Nedelja, 16.04.2017.

12:15

Ciao, Silvio!

Izvor: B92

Ciao, Silvio! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

bat

pre 7 godina

dejo savicevic u dresu juventusa, vec prakticno zavrsena stvar za prelazak iz c.zvezde, moze se iskopati negdje po internetu ta fotka.. i onda stupaju ona dva, berluskoni i galjani.. ostalo znamo sta je bilo posle

nije nego...

pre 7 godina

A kod nas niko da ponudi Kinezima ona dva nesrecna blizanca sa Topčiderskog brda?
(Svemirac, 16. april 2017 13:09)

Crveno beli brat je u vlasnistvu predsednika/premijera drzave.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Patrick, 16. april 2017 13:36)

Milsis seke?

Owenklassen

pre 7 godina

Krenuo sam da navijam za Milan od 2005. godine i igara Kake. Svake godine sve vise i vise. Nikada nisam bio u Milanu, pa samim tim i na stadionu, ali sam to zacrtao ove godine. Nadam se da cemo obezbediti Evropu, idu nam rezultati u poslednjih par kola na ruku, imamo i korektan raspored tako da sve zavisi od nas, a onda od sledece godine i sistemsko pravljenje tima, sa okosnicom, 3,4 dobra pojacanja napadamo ligu sampiona pa i skudeto.

Pozdrav Rossoneri !

Guglielminpietro

pre 7 godina

Prisetimo se nekih od mnogobrojnih talenata koji su prosli kroz Milan tokom njegove "vladavine": Musi, Lentini, Pesoto, Toldo, Anceloti, Kudicini, Brajan Laudrup, Paolo Di Kanio, Patrik Vijera, Roberto Badjo, Mihael Rajciger, Vinston Bogarde, Kristof Dugari, Edgar Davids, Vjerhovod, Blomkvist, Jens Leman, Kristijan Cige, Klajvert, Ibrahim Ba, Ngoti, Guljelminpjetro, Kolocini, Hoze Mari, Taribo Vest, Ajala, Federiko Djunti, Luidji Sala, Francesko Koko, Kahaber Kaladze, Martin Laursen, Havi Moreno, Umit Davala, Matri, Borijelo, Redondo, Tomason, Jap Stam, Kristijan Vijeri, Gurkuf, Emerson, Antonini, Bekam, Senderos, Huntelar, Flamini, Emanuelson, Van Bomel, Jepes, Boateng, Akvilani, El Saravi, Pacini, Bonera, Flamini, Esijen...

Sandra,Geneve Sui

pre 7 godina

Francesco Coco,najsladji fudbaler svih vremena.Upoznala sam licno dosta fudbalera,njega nisam nazalost.Kada mi spomenete Milan,odmah pomislim Francesco Coco

П.ф.к.ц.г

pre 7 godina

Џаба му све , кад зна да је интер увјек био клуб шмекерица за њих ! Милан јесте великан , али као интернационале никад..

rossonero CH

pre 7 godina

svaka cast Silviju ali nije moglo vise . U svakom slucaju napravio je nesto sto je retko ko uspeo i ko ce uspeti . Milan je legendarni klub,bio i uvek ce biti!! Puno srece novim vlasnicima pa da gledamo stari Milan vec od sledece sezone . Forza Milan Per Sempre !!!

guska koja je spasla Rim

pre 7 godina

@Gde si izmislio ove gluposti. ? Da li si barem jednom posetio Italiju. ?
"Klub koji su u pretprošlom veku osnovali engleski iseljenici poreklom iz Notingema i stoga mu dali ime na engleskom." Imajte na umu da se grad Milano, u stvari, zove Milan, ne samo na engleskom, nego i na lokalnom dijalektu. Isto tako, Torino je Turin, ne samo na engleskom, nego, pre svega, na piemonteskom (sto ce reci da mu je to pravo ime). Mi smo blizi pravom imenu grada pod Vezuvom s nasim Napuljem (mada nije ni to - to), nego sluzbeno Napoli. Tzv. sluzbeni jezik je, kao i uvek, nasilje nad stvarnosti.
(Nezzino, 16. april 2017 13:10)

Ako mene pitas? Ziveo sam u Italiji 24 godine. Piemontese sasvim dobro razumem, pomalo i pricam. Milanese i napolitano, doduse, ne znam, ali, dobro znam kako zovu svoje gradove. Ako si Italiju posetio 2 ili 3 puta, mnoge stvari ne mozes znati.

ja

pre 7 godina

Jednostavno kada Kinezi preuzmu, nekako mi se cini da nije to to, nije bitno jel novac Berlusconijev ili kineski, al kinezima ce to vjerojatno biti cisti biznis bez duše , sa talijanom to ipak ima dušu.

Alien

pre 7 godina

Ovaj Milan je uvek imao vise srece nego pameti. Plus sa ovim ljigavim presednikom. I kad je Kalco bio u vrhuncu, fudbal je bio dosadan. Milion faulova, padanja, prekida... Sve se svodilo na defanzivu i lomljenje nogu. Mnogo igraca su tu unakazili balvani iz zadnje linije.

Patrick

pre 7 godina

(Malinoa, 16. april 2017 14:42)

Ja od neke 2002 godine kad je igrao legendarni Edgar Davids za rosonere.I dan danas cuvam njegovu peticu.

milojko

pre 7 godina

jeste da se preko fudbala peru pare ali u italiji ovo je zaista strast... oni bas zive za ovu igru...na zalost svi ostali sportovi su marginalizovani narocito ba televiziji...

Sempre per te

pre 7 godina

MILAN je najveci klub na svetu- iza nas su klasa i stil i svi nasi trofeji su posteno osvojeni, a to i jeste definicija osvajanja, posteno izboren trofej...

magični mag svega

pre 7 godina

Počeo da navijam za Milan posle evropskog prvenstva '88. Tad je bilo nešto posebno gledati Gulita, Rajkarda i Van Bastena. Onda se vremenom zaljubih u defanzivni fudbal, sa akcentom na čvrstu i tehnički besprekornu sredinu terena sa konstantnom pretnjom od nekog blistavog poteza i bravure koja reši meč sa 1:0. Tada je gol bio događaj! Erupcija! Kraj! Sad kad gledam englesku ligu i do zaustavnog vremena tim vodi sa 3:1, a na kraju bude 4:4 shvatam da je gol izgubio na značaju. To više nije ta sreća, to više nije toliki događaj. Imam utisak da će mi zauvek nedostajati ekipa sa Maldinijem, Pirlom, Nestom, Gatuzom, Sedorfom, Ševčenkom, Inzagijem I drugarima. Koliko sam voleo da gledam kako su dominantni na svakom delu terena. Više ne navijam ni za koga, besmisleno je sa ovolikim novcem u igri.

pero kajsija

pre 7 godina

Trebali su zajedno sa Juventusom zbog calciopoli da ispadnu iz lige,naravno Berluskoni je to urgirao i iskoristio smrt mocnog Anjelija da gurne Juve u kanal. Porodica Anjeli (sin Andrea) preuzima Juve i vraca ga na mesto gde i pripada.

Rosonero

pre 7 godina

Idem u nedelju da vidim utakmicu protiv Empolija i nadam se da ce sl.sezone Milan krenuti ka Evropi.Nemam pojma sta se desava sa novim stadionom...Inace svaka cast Silviu za sve sto je uradio.Kazu ljudi kada ide Galijani da pregovara taj igrac dolazi 70% a kada ide Silvio dolazi 100%.Npr ponavljam cuo sam da je Sevcenku pomogao oko caleta i da ga na taj nacin jos dodatno naterao da dodje u Milan.Samo da se Milan vrati na stare staze kao i Kalco jer nekako bez Milana nije mi to ta Liga Sampiona.Pozdrav za sve ljubitelje AC Milana

Dado

pre 7 godina

@4ever lupi covek i ostade ziv. Inter stavlja u istu recenicu sa Bayernom, Juventusom, Realom, Unitedom I naravno Milanom. Ne budi smesan momak jer ovoliku kolicinu gluposti tezko je napisati sa samo 1500 karaktera. Od istorije (Milan je prvu titulu osvojio cim je klub ustanovljen), preko prvih talijanskih zlatnih lopti u 60im i prvih evropskih titula za talijanski klupski fudbal. Da o eri Silvia ne pricamo a ta nagadjanja o navodnoj mafiji su samo to...nagadjanja. Jedino ako ti licno imas neke dokaze koje pravosudje u Italiji nema pa znas nesto vise. Inter je (pogotovu u eri Silvia) bio putujuci cirkus...bio i ostao...silni milioni Moratija a titula tek kad je Juve izbacen u Serie B a Milan na kolenima sa ostarelim timom. Inter je Seriom A "dominirao" kad je ta liga skoro propala, dok je to Milan cinio u doba kad je to bila fudbalska NBA i gde su zeleli da igraju SVI! Zato molim te ne budi smesan i ne pisi takvih gluposti pod ovim odlicnim tekstom. Hvala novinaru I B92 za ovo...hvala i tebi Silvio...rastanak nikad ne bude lak, ali verujemo da si klub predao u prave ruke koje ce povratiti posrnulog sampiona.

rossonero

pre 7 godina

Na stranu svi trofeji,ali čovek je napravio revoluciju u modernom fudbalu, od organizacije kluba, marketinga, skauting službe, milanela, prve klupske televizije koja je bila namenjena samo jednom klubu,nove upravne zgrade.Najvažnije mu je bilo da Milan pobeđuje,ali samo uz lep fudbal.Zbog toga je redovno zvao Mihajlovića i kritikovao ga jer je smatrao da Milan ne sme da igra defanzivno,čak i kad pobeđuje.Zakeronija nikad nije voleo,jer je ovaj igrao sa trojicom u odbrani.Šta tek reći o skautingu Brajde i Leonarda.Galjani je tek posebna priča.Čovek je praktično bez dinara sastavio ovu ekipu, koja na kraju može da izbori ligu evrope.Inzagi koji kao veliki igrač Juvea, izjavljuje da je milanista.Van Bomel,koji nakon svega godinu i po dana u klubu, plače na oproštaju Gatuza,Neste itd.Zaokret je nastupio pre pet,šest godina.Tad je Bersluskoni izgubio sudski spor i morao je da plati oko 600 miliona eura.Klub se tad odlučio za pozajmice i dovođenje igrače kojima ističu ugovori.Tog leta odlaze Tijago Silva i Ibrahimović, koji i danas izjavljuje da mu je najlepše bilo u Milanu. Veličina Berluskonija je u tome što je na vreme shvatio da je prošlo vreme kad je jedna porodica mogla da ima skupu igračku kao Milan i da bude ravnopravan sa šeicima,ali i pored toga, iz svog džepa je finansirao dolazak Romanjolija,Bertolaćija,Bonaventure,podržao je Donarumu,znajući da i na taj način stvara preduslove za novi, moćni Milan.Kinezi su mu ponudili da postane počasni predsenik, što je on odbio.

purger

pre 7 godina

Imao sam cast na oprostaju Zvone Bobana uzivo gledati Rossija,Maldinija,Baresija,Costacurtu,Rijkaarda,Van Bastena,Weaha,Massara,Savicevica,Serginha....svaka usporedba sa danasnjim igracima AC Milan je suvisna.

lik7777

pre 7 godina

@4ever a sada da odgovorim...silom boga inter nije bio pod kalcopolijem. Ne postoji ekipa na svetu koja ne namesta meceve. Takodje ne secam se tacno godine ali da li znas da je inter trebal da ispadne u seriju b i onda se 'cudo' desilo i prosirila se liga i to ih je spaslo...ls da ne pricam. Vi imate 16titula one dve se prepisuju juventusu ma sta ti pricao i sa tim dve se izjednacujete sa milanom koji ima ako ti neko nije rekao 18. I za kraj do pre par godina je na milanovom dresu ispod grba pisalo nesto veoma interesantno pa proguglaj i vidi sta to znaci. To je ono sto intet u narednih 100 god nikada nece moći da stavi na svoj dres. Postujem igracw koji su igrali za inter ali ni priblizno onome sto je imao milan.

Malinoa

pre 7 godina

Od Deje i te generacije navijam za Milan, jedini klub koji je uvek igeao sa stilom i imao takve igrace. Jedte Silvio saren, al sumnjivih penala i velikih otimacina nikad nije bilo. Derbije dobijali ko od sale! Kad se setim nepriznatig gola Robinja protiv Juventusa i otimanja te titule, uf. Tad je Milan krenuo nizbrdo. Bufon jeste najbolji golmsn ikad, al vadio je loptu koja je pola metra presla gol liniju i cuti, a sudija odmahuje. Zato Juventus ne moze niti nikad veliki kao Milan. Inter i Romu ne treba pominjati jer su neozbiljni, jedino Lacio i Napoli uz mozda Fiorentinu imaju harizmu.

Били Бим

pre 7 godina

Au kakav naslov, reko' ode covek. Presekoh se.
Svim srcem uz Seriju A, da se vrate Italijanski velikani, fudbal je bas dosadan bez njih. Smorise ovi Englezi i Spanci.
Forza Italia!

agassi

pre 7 godina

@4ever
Reče čovek i osta' živ !!!
Sve i nekako mada su gluposti ali FC Internacionale , smeh . Pretpostavljam da ne znaš , čim ovako pišeš da je manjina na skupštini Milana 1/3 osnovala Inter 1911. Spor je bio da li hoce da im igraju stranci , zbog toga se i zovu Internacionale. O trofejima i igri da ne pričamo molim te , nije realno . Usput to je klub kroz koji su prošla 100 vrhunska igrača i koji nije mogao baš ništa da uradi. 7 titule prvaka Evrope i razšfravljivanje svaki put tog istog Intera su činjenice koje ne možeš da ignorišeš . Samo je jedan klub iz grada Milana i ti znaš koji , ostalo su kopije , u ovom slučaju izgnanici iz originala .

a

pre 7 godina

@4ever Kakav crni Inter, nisu ni blizu Milanu po velicini. Pre kalcopolija redovne musterije uvek i svuda, a onda su se osilili i uzeli namesten skideto - Milan uzeo ligu sampiona. Inter je uvek imao auru malog gradskog komsije koji se sili kad nema nikog jaceg, a posle ih nema nigde. Evo opet primer, ulazu pare od novih vlasnika, a Milan stvara najtalentovaniju generaciju od 2010e, i opet se bore za prakticno istu poziciju. Klub koji Zaa Marija da 50miliona ne zasluzuje nista osim ruganja i podsmeha.

Petar

pre 7 godina

@Svemirac Da neko ponudi nase blizance znaci da ce morati da ih privatizuju, sto znaci da ce morati klub da radi transparentno, sto znaci da nece moci da se stavljaju pare sa strane u dzepove, sto znaci da nece da ih vode partijski funkcioneri, sto znaci da nece moci da primaju plate iz drzavnog budzeta.

Beograd

pre 7 godina

117 godina duga istorija jednog od najtrofejnijih Evropskih timova i onda preko noci ga prodas Kinezima. Sta reci tuga i zalost. Sumnjam da bi se igracke legende i velikani Milana odlucili na ovaj korak. Svedoci smo ulaganja novca u plasticne klubove sirom Evrope ali to nije to. I pored obecavajuce finansijske inekcije Milan se vise nikad nece vratiti na staze uspeha. Nije to vise to.

lorenzo

pre 7 godina

ode i poslednji don iz zlatne ere kalča...kakva su to gospoda bila, prepucavanja, dovođenje skupih igrača ali sve sa stilom i uz dosta poštovanja...dosta je samo pogledati sahranu predsjednika Rome gdje su došli svi ljudi koji su nešto značili u Italiji u to vrijeme...isto tako kada njihov tim gubi oni se nerviraju zajedno sa navijačima a ne kao Abramovič ili neki šejk koji ima onu tupavu facu i kada je 1:0 za njegovu ekipu ili 0:1 za protivničku...

ja sam

pre 7 godina

ovakav se više ne rađa, jedan i jedini harizmatićni silvio berluskoni. VELIKO HVALA VELIKOM SILVIU, odlaziš sa mesta vlasnika ali znaj da će Juve uvek biti u senci Milana bez obzira na titule u Italiji. broje se one u evropi. FORZA MILAN.

The-Driver

pre 7 godina

...Andrija Ševčenka, Andree Pirla, Rikarda Kake, Klarensa Sedorfa, Kafua, Filipa Inzagija, Alesandra Neste, Đenara Gatuza. Dva finala LŠ, jedna titla i jedan bolan poraz u Istanbulu, te novi Skudeto... e to je bio tim! :)

Zorz Vea

pre 7 godina

Naklon ogromni za postavljene standarde modernog fudbala. Sve sto je ucinio za ACM je neizbrisivo i nezaboravno. Odnos prema igracima je neprevazidjen do dana danasnjeg. U Holandiji je tih 80tih osnovan klub mrztelja italijanskog fudbala, najvece plate su bile bas kod Silvia decenijama, igraci su sami birali saigrace kao Van Basten Papena ali povreda je sprecila ovaj duo, resavanje privatnih problema igraca Barezi Gulit i "cuti bar ce ti dete biti lepo", pa najveca svecana loza na San Siru, Hercigova i Kembel pod ruku protiv Barse "Barsini igraci su toliko ruzni da sam ih poveo da navijaci imaju u sta da gledaku dok Barsa ima loptu", Galas:"ne mozete smatrati da ste imali veliku karijeru ako niste igrali u Milanu", Rajkard je plakao kad je dosao sa Barselonom na polufinale 06. i mnogo drugih fenomenalnih dogadja pracenih najvecim trofejima i statusom ovencanim slavom. Milan se nikad nije krio iza laznog morala i predstavljao sebe kao FK Majka Tereza nosio se sa kaznama i karmom bio milijarderski klub sa tradiciom prvaka Evrope i zeljenim klubom vecini fudbalera. S nadom u svetliju buducnost

Zivela Srbija i forza AC Milan

kud_idijoti

pre 7 godina

Uz Barcelonu najveca avangarda evropskog fudbala. Real mozda jeste veci klub,sigurno trofejniji,al uticaj koji su imali i imaju ova dva kluba je neizmeriv . Blaugrana je oduvek bila olicenje bunta,revolta, borbe protiv rezima,ali i napadackog fudbala..Krojfovo poistovecivanje sa tim klubom je donelo revoluciju u fudbalu. Umetnik je nasao mesto gde sprovesti svoje neverovatne vizije,koje su bile ispred njegovog vremena.Jos uvek nismo svesni koliki je uticaj na ovaj sport imao i ostavio Johan Krojf !! One najvece i najsladje plodove njegove filozfije ce Barcelona tek pokupiti 20 ak godina posle njegovog drim tima.A uporedo s njegovim pisanjem istorije,na dr poluostrvu je i Milan udarao posebne pecate u svetu fudbala. Mix super talenata i genija iz zemlje lala i totalnog fudbala te talijanskog dnk,catanaca, doveli su do sjajnog Sakijevog Milana,a kasnije i Capelovog koji je cak i tukao Krojfov drim tim.Tad se prvi put primetila ta porodicna povezanost u jednom klubu i zato su posebni. Berluskoni ima velikog uticaja na sve to. Veliki predsednik i strastveni ljubitelj fudbala.Sigurno nije cvecka ,al dajte mi ime jednog vlasnika kluba ili predsednika koji jeste ! Veliki respect za sve sto je napravio.I danas imam dres iz 90-ih sa br 10,kojeg je nosio legendarni Gulit. Ne svidjaju mi se kinezi,al ako ce taj sirovi kaptializam pomoci da se ovaj velikan probudi i vrati tamo gde mu je mesto,onda neka ga vode i ceceni,nije bitno !

the stooges

pre 7 godina

3a slika podsetnik je na jedan od najjacih tria u istoriji evropskog fudbala, zatim silnu Crvenu zvezdu, legendarne Piksija i Genija, uzvik Milojka Pantica 'iiii to je lopta meeetar u golu', maglu, zapaljene novine, penale i tugu. I onda da mi neko danas prica price o nekoj pukoj sreci, neigranju nekih klubova iz nekih liga...Podsmeh i nista vise. Pozdrav!

Patrick

pre 7 godina

A kod nas niko da ponudi Kinezima ona dva nesrecna blizanca sa Topčiderskog brda?
(Svemirac, 16. april 2017 13:09)

Crveno beli brat je u vlasnistvu predsednika/premijera drzave.

Nezzino

pre 7 godina

@Gde si izmislio ove gluposti. ? Da li si barem jednom posetio Italiju. ?
"Klub koji su u pretprošlom veku osnovali engleski iseljenici poreklom iz Notingema i stoga mu dali ime na engleskom." Imajte na umu da se grad Milano, u stvari, zove Milan, ne samo na engleskom, nego i na lokalnom dijalektu. Isto tako, Torino je Turin, ne samo na engleskom, nego, pre svega, na piemonteskom (sto ce reci da mu je to pravo ime). Mi smo blizi pravom imenu grada pod Vezuvom s nasim Napuljem (mada nije ni to - to), nego sluzbeno Napoli. Tzv. sluzbeni jezik je, kao i uvek, nasilje nad stvarnosti.

gremlin

pre 7 godina

2001 15 decembar moj DRUGI RODJENDAN PRVI PUT GLEDAO ACM UZIVO NA SAN SIRU,PORED MENE TRČKARAJU ŠEVA I KAFU...ACM SEMPRE PER TE...p.s.R80 sam kao lud jurio po Milanelu,Kinezi pojma nemam ali volim crveno-crne kao nešto najsvetije!!!FORZA MILAN!!!

guska koja je spasla Rim

pre 7 godina

"Klub koji su u pretprošlom veku osnovali engleski iseljenici poreklom iz Notingema i stoga mu dali ime na engleskom." Imajte na umu da se grad Milano, u stvari, zove Milan, ne samo na engleskom, nego i na lokalnom dijalektu. Isto tako, Torino je Turin, ne samo na engleskom, nego, pre svega, na piemonteskom (sto ce reci da mu je to pravo ime). Mi smo blizi pravom imenu grada pod Vezuvom s nasim Napuljem (mada nije ni to - to), nego sluzbeno Napoli. Tzv. sluzbeni jezik je, kao i uvek, nasilje nad stvarnosti.

Munja

pre 7 godina

Gore od prethodnih par godina sigurno nece biti. Imam osecaj da ce italijanski fudbal ponovo biti najbolji. Engleza nema ni u pismu, Nemci padaju, Spanci dobri.

agassi

pre 7 godina

Teško je naći nekog "gazdu" koji je više uradio za klub , normalno i On je prihodovao od toga ali u moru vlasnika Silvio ima 5 titule prvaka Evrope . Da ne pričam o tome , jer je subjektivna procena , da je tim u dva navrata igrao najbolji fudbal , mogu da izdvojim samo Barsu iz 2006.
Za AC Milan navijam od 1987. i prijateljske utakmice sa Hajdukom koju je prenosila Tv , što je retkost tada bila . Interesovalo me koji je to igrač pored Maradone proglašen za najboljeg u Evropi , normalno reč je o Rudu. I tako je počela moja ljubav prema ovom klubu . Bio sam klinac i sve me je fasciniralo tada. Bila su to lepša vremena.

Panac

pre 7 godina

Milan sa Van Bastenom,Gullitom,Rijkaardom,Baresijem,Maldinijem,Costacurtom,Ancellotijem itd. bi se i dan danas mogao ravnopravno nositi sa najboljima. Tko ih nije gledao... puno je propustio!

Zuba

pre 7 godina

Kad vidim ovu sliku sa legendarnim trijom holandjana setim se price da li je bolji Milan sa Holandjanima ili Inter sa trojicom Nemaca. U svakom slucaju respect za sve sto je ucinjeno pod Berluskonijem. Sem one magle protiv Zvezde u Beogradu 1988.

4ever

pre 7 godina

Mnogo je mrlja na ovom klubu. S toga nikad nece biti velicina Intera koji nikad nije ispao iz serie A i koji ima vise skudeta .Nije ravan ni Juventusu. Milan je jos s kraja 70 ih bio izbacen u seriju B zbog namestanja utakmica .Zatim ih preuzima kontroverzni biznismen i poliicar Berluskoni za koga se vezu mnogi skandali,i financijske malverzacije kao i poveznice sa mafijom,zalosno je da je takav covek nekakav primer ili nesto sl. Ne kazem da toga nije bilo i kod Juventusa ili Intera,ali sigurno u manjoj meri. Vrhunac je kad je Berluskoni bio istovremeno i premijer i predsednik kluba ! Koji je to lobi bio !! To je presedan u evropskom fudbalu. Toliko je velik lobi bio da su igrali LS 2007 a nisu trebali ,i onda je i osvojili.Na zvezdinom severu je tad bila sjajna koreo sa natpisom MAFIJA na crno-crvenoj pozadini.Ucestvovali u calcopoliju ,najvecoj aferi namestanja utakmica. Sve te zvezde koje su kupovane,su kupovane prljavim novcem uticajnog Berluskonija.I s marsa je vidljivo koliko je Milan pao,kad je i Berluskoni poceo da slabi. Nema ih ni u prici. Postali su opet prosek sto i jesu bili u Italiji bez obzira na ona 2 kupa sampiona iz 60 ih . Uvek su bili br 3 klub u italiji i nikad nece biti najveci.Sve ovo su cinjenie koje sam pisao,koj se ne mogu pobiti,apsolutno sve !Real,Bayern,Liverpul,Barcelona,Juventus,Inter,Man Utd, su klubovi koji su mi uvek bili iznad Milana. I sad su postali kineski klub,vrh !

Delije Berlin

pre 7 godina

Italijanski fudbal ne moze biti najbolji sve dok ne sredi infrastrukture. Stadionu im se raspadaju, atletsku stazu oko terena vidis samo jos u Italiji i Srbiji...prvo stadione srediti kao sto je Juventusov pa posle dalje mastati, a do tad ni blizu mocne La Lige a kamoli organizacijski in marketinski najjace Premierlige.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

18 скудета не 8. Фин чланак, хвала.
(Вања, 16. april 2017 12:25)

Misli se na trofeje koje je osvojio Berluskoni. Nije ni 5 LS vec 7...

Zuba

pre 7 godina

Kad vidim ovu sliku sa legendarnim trijom holandjana setim se price da li je bolji Milan sa Holandjanima ili Inter sa trojicom Nemaca. U svakom slucaju respect za sve sto je ucinjeno pod Berluskonijem. Sem one magle protiv Zvezde u Beogradu 1988.

Munja

pre 7 godina

Gore od prethodnih par godina sigurno nece biti. Imam osecaj da ce italijanski fudbal ponovo biti najbolji. Engleza nema ni u pismu, Nemci padaju, Spanci dobri.

agassi

pre 7 godina

Teško je naći nekog "gazdu" koji je više uradio za klub , normalno i On je prihodovao od toga ali u moru vlasnika Silvio ima 5 titule prvaka Evrope . Da ne pričam o tome , jer je subjektivna procena , da je tim u dva navrata igrao najbolji fudbal , mogu da izdvojim samo Barsu iz 2006.
Za AC Milan navijam od 1987. i prijateljske utakmice sa Hajdukom koju je prenosila Tv , što je retkost tada bila . Interesovalo me koji je to igrač pored Maradone proglašen za najboljeg u Evropi , normalno reč je o Rudu. I tako je počela moja ljubav prema ovom klubu . Bio sam klinac i sve me je fasciniralo tada. Bila su to lepša vremena.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

18 скудета не 8. Фин чланак, хвала.
(Вања, 16. april 2017 12:25)

Misli se na trofeje koje je osvojio Berluskoni. Nije ni 5 LS vec 7...

lorenzo

pre 7 godina

ode i poslednji don iz zlatne ere kalča...kakva su to gospoda bila, prepucavanja, dovođenje skupih igrača ali sve sa stilom i uz dosta poštovanja...dosta je samo pogledati sahranu predsjednika Rome gdje su došli svi ljudi koji su nešto značili u Italiji u to vrijeme...isto tako kada njihov tim gubi oni se nerviraju zajedno sa navijačima a ne kao Abramovič ili neki šejk koji ima onu tupavu facu i kada je 1:0 za njegovu ekipu ili 0:1 za protivničku...

Panac

pre 7 godina

Milan sa Van Bastenom,Gullitom,Rijkaardom,Baresijem,Maldinijem,Costacurtom,Ancellotijem itd. bi se i dan danas mogao ravnopravno nositi sa najboljima. Tko ih nije gledao... puno je propustio!

Rosonero

pre 7 godina

Idem u nedelju da vidim utakmicu protiv Empolija i nadam se da ce sl.sezone Milan krenuti ka Evropi.Nemam pojma sta se desava sa novim stadionom...Inace svaka cast Silviu za sve sto je uradio.Kazu ljudi kada ide Galijani da pregovara taj igrac dolazi 70% a kada ide Silvio dolazi 100%.Npr ponavljam cuo sam da je Sevcenku pomogao oko caleta i da ga na taj nacin jos dodatno naterao da dodje u Milan.Samo da se Milan vrati na stare staze kao i Kalco jer nekako bez Milana nije mi to ta Liga Sampiona.Pozdrav za sve ljubitelje AC Milana

Zorz Vea

pre 7 godina

Naklon ogromni za postavljene standarde modernog fudbala. Sve sto je ucinio za ACM je neizbrisivo i nezaboravno. Odnos prema igracima je neprevazidjen do dana danasnjeg. U Holandiji je tih 80tih osnovan klub mrztelja italijanskog fudbala, najvece plate su bile bas kod Silvia decenijama, igraci su sami birali saigrace kao Van Basten Papena ali povreda je sprecila ovaj duo, resavanje privatnih problema igraca Barezi Gulit i "cuti bar ce ti dete biti lepo", pa najveca svecana loza na San Siru, Hercigova i Kembel pod ruku protiv Barse "Barsini igraci su toliko ruzni da sam ih poveo da navijaci imaju u sta da gledaku dok Barsa ima loptu", Galas:"ne mozete smatrati da ste imali veliku karijeru ako niste igrali u Milanu", Rajkard je plakao kad je dosao sa Barselonom na polufinale 06. i mnogo drugih fenomenalnih dogadja pracenih najvecim trofejima i statusom ovencanim slavom. Milan se nikad nije krio iza laznog morala i predstavljao sebe kao FK Majka Tereza nosio se sa kaznama i karmom bio milijarderski klub sa tradiciom prvaka Evrope i zeljenim klubom vecini fudbalera. S nadom u svetliju buducnost

Zivela Srbija i forza AC Milan

kud_idijoti

pre 7 godina

Uz Barcelonu najveca avangarda evropskog fudbala. Real mozda jeste veci klub,sigurno trofejniji,al uticaj koji su imali i imaju ova dva kluba je neizmeriv . Blaugrana je oduvek bila olicenje bunta,revolta, borbe protiv rezima,ali i napadackog fudbala..Krojfovo poistovecivanje sa tim klubom je donelo revoluciju u fudbalu. Umetnik je nasao mesto gde sprovesti svoje neverovatne vizije,koje su bile ispred njegovog vremena.Jos uvek nismo svesni koliki je uticaj na ovaj sport imao i ostavio Johan Krojf !! One najvece i najsladje plodove njegove filozfije ce Barcelona tek pokupiti 20 ak godina posle njegovog drim tima.A uporedo s njegovim pisanjem istorije,na dr poluostrvu je i Milan udarao posebne pecate u svetu fudbala. Mix super talenata i genija iz zemlje lala i totalnog fudbala te talijanskog dnk,catanaca, doveli su do sjajnog Sakijevog Milana,a kasnije i Capelovog koji je cak i tukao Krojfov drim tim.Tad se prvi put primetila ta porodicna povezanost u jednom klubu i zato su posebni. Berluskoni ima velikog uticaja na sve to. Veliki predsednik i strastveni ljubitelj fudbala.Sigurno nije cvecka ,al dajte mi ime jednog vlasnika kluba ili predsednika koji jeste ! Veliki respect za sve sto je napravio.I danas imam dres iz 90-ih sa br 10,kojeg je nosio legendarni Gulit. Ne svidjaju mi se kinezi,al ako ce taj sirovi kaptializam pomoci da se ovaj velikan probudi i vrati tamo gde mu je mesto,onda neka ga vode i ceceni,nije bitno !

purger

pre 7 godina

Imao sam cast na oprostaju Zvone Bobana uzivo gledati Rossija,Maldinija,Baresija,Costacurtu,Rijkaarda,Van Bastena,Weaha,Massara,Savicevica,Serginha....svaka usporedba sa danasnjim igracima AC Milan je suvisna.

4ever

pre 7 godina

Mnogo je mrlja na ovom klubu. S toga nikad nece biti velicina Intera koji nikad nije ispao iz serie A i koji ima vise skudeta .Nije ravan ni Juventusu. Milan je jos s kraja 70 ih bio izbacen u seriju B zbog namestanja utakmica .Zatim ih preuzima kontroverzni biznismen i poliicar Berluskoni za koga se vezu mnogi skandali,i financijske malverzacije kao i poveznice sa mafijom,zalosno je da je takav covek nekakav primer ili nesto sl. Ne kazem da toga nije bilo i kod Juventusa ili Intera,ali sigurno u manjoj meri. Vrhunac je kad je Berluskoni bio istovremeno i premijer i predsednik kluba ! Koji je to lobi bio !! To je presedan u evropskom fudbalu. Toliko je velik lobi bio da su igrali LS 2007 a nisu trebali ,i onda je i osvojili.Na zvezdinom severu je tad bila sjajna koreo sa natpisom MAFIJA na crno-crvenoj pozadini.Ucestvovali u calcopoliju ,najvecoj aferi namestanja utakmica. Sve te zvezde koje su kupovane,su kupovane prljavim novcem uticajnog Berluskonija.I s marsa je vidljivo koliko je Milan pao,kad je i Berluskoni poceo da slabi. Nema ih ni u prici. Postali su opet prosek sto i jesu bili u Italiji bez obzira na ona 2 kupa sampiona iz 60 ih . Uvek su bili br 3 klub u italiji i nikad nece biti najveci.Sve ovo su cinjenie koje sam pisao,koj se ne mogu pobiti,apsolutno sve !Real,Bayern,Liverpul,Barcelona,Juventus,Inter,Man Utd, su klubovi koji su mi uvek bili iznad Milana. I sad su postali kineski klub,vrh !

ja sam

pre 7 godina

ovakav se više ne rađa, jedan i jedini harizmatićni silvio berluskoni. VELIKO HVALA VELIKOM SILVIU, odlaziš sa mesta vlasnika ali znaj da će Juve uvek biti u senci Milana bez obzira na titule u Italiji. broje se one u evropi. FORZA MILAN.

Delije Berlin

pre 7 godina

Italijanski fudbal ne moze biti najbolji sve dok ne sredi infrastrukture. Stadionu im se raspadaju, atletsku stazu oko terena vidis samo jos u Italiji i Srbiji...prvo stadione srediti kao sto je Juventusov pa posle dalje mastati, a do tad ni blizu mocne La Lige a kamoli organizacijski in marketinski najjace Premierlige.

The-Driver

pre 7 godina

...Andrija Ševčenka, Andree Pirla, Rikarda Kake, Klarensa Sedorfa, Kafua, Filipa Inzagija, Alesandra Neste, Đenara Gatuza. Dva finala LŠ, jedna titla i jedan bolan poraz u Istanbulu, te novi Skudeto... e to je bio tim! :)

agassi

pre 7 godina

@4ever
Reče čovek i osta' živ !!!
Sve i nekako mada su gluposti ali FC Internacionale , smeh . Pretpostavljam da ne znaš , čim ovako pišeš da je manjina na skupštini Milana 1/3 osnovala Inter 1911. Spor je bio da li hoce da im igraju stranci , zbog toga se i zovu Internacionale. O trofejima i igri da ne pričamo molim te , nije realno . Usput to je klub kroz koji su prošla 100 vrhunska igrača i koji nije mogao baš ništa da uradi. 7 titule prvaka Evrope i razšfravljivanje svaki put tog istog Intera su činjenice koje ne možeš da ignorišeš . Samo je jedan klub iz grada Milana i ti znaš koji , ostalo su kopije , u ovom slučaju izgnanici iz originala .

guska koja je spasla Rim

pre 7 godina

"Klub koji su u pretprošlom veku osnovali engleski iseljenici poreklom iz Notingema i stoga mu dali ime na engleskom." Imajte na umu da se grad Milano, u stvari, zove Milan, ne samo na engleskom, nego i na lokalnom dijalektu. Isto tako, Torino je Turin, ne samo na engleskom, nego, pre svega, na piemonteskom (sto ce reci da mu je to pravo ime). Mi smo blizi pravom imenu grada pod Vezuvom s nasim Napuljem (mada nije ni to - to), nego sluzbeno Napoli. Tzv. sluzbeni jezik je, kao i uvek, nasilje nad stvarnosti.

Petar

pre 7 godina

@Svemirac Da neko ponudi nase blizance znaci da ce morati da ih privatizuju, sto znaci da ce morati klub da radi transparentno, sto znaci da nece moci da se stavljaju pare sa strane u dzepove, sto znaci da nece da ih vode partijski funkcioneri, sto znaci da nece moci da primaju plate iz drzavnog budzeta.

a

pre 7 godina

@4ever Kakav crni Inter, nisu ni blizu Milanu po velicini. Pre kalcopolija redovne musterije uvek i svuda, a onda su se osilili i uzeli namesten skideto - Milan uzeo ligu sampiona. Inter je uvek imao auru malog gradskog komsije koji se sili kad nema nikog jaceg, a posle ih nema nigde. Evo opet primer, ulazu pare od novih vlasnika, a Milan stvara najtalentovaniju generaciju od 2010e, i opet se bore za prakticno istu poziciju. Klub koji Zaa Marija da 50miliona ne zasluzuje nista osim ruganja i podsmeha.

rossonero

pre 7 godina

Na stranu svi trofeji,ali čovek je napravio revoluciju u modernom fudbalu, od organizacije kluba, marketinga, skauting službe, milanela, prve klupske televizije koja je bila namenjena samo jednom klubu,nove upravne zgrade.Najvažnije mu je bilo da Milan pobeđuje,ali samo uz lep fudbal.Zbog toga je redovno zvao Mihajlovića i kritikovao ga jer je smatrao da Milan ne sme da igra defanzivno,čak i kad pobeđuje.Zakeronija nikad nije voleo,jer je ovaj igrao sa trojicom u odbrani.Šta tek reći o skautingu Brajde i Leonarda.Galjani je tek posebna priča.Čovek je praktično bez dinara sastavio ovu ekipu, koja na kraju može da izbori ligu evrope.Inzagi koji kao veliki igrač Juvea, izjavljuje da je milanista.Van Bomel,koji nakon svega godinu i po dana u klubu, plače na oproštaju Gatuza,Neste itd.Zaokret je nastupio pre pet,šest godina.Tad je Bersluskoni izgubio sudski spor i morao je da plati oko 600 miliona eura.Klub se tad odlučio za pozajmice i dovođenje igrače kojima ističu ugovori.Tog leta odlaze Tijago Silva i Ibrahimović, koji i danas izjavljuje da mu je najlepše bilo u Milanu. Veličina Berluskonija je u tome što je na vreme shvatio da je prošlo vreme kad je jedna porodica mogla da ima skupu igračku kao Milan i da bude ravnopravan sa šeicima,ali i pored toga, iz svog džepa je finansirao dolazak Romanjolija,Bertolaćija,Bonaventure,podržao je Donarumu,znajući da i na taj način stvara preduslove za novi, moćni Milan.Kinezi su mu ponudili da postane počasni predsenik, što je on odbio.

Patrick

pre 7 godina

A kod nas niko da ponudi Kinezima ona dva nesrecna blizanca sa Topčiderskog brda?
(Svemirac, 16. april 2017 13:09)

Crveno beli brat je u vlasnistvu predsednika/premijera drzave.

Malinoa

pre 7 godina

Od Deje i te generacije navijam za Milan, jedini klub koji je uvek igeao sa stilom i imao takve igrace. Jedte Silvio saren, al sumnjivih penala i velikih otimacina nikad nije bilo. Derbije dobijali ko od sale! Kad se setim nepriznatig gola Robinja protiv Juventusa i otimanja te titule, uf. Tad je Milan krenuo nizbrdo. Bufon jeste najbolji golmsn ikad, al vadio je loptu koja je pola metra presla gol liniju i cuti, a sudija odmahuje. Zato Juventus ne moze niti nikad veliki kao Milan. Inter i Romu ne treba pominjati jer su neozbiljni, jedino Lacio i Napoli uz mozda Fiorentinu imaju harizmu.

gremlin

pre 7 godina

2001 15 decembar moj DRUGI RODJENDAN PRVI PUT GLEDAO ACM UZIVO NA SAN SIRU,PORED MENE TRČKARAJU ŠEVA I KAFU...ACM SEMPRE PER TE...p.s.R80 sam kao lud jurio po Milanelu,Kinezi pojma nemam ali volim crveno-crne kao nešto najsvetije!!!FORZA MILAN!!!

rossonero CH

pre 7 godina

svaka cast Silviju ali nije moglo vise . U svakom slucaju napravio je nesto sto je retko ko uspeo i ko ce uspeti . Milan je legendarni klub,bio i uvek ce biti!! Puno srece novim vlasnicima pa da gledamo stari Milan vec od sledece sezone . Forza Milan Per Sempre !!!

the stooges

pre 7 godina

3a slika podsetnik je na jedan od najjacih tria u istoriji evropskog fudbala, zatim silnu Crvenu zvezdu, legendarne Piksija i Genija, uzvik Milojka Pantica 'iiii to je lopta meeetar u golu', maglu, zapaljene novine, penale i tugu. I onda da mi neko danas prica price o nekoj pukoj sreci, neigranju nekih klubova iz nekih liga...Podsmeh i nista vise. Pozdrav!

Dado

pre 7 godina

@4ever lupi covek i ostade ziv. Inter stavlja u istu recenicu sa Bayernom, Juventusom, Realom, Unitedom I naravno Milanom. Ne budi smesan momak jer ovoliku kolicinu gluposti tezko je napisati sa samo 1500 karaktera. Od istorije (Milan je prvu titulu osvojio cim je klub ustanovljen), preko prvih talijanskih zlatnih lopti u 60im i prvih evropskih titula za talijanski klupski fudbal. Da o eri Silvia ne pricamo a ta nagadjanja o navodnoj mafiji su samo to...nagadjanja. Jedino ako ti licno imas neke dokaze koje pravosudje u Italiji nema pa znas nesto vise. Inter je (pogotovu u eri Silvia) bio putujuci cirkus...bio i ostao...silni milioni Moratija a titula tek kad je Juve izbacen u Serie B a Milan na kolenima sa ostarelim timom. Inter je Seriom A "dominirao" kad je ta liga skoro propala, dok je to Milan cinio u doba kad je to bila fudbalska NBA i gde su zeleli da igraju SVI! Zato molim te ne budi smesan i ne pisi takvih gluposti pod ovim odlicnim tekstom. Hvala novinaru I B92 za ovo...hvala i tebi Silvio...rastanak nikad ne bude lak, ali verujemo da si klub predao u prave ruke koje ce povratiti posrnulog sampiona.

Били Бим

pre 7 godina

Au kakav naslov, reko' ode covek. Presekoh se.
Svim srcem uz Seriju A, da se vrate Italijanski velikani, fudbal je bas dosadan bez njih. Smorise ovi Englezi i Spanci.
Forza Italia!

magični mag svega

pre 7 godina

Počeo da navijam za Milan posle evropskog prvenstva '88. Tad je bilo nešto posebno gledati Gulita, Rajkarda i Van Bastena. Onda se vremenom zaljubih u defanzivni fudbal, sa akcentom na čvrstu i tehnički besprekornu sredinu terena sa konstantnom pretnjom od nekog blistavog poteza i bravure koja reši meč sa 1:0. Tada je gol bio događaj! Erupcija! Kraj! Sad kad gledam englesku ligu i do zaustavnog vremena tim vodi sa 3:1, a na kraju bude 4:4 shvatam da je gol izgubio na značaju. To više nije ta sreća, to više nije toliki događaj. Imam utisak da će mi zauvek nedostajati ekipa sa Maldinijem, Pirlom, Nestom, Gatuzom, Sedorfom, Ševčenkom, Inzagijem I drugarima. Koliko sam voleo da gledam kako su dominantni na svakom delu terena. Više ne navijam ni za koga, besmisleno je sa ovolikim novcem u igri.

ja

pre 7 godina

Jednostavno kada Kinezi preuzmu, nekako mi se cini da nije to to, nije bitno jel novac Berlusconijev ili kineski, al kinezima ce to vjerojatno biti cisti biznis bez duše , sa talijanom to ipak ima dušu.

Sempre per te

pre 7 godina

MILAN je najveci klub na svetu- iza nas su klasa i stil i svi nasi trofeji su posteno osvojeni, a to i jeste definicija osvajanja, posteno izboren trofej...

guska koja je spasla Rim

pre 7 godina

@Gde si izmislio ove gluposti. ? Da li si barem jednom posetio Italiju. ?
"Klub koji su u pretprošlom veku osnovali engleski iseljenici poreklom iz Notingema i stoga mu dali ime na engleskom." Imajte na umu da se grad Milano, u stvari, zove Milan, ne samo na engleskom, nego i na lokalnom dijalektu. Isto tako, Torino je Turin, ne samo na engleskom, nego, pre svega, na piemonteskom (sto ce reci da mu je to pravo ime). Mi smo blizi pravom imenu grada pod Vezuvom s nasim Napuljem (mada nije ni to - to), nego sluzbeno Napoli. Tzv. sluzbeni jezik je, kao i uvek, nasilje nad stvarnosti.
(Nezzino, 16. april 2017 13:10)

Ako mene pitas? Ziveo sam u Italiji 24 godine. Piemontese sasvim dobro razumem, pomalo i pricam. Milanese i napolitano, doduse, ne znam, ali, dobro znam kako zovu svoje gradove. Ako si Italiju posetio 2 ili 3 puta, mnoge stvari ne mozes znati.

lik7777

pre 7 godina

@4ever a sada da odgovorim...silom boga inter nije bio pod kalcopolijem. Ne postoji ekipa na svetu koja ne namesta meceve. Takodje ne secam se tacno godine ali da li znas da je inter trebal da ispadne u seriju b i onda se 'cudo' desilo i prosirila se liga i to ih je spaslo...ls da ne pricam. Vi imate 16titula one dve se prepisuju juventusu ma sta ti pricao i sa tim dve se izjednacujete sa milanom koji ima ako ti neko nije rekao 18. I za kraj do pre par godina je na milanovom dresu ispod grba pisalo nesto veoma interesantno pa proguglaj i vidi sta to znaci. To je ono sto intet u narednih 100 god nikada nece moći da stavi na svoj dres. Postujem igracw koji su igrali za inter ali ni priblizno onome sto je imao milan.

Guglielminpietro

pre 7 godina

Prisetimo se nekih od mnogobrojnih talenata koji su prosli kroz Milan tokom njegove "vladavine": Musi, Lentini, Pesoto, Toldo, Anceloti, Kudicini, Brajan Laudrup, Paolo Di Kanio, Patrik Vijera, Roberto Badjo, Mihael Rajciger, Vinston Bogarde, Kristof Dugari, Edgar Davids, Vjerhovod, Blomkvist, Jens Leman, Kristijan Cige, Klajvert, Ibrahim Ba, Ngoti, Guljelminpjetro, Kolocini, Hoze Mari, Taribo Vest, Ajala, Federiko Djunti, Luidji Sala, Francesko Koko, Kahaber Kaladze, Martin Laursen, Havi Moreno, Umit Davala, Matri, Borijelo, Redondo, Tomason, Jap Stam, Kristijan Vijeri, Gurkuf, Emerson, Antonini, Bekam, Senderos, Huntelar, Flamini, Emanuelson, Van Bomel, Jepes, Boateng, Akvilani, El Saravi, Pacini, Bonera, Flamini, Esijen...

Nezzino

pre 7 godina

@Gde si izmislio ove gluposti. ? Da li si barem jednom posetio Italiju. ?
"Klub koji su u pretprošlom veku osnovali engleski iseljenici poreklom iz Notingema i stoga mu dali ime na engleskom." Imajte na umu da se grad Milano, u stvari, zove Milan, ne samo na engleskom, nego i na lokalnom dijalektu. Isto tako, Torino je Turin, ne samo na engleskom, nego, pre svega, na piemonteskom (sto ce reci da mu je to pravo ime). Mi smo blizi pravom imenu grada pod Vezuvom s nasim Napuljem (mada nije ni to - to), nego sluzbeno Napoli. Tzv. sluzbeni jezik je, kao i uvek, nasilje nad stvarnosti.

Beograd

pre 7 godina

117 godina duga istorija jednog od najtrofejnijih Evropskih timova i onda preko noci ga prodas Kinezima. Sta reci tuga i zalost. Sumnjam da bi se igracke legende i velikani Milana odlucili na ovaj korak. Svedoci smo ulaganja novca u plasticne klubove sirom Evrope ali to nije to. I pored obecavajuce finansijske inekcije Milan se vise nikad nece vratiti na staze uspeha. Nije to vise to.

Owenklassen

pre 7 godina

Krenuo sam da navijam za Milan od 2005. godine i igara Kake. Svake godine sve vise i vise. Nikada nisam bio u Milanu, pa samim tim i na stadionu, ali sam to zacrtao ove godine. Nadam se da cemo obezbediti Evropu, idu nam rezultati u poslednjih par kola na ruku, imamo i korektan raspored tako da sve zavisi od nas, a onda od sledece godine i sistemsko pravljenje tima, sa okosnicom, 3,4 dobra pojacanja napadamo ligu sampiona pa i skudeto.

Pozdrav Rossoneri !

milojko

pre 7 godina

jeste da se preko fudbala peru pare ali u italiji ovo je zaista strast... oni bas zive za ovu igru...na zalost svi ostali sportovi su marginalizovani narocito ba televiziji...

pero kajsija

pre 7 godina

Trebali su zajedno sa Juventusom zbog calciopoli da ispadnu iz lige,naravno Berluskoni je to urgirao i iskoristio smrt mocnog Anjelija da gurne Juve u kanal. Porodica Anjeli (sin Andrea) preuzima Juve i vraca ga na mesto gde i pripada.

Patrick

pre 7 godina

(Malinoa, 16. april 2017 14:42)

Ja od neke 2002 godine kad je igrao legendarni Edgar Davids za rosonere.I dan danas cuvam njegovu peticu.

Alien

pre 7 godina

Ovaj Milan je uvek imao vise srece nego pameti. Plus sa ovim ljigavim presednikom. I kad je Kalco bio u vrhuncu, fudbal je bio dosadan. Milion faulova, padanja, prekida... Sve se svodilo na defanzivu i lomljenje nogu. Mnogo igraca su tu unakazili balvani iz zadnje linije.

П.ф.к.ц.г

pre 7 godina

Џаба му све , кад зна да је интер увјек био клуб шмекерица за њих ! Милан јесте великан , али као интернационале никад..

Sandra,Geneve Sui

pre 7 godina

Francesco Coco,najsladji fudbaler svih vremena.Upoznala sam licno dosta fudbalera,njega nisam nazalost.Kada mi spomenete Milan,odmah pomislim Francesco Coco

bat

pre 7 godina

dejo savicevic u dresu juventusa, vec prakticno zavrsena stvar za prelazak iz c.zvezde, moze se iskopati negdje po internetu ta fotka.. i onda stupaju ona dva, berluskoni i galjani.. ostalo znamo sta je bilo posle

nije nego...

pre 7 godina

A kod nas niko da ponudi Kinezima ona dva nesrecna blizanca sa Topčiderskog brda?
(Svemirac, 16. april 2017 13:09)

Crveno beli brat je u vlasnistvu predsednika/premijera drzave.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Patrick, 16. april 2017 13:36)

Milsis seke?

4ever

pre 7 godina

Mnogo je mrlja na ovom klubu. S toga nikad nece biti velicina Intera koji nikad nije ispao iz serie A i koji ima vise skudeta .Nije ravan ni Juventusu. Milan je jos s kraja 70 ih bio izbacen u seriju B zbog namestanja utakmica .Zatim ih preuzima kontroverzni biznismen i poliicar Berluskoni za koga se vezu mnogi skandali,i financijske malverzacije kao i poveznice sa mafijom,zalosno je da je takav covek nekakav primer ili nesto sl. Ne kazem da toga nije bilo i kod Juventusa ili Intera,ali sigurno u manjoj meri. Vrhunac je kad je Berluskoni bio istovremeno i premijer i predsednik kluba ! Koji je to lobi bio !! To je presedan u evropskom fudbalu. Toliko je velik lobi bio da su igrali LS 2007 a nisu trebali ,i onda je i osvojili.Na zvezdinom severu je tad bila sjajna koreo sa natpisom MAFIJA na crno-crvenoj pozadini.Ucestvovali u calcopoliju ,najvecoj aferi namestanja utakmica. Sve te zvezde koje su kupovane,su kupovane prljavim novcem uticajnog Berluskonija.I s marsa je vidljivo koliko je Milan pao,kad je i Berluskoni poceo da slabi. Nema ih ni u prici. Postali su opet prosek sto i jesu bili u Italiji bez obzira na ona 2 kupa sampiona iz 60 ih . Uvek su bili br 3 klub u italiji i nikad nece biti najveci.Sve ovo su cinjenie koje sam pisao,koj se ne mogu pobiti,apsolutno sve !Real,Bayern,Liverpul,Barcelona,Juventus,Inter,Man Utd, su klubovi koji su mi uvek bili iznad Milana. I sad su postali kineski klub,vrh !

П.ф.к.ц.г

pre 7 godina

Џаба му све , кад зна да је интер увјек био клуб шмекерица за њих ! Милан јесте великан , али као интернационале никад..

Beograd

pre 7 godina

117 godina duga istorija jednog od najtrofejnijih Evropskih timova i onda preko noci ga prodas Kinezima. Sta reci tuga i zalost. Sumnjam da bi se igracke legende i velikani Milana odlucili na ovaj korak. Svedoci smo ulaganja novca u plasticne klubove sirom Evrope ali to nije to. I pored obecavajuce finansijske inekcije Milan se vise nikad nece vratiti na staze uspeha. Nije to vise to.

Alien

pre 7 godina

Ovaj Milan je uvek imao vise srece nego pameti. Plus sa ovim ljigavim presednikom. I kad je Kalco bio u vrhuncu, fudbal je bio dosadan. Milion faulova, padanja, prekida... Sve se svodilo na defanzivu i lomljenje nogu. Mnogo igraca su tu unakazili balvani iz zadnje linije.

Delije Berlin

pre 7 godina

Italijanski fudbal ne moze biti najbolji sve dok ne sredi infrastrukture. Stadionu im se raspadaju, atletsku stazu oko terena vidis samo jos u Italiji i Srbiji...prvo stadione srediti kao sto je Juventusov pa posle dalje mastati, a do tad ni blizu mocne La Lige a kamoli organizacijski in marketinski najjace Premierlige.

Malinoa

pre 7 godina

Od Deje i te generacije navijam za Milan, jedini klub koji je uvek igeao sa stilom i imao takve igrace. Jedte Silvio saren, al sumnjivih penala i velikih otimacina nikad nije bilo. Derbije dobijali ko od sale! Kad se setim nepriznatig gola Robinja protiv Juventusa i otimanja te titule, uf. Tad je Milan krenuo nizbrdo. Bufon jeste najbolji golmsn ikad, al vadio je loptu koja je pola metra presla gol liniju i cuti, a sudija odmahuje. Zato Juventus ne moze niti nikad veliki kao Milan. Inter i Romu ne treba pominjati jer su neozbiljni, jedino Lacio i Napoli uz mozda Fiorentinu imaju harizmu.

Munja

pre 7 godina

Gore od prethodnih par godina sigurno nece biti. Imam osecaj da ce italijanski fudbal ponovo biti najbolji. Engleza nema ni u pismu, Nemci padaju, Spanci dobri.

guska koja je spasla Rim

pre 7 godina

"Klub koji su u pretprošlom veku osnovali engleski iseljenici poreklom iz Notingema i stoga mu dali ime na engleskom." Imajte na umu da se grad Milano, u stvari, zove Milan, ne samo na engleskom, nego i na lokalnom dijalektu. Isto tako, Torino je Turin, ne samo na engleskom, nego, pre svega, na piemonteskom (sto ce reci da mu je to pravo ime). Mi smo blizi pravom imenu grada pod Vezuvom s nasim Napuljem (mada nije ni to - to), nego sluzbeno Napoli. Tzv. sluzbeni jezik je, kao i uvek, nasilje nad stvarnosti.

agassi

pre 7 godina

@4ever
Reče čovek i osta' živ !!!
Sve i nekako mada su gluposti ali FC Internacionale , smeh . Pretpostavljam da ne znaš , čim ovako pišeš da je manjina na skupštini Milana 1/3 osnovala Inter 1911. Spor je bio da li hoce da im igraju stranci , zbog toga se i zovu Internacionale. O trofejima i igri da ne pričamo molim te , nije realno . Usput to je klub kroz koji su prošla 100 vrhunska igrača i koji nije mogao baš ništa da uradi. 7 titule prvaka Evrope i razšfravljivanje svaki put tog istog Intera su činjenice koje ne možeš da ignorišeš . Samo je jedan klub iz grada Milana i ti znaš koji , ostalo su kopije , u ovom slučaju izgnanici iz originala .

ja sam

pre 7 godina

ovakav se više ne rađa, jedan i jedini harizmatićni silvio berluskoni. VELIKO HVALA VELIKOM SILVIU, odlaziš sa mesta vlasnika ali znaj da će Juve uvek biti u senci Milana bez obzira na titule u Italiji. broje se one u evropi. FORZA MILAN.

Zorz Vea

pre 7 godina

Naklon ogromni za postavljene standarde modernog fudbala. Sve sto je ucinio za ACM je neizbrisivo i nezaboravno. Odnos prema igracima je neprevazidjen do dana danasnjeg. U Holandiji je tih 80tih osnovan klub mrztelja italijanskog fudbala, najvece plate su bile bas kod Silvia decenijama, igraci su sami birali saigrace kao Van Basten Papena ali povreda je sprecila ovaj duo, resavanje privatnih problema igraca Barezi Gulit i "cuti bar ce ti dete biti lepo", pa najveca svecana loza na San Siru, Hercigova i Kembel pod ruku protiv Barse "Barsini igraci su toliko ruzni da sam ih poveo da navijaci imaju u sta da gledaku dok Barsa ima loptu", Galas:"ne mozete smatrati da ste imali veliku karijeru ako niste igrali u Milanu", Rajkard je plakao kad je dosao sa Barselonom na polufinale 06. i mnogo drugih fenomenalnih dogadja pracenih najvecim trofejima i statusom ovencanim slavom. Milan se nikad nije krio iza laznog morala i predstavljao sebe kao FK Majka Tereza nosio se sa kaznama i karmom bio milijarderski klub sa tradiciom prvaka Evrope i zeljenim klubom vecini fudbalera. S nadom u svetliju buducnost

Zivela Srbija i forza AC Milan

gremlin

pre 7 godina

2001 15 decembar moj DRUGI RODJENDAN PRVI PUT GLEDAO ACM UZIVO NA SAN SIRU,PORED MENE TRČKARAJU ŠEVA I KAFU...ACM SEMPRE PER TE...p.s.R80 sam kao lud jurio po Milanelu,Kinezi pojma nemam ali volim crveno-crne kao nešto najsvetije!!!FORZA MILAN!!!

Patrick

pre 7 godina

A kod nas niko da ponudi Kinezima ona dva nesrecna blizanca sa Topčiderskog brda?
(Svemirac, 16. april 2017 13:09)

Crveno beli brat je u vlasnistvu predsednika/premijera drzave.

a

pre 7 godina

@4ever Kakav crni Inter, nisu ni blizu Milanu po velicini. Pre kalcopolija redovne musterije uvek i svuda, a onda su se osilili i uzeli namesten skideto - Milan uzeo ligu sampiona. Inter je uvek imao auru malog gradskog komsije koji se sili kad nema nikog jaceg, a posle ih nema nigde. Evo opet primer, ulazu pare od novih vlasnika, a Milan stvara najtalentovaniju generaciju od 2010e, i opet se bore za prakticno istu poziciju. Klub koji Zaa Marija da 50miliona ne zasluzuje nista osim ruganja i podsmeha.

kud_idijoti

pre 7 godina

Uz Barcelonu najveca avangarda evropskog fudbala. Real mozda jeste veci klub,sigurno trofejniji,al uticaj koji su imali i imaju ova dva kluba je neizmeriv . Blaugrana je oduvek bila olicenje bunta,revolta, borbe protiv rezima,ali i napadackog fudbala..Krojfovo poistovecivanje sa tim klubom je donelo revoluciju u fudbalu. Umetnik je nasao mesto gde sprovesti svoje neverovatne vizije,koje su bile ispred njegovog vremena.Jos uvek nismo svesni koliki je uticaj na ovaj sport imao i ostavio Johan Krojf !! One najvece i najsladje plodove njegove filozfije ce Barcelona tek pokupiti 20 ak godina posle njegovog drim tima.A uporedo s njegovim pisanjem istorije,na dr poluostrvu je i Milan udarao posebne pecate u svetu fudbala. Mix super talenata i genija iz zemlje lala i totalnog fudbala te talijanskog dnk,catanaca, doveli su do sjajnog Sakijevog Milana,a kasnije i Capelovog koji je cak i tukao Krojfov drim tim.Tad se prvi put primetila ta porodicna povezanost u jednom klubu i zato su posebni. Berluskoni ima velikog uticaja na sve to. Veliki predsednik i strastveni ljubitelj fudbala.Sigurno nije cvecka ,al dajte mi ime jednog vlasnika kluba ili predsednika koji jeste ! Veliki respect za sve sto je napravio.I danas imam dres iz 90-ih sa br 10,kojeg je nosio legendarni Gulit. Ne svidjaju mi se kinezi,al ako ce taj sirovi kaptializam pomoci da se ovaj velikan probudi i vrati tamo gde mu je mesto,onda neka ga vode i ceceni,nije bitno !

Zuba

pre 7 godina

Kad vidim ovu sliku sa legendarnim trijom holandjana setim se price da li je bolji Milan sa Holandjanima ili Inter sa trojicom Nemaca. U svakom slucaju respect za sve sto je ucinjeno pod Berluskonijem. Sem one magle protiv Zvezde u Beogradu 1988.

pero kajsija

pre 7 godina

Trebali su zajedno sa Juventusom zbog calciopoli da ispadnu iz lige,naravno Berluskoni je to urgirao i iskoristio smrt mocnog Anjelija da gurne Juve u kanal. Porodica Anjeli (sin Andrea) preuzima Juve i vraca ga na mesto gde i pripada.

Sempre per te

pre 7 godina

MILAN je najveci klub na svetu- iza nas su klasa i stil i svi nasi trofeji su posteno osvojeni, a to i jeste definicija osvajanja, posteno izboren trofej...

rossonero

pre 7 godina

Na stranu svi trofeji,ali čovek je napravio revoluciju u modernom fudbalu, od organizacije kluba, marketinga, skauting službe, milanela, prve klupske televizije koja je bila namenjena samo jednom klubu,nove upravne zgrade.Najvažnije mu je bilo da Milan pobeđuje,ali samo uz lep fudbal.Zbog toga je redovno zvao Mihajlovića i kritikovao ga jer je smatrao da Milan ne sme da igra defanzivno,čak i kad pobeđuje.Zakeronija nikad nije voleo,jer je ovaj igrao sa trojicom u odbrani.Šta tek reći o skautingu Brajde i Leonarda.Galjani je tek posebna priča.Čovek je praktično bez dinara sastavio ovu ekipu, koja na kraju može da izbori ligu evrope.Inzagi koji kao veliki igrač Juvea, izjavljuje da je milanista.Van Bomel,koji nakon svega godinu i po dana u klubu, plače na oproštaju Gatuza,Neste itd.Zaokret je nastupio pre pet,šest godina.Tad je Bersluskoni izgubio sudski spor i morao je da plati oko 600 miliona eura.Klub se tad odlučio za pozajmice i dovođenje igrače kojima ističu ugovori.Tog leta odlaze Tijago Silva i Ibrahimović, koji i danas izjavljuje da mu je najlepše bilo u Milanu. Veličina Berluskonija je u tome što je na vreme shvatio da je prošlo vreme kad je jedna porodica mogla da ima skupu igračku kao Milan i da bude ravnopravan sa šeicima,ali i pored toga, iz svog džepa je finansirao dolazak Romanjolija,Bertolaćija,Bonaventure,podržao je Donarumu,znajući da i na taj način stvara preduslove za novi, moćni Milan.Kinezi su mu ponudili da postane počasni predsenik, što je on odbio.

Nezzino

pre 7 godina

@Gde si izmislio ove gluposti. ? Da li si barem jednom posetio Italiju. ?
"Klub koji su u pretprošlom veku osnovali engleski iseljenici poreklom iz Notingema i stoga mu dali ime na engleskom." Imajte na umu da se grad Milano, u stvari, zove Milan, ne samo na engleskom, nego i na lokalnom dijalektu. Isto tako, Torino je Turin, ne samo na engleskom, nego, pre svega, na piemonteskom (sto ce reci da mu je to pravo ime). Mi smo blizi pravom imenu grada pod Vezuvom s nasim Napuljem (mada nije ni to - to), nego sluzbeno Napoli. Tzv. sluzbeni jezik je, kao i uvek, nasilje nad stvarnosti.

lik7777

pre 7 godina

@4ever a sada da odgovorim...silom boga inter nije bio pod kalcopolijem. Ne postoji ekipa na svetu koja ne namesta meceve. Takodje ne secam se tacno godine ali da li znas da je inter trebal da ispadne u seriju b i onda se 'cudo' desilo i prosirila se liga i to ih je spaslo...ls da ne pricam. Vi imate 16titula one dve se prepisuju juventusu ma sta ti pricao i sa tim dve se izjednacujete sa milanom koji ima ako ti neko nije rekao 18. I za kraj do pre par godina je na milanovom dresu ispod grba pisalo nesto veoma interesantno pa proguglaj i vidi sta to znaci. To je ono sto intet u narednih 100 god nikada nece moći da stavi na svoj dres. Postujem igracw koji su igrali za inter ali ni priblizno onome sto je imao milan.

the stooges

pre 7 godina

3a slika podsetnik je na jedan od najjacih tria u istoriji evropskog fudbala, zatim silnu Crvenu zvezdu, legendarne Piksija i Genija, uzvik Milojka Pantica 'iiii to je lopta meeetar u golu', maglu, zapaljene novine, penale i tugu. I onda da mi neko danas prica price o nekoj pukoj sreci, neigranju nekih klubova iz nekih liga...Podsmeh i nista vise. Pozdrav!

lorenzo

pre 7 godina

ode i poslednji don iz zlatne ere kalča...kakva su to gospoda bila, prepucavanja, dovođenje skupih igrača ali sve sa stilom i uz dosta poštovanja...dosta je samo pogledati sahranu predsjednika Rome gdje su došli svi ljudi koji su nešto značili u Italiji u to vrijeme...isto tako kada njihov tim gubi oni se nerviraju zajedno sa navijačima a ne kao Abramovič ili neki šejk koji ima onu tupavu facu i kada je 1:0 za njegovu ekipu ili 0:1 za protivničku...

Били Бим

pre 7 godina

Au kakav naslov, reko' ode covek. Presekoh se.
Svim srcem uz Seriju A, da se vrate Italijanski velikani, fudbal je bas dosadan bez njih. Smorise ovi Englezi i Spanci.
Forza Italia!

agassi

pre 7 godina

Teško je naći nekog "gazdu" koji je više uradio za klub , normalno i On je prihodovao od toga ali u moru vlasnika Silvio ima 5 titule prvaka Evrope . Da ne pričam o tome , jer je subjektivna procena , da je tim u dva navrata igrao najbolji fudbal , mogu da izdvojim samo Barsu iz 2006.
Za AC Milan navijam od 1987. i prijateljske utakmice sa Hajdukom koju je prenosila Tv , što je retkost tada bila . Interesovalo me koji je to igrač pored Maradone proglašen za najboljeg u Evropi , normalno reč je o Rudu. I tako je počela moja ljubav prema ovom klubu . Bio sam klinac i sve me je fasciniralo tada. Bila su to lepša vremena.

Dado

pre 7 godina

@4ever lupi covek i ostade ziv. Inter stavlja u istu recenicu sa Bayernom, Juventusom, Realom, Unitedom I naravno Milanom. Ne budi smesan momak jer ovoliku kolicinu gluposti tezko je napisati sa samo 1500 karaktera. Od istorije (Milan je prvu titulu osvojio cim je klub ustanovljen), preko prvih talijanskih zlatnih lopti u 60im i prvih evropskih titula za talijanski klupski fudbal. Da o eri Silvia ne pricamo a ta nagadjanja o navodnoj mafiji su samo to...nagadjanja. Jedino ako ti licno imas neke dokaze koje pravosudje u Italiji nema pa znas nesto vise. Inter je (pogotovu u eri Silvia) bio putujuci cirkus...bio i ostao...silni milioni Moratija a titula tek kad je Juve izbacen u Serie B a Milan na kolenima sa ostarelim timom. Inter je Seriom A "dominirao" kad je ta liga skoro propala, dok je to Milan cinio u doba kad je to bila fudbalska NBA i gde su zeleli da igraju SVI! Zato molim te ne budi smesan i ne pisi takvih gluposti pod ovim odlicnim tekstom. Hvala novinaru I B92 za ovo...hvala i tebi Silvio...rastanak nikad ne bude lak, ali verujemo da si klub predao u prave ruke koje ce povratiti posrnulog sampiona.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

18 скудета не 8. Фин чланак, хвала.
(Вања, 16. april 2017 12:25)

Misli se na trofeje koje je osvojio Berluskoni. Nije ni 5 LS vec 7...

Panac

pre 7 godina

Milan sa Van Bastenom,Gullitom,Rijkaardom,Baresijem,Maldinijem,Costacurtom,Ancellotijem itd. bi se i dan danas mogao ravnopravno nositi sa najboljima. Tko ih nije gledao... puno je propustio!

purger

pre 7 godina

Imao sam cast na oprostaju Zvone Bobana uzivo gledati Rossija,Maldinija,Baresija,Costacurtu,Rijkaarda,Van Bastena,Weaha,Massara,Savicevica,Serginha....svaka usporedba sa danasnjim igracima AC Milan je suvisna.

Petar

pre 7 godina

@Svemirac Da neko ponudi nase blizance znaci da ce morati da ih privatizuju, sto znaci da ce morati klub da radi transparentno, sto znaci da nece moci da se stavljaju pare sa strane u dzepove, sto znaci da nece da ih vode partijski funkcioneri, sto znaci da nece moci da primaju plate iz drzavnog budzeta.

The-Driver

pre 7 godina

...Andrija Ševčenka, Andree Pirla, Rikarda Kake, Klarensa Sedorfa, Kafua, Filipa Inzagija, Alesandra Neste, Đenara Gatuza. Dva finala LŠ, jedna titla i jedan bolan poraz u Istanbulu, te novi Skudeto... e to je bio tim! :)

Rosonero

pre 7 godina

Idem u nedelju da vidim utakmicu protiv Empolija i nadam se da ce sl.sezone Milan krenuti ka Evropi.Nemam pojma sta se desava sa novim stadionom...Inace svaka cast Silviu za sve sto je uradio.Kazu ljudi kada ide Galijani da pregovara taj igrac dolazi 70% a kada ide Silvio dolazi 100%.Npr ponavljam cuo sam da je Sevcenku pomogao oko caleta i da ga na taj nacin jos dodatno naterao da dodje u Milan.Samo da se Milan vrati na stare staze kao i Kalco jer nekako bez Milana nije mi to ta Liga Sampiona.Pozdrav za sve ljubitelje AC Milana

Patrick

pre 7 godina

(Malinoa, 16. april 2017 14:42)

Ja od neke 2002 godine kad je igrao legendarni Edgar Davids za rosonere.I dan danas cuvam njegovu peticu.

guska koja je spasla Rim

pre 7 godina

@Gde si izmislio ove gluposti. ? Da li si barem jednom posetio Italiju. ?
"Klub koji su u pretprošlom veku osnovali engleski iseljenici poreklom iz Notingema i stoga mu dali ime na engleskom." Imajte na umu da se grad Milano, u stvari, zove Milan, ne samo na engleskom, nego i na lokalnom dijalektu. Isto tako, Torino je Turin, ne samo na engleskom, nego, pre svega, na piemonteskom (sto ce reci da mu je to pravo ime). Mi smo blizi pravom imenu grada pod Vezuvom s nasim Napuljem (mada nije ni to - to), nego sluzbeno Napoli. Tzv. sluzbeni jezik je, kao i uvek, nasilje nad stvarnosti.
(Nezzino, 16. april 2017 13:10)

Ako mene pitas? Ziveo sam u Italiji 24 godine. Piemontese sasvim dobro razumem, pomalo i pricam. Milanese i napolitano, doduse, ne znam, ali, dobro znam kako zovu svoje gradove. Ako si Italiju posetio 2 ili 3 puta, mnoge stvari ne mozes znati.

rossonero CH

pre 7 godina

svaka cast Silviju ali nije moglo vise . U svakom slucaju napravio je nesto sto je retko ko uspeo i ko ce uspeti . Milan je legendarni klub,bio i uvek ce biti!! Puno srece novim vlasnicima pa da gledamo stari Milan vec od sledece sezone . Forza Milan Per Sempre !!!

magični mag svega

pre 7 godina

Počeo da navijam za Milan posle evropskog prvenstva '88. Tad je bilo nešto posebno gledati Gulita, Rajkarda i Van Bastena. Onda se vremenom zaljubih u defanzivni fudbal, sa akcentom na čvrstu i tehnički besprekornu sredinu terena sa konstantnom pretnjom od nekog blistavog poteza i bravure koja reši meč sa 1:0. Tada je gol bio događaj! Erupcija! Kraj! Sad kad gledam englesku ligu i do zaustavnog vremena tim vodi sa 3:1, a na kraju bude 4:4 shvatam da je gol izgubio na značaju. To više nije ta sreća, to više nije toliki događaj. Imam utisak da će mi zauvek nedostajati ekipa sa Maldinijem, Pirlom, Nestom, Gatuzom, Sedorfom, Ševčenkom, Inzagijem I drugarima. Koliko sam voleo da gledam kako su dominantni na svakom delu terena. Više ne navijam ni za koga, besmisleno je sa ovolikim novcem u igri.

Sandra,Geneve Sui

pre 7 godina

Francesco Coco,najsladji fudbaler svih vremena.Upoznala sam licno dosta fudbalera,njega nisam nazalost.Kada mi spomenete Milan,odmah pomislim Francesco Coco

Owenklassen

pre 7 godina

Krenuo sam da navijam za Milan od 2005. godine i igara Kake. Svake godine sve vise i vise. Nikada nisam bio u Milanu, pa samim tim i na stadionu, ali sam to zacrtao ove godine. Nadam se da cemo obezbediti Evropu, idu nam rezultati u poslednjih par kola na ruku, imamo i korektan raspored tako da sve zavisi od nas, a onda od sledece godine i sistemsko pravljenje tima, sa okosnicom, 3,4 dobra pojacanja napadamo ligu sampiona pa i skudeto.

Pozdrav Rossoneri !

milojko

pre 7 godina

jeste da se preko fudbala peru pare ali u italiji ovo je zaista strast... oni bas zive za ovu igru...na zalost svi ostali sportovi su marginalizovani narocito ba televiziji...

ja

pre 7 godina

Jednostavno kada Kinezi preuzmu, nekako mi se cini da nije to to, nije bitno jel novac Berlusconijev ili kineski, al kinezima ce to vjerojatno biti cisti biznis bez duše , sa talijanom to ipak ima dušu.

Guglielminpietro

pre 7 godina

Prisetimo se nekih od mnogobrojnih talenata koji su prosli kroz Milan tokom njegove "vladavine": Musi, Lentini, Pesoto, Toldo, Anceloti, Kudicini, Brajan Laudrup, Paolo Di Kanio, Patrik Vijera, Roberto Badjo, Mihael Rajciger, Vinston Bogarde, Kristof Dugari, Edgar Davids, Vjerhovod, Blomkvist, Jens Leman, Kristijan Cige, Klajvert, Ibrahim Ba, Ngoti, Guljelminpjetro, Kolocini, Hoze Mari, Taribo Vest, Ajala, Federiko Djunti, Luidji Sala, Francesko Koko, Kahaber Kaladze, Martin Laursen, Havi Moreno, Umit Davala, Matri, Borijelo, Redondo, Tomason, Jap Stam, Kristijan Vijeri, Gurkuf, Emerson, Antonini, Bekam, Senderos, Huntelar, Flamini, Emanuelson, Van Bomel, Jepes, Boateng, Akvilani, El Saravi, Pacini, Bonera, Flamini, Esijen...

nije nego...

pre 7 godina

A kod nas niko da ponudi Kinezima ona dva nesrecna blizanca sa Topčiderskog brda?
(Svemirac, 16. april 2017 13:09)

Crveno beli brat je u vlasnistvu predsednika/premijera drzave.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Patrick, 16. april 2017 13:36)

Milsis seke?

bat

pre 7 godina

dejo savicevic u dresu juventusa, vec prakticno zavrsena stvar za prelazak iz c.zvezde, moze se iskopati negdje po internetu ta fotka.. i onda stupaju ona dva, berluskoni i galjani.. ostalo znamo sta je bilo posle