Sreda, 09.08.2017.

15:43

KKCZ: Odričemo se Aranitovića, prihodovaćemo 100k

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da se klub odriče prava i ugovora Aleksandra Aranitovića i da će prihodovati 100.000 evra.

Izvor: PT

KKCZ: Odrièemo se Aranitoviæa, prihodovaæemo 100k IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

141 Komentari

Sortiraj po:

s t v

pre 6 godina

"Aranitoviću, kao i klubu koji ima dugu istoriju ovakvog "skautinga" i "pronalaženja" igrača koji su kasnije napravili "ozbiljne" karijere, želimo svu sreću u ovoj eventualnoj zajedničkoj saradnji", poručuju sa Malog Kalemegdana.

Jadan i bedan završetak saopštenja onih koji uporno pokušavaju da se predstave kao veliki klub.
Zaboravili ste još samo da bacite kletvu.

korman

pre 6 godina

Kakvu vam je 'foru' prodao Čović. Naveo je sumu od 100000 eur, i svi se za to uhvatili.
A suština je da Partizan uzima igrača koji je dva puta operisao isti zglob u 11 meseci.

Vasa

pre 6 godina

Partizan Zepter: promena grba ( nadjite sliku, proverite slobodno).
Igokea Partizan: fuzija, Danilovic izjavio mi smo sad jedan klub (nadjite 1000 clanaka na internetu, proverite slobodno)
Zagreb: mesto osnivanja Partizana.

Hvala, cao, dovodjenja, uzivajte :)))
Kako samo lako srusim sve vase lazi i spinove!!! Vase lazi vise ne prolaze!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pedja Stojakovic, 9. avgust 2017 20:16)

Partizan UVEK BIO samo deo JSD Partizan, od osnivanja, 1945, do sada... Nikada NIJE BIO deo deo nekog seoskog sportskog društva, možeš slobodno proveriti...
Vidš kako sam lako srušio tvoju laž!!!

molina

pre 6 godina

Vrlo prosto. Kod nas nema mesta, hoce da igra, neka igra u partizanu, izasao iz dve ozbiljne povrede, Zvezda mu dodje neke pare, sine nema para, ako prelazis u partizan oprosti dug, papiroloski je Zvezda za toliko dobra i mirna Backa. Sta partizanovcima nije jasno. Sa druge strane Cova je zlopamtilo, tako da iza svakog ugla vreba....

Vlada sd

pre 6 godina

I onda je Dule bio kriv za zlu krv u nasoj kosarci. Ovo sto sam procitao nije ni na nivou ovih klinackih peckanja u komentarima.Sramota.......

Black

pre 6 godina

Hm, da vidimo... Evo ja sam jutros odlucio da kupim Maybach Exelero za nekih 6-7 miliona evra. Ali evo upravo sada ovog trenutka sam ipak resio da ga ne kupujem. Opa, pa ja sam onda upravo zaradio 6-7 miliona evra! Juhu.. Moracu da zamolim Covica da napise saopstenje gde ce objasniti kako sam uradio dobar posao! Pa ovo je sjajna vest za nas kucni budzet!

Pedja Stojakovic

pre 6 godina

Hahahaha! Rekose vam dace ga samo za Marinkovica...poverovaste. Rekose vam "los covek"...poverovaste. Pa vi iz predgradja jos uvek verujete i u deda mraza....haahahahahaaha! DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!!
(Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25)

Partizan Zepter: promena grba ( nadjite sliku, proverite slobodno).
Igokea Partizan: fuzija, Danilovic izjavio mi smo sad jedan klub (nadjite 1000 clanaka na internetu, proverite slobodno)
Zagreb: mesto osnivanja Partizana.

Hvala, cao, dovodjenja, uzivajte :)))
Kako samo lako srusim sve vase lazi i spinove!!! Vase lazi vise ne prolaze!!

thinking out of the box

pre 6 godina

Прво, мало истине. О томе колико су приходовали речито говори иронија у саопштењу. Не лажимо се, Звезда је у проблему и никаква реторика не може то да сакрије. Не кажем, далеко су они од Партизана, имају сигурно најперспективнији тим на европском тлу, али... 1) Са ремонтованим тимом се не напада Ф4, а јединствена је прилика за то. 2) Опасност не прети од оваквог, грогираног Партизана, али Будућност и Цедевита имају озбиљне екипе. 3) Питање је да ли ће Звезда на крају следеће сезоне бити способна да задржи и овај тим, иако играчи имају вишегодишње уговоре.
Сада о задоцнелим ефектима расипништва. Није се лоше пословање Партизана за време Владе Јовановића осетило одмах, већ накнадно и постепено. И онда је Партизан, иако је имао најперспективнији млади тим у Европи, са вишегодишњим уговорима, приходовао баш као сада Звезда. Тако је приходовао (праштали су дуговања!!!) од Лучића, Богдановића, Бертанса, Ловерња и Гагића. Није их без разлога Вујошевић испраћао са горчином. Горчина се препознаје и у Газдиним саопштењима: те нико не одлази из Звезда, те одлазе сви али за добре паре; те не може да иде Аранитовић, те може али је'кисело грожђе', те Радоњић одлази, али без разлога, те играчи нису имали штрајк, те Гудурића су лоше разумели новинари. Све је то последица доброг пословања са Софоом, Мекелом и осталима (не знају им се имена, а богами ни број!).
Наши стручњаци, у Партизану, а кудикамо су бољи од Звездиних, више не знају за горичну. Само су резигнирани и спремају 'екипицу'.

orangutan drmac koseva

pre 6 godina

(40+, 9. avgust 2017 17:19) 

zalosno je sto sa 45 godina imas razmislanje kao uspaljeni klinac, a da pri tome ne znas ni najosnovnije cinjenice, a to je da je uppr i fuzija sa fmp-om zavrsen u junu 2015. godine, kada se zvezda vratila na staru adresu i onaj famozni kod u apr-u.....
(beogradski, 09. avgust 2017 17:47)

Ahahahahah... Zalosno je sto ti momce verujes u nekakve upprove, nekakve bajke u kojima 16 mil. duga nestaje. To da moze, ni jedna firma na svetu ne bi bankrotirala i ugasila se. Izvinjavam se, ipak moze u Srbiji, carobnim stapicem vlasti, parama gradjana, pritiscima na poverioce i ucenama. Ali neka te, pametan si ti momak sigurno :D

bm77

pre 6 godina

Zloba prosto izbija iz saopštenja...bahato, nadmeno, nipodaštavajuće prema bivšem igraču i klubu čije uspehe nikada nećete uspeti da dostignete...PARTIZAN...I samo PARTIZAN...

deficit sive mase

pre 6 godina

Partizan nam placa igrace,neprocjenjivo :)
(Rajko, 9. avgust 2017 15:45)

Naravno, platice vam kao sto vam je i Mekel platio...ili mozda nije, ne znam. Znam samo da je Covic rekao da vam je platio i da ste na njemu zaradili. A poznato je da on nikad ne laze i da je uvek u pravu.

aa7

pre 6 godina

Ovog cete dobto da upamtite...bolje nego Vujanica.

A Saniju dobrodoslica..napokon se momak resio Cokare i stigao u klub aa koji oduvek navija.

Da, i nema nikakvog obestecenja. Covek je dobio spor na arbitrazi. A Coviceva prihodovanja zanamo....od Sofa, preko Marjanovica do cuvenog Mekela...Znamo kako su prihodovali na ovim igracima...posebno ovom poslednjem.

da pitam

pre 6 godina

Kako to Partizan institucija a vec 5 godina ih Zvezda pobedjuje, ima vise navijaca, Zvezda uzima trofeje a Partizan nista. Krompir. Plus Partizan ne igra Evro Ligu. Jedino trose pare od drzavnih sponzora. mozda prostitucija. greska neka u kucanju

Siniša

pre 6 godina

Saopštenje je skroz ok kod malog je problem sujeta i tata koji ne zna gde udara ,a vi partizanovci preskočite vaše zlobne komentare!

muamua

pre 6 godina

@orangutan drmac koseva da se nadovezem kk crvena zvezda je jedina firma na svetu koja je uspesno zavrsila uppr... Zanimljivo je da prethodna dva uppr nebojse covica za fabriku metalnih proizvoda ne kk vec firme nisu uspela.... Zanimljivo je da je to pokusao i sa fk crvenom zvezdom ali fifa nije euroliga

zoran ivkovic

pre 6 godina

pa realno ako je postao slobodan igrac ne znam na koji nacin zvezda prihoduje tu....aranitovic sjajan talenat ali povrede ga unistise ....e sad pokazao je jako veliku nezahvalnost prema kk crvena zvezda koji je stajao iza njega u lecenju ,ako je stajao klub iza toga .....sto se tice aranitoviceve karijere svakako da vise prostora imace u partizanu ...realno u zvezdi ne bi igrao ....zato sto ce zvezda napraviti ozbiljan tim a aranitovic izlazi iz povrede i nije u formi i nema trenutno mesto ...jednostavno zvezda je trenutno stabilnija od partizana i u mogucnosti je da dovede ozbiljnije igrace a primamljivija je jer igra evroligu .

Vetar u ledja..

pre 6 godina

@veliki strumf
Ne vredi njima pricati... Dzabe se trudis.... Elem, ne znam da li je tacno ovo oko placanja operacije, oporavka itd.. ali da su uboli u centar sa opaskom o dugoj tradiciji, to jesu.. Nema dileme... Istina 100%! Hteli su tako i Rakočevića, molili ga da dođe, nudili sve i svasta ali je decko pravi kapiten i otisao u Buducnost pa preko...

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

@(Istina, 9. avgust 2017 18:17)

Prvo, ne kaze se pola decenije...kaze se pet godina. A decenije su vama u glavi zbog 2 decenije zuluma koji ste pretrpeli od Partizana i uglavnom jdnog njegovog trenera (mada, kantali su vas svi treneri), Partizan-Igokea je poslovno tehnicka saradnja dva bratska kluba iz dve razlicite drzave, saradnja omladinskih skola, razmena igraca (slicno imamo sa Fiorentinom u fu fudbalu). Ta saradnja je ostvarena pre svega jer Dodik obozava Partizan, trajala je dve godine. Ta dva kluba su i za vreme saradnje postojala svaki za sebe a postoje i dan danas. S druge strane KKCZ se, nazalost, ugasio...prestao je da postoji. Oformljen je novi klub u privatnom vlasnistvu, novi vlasnik izvadio grb iz banke gde je bio pod hipotekom, naterao sve tadasnje zvezdine prvotimce koji su bili pod ugovorom sa zvezdom da potpisu nove ugovore sa novoformiranim klubom i na KZS sam izjavio "znate, FMP-u ne moze niko da zabrani kako ce da se zove". Mislim da sam bio dovoljno jasan. O mitomaniji "osnovao nas Tudjman u zagrebu" se samo slatko nasmejem. A kad bi bio ozbiljan, rekao bi ti ovo...sve i da nas je stvarno osnovao (recimo) Pavelic ja bi radije i dalje navijao za Partizan...jer ipak je to INSTITUCIJA, a to boli...znam.

orangutan drmac koseva

pre 6 godina

Koliko treba ..... da budes pa da pricas o nekakvom Zvezdinom pogonu iz kog igraci igraju u prvom timu. Vi ste kao fabrika talenata za seniorski tim i reprezentaciju. Valjda mislite na Dzenkinsa, Sofa, Vilijamsa, Jovica, Kalinica... i ostale iz pionirskog pogona. Vi bre igraca za svoj prvi tim niste dali 60 godina, poslednji je igrao na sljaci sa drvenim reketom kada napad nije bio vremenski ogranicen i kada su rezultati bili 12:10.

xxx

pre 6 godina

Sinak, vase boje su prvo bile zeleno plave il zuto zelene. Grb vam se menjao kroz istoriju. Fk vam je osnovan u drugoj drzavi. Zatim Igokea-Partizan... Pa ste ispadali u drugu ligu itd. Mislim, blamiras samo svoj klub sa takvim komentarisanjem. Zvezda je ubedljivo najbolja vec pola decenije na ovim prostorima. Niste osvojili nista. Cuti i trpi. Nemoj se blamirati
(Istina, 09. avgust 2017 18:17 ). Vama je pre pola decenije adresa bila Stjepana Supanca 15a...

zuds

pre 6 godina

@veliki strumf
Jesi li ti siguran u ovo sto pises? Koliko plata su isplatili a koliko duguju? Ko je platio drugu operaciju? Ko je kriv sto se nije striktno pridrzavano uputstva doktora iz Nemacke posle prve operacije?

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ 40+ - Klub se zove CRVENA ZVEZDA ! Grb je ZVEZDIN isti onaj koji je decenijama ! Boje su CRVENO-BELE ! U evroligi pod imenom - CRVENA ZVEZDA ! Sedište MALI KALEMEGDAN 2 , 11000 Beograd (stari grad) telefon 011/262-3500 ! Šta ti nije jasno prijatelju ? Pozdrav

veliki strumf

pre 6 godina

Koliko ljudi ovde lupeta kao Maksim po diviziji, a da nista ni o cemu ne zna! Naravno, sve ostrasceni klinci koji vise mrze protivnicki klub nego sto vole svoj. Prvo, nece Zvezda dobiti nista od Partizana jer ovi nije transfer! Partizan nije kupio igraca (niti ima te pare), nego su Zvezda i Sani raskinuli ugovor, a onda je kao slobodan igrac potpisao. Njegova stvar - njegova (pogresna) odluka! Zvezda prihoduje 100 hiljada jer mu ih nece platiti na ime plate - igrac koji ne zeli da igra kod nas nam i ne treba! On u Partizanu nece dobiti ni za kokice, to svi znaju. Drugo, nema u kosarci kao u fudbalu nadoknade za razvoj mladih igraca (kao sto neko bubnu ovde). Trece, Sani je bio pod ugovorom i klub je mogao naravno da ga zadrzi, ali su procenili da je bolje da se ugovor raskine. Cetvrto, Covic je govorio da bi u slucaju TRANSFERA, jedino u obzir dosla zamena za Vanju! Nije izlagao nista: ovo NIJE transfer, nego je ugovor raskinut, pa je sam otisao kud mu volja. Peto, Zvezda je naravno razocarana njegovim ponasanjem jer mu je placena operacija, dobijao platu, a tako otisao. Sesto, on kod nas ne bi ni igrao, pa bolje neka ode bilo gde i neka se razvija. Mozda ce biti dobar igrac za 2-3 godine, ako sacuva kolena.

delija von brdo

pre 6 godina

Morski Vuk Ulica Stjepana Supanca bb nije na malom Kalemegdanu vec u Zelezniku koliko ja znam a rodjeн sam i zivim u Beogradu 45 godina,mozda je Covic prebacio ulicu i halu na mali kalis iz Zeleznika,sve je moguce pa i to,o velikom gazdi se radi i o idolu delija i pantera,o najvecoj kk legendi fmpczbgradnicki..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (40+, 9. avgust 2017 17:19)

Strasna bolest je koja se zove kompleks. Ajde maloedukacije. Kosarka se radjala na Malom kalemegdanu. Adresa Zvezde je sve vreme bila tamoosimpar godina kada se Zvala Crvena Zvezda Beograd i adresa bila u Zelezniku.Od pre dve sezone ponovo je KK Crvena Zvezda ali sa dodatkom telekom kao gen.sponzor je ponovo Mali kalemegdan.Ako promenis adresu da li si ti drugi covek?

Istina

pre 6 godina

DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!!  
(Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25)  

Sinak, vase boje su prvo bile zeleno plave il zuto zelene. Grb vam se menjao kroz istoriju. Fk vam je osnovan u drugoj drzavi. Zatim Igokea-Partizan... Pa ste ispadali u drugu ligu itd. Mislim, blamiras samo svoj klub sa takvim komentarisanjem. Zvezda je ubedljivo najbolja vec pola decenije na ovim prostorima. Niste osvojili nista. Cuti i trpi. Nemoj se blamirati

Nele

pre 6 godina

Citam komentare i ne verujem. Aranitovic se odrekao 100k evra ove sezone, gde bi verovatno bio prosledjen Megi, na kaljenje. Umesto toga on je presao u Partizan, da igra za 200g bureka sa sirom i jogurt? I neko treba da poveruje u ovo??

40+

pre 6 godina

Morski Vuk Ulica Stjepana Supanca bb nije na malom Kalemegdanu vec u Zelezniku koliko ja znam a rodjeн sam i zivim u Beogradu 45 godina,mozda je Covic prebacio ulicu i halu na mali kalis iz Zeleznika,sve je moguce pa i to,o velikom gazdi se radi i o idolu delija i pantera,o najvecoj kk legendi fmpczbgradnicki..

Andridis

pre 6 godina

"Aranitoviću, kao i klubu koji ima dugu istoriju ovakvog "skautinga" i "pronalaženja" igrača koji su kasnije napravili "ozbiljne" karijere, želimo svu sreću u ovoj eventualnoj zajedničkoj saradnji"

Ovaj pasus najbolje oslikava sve komplekse, neprijateljstvo, nesportsko ponašanje, odnosno, mržnju uprave prema KK Partizan. Biće veselo kad karma dođe po svoje... a doći će.

Popović

pre 6 godina

Vama odlaze igraci koje ste dovodili iz drugih klubova, nijednom od tih kosarkasa vi niste bili maticni klub tako da za njih ni ne mozete da dobijete neke pare, a sto se Aranitovica tice, njemu je Zvezda maticni klub u kojem je poceo da trenira i u kojem je prosao kroz sve omladinske sekcije, a to je kljucna razlika koju vi ne razumete, jer ste iste otimali od drugih klubova posto svoju skolu kosarke ni nemate, tako da nije ni cudo sto ne razumes.
(Karel Poborski, 9. avgust 2017 17:05)
A ma bre, covek nije vezan nikakvim ugovorom za Crvenu Zvezdu. Kako sad Covic moze da natera Partizan da plati? Sto rece jedan komentar dole, ili nadji citat iz pravilnika da potkrepis svoje tvrdnje ili pali.
I Todorić je potvrdio da je dosao decko bez obestecenja, a ti samo veruj onome koji vas je ubedio da je klub zaradio od raskida sa Sofoom i Mekelom.

beogradski

pre 6 godina

(40+, 9. avgust 2017 17:19)

zalosno je sto sa 45 godina imas razmislanje kao uspaljeni klinac, a da pri tome ne znas ni najosnovnije cinjenice, a to je da je uppr i fuzija sa fmp-om zavrsen u junu 2015. godine, kada se zvezda vratila na staru adresu i onaj famozni kod u apr-u.....

zapadnobalkanskinealbanac

pre 6 godina

Ali moraju da pecnu u svom saopstenju, ne mogu da izdrze. Cinjenica je da su mnogi igraci napravili ozbiljne igracke karijere dolaskom u Partizan iz raznih klubova, aninimusi koji su kasnije harali evropom, da li ce to biti kod ivog momka konkretan slucaj, to niko nezna.

Ja mu zelim dobrodoslicu i da bude zdrav pre svega!!!

ArtuDitu

pre 6 godina

@ milos.k

Ako Partizan nije trosio ogromne pare na skupa pojacanja odakle onda dugovi? Kako to da bivsi igraci tuze Partizan za neisplacene obaveze iz ugovora ako su, sudeci po komentarima, oni igrali skoro besplatno?
A u ono vreme Lorens Roberts, koga su, mozda, mnogi zaboravili, igrao je u Partizanu za 300 hiljada evra po sezoni. Moguce je da to nije ogroman novac. Sve zavisi kako se posmatra.
A Aranitovicu zelim da se vrati u formu i opravda price da je veliki talenat. Kada dostigne potreban nivo moze da se vrati u Zvezdu.

Dzoni

pre 6 godina

Sto se tice Aranitovica, ovih 100k evra mu zvezdana duguje. Moze da tuzi klub i da naplati te novce, nadamo se da ce to i uraditi !
(antiDebil, 09. avgust 2017 16:53)

Hahaha, pa vi bas sve znate o zvezdinom poslovanju, u evro sve znate...
Znate li nesto o svom klubu?
Evo, jeste li znali da se Muricu duguje 150k dok vas nije tuzio?

Manojlo

pre 6 godina

"Aranitoviću, kao i klubu koji ima dugu istoriju ovakvog "skautinga" i "pronalaženja" igrača koji su kasnije napravili "ozbiljne" karijere, želimo svu sreću u ovoj eventualnoj zajedničkoj saradnji""

Ima više igrača kojih ste se vi odrekli, a napravili su ime u Partizanu, Sale Đorđević npr. Ne želim više da nabrajam, verujem da je Sale dovoljan...

Henri Chinasky

pre 6 godina

Ovaj momak je bio na nivou Dončića pre dve godine. Šteta za njega,a Zvezda opet olako pušta velike potencijale. Biće mu dobro u Partizanu,kod Mute će dobiti pravu šansu. Srećno.

ccc?

pre 6 godina

Ma normalno. Igrac je uvek kriv , klub nikada? Nezainteresovanost kazu? Pa normalno kad vidi da klub samo kupuje i dovodi igrace, sta tu ima da trazi, da bude zainteresovan? U CZ sa ovakvom politikom ni jedan mlad, nas igrac nece da iskoci, na kraju kao i do sada. Gde su? Nema...

Karel Poborski

pre 6 godina

Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
(axaxt, 9. avgust 2017 15:59)

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.

@@@(Popović, 9. avgust 2017 16:10)


Vama odlaze igraci koje ste dovodili iz drugih klubova, nijednom od tih kosarkasa vi niste bili maticni klub tako da za njih ni ne mozete da dobijete neke pare, a sto se Aranitovica tice, njemu je Zvezda maticni klub u kojem je poceo da trenira i u kojem je prosao kroz sve omladinske sekcije, a to je kljucna razlika koju vi ne razumete, jer ste iste otimali od drugih klubova posto svoju skolu kosarke ni nemate, tako da nije ni cudo sto ne razumes.

oberin martel

pre 6 godina

Ovaj pasus najbolje oslikava sve komplekse, neprijateljstvo, nesportsko ponašanje, odnosno, mržnju uprave prema KK Partizan. Biće veselo kad karma dođe po svoje... a doći će.
(Andridis, 9. avgust 2017 17:27)

Pa karma je odavno došla ali po vas. A tek će biti veselo..

League of Legends

pre 6 godina

Ovde fali jos samo potpis Legende iz Zeleznika kako bi saopstenje bilo kompletno. Jednostavno, vidi se taj cinizam i zajedljivost kao i trazenje truncice u tudjem oku dok se u svom ne vidi ni balvan. Ipak su godine dominacije ostavile posledice pa se svaki iole beznacajan pokusaj podizanja glave iznad barustine zvane srpska kosarka docekuje na noz.

lecim76-erse@yuhoo.com

pre 6 godina

DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!! 
(Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25) 

Covece, prodali ste grb, boje, ispali u drugu ligu, prvi trofej 76-e, tri decenije nakon osnivanja. I ne blamiraj se s tim "najveci klub na Balkanu".

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

Hahahaha! Rekose vam dace ga samo za Marinkovica...poverovaste. Rekose vam "los covek"...poverovaste. Pa vi iz predgradja jos uvek verujete i u deda mraza....haahahahahaaha! DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!!

Dzoni

pre 6 godina

Jel' se meni čini,il' je to Čović nešto ljut?? Ovo je deo teksta,a u celom tekstu izbija neka ljutnja i gorčina! 
Inače ta "zarada" od 100 h.e,je dug koji FMP ima prema igraču,a koji će on oprostiti,znajući da bi pare dobio negde 2020 god.!! 
Tek od Partizana neće videti ni euro,a uzet im je najtalentovaniji igrač generacije i popljuvana Čovićeva reč!! Malo li je??
(Dušan, 09. avgust 2017 16:08)

Vi vise ne znate sta pisete. Kad zvezda dovede igraca, on je obavezno krs od igraca, ali za svaki slucaj igra za milione...
Koga ste vi uzeli, kakav talenat, decko nije trenirao 2 godine, u Zvezdi ne bi dobio ni 10 minuta za celu sezonu pored nase bekovske linije, bolje da ga vama uvalimo za 100k nego da placamo igraca koji ne igra.
Ali nek ti bude, sta ocekivati od navijaca koji iskljucivo veruju u teorije zavere, magiju i alhemiju, momak je odbio Zvezdine milione, EL i zbog velike ljubavi presao u KK Proslost...
Ubija vas nebitnost, pa cak i ovo pokusavate da proglasite nekim vasim uspehom...

Morski Vuk

pre 6 godina

Ivane,mi mozda nemamo halu i stadion ali imamo SVOJ KLUB a njemu je adresa u HUMSKOJ 1 i KK I FK! A gde je vama adresa i gde vam je klub,gde vas poštar trazi,kako ti se zove KK klub Ivane i gde mu je adresa da li znas? E Ivane, Ivane.. Kad covek nema obraza to je srrasno..
(40+, 09. avgust 2017 16:06)
Mali Kalemegdan, proveri pa napisi sta si nasao. Mozda ti je i bila fora do pre dve godine ali na Vasu zalost i adresa je stara odavno.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Šta se diže pompa oko ovoga, kao da je Stef Kari?? Niti nam treba, niti odskače nekim kvalitetom! Srećno i daleko mu lepa kuća!!

milan

pre 6 godina

Auuu sad cujem decko se odrekao 100 000e koje bi dobio sledece godine od fmp2 samo da bi otisao, pa ti si sine ljudska gromada a ne ko ovi Radicevic, Jankovic, Jovanovic obecali Muti pa poleteli za parama. To se ceni, imas ljudske kvalitete a i kosarkaske, imas talenta, da te povrede zaobidju i bices top. Pravi primer za mlade kosarkase.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Citajte pazljivo, nije receno da je Partizan platio igraca vec da ga se Zvezda odrice, a da je tim odricanjem zaradila 100k preko plate koju je trebao da zaradi.
(Stevan, 09. avgust 2017 

Odriče se bilo kakvih prava iz ugovora....kao recimo procenti od dalje prodaje,prava da igrača vrati sa neke pozajmice itd,itd
100.000 je obeštećenje za talentovanog i nedovoljno afirmisanog igrača,plus godišnja plata(verovatno samo za prvu godinu bar toliko,drugu to ide na više i treća,koju igrač obično ne dočeka u klubu,najviše),pa ti vidi koliko je to...jedino što bonuse za trofeje nećete isplaćivati,neće ih biti još dugo,dugo...

KoleCZ

pre 6 godina

Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25)

Aauu rodjace suze mi posle od smejanja!!! Koja je to euforija, fanatizam, pa to nema nigde na svetu, veceras ti predvidjam aparate posle nasa naredna dva pojacanja a do tad stay alive :D

Ali necemo da priznamo

pre 6 godina

Tako je bre jos jedna filijala za kaljenje igraca. Partizan fmp 3
@Jova

Koja su fmp 1 i 2 ?
Crni Jovo navuko si bes saborcima.

Popović

pre 6 godina

Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (axaxt, 9. avgust 2017 15:59) # Link komentara

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.

Samo Napredno Sramno

pre 6 godina

ma kakvih 100.000... nisu smeli da kazu da su ustvari zaradili izmedju 1.200.000 i 1.500.000 koje je licno NIS uplatio u ime Partizana.

Ivan NS

pre 6 godina

Nije gospodski otimati igrace, hahaha
Eto ti Muto jedan polutan od igraca, da ti se nadje. Cisto da vas ima za igru na dva kosa na treningu.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!!
(Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25)

NAJVEĆI KLUB KOJI JE PRED GAŠENJEM.....

Menadjer

pre 6 godina

Sud raskinuo njegov ugovor ,on slobodan igrac, prema tome Covic pare ne dobija i sam sebe demantuje da Aranitovic jedino moze da ode za Vanju Marinkovica.

milos.k

pre 6 godina

koliko je mali i iskompleksiran klub i vodja ovakvog kluba kad daju ovakvo saopstenje. cak i kad im ode sesnaesti igrac u Partizan oni imaju problem i prorade kompleksi.
Nece decko da sedi na.klupi i da ne igra.
A sto se tice skautinga i kupovine, pa Partizan je igrao tu euroligu mnogo duze nego vi, i za to vreme svake sezone davao mladim, talentovanim igracima sansu, od Krstica koji je imao 18godina pa do Bogdana,Lea,Milutinova. Nije Partizan trosio ogromne pare na skupa pojacanja kao iskompleksirani klub

Dzoni

pre 6 godina

Kroz ovaj transfer klub će prihodovati 100.000 evra, što smatramo još jednim dobrim poslom" 

Isto tako je i Mekel bio "dobar posao". Kako legenda uspeva da manipulise crvenima, skoro kao... Skorcijanidis, Tompson, Vilijams, Mekel, sve su to bili "dobri poslovi", dok ne stigne tuzba. Vidi se da su Terza i Covic kod istog ucitelja isli na casove matematike, ne zna se ko vise briljira na tom polju.
(Ivan kg, 09. avgust 2017 16:11)

Pa stigla je tuzba, Edo Muric vas je tuzio, a jos ni Dulencete niste isplatili...
Nas nikad nisu napustali igraci na osnovu dugovanja, kao sto su to radili Gagic, Bertans, Milutinov, Klobucar...

Labud

pre 6 godina

Labudu ovo saopštenje miriše na prokislo grojze. Zar nije gospodski oćutati i pustiti masu da si dadne mašti na volju? Ali prigradski manir je takav, kakav je.

fantom

pre 6 godina

A Covic se do juce tuzio sa njima i nije decku dao da dise samo da ne bi otisao u Partizan.
Cinizam i niskost Covica i Crvene Zvezde i FMPa se ogleda u ovakvim objavama.

Dzoni

pre 6 godina

Znaci ode u Partizan, a koliko pre 2 nedelje Covic pricao da on moze tamo samo ako Marinkovic dodje u Zvezdu... Obraz djon!
(bvb, 09. avgust 2017 16:09)

Sta ce nam igrac koji je povredjen vec dve godine, pored Feldina, Dobrica i Lazica ne bi minit dobio.
Bolje 100k nego da jos placamo da ne igra. Pre 2 sezone vam isto igrali Cvetkovic i Milutinovic, spali ste na to da se zadovoljavate zvezdinim otpatcima i nekim krsevima iz Bosne i sa Kosova...

VECBF4P

pre 6 godina

"Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
(axaxt, 9. avgust 2017 15:59)"

Odlicno, znaci Partizanu ide 100.000 evra od Radicevica. Idemo!

...izgubili ste se u svojim lazima i neznanju. Citiraj odgovarajuci clan/pravilo ili GTFO.

Ivan kg

pre 6 godina

"Kroz ovaj transfer klub će prihodovati 100.000 evra, što smatramo još jednim dobrim poslom"

Isto tako je i Mekel bio "dobar posao". Kako legenda uspeva da manipulise crvenima, skoro kao... Skorcijanidis, Tompson, Vilijams, Mekel, sve su to bili "dobri poslovi", dok ne stigne tuzba. Vidi se da su Terza i Covic kod istog ucitelja isli na casove matematike, ne zna se ko vise briljira na tom polju.

Webb

pre 6 godina

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.
(Popović, 09. avgust 2017 16:10)

Evo jadni ne znamo sta cemo sad otkacio nas "Sani" u kom svetu vi zivite?

Chuki

pre 6 godina

Zašto zadržavati dečka ako želi u Partizan, ako želi u Partizan u Zvezdi nam ne treba, neka mu je sa srećom i da ga povrede zaobidju,ni jedan igrač nije zaslužio da ga povrede sprečavaju.

Thilmo

pre 6 godina

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.
(Popović, 09. avgust 2017 16:10)


100k eura za razvoj mladih igrača. Partizan nije razvio niti jednog igrača, otima je već formirane, zato nije dobio ni jedan jedini euro.

Crudelta

pre 6 godina

Partizanovci jel vas neko placa da non stop visite na vestima CZ i bolje znate od svih sta se desava u nasim klubovima, kakve su nam finansije, pojacanja, plate, katanci... Gori ste i naporniji od botova, oni kuckaju za sendvic a za sta vi za semenke i kartu za tekmi...ako uopste i vidite koju tokom sezone.

Odgovoran

pre 6 godina

Steta..

Jedan od retkih igraca koji su me odusevili u juniorima.. Za njega Radanova i Simanica je moralo da ima mesta.. Ne znam zasto zvezda godinama nema onu stvar da pusti te klince da igraju, da zaradi novac od njih, napravi igrace za repku..

Opet posle te dve povrede moze da prica ko sta hoce ali nikad nisi isti igrac, vec na nekih 60-70% max, i to nije dovoljno za Zvezdu, mada bih voleo da se varam.. Posle svega, bolje da ode da proba, bar ce dobiti minutazu.. Nije trebao bas u Partizan, ali Boze moj..

Srecno Sani.


Delija

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Da li penzioneri mogu da izdrže ovoliko trošenje državnog projekta partizana? A to kakva je Aranitović osoba dovoljno govori šta je uradio klubu koji ga trenirao od najmlađih dana, plaćao operacije i čekao da se oporavi. Savršeno se našao sa partizanom jer se ne zna ko je nemoralniji.

realno

pre 6 godina

Cak i od ove sirotinje, bez hale i bez stadiona i sa 4 prijavljena igraca, uzimamo 100 hiljadica. Gde ce nam dusa...
(Ivan, 9. avgust 2017 15:48)

A ta sirotinja su penzioneri. Toliko...

spin

pre 6 godina

Ne bi me začudilo, da zvezda zatraži i novac za višegodišnje igranje KK Partizan u Pioniru.. A možda i nadoknadu za propuštenih trinaest godina bez titule..

Black

pre 6 godina

@Stevan
Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (axaxt, 9. avgust 2017 15:59)

Evo samo da ti prenesem iz drugog izvora objasnjenje, pa ti proceni koliko si u pravu.

"Zvezda tvrdi da će "prihodovati 100.000 evra" kroz ovaj transfer (tako što se oslobodila preostale dve i po godine Aranitovićevog ugovora, ali i duga prema njemu iz prethodnih godinu i po), "što smatra još jednim dobrim poslom za klub"."

Toliko o tome. Covic zna dobro sta gubi, ali mora po starom receptu da malo ubaci spina i manipulacije priprostim narodnim masama navijaca Zvezde, FMP-a i Radnickog. Tako i ovde govori o nekim "prihodima" da bi svi mislili da je Partizan nesto platio. Neverovatno je da se ljuti na jednog od najtalentovanijih igraca u svojoj generaciji, bez obzira sto mu je nudio da bude 3. plej u FMP-u, i 6. ili 7. u njegovom sistemu od 3 kluba. Zvezda trenutno ima upisanih 15 igraca, Tejica u Megi na pozajmnici a ocekuju dolazak jos 3!? Sta ce im 19 igraca? Sta se desava sa svim tim talentovanim juniorima koji godinama igraju finala Evrolige? Gde su oni? Ako bi i njih dodao imao bi ih preko 20. A boli ga sto Partizan sada ima 7 igraca.

Max

pre 6 godina

@Nece ona NIDJE!
Srecan ti Sveti Zepter!
http://d2ydh70d4b5xgv.cloudfront.net/images/d/e/djokic-partizan-belgrade-zepter-basketball-jersey-shirt-fiba-serbia-yugoslavia-69bca3181cd77d4078ab4c467986097a.jpg

zvezdas

pre 6 godina

Da li penzioneri mogu da izdrže ovoliko trošenje državnog projekta partizana? A to kakva je Aranitović osoba dovoljno govori šta je uradio klubu koji ga trenirao od najmlađih dana, plaćao operacije i čekao da se oporavi. Savršeno se našao sa partizanom jer se ne zna ko je nemoralniji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda ponos Srbije, 9. avgust 2017 16:17)

Care,okreni plocu.Pises danima isto.Izgleda da te drmaju kompleksi.Ti znas da je placao operacije. Reko ti on licno

view

pre 6 godina

Odričeš se kad ne možeš da ga zadržiš. Ali Ćović ne može a da ne skače na Partizan. Od kada je otišao DV niko iz Partizana ni jednom nije bilo šta ružno prokomentarisao na račun CZ(FMP).

antiDebil

pre 6 godina

dileja von brdo

Moras prvo panteru da kazes koji je to igrac iz zvezdane dobacio do A tima kako bih znao kriterijum po kome gledas te stvari. Vi panteri, kao sto po potrebi navijate za neke klubove tako i po potrebi gledate na stasavanje mladih igraca. Recimo interesuje me da li je Tomasevic taj u zvezdaninom slucaju ?

Sto se tice Aranitovica, ovih 100k evra mu zvezdana duguje. Moze da tuzi klub i da naplati te novce, nadamo se da ce to i uraditi !

Mister Y

pre 6 godina

100 000 bi on kostao Covica, jer bi toliko zaradio da je ostao da igra za njega. Ustedeo Covic te pare. To je pisac hteo da kaze. A mozda Covic ima para da kupi boljeg igraca na toj poziciji, ali ce tog verovatno i mnogo vise da placa.

delija von brdo

pre 6 godina

Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (axaxt, 9. avgust 2017 15:59) # Link komentara

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.
(Popović, 9. avgust 2017 16:10

Koji je to igrac Partizana iz mladjih selekcija dosao do A tima? Nijedan za poslednjih 25 godina.Samo ste otimali.Secasli se slucaja Luke Bogdanovica?

40+

pre 6 godina

Ivane,mi mozda nemamo halu i stadion ali imamo SVOJ KLUB a njemu je adresa u HUMSKOJ 1 i KK I FK! A gde je vama adresa i gde vam je klub,gde vas poštar trazi,kako ti se zove KK klub Ivane i gde mu je adresa da li znas? E Ivane, Ivane.. Kad covek nema obraza to je srrasno..

Dušan

pre 6 godina

Jel' se meni čini,il' je to Čović nešto ljut?? Ovo je deo teksta,a u celom tekstu izbija neka ljutnja i gorčina!
Inače ta "zarada" od 100 h.e,je dug koji FMP ima prema igraču,a koji će on oprostiti,znajući da bi pare dobio negde 2020 god.!!
Tek od Partizana neće videti ni euro,a uzet im je najtalentovaniji igrač generacije i popljuvana Čovićeva reč!! Malo li je??

znači dug ponovo raste

pre 6 godina

haha koje spinovanje za malu decu...čuj zaradila je zvezda jer ga NEĆE PLAĆATI 100k... moglu su napisati i da će zaraditi milion ako ga ne plaćaju toliko.
a koliko će ga partizan plaćati to niko ne zna, važno je da se dovlače skupa inostrana pojačanja koje su upitna po kvalitetu jer zvezda nema skauting i struku.

Uvek laž

pre 6 godina

@Menadjer
Koji sud ? Udruženog rada ?
Dokle više ? Ajde pročitaj tekst , ima ugovor do 2019 . a klub se odriče svojih prava normalno i obaveza pošto se on saglasio sa time . Reci gde si video reč "sud" . Plata za dve godine je 100 000 , bar u Zvezdi, i to je prihod na koji se poziva u saopštenju . Slobodan je , tj drugim rečima narodski isteran . Jel jasnije malo ?

Popović

pre 6 godina

Koji je to igrac Partizana iz mladjih selekcija dosao do A tima? Nijedan za poslednjih 25 godina.Samo ste otimali.Secasli se slucaja Luke Bogdanovica?
(delija von brdo, 9. avgust 2017 16:33) # Link komentara

Sva cetvorica s kojima smo zapoceli ovogodisnje pripreme su bila u nasim mladjim kategorijama. A sto se tice otimanja igraca, mi smo im barem pomagali da izgrade karijeru. Zvezda im omogucava samo da postave novi rekord u grejanju klupe, kao sto smo videli na primeru Petra Rakicevica.

prodigyCZ

pre 6 godina

u naslovu saopstenja stoji rec obestecenje,naravno svi znamo sta to znaci,a ovo "odricemo se Arnaitovica",je navedeno kao zluradi komentari i spekulacije,jer da je drugacije onda se to ne bi zvalo obestecenje.Sto se tice tih "zarada",to je krenulo od Sofoa,i naravno pogresno preneto,tacnije izvuceno iz konteksta,Covic jeste to izjavio,ali nije mislio da smo bukvalno zaradili,nego da smo posle odlaska Sofa i dolaska Stimca jeftinije prosli od onog koliko je unapred planirano,sva sreca je Sofo brzo nasao klub inace bi prosli kao sa Mekelom.samo jedan od primera koliko se spinuje.

Ivan kg

pre 6 godina

U toku dana Vanja Marinković potpisuje za Zvezdu. Stay tuned!
(hepo kockica, 9. avgust 2017 15:58)

Na ovo se ni hepo kockica ne bi zapalila.

axaxt

pre 6 godina

@Stevan
Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.

Stevan

pre 6 godina

Citajte pazljivo, nije receno da je Partizan platio igraca vec da ga se Zvezda odrice, a da je tim odricanjem zaradila 100k preko plate koju je trebao da zaradi.

Ivan kg

pre 6 godina

Bese najveca legenda Zvezde izjavila kako nema sanse da Aranitovic predje u Partizan?
(Ivan kg, 09. avgust 2017 14:46)

Не, рекао је да може, само ако у супротном правцу крене Маринковић... Па ти рачунај сад..

(Brooklyn boy, 9. avgust 2017 15:09)

Jeste,ali je i dodao da moze samo da predje u Partizan u zamenu za Vanju.tj povratak Vanje u Zvezdu.Uskoro ocekujemo i tu vest sa sigurnoscu

(nikola, 9. avgust 2017 15:07)

Mislim da sam izracunao i da vam sa sigurnoscu mogu reci da se u "saopstenju" ni jednom recju ne pominje Marinkovic.

Stevan

pre 6 godina

Citajte pazljivo, nije receno da je Partizan platio igraca vec da ga se Zvezda odrice, a da je tim odricanjem zaradila 100k preko plate koju je trebao da zaradi.

40+

pre 6 godina

Ivane,mi mozda nemamo halu i stadion ali imamo SVOJ KLUB a njemu je adresa u HUMSKOJ 1 i KK I FK! A gde je vama adresa i gde vam je klub,gde vas poštar trazi,kako ti se zove KK klub Ivane i gde mu je adresa da li znas? E Ivane, Ivane.. Kad covek nema obraza to je srrasno..

spin

pre 6 godina

Ne bi me začudilo, da zvezda zatraži i novac za višegodišnje igranje KK Partizan u Pioniru.. A možda i nadoknadu za propuštenih trinaest godina bez titule..

Dušan

pre 6 godina

Jel' se meni čini,il' je to Čović nešto ljut?? Ovo je deo teksta,a u celom tekstu izbija neka ljutnja i gorčina!
Inače ta "zarada" od 100 h.e,je dug koji FMP ima prema igraču,a koji će on oprostiti,znajući da bi pare dobio negde 2020 god.!!
Tek od Partizana neće videti ni euro,a uzet im je najtalentovaniji igrač generacije i popljuvana Čovićeva reč!! Malo li je??

Ivan kg

pre 6 godina

"Kroz ovaj transfer klub će prihodovati 100.000 evra, što smatramo još jednim dobrim poslom"

Isto tako je i Mekel bio "dobar posao". Kako legenda uspeva da manipulise crvenima, skoro kao... Skorcijanidis, Tompson, Vilijams, Mekel, sve su to bili "dobri poslovi", dok ne stigne tuzba. Vidi se da su Terza i Covic kod istog ucitelja isli na casove matematike, ne zna se ko vise briljira na tom polju.

Menadjer

pre 6 godina

Sud raskinuo njegov ugovor ,on slobodan igrac, prema tome Covic pare ne dobija i sam sebe demantuje da Aranitovic jedino moze da ode za Vanju Marinkovica.

axaxt

pre 6 godina

@Stevan
Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.

Popović

pre 6 godina

Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (axaxt, 9. avgust 2017 15:59) # Link komentara

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.

Andridis

pre 6 godina

"Aranitoviću, kao i klubu koji ima dugu istoriju ovakvog "skautinga" i "pronalaženja" igrača koji su kasnije napravili "ozbiljne" karijere, želimo svu sreću u ovoj eventualnoj zajedničkoj saradnji"

Ovaj pasus najbolje oslikava sve komplekse, neprijateljstvo, nesportsko ponašanje, odnosno, mržnju uprave prema KK Partizan. Biće veselo kad karma dođe po svoje... a doći će.

Labud

pre 6 godina

Labudu ovo saopštenje miriše na prokislo grojze. Zar nije gospodski oćutati i pustiti masu da si dadne mašti na volju? Ali prigradski manir je takav, kakav je.

League of Legends

pre 6 godina

Ovde fali jos samo potpis Legende iz Zeleznika kako bi saopstenje bilo kompletno. Jednostavno, vidi se taj cinizam i zajedljivost kao i trazenje truncice u tudjem oku dok se u svom ne vidi ni balvan. Ipak su godine dominacije ostavile posledice pa se svaki iole beznacajan pokusaj podizanja glave iznad barustine zvane srpska kosarka docekuje na noz.

view

pre 6 godina

Odričeš se kad ne možeš da ga zadržiš. Ali Ćović ne može a da ne skače na Partizan. Od kada je otišao DV niko iz Partizana ni jednom nije bilo šta ružno prokomentarisao na račun CZ(FMP).

Chuki

pre 6 godina

Zašto zadržavati dečka ako želi u Partizan, ako želi u Partizan u Zvezdi nam ne treba, neka mu je sa srećom i da ga povrede zaobidju,ni jedan igrač nije zaslužio da ga povrede sprečavaju.

fantom

pre 6 godina

A Covic se do juce tuzio sa njima i nije decku dao da dise samo da ne bi otisao u Partizan.
Cinizam i niskost Covica i Crvene Zvezde i FMPa se ogleda u ovakvim objavama.

Ivan kg

pre 6 godina

Bese najveca legenda Zvezde izjavila kako nema sanse da Aranitovic predje u Partizan?
(Ivan kg, 09. avgust 2017 14:46)

Не, рекао је да може, само ако у супротном правцу крене Маринковић... Па ти рачунај сад..

(Brooklyn boy, 9. avgust 2017 15:09)

Jeste,ali je i dodao da moze samo da predje u Partizan u zamenu za Vanju.tj povratak Vanje u Zvezdu.Uskoro ocekujemo i tu vest sa sigurnoscu

(nikola, 9. avgust 2017 15:07)

Mislim da sam izracunao i da vam sa sigurnoscu mogu reci da se u "saopstenju" ni jednom recju ne pominje Marinkovic.

Black

pre 6 godina

@Stevan
Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (axaxt, 9. avgust 2017 15:59)

Evo samo da ti prenesem iz drugog izvora objasnjenje, pa ti proceni koliko si u pravu.

"Zvezda tvrdi da će "prihodovati 100.000 evra" kroz ovaj transfer (tako što se oslobodila preostale dve i po godine Aranitovićevog ugovora, ali i duga prema njemu iz prethodnih godinu i po), "što smatra još jednim dobrim poslom za klub"."

Toliko o tome. Covic zna dobro sta gubi, ali mora po starom receptu da malo ubaci spina i manipulacije priprostim narodnim masama navijaca Zvezde, FMP-a i Radnickog. Tako i ovde govori o nekim "prihodima" da bi svi mislili da je Partizan nesto platio. Neverovatno je da se ljuti na jednog od najtalentovanijih igraca u svojoj generaciji, bez obzira sto mu je nudio da bude 3. plej u FMP-u, i 6. ili 7. u njegovom sistemu od 3 kluba. Zvezda trenutno ima upisanih 15 igraca, Tejica u Megi na pozajmnici a ocekuju dolazak jos 3!? Sta ce im 19 igraca? Sta se desava sa svim tim talentovanim juniorima koji godinama igraju finala Evrolige? Gde su oni? Ako bi i njih dodao imao bi ih preko 20. A boli ga sto Partizan sada ima 7 igraca.

Ivan kg

pre 6 godina

U toku dana Vanja Marinković potpisuje za Zvezdu. Stay tuned!
(hepo kockica, 9. avgust 2017 15:58)

Na ovo se ni hepo kockica ne bi zapalila.

Black

pre 6 godina

Hm, da vidimo... Evo ja sam jutros odlucio da kupim Maybach Exelero za nekih 6-7 miliona evra. Ali evo upravo sada ovog trenutka sam ipak resio da ga ne kupujem. Opa, pa ja sam onda upravo zaradio 6-7 miliona evra! Juhu.. Moracu da zamolim Covica da napise saopstenje gde ce objasniti kako sam uradio dobar posao! Pa ovo je sjajna vest za nas kucni budzet!

thinking out of the box

pre 6 godina

Прво, мало истине. О томе колико су приходовали речито говори иронија у саопштењу. Не лажимо се, Звезда је у проблему и никаква реторика не може то да сакрије. Не кажем, далеко су они од Партизана, имају сигурно најперспективнији тим на европском тлу, али... 1) Са ремонтованим тимом се не напада Ф4, а јединствена је прилика за то. 2) Опасност не прети од оваквог, грогираног Партизана, али Будућност и Цедевита имају озбиљне екипе. 3) Питање је да ли ће Звезда на крају следеће сезоне бити способна да задржи и овај тим, иако играчи имају вишегодишње уговоре.
Сада о задоцнелим ефектима расипништва. Није се лоше пословање Партизана за време Владе Јовановића осетило одмах, већ накнадно и постепено. И онда је Партизан, иако је имао најперспективнији млади тим у Европи, са вишегодишњим уговорима, приходовао баш као сада Звезда. Тако је приходовао (праштали су дуговања!!!) од Лучића, Богдановића, Бертанса, Ловерња и Гагића. Није их без разлога Вујошевић испраћао са горчином. Горчина се препознаје и у Газдиним саопштењима: те нико не одлази из Звезда, те одлазе сви али за добре паре; те не може да иде Аранитовић, те може али је'кисело грожђе', те Радоњић одлази, али без разлога, те играчи нису имали штрајк, те Гудурића су лоше разумели новинари. Све је то последица доброг пословања са Софоом, Мекелом и осталима (не знају им се имена, а богами ни број!).
Наши стручњаци, у Партизану, а кудикамо су бољи од Звездиних, више не знају за горичну. Само су резигнирани и спремају 'екипицу'.

Vlada sd

pre 6 godina

I onda je Dule bio kriv za zlu krv u nasoj kosarci. Ovo sto sam procitao nije ni na nivou ovih klinackih peckanja u komentarima.Sramota.......

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

Hahahaha! Rekose vam dace ga samo za Marinkovica...poverovaste. Rekose vam "los covek"...poverovaste. Pa vi iz predgradja jos uvek verujete i u deda mraza....haahahahahaaha! DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!!

Manojlo

pre 6 godina

"Aranitoviću, kao i klubu koji ima dugu istoriju ovakvog "skautinga" i "pronalaženja" igrača koji su kasnije napravili "ozbiljne" karijere, želimo svu sreću u ovoj eventualnoj zajedničkoj saradnji""

Ima više igrača kojih ste se vi odrekli, a napravili su ime u Partizanu, Sale Đorđević npr. Ne želim više da nabrajam, verujem da je Sale dovoljan...

bm77

pre 6 godina

Zloba prosto izbija iz saopštenja...bahato, nadmeno, nipodaštavajuće prema bivšem igraču i klubu čije uspehe nikada nećete uspeti da dostignete...PARTIZAN...I samo PARTIZAN...

deficit sive mase

pre 6 godina

Partizan nam placa igrace,neprocjenjivo :)
(Rajko, 9. avgust 2017 15:45)

Naravno, platice vam kao sto vam je i Mekel platio...ili mozda nije, ne znam. Znam samo da je Covic rekao da vam je platio i da ste na njemu zaradili. A poznato je da on nikad ne laze i da je uvek u pravu.

Vasa

pre 6 godina

Partizan Zepter: promena grba ( nadjite sliku, proverite slobodno).
Igokea Partizan: fuzija, Danilovic izjavio mi smo sad jedan klub (nadjite 1000 clanaka na internetu, proverite slobodno)
Zagreb: mesto osnivanja Partizana.

Hvala, cao, dovodjenja, uzivajte :)))
Kako samo lako srusim sve vase lazi i spinove!!! Vase lazi vise ne prolaze!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pedja Stojakovic, 9. avgust 2017 20:16)

Partizan UVEK BIO samo deo JSD Partizan, od osnivanja, 1945, do sada... Nikada NIJE BIO deo deo nekog seoskog sportskog društva, možeš slobodno proveriti...
Vidš kako sam lako srušio tvoju laž!!!

orangutan drmac koseva

pre 6 godina

(40+, 9. avgust 2017 17:19) 

zalosno je sto sa 45 godina imas razmislanje kao uspaljeni klinac, a da pri tome ne znas ni najosnovnije cinjenice, a to je da je uppr i fuzija sa fmp-om zavrsen u junu 2015. godine, kada se zvezda vratila na staru adresu i onaj famozni kod u apr-u.....
(beogradski, 09. avgust 2017 17:47)

Ahahahahah... Zalosno je sto ti momce verujes u nekakve upprove, nekakve bajke u kojima 16 mil. duga nestaje. To da moze, ni jedna firma na svetu ne bi bankrotirala i ugasila se. Izvinjavam se, ipak moze u Srbiji, carobnim stapicem vlasti, parama gradjana, pritiscima na poverioce i ucenama. Ali neka te, pametan si ti momak sigurno :D

milos.k

pre 6 godina

koliko je mali i iskompleksiran klub i vodja ovakvog kluba kad daju ovakvo saopstenje. cak i kad im ode sesnaesti igrac u Partizan oni imaju problem i prorade kompleksi.
Nece decko da sedi na.klupi i da ne igra.
A sto se tice skautinga i kupovine, pa Partizan je igrao tu euroligu mnogo duze nego vi, i za to vreme svake sezone davao mladim, talentovanim igracima sansu, od Krstica koji je imao 18godina pa do Bogdana,Lea,Milutinova. Nije Partizan trosio ogromne pare na skupa pojacanja kao iskompleksirani klub

Popović

pre 6 godina

Koji je to igrac Partizana iz mladjih selekcija dosao do A tima? Nijedan za poslednjih 25 godina.Samo ste otimali.Secasli se slucaja Luke Bogdanovica?
(delija von brdo, 9. avgust 2017 16:33) # Link komentara

Sva cetvorica s kojima smo zapoceli ovogodisnje pripreme su bila u nasim mladjim kategorijama. A sto se tice otimanja igraca, mi smo im barem pomagali da izgrade karijeru. Zvezda im omogucava samo da postave novi rekord u grejanju klupe, kao sto smo videli na primeru Petra Rakicevica.

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

@(Istina, 9. avgust 2017 18:17)

Prvo, ne kaze se pola decenije...kaze se pet godina. A decenije su vama u glavi zbog 2 decenije zuluma koji ste pretrpeli od Partizana i uglavnom jdnog njegovog trenera (mada, kantali su vas svi treneri), Partizan-Igokea je poslovno tehnicka saradnja dva bratska kluba iz dve razlicite drzave, saradnja omladinskih skola, razmena igraca (slicno imamo sa Fiorentinom u fu fudbalu). Ta saradnja je ostvarena pre svega jer Dodik obozava Partizan, trajala je dve godine. Ta dva kluba su i za vreme saradnje postojala svaki za sebe a postoje i dan danas. S druge strane KKCZ se, nazalost, ugasio...prestao je da postoji. Oformljen je novi klub u privatnom vlasnistvu, novi vlasnik izvadio grb iz banke gde je bio pod hipotekom, naterao sve tadasnje zvezdine prvotimce koji su bili pod ugovorom sa zvezdom da potpisu nove ugovore sa novoformiranim klubom i na KZS sam izjavio "znate, FMP-u ne moze niko da zabrani kako ce da se zove". Mislim da sam bio dovoljno jasan. O mitomaniji "osnovao nas Tudjman u zagrebu" se samo slatko nasmejem. A kad bi bio ozbiljan, rekao bi ti ovo...sve i da nas je stvarno osnovao (recimo) Pavelic ja bi radije i dalje navijao za Partizan...jer ipak je to INSTITUCIJA, a to boli...znam.

Ali necemo da priznamo

pre 6 godina

Tako je bre jos jedna filijala za kaljenje igraca. Partizan fmp 3
@Jova

Koja su fmp 1 i 2 ?
Crni Jovo navuko si bes saborcima.

Dzoni

pre 6 godina

Sto se tice Aranitovica, ovih 100k evra mu zvezdana duguje. Moze da tuzi klub i da naplati te novce, nadamo se da ce to i uraditi !
(antiDebil, 09. avgust 2017 16:53)

Hahaha, pa vi bas sve znate o zvezdinom poslovanju, u evro sve znate...
Znate li nesto o svom klubu?
Evo, jeste li znali da se Muricu duguje 150k dok vas nije tuzio?

40+

pre 6 godina

Morski Vuk Ulica Stjepana Supanca bb nije na malom Kalemegdanu vec u Zelezniku koliko ja znam a rodjeн sam i zivim u Beogradu 45 godina,mozda je Covic prebacio ulicu i halu na mali kalis iz Zeleznika,sve je moguce pa i to,o velikom gazdi se radi i o idolu delija i pantera,o najvecoj kk legendi fmpczbgradnicki..

Henri Chinasky

pre 6 godina

Ovaj momak je bio na nivou Dončića pre dve godine. Šteta za njega,a Zvezda opet olako pušta velike potencijale. Biće mu dobro u Partizanu,kod Mute će dobiti pravu šansu. Srećno.

veliki strumf

pre 6 godina

Koliko ljudi ovde lupeta kao Maksim po diviziji, a da nista ni o cemu ne zna! Naravno, sve ostrasceni klinci koji vise mrze protivnicki klub nego sto vole svoj. Prvo, nece Zvezda dobiti nista od Partizana jer ovi nije transfer! Partizan nije kupio igraca (niti ima te pare), nego su Zvezda i Sani raskinuli ugovor, a onda je kao slobodan igrac potpisao. Njegova stvar - njegova (pogresna) odluka! Zvezda prihoduje 100 hiljada jer mu ih nece platiti na ime plate - igrac koji ne zeli da igra kod nas nam i ne treba! On u Partizanu nece dobiti ni za kokice, to svi znaju. Drugo, nema u kosarci kao u fudbalu nadoknade za razvoj mladih igraca (kao sto neko bubnu ovde). Trece, Sani je bio pod ugovorom i klub je mogao naravno da ga zadrzi, ali su procenili da je bolje da se ugovor raskine. Cetvrto, Covic je govorio da bi u slucaju TRANSFERA, jedino u obzir dosla zamena za Vanju! Nije izlagao nista: ovo NIJE transfer, nego je ugovor raskinut, pa je sam otisao kud mu volja. Peto, Zvezda je naravno razocarana njegovim ponasanjem jer mu je placena operacija, dobijao platu, a tako otisao. Sesto, on kod nas ne bi ni igrao, pa bolje neka ode bilo gde i neka se razvija. Mozda ce biti dobar igrac za 2-3 godine, ako sacuva kolena.

Popović

pre 6 godina

Vama odlaze igraci koje ste dovodili iz drugih klubova, nijednom od tih kosarkasa vi niste bili maticni klub tako da za njih ni ne mozete da dobijete neke pare, a sto se Aranitovica tice, njemu je Zvezda maticni klub u kojem je poceo da trenira i u kojem je prosao kroz sve omladinske sekcije, a to je kljucna razlika koju vi ne razumete, jer ste iste otimali od drugih klubova posto svoju skolu kosarke ni nemate, tako da nije ni cudo sto ne razumes.
(Karel Poborski, 9. avgust 2017 17:05)
A ma bre, covek nije vezan nikakvim ugovorom za Crvenu Zvezdu. Kako sad Covic moze da natera Partizan da plati? Sto rece jedan komentar dole, ili nadji citat iz pravilnika da potkrepis svoje tvrdnje ili pali.
I Todorić je potvrdio da je dosao decko bez obestecenja, a ti samo veruj onome koji vas je ubedio da je klub zaradio od raskida sa Sofoom i Mekelom.

Istina

pre 6 godina

DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!!  
(Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25)  

Sinak, vase boje su prvo bile zeleno plave il zuto zelene. Grb vam se menjao kroz istoriju. Fk vam je osnovan u drugoj drzavi. Zatim Igokea-Partizan... Pa ste ispadali u drugu ligu itd. Mislim, blamiras samo svoj klub sa takvim komentarisanjem. Zvezda je ubedljivo najbolja vec pola decenije na ovim prostorima. Niste osvojili nista. Cuti i trpi. Nemoj se blamirati

s t v

pre 6 godina

"Aranitoviću, kao i klubu koji ima dugu istoriju ovakvog "skautinga" i "pronalaženja" igrača koji su kasnije napravili "ozbiljne" karijere, želimo svu sreću u ovoj eventualnoj zajedničkoj saradnji", poručuju sa Malog Kalemegdana.

Jadan i bedan završetak saopštenja onih koji uporno pokušavaju da se predstave kao veliki klub.
Zaboravili ste još samo da bacite kletvu.

milan

pre 6 godina

Auuu sad cujem decko se odrekao 100 000e koje bi dobio sledece godine od fmp2 samo da bi otisao, pa ti si sine ljudska gromada a ne ko ovi Radicevic, Jankovic, Jovanovic obecali Muti pa poleteli za parama. To se ceni, imas ljudske kvalitete a i kosarkaske, imas talenta, da te povrede zaobidju i bices top. Pravi primer za mlade kosarkase.

oberin martel

pre 6 godina

Ovaj pasus najbolje oslikava sve komplekse, neprijateljstvo, nesportsko ponašanje, odnosno, mržnju uprave prema KK Partizan. Biće veselo kad karma dođe po svoje... a doći će.
(Andridis, 9. avgust 2017 17:27)

Pa karma je odavno došla ali po vas. A tek će biti veselo..

aa7

pre 6 godina

Ovog cete dobto da upamtite...bolje nego Vujanica.

A Saniju dobrodoslica..napokon se momak resio Cokare i stigao u klub aa koji oduvek navija.

Da, i nema nikakvog obestecenja. Covek je dobio spor na arbitrazi. A Coviceva prihodovanja zanamo....od Sofa, preko Marjanovica do cuvenog Mekela...Znamo kako su prihodovali na ovim igracima...posebno ovom poslednjem.

Odgovoran

pre 6 godina

Steta..

Jedan od retkih igraca koji su me odusevili u juniorima.. Za njega Radanova i Simanica je moralo da ima mesta.. Ne znam zasto zvezda godinama nema onu stvar da pusti te klince da igraju, da zaradi novac od njih, napravi igrace za repku..

Opet posle te dve povrede moze da prica ko sta hoce ali nikad nisi isti igrac, vec na nekih 60-70% max, i to nije dovoljno za Zvezdu, mada bih voleo da se varam.. Posle svega, bolje da ode da proba, bar ce dobiti minutazu.. Nije trebao bas u Partizan, ali Boze moj..

Srecno Sani.


Delija

zapadnobalkanskinealbanac

pre 6 godina

Ali moraju da pecnu u svom saopstenju, ne mogu da izdrze. Cinjenica je da su mnogi igraci napravili ozbiljne igracke karijere dolaskom u Partizan iz raznih klubova, aninimusi koji su kasnije harali evropom, da li ce to biti kod ivog momka konkretan slucaj, to niko nezna.

Ja mu zelim dobrodoslicu i da bude zdrav pre svega!!!

orangutan drmac koseva

pre 6 godina

Koliko treba ..... da budes pa da pricas o nekakvom Zvezdinom pogonu iz kog igraci igraju u prvom timu. Vi ste kao fabrika talenata za seniorski tim i reprezentaciju. Valjda mislite na Dzenkinsa, Sofa, Vilijamsa, Jovica, Kalinica... i ostale iz pionirskog pogona. Vi bre igraca za svoj prvi tim niste dali 60 godina, poslednji je igrao na sljaci sa drvenim reketom kada napad nije bio vremenski ogranicen i kada su rezultati bili 12:10.

Siniša

pre 6 godina

Saopštenje je skroz ok kod malog je problem sujeta i tata koji ne zna gde udara ,a vi partizanovci preskočite vaše zlobne komentare!

Pedja Stojakovic

pre 6 godina

Hahahaha! Rekose vam dace ga samo za Marinkovica...poverovaste. Rekose vam "los covek"...poverovaste. Pa vi iz predgradja jos uvek verujete i u deda mraza....haahahahahaaha! DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!!
(Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25)

Partizan Zepter: promena grba ( nadjite sliku, proverite slobodno).
Igokea Partizan: fuzija, Danilovic izjavio mi smo sad jedan klub (nadjite 1000 clanaka na internetu, proverite slobodno)
Zagreb: mesto osnivanja Partizana.

Hvala, cao, dovodjenja, uzivajte :)))
Kako samo lako srusim sve vase lazi i spinove!!! Vase lazi vise ne prolaze!!

VECBF4P

pre 6 godina

"Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
(axaxt, 9. avgust 2017 15:59)"

Odlicno, znaci Partizanu ide 100.000 evra od Radicevica. Idemo!

...izgubili ste se u svojim lazima i neznanju. Citiraj odgovarajuci clan/pravilo ili GTFO.

Karel Poborski

pre 6 godina

Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
(axaxt, 9. avgust 2017 15:59)

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.

@@@(Popović, 9. avgust 2017 16:10)


Vama odlaze igraci koje ste dovodili iz drugih klubova, nijednom od tih kosarkasa vi niste bili maticni klub tako da za njih ni ne mozete da dobijete neke pare, a sto se Aranitovica tice, njemu je Zvezda maticni klub u kojem je poceo da trenira i u kojem je prosao kroz sve omladinske sekcije, a to je kljucna razlika koju vi ne razumete, jer ste iste otimali od drugih klubova posto svoju skolu kosarke ni nemate, tako da nije ni cudo sto ne razumes.

xxx

pre 6 godina

Sinak, vase boje su prvo bile zeleno plave il zuto zelene. Grb vam se menjao kroz istoriju. Fk vam je osnovan u drugoj drzavi. Zatim Igokea-Partizan... Pa ste ispadali u drugu ligu itd. Mislim, blamiras samo svoj klub sa takvim komentarisanjem. Zvezda je ubedljivo najbolja vec pola decenije na ovim prostorima. Niste osvojili nista. Cuti i trpi. Nemoj se blamirati
(Istina, 09. avgust 2017 18:17 ). Vama je pre pola decenije adresa bila Stjepana Supanca 15a...

muamua

pre 6 godina

@orangutan drmac koseva da se nadovezem kk crvena zvezda je jedina firma na svetu koja je uspesno zavrsila uppr... Zanimljivo je da prethodna dva uppr nebojse covica za fabriku metalnih proizvoda ne kk vec firme nisu uspela.... Zanimljivo je da je to pokusao i sa fk crvenom zvezdom ali fifa nije euroliga

Dzoni

pre 6 godina

Znaci ode u Partizan, a koliko pre 2 nedelje Covic pricao da on moze tamo samo ako Marinkovic dodje u Zvezdu... Obraz djon!
(bvb, 09. avgust 2017 16:09)

Sta ce nam igrac koji je povredjen vec dve godine, pored Feldina, Dobrica i Lazica ne bi minit dobio.
Bolje 100k nego da jos placamo da ne igra. Pre 2 sezone vam isto igrali Cvetkovic i Milutinovic, spali ste na to da se zadovoljavate zvezdinim otpatcima i nekim krsevima iz Bosne i sa Kosova...

znači dug ponovo raste

pre 6 godina

haha koje spinovanje za malu decu...čuj zaradila je zvezda jer ga NEĆE PLAĆATI 100k... moglu su napisati i da će zaraditi milion ako ga ne plaćaju toliko.
a koliko će ga partizan plaćati to niko ne zna, važno je da se dovlače skupa inostrana pojačanja koje su upitna po kvalitetu jer zvezda nema skauting i struku.

ArtuDitu

pre 6 godina

@ milos.k

Ako Partizan nije trosio ogromne pare na skupa pojacanja odakle onda dugovi? Kako to da bivsi igraci tuze Partizan za neisplacene obaveze iz ugovora ako su, sudeci po komentarima, oni igrali skoro besplatno?
A u ono vreme Lorens Roberts, koga su, mozda, mnogi zaboravili, igrao je u Partizanu za 300 hiljada evra po sezoni. Moguce je da to nije ogroman novac. Sve zavisi kako se posmatra.
A Aranitovicu zelim da se vrati u formu i opravda price da je veliki talenat. Kada dostigne potreban nivo moze da se vrati u Zvezdu.

ccc?

pre 6 godina

Ma normalno. Igrac je uvek kriv , klub nikada? Nezainteresovanost kazu? Pa normalno kad vidi da klub samo kupuje i dovodi igrace, sta tu ima da trazi, da bude zainteresovan? U CZ sa ovakvom politikom ni jedan mlad, nas igrac nece da iskoci, na kraju kao i do sada. Gde su? Nema...

molina

pre 6 godina

Vrlo prosto. Kod nas nema mesta, hoce da igra, neka igra u partizanu, izasao iz dve ozbiljne povrede, Zvezda mu dodje neke pare, sine nema para, ako prelazis u partizan oprosti dug, papiroloski je Zvezda za toliko dobra i mirna Backa. Sta partizanovcima nije jasno. Sa druge strane Cova je zlopamtilo, tako da iza svakog ugla vreba....

delija von brdo

pre 6 godina

Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (axaxt, 9. avgust 2017 15:59) # Link komentara

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.
(Popović, 9. avgust 2017 16:10

Koji je to igrac Partizana iz mladjih selekcija dosao do A tima? Nijedan za poslednjih 25 godina.Samo ste otimali.Secasli se slucaja Luke Bogdanovica?

Mister Y

pre 6 godina

100 000 bi on kostao Covica, jer bi toliko zaradio da je ostao da igra za njega. Ustedeo Covic te pare. To je pisac hteo da kaze. A mozda Covic ima para da kupi boljeg igraca na toj poziciji, ali ce tog verovatno i mnogo vise da placa.

lecim76-erse@yuhoo.com

pre 6 godina

DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!! 
(Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25) 

Covece, prodali ste grb, boje, ispali u drugu ligu, prvi trofej 76-e, tri decenije nakon osnivanja. I ne blamiraj se s tim "najveci klub na Balkanu".

Samo Napredno Sramno

pre 6 godina

ma kakvih 100.000... nisu smeli da kazu da su ustvari zaradili izmedju 1.200.000 i 1.500.000 koje je licno NIS uplatio u ime Partizana.

Dzoni

pre 6 godina

Kroz ovaj transfer klub će prihodovati 100.000 evra, što smatramo još jednim dobrim poslom" 

Isto tako je i Mekel bio "dobar posao". Kako legenda uspeva da manipulise crvenima, skoro kao... Skorcijanidis, Tompson, Vilijams, Mekel, sve su to bili "dobri poslovi", dok ne stigne tuzba. Vidi se da su Terza i Covic kod istog ucitelja isli na casove matematike, ne zna se ko vise briljira na tom polju.
(Ivan kg, 09. avgust 2017 16:11)

Pa stigla je tuzba, Edo Muric vas je tuzio, a jos ni Dulencete niste isplatili...
Nas nikad nisu napustali igraci na osnovu dugovanja, kao sto su to radili Gagic, Bertans, Milutinov, Klobucar...

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Šta se diže pompa oko ovoga, kao da je Stef Kari?? Niti nam treba, niti odskače nekim kvalitetom! Srećno i daleko mu lepa kuća!!

Ivan NS

pre 6 godina

Nije gospodski otimati igrace, hahaha
Eto ti Muto jedan polutan od igraca, da ti se nadje. Cisto da vas ima za igru na dva kosa na treningu.

Nele

pre 6 godina

Citam komentare i ne verujem. Aranitovic se odrekao 100k evra ove sezone, gde bi verovatno bio prosledjen Megi, na kaljenje. Umesto toga on je presao u Partizan, da igra za 200g bureka sa sirom i jogurt? I neko treba da poveruje u ovo??

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ 40+ - Klub se zove CRVENA ZVEZDA ! Grb je ZVEZDIN isti onaj koji je decenijama ! Boje su CRVENO-BELE ! U evroligi pod imenom - CRVENA ZVEZDA ! Sedište MALI KALEMEGDAN 2 , 11000 Beograd (stari grad) telefon 011/262-3500 ! Šta ti nije jasno prijatelju ? Pozdrav

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Da li penzioneri mogu da izdrže ovoliko trošenje državnog projekta partizana? A to kakva je Aranitović osoba dovoljno govori šta je uradio klubu koji ga trenirao od najmlađih dana, plaćao operacije i čekao da se oporavi. Savršeno se našao sa partizanom jer se ne zna ko je nemoralniji.

Webb

pre 6 godina

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.
(Popović, 09. avgust 2017 16:10)

Evo jadni ne znamo sta cemo sad otkacio nas "Sani" u kom svetu vi zivite?

Dzoni

pre 6 godina

Jel' se meni čini,il' je to Čović nešto ljut?? Ovo je deo teksta,a u celom tekstu izbija neka ljutnja i gorčina! 
Inače ta "zarada" od 100 h.e,je dug koji FMP ima prema igraču,a koji će on oprostiti,znajući da bi pare dobio negde 2020 god.!! 
Tek od Partizana neće videti ni euro,a uzet im je najtalentovaniji igrač generacije i popljuvana Čovićeva reč!! Malo li je??
(Dušan, 09. avgust 2017 16:08)

Vi vise ne znate sta pisete. Kad zvezda dovede igraca, on je obavezno krs od igraca, ali za svaki slucaj igra za milione...
Koga ste vi uzeli, kakav talenat, decko nije trenirao 2 godine, u Zvezdi ne bi dobio ni 10 minuta za celu sezonu pored nase bekovske linije, bolje da ga vama uvalimo za 100k nego da placamo igraca koji ne igra.
Ali nek ti bude, sta ocekivati od navijaca koji iskljucivo veruju u teorije zavere, magiju i alhemiju, momak je odbio Zvezdine milione, EL i zbog velike ljubavi presao u KK Proslost...
Ubija vas nebitnost, pa cak i ovo pokusavate da proglasite nekim vasim uspehom...

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!!
(Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25)

NAJVEĆI KLUB KOJI JE PRED GAŠENJEM.....

Vetar u ledja..

pre 6 godina

@veliki strumf
Ne vredi njima pricati... Dzabe se trudis.... Elem, ne znam da li je tacno ovo oko placanja operacije, oporavka itd.. ali da su uboli u centar sa opaskom o dugoj tradiciji, to jesu.. Nema dileme... Istina 100%! Hteli su tako i Rakočevića, molili ga da dođe, nudili sve i svasta ali je decko pravi kapiten i otisao u Buducnost pa preko...

delija von brdo

pre 6 godina

Morski Vuk Ulica Stjepana Supanca bb nije na malom Kalemegdanu vec u Zelezniku koliko ja znam a rodjeн sam i zivim u Beogradu 45 godina,mozda je Covic prebacio ulicu i halu na mali kalis iz Zeleznika,sve je moguce pa i to,o velikom gazdi se radi i o idolu delija i pantera,o najvecoj kk legendi fmpczbgradnicki..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (40+, 9. avgust 2017 17:19)

Strasna bolest je koja se zove kompleks. Ajde maloedukacije. Kosarka se radjala na Malom kalemegdanu. Adresa Zvezde je sve vreme bila tamoosimpar godina kada se Zvala Crvena Zvezda Beograd i adresa bila u Zelezniku.Od pre dve sezone ponovo je KK Crvena Zvezda ali sa dodatkom telekom kao gen.sponzor je ponovo Mali kalemegdan.Ako promenis adresu da li si ti drugi covek?

da pitam

pre 6 godina

Kako to Partizan institucija a vec 5 godina ih Zvezda pobedjuje, ima vise navijaca, Zvezda uzima trofeje a Partizan nista. Krompir. Plus Partizan ne igra Evro Ligu. Jedino trose pare od drzavnih sponzora. mozda prostitucija. greska neka u kucanju

Thilmo

pre 6 godina

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.
(Popović, 09. avgust 2017 16:10)


100k eura za razvoj mladih igrača. Partizan nije razvio niti jednog igrača, otima je već formirane, zato nije dobio ni jedan jedini euro.

antiDebil

pre 6 godina

dileja von brdo

Moras prvo panteru da kazes koji je to igrac iz zvezdane dobacio do A tima kako bih znao kriterijum po kome gledas te stvari. Vi panteri, kao sto po potrebi navijate za neke klubove tako i po potrebi gledate na stasavanje mladih igraca. Recimo interesuje me da li je Tomasevic taj u zvezdaninom slucaju ?

Sto se tice Aranitovica, ovih 100k evra mu zvezdana duguje. Moze da tuzi klub i da naplati te novce, nadamo se da ce to i uraditi !

zoran ivkovic

pre 6 godina

pa realno ako je postao slobodan igrac ne znam na koji nacin zvezda prihoduje tu....aranitovic sjajan talenat ali povrede ga unistise ....e sad pokazao je jako veliku nezahvalnost prema kk crvena zvezda koji je stajao iza njega u lecenju ,ako je stajao klub iza toga .....sto se tice aranitoviceve karijere svakako da vise prostora imace u partizanu ...realno u zvezdi ne bi igrao ....zato sto ce zvezda napraviti ozbiljan tim a aranitovic izlazi iz povrede i nije u formi i nema trenutno mesto ...jednostavno zvezda je trenutno stabilnija od partizana i u mogucnosti je da dovede ozbiljnije igrace a primamljivija je jer igra evroligu .

prodigyCZ

pre 6 godina

u naslovu saopstenja stoji rec obestecenje,naravno svi znamo sta to znaci,a ovo "odricemo se Arnaitovica",je navedeno kao zluradi komentari i spekulacije,jer da je drugacije onda se to ne bi zvalo obestecenje.Sto se tice tih "zarada",to je krenulo od Sofoa,i naravno pogresno preneto,tacnije izvuceno iz konteksta,Covic jeste to izjavio,ali nije mislio da smo bukvalno zaradili,nego da smo posle odlaska Sofa i dolaska Stimca jeftinije prosli od onog koliko je unapred planirano,sva sreca je Sofo brzo nasao klub inace bi prosli kao sa Mekelom.samo jedan od primera koliko se spinuje.

zvezdas

pre 6 godina

Da li penzioneri mogu da izdrže ovoliko trošenje državnog projekta partizana? A to kakva je Aranitović osoba dovoljno govori šta je uradio klubu koji ga trenirao od najmlađih dana, plaćao operacije i čekao da se oporavi. Savršeno se našao sa partizanom jer se ne zna ko je nemoralniji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda ponos Srbije, 9. avgust 2017 16:17)

Care,okreni plocu.Pises danima isto.Izgleda da te drmaju kompleksi.Ti znas da je placao operacije. Reko ti on licno

realno

pre 6 godina

Cak i od ove sirotinje, bez hale i bez stadiona i sa 4 prijavljena igraca, uzimamo 100 hiljadica. Gde ce nam dusa...
(Ivan, 9. avgust 2017 15:48)

A ta sirotinja su penzioneri. Toliko...

Uvek laž

pre 6 godina

@Menadjer
Koji sud ? Udruženog rada ?
Dokle više ? Ajde pročitaj tekst , ima ugovor do 2019 . a klub se odriče svojih prava normalno i obaveza pošto se on saglasio sa time . Reci gde si video reč "sud" . Plata za dve godine je 100 000 , bar u Zvezdi, i to je prihod na koji se poziva u saopštenju . Slobodan je , tj drugim rečima narodski isteran . Jel jasnije malo ?

KoleCZ

pre 6 godina

Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25)

Aauu rodjace suze mi posle od smejanja!!! Koja je to euforija, fanatizam, pa to nema nigde na svetu, veceras ti predvidjam aparate posle nasa naredna dva pojacanja a do tad stay alive :D

korman

pre 6 godina

Kakvu vam je 'foru' prodao Čović. Naveo je sumu od 100000 eur, i svi se za to uhvatili.
A suština je da Partizan uzima igrača koji je dva puta operisao isti zglob u 11 meseci.

zuds

pre 6 godina

@veliki strumf
Jesi li ti siguran u ovo sto pises? Koliko plata su isplatili a koliko duguju? Ko je platio drugu operaciju? Ko je kriv sto se nije striktno pridrzavano uputstva doktora iz Nemacke posle prve operacije?

beogradski

pre 6 godina

(40+, 9. avgust 2017 17:19)

zalosno je sto sa 45 godina imas razmislanje kao uspaljeni klinac, a da pri tome ne znas ni najosnovnije cinjenice, a to je da je uppr i fuzija sa fmp-om zavrsen u junu 2015. godine, kada se zvezda vratila na staru adresu i onaj famozni kod u apr-u.....

Morski Vuk

pre 6 godina

Ivane,mi mozda nemamo halu i stadion ali imamo SVOJ KLUB a njemu je adresa u HUMSKOJ 1 i KK I FK! A gde je vama adresa i gde vam je klub,gde vas poštar trazi,kako ti se zove KK klub Ivane i gde mu je adresa da li znas? E Ivane, Ivane.. Kad covek nema obraza to je srrasno..
(40+, 09. avgust 2017 16:06)
Mali Kalemegdan, proveri pa napisi sta si nasao. Mozda ti je i bila fora do pre dve godine ali na Vasu zalost i adresa je stara odavno.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Citajte pazljivo, nije receno da je Partizan platio igraca vec da ga se Zvezda odrice, a da je tim odricanjem zaradila 100k preko plate koju je trebao da zaradi.
(Stevan, 09. avgust 2017 

Odriče se bilo kakvih prava iz ugovora....kao recimo procenti od dalje prodaje,prava da igrača vrati sa neke pozajmice itd,itd
100.000 je obeštećenje za talentovanog i nedovoljno afirmisanog igrača,plus godišnja plata(verovatno samo za prvu godinu bar toliko,drugu to ide na više i treća,koju igrač obično ne dočeka u klubu,najviše),pa ti vidi koliko je to...jedino što bonuse za trofeje nećete isplaćivati,neće ih biti još dugo,dugo...

Crudelta

pre 6 godina

Partizanovci jel vas neko placa da non stop visite na vestima CZ i bolje znate od svih sta se desava u nasim klubovima, kakve su nam finansije, pojacanja, plate, katanci... Gori ste i naporniji od botova, oni kuckaju za sendvic a za sta vi za semenke i kartu za tekmi...ako uopste i vidite koju tokom sezone.

Max

pre 6 godina

@Nece ona NIDJE!
Srecan ti Sveti Zepter!
http://d2ydh70d4b5xgv.cloudfront.net/images/d/e/djokic-partizan-belgrade-zepter-basketball-jersey-shirt-fiba-serbia-yugoslavia-69bca3181cd77d4078ab4c467986097a.jpg

40+

pre 6 godina

Ivane,mi mozda nemamo halu i stadion ali imamo SVOJ KLUB a njemu je adresa u HUMSKOJ 1 i KK I FK! A gde je vama adresa i gde vam je klub,gde vas poštar trazi,kako ti se zove KK klub Ivane i gde mu je adresa da li znas? E Ivane, Ivane.. Kad covek nema obraza to je srrasno..

axaxt

pre 6 godina

@Stevan
Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.

spin

pre 6 godina

Ne bi me začudilo, da zvezda zatraži i novac za višegodišnje igranje KK Partizan u Pioniru.. A možda i nadoknadu za propuštenih trinaest godina bez titule..

Dušan

pre 6 godina

Jel' se meni čini,il' je to Čović nešto ljut?? Ovo je deo teksta,a u celom tekstu izbija neka ljutnja i gorčina!
Inače ta "zarada" od 100 h.e,je dug koji FMP ima prema igraču,a koji će on oprostiti,znajući da bi pare dobio negde 2020 god.!!
Tek od Partizana neće videti ni euro,a uzet im je najtalentovaniji igrač generacije i popljuvana Čovićeva reč!! Malo li je??

Istina

pre 6 godina

DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!!  
(Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25)  

Sinak, vase boje su prvo bile zeleno plave il zuto zelene. Grb vam se menjao kroz istoriju. Fk vam je osnovan u drugoj drzavi. Zatim Igokea-Partizan... Pa ste ispadali u drugu ligu itd. Mislim, blamiras samo svoj klub sa takvim komentarisanjem. Zvezda je ubedljivo najbolja vec pola decenije na ovim prostorima. Niste osvojili nista. Cuti i trpi. Nemoj se blamirati

Popović

pre 6 godina

Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (axaxt, 9. avgust 2017 15:59) # Link komentara

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.

Menadjer

pre 6 godina

Sud raskinuo njegov ugovor ,on slobodan igrac, prema tome Covic pare ne dobija i sam sebe demantuje da Aranitovic jedino moze da ode za Vanju Marinkovica.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!!
(Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25)

NAJVEĆI KLUB KOJI JE PRED GAŠENJEM.....

Pedja Stojakovic

pre 6 godina

Hahahaha! Rekose vam dace ga samo za Marinkovica...poverovaste. Rekose vam "los covek"...poverovaste. Pa vi iz predgradja jos uvek verujete i u deda mraza....haahahahahaaha! DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!!
(Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25)

Partizan Zepter: promena grba ( nadjite sliku, proverite slobodno).
Igokea Partizan: fuzija, Danilovic izjavio mi smo sad jedan klub (nadjite 1000 clanaka na internetu, proverite slobodno)
Zagreb: mesto osnivanja Partizana.

Hvala, cao, dovodjenja, uzivajte :)))
Kako samo lako srusim sve vase lazi i spinove!!! Vase lazi vise ne prolaze!!

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Da li penzioneri mogu da izdrže ovoliko trošenje državnog projekta partizana? A to kakva je Aranitović osoba dovoljno govori šta je uradio klubu koji ga trenirao od najmlađih dana, plaćao operacije i čekao da se oporavi. Savršeno se našao sa partizanom jer se ne zna ko je nemoralniji.

oberin martel

pre 6 godina

Ovaj pasus najbolje oslikava sve komplekse, neprijateljstvo, nesportsko ponašanje, odnosno, mržnju uprave prema KK Partizan. Biće veselo kad karma dođe po svoje... a doći će.
(Andridis, 9. avgust 2017 17:27)

Pa karma je odavno došla ali po vas. A tek će biti veselo..

da pitam

pre 6 godina

Kako to Partizan institucija a vec 5 godina ih Zvezda pobedjuje, ima vise navijaca, Zvezda uzima trofeje a Partizan nista. Krompir. Plus Partizan ne igra Evro Ligu. Jedino trose pare od drzavnih sponzora. mozda prostitucija. greska neka u kucanju

Ivan kg

pre 6 godina

"Kroz ovaj transfer klub će prihodovati 100.000 evra, što smatramo još jednim dobrim poslom"

Isto tako je i Mekel bio "dobar posao". Kako legenda uspeva da manipulise crvenima, skoro kao... Skorcijanidis, Tompson, Vilijams, Mekel, sve su to bili "dobri poslovi", dok ne stigne tuzba. Vidi se da su Terza i Covic kod istog ucitelja isli na casove matematike, ne zna se ko vise briljira na tom polju.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ 40+ - Klub se zove CRVENA ZVEZDA ! Grb je ZVEZDIN isti onaj koji je decenijama ! Boje su CRVENO-BELE ! U evroligi pod imenom - CRVENA ZVEZDA ! Sedište MALI KALEMEGDAN 2 , 11000 Beograd (stari grad) telefon 011/262-3500 ! Šta ti nije jasno prijatelju ? Pozdrav

Siniša

pre 6 godina

Saopštenje je skroz ok kod malog je problem sujeta i tata koji ne zna gde udara ,a vi partizanovci preskočite vaše zlobne komentare!

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

Hahahaha! Rekose vam dace ga samo za Marinkovica...poverovaste. Rekose vam "los covek"...poverovaste. Pa vi iz predgradja jos uvek verujete i u deda mraza....haahahahahaaha! DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!!

Crudelta

pre 6 godina

Partizanovci jel vas neko placa da non stop visite na vestima CZ i bolje znate od svih sta se desava u nasim klubovima, kakve su nam finansije, pojacanja, plate, katanci... Gori ste i naporniji od botova, oni kuckaju za sendvic a za sta vi za semenke i kartu za tekmi...ako uopste i vidite koju tokom sezone.

Stevan

pre 6 godina

Citajte pazljivo, nije receno da je Partizan platio igraca vec da ga se Zvezda odrice, a da je tim odricanjem zaradila 100k preko plate koju je trebao da zaradi.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Citajte pazljivo, nije receno da je Partizan platio igraca vec da ga se Zvezda odrice, a da je tim odricanjem zaradila 100k preko plate koju je trebao da zaradi.
(Stevan, 09. avgust 2017 

Odriče se bilo kakvih prava iz ugovora....kao recimo procenti od dalje prodaje,prava da igrača vrati sa neke pozajmice itd,itd
100.000 je obeštećenje za talentovanog i nedovoljno afirmisanog igrača,plus godišnja plata(verovatno samo za prvu godinu bar toliko,drugu to ide na više i treća,koju igrač obično ne dočeka u klubu,najviše),pa ti vidi koliko je to...jedino što bonuse za trofeje nećete isplaćivati,neće ih biti još dugo,dugo...

Ivan NS

pre 6 godina

Nije gospodski otimati igrace, hahaha
Eto ti Muto jedan polutan od igraca, da ti se nadje. Cisto da vas ima za igru na dva kosa na treningu.

view

pre 6 godina

Odričeš se kad ne možeš da ga zadržiš. Ali Ćović ne može a da ne skače na Partizan. Od kada je otišao DV niko iz Partizana ni jednom nije bilo šta ružno prokomentarisao na račun CZ(FMP).

beogradski

pre 6 godina

(40+, 9. avgust 2017 17:19)

zalosno je sto sa 45 godina imas razmislanje kao uspaljeni klinac, a da pri tome ne znas ni najosnovnije cinjenice, a to je da je uppr i fuzija sa fmp-om zavrsen u junu 2015. godine, kada se zvezda vratila na staru adresu i onaj famozni kod u apr-u.....

delija von brdo

pre 6 godina

Morski Vuk Ulica Stjepana Supanca bb nije na malom Kalemegdanu vec u Zelezniku koliko ja znam a rodjeн sam i zivim u Beogradu 45 godina,mozda je Covic prebacio ulicu i halu na mali kalis iz Zeleznika,sve je moguce pa i to,o velikom gazdi se radi i o idolu delija i pantera,o najvecoj kk legendi fmpczbgradnicki..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (40+, 9. avgust 2017 17:19)

Strasna bolest je koja se zove kompleks. Ajde maloedukacije. Kosarka se radjala na Malom kalemegdanu. Adresa Zvezde je sve vreme bila tamoosimpar godina kada se Zvala Crvena Zvezda Beograd i adresa bila u Zelezniku.Od pre dve sezone ponovo je KK Crvena Zvezda ali sa dodatkom telekom kao gen.sponzor je ponovo Mali kalemegdan.Ako promenis adresu da li si ti drugi covek?

milan

pre 6 godina

Auuu sad cujem decko se odrekao 100 000e koje bi dobio sledece godine od fmp2 samo da bi otisao, pa ti si sine ljudska gromada a ne ko ovi Radicevic, Jankovic, Jovanovic obecali Muti pa poleteli za parama. To se ceni, imas ljudske kvalitete a i kosarkaske, imas talenta, da te povrede zaobidju i bices top. Pravi primer za mlade kosarkase.

lecim76-erse@yuhoo.com

pre 6 godina

DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU, EVROPSKU I SVETSKU INSTITUCIJU POZNATU U SVAKOM KUTKU OVOGA SVETA...KK PARTIZAN, JEDAN JEDINI...(nikada fuzija, nikada prodaja SVETOG grba, nikada promena imena i NIKADA GASENJE)!!! 
(Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25) 

Covece, prodali ste grb, boje, ispali u drugu ligu, prvi trofej 76-e, tri decenije nakon osnivanja. I ne blamiraj se s tim "najveci klub na Balkanu".

delija von brdo

pre 6 godina

Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (axaxt, 9. avgust 2017 15:59) # Link komentara

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.
(Popović, 9. avgust 2017 16:10

Koji je to igrac Partizana iz mladjih selekcija dosao do A tima? Nijedan za poslednjih 25 godina.Samo ste otimali.Secasli se slucaja Luke Bogdanovica?

Morski Vuk

pre 6 godina

Ivane,mi mozda nemamo halu i stadion ali imamo SVOJ KLUB a njemu je adresa u HUMSKOJ 1 i KK I FK! A gde je vama adresa i gde vam je klub,gde vas poštar trazi,kako ti se zove KK klub Ivane i gde mu je adresa da li znas? E Ivane, Ivane.. Kad covek nema obraza to je srrasno..
(40+, 09. avgust 2017 16:06)
Mali Kalemegdan, proveri pa napisi sta si nasao. Mozda ti je i bila fora do pre dve godine ali na Vasu zalost i adresa je stara odavno.

Dzoni

pre 6 godina

Znaci ode u Partizan, a koliko pre 2 nedelje Covic pricao da on moze tamo samo ako Marinkovic dodje u Zvezdu... Obraz djon!
(bvb, 09. avgust 2017 16:09)

Sta ce nam igrac koji je povredjen vec dve godine, pored Feldina, Dobrica i Lazica ne bi minit dobio.
Bolje 100k nego da jos placamo da ne igra. Pre 2 sezone vam isto igrali Cvetkovic i Milutinovic, spali ste na to da se zadovoljavate zvezdinim otpatcima i nekim krsevima iz Bosne i sa Kosova...

Karel Poborski

pre 6 godina

Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
(axaxt, 9. avgust 2017 15:59)

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.

@@@(Popović, 9. avgust 2017 16:10)


Vama odlaze igraci koje ste dovodili iz drugih klubova, nijednom od tih kosarkasa vi niste bili maticni klub tako da za njih ni ne mozete da dobijete neke pare, a sto se Aranitovica tice, njemu je Zvezda maticni klub u kojem je poceo da trenira i u kojem je prosao kroz sve omladinske sekcije, a to je kljucna razlika koju vi ne razumete, jer ste iste otimali od drugih klubova posto svoju skolu kosarke ni nemate, tako da nije ni cudo sto ne razumes.

Dzoni

pre 6 godina

Sto se tice Aranitovica, ovih 100k evra mu zvezdana duguje. Moze da tuzi klub i da naplati te novce, nadamo se da ce to i uraditi !
(antiDebil, 09. avgust 2017 16:53)

Hahaha, pa vi bas sve znate o zvezdinom poslovanju, u evro sve znate...
Znate li nesto o svom klubu?
Evo, jeste li znali da se Muricu duguje 150k dok vas nije tuzio?

Andridis

pre 6 godina

"Aranitoviću, kao i klubu koji ima dugu istoriju ovakvog "skautinga" i "pronalaženja" igrača koji su kasnije napravili "ozbiljne" karijere, želimo svu sreću u ovoj eventualnoj zajedničkoj saradnji"

Ovaj pasus najbolje oslikava sve komplekse, neprijateljstvo, nesportsko ponašanje, odnosno, mržnju uprave prema KK Partizan. Biće veselo kad karma dođe po svoje... a doći će.

fantom

pre 6 godina

A Covic se do juce tuzio sa njima i nije decku dao da dise samo da ne bi otisao u Partizan.
Cinizam i niskost Covica i Crvene Zvezde i FMPa se ogleda u ovakvim objavama.

Thilmo

pre 6 godina

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.
(Popović, 09. avgust 2017 16:10)


100k eura za razvoj mladih igrača. Partizan nije razvio niti jednog igrača, otima je već formirane, zato nije dobio ni jedan jedini euro.

orangutan drmac koseva

pre 6 godina

(40+, 9. avgust 2017 17:19) 

zalosno je sto sa 45 godina imas razmislanje kao uspaljeni klinac, a da pri tome ne znas ni najosnovnije cinjenice, a to je da je uppr i fuzija sa fmp-om zavrsen u junu 2015. godine, kada se zvezda vratila na staru adresu i onaj famozni kod u apr-u.....
(beogradski, 09. avgust 2017 17:47)

Ahahahahah... Zalosno je sto ti momce verujes u nekakve upprove, nekakve bajke u kojima 16 mil. duga nestaje. To da moze, ni jedna firma na svetu ne bi bankrotirala i ugasila se. Izvinjavam se, ipak moze u Srbiji, carobnim stapicem vlasti, parama gradjana, pritiscima na poverioce i ucenama. Ali neka te, pametan si ti momak sigurno :D

Vasa

pre 6 godina

Partizan Zepter: promena grba ( nadjite sliku, proverite slobodno).
Igokea Partizan: fuzija, Danilovic izjavio mi smo sad jedan klub (nadjite 1000 clanaka na internetu, proverite slobodno)
Zagreb: mesto osnivanja Partizana.

Hvala, cao, dovodjenja, uzivajte :)))
Kako samo lako srusim sve vase lazi i spinove!!! Vase lazi vise ne prolaze!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pedja Stojakovic, 9. avgust 2017 20:16)

Partizan UVEK BIO samo deo JSD Partizan, od osnivanja, 1945, do sada... Nikada NIJE BIO deo deo nekog seoskog sportskog društva, možeš slobodno proveriti...
Vidš kako sam lako srušio tvoju laž!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Šta se diže pompa oko ovoga, kao da je Stef Kari?? Niti nam treba, niti odskače nekim kvalitetom! Srećno i daleko mu lepa kuća!!

Dzoni

pre 6 godina

Jel' se meni čini,il' je to Čović nešto ljut?? Ovo je deo teksta,a u celom tekstu izbija neka ljutnja i gorčina! 
Inače ta "zarada" od 100 h.e,je dug koji FMP ima prema igraču,a koji će on oprostiti,znajući da bi pare dobio negde 2020 god.!! 
Tek od Partizana neće videti ni euro,a uzet im je najtalentovaniji igrač generacije i popljuvana Čovićeva reč!! Malo li je??
(Dušan, 09. avgust 2017 16:08)

Vi vise ne znate sta pisete. Kad zvezda dovede igraca, on je obavezno krs od igraca, ali za svaki slucaj igra za milione...
Koga ste vi uzeli, kakav talenat, decko nije trenirao 2 godine, u Zvezdi ne bi dobio ni 10 minuta za celu sezonu pored nase bekovske linije, bolje da ga vama uvalimo za 100k nego da placamo igraca koji ne igra.
Ali nek ti bude, sta ocekivati od navijaca koji iskljucivo veruju u teorije zavere, magiju i alhemiju, momak je odbio Zvezdine milione, EL i zbog velike ljubavi presao u KK Proslost...
Ubija vas nebitnost, pa cak i ovo pokusavate da proglasite nekim vasim uspehom...

ArtuDitu

pre 6 godina

@ milos.k

Ako Partizan nije trosio ogromne pare na skupa pojacanja odakle onda dugovi? Kako to da bivsi igraci tuze Partizan za neisplacene obaveze iz ugovora ako su, sudeci po komentarima, oni igrali skoro besplatno?
A u ono vreme Lorens Roberts, koga su, mozda, mnogi zaboravili, igrao je u Partizanu za 300 hiljada evra po sezoni. Moguce je da to nije ogroman novac. Sve zavisi kako se posmatra.
A Aranitovicu zelim da se vrati u formu i opravda price da je veliki talenat. Kada dostigne potreban nivo moze da se vrati u Zvezdu.

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

@(Istina, 9. avgust 2017 18:17)

Prvo, ne kaze se pola decenije...kaze se pet godina. A decenije su vama u glavi zbog 2 decenije zuluma koji ste pretrpeli od Partizana i uglavnom jdnog njegovog trenera (mada, kantali su vas svi treneri), Partizan-Igokea je poslovno tehnicka saradnja dva bratska kluba iz dve razlicite drzave, saradnja omladinskih skola, razmena igraca (slicno imamo sa Fiorentinom u fu fudbalu). Ta saradnja je ostvarena pre svega jer Dodik obozava Partizan, trajala je dve godine. Ta dva kluba su i za vreme saradnje postojala svaki za sebe a postoje i dan danas. S druge strane KKCZ se, nazalost, ugasio...prestao je da postoji. Oformljen je novi klub u privatnom vlasnistvu, novi vlasnik izvadio grb iz banke gde je bio pod hipotekom, naterao sve tadasnje zvezdine prvotimce koji su bili pod ugovorom sa zvezdom da potpisu nove ugovore sa novoformiranim klubom i na KZS sam izjavio "znate, FMP-u ne moze niko da zabrani kako ce da se zove". Mislim da sam bio dovoljno jasan. O mitomaniji "osnovao nas Tudjman u zagrebu" se samo slatko nasmejem. A kad bi bio ozbiljan, rekao bi ti ovo...sve i da nas je stvarno osnovao (recimo) Pavelic ja bi radije i dalje navijao za Partizan...jer ipak je to INSTITUCIJA, a to boli...znam.

milos.k

pre 6 godina

koliko je mali i iskompleksiran klub i vodja ovakvog kluba kad daju ovakvo saopstenje. cak i kad im ode sesnaesti igrac u Partizan oni imaju problem i prorade kompleksi.
Nece decko da sedi na.klupi i da ne igra.
A sto se tice skautinga i kupovine, pa Partizan je igrao tu euroligu mnogo duze nego vi, i za to vreme svake sezone davao mladim, talentovanim igracima sansu, od Krstica koji je imao 18godina pa do Bogdana,Lea,Milutinova. Nije Partizan trosio ogromne pare na skupa pojacanja kao iskompleksirani klub

Black

pre 6 godina

@Stevan
Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (axaxt, 9. avgust 2017 15:59)

Evo samo da ti prenesem iz drugog izvora objasnjenje, pa ti proceni koliko si u pravu.

"Zvezda tvrdi da će "prihodovati 100.000 evra" kroz ovaj transfer (tako što se oslobodila preostale dve i po godine Aranitovićevog ugovora, ali i duga prema njemu iz prethodnih godinu i po), "što smatra još jednim dobrim poslom za klub"."

Toliko o tome. Covic zna dobro sta gubi, ali mora po starom receptu da malo ubaci spina i manipulacije priprostim narodnim masama navijaca Zvezde, FMP-a i Radnickog. Tako i ovde govori o nekim "prihodima" da bi svi mislili da je Partizan nesto platio. Neverovatno je da se ljuti na jednog od najtalentovanijih igraca u svojoj generaciji, bez obzira sto mu je nudio da bude 3. plej u FMP-u, i 6. ili 7. u njegovom sistemu od 3 kluba. Zvezda trenutno ima upisanih 15 igraca, Tejica u Megi na pozajmnici a ocekuju dolazak jos 3!? Sta ce im 19 igraca? Sta se desava sa svim tim talentovanim juniorima koji godinama igraju finala Evrolige? Gde su oni? Ako bi i njih dodao imao bi ih preko 20. A boli ga sto Partizan sada ima 7 igraca.

Labud

pre 6 godina

Labudu ovo saopštenje miriše na prokislo grojze. Zar nije gospodski oćutati i pustiti masu da si dadne mašti na volju? Ali prigradski manir je takav, kakav je.

thinking out of the box

pre 6 godina

Прво, мало истине. О томе колико су приходовали речито говори иронија у саопштењу. Не лажимо се, Звезда је у проблему и никаква реторика не може то да сакрије. Не кажем, далеко су они од Партизана, имају сигурно најперспективнији тим на европском тлу, али... 1) Са ремонтованим тимом се не напада Ф4, а јединствена је прилика за то. 2) Опасност не прети од оваквог, грогираног Партизана, али Будућност и Цедевита имају озбиљне екипе. 3) Питање је да ли ће Звезда на крају следеће сезоне бити способна да задржи и овај тим, иако играчи имају вишегодишње уговоре.
Сада о задоцнелим ефектима расипништва. Није се лоше пословање Партизана за време Владе Јовановића осетило одмах, већ накнадно и постепено. И онда је Партизан, иако је имао најперспективнији млади тим у Европи, са вишегодишњим уговорима, приходовао баш као сада Звезда. Тако је приходовао (праштали су дуговања!!!) од Лучића, Богдановића, Бертанса, Ловерња и Гагића. Није их без разлога Вујошевић испраћао са горчином. Горчина се препознаје и у Газдиним саопштењима: те нико не одлази из Звезда, те одлазе сви али за добре паре; те не може да иде Аранитовић, те може али је'кисело грожђе', те Радоњић одлази, али без разлога, те играчи нису имали штрајк, те Гудурића су лоше разумели новинари. Све је то последица доброг пословања са Софоом, Мекелом и осталима (не знају им се имена, а богами ни број!).
Наши стручњаци, у Партизану, а кудикамо су бољи од Звездиних, више не знају за горичну. Само су резигнирани и спремају 'екипицу'.

League of Legends

pre 6 godina

Ovde fali jos samo potpis Legende iz Zeleznika kako bi saopstenje bilo kompletno. Jednostavno, vidi se taj cinizam i zajedljivost kao i trazenje truncice u tudjem oku dok se u svom ne vidi ni balvan. Ipak su godine dominacije ostavile posledice pa se svaki iole beznacajan pokusaj podizanja glave iznad barustine zvane srpska kosarka docekuje na noz.

40+

pre 6 godina

Morski Vuk Ulica Stjepana Supanca bb nije na malom Kalemegdanu vec u Zelezniku koliko ja znam a rodjeн sam i zivim u Beogradu 45 godina,mozda je Covic prebacio ulicu i halu na mali kalis iz Zeleznika,sve je moguce pa i to,o velikom gazdi se radi i o idolu delija i pantera,o najvecoj kk legendi fmpczbgradnicki..

xxx

pre 6 godina

Sinak, vase boje su prvo bile zeleno plave il zuto zelene. Grb vam se menjao kroz istoriju. Fk vam je osnovan u drugoj drzavi. Zatim Igokea-Partizan... Pa ste ispadali u drugu ligu itd. Mislim, blamiras samo svoj klub sa takvim komentarisanjem. Zvezda je ubedljivo najbolja vec pola decenije na ovim prostorima. Niste osvojili nista. Cuti i trpi. Nemoj se blamirati
(Istina, 09. avgust 2017 18:17 ). Vama je pre pola decenije adresa bila Stjepana Supanca 15a...

Nele

pre 6 godina

Citam komentare i ne verujem. Aranitovic se odrekao 100k evra ove sezone, gde bi verovatno bio prosledjen Megi, na kaljenje. Umesto toga on je presao u Partizan, da igra za 200g bureka sa sirom i jogurt? I neko treba da poveruje u ovo??

antiDebil

pre 6 godina

dileja von brdo

Moras prvo panteru da kazes koji je to igrac iz zvezdane dobacio do A tima kako bih znao kriterijum po kome gledas te stvari. Vi panteri, kao sto po potrebi navijate za neke klubove tako i po potrebi gledate na stasavanje mladih igraca. Recimo interesuje me da li je Tomasevic taj u zvezdaninom slucaju ?

Sto se tice Aranitovica, ovih 100k evra mu zvezdana duguje. Moze da tuzi klub i da naplati te novce, nadamo se da ce to i uraditi !

veliki strumf

pre 6 godina

Koliko ljudi ovde lupeta kao Maksim po diviziji, a da nista ni o cemu ne zna! Naravno, sve ostrasceni klinci koji vise mrze protivnicki klub nego sto vole svoj. Prvo, nece Zvezda dobiti nista od Partizana jer ovi nije transfer! Partizan nije kupio igraca (niti ima te pare), nego su Zvezda i Sani raskinuli ugovor, a onda je kao slobodan igrac potpisao. Njegova stvar - njegova (pogresna) odluka! Zvezda prihoduje 100 hiljada jer mu ih nece platiti na ime plate - igrac koji ne zeli da igra kod nas nam i ne treba! On u Partizanu nece dobiti ni za kokice, to svi znaju. Drugo, nema u kosarci kao u fudbalu nadoknade za razvoj mladih igraca (kao sto neko bubnu ovde). Trece, Sani je bio pod ugovorom i klub je mogao naravno da ga zadrzi, ali su procenili da je bolje da se ugovor raskine. Cetvrto, Covic je govorio da bi u slucaju TRANSFERA, jedino u obzir dosla zamena za Vanju! Nije izlagao nista: ovo NIJE transfer, nego je ugovor raskinut, pa je sam otisao kud mu volja. Peto, Zvezda je naravno razocarana njegovim ponasanjem jer mu je placena operacija, dobijao platu, a tako otisao. Sesto, on kod nas ne bi ni igrao, pa bolje neka ode bilo gde i neka se razvija. Mozda ce biti dobar igrac za 2-3 godine, ako sacuva kolena.

Dzoni

pre 6 godina

Kroz ovaj transfer klub će prihodovati 100.000 evra, što smatramo još jednim dobrim poslom" 

Isto tako je i Mekel bio "dobar posao". Kako legenda uspeva da manipulise crvenima, skoro kao... Skorcijanidis, Tompson, Vilijams, Mekel, sve su to bili "dobri poslovi", dok ne stigne tuzba. Vidi se da su Terza i Covic kod istog ucitelja isli na casove matematike, ne zna se ko vise briljira na tom polju.
(Ivan kg, 09. avgust 2017 16:11)

Pa stigla je tuzba, Edo Muric vas je tuzio, a jos ni Dulencete niste isplatili...
Nas nikad nisu napustali igraci na osnovu dugovanja, kao sto su to radili Gagic, Bertans, Milutinov, Klobucar...

Popović

pre 6 godina

Koji je to igrac Partizana iz mladjih selekcija dosao do A tima? Nijedan za poslednjih 25 godina.Samo ste otimali.Secasli se slucaja Luke Bogdanovica?
(delija von brdo, 9. avgust 2017 16:33) # Link komentara

Sva cetvorica s kojima smo zapoceli ovogodisnje pripreme su bila u nasim mladjim kategorijama. A sto se tice otimanja igraca, mi smo im barem pomagali da izgrade karijeru. Zvezda im omogucava samo da postave novi rekord u grejanju klupe, kao sto smo videli na primeru Petra Rakicevica.

znači dug ponovo raste

pre 6 godina

haha koje spinovanje za malu decu...čuj zaradila je zvezda jer ga NEĆE PLAĆATI 100k... moglu su napisati i da će zaraditi milion ako ga ne plaćaju toliko.
a koliko će ga partizan plaćati to niko ne zna, važno je da se dovlače skupa inostrana pojačanja koje su upitna po kvalitetu jer zvezda nema skauting i struku.

orangutan drmac koseva

pre 6 godina

Koliko treba ..... da budes pa da pricas o nekakvom Zvezdinom pogonu iz kog igraci igraju u prvom timu. Vi ste kao fabrika talenata za seniorski tim i reprezentaciju. Valjda mislite na Dzenkinsa, Sofa, Vilijamsa, Jovica, Kalinica... i ostale iz pionirskog pogona. Vi bre igraca za svoj prvi tim niste dali 60 godina, poslednji je igrao na sljaci sa drvenim reketom kada napad nije bio vremenski ogranicen i kada su rezultati bili 12:10.

aa7

pre 6 godina

Ovog cete dobto da upamtite...bolje nego Vujanica.

A Saniju dobrodoslica..napokon se momak resio Cokare i stigao u klub aa koji oduvek navija.

Da, i nema nikakvog obestecenja. Covek je dobio spor na arbitrazi. A Coviceva prihodovanja zanamo....od Sofa, preko Marjanovica do cuvenog Mekela...Znamo kako su prihodovali na ovim igracima...posebno ovom poslednjem.

Webb

pre 6 godina

Koja gomila gluposti...Onda bi Partizan svake godine prihodovao oko milion posto mu redovno cela ekipa odlazi. Samo se ti tesi posto vas je Sani otkacio.
(Popović, 09. avgust 2017 16:10)

Evo jadni ne znamo sta cemo sad otkacio nas "Sani" u kom svetu vi zivite?

Black

pre 6 godina

Hm, da vidimo... Evo ja sam jutros odlucio da kupim Maybach Exelero za nekih 6-7 miliona evra. Ali evo upravo sada ovog trenutka sam ipak resio da ga ne kupujem. Opa, pa ja sam onda upravo zaradio 6-7 miliona evra! Juhu.. Moracu da zamolim Covica da napise saopstenje gde ce objasniti kako sam uradio dobar posao! Pa ovo je sjajna vest za nas kucni budzet!

Uvek laž

pre 6 godina

@Menadjer
Koji sud ? Udruženog rada ?
Dokle više ? Ajde pročitaj tekst , ima ugovor do 2019 . a klub se odriče svojih prava normalno i obaveza pošto se on saglasio sa time . Reci gde si video reč "sud" . Plata za dve godine je 100 000 , bar u Zvezdi, i to je prihod na koji se poziva u saopštenju . Slobodan je , tj drugim rečima narodski isteran . Jel jasnije malo ?

Popović

pre 6 godina

Vama odlaze igraci koje ste dovodili iz drugih klubova, nijednom od tih kosarkasa vi niste bili maticni klub tako da za njih ni ne mozete da dobijete neke pare, a sto se Aranitovica tice, njemu je Zvezda maticni klub u kojem je poceo da trenira i u kojem je prosao kroz sve omladinske sekcije, a to je kljucna razlika koju vi ne razumete, jer ste iste otimali od drugih klubova posto svoju skolu kosarke ni nemate, tako da nije ni cudo sto ne razumes.
(Karel Poborski, 9. avgust 2017 17:05)
A ma bre, covek nije vezan nikakvim ugovorom za Crvenu Zvezdu. Kako sad Covic moze da natera Partizan da plati? Sto rece jedan komentar dole, ili nadji citat iz pravilnika da potkrepis svoje tvrdnje ili pali.
I Todorić je potvrdio da je dosao decko bez obestecenja, a ti samo veruj onome koji vas je ubedio da je klub zaradio od raskida sa Sofoom i Mekelom.

Vetar u ledja..

pre 6 godina

@veliki strumf
Ne vredi njima pricati... Dzabe se trudis.... Elem, ne znam da li je tacno ovo oko placanja operacije, oporavka itd.. ali da su uboli u centar sa opaskom o dugoj tradiciji, to jesu.. Nema dileme... Istina 100%! Hteli su tako i Rakočevića, molili ga da dođe, nudili sve i svasta ali je decko pravi kapiten i otisao u Buducnost pa preko...

Ivan kg

pre 6 godina

Bese najveca legenda Zvezde izjavila kako nema sanse da Aranitovic predje u Partizan?
(Ivan kg, 09. avgust 2017 14:46)

Не, рекао је да може, само ако у супротном правцу крене Маринковић... Па ти рачунај сад..

(Brooklyn boy, 9. avgust 2017 15:09)

Jeste,ali je i dodao da moze samo da predje u Partizan u zamenu za Vanju.tj povratak Vanje u Zvezdu.Uskoro ocekujemo i tu vest sa sigurnoscu

(nikola, 9. avgust 2017 15:07)

Mislim da sam izracunao i da vam sa sigurnoscu mogu reci da se u "saopstenju" ni jednom recju ne pominje Marinkovic.

Ivan kg

pre 6 godina

U toku dana Vanja Marinković potpisuje za Zvezdu. Stay tuned!
(hepo kockica, 9. avgust 2017 15:58)

Na ovo se ni hepo kockica ne bi zapalila.

zvezdas

pre 6 godina

Da li penzioneri mogu da izdrže ovoliko trošenje državnog projekta partizana? A to kakva je Aranitović osoba dovoljno govori šta je uradio klubu koji ga trenirao od najmlađih dana, plaćao operacije i čekao da se oporavi. Savršeno se našao sa partizanom jer se ne zna ko je nemoralniji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda ponos Srbije, 9. avgust 2017 16:17)

Care,okreni plocu.Pises danima isto.Izgleda da te drmaju kompleksi.Ti znas da je placao operacije. Reko ti on licno

Samo Napredno Sramno

pre 6 godina

ma kakvih 100.000... nisu smeli da kazu da su ustvari zaradili izmedju 1.200.000 i 1.500.000 koje je licno NIS uplatio u ime Partizana.

KoleCZ

pre 6 godina

Nece ona NIDJE!, 09. avgust 2017 16:25)

Aauu rodjace suze mi posle od smejanja!!! Koja je to euforija, fanatizam, pa to nema nigde na svetu, veceras ti predvidjam aparate posle nasa naredna dva pojacanja a do tad stay alive :D

prodigyCZ

pre 6 godina

u naslovu saopstenja stoji rec obestecenje,naravno svi znamo sta to znaci,a ovo "odricemo se Arnaitovica",je navedeno kao zluradi komentari i spekulacije,jer da je drugacije onda se to ne bi zvalo obestecenje.Sto se tice tih "zarada",to je krenulo od Sofoa,i naravno pogresno preneto,tacnije izvuceno iz konteksta,Covic jeste to izjavio,ali nije mislio da smo bukvalno zaradili,nego da smo posle odlaska Sofa i dolaska Stimca jeftinije prosli od onog koliko je unapred planirano,sva sreca je Sofo brzo nasao klub inace bi prosli kao sa Mekelom.samo jedan od primera koliko se spinuje.

Manojlo

pre 6 godina

"Aranitoviću, kao i klubu koji ima dugu istoriju ovakvog "skautinga" i "pronalaženja" igrača koji su kasnije napravili "ozbiljne" karijere, želimo svu sreću u ovoj eventualnoj zajedničkoj saradnji""

Ima više igrača kojih ste se vi odrekli, a napravili su ime u Partizanu, Sale Đorđević npr. Ne želim više da nabrajam, verujem da je Sale dovoljan...

realno

pre 6 godina

Cak i od ove sirotinje, bez hale i bez stadiona i sa 4 prijavljena igraca, uzimamo 100 hiljadica. Gde ce nam dusa...
(Ivan, 9. avgust 2017 15:48)

A ta sirotinja su penzioneri. Toliko...

ccc?

pre 6 godina

Ma normalno. Igrac je uvek kriv , klub nikada? Nezainteresovanost kazu? Pa normalno kad vidi da klub samo kupuje i dovodi igrace, sta tu ima da trazi, da bude zainteresovan? U CZ sa ovakvom politikom ni jedan mlad, nas igrac nece da iskoci, na kraju kao i do sada. Gde su? Nema...

Vlada sd

pre 6 godina

I onda je Dule bio kriv za zlu krv u nasoj kosarci. Ovo sto sam procitao nije ni na nivou ovih klinackih peckanja u komentarima.Sramota.......

bm77

pre 6 godina

Zloba prosto izbija iz saopštenja...bahato, nadmeno, nipodaštavajuće prema bivšem igraču i klubu čije uspehe nikada nećete uspeti da dostignete...PARTIZAN...I samo PARTIZAN...

molina

pre 6 godina

Vrlo prosto. Kod nas nema mesta, hoce da igra, neka igra u partizanu, izasao iz dve ozbiljne povrede, Zvezda mu dodje neke pare, sine nema para, ako prelazis u partizan oprosti dug, papiroloski je Zvezda za toliko dobra i mirna Backa. Sta partizanovcima nije jasno. Sa druge strane Cova je zlopamtilo, tako da iza svakog ugla vreba....

korman

pre 6 godina

Kakvu vam je 'foru' prodao Čović. Naveo je sumu od 100000 eur, i svi se za to uhvatili.
A suština je da Partizan uzima igrača koji je dva puta operisao isti zglob u 11 meseci.

VECBF4P

pre 6 godina

"Ne, to nema veze sa njegovom platom. Drugi klub kada dovodi igrača u košarci, bez obzira na to da li je slobodan, mora da plati starom klubu naknadu za razvoj igrača koja je oko 100 000 evra. Ne čudi me što vi to ne znate, jer nikada niste doveli igrača legalno, nego ste samo otimali preko menadžera i veza.
(axaxt, 9. avgust 2017 15:59)"

Odlicno, znaci Partizanu ide 100.000 evra od Radicevica. Idemo!

...izgubili ste se u svojim lazima i neznanju. Citiraj odgovarajuci clan/pravilo ili GTFO.

Max

pre 6 godina

@Nece ona NIDJE!
Srecan ti Sveti Zepter!
http://d2ydh70d4b5xgv.cloudfront.net/images/d/e/djokic-partizan-belgrade-zepter-basketball-jersey-shirt-fiba-serbia-yugoslavia-69bca3181cd77d4078ab4c467986097a.jpg

muamua

pre 6 godina

@orangutan drmac koseva da se nadovezem kk crvena zvezda je jedina firma na svetu koja je uspesno zavrsila uppr... Zanimljivo je da prethodna dva uppr nebojse covica za fabriku metalnih proizvoda ne kk vec firme nisu uspela.... Zanimljivo je da je to pokusao i sa fk crvenom zvezdom ali fifa nije euroliga

Mister Y

pre 6 godina

100 000 bi on kostao Covica, jer bi toliko zaradio da je ostao da igra za njega. Ustedeo Covic te pare. To je pisac hteo da kaze. A mozda Covic ima para da kupi boljeg igraca na toj poziciji, ali ce tog verovatno i mnogo vise da placa.

zapadnobalkanskinealbanac

pre 6 godina

Ali moraju da pecnu u svom saopstenju, ne mogu da izdrze. Cinjenica je da su mnogi igraci napravili ozbiljne igracke karijere dolaskom u Partizan iz raznih klubova, aninimusi koji su kasnije harali evropom, da li ce to biti kod ivog momka konkretan slucaj, to niko nezna.

Ja mu zelim dobrodoslicu i da bude zdrav pre svega!!!

Henri Chinasky

pre 6 godina

Ovaj momak je bio na nivou Dončića pre dve godine. Šteta za njega,a Zvezda opet olako pušta velike potencijale. Biće mu dobro u Partizanu,kod Mute će dobiti pravu šansu. Srećno.

deficit sive mase

pre 6 godina

Partizan nam placa igrace,neprocjenjivo :)
(Rajko, 9. avgust 2017 15:45)

Naravno, platice vam kao sto vam je i Mekel platio...ili mozda nije, ne znam. Znam samo da je Covic rekao da vam je platio i da ste na njemu zaradili. A poznato je da on nikad ne laze i da je uvek u pravu.

Ali necemo da priznamo

pre 6 godina

Tako je bre jos jedna filijala za kaljenje igraca. Partizan fmp 3
@Jova

Koja su fmp 1 i 2 ?
Crni Jovo navuko si bes saborcima.

s t v

pre 6 godina

"Aranitoviću, kao i klubu koji ima dugu istoriju ovakvog "skautinga" i "pronalaženja" igrača koji su kasnije napravili "ozbiljne" karijere, želimo svu sreću u ovoj eventualnoj zajedničkoj saradnji", poručuju sa Malog Kalemegdana.

Jadan i bedan završetak saopštenja onih koji uporno pokušavaju da se predstave kao veliki klub.
Zaboravili ste još samo da bacite kletvu.

zuds

pre 6 godina

@veliki strumf
Jesi li ti siguran u ovo sto pises? Koliko plata su isplatili a koliko duguju? Ko je platio drugu operaciju? Ko je kriv sto se nije striktno pridrzavano uputstva doktora iz Nemacke posle prve operacije?

zoran ivkovic

pre 6 godina

pa realno ako je postao slobodan igrac ne znam na koji nacin zvezda prihoduje tu....aranitovic sjajan talenat ali povrede ga unistise ....e sad pokazao je jako veliku nezahvalnost prema kk crvena zvezda koji je stajao iza njega u lecenju ,ako je stajao klub iza toga .....sto se tice aranitoviceve karijere svakako da vise prostora imace u partizanu ...realno u zvezdi ne bi igrao ....zato sto ce zvezda napraviti ozbiljan tim a aranitovic izlazi iz povrede i nije u formi i nema trenutno mesto ...jednostavno zvezda je trenutno stabilnija od partizana i u mogucnosti je da dovede ozbiljnije igrace a primamljivija je jer igra evroligu .

Odgovoran

pre 6 godina

Steta..

Jedan od retkih igraca koji su me odusevili u juniorima.. Za njega Radanova i Simanica je moralo da ima mesta.. Ne znam zasto zvezda godinama nema onu stvar da pusti te klince da igraju, da zaradi novac od njih, napravi igrace za repku..

Opet posle te dve povrede moze da prica ko sta hoce ali nikad nisi isti igrac, vec na nekih 60-70% max, i to nije dovoljno za Zvezdu, mada bih voleo da se varam.. Posle svega, bolje da ode da proba, bar ce dobiti minutazu.. Nije trebao bas u Partizan, ali Boze moj..

Srecno Sani.


Delija

Chuki

pre 6 godina

Zašto zadržavati dečka ako želi u Partizan, ako želi u Partizan u Zvezdi nam ne treba, neka mu je sa srećom i da ga povrede zaobidju,ni jedan igrač nije zaslužio da ga povrede sprečavaju.