Petak, 16.06.2017.

17:45

Hladan tuš – košarkašice poražene na startu EP

Ženska reprezentacija Srbije poražena je od Grčke sa 69:60 u prvoj utakmici Evropskog prvenstva u Češkoj.

Izvor: PT

Hladan tuš – košarkašice poražene na startu EP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

Grobx

pre 6 godina

Dok je Covic bio predsednik saveza Partizanovci na klupi i terenu su harali sa reprezentacijom. Tu se doticni instalisan po partijskoj liniji koju je gle cuda izdao pitao taman koliko prosecan Eskim u svetsku politiku.

Ocekivano tusiranje, crkao je bojler

pre 6 godina

Mi smo i odskocili van svojih objektivnih mogucnosti zahvaljujuci Maljkovicki, fanaticnoj trenerki koja je zivot posvetila tim uspesima.
Samo slepac moze da ne vidi da posle njenog odlaska mi mozemo samo da se vratimo gde smo bili pre nje - na stare staze ''slave''.
Samo protiv Francuske nemojte da padate, nemojte da padate jer htece 100ka da nas nabije 30 razlike.

Goran

pre 6 godina

Hjade malo se svi vi istusirajte a devojke ostavite na miru,izgubile pa sta prvi mamici se u vodu bacaju.Niko nije dosao slucajno na Evropsko prvenstvo ja verujem da ce biti bolje.Napred nase devojke,navijam za vas a vi nemojte stavljati pompezne naslove a osim toga koliko je napolju bilo toplo svima nama je prijao hladan tus!!!Napred devojke napred Srbija!!!

dechkotzar

pre 6 godina

(NemoB, 16. jun 2017 23:18)
Druže vidim da si upuen u dešavanja ,a ko stoji iza svega toga i zašto?
Ovo se ne slažem da je Steva birao selekciju njemu je spisak samo dat nije se on tu ništa pitao,i to od tih istih koji se nisu borili za Maricu Gajic i još dve bosanke .Zato govorim da smo mogli da imamo mnogo jaču reprezentaciju (i ako smo ostvarili uspehe)da je neko to želeo da gleda kao i mlađe sastave ali to očigledno nije interes saveza
A da je trebalo dati nekog drugog selektora to da i to baš Ratgebera mada ih ima još ali njemu je trebalo dati ovo mesto.
Generalno ženska košarka nije samo kod nas u opadanju po kvalitetu nego u Evropi zato smo mi i bljesnuli na takmičenjima

ultrasrbin

pre 6 godina

Dok je Covic vodio Savez mi smo bili sampioni Sveta , ovo sad su ti Danilovicevi ljudi ili ti crno - bela podobnost da te obavestim ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 20:08)

Koje SP tacno racunas da smo uzeli pod Covicem?
On je bio na celu KSS 95-97, a koliko znam SP je bilo 94 pa 98.

NemoB

pre 6 godina

Nevezano za danasju utakmicu i neigranje Sonje Petrovic, smatram da sledi neizbezan pad kad su rezultati zenske reprezentacije u pitanju.

Ostaje veliki zal zbog nezgode koja je dozivela Natase Kovacevic jer je bila najavljena kao legitimna naslednica Sonje Petrovic.

Uz to, KSS je ranije preko saradnika iz Republike Srpske uspevao da pokupi par talentovanih devojaka za siru rotaciju ali to vise nije slucaj (primer radi Cadjo i Stankovic sve vode kao domace igracice iako imaju staz u mladim reprezentativnim selekcijama BiH, Stankovic doduse ne na zvanicnim takmicenjima).

A Marina dok je vodila Partizan htela do pokupi i Milicu Deuru no tada su Bosanci zavrnili slavinu, a od tada smo ostali bez par perspektivnih kosarkasica poput Nikoline Milic, Marice Gajic ili sestre Delic. Nazalost ta danasnja praksa se nastavlja jer nema nijednu igracicu iz Republike Sprske na spiskovima zenskih selekcija Srbije.

Takodje, izbor Stevana Karadzica je selektora je po mom misljenju velika greska. Ne umanjujem njegovo znanje ali nam je trebao trener koji je sve vreme u zenskoj kosarci i koji poznaje ne samo nase igracice nego i protivnice. Licno sam se nadao da ce Laslo Ratgebera biti izabran, no sta je tu je. Rezultat je vidljiv.

Trebalo je traziti zamenu za Pejdz. Tu je Savez pokazao veliki amaterizam, nudjene su nam cerka i bratanica bivseg NBA igraca Stiva Stipanovica, obe 190 visoke sa odlicnim stazom u koledz kosarci u Americi ali zainteresovanih u Sazonovoj nije bilo.

Gde ja živim

pre 6 godina

dechkotzar

Ok, moja greška, pogrešno sam se izrazio jer sam poludeo od glupih komentara. Hteo sam da napišem od ovih centara koji su igrali od 2013-e naovamo, slabo je ko šta pokazao. Ajduković i Krnjić slabo, jesu imale neke solidne role, ali slabo. Ova Stanković ima nešto, ali je slaba u duelu dozlaboga. Pejdž makar ima šut spolja. Možda one poseduju talenat, ali ja ga nisam video. E sad da li je to kao što ti kažeš zbog loše saradnje sa bekovima ili pak nešto drugo. Ja prvi nisam za pozivanje stranaca ukoliko postoji adekvatna alternativa kod nas, ali devojka se borila koliko i ove naše i zbog toga je cenim. Priznajem da ne pratim mnogo žensku košarku osim reprezentativne jer nemam vremena. Ako ima kvalitetnih dajte da čujemo ko su i da ispratimo. Ono što je kod nas veliki problem i danas bio i mnogo puta su izgubljene lopte za koje ne postoji nijedno razumno objašnjenje, osim nekog straha ili dobro poznatog sindroma "Daj da ih odvalimo 20 razlike u prvih 10 minuta, pa ćemo lako". Polako izgradi napad, ne brzaj. Nismo imali ni sreće sa trojkama. Ali generalno s obzirom da nemamo ligu (ili bar normalnu) ja ne smem ništa da prigovorim.

dechkotzar

pre 6 godina

Dosta ovih što prate zensku košarku od juče,u reprezentaciju je trebao centarski deo da odrade još davnih dana Ivanka Matić,Ines Ajanović,Bojana VUlić,Ivana Matović taj centarski deo bi svoje znanje i iskustvo prenelo na ove malđe centre koji sada sede na klupi a i u svojim klubovima nemaju rezultate ,te mlađe bi mogle da nauče nešto od gore pomenutih koje imaju preveliko inostarnao iskustvo i to u najjačim ligama Evrope.
Zašto nikada nije pozivana Ivana Matović koja je sada i završila igračku karijeru da ne nabrajam još njih na centraskoj liniji.... nego da ne dužimo treba da podržimo ovo što imamo i gledamo budućnost pa šta god da ove devojke urade navijajmo za njih .Jeste žalosno ne pozvati takav centarski tandem godinama koje su mogle nešto ovim centrima i da pokažu i da ih nauče...Sara Krnjić ,Tijana Ajduković ma dajjjj .... ja ne znam koliko su minuta njih dve zajedno provele u igri od kada su u reprezentaciji ali to opet nekome treba postaviti pitanje pogotovo što nema Bojane Vulić koja igra i razbija u Turskoj jedini prava igračica na poziciji 4 ,sa visinom brzinom snagom i igrom prava četvorka?
Taj odgovor treba da da Ana Joković a ne Karadžić on čovek je samo dobio gotov spisak

dechkotzar

pre 6 godina

(Gde ja živim, 16. jun 2017 22:34)
Svaka čast na iskrenosti,sve se sa tobom slažem ali naše centarske linije su odavno odpisane ,kao što vidiš i sam zaključuješ ni Sara Krnjić ni Tijana Ajduković ništa nisu pokazale nemaju taj kvalitet ,zašto su bez ikakvog obrazloženja iz reprezentacije odstranjene Ines Ajanović i Bojana Vulić ,prva je visoka 196 a druga 193 , zašto godinama nije pozivana Ivana Matović sada više ne igra .Pejdž kao i Jelena Milovanović u opšte nisu na poziciji 4 ,obe su sa visinom i igrom za neku spoljnu liniju krila .
Evo link za Bojanu Vulić a nije pozvana na širi spisak pa bar sada kada je Pejdž povređena https://www.youtube.com/watch?v=3gUSTX-Cr98
niže sam dole okačio i statistiku iz Turske lige

A evo i link za Ivanu Matović http://kosarka24.rs/6318-ivana-matovic-zavrsila-igracku-karijeru

I posle pričamo da smo slabi na centarskoj liniji ma nema šanse da me neko u to ubedi ,još jači tim smo mogli da imamo svih ovih godina ali akda se uspeh postigne niko ne pravi pitanje jer je uspeh postignut.Nama koji pratimo žensku košarku ostaje žao što znamo da smo duplo jači i što smo mogli da se igramo u evropi da ne navodim još igračica iz generacije 84-83 i 85 godište pogotovo ova generacija 84 kakva je to igrački potencijal bio.Igračice njih 5 preko 190 a dve 2m a niko to nije gledao nego su to upropastili.

Bosanac

pre 6 godina

Malo objektivnosti ne bi bilo na odmet. Kada za BiH nastupi Zak Right, Domercant ili za Makedoniju Bo Mc, ili za Crnu Goru i Hrvatsku neki stranac, onda svi likuju sto neki niger igra za drugu zemlju. A kad Pejdz igra za Srbiju onda je to sasvim ok.

dechkotzar

pre 6 godina

A sto nema Bojane Vulić 193cm krilni centar - centar? Najbolja od naših u turskoj ligi :

http://www.tbf.org.tr/ligler/tkbl/Oyuncular?name=OyuncuDetay&Code=521127&KulupKodu=64850&Sezon=159&Lig=8218

https://www.youtube.com/watch?v=3gUSTX-Cr98

dechkotzar

pre 6 godina

(Gde ja živim, 16. jun 2017 20:56)

Ne lupaj gluposti,pravi centri koji su trebali da igraju nisu ni pozvani ,bili su samo jedne godine u reprezentaciji .Problem je što se igra svodila samo na bekovsku liniju ni jedan napad nije išao na centarsku pusti te priče ...uzmi pogledaj utakmice pa ćeš da vidiš da nema saradnje bekovske linije sa centrima ,sreća pa na spoljnoj liniji imaš anu,sonju i jelena milovanovic koja sve igra samo ne krilnog centra više je spoolja nego u reketu i te kako imamo centarsku liniju ali ih nema u reprezentaciji nego se pozivaju amerikanke a naše igračice u top mogu da stave tu Pejdž .
Dugo pratim žensku košarku i te kako znam šta se radi a i kako je pravljen spisak svih godina i dok je Marina bila i sada

šta je bilo bilo je, idemo dalje

pre 6 godina

Ne može da se pobedi ni na basketu u kraju sa ovim procentom šuta, pogotovo u prvom poluvremenu. Ali loše šutersko veče nije kraj sveta, dešava se svakom. Vidi se i neuigranost što je potpuno očekivano s obzirom na to da nisu jedan trenin odradile u kompletnom sastavu. I fali Pejdž, mnogo, prelako su se šetale Grkinje kroz reket. Očigledno je Marina znala šta radi kad je baš nju pozvala.


ALI i uz sve to, ovo je tek početak. One mogu već sutra Francusku da pobede jer su jednostavno takva ekipa.

I treba im dati podršku jer sve i da poslednje budu, neće to biti zato što nisu dale sve od sebe. A vi koji ste odmah krenuli da kritikujete kao da su u najmanju ruku izgubile 50 razlike od San Marina i koji pratite žensku košarku toliko da znate 3 igračice da nabrojite... ne bi vam ništa falilo da i zaobiđete tekstove o našoj reprezentaciji.

NoName

pre 6 godina

Dovoljno je reći ... Steva Karadžić! Kakav trener ... takva i igra. Ali, koga briga za stručnost. Važno da je čovek "podoban". Sve što je Đilas gradio i izgradio predhodnih godina ... "čovićevci" su srušili za godinu dana.
(crveno bela podobnost, 16. jun 2017 19:54)

Još jedan novi momenat - sad im Djilas odgovara, liju suze za Djikijem.... Kakvo lobotomirano stado...

Вељко

pre 6 godina

Какве се све будалаштине неће овде прочитати!
Ми као да смо велесила у кошарци,деценијама непобедиви,па је овај пораз смак света!
А реалност је сасвим друга.Сложиле се коцкице на два такмичења,сви били жељни резултата и доказивања...
Зашто је Марина дала отказ(свака јој част за све)?
Па наравно да је знала,да је екипа прошла свој врхунац и да следи неминовни пад!
Овако малој земљи која овако мало улаже у спорт( било који) требају деценије да прођу док неко не понови такав успех.
Такође сматрам да Караџић није право решење,али било ко да је сео на ужарену клупу,епилог би био исти.
Будимо реални,биће нам лакше.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Dovoljno je reći ... Steva Karadžić! Kakav trener ... takva i igra. Ali, koga briga za stručnost. Važno da je čovek "podoban". Sve što je Đilas gradio i izgradio predhodnih godina ... "čovićevci" su srušili za godinu dana.
(crveno bela podobnost, 16. jun 2017 19:54)

Dok je Covic vodio Savez mi smo bili sampioni Sveta , ovo sad su ti Danilovicevi ljudi ili ti crno - bela podobnost da te obavestim ...

S20

pre 6 godina

Daj odmorite nas Čović-Danilović-Vučić-Đilas-Vujošević kombinacija bar ovde!!!

Otvorim vest iz zdravlja-politika, vest o nastanku svemira-politika, recept za pitu sa višnjama-politika.
Vest je o reprezentaciji Srbije tajkunski puleni!

NebaCar

pre 6 godina

Sonja Petrovic, Cadjo, Pejdz, Milica Dabovic i povrh svega Marina Maljkovic, to je totalno druga ekipa, i to je to, ali ovo je tek pocetak crta se podvlaci na kraju, zasto odmah kefćete, ako dobiju Francusku onda cete da ih dizete u nebesa itd itd, kakav smo mi cudan narod...

my way

pre 6 godina

Јао, кад крену ови "реални" ликови са некаквим коцкицама које нам се ето годинама из такмичења у такмичење поклапају, а ми немамо квалитет... Истина је да је екипа доживела огромне промене. Нема борбеног капитена Милице, Соња и Пејџ повређене, Ана ровита и није у правој форми, нема Бутулије, на крају нема Марине, много је то. Упркос свему, девојке имају квалитет, али потребно је време да се дође и до игре и до резултата. На крају, ако нас је нешто ова екипа научила то је да их никада не треба отписивати. Далеко су оне од тога да су дале поседњу реч на шампионату.

davor milicevic

pre 6 godina

Dakle, jel sada jasno sta je radila Marina Maljkovic i kakvo je cudo napravila? I ona j ialaa u timu uvek tri ozbiljne igracice i 7-8 vodonosa, a pravila je cudo. Motivacija i odbrana. Danas toga nije bilo. Grkinje su ginule.Mi nemamo ni jedinu ozbiljnu novu igracicu. Kada je nestala Marinina MOTIVACIONA MAGIJA - nestala je i igra. Lagano cemo izgubiti od Francuske i to 20 razlike najmanje, a i Slovenke su prejake za nas. Za one koji to ne znaju - da se ne nerviraju. Karadzicu zameram samo jedno: sto mu je tim koji brani titulu setao 99 odsto utakmice. To znaci da on nema nikakav autoritet. To je sramota. A Jovanovic, Crvendakic, Stankovic - izgledale su, bez uevrede, smesno. U ponedeljak kuci i svi cemo se narednih 20 godina secati cuda koje je sa sobom donela i odnela Marina Maljkovic.

Predrag

pre 6 godina

Pre utakmice nevidjeni optimizam. Ispostavilo se neopravdan. Za vreme utakmice kao da je za polovinu kosarkasica bilo "crveno slovo". Na kraju otreznjenje. Sutra uvece ce nas Francuskinje "razbiti ko dete zvecku" i onda "adio visoki plasman" i vracaj se kuci.

*

pre 6 godina

Kad vidim ovakvu facu na nasoj klupi sve je jasno. Samo hrabro devojke, ispisale ste istoriju sa magom kosarke, neponovljivom Marinom. Kao i uvek neko je tu umesao svoje debele, korumpirane prste i to se raspalo... Ima da se obrukamo i vratimo ubrzo kuci
p.s. od srca vam zelim da nisam u pravu!

NoName

pre 6 godina

Kamo lepe srece da Marina Maljkovic NIKADA nije pristala da bude selektor zenske reprezentacije. I ona je trebala da im se zahvali i da im pre 4 godine kaze da pozovu struku poput Steve Karadzica, Smage Zagadina, Ace Trifunovice, Deje Radonjica i sl. mogli su i onu zbunjenu Tanju koja ne prati zensku kosarku da pozovu da ona bude selektor !!
(antiDebil, 16. jun 2017 19:51)

Zato se Dulo proslavio kao selektor... Kad se samo setim...

Miki

pre 6 godina

Pejdz je prosle godine nakon OI operisala koleno(radjena joj je neka nova operacija) i tad je bilo neizvesno da li ce se vratiti na teren. Dakle zbog povrede nije u timu. Ocigledno je koliko fali. Sonja je povredjena i pitanje je koliko moze da igra u ovom momentu. Ana Dabovic je tek pre nedelju dana pocela da trenira sa ekipom zbog povrede. Dakle ni ona nije spremna. Ocigledno je koliko Pejdz i Sonja Petrovic fale u igri(napad, odbrana, skok). Sto se selektora tice izborom su pokazali koliko je ljudima u savezu stalo do zenske kosarkaske. A sto se tice hvalospeva Marini Maljkovicev kao prvo ne bi osvojila ep i bronzu na oi da nije bilo igracica koje su uz nju iznele najveci teret. Pre svega Sonja,Ana, Jelena i Pejdz. Kao drugo ako se setimo utakmica ni Marina nije bas uvek takticki sjajno vodila ekipu, ali je definitivno imala autoritet i disciplinu. Sad su igracice imale mnogo vecu slobodu. Nadam se da ce kosarkasice uspeti da se konsoliduju nakon ove utakmice mada bez Sonje verovatno nemaju sanse protiv Francuske i Slovenije.

antiDebil

pre 6 godina

Dovoljno je reći ... Steva Karadžić! Kakav trener ... takva i igra. Ali, koga briga za stručnost. Važno da je čovek "podoban". Sve što je Đilas gradio i izgradio predhodnih godina ... "čovićevci" su srušili za godinu dana.
(crveno bela podobnost, 16. jun 2017 19:54)

Dok je Covic vodio Savez mi smo bili sampioni Sveta , ovo sad su ti Danilovicevi ljudi ili ti crno - bela podobnost da te obavestim ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 20:08)

Dok je gazda Covic bio predsednik KSS Zelimir, Duda, Divac, Paspalj, Loncar, Bodiroga ,Rebraca, Djordjevic, Danilovic iosyali Partizanovci su osvojili srebro i to je to, doduse zadrzao se samo godinu dana a i cini mi se da je u to vreme Covici navijao za Partizan, ali to je vec neka druga prica !!
Danilovic i Djordjevic sto pre da napuste KSS i da na njihova mesta dodju Prangija i Sagadin !!

Kolk

pre 6 godina

Ali kad se pojave panteri sa pricom partizanovci dalje od kosarke. Poslednjih 40 godina mi proizvodimo Kicu Praju Divca Grbu Zoca Palju Saleta Danilovica Rebracu Krstica Bogdana itd itd...a oni Avdiju Lisicu ovog znalca sa klupe danas Covica Rastka Cvetkovica itd itd...i onda se jos javljaju...obraz djon...najslavniji dani srpske kosarke delo su grobara

mladen

pre 6 godina

Ako vec pratite kosarku ,onda morate znati da Danijel Pejdz ne moze da stoji na nogama,u procesu rehabilitacije je.. A,koliko prija Kardzic devojkama,jasno se videlo kada su kod Tegeltije gostovale tri kosarkasice

Neko

pre 6 godina

Ne vredi,od 4 igacice koje su ranije sve nosile fale dve,to su Pejdz i Petrovic.Tu su samo Milovanovic i Dabovic koja danas nista skoro nije mogla da pogodi.I naravno sad je tu drugi selektor,koji veze s vezom nema.Gde god je radio pojma nije imao.Ako grupu prodjemo uspeh.

Spale

pre 6 godina

uhvatio se Danilović posla.
Poslao je partizai u istoriju, sad planira nešto slično sa reprezentacijom.
Grobari dalje ruke od košarke. Znamo kako smo prolazili sa košarkaškim "velesilama" za vreme vaše "dominacije".

Nick

pre 6 godina

Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 19:29

Ok, obzirom da je igra nase reprezentacije, u skladu sa znanjem naseg selektora, znaci jad i beda, a moderator raspolozen da objavljuje nase komentare, da nastavimo...pazi, stavljanje Danilovica i Kokeze u istu recenicu je besmisleno, a ti si ipak, to uradio?!Ali, necu se ni osvrnuti na to-:).Izbor Danilovica na funkciju predsednika KSS je stvar teskih kompromisa, ako te zanima moje misljenje.Cela kosarkaska organizacija je prilicno trula i ishod je pomenutih kompromisa, usluga i nekakve "ravnoteze", koja se pravi.U tom smislu, Danilovica nemoj posmatrati kao "grobara", iako on to jeste i mislim da voli Partizan.Da li ce mu pomoci?Nece!-:)Tako da ne moras da se bavis njegovim likom i delom, jer ne vidim da ce bilo sta tu pokvariti...na zalost, nece ni popraviti.U kosarci je, kao i u svim segmentima naseg drustva, najezda slabo "potkovanih" i neukih likova, a "slabih" na novac...pa eto, tako ce biti, dok se novac ne potrosi, a ne pojave neki entuzijasti.To cemo, bojim se, dugo cekati.Kad pogledas rezultate nasih reprezentacija i to, ko ih vodi, narocito mislim na mlade, onda znas i o cemu govorim.Jedini koji dobro radi posao je Covic, koga ne volim, ali covek radi.Doduse, i on parama nas, poreskih obveznika-:).I naravno, radice dok para bude...-:)

Gde ja živim

pre 6 godina

Au koliko komentara... Na osnovu jedne utakmice biste rušili ceo Savez. Ovaj Mikii bi raspustio reprezentaciju. Što gledaš kad ti škodi? Ko me još bude pitao zašto ne pratim Titove blizance ima da ga zabodem pod zemlju. Alo sinovi, braćo i sestre polako. Nisam ni ja siguran u ovog Stevu, ali nije ni on toliko loš. Naravno da je Marina bila bolja kada je sa njima provela 5,5 godina. A vi ćete zbog klubaštva da uništite sve što postoji od sporta u ovoj zemlji. I vi (čast izuzecima) i oni koji vas hrane sendvičima. Činjenica je da one na svakom prvenstvu odigraju po jednu utakmicu na kojoj se čini da ne govore među sobom. Možda će sutra da bude bolje. Činjenica je da mi bez Ane i Sonje ne možemo ništa i nikog da pobedimo. Ana ovo što je igrala u prvom poluvremenu bolje da nije. U drugom se popravila, ali nedovoljno. Mnogo drži loptu, kasno se oslobađa, previše solira. Odbrana katastrofa, 10 lopti bačeno u bunar. Bez Pejdž nema ko da skuplja lopte i brani reket kada Sonja ne igra. Centri su uvek bili očaj, praktično i igramo bez njih. Ajmo malo analiza utakmice, podrška ne odmah vešanje i prozivanje. Gospodo ovo je prvo veliko takmičenje sa Danilovićem na čelu Saveza. Prvo i vi bi odmah da ga vešate. Jel ima neko sa 2 žice u glavi na ovom forumu? Kako su igrale dobro su i prošle, ali ja ih podržavam i dalje. Dobre devojke igraju za reprezentaciju i vole to da rade. Oni koji prate komentare znaju da ne volim političare, ni vlast, ali ne uvlačimo politiku i ovde.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Cestitke predsedniku Danilovicu, krenuo je udarnicki , za mesec danas ni rusevine nece ostati od Djilasovog Kosarkaskog saveza ...

Trile

pre 6 godina

Nazalost jako lose. Kad nema Pejdz mi nemamo centra, nemamo unutrasnju igru. Nemako da asistira, nema ko da primi loptu. Igracice su neuigrane, ne "citaju" ne zna se ko gde stoji, sve je to krivica selektora. Lomi se rezultat, trener ne trazi time out, izmene nepravovremene. 44 poena iz reketa, 10 asistencija vise za grcku. Sve je to zbog lose postavke igre koju trener nije menjao do kraja. Bice uspeh ako prodjemo grupu a mozda je bolje i da ne prodjemo jer ce doci do smene selektora.

crveno bela podobnost

pre 6 godina

Dovoljno je reći ... Steva Karadžić! Kakav trener ... takva i igra. Ali, koga briga za stručnost. Važno da je čovek "podoban". Sve što je Đilas gradio i izgradio predhodnih godina ... "čovićevci" su srušili za godinu dana.

ja

pre 6 godina

Ocajna odbrana, posebno u reketu. Jako los sut i prevelik broj izgubljenih lopti. Sto je najgore, u poslednjoj cetvrtini toliko malo zara u napadu da Grkinje nisu izasle iz bonusa. Nadam se da imaju snage za vise.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ne znam ni zasto ti objavljuju komentare uporno, jer posedujes znanje, kad je kosarka u pitanju, taman koliko i kisna glista.Navijacki si ne obojen, nego ostrascen, ciljeve biras iskljucivo po boji dresa, koji su nekad nosili.Sto je najgore, najverovatnije ja ovo kucam dzabe, jer moj komentar nece objaviti.Ali, da pokusam...vidi, ako bi da otvoris temu, mislim da je smislenija, sta Stevana Karadzica kandiduje za selektora zenske kosarkaske reprezentacije?!Ja ne znam...od tebe odgovor ne ocekujem, a odmah da znas, nije ga Danilovic "uhlebio".Licno sam jako uveren da je to pogresno resenje, a ko stoji iza toga, naslucujem.Jos jednom, da znas, ne stoji Danilovic.
(Nick, 16. jun 2017 19:13)

Hoces reci da je Predrag Danilovic samo poslusnik na tom mestu ? Apsolutno se slazem sa tobom, isto kao i Kokeza u Fudbalskom savezu ...

GiGi

pre 6 godina

Najjaci je Blic :
Kraljice, Sampionke, Predstavnice naseg sporta, heroine. Previse gresaka, preveliki pritisak javnosti i novinara (blic pogotovo)
Nasa najveca snaga bila je Marina Maljkovic. Sutra jako teska utakmica.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Prvi rezultati rada Predraga Danilovica se vec vide ... Svaka cast Predraze ugasices reprezentaciju kao i partizan ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 18:47)
Sve su to rezultati tvojih naprednjaka!
(Nekontrolisano kretanje u više pravaca, 16. jun 2017 18:57)

Pu, pu daleko bilo "mojih naprednjaka" , to su vasi kao sto je i Tito vas a i znamo ko se tim naprednjacima zahvaljuje 2 puta dnevno ...

Nick

pre 6 godina

Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 18:47

Ne znam ni zasto ti objavljuju komentare uporno, jer posedujes znanje, kad je kosarka u pitanju, taman koliko i kisna glista.Navijacki si ne obojen, nego ostrascen, ciljeve biras iskljucivo po boji dresa, koji su nekad nosili.Sto je najgore, najverovatnije ja ovo kucam dzabe, jer moj komentar nece objaviti.Ali, da pokusam...vidi, ako bi da otvoris temu, mislim da je smislenija, sta Stevana Karadzica kandiduje za selektora zenske kosarkaske reprezentacije?!Ja ne znam...od tebe odgovor ne ocekujem, a odmah da znas, nije ga Danilovic "uhlebio".Licno sam jako uveren da je to pogresno resenje, a ko stoji iza toga, naslucujem.Jos jednom, da znas, ne stoji Danilovic.

Mrsimud

pre 6 godina

Јадна нам није мајка, ако је Црвендакић највећа млада нада и најперспективнија кошаркашица Србије. (Немамо плеја, 16. jun 2017 19:00)

Ona je jedna od najperspektivnijih igračica u Evropi a to što ti sudiš na osnovu jednog poluvremena dovoljno govori o tvojoj stručnosti

bg leprikoni

pre 6 godina

@dovla
Zemlja kosarke vise nismo,a tek sportska nacija nismo.Dovoljno je videti koliko komentara ima na vesti o odlasku kosarkasica na sampionat,jedan ukupno a od Olimpijade jedva da se ista pisalo o njima,dok sa druge strane 30 tekstova dnevno o Djokovicu svaki dan i hiljadu puta prezvakana tema vezana za njegov pad ima po 100-200 komentara svaki.Dakle Djokovic plus titovi blizanci je sve sto Srbe zanima,dakle uglavnom vansportske teme,ostali ne postoje.

veliki strumf

pre 6 godina

Pa nece... Mediji puni prica o njima, kraljice ovo-ono... One se zafrkavaju, izigravaju Bonda, cuda neka... Primile se zesce... I sta ocekivati kad je komanda raspasana? Nema Marine, nema cvrste ruke i poraz od neke tamo Grcke! Niti sta mogu da pogode, niti da odbrane - Grkinje sutirale blizu 60% iz igre.

antiDebil

pre 6 godina

Prvi rezultati rada Predraga Danilovica se vec vide ... Svaka cast Predraze ugasices reprezentaciju kao i partizan ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 18:47)
Sve su to rezultati tvojih naprednjaka!
(Nekontrolisano kretanje u više pravaca, 16. jun 2017 18:57)

Pu, pu daleko bilo "mojih naprednjaka" , to su vasi kao sto je i Tito vas a i znamo ko se tim naprednjacima zahvaljuje 2 puta dnevno ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 19:19)

I naprednjaci i DOS i Djindjic i Sloba i Kostunica i Tito, sve su to vasi, svi su oni trpali milione u zvezdanu !!!
Dje je Stevica Karadzic ?
Sto se tice Danilovica slazem se, ne zna nista.
Danilovic i Djordjevic MOMENTALNO MORAJU da napuste KSS ako zele dobro srpskoj kosarci !!!
Kamo lepe srece da Marina Maljkovic NIKADA nije pristala da bude selektor zenske reprezentacije. I ona je trebala da im se zahvali i da im pre 4 godine kaze da pozovu struku poput Steve Karadzica, Smage Zagadina, Ace Trifunovice, Deje Radonjica i sl. mogli su i onu zbunjenu Tanju koja ne prati zensku kosarku da pozovu da ona bude selektor !!

Vladimir

pre 6 godina

Ovde je situacija vrlo jednostavna. Niti su devojke zaboravile da igraju kosarku, niti su protivnice nesto znacajno napredovale. Stvar je u selektoru, tj. razlici izmedju jedne Marine Maljkovic i osobe zvane Stevan Karadzic za koga samo on i KSS smatraju da je kosarkaski trener.

Kole

pre 6 godina

Koga iznenadjuje sto smo izgubili prvo poluvreme od veteranki iz Grcke (koje usput igraju bez ubedljivo najbolje igracice), ljudi trener nam je STEVA PARADAJZ, pa sta ste vi ocekivali. Ako ovo ne preokrenema covek moze momentalno da podnose ostavku.

Vladimir

pre 6 godina

Ne pratim žensku košarku, ali imam neki čudan utisak da je prvak Srbije ove godine bila Zvezda. U svakom sportu u kome je Zvezda lider nema reprezentativnih uspeha. Zašto je to tako ... e to je već pitanje za parapsihologe.

Mikii

pre 6 godina

Kakav crni sampion, sramota je pored Amerikanki koristiti tu rec. Da ne pricam tek o muskoj konkurenciji. Posle onih uzasnih, sramotnih i ponizavajucih poraza zabranio bih kosarku kao sport u Srbiji.

antiDebil

pre 6 godina

Sve je i vise nego jasno, Grci su gepekovali sudije i zato smo izgubili !!
Danilovic sto pre da ode sa mesta predsednika KSS i da to mesto prepusti strucnim ljudima iz Zeleznika !

HanSolo

pre 6 godina

Mi možemo da pričamo šta hoćemo, ali je očigledno da su Pejđ i Milica bile kičma odbrane a i duha tima.. Ovo je jednostavno očajna odbrana, a Ana je loša i preteriva.. Ona kad doda loptu je sporo.. A kad izgubi loptu loše se ponaša.. Ona nije zvezda još.. Kad pokaže da bude konstantna, pa onda..

Немамо плеја

pre 6 godina

Јадна нам није мајка, ако је Црвендакић највећа млада нада и најперспективнија кошаркашица Србије.

munjomir/pužomir

pre 6 godina

Bez Sonje i Pejdž uz Karadžića(pokušaj od selektora) biće veoma teško dalje.... Gledao sam uživo za 3 mjesto na OI, njih dvije uz Sašu Čađo su tokom cijelog meča držale ekipu i potpuno je pogrešna odluka da Daniele Pejdž nije u timu....

JPR24

pre 6 godina

Nema igre. Nema konstrukcije. Ko muve bez glave u napadu. A odbrana ocaj zivi. Pored toga ipak razlika nije toliko velika i ima se vremena... znaci hitno da se trgnu, ili sledi poraz.

Hhhhhj

pre 6 godina

Cestitke sns. Cega god da se dotaknu to uniste. Postavili su neznalicu za selektora kojem je partijska pripadnost bila jedina preporuka. Kao i u rukometu. Kao i Lalatovica. Eto im sad. Neka svi vide i ovako sta je sns i kakva je ovo zemlja gde se i spremacice imenuju po partijskoj liniji

ja

pre 6 godina

Ja ne znam da li su pojedinci ovde toliko maloumni pa ne shvatajuu da je ovo reprezentacija Srbije a ne neki tamo klub za koji igraju stranci, draze bi mi bilo ovde poslednje mesto nego pre dve god. zlato sa strancima u timu.

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 6 godina

Prvi rezultati rada Predraga Danilovica se vec vide ... Svaka cast Predraze ugasices reprezentaciju kao i partizan ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 18:47)
Sve su to rezultati tvojih naprednjaka!

DukiNS

pre 6 godina

Usporeno u odbrani deluju nase devojke, u napadu uglavnom soliranje , bez protoka i sa losim sutem za tri. Verovatno cemo dobiti samo na suvi kvalitet, ali mora to bolje u narednim utakmicama.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Prvi rezultati rada Predraga Danilovica se vec vide ... Svaka cast Predraze ugasices reprezentaciju kao i partizan ...

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 6 godina

Prvi rezultati rada Predraga Danilovica se vec vide ... Svaka cast Predraze ugasices reprezentaciju kao i partizan ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 18:47)
Sve su to rezultati tvojih naprednjaka!

Kole

pre 6 godina

Koga iznenadjuje sto smo izgubili prvo poluvreme od veteranki iz Grcke (koje usput igraju bez ubedljivo najbolje igracice), ljudi trener nam je STEVA PARADAJZ, pa sta ste vi ocekivali. Ako ovo ne preokrenema covek moze momentalno da podnose ostavku.

crveno bela podobnost

pre 6 godina

Dovoljno je reći ... Steva Karadžić! Kakav trener ... takva i igra. Ali, koga briga za stručnost. Važno da je čovek "podoban". Sve što je Đilas gradio i izgradio predhodnih godina ... "čovićevci" su srušili za godinu dana.

Vladimir

pre 6 godina

Ovde je situacija vrlo jednostavna. Niti su devojke zaboravile da igraju kosarku, niti su protivnice nesto znacajno napredovale. Stvar je u selektoru, tj. razlici izmedju jedne Marine Maljkovic i osobe zvane Stevan Karadzic za koga samo on i KSS smatraju da je kosarkaski trener.

Hhhhhj

pre 6 godina

Cestitke sns. Cega god da se dotaknu to uniste. Postavili su neznalicu za selektora kojem je partijska pripadnost bila jedina preporuka. Kao i u rukometu. Kao i Lalatovica. Eto im sad. Neka svi vide i ovako sta je sns i kakva je ovo zemlja gde se i spremacice imenuju po partijskoj liniji

Mrsimud

pre 6 godina

Јадна нам није мајка, ако је Црвендакић највећа млада нада и најперспективнија кошаркашица Србије. (Немамо плеја, 16. jun 2017 19:00)

Ona je jedna od najperspektivnijih igračica u Evropi a to što ti sudiš na osnovu jednog poluvremena dovoljno govori o tvojoj stručnosti

munjomir/pužomir

pre 6 godina

Bez Sonje i Pejdž uz Karadžića(pokušaj od selektora) biće veoma teško dalje.... Gledao sam uživo za 3 mjesto na OI, njih dvije uz Sašu Čađo su tokom cijelog meča držale ekipu i potpuno je pogrešna odluka da Daniele Pejdž nije u timu....

Nick

pre 6 godina

Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 18:47

Ne znam ni zasto ti objavljuju komentare uporno, jer posedujes znanje, kad je kosarka u pitanju, taman koliko i kisna glista.Navijacki si ne obojen, nego ostrascen, ciljeve biras iskljucivo po boji dresa, koji su nekad nosili.Sto je najgore, najverovatnije ja ovo kucam dzabe, jer moj komentar nece objaviti.Ali, da pokusam...vidi, ako bi da otvoris temu, mislim da je smislenija, sta Stevana Karadzica kandiduje za selektora zenske kosarkaske reprezentacije?!Ja ne znam...od tebe odgovor ne ocekujem, a odmah da znas, nije ga Danilovic "uhlebio".Licno sam jako uveren da je to pogresno resenje, a ko stoji iza toga, naslucujem.Jos jednom, da znas, ne stoji Danilovic.

Ocekivano tusiranje, crkao je bojler

pre 6 godina

Mi smo i odskocili van svojih objektivnih mogucnosti zahvaljujuci Maljkovicki, fanaticnoj trenerki koja je zivot posvetila tim uspesima.
Samo slepac moze da ne vidi da posle njenog odlaska mi mozemo samo da se vratimo gde smo bili pre nje - na stare staze ''slave''.
Samo protiv Francuske nemojte da padate, nemojte da padate jer htece 100ka da nas nabije 30 razlike.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Prvi rezultati rada Predraga Danilovica se vec vide ... Svaka cast Predraze ugasices reprezentaciju kao i partizan ...

NemoB

pre 6 godina

Nevezano za danasju utakmicu i neigranje Sonje Petrovic, smatram da sledi neizbezan pad kad su rezultati zenske reprezentacije u pitanju.

Ostaje veliki zal zbog nezgode koja je dozivela Natase Kovacevic jer je bila najavljena kao legitimna naslednica Sonje Petrovic.

Uz to, KSS je ranije preko saradnika iz Republike Srpske uspevao da pokupi par talentovanih devojaka za siru rotaciju ali to vise nije slucaj (primer radi Cadjo i Stankovic sve vode kao domace igracice iako imaju staz u mladim reprezentativnim selekcijama BiH, Stankovic doduse ne na zvanicnim takmicenjima).

A Marina dok je vodila Partizan htela do pokupi i Milicu Deuru no tada su Bosanci zavrnili slavinu, a od tada smo ostali bez par perspektivnih kosarkasica poput Nikoline Milic, Marice Gajic ili sestre Delic. Nazalost ta danasnja praksa se nastavlja jer nema nijednu igracicu iz Republike Sprske na spiskovima zenskih selekcija Srbije.

Takodje, izbor Stevana Karadzica je selektora je po mom misljenju velika greska. Ne umanjujem njegovo znanje ali nam je trebao trener koji je sve vreme u zenskoj kosarci i koji poznaje ne samo nase igracice nego i protivnice. Licno sam se nadao da ce Laslo Ratgebera biti izabran, no sta je tu je. Rezultat je vidljiv.

Trebalo je traziti zamenu za Pejdz. Tu je Savez pokazao veliki amaterizam, nudjene su nam cerka i bratanica bivseg NBA igraca Stiva Stipanovica, obe 190 visoke sa odlicnim stazom u koledz kosarci u Americi ali zainteresovanih u Sazonovoj nije bilo.

my way

pre 6 godina

Јао, кад крену ови "реални" ликови са некаквим коцкицама које нам се ето годинама из такмичења у такмичење поклапају, а ми немамо квалитет... Истина је да је екипа доживела огромне промене. Нема борбеног капитена Милице, Соња и Пејџ повређене, Ана ровита и није у правој форми, нема Бутулије, на крају нема Марине, много је то. Упркос свему, девојке имају квалитет, али потребно је време да се дође и до игре и до резултата. На крају, ако нас је нешто ова екипа научила то је да их никада не треба отписивати. Далеко су оне од тога да су дале поседњу реч на шампионату.

bg leprikoni

pre 6 godina

@dovla
Zemlja kosarke vise nismo,a tek sportska nacija nismo.Dovoljno je videti koliko komentara ima na vesti o odlasku kosarkasica na sampionat,jedan ukupno a od Olimpijade jedva da se ista pisalo o njima,dok sa druge strane 30 tekstova dnevno o Djokovicu svaki dan i hiljadu puta prezvakana tema vezana za njegov pad ima po 100-200 komentara svaki.Dakle Djokovic plus titovi blizanci je sve sto Srbe zanima,dakle uglavnom vansportske teme,ostali ne postoje.

GiGi

pre 6 godina

Najjaci je Blic :
Kraljice, Sampionke, Predstavnice naseg sporta, heroine. Previse gresaka, preveliki pritisak javnosti i novinara (blic pogotovo)
Nasa najveca snaga bila je Marina Maljkovic. Sutra jako teska utakmica.

Neko

pre 6 godina

Ne vredi,od 4 igacice koje su ranije sve nosile fale dve,to su Pejdz i Petrovic.Tu su samo Milovanovic i Dabovic koja danas nista skoro nije mogla da pogodi.I naravno sad je tu drugi selektor,koji veze s vezom nema.Gde god je radio pojma nije imao.Ako grupu prodjemo uspeh.

davor milicevic

pre 6 godina

Dakle, jel sada jasno sta je radila Marina Maljkovic i kakvo je cudo napravila? I ona j ialaa u timu uvek tri ozbiljne igracice i 7-8 vodonosa, a pravila je cudo. Motivacija i odbrana. Danas toga nije bilo. Grkinje su ginule.Mi nemamo ni jedinu ozbiljnu novu igracicu. Kada je nestala Marinina MOTIVACIONA MAGIJA - nestala je i igra. Lagano cemo izgubiti od Francuske i to 20 razlike najmanje, a i Slovenke su prejake za nas. Za one koji to ne znaju - da se ne nerviraju. Karadzicu zameram samo jedno: sto mu je tim koji brani titulu setao 99 odsto utakmice. To znaci da on nema nikakav autoritet. To je sramota. A Jovanovic, Crvendakic, Stankovic - izgledale su, bez uevrede, smesno. U ponedeljak kuci i svi cemo se narednih 20 godina secati cuda koje je sa sobom donela i odnela Marina Maljkovic.

ultrasrbin

pre 6 godina

Dok je Covic vodio Savez mi smo bili sampioni Sveta , ovo sad su ti Danilovicevi ljudi ili ti crno - bela podobnost da te obavestim ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 20:08)

Koje SP tacno racunas da smo uzeli pod Covicem?
On je bio na celu KSS 95-97, a koliko znam SP je bilo 94 pa 98.

NoName

pre 6 godina

Dovoljno je reći ... Steva Karadžić! Kakav trener ... takva i igra. Ali, koga briga za stručnost. Važno da je čovek "podoban". Sve što je Đilas gradio i izgradio predhodnih godina ... "čovićevci" su srušili za godinu dana.
(crveno bela podobnost, 16. jun 2017 19:54)

Još jedan novi momenat - sad im Djilas odgovara, liju suze za Djikijem.... Kakvo lobotomirano stado...

Miki

pre 6 godina

Pejdz je prosle godine nakon OI operisala koleno(radjena joj je neka nova operacija) i tad je bilo neizvesno da li ce se vratiti na teren. Dakle zbog povrede nije u timu. Ocigledno je koliko fali. Sonja je povredjena i pitanje je koliko moze da igra u ovom momentu. Ana Dabovic je tek pre nedelju dana pocela da trenira sa ekipom zbog povrede. Dakle ni ona nije spremna. Ocigledno je koliko Pejdz i Sonja Petrovic fale u igri(napad, odbrana, skok). Sto se selektora tice izborom su pokazali koliko je ljudima u savezu stalo do zenske kosarkaske. A sto se tice hvalospeva Marini Maljkovicev kao prvo ne bi osvojila ep i bronzu na oi da nije bilo igracica koje su uz nju iznele najveci teret. Pre svega Sonja,Ana, Jelena i Pejdz. Kao drugo ako se setimo utakmica ni Marina nije bas uvek takticki sjajno vodila ekipu, ali je definitivno imala autoritet i disciplinu. Sad su igracice imale mnogo vecu slobodu. Nadam se da ce kosarkasice uspeti da se konsoliduju nakon ove utakmice mada bez Sonje verovatno nemaju sanse protiv Francuske i Slovenije.

S20

pre 6 godina

Daj odmorite nas Čović-Danilović-Vučić-Đilas-Vujošević kombinacija bar ovde!!!

Otvorim vest iz zdravlja-politika, vest o nastanku svemira-politika, recept za pitu sa višnjama-politika.
Vest je o reprezentaciji Srbije tajkunski puleni!

Вељко

pre 6 godina

Какве се све будалаштине неће овде прочитати!
Ми као да смо велесила у кошарци,деценијама непобедиви,па је овај пораз смак света!
А реалност је сасвим друга.Сложиле се коцкице на два такмичења,сви били жељни резултата и доказивања...
Зашто је Марина дала отказ(свака јој част за све)?
Па наравно да је знала,да је екипа прошла свој врхунац и да следи неминовни пад!
Овако малој земљи која овако мало улаже у спорт( било који) требају деценије да прођу док неко не понови такав успех.
Такође сматрам да Караџић није право решење,али било ко да је сео на ужарену клупу,епилог би био исти.
Будимо реални,биће нам лакше.

Kolk

pre 6 godina

Ali kad se pojave panteri sa pricom partizanovci dalje od kosarke. Poslednjih 40 godina mi proizvodimo Kicu Praju Divca Grbu Zoca Palju Saleta Danilovica Rebracu Krstica Bogdana itd itd...a oni Avdiju Lisicu ovog znalca sa klupe danas Covica Rastka Cvetkovica itd itd...i onda se jos javljaju...obraz djon...najslavniji dani srpske kosarke delo su grobara

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Cestitke predsedniku Danilovicu, krenuo je udarnicki , za mesec danas ni rusevine nece ostati od Djilasovog Kosarkaskog saveza ...

NoName

pre 6 godina

Kamo lepe srece da Marina Maljkovic NIKADA nije pristala da bude selektor zenske reprezentacije. I ona je trebala da im se zahvali i da im pre 4 godine kaze da pozovu struku poput Steve Karadzica, Smage Zagadina, Ace Trifunovice, Deje Radonjica i sl. mogli su i onu zbunjenu Tanju koja ne prati zensku kosarku da pozovu da ona bude selektor !!
(antiDebil, 16. jun 2017 19:51)

Zato se Dulo proslavio kao selektor... Kad se samo setim...

veliki strumf

pre 6 godina

Pa nece... Mediji puni prica o njima, kraljice ovo-ono... One se zafrkavaju, izigravaju Bonda, cuda neka... Primile se zesce... I sta ocekivati kad je komanda raspasana? Nema Marine, nema cvrste ruke i poraz od neke tamo Grcke! Niti sta mogu da pogode, niti da odbrane - Grkinje sutirale blizu 60% iz igre.

JPR24

pre 6 godina

Nema igre. Nema konstrukcije. Ko muve bez glave u napadu. A odbrana ocaj zivi. Pored toga ipak razlika nije toliko velika i ima se vremena... znaci hitno da se trgnu, ili sledi poraz.

Gde ja živim

pre 6 godina

Au koliko komentara... Na osnovu jedne utakmice biste rušili ceo Savez. Ovaj Mikii bi raspustio reprezentaciju. Što gledaš kad ti škodi? Ko me još bude pitao zašto ne pratim Titove blizance ima da ga zabodem pod zemlju. Alo sinovi, braćo i sestre polako. Nisam ni ja siguran u ovog Stevu, ali nije ni on toliko loš. Naravno da je Marina bila bolja kada je sa njima provela 5,5 godina. A vi ćete zbog klubaštva da uništite sve što postoji od sporta u ovoj zemlji. I vi (čast izuzecima) i oni koji vas hrane sendvičima. Činjenica je da one na svakom prvenstvu odigraju po jednu utakmicu na kojoj se čini da ne govore među sobom. Možda će sutra da bude bolje. Činjenica je da mi bez Ane i Sonje ne možemo ništa i nikog da pobedimo. Ana ovo što je igrala u prvom poluvremenu bolje da nije. U drugom se popravila, ali nedovoljno. Mnogo drži loptu, kasno se oslobađa, previše solira. Odbrana katastrofa, 10 lopti bačeno u bunar. Bez Pejdž nema ko da skuplja lopte i brani reket kada Sonja ne igra. Centri su uvek bili očaj, praktično i igramo bez njih. Ajmo malo analiza utakmice, podrška ne odmah vešanje i prozivanje. Gospodo ovo je prvo veliko takmičenje sa Danilovićem na čelu Saveza. Prvo i vi bi odmah da ga vešate. Jel ima neko sa 2 žice u glavi na ovom forumu? Kako su igrale dobro su i prošle, ali ja ih podržavam i dalje. Dobre devojke igraju za reprezentaciju i vole to da rade. Oni koji prate komentare znaju da ne volim političare, ni vlast, ali ne uvlačimo politiku i ovde.

dechkotzar

pre 6 godina

(Gde ja živim, 16. jun 2017 22:34)
Svaka čast na iskrenosti,sve se sa tobom slažem ali naše centarske linije su odavno odpisane ,kao što vidiš i sam zaključuješ ni Sara Krnjić ni Tijana Ajduković ništa nisu pokazale nemaju taj kvalitet ,zašto su bez ikakvog obrazloženja iz reprezentacije odstranjene Ines Ajanović i Bojana Vulić ,prva je visoka 196 a druga 193 , zašto godinama nije pozivana Ivana Matović sada više ne igra .Pejdž kao i Jelena Milovanović u opšte nisu na poziciji 4 ,obe su sa visinom i igrom za neku spoljnu liniju krila .
Evo link za Bojanu Vulić a nije pozvana na širi spisak pa bar sada kada je Pejdž povređena https://www.youtube.com/watch?v=3gUSTX-Cr98
niže sam dole okačio i statistiku iz Turske lige

A evo i link za Ivanu Matović http://kosarka24.rs/6318-ivana-matovic-zavrsila-igracku-karijeru

I posle pričamo da smo slabi na centarskoj liniji ma nema šanse da me neko u to ubedi ,još jači tim smo mogli da imamo svih ovih godina ali akda se uspeh postigne niko ne pravi pitanje jer je uspeh postignut.Nama koji pratimo žensku košarku ostaje žao što znamo da smo duplo jači i što smo mogli da se igramo u evropi da ne navodim još igračica iz generacije 84-83 i 85 godište pogotovo ova generacija 84 kakva je to igrački potencijal bio.Igračice njih 5 preko 190 a dve 2m a niko to nije gledao nego su to upropastili.

šta je bilo bilo je, idemo dalje

pre 6 godina

Ne može da se pobedi ni na basketu u kraju sa ovim procentom šuta, pogotovo u prvom poluvremenu. Ali loše šutersko veče nije kraj sveta, dešava se svakom. Vidi se i neuigranost što je potpuno očekivano s obzirom na to da nisu jedan trenin odradile u kompletnom sastavu. I fali Pejdž, mnogo, prelako su se šetale Grkinje kroz reket. Očigledno je Marina znala šta radi kad je baš nju pozvala.


ALI i uz sve to, ovo je tek početak. One mogu već sutra Francusku da pobede jer su jednostavno takva ekipa.

I treba im dati podršku jer sve i da poslednje budu, neće to biti zato što nisu dale sve od sebe. A vi koji ste odmah krenuli da kritikujete kao da su u najmanju ruku izgubile 50 razlike od San Marina i koji pratite žensku košarku toliko da znate 3 igračice da nabrojite... ne bi vam ništa falilo da i zaobiđete tekstove o našoj reprezentaciji.

antiDebil

pre 6 godina

Sve je i vise nego jasno, Grci su gepekovali sudije i zato smo izgubili !!
Danilovic sto pre da ode sa mesta predsednika KSS i da to mesto prepusti strucnim ljudima iz Zeleznika !

antiDebil

pre 6 godina

Dovoljno je reći ... Steva Karadžić! Kakav trener ... takva i igra. Ali, koga briga za stručnost. Važno da je čovek "podoban". Sve što je Đilas gradio i izgradio predhodnih godina ... "čovićevci" su srušili za godinu dana.
(crveno bela podobnost, 16. jun 2017 19:54)

Dok je Covic vodio Savez mi smo bili sampioni Sveta , ovo sad su ti Danilovicevi ljudi ili ti crno - bela podobnost da te obavestim ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 20:08)

Dok je gazda Covic bio predsednik KSS Zelimir, Duda, Divac, Paspalj, Loncar, Bodiroga ,Rebraca, Djordjevic, Danilovic iosyali Partizanovci su osvojili srebro i to je to, doduse zadrzao se samo godinu dana a i cini mi se da je u to vreme Covici navijao za Partizan, ali to je vec neka druga prica !!
Danilovic i Djordjevic sto pre da napuste KSS i da na njihova mesta dodju Prangija i Sagadin !!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Dovoljno je reći ... Steva Karadžić! Kakav trener ... takva i igra. Ali, koga briga za stručnost. Važno da je čovek "podoban". Sve što je Đilas gradio i izgradio predhodnih godina ... "čovićevci" su srušili za godinu dana.
(crveno bela podobnost, 16. jun 2017 19:54)

Dok je Covic vodio Savez mi smo bili sampioni Sveta , ovo sad su ti Danilovicevi ljudi ili ti crno - bela podobnost da te obavestim ...

mladen

pre 6 godina

Ako vec pratite kosarku ,onda morate znati da Danijel Pejdz ne moze da stoji na nogama,u procesu rehabilitacije je.. A,koliko prija Kardzic devojkama,jasno se videlo kada su kod Tegeltije gostovale tri kosarkasice

Trile

pre 6 godina

Nazalost jako lose. Kad nema Pejdz mi nemamo centra, nemamo unutrasnju igru. Nemako da asistira, nema ko da primi loptu. Igracice su neuigrane, ne "citaju" ne zna se ko gde stoji, sve je to krivica selektora. Lomi se rezultat, trener ne trazi time out, izmene nepravovremene. 44 poena iz reketa, 10 asistencija vise za grcku. Sve je to zbog lose postavke igre koju trener nije menjao do kraja. Bice uspeh ako prodjemo grupu a mozda je bolje i da ne prodjemo jer ce doci do smene selektora.

Vladimir

pre 6 godina

Ne pratim žensku košarku, ali imam neki čudan utisak da je prvak Srbije ove godine bila Zvezda. U svakom sportu u kome je Zvezda lider nema reprezentativnih uspeha. Zašto je to tako ... e to je već pitanje za parapsihologe.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Prvi rezultati rada Predraga Danilovica se vec vide ... Svaka cast Predraze ugasices reprezentaciju kao i partizan ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 18:47)
Sve su to rezultati tvojih naprednjaka!
(Nekontrolisano kretanje u više pravaca, 16. jun 2017 18:57)

Pu, pu daleko bilo "mojih naprednjaka" , to su vasi kao sto je i Tito vas a i znamo ko se tim naprednjacima zahvaljuje 2 puta dnevno ...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ne znam ni zasto ti objavljuju komentare uporno, jer posedujes znanje, kad je kosarka u pitanju, taman koliko i kisna glista.Navijacki si ne obojen, nego ostrascen, ciljeve biras iskljucivo po boji dresa, koji su nekad nosili.Sto je najgore, najverovatnije ja ovo kucam dzabe, jer moj komentar nece objaviti.Ali, da pokusam...vidi, ako bi da otvoris temu, mislim da je smislenija, sta Stevana Karadzica kandiduje za selektora zenske kosarkaske reprezentacije?!Ja ne znam...od tebe odgovor ne ocekujem, a odmah da znas, nije ga Danilovic "uhlebio".Licno sam jako uveren da je to pogresno resenje, a ko stoji iza toga, naslucujem.Jos jednom, da znas, ne stoji Danilovic.
(Nick, 16. jun 2017 19:13)

Hoces reci da je Predrag Danilovic samo poslusnik na tom mestu ? Apsolutno se slazem sa tobom, isto kao i Kokeza u Fudbalskom savezu ...

antiDebil

pre 6 godina

Prvi rezultati rada Predraga Danilovica se vec vide ... Svaka cast Predraze ugasices reprezentaciju kao i partizan ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 18:47)
Sve su to rezultati tvojih naprednjaka!
(Nekontrolisano kretanje u više pravaca, 16. jun 2017 18:57)

Pu, pu daleko bilo "mojih naprednjaka" , to su vasi kao sto je i Tito vas a i znamo ko se tim naprednjacima zahvaljuje 2 puta dnevno ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 19:19)

I naprednjaci i DOS i Djindjic i Sloba i Kostunica i Tito, sve su to vasi, svi su oni trpali milione u zvezdanu !!!
Dje je Stevica Karadzic ?
Sto se tice Danilovica slazem se, ne zna nista.
Danilovic i Djordjevic MOMENTALNO MORAJU da napuste KSS ako zele dobro srpskoj kosarci !!!
Kamo lepe srece da Marina Maljkovic NIKADA nije pristala da bude selektor zenske reprezentacije. I ona je trebala da im se zahvali i da im pre 4 godine kaze da pozovu struku poput Steve Karadzica, Smage Zagadina, Ace Trifunovice, Deje Radonjica i sl. mogli su i onu zbunjenu Tanju koja ne prati zensku kosarku da pozovu da ona bude selektor !!

*

pre 6 godina

Kad vidim ovakvu facu na nasoj klupi sve je jasno. Samo hrabro devojke, ispisale ste istoriju sa magom kosarke, neponovljivom Marinom. Kao i uvek neko je tu umesao svoje debele, korumpirane prste i to se raspalo... Ima da se obrukamo i vratimo ubrzo kuci
p.s. od srca vam zelim da nisam u pravu!

ja

pre 6 godina

Ocajna odbrana, posebno u reketu. Jako los sut i prevelik broj izgubljenih lopti. Sto je najgore, u poslednjoj cetvrtini toliko malo zara u napadu da Grkinje nisu izasle iz bonusa. Nadam se da imaju snage za vise.

NebaCar

pre 6 godina

Sonja Petrovic, Cadjo, Pejdz, Milica Dabovic i povrh svega Marina Maljkovic, to je totalno druga ekipa, i to je to, ali ovo je tek pocetak crta se podvlaci na kraju, zasto odmah kefćete, ako dobiju Francusku onda cete da ih dizete u nebesa itd itd, kakav smo mi cudan narod...

DukiNS

pre 6 godina

Usporeno u odbrani deluju nase devojke, u napadu uglavnom soliranje , bez protoka i sa losim sutem za tri. Verovatno cemo dobiti samo na suvi kvalitet, ali mora to bolje u narednim utakmicama.

HanSolo

pre 6 godina

Mi možemo da pričamo šta hoćemo, ali je očigledno da su Pejđ i Milica bile kičma odbrane a i duha tima.. Ovo je jednostavno očajna odbrana, a Ana je loša i preteriva.. Ona kad doda loptu je sporo.. A kad izgubi loptu loše se ponaša.. Ona nije zvezda još.. Kad pokaže da bude konstantna, pa onda..

Nick

pre 6 godina

Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 19:29

Ok, obzirom da je igra nase reprezentacije, u skladu sa znanjem naseg selektora, znaci jad i beda, a moderator raspolozen da objavljuje nase komentare, da nastavimo...pazi, stavljanje Danilovica i Kokeze u istu recenicu je besmisleno, a ti si ipak, to uradio?!Ali, necu se ni osvrnuti na to-:).Izbor Danilovica na funkciju predsednika KSS je stvar teskih kompromisa, ako te zanima moje misljenje.Cela kosarkaska organizacija je prilicno trula i ishod je pomenutih kompromisa, usluga i nekakve "ravnoteze", koja se pravi.U tom smislu, Danilovica nemoj posmatrati kao "grobara", iako on to jeste i mislim da voli Partizan.Da li ce mu pomoci?Nece!-:)Tako da ne moras da se bavis njegovim likom i delom, jer ne vidim da ce bilo sta tu pokvariti...na zalost, nece ni popraviti.U kosarci je, kao i u svim segmentima naseg drustva, najezda slabo "potkovanih" i neukih likova, a "slabih" na novac...pa eto, tako ce biti, dok se novac ne potrosi, a ne pojave neki entuzijasti.To cemo, bojim se, dugo cekati.Kad pogledas rezultate nasih reprezentacija i to, ko ih vodi, narocito mislim na mlade, onda znas i o cemu govorim.Jedini koji dobro radi posao je Covic, koga ne volim, ali covek radi.Doduse, i on parama nas, poreskih obveznika-:).I naravno, radice dok para bude...-:)

Bosanac

pre 6 godina

Malo objektivnosti ne bi bilo na odmet. Kada za BiH nastupi Zak Right, Domercant ili za Makedoniju Bo Mc, ili za Crnu Goru i Hrvatsku neki stranac, onda svi likuju sto neki niger igra za drugu zemlju. A kad Pejdz igra za Srbiju onda je to sasvim ok.

Gde ja živim

pre 6 godina

dechkotzar

Ok, moja greška, pogrešno sam se izrazio jer sam poludeo od glupih komentara. Hteo sam da napišem od ovih centara koji su igrali od 2013-e naovamo, slabo je ko šta pokazao. Ajduković i Krnjić slabo, jesu imale neke solidne role, ali slabo. Ova Stanković ima nešto, ali je slaba u duelu dozlaboga. Pejdž makar ima šut spolja. Možda one poseduju talenat, ali ja ga nisam video. E sad da li je to kao što ti kažeš zbog loše saradnje sa bekovima ili pak nešto drugo. Ja prvi nisam za pozivanje stranaca ukoliko postoji adekvatna alternativa kod nas, ali devojka se borila koliko i ove naše i zbog toga je cenim. Priznajem da ne pratim mnogo žensku košarku osim reprezentativne jer nemam vremena. Ako ima kvalitetnih dajte da čujemo ko su i da ispratimo. Ono što je kod nas veliki problem i danas bio i mnogo puta su izgubljene lopte za koje ne postoji nijedno razumno objašnjenje, osim nekog straha ili dobro poznatog sindroma "Daj da ih odvalimo 20 razlike u prvih 10 minuta, pa ćemo lako". Polako izgradi napad, ne brzaj. Nismo imali ni sreće sa trojkama. Ali generalno s obzirom da nemamo ligu (ili bar normalnu) ja ne smem ništa da prigovorim.

dechkotzar

pre 6 godina

(NemoB, 16. jun 2017 23:18)
Druže vidim da si upuen u dešavanja ,a ko stoji iza svega toga i zašto?
Ovo se ne slažem da je Steva birao selekciju njemu je spisak samo dat nije se on tu ništa pitao,i to od tih istih koji se nisu borili za Maricu Gajic i još dve bosanke .Zato govorim da smo mogli da imamo mnogo jaču reprezentaciju (i ako smo ostvarili uspehe)da je neko to želeo da gleda kao i mlađe sastave ali to očigledno nije interes saveza
A da je trebalo dati nekog drugog selektora to da i to baš Ratgebera mada ih ima još ali njemu je trebalo dati ovo mesto.
Generalno ženska košarka nije samo kod nas u opadanju po kvalitetu nego u Evropi zato smo mi i bljesnuli na takmičenjima

dechkotzar

pre 6 godina

A sto nema Bojane Vulić 193cm krilni centar - centar? Najbolja od naših u turskoj ligi :

http://www.tbf.org.tr/ligler/tkbl/Oyuncular?name=OyuncuDetay&Code=521127&KulupKodu=64850&Sezon=159&Lig=8218

https://www.youtube.com/watch?v=3gUSTX-Cr98

dechkotzar

pre 6 godina

Dosta ovih što prate zensku košarku od juče,u reprezentaciju je trebao centarski deo da odrade još davnih dana Ivanka Matić,Ines Ajanović,Bojana VUlić,Ivana Matović taj centarski deo bi svoje znanje i iskustvo prenelo na ove malđe centre koji sada sede na klupi a i u svojim klubovima nemaju rezultate ,te mlađe bi mogle da nauče nešto od gore pomenutih koje imaju preveliko inostarnao iskustvo i to u najjačim ligama Evrope.
Zašto nikada nije pozivana Ivana Matović koja je sada i završila igračku karijeru da ne nabrajam još njih na centraskoj liniji.... nego da ne dužimo treba da podržimo ovo što imamo i gledamo budućnost pa šta god da ove devojke urade navijajmo za njih .Jeste žalosno ne pozvati takav centarski tandem godinama koje su mogle nešto ovim centrima i da pokažu i da ih nauče...Sara Krnjić ,Tijana Ajduković ma dajjjj .... ja ne znam koliko su minuta njih dve zajedno provele u igri od kada su u reprezentaciji ali to opet nekome treba postaviti pitanje pogotovo što nema Bojane Vulić koja igra i razbija u Turskoj jedini prava igračica na poziciji 4 ,sa visinom brzinom snagom i igrom prava četvorka?
Taj odgovor treba da da Ana Joković a ne Karadžić on čovek je samo dobio gotov spisak

Mikii

pre 6 godina

Kakav crni sampion, sramota je pored Amerikanki koristiti tu rec. Da ne pricam tek o muskoj konkurenciji. Posle onih uzasnih, sramotnih i ponizavajucih poraza zabranio bih kosarku kao sport u Srbiji.

dechkotzar

pre 6 godina

(Gde ja živim, 16. jun 2017 20:56)

Ne lupaj gluposti,pravi centri koji su trebali da igraju nisu ni pozvani ,bili su samo jedne godine u reprezentaciji .Problem je što se igra svodila samo na bekovsku liniju ni jedan napad nije išao na centarsku pusti te priče ...uzmi pogledaj utakmice pa ćeš da vidiš da nema saradnje bekovske linije sa centrima ,sreća pa na spoljnoj liniji imaš anu,sonju i jelena milovanovic koja sve igra samo ne krilnog centra više je spoolja nego u reketu i te kako imamo centarsku liniju ali ih nema u reprezentaciji nego se pozivaju amerikanke a naše igračice u top mogu da stave tu Pejdž .
Dugo pratim žensku košarku i te kako znam šta se radi a i kako je pravljen spisak svih godina i dok je Marina bila i sada

Spale

pre 6 godina

uhvatio se Danilović posla.
Poslao je partizai u istoriju, sad planira nešto slično sa reprezentacijom.
Grobari dalje ruke od košarke. Znamo kako smo prolazili sa košarkaškim "velesilama" za vreme vaše "dominacije".

Немамо плеја

pre 6 godina

Јадна нам није мајка, ако је Црвендакић највећа млада нада и најперспективнија кошаркашица Србије.

Goran

pre 6 godina

Hjade malo se svi vi istusirajte a devojke ostavite na miru,izgubile pa sta prvi mamici se u vodu bacaju.Niko nije dosao slucajno na Evropsko prvenstvo ja verujem da ce biti bolje.Napred nase devojke,navijam za vas a vi nemojte stavljati pompezne naslove a osim toga koliko je napolju bilo toplo svima nama je prijao hladan tus!!!Napred devojke napred Srbija!!!

Predrag

pre 6 godina

Pre utakmice nevidjeni optimizam. Ispostavilo se neopravdan. Za vreme utakmice kao da je za polovinu kosarkasica bilo "crveno slovo". Na kraju otreznjenje. Sutra uvece ce nas Francuskinje "razbiti ko dete zvecku" i onda "adio visoki plasman" i vracaj se kuci.

ja

pre 6 godina

Ja ne znam da li su pojedinci ovde toliko maloumni pa ne shvatajuu da je ovo reprezentacija Srbije a ne neki tamo klub za koji igraju stranci, draze bi mi bilo ovde poslednje mesto nego pre dve god. zlato sa strancima u timu.

Grobx

pre 6 godina

Dok je Covic bio predsednik saveza Partizanovci na klupi i terenu su harali sa reprezentacijom. Tu se doticni instalisan po partijskoj liniji koju je gle cuda izdao pitao taman koliko prosecan Eskim u svetsku politiku.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Prvi rezultati rada Predraga Danilovica se vec vide ... Svaka cast Predraze ugasices reprezentaciju kao i partizan ...

Mikii

pre 6 godina

Kakav crni sampion, sramota je pored Amerikanki koristiti tu rec. Da ne pricam tek o muskoj konkurenciji. Posle onih uzasnih, sramotnih i ponizavajucih poraza zabranio bih kosarku kao sport u Srbiji.

ja

pre 6 godina

Ja ne znam da li su pojedinci ovde toliko maloumni pa ne shvatajuu da je ovo reprezentacija Srbije a ne neki tamo klub za koji igraju stranci, draze bi mi bilo ovde poslednje mesto nego pre dve god. zlato sa strancima u timu.

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 6 godina

Prvi rezultati rada Predraga Danilovica se vec vide ... Svaka cast Predraze ugasices reprezentaciju kao i partizan ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 18:47)
Sve su to rezultati tvojih naprednjaka!

Bosanac

pre 6 godina

Malo objektivnosti ne bi bilo na odmet. Kada za BiH nastupi Zak Right, Domercant ili za Makedoniju Bo Mc, ili za Crnu Goru i Hrvatsku neki stranac, onda svi likuju sto neki niger igra za drugu zemlju. A kad Pejdz igra za Srbiju onda je to sasvim ok.

crveno bela podobnost

pre 6 godina

Dovoljno je reći ... Steva Karadžić! Kakav trener ... takva i igra. Ali, koga briga za stručnost. Važno da je čovek "podoban". Sve što je Đilas gradio i izgradio predhodnih godina ... "čovićevci" su srušili za godinu dana.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Prvi rezultati rada Predraga Danilovica se vec vide ... Svaka cast Predraze ugasices reprezentaciju kao i partizan ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 18:47)
Sve su to rezultati tvojih naprednjaka!
(Nekontrolisano kretanje u više pravaca, 16. jun 2017 18:57)

Pu, pu daleko bilo "mojih naprednjaka" , to su vasi kao sto je i Tito vas a i znamo ko se tim naprednjacima zahvaljuje 2 puta dnevno ...

Spale

pre 6 godina

uhvatio se Danilović posla.
Poslao je partizai u istoriju, sad planira nešto slično sa reprezentacijom.
Grobari dalje ruke od košarke. Znamo kako smo prolazili sa košarkaškim "velesilama" za vreme vaše "dominacije".

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Dovoljno je reći ... Steva Karadžić! Kakav trener ... takva i igra. Ali, koga briga za stručnost. Važno da je čovek "podoban". Sve što je Đilas gradio i izgradio predhodnih godina ... "čovićevci" su srušili za godinu dana.
(crveno bela podobnost, 16. jun 2017 19:54)

Dok je Covic vodio Savez mi smo bili sampioni Sveta , ovo sad su ti Danilovicevi ljudi ili ti crno - bela podobnost da te obavestim ...

bg leprikoni

pre 6 godina

@dovla
Zemlja kosarke vise nismo,a tek sportska nacija nismo.Dovoljno je videti koliko komentara ima na vesti o odlasku kosarkasica na sampionat,jedan ukupno a od Olimpijade jedva da se ista pisalo o njima,dok sa druge strane 30 tekstova dnevno o Djokovicu svaki dan i hiljadu puta prezvakana tema vezana za njegov pad ima po 100-200 komentara svaki.Dakle Djokovic plus titovi blizanci je sve sto Srbe zanima,dakle uglavnom vansportske teme,ostali ne postoje.

Kolk

pre 6 godina

Ali kad se pojave panteri sa pricom partizanovci dalje od kosarke. Poslednjih 40 godina mi proizvodimo Kicu Praju Divca Grbu Zoca Palju Saleta Danilovica Rebracu Krstica Bogdana itd itd...a oni Avdiju Lisicu ovog znalca sa klupe danas Covica Rastka Cvetkovica itd itd...i onda se jos javljaju...obraz djon...najslavniji dani srpske kosarke delo su grobara

Немамо плеја

pre 6 godina

Јадна нам није мајка, ако је Црвендакић највећа млада нада и најперспективнија кошаркашица Србије.

Vladimir

pre 6 godina

Ne pratim žensku košarku, ali imam neki čudan utisak da je prvak Srbije ove godine bila Zvezda. U svakom sportu u kome je Zvezda lider nema reprezentativnih uspeha. Zašto je to tako ... e to je već pitanje za parapsihologe.

NoName

pre 6 godina

Kamo lepe srece da Marina Maljkovic NIKADA nije pristala da bude selektor zenske reprezentacije. I ona je trebala da im se zahvali i da im pre 4 godine kaze da pozovu struku poput Steve Karadzica, Smage Zagadina, Ace Trifunovice, Deje Radonjica i sl. mogli su i onu zbunjenu Tanju koja ne prati zensku kosarku da pozovu da ona bude selektor !!
(antiDebil, 16. jun 2017 19:51)

Zato se Dulo proslavio kao selektor... Kad se samo setim...

Mrsimud

pre 6 godina

Јадна нам није мајка, ако је Црвендакић највећа млада нада и најперспективнија кошаркашица Србије. (Немамо плеја, 16. jun 2017 19:00)

Ona je jedna od najperspektivnijih igračica u Evropi a to što ti sudiš na osnovu jednog poluvremena dovoljno govori o tvojoj stručnosti

antiDebil

pre 6 godina

Prvi rezultati rada Predraga Danilovica se vec vide ... Svaka cast Predraze ugasices reprezentaciju kao i partizan ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 18:47)
Sve su to rezultati tvojih naprednjaka!
(Nekontrolisano kretanje u više pravaca, 16. jun 2017 18:57)

Pu, pu daleko bilo "mojih naprednjaka" , to su vasi kao sto je i Tito vas a i znamo ko se tim naprednjacima zahvaljuje 2 puta dnevno ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 19:19)

I naprednjaci i DOS i Djindjic i Sloba i Kostunica i Tito, sve su to vasi, svi su oni trpali milione u zvezdanu !!!
Dje je Stevica Karadzic ?
Sto se tice Danilovica slazem se, ne zna nista.
Danilovic i Djordjevic MOMENTALNO MORAJU da napuste KSS ako zele dobro srpskoj kosarci !!!
Kamo lepe srece da Marina Maljkovic NIKADA nije pristala da bude selektor zenske reprezentacije. I ona je trebala da im se zahvali i da im pre 4 godine kaze da pozovu struku poput Steve Karadzica, Smage Zagadina, Ace Trifunovice, Deje Radonjica i sl. mogli su i onu zbunjenu Tanju koja ne prati zensku kosarku da pozovu da ona bude selektor !!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ne znam ni zasto ti objavljuju komentare uporno, jer posedujes znanje, kad je kosarka u pitanju, taman koliko i kisna glista.Navijacki si ne obojen, nego ostrascen, ciljeve biras iskljucivo po boji dresa, koji su nekad nosili.Sto je najgore, najverovatnije ja ovo kucam dzabe, jer moj komentar nece objaviti.Ali, da pokusam...vidi, ako bi da otvoris temu, mislim da je smislenija, sta Stevana Karadzica kandiduje za selektora zenske kosarkaske reprezentacije?!Ja ne znam...od tebe odgovor ne ocekujem, a odmah da znas, nije ga Danilovic "uhlebio".Licno sam jako uveren da je to pogresno resenje, a ko stoji iza toga, naslucujem.Jos jednom, da znas, ne stoji Danilovic.
(Nick, 16. jun 2017 19:13)

Hoces reci da je Predrag Danilovic samo poslusnik na tom mestu ? Apsolutno se slazem sa tobom, isto kao i Kokeza u Fudbalskom savezu ...

antiDebil

pre 6 godina

Dovoljno je reći ... Steva Karadžić! Kakav trener ... takva i igra. Ali, koga briga za stručnost. Važno da je čovek "podoban". Sve što je Đilas gradio i izgradio predhodnih godina ... "čovićevci" su srušili za godinu dana.
(crveno bela podobnost, 16. jun 2017 19:54)

Dok je Covic vodio Savez mi smo bili sampioni Sveta , ovo sad su ti Danilovicevi ljudi ili ti crno - bela podobnost da te obavestim ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 20:08)

Dok je gazda Covic bio predsednik KSS Zelimir, Duda, Divac, Paspalj, Loncar, Bodiroga ,Rebraca, Djordjevic, Danilovic iosyali Partizanovci su osvojili srebro i to je to, doduse zadrzao se samo godinu dana a i cini mi se da je u to vreme Covici navijao za Partizan, ali to je vec neka druga prica !!
Danilovic i Djordjevic sto pre da napuste KSS i da na njihova mesta dodju Prangija i Sagadin !!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Cestitke predsedniku Danilovicu, krenuo je udarnicki , za mesec danas ni rusevine nece ostati od Djilasovog Kosarkaskog saveza ...

Вељко

pre 6 godina

Какве се све будалаштине неће овде прочитати!
Ми као да смо велесила у кошарци,деценијама непобедиви,па је овај пораз смак света!
А реалност је сасвим друга.Сложиле се коцкице на два такмичења,сви били жељни резултата и доказивања...
Зашто је Марина дала отказ(свака јој част за све)?
Па наравно да је знала,да је екипа прошла свој врхунац и да следи неминовни пад!
Овако малој земљи која овако мало улаже у спорт( било који) требају деценије да прођу док неко не понови такав успех.
Такође сматрам да Караџић није право решење,али било ко да је сео на ужарену клупу,епилог би био исти.
Будимо реални,биће нам лакше.

antiDebil

pre 6 godina

Sve je i vise nego jasno, Grci su gepekovali sudije i zato smo izgubili !!
Danilovic sto pre da ode sa mesta predsednika KSS i da to mesto prepusti strucnim ljudima iz Zeleznika !

dechkotzar

pre 6 godina

(Gde ja živim, 16. jun 2017 20:56)

Ne lupaj gluposti,pravi centri koji su trebali da igraju nisu ni pozvani ,bili su samo jedne godine u reprezentaciji .Problem je što se igra svodila samo na bekovsku liniju ni jedan napad nije išao na centarsku pusti te priče ...uzmi pogledaj utakmice pa ćeš da vidiš da nema saradnje bekovske linije sa centrima ,sreća pa na spoljnoj liniji imaš anu,sonju i jelena milovanovic koja sve igra samo ne krilnog centra više je spoolja nego u reketu i te kako imamo centarsku liniju ali ih nema u reprezentaciji nego se pozivaju amerikanke a naše igračice u top mogu da stave tu Pejdž .
Dugo pratim žensku košarku i te kako znam šta se radi a i kako je pravljen spisak svih godina i dok je Marina bila i sada

Ocekivano tusiranje, crkao je bojler

pre 6 godina

Mi smo i odskocili van svojih objektivnih mogucnosti zahvaljujuci Maljkovicki, fanaticnoj trenerki koja je zivot posvetila tim uspesima.
Samo slepac moze da ne vidi da posle njenog odlaska mi mozemo samo da se vratimo gde smo bili pre nje - na stare staze ''slave''.
Samo protiv Francuske nemojte da padate, nemojte da padate jer htece 100ka da nas nabije 30 razlike.

Nick

pre 6 godina

Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 18:47

Ne znam ni zasto ti objavljuju komentare uporno, jer posedujes znanje, kad je kosarka u pitanju, taman koliko i kisna glista.Navijacki si ne obojen, nego ostrascen, ciljeve biras iskljucivo po boji dresa, koji su nekad nosili.Sto je najgore, najverovatnije ja ovo kucam dzabe, jer moj komentar nece objaviti.Ali, da pokusam...vidi, ako bi da otvoris temu, mislim da je smislenija, sta Stevana Karadzica kandiduje za selektora zenske kosarkaske reprezentacije?!Ja ne znam...od tebe odgovor ne ocekujem, a odmah da znas, nije ga Danilovic "uhlebio".Licno sam jako uveren da je to pogresno resenje, a ko stoji iza toga, naslucujem.Jos jednom, da znas, ne stoji Danilovic.

NoName

pre 6 godina

Dovoljno je reći ... Steva Karadžić! Kakav trener ... takva i igra. Ali, koga briga za stručnost. Važno da je čovek "podoban". Sve što je Đilas gradio i izgradio predhodnih godina ... "čovićevci" su srušili za godinu dana.
(crveno bela podobnost, 16. jun 2017 19:54)

Još jedan novi momenat - sad im Djilas odgovara, liju suze za Djikijem.... Kakvo lobotomirano stado...

Gde ja živim

pre 6 godina

Au koliko komentara... Na osnovu jedne utakmice biste rušili ceo Savez. Ovaj Mikii bi raspustio reprezentaciju. Što gledaš kad ti škodi? Ko me još bude pitao zašto ne pratim Titove blizance ima da ga zabodem pod zemlju. Alo sinovi, braćo i sestre polako. Nisam ni ja siguran u ovog Stevu, ali nije ni on toliko loš. Naravno da je Marina bila bolja kada je sa njima provela 5,5 godina. A vi ćete zbog klubaštva da uništite sve što postoji od sporta u ovoj zemlji. I vi (čast izuzecima) i oni koji vas hrane sendvičima. Činjenica je da one na svakom prvenstvu odigraju po jednu utakmicu na kojoj se čini da ne govore među sobom. Možda će sutra da bude bolje. Činjenica je da mi bez Ane i Sonje ne možemo ništa i nikog da pobedimo. Ana ovo što je igrala u prvom poluvremenu bolje da nije. U drugom se popravila, ali nedovoljno. Mnogo drži loptu, kasno se oslobađa, previše solira. Odbrana katastrofa, 10 lopti bačeno u bunar. Bez Pejdž nema ko da skuplja lopte i brani reket kada Sonja ne igra. Centri su uvek bili očaj, praktično i igramo bez njih. Ajmo malo analiza utakmice, podrška ne odmah vešanje i prozivanje. Gospodo ovo je prvo veliko takmičenje sa Danilovićem na čelu Saveza. Prvo i vi bi odmah da ga vešate. Jel ima neko sa 2 žice u glavi na ovom forumu? Kako su igrale dobro su i prošle, ali ja ih podržavam i dalje. Dobre devojke igraju za reprezentaciju i vole to da rade. Oni koji prate komentare znaju da ne volim političare, ni vlast, ali ne uvlačimo politiku i ovde.

my way

pre 6 godina

Јао, кад крену ови "реални" ликови са некаквим коцкицама које нам се ето годинама из такмичења у такмичење поклапају, а ми немамо квалитет... Истина је да је екипа доживела огромне промене. Нема борбеног капитена Милице, Соња и Пејџ повређене, Ана ровита и није у правој форми, нема Бутулије, на крају нема Марине, много је то. Упркос свему, девојке имају квалитет, али потребно је време да се дође и до игре и до резултата. На крају, ако нас је нешто ова екипа научила то је да их никада не треба отписивати. Далеко су оне од тога да су дале поседњу реч на шампионату.

Hhhhhj

pre 6 godina

Cestitke sns. Cega god da se dotaknu to uniste. Postavili su neznalicu za selektora kojem je partijska pripadnost bila jedina preporuka. Kao i u rukometu. Kao i Lalatovica. Eto im sad. Neka svi vide i ovako sta je sns i kakva je ovo zemlja gde se i spremacice imenuju po partijskoj liniji

dechkotzar

pre 6 godina

A sto nema Bojane Vulić 193cm krilni centar - centar? Najbolja od naših u turskoj ligi :

http://www.tbf.org.tr/ligler/tkbl/Oyuncular?name=OyuncuDetay&Code=521127&KulupKodu=64850&Sezon=159&Lig=8218

https://www.youtube.com/watch?v=3gUSTX-Cr98

dechkotzar

pre 6 godina

Dosta ovih što prate zensku košarku od juče,u reprezentaciju je trebao centarski deo da odrade još davnih dana Ivanka Matić,Ines Ajanović,Bojana VUlić,Ivana Matović taj centarski deo bi svoje znanje i iskustvo prenelo na ove malđe centre koji sada sede na klupi a i u svojim klubovima nemaju rezultate ,te mlađe bi mogle da nauče nešto od gore pomenutih koje imaju preveliko inostarnao iskustvo i to u najjačim ligama Evrope.
Zašto nikada nije pozivana Ivana Matović koja je sada i završila igračku karijeru da ne nabrajam još njih na centraskoj liniji.... nego da ne dužimo treba da podržimo ovo što imamo i gledamo budućnost pa šta god da ove devojke urade navijajmo za njih .Jeste žalosno ne pozvati takav centarski tandem godinama koje su mogle nešto ovim centrima i da pokažu i da ih nauče...Sara Krnjić ,Tijana Ajduković ma dajjjj .... ja ne znam koliko su minuta njih dve zajedno provele u igri od kada su u reprezentaciji ali to opet nekome treba postaviti pitanje pogotovo što nema Bojane Vulić koja igra i razbija u Turskoj jedini prava igračica na poziciji 4 ,sa visinom brzinom snagom i igrom prava četvorka?
Taj odgovor treba da da Ana Joković a ne Karadžić on čovek je samo dobio gotov spisak

Vladimir

pre 6 godina

Ovde je situacija vrlo jednostavna. Niti su devojke zaboravile da igraju kosarku, niti su protivnice nesto znacajno napredovale. Stvar je u selektoru, tj. razlici izmedju jedne Marine Maljkovic i osobe zvane Stevan Karadzic za koga samo on i KSS smatraju da je kosarkaski trener.

davor milicevic

pre 6 godina

Dakle, jel sada jasno sta je radila Marina Maljkovic i kakvo je cudo napravila? I ona j ialaa u timu uvek tri ozbiljne igracice i 7-8 vodonosa, a pravila je cudo. Motivacija i odbrana. Danas toga nije bilo. Grkinje su ginule.Mi nemamo ni jedinu ozbiljnu novu igracicu. Kada je nestala Marinina MOTIVACIONA MAGIJA - nestala je i igra. Lagano cemo izgubiti od Francuske i to 20 razlike najmanje, a i Slovenke su prejake za nas. Za one koji to ne znaju - da se ne nerviraju. Karadzicu zameram samo jedno: sto mu je tim koji brani titulu setao 99 odsto utakmice. To znaci da on nema nikakav autoritet. To je sramota. A Jovanovic, Crvendakic, Stankovic - izgledale su, bez uevrede, smesno. U ponedeljak kuci i svi cemo se narednih 20 godina secati cuda koje je sa sobom donela i odnela Marina Maljkovic.

šta je bilo bilo je, idemo dalje

pre 6 godina

Ne može da se pobedi ni na basketu u kraju sa ovim procentom šuta, pogotovo u prvom poluvremenu. Ali loše šutersko veče nije kraj sveta, dešava se svakom. Vidi se i neuigranost što je potpuno očekivano s obzirom na to da nisu jedan trenin odradile u kompletnom sastavu. I fali Pejdž, mnogo, prelako su se šetale Grkinje kroz reket. Očigledno je Marina znala šta radi kad je baš nju pozvala.


ALI i uz sve to, ovo je tek početak. One mogu već sutra Francusku da pobede jer su jednostavno takva ekipa.

I treba im dati podršku jer sve i da poslednje budu, neće to biti zato što nisu dale sve od sebe. A vi koji ste odmah krenuli da kritikujete kao da su u najmanju ruku izgubile 50 razlike od San Marina i koji pratite žensku košarku toliko da znate 3 igračice da nabrojite... ne bi vam ništa falilo da i zaobiđete tekstove o našoj reprezentaciji.

Goran

pre 6 godina

Hjade malo se svi vi istusirajte a devojke ostavite na miru,izgubile pa sta prvi mamici se u vodu bacaju.Niko nije dosao slucajno na Evropsko prvenstvo ja verujem da ce biti bolje.Napred nase devojke,navijam za vas a vi nemojte stavljati pompezne naslove a osim toga koliko je napolju bilo toplo svima nama je prijao hladan tus!!!Napred devojke napred Srbija!!!

Kole

pre 6 godina

Koga iznenadjuje sto smo izgubili prvo poluvreme od veteranki iz Grcke (koje usput igraju bez ubedljivo najbolje igracice), ljudi trener nam je STEVA PARADAJZ, pa sta ste vi ocekivali. Ako ovo ne preokrenema covek moze momentalno da podnose ostavku.

S20

pre 6 godina

Daj odmorite nas Čović-Danilović-Vučić-Đilas-Vujošević kombinacija bar ovde!!!

Otvorim vest iz zdravlja-politika, vest o nastanku svemira-politika, recept za pitu sa višnjama-politika.
Vest je o reprezentaciji Srbije tajkunski puleni!

ultrasrbin

pre 6 godina

Dok je Covic vodio Savez mi smo bili sampioni Sveta , ovo sad su ti Danilovicevi ljudi ili ti crno - bela podobnost da te obavestim ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 20:08)

Koje SP tacno racunas da smo uzeli pod Covicem?
On je bio na celu KSS 95-97, a koliko znam SP je bilo 94 pa 98.

dechkotzar

pre 6 godina

(NemoB, 16. jun 2017 23:18)
Druže vidim da si upuen u dešavanja ,a ko stoji iza svega toga i zašto?
Ovo se ne slažem da je Steva birao selekciju njemu je spisak samo dat nije se on tu ništa pitao,i to od tih istih koji se nisu borili za Maricu Gajic i još dve bosanke .Zato govorim da smo mogli da imamo mnogo jaču reprezentaciju (i ako smo ostvarili uspehe)da je neko to želeo da gleda kao i mlađe sastave ali to očigledno nije interes saveza
A da je trebalo dati nekog drugog selektora to da i to baš Ratgebera mada ih ima još ali njemu je trebalo dati ovo mesto.
Generalno ženska košarka nije samo kod nas u opadanju po kvalitetu nego u Evropi zato smo mi i bljesnuli na takmičenjima

Grobx

pre 6 godina

Dok je Covic bio predsednik saveza Partizanovci na klupi i terenu su harali sa reprezentacijom. Tu se doticni instalisan po partijskoj liniji koju je gle cuda izdao pitao taman koliko prosecan Eskim u svetsku politiku.

DukiNS

pre 6 godina

Usporeno u odbrani deluju nase devojke, u napadu uglavnom soliranje , bez protoka i sa losim sutem za tri. Verovatno cemo dobiti samo na suvi kvalitet, ali mora to bolje u narednim utakmicama.

munjomir/pužomir

pre 6 godina

Bez Sonje i Pejdž uz Karadžića(pokušaj od selektora) biće veoma teško dalje.... Gledao sam uživo za 3 mjesto na OI, njih dvije uz Sašu Čađo su tokom cijelog meča držale ekipu i potpuno je pogrešna odluka da Daniele Pejdž nije u timu....

*

pre 6 godina

Kad vidim ovakvu facu na nasoj klupi sve je jasno. Samo hrabro devojke, ispisale ste istoriju sa magom kosarke, neponovljivom Marinom. Kao i uvek neko je tu umesao svoje debele, korumpirane prste i to se raspalo... Ima da se obrukamo i vratimo ubrzo kuci
p.s. od srca vam zelim da nisam u pravu!

HanSolo

pre 6 godina

Mi možemo da pričamo šta hoćemo, ali je očigledno da su Pejđ i Milica bile kičma odbrane a i duha tima.. Ovo je jednostavno očajna odbrana, a Ana je loša i preteriva.. Ona kad doda loptu je sporo.. A kad izgubi loptu loše se ponaša.. Ona nije zvezda još.. Kad pokaže da bude konstantna, pa onda..

GiGi

pre 6 godina

Najjaci je Blic :
Kraljice, Sampionke, Predstavnice naseg sporta, heroine. Previse gresaka, preveliki pritisak javnosti i novinara (blic pogotovo)
Nasa najveca snaga bila je Marina Maljkovic. Sutra jako teska utakmica.

Predrag

pre 6 godina

Pre utakmice nevidjeni optimizam. Ispostavilo se neopravdan. Za vreme utakmice kao da je za polovinu kosarkasica bilo "crveno slovo". Na kraju otreznjenje. Sutra uvece ce nas Francuskinje "razbiti ko dete zvecku" i onda "adio visoki plasman" i vracaj se kuci.

NebaCar

pre 6 godina

Sonja Petrovic, Cadjo, Pejdz, Milica Dabovic i povrh svega Marina Maljkovic, to je totalno druga ekipa, i to je to, ali ovo je tek pocetak crta se podvlaci na kraju, zasto odmah kefćete, ako dobiju Francusku onda cete da ih dizete u nebesa itd itd, kakav smo mi cudan narod...

Trile

pre 6 godina

Nazalost jako lose. Kad nema Pejdz mi nemamo centra, nemamo unutrasnju igru. Nemako da asistira, nema ko da primi loptu. Igracice su neuigrane, ne "citaju" ne zna se ko gde stoji, sve je to krivica selektora. Lomi se rezultat, trener ne trazi time out, izmene nepravovremene. 44 poena iz reketa, 10 asistencija vise za grcku. Sve je to zbog lose postavke igre koju trener nije menjao do kraja. Bice uspeh ako prodjemo grupu a mozda je bolje i da ne prodjemo jer ce doci do smene selektora.

dechkotzar

pre 6 godina

(Gde ja živim, 16. jun 2017 22:34)
Svaka čast na iskrenosti,sve se sa tobom slažem ali naše centarske linije su odavno odpisane ,kao što vidiš i sam zaključuješ ni Sara Krnjić ni Tijana Ajduković ništa nisu pokazale nemaju taj kvalitet ,zašto su bez ikakvog obrazloženja iz reprezentacije odstranjene Ines Ajanović i Bojana Vulić ,prva je visoka 196 a druga 193 , zašto godinama nije pozivana Ivana Matović sada više ne igra .Pejdž kao i Jelena Milovanović u opšte nisu na poziciji 4 ,obe su sa visinom i igrom za neku spoljnu liniju krila .
Evo link za Bojanu Vulić a nije pozvana na širi spisak pa bar sada kada je Pejdž povređena https://www.youtube.com/watch?v=3gUSTX-Cr98
niže sam dole okačio i statistiku iz Turske lige

A evo i link za Ivanu Matović http://kosarka24.rs/6318-ivana-matovic-zavrsila-igracku-karijeru

I posle pričamo da smo slabi na centarskoj liniji ma nema šanse da me neko u to ubedi ,još jači tim smo mogli da imamo svih ovih godina ali akda se uspeh postigne niko ne pravi pitanje jer je uspeh postignut.Nama koji pratimo žensku košarku ostaje žao što znamo da smo duplo jači i što smo mogli da se igramo u evropi da ne navodim još igračica iz generacije 84-83 i 85 godište pogotovo ova generacija 84 kakva je to igrački potencijal bio.Igračice njih 5 preko 190 a dve 2m a niko to nije gledao nego su to upropastili.

NemoB

pre 6 godina

Nevezano za danasju utakmicu i neigranje Sonje Petrovic, smatram da sledi neizbezan pad kad su rezultati zenske reprezentacije u pitanju.

Ostaje veliki zal zbog nezgode koja je dozivela Natase Kovacevic jer je bila najavljena kao legitimna naslednica Sonje Petrovic.

Uz to, KSS je ranije preko saradnika iz Republike Srpske uspevao da pokupi par talentovanih devojaka za siru rotaciju ali to vise nije slucaj (primer radi Cadjo i Stankovic sve vode kao domace igracice iako imaju staz u mladim reprezentativnim selekcijama BiH, Stankovic doduse ne na zvanicnim takmicenjima).

A Marina dok je vodila Partizan htela do pokupi i Milicu Deuru no tada su Bosanci zavrnili slavinu, a od tada smo ostali bez par perspektivnih kosarkasica poput Nikoline Milic, Marice Gajic ili sestre Delic. Nazalost ta danasnja praksa se nastavlja jer nema nijednu igracicu iz Republike Sprske na spiskovima zenskih selekcija Srbije.

Takodje, izbor Stevana Karadzica je selektora je po mom misljenju velika greska. Ne umanjujem njegovo znanje ali nam je trebao trener koji je sve vreme u zenskoj kosarci i koji poznaje ne samo nase igracice nego i protivnice. Licno sam se nadao da ce Laslo Ratgebera biti izabran, no sta je tu je. Rezultat je vidljiv.

Trebalo je traziti zamenu za Pejdz. Tu je Savez pokazao veliki amaterizam, nudjene su nam cerka i bratanica bivseg NBA igraca Stiva Stipanovica, obe 190 visoke sa odlicnim stazom u koledz kosarci u Americi ali zainteresovanih u Sazonovoj nije bilo.

JPR24

pre 6 godina

Nema igre. Nema konstrukcije. Ko muve bez glave u napadu. A odbrana ocaj zivi. Pored toga ipak razlika nije toliko velika i ima se vremena... znaci hitno da se trgnu, ili sledi poraz.

veliki strumf

pre 6 godina

Pa nece... Mediji puni prica o njima, kraljice ovo-ono... One se zafrkavaju, izigravaju Bonda, cuda neka... Primile se zesce... I sta ocekivati kad je komanda raspasana? Nema Marine, nema cvrste ruke i poraz od neke tamo Grcke! Niti sta mogu da pogode, niti da odbrane - Grkinje sutirale blizu 60% iz igre.

Nick

pre 6 godina

Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 16. jun 2017 19:29

Ok, obzirom da je igra nase reprezentacije, u skladu sa znanjem naseg selektora, znaci jad i beda, a moderator raspolozen da objavljuje nase komentare, da nastavimo...pazi, stavljanje Danilovica i Kokeze u istu recenicu je besmisleno, a ti si ipak, to uradio?!Ali, necu se ni osvrnuti na to-:).Izbor Danilovica na funkciju predsednika KSS je stvar teskih kompromisa, ako te zanima moje misljenje.Cela kosarkaska organizacija je prilicno trula i ishod je pomenutih kompromisa, usluga i nekakve "ravnoteze", koja se pravi.U tom smislu, Danilovica nemoj posmatrati kao "grobara", iako on to jeste i mislim da voli Partizan.Da li ce mu pomoci?Nece!-:)Tako da ne moras da se bavis njegovim likom i delom, jer ne vidim da ce bilo sta tu pokvariti...na zalost, nece ni popraviti.U kosarci je, kao i u svim segmentima naseg drustva, najezda slabo "potkovanih" i neukih likova, a "slabih" na novac...pa eto, tako ce biti, dok se novac ne potrosi, a ne pojave neki entuzijasti.To cemo, bojim se, dugo cekati.Kad pogledas rezultate nasih reprezentacija i to, ko ih vodi, narocito mislim na mlade, onda znas i o cemu govorim.Jedini koji dobro radi posao je Covic, koga ne volim, ali covek radi.Doduse, i on parama nas, poreskih obveznika-:).I naravno, radice dok para bude...-:)

Miki

pre 6 godina

Pejdz je prosle godine nakon OI operisala koleno(radjena joj je neka nova operacija) i tad je bilo neizvesno da li ce se vratiti na teren. Dakle zbog povrede nije u timu. Ocigledno je koliko fali. Sonja je povredjena i pitanje je koliko moze da igra u ovom momentu. Ana Dabovic je tek pre nedelju dana pocela da trenira sa ekipom zbog povrede. Dakle ni ona nije spremna. Ocigledno je koliko Pejdz i Sonja Petrovic fale u igri(napad, odbrana, skok). Sto se selektora tice izborom su pokazali koliko je ljudima u savezu stalo do zenske kosarkaske. A sto se tice hvalospeva Marini Maljkovicev kao prvo ne bi osvojila ep i bronzu na oi da nije bilo igracica koje su uz nju iznele najveci teret. Pre svega Sonja,Ana, Jelena i Pejdz. Kao drugo ako se setimo utakmica ni Marina nije bas uvek takticki sjajno vodila ekipu, ali je definitivno imala autoritet i disciplinu. Sad su igracice imale mnogo vecu slobodu. Nadam se da ce kosarkasice uspeti da se konsoliduju nakon ove utakmice mada bez Sonje verovatno nemaju sanse protiv Francuske i Slovenije.

Neko

pre 6 godina

Ne vredi,od 4 igacice koje su ranije sve nosile fale dve,to su Pejdz i Petrovic.Tu su samo Milovanovic i Dabovic koja danas nista skoro nije mogla da pogodi.I naravno sad je tu drugi selektor,koji veze s vezom nema.Gde god je radio pojma nije imao.Ako grupu prodjemo uspeh.

mladen

pre 6 godina

Ako vec pratite kosarku ,onda morate znati da Danijel Pejdz ne moze da stoji na nogama,u procesu rehabilitacije je.. A,koliko prija Kardzic devojkama,jasno se videlo kada su kod Tegeltije gostovale tri kosarkasice

Gde ja živim

pre 6 godina

dechkotzar

Ok, moja greška, pogrešno sam se izrazio jer sam poludeo od glupih komentara. Hteo sam da napišem od ovih centara koji su igrali od 2013-e naovamo, slabo je ko šta pokazao. Ajduković i Krnjić slabo, jesu imale neke solidne role, ali slabo. Ova Stanković ima nešto, ali je slaba u duelu dozlaboga. Pejdž makar ima šut spolja. Možda one poseduju talenat, ali ja ga nisam video. E sad da li je to kao što ti kažeš zbog loše saradnje sa bekovima ili pak nešto drugo. Ja prvi nisam za pozivanje stranaca ukoliko postoji adekvatna alternativa kod nas, ali devojka se borila koliko i ove naše i zbog toga je cenim. Priznajem da ne pratim mnogo žensku košarku osim reprezentativne jer nemam vremena. Ako ima kvalitetnih dajte da čujemo ko su i da ispratimo. Ono što je kod nas veliki problem i danas bio i mnogo puta su izgubljene lopte za koje ne postoji nijedno razumno objašnjenje, osim nekog straha ili dobro poznatog sindroma "Daj da ih odvalimo 20 razlike u prvih 10 minuta, pa ćemo lako". Polako izgradi napad, ne brzaj. Nismo imali ni sreće sa trojkama. Ali generalno s obzirom da nemamo ligu (ili bar normalnu) ja ne smem ništa da prigovorim.

ja

pre 6 godina

Ocajna odbrana, posebno u reketu. Jako los sut i prevelik broj izgubljenih lopti. Sto je najgore, u poslednjoj cetvrtini toliko malo zara u napadu da Grkinje nisu izasle iz bonusa. Nadam se da imaju snage za vise.