NBA najava, prvi deo: Garnet dobio društvo

Mala Srbija i Crna Gora i ove sezone biće najzastupljenija iz "domaćih" igrača sa 11 košarkaša. Tu su: Divac, Stojaković, Jarić, Drobnjak, Radmanović, Miličić, Rebrača, Pavlović, Vraneš, Čabarkapa, i Koturović. Uz njih, na probi u Denveru je Aškrabić. Leto između dva šampionata obeležili su mnogobrojni transferi. Najveći novac "obrnuli" su Džejson Kid, Stefon Marberi i Ričard Hemilton koji su ostali u "svojim" klubovima, dok je "crnu hroniku" obeležio Kobe Brajant koji je optužen za silovanje.

Dušan Ljubanić aka Punisher
Pošaljite komentar
 1. Bogami, autor se stvarno potrudio. Pozdravljam ove opsirne izvestaje i jedva cekam ostatak.
  (Milos Jovanovic, 8. oktobar 2003 22:22)

  # Link komentara

 2. Komentar nije los.I naravno cudna izjava kako je Spri los igrac...Jedan od boljih odbrambenih igraca u ligi koji daje 18 poena,i ima ogromno iskustvo nikako ne moze biti los...Ima neke lose navike,ali i pola drugih igraca...
  (Posrnulo dete cveca, 8. oktobar 2003 22:33)

  # Link komentara

 3. To sam i ja hteo bas da kazem, Sprivel jeste preplacen, ali nije bas "katastrofalan" kako ovde stoji. Osim toga odlicna analiza.
  (Lazar, 9. oktobar 2003 12:41)

  # Link komentara

 4. Svaka cast na komentaru, jedva cekam ostatak.
  (BB, 9. oktobar 2003 22:47)

  # Link komentara

 5. Cuj Sprivel los. 18 poena, 4 skoka i 4 asistencije po utakmici je vise nego dobro. Minesota je verovatno sada jedan od 3-4 najjaca tima lige. Sem Kasel je takodje dobar, kao i Voli Scerbiak a o KG ne treba ni pricati.
  (tracy, 10. oktobar 2003 23:58)

  # Link komentara