Nedelja, 19.02.2017.

12:45

Partizan definitivno bez trojice igrača u finalu

Košarkaši Partizana Vilijam Hečer, Vanja Marinković i Miloš Koprivica propustiće finale Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Izvor: B92

Partizan definitivno bez trojice igraèa u finalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

AP

pre 7 godina

Momak, momcino, pre samo jedan dan na vest da je Zagorac otrovan VI ste govorili da smo ga mi otrovali, jer navodno, u suprotnom, ne bismo imali sanse. Mnogo vam je kratko pamcenje ;)

Srba

pre 7 godina

Извините али један Партизанов судија више допринесе него да играју десет Хечера,100 Робинсона и 50 Копривица.Најновије искуство из задњег дербија.А ако сва тројица судија буду Партизанове судије питам се само колико техничких,неспортских и искључења без основа ће бити да се Партизану без квалитета да куп великана српске кошарке Радивоја Кораћа.Волео бих више од свега да судије буду непристрасне,публика беспрекорна па ко победи честитке.

tomasevic vujanic...

pre 7 godina

(Balansero, 19. februar 2017 18:22)

farsa od 20 godina sa jednim klubom vam nije smetala, al vidim umorni ste posle dve godine od jednog drugog kluba. u stara dobra vremena Jovic bi odavno presao u Partizan, i ne samo Jovic.

Vetar u ledja..

pre 7 godina

@Balansero
Jedan klub u drzavi je bio vas projekat. Hteli ste od Partizana da napravite Makabi i Zvezdu da unistite. Sada vam se samo malo vraca ono sto ste radili. Pominjete drmanje koseva.. Da, jeste, to je bila sramota ali samo bih te upitao sta mislis kako bi se ponasali vasi "najvatreniji" navijaci da Zvezda sada veze 10 titula kada se sada ovako ponasaju posle dve? Da li ti vidis tu kolicinu mrznje na vasoj tribini? Ovo ke nezapamceno. Sta bi bilo da se vama desi ono sto se nama desilo? Ajde samo malo objektivnosti..

kkp

pre 7 godina

Ali najaca su pisanja grobara po raznim drustvenim mrezama da im je sve ovo "jako sumnjivo"....Verovatno misle da smo ih nekako otrovali sto pokazuje koliko su oni zapravo bolesni.
(Delija Momak, 19. februar 2017 16:13

sumnjivo je to da mozda odmara dzikic igrace za paok. i 4 twkme u narednih 10 dana...
a to sto ti tripujes i mislis to je ozbiljna stvar...

Balansero

pre 7 godina

Steta. Mogla je da bude dobra i neizvesna utakmica kakvu takmicenje koje nosi Zuckovo ime zasluzuje. Na zalost, kup jeste devalviran u proteklih nekoliko godina, sto ponasanjem drmaca koseva i dezurnih pp amatera sto opstim padom srpske klubske kosarke. No, trazili ste jedan klub, jednog vodju pa sad uzivajte u farsi. Ovo sakacenje srpske kosarke nece izaci na dobro ni u reprezentaciji. Eno ga Gurovic vec predlaze da ceo klub proglasimo za reprezentaciju. Stvarno napredno razmislja.

Delija Momak

pre 7 godina

Ali najaca su pisanja grobara po raznim drustvenim mrezama da im je sve ovo "jako sumnjivo"....Verovatno misle da smo ih nekako otrovali sto pokazuje koliko su oni zapravo bolesni.

krle

pre 7 godina

(Slobodan, 19. februar 2017 15:21)
Koja bajka za laku noc, nesto kao ono u sta veruju saentolozi, znaci naucna fantastika. Aj samo reci da stvarno verujes u ovo.!?, :))

muamua

pre 7 godina

@slobodan
zanimljivo je da su u tim godinama rezultati utakmica izmedju partizana.i zvezde bili 24:11za partizan 35:12za partizan...zvezda kk beograd 35:1...odnos pobeda je u nasu korist i u godinama kada ste bili prvaci...ali ti to ne znas

mirko

pre 7 godina

@Olešio se Džile od mešanog. Pravac ispiranje. J kup.
(Moodanzza, 19. februar 2017 13:12)

Dzilo original
https://youtu.be/zn3VWH4eTck?t=35

xd

pre 7 godina

(Novica ubica, 19. februar 2017 13:17)

Sine idi ti pisi domaci, sutra je ponedeljak. Mani se tih alkatraza, zabela da ne zavrsis u nekom gorem mestu.

Yaloil

pre 7 godina

Name
Naslov nije tacan.partizan nije bez trojice igraca nego bez dvojice,posto Koprivica nije igrac.a posto hecer neigra partizan nece moci preci preko pola.zaomije ali je tako

Slobodan

pre 7 godina

Trener Partizan-Igokee je ovo takmicenje pokusao da svede na nebitno takmicenje nekakvom izjavom da je ono devalvirano itd.
Ovde se sledbenici sekte Duloovi svedoci utrkuju u natpisima kako je ovo takmicenje nebitno ... prava histerija ... ali ...
Moram da kazem da je KRK, Zuckova levica ili Kosarkaski Kup Srbije bitan iskljucivo Srpskim ekipama, ovde se osvaja pehar ali i odaje pocast jednom od najvecih Srpskih igraca svih vremena.
Ekipu iz Jugoslovenskog Sportskog Drustva za ime Radivoja Koraca ne veze ama bas nista, u svojoj istoriji nisu imali tu cast da igraju protiv ovog velikana Srpske i Svetske kosarke ... Radivoje je poginuo 1969-te godine kada je ova Jugoslovenska ekipa igrala samo u okvirima Topciderske kasarne a svoje kupove protiv drugih garnizona odigravala na Pasuljanskim livadama u pauzi izmedju vojnih vezbi.
Sa druge strane sama pomisao da je ovo Srpski kup i da igraju ovaj put protiv kompletne Zvezde verovatno im uliva dozu straha pa su i dobili ovaj stomacni virus, sto bi rekao nas narod u..... se.
Zuckova levica ide na cuvanje na Mali Kalemegdan, tamo gde je kosarka na ovim prostorima i nastala.

Jelena

pre 7 godina

Не е алиби ,ние имаме мотив и се сомневаме во вас и вашите нечесни работи,можеби сте им туриле нешто недозволено во храната ,спортски неможете да не добиете во никој случај.Како вашите кошаркаши не прележаа ниту еден сезонски грип?Имуни се ?Отпорни?
(еј, 19. februar 2017 13:50)

A da niste već počeli da se pravdate za razliku koja bi mogla da bude.

nigaZss(bot42sendwich)

pre 7 godina

Ali zato FMP Idea u celom sastavu.Samo napredNO.
(Patrik, 19. februar 2017 13:58)


Tako je! to je teorija zavere protiv partizaia !

oberin martel

pre 7 godina

Samo oštro i jako kau u EL i + 50 zagarantovano. Treba se samo setiti Duloa koji uzima na 10 s pre kraja meča tajmaut da bi umesto +40 bilo +43. Setite se toga i ne žalite ih.

goodgame

pre 7 godina

Hecer,Vanja i Koprivica su prebaceni na infektivnoj klinici u Beogradu. Verovatno i sa njima ne bi imali neke sanse protiv zvezde.Realno su dosta kvalitetniji od cele ABA lige,i kad igraju ozbiljno sve manje od 20-tak razlike je uspeh. Momcima i Dziletu brz oporavak, kao i igracima zvezde...pozz

hijena

pre 7 godina

Hecer nece igrati, eto sanse da igra Pot koji nema pojma. Koprivica jeste mlad decko ali ne ume, eto sanse da vise minuta dobije Majstorovic koji nema pojma. Vrabac ima fizikalije ali nema pojma, Ratkovica ima iskustvo ali nema pojma, Lukovic ima zelju ali nema pojma. Bircevic, Novica, Andric mogu nesto, Gordon moze ali nije spreman.

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Svaki drugi komentar zrači prezirom prema rivalu, nazivaju se pogrdnim imenima i generalno ostrašćenost je do te mere uzela maha da mi ogadi svaki derbi koji je u mojoj mladosti bio praznik košarke...

Pakolao

pre 7 godina

Steta. Ovo kazem kao navijac Zvezde, Hatcher je mozda i ponajbolji igrac Partizana, sigurno uz Novicu lider ekipe. Mislim da je ovim Zvezdi put otvoren do rutinske pobede, ali opet, meni licno sad vec to nije to. Jasno je da se trofeji pamte, za koju godinu niko nece spominjati desetkovani Partizan, ali.. Zao mi je sto im pola ekipe prakticno ne igra. Jedva cekam duele u finalu ABA lige, ukoliko Partizan bude 2 ili 3. Nadam se da nece biti nereda, grobari ce nastaviti sa vredjanjem Covica i Vucica (nije da nemaju osnova), ali to vec postaje degutantno. Delije, bodrimo svoj tim jace, nemojte da nas ubijaju u navijanju kao prosle godine u polufinalu kada smo bukvalno nestali..

Mare

pre 7 godina

Jel treba da nam bude zao??? Samo nek im igra onaj Lukovic i Novica da im vidim tupe face kad ih budemo odrali. Oni su do sada se najvise busali pa ko velim red je da oni prvi dobiju zasluzeno.

Monarhista

pre 7 godina

Pa ovi se bukvalno u`rali od kaznene ekspedicije dr.DR:-)

Salim se naravno brz oporavak momcima a rezultat bi bio isti s njima ili bez njih....

Zvezda i tacka !

pre 7 godina

Pa dobro, ne igraju im tri igraca al su zato tu trojica sudija pa su na nuli. Inace ako nam sude manje od sedam tehnickih lagano dobijamo.

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Zvezda je favorit. To zna svako od Singapura do Nepala. E, sad, lopta je okrugla i nikad se ne zna, ali ipak se zna. Zvezda će dobije 100%. A, ako bude neko iznenađenje onda neće, ali verovatno neće da bude iznenađenje i dobiće. Možda ne sa 25 razlike, nego sa 7-8,ali možda i hoće sa 25 razlike, sve zavisi. Ako iskljucimo navijačke strasti, ostaje samo stručnost i objektivnost kao u mom slučaju i svima savetujem da budete kao ja.

еј

pre 7 godina

Не е алиби ,ние имаме мотив и се сомневаме во вас и вашите нечесни работи,можеби сте им туриле нешто недозволено во храната ,спортски неможете да не добиете во никој случај.Како вашите кошаркаши не прележаа ниту еден сезонски грип?Имуни се ?Отпорни?

Hell

pre 7 godina

I sa ovom dvojicom (Marinkovic i Hecer) bi doziveli poraz a tek bez njih dvojice mislim da je poraz i to 20-30 razlike zagarantovan nazalost

Vz

pre 7 godina

Realno, sa njima su nam sanse bile 30-40%. Ovako smo bez pola bekovske linije i realno igraca koji nosi ekipu cele sezone. Korpivica je bitan koliko i Rakicevic u fmp-u...no, igramo finale. Energija i koncentracija, pa sta bude. Mi smo KKP! Nema predaje! I da, nadam se derbiju bez incidenata. Dobri su momci i na jednoj i na drugoj strani. Treneri se postuju. Jedino "navijaci" mogu da budu problem...

Novica ubica

pre 7 godina

Ma nema veze i onako nebitno takmicenje , ipak sto je vaznije na tribini ce mo da izdominiramo, samo nas iz alcatraza dolazi 750 , toliko ce bit sadovsa ko i brejn dimejdza , is prve ruke od vodje info vec 10 buseva iz pred hrama je parkirano , bice nas oko 5000 , tu su i braca iz sofije vec dva dana, da da tresu vam se noge grobari su svudje!!! Sa takvim navijacima trofej ostaje u nasu vitrinu pa makar igrali i nasih 5 ukupno !

hugo

pre 7 godina

Dzilo pred kup prica o devalviranju
kupa i onda ih kao grom iz vedra neba hvata groznica, virus, ko da smo u kamenom dobu. Sad' jos vise zelim da oni budu 4. pred plej-of.

opala

pre 7 godina

(brajkoo, 19. februar 2017 12:52)

20 minuta = kratko

2 minuta do kraja trece cetvrtine = na pola meca

da se pojavi na utakmicu = dobro poznavanje padeza

`derbi` = odlicno, znaci priznajes da ovo nije derbi, kako moze biti derbi izmedju kluba koji postoji 72 godine i jednog koji postoji 6

KORN

pre 7 godina

Stisnem lepo mute i gledam posto ce to na sve da lici samo ne na kosarkasku atmosferu.Verovatno ce vise od pola hale biti poznato policiji od ranije.

lex

pre 7 godina

Za ovo Partizan mora biti kaznjen, igraci su zdravi, sinoc su se provodili u klubu Bank, nije im ista, Partizan radi protiv interesa srpske kosarke i treba da snosi posledice zbog devalviranja KRK-a. Slike su obrisali sa drustvenih mreza, ali pogledajte Story na Instagramu, kao i slike kada ih Bank okaci na svoju facebook stranicu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 19. februar 2017 12:43)

Da, naravno, kako da ne, posto znas, daj nam molim te link za slike, a da nema ih, obrisali.

Zee

pre 7 godina

Steta. Ovo kazem kao navijac Zvezde, Hatcher je mozda i ponajbolji igrac Partizana, sigurno uz Novicu lider ekipe. Mislim da je ovim Zvezdi put otvoren do rutinske pobede, ali opet, meni licno sad vec to nije to. Jasno je da se trofeji pamte, za koju godinu niko nece spominjati desetkovani Partizan, ali.. Zao mi je sto im pola ekipe prakticno ne igra. Jedva cekam duele u finalu ABA lige, ukoliko Partizan bude 2 ili 3. Nadam se da nece biti nereda, grobari ce nastaviti sa vredjanjem Covica i Vucica (nije da nemaju osnova), ali to vec postaje degutantno. Delije, bodrimo svoj tim jace, nemojte da nas ubijaju u navijanju kao prosle godine u polufinalu kada smo bukvalno nestali..
(Pakolao, 19. februar 2017 13:17)

Nije mi zao. Kao što njima nije bilo žao što smo igrali sa juniorima koje su gazili sa 40+ razlike do kraja, pa sada to prodaju kao neku tačku ponosa.

ap

pre 7 godina

Iskreno, Partizan kompletan bi mozda mogao da parira zvezdi bez Jovica (eventualno ako ne igra) ovako ako napravi podvig i pobedi bice velika senzacija...

brajkoo

pre 7 godina

Pa sta, ni nama prosli `derbi` nisu bili u stanju da igraju ni Jovic ni Kuzmic, bez obzira sto su bili na terenu kratko, isto tako i Dangubic... Na pola meca Simonovica su sudije iskljucile iz igre i nikom nista... Zato sad mutavci stvaraju alibi, Dzikic razmislja smije li uopste da se pojavi na utakmicu...

Humska

pre 7 godina

Sta je-tu je, jbg. Mi smo Partizan i boricemo se! Ako smo pre nekoliko godina mogli da igramo sa 3 igraca protiv prave Zvezde, mozemo i protiv ovog zagrebackog IDEA-FMP mutanta.

Cacanin

pre 7 godina

Da li Partizan ima protivnika u narednoj utakmici ? Da li taj protivnik imaproblema sa povredama ? Da li cemo sada do 21h svaki cas cekati vesti na portalu B92 ko igra a ko ne...

Preteraste...

Djenka

pre 7 godina

Steta, iskreno. Iako nam to ne umanjuje ugodjaj,korektnije je da vas razbijemo kada ste u punom sastavu. Mada smo i mi prilicno oslabljeni. Srecno +20 u najavi svima koji veceras slave.

Олд Скул 1989

pre 7 godina

И Звезда игра без Дангубића, Волтерса и Бјелице. Не разумем зашто се пише само о повредама кошаркаша Партизана, а не и Звезде.

steka

pre 7 godina

Pa Danga, Volters i Bjelica su za ove izmislili kosarku, pa niko ne pise kako su oni povredjeni (doduse oporavljaju se ali opet )... Samo se pravi alibi za vecerasnji debakl Partizana.

nista o nicemu

pre 7 godina

Za ovo Partizan mora biti kaznjen, igraci su zdravi, sinoc su se provodili u klubu Bank, nije im ista, Partizan radi protiv interesa srpske kosarke i treba da snosi posledice zbog devalviranja KRK-a. Slike su obrisali sa drustvenih mreza, ali pogledajte Story na Instagramu, kao i slike kada ih Bank okaci na svoju facebook stranicu.

brajkoo

pre 7 godina

Pa sta, ni nama prosli `derbi` nisu bili u stanju da igraju ni Jovic ni Kuzmic, bez obzira sto su bili na terenu kratko, isto tako i Dangubic... Na pola meca Simonovica su sudije iskljucile iz igre i nikom nista... Zato sad mutavci stvaraju alibi, Dzikic razmislja smije li uopste da se pojavi na utakmicu...

Zee

pre 7 godina

Steta. Ovo kazem kao navijac Zvezde, Hatcher je mozda i ponajbolji igrac Partizana, sigurno uz Novicu lider ekipe. Mislim da je ovim Zvezdi put otvoren do rutinske pobede, ali opet, meni licno sad vec to nije to. Jasno je da se trofeji pamte, za koju godinu niko nece spominjati desetkovani Partizan, ali.. Zao mi je sto im pola ekipe prakticno ne igra. Jedva cekam duele u finalu ABA lige, ukoliko Partizan bude 2 ili 3. Nadam se da nece biti nereda, grobari ce nastaviti sa vredjanjem Covica i Vucica (nije da nemaju osnova), ali to vec postaje degutantno. Delije, bodrimo svoj tim jace, nemojte da nas ubijaju u navijanju kao prosle godine u polufinalu kada smo bukvalno nestali..
(Pakolao, 19. februar 2017 13:17)

Nije mi zao. Kao što njima nije bilo žao što smo igrali sa juniorima koje su gazili sa 40+ razlike do kraja, pa sada to prodaju kao neku tačku ponosa.

nista o nicemu

pre 7 godina

Za ovo Partizan mora biti kaznjen, igraci su zdravi, sinoc su se provodili u klubu Bank, nije im ista, Partizan radi protiv interesa srpske kosarke i treba da snosi posledice zbog devalviranja KRK-a. Slike su obrisali sa drustvenih mreza, ali pogledajte Story na Instagramu, kao i slike kada ih Bank okaci na svoju facebook stranicu.

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Svaki drugi komentar zrači prezirom prema rivalu, nazivaju se pogrdnim imenima i generalno ostrašćenost je do te mere uzela maha da mi ogadi svaki derbi koji je u mojoj mladosti bio praznik košarke...

Mare

pre 7 godina

Jel treba da nam bude zao??? Samo nek im igra onaj Lukovic i Novica da im vidim tupe face kad ih budemo odrali. Oni su do sada se najvise busali pa ko velim red je da oni prvi dobiju zasluzeno.

oberin martel

pre 7 godina

Samo oštro i jako kau u EL i + 50 zagarantovano. Treba se samo setiti Duloa koji uzima na 10 s pre kraja meča tajmaut da bi umesto +40 bilo +43. Setite se toga i ne žalite ih.

steka

pre 7 godina

Pa Danga, Volters i Bjelica su za ove izmislili kosarku, pa niko ne pise kako su oni povredjeni (doduse oporavljaju se ali opet )... Samo se pravi alibi za vecerasnji debakl Partizana.

Slobodan

pre 7 godina

Trener Partizan-Igokee je ovo takmicenje pokusao da svede na nebitno takmicenje nekakvom izjavom da je ono devalvirano itd.
Ovde se sledbenici sekte Duloovi svedoci utrkuju u natpisima kako je ovo takmicenje nebitno ... prava histerija ... ali ...
Moram da kazem da je KRK, Zuckova levica ili Kosarkaski Kup Srbije bitan iskljucivo Srpskim ekipama, ovde se osvaja pehar ali i odaje pocast jednom od najvecih Srpskih igraca svih vremena.
Ekipu iz Jugoslovenskog Sportskog Drustva za ime Radivoja Koraca ne veze ama bas nista, u svojoj istoriji nisu imali tu cast da igraju protiv ovog velikana Srpske i Svetske kosarke ... Radivoje je poginuo 1969-te godine kada je ova Jugoslovenska ekipa igrala samo u okvirima Topciderske kasarne a svoje kupove protiv drugih garnizona odigravala na Pasuljanskim livadama u pauzi izmedju vojnih vezbi.
Sa druge strane sama pomisao da je ovo Srpski kup i da igraju ovaj put protiv kompletne Zvezde verovatno im uliva dozu straha pa su i dobili ovaj stomacni virus, sto bi rekao nas narod u..... se.
Zuckova levica ide na cuvanje na Mali Kalemegdan, tamo gde je kosarka na ovim prostorima i nastala.

hugo

pre 7 godina

Dzilo pred kup prica o devalviranju
kupa i onda ih kao grom iz vedra neba hvata groznica, virus, ko da smo u kamenom dobu. Sad' jos vise zelim da oni budu 4. pred plej-of.

hijena

pre 7 godina

Hecer nece igrati, eto sanse da igra Pot koji nema pojma. Koprivica jeste mlad decko ali ne ume, eto sanse da vise minuta dobije Majstorovic koji nema pojma. Vrabac ima fizikalije ali nema pojma, Ratkovica ima iskustvo ali nema pojma, Lukovic ima zelju ali nema pojma. Bircevic, Novica, Andric mogu nesto, Gordon moze ali nije spreman.

goodgame

pre 7 godina

Hecer,Vanja i Koprivica su prebaceni na infektivnoj klinici u Beogradu. Verovatno i sa njima ne bi imali neke sanse protiv zvezde.Realno su dosta kvalitetniji od cele ABA lige,i kad igraju ozbiljno sve manje od 20-tak razlike je uspeh. Momcima i Dziletu brz oporavak, kao i igracima zvezde...pozz

KORN

pre 7 godina

Stisnem lepo mute i gledam posto ce to na sve da lici samo ne na kosarkasku atmosferu.Verovatno ce vise od pola hale biti poznato policiji od ranije.

Zvezda i tacka !

pre 7 godina

Pa dobro, ne igraju im tri igraca al su zato tu trojica sudija pa su na nuli. Inace ako nam sude manje od sedam tehnickih lagano dobijamo.

Cacanin

pre 7 godina

Da li Partizan ima protivnika u narednoj utakmici ? Da li taj protivnik imaproblema sa povredama ? Da li cemo sada do 21h svaki cas cekati vesti na portalu B92 ko igra a ko ne...

Preteraste...

nigaZss(bot42sendwich)

pre 7 godina

Ali zato FMP Idea u celom sastavu.Samo napredNO.
(Patrik, 19. februar 2017 13:58)


Tako je! to je teorija zavere protiv partizaia !

Pakolao

pre 7 godina

Steta. Ovo kazem kao navijac Zvezde, Hatcher je mozda i ponajbolji igrac Partizana, sigurno uz Novicu lider ekipe. Mislim da je ovim Zvezdi put otvoren do rutinske pobede, ali opet, meni licno sad vec to nije to. Jasno je da se trofeji pamte, za koju godinu niko nece spominjati desetkovani Partizan, ali.. Zao mi je sto im pola ekipe prakticno ne igra. Jedva cekam duele u finalu ABA lige, ukoliko Partizan bude 2 ili 3. Nadam se da nece biti nereda, grobari ce nastaviti sa vredjanjem Covica i Vucica (nije da nemaju osnova), ali to vec postaje degutantno. Delije, bodrimo svoj tim jace, nemojte da nas ubijaju u navijanju kao prosle godine u polufinalu kada smo bukvalno nestali..

Олд Скул 1989

pre 7 godina

И Звезда игра без Дангубића, Волтерса и Бјелице. Не разумем зашто се пише само о повредама кошаркаша Партизана, а не и Звезде.

Hell

pre 7 godina

I sa ovom dvojicom (Marinkovic i Hecer) bi doziveli poraz a tek bez njih dvojice mislim da je poraz i to 20-30 razlike zagarantovan nazalost

Delija Momak

pre 7 godina

Ali najaca su pisanja grobara po raznim drustvenim mrezama da im je sve ovo "jako sumnjivo"....Verovatno misle da smo ih nekako otrovali sto pokazuje koliko su oni zapravo bolesni.

Monarhista

pre 7 godina

Pa ovi se bukvalno u`rali od kaznene ekspedicije dr.DR:-)

Salim se naravno brz oporavak momcima a rezultat bi bio isti s njima ili bez njih....

Yaloil

pre 7 godina

Name
Naslov nije tacan.partizan nije bez trojice igraca nego bez dvojice,posto Koprivica nije igrac.a posto hecer neigra partizan nece moci preci preko pola.zaomije ali je tako

Djenka

pre 7 godina

Steta, iskreno. Iako nam to ne umanjuje ugodjaj,korektnije je da vas razbijemo kada ste u punom sastavu. Mada smo i mi prilicno oslabljeni. Srecno +20 u najavi svima koji veceras slave.

lex

pre 7 godina

Za ovo Partizan mora biti kaznjen, igraci su zdravi, sinoc su se provodili u klubu Bank, nije im ista, Partizan radi protiv interesa srpske kosarke i treba da snosi posledice zbog devalviranja KRK-a. Slike su obrisali sa drustvenih mreza, ali pogledajte Story na Instagramu, kao i slike kada ih Bank okaci na svoju facebook stranicu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 19. februar 2017 12:43)

Da, naravno, kako da ne, posto znas, daj nam molim te link za slike, a da nema ih, obrisali.

Jelena

pre 7 godina

Не е алиби ,ние имаме мотив и се сомневаме во вас и вашите нечесни работи,можеби сте им туриле нешто недозволено во храната ,спортски неможете да не добиете во никој случај.Како вашите кошаркаши не прележаа ниту еден сезонски грип?Имуни се ?Отпорни?
(еј, 19. februar 2017 13:50)

A da niste već počeli da se pravdate za razliku koja bi mogla da bude.

Vz

pre 7 godina

Realno, sa njima su nam sanse bile 30-40%. Ovako smo bez pola bekovske linije i realno igraca koji nosi ekipu cele sezone. Korpivica je bitan koliko i Rakicevic u fmp-u...no, igramo finale. Energija i koncentracija, pa sta bude. Mi smo KKP! Nema predaje! I da, nadam se derbiju bez incidenata. Dobri su momci i na jednoj i na drugoj strani. Treneri se postuju. Jedino "navijaci" mogu da budu problem...

xd

pre 7 godina

(Novica ubica, 19. februar 2017 13:17)

Sine idi ti pisi domaci, sutra je ponedeljak. Mani se tih alkatraza, zabela da ne zavrsis u nekom gorem mestu.

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Zvezda je favorit. To zna svako od Singapura do Nepala. E, sad, lopta je okrugla i nikad se ne zna, ali ipak se zna. Zvezda će dobije 100%. A, ako bude neko iznenađenje onda neće, ali verovatno neće da bude iznenađenje i dobiće. Možda ne sa 25 razlike, nego sa 7-8,ali možda i hoće sa 25 razlike, sve zavisi. Ako iskljucimo navijačke strasti, ostaje samo stručnost i objektivnost kao u mom slučaju i svima savetujem da budete kao ja.

opala

pre 7 godina

(brajkoo, 19. februar 2017 12:52)

20 minuta = kratko

2 minuta do kraja trece cetvrtine = na pola meca

da se pojavi na utakmicu = dobro poznavanje padeza

`derbi` = odlicno, znaci priznajes da ovo nije derbi, kako moze biti derbi izmedju kluba koji postoji 72 godine i jednog koji postoji 6

Humska

pre 7 godina

Sta je-tu je, jbg. Mi smo Partizan i boricemo se! Ako smo pre nekoliko godina mogli da igramo sa 3 igraca protiv prave Zvezde, mozemo i protiv ovog zagrebackog IDEA-FMP mutanta.

ap

pre 7 godina

Iskreno, Partizan kompletan bi mozda mogao da parira zvezdi bez Jovica (eventualno ako ne igra) ovako ako napravi podvig i pobedi bice velika senzacija...

Balansero

pre 7 godina

Steta. Mogla je da bude dobra i neizvesna utakmica kakvu takmicenje koje nosi Zuckovo ime zasluzuje. Na zalost, kup jeste devalviran u proteklih nekoliko godina, sto ponasanjem drmaca koseva i dezurnih pp amatera sto opstim padom srpske klubske kosarke. No, trazili ste jedan klub, jednog vodju pa sad uzivajte u farsi. Ovo sakacenje srpske kosarke nece izaci na dobro ni u reprezentaciji. Eno ga Gurovic vec predlaze da ceo klub proglasimo za reprezentaciju. Stvarno napredno razmislja.

kkp

pre 7 godina

Ali najaca su pisanja grobara po raznim drustvenim mrezama da im je sve ovo "jako sumnjivo"....Verovatno misle da smo ih nekako otrovali sto pokazuje koliko su oni zapravo bolesni.
(Delija Momak, 19. februar 2017 16:13

sumnjivo je to da mozda odmara dzikic igrace za paok. i 4 twkme u narednih 10 dana...
a to sto ti tripujes i mislis to je ozbiljna stvar...

mirko

pre 7 godina

@Olešio se Džile od mešanog. Pravac ispiranje. J kup.
(Moodanzza, 19. februar 2017 13:12)

Dzilo original
https://youtu.be/zn3VWH4eTck?t=35

Novica ubica

pre 7 godina

Ma nema veze i onako nebitno takmicenje , ipak sto je vaznije na tribini ce mo da izdominiramo, samo nas iz alcatraza dolazi 750 , toliko ce bit sadovsa ko i brejn dimejdza , is prve ruke od vodje info vec 10 buseva iz pred hrama je parkirano , bice nas oko 5000 , tu su i braca iz sofije vec dva dana, da da tresu vam se noge grobari su svudje!!! Sa takvim navijacima trofej ostaje u nasu vitrinu pa makar igrali i nasih 5 ukupno !

еј

pre 7 godina

Не е алиби ,ние имаме мотив и се сомневаме во вас и вашите нечесни работи,можеби сте им туриле нешто недозволено во храната ,спортски неможете да не добиете во никој случај.Како вашите кошаркаши не прележаа ниту еден сезонски грип?Имуни се ?Отпорни?

krle

pre 7 godina

(Slobodan, 19. februar 2017 15:21)
Koja bajka za laku noc, nesto kao ono u sta veruju saentolozi, znaci naucna fantastika. Aj samo reci da stvarno verujes u ovo.!?, :))

muamua

pre 7 godina

@slobodan
zanimljivo je da su u tim godinama rezultati utakmica izmedju partizana.i zvezde bili 24:11za partizan 35:12za partizan...zvezda kk beograd 35:1...odnos pobeda je u nasu korist i u godinama kada ste bili prvaci...ali ti to ne znas

tomasevic vujanic...

pre 7 godina

(Balansero, 19. februar 2017 18:22)

farsa od 20 godina sa jednim klubom vam nije smetala, al vidim umorni ste posle dve godine od jednog drugog kluba. u stara dobra vremena Jovic bi odavno presao u Partizan, i ne samo Jovic.

Vetar u ledja..

pre 7 godina

@Balansero
Jedan klub u drzavi je bio vas projekat. Hteli ste od Partizana da napravite Makabi i Zvezdu da unistite. Sada vam se samo malo vraca ono sto ste radili. Pominjete drmanje koseva.. Da, jeste, to je bila sramota ali samo bih te upitao sta mislis kako bi se ponasali vasi "najvatreniji" navijaci da Zvezda sada veze 10 titula kada se sada ovako ponasaju posle dve? Da li ti vidis tu kolicinu mrznje na vasoj tribini? Ovo ke nezapamceno. Sta bi bilo da se vama desi ono sto se nama desilo? Ajde samo malo objektivnosti..

Srba

pre 7 godina

Извините али један Партизанов судија више допринесе него да играју десет Хечера,100 Робинсона и 50 Копривица.Најновије искуство из задњег дербија.А ако сва тројица судија буду Партизанове судије питам се само колико техничких,неспортских и искључења без основа ће бити да се Партизану без квалитета да куп великана српске кошарке Радивоја Кораћа.Волео бих више од свега да судије буду непристрасне,публика беспрекорна па ко победи честитке.

AP

pre 7 godina

Momak, momcino, pre samo jedan dan na vest da je Zagorac otrovan VI ste govorili da smo ga mi otrovali, jer navodno, u suprotnom, ne bismo imali sanse. Mnogo vam je kratko pamcenje ;)

brajkoo

pre 7 godina

Pa sta, ni nama prosli `derbi` nisu bili u stanju da igraju ni Jovic ni Kuzmic, bez obzira sto su bili na terenu kratko, isto tako i Dangubic... Na pola meca Simonovica su sudije iskljucile iz igre i nikom nista... Zato sad mutavci stvaraju alibi, Dzikic razmislja smije li uopste da se pojavi na utakmicu...

Zee

pre 7 godina

Steta. Ovo kazem kao navijac Zvezde, Hatcher je mozda i ponajbolji igrac Partizana, sigurno uz Novicu lider ekipe. Mislim da je ovim Zvezdi put otvoren do rutinske pobede, ali opet, meni licno sad vec to nije to. Jasno je da se trofeji pamte, za koju godinu niko nece spominjati desetkovani Partizan, ali.. Zao mi je sto im pola ekipe prakticno ne igra. Jedva cekam duele u finalu ABA lige, ukoliko Partizan bude 2 ili 3. Nadam se da nece biti nereda, grobari ce nastaviti sa vredjanjem Covica i Vucica (nije da nemaju osnova), ali to vec postaje degutantno. Delije, bodrimo svoj tim jace, nemojte da nas ubijaju u navijanju kao prosle godine u polufinalu kada smo bukvalno nestali..
(Pakolao, 19. februar 2017 13:17)

Nije mi zao. Kao što njima nije bilo žao što smo igrali sa juniorima koje su gazili sa 40+ razlike do kraja, pa sada to prodaju kao neku tačku ponosa.

nista o nicemu

pre 7 godina

Za ovo Partizan mora biti kaznjen, igraci su zdravi, sinoc su se provodili u klubu Bank, nije im ista, Partizan radi protiv interesa srpske kosarke i treba da snosi posledice zbog devalviranja KRK-a. Slike su obrisali sa drustvenih mreza, ali pogledajte Story na Instagramu, kao i slike kada ih Bank okaci na svoju facebook stranicu.

Novica ubica

pre 7 godina

Ma nema veze i onako nebitno takmicenje , ipak sto je vaznije na tribini ce mo da izdominiramo, samo nas iz alcatraza dolazi 750 , toliko ce bit sadovsa ko i brejn dimejdza , is prve ruke od vodje info vec 10 buseva iz pred hrama je parkirano , bice nas oko 5000 , tu su i braca iz sofije vec dva dana, da da tresu vam se noge grobari su svudje!!! Sa takvim navijacima trofej ostaje u nasu vitrinu pa makar igrali i nasih 5 ukupno !

hugo

pre 7 godina

Dzilo pred kup prica o devalviranju
kupa i onda ih kao grom iz vedra neba hvata groznica, virus, ko da smo u kamenom dobu. Sad' jos vise zelim da oni budu 4. pred plej-of.

steka

pre 7 godina

Pa Danga, Volters i Bjelica su za ove izmislili kosarku, pa niko ne pise kako su oni povredjeni (doduse oporavljaju se ali opet )... Samo se pravi alibi za vecerasnji debakl Partizana.

opala

pre 7 godina

(brajkoo, 19. februar 2017 12:52)

20 minuta = kratko

2 minuta do kraja trece cetvrtine = na pola meca

da se pojavi na utakmicu = dobro poznavanje padeza

`derbi` = odlicno, znaci priznajes da ovo nije derbi, kako moze biti derbi izmedju kluba koji postoji 72 godine i jednog koji postoji 6

Balansero

pre 7 godina

Steta. Mogla je da bude dobra i neizvesna utakmica kakvu takmicenje koje nosi Zuckovo ime zasluzuje. Na zalost, kup jeste devalviran u proteklih nekoliko godina, sto ponasanjem drmaca koseva i dezurnih pp amatera sto opstim padom srpske klubske kosarke. No, trazili ste jedan klub, jednog vodju pa sad uzivajte u farsi. Ovo sakacenje srpske kosarke nece izaci na dobro ni u reprezentaciji. Eno ga Gurovic vec predlaze da ceo klub proglasimo za reprezentaciju. Stvarno napredno razmislja.

oberin martel

pre 7 godina

Samo oštro i jako kau u EL i + 50 zagarantovano. Treba se samo setiti Duloa koji uzima na 10 s pre kraja meča tajmaut da bi umesto +40 bilo +43. Setite se toga i ne žalite ih.

Mare

pre 7 godina

Jel treba da nam bude zao??? Samo nek im igra onaj Lukovic i Novica da im vidim tupe face kad ih budemo odrali. Oni su do sada se najvise busali pa ko velim red je da oni prvi dobiju zasluzeno.

Humska

pre 7 godina

Sta je-tu je, jbg. Mi smo Partizan i boricemo se! Ako smo pre nekoliko godina mogli da igramo sa 3 igraca protiv prave Zvezde, mozemo i protiv ovog zagrebackog IDEA-FMP mutanta.

Pakolao

pre 7 godina

Steta. Ovo kazem kao navijac Zvezde, Hatcher je mozda i ponajbolji igrac Partizana, sigurno uz Novicu lider ekipe. Mislim da je ovim Zvezdi put otvoren do rutinske pobede, ali opet, meni licno sad vec to nije to. Jasno je da se trofeji pamte, za koju godinu niko nece spominjati desetkovani Partizan, ali.. Zao mi je sto im pola ekipe prakticno ne igra. Jedva cekam duele u finalu ABA lige, ukoliko Partizan bude 2 ili 3. Nadam se da nece biti nereda, grobari ce nastaviti sa vredjanjem Covica i Vucica (nije da nemaju osnova), ali to vec postaje degutantno. Delije, bodrimo svoj tim jace, nemojte da nas ubijaju u navijanju kao prosle godine u polufinalu kada smo bukvalno nestali..

Slobodan

pre 7 godina

Trener Partizan-Igokee je ovo takmicenje pokusao da svede na nebitno takmicenje nekakvom izjavom da je ono devalvirano itd.
Ovde se sledbenici sekte Duloovi svedoci utrkuju u natpisima kako je ovo takmicenje nebitno ... prava histerija ... ali ...
Moram da kazem da je KRK, Zuckova levica ili Kosarkaski Kup Srbije bitan iskljucivo Srpskim ekipama, ovde se osvaja pehar ali i odaje pocast jednom od najvecih Srpskih igraca svih vremena.
Ekipu iz Jugoslovenskog Sportskog Drustva za ime Radivoja Koraca ne veze ama bas nista, u svojoj istoriji nisu imali tu cast da igraju protiv ovog velikana Srpske i Svetske kosarke ... Radivoje je poginuo 1969-te godine kada je ova Jugoslovenska ekipa igrala samo u okvirima Topciderske kasarne a svoje kupove protiv drugih garnizona odigravala na Pasuljanskim livadama u pauzi izmedju vojnih vezbi.
Sa druge strane sama pomisao da je ovo Srpski kup i da igraju ovaj put protiv kompletne Zvezde verovatno im uliva dozu straha pa su i dobili ovaj stomacni virus, sto bi rekao nas narod u..... se.
Zuckova levica ide na cuvanje na Mali Kalemegdan, tamo gde je kosarka na ovim prostorima i nastala.

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Zvezda je favorit. To zna svako od Singapura do Nepala. E, sad, lopta je okrugla i nikad se ne zna, ali ipak se zna. Zvezda će dobije 100%. A, ako bude neko iznenađenje onda neće, ali verovatno neće da bude iznenađenje i dobiće. Možda ne sa 25 razlike, nego sa 7-8,ali možda i hoće sa 25 razlike, sve zavisi. Ako iskljucimo navijačke strasti, ostaje samo stručnost i objektivnost kao u mom slučaju i svima savetujem da budete kao ja.

Zvezda i tacka !

pre 7 godina

Pa dobro, ne igraju im tri igraca al su zato tu trojica sudija pa su na nuli. Inace ako nam sude manje od sedam tehnickih lagano dobijamo.

Hell

pre 7 godina

I sa ovom dvojicom (Marinkovic i Hecer) bi doziveli poraz a tek bez njih dvojice mislim da je poraz i to 20-30 razlike zagarantovan nazalost

lex

pre 7 godina

Za ovo Partizan mora biti kaznjen, igraci su zdravi, sinoc su se provodili u klubu Bank, nije im ista, Partizan radi protiv interesa srpske kosarke i treba da snosi posledice zbog devalviranja KRK-a. Slike su obrisali sa drustvenih mreza, ali pogledajte Story na Instagramu, kao i slike kada ih Bank okaci na svoju facebook stranicu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 19. februar 2017 12:43)

Da, naravno, kako da ne, posto znas, daj nam molim te link za slike, a da nema ih, obrisali.

Cacanin

pre 7 godina

Da li Partizan ima protivnika u narednoj utakmici ? Da li taj protivnik imaproblema sa povredama ? Da li cemo sada do 21h svaki cas cekati vesti na portalu B92 ko igra a ko ne...

Preteraste...

еј

pre 7 godina

Не е алиби ,ние имаме мотив и се сомневаме во вас и вашите нечесни работи,можеби сте им туриле нешто недозволено во храната ,спортски неможете да не добиете во никој случај.Како вашите кошаркаши не прележаа ниту еден сезонски грип?Имуни се ?Отпорни?

kkp

pre 7 godina

Ali najaca su pisanja grobara po raznim drustvenim mrezama da im je sve ovo "jako sumnjivo"....Verovatno misle da smo ih nekako otrovali sto pokazuje koliko su oni zapravo bolesni.
(Delija Momak, 19. februar 2017 16:13

sumnjivo je to da mozda odmara dzikic igrace za paok. i 4 twkme u narednih 10 dana...
a to sto ti tripujes i mislis to je ozbiljna stvar...

Олд Скул 1989

pre 7 godina

И Звезда игра без Дангубића, Волтерса и Бјелице. Не разумем зашто се пише само о повредама кошаркаша Партизана, а не и Звезде.

Vz

pre 7 godina

Realno, sa njima su nam sanse bile 30-40%. Ovako smo bez pola bekovske linije i realno igraca koji nosi ekipu cele sezone. Korpivica je bitan koliko i Rakicevic u fmp-u...no, igramo finale. Energija i koncentracija, pa sta bude. Mi smo KKP! Nema predaje! I da, nadam se derbiju bez incidenata. Dobri su momci i na jednoj i na drugoj strani. Treneri se postuju. Jedino "navijaci" mogu da budu problem...

muamua

pre 7 godina

@slobodan
zanimljivo je da su u tim godinama rezultati utakmica izmedju partizana.i zvezde bili 24:11za partizan 35:12za partizan...zvezda kk beograd 35:1...odnos pobeda je u nasu korist i u godinama kada ste bili prvaci...ali ti to ne znas

Djenka

pre 7 godina

Steta, iskreno. Iako nam to ne umanjuje ugodjaj,korektnije je da vas razbijemo kada ste u punom sastavu. Mada smo i mi prilicno oslabljeni. Srecno +20 u najavi svima koji veceras slave.

Delija Momak

pre 7 godina

Ali najaca su pisanja grobara po raznim drustvenim mrezama da im je sve ovo "jako sumnjivo"....Verovatno misle da smo ih nekako otrovali sto pokazuje koliko su oni zapravo bolesni.

Monarhista

pre 7 godina

Pa ovi se bukvalno u`rali od kaznene ekspedicije dr.DR:-)

Salim se naravno brz oporavak momcima a rezultat bi bio isti s njima ili bez njih....

nigaZss(bot42sendwich)

pre 7 godina

Ali zato FMP Idea u celom sastavu.Samo napredNO.
(Patrik, 19. februar 2017 13:58)


Tako je! to je teorija zavere protiv partizaia !

ap

pre 7 godina

Iskreno, Partizan kompletan bi mozda mogao da parira zvezdi bez Jovica (eventualno ako ne igra) ovako ako napravi podvig i pobedi bice velika senzacija...

hijena

pre 7 godina

Hecer nece igrati, eto sanse da igra Pot koji nema pojma. Koprivica jeste mlad decko ali ne ume, eto sanse da vise minuta dobije Majstorovic koji nema pojma. Vrabac ima fizikalije ali nema pojma, Ratkovica ima iskustvo ali nema pojma, Lukovic ima zelju ali nema pojma. Bircevic, Novica, Andric mogu nesto, Gordon moze ali nije spreman.

goodgame

pre 7 godina

Hecer,Vanja i Koprivica su prebaceni na infektivnoj klinici u Beogradu. Verovatno i sa njima ne bi imali neke sanse protiv zvezde.Realno su dosta kvalitetniji od cele ABA lige,i kad igraju ozbiljno sve manje od 20-tak razlike je uspeh. Momcima i Dziletu brz oporavak, kao i igracima zvezde...pozz

Jelena

pre 7 godina

Не е алиби ,ние имаме мотив и се сомневаме во вас и вашите нечесни работи,можеби сте им туриле нешто недозволено во храната ,спортски неможете да не добиете во никој случај.Како вашите кошаркаши не прележаа ниту еден сезонски грип?Имуни се ?Отпорни?
(еј, 19. februar 2017 13:50)

A da niste već počeli da se pravdate za razliku koja bi mogla da bude.

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Svaki drugi komentar zrači prezirom prema rivalu, nazivaju se pogrdnim imenima i generalno ostrašćenost je do te mere uzela maha da mi ogadi svaki derbi koji je u mojoj mladosti bio praznik košarke...

KORN

pre 7 godina

Stisnem lepo mute i gledam posto ce to na sve da lici samo ne na kosarkasku atmosferu.Verovatno ce vise od pola hale biti poznato policiji od ranije.

mirko

pre 7 godina

@Olešio se Džile od mešanog. Pravac ispiranje. J kup.
(Moodanzza, 19. februar 2017 13:12)

Dzilo original
https://youtu.be/zn3VWH4eTck?t=35

xd

pre 7 godina

(Novica ubica, 19. februar 2017 13:17)

Sine idi ti pisi domaci, sutra je ponedeljak. Mani se tih alkatraza, zabela da ne zavrsis u nekom gorem mestu.

Yaloil

pre 7 godina

Name
Naslov nije tacan.partizan nije bez trojice igraca nego bez dvojice,posto Koprivica nije igrac.a posto hecer neigra partizan nece moci preci preko pola.zaomije ali je tako

krle

pre 7 godina

(Slobodan, 19. februar 2017 15:21)
Koja bajka za laku noc, nesto kao ono u sta veruju saentolozi, znaci naucna fantastika. Aj samo reci da stvarno verujes u ovo.!?, :))

Vetar u ledja..

pre 7 godina

@Balansero
Jedan klub u drzavi je bio vas projekat. Hteli ste od Partizana da napravite Makabi i Zvezdu da unistite. Sada vam se samo malo vraca ono sto ste radili. Pominjete drmanje koseva.. Da, jeste, to je bila sramota ali samo bih te upitao sta mislis kako bi se ponasali vasi "najvatreniji" navijaci da Zvezda sada veze 10 titula kada se sada ovako ponasaju posle dve? Da li ti vidis tu kolicinu mrznje na vasoj tribini? Ovo ke nezapamceno. Sta bi bilo da se vama desi ono sto se nama desilo? Ajde samo malo objektivnosti..

tomasevic vujanic...

pre 7 godina

(Balansero, 19. februar 2017 18:22)

farsa od 20 godina sa jednim klubom vam nije smetala, al vidim umorni ste posle dve godine od jednog drugog kluba. u stara dobra vremena Jovic bi odavno presao u Partizan, i ne samo Jovic.

Srba

pre 7 godina

Извините али један Партизанов судија више допринесе него да играју десет Хечера,100 Робинсона и 50 Копривица.Најновије искуство из задњег дербија.А ако сва тројица судија буду Партизанове судије питам се само колико техничких,неспортских и искључења без основа ће бити да се Партизану без квалитета да куп великана српске кошарке Радивоја Кораћа.Волео бих више од свега да судије буду непристрасне,публика беспрекорна па ко победи честитке.

AP

pre 7 godina

Momak, momcino, pre samo jedan dan na vest da je Zagorac otrovan VI ste govorili da smo ga mi otrovali, jer navodno, u suprotnom, ne bismo imali sanse. Mnogo vam je kratko pamcenje ;)