Četvrtak, 20.04.2017.

21:00

Junajted se provukao, Tošić tragičar Bešiktaša

Fudbaleri Mančester Junajteda, Ajaksa, Liona i Selte plasirali su se u polufinale Lige Evrope, nakon dramatičnih revanš mečeva.

Izvor: AK

Junajted se provukao, Tošiæ tragièar Bešiktaša IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

144 Komentari

Sortiraj po:

Misa

pre 7 godina

Kada ce Partizan do ovde da stigne (Prdoljak, 20. april 2017 23:51) Kad se ti opismenis.(МиЛаН, 21. april 2017 06:00)

Isto kad i zvezda.
Inace sam zvezdas.

Mad4Red

pre 7 godina

Ja ne znam sve stručnjak do stručnjaka... Anderleht je odirgao odlično odbranu cela zadnja linija njihova je odlična... Karabodji i Spajić su maestralno zatvarali Rašforda i Ibrahimovića... Obradović je dosta dobro odigrao... Ako ste gledali utakmicu videli ste da je ManUtd imao jedno 20 suteva u gol i 4-5 stopostnih sansi koje je skinuo Bruno maestralno... Realno da su iskoristili sve sanse na kraju bi bilo 5-1 za Utd... Realno...

Gabrijel Omar

pre 7 godina

@ Dirk Weems
Potpuno se slazem i za Showa koji je jezivo limitiran i za Krivokapica kome se Lingard prividjao na svakom delu terena iako ga i kamera prikazuje na klupi, ali komentar za Blinda sam napisao u momentu zamene Rohoa imavsi u vidu njegov ucinak do sada u Utd-u. A i moras priznati da su mu reakcije kod gola bile bas na nivou - najpre glupo postavljanje kod centarsuta a zatim jurnjava kao muva bez glave posle odbitka od precke. Da ne spominjem kikseve i mlitavu igru tokom celog boravka u Mancesteru. Za stopera slab u duelu, za beka spor, za zadnjeg veznog nema pasa niti ume da kvari igru. Prosto, takav tip igraca nije za PL.

Gilipter

pre 7 godina

Nema srpskih igraca vise ni u LS ni u LE. Iz svih ex yu republika imamo igraceu LS osim iz Srbije i Makedonije: Oblak, Mandzukic, Modric, Kovacic, Pjaca, Pjanic, Stefan Savic. 
Ali,nakon ovoga veceras sto su uradili Nastasic, Tosic i Mitrovic bolje je ovako da se vise ne brukaju
(u prolazu, 21. april 2017 00:02)

+ Šime Vrsaljko i Subašic jedan Hrvat podiže UŠATOG

bomba

pre 7 godina

Nije Tošić tragičar nego Mitrović. Posle Tošića je promašio Žale. Tako da se izvukao. A onda je došao na red hrvat Mitrović i on je tragičar

karma

pre 7 godina

@1 : 1 trebaju im golovi gospodin Murinjo izbacuje napadaca ubacuje Felainija. Boze ako te ima molim te ih izbaci. Amin.
(Liverpool Man, 20. april 2017 22:23)

Asistencija Felaini. Specijalni

dex

pre 7 godina

Kakvi vrsni poznavaoci fudbala ovde.Ne izlaze iz kladionice, a pojma nemaju da ovaj Mitrovic nije Srbin. Nije ni cudo da ne mozete pogoditi ni mrtvi kravu u kladionici...

Djemba Djemba

pre 7 godina

@(Delboy_, 20. april 2017 22:22)
Opširan komentar, ali poklekao si na kraju, tako reć' u sudijskoj nadoknadi - nije finanCiskoj nego finansijskoj podršci.

Realan

pre 7 godina

Naslov nije dobar ,Mitrović je suštinski tragičar a ne Tošić pošto je posle njega francuz isto omašio penal i na taj način ga oslobodio krivice.

Hell

pre 7 godina

Da li neko uopste cita tekst? Masa komentara pominje "Srbe" Tosica i Mitrovica, a u tekstu lepo pise HRVAT Matej Mitrovic,ja ne znam sta je sa ljudima niko ne cita a pisu komentare

nemanja

pre 7 godina

Da li je moguce da pola ljudi u komentarima pise o 'Srbinu' Mitrovicu koji je promasio penal? Pa jeste li vi uopste procitali clanak, Matej Mitrovic je decko iz Hrvatske. A i svako ko je gledao utakmicu znao je da to nije nijedan od nasih Mitrovica. Prosto neverovatno kako se neznanje i neproverene informacije brzo sire i olako prihvataju.

Bali beg

pre 7 godina

Hahaha slatko me nasmeja ovaj sto napisa saljite air pink za tosica,vala brate tako i jeste dole kad pobedis proglasete za sulejmana a kad izgubis bolje bezi u misju rupu i ne izlazi nedelju dana, zna to sale ilic najbolje dok je igrao u turskoj

Dzoni

pre 7 godina

RTS je do sada ispratio svaku utakmicu mancestera
(zuja, 20. april 2017 21:32)

Gresis 2 nije Fiorentina Mehengladbah 2:3 i Lion Roma kad bilo 3:2.

Zlatko

pre 7 godina

Zasto takav naslov? 1. Nije Tosic jedini promasio u svojoj ekipi. 2. Besiktas je prvi sutirao. Dakle, nije promasio penal za prolaz. 3. Nakon njegovog penala promasio je i igrac Liona, dakle serija se nastavila nakon njegovog promasaja. Isto tako, serija je mogla da se nastavi i uz oba pogotka. Tragicar bi bio da je igrac posle njega pogodio i da je to bila poslednja serija.

veliki strumf

pre 7 godina

Mazic BRILJANTAN, kao i ceo njegov tim. Odsuditi bez i najmanje greske u ovako teskom mecu, na ovako vrucem terenu - svaka cast. Engleski komentator je u prvom poluvremenu rekao da u ovom trenutku ne moze da zamisli tezi mec za sudjenje od ovog, a potom je par puta istakao izvanredno sudjenje. Ovim je sasvim sigurno kupio kartu makar za finale Lige evrope, ako ne i za finale Lige sampiona! Nadam se da cu i ovoga puta biti u pravu.

Dirk Weems

pre 7 godina

Gabrijel Omar, 20. april 2017 21:36

Blind je večeras odigrao sasvim korektno. U nekoliko situacija je pokrivao najveću rupu u odbrani Mančestera - Šoua, od kojeg je večeras lošiji bio samo Krivokapić sa RTS-a.

dusanmal

pre 7 godina

@Nenad_Jönköping U slucaju Besiktasa, ex-Ju uzvraca udarac. Tosic 100% a ni onaj drugi nije daleko ocigledno i namerno podrivali Turke iznutra. Odlicno!

Ok

pre 7 godina

Odlican mec u Istanbulu. Zanimljivo do samog kraja. Jos jednom je RTS pokazao da ume da izabere utakmicu koju ce da prenosi...
Takodje sve pohvale Mazicu i njegovim saradnicima. Odlicno su sudili.

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Drago mi je zbog Karleuše što Dule nije pogodio kad je onoliko prepotentna . Više je Mitrović tragičar jer je zadnji promašio al ajde i Dule će slabo spavati ove noći

Vladan R

pre 7 godina

Vecerasnja utakmica je pravi pokazatelj, zasto je MU toliko daleko od vrha u PL, odnosno zasto ima cak 9 remija, na 17 utakmica kao domacin. Danas, Rasford 1 na 1 sa golmanom, Ibrahimovic pa Pogba sami na 5 metara, i nista. Problem je kad se 1 od 3 takve sanse ne iskoriste, a kamoli sve 3 i to u kontinuitetu. Tako je bilo na bar 7 od 9, neresenih utakmica u Mancesteru. Iako su na skoro svim pomenutim utakmicama, za razliko od ove veceras, jos i bar po jednom pogadjali i okvir gola a golmani branili kao nenormalni, ne mogu da se zale na srecu. Jednostavno toliki promasaji u kontinuitetu su neceg drugog, a mnogo manje nedostatk srece. Veceras je MU apsolutno zasluzio da prodje dalje, po svim parametrima, ali sa druge strane nakon svih tih, moze se reci pocetnickih reakcija u sansama, i da su ispali ne bi imali pravo da se bilo sta kazu.

Fergi

pre 7 godina

Jel moguce da murinjo toliko taktizira sa runijem pa ga ne ubacuje u igru, aj sad je bio rovit zbog povrede ali skoro cele sezone ga drzi na klupi, najbolji strelac junajteda i engleske,covek koji je bukvalno svemoguc na terenu i jednim potezom moze da resi mec.

Вања

pre 7 godina

Spajic i Obradovic najbolji na "Old Traffordu". Tosic se borio lavovski celu sezonu i odlican je u odbrani Besiktasa. Steta sto se njemu potrefilo da puca bas taj penal ali jebiga to je zivot.

Patrick

pre 7 godina

Kada ce Partizan do ovde da stigne
(Prdoljak, 20. april 2017 23:51)

Kad ga budu finansirali drzava i sponzor koji ce da mu sipa bar 5 milja evra godisnje kao ove tvoje sto smo ih omlatili pre 2 dana.
Inace Partizan je eliminisao ovaj Anderleht 2010 godine (u sastavu tada im igrali Romelu Lukaku,Lukas Bilja,Mbarak Busufa,Proto,Kanu...
) u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za LS.Da ja sad tebe pitam,kad ce Zvezda da dogura do poslednjeg kola kvalifikacija za LE makar?Btw nismo bas briljirali veceras kao za vikend protiv Celsija koji je N puta jaci i skuplji tim od Anderlehta.

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

@ Ajde bre - Nije ti se ispunila želja da Belgijanci prodju . Nema ti druge nego uvesti Total tv jer od 7.aprila imaju i Arena sport 4 programa a večeras su prenosili ostale 3 utakmice .

danijel

pre 7 godina

SRBIN i hrvat ukopase turke!!! strasna utakmica, odavno nisam gledao borbeniju,napadacku i uz to lijepu igru, svaka cast za Lyon momci sretno vam bilo do samog kraja ! mazic sudio za 10, zao mi je anderlehta , ajax zasluzeno ide dalje selta ocekivano ! AL ironija veceri SRBIN i hrvat ukopase vojni turski klub zvani besiktas ...

u prolazu

pre 7 godina

Nema srpskih igraca vise ni u LS ni u LE. Iz svih ex yu republika imamo igraceu LS osim iz Srbije i Makedonije: Oblak, Mandzukic, Modric, Kovacic, Pjaca, Pjanic, Stefan Savic.
Ali,nakon ovoga veceras sto su uradili Nastasic, Tosic i Mitrovic bolje je ovako da se vise ne brukaju

Franceska

pre 7 godina

Tosic, Mitrovic i Nastasic, hahaha. Obelezili vecerasnje utakmice. Naravno kao krivci. Pa mi smo najgori da gori biti ne mozemo.

kroatomanija

pre 7 godina

Srbi tragicari veceras. Za Salke Nastasic prilikom 3:1, a za Besiktas Tosic i Mitrovic. Srbi ne mogu cak ni u polufinale LE, dok u LS gledamo Modrica, Kovacica, Mandukica, Pjacu, Pjanica... Srba ili nema uopste ili su tragicari pa bolje i da ne igraju:)
(Nenad_Jönköping, 20. april 2017 23:54)

Sad je i Pjanic Hrvat...

Buffalo

pre 7 godina

@Liverpool Man

Hahahaha javlja se Luzerpulovac, gledaj kako se igra Evropa pobednicki mentalitet Murinja a ne beda i jad sa Flopom hahahaha

DoKtoR

pre 7 godina

Rasford je takva prevara od fudbalera da je to strasno..
mBape pored njega vrijedi milijardu..poredis njih dvojicu i ne vjerujes kako realizuje zavrsnicu jedan a kako drugi..Ibrahimovic je davno svoje pokazao -_-..

Nenad_Jönköping

pre 7 godina

Srbi tragicari veceras. Za Salke Nastasic prilikom 3:1, a za Besiktas Tosic i Mitrovic. Srbi ne mogu cak ni u polufinale LE, dok u LS gledamo Modrica, Kovacica, Mandukica, Pjacu, Pjanica... Srba ili nema uopste ili su tragicari pa bolje i da ne igraju:)

Djole*

pre 7 godina

Ovo nikako nisam ocekivao. Anderlehtu skidam kapu! Imaju sjajnog harizmaticnog mladog trenera, dosta dobru ekipu, vatrene i vjerne navijace. Ali pretpostavio sam da ce MU da ovo iscupa nekako, da nece biti penala. Jedan od stresnijih meceva svakako. Ibra kriminal danas, masio nemoguce vise puta, a nije mu prvi put. Samo da se nije ozbiljno povrijedio. Raso izrasta u lidera, bravo mali, 3 gol u 3 meca vezana. Pobjedi se ne gleda u zube! Idemo po LE! I da, zapamtite - Junajtedu LS nece izmaci!!!

žabac

pre 7 godina

I ja sam se prvo smorio što RTS ne prenosi Bešiktaš-Lion ali opet su imali više sreće nego pameti sa izborom prenosa. Odlična utakmica.

adriano_galliani

pre 7 godina

Па где нашима дали да шутирају пенале хаха. Драго ми је због Лиона, allez Lyonnais!

Мада можда су наши намерно промашили :)

експерт

pre 7 godina

Спајић је овом утакмицом а и оним што приказује у првенству Белгије односно у Андерлехту - аутоматски је себе ставио на штопера Репрезентације Србије уз Обрадовића... А аматер Настасић укопао се за сва времена....

S. Put

pre 7 godina

posle duže vremena da istinski uzivam u fudbalu. na rtrs-u junajted, dok NAPOKON dostupne arene prenose ostale utakmice ne znam šta pre gledat. svaka čast selti, španci tate sistema..

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

I ko promasuje penale za Besiktas? Jedino dva Srbina Mitrovic i Tosic. Znao sam kada su krenuli ka penalu da ce i jedan i drugi promasiti. Nasi fudbaleri su psiholoski izuzetno losi. Izuzetno losi.

bomba

pre 7 godina

Mogao sam da potpišem da će Tošić da promaši penal, a kad sam video da i Mitrović posle njega šutira znao sam da i on promašuje. Jednostavno mi balkanci nismo za penale. Najslabiji smo psihički. I kad treneri sttanih ekipa budu to skapirali biće mnogo uspepniji u penal serijama. Svaka čast onomad zvezdi da je na penale dobila marsej. Generalno, samo zvezda i može da menja ovo nepisano pravilo jer kad se setim onog prvenstva gde se nerešen rezultat rešavao penalima isto nisu mogli da izgube...

*****

pre 7 godina

@Liverpool Man

Hahahaha javlja se Luzerpulovac, gledaj kako se igra Evropa pobednicki mentalitet Murinja a ne beda i jad sa Flopom hahahaha
(Buffalo, 20. april 2017 23:19)

Evropa? Prosle godine, ovo isto takmicenje, zaboravio...

Čiča Miloje

pre 7 godina

Ovaj Anderleht igra tri puta lepše i brže od ove sadašnje Barselone! Brze kombinacije, napad sa više igrača, šutevi iz daljine... Ne verujem da će ovde uspeti, ali milina ih je gledati.

Delboy_

pre 7 godina

Man Utd nije pao samo zbog odlaska Aleksa Fergusona.Jos za vreme njega , United je poceo blediti.Od kluba sa izrazito izradjenim pobednickim mentaliteom, postali su slobodno mogu reci luzerski klub. Para usi cinjenica da je United sa Fergijem prva dva finala LS osvojio,99 i 2008 ,ali onda ide strmoglavi pad Izgubili su zatim 2 sledaca tj zadnja finala najeltnijeg klupskog takimicenja i to verujte mi ostavlja traga.Oba puta je ona Gvardiolina barsa poistila pod s njima i tu je vec izbledeo taj kult velikog kluba,veoma izrazenog karaktera .Nekad su se protivnici bukvalno tresli po izlasku na Old Traford. To je bila ogromna utvrda,i utakmica skoro da i nije pocela,protivnik se tako reci predao.Sad im mnogo manje ekipe dolaze na noge bez straha i uzaimaju bodove te ravnopravno igraju s njima na tom kultnom stadionu.Man Utd vise nije klub pobednickog mentaliteta.I nisam siguran da il ce Murinho uspeti to da povrati bez obzira na ogromnu financijsku podrsku.

Ajde bre

pre 7 godina

RTS je do sada ispratio svaku utakmicu mancestera
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zuja, 20. april 2017 21:32)

Dosadili su vise sa njim, da bog da Belgijanci prosli dalje.

adriano_galliani

pre 7 godina

Смешни ми ови Енглези на Дејли Мејлу, као Андерлехт је тамо неки небитан клуб.. А они више еуро-трофеја од Челзија, Ситија и Арсенала заједно. А ови су ваљда "велики" клубови. Јако лош Јунајтед, онај Погба заиста...

Werewolf

pre 7 godina

Opa, učačka Šalke dva gola za 13 minuta. Što se tiče Manchestera, fali jedan dobar napadač trkač i dobar vezni. Ibra mnogo spor i sidraš. Ali on jednim potezom reši utakmicu.

pedja

pre 7 godina

Ne znam.zasto nije izveo isti tim kao protiv Celzija.Ibri svaka cast al je MU daleko losiji u polju sa njim.Ibra treba da igra samo zadnjih 15 -20 min

Gabrijel Omar

pre 7 godina

Izlazi Roho, ulazi BLIND!! Anderleht sada definitvno nije bez sansi. Taj covek je definitno dokaz za staru latinsku "nomen est omen" - u njegovom prezimenu je sve receno! Postoji nekoliko neresivih misterija na ovom svetu a jedna od njih je kako Blind igra bilo gde a da to nije srpska liga?

Gabrijel Omar

pre 7 godina

Izlazi Roho, ulazi BLIND!! Anderleht sada definitvno nije bez sansi. Taj covek je definitno dokaz za staru latinsku "nomen est omen" - u njegovom prezimenu je sve receno! Postoji nekoliko neresivih misterija na ovom svetu a jedna od njih je kako Blind igra bilo gde a da to nije srpska liga?

adriano_galliani

pre 7 godina

Смешни ми ови Енглези на Дејли Мејлу, као Андерлехт је тамо неки небитан клуб.. А они више еуро-трофеја од Челзија, Ситија и Арсенала заједно. А ови су ваљда "велики" клубови. Јако лош Јунајтед, онај Погба заиста...

експерт

pre 7 godina

Спајић је овом утакмицом а и оним што приказује у првенству Белгије односно у Андерлехту - аутоматски је себе ставио на штопера Репрезентације Србије уз Обрадовића... А аматер Настасић укопао се за сва времена....

bomba

pre 7 godina

Mogao sam da potpišem da će Tošić da promaši penal, a kad sam video da i Mitrović posle njega šutira znao sam da i on promašuje. Jednostavno mi balkanci nismo za penale. Najslabiji smo psihički. I kad treneri sttanih ekipa budu to skapirali biće mnogo uspepniji u penal serijama. Svaka čast onomad zvezdi da je na penale dobila marsej. Generalno, samo zvezda i može da menja ovo nepisano pravilo jer kad se setim onog prvenstva gde se nerešen rezultat rešavao penalima isto nisu mogli da izgube...

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

I ko promasuje penale za Besiktas? Jedino dva Srbina Mitrovic i Tosic. Znao sam kada su krenuli ka penalu da ce i jedan i drugi promasiti. Nasi fudbaleri su psiholoski izuzetno losi. Izuzetno losi.

Ajde bre

pre 7 godina

RTS je do sada ispratio svaku utakmicu mancestera
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zuja, 20. april 2017 21:32)

Dosadili su vise sa njim, da bog da Belgijanci prosli dalje.

adriano_galliani

pre 7 godina

Па где нашима дали да шутирају пенале хаха. Драго ми је због Лиона, allez Lyonnais!

Мада можда су наши намерно промашили :)

Djole*

pre 7 godina

Ovo nikako nisam ocekivao. Anderlehtu skidam kapu! Imaju sjajnog harizmaticnog mladog trenera, dosta dobru ekipu, vatrene i vjerne navijace. Ali pretpostavio sam da ce MU da ovo iscupa nekako, da nece biti penala. Jedan od stresnijih meceva svakako. Ibra kriminal danas, masio nemoguce vise puta, a nije mu prvi put. Samo da se nije ozbiljno povrijedio. Raso izrasta u lidera, bravo mali, 3 gol u 3 meca vezana. Pobjedi se ne gleda u zube! Idemo po LE! I da, zapamtite - Junajtedu LS nece izmaci!!!

Čiča Miloje

pre 7 godina

Ovaj Anderleht igra tri puta lepše i brže od ove sadašnje Barselone! Brze kombinacije, napad sa više igrača, šutevi iz daljine... Ne verujem da će ovde uspeti, ali milina ih je gledati.

žabac

pre 7 godina

I ja sam se prvo smorio što RTS ne prenosi Bešiktaš-Lion ali opet su imali više sreće nego pameti sa izborom prenosa. Odlična utakmica.

DoKtoR

pre 7 godina

Rasford je takva prevara od fudbalera da je to strasno..
mBape pored njega vrijedi milijardu..poredis njih dvojicu i ne vjerujes kako realizuje zavrsnicu jedan a kako drugi..Ibrahimovic je davno svoje pokazao -_-..

Nenad_Jönköping

pre 7 godina

Srbi tragicari veceras. Za Salke Nastasic prilikom 3:1, a za Besiktas Tosic i Mitrovic. Srbi ne mogu cak ni u polufinale LE, dok u LS gledamo Modrica, Kovacica, Mandukica, Pjacu, Pjanica... Srba ili nema uopste ili su tragicari pa bolje i da ne igraju:)

Delboy_

pre 7 godina

Man Utd nije pao samo zbog odlaska Aleksa Fergusona.Jos za vreme njega , United je poceo blediti.Od kluba sa izrazito izradjenim pobednickim mentaliteom, postali su slobodno mogu reci luzerski klub. Para usi cinjenica da je United sa Fergijem prva dva finala LS osvojio,99 i 2008 ,ali onda ide strmoglavi pad Izgubili su zatim 2 sledaca tj zadnja finala najeltnijeg klupskog takimicenja i to verujte mi ostavlja traga.Oba puta je ona Gvardiolina barsa poistila pod s njima i tu je vec izbledeo taj kult velikog kluba,veoma izrazenog karaktera .Nekad su se protivnici bukvalno tresli po izlasku na Old Traford. To je bila ogromna utvrda,i utakmica skoro da i nije pocela,protivnik se tako reci predao.Sad im mnogo manje ekipe dolaze na noge bez straha i uzaimaju bodove te ravnopravno igraju s njima na tom kultnom stadionu.Man Utd vise nije klub pobednickog mentaliteta.I nisam siguran da il ce Murinho uspeti to da povrati bez obzira na ogromnu financijsku podrsku.

*****

pre 7 godina

@Liverpool Man

Hahahaha javlja se Luzerpulovac, gledaj kako se igra Evropa pobednicki mentalitet Murinja a ne beda i jad sa Flopom hahahaha
(Buffalo, 20. april 2017 23:19)

Evropa? Prosle godine, ovo isto takmicenje, zaboravio...

pedja

pre 7 godina

Ne znam.zasto nije izveo isti tim kao protiv Celzija.Ibri svaka cast al je MU daleko losiji u polju sa njim.Ibra treba da igra samo zadnjih 15 -20 min

Werewolf

pre 7 godina

Opa, učačka Šalke dva gola za 13 minuta. Što se tiče Manchestera, fali jedan dobar napadač trkač i dobar vezni. Ibra mnogo spor i sidraš. Ali on jednim potezom reši utakmicu.

S. Put

pre 7 godina

posle duže vremena da istinski uzivam u fudbalu. na rtrs-u junajted, dok NAPOKON dostupne arene prenose ostale utakmice ne znam šta pre gledat. svaka čast selti, španci tate sistema..

Buffalo

pre 7 godina

@Liverpool Man

Hahahaha javlja se Luzerpulovac, gledaj kako se igra Evropa pobednicki mentalitet Murinja a ne beda i jad sa Flopom hahahaha

dex

pre 7 godina

Kakvi vrsni poznavaoci fudbala ovde.Ne izlaze iz kladionice, a pojma nemaju da ovaj Mitrovic nije Srbin. Nije ni cudo da ne mozete pogoditi ni mrtvi kravu u kladionici...

bomba

pre 7 godina

Nije Tošić tragičar nego Mitrović. Posle Tošića je promašio Žale. Tako da se izvukao. A onda je došao na red hrvat Mitrović i on je tragičar

Hell

pre 7 godina

Da li neko uopste cita tekst? Masa komentara pominje "Srbe" Tosica i Mitrovica, a u tekstu lepo pise HRVAT Matej Mitrovic,ja ne znam sta je sa ljudima niko ne cita a pisu komentare

veliki strumf

pre 7 godina

Mazic BRILJANTAN, kao i ceo njegov tim. Odsuditi bez i najmanje greske u ovako teskom mecu, na ovako vrucem terenu - svaka cast. Engleski komentator je u prvom poluvremenu rekao da u ovom trenutku ne moze da zamisli tezi mec za sudjenje od ovog, a potom je par puta istakao izvanredno sudjenje. Ovim je sasvim sigurno kupio kartu makar za finale Lige evrope, ako ne i za finale Lige sampiona! Nadam se da cu i ovoga puta biti u pravu.

Mad4Red

pre 7 godina

Ja ne znam sve stručnjak do stručnjaka... Anderleht je odirgao odlično odbranu cela zadnja linija njihova je odlična... Karabodji i Spajić su maestralno zatvarali Rašforda i Ibrahimovića... Obradović je dosta dobro odigrao... Ako ste gledali utakmicu videli ste da je ManUtd imao jedno 20 suteva u gol i 4-5 stopostnih sansi koje je skinuo Bruno maestralno... Realno da su iskoristili sve sanse na kraju bi bilo 5-1 za Utd... Realno...

Realan

pre 7 godina

Naslov nije dobar ,Mitrović je suštinski tragičar a ne Tošić pošto je posle njega francuz isto omašio penal i na taj način ga oslobodio krivice.

nemanja

pre 7 godina

Da li je moguce da pola ljudi u komentarima pise o 'Srbinu' Mitrovicu koji je promasio penal? Pa jeste li vi uopste procitali clanak, Matej Mitrovic je decko iz Hrvatske. A i svako ko je gledao utakmicu znao je da to nije nijedan od nasih Mitrovica. Prosto neverovatno kako se neznanje i neproverene informacije brzo sire i olako prihvataju.

kroatomanija

pre 7 godina

Srbi tragicari veceras. Za Salke Nastasic prilikom 3:1, a za Besiktas Tosic i Mitrovic. Srbi ne mogu cak ni u polufinale LE, dok u LS gledamo Modrica, Kovacica, Mandukica, Pjacu, Pjanica... Srba ili nema uopste ili su tragicari pa bolje i da ne igraju:)
(Nenad_Jönköping, 20. april 2017 23:54)

Sad je i Pjanic Hrvat...

karma

pre 7 godina

@1 : 1 trebaju im golovi gospodin Murinjo izbacuje napadaca ubacuje Felainija. Boze ako te ima molim te ih izbaci. Amin.
(Liverpool Man, 20. april 2017 22:23)

Asistencija Felaini. Specijalni

danijel

pre 7 godina

SRBIN i hrvat ukopase turke!!! strasna utakmica, odavno nisam gledao borbeniju,napadacku i uz to lijepu igru, svaka cast za Lyon momci sretno vam bilo do samog kraja ! mazic sudio za 10, zao mi je anderlehta , ajax zasluzeno ide dalje selta ocekivano ! AL ironija veceri SRBIN i hrvat ukopase vojni turski klub zvani besiktas ...

Gabrijel Omar

pre 7 godina

@ Dirk Weems
Potpuno se slazem i za Showa koji je jezivo limitiran i za Krivokapica kome se Lingard prividjao na svakom delu terena iako ga i kamera prikazuje na klupi, ali komentar za Blinda sam napisao u momentu zamene Rohoa imavsi u vidu njegov ucinak do sada u Utd-u. A i moras priznati da su mu reakcije kod gola bile bas na nivou - najpre glupo postavljanje kod centarsuta a zatim jurnjava kao muva bez glave posle odbitka od precke. Da ne spominjem kikseve i mlitavu igru tokom celog boravka u Mancesteru. Za stopera slab u duelu, za beka spor, za zadnjeg veznog nema pasa niti ume da kvari igru. Prosto, takav tip igraca nije za PL.

Vladan R

pre 7 godina

Vecerasnja utakmica je pravi pokazatelj, zasto je MU toliko daleko od vrha u PL, odnosno zasto ima cak 9 remija, na 17 utakmica kao domacin. Danas, Rasford 1 na 1 sa golmanom, Ibrahimovic pa Pogba sami na 5 metara, i nista. Problem je kad se 1 od 3 takve sanse ne iskoriste, a kamoli sve 3 i to u kontinuitetu. Tako je bilo na bar 7 od 9, neresenih utakmica u Mancesteru. Iako su na skoro svim pomenutim utakmicama, za razliko od ove veceras, jos i bar po jednom pogadjali i okvir gola a golmani branili kao nenormalni, ne mogu da se zale na srecu. Jednostavno toliki promasaji u kontinuitetu su neceg drugog, a mnogo manje nedostatk srece. Veceras je MU apsolutno zasluzio da prodje dalje, po svim parametrima, ali sa druge strane nakon svih tih, moze se reci pocetnickih reakcija u sansama, i da su ispali ne bi imali pravo da se bilo sta kazu.

Zlatko

pre 7 godina

Zasto takav naslov? 1. Nije Tosic jedini promasio u svojoj ekipi. 2. Besiktas je prvi sutirao. Dakle, nije promasio penal za prolaz. 3. Nakon njegovog penala promasio je i igrac Liona, dakle serija se nastavila nakon njegovog promasaja. Isto tako, serija je mogla da se nastavi i uz oba pogotka. Tragicar bi bio da je igrac posle njega pogodio i da je to bila poslednja serija.

Bali beg

pre 7 godina

Hahaha slatko me nasmeja ovaj sto napisa saljite air pink za tosica,vala brate tako i jeste dole kad pobedis proglasete za sulejmana a kad izgubis bolje bezi u misju rupu i ne izlazi nedelju dana, zna to sale ilic najbolje dok je igrao u turskoj

Misa

pre 7 godina

Kada ce Partizan do ovde da stigne (Prdoljak, 20. april 2017 23:51) Kad se ti opismenis.(МиЛаН, 21. april 2017 06:00)

Isto kad i zvezda.
Inace sam zvezdas.

Dzoni

pre 7 godina

RTS je do sada ispratio svaku utakmicu mancestera
(zuja, 20. april 2017 21:32)

Gresis 2 nije Fiorentina Mehengladbah 2:3 i Lion Roma kad bilo 3:2.

Ok

pre 7 godina

Odlican mec u Istanbulu. Zanimljivo do samog kraja. Jos jednom je RTS pokazao da ume da izabere utakmicu koju ce da prenosi...
Takodje sve pohvale Mazicu i njegovim saradnicima. Odlicno su sudili.

Вања

pre 7 godina

Spajic i Obradovic najbolji na "Old Traffordu". Tosic se borio lavovski celu sezonu i odlican je u odbrani Besiktasa. Steta sto se njemu potrefilo da puca bas taj penal ali jebiga to je zivot.

Djemba Djemba

pre 7 godina

@(Delboy_, 20. april 2017 22:22)
Opširan komentar, ali poklekao si na kraju, tako reć' u sudijskoj nadoknadi - nije finanCiskoj nego finansijskoj podršci.

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Drago mi je zbog Karleuše što Dule nije pogodio kad je onoliko prepotentna . Više je Mitrović tragičar jer je zadnji promašio al ajde i Dule će slabo spavati ove noći

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

@ Ajde bre - Nije ti se ispunila želja da Belgijanci prodju . Nema ti druge nego uvesti Total tv jer od 7.aprila imaju i Arena sport 4 programa a večeras su prenosili ostale 3 utakmice .

Fergi

pre 7 godina

Jel moguce da murinjo toliko taktizira sa runijem pa ga ne ubacuje u igru, aj sad je bio rovit zbog povrede ali skoro cele sezone ga drzi na klupi, najbolji strelac junajteda i engleske,covek koji je bukvalno svemoguc na terenu i jednim potezom moze da resi mec.

Gilipter

pre 7 godina

Nema srpskih igraca vise ni u LS ni u LE. Iz svih ex yu republika imamo igraceu LS osim iz Srbije i Makedonije: Oblak, Mandzukic, Modric, Kovacic, Pjaca, Pjanic, Stefan Savic. 
Ali,nakon ovoga veceras sto su uradili Nastasic, Tosic i Mitrovic bolje je ovako da se vise ne brukaju
(u prolazu, 21. april 2017 00:02)

+ Šime Vrsaljko i Subašic jedan Hrvat podiže UŠATOG

Dirk Weems

pre 7 godina

Gabrijel Omar, 20. april 2017 21:36

Blind je večeras odigrao sasvim korektno. U nekoliko situacija je pokrivao najveću rupu u odbrani Mančestera - Šoua, od kojeg je večeras lošiji bio samo Krivokapić sa RTS-a.

Patrick

pre 7 godina

Kada ce Partizan do ovde da stigne
(Prdoljak, 20. april 2017 23:51)

Kad ga budu finansirali drzava i sponzor koji ce da mu sipa bar 5 milja evra godisnje kao ove tvoje sto smo ih omlatili pre 2 dana.
Inace Partizan je eliminisao ovaj Anderleht 2010 godine (u sastavu tada im igrali Romelu Lukaku,Lukas Bilja,Mbarak Busufa,Proto,Kanu...
) u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za LS.Da ja sad tebe pitam,kad ce Zvezda da dogura do poslednjeg kola kvalifikacija za LE makar?Btw nismo bas briljirali veceras kao za vikend protiv Celsija koji je N puta jaci i skuplji tim od Anderlehta.

Franceska

pre 7 godina

Tosic, Mitrovic i Nastasic, hahaha. Obelezili vecerasnje utakmice. Naravno kao krivci. Pa mi smo najgori da gori biti ne mozemo.

dusanmal

pre 7 godina

@Nenad_Jönköping U slucaju Besiktasa, ex-Ju uzvraca udarac. Tosic 100% a ni onaj drugi nije daleko ocigledno i namerno podrivali Turke iznutra. Odlicno!

u prolazu

pre 7 godina

Nema srpskih igraca vise ni u LS ni u LE. Iz svih ex yu republika imamo igraceu LS osim iz Srbije i Makedonije: Oblak, Mandzukic, Modric, Kovacic, Pjaca, Pjanic, Stefan Savic.
Ali,nakon ovoga veceras sto su uradili Nastasic, Tosic i Mitrovic bolje je ovako da se vise ne brukaju

Nenad_Jönköping

pre 7 godina

Srbi tragicari veceras. Za Salke Nastasic prilikom 3:1, a za Besiktas Tosic i Mitrovic. Srbi ne mogu cak ni u polufinale LE, dok u LS gledamo Modrica, Kovacica, Mandukica, Pjacu, Pjanica... Srba ili nema uopste ili su tragicari pa bolje i da ne igraju:)

DoKtoR

pre 7 godina

Rasford je takva prevara od fudbalera da je to strasno..
mBape pored njega vrijedi milijardu..poredis njih dvojicu i ne vjerujes kako realizuje zavrsnicu jedan a kako drugi..Ibrahimovic je davno svoje pokazao -_-..

Ajde bre

pre 7 godina

RTS je do sada ispratio svaku utakmicu mancestera
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zuja, 20. april 2017 21:32)

Dosadili su vise sa njim, da bog da Belgijanci prosli dalje.

bomba

pre 7 godina

Mogao sam da potpišem da će Tošić da promaši penal, a kad sam video da i Mitrović posle njega šutira znao sam da i on promašuje. Jednostavno mi balkanci nismo za penale. Najslabiji smo psihički. I kad treneri sttanih ekipa budu to skapirali biće mnogo uspepniji u penal serijama. Svaka čast onomad zvezdi da je na penale dobila marsej. Generalno, samo zvezda i može da menja ovo nepisano pravilo jer kad se setim onog prvenstva gde se nerešen rezultat rešavao penalima isto nisu mogli da izgube...

Buffalo

pre 7 godina

@Liverpool Man

Hahahaha javlja se Luzerpulovac, gledaj kako se igra Evropa pobednicki mentalitet Murinja a ne beda i jad sa Flopom hahahaha

Delboy_

pre 7 godina

Man Utd nije pao samo zbog odlaska Aleksa Fergusona.Jos za vreme njega , United je poceo blediti.Od kluba sa izrazito izradjenim pobednickim mentaliteom, postali su slobodno mogu reci luzerski klub. Para usi cinjenica da je United sa Fergijem prva dva finala LS osvojio,99 i 2008 ,ali onda ide strmoglavi pad Izgubili su zatim 2 sledaca tj zadnja finala najeltnijeg klupskog takimicenja i to verujte mi ostavlja traga.Oba puta je ona Gvardiolina barsa poistila pod s njima i tu je vec izbledeo taj kult velikog kluba,veoma izrazenog karaktera .Nekad su se protivnici bukvalno tresli po izlasku na Old Traford. To je bila ogromna utvrda,i utakmica skoro da i nije pocela,protivnik se tako reci predao.Sad im mnogo manje ekipe dolaze na noge bez straha i uzaimaju bodove te ravnopravno igraju s njima na tom kultnom stadionu.Man Utd vise nije klub pobednickog mentaliteta.I nisam siguran da il ce Murinho uspeti to da povrati bez obzira na ogromnu financijsku podrsku.

adriano_galliani

pre 7 godina

Смешни ми ови Енглези на Дејли Мејлу, као Андерлехт је тамо неки небитан клуб.. А они више еуро-трофеја од Челзија, Ситија и Арсенала заједно. А ови су ваљда "велики" клубови. Јако лош Јунајтед, онај Погба заиста...

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

I ko promasuje penale za Besiktas? Jedino dva Srbina Mitrovic i Tosic. Znao sam kada su krenuli ka penalu da ce i jedan i drugi promasiti. Nasi fudbaleri su psiholoski izuzetno losi. Izuzetno losi.

Djole*

pre 7 godina

Ovo nikako nisam ocekivao. Anderlehtu skidam kapu! Imaju sjajnog harizmaticnog mladog trenera, dosta dobru ekipu, vatrene i vjerne navijace. Ali pretpostavio sam da ce MU da ovo iscupa nekako, da nece biti penala. Jedan od stresnijih meceva svakako. Ibra kriminal danas, masio nemoguce vise puta, a nije mu prvi put. Samo da se nije ozbiljno povrijedio. Raso izrasta u lidera, bravo mali, 3 gol u 3 meca vezana. Pobjedi se ne gleda u zube! Idemo po LE! I da, zapamtite - Junajtedu LS nece izmaci!!!

adriano_galliani

pre 7 godina

Па где нашима дали да шутирају пенале хаха. Драго ми је због Лиона, allez Lyonnais!

Мада можда су наши намерно промашили :)

*****

pre 7 godina

@Liverpool Man

Hahahaha javlja se Luzerpulovac, gledaj kako se igra Evropa pobednicki mentalitet Murinja a ne beda i jad sa Flopom hahahaha
(Buffalo, 20. april 2017 23:19)

Evropa? Prosle godine, ovo isto takmicenje, zaboravio...

pedja

pre 7 godina

Ne znam.zasto nije izveo isti tim kao protiv Celzija.Ibri svaka cast al je MU daleko losiji u polju sa njim.Ibra treba da igra samo zadnjih 15 -20 min

Gabrijel Omar

pre 7 godina

Izlazi Roho, ulazi BLIND!! Anderleht sada definitvno nije bez sansi. Taj covek je definitno dokaz za staru latinsku "nomen est omen" - u njegovom prezimenu je sve receno! Postoji nekoliko neresivih misterija na ovom svetu a jedna od njih je kako Blind igra bilo gde a da to nije srpska liga?

S. Put

pre 7 godina

posle duže vremena da istinski uzivam u fudbalu. na rtrs-u junajted, dok NAPOKON dostupne arene prenose ostale utakmice ne znam šta pre gledat. svaka čast selti, španci tate sistema..

Čiča Miloje

pre 7 godina

Ovaj Anderleht igra tri puta lepše i brže od ove sadašnje Barselone! Brze kombinacije, napad sa više igrača, šutevi iz daljine... Ne verujem da će ovde uspeti, ali milina ih je gledati.

Patrick

pre 7 godina

Kada ce Partizan do ovde da stigne
(Prdoljak, 20. april 2017 23:51)

Kad ga budu finansirali drzava i sponzor koji ce da mu sipa bar 5 milja evra godisnje kao ove tvoje sto smo ih omlatili pre 2 dana.
Inace Partizan je eliminisao ovaj Anderleht 2010 godine (u sastavu tada im igrali Romelu Lukaku,Lukas Bilja,Mbarak Busufa,Proto,Kanu...
) u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za LS.Da ja sad tebe pitam,kad ce Zvezda da dogura do poslednjeg kola kvalifikacija za LE makar?Btw nismo bas briljirali veceras kao za vikend protiv Celsija koji je N puta jaci i skuplji tim od Anderlehta.

експерт

pre 7 godina

Спајић је овом утакмицом а и оним што приказује у првенству Белгије односно у Андерлехту - аутоматски је себе ставио на штопера Репрезентације Србије уз Обрадовића... А аматер Настасић укопао се за сва времена....

žabac

pre 7 godina

I ja sam se prvo smorio što RTS ne prenosi Bešiktaš-Lion ali opet su imali više sreće nego pameti sa izborom prenosa. Odlična utakmica.

Gilipter

pre 7 godina

Nema srpskih igraca vise ni u LS ni u LE. Iz svih ex yu republika imamo igraceu LS osim iz Srbije i Makedonije: Oblak, Mandzukic, Modric, Kovacic, Pjaca, Pjanic, Stefan Savic. 
Ali,nakon ovoga veceras sto su uradili Nastasic, Tosic i Mitrovic bolje je ovako da se vise ne brukaju
(u prolazu, 21. april 2017 00:02)

+ Šime Vrsaljko i Subašic jedan Hrvat podiže UŠATOG

Franceska

pre 7 godina

Tosic, Mitrovic i Nastasic, hahaha. Obelezili vecerasnje utakmice. Naravno kao krivci. Pa mi smo najgori da gori biti ne mozemo.

bomba

pre 7 godina

Nije Tošić tragičar nego Mitrović. Posle Tošića je promašio Žale. Tako da se izvukao. A onda je došao na red hrvat Mitrović i on je tragičar

u prolazu

pre 7 godina

Nema srpskih igraca vise ni u LS ni u LE. Iz svih ex yu republika imamo igraceu LS osim iz Srbije i Makedonije: Oblak, Mandzukic, Modric, Kovacic, Pjaca, Pjanic, Stefan Savic.
Ali,nakon ovoga veceras sto su uradili Nastasic, Tosic i Mitrovic bolje je ovako da se vise ne brukaju

Werewolf

pre 7 godina

Opa, učačka Šalke dva gola za 13 minuta. Što se tiče Manchestera, fali jedan dobar napadač trkač i dobar vezni. Ibra mnogo spor i sidraš. Ali on jednim potezom reši utakmicu.

Fergi

pre 7 godina

Jel moguce da murinjo toliko taktizira sa runijem pa ga ne ubacuje u igru, aj sad je bio rovit zbog povrede ali skoro cele sezone ga drzi na klupi, najbolji strelac junajteda i engleske,covek koji je bukvalno svemoguc na terenu i jednim potezom moze da resi mec.

Dzoni

pre 7 godina

RTS je do sada ispratio svaku utakmicu mancestera
(zuja, 20. april 2017 21:32)

Gresis 2 nije Fiorentina Mehengladbah 2:3 i Lion Roma kad bilo 3:2.

Realan

pre 7 godina

Naslov nije dobar ,Mitrović je suštinski tragičar a ne Tošić pošto je posle njega francuz isto omašio penal i na taj način ga oslobodio krivice.

karma

pre 7 godina

@1 : 1 trebaju im golovi gospodin Murinjo izbacuje napadaca ubacuje Felainija. Boze ako te ima molim te ih izbaci. Amin.
(Liverpool Man, 20. april 2017 22:23)

Asistencija Felaini. Specijalni

dex

pre 7 godina

Kakvi vrsni poznavaoci fudbala ovde.Ne izlaze iz kladionice, a pojma nemaju da ovaj Mitrovic nije Srbin. Nije ni cudo da ne mozete pogoditi ni mrtvi kravu u kladionici...

Dirk Weems

pre 7 godina

Gabrijel Omar, 20. april 2017 21:36

Blind je večeras odigrao sasvim korektno. U nekoliko situacija je pokrivao najveću rupu u odbrani Mančestera - Šoua, od kojeg je večeras lošiji bio samo Krivokapić sa RTS-a.

Zlatko

pre 7 godina

Zasto takav naslov? 1. Nije Tosic jedini promasio u svojoj ekipi. 2. Besiktas je prvi sutirao. Dakle, nije promasio penal za prolaz. 3. Nakon njegovog penala promasio je i igrac Liona, dakle serija se nastavila nakon njegovog promasaja. Isto tako, serija je mogla da se nastavi i uz oba pogotka. Tragicar bi bio da je igrac posle njega pogodio i da je to bila poslednja serija.

dusanmal

pre 7 godina

@Nenad_Jönköping U slucaju Besiktasa, ex-Ju uzvraca udarac. Tosic 100% a ni onaj drugi nije daleko ocigledno i namerno podrivali Turke iznutra. Odlicno!

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Drago mi je zbog Karleuše što Dule nije pogodio kad je onoliko prepotentna . Više je Mitrović tragičar jer je zadnji promašio al ajde i Dule će slabo spavati ove noći

Вања

pre 7 godina

Spajic i Obradovic najbolji na "Old Traffordu". Tosic se borio lavovski celu sezonu i odlican je u odbrani Besiktasa. Steta sto se njemu potrefilo da puca bas taj penal ali jebiga to je zivot.

veliki strumf

pre 7 godina

Mazic BRILJANTAN, kao i ceo njegov tim. Odsuditi bez i najmanje greske u ovako teskom mecu, na ovako vrucem terenu - svaka cast. Engleski komentator je u prvom poluvremenu rekao da u ovom trenutku ne moze da zamisli tezi mec za sudjenje od ovog, a potom je par puta istakao izvanredno sudjenje. Ovim je sasvim sigurno kupio kartu makar za finale Lige evrope, ako ne i za finale Lige sampiona! Nadam se da cu i ovoga puta biti u pravu.

Vladan R

pre 7 godina

Vecerasnja utakmica je pravi pokazatelj, zasto je MU toliko daleko od vrha u PL, odnosno zasto ima cak 9 remija, na 17 utakmica kao domacin. Danas, Rasford 1 na 1 sa golmanom, Ibrahimovic pa Pogba sami na 5 metara, i nista. Problem je kad se 1 od 3 takve sanse ne iskoriste, a kamoli sve 3 i to u kontinuitetu. Tako je bilo na bar 7 od 9, neresenih utakmica u Mancesteru. Iako su na skoro svim pomenutim utakmicama, za razliko od ove veceras, jos i bar po jednom pogadjali i okvir gola a golmani branili kao nenormalni, ne mogu da se zale na srecu. Jednostavno toliki promasaji u kontinuitetu su neceg drugog, a mnogo manje nedostatk srece. Veceras je MU apsolutno zasluzio da prodje dalje, po svim parametrima, ali sa druge strane nakon svih tih, moze se reci pocetnickih reakcija u sansama, i da su ispali ne bi imali pravo da se bilo sta kazu.

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

@ Ajde bre - Nije ti se ispunila želja da Belgijanci prodju . Nema ti druge nego uvesti Total tv jer od 7.aprila imaju i Arena sport 4 programa a večeras su prenosili ostale 3 utakmice .

Ok

pre 7 godina

Odlican mec u Istanbulu. Zanimljivo do samog kraja. Jos jednom je RTS pokazao da ume da izabere utakmicu koju ce da prenosi...
Takodje sve pohvale Mazicu i njegovim saradnicima. Odlicno su sudili.

kroatomanija

pre 7 godina

Srbi tragicari veceras. Za Salke Nastasic prilikom 3:1, a za Besiktas Tosic i Mitrovic. Srbi ne mogu cak ni u polufinale LE, dok u LS gledamo Modrica, Kovacica, Mandukica, Pjacu, Pjanica... Srba ili nema uopste ili su tragicari pa bolje i da ne igraju:)
(Nenad_Jönköping, 20. april 2017 23:54)

Sad je i Pjanic Hrvat...

Bali beg

pre 7 godina

Hahaha slatko me nasmeja ovaj sto napisa saljite air pink za tosica,vala brate tako i jeste dole kad pobedis proglasete za sulejmana a kad izgubis bolje bezi u misju rupu i ne izlazi nedelju dana, zna to sale ilic najbolje dok je igrao u turskoj

nemanja

pre 7 godina

Da li je moguce da pola ljudi u komentarima pise o 'Srbinu' Mitrovicu koji je promasio penal? Pa jeste li vi uopste procitali clanak, Matej Mitrovic je decko iz Hrvatske. A i svako ko je gledao utakmicu znao je da to nije nijedan od nasih Mitrovica. Prosto neverovatno kako se neznanje i neproverene informacije brzo sire i olako prihvataju.

Djemba Djemba

pre 7 godina

@(Delboy_, 20. april 2017 22:22)
Opširan komentar, ali poklekao si na kraju, tako reć' u sudijskoj nadoknadi - nije finanCiskoj nego finansijskoj podršci.

Mad4Red

pre 7 godina

Ja ne znam sve stručnjak do stručnjaka... Anderleht je odirgao odlično odbranu cela zadnja linija njihova je odlična... Karabodji i Spajić su maestralno zatvarali Rašforda i Ibrahimovića... Obradović je dosta dobro odigrao... Ako ste gledali utakmicu videli ste da je ManUtd imao jedno 20 suteva u gol i 4-5 stopostnih sansi koje je skinuo Bruno maestralno... Realno da su iskoristili sve sanse na kraju bi bilo 5-1 za Utd... Realno...

Misa

pre 7 godina

Kada ce Partizan do ovde da stigne (Prdoljak, 20. april 2017 23:51) Kad se ti opismenis.(МиЛаН, 21. april 2017 06:00)

Isto kad i zvezda.
Inace sam zvezdas.

danijel

pre 7 godina

SRBIN i hrvat ukopase turke!!! strasna utakmica, odavno nisam gledao borbeniju,napadacku i uz to lijepu igru, svaka cast za Lyon momci sretno vam bilo do samog kraja ! mazic sudio za 10, zao mi je anderlehta , ajax zasluzeno ide dalje selta ocekivano ! AL ironija veceri SRBIN i hrvat ukopase vojni turski klub zvani besiktas ...

Hell

pre 7 godina

Da li neko uopste cita tekst? Masa komentara pominje "Srbe" Tosica i Mitrovica, a u tekstu lepo pise HRVAT Matej Mitrovic,ja ne znam sta je sa ljudima niko ne cita a pisu komentare

Gabrijel Omar

pre 7 godina

@ Dirk Weems
Potpuno se slazem i za Showa koji je jezivo limitiran i za Krivokapica kome se Lingard prividjao na svakom delu terena iako ga i kamera prikazuje na klupi, ali komentar za Blinda sam napisao u momentu zamene Rohoa imavsi u vidu njegov ucinak do sada u Utd-u. A i moras priznati da su mu reakcije kod gola bile bas na nivou - najpre glupo postavljanje kod centarsuta a zatim jurnjava kao muva bez glave posle odbitka od precke. Da ne spominjem kikseve i mlitavu igru tokom celog boravka u Mancesteru. Za stopera slab u duelu, za beka spor, za zadnjeg veznog nema pasa niti ume da kvari igru. Prosto, takav tip igraca nije za PL.