Četvrtak, 22.06.2017.

16:29

Lalatović: Na Novom Zelandu imali sreće, sada ne

Selektor U21 Srbije Nenad Lalatović kaže da je splet nesrećnih okolnosti uticao da se njegova ekipa nalazi pred eliminacijom sa Evropskog prvenstva

Izvor: B92

Lalatoviæ: Na Novom Zelandu imali sreæe, sada ne IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

128 Komentari

Sortiraj po:

Малошанац

pre 6 godina

Марко, 22. jun 2017.
Ја скоро нисам прочитао већу глупост. Небитни трофеји!? Не верујем! Можда теби али оном ко их осваја сваки је највреднији на свету! Па скупи се њих 5-6 на баскет иза зграде, све добри другари, браћа, кумови... Па ће да се побију ко ће да победи! Небитни трофеји... Боже, ко све коментарише а и ко све постаје селектор?!

Saki KS

pre 6 godina

Na NZ smo imali srece 2015g; pre toga smo bili prvaci Evrope 2013. g (isto sreca ?) a sada sa ovakvim strucnjakom nemamo "srece" ?!!? Da li ovoga nije sramota ???

ultrasrbin

pre 6 godina

Na Novom Zelandu su imali trenera, zajednistvo i igru, a nisu imali pojedince sa zuboboljom. Imali su i srece, ali zato sto su je zasluzili. Ovde nisu imali prvo trenera, a onda ni zajednistvo. Nazalost su imali mnogo onih sa zuboboljom da ne iskoristim pravu rec. Kukas na srecu sto niste preokrenuli protiv Makedonije umesto da se pokrijes usima i das otkaz sto niste Makedoniju dobili 3-4:0. Los izbor selektora koji lose bira prvih 11, a vrsi jos gore izmene.

FKCZ u srcu

pre 6 godina

Snaznija je ceta magaraca koju vodi lav, od cete lavova koju vodi magarac.
(Aki, 22. jun 2017 18:03)
Zavisi, prijatelju, protiv koga se bore.

FKCZ u srcu

pre 6 godina

Наравно, кад ови играчи стигну до сениорског узраста неће вредети ништа, јер су се такмичарски потрошили у раној младости, у периоду кад је требало да уче.
(Марко, 22. jun 2017 17:55)
Istina.

danguba

pre 6 godina

Alibi trener... Sreca ne postoji u sportu, cak ni da smo totalno nadigrali protivnika (npr. 30 udaraca na gol, posjed 70%...), sto nismo.

Pop

pre 6 godina

Marko nisi se spremio za čas, na poslednjem SP U20 prvaci su Englezi (u finalu pobedili Venecuelu), učestvovali su i Italija i Nemačka.
Što se tiče produžetaka, pa poslednja dva SP (2014. i 2010.) rešena su u produžetku a 2006. na penale i jel kukao neko na sreću?
Sedi jedan (ali zajedno sa Lalatovićem)!

Миле

pre 6 godina

Склоните овог Калимера к`о Бога вас молим.
Ко не зна ко је Калимеро, гуглај Лалатовић, пардон Калимеро.

zex

pre 6 godina

Nikada nisam video da trener ulazi da da gol.Dal ste vi svesni toga da ovo nije isti tim kao onaj sa zelanda?pa pola igraca neigra u svojim klubovima.Trener moze biti i misa tumbas kada imas ekipu.Pustite vi Lalatovica nije on kriv.problem je sto je zvezdas

Darko

pre 6 godina

Bravo Lalatovicu,tamo se igrao sraman bunker,pogotovu protiv Brazila i imali ludu srecu,kao Grcka kada je postala prvak.A ovde se hvali Paunovic ima znanje,kao sto se hvalio Antic za pobedu nad Nemackom,a mi igrali bunker 70 minuta sa igracem vise.Veliki su to kompleksi nize vrednosti pa se tako uzdizu neki basketasi sa ulice,slavice se i pobeda u klikerima ili klik klaku.

dj92

pre 6 godina

Bruka i sramota. Ujedno i slika srpskog fudbala. Po dva kriterijuma se biraju ljudi na svim pozicijama u savezu, a to su navijačka i stranačka pripadnost. Ovaj čovek se više bavio time ko će da dođe u CZ, i dizanjem cene Ristiću i Plavšiću nego svojim poslom.

Ziveo Partizan i majka Hrvatska

pre 6 godina

Lalatovica prezirem kao Zvezdas sto se uvukao AV. A vi komsije ga mrzite sto je Zvezdas. Na vasu ogromnu zalost nas je 2/3 Srbije... nastavite da mrzite Bari 91

milenaBG44

pre 6 godina

Kad cujem da neki trener ili igrac izgovori tu cuvenu recenicu ''nismo imali srece'',odmah mi je jasno kakav je trener/igrac u pitanju...Nije ti bre ovo lutrija nego sport,fudbal,igra!!! Sta, oni koji su nas pobedili su imali srece pa su nas pobedili. Sram te bilo!

naN

pre 6 godina

ne mozete kriviti samo Lalatovica, svaki klub koji je preuzeo je vodio jako dobro. Pa cak smo i imali dosta dobru igru protiv portugala i bar smo bod trebali da izvucemo sa kojim bi verovatno prosli dalje. Mada jos nije gotovo ukoliko makedonija pobedi spance a mi portugalce sa bar 2:0 i poklopi se u ostale dve grupe, eto nas.

petar pan

pre 6 godina

Kao covek si dokazao da si nula a isto si i uradio kao trener... Prodao si se zarad licnog marketinga i dosao na tu funkciju. Nadam se da neko to vidi i da ti ponudi posao za koji mozda vredis u beton ligi.

Марко

pre 6 godina

Потпуно је тачно да смо на Новом Зеланду имали среће, и наш главни проблем је што уопште не умемо да анализирамо резултате. Када четири утакмице за редом добијеш на продужетке или пенале, онда не можеш баш да кажеш да ниси имао среће. Само да се присетимо како је то било на Новом Зеланду. У осмини финала Мађари воде до 91. минута. Ми изједначимо у 91. минуту, а онда победимо голом у 119. минуту. Против фудбалске велесиле САД-а, побеђујемо на пенале у четвртфиналу. У полуфиналу против још једне фудбалске велесиле Малија био је потребан продужетак да бисмо прошли. И у финалу опет у продужетку против Бразила освајамо титулу. Поставља се питање где су у тој причи били ЕНглези, Шпанци, Немци, Французи. Велике фудбалске силе се не оптерећују тиме да ли ће у конкуренцији средњошколаца да освоје неку титулу, њих интересује да у том узрасту створе квалитет, а не да се бију по терену за неке безвредне трофеје. Е, а пошто је нама био једини циљ, као и осталој фудбалској сиротињи типа Мали и Сенегал, да дођемо до неког трофеја, јер је за фудбалску сиротињу довољан и пехар у такмичењу средњошколаца да би се радовала цела нација и приређивали дочеци, ми, наравно, нисмо створили ниједног квалитетног фудбалера. Већ у овом узрасту су ствари мало озбиљније, па је и теже остварити резултат, мада и у овом узрасту резултат није много битан. Наравно, кад ови играчи стигну до сениорског узраста неће вредети ништа, јер су се такмичарски потрошили у раној младости, у периоду кад је требало да уче.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 6 godina

Ne znam sta je sramnije ova izjava, tvoje vodjenje ekipe, ili ulizivanje premijeru! Uspeo si da upropastis svetske sampione! Lalatovicu sram te bilo, sedi 1!

Zoran

pre 6 godina

Kakva sreća? Koliko smo imali izglednih šansi da povedemo sa 2:0 nista u zavrsnici bez tacnog pasa i dobrog centaršuta. Nismo mi imali dobrog trenera. Igra protiv Portugala u Makedonije sramna.

apholster

pre 6 godina

'Ovo sto je on uradio je najveći reprezentativni neuspeh Srbije bilo kog uzrasta u fudbalu u poslednjih 10 godina. '

Aj razmisli još jednom... sportski pozdrav

Misko

pre 6 godina

Pricom o kontinuitetu rada on sibicari ostanak na klupi orlica. Nema tog epa o vodji koji ce tebe spasiti otkaza niti poltronska taktika moze tebe sacuvati na klupi

Pene

pre 6 godina

Lepo kazi da preuzimas odgovornost za neuspeh i skloni se sa pozicije selektora! Ako ti isti igraci samo godinu dana ranije igraju timski i izgaraju za svaku loptu a sad ne mogu da se sastave razlog je poznat. Selektor odredjuje sta ko radi u ekipi! Nema sanse da su "zaboravili" fudbal za to kratko vreme! Jednostavno ODLAZI!

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 6 godina

Gurao si se da ih preuzmeš, a sada glumiš da si tu zato što niko nije hteo taj posao?!? Ljudski je reći da si nesposoban, da nisi video fudbala izvan kokeza lige i da nisi dorastao poslu selektora. Zato su ih I kladionice videle kao autsajdera, u trenutku kad su objavili da si im ti selektor 40:1, toliko o tvom ugledu!

Čmičak

pre 6 godina

Splet nesrećnih okolnosti je to što si ti, kao veliki stručnjak i neko ko je idealan za vaspitavanje mladih ljudi, postavljen na tu poziciju...

Royal

pre 6 godina

Ćuti bruko i sramoto, uspeli ste ti i Sivic da za kratko vreme unazadite toliko znanje i trud Paunovića da bi trebalo peške da se vratiš kući.

Sreća je kod dobiješ na lutriji

pre 6 godina

Dosta vise kukumavčenja, kako babe narikače ste od Lalatovića preko Kokeze i igrača. Kada od pet šuteva primiš četiri gola to znači da je odbrana šuplja a promašeni ziceri odraz su manjka koncentracije i napadačkog kvaliteta. Baš me zanima koja će tirada sutra da bude na meniju kada vas Španci odvale kao beba zvečku.

Milos

pre 6 godina

"došli smo da odradimo ove tri utakmice"
utakmica se ne "odradi" i sve dok imamo selektora koji ima takav nacin razmisljanja necemo mi negde

aco

pre 6 godina

Sad nemamo dobrog trenera. Igraju mu nestandardni igraci. S.Milinkovic je napravio greske koje su nas kostale 3-4 boda, a Rajkovic ima pravo nastupa. Mitrovic takodje, a nije pozvan. On bi bio bas dominantan. Lukic je imao dobro sezonu, i trebao je da dobije prednost pre Grujica i Maksimovica, koji ne igraju u klubovima. Lalat ipak forsira Cuki e fudbalercice.

antiDebil

pre 6 godina

Tako je Tralalalate, nema nista do tebe, sve je do srece !!!
Srecu treba zasluziti Tralalalalo, a ti to kuco nisi zasluzio...
Zelim ti da te ta losa sreca prati narednih 50 godina !

to je to pristao si i kraj

pre 6 godina

sreca treba da se zasluzi sam si birao mozda nisi ali ti si kriv a ne igraci a sada moras sve ispocetka a oni koji su ti rekli sta su ti rekli traze novu zrtvu a za tebe bes ih briga

grobar kg

pre 6 godina

Ovaj ne zna da ućuti i da se pokrije ušima . Ovo sto je on uradio je najveći reprezentativni neuspeh Srbije bilo kog uzrasta u fudbalu u poslednjih 10 godina.

Ljudsko i trenersko dno.

Blandy

pre 6 godina

Sram te bilo,nisam citao tekst uopste,samo naslov i na naslov ti odgovaram.Nisi u pravu,oni su na novom zelandu imali trenera i nista vise.Sad to sve imaju ali nemaju trenera.Bedo od trenera,kako omalovazavas druge,a gde su tvoji rezultati.

MidRange

pre 6 godina

Ne druze, na Novom Zelandu su imali trenerčinu u odnosu na tebe, Paun ih je drzao kao pravu ekipu ratnika a ti kao splavare. Pred prvenstvo vidim Radonjica kako jurca u pola 12 Usca umesto da bude u karantinu. Drugo taj Paunovic je moralna gromada za tebe jer je pametan covek videvsi sta se ovde radi pobegao u Ameriku i tamo je PRVI u ligi a nudili su mu i mesto za selektora A reprezentacije. A ti druze si hvalio onoga i dosao na ovo mesto a ne mogu ni da zamislim sta bi sve uradio da se docepas mesta selektora A reprezentacije.

madjar

pre 6 godina

na tako velikim takmicenjima vise odlucuje trenerovo ZNANJE nego sreca.

pa ti vidi...nisu ta deca zaboravila da igraju, nego nema ko da ih usmeri.

osim toga, reci za jedan od vecih sportskih uspeha ove zemlje (u zadnje vreme) da je zbog srece je poprilicno sramotno.

gde vam je patriotizam? ne moze jedan trener tako da prica o jednom uspehu samo zato sto je losiji po kvalitetu od predhodnog pa mora nekako da se opravda.

budi musko i kazi, paun je bio bolji od mene i to je razlog ovog debakla, a ne tamo neki izgovori. ako nisi musko da priznas gresku barem cuti, nemoj jos i da vredjas one sto su uradili nesto.

antiDebil

pre 6 godina

Tako je Tralalalate, nema nista do tebe, sve je do srece !!!
Srecu treba zasluziti Tralalalalo, a ti to kuco nisi zasluzio...
Zelim ti da te ta losa sreca prati narednih 50 godina !

MidRange

pre 6 godina

Ne druze, na Novom Zelandu su imali trenerčinu u odnosu na tebe, Paun ih je drzao kao pravu ekipu ratnika a ti kao splavare. Pred prvenstvo vidim Radonjica kako jurca u pola 12 Usca umesto da bude u karantinu. Drugo taj Paunovic je moralna gromada za tebe jer je pametan covek videvsi sta se ovde radi pobegao u Ameriku i tamo je PRVI u ligi a nudili su mu i mesto za selektora A reprezentacije. A ti druze si hvalio onoga i dosao na ovo mesto a ne mogu ni da zamislim sta bi sve uradio da se docepas mesta selektora A reprezentacije.

grobar kg

pre 6 godina

Ovaj ne zna da ućuti i da se pokrije ušima . Ovo sto je on uradio je najveći reprezentativni neuspeh Srbije bilo kog uzrasta u fudbalu u poslednjih 10 godina.

Ljudsko i trenersko dno.

milenaBG44

pre 6 godina

Kad cujem da neki trener ili igrac izgovori tu cuvenu recenicu ''nismo imali srece'',odmah mi je jasno kakav je trener/igrac u pitanju...Nije ti bre ovo lutrija nego sport,fudbal,igra!!! Sta, oni koji su nas pobedili su imali srece pa su nas pobedili. Sram te bilo!

dj92

pre 6 godina

Bruka i sramota. Ujedno i slika srpskog fudbala. Po dva kriterijuma se biraju ljudi na svim pozicijama u savezu, a to su navijačka i stranačka pripadnost. Ovaj čovek se više bavio time ko će da dođe u CZ, i dizanjem cene Ristiću i Plavšiću nego svojim poslom.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 6 godina

Ne znam sta je sramnije ova izjava, tvoje vodjenje ekipe, ili ulizivanje premijeru! Uspeo si da upropastis svetske sampione! Lalatovicu sram te bilo, sedi 1!

Миле

pre 6 godina

Склоните овог Калимера к`о Бога вас молим.
Ко не зна ко је Калимеро, гуглај Лалатовић, пардон Калимеро.

danguba

pre 6 godina

Alibi trener... Sreca ne postoji u sportu, cak ni da smo totalno nadigrali protivnika (npr. 30 udaraca na gol, posjed 70%...), sto nismo.

Zoran

pre 6 godina

Kakva sreća? Koliko smo imali izglednih šansi da povedemo sa 2:0 nista u zavrsnici bez tacnog pasa i dobrog centaršuta. Nismo mi imali dobrog trenera. Igra protiv Portugala u Makedonije sramna.

petar pan

pre 6 godina

Kao covek si dokazao da si nula a isto si i uradio kao trener... Prodao si se zarad licnog marketinga i dosao na tu funkciju. Nadam se da neko to vidi i da ti ponudi posao za koji mozda vredis u beton ligi.

Pop

pre 6 godina

Marko nisi se spremio za čas, na poslednjem SP U20 prvaci su Englezi (u finalu pobedili Venecuelu), učestvovali su i Italija i Nemačka.
Što se tiče produžetaka, pa poslednja dva SP (2014. i 2010.) rešena su u produžetku a 2006. na penale i jel kukao neko na sreću?
Sedi jedan (ali zajedno sa Lalatovićem)!

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 6 godina

Gurao si se da ih preuzmeš, a sada glumiš da si tu zato što niko nije hteo taj posao?!? Ljudski je reći da si nesposoban, da nisi video fudbala izvan kokeza lige i da nisi dorastao poslu selektora. Zato su ih I kladionice videle kao autsajdera, u trenutku kad su objavili da si im ti selektor 40:1, toliko o tvom ugledu!

Misko

pre 6 godina

Pricom o kontinuitetu rada on sibicari ostanak na klupi orlica. Nema tog epa o vodji koji ce tebe spasiti otkaza niti poltronska taktika moze tebe sacuvati na klupi

Milos

pre 6 godina

"došli smo da odradimo ove tri utakmice"
utakmica se ne "odradi" i sve dok imamo selektora koji ima takav nacin razmisljanja necemo mi negde

madjar

pre 6 godina

na tako velikim takmicenjima vise odlucuje trenerovo ZNANJE nego sreca.

pa ti vidi...nisu ta deca zaboravila da igraju, nego nema ko da ih usmeri.

osim toga, reci za jedan od vecih sportskih uspeha ove zemlje (u zadnje vreme) da je zbog srece je poprilicno sramotno.

gde vam je patriotizam? ne moze jedan trener tako da prica o jednom uspehu samo zato sto je losiji po kvalitetu od predhodnog pa mora nekako da se opravda.

budi musko i kazi, paun je bio bolji od mene i to je razlog ovog debakla, a ne tamo neki izgovori. ako nisi musko da priznas gresku barem cuti, nemoj jos i da vredjas one sto su uradili nesto.

Royal

pre 6 godina

Ćuti bruko i sramoto, uspeli ste ti i Sivic da za kratko vreme unazadite toliko znanje i trud Paunovića da bi trebalo peške da se vratiš kući.

Blandy

pre 6 godina

Sram te bilo,nisam citao tekst uopste,samo naslov i na naslov ti odgovaram.Nisi u pravu,oni su na novom zelandu imali trenera i nista vise.Sad to sve imaju ali nemaju trenera.Bedo od trenera,kako omalovazavas druge,a gde su tvoji rezultati.

Čmičak

pre 6 godina

Splet nesrećnih okolnosti je to što si ti, kao veliki stručnjak i neko ko je idealan za vaspitavanje mladih ljudi, postavljen na tu poziciju...

Pene

pre 6 godina

Lepo kazi da preuzimas odgovornost za neuspeh i skloni se sa pozicije selektora! Ako ti isti igraci samo godinu dana ranije igraju timski i izgaraju za svaku loptu a sad ne mogu da se sastave razlog je poznat. Selektor odredjuje sta ko radi u ekipi! Nema sanse da su "zaboravili" fudbal za to kratko vreme! Jednostavno ODLAZI!

Марко

pre 6 godina

Потпуно је тачно да смо на Новом Зеланду имали среће, и наш главни проблем је што уопште не умемо да анализирамо резултате. Када четири утакмице за редом добијеш на продужетке или пенале, онда не можеш баш да кажеш да ниси имао среће. Само да се присетимо како је то било на Новом Зеланду. У осмини финала Мађари воде до 91. минута. Ми изједначимо у 91. минуту, а онда победимо голом у 119. минуту. Против фудбалске велесиле САД-а, побеђујемо на пенале у четвртфиналу. У полуфиналу против још једне фудбалске велесиле Малија био је потребан продужетак да бисмо прошли. И у финалу опет у продужетку против Бразила освајамо титулу. Поставља се питање где су у тој причи били ЕНглези, Шпанци, Немци, Французи. Велике фудбалске силе се не оптерећују тиме да ли ће у конкуренцији средњошколаца да освоје неку титулу, њих интересује да у том узрасту створе квалитет, а не да се бију по терену за неке безвредне трофеје. Е, а пошто је нама био једини циљ, као и осталој фудбалској сиротињи типа Мали и Сенегал, да дођемо до неког трофеја, јер је за фудбалску сиротињу довољан и пехар у такмичењу средњошколаца да би се радовала цела нација и приређивали дочеци, ми, наравно, нисмо створили ниједног квалитетног фудбалера. Већ у овом узрасту су ствари мало озбиљније, па је и теже остварити резултат, мада и у овом узрасту резултат није много битан. Наравно, кад ови играчи стигну до сениорског узраста неће вредети ништа, јер су се такмичарски потрошили у раној младости, у периоду кад је требало да уче.

aco

pre 6 godina

Sad nemamo dobrog trenera. Igraju mu nestandardni igraci. S.Milinkovic je napravio greske koje su nas kostale 3-4 boda, a Rajkovic ima pravo nastupa. Mitrovic takodje, a nije pozvan. On bi bio bas dominantan. Lukic je imao dobro sezonu, i trebao je da dobije prednost pre Grujica i Maksimovica, koji ne igraju u klubovima. Lalat ipak forsira Cuki e fudbalercice.

apholster

pre 6 godina

'Ovo sto je on uradio je najveći reprezentativni neuspeh Srbije bilo kog uzrasta u fudbalu u poslednjih 10 godina. '

Aj razmisli još jednom... sportski pozdrav

antiDebil

pre 6 godina

Tako je Tralalalate, nema nista do tebe, sve je do srece !!!
Srecu treba zasluziti Tralalalalo, a ti to kuco nisi zasluzio...
Zelim ti da te ta losa sreca prati narednih 50 godina !

antiDebil

pre 6 godina

Tako je Tralalalate, nema nista do tebe, sve je do srece !!!
Srecu treba zasluziti Tralalalalo, a ti to kuco nisi zasluzio...
Zelim ti da te ta losa sreca prati narednih 50 godina !

Sreća je kod dobiješ na lutriji

pre 6 godina

Dosta vise kukumavčenja, kako babe narikače ste od Lalatovića preko Kokeze i igrača. Kada od pet šuteva primiš četiri gola to znači da je odbrana šuplja a promašeni ziceri odraz su manjka koncentracije i napadačkog kvaliteta. Baš me zanima koja će tirada sutra da bude na meniju kada vas Španci odvale kao beba zvečku.

FKCZ u srcu

pre 6 godina

Наравно, кад ови играчи стигну до сениорског узраста неће вредети ништа, јер су се такмичарски потрошили у раној младости, у периоду кад је требало да уче.
(Марко, 22. jun 2017 17:55)
Istina.

ultrasrbin

pre 6 godina

Na Novom Zelandu su imali trenera, zajednistvo i igru, a nisu imali pojedince sa zuboboljom. Imali su i srece, ali zato sto su je zasluzili. Ovde nisu imali prvo trenera, a onda ni zajednistvo. Nazalost su imali mnogo onih sa zuboboljom da ne iskoristim pravu rec. Kukas na srecu sto niste preokrenuli protiv Makedonije umesto da se pokrijes usima i das otkaz sto niste Makedoniju dobili 3-4:0. Los izbor selektora koji lose bira prvih 11, a vrsi jos gore izmene.

FKCZ u srcu

pre 6 godina

Snaznija je ceta magaraca koju vodi lav, od cete lavova koju vodi magarac.
(Aki, 22. jun 2017 18:03)
Zavisi, prijatelju, protiv koga se bore.

Saki KS

pre 6 godina

Na NZ smo imali srece 2015g; pre toga smo bili prvaci Evrope 2013. g (isto sreca ?) a sada sa ovakvim strucnjakom nemamo "srece" ?!!? Da li ovoga nije sramota ???

to je to pristao si i kraj

pre 6 godina

sreca treba da se zasluzi sam si birao mozda nisi ali ti si kriv a ne igraci a sada moras sve ispocetka a oni koji su ti rekli sta su ti rekli traze novu zrtvu a za tebe bes ih briga

Darko

pre 6 godina

Bravo Lalatovicu,tamo se igrao sraman bunker,pogotovu protiv Brazila i imali ludu srecu,kao Grcka kada je postala prvak.A ovde se hvali Paunovic ima znanje,kao sto se hvalio Antic za pobedu nad Nemackom,a mi igrali bunker 70 minuta sa igracem vise.Veliki su to kompleksi nize vrednosti pa se tako uzdizu neki basketasi sa ulice,slavice se i pobeda u klikerima ili klik klaku.

Ziveo Partizan i majka Hrvatska

pre 6 godina

Lalatovica prezirem kao Zvezdas sto se uvukao AV. A vi komsije ga mrzite sto je Zvezdas. Na vasu ogromnu zalost nas je 2/3 Srbije... nastavite da mrzite Bari 91

zex

pre 6 godina

Nikada nisam video da trener ulazi da da gol.Dal ste vi svesni toga da ovo nije isti tim kao onaj sa zelanda?pa pola igraca neigra u svojim klubovima.Trener moze biti i misa tumbas kada imas ekipu.Pustite vi Lalatovica nije on kriv.problem je sto je zvezdas

Малошанац

pre 6 godina

Марко, 22. jun 2017.
Ја скоро нисам прочитао већу глупост. Небитни трофеји!? Не верујем! Можда теби али оном ко их осваја сваки је највреднији на свету! Па скупи се њих 5-6 на баскет иза зграде, све добри другари, браћа, кумови... Па ће да се побију ко ће да победи! Небитни трофеји... Боже, ко све коментарише а и ко све постаје селектор?!

naN

pre 6 godina

ne mozete kriviti samo Lalatovica, svaki klub koji je preuzeo je vodio jako dobro. Pa cak smo i imali dosta dobru igru protiv portugala i bar smo bod trebali da izvucemo sa kojim bi verovatno prosli dalje. Mada jos nije gotovo ukoliko makedonija pobedi spance a mi portugalce sa bar 2:0 i poklopi se u ostale dve grupe, eto nas.

Darko

pre 6 godina

Bravo Lalatovicu,tamo se igrao sraman bunker,pogotovu protiv Brazila i imali ludu srecu,kao Grcka kada je postala prvak.A ovde se hvali Paunovic ima znanje,kao sto se hvalio Antic za pobedu nad Nemackom,a mi igrali bunker 70 minuta sa igracem vise.Veliki su to kompleksi nize vrednosti pa se tako uzdizu neki basketasi sa ulice,slavice se i pobeda u klikerima ili klik klaku.

zex

pre 6 godina

Nikada nisam video da trener ulazi da da gol.Dal ste vi svesni toga da ovo nije isti tim kao onaj sa zelanda?pa pola igraca neigra u svojim klubovima.Trener moze biti i misa tumbas kada imas ekipu.Pustite vi Lalatovica nije on kriv.problem je sto je zvezdas

Марко

pre 6 godina

Потпуно је тачно да смо на Новом Зеланду имали среће, и наш главни проблем је што уопште не умемо да анализирамо резултате. Када четири утакмице за редом добијеш на продужетке или пенале, онда не можеш баш да кажеш да ниси имао среће. Само да се присетимо како је то било на Новом Зеланду. У осмини финала Мађари воде до 91. минута. Ми изједначимо у 91. минуту, а онда победимо голом у 119. минуту. Против фудбалске велесиле САД-а, побеђујемо на пенале у четвртфиналу. У полуфиналу против још једне фудбалске велесиле Малија био је потребан продужетак да бисмо прошли. И у финалу опет у продужетку против Бразила освајамо титулу. Поставља се питање где су у тој причи били ЕНглези, Шпанци, Немци, Французи. Велике фудбалске силе се не оптерећују тиме да ли ће у конкуренцији средњошколаца да освоје неку титулу, њих интересује да у том узрасту створе квалитет, а не да се бију по терену за неке безвредне трофеје. Е, а пошто је нама био једини циљ, као и осталој фудбалској сиротињи типа Мали и Сенегал, да дођемо до неког трофеја, јер је за фудбалску сиротињу довољан и пехар у такмичењу средњошколаца да би се радовала цела нација и приређивали дочеци, ми, наравно, нисмо створили ниједног квалитетног фудбалера. Већ у овом узрасту су ствари мало озбиљније, па је и теже остварити резултат, мада и у овом узрасту резултат није много битан. Наравно, кад ови играчи стигну до сениорског узраста неће вредети ништа, јер су се такмичарски потрошили у раној младости, у периоду кад је требало да уче.

naN

pre 6 godina

ne mozete kriviti samo Lalatovica, svaki klub koji je preuzeo je vodio jako dobro. Pa cak smo i imali dosta dobru igru protiv portugala i bar smo bod trebali da izvucemo sa kojim bi verovatno prosli dalje. Mada jos nije gotovo ukoliko makedonija pobedi spance a mi portugalce sa bar 2:0 i poklopi se u ostale dve grupe, eto nas.

Ziveo Partizan i majka Hrvatska

pre 6 godina

Lalatovica prezirem kao Zvezdas sto se uvukao AV. A vi komsije ga mrzite sto je Zvezdas. Na vasu ogromnu zalost nas je 2/3 Srbije... nastavite da mrzite Bari 91

FKCZ u srcu

pre 6 godina

Snaznija je ceta magaraca koju vodi lav, od cete lavova koju vodi magarac.
(Aki, 22. jun 2017 18:03)
Zavisi, prijatelju, protiv koga se bore.

grobar kg

pre 6 godina

Ovaj ne zna da ućuti i da se pokrije ušima . Ovo sto je on uradio je najveći reprezentativni neuspeh Srbije bilo kog uzrasta u fudbalu u poslednjih 10 godina.

Ljudsko i trenersko dno.

MidRange

pre 6 godina

Ne druze, na Novom Zelandu su imali trenerčinu u odnosu na tebe, Paun ih je drzao kao pravu ekipu ratnika a ti kao splavare. Pred prvenstvo vidim Radonjica kako jurca u pola 12 Usca umesto da bude u karantinu. Drugo taj Paunovic je moralna gromada za tebe jer je pametan covek videvsi sta se ovde radi pobegao u Ameriku i tamo je PRVI u ligi a nudili su mu i mesto za selektora A reprezentacije. A ti druze si hvalio onoga i dosao na ovo mesto a ne mogu ni da zamislim sta bi sve uradio da se docepas mesta selektora A reprezentacije.

FKCZ u srcu

pre 6 godina

Наравно, кад ови играчи стигну до сениорског узраста неће вредети ништа, јер су се такмичарски потрошили у раној младости, у периоду кад је требало да уче.
(Марко, 22. jun 2017 17:55)
Istina.

apholster

pre 6 godina

'Ovo sto je on uradio je najveći reprezentativni neuspeh Srbije bilo kog uzrasta u fudbalu u poslednjih 10 godina. '

Aj razmisli još jednom... sportski pozdrav

Pop

pre 6 godina

Marko nisi se spremio za čas, na poslednjem SP U20 prvaci su Englezi (u finalu pobedili Venecuelu), učestvovali su i Italija i Nemačka.
Što se tiče produžetaka, pa poslednja dva SP (2014. i 2010.) rešena su u produžetku a 2006. na penale i jel kukao neko na sreću?
Sedi jedan (ali zajedno sa Lalatovićem)!

danguba

pre 6 godina

Alibi trener... Sreca ne postoji u sportu, cak ni da smo totalno nadigrali protivnika (npr. 30 udaraca na gol, posjed 70%...), sto nismo.

Миле

pre 6 godina

Склоните овог Калимера к`о Бога вас молим.
Ко не зна ко је Калимеро, гуглај Лалатовић, пардон Калимеро.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 6 godina

Ne znam sta je sramnije ova izjava, tvoje vodjenje ekipe, ili ulizivanje premijeru! Uspeo si da upropastis svetske sampione! Lalatovicu sram te bilo, sedi 1!

milenaBG44

pre 6 godina

Kad cujem da neki trener ili igrac izgovori tu cuvenu recenicu ''nismo imali srece'',odmah mi je jasno kakav je trener/igrac u pitanju...Nije ti bre ovo lutrija nego sport,fudbal,igra!!! Sta, oni koji su nas pobedili su imali srece pa su nas pobedili. Sram te bilo!

Zoran

pre 6 godina

Kakva sreća? Koliko smo imali izglednih šansi da povedemo sa 2:0 nista u zavrsnici bez tacnog pasa i dobrog centaršuta. Nismo mi imali dobrog trenera. Igra protiv Portugala u Makedonije sramna.

dj92

pre 6 godina

Bruka i sramota. Ujedno i slika srpskog fudbala. Po dva kriterijuma se biraju ljudi na svim pozicijama u savezu, a to su navijačka i stranačka pripadnost. Ovaj čovek se više bavio time ko će da dođe u CZ, i dizanjem cene Ristiću i Plavšiću nego svojim poslom.

antiDebil

pre 6 godina

Tako je Tralalalate, nema nista do tebe, sve je do srece !!!
Srecu treba zasluziti Tralalalalo, a ti to kuco nisi zasluzio...
Zelim ti da te ta losa sreca prati narednih 50 godina !

aco

pre 6 godina

Sad nemamo dobrog trenera. Igraju mu nestandardni igraci. S.Milinkovic je napravio greske koje su nas kostale 3-4 boda, a Rajkovic ima pravo nastupa. Mitrovic takodje, a nije pozvan. On bi bio bas dominantan. Lukic je imao dobro sezonu, i trebao je da dobije prednost pre Grujica i Maksimovica, koji ne igraju u klubovima. Lalat ipak forsira Cuki e fudbalercice.

Blandy

pre 6 godina

Sram te bilo,nisam citao tekst uopste,samo naslov i na naslov ti odgovaram.Nisi u pravu,oni su na novom zelandu imali trenera i nista vise.Sad to sve imaju ali nemaju trenera.Bedo od trenera,kako omalovazavas druge,a gde su tvoji rezultati.

Sreća je kod dobiješ na lutriji

pre 6 godina

Dosta vise kukumavčenja, kako babe narikače ste od Lalatovića preko Kokeze i igrača. Kada od pet šuteva primiš četiri gola to znači da je odbrana šuplja a promašeni ziceri odraz su manjka koncentracije i napadačkog kvaliteta. Baš me zanima koja će tirada sutra da bude na meniju kada vas Španci odvale kao beba zvečku.

Малошанац

pre 6 godina

Марко, 22. jun 2017.
Ја скоро нисам прочитао већу глупост. Небитни трофеји!? Не верујем! Можда теби али оном ко их осваја сваки је највреднији на свету! Па скупи се њих 5-6 на баскет иза зграде, све добри другари, браћа, кумови... Па ће да се побију ко ће да победи! Небитни трофеји... Боже, ко све коментарише а и ко све постаје селектор?!

antiDebil

pre 6 godina

Tako je Tralalalate, nema nista do tebe, sve je do srece !!!
Srecu treba zasluziti Tralalalalo, a ti to kuco nisi zasluzio...
Zelim ti da te ta losa sreca prati narednih 50 godina !

Royal

pre 6 godina

Ćuti bruko i sramoto, uspeli ste ti i Sivic da za kratko vreme unazadite toliko znanje i trud Paunovića da bi trebalo peške da se vratiš kući.

madjar

pre 6 godina

na tako velikim takmicenjima vise odlucuje trenerovo ZNANJE nego sreca.

pa ti vidi...nisu ta deca zaboravila da igraju, nego nema ko da ih usmeri.

osim toga, reci za jedan od vecih sportskih uspeha ove zemlje (u zadnje vreme) da je zbog srece je poprilicno sramotno.

gde vam je patriotizam? ne moze jedan trener tako da prica o jednom uspehu samo zato sto je losiji po kvalitetu od predhodnog pa mora nekako da se opravda.

budi musko i kazi, paun je bio bolji od mene i to je razlog ovog debakla, a ne tamo neki izgovori. ako nisi musko da priznas gresku barem cuti, nemoj jos i da vredjas one sto su uradili nesto.

petar pan

pre 6 godina

Kao covek si dokazao da si nula a isto si i uradio kao trener... Prodao si se zarad licnog marketinga i dosao na tu funkciju. Nadam se da neko to vidi i da ti ponudi posao za koji mozda vredis u beton ligi.

Misko

pre 6 godina

Pricom o kontinuitetu rada on sibicari ostanak na klupi orlica. Nema tog epa o vodji koji ce tebe spasiti otkaza niti poltronska taktika moze tebe sacuvati na klupi

Saki KS

pre 6 godina

Na NZ smo imali srece 2015g; pre toga smo bili prvaci Evrope 2013. g (isto sreca ?) a sada sa ovakvim strucnjakom nemamo "srece" ?!!? Da li ovoga nije sramota ???

Milos

pre 6 godina

"došli smo da odradimo ove tri utakmice"
utakmica se ne "odradi" i sve dok imamo selektora koji ima takav nacin razmisljanja necemo mi negde

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 6 godina

Gurao si se da ih preuzmeš, a sada glumiš da si tu zato što niko nije hteo taj posao?!? Ljudski je reći da si nesposoban, da nisi video fudbala izvan kokeza lige i da nisi dorastao poslu selektora. Zato su ih I kladionice videle kao autsajdera, u trenutku kad su objavili da si im ti selektor 40:1, toliko o tvom ugledu!

Pene

pre 6 godina

Lepo kazi da preuzimas odgovornost za neuspeh i skloni se sa pozicije selektora! Ako ti isti igraci samo godinu dana ranije igraju timski i izgaraju za svaku loptu a sad ne mogu da se sastave razlog je poznat. Selektor odredjuje sta ko radi u ekipi! Nema sanse da su "zaboravili" fudbal za to kratko vreme! Jednostavno ODLAZI!

to je to pristao si i kraj

pre 6 godina

sreca treba da se zasluzi sam si birao mozda nisi ali ti si kriv a ne igraci a sada moras sve ispocetka a oni koji su ti rekli sta su ti rekli traze novu zrtvu a za tebe bes ih briga

Čmičak

pre 6 godina

Splet nesrećnih okolnosti je to što si ti, kao veliki stručnjak i neko ko je idealan za vaspitavanje mladih ljudi, postavljen na tu poziciju...

ultrasrbin

pre 6 godina

Na Novom Zelandu su imali trenera, zajednistvo i igru, a nisu imali pojedince sa zuboboljom. Imali su i srece, ali zato sto su je zasluzili. Ovde nisu imali prvo trenera, a onda ni zajednistvo. Nazalost su imali mnogo onih sa zuboboljom da ne iskoristim pravu rec. Kukas na srecu sto niste preokrenuli protiv Makedonije umesto da se pokrijes usima i das otkaz sto niste Makedoniju dobili 3-4:0. Los izbor selektora koji lose bira prvih 11, a vrsi jos gore izmene.