Ponedeljak, 20.03.2017.

22:34

Fulurija: Vujošević kandidat za selektora BIH

Predsednik Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Aleksandar Fulurija potvrdio je da su kandidati za selektora "zmajeva" Duško Vujošević i Aleš Pipan.

Izvor: SM

Fulurija: Vujoševiæ kandidat za selektora BIH IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Slike su za zid nisu za knjige

pre 7 godina

Kada zvezdasi ovakvo misljenje imaju o treneru koji je 5x osvojio Aba ligu, odveo Partizan na F4 Evrolige i koji je proglasen za najboljeg trenera Evrope, zamislite kakvo misljenje onda imaju o Radonjicu koji ima 3x manje trofeja od Duska i koji nikada nije odveo ekipu na F4 Evrolige a kamo li proglasen za najboljeg trenera. Ja verujem da ste kivni na coveka ali imajte postovanja prema vasem treneru.
(Komsija Mile, 21. mart 2017 00:00

Naš trener ga je ispratio iz Srbije isprašivši ga u dve plejof serije, ako si zaboravio. A Vujoševiću je taj trofej "Aleksandar Gomeljski" očigledno potreban da sam sebe uveri kako je i on veliki trener. Nijednog trenera laureata iste nagrade nisam čuo da se njom hvali osim Vujoševića...Stvarnim velikanima je to nepotrebno.

Vračarac

pre 7 godina

@Slavko Vr.

U čemu je problem gospodine? Šta je rečeno, a da nije tačno? Jel vas "nije proslavio" uvredilo? Možda se u vaše vreme to nije koristilo, ali danas je to opšte prihvaćena fraza kojom se na finiji način opisuje neuspeh, da ne kažem fijasko. Da li ste vi novinar bili, to ne znam, ali grobar jeste, inače vas ovakve stvari ne bi doticale. Inače pojedinci ovde brkaju Duletove uspehe u domaćem takmičenju i njegove ljudske kvalitete. Nije to stvar frustracije ili kompleksa, već kućnog vaspitanja i dobrih manira koje dotični nema.

* 1998

pre 7 godina

Dule je i tvorac neizlecivih kompleksa i frustracije malenog kluba iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Posle njega ni najbolji psihijatri nisu u stanju da pomognu hordi navijaca sa dijagnozom podeljene licnosti.
(ej bre, 20. mart 2017 22:59)

Vidim da je posle njega situacija kod vas i materijalno i emotivno mnogo gora nego kod nas "horde", dijagnozu ne znam.

SrbEUin

pre 7 godina

poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka.(Slavko Vr., 20. mart 2017 22:55)

Veliki pedagog, i stručnjak.
Uveo velike novine u ovu profesiju: Davljenje, štipanje, pljuvanje iz zaleta, psovanje, gepekovanje i udaranje po hodnicima i naravno sudijskim svlačionicama.
Takođe veliki teoretičar i intelelktualac sa stručnim analitičkim radom koji izuzetno dobro barata podacima iz Kurira, i odlično poznaje sudijske rodbinske, komšijske i kumovske veze sa kompletnim porodičnim stablima sa pašenogine i šurakove strane.
Uvek je bio pun poštovanja prema protivnicima i ostalim pasijim sinovima i uvek pun zahvalnosti prema Premijeru.
Nikako ne podnosi izdajnike i spreman je da se u aparthejdu holokasusta žrtvuje svog poslednjeg igrača za pobedu.
Nikad ne priznaje sportski poraz koji u stavri nikada nije na terenu ni doživeo, već su uvek za sve krivi prevashodno sudije i Mali budžet, uz svesrdnu podršku CIA, BIA, FIFA, UEFA, Vatikan...

MORALNA GROMADA.
INTELEKTUALAC.
LEGENDA CSKA.
PROFESOR DR DULO!

strasno

pre 7 godina

Kakav maliciozan komentar u poslednjem pasusu teksta. Izgubili ste svu verodostojnost kao iole respektabilan medij upravo zbog ovoga - više nema 1% objektivnosti u vašim tekstovima, politika, sport, ma nije bitno o čemu. Ja ni nisam navijač Partizana, ja sam nekad navijao za klub iz mog rodnog grada, ali poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka. Nadam se da će te bar objaviti ovaj komentar, od penzionisanog kolege novinara.
(Slavko Vr., 20. mart 2017 22:55)

"PEDAGOG"?
Nisi ti navijac ti si zaveden silnim seansama tvog idola.

ja navratio malo

pre 7 godina

Vrhunski trener za Balkanske uslove,imaće mladu i perspektivnu reprezentaciju.
Gore nemože a ako od mladih igrača izvuče maksimum nama dovoljno.

petarczv

pre 7 godina

Dule je i tvorac neizlecivih kompleksa i frustracije malenog kluba iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Posle njega ni najbolji psihijatri nisu u stanju da pomognu hordi navijaca sa dijagnozom podeljene licnosti.
(ej bre, 20. mart 2017 22:59)

Ne postiji dijagnoza koja se zove "podeljena licnost" vec "podvojena" ali ti kao mutavac naravno da to ne mozes da znas...

Antidervis

pre 7 godina

Cinjenica - nema osvojenu Evroligu, iako ju je uredno igrao 100 godina

Cinjenica - nema osvojenu nijednu jedinu reprezentativnu medalju sa bilo kojom reprezentacijom

Cinjenica - dobio je otkaz u bukvalno svakom klubu u kojem je ikad radio u karijeri, sem u jednom u kome mu je istekao ugovor


Sta je i koga otkrio, razvio, na ciju kosarku je kako uticao - o tome mogu da se iznose misljenja, strucna ili nestrucna. Ovo gore su cinjenice.

karvaljo

pre 7 godina

Mislim da je profesor Janković pre neku dan na Sos kanalu dao jednu dobru izjavu...mi prvo treba da odredimo jel hoćemo da nam liga bude razvojna liga, da stvaramo igrače za bolje klubove, jače lige... onda ovu odluku podržavam...ako ipak želimo klubove da igraju ligu šampiona, ligu uefa, onda je ovo glupa odluka...treba dobro o tome razmisliti

bRAJKO

pre 7 godina

Zar ne vidite sta Vujosevic radi, coek je izgleda kao mali imao zelju da bude trener Jugoslavije, posto nam je draga Juga pukla, on ce da bude reprezentativni trener svake bivse clanice :) .... Crna Gora, Srbija, sad BiH, Slovenija, e ne znam kako ce sa Rvatima ;) Salu na stranu, mrzio sam ga dok je bio u Partizanu i sirio onoliku mrznju, a sad sto se mene tice neka bude trener dje oce i osvaja i neka bude zdrav i srecan...

Miskec

pre 7 godina

"Kada zvezdasi ovakvo misljenje imaju o treneru koji je 5x osvojio Aba ligu, odveo Partizan na F4 Evrolige i koji je proglasen za najboljeg trenera Evrope, zamislite kakvo misljenje onda imaju o Radonjicu koji ima 3x manje trofeja od Duska i koji nikada nije odveo ekipu na F4 Evrolige a kamo li proglasen za najboljeg trenera. Ja verujem da ste kivni na coveka ali imajte postovanja prema vasem treneru.
(Komsija Mile, 21. mart 2017 00:00) # Link komentara"
Ovde je rec o reprezentaciji, a svi znamo sta se desilo 2003. godine i sta je uradio, to jest sta nije uradio. Vi grobari kada nemate argumente odmah potegnete istoriju i sta je bilo, koga to jos interesuje, F4 i sta danas KK Partizan ima od toga osim sto se beskrajno zahvaljujue premijeru na pomoci? Igraci koji su tuzili ili otisli iz Partizana zbog dugova ispljuvani su od njega najgore moguce, a onda je pokazao svoje pravo lice.Niko ne spori sta je osvojio, ali je taj isti DV rekao da ne ume da radi u klubu koji ima najveci budzet u Francuskoj!

Posmatrač

pre 7 godina

Samo da pitam o trenutnom plasmanu Limoža i da zamolim za mali podsetnik o rezultatima dotičnog gospodina trenera u CSKA ?

shone

pre 7 godina

Pazi, pazi, ceo Zeleznik se javio...Dule vam je i dalje nocna mora? Da bi nesto zaboravili treba da prodje onoliko vremena koliko je to trajalo. Ako uzmemo u obzir da je Dule komsinicu poceo da pobedjuje jos davnih 80-tih, a da je definitivno ugasio 2011-te, ako se odmah zaposlite, zaboravice te ga valjda do penzije, da vam bar zlatno doba bude lakse!

Dragan

pre 7 godina

@(Slavko Vr., 20 mart 2017 22:55)

A u čemu se ogleda ta malicioznost, gospodine? Koliko ja mogu da pročitam poslednji pasus, to je apsolutno tačno napisano. Gole činjenice. Čovek treba da preuzme reprezentaciju Bosne i novinar je, potpuno na mestu, podsetio na Vujoševićeva prethodna iskustva i uspehe sa reprezentacijama drugih država.

Dejan CZ

pre 7 godina

Nedavna poseta Vucica Sarajevu imala je izmedju ostalog i temu o uspostavljanju 064 saobracaja sa BiH...
Hvala premijeru Srbije moglo se cuti i od Bakira avangarde...

sasa

pre 7 godina

sledeca destinacija Finska ili Bugarska..dokaz kako ga niko ne zeli..njegov kvalitet kao trenera je sumnjiv..zna se kako je dolazio do domacih trofeja...

Đorđe

pre 7 godina

Ala će Bosanci biti praćeni od onog dela Srbije koji živi bolje.
Oni su francusko prvenstvo pratili više nego ABA ligu ove sezone.
To je jače od njih. Duboko u sebi znaju da navijaju za privatan Čovićev klub iz Železnika, pokušavaju da ubede sebe da je to prava Zvezda, a za sve to je nekako kriv Dule, koji im je srušio sve prethodne evropske projekte sa Vesićem na čelu, da je došlo do neizbežnog.

Novosadjanin.

pre 7 godina

Grobari jednostavno ne mogu da prihvate cinjenice da Dule nigde nije uspeo, osim u Partizanu. Bili su zadovoljni sa domacim trofejima koji su neretko uzimani kako su uzimani, ociglednom kradjom, prebijanjem sudija i sa 2-3 pobede u Evroligi kojima se izbori top 16, nadovezane na Zeljkova pustanja. Izborili su F4, svaka cast, ali ce i CZ ako bude igrala 15-16 godina uzastopno Evroligu.

Ilija Čvorović

pre 7 godina

Ипак се показало да је просечан тренер, кад се сетим само првих сезона Партизана у Евролиги, колико је добијених утакмица изгубио...

NoName

pre 7 godina

Kakav maliciozan komentar u poslednjem pasusu teksta. Izgubili ste svu verodostojnost kao iole respektabilan medij upravo zbog ovoga - više nema 1% objektivnosti u vašim tekstovima, politika, sport, ma nije bitno o čemu. Ja ni nisam navijač Partizana, ja sam nekad navijao za klub iz mog rodnog grada, ali poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka. Nadam se da će te bar objaviti ovaj komentar, od penzionisanog kolege novinara.
(Slavko Vr., 20. mart 2017 22:55)

Ma gde ti navijac Partizana, svasta da neko to i pomisli...Zamisli, najobicnija konstatacija da nije bio uspesan na klupi Srbije je maliciozan komentar? Sta bi po tebi novinar trebalo da radi? Verovatno da laze i da napise da je bio evropski prvak sa Srbijom.

info

pre 7 godina

Kakav maliciozan komentar u poslednjem pasusu teksta. Izgubili ste svu verodostojnost kao iole respektabilan medij upravo zbog ovoga - više nema 1% objektivnosti u vašim tekstovima, politika, sport, ma nije bitno o čemu. Ja ni nisam navijač Partizana, ja sam nekad navijao za klub iz mog rodnog grada, ali poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka. Nadam se da će te bar objaviti ovaj komentar, od penzionisanog kolege novinara.
(Slavko Vr., 20. mart 2017 22:55)

Gospodine Slavko, to je konstatacija data na osnovu cinjenica, a ne komentar. Pozdrav...

Mikii

pre 7 godina

Slavko Vr.@

Sta je sporno u poslednjem pasusu teksta?Jeste, nisi navijac Partizana kao ni ja sto nisam. Ljudi su samo izneli cinjenicu. Vujosevicu svaka cast na svemu, kosarku sam i zavoleo zbog njega i Partizana, ali covek se van istog nije nigde dokazao. Naprotiv. Danas se nosim mislju da zategnem singl na Limoz, vidim treba im, Dule je to ipak. Kad sam video kako su ih prebili oni likovi, samo se nasmejah.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 7 godina

Biće bliže Srbiji ne može taj bez Crvene Zvezde.Čeka se neki intervju nije spomenuo Zvezdu minimum nedelju dana.
(vladimir, 20. mart 2017 23:03)

Kao što vi ne možete bez Duleta, spominjete ga u snu, na dečijim rodjendanima, sa'ranama i svadbama...

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 7 godina

Možda je Dule udario temelje košarkaškoj reprezentaciji CG ali nije udarao temelje državi Crnoj Gori kao Dejan Radonjić na DPS skupovima za nezavisnost. Poyy
(DownToBuck, 20. mart 2017 22:58)

Opa, koliko minuseva na ovaj komentar. Kao na komentarima na vestima o poglavaru Srbije. Znači komentar pravo u centar :)

Komsija Mile

pre 7 godina

Kada zvezdasi ovakvo misljenje imaju o treneru koji je 5x osvojio Aba ligu, odveo Partizan na F4 Evrolige i koji je proglasen za najboljeg trenera Evrope, zamislite kakvo misljenje onda imaju o Radonjicu koji ima 3x manje trofeja od Duska i koji nikada nije odveo ekipu na F4 Evrolige a kamo li proglasen za najboljeg trenera. Ja verujem da ste kivni na coveka ali imajte postovanja prema vasem treneru.

Вања

pre 7 godina

Kako je lepo videti kada ljudi žive neopterećeni nacionalizmom i mržnjom pa eto kako taj Srbin Siniša Kovačević radi kao direktor reprezentacije Bosne i Hercegovine sa sedištem u Sarajevu. Niki ga ne dira, on nikog ne dira, rade pristojno svoj posao i svi zadovoljni. Ali političari su g**na pa su alavi i zavadaju ljude.

GM

pre 7 godina

Koliki moras amater da budes da unajmis trenera, za kog se zna da ne moze da prati vise igru sam... vec mu pomocnici govore sta se desava na terenu i sa promenama u protivnickom timu.

Teletovic koji sutira trojke od jutra do sutra, da igra tu igru... mora neki mlad i moderan trener.

brat

pre 7 godina

Džaba Vujoševiću... U Partizanu si i uspeo nešto da uradiš... Od "loših" igrača pravio solidnu ekipu... Ali tu gde ideš sport je poslednja rupa na sviralu

Kebin mali

pre 7 godina

Dule je kosarkaska legenda, ali on sa Bosnom ne moze nista da uradi. Zaradio si kintu idi negde kuliraj citaj knjige pp ceo dan, ostani legenda

DownToBuck

pre 7 godina

Možda je Dule udario temelje košarkaškoj reprezentaciji CG ali nije udarao temelje državi Crnoj Gori kao Dejan Radonjić na DPS skupovima za nezavisnost. Poyy

Slavko Vr.

pre 7 godina

Kakav maliciozan komentar u poslednjem pasusu teksta. Izgubili ste svu verodostojnost kao iole respektabilan medij upravo zbog ovoga - više nema 1% objektivnosti u vašim tekstovima, politika, sport, ma nije bitno o čemu. Ja ni nisam navijač Partizana, ja sam nekad navijao za klub iz mog rodnog grada, ali poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka. Nadam se da će te bar objaviti ovaj komentar, od penzionisanog kolege novinara.

ej bre

pre 7 godina

Dule je i tvorac neizlecivih kompleksa i frustracije malenog kluba iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Posle njega ni najbolji psihijatri nisu u stanju da pomognu hordi navijaca sa dijagnozom podeljene licnosti.

Вања

pre 7 godina

Kako je lepo videti kada ljudi žive neopterećeni nacionalizmom i mržnjom pa eto kako taj Srbin Siniša Kovačević radi kao direktor reprezentacije Bosne i Hercegovine sa sedištem u Sarajevu. Niki ga ne dira, on nikog ne dira, rade pristojno svoj posao i svi zadovoljni. Ali političari su g**na pa su alavi i zavadaju ljude.

ej bre

pre 7 godina

Dule je i tvorac neizlecivih kompleksa i frustracije malenog kluba iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Posle njega ni najbolji psihijatri nisu u stanju da pomognu hordi navijaca sa dijagnozom podeljene licnosti.

DownToBuck

pre 7 godina

Možda je Dule udario temelje košarkaškoj reprezentaciji CG ali nije udarao temelje državi Crnoj Gori kao Dejan Radonjić na DPS skupovima za nezavisnost. Poyy

Komsija Mile

pre 7 godina

Kada zvezdasi ovakvo misljenje imaju o treneru koji je 5x osvojio Aba ligu, odveo Partizan na F4 Evrolige i koji je proglasen za najboljeg trenera Evrope, zamislite kakvo misljenje onda imaju o Radonjicu koji ima 3x manje trofeja od Duska i koji nikada nije odveo ekipu na F4 Evrolige a kamo li proglasen za najboljeg trenera. Ja verujem da ste kivni na coveka ali imajte postovanja prema vasem treneru.

Slavko Vr.

pre 7 godina

Kakav maliciozan komentar u poslednjem pasusu teksta. Izgubili ste svu verodostojnost kao iole respektabilan medij upravo zbog ovoga - više nema 1% objektivnosti u vašim tekstovima, politika, sport, ma nije bitno o čemu. Ja ni nisam navijač Partizana, ja sam nekad navijao za klub iz mog rodnog grada, ali poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka. Nadam se da će te bar objaviti ovaj komentar, od penzionisanog kolege novinara.

GM

pre 7 godina

Koliki moras amater da budes da unajmis trenera, za kog se zna da ne moze da prati vise igru sam... vec mu pomocnici govore sta se desava na terenu i sa promenama u protivnickom timu.

Teletovic koji sutira trojke od jutra do sutra, da igra tu igru... mora neki mlad i moderan trener.

brat

pre 7 godina

Džaba Vujoševiću... U Partizanu si i uspeo nešto da uradiš... Od "loših" igrača pravio solidnu ekipu... Ali tu gde ideš sport je poslednja rupa na sviralu

Kebin mali

pre 7 godina

Dule je kosarkaska legenda, ali on sa Bosnom ne moze nista da uradi. Zaradio si kintu idi negde kuliraj citaj knjige pp ceo dan, ostani legenda

SrbEUin

pre 7 godina

poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka.(Slavko Vr., 20. mart 2017 22:55)

Veliki pedagog, i stručnjak.
Uveo velike novine u ovu profesiju: Davljenje, štipanje, pljuvanje iz zaleta, psovanje, gepekovanje i udaranje po hodnicima i naravno sudijskim svlačionicama.
Takođe veliki teoretičar i intelelktualac sa stručnim analitičkim radom koji izuzetno dobro barata podacima iz Kurira, i odlično poznaje sudijske rodbinske, komšijske i kumovske veze sa kompletnim porodičnim stablima sa pašenogine i šurakove strane.
Uvek je bio pun poštovanja prema protivnicima i ostalim pasijim sinovima i uvek pun zahvalnosti prema Premijeru.
Nikako ne podnosi izdajnike i spreman je da se u aparthejdu holokasusta žrtvuje svog poslednjeg igrača za pobedu.
Nikad ne priznaje sportski poraz koji u stavri nikada nije na terenu ni doživeo, već su uvek za sve krivi prevashodno sudije i Mali budžet, uz svesrdnu podršku CIA, BIA, FIFA, UEFA, Vatikan...

MORALNA GROMADA.
INTELEKTUALAC.
LEGENDA CSKA.
PROFESOR DR DULO!

Slike su za zid nisu za knjige

pre 7 godina

Kada zvezdasi ovakvo misljenje imaju o treneru koji je 5x osvojio Aba ligu, odveo Partizan na F4 Evrolige i koji je proglasen za najboljeg trenera Evrope, zamislite kakvo misljenje onda imaju o Radonjicu koji ima 3x manje trofeja od Duska i koji nikada nije odveo ekipu na F4 Evrolige a kamo li proglasen za najboljeg trenera. Ja verujem da ste kivni na coveka ali imajte postovanja prema vasem treneru.
(Komsija Mile, 21. mart 2017 00:00

Naš trener ga je ispratio iz Srbije isprašivši ga u dve plejof serije, ako si zaboravio. A Vujoševiću je taj trofej "Aleksandar Gomeljski" očigledno potreban da sam sebe uveri kako je i on veliki trener. Nijednog trenera laureata iste nagrade nisam čuo da se njom hvali osim Vujoševića...Stvarnim velikanima je to nepotrebno.

strasno

pre 7 godina

Kakav maliciozan komentar u poslednjem pasusu teksta. Izgubili ste svu verodostojnost kao iole respektabilan medij upravo zbog ovoga - više nema 1% objektivnosti u vašim tekstovima, politika, sport, ma nije bitno o čemu. Ja ni nisam navijač Partizana, ja sam nekad navijao za klub iz mog rodnog grada, ali poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka. Nadam se da će te bar objaviti ovaj komentar, od penzionisanog kolege novinara.
(Slavko Vr., 20. mart 2017 22:55)

"PEDAGOG"?
Nisi ti navijac ti si zaveden silnim seansama tvog idola.

Antidervis

pre 7 godina

Cinjenica - nema osvojenu Evroligu, iako ju je uredno igrao 100 godina

Cinjenica - nema osvojenu nijednu jedinu reprezentativnu medalju sa bilo kojom reprezentacijom

Cinjenica - dobio je otkaz u bukvalno svakom klubu u kojem je ikad radio u karijeri, sem u jednom u kome mu je istekao ugovor


Sta je i koga otkrio, razvio, na ciju kosarku je kako uticao - o tome mogu da se iznose misljenja, strucna ili nestrucna. Ovo gore su cinjenice.

Posmatrač

pre 7 godina

Samo da pitam o trenutnom plasmanu Limoža i da zamolim za mali podsetnik o rezultatima dotičnog gospodina trenera u CSKA ?

petarczv

pre 7 godina

Dule je i tvorac neizlecivih kompleksa i frustracije malenog kluba iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Posle njega ni najbolji psihijatri nisu u stanju da pomognu hordi navijaca sa dijagnozom podeljene licnosti.
(ej bre, 20. mart 2017 22:59)

Ne postiji dijagnoza koja se zove "podeljena licnost" vec "podvojena" ali ti kao mutavac naravno da to ne mozes da znas...

* 1998

pre 7 godina

Dule je i tvorac neizlecivih kompleksa i frustracije malenog kluba iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Posle njega ni najbolji psihijatri nisu u stanju da pomognu hordi navijaca sa dijagnozom podeljene licnosti.
(ej bre, 20. mart 2017 22:59)

Vidim da je posle njega situacija kod vas i materijalno i emotivno mnogo gora nego kod nas "horde", dijagnozu ne znam.

info

pre 7 godina

Kakav maliciozan komentar u poslednjem pasusu teksta. Izgubili ste svu verodostojnost kao iole respektabilan medij upravo zbog ovoga - više nema 1% objektivnosti u vašim tekstovima, politika, sport, ma nije bitno o čemu. Ja ni nisam navijač Partizana, ja sam nekad navijao za klub iz mog rodnog grada, ali poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka. Nadam se da će te bar objaviti ovaj komentar, od penzionisanog kolege novinara.
(Slavko Vr., 20. mart 2017 22:55)

Gospodine Slavko, to je konstatacija data na osnovu cinjenica, a ne komentar. Pozdrav...

Ilija Čvorović

pre 7 godina

Ипак се показало да је просечан тренер, кад се сетим само првих сезона Партизана у Евролиги, колико је добијених утакмица изгубио...

Novosadjanin.

pre 7 godina

Grobari jednostavno ne mogu da prihvate cinjenice da Dule nigde nije uspeo, osim u Partizanu. Bili su zadovoljni sa domacim trofejima koji su neretko uzimani kako su uzimani, ociglednom kradjom, prebijanjem sudija i sa 2-3 pobede u Evroligi kojima se izbori top 16, nadovezane na Zeljkova pustanja. Izborili su F4, svaka cast, ali ce i CZ ako bude igrala 15-16 godina uzastopno Evroligu.

Vračarac

pre 7 godina

@Slavko Vr.

U čemu je problem gospodine? Šta je rečeno, a da nije tačno? Jel vas "nije proslavio" uvredilo? Možda se u vaše vreme to nije koristilo, ali danas je to opšte prihvaćena fraza kojom se na finiji način opisuje neuspeh, da ne kažem fijasko. Da li ste vi novinar bili, to ne znam, ali grobar jeste, inače vas ovakve stvari ne bi doticale. Inače pojedinci ovde brkaju Duletove uspehe u domaćem takmičenju i njegove ljudske kvalitete. Nije to stvar frustracije ili kompleksa, već kućnog vaspitanja i dobrih manira koje dotični nema.

NoName

pre 7 godina

Kakav maliciozan komentar u poslednjem pasusu teksta. Izgubili ste svu verodostojnost kao iole respektabilan medij upravo zbog ovoga - više nema 1% objektivnosti u vašim tekstovima, politika, sport, ma nije bitno o čemu. Ja ni nisam navijač Partizana, ja sam nekad navijao za klub iz mog rodnog grada, ali poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka. Nadam se da će te bar objaviti ovaj komentar, od penzionisanog kolege novinara.
(Slavko Vr., 20. mart 2017 22:55)

Ma gde ti navijac Partizana, svasta da neko to i pomisli...Zamisli, najobicnija konstatacija da nije bio uspesan na klupi Srbije je maliciozan komentar? Sta bi po tebi novinar trebalo da radi? Verovatno da laze i da napise da je bio evropski prvak sa Srbijom.

Dejan CZ

pre 7 godina

Nedavna poseta Vucica Sarajevu imala je izmedju ostalog i temu o uspostavljanju 064 saobracaja sa BiH...
Hvala premijeru Srbije moglo se cuti i od Bakira avangarde...

sasa

pre 7 godina

sledeca destinacija Finska ili Bugarska..dokaz kako ga niko ne zeli..njegov kvalitet kao trenera je sumnjiv..zna se kako je dolazio do domacih trofeja...

Miskec

pre 7 godina

"Kada zvezdasi ovakvo misljenje imaju o treneru koji je 5x osvojio Aba ligu, odveo Partizan na F4 Evrolige i koji je proglasen za najboljeg trenera Evrope, zamislite kakvo misljenje onda imaju o Radonjicu koji ima 3x manje trofeja od Duska i koji nikada nije odveo ekipu na F4 Evrolige a kamo li proglasen za najboljeg trenera. Ja verujem da ste kivni na coveka ali imajte postovanja prema vasem treneru.
(Komsija Mile, 21. mart 2017 00:00) # Link komentara"
Ovde je rec o reprezentaciji, a svi znamo sta se desilo 2003. godine i sta je uradio, to jest sta nije uradio. Vi grobari kada nemate argumente odmah potegnete istoriju i sta je bilo, koga to jos interesuje, F4 i sta danas KK Partizan ima od toga osim sto se beskrajno zahvaljujue premijeru na pomoci? Igraci koji su tuzili ili otisli iz Partizana zbog dugova ispljuvani su od njega najgore moguce, a onda je pokazao svoje pravo lice.Niko ne spori sta je osvojio, ali je taj isti DV rekao da ne ume da radi u klubu koji ima najveci budzet u Francuskoj!

Mikii

pre 7 godina

Slavko Vr.@

Sta je sporno u poslednjem pasusu teksta?Jeste, nisi navijac Partizana kao ni ja sto nisam. Ljudi su samo izneli cinjenicu. Vujosevicu svaka cast na svemu, kosarku sam i zavoleo zbog njega i Partizana, ali covek se van istog nije nigde dokazao. Naprotiv. Danas se nosim mislju da zategnem singl na Limoz, vidim treba im, Dule je to ipak. Kad sam video kako su ih prebili oni likovi, samo se nasmejah.

Dragan

pre 7 godina

@(Slavko Vr., 20 mart 2017 22:55)

A u čemu se ogleda ta malicioznost, gospodine? Koliko ja mogu da pročitam poslednji pasus, to je apsolutno tačno napisano. Gole činjenice. Čovek treba da preuzme reprezentaciju Bosne i novinar je, potpuno na mestu, podsetio na Vujoševićeva prethodna iskustva i uspehe sa reprezentacijama drugih država.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 7 godina

Možda je Dule udario temelje košarkaškoj reprezentaciji CG ali nije udarao temelje državi Crnoj Gori kao Dejan Radonjić na DPS skupovima za nezavisnost. Poyy
(DownToBuck, 20. mart 2017 22:58)

Opa, koliko minuseva na ovaj komentar. Kao na komentarima na vestima o poglavaru Srbije. Znači komentar pravo u centar :)

shone

pre 7 godina

Pazi, pazi, ceo Zeleznik se javio...Dule vam je i dalje nocna mora? Da bi nesto zaboravili treba da prodje onoliko vremena koliko je to trajalo. Ako uzmemo u obzir da je Dule komsinicu poceo da pobedjuje jos davnih 80-tih, a da je definitivno ugasio 2011-te, ako se odmah zaposlite, zaboravice te ga valjda do penzije, da vam bar zlatno doba bude lakse!

bRAJKO

pre 7 godina

Zar ne vidite sta Vujosevic radi, coek je izgleda kao mali imao zelju da bude trener Jugoslavije, posto nam je draga Juga pukla, on ce da bude reprezentativni trener svake bivse clanice :) .... Crna Gora, Srbija, sad BiH, Slovenija, e ne znam kako ce sa Rvatima ;) Salu na stranu, mrzio sam ga dok je bio u Partizanu i sirio onoliku mrznju, a sad sto se mene tice neka bude trener dje oce i osvaja i neka bude zdrav i srecan...

karvaljo

pre 7 godina

Mislim da je profesor Janković pre neku dan na Sos kanalu dao jednu dobru izjavu...mi prvo treba da odredimo jel hoćemo da nam liga bude razvojna liga, da stvaramo igrače za bolje klubove, jače lige... onda ovu odluku podržavam...ako ipak želimo klubove da igraju ligu šampiona, ligu uefa, onda je ovo glupa odluka...treba dobro o tome razmisliti

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 7 godina

Biće bliže Srbiji ne može taj bez Crvene Zvezde.Čeka se neki intervju nije spomenuo Zvezdu minimum nedelju dana.
(vladimir, 20. mart 2017 23:03)

Kao što vi ne možete bez Duleta, spominjete ga u snu, na dečijim rodjendanima, sa'ranama i svadbama...

Đorđe

pre 7 godina

Ala će Bosanci biti praćeni od onog dela Srbije koji živi bolje.
Oni su francusko prvenstvo pratili više nego ABA ligu ove sezone.
To je jače od njih. Duboko u sebi znaju da navijaju za privatan Čovićev klub iz Železnika, pokušavaju da ubede sebe da je to prava Zvezda, a za sve to je nekako kriv Dule, koji im je srušio sve prethodne evropske projekte sa Vesićem na čelu, da je došlo do neizbežnog.

ja navratio malo

pre 7 godina

Vrhunski trener za Balkanske uslove,imaće mladu i perspektivnu reprezentaciju.
Gore nemože a ako od mladih igrača izvuče maksimum nama dovoljno.

ej bre

pre 7 godina

Dule je i tvorac neizlecivih kompleksa i frustracije malenog kluba iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Posle njega ni najbolji psihijatri nisu u stanju da pomognu hordi navijaca sa dijagnozom podeljene licnosti.

DownToBuck

pre 7 godina

Možda je Dule udario temelje košarkaškoj reprezentaciji CG ali nije udarao temelje državi Crnoj Gori kao Dejan Radonjić na DPS skupovima za nezavisnost. Poyy

Komsija Mile

pre 7 godina

Kada zvezdasi ovakvo misljenje imaju o treneru koji je 5x osvojio Aba ligu, odveo Partizan na F4 Evrolige i koji je proglasen za najboljeg trenera Evrope, zamislite kakvo misljenje onda imaju o Radonjicu koji ima 3x manje trofeja od Duska i koji nikada nije odveo ekipu na F4 Evrolige a kamo li proglasen za najboljeg trenera. Ja verujem da ste kivni na coveka ali imajte postovanja prema vasem treneru.

Slavko Vr.

pre 7 godina

Kakav maliciozan komentar u poslednjem pasusu teksta. Izgubili ste svu verodostojnost kao iole respektabilan medij upravo zbog ovoga - više nema 1% objektivnosti u vašim tekstovima, politika, sport, ma nije bitno o čemu. Ja ni nisam navijač Partizana, ja sam nekad navijao za klub iz mog rodnog grada, ali poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka. Nadam se da će te bar objaviti ovaj komentar, od penzionisanog kolege novinara.

Kebin mali

pre 7 godina

Dule je kosarkaska legenda, ali on sa Bosnom ne moze nista da uradi. Zaradio si kintu idi negde kuliraj citaj knjige pp ceo dan, ostani legenda

Вања

pre 7 godina

Kako je lepo videti kada ljudi žive neopterećeni nacionalizmom i mržnjom pa eto kako taj Srbin Siniša Kovačević radi kao direktor reprezentacije Bosne i Hercegovine sa sedištem u Sarajevu. Niki ga ne dira, on nikog ne dira, rade pristojno svoj posao i svi zadovoljni. Ali političari su g**na pa su alavi i zavadaju ljude.

brat

pre 7 godina

Džaba Vujoševiću... U Partizanu si i uspeo nešto da uradiš... Od "loših" igrača pravio solidnu ekipu... Ali tu gde ideš sport je poslednja rupa na sviralu

GM

pre 7 godina

Koliki moras amater da budes da unajmis trenera, za kog se zna da ne moze da prati vise igru sam... vec mu pomocnici govore sta se desava na terenu i sa promenama u protivnickom timu.

Teletovic koji sutira trojke od jutra do sutra, da igra tu igru... mora neki mlad i moderan trener.

Đorđe

pre 7 godina

Ala će Bosanci biti praćeni od onog dela Srbije koji živi bolje.
Oni su francusko prvenstvo pratili više nego ABA ligu ove sezone.
To je jače od njih. Duboko u sebi znaju da navijaju za privatan Čovićev klub iz Železnika, pokušavaju da ubede sebe da je to prava Zvezda, a za sve to je nekako kriv Dule, koji im je srušio sve prethodne evropske projekte sa Vesićem na čelu, da je došlo do neizbežnog.

shone

pre 7 godina

Pazi, pazi, ceo Zeleznik se javio...Dule vam je i dalje nocna mora? Da bi nesto zaboravili treba da prodje onoliko vremena koliko je to trajalo. Ako uzmemo u obzir da je Dule komsinicu poceo da pobedjuje jos davnih 80-tih, a da je definitivno ugasio 2011-te, ako se odmah zaposlite, zaboravice te ga valjda do penzije, da vam bar zlatno doba bude lakse!

ja navratio malo

pre 7 godina

Vrhunski trener za Balkanske uslove,imaće mladu i perspektivnu reprezentaciju.
Gore nemože a ako od mladih igrača izvuče maksimum nama dovoljno.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 7 godina

Biće bliže Srbiji ne može taj bez Crvene Zvezde.Čeka se neki intervju nije spomenuo Zvezdu minimum nedelju dana.
(vladimir, 20. mart 2017 23:03)

Kao što vi ne možete bez Duleta, spominjete ga u snu, na dečijim rodjendanima, sa'ranama i svadbama...

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 7 godina

Možda je Dule udario temelje košarkaškoj reprezentaciji CG ali nije udarao temelje državi Crnoj Gori kao Dejan Radonjić na DPS skupovima za nezavisnost. Poyy
(DownToBuck, 20. mart 2017 22:58)

Opa, koliko minuseva na ovaj komentar. Kao na komentarima na vestima o poglavaru Srbije. Znači komentar pravo u centar :)

bRAJKO

pre 7 godina

Zar ne vidite sta Vujosevic radi, coek je izgleda kao mali imao zelju da bude trener Jugoslavije, posto nam je draga Juga pukla, on ce da bude reprezentativni trener svake bivse clanice :) .... Crna Gora, Srbija, sad BiH, Slovenija, e ne znam kako ce sa Rvatima ;) Salu na stranu, mrzio sam ga dok je bio u Partizanu i sirio onoliku mrznju, a sad sto se mene tice neka bude trener dje oce i osvaja i neka bude zdrav i srecan...

Mikii

pre 7 godina

Slavko Vr.@

Sta je sporno u poslednjem pasusu teksta?Jeste, nisi navijac Partizana kao ni ja sto nisam. Ljudi su samo izneli cinjenicu. Vujosevicu svaka cast na svemu, kosarku sam i zavoleo zbog njega i Partizana, ali covek se van istog nije nigde dokazao. Naprotiv. Danas se nosim mislju da zategnem singl na Limoz, vidim treba im, Dule je to ipak. Kad sam video kako su ih prebili oni likovi, samo se nasmejah.

Dragan

pre 7 godina

@(Slavko Vr., 20 mart 2017 22:55)

A u čemu se ogleda ta malicioznost, gospodine? Koliko ja mogu da pročitam poslednji pasus, to je apsolutno tačno napisano. Gole činjenice. Čovek treba da preuzme reprezentaciju Bosne i novinar je, potpuno na mestu, podsetio na Vujoševićeva prethodna iskustva i uspehe sa reprezentacijama drugih država.

karvaljo

pre 7 godina

Mislim da je profesor Janković pre neku dan na Sos kanalu dao jednu dobru izjavu...mi prvo treba da odredimo jel hoćemo da nam liga bude razvojna liga, da stvaramo igrače za bolje klubove, jače lige... onda ovu odluku podržavam...ako ipak želimo klubove da igraju ligu šampiona, ligu uefa, onda je ovo glupa odluka...treba dobro o tome razmisliti

SrbEUin

pre 7 godina

poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka.(Slavko Vr., 20. mart 2017 22:55)

Veliki pedagog, i stručnjak.
Uveo velike novine u ovu profesiju: Davljenje, štipanje, pljuvanje iz zaleta, psovanje, gepekovanje i udaranje po hodnicima i naravno sudijskim svlačionicama.
Takođe veliki teoretičar i intelelktualac sa stručnim analitičkim radom koji izuzetno dobro barata podacima iz Kurira, i odlično poznaje sudijske rodbinske, komšijske i kumovske veze sa kompletnim porodičnim stablima sa pašenogine i šurakove strane.
Uvek je bio pun poštovanja prema protivnicima i ostalim pasijim sinovima i uvek pun zahvalnosti prema Premijeru.
Nikako ne podnosi izdajnike i spreman je da se u aparthejdu holokasusta žrtvuje svog poslednjeg igrača za pobedu.
Nikad ne priznaje sportski poraz koji u stavri nikada nije na terenu ni doživeo, već su uvek za sve krivi prevashodno sudije i Mali budžet, uz svesrdnu podršku CIA, BIA, FIFA, UEFA, Vatikan...

MORALNA GROMADA.
INTELEKTUALAC.
LEGENDA CSKA.
PROFESOR DR DULO!

Vračarac

pre 7 godina

@Slavko Vr.

U čemu je problem gospodine? Šta je rečeno, a da nije tačno? Jel vas "nije proslavio" uvredilo? Možda se u vaše vreme to nije koristilo, ali danas je to opšte prihvaćena fraza kojom se na finiji način opisuje neuspeh, da ne kažem fijasko. Da li ste vi novinar bili, to ne znam, ali grobar jeste, inače vas ovakve stvari ne bi doticale. Inače pojedinci ovde brkaju Duletove uspehe u domaćem takmičenju i njegove ljudske kvalitete. Nije to stvar frustracije ili kompleksa, već kućnog vaspitanja i dobrih manira koje dotični nema.

Slike su za zid nisu za knjige

pre 7 godina

Kada zvezdasi ovakvo misljenje imaju o treneru koji je 5x osvojio Aba ligu, odveo Partizan na F4 Evrolige i koji je proglasen za najboljeg trenera Evrope, zamislite kakvo misljenje onda imaju o Radonjicu koji ima 3x manje trofeja od Duska i koji nikada nije odveo ekipu na F4 Evrolige a kamo li proglasen za najboljeg trenera. Ja verujem da ste kivni na coveka ali imajte postovanja prema vasem treneru.
(Komsija Mile, 21. mart 2017 00:00

Naš trener ga je ispratio iz Srbije isprašivši ga u dve plejof serije, ako si zaboravio. A Vujoševiću je taj trofej "Aleksandar Gomeljski" očigledno potreban da sam sebe uveri kako je i on veliki trener. Nijednog trenera laureata iste nagrade nisam čuo da se njom hvali osim Vujoševića...Stvarnim velikanima je to nepotrebno.

info

pre 7 godina

Kakav maliciozan komentar u poslednjem pasusu teksta. Izgubili ste svu verodostojnost kao iole respektabilan medij upravo zbog ovoga - više nema 1% objektivnosti u vašim tekstovima, politika, sport, ma nije bitno o čemu. Ja ni nisam navijač Partizana, ja sam nekad navijao za klub iz mog rodnog grada, ali poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka. Nadam se da će te bar objaviti ovaj komentar, od penzionisanog kolege novinara.
(Slavko Vr., 20. mart 2017 22:55)

Gospodine Slavko, to je konstatacija data na osnovu cinjenica, a ne komentar. Pozdrav...

Ilija Čvorović

pre 7 godina

Ипак се показало да је просечан тренер, кад се сетим само првих сезона Партизана у Евролиги, колико је добијених утакмица изгубио...

NoName

pre 7 godina

Kakav maliciozan komentar u poslednjem pasusu teksta. Izgubili ste svu verodostojnost kao iole respektabilan medij upravo zbog ovoga - više nema 1% objektivnosti u vašim tekstovima, politika, sport, ma nije bitno o čemu. Ja ni nisam navijač Partizana, ja sam nekad navijao za klub iz mog rodnog grada, ali poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka. Nadam se da će te bar objaviti ovaj komentar, od penzionisanog kolege novinara.
(Slavko Vr., 20. mart 2017 22:55)

Ma gde ti navijac Partizana, svasta da neko to i pomisli...Zamisli, najobicnija konstatacija da nije bio uspesan na klupi Srbije je maliciozan komentar? Sta bi po tebi novinar trebalo da radi? Verovatno da laze i da napise da je bio evropski prvak sa Srbijom.

Novosadjanin.

pre 7 godina

Grobari jednostavno ne mogu da prihvate cinjenice da Dule nigde nije uspeo, osim u Partizanu. Bili su zadovoljni sa domacim trofejima koji su neretko uzimani kako su uzimani, ociglednom kradjom, prebijanjem sudija i sa 2-3 pobede u Evroligi kojima se izbori top 16, nadovezane na Zeljkova pustanja. Izborili su F4, svaka cast, ali ce i CZ ako bude igrala 15-16 godina uzastopno Evroligu.

Dejan CZ

pre 7 godina

Nedavna poseta Vucica Sarajevu imala je izmedju ostalog i temu o uspostavljanju 064 saobracaja sa BiH...
Hvala premijeru Srbije moglo se cuti i od Bakira avangarde...

sasa

pre 7 godina

sledeca destinacija Finska ili Bugarska..dokaz kako ga niko ne zeli..njegov kvalitet kao trenera je sumnjiv..zna se kako je dolazio do domacih trofeja...

Posmatrač

pre 7 godina

Samo da pitam o trenutnom plasmanu Limoža i da zamolim za mali podsetnik o rezultatima dotičnog gospodina trenera u CSKA ?

Miskec

pre 7 godina

"Kada zvezdasi ovakvo misljenje imaju o treneru koji je 5x osvojio Aba ligu, odveo Partizan na F4 Evrolige i koji je proglasen za najboljeg trenera Evrope, zamislite kakvo misljenje onda imaju o Radonjicu koji ima 3x manje trofeja od Duska i koji nikada nije odveo ekipu na F4 Evrolige a kamo li proglasen za najboljeg trenera. Ja verujem da ste kivni na coveka ali imajte postovanja prema vasem treneru.
(Komsija Mile, 21. mart 2017 00:00) # Link komentara"
Ovde je rec o reprezentaciji, a svi znamo sta se desilo 2003. godine i sta je uradio, to jest sta nije uradio. Vi grobari kada nemate argumente odmah potegnete istoriju i sta je bilo, koga to jos interesuje, F4 i sta danas KK Partizan ima od toga osim sto se beskrajno zahvaljujue premijeru na pomoci? Igraci koji su tuzili ili otisli iz Partizana zbog dugova ispljuvani su od njega najgore moguce, a onda je pokazao svoje pravo lice.Niko ne spori sta je osvojio, ali je taj isti DV rekao da ne ume da radi u klubu koji ima najveci budzet u Francuskoj!

Antidervis

pre 7 godina

Cinjenica - nema osvojenu Evroligu, iako ju je uredno igrao 100 godina

Cinjenica - nema osvojenu nijednu jedinu reprezentativnu medalju sa bilo kojom reprezentacijom

Cinjenica - dobio je otkaz u bukvalno svakom klubu u kojem je ikad radio u karijeri, sem u jednom u kome mu je istekao ugovor


Sta je i koga otkrio, razvio, na ciju kosarku je kako uticao - o tome mogu da se iznose misljenja, strucna ili nestrucna. Ovo gore su cinjenice.

petarczv

pre 7 godina

Dule je i tvorac neizlecivih kompleksa i frustracije malenog kluba iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Posle njega ni najbolji psihijatri nisu u stanju da pomognu hordi navijaca sa dijagnozom podeljene licnosti.
(ej bre, 20. mart 2017 22:59)

Ne postiji dijagnoza koja se zove "podeljena licnost" vec "podvojena" ali ti kao mutavac naravno da to ne mozes da znas...

* 1998

pre 7 godina

Dule je i tvorac neizlecivih kompleksa i frustracije malenog kluba iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Posle njega ni najbolji psihijatri nisu u stanju da pomognu hordi navijaca sa dijagnozom podeljene licnosti.
(ej bre, 20. mart 2017 22:59)

Vidim da je posle njega situacija kod vas i materijalno i emotivno mnogo gora nego kod nas "horde", dijagnozu ne znam.

strasno

pre 7 godina

Kakav maliciozan komentar u poslednjem pasusu teksta. Izgubili ste svu verodostojnost kao iole respektabilan medij upravo zbog ovoga - više nema 1% objektivnosti u vašim tekstovima, politika, sport, ma nije bitno o čemu. Ja ni nisam navijač Partizana, ja sam nekad navijao za klub iz mog rodnog grada, ali poštujem Duleta kao pedagoga i košarkaškog stručnjaka. Nadam se da će te bar objaviti ovaj komentar, od penzionisanog kolege novinara.
(Slavko Vr., 20. mart 2017 22:55)

"PEDAGOG"?
Nisi ti navijac ti si zaveden silnim seansama tvog idola.