Sreda, 14.12.2016.

16:00

Omladinac Partizana doneo Zvezdi tri boda!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Radnika u Surdulici u poslednjem meču jesenjeg dela šampionata – 2:1 (1:1).

Izvor: SM

Omladinac Partizana doneo Zvezdi tri boda! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

357 Komentari

Sortiraj po:

Dingospo

pre 7 godina

Tako se Ivica Iliev bacio protiv Spartaka i dobio penal 2011., a sudija je bio, zamislite, Milorad Mazic.
(amnezija, 14. decembar 2016 22:46)

Pokusavam da se setim kome je jos Mazic sudio 2 penala u derbiju...

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Ja jos nisam video nikad u zivotu da tako neko namerno da autogol ovo je smesno nek bude prvi bilo ko ali ovo neverovatno

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Usladilo se grobarima od Sajbera na ovamo da se uzimaju kradene titule pa sad kad je slavina presusila, ajmo malo da se igramo postenja ...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Istupiti iz lige, pa neka bude sve na nivou ovih mucenika sa severa, neka pljackaju i dalje po surdulici i uzivaju, mi u tome ne treba da ucestvujemo.
(Jovanovic Nemanja, 14. decembar 2016 22:29)

Gde cete u Zagreb ?

Jovanovic Nemanja

pre 7 godina

Istupiti iz lige, pa neka bude sve na nivou ovih mucenika sa severa, neka pljackaju i dalje po surdulici i uzivaju, mi u tome ne treba da ucestvujemo.

agassi

pre 7 godina

@Neko
Nije Vam trebao Gasprom , prvo ste imali Marjanovicevih Super 11 sponzora ( reklama je išla 5-6 god ) C market , Pekabeta . . . , 10 hotlajn linija ( pozovi Jecu Cecu . . . ) , pa Verano (pežo, reno ) , EPS , Progres sipali se miliona € , ako ne veruješ proveri.
Pošto pitaš, a u odbojci i rukometu ste bili II Liga. Raspadom države lecili ste 50god kompleksa. Ne znam šta misliš ali verovatno na štetu nekog drugog.
Blato Liga je počela sa Vašim usponom, i to možeš da proveriš, ali nećeš.

Zumm

pre 7 godina

Miki

Opet ce na prolece kada otopli biti 30 hiljada gledalaca.Samo nemojte vi o poseti.Ni na jednoj evropskoj utakmici niste mogli vojni stadion da napunite a prima 30 hiljada

xxx

pre 7 godina

Moze l' sladje, moze l' bolje? Sami ga sebi uterase. Namesteno da ga zebrica zakuca.
(Toto-ko-tunjo, 14. decembar 2016 19:28) Drekavac,mleko pa spavanje...

UltraBG

pre 7 godina

Kad pokrademo 6 titula, onda da se igra posteno... Da se restartuje skor, kako je bilo pre vase kradje, e onda da nastavimo gde smo stali. Napred Zvezda!

Neko

pre 7 godina

Zelim da mi jedan posten zvezdas,mada sumnjam da takvih ima,koji se zale na proslu vlast lepo kaze koja je vlast zvezdi dovela Gasprom za sponzora?Nista vise nije potrebno reci

deda

pre 7 godina

Vi se uvek vracate na proslu vlast i na nase namestene utakmice... Vas smo u to vreme mlatili kako na Rajku tako i na JNA...nekad i sa igracem manje,i uz nepostojece penale. Dobjali na Rajku 2:3,1:2,0:2,0:1... Za tih 6 godina dobili ste jedan derbi od 12...

Daywalker

pre 7 godina

Ja bih se malo distancirao od komentarisanja sudjenja, vidim da je vecina komentara o tome.
Gledao sam drugo poluvreme utakmice i glavni utisak mi je igra plavsica. Decko je za 45 minuta probio 30-40 puta po levoj strani. Nebrojana ponavljanja cak i posle isteka 90. minuta. Nije on kriv sto spicevi ne umeju da se postave i da udare loptu, decko je centrirao i centrirao i centrirao. Jedini bolji igrac od njega u ovoj Zvezdi je Kanga. A kakvi su poluigraci (Mouce, Ruiz...) igrali ove polusezone pre njega. Sramota za Zvezdu, sramota za trenera Zvezda. I zbog toga mi nece biti zao ako nakon sutra Grof vise ne bude trener Zvezde.
Pravda za Plavsica!

9 putnik

pre 7 godina

(Osmi putnik, 14. decembar 2016 18:44)
Imali ste u tih 6 god kako kazes,bar 5 puta sansu da budete sampioni....u derbijima se uglavnom resavao sampionat...I,sta ste uradili u tih 6?...niste u gol znali sutnuti,centar niste prosli u 3-4 meca,postenog igraca niste imali (prodali),imali veoma slab tim...Jel vas neko sprcavao da prodjete centar,sutnete u gol,ili kojim slucajem i date neki???Bili ste prelaki zalogaj za nas,nijednu vaznu utakmicu za titulu niste znali i umeli dobiti. Za razliku od vas Partizan je stalno igrao Evropu,sticao samopouzdanje i iskustvo...O cwmu ti to ?kakve pokradene titule?Samo znate da se pravdate,nemojte ni slucajno sami sebe da se okrenete i vidite kako ste bedni...Evo vam Kokeze sad....na sta ova premijer liga lici???Igrajte sami.....Ispascete jos u junu dogodine,ma u kom kupu igrali..za vas je PFC -Bayern M. !!!

Dingospo

pre 7 godina

Zaglembje ??
(Tadic - Dacic titule, 14. decembar 2016 19:02)

Kada smo mi osvajali titule igrali smo neko od evropskih takmicenja. Od 2000-2016 Zvezda je osvojila 7 titula i samo jednom prosla u grupnu fazu i to 2005. kada je Partizan bio sampion, dok je Partizan uzeo 10 titula, 7 puta igrao grupnu fazu LE i 2 puta LS. Mislim da ne moram vise nista da dodam..

Milos

pre 7 godina

Pa sta je grobarcici??? Dok ste osvajali ukradene titule bilo lepo, e sad mi malo kao vi da vidite kako boli... Ajde sada kme, kme, kme....

Tihomir Dimcic

pre 7 godina

Taj omladinac Partizana je motkom oteran iz Partizana! Mogli ste i to da napisete ako ste vec pomenuli da je omladinac Partizana.
Jako perfidan i zlonameran naslov.

Тишина тамо

pre 7 godina

Када сам рекао да би Ђурђевићев црвени за Звезду био пенал, људи ми се смејали.

Milan 26

pre 7 godina

Potvrda da Zvezda ne moze da izgubi. Zadnjih nekoliko kola se vidi veliki pad u igri, ali i velika pomoc sudija. Danas, cist penal nad igracem Surdulice se ne svira. Nisam siguran za penal Plavsica, mozda je i postojao. Ali ocito da sudije nenormalno pomazu Zvezdi, toliko otvoreno da je nekada degutantno. Nekada je to bio i slucaj sa Partizanom, ne sporim... Ali dokle vise. Stvarno je Kosanovic u pravu, cemu bilo kakav rad u manjem klubu kada te svi podkradaju....

zvezdana

pre 7 godina

Na stranu suđenje. Onaj autogol je bio nameran, lepo se vidi na snimku. Bukvalno je 5 zicera zvezdana omašila (odbrana pustila) i ni to nije bilo dovoljno, da bi se na kraju igrač protivničkog tima konačno smilovao i zabio autogol.

derion

pre 7 godina

Pazi kad groblje prica o postenju,sudijskim kradjama,namestanju,drzavnim projektima,lopovskom fudbalskom savezu,prijateljskim utakmicama,botovima,medijskim hajkama...a oni patentirali tu celu masineriju.

Realno

pre 7 godina

Svi vi koji pominjete te partizanove titule, nadjite jednu godinu kada je zvezda imala bolji i skuplji tim, ja se ne sećam, imao je partizan i zuku, moreiru, diaru, Klea, jovetica, krstajica, savića, ljajica,kamaru...igrao ligu šampiona, ligu evrope

Nikola

pre 7 godina

Каква трилер завршница! Никада интересантније и поштеније првенство. Да ли је неко могао уопште да претпостави да ће Црвена звезда, ипак, у финишу успети да постигне победоносни погодак. Овакве утакмице вреаћају веру у српски фудбал.

zozo

pre 7 godina

Zasto je ovakav naslov?Sudija je glavni krivac i naslov bi trebao da bude sudija pogurao Zvezdu da ne.Za prokliza Zvezdu svirao diskutabilan penal a za Radnik nije iako je 100% bio.

navijac Zvezde

pre 7 godina

Doneo nam je sudija tri boda...nepostojeci penal za nas i cist nedosudjen za njih kod rezultata 1:1. Sramota na sta smo spali i koliko smo propali, zato je sve manje gledalaca i na Marakani. Kosanoviceva izjava posle meca ne bi trebalo da bude povod za njegovo kaznjavanje vec za akciju da se konacno procisti i ocisti srpski fudbal. E sad, koliko je to realno ne znam ali da ovo vise nikuda ne vodi to je 100% sigurno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trifke, 14. decembar 2016 18:29)

Joj mutavi ko te ne zna skupo bi te platio.Kaznjivo je lazno se predtsvljati

мкг

pre 7 godina

Inace penal je bio cist,Plavsic je pomerio loptu,i kraj price.
(Guduric sa 9 metara, 14. decembar 2016 18:51)
Inače kada je igrač N. Pazara prvi pomerio loptu da bi je izbacio iz svog šesnaesterca, a na njegovu nogu natrčao igrač Zvezde, i tu je bio kraj priče.
Čudni neki krajevi priča.

kodzo

pre 7 godina

Ovi grobari ne znaju vise na sta da se zale, bitno je samo da dizu buku. To ih je Dulo ucio, a i takva im je skola, na svakoj utakmici koju igraju na svaku sudijsku odluku skace cela klupa za rezerve, za svaki slucaj. To im je vec postao imidz...Sto se danasnje utakmice tice prvo je bilo filijala, igraju sklanjalicu, pa kad su videli da nije, onda opstrukcija igrac namerno dao autogol, kad ono njihovo dete. A da tu je i penal. Pa udarac po nogama u kaznenom prostoru nije peanal.

Sentor

pre 7 godina

Ne moze sladje od ovoga! Ma moze, trebalo je u 95 minutu autogolom da dobijemo, to bi bilo najsladje. Onda bi mutavi svi odreda zauzeli fetus polozaj i dugo, dugo jecali. Vi ste bre nekom našli da govorite o pravdi i postenju. Ej, vi! Pokrijte se bolje usima i ne javljate se. Treba narednih 15 godina da vas sistemski unistavaju i na najgori moguci nacin kradu u svim sportovima da bi uopste dobili pravo da pricate.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Zvezdini igrači su toliko nesposobni da utakmica mora da se namesti tako što će odbrambeni igrač protivnika kao centarfor da zakuca sebi loptu u gol...
(Biće bolje, 14. decembar 2016 17:48)

Bože dokle ide vaša logika, habahahahahah

Smederevac

pre 7 godina

Izjava Kosanovica za anale.Kada on kao zvezdas nije vise mogao da cuti na Zvezdine namestaljke,javno prozvao Spartak,OFK i Zvezdu.Da se razumemo, ovo nije prica rekla kazala tipa Mateus ili robijas Radovanovic, Terzine i Kokezine namestaljke imaju dokaza na pretek,premijer mora da cuti jer je mezimica na aparatima.Dogorelo je, i zvezdasi su protiv ovakve Zvezde.

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 7 godina

Ko o cemu navijaci partizana o postenju a zna se kako su osvajali titule za vreme Toleta.Inace dobra utakmica danas i zasluzena nasa pobeda,23 suteva smo imali.Kanga veoma dobar,imao je dobru saradnju sa Plavsicem i Srnicem.Sledi zimska pauza pa krece Zvezdino prolece uz par dobrih pojacanja koja su nam potrebna

Delija von Brdo

pre 7 godina

Pun mi je kufer ovih "zvezdasa'koji se stide,koji su nezadovoljni koji tvrde da partizan ima bolji tim da igra lepsi fudbal.... Providni ste mutavci. jasam zadovoljan.Tri boda su tri boda pa makar uz pomoc sudija, i najgori fudbal. Voleo bih i Ligu sampiona da na taj nacin osvojimo.Kome je do lepote nedeljom od 11 seigra fudbalu Beogradskoj zoni ili medjuopstinskim ligama. Pise se rezultat a ne lepota igre

zvezdana

pre 7 godina

Čista pobeda Zvezde, za onog ko je gledao utakmicu! Penal za Plavšića je bio a autogolovi su sastavni deo fudbala! Grobari, zaboravili ste 29.10.2016 kada je golman Radnika promašio loptu a Đurđević se ušetao u prazan gol? Nije bilo davno, pre samo mesec i po dana! Jel to bilo nameštanje za Partizan?

tomi

pre 7 godina

dobar je ovaj partizanov omladinac,neka nastavi tako u partizanu,.a ova utakmica toliko je smesna,ima zvezda ovakvih desetak pobeda ovog dela sezone.sve sumnjivo.

del boy

pre 7 godina

Ovo je bolje nego Crna guja i Mucke zajedno..
uzivam u komediji superliga Srbije...samo mi fali da prilkom golova i autogolova u pozadini bude smeh kao u serijama...svaka cast...

Batko

pre 7 godina

Ja i nemam nadu da moze Partizan da uzme titulu dok je onaj na vlasti tako da i ne pratim. Mozda za par godina... a vi koji navijate za ovakvu zvezdu podrzavate kriminal. Toliko.
(Nikki, 14. decembar 2016 18:09)

Jedno od lepših kmečanja večereas, priznajem !!!

rade

pre 7 godina

jesam veliki Zvezdas,ali mi se ne svidja Zvezdina igra.Partizan trenutno igra bolji fudbal,i ima bolji tim.mnogo su dobili sa Djurdjevicem i Leonardom...

boki

pre 7 godina

ovo je stvarno zalosno
za ono svirati penal je zaista bezobrazno
i na sve to onakav "auto gol" !!!
premijerova liga u svom punom sjaju u surdulici.

Guduric sa 9 metara

pre 7 godina

Cekajte bre grobari,polako...Sudija grobar(navija za partizan) svira penal za Zvezdu,igrac koji je ponikao u partizanu daje auto gol u 87 minutu i mi smo za to krivi ???? Predpostavljam da je tu kriv i Terzic a i Covic...Inace penal je bio cist,Plavsic je pomerio loptu,i kraj price.

Svonsi

pre 7 godina

Sve mogu da razumem, i da si narkoman, i lopov, i neobrazovan, i zatucan, ali nikako mi nije jasno kako neko moze da navija za klub kakav je crvana zvezda. To prosto nema logike...

_misli_svojom_glavom

pre 7 godina

Sad cu malo da budem bot.
Zvezda igra super. Veceras se videla nasa snaga kao i bezbroj puta ove sezone kada smo uspevali da u zadnjim trenucima preokrenemo..nama je malo bod..mi mozemo i da gubimo do 90 ali fora je sto se fudbal igra do zadnjeg minuta a srpski fudbal je sport u kojem Zvezda uvek pobedjuje. Sreca je pa se u Evropi igra dobar fudbal ali tamo nema mesta za nas iako lagano osvajamo nase prvenstvo. Evo jos malo, pa 10 god kako nismo igrali nijednu grupnu fazu nekog evropskog takmicenja sto je pokazatelj koliko smo mi dominatni u Srbiji. Pa zamislite, jedan Partizan je samo 7 puta u zadnjih 10 god igraonu grupnoj fazi sto svakako nije neki uspeh za pohvalu. Dzabe se nervirate glodari, mi smo bolji !?

Batko

pre 7 godina

Ja i nemam nadu da moze Partizan da uzme titulu dok je onaj na vlasti tako da i ne pratim. Mozda za par godina... a vi koji navijate za ovakvu zvezdu podrzavate kriminal. Toliko.
(Nikki, 14. decembar 2016 18:09)

Jedno od lepših kmečanja večereas, priznajem !!!

novinarstvo

pre 7 godina

"Omladinac Partizana doneo Zvezdi tri boda!"

Jako perfidno. Nije bitno sto je on omladinac Partizana, mozda je Zvezdas. On nije uopste uspeo u Partizanu (a to nije tesko...), otisao je u Radnik i igrac je Radnika. I zabio je gol u stilu napadaca, u svoju mrezu nakon centarsuta.

xxx

pre 7 godina

Jedva čekam da čitam komentare iz Laktaša povodom gola 3 minuta pre kraja. Živim za ovakve trenutke.
(zvezdale, 14. decembar 2016 17:51). Drekavac,pazi da ti ne presednu...

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

Hahahhahahahaha...Vulin like this...Kokeza pion znojavog cela sprema 'dokaze' o nikad regularnijoj 'Premijer ligi' Terze i Grofa ljaksea...

Obraz djon

pre 7 godina

Jel to bese onaj Grobari Cokot sudija ? Onaj sto je svirao penal za butinu Rnica i koji danas svira penal za mrki pogled a ne svira igranje rukom ? E panteri,cega se pametan stidi vi se time ponosite

Hala Madrid i Napred Partizan

pre 7 godina

Vidi se da je Zlatanović namerno dao autogol još je gledao da li će da udje još je samo falilo da otrči do Zvezdinih igrača da slavi.Pa normalno kad ne znaju drugačije da pobede:na penal i autogol.

Opet ja

pre 7 godina

eh kada bi i u Evropi protivnici davali autogolove i sudije svirale nepostojece penale, mozda bi i Zvezda prosla neki tim iz zemlje sa vise od 500 stanovnika..

Bojzy

pre 7 godina

Kao da je bitno da li je ostalo 1-1 ili je 2-1. Da je ostalo 1-1 i Partizan bi morao da igra nereseno ili da izgubi. Jendostavno, sve je to nevazno, svi ovde znamo da zvezda mora da osvoji, ne znam uopste cemu ovoliko komentara.

Trifke

pre 7 godina

Doneo nam je sudija tri boda...nepostojeci penal za nas i cist nedosudjen za njih kod rezultata 1:1. Sramota na sta smo spali i koliko smo propali, zato je sve manje gledalaca i na Marakani. Kosanoviceva izjava posle meca ne bi trebalo da bude povod za njegovo kaznjavanje vec za akciju da se konacno procisti i ocisti srpski fudbal. E sad, koliko je to realno ne znam ali da ovo vise nikuda ne vodi to je 100% sigurno.

Lega gazi limenke

pre 7 godina

Što bi rekao Gospodin Kosanović, "izvinjavam se, ali ovo su lopovi..."
Drž' se Gospodine, niste Vi videli šta se sve radi za sendvič...

Batko

pre 7 godina

Zvezdini igrači su toliko nesposobni da utakmica mora da se namesti tako što će odbrambeni igrač protivnika kao centarfor da zakuca sebi loptu u gol...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Biće bolje, 14. decembar 2016 17:48)

Pa ti si KRALJ !!!
Citam tvoj komentar i zamisljam sta se desava u tvojoj glavi kada pišeš ovakav komentar ! Ma kakvo ispitivanje zivota u vasioni, ma kakvi novi izvori energije...Tvoj mozak je hit !!!

fenomen

pre 7 godina

Posle deljenja bodova na pola zvezda 27 a Partizan 24. Odlucice derbi tj Mazic. Da je imalo postenja derbi bi trebalo da sude stranci i to da se dovedu u Beograd tri sudijske ekipe tipa Cakir, Kasai i Rikolo i da 5 minuta pre meca se zreba ko ce od njih suditi. Jer ova kradja koju smo videli a culi i Kosanov komentar ne treba komentarisati. Za Ginisa. Majko mila kad ovako grobar cokot Grujic navlaci za zvezdu kako li tek onda navlace Majo, Glodjo, Mažo i ove nove nade Nikolic i Ilic. Poz.

Nebojsa

pre 7 godina

Ljudima koji vode savez treba hitno da reaguju o vracanju JSL na jesenji i prolecni deo 16 ekipa 30 kola
Ukinuti ovaj model sto je trenutno na snazi nije potreban trokruzni sistem sa plejofom i plejautom , sa deljenjem bodova ili kako najavljuju da se bodovi zadzavaju potrebno da se jesenji deo zavrsi sto ranije da se nebi igrali po zaledjenim terenima gde moze da dodje do povrede igraca na ovakim terenima ne da igrac moze da se povredi nego moze i karijeru da ugrozi to nam nije potrebno

Tegi

pre 7 godina

Vidim Partizanovcima smeta kako Zvezda pobedjuje,a nije im smetalo kad su oni u 90% utakmica pobedjivali sa 1:0 ne tako davno,tad je vlast bila prihvatljiva cini mi se.

Zak

pre 7 godina

"Ima svako pravo da pogresi, ali posle 40 god. u, z fudbalunam da prepoznam razliku izmedju greske i ocigledne kradje."

Kosane, za ovu izjavu zasluzujes odlikovanje, kad-tad.

Ivan

pre 7 godina

Autogol, zadnje minute, 15 put u ovoj polusezoni. Reče g-din Kokeza, neragularnosti..
(Optimista, 14. decembar 2016 18:11)

Ovo je prvi autogol za Zvezdu u sezoni

Obrva Dejvis

pre 7 godina

Ajde vise dosta sa teorijama zavere i ptice na grani znaju da kod nas Zvezda i Partizan imaju protekcije kod sudija i to traje 60 godina da je igrom slucaja bio ovakav start na suprotnoj strani nad igracem Radnika ne bi svirao penal to je tako i ne samo kod nas uvek su ti veci klubovi zasticeni ko beli medvedi jel neko gledao na primer Barselonu i kakvu su im penale svirali smejurija
(vele, 14. decembar 2016 16:57)

Bio isti takav start i bio nad igračem Radnika i nije suđeno. Lepo si prognozirao. Bravo Vele.

Nikki

pre 7 godina

Ja i nemam nadu da moze Partizan da uzme titulu dok je onaj na vlasti tako da i ne pratim. Mozda za par godina... a vi koji navijate za ovakvu zvezdu podrzavate kriminal. Toliko.

Mule mutavi

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

sah 88

pre 7 godina

Koliko srece imamo ove sezone?! Ko zna koja utakmica po redu gde pobedjujemo u poslednjih 3 ( TRI ) minuta!!!!! A grobari se jadni i veseli uvek ponadaju kad ono mosa......

Osmi putnik

pre 7 godina

Grobari imaju toliko obraza da komentarišu sudjenje na našim mečevima. Ne gledaju sta se sve svira i sta se sve sviralo Partizanu protekle decenije! Ne stidite se vaših titula koje ste otimali, necemo se ni mi ovih naših nadam se 5-6 u nizu!

punimlimenke

pre 7 godina

Vrlo je jednostavno..pricao sam sa jednim sudijom.
Upoznao me je sa nekim podacima koje bi podelio sa vama.
Ko se seca onog polufinala kupa kada je Milijasu sviran offside.taj sudija nije svirao vese ni jednu utakmicu.drugi sudija,koji je svirao sumnjiv penal Sartidu protiv zvezde,nikada vise nije dunuo u pitaljku.ne navlace oni po nekom nalogu za zvezdu,jednostavno su u strahu.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

eh kada bi i u Evropi protivnici davali autogolove i sudije svirale nepostojece penale, mozda bi i Zvezda prosla neki tim iz zemlje sa vise od 500 stanovnika..
(Opet ja, 14. decembar 2016 18:03)

Mi bar nismo ispadali od Šamroka gde su igrali ljudi konobari itd, Petah Tikve, Fljamurtarija i sličnih

matrix

pre 7 godina

Dule Savic je davno jedne godine delio prvo mesto strelaca u SFRJ sa Diordjevicem iz Partizana koji je 90% svojih golova dao iz penala, koje je dobijao Moca Vukotic na svoj teatralan nacin. Sva sreca pa je Zvezdin drugi gol dao omladinac Partizana, pa teorija zavere pada u vodu. I dalje je ovde prisutno 80% grobarskih komentara na zvezdinu utakmicu sto je vrlo cudno

Mule mutavi

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

ovo vise nije smesno..
(htt, 14. decembar 2016 17:50)

Sad znaš kako je bilo kada ste nam oteli titulu kada Jestrović igrao, i sezonu pre toga kada ste jedno 9 puta zaredom pobeđivali 1-0 golovima u 89,90minutu
Beži bre tamo i pokrij se, ne budite licemerni

zvezdale

pre 7 godina

zvezdaš sam ali ovo je komedija-ovaj mec
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stadion pun u dimu sve..., 14. decembar 2016 18:12)

Što plačeš mali Laktašanine? Mama dinsta luk ili nešto drugo?

Mule mutavi

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

GP

pre 7 godina

Ovo je sramota! Kokeza, sta ono rece za Celarevo, BSK, Odzake? Sta ces reci za ovo u Surdulici zivo me interesuje. Penal - presmesno, autogol - namerno.

Makijaveli

pre 7 godina

Au brate al ga dade mali u 85om...Videše ovi da zvezda ne može pa ko vele - dajte braćo da ga ušuškamo inače će još od sve muke i nerešeno da ispadne...

goran

pre 7 godina

Moze Delije da kazu sta hoce ali nije bilo ni P od penala (nisam navijac Partizana da se zna). A i autogol je sumnjiv, jer je decko bukvalno zakucao loptu u svoju mrezu. To je realnost, a sad svako moze da misli sta hoce.

Mule mutavi

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

miki

pre 7 godina

Za sve kojima je penal regularan, neka pogledaju 51. minut i start Petkovica. Da li tu ima elemenata za penal. Treća utakmica u nizu sa direktnim uticajem sudija na rezultat u korist CZ.

KRIGER

pre 7 godina

Ja i nemam nadu da moze Partizan da uzme titulu dok je onaj na vlasti tako da i ne pratim. Mozda za par godina... a vi koji navijate za ovakvu zvezdu podrzavate kriminal. Toliko.

@(Nikki, 14. decembar 2016 18:09)


Groblje, prvo treba da prodje desetak godina koliko ste vi otprilike intenzivno krali i namestali utakmice sa svojim Tadicima, Dacicima i Karadzicem pa da se steknu uslovi da imate moralno pravo da se zalite na bilo kakve neregularnosti, inace bio je jos jedan penal za Zvezdu i to nad Srnicem jos u 3 minutu.

Toma master

pre 7 godina

Jedino da ga ovi iz Surdulice sami daju sebi, ili da sudija svira penal i on da ga sutira. Ovi pacijenti u crno belom ne umeju da daju gol. I posle se neko cudi kad se La Valeta poigrava s njima u Evropi. Kad ukrades titulu steknes laznu sliku da vredis, a ono mucak!

reno

pre 7 godina

to,to. obozavam prepirke navijaca blizanaca. da li je penal ili nije. nije bitno, kada krocite u evropu, sve vam se kaze samo od sebe.

marko

pre 7 godina

ovo je smešno,tončev naredio da daju autogo,sve ispod niša nije srbija,dabogda radnik skoro igrao u kosovskoj ligi,zvezda igra za kladionice,taj jug srbije ima drugačije običaje drugi jezik,nečista krv

dingospo

pre 7 godina

Što volim kada sudija svira penal znam da ce neki da se jedu,ih kada bi svirao jos jedan pa da se skroz pojedu.
(KORN, 14. decembar 2016 16:43)

Nije toliko bitno sto se mi jedemo vec sto vi uzivate u ovakvim penalima i pitate se zasto nema Evrope 10 godina, zasto 25 godina nista vredno nije uradjeno u Evropi.. Pljujete igrace i trenere a ovde se dicite ovakvim penalima. Ali, neka vam sviraju jos 10, doci ce jos jedno leto..

nikola

pre 7 godina

Golman lose procenio let lopte a odbrambeni igrac nespretno reagovao,i zvezda vodi ,hahahahaha,ovo je show liga. (a sve to u 87min).

Mika Sumadinac

pre 7 godina

sta kazete franjevci, jel namesteno?
(ronaldo, 14. decembar 2016 16:52
Jeste.Od porodice Toncev 6 bodova u zadnja dva kola...

Slepac

pre 7 godina

52 minut - kontakt duplo jačeg intenziteta u šesnaestercu nego kod onog sviranog "penala", ali nema penala za Radnik.

Ali, kaže gospodin Kokeza da je sve regularno u JSL, a ja mu verujem više nego svojim očima tako da mora biti da je u pravu.

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Samo jedno pitanje za grobare - da je ovako Zvezda oborila protivničkog igrača da li bi rekli da nije bio penal? I još jedno pitanje na koje već znam odgovor - imate li trunku srama?

Jovanovic Nemanja

pre 7 godina

E bruke jedne, sramota!!! Napustiti ligu pod hitno, nema cutanja vise! U zadnjih sest sedam kola skoro svako bi izgubili ili igrali nereseno da im nije sudija, bili bi 5 na tabeli. Ovo je lakrdija od premijerove lige!

coa

pre 7 godina

veliki sam zvezdas,ali sva desavanja u klubu i igraci koji igraju tipa orlandica,sikimica,fibela,kange itd.izazivaju neko gadjenje u meni da jednostavo nemogu da navijam za zvezdu.kap koja je prelila casu jeste to da smo oterali najboljeg igrca i naseg najboljeg napadaca u zadnih 10 god,bozovic dovodi totalno neproverene strane igrace,a nepruza priliku mladim igracima,zato zelim da sto pre ode iz zvezde,pa nek se sali i sprda u nekom drugom klubu.

vlajzi

pre 7 godina

 (Batko, 14. decembar 2016 16:56)

Jos pre 3 god sam se sprdao s tobom zbog kmecanja, a ti si ludeo. A onda sam se sazalio na tebe i ostavio te na miru.
Nije me bilo 3 god, vratim se, ti josuvek cmizdris. Pa dokle srce vise, dokleeeeee.... Buaaaaahahahahahahahahaha

Batko

pre 7 godina

Majko mila, ovi nam se sklanjaju a mi ne mozemo zicer da ubodemo. Na kraju ce sudija da dosudi penal za nas i sam da ga sutne, jer ovi nasi mogu da ga promase.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Zlatanovic autogol, infarkti se redjaju kod grobara, hahahaha...Ovo je najsladje, nema dalje. Penal, pa bizaran autogol u 87. minutu. Plus 9!

Grobar mutavko

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

Dzoni

pre 7 godina

Dok se ovakve stvari desavaju, fudbal ce nam biti u blatu. Zvezdi titulu dodeliti 17 jula u prvom kolu i gotovo, nek se pripremaju godinu dana za ligu sampiona.

Zvezda je ime sampiona

pre 7 godina

Solidno prvo poluvreme po zaledjenom terenu.Kanga nekoliko fenomenalnih dodavanja,mnogo nam je falio prethodnih utakmica.Cist penal nije sviran na Srnicu posle njegovog dodavanja ali dobro.

NikoEs

pre 7 godina

ovo je najsmesnije dosudjeni penal u istoriji fudbala!
(warum barum, 14. decembar 2016 16:50)

Dobro je botovi dobicete sendvic...

TIGER

pre 7 godina

Sada je valjda svima jasno zašto ova komedija od kluba jedina nije glasala za regionalnu ligu! Ovakav meč ne bi mogli nigde da odigraju osim kod svog čoveka u Surdulici a da 200 indijanaca u kavezu skače od sreće :-)

pametnom dovoljno

pre 7 godina

Tokom utakmice Metalca i Zvezde dvojica drugara, veliki Zvezdaši hteli u kladionici da LIVE uplate po 1000 dinara na preokret Zvezde. Poigađate, utakmica je blokirana. Šta više treba da se kaže.

Marko

pre 7 godina

Hahahah koja je ova prevara i koruptna liga..pa to je strasno..ali zato ih u evropi nigde nema..i sa jednog i drugog brda..p.s. Kokosinjac liga, a ne fudbal..!!

Hidrocefalus

pre 7 godina

Što volim kada sudija svira penal znam da ce neki da se jedu,ih kada bi svirao jos jedan pa da se skroz pojedu.
(KORN, 14. decembar 2016 16:43)

Ajd procitaj polako sta si napisao. A onda potrazi strucnu pomoc.

Biće bolje

pre 7 godina

Zvezdini igrači su toliko nesposobni da utakmica mora da se namesti tako što će odbrambeni igrač protivnika kao centarfor da zakuca sebi loptu u gol...

jel vas bar malo sramota?

pre 7 godina

Evo trenutno je 50. minut u toku a Grujić je već debelo osakatio Radnik. Zvezdi izmislio jedanesterac a čisto saplitanje Merdovića sa leđa nije sankcionisao penalom za Radnik i kartonom za Petkovića! Nije ni čudo što se protive regionalnoj ligi, bez svojih sudija ne bi bili ni u prvih 5-6 ekipa.

boban,nis

pre 7 godina

Pored blizanaca i Barceloni bi se zgadio fudbal.Zato ovi ostali u ligi deluju nezainteresovano i inferiorno.Mozda bi neko i pokusao nesto,privatizovao,ulozio novac,a onda se seti njih i izgubi volju.

777

pre 7 godina

Samo jedno pitanje dal su ikad ovi grobarcici priznali da je bio penal??? Barem jednom. Nikad to je njihova propaganda iz centrale protiv zvezde. Sta treba da se polomi noga igracu zvezde da bi bio sviran penal???

Nikola

pre 7 godina

Za uvek objektivne tastatura grobare nista nije penal za Zvezdu, jel se iko seca da su oni jednom u zivotu priznali da je bio penal??? Dajte jedan primer da nisu kukali??? Dacu mu odma 100 evra a da nisu kukali kako nije bio penal..

Naravno da bude penala za zvezdu, ali ovo kako se sudi zvezdi od derbija i kako dobijaju utakmice je smešno da smešnije ne može biti. A jel penal kada je Rnića lopta u butinu pogodila ili kada je Koroman ili ko već nagazio loptu i pao? Ali hajde da su sve do sada bili penali, budi realan i objektivan i reci da li je ovo sada bio penal?

LOL

pre 7 godina

Ovaj je sam samcijat nakon centarsuta zabio gol u svoju mrezu u stilu napadaca u 87. minutu. Kao u vicu sa Mujom, Hasom i Batistutom, samo u stvarnosti, sa Sikimicem.

Sta ocekivati od kluba ciji je trener Al Kosan, a predsednik Toncev?

Vec vidjeno

pre 7 godina

Sudija svira cist penal za Zvezdu , tastatura grobari dobiju komandu iz centrale da botuju kako je penal nepostojeci kako je smesan penal kako sudija gura zvezdu kako je ovo najgori penal u istoriji i ostale propagandni komentari

Shabani N'onda

pre 7 godina

(Batko, 14. decembar 2016 16:54)

E alo gani, jel svi vi ovoliko kmecite ili vam je ovaj neki izrod. Lik odgovorio na svaki komentar do sada, na neki i dva puta. hahahahahahahaha
dajte mu neki lekic da se smiri, oce cuka da mu strada. koliko se lik istraumirao majko mila.
Alo, I vi Grobari, imajte milosti, pustite coveka, gledajte koliko pisti.

Nikola Nis

pre 7 godina

Obicno ne komentarisem drugu stranu brda. Ali mi nije jasna jedna stvar: zasto Zvezda po svaku cenu mora biti prvak? I Partizanu su u nekim sezonama sudije bile i te kako naklonjene, ali nikad ovako i u ovolikoj meri. Kako vi zvezdasi ne shvatate da se ovakvim sudjenjem cini medvedja usluga Zvezdi? Naviknu igraci na ovakav sudijski kriterijum, izadju u Evropu gde ekipe "idu u meso" i cao zdravo Evropo.Ako je bio penal za Zvezdu, bio je i za Radnik na pocetku drugog poluvremena. Mozda igrac ne bi dao gol, mozda bi Zvezda preokrenula, ali sve je to jedno veliko mozda. Partizan je bar prilicno cesto igrao Evropu, vas nema nigde. Imate los koeficijent, skroz je nebitno da li ste prvaci ili vicesampioni. Domace titule su totalno nebitne, samo Evropa je merilo.

nesa

pre 7 godina

Dingospo... Pa sta nije bio penal a sinic pre toga i a jedan je moro da svira realno, a gol radnika sta ima tu da kazes sve regularno kao sto ti kazes pogledaj snimak

GM

pre 7 godina

Namesten penal. Golman je samo malo zakacio loptu da bi ona namerno zakacila stativu i jedva usla u gol. Kosanovic namerno biva iskljucen, jer je bio trener Zvezde i hoce da ga namerno iskljuce...

milan-brus

pre 7 godina

Zvezdas sam, ali ovaj penal protiv Radnika je smesan. Ovo se ne sudi ni u Okruznim ligama, sem ako nije unapred poznat pobednik. Gadi mi se nas fudbal i gamad koja se okupila oko njega. Sramota.

Nikola

pre 7 godina

I u 3 minutu je bio cist penal a komentatori naravno sve precutkuju kasnije sviran najzad penal i kao nije bio dovoljan intezitet... Po komentatorima sa arene nista nije penal za zvezdu...

Stefaninho

pre 7 godina

Pade Srnic kao da ga je neko maljem udario, a sta tek reci za penal nad Plavsicem?! Da se ne lazemo, ukrali ste najmanje 10 bodova!!!
(kkpartizan, 14. decembar 2016 16:41)

Ma sta 10,barem 15!Cist penal "objektivni" ;)

Niko

pre 7 godina

Zvezdas sam, ali ovaj penal protiv Radnika je smesan. Ovo se ne sudi ni u Okruznim ligama, sem ako nije unapred poznat pobednik. Gadi mi se nas fudbal i gamad koja se okupila oko njega. Sramota.
(milan-brus, 14. decembar 2016 16:28)

Sve ti verujem da si ti zvezdas...Ovo ne klasican primer penala.

beli

pre 7 godina

ovo je bruka i od sudije,zvezde,drzave.....umesto zuti karton za foliranje sudi se penal.Inace sam zvezdas,da se razumemo a ovo su medvedje usluge zvezdi koje joj se u evropi odmah vrati.

dok

pre 7 godina

Nas fudbal spasava, samo liga bivsih republika, da ne bi bilo namestaljki i sudija po zadatku.To je jedini nacin da se podigne kvalitet fudbala narocito uz privatizaciju, koja zavisi od volje politicara.

yy

pre 7 godina

Kad je poveo domacin kvota na live kladjenje da pobedi gostujuca ekipa je bila 1.95, posle 10 minuta pala je na 1.50, sto znaci da je neko odmah uplatio ogroman novac na pobedu gostujuce ekipe jer je utakmica zatvorena. Toliko.

Batko

pre 7 godina

Ovi mutavci nikako da shvate, da je broj sendviča ograničen (kao njihov IQ) na 25 i da neće svi dobiti zasluzenu nagradu.
Sto je bilo-bilo je, vise nema, a vi samo pišite

ps. Druga tura sendviča ide "za posle utakmice", pa se skoncentrisite na to !

NikolaDexim

pre 7 godina

I naravno sad ovaj nedosudjen penal niko nece spominjati ni komentator ni mediji..Ali kada navijaci zvezde cute naravno da mogu da nas kradu.

Pajdoman

pre 7 godina

Poveo je sad Radnik 1:0, do poluvremena Zvezda naravno neće dati gol (eventualno neki nepostojeći penal) a onda sledi rapsodija Zvezdane u drugom poluvremenu i sve je čisto, hvala bogu, gospodin Kokeza je rekao da sumnjivih radnji ima samo u drugom rangu, a u JSL je sve čisto.

Batko

pre 7 godina

bruka i sramota... naprednjacka mezimica je najvece zlo srpskog sporta...
(dr feelgood, 14. decembar 2016 16:40)

Oooo, nekada vodeca crno-bela plačljivica se vratila ?!
Zlo je u vama...glupost od rodjenja posedujete !

NikolaHero

pre 7 godina

Za uvek objektivne tastatura grobare nista nije penal za Zvezdu, jel se iko seca da su oni jednom u zivotu priznali da je bio penal??? Dajte jedan primer da nisu kukali??? Dacu mu odma 100 evra a da nisu kukali kako nije bio penal..

Batko

pre 7 godina

Ne znam kako neko očekuje gledaoce na stadionima, kada se dosuđuju ovakvi penali.
(ja, 14. decembar 2016 16:43)

Sto, nije bio penal ???
Znas li ti pravila igre ? Bio nekada na nekoj utakmici ? Znas li uopste i cemu se ovde radi ? Gledao prenos ?

Tomy

pre 7 godina

Orlandic je vrhunski igrac i. Neshvatljivo mi je da mu se ne pruzi sansa u reprezentaciji.Savrsen osecaj za prostor i izuzetna snalazljivost u sesnaestercu .Stvarno je majstor ove igre.

Marko statisticar

pre 7 godina

Aaaa, zato kvota na penal za zvezdu bila 1,25. ajmo sad jos jedan, sa jednim penalom ne mogu da okrenu, hahahahahahahahahhahah
I posle se Pantercici cude zasto ih u Evropi nadigravaju velikani kao La Valeta.

Batko

pre 7 godina

Zvezdasi, gledajte snimak dosudjenog penala za vas... ne morate nista da kazete, samo gledajte...
(Dingospo, 14. decembar 2016 16:41

Trk do "očnog"...em mutav, a sad i ćorča...tuga

Redster

pre 7 godina

Bez brige, okrecemo ovo bez problema! Sad ce neki penal I to je to. Gde smeju ovi da nas ne puste, Vucic ce da im zatvori Surdulicu jod sutra...

Pajdoman

pre 7 godina

Poveo je sad Radnik 1:0, do poluvremena Zvezda naravno neće dati gol (eventualno neki nepostojeći penal) a onda sledi rapsodija Zvezdane u drugom poluvremenu i sve je čisto, hvala bogu, gospodin Kokeza je rekao da sumnjivih radnji ima samo u drugom rangu, a u JSL je sve čisto. (Pajdoman, 14. decembar 2016 16:16)

Čisto da se samocitiram, komentar ostavljen u 15-om . Pozminutu utakmicezz

kakva država takva i liga

pre 7 godina

Ovo već prelazi granice bezobrazluka koliko se ova Zvezda gura od strane sudija. Ovo penal!? Stvarno sramotna odluka Grujića! U bilo kojoj normalnoj ligi ovo ne da ne bi bio penal već bi Plavšić dobio zuti karton zbog simulacije.Prošlo kolo čist penal za Voždovac sudija žmuri, pre toga ih sa igračem više spasavaju da ne prime gol u završnici presecajući gol šansu Mladosti zbog nepostojećeg ofsajda. Jednostavno u ovoj ligi Zvezda mora da bude prva, ostali klubovi služe eto tako da upriliče slavlje državne mezimice. Ali zato u evropi im ne sude Grujić, Glođović, Majo Vujović i kompanija pa ne može dalje od drugog kola.

nesa

pre 7 godina

Grobari opet nas guraju sudije a, pa sta nije bio penal pa bilo bi mnogo da ne svira dvs penala budimo realnost, a gol radnika ofsajd ali bitno da nas guraju sudije

Ljubitelj fudbala

pre 7 godina

A kako drugacije Zvezda da izjednaci?

P.S. Rusitelji Savamale kao da bojkotuju svoj klub,iz utakmice u utakmice sve slabije navijaju.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Majko rođena koliko smaraju grobari, vi ste bre bolesni.
Prvi penal posle ko zna koliko utakmica oni odmah navalili.

Koja

pre 7 godina

Cist penal nad Srnicu nikom nista ... Da se ovo desilo sa suprotne strane sad bi svi mediji "Dal je Radnik ostecen za penal" A navijaci cutanjem sve to odobravaju...

dokle bre vise?!

pre 7 godina

Andjelkovic ce sigurno na kraju takmicenja biti najbolji strelac Zvezde sa 16-18 datih golova iz penala. Zato navijam za regionalnu ligu, jer tada ne bi bilo intervrncija "sa vrha", a prosecna Zvezda bi bila u sredini tabele.

Srbija do Milvokija

pre 7 godina

Stvarno navijam za Zvezdu, ali ovo zaista nema smisla vise.. pa ljudi, ovo ne da nije penal nego nemam rec. Dokle ce vise sudije da nas pustaju.. ako protiv Surdulice treba da nam pomazu sudije onda smo stvarno nikakvi ...

Ivan

pre 7 godina

U cemu je problem sa penalom? Preksraj nad Plavsicem cist kao suza, sklanja loptu igrac ga udara po nozi. To sto vi vise ni ne gledate utakmicu nego kukate kada god vidite da je dosudjen penal, to je vas problem.

Beogradjanin

pre 7 godina

I onda dodje Evropa, gde Zvezdu otrese ko stigne... Jos malo pa 10 godina Zvezda nije igrala u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja. Ej, jednu deceniju!

Sasa

pre 7 godina

Farsa-prvi put u zivotu sam video da je sudija pre starta svirao NEPOSTOJECI penal.Kontakta nije bilo.Valjda je i zvezdash Kosanovic shvatio ko su "gospoda" sa interpolovih poternica.Fudbal je preminuo ovde poodavno.

Besmislica

pre 7 godina

Pa, ovo vise nema nikakvog smisla!!!
Koji put u ovoj sezoni, podmiceni sudija dodeljuje nepostojeci penal za zvezdu?

Srpski fudbal vise nema ama bas nikakvog smisla.

vele

pre 7 godina

Ajde vise dosta sa teorijama zavere i ptice na grani znaju da kod nas Zvezda i Partizan imaju protekcije kod sudija i to traje 60 godina da je igrom slucaja bio ovakav start na suprotnoj strani nad igracem Radnika ne bi svirao penal to je tako i ne samo kod nas uvek su ti veci klubovi zasticeni ko beli medvedi jel neko gledao na primer Barselonu i kakvu su im penale svirali smejurija

Beogradjanin

pre 7 godina

I onda dodje Evropa, gde Zvezdu otrese ko stigne... Jos malo pa 10 godina Zvezda nije igrala u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja. Ej, jednu deceniju!

kakva država takva i liga

pre 7 godina

Ovo već prelazi granice bezobrazluka koliko se ova Zvezda gura od strane sudija. Ovo penal!? Stvarno sramotna odluka Grujića! U bilo kojoj normalnoj ligi ovo ne da ne bi bio penal već bi Plavšić dobio zuti karton zbog simulacije.Prošlo kolo čist penal za Voždovac sudija žmuri, pre toga ih sa igračem više spasavaju da ne prime gol u završnici presecajući gol šansu Mladosti zbog nepostojećeg ofsajda. Jednostavno u ovoj ligi Zvezda mora da bude prva, ostali klubovi služe eto tako da upriliče slavlje državne mezimice. Ali zato u evropi im ne sude Grujić, Glođović, Majo Vujović i kompanija pa ne može dalje od drugog kola.

dokle bre vise?!

pre 7 godina

Andjelkovic ce sigurno na kraju takmicenja biti najbolji strelac Zvezde sa 16-18 datih golova iz penala. Zato navijam za regionalnu ligu, jer tada ne bi bilo intervrncija "sa vrha", a prosecna Zvezda bi bila u sredini tabele.

Obraz djon

pre 7 godina

Jel to bese onaj Grobari Cokot sudija ? Onaj sto je svirao penal za butinu Rnica i koji danas svira penal za mrki pogled a ne svira igranje rukom ? E panteri,cega se pametan stidi vi se time ponosite

Opet ja

pre 7 godina

eh kada bi i u Evropi protivnici davali autogolove i sudije svirale nepostojece penale, mozda bi i Zvezda prosla neki tim iz zemlje sa vise od 500 stanovnika..

Dingospo

pre 7 godina

Zaglembje ??
(Tadic - Dacic titule, 14. decembar 2016 19:02)

Kada smo mi osvajali titule igrali smo neko od evropskih takmicenja. Od 2000-2016 Zvezda je osvojila 7 titula i samo jednom prosla u grupnu fazu i to 2005. kada je Partizan bio sampion, dok je Partizan uzeo 10 titula, 7 puta igrao grupnu fazu LE i 2 puta LS. Mislim da ne moram vise nista da dodam..

Nikki

pre 7 godina

Ja i nemam nadu da moze Partizan da uzme titulu dok je onaj na vlasti tako da i ne pratim. Mozda za par godina... a vi koji navijate za ovakvu zvezdu podrzavate kriminal. Toliko.

miki

pre 7 godina

Za sve kojima je penal regularan, neka pogledaju 51. minut i start Petkovica. Da li tu ima elemenata za penal. Treća utakmica u nizu sa direktnim uticajem sudija na rezultat u korist CZ.

rade

pre 7 godina

jesam veliki Zvezdas,ali mi se ne svidja Zvezdina igra.Partizan trenutno igra bolji fudbal,i ima bolji tim.mnogo su dobili sa Djurdjevicem i Leonardom...

Nikola

pre 7 godina

Каква трилер завршница! Никада интересантније и поштеније првенство. Да ли је неко могао уопште да претпостави да ће Црвена звезда, ипак, у финишу успети да постигне победоносни погодак. Овакве утакмице вреаћају веру у српски фудбал.

deda

pre 7 godina

Vi se uvek vracate na proslu vlast i na nase namestene utakmice... Vas smo u to vreme mlatili kako na Rajku tako i na JNA...nekad i sa igracem manje,i uz nepostojece penale. Dobjali na Rajku 2:3,1:2,0:2,0:1... Za tih 6 godina dobili ste jedan derbi od 12...

milan-brus

pre 7 godina

Zvezdas sam, ali ovaj penal protiv Radnika je smesan. Ovo se ne sudi ni u Okruznim ligama, sem ako nije unapred poznat pobednik. Gadi mi se nas fudbal i gamad koja se okupila oko njega. Sramota.

Neko

pre 7 godina

Zelim da mi jedan posten zvezdas,mada sumnjam da takvih ima,koji se zale na proslu vlast lepo kaze koja je vlast zvezdi dovela Gasprom za sponzora?Nista vise nije potrebno reci

Batko

pre 7 godina

bruka i sramota... naprednjacka mezimica je najvece zlo srpskog sporta...
(dr feelgood, 14. decembar 2016 16:40)

Oooo, nekada vodeca crno-bela plačljivica se vratila ?!
Zlo je u vama...glupost od rodjenja posedujete !

Smederevac

pre 7 godina

Izjava Kosanovica za anale.Kada on kao zvezdas nije vise mogao da cuti na Zvezdine namestaljke,javno prozvao Spartak,OFK i Zvezdu.Da se razumemo, ovo nije prica rekla kazala tipa Mateus ili robijas Radovanovic, Terzine i Kokezine namestaljke imaju dokaza na pretek,premijer mora da cuti jer je mezimica na aparatima.Dogorelo je, i zvezdasi su protiv ovakve Zvezde.

vele

pre 7 godina

Ajde vise dosta sa teorijama zavere i ptice na grani znaju da kod nas Zvezda i Partizan imaju protekcije kod sudija i to traje 60 godina da je igrom slucaja bio ovakav start na suprotnoj strani nad igracem Radnika ne bi svirao penal to je tako i ne samo kod nas uvek su ti veci klubovi zasticeni ko beli medvedi jel neko gledao na primer Barselonu i kakvu su im penale svirali smejurija

Biće bolje

pre 7 godina

Zvezdini igrači su toliko nesposobni da utakmica mora da se namesti tako što će odbrambeni igrač protivnika kao centarfor da zakuca sebi loptu u gol...

Batko

pre 7 godina

Ja i nemam nadu da moze Partizan da uzme titulu dok je onaj na vlasti tako da i ne pratim. Mozda za par godina... a vi koji navijate za ovakvu zvezdu podrzavate kriminal. Toliko.
(Nikki, 14. decembar 2016 18:09)

Jedno od lepših kmečanja večereas, priznajem !!!

Тишина тамо

pre 7 godina

Када сам рекао да би Ђурђевићев црвени за Звезду био пенал, људи ми се смејали.

Stefaninho

pre 7 godina

Pade Srnic kao da ga je neko maljem udario, a sta tek reci za penal nad Plavsicem?! Da se ne lazemo, ukrali ste najmanje 10 bodova!!!
(kkpartizan, 14. decembar 2016 16:41)

Ma sta 10,barem 15!Cist penal "objektivni" ;)

agassi

pre 7 godina

@Neko
Nije Vam trebao Gasprom , prvo ste imali Marjanovicevih Super 11 sponzora ( reklama je išla 5-6 god ) C market , Pekabeta . . . , 10 hotlajn linija ( pozovi Jecu Cecu . . . ) , pa Verano (pežo, reno ) , EPS , Progres sipali se miliona € , ako ne veruješ proveri.
Pošto pitaš, a u odbojci i rukometu ste bili II Liga. Raspadom države lecili ste 50god kompleksa. Ne znam šta misliš ali verovatno na štetu nekog drugog.
Blato Liga je počela sa Vašim usponom, i to možeš da proveriš, ali nećeš.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Istupiti iz lige, pa neka bude sve na nivou ovih mucenika sa severa, neka pljackaju i dalje po surdulici i uzivaju, mi u tome ne treba da ucestvujemo.
(Jovanovic Nemanja, 14. decembar 2016 22:29)

Gde cete u Zagreb ?

NikolaHero

pre 7 godina

Za uvek objektivne tastatura grobare nista nije penal za Zvezdu, jel se iko seca da su oni jednom u zivotu priznali da je bio penal??? Dajte jedan primer da nisu kukali??? Dacu mu odma 100 evra a da nisu kukali kako nije bio penal..

Hidrocefalus

pre 7 godina

Što volim kada sudija svira penal znam da ce neki da se jedu,ih kada bi svirao jos jedan pa da se skroz pojedu.
(KORN, 14. decembar 2016 16:43)

Ajd procitaj polako sta si napisao. A onda potrazi strucnu pomoc.

Sasa

pre 7 godina

Farsa-prvi put u zivotu sam video da je sudija pre starta svirao NEPOSTOJECI penal.Kontakta nije bilo.Valjda je i zvezdash Kosanovic shvatio ko su "gospoda" sa interpolovih poternica.Fudbal je preminuo ovde poodavno.

boki

pre 7 godina

ovo je stvarno zalosno
za ono svirati penal je zaista bezobrazno
i na sve to onakav "auto gol" !!!
premijerova liga u svom punom sjaju u surdulici.

Ljubitelj fudbala

pre 7 godina

A kako drugacije Zvezda da izjednaci?

P.S. Rusitelji Savamale kao da bojkotuju svoj klub,iz utakmice u utakmice sve slabije navijaju.

Makijaveli

pre 7 godina

Au brate al ga dade mali u 85om...Videše ovi da zvezda ne može pa ko vele - dajte braćo da ga ušuškamo inače će još od sve muke i nerešeno da ispadne...

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

Hahahhahahahaha...Vulin like this...Kokeza pion znojavog cela sprema 'dokaze' o nikad regularnijoj 'Premijer ligi' Terze i Grofa ljaksea...

Ivan

pre 7 godina

U cemu je problem sa penalom? Preksraj nad Plavsicem cist kao suza, sklanja loptu igrac ga udara po nozi. To sto vi vise ni ne gledate utakmicu nego kukate kada god vidite da je dosudjen penal, to je vas problem.

navijac Zvezde

pre 7 godina

Doneo nam je sudija tri boda...nepostojeci penal za nas i cist nedosudjen za njih kod rezultata 1:1. Sramota na sta smo spali i koliko smo propali, zato je sve manje gledalaca i na Marakani. Kosanoviceva izjava posle meca ne bi trebalo da bude povod za njegovo kaznjavanje vec za akciju da se konacno procisti i ocisti srpski fudbal. E sad, koliko je to realno ne znam ali da ovo vise nikuda ne vodi to je 100% sigurno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trifke, 14. decembar 2016 18:29)

Joj mutavi ko te ne zna skupo bi te platio.Kaznjivo je lazno se predtsvljati

Srbija do Milvokija

pre 7 godina

Stvarno navijam za Zvezdu, ali ovo zaista nema smisla vise.. pa ljudi, ovo ne da nije penal nego nemam rec. Dokle ce vise sudije da nas pustaju.. ako protiv Surdulice treba da nam pomazu sudije onda smo stvarno nikakvi ...

Osmi putnik

pre 7 godina

Grobari imaju toliko obraza da komentarišu sudjenje na našim mečevima. Ne gledaju sta se sve svira i sta se sve sviralo Partizanu protekle decenije! Ne stidite se vaših titula koje ste otimali, necemo se ni mi ovih naših nadam se 5-6 u nizu!

Guduric sa 9 metara

pre 7 godina

Cekajte bre grobari,polako...Sudija grobar(navija za partizan) svira penal za Zvezdu,igrac koji je ponikao u partizanu daje auto gol u 87 minutu i mi smo za to krivi ???? Predpostavljam da je tu kriv i Terzic a i Covic...Inace penal je bio cist,Plavsic je pomerio loptu,i kraj price.

Batko

pre 7 godina

Ja i nemam nadu da moze Partizan da uzme titulu dok je onaj na vlasti tako da i ne pratim. Mozda za par godina... a vi koji navijate za ovakvu zvezdu podrzavate kriminal. Toliko.
(Nikki, 14. decembar 2016 18:09)

Jedno od lepših kmečanja večereas, priznajem !!!

Mule mutavi

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

Vec vidjeno

pre 7 godina

Sudija svira cist penal za Zvezdu , tastatura grobari dobiju komandu iz centrale da botuju kako je penal nepostojeci kako je smesan penal kako sudija gura zvezdu kako je ovo najgori penal u istoriji i ostale propagandni komentari

zvezdana

pre 7 godina

Čista pobeda Zvezde, za onog ko je gledao utakmicu! Penal za Plavšića je bio a autogolovi su sastavni deo fudbala! Grobari, zaboravili ste 29.10.2016 kada je golman Radnika promašio loptu a Đurđević se ušetao u prazan gol? Nije bilo davno, pre samo mesec i po dana! Jel to bilo nameštanje za Partizan?

punimlimenke

pre 7 godina

Vrlo je jednostavno..pricao sam sa jednim sudijom.
Upoznao me je sa nekim podacima koje bi podelio sa vama.
Ko se seca onog polufinala kupa kada je Milijasu sviran offside.taj sudija nije svirao vese ni jednu utakmicu.drugi sudija,koji je svirao sumnjiv penal Sartidu protiv zvezde,nikada vise nije dunuo u pitaljku.ne navlace oni po nekom nalogu za zvezdu,jednostavno su u strahu.

9 putnik

pre 7 godina

(Osmi putnik, 14. decembar 2016 18:44)
Imali ste u tih 6 god kako kazes,bar 5 puta sansu da budete sampioni....u derbijima se uglavnom resavao sampionat...I,sta ste uradili u tih 6?...niste u gol znali sutnuti,centar niste prosli u 3-4 meca,postenog igraca niste imali (prodali),imali veoma slab tim...Jel vas neko sprcavao da prodjete centar,sutnete u gol,ili kojim slucajem i date neki???Bili ste prelaki zalogaj za nas,nijednu vaznu utakmicu za titulu niste znali i umeli dobiti. Za razliku od vas Partizan je stalno igrao Evropu,sticao samopouzdanje i iskustvo...O cwmu ti to ?kakve pokradene titule?Samo znate da se pravdate,nemojte ni slucajno sami sebe da se okrenete i vidite kako ste bedni...Evo vam Kokeze sad....na sta ova premijer liga lici???Igrajte sami.....Ispascete jos u junu dogodine,ma u kom kupu igrali..za vas je PFC -Bayern M. !!!

tomi

pre 7 godina

dobar je ovaj partizanov omladinac,neka nastavi tako u partizanu,.a ova utakmica toliko je smesna,ima zvezda ovakvih desetak pobeda ovog dela sezone.sve sumnjivo.

Milan 26

pre 7 godina

Potvrda da Zvezda ne moze da izgubi. Zadnjih nekoliko kola se vidi veliki pad u igri, ali i velika pomoc sudija. Danas, cist penal nad igracem Surdulice se ne svira. Nisam siguran za penal Plavsica, mozda je i postojao. Ali ocito da sudije nenormalno pomazu Zvezdi, toliko otvoreno da je nekada degutantno. Nekada je to bio i slucaj sa Partizanom, ne sporim... Ali dokle vise. Stvarno je Kosanovic u pravu, cemu bilo kakav rad u manjem klubu kada te svi podkradaju....

dok

pre 7 godina

Nas fudbal spasava, samo liga bivsih republika, da ne bi bilo namestaljki i sudija po zadatku.To je jedini nacin da se podigne kvalitet fudbala narocito uz privatizaciju, koja zavisi od volje politicara.

Tegi

pre 7 godina

Vidim Partizanovcima smeta kako Zvezda pobedjuje,a nije im smetalo kad su oni u 90% utakmica pobedjivali sa 1:0 ne tako davno,tad je vlast bila prihvatljiva cini mi se.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Usladilo se grobarima od Sajbera na ovamo da se uzimaju kradene titule pa sad kad je slavina presusila, ajmo malo da se igramo postenja ...

Trifke

pre 7 godina

Doneo nam je sudija tri boda...nepostojeci penal za nas i cist nedosudjen za njih kod rezultata 1:1. Sramota na sta smo spali i koliko smo propali, zato je sve manje gledalaca i na Marakani. Kosanoviceva izjava posle meca ne bi trebalo da bude povod za njegovo kaznjavanje vec za akciju da se konacno procisti i ocisti srpski fudbal. E sad, koliko je to realno ne znam ali da ovo vise nikuda ne vodi to je 100% sigurno.

Jovanovic Nemanja

pre 7 godina

Istupiti iz lige, pa neka bude sve na nivou ovih mucenika sa severa, neka pljackaju i dalje po surdulici i uzivaju, mi u tome ne treba da ucestvujemo.

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Ja jos nisam video nikad u zivotu da tako neko namerno da autogol ovo je smesno nek bude prvi bilo ko ali ovo neverovatno

Tihomir Dimcic

pre 7 godina

Taj omladinac Partizana je motkom oteran iz Partizana! Mogli ste i to da napisete ako ste vec pomenuli da je omladinac Partizana.
Jako perfidan i zlonameran naslov.

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 7 godina

Ko o cemu navijaci partizana o postenju a zna se kako su osvajali titule za vreme Toleta.Inace dobra utakmica danas i zasluzena nasa pobeda,23 suteva smo imali.Kanga veoma dobar,imao je dobru saradnju sa Plavsicem i Srnicem.Sledi zimska pauza pa krece Zvezdino prolece uz par dobrih pojacanja koja su nam potrebna

UltraBG

pre 7 godina

Kad pokrademo 6 titula, onda da se igra posteno... Da se restartuje skor, kako je bilo pre vase kradje, e onda da nastavimo gde smo stali. Napred Zvezda!

fenomen

pre 7 godina

Posle deljenja bodova na pola zvezda 27 a Partizan 24. Odlucice derbi tj Mazic. Da je imalo postenja derbi bi trebalo da sude stranci i to da se dovedu u Beograd tri sudijske ekipe tipa Cakir, Kasai i Rikolo i da 5 minuta pre meca se zreba ko ce od njih suditi. Jer ova kradja koju smo videli a culi i Kosanov komentar ne treba komentarisati. Za Ginisa. Majko mila kad ovako grobar cokot Grujic navlaci za zvezdu kako li tek onda navlace Majo, Glodjo, Mažo i ove nove nade Nikolic i Ilic. Poz.

kodzo

pre 7 godina

Ovi grobari ne znaju vise na sta da se zale, bitno je samo da dizu buku. To ih je Dulo ucio, a i takva im je skola, na svakoj utakmici koju igraju na svaku sudijsku odluku skace cela klupa za rezerve, za svaki slucaj. To im je vec postao imidz...Sto se danasnje utakmice tice prvo je bilo filijala, igraju sklanjalicu, pa kad su videli da nije, onda opstrukcija igrac namerno dao autogol, kad ono njihovo dete. A da tu je i penal. Pa udarac po nogama u kaznenom prostoru nije peanal.

Batko

pre 7 godina

Ne znam kako neko očekuje gledaoce na stadionima, kada se dosuđuju ovakvi penali.
(ja, 14. decembar 2016 16:43)

Sto, nije bio penal ???
Znas li ti pravila igre ? Bio nekada na nekoj utakmici ? Znas li uopste i cemu se ovde radi ? Gledao prenos ?

Ivan

pre 7 godina

Autogol, zadnje minute, 15 put u ovoj polusezoni. Reče g-din Kokeza, neragularnosti..
(Optimista, 14. decembar 2016 18:11)

Ovo je prvi autogol za Zvezdu u sezoni

beli

pre 7 godina

ovo je bruka i od sudije,zvezde,drzave.....umesto zuti karton za foliranje sudi se penal.Inace sam zvezdas,da se razumemo a ovo su medvedje usluge zvezdi koje joj se u evropi odmah vrati.

Batko

pre 7 godina

Zvezdasi, gledajte snimak dosudjenog penala za vas... ne morate nista da kazete, samo gledajte...
(Dingospo, 14. decembar 2016 16:41

Trk do "očnog"...em mutav, a sad i ćorča...tuga

Daywalker

pre 7 godina

Ja bih se malo distancirao od komentarisanja sudjenja, vidim da je vecina komentara o tome.
Gledao sam drugo poluvreme utakmice i glavni utisak mi je igra plavsica. Decko je za 45 minuta probio 30-40 puta po levoj strani. Nebrojana ponavljanja cak i posle isteka 90. minuta. Nije on kriv sto spicevi ne umeju da se postave i da udare loptu, decko je centrirao i centrirao i centrirao. Jedini bolji igrac od njega u ovoj Zvezdi je Kanga. A kakvi su poluigraci (Mouce, Ruiz...) igrali ove polusezone pre njega. Sramota za Zvezdu, sramota za trenera Zvezda. I zbog toga mi nece biti zao ako nakon sutra Grof vise ne bude trener Zvezde.
Pravda za Plavsica!

zvezdale

pre 7 godina

zvezdaš sam ali ovo je komedija-ovaj mec
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stadion pun u dimu sve..., 14. decembar 2016 18:12)

Što plačeš mali Laktašanine? Mama dinsta luk ili nešto drugo?

zvezdana

pre 7 godina

Na stranu suđenje. Onaj autogol je bio nameran, lepo se vidi na snimku. Bukvalno je 5 zicera zvezdana omašila (odbrana pustila) i ni to nije bilo dovoljno, da bi se na kraju igrač protivničkog tima konačno smilovao i zabio autogol.

Marko statisticar

pre 7 godina

Aaaa, zato kvota na penal za zvezdu bila 1,25. ajmo sad jos jedan, sa jednim penalom ne mogu da okrenu, hahahahahahahahahhahah
I posle se Pantercici cude zasto ih u Evropi nadigravaju velikani kao La Valeta.

Milos

pre 7 godina

Pa sta je grobarcici??? Dok ste osvajali ukradene titule bilo lepo, e sad mi malo kao vi da vidite kako boli... Ajde sada kme, kme, kme....

derion

pre 7 godina

Pazi kad groblje prica o postenju,sudijskim kradjama,namestanju,drzavnim projektima,lopovskom fudbalskom savezu,prijateljskim utakmicama,botovima,medijskim hajkama...a oni patentirali tu celu masineriju.

Sentor

pre 7 godina

Ne moze sladje od ovoga! Ma moze, trebalo je u 95 minutu autogolom da dobijemo, to bi bilo najsladje. Onda bi mutavi svi odreda zauzeli fetus polozaj i dugo, dugo jecali. Vi ste bre nekom našli da govorite o pravdi i postenju. Ej, vi! Pokrijte se bolje usima i ne javljate se. Treba narednih 15 godina da vas sistemski unistavaju i na najgori moguci nacin kradu u svim sportovima da bi uopste dobili pravo da pricate.

Realno

pre 7 godina

Svi vi koji pominjete te partizanove titule, nadjite jednu godinu kada je zvezda imala bolji i skuplji tim, ja se ne sećam, imao je partizan i zuku, moreiru, diaru, Klea, jovetica, krstajica, savića, ljajica,kamaru...igrao ligu šampiona, ligu evrope

yy

pre 7 godina

Kad je poveo domacin kvota na live kladjenje da pobedi gostujuca ekipa je bila 1.95, posle 10 minuta pala je na 1.50, sto znaci da je neko odmah uplatio ogroman novac na pobedu gostujuce ekipe jer je utakmica zatvorena. Toliko.

Mule mutavi

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

Redster

pre 7 godina

Bez brige, okrecemo ovo bez problema! Sad ce neki penal I to je to. Gde smeju ovi da nas ne puste, Vucic ce da im zatvori Surdulicu jod sutra...

Besmislica

pre 7 godina

Pa, ovo vise nema nikakvog smisla!!!
Koji put u ovoj sezoni, podmiceni sudija dodeljuje nepostojeci penal za zvezdu?

Srpski fudbal vise nema ama bas nikakvog smisla.

777

pre 7 godina

Samo jedno pitanje dal su ikad ovi grobarcici priznali da je bio penal??? Barem jednom. Nikad to je njihova propaganda iz centrale protiv zvezde. Sta treba da se polomi noga igracu zvezde da bi bio sviran penal???

Delija von Brdo

pre 7 godina

Pun mi je kufer ovih "zvezdasa'koji se stide,koji su nezadovoljni koji tvrde da partizan ima bolji tim da igra lepsi fudbal.... Providni ste mutavci. jasam zadovoljan.Tri boda su tri boda pa makar uz pomoc sudija, i najgori fudbal. Voleo bih i Ligu sampiona da na taj nacin osvojimo.Kome je do lepote nedeljom od 11 seigra fudbalu Beogradskoj zoni ili medjuopstinskim ligama. Pise se rezultat a ne lepota igre

Pajdoman

pre 7 godina

Poveo je sad Radnik 1:0, do poluvremena Zvezda naravno neće dati gol (eventualno neki nepostojeći penal) a onda sledi rapsodija Zvezdane u drugom poluvremenu i sve je čisto, hvala bogu, gospodin Kokeza je rekao da sumnjivih radnji ima samo u drugom rangu, a u JSL je sve čisto.

KRIGER

pre 7 godina

Ja i nemam nadu da moze Partizan da uzme titulu dok je onaj na vlasti tako da i ne pratim. Mozda za par godina... a vi koji navijate za ovakvu zvezdu podrzavate kriminal. Toliko.

@(Nikki, 14. decembar 2016 18:09)


Groblje, prvo treba da prodje desetak godina koliko ste vi otprilike intenzivno krali i namestali utakmice sa svojim Tadicima, Dacicima i Karadzicem pa da se steknu uslovi da imate moralno pravo da se zalite na bilo kakve neregularnosti, inace bio je jos jedan penal za Zvezdu i to nad Srnicem jos u 3 minutu.

Mule mutavi

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

мкг

pre 7 godina

Inace penal je bio cist,Plavsic je pomerio loptu,i kraj price.
(Guduric sa 9 metara, 14. decembar 2016 18:51)
Inače kada je igrač N. Pazara prvi pomerio loptu da bi je izbacio iz svog šesnaesterca, a na njegovu nogu natrčao igrač Zvezde, i tu je bio kraj priče.
Čudni neki krajevi priča.

Mule mutavi

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

Zumm

pre 7 godina

Miki

Opet ce na prolece kada otopli biti 30 hiljada gledalaca.Samo nemojte vi o poseti.Ni na jednoj evropskoj utakmici niste mogli vojni stadion da napunite a prima 30 hiljada

matrix

pre 7 godina

Dule Savic je davno jedne godine delio prvo mesto strelaca u SFRJ sa Diordjevicem iz Partizana koji je 90% svojih golova dao iz penala, koje je dobijao Moca Vukotic na svoj teatralan nacin. Sva sreca pa je Zvezdin drugi gol dao omladinac Partizana, pa teorija zavere pada u vodu. I dalje je ovde prisutno 80% grobarskih komentara na zvezdinu utakmicu sto je vrlo cudno

GP

pre 7 godina

Ovo je sramota! Kokeza, sta ono rece za Celarevo, BSK, Odzake? Sta ces reci za ovo u Surdulici zivo me interesuje. Penal - presmesno, autogol - namerno.

nesa

pre 7 godina

Grobari opet nas guraju sudije a, pa sta nije bio penal pa bilo bi mnogo da ne svira dvs penala budimo realnost, a gol radnika ofsajd ali bitno da nas guraju sudije

GM

pre 7 godina

Namesten penal. Golman je samo malo zakacio loptu da bi ona namerno zakacila stativu i jedva usla u gol. Kosanovic namerno biva iskljucen, jer je bio trener Zvezde i hoce da ga namerno iskljuce...

Hala Madrid i Napred Partizan

pre 7 godina

Vidi se da je Zlatanović namerno dao autogol još je gledao da li će da udje još je samo falilo da otrči do Zvezdinih igrača da slavi.Pa normalno kad ne znaju drugačije da pobede:na penal i autogol.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

eh kada bi i u Evropi protivnici davali autogolove i sudije svirale nepostojece penale, mozda bi i Zvezda prosla neki tim iz zemlje sa vise od 500 stanovnika..
(Opet ja, 14. decembar 2016 18:03)

Mi bar nismo ispadali od Šamroka gde su igrali ljudi konobari itd, Petah Tikve, Fljamurtarija i sličnih

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

ovo vise nije smesno..
(htt, 14. decembar 2016 17:50)

Sad znaš kako je bilo kada ste nam oteli titulu kada Jestrović igrao, i sezonu pre toga kada ste jedno 9 puta zaredom pobeđivali 1-0 golovima u 89,90minutu
Beži bre tamo i pokrij se, ne budite licemerni

zozo

pre 7 godina

Zasto je ovakav naslov?Sudija je glavni krivac i naslov bi trebao da bude sudija pogurao Zvezdu da ne.Za prokliza Zvezdu svirao diskutabilan penal a za Radnik nije iako je 100% bio.

sah 88

pre 7 godina

Koliko srece imamo ove sezone?! Ko zna koja utakmica po redu gde pobedjujemo u poslednjih 3 ( TRI ) minuta!!!!! A grobari se jadni i veseli uvek ponadaju kad ono mosa......

novinarstvo

pre 7 godina

"Omladinac Partizana doneo Zvezdi tri boda!"

Jako perfidno. Nije bitno sto je on omladinac Partizana, mozda je Zvezdas. On nije uopste uspeo u Partizanu (a to nije tesko...), otisao je u Radnik i igrac je Radnika. I zabio je gol u stilu napadaca, u svoju mrezu nakon centarsuta.

xxx

pre 7 godina

Moze l' sladje, moze l' bolje? Sami ga sebi uterase. Namesteno da ga zebrica zakuca.
(Toto-ko-tunjo, 14. decembar 2016 19:28) Drekavac,mleko pa spavanje...

Dingospo

pre 7 godina

Tako se Ivica Iliev bacio protiv Spartaka i dobio penal 2011., a sudija je bio, zamislite, Milorad Mazic.
(amnezija, 14. decembar 2016 22:46)

Pokusavam da se setim kome je jos Mazic sudio 2 penala u derbiju...

nesa

pre 7 godina

Dingospo... Pa sta nije bio penal a sinic pre toga i a jedan je moro da svira realno, a gol radnika sta ima tu da kazes sve regularno kao sto ti kazes pogledaj snimak

Nikola

pre 7 godina

I u 3 minutu je bio cist penal a komentatori naravno sve precutkuju kasnije sviran najzad penal i kao nije bio dovoljan intezitet... Po komentatorima sa arene nista nije penal za zvezdu...

xxx

pre 7 godina

Jedva čekam da čitam komentare iz Laktaša povodom gola 3 minuta pre kraja. Živim za ovakve trenutke.
(zvezdale, 14. decembar 2016 17:51). Drekavac,pazi da ti ne presednu...

Zak

pre 7 godina

"Ima svako pravo da pogresi, ali posle 40 god. u, z fudbalunam da prepoznam razliku izmedju greske i ocigledne kradje."

Kosane, za ovu izjavu zasluzujes odlikovanje, kad-tad.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Zvezdini igrači su toliko nesposobni da utakmica mora da se namesti tako što će odbrambeni igrač protivnika kao centarfor da zakuca sebi loptu u gol...
(Biće bolje, 14. decembar 2016 17:48)

Bože dokle ide vaša logika, habahahahahah

Tomy

pre 7 godina

Orlandic je vrhunski igrac i. Neshvatljivo mi je da mu se ne pruzi sansa u reprezentaciji.Savrsen osecaj za prostor i izuzetna snalazljivost u sesnaestercu .Stvarno je majstor ove igre.

Lega gazi limenke

pre 7 godina

Što bi rekao Gospodin Kosanović, "izvinjavam se, ali ovo su lopovi..."
Drž' se Gospodine, niste Vi videli šta se sve radi za sendvič...

Batko

pre 7 godina

Zvezdini igrači su toliko nesposobni da utakmica mora da se namesti tako što će odbrambeni igrač protivnika kao centarfor da zakuca sebi loptu u gol...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Biće bolje, 14. decembar 2016 17:48)

Pa ti si KRALJ !!!
Citam tvoj komentar i zamisljam sta se desava u tvojoj glavi kada pišeš ovakav komentar ! Ma kakvo ispitivanje zivota u vasioni, ma kakvi novi izvori energije...Tvoj mozak je hit !!!

Svonsi

pre 7 godina

Sve mogu da razumem, i da si narkoman, i lopov, i neobrazovan, i zatucan, ali nikako mi nije jasno kako neko moze da navija za klub kakav je crvana zvezda. To prosto nema logike...

Nebojsa

pre 7 godina

Ljudima koji vode savez treba hitno da reaguju o vracanju JSL na jesenji i prolecni deo 16 ekipa 30 kola
Ukinuti ovaj model sto je trenutno na snazi nije potreban trokruzni sistem sa plejofom i plejautom , sa deljenjem bodova ili kako najavljuju da se bodovi zadzavaju potrebno da se jesenji deo zavrsi sto ranije da se nebi igrali po zaledjenim terenima gde moze da dodje do povrede igraca na ovakim terenima ne da igrac moze da se povredi nego moze i karijeru da ugrozi to nam nije potrebno

Koja

pre 7 godina

Cist penal nad Srnicu nikom nista ... Da se ovo desilo sa suprotne strane sad bi svi mediji "Dal je Radnik ostecen za penal" A navijaci cutanjem sve to odobravaju...

Grobar mutavko

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

_misli_svojom_glavom

pre 7 godina

Sad cu malo da budem bot.
Zvezda igra super. Veceras se videla nasa snaga kao i bezbroj puta ove sezone kada smo uspevali da u zadnjim trenucima preokrenemo..nama je malo bod..mi mozemo i da gubimo do 90 ali fora je sto se fudbal igra do zadnjeg minuta a srpski fudbal je sport u kojem Zvezda uvek pobedjuje. Sreca je pa se u Evropi igra dobar fudbal ali tamo nema mesta za nas iako lagano osvajamo nase prvenstvo. Evo jos malo, pa 10 god kako nismo igrali nijednu grupnu fazu nekog evropskog takmicenja sto je pokazatelj koliko smo mi dominatni u Srbiji. Pa zamislite, jedan Partizan je samo 7 puta u zadnjih 10 god igraonu grupnoj fazi sto svakako nije neki uspeh za pohvalu. Dzabe se nervirate glodari, mi smo bolji !?

Bojzy

pre 7 godina

Kao da je bitno da li je ostalo 1-1 ili je 2-1. Da je ostalo 1-1 i Partizan bi morao da igra nereseno ili da izgubi. Jendostavno, sve je to nevazno, svi ovde znamo da zvezda mora da osvoji, ne znam uopste cemu ovoliko komentara.

del boy

pre 7 godina

Ovo je bolje nego Crna guja i Mucke zajedno..
uzivam u komediji superliga Srbije...samo mi fali da prilkom golova i autogolova u pozadini bude smeh kao u serijama...svaka cast...

NikolaDexim

pre 7 godina

I naravno sad ovaj nedosudjen penal niko nece spominjati ni komentator ni mediji..Ali kada navijaci zvezde cute naravno da mogu da nas kradu.

goran

pre 7 godina

Moze Delije da kazu sta hoce ali nije bilo ni P od penala (nisam navijac Partizana da se zna). A i autogol je sumnjiv, jer je decko bukvalno zakucao loptu u svoju mrezu. To je realnost, a sad svako moze da misli sta hoce.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Zlatanovic autogol, infarkti se redjaju kod grobara, hahahaha...Ovo je najsladje, nema dalje. Penal, pa bizaran autogol u 87. minutu. Plus 9!

Obrva Dejvis

pre 7 godina

Ajde vise dosta sa teorijama zavere i ptice na grani znaju da kod nas Zvezda i Partizan imaju protekcije kod sudija i to traje 60 godina da je igrom slucaja bio ovakav start na suprotnoj strani nad igracem Radnika ne bi svirao penal to je tako i ne samo kod nas uvek su ti veci klubovi zasticeni ko beli medvedi jel neko gledao na primer Barselonu i kakvu su im penale svirali smejurija
(vele, 14. decembar 2016 16:57)

Bio isti takav start i bio nad igračem Radnika i nije suđeno. Lepo si prognozirao. Bravo Vele.

Nikola Nis

pre 7 godina

Obicno ne komentarisem drugu stranu brda. Ali mi nije jasna jedna stvar: zasto Zvezda po svaku cenu mora biti prvak? I Partizanu su u nekim sezonama sudije bile i te kako naklonjene, ali nikad ovako i u ovolikoj meri. Kako vi zvezdasi ne shvatate da se ovakvim sudjenjem cini medvedja usluga Zvezdi? Naviknu igraci na ovakav sudijski kriterijum, izadju u Evropu gde ekipe "idu u meso" i cao zdravo Evropo.Ako je bio penal za Zvezdu, bio je i za Radnik na pocetku drugog poluvremena. Mozda igrac ne bi dao gol, mozda bi Zvezda preokrenula, ali sve je to jedno veliko mozda. Partizan je bar prilicno cesto igrao Evropu, vas nema nigde. Imate los koeficijent, skroz je nebitno da li ste prvaci ili vicesampioni. Domace titule su totalno nebitne, samo Evropa je merilo.

Pajdoman

pre 7 godina

Poveo je sad Radnik 1:0, do poluvremena Zvezda naravno neće dati gol (eventualno neki nepostojeći penal) a onda sledi rapsodija Zvezdane u drugom poluvremenu i sve je čisto, hvala bogu, gospodin Kokeza je rekao da sumnjivih radnji ima samo u drugom rangu, a u JSL je sve čisto. (Pajdoman, 14. decembar 2016 16:16)

Čisto da se samocitiram, komentar ostavljen u 15-om . Pozminutu utakmicezz

Niko

pre 7 godina

Zvezdas sam, ali ovaj penal protiv Radnika je smesan. Ovo se ne sudi ni u Okruznim ligama, sem ako nije unapred poznat pobednik. Gadi mi se nas fudbal i gamad koja se okupila oko njega. Sramota.
(milan-brus, 14. decembar 2016 16:28)

Sve ti verujem da si ti zvezdas...Ovo ne klasican primer penala.

NikoEs

pre 7 godina

ovo je najsmesnije dosudjeni penal u istoriji fudbala!
(warum barum, 14. decembar 2016 16:50)

Dobro je botovi dobicete sendvic...

jel vas bar malo sramota?

pre 7 godina

Evo trenutno je 50. minut u toku a Grujić je već debelo osakatio Radnik. Zvezdi izmislio jedanesterac a čisto saplitanje Merdovića sa leđa nije sankcionisao penalom za Radnik i kartonom za Petkovića! Nije ni čudo što se protive regionalnoj ligi, bez svojih sudija ne bi bili ni u prvih 5-6 ekipa.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Majko rođena koliko smaraju grobari, vi ste bre bolesni.
Prvi penal posle ko zna koliko utakmica oni odmah navalili.

Batko

pre 7 godina

Ovi mutavci nikako da shvate, da je broj sendviča ograničen (kao njihov IQ) na 25 i da neće svi dobiti zasluzenu nagradu.
Sto je bilo-bilo je, vise nema, a vi samo pišite

ps. Druga tura sendviča ide "za posle utakmice", pa se skoncentrisite na to !

coa

pre 7 godina

veliki sam zvezdas,ali sva desavanja u klubu i igraci koji igraju tipa orlandica,sikimica,fibela,kange itd.izazivaju neko gadjenje u meni da jednostavo nemogu da navijam za zvezdu.kap koja je prelila casu jeste to da smo oterali najboljeg igrca i naseg najboljeg napadaca u zadnih 10 god,bozovic dovodi totalno neproverene strane igrace,a nepruza priliku mladim igracima,zato zelim da sto pre ode iz zvezde,pa nek se sali i sprda u nekom drugom klubu.

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Samo jedno pitanje za grobare - da je ovako Zvezda oborila protivničkog igrača da li bi rekli da nije bio penal? I još jedno pitanje na koje već znam odgovor - imate li trunku srama?

Jovanovic Nemanja

pre 7 godina

E bruke jedne, sramota!!! Napustiti ligu pod hitno, nema cutanja vise! U zadnjih sest sedam kola skoro svako bi izgubili ili igrali nereseno da im nije sudija, bili bi 5 na tabeli. Ovo je lakrdija od premijerove lige!

TIGER

pre 7 godina

Sada je valjda svima jasno zašto ova komedija od kluba jedina nije glasala za regionalnu ligu! Ovakav meč ne bi mogli nigde da odigraju osim kod svog čoveka u Surdulici a da 200 indijanaca u kavezu skače od sreće :-)

Dzoni

pre 7 godina

Dok se ovakve stvari desavaju, fudbal ce nam biti u blatu. Zvezdi titulu dodeliti 17 jula u prvom kolu i gotovo, nek se pripremaju godinu dana za ligu sampiona.

Slepac

pre 7 godina

52 minut - kontakt duplo jačeg intenziteta u šesnaestercu nego kod onog sviranog "penala", ali nema penala za Radnik.

Ali, kaže gospodin Kokeza da je sve regularno u JSL, a ja mu verujem više nego svojim očima tako da mora biti da je u pravu.

vlajzi

pre 7 godina

 (Batko, 14. decembar 2016 16:56)

Jos pre 3 god sam se sprdao s tobom zbog kmecanja, a ti si ludeo. A onda sam se sazalio na tebe i ostavio te na miru.
Nije me bilo 3 god, vratim se, ti josuvek cmizdris. Pa dokle srce vise, dokleeeeee.... Buaaaaahahahahahahahahaha

Shabani N'onda

pre 7 godina

(Batko, 14. decembar 2016 16:54)

E alo gani, jel svi vi ovoliko kmecite ili vam je ovaj neki izrod. Lik odgovorio na svaki komentar do sada, na neki i dva puta. hahahahahahahaha
dajte mu neki lekic da se smiri, oce cuka da mu strada. koliko se lik istraumirao majko mila.
Alo, I vi Grobari, imajte milosti, pustite coveka, gledajte koliko pisti.

pametnom dovoljno

pre 7 godina

Tokom utakmice Metalca i Zvezde dvojica drugara, veliki Zvezdaši hteli u kladionici da LIVE uplate po 1000 dinara na preokret Zvezde. Poigađate, utakmica je blokirana. Šta više treba da se kaže.

nikola

pre 7 godina

Golman lose procenio let lopte a odbrambeni igrac nespretno reagovao,i zvezda vodi ,hahahahaha,ovo je show liga. (a sve to u 87min).

Mika Sumadinac

pre 7 godina

sta kazete franjevci, jel namesteno?
(ronaldo, 14. decembar 2016 16:52
Jeste.Od porodice Toncev 6 bodova u zadnja dva kola...

Zvezda je ime sampiona

pre 7 godina

Solidno prvo poluvreme po zaledjenom terenu.Kanga nekoliko fenomenalnih dodavanja,mnogo nam je falio prethodnih utakmica.Cist penal nije sviran na Srnicu posle njegovog dodavanja ali dobro.

Batko

pre 7 godina

Majko mila, ovi nam se sklanjaju a mi ne mozemo zicer da ubodemo. Na kraju ce sudija da dosudi penal za nas i sam da ga sutne, jer ovi nasi mogu da ga promase.

LOL

pre 7 godina

Ovaj je sam samcijat nakon centarsuta zabio gol u svoju mrezu u stilu napadaca u 87. minutu. Kao u vicu sa Mujom, Hasom i Batistutom, samo u stvarnosti, sa Sikimicem.

Sta ocekivati od kluba ciji je trener Al Kosan, a predsednik Toncev?

Nikola

pre 7 godina

Za uvek objektivne tastatura grobare nista nije penal za Zvezdu, jel se iko seca da su oni jednom u zivotu priznali da je bio penal??? Dajte jedan primer da nisu kukali??? Dacu mu odma 100 evra a da nisu kukali kako nije bio penal..

Naravno da bude penala za zvezdu, ali ovo kako se sudi zvezdi od derbija i kako dobijaju utakmice je smešno da smešnije ne može biti. A jel penal kada je Rnića lopta u butinu pogodila ili kada je Koroman ili ko već nagazio loptu i pao? Ali hajde da su sve do sada bili penali, budi realan i objektivan i reci da li je ovo sada bio penal?

dingospo

pre 7 godina

Što volim kada sudija svira penal znam da ce neki da se jedu,ih kada bi svirao jos jedan pa da se skroz pojedu.
(KORN, 14. decembar 2016 16:43)

Nije toliko bitno sto se mi jedemo vec sto vi uzivate u ovakvim penalima i pitate se zasto nema Evrope 10 godina, zasto 25 godina nista vredno nije uradjeno u Evropi.. Pljujete igrace i trenere a ovde se dicite ovakvim penalima. Ali, neka vam sviraju jos 10, doci ce jos jedno leto..

reno

pre 7 godina

to,to. obozavam prepirke navijaca blizanaca. da li je penal ili nije. nije bitno, kada krocite u evropu, sve vam se kaze samo od sebe.

Toma master

pre 7 godina

Jedino da ga ovi iz Surdulice sami daju sebi, ili da sudija svira penal i on da ga sutira. Ovi pacijenti u crno belom ne umeju da daju gol. I posle se neko cudi kad se La Valeta poigrava s njima u Evropi. Kad ukrades titulu steknes laznu sliku da vredis, a ono mucak!

Marko

pre 7 godina

Hahahah koja je ova prevara i koruptna liga..pa to je strasno..ali zato ih u evropi nigde nema..i sa jednog i drugog brda..p.s. Kokosinjac liga, a ne fudbal..!!

marko

pre 7 godina

ovo je smešno,tončev naredio da daju autogo,sve ispod niša nije srbija,dabogda radnik skoro igrao u kosovskoj ligi,zvezda igra za kladionice,taj jug srbije ima drugačije običaje drugi jezik,nečista krv

boban,nis

pre 7 godina

Pored blizanaca i Barceloni bi se zgadio fudbal.Zato ovi ostali u ligi deluju nezainteresovano i inferiorno.Mozda bi neko i pokusao nesto,privatizovao,ulozio novac,a onda se seti njih i izgubi volju.

Batko

pre 7 godina

bruka i sramota... naprednjacka mezimica je najvece zlo srpskog sporta...
(dr feelgood, 14. decembar 2016 16:40)

Oooo, nekada vodeca crno-bela plačljivica se vratila ?!
Zlo je u vama...glupost od rodjenja posedujete !

NikolaHero

pre 7 godina

Za uvek objektivne tastatura grobare nista nije penal za Zvezdu, jel se iko seca da su oni jednom u zivotu priznali da je bio penal??? Dajte jedan primer da nisu kukali??? Dacu mu odma 100 evra a da nisu kukali kako nije bio penal..

Stefaninho

pre 7 godina

Pade Srnic kao da ga je neko maljem udario, a sta tek reci za penal nad Plavsicem?! Da se ne lazemo, ukrali ste najmanje 10 bodova!!!
(kkpartizan, 14. decembar 2016 16:41)

Ma sta 10,barem 15!Cist penal "objektivni" ;)

Neko

pre 7 godina

Zelim da mi jedan posten zvezdas,mada sumnjam da takvih ima,koji se zale na proslu vlast lepo kaze koja je vlast zvezdi dovela Gasprom za sponzora?Nista vise nije potrebno reci

Ivan

pre 7 godina

U cemu je problem sa penalom? Preksraj nad Plavsicem cist kao suza, sklanja loptu igrac ga udara po nozi. To sto vi vise ni ne gledate utakmicu nego kukate kada god vidite da je dosudjen penal, to je vas problem.

Batko

pre 7 godina

Ne znam kako neko očekuje gledaoce na stadionima, kada se dosuđuju ovakvi penali.
(ja, 14. decembar 2016 16:43)

Sto, nije bio penal ???
Znas li ti pravila igre ? Bio nekada na nekoj utakmici ? Znas li uopste i cemu se ovde radi ? Gledao prenos ?

Vec vidjeno

pre 7 godina

Sudija svira cist penal za Zvezdu , tastatura grobari dobiju komandu iz centrale da botuju kako je penal nepostojeci kako je smesan penal kako sudija gura zvezdu kako je ovo najgori penal u istoriji i ostale propagandni komentari

Beogradjanin

pre 7 godina

I onda dodje Evropa, gde Zvezdu otrese ko stigne... Jos malo pa 10 godina Zvezda nije igrala u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja. Ej, jednu deceniju!

deda

pre 7 godina

Vi se uvek vracate na proslu vlast i na nase namestene utakmice... Vas smo u to vreme mlatili kako na Rajku tako i na JNA...nekad i sa igracem manje,i uz nepostojece penale. Dobjali na Rajku 2:3,1:2,0:2,0:1... Za tih 6 godina dobili ste jedan derbi od 12...

Batko

pre 7 godina

Zvezdasi, gledajte snimak dosudjenog penala za vas... ne morate nista da kazete, samo gledajte...
(Dingospo, 14. decembar 2016 16:41

Trk do "očnog"...em mutav, a sad i ćorča...tuga

Obraz djon

pre 7 godina

Jel to bese onaj Grobari Cokot sudija ? Onaj sto je svirao penal za butinu Rnica i koji danas svira penal za mrki pogled a ne svira igranje rukom ? E panteri,cega se pametan stidi vi se time ponosite

Smederevac

pre 7 godina

Izjava Kosanovica za anale.Kada on kao zvezdas nije vise mogao da cuti na Zvezdine namestaljke,javno prozvao Spartak,OFK i Zvezdu.Da se razumemo, ovo nije prica rekla kazala tipa Mateus ili robijas Radovanovic, Terzine i Kokezine namestaljke imaju dokaza na pretek,premijer mora da cuti jer je mezimica na aparatima.Dogorelo je, i zvezdasi su protiv ovakve Zvezde.

fenomen

pre 7 godina

Posle deljenja bodova na pola zvezda 27 a Partizan 24. Odlucice derbi tj Mazic. Da je imalo postenja derbi bi trebalo da sude stranci i to da se dovedu u Beograd tri sudijske ekipe tipa Cakir, Kasai i Rikolo i da 5 minuta pre meca se zreba ko ce od njih suditi. Jer ova kradja koju smo videli a culi i Kosanov komentar ne treba komentarisati. Za Ginisa. Majko mila kad ovako grobar cokot Grujic navlaci za zvezdu kako li tek onda navlace Majo, Glodjo, Mažo i ove nove nade Nikolic i Ilic. Poz.

Nikki

pre 7 godina

Ja i nemam nadu da moze Partizan da uzme titulu dok je onaj na vlasti tako da i ne pratim. Mozda za par godina... a vi koji navijate za ovakvu zvezdu podrzavate kriminal. Toliko.

777

pre 7 godina

Samo jedno pitanje dal su ikad ovi grobarcici priznali da je bio penal??? Barem jednom. Nikad to je njihova propaganda iz centrale protiv zvezde. Sta treba da se polomi noga igracu zvezde da bi bio sviran penal???

Osmi putnik

pre 7 godina

Grobari imaju toliko obraza da komentarišu sudjenje na našim mečevima. Ne gledaju sta se sve svira i sta se sve sviralo Partizanu protekle decenije! Ne stidite se vaših titula koje ste otimali, necemo se ni mi ovih naših nadam se 5-6 u nizu!

Dingospo

pre 7 godina

Zaglembje ??
(Tadic - Dacic titule, 14. decembar 2016 19:02)

Kada smo mi osvajali titule igrali smo neko od evropskih takmicenja. Od 2000-2016 Zvezda je osvojila 7 titula i samo jednom prosla u grupnu fazu i to 2005. kada je Partizan bio sampion, dok je Partizan uzeo 10 titula, 7 puta igrao grupnu fazu LE i 2 puta LS. Mislim da ne moram vise nista da dodam..

Batko

pre 7 godina

Ja i nemam nadu da moze Partizan da uzme titulu dok je onaj na vlasti tako da i ne pratim. Mozda za par godina... a vi koji navijate za ovakvu zvezdu podrzavate kriminal. Toliko.
(Nikki, 14. decembar 2016 18:09)

Jedno od lepših kmečanja večereas, priznajem !!!

Jovanovic Nemanja

pre 7 godina

Istupiti iz lige, pa neka bude sve na nivou ovih mucenika sa severa, neka pljackaju i dalje po surdulici i uzivaju, mi u tome ne treba da ucestvujemo.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Istupiti iz lige, pa neka bude sve na nivou ovih mucenika sa severa, neka pljackaju i dalje po surdulici i uzivaju, mi u tome ne treba da ucestvujemo.
(Jovanovic Nemanja, 14. decembar 2016 22:29)

Gde cete u Zagreb ?

miki

pre 7 godina

Za sve kojima je penal regularan, neka pogledaju 51. minut i start Petkovica. Da li tu ima elemenata za penal. Treća utakmica u nizu sa direktnim uticajem sudija na rezultat u korist CZ.

Delija von Brdo

pre 7 godina

Pun mi je kufer ovih "zvezdasa'koji se stide,koji su nezadovoljni koji tvrde da partizan ima bolji tim da igra lepsi fudbal.... Providni ste mutavci. jasam zadovoljan.Tri boda su tri boda pa makar uz pomoc sudija, i najgori fudbal. Voleo bih i Ligu sampiona da na taj nacin osvojimo.Kome je do lepote nedeljom od 11 seigra fudbalu Beogradskoj zoni ili medjuopstinskim ligama. Pise se rezultat a ne lepota igre

punimlimenke

pre 7 godina

Vrlo je jednostavno..pricao sam sa jednim sudijom.
Upoznao me je sa nekim podacima koje bi podelio sa vama.
Ko se seca onog polufinala kupa kada je Milijasu sviran offside.taj sudija nije svirao vese ni jednu utakmicu.drugi sudija,koji je svirao sumnjiv penal Sartidu protiv zvezde,nikada vise nije dunuo u pitaljku.ne navlace oni po nekom nalogu za zvezdu,jednostavno su u strahu.

Nikola

pre 7 godina

Каква трилер завршница! Никада интересантније и поштеније првенство. Да ли је неко могао уопште да претпостави да ће Црвена звезда, ипак, у финишу успети да постигне победоносни погодак. Овакве утакмице вреаћају веру у српски фудбал.

Mule mutavi

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

navijac Zvezde

pre 7 godina

Doneo nam je sudija tri boda...nepostojeci penal za nas i cist nedosudjen za njih kod rezultata 1:1. Sramota na sta smo spali i koliko smo propali, zato je sve manje gledalaca i na Marakani. Kosanoviceva izjava posle meca ne bi trebalo da bude povod za njegovo kaznjavanje vec za akciju da se konacno procisti i ocisti srpski fudbal. E sad, koliko je to realno ne znam ali da ovo vise nikuda ne vodi to je 100% sigurno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trifke, 14. decembar 2016 18:29)

Joj mutavi ko te ne zna skupo bi te platio.Kaznjivo je lazno se predtsvljati

Batko

pre 7 godina

Ja i nemam nadu da moze Partizan da uzme titulu dok je onaj na vlasti tako da i ne pratim. Mozda za par godina... a vi koji navijate za ovakvu zvezdu podrzavate kriminal. Toliko.
(Nikki, 14. decembar 2016 18:09)

Jedno od lepših kmečanja večereas, priznajem !!!

Opet ja

pre 7 godina

eh kada bi i u Evropi protivnici davali autogolove i sudije svirale nepostojece penale, mozda bi i Zvezda prosla neki tim iz zemlje sa vise od 500 stanovnika..

zvezdana

pre 7 godina

Čista pobeda Zvezde, za onog ko je gledao utakmicu! Penal za Plavšića je bio a autogolovi su sastavni deo fudbala! Grobari, zaboravili ste 29.10.2016 kada je golman Radnika promašio loptu a Đurđević se ušetao u prazan gol? Nije bilo davno, pre samo mesec i po dana! Jel to bilo nameštanje za Partizan?

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 7 godina

Ko o cemu navijaci partizana o postenju a zna se kako su osvajali titule za vreme Toleta.Inace dobra utakmica danas i zasluzena nasa pobeda,23 suteva smo imali.Kanga veoma dobar,imao je dobru saradnju sa Plavsicem i Srnicem.Sledi zimska pauza pa krece Zvezdino prolece uz par dobrih pojacanja koja su nam potrebna

9 putnik

pre 7 godina

(Osmi putnik, 14. decembar 2016 18:44)
Imali ste u tih 6 god kako kazes,bar 5 puta sansu da budete sampioni....u derbijima se uglavnom resavao sampionat...I,sta ste uradili u tih 6?...niste u gol znali sutnuti,centar niste prosli u 3-4 meca,postenog igraca niste imali (prodali),imali veoma slab tim...Jel vas neko sprcavao da prodjete centar,sutnete u gol,ili kojim slucajem i date neki???Bili ste prelaki zalogaj za nas,nijednu vaznu utakmicu za titulu niste znali i umeli dobiti. Za razliku od vas Partizan je stalno igrao Evropu,sticao samopouzdanje i iskustvo...O cwmu ti to ?kakve pokradene titule?Samo znate da se pravdate,nemojte ni slucajno sami sebe da se okrenete i vidite kako ste bedni...Evo vam Kokeze sad....na sta ova premijer liga lici???Igrajte sami.....Ispascete jos u junu dogodine,ma u kom kupu igrali..za vas je PFC -Bayern M. !!!

kakva država takva i liga

pre 7 godina

Ovo već prelazi granice bezobrazluka koliko se ova Zvezda gura od strane sudija. Ovo penal!? Stvarno sramotna odluka Grujića! U bilo kojoj normalnoj ligi ovo ne da ne bi bio penal već bi Plavšić dobio zuti karton zbog simulacije.Prošlo kolo čist penal za Voždovac sudija žmuri, pre toga ih sa igračem više spasavaju da ne prime gol u završnici presecajući gol šansu Mladosti zbog nepostojećeg ofsajda. Jednostavno u ovoj ligi Zvezda mora da bude prva, ostali klubovi služe eto tako da upriliče slavlje državne mezimice. Ali zato u evropi im ne sude Grujić, Glođović, Majo Vujović i kompanija pa ne može dalje od drugog kola.

nesa

pre 7 godina

Grobari opet nas guraju sudije a, pa sta nije bio penal pa bilo bi mnogo da ne svira dvs penala budimo realnost, a gol radnika ofsajd ali bitno da nas guraju sudije

Mule mutavi

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

Mule mutavi

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

Mule mutavi

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Usladilo se grobarima od Sajbera na ovamo da se uzimaju kradene titule pa sad kad je slavina presusila, ajmo malo da se igramo postenja ...

Guduric sa 9 metara

pre 7 godina

Cekajte bre grobari,polako...Sudija grobar(navija za partizan) svira penal za Zvezdu,igrac koji je ponikao u partizanu daje auto gol u 87 minutu i mi smo za to krivi ???? Predpostavljam da je tu kriv i Terzic a i Covic...Inace penal je bio cist,Plavsic je pomerio loptu,i kraj price.

zvezdana

pre 7 godina

Na stranu suđenje. Onaj autogol je bio nameran, lepo se vidi na snimku. Bukvalno je 5 zicera zvezdana omašila (odbrana pustila) i ni to nije bilo dovoljno, da bi se na kraju igrač protivničkog tima konačno smilovao i zabio autogol.

agassi

pre 7 godina

@Neko
Nije Vam trebao Gasprom , prvo ste imali Marjanovicevih Super 11 sponzora ( reklama je išla 5-6 god ) C market , Pekabeta . . . , 10 hotlajn linija ( pozovi Jecu Cecu . . . ) , pa Verano (pežo, reno ) , EPS , Progres sipali se miliona € , ako ne veruješ proveri.
Pošto pitaš, a u odbojci i rukometu ste bili II Liga. Raspadom države lecili ste 50god kompleksa. Ne znam šta misliš ali verovatno na štetu nekog drugog.
Blato Liga je počela sa Vašim usponom, i to možeš da proveriš, ali nećeš.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Što volim kada sudija svira penal znam da ce neki da se jedu,ih kada bi svirao jos jedan pa da se skroz pojedu.
(KORN, 14. decembar 2016 16:43)

Ajd procitaj polako sta si napisao. A onda potrazi strucnu pomoc.

Trifke

pre 7 godina

Doneo nam je sudija tri boda...nepostojeci penal za nas i cist nedosudjen za njih kod rezultata 1:1. Sramota na sta smo spali i koliko smo propali, zato je sve manje gledalaca i na Marakani. Kosanoviceva izjava posle meca ne bi trebalo da bude povod za njegovo kaznjavanje vec za akciju da se konacno procisti i ocisti srpski fudbal. E sad, koliko je to realno ne znam ali da ovo vise nikuda ne vodi to je 100% sigurno.

boki

pre 7 godina

ovo je stvarno zalosno
za ono svirati penal je zaista bezobrazno
i na sve to onakav "auto gol" !!!
premijerova liga u svom punom sjaju u surdulici.

Tegi

pre 7 godina

Vidim Partizanovcima smeta kako Zvezda pobedjuje,a nije im smetalo kad su oni u 90% utakmica pobedjivali sa 1:0 ne tako davno,tad je vlast bila prihvatljiva cini mi se.

zozo

pre 7 godina

Zasto je ovakav naslov?Sudija je glavni krivac i naslov bi trebao da bude sudija pogurao Zvezdu da ne.Za prokliza Zvezdu svirao diskutabilan penal a za Radnik nije iako je 100% bio.

dokle bre vise?!

pre 7 godina

Andjelkovic ce sigurno na kraju takmicenja biti najbolji strelac Zvezde sa 16-18 datih golova iz penala. Zato navijam za regionalnu ligu, jer tada ne bi bilo intervrncija "sa vrha", a prosecna Zvezda bi bila u sredini tabele.

rade

pre 7 godina

jesam veliki Zvezdas,ali mi se ne svidja Zvezdina igra.Partizan trenutno igra bolji fudbal,i ima bolji tim.mnogo su dobili sa Djurdjevicem i Leonardom...

Milos

pre 7 godina

Pa sta je grobarcici??? Dok ste osvajali ukradene titule bilo lepo, e sad mi malo kao vi da vidite kako boli... Ajde sada kme, kme, kme....

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Ja jos nisam video nikad u zivotu da tako neko namerno da autogol ovo je smesno nek bude prvi bilo ko ali ovo neverovatno

Tihomir Dimcic

pre 7 godina

Taj omladinac Partizana je motkom oteran iz Partizana! Mogli ste i to da napisete ako ste vec pomenuli da je omladinac Partizana.
Jako perfidan i zlonameran naslov.

Hala Madrid i Napred Partizan

pre 7 godina

Vidi se da je Zlatanović namerno dao autogol još je gledao da li će da udje još je samo falilo da otrči do Zvezdinih igrača da slavi.Pa normalno kad ne znaju drugačije da pobede:na penal i autogol.

UltraBG

pre 7 godina

Kad pokrademo 6 titula, onda da se igra posteno... Da se restartuje skor, kako je bilo pre vase kradje, e onda da nastavimo gde smo stali. Napred Zvezda!

KRIGER

pre 7 godina

Ja i nemam nadu da moze Partizan da uzme titulu dok je onaj na vlasti tako da i ne pratim. Mozda za par godina... a vi koji navijate za ovakvu zvezdu podrzavate kriminal. Toliko.

@(Nikki, 14. decembar 2016 18:09)


Groblje, prvo treba da prodje desetak godina koliko ste vi otprilike intenzivno krali i namestali utakmice sa svojim Tadicima, Dacicima i Karadzicem pa da se steknu uslovi da imate moralno pravo da se zalite na bilo kakve neregularnosti, inace bio je jos jedan penal za Zvezdu i to nad Srnicem jos u 3 minutu.

Nikola

pre 7 godina

I u 3 minutu je bio cist penal a komentatori naravno sve precutkuju kasnije sviran najzad penal i kao nije bio dovoljan intezitet... Po komentatorima sa arene nista nije penal za zvezdu...

derion

pre 7 godina

Pazi kad groblje prica o postenju,sudijskim kradjama,namestanju,drzavnim projektima,lopovskom fudbalskom savezu,prijateljskim utakmicama,botovima,medijskim hajkama...a oni patentirali tu celu masineriju.

vele

pre 7 godina

Ajde vise dosta sa teorijama zavere i ptice na grani znaju da kod nas Zvezda i Partizan imaju protekcije kod sudija i to traje 60 godina da je igrom slucaja bio ovakav start na suprotnoj strani nad igracem Radnika ne bi svirao penal to je tako i ne samo kod nas uvek su ti veci klubovi zasticeni ko beli medvedi jel neko gledao na primer Barselonu i kakvu su im penale svirali smejurija

xxx

pre 7 godina

Jedva čekam da čitam komentare iz Laktaša povodom gola 3 minuta pre kraja. Živim za ovakve trenutke.
(zvezdale, 14. decembar 2016 17:51). Drekavac,pazi da ti ne presednu...

Тишина тамо

pre 7 godina

Када сам рекао да би Ђурђевићев црвени за Звезду био пенал, људи ми се смејали.

Milan 26

pre 7 godina

Potvrda da Zvezda ne moze da izgubi. Zadnjih nekoliko kola se vidi veliki pad u igri, ali i velika pomoc sudija. Danas, cist penal nad igracem Surdulice se ne svira. Nisam siguran za penal Plavsica, mozda je i postojao. Ali ocito da sudije nenormalno pomazu Zvezdi, toliko otvoreno da je nekada degutantno. Nekada je to bio i slucaj sa Partizanom, ne sporim... Ali dokle vise. Stvarno je Kosanovic u pravu, cemu bilo kakav rad u manjem klubu kada te svi podkradaju....

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

Hahahhahahahaha...Vulin like this...Kokeza pion znojavog cela sprema 'dokaze' o nikad regularnijoj 'Premijer ligi' Terze i Grofa ljaksea...

Makijaveli

pre 7 godina

Au brate al ga dade mali u 85om...Videše ovi da zvezda ne može pa ko vele - dajte braćo da ga ušuškamo inače će još od sve muke i nerešeno da ispadne...

GP

pre 7 godina

Ovo je sramota! Kokeza, sta ono rece za Celarevo, BSK, Odzake? Sta ces reci za ovo u Surdulici zivo me interesuje. Penal - presmesno, autogol - namerno.

Bojzy

pre 7 godina

Kao da je bitno da li je ostalo 1-1 ili je 2-1. Da je ostalo 1-1 i Partizan bi morao da igra nereseno ili da izgubi. Jendostavno, sve je to nevazno, svi ovde znamo da zvezda mora da osvoji, ne znam uopste cemu ovoliko komentara.

zvezdale

pre 7 godina

zvezdaš sam ali ovo je komedija-ovaj mec
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stadion pun u dimu sve..., 14. decembar 2016 18:12)

Što plačeš mali Laktašanine? Mama dinsta luk ili nešto drugo?

xxx

pre 7 godina

Moze l' sladje, moze l' bolje? Sami ga sebi uterase. Namesteno da ga zebrica zakuca.
(Toto-ko-tunjo, 14. decembar 2016 19:28) Drekavac,mleko pa spavanje...

milan-brus

pre 7 godina

Zvezdas sam, ali ovaj penal protiv Radnika je smesan. Ovo se ne sudi ni u Okruznim ligama, sem ako nije unapred poznat pobednik. Gadi mi se nas fudbal i gamad koja se okupila oko njega. Sramota.

Biće bolje

pre 7 godina

Zvezdini igrači su toliko nesposobni da utakmica mora da se namesti tako što će odbrambeni igrač protivnika kao centarfor da zakuca sebi loptu u gol...

мкг

pre 7 godina

Inace penal je bio cist,Plavsic je pomerio loptu,i kraj price.
(Guduric sa 9 metara, 14. decembar 2016 18:51)
Inače kada je igrač N. Pazara prvi pomerio loptu da bi je izbacio iz svog šesnaesterca, a na njegovu nogu natrčao igrač Zvezde, i tu je bio kraj priče.
Čudni neki krajevi priča.

NikolaDexim

pre 7 godina

I naravno sad ovaj nedosudjen penal niko nece spominjati ni komentator ni mediji..Ali kada navijaci zvezde cute naravno da mogu da nas kradu.

kodzo

pre 7 godina

Ovi grobari ne znaju vise na sta da se zale, bitno je samo da dizu buku. To ih je Dulo ucio, a i takva im je skola, na svakoj utakmici koju igraju na svaku sudijsku odluku skace cela klupa za rezerve, za svaki slucaj. To im je vec postao imidz...Sto se danasnje utakmice tice prvo je bilo filijala, igraju sklanjalicu, pa kad su videli da nije, onda opstrukcija igrac namerno dao autogol, kad ono njihovo dete. A da tu je i penal. Pa udarac po nogama u kaznenom prostoru nije peanal.

Koja

pre 7 godina

Cist penal nad Srnicu nikom nista ... Da se ovo desilo sa suprotne strane sad bi svi mediji "Dal je Radnik ostecen za penal" A navijaci cutanjem sve to odobravaju...

Svonsi

pre 7 godina

Sve mogu da razumem, i da si narkoman, i lopov, i neobrazovan, i zatucan, ali nikako mi nije jasno kako neko moze da navija za klub kakav je crvana zvezda. To prosto nema logike...

tomi

pre 7 godina

dobar je ovaj partizanov omladinac,neka nastavi tako u partizanu,.a ova utakmica toliko je smesna,ima zvezda ovakvih desetak pobeda ovog dela sezone.sve sumnjivo.

nesa

pre 7 godina

Dingospo... Pa sta nije bio penal a sinic pre toga i a jedan je moro da svira realno, a gol radnika sta ima tu da kazes sve regularno kao sto ti kazes pogledaj snimak

Ivan

pre 7 godina

Autogol, zadnje minute, 15 put u ovoj polusezoni. Reče g-din Kokeza, neragularnosti..
(Optimista, 14. decembar 2016 18:11)

Ovo je prvi autogol za Zvezdu u sezoni

Realno

pre 7 godina

Svi vi koji pominjete te partizanove titule, nadjite jednu godinu kada je zvezda imala bolji i skuplji tim, ja se ne sećam, imao je partizan i zuku, moreiru, diaru, Klea, jovetica, krstajica, savića, ljajica,kamaru...igrao ligu šampiona, ligu evrope

Dingospo

pre 7 godina

Tako se Ivica Iliev bacio protiv Spartaka i dobio penal 2011., a sudija je bio, zamislite, Milorad Mazic.
(amnezija, 14. decembar 2016 22:46)

Pokusavam da se setim kome je jos Mazic sudio 2 penala u derbiju...

Srbija do Milvokija

pre 7 godina

Stvarno navijam za Zvezdu, ali ovo zaista nema smisla vise.. pa ljudi, ovo ne da nije penal nego nemam rec. Dokle ce vise sudije da nas pustaju.. ako protiv Surdulice treba da nam pomazu sudije onda smo stvarno nikakvi ...

Sentor

pre 7 godina

Ne moze sladje od ovoga! Ma moze, trebalo je u 95 minutu autogolom da dobijemo, to bi bilo najsladje. Onda bi mutavi svi odreda zauzeli fetus polozaj i dugo, dugo jecali. Vi ste bre nekom našli da govorite o pravdi i postenju. Ej, vi! Pokrijte se bolje usima i ne javljate se. Treba narednih 15 godina da vas sistemski unistavaju i na najgori moguci nacin kradu u svim sportovima da bi uopste dobili pravo da pricate.

Daywalker

pre 7 godina

Ja bih se malo distancirao od komentarisanja sudjenja, vidim da je vecina komentara o tome.
Gledao sam drugo poluvreme utakmice i glavni utisak mi je igra plavsica. Decko je za 45 minuta probio 30-40 puta po levoj strani. Nebrojana ponavljanja cak i posle isteka 90. minuta. Nije on kriv sto spicevi ne umeju da se postave i da udare loptu, decko je centrirao i centrirao i centrirao. Jedini bolji igrac od njega u ovoj Zvezdi je Kanga. A kakvi su poluigraci (Mouce, Ruiz...) igrali ove polusezone pre njega. Sramota za Zvezdu, sramota za trenera Zvezda. I zbog toga mi nece biti zao ako nakon sutra Grof vise ne bude trener Zvezde.
Pravda za Plavsica!

Zumm

pre 7 godina

Miki

Opet ce na prolece kada otopli biti 30 hiljada gledalaca.Samo nemojte vi o poseti.Ni na jednoj evropskoj utakmici niste mogli vojni stadion da napunite a prima 30 hiljada

Pajdoman

pre 7 godina

Poveo je sad Radnik 1:0, do poluvremena Zvezda naravno neće dati gol (eventualno neki nepostojeći penal) a onda sledi rapsodija Zvezdane u drugom poluvremenu i sve je čisto, hvala bogu, gospodin Kokeza je rekao da sumnjivih radnji ima samo u drugom rangu, a u JSL je sve čisto.

Sasa

pre 7 godina

Farsa-prvi put u zivotu sam video da je sudija pre starta svirao NEPOSTOJECI penal.Kontakta nije bilo.Valjda je i zvezdash Kosanovic shvatio ko su "gospoda" sa interpolovih poternica.Fudbal je preminuo ovde poodavno.

novinarstvo

pre 7 godina

"Omladinac Partizana doneo Zvezdi tri boda!"

Jako perfidno. Nije bitno sto je on omladinac Partizana, mozda je Zvezdas. On nije uopste uspeo u Partizanu (a to nije tesko...), otisao je u Radnik i igrac je Radnika. I zabio je gol u stilu napadaca, u svoju mrezu nakon centarsuta.

GM

pre 7 godina

Namesten penal. Golman je samo malo zakacio loptu da bi ona namerno zakacila stativu i jedva usla u gol. Kosanovic namerno biva iskljucen, jer je bio trener Zvezde i hoce da ga namerno iskljuce...

Zak

pre 7 godina

"Ima svako pravo da pogresi, ali posle 40 god. u, z fudbalunam da prepoznam razliku izmedju greske i ocigledne kradje."

Kosane, za ovu izjavu zasluzujes odlikovanje, kad-tad.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Zvezdini igrači su toliko nesposobni da utakmica mora da se namesti tako što će odbrambeni igrač protivnika kao centarfor da zakuca sebi loptu u gol...
(Biće bolje, 14. decembar 2016 17:48)

Bože dokle ide vaša logika, habahahahahah

beli

pre 7 godina

ovo je bruka i od sudije,zvezde,drzave.....umesto zuti karton za foliranje sudi se penal.Inace sam zvezdas,da se razumemo a ovo su medvedje usluge zvezdi koje joj se u evropi odmah vrati.

goran

pre 7 godina

Moze Delije da kazu sta hoce ali nije bilo ni P od penala (nisam navijac Partizana da se zna). A i autogol je sumnjiv, jer je decko bukvalno zakucao loptu u svoju mrezu. To je realnost, a sad svako moze da misli sta hoce.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

ovo vise nije smesno..
(htt, 14. decembar 2016 17:50)

Sad znaš kako je bilo kada ste nam oteli titulu kada Jestrović igrao, i sezonu pre toga kada ste jedno 9 puta zaredom pobeđivali 1-0 golovima u 89,90minutu
Beži bre tamo i pokrij se, ne budite licemerni

Marko statisticar

pre 7 godina

Aaaa, zato kvota na penal za zvezdu bila 1,25. ajmo sad jos jedan, sa jednim penalom ne mogu da okrenu, hahahahahahahahahhahah
I posle se Pantercici cude zasto ih u Evropi nadigravaju velikani kao La Valeta.

dok

pre 7 godina

Nas fudbal spasava, samo liga bivsih republika, da ne bi bilo namestaljki i sudija po zadatku.To je jedini nacin da se podigne kvalitet fudbala narocito uz privatizaciju, koja zavisi od volje politicara.

Obrva Dejvis

pre 7 godina

Ajde vise dosta sa teorijama zavere i ptice na grani znaju da kod nas Zvezda i Partizan imaju protekcije kod sudija i to traje 60 godina da je igrom slucaja bio ovakav start na suprotnoj strani nad igracem Radnika ne bi svirao penal to je tako i ne samo kod nas uvek su ti veci klubovi zasticeni ko beli medvedi jel neko gledao na primer Barselonu i kakvu su im penale svirali smejurija
(vele, 14. decembar 2016 16:57)

Bio isti takav start i bio nad igračem Radnika i nije suđeno. Lepo si prognozirao. Bravo Vele.

matrix

pre 7 godina

Dule Savic je davno jedne godine delio prvo mesto strelaca u SFRJ sa Diordjevicem iz Partizana koji je 90% svojih golova dao iz penala, koje je dobijao Moca Vukotic na svoj teatralan nacin. Sva sreca pa je Zvezdin drugi gol dao omladinac Partizana, pa teorija zavere pada u vodu. I dalje je ovde prisutno 80% grobarskih komentara na zvezdinu utakmicu sto je vrlo cudno

Besmislica

pre 7 godina

Pa, ovo vise nema nikakvog smisla!!!
Koji put u ovoj sezoni, podmiceni sudija dodeljuje nepostojeci penal za zvezdu?

Srpski fudbal vise nema ama bas nikakvog smisla.

Ljubitelj fudbala

pre 7 godina

A kako drugacije Zvezda da izjednaci?

P.S. Rusitelji Savamale kao da bojkotuju svoj klub,iz utakmice u utakmice sve slabije navijaju.

Nikola Nis

pre 7 godina

Obicno ne komentarisem drugu stranu brda. Ali mi nije jasna jedna stvar: zasto Zvezda po svaku cenu mora biti prvak? I Partizanu su u nekim sezonama sudije bile i te kako naklonjene, ali nikad ovako i u ovolikoj meri. Kako vi zvezdasi ne shvatate da se ovakvim sudjenjem cini medvedja usluga Zvezdi? Naviknu igraci na ovakav sudijski kriterijum, izadju u Evropu gde ekipe "idu u meso" i cao zdravo Evropo.Ako je bio penal za Zvezdu, bio je i za Radnik na pocetku drugog poluvremena. Mozda igrac ne bi dao gol, mozda bi Zvezda preokrenula, ali sve je to jedno veliko mozda. Partizan je bar prilicno cesto igrao Evropu, vas nema nigde. Imate los koeficijent, skroz je nebitno da li ste prvaci ili vicesampioni. Domace titule su totalno nebitne, samo Evropa je merilo.

Lega gazi limenke

pre 7 godina

Što bi rekao Gospodin Kosanović, "izvinjavam se, ali ovo su lopovi..."
Drž' se Gospodine, niste Vi videli šta se sve radi za sendvič...

_misli_svojom_glavom

pre 7 godina

Sad cu malo da budem bot.
Zvezda igra super. Veceras se videla nasa snaga kao i bezbroj puta ove sezone kada smo uspevali da u zadnjim trenucima preokrenemo..nama je malo bod..mi mozemo i da gubimo do 90 ali fora je sto se fudbal igra do zadnjeg minuta a srpski fudbal je sport u kojem Zvezda uvek pobedjuje. Sreca je pa se u Evropi igra dobar fudbal ali tamo nema mesta za nas iako lagano osvajamo nase prvenstvo. Evo jos malo, pa 10 god kako nismo igrali nijednu grupnu fazu nekog evropskog takmicenja sto je pokazatelj koliko smo mi dominatni u Srbiji. Pa zamislite, jedan Partizan je samo 7 puta u zadnjih 10 god igraonu grupnoj fazi sto svakako nije neki uspeh za pohvalu. Dzabe se nervirate glodari, mi smo bolji !?

yy

pre 7 godina

Kad je poveo domacin kvota na live kladjenje da pobedi gostujuca ekipa je bila 1.95, posle 10 minuta pala je na 1.50, sto znaci da je neko odmah uplatio ogroman novac na pobedu gostujuce ekipe jer je utakmica zatvorena. Toliko.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

eh kada bi i u Evropi protivnici davali autogolove i sudije svirale nepostojece penale, mozda bi i Zvezda prosla neki tim iz zemlje sa vise od 500 stanovnika..
(Opet ja, 14. decembar 2016 18:03)

Mi bar nismo ispadali od Šamroka gde su igrali ljudi konobari itd, Petah Tikve, Fljamurtarija i sličnih

Redster

pre 7 godina

Bez brige, okrecemo ovo bez problema! Sad ce neki penal I to je to. Gde smeju ovi da nas ne puste, Vucic ce da im zatvori Surdulicu jod sutra...

marko

pre 7 godina

ovo je smešno,tončev naredio da daju autogo,sve ispod niša nije srbija,dabogda radnik skoro igrao u kosovskoj ligi,zvezda igra za kladionice,taj jug srbije ima drugačije običaje drugi jezik,nečista krv

del boy

pre 7 godina

Ovo je bolje nego Crna guja i Mucke zajedno..
uzivam u komediji superliga Srbije...samo mi fali da prilkom golova i autogolova u pozadini bude smeh kao u serijama...svaka cast...

Batko

pre 7 godina

Zvezdini igrači su toliko nesposobni da utakmica mora da se namesti tako što će odbrambeni igrač protivnika kao centarfor da zakuca sebi loptu u gol...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Biće bolje, 14. decembar 2016 17:48)

Pa ti si KRALJ !!!
Citam tvoj komentar i zamisljam sta se desava u tvojoj glavi kada pišeš ovakav komentar ! Ma kakvo ispitivanje zivota u vasioni, ma kakvi novi izvori energije...Tvoj mozak je hit !!!

Mika Sumadinac

pre 7 godina

sta kazete franjevci, jel namesteno?
(ronaldo, 14. decembar 2016 16:52
Jeste.Od porodice Toncev 6 bodova u zadnja dva kola...

Tomy

pre 7 godina

Orlandic je vrhunski igrac i. Neshvatljivo mi je da mu se ne pruzi sansa u reprezentaciji.Savrsen osecaj za prostor i izuzetna snalazljivost u sesnaestercu .Stvarno je majstor ove igre.

Niko

pre 7 godina

Zvezdas sam, ali ovaj penal protiv Radnika je smesan. Ovo se ne sudi ni u Okruznim ligama, sem ako nije unapred poznat pobednik. Gadi mi se nas fudbal i gamad koja se okupila oko njega. Sramota.
(milan-brus, 14. decembar 2016 16:28)

Sve ti verujem da si ti zvezdas...Ovo ne klasican primer penala.

pametnom dovoljno

pre 7 godina

Tokom utakmice Metalca i Zvezde dvojica drugara, veliki Zvezdaši hteli u kladionici da LIVE uplate po 1000 dinara na preokret Zvezde. Poigađate, utakmica je blokirana. Šta više treba da se kaže.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Majko rođena koliko smaraju grobari, vi ste bre bolesni.
Prvi penal posle ko zna koliko utakmica oni odmah navalili.

Zvezda je ime sampiona

pre 7 godina

Solidno prvo poluvreme po zaledjenom terenu.Kanga nekoliko fenomenalnih dodavanja,mnogo nam je falio prethodnih utakmica.Cist penal nije sviran na Srnicu posle njegovog dodavanja ali dobro.

Nikola

pre 7 godina

Za uvek objektivne tastatura grobare nista nije penal za Zvezdu, jel se iko seca da su oni jednom u zivotu priznali da je bio penal??? Dajte jedan primer da nisu kukali??? Dacu mu odma 100 evra a da nisu kukali kako nije bio penal..

Naravno da bude penala za zvezdu, ali ovo kako se sudi zvezdi od derbija i kako dobijaju utakmice je smešno da smešnije ne može biti. A jel penal kada je Rnića lopta u butinu pogodila ili kada je Koroman ili ko već nagazio loptu i pao? Ali hajde da su sve do sada bili penali, budi realan i objektivan i reci da li je ovo sada bio penal?

Batko

pre 7 godina

Majko mila, ovi nam se sklanjaju a mi ne mozemo zicer da ubodemo. Na kraju ce sudija da dosudi penal za nas i sam da ga sutne, jer ovi nasi mogu da ga promase.

Toma master

pre 7 godina

Jedino da ga ovi iz Surdulice sami daju sebi, ili da sudija svira penal i on da ga sutira. Ovi pacijenti u crno belom ne umeju da daju gol. I posle se neko cudi kad se La Valeta poigrava s njima u Evropi. Kad ukrades titulu steknes laznu sliku da vredis, a ono mucak!

Jovanovic Nemanja

pre 7 godina

E bruke jedne, sramota!!! Napustiti ligu pod hitno, nema cutanja vise! U zadnjih sest sedam kola skoro svako bi izgubili ili igrali nereseno da im nije sudija, bili bi 5 na tabeli. Ovo je lakrdija od premijerove lige!

TIGER

pre 7 godina

Sada je valjda svima jasno zašto ova komedija od kluba jedina nije glasala za regionalnu ligu! Ovakav meč ne bi mogli nigde da odigraju osim kod svog čoveka u Surdulici a da 200 indijanaca u kavezu skače od sreće :-)

Batko

pre 7 godina

Ovi mutavci nikako da shvate, da je broj sendviča ograničen (kao njihov IQ) na 25 i da neće svi dobiti zasluzenu nagradu.
Sto je bilo-bilo je, vise nema, a vi samo pišite

ps. Druga tura sendviča ide "za posle utakmice", pa se skoncentrisite na to !

jel vas bar malo sramota?

pre 7 godina

Evo trenutno je 50. minut u toku a Grujić je već debelo osakatio Radnik. Zvezdi izmislio jedanesterac a čisto saplitanje Merdovića sa leđa nije sankcionisao penalom za Radnik i kartonom za Petkovića! Nije ni čudo što se protive regionalnoj ligi, bez svojih sudija ne bi bili ni u prvih 5-6 ekipa.

vlajzi

pre 7 godina

 (Batko, 14. decembar 2016 16:56)

Jos pre 3 god sam se sprdao s tobom zbog kmecanja, a ti si ludeo. A onda sam se sazalio na tebe i ostavio te na miru.
Nije me bilo 3 god, vratim se, ti josuvek cmizdris. Pa dokle srce vise, dokleeeeee.... Buaaaaahahahahahahahahaha

Shabani N'onda

pre 7 godina

(Batko, 14. decembar 2016 16:54)

E alo gani, jel svi vi ovoliko kmecite ili vam je ovaj neki izrod. Lik odgovorio na svaki komentar do sada, na neki i dva puta. hahahahahahahaha
dajte mu neki lekic da se smiri, oce cuka da mu strada. koliko se lik istraumirao majko mila.
Alo, I vi Grobari, imajte milosti, pustite coveka, gledajte koliko pisti.

dingospo

pre 7 godina

Što volim kada sudija svira penal znam da ce neki da se jedu,ih kada bi svirao jos jedan pa da se skroz pojedu.
(KORN, 14. decembar 2016 16:43)

Nije toliko bitno sto se mi jedemo vec sto vi uzivate u ovakvim penalima i pitate se zasto nema Evrope 10 godina, zasto 25 godina nista vredno nije uradjeno u Evropi.. Pljujete igrace i trenere a ovde se dicite ovakvim penalima. Ali, neka vam sviraju jos 10, doci ce jos jedno leto..

reno

pre 7 godina

to,to. obozavam prepirke navijaca blizanaca. da li je penal ili nije. nije bitno, kada krocite u evropu, sve vam se kaze samo od sebe.

nikola

pre 7 godina

Golman lose procenio let lopte a odbrambeni igrac nespretno reagovao,i zvezda vodi ,hahahahaha,ovo je show liga. (a sve to u 87min).

LOL

pre 7 godina

Ovaj je sam samcijat nakon centarsuta zabio gol u svoju mrezu u stilu napadaca u 87. minutu. Kao u vicu sa Mujom, Hasom i Batistutom, samo u stvarnosti, sa Sikimicem.

Sta ocekivati od kluba ciji je trener Al Kosan, a predsednik Toncev?

Grobar mutavko

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

sah 88

pre 7 godina

Koliko srece imamo ove sezone?! Ko zna koja utakmica po redu gde pobedjujemo u poslednjih 3 ( TRI ) minuta!!!!! A grobari se jadni i veseli uvek ponadaju kad ono mosa......

Nebojsa

pre 7 godina

Ljudima koji vode savez treba hitno da reaguju o vracanju JSL na jesenji i prolecni deo 16 ekipa 30 kola
Ukinuti ovaj model sto je trenutno na snazi nije potreban trokruzni sistem sa plejofom i plejautom , sa deljenjem bodova ili kako najavljuju da se bodovi zadzavaju potrebno da se jesenji deo zavrsi sto ranije da se nebi igrali po zaledjenim terenima gde moze da dodje do povrede igraca na ovakim terenima ne da igrac moze da se povredi nego moze i karijeru da ugrozi to nam nije potrebno

NikoEs

pre 7 godina

ovo je najsmesnije dosudjeni penal u istoriji fudbala!
(warum barum, 14. decembar 2016 16:50)

Dobro je botovi dobicete sendvic...

Dzoni

pre 7 godina

Dok se ovakve stvari desavaju, fudbal ce nam biti u blatu. Zvezdi titulu dodeliti 17 jula u prvom kolu i gotovo, nek se pripremaju godinu dana za ligu sampiona.

Slepac

pre 7 godina

52 minut - kontakt duplo jačeg intenziteta u šesnaestercu nego kod onog sviranog "penala", ali nema penala za Radnik.

Ali, kaže gospodin Kokeza da je sve regularno u JSL, a ja mu verujem više nego svojim očima tako da mora biti da je u pravu.

Marko

pre 7 godina

Hahahah koja je ova prevara i koruptna liga..pa to je strasno..ali zato ih u evropi nigde nema..i sa jednog i drugog brda..p.s. Kokosinjac liga, a ne fudbal..!!

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Zlatanovic autogol, infarkti se redjaju kod grobara, hahahaha...Ovo je najsladje, nema dalje. Penal, pa bizaran autogol u 87. minutu. Plus 9!

boban,nis

pre 7 godina

Pored blizanaca i Barceloni bi se zgadio fudbal.Zato ovi ostali u ligi deluju nezainteresovano i inferiorno.Mozda bi neko i pokusao nesto,privatizovao,ulozio novac,a onda se seti njih i izgubi volju.

Pajdoman

pre 7 godina

Poveo je sad Radnik 1:0, do poluvremena Zvezda naravno neće dati gol (eventualno neki nepostojeći penal) a onda sledi rapsodija Zvezdane u drugom poluvremenu i sve je čisto, hvala bogu, gospodin Kokeza je rekao da sumnjivih radnji ima samo u drugom rangu, a u JSL je sve čisto. (Pajdoman, 14. decembar 2016 16:16)

Čisto da se samocitiram, komentar ostavljen u 15-om . Pozminutu utakmicezz

coa

pre 7 godina

veliki sam zvezdas,ali sva desavanja u klubu i igraci koji igraju tipa orlandica,sikimica,fibela,kange itd.izazivaju neko gadjenje u meni da jednostavo nemogu da navijam za zvezdu.kap koja je prelila casu jeste to da smo oterali najboljeg igrca i naseg najboljeg napadaca u zadnih 10 god,bozovic dovodi totalno neproverene strane igrace,a nepruza priliku mladim igracima,zato zelim da sto pre ode iz zvezde,pa nek se sali i sprda u nekom drugom klubu.

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Samo jedno pitanje za grobare - da je ovako Zvezda oborila protivničkog igrača da li bi rekli da nije bio penal? I još jedno pitanje na koje već znam odgovor - imate li trunku srama?