Četvrtak, 16.02.2017.

19:25

KRK: Zvezda bez milosti, +52 protiv Vršca!

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su Vršac u Nišu sa 99:47 i plasirali se u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: B92

KRK: Zvezda bez milosti, +52 protiv Vršca! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

129 Komentari

Sortiraj po:

BBRS

pre 7 godina

Што се малог Симанића тиче, биће то добар играч, али да се ја питам, послао бих га у теретану, да мало добије на маси и мишићима, е онда мали има да одваљује. Лако ће од њега Радоњић направити играча, али реално, мора да буде физички јачи.
Пишем ово пошто ЛИЧНО познајем Симанића, као и већину осталих играча.

neutralan

pre 7 godina

Bio sam na utakmici i mogu vam priznati da zvezda igra i delije jako mocno. Svaka cast i mogu pozvati sve ljude koji vole kosarku da uzivaju u preostala dva dana u lepoj kosarci

belodedic

pre 7 godina

@Vrsac, Dinamik, Borac, Radnicki,Spartak!?
(Neko to gore vidi sve, 16. februar 2017 22:38)
Pa odakle tim klubovima novac za tolika putovanja!? Oni jedva jednom godisnje i do Nisa dodju.

aba baba

pre 7 godina

Alo"stručnjaci",da naša liga ima prohodnost u evropska takmičenja nebi nam klubovi izgledali ovako jadno,naravno da bi se pojačali kad bi imali motivaciju u smislu Evrolige,Evrokupa,Fiba lš itd.,pa zar mislite da bi naši igrači igrali za Krku,Olimpiju,Igokeu,Zadar,Karpoš,Mzt,raspale grčke klubove,Rumuniji,Bugarskoj,Mađarskoj naravno da ne,da se razumemo nebi to bila neka super jaka liga ali bi bila bar na nivou Aba lige ako ne i jača.

Braca Grujan

pre 7 godina

Malo je poznato da je ove godine KK Vrscu dato 23 miliona dinara iz budzeta grada mimo zakonu o sportu (50%budzeta) jer su rukovodioci glavni kadrovici SNSa ali nazalost male su to pare koliko njima treba pa je i rezultat takav.... -52

Alija Sirotanovic

pre 7 godina

@pedja Vidi Pedja, infrastruktura se nece razviti sama, potrebno je da neko ulozi novac, lokalna zajednica Ili privatni vlasnik, da se napravi hala, trenazni centar i da se obezbede sredstava kako bi se formirao klub. Sem toga, tim se pravi od igraca sa lokala, a tamo gde su slabe tacke dovode se igraci sa strane. Ne mozes ocekivati da ce lokalna zajednica u Srbiji finansirati klub jer sredstva odlaze za Beograd, a potom se deo vraca za potrebe lokalne zajednice. Za sport ostaje nedovoljno. Bogati pojedinci nisu zainteresovani i stimulisani da ulazu u sport, privatizacije nema, poreskih olaksica nema. Sta hocu da kazem, Vrsac Ili Cacak, Sabac ili Subotica nemaju sanse da razviju klubove koji ce parirati Zvezdi. Nema para za to. Zamisli situaciju da sutra neko odluci da razvije klub u recimo Somboru i usmeri u njega sredstva iz javnih preduzeca, stimulise privatne kompanije da uloze svoja sredstva kroz sponzorstvo. Takav klub bi za kratko vreme privukao sve kvalitetno u zemlji i uz pojacanja iz ex YU i Amerike bi bio vrlo konkurentan ABA ligasima. Naravno, to se nece desiti tako da je tvoja kritika klubova iz KLS potpuno neopravdana. Stanje nasih klubova iz KLS je posledica dugotrajnijih tendencija koje nisu iskljucivo vezane za sport.

Trener

pre 7 godina

@Crnogorac
Nijesi ti Crnogorac jer oni navijaju za CZ ti si Siptar sto se i vidi iz tvog poznavanja košarke da Mitrovic i Gudurić nemaju talenat OMG.

Neko to gore vidi sve

pre 7 godina

Laksi trening. Mislim da bi bila odlicna ideja da se formira ABA liga (B) gde bi igrali po 4-5 timomova iz svake bivse nam drzave kako bi se i tu podigao kvalitet tih timova ( Vrsac, Dinamik, Borac, Radnicki, Sutjeska, Tivat, Lovcen, Split, Zagreb, Osjek, Sibenik, Lasko, Domzale, Bosna, Vardar, Rabotnicki...). Mislim da bi ovo podiglo kvalitet timova.

pn

pre 7 godina

Pedja- A jedini način da se razviju centri je da se napravi aba liga 2 sa klubovima poput Vršca, Dinamika, Konstantina... Isto je stanje u svim ostalim državama. Jednostavno nacionalna prvenstva nemaju kvalitet, Aba liga donosi kvalitet i zato je tolika razlika. Kada bi bilo aba lige 2 to bi već povećalo ulaganja u centre i samim tim povećalo kvalitet košarke. Uz sistem ispadanja/promovisanja u aba 1/aba 2 to bi već dobilo i veliki takmičarski značaj.

djuro

pre 7 godina

@Lesinaru, Partizan - Igokea isto sto i Zvezda - Idea , samo sto kad izbacis Igokeu ostaje opet Partizan a kad izbacis Ideu ostaje fmp
(miloske pp, 16. februar 2017 22:26)


tako je druže.. u pravu si!!!
Sve nebitno ostaje, samo Zvezda ide dalje...

Zdravce

pre 7 godina

Gazi redom i ne pitaj za posledice!
(Van Damme,)
Majstore svi nasi igraci iz nekog kluba moraju doci, ako Zvezda ovako puni rivale to je tuzno i nikako nije dobro. Kosarka nam se blizi vaterpolu po finansijskom stanju
Kad kazem nasi, mislim srpski

lol

pre 7 godina

Za one koji bi da se ukidaju regionalne lige. Najbolji srpski tim van Jadranske, samim tim 5. tim u Srbiji, je na kraju imao tacno onoliko poena koliko Zvezda na poluvremenu. I to samo zato sto je Zvezda spustila ritam klii uvela nce.

Batko

pre 7 godina

Ala su se raspisali rent-a navijači :))) kolektivno prepisana terapija je ostavljanje komentara u nadi da će neko poverovati da se nisu ugasili :)))
(Filip Must Play, 16. februar 2017 20:56)

Legenda kaze da nisi bio glup i isfrustriran....ali to je samo legenda...

Batko

pre 7 godina

Rakicevic, Simanic grejaci klupe i na ovom nebitnom takmicenju. Toliko o razvoju srpskih igraca i brige za nasu kosarku...
(NEWBALANCE, 16. februar 2017 20:30)

Siguran sinda si gledao pravu utakmicu ?!

Ostin A

pre 7 godina

I posle neko kaže da bi bila zanimljiva domaća liga kada klubovi ne bi igrali ABA...Kup je najbolji primer kako bi se završavale utakmice.
(Sima, 16. februar 2017 21:03)

Liči na YUBA ligu devedesetih i početkom dvehiljaditih. Prvih 5,6 ekipa između sebe igraju do 20 razlike, a sve ostalo ne ispod trideset. Još je to bila liga gde je učestvovala i Crna gora (Budućnost, Mornar i Lovćen)

pedja

pre 7 godina

Molim "stručnjake" koji se zalažu za istupanje naših klubova iz ABA lige da posle ove utakmice uzmu bar šestomesečni time-out!
Nemam ništa protiv Vršca, ali su igrači apsolutno nedorasli bilo kom ABA ligašu. Kada naši poznati košarkaški centri razviju sportsku infrastrukturu, ojačaju privredu i budu u stanju da privatno ili kroz sponzorstvo firmi iz regiona dovode kvalitetne igrače iz EX YU ili Amerike onda možemo govoriti o kvalitetnoj KLS. Ovako mnogo je tužno!

djuro

pre 7 godina

@Ko igra sutra Partizan-Igokea ili Igokea-Partizan ? 
Moze li mi neko reci kako da razlikujem ove dve ekipe ...
(Lesinar, 16. februar 2017 21:25)


jedni se busaju u grudi kad daju koš, a drugi!? nemam pojma!??

ve

pre 7 godina

Nije vezano za utakmicu,ali upalo mi u oči kako je Galatasaraj dosta lako dobio Daruafaku u turskom kupu.Nadam se da nisu digli formu baš pred gostovanje Zvezdi,već da je u pitanju nezainteresovanost Darušafake,a još bi najbolje bilo da je Darušafaka pala u formi.
(kris, 16. februar 2017 21:01)
Darusafaka je u ocajnoj formi vec mesec dana. Imali su 5 uzastopnih poraza pre nego sto su na volseban nacin dobili jedan Fener. Sto se galate tice, izgubili su pre 3 dana sa glatkih 15 razlike od Banvita, tako da ih se ne treba plasiti (ali ih ne treba ni potceniti vec ispratiti kuci u Istanbul sa 10-15 poena razlike). Verujem da se polako vracamo u staru formu.

lifeisgood

pre 7 godina

i sad neka se jave domaci strucnjaci koji kazu da treba ukinuti ABA ligu i okrenuti se domacoj ligi gde bi svaka utakmica bila malo jaci trening...

mile delija

pre 7 godina

evo da vam najavim poraz zvezde od fmp-ea u subotu,prepustice zvezda kup i u finalu cemo gledati fmp-partizan...to ce se desiti eto vam kladionicari iskoristite u subotu tu veliku kvotu i igrajte na fmp protiv zvezde.

Bugi

pre 7 godina

Ovo je za sve one koji pljuju po ABA ligi i govore kako je to smrt za srpsku kosarku,i da treba da istupimo iz nje,i da igramo nasu ligu.Evo vidite kakav je epilog.Masakr.Jos je Zvezda igrala sa 13% snage i odrala ih.Da su bili kompletni i da su hteli,mogli su komotno da postave rekord od recimo 100 razlike.A sto se tice Abe slazem se da nije kvalitetna kao pre,ali opet imate nekoliko jakih utakmica.Cedevita u Zagrebu,Buducnost u Moraci,Laktasi su isto nezgodno gostovanje.Bolje nego da ove odvaljujemo 80-90 razlike.

Censored

pre 7 godina

Lagani trening. Zao mi Vrscana, fini momci. Zelim im srecu sve do super lige.

P.S. Mislim da Borisu treba forsirati na poziciji 3, decko ima samo takav potencijal. Steta bi bilo da propadne na cetvorci kad se vidi da mu ne lezi ta pozicija.

DedaMiloje

pre 7 godina

Dražen Petrović nije odmarao utakmice i igrao je u proseku 36 minuta. Skinite se više sa tim odmaranjem igrača, šta fali Joviću, Kuzmiću i ostalima da igraju ovu trening utakmicu. Dangubića je onaj ludak povredio na treningu, čovek izgubio sezonu. Svi treba da igraju, ostali da ih menjaju tokom utakmice. Ovo večeras od strane Vršca je bilo smešno. Čekamo groblje u finalu, naravno ako se plasiraju za šta ja svim srcem navijam.

xxx

pre 7 godina

Ko igra sutra Partizan-Igokea ili Igokea-Partizan ?
Moze li mi neko reci kako da razlikujem ove dve ekipe ...
(Lesinar, 16. februar 2017 21:25) Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove.

Crnogorac

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu. Ima tu talenta,Simanic bi mogao da dodje u Buducnost na pozajmicu sledece sezone ako mu necete davati sansu,vidi se da momak ima tehnike,i skok vrhunski,nema misicne mase,ali ce to doci sa godinama.I onaj mali Dobric(izvinjavam se ako nijesam zapamtio prezime) ima super fizikalije,skok i pokretljivost.Sa druge strane,mene ne odusevljavaju ni Luka M. niti Guduric,dobri su oni za ABA-u ali ne vidim neki poseban talenat kod njih. U svakom slucaju,mladi igraci su dobri,vidi se da su fino selektirani. Pozdrav od navijaca Buducnosti i nadam se dobrom mecu u zadnjem kolu ABA lige.

Dejan

pre 7 godina

Takmicenje u Kupu, kao i superliga na kraju sezone, dovoljno govore u prilog apsolutne neophodnosti igranja ABA lige za ceo region. FMP, koji se borio za opstanak u ABA danas dobija jednu od najboljih KLS ekipa sa 20+, Zvezda je mogla da dobije i sa 70 razlike da je trebalo... ABA liga je samo u poslednjih nekoliko godina "poslala" direktno u NBA gomilu igraca (Jokic, Marjanovic, Nurkic, Zubac,Luvavu), u ABA ligi su u tih par godina stvoreni i Bogdanovic, Saric, Zizic, Bender, sadasnji ili buduci NBA igraci. A jos dolaze talenti poput Gudurica, Simanica, Zagorca, Arapovica. Jednostavno, region je rasadnik talenata, i potrebna im je dobra, jaka, kompetitivna liga da bi postali dobri igraci, a ne gazenja nedoraslih protivnika sa 50 razlike. Inace, cestitke Zvezdi na pobedi, i neka Kup prodje u sportskom duhu. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

warriorsi jos od marculjonisa

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

Ja bih se na tvom mestu zalio Evropskom sudu u Strazburu recimo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 16. februar 2017 20:21) # Link komentara


Kakav Strazbur, kod ovih se priznaje samo vrhovni sud u Limozu.

Dr . Covic

pre 7 godina

E tako se gazi. Tako i penzose u finalu. Pokazati gde im je mesto.

Doduše, penzosi prvo mora proći Megu. Tu će se iskidati.

Njihov penzionerski tim nema kapaciteta za tri utakmice u tri dana.

Dok mi sutra odmaramo, pa lagano protiv našeg drugog tima.

Penzosima bi bilo bolje da nam ne naiđu u finalu. Pašće gaženje.

kris

pre 7 godina

Nije vezano za utakmicu,ali upalo mi u oči kako je Galatasaraj dosta lako dobio Daruafaku u turskom kupu.Nadam se da nisu digli formu baš pred gostovanje Zvezdi,već da je u pitanju nezainteresovanost Darušafake,a još bi najbolje bilo da je Darušafaka pala u formi.

zeni nam se ukotta

pre 7 godina

Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom. 
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)
Tako je, Danilovic cigan nije ni seo u fotelju, a vec mulja u korist Zvezde, a kako nece kad je bio predsednik Zvezde 10 godina... ili Partizana...(v)ukotta zna, prosvetli nas (v)ukotta..

alo

pre 7 godina

Svi vi sto mislite da Kuzmic i Jovic ne treba da se odmaraju i da mogu uvek da igraju i da su ove utakmice samo treninzi se posle cudite porazima kao sto je onaj od Efesa koji ce biti kljucan, na ovakvim utakmicama glavni igraci sede na klupi ceo mec, oni su svejedno danas pre podne vec trenirali, dajete za pravo da pricate o drugima koji se razumeju u sport i predstavljate se kao poznavaci a u stvari ste placeni navijaci botovi vlasti koje predvodi onaj Batko

dux

pre 7 godina

Vršac,FMP,Igokea......Sve u laganom ritmu sa po 30 razlike,.....Možda u finalu već na poluvremenu osvojimo Kup...Mislim na koš razliku....Crvena Zvezda osvajač Kupa 2016/2017

Bane

pre 7 godina

(dux, 16. februar 2017 19:55

Ma tako je druže što da se umaraju ovi iz Zvezde i Partizana neka lepo igraju odmah finalnu utakmicu da ne gube vreme. Zašto taj Vršac mora da igra sa Zvezdom sa ko su bre oni da igraj sa Evroligašem.

dirigent

pre 7 godina

za sve ove sto bi da 'odmaraju igrace' , igracima je tezi trening nego ova utakmica, posto nemaju kad da treniraju a tekme su svaki dan ovo im dodje kao laksi trening, profesori

Pokondirena tikvica

pre 7 godina

Kao neko ko se bavio sportom mislim da bi mi bila cast da sam igrac Vrsca da mogu bar da ucestvujem u jednoj ovakvoj utakmici.Igraju protiv EL ekipe,neki od njih igraju protiv svojih idola,mogu samo da se opuste i uzivaju.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)
Igokeac, besmislica je to sto ti pises. FMP je ispred Mege na tabeli. Valjda bi poslali njih na grobare, znamo koliko se Mega trudi protiv vas.

Djordje Cvarkov

pre 7 godina

Koji amateri ovi iz Vrsca!!Ali nema veze Partizan ce to da vrati u realnost kao CSKA i Efes u EL!!
(Grobar, 16. februar 2017 19:51)

Vidim pratis EL ove sezone, dopada mi se to. :)

Batko

pre 7 godina

Auu prva postava protiv Vrsca pa nije ni cudo da su svi premoreni, utakmicu je od pocetka trebalo da nose Rakicevic, Dobric, Simanic
(alo, 16. februar 2017 19:48)

Danima pises iste gluposti. Definitivno nemas pojma sa kosarkom dete. Idi ti na Novi Pazar za viken za "dz", a ovaj sport bstali !!!
Kapiras li ti da 10 min u lskom ritmu nije premor ? Kapiras li da su ovakve utakmice odlicne za "raspucavanje" ekipe ? Kapiras li ti da je najveci umor od putovanja, vucaranja po autobudima, spavanja po klupama, a ne lagans utakmica ???
Tesko da ti ista mozes da ukapiras jer ocito nemas veze sa ovim sportom

Filip Must Play

pre 7 godina

Ala su se raspisali rent-a navijači :))) kolektivno prepisana terapija je ostavljanje komentara u nadi da će neko poverovati da se nisu ugasili :)))

Bob

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

A kad je vas fmp izbacio u kupu?

red je vise

pre 7 godina

Radonja,plus 42 imas,pa ja ne znam kad ce ti igrati Simanic, Rakicevic ako ne sad.Ja razumem da je ovo sa 10 posto snage,ali igramo sa najboljim igracima ceo mec ,vise od 22 min,daj sansu nek se pokazu,čuvaj igrace čoveče ni ulicni osrednji basketasi ti ne bi ispustili ovo.Evo konačno se setio da postoje :)

Humska

pre 7 godina

Vršac,FMP,Igokea......Sve u laganom ritmu sa po 30 razlike,.....Možda u finalu već na poluvremenu osvojimo Kup...Mislim na koš razliku....Crvena Zvezda osvajač Kupa 2016/2017 (dux, 16. februar 2017 20:13)

Ok...

nemanja_drach

pre 7 godina

Rezultat 55:15, lopta na parketu na metar od igraca Vrsca, a od Dobrica na nekoliko metara, i Dobric trci ulijece/lomi se i uzima loptu ... e tako se dobija mjesto u ELITNOM TIMU ZVEZDE ! 40 minuta daj sve od sebe, gubio, dobijao, bila utakmica u egalu, SVOJ MAKSIMUM ! Radonja !!! Bravo ! :)

Znalac

pre 7 godina

Ovakav sistem takmicenja u kupu koji nista ne donosi ne vodi nicemu.Rizikujes povrede protiv tima koji je u rangu tima opstinske lige.Uostalom cela liga Srbije je takva.

Batko

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

Ja bih se na tvom mestu zalio Evropskom sudu u Strazburu recimo

Miskec

pre 7 godina

"Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ukotta, 16. februar 2017 19:55)"
Pitaj predsednika KSS,bese li on grobar ili se varam?

BODIBOND

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

Pukni !!!

mizerija_dz

pre 7 godina

Auu prva postava protiv Vrsca pa nije ni cudo da su svi premoreni, utakmicu je od pocetka trebalo da nose Rakicevic, Dobric, Simanic
(alo, 16. februar 2017 19:48)

Da se Radonjic vodi tvojom logikom i tebi slicnih `internet strucnjaka`, Zvezda bi bila treca/cetvrta u ABA ligi, a u Evroligi jedno 13/14 ta ... Ti si vjerovatno onaj isti kome je `Kuzmic bio drvo`, Simonovic panj, Radonjic cekic i tako dalje i tako dalje...

скоба

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

Они су познати да кидају једни против других

prosečan lik

pre 7 godina

Šta je K.K Vršac mogao uopšte u ovoj utakmici kad nemaju nikakvo oružije u odbrani a ni u napadu izgledaju na nivou stvarno ameterskog KLS. Iskreno ne čudi me što vodi ovakva zvezda ubedljivom razlikom jer protivnik apsolutno ne ume ništa da uradi u ovom meču...jednostavno turstički došli a tako će otići.

BBRS

pre 7 godina

Капирам ја да си свестан колико је Звезда надмоћнија од вас, али сачекајмо, имимо ипак дуг да вам вратимо, ако уопште и стигнете до финала, бруке једне.

Rade

pre 7 godina

Ne znam na koju foru je ovaj Simanic najtalentovaniji mladi igrac, decko je operisan za šut iz bilo koje pozicije, ne znam po cemu je on toliko genijalan.

lol

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

FMP je najjaci protivnik kojeg smo mogli da dobijemo u polufinalu. Jaci su od Mege.

Major

pre 7 godina

Zanima me samo gde su sad oni zagovornici napustanja ABA lige i igranju Srpske lige? Ovo je smesno, mislim da je srpskoj kosarci jedini spas bas ABA liga, a ko smatra drugacije ne poznaje dobro ovaj sport...40 razlike protiv vodece ekupe KLS na poluvremenu, a vrlo lako se moze desiti i 70 na kraju...

Bob

pre 7 godina

Rakicevic, Simanic grejaci klupe i na ovom nebitnom takmicenju. Toliko o razvoju srpskih igraca i brige za nasu kosarku...
(NEWBALANCE, 16. februar 2017 20:30)

Petorka Rakicevic, Dobric, Guduric, Simanic, Kuzmic, nazalost na centru ne moze mladje, oprostite nam na tom propustu.

Sabre

pre 7 godina

Koji amateri ovi iz Vrsca!!Ali nema veze Partizan ce to da vrati u realnost kao CSKA i Efes u EL!!
(Grobar, 16. februar 2017 19:51)

Hahaha. Jedva cekam finale kupa, ako uspete da se plasirate. Ali jedva cekam.

dux

pre 7 godina

Ovo nije nikakva test utakmica,nego samo smaranje i nepotrebno trošenje energije....Kup treba organizovati kao klupsko prvenstvo Sveta u fudbalu a to jeda se najjači od polufinala uključuju u Kup,sve ostalo je glupost...

Dejan CZ

pre 7 godina

Voltersa nema ni u civilu...jos samo da cujemo u iducim danima Zvezda raskinula ugovor sa njim,u klub sa Malog Kalemegdana stigao nov igrac koji ce uz Jovica popunjavati poziciju pleja...Sa jakim igracem na toj poziciji tim bi bio ubitacan i za domete u EL...Iz aviona se to vidi.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Neki dan rekoh da ne vidim poentu Kupa. Povlacim to, ovo jeste praznik kosarke u Srbiji, sansa da se svi okusaju sa najjacim timovima u zemlji. Kup zadrzati, a KLS ugasiti, tj. oformiti ABA 2. Prva cetvrtina 30-7...stvarnooo. Mnogo bi vise Vrscu i ostalim timovima znacilo da igraju jace utakmice cele godine, nego sto odigraju par utakmica sa ABA timovima, koje se zavrse za 10-ak minuta. Da ne pricamo sto utakmice KLS niko zivi i ne isprati do polufinala. I onda tuca za sampiona Srbije. Jedino merilo je trofej ABA, gde igra jos ozbiljnih ekipa. Nisam neki teski jugo-nostalgicar, ali ovo nema smisla. Dok pisem ovo vec je 42-10...

ukotta

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.

GM

pre 7 godina

Na sajtu KSS-a ne moze da se nadje informacija ko sudi mec, pre nego sto on pocne, sto znaci da se ne zna ko sutrasnje meceve sudi, dan ranije.

Ako je sve u redu sa sudijama i sudjenjem, sto se krije od javnosti...

P.S.
Dobro je da SK prenosi EL, jer komicari sa Arene nisu dorasli ozbiljnim mecevima. Dvojac, koji se samo kihoce i pravi show za svoju dusu, a komentarise kosarkase kao da su Slavnic i Dalipagic. Sve im je za cudjenje i 'transfer blama'. Nisu realno ni za Aba ligu, KSL mozda, cisto da narod zabavlja.

Batko

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

Ja bih se na tvom mestu zalio Evropskom sudu u Strazburu recimo

dirigent

pre 7 godina

za sve ove sto bi da 'odmaraju igrace' , igracima je tezi trening nego ova utakmica, posto nemaju kad da treniraju a tekme su svaki dan ovo im dodje kao laksi trening, profesori

Batko

pre 7 godina

Auu prva postava protiv Vrsca pa nije ni cudo da su svi premoreni, utakmicu je od pocetka trebalo da nose Rakicevic, Dobric, Simanic
(alo, 16. februar 2017 19:48)

Danima pises iste gluposti. Definitivno nemas pojma sa kosarkom dete. Idi ti na Novi Pazar za viken za "dz", a ovaj sport bstali !!!
Kapiras li ti da 10 min u lskom ritmu nije premor ? Kapiras li da su ovakve utakmice odlicne za "raspucavanje" ekipe ? Kapiras li ti da je najveci umor od putovanja, vucaranja po autobudima, spavanja po klupama, a ne lagans utakmica ???
Tesko da ti ista mozes da ukapiras jer ocito nemas veze sa ovim sportom

Sabre

pre 7 godina

Koji amateri ovi iz Vrsca!!Ali nema veze Partizan ce to da vrati u realnost kao CSKA i Efes u EL!!
(Grobar, 16. februar 2017 19:51)

Hahaha. Jedva cekam finale kupa, ako uspete da se plasirate. Ali jedva cekam.

Batko

pre 7 godina

Rakicevic, Simanic grejaci klupe i na ovom nebitnom takmicenju. Toliko o razvoju srpskih igraca i brige za nasu kosarku...
(NEWBALANCE, 16. februar 2017 20:30)

Siguran sinda si gledao pravu utakmicu ?!

nemanja_drach

pre 7 godina

Rezultat 55:15, lopta na parketu na metar od igraca Vrsca, a od Dobrica na nekoliko metara, i Dobric trci ulijece/lomi se i uzima loptu ... e tako se dobija mjesto u ELITNOM TIMU ZVEZDE ! 40 minuta daj sve od sebe, gubio, dobijao, bila utakmica u egalu, SVOJ MAKSIMUM ! Radonja !!! Bravo ! :)

warriorsi jos od marculjonisa

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

Ja bih se na tvom mestu zalio Evropskom sudu u Strazburu recimo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 16. februar 2017 20:21) # Link komentara


Kakav Strazbur, kod ovih se priznaje samo vrhovni sud u Limozu.

Neko to gore vidi sve

pre 7 godina

Laksi trening. Mislim da bi bila odlicna ideja da se formira ABA liga (B) gde bi igrali po 4-5 timomova iz svake bivse nam drzave kako bi se i tu podigao kvalitet tih timova ( Vrsac, Dinamik, Borac, Radnicki, Sutjeska, Tivat, Lovcen, Split, Zagreb, Osjek, Sibenik, Lasko, Domzale, Bosna, Vardar, Rabotnicki...). Mislim da bi ovo podiglo kvalitet timova.

GM

pre 7 godina

Na sajtu KSS-a ne moze da se nadje informacija ko sudi mec, pre nego sto on pocne, sto znaci da se ne zna ko sutrasnje meceve sudi, dan ranije.

Ako je sve u redu sa sudijama i sudjenjem, sto se krije od javnosti...

P.S.
Dobro je da SK prenosi EL, jer komicari sa Arene nisu dorasli ozbiljnim mecevima. Dvojac, koji se samo kihoce i pravi show za svoju dusu, a komentarise kosarkase kao da su Slavnic i Dalipagic. Sve im je za cudjenje i 'transfer blama'. Nisu realno ni za Aba ligu, KSL mozda, cisto da narod zabavlja.

Miskec

pre 7 godina

"Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ukotta, 16. februar 2017 19:55)"
Pitaj predsednika KSS,bese li on grobar ili se varam?

lol

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

FMP je najjaci protivnik kojeg smo mogli da dobijemo u polufinalu. Jaci su od Mege.

ve

pre 7 godina

Nije vezano za utakmicu,ali upalo mi u oči kako je Galatasaraj dosta lako dobio Daruafaku u turskom kupu.Nadam se da nisu digli formu baš pred gostovanje Zvezdi,već da je u pitanju nezainteresovanost Darušafake,a još bi najbolje bilo da je Darušafaka pala u formi.
(kris, 16. februar 2017 21:01)
Darusafaka je u ocajnoj formi vec mesec dana. Imali su 5 uzastopnih poraza pre nego sto su na volseban nacin dobili jedan Fener. Sto se galate tice, izgubili su pre 3 dana sa glatkih 15 razlike od Banvita, tako da ih se ne treba plasiti (ali ih ne treba ni potceniti vec ispratiti kuci u Istanbul sa 10-15 poena razlike). Verujem da se polako vracamo u staru formu.

mizerija_dz

pre 7 godina

Auu prva postava protiv Vrsca pa nije ni cudo da su svi premoreni, utakmicu je od pocetka trebalo da nose Rakicevic, Dobric, Simanic
(alo, 16. februar 2017 19:48)

Da se Radonjic vodi tvojom logikom i tebi slicnih `internet strucnjaka`, Zvezda bi bila treca/cetvrta u ABA ligi, a u Evroligi jedno 13/14 ta ... Ti si vjerovatno onaj isti kome je `Kuzmic bio drvo`, Simonovic panj, Radonjic cekic i tako dalje i tako dalje...

pedja

pre 7 godina

Molim "stručnjake" koji se zalažu za istupanje naših klubova iz ABA lige da posle ove utakmice uzmu bar šestomesečni time-out!
Nemam ništa protiv Vršca, ali su igrači apsolutno nedorasli bilo kom ABA ligašu. Kada naši poznati košarkaški centri razviju sportsku infrastrukturu, ojačaju privredu i budu u stanju da privatno ili kroz sponzorstvo firmi iz regiona dovode kvalitetne igrače iz EX YU ili Amerike onda možemo govoriti o kvalitetnoj KLS. Ovako mnogo je tužno!

djuro

pre 7 godina

@Ko igra sutra Partizan-Igokea ili Igokea-Partizan ? 
Moze li mi neko reci kako da razlikujem ove dve ekipe ...
(Lesinar, 16. februar 2017 21:25)


jedni se busaju u grudi kad daju koš, a drugi!? nemam pojma!??

Alija Sirotanovic

pre 7 godina

@pedja Vidi Pedja, infrastruktura se nece razviti sama, potrebno je da neko ulozi novac, lokalna zajednica Ili privatni vlasnik, da se napravi hala, trenazni centar i da se obezbede sredstava kako bi se formirao klub. Sem toga, tim se pravi od igraca sa lokala, a tamo gde su slabe tacke dovode se igraci sa strane. Ne mozes ocekivati da ce lokalna zajednica u Srbiji finansirati klub jer sredstva odlaze za Beograd, a potom se deo vraca za potrebe lokalne zajednice. Za sport ostaje nedovoljno. Bogati pojedinci nisu zainteresovani i stimulisani da ulazu u sport, privatizacije nema, poreskih olaksica nema. Sta hocu da kazem, Vrsac Ili Cacak, Sabac ili Subotica nemaju sanse da razviju klubove koji ce parirati Zvezdi. Nema para za to. Zamisli situaciju da sutra neko odluci da razvije klub u recimo Somboru i usmeri u njega sredstva iz javnih preduzeca, stimulise privatne kompanije da uloze svoja sredstva kroz sponzorstvo. Takav klub bi za kratko vreme privukao sve kvalitetno u zemlji i uz pojacanja iz ex YU i Amerike bi bio vrlo konkurentan ABA ligasima. Naravno, to se nece desiti tako da je tvoja kritika klubova iz KLS potpuno neopravdana. Stanje nasih klubova iz KLS je posledica dugotrajnijih tendencija koje nisu iskljucivo vezane za sport.

Crnogorac

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu. Ima tu talenta,Simanic bi mogao da dodje u Buducnost na pozajmicu sledece sezone ako mu necete davati sansu,vidi se da momak ima tehnike,i skok vrhunski,nema misicne mase,ali ce to doci sa godinama.I onaj mali Dobric(izvinjavam se ako nijesam zapamtio prezime) ima super fizikalije,skok i pokretljivost.Sa druge strane,mene ne odusevljavaju ni Luka M. niti Guduric,dobri su oni za ABA-u ali ne vidim neki poseban talenat kod njih. U svakom slucaju,mladi igraci su dobri,vidi se da su fino selektirani. Pozdrav od navijaca Buducnosti i nadam se dobrom mecu u zadnjem kolu ABA lige.

Dejan

pre 7 godina

Takmicenje u Kupu, kao i superliga na kraju sezone, dovoljno govore u prilog apsolutne neophodnosti igranja ABA lige za ceo region. FMP, koji se borio za opstanak u ABA danas dobija jednu od najboljih KLS ekipa sa 20+, Zvezda je mogla da dobije i sa 70 razlike da je trebalo... ABA liga je samo u poslednjih nekoliko godina "poslala" direktno u NBA gomilu igraca (Jokic, Marjanovic, Nurkic, Zubac,Luvavu), u ABA ligi su u tih par godina stvoreni i Bogdanovic, Saric, Zizic, Bender, sadasnji ili buduci NBA igraci. A jos dolaze talenti poput Gudurica, Simanica, Zagorca, Arapovica. Jednostavno, region je rasadnik talenata, i potrebna im je dobra, jaka, kompetitivna liga da bi postali dobri igraci, a ne gazenja nedoraslih protivnika sa 50 razlike. Inace, cestitke Zvezdi na pobedi, i neka Kup prodje u sportskom duhu. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

BODIBOND

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

Pukni !!!

zeni nam se ukotta

pre 7 godina

Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom. 
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)
Tako je, Danilovic cigan nije ni seo u fotelju, a vec mulja u korist Zvezde, a kako nece kad je bio predsednik Zvezde 10 godina... ili Partizana...(v)ukotta zna, prosvetli nas (v)ukotta..

Censored

pre 7 godina

Lagani trening. Zao mi Vrscana, fini momci. Zelim im srecu sve do super lige.

P.S. Mislim da Borisu treba forsirati na poziciji 3, decko ima samo takav potencijal. Steta bi bilo da propadne na cetvorci kad se vidi da mu ne lezi ta pozicija.

Major

pre 7 godina

Zanima me samo gde su sad oni zagovornici napustanja ABA lige i igranju Srpske lige? Ovo je smesno, mislim da je srpskoj kosarci jedini spas bas ABA liga, a ko smatra drugacije ne poznaje dobro ovaj sport...40 razlike protiv vodece ekupe KLS na poluvremenu, a vrlo lako se moze desiti i 70 na kraju...

Bob

pre 7 godina

Rakicevic, Simanic grejaci klupe i na ovom nebitnom takmicenju. Toliko o razvoju srpskih igraca i brige za nasu kosarku...
(NEWBALANCE, 16. februar 2017 20:30)

Petorka Rakicevic, Dobric, Guduric, Simanic, Kuzmic, nazalost na centru ne moze mladje, oprostite nam na tom propustu.

Trener

pre 7 godina

@Crnogorac
Nijesi ti Crnogorac jer oni navijaju za CZ ti si Siptar sto se i vidi iz tvog poznavanja košarke da Mitrovic i Gudurić nemaju talenat OMG.

Braca Grujan

pre 7 godina

Malo je poznato da je ove godine KK Vrscu dato 23 miliona dinara iz budzeta grada mimo zakonu o sportu (50%budzeta) jer su rukovodioci glavni kadrovici SNSa ali nazalost male su to pare koliko njima treba pa je i rezultat takav.... -52

dux

pre 7 godina

Ovo nije nikakva test utakmica,nego samo smaranje i nepotrebno trošenje energije....Kup treba organizovati kao klupsko prvenstvo Sveta u fudbalu a to jeda se najjači od polufinala uključuju u Kup,sve ostalo je glupost...

lol

pre 7 godina

Za one koji bi da se ukidaju regionalne lige. Najbolji srpski tim van Jadranske, samim tim 5. tim u Srbiji, je na kraju imao tacno onoliko poena koliko Zvezda na poluvremenu. I to samo zato sto je Zvezda spustila ritam klii uvela nce.

neutralan

pre 7 godina

Bio sam na utakmici i mogu vam priznati da zvezda igra i delije jako mocno. Svaka cast i mogu pozvati sve ljude koji vole kosarku da uzivaju u preostala dva dana u lepoj kosarci

Djordje Cvarkov

pre 7 godina

Koji amateri ovi iz Vrsca!!Ali nema veze Partizan ce to da vrati u realnost kao CSKA i Efes u EL!!
(Grobar, 16. februar 2017 19:51)

Vidim pratis EL ove sezone, dopada mi se to. :)

ukotta

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.

Batko

pre 7 godina

Ala su se raspisali rent-a navijači :))) kolektivno prepisana terapija je ostavljanje komentara u nadi da će neko poverovati da se nisu ugasili :)))
(Filip Must Play, 16. februar 2017 20:56)

Legenda kaze da nisi bio glup i isfrustriran....ali to je samo legenda...

lifeisgood

pre 7 godina

i sad neka se jave domaci strucnjaci koji kazu da treba ukinuti ABA ligu i okrenuti se domacoj ligi gde bi svaka utakmica bila malo jaci trening...

DedaMiloje

pre 7 godina

Dražen Petrović nije odmarao utakmice i igrao je u proseku 36 minuta. Skinite se više sa tim odmaranjem igrača, šta fali Joviću, Kuzmiću i ostalima da igraju ovu trening utakmicu. Dangubića je onaj ludak povredio na treningu, čovek izgubio sezonu. Svi treba da igraju, ostali da ih menjaju tokom utakmice. Ovo večeras od strane Vršca je bilo smešno. Čekamo groblje u finalu, naravno ako se plasiraju za šta ja svim srcem navijam.

Dr . Covic

pre 7 godina

E tako se gazi. Tako i penzose u finalu. Pokazati gde im je mesto.

Doduše, penzosi prvo mora proći Megu. Tu će se iskidati.

Njihov penzionerski tim nema kapaciteta za tri utakmice u tri dana.

Dok mi sutra odmaramo, pa lagano protiv našeg drugog tima.

Penzosima bi bilo bolje da nam ne naiđu u finalu. Pašće gaženje.

djuro

pre 7 godina

@Lesinaru, Partizan - Igokea isto sto i Zvezda - Idea , samo sto kad izbacis Igokeu ostaje opet Partizan a kad izbacis Ideu ostaje fmp
(miloske pp, 16. februar 2017 22:26)


tako je druže.. u pravu si!!!
Sve nebitno ostaje, samo Zvezda ide dalje...

pn

pre 7 godina

Pedja- A jedini način da se razviju centri je da se napravi aba liga 2 sa klubovima poput Vršca, Dinamika, Konstantina... Isto je stanje u svim ostalim državama. Jednostavno nacionalna prvenstva nemaju kvalitet, Aba liga donosi kvalitet i zato je tolika razlika. Kada bi bilo aba lige 2 to bi već povećalo ulaganja u centre i samim tim povećalo kvalitet košarke. Uz sistem ispadanja/promovisanja u aba 1/aba 2 to bi već dobilo i veliki takmičarski značaj.

Pokondirena tikvica

pre 7 godina

Kao neko ko se bavio sportom mislim da bi mi bila cast da sam igrac Vrsca da mogu bar da ucestvujem u jednoj ovakvoj utakmici.Igraju protiv EL ekipe,neki od njih igraju protiv svojih idola,mogu samo da se opuste i uzivaju.

BBRS

pre 7 godina

Капирам ја да си свестан колико је Звезда надмоћнија од вас, али сачекајмо, имимо ипак дуг да вам вратимо, ако уопште и стигнете до финала, бруке једне.

Bugi

pre 7 godina

Ovo je za sve one koji pljuju po ABA ligi i govore kako je to smrt za srpsku kosarku,i da treba da istupimo iz nje,i da igramo nasu ligu.Evo vidite kakav je epilog.Masakr.Jos je Zvezda igrala sa 13% snage i odrala ih.Da su bili kompletni i da su hteli,mogli su komotno da postave rekord od recimo 100 razlike.A sto se tice Abe slazem se da nije kvalitetna kao pre,ali opet imate nekoliko jakih utakmica.Cedevita u Zagrebu,Buducnost u Moraci,Laktasi su isto nezgodno gostovanje.Bolje nego da ove odvaljujemo 80-90 razlike.

Ostin A

pre 7 godina

I posle neko kaže da bi bila zanimljiva domaća liga kada klubovi ne bi igrali ABA...Kup je najbolji primer kako bi se završavale utakmice.
(Sima, 16. februar 2017 21:03)

Liči na YUBA ligu devedesetih i početkom dvehiljaditih. Prvih 5,6 ekipa između sebe igraju do 20 razlike, a sve ostalo ne ispod trideset. Još je to bila liga gde je učestvovala i Crna gora (Budućnost, Mornar i Lovćen)

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)
Igokeac, besmislica je to sto ti pises. FMP je ispred Mege na tabeli. Valjda bi poslali njih na grobare, znamo koliko se Mega trudi protiv vas.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Neki dan rekoh da ne vidim poentu Kupa. Povlacim to, ovo jeste praznik kosarke u Srbiji, sansa da se svi okusaju sa najjacim timovima u zemlji. Kup zadrzati, a KLS ugasiti, tj. oformiti ABA 2. Prva cetvrtina 30-7...stvarnooo. Mnogo bi vise Vrscu i ostalim timovima znacilo da igraju jace utakmice cele godine, nego sto odigraju par utakmica sa ABA timovima, koje se zavrse za 10-ak minuta. Da ne pricamo sto utakmice KLS niko zivi i ne isprati do polufinala. I onda tuca za sampiona Srbije. Jedino merilo je trofej ABA, gde igra jos ozbiljnih ekipa. Nisam neki teski jugo-nostalgicar, ali ovo nema smisla. Dok pisem ovo vec je 42-10...

kris

pre 7 godina

Nije vezano za utakmicu,ali upalo mi u oči kako je Galatasaraj dosta lako dobio Daruafaku u turskom kupu.Nadam se da nisu digli formu baš pred gostovanje Zvezdi,već da je u pitanju nezainteresovanost Darušafake,a još bi najbolje bilo da je Darušafaka pala u formi.

belodedic

pre 7 godina

@Vrsac, Dinamik, Borac, Radnicki,Spartak!?
(Neko to gore vidi sve, 16. februar 2017 22:38)
Pa odakle tim klubovima novac za tolika putovanja!? Oni jedva jednom godisnje i do Nisa dodju.

dux

pre 7 godina

Vršac,FMP,Igokea......Sve u laganom ritmu sa po 30 razlike,.....Možda u finalu već na poluvremenu osvojimo Kup...Mislim na koš razliku....Crvena Zvezda osvajač Kupa 2016/2017

Bob

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

A kad je vas fmp izbacio u kupu?

aba baba

pre 7 godina

Alo"stručnjaci",da naša liga ima prohodnost u evropska takmičenja nebi nam klubovi izgledali ovako jadno,naravno da bi se pojačali kad bi imali motivaciju u smislu Evrolige,Evrokupa,Fiba lš itd.,pa zar mislite da bi naši igrači igrali za Krku,Olimpiju,Igokeu,Zadar,Karpoš,Mzt,raspale grčke klubove,Rumuniji,Bugarskoj,Mađarskoj naravno da ne,da se razumemo nebi to bila neka super jaka liga ali bi bila bar na nivou Aba lige ako ne i jača.

скоба

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

Они су познати да кидају једни против других

Znalac

pre 7 godina

Ovakav sistem takmicenja u kupu koji nista ne donosi ne vodi nicemu.Rizikujes povrede protiv tima koji je u rangu tima opstinske lige.Uostalom cela liga Srbije je takva.

xxx

pre 7 godina

Ko igra sutra Partizan-Igokea ili Igokea-Partizan ?
Moze li mi neko reci kako da razlikujem ove dve ekipe ...
(Lesinar, 16. februar 2017 21:25) Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove.

Zdravce

pre 7 godina

Gazi redom i ne pitaj za posledice!
(Van Damme,)
Majstore svi nasi igraci iz nekog kluba moraju doci, ako Zvezda ovako puni rivale to je tuzno i nikako nije dobro. Kosarka nam se blizi vaterpolu po finansijskom stanju
Kad kazem nasi, mislim srpski

prosečan lik

pre 7 godina

Šta je K.K Vršac mogao uopšte u ovoj utakmici kad nemaju nikakvo oružije u odbrani a ni u napadu izgledaju na nivou stvarno ameterskog KLS. Iskreno ne čudi me što vodi ovakva zvezda ubedljivom razlikom jer protivnik apsolutno ne ume ništa da uradi u ovom meču...jednostavno turstički došli a tako će otići.

Filip Must Play

pre 7 godina

Ala su se raspisali rent-a navijači :))) kolektivno prepisana terapija je ostavljanje komentara u nadi da će neko poverovati da se nisu ugasili :)))

mile delija

pre 7 godina

evo da vam najavim poraz zvezde od fmp-ea u subotu,prepustice zvezda kup i u finalu cemo gledati fmp-partizan...to ce se desiti eto vam kladionicari iskoristite u subotu tu veliku kvotu i igrajte na fmp protiv zvezde.

Bane

pre 7 godina

(dux, 16. februar 2017 19:55

Ma tako je druže što da se umaraju ovi iz Zvezde i Partizana neka lepo igraju odmah finalnu utakmicu da ne gube vreme. Zašto taj Vršac mora da igra sa Zvezdom sa ko su bre oni da igraj sa Evroligašem.

alo

pre 7 godina

Svi vi sto mislite da Kuzmic i Jovic ne treba da se odmaraju i da mogu uvek da igraju i da su ove utakmice samo treninzi se posle cudite porazima kao sto je onaj od Efesa koji ce biti kljucan, na ovakvim utakmicama glavni igraci sede na klupi ceo mec, oni su svejedno danas pre podne vec trenirali, dajete za pravo da pricate o drugima koji se razumeju u sport i predstavljate se kao poznavaci a u stvari ste placeni navijaci botovi vlasti koje predvodi onaj Batko

Humska

pre 7 godina

Vršac,FMP,Igokea......Sve u laganom ritmu sa po 30 razlike,.....Možda u finalu već na poluvremenu osvojimo Kup...Mislim na koš razliku....Crvena Zvezda osvajač Kupa 2016/2017 (dux, 16. februar 2017 20:13)

Ok...

BBRS

pre 7 godina

Што се малог Симанића тиче, биће то добар играч, али да се ја питам, послао бих га у теретану, да мало добије на маси и мишићима, е онда мали има да одваљује. Лако ће од њега Радоњић направити играча, али реално, мора да буде физички јачи.
Пишем ово пошто ЛИЧНО познајем Симанића, као и већину осталих играча.

Rade

pre 7 godina

Ne znam na koju foru je ovaj Simanic najtalentovaniji mladi igrac, decko je operisan za šut iz bilo koje pozicije, ne znam po cemu je on toliko genijalan.

red je vise

pre 7 godina

Radonja,plus 42 imas,pa ja ne znam kad ce ti igrati Simanic, Rakicevic ako ne sad.Ja razumem da je ovo sa 10 posto snage,ali igramo sa najboljim igracima ceo mec ,vise od 22 min,daj sansu nek se pokazu,čuvaj igrace čoveče ni ulicni osrednji basketasi ti ne bi ispustili ovo.Evo konačno se setio da postoje :)

Dejan CZ

pre 7 godina

Voltersa nema ni u civilu...jos samo da cujemo u iducim danima Zvezda raskinula ugovor sa njim,u klub sa Malog Kalemegdana stigao nov igrac koji ce uz Jovica popunjavati poziciju pleja...Sa jakim igracem na toj poziciji tim bi bio ubitacan i za domete u EL...Iz aviona se to vidi.

ukotta

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.

GM

pre 7 godina

Na sajtu KSS-a ne moze da se nadje informacija ko sudi mec, pre nego sto on pocne, sto znaci da se ne zna ko sutrasnje meceve sudi, dan ranije.

Ako je sve u redu sa sudijama i sudjenjem, sto se krije od javnosti...

P.S.
Dobro je da SK prenosi EL, jer komicari sa Arene nisu dorasli ozbiljnim mecevima. Dvojac, koji se samo kihoce i pravi show za svoju dusu, a komentarise kosarkase kao da su Slavnic i Dalipagic. Sve im je za cudjenje i 'transfer blama'. Nisu realno ni za Aba ligu, KSL mozda, cisto da narod zabavlja.

Rade

pre 7 godina

Ne znam na koju foru je ovaj Simanic najtalentovaniji mladi igrac, decko je operisan za šut iz bilo koje pozicije, ne znam po cemu je on toliko genijalan.

Batko

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

Ja bih se na tvom mestu zalio Evropskom sudu u Strazburu recimo

aba baba

pre 7 godina

Alo"stručnjaci",da naša liga ima prohodnost u evropska takmičenja nebi nam klubovi izgledali ovako jadno,naravno da bi se pojačali kad bi imali motivaciju u smislu Evrolige,Evrokupa,Fiba lš itd.,pa zar mislite da bi naši igrači igrali za Krku,Olimpiju,Igokeu,Zadar,Karpoš,Mzt,raspale grčke klubove,Rumuniji,Bugarskoj,Mađarskoj naravno da ne,da se razumemo nebi to bila neka super jaka liga ali bi bila bar na nivou Aba lige ako ne i jača.

mile delija

pre 7 godina

evo da vam najavim poraz zvezde od fmp-ea u subotu,prepustice zvezda kup i u finalu cemo gledati fmp-partizan...to ce se desiti eto vam kladionicari iskoristite u subotu tu veliku kvotu i igrajte na fmp protiv zvezde.

xxx

pre 7 godina

Ko igra sutra Partizan-Igokea ili Igokea-Partizan ?
Moze li mi neko reci kako da razlikujem ove dve ekipe ...
(Lesinar, 16. februar 2017 21:25) Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove.

Filip Must Play

pre 7 godina

Ala su se raspisali rent-a navijači :))) kolektivno prepisana terapija je ostavljanje komentara u nadi da će neko poverovati da se nisu ugasili :)))

alo

pre 7 godina

Svi vi sto mislite da Kuzmic i Jovic ne treba da se odmaraju i da mogu uvek da igraju i da su ove utakmice samo treninzi se posle cudite porazima kao sto je onaj od Efesa koji ce biti kljucan, na ovakvim utakmicama glavni igraci sede na klupi ceo mec, oni su svejedno danas pre podne vec trenirali, dajete za pravo da pricate o drugima koji se razumeju u sport i predstavljate se kao poznavaci a u stvari ste placeni navijaci botovi vlasti koje predvodi onaj Batko

Bane

pre 7 godina

(dux, 16. februar 2017 19:55

Ma tako je druže što da se umaraju ovi iz Zvezde i Partizana neka lepo igraju odmah finalnu utakmicu da ne gube vreme. Zašto taj Vršac mora da igra sa Zvezdom sa ko su bre oni da igraj sa Evroligašem.

Humska

pre 7 godina

Vršac,FMP,Igokea......Sve u laganom ritmu sa po 30 razlike,.....Možda u finalu već na poluvremenu osvojimo Kup...Mislim na koš razliku....Crvena Zvezda osvajač Kupa 2016/2017 (dux, 16. februar 2017 20:13)

Ok...

Dejan CZ

pre 7 godina

Voltersa nema ni u civilu...jos samo da cujemo u iducim danima Zvezda raskinula ugovor sa njim,u klub sa Malog Kalemegdana stigao nov igrac koji ce uz Jovica popunjavati poziciju pleja...Sa jakim igracem na toj poziciji tim bi bio ubitacan i za domete u EL...Iz aviona se to vidi.

Crnogorac

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu. Ima tu talenta,Simanic bi mogao da dodje u Buducnost na pozajmicu sledece sezone ako mu necete davati sansu,vidi se da momak ima tehnike,i skok vrhunski,nema misicne mase,ali ce to doci sa godinama.I onaj mali Dobric(izvinjavam se ako nijesam zapamtio prezime) ima super fizikalije,skok i pokretljivost.Sa druge strane,mene ne odusevljavaju ni Luka M. niti Guduric,dobri su oni za ABA-u ali ne vidim neki poseban talenat kod njih. U svakom slucaju,mladi igraci su dobri,vidi se da su fino selektirani. Pozdrav od navijaca Buducnosti i nadam se dobrom mecu u zadnjem kolu ABA lige.

Batko

pre 7 godina

Auu prva postava protiv Vrsca pa nije ni cudo da su svi premoreni, utakmicu je od pocetka trebalo da nose Rakicevic, Dobric, Simanic
(alo, 16. februar 2017 19:48)

Danima pises iste gluposti. Definitivno nemas pojma sa kosarkom dete. Idi ti na Novi Pazar za viken za "dz", a ovaj sport bstali !!!
Kapiras li ti da 10 min u lskom ritmu nije premor ? Kapiras li da su ovakve utakmice odlicne za "raspucavanje" ekipe ? Kapiras li ti da je najveci umor od putovanja, vucaranja po autobudima, spavanja po klupama, a ne lagans utakmica ???
Tesko da ti ista mozes da ukapiras jer ocito nemas veze sa ovim sportom

red je vise

pre 7 godina

Radonja,plus 42 imas,pa ja ne znam kad ce ti igrati Simanic, Rakicevic ako ne sad.Ja razumem da je ovo sa 10 posto snage,ali igramo sa najboljim igracima ceo mec ,vise od 22 min,daj sansu nek se pokazu,čuvaj igrace čoveče ni ulicni osrednji basketasi ti ne bi ispustili ovo.Evo konačno se setio da postoje :)

Zdravce

pre 7 godina

Gazi redom i ne pitaj za posledice!
(Van Damme,)
Majstore svi nasi igraci iz nekog kluba moraju doci, ako Zvezda ovako puni rivale to je tuzno i nikako nije dobro. Kosarka nam se blizi vaterpolu po finansijskom stanju
Kad kazem nasi, mislim srpski

Znalac

pre 7 godina

Ovakav sistem takmicenja u kupu koji nista ne donosi ne vodi nicemu.Rizikujes povrede protiv tima koji je u rangu tima opstinske lige.Uostalom cela liga Srbije je takva.

dux

pre 7 godina

Ovo nije nikakva test utakmica,nego samo smaranje i nepotrebno trošenje energije....Kup treba organizovati kao klupsko prvenstvo Sveta u fudbalu a to jeda se najjači od polufinala uključuju u Kup,sve ostalo je glupost...

dirigent

pre 7 godina

za sve ove sto bi da 'odmaraju igrace' , igracima je tezi trening nego ova utakmica, posto nemaju kad da treniraju a tekme su svaki dan ovo im dodje kao laksi trening, profesori

Sabre

pre 7 godina

Koji amateri ovi iz Vrsca!!Ali nema veze Partizan ce to da vrati u realnost kao CSKA i Efes u EL!!
(Grobar, 16. februar 2017 19:51)

Hahaha. Jedva cekam finale kupa, ako uspete da se plasirate. Ali jedva cekam.

Trener

pre 7 godina

@Crnogorac
Nijesi ti Crnogorac jer oni navijaju za CZ ti si Siptar sto se i vidi iz tvog poznavanja košarke da Mitrovic i Gudurić nemaju talenat OMG.

скоба

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

Они су познати да кидају једни против других

Dr . Covic

pre 7 godina

E tako se gazi. Tako i penzose u finalu. Pokazati gde im je mesto.

Doduše, penzosi prvo mora proći Megu. Tu će se iskidati.

Njihov penzionerski tim nema kapaciteta za tri utakmice u tri dana.

Dok mi sutra odmaramo, pa lagano protiv našeg drugog tima.

Penzosima bi bilo bolje da nam ne naiđu u finalu. Pašće gaženje.

nemanja_drach

pre 7 godina

Rezultat 55:15, lopta na parketu na metar od igraca Vrsca, a od Dobrica na nekoliko metara, i Dobric trci ulijece/lomi se i uzima loptu ... e tako se dobija mjesto u ELITNOM TIMU ZVEZDE ! 40 minuta daj sve od sebe, gubio, dobijao, bila utakmica u egalu, SVOJ MAKSIMUM ! Radonja !!! Bravo ! :)

Batko

pre 7 godina

Rakicevic, Simanic grejaci klupe i na ovom nebitnom takmicenju. Toliko o razvoju srpskih igraca i brige za nasu kosarku...
(NEWBALANCE, 16. februar 2017 20:30)

Siguran sinda si gledao pravu utakmicu ?!

Miskec

pre 7 godina

"Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ukotta, 16. februar 2017 19:55)"
Pitaj predsednika KSS,bese li on grobar ili se varam?

DedaMiloje

pre 7 godina

Dražen Petrović nije odmarao utakmice i igrao je u proseku 36 minuta. Skinite se više sa tim odmaranjem igrača, šta fali Joviću, Kuzmiću i ostalima da igraju ovu trening utakmicu. Dangubića je onaj ludak povredio na treningu, čovek izgubio sezonu. Svi treba da igraju, ostali da ih menjaju tokom utakmice. Ovo večeras od strane Vršca je bilo smešno. Čekamo groblje u finalu, naravno ako se plasiraju za šta ja svim srcem navijam.

Neko to gore vidi sve

pre 7 godina

Laksi trening. Mislim da bi bila odlicna ideja da se formira ABA liga (B) gde bi igrali po 4-5 timomova iz svake bivse nam drzave kako bi se i tu podigao kvalitet tih timova ( Vrsac, Dinamik, Borac, Radnicki, Sutjeska, Tivat, Lovcen, Split, Zagreb, Osjek, Sibenik, Lasko, Domzale, Bosna, Vardar, Rabotnicki...). Mislim da bi ovo podiglo kvalitet timova.

djuro

pre 7 godina

@Ko igra sutra Partizan-Igokea ili Igokea-Partizan ? 
Moze li mi neko reci kako da razlikujem ove dve ekipe ...
(Lesinar, 16. februar 2017 21:25)


jedni se busaju u grudi kad daju koš, a drugi!? nemam pojma!??

BODIBOND

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

Pukni !!!

mizerija_dz

pre 7 godina

Auu prva postava protiv Vrsca pa nije ni cudo da su svi premoreni, utakmicu je od pocetka trebalo da nose Rakicevic, Dobric, Simanic
(alo, 16. februar 2017 19:48)

Da se Radonjic vodi tvojom logikom i tebi slicnih `internet strucnjaka`, Zvezda bi bila treca/cetvrta u ABA ligi, a u Evroligi jedno 13/14 ta ... Ti si vjerovatno onaj isti kome je `Kuzmic bio drvo`, Simonovic panj, Radonjic cekic i tako dalje i tako dalje...

prosečan lik

pre 7 godina

Šta je K.K Vršac mogao uopšte u ovoj utakmici kad nemaju nikakvo oružije u odbrani a ni u napadu izgledaju na nivou stvarno ameterskog KLS. Iskreno ne čudi me što vodi ovakva zvezda ubedljivom razlikom jer protivnik apsolutno ne ume ništa da uradi u ovom meču...jednostavno turstički došli a tako će otići.

warriorsi jos od marculjonisa

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

Ja bih se na tvom mestu zalio Evropskom sudu u Strazburu recimo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 16. februar 2017 20:21) # Link komentara


Kakav Strazbur, kod ovih se priznaje samo vrhovni sud u Limozu.

Major

pre 7 godina

Zanima me samo gde su sad oni zagovornici napustanja ABA lige i igranju Srpske lige? Ovo je smesno, mislim da je srpskoj kosarci jedini spas bas ABA liga, a ko smatra drugacije ne poznaje dobro ovaj sport...40 razlike protiv vodece ekupe KLS na poluvremenu, a vrlo lako se moze desiti i 70 na kraju...

ve

pre 7 godina

Nije vezano za utakmicu,ali upalo mi u oči kako je Galatasaraj dosta lako dobio Daruafaku u turskom kupu.Nadam se da nisu digli formu baš pred gostovanje Zvezdi,već da je u pitanju nezainteresovanost Darušafake,a još bi najbolje bilo da je Darušafaka pala u formi.
(kris, 16. februar 2017 21:01)
Darusafaka je u ocajnoj formi vec mesec dana. Imali su 5 uzastopnih poraza pre nego sto su na volseban nacin dobili jedan Fener. Sto se galate tice, izgubili su pre 3 dana sa glatkih 15 razlike od Banvita, tako da ih se ne treba plasiti (ali ih ne treba ni potceniti vec ispratiti kuci u Istanbul sa 10-15 poena razlike). Verujem da se polako vracamo u staru formu.

lol

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

FMP je najjaci protivnik kojeg smo mogli da dobijemo u polufinalu. Jaci su od Mege.

pedja

pre 7 godina

Molim "stručnjake" koji se zalažu za istupanje naših klubova iz ABA lige da posle ove utakmice uzmu bar šestomesečni time-out!
Nemam ništa protiv Vršca, ali su igrači apsolutno nedorasli bilo kom ABA ligašu. Kada naši poznati košarkaški centri razviju sportsku infrastrukturu, ojačaju privredu i budu u stanju da privatno ili kroz sponzorstvo firmi iz regiona dovode kvalitetne igrače iz EX YU ili Amerike onda možemo govoriti o kvalitetnoj KLS. Ovako mnogo je tužno!

djuro

pre 7 godina

@Lesinaru, Partizan - Igokea isto sto i Zvezda - Idea , samo sto kad izbacis Igokeu ostaje opet Partizan a kad izbacis Ideu ostaje fmp
(miloske pp, 16. februar 2017 22:26)


tako je druže.. u pravu si!!!
Sve nebitno ostaje, samo Zvezda ide dalje...

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)
Igokeac, besmislica je to sto ti pises. FMP je ispred Mege na tabeli. Valjda bi poslali njih na grobare, znamo koliko se Mega trudi protiv vas.

BBRS

pre 7 godina

Капирам ја да си свестан колико је Звезда надмоћнија од вас, али сачекајмо, имимо ипак дуг да вам вратимо, ако уопште и стигнете до финала, бруке једне.

Braca Grujan

pre 7 godina

Malo je poznato da je ove godine KK Vrscu dato 23 miliona dinara iz budzeta grada mimo zakonu o sportu (50%budzeta) jer su rukovodioci glavni kadrovici SNSa ali nazalost male su to pare koliko njima treba pa je i rezultat takav.... -52

dux

pre 7 godina

Vršac,FMP,Igokea......Sve u laganom ritmu sa po 30 razlike,.....Možda u finalu već na poluvremenu osvojimo Kup...Mislim na koš razliku....Crvena Zvezda osvajač Kupa 2016/2017

zeni nam se ukotta

pre 7 godina

Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom. 
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)
Tako je, Danilovic cigan nije ni seo u fotelju, a vec mulja u korist Zvezde, a kako nece kad je bio predsednik Zvezde 10 godina... ili Partizana...(v)ukotta zna, prosvetli nas (v)ukotta..

lol

pre 7 godina

Za one koji bi da se ukidaju regionalne lige. Najbolji srpski tim van Jadranske, samim tim 5. tim u Srbiji, je na kraju imao tacno onoliko poena koliko Zvezda na poluvremenu. I to samo zato sto je Zvezda spustila ritam klii uvela nce.

neutralan

pre 7 godina

Bio sam na utakmici i mogu vam priznati da zvezda igra i delije jako mocno. Svaka cast i mogu pozvati sve ljude koji vole kosarku da uzivaju u preostala dva dana u lepoj kosarci

kris

pre 7 godina

Nije vezano za utakmicu,ali upalo mi u oči kako je Galatasaraj dosta lako dobio Daruafaku u turskom kupu.Nadam se da nisu digli formu baš pred gostovanje Zvezdi,već da je u pitanju nezainteresovanost Darušafake,a još bi najbolje bilo da je Darušafaka pala u formi.

Batko

pre 7 godina

Ala su se raspisali rent-a navijači :))) kolektivno prepisana terapija je ostavljanje komentara u nadi da će neko poverovati da se nisu ugasili :)))
(Filip Must Play, 16. februar 2017 20:56)

Legenda kaze da nisi bio glup i isfrustriran....ali to je samo legenda...

Dejan

pre 7 godina

Takmicenje u Kupu, kao i superliga na kraju sezone, dovoljno govore u prilog apsolutne neophodnosti igranja ABA lige za ceo region. FMP, koji se borio za opstanak u ABA danas dobija jednu od najboljih KLS ekipa sa 20+, Zvezda je mogla da dobije i sa 70 razlike da je trebalo... ABA liga je samo u poslednjih nekoliko godina "poslala" direktno u NBA gomilu igraca (Jokic, Marjanovic, Nurkic, Zubac,Luvavu), u ABA ligi su u tih par godina stvoreni i Bogdanovic, Saric, Zizic, Bender, sadasnji ili buduci NBA igraci. A jos dolaze talenti poput Gudurica, Simanica, Zagorca, Arapovica. Jednostavno, region je rasadnik talenata, i potrebna im je dobra, jaka, kompetitivna liga da bi postali dobri igraci, a ne gazenja nedoraslih protivnika sa 50 razlike. Inace, cestitke Zvezdi na pobedi, i neka Kup prodje u sportskom duhu. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

belodedic

pre 7 godina

@Vrsac, Dinamik, Borac, Radnicki,Spartak!?
(Neko to gore vidi sve, 16. februar 2017 22:38)
Pa odakle tim klubovima novac za tolika putovanja!? Oni jedva jednom godisnje i do Nisa dodju.

lifeisgood

pre 7 godina

i sad neka se jave domaci strucnjaci koji kazu da treba ukinuti ABA ligu i okrenuti se domacoj ligi gde bi svaka utakmica bila malo jaci trening...

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Neki dan rekoh da ne vidim poentu Kupa. Povlacim to, ovo jeste praznik kosarke u Srbiji, sansa da se svi okusaju sa najjacim timovima u zemlji. Kup zadrzati, a KLS ugasiti, tj. oformiti ABA 2. Prva cetvrtina 30-7...stvarnooo. Mnogo bi vise Vrscu i ostalim timovima znacilo da igraju jace utakmice cele godine, nego sto odigraju par utakmica sa ABA timovima, koje se zavrse za 10-ak minuta. Da ne pricamo sto utakmice KLS niko zivi i ne isprati do polufinala. I onda tuca za sampiona Srbije. Jedino merilo je trofej ABA, gde igra jos ozbiljnih ekipa. Nisam neki teski jugo-nostalgicar, ali ovo nema smisla. Dok pisem ovo vec je 42-10...

BBRS

pre 7 godina

Што се малог Симанића тиче, биће то добар играч, али да се ја питам, послао бих га у теретану, да мало добије на маси и мишићима, е онда мали има да одваљује. Лако ће од њега Радоњић направити играча, али реално, мора да буде физички јачи.
Пишем ово пошто ЛИЧНО познајем Симанића, као и већину осталих играча.

Djordje Cvarkov

pre 7 godina

Koji amateri ovi iz Vrsca!!Ali nema veze Partizan ce to da vrati u realnost kao CSKA i Efes u EL!!
(Grobar, 16. februar 2017 19:51)

Vidim pratis EL ove sezone, dopada mi se to. :)

Pokondirena tikvica

pre 7 godina

Kao neko ko se bavio sportom mislim da bi mi bila cast da sam igrac Vrsca da mogu bar da ucestvujem u jednoj ovakvoj utakmici.Igraju protiv EL ekipe,neki od njih igraju protiv svojih idola,mogu samo da se opuste i uzivaju.

Censored

pre 7 godina

Lagani trening. Zao mi Vrscana, fini momci. Zelim im srecu sve do super lige.

P.S. Mislim da Borisu treba forsirati na poziciji 3, decko ima samo takav potencijal. Steta bi bilo da propadne na cetvorci kad se vidi da mu ne lezi ta pozicija.

Bugi

pre 7 godina

Ovo je za sve one koji pljuju po ABA ligi i govore kako je to smrt za srpsku kosarku,i da treba da istupimo iz nje,i da igramo nasu ligu.Evo vidite kakav je epilog.Masakr.Jos je Zvezda igrala sa 13% snage i odrala ih.Da su bili kompletni i da su hteli,mogli su komotno da postave rekord od recimo 100 razlike.A sto se tice Abe slazem se da nije kvalitetna kao pre,ali opet imate nekoliko jakih utakmica.Cedevita u Zagrebu,Buducnost u Moraci,Laktasi su isto nezgodno gostovanje.Bolje nego da ove odvaljujemo 80-90 razlike.

pn

pre 7 godina

Pedja- A jedini način da se razviju centri je da se napravi aba liga 2 sa klubovima poput Vršca, Dinamika, Konstantina... Isto je stanje u svim ostalim državama. Jednostavno nacionalna prvenstva nemaju kvalitet, Aba liga donosi kvalitet i zato je tolika razlika. Kada bi bilo aba lige 2 to bi već povećalo ulaganja u centre i samim tim povećalo kvalitet košarke. Uz sistem ispadanja/promovisanja u aba 1/aba 2 to bi već dobilo i veliki takmičarski značaj.

Bob

pre 7 godina

Rakicevic, Simanic grejaci klupe i na ovom nebitnom takmicenju. Toliko o razvoju srpskih igraca i brige za nasu kosarku...
(NEWBALANCE, 16. februar 2017 20:30)

Petorka Rakicevic, Dobric, Guduric, Simanic, Kuzmic, nazalost na centru ne moze mladje, oprostite nam na tom propustu.

Alija Sirotanovic

pre 7 godina

@pedja Vidi Pedja, infrastruktura se nece razviti sama, potrebno je da neko ulozi novac, lokalna zajednica Ili privatni vlasnik, da se napravi hala, trenazni centar i da se obezbede sredstava kako bi se formirao klub. Sem toga, tim se pravi od igraca sa lokala, a tamo gde su slabe tacke dovode se igraci sa strane. Ne mozes ocekivati da ce lokalna zajednica u Srbiji finansirati klub jer sredstva odlaze za Beograd, a potom se deo vraca za potrebe lokalne zajednice. Za sport ostaje nedovoljno. Bogati pojedinci nisu zainteresovani i stimulisani da ulazu u sport, privatizacije nema, poreskih olaksica nema. Sta hocu da kazem, Vrsac Ili Cacak, Sabac ili Subotica nemaju sanse da razviju klubove koji ce parirati Zvezdi. Nema para za to. Zamisli situaciju da sutra neko odluci da razvije klub u recimo Somboru i usmeri u njega sredstva iz javnih preduzeca, stimulise privatne kompanije da uloze svoja sredstva kroz sponzorstvo. Takav klub bi za kratko vreme privukao sve kvalitetno u zemlji i uz pojacanja iz ex YU i Amerike bi bio vrlo konkurentan ABA ligasima. Naravno, to se nece desiti tako da je tvoja kritika klubova iz KLS potpuno neopravdana. Stanje nasih klubova iz KLS je posledica dugotrajnijih tendencija koje nisu iskljucivo vezane za sport.

Bob

pre 7 godina

Fmp na fmp u polufinalu kupa. Znaci bez trunke znoja do finala, dok ce recimo Mega i Partizan posteno da namuce jedni druge. Besmislica u reziji KSS-a i saradnji sa pudlicom.
(ukotta, 16. februar 2017 19:55)

A kad je vas fmp izbacio u kupu?

Ostin A

pre 7 godina

I posle neko kaže da bi bila zanimljiva domaća liga kada klubovi ne bi igrali ABA...Kup je najbolji primer kako bi se završavale utakmice.
(Sima, 16. februar 2017 21:03)

Liči na YUBA ligu devedesetih i početkom dvehiljaditih. Prvih 5,6 ekipa između sebe igraju do 20 razlike, a sve ostalo ne ispod trideset. Još je to bila liga gde je učestvovala i Crna gora (Budućnost, Mornar i Lovćen)