Subota, 12.08.2017.

16:16

"Ko je smeo da pomeri Amerikanke sa postolja..."

Atletske sudije i zihernadla su od petka uveče u Srbiji verovatno najomraženiji pojmovi.

Izvor: MLJ

"Ko je smeo da pomeri Amerikanke sa postolja..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Ana

pre 6 godina

Daj SKIVE ne pricaj gluposti. Ovo je sportska strana i pricamo o sportu. Kakve veze ima Spanovicka sa stopom nezaposlenosti? Ako te ovaj slucaj sa Ivanom ne zanima, sto citas o tome i jos komentarises? Ti i takvi kao ti sto svaki moguci dogadjaj u sportu komentarisu u stilu, " A to ce nam povecati zaposlenost", "Bas nas to zanima kada nam je ekonomija na dnu", "Neka on placa porez u Srbiji" itd su toliko isfrustrirani sobom i svoojim zivotom da ne znaju da li vise mrze sebe ili sve oko sebe.

nista o nicemu

pre 6 godina

@molele
da li misliš da neko u svetu voli Srbe?
(Danilo, 12. avgust 2017 21:09)

Danilo, da li ti mislis da Ivani Spanovic treba da se meri rezultat drugacije i suprotno pravilima?

karudijan

pre 6 godina

nit manje zemlje,nit vecih sportista...vaterpolisti,kosarkasi,atleticari,kajakasi,mladi fudbaleri,kuglasi.....NAPRED SRBIJO!......p.s. Ovi zluradi komentatori nek se zamisle sta su oni postigli u svom zivotu!?

acomurija

pre 6 godina

Ima nesto problematicno, a ne vidi se na usporenom snimku, vec kad se sporna sekunda-dve pomera frejm po frejm: dodir papirne etikete o pesak je unutar dodira ledja i ramenog pojasa - PREKO 7 metara.., ali - nakon njeno telo ode iz kadra, na pesku ostaje uzdignuce, trag, nekih 15-tak cm - na 6,91!
Apsolutno nije taj trag, koji su sudije videle i izmerile, od papirnog "broja", ali jeste trag na pesku, ali se ne vidi od cega je. I, pre nego je dotakla pesak traga nema... Sve lici da je neki konac, vezica, lancic...

bane

pre 6 godina

Bravo Srbijo niko ne pominje tri prestupa propust trenera i rukovodstva zbog zihenadle koje su mogle da nanesu tesku povredu i unesu u telo skakacice tetanus.

Miki delija

pre 6 godina

Cavic, kosarkasi protiv Turske, Tijana Bogdanovic, Ivana Spanovic......ko je sledeci, gospodine Maljkovicu u ime OK Srbije, iako necete promeniti odluku od sinoc, bar dignite glas u ime naroda i sporta Srbije, bar na najvisem nivou pokazite i uzviknite DOSTA, jer ovo nisu slucajnosti, isuvise ih je i sve se zavrsavaju laznim izvinjenjima, dakle gospodine Maljkovicu oglasite se !

lal

pre 6 godina

e da... najfascinantniji su mi vrsni poznavaoci atletike koji pricaju o tri prestupa kao da je to neka katastrofa...
hint: pobednica ih je imala 4...

Papagajnamarakani

pre 6 godina

A zasto gdine Steevane ne prokomentarisete onomad onaj skok Irene V...Heftale su se i tada zihernadle od pozadi i nije bilo svetske nepravde vec strogo "lira"!Tako je to kad nam po stadionima setaju papagaji!

Croata

pre 6 godina

Cudim se nekim komentarima ovdje. Ali ovo je zaista sramotna krađa i da se to dogodilo Amerikanki bilo bi im ispravno. Samo me zanima kakav je osjecaj biti kao prvi a znas da nisi najvise skocio.

my way

pre 6 godina

Да се не лажемо, никада не би пиљили у то да ли је папир померио 3 зрна песка да се ово десило некој Американки. Измерили би нормално скок од трага где почиње јама као што увек и раде и никоме пало на памет не би да има нешто спорно. Ово се можда дешавало доста пута да се и не зна. Сви, па и сама Ивана је након што је устала видела скок за злато као и сви на стадиону и сви који су гледали пренос. И опет кажем да за мене никако није чист апсурд да нешто што се ОТКАЧИ са дреса и направи траг потпадне под нешто што је ЗАКАЧЕНО за тело и да се на основу тога одбије жалба. Као поцепани папир има неку своју целину па се гледа да ли негде постоји контакт са Иванином опремом и онда се сматра закаченим за њено тело, ајте молим вас.

Staljin je ovo mogo da sanja

pre 6 godina

Ovakva snishodljivost i poltronstvo prema amerima i Britancima kod pojedinih komentatora postaje odvratna.Pa oni su stvarno primer postenja i postovanja pravila danas.Pa ni Staljinu nisu toliko verovali niti ga toliko obozavali kao sto ovi vole perjanice "dogadjanja demokratije"

Oli

pre 6 godina

Bedno je to i pogotovo nesportsko kad su ti uvek drugi krivi. Jednom kosa, sada broj na dresu, njen trener je to trebao znati a ne da se traži greške kod drugih.

Bane

pre 6 godina

Pricajte vi sta hocete, ali Omega je priznala da je Cavic stigao pre Felpsa ali da je senzor lose odreagovao.....tako da nisu stvari uvek crno bele a Srbima uvek neko drugi kriv.

lal

pre 6 godina

@bane: priznala omega kad je slucaj "zastareo"... da nisu mozda oduzeli felpsu zlato??? nahajpovali su da lik mora da preskoci spica i kraj...
ima i gomila ex natovaca koja priznaje da je bombardovanje bilo greska... da su fabrikovane i markale i racak i jos hiljadu stvari... sve se bojim da ce da nam plate ratnu odstetu i da vrate nasu vojsku na kosmet... ;)

lal

pre 6 godina

mrzitelj a: pa sta ako skoci jednom godisnje preko 7 metara, to je poenta... da tempira formu za jedan skok i uzme zlato... zivela usa... zivela demokratija...
mrzitelj b: prestupila 3 puta, ko joj je kriv kad ceka sestu seriju da skoci preko 7 metara...
mrzitelj c: karma zbog poltronstva prema vodji... (cenim da ove amerikanke simpatisu jankovica/obradovica/seselja)
mrzitelj d: ko jos prati ovaj glupi sport... (pricamo o kraljici sportova)...
makedonce: zivela hrv... ja sum makedonec, aristotela mi...
jumko: spaNO4icka i no10... srbistan... axaxxaxaxaxaxa... placite... drvena medalja u nebitnom sportu...

Milija Susic

pre 6 godina

E moj Lazicu, u pravu si, ali i sam pamtis sta se kod nas dogadjalo na takmicenjima, kako se merilo bacanje koplja, koliko sam puta ostecen, kako je Baca Marinkovic u tom istom dalju muku mucio sa sudijama, pa Raca Kurcubic...sudjenje je cesto problematicno. Sofranjac isto zna.

Stari

pre 6 godina

Ha ha, pato nema veze ni sa sportistkinjama na pobednickom postolju, ni sa time iz koje drzave dolaze pobednice, vec sa onim sto nam najteze ide u zivotu.Postovanje pravila!

.

pre 6 godina

Ma jasno. Nije kriv trener, nije krivo kacenje papira zihernadlama, niko nije kriv, u pitanju je svetska zavera. Ko je smeo da pomeri Amerikanke i Amerikance? Mnogi. Smeo je Bolt, smela je Isinbajeva, smeo je Asafa Pauel, smela je i Ivana Spanovic u vise navrata, pa Amerikanci nisu kukali o teorijama zavere. Idi ti lepo priupitaj trenera zasto je ta zihernadla zakacena ISPOD broja, a cosak na kojem je trebala da bude pocepan. Jer, da se otkacila, ne bi se sama zakacila 10 cm dalje. Da nije mozda trener malo cepnuo broj pa se dalje vodio logikom "Izdrzace to, ja kad kazem"!

Srboljub

pre 6 godina

Ej, Laziću, ajd ne loži masu, nego da mi lepo bojkotujemo sva takmičenja gde učestvuju SAD, pa da nam mezimci nisu u strahu da će možda pomeriti vele-silu. Win-win situacija: Ameri nepomerivi, mi moralno pobeđujemo...

kimiko

pre 6 godina

Pricajte vi sta hocete.Meni je Ruskinja najlepsa. Ja volim kada on skoci,hop, pa se doskoci, pa se osmehne:) Ja nju najvise volim pored Ivane.
Vila gorska,lepotica...

Bane

pre 6 godina

(nista o nicemu, 12. avgust 2017 18:26)

A po tebi grub prekrašaj bi bio ?. Ja bi realno tužio Toyotu za ovo jer ime te firme stoji na tom papiru. Jer profit je ipak najbitiniji.

pravila su pravila

pre 6 godina

Al je lepa ova Klisina!!! A uspela je u konkurenciji Amerikanki da se izbori za srebro pored svog pakla kroz koji je prosla. A kad smo culi kako je ljudi podrzavaju i koliko navijaju za nju... svima je bilo jasno da nije dovoljno samo naci sponzora i napumpati usta. Navijali smo za Ivanu... sta se desilo samo ona zna. Ako je taj papir ostavio trag u pesku zasto se pravi ova frka??? Na koji nacin su brojevi zakaceni ostalim takmicarkama? Jesu koristile nedozvoljene metode? Nisu.. prema tome, pruzi ruku boljem i spremaj se za sledece takmicenje.

ass

pre 6 godina

Ljudi, svako ko i površno poznaje atletiku, zna da bi joj se računalo da joj ispadne šnala na prvom metru, tako da ne znam čemu ovo čuđenje?

Bane

pre 6 godina

(nista o nicemu, 12. avgust 2017 18:26)

A po tebi grub prekrašaj bi bio ?. Ja bi realno tužio Toyotu za ovo jer ime te firme stoji na tom papiru. Jer profit je ipak najbitiniji.

skive

pre 6 godina

uh koliko mi je drago kad nam se ovako nešto desi tj ovom narodu našem, ne meni... nas treba kljucati baš ovde u ovakvim stvarima dok se jednom za svagda ne opametimo...pored milion problema koje imamo mi ćemo narednih 10 godina da se bavimo skakačicom u pesak koja je totalno nebitna za svakog normalnog stanovnika ove zemlje ali se na silu gleda i prati jer ništa bolje u ozbiljnijim i bitnijim životnim sferama nemamo, nemamo čime da se podičimo pa hajde da iskopamo neku ženu koja skače u dečiji peskić jer jelte to je umetnost to će nam pomoći da napredujemo kao zemlja, i nije mi jasno kako ste svi hipnotisanu ovom u svetu užasno nebitnom disciplinom ne mislim na sport nego na sistem vrednosti...propisi su propisi i zasluženo je 4. na kraju a takvi propisi vas čekaju i kad udjemo u evropsku uniju jer nažalost samo oni i mogu da promene svest kod ovog naroda koji je zaluđen letom jastreba a brod na kojem stoji mu tone...osvrnite se malo, niko nas ne mrzi propisi moraju da se poštuju a amerikaknke su bile najbolje i na olimpisjkim igrama a tada ste ih optuživali da su muškarci, jadno i sramotno....skapirajte da nas nije ova skakačica bombardovala i da nije ona vozila avion, borite se za prave vrednosti a ne za ovo pozz

NIDŽONI

pre 6 godina

NIKAD NISAM BIO SEKSISTA ALI OVA OSAOBA U SREDINI? I to mi je uvek bilo cudno da Amerikanci u atletici na sporednim takmičenjima između OI i SP mogu lagano da se pobede i retko kad su na postolju, ali kada dođu OI i SP skaču, trče bacaju itd. kao preporođeni...

djuro

pre 6 godina

@Ma nemojte da ste skromni, garant bilo preko 16m...
(Ajde bre vise dosta!!!, 12. avgust 2017 18:32)


sonjini biseri... i dalje na aparatima...

Andjela

pre 6 godina

Dosta huškanja, zavera, mržnje...."eto mrze Srbe"....pravila su pravila "meri se ostavljeni trag u pesku"!
Ps. uzgred imala je pored tog skoka još 5 skokova (i šta bi?)

Tozanski

pre 6 godina

Pa da su ovi ostali pametni pa da masovno bojkotuju par godina pa nek nastupaju samo Ameri, pa kad padne interesovanje onda dodjemo do "no money" faze .

Vladimir

pre 6 godina

Dal je bio penal ili ne...jel lopta bila van terena ili ne...
Dosta sa kuknjavom
Sve cisto ko na dlanu. Pravila postoje, pravila su ispostvovana. Ivana nije imala srece. Broj se odvoji od ledja, ostavio trag u pesku i kraj price. Mogla je skociti 10 metara, ali najblizi trag je distanca skoka.

Stručnjak za sve

pre 6 godina

Dajte budite ozbiljni, papir je dodirnuo pijesak i vi svi pricate o tom periodu, a jos nije ni završila skok do kraja !! Taj papir tamo gdje je dodirnuo pijesak na početku došla je i nagnula svojim leđima do lopatice i ramena. I tad je završio skok. Kratko i jasno.

Prestanite gledat kompjutersku grafiku, na oko vam se čini ali nije tako, precizno se sve izmjerilo.

Vladimir

pre 6 godina

Dal je bio penal ili ne...jel lopta bila van terena ili ne...
Dosta sa kuknjavom
Sve cisto ko na dlanu. Pravila postoje, pravila su ispostvovana. Ivana nije imala srece. Broj se odvoji od ledja, ostavio trag u pesku i kraj price. Mogla je skociti 10 metara, ali najblizi trag je distanca skoka.

Andjela

pre 6 godina

Dosta huškanja, zavera, mržnje...."eto mrze Srbe"....pravila su pravila "meri se ostavljeni trag u pesku"!
Ps. uzgred imala je pored tog skoka još 5 skokova (i šta bi?)

pravila su pravila

pre 6 godina

Al je lepa ova Klisina!!! A uspela je u konkurenciji Amerikanki da se izbori za srebro pored svog pakla kroz koji je prosla. A kad smo culi kako je ljudi podrzavaju i koliko navijaju za nju... svima je bilo jasno da nije dovoljno samo naci sponzora i napumpati usta. Navijali smo za Ivanu... sta se desilo samo ona zna. Ako je taj papir ostavio trag u pesku zasto se pravi ova frka??? Na koji nacin su brojevi zakaceni ostalim takmicarkama? Jesu koristile nedozvoljene metode? Nisu.. prema tome, pruzi ruku boljem i spremaj se za sledece takmicenje.

.

pre 6 godina

Ma jasno. Nije kriv trener, nije krivo kacenje papira zihernadlama, niko nije kriv, u pitanju je svetska zavera. Ko je smeo da pomeri Amerikanke i Amerikance? Mnogi. Smeo je Bolt, smela je Isinbajeva, smeo je Asafa Pauel, smela je i Ivana Spanovic u vise navrata, pa Amerikanci nisu kukali o teorijama zavere. Idi ti lepo priupitaj trenera zasto je ta zihernadla zakacena ISPOD broja, a cosak na kojem je trebala da bude pocepan. Jer, da se otkacila, ne bi se sama zakacila 10 cm dalje. Da nije mozda trener malo cepnuo broj pa se dalje vodio logikom "Izdrzace to, ja kad kazem"!

skive

pre 6 godina

uh koliko mi je drago kad nam se ovako nešto desi tj ovom narodu našem, ne meni... nas treba kljucati baš ovde u ovakvim stvarima dok se jednom za svagda ne opametimo...pored milion problema koje imamo mi ćemo narednih 10 godina da se bavimo skakačicom u pesak koja je totalno nebitna za svakog normalnog stanovnika ove zemlje ali se na silu gleda i prati jer ništa bolje u ozbiljnijim i bitnijim životnim sferama nemamo, nemamo čime da se podičimo pa hajde da iskopamo neku ženu koja skače u dečiji peskić jer jelte to je umetnost to će nam pomoći da napredujemo kao zemlja, i nije mi jasno kako ste svi hipnotisanu ovom u svetu užasno nebitnom disciplinom ne mislim na sport nego na sistem vrednosti...propisi su propisi i zasluženo je 4. na kraju a takvi propisi vas čekaju i kad udjemo u evropsku uniju jer nažalost samo oni i mogu da promene svest kod ovog naroda koji je zaluđen letom jastreba a brod na kojem stoji mu tone...osvrnite se malo, niko nas ne mrzi propisi moraju da se poštuju a amerikaknke su bile najbolje i na olimpisjkim igrama a tada ste ih optuživali da su muškarci, jadno i sramotno....skapirajte da nas nije ova skakačica bombardovala i da nije ona vozila avion, borite se za prave vrednosti a ne za ovo pozz

Bane

pre 6 godina

Pricajte vi sta hocete, ali Omega je priznala da je Cavic stigao pre Felpsa ali da je senzor lose odreagovao.....tako da nisu stvari uvek crno bele a Srbima uvek neko drugi kriv.

Croata

pre 6 godina

Cudim se nekim komentarima ovdje. Ali ovo je zaista sramotna krađa i da se to dogodilo Amerikanki bilo bi im ispravno. Samo me zanima kakav je osjecaj biti kao prvi a znas da nisi najvise skocio.

kimiko

pre 6 godina

Pricajte vi sta hocete.Meni je Ruskinja najlepsa. Ja volim kada on skoci,hop, pa se doskoci, pa se osmehne:) Ja nju najvise volim pored Ivane.
Vila gorska,lepotica...

Stari

pre 6 godina

Ha ha, pato nema veze ni sa sportistkinjama na pobednickom postolju, ni sa time iz koje drzave dolaze pobednice, vec sa onim sto nam najteze ide u zivotu.Postovanje pravila!

ass

pre 6 godina

Ljudi, svako ko i površno poznaje atletiku, zna da bi joj se računalo da joj ispadne šnala na prvom metru, tako da ne znam čemu ovo čuđenje?

Oli

pre 6 godina

Bedno je to i pogotovo nesportsko kad su ti uvek drugi krivi. Jednom kosa, sada broj na dresu, njen trener je to trebao znati a ne da se traži greške kod drugih.

my way

pre 6 godina

Да се не лажемо, никада не би пиљили у то да ли је папир померио 3 зрна песка да се ово десило некој Американки. Измерили би нормално скок од трага где почиње јама као што увек и раде и никоме пало на памет не би да има нешто спорно. Ово се можда дешавало доста пута да се и не зна. Сви, па и сама Ивана је након што је устала видела скок за злато као и сви на стадиону и сви који су гледали пренос. И опет кажем да за мене никако није чист апсурд да нешто што се ОТКАЧИ са дреса и направи траг потпадне под нешто што је ЗАКАЧЕНО за тело и да се на основу тога одбије жалба. Као поцепани папир има неку своју целину па се гледа да ли негде постоји контакт са Иванином опремом и онда се сматра закаченим за њено тело, ајте молим вас.

Stručnjak za sve

pre 6 godina

Dajte budite ozbiljni, papir je dodirnuo pijesak i vi svi pricate o tom periodu, a jos nije ni završila skok do kraja !! Taj papir tamo gdje je dodirnuo pijesak na početku došla je i nagnula svojim leđima do lopatice i ramena. I tad je završio skok. Kratko i jasno.

Prestanite gledat kompjutersku grafiku, na oko vam se čini ali nije tako, precizno se sve izmjerilo.

NIDŽONI

pre 6 godina

NIKAD NISAM BIO SEKSISTA ALI OVA OSAOBA U SREDINI? I to mi je uvek bilo cudno da Amerikanci u atletici na sporednim takmičenjima između OI i SP mogu lagano da se pobede i retko kad su na postolju, ali kada dođu OI i SP skaču, trče bacaju itd. kao preporođeni...

lal

pre 6 godina

@bane: priznala omega kad je slucaj "zastareo"... da nisu mozda oduzeli felpsu zlato??? nahajpovali su da lik mora da preskoci spica i kraj...
ima i gomila ex natovaca koja priznaje da je bombardovanje bilo greska... da su fabrikovane i markale i racak i jos hiljadu stvari... sve se bojim da ce da nam plate ratnu odstetu i da vrate nasu vojsku na kosmet... ;)

Srboljub

pre 6 godina

Ej, Laziću, ajd ne loži masu, nego da mi lepo bojkotujemo sva takmičenja gde učestvuju SAD, pa da nam mezimci nisu u strahu da će možda pomeriti vele-silu. Win-win situacija: Ameri nepomerivi, mi moralno pobeđujemo...

karudijan

pre 6 godina

nit manje zemlje,nit vecih sportista...vaterpolisti,kosarkasi,atleticari,kajakasi,mladi fudbaleri,kuglasi.....NAPRED SRBIJO!......p.s. Ovi zluradi komentatori nek se zamisle sta su oni postigli u svom zivotu!?

lal

pre 6 godina

e da... najfascinantniji su mi vrsni poznavaoci atletike koji pricaju o tri prestupa kao da je to neka katastrofa...
hint: pobednica ih je imala 4...

Tozanski

pre 6 godina

Pa da su ovi ostali pametni pa da masovno bojkotuju par godina pa nek nastupaju samo Ameri, pa kad padne interesovanje onda dodjemo do "no money" faze .

Ana

pre 6 godina

Daj SKIVE ne pricaj gluposti. Ovo je sportska strana i pricamo o sportu. Kakve veze ima Spanovicka sa stopom nezaposlenosti? Ako te ovaj slucaj sa Ivanom ne zanima, sto citas o tome i jos komentarises? Ti i takvi kao ti sto svaki moguci dogadjaj u sportu komentarisu u stilu, " A to ce nam povecati zaposlenost", "Bas nas to zanima kada nam je ekonomija na dnu", "Neka on placa porez u Srbiji" itd su toliko isfrustrirani sobom i svoojim zivotom da ne znaju da li vise mrze sebe ili sve oko sebe.

Staljin je ovo mogo da sanja

pre 6 godina

Ovakva snishodljivost i poltronstvo prema amerima i Britancima kod pojedinih komentatora postaje odvratna.Pa oni su stvarno primer postenja i postovanja pravila danas.Pa ni Staljinu nisu toliko verovali niti ga toliko obozavali kao sto ovi vole perjanice "dogadjanja demokratije"

Milija Susic

pre 6 godina

E moj Lazicu, u pravu si, ali i sam pamtis sta se kod nas dogadjalo na takmicenjima, kako se merilo bacanje koplja, koliko sam puta ostecen, kako je Baca Marinkovic u tom istom dalju muku mucio sa sudijama, pa Raca Kurcubic...sudjenje je cesto problematicno. Sofranjac isto zna.

djuro

pre 6 godina

@Ma nemojte da ste skromni, garant bilo preko 16m...
(Ajde bre vise dosta!!!, 12. avgust 2017 18:32)


sonjini biseri... i dalje na aparatima...

Bane

pre 6 godina

(nista o nicemu, 12. avgust 2017 18:26)

A po tebi grub prekrašaj bi bio ?. Ja bi realno tužio Toyotu za ovo jer ime te firme stoji na tom papiru. Jer profit je ipak najbitiniji.

Miki delija

pre 6 godina

Cavic, kosarkasi protiv Turske, Tijana Bogdanovic, Ivana Spanovic......ko je sledeci, gospodine Maljkovicu u ime OK Srbije, iako necete promeniti odluku od sinoc, bar dignite glas u ime naroda i sporta Srbije, bar na najvisem nivou pokazite i uzviknite DOSTA, jer ovo nisu slucajnosti, isuvise ih je i sve se zavrsavaju laznim izvinjenjima, dakle gospodine Maljkovicu oglasite se !

nista o nicemu

pre 6 godina

@molele
da li misliš da neko u svetu voli Srbe?
(Danilo, 12. avgust 2017 21:09)

Danilo, da li ti mislis da Ivani Spanovic treba da se meri rezultat drugacije i suprotno pravilima?

lal

pre 6 godina

mrzitelj a: pa sta ako skoci jednom godisnje preko 7 metara, to je poenta... da tempira formu za jedan skok i uzme zlato... zivela usa... zivela demokratija...
mrzitelj b: prestupila 3 puta, ko joj je kriv kad ceka sestu seriju da skoci preko 7 metara...
mrzitelj c: karma zbog poltronstva prema vodji... (cenim da ove amerikanke simpatisu jankovica/obradovica/seselja)
mrzitelj d: ko jos prati ovaj glupi sport... (pricamo o kraljici sportova)...
makedonce: zivela hrv... ja sum makedonec, aristotela mi...
jumko: spaNO4icka i no10... srbistan... axaxxaxaxaxaxa... placite... drvena medalja u nebitnom sportu...

acomurija

pre 6 godina

Ima nesto problematicno, a ne vidi se na usporenom snimku, vec kad se sporna sekunda-dve pomera frejm po frejm: dodir papirne etikete o pesak je unutar dodira ledja i ramenog pojasa - PREKO 7 metara.., ali - nakon njeno telo ode iz kadra, na pesku ostaje uzdignuce, trag, nekih 15-tak cm - na 6,91!
Apsolutno nije taj trag, koji su sudije videle i izmerile, od papirnog "broja", ali jeste trag na pesku, ali se ne vidi od cega je. I, pre nego je dotakla pesak traga nema... Sve lici da je neki konac, vezica, lancic...

Papagajnamarakani

pre 6 godina

A zasto gdine Steevane ne prokomentarisete onomad onaj skok Irene V...Heftale su se i tada zihernadle od pozadi i nije bilo svetske nepravde vec strogo "lira"!Tako je to kad nam po stadionima setaju papagaji!

bane

pre 6 godina

Bravo Srbijo niko ne pominje tri prestupa propust trenera i rukovodstva zbog zihenadle koje su mogle da nanesu tesku povredu i unesu u telo skakacice tetanus.

Bane

pre 6 godina

(nista o nicemu, 12. avgust 2017 18:26)

A po tebi grub prekrašaj bi bio ?. Ja bi realno tužio Toyotu za ovo jer ime te firme stoji na tom papiru. Jer profit je ipak najbitiniji.

Stručnjak za sve

pre 6 godina

Dajte budite ozbiljni, papir je dodirnuo pijesak i vi svi pricate o tom periodu, a jos nije ni završila skok do kraja !! Taj papir tamo gdje je dodirnuo pijesak na početku došla je i nagnula svojim leđima do lopatice i ramena. I tad je završio skok. Kratko i jasno.

Prestanite gledat kompjutersku grafiku, na oko vam se čini ali nije tako, precizno se sve izmjerilo.

Andjela

pre 6 godina

Dosta huškanja, zavera, mržnje...."eto mrze Srbe"....pravila su pravila "meri se ostavljeni trag u pesku"!
Ps. uzgred imala je pored tog skoka još 5 skokova (i šta bi?)

Vladimir

pre 6 godina

Dal je bio penal ili ne...jel lopta bila van terena ili ne...
Dosta sa kuknjavom
Sve cisto ko na dlanu. Pravila postoje, pravila su ispostvovana. Ivana nije imala srece. Broj se odvoji od ledja, ostavio trag u pesku i kraj price. Mogla je skociti 10 metara, ali najblizi trag je distanca skoka.

skive

pre 6 godina

uh koliko mi je drago kad nam se ovako nešto desi tj ovom narodu našem, ne meni... nas treba kljucati baš ovde u ovakvim stvarima dok se jednom za svagda ne opametimo...pored milion problema koje imamo mi ćemo narednih 10 godina da se bavimo skakačicom u pesak koja je totalno nebitna za svakog normalnog stanovnika ove zemlje ali se na silu gleda i prati jer ništa bolje u ozbiljnijim i bitnijim životnim sferama nemamo, nemamo čime da se podičimo pa hajde da iskopamo neku ženu koja skače u dečiji peskić jer jelte to je umetnost to će nam pomoći da napredujemo kao zemlja, i nije mi jasno kako ste svi hipnotisanu ovom u svetu užasno nebitnom disciplinom ne mislim na sport nego na sistem vrednosti...propisi su propisi i zasluženo je 4. na kraju a takvi propisi vas čekaju i kad udjemo u evropsku uniju jer nažalost samo oni i mogu da promene svest kod ovog naroda koji je zaluđen letom jastreba a brod na kojem stoji mu tone...osvrnite se malo, niko nas ne mrzi propisi moraju da se poštuju a amerikaknke su bile najbolje i na olimpisjkim igrama a tada ste ih optuživali da su muškarci, jadno i sramotno....skapirajte da nas nije ova skakačica bombardovala i da nije ona vozila avion, borite se za prave vrednosti a ne za ovo pozz

.

pre 6 godina

Ma jasno. Nije kriv trener, nije krivo kacenje papira zihernadlama, niko nije kriv, u pitanju je svetska zavera. Ko je smeo da pomeri Amerikanke i Amerikance? Mnogi. Smeo je Bolt, smela je Isinbajeva, smeo je Asafa Pauel, smela je i Ivana Spanovic u vise navrata, pa Amerikanci nisu kukali o teorijama zavere. Idi ti lepo priupitaj trenera zasto je ta zihernadla zakacena ISPOD broja, a cosak na kojem je trebala da bude pocepan. Jer, da se otkacila, ne bi se sama zakacila 10 cm dalje. Da nije mozda trener malo cepnuo broj pa se dalje vodio logikom "Izdrzace to, ja kad kazem"!

Bane

pre 6 godina

Pricajte vi sta hocete, ali Omega je priznala da je Cavic stigao pre Felpsa ali da je senzor lose odreagovao.....tako da nisu stvari uvek crno bele a Srbima uvek neko drugi kriv.

Tozanski

pre 6 godina

Pa da su ovi ostali pametni pa da masovno bojkotuju par godina pa nek nastupaju samo Ameri, pa kad padne interesovanje onda dodjemo do "no money" faze .

Stari

pre 6 godina

Ha ha, pato nema veze ni sa sportistkinjama na pobednickom postolju, ni sa time iz koje drzave dolaze pobednice, vec sa onim sto nam najteze ide u zivotu.Postovanje pravila!

Croata

pre 6 godina

Cudim se nekim komentarima ovdje. Ali ovo je zaista sramotna krađa i da se to dogodilo Amerikanki bilo bi im ispravno. Samo me zanima kakav je osjecaj biti kao prvi a znas da nisi najvise skocio.

Oli

pre 6 godina

Bedno je to i pogotovo nesportsko kad su ti uvek drugi krivi. Jednom kosa, sada broj na dresu, njen trener je to trebao znati a ne da se traži greške kod drugih.

Srboljub

pre 6 godina

Ej, Laziću, ajd ne loži masu, nego da mi lepo bojkotujemo sva takmičenja gde učestvuju SAD, pa da nam mezimci nisu u strahu da će možda pomeriti vele-silu. Win-win situacija: Ameri nepomerivi, mi moralno pobeđujemo...

lal

pre 6 godina

mrzitelj a: pa sta ako skoci jednom godisnje preko 7 metara, to je poenta... da tempira formu za jedan skok i uzme zlato... zivela usa... zivela demokratija...
mrzitelj b: prestupila 3 puta, ko joj je kriv kad ceka sestu seriju da skoci preko 7 metara...
mrzitelj c: karma zbog poltronstva prema vodji... (cenim da ove amerikanke simpatisu jankovica/obradovica/seselja)
mrzitelj d: ko jos prati ovaj glupi sport... (pricamo o kraljici sportova)...
makedonce: zivela hrv... ja sum makedonec, aristotela mi...
jumko: spaNO4icka i no10... srbistan... axaxxaxaxaxaxa... placite... drvena medalja u nebitnom sportu...

Staljin je ovo mogo da sanja

pre 6 godina

Ovakva snishodljivost i poltronstvo prema amerima i Britancima kod pojedinih komentatora postaje odvratna.Pa oni su stvarno primer postenja i postovanja pravila danas.Pa ni Staljinu nisu toliko verovali niti ga toliko obozavali kao sto ovi vole perjanice "dogadjanja demokratije"

bane

pre 6 godina

Bravo Srbijo niko ne pominje tri prestupa propust trenera i rukovodstva zbog zihenadle koje su mogle da nanesu tesku povredu i unesu u telo skakacice tetanus.

pravila su pravila

pre 6 godina

Al je lepa ova Klisina!!! A uspela je u konkurenciji Amerikanki da se izbori za srebro pored svog pakla kroz koji je prosla. A kad smo culi kako je ljudi podrzavaju i koliko navijaju za nju... svima je bilo jasno da nije dovoljno samo naci sponzora i napumpati usta. Navijali smo za Ivanu... sta se desilo samo ona zna. Ako je taj papir ostavio trag u pesku zasto se pravi ova frka??? Na koji nacin su brojevi zakaceni ostalim takmicarkama? Jesu koristile nedozvoljene metode? Nisu.. prema tome, pruzi ruku boljem i spremaj se za sledece takmicenje.

djuro

pre 6 godina

@Ma nemojte da ste skromni, garant bilo preko 16m...
(Ajde bre vise dosta!!!, 12. avgust 2017 18:32)


sonjini biseri... i dalje na aparatima...

my way

pre 6 godina

Да се не лажемо, никада не би пиљили у то да ли је папир померио 3 зрна песка да се ово десило некој Американки. Измерили би нормално скок од трага где почиње јама као што увек и раде и никоме пало на памет не би да има нешто спорно. Ово се можда дешавало доста пута да се и не зна. Сви, па и сама Ивана је након што је устала видела скок за злато као и сви на стадиону и сви који су гледали пренос. И опет кажем да за мене никако није чист апсурд да нешто што се ОТКАЧИ са дреса и направи траг потпадне под нешто што је ЗАКАЧЕНО за тело и да се на основу тога одбије жалба. Као поцепани папир има неку своју целину па се гледа да ли негде постоји контакт са Иванином опремом и онда се сматра закаченим за њено тело, ајте молим вас.

Miki delija

pre 6 godina

Cavic, kosarkasi protiv Turske, Tijana Bogdanovic, Ivana Spanovic......ko je sledeci, gospodine Maljkovicu u ime OK Srbije, iako necete promeniti odluku od sinoc, bar dignite glas u ime naroda i sporta Srbije, bar na najvisem nivou pokazite i uzviknite DOSTA, jer ovo nisu slucajnosti, isuvise ih je i sve se zavrsavaju laznim izvinjenjima, dakle gospodine Maljkovicu oglasite se !

karudijan

pre 6 godina

nit manje zemlje,nit vecih sportista...vaterpolisti,kosarkasi,atleticari,kajakasi,mladi fudbaleri,kuglasi.....NAPRED SRBIJO!......p.s. Ovi zluradi komentatori nek se zamisle sta su oni postigli u svom zivotu!?

NIDŽONI

pre 6 godina

NIKAD NISAM BIO SEKSISTA ALI OVA OSAOBA U SREDINI? I to mi je uvek bilo cudno da Amerikanci u atletici na sporednim takmičenjima između OI i SP mogu lagano da se pobede i retko kad su na postolju, ali kada dođu OI i SP skaču, trče bacaju itd. kao preporođeni...

ass

pre 6 godina

Ljudi, svako ko i površno poznaje atletiku, zna da bi joj se računalo da joj ispadne šnala na prvom metru, tako da ne znam čemu ovo čuđenje?

lal

pre 6 godina

@bane: priznala omega kad je slucaj "zastareo"... da nisu mozda oduzeli felpsu zlato??? nahajpovali su da lik mora da preskoci spica i kraj...
ima i gomila ex natovaca koja priznaje da je bombardovanje bilo greska... da su fabrikovane i markale i racak i jos hiljadu stvari... sve se bojim da ce da nam plate ratnu odstetu i da vrate nasu vojsku na kosmet... ;)

kimiko

pre 6 godina

Pricajte vi sta hocete.Meni je Ruskinja najlepsa. Ja volim kada on skoci,hop, pa se doskoci, pa se osmehne:) Ja nju najvise volim pored Ivane.
Vila gorska,lepotica...

acomurija

pre 6 godina

Ima nesto problematicno, a ne vidi se na usporenom snimku, vec kad se sporna sekunda-dve pomera frejm po frejm: dodir papirne etikete o pesak je unutar dodira ledja i ramenog pojasa - PREKO 7 metara.., ali - nakon njeno telo ode iz kadra, na pesku ostaje uzdignuce, trag, nekih 15-tak cm - na 6,91!
Apsolutno nije taj trag, koji su sudije videle i izmerile, od papirnog "broja", ali jeste trag na pesku, ali se ne vidi od cega je. I, pre nego je dotakla pesak traga nema... Sve lici da je neki konac, vezica, lancic...

nista o nicemu

pre 6 godina

@molele
da li misliš da neko u svetu voli Srbe?
(Danilo, 12. avgust 2017 21:09)

Danilo, da li ti mislis da Ivani Spanovic treba da se meri rezultat drugacije i suprotno pravilima?

Papagajnamarakani

pre 6 godina

A zasto gdine Steevane ne prokomentarisete onomad onaj skok Irene V...Heftale su se i tada zihernadle od pozadi i nije bilo svetske nepravde vec strogo "lira"!Tako je to kad nam po stadionima setaju papagaji!

lal

pre 6 godina

e da... najfascinantniji su mi vrsni poznavaoci atletike koji pricaju o tri prestupa kao da je to neka katastrofa...
hint: pobednica ih je imala 4...

Bane

pre 6 godina

(nista o nicemu, 12. avgust 2017 18:26)

A po tebi grub prekrašaj bi bio ?. Ja bi realno tužio Toyotu za ovo jer ime te firme stoji na tom papiru. Jer profit je ipak najbitiniji.

Ana

pre 6 godina

Daj SKIVE ne pricaj gluposti. Ovo je sportska strana i pricamo o sportu. Kakve veze ima Spanovicka sa stopom nezaposlenosti? Ako te ovaj slucaj sa Ivanom ne zanima, sto citas o tome i jos komentarises? Ti i takvi kao ti sto svaki moguci dogadjaj u sportu komentarisu u stilu, " A to ce nam povecati zaposlenost", "Bas nas to zanima kada nam je ekonomija na dnu", "Neka on placa porez u Srbiji" itd su toliko isfrustrirani sobom i svoojim zivotom da ne znaju da li vise mrze sebe ili sve oko sebe.

Milija Susic

pre 6 godina

E moj Lazicu, u pravu si, ali i sam pamtis sta se kod nas dogadjalo na takmicenjima, kako se merilo bacanje koplja, koliko sam puta ostecen, kako je Baca Marinkovic u tom istom dalju muku mucio sa sudijama, pa Raca Kurcubic...sudjenje je cesto problematicno. Sofranjac isto zna.

Bane

pre 6 godina

(nista o nicemu, 12. avgust 2017 18:26)

A po tebi grub prekrašaj bi bio ?. Ja bi realno tužio Toyotu za ovo jer ime te firme stoji na tom papiru. Jer profit je ipak najbitiniji.