poreska ne proveri placanje pdv-a za utakmice gde se karte naplacuju. Po slici bi se reklo da (ako ovde ima 12.000 gladalaca) stadion prima bar 150.000 gledalaca
(sasha, 13. avgust 2017 18:43)

Ulaz je besplatan danas.

pivljanin

pre 6 godina

Još jedna nezaslužena pobeda zvezdaša. Toliko sudiskog navlaćenja protiv ispodprosečnog tima kao što je bačka znači strašno je. ja bih se stideo kada bi moj partizan tako danas pobedio vojvodinu. šta želim reči, pa prvi gol je postignut u maradonskom stilu dakle rukom. treči gol je postignut a milijaš je pomerio loptu izvan one polakružne linije kod kornera dakle nepravilno izveden korner. realan rezultat protiv bačvana je 1:1. e moja zvezdo i te kako si spala na niskim granama. oćito je prvenstvo več sada rešeno i uzalud se nadamo poštenju i dobroti.
(Dragoslav Blixa, 13. avgust 2017 19:07)

Jel to Slobin Vučela komandovao opšti juriš botova?

ford

pre 6 godina

@dragan ,19:34h
Vidi se da si bezao sa casova srpskog!!Ali nisi trebao zato sto se javno brukas!!Svi mi umemo da pogresimo,ljudski je to ali razlika izmedju nas 'prosecnih' i tebe je sto smo mi pismeni!!
Da,umalo da zaboravim:
bravo Zvezdo!!

sever

pre 6 godina

Pametno radi Milojevic. Pruza po treci put ove sezone sansu od prvog minuta Adzicu i Racicu i to protiv slabih ekipa. Ovo je ogledalo koliko mogu da prave razliku.. Treca utakmica zaredom ne vide se na terenu, izuzimajuci par driblinga daleko od gola protivnika. Nekada su mladi igraci dobijali postepeno sansu - 15, 30, 45 minuta, a sada menadzeri i roditelji preko medija prave pritisak na trenera zasto im mezimci ne igraju.

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 6 godina

Rutinski,bravo momci.Nova tri boda i u lepom raspolozenju idemo na Ruse.Bravo za Pesica,nastavlja golgetersku seriju i to ce mu dodatno podici samopouzdanje i bice sve bolji

Grobar (40 godina pratim kosarku)

pre 6 godina

Nisu poveli iz penala...o cemu cu sad da pisem ... ho bre... :( Moj zivot danas nema smisla,idem da spavam.

SrbEUin

pre 6 godina

Gledao sam sve važnije mečeve Zvezde na Marakani, u ono slavnije vreme. Tada je trava Marakane bila pojam kvalitetnog terena. Dobro sam zapamtio Zvezdin meč protiv Bayerna (2:3) kada se igralo na nekoj blatnjavoj močvari. Posle toga kao menjan teren uz neku pompu... I opet isto.
Ej, mnogi seoski klubovi (bez omalovažavanja) imaju bolji i to mnogo bolji teren...
Šta savez? Kakvi nebulozni izgovori! Jedan vrtlar i profi kosilica za travu, zalivaj dva puta dnevno i šišaj dva puta nedeljno, prihrana jednom nedeljno i prskanje protiv širokolisnih biljaka. Koliko to može da košta?
Teren je osnovno sredsvo za rad, ne svlačionice ni sedišta. Umesto što krive savez, treba da otpuste direktora stadiona.

Osvestite se, hoćete LE! UEFA ne bi trebalo da dozvoli igranje na ovakvoj podlozi.

analiticar_amater

pre 6 godina

Backi golman kod drugog gola usao u gol i postavio se. Valjda da sto pre izvadi loptu iz mreze i posalje na centar
(e ko vas nezna..., 13. avgust 2017 18:47)

Strasno za sta se vi hvatate. A gde je trebao da stane? Bačka se trudila da ne primi ni jedan gol, momci su se borili do kraja i sprecili dosta izglednih prilika za Zvezdu. Ali vi nastavljati sa vašim teorijska zavere. Samo ne možete da se dogovorite jel nas protivnici puštaju ili nas sudije guraju, pa koristite i jednu i drugu priču kako vam dune.

Petar

pre 6 godina

Kad vec nemamo para za igrace kao u Premier ligi, kad nemamo para za stadion kao u Premier ligi..pa imamo bar pare za TRAVU kao u Premier ligi!! Ako ni to nemamo onda gasi fudbal sta ce nam??

Zlatko

pre 6 godina

Novi Macron dres košta 8 hiljada u RedStarShopu!?
(wtf, 13. avgust 2017 18:49)

Pročitavši tvoj komentar pomislio sam da se šališ. Pogledao na sajtu, kad ono stvarno: novi dres 65E. Čak skuplji od Puminog, koji je bio 50 ili 55. I to je mnogo, ali ovo je već preterivanje. Ko će kupiti dres po toj ceni? Cena je kao da nam je standard duplo bolji a mi redovni učesnici evropskih utakmica u martu mesecu. Ne tražim ja da bude 20E, to nije realno, već da cena bude normalna.

Вељко

pre 6 godina

Честитке Звезди на победи,жељи,борбености.Било је ту опет пропуста у одбрани,али све у свему-позитиван утисак.
Бачка ме пријатно изненадила,занимљива екипа,са пар одличних играча.
Морам да се осврнем још једном на тренера Милојевића.
Најзад је Србија добила одличног тренера,који разуме игру,играче...
Тренера који је поставио стандарде,принципе игре који морају да се испоштују ма ко био на терену.И у тој намери прилично успева.Користи много играча у ротацији,а игра и резултат не трпе.Тако може у сваком тренутку да се ослони на било коју 10-орицу(голман увек незамењив).
Па данас је један Милијаш одиграо толико пожртвовано као да је на почетку,а не на заласку каријере!
Млади Рачић показује да би могао да буде достојна замена повређеном Јовичићу(нема везе са голом/ трчање,проток лопте,једноставна решења).
Канга ме разочарао.Изашао је на терен као да се игра са децом на пољанчету(убеђен сам да ћему Милојевић скренути пажњу на то).
Све у свему,оптимиста сам пред наставак сезоне и двомеч са Краснодара.
Ова екипа има довољно адута да може квалитетно да се супротстави екипама тог ранга(са бољима још не можемо) и тренера који уме да је води!
Момци,делије, срећно вам било у Русији!

Luka

pre 6 godina

Kakav grljaš onaj Peđić, kod prvog gola naslonio se na odbrambenog igrača Bačke i oborio ga , naravno nema prekršaja, ko bi to smeo da sudi....

analiticar_amater

pre 6 godina

Ahahahaha, Pešić sam kao duh, nigde oko njega igrača Bačke. Sklanjalica, iz aviona se vidi.

A kako bi drugo drvena žlezda pobedila ?
(Nicky boy, 13. avgust 2017 18:11)


Hahaha, ovo je sve samo ne sklanjalica. Jeste, Zvezda bi imala nula bodova sa nula dativ golova da joj se ne sklanjaju, ni slabu Bačku ne bi smo pobedili. Fazoni du vam stvarno strasni.

Banovo brdo

pre 6 godina

Pre dve godine UEFA je finansirala svetlo na Zvezdinom a travu na JNA. Teren na JNA nista bolji.Kao na finalu Vimbldona.Ima zemlje. Nase podneblje tesko moze da ima pravu englesku travu

Janis

pre 6 godina

Za ove koji kazu da je poseta slaba: Na stadionu je bilo oko 12'400 gledalaca sto je daleko iznad proseka u nasoj ligi. Istina da je bila nedelja i da je ulaz bio besplatan, ali ipak je sad sezona godisnjih odmora, lose vreme, a i da se ne lazemo, ne tako atraktivan protivnik Backa. Bice pun stadion protiv Krasnodara i Partizana, nemojte s brinuti

Ivan

pre 6 godina

Ja mislio Vladan će da stavi Donalda i nekog pored i da proba za Krasni a ono Račić i Miki zadnji vezni ahhahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alessandro NESTA#13#, 13. avgust 2017 17:20)

Padobranac Jel moguce da ne vidis da je kompletno izveo b sastav?

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

Pešić je ekstra igrač . Šteta je samo što je iz propale Jagodine otišao u Tuluz . Napunio je dzepove "stručnjaku" i "fudbalskom magu" Goranu Milanoviću . Da je odmah završio u Zvezdi , ko zna gde bi sada bio ... Odličan igrač .

Partizance

pre 6 godina

Ne znam o cemu da pisem....Sta cu sad kuku majko...ajde bar crveni za backu pa da pocnem da kukam kako sudija pomaze zvezdi,neman pametnija posla,to smo mi - grobari..

vlada

pre 6 godina

Backi golman kod drugog gola usao u gol i postavio se. Valjda da sto pre izvadi loptu iz mreze i posalje na centar
(e ko vas nezna..., 13. avgust 2017 18:47)

Ne mozemo drugacije Backu da dobijemo..lako cemo mi sa tamo nekom Spartom iz Praga, ali Backa..!

Delija

pre 6 godina

Alessandro NESTA

Vidim da se ti razumes u fudbal cim pises tekma. Rotacije i pakovanje tima rade svi treneri pogotovu pred neku vaznu utakmicu.Daje se sansa vecini igraca da bi igraci bili spremni da u slucaju povrede nekog standardnog tim ne trpi

Delija Beograd

pre 6 godina

Pazi ove sto kukaju na teren
Ni vojni stadion nista bolji nego vizuelni utisak stvara kamera koja se nalazi blize i nize terenu na vojnom stadionu.Jedan kuka na tribine.Vojni stadion na istoku ima loze od lesonita i stadion nema krov

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@kako lazu za broj gledalaca. Posto uvek uvecaju broj gledalaca bar dva puta zasto poreska ne proveri placanje pdv-a za utakmice gde se karte naplacuju. Po slici bi se reklo da (ako ovde ima 12.000 gladalaca) stadion prima bar 150.000 gledalaca
(sasha, 13. avgust 2017 18:43)

Ulaz besplatan, ima 12k, izgleda prazno jer stadion prima 50k a ne 25k kao neki. Inace, vas ima 12k samo u evropi ili kada igrate protiv nas, ali redje.

oberin martel

pre 6 godina

Oberin Martel
____

Real je pred svaku vaznu odmarao Ronalda.Tim se ne sastoji od 11 igraca
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Banovo brdo, 13. avgust 2017 19:45)

Pa i nije baš ali nije ni važno. Mi maltene svaku utakmicu u domaćoj ligi igramo sa kombinovanim sastavom.

cole

pre 6 godina

odlicno, skoro pa rutinski sa "drugim timom"! cak i igraci koji nisu u najboljih 11 za najjace utakmice deluju dobro na terenu, fizicki vise nego dobro pripremljeni, a na terenu koji je katastrofalan sjajno su se postavljali i borbenoscu nadoknadjivali nedostatak utakmica u nogama. svako ko iole pomisli da pomene milijasa u svom komentaru najpre neka mu se nakloni do poda jer je upravo u utakmici koja je "unapred dobijena", po uzasnom terenu, gde je i te kako potrebna snaga, pokazao zasto je u zvezdi. hvala nenade, kapa dole za svaki minut na terenu. bezveze je analizirati igru pojedinaca jer ne verujem da puno nas ima osnova za to, ali svakako da je dobro sto ovakve utakmice dobijamo kao tim a ne na pojedinacni kvalitet. sve u svemu, srecno zvezdo u krasnodaru, a za nase "poljane" i drugi tim ce biti dovoljan!

samo kažem

pre 6 godina

@zex lepo ti čovek objasnio sve ali ne vredi... Pa pogledaj učinak dva gola posle njegovih prekida a ti se i dalje koprcaš da odbraniš svoj stav

Ivan

pre 6 godina

Ovi koji hvale Milijasa u zivotu Loptu nisu sutnuli.On je nekada bio igrac, obozavao sam da ga gledam.Pratio sam ga i u Engleskoj ali ovo sada nije nista, covek je prespor za Zvezdu, zasto neigra neki mlad igrac?zar treba Milijas da se uigrava sa 35godina?dajte molim vas nemojte vi mene da ucite fudbla.Gledamo li istu utakmicu?Igrac sredine terena mora da sparta napred nazad a Milijas to nemoze, znaci imamo igraca manje celo vreme.Njegovi prekidi uopste nisu kvalitetni cak je i procenat slab. Vi gledate povrsno Miljasa a Ja gledam ucinak na terenu.
(zex, 13. avgust 2017 18:14)

Mislim da nema potrebe da ostavljas komentar kada ne pratis situaciju u klubu i kako se odvija sezona. Milijas ne startuje u evropi kada su bitni mecevi, ovo je B sastav Zvezde jer se prvih 11 odmara za cetvrtak i utakmicu sa Krasnodarom.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Posao uspješno odradjen posao , šteta zbog primljenog gola . Dosadili ste više sa pričama o terenu , cijeli dan se govori da se NOVA TRAVA POSTAVLJA U SEPTEMBRU ! A sad ono najvažnije "operacija Krasnodar" ! BRAVO ZVEZDO !

OKTOPOD

pre 6 godina

Dokle vise Miljas?pa muka mi je od njega.Rikardinjo moze da igra fudbal ali treba mu vremena.Izbacuj Milijasa ako boga znas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 13. avgust 2017 17:44)

Vidis, meni je muka od takvih kao ti!
Prvi put imamo trenera koji zna sta radi. Imamo trenera koji svakome daje sansu, odmara prvu postavu za kvalifikacije, rotira. Jednostavno, imamo coveka koji fantasticno i bez greske obavlja svoj posao.

I pored toga, uvek se nadje pametnjakovic poput tebe koji ima sta da zameri treneru i koji bi bolje obavljao njegov posao?!
Milijas ti smeta? Pa ja cu ti reci zasto ti smeta. Jer povrsno gledas na fudbal i to je tvoj problem, a ne Nenadov ili Vladanov. Milijas je izmisljen za ovakve utakmice. Utakmice koje su "unapred dobijene". Utakmica pred Ruse, po ovakvom terenu i tmurnom vremenu, gde se zna da nece biti lepe igre i mnogo sansi. Imas najboljeg izvodjaca prekida u ligi i neka samo to radi, od njega dovoljno. Eto, spakovao je i asistenciju. Ali ne vredi, uvek se nadje pametnjakovic ...

Povidon

pre 6 godina

Ahahahaha, Pešić sam kao duh, nigde oko njega igrača Bačke. Sklanjalica, iz aviona se vidi.

A kako bi drugo drvena žlezda pobedila ?
(Nicky boy, 13. avgust 2017 18:11)
Nalupali smo Spartu dva puta ali zato poslednji na tabeli Sl mora da nam se sklanja. Mora da nam je liga jaka kao Bundesliga ili Premier?!

sasha

pre 6 godina

@nista ni o cemu
naravno da je danas besplatno. to sam i napisao u komentaru ( proveriti za utakmice gde se naplacuje ulaz). Ali tvoj problem je da ne procitas nikad ceo tekst pre nego sto dostavis svoj " mudri" komentar

Komunalac

pre 6 godina

@Dragoslav blixa...Ovo saopstenje mora da je Vucelic pisao...lici na 90'! Zaista ne mogu da verujem da zdrav razum moze da ovako nesto napise...

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Svaka čast Bačkoj, ali ipak treba biti realan i reći koliko njih iz prvog tima nije igralo!! Dobro, ovi ostali su odmorni i mogu da daju sve od sebe u četvrtak!!

crni_redstar

pre 6 godina

pesic mora da popravi realizaciju i mogao je da bude vec na 10 golova...dok se uigra jos malo i mislim da ce biti koncentrisaniji.

Delija Momak

pre 6 godina

Dokle vise Miljas?pa muka mi je od njega.Rikardinjo moze da igra fudbal ali treba mu vremena.Izbacuj Milijasa ako boga znas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 13. avgust 2017 17:44)

Milijas asistirao,aj idi u cosak i placi.Pre toga je imao jos par dobrih dodavanja iz koji se stvaraju sanse.Za nasu ligu je odlican.

Guduric sa 10 metara

pre 6 godina

Steta sto Pesic nije iskoristio onu asistenciju Rikardinja...to bi znacilo i za Rikardinja...mora nesto da uradi da bi ovi sa zapada dali malo podrske skupo placenom pojacanju.Takvog igraca moramo podrzati.

Nemke

pre 6 godina

Rikardinjo mora igrati svaku utakmicu u ligu.Ako dobije samopouzdanje i krene da igra opusteno i rastereceno moze postati vodja ekipe i pravi plej mejker.Zato je bitno da se on razigra.Mozemo mi razigravati i Racica,ali Racic ne moze biti vodja sigurno.Treba nam razigrani Rikardinjo u slucaju da neko ode.Ligu moramo osvojiti po svaku cenu.A tek trio Kanga,Rikardinjo i Boaci...kad bi sva troica igrala malo duze zajedno...bili bi ubitacni

Nemke

pre 6 godina

Evo vam ga Rikardinjo centralno iza napadaca. Opet nevidljiv. Al dobro, los je teren...izgovori izgovori
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fancy, 13. avgust 2017 17:47)

Ahahha nevidljiv,imao sjasjnu asistenciju i za malo da postigne gol,jos par lepih poteza a tebi nevidljiv hahahahhaha ajde idi gledaj tenis,nije fudbal za tebe.

gpro

pre 6 godina

Sramota te kakav je teren,necija 3.liga ima bolje uslove.Kako ih sve nije sramota,pa na ovom stadionu i reprezentacija igra,kao da smo u proslom veku,za nas je vreme izgleda stalo.Bruka i sramota!A ovamo se prepucavaju i svadjaju.Tuga!
(Olivet, 13. avgust 2017 18:51)

U zemlji u kojoj nema viska para jedino resenje je privatizacija.. tada ce biti i Evrope(gotovo standardno), i jakog fudbala i u najmanju ruku solidnih terena

Ivan

pre 6 godina

Ovi nas prozivaju sto smo doveli 10 igraca, a oni su pametni sto igraju sezonu sa timom od 15 igraca? Majstori Zvezda ima dva konkurentna tima za sezonu. Eto zasto je dovedeno toliko igraca.

crni_redstar

pre 6 godina

okej teren los, popravice ga septembra sta sad? komentarisite fudbal, svi pisete jedno te isto, ko da vi treba da trcite, a ne da lezite u fotelji sa cipsom i pivom u krilu.

Nenad

pre 6 godina

Grobari mi smo pobedili Bačku jeste mala ekipa al je pobeda naša!!!!!!. A šta vi tu tražite???? Ja nisam ništa napisao kad ste izgubili protiv Voždovca :-D

Observer

pre 6 godina

Ovo je jedna velika bruka i sramota na šta nam teren izgleda. Ista priča važi i za tribine, samo ne znam šta im je za to izgovor.

Delije Čikago

pre 6 godina

O terenu nema potrebe govoriti, Rikardinjo je sve bolji, vidi se da ima ogromnu želju i znanje, ali je stidljiv, kad uđe u formu biće paklen, idemoooooooooo...

Dzoni

pre 6 godina

Evo vam ga Rikardinjo centralno iza napadaca. Opet nevidljiv. Al dobro, los je teren...izgovori izgovori
(fancy, 13. avgust 2017 17:47)

Izbacio Pesica 1 na 1 sa gilmanom, lepo dodao do Milijasa kad je golman jedva skinuo sut, nekoliko lepih dodavanja i jedan odlican sut za malo pored stative...
Nevidljiv?

Petar

pre 6 godina

Gledam Manchester - West Ham i prebacim na Zvezdu da vidim gol, brate kad sam teren video zamalo sam se slogirao. Pa oni kao da na tepihu igraju a nasi na njivi, znaci pocetak je sezone a teren nam ko pomocni teren 7.lige u Engleskoj, sramota!!

hh

pre 6 godina

Ahahahaha, Pešić sam kao duh, nigde oko njega igrača Bačke. Sklanjalica, iz aviona se vidi. 

A kako bi drugo drvena žlezda pobedila ?
(Nicky boy, 13. avgust 2017 18:11)

drvena žlezda?
ovo treba da bude duhovito ili?

Dejan

pre 6 godina

Na ovakvom terenu je tesko i gol dati,da o nekoj igri leprsavoj ne pricamo.Daj boze da se u ovim rupama niko ne povredi.Ovo mora pod hitno da se sredi,ne znam koliko je potrebno vremena ali koliko god vec od sutra da se pocne!Ovakav teren je stvarno sramota za tako veliki klub!

mbođ

pre 6 godina

Ovi koji hvale Milijasa u zivotu Loptu nisu sutnuli. Vi gledate povrsno Miljasa a Ja gledam ucinak na terenu.
(zex, 13. avgust 2017 18:14)

Pa namestio je takoreci sva tri gola, izbacio Milica 1 na 1, i golman mu odbranio sut. Malo li je ucinka za rezervu?

BBRS

pre 6 godina

Pesic od 9 dodavanja 8 pogresno,ni jedna finta mu nije prosla .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (serhio, 13. avgust 2017 20:48)

И дао први гол !

Peca

pre 6 godina

@samo kazem
Znao sam da ce se javiti neko kao ti da pametuje.Ako bas moras da znas ja to iz Nisa i sa posla.A mogu da potpisem da ima puno nas iz unutrasnjosti koji su odgledali vise utakmica nego neki koji su iz Beograda.Bez obzira na daljinu i mnoogoo vecih troskova.

Filip

pre 6 godina

Ovaj teren je vec godinama u toliko ocajnom stanju da bi trebalo da ih je bruka... Ja stvarno ne razumem kako vec decenijama ne mozemo napravimo lepu, finu travu, a ne ko da gledam fudbal na njivi, katastrofa!

kris

pre 6 godina

Čak i nije loše,s obzirom da igra skroz drugi tim.Realno ovde su samo Pešić i Rikardinjo u stanju da budu rezerve prvo timu.Golmana ne računam.

Ivan

pre 6 godina

Padobranac Jel moguce da ne vidis da je kompletno izveo b sastav?
(Ivan, 13. avgust 2017 17:31)

Druže, ako se bar malo razumeš u fudbal trebalo bi da znaš se pred jednu od najvažnijih tekmi u sezoni testira jači tim a u ovom slučaju tandem zadnjih veznih, koji je jako bitan a ne da se u Rusiju ide na slepo i stavi se Le Talek u sredinu. Ali Vladan bolje zna od mene a bogami i od tebe.
P.S. I vidim da je B sastav, opušteno. :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alessandro NESTA#13#, 13. avgust 2017 17:53)

To se radi u poslednjoj prijateljskoj utakmici pred novu sezonu, u ovom timu je sve poznato. Nema nikakve potrebe da se izvodi najjaci sastav i da se umara, kada igraju utakmicu za 4 dana.

Nenad

pre 6 godina

Sad je prejaka za Backu a u cetvrtak ce biti nejaka.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 14. avgust 2017 03:15)

Sram te bio gadim se od ovakve ljude!!!!!. Ti češ pre navijati za nekoga iz Rusije a ne za domaču ekipu zar za tebe ne bi bio lepo da dva Srpska ekipa uđe u Ligu Evrope. Ti nisi ni.pravi Srbin!!!!!

beograd_moskva

pre 6 godina

Golove za Zvezdu su postigli Pešić u 38 (ocekivano), Abraham Frimpong u 54. i Uroš Račić u 86. minutu (ali ova dvojica... sta njima bi da dadnu golove?!)

BBRS

pre 6 godina

Sad je prejaka za Backu a u cetvrtak ce biti nejaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 14. avgust 2017 03:15)

А ту је и смарач са супер интересантним коментарима, е, о томе ја причам, прочитајте ком.
Мој син од 4 године би лепше саставио.