Četvrtak, 23.02.2017.

18:20

Zvezda pregazila Galatu u pohodu na Top 8!

Crvena zvezda zabeležila je novu važnu pobedu u Evroligi savladavši u Pioniru Galatasaraj u meču 23. kola elitnog takmičenja – 77:58 (48:29).

Izvor:

Zvezda pregazila Galatu u pohodu na Top 8! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

353 Komentari

Sortiraj po:

Fetty

pre 7 godina

Lako je ovde pobediti,pobedite vi tamo gde sam ja pobedjivao.Ja sam veci pobednik od svih vas.
(REVERSE ZOOM, 23. februar 2017 22:46)
Nekad otvorim pasos da vidim da li sam i dalje pobednik...

coldplayer

pre 7 godina

Jadni Patrice polazi u krevet.Ustajes rano za skolu.Mani se komentara,vec si ih ostavio 1000.Mislice druga deca da nisi bas normalan.

dudule

pre 7 godina

Da ovaj Fmp ima Grobare na tribinama bez problema bi usli u top 4 ! (Remontovana limenka !, 23. februar 2017

Ako smatrate da možete da pomognete Zvezdi navijanjem, uvek ste dobro došli... (P-76ers, 23. februar 2017 19:54

brate svaka cast za komentar...smekerski

anica

pre 7 godina

Delijo, psi koji laju ne ujedaju, kod tebe puna usta hvale...pusti da te drugi hvale...da ocene koliko si inteligentan i potkovan empirijom, pa da vidis kako moze da se odredi ko je "cera", vrlo lako. Zvezda ima Delije za navijace, jesi video kakvi su momci na tribinama, nego...jesi to bio na utakmicama pre nego sto si otisao u Cikago? Ti mene gotivio, ja tebe nikad.

Goran

pre 7 godina

lepa kvota na galatu,valjalo bi iskoristiti protiv padavicara!
(Goran, 23. februar 2017 10:07)

Uzeo pare na lepu kvotu ?!
Stavio kuću na Galatu ili samo pare od užine ?
(Batko, 23. februar 2017 20:51)

Nisam imao ni kuceta ni macete dok se nisam uclanio u SPS i SNS, ali opet ne dobijam pare za uzinu vec sendvic

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Sta igra ovaj Galatasaraj???Kako su oni uopste dobili Barsu???

Budite se!!
(Grobar, 23. februar 2017 19:46)

Koja nemoc... Koje frustracije...

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Sa igracima koje ima Zvezda, Vujosevic bi se prosetao do titule prvaka Evrope. Eeeeej, pa Dulo je sa Tepicem i Tripkovicemiu ekipi otiso na F4 i nije tamo izgubio ni jedan mec u regularnom toku. Dva poraza na produzecima.
Ali dobro, jedno je Partizan, a drugo privatan klub Nebojse iz predgradja Beograda.
(Batko = Tupko, 23. februar 2017 21:37)

Je l' to onaj najgori trener u istoriji CSKA? On moze jedino po parku da se proseta. Limoz ne zna gde bije, cim nema sponzore, politicare i drzavu iza sebe.

slučajni prolaznik

pre 7 godina

Vi grobari i delije pucate od tolike mržnje ne zbog zvezde i partizana koliko zbog što su vaši životni jako tužni..Sve se svodi na tome u vašim komentarima sa kojim bi se normalno stručno osoblje itekako trebalo pozabaviti ali to u ovoj raspaloj Srbiji nema toga.

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Ajmo Galata vi ste moja braca, Turci moji !!
(Grobar onaj pravi, 23. februar 2017 18:42)

Koga je jos sramota umesto njega nek lupi plus.

djordje

pre 7 godina

Iskreno se nadam da ce Zvezda sto pre da ispadne samo zbog Čovića!Odkad ih i drzava finansira i kad su poceli da pobedjuju nekako je prestao bojkot navijača!Nikad kao Partizan!

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Ocigledno iskupljivanje Turaka u za njih nebitnoj utakmici za zlocin koji su njihovi navijaci pocinili.vrlo neodgovorna igra..tako da nema mesta lozioni
(Mmir, 23. februar 2017 21:01)

Jeste. Sigurno su se iskupili sad. Sad je sve ok. Dokle vi idete...

Mirko

pre 7 godina

@Iskreno se nadam da ce Zvezda sto pre da ispadne samo zbog Čovića!Odkad ih i drzava finansira i kad su poceli da pobedjuju nekako je prestao bojkot navijača!Nikad kao Partizan!
(djordje, 23. februar 2017 23:03)

Odkad?
Da nisi kolega Tome grobara sa faksa?

Delije Čikago

pre 7 godina

@E moja Anice, a uvek sam te gotivio, kad sam Ja ćero gledao Zvezdu i bio deo glavne grupacije Ti se nisi ni rodila, nemoj onda da pričaš gluposti...

BBRS

pre 7 godina

Mislim da nijednu utakmicu vise nećemo izgubiti do kraja.
Jedino, ako nas ne zadese neke nedaj Bože, povrede ili pad u igri, umor, pa i da možda izgubimo jednu do dve utakmice!

Delije Čikago

pre 7 godina

@20 kinte, sine Ja sam mator da bi se raspravljao sa tobom ovde, fondacija Delije Čikago su još od 1996 kad sam otišao za Ameriku, inače bio sam kum pokojnom Zelji i Vojvodi, tako da ajd uzmi plazmu pa na spavanje, jer ako si gledao AO kad smo istakli Zvezdinu zastavu preko cele tribine Delije Čikago 1989, mali si Ti još da bi znao ko su ti ljudi, sve najbolje...

Patrick

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki klinac, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznje, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona ili hale. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cika Slave, 23. februar 2017 21:21)

Ja da patim sto ste vi 13 godina bili amaterski kosarkaski klub?Hahaha razmisljanje ti na nivou tih klinaca koje si pomenuo.Sto se tice kuliranja rekao sam sinoc i danas da cu vratiti ono sto ste vi panteri pisali na vestima o Partizanu.Dobro pamtim svee!!

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Grotlu ? Delije su u Evroligi nesto najjadnije i najisforsiranije sto postoji...ovaj ciklus pesama koji njih 200 peva a cuje se skripa patika je bas lose
(Xxx, 23. februar 2017 19:06)

Juce, protiv PAOK-a sam cuo drugara preko TV-a, kad se nakasljao.

Zile

pre 7 godina

Ako ne bude nekih vecih promena na tabeli do kraja, tj. Olimpijakos ostane 3. najbolje da budemo 6. Mislim da su cska, real i fener jaci. Bilo bi lepo stici na F4, ko zna da li ce se i kada ponoviti ova brutalna igra zvezde u EL. Ako Radonja resi da ode, sve pada u vodu sl sezone. A bilo bi lepo da svi ostaju i prikljuce se ostin i bolden, ubijali bi

slobinator

pre 7 godina

Crvena zvezda!? Jos uvijek ste daleko od.....pop84:-)
(slusaj vamo!, 23. februar 2017 20:52)

Kakav nebulozan komentar.Prvo treba da se sramiš zato što tim koji je slavu stekao pod imenom Jugoplastika krstiš sa onim neartikulisanim imenom koji ste dali klubu kad ste 'lijepu vašu'cepali od nekada divne velike zemlje u kojoj vam ništa nije falilo.Drugo samo u toj velikoj zemlji Hajduk i Jugoplastika su i vredeli nešto,a pogledaj gde ste sada.Zvezda je bogami bila I tada I sada je slavno ime.Ovi iz Makabija su nas recimo dobro upamtili.U fudbalu smo pali jer smo dve decenije pljačkani,ali I tu ćemo se vratiti.Niste mi jasni vi splićani koje smo još iz 'Velog mista'upoznali kao pravedne I hrabre ljude šta je vama smetala ona velika država u kojoj ste bili poštovani kao recimo vaše legende Boris Dvornik ili Oliver Dragojević.Šta je njima smetao Beograd u kojem su se proslavili?

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Sinocni komentar jedne od nesrecnih zebrica i velika nada u Turke:
"Auu sta je komentara.Bice tesko sutra vratiti sve.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (You take the joint, 23. februar 2017 00:02) "

Izuzetno tesko. Doduse, ono dezurno mlataralo Patrik je uvek tu.

kurs iz engleskog

pre 7 godina

Ubedjen sam da kad bi Zvezda u zadnjoj sekundi na F4 imala slobodno bacanje za titulu u EL da bi tog momenta grobari bili na aparatima. Zamislite taj njihov trenutak, gledaju preznojavaju se, muk, grickaju sendvic ...
(BODIBOND, 23. februar 2017 22:44)

Laza sutira, a meni srce puno sto ima priliku jer je 100% zasluzuje. Cak ijako promasi za mene je najbolji ikada, a pogodio bi sigurno jer ima lavlje srce.

Ivan

pre 7 godina

Neka se stide svi oni koji su pripadnici ovog naroda koji su večeras navijali za Galatasaraj samo zbog ogromne mržnje prema Zvezdi, mržnje koja sa sportom nema veze.

BRAVO ZVEZDO, HVALA CRVENO-BELI MOMCI ZA JOŠ JEDNU VELIKU POBEDU VEČERAS! DOMINACIJA!

Billy

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
(Patrik, 23. februar 2017 19:42)

Bili umorni, svake nedelje evroliga. Al eto dobro nam dosla pauza i kup gde smo imali 3 laksa treninga. Odmorili, oporavili se i sad mozemo da nastavimo dalje

Glogy

pre 7 godina

Kako cu lepo da spavam. Nadam se da necu da sanjam Pauka ups Paoka joj Bauka. Ma ko beba iama da nunm. Hvala Zvezdo.
Vujosevic Landras, 23. februar 2017 20:36)

Ono kad se pomene košarka, a ti pomisliš na Partizan. Nećeš ti još dugo mirno spavati...

20kinte

pre 7 godina

@Delije Čikago

Loše si obavešten, a i ne pominji imena javno, iako pretenduješ da budeš navijač, iz tvog ponašanja a i znanja se da zaključiti da si simpatizer našeg kluba. To je skroz u redu, ali nemoj komentarisati tribinu kojoj ne pripadaš, ako nekada i jesi bio (u šta sumnjam mada ostavljam prostor da grešim), više nisi deo iste stoga je nemoj komentarisati.

BODIBOND

pre 7 godina

Ubedjen sam da kad bi Zvezda u zadnjoj sekundi na F4 imala slobodno bacanje za titulu u EL da bi tog momenta grobari bili na aparatima. Zamislite taj njihov trenutak, gledaju preznojavaju se, muk, grickaju sendvic ...

NoName

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sati ljubavi, 23. februar 2017 20:55) 

Odmornija ekipa ? 
Sudije pomogle ? 
Vučić kupio ? 
Cia dogovorila ? 
Vatikan utanačio ? 
Vanzemaljci pomogli ? 

....nastavi niz...
(Batko, 23. februar 2017 21:55)

Koraci Gudurica?

Leskovcanin

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
(Patrik, 23. februar 2017 19:42)

Hahahahahahahahah
Pobedio si mutavi.

samo kazem

pre 7 godina

JOVIĆ umišljeni GENIJE !! prva 2 min utakmice!!! 

-Micov iz Ćoška mu DAO trojku 
-Glup faul na Koksalu na 8-9m (stajanje u stavu)
-Kokasl TROJKA iz drugog UGla 
-Izgubljena lopta (ništa strašno) 
-i NAJGLUPLJI DRUGI faul odmah posle izgubljene lopte 

I sve to u 120 sekundi !!! 

A igra nam zavisi od NJEGA ... Pa o čemu čovek razmišlja !!!
(Mirko, 23. februar 2017 19:09)

A o čemu li ti razmišljaš?

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

Crvena zvezda!? Jos uvijek ste daleko od.....pop84:-)
(slusaj vamo!, 23. februar 2017 20:52)

ne može se reći da nisi u pravu, ta jugoplastika je verovatno najbolja evropska ekipa ikad, ali - i ovi dulovi mučenici su nam koliko juče objašnjavali da smo daleko od njih...

Ivan

pre 7 godina

Lagana pobeda moćne Zvezde nad Galatasarajem večeras. Dominacija! Veliko hvala Zvezdi za još jedno divno evroligaško veče. BRAVO ZVEZDO!

P.S.

Marko, živećeš večno u našim srcima.....nikada te nećemo zaboraviti...

bla

pre 7 godina

Sa igracima koje ima Zvezda, Vujosevic bi se prosetao do titule prvaka Evrope. Eeeeej, pa Dulo je sa Tepicem i Tripkovicemiu ekipi otiso na F4 i nije tamo izgubio ni jedan mec u regularnom toku. Dva poraza na produzecima.
Ali dobro, jedno je Partizan, a drugo privatan klub Nebojse iz predgradja Beograda.
(Batko = Tupko, 23. februar 2017 21:37)

da, a sa paspaljem, danilovicem, divcem i djodjevicem nista? ako se tada nije prosetao nece nikada

Brooklyn boy

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome.
(Sati ljubavi, 23. februar 2017 20:55)

Због тог труда против Звезде сте синоћ и изгубили, а да смо били одморнији, то не пије воду. Звезда је у тих десет дана имала 6 утакмица, а Партизан 4...

Leskovcanin

pre 7 godina

Jedva cekam sledecu sezonu da vise ne moram da gledam reklamu za kroasan sa onim iritantnim klincem.
(lol, 23. februar 2017 19:49)

Mislis na onoga klinca sa iritantnim osmehom i taraba zubima?

Cika Slave

pre 7 godina

Partizan je uvek bio drugi klub u Srbiji kad je rec o najvaznijoj sporednoj stvari na svetu, i na to su se navikli. Kada su dosle 90' tuzne i nesretne, malo su isplivali, ali i dalje je to vise titula, kupova, duplih kruna, bolji medjusobni skor, bolja gol razlika... I naravno zvezdino ime uklesano na "klempavog". Ali zvezda im je sad uzela i kosarku i na to ne mogu da se naviknu. Toliko je patnje i mrznje u njihovim komentarima. Stigla ih je karma, kao Hrvate zbog 95'. Oni su institucija koju ne zanima domaci kup sa koga pobegnu, odbiju da igraju EK, jer njihov nivo je samo EL. E sad kup ne mogu da osvoje, a EK je nemoguca misija, o EL mogu da sanjaju. Kao sto rece jedan ciko, puno srece u Fiba LS. Omalovazavaju zvezdine pobede nad svim velikanima ove godine, to je samo zato sto Zvezda ima najveci budzet u EL. Kad je Partizan igrao EL to je bila magija. Zvezda ne moze da bude prvak a da to nije namesteno i oteto, jer to pripada iskljucivo partizana. Sad su se mracne sile udruzile protiv institucije. U partizanu se igra iz ljubavi, a u Zvezdi za milione. Bitno je da je casove ljubavi mag naplatio, a i svoje vreme proglasio za izdajnika svakog ko je trazio posteno zaradjen novac. Procice te ko Hrvati, a neki tvrde da i jeste Hrvati. Pusa

anica

pre 7 godina

(Delije Čikago, 23. februar 2017 21:45)

Najbolje navijace imamo u El, navijaci su nam vrhunski, veceras je bila kontrola iz EL zbog silnih kazni koje klub placa, bolje i takvo navijanje nego da isprazne halu. Gledaj ti bob bolje ti je..jos uvek je zima.

Milan

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki klinac, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznje, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona ili hale. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cika Slave, 23. februar 2017 21:21) # Link komentara

Ne verujem da je neki klinac. To je matoriji baksuz. Mada u kojoj meri mu objavljuju komentare mozda je i Veran Matić. Kao da na sajtu nemaju admina.

Neko...

pre 7 godina

Jeste Galata dosla nezainteresovana i namerno izgubila a proslo kolo bila motivisana pa dobila Barsu u gostima,pa ako je do neke "namestaljke" i "pustanja" valjda ce pre da puste Barsu nego Zvezdu,mislim realno?! Zato ne lupajte gluposti i uzivajte u igri Zvezde jer ove godine gazimo redom!!

Neko...

pre 7 godina

Jedna od prvih utakmica Zvezdi biti ili ne biti za prolazak u top8 i rutinska pobeda bez i malo neizvesnosti ali ono sto je meni najinteresantnije u celoj prici je sudjenje,Laza i Djenka kao jedni od najboljih (ako ne i najbolji) defanzivaca ni u jednom trenutku nisu usli u problem sa faulovima,tehnickim greskama ili bilo cemu slicno a protiv partizana jedan Ratkovica koji videli smo ga sinoc protiv Paoka (covek je neraucunljiv) izbaci iz igre Djenku,Simon po prirodi miran igrac ne preterano temperamentan zaradi iskljucenje i jos milion drugih stvari pa se ja sad sa pravom pitam kako je to moguce i kakav je to kriterijum sudjenja u aba ligi i kls-u a kakav u Evroligi i da li je moguce da nas tamo vise postuju nego kod kuce?!! Ocigledno je da sa svih strana pokusavaju da nas sruse ali jednostavno toliko smo bolji od svih ostalih da nam nista ne mogu!!!

ZVEZDA

pre 7 godina

Odmornija ekipa ? 
Sudije pomogle ? 
Vučić kupio ? 
Cia dogovorila ? 
Vatikan utanačio ? 
Vanzemaljci pomogli ? 

....nastavi niz...
(Batko, 23. februar 2017 21:55)

Terza namestio, zakljucao svlacionicu?
Covke uticao?
Drzavni projekat?
Pustili nas?
Promenili sami rezultat na semaforu?

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Koliko paćenika s druge strane brda prati Zvezdu!! Baš im hvala, to je prilika da i oni malo pogledaju Evroligu u svom gradu!!

KK Zamrzivač

pre 7 godina

Da ovaj Fmp ima Grobare na tribinama bez problema bi usli u top 4 !
(Remontovana limenka !, 23. februar 2017

Ako smatrate da možete da pomognete Zvezdi navijanjem, uvek ste dobro došli...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (P-76ers, 23. februar 2017 19:54)

Limenko da, ali samo protiv ovih Turaka čiji su im navijači prosto reći idioti.

he

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 23. februar 2017 19:42)
ne nego ce da grizu protiv amatera u.kupu

jahaci se mijenjaju, ali konji uvijek ostaju konji

pre 7 godina

@NastiB

u ovom trentuno tvojoj komentar ima 52 + i 10 -... dakle, na 6 navijaca uvijek cemo imati 5 normalnih i jednu budaletinu, bez obzira da li je grobar ili delija.

milooraad

pre 7 godina

Nikad losiji Partizan bi razbio ove
(Karlbronc, 23. februar 2017 20:04)

Da, nazalost vidjeli smo to sinoc u nikad jacoj Ligi ...... Ko vam bjese sledeci protivnik ? A da da da ispali ste, niste usli ni u 16 najgorih ekipa sampiona... izvini...

mirko

pre 7 godina

@Dokaz da ovu EL moze da igra svako ko plati.
(Balansero, 23. februar 2017 20:23)

E moj grobaru, da je tako kao sto kazes, koliko vam drzava daje od usta naroda imali bi vi u toj EL bar 3 ekipe.

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome.
(Sati ljubavi, 23. februar 2017 20:55)

Ja mislim da vas je prelomio Gudura i to preko kolena... Ali to je sad nebitno, nebitni ste skroz. Mi gledamo u buducnost, vi u proslost. Razbicemo vas opet, ako prodjete Buducnost. Pozdrav.

Delije Čikago

pre 7 godina

Mi nikada nismo bili košarkaški navijači i to mora da se prizna, u fudbalu smo sigurno među tri u svetu, ali ovo je smešno, sve u svemu idemo u 8, a tamo je sve moguće, ajmo Zvezdo...

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Nikad losiji Partizan bi razbio ove
(Karlbronc, 23. februar 2017 20:04)

Al' necete skoro doci u situaciju da igrate protiv njih...

Cika Slave

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki klinac, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznje, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona ili hale. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom?

oberin martel

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 23. februar 2017 19:42)

Ma lažu. Nisu uopšte umorni nego ih je jako teško motivisati protiv trećerazrednih ekipa kakva je zagorski Partizan...

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Грешке Волтерса у првој четвртини су нам одузеле 10 поена.Зар Радоњић и Човић још нису схватили да је Волтерс промашена инвестиција и да под хитно нађу другог центра петицу и другог плејмејкера за иоле озбиљне резултате.Лазић у првом полувремену одличан.
(Stari zvezdas, 23. februar 2017 19:56)
Koilko para toliko muzike. I mi bi voleli da umesto njega igra Teo ili Malcolm Delaney, ali kostaju kao nas ceo tim zajedno. Nego, sta rece ...za "Iole" ozbiljne rezultate...sta, ovo do sada nije vredno pomena?!

Na stranu pare...ljudi, kako Djenka i Laza igraju odbranu ove godine..kako se krecu u odbrani, ono je neverovatno, ne mogu njihovi igraci loptu da prime. Tompson danas sjajan. Bravo!

Moma SRB

pre 7 godina

Nikad losiji Partizan bi razbio ove 
(Karlbronc, 23. februar 2017 20:04) 

Da, nazalost vidjeli smo to sinoc u nikad jacoj Ligi ...... Ko vam bjese sledeci protivnik ? A da da da ispali ste, niste usli ni u 16 najgorih ekipa sampiona... izvini...
(milooraad, 23. februar 2017 21:07)

Kako bre ispali...??? Pa zar ne igraju repasaž?

mirko

pre 7 godina

@Dokaz da ovu EL moze da igra svako ko plati.
(Balansero, 23. februar 2017 20:23)

E moj grobaru, da je tako kao sto kazes, koliko vam drzava daje od usta naroda imali bi vi u toj EL bar 3 ekipe.

zivim samo za tebe

pre 7 godina

Iskreno sam se plasio utakmice jer na je pobeda bila veoma bitna(da ne kazem presudna za dalji plasman) a Galata je igrao samo za ponos..i tacno se ispostavilo da cim je Zvezda prelomila utakmicu nije bilo sanse da se Galata vrati u igru i da se drugo poluvreme igralo da se otalja sa obe strane.Branku Lazicu loptu dati za uspomenu

Batko = Tupko

pre 7 godina

Sa igracima koje ima Zvezda, Vujosevic bi se prosetao do titule prvaka Evrope. Eeeeej, pa Dulo je sa Tepicem i Tripkovicemiu ekipi otiso na F4 i nije tamo izgubio ni jedan mec u regularnom toku. Dva poraza na produzecima.
Ali dobro, jedno je Partizan, a drugo privatan klub Nebojse iz predgradja Beograda.

Delije Čikago

pre 7 godina

E kad se ranije Toda razdere, ima da pevaš bre, grlo da ti se osuši, ko li sad vodi navijanje ne znam, nisam u zemlji, čuo sam neki Mare i Bogdanov, sve u svemu razočarao sam se.

Batko

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sati ljubavi, 23. februar 2017 20:55)

Odmornija ekipa ?
Sudije pomogle ?
Vučić kupio ?
Cia dogovorila ?
Vatikan utanačio ?
Vanzemaljci pomogli ?

....nastavi niz...

Bolivud

pre 7 godina

@balansero
A šta je tačno platio Galatasaraj ?
Da ne lupaš iz nedelje u nedelju, znao bi da su osvojili EK prošle godine i da imaju mesto u EL.
Najvažnije da lupate Ti , Patrick, Grobar , Filip must play i sl, zato ste zajedno sa svojim klubom treća liga.
A ako Ti lakše nastavi da omalovazavas , nije problem, ionako nismo isti.

Cika Slave

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki pegavi klie, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom? nja, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznj

mirko

pre 7 godina

@Dokaz da ovu EL moze da igra svako ko plati.
(Balansero, 23. februar 2017 20:23)

E moj grobaru, da je tako kao sto kazes, koliko vam drzava daje od usta naroda imali bi vi u toj EL bar 3 ekipe.

Patrick

pre 7 godina

Ljudi, ne vredi, jeste da sam se rodio kao Partizanovac ali Zvezdi ne mozes da odolis. Kakva atmosfera, kakva borbenost, kakvo znanje... kako su lepe crveno-bele boje, kako je predivno biti Zvezdas! Sve vas volim, a Zvezdu obozavam !!!

coldplayer

pre 7 godina

Navijanje ocajno.Samo se peva za vreme himne i kada udjemo u seriju.Ostalo je veoma lose,narocito pri napadu protivnika.Moramo ovo mnogo bolje.

Aleksa

pre 7 godina

@NastyB
У праву си то српски грчки клуб. Нико луд не би требало да навија за грчки против српског. Ниси у праву кад имплицираш да је партизан српски. Партизан није српски клуб него званично југославенски. Мени су Грци много ближи и дражи од југославена. Грци ми нису убијали деде и отимали имовину. Југославени јесу. А није зезање за Загреб него срамна истина. Они су одговор SKJ на Црвену Звезду, створени од НДХ репрезентативаца, ради смањивања "просрпског елемента" у српској поратној омладини која се окупљала око СД Црвена Звезда, као правног следбеника СК Велика Југославија/Велика Србија 1913. Ту тешку и страшну срамоту коју навијачи партизана осећају, они покушавају да изједначе притупавим покушајима ФМП/идеа/дива. И они знају истину, зато нас, онако братски, српски и мрзе. Што не мења НДХ историју или YU садашњост њиховог тима...

Mmir

pre 7 godina

Ocigledno iskupljivanje Turaka u za njih nebitnoj utakmici za zlocin koji su njihovi navijaci pocinili.vrlo neodgovorna igra..tako da nema mesta lozioni

mirko

pre 7 godina

@Dokaz da ovu EL moze da igra svako ko plati.
(Balansero, 23. februar 2017 20:23)

E moj grobaru, da je tako kao sto kazes, koliko vam drzava daje od usta naroda imali bi vi u toj EL bar 3 ekipe.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Posle ovakve utakmice ti napišeš "Luka Mitrović zločin koji traje"?? Ma ti ne zaslužuješ uopšte da gledaš Zvezdu! Idi gledaj Igokeu!

Dr. D.R.

pre 7 godina

Generalno ne previse kvalitetna utakmice, ali ubismo ih. Galata presmesna ekipa. Samo smo podigli odbranu na nivo iz januara i ne mogu da pariraju uopste.

SS

pre 7 godina

Sve odlicno Radonja,ali kad gazimo na +20 ubaci Dobrica/Simanica odmori barem malo Simonovica/Jovica obojica igraju po 30 minuta..Treba stedeti igrace i davati sansu mladjima,nista valjda ce im dati sansu u ABA ligi sada kada smo osigurali prvo mesto barem

neutralan navijač

pre 7 godina

Šta igra ovaj Turski klub Galata večeras u ovom takmičenju?? Ništa! Turistički došli uz to da uvežbaju neke varijante za turski šampionat njihov pošto je za njih završena sezona kad je u pitanju evroliga..

argau

pre 7 godina

a jako je vazno istavi sto si grobar i najvijas za zvezdu. Svako ko pocne svoj komentar sa "Iako sma grobar/delija ..." ili "inace navijam za..." treba odmah da prekine da pise komentar i da ga ne objavi.

Apelujem na tvoju svest komentatote, ako planiras da pocnes post tako - autocenzurisi se.

Unapred hvala na produzenim zivotima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Laza, 23. februar 2017 19:37)

Иако сам делија, сматрам да би било боље да си ти одма прекинуо са писањем коментара и одустао од слања истог.

Batko

pre 7 godina

lepa kvota na galatu,valjalo bi iskoristiti protiv padavicara!
(Goran, 23. februar 2017 10:07)

Uzeo pare na lepu kvotu ?!
Stavio kuću na Galatu ili samo pare od užine ?

Batko

pre 7 godina

Vama forma tek počinje da pada,prethodni porazi su bili normalni,Partizan ste jedva uz pomoć sudija dobili bez dva bitna igrača,tako da ne vidim nikakvu ni teoretsku šansu zvezdi za top 8,svaka čast na svemu do sada,al to je to. :)
(dede, 23. februar 2017 14:52)

Sta reče....?!

realno

pre 7 godina

U starom formatu takmicenja se retko kad desavalo da timove boli uvo da igraju kao ovi veceras.. Lici ovo na nba.. Nema maksimuma do play off-a..

Zvezdaš

pre 7 godina

Kako igra Mitrović to je stvarno smašno.Više puta sam pisao da je za njega najbolje da malo ode u FMP da stekne samopouzdanje pa da vidimo da li je za Zvezdu.

Sati ljubavi

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome.

NastyB

pre 7 godina

Uopšte ne mogu da shvatim koliki moron treba da budeš pa da, kao Zvezdaš, navijaš za tamo neki grčki klub protiv srpskog. U redu, zezamo se da su zagrepčani, oni nas zovu FMP, razumem to, ali kad su inostrane utakmice u pitanju, to bi trebalo da se „skloni u stranu“. Baš kao što ne mogu da shvatim grobare koji navijaju za ove turkeljage koji su ubili našeg čoveka iz čistog idiotizma. Ni oni kreteni koji su ubili Tatona nisu ništa bolji, budaletina ima na svim stranama sveta.
A sads malo o utakmici, ovako na poluvremenu. Ne znam zašto neki pljuju po Joviću ili Bjelici?? Normalno je da nekoga ne ide, ali snaga Zvezde jeste u tome da uvek neko iskoči. Ne ide Joviću – eto ga Lazić koji rešeta za tri. Izgubljeni Bjelica i Mitrović – tu je Tompson da zatvori reket u odbrani. Zvezda igra gotovo savršenu odbranu, taktika u napadu, začudo, odlična, šut za tri funkcioniše neobično dobro, igra u reketu takođe. Ako u nastavku bude na ovakvom nivou, ne plašim se ni sekunde za rezultat. A navijanje je užasno, umesto da se Pionir trese, tek samo neke grupice pevaju, baš kao na sinoćnoj utakmici komšija. Ali to nije bitno, samo neka momci nastave ovako.

tutaaa

pre 7 godina

Sto vodje Delija neko ne obavesti da ne nisu na nekom pasnjaku Superlige, i samim tim treba da usklade neku pesmu sa sportom koji se igra sada...

neko iz mase

pre 7 godina

Pobedila je zvezda unapred već jer ova Galata veze nema..
Jedino Micov im je odigrao nešto a ostali vrlo slab učinak da ne kažem pogubljeno izgledaju. Zaslužena najgora ekipa u evroligi na dnu tabele za ovu sezonu..

Далабу Шанто

pre 7 godina

@Laza
U cemu li je tvoj problem? Sme li ko drugi za tvoj tim navijati? Verovo ti ili ne, ima nas sto prelecemo, ko sto nas ima sto uvek za nase navijamo, pa koji god da su. Ako tebi nije dobrodosla podrska grobara i neodredjenih, vreme da se zamislis o svom identitetu i prioritetima u zivotu. Normalno da navijam veceras za Zvezdu, kakve veze ima sto nisam neki zakleti Delija? Da mi mozda neki balavac ne bi zabranio? Mozda ti Lazo malo da odsetas do imenjaka u posetu

kaca2011.kd@gmail.com

pre 7 godina

Bravo Zvezdo,idemo u top 8,Galata kao da je dosao onako da odigra,cisto reda radi,deluje mi kao veoma losa ekipa sa ovakvim losim trudom i igrom,smesno za ovo takmicenje,ali dobro,i bravo za Lazica,samo neka objasni kako je oteo skilove Simonovicu,ovaj drugi poludeo,ne veruje sta Laza ubada

Doktor

pre 7 godina

Nikad losiji Partizan bi razbio ove
(Karlbronc, 23. februar 2017 20:04)
Kakvi ste majstori, vi ni času u kafani ne bi znali da razbijete.

Toni

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 23. februar 2017 19:42)

Baš bez veze što nisu iskreni prema tebi.

brajkoo

pre 7 godina

E ovako igraju momci kad imaju ozbiljne protivnike ! Gaze lagano, nije ni cudo sto se mucimo sa partizanima, mozes mislit koji im je crnjak kad treba da igraju sa tako losom ekipom i ono gledaju da otaljaju bez ikakve volje .. Braaavo !!

nenad

pre 7 godina

Dosadno treća i cetvrta lagano i turci se predali. Trebalo je da bude trideset razlike bez problema. Svaka cast Zvezdo maestraalni ste

Batko

pre 7 godina

Грешке Волтерса у првој четвртини су нам одузеле 10 поена.Зар Радоњић и Човић још нису схватили да је Волтерс промашена инвестиција и да под хитно нађу другог центра петицу и другог плејмејкера за иоле озбиљне резултате.Лазић у првом полувремену одличан.
(Stari zvezdas, 23. februar 2017 19:56)

A, genije ti mislis kao na Sony-u...kupis igraca , ubacis u ekipu i on odmah igra ko zmaj ?!!!
Toliko o poznavanju kosarke... Da ti ipak komentarises fudbal, evo sad ce Backa , ok ?!

Spale

pre 7 godina

rutinski.
Baš smo jaki.
Nikad ne znaš ko će razbiti protivnika.
Le Branko 5/5 za tri.
Sad će i o njemu morati protivnici razmišljati.

Nesa

pre 7 godina

Navijac sam Zvezde ali moram da priznam da odlicnu igru prati ocajno navijanje. Pa ako se ovi momci na terenu toliko trude mogli bi i ovi kvazi navijaci mnogo bolje.

benZin

pre 7 godina

sto se tice navijanja vjerujem da je i igracima nekad lakse kad nije totalna ludnica ali mi nije jasno sto se ne zvizdi kad napada protivnik jer to itekako zna da zbuni, kao sto vidjesmo u jednom napadu kad nisu ni znali da je istekao napad, a i u prethodnim utakmicama je bilo dosta slicnih situacija, tako da nemoj da ste lijeni ne morate pjevat ali zvizdi urlici kad nas napadaju bre

DedaMiloje

pre 7 godina

Jel ono Sasa Matic u publici :) Bez lose namjere:)
(Traktor, 23. februar 2017 19:29)

Naravno, Zvezda nešto iznad svega na svetu.

tatadragan

pre 7 godina

Ajde,grobarski janjičari,da vas pitam kao i posle svakog kola evrolige,da li se ispravno kaže "nova pobeda Zvezde u evroligi" ili " nova pobeda Zvezde u evrolizi".Meni potpuno svejedno i posle ovog kola...

Novica Busač

pre 7 godina

@Pionir nije pun zato sto je ovo utakmica visokog rizika. 
A ne znam zasto je sinoc bio poluprazan kada su igrala dva bratska kluba...
(Hmm, 23. februar 2017 19:16)

Placala se karta

DJ

pre 7 godina

Zvezda je losa bila veceras, bez obzira na rezultat. Ovakvoj bandi od Ekipe, Galatasaraju... ti si morao da das 100 poena...
na sta oni lice, ono je uzas....

Cika Slave

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki pegavi klinja, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznje, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom?

rejnald

pre 7 godina

Meni pomalo cudno da cak i u ovakvim utakmicama ne prelazimo preko 80+ poena...Tek u nekoliko meceva smo u tome uspjeli.Definitivno nismo suterska ekipa ali ni ovako nije lose.Cak naprotiv :)
Sledeca utakmica odlucuje mnogo toga.Pobjedom bi sebi sirom otvorili vrata Top 8 sto je sa ovakvim timom zaista podvig!Mislim da tesko Brose moze pobijediti Zvezdu u Pioniru.Njima se igra zasniva na Milleru,Strelnieksu i Melliju...Zaustavite 2/3 i oni su bespomocni.Ako neko ima igrace za tako nesto onda je to CZV.
Svaka cast Lazicu za vecerasnju utakmicu!Poslije Zalgirisa najbolja ove sezone.Kuzmic se probudio.Thompson sve bolji.Dzenkins sjajan...Brinu igre Bjelice i Waltersa ali ipak su bili povrijedjeni.

Marinko

pre 7 godina

Koji je ovo krs od basketa sa obe strane. Galata nikad gori tim, ako se oni uopste mogu nazvati timom. Zvezda nista posebno, sta reci kad je Lazic najbolji igrac. Koraci, nosene lopte, prodaja cistih lopti. Horor.

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Onaj jovic pojma nema treba ga se otarasiti sto pre...
Umislio da je Teo pa se pravi neki..
Jovic i onaj bjelica dva nuba teska...
(Grobar, 23. februar 2017 19:20)

Razumem te...

Gavra Kacanski

pre 7 godina

Kako lagano napravise razliku, do sada je to uvijek bilo stihiski, ovaj put nekako lagano, kao sto cska to radi protivnicima, svaka cast za prvo poluvrijeme,

NbgDeki

pre 7 godina

Ne znam da li ste primetili i u Evroligi i Aba ligi, da Bjelica obozava da se izostrava na klincima koji su slabiji od njega... A kad naidje neki ozbiljan centar igra kao baletan

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Nismo isti, hvala Bogu...
(Sad se zove lane..., 23. februar 2017 15:27)

Nismo isti,sinoc vi panteri ostaviste preko 400 komentara na vest o porazu Partizana.Nismo isti,tacno.
(Patrick, 23. februar 2017 17:49)

Hahahahaha... Sve, sve, ali ti nesto pricas. Sako Zvezda ti je u glavi, nista ne radis, samo ostavljas komentare na nasim vestima.

Stari zvezdas

pre 7 godina

Грешке Волтерса у првој четвртини су нам одузеле 10 поена.Зар Радоњић и Човић још нису схватили да је Волтерс промашена инвестиција и да под хитно нађу другог центра петицу и другог плејмејкера за иоле озбиљне резултате.Лазић у првом полувремену одличан.

Šaban iz Loznice

pre 7 godina

@Grobar onaj pravi, jedino žalosnije od navijača Partizana koji navija za galatu je navijač Zvezde koji piše u ime Grobara. Nemoj nas brukati.

Napred Zvezda! Dominiramo.

nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 7 godina

Hocu da napisem neki komentar i nikada ga ne puste.A ovaj Patrik lupa gluposti,i puste njegovih 100 frustracija.Imam osecaj da se pustaju samo prepirke a da nije ovde mesto nesto reci o utakmici.

Nikola

pre 7 godina

Ajmo Galata vi ste moja braca, Turci moji !! 
(Grobar onaj pravi, 23. februar 2017  
kakav si ti bot ciganski, to je neverovatno. 
ni jedan gobar to ne bi napisao. 
ps zgazite turke zbog marka!
(volim partizan, 23. februar 2017 18:55)


Grobari su pisali jos gore stvari...Nemojte samo vi o botovima..

Enrico Pallazzo

pre 7 godina

Nestvarno je da navijaci kluba koji je osnovan u Zg, za koji su igrali reprezentativci NDH, Tudjman i slicni generali gajili anti srpsku politiku, sada luperdaju ovde : Zvezda Idea, graski derbi sa Galatom..

Laza

pre 7 godina

a jako je vazno istavi sto si grobar i najvijas za zvezdu. Svako ko pocne svoj komentar sa "Iako sma grobar/delija ..." ili "inace navijam za..." treba odmah da prekine da pise komentar i da ga ne objavi.

Apelujem na tvoju svest komentatote, ako planiras da pocnes post tako - autocenzurisi se.

Unapred hvala na produzenim zivotima.

Patrik

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.

Mirko

pre 7 godina

JOVIĆ umišljeni GENIJE !! prva 2 min utakmice!!!

-Micov iz Ćoška mu DAO trojku
-Glup faul na Koksalu na 8-9m (stajanje u stavu)
-Kokasl TROJKA iz drugog UGla
-Izgubljena lopta (ništa strašno)
-i NAJGLUPLJI DRUGI faul odmah posle izgubljene lopte

I sve to u 120 sekundi !!!

A igra nam zavisi od NJEGA ... Pa o čemu čovek razmišlja !!!

Tres romantizam

pre 7 godina

POEMA ZVEZDI 3
Molim se danas ja u crkvi,
Od jutra pa do sve do mraka,
Da Zvezda nam svima veceras slavi,
Selo i grad da se vesele,
Apatin slavljem novi da dignu,
Bozic ce novi to da bude,
Umor ja nepoznat kad Delije poju,
Ledjima Kuzmic poene gradi,
Evropa drhti od Simona strasnog,
Voljom Jovic rola i pikuje,
A Carls tricama krsi morale,
Radnik ko Lazic niko nije,
A Nejt njanjavim izgledom vara,
Jadranska liga za njih je mala,
Evropa trofeja premalo ima,
Pa gde su te NBA zvezde,
Iza kog kamene se kriju od nase?
Zidamo novu kucu slavnih,
Da smestimo heroje Radonje Prijezde,
Alal im vera, napred junaci!

Brondby

pre 7 godina

Podrska Zvezdi!!!!

Idemo po titulu idemoooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

crni_redstar

pre 7 godina

bravo momci druga cetvrtina iz bajke. otreznio se i jovic. cini se da volters ne pripada ovom timu, nas jedini promasaj ove godine. bjelica treba da deli minute sa mitrom i simonom na 4, covek je totalno van forme plus se usinuo pa ce na 4 imati manje rvanja. stvarno steta sto nismo uboli pleja, srecom pegla to djenka.

Mind

pre 7 godina

@Batman
Bratski derbi???
@ss
Galata za Srbiju???

To govorite za klub ciji su navijaci ubili naseg decaka, jos se pre neki dan slikali na njegovom grobu!?
Neka vam je na cas momci, za koga god da navijate, zao mi vas je I toga sto vam je u glavama...

@Patrick
Tebe je suvisno komentrisati...

Napred Zvezda!

Nikola Nis

pre 7 godina

Partizanovac sam otkad znam za sebe. Razbijte Turke maksimalno, one strasne slike ispred Jagodinog groba ne mogu se zaboraviti. Navijaci Galatasaraja, najbedniji od svih...

drNebojsaCovic,Popovic

pre 7 godina

Kako je dobar osecaj, kakav je ponos navijati za ove mlade srpske momke, koji u istoriskom formatu El drze casove kosarke najbogatijima. Hvala dr za sve sto si uradio za srpsku kosarku i nasu Cz. Sto te Franjini vise mrzi, sve vise sam ubedjen da si na pravom putu.Bez skupih amera , do trona.

Brondby

pre 7 godina

Podrska Zvezdi!!!!

Idemo po titulu idemoooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Xxx

pre 7 godina

Grotlu ? Delije su u Evroligi nesto najjadnije i najisforsiranije sto postoji...ovaj ciklus pesama koji njih 200 peva a cuje se skripa patika je bas lose

P-76ers

pre 7 godina

Da ovaj Fmp ima Grobare na tribinama bez problema bi usli u top 4 !
(Remontovana limenka !, 23. februar 2017 

Ako smatrate da možete da pomognete Zvezdi navijanjem, uvek ste dobro došli...

Zvezda!!!

pre 7 godina

Samo pogledajte razliku u sudjenju onomad i sad u EL! Pa ne moze jedan ratkovica da izbaci sa 5 jednog od najboljih defanzivca EL osim u budjavoj kls! Hrkljus pu...

Krle

pre 7 godina

Zvezda igra protiv kluba čiji su navijači ubili Srbina i čiju smrt slave. Da vidimo koliko nisko mogu da padnu grobari u navijanju za taj klub.

Srećno Zvezdo, ti si jedina svetla tačka Srbije uprkos tome što država i dalje sve pare gura u partizan NIS MTS SNS Aerodrom
(partizan sramota Srbije, 23. februar 2017 18:25)

Ovo je moj favorit za najsramniji komentar veceras.

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Zvezda igra protiv kluba čiji su navijači ubili Srbina i čiju smrt slave. Da vidimo koliko nisko mogu da padnu grobari u navijanju za taj klub.

Srećno Zvezdo, ti si jedina svetla tačka Srbije uprkos tome što država i dalje sve pare gura u partizan NIS MTS SNS Aerodrom

nemanja_drach

pre 7 godina

Ajmooo pa sto bude! Ako kiksamo makar sjutra vece da nam se sloze neki rezultati...Mada najbolje bi bilo kad bi mi pregazili Galatu nocas pa sjutra neka se slaze sto god oce :)

Kastro

pre 7 godina

Znamo kad je pun,poslednjih 20 g bio je pun i preksinoc je bio krcat.U ne smarajte vise.A da, pojedini klub se prati od pre dve g Zato i neznaju ga je godinama bii pun

Svasta

pre 7 godina

Dobar gradski derbi u najavi.
(Patrik, 23. februar 2017 18:41)


Dace Bog da karma proradi za ono podsmevanje od sinoc.Ako ne,sad ce i fudbalski derbi pa cemo da im vratimo za to.
(Patrick, 23. februar 2017 18:39)

Ti imas ozbiljne probleme u glavi... sledecu utakmicu partizana neko ce da ti vrati istom merom i ceo zivot ti prodje u kucanju moronskih komentara.

blebetalo

pre 7 godina

Sad ce ova dva "strucnjaka" sa arene da kazu sa hala nije popunjena do poslednjeg mesta a juce za poluprazan pionir rekli da je pun...

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Ivković Marko , Ivković Marko , Ivković Marko . . . ! Ajde Zvezdo pobijedi za sve nas Delije a najviše za Marka ! Idemooo!!!

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Ivković Marko , Ivković Marko , Ivković Marko . . . ! Ajde Zvezdo pobijedi za sve nas Delije a najviše za Marka ! Idemooo!!!

volim partizan

pre 7 godina

Ajmo Galata vi ste moja braca, Turci moji !!
(Grobar onaj pravi, 23. februar 2017 
kakav si ti bot ciganski, to je neverovatno.
ni jedan gobar to ne bi napisao.
ps zgazite turke zbog marka!

P-76ers

pre 7 godina

Da ovaj Fmp ima Grobare na tribinama bez problema bi usli u top 4 !
(Remontovana limenka !, 23. februar 2017 

Ako smatrate da možete da pomognete Zvezdi navijanjem, uvek ste dobro došli...

Nikola Nis

pre 7 godina

Partizanovac sam otkad znam za sebe. Razbijte Turke maksimalno, one strasne slike ispred Jagodinog groba ne mogu se zaboraviti. Navijaci Galatasaraja, najbedniji od svih...

nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 7 godina

Hocu da napisem neki komentar i nikada ga ne puste.A ovaj Patrik lupa gluposti,i puste njegovih 100 frustracija.Imam osecaj da se pustaju samo prepirke a da nije ovde mesto nesto reci o utakmici.

argau

pre 7 godina

a jako je vazno istavi sto si grobar i najvijas za zvezdu. Svako ko pocne svoj komentar sa "Iako sma grobar/delija ..." ili "inace navijam za..." treba odmah da prekine da pise komentar i da ga ne objavi.

Apelujem na tvoju svest komentatote, ako planiras da pocnes post tako - autocenzurisi se.

Unapred hvala na produzenim zivotima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Laza, 23. februar 2017 19:37)

Иако сам делија, сматрам да би било боље да си ти одма прекинуо са писањем коментара и одустао од слања истог.

Billy

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
(Patrik, 23. februar 2017 19:42)

Bili umorni, svake nedelje evroliga. Al eto dobro nam dosla pauza i kup gde smo imali 3 laksa treninga. Odmorili, oporavili se i sad mozemo da nastavimo dalje

Zvezda!!!

pre 7 godina

Samo pogledajte razliku u sudjenju onomad i sad u EL! Pa ne moze jedan ratkovica da izbaci sa 5 jednog od najboljih defanzivca EL osim u budjavoj kls! Hrkljus pu...

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Grotlu ? Delije su u Evroligi nesto najjadnije i najisforsiranije sto postoji...ovaj ciklus pesama koji njih 200 peva a cuje se skripa patika je bas lose
(Xxx, 23. februar 2017 19:06)

Juce, protiv PAOK-a sam cuo drugara preko TV-a, kad se nakasljao.

Toni

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 23. februar 2017 19:42)

Baš bez veze što nisu iskreni prema tebi.

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Ocigledno iskupljivanje Turaka u za njih nebitnoj utakmici za zlocin koji su njihovi navijaci pocinili.vrlo neodgovorna igra..tako da nema mesta lozioni
(Mmir, 23. februar 2017 21:01)

Jeste. Sigurno su se iskupili sad. Sad je sve ok. Dokle vi idete...

NastyB

pre 7 godina

Uopšte ne mogu da shvatim koliki moron treba da budeš pa da, kao Zvezdaš, navijaš za tamo neki grčki klub protiv srpskog. U redu, zezamo se da su zagrepčani, oni nas zovu FMP, razumem to, ali kad su inostrane utakmice u pitanju, to bi trebalo da se „skloni u stranu“. Baš kao što ne mogu da shvatim grobare koji navijaju za ove turkeljage koji su ubili našeg čoveka iz čistog idiotizma. Ni oni kreteni koji su ubili Tatona nisu ništa bolji, budaletina ima na svim stranama sveta.
A sads malo o utakmici, ovako na poluvremenu. Ne znam zašto neki pljuju po Joviću ili Bjelici?? Normalno je da nekoga ne ide, ali snaga Zvezde jeste u tome da uvek neko iskoči. Ne ide Joviću – eto ga Lazić koji rešeta za tri. Izgubljeni Bjelica i Mitrović – tu je Tompson da zatvori reket u odbrani. Zvezda igra gotovo savršenu odbranu, taktika u napadu, začudo, odlična, šut za tri funkcioniše neobično dobro, igra u reketu takođe. Ako u nastavku bude na ovakvom nivou, ne plašim se ni sekunde za rezultat. A navijanje je užasno, umesto da se Pionir trese, tek samo neke grupice pevaju, baš kao na sinoćnoj utakmici komšija. Ali to nije bitno, samo neka momci nastave ovako.

Cika Slave

pre 7 godina

Partizan je uvek bio drugi klub u Srbiji kad je rec o najvaznijoj sporednoj stvari na svetu, i na to su se navikli. Kada su dosle 90' tuzne i nesretne, malo su isplivali, ali i dalje je to vise titula, kupova, duplih kruna, bolji medjusobni skor, bolja gol razlika... I naravno zvezdino ime uklesano na "klempavog". Ali zvezda im je sad uzela i kosarku i na to ne mogu da se naviknu. Toliko je patnje i mrznje u njihovim komentarima. Stigla ih je karma, kao Hrvate zbog 95'. Oni su institucija koju ne zanima domaci kup sa koga pobegnu, odbiju da igraju EK, jer njihov nivo je samo EL. E sad kup ne mogu da osvoje, a EK je nemoguca misija, o EL mogu da sanjaju. Kao sto rece jedan ciko, puno srece u Fiba LS. Omalovazavaju zvezdine pobede nad svim velikanima ove godine, to je samo zato sto Zvezda ima najveci budzet u EL. Kad je Partizan igrao EL to je bila magija. Zvezda ne moze da bude prvak a da to nije namesteno i oteto, jer to pripada iskljucivo partizana. Sad su se mracne sile udruzile protiv institucije. U partizanu se igra iz ljubavi, a u Zvezdi za milione. Bitno je da je casove ljubavi mag naplatio, a i svoje vreme proglasio za izdajnika svakog ko je trazio posteno zaradjen novac. Procice te ko Hrvati, a neki tvrde da i jeste Hrvati. Pusa

ZVEZDA

pre 7 godina

Odmornija ekipa ? 
Sudije pomogle ? 
Vučić kupio ? 
Cia dogovorila ? 
Vatikan utanačio ? 
Vanzemaljci pomogli ? 

....nastavi niz...
(Batko, 23. februar 2017 21:55)

Terza namestio, zakljucao svlacionicu?
Covke uticao?
Drzavni projekat?
Pustili nas?
Promenili sami rezultat na semaforu?

Neko...

pre 7 godina

Jedna od prvih utakmica Zvezdi biti ili ne biti za prolazak u top8 i rutinska pobeda bez i malo neizvesnosti ali ono sto je meni najinteresantnije u celoj prici je sudjenje,Laza i Djenka kao jedni od najboljih (ako ne i najbolji) defanzivaca ni u jednom trenutku nisu usli u problem sa faulovima,tehnickim greskama ili bilo cemu slicno a protiv partizana jedan Ratkovica koji videli smo ga sinoc protiv Paoka (covek je neraucunljiv) izbaci iz igre Djenku,Simon po prirodi miran igrac ne preterano temperamentan zaradi iskljucenje i jos milion drugih stvari pa se ja sad sa pravom pitam kako je to moguce i kakav je to kriterijum sudjenja u aba ligi i kls-u a kakav u Evroligi i da li je moguce da nas tamo vise postuju nego kod kuce?!! Ocigledno je da sa svih strana pokusavaju da nas sruse ali jednostavno toliko smo bolji od svih ostalih da nam nista ne mogu!!!

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Ajmo Galata vi ste moja braca, Turci moji !!
(Grobar onaj pravi, 23. februar 2017 18:42)

Koga je jos sramota umesto njega nek lupi plus.

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Sta igra ovaj Galatasaraj???Kako su oni uopste dobili Barsu???

Budite se!!
(Grobar, 23. februar 2017 19:46)

Koja nemoc... Koje frustracije...

volim partizan

pre 7 godina

Ajmo Galata vi ste moja braca, Turci moji !!
(Grobar onaj pravi, 23. februar 2017 
kakav si ti bot ciganski, to je neverovatno.
ni jedan gobar to ne bi napisao.
ps zgazite turke zbog marka!

bla

pre 7 godina

Sa igracima koje ima Zvezda, Vujosevic bi se prosetao do titule prvaka Evrope. Eeeeej, pa Dulo je sa Tepicem i Tripkovicemiu ekipi otiso na F4 i nije tamo izgubio ni jedan mec u regularnom toku. Dva poraza na produzecima.
Ali dobro, jedno je Partizan, a drugo privatan klub Nebojse iz predgradja Beograda.
(Batko = Tupko, 23. februar 2017 21:37)

da, a sa paspaljem, danilovicem, divcem i djodjevicem nista? ako se tada nije prosetao nece nikada

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Sa igracima koje ima Zvezda, Vujosevic bi se prosetao do titule prvaka Evrope. Eeeeej, pa Dulo je sa Tepicem i Tripkovicemiu ekipi otiso na F4 i nije tamo izgubio ni jedan mec u regularnom toku. Dva poraza na produzecima.
Ali dobro, jedno je Partizan, a drugo privatan klub Nebojse iz predgradja Beograda.
(Batko = Tupko, 23. februar 2017 21:37)

Je l' to onaj najgori trener u istoriji CSKA? On moze jedino po parku da se proseta. Limoz ne zna gde bije, cim nema sponzore, politicare i drzavu iza sebe.

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

Crvena zvezda!? Jos uvijek ste daleko od.....pop84:-)
(slusaj vamo!, 23. februar 2017 20:52)

ne može se reći da nisi u pravu, ta jugoplastika je verovatno najbolja evropska ekipa ikad, ali - i ovi dulovi mučenici su nam koliko juče objašnjavali da smo daleko od njih...

Neko...

pre 7 godina

Jeste Galata dosla nezainteresovana i namerno izgubila a proslo kolo bila motivisana pa dobila Barsu u gostima,pa ako je do neke "namestaljke" i "pustanja" valjda ce pre da puste Barsu nego Zvezdu,mislim realno?! Zato ne lupajte gluposti i uzivajte u igri Zvezde jer ove godine gazimo redom!!

oberin martel

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 23. februar 2017 19:42)

Ma lažu. Nisu uopšte umorni nego ih je jako teško motivisati protiv trećerazrednih ekipa kakva je zagorski Partizan...

Moma SRB

pre 7 godina

Nikad losiji Partizan bi razbio ove 
(Karlbronc, 23. februar 2017 20:04) 

Da, nazalost vidjeli smo to sinoc u nikad jacoj Ligi ...... Ko vam bjese sledeci protivnik ? A da da da ispali ste, niste usli ni u 16 najgorih ekipa sampiona... izvini...
(milooraad, 23. februar 2017 21:07)

Kako bre ispali...??? Pa zar ne igraju repasaž?

dudule

pre 7 godina

Da ovaj Fmp ima Grobare na tribinama bez problema bi usli u top 4 ! (Remontovana limenka !, 23. februar 2017

Ako smatrate da možete da pomognete Zvezdi navijanjem, uvek ste dobro došli... (P-76ers, 23. februar 2017 19:54

brate svaka cast za komentar...smekerski

Gavra Kacanski

pre 7 godina

Kako lagano napravise razliku, do sada je to uvijek bilo stihiski, ovaj put nekako lagano, kao sto cska to radi protivnicima, svaka cast za prvo poluvrijeme,

BODIBOND

pre 7 godina

Ubedjen sam da kad bi Zvezda u zadnjoj sekundi na F4 imala slobodno bacanje za titulu u EL da bi tog momenta grobari bili na aparatima. Zamislite taj njihov trenutak, gledaju preznojavaju se, muk, grickaju sendvic ...

Ivan

pre 7 godina

Neka se stide svi oni koji su pripadnici ovog naroda koji su večeras navijali za Galatasaraj samo zbog ogromne mržnje prema Zvezdi, mržnje koja sa sportom nema veze.

BRAVO ZVEZDO, HVALA CRVENO-BELI MOMCI ZA JOŠ JEDNU VELIKU POBEDU VEČERAS! DOMINACIJA!

Brooklyn boy

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome.
(Sati ljubavi, 23. februar 2017 20:55)

Због тог труда против Звезде сте синоћ и изгубили, а да смо били одморнији, то не пије воду. Звезда је у тих десет дана имала 6 утакмица, а Партизан 4...

Mind

pre 7 godina

@Batman
Bratski derbi???
@ss
Galata za Srbiju???

To govorite za klub ciji su navijaci ubili naseg decaka, jos se pre neki dan slikali na njegovom grobu!?
Neka vam je na cas momci, za koga god da navijate, zao mi vas je I toga sto vam je u glavama...

@Patrick
Tebe je suvisno komentrisati...

Napred Zvezda!

samo kazem

pre 7 godina

JOVIĆ umišljeni GENIJE !! prva 2 min utakmice!!! 

-Micov iz Ćoška mu DAO trojku 
-Glup faul na Koksalu na 8-9m (stajanje u stavu)
-Kokasl TROJKA iz drugog UGla 
-Izgubljena lopta (ništa strašno) 
-i NAJGLUPLJI DRUGI faul odmah posle izgubljene lopte 

I sve to u 120 sekundi !!! 

A igra nam zavisi od NJEGA ... Pa o čemu čovek razmišlja !!!
(Mirko, 23. februar 2017 19:09)

A o čemu li ti razmišljaš?

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Zvezda igra protiv kluba čiji su navijači ubili Srbina i čiju smrt slave. Da vidimo koliko nisko mogu da padnu grobari u navijanju za taj klub.

Srećno Zvezdo, ti si jedina svetla tačka Srbije uprkos tome što država i dalje sve pare gura u partizan NIS MTS SNS Aerodrom

Leskovcanin

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
(Patrik, 23. februar 2017 19:42)

Hahahahahahahahah
Pobedio si mutavi.

Aleksa

pre 7 godina

@NastyB
У праву си то српски грчки клуб. Нико луд не би требало да навија за грчки против српског. Ниси у праву кад имплицираш да је партизан српски. Партизан није српски клуб него званично југославенски. Мени су Грци много ближи и дражи од југославена. Грци ми нису убијали деде и отимали имовину. Југославени јесу. А није зезање за Загреб него срамна истина. Они су одговор SKJ на Црвену Звезду, створени од НДХ репрезентативаца, ради смањивања "просрпског елемента" у српској поратној омладини која се окупљала око СД Црвена Звезда, као правног следбеника СК Велика Југославија/Велика Србија 1913. Ту тешку и страшну срамоту коју навијачи партизана осећају, они покушавају да изједначе притупавим покушајима ФМП/идеа/дива. И они знају истину, зато нас, онако братски, српски и мрзе. Што не мења НДХ историју или YU садашњост њиховог тима...

Milan

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki klinac, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznje, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona ili hale. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cika Slave, 23. februar 2017 21:21) # Link komentara

Ne verujem da je neki klinac. To je matoriji baksuz. Mada u kojoj meri mu objavljuju komentare mozda je i Veran Matić. Kao da na sajtu nemaju admina.

Mirko

pre 7 godina

@Iskreno se nadam da ce Zvezda sto pre da ispadne samo zbog Čovića!Odkad ih i drzava finansira i kad su poceli da pobedjuju nekako je prestao bojkot navijača!Nikad kao Partizan!
(djordje, 23. februar 2017 23:03)

Odkad?
Da nisi kolega Tome grobara sa faksa?

Batko

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sati ljubavi, 23. februar 2017 20:55)

Odmornija ekipa ?
Sudije pomogle ?
Vučić kupio ?
Cia dogovorila ?
Vatikan utanačio ?
Vanzemaljci pomogli ?

....nastavi niz...

Delije Čikago

pre 7 godina

@E moja Anice, a uvek sam te gotivio, kad sam Ja ćero gledao Zvezdu i bio deo glavne grupacije Ti se nisi ni rodila, nemoj onda da pričaš gluposti...

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Sinocni komentar jedne od nesrecnih zebrica i velika nada u Turke:
"Auu sta je komentara.Bice tesko sutra vratiti sve.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (You take the joint, 23. februar 2017 00:02) "

Izuzetno tesko. Doduse, ono dezurno mlataralo Patrik je uvek tu.

Delije Čikago

pre 7 godina

@20 kinte, sine Ja sam mator da bi se raspravljao sa tobom ovde, fondacija Delije Čikago su još od 1996 kad sam otišao za Ameriku, inače bio sam kum pokojnom Zelji i Vojvodi, tako da ajd uzmi plazmu pa na spavanje, jer ako si gledao AO kad smo istakli Zvezdinu zastavu preko cele tribine Delije Čikago 1989, mali si Ti još da bi znao ko su ti ljudi, sve najbolje...

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Koliko paćenika s druge strane brda prati Zvezdu!! Baš im hvala, to je prilika da i oni malo pogledaju Evroligu u svom gradu!!

slobinator

pre 7 godina

Crvena zvezda!? Jos uvijek ste daleko od.....pop84:-)
(slusaj vamo!, 23. februar 2017 20:52)

Kakav nebulozan komentar.Prvo treba da se sramiš zato što tim koji je slavu stekao pod imenom Jugoplastika krstiš sa onim neartikulisanim imenom koji ste dali klubu kad ste 'lijepu vašu'cepali od nekada divne velike zemlje u kojoj vam ništa nije falilo.Drugo samo u toj velikoj zemlji Hajduk i Jugoplastika su i vredeli nešto,a pogledaj gde ste sada.Zvezda je bogami bila I tada I sada je slavno ime.Ovi iz Makabija su nas recimo dobro upamtili.U fudbalu smo pali jer smo dve decenije pljačkani,ali I tu ćemo se vratiti.Niste mi jasni vi splićani koje smo još iz 'Velog mista'upoznali kao pravedne I hrabre ljude šta je vama smetala ona velika država u kojoj ste bili poštovani kao recimo vaše legende Boris Dvornik ili Oliver Dragojević.Šta je njima smetao Beograd u kojem su se proslavili?

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Nikad losiji Partizan bi razbio ove
(Karlbronc, 23. februar 2017 20:04)

Al' necete skoro doci u situaciju da igrate protiv njih...

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Onaj jovic pojma nema treba ga se otarasiti sto pre...
Umislio da je Teo pa se pravi neki..
Jovic i onaj bjelica dva nuba teska...
(Grobar, 23. februar 2017 19:20)

Razumem te...

mirko

pre 7 godina

@Dokaz da ovu EL moze da igra svako ko plati.
(Balansero, 23. februar 2017 20:23)

E moj grobaru, da je tako kao sto kazes, koliko vam drzava daje od usta naroda imali bi vi u toj EL bar 3 ekipe.

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome.
(Sati ljubavi, 23. februar 2017 20:55)

Ja mislim da vas je prelomio Gudura i to preko kolena... Ali to je sad nebitno, nebitni ste skroz. Mi gledamo u buducnost, vi u proslost. Razbicemo vas opet, ako prodjete Buducnost. Pozdrav.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Грешке Волтерса у првој четвртини су нам одузеле 10 поена.Зар Радоњић и Човић још нису схватили да је Волтерс промашена инвестиција и да под хитно нађу другог центра петицу и другог плејмејкера за иоле озбиљне резултате.Лазић у првом полувремену одличан.
(Stari zvezdas, 23. februar 2017 19:56)
Koilko para toliko muzike. I mi bi voleli da umesto njega igra Teo ili Malcolm Delaney, ali kostaju kao nas ceo tim zajedno. Nego, sta rece ...za "Iole" ozbiljne rezultate...sta, ovo do sada nije vredno pomena?!

Na stranu pare...ljudi, kako Djenka i Laza igraju odbranu ove godine..kako se krecu u odbrani, ono je neverovatno, ne mogu njihovi igraci loptu da prime. Tompson danas sjajan. Bravo!

benZin

pre 7 godina

sto se tice navijanja vjerujem da je i igracima nekad lakse kad nije totalna ludnica ali mi nije jasno sto se ne zvizdi kad napada protivnik jer to itekako zna da zbuni, kao sto vidjesmo u jednom napadu kad nisu ni znali da je istekao napad, a i u prethodnim utakmicama je bilo dosta slicnih situacija, tako da nemoj da ste lijeni ne morate pjevat ali zvizdi urlici kad nas napadaju bre

Bolivud

pre 7 godina

@balansero
A šta je tačno platio Galatasaraj ?
Da ne lupaš iz nedelje u nedelju, znao bi da su osvojili EK prošle godine i da imaju mesto u EL.
Najvažnije da lupate Ti , Patrick, Grobar , Filip must play i sl, zato ste zajedno sa svojim klubom treća liga.
A ako Ti lakše nastavi da omalovazavas , nije problem, ionako nismo isti.

anica

pre 7 godina

(Delije Čikago, 23. februar 2017 21:45)

Najbolje navijace imamo u El, navijaci su nam vrhunski, veceras je bila kontrola iz EL zbog silnih kazni koje klub placa, bolje i takvo navijanje nego da isprazne halu. Gledaj ti bob bolje ti je..jos uvek je zima.

tutaaa

pre 7 godina

Sto vodje Delija neko ne obavesti da ne nisu na nekom pasnjaku Superlige, i samim tim treba da usklade neku pesmu sa sportom koji se igra sada...

SS

pre 7 godina

Sve odlicno Radonja,ali kad gazimo na +20 ubaci Dobrica/Simanica odmori barem malo Simonovica/Jovica obojica igraju po 30 minuta..Treba stedeti igrace i davati sansu mladjima,nista valjda ce im dati sansu u ABA ligi sada kada smo osigurali prvo mesto barem

NoName

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sati ljubavi, 23. februar 2017 20:55) 

Odmornija ekipa ? 
Sudije pomogle ? 
Vučić kupio ? 
Cia dogovorila ? 
Vatikan utanačio ? 
Vanzemaljci pomogli ? 

....nastavi niz...
(Batko, 23. februar 2017 21:55)

Koraci Gudurica?

Далабу Шанто

pre 7 godina

@Laza
U cemu li je tvoj problem? Sme li ko drugi za tvoj tim navijati? Verovo ti ili ne, ima nas sto prelecemo, ko sto nas ima sto uvek za nase navijamo, pa koji god da su. Ako tebi nije dobrodosla podrska grobara i neodredjenih, vreme da se zamislis o svom identitetu i prioritetima u zivotu. Normalno da navijam veceras za Zvezdu, kakve veze ima sto nisam neki zakleti Delija? Da mi mozda neki balavac ne bi zabranio? Mozda ti Lazo malo da odsetas do imenjaka u posetu

he

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 23. februar 2017 19:42)
ne nego ce da grizu protiv amatera u.kupu

Ivan

pre 7 godina

Lagana pobeda moćne Zvezde nad Galatasarajem večeras. Dominacija! Veliko hvala Zvezdi za još jedno divno evroligaško veče. BRAVO ZVEZDO!

P.S.

Marko, živećeš večno u našim srcima.....nikada te nećemo zaboraviti...

milooraad

pre 7 godina

Nikad losiji Partizan bi razbio ove
(Karlbronc, 23. februar 2017 20:04)

Da, nazalost vidjeli smo to sinoc u nikad jacoj Ligi ...... Ko vam bjese sledeci protivnik ? A da da da ispali ste, niste usli ni u 16 najgorih ekipa sampiona... izvini...

Cika Slave

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki klinac, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznje, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona ili hale. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom?

drNebojsaCovic,Popovic

pre 7 godina

Kako je dobar osecaj, kakav je ponos navijati za ove mlade srpske momke, koji u istoriskom formatu El drze casove kosarke najbogatijima. Hvala dr za sve sto si uradio za srpsku kosarku i nasu Cz. Sto te Franjini vise mrzi, sve vise sam ubedjen da si na pravom putu.Bez skupih amera , do trona.

Zile

pre 7 godina

Ako ne bude nekih vecih promena na tabeli do kraja, tj. Olimpijakos ostane 3. najbolje da budemo 6. Mislim da su cska, real i fener jaci. Bilo bi lepo stici na F4, ko zna da li ce se i kada ponoviti ova brutalna igra zvezde u EL. Ako Radonja resi da ode, sve pada u vodu sl sezone. A bilo bi lepo da svi ostaju i prikljuce se ostin i bolden, ubijali bi

kurs iz engleskog

pre 7 godina

Ubedjen sam da kad bi Zvezda u zadnjoj sekundi na F4 imala slobodno bacanje za titulu u EL da bi tog momenta grobari bili na aparatima. Zamislite taj njihov trenutak, gledaju preznojavaju se, muk, grickaju sendvic ...
(BODIBOND, 23. februar 2017 22:44)

Laza sutira, a meni srce puno sto ima priliku jer je 100% zasluzuje. Cak ijako promasi za mene je najbolji ikada, a pogodio bi sigurno jer ima lavlje srce.

Enrico Pallazzo

pre 7 godina

Nestvarno je da navijaci kluba koji je osnovan u Zg, za koji su igrali reprezentativci NDH, Tudjman i slicni generali gajili anti srpsku politiku, sada luperdaju ovde : Zvezda Idea, graski derbi sa Galatom..

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Posle ovakve utakmice ti napišeš "Luka Mitrović zločin koji traje"?? Ma ti ne zaslužuješ uopšte da gledaš Zvezdu! Idi gledaj Igokeu!

Patrick

pre 7 godina

Ljudi, ne vredi, jeste da sam se rodio kao Partizanovac ali Zvezdi ne mozes da odolis. Kakva atmosfera, kakva borbenost, kakvo znanje... kako su lepe crveno-bele boje, kako je predivno biti Zvezdas! Sve vas volim, a Zvezdu obozavam !!!

Batko

pre 7 godina

lepa kvota na galatu,valjalo bi iskoristiti protiv padavicara!
(Goran, 23. februar 2017 10:07)

Uzeo pare na lepu kvotu ?!
Stavio kuću na Galatu ili samo pare od užine ?

zivim samo za tebe

pre 7 godina

Iskreno sam se plasio utakmice jer na je pobeda bila veoma bitna(da ne kazem presudna za dalji plasman) a Galata je igrao samo za ponos..i tacno se ispostavilo da cim je Zvezda prelomila utakmicu nije bilo sanse da se Galata vrati u igru i da se drugo poluvreme igralo da se otalja sa obe strane.Branku Lazicu loptu dati za uspomenu

mirko

pre 7 godina

@Dokaz da ovu EL moze da igra svako ko plati.
(Balansero, 23. februar 2017 20:23)

E moj grobaru, da je tako kao sto kazes, koliko vam drzava daje od usta naroda imali bi vi u toj EL bar 3 ekipe.

crni_redstar

pre 7 godina

bravo momci druga cetvrtina iz bajke. otreznio se i jovic. cini se da volters ne pripada ovom timu, nas jedini promasaj ove godine. bjelica treba da deli minute sa mitrom i simonom na 4, covek je totalno van forme plus se usinuo pa ce na 4 imati manje rvanja. stvarno steta sto nismo uboli pleja, srecom pegla to djenka.

Nesa

pre 7 godina

Navijac sam Zvezde ali moram da priznam da odlicnu igru prati ocajno navijanje. Pa ako se ovi momci na terenu toliko trude mogli bi i ovi kvazi navijaci mnogo bolje.

mirko

pre 7 godina

@Dokaz da ovu EL moze da igra svako ko plati.
(Balansero, 23. februar 2017 20:23)

E moj grobaru, da je tako kao sto kazes, koliko vam drzava daje od usta naroda imali bi vi u toj EL bar 3 ekipe.

kaca2011.kd@gmail.com

pre 7 godina

Bravo Zvezdo,idemo u top 8,Galata kao da je dosao onako da odigra,cisto reda radi,deluje mi kao veoma losa ekipa sa ovakvim losim trudom i igrom,smesno za ovo takmicenje,ali dobro,i bravo za Lazica,samo neka objasni kako je oteo skilove Simonovicu,ovaj drugi poludeo,ne veruje sta Laza ubada

Novica Busač

pre 7 godina

@Pionir nije pun zato sto je ovo utakmica visokog rizika. 
A ne znam zasto je sinoc bio poluprazan kada su igrala dva bratska kluba...
(Hmm, 23. februar 2017 19:16)

Placala se karta

Doktor

pre 7 godina

Nikad losiji Partizan bi razbio ove
(Karlbronc, 23. februar 2017 20:04)
Kakvi ste majstori, vi ni času u kafani ne bi znali da razbijete.

Fetty

pre 7 godina

Lako je ovde pobediti,pobedite vi tamo gde sam ja pobedjivao.Ja sam veci pobednik od svih vas.
(REVERSE ZOOM, 23. februar 2017 22:46)
Nekad otvorim pasos da vidim da li sam i dalje pobednik...

Batko

pre 7 godina

Vama forma tek počinje da pada,prethodni porazi su bili normalni,Partizan ste jedva uz pomoć sudija dobili bez dva bitna igrača,tako da ne vidim nikakvu ni teoretsku šansu zvezdi za top 8,svaka čast na svemu do sada,al to je to. :)
(dede, 23. februar 2017 14:52)

Sta reče....?!

Svasta

pre 7 godina

Dobar gradski derbi u najavi.
(Patrik, 23. februar 2017 18:41)


Dace Bog da karma proradi za ono podsmevanje od sinoc.Ako ne,sad ce i fudbalski derbi pa cemo da im vratimo za to.
(Patrick, 23. februar 2017 18:39)

Ti imas ozbiljne probleme u glavi... sledecu utakmicu partizana neko ce da ti vrati istom merom i ceo zivot ti prodje u kucanju moronskih komentara.

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Nismo isti, hvala Bogu...
(Sad se zove lane..., 23. februar 2017 15:27)

Nismo isti,sinoc vi panteri ostaviste preko 400 komentara na vest o porazu Partizana.Nismo isti,tacno.
(Patrick, 23. februar 2017 17:49)

Hahahahaha... Sve, sve, ali ti nesto pricas. Sako Zvezda ti je u glavi, nista ne radis, samo ostavljas komentare na nasim vestima.

slučajni prolaznik

pre 7 godina

Vi grobari i delije pucate od tolike mržnje ne zbog zvezde i partizana koliko zbog što su vaši životni jako tužni..Sve se svodi na tome u vašim komentarima sa kojim bi se normalno stručno osoblje itekako trebalo pozabaviti ali to u ovoj raspaloj Srbiji nema toga.

rejnald

pre 7 godina

Meni pomalo cudno da cak i u ovakvim utakmicama ne prelazimo preko 80+ poena...Tek u nekoliko meceva smo u tome uspjeli.Definitivno nismo suterska ekipa ali ni ovako nije lose.Cak naprotiv :)
Sledeca utakmica odlucuje mnogo toga.Pobjedom bi sebi sirom otvorili vrata Top 8 sto je sa ovakvim timom zaista podvig!Mislim da tesko Brose moze pobijediti Zvezdu u Pioniru.Njima se igra zasniva na Milleru,Strelnieksu i Melliju...Zaustavite 2/3 i oni su bespomocni.Ako neko ima igrace za tako nesto onda je to CZV.
Svaka cast Lazicu za vecerasnju utakmicu!Poslije Zalgirisa najbolja ove sezone.Kuzmic se probudio.Thompson sve bolji.Dzenkins sjajan...Brinu igre Bjelice i Waltersa ali ipak su bili povrijedjeni.

Batko

pre 7 godina

Грешке Волтерса у првој четвртини су нам одузеле 10 поена.Зар Радоњић и Човић још нису схватили да је Волтерс промашена инвестиција и да под хитно нађу другог центра петицу и другог плејмејкера за иоле озбиљне резултате.Лазић у првом полувремену одличан.
(Stari zvezdas, 23. februar 2017 19:56)

A, genije ti mislis kao na Sony-u...kupis igraca , ubacis u ekipu i on odmah igra ko zmaj ?!!!
Toliko o poznavanju kosarke... Da ti ipak komentarises fudbal, evo sad ce Backa , ok ?!

tatadragan

pre 7 godina

Ajde,grobarski janjičari,da vas pitam kao i posle svakog kola evrolige,da li se ispravno kaže "nova pobeda Zvezde u evroligi" ili " nova pobeda Zvezde u evrolizi".Meni potpuno svejedno i posle ovog kola...

Spale

pre 7 godina

rutinski.
Baš smo jaki.
Nikad ne znaš ko će razbiti protivnika.
Le Branko 5/5 za tri.
Sad će i o njemu morati protivnici razmišljati.

Leskovcanin

pre 7 godina

Jedva cekam sledecu sezonu da vise ne moram da gledam reklamu za kroasan sa onim iritantnim klincem.
(lol, 23. februar 2017 19:49)

Mislis na onoga klinca sa iritantnim osmehom i taraba zubima?

nemanja_drach

pre 7 godina

Ajmooo pa sto bude! Ako kiksamo makar sjutra vece da nam se sloze neki rezultati...Mada najbolje bi bilo kad bi mi pregazili Galatu nocas pa sjutra neka se slaze sto god oce :)

mirko

pre 7 godina

@Dokaz da ovu EL moze da igra svako ko plati.
(Balansero, 23. februar 2017 20:23)

E moj grobaru, da je tako kao sto kazes, koliko vam drzava daje od usta naroda imali bi vi u toj EL bar 3 ekipe.

coldplayer

pre 7 godina

Navijanje ocajno.Samo se peva za vreme himne i kada udjemo u seriju.Ostalo je veoma lose,narocito pri napadu protivnika.Moramo ovo mnogo bolje.

DedaMiloje

pre 7 godina

Jel ono Sasa Matic u publici :) Bez lose namjere:)
(Traktor, 23. februar 2017 19:29)

Naravno, Zvezda nešto iznad svega na svetu.

Delije Čikago

pre 7 godina

Mi nikada nismo bili košarkaški navijači i to mora da se prizna, u fudbalu smo sigurno među tri u svetu, ali ovo je smešno, sve u svemu idemo u 8, a tamo je sve moguće, ajmo Zvezdo...

Dr. D.R.

pre 7 godina

Generalno ne previse kvalitetna utakmice, ali ubismo ih. Galata presmesna ekipa. Samo smo podigli odbranu na nivo iz januara i ne mogu da pariraju uopste.

brajkoo

pre 7 godina

E ovako igraju momci kad imaju ozbiljne protivnike ! Gaze lagano, nije ni cudo sto se mucimo sa partizanima, mozes mislit koji im je crnjak kad treba da igraju sa tako losom ekipom i ono gledaju da otaljaju bez ikakve volje .. Braaavo !!

Laza

pre 7 godina

a jako je vazno istavi sto si grobar i najvijas za zvezdu. Svako ko pocne svoj komentar sa "Iako sma grobar/delija ..." ili "inace navijam za..." treba odmah da prekine da pise komentar i da ga ne objavi.

Apelujem na tvoju svest komentatote, ako planiras da pocnes post tako - autocenzurisi se.

Unapred hvala na produzenim zivotima.

BBRS

pre 7 godina

Mislim da nijednu utakmicu vise nećemo izgubiti do kraja.
Jedino, ako nas ne zadese neke nedaj Bože, povrede ili pad u igri, umor, pa i da možda izgubimo jednu do dve utakmice!

coldplayer

pre 7 godina

Jadni Patrice polazi u krevet.Ustajes rano za skolu.Mani se komentara,vec si ih ostavio 1000.Mislice druga deca da nisi bas normalan.

blebetalo

pre 7 godina

Sad ce ova dva "strucnjaka" sa arene da kazu sa hala nije popunjena do poslednjeg mesta a juce za poluprazan pionir rekli da je pun...

Brondby

pre 7 godina

Podrska Zvezdi!!!!

Idemo po titulu idemoooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

jahaci se mijenjaju, ali konji uvijek ostaju konji

pre 7 godina

@NastiB

u ovom trentuno tvojoj komentar ima 52 + i 10 -... dakle, na 6 navijaca uvijek cemo imati 5 normalnih i jednu budaletinu, bez obzira da li je grobar ili delija.

Cika Slave

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki pegavi klie, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom? nja, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznj

Nikola

pre 7 godina

Ajmo Galata vi ste moja braca, Turci moji !! 
(Grobar onaj pravi, 23. februar 2017  
kakav si ti bot ciganski, to je neverovatno. 
ni jedan gobar to ne bi napisao. 
ps zgazite turke zbog marka!
(volim partizan, 23. februar 2017 18:55)


Grobari su pisali jos gore stvari...Nemojte samo vi o botovima..

nenad

pre 7 godina

Dosadno treća i cetvrta lagano i turci se predali. Trebalo je da bude trideset razlike bez problema. Svaka cast Zvezdo maestraalni ste

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Ivković Marko , Ivković Marko , Ivković Marko . . . ! Ajde Zvezdo pobijedi za sve nas Delije a najviše za Marka ! Idemooo!!!

Cika Slave

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki pegavi klinja, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznje, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom?

Delije Čikago

pre 7 godina

E kad se ranije Toda razdere, ima da pevaš bre, grlo da ti se osuši, ko li sad vodi navijanje ne znam, nisam u zemlji, čuo sam neki Mare i Bogdanov, sve u svemu razočarao sam se.

Goran

pre 7 godina

lepa kvota na galatu,valjalo bi iskoristiti protiv padavicara!
(Goran, 23. februar 2017 10:07)

Uzeo pare na lepu kvotu ?!
Stavio kuću na Galatu ili samo pare od užine ?
(Batko, 23. februar 2017 20:51)

Nisam imao ni kuceta ni macete dok se nisam uclanio u SPS i SNS, ali opet ne dobijam pare za uzinu vec sendvic

Zvezdaš

pre 7 godina

Kako igra Mitrović to je stvarno smašno.Više puta sam pisao da je za njega najbolje da malo ode u FMP da stekne samopouzdanje pa da vidimo da li je za Zvezdu.

Šaban iz Loznice

pre 7 godina

@Grobar onaj pravi, jedino žalosnije od navijača Partizana koji navija za galatu je navijač Zvezde koji piše u ime Grobara. Nemoj nas brukati.

Napred Zvezda! Dominiramo.

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Ivković Marko , Ivković Marko , Ivković Marko . . . ! Ajde Zvezdo pobijedi za sve nas Delije a najviše za Marka ! Idemooo!!!

Stari zvezdas

pre 7 godina

Грешке Волтерса у првој четвртини су нам одузеле 10 поена.Зар Радоњић и Човић још нису схватили да је Волтерс промашена инвестиција и да под хитно нађу другог центра петицу и другог плејмејкера за иоле озбиљне резултате.Лазић у првом полувремену одличан.

neutralan navijač

pre 7 godina

Šta igra ovaj Turski klub Galata večeras u ovom takmičenju?? Ništa! Turistički došli uz to da uvežbaju neke varijante za turski šampionat njihov pošto je za njih završena sezona kad je u pitanju evroliga..

neko iz mase

pre 7 godina

Pobedila je zvezda unapred već jer ova Galata veze nema..
Jedino Micov im je odigrao nešto a ostali vrlo slab učinak da ne kažem pogubljeno izgledaju. Zaslužena najgora ekipa u evroligi na dnu tabele za ovu sezonu..

Brondby

pre 7 godina

Podrska Zvezdi!!!!

Idemo po titulu idemoooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Tres romantizam

pre 7 godina

POEMA ZVEZDI 3
Molim se danas ja u crkvi,
Od jutra pa do sve do mraka,
Da Zvezda nam svima veceras slavi,
Selo i grad da se vesele,
Apatin slavljem novi da dignu,
Bozic ce novi to da bude,
Umor ja nepoznat kad Delije poju,
Ledjima Kuzmic poene gradi,
Evropa drhti od Simona strasnog,
Voljom Jovic rola i pikuje,
A Carls tricama krsi morale,
Radnik ko Lazic niko nije,
A Nejt njanjavim izgledom vara,
Jadranska liga za njih je mala,
Evropa trofeja premalo ima,
Pa gde su te NBA zvezde,
Iza kog kamene se kriju od nase?
Zidamo novu kucu slavnih,
Da smestimo heroje Radonje Prijezde,
Alal im vera, napred junaci!

Mirko

pre 7 godina

JOVIĆ umišljeni GENIJE !! prva 2 min utakmice!!!

-Micov iz Ćoška mu DAO trojku
-Glup faul na Koksalu na 8-9m (stajanje u stavu)
-Kokasl TROJKA iz drugog UGla
-Izgubljena lopta (ništa strašno)
-i NAJGLUPLJI DRUGI faul odmah posle izgubljene lopte

I sve to u 120 sekundi !!!

A igra nam zavisi od NJEGA ... Pa o čemu čovek razmišlja !!!

Krle

pre 7 godina

Zvezda igra protiv kluba čiji su navijači ubili Srbina i čiju smrt slave. Da vidimo koliko nisko mogu da padnu grobari u navijanju za taj klub.

Srećno Zvezdo, ti si jedina svetla tačka Srbije uprkos tome što država i dalje sve pare gura u partizan NIS MTS SNS Aerodrom
(partizan sramota Srbije, 23. februar 2017 18:25)

Ovo je moj favorit za najsramniji komentar veceras.

djordje

pre 7 godina

Iskreno se nadam da ce Zvezda sto pre da ispadne samo zbog Čovića!Odkad ih i drzava finansira i kad su poceli da pobedjuju nekako je prestao bojkot navijača!Nikad kao Partizan!

Batko = Tupko

pre 7 godina

Sa igracima koje ima Zvezda, Vujosevic bi se prosetao do titule prvaka Evrope. Eeeeej, pa Dulo je sa Tepicem i Tripkovicemiu ekipi otiso na F4 i nije tamo izgubio ni jedan mec u regularnom toku. Dva poraza na produzecima.
Ali dobro, jedno je Partizan, a drugo privatan klub Nebojse iz predgradja Beograda.

Xxx

pre 7 godina

Grotlu ? Delije su u Evroligi nesto najjadnije i najisforsiranije sto postoji...ovaj ciklus pesama koji njih 200 peva a cuje se skripa patika je bas lose

anica

pre 7 godina

Delijo, psi koji laju ne ujedaju, kod tebe puna usta hvale...pusti da te drugi hvale...da ocene koliko si inteligentan i potkovan empirijom, pa da vidis kako moze da se odredi ko je "cera", vrlo lako. Zvezda ima Delije za navijace, jesi video kakvi su momci na tribinama, nego...jesi to bio na utakmicama pre nego sto si otisao u Cikago? Ti mene gotivio, ja tebe nikad.

Glogy

pre 7 godina

Kako cu lepo da spavam. Nadam se da necu da sanjam Pauka ups Paoka joj Bauka. Ma ko beba iama da nunm. Hvala Zvezdo.
Vujosevic Landras, 23. februar 2017 20:36)

Ono kad se pomene košarka, a ti pomisliš na Partizan. Nećeš ti još dugo mirno spavati...

NbgDeki

pre 7 godina

Ne znam da li ste primetili i u Evroligi i Aba ligi, da Bjelica obozava da se izostrava na klincima koji su slabiji od njega... A kad naidje neki ozbiljan centar igra kao baletan

KK Zamrzivač

pre 7 godina

Da ovaj Fmp ima Grobare na tribinama bez problema bi usli u top 4 !
(Remontovana limenka !, 23. februar 2017

Ako smatrate da možete da pomognete Zvezdi navijanjem, uvek ste dobro došli...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (P-76ers, 23. februar 2017 19:54)

Limenko da, ali samo protiv ovih Turaka čiji su im navijači prosto reći idioti.

Kastro

pre 7 godina

Znamo kad je pun,poslednjih 20 g bio je pun i preksinoc je bio krcat.U ne smarajte vise.A da, pojedini klub se prati od pre dve g Zato i neznaju ga je godinama bii pun

Patrik

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.

Mmir

pre 7 godina

Ocigledno iskupljivanje Turaka u za njih nebitnoj utakmici za zlocin koji su njihovi navijaci pocinili.vrlo neodgovorna igra..tako da nema mesta lozioni

Patrick

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki klinac, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznje, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona ili hale. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cika Slave, 23. februar 2017 21:21)

Ja da patim sto ste vi 13 godina bili amaterski kosarkaski klub?Hahaha razmisljanje ti na nivou tih klinaca koje si pomenuo.Sto se tice kuliranja rekao sam sinoc i danas da cu vratiti ono sto ste vi panteri pisali na vestima o Partizanu.Dobro pamtim svee!!

Marinko

pre 7 godina

Koji je ovo krs od basketa sa obe strane. Galata nikad gori tim, ako se oni uopste mogu nazvati timom. Zvezda nista posebno, sta reci kad je Lazic najbolji igrac. Koraci, nosene lopte, prodaja cistih lopti. Horor.

20kinte

pre 7 godina

@Delije Čikago

Loše si obavešten, a i ne pominji imena javno, iako pretenduješ da budeš navijač, iz tvog ponašanja a i znanja se da zaključiti da si simpatizer našeg kluba. To je skroz u redu, ali nemoj komentarisati tribinu kojoj ne pripadaš, ako nekada i jesi bio (u šta sumnjam mada ostavljam prostor da grešim), više nisi deo iste stoga je nemoj komentarisati.

Sati ljubavi

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome.

DJ

pre 7 godina

Zvezda je losa bila veceras, bez obzira na rezultat. Ovakvoj bandi od Ekipe, Galatasaraju... ti si morao da das 100 poena...
na sta oni lice, ono je uzas....

realno

pre 7 godina

U starom formatu takmicenja se retko kad desavalo da timove boli uvo da igraju kao ovi veceras.. Lici ovo na nba.. Nema maksimuma do play off-a..

djordje

pre 7 godina

Iskreno se nadam da ce Zvezda sto pre da ispadne samo zbog Čovića!Odkad ih i drzava finansira i kad su poceli da pobedjuju nekako je prestao bojkot navijača!Nikad kao Partizan!

Batko = Tupko

pre 7 godina

Sa igracima koje ima Zvezda, Vujosevic bi se prosetao do titule prvaka Evrope. Eeeeej, pa Dulo je sa Tepicem i Tripkovicemiu ekipi otiso na F4 i nije tamo izgubio ni jedan mec u regularnom toku. Dva poraza na produzecima.
Ali dobro, jedno je Partizan, a drugo privatan klub Nebojse iz predgradja Beograda.

Stari zvezdas

pre 7 godina

Грешке Волтерса у првој четвртини су нам одузеле 10 поена.Зар Радоњић и Човић још нису схватили да је Волтерс промашена инвестиција и да под хитно нађу другог центра петицу и другог плејмејкера за иоле озбиљне резултате.Лазић у првом полувремену одличан.

Marinko

pre 7 godina

Koji je ovo krs od basketa sa obe strane. Galata nikad gori tim, ako se oni uopste mogu nazvati timom. Zvezda nista posebno, sta reci kad je Lazic najbolji igrac. Koraci, nosene lopte, prodaja cistih lopti. Horor.

Patrick

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki klinac, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznje, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona ili hale. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cika Slave, 23. februar 2017 21:21)

Ja da patim sto ste vi 13 godina bili amaterski kosarkaski klub?Hahaha razmisljanje ti na nivou tih klinaca koje si pomenuo.Sto se tice kuliranja rekao sam sinoc i danas da cu vratiti ono sto ste vi panteri pisali na vestima o Partizanu.Dobro pamtim svee!!

KK Zamrzivač

pre 7 godina

Da ovaj Fmp ima Grobare na tribinama bez problema bi usli u top 4 !
(Remontovana limenka !, 23. februar 2017

Ako smatrate da možete da pomognete Zvezdi navijanjem, uvek ste dobro došli...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (P-76ers, 23. februar 2017 19:54)

Limenko da, ali samo protiv ovih Turaka čiji su im navijači prosto reći idioti.

Patrik

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.

Mirko

pre 7 godina

JOVIĆ umišljeni GENIJE !! prva 2 min utakmice!!!

-Micov iz Ćoška mu DAO trojku
-Glup faul na Koksalu na 8-9m (stajanje u stavu)
-Kokasl TROJKA iz drugog UGla
-Izgubljena lopta (ništa strašno)
-i NAJGLUPLJI DRUGI faul odmah posle izgubljene lopte

I sve to u 120 sekundi !!!

A igra nam zavisi od NJEGA ... Pa o čemu čovek razmišlja !!!

Sati ljubavi

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome.

Krle

pre 7 godina

Zvezda igra protiv kluba čiji su navijači ubili Srbina i čiju smrt slave. Da vidimo koliko nisko mogu da padnu grobari u navijanju za taj klub.

Srećno Zvezdo, ti si jedina svetla tačka Srbije uprkos tome što država i dalje sve pare gura u partizan NIS MTS SNS Aerodrom
(partizan sramota Srbije, 23. februar 2017 18:25)

Ovo je moj favorit za najsramniji komentar veceras.

Glogy

pre 7 godina

Kako cu lepo da spavam. Nadam se da necu da sanjam Pauka ups Paoka joj Bauka. Ma ko beba iama da nunm. Hvala Zvezdo.
Vujosevic Landras, 23. februar 2017 20:36)

Ono kad se pomene košarka, a ti pomisliš na Partizan. Nećeš ti još dugo mirno spavati...

Xxx

pre 7 godina

Grotlu ? Delije su u Evroligi nesto najjadnije i najisforsiranije sto postoji...ovaj ciklus pesama koji njih 200 peva a cuje se skripa patika je bas lose

anica

pre 7 godina

Delijo, psi koji laju ne ujedaju, kod tebe puna usta hvale...pusti da te drugi hvale...da ocene koliko si inteligentan i potkovan empirijom, pa da vidis kako moze da se odredi ko je "cera", vrlo lako. Zvezda ima Delije za navijace, jesi video kakvi su momci na tribinama, nego...jesi to bio na utakmicama pre nego sto si otisao u Cikago? Ti mene gotivio, ja tebe nikad.

Mmir

pre 7 godina

Ocigledno iskupljivanje Turaka u za njih nebitnoj utakmici za zlocin koji su njihovi navijaci pocinili.vrlo neodgovorna igra..tako da nema mesta lozioni

20kinte

pre 7 godina

@Delije Čikago

Loše si obavešten, a i ne pominji imena javno, iako pretenduješ da budeš navijač, iz tvog ponašanja a i znanja se da zaključiti da si simpatizer našeg kluba. To je skroz u redu, ali nemoj komentarisati tribinu kojoj ne pripadaš, ako nekada i jesi bio (u šta sumnjam mada ostavljam prostor da grešim), više nisi deo iste stoga je nemoj komentarisati.

realno

pre 7 godina

U starom formatu takmicenja se retko kad desavalo da timove boli uvo da igraju kao ovi veceras.. Lici ovo na nba.. Nema maksimuma do play off-a..

neko iz mase

pre 7 godina

Pobedila je zvezda unapred već jer ova Galata veze nema..
Jedino Micov im je odigrao nešto a ostali vrlo slab učinak da ne kažem pogubljeno izgledaju. Zaslužena najgora ekipa u evroligi na dnu tabele za ovu sezonu..

Delije Čikago

pre 7 godina

Mi nikada nismo bili košarkaški navijači i to mora da se prizna, u fudbalu smo sigurno među tri u svetu, ali ovo je smešno, sve u svemu idemo u 8, a tamo je sve moguće, ajmo Zvezdo...

NbgDeki

pre 7 godina

Ne znam da li ste primetili i u Evroligi i Aba ligi, da Bjelica obozava da se izostrava na klincima koji su slabiji od njega... A kad naidje neki ozbiljan centar igra kao baletan

Laza

pre 7 godina

a jako je vazno istavi sto si grobar i najvijas za zvezdu. Svako ko pocne svoj komentar sa "Iako sma grobar/delija ..." ili "inace navijam za..." treba odmah da prekine da pise komentar i da ga ne objavi.

Apelujem na tvoju svest komentatote, ako planiras da pocnes post tako - autocenzurisi se.

Unapred hvala na produzenim zivotima.

DJ

pre 7 godina

Zvezda je losa bila veceras, bez obzira na rezultat. Ovakvoj bandi od Ekipe, Galatasaraju... ti si morao da das 100 poena...
na sta oni lice, ono je uzas....

Kastro

pre 7 godina

Znamo kad je pun,poslednjih 20 g bio je pun i preksinoc je bio krcat.U ne smarajte vise.A da, pojedini klub se prati od pre dve g Zato i neznaju ga je godinama bii pun

Goran

pre 7 godina

lepa kvota na galatu,valjalo bi iskoristiti protiv padavicara!
(Goran, 23. februar 2017 10:07)

Uzeo pare na lepu kvotu ?!
Stavio kuću na Galatu ili samo pare od užine ?
(Batko, 23. februar 2017 20:51)

Nisam imao ni kuceta ni macete dok se nisam uclanio u SPS i SNS, ali opet ne dobijam pare za uzinu vec sendvic

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Zvezda igra protiv kluba čiji su navijači ubili Srbina i čiju smrt slave. Da vidimo koliko nisko mogu da padnu grobari u navijanju za taj klub.

Srećno Zvezdo, ti si jedina svetla tačka Srbije uprkos tome što država i dalje sve pare gura u partizan NIS MTS SNS Aerodrom

argau

pre 7 godina

a jako je vazno istavi sto si grobar i najvijas za zvezdu. Svako ko pocne svoj komentar sa "Iako sma grobar/delija ..." ili "inace navijam za..." treba odmah da prekine da pise komentar i da ga ne objavi.

Apelujem na tvoju svest komentatote, ako planiras da pocnes post tako - autocenzurisi se.

Unapred hvala na produzenim zivotima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Laza, 23. februar 2017 19:37)

Иако сам делија, сматрам да би било боље да си ти одма прекинуо са писањем коментара и одустао од слања истог.

blebetalo

pre 7 godina

Sad ce ova dva "strucnjaka" sa arene da kazu sa hala nije popunjena do poslednjeg mesta a juce za poluprazan pionir rekli da je pun...

Tres romantizam

pre 7 godina

POEMA ZVEZDI 3
Molim se danas ja u crkvi,
Od jutra pa do sve do mraka,
Da Zvezda nam svima veceras slavi,
Selo i grad da se vesele,
Apatin slavljem novi da dignu,
Bozic ce novi to da bude,
Umor ja nepoznat kad Delije poju,
Ledjima Kuzmic poene gradi,
Evropa drhti od Simona strasnog,
Voljom Jovic rola i pikuje,
A Carls tricama krsi morale,
Radnik ko Lazic niko nije,
A Nejt njanjavim izgledom vara,
Jadranska liga za njih je mala,
Evropa trofeja premalo ima,
Pa gde su te NBA zvezde,
Iza kog kamene se kriju od nase?
Zidamo novu kucu slavnih,
Da smestimo heroje Radonje Prijezde,
Alal im vera, napred junaci!

Zvezdaš

pre 7 godina

Kako igra Mitrović to je stvarno smašno.Više puta sam pisao da je za njega najbolje da malo ode u FMP da stekne samopouzdanje pa da vidimo da li je za Zvezdu.

NastyB

pre 7 godina

Uopšte ne mogu da shvatim koliki moron treba da budeš pa da, kao Zvezdaš, navijaš za tamo neki grčki klub protiv srpskog. U redu, zezamo se da su zagrepčani, oni nas zovu FMP, razumem to, ali kad su inostrane utakmice u pitanju, to bi trebalo da se „skloni u stranu“. Baš kao što ne mogu da shvatim grobare koji navijaju za ove turkeljage koji su ubili našeg čoveka iz čistog idiotizma. Ni oni kreteni koji su ubili Tatona nisu ništa bolji, budaletina ima na svim stranama sveta.
A sads malo o utakmici, ovako na poluvremenu. Ne znam zašto neki pljuju po Joviću ili Bjelici?? Normalno je da nekoga ne ide, ali snaga Zvezde jeste u tome da uvek neko iskoči. Ne ide Joviću – eto ga Lazić koji rešeta za tri. Izgubljeni Bjelica i Mitrović – tu je Tompson da zatvori reket u odbrani. Zvezda igra gotovo savršenu odbranu, taktika u napadu, začudo, odlična, šut za tri funkcioniše neobično dobro, igra u reketu takođe. Ako u nastavku bude na ovakvom nivou, ne plašim se ni sekunde za rezultat. A navijanje je užasno, umesto da se Pionir trese, tek samo neke grupice pevaju, baš kao na sinoćnoj utakmici komšija. Ali to nije bitno, samo neka momci nastave ovako.

Brondby

pre 7 godina

Podrska Zvezdi!!!!

Idemo po titulu idemoooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

coldplayer

pre 7 godina

Navijanje ocajno.Samo se peva za vreme himne i kada udjemo u seriju.Ostalo je veoma lose,narocito pri napadu protivnika.Moramo ovo mnogo bolje.

Zvezda!!!

pre 7 godina

Samo pogledajte razliku u sudjenju onomad i sad u EL! Pa ne moze jedan ratkovica da izbaci sa 5 jednog od najboljih defanzivca EL osim u budjavoj kls! Hrkljus pu...

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Grotlu ? Delije su u Evroligi nesto najjadnije i najisforsiranije sto postoji...ovaj ciklus pesama koji njih 200 peva a cuje se skripa patika je bas lose
(Xxx, 23. februar 2017 19:06)

Juce, protiv PAOK-a sam cuo drugara preko TV-a, kad se nakasljao.

neutralan navijač

pre 7 godina

Šta igra ovaj Turski klub Galata večeras u ovom takmičenju?? Ništa! Turistički došli uz to da uvežbaju neke varijante za turski šampionat njihov pošto je za njih završena sezona kad je u pitanju evroliga..

SS

pre 7 godina

Sve odlicno Radonja,ali kad gazimo na +20 ubaci Dobrica/Simanica odmori barem malo Simonovica/Jovica obojica igraju po 30 minuta..Treba stedeti igrace i davati sansu mladjima,nista valjda ce im dati sansu u ABA ligi sada kada smo osigurali prvo mesto barem

Nikola Nis

pre 7 godina

Partizanovac sam otkad znam za sebe. Razbijte Turke maksimalno, one strasne slike ispred Jagodinog groba ne mogu se zaboraviti. Navijaci Galatasaraja, najbedniji od svih...

Delije Čikago

pre 7 godina

E kad se ranije Toda razdere, ima da pevaš bre, grlo da ti se osuši, ko li sad vodi navijanje ne znam, nisam u zemlji, čuo sam neki Mare i Bogdanov, sve u svemu razočarao sam se.

Brondby

pre 7 godina

Podrska Zvezdi!!!!

Idemo po titulu idemoooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Nesa

pre 7 godina

Navijac sam Zvezde ali moram da priznam da odlicnu igru prati ocajno navijanje. Pa ako se ovi momci na terenu toliko trude mogli bi i ovi kvazi navijaci mnogo bolje.

anica

pre 7 godina

(Delije Čikago, 23. februar 2017 21:45)

Najbolje navijace imamo u El, navijaci su nam vrhunski, veceras je bila kontrola iz EL zbog silnih kazni koje klub placa, bolje i takvo navijanje nego da isprazne halu. Gledaj ti bob bolje ti je..jos uvek je zima.

P-76ers

pre 7 godina

Da ovaj Fmp ima Grobare na tribinama bez problema bi usli u top 4 !
(Remontovana limenka !, 23. februar 2017 

Ako smatrate da možete da pomognete Zvezdi navijanjem, uvek ste dobro došli...

Cika Slave

pre 7 godina

Partizan je uvek bio drugi klub u Srbiji kad je rec o najvaznijoj sporednoj stvari na svetu, i na to su se navikli. Kada su dosle 90' tuzne i nesretne, malo su isplivali, ali i dalje je to vise titula, kupova, duplih kruna, bolji medjusobni skor, bolja gol razlika... I naravno zvezdino ime uklesano na "klempavog". Ali zvezda im je sad uzela i kosarku i na to ne mogu da se naviknu. Toliko je patnje i mrznje u njihovim komentarima. Stigla ih je karma, kao Hrvate zbog 95'. Oni su institucija koju ne zanima domaci kup sa koga pobegnu, odbiju da igraju EK, jer njihov nivo je samo EL. E sad kup ne mogu da osvoje, a EK je nemoguca misija, o EL mogu da sanjaju. Kao sto rece jedan ciko, puno srece u Fiba LS. Omalovazavaju zvezdine pobede nad svim velikanima ove godine, to je samo zato sto Zvezda ima najveci budzet u EL. Kad je Partizan igrao EL to je bila magija. Zvezda ne moze da bude prvak a da to nije namesteno i oteto, jer to pripada iskljucivo partizana. Sad su se mracne sile udruzile protiv institucije. U partizanu se igra iz ljubavi, a u Zvezdi za milione. Bitno je da je casove ljubavi mag naplatio, a i svoje vreme proglasio za izdajnika svakog ko je trazio posteno zaradjen novac. Procice te ko Hrvati, a neki tvrde da i jeste Hrvati. Pusa

tutaaa

pre 7 godina

Sto vodje Delija neko ne obavesti da ne nisu na nekom pasnjaku Superlige, i samim tim treba da usklade neku pesmu sa sportom koji se igra sada...

Aleksa

pre 7 godina

@NastyB
У праву си то српски грчки клуб. Нико луд не би требало да навија за грчки против српског. Ниси у праву кад имплицираш да је партизан српски. Партизан није српски клуб него званично југославенски. Мени су Грци много ближи и дражи од југославена. Грци ми нису убијали деде и отимали имовину. Југославени јесу. А није зезање за Загреб него срамна истина. Они су одговор SKJ на Црвену Звезду, створени од НДХ репрезентативаца, ради смањивања "просрпског елемента" у српској поратној омладини која се окупљала око СД Црвена Звезда, као правног следбеника СК Велика Југославија/Велика Србија 1913. Ту тешку и страшну срамоту коју навијачи партизана осећају, они покушавају да изједначе притупавим покушајима ФМП/идеа/дива. И они знају истину, зато нас, онако братски, српски и мрзе. Што не мења НДХ историју или YU садашњост њиховог тима...

NoName

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sati ljubavi, 23. februar 2017 20:55) 

Odmornija ekipa ? 
Sudije pomogle ? 
Vučić kupio ? 
Cia dogovorila ? 
Vatikan utanačio ? 
Vanzemaljci pomogli ? 

....nastavi niz...
(Batko, 23. februar 2017 21:55)

Koraci Gudurica?

nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 7 godina

Hocu da napisem neki komentar i nikada ga ne puste.A ovaj Patrik lupa gluposti,i puste njegovih 100 frustracija.Imam osecaj da se pustaju samo prepirke a da nije ovde mesto nesto reci o utakmici.

BBRS

pre 7 godina

Mislim da nijednu utakmicu vise nećemo izgubiti do kraja.
Jedino, ako nas ne zadese neke nedaj Bože, povrede ili pad u igri, umor, pa i da možda izgubimo jednu do dve utakmice!

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Sa igracima koje ima Zvezda, Vujosevic bi se prosetao do titule prvaka Evrope. Eeeeej, pa Dulo je sa Tepicem i Tripkovicemiu ekipi otiso na F4 i nije tamo izgubio ni jedan mec u regularnom toku. Dva poraza na produzecima.
Ali dobro, jedno je Partizan, a drugo privatan klub Nebojse iz predgradja Beograda.
(Batko = Tupko, 23. februar 2017 21:37)

Je l' to onaj najgori trener u istoriji CSKA? On moze jedino po parku da se proseta. Limoz ne zna gde bije, cim nema sponzore, politicare i drzavu iza sebe.

volim partizan

pre 7 godina

Ajmo Galata vi ste moja braca, Turci moji !!
(Grobar onaj pravi, 23. februar 2017 
kakav si ti bot ciganski, to je neverovatno.
ni jedan gobar to ne bi napisao.
ps zgazite turke zbog marka!

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Posle ovakve utakmice ti napišeš "Luka Mitrović zločin koji traje"?? Ma ti ne zaslužuješ uopšte da gledaš Zvezdu! Idi gledaj Igokeu!

slučajni prolaznik

pre 7 godina

Vi grobari i delije pucate od tolike mržnje ne zbog zvezde i partizana koliko zbog što su vaši životni jako tužni..Sve se svodi na tome u vašim komentarima sa kojim bi se normalno stručno osoblje itekako trebalo pozabaviti ali to u ovoj raspaloj Srbiji nema toga.

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Ocigledno iskupljivanje Turaka u za njih nebitnoj utakmici za zlocin koji su njihovi navijaci pocinili.vrlo neodgovorna igra..tako da nema mesta lozioni
(Mmir, 23. februar 2017 21:01)

Jeste. Sigurno su se iskupili sad. Sad je sve ok. Dokle vi idete...

Mind

pre 7 godina

@Batman
Bratski derbi???
@ss
Galata za Srbiju???

To govorite za klub ciji su navijaci ubili naseg decaka, jos se pre neki dan slikali na njegovom grobu!?
Neka vam je na cas momci, za koga god da navijate, zao mi vas je I toga sto vam je u glavama...

@Patrick
Tebe je suvisno komentrisati...

Napred Zvezda!

crni_redstar

pre 7 godina

bravo momci druga cetvrtina iz bajke. otreznio se i jovic. cini se da volters ne pripada ovom timu, nas jedini promasaj ove godine. bjelica treba da deli minute sa mitrom i simonom na 4, covek je totalno van forme plus se usinuo pa ce na 4 imati manje rvanja. stvarno steta sto nismo uboli pleja, srecom pegla to djenka.

samo kazem

pre 7 godina

JOVIĆ umišljeni GENIJE !! prva 2 min utakmice!!! 

-Micov iz Ćoška mu DAO trojku 
-Glup faul na Koksalu na 8-9m (stajanje u stavu)
-Kokasl TROJKA iz drugog UGla 
-Izgubljena lopta (ništa strašno) 
-i NAJGLUPLJI DRUGI faul odmah posle izgubljene lopte 

I sve to u 120 sekundi !!! 

A igra nam zavisi od NJEGA ... Pa o čemu čovek razmišlja !!!
(Mirko, 23. februar 2017 19:09)

A o čemu li ti razmišljaš?

ZVEZDA

pre 7 godina

Odmornija ekipa ? 
Sudije pomogle ? 
Vučić kupio ? 
Cia dogovorila ? 
Vatikan utanačio ? 
Vanzemaljci pomogli ? 

....nastavi niz...
(Batko, 23. februar 2017 21:55)

Terza namestio, zakljucao svlacionicu?
Covke uticao?
Drzavni projekat?
Pustili nas?
Promenili sami rezultat na semaforu?

BODIBOND

pre 7 godina

Ubedjen sam da kad bi Zvezda u zadnjoj sekundi na F4 imala slobodno bacanje za titulu u EL da bi tog momenta grobari bili na aparatima. Zamislite taj njihov trenutak, gledaju preznojavaju se, muk, grickaju sendvic ...

Enrico Pallazzo

pre 7 godina

Nestvarno je da navijaci kluba koji je osnovan u Zg, za koji su igrali reprezentativci NDH, Tudjman i slicni generali gajili anti srpsku politiku, sada luperdaju ovde : Zvezda Idea, graski derbi sa Galatom..

Patrick

pre 7 godina

Ljudi, ne vredi, jeste da sam se rodio kao Partizanovac ali Zvezdi ne mozes da odolis. Kakva atmosfera, kakva borbenost, kakvo znanje... kako su lepe crveno-bele boje, kako je predivno biti Zvezdas! Sve vas volim, a Zvezdu obozavam !!!

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Onaj jovic pojma nema treba ga se otarasiti sto pre...
Umislio da je Teo pa se pravi neki..
Jovic i onaj bjelica dva nuba teska...
(Grobar, 23. februar 2017 19:20)

Razumem te...

Toni

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 23. februar 2017 19:42)

Baš bez veze što nisu iskreni prema tebi.

Mirko

pre 7 godina

@Iskreno se nadam da ce Zvezda sto pre da ispadne samo zbog Čovića!Odkad ih i drzava finansira i kad su poceli da pobedjuju nekako je prestao bojkot navijača!Nikad kao Partizan!
(djordje, 23. februar 2017 23:03)

Odkad?
Da nisi kolega Tome grobara sa faksa?

Zile

pre 7 godina

Ako ne bude nekih vecih promena na tabeli do kraja, tj. Olimpijakos ostane 3. najbolje da budemo 6. Mislim da su cska, real i fener jaci. Bilo bi lepo stici na F4, ko zna da li ce se i kada ponoviti ova brutalna igra zvezde u EL. Ako Radonja resi da ode, sve pada u vodu sl sezone. A bilo bi lepo da svi ostaju i prikljuce se ostin i bolden, ubijali bi

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

Crvena zvezda!? Jos uvijek ste daleko od.....pop84:-)
(slusaj vamo!, 23. februar 2017 20:52)

ne može se reći da nisi u pravu, ta jugoplastika je verovatno najbolja evropska ekipa ikad, ali - i ovi dulovi mučenici su nam koliko juče objašnjavali da smo daleko od njih...

Delije Čikago

pre 7 godina

@E moja Anice, a uvek sam te gotivio, kad sam Ja ćero gledao Zvezdu i bio deo glavne grupacije Ti se nisi ni rodila, nemoj onda da pričaš gluposti...

slobinator

pre 7 godina

Crvena zvezda!? Jos uvijek ste daleko od.....pop84:-)
(slusaj vamo!, 23. februar 2017 20:52)

Kakav nebulozan komentar.Prvo treba da se sramiš zato što tim koji je slavu stekao pod imenom Jugoplastika krstiš sa onim neartikulisanim imenom koji ste dali klubu kad ste 'lijepu vašu'cepali od nekada divne velike zemlje u kojoj vam ništa nije falilo.Drugo samo u toj velikoj zemlji Hajduk i Jugoplastika su i vredeli nešto,a pogledaj gde ste sada.Zvezda je bogami bila I tada I sada je slavno ime.Ovi iz Makabija su nas recimo dobro upamtili.U fudbalu smo pali jer smo dve decenije pljačkani,ali I tu ćemo se vratiti.Niste mi jasni vi splićani koje smo još iz 'Velog mista'upoznali kao pravedne I hrabre ljude šta je vama smetala ona velika država u kojoj ste bili poštovani kao recimo vaše legende Boris Dvornik ili Oliver Dragojević.Šta je njima smetao Beograd u kojem su se proslavili?

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Ivković Marko , Ivković Marko , Ivković Marko . . . ! Ajde Zvezdo pobijedi za sve nas Delije a najviše za Marka ! Idemooo!!!

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Ivković Marko , Ivković Marko , Ivković Marko . . . ! Ajde Zvezdo pobijedi za sve nas Delije a najviše za Marka ! Idemooo!!!

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Nismo isti, hvala Bogu...
(Sad se zove lane..., 23. februar 2017 15:27)

Nismo isti,sinoc vi panteri ostaviste preko 400 komentara na vest o porazu Partizana.Nismo isti,tacno.
(Patrick, 23. februar 2017 17:49)

Hahahahaha... Sve, sve, ali ti nesto pricas. Sako Zvezda ti je u glavi, nista ne radis, samo ostavljas komentare na nasim vestima.

bla

pre 7 godina

Sa igracima koje ima Zvezda, Vujosevic bi se prosetao do titule prvaka Evrope. Eeeeej, pa Dulo je sa Tepicem i Tripkovicemiu ekipi otiso na F4 i nije tamo izgubio ni jedan mec u regularnom toku. Dva poraza na produzecima.
Ali dobro, jedno je Partizan, a drugo privatan klub Nebojse iz predgradja Beograda.
(Batko = Tupko, 23. februar 2017 21:37)

da, a sa paspaljem, danilovicem, divcem i djodjevicem nista? ako se tada nije prosetao nece nikada

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Ajmo Galata vi ste moja braca, Turci moji !!
(Grobar onaj pravi, 23. februar 2017 18:42)

Koga je jos sramota umesto njega nek lupi plus.

mirko

pre 7 godina

@Dokaz da ovu EL moze da igra svako ko plati.
(Balansero, 23. februar 2017 20:23)

E moj grobaru, da je tako kao sto kazes, koliko vam drzava daje od usta naroda imali bi vi u toj EL bar 3 ekipe.

Neko...

pre 7 godina

Jedna od prvih utakmica Zvezdi biti ili ne biti za prolazak u top8 i rutinska pobeda bez i malo neizvesnosti ali ono sto je meni najinteresantnije u celoj prici je sudjenje,Laza i Djenka kao jedni od najboljih (ako ne i najbolji) defanzivaca ni u jednom trenutku nisu usli u problem sa faulovima,tehnickim greskama ili bilo cemu slicno a protiv partizana jedan Ratkovica koji videli smo ga sinoc protiv Paoka (covek je neraucunljiv) izbaci iz igre Djenku,Simon po prirodi miran igrac ne preterano temperamentan zaradi iskljucenje i jos milion drugih stvari pa se ja sad sa pravom pitam kako je to moguce i kakav je to kriterijum sudjenja u aba ligi i kls-u a kakav u Evroligi i da li je moguce da nas tamo vise postuju nego kod kuce?!! Ocigledno je da sa svih strana pokusavaju da nas sruse ali jednostavno toliko smo bolji od svih ostalih da nam nista ne mogu!!!

Batko

pre 7 godina

Грешке Волтерса у првој четвртини су нам одузеле 10 поена.Зар Радоњић и Човић још нису схватили да је Волтерс промашена инвестиција и да под хитно нађу другог центра петицу и другог плејмејкера за иоле озбиљне резултате.Лазић у првом полувремену одличан.
(Stari zvezdas, 23. februar 2017 19:56)

A, genije ti mislis kao na Sony-u...kupis igraca , ubacis u ekipu i on odmah igra ko zmaj ?!!!
Toliko o poznavanju kosarke... Da ti ipak komentarises fudbal, evo sad ce Backa , ok ?!

Leskovcanin

pre 7 godina

Jedva cekam sledecu sezonu da vise ne moram da gledam reklamu za kroasan sa onim iritantnim klincem.
(lol, 23. februar 2017 19:49)

Mislis na onoga klinca sa iritantnim osmehom i taraba zubima?

Ivan

pre 7 godina

Neka se stide svi oni koji su pripadnici ovog naroda koji su večeras navijali za Galatasaraj samo zbog ogromne mržnje prema Zvezdi, mržnje koja sa sportom nema veze.

BRAVO ZVEZDO, HVALA CRVENO-BELI MOMCI ZA JOŠ JEDNU VELIKU POBEDU VEČERAS! DOMINACIJA!

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Sta igra ovaj Galatasaraj???Kako su oni uopste dobili Barsu???

Budite se!!
(Grobar, 23. februar 2017 19:46)

Koja nemoc... Koje frustracije...

Fetty

pre 7 godina

Lako je ovde pobediti,pobedite vi tamo gde sam ja pobedjivao.Ja sam veci pobednik od svih vas.
(REVERSE ZOOM, 23. februar 2017 22:46)
Nekad otvorim pasos da vidim da li sam i dalje pobednik...

Nikola

pre 7 godina

Ajmo Galata vi ste moja braca, Turci moji !! 
(Grobar onaj pravi, 23. februar 2017  
kakav si ti bot ciganski, to je neverovatno. 
ni jedan gobar to ne bi napisao. 
ps zgazite turke zbog marka!
(volim partizan, 23. februar 2017 18:55)


Grobari su pisali jos gore stvari...Nemojte samo vi o botovima..

oberin martel

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 23. februar 2017 19:42)

Ma lažu. Nisu uopšte umorni nego ih je jako teško motivisati protiv trećerazrednih ekipa kakva je zagorski Partizan...

Neko...

pre 7 godina

Jeste Galata dosla nezainteresovana i namerno izgubila a proslo kolo bila motivisana pa dobila Barsu u gostima,pa ako je do neke "namestaljke" i "pustanja" valjda ce pre da puste Barsu nego Zvezdu,mislim realno?! Zato ne lupajte gluposti i uzivajte u igri Zvezde jer ove godine gazimo redom!!

Ivan

pre 7 godina

Lagana pobeda moćne Zvezde nad Galatasarajem večeras. Dominacija! Veliko hvala Zvezdi za još jedno divno evroligaško veče. BRAVO ZVEZDO!

P.S.

Marko, živećeš večno u našim srcima.....nikada te nećemo zaboraviti...

kurs iz engleskog

pre 7 godina

Ubedjen sam da kad bi Zvezda u zadnjoj sekundi na F4 imala slobodno bacanje za titulu u EL da bi tog momenta grobari bili na aparatima. Zamislite taj njihov trenutak, gledaju preznojavaju se, muk, grickaju sendvic ...
(BODIBOND, 23. februar 2017 22:44)

Laza sutira, a meni srce puno sto ima priliku jer je 100% zasluzuje. Cak ijako promasi za mene je najbolji ikada, a pogodio bi sigurno jer ima lavlje srce.

nemanja_drach

pre 7 godina

Ajmooo pa sto bude! Ako kiksamo makar sjutra vece da nam se sloze neki rezultati...Mada najbolje bi bilo kad bi mi pregazili Galatu nocas pa sjutra neka se slaze sto god oce :)

Gavra Kacanski

pre 7 godina

Kako lagano napravise razliku, do sada je to uvijek bilo stihiski, ovaj put nekako lagano, kao sto cska to radi protivnicima, svaka cast za prvo poluvrijeme,

benZin

pre 7 godina

sto se tice navijanja vjerujem da je i igracima nekad lakse kad nije totalna ludnica ali mi nije jasno sto se ne zvizdi kad napada protivnik jer to itekako zna da zbuni, kao sto vidjesmo u jednom napadu kad nisu ni znali da je istekao napad, a i u prethodnim utakmicama je bilo dosta slicnih situacija, tako da nemoj da ste lijeni ne morate pjevat ali zvizdi urlici kad nas napadaju bre

Billy

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
(Patrik, 23. februar 2017 19:42)

Bili umorni, svake nedelje evroliga. Al eto dobro nam dosla pauza i kup gde smo imali 3 laksa treninga. Odmorili, oporavili se i sad mozemo da nastavimo dalje

Leskovcanin

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
(Patrik, 23. februar 2017 19:42)

Hahahahahahahahah
Pobedio si mutavi.

Delije Čikago

pre 7 godina

@20 kinte, sine Ja sam mator da bi se raspravljao sa tobom ovde, fondacija Delije Čikago su još od 1996 kad sam otišao za Ameriku, inače bio sam kum pokojnom Zelji i Vojvodi, tako da ajd uzmi plazmu pa na spavanje, jer ako si gledao AO kad smo istakli Zvezdinu zastavu preko cele tribine Delije Čikago 1989, mali si Ti još da bi znao ko su ti ljudi, sve najbolje...

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Sinocni komentar jedne od nesrecnih zebrica i velika nada u Turke:
"Auu sta je komentara.Bice tesko sutra vratiti sve.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (You take the joint, 23. februar 2017 00:02) "

Izuzetno tesko. Doduse, ono dezurno mlataralo Patrik je uvek tu.

Svasta

pre 7 godina

Dobar gradski derbi u najavi.
(Patrik, 23. februar 2017 18:41)


Dace Bog da karma proradi za ono podsmevanje od sinoc.Ako ne,sad ce i fudbalski derbi pa cemo da im vratimo za to.
(Patrick, 23. februar 2017 18:39)

Ti imas ozbiljne probleme u glavi... sledecu utakmicu partizana neko ce da ti vrati istom merom i ceo zivot ti prodje u kucanju moronskih komentara.

rejnald

pre 7 godina

Meni pomalo cudno da cak i u ovakvim utakmicama ne prelazimo preko 80+ poena...Tek u nekoliko meceva smo u tome uspjeli.Definitivno nismo suterska ekipa ali ni ovako nije lose.Cak naprotiv :)
Sledeca utakmica odlucuje mnogo toga.Pobjedom bi sebi sirom otvorili vrata Top 8 sto je sa ovakvim timom zaista podvig!Mislim da tesko Brose moze pobijediti Zvezdu u Pioniru.Njima se igra zasniva na Milleru,Strelnieksu i Melliju...Zaustavite 2/3 i oni su bespomocni.Ako neko ima igrace za tako nesto onda je to CZV.
Svaka cast Lazicu za vecerasnju utakmicu!Poslije Zalgirisa najbolja ove sezone.Kuzmic se probudio.Thompson sve bolji.Dzenkins sjajan...Brinu igre Bjelice i Waltersa ali ipak su bili povrijedjeni.

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome.
(Sati ljubavi, 23. februar 2017 20:55)

Ja mislim da vas je prelomio Gudura i to preko kolena... Ali to je sad nebitno, nebitni ste skroz. Mi gledamo u buducnost, vi u proslost. Razbicemo vas opet, ako prodjete Buducnost. Pozdrav.

drNebojsaCovic,Popovic

pre 7 godina

Kako je dobar osecaj, kakav je ponos navijati za ove mlade srpske momke, koji u istoriskom formatu El drze casove kosarke najbogatijima. Hvala dr za sve sto si uradio za srpsku kosarku i nasu Cz. Sto te Franjini vise mrzi, sve vise sam ubedjen da si na pravom putu.Bez skupih amera , do trona.

Dr. D.R.

pre 7 godina

Generalno ne previse kvalitetna utakmice, ali ubismo ih. Galata presmesna ekipa. Samo smo podigli odbranu na nivo iz januara i ne mogu da pariraju uopste.

kaca2011.kd@gmail.com

pre 7 godina

Bravo Zvezdo,idemo u top 8,Galata kao da je dosao onako da odigra,cisto reda radi,deluje mi kao veoma losa ekipa sa ovakvim losim trudom i igrom,smesno za ovo takmicenje,ali dobro,i bravo za Lazica,samo neka objasni kako je oteo skilove Simonovicu,ovaj drugi poludeo,ne veruje sta Laza ubada

Cika Slave

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki pegavi klie, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom? nja, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznj

milooraad

pre 7 godina

Nikad losiji Partizan bi razbio ove
(Karlbronc, 23. februar 2017 20:04)

Da, nazalost vidjeli smo to sinoc u nikad jacoj Ligi ...... Ko vam bjese sledeci protivnik ? A da da da ispali ste, niste usli ni u 16 najgorih ekipa sampiona... izvini...

mirko

pre 7 godina

@Dokaz da ovu EL moze da igra svako ko plati.
(Balansero, 23. februar 2017 20:23)

E moj grobaru, da je tako kao sto kazes, koliko vam drzava daje od usta naroda imali bi vi u toj EL bar 3 ekipe.

Bolivud

pre 7 godina

@balansero
A šta je tačno platio Galatasaraj ?
Da ne lupaš iz nedelje u nedelju, znao bi da su osvojili EK prošle godine i da imaju mesto u EL.
Najvažnije da lupate Ti , Patrick, Grobar , Filip must play i sl, zato ste zajedno sa svojim klubom treća liga.
A ako Ti lakše nastavi da omalovazavas , nije problem, ionako nismo isti.

Moma SRB

pre 7 godina

Nikad losiji Partizan bi razbio ove 
(Karlbronc, 23. februar 2017 20:04) 

Da, nazalost vidjeli smo to sinoc u nikad jacoj Ligi ...... Ko vam bjese sledeci protivnik ? A da da da ispali ste, niste usli ni u 16 najgorih ekipa sampiona... izvini...
(milooraad, 23. februar 2017 21:07)

Kako bre ispali...??? Pa zar ne igraju repasaž?

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Koliko paćenika s druge strane brda prati Zvezdu!! Baš im hvala, to je prilika da i oni malo pogledaju Evroligu u svom gradu!!

dudule

pre 7 godina

Da ovaj Fmp ima Grobare na tribinama bez problema bi usli u top 4 ! (Remontovana limenka !, 23. februar 2017

Ako smatrate da možete da pomognete Zvezdi navijanjem, uvek ste dobro došli... (P-76ers, 23. februar 2017 19:54

brate svaka cast za komentar...smekerski

Далабу Шанто

pre 7 godina

@Laza
U cemu li je tvoj problem? Sme li ko drugi za tvoj tim navijati? Verovo ti ili ne, ima nas sto prelecemo, ko sto nas ima sto uvek za nase navijamo, pa koji god da su. Ako tebi nije dobrodosla podrska grobara i neodredjenih, vreme da se zamislis o svom identitetu i prioritetima u zivotu. Normalno da navijam veceras za Zvezdu, kakve veze ima sto nisam neki zakleti Delija? Da mi mozda neki balavac ne bi zabranio? Mozda ti Lazo malo da odsetas do imenjaka u posetu

DedaMiloje

pre 7 godina

Jel ono Sasa Matic u publici :) Bez lose namjere:)
(Traktor, 23. februar 2017 19:29)

Naravno, Zvezda nešto iznad svega na svetu.

jahaci se mijenjaju, ali konji uvijek ostaju konji

pre 7 godina

@NastiB

u ovom trentuno tvojoj komentar ima 52 + i 10 -... dakle, na 6 navijaca uvijek cemo imati 5 normalnih i jednu budaletinu, bez obzira da li je grobar ili delija.

he

pre 7 godina

I sad FMP Idea vise nije umorna jel da?Posle poraza u vecitom derbiju 5 februara,tokom kupa RK,stalno se vadili na umor i gust raspored,vidim sada sve odjednom funkcionise besprekorno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 23. februar 2017 19:42)
ne nego ce da grizu protiv amatera u.kupu

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Грешке Волтерса у првој четвртини су нам одузеле 10 поена.Зар Радоњић и Човић још нису схватили да је Волтерс промашена инвестиција и да под хитно нађу другог центра петицу и другог плејмејкера за иоле озбиљне резултате.Лазић у првом полувремену одличан.
(Stari zvezdas, 23. februar 2017 19:56)
Koilko para toliko muzike. I mi bi voleli da umesto njega igra Teo ili Malcolm Delaney, ali kostaju kao nas ceo tim zajedno. Nego, sta rece ...za "Iole" ozbiljne rezultate...sta, ovo do sada nije vredno pomena?!

Na stranu pare...ljudi, kako Djenka i Laza igraju odbranu ove godine..kako se krecu u odbrani, ono je neverovatno, ne mogu njihovi igraci loptu da prime. Tompson danas sjajan. Bravo!

Brooklyn boy

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome.
(Sati ljubavi, 23. februar 2017 20:55)

Због тог труда против Звезде сте синоћ и изгубили, а да смо били одморнији, то не пије воду. Звезда је у тих десет дана имала 6 утакмица, а Партизан 4...

Novica Busač

pre 7 godina

@Pionir nije pun zato sto je ovo utakmica visokog rizika. 
A ne znam zasto je sinoc bio poluprazan kada su igrala dva bratska kluba...
(Hmm, 23. februar 2017 19:16)

Placala se karta

Batko

pre 7 godina

lepa kvota na galatu,valjalo bi iskoristiti protiv padavicara!
(Goran, 23. februar 2017 10:07)

Uzeo pare na lepu kvotu ?!
Stavio kuću na Galatu ili samo pare od užine ?

mirko

pre 7 godina

@Dokaz da ovu EL moze da igra svako ko plati.
(Balansero, 23. februar 2017 20:23)

E moj grobaru, da je tako kao sto kazes, koliko vam drzava daje od usta naroda imali bi vi u toj EL bar 3 ekipe.

Cika Slave

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki klinac, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznje, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona ili hale. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom?

mirko

pre 7 godina

@Dokaz da ovu EL moze da igra svako ko plati.
(Balansero, 23. februar 2017 20:23)

E moj grobaru, da je tako kao sto kazes, koliko vam drzava daje od usta naroda imali bi vi u toj EL bar 3 ekipe.

Batko

pre 7 godina

Kriminalna igra Galate. Kao da se uopšte nisu ni trudili. Trud je bio to što su igrači Partizana pokazali sa pola ekipe protiv jačeg i odmornijeg protivnika u finalu kupa, u utakmici koju su sudije morale da prelome.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sati ljubavi, 23. februar 2017 20:55)

Odmornija ekipa ?
Sudije pomogle ?
Vučić kupio ?
Cia dogovorila ?
Vatikan utanačio ?
Vanzemaljci pomogli ?

....nastavi niz...

coldplayer

pre 7 godina

Jadni Patrice polazi u krevet.Ustajes rano za skolu.Mani se komentara,vec si ih ostavio 1000.Mislice druga deca da nisi bas normalan.

Šaban iz Loznice

pre 7 godina

@Grobar onaj pravi, jedino žalosnije od navijača Partizana koji navija za galatu je navijač Zvezde koji piše u ime Grobara. Nemoj nas brukati.

Napred Zvezda! Dominiramo.

Doktor

pre 7 godina

Nikad losiji Partizan bi razbio ove
(Karlbronc, 23. februar 2017 20:04)
Kakvi ste majstori, vi ni času u kafani ne bi znali da razbijete.

Batko

pre 7 godina

Vama forma tek počinje da pada,prethodni porazi su bili normalni,Partizan ste jedva uz pomoć sudija dobili bez dva bitna igrača,tako da ne vidim nikakvu ni teoretsku šansu zvezdi za top 8,svaka čast na svemu do sada,al to je to. :)
(dede, 23. februar 2017 14:52)

Sta reče....?!

nenad

pre 7 godina

Dosadno treća i cetvrta lagano i turci se predali. Trebalo je da bude trideset razlike bez problema. Svaka cast Zvezdo maestraalni ste

Cika Slave

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki pegavi klinja, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznje, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom?

brajkoo

pre 7 godina

E ovako igraju momci kad imaju ozbiljne protivnike ! Gaze lagano, nije ni cudo sto se mucimo sa partizanima, mozes mislit koji im je crnjak kad treba da igraju sa tako losom ekipom i ono gledaju da otaljaju bez ikakve volje .. Braaavo !!

tatadragan

pre 7 godina

Ajde,grobarski janjičari,da vas pitam kao i posle svakog kola evrolige,da li se ispravno kaže "nova pobeda Zvezde u evroligi" ili " nova pobeda Zvezde u evrolizi".Meni potpuno svejedno i posle ovog kola...

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Nikad losiji Partizan bi razbio ove
(Karlbronc, 23. februar 2017 20:04)

Al' necete skoro doci u situaciju da igrate protiv njih...

zivim samo za tebe

pre 7 godina

Iskreno sam se plasio utakmice jer na je pobeda bila veoma bitna(da ne kazem presudna za dalji plasman) a Galata je igrao samo za ponos..i tacno se ispostavilo da cim je Zvezda prelomila utakmicu nije bilo sanse da se Galata vrati u igru i da se drugo poluvreme igralo da se otalja sa obe strane.Branku Lazicu loptu dati za uspomenu

Milan

pre 7 godina

Ovaj Patrick je 100% neki klinac, koji po ceo dan sedi kraj kompa, i veruje u sve sto procita u Informeru ili trecem oku. Meni je ok dobro pod...bavanje kad mi ili vi izgubimo. Ali toliko mrznje, patnje i jeda u jednom klincu koji verovatno nikad nije ni prosao pored stadiona ili hale. Dete iskuliraj, izadji prosetaj. Jel drugari nece da se igraju sa tobom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cika Slave, 23. februar 2017 21:21) # Link komentara

Ne verujem da je neki klinac. To je matoriji baksuz. Mada u kojoj meri mu objavljuju komentare mozda je i Veran Matić. Kao da na sajtu nemaju admina.

Spale

pre 7 godina

rutinski.
Baš smo jaki.
Nikad ne znaš ko će razbiti protivnika.
Le Branko 5/5 za tri.
Sad će i o njemu morati protivnici razmišljati.