Ponedeljak, 17.04.2017.

00:02

Voriorsi odbranom (Grinom) "slomili" Blejzerse

Golden Stejt Voriorsi savladali su Portland Trejlblejzerse 121:109 i tako poveli 1-0 u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Voriorsi odbranom (Grinom) "slomili" Blejzerse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

leonida

pre 6 godina

juce sam gledao gsw posle duzeg vremena i nisu me nesto impresionirali timska odbrana im je medju najboljima ali izolacije lose brane (sem grina) mekalum i lilard su ih unistili ali ne mogu oni sami Nurkic je falio jer ovi centri kao amateri polupase im banane svi do jednog,cak i Igudala naucio lekciju od Lebrona pa udara i on rampe.Sve u svemu sa vise igraca i timskom odbranom SAS i Clivlend imaju sanse ali i dalje je gsw najbolja napadacka ekipa.

Autsajder

pre 6 godina

Od 4 poluvremena tandema McCollum-Lillard samo je jedno bilo fantasticno. Mozda se to ne shvaca iz navike da 2 igraca za +40 ne igraju u istoj ekipi.
Bandwagoni GSW za finale prozivaju tu 1. partiju fantasticnom, tjeseci se da je neponovljiva u seriji, ali to nece biti tako lako. Portlandu ne fali samo Nurkic, nego im je i prethodni prvi centar otisao, pa sada igraju sa rezervnim kao prvim, koji nije zdrav i nema zamjenu. Ucinak ostatka ekipe je bio los, sto znaci da ako se oni poprave i popune te praznine u obrani i napadu na C, Portland bi trebao igrati samo bolje od sinoc.

Bojan

pre 6 godina

@nista o nicemu
Ako dvostruki uzastopni MVP nije superstar, ja ne znam ko je. slozio bih se da Green i Klay nisu superstarovi, ali su sjajni igraci

nenad

pre 6 godina

Grin je prava zver od igraca i bas mi je zao te jedne asistencije koja ga je delila do TD . U istoj akciji prvo blokada pa kradja lopte nakon ofanzivnog skoka Portlanda pa onda u kontri pretera i promasi zakucavanje jer se odrazio metar ranije . I sve to tako emotivno proslavlja da se bas vidi da igra srcem

ATG

pre 6 godina

Zanmljiva anegdota Podocnjaka. Ne znam sta he pisac hteo da kaze, ali se bas poutrudio. Ili je ovo neki novi vid trolovanja. Napisati komentar koji ima neke minimalne veze sa temom u kome pisac iskazuje svoje stvaralacke sposobnosti. :)

DUKI NS

pre 6 godina

Fali Nurkic u reketu, razbili su ih u skoku. Cim je stao sut spolja pocetkom zadnje cetvrtine, GSW ih je pregazio. Dobru ekipu ima Portland, lepo za gledanje. Onaj njihov tim sa Striklendom, Pipenom, Stiv Smitom, R. Valasom i Sabonisom je bio mozda i njihov najbolji tim ikada. Ali izgubishe tada sedmu utakmicu protiv Lejkersa koji su poveli prvi put u poslednjem minutu. Tada mi beshe zao kao da su Kingsi izgubili. Kako god, sledece godine, ako dovedu neku dobru trojku i rezervnog centra, mogli bi i do samog velikog finala.

WillyWonka

pre 6 godina

Svaka čast Lilardu, Mekalumu, Durentu, Kariju, Tompsonu, ali Grin ih je sve zasjenio. Da mu je to bilo bitno, dao bi on 30 koševa. Prava zvijer i jedan od najkompletnijih košarkaša današnjice.
Malo su me iznervirale sudije, navlačili su za Voriorse i dopustili da jedna ekipa šamara kako god hoće, nije bio ujednačen kriterij. Daleko od toga da je to riješilo utakmicu, ali unijelo je nepotrebnu nervozu.
Prije utakmice se govorilo da Portland ima šansu ako Mekalum i Lilard postignu po 60 poena. Pokazalo se da ni 75 nije dovoljno i mislim da će Portland biti sretan ako ne bude metla.
Ne kažem da bi Nurkić okrenuo seriju, ali Portlandu sigurno fali čvrstine u reketu, rastura ih Grin.

nista o nicemu

pre 6 godina

Biće ovo zanimljiv playoff. Svi protiv Warriors-a. Prejaki su. Četiri superstara, ako jednom nije dan, tu je drugi, ako nije drugom, tu je treći... itd.
(Arenas, 17. april 2017 00:26)

4? Stvarno 4? Durent. 4? Jedino ako Karija, Tompsona i Grina racunas u super, a to nisu. All star nivo jesu, dalje od toga nisu.

objektivno

pre 6 godina

@Podocnjak Zanimljiv komentar iako nema nikakvog smisla bar je ako nista drugo zabavan.Samo jedan savet za sledeci put ipak malo manje upotrebljavaj gadosti,zbog toga i zbog sveobuhvatnih iskustvenih datosti ipak moj minus.

Stanimir Branimir

pre 6 godina

Sve utakmice imate na reddit-u. Linkovi na /nbastreams. Ako imate dovoljno brz internet, slika može da bude i full HD. Uživajte. Biće jedan od boljih plejofova u ovom veku.

madas

pre 6 godina

I to su prelomili utakmicu dok su Kari i Durent sedeli na klupi, a petorku činili: Drejmon, Igi, Klej, Klark i matori Dejvid Vest: mislite o tome =)

Иван-Ниш

pre 6 godina

Прогнозирам 4:1 за Голден Стејт у серији. Меколум и Лилард морају да имају барем по једам слаб меч, а то за кратки Портланд значи сигуран пораз у серији. Вечерас обојица имали добро вече и изгубили, али знајући Лилардову склоност за шутирање одакле му се прохте, доћи ће до "пуцања".

okejjesve

pre 6 godina

Šteta sto nije Nurkic tu sa podrzi ovu dvojicu ludaka, bilo bi uzbudljivo do kraja. Strasna tekma, Portland skroman ali srcan tim, uvek spreman da napravi iznenadjenje.
Bice zanimljivo za ispratiti svakako

Danilo

pre 6 godina

Odlična utakmica, vrhunska košarka i neverovatno poluvreme dvojca Portlanda koji je ubacio skoro 50 koševa, što na nivou cele utakmice daje 100 koševa!?
Ipak, Ratnici su najbolji tim i najbolji skup pojedinaca, pa mogu da odole takvom neverovatnom učinku, a usput da daju 120 koševa i prirede vrhunski doživljaj svojim navijačima.
Super je što se na Durentu ne vide posledice povrede, što Kari i kada deluje kao da se zabavlja ubaci 29 koševa, a što Grin igra u sve 4 dimenzije.
Takvi kakvi su, mogu podneti i bedno veče Kleja Tompsona koji će verovatno u sledećem meču dati 10 trojki.
U svakom slučaju, jedno ludo košarkaško veče!

rs

pre 6 godina

i posle kazete grin nije defanzivac godine jeste prgav i voli da provocira ali je gracina i svaka cast lenardu i stalim ali grin mora biti najbolji defanzivac godine

Jim Beam

pre 6 godina

Razbio ih čovek. Čak ove brojke ne prikazuju dominaciju u odbrani i generalno značaj ovog momka u igri. Pohvali i za smotanog MekGija, odigrao je odlično. Zaza Pačulija ispao iz crtanog filma, neverovatno da je on prvi centar. I generalno u NBA i dalje. A malo je falilo prošle godine da bude startni centar na zapadu, za ovu su se već pripremili :)

Miroslavus

pre 6 godina

Zaista neverovatna odbrana Drejmonda Grina. Jedna asistencija do ,,tripl-dabla" mu je falila i uz to pet blokada, 19 poena i 12 skokova. Za postovanje.

Sinisa

pre 6 godina

Xexexexe,Podocnjaku kralju,legendo,opet nam se vratio i dominira na NBA vjestima...Pa kakav je ovo car sa ovim tekstovima,oplakah,ja nevjerujem,xexexex:)Samo nastavi da pises legendo,veliki pozdrav!:)

Arenas

pre 6 godina

Biće ovo zanimljiv playoff. Svi protiv Warriors-a. Prejaki su. Četiri superstara, ako jednom nije dan, tu je drugi, ako nije drugom, tu je treći... itd. Pored toga, tu su i role player-i koji su danas u jednom momentu prelomili četvrtinu. McGee, koliko god se sprdali sa njim, će biti veoma važan deo u njihovoj potencijalnoj šampionskoj slagalici. Danas Clark 12 poena za isto toliko minuta, bez izgubljene lopte. Pored toliko superstara, dovoljno je da samo dva role player-a bljesnu i teško je uraditi bilo šta. McCollum i Lillard zajedno 75 poena, nerealan performans, ali tim kao što su Warriors-i se ne može pobediti individualno u best of 7 formatu. Može se dobiti jedna utakmica, dve su plafon, više od toga u granici nemogućeg. Kako je krenulo biće vrhunskih serija ove godine! Prijatne noći želim svima.

podočnjak

pre 6 godina

Zaista zanimljiva utakmica,ali moram ukazati na izvesnu činjenicu na koju novinari nisu.Ukazujem na nju jer je značajna,imajući u vidu da je za objektivnost našeg subjektivnog doživljaja nužna sveobuhvatnost iskustvenih datosti. O čemu se radi: Prošle nedelje sam u potpunosti odslužio svoju zatvorsku kaznu. Naravno,prva stvar koju sam uradio bila je ta da pronađem sebi posao kako bi ponovo stao na noge,a to se desilo brzo. Počeo sam da radim kao čistač stanova i kuća,a prva kuća koju sam trebao da očistim bila je kuća Drajmonda Grina. Grin je tog dana pozvao i Stefona Karija. Problem je nastao u tome što je Grin hteo da pokaže Kariju neki novi kulinarski specijalitet.Grin je kuvao to,Kari je sedeo na stolu i rešavao ukrštenice a ja sam postavljao sto. Međutim,to što je Grin spremao je strašno smrdelo,da ne kažem bazdilo.Kada je završio hranu,sipao je u tanjir sebi i Kariju,mene naravno nisu ni pitali.Problem je nastao kada je Kari probao to.Naime,tek što je progutao prvi zalogaj Kari se istog momenta ispovraćao,a tek što je završio povraćanje Kari je počeo da vredja Grina.Grin nije istao ravnodušan,skočio je na Karija i počeo da ga tuče na podu i da se rve.Ja sam uskočio u pomoć Kariju,jer ima više para od Grina.Kari je ležao leđima na podu,a Grin na njemu.Ja sam pokušao da odgurnem Grina sa Karija tako što mi je Karijeva glava bila između nogu.Slučajno sam u svom tom naprezanju prdnuo Kariju u lice,a otržavajuća okolnost je bila ta što sam nosio šorc bez gaća.Epilog je taj da smo i ja i Kari dobili batine,s tim što je mene na ulici i Kari išutirao i ispljuvao.

ekonomista

pre 6 godina

Egal utakmica 3 cetvrtine. Na pocetku cetvrte Voriorsi sa sjajnim Drejmondom Grinom pravi seriju 11:0 bez Duranta i Karija i prelamaju utakmicu. Nisam nikako zadovoljan sudjenjem, jer se kontakt na Kariju u napadu svira odmah dok recimo na drugoj strani na Lilardumora da se desi 3 faula da bi se to sviralo. Bez Nurkica Portlandima jako male sanse da odvede seriju bar u 5-6 utakmica. Lilard i Mekalom sjajni, ali ostatak ekipe jako tanko. I na kraju, mozda sam subjektivan ali Denver igra mnogo raznovrsnije od Portlanda, te bi bili mnogoo veci zalogaj za ovakojak GS.

McGrady

pre 6 godina

Sjajna utakmica , svaka cast Portlandu na egal borbi do poslednje cetvrtine, ali nazalost ne mogu sami Lilard i Mekalum da vode do pobede protiv ovakve ekipe. Vidi se da ih je umor stigao , a i uvek prednost Goldena je bila i njihova klupa koja uvek moze da odrzi mec, retko koji tim ima dobru klupu a Golden to vec ima 3 sezone za redom. Bice ovo zaista interesantan playoff obe konferencije!

JPR24

pre 6 godina

Znači ništa ne mogu da naprave bez Nurkića, iako imaju zveri od Lilarda i Mekaluma.Ne kaže se džabe da odbrana donosi pobedu.
(Mirko, 17. april 2017 00:18)

Buahaha... U ovakvoj utakmici bi Nurkić samo jurio za peskirima...

Dragan

pre 6 godina

Portland je dao 109 poena, a ceo tim Portlanda imao je zajedno 15 asistencija. To je oko 75 poena bez akcije, proigravanja. WELCOME TO THE NBA PLAYOFFS! Cirkus.

4444

pre 6 godina

Ovo je slika i prilika ovog duela. Da se igra tri cetvrtine, Portland bi mogao da bude u egalu. Ali ne mogu Mekalum i Lilard samo da igraju. Treba im treci kvalitetan igrac za GSW, nisam bas siguran da bi Nurkic bio prevaga

Arenas

pre 6 godina

Biće ovo zanimljiv playoff. Svi protiv Warriors-a. Prejaki su. Četiri superstara, ako jednom nije dan, tu je drugi, ako nije drugom, tu je treći... itd. Pored toga, tu su i role player-i koji su danas u jednom momentu prelomili četvrtinu. McGee, koliko god se sprdali sa njim, će biti veoma važan deo u njihovoj potencijalnoj šampionskoj slagalici. Danas Clark 12 poena za isto toliko minuta, bez izgubljene lopte. Pored toliko superstara, dovoljno je da samo dva role player-a bljesnu i teško je uraditi bilo šta. McCollum i Lillard zajedno 75 poena, nerealan performans, ali tim kao što su Warriors-i se ne može pobediti individualno u best of 7 formatu. Može se dobiti jedna utakmica, dve su plafon, više od toga u granici nemogućeg. Kako je krenulo biće vrhunskih serija ove godine! Prijatne noći želim svima.

podočnjak

pre 6 godina

Zaista zanimljiva utakmica,ali moram ukazati na izvesnu činjenicu na koju novinari nisu.Ukazujem na nju jer je značajna,imajući u vidu da je za objektivnost našeg subjektivnog doživljaja nužna sveobuhvatnost iskustvenih datosti. O čemu se radi: Prošle nedelje sam u potpunosti odslužio svoju zatvorsku kaznu. Naravno,prva stvar koju sam uradio bila je ta da pronađem sebi posao kako bi ponovo stao na noge,a to se desilo brzo. Počeo sam da radim kao čistač stanova i kuća,a prva kuća koju sam trebao da očistim bila je kuća Drajmonda Grina. Grin je tog dana pozvao i Stefona Karija. Problem je nastao u tome što je Grin hteo da pokaže Kariju neki novi kulinarski specijalitet.Grin je kuvao to,Kari je sedeo na stolu i rešavao ukrštenice a ja sam postavljao sto. Međutim,to što je Grin spremao je strašno smrdelo,da ne kažem bazdilo.Kada je završio hranu,sipao je u tanjir sebi i Kariju,mene naravno nisu ni pitali.Problem je nastao kada je Kari probao to.Naime,tek što je progutao prvi zalogaj Kari se istog momenta ispovraćao,a tek što je završio povraćanje Kari je počeo da vredja Grina.Grin nije istao ravnodušan,skočio je na Karija i počeo da ga tuče na podu i da se rve.Ja sam uskočio u pomoć Kariju,jer ima više para od Grina.Kari je ležao leđima na podu,a Grin na njemu.Ja sam pokušao da odgurnem Grina sa Karija tako što mi je Karijeva glava bila između nogu.Slučajno sam u svom tom naprezanju prdnuo Kariju u lice,a otržavajuća okolnost je bila ta što sam nosio šorc bez gaća.Epilog je taj da smo i ja i Kari dobili batine,s tim što je mene na ulici i Kari išutirao i ispljuvao.

4444

pre 6 godina

Ovo je slika i prilika ovog duela. Da se igra tri cetvrtine, Portland bi mogao da bude u egalu. Ali ne mogu Mekalum i Lilard samo da igraju. Treba im treci kvalitetan igrac za GSW, nisam bas siguran da bi Nurkic bio prevaga

okejjesve

pre 6 godina

Šteta sto nije Nurkic tu sa podrzi ovu dvojicu ludaka, bilo bi uzbudljivo do kraja. Strasna tekma, Portland skroman ali srcan tim, uvek spreman da napravi iznenadjenje.
Bice zanimljivo za ispratiti svakako

Miroslavus

pre 6 godina

Zaista neverovatna odbrana Drejmonda Grina. Jedna asistencija do ,,tripl-dabla" mu je falila i uz to pet blokada, 19 poena i 12 skokova. Za postovanje.

rs

pre 6 godina

i posle kazete grin nije defanzivac godine jeste prgav i voli da provocira ali je gracina i svaka cast lenardu i stalim ali grin mora biti najbolji defanzivac godine

ATG

pre 6 godina

Zanmljiva anegdota Podocnjaka. Ne znam sta he pisac hteo da kaze, ali se bas poutrudio. Ili je ovo neki novi vid trolovanja. Napisati komentar koji ima neke minimalne veze sa temom u kome pisac iskazuje svoje stvaralacke sposobnosti. :)

WillyWonka

pre 6 godina

Svaka čast Lilardu, Mekalumu, Durentu, Kariju, Tompsonu, ali Grin ih je sve zasjenio. Da mu je to bilo bitno, dao bi on 30 koševa. Prava zvijer i jedan od najkompletnijih košarkaša današnjice.
Malo su me iznervirale sudije, navlačili su za Voriorse i dopustili da jedna ekipa šamara kako god hoće, nije bio ujednačen kriterij. Daleko od toga da je to riješilo utakmicu, ali unijelo je nepotrebnu nervozu.
Prije utakmice se govorilo da Portland ima šansu ako Mekalum i Lilard postignu po 60 poena. Pokazalo se da ni 75 nije dovoljno i mislim da će Portland biti sretan ako ne bude metla.
Ne kažem da bi Nurkić okrenuo seriju, ali Portlandu sigurno fali čvrstine u reketu, rastura ih Grin.

DUKI NS

pre 6 godina

Fali Nurkic u reketu, razbili su ih u skoku. Cim je stao sut spolja pocetkom zadnje cetvrtine, GSW ih je pregazio. Dobru ekipu ima Portland, lepo za gledanje. Onaj njihov tim sa Striklendom, Pipenom, Stiv Smitom, R. Valasom i Sabonisom je bio mozda i njihov najbolji tim ikada. Ali izgubishe tada sedmu utakmicu protiv Lejkersa koji su poveli prvi put u poslednjem minutu. Tada mi beshe zao kao da su Kingsi izgubili. Kako god, sledece godine, ako dovedu neku dobru trojku i rezervnog centra, mogli bi i do samog velikog finala.

Danilo

pre 6 godina

Odlična utakmica, vrhunska košarka i neverovatno poluvreme dvojca Portlanda koji je ubacio skoro 50 koševa, što na nivou cele utakmice daje 100 koševa!?
Ipak, Ratnici su najbolji tim i najbolji skup pojedinaca, pa mogu da odole takvom neverovatnom učinku, a usput da daju 120 koševa i prirede vrhunski doživljaj svojim navijačima.
Super je što se na Durentu ne vide posledice povrede, što Kari i kada deluje kao da se zabavlja ubaci 29 koševa, a što Grin igra u sve 4 dimenzije.
Takvi kakvi su, mogu podneti i bedno veče Kleja Tompsona koji će verovatno u sledećem meču dati 10 trojki.
U svakom slučaju, jedno ludo košarkaško veče!

Sinisa

pre 6 godina

Xexexexe,Podocnjaku kralju,legendo,opet nam se vratio i dominira na NBA vjestima...Pa kakav je ovo car sa ovim tekstovima,oplakah,ja nevjerujem,xexexex:)Samo nastavi da pises legendo,veliki pozdrav!:)

Jim Beam

pre 6 godina

Razbio ih čovek. Čak ove brojke ne prikazuju dominaciju u odbrani i generalno značaj ovog momka u igri. Pohvali i za smotanog MekGija, odigrao je odlično. Zaza Pačulija ispao iz crtanog filma, neverovatno da je on prvi centar. I generalno u NBA i dalje. A malo je falilo prošle godine da bude startni centar na zapadu, za ovu su se već pripremili :)

nenad

pre 6 godina

Grin je prava zver od igraca i bas mi je zao te jedne asistencije koja ga je delila do TD . U istoj akciji prvo blokada pa kradja lopte nakon ofanzivnog skoka Portlanda pa onda u kontri pretera i promasi zakucavanje jer se odrazio metar ranije . I sve to tako emotivno proslavlja da se bas vidi da igra srcem

Stanimir Branimir

pre 6 godina

Sve utakmice imate na reddit-u. Linkovi na /nbastreams. Ako imate dovoljno brz internet, slika može da bude i full HD. Uživajte. Biće jedan od boljih plejofova u ovom veku.

madas

pre 6 godina

I to su prelomili utakmicu dok su Kari i Durent sedeli na klupi, a petorku činili: Drejmon, Igi, Klej, Klark i matori Dejvid Vest: mislite o tome =)

Bojan

pre 6 godina

@nista o nicemu
Ako dvostruki uzastopni MVP nije superstar, ja ne znam ko je. slozio bih se da Green i Klay nisu superstarovi, ali su sjajni igraci

JPR24

pre 6 godina

Znači ništa ne mogu da naprave bez Nurkića, iako imaju zveri od Lilarda i Mekaluma.Ne kaže se džabe da odbrana donosi pobedu.
(Mirko, 17. april 2017 00:18)

Buahaha... U ovakvoj utakmici bi Nurkić samo jurio za peskirima...

McGrady

pre 6 godina

Sjajna utakmica , svaka cast Portlandu na egal borbi do poslednje cetvrtine, ali nazalost ne mogu sami Lilard i Mekalum da vode do pobede protiv ovakve ekipe. Vidi se da ih je umor stigao , a i uvek prednost Goldena je bila i njihova klupa koja uvek moze da odrzi mec, retko koji tim ima dobru klupu a Golden to vec ima 3 sezone za redom. Bice ovo zaista interesantan playoff obe konferencije!

ekonomista

pre 6 godina

Egal utakmica 3 cetvrtine. Na pocetku cetvrte Voriorsi sa sjajnim Drejmondom Grinom pravi seriju 11:0 bez Duranta i Karija i prelamaju utakmicu. Nisam nikako zadovoljan sudjenjem, jer se kontakt na Kariju u napadu svira odmah dok recimo na drugoj strani na Lilardumora da se desi 3 faula da bi se to sviralo. Bez Nurkica Portlandima jako male sanse da odvede seriju bar u 5-6 utakmica. Lilard i Mekalom sjajni, ali ostatak ekipe jako tanko. I na kraju, mozda sam subjektivan ali Denver igra mnogo raznovrsnije od Portlanda, te bi bili mnogoo veci zalogaj za ovakojak GS.

Иван-Ниш

pre 6 godina

Прогнозирам 4:1 за Голден Стејт у серији. Меколум и Лилард морају да имају барем по једам слаб меч, а то за кратки Портланд значи сигуран пораз у серији. Вечерас обојица имали добро вече и изгубили, али знајући Лилардову склоност за шутирање одакле му се прохте, доћи ће до "пуцања".

objektivno

pre 6 godina

@Podocnjak Zanimljiv komentar iako nema nikakvog smisla bar je ako nista drugo zabavan.Samo jedan savet za sledeci put ipak malo manje upotrebljavaj gadosti,zbog toga i zbog sveobuhvatnih iskustvenih datosti ipak moj minus.

Dragan

pre 6 godina

Portland je dao 109 poena, a ceo tim Portlanda imao je zajedno 15 asistencija. To je oko 75 poena bez akcije, proigravanja. WELCOME TO THE NBA PLAYOFFS! Cirkus.

nista o nicemu

pre 6 godina

Biće ovo zanimljiv playoff. Svi protiv Warriors-a. Prejaki su. Četiri superstara, ako jednom nije dan, tu je drugi, ako nije drugom, tu je treći... itd.
(Arenas, 17. april 2017 00:26)

4? Stvarno 4? Durent. 4? Jedino ako Karija, Tompsona i Grina racunas u super, a to nisu. All star nivo jesu, dalje od toga nisu.

Autsajder

pre 6 godina

Od 4 poluvremena tandema McCollum-Lillard samo je jedno bilo fantasticno. Mozda se to ne shvaca iz navike da 2 igraca za +40 ne igraju u istoj ekipi.
Bandwagoni GSW za finale prozivaju tu 1. partiju fantasticnom, tjeseci se da je neponovljiva u seriji, ali to nece biti tako lako. Portlandu ne fali samo Nurkic, nego im je i prethodni prvi centar otisao, pa sada igraju sa rezervnim kao prvim, koji nije zdrav i nema zamjenu. Ucinak ostatka ekipe je bio los, sto znaci da ako se oni poprave i popune te praznine u obrani i napadu na C, Portland bi trebao igrati samo bolje od sinoc.

leonida

pre 6 godina

juce sam gledao gsw posle duzeg vremena i nisu me nesto impresionirali timska odbrana im je medju najboljima ali izolacije lose brane (sem grina) mekalum i lilard su ih unistili ali ne mogu oni sami Nurkic je falio jer ovi centri kao amateri polupase im banane svi do jednog,cak i Igudala naucio lekciju od Lebrona pa udara i on rampe.Sve u svemu sa vise igraca i timskom odbranom SAS i Clivlend imaju sanse ali i dalje je gsw najbolja napadacka ekipa.

podočnjak

pre 6 godina

Zaista zanimljiva utakmica,ali moram ukazati na izvesnu činjenicu na koju novinari nisu.Ukazujem na nju jer je značajna,imajući u vidu da je za objektivnost našeg subjektivnog doživljaja nužna sveobuhvatnost iskustvenih datosti. O čemu se radi: Prošle nedelje sam u potpunosti odslužio svoju zatvorsku kaznu. Naravno,prva stvar koju sam uradio bila je ta da pronađem sebi posao kako bi ponovo stao na noge,a to se desilo brzo. Počeo sam da radim kao čistač stanova i kuća,a prva kuća koju sam trebao da očistim bila je kuća Drajmonda Grina. Grin je tog dana pozvao i Stefona Karija. Problem je nastao u tome što je Grin hteo da pokaže Kariju neki novi kulinarski specijalitet.Grin je kuvao to,Kari je sedeo na stolu i rešavao ukrštenice a ja sam postavljao sto. Međutim,to što je Grin spremao je strašno smrdelo,da ne kažem bazdilo.Kada je završio hranu,sipao je u tanjir sebi i Kariju,mene naravno nisu ni pitali.Problem je nastao kada je Kari probao to.Naime,tek što je progutao prvi zalogaj Kari se istog momenta ispovraćao,a tek što je završio povraćanje Kari je počeo da vredja Grina.Grin nije istao ravnodušan,skočio je na Karija i počeo da ga tuče na podu i da se rve.Ja sam uskočio u pomoć Kariju,jer ima više para od Grina.Kari je ležao leđima na podu,a Grin na njemu.Ja sam pokušao da odgurnem Grina sa Karija tako što mi je Karijeva glava bila između nogu.Slučajno sam u svom tom naprezanju prdnuo Kariju u lice,a otržavajuća okolnost je bila ta što sam nosio šorc bez gaća.Epilog je taj da smo i ja i Kari dobili batine,s tim što je mene na ulici i Kari išutirao i ispljuvao.

nista o nicemu

pre 6 godina

Biće ovo zanimljiv playoff. Svi protiv Warriors-a. Prejaki su. Četiri superstara, ako jednom nije dan, tu je drugi, ako nije drugom, tu je treći... itd.
(Arenas, 17. april 2017 00:26)

4? Stvarno 4? Durent. 4? Jedino ako Karija, Tompsona i Grina racunas u super, a to nisu. All star nivo jesu, dalje od toga nisu.

Dragan

pre 6 godina

Portland je dao 109 poena, a ceo tim Portlanda imao je zajedno 15 asistencija. To je oko 75 poena bez akcije, proigravanja. WELCOME TO THE NBA PLAYOFFS! Cirkus.

Arenas

pre 6 godina

Biće ovo zanimljiv playoff. Svi protiv Warriors-a. Prejaki su. Četiri superstara, ako jednom nije dan, tu je drugi, ako nije drugom, tu je treći... itd. Pored toga, tu su i role player-i koji su danas u jednom momentu prelomili četvrtinu. McGee, koliko god se sprdali sa njim, će biti veoma važan deo u njihovoj potencijalnoj šampionskoj slagalici. Danas Clark 12 poena za isto toliko minuta, bez izgubljene lopte. Pored toliko superstara, dovoljno je da samo dva role player-a bljesnu i teško je uraditi bilo šta. McCollum i Lillard zajedno 75 poena, nerealan performans, ali tim kao što su Warriors-i se ne može pobediti individualno u best of 7 formatu. Može se dobiti jedna utakmica, dve su plafon, više od toga u granici nemogućeg. Kako je krenulo biće vrhunskih serija ove godine! Prijatne noći želim svima.

rs

pre 6 godina

i posle kazete grin nije defanzivac godine jeste prgav i voli da provocira ali je gracina i svaka cast lenardu i stalim ali grin mora biti najbolji defanzivac godine

JPR24

pre 6 godina

Znači ništa ne mogu da naprave bez Nurkića, iako imaju zveri od Lilarda i Mekaluma.Ne kaže se džabe da odbrana donosi pobedu.
(Mirko, 17. april 2017 00:18)

Buahaha... U ovakvoj utakmici bi Nurkić samo jurio za peskirima...

okejjesve

pre 6 godina

Šteta sto nije Nurkic tu sa podrzi ovu dvojicu ludaka, bilo bi uzbudljivo do kraja. Strasna tekma, Portland skroman ali srcan tim, uvek spreman da napravi iznenadjenje.
Bice zanimljivo za ispratiti svakako

objektivno

pre 6 godina

@Podocnjak Zanimljiv komentar iako nema nikakvog smisla bar je ako nista drugo zabavan.Samo jedan savet za sledeci put ipak malo manje upotrebljavaj gadosti,zbog toga i zbog sveobuhvatnih iskustvenih datosti ipak moj minus.

4444

pre 6 godina

Ovo je slika i prilika ovog duela. Da se igra tri cetvrtine, Portland bi mogao da bude u egalu. Ali ne mogu Mekalum i Lilard samo da igraju. Treba im treci kvalitetan igrac za GSW, nisam bas siguran da bi Nurkic bio prevaga

Miroslavus

pre 6 godina

Zaista neverovatna odbrana Drejmonda Grina. Jedna asistencija do ,,tripl-dabla" mu je falila i uz to pet blokada, 19 poena i 12 skokova. Za postovanje.

Sinisa

pre 6 godina

Xexexexe,Podocnjaku kralju,legendo,opet nam se vratio i dominira na NBA vjestima...Pa kakav je ovo car sa ovim tekstovima,oplakah,ja nevjerujem,xexexex:)Samo nastavi da pises legendo,veliki pozdrav!:)

ATG

pre 6 godina

Zanmljiva anegdota Podocnjaka. Ne znam sta he pisac hteo da kaze, ali se bas poutrudio. Ili je ovo neki novi vid trolovanja. Napisati komentar koji ima neke minimalne veze sa temom u kome pisac iskazuje svoje stvaralacke sposobnosti. :)

ekonomista

pre 6 godina

Egal utakmica 3 cetvrtine. Na pocetku cetvrte Voriorsi sa sjajnim Drejmondom Grinom pravi seriju 11:0 bez Duranta i Karija i prelamaju utakmicu. Nisam nikako zadovoljan sudjenjem, jer se kontakt na Kariju u napadu svira odmah dok recimo na drugoj strani na Lilardumora da se desi 3 faula da bi se to sviralo. Bez Nurkica Portlandima jako male sanse da odvede seriju bar u 5-6 utakmica. Lilard i Mekalom sjajni, ali ostatak ekipe jako tanko. I na kraju, mozda sam subjektivan ali Denver igra mnogo raznovrsnije od Portlanda, te bi bili mnogoo veci zalogaj za ovakojak GS.

WillyWonka

pre 6 godina

Svaka čast Lilardu, Mekalumu, Durentu, Kariju, Tompsonu, ali Grin ih je sve zasjenio. Da mu je to bilo bitno, dao bi on 30 koševa. Prava zvijer i jedan od najkompletnijih košarkaša današnjice.
Malo su me iznervirale sudije, navlačili su za Voriorse i dopustili da jedna ekipa šamara kako god hoće, nije bio ujednačen kriterij. Daleko od toga da je to riješilo utakmicu, ali unijelo je nepotrebnu nervozu.
Prije utakmice se govorilo da Portland ima šansu ako Mekalum i Lilard postignu po 60 poena. Pokazalo se da ni 75 nije dovoljno i mislim da će Portland biti sretan ako ne bude metla.
Ne kažem da bi Nurkić okrenuo seriju, ali Portlandu sigurno fali čvrstine u reketu, rastura ih Grin.

nenad

pre 6 godina

Grin je prava zver od igraca i bas mi je zao te jedne asistencije koja ga je delila do TD . U istoj akciji prvo blokada pa kradja lopte nakon ofanzivnog skoka Portlanda pa onda u kontri pretera i promasi zakucavanje jer se odrazio metar ranije . I sve to tako emotivno proslavlja da se bas vidi da igra srcem

Bojan

pre 6 godina

@nista o nicemu
Ako dvostruki uzastopni MVP nije superstar, ja ne znam ko je. slozio bih se da Green i Klay nisu superstarovi, ali su sjajni igraci

leonida

pre 6 godina

juce sam gledao gsw posle duzeg vremena i nisu me nesto impresionirali timska odbrana im je medju najboljima ali izolacije lose brane (sem grina) mekalum i lilard su ih unistili ali ne mogu oni sami Nurkic je falio jer ovi centri kao amateri polupase im banane svi do jednog,cak i Igudala naucio lekciju od Lebrona pa udara i on rampe.Sve u svemu sa vise igraca i timskom odbranom SAS i Clivlend imaju sanse ali i dalje je gsw najbolja napadacka ekipa.

Danilo

pre 6 godina

Odlična utakmica, vrhunska košarka i neverovatno poluvreme dvojca Portlanda koji je ubacio skoro 50 koševa, što na nivou cele utakmice daje 100 koševa!?
Ipak, Ratnici su najbolji tim i najbolji skup pojedinaca, pa mogu da odole takvom neverovatnom učinku, a usput da daju 120 koševa i prirede vrhunski doživljaj svojim navijačima.
Super je što se na Durentu ne vide posledice povrede, što Kari i kada deluje kao da se zabavlja ubaci 29 koševa, a što Grin igra u sve 4 dimenzije.
Takvi kakvi su, mogu podneti i bedno veče Kleja Tompsona koji će verovatno u sledećem meču dati 10 trojki.
U svakom slučaju, jedno ludo košarkaško veče!

Autsajder

pre 6 godina

Od 4 poluvremena tandema McCollum-Lillard samo je jedno bilo fantasticno. Mozda se to ne shvaca iz navike da 2 igraca za +40 ne igraju u istoj ekipi.
Bandwagoni GSW za finale prozivaju tu 1. partiju fantasticnom, tjeseci se da je neponovljiva u seriji, ali to nece biti tako lako. Portlandu ne fali samo Nurkic, nego im je i prethodni prvi centar otisao, pa sada igraju sa rezervnim kao prvim, koji nije zdrav i nema zamjenu. Ucinak ostatka ekipe je bio los, sto znaci da ako se oni poprave i popune te praznine u obrani i napadu na C, Portland bi trebao igrati samo bolje od sinoc.

Jim Beam

pre 6 godina

Razbio ih čovek. Čak ove brojke ne prikazuju dominaciju u odbrani i generalno značaj ovog momka u igri. Pohvali i za smotanog MekGija, odigrao je odlično. Zaza Pačulija ispao iz crtanog filma, neverovatno da je on prvi centar. I generalno u NBA i dalje. A malo je falilo prošle godine da bude startni centar na zapadu, za ovu su se već pripremili :)

Stanimir Branimir

pre 6 godina

Sve utakmice imate na reddit-u. Linkovi na /nbastreams. Ako imate dovoljno brz internet, slika može da bude i full HD. Uživajte. Biće jedan od boljih plejofova u ovom veku.

DUKI NS

pre 6 godina

Fali Nurkic u reketu, razbili su ih u skoku. Cim je stao sut spolja pocetkom zadnje cetvrtine, GSW ih je pregazio. Dobru ekipu ima Portland, lepo za gledanje. Onaj njihov tim sa Striklendom, Pipenom, Stiv Smitom, R. Valasom i Sabonisom je bio mozda i njihov najbolji tim ikada. Ali izgubishe tada sedmu utakmicu protiv Lejkersa koji su poveli prvi put u poslednjem minutu. Tada mi beshe zao kao da su Kingsi izgubili. Kako god, sledece godine, ako dovedu neku dobru trojku i rezervnog centra, mogli bi i do samog velikog finala.

McGrady

pre 6 godina

Sjajna utakmica , svaka cast Portlandu na egal borbi do poslednje cetvrtine, ali nazalost ne mogu sami Lilard i Mekalum da vode do pobede protiv ovakve ekipe. Vidi se da ih je umor stigao , a i uvek prednost Goldena je bila i njihova klupa koja uvek moze da odrzi mec, retko koji tim ima dobru klupu a Golden to vec ima 3 sezone za redom. Bice ovo zaista interesantan playoff obe konferencije!

Иван-Ниш

pre 6 godina

Прогнозирам 4:1 за Голден Стејт у серији. Меколум и Лилард морају да имају барем по једам слаб меч, а то за кратки Портланд значи сигуран пораз у серији. Вечерас обојица имали добро вече и изгубили, али знајући Лилардову склоност за шутирање одакле му се прохте, доћи ће до "пуцања".

madas

pre 6 godina

I to su prelomili utakmicu dok su Kari i Durent sedeli na klupi, a petorku činili: Drejmon, Igi, Klej, Klark i matori Dejvid Vest: mislite o tome =)