Četvrtak, 20.04.2017.

15:33

Danilović:Denver ne brani Jokiću da igra za Srbiju

Košarkaški savez Srbije oglasio se saopštenjem povodom informacija u medijima da igrač Denver Nagetsa Nikola Jokić neće igrati za Srbiju na Evropskom prvenstvu.

Izvor:

Daniloviæ:Denver ne brani Jokiæu da igra za Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

177 Komentari

Sortiraj po:

jд123

pre 7 godina

Osiguranje je ogromno. Recite nemamo da platimo, nemojte momka uplitati.
(Goran, 20. april 2017 20:09)

То ће тек бити када потпише следећи уговор. Сада то није случај. Зато и она изјава Мишка: "само ово ЕП да не игра, следеће лето свеједно нема репрезентативне обавезе. После тога, када потпише огромни уговор и ја дигнем силне милионе од провизије, може увек да игра за репрезентацију што се мене тиче, јер тада огромно осигурање ће морати платити други, мене се то не тиче". То је у ствари измећу редова изјавио Мишко.

evo ti istinu u oci

pre 7 godina

@.......................Još jednom, Nidžo svaka čast na protekloj sezoni i nastavi da radiš kako misliš da treba, niko ne šeta u tvojim cipelama da zna kako ti je.
(pišem uz vetar, 20. april 2017 21:52)

Citiram samo zadnju recenicu, a vecina teksta je zrela da se iscjepka i baci u kantu. Ne zato sto neko ne trpi tudje misljenje, vec sto ti i nemas svoga misljenja vec ti tvoj mentalni gazda to odredjuje.

kad kazes-"tebi Nidzo svaka cast, nastavi da radis kako treba...bla bla.." ti predstavljas problem kao da je Jokic taj koji je odbio da igra za reprezentaciju. Jokic to nije uradio. Neko je prosledio informaciju novinarima da je klub preporucio neigranje. To se ispostavilo da je notorna laz. Zasto ti sad prebacujes loptu na Jokica? jer njega necemo mrzeti ni napadati kao sto kritikujemo pohlepnog menadzera.
E tu se otkrivas da si bot i manipulator.
Nesto ako prebacijes meni sto sam "zasluzan" jer sam gledao utakmicu reprezentacije. Ja to ne rekoh, samo rekoh da je gledah. A ne vidis da se ti eto pobratimi sa Jokicem- " samo ti Nidzo gledaj" kazes ti.. Sta s iti i to njemu, dadilja, tata, pobro, menadzer kad si na "Nidzo" sa njim? Ili mozda ne bas tako blizak- mozda si ipak samo botko-sendvicar , ponizni sluga gosn menadzera.

А. Петров

pre 7 godina

Даниловићево подуже саопштење има само четири реченице. И Маркес би му позавидео.

Gašić Nikola

pre 7 godina

Jedan grobar srpske košarke ( Danilović ) raskrinkao drugog grobara ( Miško ) i kada se spoje minus i minus dobija se plus!! Možda se dva minusa ponište i naprave nam veliku uslugu!

s

pre 7 godina

Ljudi nije problem Denver nego je problem Miško kome je lova prioritetna jer on neželi da mu se klijent povredi nedaj bože nego bolje ovako da ga što bolje pripreme za dogodine da potpiše što veći ugovor i da mazne proviziju,jasno sad?

Patrick

pre 7 godina

Možda gresim ali stvarno ne mogu da se setim igraca koji je jednu sezonu odigrao vrhunski pa na leto igrao za reprezentaciju i nakon toga nazadovao u karijeri.
(aca Umc, 20. april 2017 23:01)

Jovic,Guduric,Kuzmic.Ja ih vec nabrojao trojicu.A znam ih jos.

napoleon

pre 7 godina

Garbajosa pravilo,kad je igro za spance na ep 2007 se povredi a ovi iz toronta za glavu.Nmg oni da zabrane,al su dobro pokriveni i igraci igraju na svoju odgovornost za repku strah je na obe strane klub-igrac,plus jokica oce da spreme da ih uvede u plejof,a nisu bili od 2012,iguodala ih uveo.

aca Umc

pre 7 godina

Možda gresim ali stvarno ne mogu da se setim igraca koji je jednu sezonu odigrao vrhunski pa na leto igrao za reprezentaciju i nakon toga nazadovao u karijeri.

mmajstor

pre 7 godina

jokara i ne treba da igra ovog leta, vec da napreduje.
(srbija, 20. april 2017 19:49)
Zasto samo Jokara da napreduje a ostali da 'nazaduju' ? Svako je sam sebi najbitniji, i naravno da svaki profesionalni kosarkas zeli i treba da napreduje, pa po toj logici niko ne treba da igra za reprezentaciju. Cak ni juniori jer i oni treba da napreduju. Ispade po vama da igranje za reprezentaciju predstavlja kamen spoticanja za kosarkase, a upravo je obrnuto. Zasto pricate o kosarci kad o tome ne znate bas mnogo?

mmajstor

pre 7 godina

Denver je Jokicev poslodavac i ako mu oni preporuce da mu je bolje da ne igra za reprezentaciju vec da se individualno usavrsava po programu koji mu oni odrede bilo bi vrlo skakljivo....
(BgHQ, 20. april 2017 18:33)

Eto dokle smo dosli... pogledajte ovaj ponizan komentar i robovsko materijalisticki mentalitet. Na to smo spali, na ponizne ljude i robove. Neka coveku neko objasni da poslodavac ne znaci isto sto i robovlasnik, kao i da Jokic trenutno moze da bira poslodavca, za isto ili mnogo vise miliona, a jos pogotovo kada je zakon i pravo na njegovoj strani. Izgleda da on nije ni procitao clanak. Navikao izgleda da ima gospodara.

ljubitelj

pre 7 godina

Posle ovog komentara ocekujem puno negativnih ocena, ali jedna stvar se mora objektivno sagledati. Jokic je nije preko potreban reprezentaciji, grubo receno. Zasto?
Jokara, Joker, Joka kako god je apsolutni genije i najveci hit kod nas od velikih uspeha Djokovica. Decko je za primer na i van terena. Ali treba shvatiti jednu cinjenicu. On je najboljie pruza u NBA-u jer mu ta 'nonsalantna' atmosfera neverovatno odgovara. Manje igranje odbrane i sva lezernost u napadu mu je omogucena. U Evropi, pogotovo u reprezentaciji, to mu nece biti pristupacno. Zato je on kralj tamo. Spomenucete igre u Megi, ali je on ovde bio general i opet bez ucinka dobrog u odbrani. Slicnih razmisljanja sam i oko Bobija...deluje kao da je Sale srecan sto mu ne igra jer mu se ne 'uklapa'.Svakako treba da bude na pripremama i probati da se uklopi, ali delovalo je proslo leto da se nije snasao u repki posle solidne sezone prve u NBA. Sve najbolje Jokicu, gde god igrao, i nadajmo se zlatu na EP. Osvojio srebro Sale sa matorim Katicem, osbvojice i bez Jokica i sa njim. Pozdrav. Izvinite!

evo ti istinu u oci

pre 7 godina

Setimo se Stojakovića. Igrao je EP 2003 sa Đurom Ostojićem i Vuletom Avdalovićem, isto leto kad je svemogući Bodiroga na koga se kao na najvernijeg poziva 80% foruma otkazao, dve godine pre toga je bio najbolji igrač EP u Turskoj i doneo titulu prvaka Evrope, i na kraju je opet označen kao izdajnik.

A to što je igrao povređen, pa mu je ta ista povreda leđa prevremeno okončala karijeru nikom ništa.
Naravoučenije je da se svetu ne može ugoditi, a ti Jokiću gledaj sebe i guraj napred!
(pišem uz vetar, 20. april 2017 20:00

Samo ti nastavi uz vetar i drzi propovedi neznalicima dok grizes Miskov...sendvic.
Naime na tom EP u Svedskoj Pedja nije igrao mnogo i samo se pojavio u grupi. u zavrsnici nije igrao ni jednu utakmicu.
Taj ostojic kome se ismevas je odigrao fenomenalnu tekmu u cetvrtfinalu protiv Litvanije kad su se svi uplasili i sa -18 doveo ekipu do egala i onda je Drbnjak promasio kos potpuno sam ispod obruca i stvar je opet krenula napoako. Da je to uslo Djuro Ostojic bi bio covjek koji bi nam donio medalju. Gledao sam tu tekmu u Globenu u Stokholmu tako da mi jeftini botovi priprostog menadzera ne mogu soliti pamet.

777

pre 7 godina

MISKO, MISKO VRAGOLANE JEDAN! Ja licno NIKADA nisam ni posumnjao u Nikolu jer se do sada pokazao svojim ponasanjem da voli svoj Sombor i Srbiju. Neko ga opasno ucenjuje a meni je jasno KO. Onaj koji je i prvi dao izjavu da on nece igrati za Srbiju.

srbijanac

pre 7 godina

ja mislim da mu neko brani da igra a mozda i on sam hoce da odmori malo ipak je nba naporna liga kako god bude imamo igrace koji mogu da odigraju vrhunski samo treba da se dobro spreme i uigraju

Pera

pre 7 godina

Ostavite decka na miru, na njemu je da vidi sta je najbolje za njega, a to ce biti najbolje i za nas.
Da li neko sumnja da on voli Srbiju i kosarku? Naravno, svi mi volimo i pare, ali sigurno da su za njega prve dve stvari vaznije, pare ce doci kao posledica ogromnog talenta i pravilnih odluka.
Video sam na fejsbuku njegovu izjavu da su jedini misici potrebni za kosarku oni u mozgu. S tim pristupom uspeo je da se probije medju najbolje NBA kosarkase, ali, nazalost, nje uspeo da uvede tim u playoff. Svaka mu cast, cesto sam cuo americke komentatore kako kazu "a zamisli tek da je fizicki spreman". I on vidi sta mu fali. Stigao je bez toga do neslucenih visina, od bucka koji sklek ne moize da uradi, ali zeli dalje, a za to treba malo da popravi trojke, malo iskustva, respekta od sudija, ali, pre svega - fizicka sprema. A to trazi vreme i napor, odricanje. U toku sezone toga nema. Ostaje leto, na njemu je da izmeri da li uz to moze i da igra Evropsko, ili ne. Bolje je da na tome radi sto pre, a i bolje da propusti (ako misli da treba) to nego svetsko ili olimpijadu.
Dakle, ako odluci da se posveti radu na spremi, bice to odlicna investicija koja ce se svima visestruko vratiti.

snežana

pre 7 godina

Sada treba da idemo na zlato i posle smo šampioni 4 godine. Svi su jaki kao zemlja, šansa nam je sada pa ko zna kada. Ako sada ne budu igrali obojica, pitanje je kada ćemo gledati Tea i Jokića zajedno u reprezentaciji. Teo ima trideset godina i polako treba da se navikavamo na reprezentaciju bez njega. Sledećeg leta nema reprezentacije i svi će se odmoriti. Jokić je sada najbolji igrač ove ekipe i njegov otkaz ima mnogo veću težinu nego otkaz bilo kog drugog igrača.

pišem uz vetar

pre 7 godina

@evo ti istinu u oci

Čoveče, čim se neko ne slaže sa većinskim mišljenjem odmah je bot. U redu, ja prihvatam da sam bot, neuk i da kusam sendvič.

Ostojić i Avdalović su spomenuti u kontekstu igrača selektovanih za EP 2003, a sve u suprotnosti sa renomeom i imenima igrača koji su doneli zlatnu medalju sa SP godinu dana ranije. Isto tako sam mogao da pomenem Dušana Vukčevića i Nebojšu Bogavca umesto prve dvojice.

Poenta je da su od nosilaca i svih 'zaslužnih' Jarić i Stojaković imali obraza da se pojave i odazovu Vujoševiću, iako su kasnije označeni kao izdajnici.

Dakle, ta dvojica igrača su kasnije obeležena kao izdajnici, Jarić kao remetilac atmosfere na EP u Novom Sadu, a Stojaković kao igrač koji se ne odaziva pozivu i izbegava isti, iako je već odigrao NBA sezonu sa dobro načetim leđima.

Ako me to čini Miškovim botom onda u redu. A ti nastavi da peniš, pozivaj se na zasluge gledanja reprezentacije, i pokušavaj da uniziš sve redom koji nisu saglasni sa tvojim mišljenjem. Narod smo od milijardu ljudi, pa nam još malo razdora neće teško pasti...

Još jednom, Nidžo svaka čast na protekloj sezoni i nastavi da radiš kako misliš da treba, niko ne šeta u tvojim cipelama da zna kako ti je.

zinjo

pre 7 godina

Panteri, delije.. ili kako god. Ajde iskulirajte pricu s Bobijem. Valjda je sad jasno zasto nije igrao za reprezentaciju. Odgovor je Raznatovic!!! Bobi je ok momak i sigurno da nije bila sporna njegova zelja da igra, ali eto i tu Misko umesao "prstice". Ne treba biti mnogo pametan da shvatis poentu. Kad tad stvari izadju na videlo. Nas "trovao" Dule, a sad isto to radi Covic s vama. Cast izuzetcima. Nestvarna sezona Jokica i svaka cast. Cekamo te!!!

reprezentacija

pre 7 godina

Na SP 2014- te nam je na poziciji centra izmedju ostalih bio i Rasko Katic (ne mislim nista lose o Rasku). Sta nam je tada falilo? Glavna snaga nase reprezentacije je timska igra. Svaki igrac u nasoj reprezentaciji ne igra za statistiku vec za tim. U tome leze svi nasi uspesi. Mi ne zavisimo od toga koliko imamo NBA igraca. Neko prica Galinari ce da igra za Italiju, Bogdanovic, Saric za Hrvatsku... Pa ko se malo razume u takve profile igraca, shvatice da ce se oni izivljavati sa izolacijama, igrama jedan na jedan, fejdavej sutevima... i to samo da bi dokazali da su neke velicine. Naravno ima tu puno i izuzetaka poput Francuza, Spanaca, Litvanaca, koji ce nam biti svakako teski protivnici. Sto se Jokica tice, on je timski igrac, zvezda u usponu. Ali pre svega on je kulturan, skroman mladic i njegov je izbor da li ce igrati. Ako ne bude igrao na ovom EP ne moramo ga proklinjati. Uostalom kakve cemo komentare pisati tamo u novembru recimo kada bude postigao recimo 30poena 15sk. i 12ast.?

pišem uz vetar

pre 7 godina

Ama dosadni ste više. Dečko će uz konsultovanje sa svojim krugom ljudi od poverenja da odluči da li će, ili ipak neće da igra ovo leto. Njegova karijera, njegov izbor, treba poštovati u svakom slučaju.

Po mom mišljenju Jokiću je pametnije da ostane u Denveru i nek' trenira ovo leto do iznemoglosti, neka radi na ispravljanju mana, da postane ono za šta ga Denver projektuje. Ionako će ga šire mase proglasiti za izdajnika, ne igrao sad, ili neko drugo leto.

Setimo se Stojakovića. Igrao je EP 2003 sa Đurom Ostojićem i Vuletom Avdalovićem, isto leto kad je svemogući Bodiroga na koga se kao na najvernijeg poziva 80% foruma otkazao, dve godine pre toga je bio najbolji igrač EP u Turskoj i doneo titulu prvaka Evrope, i na kraju je opet označen kao izdajnik.

A to što je igrao povređen, pa mu je ta ista povreda leđa prevremeno okončala karijeru nikom ništa.

Naravoučenije je da se svetu ne može ugoditi, a ti Jokiću gledaj sebe i guraj napred!

Ja

pre 7 godina

Poznavaoci basketa i ostali,
Otkazivanje u julu dan ili dva pre početka priprema i skraćenog spiska ako se sećam na 16 igrača, ne može da se poredi sa otkazom pre spiska. I sada je tek april.
Čini mi se da većina ne kapira realno stav Djordjevica. Ne postoji ništa lično. Da je Bobi prošle godine na vreme otkazao, na širem spisku bi bio najverovatnije Musli ili Kuzmic.

Kol

pre 7 godina

Ha ha a Misko kadar nevera, sada je i vrapcima jasno ko "ne da" Jokicu da igra! Bice veselo ako se posle ovoga Jokic odluci, na nagovor menadzera naravno, da ne igra za reprezentaciju! Sto se mene tice sta god odluci nema problema, i jedna i druga odluka imaju smisla, ali Danilovicu svaka cast za ovaj samar menadzeru koji drzi pola Evrope!

NoName

pre 7 godina

Misko je solirao i pokusavao da dribla sa majstorima kosarke. Odlicna reakcija KSS, tako treba, u javnost samo sa proverenim informacijama.
(AlCapone, 20. april 2017 17:31

Odlicna reakcija KSS? Ovim su samo pokazali neznanje. Mislim da su i u Denveru bili zapanjeni. Ljudi, klubovi ne mogu zabraniti ZDRAVOM igracu da igra za reprezentaciju. I to svi znaju osim ljudi u KSS. Ukljucujuci i selektora. Sta mislite, zasto je Bobi bio "povredjen"?

Mirko

pre 7 godina

Pa zvanično verovatno ne mogu, ali nezvanično mogu da mu "zabrane", odnosno da ga navedu da tako uradi. Nekad je ucena nekad nešto primamljivije tipa ugovor ili cena istog. A mogu i da se "povrede" ko što neko spomenu Bobijev slučaj.
Verovanto je Miško više u toku od ostalih ljudi, a sigurno mu je namera bila da pripremi javnost za to da Jokić neće igrati.
E sad, posle ovog saopštenja je jasno da će odgovornost za neigranje biti isključivo na Jokiću, a zna se kako Sale gleda na to - zero tolerance, što smo videli i sa Micovim i sa Bobijem.
Tako da Miško i Jokiću, berite kožu na šiljak, ako hoćete da Jokić igra sa reprezentacijom Srbije i osvoji još nešto sa reprezentacijom (pored srebra sa svetskog).
Da me ne shvatite pogrešno, ja bih Jokića pustio da ne igra za reprezentaciju ako smatra da bi mu bilo pametnije da trenira ili šta već, jer mi imamo dosta centara i možemo da osvojimo zlato i bez Jokića,
ali potpuno podržavam Saleta i kult reprezentacije koji je ponovo podigao na visoki nivo, za Srbiju je to na prvom mestu, dok za igrača to ne mora da bude na prvom mestu, ali onda to povlači i suprotnu reakciju.
Mislim da niko ne treba da se igra sa reprezentacijom i da takve odluke treba da se donose samo u dogovoru sa trenerom Saletom Đorđevićem. Tačka.

ej bre

pre 7 godina

Bravo za savez i selektora i pitanje zasto se nisu zalagali za Bobija ovako?Verovatno zato sto je iz Zvezde a selektor nije objektivan po tom pitanju.Stop klubastvu.
(ministar, 20. april 2017 18:03)
Panteru, bobi je rekao da ce da igra! Sta nije jasno? Sta ima da se bori za igraca koji zeli da igra? To sto je sat pred prvi trening otkazao to govori o njemu. Ovo nije borba za Jokica. Ovo je teranje stvari na cistac. Neces ili oces. Nikakvi izgovori i spinovi!

Drops

pre 7 godina

Iskreno, kada budete doneli OI srebrnu medalju u Somboricu i Srbiju (kao sto je Jokara), onda cete moci da prozivate. Ovako ste samo jadni.

Milioner

pre 7 godina

Ja konciznije I ostrije saopstenje nisam procitao u istoriji Srbije ne samo u sportu nego u politici I sire. Kao da to nije iz ove drzave. I hvala Bogu da je dosao taj dan da I mi pokazemo zube, ne samo kad su medjusobni sukobi unutar drzave nego kad je rec I o nekom sa strane koji nas koci ka potencijalim boljicima. Mali korak za gospodina Danilovica veliki za Srbiju.

srbija

pre 7 godina

jokara i ne treba da igra ovog leta, vec da napreduje. njegova karijera se sada lomi, ako sledece godine postana prava zvezda NBA, imacemo zlata na svim takmicenjima u narednom periodu i ozbiljnu borbu sa amerima. ako sad dodje na EP, mozda od toga ne bude nista. leto je najvazniji deo sezone!!!!

Novica nikolic

pre 7 godina

Ako je do Jokica "sramota" , ako je do Miska " Jos veca sramota ". Zar malo para I jedan i drugi vec imaju. Za Srbiju treba da se gine a ne da se kalkulise......

Millennium

pre 7 godina

Rasprava koja se opet besmisleno svodi na Zvezdu, Partizan i Bobija. Ja kao navijač Zvezde stajem na stranu selektora kad je Bobi u pitanju jer je čovek rekao da će igrati, a dan pred pripreme otkaže. I ko je lud tu? Šta je trebao Đorđević da kaže, e ok Bobi vidimo se sledeći put? Naravno da ne. Sada isto. Nek si Džordan lično. Ako drugi dolaze i igraju i ne boje se povrede, onda bolje da Bobi i Jokić ne dolaze. Ja radim na sebi, ja hoću pare. Svaka čast. Ajde vi momci polako, ima ko će igrati za zemlju. I pozdravite menadžera.

Oxi

pre 7 godina

Sada je samo na Jokicu da li ce krenuti putem Novickog, Parkera, Djinobilija, Divca i Gasola, ili ce stranputicama Vladimira Radmanovica i Darka Milicica. Kome je malo pet i po mesecí da ojaca telo, ne moze mu biti izgovor ni tih mesec i po sa reprezentacijom, da mu je smetnja i kocnica za licni razvoj. A i Darko mu je lepo objasnio i jasno porucio da ne ponavlja njegove greske, i da ne zavrsi karijeru sa 10 godina rada na telu i letnje pripreme za NBA sezona..

tako je bilo

pre 7 godina

tako jos jedan nije hteo da igra za reprezentaciju. dok se on slikao sa parkerom po splavovima povređeni beli je bio sa drugarima na pripremama.

Ja da ti kazem!

pre 7 godina

Ako njegov menadzer izjavi da Jokicu klub zabranjuje nastup za rep. a sam Jokic ne demantuje,onda po meni imamo minimum dva coveka koji ne govore istinu. Od tereta sopstvenih odluka niko ne sme da bezi! I onda mi dodje neka neznalica da prica o "kratkovidnom narodu".

BgHQ

pre 7 godina

Prosto je neverovatno kakve smo mi lozane i kako lako drugom odredjujemo sta mora da radi pod firmom nekog patriotizma.Denver je Jokicev poslodavac i ako mu oni preporuce da mu je bolje da ne igra za reprezentaciju vec da se individualno usavrsava po programu koji mu oni odrede bilo bi vrlo skakljivo da ih odjavi .Radi se o milionskom iznosu u Jokinom ugovoru i nisam siguran da mu je pametno da se kocka.Ovi sto se busaju u grudi i dizu galamu rade za neuporedivo manje sume pa kad im sef kaze da nesto moraju da urade oni poslusaju jer ne zele da izgube 100 ili 200,300€ svoje pkate a preporucuju Jokicu da rizikuje milione $.Vrlo jadno.Pustite coveka da sam donese odluku jer se pre svega radi o njegovoj sudbini.

Иван-Ниш

pre 7 godina

Jos si ti zelen, Jokic se nista ne pita. Ili vrlo malo. :)
(x, 20. april 2017 16:52)
Браво геније! Пратим кошарку последњих 35 година (и мало више). Итекако се пита ако сам жели да се пита. Ако хоће да нађе разлог да неко говори и ради у његово име то је његова ствар. Не знам зашто би било који навијач репрезентације требало да има разумевања за интересе организација или лица везаних за неког играча. ;)

Marko

pre 7 godina

Novac ispred otadzbine. Ponosni smo na tebe Jokicu.
 (fica, 20. april 2017 15:37)


A ti ne bi izabrao pare, moralisto? Inace Jokic se jos nije izjasnio.

Tor

pre 7 godina

@opusteno, isto tako druze on ima sezona i sezona ispred sebe za napretke, ugovore i individualne treninge aa hormonom rasta. nece sigurno da ga izbace iz nba ako ga denver skartira odmah 10 drugih cekaju, mnogo privlacnijih timova. i? sta je tebi bolje? njemu je svakako svejedno, osim ako mu neko ne puni glavu pa mali ni ne zna sta sme ili nije siguran.

Rešenje

pre 7 godina

Ne znam zašto Jokić ne bi sad recimo odmorio mesec i po dana (april i maj), pa dva meseca preko leta radio to što Denver od njega traži (jun i jul) i onda se pridružio reprezentaciji (pretpostavljam da će pripreme početi krajem jula). I vuk sit i ovce na broju. Ne znam čemu tolike komplikacije.

ministar

pre 7 godina

Bravo za savez i selektora i pitanje zasto se nisu zalagali za Bobija ovako?Verovatno zato sto je iz Zvezde a selektor nije objektivan po tom pitanju.Stop klubastvu.

saša

pre 7 godina

Ma Nikola će igrati na EP, nema razloga da ne igra. On nikada nije rekao da neće niti da se dvoumi, poslušajte pažljivo njegovu izjavu. Sve su izmislili mediji i Miško R.

Ref

pre 7 godina

@dragan, bas zato i jeste igranje za reprezentaciju najcistija stvar koji iko moze da uradi. ne vidim nista zbog cega bi igranje za drzavu bilo lose a sve ostalo sto si naveo je puno smicalica. a povreda ako ti je sudjena, ako su u tom stanju ligamenti, kosti itd, svakako ce se desi, kad tad

Milan

pre 7 godina

majstor@Ako ćemo u detalje,nije Jokić baš sasvim igrao volonterski.Srebrom na olimpijadi,svaki košarkaš je zaradio nacionalnu penziju od 138806 dinara bruto.Plus nagradu od po 35000 evra svakom od njih pojedinačno.Malo li je?

2406

pre 7 godina

Kombinacija medijskih bombasticnih naslova, ljudi koji ne citaju dalje od prvog reda, ne ukljucuju mozak i nepoznavanje materije doveli su do nesporazuma koji je trenutno. Denver PREPORUCUJE Nikoli da ne igra, sto je potpuno drugacije od toga da mu BRANI da igra. Velika je razlika. Plus sto postoji ugovor po kom zdravom igracu ne mogu da brane nastupe za reprezentaciju.

zinjo

pre 7 godina

Raznatovicu, Raznatovicu.. Jokara igra definitivno, sinoc smo se culi.. Cilj mu je trenutno da ode kod svojih i "pocepa" 2l coca cole i bonzitu..

wer

pre 7 godina

zaista ne treba biti edison pa sagledati realno situaciju:

* nba klubovima (pa i denveru ) ne odgovara da igraci igraju za reprezentacije, ali nemaju pravni osnov da ih sprece, osim neke vrste verbalnog pritiska

* menadzerima etabliranih i ostvarenih igrca ne odgovara da igraju za reprezntacije, i oni takodje vrse usmeni pritisak, a ponegde padne i pretnja, zavidi koliko zelatina imaju u kosi

* uvek je na samom igracu da odluci, i parker i novicki su nosioci igre, i imaju menadzere, pa opet misle svojom glavom

* misko je direktno u klincu sa djordjevicem, sto je normalno jer je sale intelignetan i dosledan tip iz sveta kosarke, a ovaj prvi je iz sveta debelog kesha

* igranje za reprezentaciju je cast i privilegija, ali ne i obaveza, samo je na jokicu da izmeri sta mu vise znaci u zivotu, i ne treba ga pljuvati ako zakljuci da mu repka nije na prvom mestu

sve ostalo su licna prepucavanja, sujete, placeni tekstovi i samo dizu prasinu za paljevine kojijh ne nedostaje na blakanu

Ogi

pre 7 godina

Ma ima Jokić vremena za sve - može da odmara 1,5 mjesec (do kraja maja), onda 2 mjeseca da radi individualno, pa da se 1. avgusta priključi pripremama reprezentacije. A i u reprezentaciji će sigurno moći nešto da nauči ili da popravi u svojoj igri, pošto ima od koga i da vidi i da nauči.
Kako god, do oktobra svakako ima dovoljno vremena za sve.

JPR24

pre 7 godina

Ne brani mu Denver, on dečko ne želi da igra dok je takva garnitura u KSS i šta je tu sporno. Niste proizveli dobrog mladog igrača godinama.A i šta će vam Jokić kad dečko uopšte ne igra odbranu, koja se itekako igra u Evropi.
(CikaMica, 20. april 2017 15:43)
Gde si se ti izgubio ?

RS

pre 7 godina

adriano_galliani, 20. april 2017 16:22

Kakvo plitko razmisljanje. Ne cudi, pa ti ionako nista ne radis u zivotu osim sto pises komentare na svaku objavu. Cuj legenda ili izdajnik! Pa ako se procjeni da je za njegov razvoj bolje da radi individualno, u cemu je onda problem? Ili pak da ga isforsiramo pa da se ne daj Boze povrijedi ili oglusi o ''preporuku'' kluba pa da mu zbog fizicke inferiornosti skresu minutazu...
Ali sve to nije bitno, bitno je da prosjecni Srbin osjeti licno zadovoljstvo a kad ne bude islo, pljuvaces to istu legendu kao i Noleta.

Cedomir

pre 7 godina

Javna je tajna da Misko Raznatovic diktira ko ce od njegovih igraca da igra za reprezentacije (a pogotovo mladje). Pitajte njega. Ili ne smete..Kao sto niste smi ni Dudu Ivkovica kad je rasterivao ljude po Savezu...

Larry

pre 7 godina

Koliko smo samo kratkovidi kao narod, to je strasno. Umesto da se proceni sta je bolje za razvoj njegove karijere, da li da igra ovo jedno EP ili individualno radi preko leta, pa da se na osnovu toga osmisli taktika kako sa tim izaci pred nas ostrasceni kratkovidi narod kako ga ne bi stavili na stub srama, Jokic se sada stavlja pres svrsen cin. I sada je nama vaznije ovo EP nego narednih 10 EP, svetskih i OI gde bi Jokic verovatno bio jedan od najboljih igraca ukljucujuci i Amerikance ako dotera kondiciju i odbranu. Uvek smo gledali samo ispred nosa i daj odmah sad sta moze, a nismo gledali 5 ili 10 godina unapred, zato smo izmedju ostalog i prosli tako kako smo prosli u svim sferama zivota.
(Boki, 20. april 2017 16:02)

Bravo. Da dodam da su već počela pljuvanja, izjave tipa "dečko igra za pare ne za grb" od kojih se ježim a do juče je bio miljenik nacije. Takvi smo mi, kratkovidi i nakrivo posadjeni. Ja ne vidim nikakav problem da dečko sebi posveti leto, pre svega jer imamo rešenja za poziciju centra, naravno nemamo igrača takvog kalibra koji bi i raširio protivnikovu odbranu ali setite se 2014. i da smo praktično do srebra došli samo sa Raduljicom, Krle je uleteo kad je bilo najpotrebnije. Hoću da kažem da isuviše potcenjujemo naše mogućnosti, kao i prošle godine sa Bobijem kada su mnogi predvidjali propast bez njega i šta je bilo na kraju svi znamo. Dečko ako bude radio na sebi imaće garant 20+ poena i bar 10 triple-doubla sl. sezone a ja bi iskreno više voleo da Srbija za 2 godine ima NBA Superstara u ekipi, ne kažem da to neće moći i ako bude igrao za nas ali svakako će mu biti teže da radi na svojim nedostacima nego ovako.

U prolazu

pre 7 godina

Gledao sam ga uzivo ove sezone i decko igra kao na treningu. Njemu apsolutno ne trebaju neki dodatni kampovi i treninzi kao da bi poboljsao fizicku spremu. Druga stvar, ne moze njega Denver da ucjenjuje jer bi ga svaki NBA tim rado doveo u svoje redove. Ucjenjuju se neki manje bitni igraci a ne "motor " ekipe..Dakle, samo i jedino je neko zatezanje na relaciji Misko-KSS ali ne sumnjam da ce to Djordjevic smekerski da rijesi kao i u slucaju Bobija.

AlCapone

pre 7 godina

Misko je solirao i pokusavao da dribla sa majstorima kosarke. Odlicna reakcija KSS, tako treba, u javnost samo sa proverenim informacijama.

šta ti je menadžer

pre 7 godina

Ko sme da se kladi da je cela ova priča deo guranja Marjanovića u reprezentaciju? Znači uz konstantnu medijsku pažnju koju taj čovek dobija već mesecima sad je krenulo malo i "bićemo bez Jokića" i "koga će Sale da zove" i slično. Da se razumemo, ako Đorđević odluči da za Marjanovića ima mesta, ja ću na EP za njega da navijam kao i za svakog drugog reprezentativca, nije ovo komentar protiv toga već prosto ne mogu da se otmem utisku da su ovo neke menadžerske igrice i pritisci preko medija i javnosti i da se Jokić samo našao u sred svega ni kriv ni dužan.

jutjuber

pre 7 godina

Miško je zaslužan što imamo buduću mega zvezdu u Koloradu ali to ne znači da može da mu zabrani učešće na ovakvim takmičenjima zbog eventualnih povreda koje bi mogle da dovedu do toga da Jokić ne potpiše novi ugovor i naravno da Miško uzme svoj deo kolača što je i poenta cele priče.

Vitez Koja

pre 7 godina

Ako je sve ovo tačno, onda nas je Miško slagao.
Ako ovo nije tačno, onda Miško treba da demantuje KSS.
Ako bude ćutao, e onda je u pitanju nešto što treće.

Džoni

pre 7 godina

Ljudi, vi pišete ovde kao da Jokić treba da dođe na pripreme u šahu pa će da se usedi dva meseca, a ne da dođe na pripreme košarkaškog vicešampiona Sveta i OI i da na tom prvenstvu igra protiv najboljih igrača Evrope i mnogih nosilaca igre u NBA. Dečku to može samo da koristi a nikako da šteti. Imaće on vremena na pretek i za individualni rad, ali mislim da je rad u ekipi sa šampionskim ambicijama ipak nešto što je privilegija a ne obaveza ili moranje!

djole

pre 7 godina

A Danilovic i Djordjevic i dalje ne govore, nemaju nikakvu komunikaciju, pa ovaj ni ne zna da je Sale vec dobio odgovor? Totalno neozbiljno i brukamo se pred svetom! Svi koji prate kosarku znaju da Danilovic i Djordjevic imaju lose odnose jos iz reprezentativnih dana, i da godinama nisu komunicirali

dodaj ekser

pre 7 godina

Mozda i nece igrati na EP, ali malo su veci mangupi Danilovic i Djordjevic od Miska da bi njegovo krojenje reprezentacije proslo tek tako.

nista o nicemu

pre 7 godina

Gledao sam ga uzivo ove sezone i decko igra kao na treningu. Njemu apsolutno ne trebaju neki dodatni kampovi i treninzi kao da bi poboljsao fizicku spremu. Druga stvar, ne moze njega Denver da ucjenjuje jer bi ga svaki NBA tim rado doveo u svoje redove. Ucjenjuju se neki manje bitni igraci a ne "motor " ekipe..Dakle, samo i jedino je neko zatezanje na relaciji Misko-KSS ali ne sumnjam da ce to Djordjevic smekerski da rijesi kao i u slucaju Bobija.
(U prolazu, 20. april 2017 17:17)

Smekerski? Ono je nivo ljubomorne tinejdzerke koju je ostavio decko.

djole

pre 7 godina

Svima je valjda jasno da je u pozadini celokupne priče o Jokiću i Marjanoviću, Miško-menadžer.
Gura čovek svoje igrače, neverovatno.
Ova priča, o Jokićevom otkazivanju, je nastavak prošlogodišnje "sage" o prepucavanju Miška i našeg selektora Đorđevića.
Hvala Saši Daniloviću što je pomogao da se rasvetli krajnja namera.
Nadam se samo da Jokić ne bude izmanipulisan u svemu ovome...

miro

pre 7 godina

ja želim jokiću da postane najbolji evropski košarkaš svih vremena, zato što je veliki šmeker na terenu.

s druge strane, ako preskoči ovo ep zbog razvoja, lako može da se desi da preskoči i sledece veliko takmičenje, ep 2019, zbog potpisivanja prvog velikog ugovora, pa ako se ne plasiramo na olimpijske igre, eto nama novog detlefa šrempfa ili rika smitsa, slavnog nba igrača bez gotovo nikakvog reprezentativnog staža.

e, to mu ne želim.

Jakob

pre 7 godina

Super je da igra ako je motivisan,ali ako nije onda ne treba ni da dolazi. A ja mislim da je Jokic u pravu sto razmislja da ne dolazi nego da se individualno sprema,njemu treba jaci ugovor i mozda jaci NBA tim,zato je zbog njega samog bitnije da se usavrsava a ne da gubi vreme u Turskoj jer cemo mi i bez njega da igramo za medalju,doduse sa njim imamo sanse za zlato ali ok,i srebro ili bronza su ok.
Samo jos da selektor preboli svoju sujetu i pozove Bobija.

Frontman

pre 7 godina

Oce da se spremi za prestojecu sezonu, da ojaca kazes. Jao da sam Djordjevic svi na pripreme u julu, a za jokica mesec dana ranije, sa 5kondicionih trenera strogi rezim ishrane, I kad se bude pojavio na prvenstvu da svi izneveruju.

marko

pre 7 godina

Ali ovi komentari da mu treba dati vremena da se usavrsava?! Pa sta rade drugi kosarkasi ? Treba li njima vremena da se usavrsavaju? Da se odmaraju? Jokic je vec jednom izostao i niko mu nije uzeo za zlo, ali zasto bi on imao bolji tretman u odnosu, na recimo, Teodosica, Bogdanovica, Kalinica, Nedovica... Hoce i oni mozda neko leto da odmore. Znaci ili igras ili ne. Nema biranja sad hocu, sad necu. Da li bismo uopste imali reprezentaciju da tako razmisljaju i ostali igraci i biraju kad ce da igraju.

загор

pre 7 godina

значи сале и сале сачекали мишка на волеј. реално је једина жртва јокић никола. дечко се ставља под притисак и повлачи по медијима у негативном контексту апсолутно без икакве потребе, а ради се о егоизму и интригама његовог менаџера.

MArkota

pre 7 godina

Ok, za ovaj prvoklasni šuk Saša Danilović dobija prvi plus kod mene kao predsednik KSS. Kako je iskusno odradio Miška.

p.s. Karnišovas je ladno u Nuggetsima, nisam znao, ozbiljan je to igrač bio 90ih.

Miodrag

pre 7 godina

@T-Mac, 20. april 2017 16:28
Uopste nisi u pravu. Ni jedan posao se ne radi tako. Sale je razgovarao direktno, skoro pa privatno, sa Karnisovasom. Kad je usmeno dobio odgovor, onda predsednik KSS salje zvanicno pismo.

majstor

pre 7 godina

Ljudi moji isto kao i sa Marjanovicem i bilo kim... Igrac u dogovoru sa menadzerima a najvise u dogovoru sa samim sobom odlucuje sta mu je prioritet... Mnogi pljuju igrace koji se odluce prvo za novac a onda za svoju zemlju a isto bi i oni uradili... Cinjenica je da skoro svaki covek na planeti prvo gleda sebe pa sve ostale... I nema sta da se prigovori, ko god da vise da drzavi imace i vise postovanja od naroda...

Ajde se vi pogledajte tako pa recite sta ste VI dali drzavi a u sklopu je vaseg posla. I kosarka i sport je profesija. Jel neki programer isprogramirao besplatno ili napravio sajt i ulozio dane i dane truda da promovise srbiju besplatno? Jel jedan cistac ulice odlucio da kad je slobodan dan izadje na ulicu da cisti srbiju bez naknade? Bukvalno svako moze svoj posao da ulozi besplatno u srbiju, a sto to ne radi?

E tako isto i kosarkas ima pravo da bira da li ce i sta da radi dok mu je slobodno vreme.

x

pre 7 godina

Не знам зашто је важно шта је рекао Мишко? Јокић се пита и на основу његове реакцује ћу да судим о њему. Ваљда је пунолетан? Само ћу да напоменем да је одскочио ове сезоне после наступа за репрезентацију. Исто тако и Антетокумпо експлодирао после неуспелих квалификација и одласка у грчку војску (3 мeсеца). Какве посебне припреме и лажи-мажи приче?
(Иван-Ниш, 20. april 2017 16:32)

Jos si ti zelen, Jokic se nista ne pita. Ili vrlo malo. :)

agassi

pre 7 godina

Svi Vi kojima su puna usta patriotizma , šta ste Vi uradili za Srbiju ? Svakog proleća kreće, preko leta dobija kulminaciju , teško razapinjanje igrača. Toliko ste posvećeni da bi čovek pomislio da Vam život od toga zavisi . Neke selektor sam dovodi u bezizlaznu situaciju druge menadžeri , prosto je ako nećeš ne moraš. Uvek ima ko hoće.
Još nešto da ne bude zabune, po ko zna koji put nije njemu Sale obezbedio Denver nego neko drugi. Sem Raduljice koji realno kod njega explodira , nijedan drugi igrač mu ne duguje "neku formu" .
A potez kriminalno glup , sa dopisom . Sedi na avion i razgovaraj sa ljudima direktno ako je taj Jokic najvažniji .

Valjevska podvala

pre 7 godina

Evo pisao je čika Podvala dole u drugoj vesti o sporazumu između NBA i FIBA.
Dakle, sve je isključivo na Jokiću.

Ili možda na Mišku, znajući kako kod nas sve funkcioniše.

klopp

pre 7 godina

Naravno da ne mogu direktno da mu zabrane. Ali kad ti kažu, kao sto je i Misko preneo, "da bi bilo poželjno da poradi na sebi preko leta kako bi ih vodio u plej of", onda je prilicno jasno kakav je njihov stav. Cinjenica je da Jokic moze mnogo vise individualno napredovati u Americi nego u Srbiji i na EP. Na kraju krajeva, a kad je bilo koji savez bio pouzdan izvor? Uvek saopstavaju ono sto ljudi hoce da cuju, pa posle opet izdaju neka saopstenja kako su razocarani, prevareni itd.

( VAMA 5 PO VIJESTI A MENI NECE OBJAVITI NI OVAJ )

pre 7 godina

(antiDebil, 20. april 2017 15:39)

Sreca da je vas takvih koji na 90% objava prosipaju svoju pamet, s vama nam je buducnost svjetlija!

jednostavno rečeno

pre 7 godina

Ma Mišković hoće pošto-poto da ugura Bobija kao prvog centra, a to jedino može ako Jokić ne igra... Providna menadžerska taktika...

ZemunacBre

pre 7 godina

Svaki mac ima dve ostrice. Kao sto je Jokicu potreban enormni visemilionski ugovor leta 2019. godine, tako je i Denveru neophodno da ga Jokic potpise sa njima, a ne nekom drugom od preostalih 29 ekipa u ligi. Naravno da ne mogu nista da mu zabrane i to nikada nije ni bio problem. Milion je primera igraca koji su leta provodili sa reprezentacijama cak i nakon osvajanja titula u NBA. Ocigledno se radi o tome da Misko savetuje svog igraca, koji mu sigurno veruje mnogo s obzirom gde je zavrsio posle par godina u Megi, da ove sezone radi na svom napretku kako bi tog leta 2019. obezbedio sebe, svoju porodicu, komsije i celu rodbinu sledecih 300 godina, ali naravno i Raznatovica! Mislim da je ovo ipak izbor iskljucivo Jokica. Ako mu je vaznije da ne rizikuje svoju svetlu buducnost, nema tu sta da se zameri. Djordjevic je bio jasan, nama trebaju igraci koji su spremni da poginu za saigraca, a to je jedini razlog zasto smo tu gde jesmo po rezultatima. Tako da Jokic zna, ili ce gledati svoj interes, ili ce ici da gine za zlato. Na njemu je i to je to. Nadam se da zna da je slava vecna.

Mrsimud

pre 7 godina

Dosta neozbiljno zvuci da savez salje pismo Denveru a da je Sale u medjuvremenu vec razgovarao na tu temu sa njima...kao da su savez i Sale dva odvojena tela...igra gluvih telefona klasicna (T-Mac, 20. april 2017 16:28)

Nije neozbiljno nego je Daniloviću trebala dokumentovana izjava iz Denvera. A Karnišovas se poznaje i sa Danilovićem i sa Đorđevićem iz igračkih dana, sigurno mu nije bio problem da odgovori sa dve rečenica mejlom.

Galeb

pre 7 godina

Svi imaju svoje kalkulacije i to je ok. Respekt za Danilovića i Djordjevića, velike legende, baš Velike. Respekt i za Jokića, legenda u najavi, momak je lik u svakom pogledu. Odličan igrač. Ne treba ga previše pritiskati, mlad je. Čak i da preskoči, a voleo bih da igra, to će biti samo sad,ima vremena. I Miško R je faca u svom poslu, pa sad kome se svidja..

Aca

pre 7 godina

Ово смо сви знали. Избор је само на Јокићу. Легенда или издајник.
(adriano_galliani, 20. april 2017 16:22

Slušaš li ti sebe, čoveče?! Ostavi čoveka na miru. Svako ima svoj izbor, dečko je neverovatan talenat,a ti ga već nazivaš izdajnikom. Jel i Djoković izdajnik zato što je stavljao ostale turnire ispred Davis kupa? Ne lupaj, nego se malo osvesti i mani se tog nacionalno-pseudopatriotskog tripa...

Иван-Ниш

pre 7 godina

Не знам зашто је важно шта је рекао Мишко? Јокић се пита и на основу његове реакцује ћу да судим о њему. Ваљда је пунолетан? Само ћу да напоменем да је одскочио ове сезоне после наступа за репрезентацију. Исто тако и Антетокумпо експлодирао после неуспелих квалификација и одласка у грчку војску (3 мeсеца). Какве посебне припреме и лажи-мажи приче?

Boban

pre 7 godina

Po meni bolje je da neigra. Malom se neigra i to je sigurno. Da je hteo vec bi tekao nesto. Sad ako bude. igrao igrace samo zato da ga narod nesmara. I zamislite tu igru...

nn

pre 7 godina

Ko je za to da KS otpusti Djordjevica i njegov strucni stab i na mesto selektora dovede Miska??Ja mislim da bi to bio najbolji moguci scenario,odma' bi znali ko ce da igra,ko treba da igra,kome treba malo utakmica u reprezentaciji itd.Ne bi bilo ovako kao do sada,te ovaj ce mozda igrti, te ovaj je povredjen pa mozda nece moci,te "klub mu ne dozvoljava"...Ovako lepo Misko objavi spisak i to je to, nema nikakvih nedoumica i iznenadjenja.Da ne govorim da je gospon misko i veci strucnjak od Djordjevica, to je svima vec jasno,tu nema diskusije.Hvala Danilovicu sto nam je ukazao na cinjenice, za koje verujem,da su vecini vec poznate.Nista, sad opet cekamo Miskovo obavestnje,nista bez Miska...

Boki

pre 7 godina

Koliko smo samo kratkovidi kao narod, to je strasno. Umesto da se proceni sta je bolje za razvoj njegove karijere, da li da igra ovo jedno EP ili individualno radi preko leta, pa da se na osnovu toga osmisli taktika kako sa tim izaci pred nas ostrasceni kratkovidi narod kako ga ne bi stavili na stub srama, Jokic se sada stavlja pres svrsen cin. I sada je nama vaznije ovo EP nego narednih 10 EP, svetskih i OI gde bi Jokic verovatno bio jedan od najboljih igraca ukljucujuci i Amerikance ako dotera kondiciju i odbranu. Uvek smo gledali samo ispred nosa i daj odmah sad sta moze, a nismo gledali 5 ili 10 godina unapred, zato smo izmedju ostalog i prosli tako kako smo prosli u svim sferama zivota.

Milanče

pre 7 godina

Zanimljivo koliko se brani princip "lova ispred repke" ovde.Da je npr. Bogdanović u pitanju a ne Jokić razapeli bi ga panteri na tri krsta ali ovako nema veze.A menadžeru ovo nije prvi put da unosi zlu krv u reprezentaciju.Daniloviću puna podrška a Jokić neka sam kaže hoće ili neće da igra za repku mada je pitanje u stvari hoće li da posluša Miška ili ne.

Xsx

pre 7 godina

Nije mi jasno zašto ljudi ne shvataju da Jokić ove godine ne želi da igra za reprezentaciju. Planira da se dobro odmori za razliku od prošle godine kada je nastupao na OI. Očigledno mu fali malo više vremena za provod i aktivnosti koje nemaju veze sa košarkom. Posle toga želi individualno da radi na svom napretku i da u sledećoj NBA sezoni pokuša da popravi svoju statistiku. Pre svega igru u odbrani. To sve na kraju može da mu donese ugovor od 100 + miliona. Mada moje skromno mišljenje je da bi i sa reprezentacijom napredovao takođe.
Posle "skandala" sa Bobijem Jokić preko Miška pokušava da opravda svoj izostanak. I u principu to je to.
Postoji i druga opcija koja ako je aktuelna, nikada je nećemo čuti javno.
Šta ako su ucenili Jokića minutažom? U svakom slučaju Jokić je mlad i reprezentativna karijera je tek pred njim. I bez njega dovoljno smo jaki za zlato.

Simke

pre 7 godina

Nije stvar u konkretnoj zabrani. Ne mogu oni nikome fizički da zabrane. Ali radi se o preporukama, konsultacijama i čitanju između redova. Oni mogu da ucene Jokića na druge načine. Sve je i dalje na njemu.

valjevac

pre 7 godina

Ovde nije problem u jokicu to mi svi znamo nego u njegovom menadzeru koji je vec izasao u javnost da kao neko bitan u nasoj kosarci,nazalost,iznese neko saopstenje.

Milan bgd

pre 7 godina

Boze, sta se ovde desava... Prvo, ljudi, Misko nigde nije rekao da Denver brani Jokicu da igra, vec da ne zele da igra, da umesto leta s reprezentacijom, provede leto radeci individualno na svom telu.
Drugo, spominjete svi Parkera, Gasola, Novickog. Da li ljudi ovde znaju, da se ti igraci uvek prikljucuju pripremama reprezentacije nekih 7 do 10 dana pred prvenstva? Da odigraju maks jednu ili dve pripremne, odnosno da kroz grupnu fazu traze formu s reprezentacijom. Kod nas se trazi da svi budu tu tih skoro 2 meseca pre prvenstva. Razmislite malo, tako se pravi timski duh, zajednistvo, ali takodje se sprecava da na primer jedan Teodosic(ili bilo ko drugi) kaze, e boli me uvo da dolazim mesec dana na Kopaonik, ako ce ovaj da dodje 7 dana pred prvenstvo i odma da igra. S jedne strane skroz posteno razmisljanje, ali s druge strane komunisticko od pre 30 godina. Moramo da pratimo moderne trendove i promene. Zbog ovoga smo imali problema sa Stojakovicem i zauvek ga izgubili posle 2003 godine.
U ovome je sustina problema kod nas. Gadi mi se savez sa ovim spinovanjem i konstantnim pritskom na igrace, ove iz NBA. Razumeo bi ja da je u pitanju Radmanovic nekad, koji ce tih ekstra mesec dana sto nije na pripremama da provede na zurkama, ali Jokic zeli da radi na sebi... Pa mora da postoji izuzetak. Nije on Bircevic, drzi igru u malom prstu, igra startnu petorku NBA i jos je jedan od boljih centara. Kompromis mora da postoji.

Milko

pre 7 godina

Pa niko nije ni rekao da mu Denver brani.
oni samo imaju svoje planove sa njim i svoje preporuke za pripreme za novu sezonu.
Momak je u dilemi, gledati svoje interese ili ih pokušati nekako uklopiti u interese reprezentacije.

SerbianBeast

pre 7 godina

Pa ko onda muti vodu???

@Setac

Muti itekako i to sa secerom pa je onda utrljava u kosu, sad kad je uvhacen njega treba pitati zasto hoce da odgovori Jokica, mada nam je svima jasno.. U principu KSS treba da pronadje nacin da se nekako zastiti od menadzerstva, nema ovo vise smisla ovako, pred svako takmicenje ista prica, narusava se atmosfera u timu

nikola1992

pre 7 godina

Pojedini ovde kao da su mala deca. Ne mogu da mu direktno zabrane, ali mogu da mu daju, sto bi rekli u jednom filmu, "ponudu koja se ne odbija". Setite se duska tosica i verdera, koji nije hteo da ga pusti na olimpijske igre, iako nije imao pravo na to. Ali ucene te da ces izgubiti mesto u timu, pa ti idi ako ti se ide. Ne kazem da je to ovde slucaj, mozda je stvarno i do raznatovica, ali mi srbi bi makar trebalo da znamo da postoje mnogi nacini da se zaobidju pravila i zakoni. To je makar ovde svakodnevnica.

4k4.Dex

pre 7 godina

Naravmo da mu Denver ne brani... oni njih na neki nacin ucene jer ne mogu dabim kazu ne smes da igras za repku ali mogu npr. ako ne budes tu u tom i tom periodu ne racunamo na tebe ili drugi ce dobit sansu ili nesto slicno. A jos gore je ako se resava veliki ugovor sa klubom a igrac ode u sred pregovora.

jsjsj

pre 7 godina

Ovde se priča o radu preko leta,pa on do okupljanja tima ima 2 i po meseca.A mislim da bi mu Sale dao do početka avgusta da trenira sam i onda dođe.Ne vidim što ne bi mogao i da trenira i da igra za Srbiju.

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Klasično talasanje Miška Ražnatovića pred svako prvenstvo. Nikola je lepo rekao da trenutno razmišlja samo o odmoru i da će tek da odluči da li će igrati na EP i siguran sam da će prvo obavestiti Đorđevića o svojoj odluci a tek onda širu javnost a ne kao neki koji preko medija komuniciraju! To je poenta ovog saopštenja...

T-Mac

pre 7 godina

Dosta neozbiljno zvuci da savez salje pismo Denveru a da je Sale u medjuvremenu vec razgovarao na tu temu sa njima...kao da su savez i Sale dva odvojena tela...igra gluvih telefona klasicna

vladek

pre 7 godina

Od Hakima Oladzuana ovako inteligentan centar nije igrao u NBA,tako da Denver nema tu neki manevarski prostor da ucenjuje.Jokic je ubedljivo najbolji igrac Denvera,i zele ga mnogo jaci timovi,Danilovic je rekao istinu.Jokic je mlad momak,te gluposti da hoce na unapredjuje igru u letnjoj ligi,to ne pije vodu,ako ne bude u reprezentaciji,bice sa devojkom na Havajima,ili tako nekoj destinaciji,ali ja njega ne osudjujem,svako bira svoj put

Dragan

pre 7 godina

Sve je tako ali i nije bas. Nije sporan interes Jokicevog menadzera da ga izvuce iz svih aktivnosti koje ne donose novac, a rizikuju povredu. U fudbalu biti reprezentativac cak znaci povecati cenu na trzistu. U NBA to nije slucaj. Ova liga i njeni timovi gledaju samo svoj interes i ulozene novce. Ugovorom sa Fibom su se obavezali da ne "koce" reprezentativce i to je zvanicna politika. Ono o cemu se prica u klubovima iza zatvorenih vrata je druga prica. Ne verujem da Raznatovic tek tako, bez ikakve veze, lazno i tendenciozno pomene Denver u celoj prici. Situacija: decko koji nije usao u NBA na velika vrata se pokazao upotrebljivim za velika dela. Nude mu mnogo, ali i traze zauzvrat. Menadzer nema dilemu sa jedna strane, a uglavnom je tako i sa nasom javnoscu i KS sa druge. Izmedju je decko od 22 godine kome svi sapcu na uho i govore svoje zelje. Nije mu bas lako. Svi traze svoje i od njega ocekuju da ih zadovolji...

Kopernik

pre 7 godina

Da li se samo meni cini da "neko" pokusava smijeniti Djordjevica konstantnim pritiskom u javnosti oko "slucaja Bobi"? Ponovo je stvorena pro et contra Bobi atmosfera, a nije ni blizu spisak. Pa se nametnula zlatna medalja na EP kao jedini moguci uspjeh? Na ovom EP, gdje ce neki od favorita sigurno zavrsiti u 1/4, jer je previse ujednacenih selekcija.

Cudo je koliko forumi imaju utjecaja na javnost, a koliko se lako mogu izmanipulisati...

4k4.Dex

pre 7 godina

Parodija se nastavlja... KSS pita pitanja na koja zna odgovor jer svako iole upucen zna da klubovi ne mogu da zabrane igranje za repku. A Menadzee jokica je rekao da Denver ne zeli da Jokic igra ne da mu zabranjuju.

Tozovac

pre 7 godina

Arturasu klecaju kolena cim procita ime Danilovica, odmah se priseti:) Salim se malo, odlican igrac ali na njegovu nesrecu uvek je igrao protiv nasih asova 90ih pa nikad nista nije osvojio

rajko

pre 7 godina

To Raznatovic sebe upetljava da bi ispao veliki , pominjan a i velikodusan kod svih ljubitelja kosarke u Srbiju .
eto kako jedan menadzercic skrece paznju na sebe i na svoje ime . ko njega pita mnogo je mocan k.savez srbije . Bobija je kompromitovao prosle godine a sad i ovog mnogo mladjeg to mu ne treba , mogao bi se zameriti velikim igracima.

sfd

pre 7 godina

Bravo! Tako treba istina da se kaze, dosta je menadzerskih muljanja.
(Dzoni, 20. april 2017 15:44)

Decko ima priliku da radi preko leta i popravi snagu i sve sto mu fali da bude top 5 igrac NBA lige u narednih 10 godina i da igra za reprezentaciju kao isto toliko kao mega igrac.

A moze i internet rodoljubima da uslisi najvecu zelju i da odigra ovo leto za njih a ako mu karijera slucajno krene nizbrdo bice prvi koji ce da ga pljuju kako je nula od igraca i coveka.

Ja se nadam da je decko pametan u zivotu koliko i na terenu i zelim mu sve najbolje STA GOD DA ODLUCI.

PihtijaTheGreat

pre 7 godina

Postoji godina kada neko mora npr da radi na masi... A Danilovic to odlicno zna, ovo je iskljucivo rasprava izmedju Raznatovica i Danilovica, kojem je stalo da Jokic igra kako bi odmah pripisao neki rezultat sebi, kao predsedniku KSS. Brate Jokara, ako je potrebno da radis na sebi ovog leta, sacekacemo da se nabudzis. Ja se ne ljutim, ti si u godinama kada mora da se radi na masi, masa je keva :D samo napred i ne obaziri se na prepucavanja onih koji bi da se kite tvojim uspesima, znamo mi da volis Srbiju!

magic dragon

pre 7 godina

ne vidim sta ovde nismo znali. ovo je najnormalnija stvar. samo sto danilovic sada bukvalno razapinje jokica u slucaju neigranja. taktika i intelekt mu nikad nisu bili jaca strana. glupo i nepotrebno saopstenje kss
(vesele devedesete, 20. april 2017 15:50)

Neko ko nema dovoljno "intelekta" da shvati svrhu objave ovakve vesti svakako nema prava ni da komentarise tudji intelekt. Svrha ove vesti je da se istera istina na videlo zasto Jokic ne igra, da li je do Denvera, Jokica ili menadzera, Denver je upravo otpao a znajuci kakav je Jokic momak mislim da nije upitna njegova zelja pa vi zakljucite ko muti vodu...

Czv

pre 7 godina

Srbi.nekada su ljudi igrali da bi se pojavili u drzavnom dresu.taj dres i medalja.trofej.je vrh karijere.tako se klinci u tim zemljama poistovecuju i dobijaju svoje idole.a tako se i sam sport razvija.e sad sto su pare u pitanju pa onda sve drugo to je drugo vreme.

Ilija

pre 7 godina

@vesele devedesete

naprotiv, ovo je bas pametno od strane danilovica jer sad ako jokic odbije nasa javnost ce da ga razapne
tako da nije danilovic bas glup ispao ovde.

petronije

pre 7 godina

Nikakve posledice ne moze da ima ako igra za reprezentaciju kao sto niko nikad nije imao posledice...Ovi sto pisu da su sad moderna vremena i da treba drugacije da se razmislja,ja mislim da su ta "moderna razmisljanja" upropastila sve sto valja...A Danilovic je kralj iz vise razloga...Prvo,prica istinu,drugo,igrao je za reprezentaciju do kraja i nikakve "preporuke" nisu uticale na njega...Pogotovo preporuke menadzera...I trece,uvek je imao pravi sistem vrednosti sto se igraca tice...Stitio ih je ali je trazio da pruzaju maksimum...

V

pre 7 godina

Nije mi jasno zašto se pravi takav nenormalano veliki pritisak na momka da igra za reprezentaciju? Mlad je, imao je napornu sezonu i ako hoće da iskoristi pauzu da unapredi sebe ne vidim zašto bi to bila tolika tragedija.
Imamo još dobrih igrača na toj poziciju tako da nije pod moranje a on je mlad i biće još takmičenja...

antiDebil

pre 7 godina

Naravno da ne brani. To su budalastine, lazi i seoske price koje veoma dobro prolaze u ovoj propaloj zemlji. Ovde su se primile i mnogo vece lazi nego sto je cinjenica da neki nba klub brani svom igracu da igra za reprezentaciju, zato valjda i nije cudo sto nam ide toliko dobro !!!

borivoje surdilovic

pre 7 godina

i ako jokic ne zeli da igra, zeli da se odmori....neka odmori....dacemo tawambi drzavljanstvo i brate neka decko zaigra.....bolji je od pola centara evrope.

Kecman

pre 7 godina

Pa ovo zna svako ko prati košarku. Oni ne mogu da zabrane, ali imaju oni indirektnih načina da ostvare to, ako baš žele. S druge strane, mislim da Denver neće braniti nikome da igra za reprezentaciju, a šta će Jokić sam odlučiti, to je na njemu, a na nama da to ispoštujemo. I slažem se da se igrači uglavnom vraćaju bolji iz reprezentacije, ponaročito naše.

Stomak

pre 7 godina

@petronije A sto je kralj? Zna se da NBA klubovi ne mogu da zabrane igracima da igraju za reprezentacije. Ali sa druge strane kada im nesto "preporuce", to je dosta ozbiljno. Ipak oni placaju te igrace. Sada se bespotrebno pravi pritisak na Jokica da po svaku cenu odbaci "preporuku" kluba, a ko zna kakve to posledice moze da ima po njegovu minutazu i naredni ugovor.

mali radojica

pre 7 godina

Neka sad Miško objasni zašto je uopšte izlazio sa ovom informacijom. Njemu prvom ne odgovara da Jokara igra za repku.Zna se i zašto al ajd nek se sad opere pred čelom javnošću. Političari i kojekavi "menađeri" su došli glave ovom narodu.

Divos

pre 7 godina

Свака спортска франшиза у САД води своју политику, поставља нека своја правила игре.

Денвер је прошле године омогућио Жоу, Јокићу, Галу да наступе на ОКТ и (првој двојици) на ОИ. И то не да нису бранили, већ су и подржали наступе својих играча за националне селекције. Сви који прате како то функционише у НБА знају да не постоји могућност да се напрасно ресетују. То је тако, води се рачуна о зарадама, али води се рачуна и о репутацији.

Јасно је да овде мути воду један менаџер.
Ако је у питању бојазан да би се његов клијент могао на самом ЕП теже повредити, у реду је, мотиви су оправдани.
Ако су то неке Мишкове комбинаторике (хоће то код њега), ако му је водиља лични анимозитет, и ако му је Јокић само средство у неком његовом рату, проблем је због све већег утицаја дотичног озбиљнији. Време ће показати шта је у питању.

Но, погледајмо шта је за Јокића боље. Истина је да било коме само играње у репрезентацији не може помоћи у афирмацији, те да подигне рејтинг у НБА.
Али може помоћи, итекако. Рад са националном селекцијом ће помоћи да унапреди своју игру, а саме утакмице на ЕП, са посебним набојем и притиском ће му донети непроцењиво искуство и помоћи да постане комплетнији играч.
И прошле године му је рад у националној селекцији, те ОКТ и ОИ итекако користио. И то је то, са једне стране могућност повреде, са друге стране би у играчком смислу пуно добио, а то ће му временом помоћи и код новог уговора.
Уосталом, тако то иде, временом све дође на своје.

Delija

pre 7 godina

Pa ko onda muti vodu???
(Setac, 20. april 2017 15:39)...Pa ocigledno da i sam Jokic onda zna da Denver ne moze da mu zabrani da igra ali posto je pre par dana izjavio da mora dobro da razmisli,onda boga pitaj o cemu se tu sve radi..

Endi

pre 7 godina

Tako je Sale, izvedi na cistac menadzere i lesinare, kojima se ovdasnja javnost divi zato sto su uspesni i zastupaju najpoznatije svetkse igrace. Ne interesuje njih nikakav patriotizam, vec njihovi dzepovi. A nadam se da je Jokic pametan momak koji sam donosi svoje odluke.

CikaMica

pre 7 godina

Ne brani mu Denver, on dečko ne želi da igra dok je takva garnitura u KSS i šta je tu sporno. Niste proizveli dobrog mladog igrača godinama.
A i šta će vam Jokić kad dečko uopšte ne igra odbranu, koja se itekako igra u Evropi.

opušteno

pre 7 godina

''Da li i zašto Denver zabranjuje nastup njihovog igrača Nikole Jokića za reprezentaciju Srbije na EP 2017?“

Što ste ih tako pitali, ako tako dobro znate da nijedan NBA klub ne može da brani svom igraču?

Poverovali trećem licu?

Još jedno pitanje, pošto ovde svaljujete odgovornost na igraču i agentu, jeste li sigurni da klub ne može da utiče na odluku igrača?

Ova godina je ključna, da se bolje spremi, a za bolji ugovor ne sumnjam. Ja Jokiću ne bih zamerio ako ne igra ovog puta, biće prilike svakako. Nije smak sveta, bilo je toga i biće. Ne treba nikog prisiljavati, ako hoće da igra verujem da bi već znao da hoće.

Сорош

pre 7 godina

Већ данима гомила Срба пише коментаре типа...мисли на паре дечко, баш те брига за Србију. То је парадигма наше пропасти....када се такви увуку у власт, културу, образовање....

živčan_neki_lik

pre 7 godina

Još od vremena Divca i Stojakovića se dešava da im nba klub brani da igraju za reprezentaciju, pa se nismo čudili. Traže se izdajnici i nemoralni igrači kako bi opravdali svoje položaje i fotelje ako dođe do neuspeha.

Srđan

pre 7 godina

Naravno da ne brane i ne mogu da brane. Da li su srećni? Nisu. Nije ni onaj Kuban iz Dalasa bio srećan što mu je Dirk Novicki išao na svaku reprezentativnu akciju, ali šta je mogao. Ništa. Pokušao je čak da izlobira da se taj propis promijeni, ali nije uspio.
Tako da u ovu priču Nagetse ne treba čak ni uplitati. Sve je do Jokića. Naravno, s kim se Jokić konsultuje, to je njegova privatna stvar.

vesele devedesete

pre 7 godina

ne vidim sta ovde nismo znali. ovo je najnormalnija stvar. samo sto danilovic sada bukvalno razapinje jokica u slucaju neigranja. taktika i intelekt mu nikad nisu bili jaca strana. glupo i nepotrebno saopstenje kss

sasa jokic

pre 7 godina

Misko Raznatovic ne prestaje da sabotira i ucenjuje srpske selektore. Da li ce mu neko konacno zgaziti na rep? Pa ovo je u neku drzavno pitanje-reprezentacija, pa neka mu se obrati i drzava kroz svoje institucije.

Endi

pre 7 godina

Tako je Sale, izvedi na cistac menadzere i lesinare, kojima se ovdasnja javnost divi zato sto su uspesni i zastupaju najpoznatije svetkse igrace. Ne interesuje njih nikakav patriotizam, vec njihovi dzepovi. A nadam se da je Jokic pametan momak koji sam donosi svoje odluke.

mali radojica

pre 7 godina

Neka sad Miško objasni zašto je uopšte izlazio sa ovom informacijom. Njemu prvom ne odgovara da Jokara igra za repku.Zna se i zašto al ajd nek se sad opere pred čelom javnošću. Političari i kojekavi "menađeri" su došli glave ovom narodu.

Srđan

pre 7 godina

Naravno da ne brane i ne mogu da brane. Da li su srećni? Nisu. Nije ni onaj Kuban iz Dalasa bio srećan što mu je Dirk Novicki išao na svaku reprezentativnu akciju, ali šta je mogao. Ništa. Pokušao je čak da izlobira da se taj propis promijeni, ali nije uspio.
Tako da u ovu priču Nagetse ne treba čak ni uplitati. Sve je do Jokića. Naravno, s kim se Jokić konsultuje, to je njegova privatna stvar.

Kecman

pre 7 godina

Pa ovo zna svako ko prati košarku. Oni ne mogu da zabrane, ali imaju oni indirektnih načina da ostvare to, ako baš žele. S druge strane, mislim da Denver neće braniti nikome da igra za reprezentaciju, a šta će Jokić sam odlučiti, to je na njemu, a na nama da to ispoštujemo. I slažem se da se igrači uglavnom vraćaju bolji iz reprezentacije, ponaročito naše.

antiDebil

pre 7 godina

Naravno da ne brani. To su budalastine, lazi i seoske price koje veoma dobro prolaze u ovoj propaloj zemlji. Ovde su se primile i mnogo vece lazi nego sto je cinjenica da neki nba klub brani svom igracu da igra za reprezentaciju, zato valjda i nije cudo sto nam ide toliko dobro !!!

Tozovac

pre 7 godina

Arturasu klecaju kolena cim procita ime Danilovica, odmah se priseti:) Salim se malo, odlican igrac ali na njegovu nesrecu uvek je igrao protiv nasih asova 90ih pa nikad nista nije osvojio

Иван-Ниш

pre 7 godina

Не знам зашто је важно шта је рекао Мишко? Јокић се пита и на основу његове реакцује ћу да судим о њему. Ваљда је пунолетан? Само ћу да напоменем да је одскочио ове сезоне после наступа за репрезентацију. Исто тако и Антетокумпо експлодирао после неуспелих квалификација и одласка у грчку војску (3 мeсеца). Какве посебне припреме и лажи-мажи приче?

vesele devedesete

pre 7 godina

ne vidim sta ovde nismo znali. ovo je najnormalnija stvar. samo sto danilovic sada bukvalno razapinje jokica u slucaju neigranja. taktika i intelekt mu nikad nisu bili jaca strana. glupo i nepotrebno saopstenje kss

jednostavno rečeno

pre 7 godina

Ma Mišković hoće pošto-poto da ugura Bobija kao prvog centra, a to jedino može ako Jokić ne igra... Providna menadžerska taktika...

opušteno

pre 7 godina

''Da li i zašto Denver zabranjuje nastup njihovog igrača Nikole Jokića za reprezentaciju Srbije na EP 2017?“

Što ste ih tako pitali, ako tako dobro znate da nijedan NBA klub ne može da brani svom igraču?

Poverovali trećem licu?

Još jedno pitanje, pošto ovde svaljujete odgovornost na igraču i agentu, jeste li sigurni da klub ne može da utiče na odluku igrača?

Ova godina je ključna, da se bolje spremi, a za bolji ugovor ne sumnjam. Ja Jokiću ne bih zamerio ako ne igra ovog puta, biće prilike svakako. Nije smak sveta, bilo je toga i biće. Ne treba nikog prisiljavati, ako hoće da igra verujem da bi već znao da hoće.

valjevac

pre 7 godina

Ovde nije problem u jokicu to mi svi znamo nego u njegovom menadzeru koji je vec izasao u javnost da kao neko bitan u nasoj kosarci,nazalost,iznese neko saopstenje.

majstor

pre 7 godina

Ljudi moji isto kao i sa Marjanovicem i bilo kim... Igrac u dogovoru sa menadzerima a najvise u dogovoru sa samim sobom odlucuje sta mu je prioritet... Mnogi pljuju igrace koji se odluce prvo za novac a onda za svoju zemlju a isto bi i oni uradili... Cinjenica je da skoro svaki covek na planeti prvo gleda sebe pa sve ostale... I nema sta da se prigovori, ko god da vise da drzavi imace i vise postovanja od naroda...

Ajde se vi pogledajte tako pa recite sta ste VI dali drzavi a u sklopu je vaseg posla. I kosarka i sport je profesija. Jel neki programer isprogramirao besplatno ili napravio sajt i ulozio dane i dane truda da promovise srbiju besplatno? Jel jedan cistac ulice odlucio da kad je slobodan dan izadje na ulicu da cisti srbiju bez naknade? Bukvalno svako moze svoj posao da ulozi besplatno u srbiju, a sto to ne radi?

E tako isto i kosarkas ima pravo da bira da li ce i sta da radi dok mu je slobodno vreme.

Dragan

pre 7 godina

Sve je tako ali i nije bas. Nije sporan interes Jokicevog menadzera da ga izvuce iz svih aktivnosti koje ne donose novac, a rizikuju povredu. U fudbalu biti reprezentativac cak znaci povecati cenu na trzistu. U NBA to nije slucaj. Ova liga i njeni timovi gledaju samo svoj interes i ulozene novce. Ugovorom sa Fibom su se obavezali da ne "koce" reprezentativce i to je zvanicna politika. Ono o cemu se prica u klubovima iza zatvorenih vrata je druga prica. Ne verujem da Raznatovic tek tako, bez ikakve veze, lazno i tendenciozno pomene Denver u celoj prici. Situacija: decko koji nije usao u NBA na velika vrata se pokazao upotrebljivim za velika dela. Nude mu mnogo, ali i traze zauzvrat. Menadzer nema dilemu sa jedna strane, a uglavnom je tako i sa nasom javnoscu i KS sa druge. Izmedju je decko od 22 godine kome svi sapcu na uho i govore svoje zelje. Nije mu bas lako. Svi traze svoje i od njega ocekuju da ih zadovolji...

Mrsimud

pre 7 godina

Dosta neozbiljno zvuci da savez salje pismo Denveru a da je Sale u medjuvremenu vec razgovarao na tu temu sa njima...kao da su savez i Sale dva odvojena tela...igra gluvih telefona klasicna (T-Mac, 20. april 2017 16:28)

Nije neozbiljno nego je Daniloviću trebala dokumentovana izjava iz Denvera. A Karnišovas se poznaje i sa Danilovićem i sa Đorđevićem iz igračkih dana, sigurno mu nije bio problem da odgovori sa dve rečenica mejlom.

MArkota

pre 7 godina

Ok, za ovaj prvoklasni šuk Saša Danilović dobija prvi plus kod mene kao predsednik KSS. Kako je iskusno odradio Miška.

p.s. Karnišovas je ladno u Nuggetsima, nisam znao, ozbiljan je to igrač bio 90ih.

dodaj ekser

pre 7 godina

Mozda i nece igrati na EP, ali malo su veci mangupi Danilovic i Djordjevic od Miska da bi njegovo krojenje reprezentacije proslo tek tako.

mmajstor

pre 7 godina

jokara i ne treba da igra ovog leta, vec da napreduje.
(srbija, 20. april 2017 19:49)
Zasto samo Jokara da napreduje a ostali da 'nazaduju' ? Svako je sam sebi najbitniji, i naravno da svaki profesionalni kosarkas zeli i treba da napreduje, pa po toj logici niko ne treba da igra za reprezentaciju. Cak ni juniori jer i oni treba da napreduju. Ispade po vama da igranje za reprezentaciju predstavlja kamen spoticanja za kosarkase, a upravo je obrnuto. Zasto pricate o kosarci kad o tome ne znate bas mnogo?

Rešenje

pre 7 godina

Ne znam zašto Jokić ne bi sad recimo odmorio mesec i po dana (april i maj), pa dva meseca preko leta radio to što Denver od njega traži (jun i jul) i onda se pridružio reprezentaciji (pretpostavljam da će pripreme početi krajem jula). I vuk sit i ovce na broju. Ne znam čemu tolike komplikacije.

sfd

pre 7 godina

Bravo! Tako treba istina da se kaze, dosta je menadzerskih muljanja.
(Dzoni, 20. april 2017 15:44)

Decko ima priliku da radi preko leta i popravi snagu i sve sto mu fali da bude top 5 igrac NBA lige u narednih 10 godina i da igra za reprezentaciju kao isto toliko kao mega igrac.

A moze i internet rodoljubima da uslisi najvecu zelju i da odigra ovo leto za njih a ako mu karijera slucajno krene nizbrdo bice prvi koji ce da ga pljuju kako je nula od igraca i coveka.

Ja se nadam da je decko pametan u zivotu koliko i na terenu i zelim mu sve najbolje STA GOD DA ODLUCI.

mmajstor

pre 7 godina

Denver je Jokicev poslodavac i ako mu oni preporuce da mu je bolje da ne igra za reprezentaciju vec da se individualno usavrsava po programu koji mu oni odrede bilo bi vrlo skakljivo....
(BgHQ, 20. april 2017 18:33)

Eto dokle smo dosli... pogledajte ovaj ponizan komentar i robovsko materijalisticki mentalitet. Na to smo spali, na ponizne ljude i robove. Neka coveku neko objasni da poslodavac ne znaci isto sto i robovlasnik, kao i da Jokic trenutno moze da bira poslodavca, za isto ili mnogo vise miliona, a jos pogotovo kada je zakon i pravo na njegovoj strani. Izgleda da on nije ni procitao clanak. Navikao izgleda da ima gospodara.

sasa jokic

pre 7 godina

Misko Raznatovic ne prestaje da sabotira i ucenjuje srpske selektore. Da li ce mu neko konacno zgaziti na rep? Pa ovo je u neku drzavno pitanje-reprezentacija, pa neka mu se obrati i drzava kroz svoje institucije.

Kol

pre 7 godina

Ha ha a Misko kadar nevera, sada je i vrapcima jasno ko "ne da" Jokicu da igra! Bice veselo ako se posle ovoga Jokic odluci, na nagovor menadzera naravno, da ne igra za reprezentaciju! Sto se mene tice sta god odluci nema problema, i jedna i druga odluka imaju smisla, ali Danilovicu svaka cast za ovaj samar menadzeru koji drzi pola Evrope!

AlCapone

pre 7 godina

Misko je solirao i pokusavao da dribla sa majstorima kosarke. Odlicna reakcija KSS, tako treba, u javnost samo sa proverenim informacijama.

nn

pre 7 godina

Ko je za to da KS otpusti Djordjevica i njegov strucni stab i na mesto selektora dovede Miska??Ja mislim da bi to bio najbolji moguci scenario,odma' bi znali ko ce da igra,ko treba da igra,kome treba malo utakmica u reprezentaciji itd.Ne bi bilo ovako kao do sada,te ovaj ce mozda igrti, te ovaj je povredjen pa mozda nece moci,te "klub mu ne dozvoljava"...Ovako lepo Misko objavi spisak i to je to, nema nikakvih nedoumica i iznenadjenja.Da ne govorim da je gospon misko i veci strucnjak od Djordjevica, to je svima vec jasno,tu nema diskusije.Hvala Danilovicu sto nam je ukazao na cinjenice, za koje verujem,da su vecini vec poznate.Nista, sad opet cekamo Miskovo obavestnje,nista bez Miska...

Milanče

pre 7 godina

Zanimljivo koliko se brani princip "lova ispred repke" ovde.Da je npr. Bogdanović u pitanju a ne Jokić razapeli bi ga panteri na tri krsta ali ovako nema veze.A menadžeru ovo nije prvi put da unosi zlu krv u reprezentaciju.Daniloviću puna podrška a Jokić neka sam kaže hoće ili neće da igra za repku mada je pitanje u stvari hoće li da posluša Miška ili ne.

Simke

pre 7 godina

Nije stvar u konkretnoj zabrani. Ne mogu oni nikome fizički da zabrane. Ali radi se o preporukama, konsultacijama i čitanju između redova. Oni mogu da ucene Jokića na druge načine. Sve je i dalje na njemu.

Milioner

pre 7 godina

Ja konciznije I ostrije saopstenje nisam procitao u istoriji Srbije ne samo u sportu nego u politici I sire. Kao da to nije iz ove drzave. I hvala Bogu da je dosao taj dan da I mi pokazemo zube, ne samo kad su medjusobni sukobi unutar drzave nego kad je rec I o nekom sa strane koji nas koci ka potencijalim boljicima. Mali korak za gospodina Danilovica veliki za Srbiju.

s

pre 7 godina

Ljudi nije problem Denver nego je problem Miško kome je lova prioritetna jer on neželi da mu se klijent povredi nedaj bože nego bolje ovako da ga što bolje pripreme za dogodine da potpiše što veći ugovor i da mazne proviziju,jasno sad?

Džoni

pre 7 godina

Ljudi, vi pišete ovde kao da Jokić treba da dođe na pripreme u šahu pa će da se usedi dva meseca, a ne da dođe na pripreme košarkaškog vicešampiona Sveta i OI i da na tom prvenstvu igra protiv najboljih igrača Evrope i mnogih nosilaca igre u NBA. Dečku to može samo da koristi a nikako da šteti. Imaće on vremena na pretek i za individualni rad, ali mislim da je rad u ekipi sa šampionskim ambicijama ipak nešto što je privilegija a ne obaveza ili moranje!

Vitez Koja

pre 7 godina

Ako je sve ovo tačno, onda nas je Miško slagao.
Ako ovo nije tačno, onda Miško treba da demantuje KSS.
Ako bude ćutao, e onda je u pitanju nešto što treće.

загор

pre 7 godina

значи сале и сале сачекали мишка на волеј. реално је једина жртва јокић никола. дечко се ставља под притисак и повлачи по медијима у негативном контексту апсолутно без икакве потребе, а ради се о егоизму и интригама његовог менаџера.

Oxi

pre 7 godina

Sada je samo na Jokicu da li ce krenuti putem Novickog, Parkera, Djinobilija, Divca i Gasola, ili ce stranputicama Vladimira Radmanovica i Darka Milicica. Kome je malo pet i po mesecí da ojaca telo, ne moze mu biti izgovor ni tih mesec i po sa reprezentacijom, da mu je smetnja i kocnica za licni razvoj. A i Darko mu je lepo objasnio i jasno porucio da ne ponavlja njegove greske, i da ne zavrsi karijeru sa 10 godina rada na telu i letnje pripreme za NBA sezona..

miro

pre 7 godina

ja želim jokiću da postane najbolji evropski košarkaš svih vremena, zato što je veliki šmeker na terenu.

s druge strane, ako preskoči ovo ep zbog razvoja, lako može da se desi da preskoči i sledece veliko takmičenje, ep 2019, zbog potpisivanja prvog velikog ugovora, pa ako se ne plasiramo na olimpijske igre, eto nama novog detlefa šrempfa ili rika smitsa, slavnog nba igrača bez gotovo nikakvog reprezentativnog staža.

e, to mu ne želim.

Millennium

pre 7 godina

Rasprava koja se opet besmisleno svodi na Zvezdu, Partizan i Bobija. Ja kao navijač Zvezde stajem na stranu selektora kad je Bobi u pitanju jer je čovek rekao da će igrati, a dan pred pripreme otkaže. I ko je lud tu? Šta je trebao Đorđević da kaže, e ok Bobi vidimo se sledeći put? Naravno da ne. Sada isto. Nek si Džordan lično. Ako drugi dolaze i igraju i ne boje se povrede, onda bolje da Bobi i Jokić ne dolaze. Ja radim na sebi, ja hoću pare. Svaka čast. Ajde vi momci polako, ima ko će igrati za zemlju. I pozdravite menadžera.

U prolazu

pre 7 godina

Gledao sam ga uzivo ove sezone i decko igra kao na treningu. Njemu apsolutno ne trebaju neki dodatni kampovi i treninzi kao da bi poboljsao fizicku spremu. Druga stvar, ne moze njega Denver da ucjenjuje jer bi ga svaki NBA tim rado doveo u svoje redove. Ucjenjuju se neki manje bitni igraci a ne "motor " ekipe..Dakle, samo i jedino je neko zatezanje na relaciji Misko-KSS ali ne sumnjam da ce to Djordjevic smekerski da rijesi kao i u slucaju Bobija.

zinjo

pre 7 godina

Raznatovicu, Raznatovicu.. Jokara igra definitivno, sinoc smo se culi.. Cilj mu je trenutno da ode kod svojih i "pocepa" 2l coca cole i bonzitu..

Сорош

pre 7 godina

Већ данима гомила Срба пише коментаре типа...мисли на паре дечко, баш те брига за Србију. То је парадигма наше пропасти....када се такви увуку у власт, културу, образовање....

zinjo

pre 7 godina

Panteri, delije.. ili kako god. Ajde iskulirajte pricu s Bobijem. Valjda je sad jasno zasto nije igrao za reprezentaciju. Odgovor je Raznatovic!!! Bobi je ok momak i sigurno da nije bila sporna njegova zelja da igra, ali eto i tu Misko umesao "prstice". Ne treba biti mnogo pametan da shvatis poentu. Kad tad stvari izadju na videlo. Nas "trovao" Dule, a sad isto to radi Covic s vama. Cast izuzetcima. Nestvarna sezona Jokica i svaka cast. Cekamo te!!!

T-Mac

pre 7 godina

Dosta neozbiljno zvuci da savez salje pismo Denveru a da je Sale u medjuvremenu vec razgovarao na tu temu sa njima...kao da su savez i Sale dva odvojena tela...igra gluvih telefona klasicna

777

pre 7 godina

MISKO, MISKO VRAGOLANE JEDAN! Ja licno NIKADA nisam ni posumnjao u Nikolu jer se do sada pokazao svojim ponasanjem da voli svoj Sombor i Srbiju. Neko ga opasno ucenjuje a meni je jasno KO. Onaj koji je i prvi dao izjavu da on nece igrati za Srbiju.

magic dragon

pre 7 godina

ne vidim sta ovde nismo znali. ovo je najnormalnija stvar. samo sto danilovic sada bukvalno razapinje jokica u slucaju neigranja. taktika i intelekt mu nikad nisu bili jaca strana. glupo i nepotrebno saopstenje kss
(vesele devedesete, 20. april 2017 15:50)

Neko ko nema dovoljno "intelekta" da shvati svrhu objave ovakve vesti svakako nema prava ni da komentarise tudji intelekt. Svrha ove vesti je da se istera istina na videlo zasto Jokic ne igra, da li je do Denvera, Jokica ili menadzera, Denver je upravo otpao a znajuci kakav je Jokic momak mislim da nije upitna njegova zelja pa vi zakljucite ko muti vodu...

Milan bgd

pre 7 godina

Boze, sta se ovde desava... Prvo, ljudi, Misko nigde nije rekao da Denver brani Jokicu da igra, vec da ne zele da igra, da umesto leta s reprezentacijom, provede leto radeci individualno na svom telu.
Drugo, spominjete svi Parkera, Gasola, Novickog. Da li ljudi ovde znaju, da se ti igraci uvek prikljucuju pripremama reprezentacije nekih 7 do 10 dana pred prvenstva? Da odigraju maks jednu ili dve pripremne, odnosno da kroz grupnu fazu traze formu s reprezentacijom. Kod nas se trazi da svi budu tu tih skoro 2 meseca pre prvenstva. Razmislite malo, tako se pravi timski duh, zajednistvo, ali takodje se sprecava da na primer jedan Teodosic(ili bilo ko drugi) kaze, e boli me uvo da dolazim mesec dana na Kopaonik, ako ce ovaj da dodje 7 dana pred prvenstvo i odma da igra. S jedne strane skroz posteno razmisljanje, ali s druge strane komunisticko od pre 30 godina. Moramo da pratimo moderne trendove i promene. Zbog ovoga smo imali problema sa Stojakovicem i zauvek ga izgubili posle 2003 godine.
U ovome je sustina problema kod nas. Gadi mi se savez sa ovim spinovanjem i konstantnim pritskom na igrace, ove iz NBA. Razumeo bi ja da je u pitanju Radmanovic nekad, koji ce tih ekstra mesec dana sto nije na pripremama da provede na zurkama, ali Jokic zeli da radi na sebi... Pa mora da postoji izuzetak. Nije on Bircevic, drzi igru u malom prstu, igra startnu petorku NBA i jos je jedan od boljih centara. Kompromis mora da postoji.

JPR24

pre 7 godina

Ne brani mu Denver, on dečko ne želi da igra dok je takva garnitura u KSS i šta je tu sporno. Niste proizveli dobrog mladog igrača godinama.A i šta će vam Jokić kad dečko uopšte ne igra odbranu, koja se itekako igra u Evropi.
(CikaMica, 20. april 2017 15:43)
Gde si se ti izgubio ?

ZemunacBre

pre 7 godina

Svaki mac ima dve ostrice. Kao sto je Jokicu potreban enormni visemilionski ugovor leta 2019. godine, tako je i Denveru neophodno da ga Jokic potpise sa njima, a ne nekom drugom od preostalih 29 ekipa u ligi. Naravno da ne mogu nista da mu zabrane i to nikada nije ni bio problem. Milion je primera igraca koji su leta provodili sa reprezentacijama cak i nakon osvajanja titula u NBA. Ocigledno se radi o tome da Misko savetuje svog igraca, koji mu sigurno veruje mnogo s obzirom gde je zavrsio posle par godina u Megi, da ove sezone radi na svom napretku kako bi tog leta 2019. obezbedio sebe, svoju porodicu, komsije i celu rodbinu sledecih 300 godina, ali naravno i Raznatovica! Mislim da je ovo ipak izbor iskljucivo Jokica. Ako mu je vaznije da ne rizikuje svoju svetlu buducnost, nema tu sta da se zameri. Djordjevic je bio jasan, nama trebaju igraci koji su spremni da poginu za saigraca, a to je jedini razlog zasto smo tu gde jesmo po rezultatima. Tako da Jokic zna, ili ce gledati svoj interes, ili ce ici da gine za zlato. Na njemu je i to je to. Nadam se da zna da je slava vecna.

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Klasično talasanje Miška Ražnatovića pred svako prvenstvo. Nikola je lepo rekao da trenutno razmišlja samo o odmoru i da će tek da odluči da li će igrati na EP i siguran sam da će prvo obavestiti Đorđevića o svojoj odluci a tek onda širu javnost a ne kao neki koji preko medija komuniciraju! To je poenta ovog saopštenja...

živčan_neki_lik

pre 7 godina

Još od vremena Divca i Stojakovića se dešava da im nba klub brani da igraju za reprezentaciju, pa se nismo čudili. Traže se izdajnici i nemoralni igrači kako bi opravdali svoje položaje i fotelje ako dođe do neuspeha.

Divos

pre 7 godina

Свака спортска франшиза у САД води своју политику, поставља нека своја правила игре.

Денвер је прошле године омогућио Жоу, Јокићу, Галу да наступе на ОКТ и (првој двојици) на ОИ. И то не да нису бранили, већ су и подржали наступе својих играча за националне селекције. Сви који прате како то функционише у НБА знају да не постоји могућност да се напрасно ресетују. То је тако, води се рачуна о зарадама, али води се рачуна и о репутацији.

Јасно је да овде мути воду један менаџер.
Ако је у питању бојазан да би се његов клијент могао на самом ЕП теже повредити, у реду је, мотиви су оправдани.
Ако су то неке Мишкове комбинаторике (хоће то код њега), ако му је водиља лични анимозитет, и ако му је Јокић само средство у неком његовом рату, проблем је због све већег утицаја дотичног озбиљнији. Време ће показати шта је у питању.

Но, погледајмо шта је за Јокића боље. Истина је да било коме само играње у репрезентацији не може помоћи у афирмацији, те да подигне рејтинг у НБА.
Али може помоћи, итекако. Рад са националном селекцијом ће помоћи да унапреди своју игру, а саме утакмице на ЕП, са посебним набојем и притиском ће му донети непроцењиво искуство и помоћи да постане комплетнији играч.
И прошле године му је рад у националној селекцији, те ОКТ и ОИ итекако користио. И то је то, са једне стране могућност повреде, са друге стране би у играчком смислу пуно добио, а то ће му временом помоћи и код новог уговора.
Уосталом, тако то иде, временом све дође на своје.

wer

pre 7 godina

zaista ne treba biti edison pa sagledati realno situaciju:

* nba klubovima (pa i denveru ) ne odgovara da igraci igraju za reprezentacije, ali nemaju pravni osnov da ih sprece, osim neke vrste verbalnog pritiska

* menadzerima etabliranih i ostvarenih igrca ne odgovara da igraju za reprezntacije, i oni takodje vrse usmeni pritisak, a ponegde padne i pretnja, zavidi koliko zelatina imaju u kosi

* uvek je na samom igracu da odluci, i parker i novicki su nosioci igre, i imaju menadzere, pa opet misle svojom glavom

* misko je direktno u klincu sa djordjevicem, sto je normalno jer je sale intelignetan i dosledan tip iz sveta kosarke, a ovaj prvi je iz sveta debelog kesha

* igranje za reprezentaciju je cast i privilegija, ali ne i obaveza, samo je na jokicu da izmeri sta mu vise znaci u zivotu, i ne treba ga pljuvati ako zakljuci da mu repka nije na prvom mestu

sve ostalo su licna prepucavanja, sujete, placeni tekstovi i samo dizu prasinu za paljevine kojijh ne nedostaje na blakanu

Cedomir

pre 7 godina

Javna je tajna da Misko Raznatovic diktira ko ce od njegovih igraca da igra za reprezentacije (a pogotovo mladje). Pitajte njega. Ili ne smete..Kao sto niste smi ni Dudu Ivkovica kad je rasterivao ljude po Savezu...

Ogi

pre 7 godina

Ma ima Jokić vremena za sve - može da odmara 1,5 mjesec (do kraja maja), onda 2 mjeseca da radi individualno, pa da se 1. avgusta priključi pripremama reprezentacije. A i u reprezentaciji će sigurno moći nešto da nauči ili da popravi u svojoj igri, pošto ima od koga i da vidi i da nauči.
Kako god, do oktobra svakako ima dovoljno vremena za sve.

evo ti istinu u oci

pre 7 godina

Setimo se Stojakovića. Igrao je EP 2003 sa Đurom Ostojićem i Vuletom Avdalovićem, isto leto kad je svemogući Bodiroga na koga se kao na najvernijeg poziva 80% foruma otkazao, dve godine pre toga je bio najbolji igrač EP u Turskoj i doneo titulu prvaka Evrope, i na kraju je opet označen kao izdajnik.

A to što je igrao povređen, pa mu je ta ista povreda leđa prevremeno okončala karijeru nikom ništa.
Naravoučenije je da se svetu ne može ugoditi, a ti Jokiću gledaj sebe i guraj napred!
(pišem uz vetar, 20. april 2017 20:00

Samo ti nastavi uz vetar i drzi propovedi neznalicima dok grizes Miskov...sendvic.
Naime na tom EP u Svedskoj Pedja nije igrao mnogo i samo se pojavio u grupi. u zavrsnici nije igrao ni jednu utakmicu.
Taj ostojic kome se ismevas je odigrao fenomenalnu tekmu u cetvrtfinalu protiv Litvanije kad su se svi uplasili i sa -18 doveo ekipu do egala i onda je Drbnjak promasio kos potpuno sam ispod obruca i stvar je opet krenula napoako. Da je to uslo Djuro Ostojic bi bio covjek koji bi nam donio medalju. Gledao sam tu tekmu u Globenu u Stokholmu tako da mi jeftini botovi priprostog menadzera ne mogu soliti pamet.

Boki

pre 7 godina

Koliko smo samo kratkovidi kao narod, to je strasno. Umesto da se proceni sta je bolje za razvoj njegove karijere, da li da igra ovo jedno EP ili individualno radi preko leta, pa da se na osnovu toga osmisli taktika kako sa tim izaci pred nas ostrasceni kratkovidi narod kako ga ne bi stavili na stub srama, Jokic se sada stavlja pres svrsen cin. I sada je nama vaznije ovo EP nego narednih 10 EP, svetskih i OI gde bi Jokic verovatno bio jedan od najboljih igraca ukljucujuci i Amerikance ako dotera kondiciju i odbranu. Uvek smo gledali samo ispred nosa i daj odmah sad sta moze, a nismo gledali 5 ili 10 godina unapred, zato smo izmedju ostalog i prosli tako kako smo prosli u svim sferama zivota.

Marko

pre 7 godina

Novac ispred otadzbine. Ponosni smo na tebe Jokicu.
 (fica, 20. april 2017 15:37)


A ti ne bi izabrao pare, moralisto? Inace Jokic se jos nije izjasnio.

ej bre

pre 7 godina

Bravo za savez i selektora i pitanje zasto se nisu zalagali za Bobija ovako?Verovatno zato sto je iz Zvezde a selektor nije objektivan po tom pitanju.Stop klubastvu.
(ministar, 20. april 2017 18:03)
Panteru, bobi je rekao da ce da igra! Sta nije jasno? Sta ima da se bori za igraca koji zeli da igra? To sto je sat pred prvi trening otkazao to govori o njemu. Ovo nije borba za Jokica. Ovo je teranje stvari na cistac. Neces ili oces. Nikakvi izgovori i spinovi!

V

pre 7 godina

Nije mi jasno zašto se pravi takav nenormalano veliki pritisak na momka da igra za reprezentaciju? Mlad je, imao je napornu sezonu i ako hoće da iskoristi pauzu da unapredi sebe ne vidim zašto bi to bila tolika tragedija.
Imamo još dobrih igrača na toj poziciju tako da nije pod moranje a on je mlad i biće još takmičenja...

reprezentacija

pre 7 godina

Na SP 2014- te nam je na poziciji centra izmedju ostalih bio i Rasko Katic (ne mislim nista lose o Rasku). Sta nam je tada falilo? Glavna snaga nase reprezentacije je timska igra. Svaki igrac u nasoj reprezentaciji ne igra za statistiku vec za tim. U tome leze svi nasi uspesi. Mi ne zavisimo od toga koliko imamo NBA igraca. Neko prica Galinari ce da igra za Italiju, Bogdanovic, Saric za Hrvatsku... Pa ko se malo razume u takve profile igraca, shvatice da ce se oni izivljavati sa izolacijama, igrama jedan na jedan, fejdavej sutevima... i to samo da bi dokazali da su neke velicine. Naravno ima tu puno i izuzetaka poput Francuza, Spanaca, Litvanaca, koji ce nam biti svakako teski protivnici. Sto se Jokica tice, on je timski igrac, zvezda u usponu. Ali pre svega on je kulturan, skroman mladic i njegov je izbor da li ce igrati. Ako ne bude igrao na ovom EP ne moramo ga proklinjati. Uostalom kakve cemo komentare pisati tamo u novembru recimo kada bude postigao recimo 30poena 15sk. i 12ast.?

Miodrag

pre 7 godina

@T-Mac, 20. april 2017 16:28
Uopste nisi u pravu. Ni jedan posao se ne radi tako. Sale je razgovarao direktno, skoro pa privatno, sa Karnisovasom. Kad je usmeno dobio odgovor, onda predsednik KSS salje zvanicno pismo.

saša

pre 7 godina

Ma Nikola će igrati na EP, nema razloga da ne igra. On nikada nije rekao da neće niti da se dvoumi, poslušajte pažljivo njegovu izjavu. Sve su izmislili mediji i Miško R.

djole

pre 7 godina

Svima je valjda jasno da je u pozadini celokupne priče o Jokiću i Marjanoviću, Miško-menadžer.
Gura čovek svoje igrače, neverovatno.
Ova priča, o Jokićevom otkazivanju, je nastavak prošlogodišnje "sage" o prepucavanju Miška i našeg selektora Đorđevića.
Hvala Saši Daniloviću što je pomogao da se rasvetli krajnja namera.
Nadam se samo da Jokić ne bude izmanipulisan u svemu ovome...

jutjuber

pre 7 godina

Miško je zaslužan što imamo buduću mega zvezdu u Koloradu ali to ne znači da može da mu zabrani učešće na ovakvim takmičenjima zbog eventualnih povreda koje bi mogle da dovedu do toga da Jokić ne potpiše novi ugovor i naravno da Miško uzme svoj deo kolača što je i poenta cele priče.

Milan

pre 7 godina

majstor@Ako ćemo u detalje,nije Jokić baš sasvim igrao volonterski.Srebrom na olimpijadi,svaki košarkaš je zaradio nacionalnu penziju od 138806 dinara bruto.Plus nagradu od po 35000 evra svakom od njih pojedinačno.Malo li je?

Aca

pre 7 godina

Ово смо сви знали. Избор је само на Јокићу. Легенда или издајник.
(adriano_galliani, 20. april 2017 16:22

Slušaš li ti sebe, čoveče?! Ostavi čoveka na miru. Svako ima svoj izbor, dečko je neverovatan talenat,a ti ga već nazivaš izdajnikom. Jel i Djoković izdajnik zato što je stavljao ostale turnire ispred Davis kupa? Ne lupaj, nego se malo osvesti i mani se tog nacionalno-pseudopatriotskog tripa...

RS

pre 7 godina

adriano_galliani, 20. april 2017 16:22

Kakvo plitko razmisljanje. Ne cudi, pa ti ionako nista ne radis u zivotu osim sto pises komentare na svaku objavu. Cuj legenda ili izdajnik! Pa ako se procjeni da je za njegov razvoj bolje da radi individualno, u cemu je onda problem? Ili pak da ga isforsiramo pa da se ne daj Boze povrijedi ili oglusi o ''preporuku'' kluba pa da mu zbog fizicke inferiornosti skresu minutazu...
Ali sve to nije bitno, bitno je da prosjecni Srbin osjeti licno zadovoljstvo a kad ne bude islo, pljuvaces to istu legendu kao i Noleta.

marko

pre 7 godina

Ali ovi komentari da mu treba dati vremena da se usavrsava?! Pa sta rade drugi kosarkasi ? Treba li njima vremena da se usavrsavaju? Da se odmaraju? Jokic je vec jednom izostao i niko mu nije uzeo za zlo, ali zasto bi on imao bolji tretman u odnosu, na recimo, Teodosica, Bogdanovica, Kalinica, Nedovica... Hoce i oni mozda neko leto da odmore. Znaci ili igras ili ne. Nema biranja sad hocu, sad necu. Da li bismo uopste imali reprezentaciju da tako razmisljaju i ostali igraci i biraju kad ce da igraju.

aca Umc

pre 7 godina

Možda gresim ali stvarno ne mogu da se setim igraca koji je jednu sezonu odigrao vrhunski pa na leto igrao za reprezentaciju i nakon toga nazadovao u karijeri.

SerbianBeast

pre 7 godina

Pa ko onda muti vodu???

@Setac

Muti itekako i to sa secerom pa je onda utrljava u kosu, sad kad je uvhacen njega treba pitati zasto hoce da odgovori Jokica, mada nam je svima jasno.. U principu KSS treba da pronadje nacin da se nekako zastiti od menadzerstva, nema ovo vise smisla ovako, pred svako takmicenje ista prica, narusava se atmosfera u timu

rajko

pre 7 godina

To Raznatovic sebe upetljava da bi ispao veliki , pominjan a i velikodusan kod svih ljubitelja kosarke u Srbiju .
eto kako jedan menadzercic skrece paznju na sebe i na svoje ime . ko njega pita mnogo je mocan k.savez srbije . Bobija je kompromitovao prosle godine a sad i ovog mnogo mladjeg to mu ne treba , mogao bi se zameriti velikim igracima.

Ja

pre 7 godina

Poznavaoci basketa i ostali,
Otkazivanje u julu dan ili dva pre početka priprema i skraćenog spiska ako se sećam na 16 igrača, ne može da se poredi sa otkazom pre spiska. I sada je tek april.
Čini mi se da većina ne kapira realno stav Djordjevica. Ne postoji ništa lično. Da je Bobi prošle godine na vreme otkazao, na širem spisku bi bio najverovatnije Musli ili Kuzmic.

PihtijaTheGreat

pre 7 godina

Postoji godina kada neko mora npr da radi na masi... A Danilovic to odlicno zna, ovo je iskljucivo rasprava izmedju Raznatovica i Danilovica, kojem je stalo da Jokic igra kako bi odmah pripisao neki rezultat sebi, kao predsedniku KSS. Brate Jokara, ako je potrebno da radis na sebi ovog leta, sacekacemo da se nabudzis. Ja se ne ljutim, ti si u godinama kada mora da se radi na masi, masa je keva :D samo napred i ne obaziri se na prepucavanja onih koji bi da se kite tvojim uspesima, znamo mi da volis Srbiju!

Иван-Ниш

pre 7 godina

Jos si ti zelen, Jokic se nista ne pita. Ili vrlo malo. :)
(x, 20. april 2017 16:52)
Браво геније! Пратим кошарку последњих 35 година (и мало више). Итекако се пита ако сам жели да се пита. Ако хоће да нађе разлог да неко говори и ради у његово име то је његова ствар. Не знам зашто би било који навијач репрезентације требало да има разумевања за интересе организација или лица везаних за неког играча. ;)

snežana

pre 7 godina

Sada treba da idemo na zlato i posle smo šampioni 4 godine. Svi su jaki kao zemlja, šansa nam je sada pa ko zna kada. Ako sada ne budu igrali obojica, pitanje je kada ćemo gledati Tea i Jokića zajedno u reprezentaciji. Teo ima trideset godina i polako treba da se navikavamo na reprezentaciju bez njega. Sledećeg leta nema reprezentacije i svi će se odmoriti. Jokić je sada najbolji igrač ove ekipe i njegov otkaz ima mnogo veću težinu nego otkaz bilo kog drugog igrača.

petronije

pre 7 godina

Nikakve posledice ne moze da ima ako igra za reprezentaciju kao sto niko nikad nije imao posledice...Ovi sto pisu da su sad moderna vremena i da treba drugacije da se razmislja,ja mislim da su ta "moderna razmisljanja" upropastila sve sto valja...A Danilovic je kralj iz vise razloga...Prvo,prica istinu,drugo,igrao je za reprezentaciju do kraja i nikakve "preporuke" nisu uticale na njega...Pogotovo preporuke menadzera...I trece,uvek je imao pravi sistem vrednosti sto se igraca tice...Stitio ih je ali je trazio da pruzaju maksimum...

šta ti je menadžer

pre 7 godina

Ko sme da se kladi da je cela ova priča deo guranja Marjanovića u reprezentaciju? Znači uz konstantnu medijsku pažnju koju taj čovek dobija već mesecima sad je krenulo malo i "bićemo bez Jokića" i "koga će Sale da zove" i slično. Da se razumemo, ako Đorđević odluči da za Marjanovića ima mesta, ja ću na EP za njega da navijam kao i za svakog drugog reprezentativca, nije ovo komentar protiv toga već prosto ne mogu da se otmem utisku da su ovo neke menadžerske igrice i pritisci preko medija i javnosti i da se Jokić samo našao u sred svega ni kriv ni dužan.

2406

pre 7 godina

Kombinacija medijskih bombasticnih naslova, ljudi koji ne citaju dalje od prvog reda, ne ukljucuju mozak i nepoznavanje materije doveli su do nesporazuma koji je trenutno. Denver PREPORUCUJE Nikoli da ne igra, sto je potpuno drugacije od toga da mu BRANI da igra. Velika je razlika. Plus sto postoji ugovor po kom zdravom igracu ne mogu da brane nastupe za reprezentaciju.

Novica nikolic

pre 7 godina

Ako je do Jokica "sramota" , ako je do Miska " Jos veca sramota ". Zar malo para I jedan i drugi vec imaju. Za Srbiju treba da se gine a ne da se kalkulise......

Delija

pre 7 godina

Pa ko onda muti vodu???
(Setac, 20. april 2017 15:39)...Pa ocigledno da i sam Jokic onda zna da Denver ne moze da mu zabrani da igra ali posto je pre par dana izjavio da mora dobro da razmisli,onda boga pitaj o cemu se tu sve radi..

Czv

pre 7 godina

Srbi.nekada su ljudi igrali da bi se pojavili u drzavnom dresu.taj dres i medalja.trofej.je vrh karijere.tako se klinci u tim zemljama poistovecuju i dobijaju svoje idole.a tako se i sam sport razvija.e sad sto su pare u pitanju pa onda sve drugo to je drugo vreme.

Galeb

pre 7 godina

Svi imaju svoje kalkulacije i to je ok. Respekt za Danilovića i Djordjevića, velike legende, baš Velike. Respekt i za Jokića, legenda u najavi, momak je lik u svakom pogledu. Odličan igrač. Ne treba ga previše pritiskati, mlad je. Čak i da preskoči, a voleo bih da igra, to će biti samo sad,ima vremena. I Miško R je faca u svom poslu, pa sad kome se svidja..

4k4.Dex

pre 7 godina

Parodija se nastavlja... KSS pita pitanja na koja zna odgovor jer svako iole upucen zna da klubovi ne mogu da zabrane igranje za repku. A Menadzee jokica je rekao da Denver ne zeli da Jokic igra ne da mu zabranjuju.

Mirko

pre 7 godina

Pa zvanično verovatno ne mogu, ali nezvanično mogu da mu "zabrane", odnosno da ga navedu da tako uradi. Nekad je ucena nekad nešto primamljivije tipa ugovor ili cena istog. A mogu i da se "povrede" ko što neko spomenu Bobijev slučaj.
Verovanto je Miško više u toku od ostalih ljudi, a sigurno mu je namera bila da pripremi javnost za to da Jokić neće igrati.
E sad, posle ovog saopštenja je jasno da će odgovornost za neigranje biti isključivo na Jokiću, a zna se kako Sale gleda na to - zero tolerance, što smo videli i sa Micovim i sa Bobijem.
Tako da Miško i Jokiću, berite kožu na šiljak, ako hoćete da Jokić igra sa reprezentacijom Srbije i osvoji još nešto sa reprezentacijom (pored srebra sa svetskog).
Da me ne shvatite pogrešno, ja bih Jokića pustio da ne igra za reprezentaciju ako smatra da bi mu bilo pametnije da trenira ili šta već, jer mi imamo dosta centara i možemo da osvojimo zlato i bez Jokića,
ali potpuno podržavam Saleta i kult reprezentacije koji je ponovo podigao na visoki nivo, za Srbiju je to na prvom mestu, dok za igrača to ne mora da bude na prvom mestu, ali onda to povlači i suprotnu reakciju.
Mislim da niko ne treba da se igra sa reprezentacijom i da takve odluke treba da se donose samo u dogovoru sa trenerom Saletom Đorđevićem. Tačka.

Ja da ti kazem!

pre 7 godina

Ako njegov menadzer izjavi da Jokicu klub zabranjuje nastup za rep. a sam Jokic ne demantuje,onda po meni imamo minimum dva coveka koji ne govore istinu. Od tereta sopstvenih odluka niko ne sme da bezi! I onda mi dodje neka neznalica da prica o "kratkovidnom narodu".

Boban

pre 7 godina

Po meni bolje je da neigra. Malom se neigra i to je sigurno. Da je hteo vec bi tekao nesto. Sad ako bude. igrao igrace samo zato da ga narod nesmara. I zamislite tu igru...

borivoje surdilovic

pre 7 godina

i ako jokic ne zeli da igra, zeli da se odmori....neka odmori....dacemo tawambi drzavljanstvo i brate neka decko zaigra.....bolji je od pola centara evrope.

pišem uz vetar

pre 7 godina

Ama dosadni ste više. Dečko će uz konsultovanje sa svojim krugom ljudi od poverenja da odluči da li će, ili ipak neće da igra ovo leto. Njegova karijera, njegov izbor, treba poštovati u svakom slučaju.

Po mom mišljenju Jokiću je pametnije da ostane u Denveru i nek' trenira ovo leto do iznemoglosti, neka radi na ispravljanju mana, da postane ono za šta ga Denver projektuje. Ionako će ga šire mase proglasiti za izdajnika, ne igrao sad, ili neko drugo leto.

Setimo se Stojakovića. Igrao je EP 2003 sa Đurom Ostojićem i Vuletom Avdalovićem, isto leto kad je svemogući Bodiroga na koga se kao na najvernijeg poziva 80% foruma otkazao, dve godine pre toga je bio najbolji igrač EP u Turskoj i doneo titulu prvaka Evrope, i na kraju je opet označen kao izdajnik.

A to što je igrao povređen, pa mu je ta ista povreda leđa prevremeno okončala karijeru nikom ništa.

Naravoučenije je da se svetu ne može ugoditi, a ti Jokiću gledaj sebe i guraj napred!

klopp

pre 7 godina

Naravno da ne mogu direktno da mu zabrane. Ali kad ti kažu, kao sto je i Misko preneo, "da bi bilo poželjno da poradi na sebi preko leta kako bi ih vodio u plej of", onda je prilicno jasno kakav je njihov stav. Cinjenica je da Jokic moze mnogo vise individualno napredovati u Americi nego u Srbiji i na EP. Na kraju krajeva, a kad je bilo koji savez bio pouzdan izvor? Uvek saopstavaju ono sto ljudi hoce da cuju, pa posle opet izdaju neka saopstenja kako su razocarani, prevareni itd.

nista o nicemu

pre 7 godina

Gledao sam ga uzivo ove sezone i decko igra kao na treningu. Njemu apsolutno ne trebaju neki dodatni kampovi i treninzi kao da bi poboljsao fizicku spremu. Druga stvar, ne moze njega Denver da ucjenjuje jer bi ga svaki NBA tim rado doveo u svoje redove. Ucjenjuju se neki manje bitni igraci a ne "motor " ekipe..Dakle, samo i jedino je neko zatezanje na relaciji Misko-KSS ali ne sumnjam da ce to Djordjevic smekerski da rijesi kao i u slucaju Bobija.
(U prolazu, 20. april 2017 17:17)

Smekerski? Ono je nivo ljubomorne tinejdzerke koju je ostavio decko.

Frontman

pre 7 godina

Oce da se spremi za prestojecu sezonu, da ojaca kazes. Jao da sam Djordjevic svi na pripreme u julu, a za jokica mesec dana ranije, sa 5kondicionih trenera strogi rezim ishrane, I kad se bude pojavio na prvenstvu da svi izneveruju.

tako je bilo

pre 7 godina

tako jos jedan nije hteo da igra za reprezentaciju. dok se on slikao sa parkerom po splavovima povređeni beli je bio sa drugarima na pripremama.

pišem uz vetar

pre 7 godina

@evo ti istinu u oci

Čoveče, čim se neko ne slaže sa većinskim mišljenjem odmah je bot. U redu, ja prihvatam da sam bot, neuk i da kusam sendvič.

Ostojić i Avdalović su spomenuti u kontekstu igrača selektovanih za EP 2003, a sve u suprotnosti sa renomeom i imenima igrača koji su doneli zlatnu medalju sa SP godinu dana ranije. Isto tako sam mogao da pomenem Dušana Vukčevića i Nebojšu Bogavca umesto prve dvojice.

Poenta je da su od nosilaca i svih 'zaslužnih' Jarić i Stojaković imali obraza da se pojave i odazovu Vujoševiću, iako su kasnije označeni kao izdajnici.

Dakle, ta dvojica igrača su kasnije obeležena kao izdajnici, Jarić kao remetilac atmosfere na EP u Novom Sadu, a Stojaković kao igrač koji se ne odaziva pozivu i izbegava isti, iako je već odigrao NBA sezonu sa dobro načetim leđima.

Ako me to čini Miškovim botom onda u redu. A ti nastavi da peniš, pozivaj se na zasluge gledanja reprezentacije, i pokušavaj da uniziš sve redom koji nisu saglasni sa tvojim mišljenjem. Narod smo od milijardu ljudi, pa nam još malo razdora neće teško pasti...

Još jednom, Nidžo svaka čast na protekloj sezoni i nastavi da radiš kako misliš da treba, niko ne šeta u tvojim cipelama da zna kako ti je.

Kopernik

pre 7 godina

Da li se samo meni cini da "neko" pokusava smijeniti Djordjevica konstantnim pritiskom u javnosti oko "slucaja Bobi"? Ponovo je stvorena pro et contra Bobi atmosfera, a nije ni blizu spisak. Pa se nametnula zlatna medalja na EP kao jedini moguci uspjeh? Na ovom EP, gdje ce neki od favorita sigurno zavrsiti u 1/4, jer je previse ujednacenih selekcija.

Cudo je koliko forumi imaju utjecaja na javnost, a koliko se lako mogu izmanipulisati...

Valjevska podvala

pre 7 godina

Evo pisao je čika Podvala dole u drugoj vesti o sporazumu između NBA i FIBA.
Dakle, sve je isključivo na Jokiću.

Ili možda na Mišku, znajući kako kod nas sve funkcioniše.

jsjsj

pre 7 godina

Ovde se priča o radu preko leta,pa on do okupljanja tima ima 2 i po meseca.A mislim da bi mu Sale dao do početka avgusta da trenira sam i onda dođe.Ne vidim što ne bi mogao i da trenira i da igra za Srbiju.

Ilija

pre 7 godina

@vesele devedesete

naprotiv, ovo je bas pametno od strane danilovica jer sad ako jokic odbije nasa javnost ce da ga razapne
tako da nije danilovic bas glup ispao ovde.

vladek

pre 7 godina

Od Hakima Oladzuana ovako inteligentan centar nije igrao u NBA,tako da Denver nema tu neki manevarski prostor da ucenjuje.Jokic je ubedljivo najbolji igrac Denvera,i zele ga mnogo jaci timovi,Danilovic je rekao istinu.Jokic je mlad momak,te gluposti da hoce na unapredjuje igru u letnjoj ligi,to ne pije vodu,ako ne bude u reprezentaciji,bice sa devojkom na Havajima,ili tako nekoj destinaciji,ali ja njega ne osudjujem,svako bira svoj put

ljubitelj

pre 7 godina

Posle ovog komentara ocekujem puno negativnih ocena, ali jedna stvar se mora objektivno sagledati. Jokic je nije preko potreban reprezentaciji, grubo receno. Zasto?
Jokara, Joker, Joka kako god je apsolutni genije i najveci hit kod nas od velikih uspeha Djokovica. Decko je za primer na i van terena. Ali treba shvatiti jednu cinjenicu. On je najboljie pruza u NBA-u jer mu ta 'nonsalantna' atmosfera neverovatno odgovara. Manje igranje odbrane i sva lezernost u napadu mu je omogucena. U Evropi, pogotovo u reprezentaciji, to mu nece biti pristupacno. Zato je on kralj tamo. Spomenucete igre u Megi, ali je on ovde bio general i opet bez ucinka dobrog u odbrani. Slicnih razmisljanja sam i oko Bobija...deluje kao da je Sale srecan sto mu ne igra jer mu se ne 'uklapa'.Svakako treba da bude na pripremama i probati da se uklopi, ali delovalo je proslo leto da se nije snasao u repki posle solidne sezone prve u NBA. Sve najbolje Jokicu, gde god igrao, i nadajmo se zlatu na EP. Osvojio srebro Sale sa matorim Katicem, osbvojice i bez Jokica i sa njim. Pozdrav. Izvinite!

BgHQ

pre 7 godina

Prosto je neverovatno kakve smo mi lozane i kako lako drugom odredjujemo sta mora da radi pod firmom nekog patriotizma.Denver je Jokicev poslodavac i ako mu oni preporuce da mu je bolje da ne igra za reprezentaciju vec da se individualno usavrsava po programu koji mu oni odrede bilo bi vrlo skakljivo da ih odjavi .Radi se o milionskom iznosu u Jokinom ugovoru i nisam siguran da mu je pametno da se kocka.Ovi sto se busaju u grudi i dizu galamu rade za neuporedivo manje sume pa kad im sef kaze da nesto moraju da urade oni poslusaju jer ne zele da izgube 100 ili 200,300€ svoje pkate a preporucuju Jokicu da rizikuje milione $.Vrlo jadno.Pustite coveka da sam donese odluku jer se pre svega radi o njegovoj sudbini.

agassi

pre 7 godina

Svi Vi kojima su puna usta patriotizma , šta ste Vi uradili za Srbiju ? Svakog proleća kreće, preko leta dobija kulminaciju , teško razapinjanje igrača. Toliko ste posvećeni da bi čovek pomislio da Vam život od toga zavisi . Neke selektor sam dovodi u bezizlaznu situaciju druge menadžeri , prosto je ako nećeš ne moraš. Uvek ima ko hoće.
Još nešto da ne bude zabune, po ko zna koji put nije njemu Sale obezbedio Denver nego neko drugi. Sem Raduljice koji realno kod njega explodira , nijedan drugi igrač mu ne duguje "neku formu" .
A potez kriminalno glup , sa dopisom . Sedi na avion i razgovaraj sa ljudima direktno ako je taj Jokic najvažniji .

Stomak

pre 7 godina

@petronije A sto je kralj? Zna se da NBA klubovi ne mogu da zabrane igracima da igraju za reprezentacije. Ali sa druge strane kada im nesto "preporuce", to je dosta ozbiljno. Ipak oni placaju te igrace. Sada se bespotrebno pravi pritisak na Jokica da po svaku cenu odbaci "preporuku" kluba, a ko zna kakve to posledice moze da ima po njegovu minutazu i naredni ugovor.

CikaMica

pre 7 godina

Ne brani mu Denver, on dečko ne želi da igra dok je takva garnitura u KSS i šta je tu sporno. Niste proizveli dobrog mladog igrača godinama.
A i šta će vam Jokić kad dečko uopšte ne igra odbranu, koja se itekako igra u Evropi.

А. Петров

pre 7 godina

Даниловићево подуже саопштење има само четири реченице. И Маркес би му позавидео.

x

pre 7 godina

Не знам зашто је важно шта је рекао Мишко? Јокић се пита и на основу његове реакцује ћу да судим о њему. Ваљда је пунолетан? Само ћу да напоменем да је одскочио ове сезоне после наступа за репрезентацију. Исто тако и Антетокумпо експлодирао после неуспелих квалификација и одласка у грчку војску (3 мeсеца). Какве посебне припреме и лажи-мажи приче?
(Иван-Ниш, 20. april 2017 16:32)

Jos si ti zelen, Jokic se nista ne pita. Ili vrlo malo. :)

Larry

pre 7 godina

Koliko smo samo kratkovidi kao narod, to je strasno. Umesto da se proceni sta je bolje za razvoj njegove karijere, da li da igra ovo jedno EP ili individualno radi preko leta, pa da se na osnovu toga osmisli taktika kako sa tim izaci pred nas ostrasceni kratkovidi narod kako ga ne bi stavili na stub srama, Jokic se sada stavlja pres svrsen cin. I sada je nama vaznije ovo EP nego narednih 10 EP, svetskih i OI gde bi Jokic verovatno bio jedan od najboljih igraca ukljucujuci i Amerikance ako dotera kondiciju i odbranu. Uvek smo gledali samo ispred nosa i daj odmah sad sta moze, a nismo gledali 5 ili 10 godina unapred, zato smo izmedju ostalog i prosli tako kako smo prosli u svim sferama zivota.
(Boki, 20. april 2017 16:02)

Bravo. Da dodam da su već počela pljuvanja, izjave tipa "dečko igra za pare ne za grb" od kojih se ježim a do juče je bio miljenik nacije. Takvi smo mi, kratkovidi i nakrivo posadjeni. Ja ne vidim nikakav problem da dečko sebi posveti leto, pre svega jer imamo rešenja za poziciju centra, naravno nemamo igrača takvog kalibra koji bi i raširio protivnikovu odbranu ali setite se 2014. i da smo praktično do srebra došli samo sa Raduljicom, Krle je uleteo kad je bilo najpotrebnije. Hoću da kažem da isuviše potcenjujemo naše mogućnosti, kao i prošle godine sa Bobijem kada su mnogi predvidjali propast bez njega i šta je bilo na kraju svi znamo. Dečko ako bude radio na sebi imaće garant 20+ poena i bar 10 triple-doubla sl. sezone a ja bi iskreno više voleo da Srbija za 2 godine ima NBA Superstara u ekipi, ne kažem da to neće moći i ako bude igrao za nas ali svakako će mu biti teže da radi na svojim nedostacima nego ovako.

ministar

pre 7 godina

Bravo za savez i selektora i pitanje zasto se nisu zalagali za Bobija ovako?Verovatno zato sto je iz Zvezde a selektor nije objektivan po tom pitanju.Stop klubastvu.

Ref

pre 7 godina

@dragan, bas zato i jeste igranje za reprezentaciju najcistija stvar koji iko moze da uradi. ne vidim nista zbog cega bi igranje za drzavu bilo lose a sve ostalo sto si naveo je puno smicalica. a povreda ako ti je sudjena, ako su u tom stanju ligamenti, kosti itd, svakako ce se desi, kad tad

Pera

pre 7 godina

Ostavite decka na miru, na njemu je da vidi sta je najbolje za njega, a to ce biti najbolje i za nas.
Da li neko sumnja da on voli Srbiju i kosarku? Naravno, svi mi volimo i pare, ali sigurno da su za njega prve dve stvari vaznije, pare ce doci kao posledica ogromnog talenta i pravilnih odluka.
Video sam na fejsbuku njegovu izjavu da su jedini misici potrebni za kosarku oni u mozgu. S tim pristupom uspeo je da se probije medju najbolje NBA kosarkase, ali, nazalost, nje uspeo da uvede tim u playoff. Svaka mu cast, cesto sam cuo americke komentatore kako kazu "a zamisli tek da je fizicki spreman". I on vidi sta mu fali. Stigao je bez toga do neslucenih visina, od bucka koji sklek ne moize da uradi, ali zeli dalje, a za to treba malo da popravi trojke, malo iskustva, respekta od sudija, ali, pre svega - fizicka sprema. A to trazi vreme i napor, odricanje. U toku sezone toga nema. Ostaje leto, na njemu je da izmeri da li uz to moze i da igra Evropsko, ili ne. Bolje je da na tome radi sto pre, a i bolje da propusti (ako misli da treba) to nego svetsko ili olimpijadu.
Dakle, ako odluci da se posveti radu na spremi, bice to odlicna investicija koja ce se svima visestruko vratiti.

Jakob

pre 7 godina

Super je da igra ako je motivisan,ali ako nije onda ne treba ni da dolazi. A ja mislim da je Jokic u pravu sto razmislja da ne dolazi nego da se individualno sprema,njemu treba jaci ugovor i mozda jaci NBA tim,zato je zbog njega samog bitnije da se usavrsava a ne da gubi vreme u Turskoj jer cemo mi i bez njega da igramo za medalju,doduse sa njim imamo sanse za zlato ali ok,i srebro ili bronza su ok.
Samo jos da selektor preboli svoju sujetu i pozove Bobija.

srbija

pre 7 godina

jokara i ne treba da igra ovog leta, vec da napreduje. njegova karijera se sada lomi, ako sledece godine postana prava zvezda NBA, imacemo zlata na svim takmicenjima u narednom periodu i ozbiljnu borbu sa amerima. ako sad dodje na EP, mozda od toga ne bude nista. leto je najvazniji deo sezone!!!!

Xsx

pre 7 godina

Nije mi jasno zašto ljudi ne shvataju da Jokić ove godine ne želi da igra za reprezentaciju. Planira da se dobro odmori za razliku od prošle godine kada je nastupao na OI. Očigledno mu fali malo više vremena za provod i aktivnosti koje nemaju veze sa košarkom. Posle toga želi individualno da radi na svom napretku i da u sledećoj NBA sezoni pokuša da popravi svoju statistiku. Pre svega igru u odbrani. To sve na kraju može da mu donese ugovor od 100 + miliona. Mada moje skromno mišljenje je da bi i sa reprezentacijom napredovao takođe.
Posle "skandala" sa Bobijem Jokić preko Miška pokušava da opravda svoj izostanak. I u principu to je to.
Postoji i druga opcija koja ako je aktuelna, nikada je nećemo čuti javno.
Šta ako su ucenili Jokića minutažom? U svakom slučaju Jokić je mlad i reprezentativna karijera je tek pred njim. I bez njega dovoljno smo jaki za zlato.

NoName

pre 7 godina

Misko je solirao i pokusavao da dribla sa majstorima kosarke. Odlicna reakcija KSS, tako treba, u javnost samo sa proverenim informacijama.
(AlCapone, 20. april 2017 17:31

Odlicna reakcija KSS? Ovim su samo pokazali neznanje. Mislim da su i u Denveru bili zapanjeni. Ljudi, klubovi ne mogu zabraniti ZDRAVOM igracu da igra za reprezentaciju. I to svi znaju osim ljudi u KSS. Ukljucujuci i selektora. Sta mislite, zasto je Bobi bio "povredjen"?

napoleon

pre 7 godina

Garbajosa pravilo,kad je igro za spance na ep 2007 se povredi a ovi iz toronta za glavu.Nmg oni da zabrane,al su dobro pokriveni i igraci igraju na svoju odgovornost za repku strah je na obe strane klub-igrac,plus jokica oce da spreme da ih uvede u plejof,a nisu bili od 2012,iguodala ih uveo.

djole

pre 7 godina

A Danilovic i Djordjevic i dalje ne govore, nemaju nikakvu komunikaciju, pa ovaj ni ne zna da je Sale vec dobio odgovor? Totalno neozbiljno i brukamo se pred svetom! Svi koji prate kosarku znaju da Danilovic i Djordjevic imaju lose odnose jos iz reprezentativnih dana, i da godinama nisu komunicirali

Drops

pre 7 godina

Iskreno, kada budete doneli OI srebrnu medalju u Somboricu i Srbiju (kao sto je Jokara), onda cete moci da prozivate. Ovako ste samo jadni.

nikola1992

pre 7 godina

Pojedini ovde kao da su mala deca. Ne mogu da mu direktno zabrane, ali mogu da mu daju, sto bi rekli u jednom filmu, "ponudu koja se ne odbija". Setite se duska tosica i verdera, koji nije hteo da ga pusti na olimpijske igre, iako nije imao pravo na to. Ali ucene te da ces izgubiti mesto u timu, pa ti idi ako ti se ide. Ne kazem da je to ovde slucaj, mozda je stvarno i do raznatovica, ali mi srbi bi makar trebalo da znamo da postoje mnogi nacini da se zaobidju pravila i zakoni. To je makar ovde svakodnevnica.

Milko

pre 7 godina

Pa niko nije ni rekao da mu Denver brani.
oni samo imaju svoje planove sa njim i svoje preporuke za pripreme za novu sezonu.
Momak je u dilemi, gledati svoje interese ili ih pokušati nekako uklopiti u interese reprezentacije.

Tor

pre 7 godina

@opusteno, isto tako druze on ima sezona i sezona ispred sebe za napretke, ugovore i individualne treninge aa hormonom rasta. nece sigurno da ga izbace iz nba ako ga denver skartira odmah 10 drugih cekaju, mnogo privlacnijih timova. i? sta je tebi bolje? njemu je svakako svejedno, osim ako mu neko ne puni glavu pa mali ni ne zna sta sme ili nije siguran.

Gašić Nikola

pre 7 godina

Jedan grobar srpske košarke ( Danilović ) raskrinkao drugog grobara ( Miško ) i kada se spoje minus i minus dobija se plus!! Možda se dva minusa ponište i naprave nam veliku uslugu!

Patrick

pre 7 godina

Možda gresim ali stvarno ne mogu da se setim igraca koji je jednu sezonu odigrao vrhunski pa na leto igrao za reprezentaciju i nakon toga nazadovao u karijeri.
(aca Umc, 20. april 2017 23:01)

Jovic,Guduric,Kuzmic.Ja ih vec nabrojao trojicu.A znam ih jos.

evo ti istinu u oci

pre 7 godina

@.......................Još jednom, Nidžo svaka čast na protekloj sezoni i nastavi da radiš kako misliš da treba, niko ne šeta u tvojim cipelama da zna kako ti je.
(pišem uz vetar, 20. april 2017 21:52)

Citiram samo zadnju recenicu, a vecina teksta je zrela da se iscjepka i baci u kantu. Ne zato sto neko ne trpi tudje misljenje, vec sto ti i nemas svoga misljenja vec ti tvoj mentalni gazda to odredjuje.

kad kazes-"tebi Nidzo svaka cast, nastavi da radis kako treba...bla bla.." ti predstavljas problem kao da je Jokic taj koji je odbio da igra za reprezentaciju. Jokic to nije uradio. Neko je prosledio informaciju novinarima da je klub preporucio neigranje. To se ispostavilo da je notorna laz. Zasto ti sad prebacujes loptu na Jokica? jer njega necemo mrzeti ni napadati kao sto kritikujemo pohlepnog menadzera.
E tu se otkrivas da si bot i manipulator.
Nesto ako prebacijes meni sto sam "zasluzan" jer sam gledao utakmicu reprezentacije. Ja to ne rekoh, samo rekoh da je gledah. A ne vidis da se ti eto pobratimi sa Jokicem- " samo ti Nidzo gledaj" kazes ti.. Sta s iti i to njemu, dadilja, tata, pobro, menadzer kad si na "Nidzo" sa njim? Ili mozda ne bas tako blizak- mozda si ipak samo botko-sendvicar , ponizni sluga gosn menadzera.

4k4.Dex

pre 7 godina

Naravmo da mu Denver ne brani... oni njih na neki nacin ucene jer ne mogu dabim kazu ne smes da igras za repku ali mogu npr. ako ne budes tu u tom i tom periodu ne racunamo na tebe ili drugi ce dobit sansu ili nesto slicno. A jos gore je ako se resava veliki ugovor sa klubom a igrac ode u sred pregovora.

srbijanac

pre 7 godina

ja mislim da mu neko brani da igra a mozda i on sam hoce da odmori malo ipak je nba naporna liga kako god bude imamo igrace koji mogu da odigraju vrhunski samo treba da se dobro spreme i uigraju

( VAMA 5 PO VIJESTI A MENI NECE OBJAVITI NI OVAJ )

pre 7 godina

(antiDebil, 20. april 2017 15:39)

Sreca da je vas takvih koji na 90% objava prosipaju svoju pamet, s vama nam je buducnost svjetlija!

jд123

pre 7 godina

Osiguranje je ogromno. Recite nemamo da platimo, nemojte momka uplitati.
(Goran, 20. april 2017 20:09)

То ће тек бити када потпише следећи уговор. Сада то није случај. Зато и она изјава Мишка: "само ово ЕП да не игра, следеће лето свеједно нема репрезентативне обавезе. После тога, када потпише огромни уговор и ја дигнем силне милионе од провизије, може увек да игра за репрезентацију што се мене тиче, јер тада огромно осигурање ће морати платити други, мене се то не тиче". То је у ствари измећу редова изјавио Мишко.

vesele devedesete

pre 7 godina

ne vidim sta ovde nismo znali. ovo je najnormalnija stvar. samo sto danilovic sada bukvalno razapinje jokica u slucaju neigranja. taktika i intelekt mu nikad nisu bili jaca strana. glupo i nepotrebno saopstenje kss

CikaMica

pre 7 godina

Ne brani mu Denver, on dečko ne želi da igra dok je takva garnitura u KSS i šta je tu sporno. Niste proizveli dobrog mladog igrača godinama.
A i šta će vam Jokić kad dečko uopšte ne igra odbranu, koja se itekako igra u Evropi.

opušteno

pre 7 godina

''Da li i zašto Denver zabranjuje nastup njihovog igrača Nikole Jokića za reprezentaciju Srbije na EP 2017?“

Što ste ih tako pitali, ako tako dobro znate da nijedan NBA klub ne može da brani svom igraču?

Poverovali trećem licu?

Još jedno pitanje, pošto ovde svaljujete odgovornost na igraču i agentu, jeste li sigurni da klub ne može da utiče na odluku igrača?

Ova godina je ključna, da se bolje spremi, a za bolji ugovor ne sumnjam. Ja Jokiću ne bih zamerio ako ne igra ovog puta, biće prilike svakako. Nije smak sveta, bilo je toga i biće. Ne treba nikog prisiljavati, ako hoće da igra verujem da bi već znao da hoće.

živčan_neki_lik

pre 7 godina

Još od vremena Divca i Stojakovića se dešava da im nba klub brani da igraju za reprezentaciju, pa se nismo čudili. Traže se izdajnici i nemoralni igrači kako bi opravdali svoje položaje i fotelje ako dođe do neuspeha.

T-Mac

pre 7 godina

Dosta neozbiljno zvuci da savez salje pismo Denveru a da je Sale u medjuvremenu vec razgovarao na tu temu sa njima...kao da su savez i Sale dva odvojena tela...igra gluvih telefona klasicna

ministar

pre 7 godina

Bravo za savez i selektora i pitanje zasto se nisu zalagali za Bobija ovako?Verovatno zato sto je iz Zvezde a selektor nije objektivan po tom pitanju.Stop klubastvu.

Patrick

pre 7 godina

Možda gresim ali stvarno ne mogu da se setim igraca koji je jednu sezonu odigrao vrhunski pa na leto igrao za reprezentaciju i nakon toga nazadovao u karijeri.
(aca Umc, 20. april 2017 23:01)

Jovic,Guduric,Kuzmic.Ja ih vec nabrojao trojicu.A znam ih jos.

Jakob

pre 7 godina

Super je da igra ako je motivisan,ali ako nije onda ne treba ni da dolazi. A ja mislim da je Jokic u pravu sto razmislja da ne dolazi nego da se individualno sprema,njemu treba jaci ugovor i mozda jaci NBA tim,zato je zbog njega samog bitnije da se usavrsava a ne da gubi vreme u Turskoj jer cemo mi i bez njega da igramo za medalju,doduse sa njim imamo sanse za zlato ali ok,i srebro ili bronza su ok.
Samo jos da selektor preboli svoju sujetu i pozove Bobija.

djole

pre 7 godina

A Danilovic i Djordjevic i dalje ne govore, nemaju nikakvu komunikaciju, pa ovaj ni ne zna da je Sale vec dobio odgovor? Totalno neozbiljno i brukamo se pred svetom! Svi koji prate kosarku znaju da Danilovic i Djordjevic imaju lose odnose jos iz reprezentativnih dana, i da godinama nisu komunicirali

Boki

pre 7 godina

Koliko smo samo kratkovidi kao narod, to je strasno. Umesto da se proceni sta je bolje za razvoj njegove karijere, da li da igra ovo jedno EP ili individualno radi preko leta, pa da se na osnovu toga osmisli taktika kako sa tim izaci pred nas ostrasceni kratkovidi narod kako ga ne bi stavili na stub srama, Jokic se sada stavlja pres svrsen cin. I sada je nama vaznije ovo EP nego narednih 10 EP, svetskih i OI gde bi Jokic verovatno bio jedan od najboljih igraca ukljucujuci i Amerikance ako dotera kondiciju i odbranu. Uvek smo gledali samo ispred nosa i daj odmah sad sta moze, a nismo gledali 5 ili 10 godina unapred, zato smo izmedju ostalog i prosli tako kako smo prosli u svim sferama zivota.

srbija

pre 7 godina

jokara i ne treba da igra ovog leta, vec da napreduje. njegova karijera se sada lomi, ako sledece godine postana prava zvezda NBA, imacemo zlata na svim takmicenjima u narednom periodu i ozbiljnu borbu sa amerima. ako sad dodje na EP, mozda od toga ne bude nista. leto je najvazniji deo sezone!!!!

klopp

pre 7 godina

Naravno da ne mogu direktno da mu zabrane. Ali kad ti kažu, kao sto je i Misko preneo, "da bi bilo poželjno da poradi na sebi preko leta kako bi ih vodio u plej of", onda je prilicno jasno kakav je njihov stav. Cinjenica je da Jokic moze mnogo vise individualno napredovati u Americi nego u Srbiji i na EP. Na kraju krajeva, a kad je bilo koji savez bio pouzdan izvor? Uvek saopstavaju ono sto ljudi hoce da cuju, pa posle opet izdaju neka saopstenja kako su razocarani, prevareni itd.

NoName

pre 7 godina

Misko je solirao i pokusavao da dribla sa majstorima kosarke. Odlicna reakcija KSS, tako treba, u javnost samo sa proverenim informacijama.
(AlCapone, 20. april 2017 17:31

Odlicna reakcija KSS? Ovim su samo pokazali neznanje. Mislim da su i u Denveru bili zapanjeni. Ljudi, klubovi ne mogu zabraniti ZDRAVOM igracu da igra za reprezentaciju. I to svi znaju osim ljudi u KSS. Ukljucujuci i selektora. Sta mislite, zasto je Bobi bio "povredjen"?

nista o nicemu

pre 7 godina

Gledao sam ga uzivo ove sezone i decko igra kao na treningu. Njemu apsolutno ne trebaju neki dodatni kampovi i treninzi kao da bi poboljsao fizicku spremu. Druga stvar, ne moze njega Denver da ucjenjuje jer bi ga svaki NBA tim rado doveo u svoje redove. Ucjenjuju se neki manje bitni igraci a ne "motor " ekipe..Dakle, samo i jedino je neko zatezanje na relaciji Misko-KSS ali ne sumnjam da ce to Djordjevic smekerski da rijesi kao i u slucaju Bobija.
(U prolazu, 20. april 2017 17:17)

Smekerski? Ono je nivo ljubomorne tinejdzerke koju je ostavio decko.

sfd

pre 7 godina

Bravo! Tako treba istina da se kaze, dosta je menadzerskih muljanja.
(Dzoni, 20. april 2017 15:44)

Decko ima priliku da radi preko leta i popravi snagu i sve sto mu fali da bude top 5 igrac NBA lige u narednih 10 godina i da igra za reprezentaciju kao isto toliko kao mega igrac.

A moze i internet rodoljubima da uslisi najvecu zelju i da odigra ovo leto za njih a ako mu karijera slucajno krene nizbrdo bice prvi koji ce da ga pljuju kako je nula od igraca i coveka.

Ja se nadam da je decko pametan u zivotu koliko i na terenu i zelim mu sve najbolje STA GOD DA ODLUCI.

agassi

pre 7 godina

Svi Vi kojima su puna usta patriotizma , šta ste Vi uradili za Srbiju ? Svakog proleća kreće, preko leta dobija kulminaciju , teško razapinjanje igrača. Toliko ste posvećeni da bi čovek pomislio da Vam život od toga zavisi . Neke selektor sam dovodi u bezizlaznu situaciju druge menadžeri , prosto je ako nećeš ne moraš. Uvek ima ko hoće.
Još nešto da ne bude zabune, po ko zna koji put nije njemu Sale obezbedio Denver nego neko drugi. Sem Raduljice koji realno kod njega explodira , nijedan drugi igrač mu ne duguje "neku formu" .
A potez kriminalno glup , sa dopisom . Sedi na avion i razgovaraj sa ljudima direktno ako je taj Jokic najvažniji .

Boban

pre 7 godina

Po meni bolje je da neigra. Malom se neigra i to je sigurno. Da je hteo vec bi tekao nesto. Sad ako bude. igrao igrace samo zato da ga narod nesmara. I zamislite tu igru...

PihtijaTheGreat

pre 7 godina

Postoji godina kada neko mora npr da radi na masi... A Danilovic to odlicno zna, ovo je iskljucivo rasprava izmedju Raznatovica i Danilovica, kojem je stalo da Jokic igra kako bi odmah pripisao neki rezultat sebi, kao predsedniku KSS. Brate Jokara, ako je potrebno da radis na sebi ovog leta, sacekacemo da se nabudzis. Ja se ne ljutim, ti si u godinama kada mora da se radi na masi, masa je keva :D samo napred i ne obaziri se na prepucavanja onih koji bi da se kite tvojim uspesima, znamo mi da volis Srbiju!

mali radojica

pre 7 godina

Neka sad Miško objasni zašto je uopšte izlazio sa ovom informacijom. Njemu prvom ne odgovara da Jokara igra za repku.Zna se i zašto al ajd nek se sad opere pred čelom javnošću. Političari i kojekavi "menađeri" su došli glave ovom narodu.

Stomak

pre 7 godina

@petronije A sto je kralj? Zna se da NBA klubovi ne mogu da zabrane igracima da igraju za reprezentacije. Ali sa druge strane kada im nesto "preporuce", to je dosta ozbiljno. Ipak oni placaju te igrace. Sada se bespotrebno pravi pritisak na Jokica da po svaku cenu odbaci "preporuku" kluba, a ko zna kakve to posledice moze da ima po njegovu minutazu i naredni ugovor.

V

pre 7 godina

Nije mi jasno zašto se pravi takav nenormalano veliki pritisak na momka da igra za reprezentaciju? Mlad je, imao je napornu sezonu i ako hoće da iskoristi pauzu da unapredi sebe ne vidim zašto bi to bila tolika tragedija.
Imamo još dobrih igrača na toj poziciju tako da nije pod moranje a on je mlad i biće još takmičenja...

Milan bgd

pre 7 godina

Boze, sta se ovde desava... Prvo, ljudi, Misko nigde nije rekao da Denver brani Jokicu da igra, vec da ne zele da igra, da umesto leta s reprezentacijom, provede leto radeci individualno na svom telu.
Drugo, spominjete svi Parkera, Gasola, Novickog. Da li ljudi ovde znaju, da se ti igraci uvek prikljucuju pripremama reprezentacije nekih 7 do 10 dana pred prvenstva? Da odigraju maks jednu ili dve pripremne, odnosno da kroz grupnu fazu traze formu s reprezentacijom. Kod nas se trazi da svi budu tu tih skoro 2 meseca pre prvenstva. Razmislite malo, tako se pravi timski duh, zajednistvo, ali takodje se sprecava da na primer jedan Teodosic(ili bilo ko drugi) kaze, e boli me uvo da dolazim mesec dana na Kopaonik, ako ce ovaj da dodje 7 dana pred prvenstvo i odma da igra. S jedne strane skroz posteno razmisljanje, ali s druge strane komunisticko od pre 30 godina. Moramo da pratimo moderne trendove i promene. Zbog ovoga smo imali problema sa Stojakovicem i zauvek ga izgubili posle 2003 godine.
U ovome je sustina problema kod nas. Gadi mi se savez sa ovim spinovanjem i konstantnim pritskom na igrace, ove iz NBA. Razumeo bi ja da je u pitanju Radmanovic nekad, koji ce tih ekstra mesec dana sto nije na pripremama da provede na zurkama, ali Jokic zeli da radi na sebi... Pa mora da postoji izuzetak. Nije on Bircevic, drzi igru u malom prstu, igra startnu petorku NBA i jos je jedan od boljih centara. Kompromis mora da postoji.

4k4.Dex

pre 7 godina

Naravmo da mu Denver ne brani... oni njih na neki nacin ucene jer ne mogu dabim kazu ne smes da igras za repku ali mogu npr. ako ne budes tu u tom i tom periodu ne racunamo na tebe ili drugi ce dobit sansu ili nesto slicno. A jos gore je ako se resava veliki ugovor sa klubom a igrac ode u sred pregovora.

Larry

pre 7 godina

Koliko smo samo kratkovidi kao narod, to je strasno. Umesto da se proceni sta je bolje za razvoj njegove karijere, da li da igra ovo jedno EP ili individualno radi preko leta, pa da se na osnovu toga osmisli taktika kako sa tim izaci pred nas ostrasceni kratkovidi narod kako ga ne bi stavili na stub srama, Jokic se sada stavlja pres svrsen cin. I sada je nama vaznije ovo EP nego narednih 10 EP, svetskih i OI gde bi Jokic verovatno bio jedan od najboljih igraca ukljucujuci i Amerikance ako dotera kondiciju i odbranu. Uvek smo gledali samo ispred nosa i daj odmah sad sta moze, a nismo gledali 5 ili 10 godina unapred, zato smo izmedju ostalog i prosli tako kako smo prosli u svim sferama zivota.
(Boki, 20. april 2017 16:02)

Bravo. Da dodam da su već počela pljuvanja, izjave tipa "dečko igra za pare ne za grb" od kojih se ježim a do juče je bio miljenik nacije. Takvi smo mi, kratkovidi i nakrivo posadjeni. Ja ne vidim nikakav problem da dečko sebi posveti leto, pre svega jer imamo rešenja za poziciju centra, naravno nemamo igrača takvog kalibra koji bi i raširio protivnikovu odbranu ali setite se 2014. i da smo praktično do srebra došli samo sa Raduljicom, Krle je uleteo kad je bilo najpotrebnije. Hoću da kažem da isuviše potcenjujemo naše mogućnosti, kao i prošle godine sa Bobijem kada su mnogi predvidjali propast bez njega i šta je bilo na kraju svi znamo. Dečko ako bude radio na sebi imaće garant 20+ poena i bar 10 triple-doubla sl. sezone a ja bi iskreno više voleo da Srbija za 2 godine ima NBA Superstara u ekipi, ne kažem da to neće moći i ako bude igrao za nas ali svakako će mu biti teže da radi na svojim nedostacima nego ovako.

BgHQ

pre 7 godina

Prosto je neverovatno kakve smo mi lozane i kako lako drugom odredjujemo sta mora da radi pod firmom nekog patriotizma.Denver je Jokicev poslodavac i ako mu oni preporuce da mu je bolje da ne igra za reprezentaciju vec da se individualno usavrsava po programu koji mu oni odrede bilo bi vrlo skakljivo da ih odjavi .Radi se o milionskom iznosu u Jokinom ugovoru i nisam siguran da mu je pametno da se kocka.Ovi sto se busaju u grudi i dizu galamu rade za neuporedivo manje sume pa kad im sef kaze da nesto moraju da urade oni poslusaju jer ne zele da izgube 100 ili 200,300€ svoje pkate a preporucuju Jokicu da rizikuje milione $.Vrlo jadno.Pustite coveka da sam donese odluku jer se pre svega radi o njegovoj sudbini.

majstor

pre 7 godina

Ljudi moji isto kao i sa Marjanovicem i bilo kim... Igrac u dogovoru sa menadzerima a najvise u dogovoru sa samim sobom odlucuje sta mu je prioritet... Mnogi pljuju igrace koji se odluce prvo za novac a onda za svoju zemlju a isto bi i oni uradili... Cinjenica je da skoro svaki covek na planeti prvo gleda sebe pa sve ostale... I nema sta da se prigovori, ko god da vise da drzavi imace i vise postovanja od naroda...

Ajde se vi pogledajte tako pa recite sta ste VI dali drzavi a u sklopu je vaseg posla. I kosarka i sport je profesija. Jel neki programer isprogramirao besplatno ili napravio sajt i ulozio dane i dane truda da promovise srbiju besplatno? Jel jedan cistac ulice odlucio da kad je slobodan dan izadje na ulicu da cisti srbiju bez naknade? Bukvalno svako moze svoj posao da ulozi besplatno u srbiju, a sto to ne radi?

E tako isto i kosarkas ima pravo da bira da li ce i sta da radi dok mu je slobodno vreme.

Milanče

pre 7 godina

Zanimljivo koliko se brani princip "lova ispred repke" ovde.Da je npr. Bogdanović u pitanju a ne Jokić razapeli bi ga panteri na tri krsta ali ovako nema veze.A menadžeru ovo nije prvi put da unosi zlu krv u reprezentaciju.Daniloviću puna podrška a Jokić neka sam kaže hoće ili neće da igra za repku mada je pitanje u stvari hoće li da posluša Miška ili ne.

Simke

pre 7 godina

Nije stvar u konkretnoj zabrani. Ne mogu oni nikome fizički da zabrane. Ali radi se o preporukama, konsultacijama i čitanju između redova. Oni mogu da ucene Jokića na druge načine. Sve je i dalje na njemu.

Novica nikolic

pre 7 godina

Ako je do Jokica "sramota" , ako je do Miska " Jos veca sramota ". Zar malo para I jedan i drugi vec imaju. Za Srbiju treba da se gine a ne da se kalkulise......

pišem uz vetar

pre 7 godina

Ama dosadni ste više. Dečko će uz konsultovanje sa svojim krugom ljudi od poverenja da odluči da li će, ili ipak neće da igra ovo leto. Njegova karijera, njegov izbor, treba poštovati u svakom slučaju.

Po mom mišljenju Jokiću je pametnije da ostane u Denveru i nek' trenira ovo leto do iznemoglosti, neka radi na ispravljanju mana, da postane ono za šta ga Denver projektuje. Ionako će ga šire mase proglasiti za izdajnika, ne igrao sad, ili neko drugo leto.

Setimo se Stojakovića. Igrao je EP 2003 sa Đurom Ostojićem i Vuletom Avdalovićem, isto leto kad je svemogući Bodiroga na koga se kao na najvernijeg poziva 80% foruma otkazao, dve godine pre toga je bio najbolji igrač EP u Turskoj i doneo titulu prvaka Evrope, i na kraju je opet označen kao izdajnik.

A to što je igrao povređen, pa mu je ta ista povreda leđa prevremeno okončala karijeru nikom ništa.

Naravoučenije je da se svetu ne može ugoditi, a ti Jokiću gledaj sebe i guraj napred!

ljubitelj

pre 7 godina

Posle ovog komentara ocekujem puno negativnih ocena, ali jedna stvar se mora objektivno sagledati. Jokic je nije preko potreban reprezentaciji, grubo receno. Zasto?
Jokara, Joker, Joka kako god je apsolutni genije i najveci hit kod nas od velikih uspeha Djokovica. Decko je za primer na i van terena. Ali treba shvatiti jednu cinjenicu. On je najboljie pruza u NBA-u jer mu ta 'nonsalantna' atmosfera neverovatno odgovara. Manje igranje odbrane i sva lezernost u napadu mu je omogucena. U Evropi, pogotovo u reprezentaciji, to mu nece biti pristupacno. Zato je on kralj tamo. Spomenucete igre u Megi, ali je on ovde bio general i opet bez ucinka dobrog u odbrani. Slicnih razmisljanja sam i oko Bobija...deluje kao da je Sale srecan sto mu ne igra jer mu se ne 'uklapa'.Svakako treba da bude na pripremama i probati da se uklopi, ali delovalo je proslo leto da se nije snasao u repki posle solidne sezone prve u NBA. Sve najbolje Jokicu, gde god igrao, i nadajmo se zlatu na EP. Osvojio srebro Sale sa matorim Katicem, osbvojice i bez Jokica i sa njim. Pozdrav. Izvinite!

Xsx

pre 7 godina

Nije mi jasno zašto ljudi ne shvataju da Jokić ove godine ne želi da igra za reprezentaciju. Planira da se dobro odmori za razliku od prošle godine kada je nastupao na OI. Očigledno mu fali malo više vremena za provod i aktivnosti koje nemaju veze sa košarkom. Posle toga želi individualno da radi na svom napretku i da u sledećoj NBA sezoni pokuša da popravi svoju statistiku. Pre svega igru u odbrani. To sve na kraju može da mu donese ugovor od 100 + miliona. Mada moje skromno mišljenje je da bi i sa reprezentacijom napredovao takođe.
Posle "skandala" sa Bobijem Jokić preko Miška pokušava da opravda svoj izostanak. I u principu to je to.
Postoji i druga opcija koja ako je aktuelna, nikada je nećemo čuti javno.
Šta ako su ucenili Jokića minutažom? U svakom slučaju Jokić je mlad i reprezentativna karijera je tek pred njim. I bez njega dovoljno smo jaki za zlato.

Drops

pre 7 godina

Iskreno, kada budete doneli OI srebrnu medalju u Somboricu i Srbiju (kao sto je Jokara), onda cete moci da prozivate. Ovako ste samo jadni.

Endi

pre 7 godina

Tako je Sale, izvedi na cistac menadzere i lesinare, kojima se ovdasnja javnost divi zato sto su uspesni i zastupaju najpoznatije svetkse igrace. Ne interesuje njih nikakav patriotizam, vec njihovi dzepovi. A nadam se da je Jokic pametan momak koji sam donosi svoje odluke.

jednostavno rečeno

pre 7 godina

Ma Mišković hoće pošto-poto da ugura Bobija kao prvog centra, a to jedino može ako Jokić ne igra... Providna menadžerska taktika...

Pera

pre 7 godina

Ostavite decka na miru, na njemu je da vidi sta je najbolje za njega, a to ce biti najbolje i za nas.
Da li neko sumnja da on voli Srbiju i kosarku? Naravno, svi mi volimo i pare, ali sigurno da su za njega prve dve stvari vaznije, pare ce doci kao posledica ogromnog talenta i pravilnih odluka.
Video sam na fejsbuku njegovu izjavu da su jedini misici potrebni za kosarku oni u mozgu. S tim pristupom uspeo je da se probije medju najbolje NBA kosarkase, ali, nazalost, nje uspeo da uvede tim u playoff. Svaka mu cast, cesto sam cuo americke komentatore kako kazu "a zamisli tek da je fizicki spreman". I on vidi sta mu fali. Stigao je bez toga do neslucenih visina, od bucka koji sklek ne moize da uradi, ali zeli dalje, a za to treba malo da popravi trojke, malo iskustva, respekta od sudija, ali, pre svega - fizicka sprema. A to trazi vreme i napor, odricanje. U toku sezone toga nema. Ostaje leto, na njemu je da izmeri da li uz to moze i da igra Evropsko, ili ne. Bolje je da na tome radi sto pre, a i bolje da propusti (ako misli da treba) to nego svetsko ili olimpijadu.
Dakle, ako odluci da se posveti radu na spremi, bice to odlicna investicija koja ce se svima visestruko vratiti.

Galeb

pre 7 godina

Svi imaju svoje kalkulacije i to je ok. Respekt za Danilovića i Djordjevića, velike legende, baš Velike. Respekt i za Jokića, legenda u najavi, momak je lik u svakom pogledu. Odličan igrač. Ne treba ga previše pritiskati, mlad je. Čak i da preskoči, a voleo bih da igra, to će biti samo sad,ima vremena. I Miško R je faca u svom poslu, pa sad kome se svidja..

Dragan

pre 7 godina

Sve je tako ali i nije bas. Nije sporan interes Jokicevog menadzera da ga izvuce iz svih aktivnosti koje ne donose novac, a rizikuju povredu. U fudbalu biti reprezentativac cak znaci povecati cenu na trzistu. U NBA to nije slucaj. Ova liga i njeni timovi gledaju samo svoj interes i ulozene novce. Ugovorom sa Fibom su se obavezali da ne "koce" reprezentativce i to je zvanicna politika. Ono o cemu se prica u klubovima iza zatvorenih vrata je druga prica. Ne verujem da Raznatovic tek tako, bez ikakve veze, lazno i tendenciozno pomene Denver u celoj prici. Situacija: decko koji nije usao u NBA na velika vrata se pokazao upotrebljivim za velika dela. Nude mu mnogo, ali i traze zauzvrat. Menadzer nema dilemu sa jedna strane, a uglavnom je tako i sa nasom javnoscu i KS sa druge. Izmedju je decko od 22 godine kome svi sapcu na uho i govore svoje zelje. Nije mu bas lako. Svi traze svoje i od njega ocekuju da ih zadovolji...

nikola1992

pre 7 godina

Pojedini ovde kao da su mala deca. Ne mogu da mu direktno zabrane, ali mogu da mu daju, sto bi rekli u jednom filmu, "ponudu koja se ne odbija". Setite se duska tosica i verdera, koji nije hteo da ga pusti na olimpijske igre, iako nije imao pravo na to. Ali ucene te da ces izgubiti mesto u timu, pa ti idi ako ti se ide. Ne kazem da je to ovde slucaj, mozda je stvarno i do raznatovica, ali mi srbi bi makar trebalo da znamo da postoje mnogi nacini da se zaobidju pravila i zakoni. To je makar ovde svakodnevnica.

RS

pre 7 godina

adriano_galliani, 20. april 2017 16:22

Kakvo plitko razmisljanje. Ne cudi, pa ti ionako nista ne radis u zivotu osim sto pises komentare na svaku objavu. Cuj legenda ili izdajnik! Pa ako se procjeni da je za njegov razvoj bolje da radi individualno, u cemu je onda problem? Ili pak da ga isforsiramo pa da se ne daj Boze povrijedi ili oglusi o ''preporuku'' kluba pa da mu zbog fizicke inferiornosti skresu minutazu...
Ali sve to nije bitno, bitno je da prosjecni Srbin osjeti licno zadovoljstvo a kad ne bude islo, pljuvaces to istu legendu kao i Noleta.

4k4.Dex

pre 7 godina

Parodija se nastavlja... KSS pita pitanja na koja zna odgovor jer svako iole upucen zna da klubovi ne mogu da zabrane igranje za repku. A Menadzee jokica je rekao da Denver ne zeli da Jokic igra ne da mu zabranjuju.

Aca

pre 7 godina

Ово смо сви знали. Избор је само на Јокићу. Легенда или издајник.
(adriano_galliani, 20. april 2017 16:22

Slušaš li ti sebe, čoveče?! Ostavi čoveka na miru. Svako ima svoj izbor, dečko je neverovatan talenat,a ti ga već nazivaš izdajnikom. Jel i Djoković izdajnik zato što je stavljao ostale turnire ispred Davis kupa? Ne lupaj, nego se malo osvesti i mani se tog nacionalno-pseudopatriotskog tripa...

evo ti istinu u oci

pre 7 godina

Setimo se Stojakovića. Igrao je EP 2003 sa Đurom Ostojićem i Vuletom Avdalovićem, isto leto kad je svemogući Bodiroga na koga se kao na najvernijeg poziva 80% foruma otkazao, dve godine pre toga je bio najbolji igrač EP u Turskoj i doneo titulu prvaka Evrope, i na kraju je opet označen kao izdajnik.

A to što je igrao povređen, pa mu je ta ista povreda leđa prevremeno okončala karijeru nikom ništa.
Naravoučenije je da se svetu ne može ugoditi, a ti Jokiću gledaj sebe i guraj napred!
(pišem uz vetar, 20. april 2017 20:00

Samo ti nastavi uz vetar i drzi propovedi neznalicima dok grizes Miskov...sendvic.
Naime na tom EP u Svedskoj Pedja nije igrao mnogo i samo se pojavio u grupi. u zavrsnici nije igrao ni jednu utakmicu.
Taj ostojic kome se ismevas je odigrao fenomenalnu tekmu u cetvrtfinalu protiv Litvanije kad su se svi uplasili i sa -18 doveo ekipu do egala i onda je Drbnjak promasio kos potpuno sam ispod obruca i stvar je opet krenula napoako. Da je to uslo Djuro Ostojic bi bio covjek koji bi nam donio medalju. Gledao sam tu tekmu u Globenu u Stokholmu tako da mi jeftini botovi priprostog menadzera ne mogu soliti pamet.

mmajstor

pre 7 godina

Denver je Jokicev poslodavac i ako mu oni preporuce da mu je bolje da ne igra za reprezentaciju vec da se individualno usavrsava po programu koji mu oni odrede bilo bi vrlo skakljivo....
(BgHQ, 20. april 2017 18:33)

Eto dokle smo dosli... pogledajte ovaj ponizan komentar i robovsko materijalisticki mentalitet. Na to smo spali, na ponizne ljude i robove. Neka coveku neko objasni da poslodavac ne znaci isto sto i robovlasnik, kao i da Jokic trenutno moze da bira poslodavca, za isto ili mnogo vise miliona, a jos pogotovo kada je zakon i pravo na njegovoj strani. Izgleda da on nije ni procitao clanak. Navikao izgleda da ima gospodara.

Gašić Nikola

pre 7 godina

Jedan grobar srpske košarke ( Danilović ) raskrinkao drugog grobara ( Miško ) i kada se spoje minus i minus dobija se plus!! Možda se dva minusa ponište i naprave nam veliku uslugu!

Marko

pre 7 godina

Novac ispred otadzbine. Ponosni smo na tebe Jokicu.
 (fica, 20. april 2017 15:37)


A ti ne bi izabrao pare, moralisto? Inace Jokic se jos nije izjasnio.

zinjo

pre 7 godina

Panteri, delije.. ili kako god. Ajde iskulirajte pricu s Bobijem. Valjda je sad jasno zasto nije igrao za reprezentaciju. Odgovor je Raznatovic!!! Bobi je ok momak i sigurno da nije bila sporna njegova zelja da igra, ali eto i tu Misko umesao "prstice". Ne treba biti mnogo pametan da shvatis poentu. Kad tad stvari izadju na videlo. Nas "trovao" Dule, a sad isto to radi Covic s vama. Cast izuzetcima. Nestvarna sezona Jokica i svaka cast. Cekamo te!!!

Milko

pre 7 godina

Pa niko nije ni rekao da mu Denver brani.
oni samo imaju svoje planove sa njim i svoje preporuke za pripreme za novu sezonu.
Momak je u dilemi, gledati svoje interese ili ih pokušati nekako uklopiti u interese reprezentacije.

Mirko

pre 7 godina

Pa zvanično verovatno ne mogu, ali nezvanično mogu da mu "zabrane", odnosno da ga navedu da tako uradi. Nekad je ucena nekad nešto primamljivije tipa ugovor ili cena istog. A mogu i da se "povrede" ko što neko spomenu Bobijev slučaj.
Verovanto je Miško više u toku od ostalih ljudi, a sigurno mu je namera bila da pripremi javnost za to da Jokić neće igrati.
E sad, posle ovog saopštenja je jasno da će odgovornost za neigranje biti isključivo na Jokiću, a zna se kako Sale gleda na to - zero tolerance, što smo videli i sa Micovim i sa Bobijem.
Tako da Miško i Jokiću, berite kožu na šiljak, ako hoćete da Jokić igra sa reprezentacijom Srbije i osvoji još nešto sa reprezentacijom (pored srebra sa svetskog).
Da me ne shvatite pogrešno, ja bih Jokića pustio da ne igra za reprezentaciju ako smatra da bi mu bilo pametnije da trenira ili šta već, jer mi imamo dosta centara i možemo da osvojimo zlato i bez Jokića,
ali potpuno podržavam Saleta i kult reprezentacije koji je ponovo podigao na visoki nivo, za Srbiju je to na prvom mestu, dok za igrača to ne mora da bude na prvom mestu, ali onda to povlači i suprotnu reakciju.
Mislim da niko ne treba da se igra sa reprezentacijom i da takve odluke treba da se donose samo u dogovoru sa trenerom Saletom Đorđevićem. Tačka.

antiDebil

pre 7 godina

Naravno da ne brani. To su budalastine, lazi i seoske price koje veoma dobro prolaze u ovoj propaloj zemlji. Ovde su se primile i mnogo vece lazi nego sto je cinjenica da neki nba klub brani svom igracu da igra za reprezentaciju, zato valjda i nije cudo sto nam ide toliko dobro !!!

nn

pre 7 godina

Ko je za to da KS otpusti Djordjevica i njegov strucni stab i na mesto selektora dovede Miska??Ja mislim da bi to bio najbolji moguci scenario,odma' bi znali ko ce da igra,ko treba da igra,kome treba malo utakmica u reprezentaciji itd.Ne bi bilo ovako kao do sada,te ovaj ce mozda igrti, te ovaj je povredjen pa mozda nece moci,te "klub mu ne dozvoljava"...Ovako lepo Misko objavi spisak i to je to, nema nikakvih nedoumica i iznenadjenja.Da ne govorim da je gospon misko i veci strucnjak od Djordjevica, to je svima vec jasno,tu nema diskusije.Hvala Danilovicu sto nam je ukazao na cinjenice, za koje verujem,da su vecini vec poznate.Nista, sad opet cekamo Miskovo obavestnje,nista bez Miska...

Oxi

pre 7 godina

Sada je samo na Jokicu da li ce krenuti putem Novickog, Parkera, Djinobilija, Divca i Gasola, ili ce stranputicama Vladimira Radmanovica i Darka Milicica. Kome je malo pet i po mesecí da ojaca telo, ne moze mu biti izgovor ni tih mesec i po sa reprezentacijom, da mu je smetnja i kocnica za licni razvoj. A i Darko mu je lepo objasnio i jasno porucio da ne ponavlja njegove greske, i da ne zavrsi karijeru sa 10 godina rada na telu i letnje pripreme za NBA sezona..

magic dragon

pre 7 godina

ne vidim sta ovde nismo znali. ovo je najnormalnija stvar. samo sto danilovic sada bukvalno razapinje jokica u slucaju neigranja. taktika i intelekt mu nikad nisu bili jaca strana. glupo i nepotrebno saopstenje kss
(vesele devedesete, 20. april 2017 15:50)

Neko ko nema dovoljno "intelekta" da shvati svrhu objave ovakve vesti svakako nema prava ni da komentarise tudji intelekt. Svrha ove vesti je da se istera istina na videlo zasto Jokic ne igra, da li je do Denvera, Jokica ili menadzera, Denver je upravo otpao a znajuci kakav je Jokic momak mislim da nije upitna njegova zelja pa vi zakljucite ko muti vodu...

šta ti je menadžer

pre 7 godina

Ko sme da se kladi da je cela ova priča deo guranja Marjanovića u reprezentaciju? Znači uz konstantnu medijsku pažnju koju taj čovek dobija već mesecima sad je krenulo malo i "bićemo bez Jokića" i "koga će Sale da zove" i slično. Da se razumemo, ako Đorđević odluči da za Marjanovića ima mesta, ja ću na EP za njega da navijam kao i za svakog drugog reprezentativca, nije ovo komentar protiv toga već prosto ne mogu da se otmem utisku da su ovo neke menadžerske igrice i pritisci preko medija i javnosti i da se Jokić samo našao u sred svega ni kriv ni dužan.

pišem uz vetar

pre 7 godina

@evo ti istinu u oci

Čoveče, čim se neko ne slaže sa većinskim mišljenjem odmah je bot. U redu, ja prihvatam da sam bot, neuk i da kusam sendvič.

Ostojić i Avdalović su spomenuti u kontekstu igrača selektovanih za EP 2003, a sve u suprotnosti sa renomeom i imenima igrača koji su doneli zlatnu medalju sa SP godinu dana ranije. Isto tako sam mogao da pomenem Dušana Vukčevića i Nebojšu Bogavca umesto prve dvojice.

Poenta je da su od nosilaca i svih 'zaslužnih' Jarić i Stojaković imali obraza da se pojave i odazovu Vujoševiću, iako su kasnije označeni kao izdajnici.

Dakle, ta dvojica igrača su kasnije obeležena kao izdajnici, Jarić kao remetilac atmosfere na EP u Novom Sadu, a Stojaković kao igrač koji se ne odaziva pozivu i izbegava isti, iako je već odigrao NBA sezonu sa dobro načetim leđima.

Ako me to čini Miškovim botom onda u redu. A ti nastavi da peniš, pozivaj se na zasluge gledanja reprezentacije, i pokušavaj da uniziš sve redom koji nisu saglasni sa tvojim mišljenjem. Narod smo od milijardu ljudi, pa nam još malo razdora neće teško pasti...

Još jednom, Nidžo svaka čast na protekloj sezoni i nastavi da radiš kako misliš da treba, niko ne šeta u tvojim cipelama da zna kako ti je.

MArkota

pre 7 godina

Ok, za ovaj prvoklasni šuk Saša Danilović dobija prvi plus kod mene kao predsednik KSS. Kako je iskusno odradio Miška.

p.s. Karnišovas je ladno u Nuggetsima, nisam znao, ozbiljan je to igrač bio 90ih.

Иван-Ниш

pre 7 godina

Не знам зашто је важно шта је рекао Мишко? Јокић се пита и на основу његове реакцује ћу да судим о њему. Ваљда је пунолетан? Само ћу да напоменем да је одскочио ове сезоне после наступа за репрезентацију. Исто тако и Антетокумпо експлодирао после неуспелих квалификација и одласка у грчку војску (3 мeсеца). Какве посебне припреме и лажи-мажи приче?

marko

pre 7 godina

Ali ovi komentari da mu treba dati vremena da se usavrsava?! Pa sta rade drugi kosarkasi ? Treba li njima vremena da se usavrsavaju? Da se odmaraju? Jokic je vec jednom izostao i niko mu nije uzeo za zlo, ali zasto bi on imao bolji tretman u odnosu, na recimo, Teodosica, Bogdanovica, Kalinica, Nedovica... Hoce i oni mozda neko leto da odmore. Znaci ili igras ili ne. Nema biranja sad hocu, sad necu. Da li bismo uopste imali reprezentaciju da tako razmisljaju i ostali igraci i biraju kad ce da igraju.

Milioner

pre 7 godina

Ja konciznije I ostrije saopstenje nisam procitao u istoriji Srbije ne samo u sportu nego u politici I sire. Kao da to nije iz ove drzave. I hvala Bogu da je dosao taj dan da I mi pokazemo zube, ne samo kad su medjusobni sukobi unutar drzave nego kad je rec I o nekom sa strane koji nas koci ka potencijalim boljicima. Mali korak za gospodina Danilovica veliki za Srbiju.

Ja

pre 7 godina

Poznavaoci basketa i ostali,
Otkazivanje u julu dan ili dva pre početka priprema i skraćenog spiska ako se sećam na 16 igrača, ne može da se poredi sa otkazom pre spiska. I sada je tek april.
Čini mi se da većina ne kapira realno stav Djordjevica. Ne postoji ništa lično. Da je Bobi prošle godine na vreme otkazao, na širem spisku bi bio najverovatnije Musli ili Kuzmic.

napoleon

pre 7 godina

Garbajosa pravilo,kad je igro za spance na ep 2007 se povredi a ovi iz toronta za glavu.Nmg oni da zabrane,al su dobro pokriveni i igraci igraju na svoju odgovornost za repku strah je na obe strane klub-igrac,plus jokica oce da spreme da ih uvede u plejof,a nisu bili od 2012,iguodala ih uveo.

Srđan

pre 7 godina

Naravno da ne brane i ne mogu da brane. Da li su srećni? Nisu. Nije ni onaj Kuban iz Dalasa bio srećan što mu je Dirk Novicki išao na svaku reprezentativnu akciju, ali šta je mogao. Ništa. Pokušao je čak da izlobira da se taj propis promijeni, ali nije uspio.
Tako da u ovu priču Nagetse ne treba čak ni uplitati. Sve je do Jokića. Naravno, s kim se Jokić konsultuje, to je njegova privatna stvar.

sasa jokic

pre 7 godina

Misko Raznatovic ne prestaje da sabotira i ucenjuje srpske selektore. Da li ce mu neko konacno zgaziti na rep? Pa ovo je u neku drzavno pitanje-reprezentacija, pa neka mu se obrati i drzava kroz svoje institucije.

valjevac

pre 7 godina

Ovde nije problem u jokicu to mi svi znamo nego u njegovom menadzeru koji je vec izasao u javnost da kao neko bitan u nasoj kosarci,nazalost,iznese neko saopstenje.

Tozovac

pre 7 godina

Arturasu klecaju kolena cim procita ime Danilovica, odmah se priseti:) Salim se malo, odlican igrac ali na njegovu nesrecu uvek je igrao protiv nasih asova 90ih pa nikad nista nije osvojio

x

pre 7 godina

Не знам зашто је важно шта је рекао Мишко? Јокић се пита и на основу његове реакцује ћу да судим о њему. Ваљда је пунолетан? Само ћу да напоменем да је одскочио ове сезоне после наступа за репрезентацију. Исто тако и Антетокумпо експлодирао после неуспелих квалификација и одласка у грчку војску (3 мeсеца). Какве посебне припреме и лажи-мажи приче?
(Иван-Ниш, 20. april 2017 16:32)

Jos si ti zelen, Jokic se nista ne pita. Ili vrlo malo. :)

Cedomir

pre 7 godina

Javna je tajna da Misko Raznatovic diktira ko ce od njegovih igraca da igra za reprezentacije (a pogotovo mladje). Pitajte njega. Ili ne smete..Kao sto niste smi ni Dudu Ivkovica kad je rasterivao ljude po Savezu...

Сорош

pre 7 godina

Већ данима гомила Срба пише коментаре типа...мисли на паре дечко, баш те брига за Србију. То је парадигма наше пропасти....када се такви увуку у власт, културу, образовање....

Divos

pre 7 godina

Свака спортска франшиза у САД води своју политику, поставља нека своја правила игре.

Денвер је прошле године омогућио Жоу, Јокићу, Галу да наступе на ОКТ и (првој двојици) на ОИ. И то не да нису бранили, већ су и подржали наступе својих играча за националне селекције. Сви који прате како то функционише у НБА знају да не постоји могућност да се напрасно ресетују. То је тако, води се рачуна о зарадама, али води се рачуна и о репутацији.

Јасно је да овде мути воду један менаџер.
Ако је у питању бојазан да би се његов клијент могао на самом ЕП теже повредити, у реду је, мотиви су оправдани.
Ако су то неке Мишкове комбинаторике (хоће то код њега), ако му је водиља лични анимозитет, и ако му је Јокић само средство у неком његовом рату, проблем је због све већег утицаја дотичног озбиљнији. Време ће показати шта је у питању.

Но, погледајмо шта је за Јокића боље. Истина је да било коме само играње у репрезентацији не може помоћи у афирмацији, те да подигне рејтинг у НБА.
Али може помоћи, итекако. Рад са националном селекцијом ће помоћи да унапреди своју игру, а саме утакмице на ЕП, са посебним набојем и притиском ће му донети непроцењиво искуство и помоћи да постане комплетнији играч.
И прошле године му је рад у националној селекцији, те ОКТ и ОИ итекако користио. И то је то, са једне стране могућност повреде, са друге стране би у играчком смислу пуно добио, а то ће му временом помоћи и код новог уговора.
Уосталом, тако то иде, временом све дође на своје.

miro

pre 7 godina

ja želim jokiću da postane najbolji evropski košarkaš svih vremena, zato što je veliki šmeker na terenu.

s druge strane, ako preskoči ovo ep zbog razvoja, lako može da se desi da preskoči i sledece veliko takmičenje, ep 2019, zbog potpisivanja prvog velikog ugovora, pa ako se ne plasiramo na olimpijske igre, eto nama novog detlefa šrempfa ili rika smitsa, slavnog nba igrača bez gotovo nikakvog reprezentativnog staža.

e, to mu ne želim.

U prolazu

pre 7 godina

Gledao sam ga uzivo ove sezone i decko igra kao na treningu. Njemu apsolutno ne trebaju neki dodatni kampovi i treninzi kao da bi poboljsao fizicku spremu. Druga stvar, ne moze njega Denver da ucjenjuje jer bi ga svaki NBA tim rado doveo u svoje redove. Ucjenjuju se neki manje bitni igraci a ne "motor " ekipe..Dakle, samo i jedino je neko zatezanje na relaciji Misko-KSS ali ne sumnjam da ce to Djordjevic smekerski da rijesi kao i u slucaju Bobija.

JPR24

pre 7 godina

Ne brani mu Denver, on dečko ne želi da igra dok je takva garnitura u KSS i šta je tu sporno. Niste proizveli dobrog mladog igrača godinama.A i šta će vam Jokić kad dečko uopšte ne igra odbranu, koja se itekako igra u Evropi.
(CikaMica, 20. april 2017 15:43)
Gde si se ti izgubio ?

Milan

pre 7 godina

majstor@Ako ćemo u detalje,nije Jokić baš sasvim igrao volonterski.Srebrom na olimpijadi,svaki košarkaš je zaradio nacionalnu penziju od 138806 dinara bruto.Plus nagradu od po 35000 evra svakom od njih pojedinačno.Malo li je?

ej bre

pre 7 godina

Bravo za savez i selektora i pitanje zasto se nisu zalagali za Bobija ovako?Verovatno zato sto je iz Zvezde a selektor nije objektivan po tom pitanju.Stop klubastvu.
(ministar, 20. april 2017 18:03)
Panteru, bobi je rekao da ce da igra! Sta nije jasno? Sta ima da se bori za igraca koji zeli da igra? To sto je sat pred prvi trening otkazao to govori o njemu. Ovo nije borba za Jokica. Ovo je teranje stvari na cistac. Neces ili oces. Nikakvi izgovori i spinovi!

borivoje surdilovic

pre 7 godina

i ako jokic ne zeli da igra, zeli da se odmori....neka odmori....dacemo tawambi drzavljanstvo i brate neka decko zaigra.....bolji je od pola centara evrope.

vladek

pre 7 godina

Od Hakima Oladzuana ovako inteligentan centar nije igrao u NBA,tako da Denver nema tu neki manevarski prostor da ucenjuje.Jokic je ubedljivo najbolji igrac Denvera,i zele ga mnogo jaci timovi,Danilovic je rekao istinu.Jokic je mlad momak,te gluposti da hoce na unapredjuje igru u letnjoj ligi,to ne pije vodu,ako ne bude u reprezentaciji,bice sa devojkom na Havajima,ili tako nekoj destinaciji,ali ja njega ne osudjujem,svako bira svoj put

Frontman

pre 7 godina

Oce da se spremi za prestojecu sezonu, da ojaca kazes. Jao da sam Djordjevic svi na pripreme u julu, a za jokica mesec dana ranije, sa 5kondicionih trenera strogi rezim ishrane, I kad se bude pojavio na prvenstvu da svi izneveruju.

Ja da ti kazem!

pre 7 godina

Ako njegov menadzer izjavi da Jokicu klub zabranjuje nastup za rep. a sam Jokic ne demantuje,onda po meni imamo minimum dva coveka koji ne govore istinu. Od tereta sopstvenih odluka niko ne sme da bezi! I onda mi dodje neka neznalica da prica o "kratkovidnom narodu".

zinjo

pre 7 godina

Raznatovicu, Raznatovicu.. Jokara igra definitivno, sinoc smo se culi.. Cilj mu je trenutno da ode kod svojih i "pocepa" 2l coca cole i bonzitu..

Millennium

pre 7 godina

Rasprava koja se opet besmisleno svodi na Zvezdu, Partizan i Bobija. Ja kao navijač Zvezde stajem na stranu selektora kad je Bobi u pitanju jer je čovek rekao da će igrati, a dan pred pripreme otkaže. I ko je lud tu? Šta je trebao Đorđević da kaže, e ok Bobi vidimo se sledeći put? Naravno da ne. Sada isto. Nek si Džordan lično. Ako drugi dolaze i igraju i ne boje se povrede, onda bolje da Bobi i Jokić ne dolaze. Ja radim na sebi, ja hoću pare. Svaka čast. Ajde vi momci polako, ima ko će igrati za zemlju. I pozdravite menadžera.

s

pre 7 godina

Ljudi nije problem Denver nego je problem Miško kome je lova prioritetna jer on neželi da mu se klijent povredi nedaj bože nego bolje ovako da ga što bolje pripreme za dogodine da potpiše što veći ugovor i da mazne proviziju,jasno sad?

evo ti istinu u oci

pre 7 godina

@.......................Još jednom, Nidžo svaka čast na protekloj sezoni i nastavi da radiš kako misliš da treba, niko ne šeta u tvojim cipelama da zna kako ti je.
(pišem uz vetar, 20. april 2017 21:52)

Citiram samo zadnju recenicu, a vecina teksta je zrela da se iscjepka i baci u kantu. Ne zato sto neko ne trpi tudje misljenje, vec sto ti i nemas svoga misljenja vec ti tvoj mentalni gazda to odredjuje.

kad kazes-"tebi Nidzo svaka cast, nastavi da radis kako treba...bla bla.." ti predstavljas problem kao da je Jokic taj koji je odbio da igra za reprezentaciju. Jokic to nije uradio. Neko je prosledio informaciju novinarima da je klub preporucio neigranje. To se ispostavilo da je notorna laz. Zasto ti sad prebacujes loptu na Jokica? jer njega necemo mrzeti ni napadati kao sto kritikujemo pohlepnog menadzera.
E tu se otkrivas da si bot i manipulator.
Nesto ako prebacijes meni sto sam "zasluzan" jer sam gledao utakmicu reprezentacije. Ja to ne rekoh, samo rekoh da je gledah. A ne vidis da se ti eto pobratimi sa Jokicem- " samo ti Nidzo gledaj" kazes ti.. Sta s iti i to njemu, dadilja, tata, pobro, menadzer kad si na "Nidzo" sa njim? Ili mozda ne bas tako blizak- mozda si ipak samo botko-sendvicar , ponizni sluga gosn menadzera.

Rešenje

pre 7 godina

Ne znam zašto Jokić ne bi sad recimo odmorio mesec i po dana (april i maj), pa dva meseca preko leta radio to što Denver od njega traži (jun i jul) i onda se pridružio reprezentaciji (pretpostavljam da će pripreme početi krajem jula). I vuk sit i ovce na broju. Ne znam čemu tolike komplikacije.

reprezentacija

pre 7 godina

Na SP 2014- te nam je na poziciji centra izmedju ostalih bio i Rasko Katic (ne mislim nista lose o Rasku). Sta nam je tada falilo? Glavna snaga nase reprezentacije je timska igra. Svaki igrac u nasoj reprezentaciji ne igra za statistiku vec za tim. U tome leze svi nasi uspesi. Mi ne zavisimo od toga koliko imamo NBA igraca. Neko prica Galinari ce da igra za Italiju, Bogdanovic, Saric za Hrvatsku... Pa ko se malo razume u takve profile igraca, shvatice da ce se oni izivljavati sa izolacijama, igrama jedan na jedan, fejdavej sutevima... i to samo da bi dokazali da su neke velicine. Naravno ima tu puno i izuzetaka poput Francuza, Spanaca, Litvanaca, koji ce nam biti svakako teski protivnici. Sto se Jokica tice, on je timski igrac, zvezda u usponu. Ali pre svega on je kulturan, skroman mladic i njegov je izbor da li ce igrati. Ako ne bude igrao na ovom EP ne moramo ga proklinjati. Uostalom kakve cemo komentare pisati tamo u novembru recimo kada bude postigao recimo 30poena 15sk. i 12ast.?

snežana

pre 7 godina

Sada treba da idemo na zlato i posle smo šampioni 4 godine. Svi su jaki kao zemlja, šansa nam je sada pa ko zna kada. Ako sada ne budu igrali obojica, pitanje je kada ćemo gledati Tea i Jokića zajedno u reprezentaciji. Teo ima trideset godina i polako treba da se navikavamo na reprezentaciju bez njega. Sledećeg leta nema reprezentacije i svi će se odmoriti. Jokić je sada najbolji igrač ove ekipe i njegov otkaz ima mnogo veću težinu nego otkaz bilo kog drugog igrača.

Kecman

pre 7 godina

Pa ovo zna svako ko prati košarku. Oni ne mogu da zabrane, ali imaju oni indirektnih načina da ostvare to, ako baš žele. S druge strane, mislim da Denver neće braniti nikome da igra za reprezentaciju, a šta će Jokić sam odlučiti, to je na njemu, a na nama da to ispoštujemo. I slažem se da se igrači uglavnom vraćaju bolji iz reprezentacije, ponaročito naše.

ZemunacBre

pre 7 godina

Svaki mac ima dve ostrice. Kao sto je Jokicu potreban enormni visemilionski ugovor leta 2019. godine, tako je i Denveru neophodno da ga Jokic potpise sa njima, a ne nekom drugom od preostalih 29 ekipa u ligi. Naravno da ne mogu nista da mu zabrane i to nikada nije ni bio problem. Milion je primera igraca koji su leta provodili sa reprezentacijama cak i nakon osvajanja titula u NBA. Ocigledno se radi o tome da Misko savetuje svog igraca, koji mu sigurno veruje mnogo s obzirom gde je zavrsio posle par godina u Megi, da ove sezone radi na svom napretku kako bi tog leta 2019. obezbedio sebe, svoju porodicu, komsije i celu rodbinu sledecih 300 godina, ali naravno i Raznatovica! Mislim da je ovo ipak izbor iskljucivo Jokica. Ako mu je vaznije da ne rizikuje svoju svetlu buducnost, nema tu sta da se zameri. Djordjevic je bio jasan, nama trebaju igraci koji su spremni da poginu za saigraca, a to je jedini razlog zasto smo tu gde jesmo po rezultatima. Tako da Jokic zna, ili ce gledati svoj interes, ili ce ici da gine za zlato. Na njemu je i to je to. Nadam se da zna da je slava vecna.

Ilija

pre 7 godina

@vesele devedesete

naprotiv, ovo je bas pametno od strane danilovica jer sad ako jokic odbije nasa javnost ce da ga razapne
tako da nije danilovic bas glup ispao ovde.

Kopernik

pre 7 godina

Da li se samo meni cini da "neko" pokusava smijeniti Djordjevica konstantnim pritiskom u javnosti oko "slucaja Bobi"? Ponovo je stvorena pro et contra Bobi atmosfera, a nije ni blizu spisak. Pa se nametnula zlatna medalja na EP kao jedini moguci uspjeh? Na ovom EP, gdje ce neki od favorita sigurno zavrsiti u 1/4, jer je previse ujednacenih selekcija.

Cudo je koliko forumi imaju utjecaja na javnost, a koliko se lako mogu izmanipulisati...

Vitez Koja

pre 7 godina

Ako je sve ovo tačno, onda nas je Miško slagao.
Ako ovo nije tačno, onda Miško treba da demantuje KSS.
Ako bude ćutao, e onda je u pitanju nešto što treće.

jutjuber

pre 7 godina

Miško je zaslužan što imamo buduću mega zvezdu u Koloradu ali to ne znači da može da mu zabrani učešće na ovakvim takmičenjima zbog eventualnih povreda koje bi mogle da dovedu do toga da Jokić ne potpiše novi ugovor i naravno da Miško uzme svoj deo kolača što je i poenta cele priče.

AlCapone

pre 7 godina

Misko je solirao i pokusavao da dribla sa majstorima kosarke. Odlicna reakcija KSS, tako treba, u javnost samo sa proverenim informacijama.

Džoni

pre 7 godina

Ljudi, vi pišete ovde kao da Jokić treba da dođe na pripreme u šahu pa će da se usedi dva meseca, a ne da dođe na pripreme košarkaškog vicešampiona Sveta i OI i da na tom prvenstvu igra protiv najboljih igrača Evrope i mnogih nosilaca igre u NBA. Dečku to može samo da koristi a nikako da šteti. Imaće on vremena na pretek i za individualni rad, ali mislim da je rad u ekipi sa šampionskim ambicijama ipak nešto što je privilegija a ne obaveza ili moranje!

dodaj ekser

pre 7 godina

Mozda i nece igrati na EP, ali malo su veci mangupi Danilovic i Djordjevic od Miska da bi njegovo krojenje reprezentacije proslo tek tako.

2406

pre 7 godina

Kombinacija medijskih bombasticnih naslova, ljudi koji ne citaju dalje od prvog reda, ne ukljucuju mozak i nepoznavanje materije doveli su do nesporazuma koji je trenutno. Denver PREPORUCUJE Nikoli da ne igra, sto je potpuno drugacije od toga da mu BRANI da igra. Velika je razlika. Plus sto postoji ugovor po kom zdravom igracu ne mogu da brane nastupe za reprezentaciju.

tako je bilo

pre 7 godina

tako jos jedan nije hteo da igra za reprezentaciju. dok se on slikao sa parkerom po splavovima povređeni beli je bio sa drugarima na pripremama.

srbijanac

pre 7 godina

ja mislim da mu neko brani da igra a mozda i on sam hoce da odmori malo ipak je nba naporna liga kako god bude imamo igrace koji mogu da odigraju vrhunski samo treba da se dobro spreme i uigraju

777

pre 7 godina

MISKO, MISKO VRAGOLANE JEDAN! Ja licno NIKADA nisam ni posumnjao u Nikolu jer se do sada pokazao svojim ponasanjem da voli svoj Sombor i Srbiju. Neko ga opasno ucenjuje a meni je jasno KO. Onaj koji je i prvi dao izjavu da on nece igrati za Srbiju.

mmajstor

pre 7 godina

jokara i ne treba da igra ovog leta, vec da napreduje.
(srbija, 20. april 2017 19:49)
Zasto samo Jokara da napreduje a ostali da 'nazaduju' ? Svako je sam sebi najbitniji, i naravno da svaki profesionalni kosarkas zeli i treba da napreduje, pa po toj logici niko ne treba da igra za reprezentaciju. Cak ni juniori jer i oni treba da napreduju. Ispade po vama da igranje za reprezentaciju predstavlja kamen spoticanja za kosarkase, a upravo je obrnuto. Zasto pricate o kosarci kad o tome ne znate bas mnogo?

aca Umc

pre 7 godina

Možda gresim ali stvarno ne mogu da se setim igraca koji je jednu sezonu odigrao vrhunski pa na leto igrao za reprezentaciju i nakon toga nazadovao u karijeri.

Delija

pre 7 godina

Pa ko onda muti vodu???
(Setac, 20. april 2017 15:39)...Pa ocigledno da i sam Jokic onda zna da Denver ne moze da mu zabrani da igra ali posto je pre par dana izjavio da mora dobro da razmisli,onda boga pitaj o cemu se tu sve radi..

SerbianBeast

pre 7 godina

Pa ko onda muti vodu???

@Setac

Muti itekako i to sa secerom pa je onda utrljava u kosu, sad kad je uvhacen njega treba pitati zasto hoce da odgovori Jokica, mada nam je svima jasno.. U principu KSS treba da pronadje nacin da se nekako zastiti od menadzerstva, nema ovo vise smisla ovako, pred svako takmicenje ista prica, narusava se atmosfera u timu

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Klasično talasanje Miška Ražnatovića pred svako prvenstvo. Nikola je lepo rekao da trenutno razmišlja samo o odmoru i da će tek da odluči da li će igrati na EP i siguran sam da će prvo obavestiti Đorđevića o svojoj odluci a tek onda širu javnost a ne kao neki koji preko medija komuniciraju! To je poenta ovog saopštenja...

djole

pre 7 godina

Svima je valjda jasno da je u pozadini celokupne priče o Jokiću i Marjanoviću, Miško-menadžer.
Gura čovek svoje igrače, neverovatno.
Ova priča, o Jokićevom otkazivanju, je nastavak prošlogodišnje "sage" o prepucavanju Miška i našeg selektora Đorđevića.
Hvala Saši Daniloviću što je pomogao da se rasvetli krajnja namera.
Nadam se samo da Jokić ne bude izmanipulisan u svemu ovome...

Ogi

pre 7 godina

Ma ima Jokić vremena za sve - može da odmara 1,5 mjesec (do kraja maja), onda 2 mjeseca da radi individualno, pa da se 1. avgusta priključi pripremama reprezentacije. A i u reprezentaciji će sigurno moći nešto da nauči ili da popravi u svojoj igri, pošto ima od koga i da vidi i da nauči.
Kako god, do oktobra svakako ima dovoljno vremena za sve.

Kol

pre 7 godina

Ha ha a Misko kadar nevera, sada je i vrapcima jasno ko "ne da" Jokicu da igra! Bice veselo ako se posle ovoga Jokic odluci, na nagovor menadzera naravno, da ne igra za reprezentaciju! Sto se mene tice sta god odluci nema problema, i jedna i druga odluka imaju smisla, ali Danilovicu svaka cast za ovaj samar menadzeru koji drzi pola Evrope!

Valjevska podvala

pre 7 godina

Evo pisao je čika Podvala dole u drugoj vesti o sporazumu između NBA i FIBA.
Dakle, sve je isključivo na Jokiću.

Ili možda na Mišku, znajući kako kod nas sve funkcioniše.

Miodrag

pre 7 godina

@T-Mac, 20. april 2017 16:28
Uopste nisi u pravu. Ni jedan posao se ne radi tako. Sale je razgovarao direktno, skoro pa privatno, sa Karnisovasom. Kad je usmeno dobio odgovor, onda predsednik KSS salje zvanicno pismo.

Tor

pre 7 godina

@opusteno, isto tako druze on ima sezona i sezona ispred sebe za napretke, ugovore i individualne treninge aa hormonom rasta. nece sigurno da ga izbace iz nba ako ga denver skartira odmah 10 drugih cekaju, mnogo privlacnijih timova. i? sta je tebi bolje? njemu je svakako svejedno, osim ako mu neko ne puni glavu pa mali ni ne zna sta sme ili nije siguran.

А. Петров

pre 7 godina

Даниловићево подуже саопштење има само четири реченице. И Маркес би му позавидео.

Czv

pre 7 godina

Srbi.nekada su ljudi igrali da bi se pojavili u drzavnom dresu.taj dres i medalja.trofej.je vrh karijere.tako se klinci u tim zemljama poistovecuju i dobijaju svoje idole.a tako se i sam sport razvija.e sad sto su pare u pitanju pa onda sve drugo to je drugo vreme.

( VAMA 5 PO VIJESTI A MENI NECE OBJAVITI NI OVAJ )

pre 7 godina

(antiDebil, 20. april 2017 15:39)

Sreca da je vas takvih koji na 90% objava prosipaju svoju pamet, s vama nam je buducnost svjetlija!

загор

pre 7 godina

значи сале и сале сачекали мишка на волеј. реално је једина жртва јокић никола. дечко се ставља под притисак и повлачи по медијима у негативном контексту апсолутно без икакве потребе, а ради се о егоизму и интригама његовог менаџера.

Ref

pre 7 godina

@dragan, bas zato i jeste igranje za reprezentaciju najcistija stvar koji iko moze da uradi. ne vidim nista zbog cega bi igranje za drzavu bilo lose a sve ostalo sto si naveo je puno smicalica. a povreda ako ti je sudjena, ako su u tom stanju ligamenti, kosti itd, svakako ce se desi, kad tad

Иван-Ниш

pre 7 godina

Jos si ti zelen, Jokic se nista ne pita. Ili vrlo malo. :)
(x, 20. april 2017 16:52)
Браво геније! Пратим кошарку последњих 35 година (и мало више). Итекако се пита ако сам жели да се пита. Ако хоће да нађе разлог да неко говори и ради у његово име то је његова ствар. Не знам зашто би било који навијач репрезентације требало да има разумевања за интересе организација или лица везаних за неког играча. ;)

wer

pre 7 godina

zaista ne treba biti edison pa sagledati realno situaciju:

* nba klubovima (pa i denveru ) ne odgovara da igraci igraju za reprezentacije, ali nemaju pravni osnov da ih sprece, osim neke vrste verbalnog pritiska

* menadzerima etabliranih i ostvarenih igrca ne odgovara da igraju za reprezntacije, i oni takodje vrse usmeni pritisak, a ponegde padne i pretnja, zavidi koliko zelatina imaju u kosi

* uvek je na samom igracu da odluci, i parker i novicki su nosioci igre, i imaju menadzere, pa opet misle svojom glavom

* misko je direktno u klincu sa djordjevicem, sto je normalno jer je sale intelignetan i dosledan tip iz sveta kosarke, a ovaj prvi je iz sveta debelog kesha

* igranje za reprezentaciju je cast i privilegija, ali ne i obaveza, samo je na jokicu da izmeri sta mu vise znaci u zivotu, i ne treba ga pljuvati ako zakljuci da mu repka nije na prvom mestu

sve ostalo su licna prepucavanja, sujete, placeni tekstovi i samo dizu prasinu za paljevine kojijh ne nedostaje na blakanu

jsjsj

pre 7 godina

Ovde se priča o radu preko leta,pa on do okupljanja tima ima 2 i po meseca.A mislim da bi mu Sale dao do početka avgusta da trenira sam i onda dođe.Ne vidim što ne bi mogao i da trenira i da igra za Srbiju.

rajko

pre 7 godina

To Raznatovic sebe upetljava da bi ispao veliki , pominjan a i velikodusan kod svih ljubitelja kosarke u Srbiju .
eto kako jedan menadzercic skrece paznju na sebe i na svoje ime . ko njega pita mnogo je mocan k.savez srbije . Bobija je kompromitovao prosle godine a sad i ovog mnogo mladjeg to mu ne treba , mogao bi se zameriti velikim igracima.

Mrsimud

pre 7 godina

Dosta neozbiljno zvuci da savez salje pismo Denveru a da je Sale u medjuvremenu vec razgovarao na tu temu sa njima...kao da su savez i Sale dva odvojena tela...igra gluvih telefona klasicna (T-Mac, 20. april 2017 16:28)

Nije neozbiljno nego je Daniloviću trebala dokumentovana izjava iz Denvera. A Karnišovas se poznaje i sa Danilovićem i sa Đorđevićem iz igračkih dana, sigurno mu nije bio problem da odgovori sa dve rečenica mejlom.

saša

pre 7 godina

Ma Nikola će igrati na EP, nema razloga da ne igra. On nikada nije rekao da neće niti da se dvoumi, poslušajte pažljivo njegovu izjavu. Sve su izmislili mediji i Miško R.

jд123

pre 7 godina

Osiguranje je ogromno. Recite nemamo da platimo, nemojte momka uplitati.
(Goran, 20. april 2017 20:09)

То ће тек бити када потпише следећи уговор. Сада то није случај. Зато и она изјава Мишка: "само ово ЕП да не игра, следеће лето свеједно нема репрезентативне обавезе. После тога, када потпише огромни уговор и ја дигнем силне милионе од провизије, може увек да игра за репрезентацију што се мене тиче, јер тада огромно осигурање ће морати платити други, мене се то не тиче". То је у ствари измећу редова изјавио Мишко.

petronije

pre 7 godina

Nikakve posledice ne moze da ima ako igra za reprezentaciju kao sto niko nikad nije imao posledice...Ovi sto pisu da su sad moderna vremena i da treba drugacije da se razmislja,ja mislim da su ta "moderna razmisljanja" upropastila sve sto valja...A Danilovic je kralj iz vise razloga...Prvo,prica istinu,drugo,igrao je za reprezentaciju do kraja i nikakve "preporuke" nisu uticale na njega...Pogotovo preporuke menadzera...I trece,uvek je imao pravi sistem vrednosti sto se igraca tice...Stitio ih je ali je trazio da pruzaju maksimum...