Sreda, 09.08.2017.

19:30

Bruka Partizana, odbrana častila Voždovac!

Fudbaleri Voždovca šokirali su šampiona Srbije Partizan pobedom 3:1 (2:1) u Humskoj u četvrtom kolu Superlige.

Izvor: AK

Bruka Partizana, odbrana èastila Voždovac! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

566 Komentari

Sortiraj po:

cz

pre 6 godina

Oladite malo sa pljuvanjem partizana. OK, ne volimo ih, ljuti smo rivali, ali treba da se postujemo. Licno mislim da su protiv grka u periodima igrali prilicno dobro, i mogli su vrlo lako da prodju, cak i pored katastrofalne odbrane, Do kraja su bili u igri, da je iskoriscena gruba greska protivnika 5 min pre kraja kada je (ne secam se ko) bio sam ispred golmana, mozda bi umuljali jos jedan u tih 5 minuta. A mozda bi primili jos dva kroz ruke ili noge supljeg golmana.

Sto se igre protiv Vozdovca tice, losa odrbana, neefikasan napad, pravedan poraz. Mislim da bismo vrlo lako dobili derbi da se igra ovih dana.

MilosFrankfurt

pre 6 godina

Zasto je bruka izgubiti ? Oba kluba su u istoj ligi, znaci nije Vozdovac neki treceligaski klub, vec klub iz iste lige.
Real Madri i Baselona redovno gube u svojoj ligi od poslednjih na tabeli.
Ali kada su nasi klubovi u pitanju onda je to senzacija?

Tabakovic Nenad

pre 6 godina

cestitke vozdovcu.Partizan izuzetno los i neorganizovan Miletic bez tehnike ideje nema pas ni ubacivanje u 16 m nijednom ne samo u ovoj utakmiciCirkovic nesiguran bez osecaja za prostor i za igru u opste.Kljajevic dobar golman ali u velikoj krizi mora na klupu.Djurdjevic bolesno alav na loptu neda je nikome. Jankovic solidan kao iTavamba ali kao i Djurdjevic vise misli o padanju nego da ide do kraja.Suma bi bio korisniji da za 1,65mil eur.ostao tamo odakle je dosao.Djukic stvarno kao da je prvi puta vodio jednu ekipu na bilo kom nivou takmicenja,a ne utice ni na izbor igraca.Penal nad Jankovicem ne bih ni ja kao zakleti partizanovac svirao.Bruka Partizana je sto onako nemocno i bezidejno igraju a ne sto su izgubili.Kvalitet ekipe cini mi se ispod svakog nivoa. Zvezda deluje za sada mnogo bolja.Znaju sta hoce i ekipa i trener.Zvezdasi bi trebalo da budu realniji za proslu sezonu.Partizan je bio mnogo bolji od njih.I pored svih navlacenja su izgubili prvenstvo.Nije pomogla ni ona asistencija iz Ljutice Bogdana (1:1) itd. Cini mi se da Partizan ubire sada plodove nacina rada svoje uprave.Milenkovic pusten pre kraja kvalifikacija za evropu.Stopera prosecnog ostavili da kupe posle Videotona (tj kada ispadnu iz evrope onda im i ne treba).Sumu nespremnog kupili za velike pare kada su kvalifikacije skoro gotove.Ni Ronaldo nije mogao juce protiv MU u svom Realu nakon krace pauze a ne Suma ne zna nikog i nista o Partizanu.Leonardo da ne govorim.Glavno je odlazak Nikolica.

ultrasrbin

pre 6 godina

Ljubisa livac, 9. avgust 2017 20:13

Vise puta ponovljena laz postaje istina. Ides tom logikom, zar ne?
Tri puta je Partizan igrao samo sa Zvezdom i koliko se secam jedino mozete da se zalite sto vam je priznat gol iz auta. Koliko penala je svirano? 0, a trebalo je bar 2. Koliko iskljucenja Zvezdinih igraca? 0, a bar 2 igraca su zasluzila da budu iskljucena sa po 2 zuta( ne u istoj utakmici). A sada se javi da objasnis pobedu Vozdovca.

dex

pre 6 godina

@ona stvar

Neko je dominirao protiv Olimpijakosa 12 minuta, a neko protiv Maltrezana prvu i protiv Sparte obe utakmice. Sparta bi realno lagano izbacila Partizan.

Raúl Marcelo Bobadilla

pre 6 godina

Ако су од Олимпијакоса изгубили 3:1 у првој утакмици и онда рекли да су играли добро и показали класу, зашто то исто не кажу и после утакмице са Вождовцем? Да је утакмица трајала 10 минута, сигурно не би изгубили.

ivke

pre 6 godina

nije sramota izgubiti. Partizanova zadnja linija je veoma losa zajedno sa golmanom.Cirkovica Miletica hitno menjati.Cirkovic katastrofalan,Miletic se krije,Vulicevic pravolinijski -predvidljiv.

nista o nicemu

pre 6 godina

Po meni,trebamo prodati Djurdjevica i od tih para dovesti napadaca i dva stopera.Greska je sto Djurdjevic nije prodat pre Leonarda i da se Leonardu poveca plata ako treba i za duplo.Igra Partizana bi tada bi dosta tecnija.
(JDAleksandar, 10. avgust 2017 08:24)

Kako ces da dovedes napadaca i 2 stopera za 900 000? I jos da su dobri? Hahahahhaha.

Milan BL

pre 6 godina

Vozdovac zasluzeno pobjedio, partizan nije pokazao u 2 pol, da zeli da pobjedi. izbacite te crnce i stavite nasu djecu da igraju. tavamba iz 5 sansi da jedan go. . poz iz krajine.

JDAleksandar

pre 6 godina

Porazi su sastavni deo fudbala.Na sta bi licile lige da favorit od 36 utakmica ima 36 pobeda.Stoperi su nam katastrofalno losi i ako kojim slucajemm uspemo da izbacimo Videoton pod hitno nam tu treba dva igraca i da kilavog Miletica zameni El Monir ! Po meni,trebamo prodati Djurdjevica i od tih para dovesti napadaca i dva stopera.Greska je sto Djurdjevic nije prodat pre Leonarda i da se Leonardu poveca plata ako treba i za duplo.Igra Partizana bi tada bi dosta tecnija.

Max

pre 6 godina

@Mirko
Opet ste poceli. Garantujem da ce "godine bez penala" biti velika tema pred derbi.
Kada je poslednji put sviran penal za Arsenal protiv MU?
Arsen Venger to nikada nije pomenuo, niko iz Arsenala to nikada nije pomenuo, niko nikada to nije pomenuo, pa ne znas.
Internet zna - nadji, pa se javi.
Za penal treba da se dese odredjene stvari, penal se ne svira za "godine".

Djalma

pre 6 godina

Znaci priznajete da namestate utakmice.
@Nolan Smit

Ti si bre ovde najogavniji lik. Kako te bre nije sramota da se posle sinosnjih komentara javljas. Obraz ti je djon bespislicaru.
Da izgubio je Partizan i ...
O Boze me sacuvaj ovakvih Indijanaca.

Franjo

pre 6 godina

FK Voždovački bi dar-mar napravio u LŠ !!!!
Nije mi jasno zašto mediji sa toliko omalovažavanja pišu o FK Voždovcu i o njihovoj sjajnoj i velikoj pobedi nad nabeđenom ekipom koja je favorit samo u pojedinim novinama i medijima.
Sada će opet krenuti teorije zavere protiv partizana....
O moj bože, smešni su kao bioskop.

.,

pre 6 godina

Onakva greška Kljajića je vrlo sumnjiva. Voždovac je, zajedno sa sudijom i Anđelkovićem, pobedio Zvezdu u finišu prvenstva a onda je i sa Partizanom odigrao prijateljsku, tako da ocena igre Partizana i trenera kao i ocena igre Voždovca nisu od veće važnosti.

Pera

pre 6 godina

Drago mi je sto vecina mojih grobara kaze da nije bio penal za nas!to puno govori o nama!NISMO ISTI.cestitke vozdovcu i nasem bratu Stolici!
(Muftija delija, 09. avgust 2017 23:38)

Taman posla da smo isti, ma glupo i porediti šampiona evrope sa nekim JSL klubom.
(BBRS, 9. avgust 2017 23:54)
Niko nije spomenuo Real Madrid

ona stvar

pre 6 godina

 mi smo Partizan, mi smo dominirali 12 minuta protiv Olimpijakosa..
(ćiril stipsa, 09. avgust 2017 21:36)

Neko protiv olimpijakosa a neko protiv maltezana(samo u prvoj utakmici).

iq125

pre 6 godina

Проблем је што је судија један од богатијих људи у Србији те се не може потплатити, када Аца суди игра се поштено.

gordan

pre 6 godina

Partizan nema odbranu, biti ofanzivan je jedan od nacina da se pokrije losa odbrana Ali onda zato moras imati lepotu u nogama bar 60%... Ovaj golman sa ovakvim greskama ne moze braniti ni na lokalnom parku:)
Hart je zbog mnogo manji gresaka bukvalno proteran iz Engleske

Milan

pre 6 godina

Vi sada kolektivno morate da se dogovorite, da li vam je tim baš toliko dominirao protiv Oly-ja uz primljenih 5 komada na dva meča, ili su katastrofa nakon poraza od Voždovca uz tri komada u mreži? Naprosto sam zbunjen, ne znam kojim očima da vas gledam :)

aleksandar grozni

pre 6 godina

Nasu ligu treba ukinuti i to pod hitno.Ko moze da me ubedi da partizan nije vratio vozdovcu za onu pobedu nad zvezdom prosle godine?.

mooda od labuda

pre 6 godina

Je l vas sramota sad malo a?  
Je l ste uplatili prelaz kad ste to znali?  

A da pa vi navijate za zvezdu, ne znate vi za blam i sramotu..... 
(grobar kg, 09. avgust 2017 21:49) 

A JEL tebe sramota sto si nepismen?
(zZZzZ, 09. avgust 2017 22:01)

Nisi ni ti pismeniji. Čak je on bliži pismenosti od tebe. Pravilno se piše "je l' ", dakle, on nije stavio apostrof, a ti si izmislio novu reč.

Dušan

pre 6 godina

Ne mogu Partizan voditi beskrvni treneri,tipa Pera Božić,Ješić,Vuk Rašović,Djikić,Djukić....nego strastveni borci i fanatici kao Dule Vujošević,Marko Nikolić!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Voždovac je donio titulu Partizanu, šta su 3 boda da ih častimo za to. Mozda se neko i sjeti kad je Untrahašing ( nisam sigiran u pravo ime kluba) donio titulu Bajernu u zadnjem kolu. Bajern je to znao da cijeni i dao im ,u sledecoj sezoni,tri boda kuci. To je normalno ,kao i ovo noćas.
(bpcg, 09. avgust 2017 21:34)

Znači priznajete da nameštate utakmice ?

Gospodin

pre 6 godina

Sacekajte da pocnu pisat saopstenja pa ce iskukat titulu kao prosle sezone...placu dok ne dobiju pa se onda dice time....zato sad i ne kukaju previse...polako

Otkud tetka zna Jovića?!

pre 6 godina

sramota je koliko komentator na areni navija za partizan. to je uvrede za vozdovac kao fudbalski klub
(velja, 09. avgust 2017 22:20)

To je uvreda za Partizan kao fudbalski klub!

Zoran

pre 6 godina

Skoro nisam video da smo bili ovako nemoćni. Katastrofa od vodjenja ekipe. Trener 0, golman nije vise za komentarisanje, Vulićević i Miletić katastrofa, Ćirković kojim sportom se taj čovek bavi ko je njega doveo i da li mi imamo neko stručno lice da kaze mali evo ti ispisnica idi gde hoćeš slobodan si.

BBRS

pre 6 godina

Prvenstvo nije regularno. Sve se vuce za CZ - ovo je jasno kao dan.
(Ivica, 09. avgust 2017 22:28)

Hahaha, ljudi vas polupali a ovaj već počeo o Zvezdi i nameštanju titule !!!
Pusti nas na miru i pogledaj malo vaš igrački kadar + trenera !!!
Kad dođe vreme derbija onda slobodno kukaj kao i sad o neregularnosti kad vam strpamo peticu.

ivica kralj jedan od nas

pre 6 godina

Muftija mnogo galamiš , imaš u džepu tri titule sa jednim porazom i jednim remijem od 1993. , drugo kasniš 16 pobede samo u prvenstvu , po tebi to je 8 titula . A posebna priča je od -32 i još -9 do titule , bez skupštine , uprave , trenera . Licemerstvo je izmišljeno u Humskoj . Pojedi nešto na kašiku vezaće ti se creva .
Prihvati muški onaj živi zid . Vratili ste pa šta , ne zameramo samo ako priznaš da regularno niste ni jednom dobili Voždovac . Bilo pa prošlo , dešava se , mora nekad i da se "učini" . Skučeni ste za druge kombinacije prodaja , pozajmica igrača , bodovi kod trećeg kluba , moralo da se vrati i još nije gotovo ima utakmica i kod njih .

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Cestitke igracima i treneru Vozdovca na pobedi,pitam se kako ovako i protiv Radnika nisu igrali vec su igrali 0-0. A sto se tice Djukica nista drugo ne preostaje vec ostavka.

marerakarera

pre 6 godina

Monti Pajton mala maca za nasu odbranu. Protiv Videotona ce sigurno biti bolje, barem zato sto je ovo dno dna. Inace ni p od penala. Svaka cast Vozdovcu. Ovo nam mozda i pomogne da se malo probudimo i uozbiljimo. Optimizam je sad problem. Ali imati ga u malim dozama ne skodi.

Komšija Rade

pre 6 godina

Polako, tek ih cekaju pravi protivnici. Vojvodina, Videoton, Zvezda...
(misa, 09. avgust 2017 23:57)
ona zvezda koja nas nije pobedila vec oho ho hahahaha

Popović

pre 6 godina

Odučio nas je Voždovac od fudbala. Svaka čast Stolici i njegovoj ekipi.
Sramno vođenje utakmice od strane Đukića. Neverovatno je da pri negativnom rezultatu on pravi samo jednu izmenu i to zato što mu se igrač povredio!

Realnost

pre 6 godina

Toliko o tome da ce Stolica da pusti Partizan. Ljudi, shvatite, prosle godine je Partizan pobedjivao Vozdovac i sve ostale jer je imao majstora Leonarda koji je pravio razliku i Blekija Milenkovica koji je bio stub odbrane, odatle i dobri rezultati, uz naravno Djuku golgetera! Ovaj tim sada je uzevsi to u obzir 70% slabiji, a price uprave da su sacuvali tim su sarene laze, pa samo je Leonardo bio pola tima!

hm

pre 6 godina

Iliev odlazi i vodi sa sobom Vazuru, ej čovek kaže kako neće da gomila igrače a samo 2 štopera imaju, hvali se Tavambom a on em spor em ne trči, Suma promašaj, posle ispadanja iz Evrope ide i Đurđević i naravno sledi grčevita borba za drugo mesto.

BBRS

pre 6 godina

Drago mi je sto vecina mojih grobara kaze da nije bio penal za nas!to puno govori o nama!NISMO ISTI.cestitke vozdovcu i nasem bratu Stolici!
(Muftija delija, 09. avgust 2017 23:38)

Taman posla da smo isti, ma glupo i porediti šampiona evrope sa nekim JSL klubom.

naravno

pre 6 godina

Penalcina bre !
kapa dole b92, sta hocete vest da li je bio penal? pa jel pise da je ostecen partizan u par situacija, 3 penala su nam ukrali i dali su sve golove iz ofsajda realan rez 5:0

miško

pre 6 godina

Partizan bi sa ovakvom igrom protiv Mačve ubedljivo pobedio.Bez kralja ne valja.Valjda su igrači očekivali da će fudbaleri Voždovca igrati kao kao fudbaleri Mačve.

crvencanin

pre 6 godina

I vise od toga.Ocigledno je da he Djukic samo marioneta uprave koja sada zeli da proda Kljajica i Cirkovica a isti nisu ni za zonsku ligu.c

krajisnik

pre 6 godina

ali tolike pare za Sumu?
Kao što je Zvezda sa grofom drugu sezonu igrala loše, tako i vi sa Djukom sad.
Drugo ovaj vaš tim je realno katastrofa. Sve ste pare stavili na Sumu, a on zakazao.Jednostavno nije taj kalibar

Mirko

pre 6 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dejan petrovic, 9. avgust 2017 22:55)

Sa svojih 40 godina prvo bi trebao da se zapitas da li je stvarno moguce da igraci Crvene Zvezde nisu napravili penal na igracima Partizana vise od 50 utakmica ?!

lecimpurgere@yuhoo.com

pre 6 godina

Partizani dali gol iz nepostojećeg penala. Ipak, nije Partizan tako loše odigrao, a igraće oni bolje od ovoga, pogotovo kad se kompletiraju. Ali, svaka čast igračima i treneru Voždovca, odlična utakmica. Kad bi više klubova tako igralo protiv Zvezde i Partizana i kad bi bilo pošteno suđenje, imali bismo mnogo ozbiljniju ligu.

Giocatore

pre 6 godina

bruka je zbog nacina primanja golova i to istih likova vec ko zna koji put, bruka je to sto su Cirkovic i Kljajic za Zonsku ligu, to je bruka, nije bruka sto je Vozdovac dobio 3:1, jer niti je Vozdovac toliko slab niti je Partizan toliko jak da bi postojala razlika u klasi

miško

pre 6 godina

Analiza Partizanovog tima.Kljajić nije golman za prvoligaški klub.Vulićević i Miletić. nikakvi,pravoliniski igrači bez kreacije,Ostojić solidan nema s' kim da igra,ova deca oko njega sve prosečna. Navala i Bože pomozi.Prosečan prvoligaški tim.Bez Mažića i kompanije ne može nikoga da pobedi.Vuletiću saopštenje.

Posmatrač

pre 6 godina

Poštovani, smatram da je naslov neprimeren! Zašto "Bruka..."? Zašto ne: Svaka čast Voždovcu! Mislim da je veoma važno da Partizan i Zvezda dobiju ozbiljne konkurente, jer je to jedini način da se kvalitet fudbala podigne i privuče pravi kapital, sponzore i publiku! Niko neće da ulaže u ovaj kvalitet fudbala i u ligu gde se šampion zna unapred. Organizacija Voždovca, Čukaričkog i još nekih klubova je daleko ispred Partizana i Zvezde i to se u nekom trenutku mora materijalizovati ovakvim rezultatom! Bravo za sve klubove koji pobede Zvezdu i Partizan u domaćoj ligi, napred Zvezda i Partizan u Evropi, trebaju nam bodovi! Novinari, promenite pristup i od senzacionalistickih i negativnih naslova predjite na optimistične i pohvalne. Ne trujte nove generacije koje ne znaju kako je nekada izgledao pravi fudbal u Srbiji.

Muftija delija

pre 6 godina

Drago mi je sto vecina mojih grobara kaze da nije bio penal za nas!to puno govori o nama!NISMO ISTI.cestitke vozdovcu i nasem bratu Stolici!

Mafijaska pudlica!

pre 6 godina

Hvala "zmajevi" !
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (VEČITI DELIJA, 9. avgust 2017 23:40)
Hvala"zmajevi" na proslogodisnjoj tituli.iskreno!!!!!

sandolin

pre 6 godina

Ne znam, ima ovde i normalnih a i onih drugih. po komentarima se moze videti da se dve strane (zvezda i partizan) mrze tj. navijaci. pa ljudi da li je moguce da se zbog toga mrzite, ubijate i sta vec sve. ionako nas je malo ostalo jos nam fali da se sami ubijamo. zelim i partizanu i zvezdi evropu. ajmo braco srbi, samo sloga

Sloba

pre 6 godina

Kada bi Vozdovac, Spartak, Cuka, Vojvodina do kraja prvenstva i jos neko imali snage, znanja nase prvenstvo bi bilo jako da do poslednja dva kola tri cetiri ekipe imaju sanse za titulu.

miki

pre 6 godina

Bilo bi bolje da je umesto Sume kao nekog velikog pojacanja, partizan taj novac preusmjerio na Marka Nikolica, to bi nam bilo najvece pojacanje, Djukic, vreme ce pokazati, jedan veliki promasaj, sto je dokazao radom i u Spaniji, znamo sta je uradio od Valensije, pa i sve kasnije, bojim se da je ovo pocetak agonije partizana ove sezone!!!

Sergio

pre 6 godina

Hajdemo sad Ivice, ono sto svi znaju...
Treba nam golman, bar jedan štoper, zamena za Leonarda i jedan napadač (ako ode Đurđević dva).
Ne mogu da verujem da smo ispustili Borjana pre dve godine, mi doveli Šaranova.
Sreća pa Miletić može da igra beka, ovaj Vulićević ako me "namesti" ihrača na lakat odmah, pretrči ga ko hoće.
Hajde, vi bi to trebalo da znate bolje od mene, radite nešto.
Đukića neću da komentarišem, to smo apsolvirali pre 10 godina.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ahahahahahaaha...gde su oni komentatori koji su se raspisivali sa "imamo za dve klase kvalitetniji tim od svih u ligi..." ili "Zvezda nema šta da traži pored Partizana..." ili "ulazimo u grupu LE bez problema.." i druge budalaštine pod uticajem nečega.
Veću smejuriju od patetičnog padanja i traženja penala kad lopta udari igrača u grudi ili u rame, odavno nisam gledao. Voždovac vam je pokazao gde ste, a Zvezda će tek da vam objasni i utvrdi gradivo.

zemunski kej

pre 6 godina

Pazi kada nema koga da ubaci,sve sto vredi prodali,ostali starci i krsine od igraca,Leo ,Mihajlovic ,Vlahovic,Milenkovic ,uskoro i Djurdjevic otisli, Partizan napunio kasu ali nema vise tim .Ovaj komentator pominje Djordja Jovanovica,koji je bio rezerva Vlahovicu

novica

pre 6 godina

E, da smo oni, koji navijaju za komšinicu, sad bi bila kuknjava na Kokezu, Toleta i ko zna na koga još! Voždovac nas nadigrao večeras i sve čestitke momcima i treneru Stolici!

miško

pre 6 godina

Partizan i igrači ne vode računa o igri oni samo psuju sudiju što im ne svira faul,aut,korner sve nepostojeći i onda psovanje.Đurdjevića kazniti, Drinčića i Mažića suspendovati.

Ivan

pre 6 godina

I posle vam nije jasno kako to da vas je Olimpijakos deklasirao s trećinom snage lagano 3:1 u Humskoj!! Pa vas i Voždovac deklasira u sred Humske!! Bez Leonarda ste NULA tim a Ðukić sam sebe izgleda zavarava izjavama da ste respektabilna ekipa! Ovakvom igrom i pred praznim stadionom Videoton sa Maretom će vas počistiti!

zmaj

pre 6 godina

Lose,lose bez ideje zara energije odbrana katastrofalna, trener bez ideje da nesto preokrene ipak nije to sampionski tim bez Lea, Evertona,Milenkovica...

KK Hibrid Železnik

pre 6 godina

Ne vidim paniku osim onog što znamo, a to je da je odbrana užas. Borben meč, čestitam Voždovcu. No sikiriki i Voždovi igraju protiv komšinice, a to znači uz pošteno suđenje zmajevi grabe tri boda. U derbiju je tu, naravno kao i uvek, komšinica koja služi za nadoknadu bodova i redovno tamburanje. Videoton, e to ćemo da vidimo. Drž'mo gaće iako mislim da uz pravi pristup gazimo ih ko plitak potok, naravno bez podcenjivanja kao pre tridesetak i kusur godina kad smo maznuli QPR kolo pre.

danijel

pre 6 godina

Svaka cast Vozdovcu , na borbenosti i takticki spremljenoj utakmici od starne gospodina Stolice !!! sve je pijano sve je gotovo nasa zvezda prvak ponovo ... delije republika srpska

Igor

pre 6 godina

Sa odbranom na nivou kvalitete treće Nemačke lige nema šta da se traži protiv timova koji znaju da igraju, naročito kad trener ume da postavi taktiku.
Partizan je bez Leonarda i Milenkovića veoma slaba ekipa, ne treba se zanositi. Ilijev nije doveo nikoga u odbrani koja je apsolutno katastrofalna, zato me ovakvi rezultati i ne čude. Levi bek Partizana je limitiran, jedan centralni bek star i nedovoljno kvalitetan (videlo se to protiv Oly), dok Ćirković takođe nema dovoljno kvaliteta niti iskustva. Vulićeviću moŸe da se prizna borbenost i kondicija, ali tu je kraj što se tiče i njegovih kvaliteta, u dobra i je rupa.
P.S. Samo preskočite komentare ovih frustriranih i klinaca, čim vidite da se pominje zvezda ili bilo koja od njihovih omiljenih poštapalica (Tole, penali i sličn i)...

NikolaSrb

pre 6 godina

Da li ce nas dragi i nadasve objektivni B92 i u slucaju Partizana imati rubriku "Da li je Vozdovac ostecen ..."? Ili je to rezervisano samo za Zvezdine utakmice? 
(Davor, 09. avgust 2017 20:22) 

Није оштећен и неће бити. Поштено смо им се реванширали што су вам отели титулу, а мало и да "успавмо" Видеотон. Може нам се. :-)
(Александар, 09. avgust 2017 21:59)

Uspavace vas Videton samo tako ;))

CZ 91

pre 6 godina

Ovaj golman Vozdovca vise imao dodira s loptim i vise pasova podelio od ovog Sume, da je znao Ivica mogo dovesti ovog golmana umesto Sume ustedeo bi dosta para i dobio bi boljeg igraca sigurno

MilanB

pre 6 godina

Jel nam se sklonio vozdovac?!Elem,potpuno zasluzena pobeda vozd.,penal nije trebao da nam svira,ponisten nam je gol al to nema veze posto je jasno kao dan da se titula prepusta czv!Dokaz za to je zarada 12,3 me od transfera,prodato sve sto vredi,samo na jedno mesto je dovedena zamena!!golman i odbrana ne postoje to znamo od kad,u LE ne ulazimo verovatno,i da udjemo nemamo sa cim da igramo.i na kraju,kako sezona odmice,umesto da igramo sve uigranije i.tecnije,mi igramo sve lose.kasno se ili nikako vuku potezi.
(Muftija delija, 09. avgust 2017 22:10)
Dobar deo tvog komentara je ok. Ali kazes da sto sezona odmice igrate sve losije, zar je bilo tesko ili bolno da kazes za razliku od Zvezde koja igra sve bolje i tecnije. Kada te stvari i jedni i drugi budete mogli da priznate sebi i drugima bicemo narod, bicemo ljudi.

keva

pre 6 godina

Verovatno se vecina nece sloziti sa mnom,ali kad uporedis igru zvezde i partizana trenutno,zvezda je za klasu iznad. Moje skromno misljenje...

StefanNS

pre 6 godina

Zvezdasi nista ovo nije gotovo. JSDP ce tek sad da koristi sva sredstva i treba biti jako oprezan jer znamo da ne prezaju ama bas ni od cega. Paziti se pogotovo raznih " slucajnih startova", spinovanja, spletkarenja isl. Bolji smo, moramo ovaj put biti i mudriji.

Zoran

pre 6 godina

Posle odlaska Nikolica ,Stolica je vec bio promovisan u trenera Partizana.Medjutim,desio se obrt i doveden je Djukic.Danasnja utakmica je pokazala ko je boji trener, gde Stolica sa losiji timom demolira Partizan.Sve sto je uprava uradila ovog leta uradila je pogresno.Od izabira trenera do pojacanja,gde je prioritet i kljucna stvar bilo da se nadje zamena za supertalentovanog Milenkovica koji je drzao celu odbranu,cinio je sigurnom i cinio saigrace iz odbrane bljim nego sto jesu.Ako se planiro napad na ligu sampiona treba lo je dovesti iskusnog stranog stopera od milion ipo evra(ka sto je bio Taribo West)a ne te pare bacati na Sumu koji je totalni promasaj.Ako je Leonardo morao da ide onda je Mihajlovic morao da ostane i bio bi korisniji od Sume.Sve u svemu mnogo gresaka i doslo je do totalnog raspada sistema.Od evrope nema nista a u prvenstvu vec zaostajemo,gde zvezda uz pomoc logistike nece ponoviti propust iz prosle sezone.Jedino da nam padne neki novi Leonardo sa neba.

NikolaSrb

pre 6 godina

Nema veze idemo dalje, cestitam ekipi vozdovca na borbenosti i hvala im sto su nam doneli titulu. I bolje sto nismo pobedili bilo bi kako nam se sklanjaju, a i tek je pocetak sezone. Inace jankovicev gol iz ofsajda je regularan i mogli su dva cista penala da nam sviraju a nisu. Nema veze nismo mi takva ekipa. Idemo dalje.
(grobar88, 09. avgust 2017 22:01)

Pa ne moze preokret 3x za redom mnogo bi bilo, sumljivo...jako.

Idemo dalje

pre 6 godina

Uh sto ste svi vickasti, lvl.osnovna skola :)
Hvala Vozdovcu sto je odigrao posteno proslo prvenstvo i ovu utakmicu su odigrali muski i dobili potpuno zasluzeno (bez obzira na regularan gol Jankovica koji je ponisten).
Pustite Djukica da radi svoj posao, crtu cemo podvlaciti kad bude trebalo...

slobinator

pre 6 godina

Може нам се. :-)
(Александар, 9. avgust 2017 21:59)
Ove godine će oteti titulu vama,a I mi ćemo malo pripomoći.Može nam se. p.s.Ako priznaješ da ste namestili utakmnicu vreme je da se uefa počne baviti vama.U stvari već je počela.Suspenzija stadiona je samo prvi korak

terminator2209

pre 6 godina

sad je odmah titula prepustena Zvezdi... znaci smehoteka... tako ste kukali i prosle godine.. a na karaju satro regularno!?? sramota... izgubili ste i tisina..

slobinator

pre 6 godina

Uzeo sam arena paket jer volim sport,fudbal i košarku posebno.smatram da sam za novac koji dajem zaslužio da budem objektivno informisan,međutim reporter koji prenosi Partizanove uutakmice čini to na sramotan način očigledno navijajući za crno-bele i to čini godinama.poslednji je primer meč protiv Voždovca gde onaj smešni penal za Partizan proglašava ispravnim jer je kaže igrač Voždovca 'postavio nogu',a ne kaže da se fudbaler Partizana sam bacio kroz vazduh.Za očite ofsajde Đurđevića kaže da su na granici i nervira se prilikom svakog Partizanovog promašaja.Gledajte malo i slušajte doajene našeg novinarstva i učite od Marka Markovića,Jordana Ivanovića ili Vladanka Stojakovića.i oni su sigurno navijali za neki klub,ali iz njihovog komentara niste mogli da zaključite za koji.malo profesionalizma nije na odmet.ne može baš svako biti sportski komentator

NikolaSrb

pre 6 godina

Честитам кладионицама на заради од "уплата" на прелаз бројних писаца коментара јер ипак је то "склањалица", намештено и Столица ће да пусти Партизан, како многи овде рекоше.
(Бобан, 09. avgust 2017 21:59)

Secas se da vi partizanovci radite non stop? Unapred kukate kako ce zvezda da preokrene?

Muftija delija

pre 6 godina

Jel nam se sklonio vozdovac?!
Elem,potpuno zasluzena pobeda vozd.,penal nije trebao da nam svira,ponisten nam je gol al to nema veze posto je jasno kao dan da se titula prepusta czv!Dokaz za to je zarada 12,3 me od transfera,prodato sve sto vredi,samo na jedno mesto je dovedena zamena!!golman i odbrana ne postoje to znamo od kad,u LE ne ulazimo verovatno,i da udjemo nemamo sa cim da igramo.i na kraju,kako sezona odmice,umesto da igramo sve uigranije i.tecnije,mi igramo sve lose.kasno se ili nikako vuku potezi.

saco403

pre 6 godina

koliko ovo kod nas jadno izgleda izgubi partizan ili zvezda svi u cudu ( pogotovo novine portali ) pa ljudi I vozdovac je nas I svi iz lige su nasi a ne koda su izguili od nekoga iz evrope
treba liga od dva kluba I samo da se igra derbi jel je to nase ovo ostalo izgleda da nije bruka

CZ 91

pre 6 godina

Ovaj "objektivni" komentator kaze da je ofsajd koj je dosudjden Partizanu za duboku analizu a penal sto su dobili ni da spomene u nekom trenutku sam pomislio da utakmicu prenosi I.Iliev

nesa80

pre 6 godina

stolica pokazao djukicu kako se igra a tek ce nikolic da mu pokaze,videoton ce nas razbiti,daj boze i da bude katastrofa da ode trener sa svim kljajicem,mileticem,cirkovicem...ladno vidi da su rupe i uporno ih forsira,ne razumem ovog coveka uopste i upravu zasto cute na ovu odbranu,svi vide samo oni se prave.gotovo sam siguran da el monir i drugi miletic bi odigrali bolje sto se i videlo u subotici.

insajder provajder

pre 6 godina

Jel nam se sklonio vozdovac?!
Elem,potpuno zasluzena pobeda vozd.,penal nije trebao da nam svira,ponisten nam je gol al to nema veze posto je jasno kao dan da se titula prepusta czv!Dokaz za to je zarada 12,3 me od transfera,prodato sve sto vredi,samo na jedno mesto je dovedena zamena!!golman i odbrana ne postoje to znamo od kad,u LE ne ulazimo verovatno,i da udjemo nemamo sa cim da igramo.i na kraju,kako sezona odmice,umesto da igramo sve uigranije i.tecnije,mi igramo sve lose.kasno se ili nikako vuku potezi.
(Muftija delija, 09. avgust 2017 22:10)

Već počinjete sa spinovanjem da Zvezda mora da bude prva tra la la bla bla kao i svake sezone pa app.
Ko vas ne zna... :-)

neeko

pre 6 godina

u ovom trenutku se vidi da ćirković ne može da igra sa ostojićem, a razočaravajuće partije pruža i miletić.
ako već ne mogu da dovedu nekog krštenog centahalfa neka stave nekog mladog,bar da uči,od lazara vajde nema.
sam poraz ko poraz- ništa strašno,ako ga budemo razumeli na pravi nacin.mozda
su nam i učinili uslugu i otvorili oči...
takodje,mislim da će suma stvarno biti dobar ako bude imao sa kim da igra,naročito po levom krilu?!
i djurdjević ide na živce sa onim kukanjem za loptu,kao da svako ko udje u 16m mora njemu da odigra...i za kraj,problem i u sredini- koliko izgubljenih duela...bruka

Delija19832110

pre 6 godina

Partizanov penal je diskutabilan.Jeste bilo kontakta ali onakav pad partizanovog igraca zasluzuje zuti karton za simuliranje.Da je pao "prirodno" posle kontakta cist penal a ovako za ono bacanje kao u bazen u najmanju ruku zasluzuje opomenu..

goran...

pre 6 godina

svaka cast vozdovcu,takticki nas nadmudrili 100%...ponisten nam je regularan gol al zato ni penal nije bio,sve u svemu castan poraz i nadam se da ce takve i izjave funkcionera da budu...

Marko

pre 6 godina

Jeli to taj FK Partizan koji hoće da igra u ligi Evrope. Čisto sumnjam; nema tima u ligi Evrope kojeg , ovakav, Partizan može pobediti.

Biza

pre 6 godina

Katastrofa kako su odigrali nisu zasluzili ni bod , ali opet onaj ofsajd djurdjevica diskutabilan dok drugi je cist regularan gol koji je ponisten da je tad pao gol mozda bi bila drugacija prica , cestitke vozdu

D.S.

pre 6 godina

Ostavljam ovog puta sprdanje Partizana po strani i hvalim onog momka za 3-1, ne znam da li ga ..... ili je tako hteo, kakva tehnika, Ronaldovski(zuba naravno) prebacio na drugu nogu onda je izrolao Anrijevski i onda bomba, svaka cast!

Oliver Kosta

pre 6 godina

Dokle vise ocajna odbrana u Partizanu?!!!!Kada ce vise shvatiti da se utakmica dobija iz odbrane?!!!! Samo Barsa igra bez odbrane. Jedina na svetu. Odlazi iz Partizana.

Stojko

pre 6 godina

Recimo da bih i mogao da svarim izmišljni penal, izmišljaju se penali i Zvezdi pa što ne bi i nama. Ono što ne mogu da razumem jeste orkestrirani pokušaj da se utiče na sudiju, u par spornih ali i nespornih situacija po pet-šest naših igrača istovremeno diže ruke i traži penal kao da je penal jedini način da se postigne gol. Igraj bre, bori se, ne čekaj milostinju! Jadni smo u odbrani, bili smo i prošle godine ali to nije dolazilo do izraza zboj gromovitog napada, Leo je bio pola tima i tek će da se vidi. Suma je mačak u zavezanoj vreći, Leo je bio poznat mačak, trebalo mu je dati i tri miliona jer s njim i bez njega mi jednostavno nismo isti. E, da...uprava napolje.

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Ja ne brinem, kad se sve lepo iskristalizuje, nece igrati Cirkovic, od Kljaje se ocekuju bolje partije, Suma ce za par nedelja biti vrh, dolazi jos jedan napadac, ulazimo u LE, ne vidim cemu tolika panika. Ne bi bilo ljudski da ih ne castimo za titulu.

Del Boj

pre 6 godina

Odrzao cas fudbala Stolica Djukicu,nadam se da ce protiv Videotona poceti Miletic(celavi),Monir i Radin pa da se nadamo necemu. PS Radin je tata fudbala za Jevtovica i Kosovica.

dejan petrovic

pre 6 godina

Navijac sam Zvedanesterca kako moj klub nazivaju itd... Vozdovac-opasna ekipa sa motivom vise kada igra protiv velikih. E sad ovaj penal-ne verejum da bi i sam Vucelic sudio-igrac Vozdovca izbio loptu a ovaj naleteo i pao. Za svojih blizu 40 godina nisam video ovakav penal a da zbori o njemu. Pozdrav od navijaca "zasticenog" kluba

Nebojsa

pre 6 godina

Partizan i nije bio toliko los s obzirom da je igrao sa devet igraca a Vozdovac sa 13(Kljajic i Cirkovic su presli na stranu Vozdovca odmah posle gola). Salu na stranu. Ono sto nije valjalo u Partizanu danas je slaba realizacija(promaseno je bar tri puta jedan na jedan sa golmanom), a sa ovakvom odbranom i mnogo slabiji tim od Vozdovca bi veceras pobedio Partizana. Na primer Zvezda, ona bi veceras sigurno pobedila, doduse ne sa takvom razlikom kao Vozdovac, ali bi sigurno pobedila. A i pobedice u derbiju jer je suvise malo vremena da se promene golman, par centarhalfova i jedan bek.

Ja

pre 6 godina

Ne treba se praviti drama od ovog poraza,Voždovac je zasluženo pobedio i nama ukazao na neke nedostatke.Treba uzeti u obzir da je početak prvenstava,sve se da nadoknaditi.Ekipa razumljivo pala od napornog rasporeda.Isto tako nebi trebali nipodaštavati igru Voždovca koji je odlično otvorio prvenstvo i večeras se pokazao kao dobra ekipa.Bilo bi dobro za naš napaćeni fudbal kada bi bilo više ovakvih utakmica i kad nebi bilo čudo ili bruka kad Partizan ili Zvezda izgube od tima sa vrha ili sredine tabele.

Vladimir

pre 6 godina

Uz potpuno tačno tvrdjenje u gornjem izveštaju ujedno i ovo pitanje: ima li "Partizan" u rezervi nekog drugog golmana; Kljajic, naime, i sada kao i nedavno u Atini ponavlja početnicku grešku kakvu ni u kom slučaju ne bi smeo da pravi golman tima sa (očigledno nerealnim) evropskim ambicijama.

Bona

pre 6 godina

Nema veze s penalom. Sudija je gresio za ofsajd pozicije, ali nije u tome problem. Ilija Stolica nam je danas pokazao kako se igra lep fudbal, sa posedom, gde bekovi rasire igru i tako pocnu svaki napad. Kljajic i Cirkovic su katastrofa i umesto da dovode stopera i golmana, oni dovode opet napadaca...

Muftija delija

pre 6 godina

Volim kad je posteno,makar i da izgubimo.nadam se da je Ilija sledeci trener FKP-a!nemamo mi za sta da vracamo bodove,FKP je onomad tri.puta tukao zvezdanu i zato osvojio titulu!cestitke vozdovcu.

Igor

pre 6 godina

Partizan nema nikakvu taktiku osim da se baci čim uđe u šesnaesterac i traži penal, što će u JSL možda i dobiti jer drži sudijsku komisiju, ali u Evropi neće i to se videlo protiv Olimpijakosa, gde ih je sudija oladio za takve pokušaje.

Tamo neko

pre 6 godina

Toliko komentara za tako nebitnu stvar, utakmica propale lige, propalih timova. Nesvest o sebi, i totalno upadanje u kolotečinu koja država od Vas propoveda. Ne misliti na realne probleme nego raspravljati o nečem totalno sporednom, mrzeti zbog sporednog, vređati.. Šef države želi to od Vas svih od NAS svih, da nas podmiti lažnim i nebitnim stvarima, da nas učini mizantropima, da ne mislimo o tome što zaradjujemo po 300e. I umesto da svi navijači budu jedno, budu otpor, avangarda, šmekeri kalibra Milana Mladenovića, Dragana Nikolića spalo se na grane vređanja drugih. Mislite o tome da zarađujete i po 100 puta manje mesečno od ovih što šutiraju krpenu sferu, a svim silama ih branite i pravite idole, još više ih uzdižete. A zašto je jedan fudbaler 100 puta vredniji od jednog pekara?? Država želi da se mrzite, da ostanete nemi, da nam ukrade i ono što nam je jedino ostalo - vreme!!! NE DAJ SE OMLADINO!!!

STARA DAMA

pre 6 godina

Prokleti bili ti reflektori,kako se usuđuju,ćć,jadnog Kljajić diraju.Ko ih uopšte napravi.Bolje da ih nema protiv Videotona!

joki

pre 6 godina

Klasicno 3 za 3 sa utakmicom u Maju. Partizan morao da vrati dug.
(Insomniac, 9. avgust 2017 21:51)

sramotan komentar,,
prvo stolica pusta partizan
pa onda iz 2-1
pa kad nista od toga ti nije tacno onda je iz 3 za 3

pa jel se sve ovde vrti oko partizana i zvezde..hajmo biti ljudi i cestitati prvo tom stoolici za dobru postavku.
pa onda cestitati igracima vozdovca na igri i posebno na borbi..
halooo jesmo li mi normalni.
vidi li iko da u ovoj ekipi vozdovca ima fenomenalnih mladih igraca.

Istina

pre 6 godina

Djukicu daj Stevanovica na gol, decko nam svojim odbranama doneo pobedu u finalu kupa, ovom Kljajicu izgleda opet smetaju reflektori.

P.S. Bolje da stavi Bosnjaka umesto Cirkovica, mislim da ce manje da kiksa..
(Stevan PFC, 9. avgust 2017 21:00

Nije vam bas on doneo pobedu u kupu,nego neko ko se preziva Mazic i bavi se sudjenjem u vasu korist.

Zvezda

pre 6 godina

A sad adio,a sad adio,i ko zna kad i ko zna gde...sta li ce vam Videoton uraditi kad su vas ovi razbili jer tada sudija nece biti na vasoj strani.

Humska 1

pre 6 godina

Koliko bodova ce Partizana kostati uporno stavljanje Cirkovica i Kljajica u tim? Ne treba biti Ferguson pa videti gde skripi. Ocigledno da nam je potreban bolji golman, stoper, bek, ozbiljan ofanzivni vezni i napadac. Sudija je odsvirao dve kontra situacije. Penal u 7. minutu nije postojao ali je zato bio pri kraju, kada je neko igrao rukom. U svakom slucaju, Vozdovac je ovo zasluzeno dobio, a Partizan nije mogao da se sastavi.

mirko

pre 6 godina

Ne znam koga pre kritikovati,trenera, golmana, odbranu, napad toliko loša igra da je nerazumljivo i neobjašnjivo.
Trener tvrdi da nije menjao, jer mu je ovo najofanzivniji sastav, ta izjava ne da nije korektna, nego je toliko nepristojna da zaslužuje da bude smenjen večeras.
Ako je Radin, koji nije ni među osamnaestoricom , najbolji , onda je jasno kakva je to igra bila i kakav nas trener vodi.
Ne znam šta misli Uprava i čemu se nada, ali čini mi se da je ovo prvenstvo izgubljeno.

fabricio

pre 6 godina

Kaže Djuka nije menjao jer bi bilo manje ofanzivno...Nekada je Partizan imao 4 dobra špica od kojih dva igraju...Sada ima Djurdjevića, Tawambu(koji to nije) i Jovanovića koji je omladinac. I mi hoćemo Ligu Evrope, kup i prvenstvo da igramo sa tim? Zvezda uzima titulu jer čim se povredi jedan dovedu drugog. Ne znam odakle im pare,ali veći fond igrača imaju. Njima Frimpong pogreši jednom na zvaničnoj utakmici,nema ga više ni u 18,a kod nas Ćirko i Kljaja ko da im je tata u amanet Partizan ostavio,ali iskreno vam to kažem. Gospodine Ilijev izbačeni ste iz kuće Velikog brata!

neutralni felsh

pre 6 godina

izvinite, ali zasto se partizan obrukao? zasto potcenjivanje pobednika. vozdovac je odlicna ekipa, sad se vidi da ono protiv zvezde nije bila slucajnost. inace trener im je odlican i skroz je faca, imao je maksimalno korektnu izjavu posle utakmice, odavno nisam cuo bolju. prenesite je, bilo bi dobro da ljudi cuju, umesto da dizemo strasti kao da je neko silno cudo pobediti partizan ili zvezdu, ko da ih ne znamo?
ovakve utakmice su dobre. i za partizan, da se malo trgnu, bili su malo previse uzleteli posle 2:2 u pireju, treba im ovako nesto, da ih ohladi i ubaci u oprez pred videoton. ko hoce da se kladi da ce pragmaticni nikolic da postavi igru slicno kao vozdovac? :)

BV

pre 6 godina

Au bre narode. Samo iste price vrtite, oko istih stvari se raspravljate, nikad nista ne resavate... Jel to najlepsi deo sporta? Ajde se zamislite malo...

Svaki Sajberovac ima za brata, Slavka Sajbera hrvata

pre 6 godina

I sta sad Sajberovci? kuknjava oko prelaza I nista...Koliko ste na zaradili na prelazu?
poraz zasluzen bez obzira na ponisten nam gol...ukoliko Djukic nastavi tvrdoglavo bez promena celu utakmicu kad gubi, protiv celavka nema spasa. ..

Knez

pre 6 godina

A što večiti moraju da dobijaju sve? Ako je Voždovac bolji na terenu tog dana, pa red je valjda i da dobije? Kao što su dobili Zvezdu prošle sezone, titulu skinuli, bili bolji, šta sad?

grobar88

pre 6 godina

Nema veze idemo dalje, cestitam ekipi vozdovca na borbenosti i hvala im sto su nam doneli titulu. I bolje sto nismo pobedili bilo bi kako nam se sklanjaju, a i tek je pocetak sezone. Inace jankovicev gol iz ofsajda je regularan i mogli su dva cista penala da nam sviraju a nisu. Nema veze nismo mi takva ekipa. Idemo dalje.

Baxi

pre 6 godina

Sta bi tek Vozdovac radio Olimpijakosu...ali nema veze, ima i taj plej-of, dele se bodovi. Nema tu sta da se prica, Zvezda je prvak ove sezone, stoperi panjevi, Djurdjevic takodje, otisli Nikolic i Leo, opet ce biti jurcanje za Zvezdom kao proslih sezona, s tim sto od stizanja nema sad nista, verovatno ce i u derbijima da se uveca malo razlika, ako se, naravno, ne dovedu pojacanja ili ne menja nesto.

papiga

pre 6 godina

kod 1-2 nije bio ofsajd,gol Partizana ponisten nezasluzeno,nije bio onaj penal kad smo se zalili da je ruka,kljaic posle ovog sa cirkovicem u Teleoptik ,ta dva mesta moraju da se kupe pojacanja,Vozdovac sjajan na nase greske,svaka cast,sto su nam sad otvorili oci na vreme.....cestitam Zvezdi sutra trenutno prvo mesto,imaju nazalost sigurniju odbranu,a i kod njih igraju dva losa pozadi,al za sad ne grese!!! Partizan mora da kupi igrace ako hoce dalje od Madjara,Zvezda i sa ovim ne moze protiv Rusa...eto moje misljenje za sad!

Mudri

pre 6 godina

Epski spektakl. Vozdovac uzima 
(Mudri, 09. avgust 2017 19:43) 

Šta ste mi lupali minuse!? Zla kob Vozdovca (zvuci ko mesto iz Transilvanije) ce da zagorca crnu sudbinu!
(Mudri, 09. avgust 2017 20:43)

Jesam li vam reko! Nemoj da se igraš sa Vozdovcem to vece kada vrane lete nisko i sove se cuju! Odletio i Partizan! Pa-pa!

XsX

pre 6 godina

Ovaj poraz će za nas imati vrednost od "samo" 3 izgubljena boda ukoliko hitno, još večeras, gurnemo niz brdo 3 krave. Kljajića, Ćirkovića i prevaru od trenera Đukića. Tek onda ćemo krenuti napred kako pre neki dan "mudrac" reče!

KV

pre 6 godina

Partizanovac sam, da ne bude zabune.
Ali, zašto takav naslov: "Bruka Partizana"?
Pa ne treba nam liga u kojoj će jedan, dva, tri ili više timova samo pobeđivati a ostali gubiti od njih.
I kada neko izgubi, napravi se senzacija od toga, pa bombastični naslovi... Dižu se tenzije za kojima stvarno nema potrebe.
Ista priča i za ovog Sumu. Čovek potpiše Ugovor, pošteno se mastilo i ne osuši a odmah naslovi u novinama tipa najskuplji a nije u protokolu za utakmicu ili nije fizički spreman ili sada "šutira nebu pod oblake".
Ne razumem, momku se ne daje ni promil šanse da nešto uradi već se stvara kontra efekat i vrši strahoviti pritisak kako na njega, tako na trenera, upravu pa na kraju krajeva i na navijače.
A sve zarad čitanosti i zbog vas novinara.

hmm....

pre 6 godina

Pa ljudi im dali 3 gola iz igree, na JNA, a oni se bune hoce 4 penala da bi pobedili 4 3.. pa ne moze tako vise..
(CzBg89!, 09. avgust 2017 22:16)

ti nam pricaj pametnice, 18 penala prosle sezone.....

Zvezdaš

pre 6 godina

Sada 3, u nedelju na Karađorđu 6 i u derbiju 9 i Miloje već u oktobru osvaja titulu, produžuje ugovor i može početi sa pripremama za sledeće kvalifikacije za LŠ. A da, a onda Vučela počinje bajku o državnom projektu

zZZzZ

pre 6 godina

Je l vas sramota sad malo a? 
Je l ste uplatili prelaz kad ste to znali? 

A da pa vi navijate za zvezdu, ne znate vi za blam i sramotu.....
(grobar kg, 09. avgust 2017 21:49)

A JEL tebe sramota sto si nepismen?

Milko Đurovski

pre 6 godina

Ajde bre i još jednom po srpski bre...veliki navijači i druge priraslice umuknite smesta. Našem Partizanu je pred bitnu utakmicu potrebna najveća podrška. NAPRED PARTIZAN!!!

Smesno

pre 6 godina

Nisam se skoro ovako slatko smejao iz srca,kad lopta ide ka Cirkovicu ili Kljajicu...pa to je smehotresna olimpijada ali vi ste partizan i to je to,jel da Djukicu,hahaha.

neutralni felsh

pre 6 godina

Verovatno se vecina nece sloziti sa mnom,ali kad uporedis igru zvezde i partizana trenutno,zvezda je za klasu iznad. Moje skromno misljenje...
(keva, 9. avgust 2017 22:43)


... na osnovu 4-5 utakmicea sa vrlo razlicitim protivnicima? :)

Konstatacija

pre 6 godina

Komentator sa Arene,kadar nevera,samo sto ne zaplace,od sutra na bolovanje.Kaze,mozda je trebao Suma da padne,mozda je sudija mogao da dosudi jos jedan penal za partizan,pa ponovo...covek bi ladno svirao i 5 penala za svoje,iako nemaju veze sa vezom,pa mu je i jedan ofsajd nepostojeci.Ovo je vrh,nema dalje,ovakav navijacki obojen komentator se jos nije pojavio na nasim tv,pa za njega su Denda i Strajnic male mace.

Bolje sapunica nego horor

pre 6 godina

Pravićemo mi Leonarda od blata. Sada se vidi, koliko su svi ostali, počevši od Đurđevića bezopasni kada Lea nema tu da unese pometnju i paniku u protivničke redove. Da ne govorim o relizaciji polušansi i slobodnih udaraca.

Grobar

pre 6 godina

Kakvi ste smaraci i jedni i drugi. Kazite lepo da je Vozdovac odigrao perfektno utakmicu, iskoristio sve slabosti Partizana i zasluzeno pobedio! Svaka cast!

CzBg89!

pre 6 godina

Cuj ove budite jednom objektivni, koliko na vasu stranu toliko i na tudju! Kazete ponisten gol partizanu, pa recite i neopravdano dosudjen penal partizanu, samo kukate.

Runner

pre 6 godina

Уместо да су по одласку Марка Николића одмах ангажовали Илију Столицу за тренера ФК Партизан они за дебеле паре доводе Ђукића који не види, оно што задњи фудбалски аналфабет види, да Ћирковић и Кљајић нису квалитет за иоле озбиљан тим. Шта ће нам голман који на свакој другој утакмци прими пацерски гол и штопер који не може да затвори своју страну јер нема ни брзину ни скок. С њима двојицом у тиму не да нећемо проћи Видеотон него ћемо бити обична канта за набијање гол разлике.

Nista o Nicemu

pre 6 godina

Djurdjevic u ofsajdu ko vrata, sudija mu svira, on mu psuje familiju. Momku treba zalepiti kaznu od mec, dva. Svaka psovka zuti karton, pa da vidis kako ce da se smiri. Previse tolerisu drzavnom projektu. Inace, penal moze da se sudi, a i ne mora. Slicno kao protiv Olimpijakosa, ali ovde ste zasticeni kao pande, i sviraju vam sve bez trenutka razmisljanja.

Floki

pre 6 godina

@fabricio

Jeste, nema zavrsenu skolu, profesionalno se bavi fudbalom i pod ugovorom je sa profesionalnim klubom! Sad malo o tvojoj pismenosti posto vidim da se trudis, posle zareza ide razmak. Molim vas se pise mali slovima jer se obracas grupi ljudi. Troluj na drugom mestu, svako dobro!

Obi Van Kenobi

pre 6 godina

Ne ne, Vozdovac je nasa filijala i Stolica je nas covek.. Tako bese?
Ali ljudi, ja ne mogu da verujem da je ovo isti tim od prosle sezone.. Nesto mora da se menja, pod hitno.

ivicapk

pre 6 godina

Msm da ce se sada obistiniti moje misljenje o treneru... svim sam srcem bio za njegovo angazovanje u klubu ali izgleda da sam se prevario. 
Javicu cu se na kraju...
(ivicapk, 09. avgust 2017 19:49)


e moj djukicu... unisti mi partizan. ocisti ga jos veceras ilijeve!!!

fabricio

pre 6 godina

Velika nestručnost Djukića,ne menja nikog a tim mu gubi, a pominje često neke rotacije u timu, ne znam šta je tim hteo da postigne, ali iskreno bih ga to pitao!?

Deki

pre 6 godina

Katastrofalbo odradjen prelazni rok , mozda i najgori u istoriji kluba !!! Besmisleno , neodgovorno potrosen ogroman novac !!! Kamo srece da nisam bio u pravu kada sam rekao da Suma nema kvalitet za Partizan !!! Pa covek je igrao u prosecnoj ekipi gde je ponajbolji igrac Vukan Savicevic , povremeni Starter je Damjanovic koji nije bio ni rezerva u Partizanu , treci starter iz Srbije je ovde potpuno anonimni igrac !!! Dali smo bar tri puta vise za obestacenje nego sto covek vredi , a o plati da ne pricam !!Neca Mihajlovic je olako prodat a klasa je za ovoga i plus mladji pet godina ! Onda Miletic i 350 000 evra za potpuno anonimnog igraca , a nismo hteli da platimo ozbiljne igrace bez obestacenja kao sto su Simic , Mitrovic pa i Marko Jovanovic !!!
Najgore je sto je Zvezda lako i elegantno pokupila sve kvalitetne domace igrace koji su bili relativno slobodni : Stojkovic , Rodic , Babic , Jovicic , Pesic !!! Pa mogli smo makar da se borimo za Pesica , Babica i Jovicica jer sva trojica bi bili ozbiljna pojacanja !! Marko Nikolic je za pola miliona evra iz Lokomotive doveo igraca koji je sam sahranio Bordo , a mi smo se fokusirali na ovog kao da je Mesi !!! Prilicno sam siguran da su prethodne prelazne rokove radili Tomic i Nikolic , a ovaj Iliev blage veze nema !!!

antiDebil

pre 6 godina

Mene je sramota vas sto kritikujete Kljajica.Niko od vas pametnjakovica u zivotu nije branio gol a sve znate. Decko je super talentovan! Ja sam branio za fk.pekar 14 godina i sigurno sam veci strucnjak od svih vas.Jedina mu je mana sto je bio kod onih koje ne mogu da smislim od kada su ukrali pehar u Bariju i upropastili mi zivot.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Renta delije ukusan sendvic a? Jel se secate vasih preokreta protiv Ofk na Vracaru i u martu protiv Vose? Ne? E pa sad ce te se podsetiti.Dzabe spinujete ovde.Kljajic i Cirkovic da dobiju ispisnicu vec veceras.

Bilal

pre 6 godina

Sad će igrači crno belih da navale grlom u jagode sa odbranom šupljom k'o švajcarski sir i da do kraja prime još gol ili dva. Je l' to ona Đukićeva dominacija na terenu? Po hiljaditi put mu kažem, ja koji sam fudbalski laik za nj: "Nema dominacije bez čvrste i sigurne odbrane." Taj ceh je nekoliko puta u LŠ platila Barcelona. Džaba Mesi, Nejmar i ini kad je odbrana loša.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiDebil, 9. avgust 2017 21:02) # Link komentara

Veci strucnjak od svih nas??Hahahahaah!

Stevan PFC

pre 6 godina

Djukicu daj Stevanovica na gol, decko nam svojim odbranama doneo pobedu u finalu kupa, ovom Kljajicu izgleda opet smetaju reflektori.

P.S. Bolje da stavi Bosnjaka umesto Cirkovica, mislim da ce manje da kiksa..

Бобан

pre 6 godina

Честитам кладионицама на заради од "уплата" на прелаз бројних писаца коментара јер ипак је то "склањалица", намештено и Столица ће да пусти Партизан, како многи овде рекоше.

Svaki Sajberovac ima za brata, Slavka Sajbera hrvata

pre 6 godina

Aha skontao sam...ako Partizan preokrene - namestaljka, dok u slucaju Sajberovaca to znaci snazna Zvezda.

fabricio

pre 6 godina

Ovaj čitao po portalima da će ga večeras "snimati" emisari iz Olimpijakosa, te nikom loptu ne da! Sve hoće sam da reši, pro(daji) ga bilo kome, ali iskreno!

gremlin

pre 6 godina

Momcima Vozdovca svaka čast igrali su fer i muški a NAŠIM U ODBRANI I GOLMANU NEK JE BOG NA POMOĆI...Mi ovakvi nismo ni za play off(naše lige)

Svaki Sajberovac ima za brata, Slavka Sajberovac hrvata

pre 6 godina

@toliko
Svi Zvezdini penali cisti? Meni je kao cist, posebno ostao onaj protiv Vose prosle godine

branko

pre 6 godina

čestitke Voždovcu od mene kao grobara...od srca...Jeste nam jedan gol poništen ali to ne menja stvari...Samo radi toga da konačno neko otera Cirkovica i Kljajica iz Partizana...ovaj Poraz VREDI...Jos jednom...cestitke...

bpcg

pre 6 godina

Voždovac je donio titulu Partizanu, šta su 3 boda da ih častimo za to. Mozda se neko i sjeti kad je Untrahašing ( nisam sigiran u pravo ime kluba) donio titulu Bajernu u zadnjem kolu. Bajern je to znao da cijeni i dao im ,u sledecoj sezoni,tri boda kuci. To je normalno ,kao i ovo noćas.

grobar kg

pre 6 godina

Je l vas sramota sad malo a?
Je l ste uplatili prelaz kad ste to znali?

A da pa vi navijate za zvezdu, ne znate vi za blam i sramotu.....

mile rizik

pre 6 godina

Cirkovica i Kljajica ako ne zamenimo nista od titule ove godine,a ni od Evrope.
(ni za palilulac, 09. avgust 2017 20:54)

Ako vas sudije i savez ne poguraju naravno da nece biti titule. Od Evrope svejedno nista.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

MOLE SE NAVIJAČI YSDP DA SAČUVAJU MALO SUZA ZA VEČERNJE SATE!! 

HVALA!
(Crvena Zvezda 1913, 09. avgust 2017 14:10)

DA NE BUDE POSLE -ŠTO NISI REKAO...

hmm....

pre 6 godina

malo sam gledao, od 60 ninuta..dva ofsajda su nam svirana od kojih je bar jedan nije bio sigurno ( Jankovic ) i sumnjiva ruka igraca Vozdovca. Zasluzio je Partizan bar nereseno, ali katastrofalna odbrana na celu sa gosom. Opet mu isao reflektor u oci kad je krenuo, bolje da brani samo na dnevnoj svetlosti. Katastrofa, Djukic nema pojma, bolje da smo limenog doveli za trenera, bar bi se derao pored terena, ovaj kao mudrac cuti.

Bocky

pre 6 godina

Dokle vise CIRKOVIC i KLJAJIC!?!?!? Sklanjaj ovog sa gola, Stevanovic brani bar 2x bolje-zasto nema mesta pored ove "trube"!? I ako vec necete da dovedete novo pojacanje u odbrani onda bar pustite nekog iz omladinske skole, ovaj Cirkovic realno nije ni u ofki da igra!

neutralni felsh

pre 6 godina

Msm da ce se sada obistiniti moje misljenje o treneru... svim sam srcem bio za njegovo angazovanje u klubu ali izgleda da sam se prevario.
Javicu cu se na kraju...
(ivicapk, 09. avgust 2017 19:49)


Eto vidite... zao mi je sto sam u pravu. najvece pojacanje za moj partizan bi bilo da je ostao celavi!!! Zao mi je sto sam u pravu...
(ivicapk, 9. avgust 2017 20:53)


treba igrati sa onim cime imas i cutati, makar dok utakmica traje! postali smo prvaci sveta u kritikovanju. smeta ti djukic posle 4 utakmice? poredis nikolicev partizan u jeku sezone sa djukicevim partizanom na pocetku sezone, pa gde to ima? pa sta i ako izgubi? gde pise da mora da se pobedi vozdovac? nisu naivna ekipa, isto ovako su zeznuli i zvezdu pre tri meseca. sa takvim navijacima mi je drago sto partizan igra pred praznim tribinama. bolje je za sve, pre svega za igrace. ponasate se kao da smo barselona, pa cak ni oni videli smo da ne mogu da zadrze sve ljude iz ekipe.

Osnovan u Zagrebu

pre 6 godina

Komentator place pola poluvremena zasto Djukic nista ne menja pa zasto nista ne menja....PA ZATO STO IM VRACATE ZA PROSLU SEZONU...ETO ZATO..USLUGA ZA USLUGU...VRLO PROSTO...
Videcete da se nikakva prasina oko ovog poraza nece podici,u Partizanu mislim...nece se zaliti na sudije ili tako nesto...prihvatice ovo i "okrenuti se narednom protivniku"...tipa takve izjave ce biti

Daniele

pre 6 godina

Cirkovic, Miletic, Jevtovic, Tawamba!
Zasto bismo igrali Ligu Evrope, nema potrebe. Sa tim kadrom mnogo ce nam zanimljivija biti borba za drugo mesto super lige sa Vosom, Cukom I Vozdovcem. Nema veze- napred Partizan!

Marko Niš

pre 6 godina

Stojković umesto Kljajića, Adamović ili Jovanović umesto Ćirkovića, Drinčić umesto Jevtovića. Volkov ili Lomić umesto Miletića. Umesto ovog Eteba može i Filip Marković i bez para duplo jači i svi su naši što je najbitnije!!!

CzBg89!

pre 6 godina

Hahahaha, pa sto trazite sad penale kad ste vi svi protiv tih penala? A da partizanovi penali su regularni.. sto se videlo posle prvog gola.. da nije penala ne bi dali gol nikad

smehoteka

pre 6 godina

Sad 1-3 a na prolece krece kukanje iz sve snage do iznemoglosti i ona cuvena parola - "Da li neko misli da Partizan sme da prestigne Crvenu zvezdu po broju titula?".

Borkes

pre 6 godina

Tako je to kad imamo slabiji tim nego prosle godine. Umesto Milenkovica-Cirkovic(ne treba komentarisati), umesto Leonarda(koji je ubedljivo bio nas najbolji igrac)-Suma. Plus Djukic nista ne menja. Neverovatno!

Ja

pre 6 godina

Zaslužena pobeda Voždovca večeras!Umor je izgleda učinio svoje,bili smo baš loši.Za upravu bi ovo trebala biti opomena,prodali smo Milenkovića i Leonarda a nismo našli zamene.

branko

pre 6 godina

Penaltizan traze u svakom trenutku...
(Reci, 09. avgust 2017 21:42)
Da budete samo JEDNOM ORIGINALNI u komentarima...ja bih vam kapu skinuo...Samo jednom

Nemac

pre 6 godina

Ovo sto igra partizan je jedno veliko nista.ima podosta limitiranih igraca.ja ne znam sta igra jeftovic.majke mi.ovaj miletic je preplasen.cirkovic covek ne zna lopte.i uvek fali pravovremeni pas.jankovic nervira sa tim centarsutevima.pa ljudi moji pre centarsuta se pogleda gde i proba se da pogodis tu tacku..i igra glavom pozadi..pa nisam video da neko gore igra glavom od igraca partizana.ljudi uozbiljite se fudbal je isto misaona igra..ili batalite ono sto ne znate..nemate vi sanse protiv madjara.

Mrki

pre 6 godina

Evo ljudi,nebitno dal se radi o Partizanu ili Zvezdi,sada možete videti kako se to radi,Voždovac je Zvezdi otkinuo da bude prvak,i super da je tako,jer nije ni zaslužila,ali to su ti dogovori (ako im uzmete vratićemo vam sledeće sezone tri boda) i toga ima na pretek,samo što smo mi budale pa to ne vidimo!!!

Ralle profesionale

pre 6 godina

Ne znam ko gura ovog momka Kljajica, al dajte ljudi stvarno nema smisla, pa nije mu tetka kupila Partizan da se zeza, a da m8 moramo to sve da trpimo. U eri surove konkurencije on dobio da se uci da brani i kiksa, i nama kida zivce...imate Teleoptik pa ga tamo posaljite nek se tamo kali a ne ovde. I dajte ko vrsi tu selekciju golmana, ima li ikakve odgovornosti u ovom klubu.

zinzibar

pre 6 godina

Nagradno pitanje u vezi ovog ofsajda sto je sudija svirao Partizanu: Da li bi komentator da je ista situacija bila ali samo za Vozdovac rekao odma kao sad 'ovo je greska sudije, nije bio ofsajd' ? Ili bi rekao 'mali ofsajd, treba sacekati analizu' ??? Sramota koja objektivnost....

Najrealnije

pre 6 godina

Najsmešniji penal u istoriji JSL. Ovaj čisto loptu izbio a igrač partizana kao najgori glumac se baca u prazno a sudija daje penal?? Gde ste sad mediji??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizan sramota Srbije, 9. avgust 2017 20:26)

Nije najsmesniji,ima jedan jos smesniji i bas cudno,ponovo za penaltizan,tj.partizan.Protiv Novog Pazara,isto na pasnjaku,pre 3-4 godine kad lopta pogadja u ledja igraca Pazaraca a sudija pokazuje pravo na penal,bez ikakvog oklevanja.Castio ih je jos jedan gol na toj utakmici kad je Luka skocio na glavu protivniku pa dao gol za pobedu.Ali,kako sve tako nesto za partizan...

veliki strumf

pre 6 godina

Naslov Vozdovac odoleva!? A Partizan ne da ne moze da sutne, nego ni do 16 ne dolazi! Odoleva Partizan jer Vozdovac napada i sutira.

Sasa

pre 6 godina

Penaltizan !!! Kakav ocaj od igre, sudjenja,komentatora...Samo je jadni, ubogi i nepravedno muceni PENALTIZAN zajedno sa Vucelom, Vazurom i Djukom vecan i pravedno nepobediv! Vi zasluzujete da se valjate u Terzinom blatu...

Nevidljivi Youtuber

pre 6 godina

Partizan - Vozdovac 1:2 |09.08.2017. Sporan momenat-Da li je Jankovic bio u ofsajdu?

https://www.youtube.com/watch?v=M4H3y8_b3fs&feature=youtu.be

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

E sad ko je pametan, trk u kladionicu jer zna se ko ovo mora da dobije ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. avgust 2017 20:44)

Ili on-line,2.30 kec....

Blue Moon 429

pre 6 godina

Očajna partija, opet sami sebi dajemo golove, prvo Ćirković, pa Kljajić i onda za kraj Miletić. Koliko puta Kljajić treba da kiksne, Ćirković takodje, Miletić da bi se nešto promenilo?

Sloba

pre 6 godina

Ako Zvezda sutra pobedi narikace ce da krenu sa uobicajenim Premijerova liga, namesteno itd.Eti ni penal vam nije pomogao.I vec treca utakmica Suma(dinac) pokazao da je cirkuzant.Slovaci trljaju ruke

joki

pre 6 godina

vi sto tvrdite da ce biti iz 2-1.pa sto niste igrali.
evo i sad ima uzivo na kec 2.30 kvota.pa izvolite.
eto ja necu,
dosta vise teorija zavere,

Александар

pre 6 godina

Da li ce nas dragi i nadasve objektivni B92 i u slucaju Partizana imati rubriku "Da li je Vozdovac ostecen ..."? Ili je to rezervisano samo za Zvezdine utakmice?
(Davor, 09. avgust 2017 20:22)

Није оштећен и неће бити. Поштено смо им се реванширали што су вам отели титулу, а мало и да "успавмо" Видеотон. Може нам се. :-)

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Najsmešniji penal u istoriji JSL. Ovaj čisto loptu izbio a igrač partizana kao najgori glumac se baca u prazno a sudija daje penal?? Gde ste sad mediji??

samo jednu struju gorim

pre 6 godina

Jel to onaj isti Kljajic iz Pireja "koji bi jos 100 puta u istoj situaciji uhvatio loptu"? :D Ko sve brani danas,pa sklanjaj ,decko veze nema...

djura

pre 6 godina

U plej ofu se igra po jedna utakmica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 9. avgust 2017 19:27)

sistem takmicenja je debilan

CZ 91

pre 6 godina

Dobar je ovaj Suma bas je kreativan igrac ali za Cirkus, platite 1,6 mil igraca koj ne moze ni jedan sprint da napravi covek se vuce po terenu kad dobije loptu izigrava Ronaldinja ali sve u mestu radi covek igra za sebe

djuka_pg

pre 6 godina

Penal za Partizan! Janković je prevario Ivkovića na ulazu u kazneni prostor, "skolonio" je loptu, a štoper Voždovca ga je oborio u pokušaju da ga spreči da mu pobegne.

Objektivno napisano, nema sto vise da se kaze.

Toliko

pre 6 godina

Jeste Zvezda nikad nije dala gol iz penala
(Grobari do kraja, 9. avgust 2017 20:30)

Jeste dala ali to su sve bili postojeci penali a ovo je sprdnja sa fudbalom i sportom,svirati ovakav penal za nekoga i gle cuda,uvek se za partizan sude takvi.

Davor

pre 6 godina

Da li ce nas dragi i nadasve objektivni B92 i u slucaju Partizana imati rubriku "Da li je Vozdovac ostecen ..."? Ili je to rezervisano samo za Zvezdine utakmice?

ivicapk

pre 6 godina

Msm da ce se sada obistiniti moje misljenje o treneru... svim sam srcem bio za njegovo angazovanje u klubu ali izgleda da sam se prevario. 
Javicu cu se na kraju...
(ivicapk, 09. avgust 2017 19:49)


Eto vidite... zao mi je sto sam u pravu. najvece pojacanje za moj partizan bi bilo da je ostao celavi!!! Zao mi je sto sam u pravu...

Sofronije

pre 6 godina

Penal je bio čist kao suza, je l' da? Za Zvezdu protiv Čuke je u najmanju ruku sumnjiv, a ovo... ovo je klasičan penal. Odbrambeni igrač Voždovca se drznuo da pogleda Marka Ronalda Jankovića. No, sve je to u redu. Penal na početku utakmice i it dva u jedan... mora nekako da se otplati kazna UEFA. Prepošteni Partizan kreće u pohod na novu titulu!

crni bombarder

pre 6 godina

Kakav penal? Partizanovci nepotrebno je da se sviraju presmesni penali za vas, na kraju vam to stvara iskrivljenu sliku kako ste jaki i onda vas to kosta u Evropi.

Malo realnosti nije na odmet!

pre 6 godina

Uđem da vidim komentare o našoj odbrani( tipa da li neko dolazi umesto ova dva) a od ovih iskompleksiranih ne mogu ništa da vidim. Ako je b92 crno beli šta tražite u ovolikom broju ovde???

Ljubisa livac

pre 6 godina

I nastavlja se tradicija iz prosle sezone. Svako neparno kolo penal za Partizan, svako neparno crveni za protivnika. Kad su sudije dobre volje i jedno i drugo. Brojite sad silne penale od pocetka do kraja sezone.

Mudri

pre 6 godina

Epski spektakl. Vozdovac uzima
(Mudri, 09. avgust 2017 19:43)

Šta ste mi lupali minuse!? Zla kob Vozdovca (zvuci ko mesto iz Transilvanije) ce da zagorca crnu sudbinu!

krkela

pre 6 godina

Ja mislim da ne postoji gori komentator na celom svetu od ovog lika sa arenesport sto vodi emisiju i prenosi ovu utakmicu. Covek apsolutno ne zna nista o fudbalu pa cak ni pravila najosnovnija ona. Svaki put kad mu je gost neko uvek se svadja sa njim, pricao je protiv Zvezde i kad je za klasu bila bolja od Partizana pre 2 godine, a opste je poznato da komentator treba da bude neutralan na profesionalnom nivou, evo sad Vozdovac kad je dao gol za 1-2 lik se iznerviro....sraman skroz

Vitez Koja

pre 6 godina

Stolica je bio kandidat za trenera i pre, ali definitivno će biti trener Partizana jednog dana.
Đukićeva teorija "važno je da vreme prolazi " ne prolazi u srpskom fudbalu. Kako god da se završi današnja utakmica, Stolica ima lepu trenersku budućnost.

Amaterasu

pre 6 godina

Kad partizan kreće da igra prvenstvene mečeve ? Ovo je 4. kolo i četvrta sklanjalica u nizu ... (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. avgust 2017 19:30)

Odmah posle tzv derbija...

Madjo

pre 6 godina

Eto kakva je odbrana Partizana. Ubiće ih Videoton. I Olimpijakos je bio gori tim, pa je prošao. Partizan u odbrani ima nesposobne fudbalere. Ima tu i Đukine zasluge. Nijedan tim koji je vodio nije bio čvrst u odbrani. Nijedan!

belgrado

pre 6 godina

posle vasih 70 nepostojecih penala,moze i nama 1 sumljivi :d

nego nesto bitnije,
djukicu odmah da si poslao cirkovica i kljajica u teleoptik!!!
ne treba ni opremu da razduzuju!!!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Dobar je ovaj Suma bas je kreativan igrac ali za Cirkus, platite 1,6 mil igraca koj ne moze ni jedan sprint da napravi covek se vuce po terenu kad dobije loptu izigrava Ronaldinja ali sve u mestu radi covek igra za sebe
(CZ 91, 09. avgust 2017 20:49)

Da je bolji više bi vredeo i bio ko zna gde...

General D V

pre 6 godina

Zahvaliti se kljajicu i cirkovicu obavezno a moze pojacanje i na levom beku umesto miletica. Smesno je gledati da cirkovic igra stopera a jos jadnije da kljajic brani. Uzas

Istina

pre 6 godina

Kada sudija casti u samom pocetku i dosudi i vise nego nepostojeci penal,sta dalje reci.Od ovog dalje nema,staviti tacku na fudbal i prekinuti prvenstvo jer ovo ne bi sudili ni Vucela,Vazura i Ilijev,da su bili sudije.Izgleda da ponovo steluju za kladionice i da ce Vozdovac sam sebi dati nekoliko golova u drugom delu ali ako slucajno to ne urade zbog sramote,tu je sudija da svira jos neki penal i iskljuci jednog ili dva igraca Vozdovca.Vidi se da jedva ceka.

BMX

pre 6 godina

Da li ce nas dragi i nadasve objektivni B92 i u slucaju Partizana imati rubriku "Da li je Vozdovac ostecen ..."? Ili je to rezervisano samo za Zvezdine utakmice?
(Davor, 09. avgust 2017 20:22)

Bravo Davore da ne bude da nas samo nekolicina misli da je B92 sport crno beo...barem je tako vec neko vreme ?

Zamenik pomocnika

pre 6 godina

Kad partizan kreće da igra prvenstvene mečeve ? Ovo je 4. kolo i četvrta sklanjalica u nizu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. avgust 2017 19:30)

Jadna predobra i prepostena Zvezda... Koliko su bolji pokazali su u derbijima, ali staces kad Partizan namesta.

fontana drcl

pre 6 godina

Kakvi su sve penali zvezdi svirani (na kraju krajeva i ovaj protiv čuke) OVO JE PENAL I CRVENI! Samo nek se ne javljaju ovi prekoputa....

del

pre 6 godina

Nista ne brinite Partizan preokrece , kao i 2x za redom protiv istog protivnika... Smejurija.
(ehhh, 09. avgust 2017 20:46)

Samo je na Rajku iz 2 u 2. Nije mi jasno, zašto nam se sklanjate?

bgd

pre 6 godina

gledam utakmicu i NEVERUUUJEEEM...SVAKI POKUSAJ IGRACA VOZDOVCA DA ODUZME LOPTU PARTIZANOVOM IGRACU..SVIRA SE KAO FAUL..SVAKA ODUZETA LOPTA FAUL....NEVEROVATNOOOO KAKAV FUDBAL I KAKVA TUGA OD SUDJENJA..ZA OVO BI TREBALO U ZATVOR DA IDU SUDIJE..

POPA

pre 6 godina

Poslije koliko utakmica i prelaza iz 1-2 i 2-1 ce ovo postati sumljivo nadleznima u FSS ? Mislim poluvreme je tek ali znamo kako ce se zavrsiti

Istina

pre 6 godina

Istorijska sansa brzo svi da uplatite iz 2 u 1... to je postala tradicija. jer 2x za redom isti protivnici su isto odigrali...sramotno

Matori

pre 6 godina

Istorijska sansa brzo svi da uplatite iz 2 u 1... to je postala tradicija. jer 2x za redom isti protivnici su isto odigrali...sramotno

zoran

pre 6 godina

Stolica drzi cas fudbala nabedjenom treneru Djukicu. Doduse to nije tesko akda u timu imas Miletica, Jevtovica, Kosovica, Kljajica, Jankovica...

Panticu mu sedi na klupi, a Kosovic i Jevtovic igraju..??!! Koliko anti-terner trebas biti pa da to uradis...da ne pricamo Miletic u igri a Elmonir na klupi...

gerasimm

pre 6 godina

Kljajic je zavrsio sa Partizanom. Dva kiksa u 10 dana je previse. Svim silama da se dovede Stojkovic, pola miliona po sezoni da se plati koliko i trazi i to je to. Cirkovic je igrac za 3 ligu. Djukic koji je upropastio Valensiju bolje da ide sam.

analiticar_amater

pre 6 godina

Prvo ovo nije sklanjalica, cini mi se da se Vozdovac bori bas kao sto se borio i protiv nas prosle godine. Drugo, necu nista da pricam za penal, i Zvezda i Partizan imaju protekciju i svira im se sta se drugim ekipama ne bi sviralo. Ali partizanovci, spustite se malo na zemlju i prestanite toliko da kukate. I vi cesto imate sudije na svojoj strani. U prvenstvu obarate rekorde po broju utakmica bez poraza a u Evropi vas prosecna i neuigrana evropska ekipa rutinski napuni i izbaci. Bolje se skoncentrisite na samu igru, na sam sport.

Rajko

pre 6 godina

Rekao sam to ,Partizan bez Leonarda prosječna ekipa..Zvezda ima igru trenutno i dobro je sto je derbi uskoro jer ovakav Partizan nema sta traziti u derbiju..ovdje nista novo ako bude preokret,ne bi bio prvi put..nego peti-šesti..

akcidroni

pre 6 godina

Kao golmanu mi jako smeta ova recenica "Tavamba promasio sa 5 metara." Nista on nije promasio, nego je golman Vozdovca Popovic sjajno odbranio. Inace, uz Borjana mozda i najboljo golman u ligi, dokazao to i protiv Zvezde kada nam je doneo titulu sa nekoliko spektakularnih odbrana... voleo bih da ga vidim u Partizanu sto pre, ionako nemamo golmana.

TMM

pre 6 godina

Partizan hitno da dovede Vanju Markovića, igrao je godinama u Poljskoj a sada je slobodan igrač. Igra zadnjeg veznog, odličan pregled igre, zna da krene napred, mogli bismo odlično kasnije da zaradimo na njemu.

RokiMD

pre 6 godina

Ne trebaju nam ovakvi penali. Pa valjda možemo da ih pobedimo i bez toga. Ali, karma nam vraća kroz Ćirkovića. Sudije nam čine medveđu uslugu, kako nama tako i komšijama. Sve se vidi u evropskim utakmicama. I onda se kao, svake godina iznova, nešto čude kada poispadaju u sezoni kupanja.

Donatino

pre 6 godina

Dok god je ovakvih penala srpski klubovi ce biti daleko od Evrope. Isto vazi i za crveno bele komsije i za ostale klubove u ovoj smesnoj ligi.

realan19991

pre 6 godina

Djurdjevic daje gol, jer dolaze iz Pireja da ga gledaju pa ce odbrana Vozdovca morati malo da popusti da se digne cena. Verujem da ce imati lep docek od strane GATE 7...

elcobrino

pre 6 godina

penal ni blizu...ali ni blizu...kao partizanovac pisem.cirkovic ocajan,mada sam ja jedan od retkih koji ga je branio i mislio da ce ponoviti partije kao protiv totenhema

Ljubo Saruman

pre 6 godina

Kada sudija ne svira ovako sramotan penal protiv Olimpijakosa, a nije da igraci Partizana nisu pokusavali, onda imamo naslove tipa "Da li je sudija taj i taj ostetio Partizan?", kakva beda od lige ifudbala.

Мортадела,ваздуплохов,синеопсис

pre 6 godina

Ako Ćirkovića i Kljajića ne otera Đukić na klupu ugasili smo.Mogu se porediti sa Goranom Obradovićem najgorim igračem Fk Partizan ikada.

CILE

pre 6 godina

Sta jos treba da se desi pa da Klajia i cirkovica sklone iz prve postave. Sve golove sto smo primili i ispali od olimpijakosa njihova je gresja, Djukicu imas li oci aman vise.....

Sima

pre 6 godina

Koliko je ovo ozbiljna utakmica govori cinjenica da igraci Vpzdovca uopste nisu bili u karantinu. Vecinja nih je juce da kasnih sati cugala u jednom beogradskom lokalu.

veliki strumf

pre 6 godina

Liga bez briga. Padnes u 16 bez ikakvog kontakta i sudija ti lepo dosudi penal. Kokeza Super Liga na delu, pred milionskim auditorijumom. A jos te ovaj sa Arene pravi budalom iako se vidi da kontakta uopste nema. Naravno, u Evropi se za ovako nesto dobije vise nego zasluzeni zuti, a u Srbiji penal.

Osnovan u Zagrebu

pre 6 godina

Hahahah...kakav penal...kakvo padanje brate....hahah...i vi kukate za penalima koji se sviraju drugim klubovima....e zato je sad odmah stigla karma...
Smesni ste za medalju

ivicapk

pre 6 godina

Msm da ce se sada obistiniti moje misljenje o treneru... svim sam srcem bio za njegovo angazovanje u klubu ali izgleda da sam se prevario.
Javicu cu se na kraju...

Davor

pre 6 godina

Da li ce nas dragi i nadasve objektivni B92 i u slucaju Partizana imati rubriku "Da li je Vozdovac ostecen ..."? Ili je to rezervisano samo za Zvezdine utakmice?

Posmatrač

pre 6 godina

Poštovani, smatram da je naslov neprimeren! Zašto "Bruka..."? Zašto ne: Svaka čast Voždovcu! Mislim da je veoma važno da Partizan i Zvezda dobiju ozbiljne konkurente, jer je to jedini način da se kvalitet fudbala podigne i privuče pravi kapital, sponzore i publiku! Niko neće da ulaže u ovaj kvalitet fudbala i u ligu gde se šampion zna unapred. Organizacija Voždovca, Čukaričkog i još nekih klubova je daleko ispred Partizana i Zvezde i to se u nekom trenutku mora materijalizovati ovakvim rezultatom! Bravo za sve klubove koji pobede Zvezdu i Partizan u domaćoj ligi, napred Zvezda i Partizan u Evropi, trebaju nam bodovi! Novinari, promenite pristup i od senzacionalistickih i negativnih naslova predjite na optimistične i pohvalne. Ne trujte nove generacije koje ne znaju kako je nekada izgledao pravi fudbal u Srbiji.

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Najsmešniji penal u istoriji JSL. Ovaj čisto loptu izbio a igrač partizana kao najgori glumac se baca u prazno a sudija daje penal?? Gde ste sad mediji??

slobinator

pre 6 godina

Uzeo sam arena paket jer volim sport,fudbal i košarku posebno.smatram da sam za novac koji dajem zaslužio da budem objektivno informisan,međutim reporter koji prenosi Partizanove uutakmice čini to na sramotan način očigledno navijajući za crno-bele i to čini godinama.poslednji je primer meč protiv Voždovca gde onaj smešni penal za Partizan proglašava ispravnim jer je kaže igrač Voždovca 'postavio nogu',a ne kaže da se fudbaler Partizana sam bacio kroz vazduh.Za očite ofsajde Đurđevića kaže da su na granici i nervira se prilikom svakog Partizanovog promašaja.Gledajte malo i slušajte doajene našeg novinarstva i učite od Marka Markovića,Jordana Ivanovića ili Vladanka Stojakovića.i oni su sigurno navijali za neki klub,ali iz njihovog komentara niste mogli da zaključite za koji.malo profesionalizma nije na odmet.ne može baš svako biti sportski komentator

elcobrino

pre 6 godina

penal ni blizu...ali ni blizu...kao partizanovac pisem.cirkovic ocajan,mada sam ja jedan od retkih koji ga je branio i mislio da ce ponoviti partije kao protiv totenhema

BBRS

pre 6 godina

Drago mi je sto vecina mojih grobara kaze da nije bio penal za nas!to puno govori o nama!NISMO ISTI.cestitke vozdovcu i nasem bratu Stolici!
(Muftija delija, 09. avgust 2017 23:38)

Taman posla da smo isti, ma glupo i porediti šampiona evrope sa nekim JSL klubom.

djuka_pg

pre 6 godina

Penal za Partizan! Janković je prevario Ivkovića na ulazu u kazneni prostor, "skolonio" je loptu, a štoper Voždovca ga je oborio u pokušaju da ga spreči da mu pobegne.

Objektivno napisano, nema sto vise da se kaze.

Konstatacija

pre 6 godina

Komentator sa Arene,kadar nevera,samo sto ne zaplace,od sutra na bolovanje.Kaze,mozda je trebao Suma da padne,mozda je sudija mogao da dosudi jos jedan penal za partizan,pa ponovo...covek bi ladno svirao i 5 penala za svoje,iako nemaju veze sa vezom,pa mu je i jedan ofsajd nepostojeci.Ovo je vrh,nema dalje,ovakav navijacki obojen komentator se jos nije pojavio na nasim tv,pa za njega su Denda i Strajnic male mace.

Ljubo Saruman

pre 6 godina

Kada sudija ne svira ovako sramotan penal protiv Olimpijakosa, a nije da igraci Partizana nisu pokusavali, onda imamo naslove tipa "Da li je sudija taj i taj ostetio Partizan?", kakva beda od lige ifudbala.

BMX

pre 6 godina

Da li ce nas dragi i nadasve objektivni B92 i u slucaju Partizana imati rubriku "Da li je Vozdovac ostecen ..."? Ili je to rezervisano samo za Zvezdine utakmice?
(Davor, 09. avgust 2017 20:22)

Bravo Davore da ne bude da nas samo nekolicina misli da je B92 sport crno beo...barem je tako vec neko vreme ?

sandolin

pre 6 godina

Ne znam, ima ovde i normalnih a i onih drugih. po komentarima se moze videti da se dve strane (zvezda i partizan) mrze tj. navijaci. pa ljudi da li je moguce da se zbog toga mrzite, ubijate i sta vec sve. ionako nas je malo ostalo jos nam fali da se sami ubijamo. zelim i partizanu i zvezdi evropu. ajmo braco srbi, samo sloga

RokiMD

pre 6 godina

Ne trebaju nam ovakvi penali. Pa valjda možemo da ih pobedimo i bez toga. Ali, karma nam vraća kroz Ćirkovića. Sudije nam čine medveđu uslugu, kako nama tako i komšijama. Sve se vidi u evropskim utakmicama. I onda se kao, svake godina iznova, nešto čude kada poispadaju u sezoni kupanja.

Realnost

pre 6 godina

Toliko o tome da ce Stolica da pusti Partizan. Ljudi, shvatite, prosle godine je Partizan pobedjivao Vozdovac i sve ostale jer je imao majstora Leonarda koji je pravio razliku i Blekija Milenkovica koji je bio stub odbrane, odatle i dobri rezultati, uz naravno Djuku golgetera! Ovaj tim sada je uzevsi to u obzir 70% slabiji, a price uprave da su sacuvali tim su sarene laze, pa samo je Leonardo bio pola tima!

keva

pre 6 godina

Verovatno se vecina nece sloziti sa mnom,ali kad uporedis igru zvezde i partizana trenutno,zvezda je za klasu iznad. Moje skromno misljenje...

insajder provajder

pre 6 godina

Jel nam se sklonio vozdovac?!
Elem,potpuno zasluzena pobeda vozd.,penal nije trebao da nam svira,ponisten nam je gol al to nema veze posto je jasno kao dan da se titula prepusta czv!Dokaz za to je zarada 12,3 me od transfera,prodato sve sto vredi,samo na jedno mesto je dovedena zamena!!golman i odbrana ne postoje to znamo od kad,u LE ne ulazimo verovatno,i da udjemo nemamo sa cim da igramo.i na kraju,kako sezona odmice,umesto da igramo sve uigranije i.tecnije,mi igramo sve lose.kasno se ili nikako vuku potezi.
(Muftija delija, 09. avgust 2017 22:10)

Već počinjete sa spinovanjem da Zvezda mora da bude prva tra la la bla bla kao i svake sezone pa app.
Ko vas ne zna... :-)

Giocatore

pre 6 godina

bruka je zbog nacina primanja golova i to istih likova vec ko zna koji put, bruka je to sto su Cirkovic i Kljajic za Zonsku ligu, to je bruka, nije bruka sto je Vozdovac dobio 3:1, jer niti je Vozdovac toliko slab niti je Partizan toliko jak da bi postojala razlika u klasi

neutralni felsh

pre 6 godina

izvinite, ali zasto se partizan obrukao? zasto potcenjivanje pobednika. vozdovac je odlicna ekipa, sad se vidi da ono protiv zvezde nije bila slucajnost. inace trener im je odlican i skroz je faca, imao je maksimalno korektnu izjavu posle utakmice, odavno nisam cuo bolju. prenesite je, bilo bi dobro da ljudi cuju, umesto da dizemo strasti kao da je neko silno cudo pobediti partizan ili zvezdu, ko da ih ne znamo?
ovakve utakmice su dobre. i za partizan, da se malo trgnu, bili su malo previse uzleteli posle 2:2 u pireju, treba im ovako nesto, da ih ohladi i ubaci u oprez pred videoton. ko hoce da se kladi da ce pragmaticni nikolic da postavi igru slicno kao vozdovac? :)

miško

pre 6 godina

Analiza Partizanovog tima.Kljajić nije golman za prvoligaški klub.Vulićević i Miletić. nikakvi,pravoliniski igrači bez kreacije,Ostojić solidan nema s' kim da igra,ova deca oko njega sve prosečna. Navala i Bože pomozi.Prosečan prvoligaški tim.Bez Mažića i kompanije ne može nikoga da pobedi.Vuletiću saopštenje.

hm

pre 6 godina

Iliev odlazi i vodi sa sobom Vazuru, ej čovek kaže kako neće da gomila igrače a samo 2 štopera imaju, hvali se Tavambom a on em spor em ne trči, Suma promašaj, posle ispadanja iz Evrope ide i Đurđević i naravno sledi grčevita borba za drugo mesto.

veliki strumf

pre 6 godina

Naslov Vozdovac odoleva!? A Partizan ne da ne moze da sutne, nego ni do 16 ne dolazi! Odoleva Partizan jer Vozdovac napada i sutira.

KV

pre 6 godina

Partizanovac sam, da ne bude zabune.
Ali, zašto takav naslov: "Bruka Partizana"?
Pa ne treba nam liga u kojoj će jedan, dva, tri ili više timova samo pobeđivati a ostali gubiti od njih.
I kada neko izgubi, napravi se senzacija od toga, pa bombastični naslovi... Dižu se tenzije za kojima stvarno nema potrebe.
Ista priča i za ovog Sumu. Čovek potpiše Ugovor, pošteno se mastilo i ne osuši a odmah naslovi u novinama tipa najskuplji a nije u protokolu za utakmicu ili nije fizički spreman ili sada "šutira nebu pod oblake".
Ne razumem, momku se ne daje ni promil šanse da nešto uradi već se stvara kontra efekat i vrši strahoviti pritisak kako na njega, tako na trenera, upravu pa na kraju krajeva i na navijače.
A sve zarad čitanosti i zbog vas novinara.

bpcg

pre 6 godina

Voždovac je donio titulu Partizanu, šta su 3 boda da ih častimo za to. Mozda se neko i sjeti kad je Untrahašing ( nisam sigiran u pravo ime kluba) donio titulu Bajernu u zadnjem kolu. Bajern je to znao da cijeni i dao im ,u sledecoj sezoni,tri boda kuci. To je normalno ,kao i ovo noćas.

miki

pre 6 godina

Bilo bi bolje da je umesto Sume kao nekog velikog pojacanja, partizan taj novac preusmjerio na Marka Nikolica, to bi nam bilo najvece pojacanje, Djukic, vreme ce pokazati, jedan veliki promasaj, sto je dokazao radom i u Spaniji, znamo sta je uradio od Valensije, pa i sve kasnije, bojim se da je ovo pocetak agonije partizana ove sezone!!!

krajisnik

pre 6 godina

ali tolike pare za Sumu?
Kao što je Zvezda sa grofom drugu sezonu igrala loše, tako i vi sa Djukom sad.
Drugo ovaj vaš tim je realno katastrofa. Sve ste pare stavili na Sumu, a on zakazao.Jednostavno nije taj kalibar

terminator2209

pre 6 godina

sad je odmah titula prepustena Zvezdi... znaci smehoteka... tako ste kukali i prosle godine.. a na karaju satro regularno!?? sramota... izgubili ste i tisina..

Delija19832110

pre 6 godina

Partizanov penal je diskutabilan.Jeste bilo kontakta ali onakav pad partizanovog igraca zasluzuje zuti karton za simuliranje.Da je pao "prirodno" posle kontakta cist penal a ovako za ono bacanje kao u bazen u najmanju ruku zasluzuje opomenu..

lecimpurgere@yuhoo.com

pre 6 godina

Partizani dali gol iz nepostojećeg penala. Ipak, nije Partizan tako loše odigrao, a igraće oni bolje od ovoga, pogotovo kad se kompletiraju. Ali, svaka čast igračima i treneru Voždovca, odlična utakmica. Kad bi više klubova tako igralo protiv Zvezde i Partizana i kad bi bilo pošteno suđenje, imali bismo mnogo ozbiljniju ligu.

Knez

pre 6 godina

A što večiti moraju da dobijaju sve? Ako je Voždovac bolji na terenu tog dana, pa red je valjda i da dobije? Kao što su dobili Zvezdu prošle sezone, titulu skinuli, bili bolji, šta sad?

miško

pre 6 godina

Partizan bi sa ovakvom igrom protiv Mačve ubedljivo pobedio.Bez kralja ne valja.Valjda su igrači očekivali da će fudbaleri Voždovca igrati kao kao fudbaleri Mačve.

zinzibar

pre 6 godina

Nagradno pitanje u vezi ovog ofsajda sto je sudija svirao Partizanu: Da li bi komentator da je ista situacija bila ali samo za Vozdovac rekao odma kao sad 'ovo je greska sudije, nije bio ofsajd' ? Ili bi rekao 'mali ofsajd, treba sacekati analizu' ??? Sramota koja objektivnost....

Grobar

pre 6 godina

Kakvi ste smaraci i jedni i drugi. Kazite lepo da je Vozdovac odigrao perfektno utakmicu, iskoristio sve slabosti Partizana i zasluzeno pobedio! Svaka cast!

Runner

pre 6 godina

Уместо да су по одласку Марка Николића одмах ангажовали Илију Столицу за тренера ФК Партизан они за дебеле паре доводе Ђукића који не види, оно што задњи фудбалски аналфабет види, да Ћирковић и Кљајић нису квалитет за иоле озбиљан тим. Шта ће нам голман који на свакој другој утакмци прими пацерски гол и штопер који не може да затвори своју страну јер нема ни брзину ни скок. С њима двојицом у тиму не да нећемо проћи Видеотон него ћемо бити обична канта за набијање гол разлике.

D.S.

pre 6 godina

Ostavljam ovog puta sprdanje Partizana po strani i hvalim onog momka za 3-1, ne znam da li ga ..... ili je tako hteo, kakva tehnika, Ronaldovski(zuba naravno) prebacio na drugu nogu onda je izrolao Anrijevski i onda bomba, svaka cast!

Igor

pre 6 godina

Partizan nema nikakvu taktiku osim da se baci čim uđe u šesnaesterac i traži penal, što će u JSL možda i dobiti jer drži sudijsku komisiju, ali u Evropi neće i to se videlo protiv Olimpijakosa, gde ih je sudija oladio za takve pokušaje.

saco403

pre 6 godina

koliko ovo kod nas jadno izgleda izgubi partizan ili zvezda svi u cudu ( pogotovo novine portali ) pa ljudi I vozdovac je nas I svi iz lige su nasi a ne koda su izguili od nekoga iz evrope
treba liga od dva kluba I samo da se igra derbi jel je to nase ovo ostalo izgleda da nije bruka

Nista o Nicemu

pre 6 godina

Djurdjevic u ofsajdu ko vrata, sudija mu svira, on mu psuje familiju. Momku treba zalepiti kaznu od mec, dva. Svaka psovka zuti karton, pa da vidis kako ce da se smiri. Previse tolerisu drzavnom projektu. Inace, penal moze da se sudi, a i ne mora. Slicno kao protiv Olimpijakosa, ali ovde ste zasticeni kao pande, i sviraju vam sve bez trenutka razmisljanja.

Sergio

pre 6 godina

Hajdemo sad Ivice, ono sto svi znaju...
Treba nam golman, bar jedan štoper, zamena za Leonarda i jedan napadač (ako ode Đurđević dva).
Ne mogu da verujem da smo ispustili Borjana pre dve godine, mi doveli Šaranova.
Sreća pa Miletić može da igra beka, ovaj Vulićević ako me "namesti" ihrača na lakat odmah, pretrči ga ko hoće.
Hajde, vi bi to trebalo da znate bolje od mene, radite nešto.
Đukića neću da komentarišem, to smo apsolvirali pre 10 godina.

veliki strumf

pre 6 godina

Liga bez briga. Padnes u 16 bez ikakvog kontakta i sudija ti lepo dosudi penal. Kokeza Super Liga na delu, pred milionskim auditorijumom. A jos te ovaj sa Arene pravi budalom iako se vidi da kontakta uopste nema. Naravno, u Evropi se za ovako nesto dobije vise nego zasluzeni zuti, a u Srbiji penal.

Mafijaska pudlica!

pre 6 godina

Hvala "zmajevi" !
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (VEČITI DELIJA, 9. avgust 2017 23:40)
Hvala"zmajevi" na proslogodisnjoj tituli.iskreno!!!!!

Stojko

pre 6 godina

Recimo da bih i mogao da svarim izmišljni penal, izmišljaju se penali i Zvezdi pa što ne bi i nama. Ono što ne mogu da razumem jeste orkestrirani pokušaj da se utiče na sudiju, u par spornih ali i nespornih situacija po pet-šest naših igrača istovremeno diže ruke i traži penal kao da je penal jedini način da se postigne gol. Igraj bre, bori se, ne čekaj milostinju! Jadni smo u odbrani, bili smo i prošle godine ali to nije dolazilo do izraza zboj gromovitog napada, Leo je bio pola tima i tek će da se vidi. Suma je mačak u zavezanoj vreći, Leo je bio poznat mačak, trebalo mu je dati i tri miliona jer s njim i bez njega mi jednostavno nismo isti. E, da...uprava napolje.

dejan petrovic

pre 6 godina

Navijac sam Zvedanesterca kako moj klub nazivaju itd... Vozdovac-opasna ekipa sa motivom vise kada igra protiv velikih. E sad ovaj penal-ne verejum da bi i sam Vucelic sudio-igrac Vozdovca izbio loptu a ovaj naleteo i pao. Za svojih blizu 40 godina nisam video ovakav penal a da zbori o njemu. Pozdrav od navijaca "zasticenog" kluba

Bolje sapunica nego horor

pre 6 godina

Pravićemo mi Leonarda od blata. Sada se vidi, koliko su svi ostali, počevši od Đurđevića bezopasni kada Lea nema tu da unese pometnju i paniku u protivničke redove. Da ne govorim o relizaciji polušansi i slobodnih udaraca.

Ja

pre 6 godina

Ne treba se praviti drama od ovog poraza,Voždovac je zasluženo pobedio i nama ukazao na neke nedostatke.Treba uzeti u obzir da je početak prvenstava,sve se da nadoknaditi.Ekipa razumljivo pala od napornog rasporeda.Isto tako nebi trebali nipodaštavati igru Voždovca koji je odlično otvorio prvenstvo i večeras se pokazao kao dobra ekipa.Bilo bi dobro za naš napaćeni fudbal kada bi bilo više ovakvih utakmica i kad nebi bilo čudo ili bruka kad Partizan ili Zvezda izgube od tima sa vrha ili sredine tabele.

Sloba

pre 6 godina

Kada bi Vozdovac, Spartak, Cuka, Vojvodina do kraja prvenstva i jos neko imali snage, znanja nase prvenstvo bi bilo jako da do poslednja dva kola tri cetiri ekipe imaju sanse za titulu.

Max

pre 6 godina

@Mirko
Opet ste poceli. Garantujem da ce "godine bez penala" biti velika tema pred derbi.
Kada je poslednji put sviran penal za Arsenal protiv MU?
Arsen Venger to nikada nije pomenuo, niko iz Arsenala to nikada nije pomenuo, niko nikada to nije pomenuo, pa ne znas.
Internet zna - nadji, pa se javi.
Za penal treba da se dese odredjene stvari, penal se ne svira za "godine".

Sloba

pre 6 godina

Ako Zvezda sutra pobedi narikace ce da krenu sa uobicajenim Premijerova liga, namesteno itd.Eti ni penal vam nije pomogao.I vec treca utakmica Suma(dinac) pokazao da je cirkuzant.Slovaci trljaju ruke

Zoran

pre 6 godina

Posle odlaska Nikolica ,Stolica je vec bio promovisan u trenera Partizana.Medjutim,desio se obrt i doveden je Djukic.Danasnja utakmica je pokazala ko je boji trener, gde Stolica sa losiji timom demolira Partizan.Sve sto je uprava uradila ovog leta uradila je pogresno.Od izabira trenera do pojacanja,gde je prioritet i kljucna stvar bilo da se nadje zamena za supertalentovanog Milenkovica koji je drzao celu odbranu,cinio je sigurnom i cinio saigrace iz odbrane bljim nego sto jesu.Ako se planiro napad na ligu sampiona treba lo je dovesti iskusnog stranog stopera od milion ipo evra(ka sto je bio Taribo West)a ne te pare bacati na Sumu koji je totalni promasaj.Ako je Leonardo morao da ide onda je Mihajlovic morao da ostane i bio bi korisniji od Sume.Sve u svemu mnogo gresaka i doslo je do totalnog raspada sistema.Od evrope nema nista a u prvenstvu vec zaostajemo,gde zvezda uz pomoc logistike nece ponoviti propust iz prosle sezone.Jedino da nam padne neki novi Leonardo sa neba.

Baxi

pre 6 godina

Sta bi tek Vozdovac radio Olimpijakosu...ali nema veze, ima i taj plej-of, dele se bodovi. Nema tu sta da se prica, Zvezda je prvak ove sezone, stoperi panjevi, Djurdjevic takodje, otisli Nikolic i Leo, opet ce biti jurcanje za Zvezdom kao proslih sezona, s tim sto od stizanja nema sad nista, verovatno ce i u derbijima da se uveca malo razlika, ako se, naravno, ne dovedu pojacanja ili ne menja nesto.

Istina

pre 6 godina

Djukicu daj Stevanovica na gol, decko nam svojim odbranama doneo pobedu u finalu kupa, ovom Kljajicu izgleda opet smetaju reflektori.

P.S. Bolje da stavi Bosnjaka umesto Cirkovica, mislim da ce manje da kiksa..
(Stevan PFC, 9. avgust 2017 21:00

Nije vam bas on doneo pobedu u kupu,nego neko ko se preziva Mazic i bavi se sudjenjem u vasu korist.

StefanNS

pre 6 godina

Zvezdasi nista ovo nije gotovo. JSDP ce tek sad da koristi sva sredstva i treba biti jako oprezan jer znamo da ne prezaju ama bas ni od cega. Paziti se pogotovo raznih " slucajnih startova", spinovanja, spletkarenja isl. Bolji smo, moramo ovaj put biti i mudriji.

samo jednu struju gorim

pre 6 godina

Jel to onaj isti Kljajic iz Pireja "koji bi jos 100 puta u istoj situaciji uhvatio loptu"? :D Ko sve brani danas,pa sklanjaj ,decko veze nema...

Marko

pre 6 godina

Jeli to taj FK Partizan koji hoće da igra u ligi Evrope. Čisto sumnjam; nema tima u ligi Evrope kojeg , ovakav, Partizan može pobediti.

crvencanin

pre 6 godina

I vise od toga.Ocigledno je da he Djukic samo marioneta uprave koja sada zeli da proda Kljajica i Cirkovica a isti nisu ni za zonsku ligu.c

NikolaSrb

pre 6 godina

Da li ce nas dragi i nadasve objektivni B92 i u slucaju Partizana imati rubriku "Da li je Vozdovac ostecen ..."? Ili je to rezervisano samo za Zvezdine utakmice? 
(Davor, 09. avgust 2017 20:22) 

Није оштећен и неће бити. Поштено смо им се реванширали што су вам отели титулу, а мало и да "успавмо" Видеотон. Може нам се. :-)
(Александар, 09. avgust 2017 21:59)

Uspavace vas Videton samo tako ;))

CZ 91

pre 6 godina

Ovaj "objektivni" komentator kaze da je ofsajd koj je dosudjden Partizanu za duboku analizu a penal sto su dobili ni da spomene u nekom trenutku sam pomislio da utakmicu prenosi I.Iliev

STARA DAMA

pre 6 godina

Prokleti bili ti reflektori,kako se usuđuju,ćć,jadnog Kljajić diraju.Ko ih uopšte napravi.Bolje da ih nema protiv Videotona!

branko

pre 6 godina

čestitke Voždovcu od mene kao grobara...od srca...Jeste nam jedan gol poništen ali to ne menja stvari...Samo radi toga da konačno neko otera Cirkovica i Kljajica iz Partizana...ovaj Poraz VREDI...Jos jednom...cestitke...

joki

pre 6 godina

Klasicno 3 za 3 sa utakmicom u Maju. Partizan morao da vrati dug.
(Insomniac, 9. avgust 2017 21:51)

sramotan komentar,,
prvo stolica pusta partizan
pa onda iz 2-1
pa kad nista od toga ti nije tacno onda je iz 3 za 3

pa jel se sve ovde vrti oko partizana i zvezde..hajmo biti ljudi i cestitati prvo tom stoolici za dobru postavku.
pa onda cestitati igracima vozdovca na igri i posebno na borbi..
halooo jesmo li mi normalni.
vidi li iko da u ovoj ekipi vozdovca ima fenomenalnih mladih igraca.

zZZzZ

pre 6 godina

Je l vas sramota sad malo a? 
Je l ste uplatili prelaz kad ste to znali? 

A da pa vi navijate za zvezdu, ne znate vi za blam i sramotu.....
(grobar kg, 09. avgust 2017 21:49)

A JEL tebe sramota sto si nepismen?

Zvezdaš

pre 6 godina

Sada 3, u nedelju na Karađorđu 6 i u derbiju 9 i Miloje već u oktobru osvaja titulu, produžuje ugovor i može početi sa pripremama za sledeće kvalifikacije za LŠ. A da, a onda Vučela počinje bajku o državnom projektu

mirko

pre 6 godina

Ne znam koga pre kritikovati,trenera, golmana, odbranu, napad toliko loša igra da je nerazumljivo i neobjašnjivo.
Trener tvrdi da nije menjao, jer mu je ovo najofanzivniji sastav, ta izjava ne da nije korektna, nego je toliko nepristojna da zaslužuje da bude smenjen večeras.
Ako je Radin, koji nije ni među osamnaestoricom , najbolji , onda je jasno kakva je to igra bila i kakav nas trener vodi.
Ne znam šta misli Uprava i čemu se nada, ali čini mi se da je ovo prvenstvo izgubljeno.

Bilal

pre 6 godina

Sad će igrači crno belih da navale grlom u jagode sa odbranom šupljom k'o švajcarski sir i da do kraja prime još gol ili dva. Je l' to ona Đukićeva dominacija na terenu? Po hiljaditi put mu kažem, ja koji sam fudbalski laik za nj: "Nema dominacije bez čvrste i sigurne odbrane." Taj ceh je nekoliko puta u LŠ platila Barcelona. Džaba Mesi, Nejmar i ini kad je odbrana loša.

Mirko

pre 6 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dejan petrovic, 9. avgust 2017 22:55)

Sa svojih 40 godina prvo bi trebao da se zapitas da li je stvarno moguce da igraci Crvene Zvezde nisu napravili penal na igracima Partizana vise od 50 utakmica ?!

Ivan

pre 6 godina

I posle vam nije jasno kako to da vas je Olimpijakos deklasirao s trećinom snage lagano 3:1 u Humskoj!! Pa vas i Voždovac deklasira u sred Humske!! Bez Leonarda ste NULA tim a Ðukić sam sebe izgleda zavarava izjavama da ste respektabilna ekipa! Ovakvom igrom i pred praznim stadionom Videoton sa Maretom će vas počistiti!

smehoteka

pre 6 godina

Sad 1-3 a na prolece krece kukanje iz sve snage do iznemoglosti i ona cuvena parola - "Da li neko misli da Partizan sme da prestigne Crvenu zvezdu po broju titula?".

goran...

pre 6 godina

svaka cast vozdovcu,takticki nas nadmudrili 100%...ponisten nam je regularan gol al zato ni penal nije bio,sve u svemu castan poraz i nadam se da ce takve i izjave funkcionera da budu...

miško

pre 6 godina

Partizan i igrači ne vode računa o igri oni samo psuju sudiju što im ne svira faul,aut,korner sve nepostojeći i onda psovanje.Đurdjevića kazniti, Drinčića i Mažića suspendovati.

Franjo

pre 6 godina

FK Voždovački bi dar-mar napravio u LŠ !!!!
Nije mi jasno zašto mediji sa toliko omalovažavanja pišu o FK Voždovcu i o njihovoj sjajnoj i velikoj pobedi nad nabeđenom ekipom koja je favorit samo u pojedinim novinama i medijima.
Sada će opet krenuti teorije zavere protiv partizana....
O moj bože, smešni su kao bioskop.

fabricio

pre 6 godina

Kaže Djuka nije menjao jer bi bilo manje ofanzivno...Nekada je Partizan imao 4 dobra špica od kojih dva igraju...Sada ima Djurdjevića, Tawambu(koji to nije) i Jovanovića koji je omladinac. I mi hoćemo Ligu Evrope, kup i prvenstvo da igramo sa tim? Zvezda uzima titulu jer čim se povredi jedan dovedu drugog. Ne znam odakle im pare,ali veći fond igrača imaju. Njima Frimpong pogreši jednom na zvaničnoj utakmici,nema ga više ni u 18,a kod nas Ćirko i Kljaja ko da im je tata u amanet Partizan ostavio,ali iskreno vam to kažem. Gospodine Ilijev izbačeni ste iz kuće Velikog brata!

Muftija delija

pre 6 godina

Drago mi je sto vecina mojih grobara kaze da nije bio penal za nas!to puno govori o nama!NISMO ISTI.cestitke vozdovcu i nasem bratu Stolici!

MilanB

pre 6 godina

Jel nam se sklonio vozdovac?!Elem,potpuno zasluzena pobeda vozd.,penal nije trebao da nam svira,ponisten nam je gol al to nema veze posto je jasno kao dan da se titula prepusta czv!Dokaz za to je zarada 12,3 me od transfera,prodato sve sto vredi,samo na jedno mesto je dovedena zamena!!golman i odbrana ne postoje to znamo od kad,u LE ne ulazimo verovatno,i da udjemo nemamo sa cim da igramo.i na kraju,kako sezona odmice,umesto da igramo sve uigranije i.tecnije,mi igramo sve lose.kasno se ili nikako vuku potezi.
(Muftija delija, 09. avgust 2017 22:10)
Dobar deo tvog komentara je ok. Ali kazes da sto sezona odmice igrate sve losije, zar je bilo tesko ili bolno da kazes za razliku od Zvezde koja igra sve bolje i tecnije. Kada te stvari i jedni i drugi budete mogli da priznate sebi i drugima bicemo narod, bicemo ljudi.

Smesno

pre 6 godina

Nisam se skoro ovako slatko smejao iz srca,kad lopta ide ka Cirkovicu ili Kljajicu...pa to je smehotresna olimpijada ali vi ste partizan i to je to,jel da Djukicu,hahaha.

papiga

pre 6 godina

kod 1-2 nije bio ofsajd,gol Partizana ponisten nezasluzeno,nije bio onaj penal kad smo se zalili da je ruka,kljaic posle ovog sa cirkovicem u Teleoptik ,ta dva mesta moraju da se kupe pojacanja,Vozdovac sjajan na nase greske,svaka cast,sto su nam sad otvorili oci na vreme.....cestitam Zvezdi sutra trenutno prvo mesto,imaju nazalost sigurniju odbranu,a i kod njih igraju dva losa pozadi,al za sad ne grese!!! Partizan mora da kupi igrace ako hoce dalje od Madjara,Zvezda i sa ovim ne moze protiv Rusa...eto moje misljenje za sad!

hmm....

pre 6 godina

Pa ljudi im dali 3 gola iz igree, na JNA, a oni se bune hoce 4 penala da bi pobedili 4 3.. pa ne moze tako vise..
(CzBg89!, 09. avgust 2017 22:16)

ti nam pricaj pametnice, 18 penala prosle sezone.....

Osnovan u Zagrebu

pre 6 godina

Komentator place pola poluvremena zasto Djukic nista ne menja pa zasto nista ne menja....PA ZATO STO IM VRACATE ZA PROSLU SEZONU...ETO ZATO..USLUGA ZA USLUGU...VRLO PROSTO...
Videcete da se nikakva prasina oko ovog poraza nece podici,u Partizanu mislim...nece se zaliti na sudije ili tako nesto...prihvatice ovo i "okrenuti se narednom protivniku"...tipa takve izjave ce biti

CzBg89!

pre 6 godina

Cuj ove budite jednom objektivni, koliko na vasu stranu toliko i na tudju! Kazete ponisten gol partizanu, pa recite i neopravdano dosudjen penal partizanu, samo kukate.

Sasa

pre 6 godina

Penaltizan !!! Kakav ocaj od igre, sudjenja,komentatora...Samo je jadni, ubogi i nepravedno muceni PENALTIZAN zajedno sa Vucelom, Vazurom i Djukom vecan i pravedno nepobediv! Vi zasluzujete da se valjate u Terzinom blatu...

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

MOLE SE NAVIJAČI YSDP DA SAČUVAJU MALO SUZA ZA VEČERNJE SATE!! 

HVALA!
(Crvena Zvezda 1913, 09. avgust 2017 14:10)

DA NE BUDE POSLE -ŠTO NISI REKAO...

Vladimir

pre 6 godina

Uz potpuno tačno tvrdjenje u gornjem izveštaju ujedno i ovo pitanje: ima li "Partizan" u rezervi nekog drugog golmana; Kljajic, naime, i sada kao i nedavno u Atini ponavlja početnicku grešku kakvu ni u kom slučaju ne bi smeo da pravi golman tima sa (očigledno nerealnim) evropskim ambicijama.

neeko

pre 6 godina

u ovom trenutku se vidi da ćirković ne može da igra sa ostojićem, a razočaravajuće partije pruža i miletić.
ako već ne mogu da dovedu nekog krštenog centahalfa neka stave nekog mladog,bar da uči,od lazara vajde nema.
sam poraz ko poraz- ništa strašno,ako ga budemo razumeli na pravi nacin.mozda
su nam i učinili uslugu i otvorili oči...
takodje,mislim da će suma stvarno biti dobar ako bude imao sa kim da igra,naročito po levom krilu?!
i djurdjević ide na živce sa onim kukanjem za loptu,kao da svako ko udje u 16m mora njemu da odigra...i za kraj,problem i u sredini- koliko izgubljenih duela...bruka

Milan

pre 6 godina

Vi sada kolektivno morate da se dogovorite, da li vam je tim baš toliko dominirao protiv Oly-ja uz primljenih 5 komada na dva meča, ili su katastrofa nakon poraza od Voždovca uz tri komada u mreži? Naprosto sam zbunjen, ne znam kojim očima da vas gledam :)

gremlin

pre 6 godina

Momcima Vozdovca svaka čast igrali su fer i muški a NAŠIM U ODBRANI I GOLMANU NEK JE BOG NA POMOĆI...Mi ovakvi nismo ni za play off(naše lige)

Blue Moon 429

pre 6 godina

Očajna partija, opet sami sebi dajemo golove, prvo Ćirković, pa Kljajić i onda za kraj Miletić. Koliko puta Kljajić treba da kiksne, Ćirković takodje, Miletić da bi se nešto promenilo?

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Voždovac je donio titulu Partizanu, šta su 3 boda da ih častimo za to. Mozda se neko i sjeti kad je Untrahašing ( nisam sigiran u pravo ime kluba) donio titulu Bajernu u zadnjem kolu. Bajern je to znao da cijeni i dao im ,u sledecoj sezoni,tri boda kuci. To je normalno ,kao i ovo noćas.
(bpcg, 09. avgust 2017 21:34)

Znači priznajete da nameštate utakmice ?

Muftija delija

pre 6 godina

Volim kad je posteno,makar i da izgubimo.nadam se da je Ilija sledeci trener FKP-a!nemamo mi za sta da vracamo bodove,FKP je onomad tri.puta tukao zvezdanu i zato osvojio titulu!cestitke vozdovcu.

Zvezda

pre 6 godina

A sad adio,a sad adio,i ko zna kad i ko zna gde...sta li ce vam Videoton uraditi kad su vas ovi razbili jer tada sudija nece biti na vasoj strani.

CZ 91

pre 6 godina

Ovaj golman Vozdovca vise imao dodira s loptim i vise pasova podelio od ovog Sume, da je znao Ivica mogo dovesti ovog golmana umesto Sume ustedeo bi dosta para i dobio bi boljeg igraca sigurno

Deki

pre 6 godina

Katastrofalbo odradjen prelazni rok , mozda i najgori u istoriji kluba !!! Besmisleno , neodgovorno potrosen ogroman novac !!! Kamo srece da nisam bio u pravu kada sam rekao da Suma nema kvalitet za Partizan !!! Pa covek je igrao u prosecnoj ekipi gde je ponajbolji igrac Vukan Savicevic , povremeni Starter je Damjanovic koji nije bio ni rezerva u Partizanu , treci starter iz Srbije je ovde potpuno anonimni igrac !!! Dali smo bar tri puta vise za obestacenje nego sto covek vredi , a o plati da ne pricam !!Neca Mihajlovic je olako prodat a klasa je za ovoga i plus mladji pet godina ! Onda Miletic i 350 000 evra za potpuno anonimnog igraca , a nismo hteli da platimo ozbiljne igrace bez obestacenja kao sto su Simic , Mitrovic pa i Marko Jovanovic !!!
Najgore je sto je Zvezda lako i elegantno pokupila sve kvalitetne domace igrace koji su bili relativno slobodni : Stojkovic , Rodic , Babic , Jovicic , Pesic !!! Pa mogli smo makar da se borimo za Pesica , Babica i Jovicica jer sva trojica bi bili ozbiljna pojacanja !! Marko Nikolic je za pola miliona evra iz Lokomotive doveo igraca koji je sam sahranio Bordo , a mi smo se fokusirali na ovog kao da je Mesi !!! Prilicno sam siguran da su prethodne prelazne rokove radili Tomic i Nikolic , a ovaj Iliev blage veze nema !!!

Ja

pre 6 godina

Zaslužena pobeda Voždovca večeras!Umor je izgleda učinio svoje,bili smo baš loši.Za upravu bi ovo trebala biti opomena,prodali smo Milenkovića i Leonarda a nismo našli zamene.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ahahahahahaaha...gde su oni komentatori koji su se raspisivali sa "imamo za dve klase kvalitetniji tim od svih u ligi..." ili "Zvezda nema šta da traži pored Partizana..." ili "ulazimo u grupu LE bez problema.." i druge budalaštine pod uticajem nečega.
Veću smejuriju od patetičnog padanja i traženja penala kad lopta udari igrača u grudi ili u rame, odavno nisam gledao. Voždovac vam je pokazao gde ste, a Zvezda će tek da vam objasni i utvrdi gradivo.

Tamo neko

pre 6 godina

Toliko komentara za tako nebitnu stvar, utakmica propale lige, propalih timova. Nesvest o sebi, i totalno upadanje u kolotečinu koja država od Vas propoveda. Ne misliti na realne probleme nego raspravljati o nečem totalno sporednom, mrzeti zbog sporednog, vređati.. Šef države želi to od Vas svih od NAS svih, da nas podmiti lažnim i nebitnim stvarima, da nas učini mizantropima, da ne mislimo o tome što zaradjujemo po 300e. I umesto da svi navijači budu jedno, budu otpor, avangarda, šmekeri kalibra Milana Mladenovića, Dragana Nikolića spalo se na grane vređanja drugih. Mislite o tome da zarađujete i po 100 puta manje mesečno od ovih što šutiraju krpenu sferu, a svim silama ih branite i pravite idole, još više ih uzdižete. A zašto je jedan fudbaler 100 puta vredniji od jednog pekara?? Država želi da se mrzite, da ostanete nemi, da nam ukrade i ono što nam je jedino ostalo - vreme!!! NE DAJ SE OMLADINO!!!

novica

pre 6 godina

E, da smo oni, koji navijaju za komšinicu, sad bi bila kuknjava na Kokezu, Toleta i ko zna na koga još! Voždovac nas nadigrao večeras i sve čestitke momcima i treneru Stolici!

Mudri

pre 6 godina

Epski spektakl. Vozdovac uzima 
(Mudri, 09. avgust 2017 19:43) 

Šta ste mi lupali minuse!? Zla kob Vozdovca (zvuci ko mesto iz Transilvanije) ce da zagorca crnu sudbinu!
(Mudri, 09. avgust 2017 20:43)

Jesam li vam reko! Nemoj da se igraš sa Vozdovcem to vece kada vrane lete nisko i sove se cuju! Odletio i Partizan! Pa-pa!

NikolaSrb

pre 6 godina

Честитам кладионицама на заради од "уплата" на прелаз бројних писаца коментара јер ипак је то "склањалица", намештено и Столица ће да пусти Партизан, како многи овде рекоше.
(Бобан, 09. avgust 2017 21:59)

Secas se da vi partizanovci radite non stop? Unapred kukate kako ce zvezda da preokrene?

Oliver Kosta

pre 6 godina

Dokle vise ocajna odbrana u Partizanu?!!!!Kada ce vise shvatiti da se utakmica dobija iz odbrane?!!!! Samo Barsa igra bez odbrane. Jedina na svetu. Odlazi iz Partizana.

Najrealnije

pre 6 godina

Najsmešniji penal u istoriji JSL. Ovaj čisto loptu izbio a igrač partizana kao najgori glumac se baca u prazno a sudija daje penal?? Gde ste sad mediji??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizan sramota Srbije, 9. avgust 2017 20:26)

Nije najsmesniji,ima jedan jos smesniji i bas cudno,ponovo za penaltizan,tj.partizan.Protiv Novog Pazara,isto na pasnjaku,pre 3-4 godine kad lopta pogadja u ledja igraca Pazaraca a sudija pokazuje pravo na penal,bez ikakvog oklevanja.Castio ih je jos jedan gol na toj utakmici kad je Luka skocio na glavu protivniku pa dao gol za pobedu.Ali,kako sve tako nesto za partizan...

nista o nicemu

pre 6 godina

Po meni,trebamo prodati Djurdjevica i od tih para dovesti napadaca i dva stopera.Greska je sto Djurdjevic nije prodat pre Leonarda i da se Leonardu poveca plata ako treba i za duplo.Igra Partizana bi tada bi dosta tecnija.
(JDAleksandar, 10. avgust 2017 08:24)

Kako ces da dovedes napadaca i 2 stopera za 900 000? I jos da su dobri? Hahahahhaha.

CzBg89!

pre 6 godina

Hahahaha, pa sto trazite sad penale kad ste vi svi protiv tih penala? A da partizanovi penali su regularni.. sto se videlo posle prvog gola.. da nije penala ne bi dali gol nikad

slobinator

pre 6 godina

Може нам се. :-)
(Александар, 9. avgust 2017 21:59)
Ove godine će oteti titulu vama,a I mi ćemo malo pripomoći.Može nam se. p.s.Ako priznaješ da ste namestili utakmnicu vreme je da se uefa počne baviti vama.U stvari već je počela.Suspenzija stadiona je samo prvi korak

iq125

pre 6 godina

Проблем је што је судија један од богатијих људи у Србији те се не може потплатити, када Аца суди игра се поштено.

Osnovan u Zagrebu

pre 6 godina

Hahahah...kakav penal...kakvo padanje brate....hahah...i vi kukate za penalima koji se sviraju drugim klubovima....e zato je sad odmah stigla karma...
Smesni ste za medalju

neutralni felsh

pre 6 godina

Verovatno se vecina nece sloziti sa mnom,ali kad uporedis igru zvezde i partizana trenutno,zvezda je za klasu iznad. Moje skromno misljenje...
(keva, 9. avgust 2017 22:43)


... na osnovu 4-5 utakmicea sa vrlo razlicitim protivnicima? :)

krkela

pre 6 godina

Ja mislim da ne postoji gori komentator na celom svetu od ovog lika sa arenesport sto vodi emisiju i prenosi ovu utakmicu. Covek apsolutno ne zna nista o fudbalu pa cak ni pravila najosnovnija ona. Svaki put kad mu je gost neko uvek se svadja sa njim, pricao je protiv Zvezde i kad je za klasu bila bolja od Partizana pre 2 godine, a opste je poznato da komentator treba da bude neutralan na profesionalnom nivou, evo sad Vozdovac kad je dao gol za 1-2 lik se iznerviro....sraman skroz

BV

pre 6 godina

Au bre narode. Samo iste price vrtite, oko istih stvari se raspravljate, nikad nista ne resavate... Jel to najlepsi deo sporta? Ajde se zamislite malo...

Ljubisa livac

pre 6 godina

I nastavlja se tradicija iz prosle sezone. Svako neparno kolo penal za Partizan, svako neparno crveni za protivnika. Kad su sudije dobre volje i jedno i drugo. Brojite sad silne penale od pocetka do kraja sezone.

Bocky

pre 6 godina

Dokle vise CIRKOVIC i KLJAJIC!?!?!? Sklanjaj ovog sa gola, Stevanovic brani bar 2x bolje-zasto nema mesta pored ove "trube"!? I ako vec necete da dovedete novo pojacanje u odbrani onda bar pustite nekog iz omladinske skole, ovaj Cirkovic realno nije ni u ofki da igra!

Raúl Marcelo Bobadilla

pre 6 godina

Ако су од Олимпијакоса изгубили 3:1 у првој утакмици и онда рекли да су играли добро и показали класу, зашто то исто не кажу и после утакмице са Вождовцем? Да је утакмица трајала 10 минута, сигурно не би изгубили.

fabricio

pre 6 godina

Ovaj čitao po portalima da će ga večeras "snimati" emisari iz Olimpijakosa, te nikom loptu ne da! Sve hoće sam da reši, pro(daji) ga bilo kome, ali iskreno!

fabricio

pre 6 godina

Velika nestručnost Djukića,ne menja nikog a tim mu gubi, a pominje često neke rotacije u timu, ne znam šta je tim hteo da postigne, ali iskreno bih ga to pitao!?

Borkes

pre 6 godina

Tako je to kad imamo slabiji tim nego prosle godine. Umesto Milenkovica-Cirkovic(ne treba komentarisati), umesto Leonarda(koji je ubedljivo bio nas najbolji igrac)-Suma. Plus Djukic nista ne menja. Neverovatno!

Obi Van Kenobi

pre 6 godina

Ne ne, Vozdovac je nasa filijala i Stolica je nas covek.. Tako bese?
Ali ljudi, ja ne mogu da verujem da je ovo isti tim od prosle sezone.. Nesto mora da se menja, pod hitno.

Ralle profesionale

pre 6 godina

Ne znam ko gura ovog momka Kljajica, al dajte ljudi stvarno nema smisla, pa nije mu tetka kupila Partizan da se zeza, a da m8 moramo to sve da trpimo. U eri surove konkurencije on dobio da se uci da brani i kiksa, i nama kida zivce...imate Teleoptik pa ga tamo posaljite nek se tamo kali a ne ovde. I dajte ko vrsi tu selekciju golmana, ima li ikakve odgovornosti u ovom klubu.

Milan BL

pre 6 godina

Vozdovac zasluzeno pobjedio, partizan nije pokazao u 2 pol, da zeli da pobjedi. izbacite te crnce i stavite nasu djecu da igraju. tavamba iz 5 sansi da jedan go. . poz iz krajine.

ivke

pre 6 godina

nije sramota izgubiti. Partizanova zadnja linija je veoma losa zajedno sa golmanom.Cirkovica Miletica hitno menjati.Cirkovic katastrofalan,Miletic se krije,Vulicevic pravolinijski -predvidljiv.

crni bombarder

pre 6 godina

Kakav penal? Partizanovci nepotrebno je da se sviraju presmesni penali za vas, na kraju vam to stvara iskrivljenu sliku kako ste jaki i onda vas to kosta u Evropi.

analiticar_amater

pre 6 godina

Prvo ovo nije sklanjalica, cini mi se da se Vozdovac bori bas kao sto se borio i protiv nas prosle godine. Drugo, necu nista da pricam za penal, i Zvezda i Partizan imaju protekciju i svira im se sta se drugim ekipama ne bi sviralo. Ali partizanovci, spustite se malo na zemlju i prestanite toliko da kukate. I vi cesto imate sudije na svojoj strani. U prvenstvu obarate rekorde po broju utakmica bez poraza a u Evropi vas prosecna i neuigrana evropska ekipa rutinski napuni i izbaci. Bolje se skoncentrisite na samu igru, na sam sport.

Mrki

pre 6 godina

Evo ljudi,nebitno dal se radi o Partizanu ili Zvezdi,sada možete videti kako se to radi,Voždovac je Zvezdi otkinuo da bude prvak,i super da je tako,jer nije ni zaslužila,ali to su ti dogovori (ako im uzmete vratićemo vam sledeće sezone tri boda) i toga ima na pretek,samo što smo mi budale pa to ne vidimo!!!

Del Boj

pre 6 godina

Odrzao cas fudbala Stolica Djukicu,nadam se da ce protiv Videotona poceti Miletic(celavi),Monir i Radin pa da se nadamo necemu. PS Radin je tata fudbala za Jevtovica i Kosovica.

Igor

pre 6 godina

Sa odbranom na nivou kvalitete treće Nemačke lige nema šta da se traži protiv timova koji znaju da igraju, naročito kad trener ume da postavi taktiku.
Partizan je bez Leonarda i Milenkovića veoma slaba ekipa, ne treba se zanositi. Ilijev nije doveo nikoga u odbrani koja je apsolutno katastrofalna, zato me ovakvi rezultati i ne čude. Levi bek Partizana je limitiran, jedan centralni bek star i nedovoljno kvalitetan (videlo se to protiv Oly), dok Ćirković takođe nema dovoljno kvaliteta niti iskustva. Vulićeviću moŸe da se prizna borbenost i kondicija, ali tu je kraj što se tiče i njegovih kvaliteta, u dobra i je rupa.
P.S. Samo preskočite komentare ovih frustriranih i klinaca, čim vidite da se pominje zvezda ili bilo koja od njihovih omiljenih poštapalica (Tole, penali i sličn i)...

NikolaSrb

pre 6 godina

Nema veze idemo dalje, cestitam ekipi vozdovca na borbenosti i hvala im sto su nam doneli titulu. I bolje sto nismo pobedili bilo bi kako nam se sklanjaju, a i tek je pocetak sezone. Inace jankovicev gol iz ofsajda je regularan i mogli su dva cista penala da nam sviraju a nisu. Nema veze nismo mi takva ekipa. Idemo dalje.
(grobar88, 09. avgust 2017 22:01)

Pa ne moze preokret 3x za redom mnogo bi bilo, sumljivo...jako.

Gospodin

pre 6 godina

Sacekajte da pocnu pisat saopstenja pa ce iskukat titulu kao prosle sezone...placu dok ne dobiju pa se onda dice time....zato sad i ne kukaju previse...polako

mile rizik

pre 6 godina

Cirkovica i Kljajica ako ne zamenimo nista od titule ove godine,a ni od Evrope.
(ni za palilulac, 09. avgust 2017 20:54)

Ako vas sudije i savez ne poguraju naravno da nece biti titule. Od Evrope svejedno nista.

Daniele

pre 6 godina

Cirkovic, Miletic, Jevtovic, Tawamba!
Zasto bismo igrali Ligu Evrope, nema potrebe. Sa tim kadrom mnogo ce nam zanimljivija biti borba za drugo mesto super lige sa Vosom, Cukom I Vozdovcem. Nema veze- napred Partizan!

danijel

pre 6 godina

Svaka cast Vozdovcu , na borbenosti i takticki spremljenoj utakmici od starne gospodina Stolice !!! sve je pijano sve je gotovo nasa zvezda prvak ponovo ... delije republika srpska

zemunski kej

pre 6 godina

Pazi kada nema koga da ubaci,sve sto vredi prodali,ostali starci i krsine od igraca,Leo ,Mihajlovic ,Vlahovic,Milenkovic ,uskoro i Djurdjevic otisli, Partizan napunio kasu ali nema vise tim .Ovaj komentator pominje Djordja Jovanovica,koji je bio rezerva Vlahovicu

Nebojsa

pre 6 godina

Partizan i nije bio toliko los s obzirom da je igrao sa devet igraca a Vozdovac sa 13(Kljajic i Cirkovic su presli na stranu Vozdovca odmah posle gola). Salu na stranu. Ono sto nije valjalo u Partizanu danas je slaba realizacija(promaseno je bar tri puta jedan na jedan sa golmanom), a sa ovakvom odbranom i mnogo slabiji tim od Vozdovca bi veceras pobedio Partizana. Na primer Zvezda, ona bi veceras sigurno pobedila, doduse ne sa takvom razlikom kao Vozdovac, ali bi sigurno pobedila. A i pobedice u derbiju jer je suvise malo vremena da se promene golman, par centarhalfova i jedan bek.

Donatino

pre 6 godina

Dok god je ovakvih penala srpski klubovi ce biti daleko od Evrope. Isto vazi i za crveno bele komsije i za ostale klubove u ovoj smesnoj ligi.

Humska 1

pre 6 godina

Koliko bodova ce Partizana kostati uporno stavljanje Cirkovica i Kljajica u tim? Ne treba biti Ferguson pa videti gde skripi. Ocigledno da nam je potreban bolji golman, stoper, bek, ozbiljan ofanzivni vezni i napadac. Sudija je odsvirao dve kontra situacije. Penal u 7. minutu nije postojao ali je zato bio pri kraju, kada je neko igrao rukom. U svakom slucaju, Vozdovac je ovo zasluzeno dobio, a Partizan nije mogao da se sastavi.

Toliko

pre 6 godina

Jeste Zvezda nikad nije dala gol iz penala
(Grobari do kraja, 9. avgust 2017 20:30)

Jeste dala ali to su sve bili postojeci penali a ovo je sprdnja sa fudbalom i sportom,svirati ovakav penal za nekoga i gle cuda,uvek se za partizan sude takvi.

Svaki Sajberovac ima za brata, Slavka Sajbera hrvata

pre 6 godina

Aha skontao sam...ako Partizan preokrene - namestaljka, dok u slucaju Sajberovaca to znaci snazna Zvezda.

Sofronije

pre 6 godina

Penal je bio čist kao suza, je l' da? Za Zvezdu protiv Čuke je u najmanju ruku sumnjiv, a ovo... ovo je klasičan penal. Odbrambeni igrač Voždovca se drznuo da pogleda Marka Ronalda Jankovića. No, sve je to u redu. Penal na početku utakmice i it dva u jedan... mora nekako da se otplati kazna UEFA. Prepošteni Partizan kreće u pohod na novu titulu!

ivicapk

pre 6 godina

Msm da ce se sada obistiniti moje misljenje o treneru... svim sam srcem bio za njegovo angazovanje u klubu ali izgleda da sam se prevario. 
Javicu cu se na kraju...
(ivicapk, 09. avgust 2017 19:49)


e moj djukicu... unisti mi partizan. ocisti ga jos veceras ilijeve!!!

Bona

pre 6 godina

Nema veze s penalom. Sudija je gresio za ofsajd pozicije, ali nije u tome problem. Ilija Stolica nam je danas pokazao kako se igra lep fudbal, sa posedom, gde bekovi rasire igru i tako pocnu svaki napad. Kljajic i Cirkovic su katastrofa i umesto da dovode stopera i golmana, oni dovode opet napadaca...

dex

pre 6 godina

@ona stvar

Neko je dominirao protiv Olimpijakosa 12 minuta, a neko protiv Maltrezana prvu i protiv Sparte obe utakmice. Sparta bi realno lagano izbacila Partizan.

CZ 91

pre 6 godina

Dobar je ovaj Suma bas je kreativan igrac ali za Cirkus, platite 1,6 mil igraca koj ne moze ni jedan sprint da napravi covek se vuce po terenu kad dobije loptu izigrava Ronaldinja ali sve u mestu radi covek igra za sebe

naravno

pre 6 godina

Penalcina bre !
kapa dole b92, sta hocete vest da li je bio penal? pa jel pise da je ostecen partizan u par situacija, 3 penala su nam ukrali i dali su sve golove iz ofsajda realan rez 5:0

grobar kg

pre 6 godina

Je l vas sramota sad malo a?
Je l ste uplatili prelaz kad ste to znali?

A da pa vi navijate za zvezdu, ne znate vi za blam i sramotu.....

Svaki Sajberovac ima za brata, Slavka Sajbera hrvata

pre 6 godina

I sta sad Sajberovci? kuknjava oko prelaza I nista...Koliko ste na zaradili na prelazu?
poraz zasluzen bez obzira na ponisten nam gol...ukoliko Djukic nastavi tvrdoglavo bez promena celu utakmicu kad gubi, protiv celavka nema spasa. ..

Otkud tetka zna Jovića?!

pre 6 godina

sramota je koliko komentator na areni navija za partizan. to je uvrede za vozdovac kao fudbalski klub
(velja, 09. avgust 2017 22:20)

To je uvreda za Partizan kao fudbalski klub!

gordan

pre 6 godina

Partizan nema odbranu, biti ofanzivan je jedan od nacina da se pokrije losa odbrana Ali onda zato moras imati lepotu u nogama bar 60%... Ovaj golman sa ovakvim greskama ne moze braniti ni na lokalnom parku:)
Hart je zbog mnogo manji gresaka bukvalno proteran iz Engleske

neutralni felsh

pre 6 godina

Msm da ce se sada obistiniti moje misljenje o treneru... svim sam srcem bio za njegovo angazovanje u klubu ali izgleda da sam se prevario.
Javicu cu se na kraju...
(ivicapk, 09. avgust 2017 19:49)


Eto vidite... zao mi je sto sam u pravu. najvece pojacanje za moj partizan bi bilo da je ostao celavi!!! Zao mi je sto sam u pravu...
(ivicapk, 9. avgust 2017 20:53)


treba igrati sa onim cime imas i cutati, makar dok utakmica traje! postali smo prvaci sveta u kritikovanju. smeta ti djukic posle 4 utakmice? poredis nikolicev partizan u jeku sezone sa djukicevim partizanom na pocetku sezone, pa gde to ima? pa sta i ako izgubi? gde pise da mora da se pobedi vozdovac? nisu naivna ekipa, isto ovako su zeznuli i zvezdu pre tri meseca. sa takvim navijacima mi je drago sto partizan igra pred praznim tribinama. bolje je za sve, pre svega za igrace. ponasate se kao da smo barselona, pa cak ni oni videli smo da ne mogu da zadrze sve ljude iz ekipe.

BBRS

pre 6 godina

Prvenstvo nije regularno. Sve se vuce za CZ - ovo je jasno kao dan.
(Ivica, 09. avgust 2017 22:28)

Hahaha, ljudi vas polupali a ovaj već počeo o Zvezdi i nameštanju titule !!!
Pusti nas na miru i pogledaj malo vaš igrački kadar + trenera !!!
Kad dođe vreme derbija onda slobodno kukaj kao i sad o neregularnosti kad vam strpamo peticu.

Vitez Koja

pre 6 godina

Stolica je bio kandidat za trenera i pre, ali definitivno će biti trener Partizana jednog dana.
Đukićeva teorija "važno je da vreme prolazi " ne prolazi u srpskom fudbalu. Kako god da se završi današnja utakmica, Stolica ima lepu trenersku budućnost.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

E sad ko je pametan, trk u kladionicu jer zna se ko ovo mora da dobije ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. avgust 2017 20:44)

Ili on-line,2.30 kec....

.,

pre 6 godina

Onakva greška Kljajića je vrlo sumnjiva. Voždovac je, zajedno sa sudijom i Anđelkovićem, pobedio Zvezdu u finišu prvenstva a onda je i sa Partizanom odigrao prijateljsku, tako da ocena igre Partizana i trenera kao i ocena igre Voždovca nisu od veće važnosti.

akcidroni

pre 6 godina

Kao golmanu mi jako smeta ova recenica "Tavamba promasio sa 5 metara." Nista on nije promasio, nego je golman Vozdovca Popovic sjajno odbranio. Inace, uz Borjana mozda i najboljo golman u ligi, dokazao to i protiv Zvezde kada nam je doneo titulu sa nekoliko spektakularnih odbrana... voleo bih da ga vidim u Partizanu sto pre, ionako nemamo golmana.

Александар

pre 6 godina

Da li ce nas dragi i nadasve objektivni B92 i u slucaju Partizana imati rubriku "Da li je Vozdovac ostecen ..."? Ili je to rezervisano samo za Zvezdine utakmice?
(Davor, 09. avgust 2017 20:22)

Није оштећен и неће бити. Поштено смо им се реванширали што су вам отели титулу, а мало и да "успавмо" Видеотон. Може нам се. :-)

nesa80

pre 6 godina

stolica pokazao djukicu kako se igra a tek ce nikolic da mu pokaze,videoton ce nas razbiti,daj boze i da bude katastrofa da ode trener sa svim kljajicem,mileticem,cirkovicem...ladno vidi da su rupe i uporno ih forsira,ne razumem ovog coveka uopste i upravu zasto cute na ovu odbranu,svi vide samo oni se prave.gotovo sam siguran da el monir i drugi miletic bi odigrali bolje sto se i videlo u subotici.

joki

pre 6 godina

vi sto tvrdite da ce biti iz 2-1.pa sto niste igrali.
evo i sad ima uzivo na kec 2.30 kvota.pa izvolite.
eto ja necu,
dosta vise teorija zavere,

mooda od labuda

pre 6 godina

Je l vas sramota sad malo a?  
Je l ste uplatili prelaz kad ste to znali?  

A da pa vi navijate za zvezdu, ne znate vi za blam i sramotu..... 
(grobar kg, 09. avgust 2017 21:49) 

A JEL tebe sramota sto si nepismen?
(zZZzZ, 09. avgust 2017 22:01)

Nisi ni ti pismeniji. Čak je on bliži pismenosti od tebe. Pravilno se piše "je l' ", dakle, on nije stavio apostrof, a ti si izmislio novu reč.

Djalma

pre 6 godina

Znaci priznajete da namestate utakmice.
@Nolan Smit

Ti si bre ovde najogavniji lik. Kako te bre nije sramota da se posle sinosnjih komentara javljas. Obraz ti je djon bespislicaru.
Da izgubio je Partizan i ...
O Boze me sacuvaj ovakvih Indijanaca.

bgd

pre 6 godina

gledam utakmicu i NEVERUUUJEEEM...SVAKI POKUSAJ IGRACA VOZDOVCA DA ODUZME LOPTU PARTIZANOVOM IGRACU..SVIRA SE KAO FAUL..SVAKA ODUZETA LOPTA FAUL....NEVEROVATNOOOO KAKAV FUDBAL I KAKVA TUGA OD SUDJENJA..ZA OVO BI TREBALO U ZATVOR DA IDU SUDIJE..

XsX

pre 6 godina

Ovaj poraz će za nas imati vrednost od "samo" 3 izgubljena boda ukoliko hitno, još večeras, gurnemo niz brdo 3 krave. Kljajića, Ćirkovića i prevaru od trenera Đukića. Tek onda ćemo krenuti napred kako pre neki dan "mudrac" reče!

Idemo dalje

pre 6 godina

Uh sto ste svi vickasti, lvl.osnovna skola :)
Hvala Vozdovcu sto je odigrao posteno proslo prvenstvo i ovu utakmicu su odigrali muski i dobili potpuno zasluzeno (bez obzira na regularan gol Jankovica koji je ponisten).
Pustite Djukica da radi svoj posao, crtu cemo podvlaciti kad bude trebalo...

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Ja ne brinem, kad se sve lepo iskristalizuje, nece igrati Cirkovic, od Kljaje se ocekuju bolje partije, Suma ce za par nedelja biti vrh, dolazi jos jedan napadac, ulazimo u LE, ne vidim cemu tolika panika. Ne bi bilo ljudski da ih ne castimo za titulu.

aleksandar grozni

pre 6 godina

Nasu ligu treba ukinuti i to pod hitno.Ko moze da me ubedi da partizan nije vratio vozdovcu za onu pobedu nad zvezdom prosle godine?.

Sima

pre 6 godina

Koliko je ovo ozbiljna utakmica govori cinjenica da igraci Vpzdovca uopste nisu bili u karantinu. Vecinja nih je juce da kasnih sati cugala u jednom beogradskom lokalu.

POPA

pre 6 godina

Poslije koliko utakmica i prelaza iz 1-2 i 2-1 ce ovo postati sumljivo nadleznima u FSS ? Mislim poluvreme je tek ali znamo kako ce se zavrsiti

belgrado

pre 6 godina

posle vasih 70 nepostojecih penala,moze i nama 1 sumljivi :d

nego nesto bitnije,
djukicu odmah da si poslao cirkovica i kljajica u teleoptik!!!
ne treba ni opremu da razduzuju!!!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Dobar je ovaj Suma bas je kreativan igrac ali za Cirkus, platite 1,6 mil igraca koj ne moze ni jedan sprint da napravi covek se vuce po terenu kad dobije loptu izigrava Ronaldinja ali sve u mestu radi covek igra za sebe
(CZ 91, 09. avgust 2017 20:49)

Da je bolji više bi vredeo i bio ko zna gde...

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiDebil, 9. avgust 2017 21:02) # Link komentara

Veci strucnjak od svih nas??Hahahahaah!

KK Hibrid Železnik

pre 6 godina

Ne vidim paniku osim onog što znamo, a to je da je odbrana užas. Borben meč, čestitam Voždovcu. No sikiriki i Voždovi igraju protiv komšinice, a to znači uz pošteno suđenje zmajevi grabe tri boda. U derbiju je tu, naravno kao i uvek, komšinica koja služi za nadoknadu bodova i redovno tamburanje. Videoton, e to ćemo da vidimo. Drž'mo gaće iako mislim da uz pravi pristup gazimo ih ko plitak potok, naravno bez podcenjivanja kao pre tridesetak i kusur godina kad smo maznuli QPR kolo pre.

Madjo

pre 6 godina

Eto kakva je odbrana Partizana. Ubiće ih Videoton. I Olimpijakos je bio gori tim, pa je prošao. Partizan u odbrani ima nesposobne fudbalere. Ima tu i Đukine zasluge. Nijedan tim koji je vodio nije bio čvrst u odbrani. Nijedan!

General D V

pre 6 godina

Zahvaliti se kljajicu i cirkovicu obavezno a moze pojacanje i na levom beku umesto miletica. Smesno je gledati da cirkovic igra stopera a jos jadnije da kljajic brani. Uzas

Svaki Sajberovac ima za brata, Slavka Sajberovac hrvata

pre 6 godina

@toliko
Svi Zvezdini penali cisti? Meni je kao cist, posebno ostao onaj protiv Vose prosle godine

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Renta delije ukusan sendvic a? Jel se secate vasih preokreta protiv Ofk na Vracaru i u martu protiv Vose? Ne? E pa sad ce te se podsetiti.Dzabe spinujete ovde.Kljajic i Cirkovic da dobiju ispisnicu vec veceras.

Бобан

pre 6 godina

Честитам кладионицама на заради од "уплата" на прелаз бројних писаца коментара јер ипак је то "склањалица", намештено и Столица ће да пусти Партизан, како многи овде рекоше.

Rajko

pre 6 godina

Rekao sam to ,Partizan bez Leonarda prosječna ekipa..Zvezda ima igru trenutno i dobro je sto je derbi uskoro jer ovakav Partizan nema sta traziti u derbiju..ovdje nista novo ako bude preokret,ne bi bio prvi put..nego peti-šesti..

Istina

pre 6 godina

Kada sudija casti u samom pocetku i dosudi i vise nego nepostojeci penal,sta dalje reci.Od ovog dalje nema,staviti tacku na fudbal i prekinuti prvenstvo jer ovo ne bi sudili ni Vucela,Vazura i Ilijev,da su bili sudije.Izgleda da ponovo steluju za kladionice i da ce Vozdovac sam sebi dati nekoliko golova u drugom delu ali ako slucajno to ne urade zbog sramote,tu je sudija da svira jos neki penal i iskljuci jednog ili dva igraca Vozdovca.Vidi se da jedva ceka.

Dušan

pre 6 godina

Ne mogu Partizan voditi beskrvni treneri,tipa Pera Božić,Ješić,Vuk Rašović,Djikić,Djukić....nego strastveni borci i fanatici kao Dule Vujošević,Marko Nikolić!!

djura

pre 6 godina

U plej ofu se igra po jedna utakmica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 9. avgust 2017 19:27)

sistem takmicenja je debilan

zoran

pre 6 godina

Stolica drzi cas fudbala nabedjenom treneru Djukicu. Doduse to nije tesko akda u timu imas Miletica, Jevtovica, Kosovica, Kljajica, Jankovica...

Panticu mu sedi na klupi, a Kosovic i Jevtovic igraju..??!! Koliko anti-terner trebas biti pa da to uradis...da ne pricamo Miletic u igri a Elmonir na klupi...

Muftija delija

pre 6 godina

Jel nam se sklonio vozdovac?!
Elem,potpuno zasluzena pobeda vozd.,penal nije trebao da nam svira,ponisten nam je gol al to nema veze posto je jasno kao dan da se titula prepusta czv!Dokaz za to je zarada 12,3 me od transfera,prodato sve sto vredi,samo na jedno mesto je dovedena zamena!!golman i odbrana ne postoje to znamo od kad,u LE ne ulazimo verovatno,i da udjemo nemamo sa cim da igramo.i na kraju,kako sezona odmice,umesto da igramo sve uigranije i.tecnije,mi igramo sve lose.kasno se ili nikako vuku potezi.

fontana drcl

pre 6 godina

Kakvi su sve penali zvezdi svirani (na kraju krajeva i ovaj protiv čuke) OVO JE PENAL I CRVENI! Samo nek se ne javljaju ovi prekoputa....

JDAleksandar

pre 6 godina

Porazi su sastavni deo fudbala.Na sta bi licile lige da favorit od 36 utakmica ima 36 pobeda.Stoperi su nam katastrofalno losi i ako kojim slucajemm uspemo da izbacimo Videoton pod hitno nam tu treba dva igraca i da kilavog Miletica zameni El Monir ! Po meni,trebamo prodati Djurdjevica i od tih para dovesti napadaca i dva stopera.Greska je sto Djurdjevic nije prodat pre Leonarda i da se Leonardu poveca plata ako treba i za duplo.Igra Partizana bi tada bi dosta tecnija.

TMM

pre 6 godina

Partizan hitno da dovede Vanju Markovića, igrao je godinama u Poljskoj a sada je slobodan igrač. Igra zadnjeg veznog, odličan pregled igre, zna da krene napred, mogli bismo odlično kasnije da zaradimo na njemu.

Malo realnosti nije na odmet!

pre 6 godina

Uđem da vidim komentare o našoj odbrani( tipa da li neko dolazi umesto ova dva) a od ovih iskompleksiranih ne mogu ništa da vidim. Ako je b92 crno beli šta tražite u ovolikom broju ovde???

Stevan PFC

pre 6 godina

Djukicu daj Stevanovica na gol, decko nam svojim odbranama doneo pobedu u finalu kupa, ovom Kljajicu izgleda opet smetaju reflektori.

P.S. Bolje da stavi Bosnjaka umesto Cirkovica, mislim da ce manje da kiksa..

grobar88

pre 6 godina

Nema veze idemo dalje, cestitam ekipi vozdovca na borbenosti i hvala im sto su nam doneli titulu. I bolje sto nismo pobedili bilo bi kako nam se sklanjaju, a i tek je pocetak sezone. Inace jankovicev gol iz ofsajda je regularan i mogli su dva cista penala da nam sviraju a nisu. Nema veze nismo mi takva ekipa. Idemo dalje.

zmaj

pre 6 godina

Lose,lose bez ideje zara energije odbrana katastrofalna, trener bez ideje da nesto preokrene ipak nije to sampionski tim bez Lea, Evertona,Milenkovica...

gerasimm

pre 6 godina

Kljajic je zavrsio sa Partizanom. Dva kiksa u 10 dana je previse. Svim silama da se dovede Stojkovic, pola miliona po sezoni da se plati koliko i trazi i to je to. Cirkovic je igrac za 3 ligu. Djukic koji je upropastio Valensiju bolje da ide sam.

CILE

pre 6 godina

Sta jos treba da se desi pa da Klajia i cirkovica sklone iz prve postave. Sve golove sto smo primili i ispali od olimpijakosa njihova je gresja, Djukicu imas li oci aman vise.....

Nemac

pre 6 godina

Ovo sto igra partizan je jedno veliko nista.ima podosta limitiranih igraca.ja ne znam sta igra jeftovic.majke mi.ovaj miletic je preplasen.cirkovic covek ne zna lopte.i uvek fali pravovremeni pas.jankovic nervira sa tim centarsutevima.pa ljudi moji pre centarsuta se pogleda gde i proba se da pogodis tu tacku..i igra glavom pozadi..pa nisam video da neko gore igra glavom od igraca partizana.ljudi uozbiljite se fudbal je isto misaona igra..ili batalite ono sto ne znate..nemate vi sanse protiv madjara.

Amaterasu

pre 6 godina

Kad partizan kreće da igra prvenstvene mečeve ? Ovo je 4. kolo i četvrta sklanjalica u nizu ... (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. avgust 2017 19:30)

Odmah posle tzv derbija...

hmm....

pre 6 godina

malo sam gledao, od 60 ninuta..dva ofsajda su nam svirana od kojih je bar jedan nije bio sigurno ( Jankovic ) i sumnjiva ruka igraca Vozdovca. Zasluzio je Partizan bar nereseno, ali katastrofalna odbrana na celu sa gosom. Opet mu isao reflektor u oci kad je krenuo, bolje da brani samo na dnevnoj svetlosti. Katastrofa, Djukic nema pojma, bolje da smo limenog doveli za trenera, bar bi se derao pored terena, ovaj kao mudrac cuti.

Marko Niš

pre 6 godina

Stojković umesto Kljajića, Adamović ili Jovanović umesto Ćirkovića, Drinčić umesto Jevtovića. Volkov ili Lomić umesto Miletića. Umesto ovog Eteba može i Filip Marković i bez para duplo jači i svi su naši što je najbitnije!!!

ivicapk

pre 6 godina

Msm da ce se sada obistiniti moje misljenje o treneru... svim sam srcem bio za njegovo angazovanje u klubu ali izgleda da sam se prevario.
Javicu cu se na kraju...

realan19991

pre 6 godina

Djurdjevic daje gol, jer dolaze iz Pireja da ga gledaju pa ce odbrana Vozdovca morati malo da popusti da se digne cena. Verujem da ce imati lep docek od strane GATE 7...

Istina

pre 6 godina

Istorijska sansa brzo svi da uplatite iz 2 u 1... to je postala tradicija. jer 2x za redom isti protivnici su isto odigrali...sramotno

Biza

pre 6 godina

Katastrofa kako su odigrali nisu zasluzili ni bod , ali opet onaj ofsajd djurdjevica diskutabilan dok drugi je cist regularan gol koji je ponisten da je tad pao gol mozda bi bila drugacija prica , cestitke vozdu

antiDebil

pre 6 godina

Mene je sramota vas sto kritikujete Kljajica.Niko od vas pametnjakovica u zivotu nije branio gol a sve znate. Decko je super talentovan! Ja sam branio za fk.pekar 14 godina i sigurno sam veci strucnjak od svih vas.Jedina mu je mana sto je bio kod onih koje ne mogu da smislim od kada su ukrali pehar u Bariju i upropastili mi zivot.

Мортадела,ваздуплохов,синеопсис

pre 6 godina

Ako Ćirkovića i Kljajića ne otera Đukić na klupu ugasili smo.Mogu se porediti sa Goranom Obradovićem najgorim igračem Fk Partizan ikada.

Pera

pre 6 godina

Drago mi je sto vecina mojih grobara kaze da nije bio penal za nas!to puno govori o nama!NISMO ISTI.cestitke vozdovcu i nasem bratu Stolici!
(Muftija delija, 09. avgust 2017 23:38)

Taman posla da smo isti, ma glupo i porediti šampiona evrope sa nekim JSL klubom.
(BBRS, 9. avgust 2017 23:54)
Niko nije spomenuo Real Madrid

branko

pre 6 godina

Penaltizan traze u svakom trenutku...
(Reci, 09. avgust 2017 21:42)
Da budete samo JEDNOM ORIGINALNI u komentarima...ja bih vam kapu skinuo...Samo jednom

Milko Đurovski

pre 6 godina

Ajde bre i još jednom po srpski bre...veliki navijači i druge priraslice umuknite smesta. Našem Partizanu je pred bitnu utakmicu potrebna najveća podrška. NAPRED PARTIZAN!!!

ona stvar

pre 6 godina

 mi smo Partizan, mi smo dominirali 12 minuta protiv Olimpijakosa..
(ćiril stipsa, 09. avgust 2017 21:36)

Neko protiv olimpijakosa a neko protiv maltezana(samo u prvoj utakmici).

Zamenik pomocnika

pre 6 godina

Kad partizan kreće da igra prvenstvene mečeve ? Ovo je 4. kolo i četvrta sklanjalica u nizu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. avgust 2017 19:30)

Jadna predobra i prepostena Zvezda... Koliko su bolji pokazali su u derbijima, ali staces kad Partizan namesta.

Mudri

pre 6 godina

Epski spektakl. Vozdovac uzima
(Mudri, 09. avgust 2017 19:43)

Šta ste mi lupali minuse!? Zla kob Vozdovca (zvuci ko mesto iz Transilvanije) ce da zagorca crnu sudbinu!

Matori

pre 6 godina

Istorijska sansa brzo svi da uplatite iz 2 u 1... to je postala tradicija. jer 2x za redom isti protivnici su isto odigrali...sramotno

ivicapk

pre 6 godina

Msm da ce se sada obistiniti moje misljenje o treneru... svim sam srcem bio za njegovo angazovanje u klubu ali izgleda da sam se prevario. 
Javicu cu se na kraju...
(ivicapk, 09. avgust 2017 19:49)


Eto vidite... zao mi je sto sam u pravu. najvece pojacanje za moj partizan bi bilo da je ostao celavi!!! Zao mi je sto sam u pravu...

del

pre 6 godina

Nista ne brinite Partizan preokrece , kao i 2x za redom protiv istog protivnika... Smejurija.
(ehhh, 09. avgust 2017 20:46)

Samo je na Rajku iz 2 u 2. Nije mi jasno, zašto nam se sklanjate?

Zoran

pre 6 godina

Skoro nisam video da smo bili ovako nemoćni. Katastrofa od vodjenja ekipe. Trener 0, golman nije vise za komentarisanje, Vulićević i Miletić katastrofa, Ćirković kojim sportom se taj čovek bavi ko je njega doveo i da li mi imamo neko stručno lice da kaze mali evo ti ispisnica idi gde hoćeš slobodan si.

Popović

pre 6 godina

Odučio nas je Voždovac od fudbala. Svaka čast Stolici i njegovoj ekipi.
Sramno vođenje utakmice od strane Đukića. Neverovatno je da pri negativnom rezultatu on pravi samo jednu izmenu i to zato što mu se igrač povredio!

ivica kralj jedan od nas

pre 6 godina

Muftija mnogo galamiš , imaš u džepu tri titule sa jednim porazom i jednim remijem od 1993. , drugo kasniš 16 pobede samo u prvenstvu , po tebi to je 8 titula . A posebna priča je od -32 i još -9 do titule , bez skupštine , uprave , trenera . Licemerstvo je izmišljeno u Humskoj . Pojedi nešto na kašiku vezaće ti se creva .
Prihvati muški onaj živi zid . Vratili ste pa šta , ne zameramo samo ako priznaš da regularno niste ni jednom dobili Voždovac . Bilo pa prošlo , dešava se , mora nekad i da se "učini" . Skučeni ste za druge kombinacije prodaja , pozajmica igrača , bodovi kod trećeg kluba , moralo da se vrati i još nije gotovo ima utakmica i kod njih .

MilosFrankfurt

pre 6 godina

Zasto je bruka izgubiti ? Oba kluba su u istoj ligi, znaci nije Vozdovac neki treceligaski klub, vec klub iz iste lige.
Real Madri i Baselona redovno gube u svojoj ligi od poslednjih na tabeli.
Ali kada su nasi klubovi u pitanju onda je to senzacija?

Nevidljivi Youtuber

pre 6 godina

Partizan - Vozdovac 1:2 |09.08.2017. Sporan momenat-Da li je Jankovic bio u ofsajdu?

https://www.youtube.com/watch?v=M4H3y8_b3fs&feature=youtu.be

marerakarera

pre 6 godina

Monti Pajton mala maca za nasu odbranu. Protiv Videotona ce sigurno biti bolje, barem zato sto je ovo dno dna. Inace ni p od penala. Svaka cast Vozdovcu. Ovo nam mozda i pomogne da se malo probudimo i uozbiljimo. Optimizam je sad problem. Ali imati ga u malim dozama ne skodi.

Tabakovic Nenad

pre 6 godina

cestitke vozdovcu.Partizan izuzetno los i neorganizovan Miletic bez tehnike ideje nema pas ni ubacivanje u 16 m nijednom ne samo u ovoj utakmiciCirkovic nesiguran bez osecaja za prostor i za igru u opste.Kljajevic dobar golman ali u velikoj krizi mora na klupu.Djurdjevic bolesno alav na loptu neda je nikome. Jankovic solidan kao iTavamba ali kao i Djurdjevic vise misli o padanju nego da ide do kraja.Suma bi bio korisniji da za 1,65mil eur.ostao tamo odakle je dosao.Djukic stvarno kao da je prvi puta vodio jednu ekipu na bilo kom nivou takmicenja,a ne utice ni na izbor igraca.Penal nad Jankovicem ne bih ni ja kao zakleti partizanovac svirao.Bruka Partizana je sto onako nemocno i bezidejno igraju a ne sto su izgubili.Kvalitet ekipe cini mi se ispod svakog nivoa. Zvezda deluje za sada mnogo bolja.Znaju sta hoce i ekipa i trener.Zvezdasi bi trebalo da budu realniji za proslu sezonu.Partizan je bio mnogo bolji od njih.I pored svih navlacenja su izgubili prvenstvo.Nije pomogla ni ona asistencija iz Ljutice Bogdana (1:1) itd. Cini mi se da Partizan ubire sada plodove nacina rada svoje uprave.Milenkovic pusten pre kraja kvalifikacija za evropu.Stopera prosecnog ostavili da kupe posle Videotona (tj kada ispadnu iz evrope onda im i ne treba).Sumu nespremnog kupili za velike pare kada su kvalifikacije skoro gotove.Ni Ronaldo nije mogao juce protiv MU u svom Realu nakon krace pauze a ne Suma ne zna nikog i nista o Partizanu.Leonardo da ne govorim.Glavno je odlazak Nikolica.

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Cestitke igracima i treneru Vozdovca na pobedi,pitam se kako ovako i protiv Radnika nisu igrali vec su igrali 0-0. A sto se tice Djukica nista drugo ne preostaje vec ostavka.

Floki

pre 6 godina

@fabricio

Jeste, nema zavrsenu skolu, profesionalno se bavi fudbalom i pod ugovorom je sa profesionalnim klubom! Sad malo o tvojoj pismenosti posto vidim da se trudis, posle zareza ide razmak. Molim vas se pise mali slovima jer se obracas grupi ljudi. Troluj na drugom mestu, svako dobro!

Komšija Rade

pre 6 godina

Polako, tek ih cekaju pravi protivnici. Vojvodina, Videoton, Zvezda...
(misa, 09. avgust 2017 23:57)
ona zvezda koja nas nije pobedila vec oho ho hahahaha

ultrasrbin

pre 6 godina

Ljubisa livac, 9. avgust 2017 20:13

Vise puta ponovljena laz postaje istina. Ides tom logikom, zar ne?
Tri puta je Partizan igrao samo sa Zvezdom i koliko se secam jedino mozete da se zalite sto vam je priznat gol iz auta. Koliko penala je svirano? 0, a trebalo je bar 2. Koliko iskljucenja Zvezdinih igraca? 0, a bar 2 igraca su zasluzila da budu iskljucena sa po 2 zuta( ne u istoj utakmici). A sada se javi da objasnis pobedu Vozdovca.

cz

pre 6 godina

Oladite malo sa pljuvanjem partizana. OK, ne volimo ih, ljuti smo rivali, ali treba da se postujemo. Licno mislim da su protiv grka u periodima igrali prilicno dobro, i mogli su vrlo lako da prodju, cak i pored katastrofalne odbrane, Do kraja su bili u igri, da je iskoriscena gruba greska protivnika 5 min pre kraja kada je (ne secam se ko) bio sam ispred golmana, mozda bi umuljali jos jedan u tih 5 minuta. A mozda bi primili jos dva kroz ruke ili noge supljeg golmana.

Sto se igre protiv Vozdovca tice, losa odrbana, neefikasan napad, pravedan poraz. Mislim da bismo vrlo lako dobili derbi da se igra ovih dana.

Davor

pre 6 godina

Da li ce nas dragi i nadasve objektivni B92 i u slucaju Partizana imati rubriku "Da li je Vozdovac ostecen ..."? Ili je to rezervisano samo za Zvezdine utakmice?

naravno

pre 6 godina

Penalcina bre !
kapa dole b92, sta hocete vest da li je bio penal? pa jel pise da je ostecen partizan u par situacija, 3 penala su nam ukrali i dali su sve golove iz ofsajda realan rez 5:0

Mirko

pre 6 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dejan petrovic, 9. avgust 2017 22:55)

Sa svojih 40 godina prvo bi trebao da se zapitas da li je stvarno moguce da igraci Crvene Zvezde nisu napravili penal na igracima Partizana vise od 50 utakmica ?!

BBRS

pre 6 godina

Drago mi je sto vecina mojih grobara kaze da nije bio penal za nas!to puno govori o nama!NISMO ISTI.cestitke vozdovcu i nasem bratu Stolici!
(Muftija delija, 09. avgust 2017 23:38)

Taman posla da smo isti, ma glupo i porediti šampiona evrope sa nekim JSL klubom.

Muftija delija

pre 6 godina

Drago mi je sto vecina mojih grobara kaze da nije bio penal za nas!to puno govori o nama!NISMO ISTI.cestitke vozdovcu i nasem bratu Stolici!

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Najsmešniji penal u istoriji JSL. Ovaj čisto loptu izbio a igrač partizana kao najgori glumac se baca u prazno a sudija daje penal?? Gde ste sad mediji??

hmm....

pre 6 godina

Pa ljudi im dali 3 gola iz igree, na JNA, a oni se bune hoce 4 penala da bi pobedili 4 3.. pa ne moze tako vise..
(CzBg89!, 09. avgust 2017 22:16)

ti nam pricaj pametnice, 18 penala prosle sezone.....

KK Hibrid Železnik

pre 6 godina

Ne vidim paniku osim onog što znamo, a to je da je odbrana užas. Borben meč, čestitam Voždovcu. No sikiriki i Voždovi igraju protiv komšinice, a to znači uz pošteno suđenje zmajevi grabe tri boda. U derbiju je tu, naravno kao i uvek, komšinica koja služi za nadoknadu bodova i redovno tamburanje. Videoton, e to ćemo da vidimo. Drž'mo gaće iako mislim da uz pravi pristup gazimo ih ko plitak potok, naravno bez podcenjivanja kao pre tridesetak i kusur godina kad smo maznuli QPR kolo pre.

ona stvar

pre 6 godina

 mi smo Partizan, mi smo dominirali 12 minuta protiv Olimpijakosa..
(ćiril stipsa, 09. avgust 2017 21:36)

Neko protiv olimpijakosa a neko protiv maltezana(samo u prvoj utakmici).

miško

pre 6 godina

Analiza Partizanovog tima.Kljajić nije golman za prvoligaški klub.Vulićević i Miletić. nikakvi,pravoliniski igrači bez kreacije,Ostojić solidan nema s' kim da igra,ova deca oko njega sve prosečna. Navala i Bože pomozi.Prosečan prvoligaški tim.Bez Mažića i kompanije ne može nikoga da pobedi.Vuletiću saopštenje.

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Ja ne brinem, kad se sve lepo iskristalizuje, nece igrati Cirkovic, od Kljaje se ocekuju bolje partije, Suma ce za par nedelja biti vrh, dolazi jos jedan napadac, ulazimo u LE, ne vidim cemu tolika panika. Ne bi bilo ljudski da ih ne castimo za titulu.

Александар

pre 6 godina

Da li ce nas dragi i nadasve objektivni B92 i u slucaju Partizana imati rubriku "Da li je Vozdovac ostecen ..."? Ili je to rezervisano samo za Zvezdine utakmice?
(Davor, 09. avgust 2017 20:22)

Није оштећен и неће бити. Поштено смо им се реванширали што су вам отели титулу, а мало и да "успавмо" Видеотон. Може нам се. :-)

Mafijaska pudlica!

pre 6 godina

Hvala "zmajevi" !
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (VEČITI DELIJA, 9. avgust 2017 23:40)
Hvala"zmajevi" na proslogodisnjoj tituli.iskreno!!!!!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Renta delije ukusan sendvic a? Jel se secate vasih preokreta protiv Ofk na Vracaru i u martu protiv Vose? Ne? E pa sad ce te se podsetiti.Dzabe spinujete ovde.Kljajic i Cirkovic da dobiju ispisnicu vec veceras.

grobar88

pre 6 godina

Nema veze idemo dalje, cestitam ekipi vozdovca na borbenosti i hvala im sto su nam doneli titulu. I bolje sto nismo pobedili bilo bi kako nam se sklanjaju, a i tek je pocetak sezone. Inace jankovicev gol iz ofsajda je regularan i mogli su dva cista penala da nam sviraju a nisu. Nema veze nismo mi takva ekipa. Idemo dalje.

Istina

pre 6 godina

Djukicu daj Stevanovica na gol, decko nam svojim odbranama doneo pobedu u finalu kupa, ovom Kljajicu izgleda opet smetaju reflektori.

P.S. Bolje da stavi Bosnjaka umesto Cirkovica, mislim da ce manje da kiksa..
(Stevan PFC, 9. avgust 2017 21:00

Nije vam bas on doneo pobedu u kupu,nego neko ko se preziva Mazic i bavi se sudjenjem u vasu korist.

Djalma

pre 6 godina

Znaci priznajete da namestate utakmice.
@Nolan Smit

Ti si bre ovde najogavniji lik. Kako te bre nije sramota da se posle sinosnjih komentara javljas. Obraz ti je djon bespislicaru.
Da izgubio je Partizan i ...
O Boze me sacuvaj ovakvih Indijanaca.

fontana drcl

pre 6 godina

Kakvi su sve penali zvezdi svirani (na kraju krajeva i ovaj protiv čuke) OVO JE PENAL I CRVENI! Samo nek se ne javljaju ovi prekoputa....

Pera

pre 6 godina

Drago mi je sto vecina mojih grobara kaze da nije bio penal za nas!to puno govori o nama!NISMO ISTI.cestitke vozdovcu i nasem bratu Stolici!
(Muftija delija, 09. avgust 2017 23:38)

Taman posla da smo isti, ma glupo i porediti šampiona evrope sa nekim JSL klubom.
(BBRS, 9. avgust 2017 23:54)
Niko nije spomenuo Real Madrid

neutralni felsh

pre 6 godina

Verovatno se vecina nece sloziti sa mnom,ali kad uporedis igru zvezde i partizana trenutno,zvezda je za klasu iznad. Moje skromno misljenje...
(keva, 9. avgust 2017 22:43)


... na osnovu 4-5 utakmicea sa vrlo razlicitim protivnicima? :)

grobar kg

pre 6 godina

Je l vas sramota sad malo a?
Je l ste uplatili prelaz kad ste to znali?

A da pa vi navijate za zvezdu, ne znate vi za blam i sramotu.....

Svaki Sajberovac ima za brata, Slavka Sajbera hrvata

pre 6 godina

Aha skontao sam...ako Partizan preokrene - namestaljka, dok u slucaju Sajberovaca to znaci snazna Zvezda.

novica

pre 6 godina

E, da smo oni, koji navijaju za komšinicu, sad bi bila kuknjava na Kokezu, Toleta i ko zna na koga još! Voždovac nas nadigrao večeras i sve čestitke momcima i treneru Stolici!

BMX

pre 6 godina

Da li ce nas dragi i nadasve objektivni B92 i u slucaju Partizana imati rubriku "Da li je Vozdovac ostecen ..."? Ili je to rezervisano samo za Zvezdine utakmice?
(Davor, 09. avgust 2017 20:22)

Bravo Davore da ne bude da nas samo nekolicina misli da je B92 sport crno beo...barem je tako vec neko vreme ?

antiDebil

pre 6 godina

Mene je sramota vas sto kritikujete Kljajica.Niko od vas pametnjakovica u zivotu nije branio gol a sve znate. Decko je super talentovan! Ja sam branio za fk.pekar 14 godina i sigurno sam veci strucnjak od svih vas.Jedina mu je mana sto je bio kod onih koje ne mogu da smislim od kada su ukrali pehar u Bariju i upropastili mi zivot.

Muftija delija

pre 6 godina

Jel nam se sklonio vozdovac?!
Elem,potpuno zasluzena pobeda vozd.,penal nije trebao da nam svira,ponisten nam je gol al to nema veze posto je jasno kao dan da se titula prepusta czv!Dokaz za to je zarada 12,3 me od transfera,prodato sve sto vredi,samo na jedno mesto je dovedena zamena!!golman i odbrana ne postoje to znamo od kad,u LE ne ulazimo verovatno,i da udjemo nemamo sa cim da igramo.i na kraju,kako sezona odmice,umesto da igramo sve uigranije i.tecnije,mi igramo sve lose.kasno se ili nikako vuku potezi.

Milko Đurovski

pre 6 godina

Ajde bre i još jednom po srpski bre...veliki navijači i druge priraslice umuknite smesta. Našem Partizanu je pred bitnu utakmicu potrebna najveća podrška. NAPRED PARTIZAN!!!

branko

pre 6 godina

Penaltizan traze u svakom trenutku...
(Reci, 09. avgust 2017 21:42)
Da budete samo JEDNOM ORIGINALNI u komentarima...ja bih vam kapu skinuo...Samo jednom

slobinator

pre 6 godina

Uzeo sam arena paket jer volim sport,fudbal i košarku posebno.smatram da sam za novac koji dajem zaslužio da budem objektivno informisan,međutim reporter koji prenosi Partizanove uutakmice čini to na sramotan način očigledno navijajući za crno-bele i to čini godinama.poslednji je primer meč protiv Voždovca gde onaj smešni penal za Partizan proglašava ispravnim jer je kaže igrač Voždovca 'postavio nogu',a ne kaže da se fudbaler Partizana sam bacio kroz vazduh.Za očite ofsajde Đurđevića kaže da su na granici i nervira se prilikom svakog Partizanovog promašaja.Gledajte malo i slušajte doajene našeg novinarstva i učite od Marka Markovića,Jordana Ivanovića ili Vladanka Stojakovića.i oni su sigurno navijali za neki klub,ali iz njihovog komentara niste mogli da zaključite za koji.malo profesionalizma nije na odmet.ne može baš svako biti sportski komentator

StefanNS

pre 6 godina

Zvezdasi nista ovo nije gotovo. JSDP ce tek sad da koristi sva sredstva i treba biti jako oprezan jer znamo da ne prezaju ama bas ni od cega. Paziti se pogotovo raznih " slucajnih startova", spinovanja, spletkarenja isl. Bolji smo, moramo ovaj put biti i mudriji.

bpcg

pre 6 godina

Voždovac je donio titulu Partizanu, šta su 3 boda da ih častimo za to. Mozda se neko i sjeti kad je Untrahašing ( nisam sigiran u pravo ime kluba) donio titulu Bajernu u zadnjem kolu. Bajern je to znao da cijeni i dao im ,u sledecoj sezoni,tri boda kuci. To je normalno ,kao i ovo noćas.

papiga

pre 6 godina

kod 1-2 nije bio ofsajd,gol Partizana ponisten nezasluzeno,nije bio onaj penal kad smo se zalili da je ruka,kljaic posle ovog sa cirkovicem u Teleoptik ,ta dva mesta moraju da se kupe pojacanja,Vozdovac sjajan na nase greske,svaka cast,sto su nam sad otvorili oci na vreme.....cestitam Zvezdi sutra trenutno prvo mesto,imaju nazalost sigurniju odbranu,a i kod njih igraju dva losa pozadi,al za sad ne grese!!! Partizan mora da kupi igrace ako hoce dalje od Madjara,Zvezda i sa ovim ne moze protiv Rusa...eto moje misljenje za sad!

keva

pre 6 godina

Verovatno se vecina nece sloziti sa mnom,ali kad uporedis igru zvezde i partizana trenutno,zvezda je za klasu iznad. Moje skromno misljenje...

hmm....

pre 6 godina

malo sam gledao, od 60 ninuta..dva ofsajda su nam svirana od kojih je bar jedan nije bio sigurno ( Jankovic ) i sumnjiva ruka igraca Vozdovca. Zasluzio je Partizan bar nereseno, ali katastrofalna odbrana na celu sa gosom. Opet mu isao reflektor u oci kad je krenuo, bolje da brani samo na dnevnoj svetlosti. Katastrofa, Djukic nema pojma, bolje da smo limenog doveli za trenera, bar bi se derao pored terena, ovaj kao mudrac cuti.

MilanB

pre 6 godina

Jel nam se sklonio vozdovac?!Elem,potpuno zasluzena pobeda vozd.,penal nije trebao da nam svira,ponisten nam je gol al to nema veze posto je jasno kao dan da se titula prepusta czv!Dokaz za to je zarada 12,3 me od transfera,prodato sve sto vredi,samo na jedno mesto je dovedena zamena!!golman i odbrana ne postoje to znamo od kad,u LE ne ulazimo verovatno,i da udjemo nemamo sa cim da igramo.i na kraju,kako sezona odmice,umesto da igramo sve uigranije i.tecnije,mi igramo sve lose.kasno se ili nikako vuku potezi.
(Muftija delija, 09. avgust 2017 22:10)
Dobar deo tvog komentara je ok. Ali kazes da sto sezona odmice igrate sve losije, zar je bilo tesko ili bolno da kazes za razliku od Zvezde koja igra sve bolje i tecnije. Kada te stvari i jedni i drugi budete mogli da priznate sebi i drugima bicemo narod, bicemo ljudi.

Muftija delija

pre 6 godina

Volim kad je posteno,makar i da izgubimo.nadam se da je Ilija sledeci trener FKP-a!nemamo mi za sta da vracamo bodove,FKP je onomad tri.puta tukao zvezdanu i zato osvojio titulu!cestitke vozdovcu.

elcobrino

pre 6 godina

penal ni blizu...ali ni blizu...kao partizanovac pisem.cirkovic ocajan,mada sam ja jedan od retkih koji ga je branio i mislio da ce ponoviti partije kao protiv totenhema

miki

pre 6 godina

Bilo bi bolje da je umesto Sume kao nekog velikog pojacanja, partizan taj novac preusmjerio na Marka Nikolica, to bi nam bilo najvece pojacanje, Djukic, vreme ce pokazati, jedan veliki promasaj, sto je dokazao radom i u Spaniji, znamo sta je uradio od Valensije, pa i sve kasnije, bojim se da je ovo pocetak agonije partizana ove sezone!!!

Zamenik pomocnika

pre 6 godina

Kad partizan kreće da igra prvenstvene mečeve ? Ovo je 4. kolo i četvrta sklanjalica u nizu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. avgust 2017 19:30)

Jadna predobra i prepostena Zvezda... Koliko su bolji pokazali su u derbijima, ali staces kad Partizan namesta.

Konstatacija

pre 6 godina

Komentator sa Arene,kadar nevera,samo sto ne zaplace,od sutra na bolovanje.Kaze,mozda je trebao Suma da padne,mozda je sudija mogao da dosudi jos jedan penal za partizan,pa ponovo...covek bi ladno svirao i 5 penala za svoje,iako nemaju veze sa vezom,pa mu je i jedan ofsajd nepostojeci.Ovo je vrh,nema dalje,ovakav navijacki obojen komentator se jos nije pojavio na nasim tv,pa za njega su Denda i Strajnic male mace.

Zoran

pre 6 godina

Posle odlaska Nikolica ,Stolica je vec bio promovisan u trenera Partizana.Medjutim,desio se obrt i doveden je Djukic.Danasnja utakmica je pokazala ko je boji trener, gde Stolica sa losiji timom demolira Partizan.Sve sto je uprava uradila ovog leta uradila je pogresno.Od izabira trenera do pojacanja,gde je prioritet i kljucna stvar bilo da se nadje zamena za supertalentovanog Milenkovica koji je drzao celu odbranu,cinio je sigurnom i cinio saigrace iz odbrane bljim nego sto jesu.Ako se planiro napad na ligu sampiona treba lo je dovesti iskusnog stranog stopera od milion ipo evra(ka sto je bio Taribo West)a ne te pare bacati na Sumu koji je totalni promasaj.Ako je Leonardo morao da ide onda je Mihajlovic morao da ostane i bio bi korisniji od Sume.Sve u svemu mnogo gresaka i doslo je do totalnog raspada sistema.Od evrope nema nista a u prvenstvu vec zaostajemo,gde zvezda uz pomoc logistike nece ponoviti propust iz prosle sezone.Jedino da nam padne neki novi Leonardo sa neba.

Ljubo Saruman

pre 6 godina

Kada sudija ne svira ovako sramotan penal protiv Olimpijakosa, a nije da igraci Partizana nisu pokusavali, onda imamo naslove tipa "Da li je sudija taj i taj ostetio Partizan?", kakva beda od lige ifudbala.

Svaki Sajberovac ima za brata, Slavka Sajberovac hrvata

pre 6 godina

@toliko
Svi Zvezdini penali cisti? Meni je kao cist, posebno ostao onaj protiv Vose prosle godine

insajder provajder

pre 6 godina

Jel nam se sklonio vozdovac?!
Elem,potpuno zasluzena pobeda vozd.,penal nije trebao da nam svira,ponisten nam je gol al to nema veze posto je jasno kao dan da se titula prepusta czv!Dokaz za to je zarada 12,3 me od transfera,prodato sve sto vredi,samo na jedno mesto je dovedena zamena!!golman i odbrana ne postoje to znamo od kad,u LE ne ulazimo verovatno,i da udjemo nemamo sa cim da igramo.i na kraju,kako sezona odmice,umesto da igramo sve uigranije i.tecnije,mi igramo sve lose.kasno se ili nikako vuku potezi.
(Muftija delija, 09. avgust 2017 22:10)

Već počinjete sa spinovanjem da Zvezda mora da bude prva tra la la bla bla kao i svake sezone pa app.
Ko vas ne zna... :-)

Realnost

pre 6 godina

Toliko o tome da ce Stolica da pusti Partizan. Ljudi, shvatite, prosle godine je Partizan pobedjivao Vozdovac i sve ostale jer je imao majstora Leonarda koji je pravio razliku i Blekija Milenkovica koji je bio stub odbrane, odatle i dobri rezultati, uz naravno Djuku golgetera! Ovaj tim sada je uzevsi to u obzir 70% slabiji, a price uprave da su sacuvali tim su sarene laze, pa samo je Leonardo bio pola tima!

ivicapk

pre 6 godina

Msm da ce se sada obistiniti moje misljenje o treneru... svim sam srcem bio za njegovo angazovanje u klubu ali izgleda da sam se prevario.
Javicu cu se na kraju...

Malo realnosti nije na odmet!

pre 6 godina

Uđem da vidim komentare o našoj odbrani( tipa da li neko dolazi umesto ova dva) a od ovih iskompleksiranih ne mogu ništa da vidim. Ako je b92 crno beli šta tražite u ovolikom broju ovde???

Toliko

pre 6 godina

Jeste Zvezda nikad nije dala gol iz penala
(Grobari do kraja, 9. avgust 2017 20:30)

Jeste dala ali to su sve bili postojeci penali a ovo je sprdnja sa fudbalom i sportom,svirati ovakav penal za nekoga i gle cuda,uvek se za partizan sude takvi.

mooda od labuda

pre 6 godina

Je l vas sramota sad malo a?  
Je l ste uplatili prelaz kad ste to znali?  

A da pa vi navijate za zvezdu, ne znate vi za blam i sramotu..... 
(grobar kg, 09. avgust 2017 21:49) 

A JEL tebe sramota sto si nepismen?
(zZZzZ, 09. avgust 2017 22:01)

Nisi ni ti pismeniji. Čak je on bliži pismenosti od tebe. Pravilno se piše "je l' ", dakle, on nije stavio apostrof, a ti si izmislio novu reč.

Amaterasu

pre 6 godina

Kad partizan kreće da igra prvenstvene mečeve ? Ovo je 4. kolo i četvrta sklanjalica u nizu ... (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. avgust 2017 19:30)

Odmah posle tzv derbija...

del

pre 6 godina

Nista ne brinite Partizan preokrece , kao i 2x za redom protiv istog protivnika... Smejurija.
(ehhh, 09. avgust 2017 20:46)

Samo je na Rajku iz 2 u 2. Nije mi jasno, zašto nam se sklanjate?

Idemo dalje

pre 6 godina

Uh sto ste svi vickasti, lvl.osnovna skola :)
Hvala Vozdovcu sto je odigrao posteno proslo prvenstvo i ovu utakmicu su odigrali muski i dobili potpuno zasluzeno (bez obzira na regularan gol Jankovica koji je ponisten).
Pustite Djukica da radi svoj posao, crtu cemo podvlaciti kad bude trebalo...

Dušan

pre 6 godina

Ne mogu Partizan voditi beskrvni treneri,tipa Pera Božić,Ješić,Vuk Rašović,Djikić,Djukić....nego strastveni borci i fanatici kao Dule Vujošević,Marko Nikolić!!

Nebojsa

pre 6 godina

Partizan i nije bio toliko los s obzirom da je igrao sa devet igraca a Vozdovac sa 13(Kljajic i Cirkovic su presli na stranu Vozdovca odmah posle gola). Salu na stranu. Ono sto nije valjalo u Partizanu danas je slaba realizacija(promaseno je bar tri puta jedan na jedan sa golmanom), a sa ovakvom odbranom i mnogo slabiji tim od Vozdovca bi veceras pobedio Partizana. Na primer Zvezda, ona bi veceras sigurno pobedila, doduse ne sa takvom razlikom kao Vozdovac, ali bi sigurno pobedila. A i pobedice u derbiju jer je suvise malo vremena da se promene golman, par centarhalfova i jedan bek.

djuka_pg

pre 6 godina

Penal za Partizan! Janković je prevario Ivkovića na ulazu u kazneni prostor, "skolonio" je loptu, a štoper Voždovca ga je oborio u pokušaju da ga spreči da mu pobegne.

Objektivno napisano, nema sto vise da se kaze.

Komšija Rade

pre 6 godina

Polako, tek ih cekaju pravi protivnici. Vojvodina, Videoton, Zvezda...
(misa, 09. avgust 2017 23:57)
ona zvezda koja nas nije pobedila vec oho ho hahahaha

Nista o Nicemu

pre 6 godina

Djurdjevic u ofsajdu ko vrata, sudija mu svira, on mu psuje familiju. Momku treba zalepiti kaznu od mec, dva. Svaka psovka zuti karton, pa da vidis kako ce da se smiri. Previse tolerisu drzavnom projektu. Inace, penal moze da se sudi, a i ne mora. Slicno kao protiv Olimpijakosa, ali ovde ste zasticeni kao pande, i sviraju vam sve bez trenutka razmisljanja.

Biza

pre 6 godina

Katastrofa kako su odigrali nisu zasluzili ni bod , ali opet onaj ofsajd djurdjevica diskutabilan dok drugi je cist regularan gol koji je ponisten da je tad pao gol mozda bi bila drugacija prica , cestitke vozdu

Svaki Sajberovac ima za brata, Slavka Sajbera hrvata

pre 6 godina

I sta sad Sajberovci? kuknjava oko prelaza I nista...Koliko ste na zaradili na prelazu?
poraz zasluzen bez obzira na ponisten nam gol...ukoliko Djukic nastavi tvrdoglavo bez promena celu utakmicu kad gubi, protiv celavka nema spasa. ..

dejan petrovic

pre 6 godina

Navijac sam Zvedanesterca kako moj klub nazivaju itd... Vozdovac-opasna ekipa sa motivom vise kada igra protiv velikih. E sad ovaj penal-ne verejum da bi i sam Vucelic sudio-igrac Vozdovca izbio loptu a ovaj naleteo i pao. Za svojih blizu 40 godina nisam video ovakav penal a da zbori o njemu. Pozdrav od navijaca "zasticenog" kluba

Бобан

pre 6 godina

Честитам кладионицама на заради од "уплата" на прелаз бројних писаца коментара јер ипак је то "склањалица", намештено и Столица ће да пусти Партизан, како многи овде рекоше.

Zvezdaš

pre 6 godina

Sada 3, u nedelju na Karađorđu 6 i u derbiju 9 i Miloje već u oktobru osvaja titulu, produžuje ugovor i može početi sa pripremama za sledeće kvalifikacije za LŠ. A da, a onda Vučela počinje bajku o državnom projektu

Igor

pre 6 godina

Partizan nema nikakvu taktiku osim da se baci čim uđe u šesnaesterac i traži penal, što će u JSL možda i dobiti jer drži sudijsku komisiju, ali u Evropi neće i to se videlo protiv Olimpijakosa, gde ih je sudija oladio za takve pokušaje.

.,

pre 6 godina

Onakva greška Kljajića je vrlo sumnjiva. Voždovac je, zajedno sa sudijom i Anđelkovićem, pobedio Zvezdu u finišu prvenstva a onda je i sa Partizanom odigrao prijateljsku, tako da ocena igre Partizana i trenera kao i ocena igre Voždovca nisu od veće važnosti.

Nevidljivi Youtuber

pre 6 godina

Partizan - Vozdovac 1:2 |09.08.2017. Sporan momenat-Da li je Jankovic bio u ofsajdu?

https://www.youtube.com/watch?v=M4H3y8_b3fs&feature=youtu.be

mile rizik

pre 6 godina

Cirkovica i Kljajica ako ne zamenimo nista od titule ove godine,a ni od Evrope.
(ni za palilulac, 09. avgust 2017 20:54)

Ako vas sudije i savez ne poguraju naravno da nece biti titule. Od Evrope svejedno nista.

zZZzZ

pre 6 godina

Je l vas sramota sad malo a? 
Je l ste uplatili prelaz kad ste to znali? 

A da pa vi navijate za zvezdu, ne znate vi za blam i sramotu.....
(grobar kg, 09. avgust 2017 21:49)

A JEL tebe sramota sto si nepismen?

KV

pre 6 godina

Partizanovac sam, da ne bude zabune.
Ali, zašto takav naslov: "Bruka Partizana"?
Pa ne treba nam liga u kojoj će jedan, dva, tri ili više timova samo pobeđivati a ostali gubiti od njih.
I kada neko izgubi, napravi se senzacija od toga, pa bombastični naslovi... Dižu se tenzije za kojima stvarno nema potrebe.
Ista priča i za ovog Sumu. Čovek potpiše Ugovor, pošteno se mastilo i ne osuši a odmah naslovi u novinama tipa najskuplji a nije u protokolu za utakmicu ili nije fizički spreman ili sada "šutira nebu pod oblake".
Ne razumem, momku se ne daje ni promil šanse da nešto uradi već se stvara kontra efekat i vrši strahoviti pritisak kako na njega, tako na trenera, upravu pa na kraju krajeva i na navijače.
A sve zarad čitanosti i zbog vas novinara.

hm

pre 6 godina

Iliev odlazi i vodi sa sobom Vazuru, ej čovek kaže kako neće da gomila igrače a samo 2 štopera imaju, hvali se Tavambom a on em spor em ne trči, Suma promašaj, posle ispadanja iz Evrope ide i Đurđević i naravno sledi grčevita borba za drugo mesto.

Sloba

pre 6 godina

Ako Zvezda sutra pobedi narikace ce da krenu sa uobicajenim Premijerova liga, namesteno itd.Eti ni penal vam nije pomogao.I vec treca utakmica Suma(dinac) pokazao da je cirkuzant.Slovaci trljaju ruke

Sergio

pre 6 godina

Hajdemo sad Ivice, ono sto svi znaju...
Treba nam golman, bar jedan štoper, zamena za Leonarda i jedan napadač (ako ode Đurđević dva).
Ne mogu da verujem da smo ispustili Borjana pre dve godine, mi doveli Šaranova.
Sreća pa Miletić može da igra beka, ovaj Vulićević ako me "namesti" ihrača na lakat odmah, pretrči ga ko hoće.
Hajde, vi bi to trebalo da znate bolje od mene, radite nešto.
Đukića neću da komentarišem, to smo apsolvirali pre 10 godina.

dex

pre 6 godina

@ona stvar

Neko je dominirao protiv Olimpijakosa 12 minuta, a neko protiv Maltrezana prvu i protiv Sparte obe utakmice. Sparta bi realno lagano izbacila Partizan.

Ljubisa livac

pre 6 godina

I nastavlja se tradicija iz prosle sezone. Svako neparno kolo penal za Partizan, svako neparno crveni za protivnika. Kad su sudije dobre volje i jedno i drugo. Brojite sad silne penale od pocetka do kraja sezone.

sandolin

pre 6 godina

Ne znam, ima ovde i normalnih a i onih drugih. po komentarima se moze videti da se dve strane (zvezda i partizan) mrze tj. navijaci. pa ljudi da li je moguce da se zbog toga mrzite, ubijate i sta vec sve. ionako nas je malo ostalo jos nam fali da se sami ubijamo. zelim i partizanu i zvezdi evropu. ajmo braco srbi, samo sloga

Mrki

pre 6 godina

Evo ljudi,nebitno dal se radi o Partizanu ili Zvezdi,sada možete videti kako se to radi,Voždovac je Zvezdi otkinuo da bude prvak,i super da je tako,jer nije ni zaslužila,ali to su ti dogovori (ako im uzmete vratićemo vam sledeće sezone tri boda) i toga ima na pretek,samo što smo mi budale pa to ne vidimo!!!

Tamo neko

pre 6 godina

Toliko komentara za tako nebitnu stvar, utakmica propale lige, propalih timova. Nesvest o sebi, i totalno upadanje u kolotečinu koja država od Vas propoveda. Ne misliti na realne probleme nego raspravljati o nečem totalno sporednom, mrzeti zbog sporednog, vređati.. Šef države želi to od Vas svih od NAS svih, da nas podmiti lažnim i nebitnim stvarima, da nas učini mizantropima, da ne mislimo o tome što zaradjujemo po 300e. I umesto da svi navijači budu jedno, budu otpor, avangarda, šmekeri kalibra Milana Mladenovića, Dragana Nikolića spalo se na grane vređanja drugih. Mislite o tome da zarađujete i po 100 puta manje mesečno od ovih što šutiraju krpenu sferu, a svim silama ih branite i pravite idole, još više ih uzdižete. A zašto je jedan fudbaler 100 puta vredniji od jednog pekara?? Država želi da se mrzite, da ostanete nemi, da nam ukrade i ono što nam je jedino ostalo - vreme!!! NE DAJ SE OMLADINO!!!

Obi Van Kenobi

pre 6 godina

Ne ne, Vozdovac je nasa filijala i Stolica je nas covek.. Tako bese?
Ali ljudi, ja ne mogu da verujem da je ovo isti tim od prosle sezone.. Nesto mora da se menja, pod hitno.

Posmatrač

pre 6 godina

Poštovani, smatram da je naslov neprimeren! Zašto "Bruka..."? Zašto ne: Svaka čast Voždovcu! Mislim da je veoma važno da Partizan i Zvezda dobiju ozbiljne konkurente, jer je to jedini način da se kvalitet fudbala podigne i privuče pravi kapital, sponzore i publiku! Niko neće da ulaže u ovaj kvalitet fudbala i u ligu gde se šampion zna unapred. Organizacija Voždovca, Čukaričkog i još nekih klubova je daleko ispred Partizana i Zvezde i to se u nekom trenutku mora materijalizovati ovakvim rezultatom! Bravo za sve klubove koji pobede Zvezdu i Partizan u domaćoj ligi, napred Zvezda i Partizan u Evropi, trebaju nam bodovi! Novinari, promenite pristup i od senzacionalistickih i negativnih naslova predjite na optimistične i pohvalne. Ne trujte nove generacije koje ne znaju kako je nekada izgledao pravi fudbal u Srbiji.

miško

pre 6 godina

Partizan bi sa ovakvom igrom protiv Mačve ubedljivo pobedio.Bez kralja ne valja.Valjda su igrači očekivali da će fudbaleri Voždovca igrati kao kao fudbaleri Mačve.

veliki strumf

pre 6 godina

Liga bez briga. Padnes u 16 bez ikakvog kontakta i sudija ti lepo dosudi penal. Kokeza Super Liga na delu, pred milionskim auditorijumom. A jos te ovaj sa Arene pravi budalom iako se vidi da kontakta uopste nema. Naravno, u Evropi se za ovako nesto dobije vise nego zasluzeni zuti, a u Srbiji penal.

belgrado

pre 6 godina

posle vasih 70 nepostojecih penala,moze i nama 1 sumljivi :d

nego nesto bitnije,
djukicu odmah da si poslao cirkovica i kljajica u teleoptik!!!
ne treba ni opremu da razduzuju!!!

Daniele

pre 6 godina

Cirkovic, Miletic, Jevtovic, Tawamba!
Zasto bismo igrali Ligu Evrope, nema potrebe. Sa tim kadrom mnogo ce nam zanimljivija biti borba za drugo mesto super lige sa Vosom, Cukom I Vozdovcem. Nema veze- napred Partizan!

Zvezda

pre 6 godina

A sad adio,a sad adio,i ko zna kad i ko zna gde...sta li ce vam Videoton uraditi kad su vas ovi razbili jer tada sudija nece biti na vasoj strani.

NikolaSrb

pre 6 godina

Da li ce nas dragi i nadasve objektivni B92 i u slucaju Partizana imati rubriku "Da li je Vozdovac ostecen ..."? Ili je to rezervisano samo za Zvezdine utakmice? 
(Davor, 09. avgust 2017 20:22) 

Није оштећен и неће бити. Поштено смо им се реванширали што су вам отели титулу, а мало и да "успавмо" Видеотон. Може нам се. :-)
(Александар, 09. avgust 2017 21:59)

Uspavace vas Videton samo tako ;))

XsX

pre 6 godina

Ovaj poraz će za nas imati vrednost od "samo" 3 izgubljena boda ukoliko hitno, još večeras, gurnemo niz brdo 3 krave. Kljajića, Ćirkovića i prevaru od trenera Đukića. Tek onda ćemo krenuti napred kako pre neki dan "mudrac" reče!

Baxi

pre 6 godina

Sta bi tek Vozdovac radio Olimpijakosu...ali nema veze, ima i taj plej-of, dele se bodovi. Nema tu sta da se prica, Zvezda je prvak ove sezone, stoperi panjevi, Djurdjevic takodje, otisli Nikolic i Leo, opet ce biti jurcanje za Zvezdom kao proslih sezona, s tim sto od stizanja nema sad nista, verovatno ce i u derbijima da se uveca malo razlika, ako se, naravno, ne dovedu pojacanja ili ne menja nesto.

Ja

pre 6 godina

Ne treba se praviti drama od ovog poraza,Voždovac je zasluženo pobedio i nama ukazao na neke nedostatke.Treba uzeti u obzir da je početak prvenstava,sve se da nadoknaditi.Ekipa razumljivo pala od napornog rasporeda.Isto tako nebi trebali nipodaštavati igru Voždovca koji je odlično otvorio prvenstvo i večeras se pokazao kao dobra ekipa.Bilo bi dobro za naš napaćeni fudbal kada bi bilo više ovakvih utakmica i kad nebi bilo čudo ili bruka kad Partizan ili Zvezda izgube od tima sa vrha ili sredine tabele.

krajisnik

pre 6 godina

ali tolike pare za Sumu?
Kao što je Zvezda sa grofom drugu sezonu igrala loše, tako i vi sa Djukom sad.
Drugo ovaj vaš tim je realno katastrofa. Sve ste pare stavili na Sumu, a on zakazao.Jednostavno nije taj kalibar

Floki

pre 6 godina

@fabricio

Jeste, nema zavrsenu skolu, profesionalno se bavi fudbalom i pod ugovorom je sa profesionalnim klubom! Sad malo o tvojoj pismenosti posto vidim da se trudis, posle zareza ide razmak. Molim vas se pise mali slovima jer se obracas grupi ljudi. Troluj na drugom mestu, svako dobro!

Sasa

pre 6 godina

Penaltizan !!! Kakav ocaj od igre, sudjenja,komentatora...Samo je jadni, ubogi i nepravedno muceni PENALTIZAN zajedno sa Vucelom, Vazurom i Djukom vecan i pravedno nepobediv! Vi zasluzujete da se valjate u Terzinom blatu...

joki

pre 6 godina

vi sto tvrdite da ce biti iz 2-1.pa sto niste igrali.
evo i sad ima uzivo na kec 2.30 kvota.pa izvolite.
eto ja necu,
dosta vise teorija zavere,

RokiMD

pre 6 godina

Ne trebaju nam ovakvi penali. Pa valjda možemo da ih pobedimo i bez toga. Ali, karma nam vraća kroz Ćirkovića. Sudije nam čine medveđu uslugu, kako nama tako i komšijama. Sve se vidi u evropskim utakmicama. I onda se kao, svake godina iznova, nešto čude kada poispadaju u sezoni kupanja.

CZ 91

pre 6 godina

Ovaj "objektivni" komentator kaze da je ofsajd koj je dosudjden Partizanu za duboku analizu a penal sto su dobili ni da spomene u nekom trenutku sam pomislio da utakmicu prenosi I.Iliev

NikolaSrb

pre 6 godina

Честитам кладионицама на заради од "уплата" на прелаз бројних писаца коментара јер ипак је то "склањалица", намештено и Столица ће да пусти Партизан, како многи овде рекоше.
(Бобан, 09. avgust 2017 21:59)

Secas se da vi partizanovci radite non stop? Unapred kukate kako ce zvezda da preokrene?

bgd

pre 6 godina

gledam utakmicu i NEVERUUUJEEEM...SVAKI POKUSAJ IGRACA VOZDOVCA DA ODUZME LOPTU PARTIZANOVOM IGRACU..SVIRA SE KAO FAUL..SVAKA ODUZETA LOPTA FAUL....NEVEROVATNOOOO KAKAV FUDBAL I KAKVA TUGA OD SUDJENJA..ZA OVO BI TREBALO U ZATVOR DA IDU SUDIJE..

Igor

pre 6 godina

Sa odbranom na nivou kvalitete treće Nemačke lige nema šta da se traži protiv timova koji znaju da igraju, naročito kad trener ume da postavi taktiku.
Partizan je bez Leonarda i Milenkovića veoma slaba ekipa, ne treba se zanositi. Ilijev nije doveo nikoga u odbrani koja je apsolutno katastrofalna, zato me ovakvi rezultati i ne čude. Levi bek Partizana je limitiran, jedan centralni bek star i nedovoljno kvalitetan (videlo se to protiv Oly), dok Ćirković takođe nema dovoljno kvaliteta niti iskustva. Vulićeviću moŸe da se prizna borbenost i kondicija, ali tu je kraj što se tiče i njegovih kvaliteta, u dobra i je rupa.
P.S. Samo preskočite komentare ovih frustriranih i klinaca, čim vidite da se pominje zvezda ili bilo koja od njihovih omiljenih poštapalica (Tole, penali i sličn i)...

Stojko

pre 6 godina

Recimo da bih i mogao da svarim izmišljni penal, izmišljaju se penali i Zvezdi pa što ne bi i nama. Ono što ne mogu da razumem jeste orkestrirani pokušaj da se utiče na sudiju, u par spornih ali i nespornih situacija po pet-šest naših igrača istovremeno diže ruke i traži penal kao da je penal jedini način da se postigne gol. Igraj bre, bori se, ne čekaj milostinju! Jadni smo u odbrani, bili smo i prošle godine ali to nije dolazilo do izraza zboj gromovitog napada, Leo je bio pola tima i tek će da se vidi. Suma je mačak u zavezanoj vreći, Leo je bio poznat mačak, trebalo mu je dati i tri miliona jer s njim i bez njega mi jednostavno nismo isti. E, da...uprava napolje.

terminator2209

pre 6 godina

sad je odmah titula prepustena Zvezdi... znaci smehoteka... tako ste kukali i prosle godine.. a na karaju satro regularno!?? sramota... izgubili ste i tisina..

TMM

pre 6 godina

Partizan hitno da dovede Vanju Markovića, igrao je godinama u Poljskoj a sada je slobodan igrač. Igra zadnjeg veznog, odličan pregled igre, zna da krene napred, mogli bismo odlično kasnije da zaradimo na njemu.

Bolje sapunica nego horor

pre 6 godina

Pravićemo mi Leonarda od blata. Sada se vidi, koliko su svi ostali, počevši od Đurđevića bezopasni kada Lea nema tu da unese pometnju i paniku u protivničke redove. Da ne govorim o relizaciji polušansi i slobodnih udaraca.

Ja

pre 6 godina

Zaslužena pobeda Voždovca večeras!Umor je izgleda učinio svoje,bili smo baš loši.Za upravu bi ovo trebala biti opomena,prodali smo Milenkovića i Leonarda a nismo našli zamene.

Del Boj

pre 6 godina

Odrzao cas fudbala Stolica Djukicu,nadam se da ce protiv Videotona poceti Miletic(celavi),Monir i Radin pa da se nadamo necemu. PS Radin je tata fudbala za Jevtovica i Kosovica.

Humska 1

pre 6 godina

Koliko bodova ce Partizana kostati uporno stavljanje Cirkovica i Kljajica u tim? Ne treba biti Ferguson pa videti gde skripi. Ocigledno da nam je potreban bolji golman, stoper, bek, ozbiljan ofanzivni vezni i napadac. Sudija je odsvirao dve kontra situacije. Penal u 7. minutu nije postojao ali je zato bio pri kraju, kada je neko igrao rukom. U svakom slucaju, Vozdovac je ovo zasluzeno dobio, a Partizan nije mogao da se sastavi.

joki

pre 6 godina

Klasicno 3 za 3 sa utakmicom u Maju. Partizan morao da vrati dug.
(Insomniac, 9. avgust 2017 21:51)

sramotan komentar,,
prvo stolica pusta partizan
pa onda iz 2-1
pa kad nista od toga ti nije tacno onda je iz 3 za 3

pa jel se sve ovde vrti oko partizana i zvezde..hajmo biti ljudi i cestitati prvo tom stoolici za dobru postavku.
pa onda cestitati igracima vozdovca na igri i posebno na borbi..
halooo jesmo li mi normalni.
vidi li iko da u ovoj ekipi vozdovca ima fenomenalnih mladih igraca.

Delija19832110

pre 6 godina

Partizanov penal je diskutabilan.Jeste bilo kontakta ali onakav pad partizanovog igraca zasluzuje zuti karton za simuliranje.Da je pao "prirodno" posle kontakta cist penal a ovako za ono bacanje kao u bazen u najmanju ruku zasluzuje opomenu..

realan19991

pre 6 godina

Djurdjevic daje gol, jer dolaze iz Pireja da ga gledaju pa ce odbrana Vozdovca morati malo da popusti da se digne cena. Verujem da ce imati lep docek od strane GATE 7...

Istina

pre 6 godina

Kada sudija casti u samom pocetku i dosudi i vise nego nepostojeci penal,sta dalje reci.Od ovog dalje nema,staviti tacku na fudbal i prekinuti prvenstvo jer ovo ne bi sudili ni Vucela,Vazura i Ilijev,da su bili sudije.Izgleda da ponovo steluju za kladionice i da ce Vozdovac sam sebi dati nekoliko golova u drugom delu ali ako slucajno to ne urade zbog sramote,tu je sudija da svira jos neki penal i iskljuci jednog ili dva igraca Vozdovca.Vidi se da jedva ceka.

zinzibar

pre 6 godina

Nagradno pitanje u vezi ovog ofsajda sto je sudija svirao Partizanu: Da li bi komentator da je ista situacija bila ali samo za Vozdovac rekao odma kao sad 'ovo je greska sudije, nije bio ofsajd' ? Ili bi rekao 'mali ofsajd, treba sacekati analizu' ??? Sramota koja objektivnost....

CzBg89!

pre 6 godina

Hahahaha, pa sto trazite sad penale kad ste vi svi protiv tih penala? A da partizanovi penali su regularni.. sto se videlo posle prvog gola.. da nije penala ne bi dali gol nikad

NikolaSrb

pre 6 godina

Nema veze idemo dalje, cestitam ekipi vozdovca na borbenosti i hvala im sto su nam doneli titulu. I bolje sto nismo pobedili bilo bi kako nam se sklanjaju, a i tek je pocetak sezone. Inace jankovicev gol iz ofsajda je regularan i mogli su dva cista penala da nam sviraju a nisu. Nema veze nismo mi takva ekipa. Idemo dalje.
(grobar88, 09. avgust 2017 22:01)

Pa ne moze preokret 3x za redom mnogo bi bilo, sumljivo...jako.

Marko

pre 6 godina

Jeli to taj FK Partizan koji hoće da igra u ligi Evrope. Čisto sumnjam; nema tima u ligi Evrope kojeg , ovakav, Partizan može pobediti.

crvencanin

pre 6 godina

I vise od toga.Ocigledno je da he Djukic samo marioneta uprave koja sada zeli da proda Kljajica i Cirkovica a isti nisu ni za zonsku ligu.c

Franjo

pre 6 godina

FK Voždovački bi dar-mar napravio u LŠ !!!!
Nije mi jasno zašto mediji sa toliko omalovažavanja pišu o FK Voždovcu i o njihovoj sjajnoj i velikoj pobedi nad nabeđenom ekipom koja je favorit samo u pojedinim novinama i medijima.
Sada će opet krenuti teorije zavere protiv partizana....
O moj bože, smešni su kao bioskop.

Sima

pre 6 godina

Koliko je ovo ozbiljna utakmica govori cinjenica da igraci Vpzdovca uopste nisu bili u karantinu. Vecinja nih je juce da kasnih sati cugala u jednom beogradskom lokalu.

Najrealnije

pre 6 godina

Najsmešniji penal u istoriji JSL. Ovaj čisto loptu izbio a igrač partizana kao najgori glumac se baca u prazno a sudija daje penal?? Gde ste sad mediji??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizan sramota Srbije, 9. avgust 2017 20:26)

Nije najsmesniji,ima jedan jos smesniji i bas cudno,ponovo za penaltizan,tj.partizan.Protiv Novog Pazara,isto na pasnjaku,pre 3-4 godine kad lopta pogadja u ledja igraca Pazaraca a sudija pokazuje pravo na penal,bez ikakvog oklevanja.Castio ih je jos jedan gol na toj utakmici kad je Luka skocio na glavu protivniku pa dao gol za pobedu.Ali,kako sve tako nesto za partizan...

Runner

pre 6 godina

Уместо да су по одласку Марка Николића одмах ангажовали Илију Столицу за тренера ФК Партизан они за дебеле паре доводе Ђукића који не види, оно што задњи фудбалски аналфабет види, да Ћирковић и Кљајић нису квалитет за иоле озбиљан тим. Шта ће нам голман који на свакој другој утакмци прими пацерски гол и штопер који не може да затвори своју страну јер нема ни брзину ни скок. С њима двојицом у тиму не да нећемо проћи Видеотон него ћемо бити обична канта за набијање гол разлике.

branko

pre 6 godina

čestitke Voždovcu od mene kao grobara...od srca...Jeste nam jedan gol poništen ali to ne menja stvari...Samo radi toga da konačno neko otera Cirkovica i Kljajica iz Partizana...ovaj Poraz VREDI...Jos jednom...cestitke...

Osnovan u Zagrebu

pre 6 godina

Komentator place pola poluvremena zasto Djukic nista ne menja pa zasto nista ne menja....PA ZATO STO IM VRACATE ZA PROSLU SEZONU...ETO ZATO..USLUGA ZA USLUGU...VRLO PROSTO...
Videcete da se nikakva prasina oko ovog poraza nece podici,u Partizanu mislim...nece se zaliti na sudije ili tako nesto...prihvatice ovo i "okrenuti se narednom protivniku"...tipa takve izjave ce biti

ivicapk

pre 6 godina

Msm da ce se sada obistiniti moje misljenje o treneru... svim sam srcem bio za njegovo angazovanje u klubu ali izgleda da sam se prevario. 
Javicu cu se na kraju...
(ivicapk, 09. avgust 2017 19:49)


e moj djukicu... unisti mi partizan. ocisti ga jos veceras ilijeve!!!

mirko

pre 6 godina

Ne znam koga pre kritikovati,trenera, golmana, odbranu, napad toliko loša igra da je nerazumljivo i neobjašnjivo.
Trener tvrdi da nije menjao, jer mu je ovo najofanzivniji sastav, ta izjava ne da nije korektna, nego je toliko nepristojna da zaslužuje da bude smenjen večeras.
Ako je Radin, koji nije ni među osamnaestoricom , najbolji , onda je jasno kakva je to igra bila i kakav nas trener vodi.
Ne znam šta misli Uprava i čemu se nada, ali čini mi se da je ovo prvenstvo izgubljeno.

goran...

pre 6 godina

svaka cast vozdovcu,takticki nas nadmudrili 100%...ponisten nam je regularan gol al zato ni penal nije bio,sve u svemu castan poraz i nadam se da ce takve i izjave funkcionera da budu...

JDAleksandar

pre 6 godina

Porazi su sastavni deo fudbala.Na sta bi licile lige da favorit od 36 utakmica ima 36 pobeda.Stoperi su nam katastrofalno losi i ako kojim slucajemm uspemo da izbacimo Videoton pod hitno nam tu treba dva igraca i da kilavog Miletica zameni El Monir ! Po meni,trebamo prodati Djurdjevica i od tih para dovesti napadaca i dva stopera.Greska je sto Djurdjevic nije prodat pre Leonarda i da se Leonardu poveca plata ako treba i za duplo.Igra Partizana bi tada bi dosta tecnija.

Max

pre 6 godina

@Mirko
Opet ste poceli. Garantujem da ce "godine bez penala" biti velika tema pred derbi.
Kada je poslednji put sviran penal za Arsenal protiv MU?
Arsen Venger to nikada nije pomenuo, niko iz Arsenala to nikada nije pomenuo, niko nikada to nije pomenuo, pa ne znas.
Internet zna - nadji, pa se javi.
Za penal treba da se dese odredjene stvari, penal se ne svira za "godine".

Sofronije

pre 6 godina

Penal je bio čist kao suza, je l' da? Za Zvezdu protiv Čuke je u najmanju ruku sumnjiv, a ovo... ovo je klasičan penal. Odbrambeni igrač Voždovca se drznuo da pogleda Marka Ronalda Jankovića. No, sve je to u redu. Penal na početku utakmice i it dva u jedan... mora nekako da se otplati kazna UEFA. Prepošteni Partizan kreće u pohod na novu titulu!

Marko Niš

pre 6 godina

Stojković umesto Kljajića, Adamović ili Jovanović umesto Ćirkovića, Drinčić umesto Jevtovića. Volkov ili Lomić umesto Miletića. Umesto ovog Eteba može i Filip Marković i bez para duplo jači i svi su naši što je najbitnije!!!

smehoteka

pre 6 godina

Sad 1-3 a na prolece krece kukanje iz sve snage do iznemoglosti i ona cuvena parola - "Da li neko misli da Partizan sme da prestigne Crvenu zvezdu po broju titula?".

danijel

pre 6 godina

Svaka cast Vozdovcu , na borbenosti i takticki spremljenoj utakmici od starne gospodina Stolice !!! sve je pijano sve je gotovo nasa zvezda prvak ponovo ... delije republika srpska

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ahahahahahaaha...gde su oni komentatori koji su se raspisivali sa "imamo za dve klase kvalitetniji tim od svih u ligi..." ili "Zvezda nema šta da traži pored Partizana..." ili "ulazimo u grupu LE bez problema.." i druge budalaštine pod uticajem nečega.
Veću smejuriju od patetičnog padanja i traženja penala kad lopta udari igrača u grudi ili u rame, odavno nisam gledao. Voždovac vam je pokazao gde ste, a Zvezda će tek da vam objasni i utvrdi gradivo.

slobinator

pre 6 godina

Може нам се. :-)
(Александар, 9. avgust 2017 21:59)
Ove godine će oteti titulu vama,a I mi ćemo malo pripomoći.Može nam se. p.s.Ako priznaješ da ste namestili utakmnicu vreme je da se uefa počne baviti vama.U stvari već je počela.Suspenzija stadiona je samo prvi korak

Ivan

pre 6 godina

I posle vam nije jasno kako to da vas je Olimpijakos deklasirao s trećinom snage lagano 3:1 u Humskoj!! Pa vas i Voždovac deklasira u sred Humske!! Bez Leonarda ste NULA tim a Ðukić sam sebe izgleda zavarava izjavama da ste respektabilna ekipa! Ovakvom igrom i pred praznim stadionom Videoton sa Maretom će vas počistiti!

neutralni felsh

pre 6 godina

izvinite, ali zasto se partizan obrukao? zasto potcenjivanje pobednika. vozdovac je odlicna ekipa, sad se vidi da ono protiv zvezde nije bila slucajnost. inace trener im je odlican i skroz je faca, imao je maksimalno korektnu izjavu posle utakmice, odavno nisam cuo bolju. prenesite je, bilo bi dobro da ljudi cuju, umesto da dizemo strasti kao da je neko silno cudo pobediti partizan ili zvezdu, ko da ih ne znamo?
ovakve utakmice su dobre. i za partizan, da se malo trgnu, bili su malo previse uzleteli posle 2:2 u pireju, treba im ovako nesto, da ih ohladi i ubaci u oprez pred videoton. ko hoce da se kladi da ce pragmaticni nikolic da postavi igru slicno kao vozdovac? :)

krkela

pre 6 godina

Ja mislim da ne postoji gori komentator na celom svetu od ovog lika sa arenesport sto vodi emisiju i prenosi ovu utakmicu. Covek apsolutno ne zna nista o fudbalu pa cak ni pravila najosnovnija ona. Svaki put kad mu je gost neko uvek se svadja sa njim, pricao je protiv Zvezde i kad je za klasu bila bolja od Partizana pre 2 godine, a opste je poznato da komentator treba da bude neutralan na profesionalnom nivou, evo sad Vozdovac kad je dao gol za 1-2 lik se iznerviro....sraman skroz

POPA

pre 6 godina

Poslije koliko utakmica i prelaza iz 1-2 i 2-1 ce ovo postati sumljivo nadleznima u FSS ? Mislim poluvreme je tek ali znamo kako ce se zavrsiti

Deki

pre 6 godina

Katastrofalbo odradjen prelazni rok , mozda i najgori u istoriji kluba !!! Besmisleno , neodgovorno potrosen ogroman novac !!! Kamo srece da nisam bio u pravu kada sam rekao da Suma nema kvalitet za Partizan !!! Pa covek je igrao u prosecnoj ekipi gde je ponajbolji igrac Vukan Savicevic , povremeni Starter je Damjanovic koji nije bio ni rezerva u Partizanu , treci starter iz Srbije je ovde potpuno anonimni igrac !!! Dali smo bar tri puta vise za obestacenje nego sto covek vredi , a o plati da ne pricam !!Neca Mihajlovic je olako prodat a klasa je za ovoga i plus mladji pet godina ! Onda Miletic i 350 000 evra za potpuno anonimnog igraca , a nismo hteli da platimo ozbiljne igrace bez obestacenja kao sto su Simic , Mitrovic pa i Marko Jovanovic !!!
Najgore je sto je Zvezda lako i elegantno pokupila sve kvalitetne domace igrace koji su bili relativno slobodni : Stojkovic , Rodic , Babic , Jovicic , Pesic !!! Pa mogli smo makar da se borimo za Pesica , Babica i Jovicica jer sva trojica bi bili ozbiljna pojacanja !! Marko Nikolic je za pola miliona evra iz Lokomotive doveo igraca koji je sam sahranio Bordo , a mi smo se fokusirali na ovog kao da je Mesi !!! Prilicno sam siguran da su prethodne prelazne rokove radili Tomic i Nikolic , a ovaj Iliev blage veze nema !!!

veliki strumf

pre 6 godina

Naslov Vozdovac odoleva!? A Partizan ne da ne moze da sutne, nego ni do 16 ne dolazi! Odoleva Partizan jer Vozdovac napada i sutira.

zemunski kej

pre 6 godina

Pazi kada nema koga da ubaci,sve sto vredi prodali,ostali starci i krsine od igraca,Leo ,Mihajlovic ,Vlahovic,Milenkovic ,uskoro i Djurdjevic otisli, Partizan napunio kasu ali nema vise tim .Ovaj komentator pominje Djordja Jovanovica,koji je bio rezerva Vlahovicu

miško

pre 6 godina

Partizan i igrači ne vode računa o igri oni samo psuju sudiju što im ne svira faul,aut,korner sve nepostojeći i onda psovanje.Đurdjevića kazniti, Drinčića i Mažića suspendovati.

neeko

pre 6 godina

u ovom trenutku se vidi da ćirković ne može da igra sa ostojićem, a razočaravajuće partije pruža i miletić.
ako već ne mogu da dovedu nekog krštenog centahalfa neka stave nekog mladog,bar da uči,od lazara vajde nema.
sam poraz ko poraz- ništa strašno,ako ga budemo razumeli na pravi nacin.mozda
su nam i učinili uslugu i otvorili oči...
takodje,mislim da će suma stvarno biti dobar ako bude imao sa kim da igra,naročito po levom krilu?!
i djurdjević ide na živce sa onim kukanjem za loptu,kao da svako ko udje u 16m mora njemu da odigra...i za kraj,problem i u sredini- koliko izgubljenih duela...bruka

lecimpurgere@yuhoo.com

pre 6 godina

Partizani dali gol iz nepostojećeg penala. Ipak, nije Partizan tako loše odigrao, a igraće oni bolje od ovoga, pogotovo kad se kompletiraju. Ali, svaka čast igračima i treneru Voždovca, odlična utakmica. Kad bi više klubova tako igralo protiv Zvezde i Partizana i kad bi bilo pošteno suđenje, imali bismo mnogo ozbiljniju ligu.

Giocatore

pre 6 godina

bruka je zbog nacina primanja golova i to istih likova vec ko zna koji put, bruka je to sto su Cirkovic i Kljajic za Zonsku ligu, to je bruka, nije bruka sto je Vozdovac dobio 3:1, jer niti je Vozdovac toliko slab niti je Partizan toliko jak da bi postojala razlika u klasi

ultrasrbin

pre 6 godina

Ljubisa livac, 9. avgust 2017 20:13

Vise puta ponovljena laz postaje istina. Ides tom logikom, zar ne?
Tri puta je Partizan igrao samo sa Zvezdom i koliko se secam jedino mozete da se zalite sto vam je priznat gol iz auta. Koliko penala je svirano? 0, a trebalo je bar 2. Koliko iskljucenja Zvezdinih igraca? 0, a bar 2 igraca su zasluzila da budu iskljucena sa po 2 zuta( ne u istoj utakmici). A sada se javi da objasnis pobedu Vozdovca.

Osnovan u Zagrebu

pre 6 godina

Hahahah...kakav penal...kakvo padanje brate....hahah...i vi kukate za penalima koji se sviraju drugim klubovima....e zato je sad odmah stigla karma...
Smesni ste za medalju

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

MOLE SE NAVIJAČI YSDP DA SAČUVAJU MALO SUZA ZA VEČERNJE SATE!! 

HVALA!
(Crvena Zvezda 1913, 09. avgust 2017 14:10)

DA NE BUDE POSLE -ŠTO NISI REKAO...

Raúl Marcelo Bobadilla

pre 6 godina

Ако су од Олимпијакоса изгубили 3:1 у првој утакмици и онда рекли да су играли добро и показали класу, зашто то исто не кажу и после утакмице са Вождовцем? Да је утакмица трајала 10 минута, сигурно не би изгубили.

crni bombarder

pre 6 godina

Kakav penal? Partizanovci nepotrebno je da se sviraju presmesni penali za vas, na kraju vam to stvara iskrivljenu sliku kako ste jaki i onda vas to kosta u Evropi.

Stevan PFC

pre 6 godina

Djukicu daj Stevanovica na gol, decko nam svojim odbranama doneo pobedu u finalu kupa, ovom Kljajicu izgleda opet smetaju reflektori.

P.S. Bolje da stavi Bosnjaka umesto Cirkovica, mislim da ce manje da kiksa..

neutralni felsh

pre 6 godina

Msm da ce se sada obistiniti moje misljenje o treneru... svim sam srcem bio za njegovo angazovanje u klubu ali izgleda da sam se prevario.
Javicu cu se na kraju...
(ivicapk, 09. avgust 2017 19:49)


Eto vidite... zao mi je sto sam u pravu. najvece pojacanje za moj partizan bi bilo da je ostao celavi!!! Zao mi je sto sam u pravu...
(ivicapk, 9. avgust 2017 20:53)


treba igrati sa onim cime imas i cutati, makar dok utakmica traje! postali smo prvaci sveta u kritikovanju. smeta ti djukic posle 4 utakmice? poredis nikolicev partizan u jeku sezone sa djukicevim partizanom na pocetku sezone, pa gde to ima? pa sta i ako izgubi? gde pise da mora da se pobedi vozdovac? nisu naivna ekipa, isto ovako su zeznuli i zvezdu pre tri meseca. sa takvim navijacima mi je drago sto partizan igra pred praznim tribinama. bolje je za sve, pre svega za igrace. ponasate se kao da smo barselona, pa cak ni oni videli smo da ne mogu da zadrze sve ljude iz ekipe.

Blue Moon 429

pre 6 godina

Očajna partija, opet sami sebi dajemo golove, prvo Ćirković, pa Kljajić i onda za kraj Miletić. Koliko puta Kljajić treba da kiksne, Ćirković takodje, Miletić da bi se nešto promenilo?

STARA DAMA

pre 6 godina

Prokleti bili ti reflektori,kako se usuđuju,ćć,jadnog Kljajić diraju.Ko ih uopšte napravi.Bolje da ih nema protiv Videotona!

Oliver Kosta

pre 6 godina

Dokle vise ocajna odbrana u Partizanu?!!!!Kada ce vise shvatiti da se utakmica dobija iz odbrane?!!!! Samo Barsa igra bez odbrane. Jedina na svetu. Odlazi iz Partizana.

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Cestitke igracima i treneru Vozdovca na pobedi,pitam se kako ovako i protiv Radnika nisu igrali vec su igrali 0-0. A sto se tice Djukica nista drugo ne preostaje vec ostavka.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Voždovac je donio titulu Partizanu, šta su 3 boda da ih častimo za to. Mozda se neko i sjeti kad je Untrahašing ( nisam sigiran u pravo ime kluba) donio titulu Bajernu u zadnjem kolu. Bajern je to znao da cijeni i dao im ,u sledecoj sezoni,tri boda kuci. To je normalno ,kao i ovo noćas.
(bpcg, 09. avgust 2017 21:34)

Znači priznajete da nameštate utakmice ?

nista o nicemu

pre 6 godina

Po meni,trebamo prodati Djurdjevica i od tih para dovesti napadaca i dva stopera.Greska je sto Djurdjevic nije prodat pre Leonarda i da se Leonardu poveca plata ako treba i za duplo.Igra Partizana bi tada bi dosta tecnija.
(JDAleksandar, 10. avgust 2017 08:24)

Kako ces da dovedes napadaca i 2 stopera za 900 000? I jos da su dobri? Hahahahhaha.

Istina

pre 6 godina

Istorijska sansa brzo svi da uplatite iz 2 u 1... to je postala tradicija. jer 2x za redom isti protivnici su isto odigrali...sramotno

fabricio

pre 6 godina

Velika nestručnost Djukića,ne menja nikog a tim mu gubi, a pominje često neke rotacije u timu, ne znam šta je tim hteo da postigne, ali iskreno bih ga to pitao!?

CzBg89!

pre 6 godina

Cuj ove budite jednom objektivni, koliko na vasu stranu toliko i na tudju! Kazete ponisten gol partizanu, pa recite i neopravdano dosudjen penal partizanu, samo kukate.

Mudri

pre 6 godina

Epski spektakl. Vozdovac uzima 
(Mudri, 09. avgust 2017 19:43) 

Šta ste mi lupali minuse!? Zla kob Vozdovca (zvuci ko mesto iz Transilvanije) ce da zagorca crnu sudbinu!
(Mudri, 09. avgust 2017 20:43)

Jesam li vam reko! Nemoj da se igraš sa Vozdovcem to vece kada vrane lete nisko i sove se cuju! Odletio i Partizan! Pa-pa!

nesa80

pre 6 godina

stolica pokazao djukicu kako se igra a tek ce nikolic da mu pokaze,videoton ce nas razbiti,daj boze i da bude katastrofa da ode trener sa svim kljajicem,mileticem,cirkovicem...ladno vidi da su rupe i uporno ih forsira,ne razumem ovog coveka uopste i upravu zasto cute na ovu odbranu,svi vide samo oni se prave.gotovo sam siguran da el monir i drugi miletic bi odigrali bolje sto se i videlo u subotici.

fabricio

pre 6 godina

Kaže Djuka nije menjao jer bi bilo manje ofanzivno...Nekada je Partizan imao 4 dobra špica od kojih dva igraju...Sada ima Djurdjevića, Tawambu(koji to nije) i Jovanovića koji je omladinac. I mi hoćemo Ligu Evrope, kup i prvenstvo da igramo sa tim? Zvezda uzima titulu jer čim se povredi jedan dovedu drugog. Ne znam odakle im pare,ali veći fond igrača imaju. Njima Frimpong pogreši jednom na zvaničnoj utakmici,nema ga više ni u 18,a kod nas Ćirko i Kljaja ko da im je tata u amanet Partizan ostavio,ali iskreno vam to kažem. Gospodine Ilijev izbačeni ste iz kuće Velikog brata!

Vladimir

pre 6 godina

Uz potpuno tačno tvrdjenje u gornjem izveštaju ujedno i ovo pitanje: ima li "Partizan" u rezervi nekog drugog golmana; Kljajic, naime, i sada kao i nedavno u Atini ponavlja početnicku grešku kakvu ni u kom slučaju ne bi smeo da pravi golman tima sa (očigledno nerealnim) evropskim ambicijama.

Knez

pre 6 godina

A što večiti moraju da dobijaju sve? Ako je Voždovac bolji na terenu tog dana, pa red je valjda i da dobije? Kao što su dobili Zvezdu prošle sezone, titulu skinuli, bili bolji, šta sad?

aleksandar grozni

pre 6 godina

Nasu ligu treba ukinuti i to pod hitno.Ko moze da me ubedi da partizan nije vratio vozdovcu za onu pobedu nad zvezdom prosle godine?.

iq125

pre 6 godina

Проблем је што је судија један од богатијих људи у Србији те се не може потплатити, када Аца суди игра се поштено.

Milan BL

pre 6 godina

Vozdovac zasluzeno pobjedio, partizan nije pokazao u 2 pol, da zeli da pobjedi. izbacite te crnce i stavite nasu djecu da igraju. tavamba iz 5 sansi da jedan go. . poz iz krajine.

Мортадела,ваздуплохов,синеопсис

pre 6 godina

Ako Ćirkovića i Kljajića ne otera Đukić na klupu ugasili smo.Mogu se porediti sa Goranom Obradovićem najgorim igračem Fk Partizan ikada.

zoran

pre 6 godina

Stolica drzi cas fudbala nabedjenom treneru Djukicu. Doduse to nije tesko akda u timu imas Miletica, Jevtovica, Kosovica, Kljajica, Jankovica...

Panticu mu sedi na klupi, a Kosovic i Jevtovic igraju..??!! Koliko anti-terner trebas biti pa da to uradis...da ne pricamo Miletic u igri a Elmonir na klupi...

Matori

pre 6 godina

Istorijska sansa brzo svi da uplatite iz 2 u 1... to je postala tradicija. jer 2x za redom isti protivnici su isto odigrali...sramotno

Nemac

pre 6 godina

Ovo sto igra partizan je jedno veliko nista.ima podosta limitiranih igraca.ja ne znam sta igra jeftovic.majke mi.ovaj miletic je preplasen.cirkovic covek ne zna lopte.i uvek fali pravovremeni pas.jankovic nervira sa tim centarsutevima.pa ljudi moji pre centarsuta se pogleda gde i proba se da pogodis tu tacku..i igra glavom pozadi..pa nisam video da neko gore igra glavom od igraca partizana.ljudi uozbiljite se fudbal je isto misaona igra..ili batalite ono sto ne znate..nemate vi sanse protiv madjara.

Ralle profesionale

pre 6 godina

Ne znam ko gura ovog momka Kljajica, al dajte ljudi stvarno nema smisla, pa nije mu tetka kupila Partizan da se zeza, a da m8 moramo to sve da trpimo. U eri surove konkurencije on dobio da se uci da brani i kiksa, i nama kida zivce...imate Teleoptik pa ga tamo posaljite nek se tamo kali a ne ovde. I dajte ko vrsi tu selekciju golmana, ima li ikakve odgovornosti u ovom klubu.

Bilal

pre 6 godina

Sad će igrači crno belih da navale grlom u jagode sa odbranom šupljom k'o švajcarski sir i da do kraja prime još gol ili dva. Je l' to ona Đukićeva dominacija na terenu? Po hiljaditi put mu kažem, ja koji sam fudbalski laik za nj: "Nema dominacije bez čvrste i sigurne odbrane." Taj ceh je nekoliko puta u LŠ platila Barcelona. Džaba Mesi, Nejmar i ini kad je odbrana loša.

Bona

pre 6 godina

Nema veze s penalom. Sudija je gresio za ofsajd pozicije, ali nije u tome problem. Ilija Stolica nam je danas pokazao kako se igra lep fudbal, sa posedom, gde bekovi rasire igru i tako pocnu svaki napad. Kljajic i Cirkovic su katastrofa i umesto da dovode stopera i golmana, oni dovode opet napadaca...

CZ 91

pre 6 godina

Ovaj golman Vozdovca vise imao dodira s loptim i vise pasova podelio od ovog Sume, da je znao Ivica mogo dovesti ovog golmana umesto Sume ustedeo bi dosta para i dobio bi boljeg igraca sigurno

Gospodin

pre 6 godina

Sacekajte da pocnu pisat saopstenja pa ce iskukat titulu kao prosle sezone...placu dok ne dobiju pa se onda dice time....zato sad i ne kukaju previse...polako

General D V

pre 6 godina

Zahvaliti se kljajicu i cirkovicu obavezno a moze pojacanje i na levom beku umesto miletica. Smesno je gledati da cirkovic igra stopera a jos jadnije da kljajic brani. Uzas

Mudri

pre 6 godina

Epski spektakl. Vozdovac uzima
(Mudri, 09. avgust 2017 19:43)

Šta ste mi lupali minuse!? Zla kob Vozdovca (zvuci ko mesto iz Transilvanije) ce da zagorca crnu sudbinu!

Rajko

pre 6 godina

Rekao sam to ,Partizan bez Leonarda prosječna ekipa..Zvezda ima igru trenutno i dobro je sto je derbi uskoro jer ovakav Partizan nema sta traziti u derbiju..ovdje nista novo ako bude preokret,ne bi bio prvi put..nego peti-šesti..

Bocky

pre 6 godina

Dokle vise CIRKOVIC i KLJAJIC!?!?!? Sklanjaj ovog sa gola, Stevanovic brani bar 2x bolje-zasto nema mesta pored ove "trube"!? I ako vec necete da dovedete novo pojacanje u odbrani onda bar pustite nekog iz omladinske skole, ovaj Cirkovic realno nije ni u ofki da igra!

gremlin

pre 6 godina

Momcima Vozdovca svaka čast igrali su fer i muški a NAŠIM U ODBRANI I GOLMANU NEK JE BOG NA POMOĆI...Mi ovakvi nismo ni za play off(naše lige)

Borkes

pre 6 godina

Tako je to kad imamo slabiji tim nego prosle godine. Umesto Milenkovica-Cirkovic(ne treba komentarisati), umesto Leonarda(koji je ubedljivo bio nas najbolji igrac)-Suma. Plus Djukic nista ne menja. Neverovatno!

Smesno

pre 6 godina

Nisam se skoro ovako slatko smejao iz srca,kad lopta ide ka Cirkovicu ili Kljajicu...pa to je smehotresna olimpijada ali vi ste partizan i to je to,jel da Djukicu,hahaha.

zmaj

pre 6 godina

Lose,lose bez ideje zara energije odbrana katastrofalna, trener bez ideje da nesto preokrene ipak nije to sampionski tim bez Lea, Evertona,Milenkovica...

saco403

pre 6 godina

koliko ovo kod nas jadno izgleda izgubi partizan ili zvezda svi u cudu ( pogotovo novine portali ) pa ljudi I vozdovac je nas I svi iz lige su nasi a ne koda su izguili od nekoga iz evrope
treba liga od dva kluba I samo da se igra derbi jel je to nase ovo ostalo izgleda da nije bruka

Sloba

pre 6 godina

Kada bi Vozdovac, Spartak, Cuka, Vojvodina do kraja prvenstva i jos neko imali snage, znanja nase prvenstvo bi bilo jako da do poslednja dva kola tri cetiri ekipe imaju sanse za titulu.

BBRS

pre 6 godina

Prvenstvo nije regularno. Sve se vuce za CZ - ovo je jasno kao dan.
(Ivica, 09. avgust 2017 22:28)

Hahaha, ljudi vas polupali a ovaj već počeo o Zvezdi i nameštanju titule !!!
Pusti nas na miru i pogledaj malo vaš igrački kadar + trenera !!!
Kad dođe vreme derbija onda slobodno kukaj kao i sad o neregularnosti kad vam strpamo peticu.

Donatino

pre 6 godina

Dok god je ovakvih penala srpski klubovi ce biti daleko od Evrope. Isto vazi i za crveno bele komsije i za ostale klubove u ovoj smesnoj ligi.

akcidroni

pre 6 godina

Kao golmanu mi jako smeta ova recenica "Tavamba promasio sa 5 metara." Nista on nije promasio, nego je golman Vozdovca Popovic sjajno odbranio. Inace, uz Borjana mozda i najboljo golman u ligi, dokazao to i protiv Zvezde kada nam je doneo titulu sa nekoliko spektakularnih odbrana... voleo bih da ga vidim u Partizanu sto pre, ionako nemamo golmana.

analiticar_amater

pre 6 godina

Prvo ovo nije sklanjalica, cini mi se da se Vozdovac bori bas kao sto se borio i protiv nas prosle godine. Drugo, necu nista da pricam za penal, i Zvezda i Partizan imaju protekciju i svira im se sta se drugim ekipama ne bi sviralo. Ali partizanovci, spustite se malo na zemlju i prestanite toliko da kukate. I vi cesto imate sudije na svojoj strani. U prvenstvu obarate rekorde po broju utakmica bez poraza a u Evropi vas prosecna i neuigrana evropska ekipa rutinski napuni i izbaci. Bolje se skoncentrisite na samu igru, na sam sport.

gerasimm

pre 6 godina

Kljajic je zavrsio sa Partizanom. Dva kiksa u 10 dana je previse. Svim silama da se dovede Stojkovic, pola miliona po sezoni da se plati koliko i trazi i to je to. Cirkovic je igrac za 3 ligu. Djukic koji je upropastio Valensiju bolje da ide sam.

CZ 91

pre 6 godina

Dobar je ovaj Suma bas je kreativan igrac ali za Cirkus, platite 1,6 mil igraca koj ne moze ni jedan sprint da napravi covek se vuce po terenu kad dobije loptu izigrava Ronaldinja ali sve u mestu radi covek igra za sebe

ivicapk

pre 6 godina

Msm da ce se sada obistiniti moje misljenje o treneru... svim sam srcem bio za njegovo angazovanje u klubu ali izgleda da sam se prevario. 
Javicu cu se na kraju...
(ivicapk, 09. avgust 2017 19:49)


Eto vidite... zao mi je sto sam u pravu. najvece pojacanje za moj partizan bi bilo da je ostao celavi!!! Zao mi je sto sam u pravu...

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Dobar je ovaj Suma bas je kreativan igrac ali za Cirkus, platite 1,6 mil igraca koj ne moze ni jedan sprint da napravi covek se vuce po terenu kad dobije loptu izigrava Ronaldinja ali sve u mestu radi covek igra za sebe
(CZ 91, 09. avgust 2017 20:49)

Da je bolji više bi vredeo i bio ko zna gde...

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

E sad ko je pametan, trk u kladionicu jer zna se ko ovo mora da dobije ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. avgust 2017 20:44)

Ili on-line,2.30 kec....

MilosFrankfurt

pre 6 godina

Zasto je bruka izgubiti ? Oba kluba su u istoj ligi, znaci nije Vozdovac neki treceligaski klub, vec klub iz iste lige.
Real Madri i Baselona redovno gube u svojoj ligi od poslednjih na tabeli.
Ali kada su nasi klubovi u pitanju onda je to senzacija?

Madjo

pre 6 godina

Eto kakva je odbrana Partizana. Ubiće ih Videoton. I Olimpijakos je bio gori tim, pa je prošao. Partizan u odbrani ima nesposobne fudbalere. Ima tu i Đukine zasluge. Nijedan tim koji je vodio nije bio čvrst u odbrani. Nijedan!

CILE

pre 6 godina

Sta jos treba da se desi pa da Klajia i cirkovica sklone iz prve postave. Sve golove sto smo primili i ispali od olimpijakosa njihova je gresja, Djukicu imas li oci aman vise.....

Vitez Koja

pre 6 godina

Stolica je bio kandidat za trenera i pre, ali definitivno će biti trener Partizana jednog dana.
Đukićeva teorija "važno je da vreme prolazi " ne prolazi u srpskom fudbalu. Kako god da se završi današnja utakmica, Stolica ima lepu trenersku budućnost.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiDebil, 9. avgust 2017 21:02) # Link komentara

Veci strucnjak od svih nas??Hahahahaah!

Grobar

pre 6 godina

Kakvi ste smaraci i jedni i drugi. Kazite lepo da je Vozdovac odigrao perfektno utakmicu, iskoristio sve slabosti Partizana i zasluzeno pobedio! Svaka cast!

D.S.

pre 6 godina

Ostavljam ovog puta sprdanje Partizana po strani i hvalim onog momka za 3-1, ne znam da li ga ..... ili je tako hteo, kakva tehnika, Ronaldovski(zuba naravno) prebacio na drugu nogu onda je izrolao Anrijevski i onda bomba, svaka cast!

BV

pre 6 godina

Au bre narode. Samo iste price vrtite, oko istih stvari se raspravljate, nikad nista ne resavate... Jel to najlepsi deo sporta? Ajde se zamislite malo...

ivica kralj jedan od nas

pre 6 godina

Muftija mnogo galamiš , imaš u džepu tri titule sa jednim porazom i jednim remijem od 1993. , drugo kasniš 16 pobede samo u prvenstvu , po tebi to je 8 titula . A posebna priča je od -32 i još -9 do titule , bez skupštine , uprave , trenera . Licemerstvo je izmišljeno u Humskoj . Pojedi nešto na kašiku vezaće ti se creva .
Prihvati muški onaj živi zid . Vratili ste pa šta , ne zameramo samo ako priznaš da regularno niste ni jednom dobili Voždovac . Bilo pa prošlo , dešava se , mora nekad i da se "učini" . Skučeni ste za druge kombinacije prodaja , pozajmica igrača , bodovi kod trećeg kluba , moralo da se vrati i još nije gotovo ima utakmica i kod njih .

Popović

pre 6 godina

Odučio nas je Voždovac od fudbala. Svaka čast Stolici i njegovoj ekipi.
Sramno vođenje utakmice od strane Đukića. Neverovatno je da pri negativnom rezultatu on pravi samo jednu izmenu i to zato što mu se igrač povredio!

marerakarera

pre 6 godina

Monti Pajton mala maca za nasu odbranu. Protiv Videotona ce sigurno biti bolje, barem zato sto je ovo dno dna. Inace ni p od penala. Svaka cast Vozdovcu. Ovo nam mozda i pomogne da se malo probudimo i uozbiljimo. Optimizam je sad problem. Ali imati ga u malim dozama ne skodi.

Otkud tetka zna Jovića?!

pre 6 godina

sramota je koliko komentator na areni navija za partizan. to je uvrede za vozdovac kao fudbalski klub
(velja, 09. avgust 2017 22:20)

To je uvreda za Partizan kao fudbalski klub!

Milan

pre 6 godina

Vi sada kolektivno morate da se dogovorite, da li vam je tim baš toliko dominirao protiv Oly-ja uz primljenih 5 komada na dva meča, ili su katastrofa nakon poraza od Voždovca uz tri komada u mreži? Naprosto sam zbunjen, ne znam kojim očima da vas gledam :)

ivke

pre 6 godina

nije sramota izgubiti. Partizanova zadnja linija je veoma losa zajedno sa golmanom.Cirkovica Miletica hitno menjati.Cirkovic katastrofalan,Miletic se krije,Vulicevic pravolinijski -predvidljiv.

samo jednu struju gorim

pre 6 godina

Jel to onaj isti Kljajic iz Pireja "koji bi jos 100 puta u istoj situaciji uhvatio loptu"? :D Ko sve brani danas,pa sklanjaj ,decko veze nema...

fabricio

pre 6 godina

Ovaj čitao po portalima da će ga večeras "snimati" emisari iz Olimpijakosa, te nikom loptu ne da! Sve hoće sam da reši, pro(daji) ga bilo kome, ali iskreno!

djura

pre 6 godina

U plej ofu se igra po jedna utakmica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 9. avgust 2017 19:27)

sistem takmicenja je debilan

Zoran

pre 6 godina

Skoro nisam video da smo bili ovako nemoćni. Katastrofa od vodjenja ekipe. Trener 0, golman nije vise za komentarisanje, Vulićević i Miletić katastrofa, Ćirković kojim sportom se taj čovek bavi ko je njega doveo i da li mi imamo neko stručno lice da kaze mali evo ti ispisnica idi gde hoćeš slobodan si.

gordan

pre 6 godina

Partizan nema odbranu, biti ofanzivan je jedan od nacina da se pokrije losa odbrana Ali onda zato moras imati lepotu u nogama bar 60%... Ovaj golman sa ovakvim greskama ne moze braniti ni na lokalnom parku:)
Hart je zbog mnogo manji gresaka bukvalno proteran iz Engleske

Tabakovic Nenad

pre 6 godina

cestitke vozdovcu.Partizan izuzetno los i neorganizovan Miletic bez tehnike ideje nema pas ni ubacivanje u 16 m nijednom ne samo u ovoj utakmiciCirkovic nesiguran bez osecaja za prostor i za igru u opste.Kljajevic dobar golman ali u velikoj krizi mora na klupu.Djurdjevic bolesno alav na loptu neda je nikome. Jankovic solidan kao iTavamba ali kao i Djurdjevic vise misli o padanju nego da ide do kraja.Suma bi bio korisniji da za 1,65mil eur.ostao tamo odakle je dosao.Djukic stvarno kao da je prvi puta vodio jednu ekipu na bilo kom nivou takmicenja,a ne utice ni na izbor igraca.Penal nad Jankovicem ne bih ni ja kao zakleti partizanovac svirao.Bruka Partizana je sto onako nemocno i bezidejno igraju a ne sto su izgubili.Kvalitet ekipe cini mi se ispod svakog nivoa. Zvezda deluje za sada mnogo bolja.Znaju sta hoce i ekipa i trener.Zvezdasi bi trebalo da budu realniji za proslu sezonu.Partizan je bio mnogo bolji od njih.I pored svih navlacenja su izgubili prvenstvo.Nije pomogla ni ona asistencija iz Ljutice Bogdana (1:1) itd. Cini mi se da Partizan ubire sada plodove nacina rada svoje uprave.Milenkovic pusten pre kraja kvalifikacija za evropu.Stopera prosecnog ostavili da kupe posle Videotona (tj kada ispadnu iz evrope onda im i ne treba).Sumu nespremnog kupili za velike pare kada su kvalifikacije skoro gotove.Ni Ronaldo nije mogao juce protiv MU u svom Realu nakon krace pauze a ne Suma ne zna nikog i nista o Partizanu.Leonardo da ne govorim.Glavno je odlazak Nikolica.

cz

pre 6 godina

Oladite malo sa pljuvanjem partizana. OK, ne volimo ih, ljuti smo rivali, ali treba da se postujemo. Licno mislim da su protiv grka u periodima igrali prilicno dobro, i mogli su vrlo lako da prodju, cak i pored katastrofalne odbrane, Do kraja su bili u igri, da je iskoriscena gruba greska protivnika 5 min pre kraja kada je (ne secam se ko) bio sam ispred golmana, mozda bi umuljali jos jedan u tih 5 minuta. A mozda bi primili jos dva kroz ruke ili noge supljeg golmana.

Sto se igre protiv Vozdovca tice, losa odrbana, neefikasan napad, pravedan poraz. Mislim da bismo vrlo lako dobili derbi da se igra ovih dana.