Utorak, 31.01.2017.

08:13

Bjelica solidan, Marjanović bez šanse

Prethodne noći u NBA ligi na parketu se našao Nemanja Bjelica, dok Boban Marjanović nije dobio šansu da zaigra.

Izvor:

Bjelica solidan, Marjanoviæ bez šanse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

tidam tidi

pre 7 godina

Svaka cast hrvatima, prvi i drugi najgori igrac NBA lige su Dragan Bender i Mario Hezonja https://insider.espn.com/nba/hollinger/statistics/_/order/false

antiDebil

pre 7 godina

Nikola

Sve je to ok, samo sto su Bogdanovic, Saric i Zubac 3 odlicna igraca a Jokic, i ako je bolji od njih, samo 1.
Nama jos da Hezonja proigra (prrmda je u repki dobar), a hoce jer je dobar (cak i bolji od ove trojice) i samo nam 1 pravi igrac fali. Zasad 2. A ko je vama buducnost osim Jokica.
(drago, 31. januar 2017 13:36)

Sine tebi izgleda sve mora da se crta ? Ovo sto radi Jokic, u njegovim godinama to nije radio nijedan evropski igrac u istoriji NBA lige.
Drugo, Jokic jeste bolji od sve te trojice zajedno plus Hezonje.
Dzaba Saric i njegove partije kada se pojavi jedan Raduljica i razvali ga u sekundi, uvek ce biti nekog Raduljice da na taj nacin resava stvari !
Sto sto igraju ti koje si nabrojao i to sto radi Jokic, to nema prevelike veze jedno sa drugim, skoro pa kao 2 sporta.

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Pored Jokića,Srbija ima Teodosića,Bogdanovića,Bjelicu i igrače Zvezde koji po svim košarkaškim krugovima i analizama igraju superiornu košarku u kojoj su nosioci igre domaći igrači. U povijesti uvijek je hrvatska imala talente ali nikada ništa nije uradila, kako u seniorima tako i u mlađim kategorijama za razliku od Srbije. Gdje su klubovi iz hrvatske u odnosu na srpske i koliko je puta neki srpski klub osvojio ABA ligu a koliko hrvatski? Suvišno je pričati bez argumenata i prodavati maglu ali dobro,važno je vjerovati da će jednom nekada u nekom stoljeću i hrvatska nešto osvojiti.I na kraju,kada je hrvatska toliko jaka jel,da li će ponovo na mjestu playa biti tamnoputi hrvat kao što je uvijek bilo kroz povijest.Pozdrav iz hladnog Zagreba!

drago

pre 7 godina

ja se izvinjavam, ali nisam stigao proslu utakmicu da se javim. Tada je Lepa Darijana imala 2/6 iz igre i 6 poena.
Danas sam potrcao da izlucim kompleks posto je Lepa Darija sinoc bila na nivou. Popravlja se ovosezonski prosek suta od 37%
Joj nadam se da cemo na evropskom uzeti neku medalju, red bi bio posle 20 godina. Kao i pred svako takmičenje, najtalentovaniji smo.

antiDebil

pre 7 godina

Jokic > Saric + Bojan Bogdanovic + Hezonja + Zubac + aj moze i Rudez
(Nikola, 31. januar 2017 09:36)

Moraju da motaju sve unazad do Kukoca da bi prebacili taj teg na svoju stranu, a Jokic tek ima 22 godine, tj puni 22 za 20 dana !

Djada

pre 7 godina

Hrvati imaju dobre mlade igrace, pogotovo ova super generacija 97. Zizic Bender Zubac. Ali to sve sta vredi im igra u nba. U evroligi vise nemaju vrhunskih igraca osim Simona. Za razliku od nas koji imamo vecu sirinu i trenutno 20-30 dobrih igraca oni imaju oko 10-ak. Plus im svi skoro igraju na cetvorki i petici. Od Sarica Bendera Zizica i Zubca samo 2 mogu biti istovremeno na terenu. Hezonja slabo napreduje.

dule

pre 7 godina

Koja je svrha ovih komentara? Ok javi se drago, iskomentariše i to je to. Zašto mu odgovarate? Hranite trola.

Većinu ostalih Bojan B., Hezonja i družina interesuju samo kad igraju protiv naše reprezentacije. Do sad su bili prilično dosledni kad se pogleda otkako igraju kao Hrvatska. Čemu prepirka?

stevan

pre 7 godina

@rocky balboa
dragi susjedu i ti si zaboravio kako je Raduljica ukucao tog supertalentiranog dominantnog vanserijskog sarica u kos na olimpijadi, ponizio ga je. Isti taj Raduljica je grejao klupu u NBA, ali kada god je igrao u reprezentaciji bio je dominantan, jer jednostavno imamo kolektivni pobednicki mentalitet i to se odrazava na svakog pojedinca da izgori do kraja na svakoj utakmici. Na utakmicama Srbije i hrvatske pobedjuje onaj ko ima vise medju nogama, a ne onaj ko je "veliki talenat i buduca zvezda". Hrvatska je do sada svaki put izgubila od Srbije bas zato sto su pravljeni na generacijama gubitnika. Tako da dokle god se ne pomirite sa tim da ste niko i nista u kosarci, ne mozete da napredujete. Uvek se busate i dizete svoje igrace u nebesa, iako niko nista od drazena i kukoca nije pokazao. Tako da spustite se na zemlju, zaboravite na to da ste "talentovani", i pocnite da se ugledate na Srbiju sto se kosarke tice.

stevan

pre 7 godina

Citam komentare ovih iskompleksiranih suseda (da, iskompleksiranih, nema drugog razloga zbog cega bi dolazili na Srbski portal da likuju i pisu nama o kosarci, kao da su oni ti koji nas dominiraju a ne obratno ) i samo razmisljam da li je ovo Deja Vu. Tolko puta sam citao o tome kako haraju i kako su jedni od najtalentovanijih u evropi. A jadni cekaju bilo kakav uspeh na klupskom ili reprezentativnom nivou jace od 20 godina. Neka, nije problem budite vi "talentovani" mi cemo nastaviti za uzimanjem medalja. uzdravlje i samo nastavite da posecujete Srpske portale, ovde se dosta pise o kosarci, mozda nesto i naucite ako pazljivo budete citali.

dalibor79

pre 7 godina

drago za tebe. je li ti racunas bogdanovica sa njegovih 28 godina kao buducnost? pa onda mozes i teodosica da smatras buducnost srbije. a sve ovi vasi igraci igraju ili u manjim klubovima koji nemaju sansu da udju u plej of ili nemaju nikakav znacaj kao bender,kezonja.a trebao bi znati i da se kosarka igra izvan nba i da je srbija na OI u polufinalu pobedila australiju koja je puna nba igraca. a u evropi nemate gotovo nijednoga igraca koji cak nije ni prosecan. pa kezonja i bender ni u evropi nisu uspeli da se probiju a kamoli u nba-u. a evo nekoliko srpskih igraca koji su mladi peno,zagorac,jaramaz,guduric. a kako god okrenes vas uvek pobedjujemo:)

lerma

pre 7 godina

bjelica je nas i normalno je da ga podrzavamo, ali bjeli s 28 igra slabije nego saric s 22. bjeli je s 23-4 igrao slabije u acb nego sto saric igra u nba a sada se vratio na tu igru. bjeli je imao jednu pravu sezonu u evroligi, cak je i prvu u feneru igrao u grcu. dzaba sto je univerzalac i kompletniji igrac kada ga glava sprecava to da pokaze. da poseduje deo drskosti, mogu slobodno kazem sebicluka i opijenosti sobom, koju je posedovao rakocevic, bjeli bi bio jedan od najbojih evropskih igraca.

stevan

pre 7 godina

Jedna od najlosijih ruki klasa u poslednjih 10ak godina, mozda i jace. Jedan saric igra prosecno 24 minuta po utakmici (dosta vise nego Jokic prosle godine kao ruki) ima 9 poena i 7 skokova prosecno, i ima procenat suta 37% iz igre, sto je ocajno za krilnog centra. Odbrana takodje 0. I on sa takvom ocajnom igrom i ocajnom statistikom 2 ruki u klasi.
Ova generacija rukija ima samo Embida, a on je trebao da bude ruki pre dve godine, tako da ako ne racunamo njega, ovo je vrlo lako najlosija generacija rukija ikada.
Sto se tice ostatka hrvatskih kosarkasa, slabo su se pokazali, mali Zubac ima potencijal jedini. Heznonja, Bender nisu opravdali visoke pozicije na draftu. Bogdanovic prosecan suter u najbolju ruku, vrlo jednodimenzionalan igrac koji nikada nece biti starter nigde drugde osim u najlosijoj ekipi u NBA, Bruklinu.
Opet nema zime za Srbiju, ako naletimo na njih na Evropskom ove godine, dobijamo opet, mozda i laganije nego na olimpijadi, nisu napredovali njihovi samoproklamovani talenti.

drago

pre 7 godina

Nikola

Sve je to ok, samo sto su Bogdanovic, Saric i Zubac 3 odlicna igraca a Jokic, i ako je bolji od njih, samo 1.
Nama jos da Hezonja proigra (prrmda je u repki dobar), a hoce jer je dobar (cak i bolji od ove trojice) i samo nam 1 pravi igrac fali. Zasad 2. A ko je vama buducnost osim Jokica.

drago

pre 7 godina

Nikola

Sve je to ok, samo sto su Bogdanovic, Saric i Zubac 3 odlicna igraca a Jokic, i ako je bolji od njih, samo 1.
Nama jos da Hezonja proigra (prrmda je u repki dobar), a hoce jer je dobar (cak i bolji od ove trojice) i samo nam 1 pravi igrac fali. Zasad 2. A ko je vama buducnost osim Jokica.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Dragi susjedi,Šarić je kao klinac dominirao,osvaja EP uvijek MVP,brzo zaboravljate,usred Beograda sam je sa Cibonom osvojio ABA,igrač extra energije i talenta koji već prve godine pljeni svojim igrama u NBA,momak je zapalio Phillu,pa pogledajte koju utakmicu,najbolje ga tek čeka,suđeno mu je.

Rocky Balboa

pre 7 godina

drago, 31. januar 2017 08:55)U Hrvatskoj nemate sportske portale?
(Navijac, 31. januar 2017 09:08)evo ja ću ti odgovoriti,imamo,i vjeruj mi ima više susjeda tamo nego ovdje,treba biti pošten i reći da je B92 uvjerljivo najbolji i najkvalitetniji portal u regiji.

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Kako nam kriterijum, sto se tice Belog, vremenom opada... Ranije su naslovi glasili: "Beli slab - 7 poena" a sada je sa 7 poena "solidan"...
(True Batman Fan, 31. januar 2017 09:33)

Nisu pali kriterijumi već je sinoć bio stvarno solidan - u +/- rubrici je bio najbolji sa +11! U napadu i dalje dobija malo lopti ali je u odbrani bio odličan...

Vojislav

pre 7 godina

Nije igrao, nije dobio sansu, opet rezerva,..... Koja je poenta pisanja o nekome ko nista ne radi? Zasto onda nema tekstova `Leto dolazi za sest meseci...` `Euro nije pao ispod 100 rsd` `Beograd nije u Kaliforniji` `Avala i dalje na istom mestu...` Ili mozda to neko placa da B92 redovno izvestava o svakoj ne-aktivnosti odredjenih sportista da bi im dizao cenu. Molim Vas da razdvojite vasu marketing aktivnost od informativne!

lerma

pre 7 godina

bjelica je nas i normalno je da ga podrzavamo, ali bjeli s 28 igra slabije nego saric s 22. bjeli je s 23-4 igrao slabije u acb nego sto saric igra u nba a sada se vratio na tu igru. bjeli je imao jednu pravu sezonu u evroligi, cak je i prvu u feneru igrao u grcu. dzaba sto je univerzalac i kompletniji igrac od mnogih kada ga glava sprecava to da pokaze. da poseduje deo drskosti, mogu slobodno kazem sebicluka i opijenosti sobom koju je posedovao rakocevic, bjeli bi bio jedan od najbojih evropskih igraca.

dalibor79

pre 7 godina

drago za tebe, posto volis statistike bilo bi lepo da napises koliko puta su dosada bogdanovic i saric dobili od srbije po usima:)

dr.bero

pre 7 godina

@ drago: Jokic > Saric + Bojan Bogdanovic + Hezonja + Zubac + aj moze i Rudez
(Nikola, 31. januar 2017 09:36)

Zaboravio si Bendera!!!
Inače, po meni Nikola = Bojan, al eto...

bbr

pre 7 godina

trust the proces...Bjelica je u Evropi dokazao da je bolji od Sarica,a u NBA sve zavisi u kakvu ekipu upadnes...kakav je ucinak Drazen Petrovic imao u pocetku svoje NBA karijere?a dosao je tamo kao najbolji igrac Evrope a tamo sedeo na klupi.Filadelfija bukvalno nema konkurenciju na Saricevoj poziciji i osim dva igraca nema nikoga ko trosi lopte.U Minesoti imas za pocetak tri divljaka koji zajedno sutnu po 60+ suteva po utakmici(tauns,vigins,lavin) i osim njih jos dva teska indijanca.Nego...Saricev sut iz igre?procenat?

insajder provajder

pre 7 godina

ajde zvezdasi pisite bobijevom treneru da ga pusti da igra, da nema pojma, da je prodana dusa, da bi sa njim uzeli titulu...
(ronaldinho, 31. januar 2017 08:54)

Još nisi popio kompleksan?
Mora da si sinoć uzeo duplu dozu pa si se uplašio da ne preforsiraš.
Ipak popij, biće ti lakše.

trust the proces

pre 7 godina

Načitao sam se kako je Bjelica bolji od Šarića,to je kao da ja kažem da je Nurkić talentiraniji i bolji od Jokića,u oba slučaja dva svijeta.

True Batman Fan

pre 7 godina

Kako nam kriterijum, sto se tice Belog, vremenom opada... Ranije su naslovi glasili: "Beli slab - 7 poena" a sada je sa 7 poena "solidan"...

dezurni filozof

pre 7 godina

E moj Bobane nisi vise ni garbage time boy, sta ti je falilo da igras u Evropi 25-30 minuta za priblizno istu lovu.

Ovako za bednih 8-9 miliona dolara koliko ti ostane nakon placanja poreza i Miskovog dela ne dodajes ni peskire. Bar da te posalju u D-ligu da malo igras nego ovako.

drago

pre 7 godina

Phila dobila i bez Embiida. Poslije All-Starsa se vraca Simmons.
Saric najbolji sinoc. 17 koseva, 5 skokova i 6 asista. Sutirao 80%. Kao i uvijek u seriji 15:5 kad su preokrenuli sa -7 na +3 (prvo vodstvo) sudjelovao je kod 9 koseva (5 zabio i za 4 asistirao). Zabio je i kos za vodstvo na 90 sekundi do kraja.
Bogdanovic standarno odlican sa 17. U zadnje vriheme osim sto ima puno vuse skokova skoro sve koseve zabija na ulaz na cijelu obranu sto je daleko najteze naravno.
Veceras Zubac vs Jokic (ako ozdravi). Steta nije neki normalan termin.

https://m.youtube.com/watch?v=ey31ZBt1t-I

https://m.youtube.com/watch?v=HEgb2OwR6_0

Klasa.

Jagodic

pre 7 godina

Ajzea Tomas ima 174cm i najbolji je strelac na istoku, što reče jednom američki komentator najneobičniji igrač u istoriji nba. Ja ga obožavam gledati. A Boston nastavili Klivlend ovako "dobro" igrati (uglavnom po zapadu) može i do prvog mesta
A ja sigurno prizeljkujem finale istoka Boston Klivlend(navijač sam Bostona)jer od svih tih brdo osrednjih timova na istoku Boston je najbolji jer ima najboljeg trenera

True Batman Fan

pre 7 godina

Kako nam kriterijum, sto se tice Belog, vremenom opada... Ranije su naslovi glasili: "Beli slab - 7 poena" a sada je sa 7 poena "solidan"...

Jagodic

pre 7 godina

Ajzea Tomas ima 174cm i najbolji je strelac na istoku, što reče jednom američki komentator najneobičniji igrač u istoriji nba. Ja ga obožavam gledati. A Boston nastavili Klivlend ovako "dobro" igrati (uglavnom po zapadu) može i do prvog mesta
A ja sigurno prizeljkujem finale istoka Boston Klivlend(navijač sam Bostona)jer od svih tih brdo osrednjih timova na istoku Boston je najbolji jer ima najboljeg trenera

insajder provajder

pre 7 godina

ajde zvezdasi pisite bobijevom treneru da ga pusti da igra, da nema pojma, da je prodana dusa, da bi sa njim uzeli titulu...
(ronaldinho, 31. januar 2017 08:54)

Još nisi popio kompleksan?
Mora da si sinoć uzeo duplu dozu pa si se uplašio da ne preforsiraš.
Ipak popij, biće ti lakše.

dezurni filozof

pre 7 godina

E moj Bobane nisi vise ni garbage time boy, sta ti je falilo da igras u Evropi 25-30 minuta za priblizno istu lovu.

Ovako za bednih 8-9 miliona dolara koliko ti ostane nakon placanja poreza i Miskovog dela ne dodajes ni peskire. Bar da te posalju u D-ligu da malo igras nego ovako.

dalibor79

pre 7 godina

drago za tebe. je li ti racunas bogdanovica sa njegovih 28 godina kao buducnost? pa onda mozes i teodosica da smatras buducnost srbije. a sve ovi vasi igraci igraju ili u manjim klubovima koji nemaju sansu da udju u plej of ili nemaju nikakav znacaj kao bender,kezonja.a trebao bi znati i da se kosarka igra izvan nba i da je srbija na OI u polufinalu pobedila australiju koja je puna nba igraca. a u evropi nemate gotovo nijednoga igraca koji cak nije ni prosecan. pa kezonja i bender ni u evropi nisu uspeli da se probiju a kamoli u nba-u. a evo nekoliko srpskih igraca koji su mladi peno,zagorac,jaramaz,guduric. a kako god okrenes vas uvek pobedjujemo:)

stevan

pre 7 godina

Jedna od najlosijih ruki klasa u poslednjih 10ak godina, mozda i jace. Jedan saric igra prosecno 24 minuta po utakmici (dosta vise nego Jokic prosle godine kao ruki) ima 9 poena i 7 skokova prosecno, i ima procenat suta 37% iz igre, sto je ocajno za krilnog centra. Odbrana takodje 0. I on sa takvom ocajnom igrom i ocajnom statistikom 2 ruki u klasi.
Ova generacija rukija ima samo Embida, a on je trebao da bude ruki pre dve godine, tako da ako ne racunamo njega, ovo je vrlo lako najlosija generacija rukija ikada.
Sto se tice ostatka hrvatskih kosarkasa, slabo su se pokazali, mali Zubac ima potencijal jedini. Heznonja, Bender nisu opravdali visoke pozicije na draftu. Bogdanovic prosecan suter u najbolju ruku, vrlo jednodimenzionalan igrac koji nikada nece biti starter nigde drugde osim u najlosijoj ekipi u NBA, Bruklinu.
Opet nema zime za Srbiju, ako naletimo na njih na Evropskom ove godine, dobijamo opet, mozda i laganije nego na olimpijadi, nisu napredovali njihovi samoproklamovani talenti.

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Pored Jokića,Srbija ima Teodosića,Bogdanovića,Bjelicu i igrače Zvezde koji po svim košarkaškim krugovima i analizama igraju superiornu košarku u kojoj su nosioci igre domaći igrači. U povijesti uvijek je hrvatska imala talente ali nikada ništa nije uradila, kako u seniorima tako i u mlađim kategorijama za razliku od Srbije. Gdje su klubovi iz hrvatske u odnosu na srpske i koliko je puta neki srpski klub osvojio ABA ligu a koliko hrvatski? Suvišno je pričati bez argumenata i prodavati maglu ali dobro,važno je vjerovati da će jednom nekada u nekom stoljeću i hrvatska nešto osvojiti.I na kraju,kada je hrvatska toliko jaka jel,da li će ponovo na mjestu playa biti tamnoputi hrvat kao što je uvijek bilo kroz povijest.Pozdrav iz hladnog Zagreba!

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Kako nam kriterijum, sto se tice Belog, vremenom opada... Ranije su naslovi glasili: "Beli slab - 7 poena" a sada je sa 7 poena "solidan"...
(True Batman Fan, 31. januar 2017 09:33)

Nisu pali kriterijumi već je sinoć bio stvarno solidan - u +/- rubrici je bio najbolji sa +11! U napadu i dalje dobija malo lopti ali je u odbrani bio odličan...

stevan

pre 7 godina

Citam komentare ovih iskompleksiranih suseda (da, iskompleksiranih, nema drugog razloga zbog cega bi dolazili na Srbski portal da likuju i pisu nama o kosarci, kao da su oni ti koji nas dominiraju a ne obratno ) i samo razmisljam da li je ovo Deja Vu. Tolko puta sam citao o tome kako haraju i kako su jedni od najtalentovanijih u evropi. A jadni cekaju bilo kakav uspeh na klupskom ili reprezentativnom nivou jace od 20 godina. Neka, nije problem budite vi "talentovani" mi cemo nastaviti za uzimanjem medalja. uzdravlje i samo nastavite da posecujete Srpske portale, ovde se dosta pise o kosarci, mozda nesto i naucite ako pazljivo budete citali.

Vojislav

pre 7 godina

Nije igrao, nije dobio sansu, opet rezerva,..... Koja je poenta pisanja o nekome ko nista ne radi? Zasto onda nema tekstova `Leto dolazi za sest meseci...` `Euro nije pao ispod 100 rsd` `Beograd nije u Kaliforniji` `Avala i dalje na istom mestu...` Ili mozda to neko placa da B92 redovno izvestava o svakoj ne-aktivnosti odredjenih sportista da bi im dizao cenu. Molim Vas da razdvojite vasu marketing aktivnost od informativne!

antiDebil

pre 7 godina

Jokic > Saric + Bojan Bogdanovic + Hezonja + Zubac + aj moze i Rudez
(Nikola, 31. januar 2017 09:36)

Moraju da motaju sve unazad do Kukoca da bi prebacili taj teg na svoju stranu, a Jokic tek ima 22 godine, tj puni 22 za 20 dana !

stevan

pre 7 godina

@rocky balboa
dragi susjedu i ti si zaboravio kako je Raduljica ukucao tog supertalentiranog dominantnog vanserijskog sarica u kos na olimpijadi, ponizio ga je. Isti taj Raduljica je grejao klupu u NBA, ali kada god je igrao u reprezentaciji bio je dominantan, jer jednostavno imamo kolektivni pobednicki mentalitet i to se odrazava na svakog pojedinca da izgori do kraja na svakoj utakmici. Na utakmicama Srbije i hrvatske pobedjuje onaj ko ima vise medju nogama, a ne onaj ko je "veliki talenat i buduca zvezda". Hrvatska je do sada svaki put izgubila od Srbije bas zato sto su pravljeni na generacijama gubitnika. Tako da dokle god se ne pomirite sa tim da ste niko i nista u kosarci, ne mozete da napredujete. Uvek se busate i dizete svoje igrace u nebesa, iako niko nista od drazena i kukoca nije pokazao. Tako da spustite se na zemlju, zaboravite na to da ste "talentovani", i pocnite da se ugledate na Srbiju sto se kosarke tice.

dule

pre 7 godina

Koja je svrha ovih komentara? Ok javi se drago, iskomentariše i to je to. Zašto mu odgovarate? Hranite trola.

Većinu ostalih Bojan B., Hezonja i družina interesuju samo kad igraju protiv naše reprezentacije. Do sad su bili prilično dosledni kad se pogleda otkako igraju kao Hrvatska. Čemu prepirka?

Djada

pre 7 godina

Hrvati imaju dobre mlade igrace, pogotovo ova super generacija 97. Zizic Bender Zubac. Ali to sve sta vredi im igra u nba. U evroligi vise nemaju vrhunskih igraca osim Simona. Za razliku od nas koji imamo vecu sirinu i trenutno 20-30 dobrih igraca oni imaju oko 10-ak. Plus im svi skoro igraju na cetvorki i petici. Od Sarica Bendera Zizica i Zubca samo 2 mogu biti istovremeno na terenu. Hezonja slabo napreduje.

trust the proces

pre 7 godina

Načitao sam se kako je Bjelica bolji od Šarića,to je kao da ja kažem da je Nurkić talentiraniji i bolji od Jokića,u oba slučaja dva svijeta.

Rocky Balboa

pre 7 godina

drago, 31. januar 2017 08:55)U Hrvatskoj nemate sportske portale?
(Navijac, 31. januar 2017 09:08)evo ja ću ti odgovoriti,imamo,i vjeruj mi ima više susjeda tamo nego ovdje,treba biti pošten i reći da je B92 uvjerljivo najbolji i najkvalitetniji portal u regiji.

dalibor79

pre 7 godina

drago za tebe, posto volis statistike bilo bi lepo da napises koliko puta su dosada bogdanovic i saric dobili od srbije po usima:)

bbr

pre 7 godina

trust the proces...Bjelica je u Evropi dokazao da je bolji od Sarica,a u NBA sve zavisi u kakvu ekipu upadnes...kakav je ucinak Drazen Petrovic imao u pocetku svoje NBA karijere?a dosao je tamo kao najbolji igrac Evrope a tamo sedeo na klupi.Filadelfija bukvalno nema konkurenciju na Saricevoj poziciji i osim dva igraca nema nikoga ko trosi lopte.U Minesoti imas za pocetak tri divljaka koji zajedno sutnu po 60+ suteva po utakmici(tauns,vigins,lavin) i osim njih jos dva teska indijanca.Nego...Saricev sut iz igre?procenat?

antiDebil

pre 7 godina

Nikola

Sve je to ok, samo sto su Bogdanovic, Saric i Zubac 3 odlicna igraca a Jokic, i ako je bolji od njih, samo 1.
Nama jos da Hezonja proigra (prrmda je u repki dobar), a hoce jer je dobar (cak i bolji od ove trojice) i samo nam 1 pravi igrac fali. Zasad 2. A ko je vama buducnost osim Jokica.
(drago, 31. januar 2017 13:36)

Sine tebi izgleda sve mora da se crta ? Ovo sto radi Jokic, u njegovim godinama to nije radio nijedan evropski igrac u istoriji NBA lige.
Drugo, Jokic jeste bolji od sve te trojice zajedno plus Hezonje.
Dzaba Saric i njegove partije kada se pojavi jedan Raduljica i razvali ga u sekundi, uvek ce biti nekog Raduljice da na taj nacin resava stvari !
Sto sto igraju ti koje si nabrojao i to sto radi Jokic, to nema prevelike veze jedno sa drugim, skoro pa kao 2 sporta.

tidam tidi

pre 7 godina

Svaka cast hrvatima, prvi i drugi najgori igrac NBA lige su Dragan Bender i Mario Hezonja https://insider.espn.com/nba/hollinger/statistics/_/order/false

lerma

pre 7 godina

bjelica je nas i normalno je da ga podrzavamo, ali bjeli s 28 igra slabije nego saric s 22. bjeli je s 23-4 igrao slabije u acb nego sto saric igra u nba a sada se vratio na tu igru. bjeli je imao jednu pravu sezonu u evroligi, cak je i prvu u feneru igrao u grcu. dzaba sto je univerzalac i kompletniji igrac kada ga glava sprecava to da pokaze. da poseduje deo drskosti, mogu slobodno kazem sebicluka i opijenosti sobom, koju je posedovao rakocevic, bjeli bi bio jedan od najbojih evropskih igraca.

drago

pre 7 godina

Phila dobila i bez Embiida. Poslije All-Starsa se vraca Simmons.
Saric najbolji sinoc. 17 koseva, 5 skokova i 6 asista. Sutirao 80%. Kao i uvijek u seriji 15:5 kad su preokrenuli sa -7 na +3 (prvo vodstvo) sudjelovao je kod 9 koseva (5 zabio i za 4 asistirao). Zabio je i kos za vodstvo na 90 sekundi do kraja.
Bogdanovic standarno odlican sa 17. U zadnje vriheme osim sto ima puno vuse skokova skoro sve koseve zabija na ulaz na cijelu obranu sto je daleko najteze naravno.
Veceras Zubac vs Jokic (ako ozdravi). Steta nije neki normalan termin.

https://m.youtube.com/watch?v=ey31ZBt1t-I

https://m.youtube.com/watch?v=HEgb2OwR6_0

Klasa.

lerma

pre 7 godina

bjelica je nas i normalno je da ga podrzavamo, ali bjeli s 28 igra slabije nego saric s 22. bjeli je s 23-4 igrao slabije u acb nego sto saric igra u nba a sada se vratio na tu igru. bjeli je imao jednu pravu sezonu u evroligi, cak je i prvu u feneru igrao u grcu. dzaba sto je univerzalac i kompletniji igrac od mnogih kada ga glava sprecava to da pokaze. da poseduje deo drskosti, mogu slobodno kazem sebicluka i opijenosti sobom koju je posedovao rakocevic, bjeli bi bio jedan od najbojih evropskih igraca.

drago

pre 7 godina

ja se izvinjavam, ali nisam stigao proslu utakmicu da se javim. Tada je Lepa Darijana imala 2/6 iz igre i 6 poena.
Danas sam potrcao da izlucim kompleks posto je Lepa Darija sinoc bila na nivou. Popravlja se ovosezonski prosek suta od 37%
Joj nadam se da cemo na evropskom uzeti neku medalju, red bi bio posle 20 godina. Kao i pred svako takmičenje, najtalentovaniji smo.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Dragi susjedi,Šarić je kao klinac dominirao,osvaja EP uvijek MVP,brzo zaboravljate,usred Beograda sam je sa Cibonom osvojio ABA,igrač extra energije i talenta koji već prve godine pljeni svojim igrama u NBA,momak je zapalio Phillu,pa pogledajte koju utakmicu,najbolje ga tek čeka,suđeno mu je.

drago

pre 7 godina

Nikola

Sve je to ok, samo sto su Bogdanovic, Saric i Zubac 3 odlicna igraca a Jokic, i ako je bolji od njih, samo 1.
Nama jos da Hezonja proigra (prrmda je u repki dobar), a hoce jer je dobar (cak i bolji od ove trojice) i samo nam 1 pravi igrac fali. Zasad 2. A ko je vama buducnost osim Jokica.

drago

pre 7 godina

Nikola

Sve je to ok, samo sto su Bogdanovic, Saric i Zubac 3 odlicna igraca a Jokic, i ako je bolji od njih, samo 1.
Nama jos da Hezonja proigra (prrmda je u repki dobar), a hoce jer je dobar (cak i bolji od ove trojice) i samo nam 1 pravi igrac fali. Zasad 2. A ko je vama buducnost osim Jokica.

dr.bero

pre 7 godina

@ drago: Jokic > Saric + Bojan Bogdanovic + Hezonja + Zubac + aj moze i Rudez
(Nikola, 31. januar 2017 09:36)

Zaboravio si Bendera!!!
Inače, po meni Nikola = Bojan, al eto...

drago

pre 7 godina

Phila dobila i bez Embiida. Poslije All-Starsa se vraca Simmons.
Saric najbolji sinoc. 17 koseva, 5 skokova i 6 asista. Sutirao 80%. Kao i uvijek u seriji 15:5 kad su preokrenuli sa -7 na +3 (prvo vodstvo) sudjelovao je kod 9 koseva (5 zabio i za 4 asistirao). Zabio je i kos za vodstvo na 90 sekundi do kraja.
Bogdanovic standarno odlican sa 17. U zadnje vriheme osim sto ima puno vuse skokova skoro sve koseve zabija na ulaz na cijelu obranu sto je daleko najteze naravno.
Veceras Zubac vs Jokic (ako ozdravi). Steta nije neki normalan termin.

https://m.youtube.com/watch?v=ey31ZBt1t-I

https://m.youtube.com/watch?v=HEgb2OwR6_0

Klasa.

trust the proces

pre 7 godina

Načitao sam se kako je Bjelica bolji od Šarića,to je kao da ja kažem da je Nurkić talentiraniji i bolji od Jokića,u oba slučaja dva svijeta.

dezurni filozof

pre 7 godina

E moj Bobane nisi vise ni garbage time boy, sta ti je falilo da igras u Evropi 25-30 minuta za priblizno istu lovu.

Ovako za bednih 8-9 miliona dolara koliko ti ostane nakon placanja poreza i Miskovog dela ne dodajes ni peskire. Bar da te posalju u D-ligu da malo igras nego ovako.

insajder provajder

pre 7 godina

ajde zvezdasi pisite bobijevom treneru da ga pusti da igra, da nema pojma, da je prodana dusa, da bi sa njim uzeli titulu...
(ronaldinho, 31. januar 2017 08:54)

Još nisi popio kompleksan?
Mora da si sinoć uzeo duplu dozu pa si se uplašio da ne preforsiraš.
Ipak popij, biće ti lakše.

drago

pre 7 godina

Nikola

Sve je to ok, samo sto su Bogdanovic, Saric i Zubac 3 odlicna igraca a Jokic, i ako je bolji od njih, samo 1.
Nama jos da Hezonja proigra (prrmda je u repki dobar), a hoce jer je dobar (cak i bolji od ove trojice) i samo nam 1 pravi igrac fali. Zasad 2. A ko je vama buducnost osim Jokica.

dr.bero

pre 7 godina

@ drago: Jokic > Saric + Bojan Bogdanovic + Hezonja + Zubac + aj moze i Rudez
(Nikola, 31. januar 2017 09:36)

Zaboravio si Bendera!!!
Inače, po meni Nikola = Bojan, al eto...

Rocky Balboa

pre 7 godina

Dragi susjedi,Šarić je kao klinac dominirao,osvaja EP uvijek MVP,brzo zaboravljate,usred Beograda sam je sa Cibonom osvojio ABA,igrač extra energije i talenta koji već prve godine pljeni svojim igrama u NBA,momak je zapalio Phillu,pa pogledajte koju utakmicu,najbolje ga tek čeka,suđeno mu je.

drago

pre 7 godina

Nikola

Sve je to ok, samo sto su Bogdanovic, Saric i Zubac 3 odlicna igraca a Jokic, i ako je bolji od njih, samo 1.
Nama jos da Hezonja proigra (prrmda je u repki dobar), a hoce jer je dobar (cak i bolji od ove trojice) i samo nam 1 pravi igrac fali. Zasad 2. A ko je vama buducnost osim Jokica.

True Batman Fan

pre 7 godina

Kako nam kriterijum, sto se tice Belog, vremenom opada... Ranije su naslovi glasili: "Beli slab - 7 poena" a sada je sa 7 poena "solidan"...

lerma

pre 7 godina

bjelica je nas i normalno je da ga podrzavamo, ali bjeli s 28 igra slabije nego saric s 22. bjeli je s 23-4 igrao slabije u acb nego sto saric igra u nba a sada se vratio na tu igru. bjeli je imao jednu pravu sezonu u evroligi, cak je i prvu u feneru igrao u grcu. dzaba sto je univerzalac i kompletniji igrac kada ga glava sprecava to da pokaze. da poseduje deo drskosti, mogu slobodno kazem sebicluka i opijenosti sobom, koju je posedovao rakocevic, bjeli bi bio jedan od najbojih evropskih igraca.

Jagodic

pre 7 godina

Ajzea Tomas ima 174cm i najbolji je strelac na istoku, što reče jednom američki komentator najneobičniji igrač u istoriji nba. Ja ga obožavam gledati. A Boston nastavili Klivlend ovako "dobro" igrati (uglavnom po zapadu) može i do prvog mesta
A ja sigurno prizeljkujem finale istoka Boston Klivlend(navijač sam Bostona)jer od svih tih brdo osrednjih timova na istoku Boston je najbolji jer ima najboljeg trenera

lerma

pre 7 godina

bjelica je nas i normalno je da ga podrzavamo, ali bjeli s 28 igra slabije nego saric s 22. bjeli je s 23-4 igrao slabije u acb nego sto saric igra u nba a sada se vratio na tu igru. bjeli je imao jednu pravu sezonu u evroligi, cak je i prvu u feneru igrao u grcu. dzaba sto je univerzalac i kompletniji igrac od mnogih kada ga glava sprecava to da pokaze. da poseduje deo drskosti, mogu slobodno kazem sebicluka i opijenosti sobom koju je posedovao rakocevic, bjeli bi bio jedan od najbojih evropskih igraca.

Vojislav

pre 7 godina

Nije igrao, nije dobio sansu, opet rezerva,..... Koja je poenta pisanja o nekome ko nista ne radi? Zasto onda nema tekstova `Leto dolazi za sest meseci...` `Euro nije pao ispod 100 rsd` `Beograd nije u Kaliforniji` `Avala i dalje na istom mestu...` Ili mozda to neko placa da B92 redovno izvestava o svakoj ne-aktivnosti odredjenih sportista da bi im dizao cenu. Molim Vas da razdvojite vasu marketing aktivnost od informativne!

Rocky Balboa

pre 7 godina

drago, 31. januar 2017 08:55)U Hrvatskoj nemate sportske portale?
(Navijac, 31. januar 2017 09:08)evo ja ću ti odgovoriti,imamo,i vjeruj mi ima više susjeda tamo nego ovdje,treba biti pošten i reći da je B92 uvjerljivo najbolji i najkvalitetniji portal u regiji.

stevan

pre 7 godina

Jedna od najlosijih ruki klasa u poslednjih 10ak godina, mozda i jace. Jedan saric igra prosecno 24 minuta po utakmici (dosta vise nego Jokic prosle godine kao ruki) ima 9 poena i 7 skokova prosecno, i ima procenat suta 37% iz igre, sto je ocajno za krilnog centra. Odbrana takodje 0. I on sa takvom ocajnom igrom i ocajnom statistikom 2 ruki u klasi.
Ova generacija rukija ima samo Embida, a on je trebao da bude ruki pre dve godine, tako da ako ne racunamo njega, ovo je vrlo lako najlosija generacija rukija ikada.
Sto se tice ostatka hrvatskih kosarkasa, slabo su se pokazali, mali Zubac ima potencijal jedini. Heznonja, Bender nisu opravdali visoke pozicije na draftu. Bogdanovic prosecan suter u najbolju ruku, vrlo jednodimenzionalan igrac koji nikada nece biti starter nigde drugde osim u najlosijoj ekipi u NBA, Bruklinu.
Opet nema zime za Srbiju, ako naletimo na njih na Evropskom ove godine, dobijamo opet, mozda i laganije nego na olimpijadi, nisu napredovali njihovi samoproklamovani talenti.

stevan

pre 7 godina

@rocky balboa
dragi susjedu i ti si zaboravio kako je Raduljica ukucao tog supertalentiranog dominantnog vanserijskog sarica u kos na olimpijadi, ponizio ga je. Isti taj Raduljica je grejao klupu u NBA, ali kada god je igrao u reprezentaciji bio je dominantan, jer jednostavno imamo kolektivni pobednicki mentalitet i to se odrazava na svakog pojedinca da izgori do kraja na svakoj utakmici. Na utakmicama Srbije i hrvatske pobedjuje onaj ko ima vise medju nogama, a ne onaj ko je "veliki talenat i buduca zvezda". Hrvatska je do sada svaki put izgubila od Srbije bas zato sto su pravljeni na generacijama gubitnika. Tako da dokle god se ne pomirite sa tim da ste niko i nista u kosarci, ne mozete da napredujete. Uvek se busate i dizete svoje igrace u nebesa, iako niko nista od drazena i kukoca nije pokazao. Tako da spustite se na zemlju, zaboravite na to da ste "talentovani", i pocnite da se ugledate na Srbiju sto se kosarke tice.

bbr

pre 7 godina

trust the proces...Bjelica je u Evropi dokazao da je bolji od Sarica,a u NBA sve zavisi u kakvu ekipu upadnes...kakav je ucinak Drazen Petrovic imao u pocetku svoje NBA karijere?a dosao je tamo kao najbolji igrac Evrope a tamo sedeo na klupi.Filadelfija bukvalno nema konkurenciju na Saricevoj poziciji i osim dva igraca nema nikoga ko trosi lopte.U Minesoti imas za pocetak tri divljaka koji zajedno sutnu po 60+ suteva po utakmici(tauns,vigins,lavin) i osim njih jos dva teska indijanca.Nego...Saricev sut iz igre?procenat?

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Kako nam kriterijum, sto se tice Belog, vremenom opada... Ranije su naslovi glasili: "Beli slab - 7 poena" a sada je sa 7 poena "solidan"...
(True Batman Fan, 31. januar 2017 09:33)

Nisu pali kriterijumi već je sinoć bio stvarno solidan - u +/- rubrici je bio najbolji sa +11! U napadu i dalje dobija malo lopti ali je u odbrani bio odličan...

drago

pre 7 godina

ja se izvinjavam, ali nisam stigao proslu utakmicu da se javim. Tada je Lepa Darijana imala 2/6 iz igre i 6 poena.
Danas sam potrcao da izlucim kompleks posto je Lepa Darija sinoc bila na nivou. Popravlja se ovosezonski prosek suta od 37%
Joj nadam se da cemo na evropskom uzeti neku medalju, red bi bio posle 20 godina. Kao i pred svako takmičenje, najtalentovaniji smo.

antiDebil

pre 7 godina

Nikola

Sve je to ok, samo sto su Bogdanovic, Saric i Zubac 3 odlicna igraca a Jokic, i ako je bolji od njih, samo 1.
Nama jos da Hezonja proigra (prrmda je u repki dobar), a hoce jer je dobar (cak i bolji od ove trojice) i samo nam 1 pravi igrac fali. Zasad 2. A ko je vama buducnost osim Jokica.
(drago, 31. januar 2017 13:36)

Sine tebi izgleda sve mora da se crta ? Ovo sto radi Jokic, u njegovim godinama to nije radio nijedan evropski igrac u istoriji NBA lige.
Drugo, Jokic jeste bolji od sve te trojice zajedno plus Hezonje.
Dzaba Saric i njegove partije kada se pojavi jedan Raduljica i razvali ga u sekundi, uvek ce biti nekog Raduljice da na taj nacin resava stvari !
Sto sto igraju ti koje si nabrojao i to sto radi Jokic, to nema prevelike veze jedno sa drugim, skoro pa kao 2 sporta.

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Pored Jokića,Srbija ima Teodosića,Bogdanovića,Bjelicu i igrače Zvezde koji po svim košarkaškim krugovima i analizama igraju superiornu košarku u kojoj su nosioci igre domaći igrači. U povijesti uvijek je hrvatska imala talente ali nikada ništa nije uradila, kako u seniorima tako i u mlađim kategorijama za razliku od Srbije. Gdje su klubovi iz hrvatske u odnosu na srpske i koliko je puta neki srpski klub osvojio ABA ligu a koliko hrvatski? Suvišno je pričati bez argumenata i prodavati maglu ali dobro,važno je vjerovati da će jednom nekada u nekom stoljeću i hrvatska nešto osvojiti.I na kraju,kada je hrvatska toliko jaka jel,da li će ponovo na mjestu playa biti tamnoputi hrvat kao što je uvijek bilo kroz povijest.Pozdrav iz hladnog Zagreba!

stevan

pre 7 godina

Citam komentare ovih iskompleksiranih suseda (da, iskompleksiranih, nema drugog razloga zbog cega bi dolazili na Srbski portal da likuju i pisu nama o kosarci, kao da su oni ti koji nas dominiraju a ne obratno ) i samo razmisljam da li je ovo Deja Vu. Tolko puta sam citao o tome kako haraju i kako su jedni od najtalentovanijih u evropi. A jadni cekaju bilo kakav uspeh na klupskom ili reprezentativnom nivou jace od 20 godina. Neka, nije problem budite vi "talentovani" mi cemo nastaviti za uzimanjem medalja. uzdravlje i samo nastavite da posecujete Srpske portale, ovde se dosta pise o kosarci, mozda nesto i naucite ako pazljivo budete citali.

dalibor79

pre 7 godina

drago za tebe, posto volis statistike bilo bi lepo da napises koliko puta su dosada bogdanovic i saric dobili od srbije po usima:)

Djada

pre 7 godina

Hrvati imaju dobre mlade igrace, pogotovo ova super generacija 97. Zizic Bender Zubac. Ali to sve sta vredi im igra u nba. U evroligi vise nemaju vrhunskih igraca osim Simona. Za razliku od nas koji imamo vecu sirinu i trenutno 20-30 dobrih igraca oni imaju oko 10-ak. Plus im svi skoro igraju na cetvorki i petici. Od Sarica Bendera Zizica i Zubca samo 2 mogu biti istovremeno na terenu. Hezonja slabo napreduje.

antiDebil

pre 7 godina

Jokic > Saric + Bojan Bogdanovic + Hezonja + Zubac + aj moze i Rudez
(Nikola, 31. januar 2017 09:36)

Moraju da motaju sve unazad do Kukoca da bi prebacili taj teg na svoju stranu, a Jokic tek ima 22 godine, tj puni 22 za 20 dana !

dule

pre 7 godina

Koja je svrha ovih komentara? Ok javi se drago, iskomentariše i to je to. Zašto mu odgovarate? Hranite trola.

Većinu ostalih Bojan B., Hezonja i družina interesuju samo kad igraju protiv naše reprezentacije. Do sad su bili prilično dosledni kad se pogleda otkako igraju kao Hrvatska. Čemu prepirka?

dalibor79

pre 7 godina

drago za tebe. je li ti racunas bogdanovica sa njegovih 28 godina kao buducnost? pa onda mozes i teodosica da smatras buducnost srbije. a sve ovi vasi igraci igraju ili u manjim klubovima koji nemaju sansu da udju u plej of ili nemaju nikakav znacaj kao bender,kezonja.a trebao bi znati i da se kosarka igra izvan nba i da je srbija na OI u polufinalu pobedila australiju koja je puna nba igraca. a u evropi nemate gotovo nijednoga igraca koji cak nije ni prosecan. pa kezonja i bender ni u evropi nisu uspeli da se probiju a kamoli u nba-u. a evo nekoliko srpskih igraca koji su mladi peno,zagorac,jaramaz,guduric. a kako god okrenes vas uvek pobedjujemo:)

tidam tidi

pre 7 godina

Svaka cast hrvatima, prvi i drugi najgori igrac NBA lige su Dragan Bender i Mario Hezonja https://insider.espn.com/nba/hollinger/statistics/_/order/false