Utorak, 13.06.2017.

08:09

Durent: Mama, uspeli smo!

Posle deset godina u ligi, titule MVP sezone, jednog izgubljenog finala, te osporavane odluke da pređe iz Tandera u Voriorse, Kevin Durent je postao šampion.

Izvor: AK

Durent: Mama, uspeli smo! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

загор

pre 6 godina

@маре
до ког степена су људи спремни да заборављају игудалу, мени није јасно. најпотцењенији играч, од стрне навијача, у историји нба. човек је ол стар, држи одбрану спољне линије, разбија генерално, има огромну минутажу, а не спомињу га као да не постоји.

Život je nekom majka a nekom maćeha

pre 6 godina

Po komentarim se može zaključit da mnogi nisu ima li podršku roditelja u životu generalno čim ovako negativno pišu za druge.

terza

pre 6 godina

Danilo prijatelju,
"Čikago je počeo da osvaja svoje titule tek kada je doveo Kartrajta umesto Oklija. Kartrajt kroz celu karijeru ima bolje statistike i od Divca i od Sabonisa, a tek malo slabije od Gasola!" - proveri statistiku kada je on igrao za bulls-e: 9,6 poena i 6,2 skoka ('91.), 8 poena i 5,1 skok ('92) i 5,6 poena i 3,7 skoka ('93.). u play off-u jos gori - 9,5 ('91.), 5,6 ('92.) i 6,3 ('93.), prosecno 4,5 skoka u sve 3 sezone. za za ima po 6 poena i skokova ove sezone, znaci i igra GS se ove sezone zasnivala na njemu, kao bulls-a na cartwright-u 92/3.?! ne bih rekao, dok je osvajao titule sa bulls-ima imao je 32-35 godina i nije vise bio nikakav bitan faktor za tim, bas kao ni bogut, pachulia ili mcgee za GS.
"Prema tome oni su prilično bazirali svoju igra i to na dva centra,Kartrajtu i krilnom centru,Grentu, koji je bio igračina." - ne da nisu bazirali igru na ostarelom cartwright-u nego im je uz paxona (koga je uspesno menjao bj armstrong i zamenio ga konacno u startnoj petorci sezone 92/3.) u te 3 sezone bio stater sa najmanje odigranih minuta u sezoni. a grant je bio igracina, bas kao i danas green. granta je u drugom "three peat-u" zamenio rodman, sa longley-jem i wennington-om na centru koji su statitrali u petorci. petroka bulls-a je cesto bila sa kukocem i rodmanom kao najvisim igracima, znaci isti recept koji kerr primenjuje u GS kao trener - "small ball", nista revolucionarno, bar ne ove 2017. godine.

Topnik

pre 6 godina

Durant je po meni bolji od lebrona,ne uspoređujem ih po statistici,obojica su tu odlicni,kao i svi vrhunski igraci,kosarka je dublja igra od toga.Kad trebas ekstra kvalitetu,durant ce se pojaviti prije nego james i zato je bolji.

Patrick Ewing

pre 6 godina

Neške86, Monta nikad nije bio vrhunski igrač, on je isti kao JR Smith, oslobodili su ga se i pustili mlad tim da sazreva godinama zajedno. Durant je došau u gotov tim, kukavički potez po meni, ali to je njegov izbor, uzeo je titulu. GS ga nije doveo za dž već je dao dva jako bitnaigrača za njega, stub odbrane i sada najboljeg igrača Dallasa.

Sve napisano nista objasnjeno

pre 6 godina

A sada kada bi mama znala da pravi sarmice kao kod Bogdana...ali verujem da keva Durant sa viklerima i cvetnim haljinom zna da oplete po rostilju...

Dragan

pre 6 godina

NBA, nije vise sto je nekad bila.Kevin je napravio pravi potez prelaskom u najbolji klub NBA. Sa ovim timom GSW, ce uzeti jos tri prstena, jer nema tog tima koji ce ih zaustaviti.Koliko para toliko muzike.Kevin nije nista osvojio sa Oklahomom, zato mu je jedini cilj bio da predja u GSW, gdje je bio siguran da ce ostvariti svoj san.RW, je velika igracina, ali sa Oklahomom gdje jos igra, nece nikada ostvariti svoj san kao KD. Sve u svemu ova praonica novca kroz NBA, je dovela do izrazaja par velikih klubova koji drze sve u svojim rukama.Finale je rezervisano unapred za iste tiimove. a svi ostali mogu samo da sanjaju o finalu NBA.

ryl

pre 6 godina

zasluzeno apsolutno..sve 4 utakmice odigrao na visokom nivou..a kralj moze sada lepo da pajki i da gleda koga sledecog igraca da privuce u svoj tim..:-)

atom

pre 6 godina

@ (fantom, 13. jun 2017 10:33)

pa čini mi se da mu je mamina želja da osvoji prsten bio glavni izgovor za prelazak u gsw, što je priznaće svi - patetično.

petarczv

pre 6 godina

Ниси ти успео ништа, ти си само дошао на готово. У реду је ако теби ово много значи, али неће те се сећати нико за 5 година већ. Памте се борци, ратници, људине са огромним срцем, такмичараким духом. Ову титулу који си ти освојио освојио бих и ја.
(ИксОкс, 13. jun 2017 08:53)

Hahahahhaha koja prica ovo bi i ti osvojio?!

Znaci ti bi bio mvp finala nba lige ispred curry-ja,greena,lebrona ili irwing?!

Pa gde si ti decko kako niko ne zna za tebe?!

cz

pre 6 godina

Kad se budu svodili racuni na kraju, ili imas prsten ili nemas, to se jedino racuna! A ova god ce biti zapamcena po dominaciji jednog tima. Kladim se i da bi RW menjao sve milione i celu ekipu za jedan prsten, posto ga u oklahomi nece videti nikad, a KD je tek poceo da ih skuplja

petarczv

pre 6 godina

Durant je potpisao na 2 sezone,znaci ostala mu je jos jedna.Ukoliko se Klivlend ne pojaca nekim superstarom pre svega mislim na poziciji centra igrac tipa Davis opet ce Golden State da se proseta do prstena.
(Nemanja, 13. jun 2017 11:25

A kako mislis da na vec najskuplji budzet u istoriji nba dodas 30miliona davisa koji inace ima vazeci petogodisnji ugovor?! Ko sve ovde ostavlja komentare...

brm

pre 6 godina

Kako pratim NBA, primetio sam da su afroamerički igrači toliko vezani za majku, da preazilazi i ono "mamini sinovi". Vidim tu se majke raspravljaju jedne sa drugima na tviteru, napadaju druge igrače što su njihovog sina uvredili na terenu ili jače uradili. Ništa mi nije jasno. Je l' realno da su oni svi odrasli bez oca pa su ih majke toliko prigrlile da im se pletu u život i kad su ovi postali zreli i odrasli ljudi i da je njima to sasvim prihvatljivo.
Volim svoje roditelje i zahvalan sam im na svemu, u odličnim smo odnosima, ali moj privatni život je moj i tu se niko ne plete.

vince carter

pre 6 godina

Ja ne mogu da verujem.da je covek napisao da Lebron ima 6,7 asistencija i skokova vise u proseku od Jordana..auu!! Pa pre playofa bilo je 6,8 vs 6,5 samo i dva skoka vose sto je i logicno,Jordan je na drugi nacin cinio saigrace boljim,svojim preuzimanjem i mentalitetom,svi su morali da grizu. Onda sam procitao da je Karl Meloun bio trom? Da je stokton smesni belac? Za njega je Payton rekao da je bio tezi za cuvanje i od Jordana! Poredite onda suteve koje je uzimao Jordan sa Lebronovim,onda coveku je trebalo 30 utakmica vise da ga predtigne u kradjama..dakle MJ je daleko bolji kradljivac i jedan na jedan defender,prosek blokada im je cak isti.

Danilo

pre 6 godina

Terza druže,
Čikago je počeo da osvaja svoje titule tek kada je doveo Kartrajta umesto Oklija.
Kartrajt kroz celu karijeru ima bolje statistike i od Divca i od Sabonisa, a tek malo slabije od Gasola!
Prema tome oni su prilično bazirali svoju igra i to na dva centra,Kartrajtu i krilnom centru,Grentu, koji je bio igračina.
A GSW zaista igra bez centara preko pola utakmice što niko od ozbiljnih timova nikada nije radio.
Zato su oni revolucija!

NastyB

pre 6 godina

(Nemanja, 13. jun 2017 11:25)

Jeste na dve godine, ali sa drugom "uslovno", što znači da on odlučuje da li će odraditi tu godinu ugovora ili ne, ne pita se tim tu ništa. Pošto se od sledeće godine podiže seleri kep verujem da će i on i Kari dobiti maksimalne ugovore (oko 30 miliona po sezoni, baš kao Majk Konli, na primer) od uprave GS.
Klivlend se fino upropastio, ostaju bez nekolicine igrača, a i bez njih će sledeće sezone plaćati više nego ove (http://www.basketball-reference.com/contracts/CLE.html), tako da ukoliko se ne reše nekoliko igrača teško da će moći da se pojačaju. Ko će hteti Lava sa tolikim ugovorom i čestim povredama? Tompsona sa preko 16 miliona godišnje, problematičnog Smita sa preko 13, Šamperta sa preko 10, O Tompsonu da ne govorim. Lepo ih je LeBron usosio za duže vreme...

petarczv

pre 6 godina

KD i dalje nije covek za velike utakmice. Ovo nije velika utakmica jer ima 3 saigraca koji mogu da povuku ako njega stane. U finalu ne sme da te stane. Ne sme. Mama uspeli smo? Mamin sin, sam nista ne moze. Odlican komentar da je Novicki uspeo, Durent nije.
(nista o nicemu, 13. jun 2017 09:46)


Hahahahhaa koja nebuloza hahahahaha "ovo nije velika utakmica jer ima 3 saigraca?! Decko ne postoji "veca" utkmica od finala nba i ovaj momak je bio mvp sto jos vise dobija na znacaju bas zbog toga zato sto ima 3 vrhunska saigraca a prekoputa jos 3 protivnika koji su all starr i on je od svih bio bolji i osvojio sampionski prsten! Igrac za kojeg ti tvrdis da je najbolji ikada je u ovoj seriji bio po svim aspektima igre indeferentanu u odnosu na KD.

saeKn

pre 6 godina

Naravno da je uspeo nosilac je igre nije tamo neki drzac peskira. Koliko ja znam bez njega prosle godine nisu uzeli titulu toliko o tome.

petarczv

pre 6 godina

Kad se setim lebrona preso u miami pale se dresovi po clevlendu,prave se woodoo lutke...Lbj na pretstavljanju u miamiu sam kaze ovo je najjaca ekipa u istoriji nba i obecava da ce uzeti cak osam titula...E sad to sto je jedva uzeo dve (jednu mu je spasio ray alen) on se vraca u clevlend gde ga cekaju 3 prva pika postaje i igrac i trener i GM i sve i svja otpusta trenere i igrace sastavlja najskuplji roster u istoriji nba e vidis on nije ko durent on nije prodao veru za veceru...ajde klinci vrtite one twistere...

petarczv

pre 6 godina

Ceo svet je navijao protiv GS zbog njega, to se tako ne radi. Bice uvek osporavan zbog ovog. GS bi verovatno i bez njega uzeo titulu, vec je uzimao. 
Ovo je mogao da uradi i bilo koji drugi top igrac i da uzme prsten. 
Niko ne moze da mu ospori da je medju 3 najbolja i najkompletnija igraca u NBA, ali napravio je los imidz i sebi i GS.
(Dzoni, 13. jun 2017 11:11)

Cuo sam da su se mnogo potresli zbog tvog komentara i da nece praviti slavlje na ulicama ouklenda zbog loseg imidza...

Stef

pre 6 godina

Ja ne volim Le Brona niti cu ga ikada, ali mi ovaj tek ide na nerve... Presao u najjaci tim i kaze uspeo je. Vestbruk je za tebe car koliko god da mi je antipatican. Pozz od Jute!

Nemanja

pre 6 godina

Durant je potpisao na 2 sezone,znaci ostala mu je jos jedna.Ukoliko se Klivlend ne pojaca nekim superstarom pre svega mislim na poziciji centra igrac tipa Davis opet ce Golden State da se proseta do prstena.

Bane

pre 6 godina

(Jumko, 13. jun 2017 09:27)

Komentar ti je totalno nebulozan. Sa temom skoro da ni nema dodirnih tačaka. Ali vidim ja ti si neki satiričar u svakoj temi mirođija.

Boban

pre 6 godina

Pljujte me koliko hocete ali je ralno da je liga bzvz. Oke preterujem i ja ali navedite mi ko moze trenutno da im parira. Pa ni Klivlend nemoze. Meni je to boring. ?

You do

pre 6 godina

Ako je u Americi jedino bitno imas li prsten ili ne, ako su mnogi vrhunski igraci potcijenjeni,omalovazavani a neki cak i zaboravljeni zato sto nemaju prsten onda je Durentov potez logican i nema niko pravo da se ljuti. Da su igraci cijenjeni prema igrama i zaslugama a ne samo po prstenovima onda bi sve bilo drugacije pa mozda ne bi bilo ni onakvog Durentovog poteza. Pogledajte samo kako O'Neal ponizava Barkley-a iako je Barkley bio bolji igrac jer je kao neko ko je nizak za svoju poziciju morao da bude mnogo bolji od drugih na istoj poziciji da bi im bio ravnopravan a on je bio mnogo vise od toga( inace O'Neal je nakon trece utakmice finala opet cacnuo Divca kad je Barkley pricao kako je lakse igrati u boljim timovima, kako je Durentu sad lakse,kako je Barkley-u bilo lakse u Suns-ima, O'Neal-u sa Kobe-jem, Webber-u sa Stojakovicem i Divcem, odmah ga je prekinuo i rekao trebao si da pomenes nekog drugog , voditelj ga pita "jos uvijek" a O'Neal kaze "Vlade is my man" tako da je podsjetio na ono cuveno disovanje u autobusu nakon sto su prosli Kings-e 2002)

True Batman Fan

pre 6 godina

@marko83

A zar nije tvoj LeFlop ucinio identicnu stvar pre par godina??? Posto u Cle nije mogao da uzme prsten, otisao u Majami koji su tada sklapali za sampionske poduhvate. Sakupili brdo zvezda i osvojili ligu. Ali LeFlop je borac i ratnik a KD je jadan jer je uradio isto to... Vi klinci ste smesni!

NastyB

pre 6 godina

Ovi uzeli najjace igrace i sad kao osvojili tutulu. Vauu
(Boban, 13. jun 2017 08:54)

Nisu oni "uzeli" najjače igrače. U dve godine uzeli sedmog, jedanaestog i trideset petog pika i svojim sistemom od njih napravili Zvezde. Klivlend od 2003. i LeBrona je imao još 3 prva pika (Kajri, Benet, Vigins) gomilu u prvih 5 i opet nisu mnogo napravili. Jer se nema sistem.
A zanimljivost lige sad zavisi od dva igrača - Durenta i Karija, ako ostanu tu gde jesu, sledeće dve godine se zna ko će biti najdominantnija ekipa.

Dzoni

pre 6 godina

Ceo svet je navijao protiv GS zbog njega, to se tako ne radi. Bice uvek osporavan zbog ovog. GS bi verovatno i bez njega uzeo titulu, vec je uzimao.
Ovo je mogao da uradi i bilo koji drugi top igrac i da uzme prsten.
Niko ne moze da mu ospori da je medju 3 najbolja i najkompletnija igraca u NBA, ali napravio je los imidz i sebi i GS.

fantom

pre 6 godina

pateticno.
bas majku briga da li je osvojio prsten ili ne.
bitno da je dete zivo i zdravo jos ako zaradjuje za samostalan zivot.
ali eto treba napraviti pricu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pop, 13. jun 2017 10:08)

Pa šta ako čovek voli svoju majku? Jel patetično voleti stvorenje koje te rodilo i odgajilo? Svaka čast Durentu, pobedili su veliki tim u finalu, Klivlend nije samo Lebron jer tu je Kajri, Lav odličan igrač. Ma Golden Stejt je tim, Kari je predvodnik ove generacije i voleo bi da zaređaju još titula.

zz

pre 6 godina

nebeski narod je doneo zakljucak da Duren u sustini i nije neki igrac,dosao covek na gotovo.ni u jednoj utakmici finala nije dao manje od 30 poena,od malena je zeleo da postane sampion,CENI SVOJU MAJKU koja ga je podrzavala,bio je ambiciozan i hteo je da ostvari svoj zivotni cilj,i sad posle svega pojavi se neki pripadnik nebeskog naroda,i kaze prodao veru neku....itd.ja prosto ne mogu da verujem koje komentare citam!!!kod nekih pripadnika nebeskog naroda,USPEH SE NE PRASTA!

terza

pre 6 godina

@danilo - revoluciju u kosarci? od kada pratis nba i kosarku generalno? pa bulls-i su u oba navrata kada su 3 puta zaredom uzeli titule 90-ih igrali prakticno bez centra... jedino ako cartwright-a, wennington-a i logley-a ne racunas u vrhunske centre. a steve cerr je jos kao igrac bio deo te price u drugom three peat-u bulls-a. pa GS je i pre 2 godine prakticno osvojio titulu bez boguta, tako da je tvoja "revolucija" ni kod GS nije pocela ove sezone.
sto se sezone i titule tice - ocekivano, mada sam ocekivao veci otpor cavs-a.

sofronije

pre 6 godina

Ovo isto moze da kaze i Zaza, ni kriv ni duzan osvoji prsten. Durent, kao sponzorusa, prodao se najboljem timu pa kako da ne uzme prsten.

pop

pre 6 godina

pateticno.
bas majku briga da li je osvojio prsten ili ne.
bitno da je dete zivo i zdravo jos ako zaradjuje za samostalan zivot.
ali eto treba napraviti pricu.

Dovla

pre 6 godina

Čovek ima platu od približno 27 miliona dolara, jedan je od najboljih igrača u poslednjih 10 deset godina, došao je da uzme prsten, uzeo ga je i MVP titulu pride. Da li je trebao ili nije je potpuno nevažno i nisam siguran da će mnogo da se potrese što će neko ko ne može da ubaci 10 slobodnih zaredom (uključujući i mene) da morališe i preispituje tu odluku. Uostalom kao što jedan komentator ovde reče, u ligi u kojoj klubovi menjaju imena i lokacije kao čarape, svaka diskusija je suvišna. Za Durenta i saigrače je bitno da su uzeli prsten, za vlasnika je bitno da se namlatio para i to je to. Ja lično volim ovakvu košarku koju igra GSW, tako da preferiram GSW (naravno maksimalno poštujem Lebrona i Kajrija, jedini tim za koji sam ikad navijao su Kingsi sa Peđom i Divcem, malo mlađa generacija) i zato čestitke Ratnicima, mada me na kraju krajeva i zabole ko je šampion u Americi. Samo gledam košarku. A sad da vidimo kako da skrpimo reprezentaciju, jer to je ono što me zanima u 2017-oj.

први српски бек

pre 6 godina

О чему ви причате дечко је одиграо све утакмице у серији фантастично да није њега било Кливленд би опет узео трофеј...

Basketball_guru

pre 6 godina

Uspeo sam mama, sa klubom koji bi ionako bio u finalu i da nema mene, pošto su već pre toga imali 3 zvezde u timu. Vau, kakav uspeh!

Jumko

pre 6 godina

Nebeski narod na aparatima! Jako ih boli uspeh jos jednog uspesnog sportiste... Predstavnik tog velikog naroda nikad, ali nikad ne bi otisao u bolji, sampionski tim, nego bi ostao u ekipi koja se ne bori za trofeje! Hahahahahaha... Nebesko inteligentan narod!

Danilo

pre 6 godina

Gledali smo ovu sjajnu seriju i svi oni koji su tvrdili da KD nije igrač za velike utakmice sada mogu da zauvek ućute jer čovek ima 35,5 koševa po utakmici uz prosek od 56% za 2, 47,4 za 3 a slobodna bacanja 92,7!?
To više nije famoznih 50-40-90 kojih je u istoriji lige imalo samo nekoliko igrača, to je sada 55-45-90!
Sve je ovaj neverovatni igrač uradio preko Lebrona koji je jedan od najboljih defanzivaca decenije.
Kari je opet postigao daleko najbolji odnos +- u istoriji NBA sa skoro 15 poena plusa kada je on na parketu!?
Pored toga, oni su pokazali da se šampion može postati i bez centra- svi centri su igrali oko pola vremena od utakmice i zajedno davali 10 koševa po utakmici!?- a time suštinski izvršili revoluciju u košarci.
Sve u svemu, ko bude hteo da prekinu dominaciju ove fenomenalne ekipe, moraće da ima savršenu ekipu, ako je to uopšte moguće, i da igraju kao Kavsi u 4. utakmici, što je moguće, ali jednu utakmicu.
Biće sledeće sezone milina za gledanje!

Valad

pre 6 godina

Pet ol star igrača , od toga 4 aktuelna(iguadala je ostario), dva mvp igrača i sve u jednom timu. Sramota bi bil da niste uzeli prsten. Liga je izgubila smisao , postoje samo dva tima i u ta dva 7-8 zvezda. 28 timova su beznačajni...

nista o nicemu

pre 6 godina

KD i dalje nije covek za velike utakmice. Ovo nije velika utakmica jer ima 3 saigraca koji mogu da povuku ako njega stane. U finalu ne sme da te stane. Ne sme. Mama uspeli smo? Mamin sin, sam nista ne moze. Odlican komentar da je Novicki uspeo, Durent nije.

Daa

pre 6 godina

Hahah i ovo vama zanimljivo. Smesna liga gora od fudbala sto puta. Dva tima imaju samo i to je to. Aj donekle SA ali ovo ostalo buranija. Meni je to bzv. Ovi uzeli najjace igrace i sad kao osvojili tutulu. Vauu
(Boban, 13. jun 2017 08:54)

Bas tako. Placi sad

hmm...

pre 6 godina

Nebeski narod na aparatima! Jako ih boli uspeh jos jednog uspesnog sportiste... Predstavnik tog velikog naroda nikad, ali nikad ne bi otisao u bolji, sampionski tim, nego bi ostao u ekipi koja se ne bori za trofeje! Hahahahahaha... Nebesko inteligentan narod!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 13. jun 2017 09:27)

Pozdravi mamu svoju...i nemoj se vise opterecivati nebeskim narodom, bices zdraviji, mnogo si opterecen nama, ocigledno da imas neki zestok kompleks od Srba, ili ti je neko iz mog naroda nesto nazao ucinio...

Neske86

pre 6 godina

I sad se u komentarima preteruje. Pa Lebron je prvi dosao "na gotovo", u Vejdov sampionski Majami. Drugo, GSW je pametno planirao, prvo dobro skautiranje na draftu (Kari, Klej, Grin), zatim dobri trejdovi (menjali u tom trenutku vrhunskog Elisa kako bi se otvorio prostor Kleju, onda doveli Iguodalu koji jedini moze da cuva Lebrona), a zatim otvorili dovoljno prostora u seleri kapu za jednu zvezdu. Trece, i da su umesto Durenta doveli nekog drugog, opet bi osvojili titulu. Jednostsvno su prejaki.

kaokakao

pre 6 godina

Kevine. Uspeo je Novicki. A ti si samo menjao veru za večeru.
(Kikinda, 13. jun 2017 08:36)

Mijenjao vjeru za veceru? U ligi u kojoj se klub danas zove Sijetl Supersoniks a sjutra Oklahoma Siti Tander? Nema toga u NBA, tamo je sve soubiznis.

čovek iz senke

pre 6 godina

Odvratni Durent, dodješ u najjači tim lige i osvojiš titulu, da si to uradio sa Oklahomom pa da izjaviš "uspeli smo", ovako nema nikakvu težinu.

Danilo

pre 6 godina

Oву титулу који си ти освојио освојио бих и ја.

(ИксОкс, 13. jun 2017 08:53)

Ovako se lik obraća Durentu a nije Lebron?!
Ali zato sasvim opravdava deo svoga nika: ox?

Zdravce

pre 6 godina

Ja razumem likove koji kazu da je menadzment GSW uradio sjajan posao, jeste i meni se taj posao sta vise i dopao! Ali ne razumem odluku druge strane, odluku Durenta da ode posle 4:3 prosle godine u klub rivala.. boze sacuvaj.. i ovde se sad kao raduje, ljudi razmislite samo o ovome, ako za vas to nije ljiga, onda ne znam sta je majke mi

Nedodjija calling

pre 6 godina

Sad ce tebi Kevine Durantu nebeski narod da objasni kako ti krvavi rad 'nema tezinu' i to samo zato '...sto si prodao veru za veceru'. I verovatno ce taj isti nebeski narod da te pita spavas li sada mirno. Verovatno ces morati u penziju kao Djokovic jer je nebeski narod to tako odredio i jos puno toga. nadaleko poznati nebeski narod po svojoj karkaternosti, beskompromisnoj borbi za perfekciju i eticku doslednost...u nekom paralelnom svetu.

Boban

pre 6 godina

Hahah i ovo vama zanimljivo. Smesna liga gora od fudbala sto puta. Dva tima imaju samo i to je to. Aj donekle SA ali ovo ostalo buranija. Meni je to bzv. Ovi uzeli najjace igrace i sad kao osvojili tutulu. Vauu

ИксОкс

pre 6 godina

Ниси ти успео ништа, ти си само дошао на готово. У реду је ако теби ово много значи, али неће те се сећати нико за 5 година већ. Памте се борци, ратници, људине са огромним срцем, такмичараким духом. Ову титулу који си ти освојио освојио бих и ја.

mare

pre 6 godina

Pošteno je sve GSW uradio. Na draftu pogodili sa Karijem- Klejom-Grinom i posle doveli Kevina kao slobodnog agenta, još Kari i Klej igraji daleko ispod cene.
Dobro su planirali i to je to, genijalan posao su uradili. Jedna jako sportska priča.

mare

pre 6 godina

Pošteno je sve GSW uradio. Na draftu pogodili sa Karijem- Klejom-Grinom i posle doveli Kevina kao slobodnog agenta, još Kari i Klej igraji daleko ispod cene.
Dobro su planirali i to je to, genijalan posao su uradili. Jedna jako sportska priča.

kaokakao

pre 6 godina

Kevine. Uspeo je Novicki. A ti si samo menjao veru za večeru.
(Kikinda, 13. jun 2017 08:36)

Mijenjao vjeru za veceru? U ligi u kojoj se klub danas zove Sijetl Supersoniks a sjutra Oklahoma Siti Tander? Nema toga u NBA, tamo je sve soubiznis.

Neske86

pre 6 godina

I sad se u komentarima preteruje. Pa Lebron je prvi dosao "na gotovo", u Vejdov sampionski Majami. Drugo, GSW je pametno planirao, prvo dobro skautiranje na draftu (Kari, Klej, Grin), zatim dobri trejdovi (menjali u tom trenutku vrhunskog Elisa kako bi se otvorio prostor Kleju, onda doveli Iguodalu koji jedini moze da cuva Lebrona), a zatim otvorili dovoljno prostora u seleri kapu za jednu zvezdu. Trece, i da su umesto Durenta doveli nekog drugog, opet bi osvojili titulu. Jednostsvno su prejaki.

Danilo

pre 6 godina

Oву титулу који си ти освојио освојио бих и ја.

(ИксОкс, 13. jun 2017 08:53)

Ovako se lik obraća Durentu a nije Lebron?!
Ali zato sasvim opravdava deo svoga nika: ox?

Danilo

pre 6 godina

Gledali smo ovu sjajnu seriju i svi oni koji su tvrdili da KD nije igrač za velike utakmice sada mogu da zauvek ućute jer čovek ima 35,5 koševa po utakmici uz prosek od 56% za 2, 47,4 za 3 a slobodna bacanja 92,7!?
To više nije famoznih 50-40-90 kojih je u istoriji lige imalo samo nekoliko igrača, to je sada 55-45-90!
Sve je ovaj neverovatni igrač uradio preko Lebrona koji je jedan od najboljih defanzivaca decenije.
Kari je opet postigao daleko najbolji odnos +- u istoriji NBA sa skoro 15 poena plusa kada je on na parketu!?
Pored toga, oni su pokazali da se šampion može postati i bez centra- svi centri su igrali oko pola vremena od utakmice i zajedno davali 10 koševa po utakmici!?- a time suštinski izvršili revoluciju u košarci.
Sve u svemu, ko bude hteo da prekinu dominaciju ove fenomenalne ekipe, moraće da ima savršenu ekipu, ako je to uopšte moguće, i da igraju kao Kavsi u 4. utakmici, što je moguće, ali jednu utakmicu.
Biće sledeće sezone milina za gledanje!

Dovla

pre 6 godina

Čovek ima platu od približno 27 miliona dolara, jedan je od najboljih igrača u poslednjih 10 deset godina, došao je da uzme prsten, uzeo ga je i MVP titulu pride. Da li je trebao ili nije je potpuno nevažno i nisam siguran da će mnogo da se potrese što će neko ko ne može da ubaci 10 slobodnih zaredom (uključujući i mene) da morališe i preispituje tu odluku. Uostalom kao što jedan komentator ovde reče, u ligi u kojoj klubovi menjaju imena i lokacije kao čarape, svaka diskusija je suvišna. Za Durenta i saigrače je bitno da su uzeli prsten, za vlasnika je bitno da se namlatio para i to je to. Ja lično volim ovakvu košarku koju igra GSW, tako da preferiram GSW (naravno maksimalno poštujem Lebrona i Kajrija, jedini tim za koji sam ikad navijao su Kingsi sa Peđom i Divcem, malo mlađa generacija) i zato čestitke Ratnicima, mada me na kraju krajeva i zabole ko je šampion u Americi. Samo gledam košarku. A sad da vidimo kako da skrpimo reprezentaciju, jer to je ono što me zanima u 2017-oj.

zz

pre 6 godina

nebeski narod je doneo zakljucak da Duren u sustini i nije neki igrac,dosao covek na gotovo.ni u jednoj utakmici finala nije dao manje od 30 poena,od malena je zeleo da postane sampion,CENI SVOJU MAJKU koja ga je podrzavala,bio je ambiciozan i hteo je da ostvari svoj zivotni cilj,i sad posle svega pojavi se neki pripadnik nebeskog naroda,i kaze prodao veru neku....itd.ja prosto ne mogu da verujem koje komentare citam!!!kod nekih pripadnika nebeskog naroda,USPEH SE NE PRASTA!

први српски бек

pre 6 godina

О чему ви причате дечко је одиграо све утакмице у серији фантастично да није њега било Кливленд би опет узео трофеј...

Daa

pre 6 godina

Hahah i ovo vama zanimljivo. Smesna liga gora od fudbala sto puta. Dva tima imaju samo i to je to. Aj donekle SA ali ovo ostalo buranija. Meni je to bzv. Ovi uzeli najjace igrace i sad kao osvojili tutulu. Vauu
(Boban, 13. jun 2017 08:54)

Bas tako. Placi sad

ИксОкс

pre 6 godina

Ниси ти успео ништа, ти си само дошао на готово. У реду је ако теби ово много значи, али неће те се сећати нико за 5 година већ. Памте се борци, ратници, људине са огромним срцем, такмичараким духом. Ову титулу који си ти освојио освојио бих и ја.

Nedodjija calling

pre 6 godina

Sad ce tebi Kevine Durantu nebeski narod da objasni kako ti krvavi rad 'nema tezinu' i to samo zato '...sto si prodao veru za veceru'. I verovatno ce taj isti nebeski narod da te pita spavas li sada mirno. Verovatno ces morati u penziju kao Djokovic jer je nebeski narod to tako odredio i jos puno toga. nadaleko poznati nebeski narod po svojoj karkaternosti, beskompromisnoj borbi za perfekciju i eticku doslednost...u nekom paralelnom svetu.

Zdravce

pre 6 godina

Ja razumem likove koji kazu da je menadzment GSW uradio sjajan posao, jeste i meni se taj posao sta vise i dopao! Ali ne razumem odluku druge strane, odluku Durenta da ode posle 4:3 prosle godine u klub rivala.. boze sacuvaj.. i ovde se sad kao raduje, ljudi razmislite samo o ovome, ako za vas to nije ljiga, onda ne znam sta je majke mi

Valad

pre 6 godina

Pet ol star igrača , od toga 4 aktuelna(iguadala je ostario), dva mvp igrača i sve u jednom timu. Sramota bi bil da niste uzeli prsten. Liga je izgubila smisao , postoje samo dva tima i u ta dva 7-8 zvezda. 28 timova su beznačajni...

fantom

pre 6 godina

pateticno.
bas majku briga da li je osvojio prsten ili ne.
bitno da je dete zivo i zdravo jos ako zaradjuje za samostalan zivot.
ali eto treba napraviti pricu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pop, 13. jun 2017 10:08)

Pa šta ako čovek voli svoju majku? Jel patetično voleti stvorenje koje te rodilo i odgajilo? Svaka čast Durentu, pobedili su veliki tim u finalu, Klivlend nije samo Lebron jer tu je Kajri, Lav odličan igrač. Ma Golden Stejt je tim, Kari je predvodnik ove generacije i voleo bi da zaređaju još titula.

čovek iz senke

pre 6 godina

Odvratni Durent, dodješ u najjači tim lige i osvojiš titulu, da si to uradio sa Oklahomom pa da izjaviš "uspeli smo", ovako nema nikakvu težinu.

Boban

pre 6 godina

Hahah i ovo vama zanimljivo. Smesna liga gora od fudbala sto puta. Dva tima imaju samo i to je to. Aj donekle SA ali ovo ostalo buranija. Meni je to bzv. Ovi uzeli najjace igrace i sad kao osvojili tutulu. Vauu

petarczv

pre 6 godina

Kad se setim lebrona preso u miami pale se dresovi po clevlendu,prave se woodoo lutke...Lbj na pretstavljanju u miamiu sam kaze ovo je najjaca ekipa u istoriji nba i obecava da ce uzeti cak osam titula...E sad to sto je jedva uzeo dve (jednu mu je spasio ray alen) on se vraca u clevlend gde ga cekaju 3 prva pika postaje i igrac i trener i GM i sve i svja otpusta trenere i igrace sastavlja najskuplji roster u istoriji nba e vidis on nije ko durent on nije prodao veru za veceru...ajde klinci vrtite one twistere...

hmm...

pre 6 godina

Nebeski narod na aparatima! Jako ih boli uspeh jos jednog uspesnog sportiste... Predstavnik tog velikog naroda nikad, ali nikad ne bi otisao u bolji, sampionski tim, nego bi ostao u ekipi koja se ne bori za trofeje! Hahahahahaha... Nebesko inteligentan narod!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 13. jun 2017 09:27)

Pozdravi mamu svoju...i nemoj se vise opterecivati nebeskim narodom, bices zdraviji, mnogo si opterecen nama, ocigledno da imas neki zestok kompleks od Srba, ili ti je neko iz mog naroda nesto nazao ucinio...

petarczv

pre 6 godina

Ceo svet je navijao protiv GS zbog njega, to se tako ne radi. Bice uvek osporavan zbog ovog. GS bi verovatno i bez njega uzeo titulu, vec je uzimao. 
Ovo je mogao da uradi i bilo koji drugi top igrac i da uzme prsten. 
Niko ne moze da mu ospori da je medju 3 najbolja i najkompletnija igraca u NBA, ali napravio je los imidz i sebi i GS.
(Dzoni, 13. jun 2017 11:11)

Cuo sam da su se mnogo potresli zbog tvog komentara i da nece praviti slavlje na ulicama ouklenda zbog loseg imidza...

True Batman Fan

pre 6 godina

@marko83

A zar nije tvoj LeFlop ucinio identicnu stvar pre par godina??? Posto u Cle nije mogao da uzme prsten, otisao u Majami koji su tada sklapali za sampionske poduhvate. Sakupili brdo zvezda i osvojili ligu. Ali LeFlop je borac i ratnik a KD je jadan jer je uradio isto to... Vi klinci ste smesni!

petarczv

pre 6 godina

Durant je potpisao na 2 sezone,znaci ostala mu je jos jedna.Ukoliko se Klivlend ne pojaca nekim superstarom pre svega mislim na poziciji centra igrac tipa Davis opet ce Golden State da se proseta do prstena.
(Nemanja, 13. jun 2017 11:25

A kako mislis da na vec najskuplji budzet u istoriji nba dodas 30miliona davisa koji inace ima vazeci petogodisnji ugovor?! Ko sve ovde ostavlja komentare...

Jumko

pre 6 godina

Nebeski narod na aparatima! Jako ih boli uspeh jos jednog uspesnog sportiste... Predstavnik tog velikog naroda nikad, ali nikad ne bi otisao u bolji, sampionski tim, nego bi ostao u ekipi koja se ne bori za trofeje! Hahahahahaha... Nebesko inteligentan narod!

NastyB

pre 6 godina

Ovi uzeli najjace igrace i sad kao osvojili tutulu. Vauu
(Boban, 13. jun 2017 08:54)

Nisu oni "uzeli" najjače igrače. U dve godine uzeli sedmog, jedanaestog i trideset petog pika i svojim sistemom od njih napravili Zvezde. Klivlend od 2003. i LeBrona je imao još 3 prva pika (Kajri, Benet, Vigins) gomilu u prvih 5 i opet nisu mnogo napravili. Jer se nema sistem.
A zanimljivost lige sad zavisi od dva igrača - Durenta i Karija, ako ostanu tu gde jesu, sledeće dve godine se zna ko će biti najdominantnija ekipa.

petarczv

pre 6 godina

Ниси ти успео ништа, ти си само дошао на готово. У реду је ако теби ово много значи, али неће те се сећати нико за 5 година већ. Памте се борци, ратници, људине са огромним срцем, такмичараким духом. Ову титулу који си ти освојио освојио бих и ја.
(ИксОкс, 13. jun 2017 08:53)

Hahahahhaha koja prica ovo bi i ti osvojio?!

Znaci ti bi bio mvp finala nba lige ispred curry-ja,greena,lebrona ili irwing?!

Pa gde si ti decko kako niko ne zna za tebe?!

Basketball_guru

pre 6 godina

Uspeo sam mama, sa klubom koji bi ionako bio u finalu i da nema mene, pošto su već pre toga imali 3 zvezde u timu. Vau, kakav uspeh!

vince carter

pre 6 godina

Ja ne mogu da verujem.da je covek napisao da Lebron ima 6,7 asistencija i skokova vise u proseku od Jordana..auu!! Pa pre playofa bilo je 6,8 vs 6,5 samo i dva skoka vose sto je i logicno,Jordan je na drugi nacin cinio saigrace boljim,svojim preuzimanjem i mentalitetom,svi su morali da grizu. Onda sam procitao da je Karl Meloun bio trom? Da je stokton smesni belac? Za njega je Payton rekao da je bio tezi za cuvanje i od Jordana! Poredite onda suteve koje je uzimao Jordan sa Lebronovim,onda coveku je trebalo 30 utakmica vise da ga predtigne u kradjama..dakle MJ je daleko bolji kradljivac i jedan na jedan defender,prosek blokada im je cak isti.

You do

pre 6 godina

Ako je u Americi jedino bitno imas li prsten ili ne, ako su mnogi vrhunski igraci potcijenjeni,omalovazavani a neki cak i zaboravljeni zato sto nemaju prsten onda je Durentov potez logican i nema niko pravo da se ljuti. Da su igraci cijenjeni prema igrama i zaslugama a ne samo po prstenovima onda bi sve bilo drugacije pa mozda ne bi bilo ni onakvog Durentovog poteza. Pogledajte samo kako O'Neal ponizava Barkley-a iako je Barkley bio bolji igrac jer je kao neko ko je nizak za svoju poziciju morao da bude mnogo bolji od drugih na istoj poziciji da bi im bio ravnopravan a on je bio mnogo vise od toga( inace O'Neal je nakon trece utakmice finala opet cacnuo Divca kad je Barkley pricao kako je lakse igrati u boljim timovima, kako je Durentu sad lakse,kako je Barkley-u bilo lakse u Suns-ima, O'Neal-u sa Kobe-jem, Webber-u sa Stojakovicem i Divcem, odmah ga je prekinuo i rekao trebao si da pomenes nekog drugog , voditelj ga pita "jos uvijek" a O'Neal kaze "Vlade is my man" tako da je podsjetio na ono cuveno disovanje u autobusu nakon sto su prosli Kings-e 2002)

Nemanja

pre 6 godina

Durant je potpisao na 2 sezone,znaci ostala mu je jos jedna.Ukoliko se Klivlend ne pojaca nekim superstarom pre svega mislim na poziciji centra igrac tipa Davis opet ce Golden State da se proseta do prstena.

terza

pre 6 godina

@danilo - revoluciju u kosarci? od kada pratis nba i kosarku generalno? pa bulls-i su u oba navrata kada su 3 puta zaredom uzeli titule 90-ih igrali prakticno bez centra... jedino ako cartwright-a, wennington-a i logley-a ne racunas u vrhunske centre. a steve cerr je jos kao igrac bio deo te price u drugom three peat-u bulls-a. pa GS je i pre 2 godine prakticno osvojio titulu bez boguta, tako da je tvoja "revolucija" ni kod GS nije pocela ove sezone.
sto se sezone i titule tice - ocekivano, mada sam ocekivao veci otpor cavs-a.

petarczv

pre 6 godina

KD i dalje nije covek za velike utakmice. Ovo nije velika utakmica jer ima 3 saigraca koji mogu da povuku ako njega stane. U finalu ne sme da te stane. Ne sme. Mama uspeli smo? Mamin sin, sam nista ne moze. Odlican komentar da je Novicki uspeo, Durent nije.
(nista o nicemu, 13. jun 2017 09:46)


Hahahahhaa koja nebuloza hahahahaha "ovo nije velika utakmica jer ima 3 saigraca?! Decko ne postoji "veca" utkmica od finala nba i ovaj momak je bio mvp sto jos vise dobija na znacaju bas zbog toga zato sto ima 3 vrhunska saigraca a prekoputa jos 3 protivnika koji su all starr i on je od svih bio bolji i osvojio sampionski prsten! Igrac za kojeg ti tvrdis da je najbolji ikada je u ovoj seriji bio po svim aspektima igre indeferentanu u odnosu na KD.

sofronije

pre 6 godina

Ovo isto moze da kaze i Zaza, ni kriv ni duzan osvoji prsten. Durent, kao sponzorusa, prodao se najboljem timu pa kako da ne uzme prsten.

cz

pre 6 godina

Kad se budu svodili racuni na kraju, ili imas prsten ili nemas, to se jedino racuna! A ova god ce biti zapamcena po dominaciji jednog tima. Kladim se i da bi RW menjao sve milione i celu ekipu za jedan prsten, posto ga u oklahomi nece videti nikad, a KD je tek poceo da ih skuplja

brm

pre 6 godina

Kako pratim NBA, primetio sam da su afroamerički igrači toliko vezani za majku, da preazilazi i ono "mamini sinovi". Vidim tu se majke raspravljaju jedne sa drugima na tviteru, napadaju druge igrače što su njihovog sina uvredili na terenu ili jače uradili. Ništa mi nije jasno. Je l' realno da su oni svi odrasli bez oca pa su ih majke toliko prigrlile da im se pletu u život i kad su ovi postali zreli i odrasli ljudi i da je njima to sasvim prihvatljivo.
Volim svoje roditelje i zahvalan sam im na svemu, u odličnim smo odnosima, ali moj privatni život je moj i tu se niko ne plete.

saeKn

pre 6 godina

Naravno da je uspeo nosilac je igre nije tamo neki drzac peskira. Koliko ja znam bez njega prosle godine nisu uzeli titulu toliko o tome.

Topnik

pre 6 godina

Durant je po meni bolji od lebrona,ne uspoređujem ih po statistici,obojica su tu odlicni,kao i svi vrhunski igraci,kosarka je dublja igra od toga.Kad trebas ekstra kvalitetu,durant ce se pojaviti prije nego james i zato je bolji.

NastyB

pre 6 godina

(Nemanja, 13. jun 2017 11:25)

Jeste na dve godine, ali sa drugom "uslovno", što znači da on odlučuje da li će odraditi tu godinu ugovora ili ne, ne pita se tim tu ništa. Pošto se od sledeće godine podiže seleri kep verujem da će i on i Kari dobiti maksimalne ugovore (oko 30 miliona po sezoni, baš kao Majk Konli, na primer) od uprave GS.
Klivlend se fino upropastio, ostaju bez nekolicine igrača, a i bez njih će sledeće sezone plaćati više nego ove (http://www.basketball-reference.com/contracts/CLE.html), tako da ukoliko se ne reše nekoliko igrača teško da će moći da se pojačaju. Ko će hteti Lava sa tolikim ugovorom i čestim povredama? Tompsona sa preko 16 miliona godišnje, problematičnog Smita sa preko 13, Šamperta sa preko 10, O Tompsonu da ne govorim. Lepo ih je LeBron usosio za duže vreme...

Sve napisano nista objasnjeno

pre 6 godina

A sada kada bi mama znala da pravi sarmice kao kod Bogdana...ali verujem da keva Durant sa viklerima i cvetnim haljinom zna da oplete po rostilju...

terza

pre 6 godina

Danilo prijatelju,
"Čikago je počeo da osvaja svoje titule tek kada je doveo Kartrajta umesto Oklija. Kartrajt kroz celu karijeru ima bolje statistike i od Divca i od Sabonisa, a tek malo slabije od Gasola!" - proveri statistiku kada je on igrao za bulls-e: 9,6 poena i 6,2 skoka ('91.), 8 poena i 5,1 skok ('92) i 5,6 poena i 3,7 skoka ('93.). u play off-u jos gori - 9,5 ('91.), 5,6 ('92.) i 6,3 ('93.), prosecno 4,5 skoka u sve 3 sezone. za za ima po 6 poena i skokova ove sezone, znaci i igra GS se ove sezone zasnivala na njemu, kao bulls-a na cartwright-u 92/3.?! ne bih rekao, dok je osvajao titule sa bulls-ima imao je 32-35 godina i nije vise bio nikakav bitan faktor za tim, bas kao ni bogut, pachulia ili mcgee za GS.
"Prema tome oni su prilično bazirali svoju igra i to na dva centra,Kartrajtu i krilnom centru,Grentu, koji je bio igračina." - ne da nisu bazirali igru na ostarelom cartwright-u nego im je uz paxona (koga je uspesno menjao bj armstrong i zamenio ga konacno u startnoj petorci sezone 92/3.) u te 3 sezone bio stater sa najmanje odigranih minuta u sezoni. a grant je bio igracina, bas kao i danas green. granta je u drugom "three peat-u" zamenio rodman, sa longley-jem i wennington-om na centru koji su statitrali u petorci. petroka bulls-a je cesto bila sa kukocem i rodmanom kao najvisim igracima, znaci isti recept koji kerr primenjuje u GS kao trener - "small ball", nista revolucionarno, bar ne ove 2017. godine.

Stef

pre 6 godina

Ja ne volim Le Brona niti cu ga ikada, ali mi ovaj tek ide na nerve... Presao u najjaci tim i kaze uspeo je. Vestbruk je za tebe car koliko god da mi je antipatican. Pozz od Jute!

pop

pre 6 godina

pateticno.
bas majku briga da li je osvojio prsten ili ne.
bitno da je dete zivo i zdravo jos ako zaradjuje za samostalan zivot.
ali eto treba napraviti pricu.

ryl

pre 6 godina

zasluzeno apsolutno..sve 4 utakmice odigrao na visokom nivou..a kralj moze sada lepo da pajki i da gleda koga sledecog igraca da privuce u svoj tim..:-)

Bane

pre 6 godina

(Jumko, 13. jun 2017 09:27)

Komentar ti je totalno nebulozan. Sa temom skoro da ni nema dodirnih tačaka. Ali vidim ja ti si neki satiričar u svakoj temi mirođija.

Život je nekom majka a nekom maćeha

pre 6 godina

Po komentarim se može zaključit da mnogi nisu ima li podršku roditelja u životu generalno čim ovako negativno pišu za druge.

Danilo

pre 6 godina

Terza druže,
Čikago je počeo da osvaja svoje titule tek kada je doveo Kartrajta umesto Oklija.
Kartrajt kroz celu karijeru ima bolje statistike i od Divca i od Sabonisa, a tek malo slabije od Gasola!
Prema tome oni su prilično bazirali svoju igra i to na dva centra,Kartrajtu i krilnom centru,Grentu, koji je bio igračina.
A GSW zaista igra bez centara preko pola utakmice što niko od ozbiljnih timova nikada nije radio.
Zato su oni revolucija!

Dzoni

pre 6 godina

Ceo svet je navijao protiv GS zbog njega, to se tako ne radi. Bice uvek osporavan zbog ovog. GS bi verovatno i bez njega uzeo titulu, vec je uzimao.
Ovo je mogao da uradi i bilo koji drugi top igrac i da uzme prsten.
Niko ne moze da mu ospori da je medju 3 najbolja i najkompletnija igraca u NBA, ali napravio je los imidz i sebi i GS.

nista o nicemu

pre 6 godina

KD i dalje nije covek za velike utakmice. Ovo nije velika utakmica jer ima 3 saigraca koji mogu da povuku ako njega stane. U finalu ne sme da te stane. Ne sme. Mama uspeli smo? Mamin sin, sam nista ne moze. Odlican komentar da je Novicki uspeo, Durent nije.

Patrick Ewing

pre 6 godina

Neške86, Monta nikad nije bio vrhunski igrač, on je isti kao JR Smith, oslobodili su ga se i pustili mlad tim da sazreva godinama zajedno. Durant je došau u gotov tim, kukavički potez po meni, ali to je njegov izbor, uzeo je titulu. GS ga nije doveo za dž već je dao dva jako bitnaigrača za njega, stub odbrane i sada najboljeg igrača Dallasa.

загор

pre 6 godina

@маре
до ког степена су људи спремни да заборављају игудалу, мени није јасно. најпотцењенији играч, од стрне навијача, у историји нба. човек је ол стар, држи одбрану спољне линије, разбија генерално, има огромну минутажу, а не спомињу га као да не постоји.

Dragan

pre 6 godina

NBA, nije vise sto je nekad bila.Kevin je napravio pravi potez prelaskom u najbolji klub NBA. Sa ovim timom GSW, ce uzeti jos tri prstena, jer nema tog tima koji ce ih zaustaviti.Koliko para toliko muzike.Kevin nije nista osvojio sa Oklahomom, zato mu je jedini cilj bio da predja u GSW, gdje je bio siguran da ce ostvariti svoj san.RW, je velika igracina, ali sa Oklahomom gdje jos igra, nece nikada ostvariti svoj san kao KD. Sve u svemu ova praonica novca kroz NBA, je dovela do izrazaja par velikih klubova koji drze sve u svojim rukama.Finale je rezervisano unapred za iste tiimove. a svi ostali mogu samo da sanjaju o finalu NBA.

Boban

pre 6 godina

Pljujte me koliko hocete ali je ralno da je liga bzvz. Oke preterujem i ja ali navedite mi ko moze trenutno da im parira. Pa ni Klivlend nemoze. Meni je to boring. ?

atom

pre 6 godina

@ (fantom, 13. jun 2017 10:33)

pa čini mi se da mu je mamina želja da osvoji prsten bio glavni izgovor za prelazak u gsw, što je priznaće svi - patetično.

ИксОкс

pre 6 godina

Ниси ти успео ништа, ти си само дошао на готово. У реду је ако теби ово много значи, али неће те се сећати нико за 5 година већ. Памте се борци, ратници, људине са огромним срцем, такмичараким духом. Ову титулу који си ти освојио освојио бих и ја.

Boban

pre 6 godina

Hahah i ovo vama zanimljivo. Smesna liga gora od fudbala sto puta. Dva tima imaju samo i to je to. Aj donekle SA ali ovo ostalo buranija. Meni je to bzv. Ovi uzeli najjace igrace i sad kao osvojili tutulu. Vauu

čovek iz senke

pre 6 godina

Odvratni Durent, dodješ u najjači tim lige i osvojiš titulu, da si to uradio sa Oklahomom pa da izjaviš "uspeli smo", ovako nema nikakvu težinu.

Zdravce

pre 6 godina

Ja razumem likove koji kazu da je menadzment GSW uradio sjajan posao, jeste i meni se taj posao sta vise i dopao! Ali ne razumem odluku druge strane, odluku Durenta da ode posle 4:3 prosle godine u klub rivala.. boze sacuvaj.. i ovde se sad kao raduje, ljudi razmislite samo o ovome, ako za vas to nije ljiga, onda ne znam sta je majke mi

Neske86

pre 6 godina

I sad se u komentarima preteruje. Pa Lebron je prvi dosao "na gotovo", u Vejdov sampionski Majami. Drugo, GSW je pametno planirao, prvo dobro skautiranje na draftu (Kari, Klej, Grin), zatim dobri trejdovi (menjali u tom trenutku vrhunskog Elisa kako bi se otvorio prostor Kleju, onda doveli Iguodalu koji jedini moze da cuva Lebrona), a zatim otvorili dovoljno prostora u seleri kapu za jednu zvezdu. Trece, i da su umesto Durenta doveli nekog drugog, opet bi osvojili titulu. Jednostsvno su prejaki.

nista o nicemu

pre 6 godina

KD i dalje nije covek za velike utakmice. Ovo nije velika utakmica jer ima 3 saigraca koji mogu da povuku ako njega stane. U finalu ne sme da te stane. Ne sme. Mama uspeli smo? Mamin sin, sam nista ne moze. Odlican komentar da je Novicki uspeo, Durent nije.

Jumko

pre 6 godina

Nebeski narod na aparatima! Jako ih boli uspeh jos jednog uspesnog sportiste... Predstavnik tog velikog naroda nikad, ali nikad ne bi otisao u bolji, sampionski tim, nego bi ostao u ekipi koja se ne bori za trofeje! Hahahahahaha... Nebesko inteligentan narod!

sofronije

pre 6 godina

Ovo isto moze da kaze i Zaza, ni kriv ni duzan osvoji prsten. Durent, kao sponzorusa, prodao se najboljem timu pa kako da ne uzme prsten.

kaokakao

pre 6 godina

Kevine. Uspeo je Novicki. A ti si samo menjao veru za večeru.
(Kikinda, 13. jun 2017 08:36)

Mijenjao vjeru za veceru? U ligi u kojoj se klub danas zove Sijetl Supersoniks a sjutra Oklahoma Siti Tander? Nema toga u NBA, tamo je sve soubiznis.

pop

pre 6 godina

pateticno.
bas majku briga da li je osvojio prsten ili ne.
bitno da je dete zivo i zdravo jos ako zaradjuje za samostalan zivot.
ali eto treba napraviti pricu.

Dzoni

pre 6 godina

Ceo svet je navijao protiv GS zbog njega, to se tako ne radi. Bice uvek osporavan zbog ovog. GS bi verovatno i bez njega uzeo titulu, vec je uzimao.
Ovo je mogao da uradi i bilo koji drugi top igrac i da uzme prsten.
Niko ne moze da mu ospori da je medju 3 najbolja i najkompletnija igraca u NBA, ali napravio je los imidz i sebi i GS.

Basketball_guru

pre 6 godina

Uspeo sam mama, sa klubom koji bi ionako bio u finalu i da nema mene, pošto su već pre toga imali 3 zvezde u timu. Vau, kakav uspeh!

mare

pre 6 godina

Pošteno je sve GSW uradio. Na draftu pogodili sa Karijem- Klejom-Grinom i posle doveli Kevina kao slobodnog agenta, još Kari i Klej igraji daleko ispod cene.
Dobro su planirali i to je to, genijalan posao su uradili. Jedna jako sportska priča.

Valad

pre 6 godina

Pet ol star igrača , od toga 4 aktuelna(iguadala je ostario), dva mvp igrača i sve u jednom timu. Sramota bi bil da niste uzeli prsten. Liga je izgubila smisao , postoje samo dva tima i u ta dva 7-8 zvezda. 28 timova su beznačajni...

Nedodjija calling

pre 6 godina

Sad ce tebi Kevine Durantu nebeski narod da objasni kako ti krvavi rad 'nema tezinu' i to samo zato '...sto si prodao veru za veceru'. I verovatno ce taj isti nebeski narod da te pita spavas li sada mirno. Verovatno ces morati u penziju kao Djokovic jer je nebeski narod to tako odredio i jos puno toga. nadaleko poznati nebeski narod po svojoj karkaternosti, beskompromisnoj borbi za perfekciju i eticku doslednost...u nekom paralelnom svetu.

zz

pre 6 godina

nebeski narod je doneo zakljucak da Duren u sustini i nije neki igrac,dosao covek na gotovo.ni u jednoj utakmici finala nije dao manje od 30 poena,od malena je zeleo da postane sampion,CENI SVOJU MAJKU koja ga je podrzavala,bio je ambiciozan i hteo je da ostvari svoj zivotni cilj,i sad posle svega pojavi se neki pripadnik nebeskog naroda,i kaze prodao veru neku....itd.ja prosto ne mogu da verujem koje komentare citam!!!kod nekih pripadnika nebeskog naroda,USPEH SE NE PRASTA!

Stef

pre 6 godina

Ja ne volim Le Brona niti cu ga ikada, ali mi ovaj tek ide na nerve... Presao u najjaci tim i kaze uspeo je. Vestbruk je za tebe car koliko god da mi je antipatican. Pozz od Jute!

hmm...

pre 6 godina

Nebeski narod na aparatima! Jako ih boli uspeh jos jednog uspesnog sportiste... Predstavnik tog velikog naroda nikad, ali nikad ne bi otisao u bolji, sampionski tim, nego bi ostao u ekipi koja se ne bori za trofeje! Hahahahahaha... Nebesko inteligentan narod!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 13. jun 2017 09:27)

Pozdravi mamu svoju...i nemoj se vise opterecivati nebeskim narodom, bices zdraviji, mnogo si opterecen nama, ocigledno da imas neki zestok kompleks od Srba, ili ti je neko iz mog naroda nesto nazao ucinio...

Boban

pre 6 godina

Pljujte me koliko hocete ali je ralno da je liga bzvz. Oke preterujem i ja ali navedite mi ko moze trenutno da im parira. Pa ni Klivlend nemoze. Meni je to boring. ?

petarczv

pre 6 godina

Kad se setim lebrona preso u miami pale se dresovi po clevlendu,prave se woodoo lutke...Lbj na pretstavljanju u miamiu sam kaze ovo je najjaca ekipa u istoriji nba i obecava da ce uzeti cak osam titula...E sad to sto je jedva uzeo dve (jednu mu je spasio ray alen) on se vraca u clevlend gde ga cekaju 3 prva pika postaje i igrac i trener i GM i sve i svja otpusta trenere i igrace sastavlja najskuplji roster u istoriji nba e vidis on nije ko durent on nije prodao veru za veceru...ajde klinci vrtite one twistere...

Daa

pre 6 godina

Hahah i ovo vama zanimljivo. Smesna liga gora od fudbala sto puta. Dva tima imaju samo i to je to. Aj donekle SA ali ovo ostalo buranija. Meni je to bzv. Ovi uzeli najjace igrace i sad kao osvojili tutulu. Vauu
(Boban, 13. jun 2017 08:54)

Bas tako. Placi sad

Danilo

pre 6 godina

Gledali smo ovu sjajnu seriju i svi oni koji su tvrdili da KD nije igrač za velike utakmice sada mogu da zauvek ućute jer čovek ima 35,5 koševa po utakmici uz prosek od 56% za 2, 47,4 za 3 a slobodna bacanja 92,7!?
To više nije famoznih 50-40-90 kojih je u istoriji lige imalo samo nekoliko igrača, to je sada 55-45-90!
Sve je ovaj neverovatni igrač uradio preko Lebrona koji je jedan od najboljih defanzivaca decenije.
Kari je opet postigao daleko najbolji odnos +- u istoriji NBA sa skoro 15 poena plusa kada je on na parketu!?
Pored toga, oni su pokazali da se šampion može postati i bez centra- svi centri su igrali oko pola vremena od utakmice i zajedno davali 10 koševa po utakmici!?- a time suštinski izvršili revoluciju u košarci.
Sve u svemu, ko bude hteo da prekinu dominaciju ove fenomenalne ekipe, moraće da ima savršenu ekipu, ako je to uopšte moguće, i da igraju kao Kavsi u 4. utakmici, što je moguće, ali jednu utakmicu.
Biće sledeće sezone milina za gledanje!

Danilo

pre 6 godina

Oву титулу који си ти освојио освојио бих и ја.

(ИксОкс, 13. jun 2017 08:53)

Ovako se lik obraća Durentu a nije Lebron?!
Ali zato sasvim opravdava deo svoga nika: ox?

True Batman Fan

pre 6 godina

@marko83

A zar nije tvoj LeFlop ucinio identicnu stvar pre par godina??? Posto u Cle nije mogao da uzme prsten, otisao u Majami koji su tada sklapali za sampionske poduhvate. Sakupili brdo zvezda i osvojili ligu. Ali LeFlop je borac i ratnik a KD je jadan jer je uradio isto to... Vi klinci ste smesni!

terza

pre 6 godina

@danilo - revoluciju u kosarci? od kada pratis nba i kosarku generalno? pa bulls-i su u oba navrata kada su 3 puta zaredom uzeli titule 90-ih igrali prakticno bez centra... jedino ako cartwright-a, wennington-a i logley-a ne racunas u vrhunske centre. a steve cerr je jos kao igrac bio deo te price u drugom three peat-u bulls-a. pa GS je i pre 2 godine prakticno osvojio titulu bez boguta, tako da je tvoja "revolucija" ni kod GS nije pocela ove sezone.
sto se sezone i titule tice - ocekivano, mada sam ocekivao veci otpor cavs-a.

atom

pre 6 godina

@ (fantom, 13. jun 2017 10:33)

pa čini mi se da mu je mamina želja da osvoji prsten bio glavni izgovor za prelazak u gsw, što je priznaće svi - patetično.

petarczv

pre 6 godina

Ceo svet je navijao protiv GS zbog njega, to se tako ne radi. Bice uvek osporavan zbog ovog. GS bi verovatno i bez njega uzeo titulu, vec je uzimao. 
Ovo je mogao da uradi i bilo koji drugi top igrac i da uzme prsten. 
Niko ne moze da mu ospori da je medju 3 najbolja i najkompletnija igraca u NBA, ali napravio je los imidz i sebi i GS.
(Dzoni, 13. jun 2017 11:11)

Cuo sam da su se mnogo potresli zbog tvog komentara i da nece praviti slavlje na ulicama ouklenda zbog loseg imidza...

Topnik

pre 6 godina

Durant je po meni bolji od lebrona,ne uspoređujem ih po statistici,obojica su tu odlicni,kao i svi vrhunski igraci,kosarka je dublja igra od toga.Kad trebas ekstra kvalitetu,durant ce se pojaviti prije nego james i zato je bolji.

fantom

pre 6 godina

pateticno.
bas majku briga da li je osvojio prsten ili ne.
bitno da je dete zivo i zdravo jos ako zaradjuje za samostalan zivot.
ali eto treba napraviti pricu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pop, 13. jun 2017 10:08)

Pa šta ako čovek voli svoju majku? Jel patetično voleti stvorenje koje te rodilo i odgajilo? Svaka čast Durentu, pobedili su veliki tim u finalu, Klivlend nije samo Lebron jer tu je Kajri, Lav odličan igrač. Ma Golden Stejt je tim, Kari je predvodnik ove generacije i voleo bi da zaređaju još titula.

Sve napisano nista objasnjeno

pre 6 godina

A sada kada bi mama znala da pravi sarmice kao kod Bogdana...ali verujem da keva Durant sa viklerima i cvetnim haljinom zna da oplete po rostilju...

petarczv

pre 6 godina

Ниси ти успео ништа, ти си само дошао на готово. У реду је ако теби ово много значи, али неће те се сећати нико за 5 година већ. Памте се борци, ратници, људине са огромним срцем, такмичараким духом. Ову титулу који си ти освојио освојио бих и ја.
(ИксОкс, 13. jun 2017 08:53)

Hahahahhaha koja prica ovo bi i ti osvojio?!

Znaci ti bi bio mvp finala nba lige ispred curry-ja,greena,lebrona ili irwing?!

Pa gde si ti decko kako niko ne zna za tebe?!

Patrick Ewing

pre 6 godina

Neške86, Monta nikad nije bio vrhunski igrač, on je isti kao JR Smith, oslobodili su ga se i pustili mlad tim da sazreva godinama zajedno. Durant je došau u gotov tim, kukavički potez po meni, ali to je njegov izbor, uzeo je titulu. GS ga nije doveo za dž već je dao dva jako bitnaigrača za njega, stub odbrane i sada najboljeg igrača Dallasa.

Danilo

pre 6 godina

Terza druže,
Čikago je počeo da osvaja svoje titule tek kada je doveo Kartrajta umesto Oklija.
Kartrajt kroz celu karijeru ima bolje statistike i od Divca i od Sabonisa, a tek malo slabije od Gasola!
Prema tome oni su prilično bazirali svoju igra i to na dva centra,Kartrajtu i krilnom centru,Grentu, koji je bio igračina.
A GSW zaista igra bez centara preko pola utakmice što niko od ozbiljnih timova nikada nije radio.
Zato su oni revolucija!

Nemanja

pre 6 godina

Durant je potpisao na 2 sezone,znaci ostala mu je jos jedna.Ukoliko se Klivlend ne pojaca nekim superstarom pre svega mislim na poziciji centra igrac tipa Davis opet ce Golden State da se proseta do prstena.

brm

pre 6 godina

Kako pratim NBA, primetio sam da su afroamerički igrači toliko vezani za majku, da preazilazi i ono "mamini sinovi". Vidim tu se majke raspravljaju jedne sa drugima na tviteru, napadaju druge igrače što su njihovog sina uvredili na terenu ili jače uradili. Ništa mi nije jasno. Je l' realno da su oni svi odrasli bez oca pa su ih majke toliko prigrlile da im se pletu u život i kad su ovi postali zreli i odrasli ljudi i da je njima to sasvim prihvatljivo.
Volim svoje roditelje i zahvalan sam im na svemu, u odličnim smo odnosima, ali moj privatni život je moj i tu se niko ne plete.

vince carter

pre 6 godina

Ja ne mogu da verujem.da je covek napisao da Lebron ima 6,7 asistencija i skokova vise u proseku od Jordana..auu!! Pa pre playofa bilo je 6,8 vs 6,5 samo i dva skoka vose sto je i logicno,Jordan je na drugi nacin cinio saigrace boljim,svojim preuzimanjem i mentalitetom,svi su morali da grizu. Onda sam procitao da je Karl Meloun bio trom? Da je stokton smesni belac? Za njega je Payton rekao da je bio tezi za cuvanje i od Jordana! Poredite onda suteve koje je uzimao Jordan sa Lebronovim,onda coveku je trebalo 30 utakmica vise da ga predtigne u kradjama..dakle MJ je daleko bolji kradljivac i jedan na jedan defender,prosek blokada im je cak isti.

ryl

pre 6 godina

zasluzeno apsolutno..sve 4 utakmice odigrao na visokom nivou..a kralj moze sada lepo da pajki i da gleda koga sledecog igraca da privuce u svoj tim..:-)

Dragan

pre 6 godina

NBA, nije vise sto je nekad bila.Kevin je napravio pravi potez prelaskom u najbolji klub NBA. Sa ovim timom GSW, ce uzeti jos tri prstena, jer nema tog tima koji ce ih zaustaviti.Koliko para toliko muzike.Kevin nije nista osvojio sa Oklahomom, zato mu je jedini cilj bio da predja u GSW, gdje je bio siguran da ce ostvariti svoj san.RW, je velika igracina, ali sa Oklahomom gdje jos igra, nece nikada ostvariti svoj san kao KD. Sve u svemu ova praonica novca kroz NBA, je dovela do izrazaja par velikih klubova koji drze sve u svojim rukama.Finale je rezervisano unapred za iste tiimove. a svi ostali mogu samo da sanjaju o finalu NBA.

први српски бек

pre 6 godina

О чему ви причате дечко је одиграо све утакмице у серији фантастично да није њега било Кливленд би опет узео трофеј...

Dovla

pre 6 godina

Čovek ima platu od približno 27 miliona dolara, jedan je od najboljih igrača u poslednjih 10 deset godina, došao je da uzme prsten, uzeo ga je i MVP titulu pride. Da li je trebao ili nije je potpuno nevažno i nisam siguran da će mnogo da se potrese što će neko ko ne može da ubaci 10 slobodnih zaredom (uključujući i mene) da morališe i preispituje tu odluku. Uostalom kao što jedan komentator ovde reče, u ligi u kojoj klubovi menjaju imena i lokacije kao čarape, svaka diskusija je suvišna. Za Durenta i saigrače je bitno da su uzeli prsten, za vlasnika je bitno da se namlatio para i to je to. Ja lično volim ovakvu košarku koju igra GSW, tako da preferiram GSW (naravno maksimalno poštujem Lebrona i Kajrija, jedini tim za koji sam ikad navijao su Kingsi sa Peđom i Divcem, malo mlađa generacija) i zato čestitke Ratnicima, mada me na kraju krajeva i zabole ko je šampion u Americi. Samo gledam košarku. A sad da vidimo kako da skrpimo reprezentaciju, jer to je ono što me zanima u 2017-oj.

NastyB

pre 6 godina

Ovi uzeli najjace igrace i sad kao osvojili tutulu. Vauu
(Boban, 13. jun 2017 08:54)

Nisu oni "uzeli" najjače igrače. U dve godine uzeli sedmog, jedanaestog i trideset petog pika i svojim sistemom od njih napravili Zvezde. Klivlend od 2003. i LeBrona je imao još 3 prva pika (Kajri, Benet, Vigins) gomilu u prvih 5 i opet nisu mnogo napravili. Jer se nema sistem.
A zanimljivost lige sad zavisi od dva igrača - Durenta i Karija, ako ostanu tu gde jesu, sledeće dve godine se zna ko će biti najdominantnija ekipa.

petarczv

pre 6 godina

Durant je potpisao na 2 sezone,znaci ostala mu je jos jedna.Ukoliko se Klivlend ne pojaca nekim superstarom pre svega mislim na poziciji centra igrac tipa Davis opet ce Golden State da se proseta do prstena.
(Nemanja, 13. jun 2017 11:25

A kako mislis da na vec najskuplji budzet u istoriji nba dodas 30miliona davisa koji inace ima vazeci petogodisnji ugovor?! Ko sve ovde ostavlja komentare...

You do

pre 6 godina

Ako je u Americi jedino bitno imas li prsten ili ne, ako su mnogi vrhunski igraci potcijenjeni,omalovazavani a neki cak i zaboravljeni zato sto nemaju prsten onda je Durentov potez logican i nema niko pravo da se ljuti. Da su igraci cijenjeni prema igrama i zaslugama a ne samo po prstenovima onda bi sve bilo drugacije pa mozda ne bi bilo ni onakvog Durentovog poteza. Pogledajte samo kako O'Neal ponizava Barkley-a iako je Barkley bio bolji igrac jer je kao neko ko je nizak za svoju poziciju morao da bude mnogo bolji od drugih na istoj poziciji da bi im bio ravnopravan a on je bio mnogo vise od toga( inace O'Neal je nakon trece utakmice finala opet cacnuo Divca kad je Barkley pricao kako je lakse igrati u boljim timovima, kako je Durentu sad lakse,kako je Barkley-u bilo lakse u Suns-ima, O'Neal-u sa Kobe-jem, Webber-u sa Stojakovicem i Divcem, odmah ga je prekinuo i rekao trebao si da pomenes nekog drugog , voditelj ga pita "jos uvijek" a O'Neal kaze "Vlade is my man" tako da je podsjetio na ono cuveno disovanje u autobusu nakon sto su prosli Kings-e 2002)

cz

pre 6 godina

Kad se budu svodili racuni na kraju, ili imas prsten ili nemas, to se jedino racuna! A ova god ce biti zapamcena po dominaciji jednog tima. Kladim se i da bi RW menjao sve milione i celu ekipu za jedan prsten, posto ga u oklahomi nece videti nikad, a KD je tek poceo da ih skuplja

petarczv

pre 6 godina

KD i dalje nije covek za velike utakmice. Ovo nije velika utakmica jer ima 3 saigraca koji mogu da povuku ako njega stane. U finalu ne sme da te stane. Ne sme. Mama uspeli smo? Mamin sin, sam nista ne moze. Odlican komentar da je Novicki uspeo, Durent nije.
(nista o nicemu, 13. jun 2017 09:46)


Hahahahhaa koja nebuloza hahahahaha "ovo nije velika utakmica jer ima 3 saigraca?! Decko ne postoji "veca" utkmica od finala nba i ovaj momak je bio mvp sto jos vise dobija na znacaju bas zbog toga zato sto ima 3 vrhunska saigraca a prekoputa jos 3 protivnika koji su all starr i on je od svih bio bolji i osvojio sampionski prsten! Igrac za kojeg ti tvrdis da je najbolji ikada je u ovoj seriji bio po svim aspektima igre indeferentanu u odnosu na KD.

Bane

pre 6 godina

(Jumko, 13. jun 2017 09:27)

Komentar ti je totalno nebulozan. Sa temom skoro da ni nema dodirnih tačaka. Ali vidim ja ti si neki satiričar u svakoj temi mirođija.

saeKn

pre 6 godina

Naravno da je uspeo nosilac je igre nije tamo neki drzac peskira. Koliko ja znam bez njega prosle godine nisu uzeli titulu toliko o tome.

NastyB

pre 6 godina

(Nemanja, 13. jun 2017 11:25)

Jeste na dve godine, ali sa drugom "uslovno", što znači da on odlučuje da li će odraditi tu godinu ugovora ili ne, ne pita se tim tu ništa. Pošto se od sledeće godine podiže seleri kep verujem da će i on i Kari dobiti maksimalne ugovore (oko 30 miliona po sezoni, baš kao Majk Konli, na primer) od uprave GS.
Klivlend se fino upropastio, ostaju bez nekolicine igrača, a i bez njih će sledeće sezone plaćati više nego ove (http://www.basketball-reference.com/contracts/CLE.html), tako da ukoliko se ne reše nekoliko igrača teško da će moći da se pojačaju. Ko će hteti Lava sa tolikim ugovorom i čestim povredama? Tompsona sa preko 16 miliona godišnje, problematičnog Smita sa preko 13, Šamperta sa preko 10, O Tompsonu da ne govorim. Lepo ih je LeBron usosio za duže vreme...

Život je nekom majka a nekom maćeha

pre 6 godina

Po komentarim se može zaključit da mnogi nisu ima li podršku roditelja u životu generalno čim ovako negativno pišu za druge.

загор

pre 6 godina

@маре
до ког степена су људи спремни да заборављају игудалу, мени није јасно. најпотцењенији играч, од стрне навијача, у историји нба. човек је ол стар, држи одбрану спољне линије, разбија генерално, има огромну минутажу, а не спомињу га као да не постоји.

terza

pre 6 godina

Danilo prijatelju,
"Čikago je počeo da osvaja svoje titule tek kada je doveo Kartrajta umesto Oklija. Kartrajt kroz celu karijeru ima bolje statistike i od Divca i od Sabonisa, a tek malo slabije od Gasola!" - proveri statistiku kada je on igrao za bulls-e: 9,6 poena i 6,2 skoka ('91.), 8 poena i 5,1 skok ('92) i 5,6 poena i 3,7 skoka ('93.). u play off-u jos gori - 9,5 ('91.), 5,6 ('92.) i 6,3 ('93.), prosecno 4,5 skoka u sve 3 sezone. za za ima po 6 poena i skokova ove sezone, znaci i igra GS se ove sezone zasnivala na njemu, kao bulls-a na cartwright-u 92/3.?! ne bih rekao, dok je osvajao titule sa bulls-ima imao je 32-35 godina i nije vise bio nikakav bitan faktor za tim, bas kao ni bogut, pachulia ili mcgee za GS.
"Prema tome oni su prilično bazirali svoju igra i to na dva centra,Kartrajtu i krilnom centru,Grentu, koji je bio igračina." - ne da nisu bazirali igru na ostarelom cartwright-u nego im je uz paxona (koga je uspesno menjao bj armstrong i zamenio ga konacno u startnoj petorci sezone 92/3.) u te 3 sezone bio stater sa najmanje odigranih minuta u sezoni. a grant je bio igracina, bas kao i danas green. granta je u drugom "three peat-u" zamenio rodman, sa longley-jem i wennington-om na centru koji su statitrali u petorci. petroka bulls-a je cesto bila sa kukocem i rodmanom kao najvisim igracima, znaci isti recept koji kerr primenjuje u GS kao trener - "small ball", nista revolucionarno, bar ne ove 2017. godine.