Miličić za B92: "Uvodiće me u igru malo po malo"

Drugi pik sa ovogodišnjeg NBA drafta, Darko Miličić, imaće težak zadatak da opravda poverenje uprave Pistonsa na čelu sa Džoem Dumarsom. Američki mediji neće štedeti ni Detroit ni Miličića, ukoliko trećeplasirani sa drafta, Karmelo Antoni počne da rešeta obruče. Svi će pitati: "Zašto Darko, a ne Karmelo, gospodine Dumars"...Trener Pistonsa Leri Braun u dogovoru sa Dumarsom ima spreman odgovor..."Uvodićemo Darka lagano u sistem i njegov doprinos neće se odmah videti u boks skoru".

Milan Pavlica
Pošaljite komentar
  1. eleo bih samo da Darku pozelim mnogo srece i strpljenja u Pistons-ima , posto ce mu u ruki sezoni to trebati a posle toga da pocne da rock'n'roll po NBA.
    (dragan djuric, 27. oktobar 2003 10:05)

    # Link komentara

  2. Darko mi se ne svidja narocito kao licnost.Najpre je tokom prosle sezone umislio da je zvezda,a u prvom intervijuu posle odlaska u Ameriku je pricao o seminarima na kojima je bio i tu je crnce nazvao camugama.Decko ako zelis da postanes zvezda nauci da se tako ponasas.Moja odbojnos prema njemu je kulminirala kada je odbio da igra za reprezentacuju u Svedskoj.Ali i pored svega Darku zelim puno srece!
    (Vince, 27. oktobar 2003 21:52)

    # Link komentara