Četvrtak, 27.04.2017.

08:23

Bušar: Šarapova je varalica, uništila me je

Kanadska teniserka Judžini Bušar ponovila je da je Marija Šarapova varalica i da joj ne bi trebalo dozvoliti da se ponovo bavi sportom.

Izvor: ÐN

Bušar: Šarapova je varalica, uništila me je IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

Milosav

pre 6 godina

Ova devojka ocigledno ima vecih problema nego sto je Sarapova. Veliki potencijal i talenat ali nesto fali. Ovo oko unistavanja zivota je verovatno lose prevedeno.

Петар

pre 6 godina

Бушаровој да се препише неки лек за очување достојанства. А можда је сад и касно.

Dragance

pre 6 godina

Pola Kanade se dopinguje i skoro svi Ameri,ali nisu oni varalice,oni su sazapada prepostenog....
(vara lalala, 27. april 2017 20:51)

Da, da, Rusi, Nemice, Rumunke, Kinezi, niko se ne dopinguje, je l, samo "Zapad". Aha, jes!

Ljubomora

pre 6 godina

Za razliku od Judzini, Marija ima zasto da bude arogantna. Njen "doping" je bio dozvoljeni lek do samog AO na kome je "uhvacena". Sama je priznala da je njena greska sto nije dovoljno pazljivo procitala promene.

Judzini bi mogla da se mane hokejasa i pin up-a i da se posveti igri ako planira da postigne neke rezultate. Ako joj je tenis uopste i bitan. Sarapovoj ocigledno jeste!

pa sad...

pre 6 godina

Ja bas mislim da je WTA poslao odlicnu poruku dozvolivsi Sarapovoj da ponovo igra. Imajte u vidu da je zena osvojila maltene sve sto se osvojiti moze, i jedini motiv sada moze da joj bude da je sve osvojila prvenstveno zahvaljujuci igri. Ne zaboravite da je "doping" bio lek koji je bio dozvoljen. Da li joj je bio potreban, to treba doktor da odgovara a ne ona.

Sinke

pre 6 godina

A niko nije udario na Armstronga onomad. Najorganizovaniji sistem dopinga ikada! Jos se covek dodatno obogatio nakon svega gostujuci po emiaijama i pisuci knjige. Licemerni zapad.

sasa jokic

pre 6 godina

Klasicna doping prica. Cuj nije znala? Pa ima deset doktora koji je prate iz dana u dan. Sve titule oduzeti, jer ih je nekorektno osvojila.

nele

pre 6 godina

Zenska ljubomora.. Milioni raznih sredstava se koriste za poboljsanje sportskih rezultata u profesionalnom sportu. Jedino je pitanje da li su dozvoljeni. Meladonium je bio dozvoljen i niko ne moze da kaze da je Masa nepravedno osvojila titule. U momentu kad su ga proglasili nedozvoljenim je napravila gresku, verujem iz neznanja. U momentu kada je kazna istekla, sve teniserke trebale bi da se okrenu terenu i tamo pokazu sta imaju. Masa je kaznu odsluzila, i naravno je da ce joj davati vajld card na turnirima. Realno je u top 3 teniserke

Patrick

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti.Rekao bih da je ova Busardova koristila supstancu meldolonijum kad ovako reaguje i prica o svojoj koleginici.

zvezdarac

pre 6 godina

Vidim komentatori uzimaju za zlo Bušarovoj da nije ostvarila nikakav sportski rezultat i da je to diskvalifikuje iz prava da priča o dopingovanoj Šarapovoj. Kakva glupost! Niko od vas nije ostvario ništa i po toj logici nema pravo ni da piše komentar ovde. Druga stvar, onda niko ne bi smeo nikada da napiše ništa za Lensa Armstronga pošto je to najveći biciklista svih vremena (osim što se celu karijeru dopingovao).

mare 34

pre 6 godina

Ovde koliko vidim dominiraju strastveni navijači i oni koji podržavaju lik i delo Šarapove. Da li zaista mislite da se Marija nije dopingovala? Zaista verujete u priču da najplaćenija sportistkinja, koja ima čitav medicnski, pravni, PR, i ko zna koliko zaposlenih, nije pročitala mail antidoping agencije o tom famoznom melodonijumu.
Svakom ko je iole objektivan je jasno da je priča sa melodonijumom nagodba sa WTA. Marija se očigledno itekako dopingovala, a priznanje je odgovoralao i njoj i WTA. Njoj ostaju titule, a WTA ipak ovako čuva ugled i izuzetno atraktivnu takmičarku.
Dakle potpuno razumem Bušar kao i sve ostale takmičarke, pogotovu one koje su tu pošteno, bez nedozvoljenih sredstava, koje se bore krvavo ali legalno za svaki meč i svaki bod.
Takođe, ista ta Marija je izuzetno antipatična, poznata kao iritantna i nadmena. Ne sećate se zajedljivih komentara prema Ani i Jeleni svojevremeno? Ovde ne govorimo o Sereni i drugim sportistkinjama i njihovom potencijalnom dopingu. Ovde govorimo o tome da se Marija dokazano dopingovala, a da umesto adekvatne kazne dobija specijalne pozivnice od organizatora, zbog svoje popularnosti.
Stavite se u kožu devojke kojoj je Marija bila uzor, koja je čista i pošteno se bori za bodove na WTA, koliko ovo mora da joj izgleda nepošteno. Izolujte se od priče da je ova Ruskinja a ova Kanađanka, jer ako posmatramo ljudski i samo ljudski, Bušar je potpuno u pravu, kao i sve devojke koje su pravi sportisti, a kojima ovo može da zgadi sport.

Mali

pre 6 godina

Melodonium koji je ona uzimala zaštićuje srce i njegova nedavna zabrana će izazvati podosta smrtnih slučajeva u svim vrstama sportova narednih godina.
Nikada nije dokazano da uzimanje tog lijeka poboljšava sportske sposobnosti ali je dokazano da štiti srce od preopterećenja.
(obi van, 27. april 2017 09:16)

Laicki receno daje ti vece fizicke performanse jer odlaze zamor i pad koncentracije i fizicki kolaps.

Svi PEDovi ili barem njih 95% su su takozvani jednoprocentni do triprocentni toliko dizu fizicku spremnost. Ne postoji lek koji ce ti dati 10% vecu fizicku spremnost, za tako nesto su potrebne klinicke procedure koje su zabranjene u sportu i nemoguce je da prodju ne primetno. Oni vrhunski PEDovi su petoprocentni i ti vec daju vanserijsku nadmoc generalno gledano mada u vecini slucajeva je dovoljno da jedan procenat fizicke spremnosti ispegla mec u vasu korist a toje upravo Melodonium.R

Ivan

pre 6 godina

Rece neko ko je postao poznat siroj javnosti zbog izlaska na sastanak sa klincem zbog izgubljene opklade. Rezultati u tenisu sve same nule.

goran

pre 6 godina

totalna ljubomora sarapova je dobila kaznu zbog supstanci nije se krila i zasluzuje da se vrati posle duge pauze samo napred svaka cast a ovo sto je dobila specijalnu pozivnicu za rim za garos i da je isla u kvalifikacije prosla bi tako da nzm cemu prasina oko toga samo napred sarapova...

Djole*

pre 6 godina

Ja nju obožavam, ali je do bola arogantna. Ovo sa Masom, pa odbijanje da se rukuje sa igračicama Rumunije prije FED kup meca, pa onda kada je htjela da tuzi US Open sto je pala u svlačionici... Od 2014. je neprepoznatljiva. Otpustila trenera sa kojim je ostvarila uspjeh karijere na W kada je igrala finale. Nesto opako lose je u njenoj glavi. Vise je ove godine slika stavila na Instagramu, nego sto je meceva odigrala...

Dragan

pre 6 godina

Ko je ova Busar, da uzima pravo da spominje Masu.Ona nikada nista nece osvojiti, a neka naduvana zvezda.Masa je priznala da je koristila ovaj lek godinama uz odobrenje doktora, zato smatram da je neposteno kaznjena i treba da igra sve turnire.Sobzirom da igra za NIKE, previse je kaznjena,ali sada se ona iz inata vraca jos jaca.Mnoge joj zavide, ali Masa ce dokazati da je bila u pravu.Mnoge teniserke koriste nedozvoljene dopinge, ali se ne tretiraju sve isto.To je bruka ot teniske asocijacije.Biznis i samo biznis.Ova Busar je samo za foto modela a ne za tenis.Previse daje smesne.izjave.

Nikola

pre 6 godina

Opusteno... Oderace vas Masa i unistiti vam karijere. Cekaj samo jos malo. Da li je realno da su ovoliko ljubomorne, i to ove "teniserke" koje nista osvojile nisu. Nisam cuo Kvitovu, Azarenku, Serenu da ovako pricaju... cak je i Ana rekla da je Sarapova vazna za tenis i da treba da se vrati... Tako razmisljaju teniserke koje su GS sampionke.

Mister Vo

pre 6 godina

@Lav
Zato sto zenski tenis nije ni priblizno popularan kao muski i zato sto je pokusaj izjednacavanja premija vise slucaj zenkih prava i feminizma nego finansijske logike...

Deda Proka

pre 6 godina

Ovi paćenici koji tvrde da su američka, kanadska, britanska društva nemoralna, kako oni to znaju? Bili su, živeli tamo, bili uspešni tamo? Ili to znaju iz naših objektivnih medija? Ili možda misle da je politika tih zemalja nemoralna? - Za razliku od recimo naše politike koja je uspunjena moralom i moralnim ljudima?

Dragance

pre 6 godina

kanadjani i amerikanci ce nesto o dopingu! samo neka cute!!
(sasa, 27. april 2017 10:27)

A sta cemo s Rusi, Kinezi, Istočne Nemice, Rumunke? A?

Змајевић

pre 6 godina

Марија је користила лек за срце који раније није био забрањен,па је забрањен два месеца пре него што је пна откривена. Истовремено Серена, Надал и још неки имају одобрење да користе неке забрањене супстанце јер су им неопходне за здрављ,е иако је очито да им дају додатну снагу и њихове противнике стављају у слабији положај. Имајући то у виду Марија је чиста као Сунце. Уз то Марија најбоље користи главу и игра најлепши тенис. Истина, крикови су јој прејаки. А Бушар не бих гледао ни да ми плате.

abc

pre 6 godina

sustancu koju su koristili su zabranili tek pocetkom 2016 godine, sta znaci da je bila na "dopingu" citav mesec dana ( osvojila nije nista u tom razdoblju), kad su je suspendovali za 15 meseci. o kakvim prevarantima mi pricamo. dzabe ti najjaci doping kad neznas da igras tenis.

veseli

pre 6 godina

Moralni zapadnjaci...
(sve je laz, samo pusta laz, 27. april 2017 09:08)

Ha, ha, ha! A istočnjaci su ti puni morala??? Mi, Rusi, Bugari, Albanci, Arapi ...

Jasna

pre 6 godina

Ma svi oni pomalo "hapaju" nedozvoljeno, pa koga ufate.
Jos ne mogu prežalit polufinale i finale US opena. I Peneta i Vinci odigrale ko nikad u životu.

miša knez, bg

pre 6 godina

Ešeni Bušar je napravila lom 2014. i stigla do 5. mesta WTA liste! Posle toga, kao što sam i predvideo, katastrofa. Uglavnom gubi u prvim kolima, više voli da se fotografiše nego da trenira. Ova njena izjava je puna zlobe u lubomore.
Uzgred, Marija Šarapova je mnogo lepša od ove prepotentne i arogantne Bušar.

Vanja

pre 6 godina

Rece Busar koja je prekjuce dozvela 6.poraz u nizu (svi od teniserki van top 100) koja je duze od godinu i po van top 40 i koja ima samo 1 titulu i to iz najnizeg ranga. Ali zato "kida"na instagramu, na dejtovim sa nepoznatim fanovima sa tvitra, Samo jako.

sn

pre 6 godina

mi jednostavno imamo genetsku gresku da jednostavno ne razlikujemo posteno od nepostenog.Mada, moram da priznam da nam intelekt nije poveci,da nam je skolstvo potpuno obesmisljeno i ruinirano i da smo kao roditelji uglavnom zakazali ,tj. bas i ne polazemo na vaspitanje puno ,jer zasto bi smo s time previse smarali decu i gubili vreme koje mozemo provesti sa prijateljima cevceci pivo,bistreci sveCku politiku ili gledati fudbal ili tenis ako igra lepa Masa ,sveCka a nasa Ruskinja...

Milanista

pre 6 godina

Svi koji zive ili koji su ikada bili u Americi znaju, kakve preparate nude u tim tako zvanim "Vitamin Shops". Zato je smijesno da se bas oni javljaju.

Musin jarac

pre 6 godina

"Kako prepoznati nekog ko ne prati tenis ali je upućen u njega kao taksista? Daje komentare tipa "koja je ova Bušar"?
(OX, 27. april 2017 08:56)"
A ti si? Sta?

Sport mora biti cist

pre 6 godina

Lepa Masa je varalica i prevarant. Ko god se bavio posteno sportom okrece glavu od nje i njoj slicni. Ma odakle dolazili i ma koje boje koze.

Vlajko

pre 6 godina

Kakvo licemerje, kakvo okretanje činjenica, kakve skandalozne premise da bi usledio još monstruozniji zaključak. To najviše govori o onome ko je sve to izgovorio a ne o onome na čiji račun je rečeno.

Covek

pre 6 godina

Ja samo znam da lepa masa zivi na zapadu da nema kucu u Arandjelovcu nego u Majamiju da se nesto ne secam da je dala jedan dinar kada su bile poplave i cuda po Srbiji. Dakle ista mi je kao i ostale teniserke sa tim da je uhvacena u prevari.

Igor

pre 6 godina

Marija Šarapova ni jedan jedini turnir nije osvojila upotrebom "dopinga". Taj lek proglešen je za doping od 01. januara 2016. godine, a ona je istupila sa turnira Australian Open januara 2016. godine. Koliko sada čujem, postoji neki drugi lek koji ima vrlo slične karakteristike I koji se bez problema koristi!
(Mujo, 27. april 2017 08:41)
Meldonijum sam uzimao tri godine i vala nikakve koristi od njega. Sa druge strane riboksin uzimaju svi a efekat isti (takodje neprimetan).

Bejzbol palica

pre 6 godina

Jeste Masa nasa jeste naj lepsa i to sto sto se malo dopinguje i vara nema veze to rade i Amerikanke sto njih ne uhvate... Nama nema pomoci ! ! !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bio u Bariju sam platio, 27. april 2017 08:53)

Dok je takvih kao ti, zaista nema !!!

obi van

pre 6 godina

Melodonium koji je ona uzimala zaštićuje srce i njegova nedavna zabrana će izazvati podosta smrtnih slučajeva u svim vrstama sportova narednih godina.
Nikada nije dokazano da uzimanje tog lijeka poboljšava sportske sposobnosti ali je dokazano da štiti srce od preopterećenja.

Čičak

pre 6 godina

Ako je neko varalica to su teniserke koje steroide i ostale nedozvoljene supstance uzimaju uz pristanak antidoping agencije. Supstancu koju je Šarapova koristila su stavili na crnu list u hajci na ruske sportiste, ona je priznala da ju je koristila i odradila predviđenu kaznu. Ne vidim šta je sada sporno? A to što neka tamo Bušar svoj prostor u medijima traži ovakvim izjavama to je neka druga priča...

.

pre 6 godina

Kako prepoznati nekog ko ne prati tenis ali je upućen u njega kao taksista? Daje komentare tipa "koja je ova Bušar"?
Ljudi to kažu da bi pokazali koliko je ta devojka uspešna u svetu tenisa, a njen uspeh se svodi na kukanje, meketanje, žalbe i obilno slikanje za razne magazine. Naša Ana je barem bila prva i osvojila Grend Slem, a ova mala je važila za ogroman talenat, pa kad je videla da je tražena u svetu modelinga, samo se slika. Eto, lako je. VELIKA Šarapova je koristila taj lek zbog problema sa srcem i dokazano je da nije mogao da joj pomogne da poboljša rezultate, ali neki su zaštićeni kao beli medvedi, dok neka cela nacija ne ide na Olimpijske Igre. Primera ima koliko hoćete, ali ok, svako vidi ono što želi da vidi.

dilema

pre 6 godina

Interesuje me da li bi se ovdje ovako branio Nadal da je kojim slučajem bio u istoj situaciji kao Šarapova.Šarapova mi je simpatična ,ali njenaigra baš nije za pohvalu.Kad bi bili objektivni kazali bi da Ežen ljepša od Marije.

megatronman

pre 6 godina

Morala je uzimati nešto (lek) što dugo nije bilo zabranjeno pa je ad hoc ipak došlo na "crnu" listu. M.Š. odmah prestaje uzimanjem no bilo je prekasno. Mislim da zdrav razum kaže da nije kriva no recimo da su ipak pravila prekršena. Odslužila je, zbog vrhunskog tenisa dobiva wild card što je diskreciono pravo WTA organizatora. Sve je u najboljem redu.

Filip

pre 6 godina

I ja sam protiv varanja, ok, odsluzila je kaznu ali ne treba da joj daju wild card. Da krene od 0! Ovako se zaista salje losa slika.
Za mene je jos gore sto je priznala da je 10 godina koristila taj lek, iako nije bio na listi zabranjenih (nisu ga otkrili kod veceg broja sportista) ona je sve vreme morala da koristi nesto za poboljsanje svog stanja. To je za mene porazavajuca cinjenica.

neko

pre 6 godina

Preparat koji je koristila Sarapova je bio dozvoljen dugo vremena. Ona nije bila blagovremeno obavestena, a i njegovi tragovi u telu nisu stigli da se ociste. Za razliku od "bolesnih" sportista, "astmaticara", koji imaju dozvolu za koriscenje zabranjenih supstanci. Bolesni ljudi, koji se bave vrhunskim sportom i najbolji su na svetu?? Onda se javi neka Busar sa 3 razreda osnovne skole i krene u pametovanje...

Blue Moon 328

pre 6 godina

Meni nije jasno koji je problem ovih teniserki bez ikakvih većih uspeha, Marija je izašla priznala grešku, prihvatila kaznu, nije igrala godinu i po dana, i šta je sad problem, počinje sa 0 bodova, nema je na listi, i normalno da će dobijati specijalne pozivnice za neke turnire ona je grend slem šampion, neće valjda igrati itf turnire.

my way

pre 6 godina

Колико смарају ове тенисерке пљујући Марију, страшно. Јбт, чиста формалност, узимала нешто што је било дозвољено не кријући, па је казнили типа месец-два након што су га забранили и сада око тога нека велика прича, мислим стварно...

Dušan

pre 6 godina

Ne samo Bušar nego i svi koji pročitaju njenu izjavu, treba da se sete kakvo je objašnjenje dato kada su i drugi uhvaćeni u dopingu. Jednostavno neko može a neko ne, da se koristi nedozvoljenim supstancama, navodno bilo im dozvoljeno u svrhu lečenja. A, takmičili se i na OI i na turnirima i nikom ništa, oni smeju, leče se.Setite se, šta su sve američke sportske asocijacije činile da eliminišu konkurenciju pred zadnje OI.

Mujo

pre 6 godina

Marija Šarapova ni jedan jedini turnir nije osvojila upotrebom "dopinga". Taj lek proglešen je za doping od 01. januara 2016. godine, a ona je istupila sa turnira Australian Open januara 2016. godine. Koliko sada čujem, postoji neki drugi lek koji ima vrlo slične karakteristike I koji se bez problema koristi!

nemac pojma

pre 6 godina

Sestro slatka ispranog mozga, varaju ove tvoje komsinice amerikanke, pucaju se steroidima i ko zna cime sve, pa niko glas da digne i ti si nasla Masu da prozivas koja nista strasno nije koristila...

Teodor_NS

pre 6 godina

Tako ne razmišljaju pobednici i pravi sportisti.
Mnogi drugi teniseri koriste slične medikamente sa zabranjene liste, ali uz dozvolu agencije, kakvu to poruku šalje?
Takođe je jasno da su uslovi u nekim mestima za određene sportove bolji, negde lošiji, ali to je jednostavno tako, ništa od toga nije palo sa neba.
Nejasno je kod Šarapove kako to da je medikament koji je bio dozvoljen postao nedozvoljen, i zašto, niko se time ne bavi?
Da li će sutra vakcine koje su danas obavezne biti zabranjene, kao i lekovi koje koristimo, pravi je razlog za brigu?!

krastavac

pre 6 godina

Smanjite milionske nagrade na turnirima i prestanite da im dajete publicitet. Ima toliko lepih, skromnih devojaka. Dosta više sa ovim stenjačicama.

Shigman

pre 6 godina

To je isto kao kad bih ja rekao da je Kimi Raikonen varalica i salje losu sliku mladima zato sto se ne obazire na glamur i sjaj, ne interesuju ga lazni prijatelji, taj neki jet-set, vec na kraju sezone ode u Finsku i oteli se od alkohola sa drugarima iz detinjstva i odspava na trotoaru. Judzin Busar - njen najveci uspeh je 10.000 lajkova na Instagramu.

neutralni felsh

pre 6 godina

To je isto kao kad bih ja rekao da je Kimi Raikonen varalica i salje losu sliku mladima zato sto se ne obazire na glamur i sjaj, ne interesuju ga lazni prijatelji, taj neki jet-set, vec na kraju sezone ode u Finsku i oteli se od alkohola sa drugarima iz detinjstva i odspava na trotoaru. Judzin Busar - njen najveci uspeh je 10.000 lajkova na Instagramu.
(Shigman, 27. april 2017 08:50)


nigde veze. raikonen se nije dopingovao.

Dragan Rs

pre 6 godina

Tebi razmazena djevojko draga niko nije kriv sto si najvise isfrustrirana svojim losim i jadnim partijama a kovana si u zvjezde na pocetku karijere. Nikada neces podici nijedan Masin veliki pehar u karijeri da ti daju brdo hemikalija.

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Zavist, ljubomora i pakost su neizlecive bolesti. Interesantno je da od njih boluju pretezno oni koji sebe smatraju apsolutno zdravim osobama. Ovde vidim samo to. Busar se od te silne zlobe i ne nazire.

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

Jeste Masa nasa jeste naj lepsa i to sto sto se malo dopinguje i vara nema veze to rade i Amerikanke sto njih ne uhvate... Nama nema pomoci ! ! !

Keza

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. I Sarapova nije ucinila nista drasticno. Koristila je supstancu koje se od 1 januara pojavilo na listi nedozvoljenih sredstava a pre toga je bilo dozvoljeno. Odsluzila je svoju kaznu i sada se vratila. A to sto su mnoge teniserke po prirodi zavidne i ljubomorne na nju to je njihov problem. Sarapova je sads cista i to je to.

Zox

pre 6 godina

Zar nije bila kaznjena? Valjda kad izdrzis koliko si kaznjen, poslije imas pravo da ponovo pocnes? Ili je nekome prpa?

Izgleda da fair-play funkcionise samo u jednom pravcu...

veca je verovatnoca

pre 6 godina

Tako je i u zivotu. Lepe zene. To je opasna stvar. Mada ja mislim da njoj Marija vise smeta zato sto je stvorila ime zestokim rezultatima na svoju lepotu nego zato sto je koristila tamo neki lek za brzi protok krvi.

Aca

pre 6 godina

Šarapova je koristila doping i to je činjenica ali ako se neko ne slaže sa politikom koju vodi teniska asocijacija u svakom momentu može da iskaže protest na bilo koji način. Sve se svodi na poneku izjavu i očigledno je da teniserima to nije veliki problem sve dok zarađuju veliki novac

nenad

pre 6 godina

sto kaze pesma " varalice moja mala " busar..ne lupaj..najbolje nesto posle 2000te sto se desilo zenskom tenisu jeste pojava Sarapove...a ti ako mislis da ce i tebe docekati rasirenih ruku..i ti varaj

Zox

pre 6 godina

Zar nije bila kaznjena? Valjda kad izdrzis koliko si kaznjen, poslije imas pravo da ponovo pocnes? Ili je nekome prpa?

Izgleda da fair-play funkcionise samo u jednom pravcu...

Mujo

pre 6 godina

Marija Šarapova ni jedan jedini turnir nije osvojila upotrebom "dopinga". Taj lek proglešen je za doping od 01. januara 2016. godine, a ona je istupila sa turnira Australian Open januara 2016. godine. Koliko sada čujem, postoji neki drugi lek koji ima vrlo slične karakteristike I koji se bez problema koristi!

krastavac

pre 6 godina

Smanjite milionske nagrade na turnirima i prestanite da im dajete publicitet. Ima toliko lepih, skromnih devojaka. Dosta više sa ovim stenjačicama.

Shigman

pre 6 godina

To je isto kao kad bih ja rekao da je Kimi Raikonen varalica i salje losu sliku mladima zato sto se ne obazire na glamur i sjaj, ne interesuju ga lazni prijatelji, taj neki jet-set, vec na kraju sezone ode u Finsku i oteli se od alkohola sa drugarima iz detinjstva i odspava na trotoaru. Judzin Busar - njen najveci uspeh je 10.000 lajkova na Instagramu.

Vanja

pre 6 godina

Rece Busar koja je prekjuce dozvela 6.poraz u nizu (svi od teniserki van top 100) koja je duze od godinu i po van top 40 i koja ima samo 1 titulu i to iz najnizeg ranga. Ali zato "kida"na instagramu, na dejtovim sa nepoznatim fanovima sa tvitra, Samo jako.

Blue Moon 328

pre 6 godina

Meni nije jasno koji je problem ovih teniserki bez ikakvih većih uspeha, Marija je izašla priznala grešku, prihvatila kaznu, nije igrala godinu i po dana, i šta je sad problem, počinje sa 0 bodova, nema je na listi, i normalno da će dobijati specijalne pozivnice za neke turnire ona je grend slem šampion, neće valjda igrati itf turnire.

Dragan Rs

pre 6 godina

Tebi razmazena djevojko draga niko nije kriv sto si najvise isfrustrirana svojim losim i jadnim partijama a kovana si u zvjezde na pocetku karijere. Nikada neces podici nijedan Masin veliki pehar u karijeri da ti daju brdo hemikalija.

Dušan

pre 6 godina

Ne samo Bušar nego i svi koji pročitaju njenu izjavu, treba da se sete kakvo je objašnjenje dato kada su i drugi uhvaćeni u dopingu. Jednostavno neko može a neko ne, da se koristi nedozvoljenim supstancama, navodno bilo im dozvoljeno u svrhu lečenja. A, takmičili se i na OI i na turnirima i nikom ništa, oni smeju, leče se.Setite se, šta su sve američke sportske asocijacije činile da eliminišu konkurenciju pred zadnje OI.

Keza

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. I Sarapova nije ucinila nista drasticno. Koristila je supstancu koje se od 1 januara pojavilo na listi nedozvoljenih sredstava a pre toga je bilo dozvoljeno. Odsluzila je svoju kaznu i sada se vratila. A to sto su mnoge teniserke po prirodi zavidne i ljubomorne na nju to je njihov problem. Sarapova je sads cista i to je to.

nemac pojma

pre 6 godina

Sestro slatka ispranog mozga, varaju ove tvoje komsinice amerikanke, pucaju se steroidima i ko zna cime sve, pa niko glas da digne i ti si nasla Masu da prozivas koja nista strasno nije koristila...

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Zavist, ljubomora i pakost su neizlecive bolesti. Interesantno je da od njih boluju pretezno oni koji sebe smatraju apsolutno zdravim osobama. Ovde vidim samo to. Busar se od te silne zlobe i ne nazire.

Bejzbol palica

pre 6 godina

Jeste Masa nasa jeste naj lepsa i to sto sto se malo dopinguje i vara nema veze to rade i Amerikanke sto njih ne uhvate... Nama nema pomoci ! ! !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bio u Bariju sam platio, 27. april 2017 08:53)

Dok je takvih kao ti, zaista nema !!!

my way

pre 6 godina

Колико смарају ове тенисерке пљујући Марију, страшно. Јбт, чиста формалност, узимала нешто што је било дозвољено не кријући, па је казнили типа месец-два након што су га забранили и сада око тога нека велика прича, мислим стварно...

neutralni felsh

pre 6 godina

To je isto kao kad bih ja rekao da je Kimi Raikonen varalica i salje losu sliku mladima zato sto se ne obazire na glamur i sjaj, ne interesuju ga lazni prijatelji, taj neki jet-set, vec na kraju sezone ode u Finsku i oteli se od alkohola sa drugarima iz detinjstva i odspava na trotoaru. Judzin Busar - njen najveci uspeh je 10.000 lajkova na Instagramu.
(Shigman, 27. april 2017 08:50)


nigde veze. raikonen se nije dopingovao.

nenad

pre 6 godina

sto kaze pesma " varalice moja mala " busar..ne lupaj..najbolje nesto posle 2000te sto se desilo zenskom tenisu jeste pojava Sarapove...a ti ako mislis da ce i tebe docekati rasirenih ruku..i ti varaj

Teodor_NS

pre 6 godina

Tako ne razmišljaju pobednici i pravi sportisti.
Mnogi drugi teniseri koriste slične medikamente sa zabranjene liste, ali uz dozvolu agencije, kakvu to poruku šalje?
Takođe je jasno da su uslovi u nekim mestima za određene sportove bolji, negde lošiji, ali to je jednostavno tako, ništa od toga nije palo sa neba.
Nejasno je kod Šarapove kako to da je medikament koji je bio dozvoljen postao nedozvoljen, i zašto, niko se time ne bavi?
Da li će sutra vakcine koje su danas obavezne biti zabranjene, kao i lekovi koje koristimo, pravi je razlog za brigu?!

veca je verovatnoca

pre 6 godina

Tako je i u zivotu. Lepe zene. To je opasna stvar. Mada ja mislim da njoj Marija vise smeta zato sto je stvorila ime zestokim rezultatima na svoju lepotu nego zato sto je koristila tamo neki lek za brzi protok krvi.

Covek

pre 6 godina

Ja samo znam da lepa masa zivi na zapadu da nema kucu u Arandjelovcu nego u Majamiju da se nesto ne secam da je dala jedan dinar kada su bile poplave i cuda po Srbiji. Dakle ista mi je kao i ostale teniserke sa tim da je uhvacena u prevari.

Aca

pre 6 godina

Šarapova je koristila doping i to je činjenica ali ako se neko ne slaže sa politikom koju vodi teniska asocijacija u svakom momentu može da iskaže protest na bilo koji način. Sve se svodi na poneku izjavu i očigledno je da teniserima to nije veliki problem sve dok zarađuju veliki novac

sn

pre 6 godina

mi jednostavno imamo genetsku gresku da jednostavno ne razlikujemo posteno od nepostenog.Mada, moram da priznam da nam intelekt nije poveci,da nam je skolstvo potpuno obesmisljeno i ruinirano i da smo kao roditelji uglavnom zakazali ,tj. bas i ne polazemo na vaspitanje puno ,jer zasto bi smo s time previse smarali decu i gubili vreme koje mozemo provesti sa prijateljima cevceci pivo,bistreci sveCku politiku ili gledati fudbal ili tenis ako igra lepa Masa ,sveCka a nasa Ruskinja...

Sinke

pre 6 godina

A niko nije udario na Armstronga onomad. Najorganizovaniji sistem dopinga ikada! Jos se covek dodatno obogatio nakon svega gostujuci po emiaijama i pisuci knjige. Licemerni zapad.

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

Jeste Masa nasa jeste naj lepsa i to sto sto se malo dopinguje i vara nema veze to rade i Amerikanke sto njih ne uhvate... Nama nema pomoci ! ! !

Milanista

pre 6 godina

Svi koji zive ili koji su ikada bili u Americi znaju, kakve preparate nude u tim tako zvanim "Vitamin Shops". Zato je smijesno da se bas oni javljaju.

nele

pre 6 godina

Zenska ljubomora.. Milioni raznih sredstava se koriste za poboljsanje sportskih rezultata u profesionalnom sportu. Jedino je pitanje da li su dozvoljeni. Meladonium je bio dozvoljen i niko ne moze da kaze da je Masa nepravedno osvojila titule. U momentu kad su ga proglasili nedozvoljenim je napravila gresku, verujem iz neznanja. U momentu kada je kazna istekla, sve teniserke trebale bi da se okrenu terenu i tamo pokazu sta imaju. Masa je kaznu odsluzila, i naravno je da ce joj davati vajld card na turnirima. Realno je u top 3 teniserke

Ljubomora

pre 6 godina

Za razliku od Judzini, Marija ima zasto da bude arogantna. Njen "doping" je bio dozvoljeni lek do samog AO na kome je "uhvacena". Sama je priznala da je njena greska sto nije dovoljno pazljivo procitala promene.

Judzini bi mogla da se mane hokejasa i pin up-a i da se posveti igri ako planira da postigne neke rezultate. Ako joj je tenis uopste i bitan. Sarapovoj ocigledno jeste!

mare 34

pre 6 godina

Ovde koliko vidim dominiraju strastveni navijači i oni koji podržavaju lik i delo Šarapove. Da li zaista mislite da se Marija nije dopingovala? Zaista verujete u priču da najplaćenija sportistkinja, koja ima čitav medicnski, pravni, PR, i ko zna koliko zaposlenih, nije pročitala mail antidoping agencije o tom famoznom melodonijumu.
Svakom ko je iole objektivan je jasno da je priča sa melodonijumom nagodba sa WTA. Marija se očigledno itekako dopingovala, a priznanje je odgovoralao i njoj i WTA. Njoj ostaju titule, a WTA ipak ovako čuva ugled i izuzetno atraktivnu takmičarku.
Dakle potpuno razumem Bušar kao i sve ostale takmičarke, pogotovu one koje su tu pošteno, bez nedozvoljenih sredstava, koje se bore krvavo ali legalno za svaki meč i svaki bod.
Takođe, ista ta Marija je izuzetno antipatična, poznata kao iritantna i nadmena. Ne sećate se zajedljivih komentara prema Ani i Jeleni svojevremeno? Ovde ne govorimo o Sereni i drugim sportistkinjama i njihovom potencijalnom dopingu. Ovde govorimo o tome da se Marija dokazano dopingovala, a da umesto adekvatne kazne dobija specijalne pozivnice od organizatora, zbog svoje popularnosti.
Stavite se u kožu devojke kojoj je Marija bila uzor, koja je čista i pošteno se bori za bodove na WTA, koliko ovo mora da joj izgleda nepošteno. Izolujte se od priče da je ova Ruskinja a ova Kanađanka, jer ako posmatramo ljudski i samo ljudski, Bušar je potpuno u pravu, kao i sve devojke koje su pravi sportisti, a kojima ovo može da zgadi sport.

.

pre 6 godina

Kako prepoznati nekog ko ne prati tenis ali je upućen u njega kao taksista? Daje komentare tipa "koja je ova Bušar"?
Ljudi to kažu da bi pokazali koliko je ta devojka uspešna u svetu tenisa, a njen uspeh se svodi na kukanje, meketanje, žalbe i obilno slikanje za razne magazine. Naša Ana je barem bila prva i osvojila Grend Slem, a ova mala je važila za ogroman talenat, pa kad je videla da je tražena u svetu modelinga, samo se slika. Eto, lako je. VELIKA Šarapova je koristila taj lek zbog problema sa srcem i dokazano je da nije mogao da joj pomogne da poboljša rezultate, ali neki su zaštićeni kao beli medvedi, dok neka cela nacija ne ide na Olimpijske Igre. Primera ima koliko hoćete, ali ok, svako vidi ono što želi da vidi.

Djole*

pre 6 godina

Ja nju obožavam, ali je do bola arogantna. Ovo sa Masom, pa odbijanje da se rukuje sa igračicama Rumunije prije FED kup meca, pa onda kada je htjela da tuzi US Open sto je pala u svlačionici... Od 2014. je neprepoznatljiva. Otpustila trenera sa kojim je ostvarila uspjeh karijere na W kada je igrala finale. Nesto opako lose je u njenoj glavi. Vise je ove godine slika stavila na Instagramu, nego sto je meceva odigrala...

Čičak

pre 6 godina

Ako je neko varalica to su teniserke koje steroide i ostale nedozvoljene supstance uzimaju uz pristanak antidoping agencije. Supstancu koju je Šarapova koristila su stavili na crnu list u hajci na ruske sportiste, ona je priznala da ju je koristila i odradila predviđenu kaznu. Ne vidim šta je sada sporno? A to što neka tamo Bušar svoj prostor u medijima traži ovakvim izjavama to je neka druga priča...

pa sad...

pre 6 godina

Ja bas mislim da je WTA poslao odlicnu poruku dozvolivsi Sarapovoj da ponovo igra. Imajte u vidu da je zena osvojila maltene sve sto se osvojiti moze, i jedini motiv sada moze da joj bude da je sve osvojila prvenstveno zahvaljujuci igri. Ne zaboravite da je "doping" bio lek koji je bio dozvoljen. Da li joj je bio potreban, to treba doktor da odgovara a ne ona.

Igor

pre 6 godina

Marija Šarapova ni jedan jedini turnir nije osvojila upotrebom "dopinga". Taj lek proglešen je za doping od 01. januara 2016. godine, a ona je istupila sa turnira Australian Open januara 2016. godine. Koliko sada čujem, postoji neki drugi lek koji ima vrlo slične karakteristike I koji se bez problema koristi!
(Mujo, 27. april 2017 08:41)
Meldonijum sam uzimao tri godine i vala nikakve koristi od njega. Sa druge strane riboksin uzimaju svi a efekat isti (takodje neprimetan).

neko

pre 6 godina

Preparat koji je koristila Sarapova je bio dozvoljen dugo vremena. Ona nije bila blagovremeno obavestena, a i njegovi tragovi u telu nisu stigli da se ociste. Za razliku od "bolesnih" sportista, "astmaticara", koji imaju dozvolu za koriscenje zabranjenih supstanci. Bolesni ljudi, koji se bave vrhunskim sportom i najbolji su na svetu?? Onda se javi neka Busar sa 3 razreda osnovne skole i krene u pametovanje...

Ivan

pre 6 godina

Rece neko ko je postao poznat siroj javnosti zbog izlaska na sastanak sa klincem zbog izgubljene opklade. Rezultati u tenisu sve same nule.

Sport mora biti cist

pre 6 godina

Lepa Masa je varalica i prevarant. Ko god se bavio posteno sportom okrece glavu od nje i njoj slicni. Ma odakle dolazili i ma koje boje koze.

Deda Proka

pre 6 godina

Ovi paćenici koji tvrde da su američka, kanadska, britanska društva nemoralna, kako oni to znaju? Bili su, živeli tamo, bili uspešni tamo? Ili to znaju iz naših objektivnih medija? Ili možda misle da je politika tih zemalja nemoralna? - Za razliku od recimo naše politike koja je uspunjena moralom i moralnim ljudima?

Dragan

pre 6 godina

Ko je ova Busar, da uzima pravo da spominje Masu.Ona nikada nista nece osvojiti, a neka naduvana zvezda.Masa je priznala da je koristila ovaj lek godinama uz odobrenje doktora, zato smatram da je neposteno kaznjena i treba da igra sve turnire.Sobzirom da igra za NIKE, previse je kaznjena,ali sada se ona iz inata vraca jos jaca.Mnoge joj zavide, ali Masa ce dokazati da je bila u pravu.Mnoge teniserke koriste nedozvoljene dopinge, ali se ne tretiraju sve isto.To je bruka ot teniske asocijacije.Biznis i samo biznis.Ova Busar je samo za foto modela a ne za tenis.Previse daje smesne.izjave.

veseli

pre 6 godina

Moralni zapadnjaci...
(sve je laz, samo pusta laz, 27. april 2017 09:08)

Ha, ha, ha! A istočnjaci su ti puni morala??? Mi, Rusi, Bugari, Albanci, Arapi ...

Nikola

pre 6 godina

Opusteno... Oderace vas Masa i unistiti vam karijere. Cekaj samo jos malo. Da li je realno da su ovoliko ljubomorne, i to ove "teniserke" koje nista osvojile nisu. Nisam cuo Kvitovu, Azarenku, Serenu da ovako pricaju... cak je i Ana rekla da je Sarapova vazna za tenis i da treba da se vrati... Tako razmisljaju teniserke koje su GS sampionke.

Dragance

pre 6 godina

Pola Kanade se dopinguje i skoro svi Ameri,ali nisu oni varalice,oni su sazapada prepostenog....
(vara lalala, 27. april 2017 20:51)

Da, da, Rusi, Nemice, Rumunke, Kinezi, niko se ne dopinguje, je l, samo "Zapad". Aha, jes!

Vlajko

pre 6 godina

Kakvo licemerje, kakvo okretanje činjenica, kakve skandalozne premise da bi usledio još monstruozniji zaključak. To najviše govori o onome ko je sve to izgovorio a ne o onome na čiji račun je rečeno.

Patrick

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti.Rekao bih da je ova Busardova koristila supstancu meldolonijum kad ovako reaguje i prica o svojoj koleginici.

Петар

pre 6 godina

Бушаровој да се препише неки лек за очување достојанства. А можда је сад и касно.

megatronman

pre 6 godina

Morala je uzimati nešto (lek) što dugo nije bilo zabranjeno pa je ad hoc ipak došlo na "crnu" listu. M.Š. odmah prestaje uzimanjem no bilo je prekasno. Mislim da zdrav razum kaže da nije kriva no recimo da su ipak pravila prekršena. Odslužila je, zbog vrhunskog tenisa dobiva wild card što je diskreciono pravo WTA organizatora. Sve je u najboljem redu.

Musin jarac

pre 6 godina

"Kako prepoznati nekog ko ne prati tenis ali je upućen u njega kao taksista? Daje komentare tipa "koja je ova Bušar"?
(OX, 27. april 2017 08:56)"
A ti si? Sta?

Dragance

pre 6 godina

kanadjani i amerikanci ce nesto o dopingu! samo neka cute!!
(sasa, 27. april 2017 10:27)

A sta cemo s Rusi, Kinezi, Istočne Nemice, Rumunke? A?

abc

pre 6 godina

sustancu koju su koristili su zabranili tek pocetkom 2016 godine, sta znaci da je bila na "dopingu" citav mesec dana ( osvojila nije nista u tom razdoblju), kad su je suspendovali za 15 meseci. o kakvim prevarantima mi pricamo. dzabe ti najjaci doping kad neznas da igras tenis.

miša knez, bg

pre 6 godina

Ešeni Bušar je napravila lom 2014. i stigla do 5. mesta WTA liste! Posle toga, kao što sam i predvideo, katastrofa. Uglavnom gubi u prvim kolima, više voli da se fotografiše nego da trenira. Ova njena izjava je puna zlobe u lubomore.
Uzgred, Marija Šarapova je mnogo lepša od ove prepotentne i arogantne Bušar.

obi van

pre 6 godina

Melodonium koji je ona uzimala zaštićuje srce i njegova nedavna zabrana će izazvati podosta smrtnih slučajeva u svim vrstama sportova narednih godina.
Nikada nije dokazano da uzimanje tog lijeka poboljšava sportske sposobnosti ali je dokazano da štiti srce od preopterećenja.

goran

pre 6 godina

totalna ljubomora sarapova je dobila kaznu zbog supstanci nije se krila i zasluzuje da se vrati posle duge pauze samo napred svaka cast a ovo sto je dobila specijalnu pozivnicu za rim za garos i da je isla u kvalifikacije prosla bi tako da nzm cemu prasina oko toga samo napred sarapova...

zvezdarac

pre 6 godina

Vidim komentatori uzimaju za zlo Bušarovoj da nije ostvarila nikakav sportski rezultat i da je to diskvalifikuje iz prava da priča o dopingovanoj Šarapovoj. Kakva glupost! Niko od vas nije ostvario ništa i po toj logici nema pravo ni da piše komentar ovde. Druga stvar, onda niko ne bi smeo nikada da napiše ništa za Lensa Armstronga pošto je to najveći biciklista svih vremena (osim što se celu karijeru dopingovao).

Змајевић

pre 6 godina

Марија је користила лек за срце који раније није био забрањен,па је забрањен два месеца пре него што је пна откривена. Истовремено Серена, Надал и још неки имају одобрење да користе неке забрањене супстанце јер су им неопходне за здрављ,е иако је очито да им дају додатну снагу и њихове противнике стављају у слабији положај. Имајући то у виду Марија је чиста као Сунце. Уз то Марија најбоље користи главу и игра најлепши тенис. Истина, крикови су јој прејаки. А Бушар не бих гледао ни да ми плате.

Mali

pre 6 godina

Melodonium koji je ona uzimala zaštićuje srce i njegova nedavna zabrana će izazvati podosta smrtnih slučajeva u svim vrstama sportova narednih godina.
Nikada nije dokazano da uzimanje tog lijeka poboljšava sportske sposobnosti ali je dokazano da štiti srce od preopterećenja.
(obi van, 27. april 2017 09:16)

Laicki receno daje ti vece fizicke performanse jer odlaze zamor i pad koncentracije i fizicki kolaps.

Svi PEDovi ili barem njih 95% su su takozvani jednoprocentni do triprocentni toliko dizu fizicku spremnost. Ne postoji lek koji ce ti dati 10% vecu fizicku spremnost, za tako nesto su potrebne klinicke procedure koje su zabranjene u sportu i nemoguce je da prodju ne primetno. Oni vrhunski PEDovi su petoprocentni i ti vec daju vanserijsku nadmoc generalno gledano mada u vecini slucajeva je dovoljno da jedan procenat fizicke spremnosti ispegla mec u vasu korist a toje upravo Melodonium.R

Milosav

pre 6 godina

Ova devojka ocigledno ima vecih problema nego sto je Sarapova. Veliki potencijal i talenat ali nesto fali. Ovo oko unistavanja zivota je verovatno lose prevedeno.

Filip

pre 6 godina

I ja sam protiv varanja, ok, odsluzila je kaznu ali ne treba da joj daju wild card. Da krene od 0! Ovako se zaista salje losa slika.
Za mene je jos gore sto je priznala da je 10 godina koristila taj lek, iako nije bio na listi zabranjenih (nisu ga otkrili kod veceg broja sportista) ona je sve vreme morala da koristi nesto za poboljsanje svog stanja. To je za mene porazavajuca cinjenica.

dilema

pre 6 godina

Interesuje me da li bi se ovdje ovako branio Nadal da je kojim slučajem bio u istoj situaciji kao Šarapova.Šarapova mi je simpatična ,ali njenaigra baš nije za pohvalu.Kad bi bili objektivni kazali bi da Ežen ljepša od Marije.

Mister Vo

pre 6 godina

@Lav
Zato sto zenski tenis nije ni priblizno popularan kao muski i zato sto je pokusaj izjednacavanja premija vise slucaj zenkih prava i feminizma nego finansijske logike...

sasa jokic

pre 6 godina

Klasicna doping prica. Cuj nije znala? Pa ima deset doktora koji je prate iz dana u dan. Sve titule oduzeti, jer ih je nekorektno osvojila.

Jasna

pre 6 godina

Ma svi oni pomalo "hapaju" nedozvoljeno, pa koga ufate.
Jos ne mogu prežalit polufinale i finale US opena. I Peneta i Vinci odigrale ko nikad u životu.

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

Jeste Masa nasa jeste naj lepsa i to sto sto se malo dopinguje i vara nema veze to rade i Amerikanke sto njih ne uhvate... Nama nema pomoci ! ! !

sn

pre 6 godina

mi jednostavno imamo genetsku gresku da jednostavno ne razlikujemo posteno od nepostenog.Mada, moram da priznam da nam intelekt nije poveci,da nam je skolstvo potpuno obesmisljeno i ruinirano i da smo kao roditelji uglavnom zakazali ,tj. bas i ne polazemo na vaspitanje puno ,jer zasto bi smo s time previse smarali decu i gubili vreme koje mozemo provesti sa prijateljima cevceci pivo,bistreci sveCku politiku ili gledati fudbal ili tenis ako igra lepa Masa ,sveCka a nasa Ruskinja...

sasa jokic

pre 6 godina

Klasicna doping prica. Cuj nije znala? Pa ima deset doktora koji je prate iz dana u dan. Sve titule oduzeti, jer ih je nekorektno osvojila.

neutralni felsh

pre 6 godina

To je isto kao kad bih ja rekao da je Kimi Raikonen varalica i salje losu sliku mladima zato sto se ne obazire na glamur i sjaj, ne interesuju ga lazni prijatelji, taj neki jet-set, vec na kraju sezone ode u Finsku i oteli se od alkohola sa drugarima iz detinjstva i odspava na trotoaru. Judzin Busar - njen najveci uspeh je 10.000 lajkova na Instagramu.
(Shigman, 27. april 2017 08:50)


nigde veze. raikonen se nije dopingovao.

Shigman

pre 6 godina

To je isto kao kad bih ja rekao da je Kimi Raikonen varalica i salje losu sliku mladima zato sto se ne obazire na glamur i sjaj, ne interesuju ga lazni prijatelji, taj neki jet-set, vec na kraju sezone ode u Finsku i oteli se od alkohola sa drugarima iz detinjstva i odspava na trotoaru. Judzin Busar - njen najveci uspeh je 10.000 lajkova na Instagramu.

Sport mora biti cist

pre 6 godina

Lepa Masa je varalica i prevarant. Ko god se bavio posteno sportom okrece glavu od nje i njoj slicni. Ma odakle dolazili i ma koje boje koze.

krastavac

pre 6 godina

Smanjite milionske nagrade na turnirima i prestanite da im dajete publicitet. Ima toliko lepih, skromnih devojaka. Dosta više sa ovim stenjačicama.

mare 34

pre 6 godina

Ovde koliko vidim dominiraju strastveni navijači i oni koji podržavaju lik i delo Šarapove. Da li zaista mislite da se Marija nije dopingovala? Zaista verujete u priču da najplaćenija sportistkinja, koja ima čitav medicnski, pravni, PR, i ko zna koliko zaposlenih, nije pročitala mail antidoping agencije o tom famoznom melodonijumu.
Svakom ko je iole objektivan je jasno da je priča sa melodonijumom nagodba sa WTA. Marija se očigledno itekako dopingovala, a priznanje je odgovoralao i njoj i WTA. Njoj ostaju titule, a WTA ipak ovako čuva ugled i izuzetno atraktivnu takmičarku.
Dakle potpuno razumem Bušar kao i sve ostale takmičarke, pogotovu one koje su tu pošteno, bez nedozvoljenih sredstava, koje se bore krvavo ali legalno za svaki meč i svaki bod.
Takođe, ista ta Marija je izuzetno antipatična, poznata kao iritantna i nadmena. Ne sećate se zajedljivih komentara prema Ani i Jeleni svojevremeno? Ovde ne govorimo o Sereni i drugim sportistkinjama i njihovom potencijalnom dopingu. Ovde govorimo o tome da se Marija dokazano dopingovala, a da umesto adekvatne kazne dobija specijalne pozivnice od organizatora, zbog svoje popularnosti.
Stavite se u kožu devojke kojoj je Marija bila uzor, koja je čista i pošteno se bori za bodove na WTA, koliko ovo mora da joj izgleda nepošteno. Izolujte se od priče da je ova Ruskinja a ova Kanađanka, jer ako posmatramo ljudski i samo ljudski, Bušar je potpuno u pravu, kao i sve devojke koje su pravi sportisti, a kojima ovo može da zgadi sport.

Covek

pre 6 godina

Ja samo znam da lepa masa zivi na zapadu da nema kucu u Arandjelovcu nego u Majamiju da se nesto ne secam da je dala jedan dinar kada su bile poplave i cuda po Srbiji. Dakle ista mi je kao i ostale teniserke sa tim da je uhvacena u prevari.

Bejzbol palica

pre 6 godina

Jeste Masa nasa jeste naj lepsa i to sto sto se malo dopinguje i vara nema veze to rade i Amerikanke sto njih ne uhvate... Nama nema pomoci ! ! !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bio u Bariju sam platio, 27. april 2017 08:53)

Dok je takvih kao ti, zaista nema !!!

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Zavist, ljubomora i pakost su neizlecive bolesti. Interesantno je da od njih boluju pretezno oni koji sebe smatraju apsolutno zdravim osobama. Ovde vidim samo to. Busar se od te silne zlobe i ne nazire.

Dragan Rs

pre 6 godina

Tebi razmazena djevojko draga niko nije kriv sto si najvise isfrustrirana svojim losim i jadnim partijama a kovana si u zvjezde na pocetku karijere. Nikada neces podici nijedan Masin veliki pehar u karijeri da ti daju brdo hemikalija.

Filip

pre 6 godina

I ja sam protiv varanja, ok, odsluzila je kaznu ali ne treba da joj daju wild card. Da krene od 0! Ovako se zaista salje losa slika.
Za mene je jos gore sto je priznala da je 10 godina koristila taj lek, iako nije bio na listi zabranjenih (nisu ga otkrili kod veceg broja sportista) ona je sve vreme morala da koristi nesto za poboljsanje svog stanja. To je za mene porazavajuca cinjenica.

Musin jarac

pre 6 godina

"Kako prepoznati nekog ko ne prati tenis ali je upućen u njega kao taksista? Daje komentare tipa "koja je ova Bušar"?
(OX, 27. april 2017 08:56)"
A ti si? Sta?

zvezdarac

pre 6 godina

Vidim komentatori uzimaju za zlo Bušarovoj da nije ostvarila nikakav sportski rezultat i da je to diskvalifikuje iz prava da priča o dopingovanoj Šarapovoj. Kakva glupost! Niko od vas nije ostvario ništa i po toj logici nema pravo ni da piše komentar ovde. Druga stvar, onda niko ne bi smeo nikada da napiše ništa za Lensa Armstronga pošto je to najveći biciklista svih vremena (osim što se celu karijeru dopingovao).

Zox

pre 6 godina

Zar nije bila kaznjena? Valjda kad izdrzis koliko si kaznjen, poslije imas pravo da ponovo pocnes? Ili je nekome prpa?

Izgleda da fair-play funkcionise samo u jednom pravcu...

Vanja

pre 6 godina

Rece Busar koja je prekjuce dozvela 6.poraz u nizu (svi od teniserki van top 100) koja je duze od godinu i po van top 40 i koja ima samo 1 titulu i to iz najnizeg ranga. Ali zato "kida"na instagramu, na dejtovim sa nepoznatim fanovima sa tvitra, Samo jako.

Mujo

pre 6 godina

Marija Šarapova ni jedan jedini turnir nije osvojila upotrebom "dopinga". Taj lek proglešen je za doping od 01. januara 2016. godine, a ona je istupila sa turnira Australian Open januara 2016. godine. Koliko sada čujem, postoji neki drugi lek koji ima vrlo slične karakteristike I koji se bez problema koristi!

Dragan

pre 6 godina

Ko je ova Busar, da uzima pravo da spominje Masu.Ona nikada nista nece osvojiti, a neka naduvana zvezda.Masa je priznala da je koristila ovaj lek godinama uz odobrenje doktora, zato smatram da je neposteno kaznjena i treba da igra sve turnire.Sobzirom da igra za NIKE, previse je kaznjena,ali sada se ona iz inata vraca jos jaca.Mnoge joj zavide, ali Masa ce dokazati da je bila u pravu.Mnoge teniserke koriste nedozvoljene dopinge, ali se ne tretiraju sve isto.To je bruka ot teniske asocijacije.Biznis i samo biznis.Ova Busar je samo za foto modela a ne za tenis.Previse daje smesne.izjave.

Dragance

pre 6 godina

Pola Kanade se dopinguje i skoro svi Ameri,ali nisu oni varalice,oni su sazapada prepostenog....
(vara lalala, 27. april 2017 20:51)

Da, da, Rusi, Nemice, Rumunke, Kinezi, niko se ne dopinguje, je l, samo "Zapad". Aha, jes!

nemac pojma

pre 6 godina

Sestro slatka ispranog mozga, varaju ove tvoje komsinice amerikanke, pucaju se steroidima i ko zna cime sve, pa niko glas da digne i ti si nasla Masu da prozivas koja nista strasno nije koristila...

dilema

pre 6 godina

Interesuje me da li bi se ovdje ovako branio Nadal da je kojim slučajem bio u istoj situaciji kao Šarapova.Šarapova mi je simpatična ,ali njenaigra baš nije za pohvalu.Kad bi bili objektivni kazali bi da Ežen ljepša od Marije.

.

pre 6 godina

Kako prepoznati nekog ko ne prati tenis ali je upućen u njega kao taksista? Daje komentare tipa "koja je ova Bušar"?
Ljudi to kažu da bi pokazali koliko je ta devojka uspešna u svetu tenisa, a njen uspeh se svodi na kukanje, meketanje, žalbe i obilno slikanje za razne magazine. Naša Ana je barem bila prva i osvojila Grend Slem, a ova mala je važila za ogroman talenat, pa kad je videla da je tražena u svetu modelinga, samo se slika. Eto, lako je. VELIKA Šarapova je koristila taj lek zbog problema sa srcem i dokazano je da nije mogao da joj pomogne da poboljša rezultate, ali neki su zaštićeni kao beli medvedi, dok neka cela nacija ne ide na Olimpijske Igre. Primera ima koliko hoćete, ali ok, svako vidi ono što želi da vidi.

Vlajko

pre 6 godina

Kakvo licemerje, kakvo okretanje činjenica, kakve skandalozne premise da bi usledio još monstruozniji zaključak. To najviše govori o onome ko je sve to izgovorio a ne o onome na čiji račun je rečeno.

Milanista

pre 6 godina

Svi koji zive ili koji su ikada bili u Americi znaju, kakve preparate nude u tim tako zvanim "Vitamin Shops". Zato je smijesno da se bas oni javljaju.

Dušan

pre 6 godina

Ne samo Bušar nego i svi koji pročitaju njenu izjavu, treba da se sete kakvo je objašnjenje dato kada su i drugi uhvaćeni u dopingu. Jednostavno neko može a neko ne, da se koristi nedozvoljenim supstancama, navodno bilo im dozvoljeno u svrhu lečenja. A, takmičili se i na OI i na turnirima i nikom ništa, oni smeju, leče se.Setite se, šta su sve američke sportske asocijacije činile da eliminišu konkurenciju pred zadnje OI.

Ivan

pre 6 godina

Rece neko ko je postao poznat siroj javnosti zbog izlaska na sastanak sa klincem zbog izgubljene opklade. Rezultati u tenisu sve same nule.

nenad

pre 6 godina

sto kaze pesma " varalice moja mala " busar..ne lupaj..najbolje nesto posle 2000te sto se desilo zenskom tenisu jeste pojava Sarapove...a ti ako mislis da ce i tebe docekati rasirenih ruku..i ti varaj

Keza

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. I Sarapova nije ucinila nista drasticno. Koristila je supstancu koje se od 1 januara pojavilo na listi nedozvoljenih sredstava a pre toga je bilo dozvoljeno. Odsluzila je svoju kaznu i sada se vratila. A to sto su mnoge teniserke po prirodi zavidne i ljubomorne na nju to je njihov problem. Sarapova je sads cista i to je to.

my way

pre 6 godina

Колико смарају ове тенисерке пљујући Марију, страшно. Јбт, чиста формалност, узимала нешто што је било дозвољено не кријући, па је казнили типа месец-два након што су га забранили и сада око тога нека велика прича, мислим стварно...

Змајевић

pre 6 godina

Марија је користила лек за срце који раније није био забрањен,па је забрањен два месеца пре него што је пна откривена. Истовремено Серена, Надал и још неки имају одобрење да користе неке забрањене супстанце јер су им неопходне за здрављ,е иако је очито да им дају додатну снагу и њихове противнике стављају у слабији положај. Имајући то у виду Марија је чиста као Сунце. Уз то Марија најбоље користи главу и игра најлепши тенис. Истина, крикови су јој прејаки. А Бушар не бих гледао ни да ми плате.

miša knez, bg

pre 6 godina

Ešeni Bušar je napravila lom 2014. i stigla do 5. mesta WTA liste! Posle toga, kao što sam i predvideo, katastrofa. Uglavnom gubi u prvim kolima, više voli da se fotografiše nego da trenira. Ova njena izjava je puna zlobe u lubomore.
Uzgred, Marija Šarapova je mnogo lepša od ove prepotentne i arogantne Bušar.

Blue Moon 328

pre 6 godina

Meni nije jasno koji je problem ovih teniserki bez ikakvih većih uspeha, Marija je izašla priznala grešku, prihvatila kaznu, nije igrala godinu i po dana, i šta je sad problem, počinje sa 0 bodova, nema je na listi, i normalno da će dobijati specijalne pozivnice za neke turnire ona je grend slem šampion, neće valjda igrati itf turnire.

veca je verovatnoca

pre 6 godina

Tako je i u zivotu. Lepe zene. To je opasna stvar. Mada ja mislim da njoj Marija vise smeta zato sto je stvorila ime zestokim rezultatima na svoju lepotu nego zato sto je koristila tamo neki lek za brzi protok krvi.

Čičak

pre 6 godina

Ako je neko varalica to su teniserke koje steroide i ostale nedozvoljene supstance uzimaju uz pristanak antidoping agencije. Supstancu koju je Šarapova koristila su stavili na crnu list u hajci na ruske sportiste, ona je priznala da ju je koristila i odradila predviđenu kaznu. Ne vidim šta je sada sporno? A to što neka tamo Bušar svoj prostor u medijima traži ovakvim izjavama to je neka druga priča...

Nikola

pre 6 godina

Opusteno... Oderace vas Masa i unistiti vam karijere. Cekaj samo jos malo. Da li je realno da su ovoliko ljubomorne, i to ove "teniserke" koje nista osvojile nisu. Nisam cuo Kvitovu, Azarenku, Serenu da ovako pricaju... cak je i Ana rekla da je Sarapova vazna za tenis i da treba da se vrati... Tako razmisljaju teniserke koje su GS sampionke.

goran

pre 6 godina

totalna ljubomora sarapova je dobila kaznu zbog supstanci nije se krila i zasluzuje da se vrati posle duge pauze samo napred svaka cast a ovo sto je dobila specijalnu pozivnicu za rim za garos i da je isla u kvalifikacije prosla bi tako da nzm cemu prasina oko toga samo napred sarapova...

Dragance

pre 6 godina

kanadjani i amerikanci ce nesto o dopingu! samo neka cute!!
(sasa, 27. april 2017 10:27)

A sta cemo s Rusi, Kinezi, Istočne Nemice, Rumunke? A?

veseli

pre 6 godina

Moralni zapadnjaci...
(sve je laz, samo pusta laz, 27. april 2017 09:08)

Ha, ha, ha! A istočnjaci su ti puni morala??? Mi, Rusi, Bugari, Albanci, Arapi ...

Deda Proka

pre 6 godina

Ovi paćenici koji tvrde da su američka, kanadska, britanska društva nemoralna, kako oni to znaju? Bili su, živeli tamo, bili uspešni tamo? Ili to znaju iz naših objektivnih medija? Ili možda misle da je politika tih zemalja nemoralna? - Za razliku od recimo naše politike koja je uspunjena moralom i moralnim ljudima?

nele

pre 6 godina

Zenska ljubomora.. Milioni raznih sredstava se koriste za poboljsanje sportskih rezultata u profesionalnom sportu. Jedino je pitanje da li su dozvoljeni. Meladonium je bio dozvoljen i niko ne moze da kaze da je Masa nepravedno osvojila titule. U momentu kad su ga proglasili nedozvoljenim je napravila gresku, verujem iz neznanja. U momentu kada je kazna istekla, sve teniserke trebale bi da se okrenu terenu i tamo pokazu sta imaju. Masa je kaznu odsluzila, i naravno je da ce joj davati vajld card na turnirima. Realno je u top 3 teniserke

neko

pre 6 godina

Preparat koji je koristila Sarapova je bio dozvoljen dugo vremena. Ona nije bila blagovremeno obavestena, a i njegovi tragovi u telu nisu stigli da se ociste. Za razliku od "bolesnih" sportista, "astmaticara", koji imaju dozvolu za koriscenje zabranjenih supstanci. Bolesni ljudi, koji se bave vrhunskim sportom i najbolji su na svetu?? Onda se javi neka Busar sa 3 razreda osnovne skole i krene u pametovanje...

Patrick

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti.Rekao bih da je ova Busardova koristila supstancu meldolonijum kad ovako reaguje i prica o svojoj koleginici.

Aca

pre 6 godina

Šarapova je koristila doping i to je činjenica ali ako se neko ne slaže sa politikom koju vodi teniska asocijacija u svakom momentu može da iskaže protest na bilo koji način. Sve se svodi na poneku izjavu i očigledno je da teniserima to nije veliki problem sve dok zarađuju veliki novac

obi van

pre 6 godina

Melodonium koji je ona uzimala zaštićuje srce i njegova nedavna zabrana će izazvati podosta smrtnih slučajeva u svim vrstama sportova narednih godina.
Nikada nije dokazano da uzimanje tog lijeka poboljšava sportske sposobnosti ali je dokazano da štiti srce od preopterećenja.

pa sad...

pre 6 godina

Ja bas mislim da je WTA poslao odlicnu poruku dozvolivsi Sarapovoj da ponovo igra. Imajte u vidu da je zena osvojila maltene sve sto se osvojiti moze, i jedini motiv sada moze da joj bude da je sve osvojila prvenstveno zahvaljujuci igri. Ne zaboravite da je "doping" bio lek koji je bio dozvoljen. Da li joj je bio potreban, to treba doktor da odgovara a ne ona.

Sinke

pre 6 godina

A niko nije udario na Armstronga onomad. Najorganizovaniji sistem dopinga ikada! Jos se covek dodatno obogatio nakon svega gostujuci po emiaijama i pisuci knjige. Licemerni zapad.

Teodor_NS

pre 6 godina

Tako ne razmišljaju pobednici i pravi sportisti.
Mnogi drugi teniseri koriste slične medikamente sa zabranjene liste, ali uz dozvolu agencije, kakvu to poruku šalje?
Takođe je jasno da su uslovi u nekim mestima za određene sportove bolji, negde lošiji, ali to je jednostavno tako, ništa od toga nije palo sa neba.
Nejasno je kod Šarapove kako to da je medikament koji je bio dozvoljen postao nedozvoljen, i zašto, niko se time ne bavi?
Da li će sutra vakcine koje su danas obavezne biti zabranjene, kao i lekovi koje koristimo, pravi je razlog za brigu?!

Igor

pre 6 godina

Marija Šarapova ni jedan jedini turnir nije osvojila upotrebom "dopinga". Taj lek proglešen je za doping od 01. januara 2016. godine, a ona je istupila sa turnira Australian Open januara 2016. godine. Koliko sada čujem, postoji neki drugi lek koji ima vrlo slične karakteristike I koji se bez problema koristi!
(Mujo, 27. april 2017 08:41)
Meldonijum sam uzimao tri godine i vala nikakve koristi od njega. Sa druge strane riboksin uzimaju svi a efekat isti (takodje neprimetan).

Mister Vo

pre 6 godina

@Lav
Zato sto zenski tenis nije ni priblizno popularan kao muski i zato sto je pokusaj izjednacavanja premija vise slucaj zenkih prava i feminizma nego finansijske logike...

Ljubomora

pre 6 godina

Za razliku od Judzini, Marija ima zasto da bude arogantna. Njen "doping" je bio dozvoljeni lek do samog AO na kome je "uhvacena". Sama je priznala da je njena greska sto nije dovoljno pazljivo procitala promene.

Judzini bi mogla da se mane hokejasa i pin up-a i da se posveti igri ako planira da postigne neke rezultate. Ako joj je tenis uopste i bitan. Sarapovoj ocigledno jeste!

megatronman

pre 6 godina

Morala je uzimati nešto (lek) što dugo nije bilo zabranjeno pa je ad hoc ipak došlo na "crnu" listu. M.Š. odmah prestaje uzimanjem no bilo je prekasno. Mislim da zdrav razum kaže da nije kriva no recimo da su ipak pravila prekršena. Odslužila je, zbog vrhunskog tenisa dobiva wild card što je diskreciono pravo WTA organizatora. Sve je u najboljem redu.

abc

pre 6 godina

sustancu koju su koristili su zabranili tek pocetkom 2016 godine, sta znaci da je bila na "dopingu" citav mesec dana ( osvojila nije nista u tom razdoblju), kad su je suspendovali za 15 meseci. o kakvim prevarantima mi pricamo. dzabe ti najjaci doping kad neznas da igras tenis.

Djole*

pre 6 godina

Ja nju obožavam, ali je do bola arogantna. Ovo sa Masom, pa odbijanje da se rukuje sa igračicama Rumunije prije FED kup meca, pa onda kada je htjela da tuzi US Open sto je pala u svlačionici... Od 2014. je neprepoznatljiva. Otpustila trenera sa kojim je ostvarila uspjeh karijere na W kada je igrala finale. Nesto opako lose je u njenoj glavi. Vise je ove godine slika stavila na Instagramu, nego sto je meceva odigrala...

Петар

pre 6 godina

Бушаровој да се препише неки лек за очување достојанства. А можда је сад и касно.

Mali

pre 6 godina

Melodonium koji je ona uzimala zaštićuje srce i njegova nedavna zabrana će izazvati podosta smrtnih slučajeva u svim vrstama sportova narednih godina.
Nikada nije dokazano da uzimanje tog lijeka poboljšava sportske sposobnosti ali je dokazano da štiti srce od preopterećenja.
(obi van, 27. april 2017 09:16)

Laicki receno daje ti vece fizicke performanse jer odlaze zamor i pad koncentracije i fizicki kolaps.

Svi PEDovi ili barem njih 95% su su takozvani jednoprocentni do triprocentni toliko dizu fizicku spremnost. Ne postoji lek koji ce ti dati 10% vecu fizicku spremnost, za tako nesto su potrebne klinicke procedure koje su zabranjene u sportu i nemoguce je da prodju ne primetno. Oni vrhunski PEDovi su petoprocentni i ti vec daju vanserijsku nadmoc generalno gledano mada u vecini slucajeva je dovoljno da jedan procenat fizicke spremnosti ispegla mec u vasu korist a toje upravo Melodonium.R

Jasna

pre 6 godina

Ma svi oni pomalo "hapaju" nedozvoljeno, pa koga ufate.
Jos ne mogu prežalit polufinale i finale US opena. I Peneta i Vinci odigrale ko nikad u životu.

Milosav

pre 6 godina

Ova devojka ocigledno ima vecih problema nego sto je Sarapova. Veliki potencijal i talenat ali nesto fali. Ovo oko unistavanja zivota je verovatno lose prevedeno.