Ponedeljak, 19.06.2017.

08:10

Jokić i Marjanović na Đorđevićevom spisku

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak kandidata za Evropsko prvenstvo.

Izvor: P.T.

Jokiæ i Marjanoviæ na Ðorðeviæevom spisku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

323 Komentari

Sortiraj po:

Vitez Parkelot

pre 6 godina

Okej, da probamo nešto da pročitamo između redova tog Saletovog spiska.

Izbrišemo poslednja četiri imena, jer ona su tu samo kao podstrek (za sada), koja su imena nova: Vladimir Lučić. I možemo reći Marjanović, jer je posle prošlogodišnjeg "rata" na relaciji selektor - igrač (menadžer) ovo kao da je Bobi novo ime.

Dakle, nešto se s njima planira. Marjanović se ne zove samo da bi se zvao. On menja koncepciju igre. I zahteva brze krilne igrače da zatvaraju njegove rupe u defanzivi.

Lučić pokriva obe krilne pozicije. Sličan je Kaliniću i Simonoviću, samo što je prvi bolji u odbrani. Moguće da će baš to biti dilema: Simonović ili Lučić kao krilni napadači? Nama treba jedna takva lažna četvorka. Simon je unapredio igru, ali on ima i dosta godina. Da li će igrati na tom nivou do Tokija? Mislim da je Lučić pozvan kao mlađi od njega da bi odigrao istu ulogu, kao rezervna opcija ukoliko Simonović krene da pada.

Meni činjenica da na spisku nema nijedne defanzivno jake i krakate četvorke koja igra u reketu, tipa Marinkovića ili Lukovića, najviše ukazuje da Jokića za ovu akciju neće biti. Nikoli bi baš takav odgovarao. Znači, Bobi, Raduljica i Kuzmić/Milutinov.

Potraži me u predgrađu...

pre 6 godina

@(a, 19. jun 2017 16:42)

@(duplo golo, 19. jun 2017 23:37)

Kritikujеš čoveka za iznete argumente a sam polaziš od nerealnog predviđanja da će Bjelica i Jokić biti u timu. Pa on i govori o Lučiću u kontekstu tih otkaza (naravno da isti nema šta da traži pored zdravih i voljnih Bjelice i Jokića). Dečko je možda navijački opredeljen kad govori o određenim rešenjima u timu ali si ti žestoko navijački ostrašćen. Hvališ tu neke Radonjićeve polu-igrače koji samo u njegovom defanzivnom sistemu mogu da egzistiraju. A priča da je Lazić u svemu bolji od Milosavljevića je na nivou crtanih filmova Volta Diznija. Istina je samo da je Lazić nešto bolji odbrambeni igrač od Gagija a ostalo pomenuto možeš da okačiš mačku o rep. Već vidim napade iz svih oružja i oruđa na Djordjevića ako ne potrpa najmanje 4,5 igrača iz sadašnjeg sastava Zvezde. Koga briga za rezultat na EP važno je da se zadovolji navijačka sujeta.

mile

pre 6 godina

Joj nemojte Dangubica pominjati molim vas ni u jednoj varijanti. Covek u Zvezdi bas nista nije pokazao. I Guduric tesko, mislio sam da ce on biti bolji ove sezone.

kris77

pre 6 godina

Teo, Jović, Bogdan i Nedović bekovi, Kalina i Simon krila, Bjelica (ako može da igra) i Mačvan na četvorci i centri Jokić (ako hoće da igra), Bobi i Raduljica, ko je dvanaesti putnik je sasvim svejedno, u zavisnosti od povreda i igranja/neigranja biće to uslovljeno potrebom na određenoj poziciji a ne kvalitetom. Lično mislim da su ovo 11 najboljih igrača koje imamo plus Marković.

daska od wc šolje

pre 6 godina

Svi se nesto neckaju....od uvek je tako bilo...jedino Teo nikad nije glumio ludilo i uvek se odazivao.Uvek izjavi da jedva ceka da pocne prvenstvo.I Stimac uz njega.A ovi ostali....
(Delija Momak, 19. jun 2017 09:05)

Mislim da je normalno da se nećkaju. Momci su pod ugovorom u toku sezone i u obavezi su da igraju. Oni nemaju slobodnog vremena sem leti. A to vreme žele da iskoriste dok su mladi sa devojkom, verenicom, ženom ili u potrazi za istom.

jesenko

pre 6 godina

Ja da sam na Saletovom mestu ne bi se ista cimao vec bi pozvao 12 igraca sa Olimpijade,resio stvar sa Jokicem dza-bu,i ako on ne moze-nece pozvao Milutinova i to je to.

duplo golo

pre 6 godina

@@slike su za zid Gagi treba da ide pre Lazica, a Lucic je siguran u 12. Decko moze da igra teojku i cetvorku, dobar u odbrani, svakako potrebniji od Gudurica, Lazica i Dangubica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (a, 19. jun 2017 16:42)

Gagi ni po cemu nije bolji od Lazica. I odbrana, koja je Gagijev najveci kvalitet, je na strani Lazica, a sut mu je bar 3x bolji. Sto se tehnike tice nemaju je ni jedan ni drugi!

O Lucicu ne treba trositi reci, Decko sem visine nema nista i ne moze da igra ni jednu poziciju zato sto je na svakoj inferioran zbog, tehnike, brzine i snage, u zavisnosti sta se na toj poziciji trazi! I zaista bih voleo da mi neko kaze jednu jedinu utakmicu na kojoj je on pokazao bar nesto iznad proseka. Limit mu je 10 poena i to kada utakmica nije tvrda! Ja zaista mislim da on u citavoj karijeri nije imao utakmicu za koju moze da se kaze da je odlucio, a Gudurica si valjda gledao!

Dangubic verovatno nece ici, od Lucica je bolji u svakom segmentu: fizika, tehnika, skok, odbrana, jedino o sutu moze da se prica. Guduric tesko, mada je za Lucica izmislio kosarku u svakom pogledu, ali tu su Kalinic, Simonovic, Bjelica, Jokic pa mi ti reci gde si njega video medju 12???? Poredjenje sa Kalinicem, Bjelicom i Jokicem nema smisla, a sto se simonovica tice opet isto. Slabiji sut i odbrana, jedino visina koju zbog slabe muskulature ne moze da iskoristi!

Čestitam

pre 6 godina

I po meni najbolji sastav,ma tebe treba za selektora!


@1. Teodosić
2. Jović
3. Nedović
4. Bogdanović
5. Lazić
6. Kalinić
7. Simonović
8. Bjelica
9. Jokić
10. Raduljica
11. Marjanović
12. Kuzmić

Prošetali bismo se.
(Alex, 19. jun 2017 15:06)

Cestitamo, izvucena je dobitna kombinacija, igra se prekida! ;-)
(011, 19. jun 2017 15:25) # Link komentara
Preporučujem (+71)Ne preporučujem (-6)

a

pre 6 godina

@slike su za zid Covece, Zvezda je imala najbolju sezonu i ekipu ikad, a opet nije usla u top 8! Malo se spustite na zemlju. Kad se lomilo, nije ih bilo nigde. Prosek Gudurica - 7 poena. Vola nije mogao da pogodi. Lazic i napad, sve se zna.

slike su za zid

pre 6 godina

@a
30% ekipe , verovatno treba da Ti se izvinjavaju , lepo sam napisao jel nam treba reprezentacija ili reciprocitet KKP i KKCZ.
Pazi njega mnogo je , što jel ima neko bolji .
Sve je jasno, razumeo sam te . Još da te pitam ovi drugi koje su bitne utakmice igrali, jednu navedi . Ovi nisu videli te "nebitne " 4 a neki i više godina .

a

pre 6 godina

@Peksimet Procitaj opet moj komentar. Zaustavio ga je u sezonskoj utakmici, gde se igraci stede, ovo je eliminacioni turnir. I Durent i Dzejms bivaju nadigrani u sezoni, al kad dodje plej of, radi metla. Jovic, Simonovic, pa po meni i Kuzmic(zbog odbrane) trebaju biti na spisku. Cetvorica iz Zvezde je malo previse, 30% ekipe..

a

pre 6 godina

Koliko ostrascenih navijaca dominira u komentarima, ovo je strasno. Da li stvarno verujete da Branko i Guduric trebaju biti pozvani u 12 reprezentacije? Jedno je igrati u finansijski slabom klubu, s trenerom koji izvlaci maksimum iz igraca, igrati kao autsajder, dobijati na zelju i navijace, a sasvim druga stvar igrati za reprezentaciju, protiv najboljih u Evropi, kad vazis za jednog od favorita. Ne navijam za Partizan, smatram da Bircevic nema sta da trazi ovde, ali opet je potrebniji za tim na cetvorci(jer smo tu slabi) od Gudurica. On je imao dosta slabiju sezonu nego proslu, brojke su mu losije, ne znam zasto se uopste spominje u ovom kontekstu. Zamisli Teo i Lazic na bekovskim pozicijama. Pa ovaj je beskoristan za svaku kompleksniju akciju, moci ce komotno da udvajaju Milosa. Jeste on briljirao u dosta utakmica u odbrani, ali je sezona duga, igraci se stede, ne zapinju bas u svakoj 100%. Ovo je eliminacioni turnir, svaka utakmica na krv i noz. Da li stvarno neko misli da ce Lazic da zaustavi Ljulja ili nekog slicnog, u jednom mecu, kad je sve ili nista? Pa nije on Kavai, pa da budes siguran.

BN

pre 6 godina

Mnogi se bune protiv Braduljice,a covek u reprezentaciji luduje,kao Stojkovic u fudbalu,jednistavno je tako,on i Stiki(od miloste) hoc da poginu kad igraju,novi Radmanovici nam nisu potrebni.Ave
(nije za dZ, 19. jun 2017 14:31)

Vidjeli smo kako Stojkovic luduje protiv Velsa. Zbog njega smo izgubili mec. Neka hvala.

Dacha

pre 6 godina

Iskreno ako zanemarimo ove mlade snage koji sigurno nece da udju u najuzi krug mislim da sigurno otpadaju Bircevic,Lucic,Micic i Dangubic...velika borba za mesto u timu ce da bude izmedju Lazica,Gudurica i Simonovica na spoljnim pozicijama i iskreno na centru su slatke muke,tu zaista ne znam ko vise zasluzuje,Marjanovic jedini siguran po meni,Stimac ove godine prvi put igrama da je opravdao svoj poziv,Milutinov mnogo napredovao,Kuzmic odigrao najbolju sezonu u karijeri i za kraj Raduljica mozda i najgoru sezonu ima iza sebe ali poznato je da on uvek igra dobro u reprezentaciji,naravno za Jokica se ne postavlja pitanje samo ako bude hteo da igra.

Dr Dragan

pre 6 godina

sram te bilo Aleksandre Đorđeviću, cenio sam te ali od sada više ne. Očigledno nisi pozvao sve igrače koji to trenutno zaslužuju već si ispunjavao nečije želje i zahteve...obiće ti se to o glavu, videćeš...

VilsonLima

pre 6 godina

Prvo treba reci:ljudi zapitajte se kako ce reagovati igraci C.Z. u smislu igranja ,jer ih ceka zeljeni Final4 sledece sezone,tu najvise mislim na Jovica.Veliko je pitanje da li ce svi zeleti da se odazovu. Na centarskim pozicijama po meni Stimac mora biti u 12,Kuzmic verovatno, ostaje Milutimov (najdalje takmicarski dogurao od svih srpskih centara(F4) ili Marjanovic. Po meni Raduljica ne. Ostale "visoke" cu gledati kao 4ke: Jokic i Bjelica (tesko ce igrati) ali prve dve opcije , Bircevica necu da komentarisem, Macvan vrvtno ide iako se meni ne svidja nimalo.
3ke zanimljivo: Kalinic sigurno ide, Lucica nisam gledao godinama , Simonovic sezona zivota(sve bi ih stavio). Bekovi :Bogdanovic, Teodosic, Nedovic sigurno Jovic(veliko pitanje zbog C.Z) ali ide. Da moze umesto 12 da se vodi 14 pozvao bi i Milosavljevica i "ogranicenog" Lazica. 3C, 5F i 4G + ova dvojica pomenuta. Pozdrav svima.

Змајевић

pre 6 godina

A gde je Dzenkins?
Да ли си некад гледао како Јарамаз воза дотичног Џенкинса? Џенкинс је лошији и од Миљеновића. Таквих као Џенкинс има мало више, нпр. Филип Човић

VASKE

pre 6 godina

DA NE BUDE ZABUNE, ZVEZDAS SAM....IMAM SAMO JEDNO PITANJE ZASTO UPORNO NA SPISKU NEMA NOVICE VELIČKOVIĆA..., I JOS NESTO , VOLEO BI DA NA EP IDU LUČIĆ I GUDURIĆ, I DA VIDIMO DA LI U NAREDNIM GODINAMA MOŽEMO DA RAČUNAMO NA NJIH ILI NE...

3D

pre 6 godina

@a gde je Vrabac?
Ti pričaš o Duletovoj mrziteljskoj školi, a pogledaj nadimak koji si uzeo, da ne komentarišem.. Lazić je svakako dobar igrač, ali svi znamo da nije za 12... Duda i Pešić su ga istakli jer su stara škola trenera koja voli igrače zadatka... on jednostavno nije dovoljno svestran igrač za poziciju na kojoj igra, nema iskustvo na velikim takmičenjima, nije dovoljno brz niti maštovit u napadu... u odbrani vrlo dobar, nekad čak i odličan. .. po meni igrač koji bi trebalo da bude u 18 zbog žestokog treninga koji bi imali svi sa energijom koju unosi... za velike utakmice nije... ali bih voleo više od svega da me demantuje.

a

pre 6 godina

@slike su za zid Branko Lazic moze samo u Zvezdi da igra. On je igrac zadatka, svaka cast na zelji, kidanju, ali on je beskoristan u napadu ozbiljnijih ekipa. Jedno je Zvezda, drugo je reprezentacija. Svojevremeno je Pera Bozic zakljucao Navara na vrhuncu, pa su svi znali da moze samo u Partizanu da igra. Simonovic ce ici svakako, ovde je Lucic umesto Bjelice najverovatnije.

Aleksandar

pre 6 godina

Prva petorka:

Dabović, Jovanović, Milovanović, Petrović, Škorić.

Klupa:

Čađo, Crvendakić, T. Jovanović, Mandić, Radočaj, Stanković.Krnjić.

Dragan

pre 6 godina

A gde je Dzenkins? Najbolji srpski suter. Ajde Sale pozovi Dzenkinsa..pa sa nijim mislim bi imali realne sanse da dodjemo do zlata.
U trenucima kad ekipi me-ide on bi davao ili trojku ili neki tezak sut. Bas to nasoj reprezentaciji treba.

slike su za zid

pre 6 godina

@a
Ne znam kako može da igra pre Simonovica , posle ove sezone, pogotovu što je u skraćenoj Zvezdinoj rotaciji explodirao na četvorci i beležio dabl dabl i to u EL . Mačvan je siguran , i to je to .
Gagi ako može da nadmaši Lazica , čisto sumnjam jer je ovaj zver . Inače taj napadački potencijal imaju svi . Gagi se nije snašao i to je to . Prosto ne možeš da sakriješ brojke iz EL niti da upoređujes sa Evro Kupom .

krajisnik

pre 6 godina

samo smo na četvorci malo tanji,pogotovo ako ne ide Bjelica.Drago mi je zbog Bobija.Bice dominantan pored Teodosicevih asistencija.

Mirko

pre 6 godina

Ako se svi odazovu bice veliki problem izabrati 12 pogotovo tu mislim na centre u bekove.

Ja da me neko pita koga bi poveo---odgovor nemam pojma :D

Bobi
Jokara
Bradati
Kuzmic
Mulutinov
Stimac

Lazic
Milosavljevic
Bogdan
Guduric
tu je jos i Dangubic oni mi je nekako jedini koji mi bas nije po ukusu.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Hajde i ja da se igram selektora (tacnije pogadjanja koga ce voditi Sasa):
Teo, Jovic, Nedovic, Bogdan, Lazic
Kalina, Dangubic, Simon, Macvan
Bobi, Stimac, Kuzmic.
Mislim da Jokic i Bjelica nece ici a nadam se da ce Bogdan i Teo ipak moci. Moguce je da umesto Lazica ide sin Dragan, i umesto Kuzmica Radulja. Sve ostalo je manje verovatno.

as

pre 6 godina

Zasto samo jedan igrac partizana???? Vidi se se ko je predcednik premijer i sta vec ne
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mee, 19. jun 2017 15:49)

Trebao je da pozove Ratkovicu umesto Kalinica, a Lukovica umesto Bjelice.

Terenac

pre 6 godina

Spisak je u redu, jedino sto kulira Jelovca ali ko zna zasto.
Poslednja cetvorica su verovatno pozvani da treniraju i steknu nekakvo iskustvo.
Prvo naredno pitanje je izabrati jednog od tria
Lazic/Guduric/Milosavljevic. Licno bih izabrao Gudurica.
Simonovic treba da ima prednost nad Lucicem i Dangubicem.
Sto se tice daljih odluka na visokim pozicijama, zavisi da li igraju Bjelica i Jokic.

a

pre 6 godina

@slike su za zid Gagi treba da ide pre Lazica, a Lucic je siguran u 12. Decko moze da igra teojku i cetvorku, dobar u odbrani, svakako potrebniji od Gudurica, Lazica i Dangubica.

Mirko

pre 6 godina

Voleo bih da čujem mišljenje nekog profesionalnog kondicionog trenera košarkaša, ovako smo spali na nas amatere i polu-profesionalce iz teretana, jer me zanima kakav je odnos treninga u reprezentaciji i individualnog treninga koji Denver predviđa za Jokića?

Fizička priprema je slična, možda malo nijansi u korist rasta snage (kod Denvera), ali i samopouzdanje i taktička priprema, kao i eventualni umor, u igrama za reprezentaciju.
Ali ne vidim da će to igranje u reprezentaciji biti neki veliki umor? Neka me neko ispravi ako grešim. Šta Vi mislite?

Alex

pre 6 godina

1. Teodosić
2. Jović
3. Nedović
4. Bogdanović
5. Lazić
6. Kalinić
7. Simonović
8. Bjelica
9. Jokić
10. Raduljica
11. Marjanović
12. Kuzmić

Prošetali bismo se.

A gde je Vrabac?

pre 6 godina

Jako smo licemeran narod, kad Marjanovic nije hteo da igra - drvlje i kamenje, i to još uvek traje, a sada kad je ista situacija sa Jokicem to prolazi onako, bez ikakvih osuda i bilo čega, ne razumem.
(Marko, 19. jun 2017 09:59)


Zato sto Su to partizanovci, kako beše rek'o Jovan Ducic - Hrvati si najhrabriji narod na svetu ne zato sto se niceg ne boje vec zato sto se niceg ne stide. Plus imaju taj botovski karakter u sebi da grupno pocinju objavljuju komentare slicne sadrzine ( da li im daju sendvice kao na fudbalu to ne znam ) Pa evo sad im bukvalno nije dobro sto je pozvao Lazica, skoro se svadjam sa jednim drugom ( Duletova mrziteljska skola ) i kazem mu da treba da zove Lazica, auu ljudi kad je upao u trans, krenuli su oni njihovi šablonski komentari, pratite kosarku tri godine nemate pojma, kakav Lazic itd. Ja mu na to kazem argumentovano zašto treba da ga zove i kazem mu da su I Duda i Pesic rekli da bi Lazic trebao sa igra, a onda krece izjava od mrzitelja posto nema vise sta da kaže izgovara nesto u fazonu sta znaju Duda i Pesic, Sale je najbolji, ja sam naravno tu prekinuo svaku konverzaciju ali ja ne znam sta ce sad taj čovek da radi kad procita da je Sale zvao Lazica, oni ce majke mi secer da dobiju svi kao i njihov vodja od tolko mrznje.

Mirko

pre 6 godina

Ako se svi odazovu bice veliki problem izabrati 12 pogotovo tu mislim na centre u bekove.

Ja da me neko pita koga bi poveo---odgovor nemam pojma :D

Bobi
Jokara
Bradati
Kuzmic
Mulutinov
Stimac

Lazic
Milosavljevic
Bogdan
Guduric
tu je jos i Dangubic oni mi je nekako jedini koji mi bas nije po ukusu.

pocni sa kosa tanka, uspravna debela

pre 6 godina

@Koliko god si se trudio da ispadnes pametan ispao si glup a sad cu da ti objasnim i zasto !!!

Bogdanovic, Lucic, Milutinov i Milosavljevic su postali "A" reprezentativci igrajuci za KK Partizan !

E sad ono na sta ti aludiras.
Jovic, Marjanovic, Kalinic su postali reprezentativci igrajuci za Radnicki iz Kragujevca odnosno Hemofarm a ne za CZV Beograd.
Nisam siguran ni za Nedovica ali recimo da su Nedovic i Bjelica igrali za staru Crvenu Zvezdu i kao njeni clanovi postali "A" reprezentativci.

Eto jel ti sad jasno koliko ste ne bitni u celoj prici.
(Mirko, 19. jun 2017 14:02)


Auuuuu sinko,

Pa sto je mnogo, mnogo je....cak i za navijaca Partizana!

Da li je on ispao glup ili ne, o tome moze da se prica, ali da neko u jednoj recenici "Eto jel ti sad jasno koliko ste ne bitni u celoj prici." uspe da napravi 4 (cetiri) gramaticke greske stvarno je za epitet NEPISMEN SKROZ-200%!

Inace, Lucic je postao i zasluzuje da bude A reprezentativac samo u mislima onih koji se razumeju u kosarku koliko i ti u pravopis!

Mirko

pre 6 godina

A sad da kažem nešto o našim četvorkama:
- Bjelica je bez premca. Bez njega ćemo da se oslanjamo na ove ostale i na isforsirane četvorke tipa Kalinić i Simonović.

- Birčević je već igrao dva ciklusa za reprezentaciju,nije bio dobar,ali ni previše loš,prosek,al kad nema nikog drugog...
- Mačvan je specifičan igrač,nizak i težak za četvorku,ima dobru tehniku i nezgodan je,dakle igrač uloge - ako Saletu treba zašto da ne, posebno što mnogo boljih nemamo.
- Lučić je igrao četvorku u Partizanu ako se sećam,možda i trojku nekad,Sale ga je zvao jer mu je bio pred očima i očigledno je procenio da bi mogao da se nađe na širem spisku,a ne zbog fantastičkih igara i rezultata ove i prošlih sezona. Sve u svemu ok je, daj bože da proradi i on u reprezentaciji, ja bih voleo jer mi je uvek bio simpatičan iako navijam za Zvezdu.
- Luka Mitrović je bio pod povredama,i svaki put kada je bio povređen bio je u velikom naletu forme,da nije došlo do povrede,možda bi bio bitan u reprezentaciji,ali ovako eto-nije.
- Zagorac je trojka, ne četvorka, osim neka isforsirana kao Simonović ili Kalinić recimo.

Pozivanje mladih snaga i pravljenje igrača za budućnost reprezentacije smatram velikom i hrabrom odlukom Saleta i hvala mu do neba.
Ne znam šta pojedini misle - ko će naslediti ove igrače koje sada imamo,ako ne razvijamo nove i mlade? Već za 5-7 godina bi imali veliki problem,a već ga imamo na četvorci,samo zato što nismo razmišljali na vreme.

Max

pre 6 godina

Teodosic,Jovic(Micic,ako je Jovic povredjen),Nedovic,Bogdanovic,Milosavljevic,Kalinic,Simonovic,Lucic,Macvan,Marjanovic,Raduljica,Jokic(Milutinov)
Bjelica tesko da ce se oporaviti nazalost

slike su za zid

pre 6 godina

Za danas kampanja : ugurati Gagija i Lucica . Ne znaju ništa na parketu , igraju Cipiripi ali na komentarima su NBA .
Ljudi jel nam treba reprezentacija ili reciprocitet KKP i KKCZ ? Ajde još nekog da se manjina ne bi osećala inferiorno .
Svašta .
Gagi neka izbori mesto ako može , čisto sumnjam a ovog Lucica ne vidim ni na ovom širem spisku .

011

pre 6 godina

@1. Teodosić
2. Jović
3. Nedović
4. Bogdanović
5. Lazić
6. Kalinić
7. Simonović
8. Bjelica
9. Jokić
10. Raduljica
11. Marjanović
12. Kuzmić

Prošetali bismo se.
(Alex, 19. jun 2017 15:06)

Cestitamo, izvucena je dobitna kombinacija, igra se prekida! ;-)

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Eto pozvao je covek sve da se neko nebi pravio pametan e sad ko hoce a ko nece da igra to vec nije u selektorovoj moci i ljudi manite se podela na Zvezdu i Partizan kada je reprezentacija u pitanju

Nemanja

pre 6 godina

(slana torta, 19. jun 2017 10:40)
Bircevic: ne
haahahahahahahaha pa ja ne verujem,pao sam sa stolice od smeha..inace svaka cast na analizi,slazem se u potpunosti :)

Dejan CZ

pre 6 godina

Cekalo se samo da se vidi ime Bobana Marjanovica i Jokica...ostalo vise manje sve ocekivano.Cekace se uzi spisak sa istom neizvesnoscu oko ova dva igraca a ostalo opet bice ista kvalifikacija vise manje ocekivano...Izostanak najverovatnije Bjelice nam koci poziciju debelo,ostalo nije kriticno...

Dzoni

pre 6 godina

Do danas sam mislio da Sale Djordjevic sam pravi spisak i bira igrace. Neverovatan je poziv Dobricu pa mali Marinkovic je izmislio basket za njega. Onda ne razumem cime je Lazic zasluzio poziv?Obican fizikalac zasto umesto njega nije pozvan Gagi? Decko ce da igra EL ove godine!!! Dalje ajde sto je oprostio Milutinovu neodazivanje prosle godine ali da oprosti Marjanovicu izdaju zemlje Srbije to je neverovarno! Po cemu je Guduric pokazao vise od Andrica. Andric je superiorniji u svim elementima pogotovo u vodjenju lopte i pregledu igre. Onda taj Jokic placa porez amerima neka i igra za njih!!! I na kraju Radanov,prvo nema u savremenoj kosarci mesta za igraca ispod 1.80 a drugo nit ima sut nit ima ulaz... Trebalo se naci mesta za mladog Koprivicu!
(antiDebil, 19. jun 2017 11:37)

Marinkovic, Andric, Koprivica...
Ja sam do danas mislio da ti nesto znas o kosarci...
Dobric je imao odlicne nastupe i u EL i u domacim takmicenjima, svaki minut je iskoristio, bio je i MVP finala, finala u koje taj Marinkovic, Andric i Koprivica, sve zajedno sa bivsim reprezentativcem Novicom i sadasnjim Bircom, te bosanskiim Kenanom i Vrapcem, sve zajedno sa 3 amerikanca, nisu usli.
Nisu usli jer su ih Davidovac i Radanov pocistili, Parizan je vodio 3 minuta ukupno u te dve utakmice.
Radanov je visok 2,02, ne znam na kog Radanova ti milis kad kazes da je nizi od 1,8.
Ognjen Dobric ce biti top igrac, ima fizikalije kao Danguba, odlicnu odbranu ali i odlicnu 'levicu'.
Gagi koji ce ove godine igrati EL je pozvan, a Lazica koji tu EL igra zadnjih 6 godina, hvalili su svi nasi proslavljeni treneri, ali ti si verovatno kompetentniji od njih.
Jel ti od Dula preslo to da proglasavas izdajnike?
Bobi i Jokic su izdajnici a Novica nije, kad je otkazao Djordjevicu nakon sto je potpisao ugovor sa Trabzonom,pred pocetak priprema.

Mirko

pre 6 godina

C Jokić, Marjanović, Milutinov
F Bjelica, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević
G Teodosić, Nedović, Jović
(Najjači sastav, 19. jun 2017 11:38)

Ma izbaci i Jovića, Teodosića, Kalinića, Nedovića, Bjelicu i Marjanovića, a ubaci Raduljicu, Veličkovića, Birčeviča, Andrića, Marinkovića, Vrabca
(i to je to, 19. jun 2017 12:33)

---------
Koliko god si se trudio da ispadnes pametan ispao si glup a sad cu da ti objasnim i zasto !!!

Bogdanovic, Lucic, Milutinov i Milosavljevic su postali "A" reprezentativci igrajuci za KK Partizan !

E sad ono na sta ti aludiras.
Jovic, Marjanovic, Kalinic su postali reprezentativci igrajuci za Radnicki iz Kragujevca odnosno Hemofarm a ne za CZV Beograd.
Nisam siguran ni za Nedovica ali recimo da su Nedovic i Bjelica igrali za staru Crvenu Zvezdu i kao njeni clanovi postali "A" reprezentativci.

Eto jel ti sad jasno koliko ste ne bitni u celoj prici.

Mirko

pre 6 godina

Ajd sad da kažem šta sam mislio na početku, pre nego sam pročitao svakojake komentare ovde...

Hvala Saletu Đorđeviću za najbolji mogući spisak koji je mogao da sastavi.
Kako on kaže: teren ne laže, a i povrede, pa će se na kraju videti ko će da igra a ko će otpasti.
Njegov sistem i logika su napredni,u skladu sa vrhunskim dostigućima i ligama,poštujući sve ono što nas je u košarci napravilo da smo tu gde jesmo. Dakle, puno poverenje u njega i ove momke.

A sad, prestanite da smarate glupim komentarima.

Podrinjac

pre 6 godina

Србија игра, несложна браћо!
Ако већ терамо мак на конац, прва велика медаља за Србију(Југославију) је из 1995. у Атини.

Злато су освојили: Дејан Бодирога, Предраг Даниловић(Партизан), Саша Обрадовић (Звезда), Зоран Сретеновић (Партизан и Звезда), Жарко Паспаљ (Партизан), Мирослав Берић (Партизан), Александар Ђорђевић (Партизан), Жељко Ребрача (Партизан), Владе Дивац (Партизан), Зоран Савић, Дејан Томашевић (Звезда и Партизан), Дејан Котуровић (Партизан), први тренер, Душан Ивковић (Партизан), помоћни тренер, Жељко Обрадовић (Партизан). Дакле 85,7% репрезентације је играло или је било тренер Партизана.
Вероватно ће Звезда у будућности дати највећи удео, све се мења осим неба и земље, па тако и једна банална ствар као и ово о чему дискутујемо.
Све у свему, Србија игра, будимо сложни и јединствени!!!

mmajstor

pre 6 godina

A ne bajo, ne pita se Meloun nista, sve 5, i da Jokara, ne daj Boze, slomi nogu, bice mu cast da reprezentuje zemlju. Aj paljba.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 19. jun 2017 13:07)

Evo da pretpostavimo da si u pravu....predlazem onda da se ukinu sva nacionalna takmicenja da ne bi slucajno nijedan igrac slomio nogu. Ili je mozda u redu da neki slome nogu, ali nije u redu ako se to desi igracu Denvera, jer se Meloun zamislite nesto pita? Ja ne bi palio iz te puske ako u njemu nema baruta.

Aleksandra

pre 6 godina

Hajde da zaboravimo na sujetu i navijacke strasti posto je ovde rec o reprezentaciji,a ne o Zvezdi i Partizanu.Ja navijam za Zvezdu,ali volim Bogdana i Milosavljevica.Slazem se da mozda Davidovac nije zasluzio da bude na sirem spisku.

ada

pre 6 godina

Prva petorka..
Teo,Nedovic,Kalina,Bjelica,Bobi...

A onda su tu Laza,Jovke,Simon,Kuzma,Gudura;Jokara i naravno Bogdan...
(Monarhista, 19. jun 2017 14:20) # Link komentara
Preporučujem (+1)Ne preporučujem (-2)
NEDOVIĆ U PETORCI A NE BOGDANOVIĆ,HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAAAHAHAHAHAAHAHAHAHAH

nije za dZ

pre 6 godina

Mnogi se bune protiv Braduljice,a covek u reprezentaciji luduje,kao Stojkovic u fudbalu,jednistavno je tako,on i Stiki(od miloste) hoc da poginu kad igraju,novi Radmanovici nam nisu potrebni.Ave

Rema

pre 6 godina

Pošto je kod nas omiljena zanimacija da se svi igramo selektora evo i moje ekipe. Teodosić, Jović, Nedović, Bogdanović, Milosavljević, Lučić, Gudurić, Kalinić, Birčević, Marjanović, Raduljica, Štimac.
Nema potrebe da se Bjelica i Jokić opterećuju, trebaće nam narednih godina. Imamo sasvim dobru ekipu, sad sve zavisi kakva će biti "hemija" između njih. Gde je Marko Kešelj? Neki sukob sa Đorđevićem, povreda, završio rep.karijeru? Jeste malo lošije odigrao ovu sezonu u Ostendeu ali jedan takav žilav igrač bi nam uz Nedovića i Lučića dobro došao. Naravno poslednjih 12 neće zavisiti samo od nas, treba videti i koga će voditi protivnici, izabrati one koji im mogu parirati po pozicijama. Sve mi je jasno ali Dangubić...
Kad je već na spisak stavio ove momke iz FMPa mogao je i Vanju Marinkovića, imao je sličnu statistiku u ligi kao i oni.

triplem

pre 6 godina

kada je representative u pitanju ne volim klubasastvo. Radujem se na primer pozivu Bogdanovicu, Milisavljevicu pa i Lucicu ili cak ne volim nacin na koji igra Simonovic ove sezone. Ali Bircevic??? ok znam da smo deficitarni ali taj covek nema IQ za kosarku, ne kapira akcije i isuvise je spor u odbrani. U Evropi pozicija 4 je sve niza i brza sa jasnom ulogom kod udvajanja pleja ali ovaj lik to ne moze da iznese.Ako vec hocete da pokrijete 10 minuta onda bi cak i ovaj busadzija bio bolje resenje.

Ak47

pre 6 godina

Partizanovac sam, ali mi je drago sto nema Vanje Marinkovica u reprezentaciji... poleteo je mnogo, misli da je zvezda ko zna kakva... a jedini plus u karijeri do sada mu je to sto ga je Dule gurnuo u vatru i sada igra na tu slavu jer niko nece da ga izbaci iz tima da ne bi ispalo kod Duleta je bio u prvoj petorci a sada nema mesta za njega...

mara

pre 6 godina

Za sve one koji prozivaju Birčevića: Ja sam prva rekla u ranijem komentaru da on nije pravi kapacitet za reprezentaciju i realno jedino treba da se nađe na spisku zato što smo na poziciji 4 najtanji. Ali ne razumem otkud toliko komentara koji vređaju njegov učinak. Na svim utakmicama za KKP ove godine (KLS, Aba i FIBA), a nije odigrao samo 1 utakmicu u Podgorici zbog suspenzije, prosek mu je bio 12 poena i 6 skokova po utakmici, uz 50% iz igre (57% za 2 i 43% za 3), penali 76%. Sad, jedno je KLS, a drugo prvenstvo, ali on je stvarno koristan igrač, mada možda ne previše košarkaški inteligentan.

Što se celog spiska tiče, meni bi najviše žao bilo da ne vidim na konačnom Štimca. Imao je sjajnu sezonu, uvek se trudi, radnik je, motivator i uvek se odazivao. Mislim da je on mnogo važan zbog atmosfere u reprezentaciji, bez njega nekako to nije to (ovo kažem kao veliki navijač Partizana, mada meni to ovde zaista nije bitno). Navijačku ostrašćenost ostavite za neke druge vesti, ako i tamo baš morate da komentarišete.

Mirko

pre 6 godina

(Mirko, 19. jun 2017 14:02)

Imenjače, ako već hoćeš objektivnost, nemoj da staješ na pola puta -
Šta je uradila reprezentacija sa Lučićem,Milosavljevićem i Milutinovim i koliko su oni uopšte igrali za reprezentaciju do sada?
Jer,tada kad su kako kažeš postali reprezentativci,naša košarka je bila na najnižim granama ikada. Plus što u skorije vreme nisu ni bili zvani ili su ispali sa spiska-a tada smo nizali sve uspeh do uspha.
Bogdanu svaka čast,on je izuzetak.

S druge strane Jović,Bobi i Kalinić su postali "Jović,Bobi i Kalinić" zahvaljujući igranju u Zvezdi,(Bobi u Megi),i zahvaljujući igranju u Zvezdi su postali standardni reprezentativci, Bobi je bio MVP EL u Zvezdi,odatle otišao u Sparse i Detroit za 21M$, Jović je rekorder EL po asistencijama i jedan od pet najboljih plejeva u EL po mišljenju suparničkih trenera i stručnjaka, Kalinić je uz Bogdana doneo EL titulu Feneru, naravno zahvaljujući i Željku-kome je naravno trebalo više godina da to postigne u Feneru.

Dakle,ajde ti sad uporedi njih sa Lučićem? Ajde Milosavljević je bio najbolji trojkaš EK,ali to takmičenje je kao što znaš ispod EL.Kažem opet,jedina svetla tačka tu je Bogdan i niko više.I Sale Đorđević.Ali on je mozak cele priče i to nije malo.

Ja bih isto mogao da komentarišem igrače starog Partizana i reprezentacije u odnosu na igrače koje je davala Igokea-Partizan. To su dva različita sveta. Sa Igokea Partizan smo bili NAJGORI ikada.

Djenka

pre 6 godina

Njegov komentar je mozda kako vi kazete odvratan ali vas nije istinit.Svi americki gradjani koji rade u inostranstvu su duzni da prijave sva primanja koja se oporezuju.Verovatno postoje i mnoge druge zemlje sa istim zakonima kao i Grcka npr. koja pocetkom krize kontrolise i svoje gradjane u inostranstvu.I jos nesto americku vladu ne interesuje sto placate porez i u drugoj zemlji.
(Prekazi, 19. jun 2017 12:35)

E vidis tvoj komentar je samo delimicno istinit. Ameri traze od svih da objave svoja primanja, ali ne naplacuju porez od onih koji taj porez uredno placaju u drugim normalnim zemljama, kao sto su na primer Nemacka ili Svajcarska. Ako su kvazi-registrovani na nekim Kajmakcalanskim ostrvima onda ih lupaju po dzepu. Proveri pre nego sto pljunes druge. Ja se silom prilika bavim oporezivanjem americkih drzavljana u inostranstvu pa ti kazem iz prve ruke. Ako neko stalno boravi na teritoriji druge zemlje i uredno se odjavio kod americkih vlasti niko ga ne dira. Ali ako je neko samo fiktivno prijavljen u Monaku, a svoje vreme provodi na jahti na obalama Floride taj ce biti opaucen po usima cim mu dokazu isto.

BBRS

pre 6 godina

FMP 2 igrača "daje" za reprezentaciju a Partizan 1... Tužno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hak, 19. jun 2017 13:45)

Тужно би било да је обрнуто, овако је реално !!!

naN

pre 6 godina

Svidja mi se ovo, bobi je svakako vredan i kul momak tako da sa tim i kosarkasim znanjem koje poseduje sigurno izboriti mesto u 12, ja u to ne sumnjam. A to je po meni dosta bolje kada bih birao izmedju Jokica i Bobija, jer evropsko prvenstvo nije NBA vec su utakmice slicne kao u Euroleague, a svi znamo da je bio najbolji igrac evrolige kada je igrao za zvezdu pre 2 godine. Naravno, najbolje bi bilo da i jokic igra, garantovao bi zlato, ali ako vec ne moze i ovo je dobro.

BBRS

pre 6 godina

Ali Birčević iz 'institucije', dajte molim vas?!
(Mitar, 19. jun 2017 13:10)

---…--
I dalje imas nocne more od KK Partizan ?
I treba tako, imaces ih uskoro opet !
Inace Bircevic je bar iz Partizana kakav god da je a "vasi" su svi iz FMP-a ili Radnickog...to je velika razlika izmedju nas i vas.

Inace realno pozvao je sve najbolje sto trenutno imamo.
(Mirko, 19. jun 2017 13:33)

Хахахаха, ноћне море од партизана, хахахахаха !!!
Слатко ме насмеја и хвала ти због тога !!!

Mirko

pre 6 godina

(Hunting Wabb0ts, 19. jun 2017 12:56)

Ok, ja sam komentarisao to što je napisano, a ne njegov "lik i delo", što ne znači da nisi u pravu, ali i sam znaš da ima na obe strane takvih istih i šta sad da radimo.. Kad nestane jednih možda će nestati i drugih, ali to se neće skoro desiti.
Bitno je da mi normalni pokazujemo konstruktivnost i objektivnost u komentarima, koliko god je to moguće s obzirom na našu navijačku pripadnost.
Ja bar uvek dam plus kad je nešto objektivno i konstruktivno, čak i više cenim kad to napiše grobar nego Delija, zato što ima veću težinu s obzirom da dolazi sa "protivničke strane".

Glavni arhivator

pre 6 godina

1-Teodosic, Jovic.
2-Bogdanovic, Nedovic, Lazic.
3-Kalinic, (Milosavljevic ili Simonovic)
4-Bjelica, Macvan.
5-Jokic, Marjanovic, (Raduljica ili Kuzmic)
Naravno, veliko je pitanje da li ce Bjelica i Jokic igrati, pisem samo moguci najjaci sastav. Pozdrav :)

Kome smeta 1000 evradi prosecne plate?

pre 6 godina

Podrska da cela srpska dijaspora placa porez i Srbiji, nema veze sto ne rade i ne zive u Srbiji, ima da plate, tako bi nama bilo mnogo bolje.

Mirko

pre 6 godina

Da se ne objavljuje reprezentativni spisak, širi naravno, za Lučića nikada, niko ne bi čuo.

A i kako bi? Dečko nikada u karijeri nije postigao 10+ poena, odlučio makar jednu utaknicu, a o odbrambenim falinkama ne treba ni pričati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zar ne?, 19. jun 2017 12:56)

----------
Cuo si ti dobro jer je tvoj klub iz Zeleznika silovao u svakoj utakmici...inace ne postoji igrac sa spiska koji je igrao u KK Partizan da ga takvi kao ti ne pljuju sto samo po sebi govori kakve komplekse imate.

nista o nicemu

pre 6 godina

kako mislite da Jokica Denver zeli da odmori? Karnisovas je u pismu Predragu Danilovicu odgovorio da je cast da njihov igrac igra za nacionalnu selekciju. To je jedini zvanican stav koji imamo od kluba, tako da ne sirite lazne informacije.... sem ako ne mislite da Misko i trener Denvera prezentuju klub, bez obzira sto bi takav stav bio protivzakonit jer je u suprotnosti sa ugovorom izmedju Fiba i Nba.
(mmajstor, 19. jun 2017 12:55)

A ne bajo, ne pita se Meloun nista, sve 5, i da Jokara, ne daj Boze, slomi nogu, bice mu cast da reprezentuje zemlju. Aj paljba.

ЖЕРЕМИ ЊИТАП

pre 6 godina

Даниловић, Ђорђевић, Мута Николић, Богдановић, Милосављевић, Лучић, Мачван, Милутинов. Од нас доста!

Martin

pre 6 godina

Bravo Sale sasvi realan spisak,iznenadjenje iskreno ne poziv Radanovu i Dobricu ali ok momci su buducnost,(prospekti) pogotovo Radanov,drugo Lazic i Birca pa i Stimac tu su a po meni bolje da nisu ne volim taj tip igraca to vazi i za Macvana ali nedostatak igraca na nekim pozicijama primorava na odredjene mere a i ja nisam selektor,jedino sta bih drugacio odradio pozvao bih Pena,V.Marinkovica,Simanica,S.Jankovica,Ristica(Arizona),Radicevica i Zagorca i mozda Andriju Marijanovica(M.leks) inace sve ok,savrseno i ne razumem pljuvanje partizanovaca i nas zvezdasa zbog gluposti nekih a tema Srbija pa mislim covece!!!!

nista o nicemu

pre 6 godina

Njegov komentar je odvratan zato što je nepismen, a i zato što misli da bi nešto id tog poreza trebalo da pripadne njemu.0:-)
(opismeni se pa lupaj, 19. jun 2017 13:05)

Ne vidim kako nece pripasti njemu. Indirektno.

Миле

pre 6 godina

Људи моји полако. Списак од 25 имена, па што овај, што онај. Ево да на примеру Лазића (има их још таквих) објасним. Сигуран сам да ће он бити и међу 18. Разлог, па ко ће бити бољи "спаринг-партнер" нпр. Богдановићу на припремама? Онда дође скраћивање списка Ђорђевић закључи да Лазић и није потребан, овај то прихвата 'ладно, Ђорђевић нема главобољу, мирна Бачка. Варијанта #2: Лазић одрађује добре припреме, нико му не спори сјајне одбрамбене способности које могу бити пресудне у само једној важној утакмици, Ђорђевић га води, и опет мирна Бачка. Наравно не на овим и ширим дискусијама, али тако беше и са Марковићем, а сада сви пишу куку где је.

opismeni se pa lupaj

pre 6 godina

@ Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest. 
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19) 


Odvratan komentar.. Bez ikakvog znanja o plaćanju poreza.. On se plača tamo gde ga zaradiš.. A verujem da ti ni nemaš posao i takođe ne plaćaš porez.. Pravi "srbin".. Samo može biti ljubomoran..

(HanSolo, 19. jun 2017 08:33)

Njegov komentar je mozda kako vi kazete odvratan ali vas nije istinit.Svi americki gradjani koji rade u inostranstvu su duzni da prijave sva primanja koja se oporezuju.Verovatno postoje i mnoge druge zemlje sa istim zakonima kao i Grcka npr. koja pocetkom krize kontrolise i svoje gradjane u inostranstvu.I jos nesto americku vladu ne interesuje sto placate porez i u drugoj zemlji.
(Prekazi, 19. jun 2017 12:35)

Njegov komentar je odvratan zato što je nepismen, a i zato što misli da bi nešto id tog poreza trebalo da pripadne njemu.0:-)

Mirko

pre 6 godina

Ali Birčević iz 'institucije', dajte molim vas?!
(Mitar, 19. jun 2017 13:10)

-----------
I dalje imas nocne more od KK Partizan ?
I treba tako, imaces ih uskoro opet !
Inace Bircevic je bar iz Partizana kakav god da je a "vasi" su svi iz FMP-a ili Radnickog...to je velika razlika izmedju nas i vas.

Inace realno pozvao je sve najbolje sto trenutno imamo.

zar ne?

pre 6 godina

Da se ne objavljuje reprezentativni spisak, širi naravno, za Lučića nikada, niko ne bi čuo.

A i kako bi? Dečko nikada u karijeri nije postigao 10+ poena, odlučio makar jednu utaknicu, a o odbrambenim falinkama ne treba ni pričati.

Mачко

pre 6 godina

Znači ovako, sastav reprezentacije za EP 2017 godine :
Plejmejkeri :
- Lončarević, Spajić, Antonov, Vicić,
Bekovi :
- Živadinović,Knaus, Milić, Lekić, Gogoć
Krila:
- Marinović, Bolovski, Babić, Višnjević i onaj mali Rogačev ( mlad je, ali je mnogo bolji od Gorčinovića)
Krilni centri:
- Gvozdenović, Lulić, Agić
CENTRI :
- Zagor, Alan Ford, Miki Maus i Betmen.
To je to , namerno nisam stavio u sastav Toma i Džerija jer su prošlo prvenstvo folirali da im treba odmor od repke, samo da bi uzeli keš, izdajice.

D1V1

pre 6 godina

C Jokić, Marjanović, Milutinov
F Bjelica, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević
G Teodosić, Nedović, Jović
(Najjači sastav, 19. jun 2017 11:38)

Dobar si, zaboravio si da ubacis Bircevica.

nemi posmatrač

pre 6 godina

@antidebil
Bio ti sarkastičan ili iskren , moram da primetim da nisi zaboravio niti jednog od ovih koji su Vas tovarili ove godine . Moć percepcije izvanredna , nastavi da opažaš , primećuješ .

ada

pre 6 godina

Koje igrače je dala Zvezda kao Zvezda ne kao Fmp ili radnički.ili mega nego kao ZVEZDA? Bjelicu i to da se navuče aj i možda simona,to je to...Pomagalo se dosta zvezdi i hoćete još,u sezoni kad je igrala eurokup,od države dobili više para,(DJilas sredio),stalno kukate nešto,Partizanu se smejali kao gde su pare od eurolige karata itd,a gde su vama sinovi moji,kada se nagrada za pobedu povećača 30k,gde su pare?Čovke kad vas šutne više ništa neće moći da vas izvadi.

BBRS

pre 6 godina

Bobi je na spisku, igraće na EP. Bio juče u Kragujevcu, pričali smo. Delio medalje klincima u hali Park zajedno sa Andrejom Stevanovicem iz Dinanika i Andricem iz Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihajlovic, 19. jun 2017 08:20)

Шта је са Андрићем, јел баталио кошарку?

ccc?

pre 6 godina

Spisak NE igra nego tim. I pitanje je ko ce se odazvati i ko kao nece moci. Jedino mi nije jasno da Saric igra a igrao je odlicno ove sezone za svoj klub a nekima se navodno brani da igraju? Tu mi nesto nije jasno? Posebno sto Saric nije neki igrac koji godinama igra u NBA?

ispran mozak na kvadrat je brend Srbije

pre 6 godina

Sale jeste legenda i mnogo toga je učinio za našu košarku, ali mislim da mu sve to ne daje za pravo da sam određuje ko će igrati, a ko ne.
(ispran mozak, 19. jun 2017 11:08) naravno zato je tu ispran mozak, naravno u mnozini da mu odrede ko ce igrati, nece valjda selektor da odredjuje, mislim da ti je nik savrsen za komentar
(samo smo razocarani, 19. jun 2017 11:42)

Većina građana Srbije ljuta je na selektora košarkaške reprezentacije Aleksandra Đorđevića jer im se meša u izbor igrača koji će igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu. Neophodno je organizovati referendum sa pitanjem “ Kojih 12 igrača bi po vašem mišjenju trebalo da igra na Eurobasketu?“

zapad

pre 6 godina

Đorđević je poslije olimpijade rekao da je jasno da Srbija žestoko zaostaje za amerikancima i da će budućnost graditi na modernim,fizički snažnim i karakternim igračima.Naravno da će mu izbor biti dijelom iznuđen ali ako se bude išlo tim smjerom,a to je jedini ispravan put,onda će vam biti jasno zašto neki igrači imaju prednost ispred drugih.Isto tako neidu 12 najboljih nego i neki igrači zadatka,vezivno tkivo tima. E sad neka mi netko kaže da se budućnost može graditi na igračima poput Štimca,Muslija,Mačvana,Birčevića,Micića,Milosavljevića... Da me nebi netko krivo shvatio to su dobri košarkaši,pošteni momci ali nisu NBA kalibar,a tome se teži.Isto tako Zagorac,veliki talent, uopće neigra odbranu,Simanić fizički slab i potpuno nezainteresiran,tako neće ići. Zato su na spisku Dobrić i Davidovac,za klasu ispod njih,ali radom i zalaganjem su to zaslužili. Kako kaže Sale,teren ne laže. Teo,Bogdan,Jović,Lazić,Kalinić,Bjelica,Marijanović... i neki drugi će uvijek ostaviti srce na terenu,oni na klupu odlaze znojni,oni ne samo da igraju oni se bore.Neki samo odigraju korektno.Treba gledati dubinski,a ne samo ljubimce i lupati minuse.

gaga

pre 6 godina

Sta to gospodine Djordjevicu imas protiv Dejana Muslija to bi me bas zalimalo.Prosle god MVP acb lige ove god isto odlican.Sta ti je decko skrivio voleli bi da znamo.Duzan si da to objasnis.

Petar

pre 6 godina

Da se kojim slucajem Zvezda ugleda na Raznjatovica, pozeleli bi da Djordjevic precrta Jovica, Lazica, Gudurica, Simonovica, Kuzmica, Dobrica, Radanova i Davidovaca sa spiska, da se lepo odmore i spreme da napadnu titulu sampiona Evrolige sledece sezone.

Bravo Zvezdo

pre 6 godina

Sviđa mi se ova Zvezda, pardon reprezentacija :). Čoviću majstore bukvalno nam stvaraš srpsku košarku ali ne hvališ Vučića kao partizan pa nema para... Užas.

ggrrtt

pre 6 godina

Da se kojim slucajem Zvezda ugleda na Raznjatovica, pozeleli bi da Djordjevic precrta Jovica, Lazica, Gudurica, Simonovica, Kuzmica, Dobrica, Radanova i Davidovaca sa spiska, da se lepo odmore i spreme da napadnu titulu sampiona Evrolige sledece sezone.
(Petar, 19. jun 2017 12:23)

U kom ti paralelnom univerzumu zivis? Ko da napadne Evroligu? Nadam se da se sprdas sa nama.

BBRS

pre 6 godina

Ajde Branko Lazić, ali Ognjen Dobrić???!!!
(Jorgos Printezis, 19. jun 2017 08:52)
Pa, nece da ga vodi na EP, sigurno. Pozvao je mladog, perspektivnog igraca da oseti draz reprezentacije, da trenira sa velikim zvezdama. Vrlo korisna stvar za klince i nije prvi put da se ovo radi.
(Pera Magic Mitic, 19. jun 2017 11:30)

Џаба му причаш, зар не видиш да је острашћени партизановац у питању ?!

BBRS

pre 6 godina

BEZ LAZICA SIGURNO
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 19. jun 2017 08:23)

Ma сто посто .
Шта имаш против Лазића, сем што ти је угасио клуб ?!

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Nakon ovog spiska partizanovci moraju da zaćute za sva vremena. Eto još jednog dokaza ko stvara košarku u Srbiji a ko troši državne pare na strance i gotove igrače. Bravo Zvezdo, naklon do poda Čoviću koji je sa FMP-om i Zvezdom dao 80% ove reprezentacije. A posle pričaju da radi protiv srpske košarke?? Ne, nego uklanja kancer iz srpske košarke, tj. vas.

mmajstor

pre 6 godina

kako mislite da Jokica Denver zeli da odmori? Karnisovas je u pismu Predragu Danilovicu odgovorio da je cast da njihov igrac igra za nacionalnu selekciju. To je jedini zvanican stav koji imamo od kluba, tako da ne sirite lazne informacije.... sem ako ne mislite da Misko i trener Denvera prezentuju klub, bez obzira sto bi takav stav bio protivzakonit jer je u suprotnosti sa ugovorom izmedju Fiba i Nba.

Hunting Wabb0ts

pre 6 godina

(Mirko, 19. jun 2017 12:22)

Zar ne primećuješ da moj komentar nema nikakve veze ni sa Zvezdom, ni sa Partizanom? Odnosi se isključivo na jednog očiglednog Čovićevog bota, poznatog i kao NikolaSrb, partizan sramota srbije, Istina, partizan državni projekat, southpaw i koja sve još imena ne koristi. Dotični piše iste gluposti na svakoj vesti, nekad ostavi više komentara pod različitim imenima, komentari su mu isključivo ispunjeni mržnjom prema Partizanu i širenju nekakve propagande.
Kao što rekoh, neka makar sačuva svoje gluposti za klubaške vesti, možemo makar vesti o reprezentaciji da poštedimo te patetike.

загор

pre 6 godina

апсолутно савршен списак. свака част! мислио сам да је сале сујетни нарцис, који за инат неће звати бобија, милутинова, мицића... међутим, очигледно је да је он довољно смирен тип и велики ауторитет да са мање радикалним потезима различите проблематичне ситуације држи под контролом.

i to je to

pre 6 godina

C Jokić, Marjanović, Milutinov
F Bjelica, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević
G Teodosić, Nedović, Jović
(Najjači sastav, 19. jun 2017 11:38)

Ma izbaci i Jovića, Teodosića, Kalinića, Nedovića, Bjelicu i Marjanovića, a ubaci Raduljicu, Veličkovića, Birčeviča, Andrića, Marinkovića, Vrabca

Mirko

pre 6 godina

(drakce, 19. jun 2017 11:55)

Deo je otpisan, deo reprogramiran i isplaćen na vreme i čak i pre roka, dakle sve je čisto, za razliku od vas gde se ni dan danas ništa ne zna niti sme da se pomene, pošto ste državni projekat deceniju i po, i niko ne sme da brkne u osinje gnezdo da ga ne napadne roj pčela i bumbara. Ko zna šta bi odatle izašlo. Neko bi to nazvao i Augijeve štale, ali kako god, neko debelo... bi izašlo odatle.

Kad ste kako čisti, što vi to isto ne uradite, nego vas pobeđuje FMP i gubite po Kupovima Mice Trofrtaljke već evo tri godine? Igraju vam polu igrači, a nije da niste plaćali, i nije da niste mogli i bolje da nađete za te pare. Ok, desi se neki promašaj tu i tamo, ali vi ste skoro sve promašili osim Novice i možda Hečera.

brzi

pre 6 godina

@dag kristi i tebi ja kao grobar kazem da Bircevic ne treba da ide, kao ni Guduric, jer su oni igraci kao npr. krava koja da 20L mleka pa udari kopitom kantu i sve prospe.

plači pa opet plači

pre 6 godina

A onih 16 miliona koji su vam obrisali preko noci?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (drakce, 19. jun 2017 11:55)

Misliš 4 godine?

Mirko

pre 6 godina

(Hunting Wabb0ts, 19. jun 2017 12:09)

Prijatelju, bitno je da ste vi uvek na svojim vestima i komentarišete svoj klub.

Naravno, ovo je bio sarkazam, ako me razumeš...

Crnogorac-Bokelj

pre 6 godina

Ovako, pa da vidimo koliko cu se poklopit sa Saletom:
1.Teo i Jovic
2. Bogdan i Milosavljevic (ili Nedovic)
3. Kalina i Simon
4. Bjelica i Macvan
5. Jokic i Bobi
Preostala dva Kuzmic i Lazic.

Ako ne ide Joks, zvati Stimca ili Milutinova. Ako ne ide Beli, ubaciti Lucica, da se gura na 4 sa Kalinom i Simonom jer Bircevic u odbrani ne moze aosolutno nista!
Lazic mora da ide svakako, jedino on moze zaustaviti najboljeg protivnickog sutera kojem ide u utakmici (kao sto je radio Markovic a Laza je jos bolji defanzivac). Jedino on moze zaustaviti Ljulja, Bojana Bogdanovica i sl...pa nema veze sto nije poenter ima ko ce davati koseve...dobar i u skoku...

Prekazi

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest. 
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19) 


Odvratan komentar.. Bez ikakvog znanja o plaćanju poreza.. On se plača tamo gde ga zaradiš.. A verujem da ti ni nemaš posao i takođe ne plaćaš porez.. Pravi "srbin".. Samo može biti ljubomoran..

(HanSolo, 19. jun 2017 08:33)

Njegov komentar je mozda kako vi kazete odvratan ali vas nije istinit.Svi americki gradjani koji rade u inostranstvu su duzni da prijave sva primanja koja se oporezuju.Verovatno postoje i mnoge druge zemlje sa istim zakonima kao i Grcka npr. koja pocetkom krize kontrolise i svoje gradjane u inostranstvu.I jos nesto americku vladu ne interesuje sto placate porez i u drugoj zemlji.

Hunting Wabb0ts

pre 6 godina

E ovakva Zvezda koja je dala 80% ove reprezentacije ne može da dobije od države ni dinar nego sve pare idu veštačkom državnom projektu partizanu koji niti ima rezultate niti pravi igrače. 
(Zvezda ponos Srbije, 19. jun 2017 11:46)

NikolaSrb, idi botuj negde drugde. Ima tamo neko Čovićevo saopštenje i slična vest, nije ovo mesto za tvoje gluposti.

obriši suze draga :-)

pre 6 godina

@Danilo

Kao prvo zaista mi je drago što si se dobro isplakao, uspešno oporavio od polufinala i nadam se prihvatio realnost limita.

A što se eksperata iz predgrađa tiče, pa njih bi trebalo da oslovljavaš sa dužnin poštovanjem posle "metle" i spuštanje samoproklamovane institucije na nivo palanačkog vatrogasnog društva koje se u slobodno vreme bavi košarkom. :-)

Ovde su u problemu jedino eksperti sa Kalemegdana. Ko da otpadne od njih 10? Težak problem. Vama je lako, sem Bogdana ni jedan neće ni vodu nositi pa nemate zbog čega da se sekirate! Dobrić, koji će naravno otpasti, bolji je od svih zajedno. :-)

Djenka

pre 6 godina

Rekoh ja da je Sale preveliki smeker da dopusti sebi da mu sujeta odredjuje spiskove. A sada neka se odazovu "junaci" pa neka bira po formi i stilu igre tima, ne pasu bas svi u reprezentaciju iako su dobri igraci (moje skromno misljenje). Nikome ne zameram nista, odgovornost je 100% u selektorovim rukama, a do sada je zasluzio samo poverenje. Znaju ljudi da Sale nije sam, tj. da mu iza ledja pomazu skoro svi velikani nase kosarke. Onako kako to i treba da bude, imamo legendarne trenere i mnogo nam je dobro kada se dogovore. Amere ne moze mo da bijemo ni pod tackom razno (za sada) ali nam je Evropa na dlanu. Srecno!

Mirko

pre 6 godina

(kole__4, 19. jun 2017 11:14)

Pa i mi smo isto tako pričali za Bogdana, pa evo gde je sad... To što je neko iz Zvezde ili Partizana, ne znači automatski da će biti dobar ili loš u budućnosti.

JPR24

pre 6 godina

Ajde Branko Lazić, ali Ognjen Dobrić???!!!
(Jorgos Printezis, 19. jun 2017 08:52)
Ja bih se pre cudio sto je Guduric na listi a ne Lazic i Dobric...

Nbg

pre 6 godina

EL SE BUSA NOVICA ZBOG OBJAVLJVANJA SPISKA????
(nista o nicemu, 19. jun 2017 08:54)

PANTERSKA JE TUGA PREGOLEMA!!!!
(svasta o svacemu, 19. jun 2017 09:15)

Mi pravimo vatromet jer smo pobedili sami sebe u finalu, cisto da crknete od muke. Tuga? Naravno, jako smo tuzni jer SNS kadar poput Danilovica vedri i oblaci savezom, ali boricemo se protiv korova.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 19. jun 2017 09:55)

Je l' to znači da je i Đorđević deo tog istog "korova".
A ne, pošto se uvek bili neviđeni licemeri u svemu, tako vam i periodično smetaju bivše legende Partizana po potrebi i nahođenju.
A čiji su kadar Kokeza, Bunjevčević, Mrakić i ostali? Ko podržava politički Čovića? Ne sme niko da se raduje kad vas pobedi, odmah ga prozivate danima i vređate jer imate nebaždarenu sujetu i predubeđenje da ste u svemu veliki klub. Nije vam smetalo kada ste onomad krali pehar na proglašenju i oštetili ga, drmali koševe i gađali urinom košarkaše Partizana? To je ok jel' da? Koliko vam je teško pala dupla kruna u fudbalu pokazujete svaki dan istresajući cinizam ali vam je normalno da navijači (Opet Bogdanov i ekipa) upadnu na proslavu titule fk i nasrću na zvanice? Možda ste u fudbalu i bili neko i nešto ali u basketu ste niko i ništa na velikoj sceni. Koji evropski trofej imate?

skoba

pre 6 godina

Moze li neko, molim vas, da mi kaze kada je duzan da objavi konacan spisak od 12 igraca?Hvala.To je jedino bitno a sad ce pozvati ''i kusi i pasi'' zbog mogucih povreda,otkaza..
(Mihajlo, 19. jun 2017 09:32)


I kusi i pasi, ahahahahahahhhhahahahahahahaha, šta si ti druže hteo da kažeš hahahahahahaha

drax

pre 6 godina

Ovo je samo spisak bice tu mnogo otkaza i zezancija dok se ne iskristalise ekipa Jokic skoro sigurno ne ide a Bjelica bi me bas prijatno iznenadio da se oporavio od onakve povrede itd itd.

drakce

pre 6 godina

E ovakva Zvezda koja je dala 80% ove reprezentacije ne može da dobije od države ni dinar nego sve pare idu veštačkom državnom projektu partizanu koji niti ima rezultate niti pravi igrače.
(Zvezda ponos Srbije, 19. jun 2017 11:46)
A onih 16 miliona koji su vam obrisali preko noci?

Mladen

pre 6 godina

Uzas zbog povrede Bjelice ima jos Bircevic da se ugura u 12 jer smo najtanji na cetvorci...daj boze da je Lucuc sad fit on i Kalina mogu da igraju na 4 pa nekako s Macvanom izguraju to da ne gledamo ovog amatera zalutalog u profi kosarku.

Комита

pre 6 godina

Просто је невероватно каквих људи има... Селектор објави списак, а маса њих се напињу око тога ко је из ког тима... Људи, ово је НАЦИОНАЛНИ ТИМ СРБИЈЕ! Мука ми је више од ове поделе!

kole__4

pre 6 godina

Jelovac, Musli nista a? Bitno da si zvao Dobrica, Radanova, Davidovca, Dangubica. A umesto koga da ide Guduric? Da nece mozda Bogdanovic, Nedovic, Milosavljevic(najbolji trojkas Evro Kupa), Lazic koji je razvalio sezonu da izvise zbog jednog naduvanog, preuvelicanog i prevare od igraca Gudurica?!

Marko

pre 6 godina

Procitah negde da Jokic sigurno ne igra, nema veze, mlad je i sigurno predstavlja buducnost. Po meni, kad vec nema Jokica, mnogo bolja resenja na centru su Bobi, Kuzmic, Stimac. Raduljica je imao dosta losu sezonu, cak je i bez ugovora. Ne verujem ni da ce Bjelica igrati tako da je Macvan najbolji za poziciju 4. To nam je jedino kriticno mesto ali moze i Simon da se spusti na 4. Ostalo je manje-vise poznato.

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

E ovakva Zvezda koja je dala 80% ove reprezentacije ne može da dobije od države ni dinar nego sve pare idu veštačkom državnom projektu partizanu koji niti ima rezultate niti pravi igrače.

dux

pre 6 godina

Jokara moze da igra cetvorku bez problema, samo jos ako bude mogao da igra :)

Marjan 5, Jokara 4, Bjelica 3, Bogdan 2 i Teo 1 -> Ovo uzima zlato bez mnogo muka

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Ajde Branko Lazić, ali Ognjen Dobrić???!!!
(Jorgos Printezis, 19. jun 2017 08:52)
Pa, nece da ga vodi na EP, sigurno. Pozvao je mladog, perspektivnog igraca da oseti draz reprezentacije, da trenira sa velikim zvezdama. Vrlo korisna stvar za klince i nije prvi put da se ovo radi.

Dag Kristi

pre 6 godina

Svi su na neki nacin zasluzili poziv,na ovaj ili onaj nacin.Vidim da se mnogi cude otkud Bircevic na spisku,ali ja kao Zvezdas smatram da je Bircevic medju 20 najboljih kosarkasa Srbije u ovom trenutku.Drago mi je zbog Lazica,ali i Lucica,za kojeg se nadam da ce ga povrede zaobici.Sve u svemu,podrska Djordjevicu i momcima.

ispran mozak

pre 6 godina

Ne razumem zašto je otkazao Luki Mitroviću? Mali je odličan, brz je i znatno je napredovao u Zvezdi. Mislim da je bolji i od Bjelice i Macvana koji igraju na istoj poziciji. Takodje, ne mogu da verujem da je zadržao Simonovića!? Pa šta će nam on kada na toj poziciji imamo Kalinića i Nedovića? Bez njih definitivno nemamo šanse za medalju.

Sale jeste legenda i mnogo toga je učinio za našu košarku, ali mislim da mu sve to ne daje za pravo da sam određuje ko će igrati, a ko ne.

nemi posmatrač

pre 6 godina

"najbolji strelac EvroKupa " , interesantno licemerje , od 2017. je EvroKup a bio je Cipiripi jel tako ? Da li prednost imaju evroligaši ili ovi iz Cipiripi Kupa . Meni ne smeta ali komentar ima taj prizvuk omalovažavanja pa sam hteo da povučem paralelu kako je to takmičenje dobilo na značaju . Verovatno po potrebi tima koji tamo nastupa ili bivših igrača .
Spisak dovoljno "boli" , da ne dolivam ulje , ali ovo je reprezentacija pa ajde zajedno da navijamo bez obzira da li su igrači iz Cipiripi kupa ili ovi drugi .

Aleksa

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest.
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)
Deluje da ti ipak treba malo da vežbaš pravopis? Za promenu...čisto da odmoriš palčeve. Onda ćemo i mi tebi da oprostimo što si nepismen.

Pametnjakovic

pre 6 godina

Teo nikada nije igrao u NBA pa mu je lako da odluci sam. A mnogi od vas ovde su fanatici, i ne mogu da vas shvatim jer treba zrtvovati svako leto zbog reprezentacije, a samo jednom se zivi. Okupljanja su uglavnom u sred leta i pripreme traju i po dva meseca, a posle toga ih cekaju naporne sezone u klubovima sa cestim putovanjima. I kada ce covek od 25-30 godina da odmori? Kako moze vama fanaticima da budne vaznije zrtvovanje za Srbiju od provedenog odmora sa porodicom? Koliko vas koji ovde pljuju stavljaju Srbiju ispred svoje dece? Bas bih voleo da vas neka drzavna firma pozove da odradite dzabe celo leto za interes Srbije, a da se odreknete porodice u to vreme
(ajde pametnjakovici, 19. jun 2017 10:43)
Pametnjakovicu...prvo,ne zrtvuju nikad celo leto.Konkretno u ovom momentu su sva prvenstva zavrsena,sto znaci da imaju vise od mesec dana za odmor pre okupljanaj 20. jula.Iduca godina tj leto im je celo slobodno,sto opet znaci da ce svi imati izmedju tri i cetiri meseca slobodno!Malo li je mladim ljudima?Ja tokom studiranja 4 godine nisam nigde mrdnuo pa preziveh nekako.I ne igraju dzabe.Zahvaljujuci srebru sa OI dobili su nacionalne penzije.Malo se sad pomuce pa vec sa 30 mogu u (pre)bogatu penziju plus mogucnost da udju u legendu osvajanjem medalja za reprezentaciju .Plus sto se mnogi od njih bolje prodaju zahvaljujuci nastupu u reprezentaciji.Kakvih sve likova ima ovde,za ne verovati

RASPALI ZOMBI

pre 6 godina

Za hehtere I pametnjakovice. Podelite ovih 25 zlatnih momaka u dva tima. Dovedite Radonju ili Miloja da vodi jedan I drugi tim Sale, I videli bi, oba bi igralo u Finalu. Toliko o pametnima koji poznaju konkurenciju za zlato.... pozdrav I lep vam dan zelim.

BBRS

pre 6 godina

Jovic
Lazic
Simon
Mitar
Bobi


IDEMO DO ZLATA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 19. jun 2017 09:54)

Репка из снова !!!

Иван

pre 6 godina

Очекиваних 25 имена. Недостаје истина Загорац, као и Радичевић, па Јовановић и Јанковић, али то су све играчи који циљају НБА, па неће бити на располагању ни за Еп ни за квалификационе мечеве за СП.

За тих 7 до 10 дана, када се списак буде скратио на 18 имена, знаћемо да ли на Евробаскету пуцамо на злато или не.

John Terry

pre 6 godina

Malo smo tanki na cetvorci, ako Bjelica ne bude mogao, ali smo na ostalim pozicijama jaki kao zemlja. Na centru moraju Marjanovic, Jokic i Milutinov. Ako ne moze Jokic, onda Kuzmic.

antiDebil

pre 6 godina

Do danas sam mislio da Sale Djordjevic sam pravi spisak i bira igrace. Neverovatan je poziv Dobricu pa mali Marinkovic je izmislio basket za njega. Onda ne razumem cime je Lazic zasluzio poziv?Obican fizikalac zasto umesto njega nije pozvan Gagi? Decko ce da igra EL ove godine!!! Dalje ajde sto je oprostio Milutinovu neodazivanje prosle godine ali da oprosti Marjanovicu izdaju zemlje Srbije to je neverovarno! Po cemu je Guduric pokazao vise od Andrica. Andric je superiorniji u svim elementima pogotovo u vodjenju lopte i pregledu igre. Onda taj Jokic placa porez amerima neka i igra za njih!!! I na kraju Radanov,prvo nema u savremenoj kosarci mesta za igraca ispod 1.80 a drugo nit ima sut nit ima ulaz... Trebalo se naci mesta za mladog Koprivicu!

Realno

pre 6 godina

Toliko o dugogodisnjoj Saletovoj pristrasnosti Partizanovim igracima. Evo imate ceo tim Zvezde, cak I klupu na sirem spisku. Da vise nisam cuo o teorijama zavere.
(Miki, 19. jun 2017 10:51)

Izvini a koga da stavi iz partizana u reprezentaciju?Ne verujem da bi nekog vise pozvali i sami Dulo ili Dzilo,da su selektori.Sve sto vredi nekoliko godina unazad,igra u Zvezdi ili talentovani momci u Megi i FMP-u.Normalno je da iz Zvezde ima daleko najvise igraca a svakom selektoru je stalo i do sopstvenog upeha a on se ne pravi sa poluigracima.

Nikola

pre 6 godina

Budimo realni, ovo nam je prva realna šansa za osvajanje zlata. Naravno, Španija i Francuska su takođe pretendenti za prvo mesto, Hrvatska i Litvanija će tražiti svoju šansu .... što se tiče ostalih ne vidim šansu da dođu u poziciju da se bore za titulu.
Tako da bi trebali svi da stisnu zube i odigraju prvenstvo, ako su naravno povređeni ne treba ih voditi ali razlozi poput želim da se odmorim ili želim da se bolje spremim za sledeću sezonu ili nemam klub pa moram prvo to da rešim ...itd ne bi smeli da se javljaju. Moraju i oni biti svesni da možda sledeće prilike neće biti.
Tako da pozdravljam širi spisak selektora i neka najbolje izabere, a ne one koji su mu preostali.

skywalker-kze

pre 6 godina

Mislim da se posle ovog Evropskog prvenstva svako sledece odrzava na 4 godine.Ako je prosla ta odluka u FIBA,bilo bi velika steta da ne igramo sa najjacim mogucim sastavom.Nadam se da ce Jokic igrati.

samo smo razocarani

pre 6 godina

Sale jeste legenda i mnogo toga je učinio za našu košarku, ali mislim da mu sve to ne daje za pravo da sam određuje ko će igrati, a ko ne.
(ispran mozak, 19. jun 2017 11:08) naravno zato je tu ispran mozak, naravno u mnozini da mu odrede ko ce igrati, nece valjda selektor da odredjuje, mislim da ti je nik savrsen za komentar

Dejan 1104

pre 6 godina

Jedva čekam da vidim tandem Teo i Bobi (nadam sa da obojica idu na EP). Samo da igrače mimoiđu povrede i bićemo u polufinalu sigurno. Kojih god 12.igrača Sale da povede netreba da sumnjamo u njegov izbor već da im damo podršku. Srbija !!!!

Danilovgrad

pre 6 godina

Stefan Jović (Crvena zvezda) Branko Lazić (Crvena zvezda) Marko Gudurić (Crvena zvezda) Marko Simonović (Crvena zvezda) Ognjen Kuzmić (Crvena zvezda)
Ognjen Dobrić (Crvena zvezda) ...... i ovakav klub da ima problema sa parama, neisplacene plate ??? Sramota ! ! ! A komsija okicen gomilom sponzora, koliko oni imaju igraca na ovaj spisak ? Jednog ? A pa ok....

sasa

pre 6 godina

Nema Zagorca? Ovo kad se skrati na 12 bice isto kao i prosle godine. Umesto Jokica Bobi/Milutinov. Ako se svi odazovu. Bjelica svake godine povredjen. Bas ga nece.

zoran bgd

pre 6 godina

ljudi, ajmo sad realno, da li zaista mislite da Lazic moze da bude u prvoj petorci? ali iskreno? pored Tea, Bogdana i Kaline, malo realnosti nije na odmet, bez obzira na sve! Ja razumem Delije koji ce to da forsiraju, ali pre svega treba biti realan, kao sto treba partizanovcima objasniti da je Novica svoje odigrao... pozdrav svim iskrenim navijacima Srbije!

nikonikadkaoja

pre 6 godina

Djordjevic je Carrr, kakav covek, uvek daje najbolje od sebe, kao da nema losih osobina, a odabrani igraci mogu sa njim biti samo jos bolji... Ceppaajjj te majstori. Dobrog zdravlja i puno srece

Nista o Nicemu

pre 6 godina

Je l' to znači da je i Đorđević deo tog istog "korova".
A ne, pošto se uvek bili neviđeni licemeri u svemu, tako vam i periodično smetaju bivše legende Partizana po potrebi i nahođenju.
A čiji su kadar Kokeza, Bunjevčević, Mrakić i ostali? Ko podržava politički Čovića? Ne sme niko da se raduje kad vas pobedi, odmah ga prozivate danima i vređate jer imate nebaždarenu sujetu i predubeđenje da ste u svemu veliki klub. Nije vam smetalo kada ste onomad krali pehar na proglašenju i oštetili ga, drmali koševe i gađali urinom košarkaše Partizana? To je ok jel' da? Koliko vam je teško pala dupla kruna u fudbalu pokazujete svaki dan istresajući cinizam ali vam je normalno da navijači (Opet Bogdanov i ekipa) upadnu na proslavu titule fk i nasrću na zvanice? Možda ste u fudbalu i bili neko i nešto ali u basketu ste niko i ništa na velikoj sceni. Koji evropski trofej imate?
(Nbg, 19. jun 2017 11:06) # Link komentara

Bris Taton, avangardo. Nadam se da neces doci nikada u takvu situaciju, naspram ubistva su sva drmanja koseva smesna. Kapiras? Ne, i ne ocekujem.

Бар не у нормалним околностима

pre 6 godina

Prva petorka
Bobi Joka Kalinic Lazic Teo
(Vuk, 19. jun 2017 09:29)

Прва два не могу играти заједно у постави !!!

djole

pre 6 godina

Nema medalje bez Stefana Markovica. Nikad nije bio zvezda ali je radio ogroman posao u odbrani. Lazic nema potrebno iskustvo, a mnogi ostali poput Tea i Jokica ne znaju da igraju odbranu

vreme je za zlato

pre 6 godina

@mara
Gagi nema herca za reprezentaciju , jednostavno pored BB se oseća inferiorno i uopšte i ne uzima šuteve kada je bio ono malo u igri . Na toj poziciji je najveća gužva , kao i na pleju , ne zaboravi da Nedović može 'ladno da igra 2 i to sa mnogo više bezobrazluka nego Gagi . Slažem se za četvorku jer Bjelica je nezamenljiv , probati sa Mačvanom i ove dve "trojke" , ali to povlači krvavu odbranu na 1 i 2 , a realno imaš Tea koji baš i ne krvari u defanzivi kao i pomenuti Nedović . Biće interesantno prvo videti ko će da se odazove ( Jokić , Bjelica ) . I bez imalo navijačke ostrašćenosti uz poštovanje lika i dela Birčević nema mesta makar neki centar morao da ga menja ili neka "trojka" . Centri , opet zavisi od Jokića , ali tu postoje realne zamene .

Mirni !

pre 6 godina

Spisak je realan i kvalitetan. To je i najvažnije. Selektor je pokazao da je korektan i stručan čovek ! Odaziv će biti kakav bude ...... Verujem u ljudske kvalitete igrača i da će znati napraviti razliku igranja za novac ( klubove ) i za otadžbinu ! A ako se i odluče za novac ..... To treba znati , prihvatiti i valorizovati. Bez uvreda i nepristojnih reči. Nisu svi ljudi isti.... Pa tako ni pozvani pod zastavu svoje otadžbine !

skoba

pre 6 godina

Teodosić Jović Nedović Bogdanović Milosavljević Kalinić Simonović Lučić Mačvan Kuzmić Marjanović Štimac ako ne budu igrali Jokić i Bjelica, ako budu onda njih dvojica umesto Štimca i Lučića

kvisko

pre 6 godina

Teodosic ce doci potpuno istrosen ma pripreme.
Frisko ozenjen mora dobro da se pokaze inace pobeze mlada. Ja bi pozvao jos jednog pleja extra za slucaj da Teo zakaze na terenu usled premorenosti.

Bekjarev

pre 6 godina

Javnost treba da se spremi da ne bude nista od Teodosica, Milutinova i Bogdanovica koji potpisuju sa NBA timovima u julu sa novim klauzulama da ne mogu da igraju za reprezentaciju osim na Olimijskim igrama, Bjelice, Jovica i Nedovica zbog povreda/operacija, Jokica zbog stava Denvera, Raduljica ce otkazati, tako da ce tim u Turskoj da bude:

1. Micic, Jaramaz
2. Guduric, Lazic, Milosavljevic (ili Dangubic, jedan otpada)
3. Kalinic, Simonovic, Lucic
4. Macvan (ili Bircevic jedan otpada)
5. Marjanovic, Stimac, Kuzmic

milansm

pre 6 godina

Iskreno,mislio sam da Bobija nece pozvati,zbog one zbrke oko potpisivanja novog ugovora...,ali vidim da je Đorđevic "stao na loptu" sto pozdravljam...,sta da kazem,jaki smo,samo to treba sada uigrati i krenuti ka zlatu!

Nece proci?

pre 6 godina

Imamo izvanredne igrače, strašan tim, dokazano fantastičnog selektora. To je sport, može biti i bez medalje, ali imamo realne šanse za zlato. Napred momci!

zapad

pre 6 godina

Da još pojasnim svoj prethodni komentar. Zašto Lazić?Ponekad je dovoljno zaustaviti najboljeg protivničkog beka-krilo i dobiti meč.Ponekad je to jedini način.Pefi je dobio Hrvatsku kad je u trećoj četvrtini zaustavio Bojana Bogdanovića kad drugi nisu mogli,razbijao je prije toga.Isto tako Kuzmić,košarka se igra u oba smjera,odbrana je isto toliko važna kao napad,ako ne i važnija jer omogućuje lake poene.Kuzmić je najbolji odbrambeni igrač,moderan igrač,za razliku od Štimca koji je totalno suprotno,zahvalan igrač starog kova,ali bez atletskih sposobnosti.Meni se više sviđa Gudurić od Milosavljevića kojeg cijenim ali je loše odigrao za reprezentaciju zadnji turnir,mislim da je na zalasku,povrede su ga zaustavile,ali dajem punu podršku Saletu,on zna bolje.Marjanović je igrač od 21 milion dolara,a neki stavljaju Štimca,Muslija ili Raduljicu ispred,hm,bez komentara. Oni koji su ga doveli znaju zašto baš njega,a ne ove druge.Bledo bi vas pogledali kad bi im predložili njih umjesto Marjanovića,možda bi se i nasmijali.Osim ako mislite da ovi u NBA ne znaju svoj posao.

Milosh_NS

pre 6 godina

Realno, ovaj tim kad igra kako ume na svetu zaista mogu da pobede samo Amerikanci. To se i pokazalo u praksi...ipak, ne treba biti previše opušten pred EP jer u Evropi ima bar 4-5 reprezentacija koje imaju snažan motiv da pobede vicešampiona Sveta i srebrne na OI. A u sportu je motiv ponekad presudan. Mala paralela sa tenisom - to je kao kad je Vavrinka pre par godina pobedio Đokovića u momentu kad je Nole bio na vrhuncu snage...iako tada realno mnogo slabiji igrač, imao je samo motiv i to ga je guralo napred.

Respekt

pre 6 godina

Bravo za Djordjevica sto je na spisku stavio Radanova,Jaramaza i Dobrica jer su supertalentovani igraci,iako svi znamo da nece biti na konacnom spisku.Ovo je za njih priznanje i podstrek za buduce igre jer im je stavljeno do znanja da se na njih ozbiljno racuna u buducnosti.Takodje,respekt i za poziv Lazica i sto nema sujete u slucaju Marjanovica i Milutinova.

Drrr

pre 6 godina

Ovako to ide:1)Trenutno najbolji selektor u Evropi objavi širi spisak igrača na koje računa2)Igrači tako saznaju da li na spisku ili ne, pa odlučuju kako će provesti svoje leto.3)Igrači obaveštavaju selektora o svom učešću4)Selektor tada sužava spidak, na 16, pa ih poziva na teške, visinske pipreme, a potom i na pripremne utakmice.5)U toku priprema, i nažalost, obično zbog povrede, odustane još neki igrač.6)Nekoliko dana pred takmičenje selektor saopštava konačni spisak od 12 igrača.7)Sve vreme ga pljuckaju ,posle skraćivanja na 12 i najviše, uglavnom poznati i cenjeni eksperti iz predgrađa.8)Kada dođe do balkona, svi slavimo.9)Ako slučajno budemo treći ili čevrti, dan žalosti u Srbiji i masovni protesti u predgrađima sa parolom:"Ostavka pod hitno"10)Sledi jdno slobodno leto, 2018. i odmor za sve učesnike.11)Ako bide sreće, za SP 2019. ceo ovaj ciklus se ponavlja?
(Danilo, 19. jun 2017 10:39)

Na ovom spisku je 16 igraca iz pregradja kako zoves, ako racunas Raduljicu koji je isto igrao za tim iz predgradja onda i 17. Kako onda mozemo da placemo?

realista

pre 6 godina

najverovarniji spisak 12 po meni:
teodosic, jovic, nedovic,lazic, bogdanovic, kalinic,simonovic,lucic, macvan,raduljica,kuzmic, marjanovic

Ironichna

pre 6 godina

Uzasno me nervira sto srpskim kosarkasima koji igraju u NBA njihovi timovi ne preporucuju da igraju za reprezentaciju a Amerikanci koji igraju u NBA se ubise da igraju za svoju reprezentaciju...njima njihovi timovi ne savetuju da ne igraju za reprezentaciju. Fuj... Amerika i njihovi dvostruki arshini...

Najjači sastav

pre 6 godina

C Jokić, Marjanović, Milutinov
F Bjelica, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević
G Teodosić, Nedović, Jović

sofronije

pre 6 godina

A jel će zvati Vrapčeta malog ili možda busadžiju ? To bi bio bingo.
(Nemke, 19. jun 2017 09:01)

Dovoljno je sto je on, Aleksandar Djordjevic iz institucije, a vi sad nastavite da patite, iako ste uzeli triplu krunu puna vam usta nasih igraca.

kanjos macedonovic

pre 6 godina

Ako pogledamo iz ugla nastupanja za srpske timove, od ovih 25 igraca Zvezda ima 15 predstavnika, Partizan 7, Mega 2, FMP 1 (Teodosić). Jasno je kao dan, nova je slika raspodele snaga. Partizan nažalost ne može više da privuče mlade igrače. Od odlaska Duleta u narednih 10 godina daj Bože da će dati novog reprezentativca. :( Objektivno gledano, smatram da će od ovih 7 bar 5 sigurno u konačnih 12. Srbija!!!

Onako usput

pre 6 godina

@dobro je ali hvala bogu neće dugo, 19. jun 2017 09:25)

Nisam dušebrižnik, ali kad je reč o Bjelici, taj duguje reprezentaciji i Srbiji. On se prvo preko reprezentacije afirmisao, pa tek onda preko klubova. Za Bobija i Jokića naprotiv, to ne važi.

trile

pre 6 godina

Super spisak! Svi su tu, zvezdaši, partizanovci, stari, mladi, oni koji su povređeni ali će se možda oporaviti, oni kojisu rekli da najverovatnije neće igrati i oni koji su izjavili da sigurno hoće, bez sujete i revanšizma. Sale će izabrati najspremnije i najbolje. Ko sad nađe "dlaku" u spisku i krene da truje, svaka mu cast. Napred Srbija!

devlinjo

pre 6 godina

sto hejtujete odmah!!! Prvo, nije bilo uspesnijeg selektora sa prosecnijim igracima. drugo, spisak je pomirljiv i prema igracima i prema ostalima koji su u poziciji odlucivanja, za sta nije kriv sale nego sistem u kome zivimo. trece, lopta je prebacena u njihovo dvoriste i sada cemo da vidimo reakciju. Uvek puna podrska saletu, jer je on jedini grobar zbog koga sam plakao kada je zavrsio karijeru.

Balkanski spijun

pre 6 godina

ljudi ovo je spisak za treninge, mora da ih bude ovoliko da bi sve prstalo... sad je ne bitno ko je iz CZ ili Par... svi su oni Srbi, bore se za nas grb i zastavu...

VMP

pre 6 godina

Divim se Teu i Bogdanu, obojica vec duzi period igraju zavrsnice svojih liga, maltene NBA sezonu kad se saberu kupovi, Evroliga, domaca liga i prijateljske i opet su redovni bez ikakvih izgovora sem ako nije u pitanju povreda i mislim da se te stvari potcenjuju. Bilo bi bolje kada bi vise paznje posvetili onima koji imaju zelju i volju da igraju za reprezentaciju, a manje ovim drugima.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Jovic,Teodosic,
Nedovic,Bogdanovic,Lazic(Gagi)
Kalinic,Simonovic
Bircevic(Bjelica),Macvan
Marjanovic,Kuzmic,Raduljica(Jokic,Stimac)

Bjelica stavljen iza Bircevica jer je povredjen odma da se razumemo. Isto je i sa Jokicem veoma su male sanse da igra, dok je posle ove sezone jako tesko odluciti se izmedju Stimca i Raduljica i izmedju Branka i Gagija ali verujem da ce Sale kao i uvek napraviti pravu odluku nikad igraci koje je izabrao nisu razocarali pa makar izgledalo skroz cudno otkud oni tu.
Mislim da cemo sada graditi igru oko Bobija odnosno Kuzmica kao sto je Sale hteo za olimpijadu kada je Bobi odustao.

Kontras

pre 6 godina

Da li ovo znaci da je su NBA i Evroliga dozvolili igracima koji igraju u njihovim klubovima da igraju za kosarkaske reprezentacije?

mara

pre 6 godina

Mislim da je Milosavljević sada zaslužio da zaigra. Imao je fantastičnu sezonu, najbolji trojkaš Evrokupa. Vidim da neki misle da je Lazić tu bolje rešenje, ali meni se Gagi više sviđa zato što ima poene u rukama, a izvanredan je i u odbrani. Lazić je ipak primarno odbrambeni igrač, mada mu srčanost niko ne spori. Ja bih volela da vidim Tea, Jovića, Nedovića, Bogdana, Gagija, Simona, Kalinu, Jokića, Štimca (moj favorit) i Radulju. A za četvorke je već zeznuto, Beli zbog povreda, Birčević je solidan, ali nije taj kapacitet, Mačvan je pravi radnik i borac...na četvorci će biti malo teže, ali igrali su Simon i Kalina i četvorke po potrebi, nema sumnje da će to Sale lepo da ukomponuje. Jedva čekam!

zapad

pre 6 godina

Očekivano.Bit će gusto na poziciji 4 ako Bjelica ne bude mogao,Mačvan je vrlo fizički limitiran,jako loše odigrao olimpijadu,a Birčević osim visine i šuta za tri nema ništa.Ostale pozicije moćne,bit će teško odabrati. Velika će šteta biti ako ne bude išao Kuzmić,po meni centar br.1 trenutno čak ispred Jokića,jer je fantastičan u oba smjera,najbolji rim protektor,u napadu rutiner.Jokić je maestralan u napadu ali još mora puno da radi na obrani.Lazić je prirodni nasljednik Markovića,netko mora čuvati najbolje protivničke bekove.Bit će teška odluka i Lučić-Simonović. Velika bi nepravda isto tako bila i da ide Raduljica,svima koji prate košarku jasno je zašto.Marjanović,Jokić i Kuzmić su najbolji centarski trio ikad na ovim prostorima,sa Teom na playu apsolutna dominacija.

kg-zbori

pre 6 godina

Bravo Sale!! Puna podrska!! Molba redakciji da pocne razmisljati o fantaziju, 2015te je bila odlicna borba!! Pozdrav i do medalje!!

coki

pre 6 godina

Delija Momak...laz!Nikada poziv nisu odbijali i uvek su se odazivali i Bjelica,Milosavljevic,Raduljca,Lucic,Markovic(penzionisan),Nedovic...

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Stefan Birčević, realno?
(josip broz, 19. jun 2017 10:23)
Pitaš se zašto Birča koji je imao u Partizanu dabl dabl maltene,a ne pitaš se za neke sekundarce iz tvog omiljenog tima?!Ćao bre.

jhm

pre 6 godina

A Bircevic je bolji suter? Ma daj, on i Dangubic nemaju mesta u ovom timu pa tako verovatno nece ni uci u uzi krug. Pozdravljam poziv Radanova i ostalih klinaca!

brzi

pre 6 godina

Jokic nece ici ni Bjelica, a verovatno ni Milutinov. Stimac i Musli su imali odlicne sezone, Bobi je presedeo na klupi, Kuzmic solidan, Raduljica onako, mada on za klub igra lose pa pokida za repku, dakle sto se centara tice Stimac, Musli, Kuzmic, Raduljica, Bobi. Trojicu ce voditi mislim da ovim redosledom i treba da izabere, iz gore navedenih stvari. Lazic obavezno da ide, Jovic ne jer je celu sezonu povredjen i nece biti ni 50%, uostalom imamo Tea klasicnog 1, Nedovica i Bogdana koji su vise igrali 1 nego 2 ove sezone, dakle Jovic bi nas kocio. Dobric? Kakav crni Dobric ne znam je l mu Misko menadzer ili sta, ali na osnovu cega on da ide? Takodje iz Partizana ne treba nikog da zove, jer niko nije ni zasluzio. Jelovca treba da zove on je imao dobru sezonu. I Milosavljevica koji je odlican i konstantan sa formom vec godinama ne znam zasto ga ne zove. Sportski pozdrav

Strucnjak

pre 6 godina

@Pera Kaze covek "gledaj realno" i stavi Mitrovica u prvu petorku?!? Druze jesi ti odgledao jednu Zvezdinu tekmu ove sezone, jesi mu video tehniku suta?

KliftonToni

pre 6 godina

nista o nicemu...vidim na spisku igrace Partizana,Fmp-a ali nigde igraca Zvezde?zasto ih nema na spisku vec pet godina?sta se desava?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (coki, 19. jun 2017 10:22) # Link komentara

цоки, не видиш, али не зато што и слеп код очију, него зато што покушаваш да будеш злобан...тужно је што си и ту неуспешан, као и свуда остало...

slavica

pre 6 godina

Jedno krajnje nekriticko pitanje, cisto u informativnoj formi: sta se desava sa Radetom Zagorcem? Spisak je sirok da siri ne moze da bude a njega ne vidim tu. Inace sva podrska Djordjevicu, tu nema dileme. On zna sta radi!

Dušan

pre 6 godina

Luke Babbitt gravedigger


Sekundarci? Decko,govoris o sampionu drzave, ima da sagnes glavu kad pricas o zvezdi,pokazala vam je gde ste vi a gde je ona!

BBRS

pre 6 godina

Gudurić treba da bude treći bek pored Bogdana i Nedovića. On je budućnost naše košarke i treba ga povesti pre ovih iskusnijih, ali ipak limitiranih i prosečnih igrača.
(StormBGD, 19. jun 2017 10:33)

Да, још увек се тресе кош од оне Гудурине тројке од таблу у задњој секунди !!!

xMADx

pre 6 godina

Zasto je djordjevic selektor????? Ocigledno je da imamo mnogo bolje selektore na komentarima izbacite Saleta i dovedite nekog od ovih strucnjaka

StormBGD

pre 6 godina

Gudurić treba da bude treći bek pored Bogdana i Nedovića. On je budućnost naše košarke i treba ga povesti pre ovih iskusnijih, ali ipak limitiranih i prosečnih igrača.

slana torta

pre 6 godina

Moj spisak po hierarhiji i pozicijama (svaki Srbin je selektor )
Teodosić - Bog reprezentacije
Bogdan i Kalinić - najbolje na pozicijama 2 i 3
Simonović - sigurna trojka, najbolji igrač Zvezde ove sezone
Bjelica - odmah iza Teodosića po značaju u rep. moguće da je povredjen i da neće igrati, odluka je na njemu
Jović - plej No2
Nedović - od sjaja do očaja, treba ga zvati jer uvek može da zasija (kad ne ide Bogdana)
Gudurić - pao u drugi plan, nevidjen talenat, možda se digne u reprezentaciji, mlad igrač kome treba dati šansu
Milosavljević ili Lazić - jednog od dvojice, jaki su u odbrani, obojica sposobni za kvalitetne epizode
Birčević - ne
Mačvan - boljeg nemamo (ako je Bjelica van stroja)
Jokić i Bobi - obojica. Bar jedan.
Raduljica - maskota. Lenčuga. Supertalenat. Rupa u odbrani. Fenomenalan u napadu. Prevedeno u svet RPG tenk koji dobro funkcioniše sa elfovima (Teo i Bogdan)
Štimac - nikad bolji, lojalan, treba da igra.
Milutinov i Kuzmić - odlični ali imamo bolje, zavisi od predhodno navedenih
Ostali da se odazovu, trude i zahvale Saletu što ih je zvao. Ako se neko i ubaci u 12 neće biti ključan igrač sigurno.

Marko

pre 6 godina

Znači gomila ljudi se koncentriše na to što je Birčević na spisku od 25 imena i kao smeju se ha ha ha...kome? Čoveku koji je Srbiju doveo do dva srebra na svetskom i olimpijskim igrama? Odmah iza Amerikanaca? Ma bravo, baš ste frajeri.

bobby

pre 6 godina

sta god Sale odluci, koga god povede, bice ispravna odluka. To je dosadasnjim radom i znanjem pokazao! Privilegija je imati takvog selektora!

coki

pre 6 godina

realno Lazic,Dangubic i Bircevic nisu kvalitet za reprezentaciju(ne racunam talentovane klince pei dnu spiska).U svakom slucaju ovo je najkvalitetnije sto imamo,steta za Markovica koji je pokidao sezonu,steta i za povrede Bjelice,Milosavljevica.

ajde pametnjakovici

pre 6 godina

Svi se nesto neckaju....od uvek je tako bilo...jedino Teo nikad nije glumio ludilo i uvek se odazivao.Uvek izjavi da jedva ceka da pocne prvenstvo.I Stimac uz njega.A ovi ostali....
(Delija Momak, 19. jun 2017 09:05)

Teo nikada nije igrao u NBA pa mu je lako da odluci sam. A mnogi od vas ovde su fanatici, i ne mogu da vas shvatim jer treba zrtvovati svako leto zbog reprezentacije, a samo jednom se zivi. Okupljanja su uglavnom u sred leta i pripreme traju i po dva meseca, a posle toga ih cekaju naporne sezone u klubovima sa cestim putovanjima. I kada ce covek od 25-30 godina da odmori? Kako moze vama fanaticima da budne vaznije zrtvovanje za Srbiju od provedenog odmora sa porodicom? Koliko vas koji ovde pljuju stavljaju Srbiju ispred svoje dece? Bas bih voleo da vas neka drzavna firma pozove da odradite dzabe celo leto za interes Srbije, a da se odreknete porodice u to vreme

Bokicar

pre 6 godina

Kako Birčević bode oči,prosto nije mi za nacionalni tim.Čudi me da nema jednog Zagorca.Nisam video ni Radičevića ni Muslija.Pohvalno sto se vratio Vasa i bravo za poziv mladom Jaramazu nadam se da ce upasti u 12.Ovo je šansa da posle 16god osvojimo zlato.Gde ćeš bolji i veći motiv od toga da igraš za Srbiju.

gari

pre 6 godina

(Vuk, 19. jun 2017 09:29) sinko aj ti malo predji na karling il slicno, nije ovo za tebe, jokic i bobi ce biti u prvoj samo u nastupu panike u zadnjih par sekundi zbog eventualnog odbitka i sl.

Maloprstić

pre 6 godina

Na svim pozicijama popunjeni osim na 4, na zalost. Bjelica povredjen, Mačvan jedini. Nadam se da će voditi tri visoka krila- Kalinić, Simonović, Lučić,oni jedini mogu to da pokriju.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Zasto su svi protiv Lazica? Obzirom da Markovic najverovatnije nece igrati, zar imamo boljeg defanzivca od Lazica? A ume i da bude raspolozen za ofanzivu. Zasluzio je da se nadje makar na sirem spisku, ako vec niko od vas ne razume potrebu za defanzivnim bekom. Nije bas neki plej, ali zato su tu Teo i Jovic, pa i Bogdan.... Ko je pratio njegove nastupe u reprezentaciji, mogao je primetiti da smo vecinu koseva, kada je on bio u igri, primali upravo zbog njegove nesposobnosti da se krece i zatvara prostor. Dobar u ofanzivi, doduse, ali koliko je on dobar ofanzivni centar, toliko je, ako ne i vise, Lazic dobar defanzivni bek. Po meni, pre bih zvao Lazica nego Raduljicu, ali potonji je Djordjevicev miljenik iz nekog razloga...Milutinov je pokazao da je izrastao u vrsnog centra, Kuzmic takodje. Bolji su od Raduljice, daleko pokretljiviji i imaju daleko bolji pregled igre.
(StudenatJoe, 19. jun 2017 09:46)
Ma nema niko ništa protiv Lazića, odličan klupski igrač, ali da li je za 12 najboljih igrača, pomalo jednodimenzinalan... ako bi ga sale izabrao ne bih imao ništa protiv, ali mislim da će neki drugi dobiti prednost. A što se centara tiče, mogu da kažem da se slažem sa svime iznetim. Mada možemo mi ovde da se slažemo ili ne, sve će Sale to odlučiti, nikad do sada nije pogrešio, zašto bismo sumnjali u njega.

makarije

pre 6 godina

Sve sam vise sigurniji da ce Guduric upasti medju 12, mi boljeg mladog igraca od njega nemamo, to mi se sve vise cini i nakon izjave Mute Nikolica da mu je zao sto Guduric nije upao medju 12 OI 2016 u Brazilu.

agassi

pre 6 godina

Da čujem , jel Vam svima ispunio želje ?
Birčević , Mačvan trenutno je to ono što imamo , na žalost . Ostalo otpadaće polako dok ne svede na 12 . Radanov , Davidovac , Jaramaz i Dobrić uz Gudurića , zaslužili su da prošetaju opremu i osete reprezentaciju , lep gest .
Idemo samo bez navijačkih gluposti i biće sve ok .

Strelac

pre 6 godina

To je to.Bolje nemamo.Drago mi je da je zvao Lazica.Nece proci u 12,ali je odlican timski igrac i bice od velike koristi na treninzima.

koliko je vama teško

pre 6 godina

@ nista o nicemu...vidim na spisku igrace Partizana,Fmp-a ali nigde igraca Zvezde?zasto ih nema na spisku vec pet godina?sta se desava?
(coki, 19. jun 2017 10:22)

Sinko,

Igrači su množina, pa nam za početak objasni koje to IGRAČE Partizana vidiš na spisku? :-)

A da ti je teško, i to mnogo, da to ne možeš da sakriješ na žalost je jasno kao dan. Šta češ, sudbina.

Znam da bi voleo da Zvezda ne postoji, onda bi bili vicešampioni države, a to, priznaćeš, nije mala stvar. Ali malo gimnastike, pameti i nauke umesto alhemije srušiše ti san uz bolno buđenje. :-)

Miki

pre 6 godina

Toliko o dugogodisnjoj Saletovoj pristrasnosti Partizanovim igracima. Evo imate ceo tim Zvezde, cak I klupu na sirem spisku. Da vise nisam cuo o teorijama zavere.

menadzeri nasi nasusni

pre 6 godina

JELOVAC? U situaciji gde, sem možda Mačvana, nemamo krstenu 4-ku, ne poziva Jelovca koji igra odlično u ACB...nije mi jasno, verovatno je Đorđević toga svestan, ali iz nekog razloga, ili nečijih trećih interesa ne sme da ga pozove. Takođe i Musli...zaslužio poziv igrama u klubu.
Sve najbolje momcima, ko god da na kraju ode.

srrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Djordjevic u dosadasnjem radu sa reprezentacijom nije napravio nijednu gresku, ni u izboru igraca ni u rezultatima. Dakle - podrska 100%.
Ne razumem zasto su ljudi u Srbiji tako mizerni, pa jednom tako uspesnom coveku kao sto je Djordjevic traze dlaku u jajetu, a onda kod ovih najgorih politicara na svetu (mislim tu i na levicu, i na desnicu i na centar, i na SNS i na SPS i na Ds, i na radikale, i na LDP, i na DSS, ...) ne nalaze bas nijednu manu nego ih jos potvrdjuju i glasaju iz mandata u mandat. A zemlja u potpunom raspadu dok je kosarka uvek u samom vrhu ...

Kol

pre 6 godina

Ako svi budu zdravi i ako se najbolji odazovu pozivu prosetacemo se do zlata, a ako ne bude takva situacija bicu zadovoljan ako budemo u prve 3 ekipe na prvenstvu jer nam je objektivno tamo i mesto!

Delija Momak

pre 6 godina

Svi se nesto neckaju....od uvek je tako bilo...jedino Teo nikad nije glumio ludilo i uvek se odazivao.Uvek izjavi da jedva ceka da pocne prvenstvo.I Stimac uz njega.A ovi ostali....

Nemanja

pre 6 godina

BEZ LAZICA SIGURNO
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 19. jun 2017 08:23)Zasto?Plasis se da ne proseta ligamente Bertansu,Lovernju ili Vestermanu,legendama "institucije"???

Divos

pre 6 godina

@ Delija Momak, 19. jun 2017 09:05

Нико се од оних вредних помена не нећка. У репрезентацији не може играти 40 или 50 играча, већ 12. Тако ако неко није прошао филтер те године, не значи да му дрес Србије није светиња.
Имамо плејаду играча који се редовито одазивају, често је то и против сугестија менаџера, имамо и оних попут Штимца, Катића, Бирчевића који ће бити отписани па ће се одмах одазвати ако то ситуација захтева.
Уосталом, и Калина, и Јовић, и Симон су баш због нужде ситуације ушли у репрезентацију, касније су својим односом себи капарисали место.
Пуно, пуно је позитивних примера. То што медији проституишу причу (право питање је, зашто то раде?) око пар играча, често и манипулишући изјавама, и стварају привид да према дресу Србије постоји игнорантски однос, не значи да је то и право стање ствари.
Напротив, ствари стоје кудикамо другачије

Pukovnik Vranic

pre 6 godina

Mozete vi da nagadjate da li ce Simonovic biti na sirem spisku, ali ja vam kazem da ce se on sigurno naci i medju 12. Igrao je prethodnih nekoliko prvenstava i uvek odradio sta se od njega trazilo. A za sobom ima sezonu karijere. :)
Sto se tice Bobija, moje misljenje je da ga mora pozvati, jer je Raduljica u Armaniju imao katastrofa sezonu, cak je i Kuzmic imao bolju.

ja

pre 6 godina

WakeUpSheeple

Koja je logika da placa Srbiji porez za novac koji je zaradio u Americi? Drugo, o tvom obrazovanju dovoljno govori tvoj pravopis.

joksy

pre 6 godina

Kolko sam stigao da vidim za tu povredu sto Bjelica ima - prelom navikule treba u proseku 5-6 meseci do kompletnog oporavka, ako je Bjelica operisan krajem marta to znaci da ipak postoji neka sansa da zaigra na EP, mozda nekih 15%..

nista o nicemu

pre 6 godina

JEL SE BUSA NOVICA ZBOG OBJAVLJVANJA SPISKA????
(nista o nicemu, 19. jun 2017 08:54)

PANTERSKA JE TUGA PREGOLEMA!!!!
(svasta o svacemu, 19. jun 2017 09:15)

Mi pravimo vatromet jer smo pobedili sami sebe u finalu, cisto da crknete od muke. Tuga? Naravno, jako smo tuzni jer SNS kadar poput Danilovica vedri i oblaci savezom, ali boricemo se protiv korova.

mrmlj

pre 6 godina

"Na spisku će, dakle, biti ime Nikole Jokića, iako još nije doneo konačnu odluku da li će igrati, kao i Bobana Marjanovića i Nikole Milutinova, na koje je selektor bio ljut jer nisu bili prisutni na prošlim pripremama pred Olimpijske igre. " nije djordjevic balavac pa da se ljui na nekoga. nisu bili na spisku jer im to tada nije bio prioritet i to je to. vrlo je jednostavno - djordjevic bi radije u ekipi imao stimca koji ce u svakom trenutku dati 100% za reprezentaciju nego sekila o'nila koji bi igrao "u leru", pa makar o'nil i "u leru" bio bolji od stimca na 100%. rezultati su pokazali da djordjevic nije pogresio. bobi je doneo odluku da mu je bolje da do kraja zivota broji pare nego da do kraja zivota broji nesto manje para i gleda u medalju sa OI, i to je ok. samo nemojte da djordjevica prikazujete kao negativca i ostavljenu siparicu.

Marko

pre 6 godina

Jako smo licemeran narod, kad Marjanovic nije hteo da igra - drvlje i kamenje, i to još uvek traje, a sada kad je ista situacija sa Jokicem to prolazi onako, bez ikakvih osuda i bilo čega, ne razumem.

dobro je ali hvala bogu neće dugo

pre 6 godina

moram da pitam dušebrižnike šta je taj naš selektor i mi kao država uložila u tog jokića bjelicu. ljudi kad mogu igraju kad ne mogu ne igraju posao kao i svaki drugi. ne busajmo se tog bobana je ivković izostavio dva puta pa ga je đorđević jednom izostavio sad i đorđević i mi (javno mnjenje) stavljamo na stub srama. đorđević je mangup i tu mu skidam kapu jer samo mangupi sa ovim našim igračima mogu da izađu na kraj. (izlasci bežanje iz karantina pijanke splavovi starlete)mnogi ne žele na spisak i iz tog razloga.

StudenatJoe

pre 6 godina

Zasto su svi protiv Lazica? Obzirom da Markovic najverovatnije nece igrati, zar imamo boljeg defanzivca od Lazica? A ume i da bude raspolozen za ofanzivu. Zasluzio je da se nadje makar na sirem spisku, ako vec niko od vas ne razume potrebu za defanzivnim bekom. Nije bas neki plej, ali zato su tu Teo i Jovic, pa i Bogdan.

Cetvorka nam je slaba tacka neigranjem Bjelice, a Jokic nije cetvorka niti je ikad bio. Na cetvorku mogu Macvan, Simonovic, po potrebi cak i Kalinic, ali mozda bi bolja solucija bila igrati sa dva centra, kad ih vec imamo toliko. Jokic, Milutinov, Kuzmic, Bobi (nisam bas siguran koliko je on pametan izbor obzirom da ne igra skoro uopste vec 2 godine), pa i Raduljica koji je rupa u odbrani i ne ume da skoci. Ko je pratio njegove nastupe u reprezentaciji, mogao je primetiti da smo vecinu koseva, kada je on bio u igri, primali upravo zbog njegove nesposobnosti da se krece i zatvara prostor. Dobar u ofanzivi, doduse, ali koliko je on dobar ofanzivni centar, toliko je, ako ne i vise, Lazic dobar defanzivni bek. Po meni, pre bih zvao Lazica nego Raduljicu, ali potonji je Djordjevicev miljenik iz nekog razloga...Milutinov je pokazao da je izrastao u vrsnog centra, Kuzmic takodje. Bolji su od Raduljice, daleko pokretljiviji i imaju daleko bolji pregled igre.

Dragan

pre 6 godina

@Nemanja

Legende institucije su Djordjevic, Danilovic, Divac, Paspalj itd.
Cisto za tvoj kosarkaski um, koji ocigledno nije stariji od 3 godine.

Petar

pre 6 godina

Svi se nesto neckaju....od uvek je tako bilo...jedino Teo nikad nije glumio ludilo i uvek se odazivao.Uvek izjavi da jedva ceka da pocne prvenstvo.I Stimac uz njega.A ovi ostali....
(Delija Momak, 19. jun 2017 09:05)
Svaka cast Teu,ali ne budi nepravedan,zasto se stalno on istice?I Raduljica i Simonovic su uvek tu, da ne pricam o Kalinicu (po meni nasem najpotcenjenijem igracu) i Bogdanovicu koji su iako veoma mladi vec petu godinu u reprezentaciji.Kalinic je pre toga igrao i za univerzitetsku selekciju cak.

Gde ja živim

pre 6 godina

Kogod da bude ja jedva čekam EP i dajem punu podršku. Sale zna šta i kako treba. Zaboravite na klubove bar do kraja prvenstva. Svi oni od danas pa do 17.09.2017 (nadajmo se) su reprezentativci Srbije.

Mihajlo

pre 6 godina

Moze li neko, molim vas, da mi kaze kada je duzan da objavi konacan spisak od 12 igraca?Hvala.To je jedino bitno a sad ce pozvati ''i kusi i pasi'' zbog mogucih povreda,otkaza..

Stancho

pre 6 godina

Ako si pametan mali, ostani u Nuggetsima, bice vremena za reprezentaciju, oce fransiza da dize sve oko tebe, nemoj to ispustiti, mozes postati veci od najvecih.

ada

pre 6 godina

1.Teo,Jovic
2.Milosavljević,Bogdan i Nedović
3.Kalinić,Lazic,Birčević(Lazić može i na 2 i na 3).
4.Mačvan+(Birča moze i na 4).
5.Musli,Kuzmić,Bobi,Raduljica.

Pera

pre 6 godina

Prva petorka
Bobi Joka Kalinic Lazic Teo
(Vuk, 19. jun 2017 09:29)
Hahahahahahaha da li ti decko imas vise od 10 godina? Jokic i Marijanovic ne mogu igrati zajedno u petorci osim ako neko sutira poslednje slobodno bacanje pa da obezbede skok. Lazic moze biti tek treci bek, posle Bogdanovica i Nedovica. Nije bitno za koga navijas, gledaj realno
Teodosic
Bogdanovic
Kalinic
Mitrovic
Jokic (ako igra)

ajde jokara, brate, budili smo se po noci...

pre 6 godina

Jokicu, ovo je trenutak u kojem mozemo da budemo prvaci Evrope!!! Teodosic je na vrhuncu karijere. Bice ti posle zao...

Dantjo - stranac u BG

pre 6 godina

@(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)
Zasto bi iko placao porez u dve drzave? To samo jedna (kako znam) zahteva po svom ustavo, a to je USA. U Evropi ni jedna drzava nema taj zahtev, placas porez gde radis. Sportisti koji zaradjuju po turnirima po svetu, njima su nagrade uglavnom "bruto", i automatski placaju porez na licu mesta. A zatim vecina njih ima sopstvene firme, radi ugovara sponzora, marketing, ocuvanje licnog brenda itd i to obicno radi se postavlja u poreske rajeve. Vi sto trazite od Noleta i ostale da placaju porez u Srb, zasto bi? Nit koriste nase zdravstvi, nit smo u njega ulagali ali i to nije bitno, jer nijedan tz gastarbeiter ne placa dupli porez. Sto od gastoza ne trazite da placaju i u Srbiji? Jer oni kao Jokic/Djokovic rade kao Srbi u inostranstvu.

aco

pre 6 godina

Nece zbog povrede zvati Bjelicu. Onda smo bas tanki na cetvorci. Ako se Jokic odazove, onda cemo biti pokriveni i na toj poziciji. Mozemo do zlata i bez Jokica, ali tad ce biti dosta teze i neizvesnije.

Liga šampiona

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest.
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)

Ne razumem zašto bi neko ko radi u Americi plaćao porez Srbiji???

Djox

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)

Alo susjed, olabavi malo sa trolanjem, dosadio si.

Mihajlovic

pre 6 godina

Bobi je na spisku, igraće na EP. Bio juče u Kragujevcu, pričali smo. Delio medalje klincima u hali Park zajedno sa Andrejom Stevanovicem iz Dinanika i Andricem iz Partizana.

Divos

pre 6 godina

У питању је шири списак, и видећемо колико ће имена Сале обухватити.

Имамо 7 центара који конкуришу, ту би Јокић (није никад изјавио да још размишља о игрању на ЕП, нити би то Никола изјавио, једноставно чека се прво Салетова) који може квалитетно покрити и поз. 4, за којег сам уверен да ће играти ЕП (шансе да не игра су неких 50% и 100% да игра), морао бити сигуран, сви остали (Кузмић, Штимац, Радуљ, Милутинов, Мусли, Боби) конкуришу за преостала 2 места.

Неким играчима ће стављање на шири списак бити и признање за добру сезону.
Имамо већ формиран нуклеус екипе, то је екипа са ОИ. Видећемо и каква је ситуација са Пефијем Марковићем. И даље се надам да ће играти ово љето за Србију, силно, силно нам је потребан.
Наравно, видећемо и како стоје ствари са Немањом Бјелицом.

Како год, пред Салетом и стручним штабом је тежак избор и незахвалан задатак које одабрати. И повреде и здравствено стање би могле утицати.
Но, биће то све добро, "орлови" ће добро изгледати ово љето у Турској.

CP3

pre 6 godina

Neka realna ekipa trenutno koju bih ja voleo da vidim.

1. Teo, Jovic
1-2 Nedovic
2. Bogdan, Milosavljevic/Lazic
3. Kalinic, Simonovic/Lucic/Dangubic
4. Macvan, Jelovac/Simon/Lucic
5. Bobi, Raduljica, Kuzmic/Milutinov/Stimac

Jokic i Bjelica definitivno nece igrati, a upitni su i Milutinov/Dangubic.

HanSolo

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest.
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)


Odvratan komentar.. Bez ikakvog znanja o plaćanju poreza.. On se plača tamo gde ga zaradiš.. A verujem da ti ni nemaš posao i takođe ne plaćaš porez.. Pravi "srbin".. Samo može biti ljubomoran..

Liga šampiona

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest.
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)

Ne razumem zašto bi neko ko radi u Americi plaćao porez Srbiji???

HanSolo

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest.
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)


Odvratan komentar.. Bez ikakvog znanja o plaćanju poreza.. On se plača tamo gde ga zaradiš.. A verujem da ti ni nemaš posao i takođe ne plaćaš porez.. Pravi "srbin".. Samo može biti ljubomoran..

ajde jokara, brate, budili smo se po noci...

pre 6 godina

Jokicu, ovo je trenutak u kojem mozemo da budemo prvaci Evrope!!! Teodosic je na vrhuncu karijere. Bice ti posle zao...

Mihajlovic

pre 6 godina

Bobi je na spisku, igraće na EP. Bio juče u Kragujevcu, pričali smo. Delio medalje klincima u hali Park zajedno sa Andrejom Stevanovicem iz Dinanika i Andricem iz Partizana.

srrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Djordjevic u dosadasnjem radu sa reprezentacijom nije napravio nijednu gresku, ni u izboru igraca ni u rezultatima. Dakle - podrska 100%.
Ne razumem zasto su ljudi u Srbiji tako mizerni, pa jednom tako uspesnom coveku kao sto je Djordjevic traze dlaku u jajetu, a onda kod ovih najgorih politicara na svetu (mislim tu i na levicu, i na desnicu i na centar, i na SNS i na SPS i na Ds, i na radikale, i na LDP, i na DSS, ...) ne nalaze bas nijednu manu nego ih jos potvrdjuju i glasaju iz mandata u mandat. A zemlja u potpunom raspadu dok je kosarka uvek u samom vrhu ...

Delija Momak

pre 6 godina

Svi se nesto neckaju....od uvek je tako bilo...jedino Teo nikad nije glumio ludilo i uvek se odazivao.Uvek izjavi da jedva ceka da pocne prvenstvo.I Stimac uz njega.A ovi ostali....

Djox

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)

Alo susjed, olabavi malo sa trolanjem, dosadio si.

Petar

pre 6 godina

Svi se nesto neckaju....od uvek je tako bilo...jedino Teo nikad nije glumio ludilo i uvek se odazivao.Uvek izjavi da jedva ceka da pocne prvenstvo.I Stimac uz njega.A ovi ostali....
(Delija Momak, 19. jun 2017 09:05)
Svaka cast Teu,ali ne budi nepravedan,zasto se stalno on istice?I Raduljica i Simonovic su uvek tu, da ne pricam o Kalinicu (po meni nasem najpotcenjenijem igracu) i Bogdanovicu koji su iako veoma mladi vec petu godinu u reprezentaciji.Kalinic je pre toga igrao i za univerzitetsku selekciju cak.

Nemanja

pre 6 godina

BEZ LAZICA SIGURNO
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 19. jun 2017 08:23)Zasto?Plasis se da ne proseta ligamente Bertansu,Lovernju ili Vestermanu,legendama "institucije"???

Gde ja živim

pre 6 godina

Kogod da bude ja jedva čekam EP i dajem punu podršku. Sale zna šta i kako treba. Zaboravite na klubove bar do kraja prvenstva. Svi oni od danas pa do 17.09.2017 (nadajmo se) su reprezentativci Srbije.

Pukovnik Vranic

pre 6 godina

Mozete vi da nagadjate da li ce Simonovic biti na sirem spisku, ali ja vam kazem da ce se on sigurno naci i medju 12. Igrao je prethodnih nekoliko prvenstava i uvek odradio sta se od njega trazilo. A za sobom ima sezonu karijere. :)
Sto se tice Bobija, moje misljenje je da ga mora pozvati, jer je Raduljica u Armaniju imao katastrofa sezonu, cak je i Kuzmic imao bolju.

Dantjo - stranac u BG

pre 6 godina

@(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)
Zasto bi iko placao porez u dve drzave? To samo jedna (kako znam) zahteva po svom ustavo, a to je USA. U Evropi ni jedna drzava nema taj zahtev, placas porez gde radis. Sportisti koji zaradjuju po turnirima po svetu, njima su nagrade uglavnom "bruto", i automatski placaju porez na licu mesta. A zatim vecina njih ima sopstvene firme, radi ugovara sponzora, marketing, ocuvanje licnog brenda itd i to obicno radi se postavlja u poreske rajeve. Vi sto trazite od Noleta i ostale da placaju porez u Srb, zasto bi? Nit koriste nase zdravstvi, nit smo u njega ulagali ali i to nije bitno, jer nijedan tz gastarbeiter ne placa dupli porez. Sto od gastoza ne trazite da placaju i u Srbiji? Jer oni kao Jokic/Djokovic rade kao Srbi u inostranstvu.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Ajde Branko Lazić, ali Ognjen Dobrić???!!!
(Jorgos Printezis, 19. jun 2017 08:52)
Pa, nece da ga vodi na EP, sigurno. Pozvao je mladog, perspektivnog igraca da oseti draz reprezentacije, da trenira sa velikim zvezdama. Vrlo korisna stvar za klince i nije prvi put da se ovo radi.

trile

pre 6 godina

Super spisak! Svi su tu, zvezdaši, partizanovci, stari, mladi, oni koji su povređeni ali će se možda oporaviti, oni kojisu rekli da najverovatnije neće igrati i oni koji su izjavili da sigurno hoće, bez sujete i revanšizma. Sale će izabrati najspremnije i najbolje. Ko sad nađe "dlaku" u spisku i krene da truje, svaka mu cast. Napred Srbija!

Divos

pre 6 godina

@ Delija Momak, 19. jun 2017 09:05

Нико се од оних вредних помена не нећка. У репрезентацији не може играти 40 или 50 играча, већ 12. Тако ако неко није прошао филтер те године, не значи да му дрес Србије није светиња.
Имамо плејаду играча који се редовито одазивају, често је то и против сугестија менаџера, имамо и оних попут Штимца, Катића, Бирчевића који ће бити отписани па ће се одмах одазвати ако то ситуација захтева.
Уосталом, и Калина, и Јовић, и Симон су баш због нужде ситуације ушли у репрезентацију, касније су својим односом себи капарисали место.
Пуно, пуно је позитивних примера. То што медији проституишу причу (право питање је, зашто то раде?) око пар играча, често и манипулишући изјавама, и стварају привид да према дресу Србије постоји игнорантски однос, не значи да је то и право стање ствари.
Напротив, ствари стоје кудикамо другачије

aco

pre 6 godina

Nece zbog povrede zvati Bjelicu. Onda smo bas tanki na cetvorci. Ako se Jokic odazove, onda cemo biti pokriveni i na toj poziciji. Mozemo do zlata i bez Jokica, ali tad ce biti dosta teze i neizvesnije.

mrmlj

pre 6 godina

"Na spisku će, dakle, biti ime Nikole Jokića, iako još nije doneo konačnu odluku da li će igrati, kao i Bobana Marjanovića i Nikole Milutinova, na koje je selektor bio ljut jer nisu bili prisutni na prošlim pripremama pred Olimpijske igre. " nije djordjevic balavac pa da se ljui na nekoga. nisu bili na spisku jer im to tada nije bio prioritet i to je to. vrlo je jednostavno - djordjevic bi radije u ekipi imao stimca koji ce u svakom trenutku dati 100% za reprezentaciju nego sekila o'nila koji bi igrao "u leru", pa makar o'nil i "u leru" bio bolji od stimca na 100%. rezultati su pokazali da djordjevic nije pogresio. bobi je doneo odluku da mu je bolje da do kraja zivota broji pare nego da do kraja zivota broji nesto manje para i gleda u medalju sa OI, i to je ok. samo nemojte da djordjevica prikazujete kao negativca i ostavljenu siparicu.

ja

pre 6 godina

WakeUpSheeple

Koja je logika da placa Srbiji porez za novac koji je zaradio u Americi? Drugo, o tvom obrazovanju dovoljno govori tvoj pravopis.

ispran mozak na kvadrat je brend Srbije

pre 6 godina

Sale jeste legenda i mnogo toga je učinio za našu košarku, ali mislim da mu sve to ne daje za pravo da sam određuje ko će igrati, a ko ne.
(ispran mozak, 19. jun 2017 11:08) naravno zato je tu ispran mozak, naravno u mnozini da mu odrede ko ce igrati, nece valjda selektor da odredjuje, mislim da ti je nik savrsen za komentar
(samo smo razocarani, 19. jun 2017 11:42)

Većina građana Srbije ljuta je na selektora košarkaške reprezentacije Aleksandra Đorđevića jer im se meša u izbor igrača koji će igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu. Neophodno je organizovati referendum sa pitanjem “ Kojih 12 igrača bi po vašem mišjenju trebalo da igra na Eurobasketu?“

slana torta

pre 6 godina

Moj spisak po hierarhiji i pozicijama (svaki Srbin je selektor )
Teodosić - Bog reprezentacije
Bogdan i Kalinić - najbolje na pozicijama 2 i 3
Simonović - sigurna trojka, najbolji igrač Zvezde ove sezone
Bjelica - odmah iza Teodosića po značaju u rep. moguće da je povredjen i da neće igrati, odluka je na njemu
Jović - plej No2
Nedović - od sjaja do očaja, treba ga zvati jer uvek može da zasija (kad ne ide Bogdana)
Gudurić - pao u drugi plan, nevidjen talenat, možda se digne u reprezentaciji, mlad igrač kome treba dati šansu
Milosavljević ili Lazić - jednog od dvojice, jaki su u odbrani, obojica sposobni za kvalitetne epizode
Birčević - ne
Mačvan - boljeg nemamo (ako je Bjelica van stroja)
Jokić i Bobi - obojica. Bar jedan.
Raduljica - maskota. Lenčuga. Supertalenat. Rupa u odbrani. Fenomenalan u napadu. Prevedeno u svet RPG tenk koji dobro funkcioniše sa elfovima (Teo i Bogdan)
Štimac - nikad bolji, lojalan, treba da igra.
Milutinov i Kuzmić - odlični ali imamo bolje, zavisi od predhodno navedenih
Ostali da se odazovu, trude i zahvale Saletu što ih je zvao. Ako se neko i ubaci u 12 neće biti ključan igrač sigurno.

StudenatJoe

pre 6 godina

Zasto su svi protiv Lazica? Obzirom da Markovic najverovatnije nece igrati, zar imamo boljeg defanzivca od Lazica? A ume i da bude raspolozen za ofanzivu. Zasluzio je da se nadje makar na sirem spisku, ako vec niko od vas ne razume potrebu za defanzivnim bekom. Nije bas neki plej, ali zato su tu Teo i Jovic, pa i Bogdan.

Cetvorka nam je slaba tacka neigranjem Bjelice, a Jokic nije cetvorka niti je ikad bio. Na cetvorku mogu Macvan, Simonovic, po potrebi cak i Kalinic, ali mozda bi bolja solucija bila igrati sa dva centra, kad ih vec imamo toliko. Jokic, Milutinov, Kuzmic, Bobi (nisam bas siguran koliko je on pametan izbor obzirom da ne igra skoro uopste vec 2 godine), pa i Raduljica koji je rupa u odbrani i ne ume da skoci. Ko je pratio njegove nastupe u reprezentaciji, mogao je primetiti da smo vecinu koseva, kada je on bio u igri, primali upravo zbog njegove nesposobnosti da se krece i zatvara prostor. Dobar u ofanzivi, doduse, ali koliko je on dobar ofanzivni centar, toliko je, ako ne i vise, Lazic dobar defanzivni bek. Po meni, pre bih zvao Lazica nego Raduljicu, ali potonji je Djordjevicev miljenik iz nekog razloga...Milutinov je pokazao da je izrastao u vrsnog centra, Kuzmic takodje. Bolji su od Raduljice, daleko pokretljiviji i imaju daleko bolji pregled igre.

Dragan

pre 6 godina

@Nemanja

Legende institucije su Djordjevic, Danilovic, Divac, Paspalj itd.
Cisto za tvoj kosarkaski um, koji ocigledno nije stariji od 3 godine.

Marko

pre 6 godina

Jako smo licemeran narod, kad Marjanovic nije hteo da igra - drvlje i kamenje, i to još uvek traje, a sada kad je ista situacija sa Jokicem to prolazi onako, bez ikakvih osuda i bilo čega, ne razumem.

Комита

pre 6 godina

Просто је невероватно каквих људи има... Селектор објави списак, а маса њих се напињу око тога ко је из ког тима... Људи, ово је НАЦИОНАЛНИ ТИМ СРБИЈЕ! Мука ми је више од ове поделе!

Respekt

pre 6 godina

Bravo za Djordjevica sto je na spisku stavio Radanova,Jaramaza i Dobrica jer su supertalentovani igraci,iako svi znamo da nece biti na konacnom spisku.Ovo je za njih priznanje i podstrek za buduce igre jer im je stavljeno do znanja da se na njih ozbiljno racuna u buducnosti.Takodje,respekt i za poziv Lazica i sto nema sujete u slucaju Marjanovica i Milutinova.

VMP

pre 6 godina

Divim se Teu i Bogdanu, obojica vec duzi period igraju zavrsnice svojih liga, maltene NBA sezonu kad se saberu kupovi, Evroliga, domaca liga i prijateljske i opet su redovni bez ikakvih izgovora sem ako nije u pitanju povreda i mislim da se te stvari potcenjuju. Bilo bi bolje kada bi vise paznje posvetili onima koji imaju zelju i volju da igraju za reprezentaciju, a manje ovim drugima.

загор

pre 6 godina

апсолутно савршен списак. свака част! мислио сам да је сале сујетни нарцис, који за инат неће звати бобија, милутинова, мицића... међутим, очигледно је да је он довољно смирен тип и велики ауторитет да са мање радикалним потезима различите проблематичне ситуације држи под контролом.

Pametnjakovic

pre 6 godina

Teo nikada nije igrao u NBA pa mu je lako da odluci sam. A mnogi od vas ovde su fanatici, i ne mogu da vas shvatim jer treba zrtvovati svako leto zbog reprezentacije, a samo jednom se zivi. Okupljanja su uglavnom u sred leta i pripreme traju i po dva meseca, a posle toga ih cekaju naporne sezone u klubovima sa cestim putovanjima. I kada ce covek od 25-30 godina da odmori? Kako moze vama fanaticima da budne vaznije zrtvovanje za Srbiju od provedenog odmora sa porodicom? Koliko vas koji ovde pljuju stavljaju Srbiju ispred svoje dece? Bas bih voleo da vas neka drzavna firma pozove da odradite dzabe celo leto za interes Srbije, a da se odreknete porodice u to vreme
(ajde pametnjakovici, 19. jun 2017 10:43)
Pametnjakovicu...prvo,ne zrtvuju nikad celo leto.Konkretno u ovom momentu su sva prvenstva zavrsena,sto znaci da imaju vise od mesec dana za odmor pre okupljanaj 20. jula.Iduca godina tj leto im je celo slobodno,sto opet znaci da ce svi imati izmedju tri i cetiri meseca slobodno!Malo li je mladim ljudima?Ja tokom studiranja 4 godine nisam nigde mrdnuo pa preziveh nekako.I ne igraju dzabe.Zahvaljujuci srebru sa OI dobili su nacionalne penzije.Malo se sad pomuce pa vec sa 30 mogu u (pre)bogatu penziju plus mogucnost da udju u legendu osvajanjem medalja za reprezentaciju .Plus sto se mnogi od njih bolje prodaju zahvaljujuci nastupu u reprezentaciji.Kakvih sve likova ima ovde,za ne verovati

as

pre 6 godina

Zasto samo jedan igrac partizana???? Vidi se se ko je predcednik premijer i sta vec ne
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mee, 19. jun 2017 15:49)

Trebao je da pozove Ratkovicu umesto Kalinica, a Lukovica umesto Bjelice.

Kol

pre 6 godina

Ako svi budu zdravi i ako se najbolji odazovu pozivu prosetacemo se do zlata, a ako ne bude takva situacija bicu zadovoljan ako budemo u prve 3 ekipe na prvenstvu jer nam je objektivno tamo i mesto!

mara

pre 6 godina

Mislim da je Milosavljević sada zaslužio da zaigra. Imao je fantastičnu sezonu, najbolji trojkaš Evrokupa. Vidim da neki misle da je Lazić tu bolje rešenje, ali meni se Gagi više sviđa zato što ima poene u rukama, a izvanredan je i u odbrani. Lazić je ipak primarno odbrambeni igrač, mada mu srčanost niko ne spori. Ja bih volela da vidim Tea, Jovića, Nedovića, Bogdana, Gagija, Simona, Kalinu, Jokića, Štimca (moj favorit) i Radulju. A za četvorke je već zeznuto, Beli zbog povreda, Birčević je solidan, ali nije taj kapacitet, Mačvan je pravi radnik i borac...na četvorci će biti malo teže, ali igrali su Simon i Kalina i četvorke po potrebi, nema sumnje da će to Sale lepo da ukomponuje. Jedva čekam!

ajde pametnjakovici

pre 6 godina

Svi se nesto neckaju....od uvek je tako bilo...jedino Teo nikad nije glumio ludilo i uvek se odazivao.Uvek izjavi da jedva ceka da pocne prvenstvo.I Stimac uz njega.A ovi ostali....
(Delija Momak, 19. jun 2017 09:05)

Teo nikada nije igrao u NBA pa mu je lako da odluci sam. A mnogi od vas ovde su fanatici, i ne mogu da vas shvatim jer treba zrtvovati svako leto zbog reprezentacije, a samo jednom se zivi. Okupljanja su uglavnom u sred leta i pripreme traju i po dva meseca, a posle toga ih cekaju naporne sezone u klubovima sa cestim putovanjima. I kada ce covek od 25-30 godina da odmori? Kako moze vama fanaticima da budne vaznije zrtvovanje za Srbiju od provedenog odmora sa porodicom? Koliko vas koji ovde pljuju stavljaju Srbiju ispred svoje dece? Bas bih voleo da vas neka drzavna firma pozove da odradite dzabe celo leto za interes Srbije, a da se odreknete porodice u to vreme

Dzoni

pre 6 godina

Do danas sam mislio da Sale Djordjevic sam pravi spisak i bira igrace. Neverovatan je poziv Dobricu pa mali Marinkovic je izmislio basket za njega. Onda ne razumem cime je Lazic zasluzio poziv?Obican fizikalac zasto umesto njega nije pozvan Gagi? Decko ce da igra EL ove godine!!! Dalje ajde sto je oprostio Milutinovu neodazivanje prosle godine ali da oprosti Marjanovicu izdaju zemlje Srbije to je neverovarno! Po cemu je Guduric pokazao vise od Andrica. Andric je superiorniji u svim elementima pogotovo u vodjenju lopte i pregledu igre. Onda taj Jokic placa porez amerima neka i igra za njih!!! I na kraju Radanov,prvo nema u savremenoj kosarci mesta za igraca ispod 1.80 a drugo nit ima sut nit ima ulaz... Trebalo se naci mesta za mladog Koprivicu!
(antiDebil, 19. jun 2017 11:37)

Marinkovic, Andric, Koprivica...
Ja sam do danas mislio da ti nesto znas o kosarci...
Dobric je imao odlicne nastupe i u EL i u domacim takmicenjima, svaki minut je iskoristio, bio je i MVP finala, finala u koje taj Marinkovic, Andric i Koprivica, sve zajedno sa bivsim reprezentativcem Novicom i sadasnjim Bircom, te bosanskiim Kenanom i Vrapcem, sve zajedno sa 3 amerikanca, nisu usli.
Nisu usli jer su ih Davidovac i Radanov pocistili, Parizan je vodio 3 minuta ukupno u te dve utakmice.
Radanov je visok 2,02, ne znam na kog Radanova ti milis kad kazes da je nizi od 1,8.
Ognjen Dobric ce biti top igrac, ima fizikalije kao Danguba, odlicnu odbranu ali i odlicnu 'levicu'.
Gagi koji ce ove godine igrati EL je pozvan, a Lazica koji tu EL igra zadnjih 6 godina, hvalili su svi nasi proslavljeni treneri, ali ti si verovatno kompetentniji od njih.
Jel ti od Dula preslo to da proglasavas izdajnike?
Bobi i Jokic su izdajnici a Novica nije, kad je otkazao Djordjevicu nakon sto je potpisao ugovor sa Trabzonom,pred pocetak priprema.

011

pre 6 godina

@1. Teodosić
2. Jović
3. Nedović
4. Bogdanović
5. Lazić
6. Kalinić
7. Simonović
8. Bjelica
9. Jokić
10. Raduljica
11. Marjanović
12. Kuzmić

Prošetali bismo se.
(Alex, 19. jun 2017 15:06)

Cestitamo, izvucena je dobitna kombinacija, igra se prekida! ;-)

nista o nicemu

pre 6 godina

JEL SE BUSA NOVICA ZBOG OBJAVLJVANJA SPISKA????
(nista o nicemu, 19. jun 2017 08:54)

PANTERSKA JE TUGA PREGOLEMA!!!!
(svasta o svacemu, 19. jun 2017 09:15)

Mi pravimo vatromet jer smo pobedili sami sebe u finalu, cisto da crknete od muke. Tuga? Naravno, jako smo tuzni jer SNS kadar poput Danilovica vedri i oblaci savezom, ali boricemo se protiv korova.

bobby

pre 6 godina

sta god Sale odluci, koga god povede, bice ispravna odluka. To je dosadasnjim radom i znanjem pokazao! Privilegija je imati takvog selektora!

agassi

pre 6 godina

Da čujem , jel Vam svima ispunio želje ?
Birčević , Mačvan trenutno je to ono što imamo , na žalost . Ostalo otpadaće polako dok ne svede na 12 . Radanov , Davidovac , Jaramaz i Dobrić uz Gudurića , zaslužili su da prošetaju opremu i osete reprezentaciju , lep gest .
Idemo samo bez navijačkih gluposti i biće sve ok .

Aleksa

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest.
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)
Deluje da ti ipak treba malo da vežbaš pravopis? Za promenu...čisto da odmoriš palčeve. Onda ćemo i mi tebi da oprostimo što si nepismen.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Eto pozvao je covek sve da se neko nebi pravio pametan e sad ko hoce a ko nece da igra to vec nije u selektorovoj moci i ljudi manite se podela na Zvezdu i Partizan kada je reprezentacija u pitanju

Podrinjac

pre 6 godina

Србија игра, несложна браћо!
Ако већ терамо мак на конац, прва велика медаља за Србију(Југославију) је из 1995. у Атини.

Злато су освојили: Дејан Бодирога, Предраг Даниловић(Партизан), Саша Обрадовић (Звезда), Зоран Сретеновић (Партизан и Звезда), Жарко Паспаљ (Партизан), Мирослав Берић (Партизан), Александар Ђорђевић (Партизан), Жељко Ребрача (Партизан), Владе Дивац (Партизан), Зоран Савић, Дејан Томашевић (Звезда и Партизан), Дејан Котуровић (Партизан), први тренер, Душан Ивковић (Партизан), помоћни тренер, Жељко Обрадовић (Партизан). Дакле 85,7% репрезентације је играло или је било тренер Партизана.
Вероватно ће Звезда у будућности дати највећи удео, све се мења осим неба и земље, па тако и једна банална ствар као и ово о чему дискутујемо.
Све у свему, Србија игра, будимо сложни и јединствени!!!

Terenac

pre 6 godina

Spisak je u redu, jedino sto kulira Jelovca ali ko zna zasto.
Poslednja cetvorica su verovatno pozvani da treniraju i steknu nekakvo iskustvo.
Prvo naredno pitanje je izabrati jednog od tria
Lazic/Guduric/Milosavljevic. Licno bih izabrao Gudurica.
Simonovic treba da ima prednost nad Lucicem i Dangubicem.
Sto se tice daljih odluka na visokim pozicijama, zavisi da li igraju Bjelica i Jokic.

BBRS

pre 6 godina

BEZ LAZICA SIGURNO
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 19. jun 2017 08:23)

Ma сто посто .
Шта имаш против Лазића, сем што ти је угасио клуб ?!

Balkanski spijun

pre 6 godina

ljudi ovo je spisak za treninge, mora da ih bude ovoliko da bi sve prstalo... sad je ne bitno ko je iz CZ ili Par... svi su oni Srbi, bore se za nas grb i zastavu...

Realno

pre 6 godina

Toliko o dugogodisnjoj Saletovoj pristrasnosti Partizanovim igracima. Evo imate ceo tim Zvezde, cak I klupu na sirem spisku. Da vise nisam cuo o teorijama zavere.
(Miki, 19. jun 2017 10:51)

Izvini a koga da stavi iz partizana u reprezentaciju?Ne verujem da bi nekog vise pozvali i sami Dulo ili Dzilo,da su selektori.Sve sto vredi nekoliko godina unazad,igra u Zvezdi ili talentovani momci u Megi i FMP-u.Normalno je da iz Zvezde ima daleko najvise igraca a svakom selektoru je stalo i do sopstvenog upeha a on se ne pravi sa poluigracima.

Миле

pre 6 godina

Људи моји полако. Списак од 25 имена, па што овај, што онај. Ево да на примеру Лазића (има их још таквих) објасним. Сигуран сам да ће он бити и међу 18. Разлог, па ко ће бити бољи "спаринг-партнер" нпр. Богдановићу на припремама? Онда дође скраћивање списка Ђорђевић закључи да Лазић и није потребан, овај то прихвата 'ладно, Ђорђевић нема главобољу, мирна Бачка. Варијанта #2: Лазић одрађује добре припреме, нико му не спори сјајне одбрамбене способности које могу бити пресудне у само једној важној утакмици, Ђорђевић га води, и опет мирна Бачка. Наравно не на овим и ширим дискусијама, али тако беше и са Марковићем, а сада сви пишу куку где је.

Strucnjak

pre 6 godina

@Pera Kaze covek "gledaj realno" i stavi Mitrovica u prvu petorku?!? Druze jesi ti odgledao jednu Zvezdinu tekmu ove sezone, jesi mu video tehniku suta?

Mirni !

pre 6 godina

Spisak je realan i kvalitetan. To je i najvažnije. Selektor je pokazao da je korektan i stručan čovek ! Odaziv će biti kakav bude ...... Verujem u ljudske kvalitete igrača i da će znati napraviti razliku igranja za novac ( klubove ) i za otadžbinu ! A ako se i odluče za novac ..... To treba znati , prihvatiti i valorizovati. Bez uvreda i nepristojnih reči. Nisu svi ljudi isti.... Pa tako ni pozvani pod zastavu svoje otadžbine !

nikonikadkaoja

pre 6 godina

Djordjevic je Carrr, kakav covek, uvek daje najbolje od sebe, kao da nema losih osobina, a odabrani igraci mogu sa njim biti samo jos bolji... Ceppaajjj te majstori. Dobrog zdravlja i puno srece

Danilovgrad

pre 6 godina

Stefan Jović (Crvena zvezda) Branko Lazić (Crvena zvezda) Marko Gudurić (Crvena zvezda) Marko Simonović (Crvena zvezda) Ognjen Kuzmić (Crvena zvezda)
Ognjen Dobrić (Crvena zvezda) ...... i ovakav klub da ima problema sa parama, neisplacene plate ??? Sramota ! ! ! A komsija okicen gomilom sponzora, koliko oni imaju igraca na ovaj spisak ? Jednog ? A pa ok....

BBRS

pre 6 godina

Ajde Branko Lazić, ali Ognjen Dobrić???!!!
(Jorgos Printezis, 19. jun 2017 08:52)
Pa, nece da ga vodi na EP, sigurno. Pozvao je mladog, perspektivnog igraca da oseti draz reprezentacije, da trenira sa velikim zvezdama. Vrlo korisna stvar za klince i nije prvi put da se ovo radi.
(Pera Magic Mitic, 19. jun 2017 11:30)

Џаба му причаш, зар не видиш да је острашћени партизановац у питању ?!

Mirko

pre 6 godina

Ajd sad da kažem šta sam mislio na početku, pre nego sam pročitao svakojake komentare ovde...

Hvala Saletu Đorđeviću za najbolji mogući spisak koji je mogao da sastavi.
Kako on kaže: teren ne laže, a i povrede, pa će se na kraju videti ko će da igra a ko će otpasti.
Njegov sistem i logika su napredni,u skladu sa vrhunskim dostigućima i ligama,poštujući sve ono što nas je u košarci napravilo da smo tu gde jesmo. Dakle, puno poverenje u njega i ove momke.

A sad, prestanite da smarate glupim komentarima.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Zasto su svi protiv Lazica? Obzirom da Markovic najverovatnije nece igrati, zar imamo boljeg defanzivca od Lazica? A ume i da bude raspolozen za ofanzivu. Zasluzio je da se nadje makar na sirem spisku, ako vec niko od vas ne razume potrebu za defanzivnim bekom. Nije bas neki plej, ali zato su tu Teo i Jovic, pa i Bogdan.... Ko je pratio njegove nastupe u reprezentaciji, mogao je primetiti da smo vecinu koseva, kada je on bio u igri, primali upravo zbog njegove nesposobnosti da se krece i zatvara prostor. Dobar u ofanzivi, doduse, ali koliko je on dobar ofanzivni centar, toliko je, ako ne i vise, Lazic dobar defanzivni bek. Po meni, pre bih zvao Lazica nego Raduljicu, ali potonji je Djordjevicev miljenik iz nekog razloga...Milutinov je pokazao da je izrastao u vrsnog centra, Kuzmic takodje. Bolji su od Raduljice, daleko pokretljiviji i imaju daleko bolji pregled igre.
(StudenatJoe, 19. jun 2017 09:46)
Ma nema niko ništa protiv Lazića, odličan klupski igrač, ali da li je za 12 najboljih igrača, pomalo jednodimenzinalan... ako bi ga sale izabrao ne bih imao ništa protiv, ali mislim da će neki drugi dobiti prednost. A što se centara tiče, mogu da kažem da se slažem sa svime iznetim. Mada možemo mi ovde da se slažemo ili ne, sve će Sale to odlučiti, nikad do sada nije pogrešio, zašto bismo sumnjali u njega.

Mladen

pre 6 godina

Uzas zbog povrede Bjelice ima jos Bircevic da se ugura u 12 jer smo najtanji na cetvorci...daj boze da je Lucuc sad fit on i Kalina mogu da igraju na 4 pa nekako s Macvanom izguraju to da ne gledamo ovog amatera zalutalog u profi kosarku.

xMADx

pre 6 godina

Zasto je djordjevic selektor????? Ocigledno je da imamo mnogo bolje selektore na komentarima izbacite Saleta i dovedite nekog od ovih strucnjaka

A gde je Vrabac?

pre 6 godina

Jako smo licemeran narod, kad Marjanovic nije hteo da igra - drvlje i kamenje, i to još uvek traje, a sada kad je ista situacija sa Jokicem to prolazi onako, bez ikakvih osuda i bilo čega, ne razumem.
(Marko, 19. jun 2017 09:59)


Zato sto Su to partizanovci, kako beše rek'o Jovan Ducic - Hrvati si najhrabriji narod na svetu ne zato sto se niceg ne boje vec zato sto se niceg ne stide. Plus imaju taj botovski karakter u sebi da grupno pocinju objavljuju komentare slicne sadrzine ( da li im daju sendvice kao na fudbalu to ne znam ) Pa evo sad im bukvalno nije dobro sto je pozvao Lazica, skoro se svadjam sa jednim drugom ( Duletova mrziteljska skola ) i kazem mu da treba da zove Lazica, auu ljudi kad je upao u trans, krenuli su oni njihovi šablonski komentari, pratite kosarku tri godine nemate pojma, kakav Lazic itd. Ja mu na to kazem argumentovano zašto treba da ga zove i kazem mu da su I Duda i Pesic rekli da bi Lazic trebao sa igra, a onda krece izjava od mrzitelja posto nema vise sta da kaže izgovara nesto u fazonu sta znaju Duda i Pesic, Sale je najbolji, ja sam naravno tu prekinuo svaku konverzaciju ali ja ne znam sta ce sad taj čovek da radi kad procita da je Sale zvao Lazica, oni ce majke mi secer da dobiju svi kao i njihov vodja od tolko mrznje.

Bokicar

pre 6 godina

Kako Birčević bode oči,prosto nije mi za nacionalni tim.Čudi me da nema jednog Zagorca.Nisam video ni Radičevića ni Muslija.Pohvalno sto se vratio Vasa i bravo za poziv mladom Jaramazu nadam se da ce upasti u 12.Ovo je šansa da posle 16god osvojimo zlato.Gde ćeš bolji i veći motiv od toga da igraš za Srbiju.

pocni sa kosa tanka, uspravna debela

pre 6 godina

@Koliko god si se trudio da ispadnes pametan ispao si glup a sad cu da ti objasnim i zasto !!!

Bogdanovic, Lucic, Milutinov i Milosavljevic su postali "A" reprezentativci igrajuci za KK Partizan !

E sad ono na sta ti aludiras.
Jovic, Marjanovic, Kalinic su postali reprezentativci igrajuci za Radnicki iz Kragujevca odnosno Hemofarm a ne za CZV Beograd.
Nisam siguran ni za Nedovica ali recimo da su Nedovic i Bjelica igrali za staru Crvenu Zvezdu i kao njeni clanovi postali "A" reprezentativci.

Eto jel ti sad jasno koliko ste ne bitni u celoj prici.
(Mirko, 19. jun 2017 14:02)


Auuuuu sinko,

Pa sto je mnogo, mnogo je....cak i za navijaca Partizana!

Da li je on ispao glup ili ne, o tome moze da se prica, ali da neko u jednoj recenici "Eto jel ti sad jasno koliko ste ne bitni u celoj prici." uspe da napravi 4 (cetiri) gramaticke greske stvarno je za epitet NEPISMEN SKROZ-200%!

Inace, Lucic je postao i zasluzuje da bude A reprezentativac samo u mislima onih koji se razumeju u kosarku koliko i ti u pravopis!

krajisnik

pre 6 godina

samo smo na četvorci malo tanji,pogotovo ako ne ide Bjelica.Drago mi je zbog Bobija.Bice dominantan pored Teodosicevih asistencija.

Hunting Wabb0ts

pre 6 godina

E ovakva Zvezda koja je dala 80% ove reprezentacije ne može da dobije od države ni dinar nego sve pare idu veštačkom državnom projektu partizanu koji niti ima rezultate niti pravi igrače. 
(Zvezda ponos Srbije, 19. jun 2017 11:46)

NikolaSrb, idi botuj negde drugde. Ima tamo neko Čovićevo saopštenje i slična vest, nije ovo mesto za tvoje gluposti.

Divos

pre 6 godina

У питању је шири списак, и видећемо колико ће имена Сале обухватити.

Имамо 7 центара који конкуришу, ту би Јокић (није никад изјавио да још размишља о игрању на ЕП, нити би то Никола изјавио, једноставно чека се прво Салетова) који може квалитетно покрити и поз. 4, за којег сам уверен да ће играти ЕП (шансе да не игра су неких 50% и 100% да игра), морао бити сигуран, сви остали (Кузмић, Штимац, Радуљ, Милутинов, Мусли, Боби) конкуришу за преостала 2 места.

Неким играчима ће стављање на шири списак бити и признање за добру сезону.
Имамо већ формиран нуклеус екипе, то је екипа са ОИ. Видећемо и каква је ситуација са Пефијем Марковићем. И даље се надам да ће играти ово љето за Србију, силно, силно нам је потребан.
Наравно, видећемо и како стоје ствари са Немањом Бјелицом.

Како год, пред Салетом и стручним штабом је тежак избор и незахвалан задатак које одабрати. И повреде и здравствено стање би могле утицати.
Но, биће то све добро, "орлови" ће добро изгледати ово љето у Турској.

Crnogorac-Bokelj

pre 6 godina

Ovako, pa da vidimo koliko cu se poklopit sa Saletom:
1.Teo i Jovic
2. Bogdan i Milosavljevic (ili Nedovic)
3. Kalina i Simon
4. Bjelica i Macvan
5. Jokic i Bobi
Preostala dva Kuzmic i Lazic.

Ako ne ide Joks, zvati Stimca ili Milutinova. Ako ne ide Beli, ubaciti Lucica, da se gura na 4 sa Kalinom i Simonom jer Bircevic u odbrani ne moze aosolutno nista!
Lazic mora da ide svakako, jedino on moze zaustaviti najboljeg protivnickog sutera kojem ide u utakmici (kao sto je radio Markovic a Laza je jos bolji defanzivac). Jedino on moze zaustaviti Ljulja, Bojana Bogdanovica i sl...pa nema veze sto nije poenter ima ko ce davati koseve...dobar i u skoku...

kvisko

pre 6 godina

Teodosic ce doci potpuno istrosen ma pripreme.
Frisko ozenjen mora dobro da se pokaze inace pobeze mlada. Ja bi pozvao jos jednog pleja extra za slucaj da Teo zakaze na terenu usled premorenosti.

koliko je vama teško

pre 6 godina

@ nista o nicemu...vidim na spisku igrace Partizana,Fmp-a ali nigde igraca Zvezde?zasto ih nema na spisku vec pet godina?sta se desava?
(coki, 19. jun 2017 10:22)

Sinko,

Igrači su množina, pa nam za početak objasni koje to IGRAČE Partizana vidiš na spisku? :-)

A da ti je teško, i to mnogo, da to ne možeš da sakriješ na žalost je jasno kao dan. Šta češ, sudbina.

Znam da bi voleo da Zvezda ne postoji, onda bi bili vicešampioni države, a to, priznaćeš, nije mala stvar. Ali malo gimnastike, pameti i nauke umesto alhemije srušiše ti san uz bolno buđenje. :-)

D1V1

pre 6 godina

C Jokić, Marjanović, Milutinov
F Bjelica, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević
G Teodosić, Nedović, Jović
(Najjači sastav, 19. jun 2017 11:38)

Dobar si, zaboravio si da ubacis Bircevica.

zapad

pre 6 godina

Da još pojasnim svoj prethodni komentar. Zašto Lazić?Ponekad je dovoljno zaustaviti najboljeg protivničkog beka-krilo i dobiti meč.Ponekad je to jedini način.Pefi je dobio Hrvatsku kad je u trećoj četvrtini zaustavio Bojana Bogdanovića kad drugi nisu mogli,razbijao je prije toga.Isto tako Kuzmić,košarka se igra u oba smjera,odbrana je isto toliko važna kao napad,ako ne i važnija jer omogućuje lake poene.Kuzmić je najbolji odbrambeni igrač,moderan igrač,za razliku od Štimca koji je totalno suprotno,zahvalan igrač starog kova,ali bez atletskih sposobnosti.Meni se više sviđa Gudurić od Milosavljevića kojeg cijenim ali je loše odigrao za reprezentaciju zadnji turnir,mislim da je na zalasku,povrede su ga zaustavile,ali dajem punu podršku Saletu,on zna bolje.Marjanović je igrač od 21 milion dolara,a neki stavljaju Štimca,Muslija ili Raduljicu ispred,hm,bez komentara. Oni koji su ga doveli znaju zašto baš njega,a ne ove druge.Bledo bi vas pogledali kad bi im predložili njih umjesto Marjanovića,možda bi se i nasmijali.Osim ako mislite da ovi u NBA ne znaju svoj posao.

Pera

pre 6 godina

Prva petorka
Bobi Joka Kalinic Lazic Teo
(Vuk, 19. jun 2017 09:29)
Hahahahahahaha da li ti decko imas vise od 10 godina? Jokic i Marijanovic ne mogu igrati zajedno u petorci osim ako neko sutira poslednje slobodno bacanje pa da obezbede skok. Lazic moze biti tek treci bek, posle Bogdanovica i Nedovica. Nije bitno za koga navijas, gledaj realno
Teodosic
Bogdanovic
Kalinic
Mitrovic
Jokic (ako igra)

devlinjo

pre 6 godina

sto hejtujete odmah!!! Prvo, nije bilo uspesnijeg selektora sa prosecnijim igracima. drugo, spisak je pomirljiv i prema igracima i prema ostalima koji su u poziciji odlucivanja, za sta nije kriv sale nego sistem u kome zivimo. trece, lopta je prebacena u njihovo dvoriste i sada cemo da vidimo reakciju. Uvek puna podrska saletu, jer je on jedini grobar zbog koga sam plakao kada je zavrsio karijeru.

CP3

pre 6 godina

Neka realna ekipa trenutno koju bih ja voleo da vidim.

1. Teo, Jovic
1-2 Nedovic
2. Bogdan, Milosavljevic/Lazic
3. Kalinic, Simonovic/Lucic/Dangubic
4. Macvan, Jelovac/Simon/Lucic
5. Bobi, Raduljica, Kuzmic/Milutinov/Stimac

Jokic i Bjelica definitivno nece igrati, a upitni su i Milutinov/Dangubic.

Dušan

pre 6 godina

Luke Babbitt gravedigger


Sekundarci? Decko,govoris o sampionu drzave, ima da sagnes glavu kad pricas o zvezdi,pokazala vam je gde ste vi a gde je ona!

slike su za zid

pre 6 godina

Za danas kampanja : ugurati Gagija i Lucica . Ne znaju ništa na parketu , igraju Cipiripi ali na komentarima su NBA .
Ljudi jel nam treba reprezentacija ili reciprocitet KKP i KKCZ ? Ajde još nekog da se manjina ne bi osećala inferiorno .
Svašta .
Gagi neka izbori mesto ako može , čisto sumnjam a ovog Lucica ne vidim ni na ovom širem spisku .

Mirko

pre 6 godina

Voleo bih da čujem mišljenje nekog profesionalnog kondicionog trenera košarkaša, ovako smo spali na nas amatere i polu-profesionalce iz teretana, jer me zanima kakav je odnos treninga u reprezentaciji i individualnog treninga koji Denver predviđa za Jokića?

Fizička priprema je slična, možda malo nijansi u korist rasta snage (kod Denvera), ali i samopouzdanje i taktička priprema, kao i eventualni umor, u igrama za reprezentaciju.
Ali ne vidim da će to igranje u reprezentaciji biti neki veliki umor? Neka me neko ispravi ako grešim. Šta Vi mislite?

skywalker-kze

pre 6 godina

Mislim da se posle ovog Evropskog prvenstva svako sledece odrzava na 4 godine.Ako je prosla ta odluka u FIBA,bilo bi velika steta da ne igramo sa najjacim mogucim sastavom.Nadam se da ce Jokic igrati.

Nece proci?

pre 6 godina

Imamo izvanredne igrače, strašan tim, dokazano fantastičnog selektora. To je sport, može biti i bez medalje, ali imamo realne šanse za zlato. Napred momci!

Marko

pre 6 godina

Znači gomila ljudi se koncentriše na to što je Birčević na spisku od 25 imena i kao smeju se ha ha ha...kome? Čoveku koji je Srbiju doveo do dva srebra na svetskom i olimpijskim igrama? Odmah iza Amerikanaca? Ma bravo, baš ste frajeri.

drax

pre 6 godina

Ovo je samo spisak bice tu mnogo otkaza i zezancija dok se ne iskristalise ekipa Jokic skoro sigurno ne ide a Bjelica bi me bas prijatno iznenadio da se oporavio od onakve povrede itd itd.

Mirko

pre 6 godina

A sad da kažem nešto o našim četvorkama:
- Bjelica je bez premca. Bez njega ćemo da se oslanjamo na ove ostale i na isforsirane četvorke tipa Kalinić i Simonović.

- Birčević je već igrao dva ciklusa za reprezentaciju,nije bio dobar,ali ni previše loš,prosek,al kad nema nikog drugog...
- Mačvan je specifičan igrač,nizak i težak za četvorku,ima dobru tehniku i nezgodan je,dakle igrač uloge - ako Saletu treba zašto da ne, posebno što mnogo boljih nemamo.
- Lučić je igrao četvorku u Partizanu ako se sećam,možda i trojku nekad,Sale ga je zvao jer mu je bio pred očima i očigledno je procenio da bi mogao da se nađe na širem spisku,a ne zbog fantastičkih igara i rezultata ove i prošlih sezona. Sve u svemu ok je, daj bože da proradi i on u reprezentaciji, ja bih voleo jer mi je uvek bio simpatičan iako navijam za Zvezdu.
- Luka Mitrović je bio pod povredama,i svaki put kada je bio povređen bio je u velikom naletu forme,da nije došlo do povrede,možda bi bio bitan u reprezentaciji,ali ovako eto-nije.
- Zagorac je trojka, ne četvorka, osim neka isforsirana kao Simonović ili Kalinić recimo.

Pozivanje mladih snaga i pravljenje igrača za budućnost reprezentacije smatram velikom i hrabrom odlukom Saleta i hvala mu do neba.
Ne znam šta pojedini misle - ko će naslediti ove igrače koje sada imamo,ako ne razvijamo nove i mlade? Već za 5-7 godina bi imali veliki problem,a već ga imamo na četvorci,samo zato što nismo razmišljali na vreme.

Alex

pre 6 godina

1. Teodosić
2. Jović
3. Nedović
4. Bogdanović
5. Lazić
6. Kalinić
7. Simonović
8. Bjelica
9. Jokić
10. Raduljica
11. Marjanović
12. Kuzmić

Prošetali bismo se.

dux

pre 6 godina

Jokara moze da igra cetvorku bez problema, samo jos ako bude mogao da igra :)

Marjan 5, Jokara 4, Bjelica 3, Bogdan 2 i Teo 1 -> Ovo uzima zlato bez mnogo muka

milansm

pre 6 godina

Iskreno,mislio sam da Bobija nece pozvati,zbog one zbrke oko potpisivanja novog ugovora...,ali vidim da je Đorđevic "stao na loptu" sto pozdravljam...,sta da kazem,jaki smo,samo to treba sada uigrati i krenuti ka zlatu!

Dacha

pre 6 godina

Iskreno ako zanemarimo ove mlade snage koji sigurno nece da udju u najuzi krug mislim da sigurno otpadaju Bircevic,Lucic,Micic i Dangubic...velika borba za mesto u timu ce da bude izmedju Lazica,Gudurica i Simonovica na spoljnim pozicijama i iskreno na centru su slatke muke,tu zaista ne znam ko vise zasluzuje,Marjanovic jedini siguran po meni,Stimac ove godine prvi put igrama da je opravdao svoj poziv,Milutinov mnogo napredovao,Kuzmic odigrao najbolju sezonu u karijeri i za kraj Raduljica mozda i najgoru sezonu ima iza sebe ali poznato je da on uvek igra dobro u reprezentaciji,naravno za Jokica se ne postavlja pitanje samo ako bude hteo da igra.

BN

pre 6 godina

Mnogi se bune protiv Braduljice,a covek u reprezentaciji luduje,kao Stojkovic u fudbalu,jednistavno je tako,on i Stiki(od miloste) hoc da poginu kad igraju,novi Radmanovici nam nisu potrebni.Ave
(nije za dZ, 19. jun 2017 14:31)

Vidjeli smo kako Stojkovic luduje protiv Velsa. Zbog njega smo izgubili mec. Neka hvala.

Strelac

pre 6 godina

To je to.Bolje nemamo.Drago mi je da je zvao Lazica.Nece proci u 12,ali je odlican timski igrac i bice od velike koristi na treninzima.

coki

pre 6 godina

Delija Momak...laz!Nikada poziv nisu odbijali i uvek su se odazivali i Bjelica,Milosavljevic,Raduljca,Lucic,Markovic(penzionisan),Nedovic...

Drrr

pre 6 godina

Ovako to ide:1)Trenutno najbolji selektor u Evropi objavi širi spisak igrača na koje računa2)Igrači tako saznaju da li na spisku ili ne, pa odlučuju kako će provesti svoje leto.3)Igrači obaveštavaju selektora o svom učešću4)Selektor tada sužava spidak, na 16, pa ih poziva na teške, visinske pipreme, a potom i na pripremne utakmice.5)U toku priprema, i nažalost, obično zbog povrede, odustane još neki igrač.6)Nekoliko dana pred takmičenje selektor saopštava konačni spisak od 12 igrača.7)Sve vreme ga pljuckaju ,posle skraćivanja na 12 i najviše, uglavnom poznati i cenjeni eksperti iz predgrađa.8)Kada dođe do balkona, svi slavimo.9)Ako slučajno budemo treći ili čevrti, dan žalosti u Srbiji i masovni protesti u predgrađima sa parolom:"Ostavka pod hitno"10)Sledi jdno slobodno leto, 2018. i odmor za sve učesnike.11)Ako bide sreće, za SP 2019. ceo ovaj ciklus se ponavlja?
(Danilo, 19. jun 2017 10:39)

Na ovom spisku je 16 igraca iz pregradja kako zoves, ako racunas Raduljicu koji je isto igrao za tim iz predgradja onda i 17. Kako onda mozemo da placemo?

Dejan 1104

pre 6 godina

Jedva čekam da vidim tandem Teo i Bobi (nadam sa da obojica idu na EP). Samo da igrače mimoiđu povrede i bićemo u polufinalu sigurno. Kojih god 12.igrača Sale da povede netreba da sumnjamo u njegov izbor već da im damo podršku. Srbija !!!!

Djenka

pre 6 godina

Rekoh ja da je Sale preveliki smeker da dopusti sebi da mu sujeta odredjuje spiskove. A sada neka se odazovu "junaci" pa neka bira po formi i stilu igre tima, ne pasu bas svi u reprezentaciju iako su dobri igraci (moje skromno misljenje). Nikome ne zameram nista, odgovornost je 100% u selektorovim rukama, a do sada je zasluzio samo poverenje. Znaju ljudi da Sale nije sam, tj. da mu iza ledja pomazu skoro svi velikani nase kosarke. Onako kako to i treba da bude, imamo legendarne trenere i mnogo nam je dobro kada se dogovore. Amere ne moze mo da bijemo ni pod tackom razno (za sada) ali nam je Evropa na dlanu. Srecno!

Aleksandar

pre 6 godina

Prva petorka:

Dabović, Jovanović, Milovanović, Petrović, Škorić.

Klupa:

Čađo, Crvendakić, T. Jovanović, Mandić, Radočaj, Stanković.Krnjić.

Maloprstić

pre 6 godina

Na svim pozicijama popunjeni osim na 4, na zalost. Bjelica povredjen, Mačvan jedini. Nadam se da će voditi tri visoka krila- Kalinić, Simonović, Lučić,oni jedini mogu to da pokriju.

samo smo razocarani

pre 6 godina

Sale jeste legenda i mnogo toga je učinio za našu košarku, ali mislim da mu sve to ne daje za pravo da sam određuje ko će igrati, a ko ne.
(ispran mozak, 19. jun 2017 11:08) naravno zato je tu ispran mozak, naravno u mnozini da mu odrede ko ce igrati, nece valjda selektor da odredjuje, mislim da ti je nik savrsen za komentar

nije za dZ

pre 6 godina

Mnogi se bune protiv Braduljice,a covek u reprezentaciji luduje,kao Stojkovic u fudbalu,jednistavno je tako,on i Stiki(od miloste) hoc da poginu kad igraju,novi Radmanovici nam nisu potrebni.Ave

Nikola

pre 6 godina

Budimo realni, ovo nam je prva realna šansa za osvajanje zlata. Naravno, Španija i Francuska su takođe pretendenti za prvo mesto, Hrvatska i Litvanija će tražiti svoju šansu .... što se tiče ostalih ne vidim šansu da dođu u poziciju da se bore za titulu.
Tako da bi trebali svi da stisnu zube i odigraju prvenstvo, ako su naravno povređeni ne treba ih voditi ali razlozi poput želim da se odmorim ili želim da se bolje spremim za sledeću sezonu ili nemam klub pa moram prvo to da rešim ...itd ne bi smeli da se javljaju. Moraju i oni biti svesni da možda sledeće prilike neće biti.
Tako da pozdravljam širi spisak selektora i neka najbolje izabere, a ne one koji su mu preostali.

Miki

pre 6 godina

Toliko o dugogodisnjoj Saletovoj pristrasnosti Partizanovim igracima. Evo imate ceo tim Zvezde, cak I klupu na sirem spisku. Da vise nisam cuo o teorijama zavere.

Milosh_NS

pre 6 godina

Realno, ovaj tim kad igra kako ume na svetu zaista mogu da pobede samo Amerikanci. To se i pokazalo u praksi...ipak, ne treba biti previše opušten pred EP jer u Evropi ima bar 4-5 reprezentacija koje imaju snažan motiv da pobede vicešampiona Sveta i srebrne na OI. A u sportu je motiv ponekad presudan. Mala paralela sa tenisom - to je kao kad je Vavrinka pre par godina pobedio Đokovića u momentu kad je Nole bio na vrhuncu snage...iako tada realno mnogo slabiji igrač, imao je samo motiv i to ga je guralo napred.

Dag Kristi

pre 6 godina

Svi su na neki nacin zasluzili poziv,na ovaj ili onaj nacin.Vidim da se mnogi cude otkud Bircevic na spisku,ali ja kao Zvezdas smatram da je Bircevic medju 20 najboljih kosarkasa Srbije u ovom trenutku.Drago mi je zbog Lazica,ali i Lucica,za kojeg se nadam da ce ga povrede zaobici.Sve u svemu,podrska Djordjevicu i momcima.

triplem

pre 6 godina

kada je representative u pitanju ne volim klubasastvo. Radujem se na primer pozivu Bogdanovicu, Milisavljevicu pa i Lucicu ili cak ne volim nacin na koji igra Simonovic ove sezone. Ali Bircevic??? ok znam da smo deficitarni ali taj covek nema IQ za kosarku, ne kapira akcije i isuvise je spor u odbrani. U Evropi pozicija 4 je sve niza i brza sa jasnom ulogom kod udvajanja pleja ali ovaj lik to ne moze da iznese.Ako vec hocete da pokrijete 10 minuta onda bi cak i ovaj busadzija bio bolje resenje.

Mirko

pre 6 godina

(Mirko, 19. jun 2017 14:02)

Imenjače, ako već hoćeš objektivnost, nemoj da staješ na pola puta -
Šta je uradila reprezentacija sa Lučićem,Milosavljevićem i Milutinovim i koliko su oni uopšte igrali za reprezentaciju do sada?
Jer,tada kad su kako kažeš postali reprezentativci,naša košarka je bila na najnižim granama ikada. Plus što u skorije vreme nisu ni bili zvani ili su ispali sa spiska-a tada smo nizali sve uspeh do uspha.
Bogdanu svaka čast,on je izuzetak.

S druge strane Jović,Bobi i Kalinić su postali "Jović,Bobi i Kalinić" zahvaljujući igranju u Zvezdi,(Bobi u Megi),i zahvaljujući igranju u Zvezdi su postali standardni reprezentativci, Bobi je bio MVP EL u Zvezdi,odatle otišao u Sparse i Detroit za 21M$, Jović je rekorder EL po asistencijama i jedan od pet najboljih plejeva u EL po mišljenju suparničkih trenera i stručnjaka, Kalinić je uz Bogdana doneo EL titulu Feneru, naravno zahvaljujući i Željku-kome je naravno trebalo više godina da to postigne u Feneru.

Dakle,ajde ti sad uporedi njih sa Lučićem? Ajde Milosavljević je bio najbolji trojkaš EK,ali to takmičenje je kao što znaš ispod EL.Kažem opet,jedina svetla tačka tu je Bogdan i niko više.I Sale Đorđević.Ali on je mozak cele priče i to nije malo.

Ja bih isto mogao da komentarišem igrače starog Partizana i reprezentacije u odnosu na igrače koje je davala Igokea-Partizan. To su dva različita sveta. Sa Igokea Partizan smo bili NAJGORI ikada.

Dejan CZ

pre 6 godina

Cekalo se samo da se vidi ime Bobana Marjanovica i Jokica...ostalo vise manje sve ocekivano.Cekace se uzi spisak sa istom neizvesnoscu oko ova dva igraca a ostalo opet bice ista kvalifikacija vise manje ocekivano...Izostanak najverovatnije Bjelice nam koci poziciju debelo,ostalo nije kriticno...

dobro je ali hvala bogu neće dugo

pre 6 godina

moram da pitam dušebrižnike šta je taj naš selektor i mi kao država uložila u tog jokića bjelicu. ljudi kad mogu igraju kad ne mogu ne igraju posao kao i svaki drugi. ne busajmo se tog bobana je ivković izostavio dva puta pa ga je đorđević jednom izostavio sad i đorđević i mi (javno mnjenje) stavljamo na stub srama. đorđević je mangup i tu mu skidam kapu jer samo mangupi sa ovim našim igračima mogu da izađu na kraj. (izlasci bežanje iz karantina pijanke splavovi starlete)mnogi ne žele na spisak i iz tog razloga.

mara

pre 6 godina

Za sve one koji prozivaju Birčevića: Ja sam prva rekla u ranijem komentaru da on nije pravi kapacitet za reprezentaciju i realno jedino treba da se nađe na spisku zato što smo na poziciji 4 najtanji. Ali ne razumem otkud toliko komentara koji vređaju njegov učinak. Na svim utakmicama za KKP ove godine (KLS, Aba i FIBA), a nije odigrao samo 1 utakmicu u Podgorici zbog suspenzije, prosek mu je bio 12 poena i 6 skokova po utakmici, uz 50% iz igre (57% za 2 i 43% za 3), penali 76%. Sad, jedno je KLS, a drugo prvenstvo, ali on je stvarno koristan igrač, mada možda ne previše košarkaški inteligentan.

Što se celog spiska tiče, meni bi najviše žao bilo da ne vidim na konačnom Štimca. Imao je sjajnu sezonu, uvek se trudi, radnik je, motivator i uvek se odazivao. Mislim da je on mnogo važan zbog atmosfere u reprezentaciji, bez njega nekako to nije to (ovo kažem kao veliki navijač Partizana, mada meni to ovde zaista nije bitno). Navijačku ostrašćenost ostavite za neke druge vesti, ako i tamo baš morate da komentarišete.

KliftonToni

pre 6 godina

nista o nicemu...vidim na spisku igrace Partizana,Fmp-a ali nigde igraca Zvezde?zasto ih nema na spisku vec pet godina?sta se desava?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (coki, 19. jun 2017 10:22) # Link komentara

цоки, не видиш, али не зато што и слеп код очију, него зато што покушаваш да будеш злобан...тужно је што си и ту неуспешан, као и свуда остало...

jhm

pre 6 godina

A Bircevic je bolji suter? Ma daj, on i Dangubic nemaju mesta u ovom timu pa tako verovatno nece ni uci u uzi krug. Pozdravljam poziv Radanova i ostalih klinaca!

zapad

pre 6 godina

Đorđević je poslije olimpijade rekao da je jasno da Srbija žestoko zaostaje za amerikancima i da će budućnost graditi na modernim,fizički snažnim i karakternim igračima.Naravno da će mu izbor biti dijelom iznuđen ali ako se bude išlo tim smjerom,a to je jedini ispravan put,onda će vam biti jasno zašto neki igrači imaju prednost ispred drugih.Isto tako neidu 12 najboljih nego i neki igrači zadatka,vezivno tkivo tima. E sad neka mi netko kaže da se budućnost može graditi na igračima poput Štimca,Muslija,Mačvana,Birčevića,Micića,Milosavljevića... Da me nebi netko krivo shvatio to su dobri košarkaši,pošteni momci ali nisu NBA kalibar,a tome se teži.Isto tako Zagorac,veliki talent, uopće neigra odbranu,Simanić fizički slab i potpuno nezainteresiran,tako neće ići. Zato su na spisku Dobrić i Davidovac,za klasu ispod njih,ali radom i zalaganjem su to zaslužili. Kako kaže Sale,teren ne laže. Teo,Bogdan,Jović,Lazić,Kalinić,Bjelica,Marijanović... i neki drugi će uvijek ostaviti srce na terenu,oni na klupu odlaze znojni,oni ne samo da igraju oni se bore.Neki samo odigraju korektno.Treba gledati dubinski,a ne samo ljubimce i lupati minuse.

3D

pre 6 godina

@a gde je Vrabac?
Ti pričaš o Duletovoj mrziteljskoj školi, a pogledaj nadimak koji si uzeo, da ne komentarišem.. Lazić je svakako dobar igrač, ali svi znamo da nije za 12... Duda i Pešić su ga istakli jer su stara škola trenera koja voli igrače zadatka... on jednostavno nije dovoljno svestran igrač za poziciju na kojoj igra, nema iskustvo na velikim takmičenjima, nije dovoljno brz niti maštovit u napadu... u odbrani vrlo dobar, nekad čak i odličan. .. po meni igrač koji bi trebalo da bude u 18 zbog žestokog treninga koji bi imali svi sa energijom koju unosi... za velike utakmice nije... ali bih voleo više od svega da me demantuje.

slavica

pre 6 godina

Jedno krajnje nekriticko pitanje, cisto u informativnoj formi: sta se desava sa Radetom Zagorcem? Spisak je sirok da siri ne moze da bude a njega ne vidim tu. Inace sva podrska Djordjevicu, tu nema dileme. On zna sta radi!

slike su za zid

pre 6 godina

@a
Ne znam kako može da igra pre Simonovica , posle ove sezone, pogotovu što je u skraćenoj Zvezdinoj rotaciji explodirao na četvorci i beležio dabl dabl i to u EL . Mačvan je siguran , i to je to .
Gagi ako može da nadmaši Lazica , čisto sumnjam jer je ovaj zver . Inače taj napadački potencijal imaju svi . Gagi se nije snašao i to je to . Prosto ne možeš da sakriješ brojke iz EL niti da upoređujes sa Evro Kupom .

Stancho

pre 6 godina

Ako si pametan mali, ostani u Nuggetsima, bice vremena za reprezentaciju, oce fransiza da dize sve oko tebe, nemoj to ispustiti, mozes postati veci od najvecih.

StormBGD

pre 6 godina

Gudurić treba da bude treći bek pored Bogdana i Nedovića. On je budućnost naše košarke i treba ga povesti pre ovih iskusnijih, ali ipak limitiranih i prosečnih igrača.

BBRS

pre 6 godina

Gudurić treba da bude treći bek pored Bogdana i Nedovića. On je budućnost naše košarke i treba ga povesti pre ovih iskusnijih, ali ipak limitiranih i prosečnih igrača.
(StormBGD, 19. jun 2017 10:33)

Да, још увек се тресе кош од оне Гудурине тројке од таблу у задњој секунди !!!

Ironichna

pre 6 godina

Uzasno me nervira sto srpskim kosarkasima koji igraju u NBA njihovi timovi ne preporucuju da igraju za reprezentaciju a Amerikanci koji igraju u NBA se ubise da igraju za svoju reprezentaciju...njima njihovi timovi ne savetuju da ne igraju za reprezentaciju. Fuj... Amerika i njihovi dvostruki arshini...

BBRS

pre 6 godina

FMP 2 igrača "daje" za reprezentaciju a Partizan 1... Tužno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hak, 19. jun 2017 13:45)

Тужно би било да је обрнуто, овако је реално !!!

Иван

pre 6 godina

Очекиваних 25 имена. Недостаје истина Загорац, као и Радичевић, па Јовановић и Јанковић, али то су све играчи који циљају НБА, па неће бити на располагању ни за Еп ни за квалификационе мечеве за СП.

За тих 7 до 10 дана, када се списак буде скратио на 18 имена, знаћемо да ли на Евробаскету пуцамо на злато или не.

zoran bgd

pre 6 godina

ljudi, ajmo sad realno, da li zaista mislite da Lazic moze da bude u prvoj petorci? ali iskreno? pored Tea, Bogdana i Kaline, malo realnosti nije na odmet, bez obzira na sve! Ja razumem Delije koji ce to da forsiraju, ali pre svega treba biti realan, kao sto treba partizanovcima objasniti da je Novica svoje odigrao... pozdrav svim iskrenim navijacima Srbije!

i to je to

pre 6 godina

C Jokić, Marjanović, Milutinov
F Bjelica, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević
G Teodosić, Nedović, Jović
(Najjači sastav, 19. jun 2017 11:38)

Ma izbaci i Jovića, Teodosića, Kalinića, Nedovića, Bjelicu i Marjanovića, a ubaci Raduljicu, Veličkovića, Birčeviča, Andrića, Marinkovića, Vrabca

joksy

pre 6 godina

Kolko sam stigao da vidim za tu povredu sto Bjelica ima - prelom navikule treba u proseku 5-6 meseci do kompletnog oporavka, ako je Bjelica operisan krajem marta to znaci da ipak postoji neka sansa da zaigra na EP, mozda nekih 15%..

menadzeri nasi nasusni

pre 6 godina

JELOVAC? U situaciji gde, sem možda Mačvana, nemamo krstenu 4-ku, ne poziva Jelovca koji igra odlično u ACB...nije mi jasno, verovatno je Đorđević toga svestan, ali iz nekog razloga, ili nečijih trećih interesa ne sme da ga pozove. Takođe i Musli...zaslužio poziv igrama u klubu.
Sve najbolje momcima, ko god da na kraju ode.

makarije

pre 6 godina

Sve sam vise sigurniji da ce Guduric upasti medju 12, mi boljeg mladog igraca od njega nemamo, to mi se sve vise cini i nakon izjave Mute Nikolica da mu je zao sto Guduric nije upao medju 12 OI 2016 u Brazilu.

skoba

pre 6 godina

Moze li neko, molim vas, da mi kaze kada je duzan da objavi konacan spisak od 12 igraca?Hvala.To je jedino bitno a sad ce pozvati ''i kusi i pasi'' zbog mogucih povreda,otkaza..
(Mihajlo, 19. jun 2017 09:32)


I kusi i pasi, ahahahahahahhhhahahahahahahaha, šta si ti druže hteo da kažeš hahahahahahaha

kanjos macedonovic

pre 6 godina

Ako pogledamo iz ugla nastupanja za srpske timove, od ovih 25 igraca Zvezda ima 15 predstavnika, Partizan 7, Mega 2, FMP 1 (Teodosić). Jasno je kao dan, nova je slika raspodele snaga. Partizan nažalost ne može više da privuče mlade igrače. Od odlaska Duleta u narednih 10 godina daj Bože da će dati novog reprezentativca. :( Objektivno gledano, smatram da će od ovih 7 bar 5 sigurno u konačnih 12. Srbija!!!

Djenka

pre 6 godina

Njegov komentar je mozda kako vi kazete odvratan ali vas nije istinit.Svi americki gradjani koji rade u inostranstvu su duzni da prijave sva primanja koja se oporezuju.Verovatno postoje i mnoge druge zemlje sa istim zakonima kao i Grcka npr. koja pocetkom krize kontrolise i svoje gradjane u inostranstvu.I jos nesto americku vladu ne interesuje sto placate porez i u drugoj zemlji.
(Prekazi, 19. jun 2017 12:35)

E vidis tvoj komentar je samo delimicno istinit. Ameri traze od svih da objave svoja primanja, ali ne naplacuju porez od onih koji taj porez uredno placaju u drugim normalnim zemljama, kao sto su na primer Nemacka ili Svajcarska. Ako su kvazi-registrovani na nekim Kajmakcalanskim ostrvima onda ih lupaju po dzepu. Proveri pre nego sto pljunes druge. Ja se silom prilika bavim oporezivanjem americkih drzavljana u inostranstvu pa ti kazem iz prve ruke. Ako neko stalno boravi na teritoriji druge zemlje i uredno se odjavio kod americkih vlasti niko ga ne dira. Ali ako je neko samo fiktivno prijavljen u Monaku, a svoje vreme provodi na jahti na obalama Floride taj ce biti opaucen po usima cim mu dokazu isto.

coki

pre 6 godina

realno Lazic,Dangubic i Bircevic nisu kvalitet za reprezentaciju(ne racunam talentovane klince pei dnu spiska).U svakom slucaju ovo je najkvalitetnije sto imamo,steta za Markovica koji je pokidao sezonu,steta i za povrede Bjelice,Milosavljevica.

zapad

pre 6 godina

Očekivano.Bit će gusto na poziciji 4 ako Bjelica ne bude mogao,Mačvan je vrlo fizički limitiran,jako loše odigrao olimpijadu,a Birčević osim visine i šuta za tri nema ništa.Ostale pozicije moćne,bit će teško odabrati. Velika će šteta biti ako ne bude išao Kuzmić,po meni centar br.1 trenutno čak ispred Jokića,jer je fantastičan u oba smjera,najbolji rim protektor,u napadu rutiner.Jokić je maestralan u napadu ali još mora puno da radi na obrani.Lazić je prirodni nasljednik Markovića,netko mora čuvati najbolje protivničke bekove.Bit će teška odluka i Lučić-Simonović. Velika bi nepravda isto tako bila i da ide Raduljica,svima koji prate košarku jasno je zašto.Marjanović,Jokić i Kuzmić su najbolji centarski trio ikad na ovim prostorima,sa Teom na playu apsolutna dominacija.

Marko

pre 6 godina

Procitah negde da Jokic sigurno ne igra, nema veze, mlad je i sigurno predstavlja buducnost. Po meni, kad vec nema Jokica, mnogo bolja resenja na centru su Bobi, Kuzmic, Stimac. Raduljica je imao dosta losu sezonu, cak je i bez ugovora. Ne verujem ni da ce Bjelica igrati tako da je Macvan najbolji za poziciju 4. To nam je jedino kriticno mesto ali moze i Simon da se spusti na 4. Ostalo je manje-vise poznato.

BBRS

pre 6 godina

Jovic
Lazic
Simon
Mitar
Bobi


IDEMO DO ZLATA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 19. jun 2017 09:54)

Репка из снова !!!

Glavni arhivator

pre 6 godina

1-Teodosic, Jovic.
2-Bogdanovic, Nedovic, Lazic.
3-Kalinic, (Milosavljevic ili Simonovic)
4-Bjelica, Macvan.
5-Jokic, Marjanovic, (Raduljica ili Kuzmic)
Naravno, veliko je pitanje da li ce Bjelica i Jokic igrati, pisem samo moguci najjaci sastav. Pozdrav :)

BBRS

pre 6 godina

Ali Birčević iz 'institucije', dajte molim vas?!
(Mitar, 19. jun 2017 13:10)

---…--
I dalje imas nocne more od KK Partizan ?
I treba tako, imaces ih uskoro opet !
Inace Bircevic je bar iz Partizana kakav god da je a "vasi" su svi iz FMP-a ili Radnickog...to je velika razlika izmedju nas i vas.

Inace realno pozvao je sve najbolje sto trenutno imamo.
(Mirko, 19. jun 2017 13:33)

Хахахаха, ноћне море од партизана, хахахахаха !!!
Слатко ме насмеја и хвала ти због тога !!!

Ak47

pre 6 godina

Partizanovac sam, ali mi je drago sto nema Vanje Marinkovica u reprezentaciji... poleteo je mnogo, misli da je zvezda ko zna kakva... a jedini plus u karijeri do sada mu je to sto ga je Dule gurnuo u vatru i sada igra na tu slavu jer niko nece da ga izbaci iz tima da ne bi ispalo kod Duleta je bio u prvoj petorci a sada nema mesta za njega...

Nista o Nicemu

pre 6 godina

Je l' to znači da je i Đorđević deo tog istog "korova".
A ne, pošto se uvek bili neviđeni licemeri u svemu, tako vam i periodično smetaju bivše legende Partizana po potrebi i nahođenju.
A čiji su kadar Kokeza, Bunjevčević, Mrakić i ostali? Ko podržava politički Čovića? Ne sme niko da se raduje kad vas pobedi, odmah ga prozivate danima i vređate jer imate nebaždarenu sujetu i predubeđenje da ste u svemu veliki klub. Nije vam smetalo kada ste onomad krali pehar na proglašenju i oštetili ga, drmali koševe i gađali urinom košarkaše Partizana? To je ok jel' da? Koliko vam je teško pala dupla kruna u fudbalu pokazujete svaki dan istresajući cinizam ali vam je normalno da navijači (Opet Bogdanov i ekipa) upadnu na proslavu titule fk i nasrću na zvanice? Možda ste u fudbalu i bili neko i nešto ali u basketu ste niko i ništa na velikoj sceni. Koji evropski trofej imate?
(Nbg, 19. jun 2017 11:06) # Link komentara

Bris Taton, avangardo. Nadam se da neces doci nikada u takvu situaciju, naspram ubistva su sva drmanja koseva smesna. Kapiras? Ne, i ne ocekujem.

drakce

pre 6 godina

E ovakva Zvezda koja je dala 80% ove reprezentacije ne može da dobije od države ni dinar nego sve pare idu veštačkom državnom projektu partizanu koji niti ima rezultate niti pravi igrače.
(Zvezda ponos Srbije, 19. jun 2017 11:46)
A onih 16 miliona koji su vam obrisali preko noci?

RASPALI ZOMBI

pre 6 godina

Za hehtere I pametnjakovice. Podelite ovih 25 zlatnih momaka u dva tima. Dovedite Radonju ili Miloja da vodi jedan I drugi tim Sale, I videli bi, oba bi igralo u Finalu. Toliko o pametnima koji poznaju konkurenciju za zlato.... pozdrav I lep vam dan zelim.

John Terry

pre 6 godina

Malo smo tanki na cetvorci, ako Bjelica ne bude mogao, ali smo na ostalim pozicijama jaki kao zemlja. Na centru moraju Marjanovic, Jokic i Milutinov. Ako ne moze Jokic, onda Kuzmic.

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

E ovakva Zvezda koja je dala 80% ove reprezentacije ne može da dobije od države ni dinar nego sve pare idu veštačkom državnom projektu partizanu koji niti ima rezultate niti pravi igrače.

kg-zbori

pre 6 godina

Bravo Sale!! Puna podrska!! Molba redakciji da pocne razmisljati o fantaziju, 2015te je bila odlicna borba!! Pozdrav i do medalje!!

Mirko

pre 6 godina

(kole__4, 19. jun 2017 11:14)

Pa i mi smo isto tako pričali za Bogdana, pa evo gde je sad... To što je neko iz Zvezde ili Partizana, ne znači automatski da će biti dobar ili loš u budućnosti.

Mihajlo

pre 6 godina

Moze li neko, molim vas, da mi kaze kada je duzan da objavi konacan spisak od 12 igraca?Hvala.To je jedino bitno a sad ce pozvati ''i kusi i pasi'' zbog mogucih povreda,otkaza..

Mачко

pre 6 godina

Znači ovako, sastav reprezentacije za EP 2017 godine :
Plejmejkeri :
- Lončarević, Spajić, Antonov, Vicić,
Bekovi :
- Živadinović,Knaus, Milić, Lekić, Gogoć
Krila:
- Marinović, Bolovski, Babić, Višnjević i onaj mali Rogačev ( mlad je, ali je mnogo bolji od Gorčinovića)
Krilni centri:
- Gvozdenović, Lulić, Agić
CENTRI :
- Zagor, Alan Ford, Miki Maus i Betmen.
To je to , namerno nisam stavio u sastav Toma i Džerija jer su prošlo prvenstvo folirali da im treba odmor od repke, samo da bi uzeli keš, izdajice.

naN

pre 6 godina

Svidja mi se ovo, bobi je svakako vredan i kul momak tako da sa tim i kosarkasim znanjem koje poseduje sigurno izboriti mesto u 12, ja u to ne sumnjam. A to je po meni dosta bolje kada bih birao izmedju Jokica i Bobija, jer evropsko prvenstvo nije NBA vec su utakmice slicne kao u Euroleague, a svi znamo da je bio najbolji igrac evrolige kada je igrao za zvezdu pre 2 godine. Naravno, najbolje bi bilo da i jokic igra, garantovao bi zlato, ali ako vec ne moze i ovo je dobro.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Stefan Birčević, realno?
(josip broz, 19. jun 2017 10:23)
Pitaš se zašto Birča koji je imao u Partizanu dabl dabl maltene,a ne pitaš se za neke sekundarce iz tvog omiljenog tima?!Ćao bre.

vreme je za zlato

pre 6 godina

@mara
Gagi nema herca za reprezentaciju , jednostavno pored BB se oseća inferiorno i uopšte i ne uzima šuteve kada je bio ono malo u igri . Na toj poziciji je najveća gužva , kao i na pleju , ne zaboravi da Nedović može 'ladno da igra 2 i to sa mnogo više bezobrazluka nego Gagi . Slažem se za četvorku jer Bjelica je nezamenljiv , probati sa Mačvanom i ove dve "trojke" , ali to povlači krvavu odbranu na 1 i 2 , a realno imaš Tea koji baš i ne krvari u defanzivi kao i pomenuti Nedović . Biće interesantno prvo videti ko će da se odazove ( Jokić , Bjelica ) . I bez imalo navijačke ostrašćenosti uz poštovanje lika i dela Birčević nema mesta makar neki centar morao da ga menja ili neka "trojka" . Centri , opet zavisi od Jokića , ali tu postoje realne zamene .

Najjači sastav

pre 6 godina

C Jokić, Marjanović, Milutinov
F Bjelica, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević
G Teodosić, Nedović, Jović

Jack Sparrow

pre 6 godina

Jovic,Teodosic,
Nedovic,Bogdanovic,Lazic(Gagi)
Kalinic,Simonovic
Bircevic(Bjelica),Macvan
Marjanovic,Kuzmic,Raduljica(Jokic,Stimac)

Bjelica stavljen iza Bircevica jer je povredjen odma da se razumemo. Isto je i sa Jokicem veoma su male sanse da igra, dok je posle ove sezone jako tesko odluciti se izmedju Stimca i Raduljica i izmedju Branka i Gagija ali verujem da ce Sale kao i uvek napraviti pravu odluku nikad igraci koje je izabrao nisu razocarali pa makar izgledalo skroz cudno otkud oni tu.
Mislim da cemo sada graditi igru oko Bobija odnosno Kuzmica kao sto je Sale hteo za olimpijadu kada je Bobi odustao.

sofronije

pre 6 godina

A jel će zvati Vrapčeta malog ili možda busadžiju ? To bi bio bingo.
(Nemke, 19. jun 2017 09:01)

Dovoljno je sto je on, Aleksandar Djordjevic iz institucije, a vi sad nastavite da patite, iako ste uzeli triplu krunu puna vam usta nasih igraca.

gaga

pre 6 godina

Sta to gospodine Djordjevicu imas protiv Dejana Muslija to bi me bas zalimalo.Prosle god MVP acb lige ove god isto odlican.Sta ti je decko skrivio voleli bi da znamo.Duzan si da to objasnis.

ggrrtt

pre 6 godina

Da se kojim slucajem Zvezda ugleda na Raznjatovica, pozeleli bi da Djordjevic precrta Jovica, Lazica, Gudurica, Simonovica, Kuzmica, Dobrica, Radanova i Davidovaca sa spiska, da se lepo odmore i spreme da napadnu titulu sampiona Evrolige sledece sezone.
(Petar, 19. jun 2017 12:23)

U kom ti paralelnom univerzumu zivis? Ko da napadne Evroligu? Nadam se da se sprdas sa nama.

Mirko

pre 6 godina

Da se ne objavljuje reprezentativni spisak, širi naravno, za Lučića nikada, niko ne bi čuo.

A i kako bi? Dečko nikada u karijeri nije postigao 10+ poena, odlučio makar jednu utaknicu, a o odbrambenim falinkama ne treba ni pričati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zar ne?, 19. jun 2017 12:56)

----------
Cuo si ti dobro jer je tvoj klub iz Zeleznika silovao u svakoj utakmici...inace ne postoji igrac sa spiska koji je igrao u KK Partizan da ga takvi kao ti ne pljuju sto samo po sebi govori kakve komplekse imate.

ada

pre 6 godina

Prva petorka..
Teo,Nedovic,Kalina,Bjelica,Bobi...

A onda su tu Laza,Jovke,Simon,Kuzma,Gudura;Jokara i naravno Bogdan...
(Monarhista, 19. jun 2017 14:20) # Link komentara
Preporučujem (+1)Ne preporučujem (-2)
NEDOVIĆ U PETORCI A NE BOGDANOVIĆ,HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAAAHAHAHAHAAHAHAHAHAH

a

pre 6 godina

Koliko ostrascenih navijaca dominira u komentarima, ovo je strasno. Da li stvarno verujete da Branko i Guduric trebaju biti pozvani u 12 reprezentacije? Jedno je igrati u finansijski slabom klubu, s trenerom koji izvlaci maksimum iz igraca, igrati kao autsajder, dobijati na zelju i navijace, a sasvim druga stvar igrati za reprezentaciju, protiv najboljih u Evropi, kad vazis za jednog od favorita. Ne navijam za Partizan, smatram da Bircevic nema sta da trazi ovde, ali opet je potrebniji za tim na cetvorci(jer smo tu slabi) od Gudurica. On je imao dosta slabiju sezonu nego proslu, brojke su mu losije, ne znam zasto se uopste spominje u ovom kontekstu. Zamisli Teo i Lazic na bekovskim pozicijama. Pa ovaj je beskoristan za svaku kompleksniju akciju, moci ce komotno da udvajaju Milosa. Jeste on briljirao u dosta utakmica u odbrani, ali je sezona duga, igraci se stede, ne zapinju bas u svakoj 100%. Ovo je eliminacioni turnir, svaka utakmica na krv i noz. Da li stvarno neko misli da ce Lazic da zaustavi Ljulja ili nekog slicnog, u jednom mecu, kad je sve ili nista? Pa nije on Kavai, pa da budes siguran.

Nbg

pre 6 godina

EL SE BUSA NOVICA ZBOG OBJAVLJVANJA SPISKA????
(nista o nicemu, 19. jun 2017 08:54)

PANTERSKA JE TUGA PREGOLEMA!!!!
(svasta o svacemu, 19. jun 2017 09:15)

Mi pravimo vatromet jer smo pobedili sami sebe u finalu, cisto da crknete od muke. Tuga? Naravno, jako smo tuzni jer SNS kadar poput Danilovica vedri i oblaci savezom, ali boricemo se protiv korova.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 19. jun 2017 09:55)

Je l' to znači da je i Đorđević deo tog istog "korova".
A ne, pošto se uvek bili neviđeni licemeri u svemu, tako vam i periodično smetaju bivše legende Partizana po potrebi i nahođenju.
A čiji su kadar Kokeza, Bunjevčević, Mrakić i ostali? Ko podržava politički Čovića? Ne sme niko da se raduje kad vas pobedi, odmah ga prozivate danima i vređate jer imate nebaždarenu sujetu i predubeđenje da ste u svemu veliki klub. Nije vam smetalo kada ste onomad krali pehar na proglašenju i oštetili ga, drmali koševe i gađali urinom košarkaše Partizana? To je ok jel' da? Koliko vam je teško pala dupla kruna u fudbalu pokazujete svaki dan istresajući cinizam ali vam je normalno da navijači (Opet Bogdanov i ekipa) upadnu na proslavu titule fk i nasrću na zvanice? Možda ste u fudbalu i bili neko i nešto ali u basketu ste niko i ništa na velikoj sceni. Koji evropski trofej imate?

kole__4

pre 6 godina

Jelovac, Musli nista a? Bitno da si zvao Dobrica, Radanova, Davidovca, Dangubica. A umesto koga da ide Guduric? Da nece mozda Bogdanovic, Nedovic, Milosavljevic(najbolji trojkas Evro Kupa), Lazic koji je razvalio sezonu da izvise zbog jednog naduvanog, preuvelicanog i prevare od igraca Gudurica?!

obriši suze draga :-)

pre 6 godina

@Danilo

Kao prvo zaista mi je drago što si se dobro isplakao, uspešno oporavio od polufinala i nadam se prihvatio realnost limita.

A što se eksperata iz predgrađa tiče, pa njih bi trebalo da oslovljavaš sa dužnin poštovanjem posle "metle" i spuštanje samoproklamovane institucije na nivo palanačkog vatrogasnog društva koje se u slobodno vreme bavi košarkom. :-)

Ovde su u problemu jedino eksperti sa Kalemegdana. Ko da otpadne od njih 10? Težak problem. Vama je lako, sem Bogdana ni jedan neće ni vodu nositi pa nemate zbog čega da se sekirate! Dobrić, koji će naravno otpasti, bolji je od svih zajedno. :-)

Hunting Wabb0ts

pre 6 godina

(Mirko, 19. jun 2017 12:22)

Zar ne primećuješ da moj komentar nema nikakve veze ni sa Zvezdom, ni sa Partizanom? Odnosi se isključivo na jednog očiglednog Čovićevog bota, poznatog i kao NikolaSrb, partizan sramota srbije, Istina, partizan državni projekat, southpaw i koja sve još imena ne koristi. Dotični piše iste gluposti na svakoj vesti, nekad ostavi više komentara pod različitim imenima, komentari su mu isključivo ispunjeni mržnjom prema Partizanu i širenju nekakve propagande.
Kao što rekoh, neka makar sačuva svoje gluposti za klubaške vesti, možemo makar vesti o reprezentaciji da poštedimo te patetike.

opismeni se pa lupaj

pre 6 godina

@ Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest. 
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19) 


Odvratan komentar.. Bez ikakvog znanja o plaćanju poreza.. On se plača tamo gde ga zaradiš.. A verujem da ti ni nemaš posao i takođe ne plaćaš porez.. Pravi "srbin".. Samo može biti ljubomoran..

(HanSolo, 19. jun 2017 08:33)

Njegov komentar je mozda kako vi kazete odvratan ali vas nije istinit.Svi americki gradjani koji rade u inostranstvu su duzni da prijave sva primanja koja se oporezuju.Verovatno postoje i mnoge druge zemlje sa istim zakonima kao i Grcka npr. koja pocetkom krize kontrolise i svoje gradjane u inostranstvu.I jos nesto americku vladu ne interesuje sto placate porez i u drugoj zemlji.
(Prekazi, 19. jun 2017 12:35)

Njegov komentar je odvratan zato što je nepismen, a i zato što misli da bi nešto id tog poreza trebalo da pripadne njemu.0:-)

brzi

pre 6 godina

@dag kristi i tebi ja kao grobar kazem da Bircevic ne treba da ide, kao ni Guduric, jer su oni igraci kao npr. krava koja da 20L mleka pa udari kopitom kantu i sve prospe.

Bravo Zvezdo

pre 6 godina

Sviđa mi se ova Zvezda, pardon reprezentacija :). Čoviću majstore bukvalno nam stvaraš srpsku košarku ali ne hvališ Vučića kao partizan pa nema para... Užas.

Aleksandra

pre 6 godina

Hajde da zaboravimo na sujetu i navijacke strasti posto je ovde rec o reprezentaciji,a ne o Zvezdi i Partizanu.Ja navijam za Zvezdu,ali volim Bogdana i Milosavljevica.Slazem se da mozda Davidovac nije zasluzio da bude na sirem spisku.

Mirko

pre 6 godina

C Jokić, Marjanović, Milutinov
F Bjelica, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević
G Teodosić, Nedović, Jović
(Najjači sastav, 19. jun 2017 11:38)

Ma izbaci i Jovića, Teodosića, Kalinića, Nedovića, Bjelicu i Marjanovića, a ubaci Raduljicu, Veličkovića, Birčeviča, Andrića, Marinkovića, Vrabca
(i to je to, 19. jun 2017 12:33)

---------
Koliko god si se trudio da ispadnes pametan ispao si glup a sad cu da ti objasnim i zasto !!!

Bogdanovic, Lucic, Milutinov i Milosavljevic su postali "A" reprezentativci igrajuci za KK Partizan !

E sad ono na sta ti aludiras.
Jovic, Marjanovic, Kalinic su postali reprezentativci igrajuci za Radnicki iz Kragujevca odnosno Hemofarm a ne za CZV Beograd.
Nisam siguran ni za Nedovica ali recimo da su Nedovic i Bjelica igrali za staru Crvenu Zvezdu i kao njeni clanovi postali "A" reprezentativci.

Eto jel ti sad jasno koliko ste ne bitni u celoj prici.

a

pre 6 godina

@slike su za zid Branko Lazic moze samo u Zvezdi da igra. On je igrac zadatka, svaka cast na zelji, kidanju, ali on je beskoristan u napadu ozbiljnijih ekipa. Jedno je Zvezda, drugo je reprezentacija. Svojevremeno je Pera Bozic zakljucao Navara na vrhuncu, pa su svi znali da moze samo u Partizanu da igra. Simonovic ce ici svakako, ovde je Lucic umesto Bjelice najverovatnije.

Onako usput

pre 6 godina

@dobro je ali hvala bogu neće dugo, 19. jun 2017 09:25)

Nisam dušebrižnik, ali kad je reč o Bjelici, taj duguje reprezentaciji i Srbiji. On se prvo preko reprezentacije afirmisao, pa tek onda preko klubova. Za Bobija i Jokića naprotiv, to ne važi.

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Nakon ovog spiska partizanovci moraju da zaćute za sva vremena. Eto još jednog dokaza ko stvara košarku u Srbiji a ko troši državne pare na strance i gotove igrače. Bravo Zvezdo, naklon do poda Čoviću koji je sa FMP-om i Zvezdom dao 80% ove reprezentacije. A posle pričaju da radi protiv srpske košarke?? Ne, nego uklanja kancer iz srpske košarke, tj. vas.

brzi

pre 6 godina

Jokic nece ici ni Bjelica, a verovatno ni Milutinov. Stimac i Musli su imali odlicne sezone, Bobi je presedeo na klupi, Kuzmic solidan, Raduljica onako, mada on za klub igra lose pa pokida za repku, dakle sto se centara tice Stimac, Musli, Kuzmic, Raduljica, Bobi. Trojicu ce voditi mislim da ovim redosledom i treba da izabere, iz gore navedenih stvari. Lazic obavezno da ide, Jovic ne jer je celu sezonu povredjen i nece biti ni 50%, uostalom imamo Tea klasicnog 1, Nedovica i Bogdana koji su vise igrali 1 nego 2 ove sezone, dakle Jovic bi nas kocio. Dobric? Kakav crni Dobric ne znam je l mu Misko menadzer ili sta, ali na osnovu cega on da ide? Takodje iz Partizana ne treba nikog da zove, jer niko nije ni zasluzio. Jelovca treba da zove on je imao dobru sezonu. I Milosavljevica koji je odlican i konstantan sa formom vec godinama ne znam zasto ga ne zove. Sportski pozdrav

Бар не у нормалним околностима

pre 6 godina

Prva petorka
Bobi Joka Kalinic Lazic Teo
(Vuk, 19. jun 2017 09:29)

Прва два не могу играти заједно у постави !!!

BBRS

pre 6 godina

Bobi je na spisku, igraće na EP. Bio juče u Kragujevcu, pričali smo. Delio medalje klincima u hali Park zajedno sa Andrejom Stevanovicem iz Dinanika i Andricem iz Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihajlovic, 19. jun 2017 08:20)

Шта је са Андрићем, јел баталио кошарку?

zar ne?

pre 6 godina

Da se ne objavljuje reprezentativni spisak, širi naravno, za Lučića nikada, niko ne bi čuo.

A i kako bi? Dečko nikada u karijeri nije postigao 10+ poena, odlučio makar jednu utaknicu, a o odbrambenim falinkama ne treba ni pričati.

duplo golo

pre 6 godina

@@slike su za zid Gagi treba da ide pre Lazica, a Lucic je siguran u 12. Decko moze da igra teojku i cetvorku, dobar u odbrani, svakako potrebniji od Gudurica, Lazica i Dangubica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (a, 19. jun 2017 16:42)

Gagi ni po cemu nije bolji od Lazica. I odbrana, koja je Gagijev najveci kvalitet, je na strani Lazica, a sut mu je bar 3x bolji. Sto se tehnike tice nemaju je ni jedan ni drugi!

O Lucicu ne treba trositi reci, Decko sem visine nema nista i ne moze da igra ni jednu poziciju zato sto je na svakoj inferioran zbog, tehnike, brzine i snage, u zavisnosti sta se na toj poziciji trazi! I zaista bih voleo da mi neko kaze jednu jedinu utakmicu na kojoj je on pokazao bar nesto iznad proseka. Limit mu je 10 poena i to kada utakmica nije tvrda! Ja zaista mislim da on u citavoj karijeri nije imao utakmicu za koju moze da se kaze da je odlucio, a Gudurica si valjda gledao!

Dangubic verovatno nece ici, od Lucica je bolji u svakom segmentu: fizika, tehnika, skok, odbrana, jedino o sutu moze da se prica. Guduric tesko, mada je za Lucica izmislio kosarku u svakom pogledu, ali tu su Kalinic, Simonovic, Bjelica, Jokic pa mi ti reci gde si njega video medju 12???? Poredjenje sa Kalinicem, Bjelicom i Jokicem nema smisla, a sto se simonovica tice opet isto. Slabiji sut i odbrana, jedino visina koju zbog slabe muskulature ne moze da iskoristi!

mmajstor

pre 6 godina

kako mislite da Jokica Denver zeli da odmori? Karnisovas je u pismu Predragu Danilovicu odgovorio da je cast da njihov igrac igra za nacionalnu selekciju. To je jedini zvanican stav koji imamo od kluba, tako da ne sirite lazne informacije.... sem ako ne mislite da Misko i trener Denvera prezentuju klub, bez obzira sto bi takav stav bio protivzakonit jer je u suprotnosti sa ugovorom izmedju Fiba i Nba.

sasa

pre 6 godina

Nema Zagorca? Ovo kad se skrati na 12 bice isto kao i prosle godine. Umesto Jokica Bobi/Milutinov. Ako se svi odazovu. Bjelica svake godine povredjen. Bas ga nece.

nemi posmatrač

pre 6 godina

"najbolji strelac EvroKupa " , interesantno licemerje , od 2017. je EvroKup a bio je Cipiripi jel tako ? Da li prednost imaju evroligaši ili ovi iz Cipiripi Kupa . Meni ne smeta ali komentar ima taj prizvuk omalovažavanja pa sam hteo da povučem paralelu kako je to takmičenje dobilo na značaju . Verovatno po potrebi tima koji tamo nastupa ili bivših igrača .
Spisak dovoljno "boli" , da ne dolivam ulje , ali ovo je reprezentacija pa ajde zajedno da navijamo bez obzira da li su igrači iz Cipiripi kupa ili ovi drugi .

Mirko

pre 6 godina

(drakce, 19. jun 2017 11:55)

Deo je otpisan, deo reprogramiran i isplaćen na vreme i čak i pre roka, dakle sve je čisto, za razliku od vas gde se ni dan danas ništa ne zna niti sme da se pomene, pošto ste državni projekat deceniju i po, i niko ne sme da brkne u osinje gnezdo da ga ne napadne roj pčela i bumbara. Ko zna šta bi odatle izašlo. Neko bi to nazvao i Augijeve štale, ali kako god, neko debelo... bi izašlo odatle.

Kad ste kako čisti, što vi to isto ne uradite, nego vas pobeđuje FMP i gubite po Kupovima Mice Trofrtaljke već evo tri godine? Igraju vam polu igrači, a nije da niste plaćali, i nije da niste mogli i bolje da nađete za te pare. Ok, desi se neki promašaj tu i tamo, ali vi ste skoro sve promašili osim Novice i možda Hečera.

Dragan

pre 6 godina

A gde je Dzenkins? Najbolji srpski suter. Ajde Sale pozovi Dzenkinsa..pa sa nijim mislim bi imali realne sanse da dodjemo do zlata.
U trenucima kad ekipi me-ide on bi davao ili trojku ili neki tezak sut. Bas to nasoj reprezentaciji treba.

antiDebil

pre 6 godina

Do danas sam mislio da Sale Djordjevic sam pravi spisak i bira igrace. Neverovatan je poziv Dobricu pa mali Marinkovic je izmislio basket za njega. Onda ne razumem cime je Lazic zasluzio poziv?Obican fizikalac zasto umesto njega nije pozvan Gagi? Decko ce da igra EL ove godine!!! Dalje ajde sto je oprostio Milutinovu neodazivanje prosle godine ali da oprosti Marjanovicu izdaju zemlje Srbije to je neverovarno! Po cemu je Guduric pokazao vise od Andrica. Andric je superiorniji u svim elementima pogotovo u vodjenju lopte i pregledu igre. Onda taj Jokic placa porez amerima neka i igra za njih!!! I na kraju Radanov,prvo nema u savremenoj kosarci mesta za igraca ispod 1.80 a drugo nit ima sut nit ima ulaz... Trebalo se naci mesta za mladog Koprivicu!

ada

pre 6 godina

Koje igrače je dala Zvezda kao Zvezda ne kao Fmp ili radnički.ili mega nego kao ZVEZDA? Bjelicu i to da se navuče aj i možda simona,to je to...Pomagalo se dosta zvezdi i hoćete još,u sezoni kad je igrala eurokup,od države dobili više para,(DJilas sredio),stalno kukate nešto,Partizanu se smejali kao gde su pare od eurolige karata itd,a gde su vama sinovi moji,kada se nagrada za pobedu povećača 30k,gde su pare?Čovke kad vas šutne više ništa neće moći da vas izvadi.

mmajstor

pre 6 godina

A ne bajo, ne pita se Meloun nista, sve 5, i da Jokara, ne daj Boze, slomi nogu, bice mu cast da reprezentuje zemlju. Aj paljba.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 19. jun 2017 13:07)

Evo da pretpostavimo da si u pravu....predlazem onda da se ukinu sva nacionalna takmicenja da ne bi slucajno nijedan igrac slomio nogu. Ili je mozda u redu da neki slome nogu, ali nije u redu ako se to desi igracu Denvera, jer se Meloun zamislite nesto pita? Ja ne bi palio iz te puske ako u njemu nema baruta.

JPR24

pre 6 godina

Ajde Branko Lazić, ali Ognjen Dobrić???!!!
(Jorgos Printezis, 19. jun 2017 08:52)
Ja bih se pre cudio sto je Guduric na listi a ne Lazic i Dobric...

djole

pre 6 godina

Nema medalje bez Stefana Markovica. Nikad nije bio zvezda ali je radio ogroman posao u odbrani. Lazic nema potrebno iskustvo, a mnogi ostali poput Tea i Jokica ne znaju da igraju odbranu

ccc?

pre 6 godina

Spisak NE igra nego tim. I pitanje je ko ce se odazvati i ko kao nece moci. Jedino mi nije jasno da Saric igra a igrao je odlicno ove sezone za svoj klub a nekima se navodno brani da igraju? Tu mi nesto nije jasno? Posebno sto Saric nije neki igrac koji godinama igra u NBA?

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Hajde i ja da se igram selektora (tacnije pogadjanja koga ce voditi Sasa):
Teo, Jovic, Nedovic, Bogdan, Lazic
Kalina, Dangubic, Simon, Macvan
Bobi, Stimac, Kuzmic.
Mislim da Jokic i Bjelica nece ici a nadam se da ce Bogdan i Teo ipak moci. Moguce je da umesto Lazica ide sin Dragan, i umesto Kuzmica Radulja. Sve ostalo je manje verovatno.

Čestitam

pre 6 godina

I po meni najbolji sastav,ma tebe treba za selektora!


@1. Teodosić
2. Jović
3. Nedović
4. Bogdanović
5. Lazić
6. Kalinić
7. Simonović
8. Bjelica
9. Jokić
10. Raduljica
11. Marjanović
12. Kuzmić

Prošetali bismo se.
(Alex, 19. jun 2017 15:06)

Cestitamo, izvucena je dobitna kombinacija, igra se prekida! ;-)
(011, 19. jun 2017 15:25) # Link komentara
Preporučujem (+71)Ne preporučujem (-6)

Bekjarev

pre 6 godina

Javnost treba da se spremi da ne bude nista od Teodosica, Milutinova i Bogdanovica koji potpisuju sa NBA timovima u julu sa novim klauzulama da ne mogu da igraju za reprezentaciju osim na Olimijskim igrama, Bjelice, Jovica i Nedovica zbog povreda/operacija, Jokica zbog stava Denvera, Raduljica ce otkazati, tako da ce tim u Turskoj da bude:

1. Micic, Jaramaz
2. Guduric, Lazic, Milosavljevic (ili Dangubic, jedan otpada)
3. Kalinic, Simonovic, Lucic
4. Macvan (ili Bircevic jedan otpada)
5. Marjanovic, Stimac, Kuzmic

nemi posmatrač

pre 6 godina

@antidebil
Bio ti sarkastičan ili iskren , moram da primetim da nisi zaboravio niti jednog od ovih koji su Vas tovarili ove godine . Moć percepcije izvanredna , nastavi da opažaš , primećuješ .

plači pa opet plači

pre 6 godina

A onih 16 miliona koji su vam obrisali preko noci?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (drakce, 19. jun 2017 11:55)

Misliš 4 godine?

Potraži me u predgrađu...

pre 6 godina

@(a, 19. jun 2017 16:42)

@(duplo golo, 19. jun 2017 23:37)

Kritikujеš čoveka za iznete argumente a sam polaziš od nerealnog predviđanja da će Bjelica i Jokić biti u timu. Pa on i govori o Lučiću u kontekstu tih otkaza (naravno da isti nema šta da traži pored zdravih i voljnih Bjelice i Jokića). Dečko je možda navijački opredeljen kad govori o određenim rešenjima u timu ali si ti žestoko navijački ostrašćen. Hvališ tu neke Radonjićeve polu-igrače koji samo u njegovom defanzivnom sistemu mogu da egzistiraju. A priča da je Lazić u svemu bolji od Milosavljevića je na nivou crtanih filmova Volta Diznija. Istina je samo da je Lazić nešto bolji odbrambeni igrač od Gagija a ostalo pomenuto možeš da okačiš mačku o rep. Već vidim napade iz svih oružja i oruđa na Djordjevića ako ne potrpa najmanje 4,5 igrača iz sadašnjeg sastava Zvezde. Koga briga za rezultat na EP važno je da se zadovolji navijačka sujeta.

gari

pre 6 godina

(Vuk, 19. jun 2017 09:29) sinko aj ti malo predji na karling il slicno, nije ovo za tebe, jokic i bobi ce biti u prvoj samo u nastupu panike u zadnjih par sekundi zbog eventualnog odbitka i sl.

Kome smeta 1000 evradi prosecne plate?

pre 6 godina

Podrska da cela srpska dijaspora placa porez i Srbiji, nema veze sto ne rade i ne zive u Srbiji, ima da plate, tako bi nama bilo mnogo bolje.

a

pre 6 godina

@slike su za zid Gagi treba da ide pre Lazica, a Lucic je siguran u 12. Decko moze da igra teojku i cetvorku, dobar u odbrani, svakako potrebniji od Gudurica, Lazica i Dangubica.

a

pre 6 godina

@slike su za zid Covece, Zvezda je imala najbolju sezonu i ekipu ikad, a opet nije usla u top 8! Malo se spustite na zemlju. Kad se lomilo, nije ih bilo nigde. Prosek Gudurica - 7 poena. Vola nije mogao da pogodi. Lazic i napad, sve se zna.

Petar

pre 6 godina

Da se kojim slucajem Zvezda ugleda na Raznjatovica, pozeleli bi da Djordjevic precrta Jovica, Lazica, Gudurica, Simonovica, Kuzmica, Dobrica, Radanova i Davidovaca sa spiska, da se lepo odmore i spreme da napadnu titulu sampiona Evrolige sledece sezone.

ЖЕРЕМИ ЊИТАП

pre 6 godina

Даниловић, Ђорђевић, Мута Николић, Богдановић, Милосављевић, Лучић, Мачван, Милутинов. Од нас доста!

Mirko

pre 6 godina

Ako se svi odazovu bice veliki problem izabrati 12 pogotovo tu mislim na centre u bekove.

Ja da me neko pita koga bi poveo---odgovor nemam pojma :D

Bobi
Jokara
Bradati
Kuzmic
Mulutinov
Stimac

Lazic
Milosavljevic
Bogdan
Guduric
tu je jos i Dangubic oni mi je nekako jedini koji mi bas nije po ukusu.

Mirko

pre 6 godina

Ali Birčević iz 'institucije', dajte molim vas?!
(Mitar, 19. jun 2017 13:10)

-----------
I dalje imas nocne more od KK Partizan ?
I treba tako, imaces ih uskoro opet !
Inace Bircevic je bar iz Partizana kakav god da je a "vasi" su svi iz FMP-a ili Radnickog...to je velika razlika izmedju nas i vas.

Inace realno pozvao je sve najbolje sto trenutno imamo.

Nemanja

pre 6 godina

(slana torta, 19. jun 2017 10:40)
Bircevic: ne
haahahahahahahaha pa ja ne verujem,pao sam sa stolice od smeha..inace svaka cast na analizi,slazem se u potpunosti :)

realista

pre 6 godina

najverovarniji spisak 12 po meni:
teodosic, jovic, nedovic,lazic, bogdanovic, kalinic,simonovic,lucic, macvan,raduljica,kuzmic, marjanovic

skoba

pre 6 godina

Teodosić Jović Nedović Bogdanović Milosavljević Kalinić Simonović Lučić Mačvan Kuzmić Marjanović Štimac ako ne budu igrali Jokić i Bjelica, ako budu onda njih dvojica umesto Štimca i Lučića

Prekazi

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest. 
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19) 


Odvratan komentar.. Bez ikakvog znanja o plaćanju poreza.. On se plača tamo gde ga zaradiš.. A verujem da ti ni nemaš posao i takođe ne plaćaš porez.. Pravi "srbin".. Samo može biti ljubomoran..

(HanSolo, 19. jun 2017 08:33)

Njegov komentar je mozda kako vi kazete odvratan ali vas nije istinit.Svi americki gradjani koji rade u inostranstvu su duzni da prijave sva primanja koja se oporezuju.Verovatno postoje i mnoge druge zemlje sa istim zakonima kao i Grcka npr. koja pocetkom krize kontrolise i svoje gradjane u inostranstvu.I jos nesto americku vladu ne interesuje sto placate porez i u drugoj zemlji.

Martin

pre 6 godina

Bravo Sale sasvi realan spisak,iznenadjenje iskreno ne poziv Radanovu i Dobricu ali ok momci su buducnost,(prospekti) pogotovo Radanov,drugo Lazic i Birca pa i Stimac tu su a po meni bolje da nisu ne volim taj tip igraca to vazi i za Macvana ali nedostatak igraca na nekim pozicijama primorava na odredjene mere a i ja nisam selektor,jedino sta bih drugacio odradio pozvao bih Pena,V.Marinkovica,Simanica,S.Jankovica,Ristica(Arizona),Radicevica i Zagorca i mozda Andriju Marijanovica(M.leks) inace sve ok,savrseno i ne razumem pljuvanje partizanovaca i nas zvezdasa zbog gluposti nekih a tema Srbija pa mislim covece!!!!

kris77

pre 6 godina

Teo, Jović, Bogdan i Nedović bekovi, Kalina i Simon krila, Bjelica (ako može da igra) i Mačvan na četvorci i centri Jokić (ako hoće da igra), Bobi i Raduljica, ko je dvanaesti putnik je sasvim svejedno, u zavisnosti od povreda i igranja/neigranja biće to uslovljeno potrebom na određenoj poziciji a ne kvalitetom. Lično mislim da su ovo 11 najboljih igrača koje imamo plus Marković.

ada

pre 6 godina

1.Teo,Jovic
2.Milosavljević,Bogdan i Nedović
3.Kalinić,Lazic,Birčević(Lazić može i na 2 i na 3).
4.Mačvan+(Birča moze i na 4).
5.Musli,Kuzmić,Bobi,Raduljica.

nista o nicemu

pre 6 godina

kako mislite da Jokica Denver zeli da odmori? Karnisovas je u pismu Predragu Danilovicu odgovorio da je cast da njihov igrac igra za nacionalnu selekciju. To je jedini zvanican stav koji imamo od kluba, tako da ne sirite lazne informacije.... sem ako ne mislite da Misko i trener Denvera prezentuju klub, bez obzira sto bi takav stav bio protivzakonit jer je u suprotnosti sa ugovorom izmedju Fiba i Nba.
(mmajstor, 19. jun 2017 12:55)

A ne bajo, ne pita se Meloun nista, sve 5, i da Jokara, ne daj Boze, slomi nogu, bice mu cast da reprezentuje zemlju. Aj paljba.

Max

pre 6 godina

Teodosic,Jovic(Micic,ako je Jovic povredjen),Nedovic,Bogdanovic,Milosavljevic,Kalinic,Simonovic,Lucic,Macvan,Marjanovic,Raduljica,Jokic(Milutinov)
Bjelica tesko da ce se oporaviti nazalost

Змајевић

pre 6 godina

A gde je Dzenkins?
Да ли си некад гледао како Јарамаз воза дотичног Џенкинса? Џенкинс је лошији и од Миљеновића. Таквих као Џенкинс има мало више, нпр. Филип Човић

Mirko

pre 6 godina

(Hunting Wabb0ts, 19. jun 2017 12:09)

Prijatelju, bitno je da ste vi uvek na svojim vestima i komentarišete svoj klub.

Naravno, ovo je bio sarkazam, ako me razumeš...

nista o nicemu

pre 6 godina

Njegov komentar je odvratan zato što je nepismen, a i zato što misli da bi nešto id tog poreza trebalo da pripadne njemu.0:-)
(opismeni se pa lupaj, 19. jun 2017 13:05)

Ne vidim kako nece pripasti njemu. Indirektno.

Rema

pre 6 godina

Pošto je kod nas omiljena zanimacija da se svi igramo selektora evo i moje ekipe. Teodosić, Jović, Nedović, Bogdanović, Milosavljević, Lučić, Gudurić, Kalinić, Birčević, Marjanović, Raduljica, Štimac.
Nema potrebe da se Bjelica i Jokić opterećuju, trebaće nam narednih godina. Imamo sasvim dobru ekipu, sad sve zavisi kakva će biti "hemija" između njih. Gde je Marko Kešelj? Neki sukob sa Đorđevićem, povreda, završio rep.karijeru? Jeste malo lošije odigrao ovu sezonu u Ostendeu ali jedan takav žilav igrač bi nam uz Nedovića i Lučića dobro došao. Naravno poslednjih 12 neće zavisiti samo od nas, treba videti i koga će voditi protivnici, izabrati one koji im mogu parirati po pozicijama. Sve mi je jasno ali Dangubić...
Kad je već na spisak stavio ove momke iz FMPa mogao je i Vanju Marinkovića, imao je sličnu statistiku u ligi kao i oni.

VilsonLima

pre 6 godina

Prvo treba reci:ljudi zapitajte se kako ce reagovati igraci C.Z. u smislu igranja ,jer ih ceka zeljeni Final4 sledece sezone,tu najvise mislim na Jovica.Veliko je pitanje da li ce svi zeleti da se odazovu. Na centarskim pozicijama po meni Stimac mora biti u 12,Kuzmic verovatno, ostaje Milutimov (najdalje takmicarski dogurao od svih srpskih centara(F4) ili Marjanovic. Po meni Raduljica ne. Ostale "visoke" cu gledati kao 4ke: Jokic i Bjelica (tesko ce igrati) ali prve dve opcije , Bircevica necu da komentarisem, Macvan vrvtno ide iako se meni ne svidja nimalo.
3ke zanimljivo: Kalinic sigurno ide, Lucica nisam gledao godinama , Simonovic sezona zivota(sve bi ih stavio). Bekovi :Bogdanovic, Teodosic, Nedovic sigurno Jovic(veliko pitanje zbog C.Z) ali ide. Da moze umesto 12 da se vodi 14 pozvao bi i Milosavljevica i "ogranicenog" Lazica. 3C, 5F i 4G + ova dvojica pomenuta. Pozdrav svima.

slike su za zid

pre 6 godina

@a
30% ekipe , verovatno treba da Ti se izvinjavaju , lepo sam napisao jel nam treba reprezentacija ili reciprocitet KKP i KKCZ.
Pazi njega mnogo je , što jel ima neko bolji .
Sve je jasno, razumeo sam te . Još da te pitam ovi drugi koje su bitne utakmice igrali, jednu navedi . Ovi nisu videli te "nebitne " 4 a neki i više godina .

mile

pre 6 godina

Joj nemojte Dangubica pominjati molim vas ni u jednoj varijanti. Covek u Zvezdi bas nista nije pokazao. I Guduric tesko, mislio sam da ce on biti bolji ove sezone.

ispran mozak

pre 6 godina

Ne razumem zašto je otkazao Luki Mitroviću? Mali je odličan, brz je i znatno je napredovao u Zvezdi. Mislim da je bolji i od Bjelice i Macvana koji igraju na istoj poziciji. Takodje, ne mogu da verujem da je zadržao Simonovića!? Pa šta će nam on kada na toj poziciji imamo Kalinića i Nedovića? Bez njih definitivno nemamo šanse za medalju.

Sale jeste legenda i mnogo toga je učinio za našu košarku, ali mislim da mu sve to ne daje za pravo da sam određuje ko će igrati, a ko ne.

Mirko

pre 6 godina

Ako se svi odazovu bice veliki problem izabrati 12 pogotovo tu mislim na centre u bekove.

Ja da me neko pita koga bi poveo---odgovor nemam pojma :D

Bobi
Jokara
Bradati
Kuzmic
Mulutinov
Stimac

Lazic
Milosavljevic
Bogdan
Guduric
tu je jos i Dangubic oni mi je nekako jedini koji mi bas nije po ukusu.

VASKE

pre 6 godina

DA NE BUDE ZABUNE, ZVEZDAS SAM....IMAM SAMO JEDNO PITANJE ZASTO UPORNO NA SPISKU NEMA NOVICE VELIČKOVIĆA..., I JOS NESTO , VOLEO BI DA NA EP IDU LUČIĆ I GUDURIĆ, I DA VIDIMO DA LI U NAREDNIM GODINAMA MOŽEMO DA RAČUNAMO NA NJIH ILI NE...

jesenko

pre 6 godina

Ja da sam na Saletovom mestu ne bi se ista cimao vec bi pozvao 12 igraca sa Olimpijade,resio stvar sa Jokicem dza-bu,i ako on ne moze-nece pozvao Milutinova i to je to.

daska od wc šolje

pre 6 godina

Svi se nesto neckaju....od uvek je tako bilo...jedino Teo nikad nije glumio ludilo i uvek se odazivao.Uvek izjavi da jedva ceka da pocne prvenstvo.I Stimac uz njega.A ovi ostali....
(Delija Momak, 19. jun 2017 09:05)

Mislim da je normalno da se nećkaju. Momci su pod ugovorom u toku sezone i u obavezi su da igraju. Oni nemaju slobodnog vremena sem leti. A to vreme žele da iskoriste dok su mladi sa devojkom, verenicom, ženom ili u potrazi za istom.

Vitez Parkelot

pre 6 godina

Okej, da probamo nešto da pročitamo između redova tog Saletovog spiska.

Izbrišemo poslednja četiri imena, jer ona su tu samo kao podstrek (za sada), koja su imena nova: Vladimir Lučić. I možemo reći Marjanović, jer je posle prošlogodišnjeg "rata" na relaciji selektor - igrač (menadžer) ovo kao da je Bobi novo ime.

Dakle, nešto se s njima planira. Marjanović se ne zove samo da bi se zvao. On menja koncepciju igre. I zahteva brze krilne igrače da zatvaraju njegove rupe u defanzivi.

Lučić pokriva obe krilne pozicije. Sličan je Kaliniću i Simonoviću, samo što je prvi bolji u odbrani. Moguće da će baš to biti dilema: Simonović ili Lučić kao krilni napadači? Nama treba jedna takva lažna četvorka. Simon je unapredio igru, ali on ima i dosta godina. Da li će igrati na tom nivou do Tokija? Mislim da je Lučić pozvan kao mlađi od njega da bi odigrao istu ulogu, kao rezervna opcija ukoliko Simonović krene da pada.

Meni činjenica da na spisku nema nijedne defanzivno jake i krakate četvorke koja igra u reketu, tipa Marinkovića ili Lukovića, najviše ukazuje da Jokića za ovu akciju neće biti. Nikoli bi baš takav odgovarao. Znači, Bobi, Raduljica i Kuzmić/Milutinov.

Mirko

pre 6 godina

(Hunting Wabb0ts, 19. jun 2017 12:56)

Ok, ja sam komentarisao to što je napisano, a ne njegov "lik i delo", što ne znači da nisi u pravu, ali i sam znaš da ima na obe strane takvih istih i šta sad da radimo.. Kad nestane jednih možda će nestati i drugih, ali to se neće skoro desiti.
Bitno je da mi normalni pokazujemo konstruktivnost i objektivnost u komentarima, koliko god je to moguće s obzirom na našu navijačku pripadnost.
Ja bar uvek dam plus kad je nešto objektivno i konstruktivno, čak i više cenim kad to napiše grobar nego Delija, zato što ima veću težinu s obzirom da dolazi sa "protivničke strane".

a

pre 6 godina

@Peksimet Procitaj opet moj komentar. Zaustavio ga je u sezonskoj utakmici, gde se igraci stede, ovo je eliminacioni turnir. I Durent i Dzejms bivaju nadigrani u sezoni, al kad dodje plej of, radi metla. Jovic, Simonovic, pa po meni i Kuzmic(zbog odbrane) trebaju biti na spisku. Cetvorica iz Zvezde je malo previse, 30% ekipe..

Dr Dragan

pre 6 godina

sram te bilo Aleksandre Đorđeviću, cenio sam te ali od sada više ne. Očigledno nisi pozvao sve igrače koji to trenutno zaslužuju već si ispunjavao nečije želje i zahteve...obiće ti se to o glavu, videćeš...

Kontras

pre 6 godina

Da li ovo znaci da je su NBA i Evroliga dozvolili igracima koji igraju u njihovim klubovima da igraju za kosarkaske reprezentacije?

Nemanja

pre 6 godina

BEZ LAZICA SIGURNO
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 19. jun 2017 08:23)Zasto?Plasis se da ne proseta ligamente Bertansu,Lovernju ili Vestermanu,legendama "institucije"???

antiDebil

pre 6 godina

Do danas sam mislio da Sale Djordjevic sam pravi spisak i bira igrace. Neverovatan je poziv Dobricu pa mali Marinkovic je izmislio basket za njega. Onda ne razumem cime je Lazic zasluzio poziv?Obican fizikalac zasto umesto njega nije pozvan Gagi? Decko ce da igra EL ove godine!!! Dalje ajde sto je oprostio Milutinovu neodazivanje prosle godine ali da oprosti Marjanovicu izdaju zemlje Srbije to je neverovarno! Po cemu je Guduric pokazao vise od Andrica. Andric je superiorniji u svim elementima pogotovo u vodjenju lopte i pregledu igre. Onda taj Jokic placa porez amerima neka i igra za njih!!! I na kraju Radanov,prvo nema u savremenoj kosarci mesta za igraca ispod 1.80 a drugo nit ima sut nit ima ulaz... Trebalo se naci mesta za mladog Koprivicu!

Dr Dragan

pre 6 godina

sram te bilo Aleksandre Đorđeviću, cenio sam te ali od sada više ne. Očigledno nisi pozvao sve igrače koji to trenutno zaslužuju već si ispunjavao nečije želje i zahteve...obiće ti se to o glavu, videćeš...

CP3

pre 6 godina

Neka realna ekipa trenutno koju bih ja voleo da vidim.

1. Teo, Jovic
1-2 Nedovic
2. Bogdan, Milosavljevic/Lazic
3. Kalinic, Simonovic/Lucic/Dangubic
4. Macvan, Jelovac/Simon/Lucic
5. Bobi, Raduljica, Kuzmic/Milutinov/Stimac

Jokic i Bjelica definitivno nece igrati, a upitni su i Milutinov/Dangubic.

ispran mozak

pre 6 godina

Ne razumem zašto je otkazao Luki Mitroviću? Mali je odličan, brz je i znatno je napredovao u Zvezdi. Mislim da je bolji i od Bjelice i Macvana koji igraju na istoj poziciji. Takodje, ne mogu da verujem da je zadržao Simonovića!? Pa šta će nam on kada na toj poziciji imamo Kalinića i Nedovića? Bez njih definitivno nemamo šanse za medalju.

Sale jeste legenda i mnogo toga je učinio za našu košarku, ali mislim da mu sve to ne daje za pravo da sam određuje ko će igrati, a ko ne.

ada

pre 6 godina

1.Teo,Jovic
2.Milosavljević,Bogdan i Nedović
3.Kalinić,Lazic,Birčević(Lazić može i na 2 i na 3).
4.Mačvan+(Birča moze i na 4).
5.Musli,Kuzmić,Bobi,Raduljica.

Marko

pre 6 godina

Jako smo licemeran narod, kad Marjanovic nije hteo da igra - drvlje i kamenje, i to još uvek traje, a sada kad je ista situacija sa Jokicem to prolazi onako, bez ikakvih osuda i bilo čega, ne razumem.

Stancho

pre 6 godina

Ako si pametan mali, ostani u Nuggetsima, bice vremena za reprezentaciju, oce fransiza da dize sve oko tebe, nemoj to ispustiti, mozes postati veci od najvecih.

nista o nicemu

pre 6 godina

JEL SE BUSA NOVICA ZBOG OBJAVLJVANJA SPISKA????
(nista o nicemu, 19. jun 2017 08:54)

PANTERSKA JE TUGA PREGOLEMA!!!!
(svasta o svacemu, 19. jun 2017 09:15)

Mi pravimo vatromet jer smo pobedili sami sebe u finalu, cisto da crknete od muke. Tuga? Naravno, jako smo tuzni jer SNS kadar poput Danilovica vedri i oblaci savezom, ali boricemo se protiv korova.

kole__4

pre 6 godina

Jelovac, Musli nista a? Bitno da si zvao Dobrica, Radanova, Davidovca, Dangubica. A umesto koga da ide Guduric? Da nece mozda Bogdanovic, Nedovic, Milosavljevic(najbolji trojkas Evro Kupa), Lazic koji je razvalio sezonu da izvise zbog jednog naduvanog, preuvelicanog i prevare od igraca Gudurica?!

Dragan

pre 6 godina

@Nemanja

Legende institucije su Djordjevic, Danilovic, Divac, Paspalj itd.
Cisto za tvoj kosarkaski um, koji ocigledno nije stariji od 3 godine.

brzi

pre 6 godina

Jokic nece ici ni Bjelica, a verovatno ni Milutinov. Stimac i Musli su imali odlicne sezone, Bobi je presedeo na klupi, Kuzmic solidan, Raduljica onako, mada on za klub igra lose pa pokida za repku, dakle sto se centara tice Stimac, Musli, Kuzmic, Raduljica, Bobi. Trojicu ce voditi mislim da ovim redosledom i treba da izabere, iz gore navedenih stvari. Lazic obavezno da ide, Jovic ne jer je celu sezonu povredjen i nece biti ni 50%, uostalom imamo Tea klasicnog 1, Nedovica i Bogdana koji su vise igrali 1 nego 2 ove sezone, dakle Jovic bi nas kocio. Dobric? Kakav crni Dobric ne znam je l mu Misko menadzer ili sta, ali na osnovu cega on da ide? Takodje iz Partizana ne treba nikog da zove, jer niko nije ni zasluzio. Jelovca treba da zove on je imao dobru sezonu. I Milosavljevica koji je odlican i konstantan sa formom vec godinama ne znam zasto ga ne zove. Sportski pozdrav

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Stefan Birčević, realno?
(josip broz, 19. jun 2017 10:23)
Pitaš se zašto Birča koji je imao u Partizanu dabl dabl maltene,a ne pitaš se za neke sekundarce iz tvog omiljenog tima?!Ćao bre.

Bekjarev

pre 6 godina

Javnost treba da se spremi da ne bude nista od Teodosica, Milutinova i Bogdanovica koji potpisuju sa NBA timovima u julu sa novim klauzulama da ne mogu da igraju za reprezentaciju osim na Olimijskim igrama, Bjelice, Jovica i Nedovica zbog povreda/operacija, Jokica zbog stava Denvera, Raduljica ce otkazati, tako da ce tim u Turskoj da bude:

1. Micic, Jaramaz
2. Guduric, Lazic, Milosavljevic (ili Dangubic, jedan otpada)
3. Kalinic, Simonovic, Lucic
4. Macvan (ili Bircevic jedan otpada)
5. Marjanovic, Stimac, Kuzmic

a

pre 6 godina

@slike su za zid Gagi treba da ide pre Lazica, a Lucic je siguran u 12. Decko moze da igra teojku i cetvorku, dobar u odbrani, svakako potrebniji od Gudurica, Lazica i Dangubica.

Dragan

pre 6 godina

A gde je Dzenkins? Najbolji srpski suter. Ajde Sale pozovi Dzenkinsa..pa sa nijim mislim bi imali realne sanse da dodjemo do zlata.
U trenucima kad ekipi me-ide on bi davao ili trojku ili neki tezak sut. Bas to nasoj reprezentaciji treba.

Змајевић

pre 6 godina

A gde je Dzenkins?
Да ли си некад гледао како Јарамаз воза дотичног Џенкинса? Џенкинс је лошији и од Миљеновића. Таквих као Џенкинс има мало више, нпр. Филип Човић

Mirko

pre 6 godina

C Jokić, Marjanović, Milutinov
F Bjelica, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević
G Teodosić, Nedović, Jović
(Najjači sastav, 19. jun 2017 11:38)

Ma izbaci i Jovića, Teodosića, Kalinića, Nedovića, Bjelicu i Marjanovića, a ubaci Raduljicu, Veličkovića, Birčeviča, Andrića, Marinkovića, Vrabca
(i to je to, 19. jun 2017 12:33)

---------
Koliko god si se trudio da ispadnes pametan ispao si glup a sad cu da ti objasnim i zasto !!!

Bogdanovic, Lucic, Milutinov i Milosavljevic su postali "A" reprezentativci igrajuci za KK Partizan !

E sad ono na sta ti aludiras.
Jovic, Marjanovic, Kalinic su postali reprezentativci igrajuci za Radnicki iz Kragujevca odnosno Hemofarm a ne za CZV Beograd.
Nisam siguran ni za Nedovica ali recimo da su Nedovic i Bjelica igrali za staru Crvenu Zvezdu i kao njeni clanovi postali "A" reprezentativci.

Eto jel ti sad jasno koliko ste ne bitni u celoj prici.

Pera

pre 6 godina

Prva petorka
Bobi Joka Kalinic Lazic Teo
(Vuk, 19. jun 2017 09:29)
Hahahahahahaha da li ti decko imas vise od 10 godina? Jokic i Marijanovic ne mogu igrati zajedno u petorci osim ako neko sutira poslednje slobodno bacanje pa da obezbede skok. Lazic moze biti tek treci bek, posle Bogdanovica i Nedovica. Nije bitno za koga navijas, gledaj realno
Teodosic
Bogdanovic
Kalinic
Mitrovic
Jokic (ako igra)

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

E ovakva Zvezda koja je dala 80% ove reprezentacije ne može da dobije od države ni dinar nego sve pare idu veštačkom državnom projektu partizanu koji niti ima rezultate niti pravi igrače.

slike su za zid

pre 6 godina

Za danas kampanja : ugurati Gagija i Lucica . Ne znaju ništa na parketu , igraju Cipiripi ali na komentarima su NBA .
Ljudi jel nam treba reprezentacija ili reciprocitet KKP i KKCZ ? Ajde još nekog da se manjina ne bi osećala inferiorno .
Svašta .
Gagi neka izbori mesto ako može , čisto sumnjam a ovog Lucica ne vidim ni na ovom širem spisku .

Mihajlovic

pre 6 godina

Bobi je na spisku, igraće na EP. Bio juče u Kragujevcu, pričali smo. Delio medalje klincima u hali Park zajedno sa Andrejom Stevanovicem iz Dinanika i Andricem iz Partizana.

VASKE

pre 6 godina

DA NE BUDE ZABUNE, ZVEZDAS SAM....IMAM SAMO JEDNO PITANJE ZASTO UPORNO NA SPISKU NEMA NOVICE VELIČKOVIĆA..., I JOS NESTO , VOLEO BI DA NA EP IDU LUČIĆ I GUDURIĆ, I DA VIDIMO DA LI U NAREDNIM GODINAMA MOŽEMO DA RAČUNAMO NA NJIH ILI NE...

Miki

pre 6 godina

Toliko o dugogodisnjoj Saletovoj pristrasnosti Partizanovim igracima. Evo imate ceo tim Zvezde, cak I klupu na sirem spisku. Da vise nisam cuo o teorijama zavere.

Hunting Wabb0ts

pre 6 godina

E ovakva Zvezda koja je dala 80% ove reprezentacije ne može da dobije od države ni dinar nego sve pare idu veštačkom državnom projektu partizanu koji niti ima rezultate niti pravi igrače. 
(Zvezda ponos Srbije, 19. jun 2017 11:46)

NikolaSrb, idi botuj negde drugde. Ima tamo neko Čovićevo saopštenje i slična vest, nije ovo mesto za tvoje gluposti.

A gde je Vrabac?

pre 6 godina

Jako smo licemeran narod, kad Marjanovic nije hteo da igra - drvlje i kamenje, i to još uvek traje, a sada kad je ista situacija sa Jokicem to prolazi onako, bez ikakvih osuda i bilo čega, ne razumem.
(Marko, 19. jun 2017 09:59)


Zato sto Su to partizanovci, kako beše rek'o Jovan Ducic - Hrvati si najhrabriji narod na svetu ne zato sto se niceg ne boje vec zato sto se niceg ne stide. Plus imaju taj botovski karakter u sebi da grupno pocinju objavljuju komentare slicne sadrzine ( da li im daju sendvice kao na fudbalu to ne znam ) Pa evo sad im bukvalno nije dobro sto je pozvao Lazica, skoro se svadjam sa jednim drugom ( Duletova mrziteljska skola ) i kazem mu da treba da zove Lazica, auu ljudi kad je upao u trans, krenuli su oni njihovi šablonski komentari, pratite kosarku tri godine nemate pojma, kakav Lazic itd. Ja mu na to kazem argumentovano zašto treba da ga zove i kazem mu da su I Duda i Pesic rekli da bi Lazic trebao sa igra, a onda krece izjava od mrzitelja posto nema vise sta da kaže izgovara nesto u fazonu sta znaju Duda i Pesic, Sale je najbolji, ja sam naravno tu prekinuo svaku konverzaciju ali ja ne znam sta ce sad taj čovek da radi kad procita da je Sale zvao Lazica, oni ce majke mi secer da dobiju svi kao i njihov vodja od tolko mrznje.

djole

pre 6 godina

Nema medalje bez Stefana Markovica. Nikad nije bio zvezda ali je radio ogroman posao u odbrani. Lazic nema potrebno iskustvo, a mnogi ostali poput Tea i Jokica ne znaju da igraju odbranu

a

pre 6 godina

Koliko ostrascenih navijaca dominira u komentarima, ovo je strasno. Da li stvarno verujete da Branko i Guduric trebaju biti pozvani u 12 reprezentacije? Jedno je igrati u finansijski slabom klubu, s trenerom koji izvlaci maksimum iz igraca, igrati kao autsajder, dobijati na zelju i navijace, a sasvim druga stvar igrati za reprezentaciju, protiv najboljih u Evropi, kad vazis za jednog od favorita. Ne navijam za Partizan, smatram da Bircevic nema sta da trazi ovde, ali opet je potrebniji za tim na cetvorci(jer smo tu slabi) od Gudurica. On je imao dosta slabiju sezonu nego proslu, brojke su mu losije, ne znam zasto se uopste spominje u ovom kontekstu. Zamisli Teo i Lazic na bekovskim pozicijama. Pa ovaj je beskoristan za svaku kompleksniju akciju, moci ce komotno da udvajaju Milosa. Jeste on briljirao u dosta utakmica u odbrani, ali je sezona duga, igraci se stede, ne zapinju bas u svakoj 100%. Ovo je eliminacioni turnir, svaka utakmica na krv i noz. Da li stvarno neko misli da ce Lazic da zaustavi Ljulja ili nekog slicnog, u jednom mecu, kad je sve ili nista? Pa nije on Kavai, pa da budes siguran.

Danilovgrad

pre 6 godina

Stefan Jović (Crvena zvezda) Branko Lazić (Crvena zvezda) Marko Gudurić (Crvena zvezda) Marko Simonović (Crvena zvezda) Ognjen Kuzmić (Crvena zvezda)
Ognjen Dobrić (Crvena zvezda) ...... i ovakav klub da ima problema sa parama, neisplacene plate ??? Sramota ! ! ! A komsija okicen gomilom sponzora, koliko oni imaju igraca na ovaj spisak ? Jednog ? A pa ok....

a

pre 6 godina

@slike su za zid Branko Lazic moze samo u Zvezdi da igra. On je igrac zadatka, svaka cast na zelji, kidanju, ali on je beskoristan u napadu ozbiljnijih ekipa. Jedno je Zvezda, drugo je reprezentacija. Svojevremeno je Pera Bozic zakljucao Navara na vrhuncu, pa su svi znali da moze samo u Partizanu da igra. Simonovic ce ici svakako, ovde je Lucic umesto Bjelice najverovatnije.

Onako usput

pre 6 godina

@dobro je ali hvala bogu neće dugo, 19. jun 2017 09:25)

Nisam dušebrižnik, ali kad je reč o Bjelici, taj duguje reprezentaciji i Srbiji. On se prvo preko reprezentacije afirmisao, pa tek onda preko klubova. Za Bobija i Jokića naprotiv, to ne važi.

Rema

pre 6 godina

Pošto je kod nas omiljena zanimacija da se svi igramo selektora evo i moje ekipe. Teodosić, Jović, Nedović, Bogdanović, Milosavljević, Lučić, Gudurić, Kalinić, Birčević, Marjanović, Raduljica, Štimac.
Nema potrebe da se Bjelica i Jokić opterećuju, trebaće nam narednih godina. Imamo sasvim dobru ekipu, sad sve zavisi kakva će biti "hemija" između njih. Gde je Marko Kešelj? Neki sukob sa Đorđevićem, povreda, završio rep.karijeru? Jeste malo lošije odigrao ovu sezonu u Ostendeu ali jedan takav žilav igrač bi nam uz Nedovića i Lučića dobro došao. Naravno poslednjih 12 neće zavisiti samo od nas, treba videti i koga će voditi protivnici, izabrati one koji im mogu parirati po pozicijama. Sve mi je jasno ali Dangubić...
Kad je već na spisak stavio ove momke iz FMPa mogao je i Vanju Marinkovića, imao je sličnu statistiku u ligi kao i oni.

Delija Momak

pre 6 godina

Svi se nesto neckaju....od uvek je tako bilo...jedino Teo nikad nije glumio ludilo i uvek se odazivao.Uvek izjavi da jedva ceka da pocne prvenstvo.I Stimac uz njega.A ovi ostali....

ada

pre 6 godina

Koje igrače je dala Zvezda kao Zvezda ne kao Fmp ili radnički.ili mega nego kao ZVEZDA? Bjelicu i to da se navuče aj i možda simona,to je to...Pomagalo se dosta zvezdi i hoćete još,u sezoni kad je igrala eurokup,od države dobili više para,(DJilas sredio),stalno kukate nešto,Partizanu se smejali kao gde su pare od eurolige karata itd,a gde su vama sinovi moji,kada se nagrada za pobedu povećača 30k,gde su pare?Čovke kad vas šutne više ništa neće moći da vas izvadi.

drakce

pre 6 godina

E ovakva Zvezda koja je dala 80% ove reprezentacije ne može da dobije od države ni dinar nego sve pare idu veštačkom državnom projektu partizanu koji niti ima rezultate niti pravi igrače.
(Zvezda ponos Srbije, 19. jun 2017 11:46)
A onih 16 miliona koji su vam obrisali preko noci?

gaga

pre 6 godina

Sta to gospodine Djordjevicu imas protiv Dejana Muslija to bi me bas zalimalo.Prosle god MVP acb lige ove god isto odlican.Sta ti je decko skrivio voleli bi da znamo.Duzan si da to objasnis.

Liga šampiona

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest.
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)

Ne razumem zašto bi neko ko radi u Americi plaćao porez Srbiji???

ajde jokara, brate, budili smo se po noci...

pre 6 godina

Jokicu, ovo je trenutak u kojem mozemo da budemo prvaci Evrope!!! Teodosic je na vrhuncu karijere. Bice ti posle zao...

sofronije

pre 6 godina

A jel će zvati Vrapčeta malog ili možda busadžiju ? To bi bio bingo.
(Nemke, 19. jun 2017 09:01)

Dovoljno je sto je on, Aleksandar Djordjevic iz institucije, a vi sad nastavite da patite, iako ste uzeli triplu krunu puna vam usta nasih igraca.

Kontras

pre 6 godina

Da li ovo znaci da je su NBA i Evroliga dozvolili igracima koji igraju u njihovim klubovima da igraju za kosarkaske reprezentacije?

Mirko

pre 6 godina

Da se ne objavljuje reprezentativni spisak, širi naravno, za Lučića nikada, niko ne bi čuo.

A i kako bi? Dečko nikada u karijeri nije postigao 10+ poena, odlučio makar jednu utaknicu, a o odbrambenim falinkama ne treba ni pričati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zar ne?, 19. jun 2017 12:56)

----------
Cuo si ti dobro jer je tvoj klub iz Zeleznika silovao u svakoj utakmici...inace ne postoji igrac sa spiska koji je igrao u KK Partizan da ga takvi kao ti ne pljuju sto samo po sebi govori kakve komplekse imate.

jesenko

pre 6 godina

Ja da sam na Saletovom mestu ne bi se ista cimao vec bi pozvao 12 igraca sa Olimpijade,resio stvar sa Jokicem dza-bu,i ako on ne moze-nece pozvao Milutinova i to je to.

coki

pre 6 godina

realno Lazic,Dangubic i Bircevic nisu kvalitet za reprezentaciju(ne racunam talentovane klince pei dnu spiska).U svakom slucaju ovo je najkvalitetnije sto imamo,steta za Markovica koji je pokidao sezonu,steta i za povrede Bjelice,Milosavljevica.

Dušan

pre 6 godina

Luke Babbitt gravedigger


Sekundarci? Decko,govoris o sampionu drzave, ima da sagnes glavu kad pricas o zvezdi,pokazala vam je gde ste vi a gde je ona!

dobro je ali hvala bogu neće dugo

pre 6 godina

moram da pitam dušebrižnike šta je taj naš selektor i mi kao država uložila u tog jokića bjelicu. ljudi kad mogu igraju kad ne mogu ne igraju posao kao i svaki drugi. ne busajmo se tog bobana je ivković izostavio dva puta pa ga je đorđević jednom izostavio sad i đorđević i mi (javno mnjenje) stavljamo na stub srama. đorđević je mangup i tu mu skidam kapu jer samo mangupi sa ovim našim igračima mogu da izađu na kraj. (izlasci bežanje iz karantina pijanke splavovi starlete)mnogi ne žele na spisak i iz tog razloga.

StudenatJoe

pre 6 godina

Zasto su svi protiv Lazica? Obzirom da Markovic najverovatnije nece igrati, zar imamo boljeg defanzivca od Lazica? A ume i da bude raspolozen za ofanzivu. Zasluzio je da se nadje makar na sirem spisku, ako vec niko od vas ne razume potrebu za defanzivnim bekom. Nije bas neki plej, ali zato su tu Teo i Jovic, pa i Bogdan.

Cetvorka nam je slaba tacka neigranjem Bjelice, a Jokic nije cetvorka niti je ikad bio. Na cetvorku mogu Macvan, Simonovic, po potrebi cak i Kalinic, ali mozda bi bolja solucija bila igrati sa dva centra, kad ih vec imamo toliko. Jokic, Milutinov, Kuzmic, Bobi (nisam bas siguran koliko je on pametan izbor obzirom da ne igra skoro uopste vec 2 godine), pa i Raduljica koji je rupa u odbrani i ne ume da skoci. Ko je pratio njegove nastupe u reprezentaciji, mogao je primetiti da smo vecinu koseva, kada je on bio u igri, primali upravo zbog njegove nesposobnosti da se krece i zatvara prostor. Dobar u ofanzivi, doduse, ali koliko je on dobar ofanzivni centar, toliko je, ako ne i vise, Lazic dobar defanzivni bek. Po meni, pre bih zvao Lazica nego Raduljicu, ali potonji je Djordjevicev miljenik iz nekog razloga...Milutinov je pokazao da je izrastao u vrsnog centra, Kuzmic takodje. Bolji su od Raduljice, daleko pokretljiviji i imaju daleko bolji pregled igre.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Hajde i ja da se igram selektora (tacnije pogadjanja koga ce voditi Sasa):
Teo, Jovic, Nedovic, Bogdan, Lazic
Kalina, Dangubic, Simon, Macvan
Bobi, Stimac, Kuzmic.
Mislim da Jokic i Bjelica nece ici a nadam se da ce Bogdan i Teo ipak moci. Moguce je da umesto Lazica ide sin Dragan, i umesto Kuzmica Radulja. Sve ostalo je manje verovatno.

Bravo Zvezdo

pre 6 godina

Sviđa mi se ova Zvezda, pardon reprezentacija :). Čoviću majstore bukvalno nam stvaraš srpsku košarku ali ne hvališ Vučića kao partizan pa nema para... Užas.

zar ne?

pre 6 godina

Da se ne objavljuje reprezentativni spisak, širi naravno, za Lučića nikada, niko ne bi čuo.

A i kako bi? Dečko nikada u karijeri nije postigao 10+ poena, odlučio makar jednu utaknicu, a o odbrambenim falinkama ne treba ni pričati.

Mirko

pre 6 godina

Ali Birčević iz 'institucije', dajte molim vas?!
(Mitar, 19. jun 2017 13:10)

-----------
I dalje imas nocne more od KK Partizan ?
I treba tako, imaces ih uskoro opet !
Inace Bircevic je bar iz Partizana kakav god da je a "vasi" su svi iz FMP-a ili Radnickog...to je velika razlika izmedju nas i vas.

Inace realno pozvao je sve najbolje sto trenutno imamo.

Divos

pre 6 godina

У питању је шири списак, и видећемо колико ће имена Сале обухватити.

Имамо 7 центара који конкуришу, ту би Јокић (није никад изјавио да још размишља о игрању на ЕП, нити би то Никола изјавио, једноставно чека се прво Салетова) који може квалитетно покрити и поз. 4, за којег сам уверен да ће играти ЕП (шансе да не игра су неких 50% и 100% да игра), морао бити сигуран, сви остали (Кузмић, Штимац, Радуљ, Милутинов, Мусли, Боби) конкуришу за преостала 2 места.

Неким играчима ће стављање на шири списак бити и признање за добру сезону.
Имамо већ формиран нуклеус екипе, то је екипа са ОИ. Видећемо и каква је ситуација са Пефијем Марковићем. И даље се надам да ће играти ово љето за Србију, силно, силно нам је потребан.
Наравно, видећемо и како стоје ствари са Немањом Бјелицом.

Како год, пред Салетом и стручним штабом је тежак избор и незахвалан задатак које одабрати. И повреде и здравствено стање би могле утицати.
Но, биће то све добро, "орлови" ће добро изгледати ово љето у Турској.

joksy

pre 6 godina

Kolko sam stigao da vidim za tu povredu sto Bjelica ima - prelom navikule treba u proseku 5-6 meseci do kompletnog oporavka, ako je Bjelica operisan krajem marta to znaci da ipak postoji neka sansa da zaigra na EP, mozda nekih 15%..

JPR24

pre 6 godina

Ajde Branko Lazić, ali Ognjen Dobrić???!!!
(Jorgos Printezis, 19. jun 2017 08:52)
Ja bih se pre cudio sto je Guduric na listi a ne Lazic i Dobric...

Mirko

pre 6 godina

(Mirko, 19. jun 2017 14:02)

Imenjače, ako već hoćeš objektivnost, nemoj da staješ na pola puta -
Šta je uradila reprezentacija sa Lučićem,Milosavljevićem i Milutinovim i koliko su oni uopšte igrali za reprezentaciju do sada?
Jer,tada kad su kako kažeš postali reprezentativci,naša košarka je bila na najnižim granama ikada. Plus što u skorije vreme nisu ni bili zvani ili su ispali sa spiska-a tada smo nizali sve uspeh do uspha.
Bogdanu svaka čast,on je izuzetak.

S druge strane Jović,Bobi i Kalinić su postali "Jović,Bobi i Kalinić" zahvaljujući igranju u Zvezdi,(Bobi u Megi),i zahvaljujući igranju u Zvezdi su postali standardni reprezentativci, Bobi je bio MVP EL u Zvezdi,odatle otišao u Sparse i Detroit za 21M$, Jović je rekorder EL po asistencijama i jedan od pet najboljih plejeva u EL po mišljenju suparničkih trenera i stručnjaka, Kalinić je uz Bogdana doneo EL titulu Feneru, naravno zahvaljujući i Željku-kome je naravno trebalo više godina da to postigne u Feneru.

Dakle,ajde ti sad uporedi njih sa Lučićem? Ajde Milosavljević je bio najbolji trojkaš EK,ali to takmičenje je kao što znaš ispod EL.Kažem opet,jedina svetla tačka tu je Bogdan i niko više.I Sale Đorđević.Ali on je mozak cele priče i to nije malo.

Ja bih isto mogao da komentarišem igrače starog Partizana i reprezentacije u odnosu na igrače koje je davala Igokea-Partizan. To su dva različita sveta. Sa Igokea Partizan smo bili NAJGORI ikada.

nista o nicemu

pre 6 godina

kako mislite da Jokica Denver zeli da odmori? Karnisovas je u pismu Predragu Danilovicu odgovorio da je cast da njihov igrac igra za nacionalnu selekciju. To je jedini zvanican stav koji imamo od kluba, tako da ne sirite lazne informacije.... sem ako ne mislite da Misko i trener Denvera prezentuju klub, bez obzira sto bi takav stav bio protivzakonit jer je u suprotnosti sa ugovorom izmedju Fiba i Nba.
(mmajstor, 19. jun 2017 12:55)

A ne bajo, ne pita se Meloun nista, sve 5, i da Jokara, ne daj Boze, slomi nogu, bice mu cast da reprezentuje zemlju. Aj paljba.

Nbg

pre 6 godina

EL SE BUSA NOVICA ZBOG OBJAVLJVANJA SPISKA????
(nista o nicemu, 19. jun 2017 08:54)

PANTERSKA JE TUGA PREGOLEMA!!!!
(svasta o svacemu, 19. jun 2017 09:15)

Mi pravimo vatromet jer smo pobedili sami sebe u finalu, cisto da crknete od muke. Tuga? Naravno, jako smo tuzni jer SNS kadar poput Danilovica vedri i oblaci savezom, ali boricemo se protiv korova.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 19. jun 2017 09:55)

Je l' to znači da je i Đorđević deo tog istog "korova".
A ne, pošto se uvek bili neviđeni licemeri u svemu, tako vam i periodično smetaju bivše legende Partizana po potrebi i nahođenju.
A čiji su kadar Kokeza, Bunjevčević, Mrakić i ostali? Ko podržava politički Čovića? Ne sme niko da se raduje kad vas pobedi, odmah ga prozivate danima i vređate jer imate nebaždarenu sujetu i predubeđenje da ste u svemu veliki klub. Nije vam smetalo kada ste onomad krali pehar na proglašenju i oštetili ga, drmali koševe i gađali urinom košarkaše Partizana? To je ok jel' da? Koliko vam je teško pala dupla kruna u fudbalu pokazujete svaki dan istresajući cinizam ali vam je normalno da navijači (Opet Bogdanov i ekipa) upadnu na proslavu titule fk i nasrću na zvanice? Možda ste u fudbalu i bili neko i nešto ali u basketu ste niko i ništa na velikoj sceni. Koji evropski trofej imate?

pocni sa kosa tanka, uspravna debela

pre 6 godina

@Koliko god si se trudio da ispadnes pametan ispao si glup a sad cu da ti objasnim i zasto !!!

Bogdanovic, Lucic, Milutinov i Milosavljevic su postali "A" reprezentativci igrajuci za KK Partizan !

E sad ono na sta ti aludiras.
Jovic, Marjanovic, Kalinic su postali reprezentativci igrajuci za Radnicki iz Kragujevca odnosno Hemofarm a ne za CZV Beograd.
Nisam siguran ni za Nedovica ali recimo da su Nedovic i Bjelica igrali za staru Crvenu Zvezdu i kao njeni clanovi postali "A" reprezentativci.

Eto jel ti sad jasno koliko ste ne bitni u celoj prici.
(Mirko, 19. jun 2017 14:02)


Auuuuu sinko,

Pa sto je mnogo, mnogo je....cak i za navijaca Partizana!

Da li je on ispao glup ili ne, o tome moze da se prica, ali da neko u jednoj recenici "Eto jel ti sad jasno koliko ste ne bitni u celoj prici." uspe da napravi 4 (cetiri) gramaticke greske stvarno je za epitet NEPISMEN SKROZ-200%!

Inace, Lucic je postao i zasluzuje da bude A reprezentativac samo u mislima onih koji se razumeju u kosarku koliko i ti u pravopis!

HanSolo

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest.
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)


Odvratan komentar.. Bez ikakvog znanja o plaćanju poreza.. On se plača tamo gde ga zaradiš.. A verujem da ti ni nemaš posao i takođe ne plaćaš porez.. Pravi "srbin".. Samo može biti ljubomoran..

Бар не у нормалним околностима

pre 6 godina

Prva petorka
Bobi Joka Kalinic Lazic Teo
(Vuk, 19. jun 2017 09:29)

Прва два не могу играти заједно у постави !!!

Najjači sastav

pre 6 godina

C Jokić, Marjanović, Milutinov
F Bjelica, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević
G Teodosić, Nedović, Jović

ggrrtt

pre 6 godina

Da se kojim slucajem Zvezda ugleda na Raznjatovica, pozeleli bi da Djordjevic precrta Jovica, Lazica, Gudurica, Simonovica, Kuzmica, Dobrica, Radanova i Davidovaca sa spiska, da se lepo odmore i spreme da napadnu titulu sampiona Evrolige sledece sezone.
(Petar, 19. jun 2017 12:23)

U kom ti paralelnom univerzumu zivis? Ko da napadne Evroligu? Nadam se da se sprdas sa nama.

VilsonLima

pre 6 godina

Prvo treba reci:ljudi zapitajte se kako ce reagovati igraci C.Z. u smislu igranja ,jer ih ceka zeljeni Final4 sledece sezone,tu najvise mislim na Jovica.Veliko je pitanje da li ce svi zeleti da se odazovu. Na centarskim pozicijama po meni Stimac mora biti u 12,Kuzmic verovatno, ostaje Milutimov (najdalje takmicarski dogurao od svih srpskih centara(F4) ili Marjanovic. Po meni Raduljica ne. Ostale "visoke" cu gledati kao 4ke: Jokic i Bjelica (tesko ce igrati) ali prve dve opcije , Bircevica necu da komentarisem, Macvan vrvtno ide iako se meni ne svidja nimalo.
3ke zanimljivo: Kalinic sigurno ide, Lucica nisam gledao godinama , Simonovic sezona zivota(sve bi ih stavio). Bekovi :Bogdanovic, Teodosic, Nedovic sigurno Jovic(veliko pitanje zbog C.Z) ali ide. Da moze umesto 12 da se vodi 14 pozvao bi i Milosavljevica i "ogranicenog" Lazica. 3C, 5F i 4G + ova dvojica pomenuta. Pozdrav svima.

aco

pre 6 godina

Nece zbog povrede zvati Bjelicu. Onda smo bas tanki na cetvorci. Ako se Jokic odazove, onda cemo biti pokriveni i na toj poziciji. Mozemo do zlata i bez Jokica, ali tad ce biti dosta teze i neizvesnije.

D1V1

pre 6 godina

C Jokić, Marjanović, Milutinov
F Bjelica, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević
G Teodosić, Nedović, Jović
(Najjači sastav, 19. jun 2017 11:38)

Dobar si, zaboravio si da ubacis Bircevica.

Dantjo - stranac u BG

pre 6 godina

@(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)
Zasto bi iko placao porez u dve drzave? To samo jedna (kako znam) zahteva po svom ustavo, a to je USA. U Evropi ni jedna drzava nema taj zahtev, placas porez gde radis. Sportisti koji zaradjuju po turnirima po svetu, njima su nagrade uglavnom "bruto", i automatski placaju porez na licu mesta. A zatim vecina njih ima sopstvene firme, radi ugovara sponzora, marketing, ocuvanje licnog brenda itd i to obicno radi se postavlja u poreske rajeve. Vi sto trazite od Noleta i ostale da placaju porez u Srb, zasto bi? Nit koriste nase zdravstvi, nit smo u njega ulagali ali i to nije bitno, jer nijedan tz gastarbeiter ne placa dupli porez. Sto od gastoza ne trazite da placaju i u Srbiji? Jer oni kao Jokic/Djokovic rade kao Srbi u inostranstvu.

mrmlj

pre 6 godina

"Na spisku će, dakle, biti ime Nikole Jokića, iako još nije doneo konačnu odluku da li će igrati, kao i Bobana Marjanovića i Nikole Milutinova, na koje je selektor bio ljut jer nisu bili prisutni na prošlim pripremama pred Olimpijske igre. " nije djordjevic balavac pa da se ljui na nekoga. nisu bili na spisku jer im to tada nije bio prioritet i to je to. vrlo je jednostavno - djordjevic bi radije u ekipi imao stimca koji ce u svakom trenutku dati 100% za reprezentaciju nego sekila o'nila koji bi igrao "u leru", pa makar o'nil i "u leru" bio bolji od stimca na 100%. rezultati su pokazali da djordjevic nije pogresio. bobi je doneo odluku da mu je bolje da do kraja zivota broji pare nego da do kraja zivota broji nesto manje para i gleda u medalju sa OI, i to je ok. samo nemojte da djordjevica prikazujete kao negativca i ostavljenu siparicu.

ЖЕРЕМИ ЊИТАП

pre 6 godina

Даниловић, Ђорђевић, Мута Николић, Богдановић, Милосављевић, Лучић, Мачван, Милутинов. Од нас доста!

a

pre 6 godina

@slike su za zid Covece, Zvezda je imala najbolju sezonu i ekipu ikad, a opet nije usla u top 8! Malo se spustite na zemlju. Kad se lomilo, nije ih bilo nigde. Prosek Gudurica - 7 poena. Vola nije mogao da pogodi. Lazic i napad, sve se zna.

srrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Djordjevic u dosadasnjem radu sa reprezentacijom nije napravio nijednu gresku, ni u izboru igraca ni u rezultatima. Dakle - podrska 100%.
Ne razumem zasto su ljudi u Srbiji tako mizerni, pa jednom tako uspesnom coveku kao sto je Djordjevic traze dlaku u jajetu, a onda kod ovih najgorih politicara na svetu (mislim tu i na levicu, i na desnicu i na centar, i na SNS i na SPS i na Ds, i na radikale, i na LDP, i na DSS, ...) ne nalaze bas nijednu manu nego ih jos potvrdjuju i glasaju iz mandata u mandat. A zemlja u potpunom raspadu dok je kosarka uvek u samom vrhu ...

Kome smeta 1000 evradi prosecne plate?

pre 6 godina

Podrska da cela srpska dijaspora placa porez i Srbiji, nema veze sto ne rade i ne zive u Srbiji, ima da plate, tako bi nama bilo mnogo bolje.

Bokicar

pre 6 godina

Kako Birčević bode oči,prosto nije mi za nacionalni tim.Čudi me da nema jednog Zagorca.Nisam video ni Radičevića ni Muslija.Pohvalno sto se vratio Vasa i bravo za poziv mladom Jaramazu nadam se da ce upasti u 12.Ovo je šansa da posle 16god osvojimo zlato.Gde ćeš bolji i veći motiv od toga da igraš za Srbiju.

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Nakon ovog spiska partizanovci moraju da zaćute za sva vremena. Eto još jednog dokaza ko stvara košarku u Srbiji a ko troši državne pare na strance i gotove igrače. Bravo Zvezdo, naklon do poda Čoviću koji je sa FMP-om i Zvezdom dao 80% ove reprezentacije. A posle pričaju da radi protiv srpske košarke?? Ne, nego uklanja kancer iz srpske košarke, tj. vas.

Pukovnik Vranic

pre 6 godina

Mozete vi da nagadjate da li ce Simonovic biti na sirem spisku, ali ja vam kazem da ce se on sigurno naci i medju 12. Igrao je prethodnih nekoliko prvenstava i uvek odradio sta se od njega trazilo. A za sobom ima sezonu karijere. :)
Sto se tice Bobija, moje misljenje je da ga mora pozvati, jer je Raduljica u Armaniju imao katastrofa sezonu, cak je i Kuzmic imao bolju.

Marko

pre 6 godina

Znači gomila ljudi se koncentriše na to što je Birčević na spisku od 25 imena i kao smeju se ha ha ha...kome? Čoveku koji je Srbiju doveo do dva srebra na svetskom i olimpijskim igrama? Odmah iza Amerikanaca? Ma bravo, baš ste frajeri.

ajde pametnjakovici

pre 6 godina

Svi se nesto neckaju....od uvek je tako bilo...jedino Teo nikad nije glumio ludilo i uvek se odazivao.Uvek izjavi da jedva ceka da pocne prvenstvo.I Stimac uz njega.A ovi ostali....
(Delija Momak, 19. jun 2017 09:05)

Teo nikada nije igrao u NBA pa mu je lako da odluci sam. A mnogi od vas ovde su fanatici, i ne mogu da vas shvatim jer treba zrtvovati svako leto zbog reprezentacije, a samo jednom se zivi. Okupljanja su uglavnom u sred leta i pripreme traju i po dva meseca, a posle toga ih cekaju naporne sezone u klubovima sa cestim putovanjima. I kada ce covek od 25-30 godina da odmori? Kako moze vama fanaticima da budne vaznije zrtvovanje za Srbiju od provedenog odmora sa porodicom? Koliko vas koji ovde pljuju stavljaju Srbiju ispred svoje dece? Bas bih voleo da vas neka drzavna firma pozove da odradite dzabe celo leto za interes Srbije, a da se odreknete porodice u to vreme

Realno

pre 6 godina

Toliko o dugogodisnjoj Saletovoj pristrasnosti Partizanovim igracima. Evo imate ceo tim Zvezde, cak I klupu na sirem spisku. Da vise nisam cuo o teorijama zavere.
(Miki, 19. jun 2017 10:51)

Izvini a koga da stavi iz partizana u reprezentaciju?Ne verujem da bi nekog vise pozvali i sami Dulo ili Dzilo,da su selektori.Sve sto vredi nekoliko godina unazad,igra u Zvezdi ili talentovani momci u Megi i FMP-u.Normalno je da iz Zvezde ima daleko najvise igraca a svakom selektoru je stalo i do sopstvenog upeha a on se ne pravi sa poluigracima.

zoran bgd

pre 6 godina

ljudi, ajmo sad realno, da li zaista mislite da Lazic moze da bude u prvoj petorci? ali iskreno? pored Tea, Bogdana i Kaline, malo realnosti nije na odmet, bez obzira na sve! Ja razumem Delije koji ce to da forsiraju, ali pre svega treba biti realan, kao sto treba partizanovcima objasniti da je Novica svoje odigrao... pozdrav svim iskrenim navijacima Srbije!

BBRS

pre 6 godina

BEZ LAZICA SIGURNO
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 19. jun 2017 08:23)

Ma сто посто .
Шта имаш против Лазића, сем што ти је угасио клуб ?!

ada

pre 6 godina

Prva petorka..
Teo,Nedovic,Kalina,Bjelica,Bobi...

A onda su tu Laza,Jovke,Simon,Kuzma,Gudura;Jokara i naravno Bogdan...
(Monarhista, 19. jun 2017 14:20) # Link komentara
Preporučujem (+1)Ne preporučujem (-2)
NEDOVIĆ U PETORCI A NE BOGDANOVIĆ,HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAAAHAHAHAHAAHAHAHAHAH

Alex

pre 6 godina

1. Teodosić
2. Jović
3. Nedović
4. Bogdanović
5. Lazić
6. Kalinić
7. Simonović
8. Bjelica
9. Jokić
10. Raduljica
11. Marjanović
12. Kuzmić

Prošetali bismo se.

a

pre 6 godina

@Peksimet Procitaj opet moj komentar. Zaustavio ga je u sezonskoj utakmici, gde se igraci stede, ovo je eliminacioni turnir. I Durent i Dzejms bivaju nadigrani u sezoni, al kad dodje plej of, radi metla. Jovic, Simonovic, pa po meni i Kuzmic(zbog odbrane) trebaju biti na spisku. Cetvorica iz Zvezde je malo previse, 30% ekipe..

duplo golo

pre 6 godina

@@slike su za zid Gagi treba da ide pre Lazica, a Lucic je siguran u 12. Decko moze da igra teojku i cetvorku, dobar u odbrani, svakako potrebniji od Gudurica, Lazica i Dangubica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (a, 19. jun 2017 16:42)

Gagi ni po cemu nije bolji od Lazica. I odbrana, koja je Gagijev najveci kvalitet, je na strani Lazica, a sut mu je bar 3x bolji. Sto se tehnike tice nemaju je ni jedan ni drugi!

O Lucicu ne treba trositi reci, Decko sem visine nema nista i ne moze da igra ni jednu poziciju zato sto je na svakoj inferioran zbog, tehnike, brzine i snage, u zavisnosti sta se na toj poziciji trazi! I zaista bih voleo da mi neko kaze jednu jedinu utakmicu na kojoj je on pokazao bar nesto iznad proseka. Limit mu je 10 poena i to kada utakmica nije tvrda! Ja zaista mislim da on u citavoj karijeri nije imao utakmicu za koju moze da se kaze da je odlucio, a Gudurica si valjda gledao!

Dangubic verovatno nece ici, od Lucica je bolji u svakom segmentu: fizika, tehnika, skok, odbrana, jedino o sutu moze da se prica. Guduric tesko, mada je za Lucica izmislio kosarku u svakom pogledu, ali tu su Kalinic, Simonovic, Bjelica, Jokic pa mi ti reci gde si njega video medju 12???? Poredjenje sa Kalinicem, Bjelicom i Jokicem nema smisla, a sto se simonovica tice opet isto. Slabiji sut i odbrana, jedino visina koju zbog slabe muskulature ne moze da iskoristi!

StormBGD

pre 6 godina

Gudurić treba da bude treći bek pored Bogdana i Nedovića. On je budućnost naše košarke i treba ga povesti pre ovih iskusnijih, ali ipak limitiranih i prosečnih igrača.

zapad

pre 6 godina

Očekivano.Bit će gusto na poziciji 4 ako Bjelica ne bude mogao,Mačvan je vrlo fizički limitiran,jako loše odigrao olimpijadu,a Birčević osim visine i šuta za tri nema ništa.Ostale pozicije moćne,bit će teško odabrati. Velika će šteta biti ako ne bude išao Kuzmić,po meni centar br.1 trenutno čak ispred Jokića,jer je fantastičan u oba smjera,najbolji rim protektor,u napadu rutiner.Jokić je maestralan u napadu ali još mora puno da radi na obrani.Lazić je prirodni nasljednik Markovića,netko mora čuvati najbolje protivničke bekove.Bit će teška odluka i Lučić-Simonović. Velika bi nepravda isto tako bila i da ide Raduljica,svima koji prate košarku jasno je zašto.Marjanović,Jokić i Kuzmić su najbolji centarski trio ikad na ovim prostorima,sa Teom na playu apsolutna dominacija.

slana torta

pre 6 godina

Moj spisak po hierarhiji i pozicijama (svaki Srbin je selektor )
Teodosić - Bog reprezentacije
Bogdan i Kalinić - najbolje na pozicijama 2 i 3
Simonović - sigurna trojka, najbolji igrač Zvezde ove sezone
Bjelica - odmah iza Teodosića po značaju u rep. moguće da je povredjen i da neće igrati, odluka je na njemu
Jović - plej No2
Nedović - od sjaja do očaja, treba ga zvati jer uvek može da zasija (kad ne ide Bogdana)
Gudurić - pao u drugi plan, nevidjen talenat, možda se digne u reprezentaciji, mlad igrač kome treba dati šansu
Milosavljević ili Lazić - jednog od dvojice, jaki su u odbrani, obojica sposobni za kvalitetne epizode
Birčević - ne
Mačvan - boljeg nemamo (ako je Bjelica van stroja)
Jokić i Bobi - obojica. Bar jedan.
Raduljica - maskota. Lenčuga. Supertalenat. Rupa u odbrani. Fenomenalan u napadu. Prevedeno u svet RPG tenk koji dobro funkcioniše sa elfovima (Teo i Bogdan)
Štimac - nikad bolji, lojalan, treba da igra.
Milutinov i Kuzmić - odlični ali imamo bolje, zavisi od predhodno navedenih
Ostali da se odazovu, trude i zahvale Saletu što ih je zvao. Ako se neko i ubaci u 12 neće biti ključan igrač sigurno.

zapad

pre 6 godina

Da još pojasnim svoj prethodni komentar. Zašto Lazić?Ponekad je dovoljno zaustaviti najboljeg protivničkog beka-krilo i dobiti meč.Ponekad je to jedini način.Pefi je dobio Hrvatsku kad je u trećoj četvrtini zaustavio Bojana Bogdanovića kad drugi nisu mogli,razbijao je prije toga.Isto tako Kuzmić,košarka se igra u oba smjera,odbrana je isto toliko važna kao napad,ako ne i važnija jer omogućuje lake poene.Kuzmić je najbolji odbrambeni igrač,moderan igrač,za razliku od Štimca koji je totalno suprotno,zahvalan igrač starog kova,ali bez atletskih sposobnosti.Meni se više sviđa Gudurić od Milosavljevića kojeg cijenim ali je loše odigrao za reprezentaciju zadnji turnir,mislim da je na zalasku,povrede su ga zaustavile,ali dajem punu podršku Saletu,on zna bolje.Marjanović je igrač od 21 milion dolara,a neki stavljaju Štimca,Muslija ili Raduljicu ispred,hm,bez komentara. Oni koji su ga doveli znaju zašto baš njega,a ne ove druge.Bledo bi vas pogledali kad bi im predložili njih umjesto Marjanovića,možda bi se i nasmijali.Osim ako mislite da ovi u NBA ne znaju svoj posao.

3D

pre 6 godina

@a gde je Vrabac?
Ti pričaš o Duletovoj mrziteljskoj školi, a pogledaj nadimak koji si uzeo, da ne komentarišem.. Lazić je svakako dobar igrač, ali svi znamo da nije za 12... Duda i Pešić su ga istakli jer su stara škola trenera koja voli igrače zadatka... on jednostavno nije dovoljno svestran igrač za poziciju na kojoj igra, nema iskustvo na velikim takmičenjima, nije dovoljno brz niti maštovit u napadu... u odbrani vrlo dobar, nekad čak i odličan. .. po meni igrač koji bi trebalo da bude u 18 zbog žestokog treninga koji bi imali svi sa energijom koju unosi... za velike utakmice nije... ali bih voleo više od svega da me demantuje.

Mihajlo

pre 6 godina

Moze li neko, molim vas, da mi kaze kada je duzan da objavi konacan spisak od 12 igraca?Hvala.To je jedino bitno a sad ce pozvati ''i kusi i pasi'' zbog mogucih povreda,otkaza..

koliko je vama teško

pre 6 godina

@ nista o nicemu...vidim na spisku igrace Partizana,Fmp-a ali nigde igraca Zvezde?zasto ih nema na spisku vec pet godina?sta se desava?
(coki, 19. jun 2017 10:22)

Sinko,

Igrači su množina, pa nam za početak objasni koje to IGRAČE Partizana vidiš na spisku? :-)

A da ti je teško, i to mnogo, da to ne možeš da sakriješ na žalost je jasno kao dan. Šta češ, sudbina.

Znam da bi voleo da Zvezda ne postoji, onda bi bili vicešampioni države, a to, priznaćeš, nije mala stvar. Ali malo gimnastike, pameti i nauke umesto alhemije srušiše ti san uz bolno buđenje. :-)

dux

pre 6 godina

Jokara moze da igra cetvorku bez problema, samo jos ako bude mogao da igra :)

Marjan 5, Jokara 4, Bjelica 3, Bogdan 2 i Teo 1 -> Ovo uzima zlato bez mnogo muka

realista

pre 6 godina

najverovarniji spisak 12 po meni:
teodosic, jovic, nedovic,lazic, bogdanovic, kalinic,simonovic,lucic, macvan,raduljica,kuzmic, marjanovic

obriši suze draga :-)

pre 6 godina

@Danilo

Kao prvo zaista mi je drago što si se dobro isplakao, uspešno oporavio od polufinala i nadam se prihvatio realnost limita.

A što se eksperata iz predgrađa tiče, pa njih bi trebalo da oslovljavaš sa dužnin poštovanjem posle "metle" i spuštanje samoproklamovane institucije na nivo palanačkog vatrogasnog društva koje se u slobodno vreme bavi košarkom. :-)

Ovde su u problemu jedino eksperti sa Kalemegdana. Ko da otpadne od njih 10? Težak problem. Vama je lako, sem Bogdana ni jedan neće ni vodu nositi pa nemate zbog čega da se sekirate! Dobrić, koji će naravno otpasti, bolji je od svih zajedno. :-)

BBRS

pre 6 godina

Gudurić treba da bude treći bek pored Bogdana i Nedovića. On je budućnost naše košarke i treba ga povesti pre ovih iskusnijih, ali ipak limitiranih i prosečnih igrača.
(StormBGD, 19. jun 2017 10:33)

Да, још увек се тресе кош од оне Гудурине тројке од таблу у задњој секунди !!!

Nista o Nicemu

pre 6 godina

Je l' to znači da je i Đorđević deo tog istog "korova".
A ne, pošto se uvek bili neviđeni licemeri u svemu, tako vam i periodično smetaju bivše legende Partizana po potrebi i nahođenju.
A čiji su kadar Kokeza, Bunjevčević, Mrakić i ostali? Ko podržava politički Čovića? Ne sme niko da se raduje kad vas pobedi, odmah ga prozivate danima i vređate jer imate nebaždarenu sujetu i predubeđenje da ste u svemu veliki klub. Nije vam smetalo kada ste onomad krali pehar na proglašenju i oštetili ga, drmali koševe i gađali urinom košarkaše Partizana? To je ok jel' da? Koliko vam je teško pala dupla kruna u fudbalu pokazujete svaki dan istresajući cinizam ali vam je normalno da navijači (Opet Bogdanov i ekipa) upadnu na proslavu titule fk i nasrću na zvanice? Možda ste u fudbalu i bili neko i nešto ali u basketu ste niko i ništa na velikoj sceni. Koji evropski trofej imate?
(Nbg, 19. jun 2017 11:06) # Link komentara

Bris Taton, avangardo. Nadam se da neces doci nikada u takvu situaciju, naspram ubistva su sva drmanja koseva smesna. Kapiras? Ne, i ne ocekujem.

Prekazi

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest. 
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19) 


Odvratan komentar.. Bez ikakvog znanja o plaćanju poreza.. On se plača tamo gde ga zaradiš.. A verujem da ti ni nemaš posao i takođe ne plaćaš porez.. Pravi "srbin".. Samo može biti ljubomoran..

(HanSolo, 19. jun 2017 08:33)

Njegov komentar je mozda kako vi kazete odvratan ali vas nije istinit.Svi americki gradjani koji rade u inostranstvu su duzni da prijave sva primanja koja se oporezuju.Verovatno postoje i mnoge druge zemlje sa istim zakonima kao i Grcka npr. koja pocetkom krize kontrolise i svoje gradjane u inostranstvu.I jos nesto americku vladu ne interesuje sto placate porez i u drugoj zemlji.

Martin

pre 6 godina

Bravo Sale sasvi realan spisak,iznenadjenje iskreno ne poziv Radanovu i Dobricu ali ok momci su buducnost,(prospekti) pogotovo Radanov,drugo Lazic i Birca pa i Stimac tu su a po meni bolje da nisu ne volim taj tip igraca to vazi i za Macvana ali nedostatak igraca na nekim pozicijama primorava na odredjene mere a i ja nisam selektor,jedino sta bih drugacio odradio pozvao bih Pena,V.Marinkovica,Simanica,S.Jankovica,Ristica(Arizona),Radicevica i Zagorca i mozda Andriju Marijanovica(M.leks) inace sve ok,savrseno i ne razumem pljuvanje partizanovaca i nas zvezdasa zbog gluposti nekih a tema Srbija pa mislim covece!!!!

BN

pre 6 godina

Mnogi se bune protiv Braduljice,a covek u reprezentaciji luduje,kao Stojkovic u fudbalu,jednistavno je tako,on i Stiki(od miloste) hoc da poginu kad igraju,novi Radmanovici nam nisu potrebni.Ave
(nije za dZ, 19. jun 2017 14:31)

Vidjeli smo kako Stojkovic luduje protiv Velsa. Zbog njega smo izgubili mec. Neka hvala.

Djox

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)

Alo susjed, olabavi malo sa trolanjem, dosadio si.

Kol

pre 6 godina

Ako svi budu zdravi i ako se najbolji odazovu pozivu prosetacemo se do zlata, a ako ne bude takva situacija bicu zadovoljan ako budemo u prve 3 ekipe na prvenstvu jer nam je objektivno tamo i mesto!

skoba

pre 6 godina

Teodosić Jović Nedović Bogdanović Milosavljević Kalinić Simonović Lučić Mačvan Kuzmić Marjanović Štimac ako ne budu igrali Jokić i Bjelica, ako budu onda njih dvojica umesto Štimca i Lučića

Mirko

pre 6 godina

Ako se svi odazovu bice veliki problem izabrati 12 pogotovo tu mislim na centre u bekove.

Ja da me neko pita koga bi poveo---odgovor nemam pojma :D

Bobi
Jokara
Bradati
Kuzmic
Mulutinov
Stimac

Lazic
Milosavljevic
Bogdan
Guduric
tu je jos i Dangubic oni mi je nekako jedini koji mi bas nije po ukusu.

makarije

pre 6 godina

Sve sam vise sigurniji da ce Guduric upasti medju 12, mi boljeg mladog igraca od njega nemamo, to mi se sve vise cini i nakon izjave Mute Nikolica da mu je zao sto Guduric nije upao medju 12 OI 2016 u Brazilu.

nije za dZ

pre 6 godina

Mnogi se bune protiv Braduljice,a covek u reprezentaciji luduje,kao Stojkovic u fudbalu,jednistavno je tako,on i Stiki(od miloste) hoc da poginu kad igraju,novi Radmanovici nam nisu potrebni.Ave

i to je to

pre 6 godina

C Jokić, Marjanović, Milutinov
F Bjelica, Mačvan
F Kalinić, Lučić
G Bogdanović, Milosavljević
G Teodosić, Nedović, Jović
(Najjači sastav, 19. jun 2017 11:38)

Ma izbaci i Jovića, Teodosića, Kalinića, Nedovića, Bjelicu i Marjanovića, a ubaci Raduljicu, Veličkovića, Birčeviča, Andrića, Marinkovića, Vrabca

Aleksandar

pre 6 godina

Prva petorka:

Dabović, Jovanović, Milovanović, Petrović, Škorić.

Klupa:

Čađo, Crvendakić, T. Jovanović, Mandić, Radočaj, Stanković.Krnjić.

kanjos macedonovic

pre 6 godina

Ako pogledamo iz ugla nastupanja za srpske timove, od ovih 25 igraca Zvezda ima 15 predstavnika, Partizan 7, Mega 2, FMP 1 (Teodosić). Jasno je kao dan, nova je slika raspodele snaga. Partizan nažalost ne može više da privuče mlade igrače. Od odlaska Duleta u narednih 10 godina daj Bože da će dati novog reprezentativca. :( Objektivno gledano, smatram da će od ovih 7 bar 5 sigurno u konačnih 12. Srbija!!!

Drrr

pre 6 godina

Ovako to ide:1)Trenutno najbolji selektor u Evropi objavi širi spisak igrača na koje računa2)Igrači tako saznaju da li na spisku ili ne, pa odlučuju kako će provesti svoje leto.3)Igrači obaveštavaju selektora o svom učešću4)Selektor tada sužava spidak, na 16, pa ih poziva na teške, visinske pipreme, a potom i na pripremne utakmice.5)U toku priprema, i nažalost, obično zbog povrede, odustane još neki igrač.6)Nekoliko dana pred takmičenje selektor saopštava konačni spisak od 12 igrača.7)Sve vreme ga pljuckaju ,posle skraćivanja na 12 i najviše, uglavnom poznati i cenjeni eksperti iz predgrađa.8)Kada dođe do balkona, svi slavimo.9)Ako slučajno budemo treći ili čevrti, dan žalosti u Srbiji i masovni protesti u predgrađima sa parolom:"Ostavka pod hitno"10)Sledi jdno slobodno leto, 2018. i odmor za sve učesnike.11)Ako bide sreće, za SP 2019. ceo ovaj ciklus se ponavlja?
(Danilo, 19. jun 2017 10:39)

Na ovom spisku je 16 igraca iz pregradja kako zoves, ako racunas Raduljicu koji je isto igrao za tim iz predgradja onda i 17. Kako onda mozemo da placemo?

Mачко

pre 6 godina

Znači ovako, sastav reprezentacije za EP 2017 godine :
Plejmejkeri :
- Lončarević, Spajić, Antonov, Vicić,
Bekovi :
- Živadinović,Knaus, Milić, Lekić, Gogoć
Krila:
- Marinović, Bolovski, Babić, Višnjević i onaj mali Rogačev ( mlad je, ali je mnogo bolji od Gorčinovića)
Krilni centri:
- Gvozdenović, Lulić, Agić
CENTRI :
- Zagor, Alan Ford, Miki Maus i Betmen.
To je to , namerno nisam stavio u sastav Toma i Džerija jer su prošlo prvenstvo folirali da im treba odmor od repke, samo da bi uzeli keš, izdajice.

Crnogorac-Bokelj

pre 6 godina

Ovako, pa da vidimo koliko cu se poklopit sa Saletom:
1.Teo i Jovic
2. Bogdan i Milosavljevic (ili Nedovic)
3. Kalina i Simon
4. Bjelica i Macvan
5. Jokic i Bobi
Preostala dva Kuzmic i Lazic.

Ako ne ide Joks, zvati Stimca ili Milutinova. Ako ne ide Beli, ubaciti Lucica, da se gura na 4 sa Kalinom i Simonom jer Bircevic u odbrani ne moze aosolutno nista!
Lazic mora da ide svakako, jedino on moze zaustaviti najboljeg protivnickog sutera kojem ide u utakmici (kao sto je radio Markovic a Laza je jos bolji defanzivac). Jedino on moze zaustaviti Ljulja, Bojana Bogdanovica i sl...pa nema veze sto nije poenter ima ko ce davati koseve...dobar i u skoku...

Max

pre 6 godina

Teodosic,Jovic(Micic,ako je Jovic povredjen),Nedovic,Bogdanovic,Milosavljevic,Kalinic,Simonovic,Lucic,Macvan,Marjanovic,Raduljica,Jokic(Milutinov)
Bjelica tesko da ce se oporaviti nazalost

Mirko

pre 6 godina

Ako se svi odazovu bice veliki problem izabrati 12 pogotovo tu mislim na centre u bekove.

Ja da me neko pita koga bi poveo---odgovor nemam pojma :D

Bobi
Jokara
Bradati
Kuzmic
Mulutinov
Stimac

Lazic
Milosavljevic
Bogdan
Guduric
tu je jos i Dangubic oni mi je nekako jedini koji mi bas nije po ukusu.

menadzeri nasi nasusni

pre 6 godina

JELOVAC? U situaciji gde, sem možda Mačvana, nemamo krstenu 4-ku, ne poziva Jelovca koji igra odlično u ACB...nije mi jasno, verovatno je Đorđević toga svestan, ali iz nekog razloga, ili nečijih trećih interesa ne sme da ga pozove. Takođe i Musli...zaslužio poziv igrama u klubu.
Sve najbolje momcima, ko god da na kraju ode.

xMADx

pre 6 godina

Zasto je djordjevic selektor????? Ocigledno je da imamo mnogo bolje selektore na komentarima izbacite Saleta i dovedite nekog od ovih strucnjaka

BBRS

pre 6 godina

Jovic
Lazic
Simon
Mitar
Bobi


IDEMO DO ZLATA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 19. jun 2017 09:54)

Репка из снова !!!

nemi posmatrač

pre 6 godina

"najbolji strelac EvroKupa " , interesantno licemerje , od 2017. je EvroKup a bio je Cipiripi jel tako ? Da li prednost imaju evroligaši ili ovi iz Cipiripi Kupa . Meni ne smeta ali komentar ima taj prizvuk omalovažavanja pa sam hteo da povučem paralelu kako je to takmičenje dobilo na značaju . Verovatno po potrebi tima koji tamo nastupa ili bivših igrača .
Spisak dovoljno "boli" , da ne dolivam ulje , ali ovo je reprezentacija pa ajde zajedno da navijamo bez obzira da li su igrači iz Cipiripi kupa ili ovi drugi .

BBRS

pre 6 godina

Ajde Branko Lazić, ali Ognjen Dobrić???!!!
(Jorgos Printezis, 19. jun 2017 08:52)
Pa, nece da ga vodi na EP, sigurno. Pozvao je mladog, perspektivnog igraca da oseti draz reprezentacije, da trenira sa velikim zvezdama. Vrlo korisna stvar za klince i nije prvi put da se ovo radi.
(Pera Magic Mitic, 19. jun 2017 11:30)

Џаба му причаш, зар не видиш да је острашћени партизановац у питању ?!

slike su za zid

pre 6 godina

@a
Ne znam kako može da igra pre Simonovica , posle ove sezone, pogotovu što je u skraćenoj Zvezdinoj rotaciji explodirao na četvorci i beležio dabl dabl i to u EL . Mačvan je siguran , i to je to .
Gagi ako može da nadmaši Lazica , čisto sumnjam jer je ovaj zver . Inače taj napadački potencijal imaju svi . Gagi se nije snašao i to je to . Prosto ne možeš da sakriješ brojke iz EL niti da upoređujes sa Evro Kupom .

Petar

pre 6 godina

Svi se nesto neckaju....od uvek je tako bilo...jedino Teo nikad nije glumio ludilo i uvek se odazivao.Uvek izjavi da jedva ceka da pocne prvenstvo.I Stimac uz njega.A ovi ostali....
(Delija Momak, 19. jun 2017 09:05)
Svaka cast Teu,ali ne budi nepravedan,zasto se stalno on istice?I Raduljica i Simonovic su uvek tu, da ne pricam o Kalinicu (po meni nasem najpotcenjenijem igracu) i Bogdanovicu koji su iako veoma mladi vec petu godinu u reprezentaciji.Kalinic je pre toga igrao i za univerzitetsku selekciju cak.

trile

pre 6 godina

Super spisak! Svi su tu, zvezdaši, partizanovci, stari, mladi, oni koji su povređeni ali će se možda oporaviti, oni kojisu rekli da najverovatnije neće igrati i oni koji su izjavili da sigurno hoće, bez sujete i revanšizma. Sale će izabrati najspremnije i najbolje. Ko sad nađe "dlaku" u spisku i krene da truje, svaka mu cast. Napred Srbija!

RASPALI ZOMBI

pre 6 godina

Za hehtere I pametnjakovice. Podelite ovih 25 zlatnih momaka u dva tima. Dovedite Radonju ili Miloja da vodi jedan I drugi tim Sale, I videli bi, oba bi igralo u Finalu. Toliko o pametnima koji poznaju konkurenciju za zlato.... pozdrav I lep vam dan zelim.

vreme je za zlato

pre 6 godina

@mara
Gagi nema herca za reprezentaciju , jednostavno pored BB se oseća inferiorno i uopšte i ne uzima šuteve kada je bio ono malo u igri . Na toj poziciji je najveća gužva , kao i na pleju , ne zaboravi da Nedović može 'ladno da igra 2 i to sa mnogo više bezobrazluka nego Gagi . Slažem se za četvorku jer Bjelica je nezamenljiv , probati sa Mačvanom i ove dve "trojke" , ali to povlači krvavu odbranu na 1 i 2 , a realno imaš Tea koji baš i ne krvari u defanzivi kao i pomenuti Nedović . Biće interesantno prvo videti ko će da se odazove ( Jokić , Bjelica ) . I bez imalo navijačke ostrašćenosti uz poštovanje lika i dela Birčević nema mesta makar neki centar morao da ga menja ili neka "trojka" . Centri , opet zavisi od Jokića , ali tu postoje realne zamene .

Petar

pre 6 godina

Da se kojim slucajem Zvezda ugleda na Raznjatovica, pozeleli bi da Djordjevic precrta Jovica, Lazica, Gudurica, Simonovica, Kuzmica, Dobrica, Radanova i Davidovaca sa spiska, da se lepo odmore i spreme da napadnu titulu sampiona Evrolige sledece sezone.

mara

pre 6 godina

Mislim da je Milosavljević sada zaslužio da zaigra. Imao je fantastičnu sezonu, najbolji trojkaš Evrokupa. Vidim da neki misle da je Lazić tu bolje rešenje, ali meni se Gagi više sviđa zato što ima poene u rukama, a izvanredan je i u odbrani. Lazić je ipak primarno odbrambeni igrač, mada mu srčanost niko ne spori. Ja bih volela da vidim Tea, Jovića, Nedovića, Bogdana, Gagija, Simona, Kalinu, Jokića, Štimca (moj favorit) i Radulju. A za četvorke je već zeznuto, Beli zbog povreda, Birčević je solidan, ali nije taj kapacitet, Mačvan je pravi radnik i borac...na četvorci će biti malo teže, ali igrali su Simon i Kalina i četvorke po potrebi, nema sumnje da će to Sale lepo da ukomponuje. Jedva čekam!

KliftonToni

pre 6 godina

nista o nicemu...vidim na spisku igrace Partizana,Fmp-a ali nigde igraca Zvezde?zasto ih nema na spisku vec pet godina?sta se desava?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (coki, 19. jun 2017 10:22) # Link komentara

цоки, не видиш, али не зато што и слеп код очију, него зато што покушаваш да будеш злобан...тужно је што си и ту неуспешан, као и свуда остало...

jhm

pre 6 godina

A Bircevic je bolji suter? Ma daj, on i Dangubic nemaju mesta u ovom timu pa tako verovatno nece ni uci u uzi krug. Pozdravljam poziv Radanova i ostalih klinaca!

Ironichna

pre 6 godina

Uzasno me nervira sto srpskim kosarkasima koji igraju u NBA njihovi timovi ne preporucuju da igraju za reprezentaciju a Amerikanci koji igraju u NBA se ubise da igraju za svoju reprezentaciju...njima njihovi timovi ne savetuju da ne igraju za reprezentaciju. Fuj... Amerika i njihovi dvostruki arshini...

BBRS

pre 6 godina

Ali Birčević iz 'institucije', dajte molim vas?!
(Mitar, 19. jun 2017 13:10)

---…--
I dalje imas nocne more od KK Partizan ?
I treba tako, imaces ih uskoro opet !
Inace Bircevic je bar iz Partizana kakav god da je a "vasi" su svi iz FMP-a ili Radnickog...to je velika razlika izmedju nas i vas.

Inace realno pozvao je sve najbolje sto trenutno imamo.
(Mirko, 19. jun 2017 13:33)

Хахахаха, ноћне море од партизана, хахахахаха !!!
Слатко ме насмеја и хвала ти због тога !!!

ja

pre 6 godina

WakeUpSheeple

Koja je logika da placa Srbiji porez za novac koji je zaradio u Americi? Drugo, o tvom obrazovanju dovoljno govori tvoj pravopis.

Gde ja živim

pre 6 godina

Kogod da bude ja jedva čekam EP i dajem punu podršku. Sale zna šta i kako treba. Zaboravite na klubove bar do kraja prvenstva. Svi oni od danas pa do 17.09.2017 (nadajmo se) su reprezentativci Srbije.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Jovic,Teodosic,
Nedovic,Bogdanovic,Lazic(Gagi)
Kalinic,Simonovic
Bircevic(Bjelica),Macvan
Marjanovic,Kuzmic,Raduljica(Jokic,Stimac)

Bjelica stavljen iza Bircevica jer je povredjen odma da se razumemo. Isto je i sa Jokicem veoma su male sanse da igra, dok je posle ove sezone jako tesko odluciti se izmedju Stimca i Raduljica i izmedju Branka i Gagija ali verujem da ce Sale kao i uvek napraviti pravu odluku nikad igraci koje je izabrao nisu razocarali pa makar izgledalo skroz cudno otkud oni tu.
Mislim da cemo sada graditi igru oko Bobija odnosno Kuzmica kao sto je Sale hteo za olimpijadu kada je Bobi odustao.

ispran mozak na kvadrat je brend Srbije

pre 6 godina

Sale jeste legenda i mnogo toga je učinio za našu košarku, ali mislim da mu sve to ne daje za pravo da sam određuje ko će igrati, a ko ne.
(ispran mozak, 19. jun 2017 11:08) naravno zato je tu ispran mozak, naravno u mnozini da mu odrede ko ce igrati, nece valjda selektor da odredjuje, mislim da ti je nik savrsen za komentar
(samo smo razocarani, 19. jun 2017 11:42)

Većina građana Srbije ljuta je na selektora košarkaške reprezentacije Aleksandra Đorđevića jer im se meša u izbor igrača koji će igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu. Neophodno je organizovati referendum sa pitanjem “ Kojih 12 igrača bi po vašem mišjenju trebalo da igra na Eurobasketu?“

Mirko

pre 6 godina

(drakce, 19. jun 2017 11:55)

Deo je otpisan, deo reprogramiran i isplaćen na vreme i čak i pre roka, dakle sve je čisto, za razliku od vas gde se ni dan danas ništa ne zna niti sme da se pomene, pošto ste državni projekat deceniju i po, i niko ne sme da brkne u osinje gnezdo da ga ne napadne roj pčela i bumbara. Ko zna šta bi odatle izašlo. Neko bi to nazvao i Augijeve štale, ali kako god, neko debelo... bi izašlo odatle.

Kad ste kako čisti, što vi to isto ne uradite, nego vas pobeđuje FMP i gubite po Kupovima Mice Trofrtaljke već evo tri godine? Igraju vam polu igrači, a nije da niste plaćali, i nije da niste mogli i bolje da nađete za te pare. Ok, desi se neki promašaj tu i tamo, ali vi ste skoro sve promašili osim Novice i možda Hečera.

Terenac

pre 6 godina

Spisak je u redu, jedino sto kulira Jelovca ali ko zna zasto.
Poslednja cetvorica su verovatno pozvani da treniraju i steknu nekakvo iskustvo.
Prvo naredno pitanje je izabrati jednog od tria
Lazic/Guduric/Milosavljevic. Licno bih izabrao Gudurica.
Simonovic treba da ima prednost nad Lucicem i Dangubicem.
Sto se tice daljih odluka na visokim pozicijama, zavisi da li igraju Bjelica i Jokic.

slavica

pre 6 godina

Jedno krajnje nekriticko pitanje, cisto u informativnoj formi: sta se desava sa Radetom Zagorcem? Spisak je sirok da siri ne moze da bude a njega ne vidim tu. Inace sva podrska Djordjevicu, tu nema dileme. On zna sta radi!

Иван

pre 6 godina

Очекиваних 25 имена. Недостаје истина Загорац, као и Радичевић, па Јовановић и Јанковић, али то су све играчи који циљају НБА, па неће бити на располагању ни за Еп ни за квалификационе мечеве за СП.

За тих 7 до 10 дана, када се списак буде скратио на 18 имена, знаћемо да ли на Евробаскету пуцамо на злато или не.

Pametnjakovic

pre 6 godina

Teo nikada nije igrao u NBA pa mu je lako da odluci sam. A mnogi od vas ovde su fanatici, i ne mogu da vas shvatim jer treba zrtvovati svako leto zbog reprezentacije, a samo jednom se zivi. Okupljanja su uglavnom u sred leta i pripreme traju i po dva meseca, a posle toga ih cekaju naporne sezone u klubovima sa cestim putovanjima. I kada ce covek od 25-30 godina da odmori? Kako moze vama fanaticima da budne vaznije zrtvovanje za Srbiju od provedenog odmora sa porodicom? Koliko vas koji ovde pljuju stavljaju Srbiju ispred svoje dece? Bas bih voleo da vas neka drzavna firma pozove da odradite dzabe celo leto za interes Srbije, a da se odreknete porodice u to vreme
(ajde pametnjakovici, 19. jun 2017 10:43)
Pametnjakovicu...prvo,ne zrtvuju nikad celo leto.Konkretno u ovom momentu su sva prvenstva zavrsena,sto znaci da imaju vise od mesec dana za odmor pre okupljanaj 20. jula.Iduca godina tj leto im je celo slobodno,sto opet znaci da ce svi imati izmedju tri i cetiri meseca slobodno!Malo li je mladim ljudima?Ja tokom studiranja 4 godine nisam nigde mrdnuo pa preziveh nekako.I ne igraju dzabe.Zahvaljujuci srebru sa OI dobili su nacionalne penzije.Malo se sad pomuce pa vec sa 30 mogu u (pre)bogatu penziju plus mogucnost da udju u legendu osvajanjem medalja za reprezentaciju .Plus sto se mnogi od njih bolje prodaju zahvaljujuci nastupu u reprezentaciji.Kakvih sve likova ima ovde,za ne verovati

zapad

pre 6 godina

Đorđević je poslije olimpijade rekao da je jasno da Srbija žestoko zaostaje za amerikancima i da će budućnost graditi na modernim,fizički snažnim i karakternim igračima.Naravno da će mu izbor biti dijelom iznuđen ali ako se bude išlo tim smjerom,a to je jedini ispravan put,onda će vam biti jasno zašto neki igrači imaju prednost ispred drugih.Isto tako neidu 12 najboljih nego i neki igrači zadatka,vezivno tkivo tima. E sad neka mi netko kaže da se budućnost može graditi na igračima poput Štimca,Muslija,Mačvana,Birčevića,Micića,Milosavljevića... Da me nebi netko krivo shvatio to su dobri košarkaši,pošteni momci ali nisu NBA kalibar,a tome se teži.Isto tako Zagorac,veliki talent, uopće neigra odbranu,Simanić fizički slab i potpuno nezainteresiran,tako neće ići. Zato su na spisku Dobrić i Davidovac,za klasu ispod njih,ali radom i zalaganjem su to zaslužili. Kako kaže Sale,teren ne laže. Teo,Bogdan,Jović,Lazić,Kalinić,Bjelica,Marijanović... i neki drugi će uvijek ostaviti srce na terenu,oni na klupu odlaze znojni,oni ne samo da igraju oni se bore.Neki samo odigraju korektno.Treba gledati dubinski,a ne samo ljubimce i lupati minuse.

BBRS

pre 6 godina

Bobi je na spisku, igraće na EP. Bio juče u Kragujevcu, pričali smo. Delio medalje klincima u hali Park zajedno sa Andrejom Stevanovicem iz Dinanika i Andricem iz Partizana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihajlovic, 19. jun 2017 08:20)

Шта је са Андрићем, јел баталио кошарку?

plači pa opet plači

pre 6 godina

A onih 16 miliona koji su vam obrisali preko noci?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (drakce, 19. jun 2017 11:55)

Misliš 4 godine?

Podrinjac

pre 6 godina

Србија игра, несложна браћо!
Ако већ терамо мак на конац, прва велика медаља за Србију(Југославију) је из 1995. у Атини.

Злато су освојили: Дејан Бодирога, Предраг Даниловић(Партизан), Саша Обрадовић (Звезда), Зоран Сретеновић (Партизан и Звезда), Жарко Паспаљ (Партизан), Мирослав Берић (Партизан), Александар Ђорђевић (Партизан), Жељко Ребрача (Партизан), Владе Дивац (Партизан), Зоран Савић, Дејан Томашевић (Звезда и Партизан), Дејан Котуровић (Партизан), први тренер, Душан Ивковић (Партизан), помоћни тренер, Жељко Обрадовић (Партизан). Дакле 85,7% репрезентације је играло или је било тренер Партизана.
Вероватно ће Звезда у будућности дати највећи удео, све се мења осим неба и земље, па тако и једна банална ствар као и ово о чему дискутујемо.
Све у свему, Србија игра, будимо сложни и јединствени!!!

Mirko

pre 6 godina

Voleo bih da čujem mišljenje nekog profesionalnog kondicionog trenera košarkaša, ovako smo spali na nas amatere i polu-profesionalce iz teretana, jer me zanima kakav je odnos treninga u reprezentaciji i individualnog treninga koji Denver predviđa za Jokića?

Fizička priprema je slična, možda malo nijansi u korist rasta snage (kod Denvera), ali i samopouzdanje i taktička priprema, kao i eventualni umor, u igrama za reprezentaciju.
Ali ne vidim da će to igranje u reprezentaciji biti neki veliki umor? Neka me neko ispravi ako grešim. Šta Vi mislite?

as

pre 6 godina

Zasto samo jedan igrac partizana???? Vidi se se ko je predcednik premijer i sta vec ne
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mee, 19. jun 2017 15:49)

Trebao je da pozove Ratkovicu umesto Kalinica, a Lukovica umesto Bjelice.

Divos

pre 6 godina

@ Delija Momak, 19. jun 2017 09:05

Нико се од оних вредних помена не нећка. У репрезентацији не може играти 40 или 50 играча, већ 12. Тако ако неко није прошао филтер те године, не значи да му дрес Србије није светиња.
Имамо плејаду играча који се редовито одазивају, често је то и против сугестија менаџера, имамо и оних попут Штимца, Катића, Бирчевића који ће бити отписани па ће се одмах одазвати ако то ситуација захтева.
Уосталом, и Калина, и Јовић, и Симон су баш због нужде ситуације ушли у репрезентацију, касније су својим односом себи капарисали место.
Пуно, пуно је позитивних примера. То што медији проституишу причу (право питање је, зашто то раде?) око пар играча, често и манипулишући изјавама, и стварају привид да према дресу Србије постоји игнорантски однос, не значи да је то и право стање ствари.
Напротив, ствари стоје кудикамо другачије

kvisko

pre 6 godina

Teodosic ce doci potpuno istrosen ma pripreme.
Frisko ozenjen mora dobro da se pokaze inace pobeze mlada. Ja bi pozvao jos jednog pleja extra za slucaj da Teo zakaze na terenu usled premorenosti.

Milosh_NS

pre 6 godina

Realno, ovaj tim kad igra kako ume na svetu zaista mogu da pobede samo Amerikanci. To se i pokazalo u praksi...ipak, ne treba biti previše opušten pred EP jer u Evropi ima bar 4-5 reprezentacija koje imaju snažan motiv da pobede vicešampiona Sveta i srebrne na OI. A u sportu je motiv ponekad presudan. Mala paralela sa tenisom - to je kao kad je Vavrinka pre par godina pobedio Đokovića u momentu kad je Nole bio na vrhuncu snage...iako tada realno mnogo slabiji igrač, imao je samo motiv i to ga je guralo napred.

Djenka

pre 6 godina

Rekoh ja da je Sale preveliki smeker da dopusti sebi da mu sujeta odredjuje spiskove. A sada neka se odazovu "junaci" pa neka bira po formi i stilu igre tima, ne pasu bas svi u reprezentaciju iako su dobri igraci (moje skromno misljenje). Nikome ne zameram nista, odgovornost je 100% u selektorovim rukama, a do sada je zasluzio samo poverenje. Znaju ljudi da Sale nije sam, tj. da mu iza ledja pomazu skoro svi velikani nase kosarke. Onako kako to i treba da bude, imamo legendarne trenere i mnogo nam je dobro kada se dogovore. Amere ne moze mo da bijemo ni pod tackom razno (za sada) ali nam je Evropa na dlanu. Srecno!

Hunting Wabb0ts

pre 6 godina

(Mirko, 19. jun 2017 12:22)

Zar ne primećuješ da moj komentar nema nikakve veze ni sa Zvezdom, ni sa Partizanom? Odnosi se isključivo na jednog očiglednog Čovićevog bota, poznatog i kao NikolaSrb, partizan sramota srbije, Istina, partizan državni projekat, southpaw i koja sve još imena ne koristi. Dotični piše iste gluposti na svakoj vesti, nekad ostavi više komentara pod različitim imenima, komentari su mu isključivo ispunjeni mržnjom prema Partizanu i širenju nekakve propagande.
Kao što rekoh, neka makar sačuva svoje gluposti za klubaške vesti, možemo makar vesti o reprezentaciji da poštedimo te patetike.

Mirko

pre 6 godina

(kole__4, 19. jun 2017 11:14)

Pa i mi smo isto tako pričali za Bogdana, pa evo gde je sad... To što je neko iz Zvezde ili Partizana, ne znači automatski da će biti dobar ili loš u budućnosti.

BBRS

pre 6 godina

FMP 2 igrača "daje" za reprezentaciju a Partizan 1... Tužno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hak, 19. jun 2017 13:45)

Тужно би било да је обрнуто, овако је реално !!!

Aleksandra

pre 6 godina

Hajde da zaboravimo na sujetu i navijacke strasti posto je ovde rec o reprezentaciji,a ne o Zvezdi i Partizanu.Ja navijam za Zvezdu,ali volim Bogdana i Milosavljevica.Slazem se da mozda Davidovac nije zasluzio da bude na sirem spisku.

triplem

pre 6 godina

kada je representative u pitanju ne volim klubasastvo. Radujem se na primer pozivu Bogdanovicu, Milisavljevicu pa i Lucicu ili cak ne volim nacin na koji igra Simonovic ove sezone. Ali Bircevic??? ok znam da smo deficitarni ali taj covek nema IQ za kosarku, ne kapira akcije i isuvise je spor u odbrani. U Evropi pozicija 4 je sve niza i brza sa jasnom ulogom kod udvajanja pleja ali ovaj lik to ne moze da iznese.Ako vec hocete da pokrijete 10 minuta onda bi cak i ovaj busadzija bio bolje resenje.

011

pre 6 godina

@1. Teodosić
2. Jović
3. Nedović
4. Bogdanović
5. Lazić
6. Kalinić
7. Simonović
8. Bjelica
9. Jokić
10. Raduljica
11. Marjanović
12. Kuzmić

Prošetali bismo se.
(Alex, 19. jun 2017 15:06)

Cestitamo, izvucena je dobitna kombinacija, igra se prekida! ;-)

daska od wc šolje

pre 6 godina

Svi se nesto neckaju....od uvek je tako bilo...jedino Teo nikad nije glumio ludilo i uvek se odazivao.Uvek izjavi da jedva ceka da pocne prvenstvo.I Stimac uz njega.A ovi ostali....
(Delija Momak, 19. jun 2017 09:05)

Mislim da je normalno da se nećkaju. Momci su pod ugovorom u toku sezone i u obavezi su da igraju. Oni nemaju slobodnog vremena sem leti. A to vreme žele da iskoriste dok su mladi sa devojkom, verenicom, ženom ili u potrazi za istom.

Potraži me u predgrađu...

pre 6 godina

@(a, 19. jun 2017 16:42)

@(duplo golo, 19. jun 2017 23:37)

Kritikujеš čoveka za iznete argumente a sam polaziš od nerealnog predviđanja da će Bjelica i Jokić biti u timu. Pa on i govori o Lučiću u kontekstu tih otkaza (naravno da isti nema šta da traži pored zdravih i voljnih Bjelice i Jokića). Dečko je možda navijački opredeljen kad govori o određenim rešenjima u timu ali si ti žestoko navijački ostrašćen. Hvališ tu neke Radonjićeve polu-igrače koji samo u njegovom defanzivnom sistemu mogu da egzistiraju. A priča da je Lazić u svemu bolji od Milosavljevića je na nivou crtanih filmova Volta Diznija. Istina je samo da je Lazić nešto bolji odbrambeni igrač od Gagija a ostalo pomenuto možeš da okačiš mačku o rep. Već vidim napade iz svih oružja i oruđa na Djordjevića ako ne potrpa najmanje 4,5 igrača iz sadašnjeg sastava Zvezde. Koga briga za rezultat na EP važno je da se zadovolji navijačka sujeta.

Strucnjak

pre 6 godina

@Pera Kaze covek "gledaj realno" i stavi Mitrovica u prvu petorku?!? Druze jesi ti odgledao jednu Zvezdinu tekmu ove sezone, jesi mu video tehniku suta?

gari

pre 6 godina

(Vuk, 19. jun 2017 09:29) sinko aj ti malo predji na karling il slicno, nije ovo za tebe, jokic i bobi ce biti u prvoj samo u nastupu panike u zadnjih par sekundi zbog eventualnog odbitka i sl.

Marko

pre 6 godina

Procitah negde da Jokic sigurno ne igra, nema veze, mlad je i sigurno predstavlja buducnost. Po meni, kad vec nema Jokica, mnogo bolja resenja na centru su Bobi, Kuzmic, Stimac. Raduljica je imao dosta losu sezonu, cak je i bez ugovora. Ne verujem ni da ce Bjelica igrati tako da je Macvan najbolji za poziciju 4. To nam je jedino kriticno mesto ali moze i Simon da se spusti na 4. Ostalo je manje-vise poznato.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Ajde Branko Lazić, ali Ognjen Dobrić???!!!
(Jorgos Printezis, 19. jun 2017 08:52)
Pa, nece da ga vodi na EP, sigurno. Pozvao je mladog, perspektivnog igraca da oseti draz reprezentacije, da trenira sa velikim zvezdama. Vrlo korisna stvar za klince i nije prvi put da se ovo radi.

Dag Kristi

pre 6 godina

Svi su na neki nacin zasluzili poziv,na ovaj ili onaj nacin.Vidim da se mnogi cude otkud Bircevic na spisku,ali ja kao Zvezdas smatram da je Bircevic medju 20 najboljih kosarkasa Srbije u ovom trenutku.Drago mi je zbog Lazica,ali i Lucica,za kojeg se nadam da ce ga povrede zaobici.Sve u svemu,podrska Djordjevicu i momcima.

John Terry

pre 6 godina

Malo smo tanki na cetvorci, ako Bjelica ne bude mogao, ali smo na ostalim pozicijama jaki kao zemlja. Na centru moraju Marjanovic, Jokic i Milutinov. Ako ne moze Jokic, onda Kuzmic.

Nece proci?

pre 6 godina

Imamo izvanredne igrače, strašan tim, dokazano fantastičnog selektora. To je sport, može biti i bez medalje, ali imamo realne šanse za zlato. Napred momci!

naN

pre 6 godina

Svidja mi se ovo, bobi je svakako vredan i kul momak tako da sa tim i kosarkasim znanjem koje poseduje sigurno izboriti mesto u 12, ja u to ne sumnjam. A to je po meni dosta bolje kada bih birao izmedju Jokica i Bobija, jer evropsko prvenstvo nije NBA vec su utakmice slicne kao u Euroleague, a svi znamo da je bio najbolji igrac evrolige kada je igrao za zvezdu pre 2 godine. Naravno, najbolje bi bilo da i jokic igra, garantovao bi zlato, ali ako vec ne moze i ovo je dobro.

Glavni arhivator

pre 6 godina

1-Teodosic, Jovic.
2-Bogdanovic, Nedovic, Lazic.
3-Kalinic, (Milosavljevic ili Simonovic)
4-Bjelica, Macvan.
5-Jokic, Marjanovic, (Raduljica ili Kuzmic)
Naravno, veliko je pitanje da li ce Bjelica i Jokic igrati, pisem samo moguci najjaci sastav. Pozdrav :)

mara

pre 6 godina

Za sve one koji prozivaju Birčevića: Ja sam prva rekla u ranijem komentaru da on nije pravi kapacitet za reprezentaciju i realno jedino treba da se nađe na spisku zato što smo na poziciji 4 najtanji. Ali ne razumem otkud toliko komentara koji vređaju njegov učinak. Na svim utakmicama za KKP ove godine (KLS, Aba i FIBA), a nije odigrao samo 1 utakmicu u Podgorici zbog suspenzije, prosek mu je bio 12 poena i 6 skokova po utakmici, uz 50% iz igre (57% za 2 i 43% za 3), penali 76%. Sad, jedno je KLS, a drugo prvenstvo, ali on je stvarno koristan igrač, mada možda ne previše košarkaški inteligentan.

Što se celog spiska tiče, meni bi najviše žao bilo da ne vidim na konačnom Štimca. Imao je sjajnu sezonu, uvek se trudi, radnik je, motivator i uvek se odazivao. Mislim da je on mnogo važan zbog atmosfere u reprezentaciji, bez njega nekako to nije to (ovo kažem kao veliki navijač Partizana, mada meni to ovde zaista nije bitno). Navijačku ostrašćenost ostavite za neke druge vesti, ako i tamo baš morate da komentarišete.

Dzoni

pre 6 godina

Do danas sam mislio da Sale Djordjevic sam pravi spisak i bira igrace. Neverovatan je poziv Dobricu pa mali Marinkovic je izmislio basket za njega. Onda ne razumem cime je Lazic zasluzio poziv?Obican fizikalac zasto umesto njega nije pozvan Gagi? Decko ce da igra EL ove godine!!! Dalje ajde sto je oprostio Milutinovu neodazivanje prosle godine ali da oprosti Marjanovicu izdaju zemlje Srbije to je neverovarno! Po cemu je Guduric pokazao vise od Andrica. Andric je superiorniji u svim elementima pogotovo u vodjenju lopte i pregledu igre. Onda taj Jokic placa porez amerima neka i igra za njih!!! I na kraju Radanov,prvo nema u savremenoj kosarci mesta za igraca ispod 1.80 a drugo nit ima sut nit ima ulaz... Trebalo se naci mesta za mladog Koprivicu!
(antiDebil, 19. jun 2017 11:37)

Marinkovic, Andric, Koprivica...
Ja sam do danas mislio da ti nesto znas o kosarci...
Dobric je imao odlicne nastupe i u EL i u domacim takmicenjima, svaki minut je iskoristio, bio je i MVP finala, finala u koje taj Marinkovic, Andric i Koprivica, sve zajedno sa bivsim reprezentativcem Novicom i sadasnjim Bircom, te bosanskiim Kenanom i Vrapcem, sve zajedno sa 3 amerikanca, nisu usli.
Nisu usli jer su ih Davidovac i Radanov pocistili, Parizan je vodio 3 minuta ukupno u te dve utakmice.
Radanov je visok 2,02, ne znam na kog Radanova ti milis kad kazes da je nizi od 1,8.
Ognjen Dobric ce biti top igrac, ima fizikalije kao Danguba, odlicnu odbranu ali i odlicnu 'levicu'.
Gagi koji ce ove godine igrati EL je pozvan, a Lazica koji tu EL igra zadnjih 6 godina, hvalili su svi nasi proslavljeni treneri, ali ti si verovatno kompetentniji od njih.
Jel ti od Dula preslo to da proglasavas izdajnike?
Bobi i Jokic su izdajnici a Novica nije, kad je otkazao Djordjevicu nakon sto je potpisao ugovor sa Trabzonom,pred pocetak priprema.

Nemanja

pre 6 godina

(slana torta, 19. jun 2017 10:40)
Bircevic: ne
haahahahahahahaha pa ja ne verujem,pao sam sa stolice od smeha..inace svaka cast na analizi,slazem se u potpunosti :)

Ak47

pre 6 godina

Partizanovac sam, ali mi je drago sto nema Vanje Marinkovica u reprezentaciji... poleteo je mnogo, misli da je zvezda ko zna kakva... a jedini plus u karijeri do sada mu je to sto ga je Dule gurnuo u vatru i sada igra na tu slavu jer niko nece da ga izbaci iz tima da ne bi ispalo kod Duleta je bio u prvoj petorci a sada nema mesta za njega...

Mirko

pre 6 godina

A sad da kažem nešto o našim četvorkama:
- Bjelica je bez premca. Bez njega ćemo da se oslanjamo na ove ostale i na isforsirane četvorke tipa Kalinić i Simonović.

- Birčević je već igrao dva ciklusa za reprezentaciju,nije bio dobar,ali ni previše loš,prosek,al kad nema nikog drugog...
- Mačvan je specifičan igrač,nizak i težak za četvorku,ima dobru tehniku i nezgodan je,dakle igrač uloge - ako Saletu treba zašto da ne, posebno što mnogo boljih nemamo.
- Lučić je igrao četvorku u Partizanu ako se sećam,možda i trojku nekad,Sale ga je zvao jer mu je bio pred očima i očigledno je procenio da bi mogao da se nađe na širem spisku,a ne zbog fantastičkih igara i rezultata ove i prošlih sezona. Sve u svemu ok je, daj bože da proradi i on u reprezentaciji, ja bih voleo jer mi je uvek bio simpatičan iako navijam za Zvezdu.
- Luka Mitrović je bio pod povredama,i svaki put kada je bio povređen bio je u velikom naletu forme,da nije došlo do povrede,možda bi bio bitan u reprezentaciji,ali ovako eto-nije.
- Zagorac je trojka, ne četvorka, osim neka isforsirana kao Simonović ili Kalinić recimo.

Pozivanje mladih snaga i pravljenje igrača za budućnost reprezentacije smatram velikom i hrabrom odlukom Saleta i hvala mu do neba.
Ne znam šta pojedini misle - ko će naslediti ove igrače koje sada imamo,ako ne razvijamo nove i mlade? Već za 5-7 godina bi imali veliki problem,a već ga imamo na četvorci,samo zato što nismo razmišljali na vreme.

kris77

pre 6 godina

Teo, Jović, Bogdan i Nedović bekovi, Kalina i Simon krila, Bjelica (ako može da igra) i Mačvan na četvorci i centri Jokić (ako hoće da igra), Bobi i Raduljica, ko je dvanaesti putnik je sasvim svejedno, u zavisnosti od povreda i igranja/neigranja biće to uslovljeno potrebom na određenoj poziciji a ne kvalitetom. Lično mislim da su ovo 11 najboljih igrača koje imamo plus Marković.

agassi

pre 6 godina

Da čujem , jel Vam svima ispunio želje ?
Birčević , Mačvan trenutno je to ono što imamo , na žalost . Ostalo otpadaće polako dok ne svede na 12 . Radanov , Davidovac , Jaramaz i Dobrić uz Gudurića , zaslužili su da prošetaju opremu i osete reprezentaciju , lep gest .
Idemo samo bez navijačkih gluposti i biće sve ok .

devlinjo

pre 6 godina

sto hejtujete odmah!!! Prvo, nije bilo uspesnijeg selektora sa prosecnijim igracima. drugo, spisak je pomirljiv i prema igracima i prema ostalima koji su u poziciji odlucivanja, za sta nije kriv sale nego sistem u kome zivimo. trece, lopta je prebacena u njihovo dvoriste i sada cemo da vidimo reakciju. Uvek puna podrska saletu, jer je on jedini grobar zbog koga sam plakao kada je zavrsio karijeru.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Zasto su svi protiv Lazica? Obzirom da Markovic najverovatnije nece igrati, zar imamo boljeg defanzivca od Lazica? A ume i da bude raspolozen za ofanzivu. Zasluzio je da se nadje makar na sirem spisku, ako vec niko od vas ne razume potrebu za defanzivnim bekom. Nije bas neki plej, ali zato su tu Teo i Jovic, pa i Bogdan.... Ko je pratio njegove nastupe u reprezentaciji, mogao je primetiti da smo vecinu koseva, kada je on bio u igri, primali upravo zbog njegove nesposobnosti da se krece i zatvara prostor. Dobar u ofanzivi, doduse, ali koliko je on dobar ofanzivni centar, toliko je, ako ne i vise, Lazic dobar defanzivni bek. Po meni, pre bih zvao Lazica nego Raduljicu, ali potonji je Djordjevicev miljenik iz nekog razloga...Milutinov je pokazao da je izrastao u vrsnog centra, Kuzmic takodje. Bolji su od Raduljice, daleko pokretljiviji i imaju daleko bolji pregled igre.
(StudenatJoe, 19. jun 2017 09:46)
Ma nema niko ništa protiv Lazića, odličan klupski igrač, ali da li je za 12 najboljih igrača, pomalo jednodimenzinalan... ako bi ga sale izabrao ne bih imao ništa protiv, ali mislim da će neki drugi dobiti prednost. A što se centara tiče, mogu da kažem da se slažem sa svime iznetim. Mada možemo mi ovde da se slažemo ili ne, sve će Sale to odlučiti, nikad do sada nije pogrešio, zašto bismo sumnjali u njega.

kg-zbori

pre 6 godina

Bravo Sale!! Puna podrska!! Molba redakciji da pocne razmisljati o fantaziju, 2015te je bila odlicna borba!! Pozdrav i do medalje!!

Balkanski spijun

pre 6 godina

ljudi ovo je spisak za treninge, mora da ih bude ovoliko da bi sve prstalo... sad je ne bitno ko je iz CZ ili Par... svi su oni Srbi, bore se za nas grb i zastavu...

Mladen

pre 6 godina

Uzas zbog povrede Bjelice ima jos Bircevic da se ugura u 12 jer smo najtanji na cetvorci...daj boze da je Lucuc sad fit on i Kalina mogu da igraju na 4 pa nekako s Macvanom izguraju to da ne gledamo ovog amatera zalutalog u profi kosarku.

milansm

pre 6 godina

Iskreno,mislio sam da Bobija nece pozvati,zbog one zbrke oko potpisivanja novog ugovora...,ali vidim da je Đorđevic "stao na loptu" sto pozdravljam...,sta da kazem,jaki smo,samo to treba sada uigrati i krenuti ka zlatu!

Комита

pre 6 godina

Просто је невероватно каквих људи има... Селектор објави списак, а маса њих се напињу око тога ко је из ког тима... Људи, ово је НАЦИОНАЛНИ ТИМ СРБИЈЕ! Мука ми је више од ове поделе!

Dejan 1104

pre 6 godina

Jedva čekam da vidim tandem Teo i Bobi (nadam sa da obojica idu na EP). Samo da igrače mimoiđu povrede i bićemo u polufinalu sigurno. Kojih god 12.igrača Sale da povede netreba da sumnjamo u njegov izbor već da im damo podršku. Srbija !!!!

skoba

pre 6 godina

Moze li neko, molim vas, da mi kaze kada je duzan da objavi konacan spisak od 12 igraca?Hvala.To je jedino bitno a sad ce pozvati ''i kusi i pasi'' zbog mogucih povreda,otkaza..
(Mihajlo, 19. jun 2017 09:32)


I kusi i pasi, ahahahahahahhhhahahahahahahaha, šta si ti druže hteo da kažeš hahahahahahaha

samo smo razocarani

pre 6 godina

Sale jeste legenda i mnogo toga je učinio za našu košarku, ali mislim da mu sve to ne daje za pravo da sam određuje ko će igrati, a ko ne.
(ispran mozak, 19. jun 2017 11:08) naravno zato je tu ispran mozak, naravno u mnozini da mu odrede ko ce igrati, nece valjda selektor da odredjuje, mislim da ti je nik savrsen za komentar

nemi posmatrač

pre 6 godina

@antidebil
Bio ti sarkastičan ili iskren , moram da primetim da nisi zaboravio niti jednog od ovih koji su Vas tovarili ove godine . Moć percepcije izvanredna , nastavi da opažaš , primećuješ .

Mirko

pre 6 godina

(Hunting Wabb0ts, 19. jun 2017 12:09)

Prijatelju, bitno je da ste vi uvek na svojim vestima i komentarišete svoj klub.

Naravno, ovo je bio sarkazam, ako me razumeš...

mmajstor

pre 6 godina

kako mislite da Jokica Denver zeli da odmori? Karnisovas je u pismu Predragu Danilovicu odgovorio da je cast da njihov igrac igra za nacionalnu selekciju. To je jedini zvanican stav koji imamo od kluba, tako da ne sirite lazne informacije.... sem ako ne mislite da Misko i trener Denvera prezentuju klub, bez obzira sto bi takav stav bio protivzakonit jer je u suprotnosti sa ugovorom izmedju Fiba i Nba.

opismeni se pa lupaj

pre 6 godina

@ Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest. 
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19) 


Odvratan komentar.. Bez ikakvog znanja o plaćanju poreza.. On se plača tamo gde ga zaradiš.. A verujem da ti ni nemaš posao i takođe ne plaćaš porez.. Pravi "srbin".. Samo može biti ljubomoran..

(HanSolo, 19. jun 2017 08:33)

Njegov komentar je mozda kako vi kazete odvratan ali vas nije istinit.Svi americki gradjani koji rade u inostranstvu su duzni da prijave sva primanja koja se oporezuju.Verovatno postoje i mnoge druge zemlje sa istim zakonima kao i Grcka npr. koja pocetkom krize kontrolise i svoje gradjane u inostranstvu.I jos nesto americku vladu ne interesuje sto placate porez i u drugoj zemlji.
(Prekazi, 19. jun 2017 12:35)

Njegov komentar je odvratan zato što je nepismen, a i zato što misli da bi nešto id tog poreza trebalo da pripadne njemu.0:-)

Миле

pre 6 godina

Људи моји полако. Списак од 25 имена, па што овај, што онај. Ево да на примеру Лазића (има их још таквих) објасним. Сигуран сам да ће он бити и међу 18. Разлог, па ко ће бити бољи "спаринг-партнер" нпр. Богдановићу на припремама? Онда дође скраћивање списка Ђорђевић закључи да Лазић и није потребан, овај то прихвата 'ладно, Ђорђевић нема главобољу, мирна Бачка. Варијанта #2: Лазић одрађује добре припреме, нико му не спори сјајне одбрамбене способности које могу бити пресудне у само једној важној утакмици, Ђорђевић га води, и опет мирна Бачка. Наравно не на овим и ширим дискусијама, али тако беше и са Марковићем, а сада сви пишу куку где је.

Djenka

pre 6 godina

Njegov komentar je mozda kako vi kazete odvratan ali vas nije istinit.Svi americki gradjani koji rade u inostranstvu su duzni da prijave sva primanja koja se oporezuju.Verovatno postoje i mnoge druge zemlje sa istim zakonima kao i Grcka npr. koja pocetkom krize kontrolise i svoje gradjane u inostranstvu.I jos nesto americku vladu ne interesuje sto placate porez i u drugoj zemlji.
(Prekazi, 19. jun 2017 12:35)

E vidis tvoj komentar je samo delimicno istinit. Ameri traze od svih da objave svoja primanja, ali ne naplacuju porez od onih koji taj porez uredno placaju u drugim normalnim zemljama, kao sto su na primer Nemacka ili Svajcarska. Ako su kvazi-registrovani na nekim Kajmakcalanskim ostrvima onda ih lupaju po dzepu. Proveri pre nego sto pljunes druge. Ja se silom prilika bavim oporezivanjem americkih drzavljana u inostranstvu pa ti kazem iz prve ruke. Ako neko stalno boravi na teritoriji druge zemlje i uredno se odjavio kod americkih vlasti niko ga ne dira. Ali ako je neko samo fiktivno prijavljen u Monaku, a svoje vreme provodi na jahti na obalama Floride taj ce biti opaucen po usima cim mu dokazu isto.

Mirko

pre 6 godina

Ajd sad da kažem šta sam mislio na početku, pre nego sam pročitao svakojake komentare ovde...

Hvala Saletu Đorđeviću za najbolji mogući spisak koji je mogao da sastavi.
Kako on kaže: teren ne laže, a i povrede, pa će se na kraju videti ko će da igra a ko će otpasti.
Njegov sistem i logika su napredni,u skladu sa vrhunskim dostigućima i ligama,poštujući sve ono što nas je u košarci napravilo da smo tu gde jesmo. Dakle, puno poverenje u njega i ove momke.

A sad, prestanite da smarate glupim komentarima.

mmajstor

pre 6 godina

A ne bajo, ne pita se Meloun nista, sve 5, i da Jokara, ne daj Boze, slomi nogu, bice mu cast da reprezentuje zemlju. Aj paljba.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 19. jun 2017 13:07)

Evo da pretpostavimo da si u pravu....predlazem onda da se ukinu sva nacionalna takmicenja da ne bi slucajno nijedan igrac slomio nogu. Ili je mozda u redu da neki slome nogu, ali nije u redu ako se to desi igracu Denvera, jer se Meloun zamislite nesto pita? Ja ne bi palio iz te puske ako u njemu nema baruta.

Dejan CZ

pre 6 godina

Cekalo se samo da se vidi ime Bobana Marjanovica i Jokica...ostalo vise manje sve ocekivano.Cekace se uzi spisak sa istom neizvesnoscu oko ova dva igraca a ostalo opet bice ista kvalifikacija vise manje ocekivano...Izostanak najverovatnije Bjelice nam koci poziciju debelo,ostalo nije kriticno...

Čestitam

pre 6 godina

I po meni najbolji sastav,ma tebe treba za selektora!


@1. Teodosić
2. Jović
3. Nedović
4. Bogdanović
5. Lazić
6. Kalinić
7. Simonović
8. Bjelica
9. Jokić
10. Raduljica
11. Marjanović
12. Kuzmić

Prošetali bismo se.
(Alex, 19. jun 2017 15:06)

Cestitamo, izvucena je dobitna kombinacija, igra se prekida! ;-)
(011, 19. jun 2017 15:25) # Link komentara
Preporučujem (+71)Ne preporučujem (-6)

VMP

pre 6 godina

Divim se Teu i Bogdanu, obojica vec duzi period igraju zavrsnice svojih liga, maltene NBA sezonu kad se saberu kupovi, Evroliga, domaca liga i prijateljske i opet su redovni bez ikakvih izgovora sem ako nije u pitanju povreda i mislim da se te stvari potcenjuju. Bilo bi bolje kada bi vise paznje posvetili onima koji imaju zelju i volju da igraju za reprezentaciju, a manje ovim drugima.

bobby

pre 6 godina

sta god Sale odluci, koga god povede, bice ispravna odluka. To je dosadasnjim radom i znanjem pokazao! Privilegija je imati takvog selektora!

Strelac

pre 6 godina

To je to.Bolje nemamo.Drago mi je da je zvao Lazica.Nece proci u 12,ali je odlican timski igrac i bice od velike koristi na treninzima.

nikonikadkaoja

pre 6 godina

Djordjevic je Carrr, kakav covek, uvek daje najbolje od sebe, kao da nema losih osobina, a odabrani igraci mogu sa njim biti samo jos bolji... Ceppaajjj te majstori. Dobrog zdravlja i puno srece

Respekt

pre 6 godina

Bravo za Djordjevica sto je na spisku stavio Radanova,Jaramaza i Dobrica jer su supertalentovani igraci,iako svi znamo da nece biti na konacnom spisku.Ovo je za njih priznanje i podstrek za buduce igre jer im je stavljeno do znanja da se na njih ozbiljno racuna u buducnosti.Takodje,respekt i za poziv Lazica i sto nema sujete u slucaju Marjanovica i Milutinova.

Mirni !

pre 6 godina

Spisak je realan i kvalitetan. To je i najvažnije. Selektor je pokazao da je korektan i stručan čovek ! Odaziv će biti kakav bude ...... Verujem u ljudske kvalitete igrača i da će znati napraviti razliku igranja za novac ( klubove ) i za otadžbinu ! A ako se i odluče za novac ..... To treba znati , prihvatiti i valorizovati. Bez uvreda i nepristojnih reči. Nisu svi ljudi isti.... Pa tako ni pozvani pod zastavu svoje otadžbine !

brzi

pre 6 godina

@dag kristi i tebi ja kao grobar kazem da Bircevic ne treba da ide, kao ni Guduric, jer su oni igraci kao npr. krava koja da 20L mleka pa udari kopitom kantu i sve prospe.

nista o nicemu

pre 6 godina

Njegov komentar je odvratan zato što je nepismen, a i zato što misli da bi nešto id tog poreza trebalo da pripadne njemu.0:-)
(opismeni se pa lupaj, 19. jun 2017 13:05)

Ne vidim kako nece pripasti njemu. Indirektno.

Mirko

pre 6 godina

(Hunting Wabb0ts, 19. jun 2017 12:56)

Ok, ja sam komentarisao to što je napisano, a ne njegov "lik i delo", što ne znači da nisi u pravu, ali i sam znaš da ima na obe strane takvih istih i šta sad da radimo.. Kad nestane jednih možda će nestati i drugih, ali to se neće skoro desiti.
Bitno je da mi normalni pokazujemo konstruktivnost i objektivnost u komentarima, koliko god je to moguće s obzirom na našu navijačku pripadnost.
Ja bar uvek dam plus kad je nešto objektivno i konstruktivno, čak i više cenim kad to napiše grobar nego Delija, zato što ima veću težinu s obzirom da dolazi sa "protivničke strane".

krajisnik

pre 6 godina

samo smo na četvorci malo tanji,pogotovo ako ne ide Bjelica.Drago mi je zbog Bobija.Bice dominantan pored Teodosicevih asistencija.

Dacha

pre 6 godina

Iskreno ako zanemarimo ove mlade snage koji sigurno nece da udju u najuzi krug mislim da sigurno otpadaju Bircevic,Lucic,Micic i Dangubic...velika borba za mesto u timu ce da bude izmedju Lazica,Gudurica i Simonovica na spoljnim pozicijama i iskreno na centru su slatke muke,tu zaista ne znam ko vise zasluzuje,Marjanovic jedini siguran po meni,Stimac ove godine prvi put igrama da je opravdao svoj poziv,Milutinov mnogo napredovao,Kuzmic odigrao najbolju sezonu u karijeri i za kraj Raduljica mozda i najgoru sezonu ima iza sebe ali poznato je da on uvek igra dobro u reprezentaciji,naravno za Jokica se ne postavlja pitanje samo ako bude hteo da igra.

mile

pre 6 godina

Joj nemojte Dangubica pominjati molim vas ni u jednoj varijanti. Covek u Zvezdi bas nista nije pokazao. I Guduric tesko, mislio sam da ce on biti bolji ove sezone.

coki

pre 6 godina

Delija Momak...laz!Nikada poziv nisu odbijali i uvek su se odazivali i Bjelica,Milosavljevic,Raduljca,Lucic,Markovic(penzionisan),Nedovic...

Aleksa

pre 6 godina

Jokic deluje kao dace ipak igrati za reprezentaciju ipak, onda mu oprastam i poreze koje neplaca u Srbiji. Bar neka lepa vest.
(WakeUpSheeple, 19. jun 2017 08:19)
Deluje da ti ipak treba malo da vežbaš pravopis? Za promenu...čisto da odmoriš palčeve. Onda ćemo i mi tebi da oprostimo što si nepismen.

sasa

pre 6 godina

Nema Zagorca? Ovo kad se skrati na 12 bice isto kao i prosle godine. Umesto Jokica Bobi/Milutinov. Ako se svi odazovu. Bjelica svake godine povredjen. Bas ga nece.

drax

pre 6 godina

Ovo je samo spisak bice tu mnogo otkaza i zezancija dok se ne iskristalise ekipa Jokic skoro sigurno ne ide a Bjelica bi me bas prijatno iznenadio da se oporavio od onakve povrede itd itd.

Nikola

pre 6 godina

Budimo realni, ovo nam je prva realna šansa za osvajanje zlata. Naravno, Španija i Francuska su takođe pretendenti za prvo mesto, Hrvatska i Litvanija će tražiti svoju šansu .... što se tiče ostalih ne vidim šansu da dođu u poziciju da se bore za titulu.
Tako da bi trebali svi da stisnu zube i odigraju prvenstvo, ako su naravno povređeni ne treba ih voditi ali razlozi poput želim da se odmorim ili želim da se bolje spremim za sledeću sezonu ili nemam klub pa moram prvo to da rešim ...itd ne bi smeli da se javljaju. Moraju i oni biti svesni da možda sledeće prilike neće biti.
Tako da pozdravljam širi spisak selektora i neka najbolje izabere, a ne one koji su mu preostali.

ccc?

pre 6 godina

Spisak NE igra nego tim. I pitanje je ko ce se odazvati i ko kao nece moci. Jedino mi nije jasno da Saric igra a igrao je odlicno ove sezone za svoj klub a nekima se navodno brani da igraju? Tu mi nesto nije jasno? Posebno sto Saric nije neki igrac koji godinama igra u NBA?

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Eto pozvao je covek sve da se neko nebi pravio pametan e sad ko hoce a ko nece da igra to vec nije u selektorovoj moci i ljudi manite se podela na Zvezdu i Partizan kada je reprezentacija u pitanju

Vitez Parkelot

pre 6 godina

Okej, da probamo nešto da pročitamo između redova tog Saletovog spiska.

Izbrišemo poslednja četiri imena, jer ona su tu samo kao podstrek (za sada), koja su imena nova: Vladimir Lučić. I možemo reći Marjanović, jer je posle prošlogodišnjeg "rata" na relaciji selektor - igrač (menadžer) ovo kao da je Bobi novo ime.

Dakle, nešto se s njima planira. Marjanović se ne zove samo da bi se zvao. On menja koncepciju igre. I zahteva brze krilne igrače da zatvaraju njegove rupe u defanzivi.

Lučić pokriva obe krilne pozicije. Sličan je Kaliniću i Simonoviću, samo što je prvi bolji u odbrani. Moguće da će baš to biti dilema: Simonović ili Lučić kao krilni napadači? Nama treba jedna takva lažna četvorka. Simon je unapredio igru, ali on ima i dosta godina. Da li će igrati na tom nivou do Tokija? Mislim da je Lučić pozvan kao mlađi od njega da bi odigrao istu ulogu, kao rezervna opcija ukoliko Simonović krene da pada.

Meni činjenica da na spisku nema nijedne defanzivno jake i krakate četvorke koja igra u reketu, tipa Marinkovića ili Lukovića, najviše ukazuje da Jokića za ovu akciju neće biti. Nikoli bi baš takav odgovarao. Znači, Bobi, Raduljica i Kuzmić/Milutinov.

Maloprstić

pre 6 godina

Na svim pozicijama popunjeni osim na 4, na zalost. Bjelica povredjen, Mačvan jedini. Nadam se da će voditi tri visoka krila- Kalinić, Simonović, Lučić,oni jedini mogu to da pokriju.

skywalker-kze

pre 6 godina

Mislim da se posle ovog Evropskog prvenstva svako sledece odrzava na 4 godine.Ako je prosla ta odluka u FIBA,bilo bi velika steta da ne igramo sa najjacim mogucim sastavom.Nadam se da ce Jokic igrati.

загор

pre 6 godina

апсолутно савршен списак. свака част! мислио сам да је сале сујетни нарцис, који за инат неће звати бобија, милутинова, мицића... међутим, очигледно је да је он довољно смирен тип и велики ауторитет да са мање радикалним потезима различите проблематичне ситуације држи под контролом.

slike su za zid

pre 6 godina

@a
30% ekipe , verovatno treba da Ti se izvinjavaju , lepo sam napisao jel nam treba reprezentacija ili reciprocitet KKP i KKCZ.
Pazi njega mnogo je , što jel ima neko bolji .
Sve je jasno, razumeo sam te . Još da te pitam ovi drugi koje su bitne utakmice igrali, jednu navedi . Ovi nisu videli te "nebitne " 4 a neki i više godina .