Sreda, 01.02.2017.

11:37

Može li Zvezda do fajnal fora Evrolige? (ANKETA)

Crvena zvezda je zahvaljujući fascinantnoj seriji od sedam pobeda došla veoma blizu plasmana među osam najboljih timova Evrope.

Izvor:

Može li Zvezda do fajnal fora Evrolige? (ANKETA) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Markizio

pre 7 godina

Ne,i ako bog da nikad ga ne gledali.
(sismundo, 1. februar 2017 22:33)
Ljudi, nemojte vise o Zvezdi molim vas!Reči kao F4 i EVROLIGA su previše teške za već napaćene Zagorce.Evo ovaj na primer, počeo i da kune...

samo kazem

pre 7 godina

Mislim da nam F8 nece izmaci cak i kad bi izgubili od Efesa u sta posle svega vidjenog,iskreno sumnjam. I Radonja i igraci znaju da je nasa velika sansa za F4 da budemo cetvrti na kraju a samo da podsetim da to mesto mozemo da delimo sa Fenerom vec od sledeceg kola (oni cekaju CSKA). Nekoliko sledecih utakmica oni imaju tezi raspored od nas. Ako posle naredna 4 kola budemo imali 15-9,sto je sasvim realno,niko nam ne moze oduzeti nadu za 4. mesto do kraja. Cak i bez tog domaceg terena u 1/4 finalu,ne bih ja nas prerano otpisivao.

Nikola

pre 7 godina

Najveci nedostatak Zvezde je sto kada krene eliminaciona faza mora da igra zavrsnicu Aba lige jer je to jedini nacin da igra Evroligu sledece sezone dok najjaci timovi imaju licencu i ne moraju da razmisljaju o tome. To je prednost koja bas i nije fer i timovi nisu ravnopravni. U nekoj drugoj situaciji Zvezda bi u potpunosti mogla da se posveti evropskim utakmicama.

Nikola

pre 7 godina

Pa sta kada neko misli da Zvezda moze da osvoji. Svako ko ucestvuje moze da osvoji. Postoji lopta, postoji teren, neko ima skuplje igrace, neko jeftinije, neko se bori vise, neko manje. Neko igra kao tim, dok neko igra za ugovor i statistiku, a nekoga mrzi da igra odbranu. E zbod toga jos nista nije reseno i niko ne zna sta ce da bude, a Zvezda se bori kao lav i niko ne sme da je otpise i niko ne moze da kaze da sigurno cemo ih dobiti. Verujte niko ne zeli da igra protiv Zvezde.

Nikola

pre 7 godina

@rock star koja to ekipa ima los sastav ove godine? Pa nikada nije bilo vise povratnika iz Nba, ekipe nikada nisu bile skuplje, ali ne igraju igraci nego tim.

Dusan

pre 7 godina

Raduje cinjenica da je veliki broj zvezdasa svjestan rezultata koji su napravili ovi nomci. Slazem se da su ovakvi naslovi ,tekstovi samo stetni kako za momke tako I za sistem Crvene Zvezde. Treba uzivati u ovome sto oni rade pa do kad got to trajalo. Nadam se samo da I oni stoje cvrsto nogama na zemlji. Srecno u nastavku.

Posmatrač

pre 7 godina

Pravu snagu najvećih timova se očekuje kad počne top 8 odnosno na fajna foru. Sve ostalo je zagrejavanje za druge i prednost drugi da iskoriste da osete slast pobede protiv njih. Pričam za Real,Cska,Fener i OLY.

Iceberg

pre 7 godina

Pre pocetka ovog izdanja E.L. mislio sam da FMP, nema nikakve sanse da udje u 8. Ne zato sto navijam za drugi klub, vec gledajuci sastave ostalih ucesnika. Bio sam ubedjen da nece skupiti vise od 4-5 pobeda. Medjutim, Radonjic je zaista od loseg testa napravio dobru pogacu. Nije sve u imenima, nesto je i u motivaciji, moodima, publici itd. Isla mu je na ruku i cinjenica da je (manje-vise) zadrzao okosnicu tima par-godina, da je i on u medjuvremenu sazreo kao trener. Da li FMP moze u 8? Ne da moze, nego sigurno hoce, jer su mu zdravi kljucni igraci, jer je u dobroj formi. Izgubice do kraja ovog ciklusa neke utakmice ali se time ne bi trebalo opterecivati, jer ce gubiti i konkurenti. Da li moze na F4? Tesko ali moguce uz dosta, dosta srece, pod uslovom da izbegne CSKA, Fener i Oly. I tu bi bio kraj. jer za vise, potreban je mnogo jaci sastav. Ne samo od ovog postojeceg, vec i od protivnickih. Ova liga nije pravljena da bi je osvajao Zalgiris ili FMP, pa zato treba imati ekipu, jacu od drugih bar za 10 poena. Znate sta hocu da kazem. Cestitke igracima i treneru limenki na dosadasnjim igrama, kao i navijacima zamrznute Crvene Zvezde, kojima niko ne moze da zabrani koga ce da bodre.

gr1

pre 7 godina

Ne stvarajte im pritisak :) Mogu sve ako se malo posreci i nastavi ovaj nivo igre , a i da ne bude mislim da svi treba da budu vise nego zadovoljni. pozdrav

ivan

pre 7 godina

Nadam se samo da Mitrovic i druzina ne citaju zutu stampu. Na svakih dva sata vest o njima, to moze samo da steti momcima. Najava meca i vest posle meca bi billo sasvim dovoljno. Pozdrav od velikog zvezdasa!

Olimpijakos

pre 7 godina

Cemu ovakvi naslovi?...pljuvali ste ekipu na pocetku,doveli smo balvane,mislili ste da ne mozemo da se nosimo sa Cedevitom u Aba ligi i sada naslov za fajnal for evrolige...ali cemu sve ovo?...opustite se,gledajte dobar basket i ne opterecujte momke koji su zalaganjem i hemijom u ekipi svakog zvezdasa ucinili ponosnim...volim ove momke,ovu ekipu,jedva cekam svaku utakmicu pa makar izgubili sve do kraja...ucinilu su da verujemo da je sve moguce...Efes je na redu,daleko najbitniji mec od ovih sto nam slede podrzimo momke,pruzimo im podrsku u pioniru a ne ovde na portalima...

rock star

pre 7 godina

Po histeriji koja je napravljena, sve osim osvajanja Evrolige , ispada da je neuspeh. Zvezda ima zaista odlicnu sezonu, neki drugi timovi iz EL imaju ocajnu sezonu (i sastave). Zvezda igra u top formi vec dva meseca, tesko je to odrzati. Mislim da je ciljan Top 8 i to ce i biti ostvareno. Sve vise, po meni je ravno senzaciji. Veliki klubovi igraju zaista prosecno do sada i ocekuje da pocnu sa dizanjem forme, kako se sezona bude blizila kraju.

Takodje, utakmica protiv Mornara jeste bila opustajuca, ali je i pokazala da Zvezda bez Jovica ne lici na sebe. On je glavni sraf te ekipe.

Larry

pre 7 godina

Prvo da se plasiramo u Top 8 pa posle možemo da pričamo o F4. Ne treba stvarati atmosferu kao da je već sve rešeno i stvarati pritisak ekipi. Naravno da momci ovakvim kvalitetom igre mogu do samog kraja u to nema sumnje ali u čitavom ovom procesu ne treba im nabijati nikakav imperativ. Ako bude to je sjajno. Ako ne momci su nas već zadovoljili. Mislim da bi većina komentatora prihvatila na početku sezone da imamo 12 pobedana kraju ligaškog dela a kako stvari stoje biće ih još.

Novosadjanin.

pre 7 godina

Zasto ne bi bilo moguce...Trenutno je tim koji igra najbolju odbranu u Evroligi, zategnut do perfekcije, nije klasicna domacica...Pa i prosle godine smo imali sut za pobedu u cetvrtfinalnoj seriji u sred Moskve. Ove sezone smo bolji i ove sezone ne idemo na CSKA. Iskreno, voleo bih Oly, nismo ih tukli u Atini, vreme je mozda bas u jednoj od te prve dve utakmice cetvrtfinala. A kada bi se doslo u Bg sa 1-1, mislim da nikom ne bi bilo prijatno, a narocito ne Oly.

marko

pre 7 godina

Treba malo smiriti strasti, vec za dva dana situacija moze da se zakomplikuje ako izgubimo od Efesa, a nije nemoguce s obzirom na povrede i umor. I upravo ce to da bude presudna stvar za prolazak dalje. Tesko je ocekivati da mozemo bez prednosti domaceg terena da se nadamo F4, ali i presudnije od toga ce biti ko nam zapadne. Pokazali smo da mozemo da igramo na strani ali ekipa koju bih zeleo je Real. Oni jedini igraju nesto slabiju odbranu, manje disciplinovanu, ocekivati da u seriji dobijemo CSKA, Fener ili Oly je ravno ludilu. Ipak su to mnogo iskusnije ekipe koje kada dodje biti ili ne biti su u punom gasu i bice pretesko. Navijamo, pa sta god da urade za mene su vec hit svih hitova i daleko vise od svih nadanja. Uzivanje je gledati ekipu ove godine, pa cemo i uzivati do kraja EL. :)

coagoa(realni grobar)

pre 7 godina

Zvezdi je uspelo da održi kontinuitet dobrih igrača i igrača koji dođu i odlično se uklope, to je jedna stvar koja se ne može zanemariti, ove godine je sve moguće al mislim da im je krajnji domet top 8, trajaće sve ovo dok se ne obelodani kolike su dugove nakarikali za ove 2, 3 godine ili će možda svemoćni da se otvori za još koju godinu dominacije...

Goran

pre 7 godina

Pa nije to ABA liga da kad FMP gubi 15-16 razlike kao protiv Mornara se svaki napad sudi nesportski faul da ih vrate...tako da,daleko su dogurali ali to je maksimum,mislim da ce da se bore i za cetvrtfinale iako to sada ne izgleda tako,ali ima jos 10 kola do kraja,a i realno kako Efes igra mislim da ce im sada prekinuti tu njihovu seriju a i tesko da mogu ikokga vise da dobiju na strani

Sasa

pre 7 godina

Za koji dan tema: može li se fmp meriti s NBA ligašima, ko je bolji Kari ili Jović, hoće li Ćoki uspeti da dovede Jokića?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Glupander, 1. februar 2017 12:20)

Svaka ti čast
(za nik)

Sole

pre 7 godina

Čemu to kada se vrlo dobro zna da će Grobari reći da nećemo ući ni u F8 , već da ćemo završiti u najdonjem delu tabele sa Milanom , Galatasarajem i ponosom Izraela , a da će Delije reći da sigurno prolazimo u F8 , pa tamo šta bude.

Stef Jović

pre 7 godina

Naši igrači su vicešampioni sveta i olimpijskih igara koji znaju kako se igraju i dobijaju velike utakmice. I da, za sve uplakane mutavce, naravno da je ovo veći uspeh od vašeg F4, pogledajte koliko ste manje pobeda imali te sezone, smešno je upoređivati ovaj naš pobedonosni niz pred kojim padaju svi velikani evropske košarke i vaše provlačenje kroz EL. ZVEZDA ŠAMPION!!!

sasa

pre 7 godina

sa ovakvom formom bi mogla ali tesko da moze ovakva forma ekipe da se odrzi,secam se Partizana koji je imao dobar i tvrd tim pa iznenadio Makabija koji je bio u padu forme,mislim da bi nam lakse bilo da igramo sa Realom i Cska nego sa Fenerom i Olimpijakosom koje bas imaju vruc domaci teren dok Cska muce povrede a Real je sklon oscilacijama...to je za sad predvidjanje kako bi mogla na fajnal four i mnogo stvari treba da se poklopi.Treba se nadati i najveca je prednost sto nemaju sta da izgube dok a drugi mogu biti u grcu...U svakom slucaju ko se nadao ovakvim partijama Crvene Zvezde..

Hoces iskreno?

pre 7 godina

AHAHAHAHAHA . Autore ... ko ti drmao kavez jutros ? :D


Po njihovim komentarima njima je i ovaj uspeh, veci od Partizanovog F4 .

No dobro ajde, daleko od toga da sam hejter , tako da mi je svaka pobeda Zvezde okej,za poraze me boli uvo,kao i za medjusobno prepucavanje malih ljudi.

Blue Moon 234

pre 7 godina

Kao što Partizan, Budućnost i Cedevita ne mogu Zvezdu dobiti u seriji na tri pobede, tako ni Zvezda sigurno ne može dobiti Fener, Cska, Real Ili Oly, pogotovo jer neće imati prednost domaćeg terena.

efes

pre 7 godina

Meč sa efesom je spuštanje u realnost,svaka cast na ovome ali mislim da ni u top 8 nećete.moraju barsa i efes odrigrati bar tri tekme da valja..

qwerty

pre 7 godina

Ljudi moji, spustite se na zemlju. U ovakvoj Evroligi 15 ostvarenih pobeda i eventualni plasman u 1\4 finala bio bi ravan cudu, timu kojem je predvidjano 3-4 pobede ukupno. Setite se, svako ponaosob, sta ste ocekivali na pocetku sezone a sta ocekujete sad. Budimo realni. 1\4 je premija, sve preko toga je ravno osvajanju...

Pop

pre 7 godina

Prvo, Efes. Ova utakmica nam je gotovo utakmica sezone, jer tom pobedom mi smo manje-vise resili ucesce u 8, sto je sjajna stvar, kada se pogleda koliko je utakmica ostalo do kraja. Ovde nam ostaje da resimo Bamberg i Galatu, koji su realno slabije ekipe od nas i to je u principu to. Za ovakva pitanja je suvise rano, jer se bukvalno i ne nazire ko od ovih "velikana" ce zavrsiti na kom meatu. Primera radi, do pre 5-6 kola, Baskonija je bila druga, a sada su sesti. Ne moze mi niko reci da u nekom eventualnom ukratanju sa njima, Zvezda nema nikakve sanse... Sve je jos pod onom "sta bi bilo kada bi bolo". Mislim da bas nema potrebe za ovakvim stvarima, stvarati pritisak bez potrebe. Velika vecina navijaca od preko 15 godina je vec zadovoljna ovim sto je Zvezda uradila, a klinci ce se uvek loziti... Svi na Efes! Pozdrav.

Kosta

pre 7 godina

Sa strane to sto ovi pate,pustite in....ignor ih najvise boli,bez upustanja u bilo kakvu raspravu,ali da mozemo na F4 je nerealno i sada....znaju nam se prioriteti....

Vračarac

pre 7 godina

Ne sviđa mi se što se potencira ova priča pre nego što je Zvezda sebi obezbedila top 8. Radonja i igrači stalno ponavljaju da samo razmišljaju o sledećoj utakmici, ne znam zašto sada moramo da razmišljamo 2 koraka unapred i to u trenutku kada imamo 3 lakše povređena igrača. Nepotrebno stvaranje pritiska.

Markan

pre 7 godina

Al neverovatno je da su neki ljudi ubedjeni da ni u Top 8 necemo proci posle svih ovih partija. U najmanju ruku nepostovanje prema prikazanom.

Dambo

pre 7 godina

Jesam Partizanovac, kao prvo cestitam Zvezdi na sjajnim izdanjima u evro ligi. Realno cetvrt finale je mogucnost sve preko toga bi bio ekstra uspeh. Ovoj ekipi nedostaju velike utakmice biti ili ne odlucujuce. Zelim im uspeh jet to je uspeh i nase kosarke. Srecno!!!

Kum

pre 7 godina

Ima jos gro utakmica do kraja regularnog dela a vi vec o F4. Ajde spustite se opet na zemlju i ne pravite momcima nepotreban pritisak. Ovo sada je vec fantazija.

Mare-Nis

pre 7 godina

Navijam za PARTIZAN ali mislim da može zvezda do fajnal-fora. Iskreno,i voleo bih da stigne što dalje može, jer moj imenjak Simonović igra sezonu života, kao i cela ekipa i trebalo bi da guraju koliko god mogu. Samo da ih neka povreda ne poremeti,cepaju. Svaka čast.

duledudule

pre 7 godina

tesko mada je sve moguce.ja bi da mi obezbedimo top 8 u petak a sve ostalo je plus.mada je i ovo veliki plus s obzirom na okolnosti ali slabo to kapiraju ljudi...

Bozza

pre 7 godina

Mene vise interesuje sta kaze vasa legenda?! Kada cemo da zivimo bolje, jel treba da se plasirate na F4 da bi se u Srbiji zivelo bolje? Samo pitam...

dr

pre 7 godina

Ja sam čuo da je jedan klub iz Srbije igrao final four Evrolige, kažu čak par puta. Pretpostavljam da je to uspeo gepekovanjem Picilkasa i Lamonike, uz pomoć na evropskom nivou moćnih Tadića i Dačića, nikako drugačije.

anica

pre 7 godina

Momci imaju samopouzdanje, odlicnog trenera, igraci su kvaliteta da mogu svakog da pobede, mislim da ce zvezda ove godine da ode na F4.
Moj me "insekt" nikad ne vara, imala sam osecaj da ce i Federer da uzme titulu, i da ce ugostitelj da navali na krofne.

Alex

pre 7 godina

Ako ovako nastave, nebo je granica! Međutim treba biti realan i svestan da ne mogu ovako da guraju do kraja sezone, pad će morati da usledi, umor, ali će onda biti presudno kako će se ekipa vratiti, i to će odlučiti rasplet sezone. Uz malo sreće, final 4 zvuči sasvim moguće.
Radonja je doktor!

terza

pre 7 godina

do kraja ligaskog dela imace 4-5 ili 5/4 sto im je dovoljno za 1/4 finale, ali ne i za neko od prva 4 mesta koja donose prednost domaceg terena. F4 je samim tim, najverovatnije nedostizan.

Alex

pre 7 godina

Ako ovako nastave, nebo je granica! Međutim treba biti realan i svestan da ne mogu ovako da guraju do kraja sezone, pad će morati da usledi, umor, ali će onda biti presudno kako će se ekipa vratiti, i to će odlučiti rasplet sezone. Uz malo sreće, final 4 zvuči sasvim moguće.
Radonja je doktor!

terza

pre 7 godina

do kraja ligaskog dela imace 4-5 ili 5/4 sto im je dovoljno za 1/4 finale, ali ne i za neko od prva 4 mesta koja donose prednost domaceg terena. F4 je samim tim, najverovatnije nedostizan.

anica

pre 7 godina

Momci imaju samopouzdanje, odlicnog trenera, igraci su kvaliteta da mogu svakog da pobede, mislim da ce zvezda ove godine da ode na F4.
Moj me "insekt" nikad ne vara, imala sam osecaj da ce i Federer da uzme titulu, i da ce ugostitelj da navali na krofne.

marko

pre 7 godina

Treba malo smiriti strasti, vec za dva dana situacija moze da se zakomplikuje ako izgubimo od Efesa, a nije nemoguce s obzirom na povrede i umor. I upravo ce to da bude presudna stvar za prolazak dalje. Tesko je ocekivati da mozemo bez prednosti domaceg terena da se nadamo F4, ali i presudnije od toga ce biti ko nam zapadne. Pokazali smo da mozemo da igramo na strani ali ekipa koju bih zeleo je Real. Oni jedini igraju nesto slabiju odbranu, manje disciplinovanu, ocekivati da u seriji dobijemo CSKA, Fener ili Oly je ravno ludilu. Ipak su to mnogo iskusnije ekipe koje kada dodje biti ili ne biti su u punom gasu i bice pretesko. Navijamo, pa sta god da urade za mene su vec hit svih hitova i daleko vise od svih nadanja. Uzivanje je gledati ekipu ove godine, pa cemo i uzivati do kraja EL. :)

Dambo

pre 7 godina

Jesam Partizanovac, kao prvo cestitam Zvezdi na sjajnim izdanjima u evro ligi. Realno cetvrt finale je mogucnost sve preko toga bi bio ekstra uspeh. Ovoj ekipi nedostaju velike utakmice biti ili ne odlucujuce. Zelim im uspeh jet to je uspeh i nase kosarke. Srecno!!!

qwerty

pre 7 godina

Ljudi moji, spustite se na zemlju. U ovakvoj Evroligi 15 ostvarenih pobeda i eventualni plasman u 1\4 finala bio bi ravan cudu, timu kojem je predvidjano 3-4 pobede ukupno. Setite se, svako ponaosob, sta ste ocekivali na pocetku sezone a sta ocekujete sad. Budimo realni. 1\4 je premija, sve preko toga je ravno osvajanju...

Olimpijakos

pre 7 godina

Cemu ovakvi naslovi?...pljuvali ste ekipu na pocetku,doveli smo balvane,mislili ste da ne mozemo da se nosimo sa Cedevitom u Aba ligi i sada naslov za fajnal for evrolige...ali cemu sve ovo?...opustite se,gledajte dobar basket i ne opterecujte momke koji su zalaganjem i hemijom u ekipi svakog zvezdasa ucinili ponosnim...volim ove momke,ovu ekipu,jedva cekam svaku utakmicu pa makar izgubili sve do kraja...ucinilu su da verujemo da je sve moguce...Efes je na redu,daleko najbitniji mec od ovih sto nam slede podrzimo momke,pruzimo im podrsku u pioniru a ne ovde na portalima...

Kum

pre 7 godina

Ima jos gro utakmica do kraja regularnog dela a vi vec o F4. Ajde spustite se opet na zemlju i ne pravite momcima nepotreban pritisak. Ovo sada je vec fantazija.

Mare-Nis

pre 7 godina

Navijam za PARTIZAN ali mislim da može zvezda do fajnal-fora. Iskreno,i voleo bih da stigne što dalje može, jer moj imenjak Simonović igra sezonu života, kao i cela ekipa i trebalo bi da guraju koliko god mogu. Samo da ih neka povreda ne poremeti,cepaju. Svaka čast.

Stef Jović

pre 7 godina

Naši igrači su vicešampioni sveta i olimpijskih igara koji znaju kako se igraju i dobijaju velike utakmice. I da, za sve uplakane mutavce, naravno da je ovo veći uspeh od vašeg F4, pogledajte koliko ste manje pobeda imali te sezone, smešno je upoređivati ovaj naš pobedonosni niz pred kojim padaju svi velikani evropske košarke i vaše provlačenje kroz EL. ZVEZDA ŠAMPION!!!

duledudule

pre 7 godina

tesko mada je sve moguce.ja bi da mi obezbedimo top 8 u petak a sve ostalo je plus.mada je i ovo veliki plus s obzirom na okolnosti ali slabo to kapiraju ljudi...

Markan

pre 7 godina

Al neverovatno je da su neki ljudi ubedjeni da ni u Top 8 necemo proci posle svih ovih partija. U najmanju ruku nepostovanje prema prikazanom.

Pop

pre 7 godina

Prvo, Efes. Ova utakmica nam je gotovo utakmica sezone, jer tom pobedom mi smo manje-vise resili ucesce u 8, sto je sjajna stvar, kada se pogleda koliko je utakmica ostalo do kraja. Ovde nam ostaje da resimo Bamberg i Galatu, koji su realno slabije ekipe od nas i to je u principu to. Za ovakva pitanja je suvise rano, jer se bukvalno i ne nazire ko od ovih "velikana" ce zavrsiti na kom meatu. Primera radi, do pre 5-6 kola, Baskonija je bila druga, a sada su sesti. Ne moze mi niko reci da u nekom eventualnom ukratanju sa njima, Zvezda nema nikakve sanse... Sve je jos pod onom "sta bi bilo kada bi bolo". Mislim da bas nema potrebe za ovakvim stvarima, stvarati pritisak bez potrebe. Velika vecina navijaca od preko 15 godina je vec zadovoljna ovim sto je Zvezda uradila, a klinci ce se uvek loziti... Svi na Efes! Pozdrav.

Vračarac

pre 7 godina

Ne sviđa mi se što se potencira ova priča pre nego što je Zvezda sebi obezbedila top 8. Radonja i igrači stalno ponavljaju da samo razmišljaju o sledećoj utakmici, ne znam zašto sada moramo da razmišljamo 2 koraka unapred i to u trenutku kada imamo 3 lakše povređena igrača. Nepotrebno stvaranje pritiska.

Novosadjanin.

pre 7 godina

Zasto ne bi bilo moguce...Trenutno je tim koji igra najbolju odbranu u Evroligi, zategnut do perfekcije, nije klasicna domacica...Pa i prosle godine smo imali sut za pobedu u cetvrtfinalnoj seriji u sred Moskve. Ove sezone smo bolji i ove sezone ne idemo na CSKA. Iskreno, voleo bih Oly, nismo ih tukli u Atini, vreme je mozda bas u jednoj od te prve dve utakmice cetvrtfinala. A kada bi se doslo u Bg sa 1-1, mislim da nikom ne bi bilo prijatno, a narocito ne Oly.

Sasa

pre 7 godina

Za koji dan tema: može li se fmp meriti s NBA ligašima, ko je bolji Kari ili Jović, hoće li Ćoki uspeti da dovede Jokića?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Glupander, 1. februar 2017 12:20)

Svaka ti čast
(za nik)

dr

pre 7 godina

Ja sam čuo da je jedan klub iz Srbije igrao final four Evrolige, kažu čak par puta. Pretpostavljam da je to uspeo gepekovanjem Picilkasa i Lamonike, uz pomoć na evropskom nivou moćnih Tadića i Dačića, nikako drugačije.

Dusan

pre 7 godina

Raduje cinjenica da je veliki broj zvezdasa svjestan rezultata koji su napravili ovi nomci. Slazem se da su ovakvi naslovi ,tekstovi samo stetni kako za momke tako I za sistem Crvene Zvezde. Treba uzivati u ovome sto oni rade pa do kad got to trajalo. Nadam se samo da I oni stoje cvrsto nogama na zemlji. Srecno u nastavku.

ivan

pre 7 godina

Nadam se samo da Mitrovic i druzina ne citaju zutu stampu. Na svakih dva sata vest o njima, to moze samo da steti momcima. Najava meca i vest posle meca bi billo sasvim dovoljno. Pozdrav od velikog zvezdasa!

Nikola

pre 7 godina

Pa sta kada neko misli da Zvezda moze da osvoji. Svako ko ucestvuje moze da osvoji. Postoji lopta, postoji teren, neko ima skuplje igrace, neko jeftinije, neko se bori vise, neko manje. Neko igra kao tim, dok neko igra za ugovor i statistiku, a nekoga mrzi da igra odbranu. E zbod toga jos nista nije reseno i niko ne zna sta ce da bude, a Zvezda se bori kao lav i niko ne sme da je otpise i niko ne moze da kaze da sigurno cemo ih dobiti. Verujte niko ne zeli da igra protiv Zvezde.

sasa

pre 7 godina

sa ovakvom formom bi mogla ali tesko da moze ovakva forma ekipe da se odrzi,secam se Partizana koji je imao dobar i tvrd tim pa iznenadio Makabija koji je bio u padu forme,mislim da bi nam lakse bilo da igramo sa Realom i Cska nego sa Fenerom i Olimpijakosom koje bas imaju vruc domaci teren dok Cska muce povrede a Real je sklon oscilacijama...to je za sad predvidjanje kako bi mogla na fajnal four i mnogo stvari treba da se poklopi.Treba se nadati i najveca je prednost sto nemaju sta da izgube dok a drugi mogu biti u grcu...U svakom slucaju ko se nadao ovakvim partijama Crvene Zvezde..

rock star

pre 7 godina

Po histeriji koja je napravljena, sve osim osvajanja Evrolige , ispada da je neuspeh. Zvezda ima zaista odlicnu sezonu, neki drugi timovi iz EL imaju ocajnu sezonu (i sastave). Zvezda igra u top formi vec dva meseca, tesko je to odrzati. Mislim da je ciljan Top 8 i to ce i biti ostvareno. Sve vise, po meni je ravno senzaciji. Veliki klubovi igraju zaista prosecno do sada i ocekuje da pocnu sa dizanjem forme, kako se sezona bude blizila kraju.

Takodje, utakmica protiv Mornara jeste bila opustajuca, ali je i pokazala da Zvezda bez Jovica ne lici na sebe. On je glavni sraf te ekipe.

Larry

pre 7 godina

Prvo da se plasiramo u Top 8 pa posle možemo da pričamo o F4. Ne treba stvarati atmosferu kao da je već sve rešeno i stvarati pritisak ekipi. Naravno da momci ovakvim kvalitetom igre mogu do samog kraja u to nema sumnje ali u čitavom ovom procesu ne treba im nabijati nikakav imperativ. Ako bude to je sjajno. Ako ne momci su nas već zadovoljili. Mislim da bi većina komentatora prihvatila na početku sezone da imamo 12 pobedana kraju ligaškog dela a kako stvari stoje biće ih još.

Sole

pre 7 godina

Čemu to kada se vrlo dobro zna da će Grobari reći da nećemo ući ni u F8 , već da ćemo završiti u najdonjem delu tabele sa Milanom , Galatasarajem i ponosom Izraela , a da će Delije reći da sigurno prolazimo u F8 , pa tamo šta bude.

Blue Moon 234

pre 7 godina

Kao što Partizan, Budućnost i Cedevita ne mogu Zvezdu dobiti u seriji na tri pobede, tako ni Zvezda sigurno ne može dobiti Fener, Cska, Real Ili Oly, pogotovo jer neće imati prednost domaćeg terena.

Bozza

pre 7 godina

Mene vise interesuje sta kaze vasa legenda?! Kada cemo da zivimo bolje, jel treba da se plasirate na F4 da bi se u Srbiji zivelo bolje? Samo pitam...

Kosta

pre 7 godina

Sa strane to sto ovi pate,pustite in....ignor ih najvise boli,bez upustanja u bilo kakvu raspravu,ali da mozemo na F4 je nerealno i sada....znaju nam se prioriteti....

samo kazem

pre 7 godina

Mislim da nam F8 nece izmaci cak i kad bi izgubili od Efesa u sta posle svega vidjenog,iskreno sumnjam. I Radonja i igraci znaju da je nasa velika sansa za F4 da budemo cetvrti na kraju a samo da podsetim da to mesto mozemo da delimo sa Fenerom vec od sledeceg kola (oni cekaju CSKA). Nekoliko sledecih utakmica oni imaju tezi raspored od nas. Ako posle naredna 4 kola budemo imali 15-9,sto je sasvim realno,niko nam ne moze oduzeti nadu za 4. mesto do kraja. Cak i bez tog domaceg terena u 1/4 finalu,ne bih ja nas prerano otpisivao.

Hoces iskreno?

pre 7 godina

AHAHAHAHAHA . Autore ... ko ti drmao kavez jutros ? :D


Po njihovim komentarima njima je i ovaj uspeh, veci od Partizanovog F4 .

No dobro ajde, daleko od toga da sam hejter , tako da mi je svaka pobeda Zvezde okej,za poraze me boli uvo,kao i za medjusobno prepucavanje malih ljudi.

efes

pre 7 godina

Meč sa efesom je spuštanje u realnost,svaka cast na ovome ali mislim da ni u top 8 nećete.moraju barsa i efes odrigrati bar tri tekme da valja..

Iceberg

pre 7 godina

Pre pocetka ovog izdanja E.L. mislio sam da FMP, nema nikakve sanse da udje u 8. Ne zato sto navijam za drugi klub, vec gledajuci sastave ostalih ucesnika. Bio sam ubedjen da nece skupiti vise od 4-5 pobeda. Medjutim, Radonjic je zaista od loseg testa napravio dobru pogacu. Nije sve u imenima, nesto je i u motivaciji, moodima, publici itd. Isla mu je na ruku i cinjenica da je (manje-vise) zadrzao okosnicu tima par-godina, da je i on u medjuvremenu sazreo kao trener. Da li FMP moze u 8? Ne da moze, nego sigurno hoce, jer su mu zdravi kljucni igraci, jer je u dobroj formi. Izgubice do kraja ovog ciklusa neke utakmice ali se time ne bi trebalo opterecivati, jer ce gubiti i konkurenti. Da li moze na F4? Tesko ali moguce uz dosta, dosta srece, pod uslovom da izbegne CSKA, Fener i Oly. I tu bi bio kraj. jer za vise, potreban je mnogo jaci sastav. Ne samo od ovog postojeceg, vec i od protivnickih. Ova liga nije pravljena da bi je osvajao Zalgiris ili FMP, pa zato treba imati ekipu, jacu od drugih bar za 10 poena. Znate sta hocu da kazem. Cestitke igracima i treneru limenki na dosadasnjim igrama, kao i navijacima zamrznute Crvene Zvezde, kojima niko ne moze da zabrani koga ce da bodre.

gr1

pre 7 godina

Ne stvarajte im pritisak :) Mogu sve ako se malo posreci i nastavi ovaj nivo igre , a i da ne bude mislim da svi treba da budu vise nego zadovoljni. pozdrav

Nikola

pre 7 godina

@rock star koja to ekipa ima los sastav ove godine? Pa nikada nije bilo vise povratnika iz Nba, ekipe nikada nisu bile skuplje, ali ne igraju igraci nego tim.

Nikola

pre 7 godina

Najveci nedostatak Zvezde je sto kada krene eliminaciona faza mora da igra zavrsnicu Aba lige jer je to jedini nacin da igra Evroligu sledece sezone dok najjaci timovi imaju licencu i ne moraju da razmisljaju o tome. To je prednost koja bas i nije fer i timovi nisu ravnopravni. U nekoj drugoj situaciji Zvezda bi u potpunosti mogla da se posveti evropskim utakmicama.

Goran

pre 7 godina

Pa nije to ABA liga da kad FMP gubi 15-16 razlike kao protiv Mornara se svaki napad sudi nesportski faul da ih vrate...tako da,daleko su dogurali ali to je maksimum,mislim da ce da se bore i za cetvrtfinale iako to sada ne izgleda tako,ali ima jos 10 kola do kraja,a i realno kako Efes igra mislim da ce im sada prekinuti tu njihovu seriju a i tesko da mogu ikokga vise da dobiju na strani

coagoa(realni grobar)

pre 7 godina

Zvezdi je uspelo da održi kontinuitet dobrih igrača i igrača koji dođu i odlično se uklope, to je jedna stvar koja se ne može zanemariti, ove godine je sve moguće al mislim da im je krajnji domet top 8, trajaće sve ovo dok se ne obelodani kolike su dugove nakarikali za ove 2, 3 godine ili će možda svemoćni da se otvori za još koju godinu dominacije...

Posmatrač

pre 7 godina

Pravu snagu najvećih timova se očekuje kad počne top 8 odnosno na fajna foru. Sve ostalo je zagrejavanje za druge i prednost drugi da iskoriste da osete slast pobede protiv njih. Pričam za Real,Cska,Fener i OLY.

Markizio

pre 7 godina

Ne,i ako bog da nikad ga ne gledali.
(sismundo, 1. februar 2017 22:33)
Ljudi, nemojte vise o Zvezdi molim vas!Reči kao F4 i EVROLIGA su previše teške za već napaćene Zagorce.Evo ovaj na primer, počeo i da kune...

efes

pre 7 godina

Meč sa efesom je spuštanje u realnost,svaka cast na ovome ali mislim da ni u top 8 nećete.moraju barsa i efes odrigrati bar tri tekme da valja..

dr

pre 7 godina

Ja sam čuo da je jedan klub iz Srbije igrao final four Evrolige, kažu čak par puta. Pretpostavljam da je to uspeo gepekovanjem Picilkasa i Lamonike, uz pomoć na evropskom nivou moćnih Tadića i Dačića, nikako drugačije.

anica

pre 7 godina

Momci imaju samopouzdanje, odlicnog trenera, igraci su kvaliteta da mogu svakog da pobede, mislim da ce zvezda ove godine da ode na F4.
Moj me "insekt" nikad ne vara, imala sam osecaj da ce i Federer da uzme titulu, i da ce ugostitelj da navali na krofne.

terza

pre 7 godina

do kraja ligaskog dela imace 4-5 ili 5/4 sto im je dovoljno za 1/4 finale, ali ne i za neko od prva 4 mesta koja donose prednost domaceg terena. F4 je samim tim, najverovatnije nedostizan.

Hoces iskreno?

pre 7 godina

AHAHAHAHAHA . Autore ... ko ti drmao kavez jutros ? :D


Po njihovim komentarima njima je i ovaj uspeh, veci od Partizanovog F4 .

No dobro ajde, daleko od toga da sam hejter , tako da mi je svaka pobeda Zvezde okej,za poraze me boli uvo,kao i za medjusobno prepucavanje malih ljudi.

Goran

pre 7 godina

Pa nije to ABA liga da kad FMP gubi 15-16 razlike kao protiv Mornara se svaki napad sudi nesportski faul da ih vrate...tako da,daleko su dogurali ali to je maksimum,mislim da ce da se bore i za cetvrtfinale iako to sada ne izgleda tako,ali ima jos 10 kola do kraja,a i realno kako Efes igra mislim da ce im sada prekinuti tu njihovu seriju a i tesko da mogu ikokga vise da dobiju na strani

Bozza

pre 7 godina

Mene vise interesuje sta kaze vasa legenda?! Kada cemo da zivimo bolje, jel treba da se plasirate na F4 da bi se u Srbiji zivelo bolje? Samo pitam...

Alex

pre 7 godina

Ako ovako nastave, nebo je granica! Međutim treba biti realan i svestan da ne mogu ovako da guraju do kraja sezone, pad će morati da usledi, umor, ali će onda biti presudno kako će se ekipa vratiti, i to će odlučiti rasplet sezone. Uz malo sreće, final 4 zvuči sasvim moguće.
Radonja je doktor!

Iceberg

pre 7 godina

Pre pocetka ovog izdanja E.L. mislio sam da FMP, nema nikakve sanse da udje u 8. Ne zato sto navijam za drugi klub, vec gledajuci sastave ostalih ucesnika. Bio sam ubedjen da nece skupiti vise od 4-5 pobeda. Medjutim, Radonjic je zaista od loseg testa napravio dobru pogacu. Nije sve u imenima, nesto je i u motivaciji, moodima, publici itd. Isla mu je na ruku i cinjenica da je (manje-vise) zadrzao okosnicu tima par-godina, da je i on u medjuvremenu sazreo kao trener. Da li FMP moze u 8? Ne da moze, nego sigurno hoce, jer su mu zdravi kljucni igraci, jer je u dobroj formi. Izgubice do kraja ovog ciklusa neke utakmice ali se time ne bi trebalo opterecivati, jer ce gubiti i konkurenti. Da li moze na F4? Tesko ali moguce uz dosta, dosta srece, pod uslovom da izbegne CSKA, Fener i Oly. I tu bi bio kraj. jer za vise, potreban je mnogo jaci sastav. Ne samo od ovog postojeceg, vec i od protivnickih. Ova liga nije pravljena da bi je osvajao Zalgiris ili FMP, pa zato treba imati ekipu, jacu od drugih bar za 10 poena. Znate sta hocu da kazem. Cestitke igracima i treneru limenki na dosadasnjim igrama, kao i navijacima zamrznute Crvene Zvezde, kojima niko ne moze da zabrani koga ce da bodre.

coagoa(realni grobar)

pre 7 godina

Zvezdi je uspelo da održi kontinuitet dobrih igrača i igrača koji dođu i odlično se uklope, to je jedna stvar koja se ne može zanemariti, ove godine je sve moguće al mislim da im je krajnji domet top 8, trajaće sve ovo dok se ne obelodani kolike su dugove nakarikali za ove 2, 3 godine ili će možda svemoćni da se otvori za još koju godinu dominacije...

Posmatrač

pre 7 godina

Pravu snagu najvećih timova se očekuje kad počne top 8 odnosno na fajna foru. Sve ostalo je zagrejavanje za druge i prednost drugi da iskoriste da osete slast pobede protiv njih. Pričam za Real,Cska,Fener i OLY.

Stef Jović

pre 7 godina

Naši igrači su vicešampioni sveta i olimpijskih igara koji znaju kako se igraju i dobijaju velike utakmice. I da, za sve uplakane mutavce, naravno da je ovo veći uspeh od vašeg F4, pogledajte koliko ste manje pobeda imali te sezone, smešno je upoređivati ovaj naš pobedonosni niz pred kojim padaju svi velikani evropske košarke i vaše provlačenje kroz EL. ZVEZDA ŠAMPION!!!

Mare-Nis

pre 7 godina

Navijam za PARTIZAN ali mislim da može zvezda do fajnal-fora. Iskreno,i voleo bih da stigne što dalje može, jer moj imenjak Simonović igra sezonu života, kao i cela ekipa i trebalo bi da guraju koliko god mogu. Samo da ih neka povreda ne poremeti,cepaju. Svaka čast.

Dambo

pre 7 godina

Jesam Partizanovac, kao prvo cestitam Zvezdi na sjajnim izdanjima u evro ligi. Realno cetvrt finale je mogucnost sve preko toga bi bio ekstra uspeh. Ovoj ekipi nedostaju velike utakmice biti ili ne odlucujuce. Zelim im uspeh jet to je uspeh i nase kosarke. Srecno!!!

Markan

pre 7 godina

Al neverovatno je da su neki ljudi ubedjeni da ni u Top 8 necemo proci posle svih ovih partija. U najmanju ruku nepostovanje prema prikazanom.

Blue Moon 234

pre 7 godina

Kao što Partizan, Budućnost i Cedevita ne mogu Zvezdu dobiti u seriji na tri pobede, tako ni Zvezda sigurno ne može dobiti Fener, Cska, Real Ili Oly, pogotovo jer neće imati prednost domaćeg terena.

Sole

pre 7 godina

Čemu to kada se vrlo dobro zna da će Grobari reći da nećemo ući ni u F8 , već da ćemo završiti u najdonjem delu tabele sa Milanom , Galatasarajem i ponosom Izraela , a da će Delije reći da sigurno prolazimo u F8 , pa tamo šta bude.

Novosadjanin.

pre 7 godina

Zasto ne bi bilo moguce...Trenutno je tim koji igra najbolju odbranu u Evroligi, zategnut do perfekcije, nije klasicna domacica...Pa i prosle godine smo imali sut za pobedu u cetvrtfinalnoj seriji u sred Moskve. Ove sezone smo bolji i ove sezone ne idemo na CSKA. Iskreno, voleo bih Oly, nismo ih tukli u Atini, vreme je mozda bas u jednoj od te prve dve utakmice cetvrtfinala. A kada bi se doslo u Bg sa 1-1, mislim da nikom ne bi bilo prijatno, a narocito ne Oly.

rock star

pre 7 godina

Po histeriji koja je napravljena, sve osim osvajanja Evrolige , ispada da je neuspeh. Zvezda ima zaista odlicnu sezonu, neki drugi timovi iz EL imaju ocajnu sezonu (i sastave). Zvezda igra u top formi vec dva meseca, tesko je to odrzati. Mislim da je ciljan Top 8 i to ce i biti ostvareno. Sve vise, po meni je ravno senzaciji. Veliki klubovi igraju zaista prosecno do sada i ocekuje da pocnu sa dizanjem forme, kako se sezona bude blizila kraju.

Takodje, utakmica protiv Mornara jeste bila opustajuca, ali je i pokazala da Zvezda bez Jovica ne lici na sebe. On je glavni sraf te ekipe.

duledudule

pre 7 godina

tesko mada je sve moguce.ja bi da mi obezbedimo top 8 u petak a sve ostalo je plus.mada je i ovo veliki plus s obzirom na okolnosti ali slabo to kapiraju ljudi...

qwerty

pre 7 godina

Ljudi moji, spustite se na zemlju. U ovakvoj Evroligi 15 ostvarenih pobeda i eventualni plasman u 1\4 finala bio bi ravan cudu, timu kojem je predvidjano 3-4 pobede ukupno. Setite se, svako ponaosob, sta ste ocekivali na pocetku sezone a sta ocekujete sad. Budimo realni. 1\4 je premija, sve preko toga je ravno osvajanju...

marko

pre 7 godina

Treba malo smiriti strasti, vec za dva dana situacija moze da se zakomplikuje ako izgubimo od Efesa, a nije nemoguce s obzirom na povrede i umor. I upravo ce to da bude presudna stvar za prolazak dalje. Tesko je ocekivati da mozemo bez prednosti domaceg terena da se nadamo F4, ali i presudnije od toga ce biti ko nam zapadne. Pokazali smo da mozemo da igramo na strani ali ekipa koju bih zeleo je Real. Oni jedini igraju nesto slabiju odbranu, manje disciplinovanu, ocekivati da u seriji dobijemo CSKA, Fener ili Oly je ravno ludilu. Ipak su to mnogo iskusnije ekipe koje kada dodje biti ili ne biti su u punom gasu i bice pretesko. Navijamo, pa sta god da urade za mene su vec hit svih hitova i daleko vise od svih nadanja. Uzivanje je gledati ekipu ove godine, pa cemo i uzivati do kraja EL. :)

Kosta

pre 7 godina

Sa strane to sto ovi pate,pustite in....ignor ih najvise boli,bez upustanja u bilo kakvu raspravu,ali da mozemo na F4 je nerealno i sada....znaju nam se prioriteti....

Kum

pre 7 godina

Ima jos gro utakmica do kraja regularnog dela a vi vec o F4. Ajde spustite se opet na zemlju i ne pravite momcima nepotreban pritisak. Ovo sada je vec fantazija.

Sasa

pre 7 godina

Za koji dan tema: može li se fmp meriti s NBA ligašima, ko je bolji Kari ili Jović, hoće li Ćoki uspeti da dovede Jokića?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Glupander, 1. februar 2017 12:20)

Svaka ti čast
(za nik)

Pop

pre 7 godina

Prvo, Efes. Ova utakmica nam je gotovo utakmica sezone, jer tom pobedom mi smo manje-vise resili ucesce u 8, sto je sjajna stvar, kada se pogleda koliko je utakmica ostalo do kraja. Ovde nam ostaje da resimo Bamberg i Galatu, koji su realno slabije ekipe od nas i to je u principu to. Za ovakva pitanja je suvise rano, jer se bukvalno i ne nazire ko od ovih "velikana" ce zavrsiti na kom meatu. Primera radi, do pre 5-6 kola, Baskonija je bila druga, a sada su sesti. Ne moze mi niko reci da u nekom eventualnom ukratanju sa njima, Zvezda nema nikakve sanse... Sve je jos pod onom "sta bi bilo kada bi bolo". Mislim da bas nema potrebe za ovakvim stvarima, stvarati pritisak bez potrebe. Velika vecina navijaca od preko 15 godina je vec zadovoljna ovim sto je Zvezda uradila, a klinci ce se uvek loziti... Svi na Efes! Pozdrav.

Vračarac

pre 7 godina

Ne sviđa mi se što se potencira ova priča pre nego što je Zvezda sebi obezbedila top 8. Radonja i igrači stalno ponavljaju da samo razmišljaju o sledećoj utakmici, ne znam zašto sada moramo da razmišljamo 2 koraka unapred i to u trenutku kada imamo 3 lakše povređena igrača. Nepotrebno stvaranje pritiska.

Olimpijakos

pre 7 godina

Cemu ovakvi naslovi?...pljuvali ste ekipu na pocetku,doveli smo balvane,mislili ste da ne mozemo da se nosimo sa Cedevitom u Aba ligi i sada naslov za fajnal for evrolige...ali cemu sve ovo?...opustite se,gledajte dobar basket i ne opterecujte momke koji su zalaganjem i hemijom u ekipi svakog zvezdasa ucinili ponosnim...volim ove momke,ovu ekipu,jedva cekam svaku utakmicu pa makar izgubili sve do kraja...ucinilu su da verujemo da je sve moguce...Efes je na redu,daleko najbitniji mec od ovih sto nam slede podrzimo momke,pruzimo im podrsku u pioniru a ne ovde na portalima...

samo kazem

pre 7 godina

Mislim da nam F8 nece izmaci cak i kad bi izgubili od Efesa u sta posle svega vidjenog,iskreno sumnjam. I Radonja i igraci znaju da je nasa velika sansa za F4 da budemo cetvrti na kraju a samo da podsetim da to mesto mozemo da delimo sa Fenerom vec od sledeceg kola (oni cekaju CSKA). Nekoliko sledecih utakmica oni imaju tezi raspored od nas. Ako posle naredna 4 kola budemo imali 15-9,sto je sasvim realno,niko nam ne moze oduzeti nadu za 4. mesto do kraja. Cak i bez tog domaceg terena u 1/4 finalu,ne bih ja nas prerano otpisivao.

sasa

pre 7 godina

sa ovakvom formom bi mogla ali tesko da moze ovakva forma ekipe da se odrzi,secam se Partizana koji je imao dobar i tvrd tim pa iznenadio Makabija koji je bio u padu forme,mislim da bi nam lakse bilo da igramo sa Realom i Cska nego sa Fenerom i Olimpijakosom koje bas imaju vruc domaci teren dok Cska muce povrede a Real je sklon oscilacijama...to je za sad predvidjanje kako bi mogla na fajnal four i mnogo stvari treba da se poklopi.Treba se nadati i najveca je prednost sto nemaju sta da izgube dok a drugi mogu biti u grcu...U svakom slucaju ko se nadao ovakvim partijama Crvene Zvezde..

Larry

pre 7 godina

Prvo da se plasiramo u Top 8 pa posle možemo da pričamo o F4. Ne treba stvarati atmosferu kao da je već sve rešeno i stvarati pritisak ekipi. Naravno da momci ovakvim kvalitetom igre mogu do samog kraja u to nema sumnje ali u čitavom ovom procesu ne treba im nabijati nikakav imperativ. Ako bude to je sjajno. Ako ne momci su nas već zadovoljili. Mislim da bi većina komentatora prihvatila na početku sezone da imamo 12 pobedana kraju ligaškog dela a kako stvari stoje biće ih još.

Nikola

pre 7 godina

Pa sta kada neko misli da Zvezda moze da osvoji. Svako ko ucestvuje moze da osvoji. Postoji lopta, postoji teren, neko ima skuplje igrace, neko jeftinije, neko se bori vise, neko manje. Neko igra kao tim, dok neko igra za ugovor i statistiku, a nekoga mrzi da igra odbranu. E zbod toga jos nista nije reseno i niko ne zna sta ce da bude, a Zvezda se bori kao lav i niko ne sme da je otpise i niko ne moze da kaze da sigurno cemo ih dobiti. Verujte niko ne zeli da igra protiv Zvezde.

ivan

pre 7 godina

Nadam se samo da Mitrovic i druzina ne citaju zutu stampu. Na svakih dva sata vest o njima, to moze samo da steti momcima. Najava meca i vest posle meca bi billo sasvim dovoljno. Pozdrav od velikog zvezdasa!

Nikola

pre 7 godina

Najveci nedostatak Zvezde je sto kada krene eliminaciona faza mora da igra zavrsnicu Aba lige jer je to jedini nacin da igra Evroligu sledece sezone dok najjaci timovi imaju licencu i ne moraju da razmisljaju o tome. To je prednost koja bas i nije fer i timovi nisu ravnopravni. U nekoj drugoj situaciji Zvezda bi u potpunosti mogla da se posveti evropskim utakmicama.

Dusan

pre 7 godina

Raduje cinjenica da je veliki broj zvezdasa svjestan rezultata koji su napravili ovi nomci. Slazem se da su ovakvi naslovi ,tekstovi samo stetni kako za momke tako I za sistem Crvene Zvezde. Treba uzivati u ovome sto oni rade pa do kad got to trajalo. Nadam se samo da I oni stoje cvrsto nogama na zemlji. Srecno u nastavku.

Nikola

pre 7 godina

@rock star koja to ekipa ima los sastav ove godine? Pa nikada nije bilo vise povratnika iz Nba, ekipe nikada nisu bile skuplje, ali ne igraju igraci nego tim.

gr1

pre 7 godina

Ne stvarajte im pritisak :) Mogu sve ako se malo posreci i nastavi ovaj nivo igre , a i da ne bude mislim da svi treba da budu vise nego zadovoljni. pozdrav

Markizio

pre 7 godina

Ne,i ako bog da nikad ga ne gledali.
(sismundo, 1. februar 2017 22:33)
Ljudi, nemojte vise o Zvezdi molim vas!Reči kao F4 i EVROLIGA su previše teške za već napaćene Zagorce.Evo ovaj na primer, počeo i da kune...