Utorak, 11.07.2017.

20:00

Tandem Đu-Le vodi Partizan ka trećem kolu!

Ekipa Partizana savladala je sa 2:0 Budućnost u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: PT

Tandem Ðu-Le vodi Partizan ka treæem kolu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

267 Komentari

Sortiraj po:

DPb

pre 6 godina

Čitam komentare i ne mogu doći sebi. Ljudi pa da li imate vi mozga kad napišete 'Tawamba je barem nesebičniji od Đurđevića' ili 'Onaj Đurđević nema pojma'... Da nema Đurđevića i Leonarda, gledali bismo kišu promašenih stopostotnih šansi precenjenoga Tawambe. Svako ko ima iole mozga shvatio je da nam Tawamba ne treba!

o-1

pre 6 godina

Igrac Buducnosti potpuno bespotrebno ide rukom ka lopti iako vec moze neometano da je izbaci glavom. Kao da zna da je poraz neminovan pa da se sto pre dogodi.

Јабучило

pre 6 godina

Mozda se Tavamba ispromasivao ali je bar asistirao kad god je mogao a onaj Djurdjevic nit' asistira nit' daje golove (penal ne racunam).
(djoka, 11. jul 2017 23:22)

Па и тај пенал једва даде...

AVANGARDA

pre 6 godina

Budućnost je prosečna poluamaterska ekipa i ništa više od toga.Partizan bez Leonarda ne liči na ozbiljnu ekipu,a to se videlo u prvom poluvremenu.Jedino je Janković pokušavao ali nije imao podršku saigrača.Crno beli lagano dobijaju u Podgorici,biće im lakše za igru a odnos Uroša prema Leu nije korektan,oko Brazilca sve se vrti on je pokretačka snaga ovog Partizana a bez njega u ekipi mi smo bili bezopasni protiv ovog tima koji je ispod proseka.Nedostaje nam štoper uz Ostoju,potreban nam je Suma za ozbiljniji fudbal a i na levom beku smo tanki a u narednom kolu dolazi nam ozbiljniji protivnik i mnogo teži zadatak.

LIBERO

pre 6 godina

Pisao sam i ranije,sada sam jos ubedjeniji da nam treba levi bek(sa Monirom obavezno da se proba)desni nam je..taaanak,i u odbtrani pogotovo u napadu,al ajde,'nekako',proci ce,treba nam taj Suma,definitivno nam treba,nemamo ideju,imamo problem u vezi,trebalo bi to tecnije i brze,stoper Cirkovic...hmmm...dati jos jednu sansu,probati Miletica novog,i jos jedan centarfor,ko cemo posteno...jer ovaj Tavamba,ma koliko i da ga volim-nije to,i ne moze biti nikako.Sve pohvale za Jankovica,Ostojica,lea,i Evertona......Kosovica prodati,isto i Mihajlovica,jer nemaju zara,jedan se panicno boji greski,drugi je ocajan.Trener Djukic da hitno poboljsa igru,da bude tecnija i brza,i da odmah obavi razgovor za Djurdjevicem I Leom,i ako bude potrebno proda jednog od njih(Djurdjevica pre).Napred Partizan !!!

crno-crno

pre 6 godina

Meni u celoj ovoj priči nije jasan Đukić. Šta je njemu,ponovo,trebalo ovo. Da dođe u klub u kome nema ni pola od igrača(fudbalera), osim leonarda koji jedini makar liči na igrača koji nešto zna u fudbalu,osim da je istetoviran od glave do pete,kada je spreman ili kad hoće da igra. sve ostalo je jad i beda srpskog fudbala. Barem 2-3 puta bolju ekipu iz druge španske lige je mogao da vodi, ako već nije bilo drugog angažmana. I na kraju, kad Partizan bude ispao, a to će biti vrlo brzo, opet će ga izviždati,ispljuvati i naravno smeniti

Tygranis

pre 6 godina

Utisci za vcrs, broj jedan ako nema Leonarda Partizan moze da ispadne i od ove nepoznate Buducnosti. Ovo sto je igrala Buducnost vcrs (smesan penal bunker i izlezavanje) su naucili od Partizana i od sledeceg kola ce i Partizan tako.
Tawamba da trenira sut inace odlican, golmana ovih amatera kupite, Djurdjevic da se prodaje hitno dok ima dobru statistiku iz lige koju nece nikad ponoviti, (igra isto kao Bozinov samo mladji pa moze da se uzme neka para a u Evropi beskoristan - isto vazi i za Mihajlovica).
Partizan ovo prolazi sa verovatnim prelazom u gostima a na dalje nek im je Bog u pomoci trebace im.

H2O

pre 6 godina

Dovedite odbrambenog igraca Ostojic ne moze sam a nova sezona se blizi.
Cirkovic ne zasluzuje da igra u prvom timu i pitam se ko ga forsira?
Od Tawambe ocekujem da eksplodira kad tad.Odlicno se gradi i dodaje loptu.Na samoj realizaciji,sutu ka golu mora dosta da radi.Leo,Mihajlovic i Djurdjevic ne mogu da igraju zajedno.Prodati Mihajlovica i Djurdjevica dovesti Sumu i odbrambenog.Zadrzati Leonarda kako znate a onda mozda i gledamo Ligu Sampiona.

bot na kvadrat

pre 6 godina

Jedna od najgorih utakmica u bilo kom sportu u istoriji covecanstva,Buducnost na nivou 7.ranga takmicenja u Srbiji,neke opstinske lige,Partizan osvajac jedne od najslabijih liga Evrope,nema sta da trazi u Ligi sampiona,pa ni u kvalifikacijama.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

E moja deco, Tavamba je nocas bio najbolji i najkorisniji igrac u Partizanu. Ko to nije video, dzaba gleda fudbal.
Narocito u drugom poluvremenu kada ga je Djukic zakucao na visinu sesnaesterca pa se otvarao i na levu i na desnu stranu. Prakticno je razbio blok podgoricana na sredini tim kretnjama i savrsenim prijemom lopte.
Uz njega treba pomenuti Evertona. Igra covek za medalju. Jos da ima s kim.

majvuk

pre 6 godina

Djukic pod hitno da dovede u red tandem Dju-Le jer ovakva sebicnost nije vidjena u Srbiji. Tavamba kao nekad Boja...veze nema covek.

Milos

pre 6 godina

Djukicu,imas na klupi djoleta jovanovica,kakav tavamba,srecom buducnost slab tim,bunkerasi,pa ovi promasaji nemaju tezinu.Sa ovakvom realizacijom trece kolo maksimum.Leonardo trebao od pocetka,i umoran bi ovim provincijalcima uvalio bar 3 komada,pa neka se za nedelju dana kupa u budvu,revans bi bio formalnost,i ovako je ali bi pritisak bio manji i splasnula bi atmosfera pred revans

Čojstvo i Junaštvo

pre 6 godina

Da crnogorci samo malo pritisnuše, bilo bi belaja. Oni jok. Samo padanje, izležavanje, dvospratni bus i napaljeni golman. Hrabre oće sreća ako je to bila hrabrost a oni junaci. No nije pa su tako i prošli.

Aleksandar

pre 6 godina

Kljajic,pojacanje,Ostojic,pojacanje,Vulicevic,Everton,pojacanje,Leonardo,Jankovic,pojacanje,Djurdjevic !

Partizanu treba levi bek,stoper,zadnji vezni i jedna prava desetka za nesto vise ! Ne kazem da je ovaj tim los,ali igraci poput Miletica,Cirkovica,Kosovica nisu za neke evropske domete ! Koju ligu mi imamo pa da kazemo da je ovaj tim toliko kvalitetan.Nama je najveci i veciti rival kanta u evropi vec 15 godina ! Mi nesto i odigramo,ne moze se reci da osam grupnih faza Lige Evrope i dve grupne faze Lige Sampiona nije nista,ali opet ! Nemojte da se zamlacujete ! Bez Sejdube Sume i bar jednog krstenog stopera od LS nema nista ! Da pevamo pesmu ako udjemo u LE !

filip

pre 6 godina

Tavamba je simpatican lik, ali nije za ozbiljan fudbal, treba mu se zahvaliti i raskinuti ugovor sa njim ako ga vec nece niko da kupi. ...U svakom slucaju Tavambi nije mesto u Partizanu, lako je davati golove Zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfc, 11. jul 2017 22:31)

E ovo samo tezak neznalac moze da izjavi, a vidim da vas je bas dosta! Tawambi definitivno nije bio dan. KOd udarca glavom lopta mu je isla malo iza i morao je da se izvija, tako da po meni nije katastrofalan promasaj. Imao je dve ocajne zavrsnice, ponavljam nije mu bio dan. E, sad sta zna:
1) Kad imas lika u timu koji moze cetvoricu da nosi na ledjima i jos jednog u dzepu, poslednje sto radis je da ga prodajes!
2) Decko ima dosta dobru tehniku (citaj TEHNIKU, ne dribling) i NEREALAN prijem lopte za onolikog lika! Da Mijatović nije skinuo onaj volej posle prijema na grudi, bio bi fantasitcan gol! Da se ne lazemo, tu je Tawamba sve odlicno odradio.
3) NESEBIČAN! Preterano čak ponekad, što može da bude mana, ali kad gledam Leonarda i Djurdjevića kolko god bili izuzetni igraci, ne mogu da se otmem utisku da nam ocajnicki treba jedan nesebican igrac u napadu.

Sve ovo sto sam napisao i sigurno jos sto sta su razlozi sto je svaka duga lopta i svaki aut u napadu isao na Tawambu. A kad su bile precizne lopte, ne znam da li je mozda jednom ili dvaput izgubio posed, od jedno 15 takvih lopti!
Zaključak, Tawamba nam je prekopotreban!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Brat Uros mnogo sebican ali zato sa druge strane Tavamba razbio,lik ladnjaka mogao da upise hettrik i to kao igrac sidras.Mnogo bolji igrac od Bozinova.

Krle

pre 6 godina

Mislim da Djukic mora da reaguje i da smiri sebicnog Djurdjevica. Cak i da Leonardo ucenjuje klub za novac Djurdjevic ne sme to da radi jer moze da nas kosta prolaza dalje. Ne mislim da Buducnost moze nesto da uradi protiv nas ali isto tako smo mislili da cemo da nakantamo Samrok pa smo gledali drugaciju utakmicu. Jednostavno, rezultat mora da bude na prvom mestu. Ne bih imao nista protiv da u Podgorici odmori Djurdjevica i da pusti nekog klinca.

nenad

pre 6 godina

buducnost parkirala autobus kao javor ili mladost lucani ,bice lepse sa ekipama koje hoce da igraju fudbal... u pricipu ako je neko ocekivao 7 golova onda je neozbiljan... visok presing kontrola utakmice 97 minuta bez suta buducnosti 2 gola uz jos tri stopostotne sanse za mene smo ozbiljan tim ..... zivi bili pa videli

Erich von Däniken (YUG)

pre 6 godina

Ruku na srce, Partizan je bolji ali nije nadigrao Djetice. Ako Buducnost povede u Podgorici moze svasta da bude. Mislim da previse pljujete Tavambu. Covek se u vise navrata nasao na pravom mestu, uposlio Leandra za gol... Slazem da mu je realizacija bila slaba ali ako se samo malo promeni eto solidnog igraca. Kod gostiju ubedljivo najbolji golman Mijatovic. Da li je samo bio posebno raspolozen veceras ili poseduje neki extra kvalitet? Sve u svemu Partizan dovoljno jak da izbaci Buducnost ali dalje mislim da su male sanse. I ako se koji slucajem dokopa LS bice kanta za punjenje. Dotakao bi se i tzv navijaca Grobara. Njima kao da nije stao prolazak u sledce kolo. Politicko skandiranje (Ratko Mladic), paljenje baklji, petarde... U situaciji kad su oci Uefe uperene u nas. Ali nema veze. Partizan ima love...

40+

pre 6 godina

Sve sam objasnio na poluvremenu,napisao sam i kojim ce se rezultatom zavrsiti utakmica.. Dobro je ovo ali mora bolje,Djurdjevicu,DODAJ LOPTU SINE,NEMOJ DA SI SEBIČAN.. IDEMO GROBARI!!!

deki

pre 6 godina

Utisci su ukratko sledeci:
1. Djurdjevic je dete jedno nezrelo i zato samo kod nas moze da igra, sram ga bilo za ponasanje prema Leonardu, prodati ga i pojacati ugovor Leu,takvi nam ne trebaju.
2. Tawamba nazalost nedorastao za ozbiljniji fudbal, gotivim ga ali nema vajde od njega.
3. Miletic ocajno odigrao, nevidljiv.
4. Mihajlovica prodati cim se ukaze sanse, totalno van igre i forme.
5. Cirkovic los, sad je jos i mogao da ispegla greske protiv ovih ali neka ozbiljnija ekipa kad dodje, nece znati dal je po'o il' je doš'o...
6. Everton rutinski, svaka cast.
7. Jankovic takodje, bez vecih zamerki.
8. Kosovic na momente zaboravio da igra fudbal,blagi uzas, pod hitno da se dozove pameti.
9. Vulicevic nista specijalno,bez veceg ucinka.
10. Ostojic standardno dobar, svaka cast.
11. Kljajic....njega nisam ni video na tekmi :)

Luka

pre 6 godina

Ivanov slobodan igrac,dobro bi bilo da se vrati...Fali nam kreacija ,dovedite vise Sumu....
Kleo je izjavio da bi dosao cim bi ga pozvali,racuna se kao domaci igrac,da ulazi sa klupe vrh,treba mu 2-3 meseca da se vrati u formu...Tavamba bolje da igra stopera,jak u duelu,taman je za stopera...Napadac koji da 2 gola za polusezonu nije napadac.

Đorđe

pre 6 godina

Filipe,
Kao neko ko se bavi fudbalom 25 godina, potpisujem svaku tvoju reč.
Tavamba je danas bio igrač utakmice. Klinci fudbal gledaju kroz statistiku, a tu se ne vidi koliko je duela dobio. Ne vidi se da je njegova kretnja bila besprekorna, da je svaki put vezivao 2-3 igrača i da je u 95% situacija zadržao loptu sa igračima na leđima. Imao je i asistenciju, borio se kao lav. Mnogo lepo si primetio fantastičan prijem koji ima. Nije ga hteo gol, promašio je nekoliko šansi, loše reagovao, ali sve u svemu imao ogroman doprinos. Nesebičan, sve radi za ekipu, apsolutno potreban.

militto

pre 6 godina

Neki moj rezime. Kljajic bez posla,odbrana ce biti utegnuta kad se Miletić (cela) spremi i mislim da sa Ostojom cini ubilacki tandem, Cirko je tu za kup i ciscenje kartona. Bekovi moraju bolje, U napadu nam oni i krila guse jedni druge jos kad se pridoda tavamba ili djurdjevic desi se da imamo tri igrača uz aut liniju. Ekipi fali samopuzdanja u sredini, Kosovic je proigrao ulaskom Lea, dečko ima osecaja za pas, lagan je i mogao bi biti faktor x ove sezone. Tavamba ok, fali realizacija, ali borac i mislim da je korisniji da udje sa klupe ali ne možemo mu zaboraviti onaj mec sa Zvezdom. Djurdjevic indisponiran! Sa njim pod hitno sastanak sa trenerom i psihologom.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

sta cemo mi da radimo kad budemo igrali protiv ekipe koja igra fudbal ????
(bizmarke, 11. jul 2017 22:29)

Isto što je Budućnost večeras ...

Burazengija

pre 6 godina

Kljajic - Bez posla
Miletic - Uzasan bek,dosta nesiguran i u napadu i u odbrani
Ostojic - Nema losu utakmicu od kada je dosao u Partizan
Cirkovic - Neka nam je bog u pomoc sa njima u odbrani
Vulicevic - Standardno,sve radi na iskustvo
Kosovic - Niti smrdi,niti mirise
Everton - Doktor svoje pozicije,neverovatna borbenost za dres Partizana
Mihajlovic - Uzasan igrac,ako je moguce uzeti za njega koji milion
Jankovic - Po meni odlican danas.Decko ima stila za fudbal.
Tawamba - Borac,po meni na poziciji napadaca bi bio bolji od Djurdjevica
Djurdjevic - Dok ne dobije na tacni,nema gola
Leonardo - Najbolji igrac Partizana i najkvalitetniji stranac koji je igrao u Srbiji.
Djurickovic - Po meni bi bio bolji na levom krilu ili iza napadaca


Da rezimiram ! El Monir mora pre Miletica ! Treba nam stoper ! Kreativac u vidu Sume je potreban ovom timu ko budali samar ! Tawamba prvi napadac !

Ivan

pre 6 godina

Penal Đurđević i potom Leonardo naravno! Protiv ekipa sa ovih prostora (tu svrstavam i Budućnost jer je sličan nivo sa našim superligašima) to nekako i prolazi ali protiv iole jačeg nikako i nikada neće proći! Ovo kolo ćete proći ali biće dobro da prođete i 2.kolo sa ovom igrom ali to će biti veliki uspeh u slučaju da uspete u tome! A još kada Leonardo uskoro napusti Partizan a možda i Đurđević onda biće šta će biti, neka četvorka ili petarda poput nedavno Bešiktaša usred Beograda ili Atletik Bilbaa i bićete torpedovani opet!

Bona

pre 6 godina

Tawamba je igrac koji razbija odbranu, razvija igru tako sto se gradi ledjima i pravi efikasnu distribuciju. On nije golgeter, nego kreativan 'target man'. Danas je imao asistenciju i lepe prilike. Pola vas nema pojma i ne razume da samo zato sto je neko napadac, ne znaci da mora samo da daje golove....

323

pre 6 godina

Da sam ja trener Partizana ovaj Djurdjevic bi mi sedeo na klupi dok mu ne dodje u pamet. Sebican je i umesto da uposli Leonarda sutira? Sebicnost koja steti klubu jer je bila sansa za 3-0! Sa druge strane, pomislite sta misli Leonardo o takvom ponasanju Djurdjevica i to stvara netrpeljivost. Ovaj ce da mu prigovori, da ga kritikuje i dolazi do lose atmosvere. Da sam Djukic ovaj bi mi popio klupu dok ne shvati da je ovo kolektivan sport.Kako Djurdjevic ne shvata da bi postao jos veci da je asistirao? Da bi u ocima navijaca dobio veliki plus, kao neko ko je zasluzan sto je postignut pogodak. Ja ga ne razumem iako mi je jasno da je dobar igrac. Nije mi jasan?

Бубе гробар

pre 6 godina

Steta, steta sto nismo dali barem jos dva gola... a sanse smo imali.
Tako bi usli smireni u revans, a publika bez tenzija.
Ne bi bilo ni 7.000-8.000 gledalaca da se danas zavrsilo 4:0.
Ovako, bice nezgodno, ali pobedicemo mi i tamo.

meraK

pre 6 godina

Ovoj ekipi bi Zvezda dala 14 golova do sad, ali bez precerivanja... Ekipa koja se raspada inace, a prije 20 dana im otislo 8 prvotimaca hahaha

hmm...

pre 6 godina

I vi ste zadovoljni ovakvom pobedom? Protiv ovakve Buducnosti ? Ccc... Cemu se vi nadate.
(Ljubisa livac, 11. jul 2017 22:33)

ti se nicemu i ne nadas, nemas tih muka..

323

pre 6 godina

parkirani autobus ispred 16 je najveci protivnik fudbala. sreca je da je partizan u drugom nasao kljuc i sklonio autobus. gol iz ofsajda je ponisten potpuno ispravno. bez leonarda partizan je neki drugi tim, sa njim ima mnogo bolju igru. treba biti pazljiv i ne primiti gol.

zoran

pre 6 godina

Sta nam je pokazala ova utakmica, pored fudbala nivao opstinske lige Nemacake.

Nije bez razloga Djukic bio bez trenerskog posla duze vreme. Nikolic je za njega licno Murinjo. Jasno je da on nema nikakav autoritet kod igraca kada dozvoljava da Djuricic radi ono po terenu sto radi. Takticki ekipa totalno nespremna. Tu se ne zna ko pije a ko placa. Drugim recima Djukic je nivo za drugu ligu.
Miletic na beku, za Evropu, nema sta da trazi. Decko u napadu ne zna nista. Vule sa druge strane bolji, pouzdaniji.
Cirkovic je zalutao u ovaj sport i preko njega ce nas puniti ko pozeli. Bukvalno pojma nema. Ostoja standarno siguran, bas kao i Everton koji jedini , pored Leonarda, ima evropski kvalitet.
Kosovic beskoristan potpuno. Takodje bi bilo dobro da menja sport, recimo stoni tenis, tako nesto, jer golmanu i shtoperima moze loptu d avraca i nas ekonom za mnogo manje pare.
Leonardo je klasa za sebe i on u ovom timu nema sa kim da igra.
Jankovic dobar, koristan, ali mora da se brze oslobadja lopte i malo bolji pregled igre bi dobro dosao.
Tawamba nivoa za OFK Beograd , eventualno Teleoptik; koje crne evropske utakmice.
Djurdjevicu bi dao ispisnicu sto je pre moguce, jer sebichnije stvorenje skoro nije zaigralo u Partizanu. Treba neko da mu objasni da je Leonardo za njega Pele, te da sebichnost tu ne pomaze. Ono otimanje za slobodan udarac je da se on prebaci na klupu, ali kao sto rekoh Djukic nije trener bilo kakvog autoriteta.

Del Boj

pre 6 godina

Ljudi,smirite se prva je utakmica,setite se sta je bilo sa Dilom Gori.Jeste da smo mogli uvaliti jos 3 komada,ali Boze moj.Ne treba se ljutiti na Tavambu.Igrao, borio se.Treba Djurdjevicu ocitati bukvicu.Sta je on ovde?Prvo uzima Leu slobodnjak,a onda njegova sebicnost dostize vrhunac.Alo care,sta mislis ko si !?Cirkovic nikakav,uz njega se i Ostojic oseca nesigurno.Vulicevica onaj Vlaisavljevic otresao nekoliko puta.Mihajlovica prodati dok ga jos neko zeli.Decko veze nema.Jankovic i Leo jedine svetle tacke uz Evertona kojeg nije toliko islo,ali je ginuo za svaku loptu.Tamo dobijamo osto 2-0.Tek je prva utakmica,bice ovo dobra ekipa

horusfilip

pre 6 godina

Prodajte Kosovica i Mihajlovica,stavite pantica i Leo umesto njih i dajte Leonardu koliko god trazi...tako rade ozbiljnj klubovi...ako to ne urade nek ispadnu...

asdf

pre 6 godina

Prodaja Djurdjevica i Tavambe , zadrzati Leonarda plus dovesti Sumu i ubaciti nekog od mladih
(GB11, 11. jul 2017 22:42)

I Leonardo i verovatno Djurdjevic ce otici posle kvalifikacija,Leonardo mozda i tokom..a Suma,to je tek spanska serija,kolilo se pominje i veruj mi da na kraju nece doci

Zorz Vea

pre 6 godina

Buducnost mnogo slab rival veceras. Djurdjevic osim penala ne pokaza ama bas nista. Tavamba brate rodjeni istrosio si sve promasaje za ovu sezonu. Mozda je vrucina i prva zvanicna utakmica ucinila svoje ali posle prvog poluvremena ovo je premija rezultat. Brza igra daje rezultat ali ne mogu da se otmem utisku da su nam bekovi daleko ispod nivoa ostatka tima. Marko Jankovic ce biti sjajan a Mihajlovic je toliko indisponiran da deluje potpuno nezainteresovan u nekim momentima. Posto je skoro ceo tim zadrzan ocekujem mnogo bolju igru vec u revansu. Uros mora da poradi na igri jedan na jedan jer je bas izgledao lose u ovoj utakmici a nije mu prvi put. Jos jednom mnogo losa Buducnost i nadam se prolazu. Sledece kolo ce pokazati gde smo i koliko nas kvalitet vredi. Videlo se da u danasnjem fudbalu fizicka sprema mnogo vise vredi od same tehnike pa ako to primenimo na Partizan moze biti samo bolje.

Zivela Srbija i napred Partizan

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Prodati Djurdjevica i dovesti igraca koji igra za tim a ne za sebe!
(Xman, 11. jul 2017 22:46)

Ko će njega da kupi ...

Kocha

pre 6 godina

S obzirom na protivnika, da je ovo prva utakmica u sezoni i da se stalno napada na +35C, ovo je ok. Naravno, u sledecem kolu (ako ne bude iznenadjenja) Partizan mora znacajno da podigne formu. Razlozi za brigu su Cirkovic i posebno Tavamba, za koje je jasno da nemaju ni blizu potreban kvalitet za Evropu

coaW

pre 6 godina

uz svo postovanje prema leonardu tvrdim da ako ode iz partizana se neće naigrati,kao i svaki drugi stranac kojem je Partizan bio odskočna daska..jel ovo je Srbska Liga rodjace..neznam koji stranac je uspeo posle partizana!

Pera

pre 6 godina

Leonardo i Đurđević se ne podnose ocigledno. Kod 1:0 Leo ne cestita, ne prilazi! Posumnjao sam ali kad Đurđević nije asistirao Leonardu pred kraj, provalio sam. Zalosno...
Tekma, onako. Bice to bolje nadam se

slavina

pre 6 godina

Prosle godine u kvalifikacijama Genk je u prvu utakmicu protiv Buducnosti dobio 2:0, nedelju dana kasnije u Podgoricu Buducnost je Genku dala dva gola za pola sata... Ne treba se opustat i nadam.se da se ovakva utakmica nece vise ponovit, ovo je sramota...Djurdjevic nije postojao ... Tavamba promasio 101 zicer... Protiv ovakve ekipe ovo je sramotno...

R.S

pre 6 godina

Igra dobra,fizicki jako dobro pripremljeni,lose karike definitivno
bekovi,Miletic kritican,Cirko na klupu realno,sve u svemu po ovakvom vremenu zadovoljavajuce,Leu da se plati,vrijedi!!!

slavina

pre 6 godina

Ljudi ozbiljno sad, jeste primijetili da Buducnost ne moze 3 pasa da poveze citavu utakmicu ??? Sramota da ovakvom timu nismo dali vise golova, cak sta vise prvi su nam poklonili ... Bojim se da necemo daleko dogurat...Jos ako Leonardo ode ........

Banja Luka

pre 6 godina

Prvo pol., tanko skroz, drugo dosta bolje, ako mislimo u LE, ili kojim slucajem u LS, sa ovim timom bez pojacanja je to skoro pa nemoguce! I jos nesto, navijacima Crvene Zvezde bi porucio da ne smaraju sa komentarima ko je bolji famozna Florijana ili ova isto tako famozna Buducnost, kako god okrenes, bili amo bolji od vas i upravo zato igramo kvalifikacije za ligu sampiona! A prosle godine ste bili nasa vrlo cesta musterija u derbijima?

hmm...

pre 6 godina

E moji grobari. Ako je ovo penal, onda je i Djurdjevic na derbiju igrao rukom. Iste su situacije.
(Magdalena, 11. jul 2017 22:40)

E moj ti, pojesce te zavist...nastavi da gledas sampiona Srbije, tako treba..

slavina

pre 6 godina

Jel realno da pricate o Ligi Sampiona ako budemo 'imali srece' ??? Daaaj bre, razumijem ja, voli se klub i sve ali ljudi budite makar mrvu realni, treba da pucamo ako uspijemo u ligu evrope da upanemo i da se tamo ne obrukamo... Pa ona ekipa od prije dvije sezone sa Zivkovicem je bila Real za ovu sad.. Ne zanosite se... Dali smo najgoroj ekipi ikad samo dva gola i to jedan iz penala koji je napravljen iz nicega, cisti poklon...

brzi

pre 6 godina

Ajde prestanite da pljujete Tavambu, upisao je asistenciju odigrao je korektno, promasio dva zicera mozes misliti, dace sledeci put. Samo treba da igra poslednjih pola h ili 20min i to je to. Djurdjevica prodati i Jovanovica u spica staviti mali je bolji od njega i nije sebican. Dajte Leo duplo vecu platu uzecete sledece godine 10mil za njega, upravo ukljuci glavu.

Kelvin Klajn

pre 6 godina

sta cemo mi da radimo kad budemo igrali protiv ekipe koja igra fudbal ????
(bizmarke, 11. jul 2017 22:29)

Ta ekipa koja bude igrala fudbal nece naterati sve nase igrace da krenu u napad vec ce se igrati otvoren fudbal i sa jedne i sa druge strane. Pa jedan Ril kojem smo dali 12 komada u 2 utakmice se nije zatvorio kao sampion Crne Gore. Sramota za za nekoga ko je najavljivao pobedu u Beogradu da igra onako kako igra i pored loseg rezultata. Ili su u toku utakmice shvatili da veze sa fudbalom nemaju.

pfc

pre 6 godina

Tavamba je simpatican lik, ali nije za ozbiljan fudbal, treba mu se zahvaliti i raskinuti ugovor sa njim ako ga vec nece niko da kupi. Imamo malog Jovanovica, sto je dao 2 gola Kopenhagenu, veliki je talenat i verovatno ce biti bolji od Mitrovica. U svakom slucaju Tavambi nije mesto u Partizanu, lako je davati golove Zvezdi.

Navijač

pre 6 godina

Ovoj ekipi bi Zvezda dala 14 golova do sad, ali bez precerivanja... Ekipa koja se raspada inace, a prije 20 dana im otislo 8 prvotimaca hahaha
(meraK, 11. jul 2017 22:21)

A primila 16.

jawai

pre 6 godina

Realan i odlican rezultat. Ne znam sta ljudi ocekuju na 35C. Istrcite vi bar 9 min, a ne 90...
Momci se borili, rezultat taman za rutinski revans u PG...

Eto tako

pre 6 godina

Šteta samo što je Đurđević sebičan inače bi bio vrhunski igrač, a što se tiče utakmice, dobra igra Partizana, nadam se da će nastaviti ovako i dalje, možda uz malo sreće i uđemo u LŠ.

Bocky

pre 6 godina

Sasa Ilic=Luka Modric, za siromasne.
Ps. Zbog cega ovaj decko Kosovic odigra svih 90 min? Dobar tim imamo za Jsl i nista vise od toga. Jako lose ovo sve izgleda.

ludi milojko

pre 6 godina

Ovde na komentarima bi i Murinjo mogao da nadje saradnike za sledecu sezonu.Sve sam suvi takticki genije,skaut za skeniranje igraca,fitnes trener i organizacioni mag u jednom.

xxx

pre 6 godina

Djurdjevic zasluzuje kaznu za onakvu proslavu gola iz penala koji je slucajno i jedva dao.
(Ivan, 11. jul 2017 22:06). Ti ne zasluzujes internet...

Solunac

pre 6 godina

Upravo trebala si dati Leonardu jos koju nedelju odmora i nemojte ni slucajno nikoga dovesti tek kad ispadnemo e onda gruvaj lovu u pojacanja

Neki

pre 6 godina

Da li moze neko da mi objasni sta se desilo sa travom? pre mesec dana je bila u odlicnom stanju,kao se igralo finale kupa? Ozbiljno pitam,bez ikakve ironije.

Djomla

pre 6 godina

4 igrača Buducnosti otišlo odmah po završetku prvenstva. Kapiten pre dva dana a danas i Djalovic. Bez 6 standardnih igrača biće tesko ali partizan je nikada smesniji, naviknut na prijateljske utakmice. Uz malo sreće do minimalnog poraza pa u Podgorici do prolaza.

paksi

pre 6 godina

A smeju se zvezdi i jos je secam se neko napisao komentar,tipa " koje bi mesto zvezda osvojila u sampionatu malte".
Evo ga Leo ulazi,grobari vasa jedina sansa vcrs. Pozdrav

zoran

pre 6 godina

Ovaj sastav Partizana nema apsolutno nikakve sanse da bude u Evropi. Tim bez srednjeg reda. Bezopasan totalno, bas kao Kosovic koji bolje da kosi travu no da igra fudbal. Tawamba za jos deset sezona nece biti neki strelac. Igra bez ideje...jalovo...kao da gledamo fudbal izmedju dve zemljoradnicke zadruge. Jeza...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Naš je Mladost Lučani dobila koja je od Inter Bakua u 2 meča primila 5 komada a mogli su još 5 , pa o čemu mi pričamo i čemu da se nadamo

Najrealnije

pre 6 godina

Crnogorci veze nemaju,ne znaju dva pasa da sastave i spoje ali partizan bez pomoci sudija nista ne moze da uradi.Samo neka zalutala lopta ili kiks nekog igraca Buducnosti,moze im omoguciti gol ili bar sansu.Najblizi tome je ovaj neki Mitrovic,koji ni sam ne zna sto je na terenu,kako mi se cini,teska kiksara.

Ivan

pre 6 godina

Znate li koliko je Florijana moćnija od ove Budućnosti???? SVETLOSNIM GODINAMA!! A vi grobari se samo smejte Zvezdi! Florijana je prepuna stranaca, mnoštvo Italijana, Argentinaca i Brazilaca nastupa za taj tim a kada se o tim nacijama radi onda jednostavno nema loših igrača, samo imaju mnogo talentovanih pa nema za sve mesta u velikim klubovima! Dok je Budućnost na nivou FK Srema ili FK Bačke uz dužno poštovanje svim tim ekipama! Pa vi grobari sad vidite koliko ste konkurentni za LŠ! Ajde molim vas da se ne lažemo, daleko ste od LŠ!

catch22

pre 6 godina

Mucno prvo polivreme. Neka neko javi Djukicu da ovo nije pripremna utakmica. Sto Marko zategnu, Djukoc razsrafi. Porpuno razbijena igra koja je odlikovala Partizan prosle godine. Eto to je "najbolji" prelazni rok u poslednjih 10 godina cime se Ivica hvali.

Jedno je jasno, ako je ovo Partizan kako ga Dukic zamislja, cak i ako prodjemo Buducnost, dalje nece moci.

Ivan

pre 6 godina

A pevali ste Tawambi hehe! Kako ono beše? Kako podsetite me...."Tawamba Tawamba ti ne znaš da volim te jaaaa"...a on ni Budućnosti iz stopostotne šanse ne dade gol! A hteli ste u Ligu Šampiona! Nećete vi niđe! Sedite di ste jer za bolje niste! :-)

Mirko

pre 6 godina

Smehotres od fudbala...ovi parkirali autobus kao i dok su igrali u zajednickoj ligi.

Sto se Partizana tice osim neke zelje nista ne vidim iz prosle godine..nista dobro ne vidim.

Zadnji vezni i ovaj mali Kosovic ne mogu loptu da prime..odbija se od njih kao od zid.

Jako lose Djukicu...ovaj Partizan ne lici na onaj od prosle godine...Leo na klupi, od Sume nema nista tako da neka nam je bog u pomoci sto se evrope tice.

Pcinjski okrug

pre 6 godina

Svaka lopta ide na Tavambu kao da je Ronaldo zuba licnoo,ovi ne znaju dal su posli ili dosli,neka mi neko vrati 45 min zivota

40+

pre 6 godina

Ocekivao sam da je veca razlika izmedju njih i nas.. Leonardo je Maradona za sve ove na terenu i zato ce njegov ulazak doneti razliku.. Bice 2-0 na kraju.. (pisem na poluvremenu)

Millennium

pre 6 godina

Čast svima, ali Budućnost veze nema. Komšije, sve manje od dva gola je neuspeh. Doduše rekoh ja, nama je Florijana uvalila tri komada.

alex

pre 6 godina

Ne znam na čemu se zasniva Đukićev optimizam. Totalna bezidejnost i neuigranost. U drugom poluvremenu treba da ubaci Leonarda, Pantića i Đuričkovića i možda uz mnogo sreće postignemo jedan gol. Ovakav tim neće biti konkurentan ni u Super ligi Srbije, a o Evropi da i ne govorimo. Uprava zakazala nedovođenjem pojačanja. Ako je Ilijev u proteklom prvenstvu napravio prave poteze, za ovo još ništa nije uradio. Otići će Leonardo, Suma neće doći i bićemo u rangu sa seoskim timovima. Nažalost. Ajde bre igrajte!!!

Ivan

pre 6 godina

Ovi se bez Leonarda ne razlikuju puno od polovine ekipa iz domace lige. Da je bilo sve posteno i da je Leonardo bio na hladjenju zbog konstantnog udaranja protivnickih igraca, partizan bi zavrsio sezonu na cetvrtom mestu.

landerMan

pre 6 godina

Znate li sta je Florijana za ovu Buducnost (kojoj ne igra vise od pola igraca iz prosle sezone) ??? Real Madrid licno rodjaci !!! A vi niste imali sut u okvir gola za 45 minuta.... Ne kazem da Partizan nece proc ovo kolo ali je li vas sramota ??? Vi nekog da prozivate... Partizan kad nema svoje sudije ne moze kraj sa krajem da skrpi... Znate sta ce da vam se desi u nekom od sledecem kola kad vam protivnik bude neki iole normalan fudbalski klub ??? hahaha

hehe

pre 6 godina

slusajuci Kralja i voditelja pre utakmice stekao sam utisak da Real igra protiv tima sa Farskih ostrva koji je na svu muku rasprodao ceo tim i primice oko 17 golova.Onda a poluvremenu analiza kako je isti taj tim kupio odlicne igrace i da je skauting fenomenalan.
Kaka drzava taka i analiza.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Lose prvo poluvreme. Mi nemamo sredinu terena. Tu jedino ovaj Everton lici na fudbalera. Koliko pogresnih dodavanja, losih kretnji i loseg pregleda igre. Tacno nedostaje Leonardo. Sto je vrlo tuzno za nas fudbal, da su nam kljucni igraci prosecni stranci.

RokiMD

pre 6 godina

Zadovoljan Leonardo umjesto Tavambe, Suma umjesto Mihajlovića! Ako to ne realizujemo, ne da nema ništa od grupne faze bilo čega, nego neće biti ništa ni od titule. Ilić više ne može, a niko ni blizu da ga odmeni. Nedostadak kreativaca je više nego evidentan. Naravno, ni jedan stabilan štoper ne bi bio na odmet.

realno

pre 6 godina

Koji napadi, ovo je sramota. Kosovic igrac kojem u ugovoru stoji da ne sme da da pas napred, samo nazad, po mogustvu golmanu. Djurdjevic nula, Mesi Jankovic u minusu...

kopra

pre 6 godina

Kako god se zavrsio mec, Kosovica pokloniti decko bez kreativnosti, u defanzivi smesan, tako da ne vidim njegovu ulogu na terenu, apsolutno igrac manje. Leonardu dato milion i svi zadovoljni, mi i da dovedemo zamenu za njega moramo dati minimum 700-800.000 plus plata, tako da bi to bila cak i skuplja varijanta. Treba dovesti Sumu, za iste pare probati uvaliti nekome smesnog Mihajlovica, to bi bio dobar posao. Umesto Cirka Miletica gurnuti u vatru, a bekovi kakvi su takvi su, sad je kasno bilo koga dovoditi u odbrani jer se nece uigrati. Eventualno ako ima neki talentovani klinac pa ga polako stavljati u prvi tim...

ficfiric

pre 6 godina

45 minuta nismo imali ozbiljan sut u okvir gola protiv ove, ne znam kako da nazovem ovu protivnicku ekipu... I mi se nadamo Evropi ???? ehhh :(

Hell

pre 6 godina

Na cemu li vecina vas zasniva optimizam za neki rezultat u Evropi nije mi jasno. Pa ljudi,uprava nije dovela nijedno pojacanje a ne igra (i nakverovatnije nece vise ni igrati) Leonardo koji je bio nosilac igre prosle sezone. Skoro ceo tim je sacuvan sto je pohvalno ali bez pojacanja nece boti nista,ova ekipa nema kvalitet za Evropu. Igra je jalova,bezidejna a Buducnost bez vise od pola ekipe od prosle sezone i sa takvima se mucimo a vi se nadate nekoj Ls ili Le,mislim stvarno...

bojan

pre 6 godina

taj leonardo kao snasa neka, kakva klupa, na tribine, cuj, umoran sam i ne mogu na posao, u svakoj firmi idu sankcije za to, ja te placam da radis a ne da se izlezavas

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Nema me na sajtu vise ako dobijete sa 3 razlike
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. jul 2017 20:14)

Nece te biti najvise 2 dana ako se to desi i eto te nazad.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Nema me na sajtu vise ako dobijete sa 3 razlike
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. jul 2017 20:14)

Prvo ispuni obecanje koje si dao pree mec sa Steauom 2015 godine pa onda obecavaj nesto drugo.

pfc

pre 6 godina

Drugo poluvreme ce biti zanimljivije jer ce tada uci majstor Leonardo. Dajte mu platu od milion ako covek to zeli, zasluzio je na terenu. Takodje ponudite Slovanu koliko trazi za Sumu i sigurno ulazimo u Ligu evrope ako ne u Ligu sampiona. Svaka cast sto ste zadrzali ekipu na okupu posle osvojene titule.

Navijač

pre 6 godina

Ovoj ekipi bi Zvezda dala 14 golova do sad, ali bez precerivanja... Ekipa koja se raspada inace, a prije 20 dana im otislo 8 prvotimaca hahaha
(meraK, 11. jul 2017 22:21)

A primila 16.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Nema me na sajtu vise ako dobijete sa 3 razlike
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. jul 2017 20:14)

Prvo ispuni obecanje koje si dao pree mec sa Steauom 2015 godine pa onda obecavaj nesto drugo.

pfc

pre 6 godina

Drugo poluvreme ce biti zanimljivije jer ce tada uci majstor Leonardo. Dajte mu platu od milion ako covek to zeli, zasluzio je na terenu. Takodje ponudite Slovanu koliko trazi za Sumu i sigurno ulazimo u Ligu evrope ako ne u Ligu sampiona. Svaka cast sto ste zadrzali ekipu na okupu posle osvojene titule.

filip

pre 6 godina

Tavamba je simpatican lik, ali nije za ozbiljan fudbal, treba mu se zahvaliti i raskinuti ugovor sa njim ako ga vec nece niko da kupi. ...U svakom slucaju Tavambi nije mesto u Partizanu, lako je davati golove Zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfc, 11. jul 2017 22:31)

E ovo samo tezak neznalac moze da izjavi, a vidim da vas je bas dosta! Tawambi definitivno nije bio dan. KOd udarca glavom lopta mu je isla malo iza i morao je da se izvija, tako da po meni nije katastrofalan promasaj. Imao je dve ocajne zavrsnice, ponavljam nije mu bio dan. E, sad sta zna:
1) Kad imas lika u timu koji moze cetvoricu da nosi na ledjima i jos jednog u dzepu, poslednje sto radis je da ga prodajes!
2) Decko ima dosta dobru tehniku (citaj TEHNIKU, ne dribling) i NEREALAN prijem lopte za onolikog lika! Da Mijatović nije skinuo onaj volej posle prijema na grudi, bio bi fantasitcan gol! Da se ne lazemo, tu je Tawamba sve odlicno odradio.
3) NESEBIČAN! Preterano čak ponekad, što može da bude mana, ali kad gledam Leonarda i Djurdjevića kolko god bili izuzetni igraci, ne mogu da se otmem utisku da nam ocajnicki treba jedan nesebican igrac u napadu.

Sve ovo sto sam napisao i sigurno jos sto sta su razlozi sto je svaka duga lopta i svaki aut u napadu isao na Tawambu. A kad su bile precizne lopte, ne znam da li je mozda jednom ili dvaput izgubio posed, od jedno 15 takvih lopti!
Zaključak, Tawamba nam je prekopotreban!

Đorđe

pre 6 godina

Filipe,
Kao neko ko se bavi fudbalom 25 godina, potpisujem svaku tvoju reč.
Tavamba je danas bio igrač utakmice. Klinci fudbal gledaju kroz statistiku, a tu se ne vidi koliko je duela dobio. Ne vidi se da je njegova kretnja bila besprekorna, da je svaki put vezivao 2-3 igrača i da je u 95% situacija zadržao loptu sa igračima na leđima. Imao je i asistenciju, borio se kao lav. Mnogo lepo si primetio fantastičan prijem koji ima. Nije ga hteo gol, promašio je nekoliko šansi, loše reagovao, ali sve u svemu imao ogroman doprinos. Nesebičan, sve radi za ekipu, apsolutno potreban.

ludi milojko

pre 6 godina

Ovde na komentarima bi i Murinjo mogao da nadje saradnike za sledecu sezonu.Sve sam suvi takticki genije,skaut za skeniranje igraca,fitnes trener i organizacioni mag u jednom.

323

pre 6 godina

Da sam ja trener Partizana ovaj Djurdjevic bi mi sedeo na klupi dok mu ne dodje u pamet. Sebican je i umesto da uposli Leonarda sutira? Sebicnost koja steti klubu jer je bila sansa za 3-0! Sa druge strane, pomislite sta misli Leonardo o takvom ponasanju Djurdjevica i to stvara netrpeljivost. Ovaj ce da mu prigovori, da ga kritikuje i dolazi do lose atmosvere. Da sam Djukic ovaj bi mi popio klupu dok ne shvati da je ovo kolektivan sport.Kako Djurdjevic ne shvata da bi postao jos veci da je asistirao? Da bi u ocima navijaca dobio veliki plus, kao neko ko je zasluzan sto je postignut pogodak. Ja ga ne razumem iako mi je jasno da je dobar igrac. Nije mi jasan?

hmm...

pre 6 godina

E moji grobari. Ako je ovo penal, onda je i Djurdjevic na derbiju igrao rukom. Iste su situacije.
(Magdalena, 11. jul 2017 22:40)

E moj ti, pojesce te zavist...nastavi da gledas sampiona Srbije, tako treba..

zoran

pre 6 godina

Ovaj sastav Partizana nema apsolutno nikakve sanse da bude u Evropi. Tim bez srednjeg reda. Bezopasan totalno, bas kao Kosovic koji bolje da kosi travu no da igra fudbal. Tawamba za jos deset sezona nece biti neki strelac. Igra bez ideje...jalovo...kao da gledamo fudbal izmedju dve zemljoradnicke zadruge. Jeza...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Brat Uros mnogo sebican ali zato sa druge strane Tavamba razbio,lik ladnjaka mogao da upise hettrik i to kao igrac sidras.Mnogo bolji igrac od Bozinova.

pfc

pre 6 godina

Tavamba je simpatican lik, ali nije za ozbiljan fudbal, treba mu se zahvaliti i raskinuti ugovor sa njim ako ga vec nece niko da kupi. Imamo malog Jovanovica, sto je dao 2 gola Kopenhagenu, veliki je talenat i verovatno ce biti bolji od Mitrovica. U svakom slucaju Tavambi nije mesto u Partizanu, lako je davati golove Zvezdi.

Bona

pre 6 godina

Tawamba je igrac koji razbija odbranu, razvija igru tako sto se gradi ledjima i pravi efikasnu distribuciju. On nije golgeter, nego kreativan 'target man'. Danas je imao asistenciju i lepe prilike. Pola vas nema pojma i ne razume da samo zato sto je neko napadac, ne znaci da mora samo da daje golove....

Krle

pre 6 godina

Mislim da Djukic mora da reaguje i da smiri sebicnog Djurdjevica. Cak i da Leonardo ucenjuje klub za novac Djurdjevic ne sme to da radi jer moze da nas kosta prolaza dalje. Ne mislim da Buducnost moze nesto da uradi protiv nas ali isto tako smo mislili da cemo da nakantamo Samrok pa smo gledali drugaciju utakmicu. Jednostavno, rezultat mora da bude na prvom mestu. Ne bih imao nista protiv da u Podgorici odmori Djurdjevica i da pusti nekog klinca.

40+

pre 6 godina

Sve sam objasnio na poluvremenu,napisao sam i kojim ce se rezultatom zavrsiti utakmica.. Dobro je ovo ali mora bolje,Djurdjevicu,DODAJ LOPTU SINE,NEMOJ DA SI SEBIČAN.. IDEMO GROBARI!!!

hmm...

pre 6 godina

I vi ste zadovoljni ovakvom pobedom? Protiv ovakve Buducnosti ? Ccc... Cemu se vi nadate.
(Ljubisa livac, 11. jul 2017 22:33)

ti se nicemu i ne nadas, nemas tih muka..

xxx

pre 6 godina

Djurdjevic zasluzuje kaznu za onakvu proslavu gola iz penala koji je slucajno i jedva dao.
(Ivan, 11. jul 2017 22:06). Ti ne zasluzujes internet...

bojan

pre 6 godina

taj leonardo kao snasa neka, kakva klupa, na tribine, cuj, umoran sam i ne mogu na posao, u svakoj firmi idu sankcije za to, ja te placam da radis a ne da se izlezavas

jawai

pre 6 godina

Realan i odlican rezultat. Ne znam sta ljudi ocekuju na 35C. Istrcite vi bar 9 min, a ne 90...
Momci se borili, rezultat taman za rutinski revans u PG...

Erich von Däniken (YUG)

pre 6 godina

Ruku na srce, Partizan je bolji ali nije nadigrao Djetice. Ako Buducnost povede u Podgorici moze svasta da bude. Mislim da previse pljujete Tavambu. Covek se u vise navrata nasao na pravom mestu, uposlio Leandra za gol... Slazem da mu je realizacija bila slaba ali ako se samo malo promeni eto solidnog igraca. Kod gostiju ubedljivo najbolji golman Mijatovic. Da li je samo bio posebno raspolozen veceras ili poseduje neki extra kvalitet? Sve u svemu Partizan dovoljno jak da izbaci Buducnost ali dalje mislim da su male sanse. I ako se koji slucajem dokopa LS bice kanta za punjenje. Dotakao bi se i tzv navijaca Grobara. Njima kao da nije stao prolazak u sledce kolo. Politicko skandiranje (Ratko Mladic), paljenje baklji, petarde... U situaciji kad su oci Uefe uperene u nas. Ali nema veze. Partizan ima love...

deki

pre 6 godina

Utisci su ukratko sledeci:
1. Djurdjevic je dete jedno nezrelo i zato samo kod nas moze da igra, sram ga bilo za ponasanje prema Leonardu, prodati ga i pojacati ugovor Leu,takvi nam ne trebaju.
2. Tawamba nazalost nedorastao za ozbiljniji fudbal, gotivim ga ali nema vajde od njega.
3. Miletic ocajno odigrao, nevidljiv.
4. Mihajlovica prodati cim se ukaze sanse, totalno van igre i forme.
5. Cirkovic los, sad je jos i mogao da ispegla greske protiv ovih ali neka ozbiljnija ekipa kad dodje, nece znati dal je po'o il' je doš'o...
6. Everton rutinski, svaka cast.
7. Jankovic takodje, bez vecih zamerki.
8. Kosovic na momente zaboravio da igra fudbal,blagi uzas, pod hitno da se dozove pameti.
9. Vulicevic nista specijalno,bez veceg ucinka.
10. Ostojic standardno dobar, svaka cast.
11. Kljajic....njega nisam ni video na tekmi :)

militto

pre 6 godina

Neki moj rezime. Kljajic bez posla,odbrana ce biti utegnuta kad se Miletić (cela) spremi i mislim da sa Ostojom cini ubilacki tandem, Cirko je tu za kup i ciscenje kartona. Bekovi moraju bolje, U napadu nam oni i krila guse jedni druge jos kad se pridoda tavamba ili djurdjevic desi se da imamo tri igrača uz aut liniju. Ekipi fali samopuzdanja u sredini, Kosovic je proigrao ulaskom Lea, dečko ima osecaja za pas, lagan je i mogao bi biti faktor x ove sezone. Tavamba ok, fali realizacija, ali borac i mislim da je korisniji da udje sa klupe ali ne možemo mu zaboraviti onaj mec sa Zvezdom. Djurdjevic indisponiran! Sa njim pod hitno sastanak sa trenerom i psihologom.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Nema me na sajtu vise ako dobijete sa 3 razlike
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. jul 2017 20:14)

Nece te biti najvise 2 dana ako se to desi i eto te nazad.

Burazengija

pre 6 godina

Kljajic - Bez posla
Miletic - Uzasan bek,dosta nesiguran i u napadu i u odbrani
Ostojic - Nema losu utakmicu od kada je dosao u Partizan
Cirkovic - Neka nam je bog u pomoc sa njima u odbrani
Vulicevic - Standardno,sve radi na iskustvo
Kosovic - Niti smrdi,niti mirise
Everton - Doktor svoje pozicije,neverovatna borbenost za dres Partizana
Mihajlovic - Uzasan igrac,ako je moguce uzeti za njega koji milion
Jankovic - Po meni odlican danas.Decko ima stila za fudbal.
Tawamba - Borac,po meni na poziciji napadaca bi bio bolji od Djurdjevica
Djurdjevic - Dok ne dobije na tacni,nema gola
Leonardo - Najbolji igrac Partizana i najkvalitetniji stranac koji je igrao u Srbiji.
Djurickovic - Po meni bi bio bolji na levom krilu ili iza napadaca


Da rezimiram ! El Monir mora pre Miletica ! Treba nam stoper ! Kreativac u vidu Sume je potreban ovom timu ko budali samar ! Tawamba prvi napadac !

horusfilip

pre 6 godina

Prodajte Kosovica i Mihajlovica,stavite pantica i Leo umesto njih i dajte Leonardu koliko god trazi...tako rade ozbiljnj klubovi...ako to ne urade nek ispadnu...

Čojstvo i Junaštvo

pre 6 godina

Da crnogorci samo malo pritisnuše, bilo bi belaja. Oni jok. Samo padanje, izležavanje, dvospratni bus i napaljeni golman. Hrabre oće sreća ako je to bila hrabrost a oni junaci. No nije pa su tako i prošli.

nenad

pre 6 godina

buducnost parkirala autobus kao javor ili mladost lucani ,bice lepse sa ekipama koje hoce da igraju fudbal... u pricipu ako je neko ocekivao 7 golova onda je neozbiljan... visok presing kontrola utakmice 97 minuta bez suta buducnosti 2 gola uz jos tri stopostotne sanse za mene smo ozbiljan tim ..... zivi bili pa videli

Pera

pre 6 godina

Leonardo i Đurđević se ne podnose ocigledno. Kod 1:0 Leo ne cestita, ne prilazi! Posumnjao sam ali kad Đurđević nije asistirao Leonardu pred kraj, provalio sam. Zalosno...
Tekma, onako. Bice to bolje nadam se

Hell

pre 6 godina

Na cemu li vecina vas zasniva optimizam za neki rezultat u Evropi nije mi jasno. Pa ljudi,uprava nije dovela nijedno pojacanje a ne igra (i nakverovatnije nece vise ni igrati) Leonardo koji je bio nosilac igre prosle sezone. Skoro ceo tim je sacuvan sto je pohvalno ali bez pojacanja nece boti nista,ova ekipa nema kvalitet za Evropu. Igra je jalova,bezidejna a Buducnost bez vise od pola ekipe od prosle sezone i sa takvima se mucimo a vi se nadate nekoj Ls ili Le,mislim stvarno...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

sta cemo mi da radimo kad budemo igrali protiv ekipe koja igra fudbal ????
(bizmarke, 11. jul 2017 22:29)

Isto što je Budućnost večeras ...

323

pre 6 godina

parkirani autobus ispred 16 je najveci protivnik fudbala. sreca je da je partizan u drugom nasao kljuc i sklonio autobus. gol iz ofsajda je ponisten potpuno ispravno. bez leonarda partizan je neki drugi tim, sa njim ima mnogo bolju igru. treba biti pazljiv i ne primiti gol.

brzi

pre 6 godina

Ajde prestanite da pljujete Tavambu, upisao je asistenciju odigrao je korektno, promasio dva zicera mozes misliti, dace sledeci put. Samo treba da igra poslednjih pola h ili 20min i to je to. Djurdjevica prodati i Jovanovica u spica staviti mali je bolji od njega i nije sebican. Dajte Leo duplo vecu platu uzecete sledece godine 10mil za njega, upravo ukljuci glavu.

Banja Luka

pre 6 godina

Prvo pol., tanko skroz, drugo dosta bolje, ako mislimo u LE, ili kojim slucajem u LS, sa ovim timom bez pojacanja je to skoro pa nemoguce! I jos nesto, navijacima Crvene Zvezde bi porucio da ne smaraju sa komentarima ko je bolji famozna Florijana ili ova isto tako famozna Buducnost, kako god okrenes, bili amo bolji od vas i upravo zato igramo kvalifikacije za ligu sampiona! A prosle godine ste bili nasa vrlo cesta musterija u derbijima?

Del Boj

pre 6 godina

Ljudi,smirite se prva je utakmica,setite se sta je bilo sa Dilom Gori.Jeste da smo mogli uvaliti jos 3 komada,ali Boze moj.Ne treba se ljutiti na Tavambu.Igrao, borio se.Treba Djurdjevicu ocitati bukvicu.Sta je on ovde?Prvo uzima Leu slobodnjak,a onda njegova sebicnost dostize vrhunac.Alo care,sta mislis ko si !?Cirkovic nikakav,uz njega se i Ostojic oseca nesigurno.Vulicevica onaj Vlaisavljevic otresao nekoliko puta.Mihajlovica prodati dok ga jos neko zeli.Decko veze nema.Jankovic i Leo jedine svetle tacke uz Evertona kojeg nije toliko islo,ali je ginuo za svaku loptu.Tamo dobijamo osto 2-0.Tek je prva utakmica,bice ovo dobra ekipa

Djomla

pre 6 godina

4 igrača Buducnosti otišlo odmah po završetku prvenstva. Kapiten pre dva dana a danas i Djalovic. Bez 6 standardnih igrača biće tesko ali partizan je nikada smesniji, naviknut na prijateljske utakmice. Uz malo sreće do minimalnog poraza pa u Podgorici do prolaza.

zoran

pre 6 godina

Sta nam je pokazala ova utakmica, pored fudbala nivao opstinske lige Nemacake.

Nije bez razloga Djukic bio bez trenerskog posla duze vreme. Nikolic je za njega licno Murinjo. Jasno je da on nema nikakav autoritet kod igraca kada dozvoljava da Djuricic radi ono po terenu sto radi. Takticki ekipa totalno nespremna. Tu se ne zna ko pije a ko placa. Drugim recima Djukic je nivo za drugu ligu.
Miletic na beku, za Evropu, nema sta da trazi. Decko u napadu ne zna nista. Vule sa druge strane bolji, pouzdaniji.
Cirkovic je zalutao u ovaj sport i preko njega ce nas puniti ko pozeli. Bukvalno pojma nema. Ostoja standarno siguran, bas kao i Everton koji jedini , pored Leonarda, ima evropski kvalitet.
Kosovic beskoristan potpuno. Takodje bi bilo dobro da menja sport, recimo stoni tenis, tako nesto, jer golmanu i shtoperima moze loptu d avraca i nas ekonom za mnogo manje pare.
Leonardo je klasa za sebe i on u ovom timu nema sa kim da igra.
Jankovic dobar, koristan, ali mora da se brze oslobadja lopte i malo bolji pregled igre bi dobro dosao.
Tawamba nivoa za OFK Beograd , eventualno Teleoptik; koje crne evropske utakmice.
Djurdjevicu bi dao ispisnicu sto je pre moguce, jer sebichnije stvorenje skoro nije zaigralo u Partizanu. Treba neko da mu objasni da je Leonardo za njega Pele, te da sebichnost tu ne pomaze. Ono otimanje za slobodan udarac je da se on prebaci na klupu, ali kao sto rekoh Djukic nije trener bilo kakvog autoriteta.

slavina

pre 6 godina

Ljudi ozbiljno sad, jeste primijetili da Buducnost ne moze 3 pasa da poveze citavu utakmicu ??? Sramota da ovakvom timu nismo dali vise golova, cak sta vise prvi su nam poklonili ... Bojim se da necemo daleko dogurat...Jos ako Leonardo ode ........

Neki

pre 6 godina

Da li moze neko da mi objasni sta se desilo sa travom? pre mesec dana je bila u odlicnom stanju,kao se igralo finale kupa? Ozbiljno pitam,bez ikakve ironije.

Najrealnije

pre 6 godina

Crnogorci veze nemaju,ne znaju dva pasa da sastave i spoje ali partizan bez pomoci sudija nista ne moze da uradi.Samo neka zalutala lopta ili kiks nekog igraca Buducnosti,moze im omoguciti gol ili bar sansu.Najblizi tome je ovaj neki Mitrovic,koji ni sam ne zna sto je na terenu,kako mi se cini,teska kiksara.

slavina

pre 6 godina

Prosle godine u kvalifikacijama Genk je u prvu utakmicu protiv Buducnosti dobio 2:0, nedelju dana kasnije u Podgoricu Buducnost je Genku dala dva gola za pola sata... Ne treba se opustat i nadam.se da se ovakva utakmica nece vise ponovit, ovo je sramota...Djurdjevic nije postojao ... Tavamba promasio 101 zicer... Protiv ovakve ekipe ovo je sramotno...

Mirko

pre 6 godina

Smehotres od fudbala...ovi parkirali autobus kao i dok su igrali u zajednickoj ligi.

Sto se Partizana tice osim neke zelje nista ne vidim iz prosle godine..nista dobro ne vidim.

Zadnji vezni i ovaj mali Kosovic ne mogu loptu da prime..odbija se od njih kao od zid.

Jako lose Djukicu...ovaj Partizan ne lici na onaj od prosle godine...Leo na klupi, od Sume nema nista tako da neka nam je bog u pomoci sto se evrope tice.

RokiMD

pre 6 godina

Zadovoljan Leonardo umjesto Tavambe, Suma umjesto Mihajlovića! Ako to ne realizujemo, ne da nema ništa od grupne faze bilo čega, nego neće biti ništa ni od titule. Ilić više ne može, a niko ni blizu da ga odmeni. Nedostadak kreativaca je više nego evidentan. Naravno, ni jedan stabilan štoper ne bi bio na odmet.

Eto tako

pre 6 godina

Šteta samo što je Đurđević sebičan inače bi bio vrhunski igrač, a što se tiče utakmice, dobra igra Partizana, nadam se da će nastaviti ovako i dalje, možda uz malo sreće i uđemo u LŠ.

Kelvin Klajn

pre 6 godina

sta cemo mi da radimo kad budemo igrali protiv ekipe koja igra fudbal ????
(bizmarke, 11. jul 2017 22:29)

Ta ekipa koja bude igrala fudbal nece naterati sve nase igrace da krenu u napad vec ce se igrati otvoren fudbal i sa jedne i sa druge strane. Pa jedan Ril kojem smo dali 12 komada u 2 utakmice se nije zatvorio kao sampion Crne Gore. Sramota za za nekoga ko je najavljivao pobedu u Beogradu da igra onako kako igra i pored loseg rezultata. Ili su u toku utakmice shvatili da veze sa fudbalom nemaju.

R.S

pre 6 godina

Igra dobra,fizicki jako dobro pripremljeni,lose karike definitivno
bekovi,Miletic kritican,Cirko na klupu realno,sve u svemu po ovakvom vremenu zadovoljavajuce,Leu da se plati,vrijedi!!!

Zorz Vea

pre 6 godina

Buducnost mnogo slab rival veceras. Djurdjevic osim penala ne pokaza ama bas nista. Tavamba brate rodjeni istrosio si sve promasaje za ovu sezonu. Mozda je vrucina i prva zvanicna utakmica ucinila svoje ali posle prvog poluvremena ovo je premija rezultat. Brza igra daje rezultat ali ne mogu da se otmem utisku da su nam bekovi daleko ispod nivoa ostatka tima. Marko Jankovic ce biti sjajan a Mihajlovic je toliko indisponiran da deluje potpuno nezainteresovan u nekim momentima. Posto je skoro ceo tim zadrzan ocekujem mnogo bolju igru vec u revansu. Uros mora da poradi na igri jedan na jedan jer je bas izgledao lose u ovoj utakmici a nije mu prvi put. Jos jednom mnogo losa Buducnost i nadam se prolazu. Sledece kolo ce pokazati gde smo i koliko nas kvalitet vredi. Videlo se da u danasnjem fudbalu fizicka sprema mnogo vise vredi od same tehnike pa ako to primenimo na Partizan moze biti samo bolje.

Zivela Srbija i napred Partizan

Aleksandar

pre 6 godina

Kljajic,pojacanje,Ostojic,pojacanje,Vulicevic,Everton,pojacanje,Leonardo,Jankovic,pojacanje,Djurdjevic !

Partizanu treba levi bek,stoper,zadnji vezni i jedna prava desetka za nesto vise ! Ne kazem da je ovaj tim los,ali igraci poput Miletica,Cirkovica,Kosovica nisu za neke evropske domete ! Koju ligu mi imamo pa da kazemo da je ovaj tim toliko kvalitetan.Nama je najveci i veciti rival kanta u evropi vec 15 godina ! Mi nesto i odigramo,ne moze se reci da osam grupnih faza Lige Evrope i dve grupne faze Lige Sampiona nije nista,ali opet ! Nemojte da se zamlacujete ! Bez Sejdube Sume i bar jednog krstenog stopera od LS nema nista ! Da pevamo pesmu ako udjemo u LE !

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Prodati Djurdjevica i dovesti igraca koji igra za tim a ne za sebe!
(Xman, 11. jul 2017 22:46)

Ko će njega da kupi ...

asdf

pre 6 godina

Prodaja Djurdjevica i Tavambe , zadrzati Leonarda plus dovesti Sumu i ubaciti nekog od mladih
(GB11, 11. jul 2017 22:42)

I Leonardo i verovatno Djurdjevic ce otici posle kvalifikacija,Leonardo mozda i tokom..a Suma,to je tek spanska serija,kolilo se pominje i veruj mi da na kraju nece doci

40+

pre 6 godina

Ocekivao sam da je veca razlika izmedju njih i nas.. Leonardo je Maradona za sve ove na terenu i zato ce njegov ulazak doneti razliku.. Bice 2-0 na kraju.. (pisem na poluvremenu)

slavina

pre 6 godina

Jel realno da pricate o Ligi Sampiona ako budemo 'imali srece' ??? Daaaj bre, razumijem ja, voli se klub i sve ali ljudi budite makar mrvu realni, treba da pucamo ako uspijemo u ligu evrope da upanemo i da se tamo ne obrukamo... Pa ona ekipa od prije dvije sezone sa Zivkovicem je bila Real za ovu sad.. Ne zanosite se... Dali smo najgoroj ekipi ikad samo dva gola i to jedan iz penala koji je napravljen iz nicega, cisti poklon...

hehe

pre 6 godina

slusajuci Kralja i voditelja pre utakmice stekao sam utisak da Real igra protiv tima sa Farskih ostrva koji je na svu muku rasprodao ceo tim i primice oko 17 golova.Onda a poluvremenu analiza kako je isti taj tim kupio odlicne igrace i da je skauting fenomenalan.
Kaka drzava taka i analiza.

Ivan

pre 6 godina

Znate li koliko je Florijana moćnija od ove Budućnosti???? SVETLOSNIM GODINAMA!! A vi grobari se samo smejte Zvezdi! Florijana je prepuna stranaca, mnoštvo Italijana, Argentinaca i Brazilaca nastupa za taj tim a kada se o tim nacijama radi onda jednostavno nema loših igrača, samo imaju mnogo talentovanih pa nema za sve mesta u velikim klubovima! Dok je Budućnost na nivou FK Srema ili FK Bačke uz dužno poštovanje svim tim ekipama! Pa vi grobari sad vidite koliko ste konkurentni za LŠ! Ajde molim vas da se ne lažemo, daleko ste od LŠ!

Bocky

pre 6 godina

Sasa Ilic=Luka Modric, za siromasne.
Ps. Zbog cega ovaj decko Kosovic odigra svih 90 min? Dobar tim imamo za Jsl i nista vise od toga. Jako lose ovo sve izgleda.

Milos

pre 6 godina

Djukicu,imas na klupi djoleta jovanovica,kakav tavamba,srecom buducnost slab tim,bunkerasi,pa ovi promasaji nemaju tezinu.Sa ovakvom realizacijom trece kolo maksimum.Leonardo trebao od pocetka,i umoran bi ovim provincijalcima uvalio bar 3 komada,pa neka se za nedelju dana kupa u budvu,revans bi bio formalnost,i ovako je ali bi pritisak bio manji i splasnula bi atmosfera pred revans

Pcinjski okrug

pre 6 godina

Svaka lopta ide na Tavambu kao da je Ronaldo zuba licnoo,ovi ne znaju dal su posli ili dosli,neka mi neko vrati 45 min zivota

Бубе гробар

pre 6 godina

Steta, steta sto nismo dali barem jos dva gola... a sanse smo imali.
Tako bi usli smireni u revans, a publika bez tenzija.
Ne bi bilo ni 7.000-8.000 gledalaca da se danas zavrsilo 4:0.
Ovako, bice nezgodno, ali pobedicemo mi i tamo.

Kocha

pre 6 godina

S obzirom na protivnika, da je ovo prva utakmica u sezoni i da se stalno napada na +35C, ovo je ok. Naravno, u sledecem kolu (ako ne bude iznenadjenja) Partizan mora znacajno da podigne formu. Razlozi za brigu su Cirkovic i posebno Tavamba, za koje je jasno da nemaju ni blizu potreban kvalitet za Evropu

Luka

pre 6 godina

Ivanov slobodan igrac,dobro bi bilo da se vrati...Fali nam kreacija ,dovedite vise Sumu....
Kleo je izjavio da bi dosao cim bi ga pozvali,racuna se kao domaci igrac,da ulazi sa klupe vrh,treba mu 2-3 meseca da se vrati u formu...Tavamba bolje da igra stopera,jak u duelu,taman je za stopera...Napadac koji da 2 gola za polusezonu nije napadac.

paksi

pre 6 godina

A smeju se zvezdi i jos je secam se neko napisao komentar,tipa " koje bi mesto zvezda osvojila u sampionatu malte".
Evo ga Leo ulazi,grobari vasa jedina sansa vcrs. Pozdrav

Ivan

pre 6 godina

A pevali ste Tawambi hehe! Kako ono beše? Kako podsetite me...."Tawamba Tawamba ti ne znaš da volim te jaaaa"...a on ni Budućnosti iz stopostotne šanse ne dade gol! A hteli ste u Ligu Šampiona! Nećete vi niđe! Sedite di ste jer za bolje niste! :-)

Ivan

pre 6 godina

Ovi se bez Leonarda ne razlikuju puno od polovine ekipa iz domace lige. Da je bilo sve posteno i da je Leonardo bio na hladjenju zbog konstantnog udaranja protivnickih igraca, partizan bi zavrsio sezonu na cetvrtom mestu.

landerMan

pre 6 godina

Znate li sta je Florijana za ovu Buducnost (kojoj ne igra vise od pola igraca iz prosle sezone) ??? Real Madrid licno rodjaci !!! A vi niste imali sut u okvir gola za 45 minuta.... Ne kazem da Partizan nece proc ovo kolo ali je li vas sramota ??? Vi nekog da prozivate... Partizan kad nema svoje sudije ne moze kraj sa krajem da skrpi... Znate sta ce da vam se desi u nekom od sledecem kola kad vam protivnik bude neki iole normalan fudbalski klub ??? hahaha

meraK

pre 6 godina

Ovoj ekipi bi Zvezda dala 14 golova do sad, ali bez precerivanja... Ekipa koja se raspada inace, a prije 20 dana im otislo 8 prvotimaca hahaha

Millennium

pre 6 godina

Čast svima, ali Budućnost veze nema. Komšije, sve manje od dva gola je neuspeh. Doduše rekoh ja, nama je Florijana uvalila tri komada.

ficfiric

pre 6 godina

45 minuta nismo imali ozbiljan sut u okvir gola protiv ove, ne znam kako da nazovem ovu protivnicku ekipu... I mi se nadamo Evropi ???? ehhh :(

coaW

pre 6 godina

uz svo postovanje prema leonardu tvrdim da ako ode iz partizana se neće naigrati,kao i svaki drugi stranac kojem je Partizan bio odskočna daska..jel ovo je Srbska Liga rodjace..neznam koji stranac je uspeo posle partizana!

Ivan

pre 6 godina

Penal Đurđević i potom Leonardo naravno! Protiv ekipa sa ovih prostora (tu svrstavam i Budućnost jer je sličan nivo sa našim superligašima) to nekako i prolazi ali protiv iole jačeg nikako i nikada neće proći! Ovo kolo ćete proći ali biće dobro da prođete i 2.kolo sa ovom igrom ali to će biti veliki uspeh u slučaju da uspete u tome! A još kada Leonardo uskoro napusti Partizan a možda i Đurđević onda biće šta će biti, neka četvorka ili petarda poput nedavno Bešiktaša usred Beograda ili Atletik Bilbaa i bićete torpedovani opet!

catch22

pre 6 godina

Mucno prvo polivreme. Neka neko javi Djukicu da ovo nije pripremna utakmica. Sto Marko zategnu, Djukoc razsrafi. Porpuno razbijena igra koja je odlikovala Partizan prosle godine. Eto to je "najbolji" prelazni rok u poslednjih 10 godina cime se Ivica hvali.

Jedno je jasno, ako je ovo Partizan kako ga Dukic zamislja, cak i ako prodjemo Buducnost, dalje nece moci.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Naš je Mladost Lučani dobila koja je od Inter Bakua u 2 meča primila 5 komada a mogli su još 5 , pa o čemu mi pričamo i čemu da se nadamo

alex

pre 6 godina

Ne znam na čemu se zasniva Đukićev optimizam. Totalna bezidejnost i neuigranost. U drugom poluvremenu treba da ubaci Leonarda, Pantića i Đuričkovića i možda uz mnogo sreće postignemo jedan gol. Ovakav tim neće biti konkurentan ni u Super ligi Srbije, a o Evropi da i ne govorimo. Uprava zakazala nedovođenjem pojačanja. Ako je Ilijev u proteklom prvenstvu napravio prave poteze, za ovo još ništa nije uradio. Otići će Leonardo, Suma neće doći i bićemo u rangu sa seoskim timovima. Nažalost. Ajde bre igrajte!!!

kopra

pre 6 godina

Kako god se zavrsio mec, Kosovica pokloniti decko bez kreativnosti, u defanzivi smesan, tako da ne vidim njegovu ulogu na terenu, apsolutno igrac manje. Leonardu dato milion i svi zadovoljni, mi i da dovedemo zamenu za njega moramo dati minimum 700-800.000 plus plata, tako da bi to bila cak i skuplja varijanta. Treba dovesti Sumu, za iste pare probati uvaliti nekome smesnog Mihajlovica, to bi bio dobar posao. Umesto Cirka Miletica gurnuti u vatru, a bekovi kakvi su takvi su, sad je kasno bilo koga dovoditi u odbrani jer se nece uigrati. Eventualno ako ima neki talentovani klinac pa ga polako stavljati u prvi tim...

realno

pre 6 godina

Koji napadi, ovo je sramota. Kosovic igrac kojem u ugovoru stoji da ne sme da da pas napred, samo nazad, po mogustvu golmanu. Djurdjevic nula, Mesi Jankovic u minusu...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Lose prvo poluvreme. Mi nemamo sredinu terena. Tu jedino ovaj Everton lici na fudbalera. Koliko pogresnih dodavanja, losih kretnji i loseg pregleda igre. Tacno nedostaje Leonardo. Sto je vrlo tuzno za nas fudbal, da su nam kljucni igraci prosecni stranci.

Solunac

pre 6 godina

Upravo trebala si dati Leonardu jos koju nedelju odmora i nemojte ni slucajno nikoga dovesti tek kad ispadnemo e onda gruvaj lovu u pojacanja

Bugarski grafolog

pre 6 godina

E moja deco, Tavamba je nocas bio najbolji i najkorisniji igrac u Partizanu. Ko to nije video, dzaba gleda fudbal.
Narocito u drugom poluvremenu kada ga je Djukic zakucao na visinu sesnaesterca pa se otvarao i na levu i na desnu stranu. Prakticno je razbio blok podgoricana na sredini tim kretnjama i savrsenim prijemom lopte.
Uz njega treba pomenuti Evertona. Igra covek za medalju. Jos da ima s kim.

crno-crno

pre 6 godina

Meni u celoj ovoj priči nije jasan Đukić. Šta je njemu,ponovo,trebalo ovo. Da dođe u klub u kome nema ni pola od igrača(fudbalera), osim leonarda koji jedini makar liči na igrača koji nešto zna u fudbalu,osim da je istetoviran od glave do pete,kada je spreman ili kad hoće da igra. sve ostalo je jad i beda srpskog fudbala. Barem 2-3 puta bolju ekipu iz druge španske lige je mogao da vodi, ako već nije bilo drugog angažmana. I na kraju, kad Partizan bude ispao, a to će biti vrlo brzo, opet će ga izviždati,ispljuvati i naravno smeniti

LIBERO

pre 6 godina

Pisao sam i ranije,sada sam jos ubedjeniji da nam treba levi bek(sa Monirom obavezno da se proba)desni nam je..taaanak,i u odbtrani pogotovo u napadu,al ajde,'nekako',proci ce,treba nam taj Suma,definitivno nam treba,nemamo ideju,imamo problem u vezi,trebalo bi to tecnije i brze,stoper Cirkovic...hmmm...dati jos jednu sansu,probati Miletica novog,i jos jedan centarfor,ko cemo posteno...jer ovaj Tavamba,ma koliko i da ga volim-nije to,i ne moze biti nikako.Sve pohvale za Jankovica,Ostojica,lea,i Evertona......Kosovica prodati,isto i Mihajlovica,jer nemaju zara,jedan se panicno boji greski,drugi je ocajan.Trener Djukic da hitno poboljsa igru,da bude tecnija i brza,i da odmah obavi razgovor za Djurdjevicem I Leom,i ako bude potrebno proda jednog od njih(Djurdjevica pre).Napred Partizan !!!

Tygranis

pre 6 godina

Utisci za vcrs, broj jedan ako nema Leonarda Partizan moze da ispadne i od ove nepoznate Buducnosti. Ovo sto je igrala Buducnost vcrs (smesan penal bunker i izlezavanje) su naucili od Partizana i od sledeceg kola ce i Partizan tako.
Tawamba da trenira sut inace odlican, golmana ovih amatera kupite, Djurdjevic da se prodaje hitno dok ima dobru statistiku iz lige koju nece nikad ponoviti, (igra isto kao Bozinov samo mladji pa moze da se uzme neka para a u Evropi beskoristan - isto vazi i za Mihajlovica).
Partizan ovo prolazi sa verovatnim prelazom u gostima a na dalje nek im je Bog u pomoci trebace im.

AVANGARDA

pre 6 godina

Budućnost je prosečna poluamaterska ekipa i ništa više od toga.Partizan bez Leonarda ne liči na ozbiljnu ekipu,a to se videlo u prvom poluvremenu.Jedino je Janković pokušavao ali nije imao podršku saigrača.Crno beli lagano dobijaju u Podgorici,biće im lakše za igru a odnos Uroša prema Leu nije korektan,oko Brazilca sve se vrti on je pokretačka snaga ovog Partizana a bez njega u ekipi mi smo bili bezopasni protiv ovog tima koji je ispod proseka.Nedostaje nam štoper uz Ostoju,potreban nam je Suma za ozbiljniji fudbal a i na levom beku smo tanki a u narednom kolu dolazi nam ozbiljniji protivnik i mnogo teži zadatak.

Јабучило

pre 6 godina

Mozda se Tavamba ispromasivao ali je bar asistirao kad god je mogao a onaj Djurdjevic nit' asistira nit' daje golove (penal ne racunam).
(djoka, 11. jul 2017 23:22)

Па и тај пенал једва даде...

DPb

pre 6 godina

Čitam komentare i ne mogu doći sebi. Ljudi pa da li imate vi mozga kad napišete 'Tawamba je barem nesebičniji od Đurđevića' ili 'Onaj Đurđević nema pojma'... Da nema Đurđevića i Leonarda, gledali bismo kišu promašenih stopostotnih šansi precenjenoga Tawambe. Svako ko ima iole mozga shvatio je da nam Tawamba ne treba!

H2O

pre 6 godina

Dovedite odbrambenog igraca Ostojic ne moze sam a nova sezona se blizi.
Cirkovic ne zasluzuje da igra u prvom timu i pitam se ko ga forsira?
Od Tawambe ocekujem da eksplodira kad tad.Odlicno se gradi i dodaje loptu.Na samoj realizaciji,sutu ka golu mora dosta da radi.Leo,Mihajlovic i Djurdjevic ne mogu da igraju zajedno.Prodati Mihajlovica i Djurdjevica dovesti Sumu i odbrambenog.Zadrzati Leonarda kako znate a onda mozda i gledamo Ligu Sampiona.

bot na kvadrat

pre 6 godina

Jedna od najgorih utakmica u bilo kom sportu u istoriji covecanstva,Buducnost na nivou 7.ranga takmicenja u Srbiji,neke opstinske lige,Partizan osvajac jedne od najslabijih liga Evrope,nema sta da trazi u Ligi sampiona,pa ni u kvalifikacijama.

majvuk

pre 6 godina

Djukic pod hitno da dovede u red tandem Dju-Le jer ovakva sebicnost nije vidjena u Srbiji. Tavamba kao nekad Boja...veze nema covek.

o-1

pre 6 godina

Igrac Buducnosti potpuno bespotrebno ide rukom ka lopti iako vec moze neometano da je izbaci glavom. Kao da zna da je poraz neminovan pa da se sto pre dogodi.

meraK

pre 6 godina

Ovoj ekipi bi Zvezda dala 14 golova do sad, ali bez precerivanja... Ekipa koja se raspada inace, a prije 20 dana im otislo 8 prvotimaca hahaha

pfc

pre 6 godina

Tavamba je simpatican lik, ali nije za ozbiljan fudbal, treba mu se zahvaliti i raskinuti ugovor sa njim ako ga vec nece niko da kupi. Imamo malog Jovanovica, sto je dao 2 gola Kopenhagenu, veliki je talenat i verovatno ce biti bolji od Mitrovica. U svakom slucaju Tavambi nije mesto u Partizanu, lako je davati golove Zvezdi.

Ivan

pre 6 godina

Znate li koliko je Florijana moćnija od ove Budućnosti???? SVETLOSNIM GODINAMA!! A vi grobari se samo smejte Zvezdi! Florijana je prepuna stranaca, mnoštvo Italijana, Argentinaca i Brazilaca nastupa za taj tim a kada se o tim nacijama radi onda jednostavno nema loših igrača, samo imaju mnogo talentovanih pa nema za sve mesta u velikim klubovima! Dok je Budućnost na nivou FK Srema ili FK Bačke uz dužno poštovanje svim tim ekipama! Pa vi grobari sad vidite koliko ste konkurentni za LŠ! Ajde molim vas da se ne lažemo, daleko ste od LŠ!

Ivan

pre 6 godina

Penal Đurđević i potom Leonardo naravno! Protiv ekipa sa ovih prostora (tu svrstavam i Budućnost jer je sličan nivo sa našim superligašima) to nekako i prolazi ali protiv iole jačeg nikako i nikada neće proći! Ovo kolo ćete proći ali biće dobro da prođete i 2.kolo sa ovom igrom ali to će biti veliki uspeh u slučaju da uspete u tome! A još kada Leonardo uskoro napusti Partizan a možda i Đurđević onda biće šta će biti, neka četvorka ili petarda poput nedavno Bešiktaša usred Beograda ili Atletik Bilbaa i bićete torpedovani opet!

pfc

pre 6 godina

Drugo poluvreme ce biti zanimljivije jer ce tada uci majstor Leonardo. Dajte mu platu od milion ako covek to zeli, zasluzio je na terenu. Takodje ponudite Slovanu koliko trazi za Sumu i sigurno ulazimo u Ligu evrope ako ne u Ligu sampiona. Svaka cast sto ste zadrzali ekipu na okupu posle osvojene titule.

Luka

pre 6 godina

Ivanov slobodan igrac,dobro bi bilo da se vrati...Fali nam kreacija ,dovedite vise Sumu....
Kleo je izjavio da bi dosao cim bi ga pozvali,racuna se kao domaci igrac,da ulazi sa klupe vrh,treba mu 2-3 meseca da se vrati u formu...Tavamba bolje da igra stopera,jak u duelu,taman je za stopera...Napadac koji da 2 gola za polusezonu nije napadac.

Ivan

pre 6 godina

A pevali ste Tawambi hehe! Kako ono beše? Kako podsetite me...."Tawamba Tawamba ti ne znaš da volim te jaaaa"...a on ni Budućnosti iz stopostotne šanse ne dade gol! A hteli ste u Ligu Šampiona! Nećete vi niđe! Sedite di ste jer za bolje niste! :-)

Djomla

pre 6 godina

4 igrača Buducnosti otišlo odmah po završetku prvenstva. Kapiten pre dva dana a danas i Djalovic. Bez 6 standardnih igrača biće tesko ali partizan je nikada smesniji, naviknut na prijateljske utakmice. Uz malo sreće do minimalnog poraza pa u Podgorici do prolaza.

deki

pre 6 godina

Utisci su ukratko sledeci:
1. Djurdjevic je dete jedno nezrelo i zato samo kod nas moze da igra, sram ga bilo za ponasanje prema Leonardu, prodati ga i pojacati ugovor Leu,takvi nam ne trebaju.
2. Tawamba nazalost nedorastao za ozbiljniji fudbal, gotivim ga ali nema vajde od njega.
3. Miletic ocajno odigrao, nevidljiv.
4. Mihajlovica prodati cim se ukaze sanse, totalno van igre i forme.
5. Cirkovic los, sad je jos i mogao da ispegla greske protiv ovih ali neka ozbiljnija ekipa kad dodje, nece znati dal je po'o il' je doš'o...
6. Everton rutinski, svaka cast.
7. Jankovic takodje, bez vecih zamerki.
8. Kosovic na momente zaboravio da igra fudbal,blagi uzas, pod hitno da se dozove pameti.
9. Vulicevic nista specijalno,bez veceg ucinka.
10. Ostojic standardno dobar, svaka cast.
11. Kljajic....njega nisam ni video na tekmi :)

zoran

pre 6 godina

Ovaj sastav Partizana nema apsolutno nikakve sanse da bude u Evropi. Tim bez srednjeg reda. Bezopasan totalno, bas kao Kosovic koji bolje da kosi travu no da igra fudbal. Tawamba za jos deset sezona nece biti neki strelac. Igra bez ideje...jalovo...kao da gledamo fudbal izmedju dve zemljoradnicke zadruge. Jeza...

zoran

pre 6 godina

Sta nam je pokazala ova utakmica, pored fudbala nivao opstinske lige Nemacake.

Nije bez razloga Djukic bio bez trenerskog posla duze vreme. Nikolic je za njega licno Murinjo. Jasno je da on nema nikakav autoritet kod igraca kada dozvoljava da Djuricic radi ono po terenu sto radi. Takticki ekipa totalno nespremna. Tu se ne zna ko pije a ko placa. Drugim recima Djukic je nivo za drugu ligu.
Miletic na beku, za Evropu, nema sta da trazi. Decko u napadu ne zna nista. Vule sa druge strane bolji, pouzdaniji.
Cirkovic je zalutao u ovaj sport i preko njega ce nas puniti ko pozeli. Bukvalno pojma nema. Ostoja standarno siguran, bas kao i Everton koji jedini , pored Leonarda, ima evropski kvalitet.
Kosovic beskoristan potpuno. Takodje bi bilo dobro da menja sport, recimo stoni tenis, tako nesto, jer golmanu i shtoperima moze loptu d avraca i nas ekonom za mnogo manje pare.
Leonardo je klasa za sebe i on u ovom timu nema sa kim da igra.
Jankovic dobar, koristan, ali mora da se brze oslobadja lopte i malo bolji pregled igre bi dobro dosao.
Tawamba nivoa za OFK Beograd , eventualno Teleoptik; koje crne evropske utakmice.
Djurdjevicu bi dao ispisnicu sto je pre moguce, jer sebichnije stvorenje skoro nije zaigralo u Partizanu. Treba neko da mu objasni da je Leonardo za njega Pele, te da sebichnost tu ne pomaze. Ono otimanje za slobodan udarac je da se on prebaci na klupu, ali kao sto rekoh Djukic nije trener bilo kakvog autoriteta.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Nema me na sajtu vise ako dobijete sa 3 razlike
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. jul 2017 20:14)

Prvo ispuni obecanje koje si dao pree mec sa Steauom 2015 godine pa onda obecavaj nesto drugo.

xxx

pre 6 godina

Djurdjevic zasluzuje kaznu za onakvu proslavu gola iz penala koji je slucajno i jedva dao.
(Ivan, 11. jul 2017 22:06). Ti ne zasluzujes internet...

Ivan

pre 6 godina

Ovi se bez Leonarda ne razlikuju puno od polovine ekipa iz domace lige. Da je bilo sve posteno i da je Leonardo bio na hladjenju zbog konstantnog udaranja protivnickih igraca, partizan bi zavrsio sezonu na cetvrtom mestu.

Navijač

pre 6 godina

Ovoj ekipi bi Zvezda dala 14 golova do sad, ali bez precerivanja... Ekipa koja se raspada inace, a prije 20 dana im otislo 8 prvotimaca hahaha
(meraK, 11. jul 2017 22:21)

A primila 16.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Prodati Djurdjevica i dovesti igraca koji igra za tim a ne za sebe!
(Xman, 11. jul 2017 22:46)

Ko će njega da kupi ...

landerMan

pre 6 godina

Znate li sta je Florijana za ovu Buducnost (kojoj ne igra vise od pola igraca iz prosle sezone) ??? Real Madrid licno rodjaci !!! A vi niste imali sut u okvir gola za 45 minuta.... Ne kazem da Partizan nece proc ovo kolo ali je li vas sramota ??? Vi nekog da prozivate... Partizan kad nema svoje sudije ne moze kraj sa krajem da skrpi... Znate sta ce da vam se desi u nekom od sledecem kola kad vam protivnik bude neki iole normalan fudbalski klub ??? hahaha

Najrealnije

pre 6 godina

Crnogorci veze nemaju,ne znaju dva pasa da sastave i spoje ali partizan bez pomoci sudija nista ne moze da uradi.Samo neka zalutala lopta ili kiks nekog igraca Buducnosti,moze im omoguciti gol ili bar sansu.Najblizi tome je ovaj neki Mitrovic,koji ni sam ne zna sto je na terenu,kako mi se cini,teska kiksara.

coaW

pre 6 godina

uz svo postovanje prema leonardu tvrdim da ako ode iz partizana se neće naigrati,kao i svaki drugi stranac kojem je Partizan bio odskočna daska..jel ovo je Srbska Liga rodjace..neznam koji stranac je uspeo posle partizana!

slavina

pre 6 godina

Ljudi ozbiljno sad, jeste primijetili da Buducnost ne moze 3 pasa da poveze citavu utakmicu ??? Sramota da ovakvom timu nismo dali vise golova, cak sta vise prvi su nam poklonili ... Bojim se da necemo daleko dogurat...Jos ako Leonardo ode ........

hmm...

pre 6 godina

E moji grobari. Ako je ovo penal, onda je i Djurdjevic na derbiju igrao rukom. Iste su situacije.
(Magdalena, 11. jul 2017 22:40)

E moj ti, pojesce te zavist...nastavi da gledas sampiona Srbije, tako treba..

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

sta cemo mi da radimo kad budemo igrali protiv ekipe koja igra fudbal ????
(bizmarke, 11. jul 2017 22:29)

Isto što je Budućnost večeras ...

Erich von Däniken (YUG)

pre 6 godina

Ruku na srce, Partizan je bolji ali nije nadigrao Djetice. Ako Buducnost povede u Podgorici moze svasta da bude. Mislim da previse pljujete Tavambu. Covek se u vise navrata nasao na pravom mestu, uposlio Leandra za gol... Slazem da mu je realizacija bila slaba ali ako se samo malo promeni eto solidnog igraca. Kod gostiju ubedljivo najbolji golman Mijatovic. Da li je samo bio posebno raspolozen veceras ili poseduje neki extra kvalitet? Sve u svemu Partizan dovoljno jak da izbaci Buducnost ali dalje mislim da su male sanse. I ako se koji slucajem dokopa LS bice kanta za punjenje. Dotakao bi se i tzv navijaca Grobara. Njima kao da nije stao prolazak u sledce kolo. Politicko skandiranje (Ratko Mladic), paljenje baklji, petarde... U situaciji kad su oci Uefe uperene u nas. Ali nema veze. Partizan ima love...

bojan

pre 6 godina

taj leonardo kao snasa neka, kakva klupa, na tribine, cuj, umoran sam i ne mogu na posao, u svakoj firmi idu sankcije za to, ja te placam da radis a ne da se izlezavas

Čojstvo i Junaštvo

pre 6 godina

Da crnogorci samo malo pritisnuše, bilo bi belaja. Oni jok. Samo padanje, izležavanje, dvospratni bus i napaljeni golman. Hrabre oće sreća ako je to bila hrabrost a oni junaci. No nije pa su tako i prošli.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Nema me na sajtu vise ako dobijete sa 3 razlike
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. jul 2017 20:14)

Nece te biti najvise 2 dana ako se to desi i eto te nazad.

Milos

pre 6 godina

Djukicu,imas na klupi djoleta jovanovica,kakav tavamba,srecom buducnost slab tim,bunkerasi,pa ovi promasaji nemaju tezinu.Sa ovakvom realizacijom trece kolo maksimum.Leonardo trebao od pocetka,i umoran bi ovim provincijalcima uvalio bar 3 komada,pa neka se za nedelju dana kupa u budvu,revans bi bio formalnost,i ovako je ali bi pritisak bio manji i splasnula bi atmosfera pred revans

Hell

pre 6 godina

Na cemu li vecina vas zasniva optimizam za neki rezultat u Evropi nije mi jasno. Pa ljudi,uprava nije dovela nijedno pojacanje a ne igra (i nakverovatnije nece vise ni igrati) Leonardo koji je bio nosilac igre prosle sezone. Skoro ceo tim je sacuvan sto je pohvalno ali bez pojacanja nece boti nista,ova ekipa nema kvalitet za Evropu. Igra je jalova,bezidejna a Buducnost bez vise od pola ekipe od prosle sezone i sa takvima se mucimo a vi se nadate nekoj Ls ili Le,mislim stvarno...

slavina

pre 6 godina

Jel realno da pricate o Ligi Sampiona ako budemo 'imali srece' ??? Daaaj bre, razumijem ja, voli se klub i sve ali ljudi budite makar mrvu realni, treba da pucamo ako uspijemo u ligu evrope da upanemo i da se tamo ne obrukamo... Pa ona ekipa od prije dvije sezone sa Zivkovicem je bila Real za ovu sad.. Ne zanosite se... Dali smo najgoroj ekipi ikad samo dva gola i to jedan iz penala koji je napravljen iz nicega, cisti poklon...

Burazengija

pre 6 godina

Kljajic - Bez posla
Miletic - Uzasan bek,dosta nesiguran i u napadu i u odbrani
Ostojic - Nema losu utakmicu od kada je dosao u Partizan
Cirkovic - Neka nam je bog u pomoc sa njima u odbrani
Vulicevic - Standardno,sve radi na iskustvo
Kosovic - Niti smrdi,niti mirise
Everton - Doktor svoje pozicije,neverovatna borbenost za dres Partizana
Mihajlovic - Uzasan igrac,ako je moguce uzeti za njega koji milion
Jankovic - Po meni odlican danas.Decko ima stila za fudbal.
Tawamba - Borac,po meni na poziciji napadaca bi bio bolji od Djurdjevica
Djurdjevic - Dok ne dobije na tacni,nema gola
Leonardo - Najbolji igrac Partizana i najkvalitetniji stranac koji je igrao u Srbiji.
Djurickovic - Po meni bi bio bolji na levom krilu ili iza napadaca


Da rezimiram ! El Monir mora pre Miletica ! Treba nam stoper ! Kreativac u vidu Sume je potreban ovom timu ko budali samar ! Tawamba prvi napadac !

filip

pre 6 godina

Tavamba je simpatican lik, ali nije za ozbiljan fudbal, treba mu se zahvaliti i raskinuti ugovor sa njim ako ga vec nece niko da kupi. ...U svakom slucaju Tavambi nije mesto u Partizanu, lako je davati golove Zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfc, 11. jul 2017 22:31)

E ovo samo tezak neznalac moze da izjavi, a vidim da vas je bas dosta! Tawambi definitivno nije bio dan. KOd udarca glavom lopta mu je isla malo iza i morao je da se izvija, tako da po meni nije katastrofalan promasaj. Imao je dve ocajne zavrsnice, ponavljam nije mu bio dan. E, sad sta zna:
1) Kad imas lika u timu koji moze cetvoricu da nosi na ledjima i jos jednog u dzepu, poslednje sto radis je da ga prodajes!
2) Decko ima dosta dobru tehniku (citaj TEHNIKU, ne dribling) i NEREALAN prijem lopte za onolikog lika! Da Mijatović nije skinuo onaj volej posle prijema na grudi, bio bi fantasitcan gol! Da se ne lazemo, tu je Tawamba sve odlicno odradio.
3) NESEBIČAN! Preterano čak ponekad, što može da bude mana, ali kad gledam Leonarda i Djurdjevića kolko god bili izuzetni igraci, ne mogu da se otmem utisku da nam ocajnicki treba jedan nesebican igrac u napadu.

Sve ovo sto sam napisao i sigurno jos sto sta su razlozi sto je svaka duga lopta i svaki aut u napadu isao na Tawambu. A kad su bile precizne lopte, ne znam da li je mozda jednom ili dvaput izgubio posed, od jedno 15 takvih lopti!
Zaključak, Tawamba nam je prekopotreban!

DPb

pre 6 godina

Čitam komentare i ne mogu doći sebi. Ljudi pa da li imate vi mozga kad napišete 'Tawamba je barem nesebičniji od Đurđevića' ili 'Onaj Đurđević nema pojma'... Da nema Đurđevića i Leonarda, gledali bismo kišu promašenih stopostotnih šansi precenjenoga Tawambe. Svako ko ima iole mozga shvatio je da nam Tawamba ne treba!

Banja Luka

pre 6 godina

Prvo pol., tanko skroz, drugo dosta bolje, ako mislimo u LE, ili kojim slucajem u LS, sa ovim timom bez pojacanja je to skoro pa nemoguce! I jos nesto, navijacima Crvene Zvezde bi porucio da ne smaraju sa komentarima ko je bolji famozna Florijana ili ova isto tako famozna Buducnost, kako god okrenes, bili amo bolji od vas i upravo zato igramo kvalifikacije za ligu sampiona! A prosle godine ste bili nasa vrlo cesta musterija u derbijima?

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Brat Uros mnogo sebican ali zato sa druge strane Tavamba razbio,lik ladnjaka mogao da upise hettrik i to kao igrac sidras.Mnogo bolji igrac od Bozinova.

hmm...

pre 6 godina

I vi ste zadovoljni ovakvom pobedom? Protiv ovakve Buducnosti ? Ccc... Cemu se vi nadate.
(Ljubisa livac, 11. jul 2017 22:33)

ti se nicemu i ne nadas, nemas tih muka..

horusfilip

pre 6 godina

Prodajte Kosovica i Mihajlovica,stavite pantica i Leo umesto njih i dajte Leonardu koliko god trazi...tako rade ozbiljnj klubovi...ako to ne urade nek ispadnu...

nenad

pre 6 godina

buducnost parkirala autobus kao javor ili mladost lucani ,bice lepse sa ekipama koje hoce da igraju fudbal... u pricipu ako je neko ocekivao 7 golova onda je neozbiljan... visok presing kontrola utakmice 97 minuta bez suta buducnosti 2 gola uz jos tri stopostotne sanse za mene smo ozbiljan tim ..... zivi bili pa videli

paksi

pre 6 godina

A smeju se zvezdi i jos je secam se neko napisao komentar,tipa " koje bi mesto zvezda osvojila u sampionatu malte".
Evo ga Leo ulazi,grobari vasa jedina sansa vcrs. Pozdrav

Bocky

pre 6 godina

Sasa Ilic=Luka Modric, za siromasne.
Ps. Zbog cega ovaj decko Kosovic odigra svih 90 min? Dobar tim imamo za Jsl i nista vise od toga. Jako lose ovo sve izgleda.

40+

pre 6 godina

Sve sam objasnio na poluvremenu,napisao sam i kojim ce se rezultatom zavrsiti utakmica.. Dobro je ovo ali mora bolje,Djurdjevicu,DODAJ LOPTU SINE,NEMOJ DA SI SEBIČAN.. IDEMO GROBARI!!!

Đorđe

pre 6 godina

Filipe,
Kao neko ko se bavi fudbalom 25 godina, potpisujem svaku tvoju reč.
Tavamba je danas bio igrač utakmice. Klinci fudbal gledaju kroz statistiku, a tu se ne vidi koliko je duela dobio. Ne vidi se da je njegova kretnja bila besprekorna, da je svaki put vezivao 2-3 igrača i da je u 95% situacija zadržao loptu sa igračima na leđima. Imao je i asistenciju, borio se kao lav. Mnogo lepo si primetio fantastičan prijem koji ima. Nije ga hteo gol, promašio je nekoliko šansi, loše reagovao, ali sve u svemu imao ogroman doprinos. Nesebičan, sve radi za ekipu, apsolutno potreban.

bot na kvadrat

pre 6 godina

Jedna od najgorih utakmica u bilo kom sportu u istoriji covecanstva,Buducnost na nivou 7.ranga takmicenja u Srbiji,neke opstinske lige,Partizan osvajac jedne od najslabijih liga Evrope,nema sta da trazi u Ligi sampiona,pa ni u kvalifikacijama.

brzi

pre 6 godina

Ajde prestanite da pljujete Tavambu, upisao je asistenciju odigrao je korektno, promasio dva zicera mozes misliti, dace sledeci put. Samo treba da igra poslednjih pola h ili 20min i to je to. Djurdjevica prodati i Jovanovica u spica staviti mali je bolji od njega i nije sebican. Dajte Leo duplo vecu platu uzecete sledece godine 10mil za njega, upravo ukljuci glavu.

RokiMD

pre 6 godina

Zadovoljan Leonardo umjesto Tavambe, Suma umjesto Mihajlovića! Ako to ne realizujemo, ne da nema ništa od grupne faze bilo čega, nego neće biti ništa ni od titule. Ilić više ne može, a niko ni blizu da ga odmeni. Nedostadak kreativaca je više nego evidentan. Naravno, ni jedan stabilan štoper ne bi bio na odmet.

o-1

pre 6 godina

Igrac Buducnosti potpuno bespotrebno ide rukom ka lopti iako vec moze neometano da je izbaci glavom. Kao da zna da je poraz neminovan pa da se sto pre dogodi.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Naš je Mladost Lučani dobila koja je od Inter Bakua u 2 meča primila 5 komada a mogli su još 5 , pa o čemu mi pričamo i čemu da se nadamo

Del Boj

pre 6 godina

Ljudi,smirite se prva je utakmica,setite se sta je bilo sa Dilom Gori.Jeste da smo mogli uvaliti jos 3 komada,ali Boze moj.Ne treba se ljutiti na Tavambu.Igrao, borio se.Treba Djurdjevicu ocitati bukvicu.Sta je on ovde?Prvo uzima Leu slobodnjak,a onda njegova sebicnost dostize vrhunac.Alo care,sta mislis ko si !?Cirkovic nikakav,uz njega se i Ostojic oseca nesigurno.Vulicevica onaj Vlaisavljevic otresao nekoliko puta.Mihajlovica prodati dok ga jos neko zeli.Decko veze nema.Jankovic i Leo jedine svetle tacke uz Evertona kojeg nije toliko islo,ali je ginuo za svaku loptu.Tamo dobijamo osto 2-0.Tek je prva utakmica,bice ovo dobra ekipa

Bona

pre 6 godina

Tawamba je igrac koji razbija odbranu, razvija igru tako sto se gradi ledjima i pravi efikasnu distribuciju. On nije golgeter, nego kreativan 'target man'. Danas je imao asistenciju i lepe prilike. Pola vas nema pojma i ne razume da samo zato sto je neko napadac, ne znaci da mora samo da daje golove....

slavina

pre 6 godina

Prosle godine u kvalifikacijama Genk je u prvu utakmicu protiv Buducnosti dobio 2:0, nedelju dana kasnije u Podgoricu Buducnost je Genku dala dva gola za pola sata... Ne treba se opustat i nadam.se da se ovakva utakmica nece vise ponovit, ovo je sramota...Djurdjevic nije postojao ... Tavamba promasio 101 zicer... Protiv ovakve ekipe ovo je sramotno...

323

pre 6 godina

Da sam ja trener Partizana ovaj Djurdjevic bi mi sedeo na klupi dok mu ne dodje u pamet. Sebican je i umesto da uposli Leonarda sutira? Sebicnost koja steti klubu jer je bila sansa za 3-0! Sa druge strane, pomislite sta misli Leonardo o takvom ponasanju Djurdjevica i to stvara netrpeljivost. Ovaj ce da mu prigovori, da ga kritikuje i dolazi do lose atmosvere. Da sam Djukic ovaj bi mi popio klupu dok ne shvati da je ovo kolektivan sport.Kako Djurdjevic ne shvata da bi postao jos veci da je asistirao? Da bi u ocima navijaca dobio veliki plus, kao neko ko je zasluzan sto je postignut pogodak. Ja ga ne razumem iako mi je jasno da je dobar igrac. Nije mi jasan?

Kelvin Klajn

pre 6 godina

sta cemo mi da radimo kad budemo igrali protiv ekipe koja igra fudbal ????
(bizmarke, 11. jul 2017 22:29)

Ta ekipa koja bude igrala fudbal nece naterati sve nase igrace da krenu u napad vec ce se igrati otvoren fudbal i sa jedne i sa druge strane. Pa jedan Ril kojem smo dali 12 komada u 2 utakmice se nije zatvorio kao sampion Crne Gore. Sramota za za nekoga ko je najavljivao pobedu u Beogradu da igra onako kako igra i pored loseg rezultata. Ili su u toku utakmice shvatili da veze sa fudbalom nemaju.

jawai

pre 6 godina

Realan i odlican rezultat. Ne znam sta ljudi ocekuju na 35C. Istrcite vi bar 9 min, a ne 90...
Momci se borili, rezultat taman za rutinski revans u PG...

Бубе гробар

pre 6 godina

Steta, steta sto nismo dali barem jos dva gola... a sanse smo imali.
Tako bi usli smireni u revans, a publika bez tenzija.
Ne bi bilo ni 7.000-8.000 gledalaca da se danas zavrsilo 4:0.
Ovako, bice nezgodno, ali pobedicemo mi i tamo.

40+

pre 6 godina

Ocekivao sam da je veca razlika izmedju njih i nas.. Leonardo je Maradona za sve ove na terenu i zato ce njegov ulazak doneti razliku.. Bice 2-0 na kraju.. (pisem na poluvremenu)

Eto tako

pre 6 godina

Šteta samo što je Đurđević sebičan inače bi bio vrhunski igrač, a što se tiče utakmice, dobra igra Partizana, nadam se da će nastaviti ovako i dalje, možda uz malo sreće i uđemo u LŠ.

Aleksandar

pre 6 godina

Kljajic,pojacanje,Ostojic,pojacanje,Vulicevic,Everton,pojacanje,Leonardo,Jankovic,pojacanje,Djurdjevic !

Partizanu treba levi bek,stoper,zadnji vezni i jedna prava desetka za nesto vise ! Ne kazem da je ovaj tim los,ali igraci poput Miletica,Cirkovica,Kosovica nisu za neke evropske domete ! Koju ligu mi imamo pa da kazemo da je ovaj tim toliko kvalitetan.Nama je najveci i veciti rival kanta u evropi vec 15 godina ! Mi nesto i odigramo,ne moze se reci da osam grupnih faza Lige Evrope i dve grupne faze Lige Sampiona nije nista,ali opet ! Nemojte da se zamlacujete ! Bez Sejdube Sume i bar jednog krstenog stopera od LS nema nista ! Da pevamo pesmu ako udjemo u LE !

catch22

pre 6 godina

Mucno prvo polivreme. Neka neko javi Djukicu da ovo nije pripremna utakmica. Sto Marko zategnu, Djukoc razsrafi. Porpuno razbijena igra koja je odlikovala Partizan prosle godine. Eto to je "najbolji" prelazni rok u poslednjih 10 godina cime se Ivica hvali.

Jedno je jasno, ako je ovo Partizan kako ga Dukic zamislja, cak i ako prodjemo Buducnost, dalje nece moci.

Kocha

pre 6 godina

S obzirom na protivnika, da je ovo prva utakmica u sezoni i da se stalno napada na +35C, ovo je ok. Naravno, u sledecem kolu (ako ne bude iznenadjenja) Partizan mora znacajno da podigne formu. Razlozi za brigu su Cirkovic i posebno Tavamba, za koje je jasno da nemaju ni blizu potreban kvalitet za Evropu

militto

pre 6 godina

Neki moj rezime. Kljajic bez posla,odbrana ce biti utegnuta kad se Miletić (cela) spremi i mislim da sa Ostojom cini ubilacki tandem, Cirko je tu za kup i ciscenje kartona. Bekovi moraju bolje, U napadu nam oni i krila guse jedni druge jos kad se pridoda tavamba ili djurdjevic desi se da imamo tri igrača uz aut liniju. Ekipi fali samopuzdanja u sredini, Kosovic je proigrao ulaskom Lea, dečko ima osecaja za pas, lagan je i mogao bi biti faktor x ove sezone. Tavamba ok, fali realizacija, ali borac i mislim da je korisniji da udje sa klupe ali ne možemo mu zaboraviti onaj mec sa Zvezdom. Djurdjevic indisponiran! Sa njim pod hitno sastanak sa trenerom i psihologom.

majvuk

pre 6 godina

Djukic pod hitno da dovede u red tandem Dju-Le jer ovakva sebicnost nije vidjena u Srbiji. Tavamba kao nekad Boja...veze nema covek.

kopra

pre 6 godina

Kako god se zavrsio mec, Kosovica pokloniti decko bez kreativnosti, u defanzivi smesan, tako da ne vidim njegovu ulogu na terenu, apsolutno igrac manje. Leonardu dato milion i svi zadovoljni, mi i da dovedemo zamenu za njega moramo dati minimum 700-800.000 plus plata, tako da bi to bila cak i skuplja varijanta. Treba dovesti Sumu, za iste pare probati uvaliti nekome smesnog Mihajlovica, to bi bio dobar posao. Umesto Cirka Miletica gurnuti u vatru, a bekovi kakvi su takvi su, sad je kasno bilo koga dovoditi u odbrani jer se nece uigrati. Eventualno ako ima neki talentovani klinac pa ga polako stavljati u prvi tim...

alex

pre 6 godina

Ne znam na čemu se zasniva Đukićev optimizam. Totalna bezidejnost i neuigranost. U drugom poluvremenu treba da ubaci Leonarda, Pantića i Đuričkovića i možda uz mnogo sreće postignemo jedan gol. Ovakav tim neće biti konkurentan ni u Super ligi Srbije, a o Evropi da i ne govorimo. Uprava zakazala nedovođenjem pojačanja. Ako je Ilijev u proteklom prvenstvu napravio prave poteze, za ovo još ništa nije uradio. Otići će Leonardo, Suma neće doći i bićemo u rangu sa seoskim timovima. Nažalost. Ajde bre igrajte!!!

323

pre 6 godina

parkirani autobus ispred 16 je najveci protivnik fudbala. sreca je da je partizan u drugom nasao kljuc i sklonio autobus. gol iz ofsajda je ponisten potpuno ispravno. bez leonarda partizan je neki drugi tim, sa njim ima mnogo bolju igru. treba biti pazljiv i ne primiti gol.

asdf

pre 6 godina

Prodaja Djurdjevica i Tavambe , zadrzati Leonarda plus dovesti Sumu i ubaciti nekog od mladih
(GB11, 11. jul 2017 22:42)

I Leonardo i verovatno Djurdjevic ce otici posle kvalifikacija,Leonardo mozda i tokom..a Suma,to je tek spanska serija,kolilo se pominje i veruj mi da na kraju nece doci

Јабучило

pre 6 godina

Mozda se Tavamba ispromasivao ali je bar asistirao kad god je mogao a onaj Djurdjevic nit' asistira nit' daje golove (penal ne racunam).
(djoka, 11. jul 2017 23:22)

Па и тај пенал једва даде...

realno

pre 6 godina

Koji napadi, ovo je sramota. Kosovic igrac kojem u ugovoru stoji da ne sme da da pas napred, samo nazad, po mogustvu golmanu. Djurdjevic nula, Mesi Jankovic u minusu...

ficfiric

pre 6 godina

45 minuta nismo imali ozbiljan sut u okvir gola protiv ove, ne znam kako da nazovem ovu protivnicku ekipu... I mi se nadamo Evropi ???? ehhh :(

Zorz Vea

pre 6 godina

Buducnost mnogo slab rival veceras. Djurdjevic osim penala ne pokaza ama bas nista. Tavamba brate rodjeni istrosio si sve promasaje za ovu sezonu. Mozda je vrucina i prva zvanicna utakmica ucinila svoje ali posle prvog poluvremena ovo je premija rezultat. Brza igra daje rezultat ali ne mogu da se otmem utisku da su nam bekovi daleko ispod nivoa ostatka tima. Marko Jankovic ce biti sjajan a Mihajlovic je toliko indisponiran da deluje potpuno nezainteresovan u nekim momentima. Posto je skoro ceo tim zadrzan ocekujem mnogo bolju igru vec u revansu. Uros mora da poradi na igri jedan na jedan jer je bas izgledao lose u ovoj utakmici a nije mu prvi put. Jos jednom mnogo losa Buducnost i nadam se prolazu. Sledece kolo ce pokazati gde smo i koliko nas kvalitet vredi. Videlo se da u danasnjem fudbalu fizicka sprema mnogo vise vredi od same tehnike pa ako to primenimo na Partizan moze biti samo bolje.

Zivela Srbija i napred Partizan

Krle

pre 6 godina

Mislim da Djukic mora da reaguje i da smiri sebicnog Djurdjevica. Cak i da Leonardo ucenjuje klub za novac Djurdjevic ne sme to da radi jer moze da nas kosta prolaza dalje. Ne mislim da Buducnost moze nesto da uradi protiv nas ali isto tako smo mislili da cemo da nakantamo Samrok pa smo gledali drugaciju utakmicu. Jednostavno, rezultat mora da bude na prvom mestu. Ne bih imao nista protiv da u Podgorici odmori Djurdjevica i da pusti nekog klinca.

Pcinjski okrug

pre 6 godina

Svaka lopta ide na Tavambu kao da je Ronaldo zuba licnoo,ovi ne znaju dal su posli ili dosli,neka mi neko vrati 45 min zivota

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Lose prvo poluvreme. Mi nemamo sredinu terena. Tu jedino ovaj Everton lici na fudbalera. Koliko pogresnih dodavanja, losih kretnji i loseg pregleda igre. Tacno nedostaje Leonardo. Sto je vrlo tuzno za nas fudbal, da su nam kljucni igraci prosecni stranci.

Pera

pre 6 godina

Leonardo i Đurđević se ne podnose ocigledno. Kod 1:0 Leo ne cestita, ne prilazi! Posumnjao sam ali kad Đurđević nije asistirao Leonardu pred kraj, provalio sam. Zalosno...
Tekma, onako. Bice to bolje nadam se

Neki

pre 6 godina

Da li moze neko da mi objasni sta se desilo sa travom? pre mesec dana je bila u odlicnom stanju,kao se igralo finale kupa? Ozbiljno pitam,bez ikakve ironije.

Millennium

pre 6 godina

Čast svima, ali Budućnost veze nema. Komšije, sve manje od dva gola je neuspeh. Doduše rekoh ja, nama je Florijana uvalila tri komada.

ludi milojko

pre 6 godina

Ovde na komentarima bi i Murinjo mogao da nadje saradnike za sledecu sezonu.Sve sam suvi takticki genije,skaut za skeniranje igraca,fitnes trener i organizacioni mag u jednom.

R.S

pre 6 godina

Igra dobra,fizicki jako dobro pripremljeni,lose karike definitivno
bekovi,Miletic kritican,Cirko na klupu realno,sve u svemu po ovakvom vremenu zadovoljavajuce,Leu da se plati,vrijedi!!!

H2O

pre 6 godina

Dovedite odbrambenog igraca Ostojic ne moze sam a nova sezona se blizi.
Cirkovic ne zasluzuje da igra u prvom timu i pitam se ko ga forsira?
Od Tawambe ocekujem da eksplodira kad tad.Odlicno se gradi i dodaje loptu.Na samoj realizaciji,sutu ka golu mora dosta da radi.Leo,Mihajlovic i Djurdjevic ne mogu da igraju zajedno.Prodati Mihajlovica i Djurdjevica dovesti Sumu i odbrambenog.Zadrzati Leonarda kako znate a onda mozda i gledamo Ligu Sampiona.

Mirko

pre 6 godina

Smehotres od fudbala...ovi parkirali autobus kao i dok su igrali u zajednickoj ligi.

Sto se Partizana tice osim neke zelje nista ne vidim iz prosle godine..nista dobro ne vidim.

Zadnji vezni i ovaj mali Kosovic ne mogu loptu da prime..odbija se od njih kao od zid.

Jako lose Djukicu...ovaj Partizan ne lici na onaj od prosle godine...Leo na klupi, od Sume nema nista tako da neka nam je bog u pomoci sto se evrope tice.

Solunac

pre 6 godina

Upravo trebala si dati Leonardu jos koju nedelju odmora i nemojte ni slucajno nikoga dovesti tek kad ispadnemo e onda gruvaj lovu u pojacanja

hehe

pre 6 godina

slusajuci Kralja i voditelja pre utakmice stekao sam utisak da Real igra protiv tima sa Farskih ostrva koji je na svu muku rasprodao ceo tim i primice oko 17 golova.Onda a poluvremenu analiza kako je isti taj tim kupio odlicne igrace i da je skauting fenomenalan.
Kaka drzava taka i analiza.

AVANGARDA

pre 6 godina

Budućnost je prosečna poluamaterska ekipa i ništa više od toga.Partizan bez Leonarda ne liči na ozbiljnu ekipu,a to se videlo u prvom poluvremenu.Jedino je Janković pokušavao ali nije imao podršku saigrača.Crno beli lagano dobijaju u Podgorici,biće im lakše za igru a odnos Uroša prema Leu nije korektan,oko Brazilca sve se vrti on je pokretačka snaga ovog Partizana a bez njega u ekipi mi smo bili bezopasni protiv ovog tima koji je ispod proseka.Nedostaje nam štoper uz Ostoju,potreban nam je Suma za ozbiljniji fudbal a i na levom beku smo tanki a u narednom kolu dolazi nam ozbiljniji protivnik i mnogo teži zadatak.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

E moja deco, Tavamba je nocas bio najbolji i najkorisniji igrac u Partizanu. Ko to nije video, dzaba gleda fudbal.
Narocito u drugom poluvremenu kada ga je Djukic zakucao na visinu sesnaesterca pa se otvarao i na levu i na desnu stranu. Prakticno je razbio blok podgoricana na sredini tim kretnjama i savrsenim prijemom lopte.
Uz njega treba pomenuti Evertona. Igra covek za medalju. Jos da ima s kim.

crno-crno

pre 6 godina

Meni u celoj ovoj priči nije jasan Đukić. Šta je njemu,ponovo,trebalo ovo. Da dođe u klub u kome nema ni pola od igrača(fudbalera), osim leonarda koji jedini makar liči na igrača koji nešto zna u fudbalu,osim da je istetoviran od glave do pete,kada je spreman ili kad hoće da igra. sve ostalo je jad i beda srpskog fudbala. Barem 2-3 puta bolju ekipu iz druge španske lige je mogao da vodi, ako već nije bilo drugog angažmana. I na kraju, kad Partizan bude ispao, a to će biti vrlo brzo, opet će ga izviždati,ispljuvati i naravno smeniti

LIBERO

pre 6 godina

Pisao sam i ranije,sada sam jos ubedjeniji da nam treba levi bek(sa Monirom obavezno da se proba)desni nam je..taaanak,i u odbtrani pogotovo u napadu,al ajde,'nekako',proci ce,treba nam taj Suma,definitivno nam treba,nemamo ideju,imamo problem u vezi,trebalo bi to tecnije i brze,stoper Cirkovic...hmmm...dati jos jednu sansu,probati Miletica novog,i jos jedan centarfor,ko cemo posteno...jer ovaj Tavamba,ma koliko i da ga volim-nije to,i ne moze biti nikako.Sve pohvale za Jankovica,Ostojica,lea,i Evertona......Kosovica prodati,isto i Mihajlovica,jer nemaju zara,jedan se panicno boji greski,drugi je ocajan.Trener Djukic da hitno poboljsa igru,da bude tecnija i brza,i da odmah obavi razgovor za Djurdjevicem I Leom,i ako bude potrebno proda jednog od njih(Djurdjevica pre).Napred Partizan !!!

Tygranis

pre 6 godina

Utisci za vcrs, broj jedan ako nema Leonarda Partizan moze da ispadne i od ove nepoznate Buducnosti. Ovo sto je igrala Buducnost vcrs (smesan penal bunker i izlezavanje) su naucili od Partizana i od sledeceg kola ce i Partizan tako.
Tawamba da trenira sut inace odlican, golmana ovih amatera kupite, Djurdjevic da se prodaje hitno dok ima dobru statistiku iz lige koju nece nikad ponoviti, (igra isto kao Bozinov samo mladji pa moze da se uzme neka para a u Evropi beskoristan - isto vazi i za Mihajlovica).
Partizan ovo prolazi sa verovatnim prelazom u gostima a na dalje nek im je Bog u pomoci trebace im.