Utorak, 25.07.2017.

22:35

Đukić: Igrali smo vrhunski, ali...

Trener Partizana Miroslav Đukić smatra da je ekipa igrala agresivno i ne zamera igračima na pristupu uprkos porazu.

Izvor: MLJ

Ðukiæ: Igrali smo vrhunski, ali... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

Sone

pre 6 godina

Posle duzeg vremena pogledao sam utakmicu nekog domaceg kluba, i primetio sam da smo postali fudbaleri iz kraja i mnogo daleko od elite. Nakon svakog faula se bunimo, trazimo penal kad god smo u sesnestercu i padnemo, ovo je smesno ako nije zalosno. Gde nam je muskost i prkos da ostanemo na nogama i da se borimo za sut vise, ponasamo se ko deca u parkicu koje cuvaju mame i tate i kad ih neko pipne svi urlaju kao da se balet igra a ne fudbal. Nadam se da cemo u sledecoj utakmici makar malo probati da igramo muski za promenu i malo vise profesionalnije.

Trifke

pre 6 godina

Po meni Partizan je odigrao odlicno prvo poluvreme. Drugo poluvreme je pokazalo da igraci Partizana mogu da odigraju samo jedno poluvreme u jakom tempu. Ruzno je od navijaca Partizana sto pljuju po svojim odbrambenim igracima jer su oni u prvom poluvremenu, dok su imali snage, veoma dobro funkcionisali. Igraci Olimpijakosa su odlicno zatvorili Leonarda, jedini put kada su to propustili da urade Partizan je dao gol, i tako obavili pola posla a onda u drugom iskoristili daleko bolju fizicku pripremljenost i rutinski odradili posao.

Minja

pre 6 godina

U vise komentara je naglaseno da nije upotrebio rec "vrhunski". Ne samo da je upotrebio jednom nego je to uradio 2x, a zatim naglasio da su uz tu vrhunsku partiju pravljene greske nedopustive za ovaj nivo. Potpuna kontradiktornost. Jos samo da naglasim da je rival bio Olimpijakos a ne Real. Ko je zadovoljan sto je posed bio na egalu neka predje da prati balet.

Goran

pre 6 godina

Šefe, da li je sinoć Olimpijakos uopšte igrao? Ili se možda negde zagubio? Dadoše li ona tri gola neke mračne sile ili je možda neka urota u pitanju, zavera, šta li? Pogledaj snimak i zabeleži sve tri akcije iz kojih ste primili golove, bar je ona poslednja za udžbenike ako je već nema tamo. Kakve greške kod vas? Nijedne prave šanse za gol, šutirali prema golu protivnika (ali ne i u gol) tri puta, gol dali uz dozu sreće i kukate na ishod? Za ona tri gola jednostavno niko od tvojih igrača nije kriv, treba priznati da je protivnik to majstorski uradio. A za utisak na terenu smo se do sada puno puta udarali u glavu smatrajući da smo celo vreme bili bolji a protivnik nas pobedio iz dva ili tri šuta. Možda da se uvede i neka nagrada za utisak, kao na umetničkom klizanju? I nauči šefe da budeš pravi šef, uspravno priznaj poraz, a ne da se kriješ iza izjava tipa "bili smo bolji ali su na skupo koštale greške". Igrao si fudbal dugo, imao si svojevremeno prvenstvo Španije u svojim rukama i promašio odlučujući penal za titulu, a niko ti nije zamerio na tome. Ne svaljuj poraz na igrače i nemoj se kriješ iza izjava tipa "bili smo bolji ali su na skupo koštale naše greške".

brzi

pre 6 godina

Da stvar bude gora mi jesmo dobro igrali, ali prosto su kvalitetniji sto je i normalno kad vrede 80mil. Napadali smo, trudili se, ja sam zadovoljan igrom, ima propusta gubis dva puta na svojoj polovini loptu dobijas dva gola, neiskustvo. Djukic nam je podigao nivo igre bas dosta. Mislim da ulazimo u kup uefa sigurno. Realno je bilo nereseno i da izgubimo u revansu, sad ne znam da l cemo izgubiti tamo jer oni nece srljati, a mi cemo ici rastereceno. Sve u svemu veliko iskustvo za ekipu. Uostalom igraci su ispraceni aplauzom sto govori mnogo vise od reci. Golman i bekovi su nam najslabije karike. Komsije videcemo hocete se i sutra tako smejati, od srca.

sokantno losa odbrana

pre 6 godina

Daleko od toga da je Olimpijakos blistao, ali Partizanova odbrana je bas losa- neuigrana, nekompaktna, porozna, haoticna, neintuitivna, "ne cita" ni pod razno, I uz to pojedinacno potanka u tehnickom smislu sto se tice centralnih bekova iliti halfova. Kod prvog gola 2 igraca se secu kroz sumu of 7x2=14 noga. Nije to bilo neko izvanredno proigravanje, vec par rutinskih povratnih dodavanja. Panika. Kod drugog gola Olimpijakosa Ostojic se povlacio I povlacio sve do svojih 16 a onda je "posluzio" samo da pokrije protivnickog igraca tako da golman izgubi par desetinki sekunde u reakciji. Ponovo panika. Mozda "panika" nije najbolji izraz, mozda je najbolje sto su pojedini igraci mogli da daju jeste usplahirena reakcija- pa sta bude. Sokantna naiva kada se ima u vidu da je Partizan, ako nista drugo, godinama imao "pismenu" odbranu, kao I da je nekakav rejting kluba da izbacuje skolovane, solidne igrace, pogoto "nazad". Nisam imao pojma o Ostojicu, pa vidim da je dosao u Partizan sa 33 godine iz provincijskog kluba. Jeste, borio se kao lav, I nemam zamjerke za htijenje, ali ovo je malo vece takmicenje... Golman je spasio zicer, Vulicevic vrlo solidan, srednji red isto, Djurdjevic je imao I poneki lucidan zahvat... Nije to bio los Partizan, zasigurno talentovaniji u napadu u prosjeku od vecine u zadnjih 10-15 godina. Ali odbrana je bila izuzetno losa, sokantno losa uzimajuci u obzir ko je trener, sa kakvim igrackim I trenerskim pedigreom, kao I Partizanovu tradiciju. Ozbiljnije...

kninska odvala

pre 6 godina

Teške noge, nemamo sreće, odigrali kvalitetno u svim segmentima, okrećemo se domaćoj ligi. Djukicu, ne ulazi u šablon pricu, ponasaj se kao gospodin, nije bitno da samo izgledas tako. Možda i mi preterujemo, egal sa nekim Levadijama nam je realnost, što je meni kao Zvezdasu pre 10 godina bio nervni slom. Za par godina cemo se radovati kad ugosti nas grad ovakve klubove( Oli, Sparta) jer nećemo ni dotle stici.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Čisto informativno, u plej-ofu za LE niste povlašćeni, kao ni mi, zato nemoj leteti.
(Lala iz Banata, 25. jul 2017 23:32)

Jos nesto onako cisto informativno-Vi kad ispadnete od Sparte (sto bih iz sveg srca voleo da se desi) nemate popravni i ne idete ni u kakav plej of dok Partizan sasvim izvesno,ide.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ja sam jos na promociji ovog lika rekao da je on los trener.A i nije covek od reci,ne odrzava obecanja.Na promociji rekao igracemo sa 2 napadaca,u formaciji 4-3-1-2, a sve ovosezonske utakmice igrao ovako defanzivno kao danas,racunajuci i pripremne utakmice.

Atletista

pre 6 godina

Da smo se kojim slučajem branili i igrali bukner i izgubili 0:1(0:2,0:3)onda bi bili komentari kakve smo...branimo se nećemo da igramo fudbal,plašimo se svakoga,igramo fudbal iz prošlog veka itd.Konačno da pokušavamo da igramo fudbal i da se nadigravamo sa ekipama i koje su KVALITETNIJE od nas.To što većina neće da prihvati da nemamo kvalitet da takvu igru pružamo na nivou najboljih timova u evropi je druga priča ali pristup je za pohvalu i želja da se igra otvoreniji i napadački fudbal.Za sve je potrebno vreme a verujem kako bude vreme išlo to će biti sve bolje.Ništa ne može preko noći a svake sezone ćemo biti bolji u evropi i praviti rezultate srazmerne kvalitetu tima ako se budemo držali sistema na svakom polju

Ostin A

pre 6 godina

Partizan - 3 špica, 3 šuta na gol, 1 gol (od toga 2 u istom napadu).
Olimpijakos - 3 špica, 5 šuteva na gol, 3 gola (od 2 promašena, jedna je bila 100% šansa).

Olimpijakos dao gol u 5. minutu, svih 90. minuta imao odgovarajući rezultat jer je igrao kao gost a i prva mu je utakmica u sezoni.

Ja sam gledao jednu uravnoteženu utakmicu gde se Partizan gubio po terenu, bez ikakvih opasnosti po protivnika, sa datim vrljavim golom a Olimpijakos je smarao, dao dva školska i jedan vrhunski gol, i zadovoljno napustio Beograd.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Znači Suma sumarum biće spreman za revanš protiv Mačve?! Inače Partizan je u prvom poluvremenu igrao očajno loše, a u drugom je naglo popustio!!

Бити реалан

pre 6 godina

Ватрполисти су одиграли врхунски, кошаркаши одиграју врхунски кад добију са 20-30 разлике. Ја не могу да верујем колико смо ми у неком паралелном нашем фудбалском свету. Ђукићу сети се, а имаш и из личног искуства, како су врхунски заиста играли Пикси, Дејо, Југа и остали. Та прича борили смо се, свака част момцима итд, та прича нас држи на маргинама фудбалског света већ деценијама. Уозбиљите се, тренирајте напорно, а те крајње неозбиљне изјаве после пораза од 1:3 заобићите!

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Bolji tim za klasu od nas, kao sto je i njihov trener bolji za klasu od Djukica. Covek jedino zna da kaze ,,mi smo Partizan". Menja krilo i ubacuje veznog u 80 minutu, a napadaci mu se ne vide poslednjih 30 minuta. Ne znam koji genije je procenio da ce dodatno polivanje travnjaka i ubrzanje igre odgovarati nama. Samo su pomogli brzonogim napadacima Olimpijakosa da pretrcavaju nase ocajne defanzivce. Na kraju uprava. Nemas stopere, tj. imas ali ocajne, levi bek ti je ocajan, a ti dovodis polu spica od 1,6 miliona koji nema snage da igra utakmicu sezone. Uz to se posvadjas sa najboljim igracem. Posle toliko zamerki da budem malo objektivan i da kazem da smo izvukli najkvalitetnijeg protivnika iz staze sampiona, tako da tu nije bilo mnogo sansi da se napravi neko cudo. Liga evrope bice premija, ali i do nje nije lako stici.

metla

pre 6 godina

ljudi, jel moguce da ne vidite da ovaj Everton vec duze vreme nista ne igra. Nema njega ni napred ni u sredini a ni pozadi.Predaja katastrofalna.Nije u stanju da da tacan pas na 3 metra.Ranije je oduzimao lopte, sada samo uz pomoc faula moze da uzme loptu. U napadu ne postoji.Mislim da je zreo za klupu. Ako vec moramo da igramo sa 2 zadnja vezna, bolje sa Jevtovicem. Decko vise zna fudbala a moze i u skoku da se iskoristi. Za razliku od Evertona ima i sut.

zoran

pre 6 godina

djukicu koju si ti utakmicu vodio veceras..? Koji tim si gledao..? O cemu pricas covece ? Koja igra i koje shanse..? Gde si ih to video..? Igras bez veznog reda. Na klupi ti sedi Pantic, a igra jalovi Kosovic koji bi se jedva u Teleoptiku izborio za mesto.
Djukicu ti si najslabija karika u Partizanu i to se videlo jos od priprema. Ideju ti nemas sta treba raditi.

ArtuDitu

pre 6 godina

Ova utakmica je dokaz da skoro 40 utakmica bez poraza u domacem prvenstvu ne znace nista. U ovakvoj utakmici protivnik se ne sklanja i svaki kontakt nije faul za Partizan. Vidi se da Olimpijakos nije uigran, da su u pojedinim situacijama delovali panicno ali nista od svega toga Partizan nije uspeo da materijalizuje. Na kraju, tri rutinska gola gostujuceg tima. Po Djukicu ispada da je Partizan igrao vrhunski, medjutim, ako se uzmu evropski arsini, onda, nije pokazao nista. Jedino za sta je komentator RTS-a bio u pravu (cije je navijanje bilo krajnje iritantno) je da Olimpijakos ima iskustvo igranja ovakvih utakmica. I to im je bilo dovoljno da dobiju Partizan koji je ovu utakmicu igrao iznad svojih mogucnosti. Generalno, skromnost u svim tehnickim i taktickim elementima je jasno vidljiva i tu Djukic ne moze mnogo da promeni. Nejasno je da najskuplje pojacanje ne bude na terenu bar 15 minuta. A Leonardo moze da slavi sto zbog ponasanja nije dobio crveni karton.
Evropske utakmice su uvek bolno otreznjenje za sve one zanesenjake koji veruju da domace prvenstvo i titula imaju neku vrednost. Tesko je poverovati da ce u cetvrtak Zvezda bolje da prodje. Ali, dokle god je prvenstvo ovakvo kakvo je boljih rezultata u Evropi nece ni biti.

Smrc

pre 6 godina

Pa nije vam to Macva sine, nije vam to namestena liga. Tek cete tamo dobiti lekciju, ovo danas su vas odradili sa pola snage 
(groBARI pamtite li?!, 25. jul 2017 23:01) 
Vi ni namestenu ligu ne mozete da osvojite...
(Sta uradi to Vozdovce?, 25. jul 2017 23:25)

Namestenu titulu je uzeo onaj ko je namestao...

Realnost

pre 6 godina

Presudio kvalitet. Igraci Olimpijakosa su iz 4 sanse dali 3 gola, Partizan je iz 7 sansi dao 1.

Kosovic je los zadnji vezni, on zna sa loptom, da uputi dobar pas, ali se iste boji, on je alibi igrac, uvek se krije iza igraca, ne trazi loptu, pod pritiskom daje loptu protivniku u noge i nikako ne moze da pomogne Evertonu. Evertonu koji srljajuci pokusava da ispravi sve greske na sredini terena, pa smo tako veceras videli koliko puta ispada kada nema pomoci saigraca koji bi nesto zatvorili kada njega prodju. Vulicevic i Miletic su odmah u startu 2 igraca manje, koliko samo nerezonskih poteza i u domacoj ligi,losa procena leta lopte pri izbacivanju glavom, nijedan centar sut upucen kako treba. Kada na to pridodamo uvek tempiranu bombu Cirkovica (koji je veceras iznenadjujuce odigrao na izuzetno visokom nivou!?) i Kljajica koji je prosecan golman, dolazimo do zakljucka da Partizan nema odbranu. Svaka ekipa koja bi ga napala moze mu dati gol ili vise.

Jedina sansa Partizana je da daje vise golova nego sto prima. Upravo tu dolazimo do kljucne stvari i sustine, Partizan nema los napad, ne bi trebalo niko da ga vredja ili potcenjuje, crno beli su veceras jako dobro igrali, Partizan je i veceras dao gol Olimpijakosu, ali mu nije dao 2 ili 3 gola a jeste toliko primio. Razlika u kvalitetu.

Ipak, ovo je 1. poluvreme, a sta ce biti u 2.? Da li ce kvalitet biti potvrdjen i tada ili ce David srusiti Golijata (sto se desava retko, ali se desava) to cemo videti...

didimotika

pre 6 godina

Igrali ste jadno ali Olimpijakos vam se nece skloniti kao Macva...
(Dexim, 25. jul 2017 22:57)
I vi ste nam ste sklonili u dva derbija prosle sezone, da ne biste brukali Srbiju u kvalifikacijama za najelitnije takmicenje u evropi...Partizan nije imao srece

Milan

pre 6 godina

Klasicna nerealnost u srpskom fudbalu. On zna, on je strucnjak, a nas ostalih par miliona koji smo gledali utakmicu smo coravi.
Kakva bre dobra igra? Navikli ste da vam sudija svira svako izlezavanje i sada kada toga nema, trt, agonija, neverica! Srpska liga, najlosija u regionu. Sada i rezultatski dokazano!

Pfc

pre 6 godina

Vidim mnogi se zale na sudije. Ljudi moji kakve crne sudije, imali su greske ali realno nisu uticali na rezultat. Ljudi su 2 klase iznad nas. Jesmo mi napadali mnogo vise nego oni ali cini mi se da njima takva igra i odgovara, svaku sansu su iskoristili. Njihovi igraci brzi, spretniji, precizniji, eksplozivniji...Ne treba dzabe da se zanosimo sudijama kada su realno bolji. Nasim igracima svaka cast dali su sve od sebe.

zemunski kej

pre 6 godina

Bolji su, Dopada mi se kako je Partizan igrao ,napadacki .Izgubili bvismo i da smo se zatvorili, Vidi mozda procitas, slab ti je onaj Miletic ,kupite nekog krstenog beka i centarhalfa, Ostojic nije los ali je kiksnuo kod 2 gola.

Goran

pre 6 godina

Prase se ne goji pred Bozic. Da je Partizan na vreme doveo 4 nova odbrambena igraca, danas bismo sa nestrpljenjem cekali revans. Ovaj covek zna sta radi, samo vreme mu dajte.

Danilo

pre 6 godina

Prvo,konačno, sa onim malim izuzetkom oko petardi,fenomenalno ponašanje i navijanje publike!
Huligani out, finoća in!
Kao drugo,odlični smo mi, za naše uslove i pare, smo skockali super-ekipu, nedostajalo je najskuplje pojačanje.
Ipak, Oly je skuplji od nas od bar 5 puta, a onda je teško igrati na pobedu.
Mogli smo ziheraški igrati na nerešeno, možda bismo uspeli, ali smo hrabro jurišali, i pali ponosno.
Realno, valja se pripremati za ključnu utakmicu jeseni, a to je ona u plej-ofu za grupu LE, jer i to je za nas više od premije.
P.S.
Jedini minus je za nervozno i povremeno tupavo ponašanje igrača na sudijske odluke, te sklonost ka lakom padanju, koja se u Srbiji vrednuju, a u Evropi možeš dobiti samo žuti karton.
To izbaciti i igrati fudbal, i navijati fudbalski, pa za dve ili tri godine, igrati i LŠ.

Runner

pre 6 godina

Увек и вазда једна те иста исприка прати игре наших клубова. Играли смо добро ал'смо киксирали. Па ако сте играли добро како то да сте киксирали? Можеш кикснути једном ал'ако кикснеш 4-5 пута, а најмање толико пута је, у вечерашњој утакмици, одбрана Партизана кикснула онда нешто дебело не ваља. Доводе некаквог Суму за скупе паре а одбрана им катастрофална. Ни бекова, ни центархалфова а два задња везна не могу да повежу два паса а камо ли одбрану и навалу. Тренер Олимпијакоса који води са 2:1 уводи две замене одједном а Ђука још држи Јанковића на терену а исти не може да стоји на ногама. Па и та измена ем закашњела, ем погрешна. Уместо Ђуричковића Пантић. Тандем Ђу-ЛЕ је можда добар за ЈСЛ ал'за европска такмичења дефинитивно није и треба их се обојице ратосиљати што пре. Сума-Тава тандем, уз млађаног Ђорђа Јовановића, много више обећава. Једино што је у овој утакмици за Партизан било добро је то што му је представило реалну слику о потенцијалу тима у овом тренутку а он је веома мали.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

Sta vrhunski katastrofa bre.Nije sramota izgubiti ali da dozvolite ovako jeftine golove onda i ne zasluzujete nista drugo nego da igrate nasu ligu.
A vi iz uprave sto ste bacali onolike pare na Sumu kada nije u formi.Onog Cirkovica gledam ceo mec drzi loptu i vraca golmanu,golman vraca njemu.Jel to igra s kojom ste mislili da pobedite Olimpijakos.Bruka Djukicu ceo mec stojis ko zakopan nesto mislis,umesto da ih podstices kao sto si protiv Macve,zanemeo si losa ti taktika.I prodajte Lea takav igrac i ne zasluzuje da protraci svoj talenat u klubu koji ne postuje ni sebe a ponajvise svoje verne navijace.A ovaj Olimpijakos veceras da ste imali malo vise srca mogli ste da gazite.Sad gospodo idite u Pirej da vam pokazu kako se bori za cast i obraz kluba i grba koji nose na dresu!!!!

ivicapk

pre 6 godina

Celavi je mnogo bolji trener! Unistio si mi snove. Cekam 43 godine da postanemo stabilan klub. I dalje zivim za Partizan ali ti stvarno nisi za nas!!! Kakva ti je ovo taktika... motivacija... 50 puta vracena lopta golmanu. ne poznajes igrace dao si evertonu da ti kreira napad. Pa svaka lopta ti je bunar!
Pokvari sve... Uhhhhhh

nisimiburazer

pre 6 godina

Da se ne lazemo Partizan nije odigrao vrhunski, da je tako bobedili bi oni 3-1. Ali iako sam zvezdas i navijao sam za Olimpijakos, mi mizemo samo pozavideti ovim momcima iz Partizana. ne kakvi su igraci ili kako su takticki odigrali, vec koliko su se trudili. Momci su stvarno dali sve od sebe i mozete biti ponosni na njih. Nadam se da su ovi nasi gledali utakmicu i da ce na slican nacin pristupiti utakmici u cetvrtak i mislim da cemo moci da pobedimo Spartu na taj nacin.

Dejan

pre 6 godina

Ja se iskreno nadam da to kazes cisto zbog novinara, a da si i sam svestan da je pobedila trenutno bolja ekipa. Trcali smo kao musice bez glave, bez iole smislenog pasa, puno nervoze kod igraca, preveliki pritisak... Po ponasanju igraca, njihovoj smirenosti na terenu se i vidi ko ima kontrolu nad igrom i utakmicom, a to su veceras imali igraci Olimpijakosa. Meni se licno nisu svidele nekoliko stvari sa vecerasnje utakmice ali izdvajam jednu koja po meni govori da je za ovaj poraz odgovoran trener: Zasto sa 3 napadaca u prvoj utakmici u dvomecu? Cak i da smo pobedili golom ili dva razlike, nista ne bi bilo gotovo veceras nego tek posle druge utakmice. Nisu oni bolji toliko od nas, ali smo ovu utakmicu odigrali najblaze receno pacerski i otud ovaj rezultat...

Micko

pre 6 godina

Vec sam napisao da je Nikolic doktor fudbalske taktike za tebe...Ti kao bivsi stoper ne vidis da ti je odbrana kriminalna,da Kosovic ne moze jos da igra ozbiljne evropske utakmice,njegova fizika je na nivou kadetske lige!Vulicevic???
Sta dalje da pricamo?!

Sta uradi to Vozdovce?

pre 6 godina

Pa nije vam to Macva sine, nije vam to namestena liga. Tek cete tamo dobiti lekciju, ovo danas su vas odradili sa pola snage
(groBARI pamtite li?!, 25. jul 2017 23:01)
Vi ni namestenu ligu ne mozete da osvojite...

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ hehehehehehe - Evo i sad se smijem ! Svaka čast ! Komentar dana ubjedljivo ! O čovječe šta ti bi da ovako nešto napiše?! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Del

pre 6 godina

Ja itekako verujem u ovog coveka. Dao bih mu na slepo ugovor na 10 godina. Secam se njegovog Partizana od pre 10 godina, secam se konstantnog presinga, dinamike 90 minuta, jake pas igre i moderne koncepcije fudbala. Prvi koji je posle Mateusa bio predstavnik antiBataDjora fudala. I sada se vide obrisi. Sada u rukama ima tim sa ocajnom odbranom, solidnim veznjacima, dobrim napadom i verujem da ce ovo vremenom biti mnogo bolje, ne ide to preko noci. Ostavite ovog coveka, gledacemo musemu 100% u narednim godinama. Idemo, Djuka!

papiga47

pre 6 godina

vrhunski nismo- solidno jesmo! ispali jesmo- aj bar sl kolo da prodjemo cuvajte gol taj,dajte dva i eto prolaska!!! sanse moraju da se koriste u evropi..suma u igru i poluspreman mora!!!

Veseli

pre 6 godina

Dobra utakmica,dobro su igrali,i otvoreno i hrabro i verovali su u sebe,meni je to noćas bilo dovoljno kao navijaču Partizana.
Pozdrav iz kišnog Tivta

neko

pre 6 godina

Sto mene ova utakmica jako podseca na zvezda-partizan 1-3 ove godine. Zvezda igrala tada bolje od partizana, partizan davao golove na kontre, sudija ostetio zvezdu, i na kraju utakmice komentari na b92, partizan razneo zvezdu, zvezda nema pojma, ukradena titula (jer je tada i dalje bila prva) itd... To vam se zove karma, ovo je indenticna utakmica.

asdf

pre 6 godina

Cekaj bre jer vi vec niste usli u Ls sa velikim Leonardom,Sumom i Djurdjevicem? 

A pojacanje od 1,5 miliona nema snage ni da udje Hahahaahh

kalco

pre 6 godina

Nismo gledali Djuka isti meč..pa ti druže drugi meč za redom prvu izmenu vrsis u 85 min ne računajući prinudnu...Budućnost nas ubi ti ne menjas ništa,i slažem se sa prethodnim komentarom gde ti vcrs sa tri napadača a u Podgorici sa dva,pa konje ovde lud,a odbrana je no cooment to se videlo u svim mečevima do sada..

Milan

pre 6 godina

~Оваквом игром мпжете да побеђујете само када вам суде,ваше,домаће судије.Играње рукама гурање играча игруби стартови не пролазе код иностраних судија.

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Kakve golove prijatelju? Prvi iz školske kontre, drugi neodbranjiv majstorski, treći ponovo kontrica i rutinska završnica. Šta li je onda Tavambin gol? Opet ni sam ne zna kako ga je dao. Omašio, pao pa na odbijanku. Ljudi vas otresli u svojoj prvoj utakmici sezone, sa novim timom, tri klase iznad i kraj priče. Bolje gledaj zauzdaj onog nadfolera jer u Pireju fasuje crveni na keca.

sasha

pre 6 godina

Djukicu rade se izmene u ekipi.\
na klupi imas dj. jovanovica rasnog golgetera, a ti ne menjas urosa koji nece dati gol olimpijakosu za 200 godinal smotan je.\
smeniti djukica pre sledece utakmice. ionako nema stete,

vladek

pre 6 godina

Djukicu,da li smo gledali istu utakmicu? Meni je ovo vrhunac ponizenja,Olimpiakos je ispod prosecni tim za nivo LS, sto ce se videti u sledecem kolu.Odbrana Partizana je na nivou seoskog amaterskog tima.Dva gola covek dade iz sesnesterca,i niko da mu pridje,da proba da blokira...Sklanjaju se,kao da su videli Messia,pa su impresionirani.Djukicu,dobar si ti za ovu nasu ligu,dovrsi ovu sezonu,pa pali za Kinu,ili u Emirate,uzmi lovu,za Evropu nemas kvaliteta.Tragicno je kada nekada sjajni defanizivac koji je briljirao u dresu drzavnog tima,igrao u tada u top timovima La Korunji i Valensiji,ravnopravnim sa Realom i Barsom,ne skapira kakvu odbranu ima,kvartet neznalica,to se videlo posle 5 minuta meca

Realno

pre 6 godina

Niste vi igrali nista posebno, nego su se grci u pojedinim fazama utakmice povlacili na svoju polovinu i cekali sansu iz polukontri. Na kraju krajeva svi su golovi i pali na taj nacin.

Samo je pitanje Djukicu jesi li ti fudbalski naivan pa to ne vidis ili ovom izjavom umirujes razocarane navijace.

Grci su poceli pripreme prije nekoliko dana, vise od pola glavnih igraca nije igralo, nekoliko ih je danas debitovalo...Ovo ne umanjuje pohvale za borbenost pojedinih igraca Partizana, ali svakako sa ovim bekovima neka vam je Bog na pomoci.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Prolazimo u ligu Uefa -sigurno ...Dovoljno ....
(Mile Kg, 25. jul 2017 23:04)

Čisto informativno, u plej-ofu za LE niste povlašćeni, kao ni mi, zato nemoj leteti.

Bilal

pre 6 godina

Kakve golove prijatelju? Prvi iz školske kontre, drugi neodbranjiv majstorski, treći ponovo kontrica i rutinska završnica. Šta li je onda Tavambin gol? Opet ni sam ne zna kako ga je dao. Omašio, pao pa na odbijanku. Ljudi vas otresli u svojoj prvoj utakmici sezone, sa novim timom, tri klase iznad i kraj priče. Bolje gledaj zauzdaj onog nadfolera jer u Pireju fasuje crveni na keca.
(detektiv kokni kol, 25. jul 2017 23:01)
Sve je tačno što si naveo u komentaru al' je i činjenica da tim Olimpijakosa vredi preko 80 miliona što je više od budžeta pola naše lige. Dakle, ako je njihov tim bolji tri klase od nas i skuplji je isto toliko. Pa ipak moraš priznati da im je do drugog gola često voda bila u ušima. Kakav je da je gol Tavambe al' je akcija iz kojeg je pao bila kao iz školskih udžbenika. Retko je ko, sem nepopravljivih optimista, gajio iluziju da mi možemo proći jedan Olimpijakos al' ga sigurno ne bi prošli ni drugi klubovi, ne iz naše lige nego i iz okruženja.

zex

pre 6 godina

sta je bre vrhunaki? Zasto niste pobedili? tamo ce biti katastrofa.Leonardo vam odlazi do nedelje veruj mi.to se vidi,vi vec znate da nemozete dati 4gola tamo.

Sergio

pre 6 godina

Hajde, da ne preterujemo. Partizan jeste igrao solidno, na momente dobro, ali vrhunski... Na kraju krajeva, izgubiš kući 3:1 i igrao si vrhunski? Leonardo nezainteresovan, osim za komentarisanja i gestikuliranja. Miletić treba da igra pre Ćirkovića, treba nam mnogo više koncentracije i discipline, da se koncentišemo samo na igru, a ne da gubimo energiju na sporedne stvari, po pravilu i na žalost.

groBARI pamtite li?!

pre 6 godina

Pa nije vam to Macva sine, nije vam to namestena liga. Tek cete tamo dobiti lekciju, ovo danas su vas odradili sa pola snage

Vlada

pre 6 godina

Ja ovako laicki mogu da ti kazem da je Partizan igrao ocajno odbranu,neku zonu,bez pritiska na loptu sem u prvih 5 minuta drugog poluvremena,a za to krivim tebe treneru.Oli je bio zreo za poraz u prvom delu igre samo da je bilo vise pritiska i vece hrabrosti.I da se ne lazemo,mnogo daleko smo mi od vrhunskog fudbala,ovaj raspali Olimpijakos nas je dobio s pola snage

Carlito

pre 6 godina

Da li neko od novinara sme da ga pita zasto partizan sa dva sjajna vezna,dva sjajn krila i spicem nije stvorio sansu i zasto je od najgoreg olimpijakosa od osnivanja primio na svom terenu 3 komada?zasto je ubacio beka onda kad je trebao da postigne gol?zasto su doveli stranca koji nema snage za najvazniju utakmicu u sezoni?da im igra protiv rada?3 miliona grobara ceka odgovor

nista o nicemu

pre 6 godina

Pogrešna taktika gospodine Djukiću. Ne igra se protiv Olimpijakosa sa tri špica nego sa jakim srednjim redom koji pravi pritisak. Tek u drugom poluvremenu se pojačava napad. Nema veze, idemo dalje.
(Cinik, 25. jul 2017 22:48)

4-2-3-1. Gde ti vidis tu 3 spica majke ti?

Spartanac

pre 6 godina

Naivno smo primili golove jer nemamo iskustva u Evropi. Realna je liga evrope isto kao sto je realno da i komsinica u cetvrtak popije tri komada....realno

Bocky

pre 6 godina

Sta si ti gledao, a sta ja(koj fudbal igram rekreativno u balonu)!? Oly igrao kolko im trebalo-realno. A o tebi, upravi ne bi trosio reci. Voleo bi da mi neko objasni uloge Kosovica, beka Miletica izmene stopera kad juris rezultat? Iskreno mislim da bi Nikolic ovo bolje pripremio (1:1)jer bi uvideo mane naseg tima posto vam skauting inace ne ide. Sve u svemu, ne bi te vise zadrzavao a ni Ilijeva!

Zimzelen

pre 6 godina

Kad ti je nabitnija stvar da se raspravljas sa sudijom, kad prodajes svoje klince za male pare, a u odbrani ti igraju neznalice (nije ni ostalo mnogo bolje ali me ovi baš nerviraju), mozes eventualno da osvojis ovu našu polu nameštenu ligu, ostalo je samo san...jadni smo...

fabricio

pre 6 godina

Veoma,Znate,Mi smo Partizan,sve to stoji.Ali druže Djukiću ti si birao te igrače koji su pravili greške pa kad vidiš da je loš Ćirković ti ga vadis!Umesto da daš nekog ko može da doprinese napadu.Bruka i sramota od trenera!

Totalno zabrinut

pre 6 godina

Mačva bi dobila ovakav Olimpijakos a Partizan je bolji od Mačve, što znači da je bolji i od Olimpijakosa :)
Na šta Vučko baci 1.500.000 za licencu i još 1.600.000 za Sarmu

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ej sad baš da smo vrhunski igrali i nismo ali odigrali smo ok, i oni su odigrali dobro... i to je ta razlika... tamo ozbiljno odigrati i pripremiti se za LE, ako se ukaže prilika ne izgubiti, mada je ja ne vidim...

Cinik

pre 6 godina

Pogrešna taktika gospodine Djukiću. Ne igra se protiv Olimpijakosa sa tri špica nego sa jakim srednjim redom koji pravi pritisak. Tek u drugom poluvremenu se pojačava napad. Nema veze, idemo dalje.

Realista

pre 6 godina

Pazi sad ovo... "Igrali smo vrhunski" i "ne mozete pobediti u Evropi ako pravite ovakve greske"... Kakve su to greske napravili? Ako su napravili takve greske da ne mogu da pobede, kako su onda igrali vrhunski?

gigaroni

pre 6 godina

najskuplje pojacanje ikad dosao da ne igra. a za sta je spreman za surdulicu? isti slucaj sa leonardom od prosle sezone, zato smo i ispali.

gigaroni

pre 6 godina

najskuplje pojacanje ikad dosao da ne igra. a za sta je spreman za surdulicu? isti slucaj sa leonardom od prosle sezone, zato smo i ispali.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Bolji tim za klasu od nas, kao sto je i njihov trener bolji za klasu od Djukica. Covek jedino zna da kaze ,,mi smo Partizan". Menja krilo i ubacuje veznog u 80 minutu, a napadaci mu se ne vide poslednjih 30 minuta. Ne znam koji genije je procenio da ce dodatno polivanje travnjaka i ubrzanje igre odgovarati nama. Samo su pomogli brzonogim napadacima Olimpijakosa da pretrcavaju nase ocajne defanzivce. Na kraju uprava. Nemas stopere, tj. imas ali ocajne, levi bek ti je ocajan, a ti dovodis polu spica od 1,6 miliona koji nema snage da igra utakmicu sezone. Uz to se posvadjas sa najboljim igracem. Posle toliko zamerki da budem malo objektivan i da kazem da smo izvukli najkvalitetnijeg protivnika iz staze sampiona, tako da tu nije bilo mnogo sansi da se napravi neko cudo. Liga evrope bice premija, ali i do nje nije lako stici.

Totalno zabrinut

pre 6 godina

Mačva bi dobila ovakav Olimpijakos a Partizan je bolji od Mačve, što znači da je bolji i od Olimpijakosa :)
Na šta Vučko baci 1.500.000 za licencu i još 1.600.000 za Sarmu

Бити реалан

pre 6 godina

Ватрполисти су одиграли врхунски, кошаркаши одиграју врхунски кад добију са 20-30 разлике. Ја не могу да верујем колико смо ми у неком паралелном нашем фудбалском свету. Ђукићу сети се, а имаш и из личног искуства, како су врхунски заиста играли Пикси, Дејо, Југа и остали. Та прича борили смо се, свака част момцима итд, та прича нас држи на маргинама фудбалског света већ деценијама. Уозбиљите се, тренирајте напорно, а те крајње неозбиљне изјаве после пораза од 1:3 заобићите!

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Kakve golove prijatelju? Prvi iz školske kontre, drugi neodbranjiv majstorski, treći ponovo kontrica i rutinska završnica. Šta li je onda Tavambin gol? Opet ni sam ne zna kako ga je dao. Omašio, pao pa na odbijanku. Ljudi vas otresli u svojoj prvoj utakmici sezone, sa novim timom, tri klase iznad i kraj priče. Bolje gledaj zauzdaj onog nadfolera jer u Pireju fasuje crveni na keca.

Cinik

pre 6 godina

Pogrešna taktika gospodine Djukiću. Ne igra se protiv Olimpijakosa sa tri špica nego sa jakim srednjim redom koji pravi pritisak. Tek u drugom poluvremenu se pojačava napad. Nema veze, idemo dalje.

vladek

pre 6 godina

Djukicu,da li smo gledali istu utakmicu? Meni je ovo vrhunac ponizenja,Olimpiakos je ispod prosecni tim za nivo LS, sto ce se videti u sledecem kolu.Odbrana Partizana je na nivou seoskog amaterskog tima.Dva gola covek dade iz sesnesterca,i niko da mu pridje,da proba da blokira...Sklanjaju se,kao da su videli Messia,pa su impresionirani.Djukicu,dobar si ti za ovu nasu ligu,dovrsi ovu sezonu,pa pali za Kinu,ili u Emirate,uzmi lovu,za Evropu nemas kvaliteta.Tragicno je kada nekada sjajni defanizivac koji je briljirao u dresu drzavnog tima,igrao u tada u top timovima La Korunji i Valensiji,ravnopravnim sa Realom i Barsom,ne skapira kakvu odbranu ima,kvartet neznalica,to se videlo posle 5 minuta meca

Carlito

pre 6 godina

Da li neko od novinara sme da ga pita zasto partizan sa dva sjajna vezna,dva sjajn krila i spicem nije stvorio sansu i zasto je od najgoreg olimpijakosa od osnivanja primio na svom terenu 3 komada?zasto je ubacio beka onda kad je trebao da postigne gol?zasto su doveli stranca koji nema snage za najvazniju utakmicu u sezoni?da im igra protiv rada?3 miliona grobara ceka odgovor

Smrc

pre 6 godina

Pa nije vam to Macva sine, nije vam to namestena liga. Tek cete tamo dobiti lekciju, ovo danas su vas odradili sa pola snage 
(groBARI pamtite li?!, 25. jul 2017 23:01) 
Vi ni namestenu ligu ne mozete da osvojite...
(Sta uradi to Vozdovce?, 25. jul 2017 23:25)

Namestenu titulu je uzeo onaj ko je namestao...

Realista

pre 6 godina

Pazi sad ovo... "Igrali smo vrhunski" i "ne mozete pobediti u Evropi ako pravite ovakve greske"... Kakve su to greske napravili? Ako su napravili takve greske da ne mogu da pobede, kako su onda igrali vrhunski?

Pfc

pre 6 godina

Vidim mnogi se zale na sudije. Ljudi moji kakve crne sudije, imali su greske ali realno nisu uticali na rezultat. Ljudi su 2 klase iznad nas. Jesmo mi napadali mnogo vise nego oni ali cini mi se da njima takva igra i odgovara, svaku sansu su iskoristili. Njihovi igraci brzi, spretniji, precizniji, eksplozivniji...Ne treba dzabe da se zanosimo sudijama kada su realno bolji. Nasim igracima svaka cast dali su sve od sebe.

zoran

pre 6 godina

djukicu koju si ti utakmicu vodio veceras..? Koji tim si gledao..? O cemu pricas covece ? Koja igra i koje shanse..? Gde si ih to video..? Igras bez veznog reda. Na klupi ti sedi Pantic, a igra jalovi Kosovic koji bi se jedva u Teleoptiku izborio za mesto.
Djukicu ti si najslabija karika u Partizanu i to se videlo jos od priprema. Ideju ti nemas sta treba raditi.

Milan

pre 6 godina

Klasicna nerealnost u srpskom fudbalu. On zna, on je strucnjak, a nas ostalih par miliona koji smo gledali utakmicu smo coravi.
Kakva bre dobra igra? Navikli ste da vam sudija svira svako izlezavanje i sada kada toga nema, trt, agonija, neverica! Srpska liga, najlosija u regionu. Sada i rezultatski dokazano!

neko

pre 6 godina

Sto mene ova utakmica jako podseca na zvezda-partizan 1-3 ove godine. Zvezda igrala tada bolje od partizana, partizan davao golove na kontre, sudija ostetio zvezdu, i na kraju utakmice komentari na b92, partizan razneo zvezdu, zvezda nema pojma, ukradena titula (jer je tada i dalje bila prva) itd... To vam se zove karma, ovo je indenticna utakmica.

Del

pre 6 godina

Ja itekako verujem u ovog coveka. Dao bih mu na slepo ugovor na 10 godina. Secam se njegovog Partizana od pre 10 godina, secam se konstantnog presinga, dinamike 90 minuta, jake pas igre i moderne koncepcije fudbala. Prvi koji je posle Mateusa bio predstavnik antiBataDjora fudala. I sada se vide obrisi. Sada u rukama ima tim sa ocajnom odbranom, solidnim veznjacima, dobrim napadom i verujem da ce ovo vremenom biti mnogo bolje, ne ide to preko noci. Ostavite ovog coveka, gledacemo musemu 100% u narednim godinama. Idemo, Djuka!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Prolazimo u ligu Uefa -sigurno ...Dovoljno ....
(Mile Kg, 25. jul 2017 23:04)

Čisto informativno, u plej-ofu za LE niste povlašćeni, kao ni mi, zato nemoj leteti.

Bilal

pre 6 godina

Kakve golove prijatelju? Prvi iz školske kontre, drugi neodbranjiv majstorski, treći ponovo kontrica i rutinska završnica. Šta li je onda Tavambin gol? Opet ni sam ne zna kako ga je dao. Omašio, pao pa na odbijanku. Ljudi vas otresli u svojoj prvoj utakmici sezone, sa novim timom, tri klase iznad i kraj priče. Bolje gledaj zauzdaj onog nadfolera jer u Pireju fasuje crveni na keca.
(detektiv kokni kol, 25. jul 2017 23:01)
Sve je tačno što si naveo u komentaru al' je i činjenica da tim Olimpijakosa vredi preko 80 miliona što je više od budžeta pola naše lige. Dakle, ako je njihov tim bolji tri klase od nas i skuplji je isto toliko. Pa ipak moraš priznati da im je do drugog gola često voda bila u ušima. Kakav je da je gol Tavambe al' je akcija iz kojeg je pao bila kao iz školskih udžbenika. Retko je ko, sem nepopravljivih optimista, gajio iluziju da mi možemo proći jedan Olimpijakos al' ga sigurno ne bi prošli ni drugi klubovi, ne iz naše lige nego i iz okruženja.

Realno

pre 6 godina

Niste vi igrali nista posebno, nego su se grci u pojedinim fazama utakmice povlacili na svoju polovinu i cekali sansu iz polukontri. Na kraju krajeva svi su golovi i pali na taj nacin.

Samo je pitanje Djukicu jesi li ti fudbalski naivan pa to ne vidis ili ovom izjavom umirujes razocarane navijace.

Grci su poceli pripreme prije nekoliko dana, vise od pola glavnih igraca nije igralo, nekoliko ih je danas debitovalo...Ovo ne umanjuje pohvale za borbenost pojedinih igraca Partizana, ali svakako sa ovim bekovima neka vam je Bog na pomoci.

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ej sad baš da smo vrhunski igrali i nismo ali odigrali smo ok, i oni su odigrali dobro... i to je ta razlika... tamo ozbiljno odigrati i pripremiti se za LE, ako se ukaže prilika ne izgubiti, mada je ja ne vidim...

Micko

pre 6 godina

Vec sam napisao da je Nikolic doktor fudbalske taktike za tebe...Ti kao bivsi stoper ne vidis da ti je odbrana kriminalna,da Kosovic ne moze jos da igra ozbiljne evropske utakmice,njegova fizika je na nivou kadetske lige!Vulicevic???
Sta dalje da pricamo?!

groBARI pamtite li?!

pre 6 godina

Pa nije vam to Macva sine, nije vam to namestena liga. Tek cete tamo dobiti lekciju, ovo danas su vas odradili sa pola snage

asdf

pre 6 godina

Cekaj bre jer vi vec niste usli u Ls sa velikim Leonardom,Sumom i Djurdjevicem? 

A pojacanje od 1,5 miliona nema snage ni da udje Hahahaahh

Bocky

pre 6 godina

Sta si ti gledao, a sta ja(koj fudbal igram rekreativno u balonu)!? Oly igrao kolko im trebalo-realno. A o tebi, upravi ne bi trosio reci. Voleo bi da mi neko objasni uloge Kosovica, beka Miletica izmene stopera kad juris rezultat? Iskreno mislim da bi Nikolic ovo bolje pripremio (1:1)jer bi uvideo mane naseg tima posto vam skauting inace ne ide. Sve u svemu, ne bi te vise zadrzavao a ni Ilijeva!

Zimzelen

pre 6 godina

Kad ti je nabitnija stvar da se raspravljas sa sudijom, kad prodajes svoje klince za male pare, a u odbrani ti igraju neznalice (nije ni ostalo mnogo bolje ali me ovi baš nerviraju), mozes eventualno da osvojis ovu našu polu nameštenu ligu, ostalo je samo san...jadni smo...

Sergio

pre 6 godina

Hajde, da ne preterujemo. Partizan jeste igrao solidno, na momente dobro, ali vrhunski... Na kraju krajeva, izgubiš kući 3:1 i igrao si vrhunski? Leonardo nezainteresovan, osim za komentarisanja i gestikuliranja. Miletić treba da igra pre Ćirkovića, treba nam mnogo više koncentracije i discipline, da se koncentišemo samo na igru, a ne da gubimo energiju na sporedne stvari, po pravilu i na žalost.

Runner

pre 6 godina

Увек и вазда једна те иста исприка прати игре наших клубова. Играли смо добро ал'смо киксирали. Па ако сте играли добро како то да сте киксирали? Можеш кикснути једном ал'ако кикснеш 4-5 пута, а најмање толико пута је, у вечерашњој утакмици, одбрана Партизана кикснула онда нешто дебело не ваља. Доводе некаквог Суму за скупе паре а одбрана им катастрофална. Ни бекова, ни центархалфова а два задња везна не могу да повежу два паса а камо ли одбрану и навалу. Тренер Олимпијакоса који води са 2:1 уводи две замене одједном а Ђука још држи Јанковића на терену а исти не може да стоји на ногама. Па и та измена ем закашњела, ем погрешна. Уместо Ђуричковића Пантић. Тандем Ђу-ЛЕ је можда добар за ЈСЛ ал'за европска такмичења дефинитивно није и треба их се обојице ратосиљати што пре. Сума-Тава тандем, уз млађаног Ђорђа Јовановића, много више обећава. Једино што је у овој утакмици за Партизан било добро је то што му је представило реалну слику о потенцијалу тима у овом тренутку а он је веома мали.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

Sta vrhunski katastrofa bre.Nije sramota izgubiti ali da dozvolite ovako jeftine golove onda i ne zasluzujete nista drugo nego da igrate nasu ligu.
A vi iz uprave sto ste bacali onolike pare na Sumu kada nije u formi.Onog Cirkovica gledam ceo mec drzi loptu i vraca golmanu,golman vraca njemu.Jel to igra s kojom ste mislili da pobedite Olimpijakos.Bruka Djukicu ceo mec stojis ko zakopan nesto mislis,umesto da ih podstices kao sto si protiv Macve,zanemeo si losa ti taktika.I prodajte Lea takav igrac i ne zasluzuje da protraci svoj talenat u klubu koji ne postuje ni sebe a ponajvise svoje verne navijace.A ovaj Olimpijakos veceras da ste imali malo vise srca mogli ste da gazite.Sad gospodo idite u Pirej da vam pokazu kako se bori za cast i obraz kluba i grba koji nose na dresu!!!!

Milan

pre 6 godina

~Оваквом игром мпжете да побеђујете само када вам суде,ваше,домаће судије.Играње рукама гурање играча игруби стартови не пролазе код иностраних судија.

Goran

pre 6 godina

Prase se ne goji pred Bozic. Da je Partizan na vreme doveo 4 nova odbrambena igraca, danas bismo sa nestrpljenjem cekali revans. Ovaj covek zna sta radi, samo vreme mu dajte.

ivicapk

pre 6 godina

Celavi je mnogo bolji trener! Unistio si mi snove. Cekam 43 godine da postanemo stabilan klub. I dalje zivim za Partizan ali ti stvarno nisi za nas!!! Kakva ti je ovo taktika... motivacija... 50 puta vracena lopta golmanu. ne poznajes igrace dao si evertonu da ti kreira napad. Pa svaka lopta ti je bunar!
Pokvari sve... Uhhhhhh

nisimiburazer

pre 6 godina

Da se ne lazemo Partizan nije odigrao vrhunski, da je tako bobedili bi oni 3-1. Ali iako sam zvezdas i navijao sam za Olimpijakos, mi mizemo samo pozavideti ovim momcima iz Partizana. ne kakvi su igraci ili kako su takticki odigrali, vec koliko su se trudili. Momci su stvarno dali sve od sebe i mozete biti ponosni na njih. Nadam se da su ovi nasi gledali utakmicu i da ce na slican nacin pristupiti utakmici u cetvrtak i mislim da cemo moci da pobedimo Spartu na taj nacin.

Vlada

pre 6 godina

Ja ovako laicki mogu da ti kazem da je Partizan igrao ocajno odbranu,neku zonu,bez pritiska na loptu sem u prvih 5 minuta drugog poluvremena,a za to krivim tebe treneru.Oli je bio zreo za poraz u prvom delu igre samo da je bilo vise pritiska i vece hrabrosti.I da se ne lazemo,mnogo daleko smo mi od vrhunskog fudbala,ovaj raspali Olimpijakos nas je dobio s pola snage

kalco

pre 6 godina

Nismo gledali Djuka isti meč..pa ti druže drugi meč za redom prvu izmenu vrsis u 85 min ne računajući prinudnu...Budućnost nas ubi ti ne menjas ništa,i slažem se sa prethodnim komentarom gde ti vcrs sa tri napadača a u Podgorici sa dva,pa konje ovde lud,a odbrana je no cooment to se videlo u svim mečevima do sada..

fabricio

pre 6 godina

Veoma,Znate,Mi smo Partizan,sve to stoji.Ali druže Djukiću ti si birao te igrače koji su pravili greške pa kad vidiš da je loš Ćirković ti ga vadis!Umesto da daš nekog ko može da doprinese napadu.Bruka i sramota od trenera!

Goran

pre 6 godina

Šefe, da li je sinoć Olimpijakos uopšte igrao? Ili se možda negde zagubio? Dadoše li ona tri gola neke mračne sile ili je možda neka urota u pitanju, zavera, šta li? Pogledaj snimak i zabeleži sve tri akcije iz kojih ste primili golove, bar je ona poslednja za udžbenike ako je već nema tamo. Kakve greške kod vas? Nijedne prave šanse za gol, šutirali prema golu protivnika (ali ne i u gol) tri puta, gol dali uz dozu sreće i kukate na ishod? Za ona tri gola jednostavno niko od tvojih igrača nije kriv, treba priznati da je protivnik to majstorski uradio. A za utisak na terenu smo se do sada puno puta udarali u glavu smatrajući da smo celo vreme bili bolji a protivnik nas pobedio iz dva ili tri šuta. Možda da se uvede i neka nagrada za utisak, kao na umetničkom klizanju? I nauči šefe da budeš pravi šef, uspravno priznaj poraz, a ne da se kriješ iza izjava tipa "bili smo bolji ali su na skupo koštale greške". Igrao si fudbal dugo, imao si svojevremeno prvenstvo Španije u svojim rukama i promašio odlučujući penal za titulu, a niko ti nije zamerio na tome. Ne svaljuj poraz na igrače i nemoj se kriješ iza izjava tipa "bili smo bolji ali su na skupo koštale naše greške".

Danilo

pre 6 godina

Prvo,konačno, sa onim malim izuzetkom oko petardi,fenomenalno ponašanje i navijanje publike!
Huligani out, finoća in!
Kao drugo,odlični smo mi, za naše uslove i pare, smo skockali super-ekipu, nedostajalo je najskuplje pojačanje.
Ipak, Oly je skuplji od nas od bar 5 puta, a onda je teško igrati na pobedu.
Mogli smo ziheraški igrati na nerešeno, možda bismo uspeli, ali smo hrabro jurišali, i pali ponosno.
Realno, valja se pripremati za ključnu utakmicu jeseni, a to je ona u plej-ofu za grupu LE, jer i to je za nas više od premije.
P.S.
Jedini minus je za nervozno i povremeno tupavo ponašanje igrača na sudijske odluke, te sklonost ka lakom padanju, koja se u Srbiji vrednuju, a u Evropi možeš dobiti samo žuti karton.
To izbaciti i igrati fudbal, i navijati fudbalski, pa za dve ili tri godine, igrati i LŠ.

nista o nicemu

pre 6 godina

Pogrešna taktika gospodine Djukiću. Ne igra se protiv Olimpijakosa sa tri špica nego sa jakim srednjim redom koji pravi pritisak. Tek u drugom poluvremenu se pojačava napad. Nema veze, idemo dalje.
(Cinik, 25. jul 2017 22:48)

4-2-3-1. Gde ti vidis tu 3 spica majke ti?

zemunski kej

pre 6 godina

Bolji su, Dopada mi se kako je Partizan igrao ,napadacki .Izgubili bvismo i da smo se zatvorili, Vidi mozda procitas, slab ti je onaj Miletic ,kupite nekog krstenog beka i centarhalfa, Ostojic nije los ali je kiksnuo kod 2 gola.

zex

pre 6 godina

sta je bre vrhunaki? Zasto niste pobedili? tamo ce biti katastrofa.Leonardo vam odlazi do nedelje veruj mi.to se vidi,vi vec znate da nemozete dati 4gola tamo.

sasha

pre 6 godina

Djukicu rade se izmene u ekipi.\
na klupi imas dj. jovanovica rasnog golgetera, a ti ne menjas urosa koji nece dati gol olimpijakosu za 200 godinal smotan je.\
smeniti djukica pre sledece utakmice. ionako nema stete,

Sta uradi to Vozdovce?

pre 6 godina

Pa nije vam to Macva sine, nije vam to namestena liga. Tek cete tamo dobiti lekciju, ovo danas su vas odradili sa pola snage
(groBARI pamtite li?!, 25. jul 2017 23:01)
Vi ni namestenu ligu ne mozete da osvojite...

didimotika

pre 6 godina

Igrali ste jadno ali Olimpijakos vam se nece skloniti kao Macva...
(Dexim, 25. jul 2017 22:57)
I vi ste nam ste sklonili u dva derbija prosle sezone, da ne biste brukali Srbiju u kvalifikacijama za najelitnije takmicenje u evropi...Partizan nije imao srece

Spartanac

pre 6 godina

Naivno smo primili golove jer nemamo iskustva u Evropi. Realna je liga evrope isto kao sto je realno da i komsinica u cetvrtak popije tri komada....realno

ArtuDitu

pre 6 godina

Ova utakmica je dokaz da skoro 40 utakmica bez poraza u domacem prvenstvu ne znace nista. U ovakvoj utakmici protivnik se ne sklanja i svaki kontakt nije faul za Partizan. Vidi se da Olimpijakos nije uigran, da su u pojedinim situacijama delovali panicno ali nista od svega toga Partizan nije uspeo da materijalizuje. Na kraju, tri rutinska gola gostujuceg tima. Po Djukicu ispada da je Partizan igrao vrhunski, medjutim, ako se uzmu evropski arsini, onda, nije pokazao nista. Jedino za sta je komentator RTS-a bio u pravu (cije je navijanje bilo krajnje iritantno) je da Olimpijakos ima iskustvo igranja ovakvih utakmica. I to im je bilo dovoljno da dobiju Partizan koji je ovu utakmicu igrao iznad svojih mogucnosti. Generalno, skromnost u svim tehnickim i taktickim elementima je jasno vidljiva i tu Djukic ne moze mnogo da promeni. Nejasno je da najskuplje pojacanje ne bude na terenu bar 15 minuta. A Leonardo moze da slavi sto zbog ponasanja nije dobio crveni karton.
Evropske utakmice su uvek bolno otreznjenje za sve one zanesenjake koji veruju da domace prvenstvo i titula imaju neku vrednost. Tesko je poverovati da ce u cetvrtak Zvezda bolje da prodje. Ali, dokle god je prvenstvo ovakvo kakvo je boljih rezultata u Evropi nece ni biti.

Veseli

pre 6 godina

Dobra utakmica,dobro su igrali,i otvoreno i hrabro i verovali su u sebe,meni je to noćas bilo dovoljno kao navijaču Partizana.
Pozdrav iz kišnog Tivta

Ostin A

pre 6 godina

Partizan - 3 špica, 3 šuta na gol, 1 gol (od toga 2 u istom napadu).
Olimpijakos - 3 špica, 5 šuteva na gol, 3 gola (od 2 promašena, jedna je bila 100% šansa).

Olimpijakos dao gol u 5. minutu, svih 90. minuta imao odgovarajući rezultat jer je igrao kao gost a i prva mu je utakmica u sezoni.

Ja sam gledao jednu uravnoteženu utakmicu gde se Partizan gubio po terenu, bez ikakvih opasnosti po protivnika, sa datim vrljavim golom a Olimpijakos je smarao, dao dva školska i jedan vrhunski gol, i zadovoljno napustio Beograd.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Znači Suma sumarum biće spreman za revanš protiv Mačve?! Inače Partizan je u prvom poluvremenu igrao očajno loše, a u drugom je naglo popustio!!

Minja

pre 6 godina

U vise komentara je naglaseno da nije upotrebio rec "vrhunski". Ne samo da je upotrebio jednom nego je to uradio 2x, a zatim naglasio da su uz tu vrhunsku partiju pravljene greske nedopustive za ovaj nivo. Potpuna kontradiktornost. Jos samo da naglasim da je rival bio Olimpijakos a ne Real. Ko je zadovoljan sto je posed bio na egalu neka predje da prati balet.

Dejan

pre 6 godina

Ja se iskreno nadam da to kazes cisto zbog novinara, a da si i sam svestan da je pobedila trenutno bolja ekipa. Trcali smo kao musice bez glave, bez iole smislenog pasa, puno nervoze kod igraca, preveliki pritisak... Po ponasanju igraca, njihovoj smirenosti na terenu se i vidi ko ima kontrolu nad igrom i utakmicom, a to su veceras imali igraci Olimpijakosa. Meni se licno nisu svidele nekoliko stvari sa vecerasnje utakmice ali izdvajam jednu koja po meni govori da je za ovaj poraz odgovoran trener: Zasto sa 3 napadaca u prvoj utakmici u dvomecu? Cak i da smo pobedili golom ili dva razlike, nista ne bi bilo gotovo veceras nego tek posle druge utakmice. Nisu oni bolji toliko od nas, ali smo ovu utakmicu odigrali najblaze receno pacerski i otud ovaj rezultat...

kninska odvala

pre 6 godina

Teške noge, nemamo sreće, odigrali kvalitetno u svim segmentima, okrećemo se domaćoj ligi. Djukicu, ne ulazi u šablon pricu, ponasaj se kao gospodin, nije bitno da samo izgledas tako. Možda i mi preterujemo, egal sa nekim Levadijama nam je realnost, što je meni kao Zvezdasu pre 10 godina bio nervni slom. Za par godina cemo se radovati kad ugosti nas grad ovakve klubove( Oli, Sparta) jer nećemo ni dotle stici.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ hehehehehehe - Evo i sad se smijem ! Svaka čast ! Komentar dana ubjedljivo ! O čovječe šta ti bi da ovako nešto napiše?! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

sokantno losa odbrana

pre 6 godina

Daleko od toga da je Olimpijakos blistao, ali Partizanova odbrana je bas losa- neuigrana, nekompaktna, porozna, haoticna, neintuitivna, "ne cita" ni pod razno, I uz to pojedinacno potanka u tehnickom smislu sto se tice centralnih bekova iliti halfova. Kod prvog gola 2 igraca se secu kroz sumu of 7x2=14 noga. Nije to bilo neko izvanredno proigravanje, vec par rutinskih povratnih dodavanja. Panika. Kod drugog gola Olimpijakosa Ostojic se povlacio I povlacio sve do svojih 16 a onda je "posluzio" samo da pokrije protivnickog igraca tako da golman izgubi par desetinki sekunde u reakciji. Ponovo panika. Mozda "panika" nije najbolji izraz, mozda je najbolje sto su pojedini igraci mogli da daju jeste usplahirena reakcija- pa sta bude. Sokantna naiva kada se ima u vidu da je Partizan, ako nista drugo, godinama imao "pismenu" odbranu, kao I da je nekakav rejting kluba da izbacuje skolovane, solidne igrace, pogoto "nazad". Nisam imao pojma o Ostojicu, pa vidim da je dosao u Partizan sa 33 godine iz provincijskog kluba. Jeste, borio se kao lav, I nemam zamjerke za htijenje, ali ovo je malo vece takmicenje... Golman je spasio zicer, Vulicevic vrlo solidan, srednji red isto, Djurdjevic je imao I poneki lucidan zahvat... Nije to bio los Partizan, zasigurno talentovaniji u napadu u prosjeku od vecine u zadnjih 10-15 godina. Ali odbrana je bila izuzetno losa, sokantno losa uzimajuci u obzir ko je trener, sa kakvim igrackim I trenerskim pedigreom, kao I Partizanovu tradiciju. Ozbiljnije...

Sone

pre 6 godina

Posle duzeg vremena pogledao sam utakmicu nekog domaceg kluba, i primetio sam da smo postali fudbaleri iz kraja i mnogo daleko od elite. Nakon svakog faula se bunimo, trazimo penal kad god smo u sesnestercu i padnemo, ovo je smesno ako nije zalosno. Gde nam je muskost i prkos da ostanemo na nogama i da se borimo za sut vise, ponasamo se ko deca u parkicu koje cuvaju mame i tate i kad ih neko pipne svi urlaju kao da se balet igra a ne fudbal. Nadam se da cemo u sledecoj utakmici makar malo probati da igramo muski za promenu i malo vise profesionalnije.

papiga47

pre 6 godina

vrhunski nismo- solidno jesmo! ispali jesmo- aj bar sl kolo da prodjemo cuvajte gol taj,dajte dva i eto prolaska!!! sanse moraju da se koriste u evropi..suma u igru i poluspreman mora!!!

metla

pre 6 godina

ljudi, jel moguce da ne vidite da ovaj Everton vec duze vreme nista ne igra. Nema njega ni napred ni u sredini a ni pozadi.Predaja katastrofalna.Nije u stanju da da tacan pas na 3 metra.Ranije je oduzimao lopte, sada samo uz pomoc faula moze da uzme loptu. U napadu ne postoji.Mislim da je zreo za klupu. Ako vec moramo da igramo sa 2 zadnja vezna, bolje sa Jevtovicem. Decko vise zna fudbala a moze i u skoku da se iskoristi. Za razliku od Evertona ima i sut.

brzi

pre 6 godina

Da stvar bude gora mi jesmo dobro igrali, ali prosto su kvalitetniji sto je i normalno kad vrede 80mil. Napadali smo, trudili se, ja sam zadovoljan igrom, ima propusta gubis dva puta na svojoj polovini loptu dobijas dva gola, neiskustvo. Djukic nam je podigao nivo igre bas dosta. Mislim da ulazimo u kup uefa sigurno. Realno je bilo nereseno i da izgubimo u revansu, sad ne znam da l cemo izgubiti tamo jer oni nece srljati, a mi cemo ici rastereceno. Sve u svemu veliko iskustvo za ekipu. Uostalom igraci su ispraceni aplauzom sto govori mnogo vise od reci. Golman i bekovi su nam najslabije karike. Komsije videcemo hocete se i sutra tako smejati, od srca.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Čisto informativno, u plej-ofu za LE niste povlašćeni, kao ni mi, zato nemoj leteti.
(Lala iz Banata, 25. jul 2017 23:32)

Jos nesto onako cisto informativno-Vi kad ispadnete od Sparte (sto bih iz sveg srca voleo da se desi) nemate popravni i ne idete ni u kakav plej of dok Partizan sasvim izvesno,ide.

Trifke

pre 6 godina

Po meni Partizan je odigrao odlicno prvo poluvreme. Drugo poluvreme je pokazalo da igraci Partizana mogu da odigraju samo jedno poluvreme u jakom tempu. Ruzno je od navijaca Partizana sto pljuju po svojim odbrambenim igracima jer su oni u prvom poluvremenu, dok su imali snage, veoma dobro funkcionisali. Igraci Olimpijakosa su odlicno zatvorili Leonarda, jedini put kada su to propustili da urade Partizan je dao gol, i tako obavili pola posla a onda u drugom iskoristili daleko bolju fizicku pripremljenost i rutinski odradili posao.

Atletista

pre 6 godina

Da smo se kojim slučajem branili i igrali bukner i izgubili 0:1(0:2,0:3)onda bi bili komentari kakve smo...branimo se nećemo da igramo fudbal,plašimo se svakoga,igramo fudbal iz prošlog veka itd.Konačno da pokušavamo da igramo fudbal i da se nadigravamo sa ekipama i koje su KVALITETNIJE od nas.To što većina neće da prihvati da nemamo kvalitet da takvu igru pružamo na nivou najboljih timova u evropi je druga priča ali pristup je za pohvalu i želja da se igra otvoreniji i napadački fudbal.Za sve je potrebno vreme a verujem kako bude vreme išlo to će biti sve bolje.Ništa ne može preko noći a svake sezone ćemo biti bolji u evropi i praviti rezultate srazmerne kvalitetu tima ako se budemo držali sistema na svakom polju

Realnost

pre 6 godina

Presudio kvalitet. Igraci Olimpijakosa su iz 4 sanse dali 3 gola, Partizan je iz 7 sansi dao 1.

Kosovic je los zadnji vezni, on zna sa loptom, da uputi dobar pas, ali se iste boji, on je alibi igrac, uvek se krije iza igraca, ne trazi loptu, pod pritiskom daje loptu protivniku u noge i nikako ne moze da pomogne Evertonu. Evertonu koji srljajuci pokusava da ispravi sve greske na sredini terena, pa smo tako veceras videli koliko puta ispada kada nema pomoci saigraca koji bi nesto zatvorili kada njega prodju. Vulicevic i Miletic su odmah u startu 2 igraca manje, koliko samo nerezonskih poteza i u domacoj ligi,losa procena leta lopte pri izbacivanju glavom, nijedan centar sut upucen kako treba. Kada na to pridodamo uvek tempiranu bombu Cirkovica (koji je veceras iznenadjujuce odigrao na izuzetno visokom nivou!?) i Kljajica koji je prosecan golman, dolazimo do zakljucka da Partizan nema odbranu. Svaka ekipa koja bi ga napala moze mu dati gol ili vise.

Jedina sansa Partizana je da daje vise golova nego sto prima. Upravo tu dolazimo do kljucne stvari i sustine, Partizan nema los napad, ne bi trebalo niko da ga vredja ili potcenjuje, crno beli su veceras jako dobro igrali, Partizan je i veceras dao gol Olimpijakosu, ali mu nije dao 2 ili 3 gola a jeste toliko primio. Razlika u kvalitetu.

Ipak, ovo je 1. poluvreme, a sta ce biti u 2.? Da li ce kvalitet biti potvrdjen i tada ili ce David srusiti Golijata (sto se desava retko, ali se desava) to cemo videti...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ja sam jos na promociji ovog lika rekao da je on los trener.A i nije covek od reci,ne odrzava obecanja.Na promociji rekao igracemo sa 2 napadaca,u formaciji 4-3-1-2, a sve ovosezonske utakmice igrao ovako defanzivno kao danas,racunajuci i pripremne utakmice.

Cinik

pre 6 godina

Pogrešna taktika gospodine Djukiću. Ne igra se protiv Olimpijakosa sa tri špica nego sa jakim srednjim redom koji pravi pritisak. Tek u drugom poluvremenu se pojačava napad. Nema veze, idemo dalje.

Totalno zabrinut

pre 6 godina

Mačva bi dobila ovakav Olimpijakos a Partizan je bolji od Mačve, što znači da je bolji i od Olimpijakosa :)
Na šta Vučko baci 1.500.000 za licencu i još 1.600.000 za Sarmu

didimotika

pre 6 godina

Igrali ste jadno ali Olimpijakos vam se nece skloniti kao Macva...
(Dexim, 25. jul 2017 22:57)
I vi ste nam ste sklonili u dva derbija prosle sezone, da ne biste brukali Srbiju u kvalifikacijama za najelitnije takmicenje u evropi...Partizan nije imao srece

Spartanac

pre 6 godina

Naivno smo primili golove jer nemamo iskustva u Evropi. Realna je liga evrope isto kao sto je realno da i komsinica u cetvrtak popije tri komada....realno

Del

pre 6 godina

Ja itekako verujem u ovog coveka. Dao bih mu na slepo ugovor na 10 godina. Secam se njegovog Partizana od pre 10 godina, secam se konstantnog presinga, dinamike 90 minuta, jake pas igre i moderne koncepcije fudbala. Prvi koji je posle Mateusa bio predstavnik antiBataDjora fudala. I sada se vide obrisi. Sada u rukama ima tim sa ocajnom odbranom, solidnim veznjacima, dobrim napadom i verujem da ce ovo vremenom biti mnogo bolje, ne ide to preko noci. Ostavite ovog coveka, gledacemo musemu 100% u narednim godinama. Idemo, Djuka!

Sta uradi to Vozdovce?

pre 6 godina

Pa nije vam to Macva sine, nije vam to namestena liga. Tek cete tamo dobiti lekciju, ovo danas su vas odradili sa pola snage
(groBARI pamtite li?!, 25. jul 2017 23:01)
Vi ni namestenu ligu ne mozete da osvojite...

Bilal

pre 6 godina

Kakve golove prijatelju? Prvi iz školske kontre, drugi neodbranjiv majstorski, treći ponovo kontrica i rutinska završnica. Šta li je onda Tavambin gol? Opet ni sam ne zna kako ga je dao. Omašio, pao pa na odbijanku. Ljudi vas otresli u svojoj prvoj utakmici sezone, sa novim timom, tri klase iznad i kraj priče. Bolje gledaj zauzdaj onog nadfolera jer u Pireju fasuje crveni na keca.
(detektiv kokni kol, 25. jul 2017 23:01)
Sve je tačno što si naveo u komentaru al' je i činjenica da tim Olimpijakosa vredi preko 80 miliona što je više od budžeta pola naše lige. Dakle, ako je njihov tim bolji tri klase od nas i skuplji je isto toliko. Pa ipak moraš priznati da im je do drugog gola često voda bila u ušima. Kakav je da je gol Tavambe al' je akcija iz kojeg je pao bila kao iz školskih udžbenika. Retko je ko, sem nepopravljivih optimista, gajio iluziju da mi možemo proći jedan Olimpijakos al' ga sigurno ne bi prošli ni drugi klubovi, ne iz naše lige nego i iz okruženja.

Veseli

pre 6 godina

Dobra utakmica,dobro su igrali,i otvoreno i hrabro i verovali su u sebe,meni je to noćas bilo dovoljno kao navijaču Partizana.
Pozdrav iz kišnog Tivta

Smrc

pre 6 godina

Pa nije vam to Macva sine, nije vam to namestena liga. Tek cete tamo dobiti lekciju, ovo danas su vas odradili sa pola snage 
(groBARI pamtite li?!, 25. jul 2017 23:01) 
Vi ni namestenu ligu ne mozete da osvojite...
(Sta uradi to Vozdovce?, 25. jul 2017 23:25)

Namestenu titulu je uzeo onaj ko je namestao...

neko

pre 6 godina

Sto mene ova utakmica jako podseca na zvezda-partizan 1-3 ove godine. Zvezda igrala tada bolje od partizana, partizan davao golove na kontre, sudija ostetio zvezdu, i na kraju utakmice komentari na b92, partizan razneo zvezdu, zvezda nema pojma, ukradena titula (jer je tada i dalje bila prva) itd... To vam se zove karma, ovo je indenticna utakmica.

Danilo

pre 6 godina

Prvo,konačno, sa onim malim izuzetkom oko petardi,fenomenalno ponašanje i navijanje publike!
Huligani out, finoća in!
Kao drugo,odlični smo mi, za naše uslove i pare, smo skockali super-ekipu, nedostajalo je najskuplje pojačanje.
Ipak, Oly je skuplji od nas od bar 5 puta, a onda je teško igrati na pobedu.
Mogli smo ziheraški igrati na nerešeno, možda bismo uspeli, ali smo hrabro jurišali, i pali ponosno.
Realno, valja se pripremati za ključnu utakmicu jeseni, a to je ona u plej-ofu za grupu LE, jer i to je za nas više od premije.
P.S.
Jedini minus je za nervozno i povremeno tupavo ponašanje igrača na sudijske odluke, te sklonost ka lakom padanju, koja se u Srbiji vrednuju, a u Evropi možeš dobiti samo žuti karton.
To izbaciti i igrati fudbal, i navijati fudbalski, pa za dve ili tri godine, igrati i LŠ.

zoran

pre 6 godina

djukicu koju si ti utakmicu vodio veceras..? Koji tim si gledao..? O cemu pricas covece ? Koja igra i koje shanse..? Gde si ih to video..? Igras bez veznog reda. Na klupi ti sedi Pantic, a igra jalovi Kosovic koji bi se jedva u Teleoptiku izborio za mesto.
Djukicu ti si najslabija karika u Partizanu i to se videlo jos od priprema. Ideju ti nemas sta treba raditi.

Milan

pre 6 godina

~Оваквом игром мпжете да побеђујете само када вам суде,ваше,домаће судије.Играње рукама гурање играча игруби стартови не пролазе код иностраних судија.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Čisto informativno, u plej-ofu za LE niste povlašćeni, kao ni mi, zato nemoj leteti.
(Lala iz Banata, 25. jul 2017 23:32)

Jos nesto onako cisto informativno-Vi kad ispadnete od Sparte (sto bih iz sveg srca voleo da se desi) nemate popravni i ne idete ni u kakav plej of dok Partizan sasvim izvesno,ide.

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Kakve golove prijatelju? Prvi iz školske kontre, drugi neodbranjiv majstorski, treći ponovo kontrica i rutinska završnica. Šta li je onda Tavambin gol? Opet ni sam ne zna kako ga je dao. Omašio, pao pa na odbijanku. Ljudi vas otresli u svojoj prvoj utakmici sezone, sa novim timom, tri klase iznad i kraj priče. Bolje gledaj zauzdaj onog nadfolera jer u Pireju fasuje crveni na keca.

Bocky

pre 6 godina

Sta si ti gledao, a sta ja(koj fudbal igram rekreativno u balonu)!? Oly igrao kolko im trebalo-realno. A o tebi, upravi ne bi trosio reci. Voleo bi da mi neko objasni uloge Kosovica, beka Miletica izmene stopera kad juris rezultat? Iskreno mislim da bi Nikolic ovo bolje pripremio (1:1)jer bi uvideo mane naseg tima posto vam skauting inace ne ide. Sve u svemu, ne bi te vise zadrzavao a ni Ilijeva!

groBARI pamtite li?!

pre 6 godina

Pa nije vam to Macva sine, nije vam to namestena liga. Tek cete tamo dobiti lekciju, ovo danas su vas odradili sa pola snage

fabricio

pre 6 godina

Veoma,Znate,Mi smo Partizan,sve to stoji.Ali druže Djukiću ti si birao te igrače koji su pravili greške pa kad vidiš da je loš Ćirković ti ga vadis!Umesto da daš nekog ko može da doprinese napadu.Bruka i sramota od trenera!

ivicapk

pre 6 godina

Celavi je mnogo bolji trener! Unistio si mi snove. Cekam 43 godine da postanemo stabilan klub. I dalje zivim za Partizan ali ti stvarno nisi za nas!!! Kakva ti je ovo taktika... motivacija... 50 puta vracena lopta golmanu. ne poznajes igrace dao si evertonu da ti kreira napad. Pa svaka lopta ti je bunar!
Pokvari sve... Uhhhhhh

nisimiburazer

pre 6 godina

Da se ne lazemo Partizan nije odigrao vrhunski, da je tako bobedili bi oni 3-1. Ali iako sam zvezdas i navijao sam za Olimpijakos, mi mizemo samo pozavideti ovim momcima iz Partizana. ne kakvi su igraci ili kako su takticki odigrali, vec koliko su se trudili. Momci su stvarno dali sve od sebe i mozete biti ponosni na njih. Nadam se da su ovi nasi gledali utakmicu i da ce na slican nacin pristupiti utakmici u cetvrtak i mislim da cemo moci da pobedimo Spartu na taj nacin.

Dejan

pre 6 godina

Ja se iskreno nadam da to kazes cisto zbog novinara, a da si i sam svestan da je pobedila trenutno bolja ekipa. Trcali smo kao musice bez glave, bez iole smislenog pasa, puno nervoze kod igraca, preveliki pritisak... Po ponasanju igraca, njihovoj smirenosti na terenu se i vidi ko ima kontrolu nad igrom i utakmicom, a to su veceras imali igraci Olimpijakosa. Meni se licno nisu svidele nekoliko stvari sa vecerasnje utakmice ali izdvajam jednu koja po meni govori da je za ovaj poraz odgovoran trener: Zasto sa 3 napadaca u prvoj utakmici u dvomecu? Cak i da smo pobedili golom ili dva razlike, nista ne bi bilo gotovo veceras nego tek posle druge utakmice. Nisu oni bolji toliko od nas, ali smo ovu utakmicu odigrali najblaze receno pacerski i otud ovaj rezultat...

Goran

pre 6 godina

Prase se ne goji pred Bozic. Da je Partizan na vreme doveo 4 nova odbrambena igraca, danas bismo sa nestrpljenjem cekali revans. Ovaj covek zna sta radi, samo vreme mu dajte.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Prolazimo u ligu Uefa -sigurno ...Dovoljno ....
(Mile Kg, 25. jul 2017 23:04)

Čisto informativno, u plej-ofu za LE niste povlašćeni, kao ni mi, zato nemoj leteti.

brzi

pre 6 godina

Da stvar bude gora mi jesmo dobro igrali, ali prosto su kvalitetniji sto je i normalno kad vrede 80mil. Napadali smo, trudili se, ja sam zadovoljan igrom, ima propusta gubis dva puta na svojoj polovini loptu dobijas dva gola, neiskustvo. Djukic nam je podigao nivo igre bas dosta. Mislim da ulazimo u kup uefa sigurno. Realno je bilo nereseno i da izgubimo u revansu, sad ne znam da l cemo izgubiti tamo jer oni nece srljati, a mi cemo ici rastereceno. Sve u svemu veliko iskustvo za ekipu. Uostalom igraci su ispraceni aplauzom sto govori mnogo vise od reci. Golman i bekovi su nam najslabije karike. Komsije videcemo hocete se i sutra tako smejati, od srca.

papiga47

pre 6 godina

vrhunski nismo- solidno jesmo! ispali jesmo- aj bar sl kolo da prodjemo cuvajte gol taj,dajte dva i eto prolaska!!! sanse moraju da se koriste u evropi..suma u igru i poluspreman mora!!!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ja sam jos na promociji ovog lika rekao da je on los trener.A i nije covek od reci,ne odrzava obecanja.Na promociji rekao igracemo sa 2 napadaca,u formaciji 4-3-1-2, a sve ovosezonske utakmice igrao ovako defanzivno kao danas,racunajuci i pripremne utakmice.

nista o nicemu

pre 6 godina

Pogrešna taktika gospodine Djukiću. Ne igra se protiv Olimpijakosa sa tri špica nego sa jakim srednjim redom koji pravi pritisak. Tek u drugom poluvremenu se pojačava napad. Nema veze, idemo dalje.
(Cinik, 25. jul 2017 22:48)

4-2-3-1. Gde ti vidis tu 3 spica majke ti?

Micko

pre 6 godina

Vec sam napisao da je Nikolic doktor fudbalske taktike za tebe...Ti kao bivsi stoper ne vidis da ti je odbrana kriminalna,da Kosovic ne moze jos da igra ozbiljne evropske utakmice,njegova fizika je na nivou kadetske lige!Vulicevic???
Sta dalje da pricamo?!

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Bolji tim za klasu od nas, kao sto je i njihov trener bolji za klasu od Djukica. Covek jedino zna da kaze ,,mi smo Partizan". Menja krilo i ubacuje veznog u 80 minutu, a napadaci mu se ne vide poslednjih 30 minuta. Ne znam koji genije je procenio da ce dodatno polivanje travnjaka i ubrzanje igre odgovarati nama. Samo su pomogli brzonogim napadacima Olimpijakosa da pretrcavaju nase ocajne defanzivce. Na kraju uprava. Nemas stopere, tj. imas ali ocajne, levi bek ti je ocajan, a ti dovodis polu spica od 1,6 miliona koji nema snage da igra utakmicu sezone. Uz to se posvadjas sa najboljim igracem. Posle toliko zamerki da budem malo objektivan i da kazem da smo izvukli najkvalitetnijeg protivnika iz staze sampiona, tako da tu nije bilo mnogo sansi da se napravi neko cudo. Liga evrope bice premija, ali i do nje nije lako stici.

gigaroni

pre 6 godina

najskuplje pojacanje ikad dosao da ne igra. a za sta je spreman za surdulicu? isti slucaj sa leonardom od prosle sezone, zato smo i ispali.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ hehehehehehe - Evo i sad se smijem ! Svaka čast ! Komentar dana ubjedljivo ! O čovječe šta ti bi da ovako nešto napiše?! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Trifke

pre 6 godina

Po meni Partizan je odigrao odlicno prvo poluvreme. Drugo poluvreme je pokazalo da igraci Partizana mogu da odigraju samo jedno poluvreme u jakom tempu. Ruzno je od navijaca Partizana sto pljuju po svojim odbrambenim igracima jer su oni u prvom poluvremenu, dok su imali snage, veoma dobro funkcionisali. Igraci Olimpijakosa su odlicno zatvorili Leonarda, jedini put kada su to propustili da urade Partizan je dao gol, i tako obavili pola posla a onda u drugom iskoristili daleko bolju fizicku pripremljenost i rutinski odradili posao.

Pfc

pre 6 godina

Vidim mnogi se zale na sudije. Ljudi moji kakve crne sudije, imali su greske ali realno nisu uticali na rezultat. Ljudi su 2 klase iznad nas. Jesmo mi napadali mnogo vise nego oni ali cini mi se da njima takva igra i odgovara, svaku sansu su iskoristili. Njihovi igraci brzi, spretniji, precizniji, eksplozivniji...Ne treba dzabe da se zanosimo sudijama kada su realno bolji. Nasim igracima svaka cast dali su sve od sebe.

asdf

pre 6 godina

Cekaj bre jer vi vec niste usli u Ls sa velikim Leonardom,Sumom i Djurdjevicem? 

A pojacanje od 1,5 miliona nema snage ni da udje Hahahaahh

vladek

pre 6 godina

Djukicu,da li smo gledali istu utakmicu? Meni je ovo vrhunac ponizenja,Olimpiakos je ispod prosecni tim za nivo LS, sto ce se videti u sledecem kolu.Odbrana Partizana je na nivou seoskog amaterskog tima.Dva gola covek dade iz sesnesterca,i niko da mu pridje,da proba da blokira...Sklanjaju se,kao da su videli Messia,pa su impresionirani.Djukicu,dobar si ti za ovu nasu ligu,dovrsi ovu sezonu,pa pali za Kinu,ili u Emirate,uzmi lovu,za Evropu nemas kvaliteta.Tragicno je kada nekada sjajni defanizivac koji je briljirao u dresu drzavnog tima,igrao u tada u top timovima La Korunji i Valensiji,ravnopravnim sa Realom i Barsom,ne skapira kakvu odbranu ima,kvartet neznalica,to se videlo posle 5 minuta meca

Realnost

pre 6 godina

Presudio kvalitet. Igraci Olimpijakosa su iz 4 sanse dali 3 gola, Partizan je iz 7 sansi dao 1.

Kosovic je los zadnji vezni, on zna sa loptom, da uputi dobar pas, ali se iste boji, on je alibi igrac, uvek se krije iza igraca, ne trazi loptu, pod pritiskom daje loptu protivniku u noge i nikako ne moze da pomogne Evertonu. Evertonu koji srljajuci pokusava da ispravi sve greske na sredini terena, pa smo tako veceras videli koliko puta ispada kada nema pomoci saigraca koji bi nesto zatvorili kada njega prodju. Vulicevic i Miletic su odmah u startu 2 igraca manje, koliko samo nerezonskih poteza i u domacoj ligi,losa procena leta lopte pri izbacivanju glavom, nijedan centar sut upucen kako treba. Kada na to pridodamo uvek tempiranu bombu Cirkovica (koji je veceras iznenadjujuce odigrao na izuzetno visokom nivou!?) i Kljajica koji je prosecan golman, dolazimo do zakljucka da Partizan nema odbranu. Svaka ekipa koja bi ga napala moze mu dati gol ili vise.

Jedina sansa Partizana je da daje vise golova nego sto prima. Upravo tu dolazimo do kljucne stvari i sustine, Partizan nema los napad, ne bi trebalo niko da ga vredja ili potcenjuje, crno beli su veceras jako dobro igrali, Partizan je i veceras dao gol Olimpijakosu, ali mu nije dao 2 ili 3 gola a jeste toliko primio. Razlika u kvalitetu.

Ipak, ovo je 1. poluvreme, a sta ce biti u 2.? Da li ce kvalitet biti potvrdjen i tada ili ce David srusiti Golijata (sto se desava retko, ali se desava) to cemo videti...

Realista

pre 6 godina

Pazi sad ovo... "Igrali smo vrhunski" i "ne mozete pobediti u Evropi ako pravite ovakve greske"... Kakve su to greske napravili? Ako su napravili takve greske da ne mogu da pobede, kako su onda igrali vrhunski?

Vlada

pre 6 godina

Ja ovako laicki mogu da ti kazem da je Partizan igrao ocajno odbranu,neku zonu,bez pritiska na loptu sem u prvih 5 minuta drugog poluvremena,a za to krivim tebe treneru.Oli je bio zreo za poraz u prvom delu igre samo da je bilo vise pritiska i vece hrabrosti.I da se ne lazemo,mnogo daleko smo mi od vrhunskog fudbala,ovaj raspali Olimpijakos nas je dobio s pola snage

sasha

pre 6 godina

Djukicu rade se izmene u ekipi.\
na klupi imas dj. jovanovica rasnog golgetera, a ti ne menjas urosa koji nece dati gol olimpijakosu za 200 godinal smotan je.\
smeniti djukica pre sledece utakmice. ionako nema stete,

zemunski kej

pre 6 godina

Bolji su, Dopada mi se kako je Partizan igrao ,napadacki .Izgubili bvismo i da smo se zatvorili, Vidi mozda procitas, slab ti je onaj Miletic ,kupite nekog krstenog beka i centarhalfa, Ostojic nije los ali je kiksnuo kod 2 gola.

Runner

pre 6 godina

Увек и вазда једна те иста исприка прати игре наших клубова. Играли смо добро ал'смо киксирали. Па ако сте играли добро како то да сте киксирали? Можеш кикснути једном ал'ако кикснеш 4-5 пута, а најмање толико пута је, у вечерашњој утакмици, одбрана Партизана кикснула онда нешто дебело не ваља. Доводе некаквог Суму за скупе паре а одбрана им катастрофална. Ни бекова, ни центархалфова а два задња везна не могу да повежу два паса а камо ли одбрану и навалу. Тренер Олимпијакоса који води са 2:1 уводи две замене одједном а Ђука још држи Јанковића на терену а исти не може да стоји на ногама. Па и та измена ем закашњела, ем погрешна. Уместо Ђуричковића Пантић. Тандем Ђу-ЛЕ је можда добар за ЈСЛ ал'за европска такмичења дефинитивно није и треба их се обојице ратосиљати што пре. Сума-Тава тандем, уз млађаног Ђорђа Јовановића, много више обећава. Једино што је у овој утакмици за Партизан било добро је то што му је представило реалну слику о потенцијалу тима у овом тренутку а он је веома мали.

Zimzelen

pre 6 godina

Kad ti je nabitnija stvar da se raspravljas sa sudijom, kad prodajes svoje klince za male pare, a u odbrani ti igraju neznalice (nije ni ostalo mnogo bolje ali me ovi baš nerviraju), mozes eventualno da osvojis ovu našu polu nameštenu ligu, ostalo je samo san...jadni smo...

Milan

pre 6 godina

Klasicna nerealnost u srpskom fudbalu. On zna, on je strucnjak, a nas ostalih par miliona koji smo gledali utakmicu smo coravi.
Kakva bre dobra igra? Navikli ste da vam sudija svira svako izlezavanje i sada kada toga nema, trt, agonija, neverica! Srpska liga, najlosija u regionu. Sada i rezultatski dokazano!

Atletista

pre 6 godina

Da smo se kojim slučajem branili i igrali bukner i izgubili 0:1(0:2,0:3)onda bi bili komentari kakve smo...branimo se nećemo da igramo fudbal,plašimo se svakoga,igramo fudbal iz prošlog veka itd.Konačno da pokušavamo da igramo fudbal i da se nadigravamo sa ekipama i koje su KVALITETNIJE od nas.To što većina neće da prihvati da nemamo kvalitet da takvu igru pružamo na nivou najboljih timova u evropi je druga priča ali pristup je za pohvalu i želja da se igra otvoreniji i napadački fudbal.Za sve je potrebno vreme a verujem kako bude vreme išlo to će biti sve bolje.Ništa ne može preko noći a svake sezone ćemo biti bolji u evropi i praviti rezultate srazmerne kvalitetu tima ako se budemo držali sistema na svakom polju

zex

pre 6 godina

sta je bre vrhunaki? Zasto niste pobedili? tamo ce biti katastrofa.Leonardo vam odlazi do nedelje veruj mi.to se vidi,vi vec znate da nemozete dati 4gola tamo.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

Sta vrhunski katastrofa bre.Nije sramota izgubiti ali da dozvolite ovako jeftine golove onda i ne zasluzujete nista drugo nego da igrate nasu ligu.
A vi iz uprave sto ste bacali onolike pare na Sumu kada nije u formi.Onog Cirkovica gledam ceo mec drzi loptu i vraca golmanu,golman vraca njemu.Jel to igra s kojom ste mislili da pobedite Olimpijakos.Bruka Djukicu ceo mec stojis ko zakopan nesto mislis,umesto da ih podstices kao sto si protiv Macve,zanemeo si losa ti taktika.I prodajte Lea takav igrac i ne zasluzuje da protraci svoj talenat u klubu koji ne postuje ni sebe a ponajvise svoje verne navijace.A ovaj Olimpijakos veceras da ste imali malo vise srca mogli ste da gazite.Sad gospodo idite u Pirej da vam pokazu kako se bori za cast i obraz kluba i grba koji nose na dresu!!!!

kninska odvala

pre 6 godina

Teške noge, nemamo sreće, odigrali kvalitetno u svim segmentima, okrećemo se domaćoj ligi. Djukicu, ne ulazi u šablon pricu, ponasaj se kao gospodin, nije bitno da samo izgledas tako. Možda i mi preterujemo, egal sa nekim Levadijama nam je realnost, što je meni kao Zvezdasu pre 10 godina bio nervni slom. Za par godina cemo se radovati kad ugosti nas grad ovakve klubove( Oli, Sparta) jer nećemo ni dotle stici.

Carlito

pre 6 godina

Da li neko od novinara sme da ga pita zasto partizan sa dva sjajna vezna,dva sjajn krila i spicem nije stvorio sansu i zasto je od najgoreg olimpijakosa od osnivanja primio na svom terenu 3 komada?zasto je ubacio beka onda kad je trebao da postigne gol?zasto su doveli stranca koji nema snage za najvazniju utakmicu u sezoni?da im igra protiv rada?3 miliona grobara ceka odgovor

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Znači Suma sumarum biće spreman za revanš protiv Mačve?! Inače Partizan je u prvom poluvremenu igrao očajno loše, a u drugom je naglo popustio!!

Ostin A

pre 6 godina

Partizan - 3 špica, 3 šuta na gol, 1 gol (od toga 2 u istom napadu).
Olimpijakos - 3 špica, 5 šuteva na gol, 3 gola (od 2 promašena, jedna je bila 100% šansa).

Olimpijakos dao gol u 5. minutu, svih 90. minuta imao odgovarajući rezultat jer je igrao kao gost a i prva mu je utakmica u sezoni.

Ja sam gledao jednu uravnoteženu utakmicu gde se Partizan gubio po terenu, bez ikakvih opasnosti po protivnika, sa datim vrljavim golom a Olimpijakos je smarao, dao dva školska i jedan vrhunski gol, i zadovoljno napustio Beograd.

Realno

pre 6 godina

Niste vi igrali nista posebno, nego su se grci u pojedinim fazama utakmice povlacili na svoju polovinu i cekali sansu iz polukontri. Na kraju krajeva svi su golovi i pali na taj nacin.

Samo je pitanje Djukicu jesi li ti fudbalski naivan pa to ne vidis ili ovom izjavom umirujes razocarane navijace.

Grci su poceli pripreme prije nekoliko dana, vise od pola glavnih igraca nije igralo, nekoliko ih je danas debitovalo...Ovo ne umanjuje pohvale za borbenost pojedinih igraca Partizana, ali svakako sa ovim bekovima neka vam je Bog na pomoci.

Sergio

pre 6 godina

Hajde, da ne preterujemo. Partizan jeste igrao solidno, na momente dobro, ali vrhunski... Na kraju krajeva, izgubiš kući 3:1 i igrao si vrhunski? Leonardo nezainteresovan, osim za komentarisanja i gestikuliranja. Miletić treba da igra pre Ćirkovića, treba nam mnogo više koncentracije i discipline, da se koncentišemo samo na igru, a ne da gubimo energiju na sporedne stvari, po pravilu i na žalost.

kalco

pre 6 godina

Nismo gledali Djuka isti meč..pa ti druže drugi meč za redom prvu izmenu vrsis u 85 min ne računajući prinudnu...Budućnost nas ubi ti ne menjas ništa,i slažem se sa prethodnim komentarom gde ti vcrs sa tri napadača a u Podgorici sa dva,pa konje ovde lud,a odbrana je no cooment to se videlo u svim mečevima do sada..

Бити реалан

pre 6 godina

Ватрполисти су одиграли врхунски, кошаркаши одиграју врхунски кад добију са 20-30 разлике. Ја не могу да верујем колико смо ми у неком паралелном нашем фудбалском свету. Ђукићу сети се, а имаш и из личног искуства, како су врхунски заиста играли Пикси, Дејо, Југа и остали. Та прича борили смо се, свака част момцима итд, та прича нас држи на маргинама фудбалског света већ деценијама. Уозбиљите се, тренирајте напорно, а те крајње неозбиљне изјаве после пораза од 1:3 заобићите!

ArtuDitu

pre 6 godina

Ova utakmica je dokaz da skoro 40 utakmica bez poraza u domacem prvenstvu ne znace nista. U ovakvoj utakmici protivnik se ne sklanja i svaki kontakt nije faul za Partizan. Vidi se da Olimpijakos nije uigran, da su u pojedinim situacijama delovali panicno ali nista od svega toga Partizan nije uspeo da materijalizuje. Na kraju, tri rutinska gola gostujuceg tima. Po Djukicu ispada da je Partizan igrao vrhunski, medjutim, ako se uzmu evropski arsini, onda, nije pokazao nista. Jedino za sta je komentator RTS-a bio u pravu (cije je navijanje bilo krajnje iritantno) je da Olimpijakos ima iskustvo igranja ovakvih utakmica. I to im je bilo dovoljno da dobiju Partizan koji je ovu utakmicu igrao iznad svojih mogucnosti. Generalno, skromnost u svim tehnickim i taktickim elementima je jasno vidljiva i tu Djukic ne moze mnogo da promeni. Nejasno je da najskuplje pojacanje ne bude na terenu bar 15 minuta. A Leonardo moze da slavi sto zbog ponasanja nije dobio crveni karton.
Evropske utakmice su uvek bolno otreznjenje za sve one zanesenjake koji veruju da domace prvenstvo i titula imaju neku vrednost. Tesko je poverovati da ce u cetvrtak Zvezda bolje da prodje. Ali, dokle god je prvenstvo ovakvo kakvo je boljih rezultata u Evropi nece ni biti.

Minja

pre 6 godina

U vise komentara je naglaseno da nije upotrebio rec "vrhunski". Ne samo da je upotrebio jednom nego je to uradio 2x, a zatim naglasio da su uz tu vrhunsku partiju pravljene greske nedopustive za ovaj nivo. Potpuna kontradiktornost. Jos samo da naglasim da je rival bio Olimpijakos a ne Real. Ko je zadovoljan sto je posed bio na egalu neka predje da prati balet.

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ej sad baš da smo vrhunski igrali i nismo ali odigrali smo ok, i oni su odigrali dobro... i to je ta razlika... tamo ozbiljno odigrati i pripremiti se za LE, ako se ukaže prilika ne izgubiti, mada je ja ne vidim...

metla

pre 6 godina

ljudi, jel moguce da ne vidite da ovaj Everton vec duze vreme nista ne igra. Nema njega ni napred ni u sredini a ni pozadi.Predaja katastrofalna.Nije u stanju da da tacan pas na 3 metra.Ranije je oduzimao lopte, sada samo uz pomoc faula moze da uzme loptu. U napadu ne postoji.Mislim da je zreo za klupu. Ako vec moramo da igramo sa 2 zadnja vezna, bolje sa Jevtovicem. Decko vise zna fudbala a moze i u skoku da se iskoristi. Za razliku od Evertona ima i sut.

Goran

pre 6 godina

Šefe, da li je sinoć Olimpijakos uopšte igrao? Ili se možda negde zagubio? Dadoše li ona tri gola neke mračne sile ili je možda neka urota u pitanju, zavera, šta li? Pogledaj snimak i zabeleži sve tri akcije iz kojih ste primili golove, bar je ona poslednja za udžbenike ako je već nema tamo. Kakve greške kod vas? Nijedne prave šanse za gol, šutirali prema golu protivnika (ali ne i u gol) tri puta, gol dali uz dozu sreće i kukate na ishod? Za ona tri gola jednostavno niko od tvojih igrača nije kriv, treba priznati da je protivnik to majstorski uradio. A za utisak na terenu smo se do sada puno puta udarali u glavu smatrajući da smo celo vreme bili bolji a protivnik nas pobedio iz dva ili tri šuta. Možda da se uvede i neka nagrada za utisak, kao na umetničkom klizanju? I nauči šefe da budeš pravi šef, uspravno priznaj poraz, a ne da se kriješ iza izjava tipa "bili smo bolji ali su na skupo koštale greške". Igrao si fudbal dugo, imao si svojevremeno prvenstvo Španije u svojim rukama i promašio odlučujući penal za titulu, a niko ti nije zamerio na tome. Ne svaljuj poraz na igrače i nemoj se kriješ iza izjava tipa "bili smo bolji ali su na skupo koštale naše greške".

Sone

pre 6 godina

Posle duzeg vremena pogledao sam utakmicu nekog domaceg kluba, i primetio sam da smo postali fudbaleri iz kraja i mnogo daleko od elite. Nakon svakog faula se bunimo, trazimo penal kad god smo u sesnestercu i padnemo, ovo je smesno ako nije zalosno. Gde nam je muskost i prkos da ostanemo na nogama i da se borimo za sut vise, ponasamo se ko deca u parkicu koje cuvaju mame i tate i kad ih neko pipne svi urlaju kao da se balet igra a ne fudbal. Nadam se da cemo u sledecoj utakmici makar malo probati da igramo muski za promenu i malo vise profesionalnije.

sokantno losa odbrana

pre 6 godina

Daleko od toga da je Olimpijakos blistao, ali Partizanova odbrana je bas losa- neuigrana, nekompaktna, porozna, haoticna, neintuitivna, "ne cita" ni pod razno, I uz to pojedinacno potanka u tehnickom smislu sto se tice centralnih bekova iliti halfova. Kod prvog gola 2 igraca se secu kroz sumu of 7x2=14 noga. Nije to bilo neko izvanredno proigravanje, vec par rutinskih povratnih dodavanja. Panika. Kod drugog gola Olimpijakosa Ostojic se povlacio I povlacio sve do svojih 16 a onda je "posluzio" samo da pokrije protivnickog igraca tako da golman izgubi par desetinki sekunde u reakciji. Ponovo panika. Mozda "panika" nije najbolji izraz, mozda je najbolje sto su pojedini igraci mogli da daju jeste usplahirena reakcija- pa sta bude. Sokantna naiva kada se ima u vidu da je Partizan, ako nista drugo, godinama imao "pismenu" odbranu, kao I da je nekakav rejting kluba da izbacuje skolovane, solidne igrace, pogoto "nazad". Nisam imao pojma o Ostojicu, pa vidim da je dosao u Partizan sa 33 godine iz provincijskog kluba. Jeste, borio se kao lav, I nemam zamjerke za htijenje, ali ovo je malo vece takmicenje... Golman je spasio zicer, Vulicevic vrlo solidan, srednji red isto, Djurdjevic je imao I poneki lucidan zahvat... Nije to bio los Partizan, zasigurno talentovaniji u napadu u prosjeku od vecine u zadnjih 10-15 godina. Ali odbrana je bila izuzetno losa, sokantno losa uzimajuci u obzir ko je trener, sa kakvim igrackim I trenerskim pedigreom, kao I Partizanovu tradiciju. Ozbiljnije...