Ponedeljak, 10.04.2017.

08:35

Jokiću tehnička zbog – Šta sam uradio?

Nikola Jokić postigao je 23 poena protekle noći, ali je imao dosta problema u finišu meča sa Oklahoma Sitijem, posebno sa sudijama.

Izvor: AK

Jokiæu tehnièka zbog – Šta sam uradio? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

jд123

pre 7 godina

Tačno ovde ima mnogo koji prate NBA dolaskom Jokica. Da kazemo da Utah, i Memfis pitanje sta ce biti sa tim ekipama sledece godine. Ali tu su Minesota i New Orleans. Galinari ce otici u neki playoff tim, pitanje kakav ce pik dobiti Denver. Ako ne bude nekih velikih trejdova, povreda sledece sezone, Denver isto očekuje ovakva sezona borba za 8 poziciju.
(NBA, 10. april 2017 12:17)

Ево меморисао сам овај твој коментар, па ћу ти га пустити следеће сезоне, када Денвер рано обезбеди плеј-оф, у борби за треће место на западу са Хјустоном. Упамти шта сам написао - у борби за треће место на западу. Надам се да си поштен лик и да ћеш онда да промениш ник у Незналица-НБА.

Иван-Ниш

pre 7 godina

dobra ova crna u publici
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije(..., 10. april 2017 14:40)
Водитељка програма у дворани. Ето ње на свакој паузи утакмице :)
У овој утакмици може да се сажме цела сезона Денвера. Дуго грађена предност изгубљена у завршници брзоплетим шутевима или неизрађеним акцијама. Притом немају меч-винера у екипи. Још у таквим ситуацијама реагују неискусно. Не мислим да је проблем што Јокић шутира тројке или чак што је промашио одлучујући шут на 3 секунди пре краја (обично погађа из онакве позиције). Само да је мање скакао на судијске одлуке током меча, вероватно не би ни добио техничку пред крај. А Вестбруку свака част. Шут из даљине преко руке таман да зачини рекордерско вече.

dezurni filozof

pre 7 godina

Dobro poslušajte kako westbitch preti Jokiću

[link]
(Fillip, 10. april 2017 16:17)


Jokara nije ni pipnuo Westbitcha, dok Westbitch vristi na Jokaru poput neke oštrokondje koja je u periodu zato sto se nije sklonio da natenane polozi loptu bez po muke.

Ima srece da je Jokara Somborac i lala, a da je to uradio Rodmanu zavrsio bi na patosu https://www.youtube.com/watch?v=KlEfzwmlMyU

@marko, hitno u školu

pre 7 godina

"Ćete" se upravo ovako piše, bez razdvajanja: ću ćeš će ćemo ćete će. Nema "će mo" niti ”će te". Hoćete li zapamtiti?

nixonnnnn

pre 7 godina

Koliko se srozao nba kada domaći navijači čiji se tim grčevito borio za plej of navijaju za Vestbruka, proslavljaju njegov svaki skok i asistenciju i kao šlag na torti trojku u poslednjoj sekundi...
Nisu zaslužili onakve igrače.
O Vestrbuku nema šta da se govori pokazao je duple brojke ali ima veliku nulu kao osoba zbog klasičnog uličarskog ponašanja.
Koliko je moćan videće se u prvoj rundi plej ofa gde neće imati niti jedan tripl dabl i igubiće ubedljivo u seriji.

Anti-Alek

pre 7 godina

Ova utakmica je pokazal da NBA ne vidi (još uvek)Jokića kao igrača (ne zvezdu)na kome treba svirati faul kada recimo Adams igra na njemu veterpolo-odbranu...
Dakle, sledeće sezone mora da namakne jedno 20-30 tripl-dabl učinaka da bi ga primetili.
E, dobiće ih!!!

Nikola B. Luka

pre 7 godina

Gledao sam prvo poluvrijeme, drugo nisam ali je u prvom Jokić imao bar 3-4 prigovora sudiji pa mislim da se nagomilalo.
Westbrook i nije čuvan u prvom, odigra pik, naskoči na penal, niko ne izlazi na njega i normalno pogodi...
Jokara u svakom slučaju odličan, igrao je pod faulom cijelo vrijeme, ali cijelo, ovaj brko iz Oklahome krpi dobro, vuče itd...ali sve mu je to škola, odličan je već sada, samo da nastavi da radi.
Detalj kao detalj sa članka je marginalan bar za mene.

aca Umc

pre 7 godina

Ajde sta se žalis! Bilo bi glupo da ekipa igraca koji obara 55 god star rekord izgubi! Ljudi bi svašta mogli da pomisle, da se radi o sebičnom igraču kojem je bitnija licna statistika od rezultata ekipe :-) šalim se malo, paklen je igrač Rasel ali da ima pomoć sudija ima i te kako. Doduše imali su je i Dzordan i Kobi i svi superstarovi. Stvarno volim to sto se Ameri na tribinama ponašaju veoma korektno, bez ijednog incidenta ali ne mogu da shvatim da vise navijaju za igraca protivničke ekipe koji juri rekord nego sto navijaju za svoje koji jure PO? Mada bolje tako nego da se kolju kao kod nas.

sasa

pre 7 godina

Mlad je Jokic, jos ne zna, da mora da se skloni kad ide ovaj odvratni Westbrook. Ja se cudim zasto mu se svi sklanjaju kad ide na ulaz, kad ono sudije ne dozvoljavaju da ga niko pogleda, a kamoli blokira. Naravno, on je "zvezda", postavlja kojekakve rekorde. Ali kad nekog ovako zastite, sta mu je problem da ubacuje svaku utakmicu 50p. Imas zagarantovanih 10-15sl po utakmici, zasticen si kao beli medved, nadopingovan...
Ne umanjujem znacaj Westbrookovih dostignuca, samo kazem da on igra pod posebnim sudijskim kriterijumom koji mu mnogo olaksava posao. Nemaju ostali ovakav tretman.

nbJa

pre 7 godina

Stvarno bez veze. Sve sto je dobro napravio tokom tekme na kraju je upropastio. Ali dobro i to je dobra skola. Nadam se da je shvatio da jos nema autoritet jedne super zvezde. Pametan je on decko i ne brinem se za njega.

Majk

pre 7 godina

Mislim da je neko nepisano pravilo da se faulovi sviraju kao kulminacija više situacija tako da nije ni prvi ni poslednji put da je nekom sviran nameran faul kao kulminacija situacija na terenu. Sve u svemu Jokic igra na najdominantnijoj poziciji u timu i njemu nikada neće gledati kroz prste već mora biti ekstremno pažljiv. U toj situaciji su svi današnji veliki igrači tako da to nije nikakav poseban tretman.

Walter White

pre 7 godina

Jokic je odigrao jos jednu solidnu utakmicu napadacki mada se opet na kraju nerezonski ispucavao za 3 i isforisirao onaj zadnji najvazniji sut.Defanzivno ponovo los,Adams ga je maltetirao na skoku i u tranziciji gde je dosla do izrazaja njegova snaga snaga i brzina odnodno Jokiceva slabost i sporost.Slazem se da su neke faulove navukli Jokicu medjutim on svojom nesigurnom igrom u odbrani i cestim koriscenjem ruku daje povoda za tako nesto,nije mi zaista jasno zasto tehnicka na kraju ono je bio obican faul.

detence...

pre 7 godina

(Reporter, 10. april 2017 12:32)

Ma sve isto priča Lavar bol, videcemo kada će i on, da počne da vredja. To je ta realnost njegov sin ce biti bolji od Jordana, a Jokic od O'Nela. Mada vidim da B92 pusta ovakve komentare i učestvije u tome, gde si sve rekao o sebi.

p.s Svi ti igrači trebaju to da potvrde u playoffu, kao sto je Vilt Čembrlen bio napadan za prosek od 50p.

josip_zg

pre 7 godina

pa dokle više!!!
ovo je nevjerojatno šta nba radi srbima i to sve uz pomoć fiba-e, nato-a, vatikana, EU i naravno amerike.
sve će napraviti ne bi li oslabili jaku srpsku reprezentaciju koja se snagom i kvalitetom približava američkoj.

Rick Hunter

pre 7 godina

Gledao sam samo highlighte , ali kako je moguce da oko 10 poena na manje od dva minuta pre kraja ispuste, ok tehnicke su bile ali opet katastrofalno da se takva prednost prokocka

delboj

pre 7 godina

Jokaru obozavam ali... Legitiman pokusaj desnom rukom da mu izbije loptu i napravi faul. Totoalno nelegitiman nastavak faula tj, ulijetanje u tijelo Vestbruka i guranje lijevom rukom dok je ovaj u vazduhu. Ovo je u kosarci uvijek bio jedan od najtezih vidova faula, kad covjeku uletis sa strane u tijelo dok je on u vazduhu, jer tada nema nikakvu kontolu nad tijelom. Iz ovakvih faulova mogu da nastanu velike povrede. Vidi se da se Westbruk jedva docekao na noge, da je bio neko manje snazniji od njega vjerovatno bi se sav polomio.

aca s.

pre 7 godina

Tri licne na Jokicu su svirani njemu. Adams ga drzi oko struka sa obe ruke, Jokic pokusava da se oslobodi sudija svira licna. Drugi licna, Jokica drzi nizi igrac za levu ruku dok pokusava da skoci na loptu i naravno kratak dotice drugog igraca. Treci licna Adams ga drzi jednom rukom oko struka a drugom za zglob ruke, Jokic opet pokusava da se oslobodi i kasni da zatvori Vestbruka na polaganje + tehnicka. Adams je izgleda imao dozvolu da radi sta hoce. Jokic malo neiskusan i proradila nervoza.

stifler

pre 7 godina

@MarcoPolo

Nema ni obican komentar da se ne javi iskompleksirani franjevac na vesti koja nema veze sa mozgom ali oni nalaze resenje. Pa vi ste sjajni, ubice vas ta mrznja prema mnogo vecem imenu.

Reporter

pre 7 godina

@NBA jedini trol ovde si ti luzeru koji se našao uvredjen sto sam prozvao realnost NBA lige i koliku prednost daju tvojim idolima westbruku hardenu i ostalim. Jadniče, da Jokic ima njihov tretman imao bi prosek od 30poena, 15skokova i 10asistencija. A za bola me boli k, a to sto ti pominjes tog nekog bola pokazuje samo koliko si jadan.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Na Evropskom ocekujem 25+ 10+ statistiku Joke, jer lik je sad vec zesce bolji nego sto je Pau Gasol ikad bio. A ako je mogao Pau...

marko

pre 7 godina

vidi trolova sto i kosarku znaju da igraju bolje od jokica, sve vi znate, ajde na proteste posto je to jedino sto znate u nadi da ce te se negde i nekako okoristiti

NBA

pre 7 godina

(Kralj Beljo, 10. april 2017 09:16)

Tačno ovde ima mnogo koji prate NBA dolaskom Jokica. Da kazemo da Utah, i Memfis pitanje sta ce biti sa tim ekipama sledece godine. Ali tu su Minesota i New Orleans. Galinari ce otici u neki playoff tim, pitanje kakav ce pik dobiti Denver. Ako ne bude nekih velikih trejdova, povreda sledece sezone, Denver isto očekuje ovakva sezona borba za 8 poziciju.

kmozandin

pre 7 godina

И шта ћемо сада? Јокић,Јокић,Јокић...један рекорд, други рекорд, сјајне партије, не спавамо ноћу, гледамо Јокића...где је сада кад је густо? Трагичар, нема га нигде. Нема плеј офа, нема резултата, а траже се само успеси и то се броји. Трипл дабл има смисла код Весбрука, и рекорд и победа...
(vidim sve, 10. april 2017 10:27)

Svevideci da si stvarno ne spavao nocas i da si video kako je isla utakmica ne malo bi korigovanije izneo svoja zapazanja. Nije on napravio tehnicku jer nije imao sta pametnije da uradi, vec je u tom trenutku imao 5 faulova od kojih su dva bila kao da su ga sudije uzele na zub, jedan ocigledan "aj sad da sviramo jer realno - Vestbruk nije dao kos" a drugi nakon skoka u napadu gde Jokic 3 sekunde nije ni skontao da je dobio faul koliko je nepostojeca situacija bila. I treci gde je dobio dvostruki faul sa Adamsom koji ga je raspojasao u duelu. Nije u njemu bio problem vec u napadu, a on je presedeo pola 4. cetvrtine zbog 4 faula (igrao Plamli, isto sa 4 faula) i na kraju kad je usao dao je 6 poena i promasio zadnji ulaz nakon sto je primio loptu u autu skoro i morao ka kosu na isteku napada. E sad na sve to dodaj Galinarija koji je posle 3 cetvrtine nepromasivanja nastavio da sipa gde god da dobije loptu, a ne ide i dobijes savrsenu situaciju da Ras jos jednom objasni ukratko onima koji misle da nije odigrao najbolju sezonu u zadnjih 30 40 godina da to mozda malo ipak jeste..

jes

pre 7 godina

Gotivim Jokica, ali ljudi on na evropskom nece imati u proseku preko 10 poena. Tu se igraju cvrste odbrane, i ovo njegovo lagano ubacivanje nece proci, nazalost jer je dosta slab fizicki.

Milan

pre 7 godina

Da imaju u Denveru imalo pameti jer imaju dosta prostora u seleri kepu odresili bi kesu za Klej Tompsona koji je najavio odlazak iz GS, doveli bi najboljeg evropskog pleja Teodosica
(Kolecz, 10. april 2017 10:16)

Ne treba im Klej, ima dobrih mladih šutera (Heris i Marej) i treba im prostora. Ono što im treba je top plej i tu se slažem bilo da je Teodosić ili neki drugi i treba im jedan dobar ruki krilni centar igrač tipa KAT-a koji dobro napada licem prema košu.Za rotaciju sa Jokićem (zato mora biti ruki) i u tandemu s njim.

kalcokera

pre 7 godina

Али ова црна лепотица у кадру...мммм!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Јел?, 10. april 2017 09:04)

a jel si video noge od ove druge? a jokara prevrnu korito njegova tehnicka resila mec.

jes

pre 7 godina

Gotivim Jokica, ali ljudi on na evropskom nece imati u proseku preko 10 poena. Tu se igraju cvrste odbrane, i ovo njegovo lagano ubacivanje nece proci, nazalost jer je dosta slab fizicki.

Greg Popović Pop

pre 7 godina

Napravio je nesportski faul i glavni krivac za poraz i mjesto koje ne vodi u play off zbog loše odbrane . Najbolje za Denver da ga trejduju

MarcoPolo

pre 7 godina

suđenje katastrofa. ne samo u ovoj utakmici,nba uopšte...sinoć gledam klivlend - atlanta. ono je plač majke Božije. ovo suđenje kod nas u evropi je milion svetlosnih godina ispred. mada i ovde ima nezadovoljnih,pogotovo komšinica iz železnika,ali dobro...

Mrsimud

pre 7 godina

Komentar sa najviše pluseva govori koliko smo degenerisana i iskompleksirana nacija pre svega, a onda i koliko i ljudi nemaju veze sa NBA kosarkom.

Kolecz

pre 7 godina

Denver, klub ciji trener i rukovodioci imaju vise srece nego pameti i znanja! Trebalo im je sezonu i po da shvate kakvog igraca imaju u timu i to posle brojnih apela sportskih novinara i komentatora. Ako ovako nastave sledecu sezonu nece ni biti blizu PO a Jokicu je bolje da ode u jaci tim (boston npr) . Da imaju u Denveru imalo pameti jer imaju dosta prostora u seleri kepu odresili bi kesu za Klej Tompsona koji je najavio odlazak iz GS, doveli bi najboljeg evropskog pleja Teodosica, i kao rezervnog centra umesto Plamlija dovedu Marjanovica koji je pakazao da za 10-15 min na parketu moze mnogo!!!!

Mythbuster

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu moze da komentarise.
(nlooooo, 10. april 2017 09:55)

Namernog faula uopšte nije bilo jer ga nije uhvatio za dres već je samo naslonio ruku na njega a za to se ne svira namerna. Razlog tome može biti guranja zbog kojeg je bio van ravnoteže i posebno zbog toga sudije nisu smele da ulaze u procenu o flagrantnom faulu. Pogledaj ugao kamere odozgo sa koša pa će ti biti kristalno jasno. Sudije u ponovljenom snimku nisu gledale taj ugao u Westbrook ih je ubedio na "majke mi" da je to bila namerna. Tehničku uopšte nije zaslužio, pitao je sudiju "zašto" ovaj je rekao da neće da razgovara sa njim on je rekao dobro i okrenuo se da stane na poziciju za slobodna bacanja. To su svi prisutni potrvdili i za to se ne svira tehnička. Jokić se nije uopšte svađao sa sudijama ni tokom utakmice ni na kraju. Koliko sam ja video uputio je sudijama za ceo meč samo jednu reč i to je bilo "zašto" za sviranu namernu. Peto tukli su ga ceo meč a sudije nisu svirale ništa, dok su njemu svirale sve. Treći faul je dobio bez ikakvog kontakta, za četvrti je komentator rekao da je rezultat morao biti u najmanju ruku obostrana lična jer ga je odbrambeni igrač non stop lemao i hvatao u rvačke zahvate a pomenuta namerna koja je svirana je katastrofa od sudijske odluke. Faul je bio ali nikako flagrantni jer ga nije uhvatio za dres. Tehnička posle toga je čisto sudijsko ludilo. Jedino što stoji iz tvog komentara je da je u finišu promašio relativno lagan šut koji bi im obezbedio pobedu.

Terenac

pre 7 godina

Ne volim Vestbruka (smrad klasican), ali cista tehnicka, uhvatio ga Jokic za struk i noge na ulazu i mislim da je svirana nesportska. Pored ovog napravio je jos nekoliko nerezonskih poteza na kraju utakmice i promasio zicer za pobedu. Celu se utakmicu svadjao sa sudijama i kad nije bilo potrebe, za to i najveci dobijaju tehnicke.
(nlooooo, 10. april 2017 09:55)

Ne znas ti mnogo o kosarci.
Da ga je uhvatio za noge i struk ovaj se ne bi docekao normalno nego bi se razbio tako da bi ga izneli van. Bio je obicni kontakt rukama i obicni faul, pri tom zanemarujuci da je Adams takodje napravio faul pri postavljanju bloka, drzeci Jokica da ne izadje na prodor.
Uzasno je sto pokusavaju na sve nacine pomoci Vestbruku da napumpa statistiku.

vidim sve

pre 7 godina

И шта ћемо сада? Јокић,Јокић,Јокић...један рекорд, други рекорд, сјајне партије, не спавамо ноћу, гледамо Јокића...где је сада кад је густо? Трагичар, нема га нигде. Нема плеј офа, нема резултата, а траже се само успеси и то се броји. Трипл дабл има смисла код Весбрука, и рекорд и победа...

Milan

pre 7 godina

nlooo, to o cemu ti pricas je objasnjenje zasto je bio faul. A da li je bilo za nesportsku, pa i nije bas, narocito kad se vidi da je Jokic do Vestbruka dosao iz kontakta gde ga je pogurao igrac Oklahome, tako da nije mogao da iskontrolise intenzitet faula. A tehnicku je dobio posle toga dok je Vestbruk izvodio bacanje, a pitanje je zbog cega.

jutjuber

pre 7 godina

Nije zato što je naš, ali sudije su postale centar pažnje u nba, ne znam šta ovakvim potezima pokušavaju da pokažu? Da su neki autoritet!? Bitni su kao filadelfija u plejofu.

NBA

pre 7 godina

Da ima tretman kao harden westbruk james i te ostale mega zvezde, pa covjek bi imao prosjek od 30poena , 15skokova i 10 asistencija.
(REPORter, 10. april 2017 09:50)

Kako vama trolovima ne dosadi! A da stize Lavar Bol, he,he i njegov sin ce to imati.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Nije sto je nas, ali ko gleda realnije, vidjece da Jokic bas ima neko seljacko ponasanje. Pamtim situaciju kad nedje je kiksao naprijed, lupa ruku o ruku kao revolt, i okrece se ka igracu koji je uzeo loptu, i ne pokusava da se vrati, nego zamahuje mlitavo da ga bije po lopti kao, mada iz te pozicije je jedino mogao po rukama...
Srecom ga mlitavo promasio, pa sudije nista nisu svirale... Tad mi je bilo jasno kolika je realna prica da mu se sviraju faulovi jer nema status.
Sviraju mu se faulovi jer ne zna da se ponasa.

muamua

pre 7 godina

nlo koliko ja vidim na snimku jjokic je pokusao satarom da mu izbije loptu omasio je ali je i rukama pokusao da ga zadrzi mozda da ovaj ne odleti dalje...nikako ga nije vukao za nogu ili gde vec na ulazu

REPORter

pre 7 godina

Whooo waaaaannnts aaaa freeeeeeee ttttttt-sssshhhhhhhhhhhiiirt? Give it up for our troooppss!!! Ova liga čisti cirkus, još sudije navijaju za te all star igrače, da je meni bas čudno da ti all star igrači ne maju još veće proseke, ovako kad vidim kako im sude, bas mi ispade da i nisu nešto. Ovaj westbruk se buni sudiji hoće 'flagrant' faul, i daju mu, još kao gledaju snimak pre toga i opet donesu pogrešnu odluku. Jokica fauliraju manje više svaki put kad ima kontakt sa loptom, ne dobije ni 5% tih faulova, a sviraju mu neke ne postojece faulove u napadu. Da ima tretman kao harden westbruk james i te ostale mega zvezde, pa covjek bi imao prosjek od 30poena , 15skokova i 10 asistencija.

mostarac

pre 7 godina

sa sudijama se o odlukama ne prica osim ako nisi le bron westbruk harden i taj rang. ostalo moze da pitas kako su unucad i slicno.

kad za koju godinu budes zvijezda onda ces moci

strucnjak

pre 7 godina

Ovo sudjenje u NBA vise nema smisla, pustaju se koraci, duple, Westbrooka i Hardena ako ostrije neko pogleda tehnicka, zvezde su zasticene ko beli medvedi, a Jokicu se svaki kontakt svira... Ko je gledao utakmicu video je da ga je Adams tukao gurao i nista nije svirano.

nlooooo

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu moze da komentarise. Ne volim Vestbruka (smrad klasican), ali cista tehnicka, uhvatio ga Jokic za struk i noge na ulazu i mislim da je svirana nesportska. Pored ovog napravio je jos nekoliko nerezonskih poteza na kraju utakmice i promasio zicer za pobedu. Celu se utakmicu svadjao sa sudijama i kad nije bilo potrebe, za to i najveci dobijaju tehnicke.

Error404

pre 7 godina

Zato sto si srbin
(Dr. Jordan, 10. april 2017 08:47)
Zato sto su nova pravila basketa. Napravis prekrsaj, i imas bilo kakvu normalnu reakciju, kao na primer da stavis ruke na kosu, ili pridjes da sudiju pitas injasnjenje (u ovom slucaju ako nisi kapiten), ide automatski tehnicka.
Dali je glupo pravilo? Jeste!

Milan

pre 7 godina

Mnogo mi je drag Jokić, često se desi i da ga ispratim u gluvo doba noći, ali se baš seljačio sinoć bespotrebno. Čim udje u problem sa ličnim greškama krene da se nervira, mlatara rukama, još ga je i Adams dodatno frustrirao gradjenjem reketa, jak kao konj.
Mlad je, valjda će da nauči da kontroliše nervozu, sigurno bi mu i malo više mišića dodatno pomoglo.

Davidoff

pre 7 godina

Čitam komentare kako ljudi ne vjeruju da domaći navijači, navijači Denvera navijaju za protivničkog igrača da obori rekord ( Westbrook) , i to ima samo u USA... A u sred Beograda tzv. " navijači" Zvezde navijaju za protivnički tim ( Olympiakos), u utakmici sezone... E haj mi to objasnite, Stručnjaci???

Kralj Beljo

pre 7 godina

Najjaci su komentari da Denver sledece godine u PO ako zadrze okosnicu tima...
Sledece godine loteri tim ako budu ovakvi. Ovo je bilo nadahnuce, timovi bili opusteni prema njima... Naredne godine su istakli kandidaturu za PO. Ovaj tim na zapadu ce da se prospe. Jedina prednost im je taj domaci teren dje timovi teze igraju zbog nadmorske visine. Sve ostalo... Back to reality.

strucnjak

pre 7 godina

Ovo sudjenje u NBA vise nema smisla, pustaju se koraci, duple, Westbrooka i Hardena ako ostrije neko pogleda tehnicka, zvezde su zasticene ko beli medvedi, a Jokicu se svaki kontakt svira... Ko je gledao utakmicu video je da ga je Adams tukao gurao i nista nije svirano.

Milan

pre 7 godina

Mnogo mi je drag Jokić, često se desi i da ga ispratim u gluvo doba noći, ali se baš seljačio sinoć bespotrebno. Čim udje u problem sa ličnim greškama krene da se nervira, mlatara rukama, još ga je i Adams dodatno frustrirao gradjenjem reketa, jak kao konj.
Mlad je, valjda će da nauči da kontroliše nervozu, sigurno bi mu i malo više mišića dodatno pomoglo.

Davidoff

pre 7 godina

Čitam komentare kako ljudi ne vjeruju da domaći navijači, navijači Denvera navijaju za protivničkog igrača da obori rekord ( Westbrook) , i to ima samo u USA... A u sred Beograda tzv. " navijači" Zvezde navijaju za protivnički tim ( Olympiakos), u utakmici sezone... E haj mi to objasnite, Stručnjaci???

Error404

pre 7 godina

Zato sto si srbin
(Dr. Jordan, 10. april 2017 08:47)
Zato sto su nova pravila basketa. Napravis prekrsaj, i imas bilo kakvu normalnu reakciju, kao na primer da stavis ruke na kosu, ili pridjes da sudiju pitas injasnjenje (u ovom slucaju ako nisi kapiten), ide automatski tehnicka.
Dali je glupo pravilo? Jeste!

mostarac

pre 7 godina

sa sudijama se o odlukama ne prica osim ako nisi le bron westbruk harden i taj rang. ostalo moze da pitas kako su unucad i slicno.

kad za koju godinu budes zvijezda onda ces moci

REPORter

pre 7 godina

Whooo waaaaannnts aaaa freeeeeeee ttttttt-sssshhhhhhhhhhhiiirt? Give it up for our troooppss!!! Ova liga čisti cirkus, još sudije navijaju za te all star igrače, da je meni bas čudno da ti all star igrači ne maju još veće proseke, ovako kad vidim kako im sude, bas mi ispade da i nisu nešto. Ovaj westbruk se buni sudiji hoće 'flagrant' faul, i daju mu, još kao gledaju snimak pre toga i opet donesu pogrešnu odluku. Jokica fauliraju manje više svaki put kad ima kontakt sa loptom, ne dobije ni 5% tih faulova, a sviraju mu neke ne postojece faulove u napadu. Da ima tretman kao harden westbruk james i te ostale mega zvezde, pa covjek bi imao prosjek od 30poena , 15skokova i 10 asistencija.

Terenac

pre 7 godina

Ne volim Vestbruka (smrad klasican), ali cista tehnicka, uhvatio ga Jokic za struk i noge na ulazu i mislim da je svirana nesportska. Pored ovog napravio je jos nekoliko nerezonskih poteza na kraju utakmice i promasio zicer za pobedu. Celu se utakmicu svadjao sa sudijama i kad nije bilo potrebe, za to i najveci dobijaju tehnicke.
(nlooooo, 10. april 2017 09:55)

Ne znas ti mnogo o kosarci.
Da ga je uhvatio za noge i struk ovaj se ne bi docekao normalno nego bi se razbio tako da bi ga izneli van. Bio je obicni kontakt rukama i obicni faul, pri tom zanemarujuci da je Adams takodje napravio faul pri postavljanju bloka, drzeci Jokica da ne izadje na prodor.
Uzasno je sto pokusavaju na sve nacine pomoci Vestbruku da napumpa statistiku.

aca s.

pre 7 godina

Tri licne na Jokicu su svirani njemu. Adams ga drzi oko struka sa obe ruke, Jokic pokusava da se oslobodi sudija svira licna. Drugi licna, Jokica drzi nizi igrac za levu ruku dok pokusava da skoci na loptu i naravno kratak dotice drugog igraca. Treci licna Adams ga drzi jednom rukom oko struka a drugom za zglob ruke, Jokic opet pokusava da se oslobodi i kasni da zatvori Vestbruka na polaganje + tehnicka. Adams je izgleda imao dozvolu da radi sta hoce. Jokic malo neiskusan i proradila nervoza.

Mythbuster

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu moze da komentarise.
(nlooooo, 10. april 2017 09:55)

Namernog faula uopšte nije bilo jer ga nije uhvatio za dres već je samo naslonio ruku na njega a za to se ne svira namerna. Razlog tome može biti guranja zbog kojeg je bio van ravnoteže i posebno zbog toga sudije nisu smele da ulaze u procenu o flagrantnom faulu. Pogledaj ugao kamere odozgo sa koša pa će ti biti kristalno jasno. Sudije u ponovljenom snimku nisu gledale taj ugao u Westbrook ih je ubedio na "majke mi" da je to bila namerna. Tehničku uopšte nije zaslužio, pitao je sudiju "zašto" ovaj je rekao da neće da razgovara sa njim on je rekao dobro i okrenuo se da stane na poziciju za slobodna bacanja. To su svi prisutni potrvdili i za to se ne svira tehnička. Jokić se nije uopšte svađao sa sudijama ni tokom utakmice ni na kraju. Koliko sam ja video uputio je sudijama za ceo meč samo jednu reč i to je bilo "zašto" za sviranu namernu. Peto tukli su ga ceo meč a sudije nisu svirale ništa, dok su njemu svirale sve. Treći faul je dobio bez ikakvog kontakta, za četvrti je komentator rekao da je rezultat morao biti u najmanju ruku obostrana lična jer ga je odbrambeni igrač non stop lemao i hvatao u rvačke zahvate a pomenuta namerna koja je svirana je katastrofa od sudijske odluke. Faul je bio ali nikako flagrantni jer ga nije uhvatio za dres. Tehnička posle toga je čisto sudijsko ludilo. Jedino što stoji iz tvog komentara je da je u finišu promašio relativno lagan šut koji bi im obezbedio pobedu.

sasa

pre 7 godina

Mlad je Jokic, jos ne zna, da mora da se skloni kad ide ovaj odvratni Westbrook. Ja se cudim zasto mu se svi sklanjaju kad ide na ulaz, kad ono sudije ne dozvoljavaju da ga niko pogleda, a kamoli blokira. Naravno, on je "zvezda", postavlja kojekakve rekorde. Ali kad nekog ovako zastite, sta mu je problem da ubacuje svaku utakmicu 50p. Imas zagarantovanih 10-15sl po utakmici, zasticen si kao beli medved, nadopingovan...
Ne umanjujem znacaj Westbrookovih dostignuca, samo kazem da on igra pod posebnim sudijskim kriterijumom koji mu mnogo olaksava posao. Nemaju ostali ovakav tretman.

kmozandin

pre 7 godina

И шта ћемо сада? Јокић,Јокић,Јокић...један рекорд, други рекорд, сјајне партије, не спавамо ноћу, гледамо Јокића...где је сада кад је густо? Трагичар, нема га нигде. Нема плеј офа, нема резултата, а траже се само успеси и то се броји. Трипл дабл има смисла код Весбрука, и рекорд и победа...
(vidim sve, 10. april 2017 10:27)

Svevideci da si stvarno ne spavao nocas i da si video kako je isla utakmica ne malo bi korigovanije izneo svoja zapazanja. Nije on napravio tehnicku jer nije imao sta pametnije da uradi, vec je u tom trenutku imao 5 faulova od kojih su dva bila kao da su ga sudije uzele na zub, jedan ocigledan "aj sad da sviramo jer realno - Vestbruk nije dao kos" a drugi nakon skoka u napadu gde Jokic 3 sekunde nije ni skontao da je dobio faul koliko je nepostojeca situacija bila. I treci gde je dobio dvostruki faul sa Adamsom koji ga je raspojasao u duelu. Nije u njemu bio problem vec u napadu, a on je presedeo pola 4. cetvrtine zbog 4 faula (igrao Plamli, isto sa 4 faula) i na kraju kad je usao dao je 6 poena i promasio zadnji ulaz nakon sto je primio loptu u autu skoro i morao ka kosu na isteku napada. E sad na sve to dodaj Galinarija koji je posle 3 cetvrtine nepromasivanja nastavio da sipa gde god da dobije loptu, a ne ide i dobijes savrsenu situaciju da Ras jos jednom objasni ukratko onima koji misle da nije odigrao najbolju sezonu u zadnjih 30 40 godina da to mozda malo ipak jeste..

aca Umc

pre 7 godina

Ajde sta se žalis! Bilo bi glupo da ekipa igraca koji obara 55 god star rekord izgubi! Ljudi bi svašta mogli da pomisle, da se radi o sebičnom igraču kojem je bitnija licna statistika od rezultata ekipe :-) šalim se malo, paklen je igrač Rasel ali da ima pomoć sudija ima i te kako. Doduše imali su je i Dzordan i Kobi i svi superstarovi. Stvarno volim to sto se Ameri na tribinama ponašaju veoma korektno, bez ijednog incidenta ali ne mogu da shvatim da vise navijaju za igraca protivničke ekipe koji juri rekord nego sto navijaju za svoje koji jure PO? Mada bolje tako nego da se kolju kao kod nas.

Anti-Alek

pre 7 godina

Ova utakmica je pokazal da NBA ne vidi (još uvek)Jokića kao igrača (ne zvezdu)na kome treba svirati faul kada recimo Adams igra na njemu veterpolo-odbranu...
Dakle, sledeće sezone mora da namakne jedno 20-30 tripl-dabl učinaka da bi ga primetili.
E, dobiće ih!!!

MarcoPolo

pre 7 godina

suđenje katastrofa. ne samo u ovoj utakmici,nba uopšte...sinoć gledam klivlend - atlanta. ono je plač majke Božije. ovo suđenje kod nas u evropi je milion svetlosnih godina ispred. mada i ovde ima nezadovoljnih,pogotovo komšinica iz železnika,ali dobro...

@marko, hitno u školu

pre 7 godina

"Ćete" se upravo ovako piše, bez razdvajanja: ću ćeš će ćemo ćete će. Nema "će mo" niti ”će te". Hoćete li zapamtiti?

nlooooo

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu moze da komentarise. Ne volim Vestbruka (smrad klasican), ali cista tehnicka, uhvatio ga Jokic za struk i noge na ulazu i mislim da je svirana nesportska. Pored ovog napravio je jos nekoliko nerezonskih poteza na kraju utakmice i promasio zicer za pobedu. Celu se utakmicu svadjao sa sudijama i kad nije bilo potrebe, za to i najveci dobijaju tehnicke.

Milan

pre 7 godina

nlooo, to o cemu ti pricas je objasnjenje zasto je bio faul. A da li je bilo za nesportsku, pa i nije bas, narocito kad se vidi da je Jokic do Vestbruka dosao iz kontakta gde ga je pogurao igrac Oklahome, tako da nije mogao da iskontrolise intenzitet faula. A tehnicku je dobio posle toga dok je Vestbruk izvodio bacanje, a pitanje je zbog cega.

kalcokera

pre 7 godina

Али ова црна лепотица у кадру...мммм!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Јел?, 10. april 2017 09:04)

a jel si video noge od ove druge? a jokara prevrnu korito njegova tehnicka resila mec.

nbJa

pre 7 godina

Stvarno bez veze. Sve sto je dobro napravio tokom tekme na kraju je upropastio. Ali dobro i to je dobra skola. Nadam se da je shvatio da jos nema autoritet jedne super zvezde. Pametan je on decko i ne brinem se za njega.

josip_zg

pre 7 godina

pa dokle više!!!
ovo je nevjerojatno šta nba radi srbima i to sve uz pomoć fiba-e, nato-a, vatikana, EU i naravno amerike.
sve će napraviti ne bi li oslabili jaku srpsku reprezentaciju koja se snagom i kvalitetom približava američkoj.

Rick Hunter

pre 7 godina

Gledao sam samo highlighte , ali kako je moguce da oko 10 poena na manje od dva minuta pre kraja ispuste, ok tehnicke su bile ali opet katastrofalno da se takva prednost prokocka

NBA

pre 7 godina

Da ima tretman kao harden westbruk james i te ostale mega zvezde, pa covjek bi imao prosjek od 30poena , 15skokova i 10 asistencija.
(REPORter, 10. april 2017 09:50)

Kako vama trolovima ne dosadi! A da stize Lavar Bol, he,he i njegov sin ce to imati.

Nikola B. Luka

pre 7 godina

Gledao sam prvo poluvrijeme, drugo nisam ali je u prvom Jokić imao bar 3-4 prigovora sudiji pa mislim da se nagomilalo.
Westbrook i nije čuvan u prvom, odigra pik, naskoči na penal, niko ne izlazi na njega i normalno pogodi...
Jokara u svakom slučaju odličan, igrao je pod faulom cijelo vrijeme, ali cijelo, ovaj brko iz Oklahome krpi dobro, vuče itd...ali sve mu je to škola, odličan je već sada, samo da nastavi da radi.
Detalj kao detalj sa članka je marginalan bar za mene.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Najjaci su komentari da Denver sledece godine u PO ako zadrze okosnicu tima...
Sledece godine loteri tim ako budu ovakvi. Ovo je bilo nadahnuce, timovi bili opusteni prema njima... Naredne godine su istakli kandidaturu za PO. Ovaj tim na zapadu ce da se prospe. Jedina prednost im je taj domaci teren dje timovi teze igraju zbog nadmorske visine. Sve ostalo... Back to reality.

Walter White

pre 7 godina

Jokic je odigrao jos jednu solidnu utakmicu napadacki mada se opet na kraju nerezonski ispucavao za 3 i isforisirao onaj zadnji najvazniji sut.Defanzivno ponovo los,Adams ga je maltetirao na skoku i u tranziciji gde je dosla do izrazaja njegova snaga snaga i brzina odnodno Jokiceva slabost i sporost.Slazem se da su neke faulove navukli Jokicu medjutim on svojom nesigurnom igrom u odbrani i cestim koriscenjem ruku daje povoda za tako nesto,nije mi zaista jasno zasto tehnicka na kraju ono je bio obican faul.

NBA

pre 7 godina

(Kralj Beljo, 10. april 2017 09:16)

Tačno ovde ima mnogo koji prate NBA dolaskom Jokica. Da kazemo da Utah, i Memfis pitanje sta ce biti sa tim ekipama sledece godine. Ali tu su Minesota i New Orleans. Galinari ce otici u neki playoff tim, pitanje kakav ce pik dobiti Denver. Ako ne bude nekih velikih trejdova, povreda sledece sezone, Denver isto očekuje ovakva sezona borba za 8 poziciju.

jes

pre 7 godina

Gotivim Jokica, ali ljudi on na evropskom nece imati u proseku preko 10 poena. Tu se igraju cvrste odbrane, i ovo njegovo lagano ubacivanje nece proci, nazalost jer je dosta slab fizicki.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Nije sto je nas, ali ko gleda realnije, vidjece da Jokic bas ima neko seljacko ponasanje. Pamtim situaciju kad nedje je kiksao naprijed, lupa ruku o ruku kao revolt, i okrece se ka igracu koji je uzeo loptu, i ne pokusava da se vrati, nego zamahuje mlitavo da ga bije po lopti kao, mada iz te pozicije je jedino mogao po rukama...
Srecom ga mlitavo promasio, pa sudije nista nisu svirale... Tad mi je bilo jasno kolika je realna prica da mu se sviraju faulovi jer nema status.
Sviraju mu se faulovi jer ne zna da se ponasa.

Greg Popović Pop

pre 7 godina

Napravio je nesportski faul i glavni krivac za poraz i mjesto koje ne vodi u play off zbog loše odbrane . Najbolje za Denver da ga trejduju

vidim sve

pre 7 godina

И шта ћемо сада? Јокић,Јокић,Јокић...један рекорд, други рекорд, сјајне партије, не спавамо ноћу, гледамо Јокића...где је сада кад је густо? Трагичар, нема га нигде. Нема плеј офа, нема резултата, а траже се само успеси и то се броји. Трипл дабл има смисла код Весбрука, и рекорд и победа...

nixonnnnn

pre 7 godina

Koliko se srozao nba kada domaći navijači čiji se tim grčevito borio za plej of navijaju za Vestbruka, proslavljaju njegov svaki skok i asistenciju i kao šlag na torti trojku u poslednjoj sekundi...
Nisu zaslužili onakve igrače.
O Vestrbuku nema šta da se govori pokazao je duple brojke ali ima veliku nulu kao osoba zbog klasičnog uličarskog ponašanja.
Koliko je moćan videće se u prvoj rundi plej ofa gde neće imati niti jedan tripl dabl i igubiće ubedljivo u seriji.

dezurni filozof

pre 7 godina

Dobro poslušajte kako westbitch preti Jokiću

[link]
(Fillip, 10. april 2017 16:17)


Jokara nije ni pipnuo Westbitcha, dok Westbitch vristi na Jokaru poput neke oštrokondje koja je u periodu zato sto se nije sklonio da natenane polozi loptu bez po muke.

Ima srece da je Jokara Somborac i lala, a da je to uradio Rodmanu zavrsio bi na patosu https://www.youtube.com/watch?v=KlEfzwmlMyU

marko

pre 7 godina

vidi trolova sto i kosarku znaju da igraju bolje od jokica, sve vi znate, ajde na proteste posto je to jedino sto znate u nadi da ce te se negde i nekako okoristiti

Reporter

pre 7 godina

@NBA jedini trol ovde si ti luzeru koji se našao uvredjen sto sam prozvao realnost NBA lige i koliku prednost daju tvojim idolima westbruku hardenu i ostalim. Jadniče, da Jokic ima njihov tretman imao bi prosek od 30poena, 15skokova i 10asistencija. A za bola me boli k, a to sto ti pominjes tog nekog bola pokazuje samo koliko si jadan.

muamua

pre 7 godina

nlo koliko ja vidim na snimku jjokic je pokusao satarom da mu izbije loptu omasio je ali je i rukama pokusao da ga zadrzi mozda da ovaj ne odleti dalje...nikako ga nije vukao za nogu ili gde vec na ulazu

Mrsimud

pre 7 godina

Komentar sa najviše pluseva govori koliko smo degenerisana i iskompleksirana nacija pre svega, a onda i koliko i ljudi nemaju veze sa NBA kosarkom.

Kolecz

pre 7 godina

Denver, klub ciji trener i rukovodioci imaju vise srece nego pameti i znanja! Trebalo im je sezonu i po da shvate kakvog igraca imaju u timu i to posle brojnih apela sportskih novinara i komentatora. Ako ovako nastave sledecu sezonu nece ni biti blizu PO a Jokicu je bolje da ode u jaci tim (boston npr) . Da imaju u Denveru imalo pameti jer imaju dosta prostora u seleri kepu odresili bi kesu za Klej Tompsona koji je najavio odlazak iz GS, doveli bi najboljeg evropskog pleja Teodosica, i kao rezervnog centra umesto Plamlija dovedu Marjanovica koji je pakazao da za 10-15 min na parketu moze mnogo!!!!

jutjuber

pre 7 godina

Nije zato što je naš, ali sudije su postale centar pažnje u nba, ne znam šta ovakvim potezima pokušavaju da pokažu? Da su neki autoritet!? Bitni su kao filadelfija u plejofu.

stifler

pre 7 godina

@MarcoPolo

Nema ni obican komentar da se ne javi iskompleksirani franjevac na vesti koja nema veze sa mozgom ali oni nalaze resenje. Pa vi ste sjajni, ubice vas ta mrznja prema mnogo vecem imenu.

Milan

pre 7 godina

Da imaju u Denveru imalo pameti jer imaju dosta prostora u seleri kepu odresili bi kesu za Klej Tompsona koji je najavio odlazak iz GS, doveli bi najboljeg evropskog pleja Teodosica
(Kolecz, 10. april 2017 10:16)

Ne treba im Klej, ima dobrih mladih šutera (Heris i Marej) i treba im prostora. Ono što im treba je top plej i tu se slažem bilo da je Teodosić ili neki drugi i treba im jedan dobar ruki krilni centar igrač tipa KAT-a koji dobro napada licem prema košu.Za rotaciju sa Jokićem (zato mora biti ruki) i u tandemu s njim.

Иван-Ниш

pre 7 godina

dobra ova crna u publici
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije(..., 10. april 2017 14:40)
Водитељка програма у дворани. Ето ње на свакој паузи утакмице :)
У овој утакмици може да се сажме цела сезона Денвера. Дуго грађена предност изгубљена у завршници брзоплетим шутевима или неизрађеним акцијама. Притом немају меч-винера у екипи. Још у таквим ситуацијама реагују неискусно. Не мислим да је проблем што Јокић шутира тројке или чак што је промашио одлучујући шут на 3 секунди пре краја (обично погађа из онакве позиције). Само да је мање скакао на судијске одлуке током меча, вероватно не би ни добио техничку пред крај. А Вестбруку свака част. Шут из даљине преко руке таман да зачини рекордерско вече.

delboj

pre 7 godina

Jokaru obozavam ali... Legitiman pokusaj desnom rukom da mu izbije loptu i napravi faul. Totoalno nelegitiman nastavak faula tj, ulijetanje u tijelo Vestbruka i guranje lijevom rukom dok je ovaj u vazduhu. Ovo je u kosarci uvijek bio jedan od najtezih vidova faula, kad covjeku uletis sa strane u tijelo dok je on u vazduhu, jer tada nema nikakvu kontolu nad tijelom. Iz ovakvih faulova mogu da nastanu velike povrede. Vidi se da se Westbruk jedva docekao na noge, da je bio neko manje snazniji od njega vjerovatno bi se sav polomio.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Na Evropskom ocekujem 25+ 10+ statistiku Joke, jer lik je sad vec zesce bolji nego sto je Pau Gasol ikad bio. A ako je mogao Pau...

jes

pre 7 godina

Gotivim Jokica, ali ljudi on na evropskom nece imati u proseku preko 10 poena. Tu se igraju cvrste odbrane, i ovo njegovo lagano ubacivanje nece proci, nazalost jer je dosta slab fizicki.

Majk

pre 7 godina

Mislim da je neko nepisano pravilo da se faulovi sviraju kao kulminacija više situacija tako da nije ni prvi ni poslednji put da je nekom sviran nameran faul kao kulminacija situacija na terenu. Sve u svemu Jokic igra na najdominantnijoj poziciji u timu i njemu nikada neće gledati kroz prste već mora biti ekstremno pažljiv. U toj situaciji su svi današnji veliki igrači tako da to nije nikakav poseban tretman.

detence...

pre 7 godina

(Reporter, 10. april 2017 12:32)

Ma sve isto priča Lavar bol, videcemo kada će i on, da počne da vredja. To je ta realnost njegov sin ce biti bolji od Jordana, a Jokic od O'Nela. Mada vidim da B92 pusta ovakve komentare i učestvije u tome, gde si sve rekao o sebi.

p.s Svi ti igrači trebaju to da potvrde u playoffu, kao sto je Vilt Čembrlen bio napadan za prosek od 50p.

jд123

pre 7 godina

Tačno ovde ima mnogo koji prate NBA dolaskom Jokica. Da kazemo da Utah, i Memfis pitanje sta ce biti sa tim ekipama sledece godine. Ali tu su Minesota i New Orleans. Galinari ce otici u neki playoff tim, pitanje kakav ce pik dobiti Denver. Ako ne bude nekih velikih trejdova, povreda sledece sezone, Denver isto očekuje ovakva sezona borba za 8 poziciju.
(NBA, 10. april 2017 12:17)

Ево меморисао сам овај твој коментар, па ћу ти га пустити следеће сезоне, када Денвер рано обезбеди плеј-оф, у борби за треће место на западу са Хјустоном. Упамти шта сам написао - у борби за треће место на западу. Надам се да си поштен лик и да ћеш онда да промениш ник у Незналица-НБА.

jes

pre 7 godina

Gotivim Jokica, ali ljudi on na evropskom nece imati u proseku preko 10 poena. Tu se igraju cvrste odbrane, i ovo njegovo lagano ubacivanje nece proci, nazalost jer je dosta slab fizicki.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Najjaci su komentari da Denver sledece godine u PO ako zadrze okosnicu tima...
Sledece godine loteri tim ako budu ovakvi. Ovo je bilo nadahnuce, timovi bili opusteni prema njima... Naredne godine su istakli kandidaturu za PO. Ovaj tim na zapadu ce da se prospe. Jedina prednost im je taj domaci teren dje timovi teze igraju zbog nadmorske visine. Sve ostalo... Back to reality.

Greg Popović Pop

pre 7 godina

Napravio je nesportski faul i glavni krivac za poraz i mjesto koje ne vodi u play off zbog loše odbrane . Najbolje za Denver da ga trejduju

nlooooo

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu moze da komentarise. Ne volim Vestbruka (smrad klasican), ali cista tehnicka, uhvatio ga Jokic za struk i noge na ulazu i mislim da je svirana nesportska. Pored ovog napravio je jos nekoliko nerezonskih poteza na kraju utakmice i promasio zicer za pobedu. Celu se utakmicu svadjao sa sudijama i kad nije bilo potrebe, za to i najveci dobijaju tehnicke.

jes

pre 7 godina

Gotivim Jokica, ali ljudi on na evropskom nece imati u proseku preko 10 poena. Tu se igraju cvrste odbrane, i ovo njegovo lagano ubacivanje nece proci, nazalost jer je dosta slab fizicki.

vidim sve

pre 7 godina

И шта ћемо сада? Јокић,Јокић,Јокић...један рекорд, други рекорд, сјајне партије, не спавамо ноћу, гледамо Јокића...где је сада кад је густо? Трагичар, нема га нигде. Нема плеј офа, нема резултата, а траже се само успеси и то се броји. Трипл дабл има смисла код Весбрука, и рекорд и победа...

josip_zg

pre 7 godina

pa dokle više!!!
ovo je nevjerojatno šta nba radi srbima i to sve uz pomoć fiba-e, nato-a, vatikana, EU i naravno amerike.
sve će napraviti ne bi li oslabili jaku srpsku reprezentaciju koja se snagom i kvalitetom približava američkoj.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Nije sto je nas, ali ko gleda realnije, vidjece da Jokic bas ima neko seljacko ponasanje. Pamtim situaciju kad nedje je kiksao naprijed, lupa ruku o ruku kao revolt, i okrece se ka igracu koji je uzeo loptu, i ne pokusava da se vrati, nego zamahuje mlitavo da ga bije po lopti kao, mada iz te pozicije je jedino mogao po rukama...
Srecom ga mlitavo promasio, pa sudije nista nisu svirale... Tad mi je bilo jasno kolika je realna prica da mu se sviraju faulovi jer nema status.
Sviraju mu se faulovi jer ne zna da se ponasa.

marko

pre 7 godina

vidi trolova sto i kosarku znaju da igraju bolje od jokica, sve vi znate, ajde na proteste posto je to jedino sto znate u nadi da ce te se negde i nekako okoristiti

MarcoPolo

pre 7 godina

suđenje katastrofa. ne samo u ovoj utakmici,nba uopšte...sinoć gledam klivlend - atlanta. ono je plač majke Božije. ovo suđenje kod nas u evropi je milion svetlosnih godina ispred. mada i ovde ima nezadovoljnih,pogotovo komšinica iz železnika,ali dobro...

Kolecz

pre 7 godina

Denver, klub ciji trener i rukovodioci imaju vise srece nego pameti i znanja! Trebalo im je sezonu i po da shvate kakvog igraca imaju u timu i to posle brojnih apela sportskih novinara i komentatora. Ako ovako nastave sledecu sezonu nece ni biti blizu PO a Jokicu je bolje da ode u jaci tim (boston npr) . Da imaju u Denveru imalo pameti jer imaju dosta prostora u seleri kepu odresili bi kesu za Klej Tompsona koji je najavio odlazak iz GS, doveli bi najboljeg evropskog pleja Teodosica, i kao rezervnog centra umesto Plamlija dovedu Marjanovica koji je pakazao da za 10-15 min na parketu moze mnogo!!!!

Milan

pre 7 godina

Mnogo mi je drag Jokić, često se desi i da ga ispratim u gluvo doba noći, ali se baš seljačio sinoć bespotrebno. Čim udje u problem sa ličnim greškama krene da se nervira, mlatara rukama, još ga je i Adams dodatno frustrirao gradjenjem reketa, jak kao konj.
Mlad je, valjda će da nauči da kontroliše nervozu, sigurno bi mu i malo više mišića dodatno pomoglo.

REPORter

pre 7 godina

Whooo waaaaannnts aaaa freeeeeeee ttttttt-sssshhhhhhhhhhhiiirt? Give it up for our troooppss!!! Ova liga čisti cirkus, još sudije navijaju za te all star igrače, da je meni bas čudno da ti all star igrači ne maju još veće proseke, ovako kad vidim kako im sude, bas mi ispade da i nisu nešto. Ovaj westbruk se buni sudiji hoće 'flagrant' faul, i daju mu, još kao gledaju snimak pre toga i opet donesu pogrešnu odluku. Jokica fauliraju manje više svaki put kad ima kontakt sa loptom, ne dobije ni 5% tih faulova, a sviraju mu neke ne postojece faulove u napadu. Da ima tretman kao harden westbruk james i te ostale mega zvezde, pa covjek bi imao prosjek od 30poena , 15skokova i 10 asistencija.

Error404

pre 7 godina

Zato sto si srbin
(Dr. Jordan, 10. april 2017 08:47)
Zato sto su nova pravila basketa. Napravis prekrsaj, i imas bilo kakvu normalnu reakciju, kao na primer da stavis ruke na kosu, ili pridjes da sudiju pitas injasnjenje (u ovom slucaju ako nisi kapiten), ide automatski tehnicka.
Dali je glupo pravilo? Jeste!

strucnjak

pre 7 godina

Ovo sudjenje u NBA vise nema smisla, pustaju se koraci, duple, Westbrooka i Hardena ako ostrije neko pogleda tehnicka, zvezde su zasticene ko beli medvedi, a Jokicu se svaki kontakt svira... Ko je gledao utakmicu video je da ga je Adams tukao gurao i nista nije svirano.

delboj

pre 7 godina

Jokaru obozavam ali... Legitiman pokusaj desnom rukom da mu izbije loptu i napravi faul. Totoalno nelegitiman nastavak faula tj, ulijetanje u tijelo Vestbruka i guranje lijevom rukom dok je ovaj u vazduhu. Ovo je u kosarci uvijek bio jedan od najtezih vidova faula, kad covjeku uletis sa strane u tijelo dok je on u vazduhu, jer tada nema nikakvu kontolu nad tijelom. Iz ovakvih faulova mogu da nastanu velike povrede. Vidi se da se Westbruk jedva docekao na noge, da je bio neko manje snazniji od njega vjerovatno bi se sav polomio.

mostarac

pre 7 godina

sa sudijama se o odlukama ne prica osim ako nisi le bron westbruk harden i taj rang. ostalo moze da pitas kako su unucad i slicno.

kad za koju godinu budes zvijezda onda ces moci

Davidoff

pre 7 godina

Čitam komentare kako ljudi ne vjeruju da domaći navijači, navijači Denvera navijaju za protivničkog igrača da obori rekord ( Westbrook) , i to ima samo u USA... A u sred Beograda tzv. " navijači" Zvezde navijaju za protivnički tim ( Olympiakos), u utakmici sezone... E haj mi to objasnite, Stručnjaci???

Kralj Beljo

pre 7 godina

Na Evropskom ocekujem 25+ 10+ statistiku Joke, jer lik je sad vec zesce bolji nego sto je Pau Gasol ikad bio. A ako je mogao Pau...

Reporter

pre 7 godina

@NBA jedini trol ovde si ti luzeru koji se našao uvredjen sto sam prozvao realnost NBA lige i koliku prednost daju tvojim idolima westbruku hardenu i ostalim. Jadniče, da Jokic ima njihov tretman imao bi prosek od 30poena, 15skokova i 10asistencija. A za bola me boli k, a to sto ti pominjes tog nekog bola pokazuje samo koliko si jadan.

sasa

pre 7 godina

Mlad je Jokic, jos ne zna, da mora da se skloni kad ide ovaj odvratni Westbrook. Ja se cudim zasto mu se svi sklanjaju kad ide na ulaz, kad ono sudije ne dozvoljavaju da ga niko pogleda, a kamoli blokira. Naravno, on je "zvezda", postavlja kojekakve rekorde. Ali kad nekog ovako zastite, sta mu je problem da ubacuje svaku utakmicu 50p. Imas zagarantovanih 10-15sl po utakmici, zasticen si kao beli medved, nadopingovan...
Ne umanjujem znacaj Westbrookovih dostignuca, samo kazem da on igra pod posebnim sudijskim kriterijumom koji mu mnogo olaksava posao. Nemaju ostali ovakav tretman.

NBA

pre 7 godina

Da ima tretman kao harden westbruk james i te ostale mega zvezde, pa covjek bi imao prosjek od 30poena , 15skokova i 10 asistencija.
(REPORter, 10. april 2017 09:50)

Kako vama trolovima ne dosadi! A da stize Lavar Bol, he,he i njegov sin ce to imati.

Majk

pre 7 godina

Mislim da je neko nepisano pravilo da se faulovi sviraju kao kulminacija više situacija tako da nije ni prvi ni poslednji put da je nekom sviran nameran faul kao kulminacija situacija na terenu. Sve u svemu Jokic igra na najdominantnijoj poziciji u timu i njemu nikada neće gledati kroz prste već mora biti ekstremno pažljiv. U toj situaciji su svi današnji veliki igrači tako da to nije nikakav poseban tretman.

stifler

pre 7 godina

@MarcoPolo

Nema ni obican komentar da se ne javi iskompleksirani franjevac na vesti koja nema veze sa mozgom ali oni nalaze resenje. Pa vi ste sjajni, ubice vas ta mrznja prema mnogo vecem imenu.

Mrsimud

pre 7 godina

Komentar sa najviše pluseva govori koliko smo degenerisana i iskompleksirana nacija pre svega, a onda i koliko i ljudi nemaju veze sa NBA kosarkom.

jutjuber

pre 7 godina

Nije zato što je naš, ali sudije su postale centar pažnje u nba, ne znam šta ovakvim potezima pokušavaju da pokažu? Da su neki autoritet!? Bitni su kao filadelfija u plejofu.

Mythbuster

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu moze da komentarise.
(nlooooo, 10. april 2017 09:55)

Namernog faula uopšte nije bilo jer ga nije uhvatio za dres već je samo naslonio ruku na njega a za to se ne svira namerna. Razlog tome može biti guranja zbog kojeg je bio van ravnoteže i posebno zbog toga sudije nisu smele da ulaze u procenu o flagrantnom faulu. Pogledaj ugao kamere odozgo sa koša pa će ti biti kristalno jasno. Sudije u ponovljenom snimku nisu gledale taj ugao u Westbrook ih je ubedio na "majke mi" da je to bila namerna. Tehničku uopšte nije zaslužio, pitao je sudiju "zašto" ovaj je rekao da neće da razgovara sa njim on je rekao dobro i okrenuo se da stane na poziciju za slobodna bacanja. To su svi prisutni potrvdili i za to se ne svira tehnička. Jokić se nije uopšte svađao sa sudijama ni tokom utakmice ni na kraju. Koliko sam ja video uputio je sudijama za ceo meč samo jednu reč i to je bilo "zašto" za sviranu namernu. Peto tukli su ga ceo meč a sudije nisu svirale ništa, dok su njemu svirale sve. Treći faul je dobio bez ikakvog kontakta, za četvrti je komentator rekao da je rezultat morao biti u najmanju ruku obostrana lična jer ga je odbrambeni igrač non stop lemao i hvatao u rvačke zahvate a pomenuta namerna koja je svirana je katastrofa od sudijske odluke. Faul je bio ali nikako flagrantni jer ga nije uhvatio za dres. Tehnička posle toga je čisto sudijsko ludilo. Jedino što stoji iz tvog komentara je da je u finišu promašio relativno lagan šut koji bi im obezbedio pobedu.

Terenac

pre 7 godina

Ne volim Vestbruka (smrad klasican), ali cista tehnicka, uhvatio ga Jokic za struk i noge na ulazu i mislim da je svirana nesportska. Pored ovog napravio je jos nekoliko nerezonskih poteza na kraju utakmice i promasio zicer za pobedu. Celu se utakmicu svadjao sa sudijama i kad nije bilo potrebe, za to i najveci dobijaju tehnicke.
(nlooooo, 10. april 2017 09:55)

Ne znas ti mnogo o kosarci.
Da ga je uhvatio za noge i struk ovaj se ne bi docekao normalno nego bi se razbio tako da bi ga izneli van. Bio je obicni kontakt rukama i obicni faul, pri tom zanemarujuci da je Adams takodje napravio faul pri postavljanju bloka, drzeci Jokica da ne izadje na prodor.
Uzasno je sto pokusavaju na sve nacine pomoci Vestbruku da napumpa statistiku.

Anti-Alek

pre 7 godina

Ova utakmica je pokazal da NBA ne vidi (još uvek)Jokića kao igrača (ne zvezdu)na kome treba svirati faul kada recimo Adams igra na njemu veterpolo-odbranu...
Dakle, sledeće sezone mora da namakne jedno 20-30 tripl-dabl učinaka da bi ga primetili.
E, dobiće ih!!!

Walter White

pre 7 godina

Jokic je odigrao jos jednu solidnu utakmicu napadacki mada se opet na kraju nerezonski ispucavao za 3 i isforisirao onaj zadnji najvazniji sut.Defanzivno ponovo los,Adams ga je maltetirao na skoku i u tranziciji gde je dosla do izrazaja njegova snaga snaga i brzina odnodno Jokiceva slabost i sporost.Slazem se da su neke faulove navukli Jokicu medjutim on svojom nesigurnom igrom u odbrani i cestim koriscenjem ruku daje povoda za tako nesto,nije mi zaista jasno zasto tehnicka na kraju ono je bio obican faul.

kmozandin

pre 7 godina

И шта ћемо сада? Јокић,Јокић,Јокић...један рекорд, други рекорд, сјајне партије, не спавамо ноћу, гледамо Јокића...где је сада кад је густо? Трагичар, нема га нигде. Нема плеј офа, нема резултата, а траже се само успеси и то се броји. Трипл дабл има смисла код Весбрука, и рекорд и победа...
(vidim sve, 10. april 2017 10:27)

Svevideci da si stvarno ne spavao nocas i da si video kako je isla utakmica ne malo bi korigovanije izneo svoja zapazanja. Nije on napravio tehnicku jer nije imao sta pametnije da uradi, vec je u tom trenutku imao 5 faulova od kojih su dva bila kao da su ga sudije uzele na zub, jedan ocigledan "aj sad da sviramo jer realno - Vestbruk nije dao kos" a drugi nakon skoka u napadu gde Jokic 3 sekunde nije ni skontao da je dobio faul koliko je nepostojeca situacija bila. I treci gde je dobio dvostruki faul sa Adamsom koji ga je raspojasao u duelu. Nije u njemu bio problem vec u napadu, a on je presedeo pola 4. cetvrtine zbog 4 faula (igrao Plamli, isto sa 4 faula) i na kraju kad je usao dao je 6 poena i promasio zadnji ulaz nakon sto je primio loptu u autu skoro i morao ka kosu na isteku napada. E sad na sve to dodaj Galinarija koji je posle 3 cetvrtine nepromasivanja nastavio da sipa gde god da dobije loptu, a ne ide i dobijes savrsenu situaciju da Ras jos jednom objasni ukratko onima koji misle da nije odigrao najbolju sezonu u zadnjih 30 40 godina da to mozda malo ipak jeste..

detence...

pre 7 godina

(Reporter, 10. april 2017 12:32)

Ma sve isto priča Lavar bol, videcemo kada će i on, da počne da vredja. To je ta realnost njegov sin ce biti bolji od Jordana, a Jokic od O'Nela. Mada vidim da B92 pusta ovakve komentare i učestvije u tome, gde si sve rekao o sebi.

p.s Svi ti igrači trebaju to da potvrde u playoffu, kao sto je Vilt Čembrlen bio napadan za prosek od 50p.

muamua

pre 7 godina

nlo koliko ja vidim na snimku jjokic je pokusao satarom da mu izbije loptu omasio je ali je i rukama pokusao da ga zadrzi mozda da ovaj ne odleti dalje...nikako ga nije vukao za nogu ili gde vec na ulazu

kalcokera

pre 7 godina

Али ова црна лепотица у кадру...мммм!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Јел?, 10. april 2017 09:04)

a jel si video noge od ove druge? a jokara prevrnu korito njegova tehnicka resila mec.

Milan

pre 7 godina

Da imaju u Denveru imalo pameti jer imaju dosta prostora u seleri kepu odresili bi kesu za Klej Tompsona koji je najavio odlazak iz GS, doveli bi najboljeg evropskog pleja Teodosica
(Kolecz, 10. april 2017 10:16)

Ne treba im Klej, ima dobrih mladih šutera (Heris i Marej) i treba im prostora. Ono što im treba je top plej i tu se slažem bilo da je Teodosić ili neki drugi i treba im jedan dobar ruki krilni centar igrač tipa KAT-a koji dobro napada licem prema košu.Za rotaciju sa Jokićem (zato mora biti ruki) i u tandemu s njim.

aca s.

pre 7 godina

Tri licne na Jokicu su svirani njemu. Adams ga drzi oko struka sa obe ruke, Jokic pokusava da se oslobodi sudija svira licna. Drugi licna, Jokica drzi nizi igrac za levu ruku dok pokusava da skoci na loptu i naravno kratak dotice drugog igraca. Treci licna Adams ga drzi jednom rukom oko struka a drugom za zglob ruke, Jokic opet pokusava da se oslobodi i kasni da zatvori Vestbruka na polaganje + tehnicka. Adams je izgleda imao dozvolu da radi sta hoce. Jokic malo neiskusan i proradila nervoza.

nixonnnnn

pre 7 godina

Koliko se srozao nba kada domaći navijači čiji se tim grčevito borio za plej of navijaju za Vestbruka, proslavljaju njegov svaki skok i asistenciju i kao šlag na torti trojku u poslednjoj sekundi...
Nisu zaslužili onakve igrače.
O Vestrbuku nema šta da se govori pokazao je duple brojke ali ima veliku nulu kao osoba zbog klasičnog uličarskog ponašanja.
Koliko je moćan videće se u prvoj rundi plej ofa gde neće imati niti jedan tripl dabl i igubiće ubedljivo u seriji.

Rick Hunter

pre 7 godina

Gledao sam samo highlighte , ali kako je moguce da oko 10 poena na manje od dva minuta pre kraja ispuste, ok tehnicke su bile ali opet katastrofalno da se takva prednost prokocka

@marko, hitno u školu

pre 7 godina

"Ćete" se upravo ovako piše, bez razdvajanja: ću ćeš će ćemo ćete će. Nema "će mo" niti ”će te". Hoćete li zapamtiti?

dezurni filozof

pre 7 godina

Dobro poslušajte kako westbitch preti Jokiću

[link]
(Fillip, 10. april 2017 16:17)


Jokara nije ni pipnuo Westbitcha, dok Westbitch vristi na Jokaru poput neke oštrokondje koja je u periodu zato sto se nije sklonio da natenane polozi loptu bez po muke.

Ima srece da je Jokara Somborac i lala, a da je to uradio Rodmanu zavrsio bi na patosu https://www.youtube.com/watch?v=KlEfzwmlMyU

Milan

pre 7 godina

nlooo, to o cemu ti pricas je objasnjenje zasto je bio faul. A da li je bilo za nesportsku, pa i nije bas, narocito kad se vidi da je Jokic do Vestbruka dosao iz kontakta gde ga je pogurao igrac Oklahome, tako da nije mogao da iskontrolise intenzitet faula. A tehnicku je dobio posle toga dok je Vestbruk izvodio bacanje, a pitanje je zbog cega.

nbJa

pre 7 godina

Stvarno bez veze. Sve sto je dobro napravio tokom tekme na kraju je upropastio. Ali dobro i to je dobra skola. Nadam se da je shvatio da jos nema autoritet jedne super zvezde. Pametan je on decko i ne brinem se za njega.

aca Umc

pre 7 godina

Ajde sta se žalis! Bilo bi glupo da ekipa igraca koji obara 55 god star rekord izgubi! Ljudi bi svašta mogli da pomisle, da se radi o sebičnom igraču kojem je bitnija licna statistika od rezultata ekipe :-) šalim se malo, paklen je igrač Rasel ali da ima pomoć sudija ima i te kako. Doduše imali su je i Dzordan i Kobi i svi superstarovi. Stvarno volim to sto se Ameri na tribinama ponašaju veoma korektno, bez ijednog incidenta ali ne mogu da shvatim da vise navijaju za igraca protivničke ekipe koji juri rekord nego sto navijaju za svoje koji jure PO? Mada bolje tako nego da se kolju kao kod nas.

NBA

pre 7 godina

(Kralj Beljo, 10. april 2017 09:16)

Tačno ovde ima mnogo koji prate NBA dolaskom Jokica. Da kazemo da Utah, i Memfis pitanje sta ce biti sa tim ekipama sledece godine. Ali tu su Minesota i New Orleans. Galinari ce otici u neki playoff tim, pitanje kakav ce pik dobiti Denver. Ako ne bude nekih velikih trejdova, povreda sledece sezone, Denver isto očekuje ovakva sezona borba za 8 poziciju.

jд123

pre 7 godina

Tačno ovde ima mnogo koji prate NBA dolaskom Jokica. Da kazemo da Utah, i Memfis pitanje sta ce biti sa tim ekipama sledece godine. Ali tu su Minesota i New Orleans. Galinari ce otici u neki playoff tim, pitanje kakav ce pik dobiti Denver. Ako ne bude nekih velikih trejdova, povreda sledece sezone, Denver isto očekuje ovakva sezona borba za 8 poziciju.
(NBA, 10. april 2017 12:17)

Ево меморисао сам овај твој коментар, па ћу ти га пустити следеће сезоне, када Денвер рано обезбеди плеј-оф, у борби за треће место на западу са Хјустоном. Упамти шта сам написао - у борби за треће место на западу. Надам се да си поштен лик и да ћеш онда да промениш ник у Незналица-НБА.

Иван-Ниш

pre 7 godina

dobra ova crna u publici
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije(..., 10. april 2017 14:40)
Водитељка програма у дворани. Ето ње на свакој паузи утакмице :)
У овој утакмици може да се сажме цела сезона Денвера. Дуго грађена предност изгубљена у завршници брзоплетим шутевима или неизрађеним акцијама. Притом немају меч-винера у екипи. Још у таквим ситуацијама реагују неискусно. Не мислим да је проблем што Јокић шутира тројке или чак што је промашио одлучујући шут на 3 секунди пре краја (обично погађа из онакве позиције). Само да је мање скакао на судијске одлуке током меча, вероватно не би ни добио техничку пред крај. А Вестбруку свака част. Шут из даљине преко руке таман да зачини рекордерско вече.

Nikola B. Luka

pre 7 godina

Gledao sam prvo poluvrijeme, drugo nisam ali je u prvom Jokić imao bar 3-4 prigovora sudiji pa mislim da se nagomilalo.
Westbrook i nije čuvan u prvom, odigra pik, naskoči na penal, niko ne izlazi na njega i normalno pogodi...
Jokara u svakom slučaju odličan, igrao je pod faulom cijelo vrijeme, ali cijelo, ovaj brko iz Oklahome krpi dobro, vuče itd...ali sve mu je to škola, odličan je već sada, samo da nastavi da radi.
Detalj kao detalj sa članka je marginalan bar za mene.