Petak, 11.08.2017.

12:09

Talentovani Francuz novi centar Zvezde

Francuski centar Matijas Lesor potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92

Talentovani Francuz novi centar Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

183 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 6 godina

Običan fizikalac, bez dobrog pleja nema velike vajde od njega. E da, što pre da mu odu ligamenti lol.
(nz, 11. avgust 2017 12:23)

Ma može bre, neka mu odu ko i vama DV posle 10-15 godina. A ne bi imao ništa protiv da ga i platimo kao što ste vi njega - posle jedno 5-10 godina.

A što se tiče kukanja na broj pobeda ove godine.. Samo mogu reći da ste isto pričali i prošle, tako da ne računam ja uopšte na to što vi planirate i mislite, nego samo verujem u sistem i Zvezdu - to je dobitna kombinacija, sve ostalo se završava kao i kod vas, propadanjem, tavorenjem i raspadom.

seksisto

pre 6 godina

Sve se lepo slaze, i kako stvari stoje mogli bi da se skockamo bolje nego prosle sezone. Ono na cemu smo tanji nego prosle godine je trener, a to ce plasim se biti kljuc.

Nocni vuk

pre 6 godina

Najzad imamo pravi izbor igraca pod kosem. Definitivno ce Zvezda igrati drugaciju kosarku nego pre, sigurno brzu, sa puno tranzicije. Jedino sto me trenutno brine je trener. Koliko god da je dobar, previse je mlad, neiskusan i moracemo da prodjemo sa njim sve one decije bolesti kao sa Radonjom. Sto je bas steta, jer da je Radonja iz prosle sezone trenirao onu ekipu sa Bobijem, Kalinom i Markusom gde bi nam bio kraj :) Mislim da ce dovesti jos jednog stranca, verovatno plej mada mi se ni izbor na trojci ne svidja. Danguba je dobar u odbrani, u napadu strasno. Keselj isto nije neki napadac. Falice nam one lude trojke Simona. Mislim da je Dobric odlican, bolji nego Gudura prosle sezone, ima bolju fizikaliju, bolji sut, ali nema ona m**a koja je imao Gudura, da i posle dva suta koja promasi, pukne i treci i ubode kad treba. Svakako sa Lazom i Feldinom bolja postavka nego prosle sezone. Brat Djenka je odlican u odbrani ali napad smo cekali do kraja sezone. Mislim da je Feldin mnogo bolji u napadu, a ne zaostaje toliko u odbrani. Jos kod kuce kad pocne da grmi!!! Na 4 i 5 mi se vec sad vise svidja izbor nego prosle sezone, jer Mitar i Bjelica nisu nista pokazali tako da osim Kuzmica bilo je prinudno guranje Simona.
Jovic nam je bio pola tima, to je jasno. Drugi plej je bio promasaj i to je jasno. Radicevic moze biti novi Jovic ali bih definitivno voleo da vidim crnog pleja, pa makar kao rezervu. Ako ne plej onda neki suter ubica. Ili oba :)

Dalabu

pre 6 godina

pročitah pre neki dan,fmp prodao boldena,pare idu zvezdi!....i ko ste vi zapravo?(muftija delija, 11. avgust 2017 17:23) Mi cemo sve da uzmemo, i pare, i titule, i sir i kajmak, a vama nista jer ste bezobrazni :). Ne verujem koliko glup narod, pa shvatate li da od nasih napacenih para zive i jedni i drugi ( i to jako dobro), da kupuju, prodaju, shatro se svadjaju, pa se mire, a ovce bleje li bleje, jebem te zivote

Bojan

pre 6 godina

Samo još plej, Radičević, Rakićević koji je projektovan za ovu sezonu, Feldin, Dobrić, Lazić, Dangubić, Kešelj, Janković, Jovanović, Lesor, Bjelica, Simanić i dva juniora koji tu treniraju, i to je prvi tim. Radanov, Davidovac, Lazarević i Apić sezonu u FMP, a sledeće umesto Lazića, Dangubića verovatno Bjelice možda Kešelja... dugogodišnji ugovori, osnova srpski igrači, sistem.

Kum

pre 6 godina

to sam i rekao, samo centre dovode, a nema ni jedna 3
(djura, 11. avgust 2017 17:40)

Keselj je sta? A na 3 cekaju jos i Dangubic i Dobric, plus Feldin moze da se spusti na 3.

8 igraca nam je otislo, 6 je doslo, i od tih 6 su samo 3 iz centarske linije (4,5,5). Ostali su 1, 2-3 i 3.

Fale nam jos 1 i 4.

večiti kontraš

pre 6 godina

A slag na torti: Dule tuzio Partizan BAT-u! 600 iljadarki! Zadnji ekser zakucao.
(veliki strumf, 11. avgust 2017 15:38)

Tacnije ,847000 sa kamatama

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

pročitah pre neki dan,fmp prodao boldena,pare idu zvezdi!....i ko ste vi zapravo? 
(muftija delija, 11. avgust 2017 17:23) 

TVOJA NOĆNA MORA!

SrbijaZemljaKosarke

pre 6 godina

PG SG SF PF C Можда кливленду треба PG,Звезди треба организатор игре! По?драв из Србије,познаваоци NBA LIVE кошарке

Hell

pre 6 godina

@ ("ljubav" iz 600000 razloga, 11. avgust 2017 15:46)

Klasican Zvezdaski komentat. Kad nemate argumente hvatate se za sitnice i menjate temu. Nije bitno sto je covek pogresno napisao ime,desava se,mozda grrska u kucanju,bitna je sustina,a to je da ste licemerni. Godinama ste kukali na Partizan a mi nikad nismo dovodili igrace iz jakih klubova,cak i u f4 sezoni imali smo igrace poput Vranesa,Rasica,Milosevica,tada anonimnog Veselog,anonimnog Marica,rekovalescenta Robertsa,Mekejleba iz poslednjeg tima turske lige,a vi dovodite igrace direktno iz Makabija,Pao-a,Bajerna i to igrace koji su pod Ugovorima pa placate obestecenja plus plate,u tome je sustina,a ti se uhvatio pogresno napisanog imena,jadno

Mrmot

pre 6 godina

Platili smo ga 5 miliona,mesecna plata mu je 200 k ,ima i bonuse za svaku pobedu,svakih 10 poena i 10 skokova ,klauza za otkup mu je 15 miliona

Vuk Samotnjak

pre 6 godina

Odlično.
Mislim da je Zvezda lepo sklopila tim, a izgleda da je i iskustvo iz prethodnih godina dobro iskorišćeno - tim ima sličnu fizionomiju kao prethodne sezone. Mislim da smo ovim popunili pozicije u reketu (C i PF). Bilo bi dobro imati još jednog igrača na ovim pozicijama, ali i prethodne sezone smo u reketu bili dosta tanki, a to je ipak bilo adekvatno.
Vidim da svi prizivaju neke magične plejeve. U redu, ako se ima. Ipak, meni se Radičević čini kao odlično rešenje i igra dosta slično Joviću - više voli ulazak u reket i asistiranje od šuta. Imamo i Rakićevića, koji ima potencijal, ali ne i iskustvo. Mislim da bi timu bio neophodan još jedan plej ili PG/SG tipa Djenke, ali ne mora da bude prvi plej.
Deficitarni smo malo na šutu - izgubili smo Djenku, Gudurića i Simonovića. Zato su dovedeni Feldin i Kešelj, ali nijedan od njih nije u nekoj naročitoj formi. Nadam se da će tu uskočiti Dobrić, koji ima sjajan potencijal. Janković, Jovanović i Bjelica će sigurno izlaziti na šut.
Malo nam je promaja i na SF, koje pokrivaju Dangubić i Kešelj. Ipak, izmedju PG/SG i SF, mislim da je važnije imati dodatnog PG/SG.
Što se tiče odbrane, mislim da smo tu daleko tanji nego prošle godine jer smo izgubili sve najbolje odbrambene igrače, osim Lazića. Ovaj Francuz će nam zbog toga mnogo značiti. Odbrana je ipak timska kategorija i više od napada i nadam se da će Alimpijević na to obratiti posebnu pažnju.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

nemojte zaboraviti kakvu odbranu igra Dangubic.Odličnu.A i Dobrić i Rakicevic su godinu dana bili u Radonjinom sistemu.

bolero

pre 6 godina

JOŠ SE SMEJEM.... 
KAŽE ČOVEK-I OVE GODINE SMO DNO,ALI KAD MUTA NAPRAVI EKIPU ZA 2 GODINE.... 
ZNAČI NISTE VIŠE NI SLEDEĆA SEZONA NEGO ZA DVE GODINE...
(Crvena Zvezda 1913, 11. avgust 2017 14:58)
Dve do dve i po najkasnije :)

djura

pre 6 godina

Postoje centri i krilni centri.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kum, 11. avgust 2017 16:58)

to sam i rekao, samo centre dovode, a nema ni jedna 3

R

pre 6 godina

pročitah pre neki dan,fmp prodao boldena,pare idu zvezdi!....i ko ste vi zapravo?
(muftija delija, 11. avgust 2017 17:23)

Kaznena ekspedicija.

cole

pre 6 godina

oko svih pojacanja je, ocigledno, radjeno temeljno. nista nisu doveli tek tako, deluje sve vise nego planski, tako da verujem i da ce plej biti tako doveden. ekipa deluje veoma potentno, fizicki cini se jaca nego prosle sezone, napadacki orijentisane novajlije sto odgovara nacinu na koji alimpijevic radi sa ekipom. dakle, ponovo imamo tim koji ce igrati na kos vise a ne da primi manje. nedostaje samo jedna jako bitna stvar. nemamo "tatu" u timu,

dragan

pre 6 godina

Ovaj je imao 700 hiljada u francuskoj po sezoni,koliko li ce para uzeti od fmp-a tj poreskih obveznika Srbije?
(Samo pitam, 11. avgust 2017 13:33)

Mnogo. Kreni da stedis

Uros Djurdjevic

pre 6 godina

Jadni penzioneri Srbije.... Jos samo 3 stranca i pali se crveno bela masina! Onda ce moci komotno do repasaza Evrolige.(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 11. avgust 2017 13:48)Ako se tvoj svekar ne buni sto mu je uzeto od penzije,zasto bi se ti bunuo??Jedino ako to nije dzeparac koji ti daje...

NastyB

pre 6 godina

Već jednom sam izneo svoje laičko mišljenje da će Zvezda, pod uticajem Alimpijevića, sasvim promeniti stil igre koji je forsirao Radonjić.
U zadnje tri godine sa Radonjićem smo imali dva centra "sidraša" kao što su Marjanović i Cirbes, Kuzmić nije bio taj tip igrača, ali je promena napadačkog stila donela dobre rezultate. A sada, sudeći po igračima koji su došli, forsiraće se dosta brža, pokretljivija igra, verovatno po uzoru na "run & gun" košarku kao što je u NBA, sa centrima i krilnim centrima koji mogu da pogađaju sa distance i brzim transformacijama.
Meni se, lično, to dopada, jer, ipak, kreće se od nule. Verujem da Čović zna šta radi i da ima razloga za veru u Alimpijevića. Uostalom, i kad je Milojević postao trener FK CZ, većina "nas" je kukala zašto su doveli mladog i neiskusnog trenera, a on potpuno promenio koncepciju igre na bolje, pa se nadam i da će Alimpijević učiniti isto.

Split@@

pre 6 godina

Kupuju,puni su ko brod,spremaju se za Top-9.Samo sto vise para da potrose, a znamo da nista nemogu.da urade u.EL kao do sada .Osim jedan istoriski Top-8,

Delija Momak

pre 6 godina

Zar ste sumnjali da nece biti dobrih pojacanja ? Jeste se malo cekalo ali ekipa je vrhunska,jos dva igraca da dovedemo i tripla kruna je zagarantovana a u evroligi borba svaku utakmicu.

Trener

pre 6 godina

Za centarsku poziciju na kojoj igra je vrlo pokretljiv, jak, brz i ima ekstremno dobar skok, dobar pregled igre, dobro se otvara u svim pravcima i na terenu savršeno sarađuje sa ostatkom ekipe kako u napadu tako i u odbrani koju igra tako dobro kao da je neki centarski Branko lazić, u napadu ima vrlodobar šut, a ima i odličnu leđnu tehniku i dobar dribling, ali je malo niži za centra pa će pomagati tandem Jankovic Jovanovic koji su oko 2,15 i koji su bar približno tako dobri kao što je to on, mada ruku na srce, i Bjelica je undersized pa je lepo igrao uz Mitra. Lesort je nivo više iznad Bjelkana jer je ako niko i bolji rim protector tj ukucava svaku loptu nema masenja zicera.
Samo još plej, ostatak para 400 TEUR se čuva ukoliko nešto ne štima ili se povredi neko.

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

partizan dovede Lovernja - igra za kikiriki, pronađen u Francuskoj!  
Zvezda dovede Lesorta - odakle 10 miliona za platu?  
Pri tom Zvezda zaradila sama 5 miliona ove godine, partizan nula i živi samo od države. 
(Zvezda ponos Srbije, 11. avgust 2017 12:10) 

Lovrenj igrac bez ugovora, igrao mesec dana za Valensiju, a ovaj vas draftovan, razlika samo nekoliko stotina hiljada eur, sitnica
(milos.k, 11. avgust 2017 14:41)

Covece ti cak ne znas ni kako vam se igrac i bivsi kapiten preziva, a nasao si tu da pametujes...Prava crno bela botina, evo izvoli sendvic i sok, zasluzio si!
p.s. nije Lovrenj, procitaj par puta pa ces shvatiti...

Dare

pre 6 godina

Dečko je bio 50. pik a Bolden 35. Ne zanosite se da je zverka, ali svakako to može da postane kroz jak rad i EL. 
(juznjak, 11. avgust 2017 12:39

Ko je bio koji pik, to uopste nine merodavno.Darko Milicic je bio drugi pik, a svi znamo sta je bilo sa njim, dok su oni kojo su bili ispod njega napravili sjajne karijere

Qroña

pre 6 godina

Za svoju poziciju na kojoj igra je vrlo pokretljiv, jak, brz i ima ekstremno dobar skok, dobar pregled igre, dobro se otvara u svim pravcima i na terenu savršeno sarađuje sa ostatkom ekipe kako u napadu tako i u odbrani koju igra tako dobro kao da je neki centarski Branko lazić, u napadu ima vrlodobar šut, a ima i odličnu leđnu tehniku i dobar dribling, ali je malo niži za centra pa će imati problema da izdominira sve klasične centre od preko 2,15 koji su bar približno tako dobri kao što je to on, mada ruku na srce, takvih centara je malo, ali ih i imaju sve ozbiljne ekipe, elem upitanju je vrlo eXploivan igrač koji ce se odlično uklopiti u Zvezdin koncept, no ipak fale još jedan klasičan centar i još tri igrača na drugim pozicijama.

milos.k

pre 6 godina

PARTIZANSKE SUZE MOGU DA POTEKU....
(Crvena Zvezda 1913, 11. avgust 2017 12:11
Ma kad ti imas informaciju da Marinkovic potpisuje za vas, ja moram da placem suze da ronim....kakav si ti cirkus kompleksas

skoks

pre 6 godina

@ uros djurdjevic prenaporni
Hajde druze nadji zivot, zbog sebe. Na svakoj si vijesti. Idi popij kafu, nadji djevojku.. Izadji malo.. Zar ne kontas da je malo bolesno blejati svo vrijeme po portalima i smarati sa komentarima?

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiDebil, 11. avgust 2017 12:18) # Link komentara


Auuuuu.Ovo je gore nego sto sam mislio...

antiDebil

pre 6 godina

I samo da dodam da sam shvatio da ipak nismo instutucija, bez obzira sto sam ja to cuo o nama na SOS-ku.
Mrzim zvezdanu, zelim da se ugasi, ne mogu da podnesem da budemo veciti drugi klub u gradu.

miki

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (m4, 11. avgust 2017 12:52) # Link komentara

Evo, ja sam ti od srca dao + za ovaj komentar.
Moram priznati da sam se od srca nasmejao na ovoj vrucini jer nisam skoro nista tako smesno, a Boga mi i glupo, procitao.

BS

pre 6 godina

Ovaj je imao 700 hiljada u francuskoj po sezoni,koliko li ce para uzeti od fmp-a tj poreskih obveznika Srbije?
(Samo pitam, 11. avgust 2017 13:33)

Mogao bih u svoj zivot da se kladim da nisi ni cuo za ovog kosarkasa dok nisu poceli da ga povezuju sa Zvezdom, a sad znas i koliko je on primao u Nanteru. Prosto je neverovatno dokle su neki ljudi sposobni da idu bez trunke sramote.

Mare

pre 6 godina

Tri mlada centra bez iskustva za euroligu!? Nadam se da gresim ali plasim se da je to tanko. Jedino ako dodje jos jedan ali onda ih je previse.

NoName

pre 6 godina

Plata mu je 400k po sezoni!! 
(Grobar, 11. avgust 2017 12:08) 

Grbo, ti li si?
(Terenac, 11. avgust 2017 14:02)

Ma jok, Telegetlija na vezi.

nista o nicemu

pre 6 godina

Jadni penzioneri Srbije.... Jos samo 3 stranca i pali se crveno bela masina! Onda ce moci komotno do repasaza Evrolige.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 11. avgust 2017 13:48)

Oteli smo od tvoje babe.

milos.k

pre 6 godina

partizan dovede Lovernja - igra za kikiriki, pronađen u Francuskoj! 
Zvezda dovede Lesorta - odakle 10 miliona za platu? 
Pri tom Zvezda zaradila sama 5 miliona ove godine, partizan nula i živi samo od države.
(Zvezda ponos Srbije, 11. avgust 2017 12:10)
Lovrenj igrac bez ugovora, igrao mesec dana za Valensiju, a ovaj vas draftovan, razlika samo nekoliko stotina hiljada eur, sitnica

Dejan CZ

pre 6 godina

Jos plej koji mora biti top sve to da poslozi kako treba jer realno na njemu je najveci zadatak...Real je brzinom nasao zamenu za Ljulja jer to je pozicija bez koje tim ne moze da funkcionise da imate sve ostale igrace u rosteru kakve ima Real.
Za nas je to sada primarna pozicija koja se mora resiti do starta prve zvanicne utakmice.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

JOŠ SE SMEJEM....
KAŽE ČOVEK-I OVE GODINE SMO DNO,ALI KAD MUTA NAPRAVI EKIPU ZA 2 GODINE....
ZNAČI NISTE VIŠE NI SLEDEĆA SEZONA NEGO ZA DVE GODINE...

Dzoni

pre 6 godina

Plata mu je 400k po sezoni!! 
(Grobar, 11. avgust 2017 12:08) 

To mu je mesecna plata, a najmanje je placen od svih igraca.
Moze nam se...

milos.k

pre 6 godina

najtalentovaniji centar, ima 21godinu, i da ga ne uzme neki bogatiji evropski klub??? A sta je onda Milutinov? On ima isto 21godinu. A znam da bas talentovani centri idu bogatije klubove!
A da kazem i ovo, ako ste uzeli za onog sto je otisao u Makabi pola miliona, koliko ste dali Nanteru? I odakle tolika lova, pada s nebe?

slobinator

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
(m4, 11. avgust 2017 12:52
Prži sunce ovih dana.Udara u glavu jako!

prodigyCZ

pre 6 godina

Atletski nikad jacu ekipu nismo imali,plus vecina su mladi,ocekujem da igramo jos brze i nadam se leprsavije u napadu nego kod Radonjica.Najveca enigma mi je pozicija 3 i Dangubic,da li ce konacno napredovati u napadu,sa onakvom tehnikom suta i losom kontrolom lopte pitanje je,od Keselja ocekujem trojke ali tesko ce nadomestiti Simonovica iz prosle sezone.I naravno pozicija pleja,najvaznija,tu moramo ubosti dobrog stranca inace dzabe sve ostalo.

Dare

pre 6 godina

Kako je doveden ako je 2016-e potpisao trogodisnji ugovor s proslim klubom? Molim upucene da odgovore 
(munze konza, 11. avgust 2017 12:47) 

U ugovoru je bila izlazna klauzula (bez obestecenja)u slucaju ponude Evroligaskog tima. Zvezda je to iskoristila.

oberin martel

pre 6 godina

obestecenje 600.000 / plata 400.000
bankomat se usijao...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr feelgood, 11. avgust 2017 12:52)

Sine begaj u ladovinu. Usijao ti se mozak.Će prokuvaš...

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacki-suncokreti

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
 (m4, 11. avgust 2017 12:52)

Lepo savetuju da se sklanja od sunca.

nista o nicemu

pre 6 godina

Kad je Partizan dovodio Francuze onda ste govorili kako razigravamo reprezentativce druge države. Šta ćete sad reći? Super posao najsrBskijeg tima a?
(licimuri limenqsi, 11. avgust 2017 12:38)

Isto. Dok ne objavite ugovor sa Lovernjom.

Nele

pre 6 godina

Extra dobar play nam treba, iskusan i kome su asistencije glavno oruzje. Znaci, ne Pulen. Neko tipa Marcusa Williamsa. Ekipa je mlada i moze MNOGO da napreduje ali joj treba plej koji ce ih razigravati, a ne trositi lopte.

pauk s marsa

pre 6 godina

Kad je Partizan dovodio Francuze onda ste govorili kako razigravamo reprezentativce druge države. Šta ćete sad reći? Super posao najsrBskijeg tima a?
(licimuri limenqsi, 11. avgust 2017 12:38)

Nasa deca su umisljena, ovi Francuzi igraju za kikiriki, oprastaju dugove, dolaze na 4. utakmicu...

Dejan CZ

pre 6 godina

Vredno pojacanje za EL stiglo u pravi cas...U domacim okvirima sta pricati...ceo grobarski reket zajedno sa Tresacem moze da ponese krkace i da zakuca...Ajmo jos plej pa da kaznena ekspedicija zapocne svoj ubitacni ples...

Paja

pre 6 godina

Nema grobara koji ne prate sve igrace na trzistu koji ne znaju njihove karaktertistike i za koju lovu igraju.Sve sto dodje u Zvezdu krs igraci, glumci ali sto dodje iz Peci ili Australije svetske zvezde a ne mogu petorku da sastave. I izlizana prica da bankomat radi a prodali smo ceo tim , kao sponzor dosao Nike

petarczv

pre 6 godina

Dečko je bio 50. pik a Bolden 35. Ne zanosite se da je zverka, ali svakako to može da postane kroz jak rad i EL.
(juznjak, 11. avgust 2017 12:39)

Manu djinobili je bio 56 pik a ajzea tomas 60...sta si hteo da kazes???!?!

petarczv

pre 6 godina

sve domaci igraci i najvaznije mladi, bice tu potencijala za reprezentaciju u buducnosti samo tako
(Zeleznik u srcu, 11. avgust 2017 12:12)

Ne znam samo ciji igraci cine 80% reprezentacije zvezdini ili mozda tresac,vrabac i ostala balavurdija

Oxi

pre 6 godina

Jos kad stigne Ristic krajem godine, ovo je bez sumnje najtalentovaniji tim Crvene Zvezde u njenoj istoriji ikada. Preostaje delikatan zadatak da se izabere odgovarajuci plej, i ako se tu pogodi sa izborom, samo nebo je granica...

petarczv

pre 6 godina

Kako je doveden ako je 2016-e potpisao trogodisnji ugovor s proslim klubom? Molim upucene da odgovore
(munze konza, 11. avgust 2017 12:47)

Sredio vucic

Goran

pre 6 godina

"lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (m4, 11. avgust 2017 12:52)"

Brate, ne lupetaj ... imaju već sad jak tim, a pred nama je još jedna godina golgote. Neka ... valjda tako treba, sada je red na nas da izgulimo svoje, kao što su oni gulili sve one godine.

Batko

pre 6 godina

obestecenje 600.000 / plata 400.000
bankomat se usijao...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr feelgood, 11. avgust 2017 12:52)

I tebi kao nekolicini dole potpisanih propao komentar....NEMA OBESTECENJA mukice...I nemoj da kmečiš na ovu vrućinu, pripašće ti zlo. Neko se lepo zahvalis preCedniku kao ovi tvoji i sve bude super

Kum

pre 6 godina

Kad je Partizan dovodio Francuze onda ste govorili kako razigravamo reprezentativce druge države. Šta ćete sad reći? Super posao najsrBskijeg tima a?
(licimuri limenqsi, 11. avgust 2017 12:38)

Pa pogledaj nam ekipu i samo ce ti se reci. Sve nasi mladi igraci, jedino Feldin i Lesor stranci.

Batko

pre 6 godina

To se cekalo! Ajde jos vrhunskog pleja! Na petici izgleda necemo biti visoki kao ranijih sezona, ali deluje da ce biti ok.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 11. avgust 2017 12:13)

Proslo je vreme klasicnih "petica", nema toga vise. Neka varijanta 4/5 tipa Judo , Veseli, Hajnc

Čmičak

pre 6 godina

Nije loš igrač samo tek treba da se oformi. Prošle godine je igrao za Nanter a i draftovan je od strane Filadelfije kao 50. pik. Jedino što me zbunjuje je činjenica da je i sa Nanterom prošle godine potpisao trogodišnju saradnju pa evo ga ipak u Zvezdi takođe sa trogodišnjim ugovorom...

trubadur

pre 6 godina

Ako trener pozlozi sve stvari na svoje mjesto, Zvezda ce imati kvalitetniji roster nego prosle godine. Ceka se jos samo ubica na poziciji plejmejkera.

Drug Vucela POSTENI

pre 6 godina

Sjajan glumac je doveden za 5 sezonu nase omiljene serije:" Orosavanje lazne institucije". Nastavljamo dalje do obaranja rekorda "Male neveste iz Sarajeva" od 25 sezona.Bravo Covke care.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Jadni penzioneri Srbije.... Jos samo 3 stranca i pali se crveno bela masina! Onda ce moci komotno do repasaza Evrolige.

Kum

pre 6 godina

obestecenje 600.000 / plata 400.000
bankomat se usijao...
(dr feelgood, 11. avgust 2017 12:52)

Obestecenje 100.000 i to je platio Misko (koji ga je u medjuvremenu preuzeo). Plata je 150.000 plus premije.

Cisto da ne izmisljate.

Sabre

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (m4, 11. avgust 2017 12:52)

I onda se mali slatki grobar probudio iz dubokog zimskog sna... a, da.. vi se vise necete buditi..

petarczv

pre 6 godina

Najavljuju se bombe,a dovode se neafirmisani igraci!Hocemo Pulena!
(dragan, 11. avgust 2017 12:10)

Koji bre pulen teska raga vodi ga kuci ako ga hoces

Zzlzz

pre 6 godina

Ko je pa ovaj? Ljudi, trebaju nam ozbiljni igraci, a ne neki na strucnoj praksi. Ostale ekipe u El se opasno pojacavaju, a nama se neki sa prosekom od 5 poena i 4 skoka predstavljaju kao najveci talenti.

Gосподин Смит

pre 6 godina

Prestanite sa Simanicem! Ko ga je gledao-zna! Decku je voljni momenat na nuli, talenat je nesporan. Dejo mu je davao sansu, on nije koristio i to je to!

Kum

pre 6 godina

Kako je doveden ako je 2016-e potpisao trogodisnji ugovor s proslim klubom? Molim upucene da odgovore
(munze konza, 11. avgust 2017 12:47)

EL klauzula, sto znaci da u slucaju ponude neke EL ekipe moze da ide. Kao NBA klauzule kod nas. Nista cudno ili novo.

petarczv

pre 6 godina

obestecenje 600.000 / plata 400.000 
bankomat se usijao...
(dr feelgood, 11. avgust 2017 12:52)

Gresis Obestecenje(samo ne znam kome) 1.200.000 a plata 960.000 reko mi grba koji je saznao od tegija...

m4

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.

licimuri limenqsi

pre 6 godina

Kad je Partizan dovodio Francuze onda ste govorili kako razigravamo reprezentativce druge države. Šta ćete sad reći? Super posao najsrBskijeg tima a?

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Dobrodosao u svetinju srpskog sporta!!!
Zelim ti puno dobrih partija u crveno belom dresu, ne sumnjam da ces postati jedan od najboljih centara Evrope,a posle nas pravac NBA!

BgHQ

pre 6 godina

Sve je ovo ok ali me plasi trener.Stvarno mi se ne dopada da totalni pocetnik vodi Zvezdu ma koliko bio talentovan a ne znamo cak ni da li je talentovan.Nadam se da jeste.

jare

pre 6 godina

Kradete fore od Partizana sa francuzima,cccc,šalim se,fala BOgu biće zanimljivo ove godine,nemojte ni partizan tako lako otpisivati,samo cedevitu da zgazimo odvratnu :)))

Dr Nebojša Čović

pre 6 godina

sviđa mi se jer niko nije potpisao na godinu dana. svi najmanje na dve, a većina na tri.

nema više da se afirmišeš u Zvezdi i odeš za dž. sada ako se to desi, prvo pare klubu pa putuj igumane.

Tačka

veliki strumf

pre 6 godina

Auuu koliko je brz i pokretljiv, odlicno cita pick and roll, neverovatne fizikalije i skocnost, koliki odraz covek ima... Svidja mi se jako.

Kum

pre 6 godina

Najtalentovaniji centar u Evropi, draftovala ga je Filadelfija, ovde obeštećenje nije ispod 600-700 hiljada...kriza, nema šta.
(Mrsimud, 11. avgust 2017 12:16)

Najtalentovaniji centar? Tesko. 600-700 hiljada obestecenje?? Kome?? Ne lupajte samo tako ako ne znate.

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

partizan dovede Lovernja - igra za kikiriki, pronađen u Francuskoj!
Zvezda dovede Lesorta - odakle 10 miliona za platu?
Pri tom Zvezda zaradila sama 5 miliona ove godine, partizan nula i živi samo od države.

kalco

pre 6 godina

Neće bato niko od domaćih igrača u FMP svi znaju kakav je gazda na placanju...pa posle ucene,oprost duga domaćih igrača,izdajnici postaju ako traže keš i sl...

NoName

pre 6 godina

Iskreno nisam ljubitelj Francuskih(Afričkih)igrača.Međutim nadam se da će se ovaj uklopiti dobro u koncept.Takođe verujem da će uz određeni pre svega psihološki rad na pristupu samoj igri Zvezda ove god.pružiti šansu Simaniću jer njegov potencijal je ogroman.E sad još ako dovedemo Jaramaza onda je to ekipa snova.
(Marko, 11. avgust 2017 12:13)

Simanić mora da promeni pristup igri. Ej bre, igra u evroligašu, on izađe na teren kao da je u parkiću. Svaki minut proveden na terenu on mora da GRIZE.

Marko

pre 6 godina

Iskreno nisam ljubitelj Francuskih(Afričkih)igrača.Međutim nadam se da će se ovaj uklopiti dobro u koncept.Takođe verujem da će uz određeni pre svega psihološki rad na pristupu samoj igri Zvezda ove god.pružiti šansu Simaniću jer njegov potencijal je ogroman.E sad još ako dovedemo Jaramaza onda je to ekipa snova.

Dr Nebojša Čović

pre 6 godina

sviđa mi se jer niko nije potpisao na godinu dana. svi najmanje na dve, a većina na tri.

nema više da se afirmišeš u Zvezdi i odeš za dž. sada ako se to desi, prvo pare klubu pa putuj igumane.

Tačka

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

partizan dovede Lovernja - igra za kikiriki, pronađen u Francuskoj!
Zvezda dovede Lesorta - odakle 10 miliona za platu?
Pri tom Zvezda zaradila sama 5 miliona ove godine, partizan nula i živi samo od države.

veliki strumf

pre 6 godina

Auuu koliko je brz i pokretljiv, odlicno cita pick and roll, neverovatne fizikalije i skocnost, koliki odraz covek ima... Svidja mi se jako.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

pročitah pre neki dan,fmp prodao boldena,pare idu zvezdi!....i ko ste vi zapravo? 
(muftija delija, 11. avgust 2017 17:23) 

TVOJA NOĆNA MORA!

trubadur

pre 6 godina

Ako trener pozlozi sve stvari na svoje mjesto, Zvezda ce imati kvalitetniji roster nego prosle godine. Ceka se jos samo ubica na poziciji plejmejkera.

NoName

pre 6 godina

Iskreno nisam ljubitelj Francuskih(Afričkih)igrača.Međutim nadam se da će se ovaj uklopiti dobro u koncept.Takođe verujem da će uz određeni pre svega psihološki rad na pristupu samoj igri Zvezda ove god.pružiti šansu Simaniću jer njegov potencijal je ogroman.E sad još ako dovedemo Jaramaza onda je to ekipa snova.
(Marko, 11. avgust 2017 12:13)

Simanić mora da promeni pristup igri. Ej bre, igra u evroligašu, on izađe na teren kao da je u parkiću. Svaki minut proveden na terenu on mora da GRIZE.

BS

pre 6 godina

Ovaj je imao 700 hiljada u francuskoj po sezoni,koliko li ce para uzeti od fmp-a tj poreskih obveznika Srbije?
(Samo pitam, 11. avgust 2017 13:33)

Mogao bih u svoj zivot da se kladim da nisi ni cuo za ovog kosarkasa dok nisu poceli da ga povezuju sa Zvezdom, a sad znas i koliko je on primao u Nanteru. Prosto je neverovatno dokle su neki ljudi sposobni da idu bez trunke sramote.

jare

pre 6 godina

Kradete fore od Partizana sa francuzima,cccc,šalim se,fala BOgu biće zanimljivo ove godine,nemojte ni partizan tako lako otpisivati,samo cedevitu da zgazimo odvratnu :)))

R

pre 6 godina

pročitah pre neki dan,fmp prodao boldena,pare idu zvezdi!....i ko ste vi zapravo?
(muftija delija, 11. avgust 2017 17:23)

Kaznena ekspedicija.

oberin martel

pre 6 godina

obestecenje 600.000 / plata 400.000
bankomat se usijao...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr feelgood, 11. avgust 2017 12:52)

Sine begaj u ladovinu. Usijao ti se mozak.Će prokuvaš...

Dzoni

pre 6 godina

Plata mu je 400k po sezoni!! 
(Grobar, 11. avgust 2017 12:08) 

To mu je mesecna plata, a najmanje je placen od svih igraca.
Moze nam se...

Mrmot

pre 6 godina

Platili smo ga 5 miliona,mesecna plata mu je 200 k ,ima i bonuse za svaku pobedu,svakih 10 poena i 10 skokova ,klauza za otkup mu je 15 miliona

dragan

pre 6 godina

Ovaj je imao 700 hiljada u francuskoj po sezoni,koliko li ce para uzeti od fmp-a tj poreskih obveznika Srbije?
(Samo pitam, 11. avgust 2017 13:33)

Mnogo. Kreni da stedis

Kum

pre 6 godina

Najtalentovaniji centar u Evropi, draftovala ga je Filadelfija, ovde obeštećenje nije ispod 600-700 hiljada...kriza, nema šta.
(Mrsimud, 11. avgust 2017 12:16)

Najtalentovaniji centar? Tesko. 600-700 hiljada obestecenje?? Kome?? Ne lupajte samo tako ako ne znate.

slobinator

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
(m4, 11. avgust 2017 12:52
Prži sunce ovih dana.Udara u glavu jako!

petarczv

pre 6 godina

Dečko je bio 50. pik a Bolden 35. Ne zanosite se da je zverka, ali svakako to može da postane kroz jak rad i EL.
(juznjak, 11. avgust 2017 12:39)

Manu djinobili je bio 56 pik a ajzea tomas 60...sta si hteo da kazes???!?!

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Dobrodosao u svetinju srpskog sporta!!!
Zelim ti puno dobrih partija u crveno belom dresu, ne sumnjam da ces postati jedan od najboljih centara Evrope,a posle nas pravac NBA!

NoName

pre 6 godina

Plata mu je 400k po sezoni!! 
(Grobar, 11. avgust 2017 12:08) 

Grbo, ti li si?
(Terenac, 11. avgust 2017 14:02)

Ma jok, Telegetlija na vezi.

večiti kontraš

pre 6 godina

A slag na torti: Dule tuzio Partizan BAT-u! 600 iljadarki! Zadnji ekser zakucao.
(veliki strumf, 11. avgust 2017 15:38)

Tacnije ,847000 sa kamatama

NastyB

pre 6 godina

Već jednom sam izneo svoje laičko mišljenje da će Zvezda, pod uticajem Alimpijevića, sasvim promeniti stil igre koji je forsirao Radonjić.
U zadnje tri godine sa Radonjićem smo imali dva centra "sidraša" kao što su Marjanović i Cirbes, Kuzmić nije bio taj tip igrača, ali je promena napadačkog stila donela dobre rezultate. A sada, sudeći po igračima koji su došli, forsiraće se dosta brža, pokretljivija igra, verovatno po uzoru na "run & gun" košarku kao što je u NBA, sa centrima i krilnim centrima koji mogu da pogađaju sa distance i brzim transformacijama.
Meni se, lično, to dopada, jer, ipak, kreće se od nule. Verujem da Čović zna šta radi i da ima razloga za veru u Alimpijevića. Uostalom, i kad je Milojević postao trener FK CZ, većina "nas" je kukala zašto su doveli mladog i neiskusnog trenera, a on potpuno promenio koncepciju igre na bolje, pa se nadam i da će Alimpijević učiniti isto.

bolero

pre 6 godina

JOŠ SE SMEJEM.... 
KAŽE ČOVEK-I OVE GODINE SMO DNO,ALI KAD MUTA NAPRAVI EKIPU ZA 2 GODINE.... 
ZNAČI NISTE VIŠE NI SLEDEĆA SEZONA NEGO ZA DVE GODINE...
(Crvena Zvezda 1913, 11. avgust 2017 14:58)
Dve do dve i po najkasnije :)

nista o nicemu

pre 6 godina

Jadni penzioneri Srbije.... Jos samo 3 stranca i pali se crveno bela masina! Onda ce moci komotno do repasaza Evrolige.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 11. avgust 2017 13:48)

Oteli smo od tvoje babe.

Bojan

pre 6 godina

Samo još plej, Radičević, Rakićević koji je projektovan za ovu sezonu, Feldin, Dobrić, Lazić, Dangubić, Kešelj, Janković, Jovanović, Lesor, Bjelica, Simanić i dva juniora koji tu treniraju, i to je prvi tim. Radanov, Davidovac, Lazarević i Apić sezonu u FMP, a sledeće umesto Lazića, Dangubića verovatno Bjelice možda Kešelja... dugogodišnji ugovori, osnova srpski igrači, sistem.

miki

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (m4, 11. avgust 2017 12:52) # Link komentara

Evo, ja sam ti od srca dao + za ovaj komentar.
Moram priznati da sam se od srca nasmejao na ovoj vrucini jer nisam skoro nista tako smesno, a Boga mi i glupo, procitao.

Goran

pre 6 godina

"lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (m4, 11. avgust 2017 12:52)"

Brate, ne lupetaj ... imaju već sad jak tim, a pred nama je još jedna godina golgote. Neka ... valjda tako treba, sada je red na nas da izgulimo svoje, kao što su oni gulili sve one godine.

petarczv

pre 6 godina

obestecenje 600.000 / plata 400.000 
bankomat se usijao...
(dr feelgood, 11. avgust 2017 12:52)

Gresis Obestecenje(samo ne znam kome) 1.200.000 a plata 960.000 reko mi grba koji je saznao od tegija...

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

JOŠ SE SMEJEM....
KAŽE ČOVEK-I OVE GODINE SMO DNO,ALI KAD MUTA NAPRAVI EKIPU ZA 2 GODINE....
ZNAČI NISTE VIŠE NI SLEDEĆA SEZONA NEGO ZA DVE GODINE...

cole

pre 6 godina

oko svih pojacanja je, ocigledno, radjeno temeljno. nista nisu doveli tek tako, deluje sve vise nego planski, tako da verujem i da ce plej biti tako doveden. ekipa deluje veoma potentno, fizicki cini se jaca nego prosle sezone, napadacki orijentisane novajlije sto odgovara nacinu na koji alimpijevic radi sa ekipom. dakle, ponovo imamo tim koji ce igrati na kos vise a ne da primi manje. nedostaje samo jedna jako bitna stvar. nemamo "tatu" u timu,

Dejan CZ

pre 6 godina

Vredno pojacanje za EL stiglo u pravi cas...U domacim okvirima sta pricati...ceo grobarski reket zajedno sa Tresacem moze da ponese krkace i da zakuca...Ajmo jos plej pa da kaznena ekspedicija zapocne svoj ubitacni ples...

Dare

pre 6 godina

Dečko je bio 50. pik a Bolden 35. Ne zanosite se da je zverka, ali svakako to može da postane kroz jak rad i EL. 
(juznjak, 11. avgust 2017 12:39

Ko je bio koji pik, to uopste nine merodavno.Darko Milicic je bio drugi pik, a svi znamo sta je bilo sa njim, dok su oni kojo su bili ispod njega napravili sjajne karijere

Drug Vucela POSTENI

pre 6 godina

Sjajan glumac je doveden za 5 sezonu nase omiljene serije:" Orosavanje lazne institucije". Nastavljamo dalje do obaranja rekorda "Male neveste iz Sarajeva" od 25 sezona.Bravo Covke care.

Dare

pre 6 godina

Kako je doveden ako je 2016-e potpisao trogodisnji ugovor s proslim klubom? Molim upucene da odgovore 
(munze konza, 11. avgust 2017 12:47) 

U ugovoru je bila izlazna klauzula (bez obestecenja)u slucaju ponude Evroligaskog tima. Zvezda je to iskoristila.

skoks

pre 6 godina

@ uros djurdjevic prenaporni
Hajde druze nadji zivot, zbog sebe. Na svakoj si vijesti. Idi popij kafu, nadji djevojku.. Izadji malo.. Zar ne kontas da je malo bolesno blejati svo vrijeme po portalima i smarati sa komentarima?

Delija Momak

pre 6 godina

Zar ste sumnjali da nece biti dobrih pojacanja ? Jeste se malo cekalo ali ekipa je vrhunska,jos dva igraca da dovedemo i tripla kruna je zagarantovana a u evroligi borba svaku utakmicu.

Gосподин Смит

pre 6 godina

Prestanite sa Simanicem! Ko ga je gledao-zna! Decku je voljni momenat na nuli, talenat je nesporan. Dejo mu je davao sansu, on nije koristio i to je to!

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacki-suncokreti

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
 (m4, 11. avgust 2017 12:52)

Lepo savetuju da se sklanja od sunca.

Uros Djurdjevic

pre 6 godina

Jadni penzioneri Srbije.... Jos samo 3 stranca i pali se crveno bela masina! Onda ce moci komotno do repasaza Evrolige.(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 11. avgust 2017 13:48)Ako se tvoj svekar ne buni sto mu je uzeto od penzije,zasto bi se ti bunuo??Jedino ako to nije dzeparac koji ti daje...

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

partizan dovede Lovernja - igra za kikiriki, pronađen u Francuskoj!  
Zvezda dovede Lesorta - odakle 10 miliona za platu?  
Pri tom Zvezda zaradila sama 5 miliona ove godine, partizan nula i živi samo od države. 
(Zvezda ponos Srbije, 11. avgust 2017 12:10) 

Lovrenj igrac bez ugovora, igrao mesec dana za Valensiju, a ovaj vas draftovan, razlika samo nekoliko stotina hiljada eur, sitnica
(milos.k, 11. avgust 2017 14:41)

Covece ti cak ne znas ni kako vam se igrac i bivsi kapiten preziva, a nasao si tu da pametujes...Prava crno bela botina, evo izvoli sendvic i sok, zasluzio si!
p.s. nije Lovrenj, procitaj par puta pa ces shvatiti...

antiDebil

pre 6 godina

I samo da dodam da sam shvatio da ipak nismo instutucija, bez obzira sto sam ja to cuo o nama na SOS-ku.
Mrzim zvezdanu, zelim da se ugasi, ne mogu da podnesem da budemo veciti drugi klub u gradu.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

nemojte zaboraviti kakvu odbranu igra Dangubic.Odličnu.A i Dobrić i Rakicevic su godinu dana bili u Radonjinom sistemu.

Kum

pre 6 godina

Kako je doveden ako je 2016-e potpisao trogodisnji ugovor s proslim klubom? Molim upucene da odgovore
(munze konza, 11. avgust 2017 12:47)

EL klauzula, sto znaci da u slucaju ponude neke EL ekipe moze da ide. Kao NBA klauzule kod nas. Nista cudno ili novo.

Kum

pre 6 godina

Kad je Partizan dovodio Francuze onda ste govorili kako razigravamo reprezentativce druge države. Šta ćete sad reći? Super posao najsrBskijeg tima a?
(licimuri limenqsi, 11. avgust 2017 12:38)

Pa pogledaj nam ekipu i samo ce ti se reci. Sve nasi mladi igraci, jedino Feldin i Lesor stranci.

petarczv

pre 6 godina

Najavljuju se bombe,a dovode se neafirmisani igraci!Hocemo Pulena!
(dragan, 11. avgust 2017 12:10)

Koji bre pulen teska raga vodi ga kuci ako ga hoces

Marko

pre 6 godina

Iskreno nisam ljubitelj Francuskih(Afričkih)igrača.Međutim nadam se da će se ovaj uklopiti dobro u koncept.Takođe verujem da će uz određeni pre svega psihološki rad na pristupu samoj igri Zvezda ove god.pružiti šansu Simaniću jer njegov potencijal je ogroman.E sad još ako dovedemo Jaramaza onda je to ekipa snova.

Kum

pre 6 godina

to sam i rekao, samo centre dovode, a nema ni jedna 3
(djura, 11. avgust 2017 17:40)

Keselj je sta? A na 3 cekaju jos i Dangubic i Dobric, plus Feldin moze da se spusti na 3.

8 igraca nam je otislo, 6 je doslo, i od tih 6 su samo 3 iz centarske linije (4,5,5). Ostali su 1, 2-3 i 3.

Fale nam jos 1 i 4.

Paja

pre 6 godina

Nema grobara koji ne prate sve igrace na trzistu koji ne znaju njihove karaktertistike i za koju lovu igraju.Sve sto dodje u Zvezdu krs igraci, glumci ali sto dodje iz Peci ili Australije svetske zvezde a ne mogu petorku da sastave. I izlizana prica da bankomat radi a prodali smo ceo tim , kao sponzor dosao Nike

prodigyCZ

pre 6 godina

Atletski nikad jacu ekipu nismo imali,plus vecina su mladi,ocekujem da igramo jos brze i nadam se leprsavije u napadu nego kod Radonjica.Najveca enigma mi je pozicija 3 i Dangubic,da li ce konacno napredovati u napadu,sa onakvom tehnikom suta i losom kontrolom lopte pitanje je,od Keselja ocekujem trojke ali tesko ce nadomestiti Simonovica iz prosle sezone.I naravno pozicija pleja,najvaznija,tu moramo ubosti dobrog stranca inace dzabe sve ostalo.

petarczv

pre 6 godina

Kako je doveden ako je 2016-e potpisao trogodisnji ugovor s proslim klubom? Molim upucene da odgovore
(munze konza, 11. avgust 2017 12:47)

Sredio vucic

Oxi

pre 6 godina

Jos kad stigne Ristic krajem godine, ovo je bez sumnje najtalentovaniji tim Crvene Zvezde u njenoj istoriji ikada. Preostaje delikatan zadatak da se izabere odgovarajuci plej, i ako se tu pogodi sa izborom, samo nebo je granica...

petarczv

pre 6 godina

sve domaci igraci i najvaznije mladi, bice tu potencijala za reprezentaciju u buducnosti samo tako
(Zeleznik u srcu, 11. avgust 2017 12:12)

Ne znam samo ciji igraci cine 80% reprezentacije zvezdini ili mozda tresac,vrabac i ostala balavurdija

Nele

pre 6 godina

Extra dobar play nam treba, iskusan i kome su asistencije glavno oruzje. Znaci, ne Pulen. Neko tipa Marcusa Williamsa. Ekipa je mlada i moze MNOGO da napreduje ali joj treba plej koji ce ih razigravati, a ne trositi lopte.

pauk s marsa

pre 6 godina

Kad je Partizan dovodio Francuze onda ste govorili kako razigravamo reprezentativce druge države. Šta ćete sad reći? Super posao najsrBskijeg tima a?
(licimuri limenqsi, 11. avgust 2017 12:38)

Nasa deca su umisljena, ovi Francuzi igraju za kikiriki, oprastaju dugove, dolaze na 4. utakmicu...

BgHQ

pre 6 godina

Sve je ovo ok ali me plasi trener.Stvarno mi se ne dopada da totalni pocetnik vodi Zvezdu ma koliko bio talentovan a ne znamo cak ni da li je talentovan.Nadam se da jeste.

Kum

pre 6 godina

obestecenje 600.000 / plata 400.000
bankomat se usijao...
(dr feelgood, 11. avgust 2017 12:52)

Obestecenje 100.000 i to je platio Misko (koji ga je u medjuvremenu preuzeo). Plata je 150.000 plus premije.

Cisto da ne izmisljate.

Sabre

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (m4, 11. avgust 2017 12:52)

I onda se mali slatki grobar probudio iz dubokog zimskog sna... a, da.. vi se vise necete buditi..

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiDebil, 11. avgust 2017 12:18) # Link komentara


Auuuuu.Ovo je gore nego sto sam mislio...

Batko

pre 6 godina

obestecenje 600.000 / plata 400.000
bankomat se usijao...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr feelgood, 11. avgust 2017 12:52)

I tebi kao nekolicini dole potpisanih propao komentar....NEMA OBESTECENJA mukice...I nemoj da kmečiš na ovu vrućinu, pripašće ti zlo. Neko se lepo zahvalis preCedniku kao ovi tvoji i sve bude super

Qroña

pre 6 godina

Za svoju poziciju na kojoj igra je vrlo pokretljiv, jak, brz i ima ekstremno dobar skok, dobar pregled igre, dobro se otvara u svim pravcima i na terenu savršeno sarađuje sa ostatkom ekipe kako u napadu tako i u odbrani koju igra tako dobro kao da je neki centarski Branko lazić, u napadu ima vrlodobar šut, a ima i odličnu leđnu tehniku i dobar dribling, ali je malo niži za centra pa će imati problema da izdominira sve klasične centre od preko 2,15 koji su bar približno tako dobri kao što je to on, mada ruku na srce, takvih centara je malo, ali ih i imaju sve ozbiljne ekipe, elem upitanju je vrlo eXploivan igrač koji ce se odlično uklopiti u Zvezdin koncept, no ipak fale još jedan klasičan centar i još tri igrača na drugim pozicijama.

SrbijaZemljaKosarke

pre 6 godina

PG SG SF PF C Можда кливленду треба PG,Звезди треба организатор игре! По?драв из Србије,познаваоци NBA LIVE кошарке

nista o nicemu

pre 6 godina

Kad je Partizan dovodio Francuze onda ste govorili kako razigravamo reprezentativce druge države. Šta ćete sad reći? Super posao najsrBskijeg tima a?
(licimuri limenqsi, 11. avgust 2017 12:38)

Isto. Dok ne objavite ugovor sa Lovernjom.

Dejan CZ

pre 6 godina

Jos plej koji mora biti top sve to da poslozi kako treba jer realno na njemu je najveci zadatak...Real je brzinom nasao zamenu za Ljulja jer to je pozicija bez koje tim ne moze da funkcionise da imate sve ostale igrace u rosteru kakve ima Real.
Za nas je to sada primarna pozicija koja se mora resiti do starta prve zvanicne utakmice.

Trener

pre 6 godina

Za centarsku poziciju na kojoj igra je vrlo pokretljiv, jak, brz i ima ekstremno dobar skok, dobar pregled igre, dobro se otvara u svim pravcima i na terenu savršeno sarađuje sa ostatkom ekipe kako u napadu tako i u odbrani koju igra tako dobro kao da je neki centarski Branko lazić, u napadu ima vrlodobar šut, a ima i odličnu leđnu tehniku i dobar dribling, ali je malo niži za centra pa će pomagati tandem Jankovic Jovanovic koji su oko 2,15 i koji su bar približno tako dobri kao što je to on, mada ruku na srce, i Bjelica je undersized pa je lepo igrao uz Mitra. Lesort je nivo više iznad Bjelkana jer je ako niko i bolji rim protector tj ukucava svaku loptu nema masenja zicera.
Samo još plej, ostatak para 400 TEUR se čuva ukoliko nešto ne štima ili se povredi neko.

Vuk Samotnjak

pre 6 godina

Odlično.
Mislim da je Zvezda lepo sklopila tim, a izgleda da je i iskustvo iz prethodnih godina dobro iskorišćeno - tim ima sličnu fizionomiju kao prethodne sezone. Mislim da smo ovim popunili pozicije u reketu (C i PF). Bilo bi dobro imati još jednog igrača na ovim pozicijama, ali i prethodne sezone smo u reketu bili dosta tanki, a to je ipak bilo adekvatno.
Vidim da svi prizivaju neke magične plejeve. U redu, ako se ima. Ipak, meni se Radičević čini kao odlično rešenje i igra dosta slično Joviću - više voli ulazak u reket i asistiranje od šuta. Imamo i Rakićevića, koji ima potencijal, ali ne i iskustvo. Mislim da bi timu bio neophodan još jedan plej ili PG/SG tipa Djenke, ali ne mora da bude prvi plej.
Deficitarni smo malo na šutu - izgubili smo Djenku, Gudurića i Simonovića. Zato su dovedeni Feldin i Kešelj, ali nijedan od njih nije u nekoj naročitoj formi. Nadam se da će tu uskočiti Dobrić, koji ima sjajan potencijal. Janković, Jovanović i Bjelica će sigurno izlaziti na šut.
Malo nam je promaja i na SF, koje pokrivaju Dangubić i Kešelj. Ipak, izmedju PG/SG i SF, mislim da je važnije imati dodatnog PG/SG.
Što se tiče odbrane, mislim da smo tu daleko tanji nego prošle godine jer smo izgubili sve najbolje odbrambene igrače, osim Lazića. Ovaj Francuz će nam zbog toga mnogo značiti. Odbrana je ipak timska kategorija i više od napada i nadam se da će Alimpijević na to obratiti posebnu pažnju.

Batko

pre 6 godina

To se cekalo! Ajde jos vrhunskog pleja! Na petici izgleda necemo biti visoki kao ranijih sezona, ali deluje da ce biti ok.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 11. avgust 2017 12:13)

Proslo je vreme klasicnih "petica", nema toga vise. Neka varijanta 4/5 tipa Judo , Veseli, Hajnc

licimuri limenqsi

pre 6 godina

Kad je Partizan dovodio Francuze onda ste govorili kako razigravamo reprezentativce druge države. Šta ćete sad reći? Super posao najsrBskijeg tima a?

kalco

pre 6 godina

Neće bato niko od domaćih igrača u FMP svi znaju kakav je gazda na placanju...pa posle ucene,oprost duga domaćih igrača,izdajnici postaju ako traže keš i sl...

Dalabu

pre 6 godina

pročitah pre neki dan,fmp prodao boldena,pare idu zvezdi!....i ko ste vi zapravo?(muftija delija, 11. avgust 2017 17:23) Mi cemo sve da uzmemo, i pare, i titule, i sir i kajmak, a vama nista jer ste bezobrazni :). Ne verujem koliko glup narod, pa shvatate li da od nasih napacenih para zive i jedni i drugi ( i to jako dobro), da kupuju, prodaju, shatro se svadjaju, pa se mire, a ovce bleje li bleje, jebem te zivote

Nocni vuk

pre 6 godina

Najzad imamo pravi izbor igraca pod kosem. Definitivno ce Zvezda igrati drugaciju kosarku nego pre, sigurno brzu, sa puno tranzicije. Jedino sto me trenutno brine je trener. Koliko god da je dobar, previse je mlad, neiskusan i moracemo da prodjemo sa njim sve one decije bolesti kao sa Radonjom. Sto je bas steta, jer da je Radonja iz prosle sezone trenirao onu ekipu sa Bobijem, Kalinom i Markusom gde bi nam bio kraj :) Mislim da ce dovesti jos jednog stranca, verovatno plej mada mi se ni izbor na trojci ne svidja. Danguba je dobar u odbrani, u napadu strasno. Keselj isto nije neki napadac. Falice nam one lude trojke Simona. Mislim da je Dobric odlican, bolji nego Gudura prosle sezone, ima bolju fizikaliju, bolji sut, ali nema ona m**a koja je imao Gudura, da i posle dva suta koja promasi, pukne i treci i ubode kad treba. Svakako sa Lazom i Feldinom bolja postavka nego prosle sezone. Brat Djenka je odlican u odbrani ali napad smo cekali do kraja sezone. Mislim da je Feldin mnogo bolji u napadu, a ne zaostaje toliko u odbrani. Jos kod kuce kad pocne da grmi!!! Na 4 i 5 mi se vec sad vise svidja izbor nego prosle sezone, jer Mitar i Bjelica nisu nista pokazali tako da osim Kuzmica bilo je prinudno guranje Simona.
Jovic nam je bio pola tima, to je jasno. Drugi plej je bio promasaj i to je jasno. Radicevic moze biti novi Jovic ali bih definitivno voleo da vidim crnog pleja, pa makar kao rezervu. Ako ne plej onda neki suter ubica. Ili oba :)

Hell

pre 6 godina

@ ("ljubav" iz 600000 razloga, 11. avgust 2017 15:46)

Klasican Zvezdaski komentat. Kad nemate argumente hvatate se za sitnice i menjate temu. Nije bitno sto je covek pogresno napisao ime,desava se,mozda grrska u kucanju,bitna je sustina,a to je da ste licemerni. Godinama ste kukali na Partizan a mi nikad nismo dovodili igrace iz jakih klubova,cak i u f4 sezoni imali smo igrace poput Vranesa,Rasica,Milosevica,tada anonimnog Veselog,anonimnog Marica,rekovalescenta Robertsa,Mekejleba iz poslednjeg tima turske lige,a vi dovodite igrace direktno iz Makabija,Pao-a,Bajerna i to igrace koji su pod Ugovorima pa placate obestecenja plus plate,u tome je sustina,a ti se uhvatio pogresno napisanog imena,jadno

m4

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.

seksisto

pre 6 godina

Sve se lepo slaze, i kako stvari stoje mogli bi da se skockamo bolje nego prosle sezone. Ono na cemu smo tanji nego prosle godine je trener, a to ce plasim se biti kljuc.

milos.k

pre 6 godina

partizan dovede Lovernja - igra za kikiriki, pronađen u Francuskoj! 
Zvezda dovede Lesorta - odakle 10 miliona za platu? 
Pri tom Zvezda zaradila sama 5 miliona ove godine, partizan nula i živi samo od države.
(Zvezda ponos Srbije, 11. avgust 2017 12:10)
Lovrenj igrac bez ugovora, igrao mesec dana za Valensiju, a ovaj vas draftovan, razlika samo nekoliko stotina hiljada eur, sitnica

milos.k

pre 6 godina

PARTIZANSKE SUZE MOGU DA POTEKU....
(Crvena Zvezda 1913, 11. avgust 2017 12:11
Ma kad ti imas informaciju da Marinkovic potpisuje za vas, ja moram da placem suze da ronim....kakav si ti cirkus kompleksas

Mare

pre 6 godina

Tri mlada centra bez iskustva za euroligu!? Nadam se da gresim ali plasim se da je to tanko. Jedino ako dodje jos jedan ali onda ih je previse.

milos.k

pre 6 godina

najtalentovaniji centar, ima 21godinu, i da ga ne uzme neki bogatiji evropski klub??? A sta je onda Milutinov? On ima isto 21godinu. A znam da bas talentovani centri idu bogatije klubove!
A da kazem i ovo, ako ste uzeli za onog sto je otisao u Makabi pola miliona, koliko ste dali Nanteru? I odakle tolika lova, pada s nebe?

Split@@

pre 6 godina

Kupuju,puni su ko brod,spremaju se za Top-9.Samo sto vise para da potrose, a znamo da nista nemogu.da urade u.EL kao do sada .Osim jedan istoriski Top-8,

Čmičak

pre 6 godina

Nije loš igrač samo tek treba da se oformi. Prošle godine je igrao za Nanter a i draftovan je od strane Filadelfije kao 50. pik. Jedino što me zbunjuje je činjenica da je i sa Nanterom prošle godine potpisao trogodišnju saradnju pa evo ga ipak u Zvezdi takođe sa trogodišnjim ugovorom...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Jadni penzioneri Srbije.... Jos samo 3 stranca i pali se crveno bela masina! Onda ce moci komotno do repasaza Evrolige.

djura

pre 6 godina

Postoje centri i krilni centri.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kum, 11. avgust 2017 16:58)

to sam i rekao, samo centre dovode, a nema ni jedna 3

Mirko

pre 6 godina

Običan fizikalac, bez dobrog pleja nema velike vajde od njega. E da, što pre da mu odu ligamenti lol.
(nz, 11. avgust 2017 12:23)

Ma može bre, neka mu odu ko i vama DV posle 10-15 godina. A ne bi imao ništa protiv da ga i platimo kao što ste vi njega - posle jedno 5-10 godina.

A što se tiče kukanja na broj pobeda ove godine.. Samo mogu reći da ste isto pričali i prošle, tako da ne računam ja uopšte na to što vi planirate i mislite, nego samo verujem u sistem i Zvezdu - to je dobitna kombinacija, sve ostalo se završava kao i kod vas, propadanjem, tavorenjem i raspadom.

Zzlzz

pre 6 godina

Ko je pa ovaj? Ljudi, trebaju nam ozbiljni igraci, a ne neki na strucnoj praksi. Ostale ekipe u El se opasno pojacavaju, a nama se neki sa prosekom od 5 poena i 4 skoka predstavljaju kao najveci talenti.

m4

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.

kalco

pre 6 godina

Neće bato niko od domaćih igrača u FMP svi znaju kakav je gazda na placanju...pa posle ucene,oprost duga domaćih igrača,izdajnici postaju ako traže keš i sl...

Hell

pre 6 godina

@ ("ljubav" iz 600000 razloga, 11. avgust 2017 15:46)

Klasican Zvezdaski komentat. Kad nemate argumente hvatate se za sitnice i menjate temu. Nije bitno sto je covek pogresno napisao ime,desava se,mozda grrska u kucanju,bitna je sustina,a to je da ste licemerni. Godinama ste kukali na Partizan a mi nikad nismo dovodili igrace iz jakih klubova,cak i u f4 sezoni imali smo igrace poput Vranesa,Rasica,Milosevica,tada anonimnog Veselog,anonimnog Marica,rekovalescenta Robertsa,Mekejleba iz poslednjeg tima turske lige,a vi dovodite igrace direktno iz Makabija,Pao-a,Bajerna i to igrace koji su pod Ugovorima pa placate obestecenja plus plate,u tome je sustina,a ti se uhvatio pogresno napisanog imena,jadno

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

partizan dovede Lovernja - igra za kikiriki, pronađen u Francuskoj!
Zvezda dovede Lesorta - odakle 10 miliona za platu?
Pri tom Zvezda zaradila sama 5 miliona ove godine, partizan nula i živi samo od države.

Drug Vucela POSTENI

pre 6 godina

Sjajan glumac je doveden za 5 sezonu nase omiljene serije:" Orosavanje lazne institucije". Nastavljamo dalje do obaranja rekorda "Male neveste iz Sarajeva" od 25 sezona.Bravo Covke care.

Split@@

pre 6 godina

Kupuju,puni su ko brod,spremaju se za Top-9.Samo sto vise para da potrose, a znamo da nista nemogu.da urade u.EL kao do sada .Osim jedan istoriski Top-8,

licimuri limenqsi

pre 6 godina

Kad je Partizan dovodio Francuze onda ste govorili kako razigravamo reprezentativce druge države. Šta ćete sad reći? Super posao najsrBskijeg tima a?

milos.k

pre 6 godina

najtalentovaniji centar, ima 21godinu, i da ga ne uzme neki bogatiji evropski klub??? A sta je onda Milutinov? On ima isto 21godinu. A znam da bas talentovani centri idu bogatije klubove!
A da kazem i ovo, ako ste uzeli za onog sto je otisao u Makabi pola miliona, koliko ste dali Nanteru? I odakle tolika lova, pada s nebe?

milos.k

pre 6 godina

partizan dovede Lovernja - igra za kikiriki, pronađen u Francuskoj! 
Zvezda dovede Lesorta - odakle 10 miliona za platu? 
Pri tom Zvezda zaradila sama 5 miliona ove godine, partizan nula i živi samo od države.
(Zvezda ponos Srbije, 11. avgust 2017 12:10)
Lovrenj igrac bez ugovora, igrao mesec dana za Valensiju, a ovaj vas draftovan, razlika samo nekoliko stotina hiljada eur, sitnica

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Jadni penzioneri Srbije.... Jos samo 3 stranca i pali se crveno bela masina! Onda ce moci komotno do repasaza Evrolige.

Dr Nebojša Čović

pre 6 godina

sviđa mi se jer niko nije potpisao na godinu dana. svi najmanje na dve, a većina na tri.

nema više da se afirmišeš u Zvezdi i odeš za dž. sada ako se to desi, prvo pare klubu pa putuj igumane.

Tačka

BgHQ

pre 6 godina

Sve je ovo ok ali me plasi trener.Stvarno mi se ne dopada da totalni pocetnik vodi Zvezdu ma koliko bio talentovan a ne znamo cak ni da li je talentovan.Nadam se da jeste.

Zzlzz

pre 6 godina

Ko je pa ovaj? Ljudi, trebaju nam ozbiljni igraci, a ne neki na strucnoj praksi. Ostale ekipe u El se opasno pojacavaju, a nama se neki sa prosekom od 5 poena i 4 skoka predstavljaju kao najveci talenti.

djura

pre 6 godina

Postoje centri i krilni centri.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kum, 11. avgust 2017 16:58)

to sam i rekao, samo centre dovode, a nema ni jedna 3

milos.k

pre 6 godina

PARTIZANSKE SUZE MOGU DA POTEKU....
(Crvena Zvezda 1913, 11. avgust 2017 12:11
Ma kad ti imas informaciju da Marinkovic potpisuje za vas, ja moram da placem suze da ronim....kakav si ti cirkus kompleksas

Mare

pre 6 godina

Tri mlada centra bez iskustva za euroligu!? Nadam se da gresim ali plasim se da je to tanko. Jedino ako dodje jos jedan ali onda ih je previse.

jare

pre 6 godina

Kradete fore od Partizana sa francuzima,cccc,šalim se,fala BOgu biće zanimljivo ove godine,nemojte ni partizan tako lako otpisivati,samo cedevitu da zgazimo odvratnu :)))

Marko

pre 6 godina

Iskreno nisam ljubitelj Francuskih(Afričkih)igrača.Međutim nadam se da će se ovaj uklopiti dobro u koncept.Takođe verujem da će uz određeni pre svega psihološki rad na pristupu samoj igri Zvezda ove god.pružiti šansu Simaniću jer njegov potencijal je ogroman.E sad još ako dovedemo Jaramaza onda je to ekipa snova.

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Dobrodosao u svetinju srpskog sporta!!!
Zelim ti puno dobrih partija u crveno belom dresu, ne sumnjam da ces postati jedan od najboljih centara Evrope,a posle nas pravac NBA!

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

partizan dovede Lovernja - igra za kikiriki, pronađen u Francuskoj!  
Zvezda dovede Lesorta - odakle 10 miliona za platu?  
Pri tom Zvezda zaradila sama 5 miliona ove godine, partizan nula i živi samo od države. 
(Zvezda ponos Srbije, 11. avgust 2017 12:10) 

Lovrenj igrac bez ugovora, igrao mesec dana za Valensiju, a ovaj vas draftovan, razlika samo nekoliko stotina hiljada eur, sitnica
(milos.k, 11. avgust 2017 14:41)

Covece ti cak ne znas ni kako vam se igrac i bivsi kapiten preziva, a nasao si tu da pametujes...Prava crno bela botina, evo izvoli sendvic i sok, zasluzio si!
p.s. nije Lovrenj, procitaj par puta pa ces shvatiti...

Uros Djurdjevic

pre 6 godina

Jadni penzioneri Srbije.... Jos samo 3 stranca i pali se crveno bela masina! Onda ce moci komotno do repasaza Evrolige.(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 11. avgust 2017 13:48)Ako se tvoj svekar ne buni sto mu je uzeto od penzije,zasto bi se ti bunuo??Jedino ako to nije dzeparac koji ti daje...

Bojan

pre 6 godina

Samo još plej, Radičević, Rakićević koji je projektovan za ovu sezonu, Feldin, Dobrić, Lazić, Dangubić, Kešelj, Janković, Jovanović, Lesor, Bjelica, Simanić i dva juniora koji tu treniraju, i to je prvi tim. Radanov, Davidovac, Lazarević i Apić sezonu u FMP, a sledeće umesto Lazića, Dangubića verovatno Bjelice možda Kešelja... dugogodišnji ugovori, osnova srpski igrači, sistem.

veliki strumf

pre 6 godina

Auuu koliko je brz i pokretljiv, odlicno cita pick and roll, neverovatne fizikalije i skocnost, koliki odraz covek ima... Svidja mi se jako.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

pročitah pre neki dan,fmp prodao boldena,pare idu zvezdi!....i ko ste vi zapravo? 
(muftija delija, 11. avgust 2017 17:23) 

TVOJA NOĆNA MORA!

Vuk Samotnjak

pre 6 godina

Odlično.
Mislim da je Zvezda lepo sklopila tim, a izgleda da je i iskustvo iz prethodnih godina dobro iskorišćeno - tim ima sličnu fizionomiju kao prethodne sezone. Mislim da smo ovim popunili pozicije u reketu (C i PF). Bilo bi dobro imati još jednog igrača na ovim pozicijama, ali i prethodne sezone smo u reketu bili dosta tanki, a to je ipak bilo adekvatno.
Vidim da svi prizivaju neke magične plejeve. U redu, ako se ima. Ipak, meni se Radičević čini kao odlično rešenje i igra dosta slično Joviću - više voli ulazak u reket i asistiranje od šuta. Imamo i Rakićevića, koji ima potencijal, ali ne i iskustvo. Mislim da bi timu bio neophodan još jedan plej ili PG/SG tipa Djenke, ali ne mora da bude prvi plej.
Deficitarni smo malo na šutu - izgubili smo Djenku, Gudurića i Simonovića. Zato su dovedeni Feldin i Kešelj, ali nijedan od njih nije u nekoj naročitoj formi. Nadam se da će tu uskočiti Dobrić, koji ima sjajan potencijal. Janković, Jovanović i Bjelica će sigurno izlaziti na šut.
Malo nam je promaja i na SF, koje pokrivaju Dangubić i Kešelj. Ipak, izmedju PG/SG i SF, mislim da je važnije imati dodatnog PG/SG.
Što se tiče odbrane, mislim da smo tu daleko tanji nego prošle godine jer smo izgubili sve najbolje odbrambene igrače, osim Lazića. Ovaj Francuz će nam zbog toga mnogo značiti. Odbrana je ipak timska kategorija i više od napada i nadam se da će Alimpijević na to obratiti posebnu pažnju.

večiti kontraš

pre 6 godina

A slag na torti: Dule tuzio Partizan BAT-u! 600 iljadarki! Zadnji ekser zakucao.
(veliki strumf, 11. avgust 2017 15:38)

Tacnije ,847000 sa kamatama

Čmičak

pre 6 godina

Nije loš igrač samo tek treba da se oformi. Prošle godine je igrao za Nanter a i draftovan je od strane Filadelfije kao 50. pik. Jedino što me zbunjuje je činjenica da je i sa Nanterom prošle godine potpisao trogodišnju saradnju pa evo ga ipak u Zvezdi takođe sa trogodišnjim ugovorom...

trubadur

pre 6 godina

Ako trener pozlozi sve stvari na svoje mjesto, Zvezda ce imati kvalitetniji roster nego prosle godine. Ceka se jos samo ubica na poziciji plejmejkera.

BS

pre 6 godina

Ovaj je imao 700 hiljada u francuskoj po sezoni,koliko li ce para uzeti od fmp-a tj poreskih obveznika Srbije?
(Samo pitam, 11. avgust 2017 13:33)

Mogao bih u svoj zivot da se kladim da nisi ni cuo za ovog kosarkasa dok nisu poceli da ga povezuju sa Zvezdom, a sad znas i koliko je on primao u Nanteru. Prosto je neverovatno dokle su neki ljudi sposobni da idu bez trunke sramote.

dragan

pre 6 godina

Ovaj je imao 700 hiljada u francuskoj po sezoni,koliko li ce para uzeti od fmp-a tj poreskih obveznika Srbije?
(Samo pitam, 11. avgust 2017 13:33)

Mnogo. Kreni da stedis

Kum

pre 6 godina

Najtalentovaniji centar u Evropi, draftovala ga je Filadelfija, ovde obeštećenje nije ispod 600-700 hiljada...kriza, nema šta.
(Mrsimud, 11. avgust 2017 12:16)

Najtalentovaniji centar? Tesko. 600-700 hiljada obestecenje?? Kome?? Ne lupajte samo tako ako ne znate.

Kum

pre 6 godina

Kad je Partizan dovodio Francuze onda ste govorili kako razigravamo reprezentativce druge države. Šta ćete sad reći? Super posao najsrBskijeg tima a?
(licimuri limenqsi, 11. avgust 2017 12:38)

Pa pogledaj nam ekipu i samo ce ti se reci. Sve nasi mladi igraci, jedino Feldin i Lesor stranci.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

JOŠ SE SMEJEM....
KAŽE ČOVEK-I OVE GODINE SMO DNO,ALI KAD MUTA NAPRAVI EKIPU ZA 2 GODINE....
ZNAČI NISTE VIŠE NI SLEDEĆA SEZONA NEGO ZA DVE GODINE...

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

nemojte zaboraviti kakvu odbranu igra Dangubic.Odličnu.A i Dobrić i Rakicevic su godinu dana bili u Radonjinom sistemu.

SrbijaZemljaKosarke

pre 6 godina

PG SG SF PF C Можда кливленду треба PG,Звезди треба организатор игре! По?драв из Србије,познаваоци NBA LIVE кошарке

antiDebil

pre 6 godina

I samo da dodam da sam shvatio da ipak nismo instutucija, bez obzira sto sam ja to cuo o nama na SOS-ku.
Mrzim zvezdanu, zelim da se ugasi, ne mogu da podnesem da budemo veciti drugi klub u gradu.

Qroña

pre 6 godina

Za svoju poziciju na kojoj igra je vrlo pokretljiv, jak, brz i ima ekstremno dobar skok, dobar pregled igre, dobro se otvara u svim pravcima i na terenu savršeno sarađuje sa ostatkom ekipe kako u napadu tako i u odbrani koju igra tako dobro kao da je neki centarski Branko lazić, u napadu ima vrlodobar šut, a ima i odličnu leđnu tehniku i dobar dribling, ali je malo niži za centra pa će imati problema da izdominira sve klasične centre od preko 2,15 koji su bar približno tako dobri kao što je to on, mada ruku na srce, takvih centara je malo, ali ih i imaju sve ozbiljne ekipe, elem upitanju je vrlo eXploivan igrač koji ce se odlično uklopiti u Zvezdin koncept, no ipak fale još jedan klasičan centar i još tri igrača na drugim pozicijama.

NastyB

pre 6 godina

Već jednom sam izneo svoje laičko mišljenje da će Zvezda, pod uticajem Alimpijevića, sasvim promeniti stil igre koji je forsirao Radonjić.
U zadnje tri godine sa Radonjićem smo imali dva centra "sidraša" kao što su Marjanović i Cirbes, Kuzmić nije bio taj tip igrača, ali je promena napadačkog stila donela dobre rezultate. A sada, sudeći po igračima koji su došli, forsiraće se dosta brža, pokretljivija igra, verovatno po uzoru na "run & gun" košarku kao što je u NBA, sa centrima i krilnim centrima koji mogu da pogađaju sa distance i brzim transformacijama.
Meni se, lično, to dopada, jer, ipak, kreće se od nule. Verujem da Čović zna šta radi i da ima razloga za veru u Alimpijevića. Uostalom, i kad je Milojević postao trener FK CZ, većina "nas" je kukala zašto su doveli mladog i neiskusnog trenera, a on potpuno promenio koncepciju igre na bolje, pa se nadam i da će Alimpijević učiniti isto.

petarczv

pre 6 godina

obestecenje 600.000 / plata 400.000 
bankomat se usijao...
(dr feelgood, 11. avgust 2017 12:52)

Gresis Obestecenje(samo ne znam kome) 1.200.000 a plata 960.000 reko mi grba koji je saznao od tegija...

oberin martel

pre 6 godina

obestecenje 600.000 / plata 400.000
bankomat se usijao...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr feelgood, 11. avgust 2017 12:52)

Sine begaj u ladovinu. Usijao ti se mozak.Će prokuvaš...

Gосподин Смит

pre 6 godina

Prestanite sa Simanicem! Ko ga je gledao-zna! Decku je voljni momenat na nuli, talenat je nesporan. Dejo mu je davao sansu, on nije koristio i to je to!

petarczv

pre 6 godina

Kako je doveden ako je 2016-e potpisao trogodisnji ugovor s proslim klubom? Molim upucene da odgovore
(munze konza, 11. avgust 2017 12:47)

Sredio vucic

bolero

pre 6 godina

JOŠ SE SMEJEM.... 
KAŽE ČOVEK-I OVE GODINE SMO DNO,ALI KAD MUTA NAPRAVI EKIPU ZA 2 GODINE.... 
ZNAČI NISTE VIŠE NI SLEDEĆA SEZONA NEGO ZA DVE GODINE...
(Crvena Zvezda 1913, 11. avgust 2017 14:58)
Dve do dve i po najkasnije :)

NoName

pre 6 godina

Iskreno nisam ljubitelj Francuskih(Afričkih)igrača.Međutim nadam se da će se ovaj uklopiti dobro u koncept.Takođe verujem da će uz određeni pre svega psihološki rad na pristupu samoj igri Zvezda ove god.pružiti šansu Simaniću jer njegov potencijal je ogroman.E sad još ako dovedemo Jaramaza onda je to ekipa snova.
(Marko, 11. avgust 2017 12:13)

Simanić mora da promeni pristup igri. Ej bre, igra u evroligašu, on izađe na teren kao da je u parkiću. Svaki minut proveden na terenu on mora da GRIZE.

Dare

pre 6 godina

Kako je doveden ako je 2016-e potpisao trogodisnji ugovor s proslim klubom? Molim upucene da odgovore 
(munze konza, 11. avgust 2017 12:47) 

U ugovoru je bila izlazna klauzula (bez obestecenja)u slucaju ponude Evroligaskog tima. Zvezda je to iskoristila.

Delija Momak

pre 6 godina

Zar ste sumnjali da nece biti dobrih pojacanja ? Jeste se malo cekalo ali ekipa je vrhunska,jos dva igraca da dovedemo i tripla kruna je zagarantovana a u evroligi borba svaku utakmicu.

Mrmot

pre 6 godina

Platili smo ga 5 miliona,mesecna plata mu je 200 k ,ima i bonuse za svaku pobedu,svakih 10 poena i 10 skokova ,klauza za otkup mu je 15 miliona

petarczv

pre 6 godina

sve domaci igraci i najvaznije mladi, bice tu potencijala za reprezentaciju u buducnosti samo tako
(Zeleznik u srcu, 11. avgust 2017 12:12)

Ne znam samo ciji igraci cine 80% reprezentacije zvezdini ili mozda tresac,vrabac i ostala balavurdija

nista o nicemu

pre 6 godina

Jadni penzioneri Srbije.... Jos samo 3 stranca i pali se crveno bela masina! Onda ce moci komotno do repasaza Evrolige.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 11. avgust 2017 13:48)

Oteli smo od tvoje babe.

NoName

pre 6 godina

Plata mu je 400k po sezoni!! 
(Grobar, 11. avgust 2017 12:08) 

Grbo, ti li si?
(Terenac, 11. avgust 2017 14:02)

Ma jok, Telegetlija na vezi.

skoks

pre 6 godina

@ uros djurdjevic prenaporni
Hajde druze nadji zivot, zbog sebe. Na svakoj si vijesti. Idi popij kafu, nadji djevojku.. Izadji malo.. Zar ne kontas da je malo bolesno blejati svo vrijeme po portalima i smarati sa komentarima?

cole

pre 6 godina

oko svih pojacanja je, ocigledno, radjeno temeljno. nista nisu doveli tek tako, deluje sve vise nego planski, tako da verujem i da ce plej biti tako doveden. ekipa deluje veoma potentno, fizicki cini se jaca nego prosle sezone, napadacki orijentisane novajlije sto odgovara nacinu na koji alimpijevic radi sa ekipom. dakle, ponovo imamo tim koji ce igrati na kos vise a ne da primi manje. nedostaje samo jedna jako bitna stvar. nemamo "tatu" u timu,

petarczv

pre 6 godina

Najavljuju se bombe,a dovode se neafirmisani igraci!Hocemo Pulena!
(dragan, 11. avgust 2017 12:10)

Koji bre pulen teska raga vodi ga kuci ako ga hoces

Paja

pre 6 godina

Nema grobara koji ne prate sve igrace na trzistu koji ne znaju njihove karaktertistike i za koju lovu igraju.Sve sto dodje u Zvezdu krs igraci, glumci ali sto dodje iz Peci ili Australije svetske zvezde a ne mogu petorku da sastave. I izlizana prica da bankomat radi a prodali smo ceo tim , kao sponzor dosao Nike

slobinator

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
(m4, 11. avgust 2017 12:52
Prži sunce ovih dana.Udara u glavu jako!

seksisto

pre 6 godina

Sve se lepo slaze, i kako stvari stoje mogli bi da se skockamo bolje nego prosle sezone. Ono na cemu smo tanji nego prosle godine je trener, a to ce plasim se biti kljuc.

nista o nicemu

pre 6 godina

Kad je Partizan dovodio Francuze onda ste govorili kako razigravamo reprezentativce druge države. Šta ćete sad reći? Super posao najsrBskijeg tima a?
(licimuri limenqsi, 11. avgust 2017 12:38)

Isto. Dok ne objavite ugovor sa Lovernjom.

Nele

pre 6 godina

Extra dobar play nam treba, iskusan i kome su asistencije glavno oruzje. Znaci, ne Pulen. Neko tipa Marcusa Williamsa. Ekipa je mlada i moze MNOGO da napreduje ali joj treba plej koji ce ih razigravati, a ne trositi lopte.

pauk s marsa

pre 6 godina

Kad je Partizan dovodio Francuze onda ste govorili kako razigravamo reprezentativce druge države. Šta ćete sad reći? Super posao najsrBskijeg tima a?
(licimuri limenqsi, 11. avgust 2017 12:38)

Nasa deca su umisljena, ovi Francuzi igraju za kikiriki, oprastaju dugove, dolaze na 4. utakmicu...

Dzoni

pre 6 godina

Plata mu je 400k po sezoni!! 
(Grobar, 11. avgust 2017 12:08) 

To mu je mesecna plata, a najmanje je placen od svih igraca.
Moze nam se...

R

pre 6 godina

pročitah pre neki dan,fmp prodao boldena,pare idu zvezdi!....i ko ste vi zapravo?
(muftija delija, 11. avgust 2017 17:23)

Kaznena ekspedicija.

Nocni vuk

pre 6 godina

Najzad imamo pravi izbor igraca pod kosem. Definitivno ce Zvezda igrati drugaciju kosarku nego pre, sigurno brzu, sa puno tranzicije. Jedino sto me trenutno brine je trener. Koliko god da je dobar, previse je mlad, neiskusan i moracemo da prodjemo sa njim sve one decije bolesti kao sa Radonjom. Sto je bas steta, jer da je Radonja iz prosle sezone trenirao onu ekipu sa Bobijem, Kalinom i Markusom gde bi nam bio kraj :) Mislim da ce dovesti jos jednog stranca, verovatno plej mada mi se ni izbor na trojci ne svidja. Danguba je dobar u odbrani, u napadu strasno. Keselj isto nije neki napadac. Falice nam one lude trojke Simona. Mislim da je Dobric odlican, bolji nego Gudura prosle sezone, ima bolju fizikaliju, bolji sut, ali nema ona m**a koja je imao Gudura, da i posle dva suta koja promasi, pukne i treci i ubode kad treba. Svakako sa Lazom i Feldinom bolja postavka nego prosle sezone. Brat Djenka je odlican u odbrani ali napad smo cekali do kraja sezone. Mislim da je Feldin mnogo bolji u napadu, a ne zaostaje toliko u odbrani. Jos kod kuce kad pocne da grmi!!! Na 4 i 5 mi se vec sad vise svidja izbor nego prosle sezone, jer Mitar i Bjelica nisu nista pokazali tako da osim Kuzmica bilo je prinudno guranje Simona.
Jovic nam je bio pola tima, to je jasno. Drugi plej je bio promasaj i to je jasno. Radicevic moze biti novi Jovic ali bih definitivno voleo da vidim crnog pleja, pa makar kao rezervu. Ako ne plej onda neki suter ubica. Ili oba :)

Sabre

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (m4, 11. avgust 2017 12:52)

I onda se mali slatki grobar probudio iz dubokog zimskog sna... a, da.. vi se vise necete buditi..

Dejan CZ

pre 6 godina

Vredno pojacanje za EL stiglo u pravi cas...U domacim okvirima sta pricati...ceo grobarski reket zajedno sa Tresacem moze da ponese krkace i da zakuca...Ajmo jos plej pa da kaznena ekspedicija zapocne svoj ubitacni ples...

Dejan CZ

pre 6 godina

Jos plej koji mora biti top sve to da poslozi kako treba jer realno na njemu je najveci zadatak...Real je brzinom nasao zamenu za Ljulja jer to je pozicija bez koje tim ne moze da funkcionise da imate sve ostale igrace u rosteru kakve ima Real.
Za nas je to sada primarna pozicija koja se mora resiti do starta prve zvanicne utakmice.

Trener

pre 6 godina

Za centarsku poziciju na kojoj igra je vrlo pokretljiv, jak, brz i ima ekstremno dobar skok, dobar pregled igre, dobro se otvara u svim pravcima i na terenu savršeno sarađuje sa ostatkom ekipe kako u napadu tako i u odbrani koju igra tako dobro kao da je neki centarski Branko lazić, u napadu ima vrlodobar šut, a ima i odličnu leđnu tehniku i dobar dribling, ali je malo niži za centra pa će pomagati tandem Jankovic Jovanovic koji su oko 2,15 i koji su bar približno tako dobri kao što je to on, mada ruku na srce, i Bjelica je undersized pa je lepo igrao uz Mitra. Lesort je nivo više iznad Bjelkana jer je ako niko i bolji rim protector tj ukucava svaku loptu nema masenja zicera.
Samo još plej, ostatak para 400 TEUR se čuva ukoliko nešto ne štima ili se povredi neko.

Dare

pre 6 godina

Dečko je bio 50. pik a Bolden 35. Ne zanosite se da je zverka, ali svakako to može da postane kroz jak rad i EL. 
(juznjak, 11. avgust 2017 12:39

Ko je bio koji pik, to uopste nine merodavno.Darko Milicic je bio drugi pik, a svi znamo sta je bilo sa njim, dok su oni kojo su bili ispod njega napravili sjajne karijere

Kum

pre 6 godina

obestecenje 600.000 / plata 400.000
bankomat se usijao...
(dr feelgood, 11. avgust 2017 12:52)

Obestecenje 100.000 i to je platio Misko (koji ga je u medjuvremenu preuzeo). Plata je 150.000 plus premije.

Cisto da ne izmisljate.

Batko

pre 6 godina

obestecenje 600.000 / plata 400.000
bankomat se usijao...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr feelgood, 11. avgust 2017 12:52)

I tebi kao nekolicini dole potpisanih propao komentar....NEMA OBESTECENJA mukice...I nemoj da kmečiš na ovu vrućinu, pripašće ti zlo. Neko se lepo zahvalis preCedniku kao ovi tvoji i sve bude super

Kum

pre 6 godina

Kako je doveden ako je 2016-e potpisao trogodisnji ugovor s proslim klubom? Molim upucene da odgovore
(munze konza, 11. avgust 2017 12:47)

EL klauzula, sto znaci da u slucaju ponude neke EL ekipe moze da ide. Kao NBA klauzule kod nas. Nista cudno ili novo.

petarczv

pre 6 godina

Dečko je bio 50. pik a Bolden 35. Ne zanosite se da je zverka, ali svakako to može da postane kroz jak rad i EL.
(juznjak, 11. avgust 2017 12:39)

Manu djinobili je bio 56 pik a ajzea tomas 60...sta si hteo da kazes???!?!

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiDebil, 11. avgust 2017 12:18) # Link komentara


Auuuuu.Ovo je gore nego sto sam mislio...

prodigyCZ

pre 6 godina

Atletski nikad jacu ekipu nismo imali,plus vecina su mladi,ocekujem da igramo jos brze i nadam se leprsavije u napadu nego kod Radonjica.Najveca enigma mi je pozicija 3 i Dangubic,da li ce konacno napredovati u napadu,sa onakvom tehnikom suta i losom kontrolom lopte pitanje je,od Keselja ocekujem trojke ali tesko ce nadomestiti Simonovica iz prosle sezone.I naravno pozicija pleja,najvaznija,tu moramo ubosti dobrog stranca inace dzabe sve ostalo.

Kum

pre 6 godina

to sam i rekao, samo centre dovode, a nema ni jedna 3
(djura, 11. avgust 2017 17:40)

Keselj je sta? A na 3 cekaju jos i Dangubic i Dobric, plus Feldin moze da se spusti na 3.

8 igraca nam je otislo, 6 je doslo, i od tih 6 su samo 3 iz centarske linije (4,5,5). Ostali su 1, 2-3 i 3.

Fale nam jos 1 i 4.

Oxi

pre 6 godina

Jos kad stigne Ristic krajem godine, ovo je bez sumnje najtalentovaniji tim Crvene Zvezde u njenoj istoriji ikada. Preostaje delikatan zadatak da se izabere odgovarajuci plej, i ako se tu pogodi sa izborom, samo nebo je granica...

miki

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (m4, 11. avgust 2017 12:52) # Link komentara

Evo, ja sam ti od srca dao + za ovaj komentar.
Moram priznati da sam se od srca nasmejao na ovoj vrucini jer nisam skoro nista tako smesno, a Boga mi i glupo, procitao.

Batko

pre 6 godina

To se cekalo! Ajde jos vrhunskog pleja! Na petici izgleda necemo biti visoki kao ranijih sezona, ali deluje da ce biti ok.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 11. avgust 2017 12:13)

Proslo je vreme klasicnih "petica", nema toga vise. Neka varijanta 4/5 tipa Judo , Veseli, Hajnc

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacki-suncokreti

pre 6 godina

lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
 (m4, 11. avgust 2017 12:52)

Lepo savetuju da se sklanja od sunca.

Goran

pre 6 godina

"lagano Partizan osvaja domacu ligu i kup,za aba ce biti gusto protiv multivite.cz nema nikakve sanse u el kanta za napucavanje u aba nema sanse za top4.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (m4, 11. avgust 2017 12:52)"

Brate, ne lupetaj ... imaju već sad jak tim, a pred nama je još jedna godina golgote. Neka ... valjda tako treba, sada je red na nas da izgulimo svoje, kao što su oni gulili sve one godine.

Dalabu

pre 6 godina

pročitah pre neki dan,fmp prodao boldena,pare idu zvezdi!....i ko ste vi zapravo?(muftija delija, 11. avgust 2017 17:23) Mi cemo sve da uzmemo, i pare, i titule, i sir i kajmak, a vama nista jer ste bezobrazni :). Ne verujem koliko glup narod, pa shvatate li da od nasih napacenih para zive i jedni i drugi ( i to jako dobro), da kupuju, prodaju, shatro se svadjaju, pa se mire, a ovce bleje li bleje, jebem te zivote

Mirko

pre 6 godina

Običan fizikalac, bez dobrog pleja nema velike vajde od njega. E da, što pre da mu odu ligamenti lol.
(nz, 11. avgust 2017 12:23)

Ma može bre, neka mu odu ko i vama DV posle 10-15 godina. A ne bi imao ništa protiv da ga i platimo kao što ste vi njega - posle jedno 5-10 godina.

A što se tiče kukanja na broj pobeda ove godine.. Samo mogu reći da ste isto pričali i prošle, tako da ne računam ja uopšte na to što vi planirate i mislite, nego samo verujem u sistem i Zvezdu - to je dobitna kombinacija, sve ostalo se završava kao i kod vas, propadanjem, tavorenjem i raspadom.