Subota, 29.07.2017.

11:37

Afera dron:Albanac pred izručenjem, porodica preti

Fudbalski savez Albanije objavio je saopštenje u kojem poziva albanske vlasti da zaustave izručenje iz Hrvatske Srbiji Ismaila Morinu.

Izvor:

Afera dron:Albanac pred izruèenjem, porodica preti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

148 Komentari

Sortiraj po:

Petrit

pre 6 godina

Pred izrucenjem !!! Pa TU je jos apelacioni sud, pa vrhovni , i na kraju ministar pravde.Bez bojazni nikakvog izrucenja nece biti .

izrucujte ga vec jednom

pre 6 godina

pa sto se sad plasis? dok si pravio glupost nisi se plasio! odrati od novcane kazne i dozivotna zabrana ulaska u srbiju! pa idi onda dronom preko jadrana!

Coco Bill

pre 6 godina

Sve će to Apelacioni da pocepa ne brinite.
(Вања, 29. jul 2017 15:56)

Ama prestanite više sa tim Apelacionim !!! Kako ste tako naivni ?! Pa takozvano državno tužilaštvo, kad za nekog ne želi da bude osuđen, napravi takozvane pravne gafove i propuste i onda, šta ostane Apelacionom, nego da to poništi i da vrati na početak suđenja ?! Naravno onda od strane "državnog tužilaštva" se oteže, pa se traži novi tužilac, pa se traže novi dokazi...itd...itd a vreme prolazi i tako predmet zastari. Dakle ako je iko "kriv" kriva je država i njen takozvani državni tužilac, koji to sve smisleno radi, ali naravno, kao što rekoh, samo onda kad ne žele nekog da osude.

rale j tomic

pre 6 godina

Treba tog coveka izvesti pred sud izreci mu kaznu i predati ga dalje Albaniji neka se oni sa njim bave Ovo dragovoljno izrucenje od Hrvatske nije saradnja vec razlog da jos vise zaostri odnose izmedju Srbije i Albanije Ne verijmo....ni kada darove nose.

BBRS

pre 6 godina

Сад би радикалне кораке да праве !!!
Зашто нисте сина зауставили пре извршења кривичног дела, сад као крив ђаво !!!

BBRS

pre 6 godina

Људи је капирате какав је ментални склоп код ових албанаца ?!
Пази, лик направио кривично дело у другој држави, па сад кад се изручује истој, породица прети.
Па, да ли је могуће да данас постоје људи који мисле да таквом претњом могу спасити свог сина сигурне С.Митровице

Ma, i za ono prvo. Ionako ne vredi pi*ljiva boba...

pre 6 godina

Ja tvrdim da Morina niti će biti izručen, niti će - pravosnažno osuđen - jedan dan provesti u zatvoru. Za ovo drugo sam spreman svoj život da stavim na kocku.

kosmos

pre 6 godina

Nikad nece biti izrucen.Ne potrebna radost i nadanje u Srbiji.Ti sto odlucuju ko ce i kad da se negdje preda i izruci nisu nakloni ka Srbiji i srpskim interesima.Tu se Hrvatska ne pita,treba se znati da Srbija nema prijatelja vani osim po potrebi Rusija ih koristi za svoje interese.

kAPLAN

pre 6 godina

A porodica preti? Pa i njih cemo da hapsimo. Pa nije bas tako lako jer ovaj covek je iz susedne drzave.Tako misli samo glup covek, kako je mislio i sloba nekad.

Posteno

pre 6 godina

Mozda grijesim, ali mislim da ce neko velike pare u Hrvatskoj da zaradi i pusti ovog covijeka. Hrvatska i medjunarodno pravo i nisu bas bliski.

kinez

pre 6 godina

kad tad ce morati Srbiji da isporucuju albanske teroriste samo da znate svi ovde.
(nebo, 29. jul 2017 13:58)
slazem se , ali tek kada Srbija udje u EU

mix

pre 6 godina

fudbalski savez albanije...kakve oni veze imaju sa tim da li tamo neki huligan uhapsen ili ne...ili mozda imaju jer su oni sve organizovali.

Nikola

pre 6 godina

@Franjo
Al' si se nalupetao, za medalju.
Ako nemas sta pametno reci bolje za tebe da se ne brukas i pises kojekave gluposti.
Albanija i Hrvatska nikako ne idu zajedno,jes da su mozda protiv srbije ali to im je jedina zajednicka veza.
Dve religije,dve kulture, dva interesa, i ne zaboravi da su albanci mnogo laki za upravljanje kad ih driblaju Ameri kako hoce. Sve albansko na kosovu je zapravo americko. Hrvati koliko to nekome smetalo su ipak evropska drzava, dok ovi jos zive u srednjem veku.
Srbija je samo pometena ali nije vestacka tvorevina drugih sila i kao takva ima svoju kulturu i imidz.
I mano te se vise price o albancima i temama vezanih za njih, kad ih isporuce i osude tada se javite.

mihajlo

pre 6 godina

@Franjo
Jedno su zelje a drugo je realnost. Ovaj je cisti huligan koji je nesmotrenim ponasanjam i delom izazvao problem. Potpuno nebitni lik.

mediski spin

pre 6 godina

Pa ovo je dogovorena stvar verovatno. Trenutno sam bog zna sta se desava potpisuje prodaje Itd..


Bacanje presine narodu u oci ..

pecko pivo

pre 6 godina

Nema taj veze sa dronom. On je samo jedan od vise desetine albanaca koji su se hvalili i sebi pripisivali pustanje drona. Dron su pustili ovdasnji "majstori".

Saša

pre 6 godina

Pitajte me kako bi Albanija apelovala da se ovaj oslobodi da je izvrteo dron sa onakvom zastavom iznad punog stadiona u recimo Briselu, Berlinu, Parizu, Mančesteru... bio bi izručen direktno iz Albanije momentalno ili bi u Albaniji dobio neku godinicu robije. Sad apeluju na Hrvate a nama će da prete, klasika.

Komša

pre 6 godina

Fudbalski savez Albanije je stao iza huligana otvoreno.
Ono što bi u ovoj situaciji bilo normalno je reakcija FSS i zahtev da se FSA kazni drakonski jer potkopava sve napore FIFA I UEFA da se suzbije huliganizam.
Treba tražiti sankcije.To je bitnije od izručenja.

Ratko

pre 6 godina

Nije ovo nikakva afera već krivično delo i incident koji je umalo eskalirao u opšti haosu na stadionu. Prava je sreća da niko nije mrtav završio taj dan na stadionu JNA. Zato lepo pred Sud i suđenje za ono što je napravio u čemu je tu problem?

Zurkolomac

pre 6 godina

Nasoj bednoj drzavi prete cak i siptarski huligani i nacisti iz albanije? Preci nam rotiraju u grobovima kao bubanj ves masine...

Politicki nekorektna osoba

pre 6 godina

I? Sad bi jedna drzava, pa makar bila i ovako jadna i snishodljiva poput Srbije trebala da drhti od pretnje jednog incestoidnog plemenskog poglavice?!

analiticar_amater

pre 6 godina

Shvatite nekoliko stvari: 1) Albanija i Hrvatska su nova osovina moci na Balkanu i sve ce raditi zajedno i koordinisano
2) ovog nece izruciti jer su jednostavno Albanci i Hrvati u odlicnim odnosima i ne isplati se zaostravati situaciju zarad jedne Srbije
3) Ne postoji medjunarodno pravo. Albanci su pobednici u ocima zapada, Srbi krvoloci. Naviknite se na taj nas imidz.
4) Morina ce biti pusten i docekan kao nacionalni heroj
6) Albanci su nacija u povoju. Zajedno sa Hrvatima, potpuno ce dominirati Balkanom u toku ovog veka. Ovaj vek je njihova renesansa.
(Franjo, 29. jul 2017 12:44)

Ala si se ti prijatelju nalupetao kojestarija. Hrvatska i Albanija nisu nikakva "osovina moci" jer su jednostavno obe zemlje isuvise slabe. Jedino je istina da medjusobno saradjuju. Nece Hrvatska zaostravati odnose zbog "jedne Srbije"? Ta Srbija kakva god da je je ekonomski i politicki jedan od najvaznijih suseda Hrvatske (ako ne i najvazniji) i sigurno je da se Hrvatska ne moze sa tolikom bahatoscu odnositi prema svom susedu. Medjunarodno pravo u nekom obliku ipak postoji i Srbija treba da se bori za svoja prava a ne da prihvati da je "krvolok" i da cuti dok je ostali ugrozavaju. Ni Hrvati ni Albanci nece dominirati nicim, pogotovo ne Hrvati koji u sve vecem broju odlaze sa Balkana. Te mitomanske price ostavite za malu decu. Niste ni jedan deo bitni i mocni koliko mislite da jeste. A njegova porodica moze samo da preti i nista vise.

Miki

pre 6 godina

Ovo je prekršajni kazna
Platiće kaznu i kuci
Mada naši puste poternicu i mole boganj da da ga ne izruče
SNS će da optuži žute i Tadića narod ko narod zatucan i glup onda AV izadje na Pink ispriča bajku koja pokrije pribu o dronu u parovima se desi skandal neki ološ pokazao zadnjicu i kraj ...to će maric da sredi i Lazanski da ispriča bajku o m29

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

pa logično bi bilo da sada prijavimo albanski fudbalski savez UEFI .
ovim su pokazali da su oni stajali iza izazivanja incidenta.

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

Albanci... Ono kad je čitav jedan narod otelovljenje schoolyard bully mentaliteta - zamislite Jimbo Jonesa koji umesto vunene kape nosi keče, i mislim da će vam sve biti jasno. Izjave predstavnika njihovog fudbalskog saveza, te rodbine tog trolla Morine, samo govore u prilog tome. Whatever.
Vest da je taj troll Morina uhapšen u Ragusi, te da je nadležni sud odobrio izručenje Srbiji, je dobra. Avaj, sumnjam da će od toga na koncu išta biti. Albanska vlada i ministarstvo spoljnih poslova će apelovati kod hrvatske vlade, te ministarstava spoljnih i unutrašnjih poslova - pa i kod Madam President Kitarović - a ovi će u interesu dobrosusjedskih odnosa (mada, tehnički, i nisu susjedi - nema kopnene i/ili pomorske granice između njih; albeit, not for lack of trying) učiniti sve da se trolla pusti na slobodu. Srbija će tako, bojim se, ponovo ostati kratkih rukava. Still, thank God/Gods/Whomever or Whatever, for small victories I suppose...

*Nadam se da će komentar biti u celosti objavljen.

Jumko

pre 6 godina

Hehehe, nebeski, taj inteligentan narod, prvo ispao po obicaju naivan sa tom igrackom koju su ubacili kao da bacis somu mamac, a sad opet naivan misleci da ce ovaj lik zavrsiti u Srbiji...

mr.M

pre 6 godina

Greota ako ga budu pustili...Politicki ga nece pustiti jer nece vise da gube politicke poene kao npr za Haradinaja,ovaj je sitan za njega. Moje misljenje je da ce ovaj da odlega jedno 3 -4 godine.

gari

pre 6 godina

(filip, 29. jul 2017 11:58) trebali su organizatori da imaju lovce na dronove, dal si ti normalan covece, stvarno bulaznis, pitanje je sto se albanski savez petlja, kakve oni veze imaju a bome kanda imaju

Ostin A

pre 6 godina

Bez obzira da li će ga izručiti ili ne, drago mi je. Sada će dobro razmisliti pre nego što napusti zemlju. Ali pretpostavljam ako se umeša vlada Albanije, da će Hrvatsku boleti uvo da izaziva diplomatske skandale zbog nekog primitivca pa će ga pustiti.

Uostalom tih par dana što će provesti u zatvoru, je mnogo više nego što naši huligani dobijaju za paljenja, prebijanja, vređanja...

-.-

pre 6 godina

Zesce su mi ove pretnje "uradicemo nesto"... Zar ste mislili da moze tek tako da pravi sr**a u tudjoj drzavi, i onda se izvuce bez posledica?

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Meni su najsmesnije ove pretnje njegove familije, da ce porodica ,"uciniti nesto radikalno"?! Tako funkcionise albanski teror vec citav jedan vek?! Dok im se ne izbiju ovakve ideje, na ovim prostorima ce oni gospodariti zahvaljujuci toj svojoj "navici", kojoj smo ih u najvecoj meri mi sami naucili povlaceci defetisticke poteze u smislu "ma pustite ......"?! Zato sto smo bili toliko pametni dosli smo u ovakav corsokak. Povlacenje i prastanje bilo kakvih kriminalnih radnji, medju Albancima se uzima kao slabost, sto samo daje krila njihovom teroru, kao i kriminalno-zlocinackom ponasanju.

sisoje

pre 6 godina

Pa i Srbija bi mogla da uradi nesto radikalno kao odgovor na glupu i prostacku poruku porodice okrivljenog. Pazi ti oni jos prete kao da je uneo sladoled na stadion. Da vodimo kakva bi bila reakcoja da je neki Srbin to uradio u Tirani, uneo dron sa kartom velike Srbije?

markozemun

pre 6 godina

sto ga, kao porodica, niste savetovali da to ne radi...lepo je bilo izigravati heroja a kad treba trpeti posledice onda pomozite

Rotfucks

pre 6 godina

U 100 banki da ovom neće faliti dlaka sa glave. 
Ili neće biti ni izručen, ili će ga naši expresno pustiti. 
Ko se slaže + ko se ne slaže -
(freelancer76, 29. jul 2017 11:50)

A i da ga izruče ne bi mu falila dlaka sa glave jer bi se našao neki naš krimos da ga za šaku albanskih eura i tapšanje po ramenu zaštiti u zatvoru.

dr

pre 6 godina

Pa nije valjda neka tamo drzava Srbija jaca od te sile od porodice. Najobicnija albanska porodica, pa i ove ciji su clanovi notorni propaliteti, ocigledno je jaca od bilo koje drzave na svetu.

beogradski

pre 6 godina

"Pozivamo državu Albaniju da interveniše i zaustavi izručenje Srbiji. Mi bismo, kao porodica, učinili nešto veoma radikalno što bi sve iznenadilo", rekao je Džavair ne objasnivši na šta misli.

i posle su oni nevinašca i cveće, a mi teroristi... tako su se ponašali i 90ih, pa su plakali po cnn-u svaki dan kad smo reagovali na njihovo nasilje... albanci su kao malo dete iz kraja koje voli da provocira starije dečake, pa ga oni nalupaju i ono otrči kući plačući i žali se tati kako ga druga deca bez razloga tuku.... ili kao huligan u pokušaju, koji dobije batine, pa pošto nema snage i hrabrosti da se suprotstavi onda te sačeka negde u mraku i sa leđa te opali palicom u glavu... samo se pitam kad će nas više ostaviti na miru, umorni smo od njihovog zaj*****nja... ovaj lik je došao u našu zemlju i napravio glupost, prekšio zakon, odnosno narušio javni red i mir, i treba da mu se sudi, i u čemu je problem sad...... stvarno nisam u fazonu razdvajanja ljudi, ali sve više sam za soluciju zida prema albancima i ni za kakve, pa čak ni ekonomske odnose.....

Mister Y

pre 6 godina

Da ga braca Hrvati posalku ovamo, da mu ovi nasi posteno presude. I visegodisnju kaznu da sluzi ovde, ali da mu nadju pravog cimera za celiju i nece mu biti dosadno. Ali njegova porodica preti. Uuu, to je malo za.ebano.

vlada13

pre 6 godina

eto mozes misliti...cim im nesto nije po volji, oni bi da urade "nesto radikalno sto ce sve iznenaditi"...naprave s*anje pa onda nece da preuzmu odgovornost i jos prete...pod mac bato

kombat

pre 6 godina

Kad puštao dron život mu nije bio ugrožen a sad jeste...gde je sad frajer .....ima sreću što smo mi banana država pa će da bude nikom ništa

analiticar_amater

pre 6 godina

dese mnogo veći očini u Srbiji pa počinioci ne odu u zatvor a tek neko ko je vozikao dron iznad fudbalske utakmice. iskreno tu su krivi organizatori jer nisu obezbedili urakmicu na adekvatan nacin, ovaj decko nam je jos pomogao i pokazao gde su nam propusti. mogao je da stavi kašikaru i da pobije huligane na tribinama ali nije.
(filip, 29. jul 2017 11:58)

Decko okacio mapu velike Albanije sa dobrim delom teritorije Srbije i ti kazes da nam je jos i pomogao? Boze me sacuvaj ljudi i komentara ovde. Ni jedna ozbiljna drzava ne moze tako nesto da tolerise i Srbija mora taj slucaj da procesuira. Sta bi ti, sad da ga puste?

bljak

pre 6 godina

Mi bismo, kao porodica, učinili nešto veoma radikalno što bi sve iznenadilo", rekao je Džavair ne objasnivši na šta misli.

Mislio je na kulturno izvinjenje za kretenski ispad sa dronom? To sigurno niko nije ocekivao.

Neno

pre 6 godina

Čuj ove - uradili bi nešto radikalno... Hahaha.. Biće da samo to i znaju. Umesto da ga javno osude i ograde se od takvog huliganskog ponašanja.

Franjo

pre 6 godina

Shvatite nekoliko stvari: 1) Albanija i Hrvatska su nova osovina moci na Balkanu i sve ce raditi zajedno i koordinisano
2) ovog nece izruciti jer su jednostavno Albanci i Hrvati u odlicnim odnosima i ne isplati se zaostravati situaciju zarad jedne Srbije
3) Ne postoji medjunarodno pravo. Albanci su pobednici u ocima zapada, Srbi krvoloci. Naviknite se na taj nas imidz.
4) Morina ce biti pusten i docekan kao nacionalni heroj
5) Njegova porodica ne prica u prazno. Nicija zapravo. Albanci kao narod imaju filozofiju da, dok su "njihovi" i dok pricaju albanski jezik, svemu, ali SVEMU, se gleda kroz prste i umanjuje.
6) Albanci su nacija u povoju. Zajedno sa Hrvatima, potpuno ce dominirati Balkanom u toku ovog veka. Ovaj vek je njihova renesansa.

ja

pre 6 godina

Realno da je neki nas covek oustio dron sa nasom zastavom ne bi ni odgovaro ili bi dobio neki uslov, jos kad bi ga branio neki od bezbednosnih advokata dobio bi i naknadu stete od drzave.Posto je pravda slepa ocekujem da i ovog puste vrlo brzo

Avanturista

pre 6 godina

Srbija mora da dokaze da je pravna drzava. Za krivicno delo mora da odgovara. Prema zasluzi, mora da dobije svoju nanogicu i da je ponese kuci. Zatvori su nam i onako prebukirani, sto zbog svercera u prevozu, sto zbog ulicnih prodavaca, a i zbog nedavne akcije i hvatanja sibicara. Nema mesta, ljudi,nema mesta. Ali vrlo rado bi ga zatvorili, jer mi smo ozbiljna drzava! Da nisu zatvori puni,posto se zna red i prioritet odavno bi na red dosli svi tajkuni i mafijasi.

divac

pre 6 godina

Ajde junačino sad,šta je frka a...pa lako je glumiti junaka kad te niko ne vidi i po mraku...doduše vi ste arnauti poznati po tome,s leđa i samo kad je sigurno!!Aj sad junačino..

MiRa

pre 6 godina

...kazao da bi Ismailov život bio ugrožen u Srbiji!

O tome bi morao razmišljati tad kad se je odlučivao da pusti i uoravlja dronom. Posle j..... nema kajanja.

gustav

pre 6 godina

Ponašanje fudbalskog saveza Albanije govori da je incident sa dronom planiran,a ne delo pojedinca ili grupe ekstremista.Možda u tamošnjem savezu i državi strahuju da bi osumnjičeni zbog lakše kazne mogao da bude nezgodan svedok.

neno

pre 6 godina

kako bi se teretio ovaj momak, koja bi bila kazna, kada ce nasa svest da proradi? na stadion 40000 ljudi poziva na ubijanje i klanje, ali tada je to normalno.

Dragan

pre 6 godina

Znači u Albaniji ne važe zakoni i pravo? Ako je on prekršio zakon valjda treba da odgovara?!
Tu je cela začkoljica! Kod Albanaca vlada dominatno mišljenje da ako si uradio nešto u promovisanju nacionalističkih težnji Albanije ( naročito protiv Srbije), pa iako si kršio zakon, ne treba da odgovaraš.
Pitajte Albance, sigurno je tako. Dron je smešan, albanci opravdavaju daleko teža krivična dela!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

HAHAHA,"UGROŽEN ŽIVOT"!!!!!!
Pa on će biti zaštićeniji od svakog građanina ove zemlje,a na kraju niko od nas ne veruje da će biti procesuiran u Srbiji.
Albanac ima status Amera u Srbiji,morali bi da ga izručimo Albaniji,gde bi bio "primerno"kažnjen,u najgorem slučaju ukorom razrednog starešine.Lično mislim da bi bio odlikovan!

gojko12

pre 6 godina

Kad ne možemo da sudimo Tačiju,Haradinaju,Čekuu.... daj bar nekog sirotog huligančića pa će mo na njemu da pokažemo da smo pravna država...

filip

pre 6 godina

dese mnogo veći očini u Srbiji pa počinioci ne odu u zatvor a tek neko ko je vozikao dron iznad fudbalske utakmice. iskreno tu su krivi organizatori jer nisu obezbedili urakmicu na adekvatan nacin, ovaj decko nam je jos pomogao i pokazao gde su nam propusti. mogao je da stavi kašikaru i da pobije huligane na tribinama ali nije.

Sodoma

pre 6 godina

Kakvi legalisti ovi u njihovom savezu, da umres od smeha! Pozivaju institucije sistema da ne izruce majmuna koji je stvorio nered na stadionu i izlozio hiljade riziku. Verovatno se krivicno delo oprasta ako je u nacionalnom interesu. Slicno poput Bosnjaka. Balkansko bratstvo po kretenizmu.

ulysses

pre 6 godina

pa sta se zale sipci? Jel si se pravio frajer onda i ispastaj... kad je Bogdanov u Djenovi napravio incident ceo svet nas je hteo razapeti a ovde u rodjenoj zemlji nas zezaju... i sta im znaci radikalne mere oni smeju sve a mi izgleda nista... kad nas vodja samo propagira neku trpeljivost... onda neka nas i gaze... malo treba sagledati situaciju sa kim treba cvrsto a sa kim jos cvrsce a ne klanjati se kao noj... u Hrvatskoj da je to uradio ko da bi familija smela radikalno da preti, iz principa bi ga onda slozili kao 1 m drva... samo nama se sme pretiti izgleda...jer ako mi nesto kazemo propast sveta...

Petar

pre 6 godina

Sta se ovi prepali pa ovde u Beogradu ce biti osudjen na 10 dana uslovno jos ce mu se izvinuti sto su ga uznemiravali, srpsko sudstvo je raj za zlocince, obecana zemlja.

razmisli

pre 6 godina

ovi stalno prete nasiljem kad nije po njihovom. navikli ljudi, vide da funkcioniše, starih navika se teško osloboditi. sad lepo par meseci u cuzu pa da vidimo dalje :)

Spiritus

pre 6 godina

Za šta će nam? Da mu damo orden što nas je zeznuo?
A i FSA zaista treba da organizuje proteste. Ipak im je on bio najbolji strelac u kvalifikacijama.

Милош-Бн

pre 6 godina

Хаха, Хрвати намерно изручују да направе тензију у региону, што се код других питања која им не иду на руку не држе закона?

freelancer76

pre 6 godina

U 100 banki da ovom neće faliti dlaka sa glave.
Ili neće biti ni izručen, ili će ga naši expresno pustiti.
Ko se slaže + ko se ne slaže -

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Cemu protesti?
Je l' ga tukao neko da to uradi!?
Bio je gospodar svog dela - sad je rob istog.
Prema tome, nema razloga da njegova porodica preti nekim teskim recima - ucinio je krivicno delo i mora da odgovara za to, bez obzira na nacionalnost.
Da je to neki nas uradio, vec bi gulio robiju po kratkom postupku!

freelancer76

pre 6 godina

U 100 banki da ovom neće faliti dlaka sa glave.
Ili neće biti ni izručen, ili će ga naši expresno pustiti.
Ko se slaže + ko se ne slaže -

ulysses

pre 6 godina

pa sta se zale sipci? Jel si se pravio frajer onda i ispastaj... kad je Bogdanov u Djenovi napravio incident ceo svet nas je hteo razapeti a ovde u rodjenoj zemlji nas zezaju... i sta im znaci radikalne mere oni smeju sve a mi izgleda nista... kad nas vodja samo propagira neku trpeljivost... onda neka nas i gaze... malo treba sagledati situaciju sa kim treba cvrsto a sa kim jos cvrsce a ne klanjati se kao noj... u Hrvatskoj da je to uradio ko da bi familija smela radikalno da preti, iz principa bi ga onda slozili kao 1 m drva... samo nama se sme pretiti izgleda...jer ako mi nesto kazemo propast sveta...

Miki

pre 6 godina

Ovo je prekršajni kazna
Platiće kaznu i kuci
Mada naši puste poternicu i mole boganj da da ga ne izruče
SNS će da optuži žute i Tadića narod ko narod zatucan i glup onda AV izadje na Pink ispriča bajku koja pokrije pribu o dronu u parovima se desi skandal neki ološ pokazao zadnjicu i kraj ...to će maric da sredi i Lazanski da ispriča bajku o m29

Komša

pre 6 godina

Fudbalski savez Albanije je stao iza huligana otvoreno.
Ono što bi u ovoj situaciji bilo normalno je reakcija FSS i zahtev da se FSA kazni drakonski jer potkopava sve napore FIFA I UEFA da se suzbije huliganizam.
Treba tražiti sankcije.To je bitnije od izručenja.

Nikola

pre 6 godina

@Franjo
Al' si se nalupetao, za medalju.
Ako nemas sta pametno reci bolje za tebe da se ne brukas i pises kojekave gluposti.
Albanija i Hrvatska nikako ne idu zajedno,jes da su mozda protiv srbije ali to im je jedina zajednicka veza.
Dve religije,dve kulture, dva interesa, i ne zaboravi da su albanci mnogo laki za upravljanje kad ih driblaju Ameri kako hoce. Sve albansko na kosovu je zapravo americko. Hrvati koliko to nekome smetalo su ipak evropska drzava, dok ovi jos zive u srednjem veku.
Srbija je samo pometena ali nije vestacka tvorevina drugih sila i kao takva ima svoju kulturu i imidz.
I mano te se vise price o albancima i temama vezanih za njih, kad ih isporuce i osude tada se javite.

mihajlo

pre 6 godina

@Franjo
Jedno su zelje a drugo je realnost. Ovaj je cisti huligan koji je nesmotrenim ponasanjam i delom izazvao problem. Potpuno nebitni lik.

analiticar_amater

pre 6 godina

Shvatite nekoliko stvari: 1) Albanija i Hrvatska su nova osovina moci na Balkanu i sve ce raditi zajedno i koordinisano
2) ovog nece izruciti jer su jednostavno Albanci i Hrvati u odlicnim odnosima i ne isplati se zaostravati situaciju zarad jedne Srbije
3) Ne postoji medjunarodno pravo. Albanci su pobednici u ocima zapada, Srbi krvoloci. Naviknite se na taj nas imidz.
4) Morina ce biti pusten i docekan kao nacionalni heroj
6) Albanci su nacija u povoju. Zajedno sa Hrvatima, potpuno ce dominirati Balkanom u toku ovog veka. Ovaj vek je njihova renesansa.
(Franjo, 29. jul 2017 12:44)

Ala si se ti prijatelju nalupetao kojestarija. Hrvatska i Albanija nisu nikakva "osovina moci" jer su jednostavno obe zemlje isuvise slabe. Jedino je istina da medjusobno saradjuju. Nece Hrvatska zaostravati odnose zbog "jedne Srbije"? Ta Srbija kakva god da je je ekonomski i politicki jedan od najvaznijih suseda Hrvatske (ako ne i najvazniji) i sigurno je da se Hrvatska ne moze sa tolikom bahatoscu odnositi prema svom susedu. Medjunarodno pravo u nekom obliku ipak postoji i Srbija treba da se bori za svoja prava a ne da prihvati da je "krvolok" i da cuti dok je ostali ugrozavaju. Ni Hrvati ni Albanci nece dominirati nicim, pogotovo ne Hrvati koji u sve vecem broju odlaze sa Balkana. Te mitomanske price ostavite za malu decu. Niste ni jedan deo bitni i mocni koliko mislite da jeste. A njegova porodica moze samo da preti i nista vise.

mix

pre 6 godina

fudbalski savez albanije...kakve oni veze imaju sa tim da li tamo neki huligan uhapsen ili ne...ili mozda imaju jer su oni sve organizovali.

Saša

pre 6 godina

Pitajte me kako bi Albanija apelovala da se ovaj oslobodi da je izvrteo dron sa onakvom zastavom iznad punog stadiona u recimo Briselu, Berlinu, Parizu, Mančesteru... bio bi izručen direktno iz Albanije momentalno ili bi u Albaniji dobio neku godinicu robije. Sad apeluju na Hrvate a nama će da prete, klasika.

gustav

pre 6 godina

Ponašanje fudbalskog saveza Albanije govori da je incident sa dronom planiran,a ne delo pojedinca ili grupe ekstremista.Možda u tamošnjem savezu i državi strahuju da bi osumnjičeni zbog lakše kazne mogao da bude nezgodan svedok.

pecko pivo

pre 6 godina

Nema taj veze sa dronom. On je samo jedan od vise desetine albanaca koji su se hvalili i sebi pripisivali pustanje drona. Dron su pustili ovdasnji "majstori".

filip

pre 6 godina

dese mnogo veći očini u Srbiji pa počinioci ne odu u zatvor a tek neko ko je vozikao dron iznad fudbalske utakmice. iskreno tu su krivi organizatori jer nisu obezbedili urakmicu na adekvatan nacin, ovaj decko nam je jos pomogao i pokazao gde su nam propusti. mogao je da stavi kašikaru i da pobije huligane na tribinama ali nije.

Sodoma

pre 6 godina

Kakvi legalisti ovi u njihovom savezu, da umres od smeha! Pozivaju institucije sistema da ne izruce majmuna koji je stvorio nered na stadionu i izlozio hiljade riziku. Verovatno se krivicno delo oprasta ako je u nacionalnom interesu. Slicno poput Bosnjaka. Balkansko bratstvo po kretenizmu.

analiticar_amater

pre 6 godina

dese mnogo veći očini u Srbiji pa počinioci ne odu u zatvor a tek neko ko je vozikao dron iznad fudbalske utakmice. iskreno tu su krivi organizatori jer nisu obezbedili urakmicu na adekvatan nacin, ovaj decko nam je jos pomogao i pokazao gde su nam propusti. mogao je da stavi kašikaru i da pobije huligane na tribinama ali nije.
(filip, 29. jul 2017 11:58)

Decko okacio mapu velike Albanije sa dobrim delom teritorije Srbije i ti kazes da nam je jos i pomogao? Boze me sacuvaj ljudi i komentara ovde. Ni jedna ozbiljna drzava ne moze tako nesto da tolerise i Srbija mora taj slucaj da procesuira. Sta bi ti, sad da ga puste?

beogradski

pre 6 godina

"Pozivamo državu Albaniju da interveniše i zaustavi izručenje Srbiji. Mi bismo, kao porodica, učinili nešto veoma radikalno što bi sve iznenadilo", rekao je Džavair ne objasnivši na šta misli.

i posle su oni nevinašca i cveće, a mi teroristi... tako su se ponašali i 90ih, pa su plakali po cnn-u svaki dan kad smo reagovali na njihovo nasilje... albanci su kao malo dete iz kraja koje voli da provocira starije dečake, pa ga oni nalupaju i ono otrči kući plačući i žali se tati kako ga druga deca bez razloga tuku.... ili kao huligan u pokušaju, koji dobije batine, pa pošto nema snage i hrabrosti da se suprotstavi onda te sačeka negde u mraku i sa leđa te opali palicom u glavu... samo se pitam kad će nas više ostaviti na miru, umorni smo od njihovog zaj*****nja... ovaj lik je došao u našu zemlju i napravio glupost, prekšio zakon, odnosno narušio javni red i mir, i treba da mu se sudi, i u čemu je problem sad...... stvarno nisam u fazonu razdvajanja ljudi, ali sve više sam za soluciju zida prema albancima i ni za kakve, pa čak ni ekonomske odnose.....

Politicki nekorektna osoba

pre 6 godina

I? Sad bi jedna drzava, pa makar bila i ovako jadna i snishodljiva poput Srbije trebala da drhti od pretnje jednog incestoidnog plemenskog poglavice?!

Zurkolomac

pre 6 godina

Nasoj bednoj drzavi prete cak i siptarski huligani i nacisti iz albanije? Preci nam rotiraju u grobovima kao bubanj ves masine...

razmisli

pre 6 godina

ovi stalno prete nasiljem kad nije po njihovom. navikli ljudi, vide da funkcioniše, starih navika se teško osloboditi. sad lepo par meseci u cuzu pa da vidimo dalje :)

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Cemu protesti?
Je l' ga tukao neko da to uradi!?
Bio je gospodar svog dela - sad je rob istog.
Prema tome, nema razloga da njegova porodica preti nekim teskim recima - ucinio je krivicno delo i mora da odgovara za to, bez obzira na nacionalnost.
Da je to neki nas uradio, vec bi gulio robiju po kratkom postupku!

Ostin A

pre 6 godina

Bez obzira da li će ga izručiti ili ne, drago mi je. Sada će dobro razmisliti pre nego što napusti zemlju. Ali pretpostavljam ako se umeša vlada Albanije, da će Hrvatsku boleti uvo da izaziva diplomatske skandale zbog nekog primitivca pa će ga pustiti.

Uostalom tih par dana što će provesti u zatvoru, je mnogo više nego što naši huligani dobijaju za paljenja, prebijanja, vređanja...

mediski spin

pre 6 godina

Pa ovo je dogovorena stvar verovatno. Trenutno sam bog zna sta se desava potpisuje prodaje Itd..


Bacanje presine narodu u oci ..

Petar

pre 6 godina

Sta se ovi prepali pa ovde u Beogradu ce biti osudjen na 10 dana uslovno jos ce mu se izvinuti sto su ga uznemiravali, srpsko sudstvo je raj za zlocince, obecana zemlja.

bljak

pre 6 godina

Mi bismo, kao porodica, učinili nešto veoma radikalno što bi sve iznenadilo", rekao je Džavair ne objasnivši na šta misli.

Mislio je na kulturno izvinjenje za kretenski ispad sa dronom? To sigurno niko nije ocekivao.

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Meni su najsmesnije ove pretnje njegove familije, da ce porodica ,"uciniti nesto radikalno"?! Tako funkcionise albanski teror vec citav jedan vek?! Dok im se ne izbiju ovakve ideje, na ovim prostorima ce oni gospodariti zahvaljujuci toj svojoj "navici", kojoj smo ih u najvecoj meri mi sami naucili povlaceci defetisticke poteze u smislu "ma pustite ......"?! Zato sto smo bili toliko pametni dosli smo u ovakav corsokak. Povlacenje i prastanje bilo kakvih kriminalnih radnji, medju Albancima se uzima kao slabost, sto samo daje krila njihovom teroru, kao i kriminalno-zlocinackom ponasanju.

gojko12

pre 6 godina

Kad ne možemo da sudimo Tačiju,Haradinaju,Čekuu.... daj bar nekog sirotog huligančića pa će mo na njemu da pokažemo da smo pravna država...

Dragan

pre 6 godina

Znači u Albaniji ne važe zakoni i pravo? Ako je on prekršio zakon valjda treba da odgovara?!
Tu je cela začkoljica! Kod Albanaca vlada dominatno mišljenje da ako si uradio nešto u promovisanju nacionalističkih težnji Albanije ( naročito protiv Srbije), pa iako si kršio zakon, ne treba da odgovaraš.
Pitajte Albance, sigurno je tako. Dron je smešan, albanci opravdavaju daleko teža krivična dela!

Rotfucks

pre 6 godina

U 100 banki da ovom neće faliti dlaka sa glave. 
Ili neće biti ni izručen, ili će ga naši expresno pustiti. 
Ko se slaže + ko se ne slaže -
(freelancer76, 29. jul 2017 11:50)

A i da ga izruče ne bi mu falila dlaka sa glave jer bi se našao neki naš krimos da ga za šaku albanskih eura i tapšanje po ramenu zaštiti u zatvoru.

Franjo

pre 6 godina

Shvatite nekoliko stvari: 1) Albanija i Hrvatska su nova osovina moci na Balkanu i sve ce raditi zajedno i koordinisano
2) ovog nece izruciti jer su jednostavno Albanci i Hrvati u odlicnim odnosima i ne isplati se zaostravati situaciju zarad jedne Srbije
3) Ne postoji medjunarodno pravo. Albanci su pobednici u ocima zapada, Srbi krvoloci. Naviknite se na taj nas imidz.
4) Morina ce biti pusten i docekan kao nacionalni heroj
5) Njegova porodica ne prica u prazno. Nicija zapravo. Albanci kao narod imaju filozofiju da, dok su "njihovi" i dok pricaju albanski jezik, svemu, ali SVEMU, se gleda kroz prste i umanjuje.
6) Albanci su nacija u povoju. Zajedno sa Hrvatima, potpuno ce dominirati Balkanom u toku ovog veka. Ovaj vek je njihova renesansa.

Neno

pre 6 godina

Čuj ove - uradili bi nešto radikalno... Hahaha.. Biće da samo to i znaju. Umesto da ga javno osude i ograde se od takvog huliganskog ponašanja.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

pa logično bi bilo da sada prijavimo albanski fudbalski savez UEFI .
ovim su pokazali da su oni stajali iza izazivanja incidenta.

divac

pre 6 godina

Ajde junačino sad,šta je frka a...pa lako je glumiti junaka kad te niko ne vidi i po mraku...doduše vi ste arnauti poznati po tome,s leđa i samo kad je sigurno!!Aj sad junačino..

mr.M

pre 6 godina

Greota ako ga budu pustili...Politicki ga nece pustiti jer nece vise da gube politicke poene kao npr za Haradinaja,ovaj je sitan za njega. Moje misljenje je da ce ovaj da odlega jedno 3 -4 godine.

Spiritus

pre 6 godina

Za šta će nam? Da mu damo orden što nas je zeznuo?
A i FSA zaista treba da organizuje proteste. Ipak im je on bio najbolji strelac u kvalifikacijama.

kombat

pre 6 godina

Kad puštao dron život mu nije bio ugrožen a sad jeste...gde je sad frajer .....ima sreću što smo mi banana država pa će da bude nikom ništa

Ratko

pre 6 godina

Nije ovo nikakva afera već krivično delo i incident koji je umalo eskalirao u opšti haosu na stadionu. Prava je sreća da niko nije mrtav završio taj dan na stadionu JNA. Zato lepo pred Sud i suđenje za ono što je napravio u čemu je tu problem?

Mister Y

pre 6 godina

Da ga braca Hrvati posalku ovamo, da mu ovi nasi posteno presude. I visegodisnju kaznu da sluzi ovde, ali da mu nadju pravog cimera za celiju i nece mu biti dosadno. Ali njegova porodica preti. Uuu, to je malo za.ebano.

MiRa

pre 6 godina

...kazao da bi Ismailov život bio ugrožen u Srbiji!

O tome bi morao razmišljati tad kad se je odlučivao da pusti i uoravlja dronom. Posle j..... nema kajanja.

sisoje

pre 6 godina

Pa i Srbija bi mogla da uradi nesto radikalno kao odgovor na glupu i prostacku poruku porodice okrivljenog. Pazi ti oni jos prete kao da je uneo sladoled na stadion. Da vodimo kakva bi bila reakcoja da je neki Srbin to uradio u Tirani, uneo dron sa kartom velike Srbije?

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

HAHAHA,"UGROŽEN ŽIVOT"!!!!!!
Pa on će biti zaštićeniji od svakog građanina ove zemlje,a na kraju niko od nas ne veruje da će biti procesuiran u Srbiji.
Albanac ima status Amera u Srbiji,morali bi da ga izručimo Albaniji,gde bi bio "primerno"kažnjen,u najgorem slučaju ukorom razrednog starešine.Lično mislim da bi bio odlikovan!

Милош-Бн

pre 6 godina

Хаха, Хрвати намерно изручују да направе тензију у региону, што се код других питања која им не иду на руку не држе закона?

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

Albanci... Ono kad je čitav jedan narod otelovljenje schoolyard bully mentaliteta - zamislite Jimbo Jonesa koji umesto vunene kape nosi keče, i mislim da će vam sve biti jasno. Izjave predstavnika njihovog fudbalskog saveza, te rodbine tog trolla Morine, samo govore u prilog tome. Whatever.
Vest da je taj troll Morina uhapšen u Ragusi, te da je nadležni sud odobrio izručenje Srbiji, je dobra. Avaj, sumnjam da će od toga na koncu išta biti. Albanska vlada i ministarstvo spoljnih poslova će apelovati kod hrvatske vlade, te ministarstava spoljnih i unutrašnjih poslova - pa i kod Madam President Kitarović - a ovi će u interesu dobrosusjedskih odnosa (mada, tehnički, i nisu susjedi - nema kopnene i/ili pomorske granice između njih; albeit, not for lack of trying) učiniti sve da se trolla pusti na slobodu. Srbija će tako, bojim se, ponovo ostati kratkih rukava. Still, thank God/Gods/Whomever or Whatever, for small victories I suppose...

*Nadam se da će komentar biti u celosti objavljen.

markozemun

pre 6 godina

sto ga, kao porodica, niste savetovali da to ne radi...lepo je bilo izigravati heroja a kad treba trpeti posledice onda pomozite

vlada13

pre 6 godina

eto mozes misliti...cim im nesto nije po volji, oni bi da urade "nesto radikalno sto ce sve iznenaditi"...naprave s*anje pa onda nece da preuzmu odgovornost i jos prete...pod mac bato

dr

pre 6 godina

Pa nije valjda neka tamo drzava Srbija jaca od te sile od porodice. Najobicnija albanska porodica, pa i ove ciji su clanovi notorni propaliteti, ocigledno je jaca od bilo koje drzave na svetu.

-.-

pre 6 godina

Zesce su mi ove pretnje "uradicemo nesto"... Zar ste mislili da moze tek tako da pravi sr**a u tudjoj drzavi, i onda se izvuce bez posledica?

Jumko

pre 6 godina

Hehehe, nebeski, taj inteligentan narod, prvo ispao po obicaju naivan sa tom igrackom koju su ubacili kao da bacis somu mamac, a sad opet naivan misleci da ce ovaj lik zavrsiti u Srbiji...

BBRS

pre 6 godina

Људи је капирате какав је ментални склоп код ових албанаца ?!
Пази, лик направио кривично дело у другој држави, па сад кад се изручује истој, породица прети.
Па, да ли је могуће да данас постоје људи који мисле да таквом претњом могу спасити свог сина сигурне С.Митровице

gari

pre 6 godina

(filip, 29. jul 2017 11:58) trebali su organizatori da imaju lovce na dronove, dal si ti normalan covece, stvarno bulaznis, pitanje je sto se albanski savez petlja, kakve oni veze imaju a bome kanda imaju

neno

pre 6 godina

kako bi se teretio ovaj momak, koja bi bila kazna, kada ce nasa svest da proradi? na stadion 40000 ljudi poziva na ubijanje i klanje, ali tada je to normalno.

Avanturista

pre 6 godina

Srbija mora da dokaze da je pravna drzava. Za krivicno delo mora da odgovara. Prema zasluzi, mora da dobije svoju nanogicu i da je ponese kuci. Zatvori su nam i onako prebukirani, sto zbog svercera u prevozu, sto zbog ulicnih prodavaca, a i zbog nedavne akcije i hvatanja sibicara. Nema mesta, ljudi,nema mesta. Ali vrlo rado bi ga zatvorili, jer mi smo ozbiljna drzava! Da nisu zatvori puni,posto se zna red i prioritet odavno bi na red dosli svi tajkuni i mafijasi.

Posteno

pre 6 godina

Mozda grijesim, ali mislim da ce neko velike pare u Hrvatskoj da zaradi i pusti ovog covijeka. Hrvatska i medjunarodno pravo i nisu bas bliski.

kinez

pre 6 godina

kad tad ce morati Srbiji da isporucuju albanske teroriste samo da znate svi ovde.
(nebo, 29. jul 2017 13:58)
slazem se , ali tek kada Srbija udje u EU

Ma, i za ono prvo. Ionako ne vredi pi*ljiva boba...

pre 6 godina

Ja tvrdim da Morina niti će biti izručen, niti će - pravosnažno osuđen - jedan dan provesti u zatvoru. Za ovo drugo sam spreman svoj život da stavim na kocku.

BBRS

pre 6 godina

Сад би радикалне кораке да праве !!!
Зашто нисте сина зауставили пре извршења кривичног дела, сад као крив ђаво !!!

ja

pre 6 godina

Realno da je neki nas covek oustio dron sa nasom zastavom ne bi ni odgovaro ili bi dobio neki uslov, jos kad bi ga branio neki od bezbednosnih advokata dobio bi i naknadu stete od drzave.Posto je pravda slepa ocekujem da i ovog puste vrlo brzo

kosmos

pre 6 godina

Nikad nece biti izrucen.Ne potrebna radost i nadanje u Srbiji.Ti sto odlucuju ko ce i kad da se negdje preda i izruci nisu nakloni ka Srbiji i srpskim interesima.Tu se Hrvatska ne pita,treba se znati da Srbija nema prijatelja vani osim po potrebi Rusija ih koristi za svoje interese.

rale j tomic

pre 6 godina

Treba tog coveka izvesti pred sud izreci mu kaznu i predati ga dalje Albaniji neka se oni sa njim bave Ovo dragovoljno izrucenje od Hrvatske nije saradnja vec razlog da jos vise zaostri odnose izmedju Srbije i Albanije Ne verijmo....ni kada darove nose.

Coco Bill

pre 6 godina

Sve će to Apelacioni da pocepa ne brinite.
(Вања, 29. jul 2017 15:56)

Ama prestanite više sa tim Apelacionim !!! Kako ste tako naivni ?! Pa takozvano državno tužilaštvo, kad za nekog ne želi da bude osuđen, napravi takozvane pravne gafove i propuste i onda, šta ostane Apelacionom, nego da to poništi i da vrati na početak suđenja ?! Naravno onda od strane "državnog tužilaštva" se oteže, pa se traži novi tužilac, pa se traže novi dokazi...itd...itd a vreme prolazi i tako predmet zastari. Dakle ako je iko "kriv" kriva je država i njen takozvani državni tužilac, koji to sve smisleno radi, ali naravno, kao što rekoh, samo onda kad ne žele nekog da osude.

izrucujte ga vec jednom

pre 6 godina

pa sto se sad plasis? dok si pravio glupost nisi se plasio! odrati od novcane kazne i dozivotna zabrana ulaska u srbiju! pa idi onda dronom preko jadrana!

Petrit

pre 6 godina

Pred izrucenjem !!! Pa TU je jos apelacioni sud, pa vrhovni , i na kraju ministar pravde.Bez bojazni nikakvog izrucenja nece biti .

kAPLAN

pre 6 godina

A porodica preti? Pa i njih cemo da hapsimo. Pa nije bas tako lako jer ovaj covek je iz susedne drzave.Tako misli samo glup covek, kako je mislio i sloba nekad.

filip

pre 6 godina

dese mnogo veći očini u Srbiji pa počinioci ne odu u zatvor a tek neko ko je vozikao dron iznad fudbalske utakmice. iskreno tu su krivi organizatori jer nisu obezbedili urakmicu na adekvatan nacin, ovaj decko nam je jos pomogao i pokazao gde su nam propusti. mogao je da stavi kašikaru i da pobije huligane na tribinama ali nije.

Franjo

pre 6 godina

Shvatite nekoliko stvari: 1) Albanija i Hrvatska su nova osovina moci na Balkanu i sve ce raditi zajedno i koordinisano
2) ovog nece izruciti jer su jednostavno Albanci i Hrvati u odlicnim odnosima i ne isplati se zaostravati situaciju zarad jedne Srbije
3) Ne postoji medjunarodno pravo. Albanci su pobednici u ocima zapada, Srbi krvoloci. Naviknite se na taj nas imidz.
4) Morina ce biti pusten i docekan kao nacionalni heroj
5) Njegova porodica ne prica u prazno. Nicija zapravo. Albanci kao narod imaju filozofiju da, dok su "njihovi" i dok pricaju albanski jezik, svemu, ali SVEMU, se gleda kroz prste i umanjuje.
6) Albanci su nacija u povoju. Zajedno sa Hrvatima, potpuno ce dominirati Balkanom u toku ovog veka. Ovaj vek je njihova renesansa.

freelancer76

pre 6 godina

U 100 banki da ovom neće faliti dlaka sa glave.
Ili neće biti ni izručen, ili će ga naši expresno pustiti.
Ko se slaže + ko se ne slaže -

pecko pivo

pre 6 godina

Nema taj veze sa dronom. On je samo jedan od vise desetine albanaca koji su se hvalili i sebi pripisivali pustanje drona. Dron su pustili ovdasnji "majstori".

neno

pre 6 godina

kako bi se teretio ovaj momak, koja bi bila kazna, kada ce nasa svest da proradi? na stadion 40000 ljudi poziva na ubijanje i klanje, ali tada je to normalno.

Jumko

pre 6 godina

Hehehe, nebeski, taj inteligentan narod, prvo ispao po obicaju naivan sa tom igrackom koju su ubacili kao da bacis somu mamac, a sad opet naivan misleci da ce ovaj lik zavrsiti u Srbiji...

analiticar_amater

pre 6 godina

dese mnogo veći očini u Srbiji pa počinioci ne odu u zatvor a tek neko ko je vozikao dron iznad fudbalske utakmice. iskreno tu su krivi organizatori jer nisu obezbedili urakmicu na adekvatan nacin, ovaj decko nam je jos pomogao i pokazao gde su nam propusti. mogao je da stavi kašikaru i da pobije huligane na tribinama ali nije.
(filip, 29. jul 2017 11:58)

Decko okacio mapu velike Albanije sa dobrim delom teritorije Srbije i ti kazes da nam je jos i pomogao? Boze me sacuvaj ljudi i komentara ovde. Ni jedna ozbiljna drzava ne moze tako nesto da tolerise i Srbija mora taj slucaj da procesuira. Sta bi ti, sad da ga puste?

ulysses

pre 6 godina

pa sta se zale sipci? Jel si se pravio frajer onda i ispastaj... kad je Bogdanov u Djenovi napravio incident ceo svet nas je hteo razapeti a ovde u rodjenoj zemlji nas zezaju... i sta im znaci radikalne mere oni smeju sve a mi izgleda nista... kad nas vodja samo propagira neku trpeljivost... onda neka nas i gaze... malo treba sagledati situaciju sa kim treba cvrsto a sa kim jos cvrsce a ne klanjati se kao noj... u Hrvatskoj da je to uradio ko da bi familija smela radikalno da preti, iz principa bi ga onda slozili kao 1 m drva... samo nama se sme pretiti izgleda...jer ako mi nesto kazemo propast sveta...

analiticar_amater

pre 6 godina

Shvatite nekoliko stvari: 1) Albanija i Hrvatska su nova osovina moci na Balkanu i sve ce raditi zajedno i koordinisano
2) ovog nece izruciti jer su jednostavno Albanci i Hrvati u odlicnim odnosima i ne isplati se zaostravati situaciju zarad jedne Srbije
3) Ne postoji medjunarodno pravo. Albanci su pobednici u ocima zapada, Srbi krvoloci. Naviknite se na taj nas imidz.
4) Morina ce biti pusten i docekan kao nacionalni heroj
6) Albanci su nacija u povoju. Zajedno sa Hrvatima, potpuno ce dominirati Balkanom u toku ovog veka. Ovaj vek je njihova renesansa.
(Franjo, 29. jul 2017 12:44)

Ala si se ti prijatelju nalupetao kojestarija. Hrvatska i Albanija nisu nikakva "osovina moci" jer su jednostavno obe zemlje isuvise slabe. Jedino je istina da medjusobno saradjuju. Nece Hrvatska zaostravati odnose zbog "jedne Srbije"? Ta Srbija kakva god da je je ekonomski i politicki jedan od najvaznijih suseda Hrvatske (ako ne i najvazniji) i sigurno je da se Hrvatska ne moze sa tolikom bahatoscu odnositi prema svom susedu. Medjunarodno pravo u nekom obliku ipak postoji i Srbija treba da se bori za svoja prava a ne da prihvati da je "krvolok" i da cuti dok je ostali ugrozavaju. Ni Hrvati ni Albanci nece dominirati nicim, pogotovo ne Hrvati koji u sve vecem broju odlaze sa Balkana. Te mitomanske price ostavite za malu decu. Niste ni jedan deo bitni i mocni koliko mislite da jeste. A njegova porodica moze samo da preti i nista vise.

kinez

pre 6 godina

kad tad ce morati Srbiji da isporucuju albanske teroriste samo da znate svi ovde.
(nebo, 29. jul 2017 13:58)
slazem se , ali tek kada Srbija udje u EU

ja

pre 6 godina

Realno da je neki nas covek oustio dron sa nasom zastavom ne bi ni odgovaro ili bi dobio neki uslov, jos kad bi ga branio neki od bezbednosnih advokata dobio bi i naknadu stete od drzave.Posto je pravda slepa ocekujem da i ovog puste vrlo brzo

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

Albanci... Ono kad je čitav jedan narod otelovljenje schoolyard bully mentaliteta - zamislite Jimbo Jonesa koji umesto vunene kape nosi keče, i mislim da će vam sve biti jasno. Izjave predstavnika njihovog fudbalskog saveza, te rodbine tog trolla Morine, samo govore u prilog tome. Whatever.
Vest da je taj troll Morina uhapšen u Ragusi, te da je nadležni sud odobrio izručenje Srbiji, je dobra. Avaj, sumnjam da će od toga na koncu išta biti. Albanska vlada i ministarstvo spoljnih poslova će apelovati kod hrvatske vlade, te ministarstava spoljnih i unutrašnjih poslova - pa i kod Madam President Kitarović - a ovi će u interesu dobrosusjedskih odnosa (mada, tehnički, i nisu susjedi - nema kopnene i/ili pomorske granice između njih; albeit, not for lack of trying) učiniti sve da se trolla pusti na slobodu. Srbija će tako, bojim se, ponovo ostati kratkih rukava. Still, thank God/Gods/Whomever or Whatever, for small victories I suppose...

*Nadam se da će komentar biti u celosti objavljen.

mr.M

pre 6 godina

Greota ako ga budu pustili...Politicki ga nece pustiti jer nece vise da gube politicke poene kao npr za Haradinaja,ovaj je sitan za njega. Moje misljenje je da ce ovaj da odlega jedno 3 -4 godine.

Nikola

pre 6 godina

@Franjo
Al' si se nalupetao, za medalju.
Ako nemas sta pametno reci bolje za tebe da se ne brukas i pises kojekave gluposti.
Albanija i Hrvatska nikako ne idu zajedno,jes da su mozda protiv srbije ali to im je jedina zajednicka veza.
Dve religije,dve kulture, dva interesa, i ne zaboravi da su albanci mnogo laki za upravljanje kad ih driblaju Ameri kako hoce. Sve albansko na kosovu je zapravo americko. Hrvati koliko to nekome smetalo su ipak evropska drzava, dok ovi jos zive u srednjem veku.
Srbija je samo pometena ali nije vestacka tvorevina drugih sila i kao takva ima svoju kulturu i imidz.
I mano te se vise price o albancima i temama vezanih za njih, kad ih isporuce i osude tada se javite.

Милош-Бн

pre 6 godina

Хаха, Хрвати намерно изручују да направе тензију у региону, што се код других питања која им не иду на руку не држе закона?

rale j tomic

pre 6 godina

Treba tog coveka izvesti pred sud izreci mu kaznu i predati ga dalje Albaniji neka se oni sa njim bave Ovo dragovoljno izrucenje od Hrvatske nije saradnja vec razlog da jos vise zaostri odnose izmedju Srbije i Albanije Ne verijmo....ni kada darove nose.

gojko12

pre 6 godina

Kad ne možemo da sudimo Tačiju,Haradinaju,Čekuu.... daj bar nekog sirotog huligančića pa će mo na njemu da pokažemo da smo pravna država...

Mister Y

pre 6 godina

Da ga braca Hrvati posalku ovamo, da mu ovi nasi posteno presude. I visegodisnju kaznu da sluzi ovde, ali da mu nadju pravog cimera za celiju i nece mu biti dosadno. Ali njegova porodica preti. Uuu, to je malo za.ebano.

Zurkolomac

pre 6 godina

Nasoj bednoj drzavi prete cak i siptarski huligani i nacisti iz albanije? Preci nam rotiraju u grobovima kao bubanj ves masine...

kAPLAN

pre 6 godina

A porodica preti? Pa i njih cemo da hapsimo. Pa nije bas tako lako jer ovaj covek je iz susedne drzave.Tako misli samo glup covek, kako je mislio i sloba nekad.

Sodoma

pre 6 godina

Kakvi legalisti ovi u njihovom savezu, da umres od smeha! Pozivaju institucije sistema da ne izruce majmuna koji je stvorio nered na stadionu i izlozio hiljade riziku. Verovatno se krivicno delo oprasta ako je u nacionalnom interesu. Slicno poput Bosnjaka. Balkansko bratstvo po kretenizmu.

gari

pre 6 godina

(filip, 29. jul 2017 11:58) trebali su organizatori da imaju lovce na dronove, dal si ti normalan covece, stvarno bulaznis, pitanje je sto se albanski savez petlja, kakve oni veze imaju a bome kanda imaju

Politicki nekorektna osoba

pre 6 godina

I? Sad bi jedna drzava, pa makar bila i ovako jadna i snishodljiva poput Srbije trebala da drhti od pretnje jednog incestoidnog plemenskog poglavice?!

Saša

pre 6 godina

Pitajte me kako bi Albanija apelovala da se ovaj oslobodi da je izvrteo dron sa onakvom zastavom iznad punog stadiona u recimo Briselu, Berlinu, Parizu, Mančesteru... bio bi izručen direktno iz Albanije momentalno ili bi u Albaniji dobio neku godinicu robije. Sad apeluju na Hrvate a nama će da prete, klasika.

mihajlo

pre 6 godina

@Franjo
Jedno su zelje a drugo je realnost. Ovaj je cisti huligan koji je nesmotrenim ponasanjam i delom izazvao problem. Potpuno nebitni lik.

Ostin A

pre 6 godina

Bez obzira da li će ga izručiti ili ne, drago mi je. Sada će dobro razmisliti pre nego što napusti zemlju. Ali pretpostavljam ako se umeša vlada Albanije, da će Hrvatsku boleti uvo da izaziva diplomatske skandale zbog nekog primitivca pa će ga pustiti.

Uostalom tih par dana što će provesti u zatvoru, je mnogo više nego što naši huligani dobijaju za paljenja, prebijanja, vređanja...

Miki

pre 6 godina

Ovo je prekršajni kazna
Platiće kaznu i kuci
Mada naši puste poternicu i mole boganj da da ga ne izruče
SNS će da optuži žute i Tadića narod ko narod zatucan i glup onda AV izadje na Pink ispriča bajku koja pokrije pribu o dronu u parovima se desi skandal neki ološ pokazao zadnjicu i kraj ...to će maric da sredi i Lazanski da ispriča bajku o m29

mediski spin

pre 6 godina

Pa ovo je dogovorena stvar verovatno. Trenutno sam bog zna sta se desava potpisuje prodaje Itd..


Bacanje presine narodu u oci ..

BBRS

pre 6 godina

Људи је капирате какав је ментални склоп код ових албанаца ?!
Пази, лик направио кривично дело у другој држави, па сад кад се изручује истој, породица прети.
Па, да ли је могуће да данас постоје људи који мисле да таквом претњом могу спасити свог сина сигурне С.Митровице

Spiritus

pre 6 godina

Za šta će nam? Da mu damo orden što nas je zeznuo?
A i FSA zaista treba da organizuje proteste. Ipak im je on bio najbolji strelac u kvalifikacijama.

razmisli

pre 6 godina

ovi stalno prete nasiljem kad nije po njihovom. navikli ljudi, vide da funkcioniše, starih navika se teško osloboditi. sad lepo par meseci u cuzu pa da vidimo dalje :)

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Cemu protesti?
Je l' ga tukao neko da to uradi!?
Bio je gospodar svog dela - sad je rob istog.
Prema tome, nema razloga da njegova porodica preti nekim teskim recima - ucinio je krivicno delo i mora da odgovara za to, bez obzira na nacionalnost.
Da je to neki nas uradio, vec bi gulio robiju po kratkom postupku!

Rotfucks

pre 6 godina

U 100 banki da ovom neće faliti dlaka sa glave. 
Ili neće biti ni izručen, ili će ga naši expresno pustiti. 
Ko se slaže + ko se ne slaže -
(freelancer76, 29. jul 2017 11:50)

A i da ga izruče ne bi mu falila dlaka sa glave jer bi se našao neki naš krimos da ga za šaku albanskih eura i tapšanje po ramenu zaštiti u zatvoru.

beogradski

pre 6 godina

"Pozivamo državu Albaniju da interveniše i zaustavi izručenje Srbiji. Mi bismo, kao porodica, učinili nešto veoma radikalno što bi sve iznenadilo", rekao je Džavair ne objasnivši na šta misli.

i posle su oni nevinašca i cveće, a mi teroristi... tako su se ponašali i 90ih, pa su plakali po cnn-u svaki dan kad smo reagovali na njihovo nasilje... albanci su kao malo dete iz kraja koje voli da provocira starije dečake, pa ga oni nalupaju i ono otrči kući plačući i žali se tati kako ga druga deca bez razloga tuku.... ili kao huligan u pokušaju, koji dobije batine, pa pošto nema snage i hrabrosti da se suprotstavi onda te sačeka negde u mraku i sa leđa te opali palicom u glavu... samo se pitam kad će nas više ostaviti na miru, umorni smo od njihovog zaj*****nja... ovaj lik je došao u našu zemlju i napravio glupost, prekšio zakon, odnosno narušio javni red i mir, i treba da mu se sudi, i u čemu je problem sad...... stvarno nisam u fazonu razdvajanja ljudi, ali sve više sam za soluciju zida prema albancima i ni za kakve, pa čak ni ekonomske odnose.....

divac

pre 6 godina

Ajde junačino sad,šta je frka a...pa lako je glumiti junaka kad te niko ne vidi i po mraku...doduše vi ste arnauti poznati po tome,s leđa i samo kad je sigurno!!Aj sad junačino..

sisoje

pre 6 godina

Pa i Srbija bi mogla da uradi nesto radikalno kao odgovor na glupu i prostacku poruku porodice okrivljenog. Pazi ti oni jos prete kao da je uneo sladoled na stadion. Da vodimo kakva bi bila reakcoja da je neki Srbin to uradio u Tirani, uneo dron sa kartom velike Srbije?

markozemun

pre 6 godina

sto ga, kao porodica, niste savetovali da to ne radi...lepo je bilo izigravati heroja a kad treba trpeti posledice onda pomozite

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Meni su najsmesnije ove pretnje njegove familije, da ce porodica ,"uciniti nesto radikalno"?! Tako funkcionise albanski teror vec citav jedan vek?! Dok im se ne izbiju ovakve ideje, na ovim prostorima ce oni gospodariti zahvaljujuci toj svojoj "navici", kojoj smo ih u najvecoj meri mi sami naucili povlaceci defetisticke poteze u smislu "ma pustite ......"?! Zato sto smo bili toliko pametni dosli smo u ovakav corsokak. Povlacenje i prastanje bilo kakvih kriminalnih radnji, medju Albancima se uzima kao slabost, sto samo daje krila njihovom teroru, kao i kriminalno-zlocinackom ponasanju.

Ratko

pre 6 godina

Nije ovo nikakva afera već krivično delo i incident koji je umalo eskalirao u opšti haosu na stadionu. Prava je sreća da niko nije mrtav završio taj dan na stadionu JNA. Zato lepo pred Sud i suđenje za ono što je napravio u čemu je tu problem?

gustav

pre 6 godina

Ponašanje fudbalskog saveza Albanije govori da je incident sa dronom planiran,a ne delo pojedinca ili grupe ekstremista.Možda u tamošnjem savezu i državi strahuju da bi osumnjičeni zbog lakše kazne mogao da bude nezgodan svedok.

-.-

pre 6 godina

Zesce su mi ove pretnje "uradicemo nesto"... Zar ste mislili da moze tek tako da pravi sr**a u tudjoj drzavi, i onda se izvuce bez posledica?

MiRa

pre 6 godina

...kazao da bi Ismailov život bio ugrožen u Srbiji!

O tome bi morao razmišljati tad kad se je odlučivao da pusti i uoravlja dronom. Posle j..... nema kajanja.

Dragan

pre 6 godina

Znači u Albaniji ne važe zakoni i pravo? Ako je on prekršio zakon valjda treba da odgovara?!
Tu je cela začkoljica! Kod Albanaca vlada dominatno mišljenje da ako si uradio nešto u promovisanju nacionalističkih težnji Albanije ( naročito protiv Srbije), pa iako si kršio zakon, ne treba da odgovaraš.
Pitajte Albance, sigurno je tako. Dron je smešan, albanci opravdavaju daleko teža krivična dela!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

HAHAHA,"UGROŽEN ŽIVOT"!!!!!!
Pa on će biti zaštićeniji od svakog građanina ove zemlje,a na kraju niko od nas ne veruje da će biti procesuiran u Srbiji.
Albanac ima status Amera u Srbiji,morali bi da ga izručimo Albaniji,gde bi bio "primerno"kažnjen,u najgorem slučaju ukorom razrednog starešine.Lično mislim da bi bio odlikovan!

Neno

pre 6 godina

Čuj ove - uradili bi nešto radikalno... Hahaha.. Biće da samo to i znaju. Umesto da ga javno osude i ograde se od takvog huliganskog ponašanja.

kombat

pre 6 godina

Kad puštao dron život mu nije bio ugrožen a sad jeste...gde je sad frajer .....ima sreću što smo mi banana država pa će da bude nikom ništa

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

pa logično bi bilo da sada prijavimo albanski fudbalski savez UEFI .
ovim su pokazali da su oni stajali iza izazivanja incidenta.

Komša

pre 6 godina

Fudbalski savez Albanije je stao iza huligana otvoreno.
Ono što bi u ovoj situaciji bilo normalno je reakcija FSS i zahtev da se FSA kazni drakonski jer potkopava sve napore FIFA I UEFA da se suzbije huliganizam.
Treba tražiti sankcije.To je bitnije od izručenja.

mix

pre 6 godina

fudbalski savez albanije...kakve oni veze imaju sa tim da li tamo neki huligan uhapsen ili ne...ili mozda imaju jer su oni sve organizovali.

kosmos

pre 6 godina

Nikad nece biti izrucen.Ne potrebna radost i nadanje u Srbiji.Ti sto odlucuju ko ce i kad da se negdje preda i izruci nisu nakloni ka Srbiji i srpskim interesima.Tu se Hrvatska ne pita,treba se znati da Srbija nema prijatelja vani osim po potrebi Rusija ih koristi za svoje interese.

Petar

pre 6 godina

Sta se ovi prepali pa ovde u Beogradu ce biti osudjen na 10 dana uslovno jos ce mu se izvinuti sto su ga uznemiravali, srpsko sudstvo je raj za zlocince, obecana zemlja.

dr

pre 6 godina

Pa nije valjda neka tamo drzava Srbija jaca od te sile od porodice. Najobicnija albanska porodica, pa i ove ciji su clanovi notorni propaliteti, ocigledno je jaca od bilo koje drzave na svetu.

bljak

pre 6 godina

Mi bismo, kao porodica, učinili nešto veoma radikalno što bi sve iznenadilo", rekao je Džavair ne objasnivši na šta misli.

Mislio je na kulturno izvinjenje za kretenski ispad sa dronom? To sigurno niko nije ocekivao.

vlada13

pre 6 godina

eto mozes misliti...cim im nesto nije po volji, oni bi da urade "nesto radikalno sto ce sve iznenaditi"...naprave s*anje pa onda nece da preuzmu odgovornost i jos prete...pod mac bato

Avanturista

pre 6 godina

Srbija mora da dokaze da je pravna drzava. Za krivicno delo mora da odgovara. Prema zasluzi, mora da dobije svoju nanogicu i da je ponese kuci. Zatvori su nam i onako prebukirani, sto zbog svercera u prevozu, sto zbog ulicnih prodavaca, a i zbog nedavne akcije i hvatanja sibicara. Nema mesta, ljudi,nema mesta. Ali vrlo rado bi ga zatvorili, jer mi smo ozbiljna drzava! Da nisu zatvori puni,posto se zna red i prioritet odavno bi na red dosli svi tajkuni i mafijasi.

Posteno

pre 6 godina

Mozda grijesim, ali mislim da ce neko velike pare u Hrvatskoj da zaradi i pusti ovog covijeka. Hrvatska i medjunarodno pravo i nisu bas bliski.

BBRS

pre 6 godina

Сад би радикалне кораке да праве !!!
Зашто нисте сина зауставили пре извршења кривичног дела, сад као крив ђаво !!!

Coco Bill

pre 6 godina

Sve će to Apelacioni da pocepa ne brinite.
(Вања, 29. jul 2017 15:56)

Ama prestanite više sa tim Apelacionim !!! Kako ste tako naivni ?! Pa takozvano državno tužilaštvo, kad za nekog ne želi da bude osuđen, napravi takozvane pravne gafove i propuste i onda, šta ostane Apelacionom, nego da to poništi i da vrati na početak suđenja ?! Naravno onda od strane "državnog tužilaštva" se oteže, pa se traži novi tužilac, pa se traže novi dokazi...itd...itd a vreme prolazi i tako predmet zastari. Dakle ako je iko "kriv" kriva je država i njen takozvani državni tužilac, koji to sve smisleno radi, ali naravno, kao što rekoh, samo onda kad ne žele nekog da osude.

Petrit

pre 6 godina

Pred izrucenjem !!! Pa TU je jos apelacioni sud, pa vrhovni , i na kraju ministar pravde.Bez bojazni nikakvog izrucenja nece biti .

Ma, i za ono prvo. Ionako ne vredi pi*ljiva boba...

pre 6 godina

Ja tvrdim da Morina niti će biti izručen, niti će - pravosnažno osuđen - jedan dan provesti u zatvoru. Za ovo drugo sam spreman svoj život da stavim na kocku.

izrucujte ga vec jednom

pre 6 godina

pa sto se sad plasis? dok si pravio glupost nisi se plasio! odrati od novcane kazne i dozivotna zabrana ulaska u srbiju! pa idi onda dronom preko jadrana!