Petak, 10.02.2017.

15:10

Boaći ne staje, het-trik za novi ubedljiv trijumf

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su četvrti trijumf na pripremama na Kipru, pošto su danas sa 6:2 pobedili ukrajinsku Zirku.

Izvor: ÐN

Boaæi ne staje, het-trik za novi ubedljiv trijumf IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Мало по мало

pre 7 godina

Ne znam da li je negde bio strim utakmice, ali m zivo zanima ako je neko gledao kojim slucajem kako igra ovaj Frimpong Pingpong.
(mirko, 10. februar 2017 16:07)
Било је на Јутјубу.
За сада се показује добро,брз је,покрива рупе,правовремен и сјајан старт има,посебно са леђа,данас тако спасао чист гол и украо "живу".
Узгред буди речено,сви помињу Боаћиа,а мало се прича о Фримчонгу који је можда у системском смислу и битније појачање.
Спортски поздрав

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 7 godina

PO ČEMU LI JE PAVKOV ISPRED VUJAKLIJE ???? Vujaklija mora da igra umesto Pavkova, LE TALLEC, mora da igra na štoperu umesto Lukovića !!! Račić umesto Le Talleca na CDM-U (zadnjem važnom). Svaka čast za ovaj rezultat, ali jednostavno ove dve stvari moraju da se promene.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 10. februar 2017 15:37)

Zašto Vujaklija pre Pavkova, da li si ti video nešto od Vujaklije na ovim pripremama ili uopšte? Boaći će biti prvi napadač, a najčešće će mu pomagati Pavkov. Zašto Pavkov? Pa, zato što je opasnost u skoku, uz to veoma dobro oseća igru i igra pametno. Protiv nas će se svi braniti, a Pavkov je bolji za pozicionu igru, dok je Vujaklija dobar za kontre i treba da igra u drugom poluvremenu. Kažeš u drugom komentaru da je Pavkov drvo, ne znam na osnovu čega? Odgledao sam celu utakmicu i nisam video nijedan njegov loš potez. Naprotiv, ako pogledaš gol Milića, videćeš da se Pavkov otkrio i da je mogao da postigne gol, da je Anđelković njemu centrirao. Da ne govorim da je svojim kretanjem odvukao jednog defanzivca. Zatim je kasnije asistirao Anđelkoviću i stvorio mu solidnu priliku da postigne gol, ali je Anđelko promašio. Ja nemam razloga da favorizujem Pavkova, zato svako ko misli da je loš igrač neka pogleda utakmicu od trenutka kada je ušao (neki 70. minut, ne znam tačno), pa neka kaže da li je drvo. Luković obavezno u prvu postavu, Le Talek u vezu, a u odbranu po potrebi. Milić je odlično pojačanje.

Toto-ko-tunjo-teseci-uplakanog-kolegu

pre 7 godina

Gle koliko minusa sam dobio :)
Ocigledno mnogi nisu shvatili poentu, a bogami verovatno nisu skontali ni za koga navijam :D

Zivili!!! :))
(mat'mat'car, 10. februar 2017 18:08)

A koji moj je pa to bitno, mislim taj odnos +/-? Kazes svoje i kraj. Cudim se kako je Alan Ford ovde isterao do tih visina. Mada, dosli novi tastatura pigmejci, sta oni znaju. Tu je nebitna navijacka boja. Sj'banost je univerzalnog karaktera. Uzdravlje!

uzas

pre 7 godina

Pa ljudi, mi smo izgleda zaista doveli nekoliko odlicnih pojacanja, pored sve one drvne gradje sa kojom se Terza i ekipa ugradjuju. Sa ovim timom osvajamo ligu, mada je i Partizanu ostao Leonardo, bice konkurentni bez dileme.
(Sabre, 10. februar 2017 15:21)

Imam proverene informacije da je ovo nista u odnosu na to sta nas ceka na leto. Samo Terza da podigne kredit, i nebo je granica...

Kadju RS

pre 7 godina

Gledao sam prvo poluvrijeme i bio sam vise nego zadovoljan. Najjaca postava koju imamo je izasla plus na klupi je ostalo par kvalitetnih igrača. Rastrcano, leprsavo, za svaku pohvalu. Frimpong je dva puta stizao u kontri da sprijeci njihove napadace cak je u jednom zaostajao dobrih 2 metra ali uspio da ga stigne i klizecim sprijeci skoro siguran gol. Veoma znacajna stvar je ta njegova brzina za potencijalne kontre protivnika u super ligi. Takodje veoma miran pas ima i dobar je na lopti. Boace odlican svaku priliku pretvara u pogodak nema sta da se doda samo nek nastavi tako za to je i doveden. Mislim da je ovaj tim koji je danas igrao jaci od onog koji je igrao dvomec sa Ludogorecom bez obzira na Lucha i Kataia koje smo imali tad.

Nebojsa

pre 7 godina

Sto se tice ovog tima on je napravljen za domacu upotrebu , da se osvoje trofeji .
Ne treba gajiti iluzije jer da bi smo imali tim koji je konkurentan sa ostalim ekipa u Evropi moramo imati ozbiljne igrace a mi ih nemamo .
Znaci jednog ozbiljnog stopera koji siguran , ne panici i ume da iznese loptu
Ovaj sto je dosao iz Napretka je dobar ali samo za JSL tanak je za Evropu .
Bekovi moraju da budu ozbiljni koji ne prave pocetnicke greske na sredini terena
gde ostavljaju prostor za kontre i polukontre to se u Evropi kaznjava
Sto tice krila Ruiz ,Plavsic,Milic i Srnic nisu klabir za Evropu ali su dobri za domace prvenstvo i tu treba boljih .
Napadac Boaci je pokazao kvalitet videcemo ga u domacem prvenstvu ako bude nastavio sa golovima kao na pripremama ja nebi uopste razmisljao i otkupio bih njegov ugovor .

mat'mat'car

pre 7 godina

Gle koliko minusa sam dobio :)
Ocigledno mnogi nisu shvatili poentu, a bogami verovatno nisu skontali ni za koga navijam :D

Zivili!!! :))

veerghoen

pre 7 godina

Pazi ovog koji kaze da mora tamo neki Racic da igra pre Le Talleca!? Pa da li si ti pijan sine? Francuz je najbolji zvezdin igrač.

nostalgija

pre 7 godina

(Zigzag)A susjed kak je u Dinamu?Moze ove god. makar jedan zgoditak u LP ili i nadalje kanta za napucavanje gol- razlike?
(Vecito u minusu,
10. februar 2017 16:41)
Ne ulazim u to na koji nacin se prepucavas sa nekim i sta do hteo da kazes komemtarom, ali moram da prokomentarisem ovo za Dinamo. Mnogo je bolje igrati Ligu sampiona i svaku utakmicu izgubiti 7:0, nego ne igrate uopste. To je isto kad nas Partizanovci zezaju kad izgubimo u kosarcu u EL, a oni treci rang takmicenja. Isto toliko je Dinamo u fudbalu ispred nas.

kocka kocka kockica

pre 7 godina

@Ne znam da li je negde bio strim utakmice, ali m zivo zanima ako je neko gledao kojim slucajem kako igra ovaj Frimpong Pingpong.
(mirko, 10. februar 2017 16:07)
ja sam prvi bio protiv njegovog dovodjenja ali covek je doktor za stopere koje smo imali proteklih par sezona.
Ono sto nam treba bas,danas su imali kontru zaostajao je 10.metara i stigao ga je i uklizao,dobar je za branjenje kontri
2 gola sto smo primili stvarno nisu greske odbrane,prvi gol nije nicjja greska,izodbijala se lopta tako,a drugi se kanga glupirao na kvic kaznenog i izgubio lopzu

mat'mat'car

pre 7 godina

Zvezda je istom protivniku dala 50% vise golova od Partizana, ali je i primila od njih 200% vise golova.

Sto bi rekli neki strucnjaci ovde, to znaci da je Partizan 150% jaci od Zvezde :)

Zivili!!!

Milos

pre 7 godina

Ko nije gledao . Boaci odlican , tri suta , tri gola ; Plavsic odlican , dva gola dve asistencije ; Milic je igrao petnaestak minuta, postigao gol i bio je primetan na terenu . Ruiz se trudi , dosta trci , ali mora bolje u zavrsnici . Kanga - nekoliko odlicnih dodavanja,ali i gresaka . zbog jedne smo dobili i drugi gol . Frimpong - veoma dobar , brz, cvrst i pravovremen . Lukovic - spor ali dosta duela dobija na iskustvo . andjelkovic-petkovic - zadovoljavajuce. Donald ,le tallek - ssolidno

Milan

pre 7 godina

Ti si strucnjak??? Nema srbina koji se ne razume u fudbal,kosarku. U taktiku, igrace,ko treba da igra a ko ne
(delija von brdo, 10. februar 2017 15:59)

Ja sam samo strastveni navijač, koji je odgledao sve pripremne utakmice do sad i samo sam istakao svoje mišljenje sa kojim verujem da se većina pravih, a ne plaćenih navijača Zvezde slaže. I da Pavkov je veliko drvo, visok je i drvo je. Lukovic dobar samo na pocetku meča, dok je još i mogao da diše, Račić uvek kada igra pokaže zavidnu sigurnost i samopouzdanje, a Le Tallec je sigurno bolji od Lukovica na cb. Ne snalazi se najbolje na cdm-u. Pa cak je i Rendulic bolji u ovom trenutku od Luneta.

Zvezdaš

pre 7 godina

Dobri su rezultati sa pripremnih utakmica, ali to ne mora ništa da znači.Ukoliko Zvezda ponovo izgubi od Partizana od titule nema ništa.I prošle godine kada smo imali prveliku prednost i rešeno prvenstvo, nismo mogli da pobedimi Partizan.Biće teško.Partizan ima bolje pojedince Leonarda i Đurđevića.

Normalni Delija

pre 7 godina

Moram da priznam da mi se ne dopada sto imamo toliko stranaca u timu. MeNam šta da kažem ali realno kvalitet fudbala u Srbiji je jako los i neznam zašto nam treba ovoliko prosečnih stranaca.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Leonardo>>>>Boaci!!!!
(Grobar, 10. februar 2017 15:48)

Da, ali vi imate drzavu za platu Leonarda pola miliona evra godisnje a Zvezda placa Boacia 90.000 evra godisnje ...

S' tobom je lepši svaki dan...

pre 7 godina

Jedina zamerka je sto nema Vujaklije i Srnica ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 10. februar 2017 16:16). Slažem se za Srnica ali ga nema iz taktičkih razloga...menjace se na toj poziciji sa Plavšićem i Ruizom u zavisnosti od protivnika. Sto se tiče Vujaklije on nema utakmice u nogama bar 6 meseci, tako da mu treba vremena!

Zigzag

pre 7 godina

pa meni se ove delije najjace na svijetu,covjek zabije 3 gola sa nekim japirkom odmah se vide u ligi prvaka ,hettrik partizanu itd....a u realnosti ,zvezda dudelange 1-2 boaci crveni...

moja procena

pre 7 godina

Manojlović
Petković Le Tallec Luković Anđelković
Milijaš
Kanga Donald

Plavšić Ruiz
Boaći
Izmene:Vujaklija-Boaći,Srnić-Plavšić,Pavkov-Ruiz,ponekad Ristić-Anđelković i Frimpong-Le Tallec i to je to

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Ako ovako nastavi , izgleda da smo zaista dobili pojačanje u napadu možda bolje i od Huga al ajmo korak po korak . Bravo majstore ! BRAVO ZVEZDO !

delija von brdo

pre 7 godina

PO ČEMU LI JE PAVKOV ISPRED VUJAKLIJE ???? Vujaklija mora da igra umesto Pavkova, LE TALLEC, mora da igra na štoperu umesto Lukovića !!! Račić umesto Le Talleca na CDM-U (zadnjem važnom). Svaka čast za ovaj rezultat, ali jednostavno ove dve stvari moraju da se promene.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 10. februar 2017 15:37)

Ti si strucnjak??? Nema srbina koji se ne razume u fudbal,kosarku. U taktiku, igrace,ko treba da igra a ko ne

Filip21

pre 7 godina

Odlicna igra zvezde uz male kikseve u odbrani.
Po mom misljenju iz danasnje startne Plavsic bi trebalo da igra levo jer mnogo bolje saradjuje sa Andjelkovicem nego Ruiz a desno Milic. Ruiz nista specijalno i ako vec imamo priliku mozda je bolje da ga prodamo. I ili Le Talek na stopera a neko drugi sa Donaldom u sredinu ili Rendulic samo ne Lukovic.
Manojlovic
Petkovic,Frimpong,Rendulic,Andjelkovic
Donald,Le Talek
Milic,Kanga,Plavsic
Boaci.

autocorrect off

pre 7 godina

slobodno mogu otkazati drugi dio prvenstva. partizan suspendovan, ovi ostali puštaju mečeve, nema potrebe da se igra prvenstvo, nije kao da ima šta da se vidi

trololololo

pre 7 godina

@Het-trik je kada se daju tri gola za redom,
(dr, 10. februar 2017 15:19)

Grešiš. Het trik ti je kada ispuniœ sve tri statističke kolone, znači po gol asistencinu žuti i crveni karton.

Milan

pre 7 godina

PO ČEMU LI JE PAVKOV ISPRED VUJAKLIJE ???? Vujaklija mora da igra umesto Pavkova, LE TALLEC, mora da igra na štoperu umesto Lukovića !!! Račić umesto Le Talleca na CDM-U (zadnjem važnom). Svaka čast za ovaj rezultat, ali jednostavno ove dve stvari moraju da se promene.

GM

pre 7 godina

Jel Sikimic i Orlandic ostaju u Zvezdi, iako za njih nema sada mesta ni na klupi i 'delite' platu... Ili se ipak domacinski posluje i rasterecuje budzet njihovim odlaskom, prodajom, raskidom ugovora, pozajmicom...

Bezvezde je malo da budete 'dobri' sa 30 ugovora... Daj budite skromni, dosta vam je 15.

Sabre

pre 7 godina

Pa ljudi, mi smo izgleda zaista doveli nekoliko odlicnih pojacanja, pored sve one drvne gradje sa kojom se Terza i ekipa ugradjuju. Sa ovim timom osvajamo ligu, mada je i Partizanu ostao Leonardo, bice konkurentni bez dileme.

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Ako ovako nastavi , izgleda da smo zaista dobili pojačanje u napadu možda bolje i od Huga al ajmo korak po korak . Bravo majstore ! BRAVO ZVEZDO !

Sabre

pre 7 godina

Pa ljudi, mi smo izgleda zaista doveli nekoliko odlicnih pojacanja, pored sve one drvne gradje sa kojom se Terza i ekipa ugradjuju. Sa ovim timom osvajamo ligu, mada je i Partizanu ostao Leonardo, bice konkurentni bez dileme.

trololololo

pre 7 godina

@Het-trik je kada se daju tri gola za redom,
(dr, 10. februar 2017 15:19)

Grešiš. Het trik ti je kada ispuniœ sve tri statističke kolone, znači po gol asistencinu žuti i crveni karton.

Filip21

pre 7 godina

Odlicna igra zvezde uz male kikseve u odbrani.
Po mom misljenju iz danasnje startne Plavsic bi trebalo da igra levo jer mnogo bolje saradjuje sa Andjelkovicem nego Ruiz a desno Milic. Ruiz nista specijalno i ako vec imamo priliku mozda je bolje da ga prodamo. I ili Le Talek na stopera a neko drugi sa Donaldom u sredinu ili Rendulic samo ne Lukovic.
Manojlovic
Petkovic,Frimpong,Rendulic,Andjelkovic
Donald,Le Talek
Milic,Kanga,Plavsic
Boaci.

delija von brdo

pre 7 godina

PO ČEMU LI JE PAVKOV ISPRED VUJAKLIJE ???? Vujaklija mora da igra umesto Pavkova, LE TALLEC, mora da igra na štoperu umesto Lukovića !!! Račić umesto Le Talleca na CDM-U (zadnjem važnom). Svaka čast za ovaj rezultat, ali jednostavno ove dve stvari moraju da se promene.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 10. februar 2017 15:37)

Ti si strucnjak??? Nema srbina koji se ne razume u fudbal,kosarku. U taktiku, igrace,ko treba da igra a ko ne

GM

pre 7 godina

Jel Sikimic i Orlandic ostaju u Zvezdi, iako za njih nema sada mesta ni na klupi i 'delite' platu... Ili se ipak domacinski posluje i rasterecuje budzet njihovim odlaskom, prodajom, raskidom ugovora, pozajmicom...

Bezvezde je malo da budete 'dobri' sa 30 ugovora... Daj budite skromni, dosta vam je 15.

nostalgija

pre 7 godina

(Zigzag)A susjed kak je u Dinamu?Moze ove god. makar jedan zgoditak u LP ili i nadalje kanta za napucavanje gol- razlike?
(Vecito u minusu,
10. februar 2017 16:41)
Ne ulazim u to na koji nacin se prepucavas sa nekim i sta do hteo da kazes komemtarom, ali moram da prokomentarisem ovo za Dinamo. Mnogo je bolje igrati Ligu sampiona i svaku utakmicu izgubiti 7:0, nego ne igrate uopste. To je isto kad nas Partizanovci zezaju kad izgubimo u kosarcu u EL, a oni treci rang takmicenja. Isto toliko je Dinamo u fudbalu ispred nas.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Leonardo>>>>Boaci!!!!
(Grobar, 10. februar 2017 15:48)

Da, ali vi imate drzavu za platu Leonarda pola miliona evra godisnje a Zvezda placa Boacia 90.000 evra godisnje ...

mat'mat'car

pre 7 godina

Zvezda je istom protivniku dala 50% vise golova od Partizana, ali je i primila od njih 200% vise golova.

Sto bi rekli neki strucnjaci ovde, to znaci da je Partizan 150% jaci od Zvezde :)

Zivili!!!

Milos

pre 7 godina

Ko nije gledao . Boaci odlican , tri suta , tri gola ; Plavsic odlican , dva gola dve asistencije ; Milic je igrao petnaestak minuta, postigao gol i bio je primetan na terenu . Ruiz se trudi , dosta trci , ali mora bolje u zavrsnici . Kanga - nekoliko odlicnih dodavanja,ali i gresaka . zbog jedne smo dobili i drugi gol . Frimpong - veoma dobar , brz, cvrst i pravovremen . Lukovic - spor ali dosta duela dobija na iskustvo . andjelkovic-petkovic - zadovoljavajuce. Donald ,le tallek - ssolidno

Kadju RS

pre 7 godina

Gledao sam prvo poluvrijeme i bio sam vise nego zadovoljan. Najjaca postava koju imamo je izasla plus na klupi je ostalo par kvalitetnih igrača. Rastrcano, leprsavo, za svaku pohvalu. Frimpong je dva puta stizao u kontri da sprijeci njihove napadace cak je u jednom zaostajao dobrih 2 metra ali uspio da ga stigne i klizecim sprijeci skoro siguran gol. Veoma znacajna stvar je ta njegova brzina za potencijalne kontre protivnika u super ligi. Takodje veoma miran pas ima i dobar je na lopti. Boace odlican svaku priliku pretvara u pogodak nema sta da se doda samo nek nastavi tako za to je i doveden. Mislim da je ovaj tim koji je danas igrao jaci od onog koji je igrao dvomec sa Ludogorecom bez obzira na Lucha i Kataia koje smo imali tad.

S' tobom je lepši svaki dan...

pre 7 godina

Jedina zamerka je sto nema Vujaklije i Srnica ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 10. februar 2017 16:16). Slažem se za Srnica ali ga nema iz taktičkih razloga...menjace se na toj poziciji sa Plavšićem i Ruizom u zavisnosti od protivnika. Sto se tiče Vujaklije on nema utakmice u nogama bar 6 meseci, tako da mu treba vremena!

kocka kocka kockica

pre 7 godina

@Ne znam da li je negde bio strim utakmice, ali m zivo zanima ako je neko gledao kojim slucajem kako igra ovaj Frimpong Pingpong.
(mirko, 10. februar 2017 16:07)
ja sam prvi bio protiv njegovog dovodjenja ali covek je doktor za stopere koje smo imali proteklih par sezona.
Ono sto nam treba bas,danas su imali kontru zaostajao je 10.metara i stigao ga je i uklizao,dobar je za branjenje kontri
2 gola sto smo primili stvarno nisu greske odbrane,prvi gol nije nicjja greska,izodbijala se lopta tako,a drugi se kanga glupirao na kvic kaznenog i izgubio lopzu

Zigzag

pre 7 godina

pa meni se ove delije najjace na svijetu,covjek zabije 3 gola sa nekim japirkom odmah se vide u ligi prvaka ,hettrik partizanu itd....a u realnosti ,zvezda dudelange 1-2 boaci crveni...

veerghoen

pre 7 godina

Pazi ovog koji kaze da mora tamo neki Racic da igra pre Le Talleca!? Pa da li si ti pijan sine? Francuz je najbolji zvezdin igrač.

Milan

pre 7 godina

PO ČEMU LI JE PAVKOV ISPRED VUJAKLIJE ???? Vujaklija mora da igra umesto Pavkova, LE TALLEC, mora da igra na štoperu umesto Lukovića !!! Račić umesto Le Talleca na CDM-U (zadnjem važnom). Svaka čast za ovaj rezultat, ali jednostavno ove dve stvari moraju da se promene.

Nebojsa

pre 7 godina

Sto se tice ovog tima on je napravljen za domacu upotrebu , da se osvoje trofeji .
Ne treba gajiti iluzije jer da bi smo imali tim koji je konkurentan sa ostalim ekipa u Evropi moramo imati ozbiljne igrace a mi ih nemamo .
Znaci jednog ozbiljnog stopera koji siguran , ne panici i ume da iznese loptu
Ovaj sto je dosao iz Napretka je dobar ali samo za JSL tanak je za Evropu .
Bekovi moraju da budu ozbiljni koji ne prave pocetnicke greske na sredini terena
gde ostavljaju prostor za kontre i polukontre to se u Evropi kaznjava
Sto tice krila Ruiz ,Plavsic,Milic i Srnic nisu klabir za Evropu ali su dobri za domace prvenstvo i tu treba boljih .
Napadac Boaci je pokazao kvalitet videcemo ga u domacem prvenstvu ako bude nastavio sa golovima kao na pripremama ja nebi uopste razmisljao i otkupio bih njegov ugovor .

Milan

pre 7 godina

Ti si strucnjak??? Nema srbina koji se ne razume u fudbal,kosarku. U taktiku, igrace,ko treba da igra a ko ne
(delija von brdo, 10. februar 2017 15:59)

Ja sam samo strastveni navijač, koji je odgledao sve pripremne utakmice do sad i samo sam istakao svoje mišljenje sa kojim verujem da se većina pravih, a ne plaćenih navijača Zvezde slaže. I da Pavkov je veliko drvo, visok je i drvo je. Lukovic dobar samo na pocetku meča, dok je još i mogao da diše, Račić uvek kada igra pokaže zavidnu sigurnost i samopouzdanje, a Le Tallec je sigurno bolji od Lukovica na cb. Ne snalazi se najbolje na cdm-u. Pa cak je i Rendulic bolji u ovom trenutku od Luneta.

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 7 godina

PO ČEMU LI JE PAVKOV ISPRED VUJAKLIJE ???? Vujaklija mora da igra umesto Pavkova, LE TALLEC, mora da igra na štoperu umesto Lukovića !!! Račić umesto Le Talleca na CDM-U (zadnjem važnom). Svaka čast za ovaj rezultat, ali jednostavno ove dve stvari moraju da se promene.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 10. februar 2017 15:37)

Zašto Vujaklija pre Pavkova, da li si ti video nešto od Vujaklije na ovim pripremama ili uopšte? Boaći će biti prvi napadač, a najčešće će mu pomagati Pavkov. Zašto Pavkov? Pa, zato što je opasnost u skoku, uz to veoma dobro oseća igru i igra pametno. Protiv nas će se svi braniti, a Pavkov je bolji za pozicionu igru, dok je Vujaklija dobar za kontre i treba da igra u drugom poluvremenu. Kažeš u drugom komentaru da je Pavkov drvo, ne znam na osnovu čega? Odgledao sam celu utakmicu i nisam video nijedan njegov loš potez. Naprotiv, ako pogledaš gol Milića, videćeš da se Pavkov otkrio i da je mogao da postigne gol, da je Anđelković njemu centrirao. Da ne govorim da je svojim kretanjem odvukao jednog defanzivca. Zatim je kasnije asistirao Anđelkoviću i stvorio mu solidnu priliku da postigne gol, ali je Anđelko promašio. Ja nemam razloga da favorizujem Pavkova, zato svako ko misli da je loš igrač neka pogleda utakmicu od trenutka kada je ušao (neki 70. minut, ne znam tačno), pa neka kaže da li je drvo. Luković obavezno u prvu postavu, Le Talek u vezu, a u odbranu po potrebi. Milić je odlično pojačanje.

autocorrect off

pre 7 godina

slobodno mogu otkazati drugi dio prvenstva. partizan suspendovan, ovi ostali puštaju mečeve, nema potrebe da se igra prvenstvo, nije kao da ima šta da se vidi

Toto-ko-tunjo-teseci-uplakanog-kolegu

pre 7 godina

Gle koliko minusa sam dobio :)
Ocigledno mnogi nisu shvatili poentu, a bogami verovatno nisu skontali ni za koga navijam :D

Zivili!!! :))
(mat'mat'car, 10. februar 2017 18:08)

A koji moj je pa to bitno, mislim taj odnos +/-? Kazes svoje i kraj. Cudim se kako je Alan Ford ovde isterao do tih visina. Mada, dosli novi tastatura pigmejci, sta oni znaju. Tu je nebitna navijacka boja. Sj'banost je univerzalnog karaktera. Uzdravlje!

mat'mat'car

pre 7 godina

Gle koliko minusa sam dobio :)
Ocigledno mnogi nisu shvatili poentu, a bogami verovatno nisu skontali ni za koga navijam :D

Zivili!!! :))

moja procena

pre 7 godina

Manojlović
Petković Le Tallec Luković Anđelković
Milijaš
Kanga Donald

Plavšić Ruiz
Boaći
Izmene:Vujaklija-Boaći,Srnić-Plavšić,Pavkov-Ruiz,ponekad Ristić-Anđelković i Frimpong-Le Tallec i to je to

Zvezdaš

pre 7 godina

Dobri su rezultati sa pripremnih utakmica, ali to ne mora ništa da znači.Ukoliko Zvezda ponovo izgubi od Partizana od titule nema ništa.I prošle godine kada smo imali prveliku prednost i rešeno prvenstvo, nismo mogli da pobedimi Partizan.Biće teško.Partizan ima bolje pojedince Leonarda i Đurđevića.

Normalni Delija

pre 7 godina

Moram da priznam da mi se ne dopada sto imamo toliko stranaca u timu. MeNam šta da kažem ali realno kvalitet fudbala u Srbiji je jako los i neznam zašto nam treba ovoliko prosečnih stranaca.

uzas

pre 7 godina

Pa ljudi, mi smo izgleda zaista doveli nekoliko odlicnih pojacanja, pored sve one drvne gradje sa kojom se Terza i ekipa ugradjuju. Sa ovim timom osvajamo ligu, mada je i Partizanu ostao Leonardo, bice konkurentni bez dileme.
(Sabre, 10. februar 2017 15:21)

Imam proverene informacije da je ovo nista u odnosu na to sta nas ceka na leto. Samo Terza da podigne kredit, i nebo je granica...

Мало по мало

pre 7 godina

Ne znam da li je negde bio strim utakmice, ali m zivo zanima ako je neko gledao kojim slucajem kako igra ovaj Frimpong Pingpong.
(mirko, 10. februar 2017 16:07)
Било је на Јутјубу.
За сада се показује добро,брз је,покрива рупе,правовремен и сјајан старт има,посебно са леђа,данас тако спасао чист гол и украо "живу".
Узгред буди речено,сви помињу Боаћиа,а мало се прича о Фримчонгу који је можда у системском смислу и битније појачање.
Спортски поздрав

Zigzag

pre 7 godina

pa meni se ove delije najjace na svijetu,covjek zabije 3 gola sa nekim japirkom odmah se vide u ligi prvaka ,hettrik partizanu itd....a u realnosti ,zvezda dudelange 1-2 boaci crveni...

autocorrect off

pre 7 godina

slobodno mogu otkazati drugi dio prvenstva. partizan suspendovan, ovi ostali puštaju mečeve, nema potrebe da se igra prvenstvo, nije kao da ima šta da se vidi

mat'mat'car

pre 7 godina

Zvezda je istom protivniku dala 50% vise golova od Partizana, ali je i primila od njih 200% vise golova.

Sto bi rekli neki strucnjaci ovde, to znaci da je Partizan 150% jaci od Zvezde :)

Zivili!!!

moja procena

pre 7 godina

Manojlović
Petković Le Tallec Luković Anđelković
Milijaš
Kanga Donald

Plavšić Ruiz
Boaći
Izmene:Vujaklija-Boaći,Srnić-Plavšić,Pavkov-Ruiz,ponekad Ristić-Anđelković i Frimpong-Le Tallec i to je to

Normalni Delija

pre 7 godina

Moram da priznam da mi se ne dopada sto imamo toliko stranaca u timu. MeNam šta da kažem ali realno kvalitet fudbala u Srbiji je jako los i neznam zašto nam treba ovoliko prosečnih stranaca.

Zvezdaš

pre 7 godina

Dobri su rezultati sa pripremnih utakmica, ali to ne mora ništa da znači.Ukoliko Zvezda ponovo izgubi od Partizana od titule nema ništa.I prošle godine kada smo imali prveliku prednost i rešeno prvenstvo, nismo mogli da pobedimi Partizan.Biće teško.Partizan ima bolje pojedince Leonarda i Đurđevića.

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Ako ovako nastavi , izgleda da smo zaista dobili pojačanje u napadu možda bolje i od Huga al ajmo korak po korak . Bravo majstore ! BRAVO ZVEZDO !

Milan

pre 7 godina

PO ČEMU LI JE PAVKOV ISPRED VUJAKLIJE ???? Vujaklija mora da igra umesto Pavkova, LE TALLEC, mora da igra na štoperu umesto Lukovića !!! Račić umesto Le Talleca na CDM-U (zadnjem važnom). Svaka čast za ovaj rezultat, ali jednostavno ove dve stvari moraju da se promene.

uzas

pre 7 godina

Pa ljudi, mi smo izgleda zaista doveli nekoliko odlicnih pojacanja, pored sve one drvne gradje sa kojom se Terza i ekipa ugradjuju. Sa ovim timom osvajamo ligu, mada je i Partizanu ostao Leonardo, bice konkurentni bez dileme.
(Sabre, 10. februar 2017 15:21)

Imam proverene informacije da je ovo nista u odnosu na to sta nas ceka na leto. Samo Terza da podigne kredit, i nebo je granica...

trololololo

pre 7 godina

@Het-trik je kada se daju tri gola za redom,
(dr, 10. februar 2017 15:19)

Grešiš. Het trik ti je kada ispuniœ sve tri statističke kolone, znači po gol asistencinu žuti i crveni karton.

Sabre

pre 7 godina

Pa ljudi, mi smo izgleda zaista doveli nekoliko odlicnih pojacanja, pored sve one drvne gradje sa kojom se Terza i ekipa ugradjuju. Sa ovim timom osvajamo ligu, mada je i Partizanu ostao Leonardo, bice konkurentni bez dileme.

Filip21

pre 7 godina

Odlicna igra zvezde uz male kikseve u odbrani.
Po mom misljenju iz danasnje startne Plavsic bi trebalo da igra levo jer mnogo bolje saradjuje sa Andjelkovicem nego Ruiz a desno Milic. Ruiz nista specijalno i ako vec imamo priliku mozda je bolje da ga prodamo. I ili Le Talek na stopera a neko drugi sa Donaldom u sredinu ili Rendulic samo ne Lukovic.
Manojlovic
Petkovic,Frimpong,Rendulic,Andjelkovic
Donald,Le Talek
Milic,Kanga,Plavsic
Boaci.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Leonardo>>>>Boaci!!!!
(Grobar, 10. februar 2017 15:48)

Da, ali vi imate drzavu za platu Leonarda pola miliona evra godisnje a Zvezda placa Boacia 90.000 evra godisnje ...

GM

pre 7 godina

Jel Sikimic i Orlandic ostaju u Zvezdi, iako za njih nema sada mesta ni na klupi i 'delite' platu... Ili se ipak domacinski posluje i rasterecuje budzet njihovim odlaskom, prodajom, raskidom ugovora, pozajmicom...

Bezvezde je malo da budete 'dobri' sa 30 ugovora... Daj budite skromni, dosta vam je 15.

veerghoen

pre 7 godina

Pazi ovog koji kaze da mora tamo neki Racic da igra pre Le Talleca!? Pa da li si ti pijan sine? Francuz je najbolji zvezdin igrač.

Milan

pre 7 godina

Ti si strucnjak??? Nema srbina koji se ne razume u fudbal,kosarku. U taktiku, igrace,ko treba da igra a ko ne
(delija von brdo, 10. februar 2017 15:59)

Ja sam samo strastveni navijač, koji je odgledao sve pripremne utakmice do sad i samo sam istakao svoje mišljenje sa kojim verujem da se većina pravih, a ne plaćenih navijača Zvezde slaže. I da Pavkov je veliko drvo, visok je i drvo je. Lukovic dobar samo na pocetku meča, dok je još i mogao da diše, Račić uvek kada igra pokaže zavidnu sigurnost i samopouzdanje, a Le Tallec je sigurno bolji od Lukovica na cb. Ne snalazi se najbolje na cdm-u. Pa cak je i Rendulic bolji u ovom trenutku od Luneta.

Nebojsa

pre 7 godina

Sto se tice ovog tima on je napravljen za domacu upotrebu , da se osvoje trofeji .
Ne treba gajiti iluzije jer da bi smo imali tim koji je konkurentan sa ostalim ekipa u Evropi moramo imati ozbiljne igrace a mi ih nemamo .
Znaci jednog ozbiljnog stopera koji siguran , ne panici i ume da iznese loptu
Ovaj sto je dosao iz Napretka je dobar ali samo za JSL tanak je za Evropu .
Bekovi moraju da budu ozbiljni koji ne prave pocetnicke greske na sredini terena
gde ostavljaju prostor za kontre i polukontre to se u Evropi kaznjava
Sto tice krila Ruiz ,Plavsic,Milic i Srnic nisu klabir za Evropu ali su dobri za domace prvenstvo i tu treba boljih .
Napadac Boaci je pokazao kvalitet videcemo ga u domacem prvenstvu ako bude nastavio sa golovima kao na pripremama ja nebi uopste razmisljao i otkupio bih njegov ugovor .

delija von brdo

pre 7 godina

PO ČEMU LI JE PAVKOV ISPRED VUJAKLIJE ???? Vujaklija mora da igra umesto Pavkova, LE TALLEC, mora da igra na štoperu umesto Lukovića !!! Račić umesto Le Talleca na CDM-U (zadnjem važnom). Svaka čast za ovaj rezultat, ali jednostavno ove dve stvari moraju da se promene.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 10. februar 2017 15:37)

Ti si strucnjak??? Nema srbina koji se ne razume u fudbal,kosarku. U taktiku, igrace,ko treba da igra a ko ne

nostalgija

pre 7 godina

(Zigzag)A susjed kak je u Dinamu?Moze ove god. makar jedan zgoditak u LP ili i nadalje kanta za napucavanje gol- razlike?
(Vecito u minusu,
10. februar 2017 16:41)
Ne ulazim u to na koji nacin se prepucavas sa nekim i sta do hteo da kazes komemtarom, ali moram da prokomentarisem ovo za Dinamo. Mnogo je bolje igrati Ligu sampiona i svaku utakmicu izgubiti 7:0, nego ne igrate uopste. To je isto kad nas Partizanovci zezaju kad izgubimo u kosarcu u EL, a oni treci rang takmicenja. Isto toliko je Dinamo u fudbalu ispred nas.

Kadju RS

pre 7 godina

Gledao sam prvo poluvrijeme i bio sam vise nego zadovoljan. Najjaca postava koju imamo je izasla plus na klupi je ostalo par kvalitetnih igrača. Rastrcano, leprsavo, za svaku pohvalu. Frimpong je dva puta stizao u kontri da sprijeci njihove napadace cak je u jednom zaostajao dobrih 2 metra ali uspio da ga stigne i klizecim sprijeci skoro siguran gol. Veoma znacajna stvar je ta njegova brzina za potencijalne kontre protivnika u super ligi. Takodje veoma miran pas ima i dobar je na lopti. Boace odlican svaku priliku pretvara u pogodak nema sta da se doda samo nek nastavi tako za to je i doveden. Mislim da je ovaj tim koji je danas igrao jaci od onog koji je igrao dvomec sa Ludogorecom bez obzira na Lucha i Kataia koje smo imali tad.

mat'mat'car

pre 7 godina

Gle koliko minusa sam dobio :)
Ocigledno mnogi nisu shvatili poentu, a bogami verovatno nisu skontali ni za koga navijam :D

Zivili!!! :))

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 7 godina

PO ČEMU LI JE PAVKOV ISPRED VUJAKLIJE ???? Vujaklija mora da igra umesto Pavkova, LE TALLEC, mora da igra na štoperu umesto Lukovića !!! Račić umesto Le Talleca na CDM-U (zadnjem važnom). Svaka čast za ovaj rezultat, ali jednostavno ove dve stvari moraju da se promene.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 10. februar 2017 15:37)

Zašto Vujaklija pre Pavkova, da li si ti video nešto od Vujaklije na ovim pripremama ili uopšte? Boaći će biti prvi napadač, a najčešće će mu pomagati Pavkov. Zašto Pavkov? Pa, zato što je opasnost u skoku, uz to veoma dobro oseća igru i igra pametno. Protiv nas će se svi braniti, a Pavkov je bolji za pozicionu igru, dok je Vujaklija dobar za kontre i treba da igra u drugom poluvremenu. Kažeš u drugom komentaru da je Pavkov drvo, ne znam na osnovu čega? Odgledao sam celu utakmicu i nisam video nijedan njegov loš potez. Naprotiv, ako pogledaš gol Milića, videćeš da se Pavkov otkrio i da je mogao da postigne gol, da je Anđelković njemu centrirao. Da ne govorim da je svojim kretanjem odvukao jednog defanzivca. Zatim je kasnije asistirao Anđelkoviću i stvorio mu solidnu priliku da postigne gol, ali je Anđelko promašio. Ja nemam razloga da favorizujem Pavkova, zato svako ko misli da je loš igrač neka pogleda utakmicu od trenutka kada je ušao (neki 70. minut, ne znam tačno), pa neka kaže da li je drvo. Luković obavezno u prvu postavu, Le Talek u vezu, a u odbranu po potrebi. Milić je odlično pojačanje.

Milos

pre 7 godina

Ko nije gledao . Boaci odlican , tri suta , tri gola ; Plavsic odlican , dva gola dve asistencije ; Milic je igrao petnaestak minuta, postigao gol i bio je primetan na terenu . Ruiz se trudi , dosta trci , ali mora bolje u zavrsnici . Kanga - nekoliko odlicnih dodavanja,ali i gresaka . zbog jedne smo dobili i drugi gol . Frimpong - veoma dobar , brz, cvrst i pravovremen . Lukovic - spor ali dosta duela dobija na iskustvo . andjelkovic-petkovic - zadovoljavajuce. Donald ,le tallek - ssolidno

Toto-ko-tunjo-teseci-uplakanog-kolegu

pre 7 godina

Gle koliko minusa sam dobio :)
Ocigledno mnogi nisu shvatili poentu, a bogami verovatno nisu skontali ni za koga navijam :D

Zivili!!! :))
(mat'mat'car, 10. februar 2017 18:08)

A koji moj je pa to bitno, mislim taj odnos +/-? Kazes svoje i kraj. Cudim se kako je Alan Ford ovde isterao do tih visina. Mada, dosli novi tastatura pigmejci, sta oni znaju. Tu je nebitna navijacka boja. Sj'banost je univerzalnog karaktera. Uzdravlje!

S' tobom je lepši svaki dan...

pre 7 godina

Jedina zamerka je sto nema Vujaklije i Srnica ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 10. februar 2017 16:16). Slažem se za Srnica ali ga nema iz taktičkih razloga...menjace se na toj poziciji sa Plavšićem i Ruizom u zavisnosti od protivnika. Sto se tiče Vujaklije on nema utakmice u nogama bar 6 meseci, tako da mu treba vremena!

kocka kocka kockica

pre 7 godina

@Ne znam da li je negde bio strim utakmice, ali m zivo zanima ako je neko gledao kojim slucajem kako igra ovaj Frimpong Pingpong.
(mirko, 10. februar 2017 16:07)
ja sam prvi bio protiv njegovog dovodjenja ali covek je doktor za stopere koje smo imali proteklih par sezona.
Ono sto nam treba bas,danas su imali kontru zaostajao je 10.metara i stigao ga je i uklizao,dobar je za branjenje kontri
2 gola sto smo primili stvarno nisu greske odbrane,prvi gol nije nicjja greska,izodbijala se lopta tako,a drugi se kanga glupirao na kvic kaznenog i izgubio lopzu

Мало по мало

pre 7 godina

Ne znam da li je negde bio strim utakmice, ali m zivo zanima ako je neko gledao kojim slucajem kako igra ovaj Frimpong Pingpong.
(mirko, 10. februar 2017 16:07)
Било је на Јутјубу.
За сада се показује добро,брз је,покрива рупе,правовремен и сјајан старт има,посебно са леђа,данас тако спасао чист гол и украо "живу".
Узгред буди речено,сви помињу Боаћиа,а мало се прича о Фримчонгу који је можда у системском смислу и битније појачање.
Спортски поздрав