Sreda, 19.04.2017.

10:10

Policija izbacila Bavarce iz sudijske svlačionice!

Fudbaleri Bajerna nisu bili zadovoljni odlukama sudije Viktora Kasaija u revanšu sa Realom, a mnogi od njih su pokušali da se obračunaju sa Mađarom.

Izvor: ÐN

Policija izbacila Bavarce iz sudijske svlaèionice! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

FCB Vizemeister dahoam

pre 7 godina

"Kada se sretnu dva ovako velika kluba u Ligi šampiona, pljačka poput ove ne sme da se dogodi" To sam ja rekao prosle godine posle Juventusa, a Rumenige je rekao da se sudijska greska desava! Jel ima jos neko pitanje bavarci-Mia san Mia?

Dagoberto

pre 7 godina

Kada su igrači Reala počeli da strahuju, tada je sudija počeo svoj šou", rekao je Vidal posle meča. OBJASNIO COVEK U JEDNOJ RECENICI.
(BRAVO VIDAL, 19. april 2017 10:30)

Ja bih to rekao ovako... BRAVO VIDAL sto ne znas da pogodis okvir gola iz penala. I BRAVO VIDAL sto uklizavas a imas zuti. Sta je on to objasnio u jednoj recenici, da ne zna da pogodi gol iz nepostojeceg penala ili da je glup? Bas su strahovali igraci Reala od vasih 4 i po pokusaja da date gol u 2 meca. Umesto da casti pice Ramosu i sudije koji su im poklonili 2 penala i umesto da ide da vezba kako se sutiraju penali, on nasao da prica nesto...

Figo

pre 7 godina

Meni stvarno nije jasno u sta se to pretvorio moj narod.Sut u okvir gola Real 11 Bajern 3,
van okvira Real 11 Bajern 11.Napisao si bezocnu laz,kako te nije sramota.
(Milica, 19. april 2017 13:36

I meni ti nisi jasna, i ti si napisala laz. Ukupno suteva Real 26, Bajern 19. Suteva u okvir Real 12, Bajern samo 2. Sut van okvira gola Real 9, Bajern 9. Blokiranih suteva Real 5, Bajern 8. Pre nego sto optuzis nekoga da laze, potrebno je da ga ne ispravljas laznim cinjenicama... Izvoli link pa pogledaj. http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2017/matches/round=2000785/match=2019633/statistics/index.html

Figo

pre 7 godina

Zalosno je da se kod izvlacenja parova zna ko ce pobediti,tu su ukljuceni logicari,stratezi,takticari i kompletna masinerija .
(cobo, 19. april 2017 11:14)

Ja ne znam kako se to znalo kod izvlacenja parova ko ce proci. Narocito u duelu Bajerna i Reala. Pa igraci Bajerna su se smejali i bili radosni sto su dobili Real na izvlacenju misleci da ce lako da ih izbace. Kao da su dobili Partizan ili Zvezdu. Takvo ponasanje im se vratilo ispadanjem uz losu igru i losim napadanjem u oba meca...

Dagoberto

pre 7 godina

Ovde imamo utakmicu gde nije bilo samo jedne greske, vec ceo niz u korist druge ekipe.
Ovde imamo situaciju gde Real daje dva gola iz ofsajda, namerno iskljucen igrac i to u situaciji kada Bajern ima rezultat i napada, Levandovskom se u 1 na 1 sansi svira nepostojeci ofsajd, Kazemiru se prastaju grubi prekrsaji.
(Ivann..., 19. april 2017 10:35)

2 penala poklonjena Bajernu u 2 meca. Nije sviran cist penal nad Kazemirom. Pre tog drugog zutog, Vidalu isto oprosten drugi zuti 10-ak minuta ranije. Drugi gol Bajerna, Levandovski krece na loptu iz cistg ofsajda. Bajern nije uopste napadao, to pokazuju sutevi kojih je imao samo 2 u gol od toga 1 iz penala koji nije bio. Malo objektivnost ne bi bilo lose...

Dagoberto

pre 7 godina

(Milos, 19. april 2017 12:29)

Penal nije bio ni u ovom mecu ni u proslom. To su cinjenice. Ali ako je ono penal nad Robenom, onda je duplo veci penal nad Kasemirom. U dva meca Bajernu poklonjena dva penala. U dva meca Bajern sutnuo u gol ukupno 5 puta!! SAMO 5 PUTA! A Real 24. Nojer je odbranio 6 cistih golova. Ko je kriv igracima Bajerna sto do 85-og minuta nisu dali 3 ili 4 gola? Ko je kriv Vidalu sto je promasio penal u prvom mecu? I na kraju ko mu je kriv sto uklizava i podize nogu u koleno Asensiu a ima zuti? Niko im nije kriv. Otisli da lece frustracije kod sudije. Jasno je ko je bolja ekipa, ko je vise napadao u dva meca i ko je postigao vise golova. A Vidal nek ide da uci da sutira penale...

sb

pre 7 godina

Nijedna sporna odluka nije bila na toj utakmici.
(Bavarac, 19. april 2017 14:06)

Kako nije bila prijatelju? Mnogo brzo zaboravljate.Secas li se nepostojeceg ofsajda Morate kada je postigao gol a posle greske Nojera? ili o ruci Vidala u Torinu?
Mnogo nesto imate amneziju.

kutir

pre 7 godina

Увек нека неправда......људи мисле да Реал увек треба да прође и сам клуб то мисли.Поштено је Бајерн играо.

Komsijina Krava

pre 7 godina

Jesu pokradeni, al nisu dali gol iz igre u vise od 3 sata. Usprkos kradji, za ovaj incident bi trebali biti propisno kaznjeni.

Oliver

pre 7 godina

Nije trebalo Vidal,Lewandowski i Thiago da jure sudiju,nego Lahm i Alonso,koji zavrsavaju karijeru ove sezone i ovo im je bila poslednja utakmica u Ligi sampiona.Dakle,njih UEFA ne moze vise da kazni ma sta da urade! Trebalo je da nalupaju samare Kasaiju i da udju u legendu! NIko im nista ne bi mogao!

Bavarac

pre 7 godina

Neka se sete prosle god kako je Juve pokraden kad su sa njim igrali pa nek se tad zale. A da sudije pomazu spanske klubove to je ocigledno.
(Stefan, 19. april 2017 10:23)

Nijedna sporna odluka nije bila na toj utakmici.

Markoni

pre 7 godina

Komentarise se kako je Vidal na pocetku drugog poluvremena trebao dobiti drugi zuti karton onda bi se trebalo komentarisati da je Casemiro u prvom poluvremenu zaustavio kontranapad i jos jednom grubo startovao i nije dobio karton.Ako je Martinez dobio crveni u prvom mecu morao je i Casemiro vec tu biti kaznjen.Penal opravdano dosudjen nema crvenog jos jednom u nastavku faul nad Robenom crvenog nema.Lewandowski u ofsajdu a Ronaldo nije o.Boateng navodno faulirao Casemira mogao je jedino Caspera jer je covjek trebao biti odavno iskljucen.Ne zali se niko sto igraci izvode prekide ko prebijene macke a problem je 20 sekundi da se pregleda snimak.

Markoni

pre 7 godina

Sada ce njih trojica da dobiju nekoliko meceva kazne kao sto je Drogba 2009 jer se promovise fer plej,a to sto je Madjar katastrofalno sudio nikom nista.Velika steta sto makar nisu upali u svlacionicu da makar znaju zbog cega ce dobiti suspenziju ovako sve je ostalo na pokusaju.Jos pise da se Kassai uplasio trebalo bi ga zaliti.

chubby checker

pre 7 godina

posle svakog gola i dosudjenog penala ili crvenog kartona ima najmanje pola minuta (a nekeda i 3 minuta) dok protivnicki igraci protestuju, igrac lezi na travi, namesta se lopta i frizura.. pa zasto za to vreme ne moze jedan dodatni sudija koji bi sedeo ispred TV-a da pogleda usporeni snimak i da javi sudiji na terenu ako je pogresio. 80% ovih gresaka bi mogla da se ispravi, obicno je dovoljno max 3 ugla da sa 100% sigurnoscu utvrdi da li je sudija pogresio!

Milica

pre 7 godina

Real 20 i nešto šuteva u okvir gola a svemocni bajern SAMO DVA!!!
(st, 19. april 2017 11:58)

Meni stvarno nije jasno u sta se to pretvorio moj narod.Sut u okvir gola Real 11 Bajern 3,
van okvira Real 11 Bajern 11.Napisao si bezocnu laz,kako te nije sramota.

marko

pre 7 godina

Видал је промашио пенал у Минхену на 1-0 за Бајерн, и после тога казна. Исто је тако јуче Видал промашио стпостотну шансу на 1-0 за Бајерн. Онда добије још и бесмислен црвени картон, тако да дефинитивно јесте трагичар овог двомеча. Сумњам да би се Реал извукао на 2-0 два пута.

Don

pre 7 godina

Čist penal nad Robbenom k'o suza, uz to i žuto-crveni za Kazemira, kod dodavanja Milera je Levandovski bio u ravnini Milera, tako da ni to nije ofsajd. Pored toga svega sudija diže zastavicu, kada je Levandovski sam trčao prema realovom golu, još jedna katasttofalna greška u korist Madrida. O dva Ronaldova pogotka iz ofsajda je suvišno govoriti. Ovo sinoć je bila velika sramota UEFA-e! Bajern je bio dominantniji u 2. pol. i onda stupa sudija na scenu.

Rade

pre 7 godina

Vidal se zali?!? Zasluzio crveni jos pocetkom drugog poluvremena! Ko mu je kriv sto je kratkog fitilja i veoma grub igrac, ma idiot! Penal (opet) u najboljem slucaju diskutabilan, pa drugi gol ofsajd Levandovskog. To ne pominju ni Vidal ni ostali. A onda stoje i greske protiv Bajerna! Samo treba pomenuti i ove greske protiv Reala.

Milos

pre 7 godina

Vidal se zali?!? Zasluzio crveni jos pocetkom drugog poluvremena! Ko mu je kriv sto je kratkog fitilja i veoma grub igrac, ma idiot! Penal (opet) u najboljem slucaju diskutabilan, pa drugi gol ofsajd Levandovskog. To ne pominju ni Vidal ni ostali. A onda stoje i greske protiv Bajerna! Samo treba pomenuti i ove greske protiv Reala.
(Rade, 19. april 2017 12:21). Niti je penal niskutabilan,niti je drugi gol iz ofsajda,to su prosto cinjenice. To da li je neko zasluzio karton ranije je pitanje(mozda je npr. Kazemiro zasluzio drugi zuti?),to je totalno nebitno,bitno je da je Vidal iskljucen bez razloga. Crveni i dva gola iz ofsajda za onako kratko vreme

Pilipenda

pre 7 godina

"Kada se sretnu dva ovako velika kluba u Ligi šampiona, pljačka poput ove ne sme da se dogodi."

A kad se sretne veliki klub i neka sirotinja, onda sve može...Samo da veliki ide dalje.

nista o nicemu

pre 7 godina

Ne lupaj, penal cist kao suza, Kazmerioa je zgazio Robenovu nogu mozes da vidis na usporenom snimku kao i na nizu screenshotova. S druge strane Levandovski jeste bio u ofsajdu, ali mu je zato isto tako sviran ofsajd u situaciji kada je isao 1 na 1 i to po sredini gola - bolja sansa nego penal.
(Ivan27, 19. april 2017 11:36)

Cekaj. Rekao si mu ne lupaj, a priznao da je u pravu za ofsajd? Hahahahhahahahah

Pedja

pre 7 godina

Nema godine da sudije ne guraju Real i Barselonu. Ajde da se ne mesamo u njihovo prvenstvo, to je njihova stvar, ali u ligi sampiona svake godine ne da se desi neka greska vec citav niz. Proslo kolo sta sve sudije nisu svirale za Barselonu tj i ono sto nisu svirale, a sad ova pljacka.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

jednostavno fifi,uefi i njihovim ortacima raznim winovima odgovara sudijska greska
(deda, 19. april 2017 10:51)

To je i poenta svega, oni misle da je ovako fudbal zanimljiviji a on postao cist stres, kakvo crno uzivanje.. Nikada se ovoliko nije "gresilo", po 7-8 grubih gresaka na utakmici, neverovatno.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ovde imamo utakmicu gde nije bilo samo jedne greske, vec ceo niz u korist druge ekipe.
Ovde imamo situaciju gde Real daje dva gola iz ofsajda, namerno iskljucen igrac i to u situaciji kada Bajern ima rezultat i napada, Levandovskom se u 1 na 1 sansi svira nepostojeci ofsajd, Kazemiru se prastaju grubi prekrsaji.
(Ivann..., 19. april 2017 10:35)


Pa oba gola Bajerna su neregularna (nepostojeci penal, ofsajd Levandovskog kod auto-gola).

ghg

pre 7 godina

Osteceni su i real i Bajern ali se ljuti onaj ko je izgubio

U prvoj utakmici je Bajern imao penal i niko im nije kriv sto nisu dali gol
Niko nije kriv Vidalu sto je usijana glava i sto mu je ovo 100-i crveni u karijeri

Ivan27

pre 7 godina

Pa oba gola Bajerna su neregularna (nepostojeci penal, ofsajd Levandovskog kod auto-gola).
(Adriano_Galliani, 19. april 2017 11:04

Ne lupaj, penal cist kao suza, Kazmerioa je zgazio Robenovu nogu mozes da vidis na usporenom snimku kao i na nizu screenshotova. S druge strane Levandovski jeste bio u ofsajdu, ali mu je zato isto tako sviran ofsajd u situaciji kada je isao 1 na 1 i to po sredini gola - bolja sansa nego penal.

st

pre 7 godina

Real 20 i nešto šuteva u okvir gola a svemocni bajern SAMO DVA!!! Na osnovu cega su zasluzili prolaz-penala i autogola??? Gde su bili sinoc, ovaj levandovski se toliko širio posle žreba i šta bi onda? Osim penala nije sutnuo loptu kako treba.

Šune Mađija

pre 7 godina

Nisam gledao utakmicu, ali ako je sudija taj koji je 'pogurao' protivnike da prođu dalje sa zadovoljstvom bih dozvolio svojim igračima da se fizički obračunaju sa istim sudijom. Jednostavno mora makar na taj način da se vrati za nepravdu.

yoayoa

pre 7 godina

Sto je Real Madrid kao klub kriv za ovu kradju? Sto svi krivite Ronalda sto je dao golove iz ofsajda? Kriva je uefa sto ne zna da izabere normalne sudije za ovo veliko takmicenje ili ne mora sudije neka se uvede video tehnika i kompijuter neka sudi a ne covek tako ce se nadam se smanjiti ove kradje! Kao navijac Reala dajem duzno postovanje navijacima Bajerna,sramota je za ovakav prolaz u polufinale!

Amerikancina

pre 7 godina

Sudija. Jednu gresku mogu da oprostim ali ovoliko u ovakvim utakmicama je katastrofalno. Sad po stoti pit tvrdim da je ovo jedan od najgorih sportova. Odvojis ceo dan i budes svedok kradje

lka

pre 7 godina

dolaze na naplatu razne sudije koje su i pored loseg i tendecionig sudjenja,i dalje sudili i nisu snosili nikakve konsenkvence za lose sudjenje.Ocigledan je primer bas Nemackog sudije, koji je izbacio PSG.

Mali Perica

pre 7 godina

"Kada se sretnu dva ovako velika kluba u Ligi šampiona, pljačka poput ove ne sme da se dogodi."
Čejaj, to znači da, kada se sretnu jedan veliki i jedan mali klub, onda je pljačka dozvoljena?

BRAVO VIDAL

pre 7 godina

Kada su igrači Reala počeli da strahuju, tada je sudija počeo svoj šou", rekao je Vidal posle meča. OBJASNIO COVEK U JEDNOJ RECENICI.

Marko

pre 7 godina

Uvedite "challenge" u sve sportove, barem u ove vazne utakmice i resen problem.
(Hehe, 19. april 2017 10:34)

Ovde ni 3 ne bi bila dovoljna :)

deda

pre 7 godina

svega ovog nebi bilo da je sudija pogledao snimak i onda odlucio, toliko je lako i jednostavno a pored tolikih kamera i ocigledno, jednostavno fifi,uefi i njihovim ortacima raznim winovima odgovara sudijska greska

Ivann...

pre 7 godina

Neka se sete prosle god kako je Juve pokraden kad su sa njim igrali pa nek se tad zale. A da sudije pomazu spanske klubove to je ocigledno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Stefan, 19. april 2017 10:23)

Ovde imamo utakmicu gde nije bilo samo jedne greske, vec ceo niz u korist druge ekipe.
Ovde imamo situaciju gde Real daje dva gola iz ofsajda, namerno iskljucen igrac i to u situaciji kada Bajern ima rezultat i napada, Levandovskom se u 1 na 1 sansi svira nepostojeci ofsajd, Kazemiru se prastaju grubi prekrsaji.

Mali Perica

pre 7 godina

"Kada se sretnu dva ovako velika kluba u Ligi šampiona, pljačka poput ove ne sme da se dogodi."
Čejaj, to znači da, kada se sretnu jedan veliki i jedan mali klub, onda je pljačka dozvoljena?

BRAVO VIDAL

pre 7 godina

Kada su igrači Reala počeli da strahuju, tada je sudija počeo svoj šou", rekao je Vidal posle meča. OBJASNIO COVEK U JEDNOJ RECENICI.

Ivann...

pre 7 godina

Neka se sete prosle god kako je Juve pokraden kad su sa njim igrali pa nek se tad zale. A da sudije pomazu spanske klubove to je ocigledno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Stefan, 19. april 2017 10:23)

Ovde imamo utakmicu gde nije bilo samo jedne greske, vec ceo niz u korist druge ekipe.
Ovde imamo situaciju gde Real daje dva gola iz ofsajda, namerno iskljucen igrac i to u situaciji kada Bajern ima rezultat i napada, Levandovskom se u 1 na 1 sansi svira nepostojeci ofsajd, Kazemiru se prastaju grubi prekrsaji.

deda

pre 7 godina

svega ovog nebi bilo da je sudija pogledao snimak i onda odlucio, toliko je lako i jednostavno a pored tolikih kamera i ocigledno, jednostavno fifi,uefi i njihovim ortacima raznim winovima odgovara sudijska greska

Amerikancina

pre 7 godina

Sudija. Jednu gresku mogu da oprostim ali ovoliko u ovakvim utakmicama je katastrofalno. Sad po stoti pit tvrdim da je ovo jedan od najgorih sportova. Odvojis ceo dan i budes svedok kradje

Pilipenda

pre 7 godina

"Kada se sretnu dva ovako velika kluba u Ligi šampiona, pljačka poput ove ne sme da se dogodi."

A kad se sretne veliki klub i neka sirotinja, onda sve može...Samo da veliki ide dalje.

Marko

pre 7 godina

Uvedite "challenge" u sve sportove, barem u ove vazne utakmice i resen problem.
(Hehe, 19. april 2017 10:34)

Ovde ni 3 ne bi bila dovoljna :)

yoayoa

pre 7 godina

Sto je Real Madrid kao klub kriv za ovu kradju? Sto svi krivite Ronalda sto je dao golove iz ofsajda? Kriva je uefa sto ne zna da izabere normalne sudije za ovo veliko takmicenje ili ne mora sudije neka se uvede video tehnika i kompijuter neka sudi a ne covek tako ce se nadam se smanjiti ove kradje! Kao navijac Reala dajem duzno postovanje navijacima Bajerna,sramota je za ovakav prolaz u polufinale!

lka

pre 7 godina

dolaze na naplatu razne sudije koje su i pored loseg i tendecionig sudjenja,i dalje sudili i nisu snosili nikakve konsenkvence za lose sudjenje.Ocigledan je primer bas Nemackog sudije, koji je izbacio PSG.

Don

pre 7 godina

Čist penal nad Robbenom k'o suza, uz to i žuto-crveni za Kazemira, kod dodavanja Milera je Levandovski bio u ravnini Milera, tako da ni to nije ofsajd. Pored toga svega sudija diže zastavicu, kada je Levandovski sam trčao prema realovom golu, još jedna katasttofalna greška u korist Madrida. O dva Ronaldova pogotka iz ofsajda je suvišno govoriti. Ovo sinoć je bila velika sramota UEFA-e! Bajern je bio dominantniji u 2. pol. i onda stupa sudija na scenu.

chubby checker

pre 7 godina

posle svakog gola i dosudjenog penala ili crvenog kartona ima najmanje pola minuta (a nekeda i 3 minuta) dok protivnicki igraci protestuju, igrac lezi na travi, namesta se lopta i frizura.. pa zasto za to vreme ne moze jedan dodatni sudija koji bi sedeo ispred TV-a da pogleda usporeni snimak i da javi sudiji na terenu ako je pogresio. 80% ovih gresaka bi mogla da se ispravi, obicno je dovoljno max 3 ugla da sa 100% sigurnoscu utvrdi da li je sudija pogresio!

Milica

pre 7 godina

Real 20 i nešto šuteva u okvir gola a svemocni bajern SAMO DVA!!!
(st, 19. april 2017 11:58)

Meni stvarno nije jasno u sta se to pretvorio moj narod.Sut u okvir gola Real 11 Bajern 3,
van okvira Real 11 Bajern 11.Napisao si bezocnu laz,kako te nije sramota.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

jednostavno fifi,uefi i njihovim ortacima raznim winovima odgovara sudijska greska
(deda, 19. april 2017 10:51)

To je i poenta svega, oni misle da je ovako fudbal zanimljiviji a on postao cist stres, kakvo crno uzivanje.. Nikada se ovoliko nije "gresilo", po 7-8 grubih gresaka na utakmici, neverovatno.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ovde imamo utakmicu gde nije bilo samo jedne greske, vec ceo niz u korist druge ekipe.
Ovde imamo situaciju gde Real daje dva gola iz ofsajda, namerno iskljucen igrac i to u situaciji kada Bajern ima rezultat i napada, Levandovskom se u 1 na 1 sansi svira nepostojeci ofsajd, Kazemiru se prastaju grubi prekrsaji.
(Ivann..., 19. april 2017 10:35)


Pa oba gola Bajerna su neregularna (nepostojeci penal, ofsajd Levandovskog kod auto-gola).

Šune Mađija

pre 7 godina

Nisam gledao utakmicu, ali ako je sudija taj koji je 'pogurao' protivnike da prođu dalje sa zadovoljstvom bih dozvolio svojim igračima da se fizički obračunaju sa istim sudijom. Jednostavno mora makar na taj način da se vrati za nepravdu.

Pedja

pre 7 godina

Nema godine da sudije ne guraju Real i Barselonu. Ajde da se ne mesamo u njihovo prvenstvo, to je njihova stvar, ali u ligi sampiona svake godine ne da se desi neka greska vec citav niz. Proslo kolo sta sve sudije nisu svirale za Barselonu tj i ono sto nisu svirale, a sad ova pljacka.

Ivan27

pre 7 godina

Pa oba gola Bajerna su neregularna (nepostojeci penal, ofsajd Levandovskog kod auto-gola).
(Adriano_Galliani, 19. april 2017 11:04

Ne lupaj, penal cist kao suza, Kazmerioa je zgazio Robenovu nogu mozes da vidis na usporenom snimku kao i na nizu screenshotova. S druge strane Levandovski jeste bio u ofsajdu, ali mu je zato isto tako sviran ofsajd u situaciji kada je isao 1 na 1 i to po sredini gola - bolja sansa nego penal.

st

pre 7 godina

Real 20 i nešto šuteva u okvir gola a svemocni bajern SAMO DVA!!! Na osnovu cega su zasluzili prolaz-penala i autogola??? Gde su bili sinoc, ovaj levandovski se toliko širio posle žreba i šta bi onda? Osim penala nije sutnuo loptu kako treba.

marko

pre 7 godina

Видал је промашио пенал у Минхену на 1-0 за Бајерн, и после тога казна. Исто је тако јуче Видал промашио стпостотну шансу на 1-0 за Бајерн. Онда добије још и бесмислен црвени картон, тако да дефинитивно јесте трагичар овог двомеча. Сумњам да би се Реал извукао на 2-0 два пута.

Milos

pre 7 godina

Vidal se zali?!? Zasluzio crveni jos pocetkom drugog poluvremena! Ko mu je kriv sto je kratkog fitilja i veoma grub igrac, ma idiot! Penal (opet) u najboljem slucaju diskutabilan, pa drugi gol ofsajd Levandovskog. To ne pominju ni Vidal ni ostali. A onda stoje i greske protiv Bajerna! Samo treba pomenuti i ove greske protiv Reala.
(Rade, 19. april 2017 12:21). Niti je penal niskutabilan,niti je drugi gol iz ofsajda,to su prosto cinjenice. To da li je neko zasluzio karton ranije je pitanje(mozda je npr. Kazemiro zasluzio drugi zuti?),to je totalno nebitno,bitno je da je Vidal iskljucen bez razloga. Crveni i dva gola iz ofsajda za onako kratko vreme

Oliver

pre 7 godina

Nije trebalo Vidal,Lewandowski i Thiago da jure sudiju,nego Lahm i Alonso,koji zavrsavaju karijeru ove sezone i ovo im je bila poslednja utakmica u Ligi sampiona.Dakle,njih UEFA ne moze vise da kazni ma sta da urade! Trebalo je da nalupaju samare Kasaiju i da udju u legendu! NIko im nista ne bi mogao!

nista o nicemu

pre 7 godina

Ne lupaj, penal cist kao suza, Kazmerioa je zgazio Robenovu nogu mozes da vidis na usporenom snimku kao i na nizu screenshotova. S druge strane Levandovski jeste bio u ofsajdu, ali mu je zato isto tako sviran ofsajd u situaciji kada je isao 1 na 1 i to po sredini gola - bolja sansa nego penal.
(Ivan27, 19. april 2017 11:36)

Cekaj. Rekao si mu ne lupaj, a priznao da je u pravu za ofsajd? Hahahahhahahahah

ghg

pre 7 godina

Osteceni su i real i Bajern ali se ljuti onaj ko je izgubio

U prvoj utakmici je Bajern imao penal i niko im nije kriv sto nisu dali gol
Niko nije kriv Vidalu sto je usijana glava i sto mu je ovo 100-i crveni u karijeri

Markoni

pre 7 godina

Sada ce njih trojica da dobiju nekoliko meceva kazne kao sto je Drogba 2009 jer se promovise fer plej,a to sto je Madjar katastrofalno sudio nikom nista.Velika steta sto makar nisu upali u svlacionicu da makar znaju zbog cega ce dobiti suspenziju ovako sve je ostalo na pokusaju.Jos pise da se Kassai uplasio trebalo bi ga zaliti.

Markoni

pre 7 godina

Komentarise se kako je Vidal na pocetku drugog poluvremena trebao dobiti drugi zuti karton onda bi se trebalo komentarisati da je Casemiro u prvom poluvremenu zaustavio kontranapad i jos jednom grubo startovao i nije dobio karton.Ako je Martinez dobio crveni u prvom mecu morao je i Casemiro vec tu biti kaznjen.Penal opravdano dosudjen nema crvenog jos jednom u nastavku faul nad Robenom crvenog nema.Lewandowski u ofsajdu a Ronaldo nije o.Boateng navodno faulirao Casemira mogao je jedino Caspera jer je covjek trebao biti odavno iskljucen.Ne zali se niko sto igraci izvode prekide ko prebijene macke a problem je 20 sekundi da se pregleda snimak.

Dagoberto

pre 7 godina

Ovde imamo utakmicu gde nije bilo samo jedne greske, vec ceo niz u korist druge ekipe.
Ovde imamo situaciju gde Real daje dva gola iz ofsajda, namerno iskljucen igrac i to u situaciji kada Bajern ima rezultat i napada, Levandovskom se u 1 na 1 sansi svira nepostojeci ofsajd, Kazemiru se prastaju grubi prekrsaji.
(Ivann..., 19. april 2017 10:35)

2 penala poklonjena Bajernu u 2 meca. Nije sviran cist penal nad Kazemirom. Pre tog drugog zutog, Vidalu isto oprosten drugi zuti 10-ak minuta ranije. Drugi gol Bajerna, Levandovski krece na loptu iz cistg ofsajda. Bajern nije uopste napadao, to pokazuju sutevi kojih je imao samo 2 u gol od toga 1 iz penala koji nije bio. Malo objektivnost ne bi bilo lose...

Rade

pre 7 godina

Vidal se zali?!? Zasluzio crveni jos pocetkom drugog poluvremena! Ko mu je kriv sto je kratkog fitilja i veoma grub igrac, ma idiot! Penal (opet) u najboljem slucaju diskutabilan, pa drugi gol ofsajd Levandovskog. To ne pominju ni Vidal ni ostali. A onda stoje i greske protiv Bajerna! Samo treba pomenuti i ove greske protiv Reala.

Bavarac

pre 7 godina

Neka se sete prosle god kako je Juve pokraden kad su sa njim igrali pa nek se tad zale. A da sudije pomazu spanske klubove to je ocigledno.
(Stefan, 19. april 2017 10:23)

Nijedna sporna odluka nije bila na toj utakmici.

kutir

pre 7 godina

Увек нека неправда......људи мисле да Реал увек треба да прође и сам клуб то мисли.Поштено је Бајерн играо.

Figo

pre 7 godina

Zalosno je da se kod izvlacenja parova zna ko ce pobediti,tu su ukljuceni logicari,stratezi,takticari i kompletna masinerija .
(cobo, 19. april 2017 11:14)

Ja ne znam kako se to znalo kod izvlacenja parova ko ce proci. Narocito u duelu Bajerna i Reala. Pa igraci Bajerna su se smejali i bili radosni sto su dobili Real na izvlacenju misleci da ce lako da ih izbace. Kao da su dobili Partizan ili Zvezdu. Takvo ponasanje im se vratilo ispadanjem uz losu igru i losim napadanjem u oba meca...

Dagoberto

pre 7 godina

Kada su igrači Reala počeli da strahuju, tada je sudija počeo svoj šou", rekao je Vidal posle meča. OBJASNIO COVEK U JEDNOJ RECENICI.
(BRAVO VIDAL, 19. april 2017 10:30)

Ja bih to rekao ovako... BRAVO VIDAL sto ne znas da pogodis okvir gola iz penala. I BRAVO VIDAL sto uklizavas a imas zuti. Sta je on to objasnio u jednoj recenici, da ne zna da pogodi gol iz nepostojeceg penala ili da je glup? Bas su strahovali igraci Reala od vasih 4 i po pokusaja da date gol u 2 meca. Umesto da casti pice Ramosu i sudije koji su im poklonili 2 penala i umesto da ide da vezba kako se sutiraju penali, on nasao da prica nesto...

sb

pre 7 godina

Nijedna sporna odluka nije bila na toj utakmici.
(Bavarac, 19. april 2017 14:06)

Kako nije bila prijatelju? Mnogo brzo zaboravljate.Secas li se nepostojeceg ofsajda Morate kada je postigao gol a posle greske Nojera? ili o ruci Vidala u Torinu?
Mnogo nesto imate amneziju.

Figo

pre 7 godina

Meni stvarno nije jasno u sta se to pretvorio moj narod.Sut u okvir gola Real 11 Bajern 3,
van okvira Real 11 Bajern 11.Napisao si bezocnu laz,kako te nije sramota.
(Milica, 19. april 2017 13:36

I meni ti nisi jasna, i ti si napisala laz. Ukupno suteva Real 26, Bajern 19. Suteva u okvir Real 12, Bajern samo 2. Sut van okvira gola Real 9, Bajern 9. Blokiranih suteva Real 5, Bajern 8. Pre nego sto optuzis nekoga da laze, potrebno je da ga ne ispravljas laznim cinjenicama... Izvoli link pa pogledaj. http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2017/matches/round=2000785/match=2019633/statistics/index.html

Dagoberto

pre 7 godina

(Milos, 19. april 2017 12:29)

Penal nije bio ni u ovom mecu ni u proslom. To su cinjenice. Ali ako je ono penal nad Robenom, onda je duplo veci penal nad Kasemirom. U dva meca Bajernu poklonjena dva penala. U dva meca Bajern sutnuo u gol ukupno 5 puta!! SAMO 5 PUTA! A Real 24. Nojer je odbranio 6 cistih golova. Ko je kriv igracima Bajerna sto do 85-og minuta nisu dali 3 ili 4 gola? Ko je kriv Vidalu sto je promasio penal u prvom mecu? I na kraju ko mu je kriv sto uklizava i podize nogu u koleno Asensiu a ima zuti? Niko im nije kriv. Otisli da lece frustracije kod sudije. Jasno je ko je bolja ekipa, ko je vise napadao u dva meca i ko je postigao vise golova. A Vidal nek ide da uci da sutira penale...

Komsijina Krava

pre 7 godina

Jesu pokradeni, al nisu dali gol iz igre u vise od 3 sata. Usprkos kradji, za ovaj incident bi trebali biti propisno kaznjeni.

FCB Vizemeister dahoam

pre 7 godina

"Kada se sretnu dva ovako velika kluba u Ligi šampiona, pljačka poput ove ne sme da se dogodi" To sam ja rekao prosle godine posle Juventusa, a Rumenige je rekao da se sudijska greska desava! Jel ima jos neko pitanje bavarci-Mia san Mia?

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ovde imamo utakmicu gde nije bilo samo jedne greske, vec ceo niz u korist druge ekipe.
Ovde imamo situaciju gde Real daje dva gola iz ofsajda, namerno iskljucen igrac i to u situaciji kada Bajern ima rezultat i napada, Levandovskom se u 1 na 1 sansi svira nepostojeci ofsajd, Kazemiru se prastaju grubi prekrsaji.
(Ivann..., 19. april 2017 10:35)


Pa oba gola Bajerna su neregularna (nepostojeci penal, ofsajd Levandovskog kod auto-gola).

Rade

pre 7 godina

Vidal se zali?!? Zasluzio crveni jos pocetkom drugog poluvremena! Ko mu je kriv sto je kratkog fitilja i veoma grub igrac, ma idiot! Penal (opet) u najboljem slucaju diskutabilan, pa drugi gol ofsajd Levandovskog. To ne pominju ni Vidal ni ostali. A onda stoje i greske protiv Bajerna! Samo treba pomenuti i ove greske protiv Reala.

st

pre 7 godina

Real 20 i nešto šuteva u okvir gola a svemocni bajern SAMO DVA!!! Na osnovu cega su zasluzili prolaz-penala i autogola??? Gde su bili sinoc, ovaj levandovski se toliko širio posle žreba i šta bi onda? Osim penala nije sutnuo loptu kako treba.

Milos

pre 7 godina

Vidal se zali?!? Zasluzio crveni jos pocetkom drugog poluvremena! Ko mu je kriv sto je kratkog fitilja i veoma grub igrac, ma idiot! Penal (opet) u najboljem slucaju diskutabilan, pa drugi gol ofsajd Levandovskog. To ne pominju ni Vidal ni ostali. A onda stoje i greske protiv Bajerna! Samo treba pomenuti i ove greske protiv Reala.
(Rade, 19. april 2017 12:21). Niti je penal niskutabilan,niti je drugi gol iz ofsajda,to su prosto cinjenice. To da li je neko zasluzio karton ranije je pitanje(mozda je npr. Kazemiro zasluzio drugi zuti?),to je totalno nebitno,bitno je da je Vidal iskljucen bez razloga. Crveni i dva gola iz ofsajda za onako kratko vreme

BRAVO VIDAL

pre 7 godina

Kada su igrači Reala počeli da strahuju, tada je sudija počeo svoj šou", rekao je Vidal posle meča. OBJASNIO COVEK U JEDNOJ RECENICI.

Ivann...

pre 7 godina

Neka se sete prosle god kako je Juve pokraden kad su sa njim igrali pa nek se tad zale. A da sudije pomazu spanske klubove to je ocigledno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Stefan, 19. april 2017 10:23)

Ovde imamo utakmicu gde nije bilo samo jedne greske, vec ceo niz u korist druge ekipe.
Ovde imamo situaciju gde Real daje dva gola iz ofsajda, namerno iskljucen igrac i to u situaciji kada Bajern ima rezultat i napada, Levandovskom se u 1 na 1 sansi svira nepostojeci ofsajd, Kazemiru se prastaju grubi prekrsaji.

ghg

pre 7 godina

Osteceni su i real i Bajern ali se ljuti onaj ko je izgubio

U prvoj utakmici je Bajern imao penal i niko im nije kriv sto nisu dali gol
Niko nije kriv Vidalu sto je usijana glava i sto mu je ovo 100-i crveni u karijeri

nista o nicemu

pre 7 godina

Ne lupaj, penal cist kao suza, Kazmerioa je zgazio Robenovu nogu mozes da vidis na usporenom snimku kao i na nizu screenshotova. S druge strane Levandovski jeste bio u ofsajdu, ali mu je zato isto tako sviran ofsajd u situaciji kada je isao 1 na 1 i to po sredini gola - bolja sansa nego penal.
(Ivan27, 19. april 2017 11:36)

Cekaj. Rekao si mu ne lupaj, a priznao da je u pravu za ofsajd? Hahahahhahahahah

Šune Mađija

pre 7 godina

Nisam gledao utakmicu, ali ako je sudija taj koji je 'pogurao' protivnike da prođu dalje sa zadovoljstvom bih dozvolio svojim igračima da se fizički obračunaju sa istim sudijom. Jednostavno mora makar na taj način da se vrati za nepravdu.

Ivan27

pre 7 godina

Pa oba gola Bajerna su neregularna (nepostojeci penal, ofsajd Levandovskog kod auto-gola).
(Adriano_Galliani, 19. april 2017 11:04

Ne lupaj, penal cist kao suza, Kazmerioa je zgazio Robenovu nogu mozes da vidis na usporenom snimku kao i na nizu screenshotova. S druge strane Levandovski jeste bio u ofsajdu, ali mu je zato isto tako sviran ofsajd u situaciji kada je isao 1 na 1 i to po sredini gola - bolja sansa nego penal.

yoayoa

pre 7 godina

Sto je Real Madrid kao klub kriv za ovu kradju? Sto svi krivite Ronalda sto je dao golove iz ofsajda? Kriva je uefa sto ne zna da izabere normalne sudije za ovo veliko takmicenje ili ne mora sudije neka se uvede video tehnika i kompijuter neka sudi a ne covek tako ce se nadam se smanjiti ove kradje! Kao navijac Reala dajem duzno postovanje navijacima Bajerna,sramota je za ovakav prolaz u polufinale!

Don

pre 7 godina

Čist penal nad Robbenom k'o suza, uz to i žuto-crveni za Kazemira, kod dodavanja Milera je Levandovski bio u ravnini Milera, tako da ni to nije ofsajd. Pored toga svega sudija diže zastavicu, kada je Levandovski sam trčao prema realovom golu, još jedna katasttofalna greška u korist Madrida. O dva Ronaldova pogotka iz ofsajda je suvišno govoriti. Ovo sinoć je bila velika sramota UEFA-e! Bajern je bio dominantniji u 2. pol. i onda stupa sudija na scenu.

Mali Perica

pre 7 godina

"Kada se sretnu dva ovako velika kluba u Ligi šampiona, pljačka poput ove ne sme da se dogodi."
Čejaj, to znači da, kada se sretnu jedan veliki i jedan mali klub, onda je pljačka dozvoljena?

Bavarac

pre 7 godina

Neka se sete prosle god kako je Juve pokraden kad su sa njim igrali pa nek se tad zale. A da sudije pomazu spanske klubove to je ocigledno.
(Stefan, 19. april 2017 10:23)

Nijedna sporna odluka nije bila na toj utakmici.

marko

pre 7 godina

Видал је промашио пенал у Минхену на 1-0 за Бајерн, и после тога казна. Исто је тако јуче Видал промашио стпостотну шансу на 1-0 за Бајерн. Онда добије још и бесмислен црвени картон, тако да дефинитивно јесте трагичар овог двомеча. Сумњам да би се Реал извукао на 2-0 два пута.

Dagoberto

pre 7 godina

(Milos, 19. april 2017 12:29)

Penal nije bio ni u ovom mecu ni u proslom. To su cinjenice. Ali ako je ono penal nad Robenom, onda je duplo veci penal nad Kasemirom. U dva meca Bajernu poklonjena dva penala. U dva meca Bajern sutnuo u gol ukupno 5 puta!! SAMO 5 PUTA! A Real 24. Nojer je odbranio 6 cistih golova. Ko je kriv igracima Bajerna sto do 85-og minuta nisu dali 3 ili 4 gola? Ko je kriv Vidalu sto je promasio penal u prvom mecu? I na kraju ko mu je kriv sto uklizava i podize nogu u koleno Asensiu a ima zuti? Niko im nije kriv. Otisli da lece frustracije kod sudije. Jasno je ko je bolja ekipa, ko je vise napadao u dva meca i ko je postigao vise golova. A Vidal nek ide da uci da sutira penale...

Dagoberto

pre 7 godina

Kada su igrači Reala počeli da strahuju, tada je sudija počeo svoj šou", rekao je Vidal posle meča. OBJASNIO COVEK U JEDNOJ RECENICI.
(BRAVO VIDAL, 19. april 2017 10:30)

Ja bih to rekao ovako... BRAVO VIDAL sto ne znas da pogodis okvir gola iz penala. I BRAVO VIDAL sto uklizavas a imas zuti. Sta je on to objasnio u jednoj recenici, da ne zna da pogodi gol iz nepostojeceg penala ili da je glup? Bas su strahovali igraci Reala od vasih 4 i po pokusaja da date gol u 2 meca. Umesto da casti pice Ramosu i sudije koji su im poklonili 2 penala i umesto da ide da vezba kako se sutiraju penali, on nasao da prica nesto...

Dagoberto

pre 7 godina

Ovde imamo utakmicu gde nije bilo samo jedne greske, vec ceo niz u korist druge ekipe.
Ovde imamo situaciju gde Real daje dva gola iz ofsajda, namerno iskljucen igrac i to u situaciji kada Bajern ima rezultat i napada, Levandovskom se u 1 na 1 sansi svira nepostojeci ofsajd, Kazemiru se prastaju grubi prekrsaji.
(Ivann..., 19. april 2017 10:35)

2 penala poklonjena Bajernu u 2 meca. Nije sviran cist penal nad Kazemirom. Pre tog drugog zutog, Vidalu isto oprosten drugi zuti 10-ak minuta ranije. Drugi gol Bajerna, Levandovski krece na loptu iz cistg ofsajda. Bajern nije uopste napadao, to pokazuju sutevi kojih je imao samo 2 u gol od toga 1 iz penala koji nije bio. Malo objektivnost ne bi bilo lose...

Komsijina Krava

pre 7 godina

Jesu pokradeni, al nisu dali gol iz igre u vise od 3 sata. Usprkos kradji, za ovaj incident bi trebali biti propisno kaznjeni.

Figo

pre 7 godina

Zalosno je da se kod izvlacenja parova zna ko ce pobediti,tu su ukljuceni logicari,stratezi,takticari i kompletna masinerija .
(cobo, 19. april 2017 11:14)

Ja ne znam kako se to znalo kod izvlacenja parova ko ce proci. Narocito u duelu Bajerna i Reala. Pa igraci Bajerna su se smejali i bili radosni sto su dobili Real na izvlacenju misleci da ce lako da ih izbace. Kao da su dobili Partizan ili Zvezdu. Takvo ponasanje im se vratilo ispadanjem uz losu igru i losim napadanjem u oba meca...

Amerikancina

pre 7 godina

Sudija. Jednu gresku mogu da oprostim ali ovoliko u ovakvim utakmicama je katastrofalno. Sad po stoti pit tvrdim da je ovo jedan od najgorih sportova. Odvojis ceo dan i budes svedok kradje

lka

pre 7 godina

dolaze na naplatu razne sudije koje su i pored loseg i tendecionig sudjenja,i dalje sudili i nisu snosili nikakve konsenkvence za lose sudjenje.Ocigledan je primer bas Nemackog sudije, koji je izbacio PSG.

Marko

pre 7 godina

Uvedite "challenge" u sve sportove, barem u ove vazne utakmice i resen problem.
(Hehe, 19. april 2017 10:34)

Ovde ni 3 ne bi bila dovoljna :)

Pilipenda

pre 7 godina

"Kada se sretnu dva ovako velika kluba u Ligi šampiona, pljačka poput ove ne sme da se dogodi."

A kad se sretne veliki klub i neka sirotinja, onda sve može...Samo da veliki ide dalje.

Milica

pre 7 godina

Real 20 i nešto šuteva u okvir gola a svemocni bajern SAMO DVA!!!
(st, 19. april 2017 11:58)

Meni stvarno nije jasno u sta se to pretvorio moj narod.Sut u okvir gola Real 11 Bajern 3,
van okvira Real 11 Bajern 11.Napisao si bezocnu laz,kako te nije sramota.

Markoni

pre 7 godina

Komentarise se kako je Vidal na pocetku drugog poluvremena trebao dobiti drugi zuti karton onda bi se trebalo komentarisati da je Casemiro u prvom poluvremenu zaustavio kontranapad i jos jednom grubo startovao i nije dobio karton.Ako je Martinez dobio crveni u prvom mecu morao je i Casemiro vec tu biti kaznjen.Penal opravdano dosudjen nema crvenog jos jednom u nastavku faul nad Robenom crvenog nema.Lewandowski u ofsajdu a Ronaldo nije o.Boateng navodno faulirao Casemira mogao je jedino Caspera jer je covjek trebao biti odavno iskljucen.Ne zali se niko sto igraci izvode prekide ko prebijene macke a problem je 20 sekundi da se pregleda snimak.

Pedja

pre 7 godina

Nema godine da sudije ne guraju Real i Barselonu. Ajde da se ne mesamo u njihovo prvenstvo, to je njihova stvar, ali u ligi sampiona svake godine ne da se desi neka greska vec citav niz. Proslo kolo sta sve sudije nisu svirale za Barselonu tj i ono sto nisu svirale, a sad ova pljacka.

deda

pre 7 godina

svega ovog nebi bilo da je sudija pogledao snimak i onda odlucio, toliko je lako i jednostavno a pored tolikih kamera i ocigledno, jednostavno fifi,uefi i njihovim ortacima raznim winovima odgovara sudijska greska

Adriano_Galliani

pre 7 godina

jednostavno fifi,uefi i njihovim ortacima raznim winovima odgovara sudijska greska
(deda, 19. april 2017 10:51)

To je i poenta svega, oni misle da je ovako fudbal zanimljiviji a on postao cist stres, kakvo crno uzivanje.. Nikada se ovoliko nije "gresilo", po 7-8 grubih gresaka na utakmici, neverovatno.

chubby checker

pre 7 godina

posle svakog gola i dosudjenog penala ili crvenog kartona ima najmanje pola minuta (a nekeda i 3 minuta) dok protivnicki igraci protestuju, igrac lezi na travi, namesta se lopta i frizura.. pa zasto za to vreme ne moze jedan dodatni sudija koji bi sedeo ispred TV-a da pogleda usporeni snimak i da javi sudiji na terenu ako je pogresio. 80% ovih gresaka bi mogla da se ispravi, obicno je dovoljno max 3 ugla da sa 100% sigurnoscu utvrdi da li je sudija pogresio!

sb

pre 7 godina

Nijedna sporna odluka nije bila na toj utakmici.
(Bavarac, 19. april 2017 14:06)

Kako nije bila prijatelju? Mnogo brzo zaboravljate.Secas li se nepostojeceg ofsajda Morate kada je postigao gol a posle greske Nojera? ili o ruci Vidala u Torinu?
Mnogo nesto imate amneziju.

FCB Vizemeister dahoam

pre 7 godina

"Kada se sretnu dva ovako velika kluba u Ligi šampiona, pljačka poput ove ne sme da se dogodi" To sam ja rekao prosle godine posle Juventusa, a Rumenige je rekao da se sudijska greska desava! Jel ima jos neko pitanje bavarci-Mia san Mia?

Markoni

pre 7 godina

Sada ce njih trojica da dobiju nekoliko meceva kazne kao sto je Drogba 2009 jer se promovise fer plej,a to sto je Madjar katastrofalno sudio nikom nista.Velika steta sto makar nisu upali u svlacionicu da makar znaju zbog cega ce dobiti suspenziju ovako sve je ostalo na pokusaju.Jos pise da se Kassai uplasio trebalo bi ga zaliti.

kutir

pre 7 godina

Увек нека неправда......људи мисле да Реал увек треба да прође и сам клуб то мисли.Поштено је Бајерн играо.

Oliver

pre 7 godina

Nije trebalo Vidal,Lewandowski i Thiago da jure sudiju,nego Lahm i Alonso,koji zavrsavaju karijeru ove sezone i ovo im je bila poslednja utakmica u Ligi sampiona.Dakle,njih UEFA ne moze vise da kazni ma sta da urade! Trebalo je da nalupaju samare Kasaiju i da udju u legendu! NIko im nista ne bi mogao!

Figo

pre 7 godina

Meni stvarno nije jasno u sta se to pretvorio moj narod.Sut u okvir gola Real 11 Bajern 3,
van okvira Real 11 Bajern 11.Napisao si bezocnu laz,kako te nije sramota.
(Milica, 19. april 2017 13:36

I meni ti nisi jasna, i ti si napisala laz. Ukupno suteva Real 26, Bajern 19. Suteva u okvir Real 12, Bajern samo 2. Sut van okvira gola Real 9, Bajern 9. Blokiranih suteva Real 5, Bajern 8. Pre nego sto optuzis nekoga da laze, potrebno je da ga ne ispravljas laznim cinjenicama... Izvoli link pa pogledaj. http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2017/matches/round=2000785/match=2019633/statistics/index.html