Sreda, 19.04.2017.

16:17

Iliev: Derbi je kruna mog rada

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da pobedu u "večitom" derbiju nad Crvenom zvezdom doživljava kao krunu svog rada

Izvor: B92

Iliev: Derbi je kruna mog rada IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Vitez Koja

pre 7 godina

Ha, ha, ha, vickasti Ivica! Kruna karijere!
O učešću u nekom evropskom takmičenju i ne razmišlja. Žalosno je kada sebi postaviš niske ciljeve i onda to proglasiš za krunu karijere.

neko_treci

pre 7 godina

Bolje da ti kruna rada bude to sto si uradio nesto pametno u klubu i sprecio propadanje istog, derbi ko derbi za dva dana bice zaboravljen.

Savatiye

pre 7 godina

@ Vukan
Pre će biti moj prijatelju da su nam klubovi svake godine za 5 do 10 procenata slabiji nego prethodne godine. Ti ako to ne vidiš, onda si u ozbiljnom problemu ili se slabo razumeš u fudbal. Prošle godine je Zvezda bila bolja od Partizana. Katai je izgledao kao svemirski brod na terenu, Ibanjez takođe. Vijeira vas pokopao. I tek kada ih vidiš van ove naše lige shvatiš koliko su ostali loši. Isto to važi i za Leonarda, Đurđevića i ostale koji malo odskaču. Fudbal su nam upropastili lopovi i barabe, zajedno sa mafijom na tribinama. I ne, nema nikakve razlike između ove dve ekipe, samo Partizan ima manje lošeg trenera.

DaniloM

pre 7 godina

Eh sa kakvim sitnicama se `kupuju navijaci` i sklanja se tema sa `opste/sire` slike... Zvezda je prosle godine imala odlican tim, dominantan, toliko dobrih igraca, eto isto kao Partizan ove godine, na kraju sezone ce sve sto valja da ode, onda slijede kvalifikacije i ispadanje u `sezoni kupanja` i Zvezde i Partizana ... i onda opet obecanja `uprave koja pare stavlja u dzep, naredne sezone ce biti bolje... pa onda opet nanovo kupuj pola tima, opet neki stranci deseti, od kojih makar dvojica moraju biti dobri i onda ce da daju po 15, 20 golova, pa ce da odu na kraju sezone i sve tako ukrug rodjaci ... a mi mozemo odje da se natezemo beskonacno jel bolji Partizan jel bolja Zvezda, a fudbal nam je sprdnja i tako ce i ostat dok god je prioritet `odma prodaj igraca uzmi 2 miliona u dzep`... nego dobro.. kakvi smo, bolje nismo ni zasluzili... bitna nam je pobjeda u derbiju vaaaau....

Ivice, Ivice...

pre 7 godina

Šta pričaš bre ti? Pa svake godine smo sve slabiji i slabiji. Uspeh nam je da prođemo bilo koje kolo u kvalifikacijama. Imamo najgoru ligu u Evropi! Tvrdim da je malteška liga bolja od naše...

Vukan

pre 7 godina

@ Yarilo
Niti je Partizan mnogo dobar, niti je Zvezda mnogo lošija. Razlika je u trenerima, Partizanov je polu-trener a Zvezdin je očaj živi. Od igrača je jedina razlika Leonardo, ostalo je sve ispod proseka.
A o prilikama u kvalifikacijama ne vredi raspravljati. Od grupne faze ni LE nije ni malo realna opcija. Nažalost.
Istina igrao je Partizan par puta i LS i LE i ima usto pobeda u LS kao i Radnik iz Surdulice. Dakle ni jednu. U LE nema više od 3 pobede od dvadesetak odigranih utakmica.
I najvažnije od svega tri igrača koja u Partizanu vrede će otići na leto. Od ovih što ostanu, nema vajde!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Savatiye, 19. april 2017 17:52


Pazi , ovo sto ti pises je racionalizacija... U fazonu , losi smo mi, ali losi ste i vi. Po principu kiselog grozdja. To ne pije vode..Drugo, Partizan nije imao impresivan ucinak u grupama LS i LE , ali ih je igrao, manje vise redovno. Dok Zvezde tamo nema 10 godina i ova sezona pokazuje zasto je tako.. Nema ozbiljnog rada , sve bi se na silu, na brzinu, menja se po 30 igraca za 2 godine, dovodi se bez plana.. Partizan je u jednom trenutku upao u taj kovitlac kada su Vazura i ekipa dovodili igrace i kada se nije znalo ko pije ko placa.. Sada kada se opet zna nekakav red, sta je ciji posao, kada postoji SD, stvari polako dolaze na mesto.. Potpuno sam ubedjen da cemo igrati barem LE. Tako da ne bih ja bas rekao da smo ista prica..

Yarilo

pre 7 godina

@Savatiye
Ogromna je razlika izmedju Milenkovica i Lukovica, ogromna je razlika izmedju Ostojica i Le taleka, Ogromna je razlika izmedju Evertona i neznamnijakoga jer je toliko bio nebitan, ogromna razlika izmedju Tawambe i Ruiza, ogromna razlika izmedju Djurdjevica i Boacija. Opet kazem tesi se, zvezda je za 2 klase losija po svim linijama. Jedino su golmani neki egal. Ne mozes znati ko ide iz Partizana niti ko dolazi, kao sto nisi znao ni u proslim rokovima koga ce Iliev dovesti. Sve koje je dove su vas izdominirali ukljucujuci i Radina. Pozz

Peppino

pre 7 godina

A da Manojlovic nije onako dva puta kiksirao?sta bi onda bilo?Manjak srece i nista vise.Nema veze izgubili smo.Al Zvezdin gol kada se usetala,kao iz udzbenika.Steta sto je kratak period igrala kako zna.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Smesnooo, 19. april 2017 16:28)

Slazem se da je zvezda postigla gol posle lepe akcije, ali to je jedino sto znate, duge lopte ili utrcavanja krila i bekova iza protivnicke odbrane i centarsut, moralo je jednom da prodje, a koliko smo samo takvih napada osujetili. Lako vas je procitati, umete samo da igrate napadacki sa presingom na zadnju liniju protivnika, cim ekipa prebaci loptu na vasu polovinu odmah dodje ili do polu ili gol sanse. Da ne duzim mnogo, Evropa je merilo, pogledaj rezultate svog kluba u npr. zadnjih 10 ili 25 godina.

.

pre 7 godina

ja mislim da je red priznamo da smo ga olajavali bez potrebe. Stvarno Ivica radi svoj posao besprekorno i u svakom prelaznom roku ubode nekog igraca koji pravi razliku. Svaka cast kapa dolje, samo nastavi !!!!

sinisa

pre 7 godina

Realno,stranci koje je doveo,napravili su razliku u odnosu na Zvezdu.
Mogu razne stvari da se osporavaju,ali ovo ne moze,a vi koji osporavate njegovu izjavu,jednostavno ste ogorceni i nerealni.
I postoji cinjenica da je Nikolic mnogo bolji trener,i da se kod njega ozbiljno radi.

Optimista

pre 7 godina

Dok su "mljeli u drugom poluvremenu" Surdulicu, Vojvodinu, Spartak i druge igrači Zvezde, bar po njihovim navijačima svi za reprezentaciju. Sada kada su realno izgubili i treću utakmicu u prvenstvu, loša liga, igrači prosječni, kvalitet loš... Ps. Namjerno sam rekao treću utakmicu, jer dok drugi igraju prvenstvo, Zvezda igra tri utakmice godišnje a ostalo realno jači treninzi jer ljudi i da hoće ne smiju da igraju.

Yarilo

pre 7 godina

Hahaha cuj zvezdin gol kao iz udzbenika. Miletic iskulirao jer nije verovao da ovi znaju da trce. Ubacio onaj loptu u 16ac i naleteo lik na istu. Svaki drugi gol na svetu je slican. Odrana je zvezda do kosti, razbijena. Tesite se i vi 'objektivni grobari' da nismo za evropu. Ova ekipa ovakva kakva je ne bi imala razloga da se plasi bilo koga u kvalifikacijama. I nemojte vi odmah biti vidoviti ko ide u maju ko u junu ko u avgustu. Samo vas molim ne kvarite ovo razvaljivanje mezimice jer ce Iliev i dalje biti sportski direktor a nije samo 1 Leonardo na planeti, ima ih jos. Tavamba Tavamba Tavambaaaa ti ne znas da volim te jaaaaa!

Runner

pre 7 godina

Trener
11:32 22.10.2015.
Nepismen, neobrazovan, nestručan, nekulturan, paradigma primitivaca na vlasti..zato je valjda i kandidat.

15 0



Nemi posmatrač
10:31 22.10.2015.
Na pomolu je rešenje snabdevanja espreso kafom...

Ово горе су само два у низу увредљивих коментара на рачун Ивице Илијева као кандидата за спортског директора ФК Партизан пре отприлике годину и по дана. Живо ме занима да ли је, данас, писце горњих коментара бар имало стид.

boki

pre 7 godina

prvenstvo ko prvenstvo, ovakvo kakvo je, za sve druge sem za CZ neosvojivo, me i ne zanima mnogo. ovi samari sto smo im u tri navrata lupili svakako gode ali meni najvise smeta ona samarcina od devete ekipe poljskog prvenstva.
do sledece sezone tesko da se mozete iskupiti.

Miloš

pre 7 godina

Kao zvezdašu baš teško mi je pao poraz od juče.. Ipak moram da priznam da smo apsolutno zasluženo izgubili, Partizan je bio bolji i to je to. Naravno sada cu pratiti preostalih šest utakmica i nadati se da ce Zvezda da osvoji titulu. Ono što me zanima je kako ce i sa kojim snagama Zvezda i Partizan pa i ostala naša dva predstavnika u evropska takmičenja? Jasno je da moramo da jačamo domaće prvenstvo i da barem malo vratimo ugled nasem klupskom fudbalu koji je blizu evropslog dna.. Zato se nadam da cemp ove sezone imati više uspeha nego prethodnih.. mozda to nije realno, odnosno verovatno nije ali nada umire poslednja, jel tako?!

Savatiye

pre 7 godina

@ Yarilo
Niti je Partizan mnogo dobar, niti je Zvezda mnogo lošija. Razlika je u trenerima, Partizanov je polu-trener a Zvezdin je očaj živi. Od igrača je jedina razlika Leonardo, ostalo je sve ispod proseka.
A o prilikama u kvalifikacijama ne vredi raspravljati. Od grupne faze ni LE nije ni malo realna opcija. Nažalost.
Istina igrao je Partizan par puta i LS i LE i ima usto pobeda u LS kao i Radnik iz Surdulice. Dakle ni jednu. U LE nema više od 3 pobede od dvadesetak odigranih utakmica.
I najvažnije od svega tri igrača koja u Partizanu vrede će otići na leto. Od ovih što ostanu, nema vajde!

Bokileja

pre 7 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1251954#k23354124
Apsolutno se slazem. Everton je bez ikakve sumnje najbolji igrac prvenstva. Ovaj poslednji derbi mu je bio mozda i najlosiji ali generalno rasturio je Zvezdu u sva 3 derbija ove sezone.

pravi Jug

pre 7 godina

Svaka cast Ivice,

Napravljen je krupan iskorak ka odbrani drugog mesta!

Iza ovoga ce se kriti sledecih godinu dana! Dok je ove uprave u Zvezdi nemaju cega da se boje!

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Kakav zločin prema fudbalu je učinio Grof, neviđeno nešto.
Da je danas jedan Ivica Iliev ponosni sportski radnik a Marko Nikolić fudbalski trener.
Koliko treba biti tvrdoglav, sujetan i lenj.

Nemanja

pre 7 godina

Muski se borimo celo prventsvo, muski! Everton je tako dobar fudbaler toliko puno radi, toliko je drzak bezobrazan zeljan pobeda. Kako volim takve igrace. Fali nam fali jedan igrac koji ima pas kao S.ILIC
bili bi bolji za 20%... Srecno momci!

Ime

pre 7 godina

Kao da je pobedio Reala. Al shvatam ga. I njemu slične. Lepo je biti uz tebe Partizane, jer ti igraš pored Marakane. Komšije tvoje prvaci su sveta. Uvek si drugi i to nam ne smeta!

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Iliev iritira, ali je Leonardo najbolji igrač Prve lige FSS u prethodnoj deceniji!
Everton Luiz takođe vrhunska klasa!
Kljajić i Vulićević slabi!
Ostojić i Miletić vrlo, vrlo dobri!

Bokileja

pre 7 godina

A da se ti Ivice malo ne kitis tudjim perjem? Svaka cast za prolecni tim, svaka cast za Tawambu, ali mislim da je za sve ostale igrace koje si "doveo" odlucujucu ulogo odigrao Ivan Tomic. Ivan Tomic ima neveovatan njuh da pronadje igrace. Nazalost, izgleda da kao trener nije tako talentovan. Barem je umeo da to vidi i ode na vreme. Ostaju iza njega Milenkovic, Everton, Leonardo, Kleo, Zuka, Moreira i ostali..

Smesnooo

pre 7 godina

A da Manojlovic nije onako dva puta kiksirao?sta bi onda bilo?Manjak srece i nista vise.Nema veze izgubili smo.Al Zvezdin gol kada se usetala,kao iz udzbenika.Steta sto je kratak period igrala kako zna.

Maxmagnus

pre 7 godina

Pobeda je isključivo rad trenera i igrača, a sve i da imaš nekakve zasluge za istu, izuzetno je nepristojno hvaliti se i stavljati sebe ispred svih.

jaki

pre 7 godina

sve je to lepo ,ima velikog napretka u igri ,prava pojacanja , napadacki fudbal ali dzaba sve to ,dzaba i ako osvojimo titulu dodje jul mesec ode milenkovic ,dodje avgust leonardo,djurdjevic,mihajjlovic dobili ponude koje se neodbijaju onda opet neki leo teo opet april mesec nikad jaci i onda dodje opet neki jul,avgust .....sve u krug ,sve je to kratko ....

jaki

pre 7 godina

sve je to lepo ,ima velikog napretka u igri ,prava pojacanja , napadacki fudbal ali dzaba sve to ,dzaba i ako osvojimo titulu dodje jul mesec ode milenkovic ,dodje avgust leonardo,djurdjevic,mihajjlovic dobili ponude koje se neodbijaju onda opet neki leo teo opet april mesec nikad jaci i onda dodje opet neki jul,avgust .....sve u krug ,sve je to kratko ....

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Iliev iritira, ali je Leonardo najbolji igrač Prve lige FSS u prethodnoj deceniji!
Everton Luiz takođe vrhunska klasa!
Kljajić i Vulićević slabi!
Ostojić i Miletić vrlo, vrlo dobri!

Bokileja

pre 7 godina

A da se ti Ivice malo ne kitis tudjim perjem? Svaka cast za prolecni tim, svaka cast za Tawambu, ali mislim da je za sve ostale igrace koje si "doveo" odlucujucu ulogo odigrao Ivan Tomic. Ivan Tomic ima neveovatan njuh da pronadje igrace. Nazalost, izgleda da kao trener nije tako talentovan. Barem je umeo da to vidi i ode na vreme. Ostaju iza njega Milenkovic, Everton, Leonardo, Kleo, Zuka, Moreira i ostali..

Nemanja

pre 7 godina

Muski se borimo celo prventsvo, muski! Everton je tako dobar fudbaler toliko puno radi, toliko je drzak bezobrazan zeljan pobeda. Kako volim takve igrace. Fali nam fali jedan igrac koji ima pas kao S.ILIC
bili bi bolji za 20%... Srecno momci!

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Kakav zločin prema fudbalu je učinio Grof, neviđeno nešto.
Da je danas jedan Ivica Iliev ponosni sportski radnik a Marko Nikolić fudbalski trener.
Koliko treba biti tvrdoglav, sujetan i lenj.

pravi Jug

pre 7 godina

Svaka cast Ivice,

Napravljen je krupan iskorak ka odbrani drugog mesta!

Iza ovoga ce se kriti sledecih godinu dana! Dok je ove uprave u Zvezdi nemaju cega da se boje!

Miloš

pre 7 godina

Kao zvezdašu baš teško mi je pao poraz od juče.. Ipak moram da priznam da smo apsolutno zasluženo izgubili, Partizan je bio bolji i to je to. Naravno sada cu pratiti preostalih šest utakmica i nadati se da ce Zvezda da osvoji titulu. Ono što me zanima je kako ce i sa kojim snagama Zvezda i Partizan pa i ostala naša dva predstavnika u evropska takmičenja? Jasno je da moramo da jačamo domaće prvenstvo i da barem malo vratimo ugled nasem klupskom fudbalu koji je blizu evropslog dna.. Zato se nadam da cemp ove sezone imati više uspeha nego prethodnih.. mozda to nije realno, odnosno verovatno nije ali nada umire poslednja, jel tako?!

Smesnooo

pre 7 godina

A da Manojlovic nije onako dva puta kiksirao?sta bi onda bilo?Manjak srece i nista vise.Nema veze izgubili smo.Al Zvezdin gol kada se usetala,kao iz udzbenika.Steta sto je kratak period igrala kako zna.

Maxmagnus

pre 7 godina

Pobeda je isključivo rad trenera i igrača, a sve i da imaš nekakve zasluge za istu, izuzetno je nepristojno hvaliti se i stavljati sebe ispred svih.

Ime

pre 7 godina

Kao da je pobedio Reala. Al shvatam ga. I njemu slične. Lepo je biti uz tebe Partizane, jer ti igraš pored Marakane. Komšije tvoje prvaci su sveta. Uvek si drugi i to nam ne smeta!

Optimista

pre 7 godina

Dok su "mljeli u drugom poluvremenu" Surdulicu, Vojvodinu, Spartak i druge igrači Zvezde, bar po njihovim navijačima svi za reprezentaciju. Sada kada su realno izgubili i treću utakmicu u prvenstvu, loša liga, igrači prosječni, kvalitet loš... Ps. Namjerno sam rekao treću utakmicu, jer dok drugi igraju prvenstvo, Zvezda igra tri utakmice godišnje a ostalo realno jači treninzi jer ljudi i da hoće ne smiju da igraju.

sinisa

pre 7 godina

Realno,stranci koje je doveo,napravili su razliku u odnosu na Zvezdu.
Mogu razne stvari da se osporavaju,ali ovo ne moze,a vi koji osporavate njegovu izjavu,jednostavno ste ogorceni i nerealni.
I postoji cinjenica da je Nikolic mnogo bolji trener,i da se kod njega ozbiljno radi.

Savatiye

pre 7 godina

@ Yarilo
Niti je Partizan mnogo dobar, niti je Zvezda mnogo lošija. Razlika je u trenerima, Partizanov je polu-trener a Zvezdin je očaj živi. Od igrača je jedina razlika Leonardo, ostalo je sve ispod proseka.
A o prilikama u kvalifikacijama ne vredi raspravljati. Od grupne faze ni LE nije ni malo realna opcija. Nažalost.
Istina igrao je Partizan par puta i LS i LE i ima usto pobeda u LS kao i Radnik iz Surdulice. Dakle ni jednu. U LE nema više od 3 pobede od dvadesetak odigranih utakmica.
I najvažnije od svega tri igrača koja u Partizanu vrede će otići na leto. Od ovih što ostanu, nema vajde!

Yarilo

pre 7 godina

Hahaha cuj zvezdin gol kao iz udzbenika. Miletic iskulirao jer nije verovao da ovi znaju da trce. Ubacio onaj loptu u 16ac i naleteo lik na istu. Svaki drugi gol na svetu je slican. Odrana je zvezda do kosti, razbijena. Tesite se i vi 'objektivni grobari' da nismo za evropu. Ova ekipa ovakva kakva je ne bi imala razloga da se plasi bilo koga u kvalifikacijama. I nemojte vi odmah biti vidoviti ko ide u maju ko u junu ko u avgustu. Samo vas molim ne kvarite ovo razvaljivanje mezimice jer ce Iliev i dalje biti sportski direktor a nije samo 1 Leonardo na planeti, ima ih jos. Tavamba Tavamba Tavambaaaa ti ne znas da volim te jaaaaa!

Runner

pre 7 godina

Trener
11:32 22.10.2015.
Nepismen, neobrazovan, nestručan, nekulturan, paradigma primitivaca na vlasti..zato je valjda i kandidat.

15 0



Nemi posmatrač
10:31 22.10.2015.
Na pomolu je rešenje snabdevanja espreso kafom...

Ово горе су само два у низу увредљивих коментара на рачун Ивице Илијева као кандидата за спортског директора ФК Партизан пре отприлике годину и по дана. Живо ме занима да ли је, данас, писце горњих коментара бар имало стид.

Bokileja

pre 7 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1251954#k23354124
Apsolutno se slazem. Everton je bez ikakve sumnje najbolji igrac prvenstva. Ovaj poslednji derbi mu je bio mozda i najlosiji ali generalno rasturio je Zvezdu u sva 3 derbija ove sezone.

boki

pre 7 godina

prvenstvo ko prvenstvo, ovakvo kakvo je, za sve druge sem za CZ neosvojivo, me i ne zanima mnogo. ovi samari sto smo im u tri navrata lupili svakako gode ali meni najvise smeta ona samarcina od devete ekipe poljskog prvenstva.
do sledece sezone tesko da se mozete iskupiti.

Yarilo

pre 7 godina

@Savatiye
Ogromna je razlika izmedju Milenkovica i Lukovica, ogromna je razlika izmedju Ostojica i Le taleka, Ogromna je razlika izmedju Evertona i neznamnijakoga jer je toliko bio nebitan, ogromna razlika izmedju Tawambe i Ruiza, ogromna razlika izmedju Djurdjevica i Boacija. Opet kazem tesi se, zvezda je za 2 klase losija po svim linijama. Jedino su golmani neki egal. Ne mozes znati ko ide iz Partizana niti ko dolazi, kao sto nisi znao ni u proslim rokovima koga ce Iliev dovesti. Sve koje je dove su vas izdominirali ukljucujuci i Radina. Pozz

Vukan

pre 7 godina

@ Yarilo
Niti je Partizan mnogo dobar, niti je Zvezda mnogo lošija. Razlika je u trenerima, Partizanov je polu-trener a Zvezdin je očaj živi. Od igrača je jedina razlika Leonardo, ostalo je sve ispod proseka.
A o prilikama u kvalifikacijama ne vredi raspravljati. Od grupne faze ni LE nije ni malo realna opcija. Nažalost.
Istina igrao je Partizan par puta i LS i LE i ima usto pobeda u LS kao i Radnik iz Surdulice. Dakle ni jednu. U LE nema više od 3 pobede od dvadesetak odigranih utakmica.
I najvažnije od svega tri igrača koja u Partizanu vrede će otići na leto. Od ovih što ostanu, nema vajde!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Savatiye, 19. april 2017 17:52


Pazi , ovo sto ti pises je racionalizacija... U fazonu , losi smo mi, ali losi ste i vi. Po principu kiselog grozdja. To ne pije vode..Drugo, Partizan nije imao impresivan ucinak u grupama LS i LE , ali ih je igrao, manje vise redovno. Dok Zvezde tamo nema 10 godina i ova sezona pokazuje zasto je tako.. Nema ozbiljnog rada , sve bi se na silu, na brzinu, menja se po 30 igraca za 2 godine, dovodi se bez plana.. Partizan je u jednom trenutku upao u taj kovitlac kada su Vazura i ekipa dovodili igrace i kada se nije znalo ko pije ko placa.. Sada kada se opet zna nekakav red, sta je ciji posao, kada postoji SD, stvari polako dolaze na mesto.. Potpuno sam ubedjen da cemo igrati barem LE. Tako da ne bih ja bas rekao da smo ista prica..

.

pre 7 godina

ja mislim da je red priznamo da smo ga olajavali bez potrebe. Stvarno Ivica radi svoj posao besprekorno i u svakom prelaznom roku ubode nekog igraca koji pravi razliku. Svaka cast kapa dolje, samo nastavi !!!!

Savatiye

pre 7 godina

@ Vukan
Pre će biti moj prijatelju da su nam klubovi svake godine za 5 do 10 procenata slabiji nego prethodne godine. Ti ako to ne vidiš, onda si u ozbiljnom problemu ili se slabo razumeš u fudbal. Prošle godine je Zvezda bila bolja od Partizana. Katai je izgledao kao svemirski brod na terenu, Ibanjez takođe. Vijeira vas pokopao. I tek kada ih vidiš van ove naše lige shvatiš koliko su ostali loši. Isto to važi i za Leonarda, Đurđevića i ostale koji malo odskaču. Fudbal su nam upropastili lopovi i barabe, zajedno sa mafijom na tribinama. I ne, nema nikakve razlike između ove dve ekipe, samo Partizan ima manje lošeg trenera.

neko_treci

pre 7 godina

Bolje da ti kruna rada bude to sto si uradio nesto pametno u klubu i sprecio propadanje istog, derbi ko derbi za dva dana bice zaboravljen.

Peppino

pre 7 godina

A da Manojlovic nije onako dva puta kiksirao?sta bi onda bilo?Manjak srece i nista vise.Nema veze izgubili smo.Al Zvezdin gol kada se usetala,kao iz udzbenika.Steta sto je kratak period igrala kako zna.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Smesnooo, 19. april 2017 16:28)

Slazem se da je zvezda postigla gol posle lepe akcije, ali to je jedino sto znate, duge lopte ili utrcavanja krila i bekova iza protivnicke odbrane i centarsut, moralo je jednom da prodje, a koliko smo samo takvih napada osujetili. Lako vas je procitati, umete samo da igrate napadacki sa presingom na zadnju liniju protivnika, cim ekipa prebaci loptu na vasu polovinu odmah dodje ili do polu ili gol sanse. Da ne duzim mnogo, Evropa je merilo, pogledaj rezultate svog kluba u npr. zadnjih 10 ili 25 godina.

DaniloM

pre 7 godina

Eh sa kakvim sitnicama se `kupuju navijaci` i sklanja se tema sa `opste/sire` slike... Zvezda je prosle godine imala odlican tim, dominantan, toliko dobrih igraca, eto isto kao Partizan ove godine, na kraju sezone ce sve sto valja da ode, onda slijede kvalifikacije i ispadanje u `sezoni kupanja` i Zvezde i Partizana ... i onda opet obecanja `uprave koja pare stavlja u dzep, naredne sezone ce biti bolje... pa onda opet nanovo kupuj pola tima, opet neki stranci deseti, od kojih makar dvojica moraju biti dobri i onda ce da daju po 15, 20 golova, pa ce da odu na kraju sezone i sve tako ukrug rodjaci ... a mi mozemo odje da se natezemo beskonacno jel bolji Partizan jel bolja Zvezda, a fudbal nam je sprdnja i tako ce i ostat dok god je prioritet `odma prodaj igraca uzmi 2 miliona u dzep`... nego dobro.. kakvi smo, bolje nismo ni zasluzili... bitna nam je pobjeda u derbiju vaaaau....

Ivice, Ivice...

pre 7 godina

Šta pričaš bre ti? Pa svake godine smo sve slabiji i slabiji. Uspeh nam je da prođemo bilo koje kolo u kvalifikacijama. Imamo najgoru ligu u Evropi! Tvrdim da je malteška liga bolja od naše...

Vitez Koja

pre 7 godina

Ha, ha, ha, vickasti Ivica! Kruna karijere!
O učešću u nekom evropskom takmičenju i ne razmišlja. Žalosno je kada sebi postaviš niske ciljeve i onda to proglasiš za krunu karijere.

Ime

pre 7 godina

Kao da je pobedio Reala. Al shvatam ga. I njemu slične. Lepo je biti uz tebe Partizane, jer ti igraš pored Marakane. Komšije tvoje prvaci su sveta. Uvek si drugi i to nam ne smeta!

Smesnooo

pre 7 godina

A da Manojlovic nije onako dva puta kiksirao?sta bi onda bilo?Manjak srece i nista vise.Nema veze izgubili smo.Al Zvezdin gol kada se usetala,kao iz udzbenika.Steta sto je kratak period igrala kako zna.

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Kakav zločin prema fudbalu je učinio Grof, neviđeno nešto.
Da je danas jedan Ivica Iliev ponosni sportski radnik a Marko Nikolić fudbalski trener.
Koliko treba biti tvrdoglav, sujetan i lenj.

Maxmagnus

pre 7 godina

Pobeda je isključivo rad trenera i igrača, a sve i da imaš nekakve zasluge za istu, izuzetno je nepristojno hvaliti se i stavljati sebe ispred svih.

pravi Jug

pre 7 godina

Svaka cast Ivice,

Napravljen je krupan iskorak ka odbrani drugog mesta!

Iza ovoga ce se kriti sledecih godinu dana! Dok je ove uprave u Zvezdi nemaju cega da se boje!

Savatiye

pre 7 godina

@ Yarilo
Niti je Partizan mnogo dobar, niti je Zvezda mnogo lošija. Razlika je u trenerima, Partizanov je polu-trener a Zvezdin je očaj živi. Od igrača je jedina razlika Leonardo, ostalo je sve ispod proseka.
A o prilikama u kvalifikacijama ne vredi raspravljati. Od grupne faze ni LE nije ni malo realna opcija. Nažalost.
Istina igrao je Partizan par puta i LS i LE i ima usto pobeda u LS kao i Radnik iz Surdulice. Dakle ni jednu. U LE nema više od 3 pobede od dvadesetak odigranih utakmica.
I najvažnije od svega tri igrača koja u Partizanu vrede će otići na leto. Od ovih što ostanu, nema vajde!

Yarilo

pre 7 godina

Hahaha cuj zvezdin gol kao iz udzbenika. Miletic iskulirao jer nije verovao da ovi znaju da trce. Ubacio onaj loptu u 16ac i naleteo lik na istu. Svaki drugi gol na svetu je slican. Odrana je zvezda do kosti, razbijena. Tesite se i vi 'objektivni grobari' da nismo za evropu. Ova ekipa ovakva kakva je ne bi imala razloga da se plasi bilo koga u kvalifikacijama. I nemojte vi odmah biti vidoviti ko ide u maju ko u junu ko u avgustu. Samo vas molim ne kvarite ovo razvaljivanje mezimice jer ce Iliev i dalje biti sportski direktor a nije samo 1 Leonardo na planeti, ima ih jos. Tavamba Tavamba Tavambaaaa ti ne znas da volim te jaaaaa!

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Iliev iritira, ali je Leonardo najbolji igrač Prve lige FSS u prethodnoj deceniji!
Everton Luiz takođe vrhunska klasa!
Kljajić i Vulićević slabi!
Ostojić i Miletić vrlo, vrlo dobri!

Bokileja

pre 7 godina

A da se ti Ivice malo ne kitis tudjim perjem? Svaka cast za prolecni tim, svaka cast za Tawambu, ali mislim da je za sve ostale igrace koje si "doveo" odlucujucu ulogo odigrao Ivan Tomic. Ivan Tomic ima neveovatan njuh da pronadje igrace. Nazalost, izgleda da kao trener nije tako talentovan. Barem je umeo da to vidi i ode na vreme. Ostaju iza njega Milenkovic, Everton, Leonardo, Kleo, Zuka, Moreira i ostali..

Nemanja

pre 7 godina

Muski se borimo celo prventsvo, muski! Everton je tako dobar fudbaler toliko puno radi, toliko je drzak bezobrazan zeljan pobeda. Kako volim takve igrace. Fali nam fali jedan igrac koji ima pas kao S.ILIC
bili bi bolji za 20%... Srecno momci!

Runner

pre 7 godina

Trener
11:32 22.10.2015.
Nepismen, neobrazovan, nestručan, nekulturan, paradigma primitivaca na vlasti..zato je valjda i kandidat.

15 0



Nemi posmatrač
10:31 22.10.2015.
Na pomolu je rešenje snabdevanja espreso kafom...

Ово горе су само два у низу увредљивих коментара на рачун Ивице Илијева као кандидата за спортског директора ФК Партизан пре отприлике годину и по дана. Живо ме занима да ли је, данас, писце горњих коментара бар имало стид.

boki

pre 7 godina

prvenstvo ko prvenstvo, ovakvo kakvo je, za sve druge sem za CZ neosvojivo, me i ne zanima mnogo. ovi samari sto smo im u tri navrata lupili svakako gode ali meni najvise smeta ona samarcina od devete ekipe poljskog prvenstva.
do sledece sezone tesko da se mozete iskupiti.

Bokileja

pre 7 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1251954#k23354124
Apsolutno se slazem. Everton je bez ikakve sumnje najbolji igrac prvenstva. Ovaj poslednji derbi mu je bio mozda i najlosiji ali generalno rasturio je Zvezdu u sva 3 derbija ove sezone.

Savatiye

pre 7 godina

@ Vukan
Pre će biti moj prijatelju da su nam klubovi svake godine za 5 do 10 procenata slabiji nego prethodne godine. Ti ako to ne vidiš, onda si u ozbiljnom problemu ili se slabo razumeš u fudbal. Prošle godine je Zvezda bila bolja od Partizana. Katai je izgledao kao svemirski brod na terenu, Ibanjez takođe. Vijeira vas pokopao. I tek kada ih vidiš van ove naše lige shvatiš koliko su ostali loši. Isto to važi i za Leonarda, Đurđevića i ostale koji malo odskaču. Fudbal su nam upropastili lopovi i barabe, zajedno sa mafijom na tribinama. I ne, nema nikakve razlike između ove dve ekipe, samo Partizan ima manje lošeg trenera.

.

pre 7 godina

ja mislim da je red priznamo da smo ga olajavali bez potrebe. Stvarno Ivica radi svoj posao besprekorno i u svakom prelaznom roku ubode nekog igraca koji pravi razliku. Svaka cast kapa dolje, samo nastavi !!!!

Ivice, Ivice...

pre 7 godina

Šta pričaš bre ti? Pa svake godine smo sve slabiji i slabiji. Uspeh nam je da prođemo bilo koje kolo u kvalifikacijama. Imamo najgoru ligu u Evropi! Tvrdim da je malteška liga bolja od naše...

jaki

pre 7 godina

sve je to lepo ,ima velikog napretka u igri ,prava pojacanja , napadacki fudbal ali dzaba sve to ,dzaba i ako osvojimo titulu dodje jul mesec ode milenkovic ,dodje avgust leonardo,djurdjevic,mihajjlovic dobili ponude koje se neodbijaju onda opet neki leo teo opet april mesec nikad jaci i onda dodje opet neki jul,avgust .....sve u krug ,sve je to kratko ....

Optimista

pre 7 godina

Dok su "mljeli u drugom poluvremenu" Surdulicu, Vojvodinu, Spartak i druge igrači Zvezde, bar po njihovim navijačima svi za reprezentaciju. Sada kada su realno izgubili i treću utakmicu u prvenstvu, loša liga, igrači prosječni, kvalitet loš... Ps. Namjerno sam rekao treću utakmicu, jer dok drugi igraju prvenstvo, Zvezda igra tri utakmice godišnje a ostalo realno jači treninzi jer ljudi i da hoće ne smiju da igraju.

sinisa

pre 7 godina

Realno,stranci koje je doveo,napravili su razliku u odnosu na Zvezdu.
Mogu razne stvari da se osporavaju,ali ovo ne moze,a vi koji osporavate njegovu izjavu,jednostavno ste ogorceni i nerealni.
I postoji cinjenica da je Nikolic mnogo bolji trener,i da se kod njega ozbiljno radi.

Yarilo

pre 7 godina

@Savatiye
Ogromna je razlika izmedju Milenkovica i Lukovica, ogromna je razlika izmedju Ostojica i Le taleka, Ogromna je razlika izmedju Evertona i neznamnijakoga jer je toliko bio nebitan, ogromna razlika izmedju Tawambe i Ruiza, ogromna razlika izmedju Djurdjevica i Boacija. Opet kazem tesi se, zvezda je za 2 klase losija po svim linijama. Jedino su golmani neki egal. Ne mozes znati ko ide iz Partizana niti ko dolazi, kao sto nisi znao ni u proslim rokovima koga ce Iliev dovesti. Sve koje je dove su vas izdominirali ukljucujuci i Radina. Pozz

Vukan

pre 7 godina

@ Yarilo
Niti je Partizan mnogo dobar, niti je Zvezda mnogo lošija. Razlika je u trenerima, Partizanov je polu-trener a Zvezdin je očaj živi. Od igrača je jedina razlika Leonardo, ostalo je sve ispod proseka.
A o prilikama u kvalifikacijama ne vredi raspravljati. Od grupne faze ni LE nije ni malo realna opcija. Nažalost.
Istina igrao je Partizan par puta i LS i LE i ima usto pobeda u LS kao i Radnik iz Surdulice. Dakle ni jednu. U LE nema više od 3 pobede od dvadesetak odigranih utakmica.
I najvažnije od svega tri igrača koja u Partizanu vrede će otići na leto. Od ovih što ostanu, nema vajde!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Savatiye, 19. april 2017 17:52


Pazi , ovo sto ti pises je racionalizacija... U fazonu , losi smo mi, ali losi ste i vi. Po principu kiselog grozdja. To ne pije vode..Drugo, Partizan nije imao impresivan ucinak u grupama LS i LE , ali ih je igrao, manje vise redovno. Dok Zvezde tamo nema 10 godina i ova sezona pokazuje zasto je tako.. Nema ozbiljnog rada , sve bi se na silu, na brzinu, menja se po 30 igraca za 2 godine, dovodi se bez plana.. Partizan je u jednom trenutku upao u taj kovitlac kada su Vazura i ekipa dovodili igrace i kada se nije znalo ko pije ko placa.. Sada kada se opet zna nekakav red, sta je ciji posao, kada postoji SD, stvari polako dolaze na mesto.. Potpuno sam ubedjen da cemo igrati barem LE. Tako da ne bih ja bas rekao da smo ista prica..

DaniloM

pre 7 godina

Eh sa kakvim sitnicama se `kupuju navijaci` i sklanja se tema sa `opste/sire` slike... Zvezda je prosle godine imala odlican tim, dominantan, toliko dobrih igraca, eto isto kao Partizan ove godine, na kraju sezone ce sve sto valja da ode, onda slijede kvalifikacije i ispadanje u `sezoni kupanja` i Zvezde i Partizana ... i onda opet obecanja `uprave koja pare stavlja u dzep, naredne sezone ce biti bolje... pa onda opet nanovo kupuj pola tima, opet neki stranci deseti, od kojih makar dvojica moraju biti dobri i onda ce da daju po 15, 20 golova, pa ce da odu na kraju sezone i sve tako ukrug rodjaci ... a mi mozemo odje da se natezemo beskonacno jel bolji Partizan jel bolja Zvezda, a fudbal nam je sprdnja i tako ce i ostat dok god je prioritet `odma prodaj igraca uzmi 2 miliona u dzep`... nego dobro.. kakvi smo, bolje nismo ni zasluzili... bitna nam je pobjeda u derbiju vaaaau....

Vitez Koja

pre 7 godina

Ha, ha, ha, vickasti Ivica! Kruna karijere!
O učešću u nekom evropskom takmičenju i ne razmišlja. Žalosno je kada sebi postaviš niske ciljeve i onda to proglasiš za krunu karijere.

neko_treci

pre 7 godina

Bolje da ti kruna rada bude to sto si uradio nesto pametno u klubu i sprecio propadanje istog, derbi ko derbi za dva dana bice zaboravljen.

Miloš

pre 7 godina

Kao zvezdašu baš teško mi je pao poraz od juče.. Ipak moram da priznam da smo apsolutno zasluženo izgubili, Partizan je bio bolji i to je to. Naravno sada cu pratiti preostalih šest utakmica i nadati se da ce Zvezda da osvoji titulu. Ono što me zanima je kako ce i sa kojim snagama Zvezda i Partizan pa i ostala naša dva predstavnika u evropska takmičenja? Jasno je da moramo da jačamo domaće prvenstvo i da barem malo vratimo ugled nasem klupskom fudbalu koji je blizu evropslog dna.. Zato se nadam da cemp ove sezone imati više uspeha nego prethodnih.. mozda to nije realno, odnosno verovatno nije ali nada umire poslednja, jel tako?!

Peppino

pre 7 godina

A da Manojlovic nije onako dva puta kiksirao?sta bi onda bilo?Manjak srece i nista vise.Nema veze izgubili smo.Al Zvezdin gol kada se usetala,kao iz udzbenika.Steta sto je kratak period igrala kako zna.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Smesnooo, 19. april 2017 16:28)

Slazem se da je zvezda postigla gol posle lepe akcije, ali to je jedino sto znate, duge lopte ili utrcavanja krila i bekova iza protivnicke odbrane i centarsut, moralo je jednom da prodje, a koliko smo samo takvih napada osujetili. Lako vas je procitati, umete samo da igrate napadacki sa presingom na zadnju liniju protivnika, cim ekipa prebaci loptu na vasu polovinu odmah dodje ili do polu ili gol sanse. Da ne duzim mnogo, Evropa je merilo, pogledaj rezultate svog kluba u npr. zadnjih 10 ili 25 godina.