Sreda, 22.02.2017.

20:50

Valensija šokirala Real na Mestalji

Fudbaleri Valensije pobedili su Real Madrid na Mestalji sa 2:1 u zaostalom meču 16. kola španske Primere.

Izvor: mn

Valensija šokirala Real na Mestalji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 7 godina

I mene je šokiralo.....zaboravio sam da Real zna da gubi.....
(kutir, 22. februar 2017 22:42)

Real u poslednjih 10 meceva ima 3 poraza,2 remija i 5 pobeda.

TEDDY ZG

pre 7 godina

Krađa krađa pa krađa. Amnezija kid uefalonaca. Već ste zaboravili tekmu Chelsea Barcelona. Tu nije bilo krađe jel tako? Ajd palite zaljubljenici kepeca iz Rosaria. Real uzuma titulu ionako.

nihao biciz

pre 7 godina

savet za kockare... kladionice nikad ne poklanjaju kvotu 1.55 na real m, barsu, bajern...
juce lagano uhvacen dvoznak 1x na valensiju, 2.55 kvota...
s obzirom na formu valensija juce bi realna kvota na real madrid bila max 1.40...

Mikii

pre 7 godina

barsa sutra tuce atletiko jer je umoran od lige sampiona!!!!
(papi, 22. februar 2017 22:19)

Atletiko ima 5 dana za oporavak i to ce biti sasvim dovoljno da rutinski izadje na kraj sa onakvom Barselonom.

facts

pre 7 godina

-VAZNA NAPOMENA: Mesiju i Kristianu su uracunati samo ZVANICNI mecevi! Prijateljski mecevi nisu razmatrani! Naravno, uracunat je danasnji 1 gol (i 1 mec) Kristiana protiv Valensije!
-Mesi je sve vreme "jurio" Kristiana sto se tice golova i asistencija!
-Iako je Valensija pobedila ipak je bila ostecena (Zaza/Karvahal i Munir/Ramos)! Svaka im cast na pobedi!
-Najbolji igrac Valensije na mecu je bio Munir (1 asist), a najbolji igrac Reala je bio Kros (prema whoscored, sofascore i squawka).
-Lukas Vaskes je prekinuo niz od 28 meceva bez poraza (25 pobeda i 3 remija).
-Nadam se da ce i Selta da pobedi Real na Balaidosu u zaostalom mecu, da im vrati za nezasluzen poraz na Bernabeuu (Morata bio u ofsajdu), gde je upravo Oreljana dao gol za 1-1.
-Barsa je ostecena za 6 bodova u ligi (Malaga -2, Viljareal -2 i Betis -2), a nije zasluzila 1 bod (protiv Sosijedada +1), dakle -5, dok je Real ostecen za 0 bodova, a dobio je 7 bodova (Selta +2, Viljareal +1, Deportivo +2 i Malaga +2), dakle +7. Umesto sadasnje tabele, trebalo bi biti:
56 Barsa
49 Sevilja
45 Real (1 mec manje) i Atletiko.
Drago mi je Nemanja, ne vodim statistiku, ima je na internetu. Ima i zanimljivih cinjenica i na ostalim mecevima (npr. danas Andora-San Marino, LS itd), ali nemam toliko vremena za to. Pisao sam i o drugim timovima, za sada uglavnom o Mesiju i Barsi (i porazima Reala).

Pozdrav!

Barsa Barsa

pre 7 godina

Evo uefalonci izasli iz rupa... stete se da svi dolazite na Santjago Bernabeu: uefalona, Sevilja, Vslencija, Atletiko... polako ?
(Pazarac, 22. februar 2017 21:58)


0:4 ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 22. februar 2017 22:12)

2-6

dekisa

pre 7 godina

Navijaci Fk Ronalda na infiziji
(karadoz, 22. februar 2017 21:09)

Real Mandrid da nazoves "Fk Ronalda" je krajne neozbiljno i klinacki. Real je jedan od najvecih klubova na svetu i miljama ispred svih po broju titula. Pogledaj samo u Ls koliko ih ima, ne razumem kako neko klub kao sto je Real moze tako da nazove. Danas je svako sturcnjak i svako moze da nazove igra Penaldo, Fk Ronalda ili Uefalona. Gde je nestalo postovanje prema igracima, posle jedne dobre utakmice se dizu u nebesa i svi su samo trenutni. Fudbal je postao vestacka igra gde se dovode gotovi igraci koji mogu 2-5 sezona da odigraju vrhunski i posle odu u Kinu. Niko nema strpljenja da ceka da neki igrac poraste, sazri. Tako fudbal polako gubi draz, jer tako se ne postaje legenda kluba, danas nema igraca zbog kojib bi zavoleo fudbal i klub u kom on nastupa. Danas su svi blic igraci ....

okolo

pre 7 godina

javite viskovicu da real ima utakmicu manje, a ne vise. I proslo kolo nekoliko puta kaze barsa ima dve utakmice manje, real ima dve utakmice vise. covek je prso.

Marko

pre 7 godina

Ne postoji odvratniji klub od ovog reala 
(Ćićolina, 22. februar 2017 21:09) 

Postoje tri, UEFAlona, Liverpul i Zvezda. Real sad kada odbrani LS imace vise trofeja od ta tri kluba zajedno.
(Adriano_Galliani, 22. februar 2017 21:33

bitno da su Milan i patlidzan u kanalu

dum dum

pre 7 godina

sta se lozite katalonci,ako osvoite prvenstvo ja cu gol da bezim na sred trga,iz kupa sampiona ste ispali,idete u goste jos i realu i atleticu a real docekuje atletico tako da mozete jos malo da sanjate..ko je gledo danas mec onak objektivno da kaze da je valencia zasluzeno dobila ali real nije igro slabo za razliku od katalonske .... koja je ocajna..

nemanja

pre 7 godina

@facts
Ne znam odakle vadis statistike, da li ih sam vodis ili kopiras odnekud, ali uzivam citajuci ih, i zato stalno otvaram i citam komentare u vezi sa Primerom :)

neutralni felsh

pre 7 godina

Evo uefalonci izasli iz rupa... stete se da svi dolazite na Santjago Bernabeu: uefalona, Sevilja, Vslencija, Atletiko... polako ?
(Pazarac, 22. februar 2017 21:58)


0:4 ;)

Melenci

pre 7 godina

izgubio je Real,zao mi je.Ali smo na istom i jos jedna utakmica moze da donese bar bod.Ronaldo je dao lep gol,a vi ga mrzite bas nas briga.

rosonero

pre 7 godina

real i kad je pobedjivao nije igrao nista posebno , cak ispod prosecnog ,resavali su meceve individualno , kao stosu i igrali , svaki za sebe , samo je bilo pitanje vremena kad ce sve to da stane .

prase

pre 7 godina

Au ala kukate na Real! Pa Barsa je blago receno pregazena od Leganjesa ... eee od Leganjesa. Nikakvo cudo da se izgubi od slepaca. Jel to ne sme da se izgubi? ...Ne zna se koga vise izvlace sudije! Penal na Nejmaru je u najmanju ruku skandalozno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KiMi, 22. februar 2017 21:31)

Aj mi zivota ti objasni, sta je skandalozno bilo u tom penalu? Bas me zanima tvoje ubedjenje kako to nije bio penal?

.thefaded

pre 7 godina

Ovi jadnici iz Valensije popadaše na kolena na kraju zbog pobede, kakvi luzeri..
A sto se tice Reala, bolje igraju kad odmaraju "glavne igrace"..

facts

pre 7 godina

-ISTORIJA! Fabian Oreljana je 1. igrac koji je dao gol Realu kao igrac 2 ekipe (u dresu Selte 27.8.2016 i Valensije) u istoj sezoni Primere!
-Real je gubio sa 2 gola razlike pre 10' meca u ligi jos od 9.11.2003 protiv Sevilje (4-1)!
-Real u ligi nakon zaostatka od 2 gola u prvih 10' meca: 1-1-9! Pobedili su samo Atletik 1931!
-Valensija NIKAD nije izgubila ligaski mec nakon vodjstva od 2-0 u 10' meca (12-1-0)!
-Valensija je 49 puta pobedila lidera lige (sada je to Real). Atletik i Barsa su 57 puta pobedili lidera Primere!
-Real u poslednjih 10 meceva: 5-2-3! Njihov 3. poraz u 38 dana!
-Kristianov 700. klupski mec u karijeri.
-Mesi je u svojoj karijeri direktno ucestvovao u golovima vise od Kristiana i ima 155 meceva manje od njega! Prestigao ga je u nedelju, sa 2 gola protiv Leganesa.
-Golovi + asistencije:
769 Mesi (544 g + 225 a) na 681 mecu
768 Kristiano (577 g + 191 a) na 836 meceva!
-Mesijeva i Kristianova statistika se racuna od debija za 1. tim kluba i reprezentacije (Barsa 2004-05, Sporting 2002-03) do sada (Mesiju nije uracunat ucinak sa OI 2008, 2 gola na 5 meceva)!
-Mesi za Barsu: 487 gol + 188 asist. (675 g+a) na 565 mec.
-Mesi za ARG: 57 gol + 37 asist. (94 g+a) na 116 mec.
-Kristiano za klubove (Sporting + M.Junajted + Real): 509 gol + 168 asist. (677 g+a) na 700 mec.
-Kristiano za POR: 68 gol + 23 asist. (91 g+a) na 136 mec.

Pozdrav!

džigi bau

pre 7 godina

Ovo je bila sramota od sudjenja, ali i od ponašanja Realovih igrača! Šutiranje, gaženje, bodičeci, neprekidanje igre dok igrač Valensije leži posle gaženja naočigled sudije... Strašno, svi odlični igrači, ali djubrad od ljudi! I Barsi su sudije naklonjene u mnogim utakmicama, ali kad gube niko ne gazi, udara, ne bije laktovima ... ! Izdržao sam do kraja , ali bilo je teško ne nervirati se. Uz to i komentator , navijač , a što mrzim kad neko navija otvoreno za jačeg... to su uvek p.... i slabići! Onaj razbio Zazu bodičekom na penalu, a Višković , valjda , ili tako neki, ni da prokomentariše, jbt! A tek ono gaženje Ramosa, najprljavijeg i najbezobraznijeg igrača na svetu...

ja sam

pre 7 godina

gdine grobar kg, kako možete reći da je barsa najveća sramota fudbala. ekipa koja je igrala, igra i igraće najlepši fudbal u istoriji fudbala ne zaslužuje takvu kvalifikaciju. bio sam blag prema, očigledno ostrašćenom, realovcu.

Protagora

pre 7 godina

Najodvratniji klub na Zemaljskoj kugli,to su jos jednom potvrdili,ne znam da li bi Realovi igraci izbacili loptu i da neki igrac ne daj Boze ostane bez noge na terenu

KiMi

pre 7 godina

Au ala kukate na Real! Pa Barsa je blago receno pregazena od Leganjesa ... eee od Leganjesa. Nikakvo cudo da se izgubi od slepaca. Jel to ne sme da se izgubi? ...Ne zna se koga vise izvlace sudije! Penal na Nejmaru je u najmanju ruku skandalozno!

Beograd

pre 7 godina

Bravo za slepe miseve. Zasluzena pobeda. I ako cemo realno osteceni su za jedan penal. Sudija je mogao mirne savesti da svira u njihovu korist. Gde su sad oni hejteri koji su upisivali Realu titulu i -7 prognozirali. Tesko ce biti Realu i u onoj drugoj zaostaloj utakmici protiv Selte u gostima. Bice interesantna trka za titulu jos je rano za svaku prognozu.

neutralni felsh

pre 7 godina

Valensija tuce Real, pa u sledecem kolu dobije 4 komada od Eibara. Takvi su uvek bili.
(Mikii, 22. februar 2017 21:20)


uvek? ocigledno pratis valensiju krace od 5 godina.

Mesi

pre 7 godina

Evo prilike za Barsu i ako Barsa igra ocajno. Bas su totalno vam forme, trenutno niko u evropi ne igra dominantan fudbal , sto je i dobro, Čelzi najkonstantniji ali vrv zbog toga sto ne igra ligu sampiona pa moze max da se posveti premijer ligi.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ne postoji odvratniji klub od ovog reala
(Ćićolina, 22. februar 2017 21:09)

Postoje tri, UEFAlona, Liverpul i Zvezda. Real sad kada odbrani LS imace vise trofeja od ta tri kluba zajedno.

Gago

pre 7 godina

Izgleda da ce Barselona opet osvojiti a Realovim navijacima nista ne preostaje nego da se nadaju da im se u ligi sampiona namesi opet zreb i da pokusaju opet na taj nacin da osvoje ligu samoiona,jer ligu od Barselone nece videti jos dugo godina pa i na ovaj nacin na koji pokusavaju uz pomoc Perezovih para i sudija.

grobar kg

pre 7 godina

Da je posteno barsa bi imala 10 bodova manje a ne 1...Svaki mec penal u 90tom...Ali navikli smo, ipak ne sme katalonija da se odcepi...

Barsa sramota spanskog fudbala..

Presheva

pre 7 godina

Izgleda da ce Barselona opet osvojiti a Realovim navijacima nista ne preostaje nego da se nadaju da im se u ligi sampiona namesi opet zreb i da pokusaju opet na taj nacin da osvoje ligu samoiona,jer ligu od Barselone nece videti jos dugo godina pa i na ovaj nacin na koji pokusavaju uz pomoc Perezovih para i sudija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gago, 22. februar 2017 21:25)

Ja ne ruzemem kad navalite perez dobiju u la ligu perez ajde molim te ne smarajte sa tim pa barca u nedelu dobila penal smesan veceras ne sudi dva penala valenciji a doduse i realu jedan al kako bilo zasluzena pobeda valencije

Neko

pre 7 godina

Jos sliku sudije da stavite u vest i dva coveka koja su obelezila utakmicu, penaldova gluma za oskara i sudija koji je na kriminalan nacin hteo da pokrade Valensiju ali nije uspeo u tome.

Aleksa

pre 7 godina

Barsa sramota spanskog fudbala..
(grobar kg, 22. februar 2017 21:18)

Boli ovaj poraz znam ali bolje da to izbacis iz sebe preko komentara nego da drzis u sebi, mozes da zavrsis na urgentnom, mada to ti ne gine jer Barselona ce osvojiti.

Neko

pre 7 godina

Jos sliku sudije da stavite u vest i dva coveka koja su obelezila utakmicu, penaldova gluma za oskara i sudija koji je na kriminalan nacin hteo da pokrade Valensiju ali nije uspeo u tome.

džigi bau

pre 7 godina

Ovo je bila sramota od sudjenja, ali i od ponašanja Realovih igrača! Šutiranje, gaženje, bodičeci, neprekidanje igre dok igrač Valensije leži posle gaženja naočigled sudije... Strašno, svi odlični igrači, ali djubrad od ljudi! I Barsi su sudije naklonjene u mnogim utakmicama, ali kad gube niko ne gazi, udara, ne bije laktovima ... ! Izdržao sam do kraja , ali bilo je teško ne nervirati se. Uz to i komentator , navijač , a što mrzim kad neko navija otvoreno za jačeg... to su uvek p.... i slabići! Onaj razbio Zazu bodičekom na penalu, a Višković , valjda , ili tako neki, ni da prokomentariše, jbt! A tek ono gaženje Ramosa, najprljavijeg i najbezobraznijeg igrača na svetu...

facts

pre 7 godina

-ISTORIJA! Fabian Oreljana je 1. igrac koji je dao gol Realu kao igrac 2 ekipe (u dresu Selte 27.8.2016 i Valensije) u istoj sezoni Primere!
-Real je gubio sa 2 gola razlike pre 10' meca u ligi jos od 9.11.2003 protiv Sevilje (4-1)!
-Real u ligi nakon zaostatka od 2 gola u prvih 10' meca: 1-1-9! Pobedili su samo Atletik 1931!
-Valensija NIKAD nije izgubila ligaski mec nakon vodjstva od 2-0 u 10' meca (12-1-0)!
-Valensija je 49 puta pobedila lidera lige (sada je to Real). Atletik i Barsa su 57 puta pobedili lidera Primere!
-Real u poslednjih 10 meceva: 5-2-3! Njihov 3. poraz u 38 dana!
-Kristianov 700. klupski mec u karijeri.
-Mesi je u svojoj karijeri direktno ucestvovao u golovima vise od Kristiana i ima 155 meceva manje od njega! Prestigao ga je u nedelju, sa 2 gola protiv Leganesa.
-Golovi + asistencije:
769 Mesi (544 g + 225 a) na 681 mecu
768 Kristiano (577 g + 191 a) na 836 meceva!
-Mesijeva i Kristianova statistika se racuna od debija za 1. tim kluba i reprezentacije (Barsa 2004-05, Sporting 2002-03) do sada (Mesiju nije uracunat ucinak sa OI 2008, 2 gola na 5 meceva)!
-Mesi za Barsu: 487 gol + 188 asist. (675 g+a) na 565 mec.
-Mesi za ARG: 57 gol + 37 asist. (94 g+a) na 116 mec.
-Kristiano za klubove (Sporting + M.Junajted + Real): 509 gol + 168 asist. (677 g+a) na 700 mec.
-Kristiano za POR: 68 gol + 23 asist. (91 g+a) na 136 mec.

Pozdrav!

rosonero

pre 7 godina

real i kad je pobedjivao nije igrao nista posebno , cak ispod prosecnog ,resavali su meceve individualno , kao stosu i igrali , svaki za sebe , samo je bilo pitanje vremena kad ce sve to da stane .

ja sam

pre 7 godina

gdine grobar kg, kako možete reći da je barsa najveća sramota fudbala. ekipa koja je igrala, igra i igraće najlepši fudbal u istoriji fudbala ne zaslužuje takvu kvalifikaciju. bio sam blag prema, očigledno ostrašćenom, realovcu.

facts

pre 7 godina

-VAZNA NAPOMENA: Mesiju i Kristianu su uracunati samo ZVANICNI mecevi! Prijateljski mecevi nisu razmatrani! Naravno, uracunat je danasnji 1 gol (i 1 mec) Kristiana protiv Valensije!
-Mesi je sve vreme "jurio" Kristiana sto se tice golova i asistencija!
-Iako je Valensija pobedila ipak je bila ostecena (Zaza/Karvahal i Munir/Ramos)! Svaka im cast na pobedi!
-Najbolji igrac Valensije na mecu je bio Munir (1 asist), a najbolji igrac Reala je bio Kros (prema whoscored, sofascore i squawka).
-Lukas Vaskes je prekinuo niz od 28 meceva bez poraza (25 pobeda i 3 remija).
-Nadam se da ce i Selta da pobedi Real na Balaidosu u zaostalom mecu, da im vrati za nezasluzen poraz na Bernabeuu (Morata bio u ofsajdu), gde je upravo Oreljana dao gol za 1-1.
-Barsa je ostecena za 6 bodova u ligi (Malaga -2, Viljareal -2 i Betis -2), a nije zasluzila 1 bod (protiv Sosijedada +1), dakle -5, dok je Real ostecen za 0 bodova, a dobio je 7 bodova (Selta +2, Viljareal +1, Deportivo +2 i Malaga +2), dakle +7. Umesto sadasnje tabele, trebalo bi biti:
56 Barsa
49 Sevilja
45 Real (1 mec manje) i Atletiko.
Drago mi je Nemanja, ne vodim statistiku, ima je na internetu. Ima i zanimljivih cinjenica i na ostalim mecevima (npr. danas Andora-San Marino, LS itd), ali nemam toliko vremena za to. Pisao sam i o drugim timovima, za sada uglavnom o Mesiju i Barsi (i porazima Reala).

Pozdrav!

Aleksa

pre 7 godina

Barsa sramota spanskog fudbala..
(grobar kg, 22. februar 2017 21:18)

Boli ovaj poraz znam ali bolje da to izbacis iz sebe preko komentara nego da drzis u sebi, mozes da zavrsis na urgentnom, mada to ti ne gine jer Barselona ce osvojiti.

Gago

pre 7 godina

Izgleda da ce Barselona opet osvojiti a Realovim navijacima nista ne preostaje nego da se nadaju da im se u ligi sampiona namesi opet zreb i da pokusaju opet na taj nacin da osvoje ligu samoiona,jer ligu od Barselone nece videti jos dugo godina pa i na ovaj nacin na koji pokusavaju uz pomoc Perezovih para i sudija.

okolo

pre 7 godina

javite viskovicu da real ima utakmicu manje, a ne vise. I proslo kolo nekoliko puta kaze barsa ima dve utakmice manje, real ima dve utakmice vise. covek je prso.

Protagora

pre 7 godina

Najodvratniji klub na Zemaljskoj kugli,to su jos jednom potvrdili,ne znam da li bi Realovi igraci izbacili loptu i da neki igrac ne daj Boze ostane bez noge na terenu

Mesi

pre 7 godina

Evo prilike za Barsu i ako Barsa igra ocajno. Bas su totalno vam forme, trenutno niko u evropi ne igra dominantan fudbal , sto je i dobro, Čelzi najkonstantniji ali vrv zbog toga sto ne igra ligu sampiona pa moze max da se posveti premijer ligi.

neutralni felsh

pre 7 godina

Valensija tuce Real, pa u sledecem kolu dobije 4 komada od Eibara. Takvi su uvek bili.
(Mikii, 22. februar 2017 21:20)


uvek? ocigledno pratis valensiju krace od 5 godina.

Marko

pre 7 godina

Ne postoji odvratniji klub od ovog reala 
(Ćićolina, 22. februar 2017 21:09) 

Postoje tri, UEFAlona, Liverpul i Zvezda. Real sad kada odbrani LS imace vise trofeja od ta tri kluba zajedno.
(Adriano_Galliani, 22. februar 2017 21:33

bitno da su Milan i patlidzan u kanalu

Beograd

pre 7 godina

Bravo za slepe miseve. Zasluzena pobeda. I ako cemo realno osteceni su za jedan penal. Sudija je mogao mirne savesti da svira u njihovu korist. Gde su sad oni hejteri koji su upisivali Realu titulu i -7 prognozirali. Tesko ce biti Realu i u onoj drugoj zaostaloj utakmici protiv Selte u gostima. Bice interesantna trka za titulu jos je rano za svaku prognozu.

prase

pre 7 godina

Au ala kukate na Real! Pa Barsa je blago receno pregazena od Leganjesa ... eee od Leganjesa. Nikakvo cudo da se izgubi od slepaca. Jel to ne sme da se izgubi? ...Ne zna se koga vise izvlace sudije! Penal na Nejmaru je u najmanju ruku skandalozno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KiMi, 22. februar 2017 21:31)

Aj mi zivota ti objasni, sta je skandalozno bilo u tom penalu? Bas me zanima tvoje ubedjenje kako to nije bio penal?

Barsa Barsa

pre 7 godina

Evo uefalonci izasli iz rupa... stete se da svi dolazite na Santjago Bernabeu: uefalona, Sevilja, Vslencija, Atletiko... polako ?
(Pazarac, 22. februar 2017 21:58)


0:4 ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 22. februar 2017 22:12)

2-6

nemanja

pre 7 godina

@facts
Ne znam odakle vadis statistike, da li ih sam vodis ili kopiras odnekud, ali uzivam citajuci ih, i zato stalno otvaram i citam komentare u vezi sa Primerom :)

grobar kg

pre 7 godina

Da je posteno barsa bi imala 10 bodova manje a ne 1...Svaki mec penal u 90tom...Ali navikli smo, ipak ne sme katalonija da se odcepi...

Barsa sramota spanskog fudbala..

neutralni felsh

pre 7 godina

Evo uefalonci izasli iz rupa... stete se da svi dolazite na Santjago Bernabeu: uefalona, Sevilja, Vslencija, Atletiko... polako ?
(Pazarac, 22. februar 2017 21:58)


0:4 ;)

dekisa

pre 7 godina

Navijaci Fk Ronalda na infiziji
(karadoz, 22. februar 2017 21:09)

Real Mandrid da nazoves "Fk Ronalda" je krajne neozbiljno i klinacki. Real je jedan od najvecih klubova na svetu i miljama ispred svih po broju titula. Pogledaj samo u Ls koliko ih ima, ne razumem kako neko klub kao sto je Real moze tako da nazove. Danas je svako sturcnjak i svako moze da nazove igra Penaldo, Fk Ronalda ili Uefalona. Gde je nestalo postovanje prema igracima, posle jedne dobre utakmice se dizu u nebesa i svi su samo trenutni. Fudbal je postao vestacka igra gde se dovode gotovi igraci koji mogu 2-5 sezona da odigraju vrhunski i posle odu u Kinu. Niko nema strpljenja da ceka da neki igrac poraste, sazri. Tako fudbal polako gubi draz, jer tako se ne postaje legenda kluba, danas nema igraca zbog kojib bi zavoleo fudbal i klub u kom on nastupa. Danas su svi blic igraci ....

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ne postoji odvratniji klub od ovog reala
(Ćićolina, 22. februar 2017 21:09)

Postoje tri, UEFAlona, Liverpul i Zvezda. Real sad kada odbrani LS imace vise trofeja od ta tri kluba zajedno.

Melenci

pre 7 godina

izgubio je Real,zao mi je.Ali smo na istom i jos jedna utakmica moze da donese bar bod.Ronaldo je dao lep gol,a vi ga mrzite bas nas briga.

KiMi

pre 7 godina

Au ala kukate na Real! Pa Barsa je blago receno pregazena od Leganjesa ... eee od Leganjesa. Nikakvo cudo da se izgubi od slepaca. Jel to ne sme da se izgubi? ...Ne zna se koga vise izvlace sudije! Penal na Nejmaru je u najmanju ruku skandalozno!

.thefaded

pre 7 godina

Ovi jadnici iz Valensije popadaše na kolena na kraju zbog pobede, kakvi luzeri..
A sto se tice Reala, bolje igraju kad odmaraju "glavne igrace"..

dum dum

pre 7 godina

sta se lozite katalonci,ako osvoite prvenstvo ja cu gol da bezim na sred trga,iz kupa sampiona ste ispali,idete u goste jos i realu i atleticu a real docekuje atletico tako da mozete jos malo da sanjate..ko je gledo danas mec onak objektivno da kaze da je valencia zasluzeno dobila ali real nije igro slabo za razliku od katalonske .... koja je ocajna..

Mikii

pre 7 godina

barsa sutra tuce atletiko jer je umoran od lige sampiona!!!!
(papi, 22. februar 2017 22:19)

Atletiko ima 5 dana za oporavak i to ce biti sasvim dovoljno da rutinski izadje na kraj sa onakvom Barselonom.

nihao biciz

pre 7 godina

savet za kockare... kladionice nikad ne poklanjaju kvotu 1.55 na real m, barsu, bajern...
juce lagano uhvacen dvoznak 1x na valensiju, 2.55 kvota...
s obzirom na formu valensija juce bi realna kvota na real madrid bila max 1.40...

Milos

pre 7 godina

I mene je šokiralo.....zaboravio sam da Real zna da gubi.....
(kutir, 22. februar 2017 22:42)

Real u poslednjih 10 meceva ima 3 poraza,2 remija i 5 pobeda.

Presheva

pre 7 godina

Izgleda da ce Barselona opet osvojiti a Realovim navijacima nista ne preostaje nego da se nadaju da im se u ligi sampiona namesi opet zreb i da pokusaju opet na taj nacin da osvoje ligu samoiona,jer ligu od Barselone nece videti jos dugo godina pa i na ovaj nacin na koji pokusavaju uz pomoc Perezovih para i sudija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gago, 22. februar 2017 21:25)

Ja ne ruzemem kad navalite perez dobiju u la ligu perez ajde molim te ne smarajte sa tim pa barca u nedelu dobila penal smesan veceras ne sudi dva penala valenciji a doduse i realu jedan al kako bilo zasluzena pobeda valencije

TEDDY ZG

pre 7 godina

Krađa krađa pa krađa. Amnezija kid uefalonaca. Već ste zaboravili tekmu Chelsea Barcelona. Tu nije bilo krađe jel tako? Ajd palite zaljubljenici kepeca iz Rosaria. Real uzuma titulu ionako.

grobar kg

pre 7 godina

Da je posteno barsa bi imala 10 bodova manje a ne 1...Svaki mec penal u 90tom...Ali navikli smo, ipak ne sme katalonija da se odcepi...

Barsa sramota spanskog fudbala..

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ne postoji odvratniji klub od ovog reala
(Ćićolina, 22. februar 2017 21:09)

Postoje tri, UEFAlona, Liverpul i Zvezda. Real sad kada odbrani LS imace vise trofeja od ta tri kluba zajedno.

.thefaded

pre 7 godina

Ovi jadnici iz Valensije popadaše na kolena na kraju zbog pobede, kakvi luzeri..
A sto se tice Reala, bolje igraju kad odmaraju "glavne igrace"..

Neko

pre 7 godina

Jos sliku sudije da stavite u vest i dva coveka koja su obelezila utakmicu, penaldova gluma za oskara i sudija koji je na kriminalan nacin hteo da pokrade Valensiju ali nije uspeo u tome.

Melenci

pre 7 godina

izgubio je Real,zao mi je.Ali smo na istom i jos jedna utakmica moze da donese bar bod.Ronaldo je dao lep gol,a vi ga mrzite bas nas briga.

facts

pre 7 godina

-VAZNA NAPOMENA: Mesiju i Kristianu su uracunati samo ZVANICNI mecevi! Prijateljski mecevi nisu razmatrani! Naravno, uracunat je danasnji 1 gol (i 1 mec) Kristiana protiv Valensije!
-Mesi je sve vreme "jurio" Kristiana sto se tice golova i asistencija!
-Iako je Valensija pobedila ipak je bila ostecena (Zaza/Karvahal i Munir/Ramos)! Svaka im cast na pobedi!
-Najbolji igrac Valensije na mecu je bio Munir (1 asist), a najbolji igrac Reala je bio Kros (prema whoscored, sofascore i squawka).
-Lukas Vaskes je prekinuo niz od 28 meceva bez poraza (25 pobeda i 3 remija).
-Nadam se da ce i Selta da pobedi Real na Balaidosu u zaostalom mecu, da im vrati za nezasluzen poraz na Bernabeuu (Morata bio u ofsajdu), gde je upravo Oreljana dao gol za 1-1.
-Barsa je ostecena za 6 bodova u ligi (Malaga -2, Viljareal -2 i Betis -2), a nije zasluzila 1 bod (protiv Sosijedada +1), dakle -5, dok je Real ostecen za 0 bodova, a dobio je 7 bodova (Selta +2, Viljareal +1, Deportivo +2 i Malaga +2), dakle +7. Umesto sadasnje tabele, trebalo bi biti:
56 Barsa
49 Sevilja
45 Real (1 mec manje) i Atletiko.
Drago mi je Nemanja, ne vodim statistiku, ima je na internetu. Ima i zanimljivih cinjenica i na ostalim mecevima (npr. danas Andora-San Marino, LS itd), ali nemam toliko vremena za to. Pisao sam i o drugim timovima, za sada uglavnom o Mesiju i Barsi (i porazima Reala).

Pozdrav!

Presheva

pre 7 godina

Izgleda da ce Barselona opet osvojiti a Realovim navijacima nista ne preostaje nego da se nadaju da im se u ligi sampiona namesi opet zreb i da pokusaju opet na taj nacin da osvoje ligu samoiona,jer ligu od Barselone nece videti jos dugo godina pa i na ovaj nacin na koji pokusavaju uz pomoc Perezovih para i sudija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gago, 22. februar 2017 21:25)

Ja ne ruzemem kad navalite perez dobiju u la ligu perez ajde molim te ne smarajte sa tim pa barca u nedelu dobila penal smesan veceras ne sudi dva penala valenciji a doduse i realu jedan al kako bilo zasluzena pobeda valencije

dekisa

pre 7 godina

Navijaci Fk Ronalda na infiziji
(karadoz, 22. februar 2017 21:09)

Real Mandrid da nazoves "Fk Ronalda" je krajne neozbiljno i klinacki. Real je jedan od najvecih klubova na svetu i miljama ispred svih po broju titula. Pogledaj samo u Ls koliko ih ima, ne razumem kako neko klub kao sto je Real moze tako da nazove. Danas je svako sturcnjak i svako moze da nazove igra Penaldo, Fk Ronalda ili Uefalona. Gde je nestalo postovanje prema igracima, posle jedne dobre utakmice se dizu u nebesa i svi su samo trenutni. Fudbal je postao vestacka igra gde se dovode gotovi igraci koji mogu 2-5 sezona da odigraju vrhunski i posle odu u Kinu. Niko nema strpljenja da ceka da neki igrac poraste, sazri. Tako fudbal polako gubi draz, jer tako se ne postaje legenda kluba, danas nema igraca zbog kojib bi zavoleo fudbal i klub u kom on nastupa. Danas su svi blic igraci ....

KiMi

pre 7 godina

Au ala kukate na Real! Pa Barsa je blago receno pregazena od Leganjesa ... eee od Leganjesa. Nikakvo cudo da se izgubi od slepaca. Jel to ne sme da se izgubi? ...Ne zna se koga vise izvlace sudije! Penal na Nejmaru je u najmanju ruku skandalozno!

TEDDY ZG

pre 7 godina

Krađa krađa pa krađa. Amnezija kid uefalonaca. Već ste zaboravili tekmu Chelsea Barcelona. Tu nije bilo krađe jel tako? Ajd palite zaljubljenici kepeca iz Rosaria. Real uzuma titulu ionako.

dum dum

pre 7 godina

sta se lozite katalonci,ako osvoite prvenstvo ja cu gol da bezim na sred trga,iz kupa sampiona ste ispali,idete u goste jos i realu i atleticu a real docekuje atletico tako da mozete jos malo da sanjate..ko je gledo danas mec onak objektivno da kaze da je valencia zasluzeno dobila ali real nije igro slabo za razliku od katalonske .... koja je ocajna..

džigi bau

pre 7 godina

Ovo je bila sramota od sudjenja, ali i od ponašanja Realovih igrača! Šutiranje, gaženje, bodičeci, neprekidanje igre dok igrač Valensije leži posle gaženja naočigled sudije... Strašno, svi odlični igrači, ali djubrad od ljudi! I Barsi su sudije naklonjene u mnogim utakmicama, ali kad gube niko ne gazi, udara, ne bije laktovima ... ! Izdržao sam do kraja , ali bilo je teško ne nervirati se. Uz to i komentator , navijač , a što mrzim kad neko navija otvoreno za jačeg... to su uvek p.... i slabići! Onaj razbio Zazu bodičekom na penalu, a Višković , valjda , ili tako neki, ni da prokomentariše, jbt! A tek ono gaženje Ramosa, najprljavijeg i najbezobraznijeg igrača na svetu...

ja sam

pre 7 godina

gdine grobar kg, kako možete reći da je barsa najveća sramota fudbala. ekipa koja je igrala, igra i igraće najlepši fudbal u istoriji fudbala ne zaslužuje takvu kvalifikaciju. bio sam blag prema, očigledno ostrašćenom, realovcu.

Aleksa

pre 7 godina

Barsa sramota spanskog fudbala..
(grobar kg, 22. februar 2017 21:18)

Boli ovaj poraz znam ali bolje da to izbacis iz sebe preko komentara nego da drzis u sebi, mozes da zavrsis na urgentnom, mada to ti ne gine jer Barselona ce osvojiti.

facts

pre 7 godina

-ISTORIJA! Fabian Oreljana je 1. igrac koji je dao gol Realu kao igrac 2 ekipe (u dresu Selte 27.8.2016 i Valensije) u istoj sezoni Primere!
-Real je gubio sa 2 gola razlike pre 10' meca u ligi jos od 9.11.2003 protiv Sevilje (4-1)!
-Real u ligi nakon zaostatka od 2 gola u prvih 10' meca: 1-1-9! Pobedili su samo Atletik 1931!
-Valensija NIKAD nije izgubila ligaski mec nakon vodjstva od 2-0 u 10' meca (12-1-0)!
-Valensija je 49 puta pobedila lidera lige (sada je to Real). Atletik i Barsa su 57 puta pobedili lidera Primere!
-Real u poslednjih 10 meceva: 5-2-3! Njihov 3. poraz u 38 dana!
-Kristianov 700. klupski mec u karijeri.
-Mesi je u svojoj karijeri direktno ucestvovao u golovima vise od Kristiana i ima 155 meceva manje od njega! Prestigao ga je u nedelju, sa 2 gola protiv Leganesa.
-Golovi + asistencije:
769 Mesi (544 g + 225 a) na 681 mecu
768 Kristiano (577 g + 191 a) na 836 meceva!
-Mesijeva i Kristianova statistika se racuna od debija za 1. tim kluba i reprezentacije (Barsa 2004-05, Sporting 2002-03) do sada (Mesiju nije uracunat ucinak sa OI 2008, 2 gola na 5 meceva)!
-Mesi za Barsu: 487 gol + 188 asist. (675 g+a) na 565 mec.
-Mesi za ARG: 57 gol + 37 asist. (94 g+a) na 116 mec.
-Kristiano za klubove (Sporting + M.Junajted + Real): 509 gol + 168 asist. (677 g+a) na 700 mec.
-Kristiano za POR: 68 gol + 23 asist. (91 g+a) na 136 mec.

Pozdrav!

Marko

pre 7 godina

Ne postoji odvratniji klub od ovog reala 
(Ćićolina, 22. februar 2017 21:09) 

Postoje tri, UEFAlona, Liverpul i Zvezda. Real sad kada odbrani LS imace vise trofeja od ta tri kluba zajedno.
(Adriano_Galliani, 22. februar 2017 21:33

bitno da su Milan i patlidzan u kanalu

prase

pre 7 godina

Au ala kukate na Real! Pa Barsa je blago receno pregazena od Leganjesa ... eee od Leganjesa. Nikakvo cudo da se izgubi od slepaca. Jel to ne sme da se izgubi? ...Ne zna se koga vise izvlace sudije! Penal na Nejmaru je u najmanju ruku skandalozno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KiMi, 22. februar 2017 21:31)

Aj mi zivota ti objasni, sta je skandalozno bilo u tom penalu? Bas me zanima tvoje ubedjenje kako to nije bio penal?

Gago

pre 7 godina

Izgleda da ce Barselona opet osvojiti a Realovim navijacima nista ne preostaje nego da se nadaju da im se u ligi sampiona namesi opet zreb i da pokusaju opet na taj nacin da osvoje ligu samoiona,jer ligu od Barselone nece videti jos dugo godina pa i na ovaj nacin na koji pokusavaju uz pomoc Perezovih para i sudija.

rosonero

pre 7 godina

real i kad je pobedjivao nije igrao nista posebno , cak ispod prosecnog ,resavali su meceve individualno , kao stosu i igrali , svaki za sebe , samo je bilo pitanje vremena kad ce sve to da stane .

Barsa Barsa

pre 7 godina

Evo uefalonci izasli iz rupa... stete se da svi dolazite na Santjago Bernabeu: uefalona, Sevilja, Vslencija, Atletiko... polako ?
(Pazarac, 22. februar 2017 21:58)


0:4 ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 22. februar 2017 22:12)

2-6

Protagora

pre 7 godina

Najodvratniji klub na Zemaljskoj kugli,to su jos jednom potvrdili,ne znam da li bi Realovi igraci izbacili loptu i da neki igrac ne daj Boze ostane bez noge na terenu

Mikii

pre 7 godina

barsa sutra tuce atletiko jer je umoran od lige sampiona!!!!
(papi, 22. februar 2017 22:19)

Atletiko ima 5 dana za oporavak i to ce biti sasvim dovoljno da rutinski izadje na kraj sa onakvom Barselonom.

neutralni felsh

pre 7 godina

Valensija tuce Real, pa u sledecem kolu dobije 4 komada od Eibara. Takvi su uvek bili.
(Mikii, 22. februar 2017 21:20)


uvek? ocigledno pratis valensiju krace od 5 godina.

Beograd

pre 7 godina

Bravo za slepe miseve. Zasluzena pobeda. I ako cemo realno osteceni su za jedan penal. Sudija je mogao mirne savesti da svira u njihovu korist. Gde su sad oni hejteri koji su upisivali Realu titulu i -7 prognozirali. Tesko ce biti Realu i u onoj drugoj zaostaloj utakmici protiv Selte u gostima. Bice interesantna trka za titulu jos je rano za svaku prognozu.

neutralni felsh

pre 7 godina

Evo uefalonci izasli iz rupa... stete se da svi dolazite na Santjago Bernabeu: uefalona, Sevilja, Vslencija, Atletiko... polako ?
(Pazarac, 22. februar 2017 21:58)


0:4 ;)

nemanja

pre 7 godina

@facts
Ne znam odakle vadis statistike, da li ih sam vodis ili kopiras odnekud, ali uzivam citajuci ih, i zato stalno otvaram i citam komentare u vezi sa Primerom :)

okolo

pre 7 godina

javite viskovicu da real ima utakmicu manje, a ne vise. I proslo kolo nekoliko puta kaze barsa ima dve utakmice manje, real ima dve utakmice vise. covek je prso.

nihao biciz

pre 7 godina

savet za kockare... kladionice nikad ne poklanjaju kvotu 1.55 na real m, barsu, bajern...
juce lagano uhvacen dvoznak 1x na valensiju, 2.55 kvota...
s obzirom na formu valensija juce bi realna kvota na real madrid bila max 1.40...

Mesi

pre 7 godina

Evo prilike za Barsu i ako Barsa igra ocajno. Bas su totalno vam forme, trenutno niko u evropi ne igra dominantan fudbal , sto je i dobro, Čelzi najkonstantniji ali vrv zbog toga sto ne igra ligu sampiona pa moze max da se posveti premijer ligi.

Milos

pre 7 godina

I mene je šokiralo.....zaboravio sam da Real zna da gubi.....
(kutir, 22. februar 2017 22:42)

Real u poslednjih 10 meceva ima 3 poraza,2 remija i 5 pobeda.