Utorak, 24.01.2017.

09:25

Irving i Džejms blistali, poraz šampiona

Košarkaši Nju Orlansa pobedili su Klivlend Kavalirse sa 124:122 u najzanimljivijem duelu NBA lige u noći između ponedeljka i utorka.

Izvor: B92

Irving i Džejms blistali, poraz šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 7 godina

Inace u zadnje 3 utakmice lebron je dobio 6 brutalnih blokada dok veliki MJ mislim da nije imao za celu karijeru. Szabe irrwing ubaci 40p lad leflop neume
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 24. januar 2017 11:03)

Jel je ovo realno sta si napisao?

sale

pre 7 godina

# Link komentara Ne opterecuj se,lik nije vredan toga i nema pojma o cemu prica..smetaju mu sparsi a lozi se na ove novokompanovane...

Daa

pre 7 godina

Sramota je sto uopste imate smelost da uporedite Dzordana i Lebrona a kamoli pricati da je Lebron bolji, sa takvima nemam sta da diskutujem.

NBA crazy

pre 7 godina

Vince Carter
Mislio sam da je Petarczv najveca paljevina ali ti si pobedio ovim komentarom :D
OKC dobila prethodnih godina SAS zbog zoga sto je adankan usporio i sto su samo atletska ekipa po tebi.... A tek to da su Sparsi ove godine mnogo bolji u odnosu na zadnje dve.... Lozis se nestvarno svaki dan ovde i izbacujes komentare o vremenu pre Hrista kako se samo tad igrao dovar basket a kunes se u Sparse toliko da ces se obesiti ako ispadnu. Klipersi su jaci od njih, a to si mogao videti svaki put kada bi igrali. Problem je da li ce Klipersi biti kompletni. Sacekaj plej off pa ces videti, i ne otpisuj opet Oklahomu sa njima kao prethodnih godina. Nemoj samo da se obesis kada dodje plej off, a za komentare ne brinem jer ces lako ostavljati ili pod drugim imenom ili ces pogaziti rec :) Slabo znas kosarku a jos lakse dajes obecanja

marko

pre 7 godina

ne mogu da verujem da neko pomislja da bi lebron mogao da bude prvi u istoriji...alo ljudi njemu je sasa pavlovic uzeo bmwa kad su igrali 1 na 1

NBA crazy

pre 7 godina

Vince Carter
Mislio sam da je Petarczv najveca paljevina ali ti si pobedio ovim komentarom :D
OKC dobila prethodnih godina SAS zbog zoga sto je adankan usporio i sto su samo atletska ekipa po tebi.... A tek to da su Sparsi ove godine mnogo bolji u odnosu na zadnje dve.... Lozis se nestvarno svaki dan ovde i izbacujes komentare o vremenu pre Hrista kako se samo tad igrao dovar basket a kunes se u Sparse toliko da ces se obesiti ako ispadnu. Klipersi su jaci od njih, a to si mogao videti svaki put kada bi igrali. Problem je da li ce Klipersi biti kompletni. Sacekaj plej off pa ces videti, i ne otpisuj opet Oklahomu sa njima kao prethodnih godina. Nemoj samo da se obesis kada dodje plej off, a za komentare ne brinem jer ces lako ostavljati ili pod drugim imenom ili ces pogaziti rec :) Slabo znas kosarku a jos lakse dajes obecanja.

marko

pre 7 godina

"kada bi igrali jedan na jedan dzordan i lebron...lebron bi imao sanse da postigne neki poen ako bi prva lopta bila njegova...ako bi dzordan imao prvi loptu,lebron bi ostao na nuli" magic johnson

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Drago mi je što Pistonsi gube i volio bih da SVG ne vidi play off. Bobana mi je žao,vjerovao sam da može da uspije u NBA ali nažalost otišao je u ekipu u kojoj je trebao biti druga centarska opcija a na kraju je treća i više je DNP nego što je bio u Spursima.Mislim da je Boban napravio grešku otišavši tamo kao i kad je otišao u CSKA, pa posle toga niko više ga nije vidio pa se vratio i pokušao preko Mege da vrati svoju karijeru i uspio ali tada je bio mlad a sada kada mu istekne ugovor već će imati 31 godinu i teško da će ga u tim godinama neko htjeti pogotovo jer zbog neigranja neće biti u formi.Tako da Boban jeste uzeo 21 milion ali košarkaš više nije.

JeRemija

pre 7 godina

@petarczv
Ja koliko sam uspeo da pronađem na netu, veliki MJ je u karijeri dobio ukupno 3 blokade! Toliko samozvani kralj dobija po utakmici. hahahahahahaha

Beljo

pre 7 godina

Gledaj utakmicu pa ces da vidis. Irwing,love i lebron su sa svojih pozicija primili 90p ta fora kako lebron moze da brani svih 5 pozicija je bajka jer ga svi redom pune. Preso je da cuva Jonesa umesto lovea ovaj ga je unistio i u napadu i u odbrani.
(petarczv, 24. januar 2017 11:08)
hahahahahahaha
Pa nije Klivlend osvojio titulu, a pretprosle godine dvije utakmice uzeo, a usao u finale bez Lova i Irvinga, jer Lebron igra kao u regularnom dijelu.
Tada Lebron podize nivo svakog svog aspekta igre. Smanjuje izgubljene, povecava blokade, odbrana...
I kao da si se pojacao jos jednim igracem.
A to da ga buse u odbrani... Samo da tvoj komentar ne procita Igudala.

mate

pre 7 godina

petarczv@

ovdje ima dosta poznavatelja kosarke, ali ti si decko zalutao.

kazes jordanu nisu u karijeri zaljepili 6 blokada?

ima jedan igrac koji je jordanu u jednom napadu zaljepio 3 blokade u jednom napadu.

legendarni igrac za kojeg znaju samo old skul poznavatelji profesionalne kosarke.

ima i jedan ne tolko legendaran, ali njegovo ime ti nista ne znaci (lewis) jer si dokazani alanfabeta i neznalica koji je jordanu dao 4 blokade.

pa haakem sa 4. itd

imas sve na youtubeu.

a ti i dalje pricaj neprovjerene cinjenice i ispadaj smjesan.

cao i nema na cemu na besplatnim instrukcijama.

losmi

pre 7 godina

Vestbruk je sad igrac za zavrsnice,a sto je upropastio prethodnih sedam suteva za pobedu nema veze.Zakon verovatnoce kaze da ce morati nekad i da pogodi...

Vince Carter

pre 7 godina

A spursi razbili bruklin bez lenarda,gasola,parkera,ginobilija...onom sto napljuva spurse pre neki dan porucujem da vise nikada necu ostaviti komentar ovde ukoliko se desi da oklahoma izbaci spurse u pleyofu ako se sastanu..to sto njima nije lezala oklahoma nekad zbog eksplozivnosti i dankan je bio usporio ne znaci da ne bi otelili onog sa kojim bi se sastali u finalu da su prosli..cuj i kliperse ladno pominje covek,spursi su sad jaci 40 posto nego sto su bili zadnje dve godine a klivlend na istoku moze da startuje i sa osmog mesta,nista ne menja.

Skopje

pre 7 godina

jel bio Air Bodzan dvocifren? jel ima opet visoke procente suta? 5p 2/8
dzej zi lobi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (drago, 24. januar 2017 11:33)

Situacija je toliko kriticna da je Beljo prestao da nas zasmejava komentarima i presao na bulevar b92 gde se divi Soraji i Staniji

petarczv

pre 7 godina

Ili gledajte utakmice pa izvestavajte ili prepisite sa nekog americkog sajta. New Orleans je dobio clevlend bez Davisa. Iako je imao tripl dabl lebron je najveci krivac za poraz. Imao je 6 izgubljenih lopti 3 u poslednjih 5 min promasena slobodna bacanja,popio je brutalnu bananu od jones-a dva min pre kraja utakmice. Neverovatno je kako kad westbrook napravi tripl dabl i dobije njegova ekipa on je silovatelj ima puno izgubljenih lopti a samozvani kralj je odigrao vrhunski ali zatajio ostatak ekipe.
Inace u zadnje 3 utakmice lebron je dobio 6 brutalnih blokada dok veliki MJ mislim da nije imao za celu karijeru. Szabe irrwing ubaci 40p lad leflop neume

Zizu

pre 7 godina

(lzrvc, 24. januar 2017 09:54)

Ne brukaj se klinac, ti si taj strucnjak i jos po neki koji govore da je ovaj siledzija bolji od Dzordana, kakve njegove asistencije, sve lopte idu na njega, a sta on zna sa uradi, zaleti se sa svojih 100kg steroida ugura sve ispod kosa,,na to se svodi njegova kosarka i na nista vise, covek igra 95% snaga, 5% tehnika. Dzordanu nije ni crno ispod noktiju, ali normalno da je tebi koji imas 13 godina Dzejms najbolji.

konto

pre 7 godina

Koji rezultati, sve kontra od onoga sto je trebalo da dodje pa ti posle igraj kladionicu...
(krvav je to lebac, 24. januar 2017 09:48)

Baš vala! Vašington, Klipersi, Sakramento, Majami, Njujork, Milvoki, Nju Orleans...

petarczv

pre 7 godina

koliko je ova liga samo glupa...irving 49p lebron tripl-dabl i pobede ih Pelikansi koji igraju bez Dejvisa.....gde je tu logika?
(west coast, 24. januar 2017 10:05)

Pa to je car sporta druze ako to ne kapiras gledaj zvezde granda...

petarczv

pre 7 godina

koliko je ova liga samo glupa...irving 49p lebron tripl-dabl i pobede ih Pelikansi koji igraju bez Dejvisa.....gde je tu logika?
(west coast, 24. januar 2017 10:05)

Gledaj utakmicu pa ces da vidis. Irwing,love i lebron su sa svojih pozicija primili 90p ta fora kako lebron moze da brani svih 5 pozicija je bajka jer ga svi redom pune. Preso je da cuva Jonesa umesto lovea ovaj ga je unistio i u napadu i u odbrani.

koja

pre 7 godina

Najveci problem Voriorsa- kada izadje Igodala -odbrana ne postoji, u salary cap-u imaju prostora za soldinog defanzivca po mogucstvu slobodnog agenta i ne bi trebalo da imaju vecih problema do finala.

Vlada

pre 7 godina

Citat: "Koji rezultati, sve kontra od onoga sto je trebalo da dodje pa ti posle igraj kladionicu..."

Još jedan razlog da ne radiš taj luzerski 'posao' i puniš dzepove kriminalcima koji vode 'kladionice'. Nigde u svetu nisam video a ni čuo, da čitava jedna nacija bukvalno u svom folkloru ima 'bleju u kladji'. To je tuga, sramota i poraz celog društva..

Dragan

pre 7 godina

Nju Otleans bez Dejvisa pobedio Klivlend. Steta sto nije Klivlend na zapadu ;) Wedrbruk sjajan skok sut za pobedu! Imao je nestvaran pokusaj zakicavanja preko Gobera, ali je mnogo daleko naskocio i udario u prvi obruc. Da je zakucao, ubedljivo najjaci potez ove godine. Majami od kad se Vejters oporavio igraju sjajno, a on 25 plus poena. Zanimljivo kako svi igraci Oklahome ili od prosle ili iz prethodnih godina razbijaju ove godine :)

Demius

pre 7 godina

Prošlo kolo Pelikane razbi najgori tim lige Bruklin sa 143 poena, a danas bez najboljeg igrača pobediše šampiona.Nije da se nisu trudili, ali kada samo 3 košarkaša imaju dvocifren broj koševa, onda trener treba da staviti prst na čelo.Ne pomaže ni KyBron, kada nema dobre odbrane.Tj. Korver i Lav odbranu i ne igraju.
Nju Orlens ima još šanse za play-off, ali šta tek reći za poraz GSW-a od nezainteresovanog Majamija...

oscar

pre 7 godina

pobeda nju orleansa dobija jos vise na znacaju ako se uzme u obzir da obrva dejvis nije igrao. ali klivlend sa ovim rezervama je sou. kakve balabandze. svi zajedno tablu ne mogu da pogode. korver kao da nikad nije bio ona masina za pogadjanje trojki. fraj kako mu dune...sampert u prvoj petorci ne doprinosi nicemu. ostale ne vredi komentarisati. ipak prethodnih godina su samo sa lebronom stizali do finala, a sad imaju i kajrija i lava, tako da ih svakako ne treba otpisivati.

Mikica

pre 7 godina

Simpaticni rezultati, najvise strce dva poslednja meca Pelikana, "mocni" Bruklin ih umlati kao zeceve a onda oni gaze slabasne Cavse. Hmm, reklo bi se da je Vegas malo umesao prstice.

Polumozgasi sa b92

pre 7 godina

Westbruk ostvario novi tripl dabl, 38 poena, 10 skokova i 10 asistencija. Sramota kako sz se sklanjali sbi igraci kako bi na kraju uhvatio jos neki skok za tripl dabl a bila neizvesna utakmica. Sramota kako je prestao da dodaje loptu posle sjajnih asistencija na kraju da bi on dao kos za pobedu. Nikakav igrac, sramota ko sve igra kosarku.
Naravno, bio sam sakrstican ali naci ce se jos neko ko ce i dalje pisati ove debilne stvari. jeste drugo poluvreme previse forsirao i upropastio odlican procenat suta iz prvog poluvemena, ali to je sve bilo zbog sjajne odbrane Dzezera. Ali covek je postigao sjajan pogodak za pobedu sekundu i po do kraja. Svi se cude kada on ostvati dvocifren broj skokova ali kada Kari i neki drugi plejevi koji su u odnosu na njega Toma Palcic to urade, onda je to normalno :D Nisam dzabe postavio ovaj nick ;)

Stule

pre 7 godina

Koliko se ja sećam košarka je timski sport,a nešto mi ovde ne štima!Ceo tim postigne 122 poena -tri zvezde daju 97,a ostatak 25!To nije timska igra nego alavost,trka za imenom,statistikom i parama!Da neko ne shvati pogrešno,jeste NBA liga broj jedan-ali po meni gube čar igre pumpanjem statistike!Tamo svaki igrac zna kosarku i moze da bljesne u sekundi,ali su tu menadzeri i treneri da ih smire!Mora da se zna ko kosi,a ko vodu nosi!!!

TJ Warren

pre 7 godina

Nocas niko od favorita nije pobedio...osim mozda milvokija to se ocekivalo jer igraju odlicno kod kuce i san antonija...klivlend u krizi, ali oni tako uvek, pa kad dodje plejof...

76er

pre 7 godina

Lav je imao cak (i sad ocekujete da je imao tipa 20+ skokova) 16sk. Ajte b92 molim vas. Klivlendu nisu pomogli ni sudije da dobiju strasne Pelikanse bez Dejvisa. Vraca se za one dve utakmice protiv File kad su dobili dve pobede na poklon. Srecan sam, lupajte minuse.

lzrvc

pre 7 godina

pa kako siledzija dzejms ima 12 asistencije oh nee,pa on je timski igrac za razliku od mnogih "zvezda" . i zato mi je i drago zbog proslogodisnje titule i zelim im i ove da je uzmu,samo zbog nba strucnjaka iz srbije.

basko

pre 7 godina

Koja je bre fora sa Marjanovićem? On ako nije mogao da igra bar desetak minuta protiv Koste Kufosa dok Kazins odmara ja ne znam kad će da igra? Ako je po shvatanju Van Gandija onaj Bejns bolji igrač od Marjanovića onda je on čovek penal. Jeste Marjanović spor ali valjda ima neki način da se iskoristi čovek od 224 sa mekanom i preciznom rukom

anti-reklamozder

pre 7 godina

to koliko je nba showtime pokazuje I ova utakmnica cleveland NO... klivlend u punom,sampionskom sastavu pelikani bez Dejvisa ,koji je u principu 90%tima ma I fransize (iako sam veliki fan maleroznog tajrika evansa) I klivlend izgubi od tima koji je bio jedan od favorita za tankovanje sezone. niko im nikada nece uzeti primat u kosarci ,ali realno,pravi nba pocinje tamo negde od konferencijskih finala.

sombor_ero

pre 7 godina

Ovakvi mecevi pokazuju zasto je NBA toliko brutalan i popularan. Mislim da ste trebali napisati za Vejtersa da je donio pobedu Majamiju, a ne "domacin je imao vise koncetracije". Pokidao je celi mec, i 0,6 do kraja preko ruke trojka za pobedu! Ono kad imate igraca sa ~50p, drugi tripl dabl, treci jak dabl dabl(Love), a izgubite od osrednje ekipe, e to je NBA.

True Batman Fan

pre 7 godina

Neverovatan je sindrom najjacih timova u NBA da gube od najgorih. Mislim na poraz GS od Majamija. Secam se sampionske ere Bulls-a koji su redovno gubili od Toronta koji je u to vreme bio topovsko meso...

True Batman Fan

pre 7 godina

Neverovatan je sindrom najjacih timova u NBA da gube od najgorih. Mislim na poraz GS od Majamija. Secam se sampionske ere Bulls-a koji su redovno gubili od Toronta koji je u to vreme bio topovsko meso...

Demius

pre 7 godina

Prošlo kolo Pelikane razbi najgori tim lige Bruklin sa 143 poena, a danas bez najboljeg igrača pobediše šampiona.Nije da se nisu trudili, ali kada samo 3 košarkaša imaju dvocifren broj koševa, onda trener treba da staviti prst na čelo.Ne pomaže ni KyBron, kada nema dobre odbrane.Tj. Korver i Lav odbranu i ne igraju.
Nju Orlens ima još šanse za play-off, ali šta tek reći za poraz GSW-a od nezainteresovanog Majamija...

sombor_ero

pre 7 godina

Ovakvi mecevi pokazuju zasto je NBA toliko brutalan i popularan. Mislim da ste trebali napisati za Vejtersa da je donio pobedu Majamiju, a ne "domacin je imao vise koncetracije". Pokidao je celi mec, i 0,6 do kraja preko ruke trojka za pobedu! Ono kad imate igraca sa ~50p, drugi tripl dabl, treci jak dabl dabl(Love), a izgubite od osrednje ekipe, e to je NBA.

petarczv

pre 7 godina

koliko je ova liga samo glupa...irving 49p lebron tripl-dabl i pobede ih Pelikansi koji igraju bez Dejvisa.....gde je tu logika?
(west coast, 24. januar 2017 10:05)

Pa to je car sporta druze ako to ne kapiras gledaj zvezde granda...

Polumozgasi sa b92

pre 7 godina

Westbruk ostvario novi tripl dabl, 38 poena, 10 skokova i 10 asistencija. Sramota kako sz se sklanjali sbi igraci kako bi na kraju uhvatio jos neki skok za tripl dabl a bila neizvesna utakmica. Sramota kako je prestao da dodaje loptu posle sjajnih asistencija na kraju da bi on dao kos za pobedu. Nikakav igrac, sramota ko sve igra kosarku.
Naravno, bio sam sakrstican ali naci ce se jos neko ko ce i dalje pisati ove debilne stvari. jeste drugo poluvreme previse forsirao i upropastio odlican procenat suta iz prvog poluvemena, ali to je sve bilo zbog sjajne odbrane Dzezera. Ali covek je postigao sjajan pogodak za pobedu sekundu i po do kraja. Svi se cude kada on ostvati dvocifren broj skokova ali kada Kari i neki drugi plejevi koji su u odnosu na njega Toma Palcic to urade, onda je to normalno :D Nisam dzabe postavio ovaj nick ;)

lzrvc

pre 7 godina

pa kako siledzija dzejms ima 12 asistencije oh nee,pa on je timski igrac za razliku od mnogih "zvezda" . i zato mi je i drago zbog proslogodisnje titule i zelim im i ove da je uzmu,samo zbog nba strucnjaka iz srbije.

Vlada

pre 7 godina

Citat: "Koji rezultati, sve kontra od onoga sto je trebalo da dodje pa ti posle igraj kladionicu..."

Još jedan razlog da ne radiš taj luzerski 'posao' i puniš dzepove kriminalcima koji vode 'kladionice'. Nigde u svetu nisam video a ni čuo, da čitava jedna nacija bukvalno u svom folkloru ima 'bleju u kladji'. To je tuga, sramota i poraz celog društva..

Skopje

pre 7 godina

jel bio Air Bodzan dvocifren? jel ima opet visoke procente suta? 5p 2/8
dzej zi lobi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (drago, 24. januar 2017 11:33)

Situacija je toliko kriticna da je Beljo prestao da nas zasmejava komentarima i presao na bulevar b92 gde se divi Soraji i Staniji

Vince Carter

pre 7 godina

A spursi razbili bruklin bez lenarda,gasola,parkera,ginobilija...onom sto napljuva spurse pre neki dan porucujem da vise nikada necu ostaviti komentar ovde ukoliko se desi da oklahoma izbaci spurse u pleyofu ako se sastanu..to sto njima nije lezala oklahoma nekad zbog eksplozivnosti i dankan je bio usporio ne znaci da ne bi otelili onog sa kojim bi se sastali u finalu da su prosli..cuj i kliperse ladno pominje covek,spursi su sad jaci 40 posto nego sto su bili zadnje dve godine a klivlend na istoku moze da startuje i sa osmog mesta,nista ne menja.

Zizu

pre 7 godina

(lzrvc, 24. januar 2017 09:54)

Ne brukaj se klinac, ti si taj strucnjak i jos po neki koji govore da je ovaj siledzija bolji od Dzordana, kakve njegove asistencije, sve lopte idu na njega, a sta on zna sa uradi, zaleti se sa svojih 100kg steroida ugura sve ispod kosa,,na to se svodi njegova kosarka i na nista vise, covek igra 95% snaga, 5% tehnika. Dzordanu nije ni crno ispod noktiju, ali normalno da je tebi koji imas 13 godina Dzejms najbolji.

basko

pre 7 godina

Koja je bre fora sa Marjanovićem? On ako nije mogao da igra bar desetak minuta protiv Koste Kufosa dok Kazins odmara ja ne znam kad će da igra? Ako je po shvatanju Van Gandija onaj Bejns bolji igrač od Marjanovića onda je on čovek penal. Jeste Marjanović spor ali valjda ima neki način da se iskoristi čovek od 224 sa mekanom i preciznom rukom

Mikica

pre 7 godina

Simpaticni rezultati, najvise strce dva poslednja meca Pelikana, "mocni" Bruklin ih umlati kao zeceve a onda oni gaze slabasne Cavse. Hmm, reklo bi se da je Vegas malo umesao prstice.

76er

pre 7 godina

Lav je imao cak (i sad ocekujete da je imao tipa 20+ skokova) 16sk. Ajte b92 molim vas. Klivlendu nisu pomogli ni sudije da dobiju strasne Pelikanse bez Dejvisa. Vraca se za one dve utakmice protiv File kad su dobili dve pobede na poklon. Srecan sam, lupajte minuse.

petarczv

pre 7 godina

Ili gledajte utakmice pa izvestavajte ili prepisite sa nekog americkog sajta. New Orleans je dobio clevlend bez Davisa. Iako je imao tripl dabl lebron je najveci krivac za poraz. Imao je 6 izgubljenih lopti 3 u poslednjih 5 min promasena slobodna bacanja,popio je brutalnu bananu od jones-a dva min pre kraja utakmice. Neverovatno je kako kad westbrook napravi tripl dabl i dobije njegova ekipa on je silovatelj ima puno izgubljenih lopti a samozvani kralj je odigrao vrhunski ali zatajio ostatak ekipe.
Inace u zadnje 3 utakmice lebron je dobio 6 brutalnih blokada dok veliki MJ mislim da nije imao za celu karijeru. Szabe irrwing ubaci 40p lad leflop neume

Dragan

pre 7 godina

Nju Otleans bez Dejvisa pobedio Klivlend. Steta sto nije Klivlend na zapadu ;) Wedrbruk sjajan skok sut za pobedu! Imao je nestvaran pokusaj zakicavanja preko Gobera, ali je mnogo daleko naskocio i udario u prvi obruc. Da je zakucao, ubedljivo najjaci potez ove godine. Majami od kad se Vejters oporavio igraju sjajno, a on 25 plus poena. Zanimljivo kako svi igraci Oklahome ili od prosle ili iz prethodnih godina razbijaju ove godine :)

koja

pre 7 godina

Najveci problem Voriorsa- kada izadje Igodala -odbrana ne postoji, u salary cap-u imaju prostora za soldinog defanzivca po mogucstvu slobodnog agenta i ne bi trebalo da imaju vecih problema do finala.

mate

pre 7 godina

petarczv@

ovdje ima dosta poznavatelja kosarke, ali ti si decko zalutao.

kazes jordanu nisu u karijeri zaljepili 6 blokada?

ima jedan igrac koji je jordanu u jednom napadu zaljepio 3 blokade u jednom napadu.

legendarni igrac za kojeg znaju samo old skul poznavatelji profesionalne kosarke.

ima i jedan ne tolko legendaran, ali njegovo ime ti nista ne znaci (lewis) jer si dokazani alanfabeta i neznalica koji je jordanu dao 4 blokade.

pa haakem sa 4. itd

imas sve na youtubeu.

a ti i dalje pricaj neprovjerene cinjenice i ispadaj smjesan.

cao i nema na cemu na besplatnim instrukcijama.

TJ Warren

pre 7 godina

Nocas niko od favorita nije pobedio...osim mozda milvokija to se ocekivalo jer igraju odlicno kod kuce i san antonija...klivlend u krizi, ali oni tako uvek, pa kad dodje plejof...

konto

pre 7 godina

Koji rezultati, sve kontra od onoga sto je trebalo da dodje pa ti posle igraj kladionicu...
(krvav je to lebac, 24. januar 2017 09:48)

Baš vala! Vašington, Klipersi, Sakramento, Majami, Njujork, Milvoki, Nju Orleans...

Stule

pre 7 godina

Koliko se ja sećam košarka je timski sport,a nešto mi ovde ne štima!Ceo tim postigne 122 poena -tri zvezde daju 97,a ostatak 25!To nije timska igra nego alavost,trka za imenom,statistikom i parama!Da neko ne shvati pogrešno,jeste NBA liga broj jedan-ali po meni gube čar igre pumpanjem statistike!Tamo svaki igrac zna kosarku i moze da bljesne u sekundi,ali su tu menadzeri i treneri da ih smire!Mora da se zna ko kosi,a ko vodu nosi!!!

oscar

pre 7 godina

pobeda nju orleansa dobija jos vise na znacaju ako se uzme u obzir da obrva dejvis nije igrao. ali klivlend sa ovim rezervama je sou. kakve balabandze. svi zajedno tablu ne mogu da pogode. korver kao da nikad nije bio ona masina za pogadjanje trojki. fraj kako mu dune...sampert u prvoj petorci ne doprinosi nicemu. ostale ne vredi komentarisati. ipak prethodnih godina su samo sa lebronom stizali do finala, a sad imaju i kajrija i lava, tako da ih svakako ne treba otpisivati.

anti-reklamozder

pre 7 godina

to koliko je nba showtime pokazuje I ova utakmnica cleveland NO... klivlend u punom,sampionskom sastavu pelikani bez Dejvisa ,koji je u principu 90%tima ma I fransize (iako sam veliki fan maleroznog tajrika evansa) I klivlend izgubi od tima koji je bio jedan od favorita za tankovanje sezone. niko im nikada nece uzeti primat u kosarci ,ali realno,pravi nba pocinje tamo negde od konferencijskih finala.

petarczv

pre 7 godina

koliko je ova liga samo glupa...irving 49p lebron tripl-dabl i pobede ih Pelikansi koji igraju bez Dejvisa.....gde je tu logika?
(west coast, 24. januar 2017 10:05)

Gledaj utakmicu pa ces da vidis. Irwing,love i lebron su sa svojih pozicija primili 90p ta fora kako lebron moze da brani svih 5 pozicija je bajka jer ga svi redom pune. Preso je da cuva Jonesa umesto lovea ovaj ga je unistio i u napadu i u odbrani.

losmi

pre 7 godina

Vestbruk je sad igrac za zavrsnice,a sto je upropastio prethodnih sedam suteva za pobedu nema veze.Zakon verovatnoce kaze da ce morati nekad i da pogodi...

Milan

pre 7 godina

Inace u zadnje 3 utakmice lebron je dobio 6 brutalnih blokada dok veliki MJ mislim da nije imao za celu karijeru. Szabe irrwing ubaci 40p lad leflop neume
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 24. januar 2017 11:03)

Jel je ovo realno sta si napisao?

marko

pre 7 godina

"kada bi igrali jedan na jedan dzordan i lebron...lebron bi imao sanse da postigne neki poen ako bi prva lopta bila njegova...ako bi dzordan imao prvi loptu,lebron bi ostao na nuli" magic johnson

Beljo

pre 7 godina

Gledaj utakmicu pa ces da vidis. Irwing,love i lebron su sa svojih pozicija primili 90p ta fora kako lebron moze da brani svih 5 pozicija je bajka jer ga svi redom pune. Preso je da cuva Jonesa umesto lovea ovaj ga je unistio i u napadu i u odbrani.
(petarczv, 24. januar 2017 11:08)
hahahahahahaha
Pa nije Klivlend osvojio titulu, a pretprosle godine dvije utakmice uzeo, a usao u finale bez Lova i Irvinga, jer Lebron igra kao u regularnom dijelu.
Tada Lebron podize nivo svakog svog aspekta igre. Smanjuje izgubljene, povecava blokade, odbrana...
I kao da si se pojacao jos jednim igracem.
A to da ga buse u odbrani... Samo da tvoj komentar ne procita Igudala.

JeRemija

pre 7 godina

@petarczv
Ja koliko sam uspeo da pronađem na netu, veliki MJ je u karijeri dobio ukupno 3 blokade! Toliko samozvani kralj dobija po utakmici. hahahahahahaha

Daa

pre 7 godina

Sramota je sto uopste imate smelost da uporedite Dzordana i Lebrona a kamoli pricati da je Lebron bolji, sa takvima nemam sta da diskutujem.

marko

pre 7 godina

ne mogu da verujem da neko pomislja da bi lebron mogao da bude prvi u istoriji...alo ljudi njemu je sasa pavlovic uzeo bmwa kad su igrali 1 na 1

NBA crazy

pre 7 godina

Vince Carter
Mislio sam da je Petarczv najveca paljevina ali ti si pobedio ovim komentarom :D
OKC dobila prethodnih godina SAS zbog zoga sto je adankan usporio i sto su samo atletska ekipa po tebi.... A tek to da su Sparsi ove godine mnogo bolji u odnosu na zadnje dve.... Lozis se nestvarno svaki dan ovde i izbacujes komentare o vremenu pre Hrista kako se samo tad igrao dovar basket a kunes se u Sparse toliko da ces se obesiti ako ispadnu. Klipersi su jaci od njih, a to si mogao videti svaki put kada bi igrali. Problem je da li ce Klipersi biti kompletni. Sacekaj plej off pa ces videti, i ne otpisuj opet Oklahomu sa njima kao prethodnih godina. Nemoj samo da se obesis kada dodje plej off, a za komentare ne brinem jer ces lako ostavljati ili pod drugim imenom ili ces pogaziti rec :) Slabo znas kosarku a jos lakse dajes obecanja.

NBA crazy

pre 7 godina

Vince Carter
Mislio sam da je Petarczv najveca paljevina ali ti si pobedio ovim komentarom :D
OKC dobila prethodnih godina SAS zbog zoga sto je adankan usporio i sto su samo atletska ekipa po tebi.... A tek to da su Sparsi ove godine mnogo bolji u odnosu na zadnje dve.... Lozis se nestvarno svaki dan ovde i izbacujes komentare o vremenu pre Hrista kako se samo tad igrao dovar basket a kunes se u Sparse toliko da ces se obesiti ako ispadnu. Klipersi su jaci od njih, a to si mogao videti svaki put kada bi igrali. Problem je da li ce Klipersi biti kompletni. Sacekaj plej off pa ces videti, i ne otpisuj opet Oklahomu sa njima kao prethodnih godina. Nemoj samo da se obesis kada dodje plej off, a za komentare ne brinem jer ces lako ostavljati ili pod drugim imenom ili ces pogaziti rec :) Slabo znas kosarku a jos lakse dajes obecanja

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Drago mi je što Pistonsi gube i volio bih da SVG ne vidi play off. Bobana mi je žao,vjerovao sam da može da uspije u NBA ali nažalost otišao je u ekipu u kojoj je trebao biti druga centarska opcija a na kraju je treća i više je DNP nego što je bio u Spursima.Mislim da je Boban napravio grešku otišavši tamo kao i kad je otišao u CSKA, pa posle toga niko više ga nije vidio pa se vratio i pokušao preko Mege da vrati svoju karijeru i uspio ali tada je bio mlad a sada kada mu istekne ugovor već će imati 31 godinu i teško da će ga u tim godinama neko htjeti pogotovo jer zbog neigranja neće biti u formi.Tako da Boban jeste uzeo 21 milion ali košarkaš više nije.

sale

pre 7 godina

# Link komentara Ne opterecuj se,lik nije vredan toga i nema pojma o cemu prica..smetaju mu sparsi a lozi se na ove novokompanovane...

lzrvc

pre 7 godina

pa kako siledzija dzejms ima 12 asistencije oh nee,pa on je timski igrac za razliku od mnogih "zvezda" . i zato mi je i drago zbog proslogodisnje titule i zelim im i ove da je uzmu,samo zbog nba strucnjaka iz srbije.

Polumozgasi sa b92

pre 7 godina

Westbruk ostvario novi tripl dabl, 38 poena, 10 skokova i 10 asistencija. Sramota kako sz se sklanjali sbi igraci kako bi na kraju uhvatio jos neki skok za tripl dabl a bila neizvesna utakmica. Sramota kako je prestao da dodaje loptu posle sjajnih asistencija na kraju da bi on dao kos za pobedu. Nikakav igrac, sramota ko sve igra kosarku.
Naravno, bio sam sakrstican ali naci ce se jos neko ko ce i dalje pisati ove debilne stvari. jeste drugo poluvreme previse forsirao i upropastio odlican procenat suta iz prvog poluvemena, ali to je sve bilo zbog sjajne odbrane Dzezera. Ali covek je postigao sjajan pogodak za pobedu sekundu i po do kraja. Svi se cude kada on ostvati dvocifren broj skokova ali kada Kari i neki drugi plejevi koji su u odnosu na njega Toma Palcic to urade, onda je to normalno :D Nisam dzabe postavio ovaj nick ;)

Zizu

pre 7 godina

(lzrvc, 24. januar 2017 09:54)

Ne brukaj se klinac, ti si taj strucnjak i jos po neki koji govore da je ovaj siledzija bolji od Dzordana, kakve njegove asistencije, sve lopte idu na njega, a sta on zna sa uradi, zaleti se sa svojih 100kg steroida ugura sve ispod kosa,,na to se svodi njegova kosarka i na nista vise, covek igra 95% snaga, 5% tehnika. Dzordanu nije ni crno ispod noktiju, ali normalno da je tebi koji imas 13 godina Dzejms najbolji.

petarczv

pre 7 godina

Ili gledajte utakmice pa izvestavajte ili prepisite sa nekog americkog sajta. New Orleans je dobio clevlend bez Davisa. Iako je imao tripl dabl lebron je najveci krivac za poraz. Imao je 6 izgubljenih lopti 3 u poslednjih 5 min promasena slobodna bacanja,popio je brutalnu bananu od jones-a dva min pre kraja utakmice. Neverovatno je kako kad westbrook napravi tripl dabl i dobije njegova ekipa on je silovatelj ima puno izgubljenih lopti a samozvani kralj je odigrao vrhunski ali zatajio ostatak ekipe.
Inace u zadnje 3 utakmice lebron je dobio 6 brutalnih blokada dok veliki MJ mislim da nije imao za celu karijeru. Szabe irrwing ubaci 40p lad leflop neume

76er

pre 7 godina

Lav je imao cak (i sad ocekujete da je imao tipa 20+ skokova) 16sk. Ajte b92 molim vas. Klivlendu nisu pomogli ni sudije da dobiju strasne Pelikanse bez Dejvisa. Vraca se za one dve utakmice protiv File kad su dobili dve pobede na poklon. Srecan sam, lupajte minuse.

petarczv

pre 7 godina

koliko je ova liga samo glupa...irving 49p lebron tripl-dabl i pobede ih Pelikansi koji igraju bez Dejvisa.....gde je tu logika?
(west coast, 24. januar 2017 10:05)

Gledaj utakmicu pa ces da vidis. Irwing,love i lebron su sa svojih pozicija primili 90p ta fora kako lebron moze da brani svih 5 pozicija je bajka jer ga svi redom pune. Preso je da cuva Jonesa umesto lovea ovaj ga je unistio i u napadu i u odbrani.

marko

pre 7 godina

"kada bi igrali jedan na jedan dzordan i lebron...lebron bi imao sanse da postigne neki poen ako bi prva lopta bila njegova...ako bi dzordan imao prvi loptu,lebron bi ostao na nuli" magic johnson

marko

pre 7 godina

ne mogu da verujem da neko pomislja da bi lebron mogao da bude prvi u istoriji...alo ljudi njemu je sasa pavlovic uzeo bmwa kad su igrali 1 na 1

NBA crazy

pre 7 godina

Vince Carter
Mislio sam da je Petarczv najveca paljevina ali ti si pobedio ovim komentarom :D
OKC dobila prethodnih godina SAS zbog zoga sto je adankan usporio i sto su samo atletska ekipa po tebi.... A tek to da su Sparsi ove godine mnogo bolji u odnosu na zadnje dve.... Lozis se nestvarno svaki dan ovde i izbacujes komentare o vremenu pre Hrista kako se samo tad igrao dovar basket a kunes se u Sparse toliko da ces se obesiti ako ispadnu. Klipersi su jaci od njih, a to si mogao videti svaki put kada bi igrali. Problem je da li ce Klipersi biti kompletni. Sacekaj plej off pa ces videti, i ne otpisuj opet Oklahomu sa njima kao prethodnih godina. Nemoj samo da se obesis kada dodje plej off, a za komentare ne brinem jer ces lako ostavljati ili pod drugim imenom ili ces pogaziti rec :) Slabo znas kosarku a jos lakse dajes obecanja

petarczv

pre 7 godina

koliko je ova liga samo glupa...irving 49p lebron tripl-dabl i pobede ih Pelikansi koji igraju bez Dejvisa.....gde je tu logika?
(west coast, 24. januar 2017 10:05)

Pa to je car sporta druze ako to ne kapiras gledaj zvezde granda...

Vlada

pre 7 godina

Citat: "Koji rezultati, sve kontra od onoga sto je trebalo da dodje pa ti posle igraj kladionicu..."

Još jedan razlog da ne radiš taj luzerski 'posao' i puniš dzepove kriminalcima koji vode 'kladionice'. Nigde u svetu nisam video a ni čuo, da čitava jedna nacija bukvalno u svom folkloru ima 'bleju u kladji'. To je tuga, sramota i poraz celog društva..

Stule

pre 7 godina

Koliko se ja sećam košarka je timski sport,a nešto mi ovde ne štima!Ceo tim postigne 122 poena -tri zvezde daju 97,a ostatak 25!To nije timska igra nego alavost,trka za imenom,statistikom i parama!Da neko ne shvati pogrešno,jeste NBA liga broj jedan-ali po meni gube čar igre pumpanjem statistike!Tamo svaki igrac zna kosarku i moze da bljesne u sekundi,ali su tu menadzeri i treneri da ih smire!Mora da se zna ko kosi,a ko vodu nosi!!!

NBA crazy

pre 7 godina

Vince Carter
Mislio sam da je Petarczv najveca paljevina ali ti si pobedio ovim komentarom :D
OKC dobila prethodnih godina SAS zbog zoga sto je adankan usporio i sto su samo atletska ekipa po tebi.... A tek to da su Sparsi ove godine mnogo bolji u odnosu na zadnje dve.... Lozis se nestvarno svaki dan ovde i izbacujes komentare o vremenu pre Hrista kako se samo tad igrao dovar basket a kunes se u Sparse toliko da ces se obesiti ako ispadnu. Klipersi su jaci od njih, a to si mogao videti svaki put kada bi igrali. Problem je da li ce Klipersi biti kompletni. Sacekaj plej off pa ces videti, i ne otpisuj opet Oklahomu sa njima kao prethodnih godina. Nemoj samo da se obesis kada dodje plej off, a za komentare ne brinem jer ces lako ostavljati ili pod drugim imenom ili ces pogaziti rec :) Slabo znas kosarku a jos lakse dajes obecanja.

JeRemija

pre 7 godina

@petarczv
Ja koliko sam uspeo da pronađem na netu, veliki MJ je u karijeri dobio ukupno 3 blokade! Toliko samozvani kralj dobija po utakmici. hahahahahahaha

anti-reklamozder

pre 7 godina

to koliko je nba showtime pokazuje I ova utakmnica cleveland NO... klivlend u punom,sampionskom sastavu pelikani bez Dejvisa ,koji je u principu 90%tima ma I fransize (iako sam veliki fan maleroznog tajrika evansa) I klivlend izgubi od tima koji je bio jedan od favorita za tankovanje sezone. niko im nikada nece uzeti primat u kosarci ,ali realno,pravi nba pocinje tamo negde od konferencijskih finala.

basko

pre 7 godina

Koja je bre fora sa Marjanovićem? On ako nije mogao da igra bar desetak minuta protiv Koste Kufosa dok Kazins odmara ja ne znam kad će da igra? Ako je po shvatanju Van Gandija onaj Bejns bolji igrač od Marjanovića onda je on čovek penal. Jeste Marjanović spor ali valjda ima neki način da se iskoristi čovek od 224 sa mekanom i preciznom rukom

sombor_ero

pre 7 godina

Ovakvi mecevi pokazuju zasto je NBA toliko brutalan i popularan. Mislim da ste trebali napisati za Vejtersa da je donio pobedu Majamiju, a ne "domacin je imao vise koncetracije". Pokidao je celi mec, i 0,6 do kraja preko ruke trojka za pobedu! Ono kad imate igraca sa ~50p, drugi tripl dabl, treci jak dabl dabl(Love), a izgubite od osrednje ekipe, e to je NBA.

Demius

pre 7 godina

Prošlo kolo Pelikane razbi najgori tim lige Bruklin sa 143 poena, a danas bez najboljeg igrača pobediše šampiona.Nije da se nisu trudili, ali kada samo 3 košarkaša imaju dvocifren broj koševa, onda trener treba da staviti prst na čelo.Ne pomaže ni KyBron, kada nema dobre odbrane.Tj. Korver i Lav odbranu i ne igraju.
Nju Orlens ima još šanse za play-off, ali šta tek reći za poraz GSW-a od nezainteresovanog Majamija...

Beljo

pre 7 godina

Gledaj utakmicu pa ces da vidis. Irwing,love i lebron su sa svojih pozicija primili 90p ta fora kako lebron moze da brani svih 5 pozicija je bajka jer ga svi redom pune. Preso je da cuva Jonesa umesto lovea ovaj ga je unistio i u napadu i u odbrani.
(petarczv, 24. januar 2017 11:08)
hahahahahahaha
Pa nije Klivlend osvojio titulu, a pretprosle godine dvije utakmice uzeo, a usao u finale bez Lova i Irvinga, jer Lebron igra kao u regularnom dijelu.
Tada Lebron podize nivo svakog svog aspekta igre. Smanjuje izgubljene, povecava blokade, odbrana...
I kao da si se pojacao jos jednim igracem.
A to da ga buse u odbrani... Samo da tvoj komentar ne procita Igudala.

Daa

pre 7 godina

Sramota je sto uopste imate smelost da uporedite Dzordana i Lebrona a kamoli pricati da je Lebron bolji, sa takvima nemam sta da diskutujem.

True Batman Fan

pre 7 godina

Neverovatan je sindrom najjacih timova u NBA da gube od najgorih. Mislim na poraz GS od Majamija. Secam se sampionske ere Bulls-a koji su redovno gubili od Toronta koji je u to vreme bio topovsko meso...

Dragan

pre 7 godina

Nju Otleans bez Dejvisa pobedio Klivlend. Steta sto nije Klivlend na zapadu ;) Wedrbruk sjajan skok sut za pobedu! Imao je nestvaran pokusaj zakicavanja preko Gobera, ali je mnogo daleko naskocio i udario u prvi obruc. Da je zakucao, ubedljivo najjaci potez ove godine. Majami od kad se Vejters oporavio igraju sjajno, a on 25 plus poena. Zanimljivo kako svi igraci Oklahome ili od prosle ili iz prethodnih godina razbijaju ove godine :)

Vince Carter

pre 7 godina

A spursi razbili bruklin bez lenarda,gasola,parkera,ginobilija...onom sto napljuva spurse pre neki dan porucujem da vise nikada necu ostaviti komentar ovde ukoliko se desi da oklahoma izbaci spurse u pleyofu ako se sastanu..to sto njima nije lezala oklahoma nekad zbog eksplozivnosti i dankan je bio usporio ne znaci da ne bi otelili onog sa kojim bi se sastali u finalu da su prosli..cuj i kliperse ladno pominje covek,spursi su sad jaci 40 posto nego sto su bili zadnje dve godine a klivlend na istoku moze da startuje i sa osmog mesta,nista ne menja.

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Drago mi je što Pistonsi gube i volio bih da SVG ne vidi play off. Bobana mi je žao,vjerovao sam da može da uspije u NBA ali nažalost otišao je u ekipu u kojoj je trebao biti druga centarska opcija a na kraju je treća i više je DNP nego što je bio u Spursima.Mislim da je Boban napravio grešku otišavši tamo kao i kad je otišao u CSKA, pa posle toga niko više ga nije vidio pa se vratio i pokušao preko Mege da vrati svoju karijeru i uspio ali tada je bio mlad a sada kada mu istekne ugovor već će imati 31 godinu i teško da će ga u tim godinama neko htjeti pogotovo jer zbog neigranja neće biti u formi.Tako da Boban jeste uzeo 21 milion ali košarkaš više nije.

oscar

pre 7 godina

pobeda nju orleansa dobija jos vise na znacaju ako se uzme u obzir da obrva dejvis nije igrao. ali klivlend sa ovim rezervama je sou. kakve balabandze. svi zajedno tablu ne mogu da pogode. korver kao da nikad nije bio ona masina za pogadjanje trojki. fraj kako mu dune...sampert u prvoj petorci ne doprinosi nicemu. ostale ne vredi komentarisati. ipak prethodnih godina su samo sa lebronom stizali do finala, a sad imaju i kajrija i lava, tako da ih svakako ne treba otpisivati.

Mikica

pre 7 godina

Simpaticni rezultati, najvise strce dva poslednja meca Pelikana, "mocni" Bruklin ih umlati kao zeceve a onda oni gaze slabasne Cavse. Hmm, reklo bi se da je Vegas malo umesao prstice.

koja

pre 7 godina

Najveci problem Voriorsa- kada izadje Igodala -odbrana ne postoji, u salary cap-u imaju prostora za soldinog defanzivca po mogucstvu slobodnog agenta i ne bi trebalo da imaju vecih problema do finala.

mate

pre 7 godina

petarczv@

ovdje ima dosta poznavatelja kosarke, ali ti si decko zalutao.

kazes jordanu nisu u karijeri zaljepili 6 blokada?

ima jedan igrac koji je jordanu u jednom napadu zaljepio 3 blokade u jednom napadu.

legendarni igrac za kojeg znaju samo old skul poznavatelji profesionalne kosarke.

ima i jedan ne tolko legendaran, ali njegovo ime ti nista ne znaci (lewis) jer si dokazani alanfabeta i neznalica koji je jordanu dao 4 blokade.

pa haakem sa 4. itd

imas sve na youtubeu.

a ti i dalje pricaj neprovjerene cinjenice i ispadaj smjesan.

cao i nema na cemu na besplatnim instrukcijama.

TJ Warren

pre 7 godina

Nocas niko od favorita nije pobedio...osim mozda milvokija to se ocekivalo jer igraju odlicno kod kuce i san antonija...klivlend u krizi, ali oni tako uvek, pa kad dodje plejof...

losmi

pre 7 godina

Vestbruk je sad igrac za zavrsnice,a sto je upropastio prethodnih sedam suteva za pobedu nema veze.Zakon verovatnoce kaze da ce morati nekad i da pogodi...

konto

pre 7 godina

Koji rezultati, sve kontra od onoga sto je trebalo da dodje pa ti posle igraj kladionicu...
(krvav je to lebac, 24. januar 2017 09:48)

Baš vala! Vašington, Klipersi, Sakramento, Majami, Njujork, Milvoki, Nju Orleans...

Skopje

pre 7 godina

jel bio Air Bodzan dvocifren? jel ima opet visoke procente suta? 5p 2/8
dzej zi lobi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (drago, 24. januar 2017 11:33)

Situacija je toliko kriticna da je Beljo prestao da nas zasmejava komentarima i presao na bulevar b92 gde se divi Soraji i Staniji

sale

pre 7 godina

# Link komentara Ne opterecuj se,lik nije vredan toga i nema pojma o cemu prica..smetaju mu sparsi a lozi se na ove novokompanovane...

Milan

pre 7 godina

Inace u zadnje 3 utakmice lebron je dobio 6 brutalnih blokada dok veliki MJ mislim da nije imao za celu karijeru. Szabe irrwing ubaci 40p lad leflop neume
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 24. januar 2017 11:03)

Jel je ovo realno sta si napisao?