Petak, 23.06.2017.

20:30

Rezerve Španije poslale "Orliće" kući bez pobede

Mladi fudbaleri Srbije završili su nastup na U21 Evropskom prvenstvu minimalnim porazom od Španije u Bidgošću.

Izvor: AK

Rezerve Španije poslale "Orliæe" kuæi bez pobede IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

milance

pre 6 godina

Lalatovc nije dobar trener, da se razumemo. Ali, ni Srbija nije fudbalska nacija. Sad gledam kup konfederacija. Pa Nemci imaju 60% postave momke '95 '94, '96 godiste koji su mogli igrati ovo prvenstvo za mlade, ali nisu. Imaju Vernera, '96. godiste, strelca 21 gola u Bundesligi. Imaju igrace po ligama petice koji standardno igraju. A gde su nasi? Sem Sergeja, najbolji igrac nam je Zivkovic, koji greje klupu u portugalskoj ligi. Jadno. A Nemacka U21 selekcija, iako su im ubedljivo najbolji talenti na kupu konfederacija, oni su opet prosli do polufinala. Znaci 2. ili 3. U21 tim Nemacke.
Prosto, ne vredi raspravljati da li je Djurdjevic mogao dati neki gol ili da li je bezveze dobio crveni. Ili Grujic 2 zuta. Gacinovic omasio 100%sansu i Zivkovic stativu.Mi smo se utripovali da imamo opasnu reprezentaciju, ali nemamo. To nisu dovoljno dobri i talentovani igraci, i od njih ne treba ocekivati previse. Mi smo daleko od Spanije, Nemacke, Italije....

pixi10

pre 6 godina

sto bi rekao veliki strucnjak, nisu imali srece
(vvv, 23. jun 2017 23:49) Tako je, kriv je trener sto veliki igrac koristi lakat...

Ivan

pre 6 godina

I šta ste udarili vi vajni "strucnjaci" po Lalatoviću da vas čovek pita?? Šta bi ste hteli?? Da vam donese evropsku titulu u ovoj konkurenciji?? Pa da li ste vi svesni?? Vidite li konkurenciju?? Sve same odlične ekipe, da se zadržimo u ovoj našoj grupi, pogledajte te Portugalce, odličan tim, o Špancima tek da ne govorimo za 3 klase su bolji u ovom trenutku ne samo od naših već gotovo od svih u ovom svom uzrastu!! Znate li vi koliko znači samo jedan Asensio velika Zvezda Real Madrida ljudi?? Ajde budite malo objektini, pa taj Asensio sam vredi više od cele naše repke i po znanju i kvalitetu i u novcu!! I vi bi sada titulu?? Ajde sletite malo na tlo bre ljudi!! Realno samo protiv Makedonije smo napravili kiks i to veliki, od njih smo bolji i morali smo ih pobediti, ali svejedno i ta pobeda nas ne bi odvela dalje prema tome puna podrška momcima, probali su i hteli su ali ne ide u ovom trenutku ima boljih i to je to!!

bubuljica

pre 6 godina

uspeo sam da ne pogledam utakmicu , gledao sam nindza kornjace na nick -u , tamo neki hoce nesto i kornjace ga pokidale .svasta nesto.

Aleksandar

pre 6 godina

Po meni,jedine slabe tacke ovog tima su se veceras potvrdile.To su selektor i kapiten ekipe.O selektoru nemam nameru ni da govorim jer sam se vec istrosio pisuci na ranijim komentarima na njegov izjave na istom mestu.Samo bih o ponasanju mladog coveka u ulozi kapitena reprezentacije.Prvo: izjava jednog igraca,a pogotovo kapitena ma ko on bio i ma koliko golova dao,ne sme da pominje coveka koji nije u timu u kome on trenutno igra jer svojom izjavom taj isti, na zalost i kapiten svoje drugove sa kojima igra,stavlja u drugi plan.Drugo:gestikulacije i razgovor sa sudijama u toku utakmice,su neprimerene i vec se itekako ponavljaju kada smo mi u pitanju.Na kraju,trece,crveni karton potpuno opravdan za udaranje protivnickog igraca u skoku koji se inace kaznjava zutim kartonom je gest nevaspitanog i bahatog coveka.Otezavajuca okolnost je ta sto je na nasu nesrecu on kapiten ove reprezentacije.To je ujedno i pokazatelj kakva nam je bila liga ovih godina unazad.Moje misljenje je da gospodin Lalatovic ne zasluzuje da bude selektor nacionalne reprezentacije,a da bi mladi kapiten trebalo da se dobro zamisli nad svojom karijerom u smislu u kom pravcu ona ide.Ovo nije dobar put.Ostalim momcima svaka cast.Sve sto su do sada uradili u fudbalu je i vise nego sto mnogi koji se u svetu njime bave nikada nece doziveti.Bili su prvaci sveta.To je samo njihova i zasluga tadasnjeg strucnog staba.Ostali nisu dostojni te titule.Setite se samo suza Vukasina-Vuleta Jovanovica.

Danilovgrad

pre 6 godina

hahahah opet vam Lalatovic kriv za sve ? Vjerovatno i nije trener za reprezentaciju ali sto je sa ovim igracima na terenu ? Sto je sa nasim `momcima` koji su poleceli u nebesa i misle da su zvijezde najvece ? Sto se ponasaju tako ? Sto trce ka manekeni po terenu ? To nista ? Pa sve i da im je cistacica reprezentacije trener bila protiv rezervnog tima Spanije morali su bolje....Ma ne cistacica, nego ni trenera da nisu imali morali su bolje...

Walldorf

pre 6 godina

Na kraju balade, zelim da, makar ovako, zahvalim mladim reprezentativcima koji vise nemaju prava nastupa na U-21. takmicenjima. Nisu svi velemajstori i genijalci ali su uvek davali svoj maksimum i casno nosili dres Srbije. HVALA vam momci i svako dobro u karijerama vam zelim. Sportski pozdrav!

Vz

pre 6 godina

Da cujemo sada Lalatovica. Verovatno ce biti klasicna "odvlalili smo ih, ali nismo imali srece...". Bezi bre i ne vracaj se nikada.
Momci, hvala na izdvojenom vremenu za reprezentaciju, ali na ovom takmicenju ste bas podbacili. Bice bolje. Budite zdravi i razmislite o tome sta i kako dalje.

ime

pre 6 godina

ako napadate đurđeviće jer vas je punio u prvenstvu onda ok. a brat gruja koji nije video loptu mesecima briljira? ili lalat što viri vođi ...

iskreni navijac

pre 6 godina

Nije vam dobar naslov, Srbija je ipak igrala extra sa 10 igraca. Naslov je kao da je u pitanju novinar iz Spanije, e onda se pitamo sto narod kritikuje, sto je ovo ovako, sto onako. Pohvale samo kad se medalje osvajaju, u suprotnom kritika i podsmijeh!!! Nidje veze

Hrvat

pre 6 godina

Vi pljujete trenera reprezentacije U21 A nama tri zadnja trenera Štimac i Kovac pocetnici Čačić TV serviser i ode nam generacija odlicnih nogometaša..

Slavko-Vrekic

pre 6 godina

Momci samo jedna rijec od mene a to je bravo.U svakoj ste utakmici se borili a onda vam je sve opsrosteno.Imamo svjetlu buducnost sa ovim igracima.

M

pre 6 godina

Zivkovic za klasu bolju od svih u reprezentaciji..! Nema momak s kim da igra..
Jedini pokazuje zelju i trci do beskonacno..jedini moze da se nosi sa igracima top klase drugih reprezentacija.
Zile sve najbolje ti zelim.

Марко

pre 6 godina

Можда не би добио црвени да је ударио главом :-) Шалу на страну, у Звезди и Партизану играчи су навикли да не буду кажњени за бахатост. Ко се не слаже, нек кликне на минус.

miško

pre 6 godina

Ostojić, Milenković, Đorđević, Leonardo ne igraju za Zvezdu.Tukli i rukama i nogama i niko isključen a tek onaj Pazarac.Kežman u prvom minutu.

blef

pre 6 godina

Kakvi spinovi navijaca Zvezde...Pa Lalatovic je vas kao i ostali koji nazad vuku ka dnu ...najmanji je Djurdjevic problem...A Partizan je na terenu pokazao Zvezdani gde joj je mesto

Sch.One

pre 6 godina

Ivan, 23. jun 2017 21:22
Ovo kaze lik iz fotelje koji tvrdim nije pretrcao za citav zivot 1000 km a kamo li bio u sansi da ugura gol pa makar to bilo i kako je opisao za djurdjevica neki otpadak u 16-tercu.

Darko iz Liona

pre 6 godina

Ma ovi Filipovic, Lukic i Manojlovic trebali da budu starteri od pocetka umesto Gajica Grujica i Donaruma stvarno videlo se razlika na terenu ali Tralalat pokazao svoj visok nivu za mesto selektora. Stvarno po nekad pitam dal nasi strucnjaci stvarno su placeni za njhin posao i gde su ga naucili... Ali ajde bolje da mali kiksnu sada nego da idu u finalu i posle nista u A kao nekadasnjih finalisti Stojkovic Ivanovic Kolarov itd... Ajde samo cuvajte tu zelju i pobednicki mentalitet i sve ce ici kroz svoj put samo nemojte zuriti.

zoranmi

pre 6 godina

Takozvani selektor Lalatovic upropastio zlatnu generaciju zbog ulizivanja kod AV,tužno i smešno,ubuduće da trenira najgoru ligu u Srbiji za bakšiš,i to u narednih 50 godina.

Realno

pre 6 godina

Koliko mi se cini nije Lalatovic jedini krivac... Ne pravdam ga i saglasavam se da je trebao bolje postaviti taktiku i motivisati igrace. Uostalom, ne moze ni Murinjo niti Konte ili bilo koji trener posle 7 ili 8 dana preuzimanja i treninga sa ekipom (pa i najboljeg tima i super zvezda) odmah dati rezultate. Bilo koji tim treba biti vodjen duze vremena i saziveti se sa ekipom, prepoznati i uklopiti hemiju, pa tek onda dati rezultate. Ali, mi hocemo sve preko noci. Eto, cisto za razmisljanje!

Dejan 1989

pre 6 godina

Kako za lakat direktan crveni a za glavom u stomak ni zuti....Je li moguce................Ccccc...... Mnogo su ga razmazile nase sudije...........................................

Ja

pre 6 godina

Eto sta radi prijateljsko sudjenje u jelen ligi, navikli su ga da to moze, da kad god padne dobije faul, da moze da udara koliko hoce i koga hoce bez kartona i onda kako skloniti tu naviku? Sine, ne igras za tim vladinih sluzbenika sa namestenim sudijama, igras za preprezentaciju gde sudija sudi posteno. Nauci to.
(lol, 23. jun 2017 21:40)
Kme kme ko priča o nameštenim sudijama a najviše penala dobili

Realno

pre 6 godina

Kao zvezdas mogu da kazem da su Milenkovic i Bogosavac majstori fudbala za ova dva - Veljkovica i Antonova. Filipovica ne vredi komentarisati, decko greskom usao u avion za Poljsku.

Radonjic je prvo poluvreme odigrao fantasticno, brz, dva odlicna centarsuta koje nije ispratio Djurdjevic, igra u oba pravca, vidi se da je zeljan dokazivanja.

Lukic odlican, majstor za Ristica. Za razliku od Filipovica, Ristic nije slucajno usao u avion za Poljsku. Ipak je njegov menadzer Misko Raznatovic. Pokusaj da ga nekom utope, mozda Leh, Ruzemberok ili Moldavija, ali za godinu niko ziv nece znati gde igra kao i za Vukana Savicevica.

Da, desilo se i ono sto je proletos moralo da se desi u Srbiji najmanje 2-3 puta - crveni karton Djurdjevicu. Namerno udaranje protivnickog igraca, stalno prigovaranje i napad na sudije...A kakav je kvalitet pokazao na ove tri utakmice...procenite sami.

Sale

pre 6 godina

Svima je jasno da Lalatovic nema znanja da vodi reprezentaciju ali budimo realni,sve tri utakmice smo mogli u prvom poluvremenu da rešimo samo da su na mestu Djurdjevica i Grujica bili igrači koji znaju i umeju.

lol

pre 6 godina

djurdjevic je statisticka greska od igraca.
(plasticni hirurg, 23. jun 2017 21:31)

On ima samo jednu stvar iznad proseka, agilnost koja kada nema gde da se upotrebi prelazi u bezobrazluk, ali ne onaj pozitivan sportski. U nasoj ligi ga za to ne kaznjavaju, glupo je vise pisati zasto da se partizanovci ne uvrede, ali svakom je ocigledno. Kad su pisali da je najbolji igrac lige, a oni koji se razumeju u fudbal odgovarali da nije medju 3 napadaca lige, ispadalo je da smo zlonamerni. Sada se sve lepo vidi. Jos ga onaj stavio da bude kapiten. Ovo kapiten Srbije? Najgore od svega je sto je Terza izgleda zvao onoga da bude trener Zvezde letos. Ne zna se ko je ludji.

Bake

pre 6 godina

Kada gledam ove nase imam utisak da kad se vec nadju u dobroj sansi da je bitno opucati pa sta bude,bez obzira da li ce biti gol,etoo stvorile se dobre sanse i nije nam se dalo da udje,ali svaka utakmica tako...ali isto tako se podrazumeva da moramo napraviti jednu glupost u odbrani iz koje cemo primiti gol,iako je svih 90min odbrana bila dobra,ali eto ta nesretna greska i poraz...ustvari,hteo sam samo da kazem da imamo gubitnicki mentalitet,sto nije bio slucaj sa orlicima koji su zlato uzeli,tako da mi sad paunova titula sa njima deluje nerealno

Ivan

pre 6 godina

Ovaj Djurdjevic je toliko limitiran igrac, da to nisam imao predstavu dok nije izasao i odigrao neke utakmice van Srbije. On nema nista. Nema brzinu, spor, trom, nema dribling, decko ne moze nikoga da prodje jedan na jedan, odmah se okrece ledjima nesto gradi i pada, trazi faul, jednostavno nema nista. Jedina njegova sansa je da se gura tamo u 16 i ceka neki otpadak i ubaci loptu u gol. Tako je i cak u nasoj ligi dao vecinu golova, od kojih mu je Leonardo namestio 70 posto. Da mu nije bilo Leonarda ne bi dao 5 golova u ligi.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Ocajni su. Toliko antitalenta na jednom mestu i jednom timu, znaci ne verujem. Onaj indijanac sa metar preko gola, Djurdjevic svaki sut jedva dolazi do gola. Ocajni su, sramota ih je gledati koliko su slabi. I jos na sve to, trenercina Lalat, veze nema.
(Corleone, 23. jun 2017 21:20)
Ti anitalenti su aktuelni svetski prvaci. Imali su sanse i protiv Portugalije i danas-promasili sve i stigla kazna...vec vidjeno milion puta. Desava se. Meni se ne dopada sto neki od njih vec izigravaju zvezde, a par svetlosnih godina su daleko od toga.
Sto se Lalatovica tice, da je nekakav znalac-jok. Ali i nije bio bas neki izbor. Pominju pre neki dan Paunovica, Jokana, Djukica...Da, bili bi bolja resenja i po meni. Ali, odakle ideja da bi oni vodili mlade? A tim verovatno. Zasto bi neko, posle par godina u Primeri ili Premijer ligi preuzeo mladu reprezentaciju?
Bilo kako bilo-kraj ove generacije. Vecina nema vise prava da igra za mlade, sad ih polako uvoditi u A selekciju. Zivkovic, SMS, Gacinovic, Maksimovic...Uz nekog selektora tipa Antica, ne bih ja brinuo za nasu buducnost, uprkos ovim "antitalentima".

Organizacija Fudbalskih Sudija

pre 6 godina

Uroš Djurdjević nije napravio prekršaj za žuti karton. Jasno je da je bilo obostranog laktanja.

PS. Sme li neko u 100 evra da Leonardo dobija crveni protiv podgoricana? Umislio momak da mu svira Vučela i Kokeza...

veliki strumf

pre 6 godina

Primili smo 4 gola ni iz cega, evo i petog, a Lalat ne menja odbranu. Stoperi mu neprelazni Vule Jovanovic i Veljkovic koji bukvalno ne zna gde se nalazi na terenu. Naravno, cim se protivnik priblizi sesnaestercu, odmah je sansa za gol. A evo i Djurdjevica! Da sudije sude posteno u Srbiji, on bi na svakoj drugoj utakmici dobio crveni, bas kao i Leonardo. Ali, ne, on ovde ne dobije ni zuti,a onda izadje na medjunarodnu scenu i odmah - CRVENI, naravno. I to mi je kapiten reprezentacije...

Donatino

pre 6 godina

Neosporno je da je Partizan bio bar malo kvalitetniji od Zvezde prosle sezone i zasluzeno osvojio titulu ali ko posle ovog EP moze da kaze da je Djurdjevic odlican igrac ?!

Predo

pre 6 godina

U fudbalu igra 11 igrača. Ako stavite 11 najboljih igrača na svetu pritiv dobro uigrane ekipe sa koncepcijom, gde svaki igrač zna šta treba da igra i veruje u sebe, teško će pobediti, pogotovo ako imaju trenera, koji posle svakog meča ponavlja da nema sreće. Ako će da se bavi srećom, neka igra lutriju i Bingo, a treniranje prepusti ljudima poput Paunovića, pod čijim vođstvom su ovi moci igrali mnogo zrelije kada im ni brada nije rasla.

Corleone

pre 6 godina

Ocajni su. Toliko antitalenta na jednom mestu i jednom timu, znaci ne verujem. Onaj indijanac sa metar preko gola, Djurdjevic svaki sut jedva dolazi do gola. Ocajni su, sramota ih je gledati koliko su slabi. I jos na sve to, trenercina Lalat, veze nema.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Đurđević? Trebao je da se proda pa je dobio i kapitensku traku.
Ako se neko pita gde nam se gube talentovani i uspesni kadeti, juniori, eno ih na klupama za rezerve. Kako u klubovima tako i u reprezentaciji. Minuti ipak pripadaju onima sa boljim menadzerima.

Spaja

pre 6 godina

Nas su nekad zvali "Evropski Brazilci", zato što smo imali izvanrednu fudbalsku školu koju je krasila tehnički maksimalno doterana igra. Danas naš igrač ne ume da primi loptu, a kada treba da pošalje pas na kratkom prostoru on zapne kao da trazi saigraca preko celog terena. Dokaz da se od malena sa fudbalerima pogresno radi. Mora se menjati sistem rada iz korena, ali prvo savez i celnici koji nikakve veze s fudbalom nemaju.

Кривокапић

pre 6 godina

Мислим да је Лалатовићу највише жао што није присуствовао инагурацији.

didimotika

pre 6 godina

Grobar sam ali Djurdjevic zasluzuje da dobije crveni da ga neko smiri...U svaku utakmicu ulazi nervozan, psuje, udara namerno igrace a po instagramu je vernik i zahvaljuje se bogu za sve.Muka mi je od takvih foliranata

Rajko

pre 6 godina

Kad prevari trenerskoj poveris zlatnu generaciju....
(nik sloter, 23. jun 2017 21:37)
Mnogo me nerviraju ovakvi komentari,pa sta bi ti uradio stručnjače kad ti igrac promaši gol sa 2 m i kada ti špic igrac dobije dva žuta u 20 minuta??Sta mlatite vise,odigrali su solidnu utakmicu protiv Portugala..za Makedonce nema opravdanja,svi su krivi,od trenera do igraca,ovdje nemamo šansi..Spanci em su bolji a jos im treba..glupost Djurdjevica necu komentarisati..a ti si očigledno partizanovac i smeta ti sve vezano za Zvezdu..zasto ne osudiš Djurdjevica ?!

lol

pre 6 godina

Eto sta radi prijateljsko sudjenje u jelen ligi, navikli su ga da to moze, da kad god padne dobije faul, da moze da udara koliko hoce i koga hoce bez kartona i onda kako skloniti tu naviku? Sine, ne igras za tim vladinih sluzbenika sa namestenim sudijama, igras za preprezentaciju gde sudija sudi posteno. Nauci to.

dovla_do

pre 6 godina

sta bre pljujete..ova ekipa bila prvak sveta ...pogresan selektor, nije pripremio ekipu..vidi se da nesto fali...sad vi znate da mi ne znamo pas da damo, kao sad samo losi...samo pljujete a pojma nemate o fudbalu. Pola vas nije sutnulo loptu cestito..sram vas bilo.. Koliko god bili dobar trener ili los trener, ako ste talicni sve vam ide od ruke...kao i za sve u zivotu..morate imati neku energiju..lalatovic je nema i svi smo ovo znali. Paun je to umeo da prenes, ferguson isto, marcelo Lipi..to ume Antic da prenese...Filipovic iz Zvezde. Ovo je cist promasaj trenera i to je sva poenta.

Vladan R

pre 6 godina

Kako Lalatovic moze biti kriv, kada igrac ne ume da sa 3 do 4 metra potpuno neometan da ubaci loptu u gol. Da se to desilo na jednoj utakmici, ni po jada ali bukvalno na sve tri i to u prvih 10tak minuta. Daleko od toga da smatram da je Laltovic pravo resenje za slektora, ali sa takvom koncentracijom, ko god da je selektor, dzaba je. Sad jos crveni, ali to je samo posledica oprastanja zbog povalscenosti kod sudija u domacoj ligi, a cega u Evropi nema.

Mikii

pre 6 godina

Nas su nekad zvali "Evropski Brazilci", zato što smo imali izvanrednu fudbalsku školu koju je krasila tehnički maksimalno doterana igra. Danas naš igrač ne ume da primi loptu, a kada treba da pošalje pas na kratkom prostoru on zapne kao da trazi saigraca preko celog terena. Dokaz da se od malena sa fudbalerima pogresno radi. Mora se menjati sistem rada iz korena, ali prvo savez i celnici koji nikakve veze s fudbalom nemaju.
(Spaja, 23. jun 2017 21:15)

Hahahahahahahaha, a cuj ovoga evropski Brazilci :))) Aman, ljudi, shvatite vise, Srbi ne znaju da igraju fudbal :)

Walldorf

pre 6 godina

Pisem u poluvremenu utakmice iz dva razloga. Povlacim svaku rec koju sam kriticki uputio Lalatovicu. Covek je ucinio sve sto je bilo do njega. Drugi razlog je neshvatljivo, slaboumno, amatersko, ponasanje samozvane "vedete", Urosa Djurdjevica!!! Sramota. Taj covek je lagano mogao biti prvi strelac sampionata, samo da je koristio STOPOSTOTNE sanse, koje je imao u sve tri utakmice. Da covek zanemi i ne veruje rodjenim ocima. Tuga, sta reci...

bane

pre 6 godina

ja u startu znam ko za koga navija kada vidim kritike na racun djurdjevica. pa jeste li vi videli da je on njega zakacio a ovaj pao posle 3 sekunde kad je video da mu pobegla lopta.... niste ali ste pljunuli igraca koji vam je golovima oteo titulu licno !!! veliki sportski pozdrav i dace bog da ostane i ovu sezonu da vas zatrpava samo zato sto je bio vas a vi ga niste zeleli

iskreni navijac

pre 6 godina

Ajde ne lupajte, kao da jedva cekate da nekog opljuvate. Momci se trude, ne mogu ni oni sve dobijati. Svaka cast momci, svako dobro!

Kol

pre 6 godina

Ajde rekoh da pogledam ovo, ipak deluje da ce napolju oluja pa da se ne izlazi jos uvek, i covek promasi prazan gol sa 2 metra i to je jos sutnuo preko gola?! Ugasio sam tv i izasao napolje, nema svrhe ovo gledati iako su Spanci izasli sa ne bas drugim timom ali ne u najjacem sastavu!

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Alo, Urose, nije ti ovo domace prvenstvo, pa da bijes bez kazne... Lepo drugi zuti, svlacionica ti je tamo, bato, sledecu se susis...

Lalate, hitno ostavka, veze s vezom nemas - to sto si dobar s Kokijem, ne znaci da imas nekakvo fudbalsko znanje.
Pola ekipe si skupio sa splavova, zali Boze sto polivina postenih momaka mora da crveni zbog kolega starletana...

Banana

pre 6 godina

Tako je to kad se postavlja politički podoban trener. Sa ovakvim igračima ne postići bar jednu pobedu...e moj Lalatoviću...uh pardon,nije on kriv...eeee moja Srbijo.

Ivan

pre 6 godina

Naravno da je dobio crveni za laktanje potpuno zasluzeno. To mu se u nasoj ligi nista nije sudilo pa se lakta i pesnici koga stigne. Ovo je brale Jevropa, nije to partizai da igras namestene utakmice...

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Strasnu ekipu ima spanija bez ikakve sumlje i ladno bi mogli da se suprostave ovima iz prvog tima spanije.Spanija ce po meni biti favorit na svetskom prevenstvu bez ikakve sumlje mada bi voleo da argentina osvoji posto uvek za nju navijam kada je svetsko prvenstvo

Кривокапић

pre 6 godina

Мислим да је Лалатовићу највише жао што није присуствовао инагурацији.

didimotika

pre 6 godina

Grobar sam ali Djurdjevic zasluzuje da dobije crveni da ga neko smiri...U svaku utakmicu ulazi nervozan, psuje, udara namerno igrace a po instagramu je vernik i zahvaljuje se bogu za sve.Muka mi je od takvih foliranata

Ivan

pre 6 godina

Ovaj Djurdjevic je toliko limitiran igrac, da to nisam imao predstavu dok nije izasao i odigrao neke utakmice van Srbije. On nema nista. Nema brzinu, spor, trom, nema dribling, decko ne moze nikoga da prodje jedan na jedan, odmah se okrece ledjima nesto gradi i pada, trazi faul, jednostavno nema nista. Jedina njegova sansa je da se gura tamo u 16 i ceka neki otpadak i ubaci loptu u gol. Tako je i cak u nasoj ligi dao vecinu golova, od kojih mu je Leonardo namestio 70 posto. Da mu nije bilo Leonarda ne bi dao 5 golova u ligi.

Spaja

pre 6 godina

Nas su nekad zvali "Evropski Brazilci", zato što smo imali izvanrednu fudbalsku školu koju je krasila tehnički maksimalno doterana igra. Danas naš igrač ne ume da primi loptu, a kada treba da pošalje pas na kratkom prostoru on zapne kao da trazi saigraca preko celog terena. Dokaz da se od malena sa fudbalerima pogresno radi. Mora se menjati sistem rada iz korena, ali prvo savez i celnici koji nikakve veze s fudbalom nemaju.

Марко

pre 6 godina

Можда не би добио црвени да је ударио главом :-) Шалу на страну, у Звезди и Партизану играчи су навикли да не буду кажњени за бахатост. Ко се не слаже, нек кликне на минус.

ime

pre 6 godina

ako napadate đurđeviće jer vas je punio u prvenstvu onda ok. a brat gruja koji nije video loptu mesecima briljira? ili lalat što viri vođi ...

Aleksandar

pre 6 godina

Po meni,jedine slabe tacke ovog tima su se veceras potvrdile.To su selektor i kapiten ekipe.O selektoru nemam nameru ni da govorim jer sam se vec istrosio pisuci na ranijim komentarima na njegov izjave na istom mestu.Samo bih o ponasanju mladog coveka u ulozi kapitena reprezentacije.Prvo: izjava jednog igraca,a pogotovo kapitena ma ko on bio i ma koliko golova dao,ne sme da pominje coveka koji nije u timu u kome on trenutno igra jer svojom izjavom taj isti, na zalost i kapiten svoje drugove sa kojima igra,stavlja u drugi plan.Drugo:gestikulacije i razgovor sa sudijama u toku utakmice,su neprimerene i vec se itekako ponavljaju kada smo mi u pitanju.Na kraju,trece,crveni karton potpuno opravdan za udaranje protivnickog igraca u skoku koji se inace kaznjava zutim kartonom je gest nevaspitanog i bahatog coveka.Otezavajuca okolnost je ta sto je na nasu nesrecu on kapiten ove reprezentacije.To je ujedno i pokazatelj kakva nam je bila liga ovih godina unazad.Moje misljenje je da gospodin Lalatovic ne zasluzuje da bude selektor nacionalne reprezentacije,a da bi mladi kapiten trebalo da se dobro zamisli nad svojom karijerom u smislu u kom pravcu ona ide.Ovo nije dobar put.Ostalim momcima svaka cast.Sve sto su do sada uradili u fudbalu je i vise nego sto mnogi koji se u svetu njime bave nikada nece doziveti.Bili su prvaci sveta.To je samo njihova i zasluga tadasnjeg strucnog staba.Ostali nisu dostojni te titule.Setite se samo suza Vukasina-Vuleta Jovanovica.

Ivan

pre 6 godina

Naravno da je dobio crveni za laktanje potpuno zasluzeno. To mu se u nasoj ligi nista nije sudilo pa se lakta i pesnici koga stigne. Ovo je brale Jevropa, nije to partizai da igras namestene utakmice...

M

pre 6 godina

Zivkovic za klasu bolju od svih u reprezentaciji..! Nema momak s kim da igra..
Jedini pokazuje zelju i trci do beskonacno..jedini moze da se nosi sa igracima top klase drugih reprezentacija.
Zile sve najbolje ti zelim.

bubuljica

pre 6 godina

uspeo sam da ne pogledam utakmicu , gledao sam nindza kornjace na nick -u , tamo neki hoce nesto i kornjace ga pokidale .svasta nesto.

Danilovgrad

pre 6 godina

hahahah opet vam Lalatovic kriv za sve ? Vjerovatno i nije trener za reprezentaciju ali sto je sa ovim igracima na terenu ? Sto je sa nasim `momcima` koji su poleceli u nebesa i misle da su zvijezde najvece ? Sto se ponasaju tako ? Sto trce ka manekeni po terenu ? To nista ? Pa sve i da im je cistacica reprezentacije trener bila protiv rezervnog tima Spanije morali su bolje....Ma ne cistacica, nego ni trenera da nisu imali morali su bolje...

Vz

pre 6 godina

Da cujemo sada Lalatovica. Verovatno ce biti klasicna "odvlalili smo ih, ali nismo imali srece...". Bezi bre i ne vracaj se nikada.
Momci, hvala na izdvojenom vremenu za reprezentaciju, ali na ovom takmicenju ste bas podbacili. Bice bolje. Budite zdravi i razmislite o tome sta i kako dalje.

zoranmi

pre 6 godina

Takozvani selektor Lalatovic upropastio zlatnu generaciju zbog ulizivanja kod AV,tužno i smešno,ubuduće da trenira najgoru ligu u Srbiji za bakšiš,i to u narednih 50 godina.

Walldorf

pre 6 godina

Na kraju balade, zelim da, makar ovako, zahvalim mladim reprezentativcima koji vise nemaju prava nastupa na U-21. takmicenjima. Nisu svi velemajstori i genijalci ali su uvek davali svoj maksimum i casno nosili dres Srbije. HVALA vam momci i svako dobro u karijerama vam zelim. Sportski pozdrav!

lol

pre 6 godina

djurdjevic je statisticka greska od igraca.
(plasticni hirurg, 23. jun 2017 21:31)

On ima samo jednu stvar iznad proseka, agilnost koja kada nema gde da se upotrebi prelazi u bezobrazluk, ali ne onaj pozitivan sportski. U nasoj ligi ga za to ne kaznjavaju, glupo je vise pisati zasto da se partizanovci ne uvrede, ali svakom je ocigledno. Kad su pisali da je najbolji igrac lige, a oni koji se razumeju u fudbal odgovarali da nije medju 3 napadaca lige, ispadalo je da smo zlonamerni. Sada se sve lepo vidi. Jos ga onaj stavio da bude kapiten. Ovo kapiten Srbije? Najgore od svega je sto je Terza izgleda zvao onoga da bude trener Zvezde letos. Ne zna se ko je ludji.

Banana

pre 6 godina

Tako je to kad se postavlja politički podoban trener. Sa ovakvim igračima ne postići bar jednu pobedu...e moj Lalatoviću...uh pardon,nije on kriv...eeee moja Srbijo.

Corleone

pre 6 godina

Ocajni su. Toliko antitalenta na jednom mestu i jednom timu, znaci ne verujem. Onaj indijanac sa metar preko gola, Djurdjevic svaki sut jedva dolazi do gola. Ocajni su, sramota ih je gledati koliko su slabi. I jos na sve to, trenercina Lalat, veze nema.

veliki strumf

pre 6 godina

Primili smo 4 gola ni iz cega, evo i petog, a Lalat ne menja odbranu. Stoperi mu neprelazni Vule Jovanovic i Veljkovic koji bukvalno ne zna gde se nalazi na terenu. Naravno, cim se protivnik priblizi sesnaestercu, odmah je sansa za gol. A evo i Djurdjevica! Da sudije sude posteno u Srbiji, on bi na svakoj drugoj utakmici dobio crveni, bas kao i Leonardo. Ali, ne, on ovde ne dobije ni zuti,a onda izadje na medjunarodnu scenu i odmah - CRVENI, naravno. I to mi je kapiten reprezentacije...

Realno

pre 6 godina

Kao zvezdas mogu da kazem da su Milenkovic i Bogosavac majstori fudbala za ova dva - Veljkovica i Antonova. Filipovica ne vredi komentarisati, decko greskom usao u avion za Poljsku.

Radonjic je prvo poluvreme odigrao fantasticno, brz, dva odlicna centarsuta koje nije ispratio Djurdjevic, igra u oba pravca, vidi se da je zeljan dokazivanja.

Lukic odlican, majstor za Ristica. Za razliku od Filipovica, Ristic nije slucajno usao u avion za Poljsku. Ipak je njegov menadzer Misko Raznatovic. Pokusaj da ga nekom utope, mozda Leh, Ruzemberok ili Moldavija, ali za godinu niko ziv nece znati gde igra kao i za Vukana Savicevica.

Da, desilo se i ono sto je proletos moralo da se desi u Srbiji najmanje 2-3 puta - crveni karton Djurdjevicu. Namerno udaranje protivnickog igraca, stalno prigovaranje i napad na sudije...A kakav je kvalitet pokazao na ove tri utakmice...procenite sami.

Walldorf

pre 6 godina

Pisem u poluvremenu utakmice iz dva razloga. Povlacim svaku rec koju sam kriticki uputio Lalatovicu. Covek je ucinio sve sto je bilo do njega. Drugi razlog je neshvatljivo, slaboumno, amatersko, ponasanje samozvane "vedete", Urosa Djurdjevica!!! Sramota. Taj covek je lagano mogao biti prvi strelac sampionata, samo da je koristio STOPOSTOTNE sanse, koje je imao u sve tri utakmice. Da covek zanemi i ne veruje rodjenim ocima. Tuga, sta reci...

Predo

pre 6 godina

U fudbalu igra 11 igrača. Ako stavite 11 najboljih igrača na svetu pritiv dobro uigrane ekipe sa koncepcijom, gde svaki igrač zna šta treba da igra i veruje u sebe, teško će pobediti, pogotovo ako imaju trenera, koji posle svakog meča ponavlja da nema sreće. Ako će da se bavi srećom, neka igra lutriju i Bingo, a treniranje prepusti ljudima poput Paunovića, pod čijim vođstvom su ovi moci igrali mnogo zrelije kada im ni brada nije rasla.

Rajko

pre 6 godina

Kad prevari trenerskoj poveris zlatnu generaciju....
(nik sloter, 23. jun 2017 21:37)
Mnogo me nerviraju ovakvi komentari,pa sta bi ti uradio stručnjače kad ti igrac promaši gol sa 2 m i kada ti špic igrac dobije dva žuta u 20 minuta??Sta mlatite vise,odigrali su solidnu utakmicu protiv Portugala..za Makedonce nema opravdanja,svi su krivi,od trenera do igraca,ovdje nemamo šansi..Spanci em su bolji a jos im treba..glupost Djurdjevica necu komentarisati..a ti si očigledno partizanovac i smeta ti sve vezano za Zvezdu..zasto ne osudiš Djurdjevica ?!

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Alo, Urose, nije ti ovo domace prvenstvo, pa da bijes bez kazne... Lepo drugi zuti, svlacionica ti je tamo, bato, sledecu se susis...

Lalate, hitno ostavka, veze s vezom nemas - to sto si dobar s Kokijem, ne znaci da imas nekakvo fudbalsko znanje.
Pola ekipe si skupio sa splavova, zali Boze sto polivina postenih momaka mora da crveni zbog kolega starletana...

Donatino

pre 6 godina

Neosporno je da je Partizan bio bar malo kvalitetniji od Zvezde prosle sezone i zasluzeno osvojio titulu ali ko posle ovog EP moze da kaze da je Djurdjevic odlican igrac ?!

Organizacija Fudbalskih Sudija

pre 6 godina

Uroš Djurdjević nije napravio prekršaj za žuti karton. Jasno je da je bilo obostranog laktanja.

PS. Sme li neko u 100 evra da Leonardo dobija crveni protiv podgoricana? Umislio momak da mu svira Vučela i Kokeza...

Mikii

pre 6 godina

Nas su nekad zvali "Evropski Brazilci", zato što smo imali izvanrednu fudbalsku školu koju je krasila tehnički maksimalno doterana igra. Danas naš igrač ne ume da primi loptu, a kada treba da pošalje pas na kratkom prostoru on zapne kao da trazi saigraca preko celog terena. Dokaz da se od malena sa fudbalerima pogresno radi. Mora se menjati sistem rada iz korena, ali prvo savez i celnici koji nikakve veze s fudbalom nemaju.
(Spaja, 23. jun 2017 21:15)

Hahahahahahahaha, a cuj ovoga evropski Brazilci :))) Aman, ljudi, shvatite vise, Srbi ne znaju da igraju fudbal :)

iskreni navijac

pre 6 godina

Nije vam dobar naslov, Srbija je ipak igrala extra sa 10 igraca. Naslov je kao da je u pitanju novinar iz Spanije, e onda se pitamo sto narod kritikuje, sto je ovo ovako, sto onako. Pohvale samo kad se medalje osvajaju, u suprotnom kritika i podsmijeh!!! Nidje veze

lol

pre 6 godina

Eto sta radi prijateljsko sudjenje u jelen ligi, navikli su ga da to moze, da kad god padne dobije faul, da moze da udara koliko hoce i koga hoce bez kartona i onda kako skloniti tu naviku? Sine, ne igras za tim vladinih sluzbenika sa namestenim sudijama, igras za preprezentaciju gde sudija sudi posteno. Nauci to.

blef

pre 6 godina

Kakvi spinovi navijaca Zvezde...Pa Lalatovic je vas kao i ostali koji nazad vuku ka dnu ...najmanji je Djurdjevic problem...A Partizan je na terenu pokazao Zvezdani gde joj je mesto

Hrvat

pre 6 godina

Vi pljujete trenera reprezentacije U21 A nama tri zadnja trenera Štimac i Kovac pocetnici Čačić TV serviser i ode nam generacija odlicnih nogometaša..

Indoktrinacija

pre 6 godina

Đurđević? Trebao je da se proda pa je dobio i kapitensku traku.
Ako se neko pita gde nam se gube talentovani i uspesni kadeti, juniori, eno ih na klupama za rezerve. Kako u klubovima tako i u reprezentaciji. Minuti ipak pripadaju onima sa boljim menadzerima.

Dejan 1989

pre 6 godina

Kako za lakat direktan crveni a za glavom u stomak ni zuti....Je li moguce................Ccccc...... Mnogo su ga razmazile nase sudije...........................................

Kol

pre 6 godina

Ajde rekoh da pogledam ovo, ipak deluje da ce napolju oluja pa da se ne izlazi jos uvek, i covek promasi prazan gol sa 2 metra i to je jos sutnuo preko gola?! Ugasio sam tv i izasao napolje, nema svrhe ovo gledati iako su Spanci izasli sa ne bas drugim timom ali ne u najjacem sastavu!

Sale

pre 6 godina

Svima je jasno da Lalatovic nema znanja da vodi reprezentaciju ali budimo realni,sve tri utakmice smo mogli u prvom poluvremenu da rešimo samo da su na mestu Djurdjevica i Grujica bili igrači koji znaju i umeju.

dovla_do

pre 6 godina

sta bre pljujete..ova ekipa bila prvak sveta ...pogresan selektor, nije pripremio ekipu..vidi se da nesto fali...sad vi znate da mi ne znamo pas da damo, kao sad samo losi...samo pljujete a pojma nemate o fudbalu. Pola vas nije sutnulo loptu cestito..sram vas bilo.. Koliko god bili dobar trener ili los trener, ako ste talicni sve vam ide od ruke...kao i za sve u zivotu..morate imati neku energiju..lalatovic je nema i svi smo ovo znali. Paun je to umeo da prenes, ferguson isto, marcelo Lipi..to ume Antic da prenese...Filipovic iz Zvezde. Ovo je cist promasaj trenera i to je sva poenta.

Darko iz Liona

pre 6 godina

Ma ovi Filipovic, Lukic i Manojlovic trebali da budu starteri od pocetka umesto Gajica Grujica i Donaruma stvarno videlo se razlika na terenu ali Tralalat pokazao svoj visok nivu za mesto selektora. Stvarno po nekad pitam dal nasi strucnjaci stvarno su placeni za njhin posao i gde su ga naucili... Ali ajde bolje da mali kiksnu sada nego da idu u finalu i posle nista u A kao nekadasnjih finalisti Stojkovic Ivanovic Kolarov itd... Ajde samo cuvajte tu zelju i pobednicki mentalitet i sve ce ici kroz svoj put samo nemojte zuriti.

Ivan

pre 6 godina

I šta ste udarili vi vajni "strucnjaci" po Lalatoviću da vas čovek pita?? Šta bi ste hteli?? Da vam donese evropsku titulu u ovoj konkurenciji?? Pa da li ste vi svesni?? Vidite li konkurenciju?? Sve same odlične ekipe, da se zadržimo u ovoj našoj grupi, pogledajte te Portugalce, odličan tim, o Špancima tek da ne govorimo za 3 klase su bolji u ovom trenutku ne samo od naših već gotovo od svih u ovom svom uzrastu!! Znate li vi koliko znači samo jedan Asensio velika Zvezda Real Madrida ljudi?? Ajde budite malo objektini, pa taj Asensio sam vredi više od cele naše repke i po znanju i kvalitetu i u novcu!! I vi bi sada titulu?? Ajde sletite malo na tlo bre ljudi!! Realno samo protiv Makedonije smo napravili kiks i to veliki, od njih smo bolji i morali smo ih pobediti, ali svejedno i ta pobeda nas ne bi odvela dalje prema tome puna podrška momcima, probali su i hteli su ali ne ide u ovom trenutku ima boljih i to je to!!

Vladan R

pre 6 godina

Kako Lalatovic moze biti kriv, kada igrac ne ume da sa 3 do 4 metra potpuno neometan da ubaci loptu u gol. Da se to desilo na jednoj utakmici, ni po jada ali bukvalno na sve tri i to u prvih 10tak minuta. Daleko od toga da smatram da je Laltovic pravo resenje za slektora, ali sa takvom koncentracijom, ko god da je selektor, dzaba je. Sad jos crveni, ali to je samo posledica oprastanja zbog povalscenosti kod sudija u domacoj ligi, a cega u Evropi nema.

bane

pre 6 godina

ja u startu znam ko za koga navija kada vidim kritike na racun djurdjevica. pa jeste li vi videli da je on njega zakacio a ovaj pao posle 3 sekunde kad je video da mu pobegla lopta.... niste ali ste pljunuli igraca koji vam je golovima oteo titulu licno !!! veliki sportski pozdrav i dace bog da ostane i ovu sezonu da vas zatrpava samo zato sto je bio vas a vi ga niste zeleli

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Ocajni su. Toliko antitalenta na jednom mestu i jednom timu, znaci ne verujem. Onaj indijanac sa metar preko gola, Djurdjevic svaki sut jedva dolazi do gola. Ocajni su, sramota ih je gledati koliko su slabi. I jos na sve to, trenercina Lalat, veze nema.
(Corleone, 23. jun 2017 21:20)
Ti anitalenti su aktuelni svetski prvaci. Imali su sanse i protiv Portugalije i danas-promasili sve i stigla kazna...vec vidjeno milion puta. Desava se. Meni se ne dopada sto neki od njih vec izigravaju zvezde, a par svetlosnih godina su daleko od toga.
Sto se Lalatovica tice, da je nekakav znalac-jok. Ali i nije bio bas neki izbor. Pominju pre neki dan Paunovica, Jokana, Djukica...Da, bili bi bolja resenja i po meni. Ali, odakle ideja da bi oni vodili mlade? A tim verovatno. Zasto bi neko, posle par godina u Primeri ili Premijer ligi preuzeo mladu reprezentaciju?
Bilo kako bilo-kraj ove generacije. Vecina nema vise prava da igra za mlade, sad ih polako uvoditi u A selekciju. Zivkovic, SMS, Gacinovic, Maksimovic...Uz nekog selektora tipa Antica, ne bih ja brinuo za nasu buducnost, uprkos ovim "antitalentima".

Ja

pre 6 godina

Eto sta radi prijateljsko sudjenje u jelen ligi, navikli su ga da to moze, da kad god padne dobije faul, da moze da udara koliko hoce i koga hoce bez kartona i onda kako skloniti tu naviku? Sine, ne igras za tim vladinih sluzbenika sa namestenim sudijama, igras za preprezentaciju gde sudija sudi posteno. Nauci to.
(lol, 23. jun 2017 21:40)
Kme kme ko priča o nameštenim sudijama a najviše penala dobili

miško

pre 6 godina

Ostojić, Milenković, Đorđević, Leonardo ne igraju za Zvezdu.Tukli i rukama i nogama i niko isključen a tek onaj Pazarac.Kežman u prvom minutu.

Bake

pre 6 godina

Kada gledam ove nase imam utisak da kad se vec nadju u dobroj sansi da je bitno opucati pa sta bude,bez obzira da li ce biti gol,etoo stvorile se dobre sanse i nije nam se dalo da udje,ali svaka utakmica tako...ali isto tako se podrazumeva da moramo napraviti jednu glupost u odbrani iz koje cemo primiti gol,iako je svih 90min odbrana bila dobra,ali eto ta nesretna greska i poraz...ustvari,hteo sam samo da kazem da imamo gubitnicki mentalitet,sto nije bio slucaj sa orlicima koji su zlato uzeli,tako da mi sad paunova titula sa njima deluje nerealno

iskreni navijac

pre 6 godina

Ajde ne lupajte, kao da jedva cekate da nekog opljuvate. Momci se trude, ne mogu ni oni sve dobijati. Svaka cast momci, svako dobro!

Slavko-Vrekic

pre 6 godina

Momci samo jedna rijec od mene a to je bravo.U svakoj ste utakmici se borili a onda vam je sve opsrosteno.Imamo svjetlu buducnost sa ovim igracima.

Realno

pre 6 godina

Koliko mi se cini nije Lalatovic jedini krivac... Ne pravdam ga i saglasavam se da je trebao bolje postaviti taktiku i motivisati igrace. Uostalom, ne moze ni Murinjo niti Konte ili bilo koji trener posle 7 ili 8 dana preuzimanja i treninga sa ekipom (pa i najboljeg tima i super zvezda) odmah dati rezultate. Bilo koji tim treba biti vodjen duze vremena i saziveti se sa ekipom, prepoznati i uklopiti hemiju, pa tek onda dati rezultate. Ali, mi hocemo sve preko noci. Eto, cisto za razmisljanje!

Sch.One

pre 6 godina

Ivan, 23. jun 2017 21:22
Ovo kaze lik iz fotelje koji tvrdim nije pretrcao za citav zivot 1000 km a kamo li bio u sansi da ugura gol pa makar to bilo i kako je opisao za djurdjevica neki otpadak u 16-tercu.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Strasnu ekipu ima spanija bez ikakve sumlje i ladno bi mogli da se suprostave ovima iz prvog tima spanije.Spanija ce po meni biti favorit na svetskom prevenstvu bez ikakve sumlje mada bi voleo da argentina osvoji posto uvek za nju navijam kada je svetsko prvenstvo

pixi10

pre 6 godina

sto bi rekao veliki strucnjak, nisu imali srece
(vvv, 23. jun 2017 23:49) Tako je, kriv je trener sto veliki igrac koristi lakat...

milance

pre 6 godina

Lalatovc nije dobar trener, da se razumemo. Ali, ni Srbija nije fudbalska nacija. Sad gledam kup konfederacija. Pa Nemci imaju 60% postave momke '95 '94, '96 godiste koji su mogli igrati ovo prvenstvo za mlade, ali nisu. Imaju Vernera, '96. godiste, strelca 21 gola u Bundesligi. Imaju igrace po ligama petice koji standardno igraju. A gde su nasi? Sem Sergeja, najbolji igrac nam je Zivkovic, koji greje klupu u portugalskoj ligi. Jadno. A Nemacka U21 selekcija, iako su im ubedljivo najbolji talenti na kupu konfederacija, oni su opet prosli do polufinala. Znaci 2. ili 3. U21 tim Nemacke.
Prosto, ne vredi raspravljati da li je Djurdjevic mogao dati neki gol ili da li je bezveze dobio crveni. Ili Grujic 2 zuta. Gacinovic omasio 100%sansu i Zivkovic stativu.Mi smo se utripovali da imamo opasnu reprezentaciju, ali nemamo. To nisu dovoljno dobri i talentovani igraci, i od njih ne treba ocekivati previse. Mi smo daleko od Spanije, Nemacke, Italije....

Ivan

pre 6 godina

I šta ste udarili vi vajni "strucnjaci" po Lalatoviću da vas čovek pita?? Šta bi ste hteli?? Da vam donese evropsku titulu u ovoj konkurenciji?? Pa da li ste vi svesni?? Vidite li konkurenciju?? Sve same odlične ekipe, da se zadržimo u ovoj našoj grupi, pogledajte te Portugalce, odličan tim, o Špancima tek da ne govorimo za 3 klase su bolji u ovom trenutku ne samo od naših već gotovo od svih u ovom svom uzrastu!! Znate li vi koliko znači samo jedan Asensio velika Zvezda Real Madrida ljudi?? Ajde budite malo objektini, pa taj Asensio sam vredi više od cele naše repke i po znanju i kvalitetu i u novcu!! I vi bi sada titulu?? Ajde sletite malo na tlo bre ljudi!! Realno samo protiv Makedonije smo napravili kiks i to veliki, od njih smo bolji i morali smo ih pobediti, ali svejedno i ta pobeda nas ne bi odvela dalje prema tome puna podrška momcima, probali su i hteli su ali ne ide u ovom trenutku ima boljih i to je to!!

bane

pre 6 godina

ja u startu znam ko za koga navija kada vidim kritike na racun djurdjevica. pa jeste li vi videli da je on njega zakacio a ovaj pao posle 3 sekunde kad je video da mu pobegla lopta.... niste ali ste pljunuli igraca koji vam je golovima oteo titulu licno !!! veliki sportski pozdrav i dace bog da ostane i ovu sezonu da vas zatrpava samo zato sto je bio vas a vi ga niste zeleli

Rajko

pre 6 godina

Kad prevari trenerskoj poveris zlatnu generaciju....
(nik sloter, 23. jun 2017 21:37)
Mnogo me nerviraju ovakvi komentari,pa sta bi ti uradio stručnjače kad ti igrac promaši gol sa 2 m i kada ti špic igrac dobije dva žuta u 20 minuta??Sta mlatite vise,odigrali su solidnu utakmicu protiv Portugala..za Makedonce nema opravdanja,svi su krivi,od trenera do igraca,ovdje nemamo šansi..Spanci em su bolji a jos im treba..glupost Djurdjevica necu komentarisati..a ti si očigledno partizanovac i smeta ti sve vezano za Zvezdu..zasto ne osudiš Djurdjevica ?!

ime

pre 6 godina

ako napadate đurđeviće jer vas je punio u prvenstvu onda ok. a brat gruja koji nije video loptu mesecima briljira? ili lalat što viri vođi ...

Ja

pre 6 godina

Eto sta radi prijateljsko sudjenje u jelen ligi, navikli su ga da to moze, da kad god padne dobije faul, da moze da udara koliko hoce i koga hoce bez kartona i onda kako skloniti tu naviku? Sine, ne igras za tim vladinih sluzbenika sa namestenim sudijama, igras za preprezentaciju gde sudija sudi posteno. Nauci to.
(lol, 23. jun 2017 21:40)
Kme kme ko priča o nameštenim sudijama a najviše penala dobili

Danilovgrad

pre 6 godina

hahahah opet vam Lalatovic kriv za sve ? Vjerovatno i nije trener za reprezentaciju ali sto je sa ovim igracima na terenu ? Sto je sa nasim `momcima` koji su poleceli u nebesa i misle da su zvijezde najvece ? Sto se ponasaju tako ? Sto trce ka manekeni po terenu ? To nista ? Pa sve i da im je cistacica reprezentacije trener bila protiv rezervnog tima Spanije morali su bolje....Ma ne cistacica, nego ni trenera da nisu imali morali su bolje...

Ivan

pre 6 godina

Naravno da je dobio crveni za laktanje potpuno zasluzeno. To mu se u nasoj ligi nista nije sudilo pa se lakta i pesnici koga stigne. Ovo je brale Jevropa, nije to partizai da igras namestene utakmice...

dovla_do

pre 6 godina

sta bre pljujete..ova ekipa bila prvak sveta ...pogresan selektor, nije pripremio ekipu..vidi se da nesto fali...sad vi znate da mi ne znamo pas da damo, kao sad samo losi...samo pljujete a pojma nemate o fudbalu. Pola vas nije sutnulo loptu cestito..sram vas bilo.. Koliko god bili dobar trener ili los trener, ako ste talicni sve vam ide od ruke...kao i za sve u zivotu..morate imati neku energiju..lalatovic je nema i svi smo ovo znali. Paun je to umeo da prenes, ferguson isto, marcelo Lipi..to ume Antic da prenese...Filipovic iz Zvezde. Ovo je cist promasaj trenera i to je sva poenta.

blef

pre 6 godina

Kakvi spinovi navijaca Zvezde...Pa Lalatovic je vas kao i ostali koji nazad vuku ka dnu ...najmanji je Djurdjevic problem...A Partizan je na terenu pokazao Zvezdani gde joj je mesto

Realno

pre 6 godina

Koliko mi se cini nije Lalatovic jedini krivac... Ne pravdam ga i saglasavam se da je trebao bolje postaviti taktiku i motivisati igrace. Uostalom, ne moze ni Murinjo niti Konte ili bilo koji trener posle 7 ili 8 dana preuzimanja i treninga sa ekipom (pa i najboljeg tima i super zvezda) odmah dati rezultate. Bilo koji tim treba biti vodjen duze vremena i saziveti se sa ekipom, prepoznati i uklopiti hemiju, pa tek onda dati rezultate. Ali, mi hocemo sve preko noci. Eto, cisto za razmisljanje!

Ivan

pre 6 godina

Ovaj Djurdjevic je toliko limitiran igrac, da to nisam imao predstavu dok nije izasao i odigrao neke utakmice van Srbije. On nema nista. Nema brzinu, spor, trom, nema dribling, decko ne moze nikoga da prodje jedan na jedan, odmah se okrece ledjima nesto gradi i pada, trazi faul, jednostavno nema nista. Jedina njegova sansa je da se gura tamo u 16 i ceka neki otpadak i ubaci loptu u gol. Tako je i cak u nasoj ligi dao vecinu golova, od kojih mu je Leonardo namestio 70 posto. Da mu nije bilo Leonarda ne bi dao 5 golova u ligi.

Mikii

pre 6 godina

Nas su nekad zvali "Evropski Brazilci", zato što smo imali izvanrednu fudbalsku školu koju je krasila tehnički maksimalno doterana igra. Danas naš igrač ne ume da primi loptu, a kada treba da pošalje pas na kratkom prostoru on zapne kao da trazi saigraca preko celog terena. Dokaz da se od malena sa fudbalerima pogresno radi. Mora se menjati sistem rada iz korena, ali prvo savez i celnici koji nikakve veze s fudbalom nemaju.
(Spaja, 23. jun 2017 21:15)

Hahahahahahahaha, a cuj ovoga evropski Brazilci :))) Aman, ljudi, shvatite vise, Srbi ne znaju da igraju fudbal :)

Slavko-Vrekic

pre 6 godina

Momci samo jedna rijec od mene a to je bravo.U svakoj ste utakmici se borili a onda vam je sve opsrosteno.Imamo svjetlu buducnost sa ovim igracima.

Walldorf

pre 6 godina

Pisem u poluvremenu utakmice iz dva razloga. Povlacim svaku rec koju sam kriticki uputio Lalatovicu. Covek je ucinio sve sto je bilo do njega. Drugi razlog je neshvatljivo, slaboumno, amatersko, ponasanje samozvane "vedete", Urosa Djurdjevica!!! Sramota. Taj covek je lagano mogao biti prvi strelac sampionata, samo da je koristio STOPOSTOTNE sanse, koje je imao u sve tri utakmice. Da covek zanemi i ne veruje rodjenim ocima. Tuga, sta reci...

Sch.One

pre 6 godina

Ivan, 23. jun 2017 21:22
Ovo kaze lik iz fotelje koji tvrdim nije pretrcao za citav zivot 1000 km a kamo li bio u sansi da ugura gol pa makar to bilo i kako je opisao za djurdjevica neki otpadak u 16-tercu.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Strasnu ekipu ima spanija bez ikakve sumlje i ladno bi mogli da se suprostave ovima iz prvog tima spanije.Spanija ce po meni biti favorit na svetskom prevenstvu bez ikakve sumlje mada bi voleo da argentina osvoji posto uvek za nju navijam kada je svetsko prvenstvo

iskreni navijac

pre 6 godina

Ajde ne lupajte, kao da jedva cekate da nekog opljuvate. Momci se trude, ne mogu ni oni sve dobijati. Svaka cast momci, svako dobro!

iskreni navijac

pre 6 godina

Nije vam dobar naslov, Srbija je ipak igrala extra sa 10 igraca. Naslov je kao da je u pitanju novinar iz Spanije, e onda se pitamo sto narod kritikuje, sto je ovo ovako, sto onako. Pohvale samo kad se medalje osvajaju, u suprotnom kritika i podsmijeh!!! Nidje veze

didimotika

pre 6 godina

Grobar sam ali Djurdjevic zasluzuje da dobije crveni da ga neko smiri...U svaku utakmicu ulazi nervozan, psuje, udara namerno igrace a po instagramu je vernik i zahvaljuje se bogu za sve.Muka mi je od takvih foliranata

miško

pre 6 godina

Ostojić, Milenković, Đorđević, Leonardo ne igraju za Zvezdu.Tukli i rukama i nogama i niko isključen a tek onaj Pazarac.Kežman u prvom minutu.

Dejan 1989

pre 6 godina

Kako za lakat direktan crveni a za glavom u stomak ni zuti....Je li moguce................Ccccc...... Mnogo su ga razmazile nase sudije...........................................

Vladan R

pre 6 godina

Kako Lalatovic moze biti kriv, kada igrac ne ume da sa 3 do 4 metra potpuno neometan da ubaci loptu u gol. Da se to desilo na jednoj utakmici, ni po jada ali bukvalno na sve tri i to u prvih 10tak minuta. Daleko od toga da smatram da je Laltovic pravo resenje za slektora, ali sa takvom koncentracijom, ko god da je selektor, dzaba je. Sad jos crveni, ali to je samo posledica oprastanja zbog povalscenosti kod sudija u domacoj ligi, a cega u Evropi nema.

Кривокапић

pre 6 godina

Мислим да је Лалатовићу највише жао што није присуствовао инагурацији.

Марко

pre 6 godina

Можда не би добио црвени да је ударио главом :-) Шалу на страну, у Звезди и Партизану играчи су навикли да не буду кажњени за бахатост. Ко се не слаже, нек кликне на минус.

veliki strumf

pre 6 godina

Primili smo 4 gola ni iz cega, evo i petog, a Lalat ne menja odbranu. Stoperi mu neprelazni Vule Jovanovic i Veljkovic koji bukvalno ne zna gde se nalazi na terenu. Naravno, cim se protivnik priblizi sesnaestercu, odmah je sansa za gol. A evo i Djurdjevica! Da sudije sude posteno u Srbiji, on bi na svakoj drugoj utakmici dobio crveni, bas kao i Leonardo. Ali, ne, on ovde ne dobije ni zuti,a onda izadje na medjunarodnu scenu i odmah - CRVENI, naravno. I to mi je kapiten reprezentacije...

pixi10

pre 6 godina

sto bi rekao veliki strucnjak, nisu imali srece
(vvv, 23. jun 2017 23:49) Tako je, kriv je trener sto veliki igrac koristi lakat...

lol

pre 6 godina

djurdjevic je statisticka greska od igraca.
(plasticni hirurg, 23. jun 2017 21:31)

On ima samo jednu stvar iznad proseka, agilnost koja kada nema gde da se upotrebi prelazi u bezobrazluk, ali ne onaj pozitivan sportski. U nasoj ligi ga za to ne kaznjavaju, glupo je vise pisati zasto da se partizanovci ne uvrede, ali svakom je ocigledno. Kad su pisali da je najbolji igrac lige, a oni koji se razumeju u fudbal odgovarali da nije medju 3 napadaca lige, ispadalo je da smo zlonamerni. Sada se sve lepo vidi. Jos ga onaj stavio da bude kapiten. Ovo kapiten Srbije? Najgore od svega je sto je Terza izgleda zvao onoga da bude trener Zvezde letos. Ne zna se ko je ludji.

Banana

pre 6 godina

Tako je to kad se postavlja politički podoban trener. Sa ovakvim igračima ne postići bar jednu pobedu...e moj Lalatoviću...uh pardon,nije on kriv...eeee moja Srbijo.

Aleksandar

pre 6 godina

Po meni,jedine slabe tacke ovog tima su se veceras potvrdile.To su selektor i kapiten ekipe.O selektoru nemam nameru ni da govorim jer sam se vec istrosio pisuci na ranijim komentarima na njegov izjave na istom mestu.Samo bih o ponasanju mladog coveka u ulozi kapitena reprezentacije.Prvo: izjava jednog igraca,a pogotovo kapitena ma ko on bio i ma koliko golova dao,ne sme da pominje coveka koji nije u timu u kome on trenutno igra jer svojom izjavom taj isti, na zalost i kapiten svoje drugove sa kojima igra,stavlja u drugi plan.Drugo:gestikulacije i razgovor sa sudijama u toku utakmice,su neprimerene i vec se itekako ponavljaju kada smo mi u pitanju.Na kraju,trece,crveni karton potpuno opravdan za udaranje protivnickog igraca u skoku koji se inace kaznjava zutim kartonom je gest nevaspitanog i bahatog coveka.Otezavajuca okolnost je ta sto je na nasu nesrecu on kapiten ove reprezentacije.To je ujedno i pokazatelj kakva nam je bila liga ovih godina unazad.Moje misljenje je da gospodin Lalatovic ne zasluzuje da bude selektor nacionalne reprezentacije,a da bi mladi kapiten trebalo da se dobro zamisli nad svojom karijerom u smislu u kom pravcu ona ide.Ovo nije dobar put.Ostalim momcima svaka cast.Sve sto su do sada uradili u fudbalu je i vise nego sto mnogi koji se u svetu njime bave nikada nece doziveti.Bili su prvaci sveta.To je samo njihova i zasluga tadasnjeg strucnog staba.Ostali nisu dostojni te titule.Setite se samo suza Vukasina-Vuleta Jovanovica.

Donatino

pre 6 godina

Neosporno je da je Partizan bio bar malo kvalitetniji od Zvezde prosle sezone i zasluzeno osvojio titulu ali ko posle ovog EP moze da kaze da je Djurdjevic odlican igrac ?!

Realno

pre 6 godina

Kao zvezdas mogu da kazem da su Milenkovic i Bogosavac majstori fudbala za ova dva - Veljkovica i Antonova. Filipovica ne vredi komentarisati, decko greskom usao u avion za Poljsku.

Radonjic je prvo poluvreme odigrao fantasticno, brz, dva odlicna centarsuta koje nije ispratio Djurdjevic, igra u oba pravca, vidi se da je zeljan dokazivanja.

Lukic odlican, majstor za Ristica. Za razliku od Filipovica, Ristic nije slucajno usao u avion za Poljsku. Ipak je njegov menadzer Misko Raznatovic. Pokusaj da ga nekom utope, mozda Leh, Ruzemberok ili Moldavija, ali za godinu niko ziv nece znati gde igra kao i za Vukana Savicevica.

Da, desilo se i ono sto je proletos moralo da se desi u Srbiji najmanje 2-3 puta - crveni karton Djurdjevicu. Namerno udaranje protivnickog igraca, stalno prigovaranje i napad na sudije...A kakav je kvalitet pokazao na ove tri utakmice...procenite sami.

Organizacija Fudbalskih Sudija

pre 6 godina

Uroš Djurdjević nije napravio prekršaj za žuti karton. Jasno je da je bilo obostranog laktanja.

PS. Sme li neko u 100 evra da Leonardo dobija crveni protiv podgoricana? Umislio momak da mu svira Vučela i Kokeza...

Spaja

pre 6 godina

Nas su nekad zvali "Evropski Brazilci", zato što smo imali izvanrednu fudbalsku školu koju je krasila tehnički maksimalno doterana igra. Danas naš igrač ne ume da primi loptu, a kada treba da pošalje pas na kratkom prostoru on zapne kao da trazi saigraca preko celog terena. Dokaz da se od malena sa fudbalerima pogresno radi. Mora se menjati sistem rada iz korena, ali prvo savez i celnici koji nikakve veze s fudbalom nemaju.

Corleone

pre 6 godina

Ocajni su. Toliko antitalenta na jednom mestu i jednom timu, znaci ne verujem. Onaj indijanac sa metar preko gola, Djurdjevic svaki sut jedva dolazi do gola. Ocajni su, sramota ih je gledati koliko su slabi. I jos na sve to, trenercina Lalat, veze nema.

Sale

pre 6 godina

Svima je jasno da Lalatovic nema znanja da vodi reprezentaciju ali budimo realni,sve tri utakmice smo mogli u prvom poluvremenu da rešimo samo da su na mestu Djurdjevica i Grujica bili igrači koji znaju i umeju.

M

pre 6 godina

Zivkovic za klasu bolju od svih u reprezentaciji..! Nema momak s kim da igra..
Jedini pokazuje zelju i trci do beskonacno..jedini moze da se nosi sa igracima top klase drugih reprezentacija.
Zile sve najbolje ti zelim.

lol

pre 6 godina

Eto sta radi prijateljsko sudjenje u jelen ligi, navikli su ga da to moze, da kad god padne dobije faul, da moze da udara koliko hoce i koga hoce bez kartona i onda kako skloniti tu naviku? Sine, ne igras za tim vladinih sluzbenika sa namestenim sudijama, igras za preprezentaciju gde sudija sudi posteno. Nauci to.

zoranmi

pre 6 godina

Takozvani selektor Lalatovic upropastio zlatnu generaciju zbog ulizivanja kod AV,tužno i smešno,ubuduće da trenira najgoru ligu u Srbiji za bakšiš,i to u narednih 50 godina.

Predo

pre 6 godina

U fudbalu igra 11 igrača. Ako stavite 11 najboljih igrača na svetu pritiv dobro uigrane ekipe sa koncepcijom, gde svaki igrač zna šta treba da igra i veruje u sebe, teško će pobediti, pogotovo ako imaju trenera, koji posle svakog meča ponavlja da nema sreće. Ako će da se bavi srećom, neka igra lutriju i Bingo, a treniranje prepusti ljudima poput Paunovića, pod čijim vođstvom su ovi moci igrali mnogo zrelije kada im ni brada nije rasla.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Ocajni su. Toliko antitalenta na jednom mestu i jednom timu, znaci ne verujem. Onaj indijanac sa metar preko gola, Djurdjevic svaki sut jedva dolazi do gola. Ocajni su, sramota ih je gledati koliko su slabi. I jos na sve to, trenercina Lalat, veze nema.
(Corleone, 23. jun 2017 21:20)
Ti anitalenti su aktuelni svetski prvaci. Imali su sanse i protiv Portugalije i danas-promasili sve i stigla kazna...vec vidjeno milion puta. Desava se. Meni se ne dopada sto neki od njih vec izigravaju zvezde, a par svetlosnih godina su daleko od toga.
Sto se Lalatovica tice, da je nekakav znalac-jok. Ali i nije bio bas neki izbor. Pominju pre neki dan Paunovica, Jokana, Djukica...Da, bili bi bolja resenja i po meni. Ali, odakle ideja da bi oni vodili mlade? A tim verovatno. Zasto bi neko, posle par godina u Primeri ili Premijer ligi preuzeo mladu reprezentaciju?
Bilo kako bilo-kraj ove generacije. Vecina nema vise prava da igra za mlade, sad ih polako uvoditi u A selekciju. Zivkovic, SMS, Gacinovic, Maksimovic...Uz nekog selektora tipa Antica, ne bih ja brinuo za nasu buducnost, uprkos ovim "antitalentima".

Indoktrinacija

pre 6 godina

Đurđević? Trebao je da se proda pa je dobio i kapitensku traku.
Ako se neko pita gde nam se gube talentovani i uspesni kadeti, juniori, eno ih na klupama za rezerve. Kako u klubovima tako i u reprezentaciji. Minuti ipak pripadaju onima sa boljim menadzerima.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Alo, Urose, nije ti ovo domace prvenstvo, pa da bijes bez kazne... Lepo drugi zuti, svlacionica ti je tamo, bato, sledecu se susis...

Lalate, hitno ostavka, veze s vezom nemas - to sto si dobar s Kokijem, ne znaci da imas nekakvo fudbalsko znanje.
Pola ekipe si skupio sa splavova, zali Boze sto polivina postenih momaka mora da crveni zbog kolega starletana...

Walldorf

pre 6 godina

Na kraju balade, zelim da, makar ovako, zahvalim mladim reprezentativcima koji vise nemaju prava nastupa na U-21. takmicenjima. Nisu svi velemajstori i genijalci ali su uvek davali svoj maksimum i casno nosili dres Srbije. HVALA vam momci i svako dobro u karijerama vam zelim. Sportski pozdrav!

bubuljica

pre 6 godina

uspeo sam da ne pogledam utakmicu , gledao sam nindza kornjace na nick -u , tamo neki hoce nesto i kornjace ga pokidale .svasta nesto.

Kol

pre 6 godina

Ajde rekoh da pogledam ovo, ipak deluje da ce napolju oluja pa da se ne izlazi jos uvek, i covek promasi prazan gol sa 2 metra i to je jos sutnuo preko gola?! Ugasio sam tv i izasao napolje, nema svrhe ovo gledati iako su Spanci izasli sa ne bas drugim timom ali ne u najjacem sastavu!

Vz

pre 6 godina

Da cujemo sada Lalatovica. Verovatno ce biti klasicna "odvlalili smo ih, ali nismo imali srece...". Bezi bre i ne vracaj se nikada.
Momci, hvala na izdvojenom vremenu za reprezentaciju, ali na ovom takmicenju ste bas podbacili. Bice bolje. Budite zdravi i razmislite o tome sta i kako dalje.

Darko iz Liona

pre 6 godina

Ma ovi Filipovic, Lukic i Manojlovic trebali da budu starteri od pocetka umesto Gajica Grujica i Donaruma stvarno videlo se razlika na terenu ali Tralalat pokazao svoj visok nivu za mesto selektora. Stvarno po nekad pitam dal nasi strucnjaci stvarno su placeni za njhin posao i gde su ga naucili... Ali ajde bolje da mali kiksnu sada nego da idu u finalu i posle nista u A kao nekadasnjih finalisti Stojkovic Ivanovic Kolarov itd... Ajde samo cuvajte tu zelju i pobednicki mentalitet i sve ce ici kroz svoj put samo nemojte zuriti.

Hrvat

pre 6 godina

Vi pljujete trenera reprezentacije U21 A nama tri zadnja trenera Štimac i Kovac pocetnici Čačić TV serviser i ode nam generacija odlicnih nogometaša..

Bake

pre 6 godina

Kada gledam ove nase imam utisak da kad se vec nadju u dobroj sansi da je bitno opucati pa sta bude,bez obzira da li ce biti gol,etoo stvorile se dobre sanse i nije nam se dalo da udje,ali svaka utakmica tako...ali isto tako se podrazumeva da moramo napraviti jednu glupost u odbrani iz koje cemo primiti gol,iako je svih 90min odbrana bila dobra,ali eto ta nesretna greska i poraz...ustvari,hteo sam samo da kazem da imamo gubitnicki mentalitet,sto nije bio slucaj sa orlicima koji su zlato uzeli,tako da mi sad paunova titula sa njima deluje nerealno

milance

pre 6 godina

Lalatovc nije dobar trener, da se razumemo. Ali, ni Srbija nije fudbalska nacija. Sad gledam kup konfederacija. Pa Nemci imaju 60% postave momke '95 '94, '96 godiste koji su mogli igrati ovo prvenstvo za mlade, ali nisu. Imaju Vernera, '96. godiste, strelca 21 gola u Bundesligi. Imaju igrace po ligama petice koji standardno igraju. A gde su nasi? Sem Sergeja, najbolji igrac nam je Zivkovic, koji greje klupu u portugalskoj ligi. Jadno. A Nemacka U21 selekcija, iako su im ubedljivo najbolji talenti na kupu konfederacija, oni su opet prosli do polufinala. Znaci 2. ili 3. U21 tim Nemacke.
Prosto, ne vredi raspravljati da li je Djurdjevic mogao dati neki gol ili da li je bezveze dobio crveni. Ili Grujic 2 zuta. Gacinovic omasio 100%sansu i Zivkovic stativu.Mi smo se utripovali da imamo opasnu reprezentaciju, ali nemamo. To nisu dovoljno dobri i talentovani igraci, i od njih ne treba ocekivati previse. Mi smo daleko od Spanije, Nemacke, Italije....