Nedelja, 23.07.2017.

19:00

Pešić načeo mrežu, Srnić dokrajčio Nišlije

Crvena zvezda je pobedila Radnički iz Niša na svom stadionu sa 3:0 u svojoj prvoj utakmici nove sezone Superlige Srbije.

Izvor: MLJ

Pešiæ naèeo mrežu, Srniæ dokrajèio Nišlije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

194 Komentari

Sortiraj po:

xxy

pre 6 godina

Bajko se nije bacio, Bajko je kolenima uklizao u igraca dok je lopta bila u vazduhu. Malom Adzicu je lopta na zemlji a golman je odmah iza njega.. ajde sto je mogao rukama nego sto je mogao i nogom da pokusa.. a nije :)
Vidi, mozes do sutra da pravdas golmana ali ovo je smejurija.
(Kralj, 23. jul 2017 23:51)

Vidi se da "poznaješ" fudbal.Golaman treba da se baci na igrača- bez razdaljine i kada je lopta umirena i igrač ima mogućnost driblinga i izmicanja lopte. Golman je išao da zagradi igrača i da ga zatvori rukama kada on krene šire sa loptom ali je Adžić u brzini napravio majstorski potez i ti to do sutra možeš da gledaš ali ti je stalo da ne vidiš.

buda

pre 6 godina

@zoran

Retko nerealan komentar sa najvise pluseva..
Prvo, liga nam jeste ocajna ali reci da je daleko najslabija u Evropi je blago receno smesno.
Sto se tice regionalne lige, vidim da to ljudi dosta podrzavaju, umesto da podrze istupanje iz tih liga i u drugim sportovima, koje su nam obesmislile domaca takmicenja i trajno slabe ekipne sportove u Srbiji izvan Beograda.
Uz to, u regionalnoj fudbalskoj ligi, nebi imao 1 utakmicu bez neke vrste incidenta a toga nam bar ne nedostaje.

koshke

pre 6 godina

Ovaj Adžić nema pojma, Anđelković takođe. Jedino Pavić što nešto igra, ali teško da će Zvezda da osvoji Ligu Evrope sa ovakvom igrom.
(Glavni dobitak ili skraćeno glav.dob., 24. jul 2017 03:30)
a za koga je igrao taj Pavić?

nista o nicemu

pre 6 godina

(alfa, 23. jul 2017 19:52)

Pesic vec tri nedelje u Zvezdi, Suma 3 dana. Ne opravdavam slabu spremu igraca, ali svako ko se bavi sportom zna sta znace tri nedelje vise priprema. Naravno da je Suma morao biti spreniji, ali ista prica je bila i sa Leom. Vi najbolje znate kako se zavrsilo po vas. Ono sto sam zakacio da pogledam Zvezdu u zadnje dve utakmice, nije to lose. Nije bez sanse protiv Ceha. Pogotovu sto su i oni kao i vi doveli masu novih igraca.
(Obelix, 24. jul 2017 07:20)

Ma 33 godine je Pesic u Zvezdi

Obelix

pre 6 godina

(igor ns, 23. jul 2017 22:06)

Daj brate, pa ni ti ne verujes u ovo sto si napisao. Najvise mrzim licemere. Kao sta ce Grobari na Zvezdinim vestima i obrnuto. To je poenta rivalstva, prepucavanje, zezanje... Jos jace mi je kao Grobari gkedaju Zvezdu. A sta ovi drugi ne gledaju?! Ja gledam jer volim sport. Da li navijam za Zvezdu kada igra protiv stranih timova?! Naravno da NE, sem iz par drzava. Ne znam potrebu za foliranjem i kod jednih i kod drugih.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Predlažem navijačima partizana da za utakmicu protiv Oly obuju sprinterice....nikad se ne zna ko može da bane iza ugla.....

Obelix

pre 6 godina

(alfa, 23. jul 2017 19:52)

Pesic vec tri nedelje u Zvezdi, Suma 3 dana. Ne opravdavam slabu spremu igraca, ali svako ko se bavi sportom zna sta znace tri nedelje vise priprema. Naravno da je Suma morao biti spreniji, ali ista prica je bila i sa Leom. Vi najbolje znate kako se zavrsilo po vas. Ono sto sam zakacio da pogledam Zvezdu u zadnje dve utakmice, nije to lose. Nije bez sanse protiv Ceha. Pogotovu sto su i oni kao i vi doveli masu novih igraca.

4k4.Dex

pre 6 godina

Stvarno ne vidim razlog da neko izjavi da se Radnicki Nis sklonio Zvezdi... nikad nam u zivotu nisu dali bodove vec nam ih uglavnom otkinu. Znaci od prvog kola opet krece ovo prepucavanje. Opet aprdnja od lige kao i prosle godine znaci.

Milan

pre 6 godina

Od odlaska Prosineckog, ovo je najbolja ZVEZDA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Car Dusan, 23. jul 2017 21:16

Tako smo govorili i za onu Božovićevu Zvezdu iz prve sezone sa Grujićem u timu. A u drugoj kanal. Loši smo realno, još od one generacije sa Boškom Jankovićem, Žigićem, Bastom i ostalima nismo imali pristojnu ekipu. Sve je ovo jako tanko, čim su nama igrači iz Šerifa iz Moldavije pojačanja, sve je tu jasno. Jedina nam je šansa da se par ovih naših klinaca na brzinu istakne pa da ih nekako vidimo u prvih 11, to bi moglo nešto da donese. Od ovih polovnjaka sa 25-26 godina nema sreće. Isto je i u Partizanu, malo više forsiraju svoje klince pa su taman za to malo i ozbiljniji, ali sve je to daleko od ozbiljnog fudbala. Ne bih da mračim, ali mislim da oba naša kluba glatko gube u dvomeču.

Montoya

pre 6 godina

grobar sam, gledao sam tekmu I mogu reci svaka cast. .solidna igra Zvezde. Uneo im je Milojevic neku mirnocu, voleo bih da prodjete u uefa I da se sto manje lesinara mota oko fudbalskih klubova.

Glavni dobitak ili skraćeno glav.dob.

pre 6 godina

Ovaj Adžić nema pojma, Anđelković takođe. Jedino Pavić što nešto igra, ali teško da će Zvezda da osvoji Ligu Evrope sa ovakvom igrom.

Bagg

pre 6 godina

Koliko se vi plasite ove Zvezde koja realno nema nikakav kvalitet i vec trazite neke izgovore, ovo nije humano.
(nista o nicemu, 23. jul 2017 21:18)

Hajde ponovo pročitaj moj komentar, ko vas se plaši. Dezintegrisaćemo vas sa terena, neće vam pomoći ni sudije ni golovi iz auta.

ViscoSalejo

pre 6 godina

Protiv Sparte primate najmanje pet komada.Pozzz
(dexter, 23. jul 2017 20:20)

U ovom gradu vec postoji jedan klub koji je prepoznatljiv po tome sto ga redovno nafiluju sa po minimum pet komada u evro takmicenjima...za dva takva nema mesta...

ovo je zemlja crveno bela

pre 6 godina

Pratio sam utakmicu i meni se čini da Zvezda igra lepše, brže i da se igrači trude. Sparta je zanimljiv tim ali nemaju takmičarske utamice, Zvezda ima šanse setite se Vojvodine i Sampdorije. A i puno novih igrača nije od pomoći na prvoj utakmici u sezoni. Ja sam optimista pred Spartu, imamo više šansi od Partizana protiv Olimpijakosa.

Don Quijote

pre 6 godina

Odgledana utakmica i sasvim sam zadovoljan. Zvezda deluje dobro, pocetak je sezone, ima novih igraca ali je opsta slika zadovoljavajuca. Da li ce to biti dovoljno za Spartu videcemo.
Poseban utisak je sever. Nije bilo mnogo ljudi, ali je bilo veliko zadovoljstvo slusati pesmu severa. Uvek kad ih cujem vrati mi se nostalgija i srce hoce da pukne.
Volim te Zvezdo!

krajisnik

pre 6 godina

kralj@
tebe je ova pobjeda Zvezde bas pogodila?
Pobjeda cista kao suza,a mali Adzic pokazao potencijal i prevario golmana majstorski.Ti navikao da kiksamo prvo kolo kao i uvijek ili da kukas na penal za Zvezdu?Nista od toga nije bilo sem dominantne igre C.Zvezde i 3-0.

sever

pre 6 godina

Kahriman je pokazao sigurnost, mada nije imao puno posla, ali zasluzuje da bude prvi golman dok se Borjan ne uklopi, pa ko bolji...

Filip Stojkovic, bez obzira na medijsko spinovanje, ipak jos nije ni blizu onog sto se od njega ocekuju. Vidi se iz aviona da je fizicki nepripremljen, ali ono sto zabrinjava da u pet utakmica nije uputio niti jedan centarsut, dok u odbrani lako ispada.

Vujadin Savic mozda i najprijatnije iznenadjenje. Iz utakmice u utakmicu dobija samopuzdanje, danas je maestralno iznosio loptu.

Frimpong od najboljeg do najlosijeg igraca odbrane. Definitivno ga je utakmica protiv Vozdovca psihicki upropastila, nesiguran, strahovite greske pravi...

Andjelkovic posle penala u Kazahstanu u padu forme, danas bez njegovih prepoznatljivih prodora i centarsuteva.

Donald spor, ponovo 3-4 izgubljene lopte u zoni gde to ozbiljan protivnik kaznjava golovima.

Jovic je zmaj, igrac kakvog nismo imali godinama, suvo zlato...

Kanga solidan, iz utakmice u utakmicu sve bolji, pakuje, sutira...

Adzic pokazuje veliki potencijal i vec sada pokazuje da je veci fudbalski znalac od oca.

Srnic ostavio srce na terenu, vidi se koliko mu znaci trener kod koga je siguran starter.

Pesic je pokazao dobro kretanje, ali i to da jos nije fizicki propremljen. Raduje da stalno ulazi u sanse.

Boaci nista posebno. Milijas...dobro je da je prezivio vrucinu u tim godinama.

asdf

pre 6 godina

A Rodic koji je placen 250 soma ni minut nije spreman hihihi.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 23. jul 2017 23:15)

A prejaki Suma placen 1,5 milion i odigra velikih 20 minuta protiv velikog Sabca

Hell

pre 6 godina

Ja kao Partizanovac moram da kazem,da i mi i vi navijaci Zvezde moramo da shvatimo da dobri stranci nikada nece doci u ovu nasu jadnu ligu. Sta kritikujete Rikardinja,sta ste ocekivali od njega? Isto kao sto mi ocekujemo od Sume a dobicemo sipak. To sto uprava dovodi polovnjake to je tragedija,umesto da igraju nasi mladi.

srbin

pre 6 godina

Zvezda je bolja nego prosle god,igraci se trude imaju volje i cini mi se da se grb i dres vise postuje,nazalost daleko su od fizicke top forme i uigranosti steta dobar tim ovo moze biti ali bojim se da ce sparta da ih sasece u startu...a sto se grovarcica tice ne znam sta je partizan radio ne pratim suparnicke timove cesto ali vidim da grobari bas prate Zvezdu pa se pitam,nije valjda dotle doslo....pa zaista su tuzni onda...

ja

pre 6 godina

Treba osnovati reginolanu ligu,jer u Srbiji svi timovi su slabi a svi osim Partizana i Zvezde i eventualno Vojvodine nemaju veze sa fudbalom,iz svih ex yu drzava prva 3 u regionalnu ligu bar bi gledali malo normalnoji fudbal

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

jedva cekam spartu i izgovore posle tekme....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (papiga47, 23. jul 2017 23:22)

Samo ces pre toga slusati izgovore Djuke posle Olimpijakosa...

Kralj

pre 6 godina

Evo da ti plasticno objasnim na primeru. Bacio se nesrecni Bajko protiv Bordoa igracu u noge i od tog momenta polovina zvezdasa jos uvek ima nocne more. A za tebe bi bilo bolje da predjes na gledanje kuglanja ili bocanja, ovu igru ne razumes.
(Cordel, 23. jul 2017 22:24)

Bajko se nije bacio, Bajko je kolenima uklizao u igraca dok je lopta bila u vazduhu. Malom Adzicu je lopta na zemlji a golman je odmah iza njega.. ajde sto je mogao rukama nego sto je mogao i nogom da pokusa.. a nije :)
Vidi, mozes do sutra da pravdas golmana ali ovo je smejurija.

zemunski kej

pre 6 godina

Gledao sam utakmice i Zvezde i Partizana,objektivno ko im uzme bod u domacem prvenstvu trebas da slavi, dominirace ,sto se tice Evrope bas i nisu imali srece na zrebu jer ce proci i losije ekipe,

Nikola

pre 6 godina

Rodicu je dok je igrao u Rusiji 1 Roberto Karlos namignuo posle Kup utakmice na Kamchatki. To dovoljno govori o kakvoj se igracini radi i koliko ce nam njegovo prisustvo znaciti protiv Javora i Macve!

nino

pre 6 godina

Usao sam samo da zamolim sve moje Partizanovce da vise NE komentarisu vesti vezane za suprotan klub!! Cemu sve to? Zapitate li se nekad? I jedni i drugi!!!

Cordel

pre 6 godina

Prvi put u zivotu vidim da se golman ne baca u noge protivnickom fudbaleru koji mu je okrenut ledjima, u kaznenom prostoru. Ako je trener normalan, takvog golmana vise nikada ne bi stavio u prvih 11!!! Naravno, branice celu sezonu.
(Kralj, 23. jul 2017 21:26)

Evo da ti plasticno objasnim na primeru. Bacio se nesrecni Bajko protiv Bordoa igracu u noge i od tog momenta polovina zvezdasa jos uvek ima nocne more. A za tebe bi bilo bolje da predjes na gledanje kuglanja ili bocanja, ovu igru ne razumes.

igor ns

pre 6 godina

Ne pratim fudbal ozbiljno vec godinama,(ni evropski, kamoli domaci), pogledam rezultat i procitam koji komentar.
Gledao Zvezdu 20 min neki dan u Evropi, a za partizan nisam siguran koje su im boje dresovi, a ne da citam tekstove?!
Tako da mi nije jasno kako toliko komentara iz suprotnog tabora na jednoj potpuno nebitnoj i iz teksta, deluje mi realnoj utakmici.
Bas bi volio cuti objasnjenje!

Mladen cg

pre 6 godina

Dobra igra fudbalera Zvezde. Pocetak je sezone, ali u ove poslednje dvije utakmice su pokazali da stvaraju pravu ekipu. Momci se bore, vidi se disciplina u igri. Ne pamtim da je Radnicki bio toliko slabiji od Zvezde, kao sto je to bio u ovom meču. Idemo hrabro protiv , uvijek neugodnih, Čeha, pa sta nam Bog da! Da se napuni ,, Marakana" !

Steva

pre 6 godina

Ponosno sam danas stajao na sveze ofarbanoj tribini. Tooliko sam bio ponosan da sam u jednom trenutku seo i svoje bermude iz Delija shopa umazao sveze zutom bojom. Prelepo vece, Delije Jug odlicne ko i uvek!

Zoki

pre 6 godina

Zadovoljan sam vidjenim veceras, da su bili malo koncentrisaniji bilo.bi 5-0. Naravno da moze bolje ali u laganom ritmu je ovo odradjno. Zvezda mora da zadrzi Kangu, donalda, Le taleca a da proda Friponga i Ruiza, umesto andjelkovica da igra Rodic, nadam se da je bolji i da se shvati da je Racic Defanzivac, po potrebi moze biti zadnji vezni. Zvezda ove sezone...Kahriman(Borjan)-Stojkovic(Gobeljic), Savic(Babic),Le talek(Racic), Rodic(Andjelkovic)-Dobald(Milijas),Jovicic(Racic)-Kanga(Rikaridnjo),Srnic(Radonjic),Adzic(Radonjic)-Boakye(Pesic)

Mali Adzic danas pokazao da moze i da mora da igra, bio je veoma dobar, cekamo da vidimo Radonjica...Pesic i Boakye moze da bude i ubojit tandem samo da Pesic dobije sigurnost.

Voip

pre 6 godina

Šteta što se ekipa još uvek sklapa i što su Radonjić, Borjan i Rodić tek sad došli. Ekipa ima veliki potencijal, da je uigrana možda bi prošli Čehe. Opet nam je zadnja linija sporna, tj štoperi.

ficfiric

pre 6 godina

Luka Adzic! Stojkovic, Kanga, Jovicic, Savic, Srnic, svi su odlicni bili, Pesic me nervirao, pa kako je moguce xa ono fudbaler promasi... al start je sezone, premijera mu je, nadam se da ce biti ubitacan. Donald i Boaci mora to mnogo bolje, Boaci burazeru daj gol kad si 1na1 sa golman, ne izvodi sa pokusajem dodavanja, ti si centarfor treba da dajes golove. Frimpong definiticno nije za prvi tim, moze kup da igra, cak je i Le Talek bolji. Andjelkovic se trudi, trci, ali Rodic mora da igra. Bice to solidna ekipa...

Ljubisa livac

pre 6 godina

@Dzoni

Poznavaoce fudbala, sto nisi pogledao i Partizan - Macva pa da vidis defniciju sklanjalice? PS, zasto mislis da Zvezdi treba namestaljka protiv Radnickog, i to na Marakani? Kao, ne bi pobedili inace?

Milan

pre 6 godina

Ovi sto kritikuju teren. Bolji od stadiona vojske Srbije. Gledalaca vise nego sinoc na vojnom stadionu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (luka, 23. jul 2017 20:05)

Ovi sto ti nalupase minuse znaju da si stadion nazvao pravim imenom. Partizan nema svoj stadion!!!!!!! Nego svojataju samo

zoran ivkovic

pre 6 godina

iskreno vidim pozitivnih pomaka u zvezdinoj igri ....sad da li je to sto je zvezda promenila dosta igraca ili je i do trenera ...svakako pomaka ima ...pokretljiviji su i brze se oslobadjaju lopte i nisu onako bezidejni ...isto tako mislim da je ovo nedovoljno da se pobedi jako kvalitetni tim sparte ....voleo bih da se varam ....moram da napomenem da sam totalno razocaran u rikardinja ...brazilac treba da pravi razliku a ne da bude na nivou domacih igraca cak i ispod njega ....nadam se da se jos nije dovoljno dobro uklopio za sad i da ce me razuveriti

dragan

pre 6 godina

Protiv Sparte primate najmanje pet komada.Pozzz
(dexter, 23. jul 2017 20:20)

vi ste pet komada doktorirali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Videoton Kroacija Petah Tikva, 23. jul 2017 20:46)

hehe i po Bolonji doktorirali

Zvezdas

pre 6 godina

Dexter

Sta, pet komada.Ja mislim deset. Posto za vas Zvezda je u rangu Bumbarevog brda a vi ste tu negde u rangu Reala, MU,Barse ali samo da pridjete timove poput Samroka. Nego strah se leci pred OLY

dacko

pre 6 godina

Meni deluje da ovaj tim moze biti jedan od boljih zadnjih godina, a i trener mi uliva poverenje. Ono sto sam video u ovim prvim utakmicama je da Zvezda igra mnogo brze nego ranije, ne davi loptu kao sto je znala. Jos nesto, da li zbog protivnika ili njene igre, protivnici retko dolaze u sansu za gol, zvezda je ta koja kontrolise mec. Videcemo u ovom dvomecu sa Spartom sta je istina od toga. Trenutne slabe karike u timu Frimpong i Andjelkovic, dosta gresaka. Toliko

arctic

pre 6 godina

Videcete u cetvrtak gde ste i sta ste. Citam da je radnicki za macvu real madrid, pa ako je tako onda je partizan za zvezdu barselona trenutno. Prvo cete dobiti minimum 2 u cetvrtak, pa onda od nas za mesec dana 3. I da samo navijajte da nas olimpijakos nalupa, karma je cudo.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Evo odigraćete ovu ali će Sparta da vas probudi i rasani i vrati gde vam je mesto.Aj toliko za sad.
(neafirmisani, 23. jul 2017 20:14)

Kaže ona stara: "ko drugom jamu kopa, sam u nju upadne"...
Gledaj ti vaše dvorište, za dva dana vas čeka Olimpijakos koji je dve klase iznad ove balkanske kaljuge.

Bagg

pre 6 godina

Ove sezone su još gori nego prošle, moraće mnogo više penala i crvenih da im se pokloni da bi bili u igri za titulu.
Znači da nas čeka još veća krađa nego prošle sezone. Partizan će ih lagano počistiti u svakom derbiju ove sezone, neće pomoći ni sudije ni golovi iz auta.

Srbin na baterije

pre 6 godina

Realno ovaj Radnicki je R.Madrid za onu Macvu i zato nije realno da presudjujete ko je bolji Zvezda ili Partizan derbi ce pokazati ko ima bolji medjusobni odnos u dva derbija taj zasluzuje titulu

Kralj

pre 6 godina

Prvi put u zivotu vidim da se golman ne baca u noge protivnickom fudbaleru koji mu je okrenut ledjima, u kaznenom prostoru. Ako je trener normalan, takvog golmana vise nikada ne bi stavio u prvih 11!!! Naravno, branice celu sezonu.

dr feelgood

pre 6 godina

dobro, prodje i ova sklanjalica, a sad malo da najavimo nastup sampiona u ligi sampiona. evo, leonardo rekao da je spreman za gavri munje i da jedva ceka utakmicu...idemo crno beli, evropa je nase merilo...

nista o nicemu

pre 6 godina

Ove sezone su još gori nego prošle, moraće mnogo više penala i crvenih da im se pokloni da bi bili u igri za titulu.
Znači da nas čeka još veća krađa nego prošle sezone. Partizan će ih lagano počistiti u svakom derbiju ove sezone, neće pomoći ni sudije ni golovi iz auta.
(Bagg, 23. jul 2017 21:10)

Koliko se vi plasite ove Zvezde koja realno nema nikakav kvalitet i vec trazite neke izgovore, ovo nije humano.

Dzoni

pre 6 godina

Ne navijam ni za Zvezdu, niti za Partizan. Trenirao sam fudbal celog svog zivota. Posle duzeg vremena sam pogledao utakmicu naseg prvenstva, ovu danasnju Zvezda-Radnicki. konstatujem da se zz aviona videlo, ponavljam, iz aviona, da je utakmica namestena (gledajuci igru Radnickog iz Nisa). E sad se mi pitamo zasto ljudi ne gledaju (ne prate utakmice) nase prvenstvo, strasno...Moje saucesce protiv Sparte iz Praga...

Realno

pre 6 godina

Trudi se Pešić...ali.Hoće kao Grobar,da se dokaže.Bio je tri sezone u Partizanovim mladjim kategorijama,ali je procenjeno da nema dovoljno talenta za veliki klub!
Za Radnički,Jagodinu,Zvezdu...je dobar!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 23. jul 2017 20:30)
Jeste bio malo u pionirima ili kadetima ali je imao nesrecu da do sada uvek bude u malim klubovima,pa se bas trudio da postigne gol u velikom klubu.Decko je odlican igrac i golgeter,kalio se u manjim klubovima,dok nije iskrsla ponuda jedinog giganta sa ovih prostora i to niko normalan ne zeli da propusti.Kad pocne da igra u tandemu sa zemljakom Radonjicem,terorisace protivnicke golmane.

Istina

pre 6 godina

Protiv Sparte primate najmanje pet komada.Pozzz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dexter, 23. jul 2017 20:20)
Sine,ovo je Zvezda a ne komsija mali,koji je u Evropi najpoznatiji po primljenim petardama a bilo je i po 6 komada.

Falcao

pre 6 godina

grobari dokle ćete da nas pratite, a da, do kraja života :)
Ipak smo mi bivši evropski i svetski prvaci.
Pozdravite sumu ako bude mogao da igra više od 20 minuta, ako ne bude mogao pozajmićemo vam milijaša da mu objasni :)

Zuja

pre 6 godina

Grof nije imao kondicionog trenera jer govorio da mu ne treba. Sada treba vecinu doterati kondiciono. Ekipa dobro stoji na terenu. Fripong mislim da tu nema mesta. Odbrana Savic, Rodic, Stojiljkivic Jovicic

kris

pre 6 godina

Solidna igra,ali supljine u odbrani,posebno Frimpong.Radnicki je malo napadao,ali i to je bilo dovoljno da vidimo ispadanje i konfuziju u odbrani,koje oni nisu kaznili,ali Sparta i Partizan vrlo verovatno hoce,ako se nastave u buducnosti.

Iskreno

pre 6 godina

Mnogo je Partizan bolji od nas ali mnogo...mi smo amateri za njih igramo staromodan fudbal jedva dajemo golove,nemamo igrače fali nam još jedno 5,6 pojačanja
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 23. jul 2017 20:14)

Grobaru zaista su tuzan..

Napred Zvezdo

pre 6 godina

Vidi se pecat trenera.Zvezda vec sada bolje igra nego sto je igrala celu proslu sezonu.Kanga potpuno drugi igrac.Bravo za Adzica,odlicno prvo poluvreme.Gazi lomi Zvezdo sve do titule !

Dare_cz

pre 6 godina

Zvezda pre svega sada ima ozbiljnog trenera.Ekipa vise nije raspustena kao prosle sezone,svaki igrac ima svoj zadatak koji mora da ispuni.Primer je Kanga koji se vraca u defanzivu i punim sprintom prati svog igraca.Postoji disciplina u igri i to je ono sto nam je falilio prosle sezone

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Mnogo je Partizan bolji od nas ali mnogo...mi smo amateri za njih igramo staromodan fudbal jedva dajemo golove,nemamo igrače fali nam još jedno 5,6 pojačanja

D

pre 6 godina

Luka Adzic je suvo zlato i ne sme da greje klupu! U ovoj utakmici i protiv Florijane onih par minuta je pokazao vise nego svi starosedeoci za celu proslu sezonu. Ne libi se da udje u dribling, ima ih mnogo, otvara se dobro, trci. Odavno nismo imali takvog igraca. Od Lazovica mozda

nista o nicemu

pre 6 godina

Rikardinjo nema veze sa Adzicem. Igrao je momak krilo silom prilika, on je veznjak, kao Kanga. Ne izmisljajte, i ne vredjajte decka bez potrebe.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Kaze ovaj rikardinjo najskuplje pojacenje uz pesica a covek dosao kao slobodan igrac haha decko bolje cuti kad se nerazumes.

veliki strumf

pre 6 godina

Iz 5. ugla (kada je zumirano) se tek nazire da je Boaci mozda okrznuo loptu neposredno pre nego sto je udarila u stativu. Da sudije imaju onaj VAR i da pogledaju verovatno bi ponistili gol, a ovako nikako nisu mogli da budu sigurni da li je dirao loptu. Uostalom, 2-0 ili 3-0 nebitno.

Dušan

pre 6 godina

Trudi se Pešić...ali.Hoće kao Grobar,da se dokaže.Bio je tri sezone u Partizanovim mladjim kategorijama,ali je procenjeno da nema dovoljno talenta za veliki klub!
Za Radnički,Jagodinu,Zvezdu...je dobar!

TnT

pre 6 godina

Ne boli nas nista,samo ukazujemo na vas "moral",kako stalno kritikujete Partizan a ne vidite sebe! Pa vi vasoj filijali Radnickom ne mozete da date gol a podsmevate se Partizanu za 6 protiv Macve?? Da nije Radnicki mozda Barsa u odnosu na Macvu? Hahahaha 

Kad god neko napiše da je Niš filijala Zvezde imam potrebu da kažem da je Taj Niš kog vi Grobari prozivate više bodova otkinuo Zvezdi nego Partizanu otkako se vratio u super ligu. 
Tako da o moralu nemojte da pričate vi grobari jer to stvarno vređa inteligenciju. 
Što se tiče kritika,internet trpi sve i čuva sve tako da komentare svih utakmica možete da pročitate,a u njima se da pročitati da je Zvezda trebala da ispadne sa 0(nula) bodova,sa isto tako 0(nula) postignutih golova... 
Moral,kažeš?
(hmm, 23. jul 2017 19:52)

Nema razlike,navijaci oba kluba tako pisu,isti su.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Hajde da ne glumimo ludilo vise vec podrzimo ove momke kao i sve strance. Treba im podrska. Istrpite Rikardinja, zna onaj fudbala. Nismo mi Real, to nam je sto nam je. Svako pojacanje zasluzuje podrsku i docek. Samo polako.

DarioHubner

pre 6 godina

57.minut, iz igre izlazi mladic koji nema ni 20 godina, ne znam ko je nije ni bitno, ulazi Milijas, mislim Nenadu svaka cast sta je sve uradio za Zvezdu, ali kakav je to rezon, kako da covek gleda utakmicu dalje... Pa pustite decka, dva nula je kad ce ako ne sad...Isto tako i u Radnickom, igraju neki inostrani igraci a van protokola ima boljih, i to nasih igraca... Kako mislimo da nam krene ako sami sebe ne postujemo?

militto

pre 6 godina

Naseg Tavambu ismevali posle promašaja protiv Budućnosti a ovaj Pesic koji kosta 10 puta više od Tavambe ne može gol da pogodi sa 5m. Rikardinjo i Pesic ove sezone najskuplje akvizicije Zvezde nista, a u ekipi su skoro pa mesec dana, 5ta zvanična utakmica. Suma došao juče imao dva treninga i vi ga ismevate a dečko za 30min odigrao vise tačnih pasova od Kange za 5 utakmica.

Oslo

pre 6 godina

57.minut, iz igre izlazi mladic koji nema ni 20 godina, ne znam ko je nije ni bitno, ulazi Milijas, mislim Nenadu svaka cast sta je sve uradio za Zvezdu, ali kakav je to rezon, kako da covek gleda utakmicu dalje... Pa pustite decka, dva nula je kad ce ako ne sad...Isto tako i u Radnickom, igraju neki inostrani igraci a van protokola ima boljih, i to nasih igraca... Kako mislimo da nam krene ako sami sebe ne postujemo?
(DarioHubner, 23. jul 2017 20:23)

Mozda ima Adzica u planu za Spartu pa ga je zato izveo...

Hell

pre 6 godina

@ Jel vas voli vise Evropski ili Domaci penal??
(Pitanje, 23. jul 2017 19:15)

Ne boli nas nista,samo ukazujemo na vas "moral",kako stalno kritikujete Partizan a ne vidite sebe! Pa vi vasoj filijali Radnickom ne mozete da date gol a podsmevate se Partizanu za 6 protiv Macve?? Da nije Radnicki mozda Barsa u odnosu na Macvu? Hahahaha

Pitanje

pre 6 godina

u prvih 10 minuta vidi se da ce tesko ovo biti bez penala.
(hu, 23. jul 2017 19:12)

sad ce penal i crveni
(Cana Fontana, 23. jul 2017 19:09)


Ajmo penal, vreme je.
(čovek iz senke, 23. jul 2017 19)

Jel vas voli vise Evropski ili Domaci penal??

koshke

pre 6 godina

i sto su kupovali onog Rikardinja kad imamo Adzica koji vise smisla za igru ima od njega?Pa decko bre igra lepo za oko i sto je najvaznije trudi se.To je ono sto stranci nemaju,ljubav prema dresu koji nose.

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 6 godina

Gol Gol Gol,bravo Zvezdo.Odlicno igramo i pitanje je bilo vremena kada ce Radnicki kapitulirati posle uraganskih napada.Pesic je ozbiljan igrac,kada bude sto posto spreman ima da kida i da terorise mreze jos vise

zoran

pre 6 godina

Gledam ovaj Radnicki i juce Macvu i pitam se kojim sportom se ti momci bave, jer sa fudbalom blage veze nemaju. Jeziva nam je liga, daleko najslabija u Evropi. Pa, ovi ljudi dupli pas najobicniji ne znaju da naprave...jednu smisljenu akciju, apsolutno nista. Pod hitno regionalna liga...ovo ne vodi nicemu.

Kosjan

pre 6 godina

I na kraju je golman FKR morao da se skloni da bi ga dali iz FKCZ.
(T'challa, 23. jul 2017 19:50)

Jeste inace nikad ne bi dali gol...Hvala mu. Ajde sada obrisi suze.

bgd

pre 6 godina

Zasto bi forsirali nasu decu, kao sto su Adzic, braca Ilic i ostali, kad mozemo da potpisemo razne Rikardinje, Ruize, Moucenike, za 300, 400, 500k, od kojih se pola "vraca". Mali Adzic pokazao duplo vise od svih njih zajedno, za ovo poluvreme.

veliki strumf

pre 6 godina

Kanga majstor, mozak ekipe, Adzic odlican, lucidan, sjajne asistencije Kangi kad pogodio stativu i kod gola Pesica. Pesic decko se trudi, usao je u 4 sanse i jednu realizovao. Debitant, pocetak sezone, vidi se da ce biti veliko pojacanje, odlican je spic. Realizacija ce doci. Stojkovic i Jovicic odlicni, a za mene je Vujadin veliko iznenadjenje - deluje da je sazreo (za razliku od Frimponga koji i dalje ume da ispadne).

hmm

pre 6 godina

Ne boli nas nista,samo ukazujemo na vas "moral",kako stalno kritikujete Partizan a ne vidite sebe! Pa vi vasoj filijali Radnickom ne mozete da date gol a podsmevate se Partizanu za 6 protiv Macve?? Da nije Radnicki mozda Barsa u odnosu na Macvu? Hahahaha

Kad god neko napiše da je Niš filijala Zvezde imam potrebu da kažem da je Taj Niš kog vi Grobari prozivate više bodova otkinuo Zvezdi nego Partizanu otkako se vratio u super ligu.
Tako da o moralu nemojte da pričate vi grobari jer to stvarno vređa inteligenciju.
Što se tiče kritika,internet trpi sve i čuva sve tako da komentare svih utakmica možete da pročitate,a u njima se da pročitati da je Zvezda trebala da ispadne sa 0(nula) bodova,sa isto tako 0(nula) postignutih golova...
Moral,kažeš?

alfa

pre 6 godina

vi dali 800k za ovog Pesica??? xaxaxa
(Grobar, 23. jul 2017 19:36

800- trci, bori se, dao gol

Suma- 1,65. , ne trci, ne bori se, nema snage... jel i dalje smesno?

danijel

pre 6 godina

GOOOOOOOOL STADION JE EKSPLODIRAO ,NEBO SE OTVORILO !!!! KAKAV ZGODITAK PESICAAAAAAAAAAA ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE... NAVIJACI SPARTE SU U NEVERICI TOTANOJ

...

pre 6 godina

Gledam ovaj Radnicki i juce Macvu i pitam se kojim sportom se ti momci bave, jer sa fudbalom blage veze nemaju. Jeziva nam je liga, daleko najslabija u Evropi. Pa, ovi ljudi dupli pas najobicniji ne znaju da naprave...jednu smisljenu akciju, apsolutno nista. Pod hitno regionalna liga...ovo ne vodi nicemu.
(zoran, 23. jul 2017 19:29)
Nista se ne razlikuju od Irtisa, Buducnosti i Floriane, daleko je nasa liga od najslabije, trebas videti fudbal u okolini izuzev hrvatske i rumunije.

zoran

pre 6 godina

Gledam ovaj Radnicki i juce Macvu i pitam se kojim sportom se ti momci bave, jer sa fudbalom blage veze nemaju. Jeziva nam je liga, daleko najslabija u Evropi. Pa, ovi ljudi dupli pas najobicniji ne znaju da naprave...jednu smisljenu akciju, apsolutno nista. Pod hitno regionalna liga...ovo ne vodi nicemu.

alfa

pre 6 godina

vi dali 800k za ovog Pesica??? xaxaxa
(Grobar, 23. jul 2017 19:36

800- trci, bori se, dao gol

Suma- 1,65. , ne trci, ne bori se, nema snage... jel i dalje smesno?

Pitanje

pre 6 godina

u prvih 10 minuta vidi se da ce tesko ovo biti bez penala.
(hu, 23. jul 2017 19:12)

sad ce penal i crveni
(Cana Fontana, 23. jul 2017 19:09)


Ajmo penal, vreme je.
(čovek iz senke, 23. jul 2017 19)

Jel vas voli vise Evropski ili Domaci penal??

Dare_cz

pre 6 godina

Zvezda pre svega sada ima ozbiljnog trenera.Ekipa vise nije raspustena kao prosle sezone,svaki igrac ima svoj zadatak koji mora da ispuni.Primer je Kanga koji se vraca u defanzivu i punim sprintom prati svog igraca.Postoji disciplina u igri i to je ono sto nam je falilio prosle sezone

Ljubisa livac

pre 6 godina

Hajde da ne glumimo ludilo vise vec podrzimo ove momke kao i sve strance. Treba im podrska. Istrpite Rikardinja, zna onaj fudbala. Nismo mi Real, to nam je sto nam je. Svako pojacanje zasluzuje podrsku i docek. Samo polako.

Iskreno

pre 6 godina

Mnogo je Partizan bolji od nas ali mnogo...mi smo amateri za njih igramo staromodan fudbal jedva dajemo golove,nemamo igrače fali nam još jedno 5,6 pojačanja
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 23. jul 2017 20:14)

Grobaru zaista su tuzan..

Oslo

pre 6 godina

57.minut, iz igre izlazi mladic koji nema ni 20 godina, ne znam ko je nije ni bitno, ulazi Milijas, mislim Nenadu svaka cast sta je sve uradio za Zvezdu, ali kakav je to rezon, kako da covek gleda utakmicu dalje... Pa pustite decka, dva nula je kad ce ako ne sad...Isto tako i u Radnickom, igraju neki inostrani igraci a van protokola ima boljih, i to nasih igraca... Kako mislimo da nam krene ako sami sebe ne postujemo?
(DarioHubner, 23. jul 2017 20:23)

Mozda ima Adzica u planu za Spartu pa ga je zato izveo...

Istina

pre 6 godina

Protiv Sparte primate najmanje pet komada.Pozzz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dexter, 23. jul 2017 20:20)
Sine,ovo je Zvezda a ne komsija mali,koji je u Evropi najpoznatiji po primljenim petardama a bilo je i po 6 komada.

nino

pre 6 godina

Usao sam samo da zamolim sve moje Partizanovce da vise NE komentarisu vesti vezane za suprotan klub!! Cemu sve to? Zapitate li se nekad? I jedni i drugi!!!

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Kaze ovaj rikardinjo najskuplje pojacenje uz pesica a covek dosao kao slobodan igrac haha decko bolje cuti kad se nerazumes.

Realno

pre 6 godina

Trudi se Pešić...ali.Hoće kao Grobar,da se dokaže.Bio je tri sezone u Partizanovim mladjim kategorijama,ali je procenjeno da nema dovoljno talenta za veliki klub!
Za Radnički,Jagodinu,Zvezdu...je dobar!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 23. jul 2017 20:30)
Jeste bio malo u pionirima ili kadetima ali je imao nesrecu da do sada uvek bude u malim klubovima,pa se bas trudio da postigne gol u velikom klubu.Decko je odlican igrac i golgeter,kalio se u manjim klubovima,dok nije iskrsla ponuda jedinog giganta sa ovih prostora i to niko normalan ne zeli da propusti.Kad pocne da igra u tandemu sa zemljakom Radonjicem,terorisace protivnicke golmane.

asdf

pre 6 godina

A Rodic koji je placen 250 soma ni minut nije spreman hihihi.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 23. jul 2017 23:15)

A prejaki Suma placen 1,5 milion i odigra velikih 20 minuta protiv velikog Sabca

Falcao

pre 6 godina

grobari dokle ćete da nas pratite, a da, do kraja života :)
Ipak smo mi bivši evropski i svetski prvaci.
Pozdravite sumu ako bude mogao da igra više od 20 minuta, ako ne bude mogao pozajmićemo vam milijaša da mu objasni :)

nista o nicemu

pre 6 godina

Ove sezone su još gori nego prošle, moraće mnogo više penala i crvenih da im se pokloni da bi bili u igri za titulu.
Znači da nas čeka još veća krađa nego prošle sezone. Partizan će ih lagano počistiti u svakom derbiju ove sezone, neće pomoći ni sudije ni golovi iz auta.
(Bagg, 23. jul 2017 21:10)

Koliko se vi plasite ove Zvezde koja realno nema nikakav kvalitet i vec trazite neke izgovore, ovo nije humano.

Srbin na baterije

pre 6 godina

Realno ovaj Radnicki je R.Madrid za onu Macvu i zato nije realno da presudjujete ko je bolji Zvezda ili Partizan derbi ce pokazati ko ima bolji medjusobni odnos u dva derbija taj zasluzuje titulu

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

jedva cekam spartu i izgovore posle tekme....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (papiga47, 23. jul 2017 23:22)

Samo ces pre toga slusati izgovore Djuke posle Olimpijakosa...

bgd

pre 6 godina

Zasto bi forsirali nasu decu, kao sto su Adzic, braca Ilic i ostali, kad mozemo da potpisemo razne Rikardinje, Ruize, Moucenike, za 300, 400, 500k, od kojih se pola "vraca". Mali Adzic pokazao duplo vise od svih njih zajedno, za ovo poluvreme.

Milan

pre 6 godina

Ovi sto kritikuju teren. Bolji od stadiona vojske Srbije. Gledalaca vise nego sinoc na vojnom stadionu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (luka, 23. jul 2017 20:05)

Ovi sto ti nalupase minuse znaju da si stadion nazvao pravim imenom. Partizan nema svoj stadion!!!!!!! Nego svojataju samo

ja

pre 6 godina

Treba osnovati reginolanu ligu,jer u Srbiji svi timovi su slabi a svi osim Partizana i Zvezde i eventualno Vojvodine nemaju veze sa fudbalom,iz svih ex yu drzava prva 3 u regionalnu ligu bar bi gledali malo normalnoji fudbal

nista o nicemu

pre 6 godina

Rikardinjo nema veze sa Adzicem. Igrao je momak krilo silom prilika, on je veznjak, kao Kanga. Ne izmisljajte, i ne vredjajte decka bez potrebe.

dragan

pre 6 godina

Protiv Sparte primate najmanje pet komada.Pozzz
(dexter, 23. jul 2017 20:20)

vi ste pet komada doktorirali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Videoton Kroacija Petah Tikva, 23. jul 2017 20:46)

hehe i po Bolonji doktorirali

Cordel

pre 6 godina

Prvi put u zivotu vidim da se golman ne baca u noge protivnickom fudbaleru koji mu je okrenut ledjima, u kaznenom prostoru. Ako je trener normalan, takvog golmana vise nikada ne bi stavio u prvih 11!!! Naravno, branice celu sezonu.
(Kralj, 23. jul 2017 21:26)

Evo da ti plasticno objasnim na primeru. Bacio se nesrecni Bajko protiv Bordoa igracu u noge i od tog momenta polovina zvezdasa jos uvek ima nocne more. A za tebe bi bilo bolje da predjes na gledanje kuglanja ili bocanja, ovu igru ne razumes.

Hell

pre 6 godina

Ja kao Partizanovac moram da kazem,da i mi i vi navijaci Zvezde moramo da shvatimo da dobri stranci nikada nece doci u ovu nasu jadnu ligu. Sta kritikujete Rikardinja,sta ste ocekivali od njega? Isto kao sto mi ocekujemo od Sume a dobicemo sipak. To sto uprava dovodi polovnjake to je tragedija,umesto da igraju nasi mladi.

D

pre 6 godina

Luka Adzic je suvo zlato i ne sme da greje klupu! U ovoj utakmici i protiv Florijane onih par minuta je pokazao vise nego svi starosedeoci za celu proslu sezonu. Ne libi se da udje u dribling, ima ih mnogo, otvara se dobro, trci. Odavno nismo imali takvog igraca. Od Lazovica mozda

sever

pre 6 godina

Kahriman je pokazao sigurnost, mada nije imao puno posla, ali zasluzuje da bude prvi golman dok se Borjan ne uklopi, pa ko bolji...

Filip Stojkovic, bez obzira na medijsko spinovanje, ipak jos nije ni blizu onog sto se od njega ocekuju. Vidi se iz aviona da je fizicki nepripremljen, ali ono sto zabrinjava da u pet utakmica nije uputio niti jedan centarsut, dok u odbrani lako ispada.

Vujadin Savic mozda i najprijatnije iznenadjenje. Iz utakmice u utakmicu dobija samopuzdanje, danas je maestralno iznosio loptu.

Frimpong od najboljeg do najlosijeg igraca odbrane. Definitivno ga je utakmica protiv Vozdovca psihicki upropastila, nesiguran, strahovite greske pravi...

Andjelkovic posle penala u Kazahstanu u padu forme, danas bez njegovih prepoznatljivih prodora i centarsuteva.

Donald spor, ponovo 3-4 izgubljene lopte u zoni gde to ozbiljan protivnik kaznjava golovima.

Jovic je zmaj, igrac kakvog nismo imali godinama, suvo zlato...

Kanga solidan, iz utakmice u utakmicu sve bolji, pakuje, sutira...

Adzic pokazuje veliki potencijal i vec sada pokazuje da je veci fudbalski znalac od oca.

Srnic ostavio srce na terenu, vidi se koliko mu znaci trener kod koga je siguran starter.

Pesic je pokazao dobro kretanje, ali i to da jos nije fizicki propremljen. Raduje da stalno ulazi u sanse.

Boaci nista posebno. Milijas...dobro je da je prezivio vrucinu u tim godinama.

veliki strumf

pre 6 godina

Kanga majstor, mozak ekipe, Adzic odlican, lucidan, sjajne asistencije Kangi kad pogodio stativu i kod gola Pesica. Pesic decko se trudi, usao je u 4 sanse i jednu realizovao. Debitant, pocetak sezone, vidi se da ce biti veliko pojacanje, odlican je spic. Realizacija ce doci. Stojkovic i Jovicic odlicni, a za mene je Vujadin veliko iznenadjenje - deluje da je sazreo (za razliku od Frimponga koji i dalje ume da ispadne).

Lala iz Banata

pre 6 godina

Evo odigraćete ovu ali će Sparta da vas probudi i rasani i vrati gde vam je mesto.Aj toliko za sad.
(neafirmisani, 23. jul 2017 20:14)

Kaže ona stara: "ko drugom jamu kopa, sam u nju upadne"...
Gledaj ti vaše dvorište, za dva dana vas čeka Olimpijakos koji je dve klase iznad ove balkanske kaljuge.

Napred Zvezdo

pre 6 godina

Vidi se pecat trenera.Zvezda vec sada bolje igra nego sto je igrala celu proslu sezonu.Kanga potpuno drugi igrac.Bravo za Adzica,odlicno prvo poluvreme.Gazi lomi Zvezdo sve do titule !

srbin

pre 6 godina

Zvezda je bolja nego prosle god,igraci se trude imaju volje i cini mi se da se grb i dres vise postuje,nazalost daleko su od fizicke top forme i uigranosti steta dobar tim ovo moze biti ali bojim se da ce sparta da ih sasece u startu...a sto se grovarcica tice ne znam sta je partizan radio ne pratim suparnicke timove cesto ali vidim da grobari bas prate Zvezdu pa se pitam,nije valjda dotle doslo....pa zaista su tuzni onda...

DarioHubner

pre 6 godina

57.minut, iz igre izlazi mladic koji nema ni 20 godina, ne znam ko je nije ni bitno, ulazi Milijas, mislim Nenadu svaka cast sta je sve uradio za Zvezdu, ali kakav je to rezon, kako da covek gleda utakmicu dalje... Pa pustite decka, dva nula je kad ce ako ne sad...Isto tako i u Radnickom, igraju neki inostrani igraci a van protokola ima boljih, i to nasih igraca... Kako mislimo da nam krene ako sami sebe ne postujemo?

Ljubisa livac

pre 6 godina

@Dzoni

Poznavaoce fudbala, sto nisi pogledao i Partizan - Macva pa da vidis defniciju sklanjalice? PS, zasto mislis da Zvezdi treba namestaljka protiv Radnickog, i to na Marakani? Kao, ne bi pobedili inace?

dacko

pre 6 godina

Meni deluje da ovaj tim moze biti jedan od boljih zadnjih godina, a i trener mi uliva poverenje. Ono sto sam video u ovim prvim utakmicama je da Zvezda igra mnogo brze nego ranije, ne davi loptu kao sto je znala. Jos nesto, da li zbog protivnika ili njene igre, protivnici retko dolaze u sansu za gol, zvezda je ta koja kontrolise mec. Videcemo u ovom dvomecu sa Spartom sta je istina od toga. Trenutne slabe karike u timu Frimpong i Andjelkovic, dosta gresaka. Toliko

Voip

pre 6 godina

Šteta što se ekipa još uvek sklapa i što su Radonjić, Borjan i Rodić tek sad došli. Ekipa ima veliki potencijal, da je uigrana možda bi prošli Čehe. Opet nam je zadnja linija sporna, tj štoperi.

zemunski kej

pre 6 godina

Gledao sam utakmice i Zvezde i Partizana,objektivno ko im uzme bod u domacem prvenstvu trebas da slavi, dominirace ,sto se tice Evrope bas i nisu imali srece na zrebu jer ce proci i losije ekipe,

Zoki

pre 6 godina

Zadovoljan sam vidjenim veceras, da su bili malo koncentrisaniji bilo.bi 5-0. Naravno da moze bolje ali u laganom ritmu je ovo odradjno. Zvezda mora da zadrzi Kangu, donalda, Le taleca a da proda Friponga i Ruiza, umesto andjelkovica da igra Rodic, nadam se da je bolji i da se shvati da je Racic Defanzivac, po potrebi moze biti zadnji vezni. Zvezda ove sezone...Kahriman(Borjan)-Stojkovic(Gobeljic), Savic(Babic),Le talek(Racic), Rodic(Andjelkovic)-Dobald(Milijas),Jovicic(Racic)-Kanga(Rikaridnjo),Srnic(Radonjic),Adzic(Radonjic)-Boakye(Pesic)

Mali Adzic danas pokazao da moze i da mora da igra, bio je veoma dobar, cekamo da vidimo Radonjica...Pesic i Boakye moze da bude i ubojit tandem samo da Pesic dobije sigurnost.

Mladen cg

pre 6 godina

Dobra igra fudbalera Zvezde. Pocetak je sezone, ali u ove poslednje dvije utakmice su pokazali da stvaraju pravu ekipu. Momci se bore, vidi se disciplina u igri. Ne pamtim da je Radnicki bio toliko slabiji od Zvezde, kao sto je to bio u ovom meču. Idemo hrabro protiv , uvijek neugodnih, Čeha, pa sta nam Bog da! Da se napuni ,, Marakana" !

Kosjan

pre 6 godina

I na kraju je golman FKR morao da se skloni da bi ga dali iz FKCZ.
(T'challa, 23. jul 2017 19:50)

Jeste inace nikad ne bi dali gol...Hvala mu. Ajde sada obrisi suze.

Zvezdas

pre 6 godina

Dexter

Sta, pet komada.Ja mislim deset. Posto za vas Zvezda je u rangu Bumbarevog brda a vi ste tu negde u rangu Reala, MU,Barse ali samo da pridjete timove poput Samroka. Nego strah se leci pred OLY

Dzoni

pre 6 godina

Ne navijam ni za Zvezdu, niti za Partizan. Trenirao sam fudbal celog svog zivota. Posle duzeg vremena sam pogledao utakmicu naseg prvenstva, ovu danasnju Zvezda-Radnicki. konstatujem da se zz aviona videlo, ponavljam, iz aviona, da je utakmica namestena (gledajuci igru Radnickog iz Nisa). E sad se mi pitamo zasto ljudi ne gledaju (ne prate utakmice) nase prvenstvo, strasno...Moje saucesce protiv Sparte iz Praga...

ficfiric

pre 6 godina

Luka Adzic! Stojkovic, Kanga, Jovicic, Savic, Srnic, svi su odlicni bili, Pesic me nervirao, pa kako je moguce xa ono fudbaler promasi... al start je sezone, premijera mu je, nadam se da ce biti ubitacan. Donald i Boaci mora to mnogo bolje, Boaci burazeru daj gol kad si 1na1 sa golman, ne izvodi sa pokusajem dodavanja, ti si centarfor treba da dajes golove. Frimpong definiticno nije za prvi tim, moze kup da igra, cak je i Le Talek bolji. Andjelkovic se trudi, trci, ali Rodic mora da igra. Bice to solidna ekipa...

hmm

pre 6 godina

Ne boli nas nista,samo ukazujemo na vas "moral",kako stalno kritikujete Partizan a ne vidite sebe! Pa vi vasoj filijali Radnickom ne mozete da date gol a podsmevate se Partizanu za 6 protiv Macve?? Da nije Radnicki mozda Barsa u odnosu na Macvu? Hahahaha

Kad god neko napiše da je Niš filijala Zvezde imam potrebu da kažem da je Taj Niš kog vi Grobari prozivate više bodova otkinuo Zvezdi nego Partizanu otkako se vratio u super ligu.
Tako da o moralu nemojte da pričate vi grobari jer to stvarno vređa inteligenciju.
Što se tiče kritika,internet trpi sve i čuva sve tako da komentare svih utakmica možete da pročitate,a u njima se da pročitati da je Zvezda trebala da ispadne sa 0(nula) bodova,sa isto tako 0(nula) postignutih golova...
Moral,kažeš?

...

pre 6 godina

Gledam ovaj Radnicki i juce Macvu i pitam se kojim sportom se ti momci bave, jer sa fudbalom blage veze nemaju. Jeziva nam je liga, daleko najslabija u Evropi. Pa, ovi ljudi dupli pas najobicniji ne znaju da naprave...jednu smisljenu akciju, apsolutno nista. Pod hitno regionalna liga...ovo ne vodi nicemu.
(zoran, 23. jul 2017 19:29)
Nista se ne razlikuju od Irtisa, Buducnosti i Floriane, daleko je nasa liga od najslabije, trebas videti fudbal u okolini izuzev hrvatske i rumunije.

veliki strumf

pre 6 godina

Iz 5. ugla (kada je zumirano) se tek nazire da je Boaci mozda okrznuo loptu neposredno pre nego sto je udarila u stativu. Da sudije imaju onaj VAR i da pogledaju verovatno bi ponistili gol, a ovako nikako nisu mogli da budu sigurni da li je dirao loptu. Uostalom, 2-0 ili 3-0 nebitno.

zoran ivkovic

pre 6 godina

iskreno vidim pozitivnih pomaka u zvezdinoj igri ....sad da li je to sto je zvezda promenila dosta igraca ili je i do trenera ...svakako pomaka ima ...pokretljiviji su i brze se oslobadjaju lopte i nisu onako bezidejni ...isto tako mislim da je ovo nedovoljno da se pobedi jako kvalitetni tim sparte ....voleo bih da se varam ....moram da napomenem da sam totalno razocaran u rikardinja ...brazilac treba da pravi razliku a ne da bude na nivou domacih igraca cak i ispod njega ....nadam se da se jos nije dovoljno dobro uklopio za sad i da ce me razuveriti

kris

pre 6 godina

Solidna igra,ali supljine u odbrani,posebno Frimpong.Radnicki je malo napadao,ali i to je bilo dovoljno da vidimo ispadanje i konfuziju u odbrani,koje oni nisu kaznili,ali Sparta i Partizan vrlo verovatno hoce,ako se nastave u buducnosti.

koshke

pre 6 godina

i sto su kupovali onog Rikardinja kad imamo Adzica koji vise smisla za igru ima od njega?Pa decko bre igra lepo za oko i sto je najvaznije trudi se.To je ono sto stranci nemaju,ljubav prema dresu koji nose.

igor ns

pre 6 godina

Ne pratim fudbal ozbiljno vec godinama,(ni evropski, kamoli domaci), pogledam rezultat i procitam koji komentar.
Gledao Zvezdu 20 min neki dan u Evropi, a za partizan nisam siguran koje su im boje dresovi, a ne da citam tekstove?!
Tako da mi nije jasno kako toliko komentara iz suprotnog tabora na jednoj potpuno nebitnoj i iz teksta, deluje mi realnoj utakmici.
Bas bi volio cuti objasnjenje!

Dušan

pre 6 godina

Trudi se Pešić...ali.Hoće kao Grobar,da se dokaže.Bio je tri sezone u Partizanovim mladjim kategorijama,ali je procenjeno da nema dovoljno talenta za veliki klub!
Za Radnički,Jagodinu,Zvezdu...je dobar!

Bagg

pre 6 godina

Ove sezone su još gori nego prošle, moraće mnogo više penala i crvenih da im se pokloni da bi bili u igri za titulu.
Znači da nas čeka još veća krađa nego prošle sezone. Partizan će ih lagano počistiti u svakom derbiju ove sezone, neće pomoći ni sudije ni golovi iz auta.

Zuja

pre 6 godina

Grof nije imao kondicionog trenera jer govorio da mu ne treba. Sada treba vecinu doterati kondiciono. Ekipa dobro stoji na terenu. Fripong mislim da tu nema mesta. Odbrana Savic, Rodic, Stojiljkivic Jovicic

ViscoSalejo

pre 6 godina

Protiv Sparte primate najmanje pet komada.Pozzz
(dexter, 23. jul 2017 20:20)

U ovom gradu vec postoji jedan klub koji je prepoznatljiv po tome sto ga redovno nafiluju sa po minimum pet komada u evro takmicenjima...za dva takva nema mesta...

militto

pre 6 godina

Naseg Tavambu ismevali posle promašaja protiv Budućnosti a ovaj Pesic koji kosta 10 puta više od Tavambe ne može gol da pogodi sa 5m. Rikardinjo i Pesic ove sezone najskuplje akvizicije Zvezde nista, a u ekipi su skoro pa mesec dana, 5ta zvanična utakmica. Suma došao juče imao dva treninga i vi ga ismevate a dečko za 30min odigrao vise tačnih pasova od Kange za 5 utakmica.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Mnogo je Partizan bolji od nas ali mnogo...mi smo amateri za njih igramo staromodan fudbal jedva dajemo golove,nemamo igrače fali nam još jedno 5,6 pojačanja

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Predlažem navijačima partizana da za utakmicu protiv Oly obuju sprinterice....nikad se ne zna ko može da bane iza ugla.....

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 6 godina

Gol Gol Gol,bravo Zvezdo.Odlicno igramo i pitanje je bilo vremena kada ce Radnicki kapitulirati posle uraganskih napada.Pesic je ozbiljan igrac,kada bude sto posto spreman ima da kida i da terorise mreze jos vise

Steva

pre 6 godina

Ponosno sam danas stajao na sveze ofarbanoj tribini. Tooliko sam bio ponosan da sam u jednom trenutku seo i svoje bermude iz Delija shopa umazao sveze zutom bojom. Prelepo vece, Delije Jug odlicne ko i uvek!

nista o nicemu

pre 6 godina

(alfa, 23. jul 2017 19:52)

Pesic vec tri nedelje u Zvezdi, Suma 3 dana. Ne opravdavam slabu spremu igraca, ali svako ko se bavi sportom zna sta znace tri nedelje vise priprema. Naravno da je Suma morao biti spreniji, ali ista prica je bila i sa Leom. Vi najbolje znate kako se zavrsilo po vas. Ono sto sam zakacio da pogledam Zvezdu u zadnje dve utakmice, nije to lose. Nije bez sanse protiv Ceha. Pogotovu sto su i oni kao i vi doveli masu novih igraca.
(Obelix, 24. jul 2017 07:20)

Ma 33 godine je Pesic u Zvezdi

dr feelgood

pre 6 godina

dobro, prodje i ova sklanjalica, a sad malo da najavimo nastup sampiona u ligi sampiona. evo, leonardo rekao da je spreman za gavri munje i da jedva ceka utakmicu...idemo crno beli, evropa je nase merilo...

Nikola

pre 6 godina

Rodicu je dok je igrao u Rusiji 1 Roberto Karlos namignuo posle Kup utakmice na Kamchatki. To dovoljno govori o kakvoj se igracini radi i koliko ce nam njegovo prisustvo znaciti protiv Javora i Macve!

4k4.Dex

pre 6 godina

Stvarno ne vidim razlog da neko izjavi da se Radnicki Nis sklonio Zvezdi... nikad nam u zivotu nisu dali bodove vec nam ih uglavnom otkinu. Znaci od prvog kola opet krece ovo prepucavanje. Opet aprdnja od lige kao i prosle godine znaci.

Kralj

pre 6 godina

Evo da ti plasticno objasnim na primeru. Bacio se nesrecni Bajko protiv Bordoa igracu u noge i od tog momenta polovina zvezdasa jos uvek ima nocne more. A za tebe bi bilo bolje da predjes na gledanje kuglanja ili bocanja, ovu igru ne razumes.
(Cordel, 23. jul 2017 22:24)

Bajko se nije bacio, Bajko je kolenima uklizao u igraca dok je lopta bila u vazduhu. Malom Adzicu je lopta na zemlji a golman je odmah iza njega.. ajde sto je mogao rukama nego sto je mogao i nogom da pokusa.. a nije :)
Vidi, mozes do sutra da pravdas golmana ali ovo je smejurija.

Montoya

pre 6 godina

grobar sam, gledao sam tekmu I mogu reci svaka cast. .solidna igra Zvezde. Uneo im je Milojevic neku mirnocu, voleo bih da prodjete u uefa I da se sto manje lesinara mota oko fudbalskih klubova.

koshke

pre 6 godina

Ovaj Adžić nema pojma, Anđelković takođe. Jedino Pavić što nešto igra, ali teško da će Zvezda da osvoji Ligu Evrope sa ovakvom igrom.
(Glavni dobitak ili skraćeno glav.dob., 24. jul 2017 03:30)
a za koga je igrao taj Pavić?

danijel

pre 6 godina

GOOOOOOOOL STADION JE EKSPLODIRAO ,NEBO SE OTVORILO !!!! KAKAV ZGODITAK PESICAAAAAAAAAAA ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE... NAVIJACI SPARTE SU U NEVERICI TOTANOJ

Hell

pre 6 godina

@ Jel vas voli vise Evropski ili Domaci penal??
(Pitanje, 23. jul 2017 19:15)

Ne boli nas nista,samo ukazujemo na vas "moral",kako stalno kritikujete Partizan a ne vidite sebe! Pa vi vasoj filijali Radnickom ne mozete da date gol a podsmevate se Partizanu za 6 protiv Macve?? Da nije Radnicki mozda Barsa u odnosu na Macvu? Hahahaha

arctic

pre 6 godina

Videcete u cetvrtak gde ste i sta ste. Citam da je radnicki za macvu real madrid, pa ako je tako onda je partizan za zvezdu barselona trenutno. Prvo cete dobiti minimum 2 u cetvrtak, pa onda od nas za mesec dana 3. I da samo navijajte da nas olimpijakos nalupa, karma je cudo.

TnT

pre 6 godina

Ne boli nas nista,samo ukazujemo na vas "moral",kako stalno kritikujete Partizan a ne vidite sebe! Pa vi vasoj filijali Radnickom ne mozete da date gol a podsmevate se Partizanu za 6 protiv Macve?? Da nije Radnicki mozda Barsa u odnosu na Macvu? Hahahaha 

Kad god neko napiše da je Niš filijala Zvezde imam potrebu da kažem da je Taj Niš kog vi Grobari prozivate više bodova otkinuo Zvezdi nego Partizanu otkako se vratio u super ligu. 
Tako da o moralu nemojte da pričate vi grobari jer to stvarno vređa inteligenciju. 
Što se tiče kritika,internet trpi sve i čuva sve tako da komentare svih utakmica možete da pročitate,a u njima se da pročitati da je Zvezda trebala da ispadne sa 0(nula) bodova,sa isto tako 0(nula) postignutih golova... 
Moral,kažeš?
(hmm, 23. jul 2017 19:52)

Nema razlike,navijaci oba kluba tako pisu,isti su.

buda

pre 6 godina

@zoran

Retko nerealan komentar sa najvise pluseva..
Prvo, liga nam jeste ocajna ali reci da je daleko najslabija u Evropi je blago receno smesno.
Sto se tice regionalne lige, vidim da to ljudi dosta podrzavaju, umesto da podrze istupanje iz tih liga i u drugim sportovima, koje su nam obesmislile domaca takmicenja i trajno slabe ekipne sportove u Srbiji izvan Beograda.
Uz to, u regionalnoj fudbalskoj ligi, nebi imao 1 utakmicu bez neke vrste incidenta a toga nam bar ne nedostaje.

krajisnik

pre 6 godina

kralj@
tebe je ova pobjeda Zvezde bas pogodila?
Pobjeda cista kao suza,a mali Adzic pokazao potencijal i prevario golmana majstorski.Ti navikao da kiksamo prvo kolo kao i uvijek ili da kukas na penal za Zvezdu?Nista od toga nije bilo sem dominantne igre C.Zvezde i 3-0.

ovo je zemlja crveno bela

pre 6 godina

Pratio sam utakmicu i meni se čini da Zvezda igra lepše, brže i da se igrači trude. Sparta je zanimljiv tim ali nemaju takmičarske utamice, Zvezda ima šanse setite se Vojvodine i Sampdorije. A i puno novih igrača nije od pomoći na prvoj utakmici u sezoni. Ja sam optimista pred Spartu, imamo više šansi od Partizana protiv Olimpijakosa.

Don Quijote

pre 6 godina

Odgledana utakmica i sasvim sam zadovoljan. Zvezda deluje dobro, pocetak je sezone, ima novih igraca ali je opsta slika zadovoljavajuca. Da li ce to biti dovoljno za Spartu videcemo.
Poseban utisak je sever. Nije bilo mnogo ljudi, ali je bilo veliko zadovoljstvo slusati pesmu severa. Uvek kad ih cujem vrati mi se nostalgija i srce hoce da pukne.
Volim te Zvezdo!

Obelix

pre 6 godina

(igor ns, 23. jul 2017 22:06)

Daj brate, pa ni ti ne verujes u ovo sto si napisao. Najvise mrzim licemere. Kao sta ce Grobari na Zvezdinim vestima i obrnuto. To je poenta rivalstva, prepucavanje, zezanje... Jos jace mi je kao Grobari gkedaju Zvezdu. A sta ovi drugi ne gledaju?! Ja gledam jer volim sport. Da li navijam za Zvezdu kada igra protiv stranih timova?! Naravno da NE, sem iz par drzava. Ne znam potrebu za foliranjem i kod jednih i kod drugih.

Kralj

pre 6 godina

Prvi put u zivotu vidim da se golman ne baca u noge protivnickom fudbaleru koji mu je okrenut ledjima, u kaznenom prostoru. Ako je trener normalan, takvog golmana vise nikada ne bi stavio u prvih 11!!! Naravno, branice celu sezonu.

xxy

pre 6 godina

Bajko se nije bacio, Bajko je kolenima uklizao u igraca dok je lopta bila u vazduhu. Malom Adzicu je lopta na zemlji a golman je odmah iza njega.. ajde sto je mogao rukama nego sto je mogao i nogom da pokusa.. a nije :)
Vidi, mozes do sutra da pravdas golmana ali ovo je smejurija.
(Kralj, 23. jul 2017 23:51)

Vidi se da "poznaješ" fudbal.Golaman treba da se baci na igrača- bez razdaljine i kada je lopta umirena i igrač ima mogućnost driblinga i izmicanja lopte. Golman je išao da zagradi igrača i da ga zatvori rukama kada on krene šire sa loptom ali je Adžić u brzini napravio majstorski potez i ti to do sutra možeš da gledaš ali ti je stalo da ne vidiš.

Milan

pre 6 godina

Od odlaska Prosineckog, ovo je najbolja ZVEZDA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Car Dusan, 23. jul 2017 21:16

Tako smo govorili i za onu Božovićevu Zvezdu iz prve sezone sa Grujićem u timu. A u drugoj kanal. Loši smo realno, još od one generacije sa Boškom Jankovićem, Žigićem, Bastom i ostalima nismo imali pristojnu ekipu. Sve je ovo jako tanko, čim su nama igrači iz Šerifa iz Moldavije pojačanja, sve je tu jasno. Jedina nam je šansa da se par ovih naših klinaca na brzinu istakne pa da ih nekako vidimo u prvih 11, to bi moglo nešto da donese. Od ovih polovnjaka sa 25-26 godina nema sreće. Isto je i u Partizanu, malo više forsiraju svoje klince pa su taman za to malo i ozbiljniji, ali sve je to daleko od ozbiljnog fudbala. Ne bih da mračim, ali mislim da oba naša kluba glatko gube u dvomeču.

Bagg

pre 6 godina

Koliko se vi plasite ove Zvezde koja realno nema nikakav kvalitet i vec trazite neke izgovore, ovo nije humano.
(nista o nicemu, 23. jul 2017 21:18)

Hajde ponovo pročitaj moj komentar, ko vas se plaši. Dezintegrisaćemo vas sa terena, neće vam pomoći ni sudije ni golovi iz auta.

Obelix

pre 6 godina

(alfa, 23. jul 2017 19:52)

Pesic vec tri nedelje u Zvezdi, Suma 3 dana. Ne opravdavam slabu spremu igraca, ali svako ko se bavi sportom zna sta znace tri nedelje vise priprema. Naravno da je Suma morao biti spreniji, ali ista prica je bila i sa Leom. Vi najbolje znate kako se zavrsilo po vas. Ono sto sam zakacio da pogledam Zvezdu u zadnje dve utakmice, nije to lose. Nije bez sanse protiv Ceha. Pogotovu sto su i oni kao i vi doveli masu novih igraca.

Glavni dobitak ili skraćeno glav.dob.

pre 6 godina

Ovaj Adžić nema pojma, Anđelković takođe. Jedino Pavić što nešto igra, ali teško da će Zvezda da osvoji Ligu Evrope sa ovakvom igrom.

Dzoni

pre 6 godina

Ne navijam ni za Zvezdu, niti za Partizan. Trenirao sam fudbal celog svog zivota. Posle duzeg vremena sam pogledao utakmicu naseg prvenstva, ovu danasnju Zvezda-Radnicki. konstatujem da se zz aviona videlo, ponavljam, iz aviona, da je utakmica namestena (gledajuci igru Radnickog iz Nisa). E sad se mi pitamo zasto ljudi ne gledaju (ne prate utakmice) nase prvenstvo, strasno...Moje saucesce protiv Sparte iz Praga...

Bagg

pre 6 godina

Ove sezone su još gori nego prošle, moraće mnogo više penala i crvenih da im se pokloni da bi bili u igri za titulu.
Znači da nas čeka još veća krađa nego prošle sezone. Partizan će ih lagano počistiti u svakom derbiju ove sezone, neće pomoći ni sudije ni golovi iz auta.

Dušan

pre 6 godina

Trudi se Pešić...ali.Hoće kao Grobar,da se dokaže.Bio je tri sezone u Partizanovim mladjim kategorijama,ali je procenjeno da nema dovoljno talenta za veliki klub!
Za Radnički,Jagodinu,Zvezdu...je dobar!

dr feelgood

pre 6 godina

dobro, prodje i ova sklanjalica, a sad malo da najavimo nastup sampiona u ligi sampiona. evo, leonardo rekao da je spreman za gavri munje i da jedva ceka utakmicu...idemo crno beli, evropa je nase merilo...

arctic

pre 6 godina

Videcete u cetvrtak gde ste i sta ste. Citam da je radnicki za macvu real madrid, pa ako je tako onda je partizan za zvezdu barselona trenutno. Prvo cete dobiti minimum 2 u cetvrtak, pa onda od nas za mesec dana 3. I da samo navijajte da nas olimpijakos nalupa, karma je cudo.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Mnogo je Partizan bolji od nas ali mnogo...mi smo amateri za njih igramo staromodan fudbal jedva dajemo golove,nemamo igrače fali nam još jedno 5,6 pojačanja

Kralj

pre 6 godina

Evo da ti plasticno objasnim na primeru. Bacio se nesrecni Bajko protiv Bordoa igracu u noge i od tog momenta polovina zvezdasa jos uvek ima nocne more. A za tebe bi bilo bolje da predjes na gledanje kuglanja ili bocanja, ovu igru ne razumes.
(Cordel, 23. jul 2017 22:24)

Bajko se nije bacio, Bajko je kolenima uklizao u igraca dok je lopta bila u vazduhu. Malom Adzicu je lopta na zemlji a golman je odmah iza njega.. ajde sto je mogao rukama nego sto je mogao i nogom da pokusa.. a nije :)
Vidi, mozes do sutra da pravdas golmana ali ovo je smejurija.

alfa

pre 6 godina

vi dali 800k za ovog Pesica??? xaxaxa
(Grobar, 23. jul 2017 19:36

800- trci, bori se, dao gol

Suma- 1,65. , ne trci, ne bori se, nema snage... jel i dalje smesno?

Steva

pre 6 godina

Ponosno sam danas stajao na sveze ofarbanoj tribini. Tooliko sam bio ponosan da sam u jednom trenutku seo i svoje bermude iz Delija shopa umazao sveze zutom bojom. Prelepo vece, Delije Jug odlicne ko i uvek!

militto

pre 6 godina

Naseg Tavambu ismevali posle promašaja protiv Budućnosti a ovaj Pesic koji kosta 10 puta više od Tavambe ne može gol da pogodi sa 5m. Rikardinjo i Pesic ove sezone najskuplje akvizicije Zvezde nista, a u ekipi su skoro pa mesec dana, 5ta zvanična utakmica. Suma došao juče imao dva treninga i vi ga ismevate a dečko za 30min odigrao vise tačnih pasova od Kange za 5 utakmica.

Hell

pre 6 godina

@ Jel vas voli vise Evropski ili Domaci penal??
(Pitanje, 23. jul 2017 19:15)

Ne boli nas nista,samo ukazujemo na vas "moral",kako stalno kritikujete Partizan a ne vidite sebe! Pa vi vasoj filijali Radnickom ne mozete da date gol a podsmevate se Partizanu za 6 protiv Macve?? Da nije Radnicki mozda Barsa u odnosu na Macvu? Hahahaha

Pitanje

pre 6 godina

u prvih 10 minuta vidi se da ce tesko ovo biti bez penala.
(hu, 23. jul 2017 19:12)

sad ce penal i crveni
(Cana Fontana, 23. jul 2017 19:09)


Ajmo penal, vreme je.
(čovek iz senke, 23. jul 2017 19)

Jel vas voli vise Evropski ili Domaci penal??

Iskreno

pre 6 godina

Mnogo je Partizan bolji od nas ali mnogo...mi smo amateri za njih igramo staromodan fudbal jedva dajemo golove,nemamo igrače fali nam još jedno 5,6 pojačanja
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 23. jul 2017 20:14)

Grobaru zaista su tuzan..

Kralj

pre 6 godina

Prvi put u zivotu vidim da se golman ne baca u noge protivnickom fudbaleru koji mu je okrenut ledjima, u kaznenom prostoru. Ako je trener normalan, takvog golmana vise nikada ne bi stavio u prvih 11!!! Naravno, branice celu sezonu.

danijel

pre 6 godina

GOOOOOOOOL STADION JE EKSPLODIRAO ,NEBO SE OTVORILO !!!! KAKAV ZGODITAK PESICAAAAAAAAAAA ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE... NAVIJACI SPARTE SU U NEVERICI TOTANOJ

Nikola

pre 6 godina

Rodicu je dok je igrao u Rusiji 1 Roberto Karlos namignuo posle Kup utakmice na Kamchatki. To dovoljno govori o kakvoj se igracini radi i koliko ce nam njegovo prisustvo znaciti protiv Javora i Macve!

Istina

pre 6 godina

Protiv Sparte primate najmanje pet komada.Pozzz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dexter, 23. jul 2017 20:20)
Sine,ovo je Zvezda a ne komsija mali,koji je u Evropi najpoznatiji po primljenim petardama a bilo je i po 6 komada.

sever

pre 6 godina

Kahriman je pokazao sigurnost, mada nije imao puno posla, ali zasluzuje da bude prvi golman dok se Borjan ne uklopi, pa ko bolji...

Filip Stojkovic, bez obzira na medijsko spinovanje, ipak jos nije ni blizu onog sto se od njega ocekuju. Vidi se iz aviona da je fizicki nepripremljen, ali ono sto zabrinjava da u pet utakmica nije uputio niti jedan centarsut, dok u odbrani lako ispada.

Vujadin Savic mozda i najprijatnije iznenadjenje. Iz utakmice u utakmicu dobija samopuzdanje, danas je maestralno iznosio loptu.

Frimpong od najboljeg do najlosijeg igraca odbrane. Definitivno ga je utakmica protiv Vozdovca psihicki upropastila, nesiguran, strahovite greske pravi...

Andjelkovic posle penala u Kazahstanu u padu forme, danas bez njegovih prepoznatljivih prodora i centarsuteva.

Donald spor, ponovo 3-4 izgubljene lopte u zoni gde to ozbiljan protivnik kaznjava golovima.

Jovic je zmaj, igrac kakvog nismo imali godinama, suvo zlato...

Kanga solidan, iz utakmice u utakmicu sve bolji, pakuje, sutira...

Adzic pokazuje veliki potencijal i vec sada pokazuje da je veci fudbalski znalac od oca.

Srnic ostavio srce na terenu, vidi se koliko mu znaci trener kod koga je siguran starter.

Pesic je pokazao dobro kretanje, ali i to da jos nije fizicki propremljen. Raduje da stalno ulazi u sanse.

Boaci nista posebno. Milijas...dobro je da je prezivio vrucinu u tim godinama.

Realno

pre 6 godina

Trudi se Pešić...ali.Hoće kao Grobar,da se dokaže.Bio je tri sezone u Partizanovim mladjim kategorijama,ali je procenjeno da nema dovoljno talenta za veliki klub!
Za Radnički,Jagodinu,Zvezdu...je dobar!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 23. jul 2017 20:30)
Jeste bio malo u pionirima ili kadetima ali je imao nesrecu da do sada uvek bude u malim klubovima,pa se bas trudio da postigne gol u velikom klubu.Decko je odlican igrac i golgeter,kalio se u manjim klubovima,dok nije iskrsla ponuda jedinog giganta sa ovih prostora i to niko normalan ne zeli da propusti.Kad pocne da igra u tandemu sa zemljakom Radonjicem,terorisace protivnicke golmane.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ove sezone su još gori nego prošle, moraće mnogo više penala i crvenih da im se pokloni da bi bili u igri za titulu.
Znači da nas čeka još veća krađa nego prošle sezone. Partizan će ih lagano počistiti u svakom derbiju ove sezone, neće pomoći ni sudije ni golovi iz auta.
(Bagg, 23. jul 2017 21:10)

Koliko se vi plasite ove Zvezde koja realno nema nikakav kvalitet i vec trazite neke izgovore, ovo nije humano.

Milan

pre 6 godina

Ovi sto kritikuju teren. Bolji od stadiona vojske Srbije. Gledalaca vise nego sinoc na vojnom stadionu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (luka, 23. jul 2017 20:05)

Ovi sto ti nalupase minuse znaju da si stadion nazvao pravim imenom. Partizan nema svoj stadion!!!!!!! Nego svojataju samo

srbin

pre 6 godina

Zvezda je bolja nego prosle god,igraci se trude imaju volje i cini mi se da se grb i dres vise postuje,nazalost daleko su od fizicke top forme i uigranosti steta dobar tim ovo moze biti ali bojim se da ce sparta da ih sasece u startu...a sto se grovarcica tice ne znam sta je partizan radio ne pratim suparnicke timove cesto ali vidim da grobari bas prate Zvezdu pa se pitam,nije valjda dotle doslo....pa zaista su tuzni onda...

Ljubisa livac

pre 6 godina

@Dzoni

Poznavaoce fudbala, sto nisi pogledao i Partizan - Macva pa da vidis defniciju sklanjalice? PS, zasto mislis da Zvezdi treba namestaljka protiv Radnickog, i to na Marakani? Kao, ne bi pobedili inace?

zoran

pre 6 godina

Gledam ovaj Radnicki i juce Macvu i pitam se kojim sportom se ti momci bave, jer sa fudbalom blage veze nemaju. Jeziva nam je liga, daleko najslabija u Evropi. Pa, ovi ljudi dupli pas najobicniji ne znaju da naprave...jednu smisljenu akciju, apsolutno nista. Pod hitno regionalna liga...ovo ne vodi nicemu.

Dare_cz

pre 6 godina

Zvezda pre svega sada ima ozbiljnog trenera.Ekipa vise nije raspustena kao prosle sezone,svaki igrac ima svoj zadatak koji mora da ispuni.Primer je Kanga koji se vraca u defanzivu i punim sprintom prati svog igraca.Postoji disciplina u igri i to je ono sto nam je falilio prosle sezone

Ljubisa livac

pre 6 godina

Hajde da ne glumimo ludilo vise vec podrzimo ove momke kao i sve strance. Treba im podrska. Istrpite Rikardinja, zna onaj fudbala. Nismo mi Real, to nam je sto nam je. Svako pojacanje zasluzuje podrsku i docek. Samo polako.

Falcao

pre 6 godina

grobari dokle ćete da nas pratite, a da, do kraja života :)
Ipak smo mi bivši evropski i svetski prvaci.
Pozdravite sumu ako bude mogao da igra više od 20 minuta, ako ne bude mogao pozajmićemo vam milijaša da mu objasni :)

igor ns

pre 6 godina

Ne pratim fudbal ozbiljno vec godinama,(ni evropski, kamoli domaci), pogledam rezultat i procitam koji komentar.
Gledao Zvezdu 20 min neki dan u Evropi, a za partizan nisam siguran koje su im boje dresovi, a ne da citam tekstove?!
Tako da mi nije jasno kako toliko komentara iz suprotnog tabora na jednoj potpuno nebitnoj i iz teksta, deluje mi realnoj utakmici.
Bas bi volio cuti objasnjenje!

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Kaze ovaj rikardinjo najskuplje pojacenje uz pesica a covek dosao kao slobodan igrac haha decko bolje cuti kad se nerazumes.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

jedva cekam spartu i izgovore posle tekme....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (papiga47, 23. jul 2017 23:22)

Samo ces pre toga slusati izgovore Djuke posle Olimpijakosa...

asdf

pre 6 godina

A Rodic koji je placen 250 soma ni minut nije spreman hihihi.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 23. jul 2017 23:15)

A prejaki Suma placen 1,5 milion i odigra velikih 20 minuta protiv velikog Sabca

Kosjan

pre 6 godina

I na kraju je golman FKR morao da se skloni da bi ga dali iz FKCZ.
(T'challa, 23. jul 2017 19:50)

Jeste inace nikad ne bi dali gol...Hvala mu. Ajde sada obrisi suze.

DarioHubner

pre 6 godina

57.minut, iz igre izlazi mladic koji nema ni 20 godina, ne znam ko je nije ni bitno, ulazi Milijas, mislim Nenadu svaka cast sta je sve uradio za Zvezdu, ali kakav je to rezon, kako da covek gleda utakmicu dalje... Pa pustite decka, dva nula je kad ce ako ne sad...Isto tako i u Radnickom, igraju neki inostrani igraci a van protokola ima boljih, i to nasih igraca... Kako mislimo da nam krene ako sami sebe ne postujemo?

Srbin na baterije

pre 6 godina

Realno ovaj Radnicki je R.Madrid za onu Macvu i zato nije realno da presudjujete ko je bolji Zvezda ili Partizan derbi ce pokazati ko ima bolji medjusobni odnos u dva derbija taj zasluzuje titulu

Glavni dobitak ili skraćeno glav.dob.

pre 6 godina

Ovaj Adžić nema pojma, Anđelković takođe. Jedino Pavić što nešto igra, ali teško da će Zvezda da osvoji Ligu Evrope sa ovakvom igrom.

Bagg

pre 6 godina

Koliko se vi plasite ove Zvezde koja realno nema nikakav kvalitet i vec trazite neke izgovore, ovo nije humano.
(nista o nicemu, 23. jul 2017 21:18)

Hajde ponovo pročitaj moj komentar, ko vas se plaši. Dezintegrisaćemo vas sa terena, neće vam pomoći ni sudije ni golovi iz auta.

Napred Zvezdo

pre 6 godina

Vidi se pecat trenera.Zvezda vec sada bolje igra nego sto je igrala celu proslu sezonu.Kanga potpuno drugi igrac.Bravo za Adzica,odlicno prvo poluvreme.Gazi lomi Zvezdo sve do titule !

Zuja

pre 6 godina

Grof nije imao kondicionog trenera jer govorio da mu ne treba. Sada treba vecinu doterati kondiciono. Ekipa dobro stoji na terenu. Fripong mislim da tu nema mesta. Odbrana Savic, Rodic, Stojiljkivic Jovicic

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 6 godina

Gol Gol Gol,bravo Zvezdo.Odlicno igramo i pitanje je bilo vremena kada ce Radnicki kapitulirati posle uraganskih napada.Pesic je ozbiljan igrac,kada bude sto posto spreman ima da kida i da terorise mreze jos vise

TnT

pre 6 godina

Ne boli nas nista,samo ukazujemo na vas "moral",kako stalno kritikujete Partizan a ne vidite sebe! Pa vi vasoj filijali Radnickom ne mozete da date gol a podsmevate se Partizanu za 6 protiv Macve?? Da nije Radnicki mozda Barsa u odnosu na Macvu? Hahahaha 

Kad god neko napiše da je Niš filijala Zvezde imam potrebu da kažem da je Taj Niš kog vi Grobari prozivate više bodova otkinuo Zvezdi nego Partizanu otkako se vratio u super ligu. 
Tako da o moralu nemojte da pričate vi grobari jer to stvarno vređa inteligenciju. 
Što se tiče kritika,internet trpi sve i čuva sve tako da komentare svih utakmica možete da pročitate,a u njima se da pročitati da je Zvezda trebala da ispadne sa 0(nula) bodova,sa isto tako 0(nula) postignutih golova... 
Moral,kažeš?
(hmm, 23. jul 2017 19:52)

Nema razlike,navijaci oba kluba tako pisu,isti su.

Zvezdas

pre 6 godina

Dexter

Sta, pet komada.Ja mislim deset. Posto za vas Zvezda je u rangu Bumbarevog brda a vi ste tu negde u rangu Reala, MU,Barse ali samo da pridjete timove poput Samroka. Nego strah se leci pred OLY

nino

pre 6 godina

Usao sam samo da zamolim sve moje Partizanovce da vise NE komentarisu vesti vezane za suprotan klub!! Cemu sve to? Zapitate li se nekad? I jedni i drugi!!!

Obelix

pre 6 godina

(alfa, 23. jul 2017 19:52)

Pesic vec tri nedelje u Zvezdi, Suma 3 dana. Ne opravdavam slabu spremu igraca, ali svako ko se bavi sportom zna sta znace tri nedelje vise priprema. Naravno da je Suma morao biti spreniji, ali ista prica je bila i sa Leom. Vi najbolje znate kako se zavrsilo po vas. Ono sto sam zakacio da pogledam Zvezdu u zadnje dve utakmice, nije to lose. Nije bez sanse protiv Ceha. Pogotovu sto su i oni kao i vi doveli masu novih igraca.

hmm

pre 6 godina

Ne boli nas nista,samo ukazujemo na vas "moral",kako stalno kritikujete Partizan a ne vidite sebe! Pa vi vasoj filijali Radnickom ne mozete da date gol a podsmevate se Partizanu za 6 protiv Macve?? Da nije Radnicki mozda Barsa u odnosu na Macvu? Hahahaha

Kad god neko napiše da je Niš filijala Zvezde imam potrebu da kažem da je Taj Niš kog vi Grobari prozivate više bodova otkinuo Zvezdi nego Partizanu otkako se vratio u super ligu.
Tako da o moralu nemojte da pričate vi grobari jer to stvarno vređa inteligenciju.
Što se tiče kritika,internet trpi sve i čuva sve tako da komentare svih utakmica možete da pročitate,a u njima se da pročitati da je Zvezda trebala da ispadne sa 0(nula) bodova,sa isto tako 0(nula) postignutih golova...
Moral,kažeš?

veliki strumf

pre 6 godina

Kanga majstor, mozak ekipe, Adzic odlican, lucidan, sjajne asistencije Kangi kad pogodio stativu i kod gola Pesica. Pesic decko se trudi, usao je u 4 sanse i jednu realizovao. Debitant, pocetak sezone, vidi se da ce biti veliko pojacanje, odlican je spic. Realizacija ce doci. Stojkovic i Jovicic odlicni, a za mene je Vujadin veliko iznenadjenje - deluje da je sazreo (za razliku od Frimponga koji i dalje ume da ispadne).

Cordel

pre 6 godina

Prvi put u zivotu vidim da se golman ne baca u noge protivnickom fudbaleru koji mu je okrenut ledjima, u kaznenom prostoru. Ako je trener normalan, takvog golmana vise nikada ne bi stavio u prvih 11!!! Naravno, branice celu sezonu.
(Kralj, 23. jul 2017 21:26)

Evo da ti plasticno objasnim na primeru. Bacio se nesrecni Bajko protiv Bordoa igracu u noge i od tog momenta polovina zvezdasa jos uvek ima nocne more. A za tebe bi bilo bolje da predjes na gledanje kuglanja ili bocanja, ovu igru ne razumes.

Voip

pre 6 godina

Šteta što se ekipa još uvek sklapa i što su Radonjić, Borjan i Rodić tek sad došli. Ekipa ima veliki potencijal, da je uigrana možda bi prošli Čehe. Opet nam je zadnja linija sporna, tj štoperi.

Hell

pre 6 godina

Ja kao Partizanovac moram da kazem,da i mi i vi navijaci Zvezde moramo da shvatimo da dobri stranci nikada nece doci u ovu nasu jadnu ligu. Sta kritikujete Rikardinja,sta ste ocekivali od njega? Isto kao sto mi ocekujemo od Sume a dobicemo sipak. To sto uprava dovodi polovnjake to je tragedija,umesto da igraju nasi mladi.

bgd

pre 6 godina

Zasto bi forsirali nasu decu, kao sto su Adzic, braca Ilic i ostali, kad mozemo da potpisemo razne Rikardinje, Ruize, Moucenike, za 300, 400, 500k, od kojih se pola "vraca". Mali Adzic pokazao duplo vise od svih njih zajedno, za ovo poluvreme.

Oslo

pre 6 godina

57.minut, iz igre izlazi mladic koji nema ni 20 godina, ne znam ko je nije ni bitno, ulazi Milijas, mislim Nenadu svaka cast sta je sve uradio za Zvezdu, ali kakav je to rezon, kako da covek gleda utakmicu dalje... Pa pustite decka, dva nula je kad ce ako ne sad...Isto tako i u Radnickom, igraju neki inostrani igraci a van protokola ima boljih, i to nasih igraca... Kako mislimo da nam krene ako sami sebe ne postujemo?
(DarioHubner, 23. jul 2017 20:23)

Mozda ima Adzica u planu za Spartu pa ga je zato izveo...

zoran ivkovic

pre 6 godina

iskreno vidim pozitivnih pomaka u zvezdinoj igri ....sad da li je to sto je zvezda promenila dosta igraca ili je i do trenera ...svakako pomaka ima ...pokretljiviji su i brze se oslobadjaju lopte i nisu onako bezidejni ...isto tako mislim da je ovo nedovoljno da se pobedi jako kvalitetni tim sparte ....voleo bih da se varam ....moram da napomenem da sam totalno razocaran u rikardinja ...brazilac treba da pravi razliku a ne da bude na nivou domacih igraca cak i ispod njega ....nadam se da se jos nije dovoljno dobro uklopio za sad i da ce me razuveriti

Zoki

pre 6 godina

Zadovoljan sam vidjenim veceras, da su bili malo koncentrisaniji bilo.bi 5-0. Naravno da moze bolje ali u laganom ritmu je ovo odradjno. Zvezda mora da zadrzi Kangu, donalda, Le taleca a da proda Friponga i Ruiza, umesto andjelkovica da igra Rodic, nadam se da je bolji i da se shvati da je Racic Defanzivac, po potrebi moze biti zadnji vezni. Zvezda ove sezone...Kahriman(Borjan)-Stojkovic(Gobeljic), Savic(Babic),Le talek(Racic), Rodic(Andjelkovic)-Dobald(Milijas),Jovicic(Racic)-Kanga(Rikaridnjo),Srnic(Radonjic),Adzic(Radonjic)-Boakye(Pesic)

Mali Adzic danas pokazao da moze i da mora da igra, bio je veoma dobar, cekamo da vidimo Radonjica...Pesic i Boakye moze da bude i ubojit tandem samo da Pesic dobije sigurnost.

ja

pre 6 godina

Treba osnovati reginolanu ligu,jer u Srbiji svi timovi su slabi a svi osim Partizana i Zvezde i eventualno Vojvodine nemaju veze sa fudbalom,iz svih ex yu drzava prva 3 u regionalnu ligu bar bi gledali malo normalnoji fudbal

kris

pre 6 godina

Solidna igra,ali supljine u odbrani,posebno Frimpong.Radnicki je malo napadao,ali i to je bilo dovoljno da vidimo ispadanje i konfuziju u odbrani,koje oni nisu kaznili,ali Sparta i Partizan vrlo verovatno hoce,ako se nastave u buducnosti.

dacko

pre 6 godina

Meni deluje da ovaj tim moze biti jedan od boljih zadnjih godina, a i trener mi uliva poverenje. Ono sto sam video u ovim prvim utakmicama je da Zvezda igra mnogo brze nego ranije, ne davi loptu kao sto je znala. Jos nesto, da li zbog protivnika ili njene igre, protivnici retko dolaze u sansu za gol, zvezda je ta koja kontrolise mec. Videcemo u ovom dvomecu sa Spartom sta je istina od toga. Trenutne slabe karike u timu Frimpong i Andjelkovic, dosta gresaka. Toliko

Obelix

pre 6 godina

(igor ns, 23. jul 2017 22:06)

Daj brate, pa ni ti ne verujes u ovo sto si napisao. Najvise mrzim licemere. Kao sta ce Grobari na Zvezdinim vestima i obrnuto. To je poenta rivalstva, prepucavanje, zezanje... Jos jace mi je kao Grobari gkedaju Zvezdu. A sta ovi drugi ne gledaju?! Ja gledam jer volim sport. Da li navijam za Zvezdu kada igra protiv stranih timova?! Naravno da NE, sem iz par drzava. Ne znam potrebu za foliranjem i kod jednih i kod drugih.

koshke

pre 6 godina

i sto su kupovali onog Rikardinja kad imamo Adzica koji vise smisla za igru ima od njega?Pa decko bre igra lepo za oko i sto je najvaznije trudi se.To je ono sto stranci nemaju,ljubav prema dresu koji nose.

dragan

pre 6 godina

Protiv Sparte primate najmanje pet komada.Pozzz
(dexter, 23. jul 2017 20:20)

vi ste pet komada doktorirali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Videoton Kroacija Petah Tikva, 23. jul 2017 20:46)

hehe i po Bolonji doktorirali

D

pre 6 godina

Luka Adzic je suvo zlato i ne sme da greje klupu! U ovoj utakmici i protiv Florijane onih par minuta je pokazao vise nego svi starosedeoci za celu proslu sezonu. Ne libi se da udje u dribling, ima ih mnogo, otvara se dobro, trci. Odavno nismo imali takvog igraca. Od Lazovica mozda

veliki strumf

pre 6 godina

Iz 5. ugla (kada je zumirano) se tek nazire da je Boaci mozda okrznuo loptu neposredno pre nego sto je udarila u stativu. Da sudije imaju onaj VAR i da pogledaju verovatno bi ponistili gol, a ovako nikako nisu mogli da budu sigurni da li je dirao loptu. Uostalom, 2-0 ili 3-0 nebitno.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Predlažem navijačima partizana da za utakmicu protiv Oly obuju sprinterice....nikad se ne zna ko može da bane iza ugla.....

Mladen cg

pre 6 godina

Dobra igra fudbalera Zvezde. Pocetak je sezone, ali u ove poslednje dvije utakmice su pokazali da stvaraju pravu ekipu. Momci se bore, vidi se disciplina u igri. Ne pamtim da je Radnicki bio toliko slabiji od Zvezde, kao sto je to bio u ovom meču. Idemo hrabro protiv , uvijek neugodnih, Čeha, pa sta nam Bog da! Da se napuni ,, Marakana" !

ViscoSalejo

pre 6 godina

Protiv Sparte primate najmanje pet komada.Pozzz
(dexter, 23. jul 2017 20:20)

U ovom gradu vec postoji jedan klub koji je prepoznatljiv po tome sto ga redovno nafiluju sa po minimum pet komada u evro takmicenjima...za dva takva nema mesta...

nista o nicemu

pre 6 godina

Rikardinjo nema veze sa Adzicem. Igrao je momak krilo silom prilika, on je veznjak, kao Kanga. Ne izmisljajte, i ne vredjajte decka bez potrebe.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Evo odigraćete ovu ali će Sparta da vas probudi i rasani i vrati gde vam je mesto.Aj toliko za sad.
(neafirmisani, 23. jul 2017 20:14)

Kaže ona stara: "ko drugom jamu kopa, sam u nju upadne"...
Gledaj ti vaše dvorište, za dva dana vas čeka Olimpijakos koji je dve klase iznad ove balkanske kaljuge.

Milan

pre 6 godina

Od odlaska Prosineckog, ovo je najbolja ZVEZDA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Car Dusan, 23. jul 2017 21:16

Tako smo govorili i za onu Božovićevu Zvezdu iz prve sezone sa Grujićem u timu. A u drugoj kanal. Loši smo realno, još od one generacije sa Boškom Jankovićem, Žigićem, Bastom i ostalima nismo imali pristojnu ekipu. Sve je ovo jako tanko, čim su nama igrači iz Šerifa iz Moldavije pojačanja, sve je tu jasno. Jedina nam je šansa da se par ovih naših klinaca na brzinu istakne pa da ih nekako vidimo u prvih 11, to bi moglo nešto da donese. Od ovih polovnjaka sa 25-26 godina nema sreće. Isto je i u Partizanu, malo više forsiraju svoje klince pa su taman za to malo i ozbiljniji, ali sve je to daleko od ozbiljnog fudbala. Ne bih da mračim, ali mislim da oba naša kluba glatko gube u dvomeču.

buda

pre 6 godina

@zoran

Retko nerealan komentar sa najvise pluseva..
Prvo, liga nam jeste ocajna ali reci da je daleko najslabija u Evropi je blago receno smesno.
Sto se tice regionalne lige, vidim da to ljudi dosta podrzavaju, umesto da podrze istupanje iz tih liga i u drugim sportovima, koje su nam obesmislile domaca takmicenja i trajno slabe ekipne sportove u Srbiji izvan Beograda.
Uz to, u regionalnoj fudbalskoj ligi, nebi imao 1 utakmicu bez neke vrste incidenta a toga nam bar ne nedostaje.

...

pre 6 godina

Gledam ovaj Radnicki i juce Macvu i pitam se kojim sportom se ti momci bave, jer sa fudbalom blage veze nemaju. Jeziva nam je liga, daleko najslabija u Evropi. Pa, ovi ljudi dupli pas najobicniji ne znaju da naprave...jednu smisljenu akciju, apsolutno nista. Pod hitno regionalna liga...ovo ne vodi nicemu.
(zoran, 23. jul 2017 19:29)
Nista se ne razlikuju od Irtisa, Buducnosti i Floriane, daleko je nasa liga od najslabije, trebas videti fudbal u okolini izuzev hrvatske i rumunije.

ficfiric

pre 6 godina

Luka Adzic! Stojkovic, Kanga, Jovicic, Savic, Srnic, svi su odlicni bili, Pesic me nervirao, pa kako je moguce xa ono fudbaler promasi... al start je sezone, premijera mu je, nadam se da ce biti ubitacan. Donald i Boaci mora to mnogo bolje, Boaci burazeru daj gol kad si 1na1 sa golman, ne izvodi sa pokusajem dodavanja, ti si centarfor treba da dajes golove. Frimpong definiticno nije za prvi tim, moze kup da igra, cak je i Le Talek bolji. Andjelkovic se trudi, trci, ali Rodic mora da igra. Bice to solidna ekipa...

zemunski kej

pre 6 godina

Gledao sam utakmice i Zvezde i Partizana,objektivno ko im uzme bod u domacem prvenstvu trebas da slavi, dominirace ,sto se tice Evrope bas i nisu imali srece na zrebu jer ce proci i losije ekipe,

ovo je zemlja crveno bela

pre 6 godina

Pratio sam utakmicu i meni se čini da Zvezda igra lepše, brže i da se igrači trude. Sparta je zanimljiv tim ali nemaju takmičarske utamice, Zvezda ima šanse setite se Vojvodine i Sampdorije. A i puno novih igrača nije od pomoći na prvoj utakmici u sezoni. Ja sam optimista pred Spartu, imamo više šansi od Partizana protiv Olimpijakosa.

Montoya

pre 6 godina

grobar sam, gledao sam tekmu I mogu reci svaka cast. .solidna igra Zvezde. Uneo im je Milojevic neku mirnocu, voleo bih da prodjete u uefa I da se sto manje lesinara mota oko fudbalskih klubova.

nista o nicemu

pre 6 godina

(alfa, 23. jul 2017 19:52)

Pesic vec tri nedelje u Zvezdi, Suma 3 dana. Ne opravdavam slabu spremu igraca, ali svako ko se bavi sportom zna sta znace tri nedelje vise priprema. Naravno da je Suma morao biti spreniji, ali ista prica je bila i sa Leom. Vi najbolje znate kako se zavrsilo po vas. Ono sto sam zakacio da pogledam Zvezdu u zadnje dve utakmice, nije to lose. Nije bez sanse protiv Ceha. Pogotovu sto su i oni kao i vi doveli masu novih igraca.
(Obelix, 24. jul 2017 07:20)

Ma 33 godine je Pesic u Zvezdi

koshke

pre 6 godina

Ovaj Adžić nema pojma, Anđelković takođe. Jedino Pavić što nešto igra, ali teško da će Zvezda da osvoji Ligu Evrope sa ovakvom igrom.
(Glavni dobitak ili skraćeno glav.dob., 24. jul 2017 03:30)
a za koga je igrao taj Pavić?

Don Quijote

pre 6 godina

Odgledana utakmica i sasvim sam zadovoljan. Zvezda deluje dobro, pocetak je sezone, ima novih igraca ali je opsta slika zadovoljavajuca. Da li ce to biti dovoljno za Spartu videcemo.
Poseban utisak je sever. Nije bilo mnogo ljudi, ali je bilo veliko zadovoljstvo slusati pesmu severa. Uvek kad ih cujem vrati mi se nostalgija i srce hoce da pukne.
Volim te Zvezdo!

krajisnik

pre 6 godina

kralj@
tebe je ova pobjeda Zvezde bas pogodila?
Pobjeda cista kao suza,a mali Adzic pokazao potencijal i prevario golmana majstorski.Ti navikao da kiksamo prvo kolo kao i uvijek ili da kukas na penal za Zvezdu?Nista od toga nije bilo sem dominantne igre C.Zvezde i 3-0.

xxy

pre 6 godina

Bajko se nije bacio, Bajko je kolenima uklizao u igraca dok je lopta bila u vazduhu. Malom Adzicu je lopta na zemlji a golman je odmah iza njega.. ajde sto je mogao rukama nego sto je mogao i nogom da pokusa.. a nije :)
Vidi, mozes do sutra da pravdas golmana ali ovo je smejurija.
(Kralj, 23. jul 2017 23:51)

Vidi se da "poznaješ" fudbal.Golaman treba da se baci na igrača- bez razdaljine i kada je lopta umirena i igrač ima mogućnost driblinga i izmicanja lopte. Golman je išao da zagradi igrača i da ga zatvori rukama kada on krene šire sa loptom ali je Adžić u brzini napravio majstorski potez i ti to do sutra možeš da gledaš ali ti je stalo da ne vidiš.

4k4.Dex

pre 6 godina

Stvarno ne vidim razlog da neko izjavi da se Radnicki Nis sklonio Zvezdi... nikad nam u zivotu nisu dali bodove vec nam ih uglavnom otkinu. Znaci od prvog kola opet krece ovo prepucavanje. Opet aprdnja od lige kao i prosle godine znaci.