Četvrtak, 25.05.2017.

21:32

"Partizan neka osvoji titulu protiv FMP1 ili FMP2"

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je su njegovi košarkaši protiv Spartaka "najzad" odigrali utakmicu koja nije stresna.

Izvor: SM

"Partizan neka osvoji titulu protiv FMP1 ili FMP2" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

195 Komentari

Sortiraj po:

Sabre

pre 6 godina

Ali neverovatno da i dalje verujete da ste Crvena Zvezda.
(aca, 26. maj 2017 08:38)

Jos neverovatnije koliki vas pucaju kompleksi kada vas "FMP" regularno dere, i pusti tek u ponekoj nebitnoj tekmi, da se malo nalozite, i pokazete koliko zapravo verujete u to "FMP".

Zivot je lep a ne samo kroz crno i crveno bele boje.

pre 6 godina

Da mi je znat sto se palite nesto sto je nebitno u vasim zivotima.
A mozda je bitno zbog toga sto navijaci ni drugo nemaju nista u zivotu.

Prosto tako razmišljaju.

pre 6 godina

Zaključak da su navijači CZV jednodimenzioni da vole slušat ono što njima godi. Nikad ne greše a uvek su upravu za sve! Drugi ne znaju šta pričaju odnosno govore..

boban davinić

pre 6 godina

ovaj iz spartaka ne zna ni sa kojom ekipom igra... a nije mu ni važno... bilo bi mu bolje da uči i bolje igra košarku, a ne da sluša starije da bi bio "duhovit".. žalosno šta rade sa decom!

Eazy

pre 6 godina

Како вам је ове сезоне кренуло, неће ниједна :-)
(Јабучило, 26. maj 2017 09:38)
Ајде бре Јабучило олади мало. У сваком коментару твој одговор !!!
Шта си ти, предводник комплексаша јел?
Капирам ја да ти је Човић помутио памет али ипак искулирај мало.
(BBRS, 26. maj 2017 11:34)
BBRS...ne kapiras ti nista...

aca

pre 6 godina

@acaNeverovatno je to da ima tako nepismenih ljudi, CZV je izvrsila fuziju da bi bila bez dugova, sto su uspeli (kako i zasto to je druga stvar) i vratili i ime i sve ostalo starog (originalnog) kluba, e sad ko je vama kriv pa ste institucija Igokea-e pa ste tu gde ste.
(neko_treci, 26. maj 2017 09:54)
To da su Partizan i Igokea jedan klub je rečeno emotivno, a da se CZV ugasila i da je to FMP je činjenica.

Krle

pre 6 godina

(TresiBre_IgokeuMTSPatlidzanLimoz, 26. maj 2017 11:17)

Ako je evropskom sampionu i najtrofejnijem klubu iz zemlje pravo mesto u cipiripi kupu, koje je pravo mesto timu kojem je najveci uspeh u istoriji da bude u 10 najboljih ekipa Evrope? Zasto sami sebe prozivate kada znate da ce se i ovo trenutno stanje za nekoliko godina promeniti? Pa mi smo bili najjaci tim sa ovih prostora, uvek imali igrace reprezentativnog renomea, igrace oko kojih bi se otimali timovi po Evropi, igrali F4 pa evo sta nam se desava. Zasto ste toliko ubedjeni da vas koji niste nista od toga nece zadesiti ista sudbina.. a jednom vec jeste, i gora nego nas??? Kada ponovite nesto sto smo mi uradili, onda mozete da se javite, do tada cete uvek biti manje uspesniji klub od Partizana.

BBRS

pre 6 godina

Како вам је ове сезоне кренуло, неће ниједна :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Јабучило, 26. maj 2017 09:38)

Ајде бре Јабучило олади мало. У сваком коментару твој одговор !!!
Шта си ти, предводник комплексаша јел?
Капирам ја да ти је Човић помутио памет али ипак искулирај мало.

Miljan

pre 6 godina

"Partizan Igokea? Mi smo sada jedan klub? Zar se Partizan nije fuzionisao sa drugim klubom?
evo i linka
[link]
Ja sam Slaninar, pitam partizanovce zasto su tako licemerni kada su oni to isto uradili. Inace i Vojvodina je to uradila sa OKK Beogradm Jos pre.vise od 30 godina. Fuzionise se bezbroj klubova svuda po svetu. Vama sada smeta sto je Zvezda mnogo bolja pa smarate po Srbiji. Bas smarate."

Prijatelju znas li ti sta znaci fuzija? Znas li sta u prirodi znaci fuzija? Jesi li procitao link koji si poslao? Ovo sto je ovdje navedeno kao fuzija je drugom rjecju sponzorstvo. Crvena Zvezda se cak nije ni fuzionisala, ona je ugasena na 3 godine i drugi klub FMP se takmicio umjesto nje i osvajao trofeje koji su pripisani tom istom klubu koji je bio ugasen. Fenomen u istoriji svjetskog sporta.

TresiBre_IgokeuMTSPatlidzanLimoz

pre 6 godina

Partizanovci pucaju od muke,pa se hvataju za neke izjave momka koji da nije ovo rekao kao navijac partizana ne bi iko cuo za njega. Ali lepo sto ta Zvezda tj.FMP 3,FMP 8,Fmp 12, hara 3-4 godine svuda, sto je medju 10 najboljih ekipa u Evropi i sto smo Partizana stavili na njegovo mesto pravo,ucesce u Cipiripu kupu.
A taj FMP inace je dao zadnjih 15 godina 85% reprezentativaca Srbije,bio prvaka Aba lige dva puta pre Patlidzana.
Jedina je istina da Ikogea Partizan ili Partizan Igokea jedina fuzija bila nikad objasnjena.
Hvala vam partizanovci sto ste se hvalili pre 4-5 godine kad ste igrali Finala sa nasom Zvezdom,Tresacevim FMP toliko radovali i govorili pobedismo i sada opet pre neki dan sto se Novica busao u grudi nad pobedom nad tim FMP-om. Bas radovanje veliko i ludilo euforija?
Bice da od drveta i slepila ne vidite sumu.

Jorgos Printezis

pre 6 godina

može i protiv fmp1 ili fmp2, svejedno, ali protiv Zvezde nema šanse 
(zvezda i to crvena, 25. maj 2017 21:45) 

U pravu si, nema šanse protiv Zvezde, jer je ona u zamrzivaču i nema teoretske šanse da igra protiv Zvezde još duže vreme.

BBRS

pre 6 godina

pobedu tog fmp-a ste slavili kao osvajanje evrolige...

prekinite sa kompleksima
(pera, 26. maj 2017 06:22)

Над ФМП-ом.
Лепо кажем да сте неписмени.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Јабучило, 26. maj 2017 09:41)

И неписмен се описмени а комплекси остају заувек!

ćoki

pre 6 godina

ono sto je najsmesnije je sto je momak REKAO ISTINU,ali to nije bitno,nema veze sto postoje dokazi da je Covic samo promenio imena svoja dva privatna kluba a da se CZ ugasila jos pre pet godina,sad ce da ga napadnu oni kojima je "ne moze niko da zabrani FMP-u kako ce da se zove" nejasno,kao ni sto je stecajni upravnik CZ rekao da nijedan dug nije vracen i da se klub 2012 ugasio.

Zreo čovek

pre 6 godina

Ozbiljni portali, i dnevne novine, možda ne bi ni preneli ovakvu izjavu. U najmanju ruku ne bi stavili u naslov takvu nebulozu, ali šta da se radi kada je kod nas sve postalo bulevarština, rijaliti, i banalizam.
Očigledno cilj je postignut 200 komentara, pa i moj među njima...
Cirkus.

Ironični che

pre 6 godina

Reče Tresač iz Spartaka!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ironični che, 25. maj 2017 23:02) # Link komentara …
Rece Tresacima iz zeleznika ha ha ha
(Sasa, 26. maj 2017 01:19)

"Rece Tresacima iz zeleznika ha ha ha"
Ha ha ha, ti si sigurno najsmešniji u društvu, ha ha... hm... Da!... jako smešno...

Krle

pre 6 godina

Palanacki kosarkas palanackog mentaliteta dobio svojih pet minuta i prezentovao zivotni kompleks.
(Vectorman, 25. maj 2017 21:52)

Mislim da ste zivotni kompleks pokazali vi sinoc u sacekusi kod Hrama a ovaj decko samo iznosi svoje misljenje. Ako zna da je FMP promenio ime u KKCZBG a da se kasnije nije desilo da dodje do vracanja imena, onda to i dalje ostaje FMP koji je promenio ime u KKCZBG. Kada bi kojim slucajem Partizan i Dinamik uradili isto to pre nego sto ste vi uradili, mislim da biste se isto ponasali kao mi, ako ne i gore. Dakle, decko je izneo svoje misljenje a ti se bolje zapitaj zasto se veliki Srbi poput navijaca Zvezde okupljaju motkama kod HRAMA SVETOG SAVE kako bi tukli SRBE samo zato sto hoce da slave titulu. Idiotski je i ovo sa nase strane, da se pale baklje kod hrama ali tuci nekoga ispred svetog mesta je najveci idiotizam koji postoji. E to je kompleks druze..

neko_treci

pre 6 godina

@aca
Neverovatno je to da ima tako nepismenih ljudi, CZV je izvrsila fuziju da bi bila bez dugova, sto su uspeli (kako i zasto to je druga stvar) i vratili i ime i sve ostalo starog (originalnog) kluba, e sad ko je vama kriv pa ste institucija Igokea-e pa ste tu gde ste.

Јабучило

pre 6 godina

Rece "igrac" kluba koji je od FMP izgubio 50 razlike, a on imao "ucinak" 0 poena...? Zeleo je da ispadne "duhovit", a i ispade...
(Komunalac, 26. maj 2017 06:41)

А испаде у праву.

Јабучило

pre 6 godina

КК Хокус покус. Сад га видиш, сад га не видиш. Да се са човеком дешава оно што се дешава са ККЦЗФМП, био би дијагностификован озбиљан поремећај личности.

Stomak

pre 6 godina

Bas me kopka da li bi dao ovakvu izjavu da vec nisu igrali sa Zvezdom u Pioniru. Iskoristio svojih pet minuta slave da pokaze kako kompleksi mogu da oblikuju coveka.

Reggie Miller

pre 6 godina

Tresače ti se noge kad budes igrao protiv zvezde ako budes zasluzio..Da je ovo rekla neka evropska legenda pa ae nego neki lik koji je totalno nebitan. pa vidim ja sta je zvezda ucinila od njega pa je svaki dan spominje

Јабучило

pre 6 godina

Stvarno kolicina skompleksiranih ljudi me sve vise iznenadjuje ! Jedna je Crvena Zvezda koja ce osvojiti titulu !
(Sinisa, 26. maj 2017 07:30)

Како вам је ове сезоне кренуло, неће ниједна :-)

bg41

pre 6 godina

Pošto je propao kao košarkaš, bilo bi lepo da zabvalja navijače Evroligaša u poluvremenu utakmica u Evroligi. Može da priča viceve a može i da vozi bicikl na jednom točku u Areni. Ima mesta uvek za takve šaljive momke

s t v

pre 6 godina

Svejedno sine, na proslavu titule na Kališu dolaze i Zvezda i Fmp. Možeš da navrneš.
(najkvirc, 25. maj 2017 22:21)

Jeste li otkupili koševe koje vam je odneo igrač na ime duga?

Јабучило

pre 6 godina

pobedu tog fmp-a ste slavili kao osvajanje evrolige... 

prekinite sa kompleksima
(pera, 26. maj 2017 06:22)

Над ФМП-ом.
Лепо кажем да сте неписмени.

aca

pre 6 godina

može i protiv fmp1 ili fmp2, svejedno, ali protiv Zvezde nema šanse
(zvezda i to crvena, 25. maj 2017 21:45)
Ali neverovatno da i dalje verujete da ste Crvena Zvezda.

Kosta

pre 6 godina

Posle ovoga zelim svim srcem da se ugasi ovaj klub.Bice taraba 100%.Nikad nisam podrzavao politiku Vucica ali od sada ja I moja porodica smo uz njega.Samo napred Aleksandre....katanac, pa neka mrze I pljuju...

milorad

pre 6 godina

svojom nesposobnoscu ,da vode veliki partizan,zamlacuju javnost,posebno mlađu ,glupim i ne bitnim stvarima.da li je sija ili vrat.bolje se sklonite i neka neko bolje organizuje klub.kako vas nije sramota da vas pobeđuje fmp?

John Terry

pre 6 godina

Auu boli zvezdase
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke, 25. maj 2017 23:25)

Pa da ti kazem u pravu si. Boli, ali ne iz pakosnih razloga na koje ti mislis. Boli jer se jedan sportista obraca publici i klincima na ovakav nacin. Sve sto je uradjeno u kk crvena zvezda u prethodnih 6 godina lako je vidljivo i lako se da proveriti kroz papire. Nije problem ni nase navijacko prepucavanje igokea protiv fmp... To je uvek postojalo. Boli to sto smo postali drustvo mrzitelja i pakosnih cinika koji ce, da bi se na bilo koji nacin probilo u novine jer je poznat samo u okviru svoje sire porodice, sebi priustiti ovako sramotnu izjavu. Nista nije bolji od starleta koje se brukaju za parce hleba. Celokupna propast drustva.

Wtf

pre 6 godina

Ne znam šta vi vidite ali lepo piše,Crvena Zvezda,ne piše ništa drugo,hvatate se za neka pripajanja i osnivanja,čitaj te opet ne tripujte!

raxi

pre 6 godina

Suboticanin,dosao da vidi glavni grad,i 'ajde da lupim nesto da budem u zizi,kad vec niko nije cuo za mene 
(asdf, 25. maj 2017 22:53) 
Tresac je iz Cacka... ali ajd da lupis I ti nesto da bi bio u zizi
(bloom, 25. maj 2017 23:42)


Tresac bas cuveno prezime iz Cacaka!Hahahaha...

srbin

pre 6 godina

Decko ceka te karijera u partizanu odma posle fuzije sa dinamikom bices poznat po svim selima u kojima sa dinamik partizanom budes gostovao a sampione Crvenu Zvezdu mozes da pratis i gledas na sportklub kanalima u Euroligi i na taj nacin da malo lecis komplexe i naucis se osnovnom vaspitanju kad vec kucnog nemas...

.

pre 6 godina

Suboticanin,dosao da vidi glavni grad,i 'ajde da lupim nesto da budem u zizi,kad vec niko nije cuo za mene
(asdf, 25. maj 2017 22:53)
Tresac je iz Cacka... ali ajd da lupis I ti nesto da bi bio u zizi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bloom, 25. maj 2017 23:42)


Nije lupio, nadao se da je barem iz Subotice. Sa severa.

# Link komentara

Nemanja

pre 6 godina

Suboticanin,dosao da vidi glavni grad,i 'ajde da lupim nesto da budem u zizi,kad vec niko nije cuo za mene(asdf, 25. maj 2017 22:53)Tresac je iz Cacka... ali ajd da lupis I ti nesto da bi bio u zizi
(bloom, 25. maj 2017 23:42)A Cacak je inace velegrad...nego vezite vi njega za neki saobracajni znak da se ne izgubi u Beogradu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Kako vam volja grobari, slobodno i dalje živite u svom nekom paralelnom univerzumu ahahah
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. maj 2017 22:32)

Pa vi ste u paralelnom univerzumu cim navijate za fmp, a tripujete zvezdu hahhaha
(Osmiputnik, 25. maj 2017 23:06)

Vidi. Cinjenica je da nismo, a ti misli kako hoces, ako ti je lakse onda nek budemo. Svakako zao mi te je.

Peca

pre 6 godina

Pokusava da na sebe, preko takvih izjava, skrene paznju i javnosti i partizana, jer su mu igracki kvaliteti veoma diskutabilni pa od toga nema vajde. Amater bio, amater i ostao!

Komunalac

pre 6 godina

Rece "igrac" kluba koji je od FMP izgubio 50 razlike, a on imao "ucinak" 0 poena...? Zeleo je da ispadne "duhovit", a i ispade...

Povidon

pre 6 godina

Pokušaj potpunog amatera i anonimusa da postane poznat makar na kratko. Međutim, trajaće ta njegova "popularnost" par dana i vratiće se tamo odakle je i došao. A svi znamo da je došao iz anonimnosti. Da nije ove nesportske izjave, niko nikada nebi ni čuo da je ikada postojao košarkaš pod imenom Đorđe Tresač. Bolje bi mu bilo da nauči da igra košarku, a ne da mu index korisnosti bude 0 protiv "FMP1 ili FMP2".

Garfild

pre 6 godina

Jedno je kad se mi navijaci salimo, prozivamo, bockamo, to i jeste car navijanja dok je u granici sale pa cak i nek su neslane. Ali da ovo izjavi jedan profesionalni kosarkas? Da sam savez, zabranio bih mu godinu dana da igra bilo gde, a da sam predsednik kluba godinu dana mi ne bi primio platu. Pa bi se valjda naucio sta je sport, cemu te taj sport uci i kako treba da se ophodis prema protivniku. Nema ovo apsolutno veze ko za koga navija ljudi. Sram te bilo mali covece.
(D, 25. maj 2017 23:22)

I ovako ne zna sta ce sa tolikih para!
Ziv i zdrav bio Djordje kralju!!!!

Nikola

pre 6 godina

Neko ima Gudurica i Dobrica,a neko Vrabca i Karahodzica(Aleksandra, 25. maj 2017 22:42)Neko ima Covica za legendu.
(Nismo isti, 25. maj 2017 23:01)
A neko Tudjmana...

Marko@

pre 6 godina

Vas sto je odusevio svojom izjavom i zasmejao, govori da ste nista drugo do obicni kompleksasi, frustracije postaju vec ocigledne, a boljitak se ni ne nazire, samo moze gore da vam bude, jer ce taj fmp1,2,5 kako god ga zvali, da vas trese i u godinama koje predstoje. A ovaj klinac ocigledno ne treba da bude profesionalni kosarkas, kako god igrao, ovakvom izjavom je smesan. Klasican amater. Sportski pozdrav :)

Sasa

pre 6 godina

Reče Tresač iz Spartaka!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ironični che, 25. maj 2017 23:02) # Link komentara Rece Tresacima iz zeleznika ha ha ha

pik89

pre 6 godina

Nedopustivo ponašanje jednog profesionalnog košarkaša.Na stranu ko za koga navija ovakvo ponašanje zahteva kaznu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladimir, 25. maj 2017 22:33)

A na osnovu cega da dobije kaznu? Da li je vredjao nekoga? I, na kraju krajeva, zasto se vi prepoznajete u ovome? Kako znate da govori o Zvezdi?

boj

pre 6 godina

Sve si tacno rekao,ali zaboravio si na Ivo Lola Ribar i Crvena Zvezda Beograd!!!
Tako da ni oni ne znaju koje od cetiri imena da izaberu!!!!!
Uskoro ih to ceka i u fudbalu,jer penzioneri izgleda nece vise da prepoznaju prvaka evrope iz proslog veka!!!

aksiom

pre 6 godina

Partizan Igokea? Mi smo sada jedan klub? Zar se Partizan nije fuzionisao sa drugim klubom?
evo i linka
http://sport.blic.rs/fudbal/partizan-i-igokea-jedan-klub/cn6tyv8
Ja sam Slaninar, pitam partizanovce zasto su tako licemerni kada su oni to isto uradili. Inace i Vojvodina je to uradila sa OKK Beogradm Jos pre.vise od 30 godina. Fuzionise se bezbroj klubova svuda po svetu. Vama sada smeta sto je Zvezda mnogo bolja pa smarate po Srbiji. Bas smarate.

Delija-Bor

pre 6 godina

Kako vas onda nije sramota da gubite od FMP-a? Dozvolili ste da FMP igra evroligu? :D FMP da dere "instituciju"? bas ste nisko pali onda :(

Miskec

pre 6 godina

"Auu boli zvezdase
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke, 25. maj 2017 23:25)"
Ono, kida nas, ne znam kako cemo cetvrti put za redom u Evro ligu, posle ove izjave?

bloom

pre 6 godina

Suboticanin,dosao da vidi glavni grad,i 'ajde da lupim nesto da budem u zizi,kad vec niko nije cuo za mene
(asdf, 25. maj 2017 22:53)
Tresac je iz Cacka... ali ajd da lupis I ti nesto da bi bio u zizi

Osmiputnik

pre 6 godina

najkvirc, 25. maj 2017 22:21)  

Mislis fmp i radnicki basket 
(Osmiputnik, 25. maj 2017 22:27) 

Kako vam volja grobari, slobodno i dalje živite u svom nekom paralelnom univerzumu ahahah
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. maj 2017 22:32)

Pa vi ste u paralelnom univerzumu cim navijate za fmp, a tripujete zvezdu hahhaha

okidač

pre 6 godina

Ako smo FMP 1 ili 2 kako onda kukate kako smo vratili dug?! zasto bi ugasen klub vracao dug?! Odlucite se vise jel smo kkcz koji je vratio dug preko noci ili FMP?!
(NikolaSrb, 25. maj 2017 22:34)
Paaaaa....ipak ste FMP..

navijac

pre 6 godina

@Hahahaha ko je ovaj? Utripovao se momak! Alo sine probudi se, gde igras to?
(Srba, 25. maj 2017 22:42)

On makar igra u prvoj ligi Srbije, a gde ti igras sta ti radis u zivotu?

D

pre 6 godina

Jedno je kad se mi navijaci salimo, prozivamo, bockamo, to i jeste car navijanja dok je u granici sale pa cak i nek su neslane. Ali da ovo izjavi jedan profesionalni kosarkas? Da sam savez, zabranio bih mu godinu dana da igra bilo gde, a da sam predsednik kluba godinu dana mi ne bi primio platu. Pa bi se valjda naucio sta je sport, cemu te taj sport uci i kako treba da se ophodis prema protivniku. Nema ovo apsolutno veze ko za koga navija ljudi. Sram te bilo mali covece.

ccc?

pre 6 godina

A sta je to neobicno rekao? Niko ne moze da zabrani kako ce FMP da se zove, jedan ili dva? Samo njihovi navijaci hoce da se zove CZ? Ne razumem kako je to moguce?

ja

pre 6 godina

Jako neozbiljna izjava za jednog profesionalnog kosarkasa. Treba biti kaznjen zbog ovako proste izjave, na stranu navijacko opredeljenje.
(MVPofNBA, 25. maj 2017 21:51)

Hahaha, ulepsa mi dan. Kako mislis da kazne covek kada je reko istinu, to valjda svi vec znaju. Kaznili bi ga oni, kad bi bila laz.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Kako vam volja grobari, slobodno i dalje živite u svom nekom paralelnom univerzumu ahahah 
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. maj 2017 22:32) 

Pa vi ste u paralelnom univerzumu cim navijate za fmp, a tripujete zvezdu hahhaha
(Osmiputnik, 25. maj 2017 23:06)

Okej, dakle vi se ladno ne šalite I STVARNO verujete u ovo sto pričate?
Auuuu

Max

pre 6 godina

"tresnuo ih mali!"
"bravo, sine!"
"tako je, decko!"
Tresac ima 30 godina :)
FMP (2, da ne bude zabune) - Spartak 101:52
Tresac Djordje 20 minuta - Indeks 0

dont get hooked

pre 6 godina

... i ostade živ.
samo da izbegava određenu grupu navijača,bar neko vreme,ako pravi karijeru. Ne gledam utakmice Spartaka...možda je talentovan ?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

najkvirc, 25. maj 2017 22:21) 

Mislis fmp i radnicki basket
(Osmiputnik, 25. maj 2017 22:27)

Kako vam volja grobari, slobodno i dalje živite u svom nekom paralelnom univerzumu ahahah

Vrscanin

pre 6 godina

Covek je u pravu,nije da nije..Ali!!!! Kako to da su se svi pogasili zaduzili propali u svim sportovima a Partizan u kosarci ziveo galantno igrao Evroligu otimao titule Hemofarmu..Dajte da vidimo te papire poslovanja od 2000 pa do 2013,transfere,plate,mesecne troskove..Za zvezdu znamo kako se zaduzila i ugasila a dajte da vidimo kako to da Partizan ima takve ekonomske znalce da je jedini preziveo i nije otisao u stecaj..Ko zna, ako je sve ok u papirima mozda taj lik zaduzen za ekonomiju Partizana postane posle izvestaja savetnik za ekonomiju nase zemlje da pomogne da se oporavimo..

Mikula Despotovic

pre 6 godina

Jako neozbiljna izjava za jednog profesionalnog kosarkasa. Treba biti kaznjen zbog ovako proste izjave, na stranu navijacko opredeljenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MVPofNBA, 25. maj 2017 21:51)

Tako je, kazniti svakoga ko se usudi da kaze istinu!

NikolaSrb

pre 6 godina

Ako smo FMP 1 ili 2 kako onda kukate kako smo vratili dug?! zasto bi ugasen klub vracao dug?! Odlucite se vise jel smo kkcz koji je vratio dug preko noci ili FMP?!

xxx

pre 6 godina

Kakvu istinu sine?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. maj 2017 22:33) Da ste FMP...

Miskec

pre 6 godina

Hajde da vidimo hoce li biti bas tako, boli izgleda sve klubove u Srbiji ovo sto radi CZ, pa neka vas boli, evo budite sigurni da ce CZ biti sampion!

Osmiputnik

pre 6 godina

Svejedno sine, na proslavu titule na Kališu dolaze i Zvezda i Fmp. Možeš da navrneš.
(najkvirc, 25. maj 2017 22:21)

Mislis fmp i radnicki basket

црна овца друштва

pre 6 godina

tresac..jeli sine ..oces da igras u partizanu..partizanu igokea...patrizanu mts..partizanu telekom ..i da igras iz ljubavi naravno bez para jedno tri cetri godine..
(zg, 25. maj 2017 21:51)

"Је ли" су две речи, сине...прво научи да пишеш па онда тек показуј који те комплекси дрмају

mrki

pre 6 godina

Zna decko ko je kosarkaski velikan i ko je bio prvak Evrope ko je vise puta bio sampion aba lige i super lige zna se koje su kosarkaske legende nosile sveti crno beli dres a ne ove iu UPPR...

Aleksej

pre 6 godina

Nivo frustracije coveka koji igra za Suboticu a napredak moze da mu bude samo 2 rumunska liga.Ono kad hoces da privuces paznju a nemas nista kvalitetno da ponudis.

zg

pre 6 godina

tresac..jeli sine ..oces da igras u partizanu..partizanu igokea...patrizanu mts..partizanu telekom ..i da igras iz ljubavi naravno bez para jedno tri cetri godine..

Aleksej

pre 6 godina

Nivo frustracije coveka koji igra za Suboticu a napredak moze da mu bude samo 2 rumunska liga.Ono kad hoces da privuces paznju a nemas nista kvalitetno da ponudis.

zg

pre 6 godina

tresac..jeli sine ..oces da igras u partizanu..partizanu igokea...patrizanu mts..partizanu telekom ..i da igras iz ljubavi naravno bez para jedno tri cetri godine..

црна овца друштва

pre 6 godina

tresac..jeli sine ..oces da igras u partizanu..partizanu igokea...patrizanu mts..partizanu telekom ..i da igras iz ljubavi naravno bez para jedno tri cetri godine..
(zg, 25. maj 2017 21:51)

"Је ли" су две речи, сине...прво научи да пишеш па онда тек показуј који те комплекси дрмају

Max

pre 6 godina

"tresnuo ih mali!"
"bravo, sine!"
"tako je, decko!"
Tresac ima 30 godina :)
FMP (2, da ne bude zabune) - Spartak 101:52
Tresac Djordje 20 minuta - Indeks 0

ja

pre 6 godina

Jako neozbiljna izjava za jednog profesionalnog kosarkasa. Treba biti kaznjen zbog ovako proste izjave, na stranu navijacko opredeljenje.
(MVPofNBA, 25. maj 2017 21:51)

Hahaha, ulepsa mi dan. Kako mislis da kazne covek kada je reko istinu, to valjda svi vec znaju. Kaznili bi ga oni, kad bi bila laz.

D

pre 6 godina

Jedno je kad se mi navijaci salimo, prozivamo, bockamo, to i jeste car navijanja dok je u granici sale pa cak i nek su neslane. Ali da ovo izjavi jedan profesionalni kosarkas? Da sam savez, zabranio bih mu godinu dana da igra bilo gde, a da sam predsednik kluba godinu dana mi ne bi primio platu. Pa bi se valjda naucio sta je sport, cemu te taj sport uci i kako treba da se ophodis prema protivniku. Nema ovo apsolutno veze ko za koga navija ljudi. Sram te bilo mali covece.

mrki

pre 6 godina

Zna decko ko je kosarkaski velikan i ko je bio prvak Evrope ko je vise puta bio sampion aba lige i super lige zna se koje su kosarkaske legende nosile sveti crno beli dres a ne ove iu UPPR...

bloom

pre 6 godina

Suboticanin,dosao da vidi glavni grad,i 'ajde da lupim nesto da budem u zizi,kad vec niko nije cuo za mene
(asdf, 25. maj 2017 22:53)
Tresac je iz Cacka... ali ajd da lupis I ti nesto da bi bio u zizi

Vrscanin

pre 6 godina

Covek je u pravu,nije da nije..Ali!!!! Kako to da su se svi pogasili zaduzili propali u svim sportovima a Partizan u kosarci ziveo galantno igrao Evroligu otimao titule Hemofarmu..Dajte da vidimo te papire poslovanja od 2000 pa do 2013,transfere,plate,mesecne troskove..Za zvezdu znamo kako se zaduzila i ugasila a dajte da vidimo kako to da Partizan ima takve ekonomske znalce da je jedini preziveo i nije otisao u stecaj..Ko zna, ako je sve ok u papirima mozda taj lik zaduzen za ekonomiju Partizana postane posle izvestaja savetnik za ekonomiju nase zemlje da pomogne da se oporavimo..

Mikula Despotovic

pre 6 godina

Jako neozbiljna izjava za jednog profesionalnog kosarkasa. Treba biti kaznjen zbog ovako proste izjave, na stranu navijacko opredeljenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MVPofNBA, 25. maj 2017 21:51)

Tako je, kazniti svakoga ko se usudi da kaze istinu!

Osmiputnik

pre 6 godina

Svejedno sine, na proslavu titule na Kališu dolaze i Zvezda i Fmp. Možeš da navrneš.
(najkvirc, 25. maj 2017 22:21)

Mislis fmp i radnicki basket

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Kako vam volja grobari, slobodno i dalje živite u svom nekom paralelnom univerzumu ahahah 
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. maj 2017 22:32) 

Pa vi ste u paralelnom univerzumu cim navijate za fmp, a tripujete zvezdu hahhaha
(Osmiputnik, 25. maj 2017 23:06)

Okej, dakle vi se ladno ne šalite I STVARNO verujete u ovo sto pričate?
Auuuu

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

najkvirc, 25. maj 2017 22:21) 

Mislis fmp i radnicki basket
(Osmiputnik, 25. maj 2017 22:27)

Kako vam volja grobari, slobodno i dalje živite u svom nekom paralelnom univerzumu ahahah

ccc?

pre 6 godina

A sta je to neobicno rekao? Niko ne moze da zabrani kako ce FMP da se zove, jedan ili dva? Samo njihovi navijaci hoce da se zove CZ? Ne razumem kako je to moguce?

Miskec

pre 6 godina

Hajde da vidimo hoce li biti bas tako, boli izgleda sve klubove u Srbiji ovo sto radi CZ, pa neka vas boli, evo budite sigurni da ce CZ biti sampion!

NikolaSrb

pre 6 godina

Ako smo FMP 1 ili 2 kako onda kukate kako smo vratili dug?! zasto bi ugasen klub vracao dug?! Odlucite se vise jel smo kkcz koji je vratio dug preko noci ili FMP?!

okidač

pre 6 godina

Ako smo FMP 1 ili 2 kako onda kukate kako smo vratili dug?! zasto bi ugasen klub vracao dug?! Odlucite se vise jel smo kkcz koji je vratio dug preko noci ili FMP?!
(NikolaSrb, 25. maj 2017 22:34)
Paaaaa....ipak ste FMP..

Osmiputnik

pre 6 godina

najkvirc, 25. maj 2017 22:21)  

Mislis fmp i radnicki basket 
(Osmiputnik, 25. maj 2017 22:27) 

Kako vam volja grobari, slobodno i dalje živite u svom nekom paralelnom univerzumu ahahah
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. maj 2017 22:32)

Pa vi ste u paralelnom univerzumu cim navijate za fmp, a tripujete zvezdu hahhaha

navijac

pre 6 godina

@Hahahaha ko je ovaj? Utripovao se momak! Alo sine probudi se, gde igras to?
(Srba, 25. maj 2017 22:42)

On makar igra u prvoj ligi Srbije, a gde ti igras sta ti radis u zivotu?

dont get hooked

pre 6 godina

... i ostade živ.
samo da izbegava određenu grupu navijača,bar neko vreme,ako pravi karijeru. Ne gledam utakmice Spartaka...možda je talentovan ?

xxx

pre 6 godina

Kakvu istinu sine?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. maj 2017 22:33) Da ste FMP...

Јабучило

pre 6 godina

Rece "igrac" kluba koji je od FMP izgubio 50 razlike, a on imao "ucinak" 0 poena...? Zeleo je da ispadne "duhovit", a i ispade...
(Komunalac, 26. maj 2017 06:41)

А испаде у праву.

aca

pre 6 godina

može i protiv fmp1 ili fmp2, svejedno, ali protiv Zvezde nema šanse
(zvezda i to crvena, 25. maj 2017 21:45)
Ali neverovatno da i dalje verujete da ste Crvena Zvezda.

aca

pre 6 godina

@acaNeverovatno je to da ima tako nepismenih ljudi, CZV je izvrsila fuziju da bi bila bez dugova, sto su uspeli (kako i zasto to je druga stvar) i vratili i ime i sve ostalo starog (originalnog) kluba, e sad ko je vama kriv pa ste institucija Igokea-e pa ste tu gde ste.
(neko_treci, 26. maj 2017 09:54)
To da su Partizan i Igokea jedan klub je rečeno emotivno, a da se CZV ugasila i da je to FMP je činjenica.

bg41

pre 6 godina

Pošto je propao kao košarkaš, bilo bi lepo da zabvalja navijače Evroligaša u poluvremenu utakmica u Evroligi. Može da priča viceve a može i da vozi bicikl na jednom točku u Areni. Ima mesta uvek za takve šaljive momke

TresiBre_IgokeuMTSPatlidzanLimoz

pre 6 godina

Partizanovci pucaju od muke,pa se hvataju za neke izjave momka koji da nije ovo rekao kao navijac partizana ne bi iko cuo za njega. Ali lepo sto ta Zvezda tj.FMP 3,FMP 8,Fmp 12, hara 3-4 godine svuda, sto je medju 10 najboljih ekipa u Evropi i sto smo Partizana stavili na njegovo mesto pravo,ucesce u Cipiripu kupu.
A taj FMP inace je dao zadnjih 15 godina 85% reprezentativaca Srbije,bio prvaka Aba lige dva puta pre Patlidzana.
Jedina je istina da Ikogea Partizan ili Partizan Igokea jedina fuzija bila nikad objasnjena.
Hvala vam partizanovci sto ste se hvalili pre 4-5 godine kad ste igrali Finala sa nasom Zvezdom,Tresacevim FMP toliko radovali i govorili pobedismo i sada opet pre neki dan sto se Novica busao u grudi nad pobedom nad tim FMP-om. Bas radovanje veliko i ludilo euforija?
Bice da od drveta i slepila ne vidite sumu.

Jorgos Printezis

pre 6 godina

može i protiv fmp1 ili fmp2, svejedno, ali protiv Zvezde nema šanse 
(zvezda i to crvena, 25. maj 2017 21:45) 

U pravu si, nema šanse protiv Zvezde, jer je ona u zamrzivaču i nema teoretske šanse da igra protiv Zvezde još duže vreme.

John Terry

pre 6 godina

Auu boli zvezdase
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke, 25. maj 2017 23:25)

Pa da ti kazem u pravu si. Boli, ali ne iz pakosnih razloga na koje ti mislis. Boli jer se jedan sportista obraca publici i klincima na ovakav nacin. Sve sto je uradjeno u kk crvena zvezda u prethodnih 6 godina lako je vidljivo i lako se da proveriti kroz papire. Nije problem ni nase navijacko prepucavanje igokea protiv fmp... To je uvek postojalo. Boli to sto smo postali drustvo mrzitelja i pakosnih cinika koji ce, da bi se na bilo koji nacin probilo u novine jer je poznat samo u okviru svoje sire porodice, sebi priustiti ovako sramotnu izjavu. Nista nije bolji od starleta koje se brukaju za parce hleba. Celokupna propast drustva.

Miljan

pre 6 godina

"Partizan Igokea? Mi smo sada jedan klub? Zar se Partizan nije fuzionisao sa drugim klubom?
evo i linka
[link]
Ja sam Slaninar, pitam partizanovce zasto su tako licemerni kada su oni to isto uradili. Inace i Vojvodina je to uradila sa OKK Beogradm Jos pre.vise od 30 godina. Fuzionise se bezbroj klubova svuda po svetu. Vama sada smeta sto je Zvezda mnogo bolja pa smarate po Srbiji. Bas smarate."

Prijatelju znas li ti sta znaci fuzija? Znas li sta u prirodi znaci fuzija? Jesi li procitao link koji si poslao? Ovo sto je ovdje navedeno kao fuzija je drugom rjecju sponzorstvo. Crvena Zvezda se cak nije ni fuzionisala, ona je ugasena na 3 godine i drugi klub FMP se takmicio umjesto nje i osvajao trofeje koji su pripisani tom istom klubu koji je bio ugasen. Fenomen u istoriji svjetskog sporta.

srbin

pre 6 godina

Decko ceka te karijera u partizanu odma posle fuzije sa dinamikom bices poznat po svim selima u kojima sa dinamik partizanom budes gostovao a sampione Crvenu Zvezdu mozes da pratis i gledas na sportklub kanalima u Euroligi i na taj nacin da malo lecis komplexe i naucis se osnovnom vaspitanju kad vec kucnog nemas...

Kosta

pre 6 godina

Posle ovoga zelim svim srcem da se ugasi ovaj klub.Bice taraba 100%.Nikad nisam podrzavao politiku Vucica ali od sada ja I moja porodica smo uz njega.Samo napred Aleksandre....katanac, pa neka mrze I pljuju...

Јабучило

pre 6 godina

КК Хокус покус. Сад га видиш, сад га не видиш. Да се са човеком дешава оно што се дешава са ККЦЗФМП, био би дијагностификован озбиљан поремећај личности.

Јабучило

pre 6 godina

Stvarno kolicina skompleksiranih ljudi me sve vise iznenadjuje ! Jedna je Crvena Zvezda koja ce osvojiti titulu !
(Sinisa, 26. maj 2017 07:30)

Како вам је ове сезоне кренуло, неће ниједна :-)

ćoki

pre 6 godina

ono sto je najsmesnije je sto je momak REKAO ISTINU,ali to nije bitno,nema veze sto postoje dokazi da je Covic samo promenio imena svoja dva privatna kluba a da se CZ ugasila jos pre pet godina,sad ce da ga napadnu oni kojima je "ne moze niko da zabrani FMP-u kako ce da se zove" nejasno,kao ni sto je stecajni upravnik CZ rekao da nijedan dug nije vracen i da se klub 2012 ugasio.

s t v

pre 6 godina

Svejedno sine, na proslavu titule na Kališu dolaze i Zvezda i Fmp. Možeš da navrneš.
(najkvirc, 25. maj 2017 22:21)

Jeste li otkupili koševe koje vam je odneo igrač na ime duga?

Prosto tako razmišljaju.

pre 6 godina

Zaključak da su navijači CZV jednodimenzioni da vole slušat ono što njima godi. Nikad ne greše a uvek su upravu za sve! Drugi ne znaju šta pričaju odnosno govore..

Zreo čovek

pre 6 godina

Ozbiljni portali, i dnevne novine, možda ne bi ni preneli ovakvu izjavu. U najmanju ruku ne bi stavili u naslov takvu nebulozu, ali šta da se radi kada je kod nas sve postalo bulevarština, rijaliti, i banalizam.
Očigledno cilj je postignut 200 komentara, pa i moj među njima...
Cirkus.

Krle

pre 6 godina

Palanacki kosarkas palanackog mentaliteta dobio svojih pet minuta i prezentovao zivotni kompleks.
(Vectorman, 25. maj 2017 21:52)

Mislim da ste zivotni kompleks pokazali vi sinoc u sacekusi kod Hrama a ovaj decko samo iznosi svoje misljenje. Ako zna da je FMP promenio ime u KKCZBG a da se kasnije nije desilo da dodje do vracanja imena, onda to i dalje ostaje FMP koji je promenio ime u KKCZBG. Kada bi kojim slucajem Partizan i Dinamik uradili isto to pre nego sto ste vi uradili, mislim da biste se isto ponasali kao mi, ako ne i gore. Dakle, decko je izneo svoje misljenje a ti se bolje zapitaj zasto se veliki Srbi poput navijaca Zvezde okupljaju motkama kod HRAMA SVETOG SAVE kako bi tukli SRBE samo zato sto hoce da slave titulu. Idiotski je i ovo sa nase strane, da se pale baklje kod hrama ali tuci nekoga ispred svetog mesta je najveci idiotizam koji postoji. E to je kompleks druze..

Nemanja

pre 6 godina

Suboticanin,dosao da vidi glavni grad,i 'ajde da lupim nesto da budem u zizi,kad vec niko nije cuo za mene(asdf, 25. maj 2017 22:53)Tresac je iz Cacka... ali ajd da lupis I ti nesto da bi bio u zizi
(bloom, 25. maj 2017 23:42)A Cacak je inace velegrad...nego vezite vi njega za neki saobracajni znak da se ne izgubi u Beogradu.

Stomak

pre 6 godina

Bas me kopka da li bi dao ovakvu izjavu da vec nisu igrali sa Zvezdom u Pioniru. Iskoristio svojih pet minuta slave da pokaze kako kompleksi mogu da oblikuju coveka.

raxi

pre 6 godina

Suboticanin,dosao da vidi glavni grad,i 'ajde da lupim nesto da budem u zizi,kad vec niko nije cuo za mene 
(asdf, 25. maj 2017 22:53) 
Tresac je iz Cacka... ali ajd da lupis I ti nesto da bi bio u zizi
(bloom, 25. maj 2017 23:42)


Tresac bas cuveno prezime iz Cacaka!Hahahaha...

Јабучило

pre 6 godina

pobedu tog fmp-a ste slavili kao osvajanje evrolige... 

prekinite sa kompleksima
(pera, 26. maj 2017 06:22)

Над ФМП-ом.
Лепо кажем да сте неписмени.

Ironični che

pre 6 godina

Reče Tresač iz Spartaka!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ironični che, 25. maj 2017 23:02) # Link komentara …
Rece Tresacima iz zeleznika ha ha ha
(Sasa, 26. maj 2017 01:19)

"Rece Tresacima iz zeleznika ha ha ha"
Ha ha ha, ti si sigurno najsmešniji u društvu, ha ha... hm... Da!... jako smešno...

Povidon

pre 6 godina

Pokušaj potpunog amatera i anonimusa da postane poznat makar na kratko. Međutim, trajaće ta njegova "popularnost" par dana i vratiće se tamo odakle je i došao. A svi znamo da je došao iz anonimnosti. Da nije ove nesportske izjave, niko nikada nebi ni čuo da je ikada postojao košarkaš pod imenom Đorđe Tresač. Bolje bi mu bilo da nauči da igra košarku, a ne da mu index korisnosti bude 0 protiv "FMP1 ili FMP2".

BBRS

pre 6 godina

pobedu tog fmp-a ste slavili kao osvajanje evrolige...

prekinite sa kompleksima
(pera, 26. maj 2017 06:22)

Над ФМП-ом.
Лепо кажем да сте неписмени.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Јабучило, 26. maj 2017 09:41)

И неписмен се описмени а комплекси остају заувек!

aksiom

pre 6 godina

Partizan Igokea? Mi smo sada jedan klub? Zar se Partizan nije fuzionisao sa drugim klubom?
evo i linka
http://sport.blic.rs/fudbal/partizan-i-igokea-jedan-klub/cn6tyv8
Ja sam Slaninar, pitam partizanovce zasto su tako licemerni kada su oni to isto uradili. Inace i Vojvodina je to uradila sa OKK Beogradm Jos pre.vise od 30 godina. Fuzionise se bezbroj klubova svuda po svetu. Vama sada smeta sto je Zvezda mnogo bolja pa smarate po Srbiji. Bas smarate.

Krle

pre 6 godina

(TresiBre_IgokeuMTSPatlidzanLimoz, 26. maj 2017 11:17)

Ako je evropskom sampionu i najtrofejnijem klubu iz zemlje pravo mesto u cipiripi kupu, koje je pravo mesto timu kojem je najveci uspeh u istoriji da bude u 10 najboljih ekipa Evrope? Zasto sami sebe prozivate kada znate da ce se i ovo trenutno stanje za nekoliko godina promeniti? Pa mi smo bili najjaci tim sa ovih prostora, uvek imali igrace reprezentativnog renomea, igrace oko kojih bi se otimali timovi po Evropi, igrali F4 pa evo sta nam se desava. Zasto ste toliko ubedjeni da vas koji niste nista od toga nece zadesiti ista sudbina.. a jednom vec jeste, i gora nego nas??? Kada ponovite nesto sto smo mi uradili, onda mozete da se javite, do tada cete uvek biti manje uspesniji klub od Partizana.

Nikola

pre 6 godina

Neko ima Gudurica i Dobrica,a neko Vrabca i Karahodzica(Aleksandra, 25. maj 2017 22:42)Neko ima Covica za legendu.
(Nismo isti, 25. maj 2017 23:01)
A neko Tudjmana...

nista o nicemu

pre 6 godina

Kako vam volja grobari, slobodno i dalje živite u svom nekom paralelnom univerzumu ahahah
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. maj 2017 22:32)

Pa vi ste u paralelnom univerzumu cim navijate za fmp, a tripujete zvezdu hahhaha
(Osmiputnik, 25. maj 2017 23:06)

Vidi. Cinjenica je da nismo, a ti misli kako hoces, ako ti je lakse onda nek budemo. Svakako zao mi te je.

Zivot je lep a ne samo kroz crno i crveno bele boje.

pre 6 godina

Da mi je znat sto se palite nesto sto je nebitno u vasim zivotima.
A mozda je bitno zbog toga sto navijaci ni drugo nemaju nista u zivotu.

Reggie Miller

pre 6 godina

Tresače ti se noge kad budes igrao protiv zvezde ako budes zasluzio..Da je ovo rekla neka evropska legenda pa ae nego neki lik koji je totalno nebitan. pa vidim ja sta je zvezda ucinila od njega pa je svaki dan spominje

boban davinić

pre 6 godina

ovaj iz spartaka ne zna ni sa kojom ekipom igra... a nije mu ni važno... bilo bi mu bolje da uči i bolje igra košarku, a ne da sluša starije da bi bio "duhovit".. žalosno šta rade sa decom!

pik89

pre 6 godina

Nedopustivo ponašanje jednog profesionalnog košarkaša.Na stranu ko za koga navija ovakvo ponašanje zahteva kaznu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladimir, 25. maj 2017 22:33)

A na osnovu cega da dobije kaznu? Da li je vredjao nekoga? I, na kraju krajeva, zasto se vi prepoznajete u ovome? Kako znate da govori o Zvezdi?

Peca

pre 6 godina

Pokusava da na sebe, preko takvih izjava, skrene paznju i javnosti i partizana, jer su mu igracki kvaliteti veoma diskutabilni pa od toga nema vajde. Amater bio, amater i ostao!

neko_treci

pre 6 godina

@aca
Neverovatno je to da ima tako nepismenih ljudi, CZV je izvrsila fuziju da bi bila bez dugova, sto su uspeli (kako i zasto to je druga stvar) i vratili i ime i sve ostalo starog (originalnog) kluba, e sad ko je vama kriv pa ste institucija Igokea-e pa ste tu gde ste.

BBRS

pre 6 godina

Како вам је ове сезоне кренуло, неће ниједна :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Јабучило, 26. maj 2017 09:38)

Ајде бре Јабучило олади мало. У сваком коментару твој одговор !!!
Шта си ти, предводник комплексаша јел?
Капирам ја да ти је Човић помутио памет али ипак искулирај мало.

Eazy

pre 6 godina

Како вам је ове сезоне кренуло, неће ниједна :-)
(Јабучило, 26. maj 2017 09:38)
Ајде бре Јабучило олади мало. У сваком коментару твој одговор !!!
Шта си ти, предводник комплексаша јел?
Капирам ја да ти је Човић помутио памет али ипак искулирај мало.
(BBRS, 26. maj 2017 11:34)
BBRS...ne kapiras ti nista...

Sabre

pre 6 godina

Ali neverovatno da i dalje verujete da ste Crvena Zvezda.
(aca, 26. maj 2017 08:38)

Jos neverovatnije koliki vas pucaju kompleksi kada vas "FMP" regularno dere, i pusti tek u ponekoj nebitnoj tekmi, da se malo nalozite, i pokazete koliko zapravo verujete u to "FMP".

Miskec

pre 6 godina

"Auu boli zvezdase
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke, 25. maj 2017 23:25)"
Ono, kida nas, ne znam kako cemo cetvrti put za redom u Evro ligu, posle ove izjave?

Delija-Bor

pre 6 godina

Kako vas onda nije sramota da gubite od FMP-a? Dozvolili ste da FMP igra evroligu? :D FMP da dere "instituciju"? bas ste nisko pali onda :(

Komunalac

pre 6 godina

Rece "igrac" kluba koji je od FMP izgubio 50 razlike, a on imao "ucinak" 0 poena...? Zeleo je da ispadne "duhovit", a i ispade...

Marko@

pre 6 godina

Vas sto je odusevio svojom izjavom i zasmejao, govori da ste nista drugo do obicni kompleksasi, frustracije postaju vec ocigledne, a boljitak se ni ne nazire, samo moze gore da vam bude, jer ce taj fmp1,2,5 kako god ga zvali, da vas trese i u godinama koje predstoje. A ovaj klinac ocigledno ne treba da bude profesionalni kosarkas, kako god igrao, ovakvom izjavom je smesan. Klasican amater. Sportski pozdrav :)

.

pre 6 godina

Suboticanin,dosao da vidi glavni grad,i 'ajde da lupim nesto da budem u zizi,kad vec niko nije cuo za mene
(asdf, 25. maj 2017 22:53)
Tresac je iz Cacka... ali ajd da lupis I ti nesto da bi bio u zizi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bloom, 25. maj 2017 23:42)


Nije lupio, nadao se da je barem iz Subotice. Sa severa.

# Link komentara

milorad

pre 6 godina

svojom nesposobnoscu ,da vode veliki partizan,zamlacuju javnost,posebno mlađu ,glupim i ne bitnim stvarima.da li je sija ili vrat.bolje se sklonite i neka neko bolje organizuje klub.kako vas nije sramota da vas pobeđuje fmp?

Sasa

pre 6 godina

Reče Tresač iz Spartaka!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ironični che, 25. maj 2017 23:02) # Link komentara Rece Tresacima iz zeleznika ha ha ha

boj

pre 6 godina

Sve si tacno rekao,ali zaboravio si na Ivo Lola Ribar i Crvena Zvezda Beograd!!!
Tako da ni oni ne znaju koje od cetiri imena da izaberu!!!!!
Uskoro ih to ceka i u fudbalu,jer penzioneri izgleda nece vise da prepoznaju prvaka evrope iz proslog veka!!!

Garfild

pre 6 godina

Jedno je kad se mi navijaci salimo, prozivamo, bockamo, to i jeste car navijanja dok je u granici sale pa cak i nek su neslane. Ali da ovo izjavi jedan profesionalni kosarkas? Da sam savez, zabranio bih mu godinu dana da igra bilo gde, a da sam predsednik kluba godinu dana mi ne bi primio platu. Pa bi se valjda naucio sta je sport, cemu te taj sport uci i kako treba da se ophodis prema protivniku. Nema ovo apsolutno veze ko za koga navija ljudi. Sram te bilo mali covece.
(D, 25. maj 2017 23:22)

I ovako ne zna sta ce sa tolikih para!
Ziv i zdrav bio Djordje kralju!!!!

Wtf

pre 6 godina

Ne znam šta vi vidite ali lepo piše,Crvena Zvezda,ne piše ništa drugo,hvatate se za neka pripajanja i osnivanja,čitaj te opet ne tripujte!

Aleksej

pre 6 godina

Nivo frustracije coveka koji igra za Suboticu a napredak moze da mu bude samo 2 rumunska liga.Ono kad hoces da privuces paznju a nemas nista kvalitetno da ponudis.

zg

pre 6 godina

tresac..jeli sine ..oces da igras u partizanu..partizanu igokea...patrizanu mts..partizanu telekom ..i da igras iz ljubavi naravno bez para jedno tri cetri godine..

ja

pre 6 godina

Jako neozbiljna izjava za jednog profesionalnog kosarkasa. Treba biti kaznjen zbog ovako proste izjave, na stranu navijacko opredeljenje.
(MVPofNBA, 25. maj 2017 21:51)

Hahaha, ulepsa mi dan. Kako mislis da kazne covek kada je reko istinu, to valjda svi vec znaju. Kaznili bi ga oni, kad bi bila laz.

црна овца друштва

pre 6 godina

tresac..jeli sine ..oces da igras u partizanu..partizanu igokea...patrizanu mts..partizanu telekom ..i da igras iz ljubavi naravno bez para jedno tri cetri godine..
(zg, 25. maj 2017 21:51)

"Је ли" су две речи, сине...прво научи да пишеш па онда тек показуј који те комплекси дрмају

mrki

pre 6 godina

Zna decko ko je kosarkaski velikan i ko je bio prvak Evrope ko je vise puta bio sampion aba lige i super lige zna se koje su kosarkaske legende nosile sveti crno beli dres a ne ove iu UPPR...

Mikula Despotovic

pre 6 godina

Jako neozbiljna izjava za jednog profesionalnog kosarkasa. Treba biti kaznjen zbog ovako proste izjave, na stranu navijacko opredeljenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MVPofNBA, 25. maj 2017 21:51)

Tako je, kazniti svakoga ko se usudi da kaze istinu!

ccc?

pre 6 godina

A sta je to neobicno rekao? Niko ne moze da zabrani kako ce FMP da se zove, jedan ili dva? Samo njihovi navijaci hoce da se zove CZ? Ne razumem kako je to moguce?

navijac

pre 6 godina

@Hahahaha ko je ovaj? Utripovao se momak! Alo sine probudi se, gde igras to?
(Srba, 25. maj 2017 22:42)

On makar igra u prvoj ligi Srbije, a gde ti igras sta ti radis u zivotu?

D

pre 6 godina

Jedno je kad se mi navijaci salimo, prozivamo, bockamo, to i jeste car navijanja dok je u granici sale pa cak i nek su neslane. Ali da ovo izjavi jedan profesionalni kosarkas? Da sam savez, zabranio bih mu godinu dana da igra bilo gde, a da sam predsednik kluba godinu dana mi ne bi primio platu. Pa bi se valjda naucio sta je sport, cemu te taj sport uci i kako treba da se ophodis prema protivniku. Nema ovo apsolutno veze ko za koga navija ljudi. Sram te bilo mali covece.

Osmiputnik

pre 6 godina

Svejedno sine, na proslavu titule na Kališu dolaze i Zvezda i Fmp. Možeš da navrneš.
(najkvirc, 25. maj 2017 22:21)

Mislis fmp i radnicki basket

Osmiputnik

pre 6 godina

najkvirc, 25. maj 2017 22:21)  

Mislis fmp i radnicki basket 
(Osmiputnik, 25. maj 2017 22:27) 

Kako vam volja grobari, slobodno i dalje živite u svom nekom paralelnom univerzumu ahahah
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. maj 2017 22:32)

Pa vi ste u paralelnom univerzumu cim navijate za fmp, a tripujete zvezdu hahhaha

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Kako vam volja grobari, slobodno i dalje živite u svom nekom paralelnom univerzumu ahahah 
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. maj 2017 22:32) 

Pa vi ste u paralelnom univerzumu cim navijate za fmp, a tripujete zvezdu hahhaha
(Osmiputnik, 25. maj 2017 23:06)

Okej, dakle vi se ladno ne šalite I STVARNO verujete u ovo sto pričate?
Auuuu

okidač

pre 6 godina

Ako smo FMP 1 ili 2 kako onda kukate kako smo vratili dug?! zasto bi ugasen klub vracao dug?! Odlucite se vise jel smo kkcz koji je vratio dug preko noci ili FMP?!
(NikolaSrb, 25. maj 2017 22:34)
Paaaaa....ipak ste FMP..

NikolaSrb

pre 6 godina

Ako smo FMP 1 ili 2 kako onda kukate kako smo vratili dug?! zasto bi ugasen klub vracao dug?! Odlucite se vise jel smo kkcz koji je vratio dug preko noci ili FMP?!

xxx

pre 6 godina

Kakvu istinu sine?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. maj 2017 22:33) Da ste FMP...

Vrscanin

pre 6 godina

Covek je u pravu,nije da nije..Ali!!!! Kako to da su se svi pogasili zaduzili propali u svim sportovima a Partizan u kosarci ziveo galantno igrao Evroligu otimao titule Hemofarmu..Dajte da vidimo te papire poslovanja od 2000 pa do 2013,transfere,plate,mesecne troskove..Za zvezdu znamo kako se zaduzila i ugasila a dajte da vidimo kako to da Partizan ima takve ekonomske znalce da je jedini preziveo i nije otisao u stecaj..Ko zna, ako je sve ok u papirima mozda taj lik zaduzen za ekonomiju Partizana postane posle izvestaja savetnik za ekonomiju nase zemlje da pomogne da se oporavimo..

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

najkvirc, 25. maj 2017 22:21) 

Mislis fmp i radnicki basket
(Osmiputnik, 25. maj 2017 22:27)

Kako vam volja grobari, slobodno i dalje živite u svom nekom paralelnom univerzumu ahahah

Miskec

pre 6 godina

Hajde da vidimo hoce li biti bas tako, boli izgleda sve klubove u Srbiji ovo sto radi CZ, pa neka vas boli, evo budite sigurni da ce CZ biti sampion!

bloom

pre 6 godina

Suboticanin,dosao da vidi glavni grad,i 'ajde da lupim nesto da budem u zizi,kad vec niko nije cuo za mene
(asdf, 25. maj 2017 22:53)
Tresac je iz Cacka... ali ajd da lupis I ti nesto da bi bio u zizi

Max

pre 6 godina

"tresnuo ih mali!"
"bravo, sine!"
"tako je, decko!"
Tresac ima 30 godina :)
FMP (2, da ne bude zabune) - Spartak 101:52
Tresac Djordje 20 minuta - Indeks 0

dont get hooked

pre 6 godina

... i ostade živ.
samo da izbegava određenu grupu navijača,bar neko vreme,ako pravi karijeru. Ne gledam utakmice Spartaka...možda je talentovan ?

aca

pre 6 godina

može i protiv fmp1 ili fmp2, svejedno, ali protiv Zvezde nema šanse
(zvezda i to crvena, 25. maj 2017 21:45)
Ali neverovatno da i dalje verujete da ste Crvena Zvezda.

aca

pre 6 godina

@acaNeverovatno je to da ima tako nepismenih ljudi, CZV je izvrsila fuziju da bi bila bez dugova, sto su uspeli (kako i zasto to je druga stvar) i vratili i ime i sve ostalo starog (originalnog) kluba, e sad ko je vama kriv pa ste institucija Igokea-e pa ste tu gde ste.
(neko_treci, 26. maj 2017 09:54)
To da su Partizan i Igokea jedan klub je rečeno emotivno, a da se CZV ugasila i da je to FMP je činjenica.

Miljan

pre 6 godina

"Partizan Igokea? Mi smo sada jedan klub? Zar se Partizan nije fuzionisao sa drugim klubom?
evo i linka
[link]
Ja sam Slaninar, pitam partizanovce zasto su tako licemerni kada su oni to isto uradili. Inace i Vojvodina je to uradila sa OKK Beogradm Jos pre.vise od 30 godina. Fuzionise se bezbroj klubova svuda po svetu. Vama sada smeta sto je Zvezda mnogo bolja pa smarate po Srbiji. Bas smarate."

Prijatelju znas li ti sta znaci fuzija? Znas li sta u prirodi znaci fuzija? Jesi li procitao link koji si poslao? Ovo sto je ovdje navedeno kao fuzija je drugom rjecju sponzorstvo. Crvena Zvezda se cak nije ni fuzionisala, ona je ugasena na 3 godine i drugi klub FMP se takmicio umjesto nje i osvajao trofeje koji su pripisani tom istom klubu koji je bio ugasen. Fenomen u istoriji svjetskog sporta.

bg41

pre 6 godina

Pošto je propao kao košarkaš, bilo bi lepo da zabvalja navijače Evroligaša u poluvremenu utakmica u Evroligi. Može da priča viceve a može i da vozi bicikl na jednom točku u Areni. Ima mesta uvek za takve šaljive momke

neko_treci

pre 6 godina

@aca
Neverovatno je to da ima tako nepismenih ljudi, CZV je izvrsila fuziju da bi bila bez dugova, sto su uspeli (kako i zasto to je druga stvar) i vratili i ime i sve ostalo starog (originalnog) kluba, e sad ko je vama kriv pa ste institucija Igokea-e pa ste tu gde ste.

Jorgos Printezis

pre 6 godina

može i protiv fmp1 ili fmp2, svejedno, ali protiv Zvezde nema šanse 
(zvezda i to crvena, 25. maj 2017 21:45) 

U pravu si, nema šanse protiv Zvezde, jer je ona u zamrzivaču i nema teoretske šanse da igra protiv Zvezde još duže vreme.

Krle

pre 6 godina

(TresiBre_IgokeuMTSPatlidzanLimoz, 26. maj 2017 11:17)

Ako je evropskom sampionu i najtrofejnijem klubu iz zemlje pravo mesto u cipiripi kupu, koje je pravo mesto timu kojem je najveci uspeh u istoriji da bude u 10 najboljih ekipa Evrope? Zasto sami sebe prozivate kada znate da ce se i ovo trenutno stanje za nekoliko godina promeniti? Pa mi smo bili najjaci tim sa ovih prostora, uvek imali igrace reprezentativnog renomea, igrace oko kojih bi se otimali timovi po Evropi, igrali F4 pa evo sta nam se desava. Zasto ste toliko ubedjeni da vas koji niste nista od toga nece zadesiti ista sudbina.. a jednom vec jeste, i gora nego nas??? Kada ponovite nesto sto smo mi uradili, onda mozete da se javite, do tada cete uvek biti manje uspesniji klub od Partizana.

boban davinić

pre 6 godina

ovaj iz spartaka ne zna ni sa kojom ekipom igra... a nije mu ni važno... bilo bi mu bolje da uči i bolje igra košarku, a ne da sluša starije da bi bio "duhovit".. žalosno šta rade sa decom!

ćoki

pre 6 godina

ono sto je najsmesnije je sto je momak REKAO ISTINU,ali to nije bitno,nema veze sto postoje dokazi da je Covic samo promenio imena svoja dva privatna kluba a da se CZ ugasila jos pre pet godina,sad ce da ga napadnu oni kojima je "ne moze niko da zabrani FMP-u kako ce da se zove" nejasno,kao ni sto je stecajni upravnik CZ rekao da nijedan dug nije vracen i da se klub 2012 ugasio.

Kosta

pre 6 godina

Posle ovoga zelim svim srcem da se ugasi ovaj klub.Bice taraba 100%.Nikad nisam podrzavao politiku Vucica ali od sada ja I moja porodica smo uz njega.Samo napred Aleksandre....katanac, pa neka mrze I pljuju...

Stomak

pre 6 godina

Bas me kopka da li bi dao ovakvu izjavu da vec nisu igrali sa Zvezdom u Pioniru. Iskoristio svojih pet minuta slave da pokaze kako kompleksi mogu da oblikuju coveka.

TresiBre_IgokeuMTSPatlidzanLimoz

pre 6 godina

Partizanovci pucaju od muke,pa se hvataju za neke izjave momka koji da nije ovo rekao kao navijac partizana ne bi iko cuo za njega. Ali lepo sto ta Zvezda tj.FMP 3,FMP 8,Fmp 12, hara 3-4 godine svuda, sto je medju 10 najboljih ekipa u Evropi i sto smo Partizana stavili na njegovo mesto pravo,ucesce u Cipiripu kupu.
A taj FMP inace je dao zadnjih 15 godina 85% reprezentativaca Srbije,bio prvaka Aba lige dva puta pre Patlidzana.
Jedina je istina da Ikogea Partizan ili Partizan Igokea jedina fuzija bila nikad objasnjena.
Hvala vam partizanovci sto ste se hvalili pre 4-5 godine kad ste igrali Finala sa nasom Zvezdom,Tresacevim FMP toliko radovali i govorili pobedismo i sada opet pre neki dan sto se Novica busao u grudi nad pobedom nad tim FMP-om. Bas radovanje veliko i ludilo euforija?
Bice da od drveta i slepila ne vidite sumu.

Јабучило

pre 6 godina

Rece "igrac" kluba koji je od FMP izgubio 50 razlike, a on imao "ucinak" 0 poena...? Zeleo je da ispadne "duhovit", a i ispade...
(Komunalac, 26. maj 2017 06:41)

А испаде у праву.

Krle

pre 6 godina

Palanacki kosarkas palanackog mentaliteta dobio svojih pet minuta i prezentovao zivotni kompleks.
(Vectorman, 25. maj 2017 21:52)

Mislim da ste zivotni kompleks pokazali vi sinoc u sacekusi kod Hrama a ovaj decko samo iznosi svoje misljenje. Ako zna da je FMP promenio ime u KKCZBG a da se kasnije nije desilo da dodje do vracanja imena, onda to i dalje ostaje FMP koji je promenio ime u KKCZBG. Kada bi kojim slucajem Partizan i Dinamik uradili isto to pre nego sto ste vi uradili, mislim da biste se isto ponasali kao mi, ako ne i gore. Dakle, decko je izneo svoje misljenje a ti se bolje zapitaj zasto se veliki Srbi poput navijaca Zvezde okupljaju motkama kod HRAMA SVETOG SAVE kako bi tukli SRBE samo zato sto hoce da slave titulu. Idiotski je i ovo sa nase strane, da se pale baklje kod hrama ali tuci nekoga ispred svetog mesta je najveci idiotizam koji postoji. E to je kompleks druze..

Sabre

pre 6 godina

Ali neverovatno da i dalje verujete da ste Crvena Zvezda.
(aca, 26. maj 2017 08:38)

Jos neverovatnije koliki vas pucaju kompleksi kada vas "FMP" regularno dere, i pusti tek u ponekoj nebitnoj tekmi, da se malo nalozite, i pokazete koliko zapravo verujete u to "FMP".

aksiom

pre 6 godina

Partizan Igokea? Mi smo sada jedan klub? Zar se Partizan nije fuzionisao sa drugim klubom?
evo i linka
http://sport.blic.rs/fudbal/partizan-i-igokea-jedan-klub/cn6tyv8
Ja sam Slaninar, pitam partizanovce zasto su tako licemerni kada su oni to isto uradili. Inace i Vojvodina je to uradila sa OKK Beogradm Jos pre.vise od 30 godina. Fuzionise se bezbroj klubova svuda po svetu. Vama sada smeta sto je Zvezda mnogo bolja pa smarate po Srbiji. Bas smarate.

John Terry

pre 6 godina

Auu boli zvezdase
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke, 25. maj 2017 23:25)

Pa da ti kazem u pravu si. Boli, ali ne iz pakosnih razloga na koje ti mislis. Boli jer se jedan sportista obraca publici i klincima na ovakav nacin. Sve sto je uradjeno u kk crvena zvezda u prethodnih 6 godina lako je vidljivo i lako se da proveriti kroz papire. Nije problem ni nase navijacko prepucavanje igokea protiv fmp... To je uvek postojalo. Boli to sto smo postali drustvo mrzitelja i pakosnih cinika koji ce, da bi se na bilo koji nacin probilo u novine jer je poznat samo u okviru svoje sire porodice, sebi priustiti ovako sramotnu izjavu. Nista nije bolji od starleta koje se brukaju za parce hleba. Celokupna propast drustva.

srbin

pre 6 godina

Decko ceka te karijera u partizanu odma posle fuzije sa dinamikom bices poznat po svim selima u kojima sa dinamik partizanom budes gostovao a sampione Crvenu Zvezdu mozes da pratis i gledas na sportklub kanalima u Euroligi i na taj nacin da malo lecis komplexe i naucis se osnovnom vaspitanju kad vec kucnog nemas...

Reggie Miller

pre 6 godina

Tresače ti se noge kad budes igrao protiv zvezde ako budes zasluzio..Da je ovo rekla neka evropska legenda pa ae nego neki lik koji je totalno nebitan. pa vidim ja sta je zvezda ucinila od njega pa je svaki dan spominje

Prosto tako razmišljaju.

pre 6 godina

Zaključak da su navijači CZV jednodimenzioni da vole slušat ono što njima godi. Nikad ne greše a uvek su upravu za sve! Drugi ne znaju šta pričaju odnosno govore..

Јабучило

pre 6 godina

pobedu tog fmp-a ste slavili kao osvajanje evrolige... 

prekinite sa kompleksima
(pera, 26. maj 2017 06:22)

Над ФМП-ом.
Лепо кажем да сте неписмени.

Eazy

pre 6 godina

Како вам је ове сезоне кренуло, неће ниједна :-)
(Јабучило, 26. maj 2017 09:38)
Ајде бре Јабучило олади мало. У сваком коментару твој одговор !!!
Шта си ти, предводник комплексаша јел?
Капирам ја да ти је Човић помутио памет али ипак искулирај мало.
(BBRS, 26. maj 2017 11:34)
BBRS...ne kapiras ti nista...

Wtf

pre 6 godina

Ne znam šta vi vidite ali lepo piše,Crvena Zvezda,ne piše ništa drugo,hvatate se za neka pripajanja i osnivanja,čitaj te opet ne tripujte!

Nikola

pre 6 godina

Neko ima Gudurica i Dobrica,a neko Vrabca i Karahodzica(Aleksandra, 25. maj 2017 22:42)Neko ima Covica za legendu.
(Nismo isti, 25. maj 2017 23:01)
A neko Tudjmana...

nista o nicemu

pre 6 godina

Kako vam volja grobari, slobodno i dalje živite u svom nekom paralelnom univerzumu ahahah
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 25. maj 2017 22:32)

Pa vi ste u paralelnom univerzumu cim navijate za fmp, a tripujete zvezdu hahhaha
(Osmiputnik, 25. maj 2017 23:06)

Vidi. Cinjenica je da nismo, a ti misli kako hoces, ako ti je lakse onda nek budemo. Svakako zao mi te je.

s t v

pre 6 godina

Svejedno sine, na proslavu titule na Kališu dolaze i Zvezda i Fmp. Možeš da navrneš.
(najkvirc, 25. maj 2017 22:21)

Jeste li otkupili koševe koje vam je odneo igrač na ime duga?

pik89

pre 6 godina

Nedopustivo ponašanje jednog profesionalnog košarkaša.Na stranu ko za koga navija ovakvo ponašanje zahteva kaznu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladimir, 25. maj 2017 22:33)

A na osnovu cega da dobije kaznu? Da li je vredjao nekoga? I, na kraju krajeva, zasto se vi prepoznajete u ovome? Kako znate da govori o Zvezdi?

Marko@

pre 6 godina

Vas sto je odusevio svojom izjavom i zasmejao, govori da ste nista drugo do obicni kompleksasi, frustracije postaju vec ocigledne, a boljitak se ni ne nazire, samo moze gore da vam bude, jer ce taj fmp1,2,5 kako god ga zvali, da vas trese i u godinama koje predstoje. A ovaj klinac ocigledno ne treba da bude profesionalni kosarkas, kako god igrao, ovakvom izjavom je smesan. Klasican amater. Sportski pozdrav :)

Nemanja

pre 6 godina

Suboticanin,dosao da vidi glavni grad,i 'ajde da lupim nesto da budem u zizi,kad vec niko nije cuo za mene(asdf, 25. maj 2017 22:53)Tresac je iz Cacka... ali ajd da lupis I ti nesto da bi bio u zizi
(bloom, 25. maj 2017 23:42)A Cacak je inace velegrad...nego vezite vi njega za neki saobracajni znak da se ne izgubi u Beogradu.

Јабучило

pre 6 godina

КК Хокус покус. Сад га видиш, сад га не видиш. Да се са човеком дешава оно што се дешава са ККЦЗФМП, био би дијагностификован озбиљан поремећај личности.

Јабучило

pre 6 godina

Stvarno kolicina skompleksiranih ljudi me sve vise iznenadjuje ! Jedna je Crvena Zvezda koja ce osvojiti titulu !
(Sinisa, 26. maj 2017 07:30)

Како вам је ове сезоне кренуло, неће ниједна :-)

BBRS

pre 6 godina

Како вам је ове сезоне кренуло, неће ниједна :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Јабучило, 26. maj 2017 09:38)

Ајде бре Јабучило олади мало. У сваком коментару твој одговор !!!
Шта си ти, предводник комплексаша јел?
Капирам ја да ти је Човић помутио памет али ипак искулирај мало.

Miskec

pre 6 godina

"Auu boli zvezdase
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke, 25. maj 2017 23:25)"
Ono, kida nas, ne znam kako cemo cetvrti put za redom u Evro ligu, posle ove izjave?

Sasa

pre 6 godina

Reče Tresač iz Spartaka!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ironični che, 25. maj 2017 23:02) # Link komentara Rece Tresacima iz zeleznika ha ha ha

Garfild

pre 6 godina

Jedno je kad se mi navijaci salimo, prozivamo, bockamo, to i jeste car navijanja dok je u granici sale pa cak i nek su neslane. Ali da ovo izjavi jedan profesionalni kosarkas? Da sam savez, zabranio bih mu godinu dana da igra bilo gde, a da sam predsednik kluba godinu dana mi ne bi primio platu. Pa bi se valjda naucio sta je sport, cemu te taj sport uci i kako treba da se ophodis prema protivniku. Nema ovo apsolutno veze ko za koga navija ljudi. Sram te bilo mali covece.
(D, 25. maj 2017 23:22)

I ovako ne zna sta ce sa tolikih para!
Ziv i zdrav bio Djordje kralju!!!!

Povidon

pre 6 godina

Pokušaj potpunog amatera i anonimusa da postane poznat makar na kratko. Međutim, trajaće ta njegova "popularnost" par dana i vratiće se tamo odakle je i došao. A svi znamo da je došao iz anonimnosti. Da nije ove nesportske izjave, niko nikada nebi ni čuo da je ikada postojao košarkaš pod imenom Đorđe Tresač. Bolje bi mu bilo da nauči da igra košarku, a ne da mu index korisnosti bude 0 protiv "FMP1 ili FMP2".

Peca

pre 6 godina

Pokusava da na sebe, preko takvih izjava, skrene paznju i javnosti i partizana, jer su mu igracki kvaliteti veoma diskutabilni pa od toga nema vajde. Amater bio, amater i ostao!

milorad

pre 6 godina

svojom nesposobnoscu ,da vode veliki partizan,zamlacuju javnost,posebno mlađu ,glupim i ne bitnim stvarima.da li je sija ili vrat.bolje se sklonite i neka neko bolje organizuje klub.kako vas nije sramota da vas pobeđuje fmp?

Ironični che

pre 6 godina

Reče Tresač iz Spartaka!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ironični che, 25. maj 2017 23:02) # Link komentara …
Rece Tresacima iz zeleznika ha ha ha
(Sasa, 26. maj 2017 01:19)

"Rece Tresacima iz zeleznika ha ha ha"
Ha ha ha, ti si sigurno najsmešniji u društvu, ha ha... hm... Da!... jako smešno...

Zreo čovek

pre 6 godina

Ozbiljni portali, i dnevne novine, možda ne bi ni preneli ovakvu izjavu. U najmanju ruku ne bi stavili u naslov takvu nebulozu, ali šta da se radi kada je kod nas sve postalo bulevarština, rijaliti, i banalizam.
Očigledno cilj je postignut 200 komentara, pa i moj među njima...
Cirkus.

Delija-Bor

pre 6 godina

Kako vas onda nije sramota da gubite od FMP-a? Dozvolili ste da FMP igra evroligu? :D FMP da dere "instituciju"? bas ste nisko pali onda :(

boj

pre 6 godina

Sve si tacno rekao,ali zaboravio si na Ivo Lola Ribar i Crvena Zvezda Beograd!!!
Tako da ni oni ne znaju koje od cetiri imena da izaberu!!!!!
Uskoro ih to ceka i u fudbalu,jer penzioneri izgleda nece vise da prepoznaju prvaka evrope iz proslog veka!!!

Komunalac

pre 6 godina

Rece "igrac" kluba koji je od FMP izgubio 50 razlike, a on imao "ucinak" 0 poena...? Zeleo je da ispadne "duhovit", a i ispade...

BBRS

pre 6 godina

pobedu tog fmp-a ste slavili kao osvajanje evrolige...

prekinite sa kompleksima
(pera, 26. maj 2017 06:22)

Над ФМП-ом.
Лепо кажем да сте неписмени.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Јабучило, 26. maj 2017 09:41)

И неписмен се описмени а комплекси остају заувек!

Zivot je lep a ne samo kroz crno i crveno bele boje.

pre 6 godina

Da mi je znat sto se palite nesto sto je nebitno u vasim zivotima.
A mozda je bitno zbog toga sto navijaci ni drugo nemaju nista u zivotu.

raxi

pre 6 godina

Suboticanin,dosao da vidi glavni grad,i 'ajde da lupim nesto da budem u zizi,kad vec niko nije cuo za mene 
(asdf, 25. maj 2017 22:53) 
Tresac je iz Cacka... ali ajd da lupis I ti nesto da bi bio u zizi
(bloom, 25. maj 2017 23:42)


Tresac bas cuveno prezime iz Cacaka!Hahahaha...

.

pre 6 godina

Suboticanin,dosao da vidi glavni grad,i 'ajde da lupim nesto da budem u zizi,kad vec niko nije cuo za mene
(asdf, 25. maj 2017 22:53)
Tresac je iz Cacka... ali ajd da lupis I ti nesto da bi bio u zizi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bloom, 25. maj 2017 23:42)


Nije lupio, nadao se da je barem iz Subotice. Sa severa.

# Link komentara