Ponedeljak, 19.06.2017.

14:30

Sonja Petrović odvela Srbiju u osminu finala!

Košarkašice Srbije plasirale su se u drugu fazu Evropskog prvenstva u Češkoj pobedom od 19 razlike nad selekcijom Slovenije.

Izvor: B92

Sonja Petroviæ odvela Srbiju u osminu finala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 6 godina

Bože.. Koliko komentara! Kad sam pisao prvi nije bilo ni jednog komentara, sad ih ima skoro sto i velika većina su fantastični, vidi se kol'ko naš narod prati košarku, ne samo mušku već i žensku reprezentaciju. Baš sam ponosan na cure a i na narod koji ih prati.

Вељко

pre 6 godina

И шта ћемо сада са Караџићем?
Значи овако:Екипа изгуби-тренер нема појма?
Екипа победи,играчи су победили?

nadnicar

pre 6 godina

@Insajder iz repke
Da te podsetim u trenutku kada je Marina preuzela reprezentaciju ona je bila u stanju raspadanja,bez plansmana na Evropsko u konkurenciji velesila Rumunije i Izraela!A u tom timu su igrale sve 3 igracice koje i dan danas jedino i vrede individualno,a Marina je samo njih i ostavila(doduse Sonje nije bilo u pocetku)a napravila je totalno novi tim,vratila Milicu koju je prethodnik poslao u penziju,"izmislila" Pejdz od ispodprosecnih Butulije i Radocaj napravila izuzetno korisne individue,plus razvijala klinke poput Crvendakic kao zalog za buducnost.Ja se ne secam da je ijedan nas selektor u bilo kom sportu napravio kvalitetniji posao od Marine.I onda se jave neki pametnjkovici da to omalovaze,verovatno isti oni koji znaju kolike budzete imaju timovi francuske lige

tektonika ovaploćenja paradigme kroz prizmu sekularizma /kačamak s mlekom

pre 6 godina

Što volim kad neka tako anonimna igračica zablista. Iskoči iz drugog plana i zaseni sve poznate saigračice. Sigurno joj je ovo najlepši dan u životu.

Insajder iz repke

pre 6 godina

Da li zaista mislite da bi Sonja Petrovic igrala pod blokadom i povredjena da ujedno svima dokaze da uspeh koji se toliko pripisuje iskljucivo Marini ,je u sustini uspeh najtalentovanije generacije?
Marini se kroz medije davao ogroman prostor.
U poslednje tri godine njeni klupski rezultati nisu zapazeni.Biti s Galatasarajem 4 u turskom prvenstvu je kao da su Zvezda i Partizan 4-ti.S Lionom 7 mesto.
Sonja Petrovic u poslednje tri godine sa svojim timom uzela Evroligu i svake godine igrala FINAL 4 Evrolige.
Mislite o tome

my way

pre 6 godina

Ех, враћа ми се. Читам Маринин шири списак за припреме за прошло ЕП, споредна спортска вест, кад оно име "Соња Петровић". Не, мислим се, то мора бити нека друга, ОНА Соња Петровић због повреда није у могућности да игра, она размишља о скором крају каријере. Прочепркам, видим да се стварно враћа у национални тим, ја срећан као да смо освојили првенство и ето, остало је историја

Blok

pre 6 godina

Au pa šta radi ova Sonja Petrović pa ovo je poezija, obratite samo pažnju na mehaniku šuta i na polazak u dribling, 99% identično kao Dražen Petrović iako ne verujem da su bili neki rod ali je sličnost nemoguće ne primetiti

Cika Steva

pre 6 godina

Sada sam procitao prvih deset komentara i poslednjih deset. Tu sve pise kakav smo narod. Kada gubimo vredjamo a kada dobijamo preterujemo u pohvalama. NAMA NEMA POMOCI

Pravi Gargamel

pre 6 godina

To Karadza kralju, pokazi sta znaci struka. Igras bez pet najboljih, sto zbog povreda, sto zbog otkaza. Imao si tesku grupu, nisi panicio, mirno si posmatrao ko sta moze ili ne moze u prve dve utakmice. Sad si namestio i podmazao masinu, ako prodjemo sledecu koja je najbitnija, samo je nebo granica.

PS
Pozdrav za sve strucnjake koji komentarisu ono sto ne znaju.

napokon

pre 6 godina

Napokon prava igra. Sonja stvarno neverovatna, šta ta devojka radi i u kakvim uslovima od povreda... Da čovek stane, gleda i ne progovara. Ja sam ipak u ovom kampu da je ženski Bodiroga a ne KD, Bodiroga em naš em legenda čovek u svakom pogledu, KD je fantastičan igrač ali nesimpatičan mnogo, ne ide mi Sonja uz njega.

A ovo je bilo sjajno, timski. Da, Sonja je Sonja, ali danas su napokon proradile i neke druge stvari i pametnije i bolje su igrale u napadu sve devojke. Borbenost i karakter su pokazale, nije moglo biti lako stizati onaj minus a još znaš da ti treba i koš razlika. E zato je ovo moja omiljena naša reprezentacija.
Sad samo bez euforije i grča pa da pokažemo svima ko je Srbija u košarci.

Иван-Ниш

pre 6 godina

Коначно да саставимо тим са свим најбољим играчицама, али и поред тога не би смо урадили много да нисмо коначно исконтролисали свој рекет. Коначно одскочиле и друге играчице осим оних од којих се највише очекује (Миловановић-Петровић-Дабовић). Поред Соње која се највише овде наглашава, играчица утакмице је по мени и Маја Шкорић. Сакупила неке много важне лопте под нашим кошем, одиграла одбарану, у нападу веома добра. За својих 29 минута на терену Србија је била у плусу 25 поена! (Соња 33 минута, +26).

ja

pre 6 godina

Sve cestitke devojkama. Prvo sto sam zeleo da kazem je da ne zasluzujemo, mi kao navijaci, ovakve devojke. Sad su svima puna usta hvale. Drugo je osvrt na doktorsku disertaciju Sonje Petrovic. Savrsena utakmica. Nas zenski Bodiroga. Devojka je ocaravajuca u svakom pogledu. Ja sam ponosan, a bio bih i da su se vratile kuci sa tri poraza.

aaa

pre 6 godina

Pad u igri je dosao vec u kvalifikacijama u kojima smo se jedva plasirali, gubili od nekih reprezentacija koje su za dve klase slabije, tada je trener bila Marina..jednostavno pad mora da se dogodi kad tad, nismo mi svetska klasa..imamo dve igracice koje su vrhunske, sve ovo ostalo je tanko..narocito sto pejdz ne igra na ovom prvenstvu..sve u svemu, cestitke na plasmanu i idemo dalje, nismo bez sansi u nastavku..

Čika Beli

pre 6 godina

Ajde bre trolovi,čak i ovde ste našli da pametujete kako ne valja ovo,ne valja ono,sve sam stručnjak do stručnjaka,ljudi moji,pa ako vam ne valja nemojte da gledate,umesto da bezuslovno podržimo naše devojke,mi im nalazimo mane dok one ginu na terenu da odbrane čast ove Srbije i ovo malo preostalog srpkog naroda...Sram vas bilo redom sve
P.s. Sonja Petrovic boginja...

akajea

pre 6 godina

Lepo ja rekao pre neki dan Sonja Petrović ženska verzija Kevina Durenta.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Blue Moon 378, 19. jun 2017 16:43)

Zenska verzija KD-a je Maya Moore.

Miroslav

pre 6 godina

@@@
Gubimo od Slovenije i Grcke, a pre manje od godinu dana smo uzeli olimpijsku bronzu i ponizili Francuskinje i Australijanke koje su sam vrh ovog sporta... Nema nikakvog opravdanja za ovo izdanje 3 glavne igracice su tu ( Dabovic, Milovanovic i Petrovic) dakle problem je u treneru i savezu koji ga je postavio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Strucnjak, 19. jun 2017 15:24)

-----------------------------------------------------

A jel' "stručnjak" ... da nisi možda čuo da su Ana I Sonja tek izašle iz povreda i da igraju sa 50% mogućnosti ??

Inače ni ja nemam previše lepo mišljenje o Karađžiću ... al videćemo ... Primetna je još brža naša igra i u odbrani i u napadu ... Napad se završava čim neka igračica ima slobodan Šut ... što i nije loše jer su u pitanju žene.

Gde ja živim

pre 6 godina

Морам ја да престанем ово да гледам, опалиће ме срчка пре 30-ог рођендана. Браво девојке, идемо даље као Шпанија у мушкој. Кроз групу једва, а онда хаос. О Соњи је сувишно причати, без икаквог претеривања европски женски Кевин Дјурент. А можда и женски Бодирога, пошто је мало ближе нама. Али кад падне што би рекао Шарени „Срце ми стане“. Да није имала проблема са повредама наосвајала би се свакојаких признања. Овакав скок шут половина мушкараца у нашој лиги може само да сања. Маја Шкорић бриљантна. Јелена у пар наврата грешке, превише петљања и забијања под кош, али коректно. Невена коначно. Тина у пар наврата врло јака, и у нападу и у одбрани (сјајна блокада). Тамара једну добру, па једну лошу одлуку, али није било лоше. Опет смо слабо градили рекет у пар ситуација и неколико непотребних фаулова, али у сваком случају јако добро. Још само Ана да проради и биће врхунски. И да још нисам видео пуно од Црвендакић, има талента, али је у грчу.

Наравно све честитке и Словенкама, овакав бековски пар као Барич и Облак одавно нисам видео. Да нам је један овакав шутер на бековским позицијама где би нам био крај. Сад да навијамо за сестре Францускиње па на друго место. Напред Србија

sportfan

pre 6 godina

Sonja kraljice udaj se za mene
----------------------

Sonja je nazalost (za tebe) zauzeta. Njen momak je veslac olimpijac Milos Vasic. Zna decko sta valja :)

marko

pre 6 godina

stvarno ova Sonja svaki cast odavno nisam gledao nekog da me vise odusevio i ulaz i skok i odgovornost. Naravno svaka cast i ostalim ali Sonja je bas ispred svih. Neki dan kaze komentator da Dabovic nije produzila ugovor u Sad jer tada ne bi mogla igrati za reprezentaciju i da je to ostavila za posle evropskog (paralela sa Jokicem i prica oko njega)

Kayser Soze

pre 6 godina

Svaka čast devojke na borbenosti! Sjajna igra! Ali naravno u prvi plan treba istaći Sonju Petrović! IGRAČINA! Ženski Bodiroga!

aleksandar

pre 6 godina

Devojke su odigrale veoma odgovorno, hrabro i nadasve borbeno. Svaka cast. Sonja je povukla i ona je heroj ove pobede, Samo napred, da izadju sve iz povreda i sa ovakvim pristupom ne moze im se nista zameriti taman i da ne pobede vise do kraja prvenstva.

Bravo devojke imate veca i srca od kolega kosarkasa.

Sale

pre 6 godina

Nisam baš neki ljubitelj košarke, čak mogu i reći za sebe da ne volim košarku, ali mi je ženska košarka barem malo gledljiva za razliku od muške, kod ženske košarke se vidi sva lepota ovog nekada prelepog sporta, u muškom se sve svodi na snagu, fizikalije, guranje, zabadanje, tuču i sve ostalo... Svaka čast devojkama na ovoj pobedi ulepšale su mi dan

mup

pre 6 godina

Maljevićka se mudro povukla jer se tim sa kojim je postigla uspeh rasturio. Pogledajte malo bolje ko sve ne igra i u kakvoj formi su devojke koje su ostale u timu. Steva Karadzić je možda naš najbolji trener, ali su ga uvek minirali i rasturali mu ekipe. Setite se kad je preuzeo Zvezdu, u sred sezone Čović mu uzme Radmanovića za milion evra i proda ga u NBA za deset.

Dag Kristi

pre 6 godina

Vrhunski su nase odigrale.Nevena Jovanovic je bila sjajna na pocetku,Milovanovic na kraju,Tina je bila sjajna sve vreme,kao i Skoric.Radocaj konacno,a sta tek reci za Sonju Petrovic?Ova devojka je fantasticna!Nadam se da cemo biti 2. u grupi,i sto da ne-napadnemo polufinale.Dabovicka se polako vraca,sto me posebno raduje.Dezurni pljuvaci neka sacekaju kraj takmicenja,pa tek onda neka opletu po Karadzicu,Radocaj,Milovanovic i ostalima.

my way

pre 6 godina

Ovo je ocekivano od svakog ko je gledao ovaj tim realno i kada su ostvarivali uspehe. Sve se zasnivalo na vanserijskom radu Marine Maljkovic i na fantasticnoj atmosferi koju su devojke zajedno sa njom stvarale. Naravno da realno po kvalitetu nismo ni za ispadanje u prvom krugu na EP, ali sada se vidi sta trener moze da donese jednom timu. I podvlacim prethodne dve godine su daleko ispred onoga sto je kvalitet ove ekipe, sto ne umanjuje na znacaju te uspehe, po meni cak suprotno, oni su tim vredniji...
(Ni minus ni plus, 19. jun 2017 15:32)

Mi imamo 2 najbolje igracice Evrope koje igraju povredjene i jednu od najboljih Jelenu Milovanovic. Ostali smo bez povredjene Pejdz, fanaticnog kapitena Milice, uvek korisne iskusne Butulije, sjajne selektorke... to su ogromne promene. Nase sampionke su ekipa sastavljena od vrhunskih pojedinaca uklopljenih u fantastican tim i to je ono sto svako ko ih prati zna. Ne manjka njima kvaliteta, naprotiv.

veliki strumf

pre 6 godina

Milovanovic nas upropasti na svakom mecu beskrajnim ispucavanjima. Evo i sada kada se lomi rezultat krajem 3/4 promasi zicer posle koga smo primili kos iz ciste kontre, a onda u sledecem napadu pravi 4. licnu (i to u napadu) potpuno bespotrebno.

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Da Milica Dabovic nije otisla u penziju vec u prvom poluvremenu bi nase devojke pobedile Slovenkinje.Mada moze i ovako.

Optimista

pre 6 godina

Sonja Petrović, šta reći... Kakav šut! Nemamo u muškoj konkurenciji takvog šutera! Cijela ekipa odigrala fantastično danas, ali me pored naravno apsolutno najbolje Sonje, oduševile Tina Jovanović i Maja Škorić!

Džoni

pre 6 godina

Daj ljudi ostavite Karadžića na miru. Trenutno kod nas je Sonja Petrović 50% ekipe, Dabovićka 25% i Pejdž 20%. Sonja i Ana povređene, Pejdž zbog povrede ni ne igra. Otišla Marina, otišla Milica koja je bila veliki borac i kapiten i dovoljno da ovo ne bude ni senka one ekipe mada smo i tada dobijali na borbenost i na srce a manje na neki suvi kvalitet.

Strucnjak

pre 6 godina

Gubimo od Slovenije i Grcke, a pre manje od godinu dana smo uzeli olimpijsku bronzu i ponizili Francuskinje i Australijanke koje su sam vrh ovog sporta... Nema nikakvog opravdanja za ovo izdanje 3 glavne igracice su tu ( Dabovic, Milovanovic i Petrovic) dakle problem je u treneru i savezu koji ga je postavio.

drekter

pre 6 godina

ja mislim da ovo samo u nasoj zemlji ima, da na 2 velika takmicenja zaredom zabelezimo istorijske uspehe a onda na trecem recimo zabelezimo vanserijsku blamazu. kao u muskom i zenskom rukometu npr. ne kazem, svaka cast devojkama za uspehe koje su napravile, ali je ovo sramotan rezultat da ekipa koja uzima medalje na olimpijadi i svetskom ispada u grupnoj fazi gde od 4 ekipe prolaze 3

antiDebil

pre 6 godina

Karadzic ne zna. Njegovo poznavanje kosarke je vrlo ograniceno i problematicno, ali nije on kriv nego onaj sto ga je postavio da bude selektor. Ne moze trener koji je samo poznat po onoj izjavi o nabijanju 30 razlike da vodi evropske prvakinje. Jos jedan truli kompromis u nasem savezu.
(igor, 19. jun 2017 15:35)

Rekao bih da je mnogo poznatiji po izjavi o gepekovanju sudija !!
Tako da i ovde nema problema, ako izgubimo uvek moze da kaze da je to zbog toga sto su nase protivnice gepekovale sudije...

Pedja

pre 6 godina

Devojke, hajdete polako kućama.
Ne može JM da troši ovoliko lopti bzvz. Ne može selektor da izvodi Sonju kad joj ide ovako dobro. Šta još pričati...

HanSolo

pre 6 godina

Potpuno nebitan sport.
(Hegel, 19. jun 2017 15:38)

Ipak nije toliko nebitan da ovo napišeš.. Ali najintresantnije je to, da je ipak bitniji od tebe, i tvom mišljenju..

autokmd

pre 6 godina

Marina je kraljica, legenda. Sa ovom timom, bilo koji trener tesko da postigne rezultat kako Marina postigla. Neverovatno koja razlika u duhu i mentalitetu.

satelit

pre 6 godina

Carice! Rec protiv njih necu reci,osvojile su vise nego sto je ikad iko ocekivao... One su to uradile s Marinom. Jasno se vidim da im je samo da se ovo zavrsi,a i povredjeno ih je nekoliko. Karadzic je strano telo ,koje ne mogu da prihvate

igor

pre 6 godina

Karadzic ne zna. Njegovo poznavanje kosarke je vrlo ograniceno i problematicno, ali nije on kriv nego onaj sto ga je postavio da bude selektor. Ne moze trener koji je samo poznat po onoj izjavi o nabijanju 30 razlike da vodi evropske prvakinje. Jos jedan truli kompromis u nasem savezu.

Ni minus ni plus

pre 6 godina

Ovo je ocekivano od svakog ko je gledao ovaj tim realno i kada su ostvarivali uspehe. Sve se zasnivalo na vanserijskom radu Marine Maljkovic i na fantasticnoj atmosferi koju su devojke zajedno sa njom stvarale. Naravno da realno po kvalitetu nismo ni za ispadanje u prvom krugu na EP, ali sada se vidi sta trener moze da donese jednom timu. I podvlacim prethodne dve godine su daleko ispred onoga sto je kvalitet ove ekipe, sto ne umanjuje na znacaju te uspehe, po meni cak suprotno, oni su tim vredniji...

Strucnjak

pre 6 godina

Gubimo od Slovenije i Grcke, a pre manje od godinu dana smo uzeli olimpijsku bronzu i ponizili Francuskinje i Australijanke koje su sam vrh ovog sporta... Nema nikakvog opravdanja za ovo izdanje 3 glavne igracice su tu ( Dabovic, Milovanovic i Petrovic) dakle problem je u treneru i savezu koji ga je postavio.

my way

pre 6 godina

Ovo je ocekivano od svakog ko je gledao ovaj tim realno i kada su ostvarivali uspehe. Sve se zasnivalo na vanserijskom radu Marine Maljkovic i na fantasticnoj atmosferi koju su devojke zajedno sa njom stvarale. Naravno da realno po kvalitetu nismo ni za ispadanje u prvom krugu na EP, ali sada se vidi sta trener moze da donese jednom timu. I podvlacim prethodne dve godine su daleko ispred onoga sto je kvalitet ove ekipe, sto ne umanjuje na znacaju te uspehe, po meni cak suprotno, oni su tim vredniji...
(Ni minus ni plus, 19. jun 2017 15:32)

Mi imamo 2 najbolje igracice Evrope koje igraju povredjene i jednu od najboljih Jelenu Milovanovic. Ostali smo bez povredjene Pejdz, fanaticnog kapitena Milice, uvek korisne iskusne Butulije, sjajne selektorke... to su ogromne promene. Nase sampionke su ekipa sastavljena od vrhunskih pojedinaca uklopljenih u fantastican tim i to je ono sto svako ko ih prati zna. Ne manjka njima kvaliteta, naprotiv.

Cika Steva

pre 6 godina

Sada sam procitao prvih deset komentara i poslednjih deset. Tu sve pise kakav smo narod. Kada gubimo vredjamo a kada dobijamo preterujemo u pohvalama. NAMA NEMA POMOCI

Optimista

pre 6 godina

Sonja Petrović, šta reći... Kakav šut! Nemamo u muškoj konkurenciji takvog šutera! Cijela ekipa odigrala fantastično danas, ali me pored naravno apsolutno najbolje Sonje, oduševile Tina Jovanović i Maja Škorić!

sportfan

pre 6 godina

Sonja kraljice udaj se za mene
----------------------

Sonja je nazalost (za tebe) zauzeta. Njen momak je veslac olimpijac Milos Vasic. Zna decko sta valja :)

marko

pre 6 godina

stvarno ova Sonja svaki cast odavno nisam gledao nekog da me vise odusevio i ulaz i skok i odgovornost. Naravno svaka cast i ostalim ali Sonja je bas ispred svih. Neki dan kaze komentator da Dabovic nije produzila ugovor u Sad jer tada ne bi mogla igrati za reprezentaciju i da je to ostavila za posle evropskog (paralela sa Jokicem i prica oko njega)

HanSolo

pre 6 godina

Potpuno nebitan sport.
(Hegel, 19. jun 2017 15:38)

Ipak nije toliko nebitan da ovo napišeš.. Ali najintresantnije je to, da je ipak bitniji od tebe, i tvom mišljenju..

igor

pre 6 godina

Karadzic ne zna. Njegovo poznavanje kosarke je vrlo ograniceno i problematicno, ali nije on kriv nego onaj sto ga je postavio da bude selektor. Ne moze trener koji je samo poznat po onoj izjavi o nabijanju 30 razlike da vodi evropske prvakinje. Jos jedan truli kompromis u nasem savezu.

Kayser Soze

pre 6 godina

Svaka čast devojke na borbenosti! Sjajna igra! Ali naravno u prvi plan treba istaći Sonju Petrović! IGRAČINA! Ženski Bodiroga!

satelit

pre 6 godina

Carice! Rec protiv njih necu reci,osvojile su vise nego sto je ikad iko ocekivao... One su to uradile s Marinom. Jasno se vidim da im je samo da se ovo zavrsi,a i povredjeno ih je nekoliko. Karadzic je strano telo ,koje ne mogu da prihvate

ja

pre 6 godina

Sve cestitke devojkama. Prvo sto sam zeleo da kazem je da ne zasluzujemo, mi kao navijaci, ovakve devojke. Sad su svima puna usta hvale. Drugo je osvrt na doktorsku disertaciju Sonje Petrovic. Savrsena utakmica. Nas zenski Bodiroga. Devojka je ocaravajuca u svakom pogledu. Ja sam ponosan, a bio bih i da su se vratile kuci sa tri poraza.

Džoni

pre 6 godina

Daj ljudi ostavite Karadžića na miru. Trenutno kod nas je Sonja Petrović 50% ekipe, Dabovićka 25% i Pejdž 20%. Sonja i Ana povređene, Pejdž zbog povrede ni ne igra. Otišla Marina, otišla Milica koja je bila veliki borac i kapiten i dovoljno da ovo ne bude ni senka one ekipe mada smo i tada dobijali na borbenost i na srce a manje na neki suvi kvalitet.

Čika Beli

pre 6 godina

Ajde bre trolovi,čak i ovde ste našli da pametujete kako ne valja ovo,ne valja ono,sve sam stručnjak do stručnjaka,ljudi moji,pa ako vam ne valja nemojte da gledate,umesto da bezuslovno podržimo naše devojke,mi im nalazimo mane dok one ginu na terenu da odbrane čast ove Srbije i ovo malo preostalog srpkog naroda...Sram vas bilo redom sve
P.s. Sonja Petrovic boginja...

Gde ja živim

pre 6 godina

Морам ја да престанем ово да гледам, опалиће ме срчка пре 30-ог рођендана. Браво девојке, идемо даље као Шпанија у мушкој. Кроз групу једва, а онда хаос. О Соњи је сувишно причати, без икаквог претеривања европски женски Кевин Дјурент. А можда и женски Бодирога, пошто је мало ближе нама. Али кад падне што би рекао Шарени „Срце ми стане“. Да није имала проблема са повредама наосвајала би се свакојаких признања. Овакав скок шут половина мушкараца у нашој лиги може само да сања. Маја Шкорић бриљантна. Јелена у пар наврата грешке, превише петљања и забијања под кош, али коректно. Невена коначно. Тина у пар наврата врло јака, и у нападу и у одбрани (сјајна блокада). Тамара једну добру, па једну лошу одлуку, али није било лоше. Опет смо слабо градили рекет у пар ситуација и неколико непотребних фаулова, али у сваком случају јако добро. Још само Ана да проради и биће врхунски. И да још нисам видео пуно од Црвендакић, има талента, али је у грчу.

Наравно све честитке и Словенкама, овакав бековски пар као Барич и Облак одавно нисам видео. Да нам је један овакав шутер на бековским позицијама где би нам био крај. Сад да навијамо за сестре Францускиње па на друго место. Напред Србија

autokmd

pre 6 godina

Marina je kraljica, legenda. Sa ovom timom, bilo koji trener tesko da postigne rezultat kako Marina postigla. Neverovatno koja razlika u duhu i mentalitetu.

Blok

pre 6 godina

Au pa šta radi ova Sonja Petrović pa ovo je poezija, obratite samo pažnju na mehaniku šuta i na polazak u dribling, 99% identično kao Dražen Petrović iako ne verujem da su bili neki rod ali je sličnost nemoguće ne primetiti

Иван-Ниш

pre 6 godina

Коначно да саставимо тим са свим најбољим играчицама, али и поред тога не би смо урадили много да нисмо коначно исконтролисали свој рекет. Коначно одскочиле и друге играчице осим оних од којих се највише очекује (Миловановић-Петровић-Дабовић). Поред Соње која се највише овде наглашава, играчица утакмице је по мени и Маја Шкорић. Сакупила неке много важне лопте под нашим кошем, одиграла одбарану, у нападу веома добра. За својих 29 минута на терену Србија је била у плусу 25 поена! (Соња 33 минута, +26).

Miroslav

pre 6 godina

@@@
Gubimo od Slovenije i Grcke, a pre manje od godinu dana smo uzeli olimpijsku bronzu i ponizili Francuskinje i Australijanke koje su sam vrh ovog sporta... Nema nikakvog opravdanja za ovo izdanje 3 glavne igracice su tu ( Dabovic, Milovanovic i Petrovic) dakle problem je u treneru i savezu koji ga je postavio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Strucnjak, 19. jun 2017 15:24)

-----------------------------------------------------

A jel' "stručnjak" ... da nisi možda čuo da su Ana I Sonja tek izašle iz povreda i da igraju sa 50% mogućnosti ??

Inače ni ja nemam previše lepo mišljenje o Karađžiću ... al videćemo ... Primetna je još brža naša igra i u odbrani i u napadu ... Napad se završava čim neka igračica ima slobodan Šut ... što i nije loše jer su u pitanju žene.

my way

pre 6 godina

Ех, враћа ми се. Читам Маринин шири списак за припреме за прошло ЕП, споредна спортска вест, кад оно име "Соња Петровић". Не, мислим се, то мора бити нека друга, ОНА Соња Петровић због повреда није у могућности да игра, она размишља о скором крају каријере. Прочепркам, видим да се стварно враћа у национални тим, ја срећан као да смо освојили првенство и ето, остало је историја

aleksandar

pre 6 godina

Devojke su odigrale veoma odgovorno, hrabro i nadasve borbeno. Svaka cast. Sonja je povukla i ona je heroj ove pobede, Samo napred, da izadju sve iz povreda i sa ovakvim pristupom ne moze im se nista zameriti taman i da ne pobede vise do kraja prvenstva.

Bravo devojke imate veca i srca od kolega kosarkasa.

Dag Kristi

pre 6 godina

Vrhunski su nase odigrale.Nevena Jovanovic je bila sjajna na pocetku,Milovanovic na kraju,Tina je bila sjajna sve vreme,kao i Skoric.Radocaj konacno,a sta tek reci za Sonju Petrovic?Ova devojka je fantasticna!Nadam se da cemo biti 2. u grupi,i sto da ne-napadnemo polufinale.Dabovicka se polako vraca,sto me posebno raduje.Dezurni pljuvaci neka sacekaju kraj takmicenja,pa tek onda neka opletu po Karadzicu,Radocaj,Milovanovic i ostalima.

aaa

pre 6 godina

Pad u igri je dosao vec u kvalifikacijama u kojima smo se jedva plasirali, gubili od nekih reprezentacija koje su za dve klase slabije, tada je trener bila Marina..jednostavno pad mora da se dogodi kad tad, nismo mi svetska klasa..imamo dve igracice koje su vrhunske, sve ovo ostalo je tanko..narocito sto pejdz ne igra na ovom prvenstvu..sve u svemu, cestitke na plasmanu i idemo dalje, nismo bez sansi u nastavku..

Pravi Gargamel

pre 6 godina

To Karadza kralju, pokazi sta znaci struka. Igras bez pet najboljih, sto zbog povreda, sto zbog otkaza. Imao si tesku grupu, nisi panicio, mirno si posmatrao ko sta moze ili ne moze u prve dve utakmice. Sad si namestio i podmazao masinu, ako prodjemo sledecu koja je najbitnija, samo je nebo granica.

PS
Pozdrav za sve strucnjake koji komentarisu ono sto ne znaju.

napokon

pre 6 godina

Napokon prava igra. Sonja stvarno neverovatna, šta ta devojka radi i u kakvim uslovima od povreda... Da čovek stane, gleda i ne progovara. Ja sam ipak u ovom kampu da je ženski Bodiroga a ne KD, Bodiroga em naš em legenda čovek u svakom pogledu, KD je fantastičan igrač ali nesimpatičan mnogo, ne ide mi Sonja uz njega.

A ovo je bilo sjajno, timski. Da, Sonja je Sonja, ali danas su napokon proradile i neke druge stvari i pametnije i bolje su igrale u napadu sve devojke. Borbenost i karakter su pokazale, nije moglo biti lako stizati onaj minus a još znaš da ti treba i koš razlika. E zato je ovo moja omiljena naša reprezentacija.
Sad samo bez euforije i grča pa da pokažemo svima ko je Srbija u košarci.

Insajder iz repke

pre 6 godina

Da li zaista mislite da bi Sonja Petrovic igrala pod blokadom i povredjena da ujedno svima dokaze da uspeh koji se toliko pripisuje iskljucivo Marini ,je u sustini uspeh najtalentovanije generacije?
Marini se kroz medije davao ogroman prostor.
U poslednje tri godine njeni klupski rezultati nisu zapazeni.Biti s Galatasarajem 4 u turskom prvenstvu je kao da su Zvezda i Partizan 4-ti.S Lionom 7 mesto.
Sonja Petrovic u poslednje tri godine sa svojim timom uzela Evroligu i svake godine igrala FINAL 4 Evrolige.
Mislite o tome

drekter

pre 6 godina

ja mislim da ovo samo u nasoj zemlji ima, da na 2 velika takmicenja zaredom zabelezimo istorijske uspehe a onda na trecem recimo zabelezimo vanserijsku blamazu. kao u muskom i zenskom rukometu npr. ne kazem, svaka cast devojkama za uspehe koje su napravile, ali je ovo sramotan rezultat da ekipa koja uzima medalje na olimpijadi i svetskom ispada u grupnoj fazi gde od 4 ekipe prolaze 3

Ni minus ni plus

pre 6 godina

Ovo je ocekivano od svakog ko je gledao ovaj tim realno i kada su ostvarivali uspehe. Sve se zasnivalo na vanserijskom radu Marine Maljkovic i na fantasticnoj atmosferi koju su devojke zajedno sa njom stvarale. Naravno da realno po kvalitetu nismo ni za ispadanje u prvom krugu na EP, ali sada se vidi sta trener moze da donese jednom timu. I podvlacim prethodne dve godine su daleko ispred onoga sto je kvalitet ove ekipe, sto ne umanjuje na znacaju te uspehe, po meni cak suprotno, oni su tim vredniji...

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Da Milica Dabovic nije otisla u penziju vec u prvom poluvremenu bi nase devojke pobedile Slovenkinje.Mada moze i ovako.

nadnicar

pre 6 godina

@Insajder iz repke
Da te podsetim u trenutku kada je Marina preuzela reprezentaciju ona je bila u stanju raspadanja,bez plansmana na Evropsko u konkurenciji velesila Rumunije i Izraela!A u tom timu su igrale sve 3 igracice koje i dan danas jedino i vrede individualno,a Marina je samo njih i ostavila(doduse Sonje nije bilo u pocetku)a napravila je totalno novi tim,vratila Milicu koju je prethodnik poslao u penziju,"izmislila" Pejdz od ispodprosecnih Butulije i Radocaj napravila izuzetno korisne individue,plus razvijala klinke poput Crvendakic kao zalog za buducnost.Ja se ne secam da je ijedan nas selektor u bilo kom sportu napravio kvalitetniji posao od Marine.I onda se jave neki pametnjkovici da to omalovaze,verovatno isti oni koji znaju kolike budzete imaju timovi francuske lige

Pedja

pre 6 godina

Devojke, hajdete polako kućama.
Ne može JM da troši ovoliko lopti bzvz. Ne može selektor da izvodi Sonju kad joj ide ovako dobro. Šta još pričati...

antiDebil

pre 6 godina

Karadzic ne zna. Njegovo poznavanje kosarke je vrlo ograniceno i problematicno, ali nije on kriv nego onaj sto ga je postavio da bude selektor. Ne moze trener koji je samo poznat po onoj izjavi o nabijanju 30 razlike da vodi evropske prvakinje. Jos jedan truli kompromis u nasem savezu.
(igor, 19. jun 2017 15:35)

Rekao bih da je mnogo poznatiji po izjavi o gepekovanju sudija !!
Tako da i ovde nema problema, ako izgubimo uvek moze da kaze da je to zbog toga sto su nase protivnice gepekovale sudije...

Sale

pre 6 godina

Nisam baš neki ljubitelj košarke, čak mogu i reći za sebe da ne volim košarku, ali mi je ženska košarka barem malo gledljiva za razliku od muške, kod ženske košarke se vidi sva lepota ovog nekada prelepog sporta, u muškom se sve svodi na snagu, fizikalije, guranje, zabadanje, tuču i sve ostalo... Svaka čast devojkama na ovoj pobedi ulepšale su mi dan

Вељко

pre 6 godina

И шта ћемо сада са Караџићем?
Значи овако:Екипа изгуби-тренер нема појма?
Екипа победи,играчи су победили?

veliki strumf

pre 6 godina

Milovanovic nas upropasti na svakom mecu beskrajnim ispucavanjima. Evo i sada kada se lomi rezultat krajem 3/4 promasi zicer posle koga smo primili kos iz ciste kontre, a onda u sledecem napadu pravi 4. licnu (i to u napadu) potpuno bespotrebno.

mup

pre 6 godina

Maljevićka se mudro povukla jer se tim sa kojim je postigla uspeh rasturio. Pogledajte malo bolje ko sve ne igra i u kakvoj formi su devojke koje su ostale u timu. Steva Karadzić je možda naš najbolji trener, ali su ga uvek minirali i rasturali mu ekipe. Setite se kad je preuzeo Zvezdu, u sred sezone Čović mu uzme Radmanovića za milion evra i proda ga u NBA za deset.

akajea

pre 6 godina

Lepo ja rekao pre neki dan Sonja Petrović ženska verzija Kevina Durenta.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Blue Moon 378, 19. jun 2017 16:43)

Zenska verzija KD-a je Maya Moore.

tektonika ovaploćenja paradigme kroz prizmu sekularizma /kačamak s mlekom

pre 6 godina

Što volim kad neka tako anonimna igračica zablista. Iskoči iz drugog plana i zaseni sve poznate saigračice. Sigurno joj je ovo najlepši dan u životu.

Mirko

pre 6 godina

Bože.. Koliko komentara! Kad sam pisao prvi nije bilo ni jednog komentara, sad ih ima skoro sto i velika većina su fantastični, vidi se kol'ko naš narod prati košarku, ne samo mušku već i žensku reprezentaciju. Baš sam ponosan na cure a i na narod koji ih prati.

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Da Milica Dabovic nije otisla u penziju vec u prvom poluvremenu bi nase devojke pobedile Slovenkinje.Mada moze i ovako.

Sale

pre 6 godina

Nisam baš neki ljubitelj košarke, čak mogu i reći za sebe da ne volim košarku, ali mi je ženska košarka barem malo gledljiva za razliku od muške, kod ženske košarke se vidi sva lepota ovog nekada prelepog sporta, u muškom se sve svodi na snagu, fizikalije, guranje, zabadanje, tuču i sve ostalo... Svaka čast devojkama na ovoj pobedi ulepšale su mi dan

akajea

pre 6 godina

Lepo ja rekao pre neki dan Sonja Petrović ženska verzija Kevina Durenta.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Blue Moon 378, 19. jun 2017 16:43)

Zenska verzija KD-a je Maya Moore.

mup

pre 6 godina

Maljevićka se mudro povukla jer se tim sa kojim je postigla uspeh rasturio. Pogledajte malo bolje ko sve ne igra i u kakvoj formi su devojke koje su ostale u timu. Steva Karadzić je možda naš najbolji trener, ali su ga uvek minirali i rasturali mu ekipe. Setite se kad je preuzeo Zvezdu, u sred sezone Čović mu uzme Radmanovića za milion evra i proda ga u NBA za deset.

Pedja

pre 6 godina

Devojke, hajdete polako kućama.
Ne može JM da troši ovoliko lopti bzvz. Ne može selektor da izvodi Sonju kad joj ide ovako dobro. Šta još pričati...

antiDebil

pre 6 godina

Karadzic ne zna. Njegovo poznavanje kosarke je vrlo ograniceno i problematicno, ali nije on kriv nego onaj sto ga je postavio da bude selektor. Ne moze trener koji je samo poznat po onoj izjavi o nabijanju 30 razlike da vodi evropske prvakinje. Jos jedan truli kompromis u nasem savezu.
(igor, 19. jun 2017 15:35)

Rekao bih da je mnogo poznatiji po izjavi o gepekovanju sudija !!
Tako da i ovde nema problema, ako izgubimo uvek moze da kaze da je to zbog toga sto su nase protivnice gepekovale sudije...

Strucnjak

pre 6 godina

Gubimo od Slovenije i Grcke, a pre manje od godinu dana smo uzeli olimpijsku bronzu i ponizili Francuskinje i Australijanke koje su sam vrh ovog sporta... Nema nikakvog opravdanja za ovo izdanje 3 glavne igracice su tu ( Dabovic, Milovanovic i Petrovic) dakle problem je u treneru i savezu koji ga je postavio.

veliki strumf

pre 6 godina

Milovanovic nas upropasti na svakom mecu beskrajnim ispucavanjima. Evo i sada kada se lomi rezultat krajem 3/4 promasi zicer posle koga smo primili kos iz ciste kontre, a onda u sledecem napadu pravi 4. licnu (i to u napadu) potpuno bespotrebno.

drekter

pre 6 godina

ja mislim da ovo samo u nasoj zemlji ima, da na 2 velika takmicenja zaredom zabelezimo istorijske uspehe a onda na trecem recimo zabelezimo vanserijsku blamazu. kao u muskom i zenskom rukometu npr. ne kazem, svaka cast devojkama za uspehe koje su napravile, ali je ovo sramotan rezultat da ekipa koja uzima medalje na olimpijadi i svetskom ispada u grupnoj fazi gde od 4 ekipe prolaze 3

tektonika ovaploćenja paradigme kroz prizmu sekularizma /kačamak s mlekom

pre 6 godina

Što volim kad neka tako anonimna igračica zablista. Iskoči iz drugog plana i zaseni sve poznate saigračice. Sigurno joj je ovo najlepši dan u životu.

igor

pre 6 godina

Karadzic ne zna. Njegovo poznavanje kosarke je vrlo ograniceno i problematicno, ali nije on kriv nego onaj sto ga je postavio da bude selektor. Ne moze trener koji je samo poznat po onoj izjavi o nabijanju 30 razlike da vodi evropske prvakinje. Jos jedan truli kompromis u nasem savezu.

autokmd

pre 6 godina

Marina je kraljica, legenda. Sa ovom timom, bilo koji trener tesko da postigne rezultat kako Marina postigla. Neverovatno koja razlika u duhu i mentalitetu.

aleksandar

pre 6 godina

Devojke su odigrale veoma odgovorno, hrabro i nadasve borbeno. Svaka cast. Sonja je povukla i ona je heroj ove pobede, Samo napred, da izadju sve iz povreda i sa ovakvim pristupom ne moze im se nista zameriti taman i da ne pobede vise do kraja prvenstva.

Bravo devojke imate veca i srca od kolega kosarkasa.

Pravi Gargamel

pre 6 godina

To Karadza kralju, pokazi sta znaci struka. Igras bez pet najboljih, sto zbog povreda, sto zbog otkaza. Imao si tesku grupu, nisi panicio, mirno si posmatrao ko sta moze ili ne moze u prve dve utakmice. Sad si namestio i podmazao masinu, ako prodjemo sledecu koja je najbitnija, samo je nebo granica.

PS
Pozdrav za sve strucnjake koji komentarisu ono sto ne znaju.

Ni minus ni plus

pre 6 godina

Ovo je ocekivano od svakog ko je gledao ovaj tim realno i kada su ostvarivali uspehe. Sve se zasnivalo na vanserijskom radu Marine Maljkovic i na fantasticnoj atmosferi koju su devojke zajedno sa njom stvarale. Naravno da realno po kvalitetu nismo ni za ispadanje u prvom krugu na EP, ali sada se vidi sta trener moze da donese jednom timu. I podvlacim prethodne dve godine su daleko ispred onoga sto je kvalitet ove ekipe, sto ne umanjuje na znacaju te uspehe, po meni cak suprotno, oni su tim vredniji...

Džoni

pre 6 godina

Daj ljudi ostavite Karadžića na miru. Trenutno kod nas je Sonja Petrović 50% ekipe, Dabovićka 25% i Pejdž 20%. Sonja i Ana povređene, Pejdž zbog povrede ni ne igra. Otišla Marina, otišla Milica koja je bila veliki borac i kapiten i dovoljno da ovo ne bude ni senka one ekipe mada smo i tada dobijali na borbenost i na srce a manje na neki suvi kvalitet.

aaa

pre 6 godina

Pad u igri je dosao vec u kvalifikacijama u kojima smo se jedva plasirali, gubili od nekih reprezentacija koje su za dve klase slabije, tada je trener bila Marina..jednostavno pad mora da se dogodi kad tad, nismo mi svetska klasa..imamo dve igracice koje su vrhunske, sve ovo ostalo je tanko..narocito sto pejdz ne igra na ovom prvenstvu..sve u svemu, cestitke na plasmanu i idemo dalje, nismo bez sansi u nastavku..

satelit

pre 6 godina

Carice! Rec protiv njih necu reci,osvojile su vise nego sto je ikad iko ocekivao... One su to uradile s Marinom. Jasno se vidim da im je samo da se ovo zavrsi,a i povredjeno ih je nekoliko. Karadzic je strano telo ,koje ne mogu da prihvate

Insajder iz repke

pre 6 godina

Da li zaista mislite da bi Sonja Petrovic igrala pod blokadom i povredjena da ujedno svima dokaze da uspeh koji se toliko pripisuje iskljucivo Marini ,je u sustini uspeh najtalentovanije generacije?
Marini se kroz medije davao ogroman prostor.
U poslednje tri godine njeni klupski rezultati nisu zapazeni.Biti s Galatasarajem 4 u turskom prvenstvu je kao da su Zvezda i Partizan 4-ti.S Lionom 7 mesto.
Sonja Petrovic u poslednje tri godine sa svojim timom uzela Evroligu i svake godine igrala FINAL 4 Evrolige.
Mislite o tome

Blok

pre 6 godina

Au pa šta radi ova Sonja Petrović pa ovo je poezija, obratite samo pažnju na mehaniku šuta i na polazak u dribling, 99% identično kao Dražen Petrović iako ne verujem da su bili neki rod ali je sličnost nemoguće ne primetiti

Cika Steva

pre 6 godina

Sada sam procitao prvih deset komentara i poslednjih deset. Tu sve pise kakav smo narod. Kada gubimo vredjamo a kada dobijamo preterujemo u pohvalama. NAMA NEMA POMOCI

Čika Beli

pre 6 godina

Ajde bre trolovi,čak i ovde ste našli da pametujete kako ne valja ovo,ne valja ono,sve sam stručnjak do stručnjaka,ljudi moji,pa ako vam ne valja nemojte da gledate,umesto da bezuslovno podržimo naše devojke,mi im nalazimo mane dok one ginu na terenu da odbrane čast ove Srbije i ovo malo preostalog srpkog naroda...Sram vas bilo redom sve
P.s. Sonja Petrovic boginja...

Dag Kristi

pre 6 godina

Vrhunski su nase odigrale.Nevena Jovanovic je bila sjajna na pocetku,Milovanovic na kraju,Tina je bila sjajna sve vreme,kao i Skoric.Radocaj konacno,a sta tek reci za Sonju Petrovic?Ova devojka je fantasticna!Nadam se da cemo biti 2. u grupi,i sto da ne-napadnemo polufinale.Dabovicka se polako vraca,sto me posebno raduje.Dezurni pljuvaci neka sacekaju kraj takmicenja,pa tek onda neka opletu po Karadzicu,Radocaj,Milovanovic i ostalima.

ja

pre 6 godina

Sve cestitke devojkama. Prvo sto sam zeleo da kazem je da ne zasluzujemo, mi kao navijaci, ovakve devojke. Sad su svima puna usta hvale. Drugo je osvrt na doktorsku disertaciju Sonje Petrovic. Savrsena utakmica. Nas zenski Bodiroga. Devojka je ocaravajuca u svakom pogledu. Ja sam ponosan, a bio bih i da su se vratile kuci sa tri poraza.

Miroslav

pre 6 godina

@@@
Gubimo od Slovenije i Grcke, a pre manje od godinu dana smo uzeli olimpijsku bronzu i ponizili Francuskinje i Australijanke koje su sam vrh ovog sporta... Nema nikakvog opravdanja za ovo izdanje 3 glavne igracice su tu ( Dabovic, Milovanovic i Petrovic) dakle problem je u treneru i savezu koji ga je postavio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Strucnjak, 19. jun 2017 15:24)

-----------------------------------------------------

A jel' "stručnjak" ... da nisi možda čuo da su Ana I Sonja tek izašle iz povreda i da igraju sa 50% mogućnosti ??

Inače ni ja nemam previše lepo mišljenje o Karađžiću ... al videćemo ... Primetna je još brža naša igra i u odbrani i u napadu ... Napad se završava čim neka igračica ima slobodan Šut ... što i nije loše jer su u pitanju žene.

nadnicar

pre 6 godina

@Insajder iz repke
Da te podsetim u trenutku kada je Marina preuzela reprezentaciju ona je bila u stanju raspadanja,bez plansmana na Evropsko u konkurenciji velesila Rumunije i Izraela!A u tom timu su igrale sve 3 igracice koje i dan danas jedino i vrede individualno,a Marina je samo njih i ostavila(doduse Sonje nije bilo u pocetku)a napravila je totalno novi tim,vratila Milicu koju je prethodnik poslao u penziju,"izmislila" Pejdz od ispodprosecnih Butulije i Radocaj napravila izuzetno korisne individue,plus razvijala klinke poput Crvendakic kao zalog za buducnost.Ja se ne secam da je ijedan nas selektor u bilo kom sportu napravio kvalitetniji posao od Marine.I onda se jave neki pametnjkovici da to omalovaze,verovatno isti oni koji znaju kolike budzete imaju timovi francuske lige

my way

pre 6 godina

Ovo je ocekivano od svakog ko je gledao ovaj tim realno i kada su ostvarivali uspehe. Sve se zasnivalo na vanserijskom radu Marine Maljkovic i na fantasticnoj atmosferi koju su devojke zajedno sa njom stvarale. Naravno da realno po kvalitetu nismo ni za ispadanje u prvom krugu na EP, ali sada se vidi sta trener moze da donese jednom timu. I podvlacim prethodne dve godine su daleko ispred onoga sto je kvalitet ove ekipe, sto ne umanjuje na znacaju te uspehe, po meni cak suprotno, oni su tim vredniji...
(Ni minus ni plus, 19. jun 2017 15:32)

Mi imamo 2 najbolje igracice Evrope koje igraju povredjene i jednu od najboljih Jelenu Milovanovic. Ostali smo bez povredjene Pejdz, fanaticnog kapitena Milice, uvek korisne iskusne Butulije, sjajne selektorke... to su ogromne promene. Nase sampionke su ekipa sastavljena od vrhunskih pojedinaca uklopljenih u fantastican tim i to je ono sto svako ko ih prati zna. Ne manjka njima kvaliteta, naprotiv.

marko

pre 6 godina

stvarno ova Sonja svaki cast odavno nisam gledao nekog da me vise odusevio i ulaz i skok i odgovornost. Naravno svaka cast i ostalim ali Sonja je bas ispred svih. Neki dan kaze komentator da Dabovic nije produzila ugovor u Sad jer tada ne bi mogla igrati za reprezentaciju i da je to ostavila za posle evropskog (paralela sa Jokicem i prica oko njega)

napokon

pre 6 godina

Napokon prava igra. Sonja stvarno neverovatna, šta ta devojka radi i u kakvim uslovima od povreda... Da čovek stane, gleda i ne progovara. Ja sam ipak u ovom kampu da je ženski Bodiroga a ne KD, Bodiroga em naš em legenda čovek u svakom pogledu, KD je fantastičan igrač ali nesimpatičan mnogo, ne ide mi Sonja uz njega.

A ovo je bilo sjajno, timski. Da, Sonja je Sonja, ali danas su napokon proradile i neke druge stvari i pametnije i bolje su igrale u napadu sve devojke. Borbenost i karakter su pokazale, nije moglo biti lako stizati onaj minus a još znaš da ti treba i koš razlika. E zato je ovo moja omiljena naša reprezentacija.
Sad samo bez euforije i grča pa da pokažemo svima ko je Srbija u košarci.

my way

pre 6 godina

Ех, враћа ми се. Читам Маринин шири списак за припреме за прошло ЕП, споредна спортска вест, кад оно име "Соња Петровић". Не, мислим се, то мора бити нека друга, ОНА Соња Петровић због повреда није у могућности да игра, она размишља о скором крају каријере. Прочепркам, видим да се стварно враћа у национални тим, ја срећан као да смо освојили првенство и ето, остало је историја

Optimista

pre 6 godina

Sonja Petrović, šta reći... Kakav šut! Nemamo u muškoj konkurenciji takvog šutera! Cijela ekipa odigrala fantastično danas, ali me pored naravno apsolutno najbolje Sonje, oduševile Tina Jovanović i Maja Škorić!

Вељко

pre 6 godina

И шта ћемо сада са Караџићем?
Значи овако:Екипа изгуби-тренер нема појма?
Екипа победи,играчи су победили?

HanSolo

pre 6 godina

Potpuno nebitan sport.
(Hegel, 19. jun 2017 15:38)

Ipak nije toliko nebitan da ovo napišeš.. Ali najintresantnije je to, da je ipak bitniji od tebe, i tvom mišljenju..

sportfan

pre 6 godina

Sonja kraljice udaj se za mene
----------------------

Sonja je nazalost (za tebe) zauzeta. Njen momak je veslac olimpijac Milos Vasic. Zna decko sta valja :)

Kayser Soze

pre 6 godina

Svaka čast devojke na borbenosti! Sjajna igra! Ali naravno u prvi plan treba istaći Sonju Petrović! IGRAČINA! Ženski Bodiroga!

Gde ja živim

pre 6 godina

Морам ја да престанем ово да гледам, опалиће ме срчка пре 30-ог рођендана. Браво девојке, идемо даље као Шпанија у мушкој. Кроз групу једва, а онда хаос. О Соњи је сувишно причати, без икаквог претеривања европски женски Кевин Дјурент. А можда и женски Бодирога, пошто је мало ближе нама. Али кад падне што би рекао Шарени „Срце ми стане“. Да није имала проблема са повредама наосвајала би се свакојаких признања. Овакав скок шут половина мушкараца у нашој лиги може само да сања. Маја Шкорић бриљантна. Јелена у пар наврата грешке, превише петљања и забијања под кош, али коректно. Невена коначно. Тина у пар наврата врло јака, и у нападу и у одбрани (сјајна блокада). Тамара једну добру, па једну лошу одлуку, али није било лоше. Опет смо слабо градили рекет у пар ситуација и неколико непотребних фаулова, али у сваком случају јако добро. Још само Ана да проради и биће врхунски. И да још нисам видео пуно од Црвендакић, има талента, али је у грчу.

Наравно све честитке и Словенкама, овакав бековски пар као Барич и Облак одавно нисам видео. Да нам је један овакав шутер на бековским позицијама где би нам био крај. Сад да навијамо за сестре Францускиње па на друго место. Напред Србија

Иван-Ниш

pre 6 godina

Коначно да саставимо тим са свим најбољим играчицама, али и поред тога не би смо урадили много да нисмо коначно исконтролисали свој рекет. Коначно одскочиле и друге играчице осим оних од којих се највише очекује (Миловановић-Петровић-Дабовић). Поред Соње која се највише овде наглашава, играчица утакмице је по мени и Маја Шкорић. Сакупила неке много важне лопте под нашим кошем, одиграла одбарану, у нападу веома добра. За својих 29 минута на терену Србија је била у плусу 25 поена! (Соња 33 минута, +26).

Mirko

pre 6 godina

Bože.. Koliko komentara! Kad sam pisao prvi nije bilo ni jednog komentara, sad ih ima skoro sto i velika većina su fantastični, vidi se kol'ko naš narod prati košarku, ne samo mušku već i žensku reprezentaciju. Baš sam ponosan na cure a i na narod koji ih prati.