Subota, 18.02.2017.

02:30

Zamalo tripl-dabl Jokića na Ol-staru! (VIDEO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je fantastično u meču "Zvezda u usponu" prve večeti NBA Ol-star vikenda u Nju Orleansu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Zamalo tripl-dabl Jokiæa na Ol-staru! (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

BRRR

pre 7 godina

Dva Srbina na All starsu.Jokic i Saric.Jedan ponosno istice da je Srbin drugi to sakriva.
(Darko, 18. februar 2017 10:27)

Veći je Štefanek Hrvat nego li je Šarić Srbin :)

antiDebil

pre 7 godina

"Dva Srbina na All starsu.Jokic i Saric.Jedan ponosno istice da je Srbin drugi to sakriva. (Darko, 18. februar 2017 10:27)"

Upravo zbog takvih kao što si ti, mnogi Srbi se stide svog porekla ...
(Mikael Hansen, 18. februar 2017 12:45)

Bas suprotno od toga, upravo zbog takvih kao sto si ti, mnogi Srbi se stide svog porekla !

Hell

pre 7 godina

All star utakmice jesu veliki spektakl ali su poslednjih godina postale cista glupost. Ranije je na tim utakmicama pokazivana ozbiljnost igraca,igrana odbrana,utakmive su imali takmivarski naboj fa se pokaze ko je zaista bolji,a sada je gore nego na treninzima,svi stoje,odbrana ne postoji,ja ne znam kako nekome moze biti zanimljivo da to gleda? Sto se tice zakicavanja i sutiranja trojki to je ok ali mecevi su uzas!

Mikael Hansen

pre 7 godina

"Dva Srbina na All starsu.Jokic i Saric.Jedan ponosno istice da je Srbin drugi to sakriva. (Darko, 18. februar 2017 10:27)"

Upravo zbog takvih kao što si ti, mnogi Srbi se stide svog porekla ...

mala ispravka

pre 7 godina

A tko zna.... u 1 meču je sve moguće... kao i 1970
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Panac, 18. februar 2017 10:12) # Link komentara

Nazalost, 1970.nisu igrali NBA igraci, u stvari prvi put su igrali 1992.godine. Do tada su igrali najbolji univerzitetski igraci koji su ubrzo postajali zvezde NBA (na Olimpijade su uglavnom slali top-team, na svetska prvenstva kako-kad). To, naravno, ne umanjuje uspehe nasih timova koji su osvajali svetska prvenstva, jer, kao sto rekoh, igrali su pored onih koji su par godina kasnije harali NBA-om

luther

pre 7 godina

Kako mi je zao bilo sto se videlo da Jokic hoxe da pravi sou ali nije imao sa kim..svi su strogi profesionalci..i vidi se da nije ono naporno zanimljiv kao npr Supermen nego je onako ironican..i vidim da su Ameri odlepili za njim

Panac

pre 7 godina

(pustite komentar, 18. februar 2017 08:18)

Bravo za komentar. Napokon netko tko nije opterećen nacionalizmom.
Za ljubitelje košarke preporuka: pogledajte svjetsko prvenstvo 1990. kako je Juga rasturala...
i probajte zamisliti kakvo bi bilo finale 1992 u Barceloni . Pravi dream team bi sigurno pobijedio ali bi se trebali dobro pomučiti !
A tko zna.... u 1 meču je sve moguće... kao i 1970

akio toyoda

pre 7 godina

izdrzao da gledam cela 3 minuta. smesna utakmica, kao klinci ispred zgrade svrha je napraviti sou i napraviti sto vecu glupost. tako da pricati o ucinku u onakvoj "utakmici" gubi smisao.

s

pre 7 godina

Jokara da je hteo dao bi puno vise poena ali vise je igrao pleja, prenosio stalno loptu, kada daju poen on odmah presing na njihovom pleju, show :D

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Kakav olstar kakve gluposti?! Javite mi kad bude mvp 7.utakmice finala nba lige. Ovo je Neozbiljna utakmica i odbrane sr ne igraju punom snagom.

paja patak

pre 7 godina

Kakav ovaj lik Jumko, kad nema Djokovića evo ga sa trolovanjem na Jokić u.
Radis li ti sta u ¿ivotu čoveče?
Razumem zezanje,paljevinu ali si postao "gori"od Noleta i Jokare,iskačes iz pastete:-P

maxa

pre 7 godina

Dajte nemojte vise o srpskim igracima,jumku nije dobro kad nema o kome vise da hejtuje,slabije pominjete djokovica a ne nekoga iz "lijepe njegove" ...

Vz

pre 7 godina

Porzingis pokazao jos jednom ko je klasa a ko epizodista.(Jumko, 18. februar 2017 07:59)
Tako je jumkice. Dokazao je Porozingis to skoro kada su igrali jedan protiv drugog haha

Nije Balkan Japan

pre 7 godina

@Stara kuka,

Kakva crna krv da određuje nacionalnost na prostoru gdje se u 2000 godina izmijenilo xy plemena i grupa, ostavivši potpuni miks u genomu stanovništva?

VUK

pre 7 godina

Molim Jokića da pripazi malo u Jumkovom frižideru da ne napravi lom.Posebno da obrati pažnju gde će mu staviti viršlu.Jumko je posebno na to osetljiv .Voli dečko.

jao jao jao

pre 7 godina

Ingram izgleda kao da je, ne daj bože, izašao iz logora, očajno šutira cele sezone, jedino pozitivno što primećujem jesu ukradene lopte. Lejkersi su za sada dobili jedno veliko ništa ali vreme će pokazati, nadam se da grešim.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Kakva zaj.......a Embida,Šarića i Jokića u tunelu,prejaki su bili,Embid baca grožđice a ovi ih ustima love,šou,ameri nevera....

pustite komentar

pre 7 godina

Srbin i Hrvat u postavi sveta pobedjuju ubedljivo.to je ono sto fascinira.
(bogdan, 18. februar 2017 05:14)

E to volim da pročitam. Nek Srbi i Hrvati haraju NBA ligom i nek nam se reprezentacije sastaju u zavrsnicama(kad je vec sudbina,zivot sta li je htelo tako da ne budemo jedan tim) a mi Srbi da nastavimo tradiciju pobeda! :)))))
Salim se malo,ali ne i za to da budemo u zavrsnicama. Ipak smo dve najjace kosarkaske zemlje ovde. Mi malo bolji timski,vi vise pojedinacnih dobrih igraca ali ce se sve to namestiti i mi cemo uzivati. Molim drugare da ne ulazimo u krvna zrnca. Dario,bio on mozda i Srbin poreklom,je za mene Hrvat jer je on tako odlucio. Tacka.
Pozdrav svima.

JPR24

pre 7 godina

Govoriti o ucincima igraca u ovakvom mecu je glupo jer ovo je vise egzibicija nego prava kosarka.
(Zoki, 18. februar 2017 03:29)

Važno je da ne dođe do povreda u takvim utakmicama. Ovo i jeste cilj : egzibicija, zezanje itd... US Šou ukratko...

Srba

pre 7 godina

Cekaj malo.... Jokić je ustvari bio igrač sa najgorim učinkom? Cemo ovi hvalospevi onda? Recite da je odigrao solidno i malo ispod svojeg proseka.

Ivčo

pre 7 godina

Zdravo, Zovem se Nikola Jokić, imam 21 godinu i jedan sam od najboljih igrača sveta na svojoj poziciji. Šta vi radite 18. februara 2017. godine?
(Stefaninjo, 18. februar 2017 02:50)

Poraslo dete ,osamostalilo se....
:)

Carlo

pre 7 godina

E brate vi o Jokicu kao Djurkovic kad je radio priloge Serie A 90-ih: "U pobjedi Milana nad Foggiom od 4-0, Savicevic je ucestvovao kod prvog gola, namjestio drugi, postigao treci i zamalo da dâ cetvrti!"
Obozavao ga je!

Dovla

pre 7 godina

Nidžo uživaj ovih par dana, napuni baterije pa u nastavak sezone po nove prave tripl-dablove. Za vas koji ste pričali o statistici, ona je u ovim mečevima deveta rupa na svirali. Poslednjih 7-8 godina ja uopšte ne gledam All-Star jer su napravili veliki cirkus (uvek je i bio, ali su ga sad baš preterali). Ono što je bitno jeste da se privuku sponzori i da se ostavi dobar utisak (Nidža ima taj šmekerski odnos prema svemu pa se nadam da će i uspeti iako je već postao prepoznatljiv). All-Star je važan samo za one koji učestvuju (posebno mlade), a ne one koji gledaju.

Mich

pre 7 godina

jaran

Jel ti stvarno mislis da su pogodili sa mladim igracima???
Ma tako ih zapalo na draftu i u onim silnim zamenama i trejdovima veze oni nemaju sto se toga tice u NBA sa mladim igracima, pa njima kroz klub prodje stotine igraca dok jednog ne ubodu da valja.
Ti govoris sta ce biti za pet godina, pa i Jokic i Marej nece biti tu 5 godina ima da odu negde ili ce biti trejdovani u nekoj suludoj akciji, u NBA moras da budes BRUTALNA ZVEZDA da bi duze ostao u klubu pa da na kontu tog igraca dovode pojacanja, eto samo toliko da pojasnim.

palop

pre 7 godina

@(Mich, 18. februar 2017 07:15)

Nisam bas 100% siguran sta si hteo da kazes, ali Denver ima odlicnu osnovu mladih igraca trenutno. Jokic, Marej, Heris, Hernangomez, mozda i Mudiej napreduje pa za 3, 4, 5 godina imaju opasnu ekipu. Nije se ni ovaj sadasnji Golden Stejt napravio za dan, imali su dobru osnovu mladih igraca i uz njih napredak dodavali delic po delic dok nisu postali najjaci tim u ligi. Ne kazem sad da ce i Denver tako, ali ima nade sa sadasnjim mladim igracima.

Šariću, srbine

pre 7 godina

Da li je nasao neko live stream ako moze?
(Au, 18. februar 2017 02:46)
@misa
"Imas care na yt, jel moguce da nemate SK?"
Neka si mu rekao.Ajde što je sirotinja, nego je plus i lenj.Msm. da ne upotrebim neku grublju reč.

Daa

pre 7 godina

Brogdon je i na ovakvom mecu uspeo da napravi 25 % sut iz igre. Najgora Draft generacija ikada, oni koji su za sada najbolji u ruki godini su Embid i Saric a nisu iz te klase, nakon njih idu Brogdon i Hield i imaju 24 godine. Ee za koga timovi tankuju, strasno...

Team World

pre 7 godina

Jokic, Tauns, Porzigins i Buker, igraci koji su vec stvorili svoje ime u NBA nisu "grizli" u drugom poluvremenu, i pruzili su sansu svojim manje afirmisanim vrsnjacima za njihovih pet minuta slave. To je ocito najbolje iskoristio Nikolin saigrac iz tima sveta (ali i Denvera) Dzamal Mari. "Svet" je pravio razliku bas kada je Jokic bio na parketu, a posto je on bio svakako jedna od 2-3 glavne zvezdi veceri, nije mi jasno zasto je igrao samo 20 minuta (krivo mi je samo zbog tripl-dabla, dodatnih 2-3 minuta na parketu bi mu bila dovoljna). Da je Jokic imao punu minutazu, a da se Embiid nije povredio, USA tim bi verovatno jutros bio skroz deklasiran i ponizen.

Mnogo jak utisak bila mi je igra i ucinak Frenka Kaminskog. Napravili smo veliku gresku sto ga nismo zvali kada nam se sam nudio da udje u istoriju kao nesudjeni prvi naturalizovani srpski kosarkaski reprezentativac, jer bi momak vec sada bio nas najbolji kosarkas posle Jokica i Tea. Zenska kosarkaska reprezentacija nije zazalila zbog identicnog eksperimenta sa Danijelom Pejdz, cak stavise, a on uz to ima i srpske korene.

zaki

pre 7 godina

i darijev otac je nas...predrag saric igro za sibenku i zadar...samo za mladje da znaju...al moderna hrv drzava asimilira trecinu a o one druge dve...vec se zna...

ajmo

pre 7 godina

Kakav tandem ce ciniti Jokic i Marej, Denver ceka zlatna buducnost! Dzamal je 97' godiste, kakav talenat! Nesto najblize Kariju od svih klinaca..

Milan_C

pre 7 godina

Nevolim da gledam All Star utakmice, jer skoro pa svaki igrac igra za svoju statistiku, napadi traju svega nekoliko sekundi, nema faulova, pa zako je i na ovoj utakmici, ali igra nas JOKER, koji za sada jedini igra timski, malo poena ali zato ima vec nekoliko asistencija, ostali cim prime loptu bacaju na kos...

Stefaninjo

pre 7 godina

Zdravo, Zovem se Nikola Jokić, imam 21 godinu i jedan sam od najboljih igrača sveta na svojoj poziciji. Šta vi radite 18. februara 2017. godine?

Stefaninjo

pre 7 godina

Zdravo, Zovem se Nikola Jokić, imam 21 godinu i jedan sam od najboljih igrača sveta na svojoj poziciji. Šta vi radite 18. februara 2017. godine?

zaki

pre 7 godina

i darijev otac je nas...predrag saric igro za sibenku i zadar...samo za mladje da znaju...al moderna hrv drzava asimilira trecinu a o one druge dve...vec se zna...

Milan_C

pre 7 godina

Nevolim da gledam All Star utakmice, jer skoro pa svaki igrac igra za svoju statistiku, napadi traju svega nekoliko sekundi, nema faulova, pa zako je i na ovoj utakmici, ali igra nas JOKER, koji za sada jedini igra timski, malo poena ali zato ima vec nekoliko asistencija, ostali cim prime loptu bacaju na kos...

Team World

pre 7 godina

Jokic, Tauns, Porzigins i Buker, igraci koji su vec stvorili svoje ime u NBA nisu "grizli" u drugom poluvremenu, i pruzili su sansu svojim manje afirmisanim vrsnjacima za njihovih pet minuta slave. To je ocito najbolje iskoristio Nikolin saigrac iz tima sveta (ali i Denvera) Dzamal Mari. "Svet" je pravio razliku bas kada je Jokic bio na parketu, a posto je on bio svakako jedna od 2-3 glavne zvezdi veceri, nije mi jasno zasto je igrao samo 20 minuta (krivo mi je samo zbog tripl-dabla, dodatnih 2-3 minuta na parketu bi mu bila dovoljna). Da je Jokic imao punu minutazu, a da se Embiid nije povredio, USA tim bi verovatno jutros bio skroz deklasiran i ponizen.

Mnogo jak utisak bila mi je igra i ucinak Frenka Kaminskog. Napravili smo veliku gresku sto ga nismo zvali kada nam se sam nudio da udje u istoriju kao nesudjeni prvi naturalizovani srpski kosarkaski reprezentativac, jer bi momak vec sada bio nas najbolji kosarkas posle Jokica i Tea. Zenska kosarkaska reprezentacija nije zazalila zbog identicnog eksperimenta sa Danijelom Pejdz, cak stavise, a on uz to ima i srpske korene.

Ivčo

pre 7 godina

Zdravo, Zovem se Nikola Jokić, imam 21 godinu i jedan sam od najboljih igrača sveta na svojoj poziciji. Šta vi radite 18. februara 2017. godine?
(Stefaninjo, 18. februar 2017 02:50)

Poraslo dete ,osamostalilo se....
:)

ajmo

pre 7 godina

Kakav tandem ce ciniti Jokic i Marej, Denver ceka zlatna buducnost! Dzamal je 97' godiste, kakav talenat! Nesto najblize Kariju od svih klinaca..

pustite komentar

pre 7 godina

Srbin i Hrvat u postavi sveta pobedjuju ubedljivo.to je ono sto fascinira.
(bogdan, 18. februar 2017 05:14)

E to volim da pročitam. Nek Srbi i Hrvati haraju NBA ligom i nek nam se reprezentacije sastaju u zavrsnicama(kad je vec sudbina,zivot sta li je htelo tako da ne budemo jedan tim) a mi Srbi da nastavimo tradiciju pobeda! :)))))
Salim se malo,ali ne i za to da budemo u zavrsnicama. Ipak smo dve najjace kosarkaske zemlje ovde. Mi malo bolji timski,vi vise pojedinacnih dobrih igraca ali ce se sve to namestiti i mi cemo uzivati. Molim drugare da ne ulazimo u krvna zrnca. Dario,bio on mozda i Srbin poreklom,je za mene Hrvat jer je on tako odlucio. Tacka.
Pozdrav svima.

VUK

pre 7 godina

Molim Jokića da pripazi malo u Jumkovom frižideru da ne napravi lom.Posebno da obrati pažnju gde će mu staviti viršlu.Jumko je posebno na to osetljiv .Voli dečko.

palop

pre 7 godina

@(Mich, 18. februar 2017 07:15)

Nisam bas 100% siguran sta si hteo da kazes, ali Denver ima odlicnu osnovu mladih igraca trenutno. Jokic, Marej, Heris, Hernangomez, mozda i Mudiej napreduje pa za 3, 4, 5 godina imaju opasnu ekipu. Nije se ni ovaj sadasnji Golden Stejt napravio za dan, imali su dobru osnovu mladih igraca i uz njih napredak dodavali delic po delic dok nisu postali najjaci tim u ligi. Ne kazem sad da ce i Denver tako, ali ima nade sa sadasnjim mladim igracima.

Daa

pre 7 godina

Brogdon je i na ovakvom mecu uspeo da napravi 25 % sut iz igre. Najgora Draft generacija ikada, oni koji su za sada najbolji u ruki godini su Embid i Saric a nisu iz te klase, nakon njih idu Brogdon i Hield i imaju 24 godine. Ee za koga timovi tankuju, strasno...

Carlo

pre 7 godina

E brate vi o Jokicu kao Djurkovic kad je radio priloge Serie A 90-ih: "U pobjedi Milana nad Foggiom od 4-0, Savicevic je ucestvovao kod prvog gola, namjestio drugi, postigao treci i zamalo da dâ cetvrti!"
Obozavao ga je!

Dovla

pre 7 godina

Nidžo uživaj ovih par dana, napuni baterije pa u nastavak sezone po nove prave tripl-dablove. Za vas koji ste pričali o statistici, ona je u ovim mečevima deveta rupa na svirali. Poslednjih 7-8 godina ja uopšte ne gledam All-Star jer su napravili veliki cirkus (uvek je i bio, ali su ga sad baš preterali). Ono što je bitno jeste da se privuku sponzori i da se ostavi dobar utisak (Nidža ima taj šmekerski odnos prema svemu pa se nadam da će i uspeti iako je već postao prepoznatljiv). All-Star je važan samo za one koji učestvuju (posebno mlade), a ne one koji gledaju.

Nije Balkan Japan

pre 7 godina

@Stara kuka,

Kakva crna krv da određuje nacionalnost na prostoru gdje se u 2000 godina izmijenilo xy plemena i grupa, ostavivši potpuni miks u genomu stanovništva?

Mich

pre 7 godina

jaran

Jel ti stvarno mislis da su pogodili sa mladim igracima???
Ma tako ih zapalo na draftu i u onim silnim zamenama i trejdovima veze oni nemaju sto se toga tice u NBA sa mladim igracima, pa njima kroz klub prodje stotine igraca dok jednog ne ubodu da valja.
Ti govoris sta ce biti za pet godina, pa i Jokic i Marej nece biti tu 5 godina ima da odu negde ili ce biti trejdovani u nekoj suludoj akciji, u NBA moras da budes BRUTALNA ZVEZDA da bi duze ostao u klubu pa da na kontu tog igraca dovode pojacanja, eto samo toliko da pojasnim.

Šariću, srbine

pre 7 godina

Da li je nasao neko live stream ako moze?
(Au, 18. februar 2017 02:46)
@misa
"Imas care na yt, jel moguce da nemate SK?"
Neka si mu rekao.Ajde što je sirotinja, nego je plus i lenj.Msm. da ne upotrebim neku grublju reč.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Kakva zaj.......a Embida,Šarića i Jokića u tunelu,prejaki su bili,Embid baca grožđice a ovi ih ustima love,šou,ameri nevera....

paja patak

pre 7 godina

Kakav ovaj lik Jumko, kad nema Djokovića evo ga sa trolovanjem na Jokić u.
Radis li ti sta u ¿ivotu čoveče?
Razumem zezanje,paljevinu ali si postao "gori"od Noleta i Jokare,iskačes iz pastete:-P

JPR24

pre 7 godina

Govoriti o ucincima igraca u ovakvom mecu je glupo jer ovo je vise egzibicija nego prava kosarka.
(Zoki, 18. februar 2017 03:29)

Važno je da ne dođe do povreda u takvim utakmicama. Ovo i jeste cilj : egzibicija, zezanje itd... US Šou ukratko...

s

pre 7 godina

Jokara da je hteo dao bi puno vise poena ali vise je igrao pleja, prenosio stalno loptu, kada daju poen on odmah presing na njihovom pleju, show :D

jao jao jao

pre 7 godina

Ingram izgleda kao da je, ne daj bože, izašao iz logora, očajno šutira cele sezone, jedino pozitivno što primećujem jesu ukradene lopte. Lejkersi su za sada dobili jedno veliko ništa ali vreme će pokazati, nadam se da grešim.

Panac

pre 7 godina

(pustite komentar, 18. februar 2017 08:18)

Bravo za komentar. Napokon netko tko nije opterećen nacionalizmom.
Za ljubitelje košarke preporuka: pogledajte svjetsko prvenstvo 1990. kako je Juga rasturala...
i probajte zamisliti kakvo bi bilo finale 1992 u Barceloni . Pravi dream team bi sigurno pobijedio ali bi se trebali dobro pomučiti !
A tko zna.... u 1 meču je sve moguće... kao i 1970

Vz

pre 7 godina

Porzingis pokazao jos jednom ko je klasa a ko epizodista.(Jumko, 18. februar 2017 07:59)
Tako je jumkice. Dokazao je Porozingis to skoro kada su igrali jedan protiv drugog haha

Hell

pre 7 godina

All star utakmice jesu veliki spektakl ali su poslednjih godina postale cista glupost. Ranije je na tim utakmicama pokazivana ozbiljnost igraca,igrana odbrana,utakmive su imali takmivarski naboj fa se pokaze ko je zaista bolji,a sada je gore nego na treninzima,svi stoje,odbrana ne postoji,ja ne znam kako nekome moze biti zanimljivo da to gleda? Sto se tice zakicavanja i sutiranja trojki to je ok ali mecevi su uzas!

antiDebil

pre 7 godina

"Dva Srbina na All starsu.Jokic i Saric.Jedan ponosno istice da je Srbin drugi to sakriva. (Darko, 18. februar 2017 10:27)"

Upravo zbog takvih kao što si ti, mnogi Srbi se stide svog porekla ...
(Mikael Hansen, 18. februar 2017 12:45)

Bas suprotno od toga, upravo zbog takvih kao sto si ti, mnogi Srbi se stide svog porekla !

Srba

pre 7 godina

Cekaj malo.... Jokić je ustvari bio igrač sa najgorim učinkom? Cemo ovi hvalospevi onda? Recite da je odigrao solidno i malo ispod svojeg proseka.

akio toyoda

pre 7 godina

izdrzao da gledam cela 3 minuta. smesna utakmica, kao klinci ispred zgrade svrha je napraviti sou i napraviti sto vecu glupost. tako da pricati o ucinku u onakvoj "utakmici" gubi smisao.

BRRR

pre 7 godina

Dva Srbina na All starsu.Jokic i Saric.Jedan ponosno istice da je Srbin drugi to sakriva.
(Darko, 18. februar 2017 10:27)

Veći je Štefanek Hrvat nego li je Šarić Srbin :)

Mikael Hansen

pre 7 godina

"Dva Srbina na All starsu.Jokic i Saric.Jedan ponosno istice da je Srbin drugi to sakriva. (Darko, 18. februar 2017 10:27)"

Upravo zbog takvih kao što si ti, mnogi Srbi se stide svog porekla ...

luther

pre 7 godina

Kako mi je zao bilo sto se videlo da Jokic hoxe da pravi sou ali nije imao sa kim..svi su strogi profesionalci..i vidi se da nije ono naporno zanimljiv kao npr Supermen nego je onako ironican..i vidim da su Ameri odlepili za njim

mala ispravka

pre 7 godina

A tko zna.... u 1 meču je sve moguće... kao i 1970
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Panac, 18. februar 2017 10:12) # Link komentara

Nazalost, 1970.nisu igrali NBA igraci, u stvari prvi put su igrali 1992.godine. Do tada su igrali najbolji univerzitetski igraci koji su ubrzo postajali zvezde NBA (na Olimpijade su uglavnom slali top-team, na svetska prvenstva kako-kad). To, naravno, ne umanjuje uspehe nasih timova koji su osvajali svetska prvenstva, jer, kao sto rekoh, igrali su pored onih koji su par godina kasnije harali NBA-om

maxa

pre 7 godina

Dajte nemojte vise o srpskim igracima,jumku nije dobro kad nema o kome vise da hejtuje,slabije pominjete djokovica a ne nekoga iz "lijepe njegove" ...

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Kakav olstar kakve gluposti?! Javite mi kad bude mvp 7.utakmice finala nba lige. Ovo je Neozbiljna utakmica i odbrane sr ne igraju punom snagom.

Srba

pre 7 godina

Cekaj malo.... Jokić je ustvari bio igrač sa najgorim učinkom? Cemo ovi hvalospevi onda? Recite da je odigrao solidno i malo ispod svojeg proseka.

Stefaninjo

pre 7 godina

Zdravo, Zovem se Nikola Jokić, imam 21 godinu i jedan sam od najboljih igrača sveta na svojoj poziciji. Šta vi radite 18. februara 2017. godine?

BRRR

pre 7 godina

Dva Srbina na All starsu.Jokic i Saric.Jedan ponosno istice da je Srbin drugi to sakriva.
(Darko, 18. februar 2017 10:27)

Veći je Štefanek Hrvat nego li je Šarić Srbin :)

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Kakav olstar kakve gluposti?! Javite mi kad bude mvp 7.utakmice finala nba lige. Ovo je Neozbiljna utakmica i odbrane sr ne igraju punom snagom.

Mikael Hansen

pre 7 godina

"Dva Srbina na All starsu.Jokic i Saric.Jedan ponosno istice da je Srbin drugi to sakriva. (Darko, 18. februar 2017 10:27)"

Upravo zbog takvih kao što si ti, mnogi Srbi se stide svog porekla ...

zaki

pre 7 godina

i darijev otac je nas...predrag saric igro za sibenku i zadar...samo za mladje da znaju...al moderna hrv drzava asimilira trecinu a o one druge dve...vec se zna...

Team World

pre 7 godina

Jokic, Tauns, Porzigins i Buker, igraci koji su vec stvorili svoje ime u NBA nisu "grizli" u drugom poluvremenu, i pruzili su sansu svojim manje afirmisanim vrsnjacima za njihovih pet minuta slave. To je ocito najbolje iskoristio Nikolin saigrac iz tima sveta (ali i Denvera) Dzamal Mari. "Svet" je pravio razliku bas kada je Jokic bio na parketu, a posto je on bio svakako jedna od 2-3 glavne zvezdi veceri, nije mi jasno zasto je igrao samo 20 minuta (krivo mi je samo zbog tripl-dabla, dodatnih 2-3 minuta na parketu bi mu bila dovoljna). Da je Jokic imao punu minutazu, a da se Embiid nije povredio, USA tim bi verovatno jutros bio skroz deklasiran i ponizen.

Mnogo jak utisak bila mi je igra i ucinak Frenka Kaminskog. Napravili smo veliku gresku sto ga nismo zvali kada nam se sam nudio da udje u istoriju kao nesudjeni prvi naturalizovani srpski kosarkaski reprezentativac, jer bi momak vec sada bio nas najbolji kosarkas posle Jokica i Tea. Zenska kosarkaska reprezentacija nije zazalila zbog identicnog eksperimenta sa Danijelom Pejdz, cak stavise, a on uz to ima i srpske korene.

Mich

pre 7 godina

jaran

Jel ti stvarno mislis da su pogodili sa mladim igracima???
Ma tako ih zapalo na draftu i u onim silnim zamenama i trejdovima veze oni nemaju sto se toga tice u NBA sa mladim igracima, pa njima kroz klub prodje stotine igraca dok jednog ne ubodu da valja.
Ti govoris sta ce biti za pet godina, pa i Jokic i Marej nece biti tu 5 godina ima da odu negde ili ce biti trejdovani u nekoj suludoj akciji, u NBA moras da budes BRUTALNA ZVEZDA da bi duze ostao u klubu pa da na kontu tog igraca dovode pojacanja, eto samo toliko da pojasnim.

pustite komentar

pre 7 godina

Srbin i Hrvat u postavi sveta pobedjuju ubedljivo.to je ono sto fascinira.
(bogdan, 18. februar 2017 05:14)

E to volim da pročitam. Nek Srbi i Hrvati haraju NBA ligom i nek nam se reprezentacije sastaju u zavrsnicama(kad je vec sudbina,zivot sta li je htelo tako da ne budemo jedan tim) a mi Srbi da nastavimo tradiciju pobeda! :)))))
Salim se malo,ali ne i za to da budemo u zavrsnicama. Ipak smo dve najjace kosarkaske zemlje ovde. Mi malo bolji timski,vi vise pojedinacnih dobrih igraca ali ce se sve to namestiti i mi cemo uzivati. Molim drugare da ne ulazimo u krvna zrnca. Dario,bio on mozda i Srbin poreklom,je za mene Hrvat jer je on tako odlucio. Tacka.
Pozdrav svima.

antiDebil

pre 7 godina

"Dva Srbina na All starsu.Jokic i Saric.Jedan ponosno istice da je Srbin drugi to sakriva. (Darko, 18. februar 2017 10:27)"

Upravo zbog takvih kao što si ti, mnogi Srbi se stide svog porekla ...
(Mikael Hansen, 18. februar 2017 12:45)

Bas suprotno od toga, upravo zbog takvih kao sto si ti, mnogi Srbi se stide svog porekla !

Milan_C

pre 7 godina

Nevolim da gledam All Star utakmice, jer skoro pa svaki igrac igra za svoju statistiku, napadi traju svega nekoliko sekundi, nema faulova, pa zako je i na ovoj utakmici, ali igra nas JOKER, koji za sada jedini igra timski, malo poena ali zato ima vec nekoliko asistencija, ostali cim prime loptu bacaju na kos...

Daa

pre 7 godina

Brogdon je i na ovakvom mecu uspeo da napravi 25 % sut iz igre. Najgora Draft generacija ikada, oni koji su za sada najbolji u ruki godini su Embid i Saric a nisu iz te klase, nakon njih idu Brogdon i Hield i imaju 24 godine. Ee za koga timovi tankuju, strasno...

Šariću, srbine

pre 7 godina

Da li je nasao neko live stream ako moze?
(Au, 18. februar 2017 02:46)
@misa
"Imas care na yt, jel moguce da nemate SK?"
Neka si mu rekao.Ajde što je sirotinja, nego je plus i lenj.Msm. da ne upotrebim neku grublju reč.

Dovla

pre 7 godina

Nidžo uživaj ovih par dana, napuni baterije pa u nastavak sezone po nove prave tripl-dablove. Za vas koji ste pričali o statistici, ona je u ovim mečevima deveta rupa na svirali. Poslednjih 7-8 godina ja uopšte ne gledam All-Star jer su napravili veliki cirkus (uvek je i bio, ali su ga sad baš preterali). Ono što je bitno jeste da se privuku sponzori i da se ostavi dobar utisak (Nidža ima taj šmekerski odnos prema svemu pa se nadam da će i uspeti iako je već postao prepoznatljiv). All-Star je važan samo za one koji učestvuju (posebno mlade), a ne one koji gledaju.

paja patak

pre 7 godina

Kakav ovaj lik Jumko, kad nema Djokovića evo ga sa trolovanjem na Jokić u.
Radis li ti sta u ¿ivotu čoveče?
Razumem zezanje,paljevinu ali si postao "gori"od Noleta i Jokare,iskačes iz pastete:-P

Panac

pre 7 godina

(pustite komentar, 18. februar 2017 08:18)

Bravo za komentar. Napokon netko tko nije opterećen nacionalizmom.
Za ljubitelje košarke preporuka: pogledajte svjetsko prvenstvo 1990. kako je Juga rasturala...
i probajte zamisliti kakvo bi bilo finale 1992 u Barceloni . Pravi dream team bi sigurno pobijedio ali bi se trebali dobro pomučiti !
A tko zna.... u 1 meču je sve moguće... kao i 1970

ajmo

pre 7 godina

Kakav tandem ce ciniti Jokic i Marej, Denver ceka zlatna buducnost! Dzamal je 97' godiste, kakav talenat! Nesto najblize Kariju od svih klinaca..

Carlo

pre 7 godina

E brate vi o Jokicu kao Djurkovic kad je radio priloge Serie A 90-ih: "U pobjedi Milana nad Foggiom od 4-0, Savicevic je ucestvovao kod prvog gola, namjestio drugi, postigao treci i zamalo da dâ cetvrti!"
Obozavao ga je!

Ivčo

pre 7 godina

Zdravo, Zovem se Nikola Jokić, imam 21 godinu i jedan sam od najboljih igrača sveta na svojoj poziciji. Šta vi radite 18. februara 2017. godine?
(Stefaninjo, 18. februar 2017 02:50)

Poraslo dete ,osamostalilo se....
:)

palop

pre 7 godina

@(Mich, 18. februar 2017 07:15)

Nisam bas 100% siguran sta si hteo da kazes, ali Denver ima odlicnu osnovu mladih igraca trenutno. Jokic, Marej, Heris, Hernangomez, mozda i Mudiej napreduje pa za 3, 4, 5 godina imaju opasnu ekipu. Nije se ni ovaj sadasnji Golden Stejt napravio za dan, imali su dobru osnovu mladih igraca i uz njih napredak dodavali delic po delic dok nisu postali najjaci tim u ligi. Ne kazem sad da ce i Denver tako, ali ima nade sa sadasnjim mladim igracima.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Kakva zaj.......a Embida,Šarića i Jokića u tunelu,prejaki su bili,Embid baca grožđice a ovi ih ustima love,šou,ameri nevera....

VUK

pre 7 godina

Molim Jokića da pripazi malo u Jumkovom frižideru da ne napravi lom.Posebno da obrati pažnju gde će mu staviti viršlu.Jumko je posebno na to osetljiv .Voli dečko.

s

pre 7 godina

Jokara da je hteo dao bi puno vise poena ali vise je igrao pleja, prenosio stalno loptu, kada daju poen on odmah presing na njihovom pleju, show :D

JPR24

pre 7 godina

Govoriti o ucincima igraca u ovakvom mecu je glupo jer ovo je vise egzibicija nego prava kosarka.
(Zoki, 18. februar 2017 03:29)

Važno je da ne dođe do povreda u takvim utakmicama. Ovo i jeste cilj : egzibicija, zezanje itd... US Šou ukratko...

Nije Balkan Japan

pre 7 godina

@Stara kuka,

Kakva crna krv da određuje nacionalnost na prostoru gdje se u 2000 godina izmijenilo xy plemena i grupa, ostavivši potpuni miks u genomu stanovništva?

luther

pre 7 godina

Kako mi je zao bilo sto se videlo da Jokic hoxe da pravi sou ali nije imao sa kim..svi su strogi profesionalci..i vidi se da nije ono naporno zanimljiv kao npr Supermen nego je onako ironican..i vidim da su Ameri odlepili za njim

Hell

pre 7 godina

All star utakmice jesu veliki spektakl ali su poslednjih godina postale cista glupost. Ranije je na tim utakmicama pokazivana ozbiljnost igraca,igrana odbrana,utakmive su imali takmivarski naboj fa se pokaze ko je zaista bolji,a sada je gore nego na treninzima,svi stoje,odbrana ne postoji,ja ne znam kako nekome moze biti zanimljivo da to gleda? Sto se tice zakicavanja i sutiranja trojki to je ok ali mecevi su uzas!

maxa

pre 7 godina

Dajte nemojte vise o srpskim igracima,jumku nije dobro kad nema o kome vise da hejtuje,slabije pominjete djokovica a ne nekoga iz "lijepe njegove" ...

akio toyoda

pre 7 godina

izdrzao da gledam cela 3 minuta. smesna utakmica, kao klinci ispred zgrade svrha je napraviti sou i napraviti sto vecu glupost. tako da pricati o ucinku u onakvoj "utakmici" gubi smisao.

Vz

pre 7 godina

Porzingis pokazao jos jednom ko je klasa a ko epizodista.(Jumko, 18. februar 2017 07:59)
Tako je jumkice. Dokazao je Porozingis to skoro kada su igrali jedan protiv drugog haha

mala ispravka

pre 7 godina

A tko zna.... u 1 meču je sve moguće... kao i 1970
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Panac, 18. februar 2017 10:12) # Link komentara

Nazalost, 1970.nisu igrali NBA igraci, u stvari prvi put su igrali 1992.godine. Do tada su igrali najbolji univerzitetski igraci koji su ubrzo postajali zvezde NBA (na Olimpijade su uglavnom slali top-team, na svetska prvenstva kako-kad). To, naravno, ne umanjuje uspehe nasih timova koji su osvajali svetska prvenstva, jer, kao sto rekoh, igrali su pored onih koji su par godina kasnije harali NBA-om

jao jao jao

pre 7 godina

Ingram izgleda kao da je, ne daj bože, izašao iz logora, očajno šutira cele sezone, jedino pozitivno što primećujem jesu ukradene lopte. Lejkersi su za sada dobili jedno veliko ništa ali vreme će pokazati, nadam se da grešim.