Petak, 23.06.2017.

12:54

Divac: Vrištali smo od sreće, sad čekamo Bogdana

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, rekao je da su svi u klubu presrećni noćašnjim draftom.

Izvor: B92

Divac: Vrištali smo od sreæe, sad èekamo Bogdana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Extream

pre 6 godina

Sto se tice kritikovanja Divca, nije nikad bilo sporno to sto je tradeovao Kazinsa, vec momenat kada je to uradio kao i sta je dobio za njega. Misljenja svih je takvo da je mogao da dobije mnogo mnogo vise za njega, ali na kraju ostaje samo da se nadamo da je ovo najava boljih dana za Sacramento. Samo jos da se rese nenormalnih ugovora koje su davali underrated igracima.
Afflalo 12,5m
Koufos 8,4m
Temple 8m
Toliver koji sa 8m ove godine pada na 2m sledece godine.
Samo na ovih igracima koji su ispodprosecni odlazi plata ozbiljnog superstara. A oni ne vrede ni blizu te pare.
Sto se Bogdanovica tice, mislim da su ocekivanja prevelika i nerealna. Po meni bi za njega bilo mnogo lakse kad bi SAC vec imao iskristalisane lidere ekipe, a da Bogdan konstantno predstavlja tu neku dodatnu pretnju na koju protivnicke ekipe ne bi bile maksimalno fokusirane. Jer ne radja se svaki dan novi Jokic. On je unikatan igrac, koji svojom igrom daje nesto novo celoj ligi. Zato i jeste toliko bitan Denveru. Bogdanovic moze da imaju jako dobru NBA karijeru, ali ne ocekujte da ce on biti superstar. Pogledajte samo Bjelicu, koji je dosao kao najbolji igrac Evrope, a sada je rezerva u Minesoti, koji bljesne samo s vremena na vreme. Tako da ne budimo nerealni, da za koju godinu ne bi bili razocarani jer smo imali prevelika ocekivanja...

Extream

pre 6 godina

Da rezimiram draft kingsa
1) De'Aaron Fox - Po meni drugi najbolji play na draftu (odmah iza Fultza). Dosta brz i eksplozivan igrac, sa sjajnim pregledom igre, odlicnom defanzivom, ali koji ce bas mnogo morati da radi na skok sutu i sutu za 3 poena. Ali potencijal je tu, dosao je u ekipu koja ce biti podredjena njegovom razvoju, samim tim imace sve predispozicije da uspe.
2) Justin Jackson - sasvim solidan igrac koji moze da se razvije u respektabilnog startera na NBA nivou. Prosle godine se povukao sa drafta posto je ozbiljno razocarao na treninzima sa ekipama pre drafta. Za razliku od vecine igraca, odigrao je vec 3 sezone na koledzu, pri cemu je eksplodirao tek ove godine i mnoge nedostatke u svojoj igri je korigovao tokom ove sezone. Postavlja se samo pitanje koliko on jos moze da napreduje, odnosno da li moze da prevazidje ocekivanja.
3) Harry Giles - Svojevremeno jedan od najvecih prospekata americke kosarke, usled operacija na oba kolena, pao je jako nisko na ovom draftu. Niko ne zna sta ce od njega na kraju biti. Moze da postane jedan od najboljih centara u ligi, a moze i da usled problema sa kolenima zavrsi karijeru jako brzo. Cinjenica da je igrao prosle godine ispod 12 minuta po mecu govori u prilog tome da ce njegova minutaza morati da bude strogo dozirana, ali moze biti sjajno resenje za 6-og igraca NBA tima.

BarbaDjole

pre 6 godina

Meni nekako deluje da Bogdan nema kvalitet za NBA.Razlog zašto to mislim je to što on u bitnim utakmicama,kako u evropi tako i na olimpijadi,nestane(ne računam nabijanje statistike kad se već reši utakmica,npr finale EL,nego kad se lomi meč).Voleo bih da me demantuje što je više moguće ali pre svega voleo bih da čujem mišljenje nekoga ko intenzivno prati NBA jel ima kvalitet da pruža dobre partije u Americi? Pozdrav !
(Atletista, 23. jun 2017 17:40)

Ocigledno da ga nisi pratio previse ove sezone.

DLS

pre 6 godina

@Vlada

Veseli nije uspeo u NBA jer nije mogao da ubaci ništa sa distance od 3 metra, a penali su mi bili kriminalni. Sa takvim tragičnim šutem nije mogao da igra trojku, a telo mu je takvo da u NBA ne može da igra na 4 i 5. Tako da on iz evrope ne treba da mrda.

Trener

pre 6 godina

Ma kakv Bogdanovic i kosarka sve sto mu plate pola će morati da uplati u fond Vlada Divca da se troška po Srbiji. I Divac realno je bio čist inteligentni folirant od 212 cm, nije se pokazao u crveno belom dresu pa smo doveli Bobija i Kuza.

Vlada

pre 6 godina

U NBA može da igra svako ko ima podršku kluba,Bogdanovic je ima i treba da ode.Mnogo igrača je upropasceno jer jednostavno nemaju podršku ,Veseli strašan igrač nije uspeo tamo,Bobi ,Bjelica pa i Nedović koji je vrhunski potencijal,jednostavno nemate sreće da udjete u ekipu koja ce da vam da šansu.Jokic je imao ludu sreću,zamislite da ga je izabrao NY ili Minesota,upropastio bi karijeru

Petar

pre 6 godina

Ti isti koje ste tada pljuvali Divca kako ce jih upropastiti posle Kazinsa, ti isti sada pisete komentare: e neka si jim zacepio usta pljuvacima.
Hahahaha pa ja ne verujem, i tuzno i smesno odjednom.

Pedjaprecka

pre 6 godina

Nije mi jasno zašto si zaposlio još jednog lika da ti sklapa ekipu itd. Dovedes Bogdana, dovedes Lovernja, Milutinova. Bertansa ti uzeo Pop. Dovedes Milosavljevića i Westermana i Veselog i gde bi ti kraj bio??? Sa ostalim koliko toliko inteligentnim atletama play off zagarantovan. Dobar trener da ih uvodi u igru i sistem, rotacije, izmene i imaš novi San Antonio. Jugoslovenska fundementalna...

Lune

pre 6 godina

@Atletista Ti ocigledno ne gledas kosarku, pogledaj mu meceve ove godine za EL pogotovu Panatinaikos koji je imao domaci teren upropastio ih je u obe, oba kola najbolji igrac EL, u idealnoj petorci, to je to decko je pokazao da je najbolji bek kad treba u evropi, naravno da je on pravio razliku nije sigurno meliu mahmutoglu.

aaaaaa

pre 6 godina

ovaj foks je po meni veliki znak pitanja jer sut mu je realno slab 26% za 3 na koledzu cini mi se gde je trojka na 6,25 a prodor iako je tu zver previse he sitan da bi to bas tako dominirao naravno ne osporavam da je odlican igrac posebno jer su ga uzeli sa 5pikom ali da je na primer otisao u fili bio bi mnogo bolji jer bi imao mnogo vise prostora nego u kingsima koji su realno uz jos 2-3 ekipe beton lige i nemaju ni 1 igraca koji je blizu all star nivoa sto ce omoguciti protivnicima da malo stisnu foksa i nateraju ga na spoljni sut sa kojim ce ocigledno moci da zive

Atletista

pre 6 godina

Meni nekako deluje da Bogdan nema kvalitet za NBA.Razlog zašto to mislim je to što on u bitnim utakmicama,kako u evropi tako i na olimpijadi,nestane(ne računam nabijanje statistike kad se već reši utakmica,npr finale EL,nego kad se lomi meč).Voleo bih da me demantuje što je više moguće ali pre svega voleo bih da čujem mišljenje nekoga ko intenzivno prati NBA jel ima kvalitet da pruža dobre partije u Americi? Pozdrav !

Liberty

pre 6 godina

"u čuvenom finalu Zapada 2002. su brutalno pokradeni u 6.meču sa Lejkersima od strane sudija"

Gledao sam neki klip na YouTube... taj sudija je u zatvoru zbog nameštanja NBA utakmica. Iz zatvora je "propevao" o mnogim nameštaljkama, izmedju ostalih i o toj tekmi.

Dacha

pre 6 godina

I ja sam u direktnom prenosu video da su za Boston objavili taj trejd za Dzordza na onom njihovim ekranu,samo se cekala potvrda. E sad s obzirom da nema nikakvog teksta o tome izgleda da je trejd propao,prvenstveno zbog zelje Dzordza da sledece sezone kad postane slobodan agent predje u Lejkerse i samim tim to Bostonu nikako ne odgovara jer bi ostali bez 3 extra igraca,tu bi najvise Indijana profitirala.

CJ

pre 6 godina

Ne znam koliko je tačna informacija, sinoć sam čuo na SK (ali ne mogu da nađem potvrdu danas) da su Indijana i Boston napravili trejd u kome će Paul George preći u Boston, a u suprotnom smeru idu Jayson Tetum (3. pik), Marcus Smart i Avery Bradley.
(axo, 23. jun 2017 13:59)

Ma ne verujem, previše se to i za LeBrona da se da a ne za Dzordza.

DLS

pre 6 godina

Da li je dobar posao ili ne videćemo kroz godinu, dve.. Ali ovaj Foks mi je bio favorit na draftu, mogao bi da bude paklen igrač, a i ova druga dva pika što je uzeo mogu da budu petorka... O Kazinsu više niko ne priča :)

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Nek ide i Bogdan tamo svaka ptica svome jatu pa da opet mogu da gledam Sakramento kao nekada ps da nije morao da igra prepotentni Veber koji je bio placen brdo para Sakramento bi sa onom ekipom uzeo sampionski prsten

NastyB

pre 6 godina

Pa, sad, koliko je dobar posao urađen to se još uvek ne može oceniti. Foks mi nije poznat, znam da je Džajls odličan, ali ima problem sa povredama, baš kao što ih je, na primer, imao i Greg Oden ili u zadnje vreme Embiid i zato je toliko nisko na draftu, iako, po znanju i veštini, zaslužuje mnogo višu poziciju. Iako volim Bogdana moraće MNOGO da zapne da bi uopšte bio konkurentan u NBA. Po trenutnom stanju još nije za to, ali, baš kao i, na primer, Furnije, moraće silno da navežba šut i fizikalije da bi mogao da se nosi sa tamošnjim igračima. Isto tako i moj omiljeni "evropljanin" Teodosić još nije zreo za NBA. Može se u Evropi, ali kad se nađeš oči u oči sa Volom, Vestbrukom, Kajrijem...moraće da bude MNOGO brži i fizički jači da bi se nosio sa tim zverima, a on više nije mlad i nadam se da će ostati u CSKA umesto da gubi vreme u Americi.
Ali Vlade je odradio dobar posao, s obzirom na to u kojoj franšizi pokušava da napravi nešto. I sa čime...

Aca

pre 6 godina

@axo
Valjda su se dogovarali ali nista od toga. Pa nije Boston lud, da od prvog pika dodje do treceg pa i to trejduje za Pola Dzordza.

@Nenad Pa nije Divac draftovao Bogdana. Njega su jos prosle godine zvali Sansi. A to da ga Zeljko gura je smesno. Pokazao se kao najbolja dvojka u Evropi. Nemoj biti ljubomoran toliko. Ne valja to za tebe.

palop

pre 6 godina

Slazem se sa komentarima da Bogdan mora sada da ode u nba ako stvarno misli da ikada igra tamo. Mlada, talentovana ekipa, trebalo bi da pocnu da igraju plejof za godinu, dve. Treba da ode da se uigra i raste zajedno za njima, postane bitan sraf i mozda postanu nesto kao GS, talenta imaju, a sad da li ce svi ostvariti potencijal...

DS1989

pre 6 godina

Bogdan može da bude velika zvezda u NBA samo ako bude odlučan u toj nameri i izbori se sa prevelikim pritiskom košarkaške Evrope jer dolazi kao jedan on deset najboljih košarkaša starog kontinenta. Igraj i pobedi je poruka za Bogdana jer znam da on to može, a kao najveći delija mu to od srca želim jer je stvarno normalan i dobar momak, koji je sve ovo do sada zaslužio.

warriorsi jos od marculjonisa.

pre 6 godina

Dobar draft za Sac., al' ovaj cega god se dotakao nakon igracke karijere, propalo je. Da l' je horoskop, pamet ili Bozija ruka, tesko je proceniti.

Ps. Nego, sta je s kantrimenom?

Nemanja

pre 6 godina

U sustini koliko god mislim da je Sakramento sada verovatno i najslabija NBA ekipa, za Bogdana bi to bila prilika da se pokaze, mislim da bi bez problema bio nosilac igre ekipe i da bi mu to otvorilo mogucnost prelaska u neki od najjacih timova. Mislim sto da ne ...

Ivan

pre 6 godina

Dobar izbor je napravio Vlade onoliko koliko se moglo. Još i Bogdan da im dođe i biće to opet jedna sasvim respektabilna i perspektivna ekipa. Da Kingsi budu onoliko moćni kao 2002.god sa Veberom, Kristijem, Divcem, Stojakovićem, Bibijem, Turkogluom, Džeksonom, Polardom, to se neće desiti više ikada, ali da mogu opet da naprave ekipu za plej-of to je evidentno. Voleo bih da se vrate na veliku scenu, u čuvenom finalu Zapada 2002. su brutalno pokradeni u 6.meču sa Lejkersima od strane sudija, te su sezone zaslužili prsten, nažalost nisu ga osvojili, i neka ovo bude neki novi početak stvaranja nekog novog tima Kingsa koji će redovno igrati plej of.

antiDebil

pre 6 godina

Da predjemo sa Klovana na neke ozbiljnije, kosarkaske teme. Bogdanovic mora da ode u nba, tj ako uopste zeli tamo da ide. Sve mu se otvara i sve mu se poklapa. U punoj je snazi, odradio je ceo ugovor sa Fenerom, osvojio je EL,najbolji je igrac u Evropi ove godine. Generalno ima zanimljiv razvojni put gde mu se dosta toga poklapa i mora to da iskoristi, mora da nastavi tim putem i da ne skrece levo desno bez potrebe. Prvo je radio sa Vujosevicem, gde je proglasen za 5.najboljeg igraca evrope, gde je fmp-u ubacio 123 poena, u reprezentaciji koja je bila srebrna na SP je bio jedan od najboljih igraca...pa je zatim presao kod Obradovica, sada ga Divac poziva u Nba i pravi mu prostor u ekipi koja je u izgradnji, uzeo ga je iz neke druge ekipe koja je imala zvezdu na njegovoj poziciji i to je za njega ispalo IDEAlno. Usput ga je Ivkovic ubacio u reprezentaciju, a trenutno ga vodi Djordjevic !!!
Dakle Vujosevic-Ivkovic-Obradovic-Djordjevic-Divac gde ces bolje od toga, mora to da iskoristi i da nastavi putem koji je zapoceo, da ne prekida to bez preke potrebe. Ako sada ne ode u Nba, ne treba da vise nikada ni da mu padne napamet da tamo ide...To je ovaj trenutka, apsolutno SVE mu se poklopilo i to jednostavno mora da iskoristi, nema hocu necu, evropu mu nece pobeci !

Стеф

pre 6 godina

Тотални победници 2017 драфта заједно са Минесотом. Одушевљен сам. Надам се да ће Владе да смири Вивека и настави овако.

бураноид

pre 6 godina

Владе,ја као навијач Сакрамента ти скидам капу за обављен посао синоћ!Заиста сјајни играчи које смо покупили.Е да,и коначно ниси узео неко непотребно дрво.

istorija se ponavlja

pre 6 godina

Divac je kao igrac bio veoma uspesan i to nema price. Medjutim, kao biznismen i kao menadzer je bio izuzetno neuspesan. On sada igra protiv tradicije. Ne bih da mu baksuziram, ali verujem da ce biti neuspesan i u vodjenju Kingsa. Prosto zato sto je on ponajbolji dokaz da vodjenje lopte i vodjenje posla nije ista stvar.

satelit

pre 6 godina

Fox moze da bude cudesan igrac,levoruk brz.. Dobro rece onaj kao levoruki Dzon Vol.. Bogdan da ide u Kingse,otvorice mu Divac mesto u petorci i izgradice karijeru. Sacramento nece imati puno pobeda,ali ce biti zanimljivi

Miki28

pre 6 godina

Odlican posao, bas dobre prospekte izabrali i uz malo srece bice odlicni igraci i pokazace se kao dobar izbor Sakramenta... Otarasili se onogo velikog razmazenog derista i sad imaju perspektivan tim, bravo za njih

axo

pre 6 godina

Ne znam koliko je tačna informacija, sinoć sam čuo na SK (ali ne mogu da nađem potvrdu danas) da su Indijana i Boston napravili trejd u kome će Paul George preći u Boston, a u suprotnom smeru idu Jayson Tetum (3. pik), Marcus Smart i Avery Bradley.

бураноид

pre 6 godina

Владе,ја као навијач Сакрамента ти скидам капу за обављен посао синоћ!Заиста сјајни играчи које смо покупили.Е да,и коначно ниси узео неко непотребно дрво.

satelit

pre 6 godina

Fox moze da bude cudesan igrac,levoruk brz.. Dobro rece onaj kao levoruki Dzon Vol.. Bogdan da ide u Kingse,otvorice mu Divac mesto u petorci i izgradice karijeru. Sacramento nece imati puno pobeda,ali ce biti zanimljivi

Miki28

pre 6 godina

Odlican posao, bas dobre prospekte izabrali i uz malo srece bice odlicni igraci i pokazace se kao dobar izbor Sakramenta... Otarasili se onogo velikog razmazenog derista i sad imaju perspektivan tim, bravo za njih

Стеф

pre 6 godina

Тотални победници 2017 драфта заједно са Минесотом. Одушевљен сам. Надам се да ће Владе да смири Вивека и настави овако.

antiDebil

pre 6 godina

Da predjemo sa Klovana na neke ozbiljnije, kosarkaske teme. Bogdanovic mora da ode u nba, tj ako uopste zeli tamo da ide. Sve mu se otvara i sve mu se poklapa. U punoj je snazi, odradio je ceo ugovor sa Fenerom, osvojio je EL,najbolji je igrac u Evropi ove godine. Generalno ima zanimljiv razvojni put gde mu se dosta toga poklapa i mora to da iskoristi, mora da nastavi tim putem i da ne skrece levo desno bez potrebe. Prvo je radio sa Vujosevicem, gde je proglasen za 5.najboljeg igraca evrope, gde je fmp-u ubacio 123 poena, u reprezentaciji koja je bila srebrna na SP je bio jedan od najboljih igraca...pa je zatim presao kod Obradovica, sada ga Divac poziva u Nba i pravi mu prostor u ekipi koja je u izgradnji, uzeo ga je iz neke druge ekipe koja je imala zvezdu na njegovoj poziciji i to je za njega ispalo IDEAlno. Usput ga je Ivkovic ubacio u reprezentaciju, a trenutno ga vodi Djordjevic !!!
Dakle Vujosevic-Ivkovic-Obradovic-Djordjevic-Divac gde ces bolje od toga, mora to da iskoristi i da nastavi putem koji je zapoceo, da ne prekida to bez preke potrebe. Ako sada ne ode u Nba, ne treba da vise nikada ni da mu padne napamet da tamo ide...To je ovaj trenutka, apsolutno SVE mu se poklopilo i to jednostavno mora da iskoristi, nema hocu necu, evropu mu nece pobeci !

Ivan

pre 6 godina

Dobar izbor je napravio Vlade onoliko koliko se moglo. Još i Bogdan da im dođe i biće to opet jedna sasvim respektabilna i perspektivna ekipa. Da Kingsi budu onoliko moćni kao 2002.god sa Veberom, Kristijem, Divcem, Stojakovićem, Bibijem, Turkogluom, Džeksonom, Polardom, to se neće desiti više ikada, ali da mogu opet da naprave ekipu za plej-of to je evidentno. Voleo bih da se vrate na veliku scenu, u čuvenom finalu Zapada 2002. su brutalno pokradeni u 6.meču sa Lejkersima od strane sudija, te su sezone zaslužili prsten, nažalost nisu ga osvojili, i neka ovo bude neki novi početak stvaranja nekog novog tima Kingsa koji će redovno igrati plej of.

palop

pre 6 godina

Slazem se sa komentarima da Bogdan mora sada da ode u nba ako stvarno misli da ikada igra tamo. Mlada, talentovana ekipa, trebalo bi da pocnu da igraju plejof za godinu, dve. Treba da ode da se uigra i raste zajedno za njima, postane bitan sraf i mozda postanu nesto kao GS, talenta imaju, a sad da li ce svi ostvariti potencijal...

DS1989

pre 6 godina

Bogdan može da bude velika zvezda u NBA samo ako bude odlučan u toj nameri i izbori se sa prevelikim pritiskom košarkaške Evrope jer dolazi kao jedan on deset najboljih košarkaša starog kontinenta. Igraj i pobedi je poruka za Bogdana jer znam da on to može, a kao najveći delija mu to od srca želim jer je stvarno normalan i dobar momak, koji je sve ovo do sada zaslužio.

Liberty

pre 6 godina

"u čuvenom finalu Zapada 2002. su brutalno pokradeni u 6.meču sa Lejkersima od strane sudija"

Gledao sam neki klip na YouTube... taj sudija je u zatvoru zbog nameštanja NBA utakmica. Iz zatvora je "propevao" o mnogim nameštaljkama, izmedju ostalih i o toj tekmi.

Aca

pre 6 godina

@axo
Valjda su se dogovarali ali nista od toga. Pa nije Boston lud, da od prvog pika dodje do treceg pa i to trejduje za Pola Dzordza.

@Nenad Pa nije Divac draftovao Bogdana. Njega su jos prosle godine zvali Sansi. A to da ga Zeljko gura je smesno. Pokazao se kao najbolja dvojka u Evropi. Nemoj biti ljubomoran toliko. Ne valja to za tebe.

Vlada

pre 6 godina

U NBA može da igra svako ko ima podršku kluba,Bogdanovic je ima i treba da ode.Mnogo igrača je upropasceno jer jednostavno nemaju podršku ,Veseli strašan igrač nije uspeo tamo,Bobi ,Bjelica pa i Nedović koji je vrhunski potencijal,jednostavno nemate sreće da udjete u ekipu koja ce da vam da šansu.Jokic je imao ludu sreću,zamislite da ga je izabrao NY ili Minesota,upropastio bi karijeru

DLS

pre 6 godina

@Vlada

Veseli nije uspeo u NBA jer nije mogao da ubaci ništa sa distance od 3 metra, a penali su mi bili kriminalni. Sa takvim tragičnim šutem nije mogao da igra trojku, a telo mu je takvo da u NBA ne može da igra na 4 i 5. Tako da on iz evrope ne treba da mrda.

DLS

pre 6 godina

Da li je dobar posao ili ne videćemo kroz godinu, dve.. Ali ovaj Foks mi je bio favorit na draftu, mogao bi da bude paklen igrač, a i ova druga dva pika što je uzeo mogu da budu petorka... O Kazinsu više niko ne priča :)

CJ

pre 6 godina

Ne znam koliko je tačna informacija, sinoć sam čuo na SK (ali ne mogu da nađem potvrdu danas) da su Indijana i Boston napravili trejd u kome će Paul George preći u Boston, a u suprotnom smeru idu Jayson Tetum (3. pik), Marcus Smart i Avery Bradley.
(axo, 23. jun 2017 13:59)

Ma ne verujem, previše se to i za LeBrona da se da a ne za Dzordza.

Nemanja

pre 6 godina

U sustini koliko god mislim da je Sakramento sada verovatno i najslabija NBA ekipa, za Bogdana bi to bila prilika da se pokaze, mislim da bi bez problema bio nosilac igre ekipe i da bi mu to otvorilo mogucnost prelaska u neki od najjacih timova. Mislim sto da ne ...

warriorsi jos od marculjonisa.

pre 6 godina

Dobar draft za Sac., al' ovaj cega god se dotakao nakon igracke karijere, propalo je. Da l' je horoskop, pamet ili Bozija ruka, tesko je proceniti.

Ps. Nego, sta je s kantrimenom?

NastyB

pre 6 godina

Pa, sad, koliko je dobar posao urađen to se još uvek ne može oceniti. Foks mi nije poznat, znam da je Džajls odličan, ali ima problem sa povredama, baš kao što ih je, na primer, imao i Greg Oden ili u zadnje vreme Embiid i zato je toliko nisko na draftu, iako, po znanju i veštini, zaslužuje mnogo višu poziciju. Iako volim Bogdana moraće MNOGO da zapne da bi uopšte bio konkurentan u NBA. Po trenutnom stanju još nije za to, ali, baš kao i, na primer, Furnije, moraće silno da navežba šut i fizikalije da bi mogao da se nosi sa tamošnjim igračima. Isto tako i moj omiljeni "evropljanin" Teodosić još nije zreo za NBA. Može se u Evropi, ali kad se nađeš oči u oči sa Volom, Vestbrukom, Kajrijem...moraće da bude MNOGO brži i fizički jači da bi se nosio sa tim zverima, a on više nije mlad i nadam se da će ostati u CSKA umesto da gubi vreme u Americi.
Ali Vlade je odradio dobar posao, s obzirom na to u kojoj franšizi pokušava da napravi nešto. I sa čime...

Lune

pre 6 godina

@Atletista Ti ocigledno ne gledas kosarku, pogledaj mu meceve ove godine za EL pogotovu Panatinaikos koji je imao domaci teren upropastio ih je u obe, oba kola najbolji igrac EL, u idealnoj petorci, to je to decko je pokazao da je najbolji bek kad treba u evropi, naravno da je on pravio razliku nije sigurno meliu mahmutoglu.

Petar

pre 6 godina

Ti isti koje ste tada pljuvali Divca kako ce jih upropastiti posle Kazinsa, ti isti sada pisete komentare: e neka si jim zacepio usta pljuvacima.
Hahahaha pa ja ne verujem, i tuzno i smesno odjednom.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Nek ide i Bogdan tamo svaka ptica svome jatu pa da opet mogu da gledam Sakramento kao nekada ps da nije morao da igra prepotentni Veber koji je bio placen brdo para Sakramento bi sa onom ekipom uzeo sampionski prsten

BarbaDjole

pre 6 godina

Meni nekako deluje da Bogdan nema kvalitet za NBA.Razlog zašto to mislim je to što on u bitnim utakmicama,kako u evropi tako i na olimpijadi,nestane(ne računam nabijanje statistike kad se već reši utakmica,npr finale EL,nego kad se lomi meč).Voleo bih da me demantuje što je više moguće ali pre svega voleo bih da čujem mišljenje nekoga ko intenzivno prati NBA jel ima kvalitet da pruža dobre partije u Americi? Pozdrav !
(Atletista, 23. jun 2017 17:40)

Ocigledno da ga nisi pratio previse ove sezone.

axo

pre 6 godina

Ne znam koliko je tačna informacija, sinoć sam čuo na SK (ali ne mogu da nađem potvrdu danas) da su Indijana i Boston napravili trejd u kome će Paul George preći u Boston, a u suprotnom smeru idu Jayson Tetum (3. pik), Marcus Smart i Avery Bradley.

istorija se ponavlja

pre 6 godina

Divac je kao igrac bio veoma uspesan i to nema price. Medjutim, kao biznismen i kao menadzer je bio izuzetno neuspesan. On sada igra protiv tradicije. Ne bih da mu baksuziram, ali verujem da ce biti neuspesan i u vodjenju Kingsa. Prosto zato sto je on ponajbolji dokaz da vodjenje lopte i vodjenje posla nije ista stvar.

Dacha

pre 6 godina

I ja sam u direktnom prenosu video da su za Boston objavili taj trejd za Dzordza na onom njihovim ekranu,samo se cekala potvrda. E sad s obzirom da nema nikakvog teksta o tome izgleda da je trejd propao,prvenstveno zbog zelje Dzordza da sledece sezone kad postane slobodan agent predje u Lejkerse i samim tim to Bostonu nikako ne odgovara jer bi ostali bez 3 extra igraca,tu bi najvise Indijana profitirala.

Atletista

pre 6 godina

Meni nekako deluje da Bogdan nema kvalitet za NBA.Razlog zašto to mislim je to što on u bitnim utakmicama,kako u evropi tako i na olimpijadi,nestane(ne računam nabijanje statistike kad se već reši utakmica,npr finale EL,nego kad se lomi meč).Voleo bih da me demantuje što je više moguće ali pre svega voleo bih da čujem mišljenje nekoga ko intenzivno prati NBA jel ima kvalitet da pruža dobre partije u Americi? Pozdrav !

Extream

pre 6 godina

Da rezimiram draft kingsa
1) De'Aaron Fox - Po meni drugi najbolji play na draftu (odmah iza Fultza). Dosta brz i eksplozivan igrac, sa sjajnim pregledom igre, odlicnom defanzivom, ali koji ce bas mnogo morati da radi na skok sutu i sutu za 3 poena. Ali potencijal je tu, dosao je u ekipu koja ce biti podredjena njegovom razvoju, samim tim imace sve predispozicije da uspe.
2) Justin Jackson - sasvim solidan igrac koji moze da se razvije u respektabilnog startera na NBA nivou. Prosle godine se povukao sa drafta posto je ozbiljno razocarao na treninzima sa ekipama pre drafta. Za razliku od vecine igraca, odigrao je vec 3 sezone na koledzu, pri cemu je eksplodirao tek ove godine i mnoge nedostatke u svojoj igri je korigovao tokom ove sezone. Postavlja se samo pitanje koliko on jos moze da napreduje, odnosno da li moze da prevazidje ocekivanja.
3) Harry Giles - Svojevremeno jedan od najvecih prospekata americke kosarke, usled operacija na oba kolena, pao je jako nisko na ovom draftu. Niko ne zna sta ce od njega na kraju biti. Moze da postane jedan od najboljih centara u ligi, a moze i da usled problema sa kolenima zavrsi karijeru jako brzo. Cinjenica da je igrao prosle godine ispod 12 minuta po mecu govori u prilog tome da ce njegova minutaza morati da bude strogo dozirana, ali moze biti sjajno resenje za 6-og igraca NBA tima.

Extream

pre 6 godina

Sto se tice kritikovanja Divca, nije nikad bilo sporno to sto je tradeovao Kazinsa, vec momenat kada je to uradio kao i sta je dobio za njega. Misljenja svih je takvo da je mogao da dobije mnogo mnogo vise za njega, ali na kraju ostaje samo da se nadamo da je ovo najava boljih dana za Sacramento. Samo jos da se rese nenormalnih ugovora koje su davali underrated igracima.
Afflalo 12,5m
Koufos 8,4m
Temple 8m
Toliver koji sa 8m ove godine pada na 2m sledece godine.
Samo na ovih igracima koji su ispodprosecni odlazi plata ozbiljnog superstara. A oni ne vrede ni blizu te pare.
Sto se Bogdanovica tice, mislim da su ocekivanja prevelika i nerealna. Po meni bi za njega bilo mnogo lakse kad bi SAC vec imao iskristalisane lidere ekipe, a da Bogdan konstantno predstavlja tu neku dodatnu pretnju na koju protivnicke ekipe ne bi bile maksimalno fokusirane. Jer ne radja se svaki dan novi Jokic. On je unikatan igrac, koji svojom igrom daje nesto novo celoj ligi. Zato i jeste toliko bitan Denveru. Bogdanovic moze da imaju jako dobru NBA karijeru, ali ne ocekujte da ce on biti superstar. Pogledajte samo Bjelicu, koji je dosao kao najbolji igrac Evrope, a sada je rezerva u Minesoti, koji bljesne samo s vremena na vreme. Tako da ne budimo nerealni, da za koju godinu ne bi bili razocarani jer smo imali prevelika ocekivanja...

aaaaaa

pre 6 godina

ovaj foks je po meni veliki znak pitanja jer sut mu je realno slab 26% za 3 na koledzu cini mi se gde je trojka na 6,25 a prodor iako je tu zver previse he sitan da bi to bas tako dominirao naravno ne osporavam da je odlican igrac posebno jer su ga uzeli sa 5pikom ali da je na primer otisao u fili bio bi mnogo bolji jer bi imao mnogo vise prostora nego u kingsima koji su realno uz jos 2-3 ekipe beton lige i nemaju ni 1 igraca koji je blizu all star nivoa sto ce omoguciti protivnicima da malo stisnu foksa i nateraju ga na spoljni sut sa kojim ce ocigledno moci da zive

Pedjaprecka

pre 6 godina

Nije mi jasno zašto si zaposlio još jednog lika da ti sklapa ekipu itd. Dovedes Bogdana, dovedes Lovernja, Milutinova. Bertansa ti uzeo Pop. Dovedes Milosavljevića i Westermana i Veselog i gde bi ti kraj bio??? Sa ostalim koliko toliko inteligentnim atletama play off zagarantovan. Dobar trener da ih uvodi u igru i sistem, rotacije, izmene i imaš novi San Antonio. Jugoslovenska fundementalna...

Trener

pre 6 godina

Ma kakv Bogdanovic i kosarka sve sto mu plate pola će morati da uplati u fond Vlada Divca da se troška po Srbiji. I Divac realno je bio čist inteligentni folirant od 212 cm, nije se pokazao u crveno belom dresu pa smo doveli Bobija i Kuza.

warriorsi jos od marculjonisa.

pre 6 godina

Dobar draft za Sac., al' ovaj cega god se dotakao nakon igracke karijere, propalo je. Da l' je horoskop, pamet ili Bozija ruka, tesko je proceniti.

Ps. Nego, sta je s kantrimenom?

antiDebil

pre 6 godina

Da predjemo sa Klovana na neke ozbiljnije, kosarkaske teme. Bogdanovic mora da ode u nba, tj ako uopste zeli tamo da ide. Sve mu se otvara i sve mu se poklapa. U punoj je snazi, odradio je ceo ugovor sa Fenerom, osvojio je EL,najbolji je igrac u Evropi ove godine. Generalno ima zanimljiv razvojni put gde mu se dosta toga poklapa i mora to da iskoristi, mora da nastavi tim putem i da ne skrece levo desno bez potrebe. Prvo je radio sa Vujosevicem, gde je proglasen za 5.najboljeg igraca evrope, gde je fmp-u ubacio 123 poena, u reprezentaciji koja je bila srebrna na SP je bio jedan od najboljih igraca...pa je zatim presao kod Obradovica, sada ga Divac poziva u Nba i pravi mu prostor u ekipi koja je u izgradnji, uzeo ga je iz neke druge ekipe koja je imala zvezdu na njegovoj poziciji i to je za njega ispalo IDEAlno. Usput ga je Ivkovic ubacio u reprezentaciju, a trenutno ga vodi Djordjevic !!!
Dakle Vujosevic-Ivkovic-Obradovic-Djordjevic-Divac gde ces bolje od toga, mora to da iskoristi i da nastavi putem koji je zapoceo, da ne prekida to bez preke potrebe. Ako sada ne ode u Nba, ne treba da vise nikada ni da mu padne napamet da tamo ide...To je ovaj trenutka, apsolutno SVE mu se poklopilo i to jednostavno mora da iskoristi, nema hocu necu, evropu mu nece pobeci !

istorija se ponavlja

pre 6 godina

Divac je kao igrac bio veoma uspesan i to nema price. Medjutim, kao biznismen i kao menadzer je bio izuzetno neuspesan. On sada igra protiv tradicije. Ne bih da mu baksuziram, ali verujem da ce biti neuspesan i u vodjenju Kingsa. Prosto zato sto je on ponajbolji dokaz da vodjenje lopte i vodjenje posla nije ista stvar.

Trener

pre 6 godina

Ma kakv Bogdanovic i kosarka sve sto mu plate pola će morati da uplati u fond Vlada Divca da se troška po Srbiji. I Divac realno je bio čist inteligentni folirant od 212 cm, nije se pokazao u crveno belom dresu pa smo doveli Bobija i Kuza.

Pedjaprecka

pre 6 godina

Nije mi jasno zašto si zaposlio još jednog lika da ti sklapa ekipu itd. Dovedes Bogdana, dovedes Lovernja, Milutinova. Bertansa ti uzeo Pop. Dovedes Milosavljevića i Westermana i Veselog i gde bi ti kraj bio??? Sa ostalim koliko toliko inteligentnim atletama play off zagarantovan. Dobar trener da ih uvodi u igru i sistem, rotacije, izmene i imaš novi San Antonio. Jugoslovenska fundementalna...

Atletista

pre 6 godina

Meni nekako deluje da Bogdan nema kvalitet za NBA.Razlog zašto to mislim je to što on u bitnim utakmicama,kako u evropi tako i na olimpijadi,nestane(ne računam nabijanje statistike kad se već reši utakmica,npr finale EL,nego kad se lomi meč).Voleo bih da me demantuje što je više moguće ali pre svega voleo bih da čujem mišljenje nekoga ko intenzivno prati NBA jel ima kvalitet da pruža dobre partije u Americi? Pozdrav !

бураноид

pre 6 godina

Владе,ја као навијач Сакрамента ти скидам капу за обављен посао синоћ!Заиста сјајни играчи које смо покупили.Е да,и коначно ниси узео неко непотребно дрво.

axo

pre 6 godina

Ne znam koliko je tačna informacija, sinoć sam čuo na SK (ali ne mogu da nađem potvrdu danas) da su Indijana i Boston napravili trejd u kome će Paul George preći u Boston, a u suprotnom smeru idu Jayson Tetum (3. pik), Marcus Smart i Avery Bradley.

NastyB

pre 6 godina

Pa, sad, koliko je dobar posao urađen to se još uvek ne može oceniti. Foks mi nije poznat, znam da je Džajls odličan, ali ima problem sa povredama, baš kao što ih je, na primer, imao i Greg Oden ili u zadnje vreme Embiid i zato je toliko nisko na draftu, iako, po znanju i veštini, zaslužuje mnogo višu poziciju. Iako volim Bogdana moraće MNOGO da zapne da bi uopšte bio konkurentan u NBA. Po trenutnom stanju još nije za to, ali, baš kao i, na primer, Furnije, moraće silno da navežba šut i fizikalije da bi mogao da se nosi sa tamošnjim igračima. Isto tako i moj omiljeni "evropljanin" Teodosić još nije zreo za NBA. Može se u Evropi, ali kad se nađeš oči u oči sa Volom, Vestbrukom, Kajrijem...moraće da bude MNOGO brži i fizički jači da bi se nosio sa tim zverima, a on više nije mlad i nadam se da će ostati u CSKA umesto da gubi vreme u Americi.
Ali Vlade je odradio dobar posao, s obzirom na to u kojoj franšizi pokušava da napravi nešto. I sa čime...

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Nek ide i Bogdan tamo svaka ptica svome jatu pa da opet mogu da gledam Sakramento kao nekada ps da nije morao da igra prepotentni Veber koji je bio placen brdo para Sakramento bi sa onom ekipom uzeo sampionski prsten

aaaaaa

pre 6 godina

ovaj foks je po meni veliki znak pitanja jer sut mu je realno slab 26% za 3 na koledzu cini mi se gde je trojka na 6,25 a prodor iako je tu zver previse he sitan da bi to bas tako dominirao naravno ne osporavam da je odlican igrac posebno jer su ga uzeli sa 5pikom ali da je na primer otisao u fili bio bi mnogo bolji jer bi imao mnogo vise prostora nego u kingsima koji su realno uz jos 2-3 ekipe beton lige i nemaju ni 1 igraca koji je blizu all star nivoa sto ce omoguciti protivnicima da malo stisnu foksa i nateraju ga na spoljni sut sa kojim ce ocigledno moci da zive

Стеф

pre 6 godina

Тотални победници 2017 драфта заједно са Минесотом. Одушевљен сам. Надам се да ће Владе да смири Вивека и настави овако.

satelit

pre 6 godina

Fox moze da bude cudesan igrac,levoruk brz.. Dobro rece onaj kao levoruki Dzon Vol.. Bogdan da ide u Kingse,otvorice mu Divac mesto u petorci i izgradice karijeru. Sacramento nece imati puno pobeda,ali ce biti zanimljivi

Nemanja

pre 6 godina

U sustini koliko god mislim da je Sakramento sada verovatno i najslabija NBA ekipa, za Bogdana bi to bila prilika da se pokaze, mislim da bi bez problema bio nosilac igre ekipe i da bi mu to otvorilo mogucnost prelaska u neki od najjacih timova. Mislim sto da ne ...

Miki28

pre 6 godina

Odlican posao, bas dobre prospekte izabrali i uz malo srece bice odlicni igraci i pokazace se kao dobar izbor Sakramenta... Otarasili se onogo velikog razmazenog derista i sad imaju perspektivan tim, bravo za njih

BarbaDjole

pre 6 godina

Meni nekako deluje da Bogdan nema kvalitet za NBA.Razlog zašto to mislim je to što on u bitnim utakmicama,kako u evropi tako i na olimpijadi,nestane(ne računam nabijanje statistike kad se već reši utakmica,npr finale EL,nego kad se lomi meč).Voleo bih da me demantuje što je više moguće ali pre svega voleo bih da čujem mišljenje nekoga ko intenzivno prati NBA jel ima kvalitet da pruža dobre partije u Americi? Pozdrav !
(Atletista, 23. jun 2017 17:40)

Ocigledno da ga nisi pratio previse ove sezone.

Ivan

pre 6 godina

Dobar izbor je napravio Vlade onoliko koliko se moglo. Još i Bogdan da im dođe i biće to opet jedna sasvim respektabilna i perspektivna ekipa. Da Kingsi budu onoliko moćni kao 2002.god sa Veberom, Kristijem, Divcem, Stojakovićem, Bibijem, Turkogluom, Džeksonom, Polardom, to se neće desiti više ikada, ali da mogu opet da naprave ekipu za plej-of to je evidentno. Voleo bih da se vrate na veliku scenu, u čuvenom finalu Zapada 2002. su brutalno pokradeni u 6.meču sa Lejkersima od strane sudija, te su sezone zaslužili prsten, nažalost nisu ga osvojili, i neka ovo bude neki novi početak stvaranja nekog novog tima Kingsa koji će redovno igrati plej of.

Petar

pre 6 godina

Ti isti koje ste tada pljuvali Divca kako ce jih upropastiti posle Kazinsa, ti isti sada pisete komentare: e neka si jim zacepio usta pljuvacima.
Hahahaha pa ja ne verujem, i tuzno i smesno odjednom.

Aca

pre 6 godina

@axo
Valjda su se dogovarali ali nista od toga. Pa nije Boston lud, da od prvog pika dodje do treceg pa i to trejduje za Pola Dzordza.

@Nenad Pa nije Divac draftovao Bogdana. Njega su jos prosle godine zvali Sansi. A to da ga Zeljko gura je smesno. Pokazao se kao najbolja dvojka u Evropi. Nemoj biti ljubomoran toliko. Ne valja to za tebe.

Vlada

pre 6 godina

U NBA može da igra svako ko ima podršku kluba,Bogdanovic je ima i treba da ode.Mnogo igrača je upropasceno jer jednostavno nemaju podršku ,Veseli strašan igrač nije uspeo tamo,Bobi ,Bjelica pa i Nedović koji je vrhunski potencijal,jednostavno nemate sreće da udjete u ekipu koja ce da vam da šansu.Jokic je imao ludu sreću,zamislite da ga je izabrao NY ili Minesota,upropastio bi karijeru

palop

pre 6 godina

Slazem se sa komentarima da Bogdan mora sada da ode u nba ako stvarno misli da ikada igra tamo. Mlada, talentovana ekipa, trebalo bi da pocnu da igraju plejof za godinu, dve. Treba da ode da se uigra i raste zajedno za njima, postane bitan sraf i mozda postanu nesto kao GS, talenta imaju, a sad da li ce svi ostvariti potencijal...

CJ

pre 6 godina

Ne znam koliko je tačna informacija, sinoć sam čuo na SK (ali ne mogu da nađem potvrdu danas) da su Indijana i Boston napravili trejd u kome će Paul George preći u Boston, a u suprotnom smeru idu Jayson Tetum (3. pik), Marcus Smart i Avery Bradley.
(axo, 23. jun 2017 13:59)

Ma ne verujem, previše se to i za LeBrona da se da a ne za Dzordza.

Liberty

pre 6 godina

"u čuvenom finalu Zapada 2002. su brutalno pokradeni u 6.meču sa Lejkersima od strane sudija"

Gledao sam neki klip na YouTube... taj sudija je u zatvoru zbog nameštanja NBA utakmica. Iz zatvora je "propevao" o mnogim nameštaljkama, izmedju ostalih i o toj tekmi.

DS1989

pre 6 godina

Bogdan može da bude velika zvezda u NBA samo ako bude odlučan u toj nameri i izbori se sa prevelikim pritiskom košarkaške Evrope jer dolazi kao jedan on deset najboljih košarkaša starog kontinenta. Igraj i pobedi je poruka za Bogdana jer znam da on to može, a kao najveći delija mu to od srca želim jer je stvarno normalan i dobar momak, koji je sve ovo do sada zaslužio.

Lune

pre 6 godina

@Atletista Ti ocigledno ne gledas kosarku, pogledaj mu meceve ove godine za EL pogotovu Panatinaikos koji je imao domaci teren upropastio ih je u obe, oba kola najbolji igrac EL, u idealnoj petorci, to je to decko je pokazao da je najbolji bek kad treba u evropi, naravno da je on pravio razliku nije sigurno meliu mahmutoglu.

DLS

pre 6 godina

@Vlada

Veseli nije uspeo u NBA jer nije mogao da ubaci ništa sa distance od 3 metra, a penali su mi bili kriminalni. Sa takvim tragičnim šutem nije mogao da igra trojku, a telo mu je takvo da u NBA ne može da igra na 4 i 5. Tako da on iz evrope ne treba da mrda.

Extream

pre 6 godina

Sto se tice kritikovanja Divca, nije nikad bilo sporno to sto je tradeovao Kazinsa, vec momenat kada je to uradio kao i sta je dobio za njega. Misljenja svih je takvo da je mogao da dobije mnogo mnogo vise za njega, ali na kraju ostaje samo da se nadamo da je ovo najava boljih dana za Sacramento. Samo jos da se rese nenormalnih ugovora koje su davali underrated igracima.
Afflalo 12,5m
Koufos 8,4m
Temple 8m
Toliver koji sa 8m ove godine pada na 2m sledece godine.
Samo na ovih igracima koji su ispodprosecni odlazi plata ozbiljnog superstara. A oni ne vrede ni blizu te pare.
Sto se Bogdanovica tice, mislim da su ocekivanja prevelika i nerealna. Po meni bi za njega bilo mnogo lakse kad bi SAC vec imao iskristalisane lidere ekipe, a da Bogdan konstantno predstavlja tu neku dodatnu pretnju na koju protivnicke ekipe ne bi bile maksimalno fokusirane. Jer ne radja se svaki dan novi Jokic. On je unikatan igrac, koji svojom igrom daje nesto novo celoj ligi. Zato i jeste toliko bitan Denveru. Bogdanovic moze da imaju jako dobru NBA karijeru, ali ne ocekujte da ce on biti superstar. Pogledajte samo Bjelicu, koji je dosao kao najbolji igrac Evrope, a sada je rezerva u Minesoti, koji bljesne samo s vremena na vreme. Tako da ne budimo nerealni, da za koju godinu ne bi bili razocarani jer smo imali prevelika ocekivanja...

DLS

pre 6 godina

Da li je dobar posao ili ne videćemo kroz godinu, dve.. Ali ovaj Foks mi je bio favorit na draftu, mogao bi da bude paklen igrač, a i ova druga dva pika što je uzeo mogu da budu petorka... O Kazinsu više niko ne priča :)

Dacha

pre 6 godina

I ja sam u direktnom prenosu video da su za Boston objavili taj trejd za Dzordza na onom njihovim ekranu,samo se cekala potvrda. E sad s obzirom da nema nikakvog teksta o tome izgleda da je trejd propao,prvenstveno zbog zelje Dzordza da sledece sezone kad postane slobodan agent predje u Lejkerse i samim tim to Bostonu nikako ne odgovara jer bi ostali bez 3 extra igraca,tu bi najvise Indijana profitirala.

Extream

pre 6 godina

Da rezimiram draft kingsa
1) De'Aaron Fox - Po meni drugi najbolji play na draftu (odmah iza Fultza). Dosta brz i eksplozivan igrac, sa sjajnim pregledom igre, odlicnom defanzivom, ali koji ce bas mnogo morati da radi na skok sutu i sutu za 3 poena. Ali potencijal je tu, dosao je u ekipu koja ce biti podredjena njegovom razvoju, samim tim imace sve predispozicije da uspe.
2) Justin Jackson - sasvim solidan igrac koji moze da se razvije u respektabilnog startera na NBA nivou. Prosle godine se povukao sa drafta posto je ozbiljno razocarao na treninzima sa ekipama pre drafta. Za razliku od vecine igraca, odigrao je vec 3 sezone na koledzu, pri cemu je eksplodirao tek ove godine i mnoge nedostatke u svojoj igri je korigovao tokom ove sezone. Postavlja se samo pitanje koliko on jos moze da napreduje, odnosno da li moze da prevazidje ocekivanja.
3) Harry Giles - Svojevremeno jedan od najvecih prospekata americke kosarke, usled operacija na oba kolena, pao je jako nisko na ovom draftu. Niko ne zna sta ce od njega na kraju biti. Moze da postane jedan od najboljih centara u ligi, a moze i da usled problema sa kolenima zavrsi karijeru jako brzo. Cinjenica da je igrao prosle godine ispod 12 minuta po mecu govori u prilog tome da ce njegova minutaza morati da bude strogo dozirana, ali moze biti sjajno resenje za 6-og igraca NBA tima.