Utorak, 27.06.2017.

12:39

Plavšić: Ostvario sam san odlaskom iz Zvezde

Mladi srpski fudbaler Srđan Plavšić predstavljen je u Sparti gde je on izjavio da je ostvario san odlaskom iz Crvene zvezde.

Izvor: AK

Plavšiæ: Ostvario sam san odlaskom iz Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

Suarez

pre 6 godina

Kako te nije sramota sine,ja da mogu da igram za Zvezdu ja bi ujedao na terenu borio bi se a ti jedva cekas da odes,stvarno nemam reci....
(Ђокси,

Ma, to sa ujedanjem sam i ja probao medjutim....

Vz

pre 6 godina

Pa realno, odlaskom iz te rupe si sigurno ostvario san. Mada ni da si bio u Partizanu ne bi ti bilo mnogo teze da odes. Tuzno, ali istinito.

zvrk

pre 6 godina

Sparta ce napraviti igracinu od njega ,videcete! U Zvezdi ne moze niko da napreduje posle godine dana,moze samo da nazaduje u svakom smislu..Mlad je i treba da ide! Zvezda vise nije nikakva konkurencija nikome ni u transferima ni igracki.

mandrak

pre 6 godina

aj decko,nek je sa srecom,bio si borben i simpatican kao pojava...elem......toliko mrznje izbija na vestima i o Zvezdi i o Partizanu da je to neverovatno,radim u magacinu na plus 4c i leti i zimi,klime sibaju non stop,radimo svaku subotu,praznici ne postoje,ko izadje 40 soma da peva,ybijaju nas u pojam kako god....ko o cemu..samo se prepucavamo na pauzi o Covicu Duletu Terzi Vuceli...Buducnost....Florijana...i tako svaki dan....pre neki dan sam se malo izmakao i slysao..o shvatio...hleba i igara....i to je to,nema dalje

Fruska Gora

pre 6 godina

Al se primate... Pa san svakoga igraca naseg je da ode preko. U pitanju je lova. Nije vazno dal iz Zvezde Partizana Vose... Preko su ogromne pare. Svesni su dace zaraditi preogroman novac do svoje tridesete godine.

кватродекакватроћинкве

pre 6 godina

Ее какав вам је клуб. Шта човек изјављује! Па нама Живковић кад је одлазио, и поред свега, рекао је да му је тешко што напушта клуб.

Milan

pre 6 godina

A razmisljate li da mozda decko nije zeleo da ide u ovom trenutku i u ovaj klub iz Zvezde? Da ga je mozda uprava na neki nacin primorala da to uradi, te da je zbog toga mozda i ljut pomalo? Ova izjava mi bas tako izgleda.

Shearer

pre 6 godina

Jedan od retkih igrača Crvene Zvezde koji je nešto vredeo. Ostaje vam još Donald i Kanga ali je pitanje koliko će oni igrati jer bi i oni da odu.

ccc?

pre 6 godina

Decko, ti recenicu ne umes da sklopis, nisi ti zbunjen..On i ne zna sta je u stvari rekao. Tuga. Pogledajte naslov i klip pa vam je sve jasno. U stvari, ja ga razumem sto je pobegao iz CZ. To postaje, SAN igraca.

Rajko

pre 6 godina

Po meni dobar posao sto smo ga prodali..meni se nije svidjela njegova igra..brz jeste ali dosta mali i mršav,duel 0 bodova..dribling prosječan..jedino sto je srčan..bori se ali to nije dovoljno ..zelim mu sreću u Sparti u svakom slucaju.

Cigan

pre 6 godina

Rekao je sta je rekao dal je to mislio ili nije znao da se izrazi manje je bitno. Ja ne mogu da se nacudim koliko frustracija i mrznje izbija iz svakog komentara navijaca Partizana. Bio sam u Bariju i slavio nedelju dana ali da sam znao koliko vas to boli slavio bih godinu dana. Usati pehar je u muzeju na Marakani!!!

odmor

pre 6 godina

Sad ce partizanovci da se skupe, a ne kontaju sta je decko hteo da kaze.
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 27. jun 2017 12:52)

To je ustvari kao kad ja napisem da si ti pametan i lepo vaspitan decko a u stvari mislim upravo suprotno od toga???

marrssa

pre 6 godina

Nego sta, nego je ostvario san odlaskom iz Zvezde.Nije dobio platu od Nove godine a Terza ga ucenjuje da oprosti dug.Svaka cast za malog i neka mu je sa srecom.20000 eura mesexno ce imati ali BAS IMATI a ne ko ovde daju igracima pare iz monopol igrice....srecno decko, sve najbolje

Filip

pre 6 godina

Rekao je sve od reci od reci kako stoji i ovde u tekstu... Uostalom,pogledajte na jutjubu njegovo predstavljanje i cucete sami,ili na sajtu sportkluba.

Ivan

pre 6 godina

Ako vam je ova izjava jedina radost onda ok. Ono sto je sustina je da je srecan sto je ostvario transfer u inostranstvo, ne zato sto je pobegao iz Zvezde.

hijena

pre 6 godina

Звезда кажу већи клуб од Спарте, ало комшиница није дала гол 10 година у европским такмичењима у групи, испадају сваке године у јулу из Европе, момку је лакнуло што је пошао у добар клуб. И продале су га игре у репрезентацији а не у Звезди, која је добила реално смешне паре за њега.

telefon

pre 6 godina

Rekao je sta je rekao dal je to mislio ili nije znao da se izrazi manje je bitno. Ja ne mogu da se nacudim koliko frustracija i mrznje izbija iz svakog komentara navijaca Partizana. Bio sam u Bariju i slavio nedelju dana ali da sam znao koliko vas to boli slavio bih godinu dana. Usati pehar je u muzeju na Marakani!!!
(Cigan, 27. jun 2017 15:00)

Udji na bilo koju vest koja je bar i indirektno vezana za Partizan u bilo kom sportu, pa ces videti koja frustracija izbija iz svakog komentara navijaca Zvezde..

Sve je to isto moj druze.. A kad pomenu Bari, najveci vas problem i jeste sto zivite jos uvek u proslosti, ali opet isto je tako i sa nama u kosarci.. Pozivamo se da smo institucija a preti nam beton liga..

Sve se to kuva sa vrha i unosi zla i necista krv, mada realno je te krvi dosta vise sa vase strane nego sa nase.. Ali u svakom slucaju kad bi svi gledali u svoje dvoriste sve bi ovo mnogo lepse bilo...

+

pre 6 godina

Decko je rekao ono cemu se potajno nada vise od polovine napacenih Srba. - Ostvario sam san kad sam pobegao uz Srbije..da li iz Zvezde ili Partizana ili Jagodine i Slobode ili bilo koje propale firme ili fabrike u Srbije- vazno je samo pobeci ODAVDE
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (princ rima, 27. jun 2017 13:39)

Pravdaj ti koliko hoces i tumaci kako se tebi svidja.
Ne secam se da je iko ikada izjavio: 'Ostvaren mi je san odlaskom iz Partizana' iako je bilo onih koji su ga napustali na ruzan nacin.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Objavio je na Instagramu da zeli da kaze da je ostvario svoj san osvajanjem titule prosle godine u Zvezdi.
Ali, nema veze...ovako zvuci svetski :)
I ja bi ostvario svoj san da zapalim od Terze, od toga da posle poraza idem na raport ispred severne tribine...kao da su momci krivi sto ne znaju bolje. Koliko para- toliko muzike. Nisu oni krivi sto Matic, Kolarov, Nemanja Maksimovic, Djuricic i slicni nikad nisu odigrali utakmicu za seniorski tim.

Dejan 1104

pre 6 godina

Pogrešno ste razumeli izjavu. Dečko je hteo da kaže da mu je drago što je igrao za Zvezdu i iz tog kluba odlazi u inostranstvo. Ipak nije isto kada odeš preko a nisi igrao u Zvezdi (ili partizanu) kada nisi čuo huk Severa koji te bodri, odigrao večiti derbi. Srećno Srđane !

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

Koji botovi, neverovatno. Decko je izjavu dao na srpskom jeziku i jasno je rekao sta je mislio...nije pricao o nuklearnoj fizici pa da se protumaci pogresno. Rekao je istinu i nije jedini, 90% igraca jedva ceka da ode iz tog kluba. Tacnije, proverena informacija, je da jedino Milijas i Andjelkovic drze neke drilove i vole sto su tu (a vole sto su tu jer nemaju gde da odu), svi ostali preko stranaca do nasih igraca jedva ceka da dobije ispisnicu u ruke. Ovo zna iz prve ruke...ali neka je uteha vama...pricao je na turskom pa su cesi lose preveli na srpski preko mandarinskog...tu se negde gubi nit sta je ustvari hteo da kaze, ako vam je tako lakse.

xxx

pre 6 godina

Svi znamo da si veliki zvezdas i da je ovo lapsus... 
Nisi ti Pantic, da pobegne iz Partizana, ostavi klub na cedilu pa se vrati sa pricom da je Partizan njegova kuca, ljubav, porodica... 
Srecno Srki!
(Dzoni, 27. jun 2017 12:58). Da, da... Samo se ti tesi...

Ђокси

pre 6 godina

Kako te nije sramota sine,ja da mogu da igram za Zvezdu ja bi ujedao na terenu borio bi se a ti jedva cekas da odes,stvarno nemam reci....

rade

pre 6 godina

inače, krajem 80-tih godina prošlog veka u prašku Slaviju je, iz Zvezde, kao slobodan igrač prešao Dragiša Binić...za 2,5x više para. To baš i nije bilo naročito prestižno u smislu napretka u karijeri. Ali, samo pravim poredjenje izmedju sadašnjeg najperspektivnijeg mladog igrača koji će, bdw, da greje klupu u Sparti i najlošijeg igrača Zvezdine šampionske generacije, koji je napravio strašnu karijeru u Slaviji, a kome mali Plavšić nije ni do kolena.....gde mi spadosmo...
(ja, 27. jun 2017 13:57)
neverovatno, ali neverovatno nebulozan komentar. prvo, " krajem 80ih iz sampionske generacije". drugo, "otisao kao slobodan igrac za 2.5x vise para".trece, "najlosiji igrac sampionske generacije"... au, brate, koliko je tebi dobro...

ja

pre 6 godina

šta god da je rekao, mislio i kazao, na žalost, pogodio je...ostvario je san, da iz udruženja kontroverznih biznismena ode u fudbalski klub, bilo koji....ako ništa, piće dobro pivo kod "Z. vepra"...

BorisNs

pre 6 godina

secam se pre 12, 13 godina, dok je Srdjan jos igrao za skolu fudbala Bolesnikov u Novom Sadu, trener mi je rekao da imaju opasnog malog I da ga cuvam, nije mogao da me predje, a evo ga sad u Sparti..sve najbolje ti zelim Srdjane, pa da se jednog dana vratis kada ovde bude bilo malo bolje :)

Čmičak

pre 6 godina

OČAJAN PREVOD SA OČAJNOG ČEŠKOG NA OČAJNI ENGLESKI PA NA DOBAR SRPSKI!
(JA ČEŠKI, 27. jun 2017 13:16)

Dečko je to rekao na srpskom koji mu je maternji jezik, ne vidim kakve veze prevodi imaju sa ovom izjavom...

Џокер

pre 6 godina

Имате видео Плавшић говори на српском и каже да му се на неки начин остварио сан одласком из звезде. Тако да није грешка у преводу.

istina

pre 6 godina

Jedini fudbaler koji je smeo da kaže istinu. Tako misle i svi ostali, bilo da odlaze iz Zvezde ili Partizana...
Pa niste valjda toliko naivni da verujete u izjave tipa "životni san mi se ostvario što igram za Zvezdu/Partizan"?!
Pogotovo kad dolaze od stranaca....
Hhahahahahhahahah

jedini očaj je u tvojo glavi

pre 6 godina

Kako sad znam da ce da se izlozi jedno 500 komentatora (partizanovaca, uglavnom), a naravno da ce se ispostaviti da je samo ocajan prevod, kao i obicno sa nama. Decko je ginuo u dresu Zvezde mnogo vise nego mnogi kojima je san bio da dodju, navodno, tako da ne smarajte.
(Sabre, 27. jun 2017 12:54)

Pa nije on pričao na kineskom pa da je u pitanju očajan prevod.

Sabre

pre 6 godina

Pa nije on pričao na kineskom pa da je u pitanju očajan prevod.
(jedini očaj je u tvojo glavi, 27. jun 2017 13:15)

Dobro, neka je i tako rekao.. realno, lik je fudbaler, ne ocekujem neke mudrosti od njih nikada, setimo se samo Zigarinih bisera. Poenta price je da ne morate odmah svi da skacete na decka sto je to rekao, zato sto je mislim i vise nego dovoljno dokazao igrama u Zvezdi da mu je bilo stalo. Sad sto je normalno da neko zeli da pobegne iz ove nase zlj lige i sto je fudbaler pa nije bas u stanju da smisli prosto-prosirenu recenicu koja zvuci kako treba, to je vec druga stvar...

Djalma

pre 6 godina

Sad ce partizanovci da se skupe, a ne kontaju sta je decko hteo da kaze.
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 27. jun 2017 12:52) # Link komentara

Ma pusti ti to sta je on rekao, aj nam ti kazi sta je on rekao.

cole

pre 6 godina

pa najlogicnija izjava nekoga ko je ostvario san...jer je znao da iz zvezde moze samo u Evropu gde ce obezbediti, kao i svi fudbaleri iz regiona, egzistenciju. otisao u najjace evropske klubove, ili one koji to nisu ali su svakako finansijski mocniji od bilo kog kluba u regionu, ista je stvar. ostvario je san da od posla kojim se bavi obezbedi svoju buducnost. tako je bilo i kada su sampioni evrope odlazili iz zvezde, svako od njih je nasao bogatiji klub od tadasnje zvezde i obezbedio sebe, materijalno. plavsa, srecno i hvala za srce koje si ostavljao na terenu u zvezdinom dresu.

Tolle

pre 6 godina

@Kako sad znam da ce da se izlozi jedno 500 komentatora (partizanovaca, uglavnom), a naravno da ce se ispostaviti da je samo ocajan prevod, kao i obicno sa nama. Decko je ginuo u dresu Zvezde mnogo vise nego mnogi kojima je san bio da dodju, navodno, tako da ne smarajte.
(Sabre, 27. jun 2017 12:54)

To jedino ako vam je Keba lose preveo na maternji, posto je Plavsic pricao na srpskom.

ja

pre 6 godina

inače, krajem 80-tih godina prošlog veka u prašku Slaviju je, iz Zvezde, kao slobodan igrač prešao Dragiša Binić...za 2,5x više para. To baš i nije bilo naročito prestižno u smislu napretka u karijeri. Ali, samo pravim poredjenje izmedju sadašnjeg najperspektivnijeg mladog igrača koji će, bdw, da greje klupu u Sparti i najlošijeg igrača Zvezdine šampionske generacije, koji je napravio strašnu karijeru u Slaviji, a kome mali Plavšić nije ni do kolena.....gde mi spadosmo...

princ rima

pre 6 godina

Decko je rekao ono cemu se potajno nada vise od polovine napacenih Srba. - Ostvario sam san kad sam pobegao uz Srbije..da li iz Zvezde ili Partizana ili Jagodine i Slobode ili bilo koje propale firme ili fabrike u Srbije- vazno je samo pobeci ODAVDE

Goran

pre 6 godina

Kome nije jasno nek odgledao video,decko na cistom srpskom kaze "na neki nacin mi se ostvario san odlaskom iz C.Zvezde",e sad mozda se on nije dobro izrazio to je vec nesto drugo,ali ovi sto pisu da je izvuceno iz konteksta nek odgledaju video.

lepsa strana brda

pre 6 godina

evo koliko su terza i ekipa isprali mozgove...imaju u okviru vesti klip gde decko na cistom srpskom izgovara da mu je ostvaren san sto je otisao iz zvezde...a oni spinuje s nekakvim prevodom...

AV

pre 6 godina

Uz duzno postovanje Sparte ako se porede rezultati dva kluba kroz istoriju Zvezda je gigant za Spartu. To se za danas nemoze reci i ja koji imam 59 godina i gledam Zvezdu od 73 pa do 93 kada je prestala da bude veliki klub se stidim sta je postala. A postala je poligon za izivljavanje jednog coveka i njegovih poslusnika i saradnika sa Severa. To vise nije Zvezda

dex

pre 6 godina

Ne znam da li je ovo tacno interpretirano, ali ako jeste, ovo je potvrda da je sve otislo dodjavola. Pa nekada je san igraca bio dolazak u CZ a sada je odlazak ostvarenje snova. Tuga.

Sabre

pre 6 godina

Kako sad znam da ce da se izlozi jedno 500 komentatora (partizanovaca, uglavnom), a naravno da ce se ispostaviti da je samo ocajan prevod, kao i obicno sa nama. Decko je ginuo u dresu Zvezde mnogo vise nego mnogi kojima je san bio da dodju, navodno, tako da ne smarajte.

Dzoni

pre 6 godina

Svi znamo da si veliki zvezdas i da je ovo lapsus...
Nisi ti Pantic, da pobegne iz Partizana, ostavi klub na cedilu pa se vrati sa pricom da je Partizan njegova kuca, ljubav, porodica...
Srecno Srki!

dex

pre 6 godina

Ne znam da li je ovo tacno interpretirano, ali ako jeste, ovo je potvrda da je sve otislo dodjavola. Pa nekada je san igraca bio dolazak u CZ a sada je odlazak ostvarenje snova. Tuga.

AV

pre 6 godina

Uz duzno postovanje Sparte ako se porede rezultati dva kluba kroz istoriju Zvezda je gigant za Spartu. To se za danas nemoze reci i ja koji imam 59 godina i gledam Zvezdu od 73 pa do 93 kada je prestala da bude veliki klub se stidim sta je postala. A postala je poligon za izivljavanje jednog coveka i njegovih poslusnika i saradnika sa Severa. To vise nije Zvezda

Djalma

pre 6 godina

Sad ce partizanovci da se skupe, a ne kontaju sta je decko hteo da kaze.
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 27. jun 2017 12:52) # Link komentara

Ma pusti ti to sta je on rekao, aj nam ti kazi sta je on rekao.

Tolle

pre 6 godina

@Kako sad znam da ce da se izlozi jedno 500 komentatora (partizanovaca, uglavnom), a naravno da ce se ispostaviti da je samo ocajan prevod, kao i obicno sa nama. Decko je ginuo u dresu Zvezde mnogo vise nego mnogi kojima je san bio da dodju, navodno, tako da ne smarajte.
(Sabre, 27. jun 2017 12:54)

To jedino ako vam je Keba lose preveo na maternji, posto je Plavsic pricao na srpskom.

jedini očaj je u tvojo glavi

pre 6 godina

Kako sad znam da ce da se izlozi jedno 500 komentatora (partizanovaca, uglavnom), a naravno da ce se ispostaviti da je samo ocajan prevod, kao i obicno sa nama. Decko je ginuo u dresu Zvezde mnogo vise nego mnogi kojima je san bio da dodju, navodno, tako da ne smarajte.
(Sabre, 27. jun 2017 12:54)

Pa nije on pričao na kineskom pa da je u pitanju očajan prevod.

Goran

pre 6 godina

Kome nije jasno nek odgledao video,decko na cistom srpskom kaze "na neki nacin mi se ostvario san odlaskom iz C.Zvezde",e sad mozda se on nije dobro izrazio to je vec nesto drugo,ali ovi sto pisu da je izvuceno iz konteksta nek odgledaju video.

Čmičak

pre 6 godina

OČAJAN PREVOD SA OČAJNOG ČEŠKOG NA OČAJNI ENGLESKI PA NA DOBAR SRPSKI!
(JA ČEŠKI, 27. jun 2017 13:16)

Dečko je to rekao na srpskom koji mu je maternji jezik, ne vidim kakve veze prevodi imaju sa ovom izjavom...

Џокер

pre 6 godina

Имате видео Плавшић говори на српском и каже да му се на неки начин остварио сан одласком из звезде. Тако да није грешка у преводу.

princ rima

pre 6 godina

Decko je rekao ono cemu se potajno nada vise od polovine napacenih Srba. - Ostvario sam san kad sam pobegao uz Srbije..da li iz Zvezde ili Partizana ili Jagodine i Slobode ili bilo koje propale firme ili fabrike u Srbije- vazno je samo pobeci ODAVDE

marrssa

pre 6 godina

Nego sta, nego je ostvario san odlaskom iz Zvezde.Nije dobio platu od Nove godine a Terza ga ucenjuje da oprosti dug.Svaka cast za malog i neka mu je sa srecom.20000 eura mesexno ce imati ali BAS IMATI a ne ko ovde daju igracima pare iz monopol igrice....srecno decko, sve najbolje

+

pre 6 godina

Decko je rekao ono cemu se potajno nada vise od polovine napacenih Srba. - Ostvario sam san kad sam pobegao uz Srbije..da li iz Zvezde ili Partizana ili Jagodine i Slobode ili bilo koje propale firme ili fabrike u Srbije- vazno je samo pobeci ODAVDE
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (princ rima, 27. jun 2017 13:39)

Pravdaj ti koliko hoces i tumaci kako se tebi svidja.
Ne secam se da je iko ikada izjavio: 'Ostvaren mi je san odlaskom iz Partizana' iako je bilo onih koji su ga napustali na ruzan nacin.

odmor

pre 6 godina

Sad ce partizanovci da se skupe, a ne kontaju sta je decko hteo da kaze.
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 27. jun 2017 12:52)

To je ustvari kao kad ja napisem da si ti pametan i lepo vaspitan decko a u stvari mislim upravo suprotno od toga???

ja

pre 6 godina

šta god da je rekao, mislio i kazao, na žalost, pogodio je...ostvario je san, da iz udruženja kontroverznih biznismena ode u fudbalski klub, bilo koji....ako ništa, piće dobro pivo kod "Z. vepra"...

BorisNs

pre 6 godina

secam se pre 12, 13 godina, dok je Srdjan jos igrao za skolu fudbala Bolesnikov u Novom Sadu, trener mi je rekao da imaju opasnog malog I da ga cuvam, nije mogao da me predje, a evo ga sad u Sparti..sve najbolje ti zelim Srdjane, pa da se jednog dana vratis kada ovde bude bilo malo bolje :)

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

Koji botovi, neverovatno. Decko je izjavu dao na srpskom jeziku i jasno je rekao sta je mislio...nije pricao o nuklearnoj fizici pa da se protumaci pogresno. Rekao je istinu i nije jedini, 90% igraca jedva ceka da ode iz tog kluba. Tacnije, proverena informacija, je da jedino Milijas i Andjelkovic drze neke drilove i vole sto su tu (a vole sto su tu jer nemaju gde da odu), svi ostali preko stranaca do nasih igraca jedva ceka da dobije ispisnicu u ruke. Ovo zna iz prve ruke...ali neka je uteha vama...pricao je na turskom pa su cesi lose preveli na srpski preko mandarinskog...tu se negde gubi nit sta je ustvari hteo da kaze, ako vam je tako lakse.

ccc?

pre 6 godina

Decko, ti recenicu ne umes da sklopis, nisi ti zbunjen..On i ne zna sta je u stvari rekao. Tuga. Pogledajte naslov i klip pa vam je sve jasno. U stvari, ja ga razumem sto je pobegao iz CZ. To postaje, SAN igraca.

istina

pre 6 godina

Jedini fudbaler koji je smeo da kaže istinu. Tako misle i svi ostali, bilo da odlaze iz Zvezde ili Partizana...
Pa niste valjda toliko naivni da verujete u izjave tipa "životni san mi se ostvario što igram za Zvezdu/Partizan"?!
Pogotovo kad dolaze od stranaca....
Hhahahahahhahahah

hijena

pre 6 godina

Звезда кажу већи клуб од Спарте, ало комшиница није дала гол 10 година у европским такмичењима у групи, испадају сваке године у јулу из Европе, момку је лакнуло што је пошао у добар клуб. И продале су га игре у репрезентацији а не у Звезди, која је добила реално смешне паре за њега.

Dzoni

pre 6 godina

Svi znamo da si veliki zvezdas i da je ovo lapsus...
Nisi ti Pantic, da pobegne iz Partizana, ostavi klub na cedilu pa se vrati sa pricom da je Partizan njegova kuca, ljubav, porodica...
Srecno Srki!

lepsa strana brda

pre 6 godina

evo koliko su terza i ekipa isprali mozgove...imaju u okviru vesti klip gde decko na cistom srpskom izgovara da mu je ostvaren san sto je otisao iz zvezde...a oni spinuje s nekakvim prevodom...

telefon

pre 6 godina

Rekao je sta je rekao dal je to mislio ili nije znao da se izrazi manje je bitno. Ja ne mogu da se nacudim koliko frustracija i mrznje izbija iz svakog komentara navijaca Partizana. Bio sam u Bariju i slavio nedelju dana ali da sam znao koliko vas to boli slavio bih godinu dana. Usati pehar je u muzeju na Marakani!!!
(Cigan, 27. jun 2017 15:00)

Udji na bilo koju vest koja je bar i indirektno vezana za Partizan u bilo kom sportu, pa ces videti koja frustracija izbija iz svakog komentara navijaca Zvezde..

Sve je to isto moj druze.. A kad pomenu Bari, najveci vas problem i jeste sto zivite jos uvek u proslosti, ali opet isto je tako i sa nama u kosarci.. Pozivamo se da smo institucija a preti nam beton liga..

Sve se to kuva sa vrha i unosi zla i necista krv, mada realno je te krvi dosta vise sa vase strane nego sa nase.. Ali u svakom slucaju kad bi svi gledali u svoje dvoriste sve bi ovo mnogo lepse bilo...

rade

pre 6 godina

inače, krajem 80-tih godina prošlog veka u prašku Slaviju je, iz Zvezde, kao slobodan igrač prešao Dragiša Binić...za 2,5x više para. To baš i nije bilo naročito prestižno u smislu napretka u karijeri. Ali, samo pravim poredjenje izmedju sadašnjeg najperspektivnijeg mladog igrača koji će, bdw, da greje klupu u Sparti i najlošijeg igrača Zvezdine šampionske generacije, koji je napravio strašnu karijeru u Slaviji, a kome mali Plavšić nije ni do kolena.....gde mi spadosmo...
(ja, 27. jun 2017 13:57)
neverovatno, ali neverovatno nebulozan komentar. prvo, " krajem 80ih iz sampionske generacije". drugo, "otisao kao slobodan igrac za 2.5x vise para".trece, "najlosiji igrac sampionske generacije"... au, brate, koliko je tebi dobro...

Filip

pre 6 godina

Rekao je sve od reci od reci kako stoji i ovde u tekstu... Uostalom,pogledajte na jutjubu njegovo predstavljanje i cucete sami,ili na sajtu sportkluba.

Sabre

pre 6 godina

Kako sad znam da ce da se izlozi jedno 500 komentatora (partizanovaca, uglavnom), a naravno da ce se ispostaviti da je samo ocajan prevod, kao i obicno sa nama. Decko je ginuo u dresu Zvezde mnogo vise nego mnogi kojima je san bio da dodju, navodno, tako da ne smarajte.

xxx

pre 6 godina

Svi znamo da si veliki zvezdas i da je ovo lapsus... 
Nisi ti Pantic, da pobegne iz Partizana, ostavi klub na cedilu pa se vrati sa pricom da je Partizan njegova kuca, ljubav, porodica... 
Srecno Srki!
(Dzoni, 27. jun 2017 12:58). Da, da... Samo se ti tesi...

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Objavio je na Instagramu da zeli da kaze da je ostvario svoj san osvajanjem titule prosle godine u Zvezdi.
Ali, nema veze...ovako zvuci svetski :)
I ja bi ostvario svoj san da zapalim od Terze, od toga da posle poraza idem na raport ispred severne tribine...kao da su momci krivi sto ne znaju bolje. Koliko para- toliko muzike. Nisu oni krivi sto Matic, Kolarov, Nemanja Maksimovic, Djuricic i slicni nikad nisu odigrali utakmicu za seniorski tim.

Ivan

pre 6 godina

Ako vam je ova izjava jedina radost onda ok. Ono sto je sustina je da je srecan sto je ostvario transfer u inostranstvo, ne zato sto je pobegao iz Zvezde.

mandrak

pre 6 godina

aj decko,nek je sa srecom,bio si borben i simpatican kao pojava...elem......toliko mrznje izbija na vestima i o Zvezdi i o Partizanu da je to neverovatno,radim u magacinu na plus 4c i leti i zimi,klime sibaju non stop,radimo svaku subotu,praznici ne postoje,ko izadje 40 soma da peva,ybijaju nas u pojam kako god....ko o cemu..samo se prepucavamo na pauzi o Covicu Duletu Terzi Vuceli...Buducnost....Florijana...i tako svaki dan....pre neki dan sam se malo izmakao i slysao..o shvatio...hleba i igara....i to je to,nema dalje

Rajko

pre 6 godina

Po meni dobar posao sto smo ga prodali..meni se nije svidjela njegova igra..brz jeste ali dosta mali i mršav,duel 0 bodova..dribling prosječan..jedino sto je srčan..bori se ali to nije dovoljno ..zelim mu sreću u Sparti u svakom slucaju.

ja

pre 6 godina

inače, krajem 80-tih godina prošlog veka u prašku Slaviju je, iz Zvezde, kao slobodan igrač prešao Dragiša Binić...za 2,5x više para. To baš i nije bilo naročito prestižno u smislu napretka u karijeri. Ali, samo pravim poredjenje izmedju sadašnjeg najperspektivnijeg mladog igrača koji će, bdw, da greje klupu u Sparti i najlošijeg igrača Zvezdine šampionske generacije, koji je napravio strašnu karijeru u Slaviji, a kome mali Plavšić nije ni do kolena.....gde mi spadosmo...

кватродекакватроћинкве

pre 6 godina

Ее какав вам је клуб. Шта човек изјављује! Па нама Живковић кад је одлазио, и поред свега, рекао је да му је тешко што напушта клуб.

Suarez

pre 6 godina

Kako te nije sramota sine,ja da mogu da igram za Zvezdu ja bi ujedao na terenu borio bi se a ti jedva cekas da odes,stvarno nemam reci....
(Ђокси,

Ma, to sa ujedanjem sam i ja probao medjutim....

Dejan 1104

pre 6 godina

Pogrešno ste razumeli izjavu. Dečko je hteo da kaže da mu je drago što je igrao za Zvezdu i iz tog kluba odlazi u inostranstvo. Ipak nije isto kada odeš preko a nisi igrao u Zvezdi (ili partizanu) kada nisi čuo huk Severa koji te bodri, odigrao večiti derbi. Srećno Srđane !

Ђокси

pre 6 godina

Kako te nije sramota sine,ja da mogu da igram za Zvezdu ja bi ujedao na terenu borio bi se a ti jedva cekas da odes,stvarno nemam reci....

Cigan

pre 6 godina

Rekao je sta je rekao dal je to mislio ili nije znao da se izrazi manje je bitno. Ja ne mogu da se nacudim koliko frustracija i mrznje izbija iz svakog komentara navijaca Partizana. Bio sam u Bariju i slavio nedelju dana ali da sam znao koliko vas to boli slavio bih godinu dana. Usati pehar je u muzeju na Marakani!!!

zvrk

pre 6 godina

Sparta ce napraviti igracinu od njega ,videcete! U Zvezdi ne moze niko da napreduje posle godine dana,moze samo da nazaduje u svakom smislu..Mlad je i treba da ide! Zvezda vise nije nikakva konkurencija nikome ni u transferima ni igracki.

Vz

pre 6 godina

Pa realno, odlaskom iz te rupe si sigurno ostvario san. Mada ni da si bio u Partizanu ne bi ti bilo mnogo teze da odes. Tuzno, ali istinito.

Sabre

pre 6 godina

Pa nije on pričao na kineskom pa da je u pitanju očajan prevod.
(jedini očaj je u tvojo glavi, 27. jun 2017 13:15)

Dobro, neka je i tako rekao.. realno, lik je fudbaler, ne ocekujem neke mudrosti od njih nikada, setimo se samo Zigarinih bisera. Poenta price je da ne morate odmah svi da skacete na decka sto je to rekao, zato sto je mislim i vise nego dovoljno dokazao igrama u Zvezdi da mu je bilo stalo. Sad sto je normalno da neko zeli da pobegne iz ove nase zlj lige i sto je fudbaler pa nije bas u stanju da smisli prosto-prosirenu recenicu koja zvuci kako treba, to je vec druga stvar...

Shearer

pre 6 godina

Jedan od retkih igrača Crvene Zvezde koji je nešto vredeo. Ostaje vam još Donald i Kanga ali je pitanje koliko će oni igrati jer bi i oni da odu.

Fruska Gora

pre 6 godina

Al se primate... Pa san svakoga igraca naseg je da ode preko. U pitanju je lova. Nije vazno dal iz Zvezde Partizana Vose... Preko su ogromne pare. Svesni su dace zaraditi preogroman novac do svoje tridesete godine.

cole

pre 6 godina

pa najlogicnija izjava nekoga ko je ostvario san...jer je znao da iz zvezde moze samo u Evropu gde ce obezbediti, kao i svi fudbaleri iz regiona, egzistenciju. otisao u najjace evropske klubove, ili one koji to nisu ali su svakako finansijski mocniji od bilo kog kluba u regionu, ista je stvar. ostvario je san da od posla kojim se bavi obezbedi svoju buducnost. tako je bilo i kada su sampioni evrope odlazili iz zvezde, svako od njih je nasao bogatiji klub od tadasnje zvezde i obezbedio sebe, materijalno. plavsa, srecno i hvala za srce koje si ostavljao na terenu u zvezdinom dresu.

Milan

pre 6 godina

A razmisljate li da mozda decko nije zeleo da ide u ovom trenutku i u ovaj klub iz Zvezde? Da ga je mozda uprava na neki nacin primorala da to uradi, te da je zbog toga mozda i ljut pomalo? Ova izjava mi bas tako izgleda.

Dzoni

pre 6 godina

Svi znamo da si veliki zvezdas i da je ovo lapsus...
Nisi ti Pantic, da pobegne iz Partizana, ostavi klub na cedilu pa se vrati sa pricom da je Partizan njegova kuca, ljubav, porodica...
Srecno Srki!

Sabre

pre 6 godina

Kako sad znam da ce da se izlozi jedno 500 komentatora (partizanovaca, uglavnom), a naravno da ce se ispostaviti da je samo ocajan prevod, kao i obicno sa nama. Decko je ginuo u dresu Zvezde mnogo vise nego mnogi kojima je san bio da dodju, navodno, tako da ne smarajte.

Ђокси

pre 6 godina

Kako te nije sramota sine,ja da mogu da igram za Zvezdu ja bi ujedao na terenu borio bi se a ti jedva cekas da odes,stvarno nemam reci....

Ivan

pre 6 godina

Ako vam je ova izjava jedina radost onda ok. Ono sto je sustina je da je srecan sto je ostvario transfer u inostranstvo, ne zato sto je pobegao iz Zvezde.

xxx

pre 6 godina

Svi znamo da si veliki zvezdas i da je ovo lapsus... 
Nisi ti Pantic, da pobegne iz Partizana, ostavi klub na cedilu pa se vrati sa pricom da je Partizan njegova kuca, ljubav, porodica... 
Srecno Srki!
(Dzoni, 27. jun 2017 12:58). Da, da... Samo se ti tesi...

Cigan

pre 6 godina

Rekao je sta je rekao dal je to mislio ili nije znao da se izrazi manje je bitno. Ja ne mogu da se nacudim koliko frustracija i mrznje izbija iz svakog komentara navijaca Partizana. Bio sam u Bariju i slavio nedelju dana ali da sam znao koliko vas to boli slavio bih godinu dana. Usati pehar je u muzeju na Marakani!!!

ja

pre 6 godina

inače, krajem 80-tih godina prošlog veka u prašku Slaviju je, iz Zvezde, kao slobodan igrač prešao Dragiša Binić...za 2,5x više para. To baš i nije bilo naročito prestižno u smislu napretka u karijeri. Ali, samo pravim poredjenje izmedju sadašnjeg najperspektivnijeg mladog igrača koji će, bdw, da greje klupu u Sparti i najlošijeg igrača Zvezdine šampionske generacije, koji je napravio strašnu karijeru u Slaviji, a kome mali Plavšić nije ni do kolena.....gde mi spadosmo...

cole

pre 6 godina

pa najlogicnija izjava nekoga ko je ostvario san...jer je znao da iz zvezde moze samo u Evropu gde ce obezbediti, kao i svi fudbaleri iz regiona, egzistenciju. otisao u najjace evropske klubove, ili one koji to nisu ali su svakako finansijski mocniji od bilo kog kluba u regionu, ista je stvar. ostvario je san da od posla kojim se bavi obezbedi svoju buducnost. tako je bilo i kada su sampioni evrope odlazili iz zvezde, svako od njih je nasao bogatiji klub od tadasnje zvezde i obezbedio sebe, materijalno. plavsa, srecno i hvala za srce koje si ostavljao na terenu u zvezdinom dresu.

Dejan 1104

pre 6 godina

Pogrešno ste razumeli izjavu. Dečko je hteo da kaže da mu je drago što je igrao za Zvezdu i iz tog kluba odlazi u inostranstvo. Ipak nije isto kada odeš preko a nisi igrao u Zvezdi (ili partizanu) kada nisi čuo huk Severa koji te bodri, odigrao večiti derbi. Srećno Srđane !

dex

pre 6 godina

Ne znam da li je ovo tacno interpretirano, ali ako jeste, ovo je potvrda da je sve otislo dodjavola. Pa nekada je san igraca bio dolazak u CZ a sada je odlazak ostvarenje snova. Tuga.

AV

pre 6 godina

Uz duzno postovanje Sparte ako se porede rezultati dva kluba kroz istoriju Zvezda je gigant za Spartu. To se za danas nemoze reci i ja koji imam 59 godina i gledam Zvezdu od 73 pa do 93 kada je prestala da bude veliki klub se stidim sta je postala. A postala je poligon za izivljavanje jednog coveka i njegovih poslusnika i saradnika sa Severa. To vise nije Zvezda

Sabre

pre 6 godina

Pa nije on pričao na kineskom pa da je u pitanju očajan prevod.
(jedini očaj je u tvojo glavi, 27. jun 2017 13:15)

Dobro, neka je i tako rekao.. realno, lik je fudbaler, ne ocekujem neke mudrosti od njih nikada, setimo se samo Zigarinih bisera. Poenta price je da ne morate odmah svi da skacete na decka sto je to rekao, zato sto je mislim i vise nego dovoljno dokazao igrama u Zvezdi da mu je bilo stalo. Sad sto je normalno da neko zeli da pobegne iz ove nase zlj lige i sto je fudbaler pa nije bas u stanju da smisli prosto-prosirenu recenicu koja zvuci kako treba, to je vec druga stvar...

Rajko

pre 6 godina

Po meni dobar posao sto smo ga prodali..meni se nije svidjela njegova igra..brz jeste ali dosta mali i mršav,duel 0 bodova..dribling prosječan..jedino sto je srčan..bori se ali to nije dovoljno ..zelim mu sreću u Sparti u svakom slucaju.

+

pre 6 godina

Decko je rekao ono cemu se potajno nada vise od polovine napacenih Srba. - Ostvario sam san kad sam pobegao uz Srbije..da li iz Zvezde ili Partizana ili Jagodine i Slobode ili bilo koje propale firme ili fabrike u Srbije- vazno je samo pobeci ODAVDE
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (princ rima, 27. jun 2017 13:39)

Pravdaj ti koliko hoces i tumaci kako se tebi svidja.
Ne secam se da je iko ikada izjavio: 'Ostvaren mi je san odlaskom iz Partizana' iako je bilo onih koji su ga napustali na ruzan nacin.

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

Koji botovi, neverovatno. Decko je izjavu dao na srpskom jeziku i jasno je rekao sta je mislio...nije pricao o nuklearnoj fizici pa da se protumaci pogresno. Rekao je istinu i nije jedini, 90% igraca jedva ceka da ode iz tog kluba. Tacnije, proverena informacija, je da jedino Milijas i Andjelkovic drze neke drilove i vole sto su tu (a vole sto su tu jer nemaju gde da odu), svi ostali preko stranaca do nasih igraca jedva ceka da dobije ispisnicu u ruke. Ovo zna iz prve ruke...ali neka je uteha vama...pricao je na turskom pa su cesi lose preveli na srpski preko mandarinskog...tu se negde gubi nit sta je ustvari hteo da kaze, ako vam je tako lakse.

telefon

pre 6 godina

Rekao je sta je rekao dal je to mislio ili nije znao da se izrazi manje je bitno. Ja ne mogu da se nacudim koliko frustracija i mrznje izbija iz svakog komentara navijaca Partizana. Bio sam u Bariju i slavio nedelju dana ali da sam znao koliko vas to boli slavio bih godinu dana. Usati pehar je u muzeju na Marakani!!!
(Cigan, 27. jun 2017 15:00)

Udji na bilo koju vest koja je bar i indirektno vezana za Partizan u bilo kom sportu, pa ces videti koja frustracija izbija iz svakog komentara navijaca Zvezde..

Sve je to isto moj druze.. A kad pomenu Bari, najveci vas problem i jeste sto zivite jos uvek u proslosti, ali opet isto je tako i sa nama u kosarci.. Pozivamo se da smo institucija a preti nam beton liga..

Sve se to kuva sa vrha i unosi zla i necista krv, mada realno je te krvi dosta vise sa vase strane nego sa nase.. Ali u svakom slucaju kad bi svi gledali u svoje dvoriste sve bi ovo mnogo lepse bilo...

ccc?

pre 6 godina

Decko, ti recenicu ne umes da sklopis, nisi ti zbunjen..On i ne zna sta je u stvari rekao. Tuga. Pogledajte naslov i klip pa vam je sve jasno. U stvari, ja ga razumem sto je pobegao iz CZ. To postaje, SAN igraca.

princ rima

pre 6 godina

Decko je rekao ono cemu se potajno nada vise od polovine napacenih Srba. - Ostvario sam san kad sam pobegao uz Srbije..da li iz Zvezde ili Partizana ili Jagodine i Slobode ili bilo koje propale firme ili fabrike u Srbije- vazno je samo pobeci ODAVDE

rade

pre 6 godina

inače, krajem 80-tih godina prošlog veka u prašku Slaviju je, iz Zvezde, kao slobodan igrač prešao Dragiša Binić...za 2,5x više para. To baš i nije bilo naročito prestižno u smislu napretka u karijeri. Ali, samo pravim poredjenje izmedju sadašnjeg najperspektivnijeg mladog igrača koji će, bdw, da greje klupu u Sparti i najlošijeg igrača Zvezdine šampionske generacije, koji je napravio strašnu karijeru u Slaviji, a kome mali Plavšić nije ni do kolena.....gde mi spadosmo...
(ja, 27. jun 2017 13:57)
neverovatno, ali neverovatno nebulozan komentar. prvo, " krajem 80ih iz sampionske generacije". drugo, "otisao kao slobodan igrac za 2.5x vise para".trece, "najlosiji igrac sampionske generacije"... au, brate, koliko je tebi dobro...

jedini očaj je u tvojo glavi

pre 6 godina

Kako sad znam da ce da se izlozi jedno 500 komentatora (partizanovaca, uglavnom), a naravno da ce se ispostaviti da je samo ocajan prevod, kao i obicno sa nama. Decko je ginuo u dresu Zvezde mnogo vise nego mnogi kojima je san bio da dodju, navodno, tako da ne smarajte.
(Sabre, 27. jun 2017 12:54)

Pa nije on pričao na kineskom pa da je u pitanju očajan prevod.

Djalma

pre 6 godina

Sad ce partizanovci da se skupe, a ne kontaju sta je decko hteo da kaze.
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 27. jun 2017 12:52) # Link komentara

Ma pusti ti to sta je on rekao, aj nam ti kazi sta je on rekao.

BorisNs

pre 6 godina

secam se pre 12, 13 godina, dok je Srdjan jos igrao za skolu fudbala Bolesnikov u Novom Sadu, trener mi je rekao da imaju opasnog malog I da ga cuvam, nije mogao da me predje, a evo ga sad u Sparti..sve najbolje ti zelim Srdjane, pa da se jednog dana vratis kada ovde bude bilo malo bolje :)

Tolle

pre 6 godina

@Kako sad znam da ce da se izlozi jedno 500 komentatora (partizanovaca, uglavnom), a naravno da ce se ispostaviti da je samo ocajan prevod, kao i obicno sa nama. Decko je ginuo u dresu Zvezde mnogo vise nego mnogi kojima je san bio da dodju, navodno, tako da ne smarajte.
(Sabre, 27. jun 2017 12:54)

To jedino ako vam je Keba lose preveo na maternji, posto je Plavsic pricao na srpskom.

кватродекакватроћинкве

pre 6 godina

Ее какав вам је клуб. Шта човек изјављује! Па нама Живковић кад је одлазио, и поред свега, рекао је да му је тешко што напушта клуб.

hijena

pre 6 godina

Звезда кажу већи клуб од Спарте, ало комшиница није дала гол 10 година у европским такмичењима у групи, испадају сваке године у јулу из Европе, момку је лакнуло што је пошао у добар клуб. И продале су га игре у репрезентацији а не у Звезди, која је добила реално смешне паре за њега.

marrssa

pre 6 godina

Nego sta, nego je ostvario san odlaskom iz Zvezde.Nije dobio platu od Nove godine a Terza ga ucenjuje da oprosti dug.Svaka cast za malog i neka mu je sa srecom.20000 eura mesexno ce imati ali BAS IMATI a ne ko ovde daju igracima pare iz monopol igrice....srecno decko, sve najbolje

Čmičak

pre 6 godina

OČAJAN PREVOD SA OČAJNOG ČEŠKOG NA OČAJNI ENGLESKI PA NA DOBAR SRPSKI!
(JA ČEŠKI, 27. jun 2017 13:16)

Dečko je to rekao na srpskom koji mu je maternji jezik, ne vidim kakve veze prevodi imaju sa ovom izjavom...

istina

pre 6 godina

Jedini fudbaler koji je smeo da kaže istinu. Tako misle i svi ostali, bilo da odlaze iz Zvezde ili Partizana...
Pa niste valjda toliko naivni da verujete u izjave tipa "životni san mi se ostvario što igram za Zvezdu/Partizan"?!
Pogotovo kad dolaze od stranaca....
Hhahahahahhahahah

lepsa strana brda

pre 6 godina

evo koliko su terza i ekipa isprali mozgove...imaju u okviru vesti klip gde decko na cistom srpskom izgovara da mu je ostvaren san sto je otisao iz zvezde...a oni spinuje s nekakvim prevodom...

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Objavio je na Instagramu da zeli da kaze da je ostvario svoj san osvajanjem titule prosle godine u Zvezdi.
Ali, nema veze...ovako zvuci svetski :)
I ja bi ostvario svoj san da zapalim od Terze, od toga da posle poraza idem na raport ispred severne tribine...kao da su momci krivi sto ne znaju bolje. Koliko para- toliko muzike. Nisu oni krivi sto Matic, Kolarov, Nemanja Maksimovic, Djuricic i slicni nikad nisu odigrali utakmicu za seniorski tim.

zvrk

pre 6 godina

Sparta ce napraviti igracinu od njega ,videcete! U Zvezdi ne moze niko da napreduje posle godine dana,moze samo da nazaduje u svakom smislu..Mlad je i treba da ide! Zvezda vise nije nikakva konkurencija nikome ni u transferima ni igracki.

ja

pre 6 godina

šta god da je rekao, mislio i kazao, na žalost, pogodio je...ostvario je san, da iz udruženja kontroverznih biznismena ode u fudbalski klub, bilo koji....ako ništa, piće dobro pivo kod "Z. vepra"...

odmor

pre 6 godina

Sad ce partizanovci da se skupe, a ne kontaju sta je decko hteo da kaze.
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 27. jun 2017 12:52)

To je ustvari kao kad ja napisem da si ti pametan i lepo vaspitan decko a u stvari mislim upravo suprotno od toga???

Filip

pre 6 godina

Rekao je sve od reci od reci kako stoji i ovde u tekstu... Uostalom,pogledajte na jutjubu njegovo predstavljanje i cucete sami,ili na sajtu sportkluba.

Milan

pre 6 godina

A razmisljate li da mozda decko nije zeleo da ide u ovom trenutku i u ovaj klub iz Zvezde? Da ga je mozda uprava na neki nacin primorala da to uradi, te da je zbog toga mozda i ljut pomalo? Ova izjava mi bas tako izgleda.

Џокер

pre 6 godina

Имате видео Плавшић говори на српском и каже да му се на неки начин остварио сан одласком из звезде. Тако да није грешка у преводу.

Fruska Gora

pre 6 godina

Al se primate... Pa san svakoga igraca naseg je da ode preko. U pitanju je lova. Nije vazno dal iz Zvezde Partizana Vose... Preko su ogromne pare. Svesni su dace zaraditi preogroman novac do svoje tridesete godine.

Goran

pre 6 godina

Kome nije jasno nek odgledao video,decko na cistom srpskom kaze "na neki nacin mi se ostvario san odlaskom iz C.Zvezde",e sad mozda se on nije dobro izrazio to je vec nesto drugo,ali ovi sto pisu da je izvuceno iz konteksta nek odgledaju video.

Shearer

pre 6 godina

Jedan od retkih igrača Crvene Zvezde koji je nešto vredeo. Ostaje vam još Donald i Kanga ali je pitanje koliko će oni igrati jer bi i oni da odu.

Vz

pre 6 godina

Pa realno, odlaskom iz te rupe si sigurno ostvario san. Mada ni da si bio u Partizanu ne bi ti bilo mnogo teze da odes. Tuzno, ali istinito.

Suarez

pre 6 godina

Kako te nije sramota sine,ja da mogu da igram za Zvezdu ja bi ujedao na terenu borio bi se a ti jedva cekas da odes,stvarno nemam reci....
(Ђокси,

Ma, to sa ujedanjem sam i ja probao medjutim....

mandrak

pre 6 godina

aj decko,nek je sa srecom,bio si borben i simpatican kao pojava...elem......toliko mrznje izbija na vestima i o Zvezdi i o Partizanu da je to neverovatno,radim u magacinu na plus 4c i leti i zimi,klime sibaju non stop,radimo svaku subotu,praznici ne postoje,ko izadje 40 soma da peva,ybijaju nas u pojam kako god....ko o cemu..samo se prepucavamo na pauzi o Covicu Duletu Terzi Vuceli...Buducnost....Florijana...i tako svaki dan....pre neki dan sam se malo izmakao i slysao..o shvatio...hleba i igara....i to je to,nema dalje