Hrvati bez četvorice NBA igrača na Evrobasket

Selektor Hrvatske Aleksandar Aco Petrović skratio je spisak igrača na koje računa za Evrobasket na 11 igrača, kojima će biti priključen kvartet iz B selekcije.

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Biće tesko Hrvatima ..Oni imaju problem sa centrima.Pre par godina sam bio 100% siguran da će Bilan biti najjači centar na ovim prostorima ali,na zalost,pogrešio sam.Decko je takav talenat,takav osecaj za kos,prostor,igru,igrače ali odjednom,potonuo je tako duboko da ni sam ne mogu da shvatim zašto..Osim Bojana,koji će morati da se onsam koprca i Šarića i nemaju treceg koji će da povuče,kad ovi zastanu.I još nešto,nema Hrvatska pleya već odavno..Ako se zainate,mogli bi visoko dogurati i onda ,po starom običaju,nalete na Srbiju koja ima isto dosta problema (ali ima pleya)i tu im je kraj.Eeeee da su Jokic i Bjelica tu bilo bi mnogo lakše..ovako????????
  (Miki KD, 16. jul 2017 07:14)

  # Link komentara

 2. Ne možemo nikako biti zadovoljni sa popisom i lako bi se moglo dogoditi da nas u kvalifikacijama vodi netko drugi a ne Aco.
  Ako bude ovih 11 na EP, idemo sa dva igrača manje, Krušlin je beskoristan u svakom pogledu, a zombi Žorić ne može također konkurirati. Nadodati tome da Marko Tomas je uvijek na ivici ozljede, i opet ostaje rotacija od 8 igrača. Za očekivati je da će 12. igrač biti Ramljak, naša verzija Lazića, istina lošija. Obratite pozornost na Dragana Bendera, biti će iznenađenje turnira ako dobije veću šansu.
  (d, 15. jul 2017 17:01)

  # Link komentara

 3. Nazalost, i nas je kao i Srbiju, zadesio val otkaza klhucnih igraca.Osim ovih NBA-evaca,takodjer je zbog ozljede otkazao Luka Babic iz Cedevite,koncepcijski bitan igrac s klupe. Steta, da su Srbija i Hrvatska kompletne,duboko bih vjerovao da se mozemo sresti u nekom mecu za medalje (1/2 finale recimo). Ovako ce nasa gerijatrija tesko izdrzati, iako smatram da je Bojan najjaca koš mašina na prvenstvu, no pitanje moze li sam (uz Šarića). A ovim svim "zvjezdicama" koje su otkazale radi vlastite karijere, neka se ugledaju na Darija Šarića, cije domoljublje nikad nije dolazili u pitanje, iako je potomak etnickih Srba iz zaleđa Dalmacije.

  Zivjeli i sretno nas svima bilo na Eurobasketu.
  (IvanCro, 15. jul 2017 16:21)

  # Link komentara

 4. jaka reprezentacija al nikad nista... cudnovato...
   (JoBaH, 15. jul 2017 14:22)

  # Link komentara

 5. Dobra je to grupa igraca, sa ovom cetvoricom bi bili jos jaci...

  Ali kada imaju na pozicijama 1 i 2 jednog valjnog igraca - Bojana Bogdanovica, tu nema nekog uspeha. Ne moze se nesto uraditi sa talentovanim igracima pod kosem, koji ponovo nece ili ne bi videli loptu od Sarica.
  (GM, 15. jul 2017 14:20)

  # Link komentara