Petak, 04.08.2017.

12:48

LE: Partizan na Videoton, Zvezda čeka Krasnodar!

Fudbaleri Partizana će se u borbi za plasman u Ligu Evrope sastati sa Videotonom, dok će Crvena zvezda prolaz u evropsko takmičenje tražiti protiv Krasnodara.

Izvor: SV

LE: Partizan na Videoton, Zvezda èeka Krasnodar! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

404 Komentari

Sortiraj po:

Pedja Stojakovic

pre 6 godina

Uh sto ne volim ove novokomponovane istocnoevropske ekipe... 
(Dag Kristi, 04. avgust 2017 15:25) 

Видеотон постоји од 1941.
(Јабучило, 04. avgust 2017 17:17)

Mislio je na Krasnodar. Ne pametuj.

Montoya

pre 6 godina

Ovaj Krasnodar je mnogo opasna ekipa, trebali su LS da igraju, ali rusko prvenstvo je slicno nasem, mnogo para se vrti i nisu uvek najbolji timovi u vrhu. Videoton igra napadacki sa Nikolicem a Partizanova odbrana je suplja kao sir, bice gusto za obe ekipe. ..puno srece!

Giocatore

pre 6 godina

@analiticar amater...pise mozda, samo nemoj ti o objektivnosti, drago je tebi zbog rezultata, Jankovic ostane sam i promasi gol, Kljajicu lopta prolazi kroz ruke, u prvom mecu lopta prelazi 60m i dolazi do Emenikea na 20m, a golmana nema, Seba za guranje Djurdjevica na atletsku stazu nije dobio zuti karton, Seba za odugovlacenje kad je napravio faul, pa jurio loptu nije dobio zuti karton, ali je dobio Leonardo, to su dva zuta kartona za Sebu, to su razlike u rezultatu zbog cega i stoji mozda, ti si objektivnu analizu verovatno uradio i kad nas je Mehuto Gonzalez pokrao protiv Fenerbahcea u Istanbulu

ljubisa mirkovic

pre 6 godina

Zasto ovo velicanje protivnika? moz misliti mocni Krasnodar.Oni su u kosarci jaki, a u fudbalu prosek.Mislim jeste, za nase timovr su svi jaki.Ali komentari "jao najtezi protivnik,jao bolje Milan da smo izvukli" kao da dolazi Barsa, a ne 4.tim ruskog prvenstva koj je bio 25 bodova iza velike trojke Zenit,Spartak,CSKA.
Ako se plasimo Krasnodara, sta onda da trazimo u ligi Evrope?

analiticar_amater

pre 6 godina

@runner..."da smo bolja ekipa od Bordoa koga je ovaj Videoton prosao", ne da mislim da jesmo, nego jesmo, nemoj mi te decije smicalice tipa "ako Videoton dobije Bordo 2:1, a Bordo Psz 1:0, a PSZ Barsu 4:0 znaci Videoton je jaci od Barse", mi smo ispali od Olyja mozda i nezasluzeno, ali od ekipe koja ima koef. 64, a Videoton je golom u gostima prosao ekipu koja ima 29, pritom je smesno uporediti Olimpijakos i Bordo, tako da prica da je Videoton izbacio Bordo, pa sad mi treba da strahujemo bas i ne pije vodu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Giocatore, 4. avgust 2017 17:50)

Tukli su vas 3:1 na vasem stadionu, dali vam ukupno 5 golova u dve utakmice, niste vodili ni jednom, niste pobedili ni ovde ni tamo ali ste nezasluzeno ispali? Toliko o objektivnosti. Da, ekipa koja primi 5 a da samo 3 gola, poptuno je zasluzeno ispala.

neko_treci

pre 6 godina

Kad procitam ono da zvezda nije imala srece sa zrebom i slicno, ne mogu a da se ne zapitam kakvi bi naslovi, komentari bili da je izvucen npr. Milan ili pak Dinamo Kijev?

srb

pre 6 godina

partizanu nije moglo bolje a zvezdi ko zna...reklo bi se da je milan gori, austrija i briz bolji protivnici ali pitanje je to, svi imaju sansu a part ako ne prodje videoton onda treba da se rasformira, dosta je bila poraza od poluamatera

zoran

pre 6 godina

Pogledajte ovo...:

https://media.fckrasnodar.ru/structure/172/stadium.jpg

Pa, gde mi da ugostimo ljude, Sunce ti zarko...

http://www.kurir.rs/data/images/2016/07/14/17/949889_stadion-crvene-zvezde-sredjivanje_ls.jpg

dude

pre 6 godina

Kladionice za sada kazu:
FK Crvena zvezda (Srb) - Krasnodar (Rus) 2.72 - 3.21 - 2.53
Partizan (Srb) - Videoton (Hun) 1.51 - 4.17 - 5.84
To ce se verovatno promeniti do utakmica, ali je neka indicija.

Zvezda, posto igra prvu u gostima, treba da odigra bunkericu i pokusa iz par kontri da postigne gol. Ako ne primi vise od jednog gola tamo, sanse za revans su dobre.

Partizan sa Videotonom, mislim da ce utakmice biti lepse za gledati nego Zvezdine. Opasnost je naravno Nikolic koji zna sve slabe tacke u timu i to ce maksimalno pokusati da iskoristi. Bice vrlo interesantno videti postavke igre dva tima.

Mislim da su sanse za oba tima dobre ako psiholoska priprema bude na nivou.

Ivan

pre 6 godina

Ovakve komentare vecinom ovde mogu da pisu samo napaljena decurlija ili neko ko pojma o fudbalu nema niti je do danas ikad cuo za ova dva fudbalska tima.......

dostojevski

pre 6 godina

ajde malo da maštamo.zamislite ovakvu grupu lige evrope.dinamo,zvezda,hajduk I partizan...
(slobinator, 04. avgust 2017 16:53)

hahaah, tu bi letele snicle na sve strane

Lele

pre 6 godina

Ljudi, nemojte da se zezamo. Istina je da nije prijatno sto je Partizanu zapao Videoton, zbog trenera naravno i istina je da on zna Partizan, medjutim, zna i Partizan Nikolica, a ovo je ipak Videoton (bez obzira na prethodnog njihovog rivala). Partizan bi morao da prodje svog protivnika. Zvezdi je zapao Krasnodar, osrednji klub u poprilicno jakoj ligi. Medjutim, ligi koja je takodje poznata po 0 - 2, a u Zvezdi ima ko da zabije gol. Moze Zvezda da prodje. Ukoliko oba nasa tima odigraju na nivou koji se ocekuje, a to bi otprilike bilo za nijansu uigranije nego na prethodna dva meca, ne vidim nikakav problem da prodju.

Runner

pre 6 godina

Na stadionu Krasnodara sam bio i video televizor, tz led media oko celog stadiona. Fascinantno izgleda ,skoro pa nestvarno. Stadion je nov i prelep. Zamislite kad oni dodju u zvezdinu rupu jadnu , bednu i zapustenu sa oranicom od travnatog terena.
Ljudi gde mi zivimo? Ja mislim da je u Srbiji vreme stalo jos 80 god.
(Rus, 4. avgust 2017 14:50)
Све је то тачно буразеру ал' Србија за разлику од Русије нема рудних богатстава, нема злата и дијаманата, нафте и гаса, нема дрвета (pino silvestre) и сем кукуруза и малине нема шта продати свету. Обзиром да смо имали 6 ратова у последњих стотињак година добро је да имамо и овакве стадионе. А и на тим прекрасном руским, укарјинским, казахстанским, азербејџанским, катарским и иним стадионима не играју фудбал руска, укарајинска, катарска, казахстанска деца него деца из Латинске Америке и Африке.

Giocatore

pre 6 godina

@runner..."da smo bolja ekipa od Bordoa koga je ovaj Videoton prosao", ne da mislim da jesmo, nego jesmo, nemoj mi te decije smicalice tipa "ako Videoton dobije Bordo 2:1, a Bordo Psz 1:0, a PSZ Barsu 4:0 znaci Videoton je jaci od Barse", mi smo ispali od Olyja mozda i nezasluzeno, ali od ekipe koja ima koef. 64, a Videoton je golom u gostima prosao ekipu koja ima 29, pritom je smesno uporediti Olimpijakos i Bordo, tako da prica da je Videoton izbacio Bordo, pa sad mi treba da strahujemo bas i ne pije vodu

Јабучило

pre 6 godina

Uh sto ne volim ove novokomponovane istocnoevropske ekipe...
(Dag Kristi, 04. avgust 2017 15:25)

Видеотон постоји од 1941.

Runner

pre 6 godina

Дај, људи, уозбиљите се! Каква је то неоснована еуфорија, нарочито у редовима црно-белих навијача? Па зар сте стварно умислили да смо ми боља екипа од француског Бордоа кога је овај Видеотон прошао. А и делије су, такође, нешто много дигле нос после Спарте. Већ заборавили да их, 20 минута пред крај утакмице у Прагу по уласку маторог Росицког, нигде није било. Па само у том периоду Спарта је имала толико шанси да анулира Звездину предност. Ова Звезда ми помало личи на Војводину и њене успехе против Бурсе или Сампдорије а потом би уследио хладан туш. Не кажем да се треба плашити ал' дај се мало спустите на земљу поготову што сви данас играју фудбал. Партизан је, 1984, тако потцењивачки, после оне историјске утакмице против QPR (2:6 и 4:0) отишао у Секешфехервар и попио петарду. Стара народна пословица каже: "Паметан се учи на искуству других а будала на сопственом."

Pavle

pre 6 godina

Deco ne pisite budalastine. Hvatajte se zadate lektire.Za manje od mesec pocinje nova skolska godina.Obnavljajte gradivi, vezbajte matematiku

cole

pre 6 godina

partizanu je apsolutno svejedno koju ce igrati kao domacin jer ce svakako igrati bez publike. mozda im je i bolje da u takvoj "atmosferi" prvu igraju kod kuce i probaju da naprave rezultat nego da bez publike jure prednost videotona.

rango

pre 6 godina

Nisu mi jasni ovi kojima je mjerilo snage kluba Transfermarkt. Po toj logici bi Dinamo Zagreb trebao biti jači od Zvezde, Partizana i Hajduka zajedno
(mm, 4. avgust 2017 14:58)

# Link komentara


Dinamo i je bolji upravo toliko kako si neveo...to kaŽu i bodovi kod UEFE,zato je nosioc i ne može mu se dogoditi Krasnodar ili Everton.

Filip Veliki

pre 6 godina

BigBoca

O cemu ti pises. Niste uspeli da prodjete grke koji su jos na odmoru. Sparta je treci tim ceskog prvenstva koje je jace od grckog.Cesi su imali dva tima u kfalifikacijama za LS. Od sledece sezone imaju jednog sigurnog. Sparta je promenila deset igraca i trenera. Zvezda je potpuno drugi tim u odnosu na proslu sezonu

Negativni

pre 6 godina

Pa dobro, mogli su i gore da prodju i jedni i drugi. Nisu Videoton i Krasnodar Barselona i Real, moze da se prodje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miles Davis, 4. avgust 2017 13:15)

Dobar ti je nik. Biće za naše večite Kind of blue. Bojim se da će tugovati.
Nije stvar u Videotonu i Krasnodaru, već u Zvezdi i Partizanu, koji nemaju kvalitet ni za lakše protivnike. Videoton je ispodprosečan evropski klub sa ispodprosečnim trenerom i ispodperosečnim igračima. Ali, i takav, biće ozbiljan problem za Partizan. A Zvezda, bojim se, teško da ima šta da traži sa Krasnodarom.
Ali, nadam se da grešim.

slobinator

pre 6 godina

(Ganci, 4. avgust 2017 14:50)
nije mogao taj meč protiv videotona biti u četvrt-finalu jer je 0d 1966 do danas partizan igrao samo jedno četvrt-finale evro kupova I to 1990 u kupu kupova gde je poražen od dinama iz bukurešta I samo još jednom je prezimio u evropi 2005.godine.taj meč protiv videotona je bio u 3.kolu.interesantno je da je videoton u 2.kolu izbacio psg,a u četvrt-finalu na penale mančester junajted

Kiza

pre 6 godina

Izgleda da su nama svi protivnici pretrski. Koga god da izvucemo nama pada mrak na oci. Videoton i Krasnodar su timovi po meri i sa njima se moze igrati. Ja sa ubedjen 100% da ce i Zvezda i Partizan proci dalje samo ako u gostima budu igrali kao protiv Sparte i Olimpijakosa. U Beogradu su sanse Madjara i Rusa ravna nuli iako nama istocnoevropski timovi nikako ne leze.

danguba

pre 6 godina

Objektivno, najgori moguci zrijeb, teski i neatraktivni protivnici. Partizan je mozda bolje prosao, ali ni njima ne dajem izgleda, obzirom da ih Nikolic zna u nokat i zna kako disu.
A za Zvezdu bolje da su izvukli Milan, barem bi gledali jos jedan epski mec na Marakani.

razna statistika

pre 6 godina

Videoton u zadnjih 14 meceva: 8 pobeda - 4 remija - 2 poraza (porazi od Bordoa 2:1 i od Paksija 2:1).
Trenutno je 6. u Madjarskoj ligi (od 12 timova).

Krasnodar u zadnjih 13 meceva: 9-3-1 (poraz od Spartaka 2:0).
Trenutno je 5. u Ruskoj ligi (od 16 timova).

Partizan u zadnjih 48 meceva: 40-6-2 (porazi od Olimpijakosa 3:1 i CSKA 3:0).
Partizan u zadnjih 16 meceva: 12-2-2.
Trenutno je 1. u nasoj ligi (od 16 timova).

Crvena Zvezda u zadnjih 12 meceva: 9-2-1 (poraz od Partizana 1:0).
Trenutno je 3. u nasoj ligi.

Brat

pre 6 godina

Partizan ce imati laksi zadatak od zvezde ali i zvezda moze da prodje ako igra kao protiv Sparte.Ja mislim da bolje 20 igraca znaju nikolica nigo on svih 20 tako da ih nece iznenaditi taktika
Napred Partizan Napred Zvezda konacno da cela Srbija a i sire navija za oba kluba
Srbi u evropu

Millennium

pre 6 godina

Iskreno, Partizan bi ovo trebao da prođe ako ponovi igru kao protiv Olimpijakosa. Što se nas tiče, pa moglo je i gore. U ovoj fazi ne može da dođe lak protivnik, pogotovo što nismo nosioci. Mada jeste problem što ćemo ponovo da putujemo, ali i oni će. A revanš na Marakani. I za kraj, zaista bi bilo divno kada bi imali dva kluba u grupnoj fazi LE, značilo bi za naš fudbal.

ford

pre 6 godina

@tekvondo je ...
Budi malo realan,covek je profesionalac i tu nema mesta emocijama.Ako bude mogao ici ce na 5-0 u oba meca.Zoc kada je pustao Partizan to je radio kada je Pao vec bio obezbedjen,a u drugom slucaju ste dobili zasluzeno.Surovo je to.

Dragan Lukic

pre 6 godina

Navijac sam Partizana, ali u mom srcu ima mesta i za Zvezdu. Partizan ce da prodje uz veliku borbu i malo srece. Pamet u glavu a ne da se prave glupe greske kao protiv Olimpijakosa, bez straha, srce i mozak moraju biti jedno, oci moraju da budu sirom otvorene a noge brze od vetra, bez price sa sudijom, bez komentara i gestikulacije, pojacati odbranu i vezni red, proci cemo samo bez primljenog gola kod kuce, jer madjari ce da izginu na terenu.

Zveda da se ne plasi, ne igra semafor za Ruse ni taj ambijent, jesu oni nezgodacija, tvrda i jaka ekipa, vise iskustva, velike su pare tu, jeste tesko, moglo je lakse, ali Zvezda ima hemiju, ima ime, ima fantasticnu publiku, cenim srcane i bezobrazne Delije, mogu da vrede za dva igraca. A Zvezda ume da zabije gol, pa i dva u gostima.

Iskreno, u meni je nekakva neskrivena nada, i jaca je od svake zebnje.

Srecno! Verujem u Vas crno beli i crveno beli. To oseca cela Srbija!

Negativni

pre 6 godina

Da nije jadno bilo bi tužno.Pre tačno 30 godina, Zvezda je, na Marakani, sa rezultatom 4:2 tukla veliki Real, sa sve Hugo Sančezom, u Kupu evropskih šampiona.A danas se muči da se kvalifikuje u bivši kup UEFA-e, boreći se protiv nekih izguba od klubova sa presmešnim nazivima.
(monden, 04. avgust 2017 14:50)

Porediti fudbal pre 33godine i danas kao nebo i zemlja. Za to bas moras da nemas mozga. Zvezda bila prvak Evrope kad je Bajern imao sest reprenzitativaca a Marsej pet! Partizan igrao protiv Reala 2003 kad je ovaj imao tim Sveta. Sa ovim budzetima svako kolo koje prodju nasi klubovi je uspeh.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos.k, 4. avgust 2017 15:27)

Ti njemu pričaš da ne poredi a upravo ti to radiš. Pa to je tada bio vrhunski fudbal, druže. Nisu oni mogli da se teleportuju trideset godina unapred pa da igraju sa onim s kim ti želiš. I nije istina da je Bajern imao šest a Olimpik pet reprezentativaca. Bajernu su svih jedanaest prvotimaca bili reprezentativci, a Olimpiku takodje. I mi smo s njima igrali u polufinalu i finalu Kupa Šampiona a ne u grupi beznačajnu utakmicu. Porediš babe i žabe. Protiv vas je Real 2003 odigrao jači trening sa 15% snage.
Uostalom, ako vam se ikada dogodi da pobedite i izbacite iz daljeg takmičenja Bajern ili Real, onda se javite. Ovako - sedi jedan!

Toto-ko-tunjo-zagrebacka-Macura

pre 6 godina

Partizan - Videoton 4-1

Zvezda - Krasnodar 0-3
(realno, 4. avgust 2017 14:55)

Da l' je ovu "klasu" sto hrabro dominira sredinom terena te nesrecno prima 5 komada oplelo sunce ili to uvek tako brljivo?

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Iskreno Partizan ce proci bez obzira na Marka Nikolica.Nas je covek to nece on svom Partizanu da uradi.Postavice neku malo losiju taktiku i Partizan prolazi.Sto se tice Zvezde odgovarala bi nam pobeda od 1:0 i najgori bunker za 0:0 u revansu.Tako jedino mozemo da prodjemo.Ne volim ruske klubove uvek nam je bilo tesko sa njima.Sto bih voleo da se ponovi Braga 2005 :).

Delija

pre 6 godina

Ljudi napravise od Krasnodara Real Madrid al prvo pogledajte prvu utakmicu u Krasnodaru protiv danaca gde su danci imali 1-1 sve do 93 min a i imali su i nekoliko sansi za jos golova,imaju ne tako brze stopere pogotovo onog kapitena na toj utakmici tako da imamo realne sanse za prolazak samo da se ozbiljno pristupi utakmici.

maximilijan

pre 6 godina

Pre mnoooogo godina...
Qeens park rangers-Partizan 6:2
Partizan-Qeens park rangers 4:0
Videoton-Partizan 5:0
Partizan -Videoton 3:0
(Pera Detlic, 4. avgust 2017 13:27

u dalekoj galaksiji....

BigBoca

pre 6 godina

Partizanove sanse 50:50, Zvezdine 40:60, mada ako Uefa potvrdi kaznu Partizanu, opet je Videoton u blagoj prednosti
(Dzoni, 4. avgust 2017 16:00)

Brzo će derbi pa ćeš videti da su zvezdine šanse da pobedi Partizan 40%, a 100% da neće :)
Pobedili raspalu Spartu pa utripovali da su igrali sa Barselonom.

mićko

pre 6 godina

uvek sam navijao da czv ispadne ,ali kad razmislim ako prodju u jedni i drugi imamo extra mečeve i druženje uz pivo...zato napred naši i to ne zbog našeg fudbala,nego da meni bude interesantno veče četvrtkom...

com

pre 6 godina

Ako cemo zbog necega da izgubimo onda je to zbog led semafora.Predlazem da predamo utakmicu sluzbeno,mi smo vec izgubili.Ruska liga je kao Primera,a Krasnodar kao u najmanju ruku Sevilja ako ne i bolji.Mene nece biti sramota ako ne prodjemo,sramota je u kakvom smo mentalnom stanju kao narod.Mi smo odavno "ispali" iz zivota.

4k4.Dex

pre 6 godina

Zvezda jako tesko Krsnodar je ove godine jako ozbiljna ekipa, nesto kao Ludogorec prethodinh par godina, nije nemoguce ali je neralno.

Partizan bi trebalo da prodje, Videoton nije nikakva posebna ekipa jedini problem moze da im predstavlja Nikolic koji zna svakog igraca Partizana u dusu i ako dobro postavi individualne zadatke madjarima moze da osjueti igru partizana u velikoj meri.

Sve u svemu po meni realno je da Zvezda ispadne a Partizan prodje, ipak kod nasih klubova se nikad ne zna umeju dosta gore da odigraju protiv losijih protivnika nego protiv boljih ekipa.

Napred jedni i drugi, hrabro i sa puno trcanja i koncentracije pa sta bude.

Car Dusan

pre 6 godina

Ovde neko pomenu utakmicu sa Realom - 4:2. Mart mjesec ( početak) , bilo nas je preko 100000 na stadionu - hladno,smrzavanje. Jedna od najboljih naših utakmica u istoriji.Boško Djurovski odigrao maestralno, kao profesor, Piksija proglasise za igrača utakmice... A,sad se plašimo kluba koji postoji nepunih 9(!)godina!

milos.k

pre 6 godina

Da nije jadno bilo bi tužno.Pre tačno 30 godina, Zvezda je, na Marakani, sa rezultatom 4:2 tukla veliki Real, sa sve Hugo Sančezom, u Kupu evropskih šampiona.A danas se muči da se kvalifikuje u bivši kup UEFA-e, boreći se protiv nekih izguba od klubova sa presmešnim nazivima.
(monden, 04. avgust 2017 14:50)

Porediti fudbal pre 33godine i danas kao nebo i zemlja. Za to bas moras da nemas mozga. Zvezda bila prvak Evrope kad je Bajern imao sest reprenzitativaca a Marsej pet! Partizan igrao protiv Reala 2003 kad je ovaj imao tim Sveta. Sa ovim budzetima svako kolo koje prodju nasi klubovi je uspeh.

Патас

pre 6 godina

Добро је,није лош жријеб. Партизан има реалну шансу да прође Видеотон ако одиграмо на нивоу. Није то нека прејака екипа и не треба се плашити,него играти своју игру. Звезда је добила мало тежег противника који је добро организован,имају паре,добре услове итд. али ако буду играли храбро као против Спарте имају шансу. Не треба се бојати противника него показати зубе,играти "безобразно" без респекта па шта буде. Срећно Партизану али и Звезди. У оваквој ситуацији било би сјајно да оба клуба изборе наступ у групној фази.

Petar

pre 6 godina

Krasnodar je prošao skupinu LE prošle godine (doduše sa samo 7 osvojenih bodova) i izbacio Fenerbahče u 16/finalu da bi onda u osmini finala ispao od Celte iz Viga, budućeg finalista. Volio bi da Zvezda prođe ali treba igrati jako dobro i vrlo pažljivo u odbrani.

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Zvezdine su sanse 20%, Partizanove 60%. Ljudi komentarisu a ne poznaju Krasnodar, strasna ekipa, ko je gledao video je da ne znas sa koje strane biju. Bas nas zreb ubio, od njih sam se samo Atletik Bilbaoa vise plasio.

CzBg89!

pre 6 godina

Krasnodar puni sve ekipe sa dva gola u prvom poluvremenu.. mnogo su jaki..
(Marko, 04. avgust 2017 15:22)
Njih Spartak Moskva napunila sa 2 0. A neka pune oni samo tako isto kao Sparta pre utakmice sa Zvezdom.

Raúl Marcelo Bobadilla

pre 6 godina

Partizan i moze da prodje ali Zvezda je dobila posle Milana i Olimpika najtezeg protivnika. Grobar sam od rodjenja al nam sad ljudi moji treba nase Srprko jedinstvo da navijamo za oba nasa kluba. Ako se ujedinimo eto oba kluba u Ligi Evrope.
(Nele, 4. avgust 2017 14:52)

А како то да се ујединимо? Да Звезда и Партизан направе заједнички клуб? Па не игра репрезентација.

mm

pre 6 godina

Nisu mi jasni ovi kojima je mjerilo snage kluba Transfermarkt. Po toj logici bi Dinamo Zagreb trebao biti jači od Zvezde, Partizana i Hajduka zajedno

Car Dusan

pre 6 godina

Rusi favoriti? Pa, gazda im ima nešto para,napravili su novi stadion, redovne im plate, vrijede 80-tak miliona (kao LUKAKU) i još mnogo silnih podataka! Ako ih Zvezda ladno ne izbaci... i ne treba da igra LE.

Rep.Srpska

pre 6 godina

siguran sam,prosto ubjedjen,da nije ni Krasnodaru svejedno koga su izvukli.Florijana i Irtis nisu reper za pravu sliku Zvezde,tako da ovim iz Krasnodara ostaje da gledaju samo ovo razbijanje Sparte,i neka se zamisle koga su dobili.dobili su bivseg evropskog i svjetskog sampiona koji se polako dize iz pepela.puna Marakana garantuje odlicnu utakmicu,tako da vec sad idem da rezervisem kartu.vidimo se na Marakani...uzgred receno,srecno i Partizanu,pa da,konacno,gledamo oba tima u LE.

Nele

pre 6 godina

Partizan i moze da prodje ali Zvezda je dobila posle Milana i Olimpika najtezeg protivnika. Grobar sam od rodjenja al nam sad ljudi moji treba nase Srprko jedinstvo da navijamo za oba nasa kluba. Ako se ujedinimo eto oba kluba u Ligi Evrope.

Ganci

pre 6 godina

Ni 1984. taj Videoton nije bio neko poznato fudbalsko ime, pa nas je nakantao u 2. kolu kupa UEFA 5:0 u Sekešfehervaru (od tada izgovaram ime tog grada bez greške u pola noći). U revanšu, beogradskih 2:0 nije bilo dovoljno. Iste sezone, taj Videoton izbacuje Želju u polufinalu golom u poslednjim minutima i dolazi do finala sa Realom (M). Tako da sa ili bez Nikolića, oni imaju tradiciju i igraju dobar fudbal. Ako Nikolić zna nas, znamo i mi njega. Eto prilike za revanš posle 30+ godina, i malog podsećanja za one mlađe i one koji su možda zaboravili Videoton. Ja nisam. Takođe, obratite pažnju dokle su stizali naši klubovi u kupovima 80-ih. Pored Želje i Hajduk je igrao polufinale i četvrtfinala. Svakako, tu je i Zvezdino finale protiv Borusije (M) 1979. i titula KEŠ-a 1991., što je posebno poglavlje sportske istorije. Samo mala paralela kako je bilo ne tako davno, a koliko se danas radujemo pobedama ili dobrim igrama u kvalifikacijama.
Srećno protiv mađara i komšijama protiv rusa.
(Slišković Blaž sa 30m Torinu, 4. avgust 2017 14:04)
Samo mala ispravka. Nije bilo drugo kolo nego trece, a mozda i cetvrtfinale. Secam se, a mozda me secanje vara, da je sa Zeljom igrao odmah posle vas.

brm

pre 6 godina

TOTAL MARKET VALUE

Krasnodar: 82,4 M (Sassuolo je bio oko 88 M, sada je već preko 100 M)
Videoton: 12,65 M (OLY 79,8 M)

Biće interesantno :)

Realno

pre 6 godina

Jer je nositelj sinko, to se desi kada par puta dospiješ u ligu šampiona.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 4. avgust 2017 13:48)

Tacnije, kada SEST razlicitih timova izbace favorite, ukljucujuci i Zvezdu. Ali dobro...
(Sabre, 4. avgust 2017 13:58) # Link komentara

I da je 66 razlicitih timova izbacilo favorite ,zvezda bi bila ispod crte tj nepovlascena jer imate rezultate u Evropi u rangu Skendije a mozda cak i slabije...

Ratko

pre 6 godina

Prema podacima sajta ‚Transfermarkt‘, vrednost ekipe Krasnodara je 82,4 miliona evra, skoro četiri puta više od beogradskog velikana.
Prva zvezda ekipe je svakako Fedor Smolov, 21-godišnji napadač koji je i prvi špic reprezentacije Rusije.
Vlasnik kluba je Sergej Galicki, čije bogatsvo se procenjuje na 6,6 milijardi evra, pa je jasno na koga su se crveno-beli namerili.
Trener im je Igor Šalimov, nekadašnji reprezentativas SSSR i Rusije, koji najčešće igra u formaciji 4-3-3.
Krasnodar je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope izbacio danski Ligbi pobedama od 2:1 i 3:1, a u četvrtak je u danskoj zablistao Urugvajac Maurisio Pereira koji je postigao dva gola.
U ekipi su i tri Brazilca, od kojih je najpoznatiji štoper Naldo, a tu su i Žoaozinjo i Vanderson koji igraju na krilima.
Motor tima na sredini terena je Čarls Kabore, a uz Nalda odbranu drže Šveđanin Andreas Grankvist koji je i kapiten, odnosno sjajni golman Stanislav Kritsjuk koji je trenutno povređen.
U svakom slučaju, Zvezda je dobila najtežeg mogućeg protivnika čije ime nije atraktivno, a koji u svojim redovima ima sjajne igrače.
U poslednje tri evropske sezone Krasnodar je igrao grupnu fazu Lige Evrope, a u protekle dve sezone prošao je i u nokaut fazu.
Pre dve godine je ispao od praške Sparte, a prošle sezone je izbacio Fenerbahče u 1/16 finala pre nego što je zaustavljen od strane Selte.
Krasnodar igra na stadionu koji prima 34,000 ljudi, a izgrađen je prošle godine.

lucho

pre 6 godina

Dobro su prosli i Partizan i Zvezda,Partizan favorit Zvezda ima sanse... Sve je moguce i nikom nije sigurno pokazali su i jucerasnji rezultati.

Che

pre 6 godina

ja ne mogu da verujem da se neko plasi Videotona!Pa,onda prijatelju nemoj ni da igras! Videoton bi bio najslabiji protivnik u svakoj grupi EL.. Sta zaista hoces? Sto se tice Zvezde,tacno je da slabo igraju protiv Rusa,ali ipak to nisu Spartak, CSKA , Lokomotiva ili Zenit... Skupi hrabrost i izbaci ih ...Ruska reprezentacija je ocaj ,ne verujem da mogu stranci do te merae da unaprede Krasnodar.. SRECNO SVIMA!
(musa dembele, 4. avgust 2017 14:00)

Bravo. Gledao sam juce Videoton. Nista oni ne igraju. Gol su dali posle kornera, a ovako nisu zglavnu akciju napravili. Ako njih treba da se plasimo onda stvaro...Jedino sto Nikolic zna nase igrace u dusu. To im je jedina prednost u odnosu na Partizan. Sve ostalo je na Partizanovoj strani. Krasnodar je takodje ekipa koja moze da se prodje. Samo treba hrabro igrati.

Decoooo

pre 6 godina

U cemu je problem ? Ko pobedi sledecu utakmicu igrace u Evropi . Zvezda to ceka vec 11 godina i cekace jos jer su Rusi prejaki za nasu jadnicu . Partizanu nece biti lako ali PROLAZI JER JE PARTIZAN JEDNOSTAVNO BOLJI OD VIDEOTONA . TO JE REALNOST .

nista o nicemu

pre 6 godina

Wanderson,Pereira i Smolov pakleni igraci sve se vrti oko njih ostali na nivou Spartinih igraca tako da videcemo sta ce biti jesu favoriti 70-30% ali sacekajmo.
TI DOLE NA TERENU,ZVEZDIN GRB STO NOSIS,OD TEBE TRAZIM SAMO,DA KAO LAV SE BORIS!!
(Delija, 04. avgust 2017 14:06)

Vanderson je otisao iz kluba. Dosao je takodje Vanderson, tako da nije u pitanju isti igrac.

Mito

pre 6 godina

Navijač sam CZ ali sam uživao kako u igri CZ tako i u hrabroj igri P u Grčkoj. Napokon naša dva najveća kluba vode treneri koji imaju hrabrosti da igraju napadački i ekipe im daju golove u gostima. Jedino što mi smeta je slaba realizacija šansi i jednog i drugog kluba i povremena promaja u odbrani. Za realizaciju ovih nedostataka potrebno je poseban segment posvetiti davanju golova, kako kroz trening šuta, tako i kroz analize utakmica gde će igraći u šansi sagledati sve mogućnosti za realizaciju propuštene šanse. Za igru u odbrani najpotrebnija je koncentracija i smirenost i zato i na tom elementu treba posebno raditi. Taj nedostatak CZ je prevlada odbranama golmana i srećom, a P je platio igrama u nižem stepenu takmićenja. Na kraju divim se rukovodstvu FSS i selektorima, koji su golmana CZ prepustili reprezentaciji Kanade, a koji je mogao za duže godina da bude naš broj 1. S poštovanjem

BeKo

pre 6 godina

@(Analogna Trikotaza, 04. avgust 2017 14:24)

Videoton je te godine igrao finale kupa UEFA i izgubio od Reala a u polufinalu posle Partizana izbacio i Željezničar iz Sarajeva.

+++

pre 6 godina

Krasnodar samo 1 poraz u zadnjih 14 utakmica (od Spartaka), Videoton samo 1 poraz u zadnjih 11 utakmica (od Bordoa u gostima)
(Milojko Pantic, 4. avgust 2017 14:12)

Partizan - samo jedan poraz u zadnjih 40 utakmica..od Olimpijakosa

monden

pre 6 godina

Da nije jadno bilo bi tužno.Pre tačno 30 godina, Zvezda je, na Marakani, sa rezultatom 4:2 tukla veliki Real, sa sve Hugo Sančezom, u Kupu evropskih šampiona.A danas se muči da se kvalifikuje u bivši kup UEFA-e, boreći se protiv nekih izguba od klubova sa presmešnim nazivima.

beogradski

pre 6 godina

sto se mene tice, kad je zvezda u pitanju, cilj je ostvaren....od prvog kola do play offa, osam evropskih tekmi, nije malo....koeficijent se podigao za malkice, i tako par godina, pa da lepo krecemo od 3. kola kao nosicoci, bilo u LS, bilo u LE....bice tesko izbaciti ove, em su rusi, sto nam nikad nije lezalo, em su puni ko brodovi....

Ivan

pre 6 godina

Zvezda je dobila protivnika po meri.Ne znam sto neki kukaju kad nas je konacno zreb kolko tolko pomilovao.Sta bi rekli da je pao Milan,Olimpik...Ako igramo kao protiv Sparte nema sta da brinemo.Na kraju krajeva ne bi blo lose da imamo konacno dva predstanika u l evrope tj . kupu uefa!Ako sad ne znam kad!ZVEZDA!

badr-hari

pre 6 godina

ono kad svi sve znaju o videotonu i krasnodaru... partizan ima šanse po meni 60:40 a zvezda 40 :60... pogledao sam žreb i imam utisak da je vrlo moguće da prodju sva tri hrvatska kluba... mislim da će i hajduk da izbaci everton

Simic

pre 6 godina

Krasnodar ima samo jednog klasicnog napadaca. To je Smolov, koji je ujedno i njihov najskuplji igrac. Trenutno je povredjen. Nije prosao pripreme i tesko da ce zaigrati protiv nas. Od pocetka sezone u spicu igra Claessen, kome je to prinudna pozicija. U pitanju je ofanzivni srednjak. Prvi golman je takodje duze van stroja i nece biti u sastavu protiv nas. Po mom misljenju najopasniji igraci su Wanderson i Pereyra. Veoma brzi igraci sa izuzetnom tehnikom. Na njih treba obratiti paznju. Tu je takodje i zadnji vezni Kabore. Sposoban da kvari igru protivnika, a nekada i veoma grub. Nadam se da ce Kanga u duelima izaci kao pobednik. Srecno i Zvezdi i Partizanu!

P76-ers

pre 6 godina

Napred braćo Srbi i bivša braćo iz okoline. Zamislite da igrate jedni protiv drugih. Pozitivne sportske motivacije nikad dosta.

Samo JAKO

Dno

pre 6 godina

Pogledajte zaista na YouTube kako izgleda novi stadion Krasnodara, pa ćete videti gde mi živimo (u kamenom dobu)...
(Nikola, 4. avgust 2017 13:55) # Link komentara
Preporučujem (+5)Ne preporučujem (-1)

A kod nas radna akcija,cupanja korova i farbanja ograde ...o prilazu istoku stadiona da ne pricamo

Nikola

pre 6 godina

Partizan je lose prosao...Marko nas zna u detalje i najteze je igrati "protiv trenera"..ne bih se plasio Videotona da nije Marka Nikolica...mada Videoton je ulozio dosta ove godine pobedili su Bordo, imaju velike ambicije..Zvezda me ne inspirise za neki duzi komentar..setili se posle 10 godina da zaigraju fudbal a i sad se primili sto su prosli Spartu koja je u rasulu..

Delija

pre 6 godina

Wanderson,Pereira i Smolov pakleni igraci sve se vrti oko njih ostali na nivou Spartinih igraca tako da videcemo sta ce biti jesu favoriti 70-30% ali sacekajmo.
TI DOLE NA TERENU,ZVEZDIN GRB STO NOSIS,OD TEBE TRAZIM SAMO,DA KAO LAV SE BORIS!!

Analogna Trikotaza

pre 6 godina

Videoton je inače jedan od najvećih dželata Partizana! Sredinom osamdesetih je zbrisao Partizan sa 5:0 u prvoj tekmi i potom u revanšu 0:2 kada je revanš bio samo otaljavanje posla! ........
(Ivan, 4. avgust 2017 14:05
$$$
Uhuu..al si realan?!!!Eto,stvarno je bilo 5:0 za Videoton u prvoj ,ali i 2: 0 za Partizan u drugoj,i imali smo 2:0 u prvom poluvremenu,i cist penal nad cini mi se Zivkovicem koji glupi sudija nije svirao, a ja sam bio na stadionu ..jedan od 35-40 000....kad bi svirao -opet bi cudo napravili,kao kolo pre kad smo eliminisali QPR....tamo u Sekesfehervaru je Partizan igrao...a, Videoton davao golove.Nadam se da cemo ovog puta eliminisati njih.

Rus

pre 6 godina

Na stadionu Krasnodara sam bio i video televizor, tz led media oko celog stadiona. Fascinantno izgleda ,skoro pa nestvarno. Stadion je nov i prelep. Zamislite kad oni dodju u zvezdinu rupu jadnu , bednu i zapustenu sa oranicom od travnatog terena.
Ljudi gde mi zivimo? Ja mislim da je u Srbiji vreme stalo jos 80 god.

klasa je klasa, 5:3 je 5:3

pre 6 godina

kuc kuc....Zvezdo, spremi se...xexexe...
(SurovaRealnost, 04. avgust 2017 13:11)

Nemoj samo da budete za klasu bolji...

Ivan

pre 6 godina

Videoton je inače jedan od najvećih dželata Partizana! Sredinom osamdesetih je zbrisao Partizan sa 5:0 u prvoj tekmi i potom u revanšu 0:2 kada je revanš bio samo otaljavanje posla! Ali ni blizu Videoton nje tako moćan kao tada! Tada su izbacili kasnije i jedan Mančester Junajted pa potom fantastičnog Želju u polufinalu uz dosta sreće i onda igrali finale sa velikim Real Madridom i izgubil! A Videoton danas ni blizu nije taj, ali tu je Mare a ko bolje poznaje Partizana danas od Mareta naravno i spremiće on svoj tim veoma dobro i biće neizvesan dvomeč! Što se Zvezde tiče mislim da će biti veoma veoma teško Krasnodar je izuzetno dobar tim i moraće Zvezda biti na nivou iz Praga kada je briljirala u dobrom delu te utakmice da bi se uopšte i nadala nečemu!

Slišković Blaž sa 30m Torinu

pre 6 godina

Ni 1984. taj Videoton nije bio neko poznato fudbalsko ime, pa nas je nakantao u 2. kolu kupa UEFA 5:0 u Sekešfehervaru (od tada izgovaram ime tog grada bez greške u pola noći). U revanšu, beogradskih 2:0 nije bilo dovoljno. Iste sezone, taj Videoton izbacuje Želju u polufinalu golom u poslednjim minutima i dolazi do finala sa Realom (M). Tako da sa ili bez Nikolića, oni imaju tradiciju i igraju dobar fudbal. Ako Nikolić zna nas, znamo i mi njega. Eto prilike za revanš posle 30+ godina, i malog podsećanja za one mlađe i one koji su možda zaboravili Videoton. Ja nisam. Takođe, obratite pažnju dokle su stizali naši klubovi u kupovima 80-ih. Pored Želje i Hajduk je igrao polufinale i četvrtfinala. Svakako, tu je i Zvezdino finale protiv Borusije (M) 1979. i titula KEŠ-a 1991., što je posebno poglavlje sportske istorije. Samo mala paralela kako je bilo ne tako davno, a koliko se danas radujemo pobedama ili dobrim igrama u kvalifikacijama.
Srećno protiv mađara i komšijama protiv rusa.

SS

pre 6 godina

Zelim i komsijama,Partizanu da prodje u LE pa da igramo zajedno,nece biti lako protiv dosadasnjeg trenera koji zna dosta o klubu i koji su izbacili Bordo..Zvezda ima pakleni put ,Rusi su prebogati mnogo bi vece imali sanse sa Brizom/Austrijom jedino bi Milano bio gori..Ali videcemo sta mozemo

boby

pre 6 godina

Kad se Manester zalio na los teren u Krasnodaru, Rusi se naljute i naprave nov za godinu dana.
(Karaburac, 04. avgust 2017 14:29)

Žalili su se na teren Rostova.

musa dembele

pre 6 godina

ja ne mogu da verujem da se neko plasi Videotona!Pa,onda prijatelju nemoj ni da igras! Videoton bi bio najslabiji protivnik u svakoj grupi EL.. Sta zaista hoces? Sto se tice Zvezde,tacno je da slabo igraju protiv Rusa,ali ipak to nisu Spartak, CSKA , Lokomotiva ili Zenit... Skupi hrabrost i izbaci ih ...Ruska reprezentacija je ocaj ,ne verujem da mogu stranci do te merae da unaprede Krasnodar.. SRECNO SVIMA!

Rep.Srpska

pre 6 godina

siguran sam,prosto ubjedjen,da nije ni Krasnodaru svejedno koga su izvukli.Florijana i Irtis nisu reper za pravu sliku Zvezde,tako da ovim iz Krasnodara ostaje da gledaju samo ovo razbijanje Sparte,i neka se zamisle koga su dobili.dobili su bivseg evropskog i svjetskog sampiona koji se polako dize iz pepela.puna Marakana garantuje odlicnu utakmicu,tako da vec sad idem da rezervisem kartu.vidimo se na Marakani...uzgred receno,srecno i Partizanu,pa da,konacno,gledamo oba tima u LE.

BBRS

pre 6 godina

Uf... Nikad nismo sa Rusima dobro prolazili...

P.S. Ako vam nije jasno protiv koje ekipe igramo, guglajte novi stadion Krasnodara... Semafor oko celog stadiona... nesto jedinstveno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola MM, 4. avgust 2017 13:35)

Погледао !
Стадион је ВРХ !!!

Milan

pre 6 godina

Težak protivnik Krasnodar, sezona im počinje ranije pa su u takmičarskom ritmu, a generalno nam ne leže ruski timovi, mada ne možemo očekivati u plej off lakog protivnika kada nismo nosioci. Sa ovim koeficijentom i pozicijom u žrebu, daleko je EL, na žalost cela sezona se svede na taj dvomeč.
Šanse minimalne, borbenost i motiv naših moraju biti daleko veći da se prevaziđe velika razlika u kvalitetu, tu je naša šansa.
Partizan nije imao sreće i mislim da će ih ćelavi izbaciti, iako je Videoton dosta slabiji tim od Krasnodara.

ispran mozak

pre 6 godina

Mislim da je kvalitet naših rivala takav da će nam rezultatski neuspeh biti dodatno otežan. Vidim da navijači misle da je nemoguće da se sada ne plasiramo u LE, prema tome, treba verovati u naš novi neuspeh jer su i Partizan i Zvezda već nekoliko puta pokazali da su u stanju da šokiraju naciju.

Ukoliko na sledećem žrebu ne izvučemo nijednog rivala već dogodine se možemo radovati uspesima naših timova, jer objektivno, mnogo je lakše pobeđivati kada nemate rivala.

mile dodik

pre 6 godina

Kako moze neko da napise bolje Milan, kao apsolutni favoriti, nisu u takmicarskom ritmu,... Ispascemo i od Rusa al' bar postoji nada.

mirko

pre 6 godina

Nema tu sta Krasnodar dobar mi jos bolji ako hoćemo dalje. Ko je očekivao lako. Sto se Partizana Nikolić oh poznaje u đusu spfemiće dobro utakmicu a ja kao zvezdas cenim tog trenera jer se dokazao ne samo u Partizanu.

krajisnik

pre 6 godina

transfermarket
Sparta 40 miliona
Krasnosdar 82 miliona
Zveda 21 milion
Partizan 19 miliona
Videoton 12.5 miliona
Inace Sumina vrijednost samo 650 000
Tezak posao za Zvezdu.Jak,a neatraktivan tim.Partizan ce se namuciti.Celavi je bolji trener od Djukica,a pozna tim u dusu

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ukoliko ne prodju ove rivale, jednostavno, i ne zasluzuju LE. Mislim da Zvezda ima tezi posao, pre svega sto sa ruskim timovima imamo katastrofalan bilans.
(del boj, 04. avgust 2017 13:21)

Druže, Krasnodar je ozbiljna ekipa za onaj Ren i Bordo što smo susretali, ljudi imaju 4 vezane pobede, prošle sezone izbacili Fenerbahče u nokaut fazi, plus nisu doveli 10 novih igrača ko Sparta, ovo je praktično nerealna prilika da prođemo

rooney_utd

pre 6 godina

Nece oba tima biti domacin, domacin ce biti Zvezda, a Partizan zbog boljeg koeficijenta koji u ovakvim situacijama odlucuje ide u Madjarsku prvi mec. Jer ovakve meceve je nerealno organizovati i uefa je kod ovakvih situacija odlucila da ko ima bolji koeficijent ide na gostovanje.

vele

pre 6 godina

Daj bre sta ste se prepali Krasnodara ko da je Real Madrid ako nasi momci budu igrali i ginuli kao protiv Sparte oduvacemo ih na Marakani 2 ili 3 : 0 a tamo u revansu onda pametno kao i u Ceskoj. Isto mislim i za Partizan takodje jedina sansa je da zgazi Videoton sa 2, 3 razlike u BG samo mi nije jasno kako ce isti dan oba nasa kluba biti domacini

gremlin

pre 6 godina

Jak Krasmodar sad sam gledao ali DV je rekao REALNOST JE STANJE NA KOJE SE MI NEOBAZIREMO,tako i sa CZ na papiru su ispali ALI....FKP ako ne može da prodje ove Madjare sa Lazom i Ščepom nek zatvore klub...

anica

pre 6 godina

(Nikola MM, 4. avgust 2017 13:35)
U odnosu na Milan, Ajaks, Bilbao, Zenit ovo je super, al nam se ne moze ugoditi nikad. Lep im stadion ali je Marakana lepsa. Nebitan je semafor pored tribina, ako bude zagrmelo kao sto ume kod nas, nece znati sta ih snaslo.
Zvezda ce igrati LE, kao i Partizan!

Otkud tetka zna Jovića?!

pre 6 godina

Zašto je Krasnodar opasan?!
Ko su, bre, uopšte oni?!
Dajte baš njih da vidimo šta znaju!
(Otkud tetka zna Jovića?!, 04. avgust 2017 11:37)

Tako je, bre!

analiticar_amater

pre 6 godina

Nista, protiv Krasnodara nemamo sanse ali sta je tu je. I ovako su momci prebacili ocekivanja. Ovo je uz Milan bio drugi najgori moguci protivnik i zaista se moze reci da nismo imali srece u zrebu.

koshke

pre 6 godina

auuuuu lose prosli i Zvezda i Partizan.Neka im je sa srecom da ostvare povoljne rezultate ipak znacilo bi nasoj ligi da imamo dva predstavnika u grupnoj fazi LE

del boj

pre 6 godina

Ukoliko ne prodju ove rivale, jednostavno, i ne zasluzuju LE. Mislim da Zvezda ima tezi posao, pre svega sto sa ruskim timovima imamo katastrofalan bilans.

4/4

pre 6 godina

Sad kad će komsije doc sa grcima, budemo sa gejevima skupa navijali. imaju komplekse od njih...kad ubodu odmah bjeze haahaha, ali niste lepi, imaju oni ukusa nece oni vas...daleko od toga....welcome

Komša

pre 6 godina

Videoton - " pet komada to je naša nada..." i dali samo dva.A oni nama petardu...Kakav hladan tuš -posle Rendžersa nije postojao čovek ma stadionu koji nije verovao da ćemo nadoknaditi tih pet komada od Videotona.
Hakde sve to,da kaže čovek da je red da im vratimo ali ko zainat Nikolić.Voleo bih da smo dobili nekog drugog protivnika.
Šta je tu je.
Ako stvarno derbi pada par dana posle mečeva onda je dobro da komšije idu na gostovanje u Rusiju a mi na pljuc od BG.

Jumko

pre 6 godina

Hahahaha, vidim po komentarima da i zvezda i partizan prolaze dalje! Hahahaha, nebeski narod... Nema veze, makar ce jos jednom imati sansu da urade ono sto je i smisao toj izmanipulisanoj omladini na stadionu, da otpevaju neku pesmu o Kosovu!

Sabre

pre 6 godina

Jer je nositelj sinko, to se desi kada par puta dospiješ u ligu šampiona.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 4. avgust 2017 13:48)

Tacnije, kada SEST razlicitih timova izbace favorite, ukljucujuci i Zvezdu. Ali dobro...

BODIBOND

pre 6 godina

Svi kukate od Krasnodara, a sta bi bilo da smo izvukli ekipu u 4. kolu za Ligu sampiona? Do pre mesec dana svi pticaju Partizan u LS ... Strasno. Kolko ovom narodu treba da se spusti na zamlju, dovoljno je izvuci Krasnodar, ma ajde bre ...

xxx

pre 6 godina

Rekao bih da nije los zreb. Partizan je verovatno mogao i bolje, Zvezda je mogla i gore. Pretpostavljam da Rusi imaju ozbiljnu ekipu ali i po tradiciji i po igrackom kadru svakako bolji izbor nego da su nam uletele neke ekipe iz zapadne evrope.

danijel

pre 6 godina

Hmmmm , Krasnodar ne znam sta bih rekao , izmace nam ova austrija ,dobro je sto prvu igramo kuci , neprimiti gol i pobati dati dva kao sparti i na konju smo ako Bog da srece !!! napred ZVEZDO samo napred ZVEZDO

Tulsa Dum

pre 6 godina

Pingvin i celavi pony ce dobiti po tamburi od Partizana i Suma sumarum ce mu presuditi.Zvezda mora pametno u Beogradu i bez srljanja 1-0 dovoljan kapital za Rusiju.Ruski timovi su duduci naseg nivoa a mi smo motivisaniji od njih.Sve u svemu imamo veliku sansu da konacno gledamo dva kluba iz Beograda u evro kupu.

Stefan

pre 6 godina

Posle onakvog užasnog kraja sezone i gubljenja titule, potpuno rasturenog i havarisanog tima, niko se nije nadao ni da ćemo Irtiš da prođemo, zato se ne sekirajte ko god da bude. Očekivalo se da nekako izbacimo Irtiš i časno poginemo od Sparte, a mi prošli i Spartu i još sačuvali mrežu, što je odavno za nas naučna fantastika. Zato ispadanje u plej ofu nije trcgedija već je sam plasman u plej of premija, a sve preko tiga senzacija. Posle svega, oporaviti tim i ući u LE jednako je osvajanju iste.

Mad4Red

pre 6 godina

Krasnodar je stabilni ruski premijer ligaš sa odličnim strancima, ali to nije razlog za kukanje idemo na jednu dobru ekipu, u svakom slučaju bolje nego Zenit, Everton, Milan, Marsej itd... Samo jak pristup kao protiv Sparte i nemamo čega da se plašimo prvu igramo kući i to bi trebalo da iskoristimo da ih namučimo muški da idemo na pobedu sa jednim ili dva gola razlike bez primljenog gola kao protiv Sparte!!! Napred Zvezdo do grupe Lige Uefa!!!

Dragos

pre 6 godina

Sta je, tu je ................ ja sam navijao da nam padnu Austrija ili Briz ...........

Grobari imaju vece sanse za prolaz od nas, ali i to je prilicno neizvesno.
Od ex-yu klubova, sigurno prolazi jedino Dinamo.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ajmo Srbi u Evropu. Zvezdi želim Austriju a nama Domžale.
(djokara srbin grobar, 04. avgust 2017 13:05)


srbin je majstor za maler. i ti ko i neki veselnici sto su navijali da im se padne milan, "da se odmere"... zar je toliko tesko ne praviti planove pre zreba?

загор

pre 6 godina

краснодар није звучно име као милан, али заиста нисам сигуран да су у овом тренутку ишта слабији од милана. имају поставу пуну репрезентативаца русије, шведске, разних других земаља и уиграни су. вештачки је клуб без навијача, па играју без притиска. слично као лудогорец, само доста озбиљније. значи ове године нам је жреб једно 2х тежи него прошле, тако да полако...

BAKI

pre 6 godina

LAV se puni u Čelarevu,JELEN u Apatinu a PARTIZAN u Sehešfehervaru. A možda i neće ako ih bivši trener pusti,on najbolje zna kako Partizan igra-on je napravio ovaj tim.A Zvezdi neka je Bog u pomoći a možda i "brat" Putin jer ta ruska škola je stvarno nezgodna.I još je dobro što je relativno blizu u odnosu na Pavlodar,samo tu preko Crnog mora. Puno sreće i jednima i drugima,trebaće im...

split

pre 6 godina

Zvezda i moj Hajduk bez sreće ove godine taman kad im ekipe izgledaju posloženo i imaju igru. Prošlih godina se ispadalo od trećerazrednih ekipa jer su na klupama bile neznalice a na terenima amateri. Steta, ovim klubovima bi itekako dobro dosla financijska injekcija koju donosi Liga Europe, ovako opet prodaja glavnih igrača pa ispočetka...

remax

pre 6 godina

na zdrijebu u Nyonu kamera fokusira Zdravka koji se smije od uha do uha,ostale su dvije kuglice ..ili Fk Suduva ili Skenderbeg ..
(Zigzag, 04. avgust 2017 13:50)

Ali sigurno se nije smejao kao ja kad pročitam "ŽDRIJEB"! :D

Cxevu94

pre 6 godina

Nikolic ce nas izbaciti, zna da igra strpljivo, sa jakom odbranom. Protiv Djukiceve ofanzive. Gotovo je, vise sansi ima Zvezda po meni.

Volim zvezdu...

pre 6 godina

Pa dobro...Krasnodar.Isto smo mislili i da je Sparta nepremostiva prepreka... Nego,hocu nesto drugo da kazem...za trece kolo smo izvukli Spartu a toj istoj smo prodali Srdjana Plavsica i prosli dalje.
Sada smo za rivala dobili Krasnodar,a pre mesec dana istim smo prodali Mihaila Ristica...
Nista u zivotu nije slucajno...idemo dalje!!!

marerakarera

pre 6 godina

Ovo ni Hickok ne bi izrezirao, od svi ekipa samo nisam hteo Videoton.
Krasnodar ima Smolova i Zairzinja ali se mogu dobiti. Inace Hajduk prosao bas najgore, steta.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Mislim da ce CZ igrati prvu u Rusiji jer ne mogu istog dana Partizan i CZ da budu domacini. Partizan bez srece ove godine na zrebu. Nikolic doktor za ovakve utakmice, zna sve nase mane, odbrana suplja kao sir, tako da ni ove godine nema nista od LE.

Bilal

pre 6 godina

E izem ti ovakvu sreću! Gde baš Videoton? Kao prvo to nije atraktivan protivnik al' je veoma neugodan i opasan, kao drugo to je tim s kojim imamo neugodnu tradiciju i kao treće vodi ih čovek koji naše igrače poznaje u dušu. Jedino se nadam da će ih stručni štab i naši fudbaleri ovaj put shvatiti ozbiljno a ne prepotentno kao krajem novembra 1984 godine (0:5 u KUP-u UEFA 1984/85). Iskreno, više bih voleo da smo kojim slučajem dobili Krasnodar.

Rema

pre 6 godina

Pokušavam zamisliti blamažu koju će doživeti igrači i rukovodstvo CZV kada uporede svoj stadion sa onim novim koloseumom u Krasnodaru. Što se tiče fudbala videćemo, CZV i PAR imaju šansu ali Videoton ima Nikolića, Rusi imaju pare, srećno svima

nemke

pre 6 godina

Au. Zvezda je dobila bas nezgodnu ekipu. A za Partizan mislim da je favorit, pogotovo ako bude igrao kao protiv Oli.
(Zvezdas, 4. avgust 2017 13:19)

- Kada kazes protiv Oli-ja, mislis da primi 5 komada (na 2 utakmice)?
- I Sparta i Oli su bili u istom problemu, kasne pripreme, dosta novih igraca i dosta igraca koji su izostali iz prve postave! Ko zna kako bi prosli Zvezda i Partizan da su timovi bili u kompletnom stastavu i pod punom fizickom spremom! Videli smo koliko Rosicki znaci za igru Sparte... Nasa (posto navijam za Zvezdu) je sreca sto nije igrao u prvoj, a u drugoj dobio sansu kada je sve vec bilo gotovo! Nisu to u opste lose ekipe (Sparta i Olimpijakos) kako su izgledale na terenu!

- Puno srece nasim klubovima, neugodni protivnici! Samo hrabro!

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Jest Krasnodar favorit , bogatiji , ima moderniji stadion , skuplje igrače . . . Sve je to i Sparta bila . Ali - " ne bije boj svijetlo oružje već srce u junaka " ! Vjerujem u ovu ekipu a pre svega vjerujem Milojeviću . Samo hrabro momci , ipak smo mi veći klub , mi smo Zvezda !

Mrle

pre 6 godina

Sreca pa je Madjarska blizu nemamo mnogo da se cimamo. Ali celavi nas zna u prste napravice taktikubda se pusimo ipak ekipa po meri ako ne mozemo sa njima no ne zasluzujemo Evropu ali mislim da Partizan ima dobre sanse za prolaz. Dok sa druge strane komsinice bice sledeca sezona iskreno zao mi je Zvezde nije mogla teze. Gore cak nego Milan on bi makar lavor napunio a ovi samo mrezu Borjana.

djokara srbin grobar

pre 6 godina

Šta smo se Videotona uplašili 2drveta u špicu jedan francuz i 8 madjara. Gazimo ih kao plitak potok najzuvcnije ime im je ćelavi. Ako nam zakljucaju JNA svi u Sekešfehervar!

Stari Taja

pre 6 godina

Iskreno , ne verujem u prolaz nasih klubova.Znam , nije to onaj Videoton koji je pre puno godina napunio Partizan, Krasnodar, nepoznanica, ali protivnici iz tih krajeva nam vise ne odgovaraju.Sportski je nadati se .

Realno

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim da se svadjate ko ce ispasti. Valjda treba obe ekipe da prodju dalje. Protivnici su po mjeri. Ali i jedan i drugi su jaci od nasih klubova. Ja se nadam napokon dvije srpske ekipe u evropi. Ziveo Partizan i Majka SRBIJA...

Meraklija

pre 6 godina

Dinamo Kiev i Austija bi mozda bili laksi protivnik, ali sta je tu je...Sto se tiče grobara, mislim da prolaze. Jedina otezavajuca okolnost kod njihovog zreba je njihov bivsi trener, jer ih poznaje. Ali, Videoton stvarno nije neko koga bi sampion Srbije trebao da se plasi.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Krasnodar je negde 3 puta skuplji tim od Olimpijakosa , prosečna vrednost jednog igrača 3 miliona a kod Olympiakosa 1.5 miliona ... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 4. avgust 2017 13:27) 

Ne lupetaj Krasnodar vredi 82m eura,Olimpijakos 79m eura tako da su tu negde.Tri puta???Nemas ti Nolane pojma
(Luke Babbitt gravedigger, 04. avgust 2017 13:39)

Olympiakos u rosteru ima 40 igrača a Krasnodar 27 . Prosečna vrednost igrača Krasnodara je preko 3 miliona eura a vrednost igrača Olympiakosa nešto preko 1.5 pa ti sad vidi ko tu lupeta ...

veliki strumf

pre 6 godina

Mogao sam da se zakunem da ce Partizan na Videoton! To sam jos sinoc pisao kad nisu ni skracene grupe potencijalnih rivala. A Zvezda posle Plavsica ide na Ristica... Ima nesto u tom zrebu, nesto cudno...

cercil

pre 6 godina

Hit su ovi partizanovci,svega mi!
Vec su poceli da skarlicu i kukaju na zreb. Realno Krasnodarom je mnogo ozbiljnija ekipa od vaseg protivnika i imate ozbiljne sanse da prodjete,ali mentalitet vas se izgleda ne menja...

nosferatu

pre 6 godina

Vidim ove strucnjake koji viču auu Krasnodar, ispada Zvezda, tesko protiv krasnodara...a nisu odgledali dve utakmice ove prosecne ruske ekipe, sa akcentom na rec ruske.

Coldplayer

pre 6 godina

@analiticar amater
Ali su izgubili od prvaka 2-0.Nije to smak sveta.Neki Osijek izbacuje psv a mi se tresemo od krasnodara.Lopta je okrugla.

poznavalac

pre 6 godina

Najtezi moguci protivnik je Krasnodar! Bas nemamo srece! Video je tim koji svakako moze da se prodje,ali Marko sigurno dobro poznaje ekipu koju je trenirao! Srecno!

janko

pre 6 godina

Kukate zbog Videotona, a njima igraju Lazović i Šćepović, koji ne da nemaju mesta u ekipi Partizana, već ni na tribinama (istukao bi ih neko).

veliki strumf

pre 6 godina

Mogao sam da se zakunem da ce biti Videoton! To sam napisao i sinoc, kada nisu bile skracene grupe. Marko Nikolic koji je prakticno oformio tim i poznaje ga kao svoj dzep, Scepovic, Lazovic. A mi posle Plavsica igramo protiv Ristica... I.a nesto cudno u ovom zrebu... Ipak, sanse su realne iako sam najmanje zeleo Ruse.

NR

pre 6 godina

Slucajnost da smo dobili Videoton. Brate koliko laksih protivnika i izvucemo Madjare. Zvezdi neka je Bog u pomoci. Krasnodar je ozbiljna ekipa.

Big pizza

pre 6 godina

Steta sto igramo protiv Marka,jos ako nam zakljucaju jna,bice mnogo tesko!mislim da smo bolji..ali...sto se czv tice nasi klubovi nikad nisu dobro prolazili protiv ruskih,sve je moguce.bilo bi lepo da imamo 2 tima u LE.

Igor

pre 6 godina

Po Partizan najteži protivnik, ne zbog igračkog kadra (koji je inače solidan), već zbog Nikolića koji zna sve mane i vrline igrača Partizana.
Zvezda i nije loše prošla s obzirom koga je mogla da dobije, ali Rusi su tvrda ekipa, biće veliko iznenađenje ako prođu. Sa srećom od Grobara

ono

pre 6 godina

ovde ce verovatno doci do promene domacinstva u jednom od ova dva dvomeca. ne mogu istog dana da igraju I partizan I zvezda u beogradu. a I male su sanse da stave da jedni igraju u sredu, a drugi u cetvrtak

Samo čovek

pre 6 godina

Videoton, znao sam, e sreco, samo jedan tim necu zbog Nikolica da eventualno i jedni i drugi prodjemo i eto, mi smo prokleti sa zrebom, ja sam to davno skontao.

analiticar_amater

pre 6 godina

Krasnodar prosle sezone izbacio Fenerbahce nokaut fazi Lige Evrope. Ovu sezonu startovali sa 4 vezane pobede (dve u Evropi dve u Rusiji). Nema Zvezda ovde sta da trazi, ali sve jedno momke treba podrzati da se pokazu u sto boljem svetlu. I ovako su prevazisli sva ocekivanja. Nismo uopste imali srece sa zrebom, Krasnodar je bio jedan od najtezih protivnika koje smo mogli da izvucemo.

Giocatore

pre 6 godina

ako je Videoton tezak protivnik onda je Krasnodar Barselona, Zvezda je mogla i bolje da prodje, a mi smo realno bolji od svih koji su mogli da nam dodju...da strepimo od ekipe u kojoj su Lazovic i Scepovic i neki Francuz i ostali Madjari, pa bilo bi glupo

Nikola MM

pre 6 godina

Uf... Nikad nismo sa Rusima dobro prolazili...

P.S. Ako vam nije jasno protiv koje ekipe igramo, guglajte novi stadion Krasnodara... Semafor oko celog stadiona... nesto jedinstveno!

Povidon

pre 6 godina

Krasnodar je najgori moguci rival posle Milana. Nama Rusi nikako ne odgovaraju. Mislim da smo samo jednom uspeli da izbacimo neki njihov klub (Rotor) i da smo gomilu puta ispali i mi i Partizan. Partizan ima dobre sanse ali problem moze da bude Marko Nikolic koji ih odlicno poznaje a zna da postavi taktiku.

SayonaraSucker

pre 6 godina

Partizan je realno dobio mnogo lakseg protivnika.U kojem su dva bivsa igraca Partizana i trener.Plus je Madjarska u komsiluku.Jedino sto se ocekuje kazna UEFA i prazne tribine.S druge strane Krasnodar i Zvezda totalno druga prica.Rusi mnogo kvalitetniji i opasniji protivnik.U poredjenju sa Spartom ovi igraju fudbal kao Nemci od prvog do 90.
Zvezdine sanse minimalne ali postoje.

Džoni

pre 6 godina

Auh, neće biti lako ni jednima ni drugima. Nikoliću skauting Partizana ne treba i može da postavi taktički savršeno svoju ekipu u čemu je odličan i inače, dok ovi Zvezdini nisu ni malo naivni. Nikada nam nisu ležale te Ruske ekipe, ali šta da se radi, moglo je bolje ali moglo je i gore. Treba i jedni i drugi da odigraju tako da daju sve od sebe pa ako bude dovoljno, super, a ako ne opet dobro, jer znaš da si dao maksimum.

unsigned

pre 6 godina

Sa ruskom ekipom Zvezda moze da igra egal utakmicu. Imaju te nezgodne juznoamerikance. Krasnodar igra napadacki fudbal. Zvezda je pokazala odredjene kvalitete protiv ekipe slicnog kalibra kao sto je Sparta i svakako moze da ih izbaci.Partizan je dobro prosao, ne treba da se zale, ocekivalo se da budu nepovlasceni. Madjari imaju dobrog trenera za svoje uslove. Generalno igracki kadar na nivou Vojvodine. Mislim da zreb nije tako los po oba kluba. Protivnici nisu iz najjacih liga, a bilo bi dosta teze da je Zvezda izvukla Marsej ili Milan.

Marko

pre 6 godina

nije mi jasno, kako dinamo ima ovolike srece na zrebu KONSTANTNO?
(dostojevski, 04. avgust 2017 13:43)

Jer je nositelj sinko, to se desi kada par puta dospiješ u ligu šampiona.

onako

pre 6 godina

Ne volim kada naši klubovi igraju protiv "istočnjaka " . Partizan ima malo veće šanse i mogao je i bolje da prođe na žrebu, dok Zvezda ima ozbiljnu ekipu a mogla je i gore da prođe. To bi trebalo Zvezdi da bude podstrek , samo hrabro .

Dzoni

pre 6 godina

Krasnodar je 3 puta skuplji, ozbiljan ruski tim, odmah iza Zenita i CSKA, realno veliki su favoriti.
Ali i Sparta je bila 3 puta skuplja od nas...
Najgore sto oni zadrzavaju najbolje igrace i to je njihova velika prednost, zadrze okosnicu i pojcaju gde skripi, imaju velike pare i da je Rusija atraktivnija zemlja za dovodjenje igraca, Ruska liga bi bila mnogo jaka, ali kad npr Valenisija ponudi iste pare igracu kao neki ruski tim, naravno da ce igrac da ode u Spaniju

Danilovgrad

pre 6 godina

Pa dobro, mogli smo i puno gore proc, Milan, Zenit itd ... Dobro ispade na kraju ... A povlasceni Partizani zakacili ekipu koja je izbacila Bordo u proslom kolu, a trener im Nikolic ... Tu mi nista ne djeluje `povlasceno`, Videoton mozda nije `zvucno ime`, ali su itekako jaka ekipa...

kris

pre 6 godina

Jedino gore je bio Milan.Rusi nama ne pašu i nikad neće.Partizan takođe dobio najtežeg mogučeg protivnika,ako ni zbog čega,ono zbog Nikolića.

BODIBOND

pre 6 godina

Slucajnost da smo dobili Videoton. Brate koliko laksih protivnika i izvucemo Madjare. Zvezdi neka je Bog u pomoci. Krasnodar je ozbiljna ekipa.
(NR, 04. avgust 2017 13:23)

Ahahahahahaha ... Zvezde se svi plase ne lupaj .

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Krasnodar je negde 3 puta skuplji tim od Olimpijakosa , prosečna vrednost jednog igrača 3 miliona a kod Olympiakosa 1.5 miliona ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 4. avgust 2017 13:27)

Ne lupetaj Krasnodar vredi 82m eura,Olimpijakos 79m eura tako da su tu negde.Tri puta???Nemas ti Nolane pojma

Coldplayer

pre 6 godina

Ne kukajte.Moglo je i gore.Idemo jako kao do sada i sta nam Bog da.Uz malo srece mozemo da prodjemo.Domaci teren nemaju jak sto je dobro za nas,a ako u prvoj ostvarimo pobedu bez primljenog gola sve je moguce.

Blue Moon 425

pre 6 godina

Baš će biti zanimljivo, Djukić sa taktikom svi u napad, a Nikolić samo da ne primimo gol. Puna stadion da dočekamo Danka, jednog i drugog Marka kako dolikuje.

m

pre 6 godina

@Narode, probudite se iz kome vec jednom. Dokle cete da se zamajavate Zvezdom i Partizanom dok crkavate od gladi?

Majstore, vodi ti racuna o svom stomaku i svojim obavezama.

Napred Zvezdo

pre 6 godina

Uhh tezak zreb ali nema predaje.Krasnodar jako ozbiljna ekipa,bice bas tesko.Nasa prednost je Marakana koja mora da bude bucna kao nikada do sada.Nema predaje,napred Zvezdo !

SaleKg

pre 6 godina

Na danasnji dan pre godinu dana Marko Nikolic je preuzeo Partitan, digao ga iz pepela i osvojio duplu krunu. Uprava mu se oduzila tako sto je sabotirala njegov plan pojacanja, prakticno ga oterala iz kluba, a prodajom stuba odbrane Milenkovica, najboljeg igraca Leonarda, i najperspektivnijih Mihajlovica i Vlahovica, prakticno ugasila klub. Sudbina ga vraca u Beograd da rasturi njegovog mlakog naslednika Djukica i pokaze kakvu gresku smo napravili jer smo dozvolili da najbolji srpski trener ode. Srecno Marko, pozdrav od Grobara, uprava napolje!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Krasnodar je negde 3 puta skuplji tim od Olimpijakosa , prosečna vrednost jednog igrača 3 miliona a kod Olympiakosa 1.5 miliona ...

marsovac

pre 6 godina

za trece kolo smo izvukli Spartu a toj istoj smo prodali Srdjana Plavsica i prosli dalje. 
Sada smo za rivala dobili Krasnodar,a pre mesec dana istim smo prodali Mihaila Ristica... 
Nista u zivotu nije slucajno...idemo dalje!!!
(Volim zvezdu..., 04. avgust 2017 13:16)

Ili slučajnost ili pokazatelj koliko igrača izvezemo preko...u zadnje vreme baš dooosta.
Nadamo se pobedi.

Srećno zvezdo, srećno partizan.
Ostanite pozitivni i sve je moguće.

Mare

pre 6 godina

Konacno doslo vreme da i cigani i mi grobari pricamo o fudbalu, o tome da li cemo zajedno igrati evropu, to se cekalo! Zvezda igra prvu kuci sto je velika prednost, sto se nas tice, ko je gledao Videoton juce protiv Bordoa, mogao je da vidi da nisu apsolutno nista posebno, nikad slabiji Bordo, nije bilo pet suteva na mecu! Idemo zajedno, jedini problem sto ce Uefa morati da menja domacinsto Zvezdi ili nama zbog mogucih incidenata...

com

pre 6 godina

Odlicno,sa Krasnodarom moze da se igra,vestacki klub bez navijaca,za razliku od Kubanja iz istog grada.Prosecan ruski tim,favoriti su,ali nismo bez sansi,bolje nego Milan.Bez straha,odvazno,skoncentrisano.
P.S.Sada ce da krene uopbicajeno kukanje kao pred Spartu,kako nemamo sanse,sve je propalo...srpska posla-"posipanje pepelom","tudja trava uvek zelenija".

zex

pre 6 godina

Tezak zreb svakako ali pogledajmo to sa druge strane,zasto da se plasimo Krasondora?Neka razmisljaju oni malo o Zvezdi jer Zvezda je veci klub od njih i upravo su izbacili jednog nosioca koji ima 48000bodova brz primnjeng gola.Nesto neverujem da su Rusi odusevljeni.Znaci Zvezda mora da ih pojede na punoj Marakani ofanzivno i jako pa i ako izgubimo sve je oprosteno.Imamo tim koji moze da im nanese stetu i to veliku nemamo razloga da se plasimo nemamo sta da izgubimo sto se Partizana tice Videoton je nagazna mina, Partizan nosen dobrom igrom protiv Olimpiakosa koji je bio vise nego ocajan pokusace da pobedi ekipu koja je izbacila jedan Bordo.Nece biti to bas tako lako.Adut Partizana je trener Nikolic a i Scepovic i Lazovic jer pitanje je hoce li dati sve od sebe na tom mecu i zbog toga Partizan ima vece sanse od Zvezde a Zvezda je totalna nepoznanica tim sa ogromnim potencijalom sposoban da pobedi velikane i izgubi od autsajdera kao i Partizan.Kada se stabilizuju psihicki mozda i naprave nesto.Uzdam se u strance jer oni nemaju kompekse i nemaju pritisak moranja.Iskreno voleo bih da zajedno prodjemo u Le a uporedjivati Videoton i Vojvodinu je smesno.

Dejan

pre 6 godina

Po komentarima ispade ko da je Krasnodar Real ili Barca.Ma nije bre ljudi Krasnodar toliko jak kao sto se mozda cini.Nismo mi losi,uz odlicne partije u obe utakmice imamo sanse.Ja apsolutno verujem da imamo sanse i necu biti iznenadjen ako prodjemo u ligu evrope.Partizan je po meni dobio najgoreg sto je mogao,pogotovo jer Nikolic zna ove igrace i njihove mogucnosti.

Coldplayer

pre 6 godina

@mrle
Kada su dve ekipe iz istog grada klub sa vecim koeficijentom igra drugu kao domacin.Pravilo nije od juce i ne pratis fudbal od ovog leta pa da ne znas.

KRASTAVAC

pre 6 godina

Zašto je Krasnodar opasan?! 
Ko su, bre, uopšte oni?! 
Dajte baš njih da vidimo šta znaju! 
(Otkud tetka zna Jovića?!, 04. avgust 2017 11:37) 

Tako je, bre!
(Otkud tetka zna Jovića?!, 04. avgust 2017 13:20)

Koji si ti meni kralj!

Bugi

pre 6 godina

Moglo je bolje a moglo je i gore po Zvezdu.Recimo da bi manje sanse imali protiv Milana i Dinama, a vece protiv Briza i Austrije.Znaci Krasnodar je neka sredina.Sad cemo da vidimo od kakvog smo materijala

mrle

pre 6 godina

Ako ostane ovako da i Zvezda i Partizan prvu igraju kući, biće to prava ludnica i noćna mora za sve koji će to organizovati, ali znajući uefu moguće je da neko promeni domaćinstva ili da se jedan meč igra u sredu, imali smo i u trećoj rundi dva meča koja su igrana u sredu.

sta ces

pre 6 godina

Realno Marko zna Partizan ali i Partizan zna Marka. Zvezda mogla mnogo bolje da prodje ali ne daj te se mogu i Rusi da padnu niko nije nepobediv.

Kale

pre 6 godina

Ako naši treba da se plaše ekipa gde su među boljim igračima ovi je..vetri Šćepović i Ristić, onda bolje da ne igramo. Pomislite onda kakvi su im ostali igrači kad su ova dvojica za koje provereno znamo da su osrednji standardni prvotimci? Prolaze i Zvezda i Partizan, samo da budu ozbiljni.

Djomlica furkica

pre 6 godina

O ljudi, bez potcenjivanja svih ucesnika, Krasnodar nije kao ranijih godina, cim im igra Ristic onda je i jasno. Sto se tice Partizana ako je doziveo da se plasi Madjara i Videotona, onda bolje i da ne prolazi dalje. Razumem da Madjari ulazu dosta para, i imaju sasvim solidnu ekipicu, medjutim po mom nekom misljenju imaju samo dobrog trenera, uz par dobrih igraca, poput Lazovica, koji ruku na srce nije vise ni mlad ni poletan. Zato ako Partizan ove ne moze da prodje, onda neka se ugase bolje. Ocekujem tamo 1-1, u BG 3-1. Sto se tice Zvezde na Rajku 2-1, tamo 1-1.

Pera Detlic

pre 6 godina

Pre mnoooogo godina...
Qeens park rangers-Partizan 6:2
Partizan-Qeens park rangers 4:0
Videoton-Partizan 5:0
Partizan -Videoton 3:0

Predrag

pre 6 godina

Po sajtu Transfermarkt ukupna vrednost tima Krasnodara je 82,40 miliona EUR. Po istom sajtu ukupna vrednost tima Videotona je 12,65 miliona EUR. Želim sreću i Zvezdi i Partizanu.

Corleone

pre 6 godina

Samo protiv Milana skoro da ne bi smo imali sanse, sa svima ostalima mozemo da se kidamo. I treba ovako - ako kanis pobjediti ne smijes izgubiti, sto bi rekao Alan Ford. Dobra je Zvezda, mislim da imamo bar 50% sansi. Imaju samopouzdanja, igraju lepo na oko, napadacki, Kanga prepun samopouzdanja, a sta tek reci za Boacija. Taj bez 7 milki na danasnje cene, nece otici iz Zvezde. Krasnodar dobar tim, gledam ih redovno na SK u ruskoj ligi, ali imaju jednu caku - Zhoazinjo im je sve - i mozak i glavni motor i najopasniji igrac. Njega zatvoris i oni ne znaju gde se nalaze. Tako ih je Spartak otresao pre par dana kuci. Samo hrabro i deri, da bude bar 2-0 u prvoj na nasoj Mari, a posle cemo lako.

@somi

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da kukate zbog Videotona pa ako se njih plasimo sto igramo uopste neka im predaju sluzbeno onda,Marko poznaje tim ali ne igra on nego njegovi igraci koji nemaju individualni kvalitet a imaju i scepovica i lazovica koji nisu na nekom nivou..zato samo hrabro i razbijamo ove

Nebojsa

pre 6 godina

Dobro smo prosli moglo je i gore na primer Milan a moglo je bolje Briz .
Sa Rusima mozemo da igramo nismo aucajderi jesu oni blagi favoriti ali nismo bez sanse .Pa bili smo prezaljeni i od Praske Sparte pa smo ih izbacili .
Napred Crveno - beli ....

borko

pre 6 godina

Prema komentarima jos pre zreba i Partizan i Zvezda su izvukli najteze moguce protivnike. Da li je zaista tako. Prema koeficijentu i vrednosti igraca su neka sredina, a prema atraktivnosti cak i daleko ispod toga. Ovo poslednje me ustvari jedino i plasi jer bolje je igrati protiv vecih imena od kojih je jedino to i ostalo. Zato su u proslom kolu i Partizan i Zvezda imali neverovatnu srecu, za razliku od ovog sad.

xxx

pre 6 godina

Kakav smo mi narod, samo kukamo ko babe. Pa sa takvim stavom ni ne mozes da pobedis. Cuj, Krasnodar, pa sta!? Da ne bi bilo mozda bolje da je dosao Milan, Bilbao, Everton, Napoli, Nica ...? Ko god da nam je dosao vi bi kukali ko babe. Pa 10 godina nista nismo uradili i sad bi svi da lagano udjemo u LE, e pa ne moze, moras da izbacis nekoliko favorita da bi ocekivao malo laksi prolaz sledece godine .... kao Dinamo, na primer ....

Stefan

pre 6 godina

Posle onakvog užasnog kraja sezone i gubljenja titule, potpuno rasturenog i havarisanog tima, niko se nije nadao ni da ćemo Irtiš da prođemo, zato se ne sekirajte ko god da bude. Očekivalo se da nekako izbacimo Irtiš i časno poginemo od Sparte, a mi prošli i Spartu i još sačuvali mrežu, što je odavno za nas naučna fantastika. Zato ispadanje u plej ofu nije trcgedija već je sam plasman u plej of premija, a sve preko tiga senzacija. Posle svega, oporaviti tim i ući u LE jednako je osvajanju iste.

Ratko

pre 6 godina

Prema podacima sajta ‚Transfermarkt‘, vrednost ekipe Krasnodara je 82,4 miliona evra, skoro četiri puta više od beogradskog velikana.
Prva zvezda ekipe je svakako Fedor Smolov, 21-godišnji napadač koji je i prvi špic reprezentacije Rusije.
Vlasnik kluba je Sergej Galicki, čije bogatsvo se procenjuje na 6,6 milijardi evra, pa je jasno na koga su se crveno-beli namerili.
Trener im je Igor Šalimov, nekadašnji reprezentativas SSSR i Rusije, koji najčešće igra u formaciji 4-3-3.
Krasnodar je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope izbacio danski Ligbi pobedama od 2:1 i 3:1, a u četvrtak je u danskoj zablistao Urugvajac Maurisio Pereira koji je postigao dva gola.
U ekipi su i tri Brazilca, od kojih je najpoznatiji štoper Naldo, a tu su i Žoaozinjo i Vanderson koji igraju na krilima.
Motor tima na sredini terena je Čarls Kabore, a uz Nalda odbranu drže Šveđanin Andreas Grankvist koji je i kapiten, odnosno sjajni golman Stanislav Kritsjuk koji je trenutno povređen.
U svakom slučaju, Zvezda je dobila najtežeg mogućeg protivnika čije ime nije atraktivno, a koji u svojim redovima ima sjajne igrače.
U poslednje tri evropske sezone Krasnodar je igrao grupnu fazu Lige Evrope, a u protekle dve sezone prošao je i u nokaut fazu.
Pre dve godine je ispao od praške Sparte, a prošle sezone je izbacio Fenerbahče u 1/16 finala pre nego što je zaustavljen od strane Selte.
Krasnodar igra na stadionu koji prima 34,000 ljudi, a izgrađen je prošle godine.

Danilovgrad

pre 6 godina

Pa dobro, mogli smo i puno gore proc, Milan, Zenit itd ... Dobro ispade na kraju ... A povlasceni Partizani zakacili ekipu koja je izbacila Bordo u proslom kolu, a trener im Nikolic ... Tu mi nista ne djeluje `povlasceno`, Videoton mozda nije `zvucno ime`, ali su itekako jaka ekipa...

veliki strumf

pre 6 godina

Mogao sam da se zakunem da ce Partizan na Videoton! To sam jos sinoc pisao kad nisu ni skracene grupe potencijalnih rivala. A Zvezda posle Plavsica ide na Ristica... Ima nesto u tom zrebu, nesto cudno...

Simic

pre 6 godina

Krasnodar ima samo jednog klasicnog napadaca. To je Smolov, koji je ujedno i njihov najskuplji igrac. Trenutno je povredjen. Nije prosao pripreme i tesko da ce zaigrati protiv nas. Od pocetka sezone u spicu igra Claessen, kome je to prinudna pozicija. U pitanju je ofanzivni srednjak. Prvi golman je takodje duze van stroja i nece biti u sastavu protiv nas. Po mom misljenju najopasniji igraci su Wanderson i Pereyra. Veoma brzi igraci sa izuzetnom tehnikom. Na njih treba obratiti paznju. Tu je takodje i zadnji vezni Kabore. Sposoban da kvari igru protivnika, a nekada i veoma grub. Nadam se da ce Kanga u duelima izaci kao pobednik. Srecno i Zvezdi i Partizanu!

Mito

pre 6 godina

Navijač sam CZ ali sam uživao kako u igri CZ tako i u hrabroj igri P u Grčkoj. Napokon naša dva najveća kluba vode treneri koji imaju hrabrosti da igraju napadački i ekipe im daju golove u gostima. Jedino što mi smeta je slaba realizacija šansi i jednog i drugog kluba i povremena promaja u odbrani. Za realizaciju ovih nedostataka potrebno je poseban segment posvetiti davanju golova, kako kroz trening šuta, tako i kroz analize utakmica gde će igraći u šansi sagledati sve mogućnosti za realizaciju propuštene šanse. Za igru u odbrani najpotrebnija je koncentracija i smirenost i zato i na tom elementu treba posebno raditi. Taj nedostatak CZ je prevlada odbranama golmana i srećom, a P je platio igrama u nižem stepenu takmićenja. Na kraju divim se rukovodstvu FSS i selektorima, koji su golmana CZ prepustili reprezentaciji Kanade, a koji je mogao za duže godina da bude naš broj 1. S poštovanjem

+++

pre 6 godina

Krasnodar samo 1 poraz u zadnjih 14 utakmica (od Spartaka), Videoton samo 1 poraz u zadnjih 11 utakmica (od Bordoa u gostima)
(Milojko Pantic, 4. avgust 2017 14:12)

Partizan - samo jedan poraz u zadnjih 40 utakmica..od Olimpijakosa

Dragan Lukic

pre 6 godina

Navijac sam Partizana, ali u mom srcu ima mesta i za Zvezdu. Partizan ce da prodje uz veliku borbu i malo srece. Pamet u glavu a ne da se prave glupe greske kao protiv Olimpijakosa, bez straha, srce i mozak moraju biti jedno, oci moraju da budu sirom otvorene a noge brze od vetra, bez price sa sudijom, bez komentara i gestikulacije, pojacati odbranu i vezni red, proci cemo samo bez primljenog gola kod kuce, jer madjari ce da izginu na terenu.

Zveda da se ne plasi, ne igra semafor za Ruse ni taj ambijent, jesu oni nezgodacija, tvrda i jaka ekipa, vise iskustva, velike su pare tu, jeste tesko, moglo je lakse, ali Zvezda ima hemiju, ima ime, ima fantasticnu publiku, cenim srcane i bezobrazne Delije, mogu da vrede za dva igraca. A Zvezda ume da zabije gol, pa i dva u gostima.

Iskreno, u meni je nekakva neskrivena nada, i jaca je od svake zebnje.

Srecno! Verujem u Vas crno beli i crveno beli. To oseca cela Srbija!

split

pre 6 godina

Zvezda i moj Hajduk bez sreće ove godine taman kad im ekipe izgledaju posloženo i imaju igru. Prošlih godina se ispadalo od trećerazrednih ekipa jer su na klupama bile neznalice a na terenima amateri. Steta, ovim klubovima bi itekako dobro dosla financijska injekcija koju donosi Liga Europe, ovako opet prodaja glavnih igrača pa ispočetka...

Патас

pre 6 godina

Добро је,није лош жријеб. Партизан има реалну шансу да прође Видеотон ако одиграмо на нивоу. Није то нека прејака екипа и не треба се плашити,него играти своју игру. Звезда је добила мало тежег противника који је добро организован,имају паре,добре услове итд. али ако буду играли храбро као против Спарте имају шансу. Не треба се бојати противника него показати зубе,играти "безобразно" без респекта па шта буде. Срећно Партизану али и Звезди. У оваквој ситуацији било би сјајно да оба клуба изборе наступ у групној фази.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ukoliko ne prodju ove rivale, jednostavno, i ne zasluzuju LE. Mislim da Zvezda ima tezi posao, pre svega sto sa ruskim timovima imamo katastrofalan bilans.
(del boj, 04. avgust 2017 13:21)

Druže, Krasnodar je ozbiljna ekipa za onaj Ren i Bordo što smo susretali, ljudi imaju 4 vezane pobede, prošle sezone izbacili Fenerbahče u nokaut fazi, plus nisu doveli 10 novih igrača ko Sparta, ovo je praktično nerealna prilika da prođemo

kris

pre 6 godina

Jedino gore je bio Milan.Rusi nama ne pašu i nikad neće.Partizan takođe dobio najtežeg mogučeg protivnika,ako ni zbog čega,ono zbog Nikolića.

Rus

pre 6 godina

Na stadionu Krasnodara sam bio i video televizor, tz led media oko celog stadiona. Fascinantno izgleda ,skoro pa nestvarno. Stadion je nov i prelep. Zamislite kad oni dodju u zvezdinu rupu jadnu , bednu i zapustenu sa oranicom od travnatog terena.
Ljudi gde mi zivimo? Ja mislim da je u Srbiji vreme stalo jos 80 god.

marerakarera

pre 6 godina

Ovo ni Hickok ne bi izrezirao, od svi ekipa samo nisam hteo Videoton.
Krasnodar ima Smolova i Zairzinja ali se mogu dobiti. Inace Hajduk prosao bas najgore, steta.

Otkud tetka zna Jovića?!

pre 6 godina

Zašto je Krasnodar opasan?!
Ko su, bre, uopšte oni?!
Dajte baš njih da vidimo šta znaju!
(Otkud tetka zna Jovića?!, 04. avgust 2017 11:37)

Tako je, bre!

Dno

pre 6 godina

Pogledajte zaista na YouTube kako izgleda novi stadion Krasnodara, pa ćete videti gde mi živimo (u kamenom dobu)...
(Nikola, 4. avgust 2017 13:55) # Link komentara
Preporučujem (+5)Ne preporučujem (-1)

A kod nas radna akcija,cupanja korova i farbanja ograde ...o prilazu istoku stadiona da ne pricamo

Che

pre 6 godina

ja ne mogu da verujem da se neko plasi Videotona!Pa,onda prijatelju nemoj ni da igras! Videoton bi bio najslabiji protivnik u svakoj grupi EL.. Sta zaista hoces? Sto se tice Zvezde,tacno je da slabo igraju protiv Rusa,ali ipak to nisu Spartak, CSKA , Lokomotiva ili Zenit... Skupi hrabrost i izbaci ih ...Ruska reprezentacija je ocaj ,ne verujem da mogu stranci do te merae da unaprede Krasnodar.. SRECNO SVIMA!
(musa dembele, 4. avgust 2017 14:00)

Bravo. Gledao sam juce Videoton. Nista oni ne igraju. Gol su dali posle kornera, a ovako nisu zglavnu akciju napravili. Ako njih treba da se plasimo onda stvaro...Jedino sto Nikolic zna nase igrace u dusu. To im je jedina prednost u odnosu na Partizan. Sve ostalo je na Partizanovoj strani. Krasnodar je takodje ekipa koja moze da se prodje. Samo treba hrabro igrati.

Djomlica furkica

pre 6 godina

O ljudi, bez potcenjivanja svih ucesnika, Krasnodar nije kao ranijih godina, cim im igra Ristic onda je i jasno. Sto se tice Partizana ako je doziveo da se plasi Madjara i Videotona, onda bolje i da ne prolazi dalje. Razumem da Madjari ulazu dosta para, i imaju sasvim solidnu ekipicu, medjutim po mom nekom misljenju imaju samo dobrog trenera, uz par dobrih igraca, poput Lazovica, koji ruku na srce nije vise ni mlad ni poletan. Zato ako Partizan ove ne moze da prodje, onda neka se ugase bolje. Ocekujem tamo 1-1, u BG 3-1. Sto se tice Zvezde na Rajku 2-1, tamo 1-1.

boby

pre 6 godina

Kad se Manester zalio na los teren u Krasnodaru, Rusi se naljute i naprave nov za godinu dana.
(Karaburac, 04. avgust 2017 14:29)

Žalili su se na teren Rostova.

veliki strumf

pre 6 godina

Mogao sam da se zakunem da ce biti Videoton! To sam napisao i sinoc, kada nisu bile skracene grupe. Marko Nikolic koji je prakticno oformio tim i poznaje ga kao svoj dzep, Scepovic, Lazovic. A mi posle Plavsica igramo protiv Ristica... I.a nesto cudno u ovom zrebu... Ipak, sanse su realne iako sam najmanje zeleo Ruse.

del boj

pre 6 godina

Ukoliko ne prodju ove rivale, jednostavno, i ne zasluzuju LE. Mislim da Zvezda ima tezi posao, pre svega sto sa ruskim timovima imamo katastrofalan bilans.

Car Dusan

pre 6 godina

Ovde neko pomenu utakmicu sa Realom - 4:2. Mart mjesec ( početak) , bilo nas je preko 100000 na stadionu - hladno,smrzavanje. Jedna od najboljih naših utakmica u istoriji.Boško Djurovski odigrao maestralno, kao profesor, Piksija proglasise za igrača utakmice... A,sad se plašimo kluba koji postoji nepunih 9(!)godina!

Volim zvezdu...

pre 6 godina

Pa dobro...Krasnodar.Isto smo mislili i da je Sparta nepremostiva prepreka... Nego,hocu nesto drugo da kazem...za trece kolo smo izvukli Spartu a toj istoj smo prodali Srdjana Plavsica i prosli dalje.
Sada smo za rivala dobili Krasnodar,a pre mesec dana istim smo prodali Mihaila Ristica...
Nista u zivotu nije slucajno...idemo dalje!!!

Petar

pre 6 godina

Krasnodar je prošao skupinu LE prošle godine (doduše sa samo 7 osvojenih bodova) i izbacio Fenerbahče u 16/finalu da bi onda u osmini finala ispao od Celte iz Viga, budućeg finalista. Volio bi da Zvezda prođe ali treba igrati jako dobro i vrlo pažljivo u odbrani.

beogradski

pre 6 godina

sto se mene tice, kad je zvezda u pitanju, cilj je ostvaren....od prvog kola do play offa, osam evropskih tekmi, nije malo....koeficijent se podigao za malkice, i tako par godina, pa da lepo krecemo od 3. kola kao nosicoci, bilo u LS, bilo u LE....bice tesko izbaciti ove, em su rusi, sto nam nikad nije lezalo, em su puni ko brodovi....

Marko

pre 6 godina

nije mi jasno, kako dinamo ima ovolike srece na zrebu KONSTANTNO?
(dostojevski, 04. avgust 2017 13:43)

Jer je nositelj sinko, to se desi kada par puta dospiješ u ligu šampiona.

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Zvezdine su sanse 20%, Partizanove 60%. Ljudi komentarisu a ne poznaju Krasnodar, strasna ekipa, ko je gledao video je da ne znas sa koje strane biju. Bas nas zreb ubio, od njih sam se samo Atletik Bilbaoa vise plasio.

onako

pre 6 godina

Ne volim kada naši klubovi igraju protiv "istočnjaka " . Partizan ima malo veće šanse i mogao je i bolje da prođe na žrebu, dok Zvezda ima ozbiljnu ekipu a mogla je i gore da prođe. To bi trebalo Zvezdi da bude podstrek , samo hrabro .

Giocatore

pre 6 godina

ako je Videoton tezak protivnik onda je Krasnodar Barselona, Zvezda je mogla i bolje da prodje, a mi smo realno bolji od svih koji su mogli da nam dodju...da strepimo od ekipe u kojoj su Lazovic i Scepovic i neki Francuz i ostali Madjari, pa bilo bi glupo

milos.k

pre 6 godina

Da nije jadno bilo bi tužno.Pre tačno 30 godina, Zvezda je, na Marakani, sa rezultatom 4:2 tukla veliki Real, sa sve Hugo Sančezom, u Kupu evropskih šampiona.A danas se muči da se kvalifikuje u bivši kup UEFA-e, boreći se protiv nekih izguba od klubova sa presmešnim nazivima.
(monden, 04. avgust 2017 14:50)

Porediti fudbal pre 33godine i danas kao nebo i zemlja. Za to bas moras da nemas mozga. Zvezda bila prvak Evrope kad je Bajern imao sest reprenzitativaca a Marsej pet! Partizan igrao protiv Reala 2003 kad je ovaj imao tim Sveta. Sa ovim budzetima svako kolo koje prodju nasi klubovi je uspeh.

Runner

pre 6 godina

Na stadionu Krasnodara sam bio i video televizor, tz led media oko celog stadiona. Fascinantno izgleda ,skoro pa nestvarno. Stadion je nov i prelep. Zamislite kad oni dodju u zvezdinu rupu jadnu , bednu i zapustenu sa oranicom od travnatog terena.
Ljudi gde mi zivimo? Ja mislim da je u Srbiji vreme stalo jos 80 god.
(Rus, 4. avgust 2017 14:50)
Све је то тачно буразеру ал' Србија за разлику од Русије нема рудних богатстава, нема злата и дијаманата, нафте и гаса, нема дрвета (pino silvestre) и сем кукуруза и малине нема шта продати свету. Обзиром да смо имали 6 ратова у последњих стотињак година добро је да имамо и овакве стадионе. А и на тим прекрасном руским, укарјинским, казахстанским, азербејџанским, катарским и иним стадионима не играју фудбал руска, укарајинска, катарска, казахстанска деца него деца из Латинске Америке и Африке.

Runner

pre 6 godina

Дај, људи, уозбиљите се! Каква је то неоснована еуфорија, нарочито у редовима црно-белих навијача? Па зар сте стварно умислили да смо ми боља екипа од француског Бордоа кога је овај Видеотон прошао. А и делије су, такође, нешто много дигле нос после Спарте. Већ заборавили да их, 20 минута пред крај утакмице у Прагу по уласку маторог Росицког, нигде није било. Па само у том периоду Спарта је имала толико шанси да анулира Звездину предност. Ова Звезда ми помало личи на Војводину и њене успехе против Бурсе или Сампдорије а потом би уследио хладан туш. Не кажем да се треба плашити ал' дај се мало спустите на земљу поготову што сви данас играју фудбал. Партизан је, 1984, тако потцењивачки, после оне историјске утакмице против QPR (2:6 и 4:0) отишао у Секешфехервар и попио петарду. Стара народна пословица каже: "Паметан се учи на искуству других а будала на сопственом."

com

pre 6 godina

Odlicno,sa Krasnodarom moze da se igra,vestacki klub bez navijaca,za razliku od Kubanja iz istog grada.Prosecan ruski tim,favoriti su,ali nismo bez sansi,bolje nego Milan.Bez straha,odvazno,skoncentrisano.
P.S.Sada ce da krene uopbicajeno kukanje kao pred Spartu,kako nemamo sanse,sve je propalo...srpska posla-"posipanje pepelom","tudja trava uvek zelenija".

загор

pre 6 godina

краснодар није звучно име као милан, али заиста нисам сигуран да су у овом тренутку ишта слабији од милана. имају поставу пуну репрезентативаца русије, шведске, разних других земаља и уиграни су. вештачки је клуб без навијача, па играју без притиска. слично као лудогорец, само доста озбиљније. значи ове године нам је жреб једно 2х тежи него прошле, тако да полако...

4k4.Dex

pre 6 godina

Zvezda jako tesko Krsnodar je ove godine jako ozbiljna ekipa, nesto kao Ludogorec prethodinh par godina, nije nemoguce ali je neralno.

Partizan bi trebalo da prodje, Videoton nije nikakva posebna ekipa jedini problem moze da im predstavlja Nikolic koji zna svakog igraca Partizana u dusu i ako dobro postavi individualne zadatke madjarima moze da osjueti igru partizana u velikoj meri.

Sve u svemu po meni realno je da Zvezda ispadne a Partizan prodje, ipak kod nasih klubova se nikad ne zna umeju dosta gore da odigraju protiv losijih protivnika nego protiv boljih ekipa.

Napred jedni i drugi, hrabro i sa puno trcanja i koncentracije pa sta bude.

xxx

pre 6 godina

Kakav smo mi narod, samo kukamo ko babe. Pa sa takvim stavom ni ne mozes da pobedis. Cuj, Krasnodar, pa sta!? Da ne bi bilo mozda bolje da je dosao Milan, Bilbao, Everton, Napoli, Nica ...? Ko god da nam je dosao vi bi kukali ko babe. Pa 10 godina nista nismo uradili i sad bi svi da lagano udjemo u LE, e pa ne moze, moras da izbacis nekoliko favorita da bi ocekivao malo laksi prolaz sledece godine .... kao Dinamo, na primer ....

klasa je klasa, 5:3 je 5:3

pre 6 godina

kuc kuc....Zvezdo, spremi se...xexexe...
(SurovaRealnost, 04. avgust 2017 13:11)

Nemoj samo da budete za klasu bolji...

mm

pre 6 godina

Nisu mi jasni ovi kojima je mjerilo snage kluba Transfermarkt. Po toj logici bi Dinamo Zagreb trebao biti jači od Zvezde, Partizana i Hajduka zajedno

Bugi

pre 6 godina

Moglo je bolje a moglo je i gore po Zvezdu.Recimo da bi manje sanse imali protiv Milana i Dinama, a vece protiv Briza i Austrije.Znaci Krasnodar je neka sredina.Sad cemo da vidimo od kakvog smo materijala

Corleone

pre 6 godina

Samo protiv Milana skoro da ne bi smo imali sanse, sa svima ostalima mozemo da se kidamo. I treba ovako - ako kanis pobjediti ne smijes izgubiti, sto bi rekao Alan Ford. Dobra je Zvezda, mislim da imamo bar 50% sansi. Imaju samopouzdanja, igraju lepo na oko, napadacki, Kanga prepun samopouzdanja, a sta tek reci za Boacija. Taj bez 7 milki na danasnje cene, nece otici iz Zvezde. Krasnodar dobar tim, gledam ih redovno na SK u ruskoj ligi, ali imaju jednu caku - Zhoazinjo im je sve - i mozak i glavni motor i najopasniji igrac. Njega zatvoris i oni ne znaju gde se nalaze. Tako ih je Spartak otresao pre par dana kuci. Samo hrabro i deri, da bude bar 2-0 u prvoj na nasoj Mari, a posle cemo lako.

@somi

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da kukate zbog Videotona pa ako se njih plasimo sto igramo uopste neka im predaju sluzbeno onda,Marko poznaje tim ali ne igra on nego njegovi igraci koji nemaju individualni kvalitet a imaju i scepovica i lazovica koji nisu na nekom nivou..zato samo hrabro i razbijamo ove

musa dembele

pre 6 godina

ja ne mogu da verujem da se neko plasi Videotona!Pa,onda prijatelju nemoj ni da igras! Videoton bi bio najslabiji protivnik u svakoj grupi EL.. Sta zaista hoces? Sto se tice Zvezde,tacno je da slabo igraju protiv Rusa,ali ipak to nisu Spartak, CSKA , Lokomotiva ili Zenit... Skupi hrabrost i izbaci ih ...Ruska reprezentacija je ocaj ,ne verujem da mogu stranci do te merae da unaprede Krasnodar.. SRECNO SVIMA!

Pavle

pre 6 godina

Deco ne pisite budalastine. Hvatajte se zadate lektire.Za manje od mesec pocinje nova skolska godina.Obnavljajte gradivi, vezbajte matematiku

Rep.Srpska

pre 6 godina

siguran sam,prosto ubjedjen,da nije ni Krasnodaru svejedno koga su izvukli.Florijana i Irtis nisu reper za pravu sliku Zvezde,tako da ovim iz Krasnodara ostaje da gledaju samo ovo razbijanje Sparte,i neka se zamisle koga su dobili.dobili su bivseg evropskog i svjetskog sampiona koji se polako dize iz pepela.puna Marakana garantuje odlicnu utakmicu,tako da vec sad idem da rezervisem kartu.vidimo se na Marakani...uzgred receno,srecno i Partizanu,pa da,konacno,gledamo oba tima u LE.

Ivan

pre 6 godina

Zvezda je dobila protivnika po meri.Ne znam sto neki kukaju kad nas je konacno zreb kolko tolko pomilovao.Sta bi rekli da je pao Milan,Olimpik...Ako igramo kao protiv Sparte nema sta da brinemo.Na kraju krajeva ne bi blo lose da imamo konacno dva predstanika u l evrope tj . kupu uefa!Ako sad ne znam kad!ZVEZDA!

Nikola

pre 6 godina

Partizan je lose prosao...Marko nas zna u detalje i najteze je igrati "protiv trenera"..ne bih se plasio Videotona da nije Marka Nikolica...mada Videoton je ulozio dosta ove godine pobedili su Bordo, imaju velike ambicije..Zvezda me ne inspirise za neki duzi komentar..setili se posle 10 godina da zaigraju fudbal a i sad se primili sto su prosli Spartu koja je u rasulu..

analiticar_amater

pre 6 godina

Krasnodar prosle sezone izbacio Fenerbahce nokaut fazi Lige Evrope. Ovu sezonu startovali sa 4 vezane pobede (dve u Evropi dve u Rusiji). Nema Zvezda ovde sta da trazi, ali sve jedno momke treba podrzati da se pokazu u sto boljem svetlu. I ovako su prevazisli sva ocekivanja. Nismo uopste imali srece sa zrebom, Krasnodar je bio jedan od najtezih protivnika koje smo mogli da izvucemo.

CzBg89!

pre 6 godina

Krasnodar puni sve ekipe sa dva gola u prvom poluvremenu.. mnogo su jaki..
(Marko, 04. avgust 2017 15:22)
Njih Spartak Moskva napunila sa 2 0. A neka pune oni samo tako isto kao Sparta pre utakmice sa Zvezdom.

mićko

pre 6 godina

uvek sam navijao da czv ispadne ,ali kad razmislim ako prodju u jedni i drugi imamo extra mečeve i druženje uz pivo...zato napred naši i to ne zbog našeg fudbala,nego da meni bude interesantno veče četvrtkom...

analiticar_amater

pre 6 godina

Nista, protiv Krasnodara nemamo sanse ali sta je tu je. I ovako su momci prebacili ocekivanja. Ovo je uz Milan bio drugi najgori moguci protivnik i zaista se moze reci da nismo imali srece u zrebu.

remax

pre 6 godina

na zdrijebu u Nyonu kamera fokusira Zdravka koji se smije od uha do uha,ostale su dvije kuglice ..ili Fk Suduva ili Skenderbeg ..
(Zigzag, 04. avgust 2017 13:50)

Ali sigurno se nije smejao kao ja kad pročitam "ŽDRIJEB"! :D

Realno

pre 6 godina

Jer je nositelj sinko, to se desi kada par puta dospiješ u ligu šampiona.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 4. avgust 2017 13:48)

Tacnije, kada SEST razlicitih timova izbace favorite, ukljucujuci i Zvezdu. Ali dobro...
(Sabre, 4. avgust 2017 13:58) # Link komentara

I da je 66 razlicitih timova izbacilo favorite ,zvezda bi bila ispod crte tj nepovlascena jer imate rezultate u Evropi u rangu Skendije a mozda cak i slabije...

BBRS

pre 6 godina

Uf... Nikad nismo sa Rusima dobro prolazili...

P.S. Ako vam nije jasno protiv koje ekipe igramo, guglajte novi stadion Krasnodara... Semafor oko celog stadiona... nesto jedinstveno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola MM, 4. avgust 2017 13:35)

Погледао !
Стадион је ВРХ !!!

badr-hari

pre 6 godina

ono kad svi sve znaju o videotonu i krasnodaru... partizan ima šanse po meni 60:40 a zvezda 40 :60... pogledao sam žreb i imam utisak da je vrlo moguće da prodju sva tri hrvatska kluba... mislim da će i hajduk da izbaci everton

monden

pre 6 godina

Da nije jadno bilo bi tužno.Pre tačno 30 godina, Zvezda je, na Marakani, sa rezultatom 4:2 tukla veliki Real, sa sve Hugo Sančezom, u Kupu evropskih šampiona.A danas se muči da se kvalifikuje u bivši kup UEFA-e, boreći se protiv nekih izguba od klubova sa presmešnim nazivima.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Mislim da ce CZ igrati prvu u Rusiji jer ne mogu istog dana Partizan i CZ da budu domacini. Partizan bez srece ove godine na zrebu. Nikolic doktor za ovakve utakmice, zna sve nase mane, odbrana suplja kao sir, tako da ni ove godine nema nista od LE.

BODIBOND

pre 6 godina

Svi kukate od Krasnodara, a sta bi bilo da smo izvukli ekipu u 4. kolu za Ligu sampiona? Do pre mesec dana svi pticaju Partizan u LS ... Strasno. Kolko ovom narodu treba da se spusti na zamlju, dovoljno je izvuci Krasnodar, ma ajde bre ...

Brat

pre 6 godina

Partizan ce imati laksi zadatak od zvezde ali i zvezda moze da prodje ako igra kao protiv Sparte.Ja mislim da bolje 20 igraca znaju nikolica nigo on svih 20 tako da ih nece iznenaditi taktika
Napred Partizan Napred Zvezda konacno da cela Srbija a i sire navija za oba kluba
Srbi u evropu

lucho

pre 6 godina

Dobro su prosli i Partizan i Zvezda,Partizan favorit Zvezda ima sanse... Sve je moguce i nikom nije sigurno pokazali su i jucerasnji rezultati.

Car Dusan

pre 6 godina

Rusi favoriti? Pa, gazda im ima nešto para,napravili su novi stadion, redovne im plate, vrijede 80-tak miliona (kao LUKAKU) i još mnogo silnih podataka! Ako ih Zvezda ladno ne izbaci... i ne treba da igra LE.

SaleKg

pre 6 godina

Na danasnji dan pre godinu dana Marko Nikolic je preuzeo Partitan, digao ga iz pepela i osvojio duplu krunu. Uprava mu se oduzila tako sto je sabotirala njegov plan pojacanja, prakticno ga oterala iz kluba, a prodajom stuba odbrane Milenkovica, najboljeg igraca Leonarda, i najperspektivnijih Mihajlovica i Vlahovica, prakticno ugasila klub. Sudbina ga vraca u Beograd da rasturi njegovog mlakog naslednika Djukica i pokaze kakvu gresku smo napravili jer smo dozvolili da najbolji srpski trener ode. Srecno Marko, pozdrav od Grobara, uprava napolje!!!

Predrag

pre 6 godina

Po sajtu Transfermarkt ukupna vrednost tima Krasnodara je 82,40 miliona EUR. Po istom sajtu ukupna vrednost tima Videotona je 12,65 miliona EUR. Želim sreću i Zvezdi i Partizanu.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Krasnodar je negde 3 puta skuplji tim od Olimpijakosa , prosečna vrednost jednog igrača 3 miliona a kod Olympiakosa 1.5 miliona ...

Realno

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim da se svadjate ko ce ispasti. Valjda treba obe ekipe da prodju dalje. Protivnici su po mjeri. Ali i jedan i drugi su jaci od nasih klubova. Ja se nadam napokon dvije srpske ekipe u evropi. Ziveo Partizan i Majka SRBIJA...

nista o nicemu

pre 6 godina

Wanderson,Pereira i Smolov pakleni igraci sve se vrti oko njih ostali na nivou Spartinih igraca tako da videcemo sta ce biti jesu favoriti 70-30% ali sacekajmo.
TI DOLE NA TERENU,ZVEZDIN GRB STO NOSIS,OD TEBE TRAZIM SAMO,DA KAO LAV SE BORIS!!
(Delija, 04. avgust 2017 14:06)

Vanderson je otisao iz kluba. Dosao je takodje Vanderson, tako da nije u pitanju isti igrac.

Negativni

pre 6 godina

Da nije jadno bilo bi tužno.Pre tačno 30 godina, Zvezda je, na Marakani, sa rezultatom 4:2 tukla veliki Real, sa sve Hugo Sančezom, u Kupu evropskih šampiona.A danas se muči da se kvalifikuje u bivši kup UEFA-e, boreći se protiv nekih izguba od klubova sa presmešnim nazivima.
(monden, 04. avgust 2017 14:50)

Porediti fudbal pre 33godine i danas kao nebo i zemlja. Za to bas moras da nemas mozga. Zvezda bila prvak Evrope kad je Bajern imao sest reprenzitativaca a Marsej pet! Partizan igrao protiv Reala 2003 kad je ovaj imao tim Sveta. Sa ovim budzetima svako kolo koje prodju nasi klubovi je uspeh.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos.k, 4. avgust 2017 15:27)

Ti njemu pričaš da ne poredi a upravo ti to radiš. Pa to je tada bio vrhunski fudbal, druže. Nisu oni mogli da se teleportuju trideset godina unapred pa da igraju sa onim s kim ti želiš. I nije istina da je Bajern imao šest a Olimpik pet reprezentativaca. Bajernu su svih jedanaest prvotimaca bili reprezentativci, a Olimpiku takodje. I mi smo s njima igrali u polufinalu i finalu Kupa Šampiona a ne u grupi beznačajnu utakmicu. Porediš babe i žabe. Protiv vas je Real 2003 odigrao jači trening sa 15% snage.
Uostalom, ako vam se ikada dogodi da pobedite i izbacite iz daljeg takmičenja Bajern ili Real, onda se javite. Ovako - sedi jedan!

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Krasnodar je negde 3 puta skuplji tim od Olimpijakosa , prosečna vrednost jednog igrača 3 miliona a kod Olympiakosa 1.5 miliona ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 4. avgust 2017 13:27)

Ne lupetaj Krasnodar vredi 82m eura,Olimpijakos 79m eura tako da su tu negde.Tri puta???Nemas ti Nolane pojma

brm

pre 6 godina

TOTAL MARKET VALUE

Krasnodar: 82,4 M (Sassuolo je bio oko 88 M, sada je već preko 100 M)
Videoton: 12,65 M (OLY 79,8 M)

Biće interesantno :)

Analogna Trikotaza

pre 6 godina

Videoton je inače jedan od najvećih dželata Partizana! Sredinom osamdesetih je zbrisao Partizan sa 5:0 u prvoj tekmi i potom u revanšu 0:2 kada je revanš bio samo otaljavanje posla! ........
(Ivan, 4. avgust 2017 14:05
$$$
Uhuu..al si realan?!!!Eto,stvarno je bilo 5:0 za Videoton u prvoj ,ali i 2: 0 za Partizan u drugoj,i imali smo 2:0 u prvom poluvremenu,i cist penal nad cini mi se Zivkovicem koji glupi sudija nije svirao, a ja sam bio na stadionu ..jedan od 35-40 000....kad bi svirao -opet bi cudo napravili,kao kolo pre kad smo eliminisali QPR....tamo u Sekesfehervaru je Partizan igrao...a, Videoton davao golove.Nadam se da cemo ovog puta eliminisati njih.

nosferatu

pre 6 godina

Vidim ove strucnjake koji viču auu Krasnodar, ispada Zvezda, tesko protiv krasnodara...a nisu odgledali dve utakmice ove prosecne ruske ekipe, sa akcentom na rec ruske.

Raúl Marcelo Bobadilla

pre 6 godina

Partizan i moze da prodje ali Zvezda je dobila posle Milana i Olimpika najtezeg protivnika. Grobar sam od rodjenja al nam sad ljudi moji treba nase Srprko jedinstvo da navijamo za oba nasa kluba. Ako se ujedinimo eto oba kluba u Ligi Evrope.
(Nele, 4. avgust 2017 14:52)

А како то да се ујединимо? Да Звезда и Партизан направе заједнички клуб? Па не игра репрезентација.

ljubisa mirkovic

pre 6 godina

Zasto ovo velicanje protivnika? moz misliti mocni Krasnodar.Oni su u kosarci jaki, a u fudbalu prosek.Mislim jeste, za nase timovr su svi jaki.Ali komentari "jao najtezi protivnik,jao bolje Milan da smo izvukli" kao da dolazi Barsa, a ne 4.tim ruskog prvenstva koj je bio 25 bodova iza velike trojke Zenit,Spartak,CSKA.
Ako se plasimo Krasnodara, sta onda da trazimo u ligi Evrope?

Big pizza

pre 6 godina

Steta sto igramo protiv Marka,jos ako nam zakljucaju jna,bice mnogo tesko!mislim da smo bolji..ali...sto se czv tice nasi klubovi nikad nisu dobro prolazili protiv ruskih,sve je moguce.bilo bi lepo da imamo 2 tima u LE.

com

pre 6 godina

Ako cemo zbog necega da izgubimo onda je to zbog led semafora.Predlazem da predamo utakmicu sluzbeno,mi smo vec izgubili.Ruska liga je kao Primera,a Krasnodar kao u najmanju ruku Sevilja ako ne i bolji.Mene nece biti sramota ako ne prodjemo,sramota je u kakvom smo mentalnom stanju kao narod.Mi smo odavno "ispali" iz zivota.

poznavalac

pre 6 godina

Najtezi moguci protivnik je Krasnodar! Bas nemamo srece! Video je tim koji svakako moze da se prodje,ali Marko sigurno dobro poznaje ekipu koju je trenirao! Srecno!

Blue Moon 425

pre 6 godina

Baš će biti zanimljivo, Djukić sa taktikom svi u napad, a Nikolić samo da ne primimo gol. Puna stadion da dočekamo Danka, jednog i drugog Marka kako dolikuje.

Rema

pre 6 godina

Pokušavam zamisliti blamažu koju će doživeti igrači i rukovodstvo CZV kada uporede svoj stadion sa onim novim koloseumom u Krasnodaru. Što se tiče fudbala videćemo, CZV i PAR imaju šansu ali Videoton ima Nikolića, Rusi imaju pare, srećno svima

xxx

pre 6 godina

Rekao bih da nije los zreb. Partizan je verovatno mogao i bolje, Zvezda je mogla i gore. Pretpostavljam da Rusi imaju ozbiljnu ekipu ali i po tradiciji i po igrackom kadru svakako bolji izbor nego da su nam uletele neke ekipe iz zapadne evrope.

Slišković Blaž sa 30m Torinu

pre 6 godina

Ni 1984. taj Videoton nije bio neko poznato fudbalsko ime, pa nas je nakantao u 2. kolu kupa UEFA 5:0 u Sekešfehervaru (od tada izgovaram ime tog grada bez greške u pola noći). U revanšu, beogradskih 2:0 nije bilo dovoljno. Iste sezone, taj Videoton izbacuje Želju u polufinalu golom u poslednjim minutima i dolazi do finala sa Realom (M). Tako da sa ili bez Nikolića, oni imaju tradiciju i igraju dobar fudbal. Ako Nikolić zna nas, znamo i mi njega. Eto prilike za revanš posle 30+ godina, i malog podsećanja za one mlađe i one koji su možda zaboravili Videoton. Ja nisam. Takođe, obratite pažnju dokle su stizali naši klubovi u kupovima 80-ih. Pored Želje i Hajduk je igrao polufinale i četvrtfinala. Svakako, tu je i Zvezdino finale protiv Borusije (M) 1979. i titula KEŠ-a 1991., što je posebno poglavlje sportske istorije. Samo mala paralela kako je bilo ne tako davno, a koliko se danas radujemo pobedama ili dobrim igrama u kvalifikacijama.
Srećno protiv mađara i komšijama protiv rusa.

danijel

pre 6 godina

Hmmmm , Krasnodar ne znam sta bih rekao , izmace nam ova austrija ,dobro je sto prvu igramo kuci , neprimiti gol i pobati dati dva kao sparti i na konju smo ako Bog da srece !!! napred ZVEZDO samo napred ZVEZDO

Kale

pre 6 godina

Ako naši treba da se plaše ekipa gde su među boljim igračima ovi je..vetri Šćepović i Ristić, onda bolje da ne igramo. Pomislite onda kakvi su im ostali igrači kad su ova dvojica za koje provereno znamo da su osrednji standardni prvotimci? Prolaze i Zvezda i Partizan, samo da budu ozbiljni.

Sabre

pre 6 godina

Jer je nositelj sinko, to se desi kada par puta dospiješ u ligu šampiona.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 4. avgust 2017 13:48)

Tacnije, kada SEST razlicitih timova izbace favorite, ukljucujuci i Zvezdu. Ali dobro...

Millennium

pre 6 godina

Iskreno, Partizan bi ovo trebao da prođe ako ponovi igru kao protiv Olimpijakosa. Što se nas tiče, pa moglo je i gore. U ovoj fazi ne može da dođe lak protivnik, pogotovo što nismo nosioci. Mada jeste problem što ćemo ponovo da putujemo, ali i oni će. A revanš na Marakani. I za kraj, zaista bi bilo divno kada bi imali dva kluba u grupnoj fazi LE, značilo bi za naš fudbal.

Coldplayer

pre 6 godina

Ne kukajte.Moglo je i gore.Idemo jako kao do sada i sta nam Bog da.Uz malo srece mozemo da prodjemo.Domaci teren nemaju jak sto je dobro za nas,a ako u prvoj ostvarimo pobedu bez primljenog gola sve je moguce.

djokara srbin grobar

pre 6 godina

Šta smo se Videotona uplašili 2drveta u špicu jedan francuz i 8 madjara. Gazimo ih kao plitak potok najzuvcnije ime im je ćelavi. Ako nam zakljucaju JNA svi u Sekešfehervar!

Milan

pre 6 godina

Težak protivnik Krasnodar, sezona im počinje ranije pa su u takmičarskom ritmu, a generalno nam ne leže ruski timovi, mada ne možemo očekivati u plej off lakog protivnika kada nismo nosioci. Sa ovim koeficijentom i pozicijom u žrebu, daleko je EL, na žalost cela sezona se svede na taj dvomeč.
Šanse minimalne, borbenost i motiv naših moraju biti daleko veći da se prevaziđe velika razlika u kvalitetu, tu je naša šansa.
Partizan nije imao sreće i mislim da će ih ćelavi izbaciti, iako je Videoton dosta slabiji tim od Krasnodara.

Pera Detlic

pre 6 godina

Pre mnoooogo godina...
Qeens park rangers-Partizan 6:2
Partizan-Qeens park rangers 4:0
Videoton-Partizan 5:0
Partizan -Videoton 3:0

KRASTAVAC

pre 6 godina

Zašto je Krasnodar opasan?! 
Ko su, bre, uopšte oni?! 
Dajte baš njih da vidimo šta znaju! 
(Otkud tetka zna Jovića?!, 04. avgust 2017 11:37) 

Tako je, bre!
(Otkud tetka zna Jovića?!, 04. avgust 2017 13:20)

Koji si ti meni kralj!

mile dodik

pre 6 godina

Kako moze neko da napise bolje Milan, kao apsolutni favoriti, nisu u takmicarskom ritmu,... Ispascemo i od Rusa al' bar postoji nada.

Meraklija

pre 6 godina

Dinamo Kiev i Austija bi mozda bili laksi protivnik, ali sta je tu je...Sto se tiče grobara, mislim da prolaze. Jedina otezavajuca okolnost kod njihovog zreba je njihov bivsi trener, jer ih poznaje. Ali, Videoton stvarno nije neko koga bi sampion Srbije trebao da se plasi.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Krasnodar je negde 3 puta skuplji tim od Olimpijakosa , prosečna vrednost jednog igrača 3 miliona a kod Olympiakosa 1.5 miliona ... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 4. avgust 2017 13:27) 

Ne lupetaj Krasnodar vredi 82m eura,Olimpijakos 79m eura tako da su tu negde.Tri puta???Nemas ti Nolane pojma
(Luke Babbitt gravedigger, 04. avgust 2017 13:39)

Olympiakos u rosteru ima 40 igrača a Krasnodar 27 . Prosečna vrednost igrača Krasnodara je preko 3 miliona eura a vrednost igrača Olympiakosa nešto preko 1.5 pa ti sad vidi ko tu lupeta ...

SS

pre 6 godina

Zelim i komsijama,Partizanu da prodje u LE pa da igramo zajedno,nece biti lako protiv dosadasnjeg trenera koji zna dosta o klubu i koji su izbacili Bordo..Zvezda ima pakleni put ,Rusi su prebogati mnogo bi vece imali sanse sa Brizom/Austrijom jedino bi Milano bio gori..Ali videcemo sta mozemo

Toto-ko-tunjo-zagrebacka-Macura

pre 6 godina

Partizan - Videoton 4-1

Zvezda - Krasnodar 0-3
(realno, 4. avgust 2017 14:55)

Da l' je ovu "klasu" sto hrabro dominira sredinom terena te nesrecno prima 5 komada oplelo sunce ili to uvek tako brljivo?

SayonaraSucker

pre 6 godina

Partizan je realno dobio mnogo lakseg protivnika.U kojem su dva bivsa igraca Partizana i trener.Plus je Madjarska u komsiluku.Jedino sto se ocekuje kazna UEFA i prazne tribine.S druge strane Krasnodar i Zvezda totalno druga prica.Rusi mnogo kvalitetniji i opasniji protivnik.U poredjenju sa Spartom ovi igraju fudbal kao Nemci od prvog do 90.
Zvezdine sanse minimalne ali postoje.

danguba

pre 6 godina

Objektivno, najgori moguci zrijeb, teski i neatraktivni protivnici. Partizan je mozda bolje prosao, ali ni njima ne dajem izgleda, obzirom da ih Nikolic zna u nokat i zna kako disu.
A za Zvezdu bolje da su izvukli Milan, barem bi gledali jos jedan epski mec na Marakani.

Dejan

pre 6 godina

Po komentarima ispade ko da je Krasnodar Real ili Barca.Ma nije bre ljudi Krasnodar toliko jak kao sto se mozda cini.Nismo mi losi,uz odlicne partije u obe utakmice imamo sanse.Ja apsolutno verujem da imamo sanse i necu biti iznenadjen ako prodjemo u ligu evrope.Partizan je po meni dobio najgoreg sto je mogao,pogotovo jer Nikolic zna ove igrace i njihove mogucnosti.

analiticar_amater

pre 6 godina

@runner..."da smo bolja ekipa od Bordoa koga je ovaj Videoton prosao", ne da mislim da jesmo, nego jesmo, nemoj mi te decije smicalice tipa "ako Videoton dobije Bordo 2:1, a Bordo Psz 1:0, a PSZ Barsu 4:0 znaci Videoton je jaci od Barse", mi smo ispali od Olyja mozda i nezasluzeno, ali od ekipe koja ima koef. 64, a Videoton je golom u gostima prosao ekipu koja ima 29, pritom je smesno uporediti Olimpijakos i Bordo, tako da prica da je Videoton izbacio Bordo, pa sad mi treba da strahujemo bas i ne pije vodu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Giocatore, 4. avgust 2017 17:50)

Tukli su vas 3:1 na vasem stadionu, dali vam ukupno 5 golova u dve utakmice, niste vodili ni jednom, niste pobedili ni ovde ni tamo ali ste nezasluzeno ispali? Toliko o objektivnosti. Da, ekipa koja primi 5 a da samo 3 gola, poptuno je zasluzeno ispala.

P76-ers

pre 6 godina

Napred braćo Srbi i bivša braćo iz okoline. Zamislite da igrate jedni protiv drugih. Pozitivne sportske motivacije nikad dosta.

Samo JAKO

Delija

pre 6 godina

Ljudi napravise od Krasnodara Real Madrid al prvo pogledajte prvu utakmicu u Krasnodaru protiv danaca gde su danci imali 1-1 sve do 93 min a i imali su i nekoliko sansi za jos golova,imaju ne tako brze stopere pogotovo onog kapitena na toj utakmici tako da imamo realne sanse za prolazak samo da se ozbiljno pristupi utakmici.

dostojevski

pre 6 godina

ajde malo da maštamo.zamislite ovakvu grupu lige evrope.dinamo,zvezda,hajduk I partizan...
(slobinator, 04. avgust 2017 16:53)

hahaah, tu bi letele snicle na sve strane

Cxevu94

pre 6 godina

Nikolic ce nas izbaciti, zna da igra strpljivo, sa jakom odbranom. Protiv Djukiceve ofanzive. Gotovo je, vise sansi ima Zvezda po meni.

janko

pre 6 godina

Kukate zbog Videotona, a njima igraju Lazović i Šćepović, koji ne da nemaju mesta u ekipi Partizana, već ni na tribinama (istukao bi ih neko).

Ganci

pre 6 godina

Ni 1984. taj Videoton nije bio neko poznato fudbalsko ime, pa nas je nakantao u 2. kolu kupa UEFA 5:0 u Sekešfehervaru (od tada izgovaram ime tog grada bez greške u pola noći). U revanšu, beogradskih 2:0 nije bilo dovoljno. Iste sezone, taj Videoton izbacuje Želju u polufinalu golom u poslednjim minutima i dolazi do finala sa Realom (M). Tako da sa ili bez Nikolića, oni imaju tradiciju i igraju dobar fudbal. Ako Nikolić zna nas, znamo i mi njega. Eto prilike za revanš posle 30+ godina, i malog podsećanja za one mlađe i one koji su možda zaboravili Videoton. Ja nisam. Takođe, obratite pažnju dokle su stizali naši klubovi u kupovima 80-ih. Pored Želje i Hajduk je igrao polufinale i četvrtfinala. Svakako, tu je i Zvezdino finale protiv Borusije (M) 1979. i titula KEŠ-a 1991., što je posebno poglavlje sportske istorije. Samo mala paralela kako je bilo ne tako davno, a koliko se danas radujemo pobedama ili dobrim igrama u kvalifikacijama.
Srećno protiv mađara i komšijama protiv rusa.
(Slišković Blaž sa 30m Torinu, 4. avgust 2017 14:04)
Samo mala ispravka. Nije bilo drugo kolo nego trece, a mozda i cetvrtfinale. Secam se, a mozda me secanje vara, da je sa Zeljom igrao odmah posle vas.

Igor

pre 6 godina

Po Partizan najteži protivnik, ne zbog igračkog kadra (koji je inače solidan), već zbog Nikolića koji zna sve mane i vrline igrača Partizana.
Zvezda i nije loše prošla s obzirom koga je mogla da dobije, ali Rusi su tvrda ekipa, biće veliko iznenađenje ako prođu. Sa srećom od Grobara

gremlin

pre 6 godina

Jak Krasmodar sad sam gledao ali DV je rekao REALNOST JE STANJE NA KOJE SE MI NEOBAZIREMO,tako i sa CZ na papiru su ispali ALI....FKP ako ne može da prodje ove Madjare sa Lazom i Ščepom nek zatvore klub...

Mad4Red

pre 6 godina

Krasnodar je stabilni ruski premijer ligaš sa odličnim strancima, ali to nije razlog za kukanje idemo na jednu dobru ekipu, u svakom slučaju bolje nego Zenit, Everton, Milan, Marsej itd... Samo jak pristup kao protiv Sparte i nemamo čega da se plašimo prvu igramo kući i to bi trebalo da iskoristimo da ih namučimo muški da idemo na pobedu sa jednim ili dva gola razlike bez primljenog gola kao protiv Sparte!!! Napred Zvezdo do grupe Lige Uefa!!!

unsigned

pre 6 godina

Sa ruskom ekipom Zvezda moze da igra egal utakmicu. Imaju te nezgodne juznoamerikance. Krasnodar igra napadacki fudbal. Zvezda je pokazala odredjene kvalitete protiv ekipe slicnog kalibra kao sto je Sparta i svakako moze da ih izbaci.Partizan je dobro prosao, ne treba da se zale, ocekivalo se da budu nepovlasceni. Madjari imaju dobrog trenera za svoje uslove. Generalno igracki kadar na nivou Vojvodine. Mislim da zreb nije tako los po oba kluba. Protivnici nisu iz najjacih liga, a bilo bi dosta teze da je Zvezda izvukla Marsej ili Milan.

anica

pre 6 godina

(Nikola MM, 4. avgust 2017 13:35)
U odnosu na Milan, Ajaks, Bilbao, Zenit ovo je super, al nam se ne moze ugoditi nikad. Lep im stadion ali je Marakana lepsa. Nebitan je semafor pored tribina, ako bude zagrmelo kao sto ume kod nas, nece znati sta ih snaslo.
Zvezda ce igrati LE, kao i Partizan!

zex

pre 6 godina

Tezak zreb svakako ali pogledajmo to sa druge strane,zasto da se plasimo Krasondora?Neka razmisljaju oni malo o Zvezdi jer Zvezda je veci klub od njih i upravo su izbacili jednog nosioca koji ima 48000bodova brz primnjeng gola.Nesto neverujem da su Rusi odusevljeni.Znaci Zvezda mora da ih pojede na punoj Marakani ofanzivno i jako pa i ako izgubimo sve je oprosteno.Imamo tim koji moze da im nanese stetu i to veliku nemamo razloga da se plasimo nemamo sta da izgubimo sto se Partizana tice Videoton je nagazna mina, Partizan nosen dobrom igrom protiv Olimpiakosa koji je bio vise nego ocajan pokusace da pobedi ekipu koja je izbacila jedan Bordo.Nece biti to bas tako lako.Adut Partizana je trener Nikolic a i Scepovic i Lazovic jer pitanje je hoce li dati sve od sebe na tom mecu i zbog toga Partizan ima vece sanse od Zvezde a Zvezda je totalna nepoznanica tim sa ogromnim potencijalom sposoban da pobedi velikane i izgubi od autsajdera kao i Partizan.Kada se stabilizuju psihicki mozda i naprave nesto.Uzdam se u strance jer oni nemaju kompekse i nemaju pritisak moranja.Iskreno voleo bih da zajedno prodjemo u Le a uporedjivati Videoton i Vojvodinu je smesno.

koshke

pre 6 godina

auuuuu lose prosli i Zvezda i Partizan.Neka im je sa srecom da ostvare povoljne rezultate ipak znacilo bi nasoj ligi da imamo dva predstavnika u grupnoj fazi LE

marsovac

pre 6 godina

za trece kolo smo izvukli Spartu a toj istoj smo prodali Srdjana Plavsica i prosli dalje. 
Sada smo za rivala dobili Krasnodar,a pre mesec dana istim smo prodali Mihaila Ristica... 
Nista u zivotu nije slucajno...idemo dalje!!!
(Volim zvezdu..., 04. avgust 2017 13:16)

Ili slučajnost ili pokazatelj koliko igrača izvezemo preko...u zadnje vreme baš dooosta.
Nadamo se pobedi.

Srećno zvezdo, srećno partizan.
Ostanite pozitivni i sve je moguće.

Decoooo

pre 6 godina

U cemu je problem ? Ko pobedi sledecu utakmicu igrace u Evropi . Zvezda to ceka vec 11 godina i cekace jos jer su Rusi prejaki za nasu jadnicu . Partizanu nece biti lako ali PROLAZI JER JE PARTIZAN JEDNOSTAVNO BOLJI OD VIDEOTONA . TO JE REALNOST .

Jumko

pre 6 godina

Hahahaha, vidim po komentarima da i zvezda i partizan prolaze dalje! Hahahaha, nebeski narod... Nema veze, makar ce jos jednom imati sansu da urade ono sto je i smisao toj izmanipulisanoj omladini na stadionu, da otpevaju neku pesmu o Kosovu!

BeKo

pre 6 godina

@(Analogna Trikotaza, 04. avgust 2017 14:24)

Videoton je te godine igrao finale kupa UEFA i izgubio od Reala a u polufinalu posle Partizana izbacio i Željezničar iz Sarajeva.

Nikola MM

pre 6 godina

Uf... Nikad nismo sa Rusima dobro prolazili...

P.S. Ako vam nije jasno protiv koje ekipe igramo, guglajte novi stadion Krasnodara... Semafor oko celog stadiona... nesto jedinstveno!

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Jest Krasnodar favorit , bogatiji , ima moderniji stadion , skuplje igrače . . . Sve je to i Sparta bila . Ali - " ne bije boj svijetlo oružje već srce u junaka " ! Vjerujem u ovu ekipu a pre svega vjerujem Milojeviću . Samo hrabro momci , ipak smo mi veći klub , mi smo Zvezda !

Nele

pre 6 godina

Partizan i moze da prodje ali Zvezda je dobila posle Milana i Olimpika najtezeg protivnika. Grobar sam od rodjenja al nam sad ljudi moji treba nase Srprko jedinstvo da navijamo za oba nasa kluba. Ako se ujedinimo eto oba kluba u Ligi Evrope.

neko_treci

pre 6 godina

Kad procitam ono da zvezda nije imala srece sa zrebom i slicno, ne mogu a da se ne zapitam kakvi bi naslovi, komentari bili da je izvucen npr. Milan ili pak Dinamo Kijev?

NR

pre 6 godina

Slucajnost da smo dobili Videoton. Brate koliko laksih protivnika i izvucemo Madjare. Zvezdi neka je Bog u pomoci. Krasnodar je ozbiljna ekipa.

Јабучило

pre 6 godina

Uh sto ne volim ove novokomponovane istocnoevropske ekipe...
(Dag Kristi, 04. avgust 2017 15:25)

Видеотон постоји од 1941.

Montoya

pre 6 godina

Ovaj Krasnodar je mnogo opasna ekipa, trebali su LS da igraju, ali rusko prvenstvo je slicno nasem, mnogo para se vrti i nisu uvek najbolji timovi u vrhu. Videoton igra napadacki sa Nikolicem a Partizanova odbrana je suplja kao sir, bice gusto za obe ekipe. ..puno srece!

Samo čovek

pre 6 godina

Videoton, znao sam, e sreco, samo jedan tim necu zbog Nikolica da eventualno i jedni i drugi prodjemo i eto, mi smo prokleti sa zrebom, ja sam to davno skontao.

Tulsa Dum

pre 6 godina

Pingvin i celavi pony ce dobiti po tamburi od Partizana i Suma sumarum ce mu presuditi.Zvezda mora pametno u Beogradu i bez srljanja 1-0 dovoljan kapital za Rusiju.Ruski timovi su duduci naseg nivoa a mi smo motivisaniji od njih.Sve u svemu imamo veliku sansu da konacno gledamo dva kluba iz Beograda u evro kupu.

Napred Zvezdo

pre 6 godina

Uhh tezak zreb ali nema predaje.Krasnodar jako ozbiljna ekipa,bice bas tesko.Nasa prednost je Marakana koja mora da bude bucna kao nikada do sada.Nema predaje,napred Zvezdo !

Dragos

pre 6 godina

Sta je, tu je ................ ja sam navijao da nam padnu Austrija ili Briz ...........

Grobari imaju vece sanse za prolaz od nas, ali i to je prilicno neizvesno.
Od ex-yu klubova, sigurno prolazi jedino Dinamo.

Mare

pre 6 godina

Konacno doslo vreme da i cigani i mi grobari pricamo o fudbalu, o tome da li cemo zajedno igrati evropu, to se cekalo! Zvezda igra prvu kuci sto je velika prednost, sto se nas tice, ko je gledao Videoton juce protiv Bordoa, mogao je da vidi da nisu apsolutno nista posebno, nikad slabiji Bordo, nije bilo pet suteva na mecu! Idemo zajedno, jedini problem sto ce Uefa morati da menja domacinsto Zvezdi ili nama zbog mogucih incidenata...

Kiza

pre 6 godina

Izgleda da su nama svi protivnici pretrski. Koga god da izvucemo nama pada mrak na oci. Videoton i Krasnodar su timovi po meri i sa njima se moze igrati. Ja sa ubedjen 100% da ce i Zvezda i Partizan proci dalje samo ako u gostima budu igrali kao protiv Sparte i Olimpijakosa. U Beogradu su sanse Madjara i Rusa ravna nuli iako nama istocnoevropski timovi nikako ne leze.

cercil

pre 6 godina

Hit su ovi partizanovci,svega mi!
Vec su poceli da skarlicu i kukaju na zreb. Realno Krasnodarom je mnogo ozbiljnija ekipa od vaseg protivnika i imate ozbiljne sanse da prodjete,ali mentalitet vas se izgleda ne menja...

Dzoni

pre 6 godina

Krasnodar je 3 puta skuplji, ozbiljan ruski tim, odmah iza Zenita i CSKA, realno veliki su favoriti.
Ali i Sparta je bila 3 puta skuplja od nas...
Najgore sto oni zadrzavaju najbolje igrace i to je njihova velika prednost, zadrze okosnicu i pojcaju gde skripi, imaju velike pare i da je Rusija atraktivnija zemlja za dovodjenje igraca, Ruska liga bi bila mnogo jaka, ali kad npr Valenisija ponudi iste pare igracu kao neki ruski tim, naravno da ce igrac da ode u Spaniju

mrle

pre 6 godina

Ako ostane ovako da i Zvezda i Partizan prvu igraju kući, biće to prava ludnica i noćna mora za sve koji će to organizovati, ali znajući uefu moguće je da neko promeni domaćinstva ili da se jedan meč igra u sredu, imali smo i u trećoj rundi dva meča koja su igrana u sredu.

sta ces

pre 6 godina

Realno Marko zna Partizan ali i Partizan zna Marka. Zvezda mogla mnogo bolje da prodje ali ne daj te se mogu i Rusi da padnu niko nije nepobediv.

Ivan

pre 6 godina

Videoton je inače jedan od najvećih dželata Partizana! Sredinom osamdesetih je zbrisao Partizan sa 5:0 u prvoj tekmi i potom u revanšu 0:2 kada je revanš bio samo otaljavanje posla! Ali ni blizu Videoton nje tako moćan kao tada! Tada su izbacili kasnije i jedan Mančester Junajted pa potom fantastičnog Želju u polufinalu uz dosta sreće i onda igrali finale sa velikim Real Madridom i izgubil! A Videoton danas ni blizu nije taj, ali tu je Mare a ko bolje poznaje Partizana danas od Mareta naravno i spremiće on svoj tim veoma dobro i biće neizvesan dvomeč! Što se Zvezde tiče mislim da će biti veoma veoma teško Krasnodar je izuzetno dobar tim i moraće Zvezda biti na nivou iz Praga kada je briljirala u dobrom delu te utakmice da bi se uopšte i nadala nečemu!

dude

pre 6 godina

Kladionice za sada kazu:
FK Crvena zvezda (Srb) - Krasnodar (Rus) 2.72 - 3.21 - 2.53
Partizan (Srb) - Videoton (Hun) 1.51 - 4.17 - 5.84
To ce se verovatno promeniti do utakmica, ali je neka indicija.

Zvezda, posto igra prvu u gostima, treba da odigra bunkericu i pokusa iz par kontri da postigne gol. Ako ne primi vise od jednog gola tamo, sanse za revans su dobre.

Partizan sa Videotonom, mislim da ce utakmice biti lepse za gledati nego Zvezdine. Opasnost je naravno Nikolic koji zna sve slabe tacke u timu i to ce maksimalno pokusati da iskoristi. Bice vrlo interesantno videti postavke igre dva tima.

Mislim da su sanse za oba tima dobre ako psiholoska priprema bude na nivou.

rooney_utd

pre 6 godina

Nece oba tima biti domacin, domacin ce biti Zvezda, a Partizan zbog boljeg koeficijenta koji u ovakvim situacijama odlucuje ide u Madjarsku prvi mec. Jer ovakve meceve je nerealno organizovati i uefa je kod ovakvih situacija odlucila da ko ima bolji koeficijent ide na gostovanje.

Filip Veliki

pre 6 godina

BigBoca

O cemu ti pises. Niste uspeli da prodjete grke koji su jos na odmoru. Sparta je treci tim ceskog prvenstva koje je jace od grckog.Cesi su imali dva tima u kfalifikacijama za LS. Od sledece sezone imaju jednog sigurnog. Sparta je promenila deset igraca i trenera. Zvezda je potpuno drugi tim u odnosu na proslu sezonu

ispran mozak

pre 6 godina

Mislim da je kvalitet naših rivala takav da će nam rezultatski neuspeh biti dodatno otežan. Vidim da navijači misle da je nemoguće da se sada ne plasiramo u LE, prema tome, treba verovati u naš novi neuspeh jer su i Partizan i Zvezda već nekoliko puta pokazali da su u stanju da šokiraju naciju.

Ukoliko na sledećem žrebu ne izvučemo nijednog rivala već dogodine se možemo radovati uspesima naših timova, jer objektivno, mnogo je lakše pobeđivati kada nemate rivala.

rango

pre 6 godina

Nisu mi jasni ovi kojima je mjerilo snage kluba Transfermarkt. Po toj logici bi Dinamo Zagreb trebao biti jači od Zvezde, Partizana i Hajduka zajedno
(mm, 4. avgust 2017 14:58)

# Link komentara


Dinamo i je bolji upravo toliko kako si neveo...to kaŽu i bodovi kod UEFE,zato je nosioc i ne može mu se dogoditi Krasnodar ili Everton.

nemke

pre 6 godina

Au. Zvezda je dobila bas nezgodnu ekipu. A za Partizan mislim da je favorit, pogotovo ako bude igrao kao protiv Oli.
(Zvezdas, 4. avgust 2017 13:19)

- Kada kazes protiv Oli-ja, mislis da primi 5 komada (na 2 utakmice)?
- I Sparta i Oli su bili u istom problemu, kasne pripreme, dosta novih igraca i dosta igraca koji su izostali iz prve postave! Ko zna kako bi prosli Zvezda i Partizan da su timovi bili u kompletnom stastavu i pod punom fizickom spremom! Videli smo koliko Rosicki znaci za igru Sparte... Nasa (posto navijam za Zvezdu) je sreca sto nije igrao u prvoj, a u drugoj dobio sansu kada je sve vec bilo gotovo! Nisu to u opste lose ekipe (Sparta i Olimpijakos) kako su izgledale na terenu!

- Puno srece nasim klubovima, neugodni protivnici! Samo hrabro!

Delija

pre 6 godina

Wanderson,Pereira i Smolov pakleni igraci sve se vrti oko njih ostali na nivou Spartinih igraca tako da videcemo sta ce biti jesu favoriti 70-30% ali sacekajmo.
TI DOLE NA TERENU,ZVEZDIN GRB STO NOSIS,OD TEBE TRAZIM SAMO,DA KAO LAV SE BORIS!!

Stari Taja

pre 6 godina

Iskreno , ne verujem u prolaz nasih klubova.Znam , nije to onaj Videoton koji je pre puno godina napunio Partizan, Krasnodar, nepoznanica, ali protivnici iz tih krajeva nam vise ne odgovaraju.Sportski je nadati se .

ono

pre 6 godina

ovde ce verovatno doci do promene domacinstva u jednom od ova dva dvomeca. ne mogu istog dana da igraju I partizan I zvezda u beogradu. a I male su sanse da stave da jedni igraju u sredu, a drugi u cetvrtak

Rep.Srpska

pre 6 godina

siguran sam,prosto ubjedjen,da nije ni Krasnodaru svejedno koga su izvukli.Florijana i Irtis nisu reper za pravu sliku Zvezde,tako da ovim iz Krasnodara ostaje da gledaju samo ovo razbijanje Sparte,i neka se zamisle koga su dobili.dobili su bivseg evropskog i svjetskog sampiona koji se polako dize iz pepela.puna Marakana garantuje odlicnu utakmicu,tako da vec sad idem da rezervisem kartu.vidimo se na Marakani...uzgred receno,srecno i Partizanu,pa da,konacno,gledamo oba tima u LE.

razna statistika

pre 6 godina

Videoton u zadnjih 14 meceva: 8 pobeda - 4 remija - 2 poraza (porazi od Bordoa 2:1 i od Paksija 2:1).
Trenutno je 6. u Madjarskoj ligi (od 12 timova).

Krasnodar u zadnjih 13 meceva: 9-3-1 (poraz od Spartaka 2:0).
Trenutno je 5. u Ruskoj ligi (od 16 timova).

Partizan u zadnjih 48 meceva: 40-6-2 (porazi od Olimpijakosa 3:1 i CSKA 3:0).
Partizan u zadnjih 16 meceva: 12-2-2.
Trenutno je 1. u nasoj ligi (od 16 timova).

Crvena Zvezda u zadnjih 12 meceva: 9-2-1 (poraz od Partizana 1:0).
Trenutno je 3. u nasoj ligi.

mirko

pre 6 godina

Nema tu sta Krasnodar dobar mi jos bolji ako hoćemo dalje. Ko je očekivao lako. Sto se Partizana Nikolić oh poznaje u đusu spfemiće dobro utakmicu a ja kao zvezdas cenim tog trenera jer se dokazao ne samo u Partizanu.

zoran

pre 6 godina

Pogledajte ovo...:

https://media.fckrasnodar.ru/structure/172/stadium.jpg

Pa, gde mi da ugostimo ljude, Sunce ti zarko...

http://www.kurir.rs/data/images/2016/07/14/17/949889_stadion-crvene-zvezde-sredjivanje_ls.jpg

cole

pre 6 godina

partizanu je apsolutno svejedno koju ce igrati kao domacin jer ce svakako igrati bez publike. mozda im je i bolje da u takvoj "atmosferi" prvu igraju kod kuce i probaju da naprave rezultat nego da bez publike jure prednost videotona.

vele

pre 6 godina

Daj bre sta ste se prepali Krasnodara ko da je Real Madrid ako nasi momci budu igrali i ginuli kao protiv Sparte oduvacemo ih na Marakani 2 ili 3 : 0 a tamo u revansu onda pametno kao i u Ceskoj. Isto mislim i za Partizan takodje jedina sansa je da zgazi Videoton sa 2, 3 razlike u BG samo mi nije jasno kako ce isti dan oba nasa kluba biti domacini

maximilijan

pre 6 godina

Pre mnoooogo godina...
Qeens park rangers-Partizan 6:2
Partizan-Qeens park rangers 4:0
Videoton-Partizan 5:0
Partizan -Videoton 3:0
(Pera Detlic, 4. avgust 2017 13:27

u dalekoj galaksiji....

Lele

pre 6 godina

Ljudi, nemojte da se zezamo. Istina je da nije prijatno sto je Partizanu zapao Videoton, zbog trenera naravno i istina je da on zna Partizan, medjutim, zna i Partizan Nikolica, a ovo je ipak Videoton (bez obzira na prethodnog njihovog rivala). Partizan bi morao da prodje svog protivnika. Zvezdi je zapao Krasnodar, osrednji klub u poprilicno jakoj ligi. Medjutim, ligi koja je takodje poznata po 0 - 2, a u Zvezdi ima ko da zabije gol. Moze Zvezda da prodje. Ukoliko oba nasa tima odigraju na nivou koji se ocekuje, a to bi otprilike bilo za nijansu uigranije nego na prethodna dva meca, ne vidim nikakav problem da prodju.

srb

pre 6 godina

partizanu nije moglo bolje a zvezdi ko zna...reklo bi se da je milan gori, austrija i briz bolji protivnici ali pitanje je to, svi imaju sansu a part ako ne prodje videoton onda treba da se rasformira, dosta je bila poraza od poluamatera

neutralni felsh

pre 6 godina

Ajmo Srbi u Evropu. Zvezdi želim Austriju a nama Domžale.
(djokara srbin grobar, 04. avgust 2017 13:05)


srbin je majstor za maler. i ti ko i neki veselnici sto su navijali da im se padne milan, "da se odmere"... zar je toliko tesko ne praviti planove pre zreba?

BAKI

pre 6 godina

LAV se puni u Čelarevu,JELEN u Apatinu a PARTIZAN u Sehešfehervaru. A možda i neće ako ih bivši trener pusti,on najbolje zna kako Partizan igra-on je napravio ovaj tim.A Zvezdi neka je Bog u pomoći a možda i "brat" Putin jer ta ruska škola je stvarno nezgodna.I još je dobro što je relativno blizu u odnosu na Pavlodar,samo tu preko Crnog mora. Puno sreće i jednima i drugima,trebaće im...

BigBoca

pre 6 godina

Partizanove sanse 50:50, Zvezdine 40:60, mada ako Uefa potvrdi kaznu Partizanu, opet je Videoton u blagoj prednosti
(Dzoni, 4. avgust 2017 16:00)

Brzo će derbi pa ćeš videti da su zvezdine šanse da pobedi Partizan 40%, a 100% da neće :)
Pobedili raspalu Spartu pa utripovali da su igrali sa Barselonom.

slobinator

pre 6 godina

(Ganci, 4. avgust 2017 14:50)
nije mogao taj meč protiv videotona biti u četvrt-finalu jer je 0d 1966 do danas partizan igrao samo jedno četvrt-finale evro kupova I to 1990 u kupu kupova gde je poražen od dinama iz bukurešta I samo još jednom je prezimio u evropi 2005.godine.taj meč protiv videotona je bio u 3.kolu.interesantno je da je videoton u 2.kolu izbacio psg,a u četvrt-finalu na penale mančester junajted

borko

pre 6 godina

Prema komentarima jos pre zreba i Partizan i Zvezda su izvukli najteze moguce protivnike. Da li je zaista tako. Prema koeficijentu i vrednosti igraca su neka sredina, a prema atraktivnosti cak i daleko ispod toga. Ovo poslednje me ustvari jedino i plasi jer bolje je igrati protiv vecih imena od kojih je jedino to i ostalo. Zato su u proslom kolu i Partizan i Zvezda imali neverovatnu srecu, za razliku od ovog sad.

Negativni

pre 6 godina

Pa dobro, mogli su i gore da prodju i jedni i drugi. Nisu Videoton i Krasnodar Barselona i Real, moze da se prodje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miles Davis, 4. avgust 2017 13:15)

Dobar ti je nik. Biće za naše večite Kind of blue. Bojim se da će tugovati.
Nije stvar u Videotonu i Krasnodaru, već u Zvezdi i Partizanu, koji nemaju kvalitet ni za lakše protivnike. Videoton je ispodprosečan evropski klub sa ispodprosečnim trenerom i ispodperosečnim igračima. Ali, i takav, biće ozbiljan problem za Partizan. A Zvezda, bojim se, teško da ima šta da traži sa Krasnodarom.
Ali, nadam se da grešim.

Coldplayer

pre 6 godina

@mrle
Kada su dve ekipe iz istog grada klub sa vecim koeficijentom igra drugu kao domacin.Pravilo nije od juce i ne pratis fudbal od ovog leta pa da ne znas.

ford

pre 6 godina

@tekvondo je ...
Budi malo realan,covek je profesionalac i tu nema mesta emocijama.Ako bude mogao ici ce na 5-0 u oba meca.Zoc kada je pustao Partizan to je radio kada je Pao vec bio obezbedjen,a u drugom slucaju ste dobili zasluzeno.Surovo je to.

Giocatore

pre 6 godina

@analiticar amater...pise mozda, samo nemoj ti o objektivnosti, drago je tebi zbog rezultata, Jankovic ostane sam i promasi gol, Kljajicu lopta prolazi kroz ruke, u prvom mecu lopta prelazi 60m i dolazi do Emenikea na 20m, a golmana nema, Seba za guranje Djurdjevica na atletsku stazu nije dobio zuti karton, Seba za odugovlacenje kad je napravio faul, pa jurio loptu nije dobio zuti karton, ali je dobio Leonardo, to su dva zuta kartona za Sebu, to su razlike u rezultatu zbog cega i stoji mozda, ti si objektivnu analizu verovatno uradio i kad nas je Mehuto Gonzalez pokrao protiv Fenerbahcea u Istanbulu

Coldplayer

pre 6 godina

@analiticar amater
Ali su izgubili od prvaka 2-0.Nije to smak sveta.Neki Osijek izbacuje psv a mi se tresemo od krasnodara.Lopta je okrugla.

krajisnik

pre 6 godina

transfermarket
Sparta 40 miliona
Krasnosdar 82 miliona
Zveda 21 milion
Partizan 19 miliona
Videoton 12.5 miliona
Inace Sumina vrijednost samo 650 000
Tezak posao za Zvezdu.Jak,a neatraktivan tim.Partizan ce se namuciti.Celavi je bolji trener od Djukica,a pozna tim u dusu

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Iskreno Partizan ce proci bez obzira na Marka Nikolica.Nas je covek to nece on svom Partizanu da uradi.Postavice neku malo losiju taktiku i Partizan prolazi.Sto se tice Zvezde odgovarala bi nam pobeda od 1:0 i najgori bunker za 0:0 u revansu.Tako jedino mozemo da prodjemo.Ne volim ruske klubove uvek nam je bilo tesko sa njima.Sto bih voleo da se ponovi Braga 2005 :).

Ivan

pre 6 godina

Ovakve komentare vecinom ovde mogu da pisu samo napaljena decurlija ili neko ko pojma o fudbalu nema niti je do danas ikad cuo za ova dva fudbalska tima.......

m

pre 6 godina

@Narode, probudite se iz kome vec jednom. Dokle cete da se zamajavate Zvezdom i Partizanom dok crkavate od gladi?

Majstore, vodi ti racuna o svom stomaku i svojim obavezama.

Bilal

pre 6 godina

E izem ti ovakvu sreću! Gde baš Videoton? Kao prvo to nije atraktivan protivnik al' je veoma neugodan i opasan, kao drugo to je tim s kojim imamo neugodnu tradiciju i kao treće vodi ih čovek koji naše igrače poznaje u dušu. Jedino se nadam da će ih stručni štab i naši fudbaleri ovaj put shvatiti ozbiljno a ne prepotentno kao krajem novembra 1984 godine (0:5 u KUP-u UEFA 1984/85). Iskreno, više bih voleo da smo kojim slučajem dobili Krasnodar.

Pedja Stojakovic

pre 6 godina

Uh sto ne volim ove novokomponovane istocnoevropske ekipe... 
(Dag Kristi, 04. avgust 2017 15:25) 

Видеотон постоји од 1941.
(Јабучило, 04. avgust 2017 17:17)

Mislio je na Krasnodar. Ne pametuj.

Povidon

pre 6 godina

Krasnodar je najgori moguci rival posle Milana. Nama Rusi nikako ne odgovaraju. Mislim da smo samo jednom uspeli da izbacimo neki njihov klub (Rotor) i da smo gomilu puta ispali i mi i Partizan. Partizan ima dobre sanse ali problem moze da bude Marko Nikolic koji ih odlicno poznaje a zna da postavi taktiku.

Mrle

pre 6 godina

Sreca pa je Madjarska blizu nemamo mnogo da se cimamo. Ali celavi nas zna u prste napravice taktikubda se pusimo ipak ekipa po meri ako ne mozemo sa njima no ne zasluzujemo Evropu ali mislim da Partizan ima dobre sanse za prolaz. Dok sa druge strane komsinice bice sledeca sezona iskreno zao mi je Zvezde nije mogla teze. Gore cak nego Milan on bi makar lavor napunio a ovi samo mrezu Borjana.

Nebojsa

pre 6 godina

Dobro smo prosli moglo je i gore na primer Milan a moglo je bolje Briz .
Sa Rusima mozemo da igramo nismo aucajderi jesu oni blagi favoriti ali nismo bez sanse .Pa bili smo prezaljeni i od Praske Sparte pa smo ih izbacili .
Napred Crveno - beli ....

Džoni

pre 6 godina

Auh, neće biti lako ni jednima ni drugima. Nikoliću skauting Partizana ne treba i može da postavi taktički savršeno svoju ekipu u čemu je odličan i inače, dok ovi Zvezdini nisu ni malo naivni. Nikada nam nisu ležale te Ruske ekipe, ali šta da se radi, moglo je bolje ali moglo je i gore. Treba i jedni i drugi da odigraju tako da daju sve od sebe pa ako bude dovoljno, super, a ako ne opet dobro, jer znaš da si dao maksimum.

Komša

pre 6 godina

Videoton - " pet komada to je naša nada..." i dali samo dva.A oni nama petardu...Kakav hladan tuš -posle Rendžersa nije postojao čovek ma stadionu koji nije verovao da ćemo nadoknaditi tih pet komada od Videotona.
Hakde sve to,da kaže čovek da je red da im vratimo ali ko zainat Nikolić.Voleo bih da smo dobili nekog drugog protivnika.
Šta je tu je.
Ako stvarno derbi pada par dana posle mečeva onda je dobro da komšije idu na gostovanje u Rusiju a mi na pljuc od BG.

Giocatore

pre 6 godina

@runner..."da smo bolja ekipa od Bordoa koga je ovaj Videoton prosao", ne da mislim da jesmo, nego jesmo, nemoj mi te decije smicalice tipa "ako Videoton dobije Bordo 2:1, a Bordo Psz 1:0, a PSZ Barsu 4:0 znaci Videoton je jaci od Barse", mi smo ispali od Olyja mozda i nezasluzeno, ali od ekipe koja ima koef. 64, a Videoton je golom u gostima prosao ekipu koja ima 29, pritom je smesno uporediti Olimpijakos i Bordo, tako da prica da je Videoton izbacio Bordo, pa sad mi treba da strahujemo bas i ne pije vodu

BODIBOND

pre 6 godina

Slucajnost da smo dobili Videoton. Brate koliko laksih protivnika i izvucemo Madjare. Zvezdi neka je Bog u pomoci. Krasnodar je ozbiljna ekipa.
(NR, 04. avgust 2017 13:23)

Ahahahahahaha ... Zvezde se svi plase ne lupaj .

4/4

pre 6 godina

Sad kad će komsije doc sa grcima, budemo sa gejevima skupa navijali. imaju komplekse od njih...kad ubodu odmah bjeze haahaha, ali niste lepi, imaju oni ukusa nece oni vas...daleko od toga....welcome

Decoooo

pre 6 godina

U cemu je problem ? Ko pobedi sledecu utakmicu igrace u Evropi . Zvezda to ceka vec 11 godina i cekace jos jer su Rusi prejaki za nasu jadnicu . Partizanu nece biti lako ali PROLAZI JER JE PARTIZAN JEDNOSTAVNO BOLJI OD VIDEOTONA . TO JE REALNOST .

BigBoca

pre 6 godina

Partizanove sanse 50:50, Zvezdine 40:60, mada ako Uefa potvrdi kaznu Partizanu, opet je Videoton u blagoj prednosti
(Dzoni, 4. avgust 2017 16:00)

Brzo će derbi pa ćeš videti da su zvezdine šanse da pobedi Partizan 40%, a 100% da neće :)
Pobedili raspalu Spartu pa utripovali da su igrali sa Barselonom.

analiticar_amater

pre 6 godina

Nista, protiv Krasnodara nemamo sanse ali sta je tu je. I ovako su momci prebacili ocekivanja. Ovo je uz Milan bio drugi najgori moguci protivnik i zaista se moze reci da nismo imali srece u zrebu.

analiticar_amater

pre 6 godina

Krasnodar prosle sezone izbacio Fenerbahce nokaut fazi Lige Evrope. Ovu sezonu startovali sa 4 vezane pobede (dve u Evropi dve u Rusiji). Nema Zvezda ovde sta da trazi, ali sve jedno momke treba podrzati da se pokazu u sto boljem svetlu. I ovako su prevazisli sva ocekivanja. Nismo uopste imali srece sa zrebom, Krasnodar je bio jedan od najtezih protivnika koje smo mogli da izvucemo.

Jumko

pre 6 godina

Hahahaha, vidim po komentarima da i zvezda i partizan prolaze dalje! Hahahaha, nebeski narod... Nema veze, makar ce jos jednom imati sansu da urade ono sto je i smisao toj izmanipulisanoj omladini na stadionu, da otpevaju neku pesmu o Kosovu!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Krasnodar je negde 3 puta skuplji tim od Olimpijakosa , prosečna vrednost jednog igrača 3 miliona a kod Olympiakosa 1.5 miliona ...

Filip Veliki

pre 6 godina

BigBoca

O cemu ti pises. Niste uspeli da prodjete grke koji su jos na odmoru. Sparta je treci tim ceskog prvenstva koje je jace od grckog.Cesi su imali dva tima u kfalifikacijama za LS. Od sledece sezone imaju jednog sigurnog. Sparta je promenila deset igraca i trenera. Zvezda je potpuno drugi tim u odnosu na proslu sezonu

Nikola

pre 6 godina

Partizan je lose prosao...Marko nas zna u detalje i najteze je igrati "protiv trenera"..ne bih se plasio Videotona da nije Marka Nikolica...mada Videoton je ulozio dosta ove godine pobedili su Bordo, imaju velike ambicije..Zvezda me ne inspirise za neki duzi komentar..setili se posle 10 godina da zaigraju fudbal a i sad se primili sto su prosli Spartu koja je u rasulu..

Raúl Marcelo Bobadilla

pre 6 godina

Partizan i moze da prodje ali Zvezda je dobila posle Milana i Olimpika najtezeg protivnika. Grobar sam od rodjenja al nam sad ljudi moji treba nase Srprko jedinstvo da navijamo za oba nasa kluba. Ako se ujedinimo eto oba kluba u Ligi Evrope.
(Nele, 4. avgust 2017 14:52)

А како то да се ујединимо? Да Звезда и Партизан направе заједнички клуб? Па не игра репрезентација.

Realno

pre 6 godina

Jer je nositelj sinko, to se desi kada par puta dospiješ u ligu šampiona.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 4. avgust 2017 13:48)

Tacnije, kada SEST razlicitih timova izbace favorite, ukljucujuci i Zvezdu. Ali dobro...
(Sabre, 4. avgust 2017 13:58) # Link komentara

I da je 66 razlicitih timova izbacilo favorite ,zvezda bi bila ispod crte tj nepovlascena jer imate rezultate u Evropi u rangu Skendije a mozda cak i slabije...

Negativni

pre 6 godina

Da nije jadno bilo bi tužno.Pre tačno 30 godina, Zvezda je, na Marakani, sa rezultatom 4:2 tukla veliki Real, sa sve Hugo Sančezom, u Kupu evropskih šampiona.A danas se muči da se kvalifikuje u bivši kup UEFA-e, boreći se protiv nekih izguba od klubova sa presmešnim nazivima.
(monden, 04. avgust 2017 14:50)

Porediti fudbal pre 33godine i danas kao nebo i zemlja. Za to bas moras da nemas mozga. Zvezda bila prvak Evrope kad je Bajern imao sest reprenzitativaca a Marsej pet! Partizan igrao protiv Reala 2003 kad je ovaj imao tim Sveta. Sa ovim budzetima svako kolo koje prodju nasi klubovi je uspeh.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos.k, 4. avgust 2017 15:27)

Ti njemu pričaš da ne poredi a upravo ti to radiš. Pa to je tada bio vrhunski fudbal, druže. Nisu oni mogli da se teleportuju trideset godina unapred pa da igraju sa onim s kim ti želiš. I nije istina da je Bajern imao šest a Olimpik pet reprezentativaca. Bajernu su svih jedanaest prvotimaca bili reprezentativci, a Olimpiku takodje. I mi smo s njima igrali u polufinalu i finalu Kupa Šampiona a ne u grupi beznačajnu utakmicu. Porediš babe i žabe. Protiv vas je Real 2003 odigrao jači trening sa 15% snage.
Uostalom, ako vam se ikada dogodi da pobedite i izbacite iz daljeg takmičenja Bajern ili Real, onda se javite. Ovako - sedi jedan!

badr-hari

pre 6 godina

ono kad svi sve znaju o videotonu i krasnodaru... partizan ima šanse po meni 60:40 a zvezda 40 :60... pogledao sam žreb i imam utisak da je vrlo moguće da prodju sva tri hrvatska kluba... mislim da će i hajduk da izbaci everton

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Iskreno Partizan ce proci bez obzira na Marka Nikolica.Nas je covek to nece on svom Partizanu da uradi.Postavice neku malo losiju taktiku i Partizan prolazi.Sto se tice Zvezde odgovarala bi nam pobeda od 1:0 i najgori bunker za 0:0 u revansu.Tako jedino mozemo da prodjemo.Ne volim ruske klubove uvek nam je bilo tesko sa njima.Sto bih voleo da se ponovi Braga 2005 :).

SaleKg

pre 6 godina

Na danasnji dan pre godinu dana Marko Nikolic je preuzeo Partitan, digao ga iz pepela i osvojio duplu krunu. Uprava mu se oduzila tako sto je sabotirala njegov plan pojacanja, prakticno ga oterala iz kluba, a prodajom stuba odbrane Milenkovica, najboljeg igraca Leonarda, i najperspektivnijih Mihajlovica i Vlahovica, prakticno ugasila klub. Sudbina ga vraca u Beograd da rasturi njegovog mlakog naslednika Djukica i pokaze kakvu gresku smo napravili jer smo dozvolili da najbolji srpski trener ode. Srecno Marko, pozdrav od Grobara, uprava napolje!!!

cercil

pre 6 godina

Hit su ovi partizanovci,svega mi!
Vec su poceli da skarlicu i kukaju na zreb. Realno Krasnodarom je mnogo ozbiljnija ekipa od vaseg protivnika i imate ozbiljne sanse da prodjete,ali mentalitet vas se izgleda ne menja...

BAKI

pre 6 godina

LAV se puni u Čelarevu,JELEN u Apatinu a PARTIZAN u Sehešfehervaru. A možda i neće ako ih bivši trener pusti,on najbolje zna kako Partizan igra-on je napravio ovaj tim.A Zvezdi neka je Bog u pomoći a možda i "brat" Putin jer ta ruska škola je stvarno nezgodna.I još je dobro što je relativno blizu u odnosu na Pavlodar,samo tu preko Crnog mora. Puno sreće i jednima i drugima,trebaće im...

Rus

pre 6 godina

Na stadionu Krasnodara sam bio i video televizor, tz led media oko celog stadiona. Fascinantno izgleda ,skoro pa nestvarno. Stadion je nov i prelep. Zamislite kad oni dodju u zvezdinu rupu jadnu , bednu i zapustenu sa oranicom od travnatog terena.
Ljudi gde mi zivimo? Ja mislim da je u Srbiji vreme stalo jos 80 god.

+++

pre 6 godina

Krasnodar samo 1 poraz u zadnjih 14 utakmica (od Spartaka), Videoton samo 1 poraz u zadnjih 11 utakmica (od Bordoa u gostima)
(Milojko Pantic, 4. avgust 2017 14:12)

Partizan - samo jedan poraz u zadnjih 40 utakmica..od Olimpijakosa

Otkud tetka zna Jovića?!

pre 6 godina

Zašto je Krasnodar opasan?!
Ko su, bre, uopšte oni?!
Dajte baš njih da vidimo šta znaju!
(Otkud tetka zna Jovića?!, 04. avgust 2017 11:37)

Tako je, bre!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Krasnodar je negde 3 puta skuplji tim od Olimpijakosa , prosečna vrednost jednog igrača 3 miliona a kod Olympiakosa 1.5 miliona ... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 4. avgust 2017 13:27) 

Ne lupetaj Krasnodar vredi 82m eura,Olimpijakos 79m eura tako da su tu negde.Tri puta???Nemas ti Nolane pojma
(Luke Babbitt gravedigger, 04. avgust 2017 13:39)

Olympiakos u rosteru ima 40 igrača a Krasnodar 27 . Prosečna vrednost igrača Krasnodara je preko 3 miliona eura a vrednost igrača Olympiakosa nešto preko 1.5 pa ti sad vidi ko tu lupeta ...

4/4

pre 6 godina

Sad kad će komsije doc sa grcima, budemo sa gejevima skupa navijali. imaju komplekse od njih...kad ubodu odmah bjeze haahaha, ali niste lepi, imaju oni ukusa nece oni vas...daleko od toga....welcome

Analogna Trikotaza

pre 6 godina

Videoton je inače jedan od najvećih dželata Partizana! Sredinom osamdesetih je zbrisao Partizan sa 5:0 u prvoj tekmi i potom u revanšu 0:2 kada je revanš bio samo otaljavanje posla! ........
(Ivan, 4. avgust 2017 14:05
$$$
Uhuu..al si realan?!!!Eto,stvarno je bilo 5:0 za Videoton u prvoj ,ali i 2: 0 za Partizan u drugoj,i imali smo 2:0 u prvom poluvremenu,i cist penal nad cini mi se Zivkovicem koji glupi sudija nije svirao, a ja sam bio na stadionu ..jedan od 35-40 000....kad bi svirao -opet bi cudo napravili,kao kolo pre kad smo eliminisali QPR....tamo u Sekesfehervaru je Partizan igrao...a, Videoton davao golove.Nadam se da cemo ovog puta eliminisati njih.

Car Dusan

pre 6 godina

Rusi favoriti? Pa, gazda im ima nešto para,napravili su novi stadion, redovne im plate, vrijede 80-tak miliona (kao LUKAKU) i još mnogo silnih podataka! Ako ih Zvezda ladno ne izbaci... i ne treba da igra LE.

Stefan

pre 6 godina

Posle onakvog užasnog kraja sezone i gubljenja titule, potpuno rasturenog i havarisanog tima, niko se nije nadao ni da ćemo Irtiš da prođemo, zato se ne sekirajte ko god da bude. Očekivalo se da nekako izbacimo Irtiš i časno poginemo od Sparte, a mi prošli i Spartu i još sačuvali mrežu, što je odavno za nas naučna fantastika. Zato ispadanje u plej ofu nije trcgedija već je sam plasman u plej of premija, a sve preko tiga senzacija. Posle svega, oporaviti tim i ući u LE jednako je osvajanju iste.

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Zvezdine su sanse 20%, Partizanove 60%. Ljudi komentarisu a ne poznaju Krasnodar, strasna ekipa, ko je gledao video je da ne znas sa koje strane biju. Bas nas zreb ubio, od njih sam se samo Atletik Bilbaoa vise plasio.

Sabre

pre 6 godina

Jer je nositelj sinko, to se desi kada par puta dospiješ u ligu šampiona.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 4. avgust 2017 13:48)

Tacnije, kada SEST razlicitih timova izbace favorite, ukljucujuci i Zvezdu. Ali dobro...

Toto-ko-tunjo-zagrebacka-Macura

pre 6 godina

Partizan - Videoton 4-1

Zvezda - Krasnodar 0-3
(realno, 4. avgust 2017 14:55)

Da l' je ovu "klasu" sto hrabro dominira sredinom terena te nesrecno prima 5 komada oplelo sunce ili to uvek tako brljivo?

NR

pre 6 godina

Slucajnost da smo dobili Videoton. Brate koliko laksih protivnika i izvucemo Madjare. Zvezdi neka je Bog u pomoci. Krasnodar je ozbiljna ekipa.

Marko

pre 6 godina

nije mi jasno, kako dinamo ima ovolike srece na zrebu KONSTANTNO?
(dostojevski, 04. avgust 2017 13:43)

Jer je nositelj sinko, to se desi kada par puta dospiješ u ligu šampiona.

Јабучило

pre 6 godina

Uh sto ne volim ove novokomponovane istocnoevropske ekipe...
(Dag Kristi, 04. avgust 2017 15:25)

Видеотон постоји од 1941.

Djomlica furkica

pre 6 godina

O ljudi, bez potcenjivanja svih ucesnika, Krasnodar nije kao ranijih godina, cim im igra Ristic onda je i jasno. Sto se tice Partizana ako je doziveo da se plasi Madjara i Videotona, onda bolje i da ne prolazi dalje. Razumem da Madjari ulazu dosta para, i imaju sasvim solidnu ekipicu, medjutim po mom nekom misljenju imaju samo dobrog trenera, uz par dobrih igraca, poput Lazovica, koji ruku na srce nije vise ni mlad ni poletan. Zato ako Partizan ove ne moze da prodje, onda neka se ugase bolje. Ocekujem tamo 1-1, u BG 3-1. Sto se tice Zvezde na Rajku 2-1, tamo 1-1.

danguba

pre 6 godina

Objektivno, najgori moguci zrijeb, teski i neatraktivni protivnici. Partizan je mozda bolje prosao, ali ni njima ne dajem izgleda, obzirom da ih Nikolic zna u nokat i zna kako disu.
A za Zvezdu bolje da su izvukli Milan, barem bi gledali jos jedan epski mec na Marakani.

Rep.Srpska

pre 6 godina

siguran sam,prosto ubjedjen,da nije ni Krasnodaru svejedno koga su izvukli.Florijana i Irtis nisu reper za pravu sliku Zvezde,tako da ovim iz Krasnodara ostaje da gledaju samo ovo razbijanje Sparte,i neka se zamisle koga su dobili.dobili su bivseg evropskog i svjetskog sampiona koji se polako dize iz pepela.puna Marakana garantuje odlicnu utakmicu,tako da vec sad idem da rezervisem kartu.vidimo se na Marakani...uzgred receno,srecno i Partizanu,pa da,konacno,gledamo oba tima u LE.

Car Dusan

pre 6 godina

Ovde neko pomenu utakmicu sa Realom - 4:2. Mart mjesec ( početak) , bilo nas je preko 100000 na stadionu - hladno,smrzavanje. Jedna od najboljih naših utakmica u istoriji.Boško Djurovski odigrao maestralno, kao profesor, Piksija proglasise za igrača utakmice... A,sad se plašimo kluba koji postoji nepunih 9(!)godina!

Cxevu94

pre 6 godina

Nikolic ce nas izbaciti, zna da igra strpljivo, sa jakom odbranom. Protiv Djukiceve ofanzive. Gotovo je, vise sansi ima Zvezda po meni.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Mislim da ce CZ igrati prvu u Rusiji jer ne mogu istog dana Partizan i CZ da budu domacini. Partizan bez srece ove godine na zrebu. Nikolic doktor za ovakve utakmice, zna sve nase mane, odbrana suplja kao sir, tako da ni ove godine nema nista od LE.

Nele

pre 6 godina

Partizan i moze da prodje ali Zvezda je dobila posle Milana i Olimpika najtezeg protivnika. Grobar sam od rodjenja al nam sad ljudi moji treba nase Srprko jedinstvo da navijamo za oba nasa kluba. Ako se ujedinimo eto oba kluba u Ligi Evrope.

nosferatu

pre 6 godina

Vidim ove strucnjake koji viču auu Krasnodar, ispada Zvezda, tesko protiv krasnodara...a nisu odgledali dve utakmice ove prosecne ruske ekipe, sa akcentom na rec ruske.

com

pre 6 godina

Odlicno,sa Krasnodarom moze da se igra,vestacki klub bez navijaca,za razliku od Kubanja iz istog grada.Prosecan ruski tim,favoriti su,ali nismo bez sansi,bolje nego Milan.Bez straha,odvazno,skoncentrisano.
P.S.Sada ce da krene uopbicajeno kukanje kao pred Spartu,kako nemamo sanse,sve je propalo...srpska posla-"posipanje pepelom","tudja trava uvek zelenija".

Giocatore

pre 6 godina

ako je Videoton tezak protivnik onda je Krasnodar Barselona, Zvezda je mogla i bolje da prodje, a mi smo realno bolji od svih koji su mogli da nam dodju...da strepimo od ekipe u kojoj su Lazovic i Scepovic i neki Francuz i ostali Madjari, pa bilo bi glupo

milos.k

pre 6 godina

Da nije jadno bilo bi tužno.Pre tačno 30 godina, Zvezda je, na Marakani, sa rezultatom 4:2 tukla veliki Real, sa sve Hugo Sančezom, u Kupu evropskih šampiona.A danas se muči da se kvalifikuje u bivši kup UEFA-e, boreći se protiv nekih izguba od klubova sa presmešnim nazivima.
(monden, 04. avgust 2017 14:50)

Porediti fudbal pre 33godine i danas kao nebo i zemlja. Za to bas moras da nemas mozga. Zvezda bila prvak Evrope kad je Bajern imao sest reprenzitativaca a Marsej pet! Partizan igrao protiv Reala 2003 kad je ovaj imao tim Sveta. Sa ovim budzetima svako kolo koje prodju nasi klubovi je uspeh.

Bilal

pre 6 godina

E izem ti ovakvu sreću! Gde baš Videoton? Kao prvo to nije atraktivan protivnik al' je veoma neugodan i opasan, kao drugo to je tim s kojim imamo neugodnu tradiciju i kao treće vodi ih čovek koji naše igrače poznaje u dušu. Jedino se nadam da će ih stručni štab i naši fudbaleri ovaj put shvatiti ozbiljno a ne prepotentno kao krajem novembra 1984 godine (0:5 u KUP-u UEFA 1984/85). Iskreno, više bih voleo da smo kojim slučajem dobili Krasnodar.

marerakarera

pre 6 godina

Ovo ni Hickok ne bi izrezirao, od svi ekipa samo nisam hteo Videoton.
Krasnodar ima Smolova i Zairzinja ali se mogu dobiti. Inace Hajduk prosao bas najgore, steta.

Rep.Srpska

pre 6 godina

siguran sam,prosto ubjedjen,da nije ni Krasnodaru svejedno koga su izvukli.Florijana i Irtis nisu reper za pravu sliku Zvezde,tako da ovim iz Krasnodara ostaje da gledaju samo ovo razbijanje Sparte,i neka se zamisle koga su dobili.dobili su bivseg evropskog i svjetskog sampiona koji se polako dize iz pepela.puna Marakana garantuje odlicnu utakmicu,tako da vec sad idem da rezervisem kartu.vidimo se na Marakani...uzgred receno,srecno i Partizanu,pa da,konacno,gledamo oba tima u LE.

monden

pre 6 godina

Da nije jadno bilo bi tužno.Pre tačno 30 godina, Zvezda je, na Marakani, sa rezultatom 4:2 tukla veliki Real, sa sve Hugo Sančezom, u Kupu evropskih šampiona.A danas se muči da se kvalifikuje u bivši kup UEFA-e, boreći se protiv nekih izguba od klubova sa presmešnim nazivima.

Blue Moon 425

pre 6 godina

Baš će biti zanimljivo, Djukić sa taktikom svi u napad, a Nikolić samo da ne primimo gol. Puna stadion da dočekamo Danka, jednog i drugog Marka kako dolikuje.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ukoliko ne prodju ove rivale, jednostavno, i ne zasluzuju LE. Mislim da Zvezda ima tezi posao, pre svega sto sa ruskim timovima imamo katastrofalan bilans.
(del boj, 04. avgust 2017 13:21)

Druže, Krasnodar je ozbiljna ekipa za onaj Ren i Bordo što smo susretali, ljudi imaju 4 vezane pobede, prošle sezone izbacili Fenerbahče u nokaut fazi, plus nisu doveli 10 novih igrača ko Sparta, ovo je praktično nerealna prilika da prođemo

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Krasnodar je negde 3 puta skuplji tim od Olimpijakosa , prosečna vrednost jednog igrača 3 miliona a kod Olympiakosa 1.5 miliona ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 4. avgust 2017 13:27)

Ne lupetaj Krasnodar vredi 82m eura,Olimpijakos 79m eura tako da su tu negde.Tri puta???Nemas ti Nolane pojma

Ratko

pre 6 godina

Prema podacima sajta ‚Transfermarkt‘, vrednost ekipe Krasnodara je 82,4 miliona evra, skoro četiri puta više od beogradskog velikana.
Prva zvezda ekipe je svakako Fedor Smolov, 21-godišnji napadač koji je i prvi špic reprezentacije Rusije.
Vlasnik kluba je Sergej Galicki, čije bogatsvo se procenjuje na 6,6 milijardi evra, pa je jasno na koga su se crveno-beli namerili.
Trener im je Igor Šalimov, nekadašnji reprezentativas SSSR i Rusije, koji najčešće igra u formaciji 4-3-3.
Krasnodar je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope izbacio danski Ligbi pobedama od 2:1 i 3:1, a u četvrtak je u danskoj zablistao Urugvajac Maurisio Pereira koji je postigao dva gola.
U ekipi su i tri Brazilca, od kojih je najpoznatiji štoper Naldo, a tu su i Žoaozinjo i Vanderson koji igraju na krilima.
Motor tima na sredini terena je Čarls Kabore, a uz Nalda odbranu drže Šveđanin Andreas Grankvist koji je i kapiten, odnosno sjajni golman Stanislav Kritsjuk koji je trenutno povređen.
U svakom slučaju, Zvezda je dobila najtežeg mogućeg protivnika čije ime nije atraktivno, a koji u svojim redovima ima sjajne igrače.
U poslednje tri evropske sezone Krasnodar je igrao grupnu fazu Lige Evrope, a u protekle dve sezone prošao je i u nokaut fazu.
Pre dve godine je ispao od praške Sparte, a prošle sezone je izbacio Fenerbahče u 1/16 finala pre nego što je zaustavljen od strane Selte.
Krasnodar igra na stadionu koji prima 34,000 ljudi, a izgrađen je prošle godine.

Ivan

pre 6 godina

Zvezda je dobila protivnika po meri.Ne znam sto neki kukaju kad nas je konacno zreb kolko tolko pomilovao.Sta bi rekli da je pao Milan,Olimpik...Ako igramo kao protiv Sparte nema sta da brinemo.Na kraju krajeva ne bi blo lose da imamo konacno dva predstanika u l evrope tj . kupu uefa!Ako sad ne znam kad!ZVEZDA!

razna statistika

pre 6 godina

Videoton u zadnjih 14 meceva: 8 pobeda - 4 remija - 2 poraza (porazi od Bordoa 2:1 i od Paksija 2:1).
Trenutno je 6. u Madjarskoj ligi (od 12 timova).

Krasnodar u zadnjih 13 meceva: 9-3-1 (poraz od Spartaka 2:0).
Trenutno je 5. u Ruskoj ligi (od 16 timova).

Partizan u zadnjih 48 meceva: 40-6-2 (porazi od Olimpijakosa 3:1 i CSKA 3:0).
Partizan u zadnjih 16 meceva: 12-2-2.
Trenutno je 1. u nasoj ligi (od 16 timova).

Crvena Zvezda u zadnjih 12 meceva: 9-2-1 (poraz od Partizana 1:0).
Trenutno je 3. u nasoj ligi.

Giocatore

pre 6 godina

@runner..."da smo bolja ekipa od Bordoa koga je ovaj Videoton prosao", ne da mislim da jesmo, nego jesmo, nemoj mi te decije smicalice tipa "ako Videoton dobije Bordo 2:1, a Bordo Psz 1:0, a PSZ Barsu 4:0 znaci Videoton je jaci od Barse", mi smo ispali od Olyja mozda i nezasluzeno, ali od ekipe koja ima koef. 64, a Videoton je golom u gostima prosao ekipu koja ima 29, pritom je smesno uporediti Olimpijakos i Bordo, tako da prica da je Videoton izbacio Bordo, pa sad mi treba da strahujemo bas i ne pije vodu

Danilovgrad

pre 6 godina

Pa dobro, mogli smo i puno gore proc, Milan, Zenit itd ... Dobro ispade na kraju ... A povlasceni Partizani zakacili ekipu koja je izbacila Bordo u proslom kolu, a trener im Nikolic ... Tu mi nista ne djeluje `povlasceno`, Videoton mozda nije `zvucno ime`, ali su itekako jaka ekipa...

SayonaraSucker

pre 6 godina

Partizan je realno dobio mnogo lakseg protivnika.U kojem su dva bivsa igraca Partizana i trener.Plus je Madjarska u komsiluku.Jedino sto se ocekuje kazna UEFA i prazne tribine.S druge strane Krasnodar i Zvezda totalno druga prica.Rusi mnogo kvalitetniji i opasniji protivnik.U poredjenju sa Spartom ovi igraju fudbal kao Nemci od prvog do 90.
Zvezdine sanse minimalne ali postoje.

CzBg89!

pre 6 godina

Krasnodar puni sve ekipe sa dva gola u prvom poluvremenu.. mnogo su jaki..
(Marko, 04. avgust 2017 15:22)
Njih Spartak Moskva napunila sa 2 0. A neka pune oni samo tako isto kao Sparta pre utakmice sa Zvezdom.

mićko

pre 6 godina

uvek sam navijao da czv ispadne ,ali kad razmislim ako prodju u jedni i drugi imamo extra mečeve i druženje uz pivo...zato napred naši i to ne zbog našeg fudbala,nego da meni bude interesantno veče četvrtkom...

rango

pre 6 godina

Nisu mi jasni ovi kojima je mjerilo snage kluba Transfermarkt. Po toj logici bi Dinamo Zagreb trebao biti jači od Zvezde, Partizana i Hajduka zajedno
(mm, 4. avgust 2017 14:58)

# Link komentara


Dinamo i je bolji upravo toliko kako si neveo...to kaŽu i bodovi kod UEFE,zato je nosioc i ne može mu se dogoditi Krasnodar ili Everton.

Runner

pre 6 godina

Дај, људи, уозбиљите се! Каква је то неоснована еуфорија, нарочито у редовима црно-белих навијача? Па зар сте стварно умислили да смо ми боља екипа од француског Бордоа кога је овај Видеотон прошао. А и делије су, такође, нешто много дигле нос после Спарте. Већ заборавили да их, 20 минута пред крај утакмице у Прагу по уласку маторог Росицког, нигде није било. Па само у том периоду Спарта је имала толико шанси да анулира Звездину предност. Ова Звезда ми помало личи на Војводину и њене успехе против Бурсе или Сампдорије а потом би уследио хладан туш. Не кажем да се треба плашити ал' дај се мало спустите на земљу поготову што сви данас играју фудбал. Партизан је, 1984, тако потцењивачки, после оне историјске утакмице против QPR (2:6 и 4:0) отишао у Секешфехервар и попио петарду. Стара народна пословица каже: "Паметан се учи на искуству других а будала на сопственом."

Rema

pre 6 godina

Pokušavam zamisliti blamažu koju će doživeti igrači i rukovodstvo CZV kada uporede svoj stadion sa onim novim koloseumom u Krasnodaru. Što se tiče fudbala videćemo, CZV i PAR imaju šansu ali Videoton ima Nikolića, Rusi imaju pare, srećno svima

Tulsa Dum

pre 6 godina

Pingvin i celavi pony ce dobiti po tamburi od Partizana i Suma sumarum ce mu presuditi.Zvezda mora pametno u Beogradu i bez srljanja 1-0 dovoljan kapital za Rusiju.Ruski timovi su duduci naseg nivoa a mi smo motivisaniji od njih.Sve u svemu imamo veliku sansu da konacno gledamo dva kluba iz Beograda u evro kupu.

analiticar_amater

pre 6 godina

@runner..."da smo bolja ekipa od Bordoa koga je ovaj Videoton prosao", ne da mislim da jesmo, nego jesmo, nemoj mi te decije smicalice tipa "ako Videoton dobije Bordo 2:1, a Bordo Psz 1:0, a PSZ Barsu 4:0 znaci Videoton je jaci od Barse", mi smo ispali od Olyja mozda i nezasluzeno, ali od ekipe koja ima koef. 64, a Videoton je golom u gostima prosao ekipu koja ima 29, pritom je smesno uporediti Olimpijakos i Bordo, tako da prica da je Videoton izbacio Bordo, pa sad mi treba da strahujemo bas i ne pije vodu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Giocatore, 4. avgust 2017 17:50)

Tukli su vas 3:1 na vasem stadionu, dali vam ukupno 5 golova u dve utakmice, niste vodili ni jednom, niste pobedili ni ovde ni tamo ali ste nezasluzeno ispali? Toliko o objektivnosti. Da, ekipa koja primi 5 a da samo 3 gola, poptuno je zasluzeno ispala.

Corleone

pre 6 godina

Samo protiv Milana skoro da ne bi smo imali sanse, sa svima ostalima mozemo da se kidamo. I treba ovako - ako kanis pobjediti ne smijes izgubiti, sto bi rekao Alan Ford. Dobra je Zvezda, mislim da imamo bar 50% sansi. Imaju samopouzdanja, igraju lepo na oko, napadacki, Kanga prepun samopouzdanja, a sta tek reci za Boacija. Taj bez 7 milki na danasnje cene, nece otici iz Zvezde. Krasnodar dobar tim, gledam ih redovno na SK u ruskoj ligi, ali imaju jednu caku - Zhoazinjo im je sve - i mozak i glavni motor i najopasniji igrac. Njega zatvoris i oni ne znaju gde se nalaze. Tako ih je Spartak otresao pre par dana kuci. Samo hrabro i deri, da bude bar 2-0 u prvoj na nasoj Mari, a posle cemo lako.

maximilijan

pre 6 godina

Pre mnoooogo godina...
Qeens park rangers-Partizan 6:2
Partizan-Qeens park rangers 4:0
Videoton-Partizan 5:0
Partizan -Videoton 3:0
(Pera Detlic, 4. avgust 2017 13:27

u dalekoj galaksiji....

Pavle

pre 6 godina

Deco ne pisite budalastine. Hvatajte se zadate lektire.Za manje od mesec pocinje nova skolska godina.Obnavljajte gradivi, vezbajte matematiku

veliki strumf

pre 6 godina

Mogao sam da se zakunem da ce Partizan na Videoton! To sam jos sinoc pisao kad nisu ni skracene grupe potencijalnih rivala. A Zvezda posle Plavsica ide na Ristica... Ima nesto u tom zrebu, nesto cudno...

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Jest Krasnodar favorit , bogatiji , ima moderniji stadion , skuplje igrače . . . Sve je to i Sparta bila . Ali - " ne bije boj svijetlo oružje već srce u junaka " ! Vjerujem u ovu ekipu a pre svega vjerujem Milojeviću . Samo hrabro momci , ipak smo mi veći klub , mi smo Zvezda !

musa dembele

pre 6 godina

ja ne mogu da verujem da se neko plasi Videotona!Pa,onda prijatelju nemoj ni da igras! Videoton bi bio najslabiji protivnik u svakoj grupi EL.. Sta zaista hoces? Sto se tice Zvezde,tacno je da slabo igraju protiv Rusa,ali ipak to nisu Spartak, CSKA , Lokomotiva ili Zenit... Skupi hrabrost i izbaci ih ...Ruska reprezentacija je ocaj ,ne verujem da mogu stranci do te merae da unaprede Krasnodar.. SRECNO SVIMA!

Giocatore

pre 6 godina

@analiticar amater...pise mozda, samo nemoj ti o objektivnosti, drago je tebi zbog rezultata, Jankovic ostane sam i promasi gol, Kljajicu lopta prolazi kroz ruke, u prvom mecu lopta prelazi 60m i dolazi do Emenikea na 20m, a golmana nema, Seba za guranje Djurdjevica na atletsku stazu nije dobio zuti karton, Seba za odugovlacenje kad je napravio faul, pa jurio loptu nije dobio zuti karton, ali je dobio Leonardo, to su dva zuta kartona za Sebu, to su razlike u rezultatu zbog cega i stoji mozda, ti si objektivnu analizu verovatno uradio i kad nas je Mehuto Gonzalez pokrao protiv Fenerbahcea u Istanbulu

Volim zvezdu...

pre 6 godina

Pa dobro...Krasnodar.Isto smo mislili i da je Sparta nepremostiva prepreka... Nego,hocu nesto drugo da kazem...za trece kolo smo izvukli Spartu a toj istoj smo prodali Srdjana Plavsica i prosli dalje.
Sada smo za rivala dobili Krasnodar,a pre mesec dana istim smo prodali Mihaila Ristica...
Nista u zivotu nije slucajno...idemo dalje!!!

poznavalac

pre 6 godina

Najtezi moguci protivnik je Krasnodar! Bas nemamo srece! Video je tim koji svakako moze da se prodje,ali Marko sigurno dobro poznaje ekipu koju je trenirao! Srecno!

загор

pre 6 godina

краснодар није звучно име као милан, али заиста нисам сигуран да су у овом тренутку ишта слабији од милана. имају поставу пуну репрезентативаца русије, шведске, разних других земаља и уиграни су. вештачки је клуб без навијача, па играју без притиска. слично као лудогорец, само доста озбиљније. значи ове године нам је жреб једно 2х тежи него прошле, тако да полако...

vele

pre 6 godina

Daj bre sta ste se prepali Krasnodara ko da je Real Madrid ako nasi momci budu igrali i ginuli kao protiv Sparte oduvacemo ih na Marakani 2 ili 3 : 0 a tamo u revansu onda pametno kao i u Ceskoj. Isto mislim i za Partizan takodje jedina sansa je da zgazi Videoton sa 2, 3 razlike u BG samo mi nije jasno kako ce isti dan oba nasa kluba biti domacini

KRASTAVAC

pre 6 godina

Zašto je Krasnodar opasan?! 
Ko su, bre, uopšte oni?! 
Dajte baš njih da vidimo šta znaju! 
(Otkud tetka zna Jovića?!, 04. avgust 2017 11:37) 

Tako je, bre!
(Otkud tetka zna Jovića?!, 04. avgust 2017 13:20)

Koji si ti meni kralj!

Milan

pre 6 godina

Težak protivnik Krasnodar, sezona im počinje ranije pa su u takmičarskom ritmu, a generalno nam ne leže ruski timovi, mada ne možemo očekivati u plej off lakog protivnika kada nismo nosioci. Sa ovim koeficijentom i pozicijom u žrebu, daleko je EL, na žalost cela sezona se svede na taj dvomeč.
Šanse minimalne, borbenost i motiv naših moraju biti daleko veći da se prevaziđe velika razlika u kvalitetu, tu je naša šansa.
Partizan nije imao sreće i mislim da će ih ćelavi izbaciti, iako je Videoton dosta slabiji tim od Krasnodara.

4k4.Dex

pre 6 godina

Zvezda jako tesko Krsnodar je ove godine jako ozbiljna ekipa, nesto kao Ludogorec prethodinh par godina, nije nemoguce ali je neralno.

Partizan bi trebalo da prodje, Videoton nije nikakva posebna ekipa jedini problem moze da im predstavlja Nikolic koji zna svakog igraca Partizana u dusu i ako dobro postavi individualne zadatke madjarima moze da osjueti igru partizana u velikoj meri.

Sve u svemu po meni realno je da Zvezda ispadne a Partizan prodje, ipak kod nasih klubova se nikad ne zna umeju dosta gore da odigraju protiv losijih protivnika nego protiv boljih ekipa.

Napred jedni i drugi, hrabro i sa puno trcanja i koncentracije pa sta bude.

Dragan Lukic

pre 6 godina

Navijac sam Partizana, ali u mom srcu ima mesta i za Zvezdu. Partizan ce da prodje uz veliku borbu i malo srece. Pamet u glavu a ne da se prave glupe greske kao protiv Olimpijakosa, bez straha, srce i mozak moraju biti jedno, oci moraju da budu sirom otvorene a noge brze od vetra, bez price sa sudijom, bez komentara i gestikulacije, pojacati odbranu i vezni red, proci cemo samo bez primljenog gola kod kuce, jer madjari ce da izginu na terenu.

Zveda da se ne plasi, ne igra semafor za Ruse ni taj ambijent, jesu oni nezgodacija, tvrda i jaka ekipa, vise iskustva, velike su pare tu, jeste tesko, moglo je lakse, ali Zvezda ima hemiju, ima ime, ima fantasticnu publiku, cenim srcane i bezobrazne Delije, mogu da vrede za dva igraca. A Zvezda ume da zabije gol, pa i dva u gostima.

Iskreno, u meni je nekakva neskrivena nada, i jaca je od svake zebnje.

Srecno! Verujem u Vas crno beli i crveno beli. To oseca cela Srbija!

danijel

pre 6 godina

Hmmmm , Krasnodar ne znam sta bih rekao , izmace nam ova austrija ,dobro je sto prvu igramo kuci , neprimiti gol i pobati dati dva kao sparti i na konju smo ako Bog da srece !!! napred ZVEZDO samo napred ZVEZDO

mile dodik

pre 6 godina

Kako moze neko da napise bolje Milan, kao apsolutni favoriti, nisu u takmicarskom ritmu,... Ispascemo i od Rusa al' bar postoji nada.

Ganci

pre 6 godina

Ni 1984. taj Videoton nije bio neko poznato fudbalsko ime, pa nas je nakantao u 2. kolu kupa UEFA 5:0 u Sekešfehervaru (od tada izgovaram ime tog grada bez greške u pola noći). U revanšu, beogradskih 2:0 nije bilo dovoljno. Iste sezone, taj Videoton izbacuje Želju u polufinalu golom u poslednjim minutima i dolazi do finala sa Realom (M). Tako da sa ili bez Nikolića, oni imaju tradiciju i igraju dobar fudbal. Ako Nikolić zna nas, znamo i mi njega. Eto prilike za revanš posle 30+ godina, i malog podsećanja za one mlađe i one koji su možda zaboravili Videoton. Ja nisam. Takođe, obratite pažnju dokle su stizali naši klubovi u kupovima 80-ih. Pored Želje i Hajduk je igrao polufinale i četvrtfinala. Svakako, tu je i Zvezdino finale protiv Borusije (M) 1979. i titula KEŠ-a 1991., što je posebno poglavlje sportske istorije. Samo mala paralela kako je bilo ne tako davno, a koliko se danas radujemo pobedama ili dobrim igrama u kvalifikacijama.
Srećno protiv mađara i komšijama protiv rusa.
(Slišković Blaž sa 30m Torinu, 4. avgust 2017 14:04)
Samo mala ispravka. Nije bilo drugo kolo nego trece, a mozda i cetvrtfinale. Secam se, a mozda me secanje vara, da je sa Zeljom igrao odmah posle vas.

mm

pre 6 godina

Nisu mi jasni ovi kojima je mjerilo snage kluba Transfermarkt. Po toj logici bi Dinamo Zagreb trebao biti jači od Zvezde, Partizana i Hajduka zajedno

Negativni

pre 6 godina

Pa dobro, mogli su i gore da prodju i jedni i drugi. Nisu Videoton i Krasnodar Barselona i Real, moze da se prodje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miles Davis, 4. avgust 2017 13:15)

Dobar ti je nik. Biće za naše večite Kind of blue. Bojim se da će tugovati.
Nije stvar u Videotonu i Krasnodaru, već u Zvezdi i Partizanu, koji nemaju kvalitet ni za lakše protivnike. Videoton je ispodprosečan evropski klub sa ispodprosečnim trenerom i ispodperosečnim igračima. Ali, i takav, biće ozbiljan problem za Partizan. A Zvezda, bojim se, teško da ima šta da traži sa Krasnodarom.
Ali, nadam se da grešim.

Coldplayer

pre 6 godina

Ne kukajte.Moglo je i gore.Idemo jako kao do sada i sta nam Bog da.Uz malo srece mozemo da prodjemo.Domaci teren nemaju jak sto je dobro za nas,a ako u prvoj ostvarimo pobedu bez primljenog gola sve je moguce.

Samo čovek

pre 6 godina

Videoton, znao sam, e sreco, samo jedan tim necu zbog Nikolica da eventualno i jedni i drugi prodjemo i eto, mi smo prokleti sa zrebom, ja sam to davno skontao.

xxx

pre 6 godina

Rekao bih da nije los zreb. Partizan je verovatno mogao i bolje, Zvezda je mogla i gore. Pretpostavljam da Rusi imaju ozbiljnu ekipu ali i po tradiciji i po igrackom kadru svakako bolji izbor nego da su nam uletele neke ekipe iz zapadne evrope.

del boj

pre 6 godina

Ukoliko ne prodju ove rivale, jednostavno, i ne zasluzuju LE. Mislim da Zvezda ima tezi posao, pre svega sto sa ruskim timovima imamo katastrofalan bilans.

@somi

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da kukate zbog Videotona pa ako se njih plasimo sto igramo uopste neka im predaju sluzbeno onda,Marko poznaje tim ali ne igra on nego njegovi igraci koji nemaju individualni kvalitet a imaju i scepovica i lazovica koji nisu na nekom nivou..zato samo hrabro i razbijamo ove

BODIBOND

pre 6 godina

Svi kukate od Krasnodara, a sta bi bilo da smo izvukli ekipu u 4. kolu za Ligu sampiona? Do pre mesec dana svi pticaju Partizan u LS ... Strasno. Kolko ovom narodu treba da se spusti na zamlju, dovoljno je izvuci Krasnodar, ma ajde bre ...

Simic

pre 6 godina

Krasnodar ima samo jednog klasicnog napadaca. To je Smolov, koji je ujedno i njihov najskuplji igrac. Trenutno je povredjen. Nije prosao pripreme i tesko da ce zaigrati protiv nas. Od pocetka sezone u spicu igra Claessen, kome je to prinudna pozicija. U pitanju je ofanzivni srednjak. Prvi golman je takodje duze van stroja i nece biti u sastavu protiv nas. Po mom misljenju najopasniji igraci su Wanderson i Pereyra. Veoma brzi igraci sa izuzetnom tehnikom. Na njih treba obratiti paznju. Tu je takodje i zadnji vezni Kabore. Sposoban da kvari igru protivnika, a nekada i veoma grub. Nadam se da ce Kanga u duelima izaci kao pobednik. Srecno i Zvezdi i Partizanu!

boby

pre 6 godina

Kad se Manester zalio na los teren u Krasnodaru, Rusi se naljute i naprave nov za godinu dana.
(Karaburac, 04. avgust 2017 14:29)

Žalili su se na teren Rostova.

com

pre 6 godina

Ako cemo zbog necega da izgubimo onda je to zbog led semafora.Predlazem da predamo utakmicu sluzbeno,mi smo vec izgubili.Ruska liga je kao Primera,a Krasnodar kao u najmanju ruku Sevilja ako ne i bolji.Mene nece biti sramota ako ne prodjemo,sramota je u kakvom smo mentalnom stanju kao narod.Mi smo odavno "ispali" iz zivota.

srb

pre 6 godina

partizanu nije moglo bolje a zvezdi ko zna...reklo bi se da je milan gori, austrija i briz bolji protivnici ali pitanje je to, svi imaju sansu a part ako ne prodje videoton onda treba da se rasformira, dosta je bila poraza od poluamatera

veliki strumf

pre 6 godina

Mogao sam da se zakunem da ce biti Videoton! To sam napisao i sinoc, kada nisu bile skracene grupe. Marko Nikolic koji je prakticno oformio tim i poznaje ga kao svoj dzep, Scepovic, Lazovic. A mi posle Plavsica igramo protiv Ristica... I.a nesto cudno u ovom zrebu... Ipak, sanse su realne iako sam najmanje zeleo Ruse.

split

pre 6 godina

Zvezda i moj Hajduk bez sreće ove godine taman kad im ekipe izgledaju posloženo i imaju igru. Prošlih godina se ispadalo od trećerazrednih ekipa jer su na klupama bile neznalice a na terenima amateri. Steta, ovim klubovima bi itekako dobro dosla financijska injekcija koju donosi Liga Europe, ovako opet prodaja glavnih igrača pa ispočetka...

Realno

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim da se svadjate ko ce ispasti. Valjda treba obe ekipe da prodju dalje. Protivnici su po mjeri. Ali i jedan i drugi su jaci od nasih klubova. Ja se nadam napokon dvije srpske ekipe u evropi. Ziveo Partizan i Majka SRBIJA...

janko

pre 6 godina

Kukate zbog Videotona, a njima igraju Lazović i Šćepović, koji ne da nemaju mesta u ekipi Partizana, već ni na tribinama (istukao bi ih neko).

Dejan

pre 6 godina

Po komentarima ispade ko da je Krasnodar Real ili Barca.Ma nije bre ljudi Krasnodar toliko jak kao sto se mozda cini.Nismo mi losi,uz odlicne partije u obe utakmice imamo sanse.Ja apsolutno verujem da imamo sanse i necu biti iznenadjen ako prodjemo u ligu evrope.Partizan je po meni dobio najgoreg sto je mogao,pogotovo jer Nikolic zna ove igrace i njihove mogucnosti.

Igor

pre 6 godina

Po Partizan najteži protivnik, ne zbog igračkog kadra (koji je inače solidan), već zbog Nikolića koji zna sve mane i vrline igrača Partizana.
Zvezda i nije loše prošla s obzirom koga je mogla da dobije, ali Rusi su tvrda ekipa, biće veliko iznenađenje ako prođu. Sa srećom od Grobara

Napred Zvezdo

pre 6 godina

Uhh tezak zreb ali nema predaje.Krasnodar jako ozbiljna ekipa,bice bas tesko.Nasa prednost je Marakana koja mora da bude bucna kao nikada do sada.Nema predaje,napred Zvezdo !

remax

pre 6 godina

na zdrijebu u Nyonu kamera fokusira Zdravka koji se smije od uha do uha,ostale su dvije kuglice ..ili Fk Suduva ili Skenderbeg ..
(Zigzag, 04. avgust 2017 13:50)

Ali sigurno se nije smejao kao ja kad pročitam "ŽDRIJEB"! :D

Ivan

pre 6 godina

Videoton je inače jedan od najvećih dželata Partizana! Sredinom osamdesetih je zbrisao Partizan sa 5:0 u prvoj tekmi i potom u revanšu 0:2 kada je revanš bio samo otaljavanje posla! Ali ni blizu Videoton nje tako moćan kao tada! Tada su izbacili kasnije i jedan Mančester Junajted pa potom fantastičnog Želju u polufinalu uz dosta sreće i onda igrali finale sa velikim Real Madridom i izgubil! A Videoton danas ni blizu nije taj, ali tu je Mare a ko bolje poznaje Partizana danas od Mareta naravno i spremiće on svoj tim veoma dobro i biće neizvesan dvomeč! Što se Zvezde tiče mislim da će biti veoma veoma teško Krasnodar je izuzetno dobar tim i moraće Zvezda biti na nivou iz Praga kada je briljirala u dobrom delu te utakmice da bi se uopšte i nadala nečemu!

brm

pre 6 godina

TOTAL MARKET VALUE

Krasnodar: 82,4 M (Sassuolo je bio oko 88 M, sada je već preko 100 M)
Videoton: 12,65 M (OLY 79,8 M)

Biće interesantno :)

beogradski

pre 6 godina

sto se mene tice, kad je zvezda u pitanju, cilj je ostvaren....od prvog kola do play offa, osam evropskih tekmi, nije malo....koeficijent se podigao za malkice, i tako par godina, pa da lepo krecemo od 3. kola kao nosicoci, bilo u LS, bilo u LE....bice tesko izbaciti ove, em su rusi, sto nam nikad nije lezalo, em su puni ko brodovi....

Brat

pre 6 godina

Partizan ce imati laksi zadatak od zvezde ali i zvezda moze da prodje ako igra kao protiv Sparte.Ja mislim da bolje 20 igraca znaju nikolica nigo on svih 20 tako da ih nece iznenaditi taktika
Napred Partizan Napred Zvezda konacno da cela Srbija a i sire navija za oba kluba
Srbi u evropu

kris

pre 6 godina

Jedino gore je bio Milan.Rusi nama ne pašu i nikad neće.Partizan takođe dobio najtežeg mogučeg protivnika,ako ni zbog čega,ono zbog Nikolića.

Pera Detlic

pre 6 godina

Pre mnoooogo godina...
Qeens park rangers-Partizan 6:2
Partizan-Qeens park rangers 4:0
Videoton-Partizan 5:0
Partizan -Videoton 3:0

Stari Taja

pre 6 godina

Iskreno , ne verujem u prolaz nasih klubova.Znam , nije to onaj Videoton koji je pre puno godina napunio Partizan, Krasnodar, nepoznanica, ali protivnici iz tih krajeva nam vise ne odgovaraju.Sportski je nadati se .

gremlin

pre 6 godina

Jak Krasmodar sad sam gledao ali DV je rekao REALNOST JE STANJE NA KOJE SE MI NEOBAZIREMO,tako i sa CZ na papiru su ispali ALI....FKP ako ne može da prodje ove Madjare sa Lazom i Ščepom nek zatvore klub...

ono

pre 6 godina

ovde ce verovatno doci do promene domacinstva u jednom od ova dva dvomeca. ne mogu istog dana da igraju I partizan I zvezda u beogradu. a I male su sanse da stave da jedni igraju u sredu, a drugi u cetvrtak

anica

pre 6 godina

(Nikola MM, 4. avgust 2017 13:35)
U odnosu na Milan, Ajaks, Bilbao, Zenit ovo je super, al nam se ne moze ugoditi nikad. Lep im stadion ali je Marakana lepsa. Nebitan je semafor pored tribina, ako bude zagrmelo kao sto ume kod nas, nece znati sta ih snaslo.
Zvezda ce igrati LE, kao i Partizan!

djokara srbin grobar

pre 6 godina

Šta smo se Videotona uplašili 2drveta u špicu jedan francuz i 8 madjara. Gazimo ih kao plitak potok najzuvcnije ime im je ćelavi. Ako nam zakljucaju JNA svi u Sekešfehervar!

Delija

pre 6 godina

Wanderson,Pereira i Smolov pakleni igraci sve se vrti oko njih ostali na nivou Spartinih igraca tako da videcemo sta ce biti jesu favoriti 70-30% ali sacekajmo.
TI DOLE NA TERENU,ZVEZDIN GRB STO NOSIS,OD TEBE TRAZIM SAMO,DA KAO LAV SE BORIS!!

klasa je klasa, 5:3 je 5:3

pre 6 godina

kuc kuc....Zvezdo, spremi se...xexexe...
(SurovaRealnost, 04. avgust 2017 13:11)

Nemoj samo da budete za klasu bolji...

Mito

pre 6 godina

Navijač sam CZ ali sam uživao kako u igri CZ tako i u hrabroj igri P u Grčkoj. Napokon naša dva najveća kluba vode treneri koji imaju hrabrosti da igraju napadački i ekipe im daju golove u gostima. Jedino što mi smeta je slaba realizacija šansi i jednog i drugog kluba i povremena promaja u odbrani. Za realizaciju ovih nedostataka potrebno je poseban segment posvetiti davanju golova, kako kroz trening šuta, tako i kroz analize utakmica gde će igraći u šansi sagledati sve mogućnosti za realizaciju propuštene šanse. Za igru u odbrani najpotrebnija je koncentracija i smirenost i zato i na tom elementu treba posebno raditi. Taj nedostatak CZ je prevlada odbranama golmana i srećom, a P je platio igrama u nižem stepenu takmićenja. Na kraju divim se rukovodstvu FSS i selektorima, koji su golmana CZ prepustili reprezentaciji Kanade, a koji je mogao za duže godina da bude naš broj 1. S poštovanjem

Millennium

pre 6 godina

Iskreno, Partizan bi ovo trebao da prođe ako ponovi igru kao protiv Olimpijakosa. Što se nas tiče, pa moglo je i gore. U ovoj fazi ne može da dođe lak protivnik, pogotovo što nismo nosioci. Mada jeste problem što ćemo ponovo da putujemo, ali i oni će. A revanš na Marakani. I za kraj, zaista bi bilo divno kada bi imali dva kluba u grupnoj fazi LE, značilo bi za naš fudbal.

Kiza

pre 6 godina

Izgleda da su nama svi protivnici pretrski. Koga god da izvucemo nama pada mrak na oci. Videoton i Krasnodar su timovi po meri i sa njima se moze igrati. Ja sa ubedjen 100% da ce i Zvezda i Partizan proci dalje samo ako u gostima budu igrali kao protiv Sparte i Olimpijakosa. U Beogradu su sanse Madjara i Rusa ravna nuli iako nama istocnoevropski timovi nikako ne leze.

Lele

pre 6 godina

Ljudi, nemojte da se zezamo. Istina je da nije prijatno sto je Partizanu zapao Videoton, zbog trenera naravno i istina je da on zna Partizan, medjutim, zna i Partizan Nikolica, a ovo je ipak Videoton (bez obzira na prethodnog njihovog rivala). Partizan bi morao da prodje svog protivnika. Zvezdi je zapao Krasnodar, osrednji klub u poprilicno jakoj ligi. Medjutim, ligi koja je takodje poznata po 0 - 2, a u Zvezdi ima ko da zabije gol. Moze Zvezda da prodje. Ukoliko oba nasa tima odigraju na nivou koji se ocekuje, a to bi otprilike bilo za nijansu uigranije nego na prethodna dva meca, ne vidim nikakav problem da prodju.

m

pre 6 godina

@Narode, probudite se iz kome vec jednom. Dokle cete da se zamajavate Zvezdom i Partizanom dok crkavate od gladi?

Majstore, vodi ti racuna o svom stomaku i svojim obavezama.

Meraklija

pre 6 godina

Dinamo Kiev i Austija bi mozda bili laksi protivnik, ali sta je tu je...Sto se tiče grobara, mislim da prolaze. Jedina otezavajuca okolnost kod njihovog zreba je njihov bivsi trener, jer ih poznaje. Ali, Videoton stvarno nije neko koga bi sampion Srbije trebao da se plasi.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ajmo Srbi u Evropu. Zvezdi želim Austriju a nama Domžale.
(djokara srbin grobar, 04. avgust 2017 13:05)


srbin je majstor za maler. i ti ko i neki veselnici sto su navijali da im se padne milan, "da se odmere"... zar je toliko tesko ne praviti planove pre zreba?

Dzoni

pre 6 godina

Krasnodar je 3 puta skuplji, ozbiljan ruski tim, odmah iza Zenita i CSKA, realno veliki su favoriti.
Ali i Sparta je bila 3 puta skuplja od nas...
Najgore sto oni zadrzavaju najbolje igrace i to je njihova velika prednost, zadrze okosnicu i pojcaju gde skripi, imaju velike pare i da je Rusija atraktivnija zemlja za dovodjenje igraca, Ruska liga bi bila mnogo jaka, ali kad npr Valenisija ponudi iste pare igracu kao neki ruski tim, naravno da ce igrac da ode u Spaniju

Kale

pre 6 godina

Ako naši treba da se plaše ekipa gde su među boljim igračima ovi je..vetri Šćepović i Ristić, onda bolje da ne igramo. Pomislite onda kakvi su im ostali igrači kad su ova dvojica za koje provereno znamo da su osrednji standardni prvotimci? Prolaze i Zvezda i Partizan, samo da budu ozbiljni.

Патас

pre 6 godina

Добро је,није лош жријеб. Партизан има реалну шансу да прође Видеотон ако одиграмо на нивоу. Није то нека прејака екипа и не треба се плашити,него играти своју игру. Звезда је добила мало тежег противника који је добро организован,имају паре,добре услове итд. али ако буду играли храбро као против Спарте имају шансу. Не треба се бојати противника него показати зубе,играти "безобразно" без респекта па шта буде. Срећно Партизану али и Звезди. У оваквој ситуацији било би сјајно да оба клуба изборе наступ у групној фази.

Delija

pre 6 godina

Ljudi napravise od Krasnodara Real Madrid al prvo pogledajte prvu utakmicu u Krasnodaru protiv danaca gde su danci imali 1-1 sve do 93 min a i imali su i nekoliko sansi za jos golova,imaju ne tako brze stopere pogotovo onog kapitena na toj utakmici tako da imamo realne sanse za prolazak samo da se ozbiljno pristupi utakmici.

cole

pre 6 godina

partizanu je apsolutno svejedno koju ce igrati kao domacin jer ce svakako igrati bez publike. mozda im je i bolje da u takvoj "atmosferi" prvu igraju kod kuce i probaju da naprave rezultat nego da bez publike jure prednost videotona.

ljubisa mirkovic

pre 6 godina

Zasto ovo velicanje protivnika? moz misliti mocni Krasnodar.Oni su u kosarci jaki, a u fudbalu prosek.Mislim jeste, za nase timovr su svi jaki.Ali komentari "jao najtezi protivnik,jao bolje Milan da smo izvukli" kao da dolazi Barsa, a ne 4.tim ruskog prvenstva koj je bio 25 bodova iza velike trojke Zenit,Spartak,CSKA.
Ako se plasimo Krasnodara, sta onda da trazimo u ligi Evrope?

koshke

pre 6 godina

auuuuu lose prosli i Zvezda i Partizan.Neka im je sa srecom da ostvare povoljne rezultate ipak znacilo bi nasoj ligi da imamo dva predstavnika u grupnoj fazi LE

Bugi

pre 6 godina

Moglo je bolje a moglo je i gore po Zvezdu.Recimo da bi manje sanse imali protiv Milana i Dinama, a vece protiv Briza i Austrije.Znaci Krasnodar je neka sredina.Sad cemo da vidimo od kakvog smo materijala

BODIBOND

pre 6 godina

Slucajnost da smo dobili Videoton. Brate koliko laksih protivnika i izvucemo Madjare. Zvezdi neka je Bog u pomoci. Krasnodar je ozbiljna ekipa.
(NR, 04. avgust 2017 13:23)

Ahahahahahaha ... Zvezde se svi plase ne lupaj .

Mrle

pre 6 godina

Sreca pa je Madjarska blizu nemamo mnogo da se cimamo. Ali celavi nas zna u prste napravice taktikubda se pusimo ipak ekipa po meri ako ne mozemo sa njima no ne zasluzujemo Evropu ali mislim da Partizan ima dobre sanse za prolaz. Dok sa druge strane komsinice bice sledeca sezona iskreno zao mi je Zvezde nije mogla teze. Gore cak nego Milan on bi makar lavor napunio a ovi samo mrezu Borjana.

rooney_utd

pre 6 godina

Nece oba tima biti domacin, domacin ce biti Zvezda, a Partizan zbog boljeg koeficijenta koji u ovakvim situacijama odlucuje ide u Madjarsku prvi mec. Jer ovakve meceve je nerealno organizovati i uefa je kod ovakvih situacija odlucila da ko ima bolji koeficijent ide na gostovanje.

Slišković Blaž sa 30m Torinu

pre 6 godina

Ni 1984. taj Videoton nije bio neko poznato fudbalsko ime, pa nas je nakantao u 2. kolu kupa UEFA 5:0 u Sekešfehervaru (od tada izgovaram ime tog grada bez greške u pola noći). U revanšu, beogradskih 2:0 nije bilo dovoljno. Iste sezone, taj Videoton izbacuje Želju u polufinalu golom u poslednjim minutima i dolazi do finala sa Realom (M). Tako da sa ili bez Nikolića, oni imaju tradiciju i igraju dobar fudbal. Ako Nikolić zna nas, znamo i mi njega. Eto prilike za revanš posle 30+ godina, i malog podsećanja za one mlađe i one koji su možda zaboravili Videoton. Ja nisam. Takođe, obratite pažnju dokle su stizali naši klubovi u kupovima 80-ih. Pored Želje i Hajduk je igrao polufinale i četvrtfinala. Svakako, tu je i Zvezdino finale protiv Borusije (M) 1979. i titula KEŠ-a 1991., što je posebno poglavlje sportske istorije. Samo mala paralela kako je bilo ne tako davno, a koliko se danas radujemo pobedama ili dobrim igrama u kvalifikacijama.
Srećno protiv mađara i komšijama protiv rusa.

nista o nicemu

pre 6 godina

Wanderson,Pereira i Smolov pakleni igraci sve se vrti oko njih ostali na nivou Spartinih igraca tako da videcemo sta ce biti jesu favoriti 70-30% ali sacekajmo.
TI DOLE NA TERENU,ZVEZDIN GRB STO NOSIS,OD TEBE TRAZIM SAMO,DA KAO LAV SE BORIS!!
(Delija, 04. avgust 2017 14:06)

Vanderson je otisao iz kluba. Dosao je takodje Vanderson, tako da nije u pitanju isti igrac.

ford

pre 6 godina

@tekvondo je ...
Budi malo realan,covek je profesionalac i tu nema mesta emocijama.Ako bude mogao ici ce na 5-0 u oba meca.Zoc kada je pustao Partizan to je radio kada je Pao vec bio obezbedjen,a u drugom slucaju ste dobili zasluzeno.Surovo je to.

Runner

pre 6 godina

Na stadionu Krasnodara sam bio i video televizor, tz led media oko celog stadiona. Fascinantno izgleda ,skoro pa nestvarno. Stadion je nov i prelep. Zamislite kad oni dodju u zvezdinu rupu jadnu , bednu i zapustenu sa oranicom od travnatog terena.
Ljudi gde mi zivimo? Ja mislim da je u Srbiji vreme stalo jos 80 god.
(Rus, 4. avgust 2017 14:50)
Све је то тачно буразеру ал' Србија за разлику од Русије нема рудних богатстава, нема злата и дијаманата, нафте и гаса, нема дрвета (pino silvestre) и сем кукуруза и малине нема шта продати свету. Обзиром да смо имали 6 ратова у последњих стотињак година добро је да имамо и овакве стадионе. А и на тим прекрасном руским, укарјинским, казахстанским, азербејџанским, катарским и иним стадионима не играју фудбал руска, укарајинска, катарска, казахстанска деца него деца из Латинске Америке и Африке.

onako

pre 6 godina

Ne volim kada naši klubovi igraju protiv "istočnjaka " . Partizan ima malo veće šanse i mogao je i bolje da prođe na žrebu, dok Zvezda ima ozbiljnu ekipu a mogla je i gore da prođe. To bi trebalo Zvezdi da bude podstrek , samo hrabro .

Mad4Red

pre 6 godina

Krasnodar je stabilni ruski premijer ligaš sa odličnim strancima, ali to nije razlog za kukanje idemo na jednu dobru ekipu, u svakom slučaju bolje nego Zenit, Everton, Milan, Marsej itd... Samo jak pristup kao protiv Sparte i nemamo čega da se plašimo prvu igramo kući i to bi trebalo da iskoristimo da ih namučimo muški da idemo na pobedu sa jednim ili dva gola razlike bez primljenog gola kao protiv Sparte!!! Napred Zvezdo do grupe Lige Uefa!!!

unsigned

pre 6 godina

Sa ruskom ekipom Zvezda moze da igra egal utakmicu. Imaju te nezgodne juznoamerikance. Krasnodar igra napadacki fudbal. Zvezda je pokazala odredjene kvalitete protiv ekipe slicnog kalibra kao sto je Sparta i svakako moze da ih izbaci.Partizan je dobro prosao, ne treba da se zale, ocekivalo se da budu nepovlasceni. Madjari imaju dobrog trenera za svoje uslove. Generalno igracki kadar na nivou Vojvodine. Mislim da zreb nije tako los po oba kluba. Protivnici nisu iz najjacih liga, a bilo bi dosta teze da je Zvezda izvukla Marsej ili Milan.

ispran mozak

pre 6 godina

Mislim da je kvalitet naših rivala takav da će nam rezultatski neuspeh biti dodatno otežan. Vidim da navijači misle da je nemoguće da se sada ne plasiramo u LE, prema tome, treba verovati u naš novi neuspeh jer su i Partizan i Zvezda već nekoliko puta pokazali da su u stanju da šokiraju naciju.

Ukoliko na sledećem žrebu ne izvučemo nijednog rivala već dogodine se možemo radovati uspesima naših timova, jer objektivno, mnogo je lakše pobeđivati kada nemate rivala.

Petar

pre 6 godina

Krasnodar je prošao skupinu LE prošle godine (doduše sa samo 7 osvojenih bodova) i izbacio Fenerbahče u 16/finalu da bi onda u osmini finala ispao od Celte iz Viga, budućeg finalista. Volio bi da Zvezda prođe ali treba igrati jako dobro i vrlo pažljivo u odbrani.

Montoya

pre 6 godina

Ovaj Krasnodar je mnogo opasna ekipa, trebali su LS da igraju, ali rusko prvenstvo je slicno nasem, mnogo para se vrti i nisu uvek najbolji timovi u vrhu. Videoton igra napadacki sa Nikolicem a Partizanova odbrana je suplja kao sir, bice gusto za obe ekipe. ..puno srece!

marsovac

pre 6 godina

za trece kolo smo izvukli Spartu a toj istoj smo prodali Srdjana Plavsica i prosli dalje. 
Sada smo za rivala dobili Krasnodar,a pre mesec dana istim smo prodali Mihaila Ristica... 
Nista u zivotu nije slucajno...idemo dalje!!!
(Volim zvezdu..., 04. avgust 2017 13:16)

Ili slučajnost ili pokazatelj koliko igrača izvezemo preko...u zadnje vreme baš dooosta.
Nadamo se pobedi.

Srećno zvezdo, srećno partizan.
Ostanite pozitivni i sve je moguće.

mirko

pre 6 godina

Nema tu sta Krasnodar dobar mi jos bolji ako hoćemo dalje. Ko je očekivao lako. Sto se Partizana Nikolić oh poznaje u đusu spfemiće dobro utakmicu a ja kao zvezdas cenim tog trenera jer se dokazao ne samo u Partizanu.

nemke

pre 6 godina

Au. Zvezda je dobila bas nezgodnu ekipu. A za Partizan mislim da je favorit, pogotovo ako bude igrao kao protiv Oli.
(Zvezdas, 4. avgust 2017 13:19)

- Kada kazes protiv Oli-ja, mislis da primi 5 komada (na 2 utakmice)?
- I Sparta i Oli su bili u istom problemu, kasne pripreme, dosta novih igraca i dosta igraca koji su izostali iz prve postave! Ko zna kako bi prosli Zvezda i Partizan da su timovi bili u kompletnom stastavu i pod punom fizickom spremom! Videli smo koliko Rosicki znaci za igru Sparte... Nasa (posto navijam za Zvezdu) je sreca sto nije igrao u prvoj, a u drugoj dobio sansu kada je sve vec bilo gotovo! Nisu to u opste lose ekipe (Sparta i Olimpijakos) kako su izgledale na terenu!

- Puno srece nasim klubovima, neugodni protivnici! Samo hrabro!

mrle

pre 6 godina

Ako ostane ovako da i Zvezda i Partizan prvu igraju kući, biće to prava ludnica i noćna mora za sve koji će to organizovati, ali znajući uefu moguće je da neko promeni domaćinstva ili da se jedan meč igra u sredu, imali smo i u trećoj rundi dva meča koja su igrana u sredu.

Dragos

pre 6 godina

Sta je, tu je ................ ja sam navijao da nam padnu Austrija ili Briz ...........

Grobari imaju vece sanse za prolaz od nas, ali i to je prilicno neizvesno.
Od ex-yu klubova, sigurno prolazi jedino Dinamo.

zex

pre 6 godina

Tezak zreb svakako ali pogledajmo to sa druge strane,zasto da se plasimo Krasondora?Neka razmisljaju oni malo o Zvezdi jer Zvezda je veci klub od njih i upravo su izbacili jednog nosioca koji ima 48000bodova brz primnjeng gola.Nesto neverujem da su Rusi odusevljeni.Znaci Zvezda mora da ih pojede na punoj Marakani ofanzivno i jako pa i ako izgubimo sve je oprosteno.Imamo tim koji moze da im nanese stetu i to veliku nemamo razloga da se plasimo nemamo sta da izgubimo sto se Partizana tice Videoton je nagazna mina, Partizan nosen dobrom igrom protiv Olimpiakosa koji je bio vise nego ocajan pokusace da pobedi ekipu koja je izbacila jedan Bordo.Nece biti to bas tako lako.Adut Partizana je trener Nikolic a i Scepovic i Lazovic jer pitanje je hoce li dati sve od sebe na tom mecu i zbog toga Partizan ima vece sanse od Zvezde a Zvezda je totalna nepoznanica tim sa ogromnim potencijalom sposoban da pobedi velikane i izgubi od autsajdera kao i Partizan.Kada se stabilizuju psihicki mozda i naprave nesto.Uzdam se u strance jer oni nemaju kompekse i nemaju pritisak moranja.Iskreno voleo bih da zajedno prodjemo u Le a uporedjivati Videoton i Vojvodinu je smesno.

P76-ers

pre 6 godina

Napred braćo Srbi i bivša braćo iz okoline. Zamislite da igrate jedni protiv drugih. Pozitivne sportske motivacije nikad dosta.

Samo JAKO

lucho

pre 6 godina

Dobro su prosli i Partizan i Zvezda,Partizan favorit Zvezda ima sanse... Sve je moguce i nikom nije sigurno pokazali su i jucerasnji rezultati.

Che

pre 6 godina

ja ne mogu da verujem da se neko plasi Videotona!Pa,onda prijatelju nemoj ni da igras! Videoton bi bio najslabiji protivnik u svakoj grupi EL.. Sta zaista hoces? Sto se tice Zvezde,tacno je da slabo igraju protiv Rusa,ali ipak to nisu Spartak, CSKA , Lokomotiva ili Zenit... Skupi hrabrost i izbaci ih ...Ruska reprezentacija je ocaj ,ne verujem da mogu stranci do te merae da unaprede Krasnodar.. SRECNO SVIMA!
(musa dembele, 4. avgust 2017 14:00)

Bravo. Gledao sam juce Videoton. Nista oni ne igraju. Gol su dali posle kornera, a ovako nisu zglavnu akciju napravili. Ako njih treba da se plasimo onda stvaro...Jedino sto Nikolic zna nase igrace u dusu. To im je jedina prednost u odnosu na Partizan. Sve ostalo je na Partizanovoj strani. Krasnodar je takodje ekipa koja moze da se prodje. Samo treba hrabro igrati.

BBRS

pre 6 godina

Uf... Nikad nismo sa Rusima dobro prolazili...

P.S. Ako vam nije jasno protiv koje ekipe igramo, guglajte novi stadion Krasnodara... Semafor oko celog stadiona... nesto jedinstveno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola MM, 4. avgust 2017 13:35)

Погледао !
Стадион је ВРХ !!!

BeKo

pre 6 godina

@(Analogna Trikotaza, 04. avgust 2017 14:24)

Videoton je te godine igrao finale kupa UEFA i izgubio od Reala a u polufinalu posle Partizana izbacio i Željezničar iz Sarajeva.

dostojevski

pre 6 godina

ajde malo da maštamo.zamislite ovakvu grupu lige evrope.dinamo,zvezda,hajduk I partizan...
(slobinator, 04. avgust 2017 16:53)

hahaah, tu bi letele snicle na sve strane

zoran

pre 6 godina

Pogledajte ovo...:

https://media.fckrasnodar.ru/structure/172/stadium.jpg

Pa, gde mi da ugostimo ljude, Sunce ti zarko...

http://www.kurir.rs/data/images/2016/07/14/17/949889_stadion-crvene-zvezde-sredjivanje_ls.jpg

neko_treci

pre 6 godina

Kad procitam ono da zvezda nije imala srece sa zrebom i slicno, ne mogu a da se ne zapitam kakvi bi naslovi, komentari bili da je izvucen npr. Milan ili pak Dinamo Kijev?

krajisnik

pre 6 godina

transfermarket
Sparta 40 miliona
Krasnosdar 82 miliona
Zveda 21 milion
Partizan 19 miliona
Videoton 12.5 miliona
Inace Sumina vrijednost samo 650 000
Tezak posao za Zvezdu.Jak,a neatraktivan tim.Partizan ce se namuciti.Celavi je bolji trener od Djukica,a pozna tim u dusu

Nebojsa

pre 6 godina

Dobro smo prosli moglo je i gore na primer Milan a moglo je bolje Briz .
Sa Rusima mozemo da igramo nismo aucajderi jesu oni blagi favoriti ali nismo bez sanse .Pa bili smo prezaljeni i od Praske Sparte pa smo ih izbacili .
Napred Crveno - beli ....

Coldplayer

pre 6 godina

@analiticar amater
Ali su izgubili od prvaka 2-0.Nije to smak sveta.Neki Osijek izbacuje psv a mi se tresemo od krasnodara.Lopta je okrugla.

Predrag

pre 6 godina

Po sajtu Transfermarkt ukupna vrednost tima Krasnodara je 82,40 miliona EUR. Po istom sajtu ukupna vrednost tima Videotona je 12,65 miliona EUR. Želim sreću i Zvezdi i Partizanu.

Nikola MM

pre 6 godina

Uf... Nikad nismo sa Rusima dobro prolazili...

P.S. Ako vam nije jasno protiv koje ekipe igramo, guglajte novi stadion Krasnodara... Semafor oko celog stadiona... nesto jedinstveno!

sta ces

pre 6 godina

Realno Marko zna Partizan ali i Partizan zna Marka. Zvezda mogla mnogo bolje da prodje ali ne daj te se mogu i Rusi da padnu niko nije nepobediv.

Mare

pre 6 godina

Konacno doslo vreme da i cigani i mi grobari pricamo o fudbalu, o tome da li cemo zajedno igrati evropu, to se cekalo! Zvezda igra prvu kuci sto je velika prednost, sto se nas tice, ko je gledao Videoton juce protiv Bordoa, mogao je da vidi da nisu apsolutno nista posebno, nikad slabiji Bordo, nije bilo pet suteva na mecu! Idemo zajedno, jedini problem sto ce Uefa morati da menja domacinsto Zvezdi ili nama zbog mogucih incidenata...

SS

pre 6 godina

Zelim i komsijama,Partizanu da prodje u LE pa da igramo zajedno,nece biti lako protiv dosadasnjeg trenera koji zna dosta o klubu i koji su izbacili Bordo..Zvezda ima pakleni put ,Rusi su prebogati mnogo bi vece imali sanse sa Brizom/Austrijom jedino bi Milano bio gori..Ali videcemo sta mozemo

dude

pre 6 godina

Kladionice za sada kazu:
FK Crvena zvezda (Srb) - Krasnodar (Rus) 2.72 - 3.21 - 2.53
Partizan (Srb) - Videoton (Hun) 1.51 - 4.17 - 5.84
To ce se verovatno promeniti do utakmica, ali je neka indicija.

Zvezda, posto igra prvu u gostima, treba da odigra bunkericu i pokusa iz par kontri da postigne gol. Ako ne primi vise od jednog gola tamo, sanse za revans su dobre.

Partizan sa Videotonom, mislim da ce utakmice biti lepse za gledati nego Zvezdine. Opasnost je naravno Nikolic koji zna sve slabe tacke u timu i to ce maksimalno pokusati da iskoristi. Bice vrlo interesantno videti postavke igre dva tima.

Mislim da su sanse za oba tima dobre ako psiholoska priprema bude na nivou.

Povidon

pre 6 godina

Krasnodar je najgori moguci rival posle Milana. Nama Rusi nikako ne odgovaraju. Mislim da smo samo jednom uspeli da izbacimo neki njihov klub (Rotor) i da smo gomilu puta ispali i mi i Partizan. Partizan ima dobre sanse ali problem moze da bude Marko Nikolic koji ih odlicno poznaje a zna da postavi taktiku.

Komša

pre 6 godina

Videoton - " pet komada to je naša nada..." i dali samo dva.A oni nama petardu...Kakav hladan tuš -posle Rendžersa nije postojao čovek ma stadionu koji nije verovao da ćemo nadoknaditi tih pet komada od Videotona.
Hakde sve to,da kaže čovek da je red da im vratimo ali ko zainat Nikolić.Voleo bih da smo dobili nekog drugog protivnika.
Šta je tu je.
Ako stvarno derbi pada par dana posle mečeva onda je dobro da komšije idu na gostovanje u Rusiju a mi na pljuc od BG.

borko

pre 6 godina

Prema komentarima jos pre zreba i Partizan i Zvezda su izvukli najteze moguce protivnike. Da li je zaista tako. Prema koeficijentu i vrednosti igraca su neka sredina, a prema atraktivnosti cak i daleko ispod toga. Ovo poslednje me ustvari jedino i plasi jer bolje je igrati protiv vecih imena od kojih je jedino to i ostalo. Zato su u proslom kolu i Partizan i Zvezda imali neverovatnu srecu, za razliku od ovog sad.

Coldplayer

pre 6 godina

@mrle
Kada su dve ekipe iz istog grada klub sa vecim koeficijentom igra drugu kao domacin.Pravilo nije od juce i ne pratis fudbal od ovog leta pa da ne znas.

xxx

pre 6 godina

Kakav smo mi narod, samo kukamo ko babe. Pa sa takvim stavom ni ne mozes da pobedis. Cuj, Krasnodar, pa sta!? Da ne bi bilo mozda bolje da je dosao Milan, Bilbao, Everton, Napoli, Nica ...? Ko god da nam je dosao vi bi kukali ko babe. Pa 10 godina nista nismo uradili i sad bi svi da lagano udjemo u LE, e pa ne moze, moras da izbacis nekoliko favorita da bi ocekivao malo laksi prolaz sledece godine .... kao Dinamo, na primer ....

Dno

pre 6 godina

Pogledajte zaista na YouTube kako izgleda novi stadion Krasnodara, pa ćete videti gde mi živimo (u kamenom dobu)...
(Nikola, 4. avgust 2017 13:55) # Link komentara
Preporučujem (+5)Ne preporučujem (-1)

A kod nas radna akcija,cupanja korova i farbanja ograde ...o prilazu istoku stadiona da ne pricamo

slobinator

pre 6 godina

(Ganci, 4. avgust 2017 14:50)
nije mogao taj meč protiv videotona biti u četvrt-finalu jer je 0d 1966 do danas partizan igrao samo jedno četvrt-finale evro kupova I to 1990 u kupu kupova gde je poražen od dinama iz bukurešta I samo još jednom je prezimio u evropi 2005.godine.taj meč protiv videotona je bio u 3.kolu.interesantno je da je videoton u 2.kolu izbacio psg,a u četvrt-finalu na penale mančester junajted

Big pizza

pre 6 godina

Steta sto igramo protiv Marka,jos ako nam zakljucaju jna,bice mnogo tesko!mislim da smo bolji..ali...sto se czv tice nasi klubovi nikad nisu dobro prolazili protiv ruskih,sve je moguce.bilo bi lepo da imamo 2 tima u LE.

Džoni

pre 6 godina

Auh, neće biti lako ni jednima ni drugima. Nikoliću skauting Partizana ne treba i može da postavi taktički savršeno svoju ekipu u čemu je odličan i inače, dok ovi Zvezdini nisu ni malo naivni. Nikada nam nisu ležale te Ruske ekipe, ali šta da se radi, moglo je bolje ali moglo je i gore. Treba i jedni i drugi da odigraju tako da daju sve od sebe pa ako bude dovoljno, super, a ako ne opet dobro, jer znaš da si dao maksimum.

Ivan

pre 6 godina

Ovakve komentare vecinom ovde mogu da pisu samo napaljena decurlija ili neko ko pojma o fudbalu nema niti je do danas ikad cuo za ova dva fudbalska tima.......

Pedja Stojakovic

pre 6 godina

Uh sto ne volim ove novokomponovane istocnoevropske ekipe... 
(Dag Kristi, 04. avgust 2017 15:25) 

Видеотон постоји од 1941.
(Јабучило, 04. avgust 2017 17:17)

Mislio je na Krasnodar. Ne pametuj.