Utorak, 30.05.2017.

11:33

Vazura u zoni sumraka: krađa, upad Delija, pištolj

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, ima burnih desetak dana iza sebe, posle osvajanja titule doživeo je niz neprijatnosti i dospeo u pritvor.

Izvor: B92

Vazura u zoni sumraka: kraða, upad Delija, pištolj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

pada sneg

pre 6 godina

Mene je sramota da kažen ljudima oakle sam, kažu šta Sibir, ja samo kažem ma da, tu.
(Canadian, 30. maj 2017 15:55)

pa i tu gde si sad, nisi daleko od Sibira.

zoran

pre 6 godina

"Za nošenje oružja bez dozvole, inače, predviđena je zatvorska kazna od dve do 12 godina. .."

Nema sta, zakon bas ostar. Jedini je problem sto takozvani "vodje" navijaca sa dosijeima od po 50 kila su na slobodi. Da li trebam da spominjem da svaki od njih ima pistolj, a kod kuce samo Bog zna.
O, hrabra, policijo zasto se ne uputite do splavova da malo pregledate momke tamo. Ah, da ..zaboravio sam da ste vi zapravo samo skup kukavica koje za nos moze da vuce ko stigne, no uspeshno jurite bake, deke, kada prodaju neku sirotinju da bi za hleba imali, ili nekog jadnika kome migavac na autu ne radi.
Koja beda od drzave, gotovo je nemoguce opisati.

P.S. Jos uvek cekamo uzrok eksplozije na N.Beogradu, hrabra policijo, pored koje ljudi sruse jedan kvart u Beogradu, a vi ispod stola sakriveni cekate lilihip.

cz - samo privatizacija

pre 6 godina

Nema ovo veze sa fudbalom, velike su pare u igi. Zvezda "sramna", Partizan ovakav, onakav, samo nas lozi fudbalska mafija da se medjusobno "koljemo" na portalima. Samo privatizacija moze da pokrene domaci fudbal iz ovog sramnog stanja.

Staviturimetni

pre 6 godina

Pehar pod ruku pa na svadbu?
Naiđoše delije pa oteše.Posle ga vratiše.
K'o u nekoj epskoj pesmi.
A,možda smo mi počeli da razbijamo četvrtu dimenziju ,a da nisam ni primetio.

realno

pre 6 godina

Kad bi 10% ovih što nose oružje a nemaju dozvolu za nošenje istog bili procesuirani i osuđeni (makar na dve godine koliko minimalno piše) ova država bi procvetala....
Ps. To pre svega važi za ovakav slučaj, s tim što ovo nije potez pravne drzave (i ako bih više od svega voleo da jeste) već prepucavanje moćnika.

Bane

pre 6 godina

(Iso se može reći i za Bokača, koji pada u šesnaestercu, 30. maj 2017 12:13)

Šta si ti neki njegov advokat. u ala smo brzo zaboravili čije on čovek. Strašno kako na stvari gledate površno. Pošto su osvojeni trofeji koga briga što on radi za SNS dokle god donosi pehar a pre toga je skoro motkom bio teran iz kluba.

Nemus

pre 6 godina

(nenad, 30. maj 2017 13:43)

Znači ne priznaješ da te je sramota jer komšija ima slične afinitete pa što bi i mene bilo sramota zbog toga.

ako znači

pre 6 godina

Pa nije nosio oruzje, pistolj je bio u kolima? Kaznjen za nošenje oruzja bez dozvole?
(Hahaha, 30. maj 2017 14:19)

Gospodine Hahaha, naravno da nije nosio oružje, ali NIJE kažnjen, nema ni optužnice još a kamoli sudske presude. Da bi se ovo krivično delo, ako ga sud ne odbaci i proglasi prekršajem, kaznilo kaznom zatvora, mora da bude mnogo teže, nije svejedno da li si "vozio" pištolj ili tri mitraljeza, sedam automata, i nekoliko bombi.

VunenaVremena

pre 6 godina

Hmm,da je malo pameti i rezona na njegovom mestu da sam, otisao bi na Aljasku ili na Tibet,Zapadnu Australiju,Argentinu ili na Hilandar ili bilo koji manastir u Srbiji.

Dragisa drakula

pre 6 godina

Jel se vi (novinari)tim tzv.delijama divite ili sta...?doslo je njih 50ak ispred restorana na senjaku,ej 50 huligana na 5 polu penzionera!??moj savet vazuri,iako ga ne gotivim,sledeci pot ponesi zolju!czv sraman klub,sramnog rukovodstva i jos sramnijih navijaca,izuzetak nekima.

Šuke

pre 6 godina

Cek znaci ako imas dozvolu za drzanje, a nemas za nosenje, ti teoretski ne mozes da ides u streljanu da vezbas gadjanje??? pa koji ce ti onda pistolj?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (psiholog, 30. maj 2017 11:51)

Dozvola za držanje omogućava ti da rastavljen pištolj i odvojenu municiju nosiš u streljanu. Pištolj je u ovom slučaju bio sastavljen van streljane, to je poenta.

Simo Krajina

pre 6 godina

@Nenad
Nije Terzić pod istragom, odavno je istraga završena i protiv njega podignuta je optužnica, ali Terzić izbegava da dođe na sud a niko ga ne privodi. Još jedna CZFMPDivaIdea izbegava da se pojavi na sudu, a ni njega niko ne privodi. Čovek koji je optužen za korupciju i zloupotrebu službenog položaja ili nasilničkog ponašanja ne može da bude generalni direktor, to je moglo samo u CZ, ali i ovo će biti lani.

Aleksis Sanco Panco

pre 6 godina

Ali mene je najvise zaprepastilo da sada IPAK poseduje neophodna dokumenta za posedovanje oruzja. E, kako se to sve ispegla kad si u sprezi sa SNS-om ili direktno njihov covek.

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Milorad Vučelić predsednik, Vazura direktor, SNS plaća Evropu, a Kokeza urgira u UEFA. Eto to je danas partizan. Sva sreća da njegovi navijači nemaju ni trunku srama pa im sve to ne smeta.

logicar

pre 6 godina

U Srbiji se ne gleda kakav si lik nego iz koje si stranke. Iz koje je on bese stranke?
(lol, 30. maj 2017 11:58) Iz stranke onoga koji je detinjstvo proveo na severu.

DPolitika

pre 6 godina

Cisto pravno da razresimo ovu dilemu...

Član 33. Zakona o oruzju i municiji

Vlasnik oružja ili njegov predstavnik ako je vlasnik pravno lice ili preduzetnik može ga uz važeću izdatu ispravu o oružju prenositi, za sopstvene potrebe, spakovano u odgovarajuću ambalažu (kofer, kutija, futrola) koja onemogućava njegovu trenutnu upotrebu.
Vatreno, vazdušno i konvertibilno oružje prenosi se ispražnjeno od municije.
Pravno lice ili preduzetnik iz stava 1. ovog člana dužno je da, pre prenošenja oružja, svom predstavniku, na propisanom obrascu izda posebno ovlašćenje za prenošenje oružja.

Ako se poseduje dozvola za oruzje odnosno oruzani list tada se naravno moze prenositi, pistolj na primer mora da bude u futroli ili nekoj kutiji i da ima okvir sa municijom pri tom prenosenju izvadjen iz pistolja i posebno odlozen ili prazan pistolj bez municije u futroli koaj se zakopcava na primer...

Pistolj je sam po sebi odnosno svojoj nameni i funkciji prenosivo oruzje.

mafija

pre 6 godina

Za sve vazi isti zakon, zar ne? Zatvor od minimum dve godine pretvorice u dva dana, pa ce i to skrariti na jedno popodne, zbog primernog vladanja.

maconii

pre 6 godina

odneo je pehar na svadbu svog prijatelja....pa gde to ima???pa nije svadba mesto gde se prodstavlja titula,koja samozivost...pa je jadnicak uhapsen,imao je kod sebe pistolj,kao krenuo je u streljanu,a usput da svrati da cestita sestricu rodjendan...nevinasce

aleksandar

pre 6 godina

vazura je isti kao i terza,al opet,uzecemo vam sve. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 30. maj 2017 12:01) 
slika i prilika pravog navijaca crno belih 
zakljucak MRZIM ZVEZDU VISE NEGO STO VOLIM KEVU I CALETA!!!
(sta im uradi Nebojsa, 30. maj 2017 12:30)
evo jos jednog doktora,ovoga puta psihologije.

misa kaloperovic

pre 6 godina

Prestanite vise huligane da nazivate Delijama i Gobarima!!! To su kriminalci, razbojnici i huligani. Napadaju te zato sto nisi navijac njihovod kluba?! To su bolesni umovi!

nenad

pre 6 godina

Milorad Vučelić predsednik, Vazura direktor, SNS plaća Evropu, a Kokeza urgira u UEFA. Eto to je danas partizan. Sva sreća da njegovi navijači nemaju ni trunku srama pa im sve to ne smeta.
(partizan sramota Srbije, 30. maj 2017 13:26)

00


bitno je da ga vi imate ! prodali ste grb i klub navijate za fmp direktor vam je zvezdan pod istragom terzic , dobijate od drzave milione evra nema vas van sezone kupanja u evropi ,pljujete kokezu koji je doveo terzica a vi ga predlozili za predsednika fss , zovu vas zvezdanaesterac , kradete celu sezonu dajete golove iz gol auta i verujete da ste pokradeni , svoju decu bacate i ne cenite vec verujete gore spomenutom koji vas je ubedio da je doveo evropska pojacanja ali kao sto kazes prijatelju nemate sramotu pa je lakse .....

Borky

pre 6 godina

Ma naravno Vazura je problem,a ne Ica Bogdanov koji radi po gradu sta hoce.Zasto ne postavite pitanje,ko u ovoj drzavi stiti te kriminalce???Da su moje obezbedjenje onako napali,ja bih nosio granatu,a ne pistolj.
(Vlada, 30. maj 2017 12:20)

# Link komentara

Kako mozes izjednacavati visoko poyicioniranog funkcionera Partizana sa osudjenim huliganom?Gdje je i ko rekao da Bogdanov nije problem?
Pitas ko stiti kriminalce a ovaj isti Vazura na saslusanju izjavio da nista nije vido kad su mu tukli obezbedjene i kad je on jedva zivu glavu izvukao.Pa kako tebe i ostale nije sramota da branis ovo samo zbog jedne pisljive titule?

lol

pre 6 godina

U Srbiji se ne gleda kakav si lik nego iz koje si stranke. Iz koje je on bese stranke?
(lol, 30. maj 2017 11:58) Iz stranke onoga koji je detinjstvo proveo na severu.
(logicar, 30. maj 2017 13:11)

Aha, znaci ista su stranka? A ostatak vase uprave? Pretpostavljam i oni? :)

Krle

pre 6 godina

Svi se nesto fokusiraju na to sto je on poneo pehar na svadbu a nikome nije bitno sto su Bogdanov i ekipa uleteli u restoran i isterali ih odatle. Dakle, nasilje je ocigledno manja vest od idiotizma. Vama nije bitno sto je glumac dobio batine nego u kakvim je cipelama koracao crvenim tepihom. E sve dok vam takve stvari budu zapadale za oko a ne one grublje, zivecemo u ovakvoj drzavi.

Che Gevara

pre 6 godina

"Potom, funkcioner prvaka Srbije navodno je poneo pehar namenjen šampionu države na svadbu prijatelja, koji su mu ukrali navijači Crvene zvezde, ali je na kraju uspeo da ga povrati."
A od Kuma ...
Od koga si Ti Zvezdo izgubila titulu
(smogovac iz Humske, 30. maj 2017 11:46)

Ja kao Grobar veciti .... se smejem i Partizanu i Crvenoj Zvezdi!Prvo je Zvezdu "uzjahao" humanitarni radnik Arkan ... a Partizan je "uzjahao" moralna gromada Vazura .... mozes misliti Vazuuuraaa ....
Em su hteli da ga navijaci biju ... em nosi pistolj i vezba gadjanje ... em poneo pehar na svadbu.Pa, moze neko njemu da objasni .... da se to nenosi na svadbe i sahrane ... to stoji u Klubu.Nije mu to tata kupio za rodjendan pa da pokazuje drugarima, nego su igraci osvoji svojim radom i pobedama!
Sta je srpski fudbal skrivio toliko ko da je Boga gadjao kamenjem pa ga kaznjava.Alo, pa "nezavrcite usi" vise srpskom fudbalu vi klovnovi fudbalski .... Tole, Kokeza, Terza, Vazura ....
Dobro je i da postoji uposte!

Alek

pre 6 godina

Vazura je posebna priča, to nam je jasno. Ali ovde ispade da je kradja pehara ok, čekanje maskiranih osoba ispred restorana i pretnje je isto ok ......???

Iso se može reći i za Bokača, koji pada u šesnaestercu

pre 6 godina

Panteri, taj pehar nje ukraden i mogao je da ga nosi gde hoće, pa neka onda FSS vidi da li je to nešto za osudu, tema je da li neko ko ima dozvolu za nošenje oružja može pištolj da vozi u kolima kad ide u streljanu, ili pucanje može da vežba samo u svojoj kuhinji. Ne sumnja da je neko Vazuru pratio i namestio mu policijski prepad. Panteri, da l znate da se protiv Terzića godinama vodi sudski postupak i nikako da se završi? Isto takođe važi za bata Čovketa, vašu legendu.

sta im uradi Nebojsa

pre 6 godina

vazura je isti kao i terza,al opet,uzecemo vam sve.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 30. maj 2017 12:01)
slika i prilika pravog navijaca crno belih
zakljucak MRZIM ZVEZDU VISE NEGO STO VOLIM KEVU I CALETA!!!

Mito

pre 6 godina

Ovde je neko lud. Ako je za neovlašćeno nošenje oružja zaprečena kazna od 2 do 12 godina, onda mora da bude krivični postupak. Naše sudstvo pokazuje totalno neznanje. Sramota.

Deki

pre 6 godina

Nema ništa od ovoga jer je ovo Srbija. Uostalom, s obzitom da je klubski auto, a da je pištolj bio u kaseti, mogao je i neko drugi da ga stavi u kasetu. Od kada milicija proverava kasete, liči na nameštaljku.

PFC

pre 6 godina

E Vazura, Vazura...ne stavlja se tebi na teret nošenje pištolja, koga još to zanima. Oni tebe terete da se nisi dovoljno mešao u rad sportskog sektora u Partizanu, pa se deca rastrčala i ode titula.

Vlada

pre 6 godina

Ma naravno Vazura je problem,a ne Ica Bogdanov koji radi po gradu sta hoce.Zasto ne postavite pitanje,ko u ovoj drzavi stiti te kriminalce???Da su moje obezbedjenje onako napali,ja bih nosio granatu,a ne pistolj.

lol

pre 6 godina

Vidi se Vucelin pecat u smisljanju ove price, realna kao i sve sto on smisli. Cuj maskirani napadaci koji otimaju pehar, Vazura se pretvara u Supermena i postroji ih u sekundi u fazonu "gde ste posli kad vidite da sam jak ko stena" hahahahaha. Pa vise ce zaraditi od ovog scenarija za neku odlicnu komediju nego od ulaska u Ligu sampiona...pa jos ova prica sa pistoljem i streljanom. Mora da je smisljao ujutru za vreme velike nuzde dok je jos bio bunovan. Au gde mi zivimo.

bez nervoze

pre 6 godina

Panteri, taj pehar nje ukraden i mogao je da ga nosi gde hoće, pa neka onda FSS vidi da li je to nešto za osudu, tema je da li neko ko ima dozvolu za nošenje oružja može pištolj da vozi u kolima kad ide u streljanu, ili pucanje može da vežba samo u svojoj kuhinji. Ne sumnja da je neko Vazuru pratio i namestio mu policijski prepad. Panteri, da l znate da se protiv Terzića godinama vodi sudski postupak i nikako da se završi? Isto takođe važi za bata Čovketa, vašu legendu.
(Iso se može reći i za Bokača, koji pada u šesnaestercu, 30. maj 2017 12:13)

Jel ukusan tompus?

Kosta

pre 6 godina

Kukali ste 33 kola da je sve namesteno,jel da? Kada se videlo da nije tako zasto onoliko slavlje.Nelogicno je da se slavi namesteno prvenstvo.

vlada

pre 6 godina

Za ove sto pravdaju nosenje oruzja on nek se skine sa pozicije i niko ga vise nece dirati. Da sme da se suprotstavi ljudima koji su prebili coveka iz obezbedjenja uradio bi to ispred stadiona, gde je ostatak obezbedjenja? Svi zaposljeni gledaju kako tuku jednog? A da izljubili su se i rukovali pre toga tako da je sve ok.

djolefrankfurt

pre 6 godina

Hoceš da te pamte kao gerharda šrodera? Pa ja sam ga upamtio kada je posle pobede angele merkel došao malo nacirkan u studijo i u emisiji uživo tvrdio da je i dalje kancelar dok su mu se svi smejali jer nije hteo da prizna poraz a posle se uvukao rusima i postao član nekog upravnog odbora. A da bio je i za bombardovanje srbije... Tako ga ja pamtim a tebe ću da pamtim kao mešavinu džordža lukasa i pinokija

Kad bi se navijači pitali

pre 6 godina

Po oceni Vrhovnog kasacionog suda, predmet ocene zakonitosti u konkretnom slučaju je pitanje da li je povređen krivični zakon pravnim shvatanjem drugostepenog suda iz napred navedene pravnosnažne presude „da je samo radnja krivičnog dela nošenje onog oružja koje se neovlašćeno izrađuje, prodaje, nabavlja, vrši razmena ili drži, a kako je okrivljeni za nabavljanje i držanje predmetnog pištolja imao odobrenje nadležnog organa, to nošenje predmetnog pištolja više ne predstavlja radnju krivičnog dela iz člana 348. KZ, već eventualno prekršaj“.
Dakle, stavljanjem ove vesti na sportsku stranu gde niko veze sa Krivičnim zakonikom nema, neozbiljno je. I još kažete da se za ovo delo može dobiti od 2 do 12 godina zatvora. Naravno da nje tako, Vazura je legalno nabavio pištolj, nije ga "nosio" nego ga je "vozio u kolima", nijanse koje sud ceni, imao je strah od napada navijača, i to sud ceni, i za njega važi kazna od 3 meseca do dve godine, ako nije osuđivan onda može i uslovno, a Kasaciono sud, kao najviši sud u državi, videli smo, to delo karakteriše kao prekršaj. Kažem, nije ovo tema za laike.

Crudelta

pre 6 godina

@Vrbas- pa svako normalan uopste nema potrebu da nosi pistolj. I cuj u kakvu streljanu kakve su to gluposti tj zar tamo nemaju oruzje za takvu namenu ili pak mora da svako nosi svoje. A ono za pehar stvarno smejurija sto neko rece kao da zivimo u Kongu.

Zlatko

pre 6 godina

Smešno! Ja imam revolver sa dozvolom za čuvanje. Kada krenem u streljanu da pucam, naravno iz svog revolvera, u kaseti je burence prazno. Ovako je zakon regulisao. Nameštaljka sa smešnim shodom. Na kraju, da li uopšte znate ko je njegov otac?

milos-bn

pre 6 godina

@psiholog mozes naravno ali mora biti rasklopljen, pistolj na zadnjem sedistu npr a sarzer i meci u gepeku. a gospodin je imao sklopljen napunjen i spreman za pucanje, to je nevolja.

GM

pre 6 godina

Uziva covek, pustite ga. Ko ce sada da pamti da je zvao sudije, lepo rece covek... moze lako da se proveri da li sam zvao i koje brojeve jel tako...
Posto se to podrazumeva jelte, po zakonu, svako mora da zove sa svog broja.

Navijaci pevaju Vucicu, a pod SNS-om vode u titulama 4:2.
Sto bi rekao Manda u Tri palme... "Ti se trudis, a ja ti kao ne dam..."

Boban

pre 6 godina

Znaci kazna je od 2 do 12 godina. Minimum koji moze da dobije je 2 godine, ne moze manje od toga... Sud ne sme da ga kazni sa manje od 2 godine zatvora.
Jedva cekam presudu da se slatko nasmejem...

lol

pre 6 godina

Sa kojim je likom FK C. Zvezda dozvolila da im partizan perotme titulu... E Vazuraaaaaaa
(MilosTOP, 30. maj 2017 11:42)
U Srbiji se ne gleda kakav si lik nego iz koje si stranke. Iz koje je on bese stranke?

psiholog

pre 6 godina

Cek znaci ako imas dozvolu za drzanje, a nemas za nosenje, ti teoretski ne mozes da ides u streljanu da vezbas gadjanje??? pa koji ce ti onda pistolj?

smogovac iz Humske

pre 6 godina

"Potom, funkcioner prvaka Srbije navodno je poneo pehar namenjen šampionu države na svadbu prijatelja, koji su mu ukrali navijači Crvene zvezde, ali je na kraju uspeo da ga povrati."
A od Kuma ...
Od koga si Ti Zvezdo izgubila titulu

smogovac iz Humske

pre 6 godina

"Potom, funkcioner prvaka Srbije navodno je poneo pehar namenjen šampionu države na svadbu prijatelja, koji su mu ukrali navijači Crvene zvezde, ali je na kraju uspeo da ga povrati."
A od Kuma ...
Od koga si Ti Zvezdo izgubila titulu

psiholog

pre 6 godina

Cek znaci ako imas dozvolu za drzanje, a nemas za nosenje, ti teoretski ne mozes da ides u streljanu da vezbas gadjanje??? pa koji ce ti onda pistolj?

Kad bi se navijači pitali

pre 6 godina

Po oceni Vrhovnog kasacionog suda, predmet ocene zakonitosti u konkretnom slučaju je pitanje da li je povređen krivični zakon pravnim shvatanjem drugostepenog suda iz napred navedene pravnosnažne presude „da je samo radnja krivičnog dela nošenje onog oružja koje se neovlašćeno izrađuje, prodaje, nabavlja, vrši razmena ili drži, a kako je okrivljeni za nabavljanje i držanje predmetnog pištolja imao odobrenje nadležnog organa, to nošenje predmetnog pištolja više ne predstavlja radnju krivičnog dela iz člana 348. KZ, već eventualno prekršaj“.
Dakle, stavljanjem ove vesti na sportsku stranu gde niko veze sa Krivičnim zakonikom nema, neozbiljno je. I još kažete da se za ovo delo može dobiti od 2 do 12 godina zatvora. Naravno da nje tako, Vazura je legalno nabavio pištolj, nije ga "nosio" nego ga je "vozio u kolima", nijanse koje sud ceni, imao je strah od napada navijača, i to sud ceni, i za njega važi kazna od 3 meseca do dve godine, ako nije osuđivan onda može i uslovno, a Kasaciono sud, kao najviši sud u državi, videli smo, to delo karakteriše kao prekršaj. Kažem, nije ovo tema za laike.

Che Gevara

pre 6 godina

"Potom, funkcioner prvaka Srbije navodno je poneo pehar namenjen šampionu države na svadbu prijatelja, koji su mu ukrali navijači Crvene zvezde, ali je na kraju uspeo da ga povrati."
A od Kuma ...
Od koga si Ti Zvezdo izgubila titulu
(smogovac iz Humske, 30. maj 2017 11:46)

Ja kao Grobar veciti .... se smejem i Partizanu i Crvenoj Zvezdi!Prvo je Zvezdu "uzjahao" humanitarni radnik Arkan ... a Partizan je "uzjahao" moralna gromada Vazura .... mozes misliti Vazuuuraaa ....
Em su hteli da ga navijaci biju ... em nosi pistolj i vezba gadjanje ... em poneo pehar na svadbu.Pa, moze neko njemu da objasni .... da se to nenosi na svadbe i sahrane ... to stoji u Klubu.Nije mu to tata kupio za rodjendan pa da pokazuje drugarima, nego su igraci osvoji svojim radom i pobedama!
Sta je srpski fudbal skrivio toliko ko da je Boga gadjao kamenjem pa ga kaznjava.Alo, pa "nezavrcite usi" vise srpskom fudbalu vi klovnovi fudbalski .... Tole, Kokeza, Terza, Vazura ....
Dobro je i da postoji uposte!

Boban

pre 6 godina

Znaci kazna je od 2 do 12 godina. Minimum koji moze da dobije je 2 godine, ne moze manje od toga... Sud ne sme da ga kazni sa manje od 2 godine zatvora.
Jedva cekam presudu da se slatko nasmejem...

Vlada

pre 6 godina

Ma naravno Vazura je problem,a ne Ica Bogdanov koji radi po gradu sta hoce.Zasto ne postavite pitanje,ko u ovoj drzavi stiti te kriminalce???Da su moje obezbedjenje onako napali,ja bih nosio granatu,a ne pistolj.

nenad

pre 6 godina

Milorad Vučelić predsednik, Vazura direktor, SNS plaća Evropu, a Kokeza urgira u UEFA. Eto to je danas partizan. Sva sreća da njegovi navijači nemaju ni trunku srama pa im sve to ne smeta.
(partizan sramota Srbije, 30. maj 2017 13:26)

00


bitno je da ga vi imate ! prodali ste grb i klub navijate za fmp direktor vam je zvezdan pod istragom terzic , dobijate od drzave milione evra nema vas van sezone kupanja u evropi ,pljujete kokezu koji je doveo terzica a vi ga predlozili za predsednika fss , zovu vas zvezdanaesterac , kradete celu sezonu dajete golove iz gol auta i verujete da ste pokradeni , svoju decu bacate i ne cenite vec verujete gore spomenutom koji vas je ubedio da je doveo evropska pojacanja ali kao sto kazes prijatelju nemate sramotu pa je lakse .....

Staviturimetni

pre 6 godina

Pehar pod ruku pa na svadbu?
Naiđoše delije pa oteše.Posle ga vratiše.
K'o u nekoj epskoj pesmi.
A,možda smo mi počeli da razbijamo četvrtu dimenziju ,a da nisam ni primetio.

zoran

pre 6 godina

"Za nošenje oružja bez dozvole, inače, predviđena je zatvorska kazna od dve do 12 godina. .."

Nema sta, zakon bas ostar. Jedini je problem sto takozvani "vodje" navijaca sa dosijeima od po 50 kila su na slobodi. Da li trebam da spominjem da svaki od njih ima pistolj, a kod kuce samo Bog zna.
O, hrabra, policijo zasto se ne uputite do splavova da malo pregledate momke tamo. Ah, da ..zaboravio sam da ste vi zapravo samo skup kukavica koje za nos moze da vuce ko stigne, no uspeshno jurite bake, deke, kada prodaju neku sirotinju da bi za hleba imali, ili nekog jadnika kome migavac na autu ne radi.
Koja beda od drzave, gotovo je nemoguce opisati.

P.S. Jos uvek cekamo uzrok eksplozije na N.Beogradu, hrabra policijo, pored koje ljudi sruse jedan kvart u Beogradu, a vi ispod stola sakriveni cekate lilihip.

misa kaloperovic

pre 6 godina

Prestanite vise huligane da nazivate Delijama i Gobarima!!! To su kriminalci, razbojnici i huligani. Napadaju te zato sto nisi navijac njihovod kluba?! To su bolesni umovi!

djolefrankfurt

pre 6 godina

Hoceš da te pamte kao gerharda šrodera? Pa ja sam ga upamtio kada je posle pobede angele merkel došao malo nacirkan u studijo i u emisiji uživo tvrdio da je i dalje kancelar dok su mu se svi smejali jer nije hteo da prizna poraz a posle se uvukao rusima i postao član nekog upravnog odbora. A da bio je i za bombardovanje srbije... Tako ga ja pamtim a tebe ću da pamtim kao mešavinu džordža lukasa i pinokija

lol

pre 6 godina

Sa kojim je likom FK C. Zvezda dozvolila da im partizan perotme titulu... E Vazuraaaaaaa
(MilosTOP, 30. maj 2017 11:42)
U Srbiji se ne gleda kakav si lik nego iz koje si stranke. Iz koje je on bese stranke?

milos-bn

pre 6 godina

@psiholog mozes naravno ali mora biti rasklopljen, pistolj na zadnjem sedistu npr a sarzer i meci u gepeku. a gospodin je imao sklopljen napunjen i spreman za pucanje, to je nevolja.

lol

pre 6 godina

Vidi se Vucelin pecat u smisljanju ove price, realna kao i sve sto on smisli. Cuj maskirani napadaci koji otimaju pehar, Vazura se pretvara u Supermena i postroji ih u sekundi u fazonu "gde ste posli kad vidite da sam jak ko stena" hahahahaha. Pa vise ce zaraditi od ovog scenarija za neku odlicnu komediju nego od ulaska u Ligu sampiona...pa jos ova prica sa pistoljem i streljanom. Mora da je smisljao ujutru za vreme velike nuzde dok je jos bio bunovan. Au gde mi zivimo.

GM

pre 6 godina

Uziva covek, pustite ga. Ko ce sada da pamti da je zvao sudije, lepo rece covek... moze lako da se proveri da li sam zvao i koje brojeve jel tako...
Posto se to podrazumeva jelte, po zakonu, svako mora da zove sa svog broja.

Navijaci pevaju Vucicu, a pod SNS-om vode u titulama 4:2.
Sto bi rekao Manda u Tri palme... "Ti se trudis, a ja ti kao ne dam..."

Kosta

pre 6 godina

Kukali ste 33 kola da je sve namesteno,jel da? Kada se videlo da nije tako zasto onoliko slavlje.Nelogicno je da se slavi namesteno prvenstvo.

cz - samo privatizacija

pre 6 godina

Nema ovo veze sa fudbalom, velike su pare u igi. Zvezda "sramna", Partizan ovakav, onakav, samo nas lozi fudbalska mafija da se medjusobno "koljemo" na portalima. Samo privatizacija moze da pokrene domaci fudbal iz ovog sramnog stanja.

maconii

pre 6 godina

odneo je pehar na svadbu svog prijatelja....pa gde to ima???pa nije svadba mesto gde se prodstavlja titula,koja samozivost...pa je jadnicak uhapsen,imao je kod sebe pistolj,kao krenuo je u streljanu,a usput da svrati da cestita sestricu rodjendan...nevinasce

Alek

pre 6 godina

Vazura je posebna priča, to nam je jasno. Ali ovde ispade da je kradja pehara ok, čekanje maskiranih osoba ispred restorana i pretnje je isto ok ......???

Krle

pre 6 godina

Svi se nesto fokusiraju na to sto je on poneo pehar na svadbu a nikome nije bitno sto su Bogdanov i ekipa uleteli u restoran i isterali ih odatle. Dakle, nasilje je ocigledno manja vest od idiotizma. Vama nije bitno sto je glumac dobio batine nego u kakvim je cipelama koracao crvenim tepihom. E sve dok vam takve stvari budu zapadale za oko a ne one grublje, zivecemo u ovakvoj drzavi.

Šuke

pre 6 godina

Cek znaci ako imas dozvolu za drzanje, a nemas za nosenje, ti teoretski ne mozes da ides u streljanu da vezbas gadjanje??? pa koji ce ti onda pistolj?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (psiholog, 30. maj 2017 11:51)

Dozvola za držanje omogućava ti da rastavljen pištolj i odvojenu municiju nosiš u streljanu. Pištolj je u ovom slučaju bio sastavljen van streljane, to je poenta.

Iso se može reći i za Bokača, koji pada u šesnaestercu

pre 6 godina

Panteri, taj pehar nje ukraden i mogao je da ga nosi gde hoće, pa neka onda FSS vidi da li je to nešto za osudu, tema je da li neko ko ima dozvolu za nošenje oružja može pištolj da vozi u kolima kad ide u streljanu, ili pucanje može da vežba samo u svojoj kuhinji. Ne sumnja da je neko Vazuru pratio i namestio mu policijski prepad. Panteri, da l znate da se protiv Terzića godinama vodi sudski postupak i nikako da se završi? Isto takođe važi za bata Čovketa, vašu legendu.

Zlatko

pre 6 godina

Smešno! Ja imam revolver sa dozvolom za čuvanje. Kada krenem u streljanu da pucam, naravno iz svog revolvera, u kaseti je burence prazno. Ovako je zakon regulisao. Nameštaljka sa smešnim shodom. Na kraju, da li uopšte znate ko je njegov otac?

Deki

pre 6 godina

Nema ništa od ovoga jer je ovo Srbija. Uostalom, s obzitom da je klubski auto, a da je pištolj bio u kaseti, mogao je i neko drugi da ga stavi u kasetu. Od kada milicija proverava kasete, liči na nameštaljku.

mafija

pre 6 godina

Za sve vazi isti zakon, zar ne? Zatvor od minimum dve godine pretvorice u dva dana, pa ce i to skrariti na jedno popodne, zbog primernog vladanja.

Dragisa drakula

pre 6 godina

Jel se vi (novinari)tim tzv.delijama divite ili sta...?doslo je njih 50ak ispred restorana na senjaku,ej 50 huligana na 5 polu penzionera!??moj savet vazuri,iako ga ne gotivim,sledeci pot ponesi zolju!czv sraman klub,sramnog rukovodstva i jos sramnijih navijaca,izuzetak nekima.

PFC

pre 6 godina

E Vazura, Vazura...ne stavlja se tebi na teret nošenje pištolja, koga još to zanima. Oni tebe terete da se nisi dovoljno mešao u rad sportskog sektora u Partizanu, pa se deca rastrčala i ode titula.

realno

pre 6 godina

Kad bi 10% ovih što nose oružje a nemaju dozvolu za nošenje istog bili procesuirani i osuđeni (makar na dve godine koliko minimalno piše) ova država bi procvetala....
Ps. To pre svega važi za ovakav slučaj, s tim što ovo nije potez pravne drzave (i ako bih više od svega voleo da jeste) već prepucavanje moćnika.

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Milorad Vučelić predsednik, Vazura direktor, SNS plaća Evropu, a Kokeza urgira u UEFA. Eto to je danas partizan. Sva sreća da njegovi navijači nemaju ni trunku srama pa im sve to ne smeta.

Aleksis Sanco Panco

pre 6 godina

Ali mene je najvise zaprepastilo da sada IPAK poseduje neophodna dokumenta za posedovanje oruzja. E, kako se to sve ispegla kad si u sprezi sa SNS-om ili direktno njihov covek.

sta im uradi Nebojsa

pre 6 godina

vazura je isti kao i terza,al opet,uzecemo vam sve.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 30. maj 2017 12:01)
slika i prilika pravog navijaca crno belih
zakljucak MRZIM ZVEZDU VISE NEGO STO VOLIM KEVU I CALETA!!!

Mito

pre 6 godina

Ovde je neko lud. Ako je za neovlašćeno nošenje oružja zaprečena kazna od 2 do 12 godina, onda mora da bude krivični postupak. Naše sudstvo pokazuje totalno neznanje. Sramota.

Borky

pre 6 godina

Ma naravno Vazura je problem,a ne Ica Bogdanov koji radi po gradu sta hoce.Zasto ne postavite pitanje,ko u ovoj drzavi stiti te kriminalce???Da su moje obezbedjenje onako napali,ja bih nosio granatu,a ne pistolj.
(Vlada, 30. maj 2017 12:20)

# Link komentara

Kako mozes izjednacavati visoko poyicioniranog funkcionera Partizana sa osudjenim huliganom?Gdje je i ko rekao da Bogdanov nije problem?
Pitas ko stiti kriminalce a ovaj isti Vazura na saslusanju izjavio da nista nije vido kad su mu tukli obezbedjene i kad je on jedva zivu glavu izvukao.Pa kako tebe i ostale nije sramota da branis ovo samo zbog jedne pisljive titule?

pada sneg

pre 6 godina

Mene je sramota da kažen ljudima oakle sam, kažu šta Sibir, ja samo kažem ma da, tu.
(Canadian, 30. maj 2017 15:55)

pa i tu gde si sad, nisi daleko od Sibira.

bez nervoze

pre 6 godina

Panteri, taj pehar nje ukraden i mogao je da ga nosi gde hoće, pa neka onda FSS vidi da li je to nešto za osudu, tema je da li neko ko ima dozvolu za nošenje oružja može pištolj da vozi u kolima kad ide u streljanu, ili pucanje može da vežba samo u svojoj kuhinji. Ne sumnja da je neko Vazuru pratio i namestio mu policijski prepad. Panteri, da l znate da se protiv Terzića godinama vodi sudski postupak i nikako da se završi? Isto takođe važi za bata Čovketa, vašu legendu.
(Iso se može reći i za Bokača, koji pada u šesnaestercu, 30. maj 2017 12:13)

Jel ukusan tompus?

Simo Krajina

pre 6 godina

@Nenad
Nije Terzić pod istragom, odavno je istraga završena i protiv njega podignuta je optužnica, ali Terzić izbegava da dođe na sud a niko ga ne privodi. Još jedna CZFMPDivaIdea izbegava da se pojavi na sudu, a ni njega niko ne privodi. Čovek koji je optužen za korupciju i zloupotrebu službenog položaja ili nasilničkog ponašanja ne može da bude generalni direktor, to je moglo samo u CZ, ali i ovo će biti lani.

vlada

pre 6 godina

Za ove sto pravdaju nosenje oruzja on nek se skine sa pozicije i niko ga vise nece dirati. Da sme da se suprotstavi ljudima koji su prebili coveka iz obezbedjenja uradio bi to ispred stadiona, gde je ostatak obezbedjenja? Svi zaposljeni gledaju kako tuku jednog? A da izljubili su se i rukovali pre toga tako da je sve ok.

aleksandar

pre 6 godina

vazura je isti kao i terza,al opet,uzecemo vam sve. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 30. maj 2017 12:01) 
slika i prilika pravog navijaca crno belih 
zakljucak MRZIM ZVEZDU VISE NEGO STO VOLIM KEVU I CALETA!!!
(sta im uradi Nebojsa, 30. maj 2017 12:30)
evo jos jednog doktora,ovoga puta psihologije.

Crudelta

pre 6 godina

@Vrbas- pa svako normalan uopste nema potrebu da nosi pistolj. I cuj u kakvu streljanu kakve su to gluposti tj zar tamo nemaju oruzje za takvu namenu ili pak mora da svako nosi svoje. A ono za pehar stvarno smejurija sto neko rece kao da zivimo u Kongu.

lol

pre 6 godina

U Srbiji se ne gleda kakav si lik nego iz koje si stranke. Iz koje je on bese stranke?
(lol, 30. maj 2017 11:58) Iz stranke onoga koji je detinjstvo proveo na severu.
(logicar, 30. maj 2017 13:11)

Aha, znaci ista su stranka? A ostatak vase uprave? Pretpostavljam i oni? :)

logicar

pre 6 godina

U Srbiji se ne gleda kakav si lik nego iz koje si stranke. Iz koje je on bese stranke?
(lol, 30. maj 2017 11:58) Iz stranke onoga koji je detinjstvo proveo na severu.

DPolitika

pre 6 godina

Cisto pravno da razresimo ovu dilemu...

Član 33. Zakona o oruzju i municiji

Vlasnik oružja ili njegov predstavnik ako je vlasnik pravno lice ili preduzetnik može ga uz važeću izdatu ispravu o oružju prenositi, za sopstvene potrebe, spakovano u odgovarajuću ambalažu (kofer, kutija, futrola) koja onemogućava njegovu trenutnu upotrebu.
Vatreno, vazdušno i konvertibilno oružje prenosi se ispražnjeno od municije.
Pravno lice ili preduzetnik iz stava 1. ovog člana dužno je da, pre prenošenja oružja, svom predstavniku, na propisanom obrascu izda posebno ovlašćenje za prenošenje oružja.

Ako se poseduje dozvola za oruzje odnosno oruzani list tada se naravno moze prenositi, pistolj na primer mora da bude u futroli ili nekoj kutiji i da ima okvir sa municijom pri tom prenosenju izvadjen iz pistolja i posebno odlozen ili prazan pistolj bez municije u futroli koaj se zakopcava na primer...

Pistolj je sam po sebi odnosno svojoj nameni i funkciji prenosivo oruzje.

Bane

pre 6 godina

(Iso se može reći i za Bokača, koji pada u šesnaestercu, 30. maj 2017 12:13)

Šta si ti neki njegov advokat. u ala smo brzo zaboravili čije on čovek. Strašno kako na stvari gledate površno. Pošto su osvojeni trofeji koga briga što on radi za SNS dokle god donosi pehar a pre toga je skoro motkom bio teran iz kluba.

VunenaVremena

pre 6 godina

Hmm,da je malo pameti i rezona na njegovom mestu da sam, otisao bi na Aljasku ili na Tibet,Zapadnu Australiju,Argentinu ili na Hilandar ili bilo koji manastir u Srbiji.

ako znači

pre 6 godina

Pa nije nosio oruzje, pistolj je bio u kolima? Kaznjen za nošenje oruzja bez dozvole?
(Hahaha, 30. maj 2017 14:19)

Gospodine Hahaha, naravno da nije nosio oružje, ali NIJE kažnjen, nema ni optužnice još a kamoli sudske presude. Da bi se ovo krivično delo, ako ga sud ne odbaci i proglasi prekršajem, kaznilo kaznom zatvora, mora da bude mnogo teže, nije svejedno da li si "vozio" pištolj ili tri mitraljeza, sedam automata, i nekoliko bombi.

Nemus

pre 6 godina

(nenad, 30. maj 2017 13:43)

Znači ne priznaješ da te je sramota jer komšija ima slične afinitete pa što bi i mene bilo sramota zbog toga.

Iso se može reći i za Bokača, koji pada u šesnaestercu

pre 6 godina

Panteri, taj pehar nje ukraden i mogao je da ga nosi gde hoće, pa neka onda FSS vidi da li je to nešto za osudu, tema je da li neko ko ima dozvolu za nošenje oružja može pištolj da vozi u kolima kad ide u streljanu, ili pucanje može da vežba samo u svojoj kuhinji. Ne sumnja da je neko Vazuru pratio i namestio mu policijski prepad. Panteri, da l znate da se protiv Terzića godinama vodi sudski postupak i nikako da se završi? Isto takođe važi za bata Čovketa, vašu legendu.

nenad

pre 6 godina

Milorad Vučelić predsednik, Vazura direktor, SNS plaća Evropu, a Kokeza urgira u UEFA. Eto to je danas partizan. Sva sreća da njegovi navijači nemaju ni trunku srama pa im sve to ne smeta.
(partizan sramota Srbije, 30. maj 2017 13:26)

00


bitno je da ga vi imate ! prodali ste grb i klub navijate za fmp direktor vam je zvezdan pod istragom terzic , dobijate od drzave milione evra nema vas van sezone kupanja u evropi ,pljujete kokezu koji je doveo terzica a vi ga predlozili za predsednika fss , zovu vas zvezdanaesterac , kradete celu sezonu dajete golove iz gol auta i verujete da ste pokradeni , svoju decu bacate i ne cenite vec verujete gore spomenutom koji vas je ubedio da je doveo evropska pojacanja ali kao sto kazes prijatelju nemate sramotu pa je lakse .....

Dragisa drakula

pre 6 godina

Jel se vi (novinari)tim tzv.delijama divite ili sta...?doslo je njih 50ak ispred restorana na senjaku,ej 50 huligana na 5 polu penzionera!??moj savet vazuri,iako ga ne gotivim,sledeci pot ponesi zolju!czv sraman klub,sramnog rukovodstva i jos sramnijih navijaca,izuzetak nekima.

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Milorad Vučelić predsednik, Vazura direktor, SNS plaća Evropu, a Kokeza urgira u UEFA. Eto to je danas partizan. Sva sreća da njegovi navijači nemaju ni trunku srama pa im sve to ne smeta.

psiholog

pre 6 godina

Cek znaci ako imas dozvolu za drzanje, a nemas za nosenje, ti teoretski ne mozes da ides u streljanu da vezbas gadjanje??? pa koji ce ti onda pistolj?

Kosta

pre 6 godina

Kukali ste 33 kola da je sve namesteno,jel da? Kada se videlo da nije tako zasto onoliko slavlje.Nelogicno je da se slavi namesteno prvenstvo.

sta im uradi Nebojsa

pre 6 godina

vazura je isti kao i terza,al opet,uzecemo vam sve.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 30. maj 2017 12:01)
slika i prilika pravog navijaca crno belih
zakljucak MRZIM ZVEZDU VISE NEGO STO VOLIM KEVU I CALETA!!!

bez nervoze

pre 6 godina

Panteri, taj pehar nje ukraden i mogao je da ga nosi gde hoće, pa neka onda FSS vidi da li je to nešto za osudu, tema je da li neko ko ima dozvolu za nošenje oružja može pištolj da vozi u kolima kad ide u streljanu, ili pucanje može da vežba samo u svojoj kuhinji. Ne sumnja da je neko Vazuru pratio i namestio mu policijski prepad. Panteri, da l znate da se protiv Terzića godinama vodi sudski postupak i nikako da se završi? Isto takođe važi za bata Čovketa, vašu legendu.
(Iso se može reći i za Bokača, koji pada u šesnaestercu, 30. maj 2017 12:13)

Jel ukusan tompus?

PFC

pre 6 godina

E Vazura, Vazura...ne stavlja se tebi na teret nošenje pištolja, koga još to zanima. Oni tebe terete da se nisi dovoljno mešao u rad sportskog sektora u Partizanu, pa se deca rastrčala i ode titula.

Deki

pre 6 godina

Nema ništa od ovoga jer je ovo Srbija. Uostalom, s obzitom da je klubski auto, a da je pištolj bio u kaseti, mogao je i neko drugi da ga stavi u kasetu. Od kada milicija proverava kasete, liči na nameštaljku.

Vlada

pre 6 godina

Ma naravno Vazura je problem,a ne Ica Bogdanov koji radi po gradu sta hoce.Zasto ne postavite pitanje,ko u ovoj drzavi stiti te kriminalce???Da su moje obezbedjenje onako napali,ja bih nosio granatu,a ne pistolj.

Simo Krajina

pre 6 godina

@Nenad
Nije Terzić pod istragom, odavno je istraga završena i protiv njega podignuta je optužnica, ali Terzić izbegava da dođe na sud a niko ga ne privodi. Još jedna CZFMPDivaIdea izbegava da se pojavi na sudu, a ni njega niko ne privodi. Čovek koji je optužen za korupciju i zloupotrebu službenog položaja ili nasilničkog ponašanja ne može da bude generalni direktor, to je moglo samo u CZ, ali i ovo će biti lani.

Alek

pre 6 godina

Vazura je posebna priča, to nam je jasno. Ali ovde ispade da je kradja pehara ok, čekanje maskiranih osoba ispred restorana i pretnje je isto ok ......???

aleksandar

pre 6 godina

vazura je isti kao i terza,al opet,uzecemo vam sve. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 30. maj 2017 12:01) 
slika i prilika pravog navijaca crno belih 
zakljucak MRZIM ZVEZDU VISE NEGO STO VOLIM KEVU I CALETA!!!
(sta im uradi Nebojsa, 30. maj 2017 12:30)
evo jos jednog doktora,ovoga puta psihologije.

Boban

pre 6 godina

Znaci kazna je od 2 do 12 godina. Minimum koji moze da dobije je 2 godine, ne moze manje od toga... Sud ne sme da ga kazni sa manje od 2 godine zatvora.
Jedva cekam presudu da se slatko nasmejem...

GM

pre 6 godina

Uziva covek, pustite ga. Ko ce sada da pamti da je zvao sudije, lepo rece covek... moze lako da se proveri da li sam zvao i koje brojeve jel tako...
Posto se to podrazumeva jelte, po zakonu, svako mora da zove sa svog broja.

Navijaci pevaju Vucicu, a pod SNS-om vode u titulama 4:2.
Sto bi rekao Manda u Tri palme... "Ti se trudis, a ja ti kao ne dam..."

Kad bi se navijači pitali

pre 6 godina

Po oceni Vrhovnog kasacionog suda, predmet ocene zakonitosti u konkretnom slučaju je pitanje da li je povređen krivični zakon pravnim shvatanjem drugostepenog suda iz napred navedene pravnosnažne presude „da je samo radnja krivičnog dela nošenje onog oružja koje se neovlašćeno izrađuje, prodaje, nabavlja, vrši razmena ili drži, a kako je okrivljeni za nabavljanje i držanje predmetnog pištolja imao odobrenje nadležnog organa, to nošenje predmetnog pištolja više ne predstavlja radnju krivičnog dela iz člana 348. KZ, već eventualno prekršaj“.
Dakle, stavljanjem ove vesti na sportsku stranu gde niko veze sa Krivičnim zakonikom nema, neozbiljno je. I još kažete da se za ovo delo može dobiti od 2 do 12 godina zatvora. Naravno da nje tako, Vazura je legalno nabavio pištolj, nije ga "nosio" nego ga je "vozio u kolima", nijanse koje sud ceni, imao je strah od napada navijača, i to sud ceni, i za njega važi kazna od 3 meseca do dve godine, ako nije osuđivan onda može i uslovno, a Kasaciono sud, kao najviši sud u državi, videli smo, to delo karakteriše kao prekršaj. Kažem, nije ovo tema za laike.

Crudelta

pre 6 godina

@Vrbas- pa svako normalan uopste nema potrebu da nosi pistolj. I cuj u kakvu streljanu kakve su to gluposti tj zar tamo nemaju oruzje za takvu namenu ili pak mora da svako nosi svoje. A ono za pehar stvarno smejurija sto neko rece kao da zivimo u Kongu.

Krle

pre 6 godina

Svi se nesto fokusiraju na to sto je on poneo pehar na svadbu a nikome nije bitno sto su Bogdanov i ekipa uleteli u restoran i isterali ih odatle. Dakle, nasilje je ocigledno manja vest od idiotizma. Vama nije bitno sto je glumac dobio batine nego u kakvim je cipelama koracao crvenim tepihom. E sve dok vam takve stvari budu zapadale za oko a ne one grublje, zivecemo u ovakvoj drzavi.

lol

pre 6 godina

Vidi se Vucelin pecat u smisljanju ove price, realna kao i sve sto on smisli. Cuj maskirani napadaci koji otimaju pehar, Vazura se pretvara u Supermena i postroji ih u sekundi u fazonu "gde ste posli kad vidite da sam jak ko stena" hahahahaha. Pa vise ce zaraditi od ovog scenarija za neku odlicnu komediju nego od ulaska u Ligu sampiona...pa jos ova prica sa pistoljem i streljanom. Mora da je smisljao ujutru za vreme velike nuzde dok je jos bio bunovan. Au gde mi zivimo.

Borky

pre 6 godina

Ma naravno Vazura je problem,a ne Ica Bogdanov koji radi po gradu sta hoce.Zasto ne postavite pitanje,ko u ovoj drzavi stiti te kriminalce???Da su moje obezbedjenje onako napali,ja bih nosio granatu,a ne pistolj.
(Vlada, 30. maj 2017 12:20)

# Link komentara

Kako mozes izjednacavati visoko poyicioniranog funkcionera Partizana sa osudjenim huliganom?Gdje je i ko rekao da Bogdanov nije problem?
Pitas ko stiti kriminalce a ovaj isti Vazura na saslusanju izjavio da nista nije vido kad su mu tukli obezbedjene i kad je on jedva zivu glavu izvukao.Pa kako tebe i ostale nije sramota da branis ovo samo zbog jedne pisljive titule?

djolefrankfurt

pre 6 godina

Hoceš da te pamte kao gerharda šrodera? Pa ja sam ga upamtio kada je posle pobede angele merkel došao malo nacirkan u studijo i u emisiji uživo tvrdio da je i dalje kancelar dok su mu se svi smejali jer nije hteo da prizna poraz a posle se uvukao rusima i postao član nekog upravnog odbora. A da bio je i za bombardovanje srbije... Tako ga ja pamtim a tebe ću da pamtim kao mešavinu džordža lukasa i pinokija

Zlatko

pre 6 godina

Smešno! Ja imam revolver sa dozvolom za čuvanje. Kada krenem u streljanu da pucam, naravno iz svog revolvera, u kaseti je burence prazno. Ovako je zakon regulisao. Nameštaljka sa smešnim shodom. Na kraju, da li uopšte znate ko je njegov otac?

vlada

pre 6 godina

Za ove sto pravdaju nosenje oruzja on nek se skine sa pozicije i niko ga vise nece dirati. Da sme da se suprotstavi ljudima koji su prebili coveka iz obezbedjenja uradio bi to ispred stadiona, gde je ostatak obezbedjenja? Svi zaposljeni gledaju kako tuku jednog? A da izljubili su se i rukovali pre toga tako da je sve ok.

logicar

pre 6 godina

U Srbiji se ne gleda kakav si lik nego iz koje si stranke. Iz koje je on bese stranke?
(lol, 30. maj 2017 11:58) Iz stranke onoga koji je detinjstvo proveo na severu.

Aleksis Sanco Panco

pre 6 godina

Ali mene je najvise zaprepastilo da sada IPAK poseduje neophodna dokumenta za posedovanje oruzja. E, kako se to sve ispegla kad si u sprezi sa SNS-om ili direktno njihov covek.

ako znači

pre 6 godina

Pa nije nosio oruzje, pistolj je bio u kolima? Kaznjen za nošenje oruzja bez dozvole?
(Hahaha, 30. maj 2017 14:19)

Gospodine Hahaha, naravno da nije nosio oružje, ali NIJE kažnjen, nema ni optužnice još a kamoli sudske presude. Da bi se ovo krivično delo, ako ga sud ne odbaci i proglasi prekršajem, kaznilo kaznom zatvora, mora da bude mnogo teže, nije svejedno da li si "vozio" pištolj ili tri mitraljeza, sedam automata, i nekoliko bombi.

smogovac iz Humske

pre 6 godina

"Potom, funkcioner prvaka Srbije navodno je poneo pehar namenjen šampionu države na svadbu prijatelja, koji su mu ukrali navijači Crvene zvezde, ali je na kraju uspeo da ga povrati."
A od Kuma ...
Od koga si Ti Zvezdo izgubila titulu

Mito

pre 6 godina

Ovde je neko lud. Ako je za neovlašćeno nošenje oružja zaprečena kazna od 2 do 12 godina, onda mora da bude krivični postupak. Naše sudstvo pokazuje totalno neznanje. Sramota.

DPolitika

pre 6 godina

Cisto pravno da razresimo ovu dilemu...

Član 33. Zakona o oruzju i municiji

Vlasnik oružja ili njegov predstavnik ako je vlasnik pravno lice ili preduzetnik može ga uz važeću izdatu ispravu o oružju prenositi, za sopstvene potrebe, spakovano u odgovarajuću ambalažu (kofer, kutija, futrola) koja onemogućava njegovu trenutnu upotrebu.
Vatreno, vazdušno i konvertibilno oružje prenosi se ispražnjeno od municije.
Pravno lice ili preduzetnik iz stava 1. ovog člana dužno je da, pre prenošenja oružja, svom predstavniku, na propisanom obrascu izda posebno ovlašćenje za prenošenje oružja.

Ako se poseduje dozvola za oruzje odnosno oruzani list tada se naravno moze prenositi, pistolj na primer mora da bude u futroli ili nekoj kutiji i da ima okvir sa municijom pri tom prenosenju izvadjen iz pistolja i posebno odlozen ili prazan pistolj bez municije u futroli koaj se zakopcava na primer...

Pistolj je sam po sebi odnosno svojoj nameni i funkciji prenosivo oruzje.

lol

pre 6 godina

U Srbiji se ne gleda kakav si lik nego iz koje si stranke. Iz koje je on bese stranke?
(lol, 30. maj 2017 11:58) Iz stranke onoga koji je detinjstvo proveo na severu.
(logicar, 30. maj 2017 13:11)

Aha, znaci ista su stranka? A ostatak vase uprave? Pretpostavljam i oni? :)

mafija

pre 6 godina

Za sve vazi isti zakon, zar ne? Zatvor od minimum dve godine pretvorice u dva dana, pa ce i to skrariti na jedno popodne, zbog primernog vladanja.

lol

pre 6 godina

Sa kojim je likom FK C. Zvezda dozvolila da im partizan perotme titulu... E Vazuraaaaaaa
(MilosTOP, 30. maj 2017 11:42)
U Srbiji se ne gleda kakav si lik nego iz koje si stranke. Iz koje je on bese stranke?

Che Gevara

pre 6 godina

"Potom, funkcioner prvaka Srbije navodno je poneo pehar namenjen šampionu države na svadbu prijatelja, koji su mu ukrali navijači Crvene zvezde, ali je na kraju uspeo da ga povrati."
A od Kuma ...
Od koga si Ti Zvezdo izgubila titulu
(smogovac iz Humske, 30. maj 2017 11:46)

Ja kao Grobar veciti .... se smejem i Partizanu i Crvenoj Zvezdi!Prvo je Zvezdu "uzjahao" humanitarni radnik Arkan ... a Partizan je "uzjahao" moralna gromada Vazura .... mozes misliti Vazuuuraaa ....
Em su hteli da ga navijaci biju ... em nosi pistolj i vezba gadjanje ... em poneo pehar na svadbu.Pa, moze neko njemu da objasni .... da se to nenosi na svadbe i sahrane ... to stoji u Klubu.Nije mu to tata kupio za rodjendan pa da pokazuje drugarima, nego su igraci osvoji svojim radom i pobedama!
Sta je srpski fudbal skrivio toliko ko da je Boga gadjao kamenjem pa ga kaznjava.Alo, pa "nezavrcite usi" vise srpskom fudbalu vi klovnovi fudbalski .... Tole, Kokeza, Terza, Vazura ....
Dobro je i da postoji uposte!

maconii

pre 6 godina

odneo je pehar na svadbu svog prijatelja....pa gde to ima???pa nije svadba mesto gde se prodstavlja titula,koja samozivost...pa je jadnicak uhapsen,imao je kod sebe pistolj,kao krenuo je u streljanu,a usput da svrati da cestita sestricu rodjendan...nevinasce

Šuke

pre 6 godina

Cek znaci ako imas dozvolu za drzanje, a nemas za nosenje, ti teoretski ne mozes da ides u streljanu da vezbas gadjanje??? pa koji ce ti onda pistolj?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (psiholog, 30. maj 2017 11:51)

Dozvola za držanje omogućava ti da rastavljen pištolj i odvojenu municiju nosiš u streljanu. Pištolj je u ovom slučaju bio sastavljen van streljane, to je poenta.

cz - samo privatizacija

pre 6 godina

Nema ovo veze sa fudbalom, velike su pare u igi. Zvezda "sramna", Partizan ovakav, onakav, samo nas lozi fudbalska mafija da se medjusobno "koljemo" na portalima. Samo privatizacija moze da pokrene domaci fudbal iz ovog sramnog stanja.

milos-bn

pre 6 godina

@psiholog mozes naravno ali mora biti rasklopljen, pistolj na zadnjem sedistu npr a sarzer i meci u gepeku. a gospodin je imao sklopljen napunjen i spreman za pucanje, to je nevolja.

misa kaloperovic

pre 6 godina

Prestanite vise huligane da nazivate Delijama i Gobarima!!! To su kriminalci, razbojnici i huligani. Napadaju te zato sto nisi navijac njihovod kluba?! To su bolesni umovi!

VunenaVremena

pre 6 godina

Hmm,da je malo pameti i rezona na njegovom mestu da sam, otisao bi na Aljasku ili na Tibet,Zapadnu Australiju,Argentinu ili na Hilandar ili bilo koji manastir u Srbiji.

Bane

pre 6 godina

(Iso se može reći i za Bokača, koji pada u šesnaestercu, 30. maj 2017 12:13)

Šta si ti neki njegov advokat. u ala smo brzo zaboravili čije on čovek. Strašno kako na stvari gledate površno. Pošto su osvojeni trofeji koga briga što on radi za SNS dokle god donosi pehar a pre toga je skoro motkom bio teran iz kluba.

zoran

pre 6 godina

"Za nošenje oružja bez dozvole, inače, predviđena je zatvorska kazna od dve do 12 godina. .."

Nema sta, zakon bas ostar. Jedini je problem sto takozvani "vodje" navijaca sa dosijeima od po 50 kila su na slobodi. Da li trebam da spominjem da svaki od njih ima pistolj, a kod kuce samo Bog zna.
O, hrabra, policijo zasto se ne uputite do splavova da malo pregledate momke tamo. Ah, da ..zaboravio sam da ste vi zapravo samo skup kukavica koje za nos moze da vuce ko stigne, no uspeshno jurite bake, deke, kada prodaju neku sirotinju da bi za hleba imali, ili nekog jadnika kome migavac na autu ne radi.
Koja beda od drzave, gotovo je nemoguce opisati.

P.S. Jos uvek cekamo uzrok eksplozije na N.Beogradu, hrabra policijo, pored koje ljudi sruse jedan kvart u Beogradu, a vi ispod stola sakriveni cekate lilihip.

realno

pre 6 godina

Kad bi 10% ovih što nose oružje a nemaju dozvolu za nošenje istog bili procesuirani i osuđeni (makar na dve godine koliko minimalno piše) ova država bi procvetala....
Ps. To pre svega važi za ovakav slučaj, s tim što ovo nije potez pravne drzave (i ako bih više od svega voleo da jeste) već prepucavanje moćnika.

pada sneg

pre 6 godina

Mene je sramota da kažen ljudima oakle sam, kažu šta Sibir, ja samo kažem ma da, tu.
(Canadian, 30. maj 2017 15:55)

pa i tu gde si sad, nisi daleko od Sibira.

Staviturimetni

pre 6 godina

Pehar pod ruku pa na svadbu?
Naiđoše delije pa oteše.Posle ga vratiše.
K'o u nekoj epskoj pesmi.
A,možda smo mi počeli da razbijamo četvrtu dimenziju ,a da nisam ni primetio.

Nemus

pre 6 godina

(nenad, 30. maj 2017 13:43)

Znači ne priznaješ da te je sramota jer komšija ima slične afinitete pa što bi i mene bilo sramota zbog toga.