Bilić: Učinićemo sve da zadržimo Pajea

Menadžer Vest Hema Slaven Bilić rekao je da će klub učiniti sve da zadrži Dimitrija Pajea, posle spekulacija da su za njega zainteresovani brojni klubovi.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. payet ce ostati..a ti Slavene tesko...a nije mi drago
   (greg, 23. decembar 2016 12:22)

  # Link komentara

 2. Igrač reprezentacije Francuske Dimitri Pajet, pogrešno ga nazivate „Paje“. (primer izgovora na engleskom: Dimitri Payet – Di-mi-tree Pie-ette ([link]))
  (Major Garland, 23. decembar 2016 09:36)

  # Link komentara

 3. Igrač reprezentacije Francuske Dimitri Pajet, pogrešno ga nazivate „Paje“. (primer izgovora na engleskom: Dimitri Payet – Di-mi-tree Pie-ette ([link]))
  (Major Garland, 23. decembar 2016 09:36)

  # Link komentara

 4. Jezičko čistunstvo na kome tako katastrofalno pogrešno insisirate, nalazi se u direktnoj suprotnosti sa duhom našeg jezika, koga veoma uporno pokušavate da na nakaradan način izmenite.
  Najeklatantniji primer je Evropsko prvenstvo i igrač reprezentacije Francuske Dimitri Pajet koga pogrešno nazivate „Paje“. (primer izgovora na engleskom: Dimitri Payet – Di-mi-tree Pie-ette ([link]))

  Kod igrača Zvezde je sve jasno Guélor Kanga je Kanga, a ne Konga! Ne pametujte mnogo i ne pokušavajte da izmislite toplu vodu!
  (fudbalski ekspert, 23. decembar 2016 09:35)

  # Link komentara

 5. Covece pusti ga da ode, lepo uzmete 50 milki i dovedete neka normalna pojacanja a pre svega kvalitetnog stopera i bekove jer vam kompletna odbrana nije ni za k...
   (heheh, 23. decembar 2016 09:26)

  # Link komentara