Utorak, 25.07.2017.

22:58

Đurđević: Šutnuli su tri puta i dali tri gola

Napadač Partizana Uroš Đurđević bio je razočaran posle poraza kod kuće od Olimpijakosa

Izvor: B92

Ðurðeviæ: Šutnuli su tri puta i dali tri gola IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

Vladan R

pre 6 godina

Da su sutnuli samo tri puta, bas i niu, ali i da jesu samo tri puta, to su kod prvog i treceg gola bile sanse koje se ne propustaju a sve posle skolskih akcija, dok je kod drugog gola bio majstorski sut, sa nekih desetak metara u kontra ugao. Ovako kako je recno deluje da je FKP dominirao stvarao sansu za sansom, a ovi iz Olimpijakosa, nisu izlazili iz kaznenog, i da su samo tri puta jedva presli centar, sutnuli iz ocaja i nemoci, ali eto nekim cudom svaki put dali golove. Pa taj jedini gol FKP je dao uz dosta srece. Da je normalno i optimalno, da ti treba 5 sansi za jedan gol, onda nasa mlada reprezentacija ne bi na osvoila samo bod u grupi, i na jedvite jade izbegla poslednje mesto u grupi.

Branko - realno

pre 6 godina

Ljudi, pa da li je moguce da Partizan ovoliko nema srece...

Olimpijakos nam je iz 3 sanse dao 3 gola a Partizan je celu utakmicu napadao i bio blizu kaznenog. Mi nismo imali puno klasicnih sansi ali smo celu utakmicu demonstrirali napadacki fudbal. 48% posto smo imali loptu u posedu sto se moze smatrati relativno vecim posedom lopte. Mi pojedinacno imamo odlicne igrace. Djurdjevic je prototip odlicnog napadaca. Fale mu samo sut, tehnika, brzina i osecaj za gol da bi bio pravi ali ume lepo da padne u kaznenom i da je sudija kako treba svirao bi penal. Everton je sjajni defanzivni vezni igrac. Nije brz i ne ume da presece loptu, ponekad gresi ali sve ostale karakteristike (visina, tezina i izgled fudbalera) mu idu na ruku. Ostojic i Cirkovic su pravi tandem stopera. Sjajno su kod prvog gola pomagali i jurili fudbalera Olimpijakosa. Ben nije uspeo da ih zavara sa svojim ubacivanjem iz drugog plana. Takodje, kod drugog gola nisu naseli na provokaciju Bena i nisu ga napadali iz prve.
Treci gol, sjajno postavljena ofsajd zamka, da je fudbaler Olimpijakosa bio malo neoprezniji i sporiji ne bi bilo gola.
Djukic je takodje napravio sjajan potez sa neuvodjenjem Sume. Treba da se cuva Suma za revans gde ce biti potrebniji jer na Karsiakiju ce Olimpijakos sigurno biti dosta jaci i konkretniji a Partizan nece moci da ponovi ovako dobru utakmicu. Partizan prolazi sa 3-0, znaci upola da damo kao protiv Macve i idemo dalje.

Slavisa V.

pre 6 godina

@Branko - realno, odlicna analiza. Mada ni sa ovom zadnjom grupom prolaz nije zagarantovan. Konobari su vec uspeli da prodju, a i ribari da im je priznat gol u Beogradu u revansu bi bili na korak od prolaza s obzirom da su imali penal.

Pravdoljub

pre 6 godina

Oni su sutnuli tri puta, a vi ste padali 70 puta: havatali se za glavu kad vas niko ne pipne, padali u nesvest, saplitali se o svoje noge, a on nikako da vam svira penal. Ovo su negativne posledice nacina na koji ste osvojili prvenstvo.

misko

pre 6 godina

JOŠ UVEK SE IGRA ZA GOLOVE.Da se ne lažemo BRŽI SU,JAČI SU,TEHNIČARI VRHUNSKI JEDAN NA JEDANA NEMATE ŠANSE.Na kraju krajeva vidi im cene.

Branko - realno

pre 6 godina

Realna klasifikacija evropskog fudbala iz perspektive naše lige, tj. kvaliteta srpskog fudbala:

1. Vanzemaljci (Barsa, Real, Bayern, Juventus,...) To su klubovi sa kojima neki naš klub dobije šansu jednom u 10 godina da igra. (Partizan eventualno)
Zbog rezigniranosti i prezira dotičnih klubova što uopšte moraju da igraju sa našim klubovima rezultati budu negativni ali ne toliko katastrofalni.

2. Nepobedivi klubovi (Sevilja, Porto, Zenit, Napoli...) Slabiji od vanzemaljaca ali nepobedivi za naše klubove. Katastrofe su češće jer ovi klubovi često imaju veći motiv od vanzemaljaca.

3. Skoro nepobedivi (Dinamo Kijev, Olimpijakos, Bešiktaš, Rubin...)
U našim medijima poznati kao neatraktivni i prosecni rivali. Katastrofe su česte, eventualni prolasci mogući u slučaju neverovatne sreće i izvođenja rezervnog sastava od strane tih klubova.

4. Top klasa (Plzenj, Braga, Ludogorec, Apoel)
U našim medijima poznati kao neatraktivni i ispodprosecni rivali.
U teoriji nešto veće šanse za prolazak, u praksi se još nije dogodilo.

5. Favoriti (Salzburg, Bate, Legija, Astana)
Postoje šanse za prolazak ali one su od 15 do 30%

6. Naša klasa (Videoton, Žilina, Šerif, Maribor)
Za naše medije loši i neatraktivni rivali, u praksi 50% - 50%

7. Slabiji od nas (Alaškert, Florijana, Glentoran, Bangor City)
Vrhunski profesionalci (Konobari, moleri, ribari i građevisnki radnici)

Slavisa V.

pre 6 godina

Kako rece pre neki dan posle 6:1 protiv Macve, "dobro je sto je vise razlicitih igraca dalo gol, nadam se da ce isto tako biti i protiv Olimpijakosa". Nisam te bas razumeo, je l' si mislio da ce opet 4-5 razlicitih igraca postici bar po jedan gol? Utuvite sebi u glavu da ste sedma liga (a moja Zvezda je jos gora) evropskog fudbala i da vecina malo jacih klubova protiv vas igra sa pola snage. Sta bi se desilo da je Olimpijakos, koji je treca liga, igrao sa punom snagom?

Goran

pre 6 godina

Pardon dečko, šutnuli su četiri puta, jednom je vaš golman čudesno odbranio a niko da ga pomene. U međuvremenu, šutnuli ste tri puta i ni jednom u okvir gola, a gol ste dali uz srećne okolnosti.

Bilal

pre 6 godina

Potpuno tačno, moj Đuka! Oni su iz 4-5 šuteva na gol dali 3 gola za razliku od Tebe koji nisi uspeo ni pošteno da šutneš na gol jer su te njihovi odbrambeni igrači svaki put izblokirali. Veliki fudbalski timovi, a Olimpijakos to svakako jeste, koristi svaku pa i najmanju priliku da zabije gol a Ti si, kao centarfor Partizana, ovog leta, odigrao 270 minuta u kvalifikacijama za LŠ a nisi postigao gol iz igre. I još nešto! Naime, još od onog čuvenog trenera Ajaksa, Kovača, fudbalska igra se zasniva na tzv. totalnom fudbalu tj. svi u napad, svi u odbranu al' Ti nešto nemaš običaj da se vraćaš u odbranu. Na kraju krajeva, ima i nečeg pozitivnog u ovom porazu a to je, da si Ti napokon shvatio zašto nisi uspeo u Zapadnoj Evropi mada si se, ne tako davno, žalio da nisi imao razumevanja od strane ino-trenera jer bi zaboga bio drugi Dibala. Iskreno, Ti i Dibala ste kao ja i kosmonaut.

Dejan CZ

pre 6 godina

Ukoliko trener Olimpijakosa u uzvratu upari u napadu Bena i Emenikea partizan ce morati izaci u formaciji sa dva golmana na golu...

VIKTOR

pre 6 godina

A koliko puta treba da sutnu?
Mozda si propustio prvi razred osnovne fudbalske skole to se uci na drugom casu posto se na prvom nauce osnovna pravila ove igre.

Vitez Lukic od Lamburginija

pre 6 godina

E sada jedino sto oni nisu Macva pa da se sklanjaju sa terena.
(Vlado 33, 25. jul 2017 23:18)

ili zvezda da nam se sklone 4 puta godisnje.

neko_treci

pre 6 godina

Znaci vise ne vazi da je pobednik onaj koji da vise golova nego onaj ko vise puta sutne ka golu? Da se vrednuju teatralni padovi i trazenje fantomskog penala igraci Partizana bi bili prvi od sve dece.

Borky

pre 6 godina

Hahahah ovo me podsjeti kad sam jednom slusao na radiju statistiku iz nba pa kaze spiker Rakocevic za 2min dao 2 poena pa.zastade i kaze zamislite da je igrao 40min.

Mrsavko

pre 6 godina

Kakvo odsustvo realnosti mladog Djurdjevica. Mora da redovno prati emisije Zeljka Pantica... ljudi odigrali rutinski, stvorili pet ili sest stopostotnih sansi sa polovicnom realizacijom i lagano nam spakovali tri komada

Беше добрих 45 минута, али авај...

pre 6 godina

Велике, моћне, успјешне екипе/репрезентације побјеђују и када играју слабо. Наше екипе/репрезентација губе и кад играју добро.
ПС Декретом нам треба забранити да играмо фудбал.

juznjak

pre 6 godina

Šutnuli ste i vi toliko ali ne znate. Najgori utisak Leonardo i pokušaji iznude penala.
Đukiću se nema šta zameriti. Ovakvo trčanje odavno nije viđeno kod naših ekipa. Presudio je kvalitet i tanka odbrana. Miletić i Ćirković nemaju zvezdu Tariba Westa da komanduje. Bolje da je uprava našla dibrog štopera nego žonglera Sumu koji nije ni spreman.

Dag Kristi

pre 6 godina

Secam se kad sam bio klinac,uvek sam "tukao" drugara u PES-u,ali na kraju utakmice je on konstantno likovao kako ima duplo vise suteva u okvir gola.

CzBg89!

pre 6 godina

Pa znaju da iskoriste sansu ljudi, nisu dosli da budu bolji a da izgube sigurno, vama svaka cast na igri ali iskusniji su u Evropi.

Against modern football

pre 6 godina

Olimpijakos je odigrao izuzetno pametno. Znao je da ce Partizanovi igraci da izgore i samo su cekali gresku. Veceras ih je bilo tri sto je za Olimpijakos puna kapa.

Max

pre 6 godina

@kg
Gotov strajk druze. Sto nisi bio na tekmi?
Vasa braca bila fina, poneli flase da se dobacuju.
Delibasic kao Jug Bogdan, a na istoku sve Jugovici.
Za ponos.

veliki strumf

pre 6 godina

Nadaleko cuvena objektivnost... Zvanicna statistika: Partizan 8 suteva, 3 u okvir gola, Olimpijakos 7 suteva, 5 u okvir gola (ne znam, dakle, ko je to sutirao 3 puta...). Posed lopte Partizan 48%, Oly 52%. Partizanovci su samo imali privid da su bili bolji, verovatno za ova 3 laka komada.

grobar kg

pre 6 godina

Znam da ce da ga sad pljuju svi jer to je nas narod...ali Djuka je bio dobar, takodje i Leonardo, Tawamba...U napadu su odradili najvise sto su mogli..Jankovic slab iako se trudio i generalno me kao igrac strasno nervira...Everton solidan, delimicno kriv za prvi gol...Kosovic igrao u fazonu bolje da sagnem glavu da me ne prozove uciteljica...preslabo...Cela odbrana losa, ali ubedljivo ubedljivo najgori Ostojic koji je i kriv za drugi gol koji je kljucan u ovom dvomecu..Apsolutni i jedini krivac..E sad sto sve hocete da svalite na Cirkovica to je drugo, mada je i on bio slab...Ostojic se 30 metara povlacio pred Benom...Ejjj bre, stoper da se povlaci?!?!? Kreni na njega pa napravi faul, dobij zuti a ne ovako...

Solidna borba sve u svemu, a Oly svojim ponasanjem pokazao zasto za bracu ima ove prekoputa..

PFC 1

pre 6 godina

Svaka cast moj mladji brate na igri I na trudu, pa naravno da mozete da pobedite u toj maloj atini, pa nismo mi zvezdasi da nam moral pada!!!

coki

pre 6 godina

ovaj lik Djurdjevic ne bi dodao loptu saigracu na zicer sanse nema.Radije bi da on da jedan gol a da ekipa izgubi 1:3 nego da asistira(a mogao je bar tri puta,od toga dva puta za cist gol) i da ekipa pobedi.

Spiritus

pre 6 godina

To je ta odlučnost koju njihovi spicevi imaju a ti je nemaš. I to ne samo u završnici već si indirektan krivac za drugi gol. Čekaš je brate tri sata da sama stane.

Vetar u ledja..

pre 6 godina

Da ste bili dobri, bili ste. Da su sutnuli samo tri puta, nije bas tako.. bilo je tu jos prilika i za njih. Molite se Bogu i svima u Nionu, Lozani i ne znam ja jos gde da vas opet ne kazne....Videcemo sta cemo mi da uradimo u cetvrtak, ali bice tesko....

Blue Moon 412

pre 6 godina

Sjajno prvo poluvreme, gol primljen kako je primljen, drugo poluvreme dosta slabo, opet golovi primljeni iz naših početničkih grešaka. Đukić je kasnio sa izmenama, Mihajlović je morao ući u drugom poluvremenu. Šteta, dobra partija, ali.....

koma

pre 6 godina

Ti si 3 puta sutnuo loptu rukom veceras. Samo potvrda kako igras i kave su ti navike i kako si dao gol u derbiju, karma sinak. Inace si sasvim dobar napadac, fizicki.
A mogao bi da pogledas statistiku imali su vise suteva u okvir gola, i veci posed lopte. Tako da ne znam o cemu pricas. Imali ste inicijativu 30min i mislite da ste sa tim 'pobedili'. Pa protiv ozbiljnih ekipa nije nekad dovoljno ni 89min, a ne 29.

Borky

pre 6 godina

E moj brale ovo ti je kao vi protiv Buducnosti u Podgorici, oni se trude prave sanse al ste vi ipak kvalitetniji pa ne moze dalje od dobrog utiska.Sutnuce u Atini vise ako ti je za utjehu.

dedacic

pre 6 godina

cuj evropske sudije to sigurno nisu radile namerno!?a srpske bi po nalogu vucica radile namerno ali bi veliki partizan pobedio i vucica i sudije i sve i tako osvojio vec namesteno prvenstvo. kakvi su to mozgovi u pitanju meni nije jasno. uzgred, svaka cast olimpijakosu na zasluzenoj pobedi ostvarenoj sa 30% snage.

Bacate pare ljudi moji, greota.

pre 6 godina

Bili smo bolji, vise sansi, sudija nas mrzi. Oni su pobedili imali su srece tri sanse i sve date slucajno.
Ps. neko rece da sam ja toliko treniro ja bi dosad cetri noge imo.

Kanga

pre 6 godina

Tako to rade ozbiljne ekipe, a mi mozemo samo da se nadamo kiksevima tih ekipa i nista vise! Mi fudbalskog znanja ovde vise namamo...

Vlado 33

pre 6 godina

Dokle vise lazi prevare I obmane??? Koja tri suta? Zvanicna statistika kaze Partizan 3 suta u okvir goal a Olimpijakos 5.
E sada jedino sto oni nisu Macva pa da se sklanjaju sa terena.

Care

pre 6 godina

Za sve koji slepo veruju i dalje da mi nesto mozemo uraditi u evropi sa ovakvim fudbalom kakav se igra po nasim livadama i sa jednim malo boljim evropskim timom koji je ruku na srce sa pola snage da ne kazem lagano dao 3 komada i pokazao gde smo trenutno i koliko kaskamo za evropom,o nasim momcima necu trositi reci dali su koliko su mogli,odbrana je definitivno pokazala da je najlosija karika ove sezone bolje reci katastrofalna,ovakvi golovi se ni na treningu ne primaju...,eto jedan sasvim prosecan malo jaci tim kome jos 3-4 standardna igraca nisu igrala veceras lagano da 3 a mogao je da je hteo i jos toliko...a nase pojacanje decenije sedi na klupi zvace zvake...

Max

pre 6 godina

Sutnuli su pet puta u okvir gola i dali tri. Jedan evro gol, dok ste spavali.
Vi tri puta i dali jedan (i to iz odbitka - drugi sut, jer je covek odbranio prvi od ta tri suta). Dve velike sanse iz kornera vam daju za pravo da pricate o boljoj igri (van okvira gola)?
To je zvanicna statistika.
O cemu ti pricas?
O fantasticnoj igri? Sudjenju? Nazasluzenom porazu?
Molim te, pohvali jos koreografiju, sliku sa pocetka i petarde bacene na coveka.
Mora da su zajedno usli Cigani i Gate7. Jos jedna istina za danas.
Olympiakosu je ovo prva zvanicna utakmica ove godine - covek je zadrzao loptu pored cetvorice vasih dok ste "jurili" izjednacenje. Leonardo - Balansero!

alokiN

pre 6 godina

3x su odradili odlicne akcije i dali 3 gola, tako se to inace i radi. A to sto ovaj decko misli da su naivno primili 3 gola...Pa to je nedostatak kvalitet i realan omer snaga trenutno. Djurdjevic je pokazao veliko nista kao i uvek kad se radi o jakim utakmicama.

lol

pre 6 godina

Pazi ovo, sunce ti poljubim...
On je ubedjen da su samo tri suta odlucila utakmicu !? A o korektnosti ove njegove izjave i njegove igre, ne vredi ni diskutovati.
Ali pazi, covek je ubedjen u to.

petarczv

pre 6 godina

U tome je poenta igre "centarforu" znamo sa si naviko ti i tambalamba da imate po 15 sansi i da uguratebl jedan gol ali to u evropi ne ide...

cika Dule

pre 6 godina

Lako je igrati JSL, vidis kako je kad odes na EURO 21 ili kad igras proto malo ozbiljnije ekipe nema te, ne mozes da probijes, da sutnes, da predriblas...o golu da ne pricamo, a ovamo Djurdjevic najbolji strelac, igrac ovo ono,eto na kom je sve to nivou...

Delija momak

pre 6 godina

1. Jako dobro usli u mec? Primili gol u 5 minutu
2. Sutnuli nam 3 puta na gol? Igraci olimpijakosa imali dva suta u okvir gola vise od partizan pri cemu jedna 100% sansa koju nisu iskoristili
3. Nadam se da cemo u revansu ponovo uci isto u mec????? Kako primljenim golom u 5. minutu???
Klasicna izjava srpskog fudbalera posle 3 primljena gola kod kuce!

Šta uradi to Emenike_crni prike???

pre 6 godina

Pa i ti imas 100% ucinak kao i oni.
0 puta sutnuo , 0 gola dao hehehe, bio si blizi da zaradis crveni nego gol da das .

kaca2011.kd@gmail.com

pre 6 godina

odakle takve informacije?imate isti broj suteva po 7 puta,s tim sto vi u okvir imate 3 a van okvira gola 4 suta,oni su moj deckonja imali 5 udaraca u okvir a 2 van okvira,imali su i veci posed lopte,jedino ste bolji u kornerima 6-3.uglavnom rutinska pobeda olimpijakosa,onako neuigrani...

D

pre 6 godina

Jel realno da ovo neko izjavi? A ono sto je Kljajic skinuo 1 na 1? A u drugom minutu sto je Cirkovic u zadnjem momentu izbacio loptu pre nego sto je ovaj izasao 1 na 1? A sut Marina? Olimpijakos je imao 8 suteva ka golu, Partizan 7, racunajuci tu Vulicevicev sut sa 50 metara i slicne.

Delija momak

pre 6 godina

1. Jako dobro usli u mec? Primili gol u 5 minutu
2. Sutnuli nam 3 puta na gol? Igraci olimpijakosa imali dva suta u okvir gola vise od partizan pri cemu jedna 100% sansa koju nisu iskoristili
3. Nadam se da cemo u revansu ponovo uci isto u mec????? Kako primljenim golom u 5. minutu???
Klasicna izjava srpskog fudbalera posle 3 primljena gola kod kuce!

Borky

pre 6 godina

E moj brale ovo ti je kao vi protiv Buducnosti u Podgorici, oni se trude prave sanse al ste vi ipak kvalitetniji pa ne moze dalje od dobrog utiska.Sutnuce u Atini vise ako ti je za utjehu.

Šta uradi to Emenike_crni prike???

pre 6 godina

Pa i ti imas 100% ucinak kao i oni.
0 puta sutnuo , 0 gola dao hehehe, bio si blizi da zaradis crveni nego gol da das .

coki

pre 6 godina

ovaj lik Djurdjevic ne bi dodao loptu saigracu na zicer sanse nema.Radije bi da on da jedan gol a da ekipa izgubi 1:3 nego da asistira(a mogao je bar tri puta,od toga dva puta za cist gol) i da ekipa pobedi.

cika Dule

pre 6 godina

Lako je igrati JSL, vidis kako je kad odes na EURO 21 ili kad igras proto malo ozbiljnije ekipe nema te, ne mozes da probijes, da sutnes, da predriblas...o golu da ne pricamo, a ovamo Djurdjevic najbolji strelac, igrac ovo ono,eto na kom je sve to nivou...

Vlado 33

pre 6 godina

Dokle vise lazi prevare I obmane??? Koja tri suta? Zvanicna statistika kaze Partizan 3 suta u okvir goal a Olimpijakos 5.
E sada jedino sto oni nisu Macva pa da se sklanjaju sa terena.

Dag Kristi

pre 6 godina

Secam se kad sam bio klinac,uvek sam "tukao" drugara u PES-u,ali na kraju utakmice je on konstantno likovao kako ima duplo vise suteva u okvir gola.

kaca2011.kd@gmail.com

pre 6 godina

odakle takve informacije?imate isti broj suteva po 7 puta,s tim sto vi u okvir imate 3 a van okvira gola 4 suta,oni su moj deckonja imali 5 udaraca u okvir a 2 van okvira,imali su i veci posed lopte,jedino ste bolji u kornerima 6-3.uglavnom rutinska pobeda olimpijakosa,onako neuigrani...

Беше добрих 45 минута, али авај...

pre 6 godina

Велике, моћне, успјешне екипе/репрезентације побјеђују и када играју слабо. Наше екипе/репрезентација губе и кад играју добро.
ПС Декретом нам треба забранити да играмо фудбал.

veliki strumf

pre 6 godina

Nadaleko cuvena objektivnost... Zvanicna statistika: Partizan 8 suteva, 3 u okvir gola, Olimpijakos 7 suteva, 5 u okvir gola (ne znam, dakle, ko je to sutirao 3 puta...). Posed lopte Partizan 48%, Oly 52%. Partizanovci su samo imali privid da su bili bolji, verovatno za ova 3 laka komada.

Care

pre 6 godina

Za sve koji slepo veruju i dalje da mi nesto mozemo uraditi u evropi sa ovakvim fudbalom kakav se igra po nasim livadama i sa jednim malo boljim evropskim timom koji je ruku na srce sa pola snage da ne kazem lagano dao 3 komada i pokazao gde smo trenutno i koliko kaskamo za evropom,o nasim momcima necu trositi reci dali su koliko su mogli,odbrana je definitivno pokazala da je najlosija karika ove sezone bolje reci katastrofalna,ovakvi golovi se ni na treningu ne primaju...,eto jedan sasvim prosecan malo jaci tim kome jos 3-4 standardna igraca nisu igrala veceras lagano da 3 a mogao je da je hteo i jos toliko...a nase pojacanje decenije sedi na klupi zvace zvake...

Max

pre 6 godina

Sutnuli su pet puta u okvir gola i dali tri. Jedan evro gol, dok ste spavali.
Vi tri puta i dali jedan (i to iz odbitka - drugi sut, jer je covek odbranio prvi od ta tri suta). Dve velike sanse iz kornera vam daju za pravo da pricate o boljoj igri (van okvira gola)?
To je zvanicna statistika.
O cemu ti pricas?
O fantasticnoj igri? Sudjenju? Nazasluzenom porazu?
Molim te, pohvali jos koreografiju, sliku sa pocetka i petarde bacene na coveka.
Mora da su zajedno usli Cigani i Gate7. Jos jedna istina za danas.
Olympiakosu je ovo prva zvanicna utakmica ove godine - covek je zadrzao loptu pored cetvorice vasih dok ste "jurili" izjednacenje. Leonardo - Balansero!

lol

pre 6 godina

Pazi ovo, sunce ti poljubim...
On je ubedjen da su samo tri suta odlucila utakmicu !? A o korektnosti ove njegove izjave i njegove igre, ne vredi ni diskutovati.
Ali pazi, covek je ubedjen u to.

Vetar u ledja..

pre 6 godina

Da ste bili dobri, bili ste. Da su sutnuli samo tri puta, nije bas tako.. bilo je tu jos prilika i za njih. Molite se Bogu i svima u Nionu, Lozani i ne znam ja jos gde da vas opet ne kazne....Videcemo sta cemo mi da uradimo u cetvrtak, ali bice tesko....

Max

pre 6 godina

@kg
Gotov strajk druze. Sto nisi bio na tekmi?
Vasa braca bila fina, poneli flase da se dobacuju.
Delibasic kao Jug Bogdan, a na istoku sve Jugovici.
Za ponos.

koma

pre 6 godina

Ti si 3 puta sutnuo loptu rukom veceras. Samo potvrda kako igras i kave su ti navike i kako si dao gol u derbiju, karma sinak. Inace si sasvim dobar napadac, fizicki.
A mogao bi da pogledas statistiku imali su vise suteva u okvir gola, i veci posed lopte. Tako da ne znam o cemu pricas. Imali ste inicijativu 30min i mislite da ste sa tim 'pobedili'. Pa protiv ozbiljnih ekipa nije nekad dovoljno ni 89min, a ne 29.

dedacic

pre 6 godina

cuj evropske sudije to sigurno nisu radile namerno!?a srpske bi po nalogu vucica radile namerno ali bi veliki partizan pobedio i vucica i sudije i sve i tako osvojio vec namesteno prvenstvo. kakvi su to mozgovi u pitanju meni nije jasno. uzgred, svaka cast olimpijakosu na zasluzenoj pobedi ostvarenoj sa 30% snage.

Spiritus

pre 6 godina

To je ta odlučnost koju njihovi spicevi imaju a ti je nemaš. I to ne samo u završnici već si indirektan krivac za drugi gol. Čekaš je brate tri sata da sama stane.

petarczv

pre 6 godina

U tome je poenta igre "centarforu" znamo sa si naviko ti i tambalamba da imate po 15 sansi i da uguratebl jedan gol ali to u evropi ne ide...

Bacate pare ljudi moji, greota.

pre 6 godina

Bili smo bolji, vise sansi, sudija nas mrzi. Oni su pobedili imali su srece tri sanse i sve date slucajno.
Ps. neko rece da sam ja toliko treniro ja bi dosad cetri noge imo.

alokiN

pre 6 godina

3x su odradili odlicne akcije i dali 3 gola, tako se to inace i radi. A to sto ovaj decko misli da su naivno primili 3 gola...Pa to je nedostatak kvalitet i realan omer snaga trenutno. Djurdjevic je pokazao veliko nista kao i uvek kad se radi o jakim utakmicama.

Branko - realno

pre 6 godina

Realna klasifikacija evropskog fudbala iz perspektive naše lige, tj. kvaliteta srpskog fudbala:

1. Vanzemaljci (Barsa, Real, Bayern, Juventus,...) To su klubovi sa kojima neki naš klub dobije šansu jednom u 10 godina da igra. (Partizan eventualno)
Zbog rezigniranosti i prezira dotičnih klubova što uopšte moraju da igraju sa našim klubovima rezultati budu negativni ali ne toliko katastrofalni.

2. Nepobedivi klubovi (Sevilja, Porto, Zenit, Napoli...) Slabiji od vanzemaljaca ali nepobedivi za naše klubove. Katastrofe su češće jer ovi klubovi često imaju veći motiv od vanzemaljaca.

3. Skoro nepobedivi (Dinamo Kijev, Olimpijakos, Bešiktaš, Rubin...)
U našim medijima poznati kao neatraktivni i prosecni rivali. Katastrofe su česte, eventualni prolasci mogući u slučaju neverovatne sreće i izvođenja rezervnog sastava od strane tih klubova.

4. Top klasa (Plzenj, Braga, Ludogorec, Apoel)
U našim medijima poznati kao neatraktivni i ispodprosecni rivali.
U teoriji nešto veće šanse za prolazak, u praksi se još nije dogodilo.

5. Favoriti (Salzburg, Bate, Legija, Astana)
Postoje šanse za prolazak ali one su od 15 do 30%

6. Naša klasa (Videoton, Žilina, Šerif, Maribor)
Za naše medije loši i neatraktivni rivali, u praksi 50% - 50%

7. Slabiji od nas (Alaškert, Florijana, Glentoran, Bangor City)
Vrhunski profesionalci (Konobari, moleri, ribari i građevisnki radnici)

juznjak

pre 6 godina

Šutnuli ste i vi toliko ali ne znate. Najgori utisak Leonardo i pokušaji iznude penala.
Đukiću se nema šta zameriti. Ovakvo trčanje odavno nije viđeno kod naših ekipa. Presudio je kvalitet i tanka odbrana. Miletić i Ćirković nemaju zvezdu Tariba Westa da komanduje. Bolje da je uprava našla dibrog štopera nego žonglera Sumu koji nije ni spreman.

D

pre 6 godina

Jel realno da ovo neko izjavi? A ono sto je Kljajic skinuo 1 na 1? A u drugom minutu sto je Cirkovic u zadnjem momentu izbacio loptu pre nego sto je ovaj izasao 1 na 1? A sut Marina? Olimpijakos je imao 8 suteva ka golu, Partizan 7, racunajuci tu Vulicevicev sut sa 50 metara i slicne.

Against modern football

pre 6 godina

Olimpijakos je odigrao izuzetno pametno. Znao je da ce Partizanovi igraci da izgore i samo su cekali gresku. Veceras ih je bilo tri sto je za Olimpijakos puna kapa.

Kanga

pre 6 godina

Tako to rade ozbiljne ekipe, a mi mozemo samo da se nadamo kiksevima tih ekipa i nista vise! Mi fudbalskog znanja ovde vise namamo...

CzBg89!

pre 6 godina

Pa znaju da iskoriste sansu ljudi, nisu dosli da budu bolji a da izgube sigurno, vama svaka cast na igri ali iskusniji su u Evropi.

Pravdoljub

pre 6 godina

Oni su sutnuli tri puta, a vi ste padali 70 puta: havatali se za glavu kad vas niko ne pipne, padali u nesvest, saplitali se o svoje noge, a on nikako da vam svira penal. Ovo su negativne posledice nacina na koji ste osvojili prvenstvo.

Bilal

pre 6 godina

Potpuno tačno, moj Đuka! Oni su iz 4-5 šuteva na gol dali 3 gola za razliku od Tebe koji nisi uspeo ni pošteno da šutneš na gol jer su te njihovi odbrambeni igrači svaki put izblokirali. Veliki fudbalski timovi, a Olimpijakos to svakako jeste, koristi svaku pa i najmanju priliku da zabije gol a Ti si, kao centarfor Partizana, ovog leta, odigrao 270 minuta u kvalifikacijama za LŠ a nisi postigao gol iz igre. I još nešto! Naime, još od onog čuvenog trenera Ajaksa, Kovača, fudbalska igra se zasniva na tzv. totalnom fudbalu tj. svi u napad, svi u odbranu al' Ti nešto nemaš običaj da se vraćaš u odbranu. Na kraju krajeva, ima i nečeg pozitivnog u ovom porazu a to je, da si Ti napokon shvatio zašto nisi uspeo u Zapadnoj Evropi mada si se, ne tako davno, žalio da nisi imao razumevanja od strane ino-trenera jer bi zaboga bio drugi Dibala. Iskreno, Ti i Dibala ste kao ja i kosmonaut.

Goran

pre 6 godina

Pardon dečko, šutnuli su četiri puta, jednom je vaš golman čudesno odbranio a niko da ga pomene. U međuvremenu, šutnuli ste tri puta i ni jednom u okvir gola, a gol ste dali uz srećne okolnosti.

Mrsavko

pre 6 godina

Kakvo odsustvo realnosti mladog Djurdjevica. Mora da redovno prati emisije Zeljka Pantica... ljudi odigrali rutinski, stvorili pet ili sest stopostotnih sansi sa polovicnom realizacijom i lagano nam spakovali tri komada

Slavisa V.

pre 6 godina

Kako rece pre neki dan posle 6:1 protiv Macve, "dobro je sto je vise razlicitih igraca dalo gol, nadam se da ce isto tako biti i protiv Olimpijakosa". Nisam te bas razumeo, je l' si mislio da ce opet 4-5 razlicitih igraca postici bar po jedan gol? Utuvite sebi u glavu da ste sedma liga (a moja Zvezda je jos gora) evropskog fudbala i da vecina malo jacih klubova protiv vas igra sa pola snage. Sta bi se desilo da je Olimpijakos, koji je treca liga, igrao sa punom snagom?

Dejan CZ

pre 6 godina

Ukoliko trener Olimpijakosa u uzvratu upari u napadu Bena i Emenikea partizan ce morati izaci u formaciji sa dva golmana na golu...

misko

pre 6 godina

JOŠ UVEK SE IGRA ZA GOLOVE.Da se ne lažemo BRŽI SU,JAČI SU,TEHNIČARI VRHUNSKI JEDAN NA JEDANA NEMATE ŠANSE.Na kraju krajeva vidi im cene.

grobar kg

pre 6 godina

Znam da ce da ga sad pljuju svi jer to je nas narod...ali Djuka je bio dobar, takodje i Leonardo, Tawamba...U napadu su odradili najvise sto su mogli..Jankovic slab iako se trudio i generalno me kao igrac strasno nervira...Everton solidan, delimicno kriv za prvi gol...Kosovic igrao u fazonu bolje da sagnem glavu da me ne prozove uciteljica...preslabo...Cela odbrana losa, ali ubedljivo ubedljivo najgori Ostojic koji je i kriv za drugi gol koji je kljucan u ovom dvomecu..Apsolutni i jedini krivac..E sad sto sve hocete da svalite na Cirkovica to je drugo, mada je i on bio slab...Ostojic se 30 metara povlacio pred Benom...Ejjj bre, stoper da se povlaci?!?!? Kreni na njega pa napravi faul, dobij zuti a ne ovako...

Solidna borba sve u svemu, a Oly svojim ponasanjem pokazao zasto za bracu ima ove prekoputa..

neko_treci

pre 6 godina

Znaci vise ne vazi da je pobednik onaj koji da vise golova nego onaj ko vise puta sutne ka golu? Da se vrednuju teatralni padovi i trazenje fantomskog penala igraci Partizana bi bili prvi od sve dece.

Branko - realno

pre 6 godina

Ljudi, pa da li je moguce da Partizan ovoliko nema srece...

Olimpijakos nam je iz 3 sanse dao 3 gola a Partizan je celu utakmicu napadao i bio blizu kaznenog. Mi nismo imali puno klasicnih sansi ali smo celu utakmicu demonstrirali napadacki fudbal. 48% posto smo imali loptu u posedu sto se moze smatrati relativno vecim posedom lopte. Mi pojedinacno imamo odlicne igrace. Djurdjevic je prototip odlicnog napadaca. Fale mu samo sut, tehnika, brzina i osecaj za gol da bi bio pravi ali ume lepo da padne u kaznenom i da je sudija kako treba svirao bi penal. Everton je sjajni defanzivni vezni igrac. Nije brz i ne ume da presece loptu, ponekad gresi ali sve ostale karakteristike (visina, tezina i izgled fudbalera) mu idu na ruku. Ostojic i Cirkovic su pravi tandem stopera. Sjajno su kod prvog gola pomagali i jurili fudbalera Olimpijakosa. Ben nije uspeo da ih zavara sa svojim ubacivanjem iz drugog plana. Takodje, kod drugog gola nisu naseli na provokaciju Bena i nisu ga napadali iz prve.
Treci gol, sjajno postavljena ofsajd zamka, da je fudbaler Olimpijakosa bio malo neoprezniji i sporiji ne bi bilo gola.
Djukic je takodje napravio sjajan potez sa neuvodjenjem Sume. Treba da se cuva Suma za revans gde ce biti potrebniji jer na Karsiakiju ce Olimpijakos sigurno biti dosta jaci i konkretniji a Partizan nece moci da ponovi ovako dobru utakmicu. Partizan prolazi sa 3-0, znaci upola da damo kao protiv Macve i idemo dalje.

Borky

pre 6 godina

Hahahah ovo me podsjeti kad sam jednom slusao na radiju statistiku iz nba pa kaze spiker Rakocevic za 2min dao 2 poena pa.zastade i kaze zamislite da je igrao 40min.

VIKTOR

pre 6 godina

A koliko puta treba da sutnu?
Mozda si propustio prvi razred osnovne fudbalske skole to se uci na drugom casu posto se na prvom nauce osnovna pravila ove igre.

Slavisa V.

pre 6 godina

@Branko - realno, odlicna analiza. Mada ni sa ovom zadnjom grupom prolaz nije zagarantovan. Konobari su vec uspeli da prodju, a i ribari da im je priznat gol u Beogradu u revansu bi bili na korak od prolaza s obzirom da su imali penal.

Blue Moon 412

pre 6 godina

Sjajno prvo poluvreme, gol primljen kako je primljen, drugo poluvreme dosta slabo, opet golovi primljeni iz naših početničkih grešaka. Đukić je kasnio sa izmenama, Mihajlović je morao ući u drugom poluvremenu. Šteta, dobra partija, ali.....

PFC 1

pre 6 godina

Svaka cast moj mladji brate na igri I na trudu, pa naravno da mozete da pobedite u toj maloj atini, pa nismo mi zvezdasi da nam moral pada!!!

Vitez Lukic od Lamburginija

pre 6 godina

E sada jedino sto oni nisu Macva pa da se sklanjaju sa terena.
(Vlado 33, 25. jul 2017 23:18)

ili zvezda da nam se sklone 4 puta godisnje.

Vladan R

pre 6 godina

Da su sutnuli samo tri puta, bas i niu, ali i da jesu samo tri puta, to su kod prvog i treceg gola bile sanse koje se ne propustaju a sve posle skolskih akcija, dok je kod drugog gola bio majstorski sut, sa nekih desetak metara u kontra ugao. Ovako kako je recno deluje da je FKP dominirao stvarao sansu za sansom, a ovi iz Olimpijakosa, nisu izlazili iz kaznenog, i da su samo tri puta jedva presli centar, sutnuli iz ocaja i nemoci, ali eto nekim cudom svaki put dali golove. Pa taj jedini gol FKP je dao uz dosta srece. Da je normalno i optimalno, da ti treba 5 sansi za jedan gol, onda nasa mlada reprezentacija ne bi na osvoila samo bod u grupi, i na jedvite jade izbegla poslednje mesto u grupi.

grobar kg

pre 6 godina

Znam da ce da ga sad pljuju svi jer to je nas narod...ali Djuka je bio dobar, takodje i Leonardo, Tawamba...U napadu su odradili najvise sto su mogli..Jankovic slab iako se trudio i generalno me kao igrac strasno nervira...Everton solidan, delimicno kriv za prvi gol...Kosovic igrao u fazonu bolje da sagnem glavu da me ne prozove uciteljica...preslabo...Cela odbrana losa, ali ubedljivo ubedljivo najgori Ostojic koji je i kriv za drugi gol koji je kljucan u ovom dvomecu..Apsolutni i jedini krivac..E sad sto sve hocete da svalite na Cirkovica to je drugo, mada je i on bio slab...Ostojic se 30 metara povlacio pred Benom...Ejjj bre, stoper da se povlaci?!?!? Kreni na njega pa napravi faul, dobij zuti a ne ovako...

Solidna borba sve u svemu, a Oly svojim ponasanjem pokazao zasto za bracu ima ove prekoputa..

PFC 1

pre 6 godina

Svaka cast moj mladji brate na igri I na trudu, pa naravno da mozete da pobedite u toj maloj atini, pa nismo mi zvezdasi da nam moral pada!!!

Blue Moon 412

pre 6 godina

Sjajno prvo poluvreme, gol primljen kako je primljen, drugo poluvreme dosta slabo, opet golovi primljeni iz naših početničkih grešaka. Đukić je kasnio sa izmenama, Mihajlović je morao ući u drugom poluvremenu. Šteta, dobra partija, ali.....

Vitez Lukic od Lamburginija

pre 6 godina

E sada jedino sto oni nisu Macva pa da se sklanjaju sa terena.
(Vlado 33, 25. jul 2017 23:18)

ili zvezda da nam se sklone 4 puta godisnje.

Branko - realno

pre 6 godina

Ljudi, pa da li je moguce da Partizan ovoliko nema srece...

Olimpijakos nam je iz 3 sanse dao 3 gola a Partizan je celu utakmicu napadao i bio blizu kaznenog. Mi nismo imali puno klasicnih sansi ali smo celu utakmicu demonstrirali napadacki fudbal. 48% posto smo imali loptu u posedu sto se moze smatrati relativno vecim posedom lopte. Mi pojedinacno imamo odlicne igrace. Djurdjevic je prototip odlicnog napadaca. Fale mu samo sut, tehnika, brzina i osecaj za gol da bi bio pravi ali ume lepo da padne u kaznenom i da je sudija kako treba svirao bi penal. Everton je sjajni defanzivni vezni igrac. Nije brz i ne ume da presece loptu, ponekad gresi ali sve ostale karakteristike (visina, tezina i izgled fudbalera) mu idu na ruku. Ostojic i Cirkovic su pravi tandem stopera. Sjajno su kod prvog gola pomagali i jurili fudbalera Olimpijakosa. Ben nije uspeo da ih zavara sa svojim ubacivanjem iz drugog plana. Takodje, kod drugog gola nisu naseli na provokaciju Bena i nisu ga napadali iz prve.
Treci gol, sjajno postavljena ofsajd zamka, da je fudbaler Olimpijakosa bio malo neoprezniji i sporiji ne bi bilo gola.
Djukic je takodje napravio sjajan potez sa neuvodjenjem Sume. Treba da se cuva Suma za revans gde ce biti potrebniji jer na Karsiakiju ce Olimpijakos sigurno biti dosta jaci i konkretniji a Partizan nece moci da ponovi ovako dobru utakmicu. Partizan prolazi sa 3-0, znaci upola da damo kao protiv Macve i idemo dalje.

Vlado 33

pre 6 godina

Dokle vise lazi prevare I obmane??? Koja tri suta? Zvanicna statistika kaze Partizan 3 suta u okvir goal a Olimpijakos 5.
E sada jedino sto oni nisu Macva pa da se sklanjaju sa terena.

coki

pre 6 godina

ovaj lik Djurdjevic ne bi dodao loptu saigracu na zicer sanse nema.Radije bi da on da jedan gol a da ekipa izgubi 1:3 nego da asistira(a mogao je bar tri puta,od toga dva puta za cist gol) i da ekipa pobedi.

koma

pre 6 godina

Ti si 3 puta sutnuo loptu rukom veceras. Samo potvrda kako igras i kave su ti navike i kako si dao gol u derbiju, karma sinak. Inace si sasvim dobar napadac, fizicki.
A mogao bi da pogledas statistiku imali su vise suteva u okvir gola, i veci posed lopte. Tako da ne znam o cemu pricas. Imali ste inicijativu 30min i mislite da ste sa tim 'pobedili'. Pa protiv ozbiljnih ekipa nije nekad dovoljno ni 89min, a ne 29.

Max

pre 6 godina

@kg
Gotov strajk druze. Sto nisi bio na tekmi?
Vasa braca bila fina, poneli flase da se dobacuju.
Delibasic kao Jug Bogdan, a na istoku sve Jugovici.
Za ponos.

Delija momak

pre 6 godina

1. Jako dobro usli u mec? Primili gol u 5 minutu
2. Sutnuli nam 3 puta na gol? Igraci olimpijakosa imali dva suta u okvir gola vise od partizan pri cemu jedna 100% sansa koju nisu iskoristili
3. Nadam se da cemo u revansu ponovo uci isto u mec????? Kako primljenim golom u 5. minutu???
Klasicna izjava srpskog fudbalera posle 3 primljena gola kod kuce!

Беше добрих 45 минута, али авај...

pre 6 godina

Велике, моћне, успјешне екипе/репрезентације побјеђују и када играју слабо. Наше екипе/репрезентација губе и кад играју добро.
ПС Декретом нам треба забранити да играмо фудбал.

Šta uradi to Emenike_crni prike???

pre 6 godina

Pa i ti imas 100% ucinak kao i oni.
0 puta sutnuo , 0 gola dao hehehe, bio si blizi da zaradis crveni nego gol da das .

dedacic

pre 6 godina

cuj evropske sudije to sigurno nisu radile namerno!?a srpske bi po nalogu vucica radile namerno ali bi veliki partizan pobedio i vucica i sudije i sve i tako osvojio vec namesteno prvenstvo. kakvi su to mozgovi u pitanju meni nije jasno. uzgred, svaka cast olimpijakosu na zasluzenoj pobedi ostvarenoj sa 30% snage.

veliki strumf

pre 6 godina

Nadaleko cuvena objektivnost... Zvanicna statistika: Partizan 8 suteva, 3 u okvir gola, Olimpijakos 7 suteva, 5 u okvir gola (ne znam, dakle, ko je to sutirao 3 puta...). Posed lopte Partizan 48%, Oly 52%. Partizanovci su samo imali privid da su bili bolji, verovatno za ova 3 laka komada.

cika Dule

pre 6 godina

Lako je igrati JSL, vidis kako je kad odes na EURO 21 ili kad igras proto malo ozbiljnije ekipe nema te, ne mozes da probijes, da sutnes, da predriblas...o golu da ne pricamo, a ovamo Djurdjevic najbolji strelac, igrac ovo ono,eto na kom je sve to nivou...

Care

pre 6 godina

Za sve koji slepo veruju i dalje da mi nesto mozemo uraditi u evropi sa ovakvim fudbalom kakav se igra po nasim livadama i sa jednim malo boljim evropskim timom koji je ruku na srce sa pola snage da ne kazem lagano dao 3 komada i pokazao gde smo trenutno i koliko kaskamo za evropom,o nasim momcima necu trositi reci dali su koliko su mogli,odbrana je definitivno pokazala da je najlosija karika ove sezone bolje reci katastrofalna,ovakvi golovi se ni na treningu ne primaju...,eto jedan sasvim prosecan malo jaci tim kome jos 3-4 standardna igraca nisu igrala veceras lagano da 3 a mogao je da je hteo i jos toliko...a nase pojacanje decenije sedi na klupi zvace zvake...

Max

pre 6 godina

Sutnuli su pet puta u okvir gola i dali tri. Jedan evro gol, dok ste spavali.
Vi tri puta i dali jedan (i to iz odbitka - drugi sut, jer je covek odbranio prvi od ta tri suta). Dve velike sanse iz kornera vam daju za pravo da pricate o boljoj igri (van okvira gola)?
To je zvanicna statistika.
O cemu ti pricas?
O fantasticnoj igri? Sudjenju? Nazasluzenom porazu?
Molim te, pohvali jos koreografiju, sliku sa pocetka i petarde bacene na coveka.
Mora da su zajedno usli Cigani i Gate7. Jos jedna istina za danas.
Olympiakosu je ovo prva zvanicna utakmica ove godine - covek je zadrzao loptu pored cetvorice vasih dok ste "jurili" izjednacenje. Leonardo - Balansero!

CzBg89!

pre 6 godina

Pa znaju da iskoriste sansu ljudi, nisu dosli da budu bolji a da izgube sigurno, vama svaka cast na igri ali iskusniji su u Evropi.

Dag Kristi

pre 6 godina

Secam se kad sam bio klinac,uvek sam "tukao" drugara u PES-u,ali na kraju utakmice je on konstantno likovao kako ima duplo vise suteva u okvir gola.

Slavisa V.

pre 6 godina

Kako rece pre neki dan posle 6:1 protiv Macve, "dobro je sto je vise razlicitih igraca dalo gol, nadam se da ce isto tako biti i protiv Olimpijakosa". Nisam te bas razumeo, je l' si mislio da ce opet 4-5 razlicitih igraca postici bar po jedan gol? Utuvite sebi u glavu da ste sedma liga (a moja Zvezda je jos gora) evropskog fudbala i da vecina malo jacih klubova protiv vas igra sa pola snage. Sta bi se desilo da je Olimpijakos, koji je treca liga, igrao sa punom snagom?

D

pre 6 godina

Jel realno da ovo neko izjavi? A ono sto je Kljajic skinuo 1 na 1? A u drugom minutu sto je Cirkovic u zadnjem momentu izbacio loptu pre nego sto je ovaj izasao 1 na 1? A sut Marina? Olimpijakos je imao 8 suteva ka golu, Partizan 7, racunajuci tu Vulicevicev sut sa 50 metara i slicne.

Pravdoljub

pre 6 godina

Oni su sutnuli tri puta, a vi ste padali 70 puta: havatali se za glavu kad vas niko ne pipne, padali u nesvest, saplitali se o svoje noge, a on nikako da vam svira penal. Ovo su negativne posledice nacina na koji ste osvojili prvenstvo.

Slavisa V.

pre 6 godina

@Branko - realno, odlicna analiza. Mada ni sa ovom zadnjom grupom prolaz nije zagarantovan. Konobari su vec uspeli da prodju, a i ribari da im je priznat gol u Beogradu u revansu bi bili na korak od prolaza s obzirom da su imali penal.

alokiN

pre 6 godina

3x su odradili odlicne akcije i dali 3 gola, tako se to inace i radi. A to sto ovaj decko misli da su naivno primili 3 gola...Pa to je nedostatak kvalitet i realan omer snaga trenutno. Djurdjevic je pokazao veliko nista kao i uvek kad se radi o jakim utakmicama.

kaca2011.kd@gmail.com

pre 6 godina

odakle takve informacije?imate isti broj suteva po 7 puta,s tim sto vi u okvir imate 3 a van okvira gola 4 suta,oni su moj deckonja imali 5 udaraca u okvir a 2 van okvira,imali su i veci posed lopte,jedino ste bolji u kornerima 6-3.uglavnom rutinska pobeda olimpijakosa,onako neuigrani...

Spiritus

pre 6 godina

To je ta odlučnost koju njihovi spicevi imaju a ti je nemaš. I to ne samo u završnici već si indirektan krivac za drugi gol. Čekaš je brate tri sata da sama stane.

Borky

pre 6 godina

E moj brale ovo ti je kao vi protiv Buducnosti u Podgorici, oni se trude prave sanse al ste vi ipak kvalitetniji pa ne moze dalje od dobrog utiska.Sutnuce u Atini vise ako ti je za utjehu.

misko

pre 6 godina

JOŠ UVEK SE IGRA ZA GOLOVE.Da se ne lažemo BRŽI SU,JAČI SU,TEHNIČARI VRHUNSKI JEDAN NA JEDANA NEMATE ŠANSE.Na kraju krajeva vidi im cene.

Bacate pare ljudi moji, greota.

pre 6 godina

Bili smo bolji, vise sansi, sudija nas mrzi. Oni su pobedili imali su srece tri sanse i sve date slucajno.
Ps. neko rece da sam ja toliko treniro ja bi dosad cetri noge imo.

petarczv

pre 6 godina

U tome je poenta igre "centarforu" znamo sa si naviko ti i tambalamba da imate po 15 sansi i da uguratebl jedan gol ali to u evropi ne ide...

lol

pre 6 godina

Pazi ovo, sunce ti poljubim...
On je ubedjen da su samo tri suta odlucila utakmicu !? A o korektnosti ove njegove izjave i njegove igre, ne vredi ni diskutovati.
Ali pazi, covek je ubedjen u to.

juznjak

pre 6 godina

Šutnuli ste i vi toliko ali ne znate. Najgori utisak Leonardo i pokušaji iznude penala.
Đukiću se nema šta zameriti. Ovakvo trčanje odavno nije viđeno kod naših ekipa. Presudio je kvalitet i tanka odbrana. Miletić i Ćirković nemaju zvezdu Tariba Westa da komanduje. Bolje da je uprava našla dibrog štopera nego žonglera Sumu koji nije ni spreman.

Dejan CZ

pre 6 godina

Ukoliko trener Olimpijakosa u uzvratu upari u napadu Bena i Emenikea partizan ce morati izaci u formaciji sa dva golmana na golu...

Vladan R

pre 6 godina

Da su sutnuli samo tri puta, bas i niu, ali i da jesu samo tri puta, to su kod prvog i treceg gola bile sanse koje se ne propustaju a sve posle skolskih akcija, dok je kod drugog gola bio majstorski sut, sa nekih desetak metara u kontra ugao. Ovako kako je recno deluje da je FKP dominirao stvarao sansu za sansom, a ovi iz Olimpijakosa, nisu izlazili iz kaznenog, i da su samo tri puta jedva presli centar, sutnuli iz ocaja i nemoci, ali eto nekim cudom svaki put dali golove. Pa taj jedini gol FKP je dao uz dosta srece. Da je normalno i optimalno, da ti treba 5 sansi za jedan gol, onda nasa mlada reprezentacija ne bi na osvoila samo bod u grupi, i na jedvite jade izbegla poslednje mesto u grupi.

Kanga

pre 6 godina

Tako to rade ozbiljne ekipe, a mi mozemo samo da se nadamo kiksevima tih ekipa i nista vise! Mi fudbalskog znanja ovde vise namamo...

Vetar u ledja..

pre 6 godina

Da ste bili dobri, bili ste. Da su sutnuli samo tri puta, nije bas tako.. bilo je tu jos prilika i za njih. Molite se Bogu i svima u Nionu, Lozani i ne znam ja jos gde da vas opet ne kazne....Videcemo sta cemo mi da uradimo u cetvrtak, ali bice tesko....

neko_treci

pre 6 godina

Znaci vise ne vazi da je pobednik onaj koji da vise golova nego onaj ko vise puta sutne ka golu? Da se vrednuju teatralni padovi i trazenje fantomskog penala igraci Partizana bi bili prvi od sve dece.

VIKTOR

pre 6 godina

A koliko puta treba da sutnu?
Mozda si propustio prvi razred osnovne fudbalske skole to se uci na drugom casu posto se na prvom nauce osnovna pravila ove igre.

Bilal

pre 6 godina

Potpuno tačno, moj Đuka! Oni su iz 4-5 šuteva na gol dali 3 gola za razliku od Tebe koji nisi uspeo ni pošteno da šutneš na gol jer su te njihovi odbrambeni igrači svaki put izblokirali. Veliki fudbalski timovi, a Olimpijakos to svakako jeste, koristi svaku pa i najmanju priliku da zabije gol a Ti si, kao centarfor Partizana, ovog leta, odigrao 270 minuta u kvalifikacijama za LŠ a nisi postigao gol iz igre. I još nešto! Naime, još od onog čuvenog trenera Ajaksa, Kovača, fudbalska igra se zasniva na tzv. totalnom fudbalu tj. svi u napad, svi u odbranu al' Ti nešto nemaš običaj da se vraćaš u odbranu. Na kraju krajeva, ima i nečeg pozitivnog u ovom porazu a to je, da si Ti napokon shvatio zašto nisi uspeo u Zapadnoj Evropi mada si se, ne tako davno, žalio da nisi imao razumevanja od strane ino-trenera jer bi zaboga bio drugi Dibala. Iskreno, Ti i Dibala ste kao ja i kosmonaut.

Goran

pre 6 godina

Pardon dečko, šutnuli su četiri puta, jednom je vaš golman čudesno odbranio a niko da ga pomene. U međuvremenu, šutnuli ste tri puta i ni jednom u okvir gola, a gol ste dali uz srećne okolnosti.

Against modern football

pre 6 godina

Olimpijakos je odigrao izuzetno pametno. Znao je da ce Partizanovi igraci da izgore i samo su cekali gresku. Veceras ih je bilo tri sto je za Olimpijakos puna kapa.

Mrsavko

pre 6 godina

Kakvo odsustvo realnosti mladog Djurdjevica. Mora da redovno prati emisije Zeljka Pantica... ljudi odigrali rutinski, stvorili pet ili sest stopostotnih sansi sa polovicnom realizacijom i lagano nam spakovali tri komada

Borky

pre 6 godina

Hahahah ovo me podsjeti kad sam jednom slusao na radiju statistiku iz nba pa kaze spiker Rakocevic za 2min dao 2 poena pa.zastade i kaze zamislite da je igrao 40min.

Branko - realno

pre 6 godina

Realna klasifikacija evropskog fudbala iz perspektive naše lige, tj. kvaliteta srpskog fudbala:

1. Vanzemaljci (Barsa, Real, Bayern, Juventus,...) To su klubovi sa kojima neki naš klub dobije šansu jednom u 10 godina da igra. (Partizan eventualno)
Zbog rezigniranosti i prezira dotičnih klubova što uopšte moraju da igraju sa našim klubovima rezultati budu negativni ali ne toliko katastrofalni.

2. Nepobedivi klubovi (Sevilja, Porto, Zenit, Napoli...) Slabiji od vanzemaljaca ali nepobedivi za naše klubove. Katastrofe su češće jer ovi klubovi često imaju veći motiv od vanzemaljaca.

3. Skoro nepobedivi (Dinamo Kijev, Olimpijakos, Bešiktaš, Rubin...)
U našim medijima poznati kao neatraktivni i prosecni rivali. Katastrofe su česte, eventualni prolasci mogući u slučaju neverovatne sreće i izvođenja rezervnog sastava od strane tih klubova.

4. Top klasa (Plzenj, Braga, Ludogorec, Apoel)
U našim medijima poznati kao neatraktivni i ispodprosecni rivali.
U teoriji nešto veće šanse za prolazak, u praksi se još nije dogodilo.

5. Favoriti (Salzburg, Bate, Legija, Astana)
Postoje šanse za prolazak ali one su od 15 do 30%

6. Naša klasa (Videoton, Žilina, Šerif, Maribor)
Za naše medije loši i neatraktivni rivali, u praksi 50% - 50%

7. Slabiji od nas (Alaškert, Florijana, Glentoran, Bangor City)
Vrhunski profesionalci (Konobari, moleri, ribari i građevisnki radnici)