Sreda, 14.12.2016.

13:40

Rafter: Đoković će osvojiti nekoliko GS 2017.

Bivši australijski teniser Patrik Rafter veruje da će se Novak Đoković vratiti u formu u 2017. i osvojiti nekoliko Gren slemova.

Izvor: AK

Rafter: Ðokoviæ æe osvojiti nekoliko GS 2017. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

neko se ponosi

pre 7 godina

Pa ima nas jos sto mislimo isto kao Anica. Samo ova redakcija nece da objavi...
(Ceca, 14. decembar 2016 22:50)

Čega se pametan stidi...

Mujo

pre 7 godina

@ (hilsman, 14. decembar 2016 16:57)

Ostavite se više tih glupih psihoanaliza o našim promašenim životima i kompenzaciji i utehi koju nalazimo u Novakovim uspesima. Ako je tvoj život promašen, to je tvoj problem, moj nije.
Možda vi koji navijate za strance utehu nalazite u njihovim pobedama kao kompenzaciju za želju da odete iz svoje zemlje koju mrzite jer ste nesposobni da u njoj uspete.
Novaka volim jer je moj. I to bez obzira da li pobeđuje ili ne.

hilsman

pre 7 godina

@olja
Mi trenutno imamo more sportista koji su najbolji ili medju najboljima na svetu a koje ne znamo kako ni izgledaju,recimo cak i upuceniji ljubitelj sporta ne bi prepoznao na ulici nijednog vaterpolistu osim mozda Prlainovica ili Filipovica a vecina njih su barem na nivou Djokovica ako ne i vecem,jednostavno o Djokovicu se pise vise nego o svim sportistima zajedno pa puta 1000,i tako unazad deset godina,svakom narodu bi to odavno dosadilo jedino Srbi sve upijaju jer utehu za svoje promasene zivote nalaze u njegovim uspesima,jednostavno nadjen je idealan modus kako da se narodu skrene paznja sa svakodnevnice(tenisa ima cele godine),a medijski je skrojen lik Novaka savrsenog koju nazalost i sam Novak konstantno gura vestackim pravljenjem bajke od svoga zivota jer je zeljan paznje i da ga svi vole.

pepe imaz

pre 7 godina

ova anica jos veci bolid od onih nekadasnjih tipa nikol dz femija i slicni borci za srBsku stvar u tenisu. ili je promenila(o) nik da malo zatroluje. bot odeljenje 'zavetnika', 1389......

anica

pre 7 godina

@Rafica
Ako nije problem posto vidim da pratis i sta kuvam, jedem, pisem da ne govoris da sam Novaku okrenula ledja, dakle...pisi i da sam luda, budala, itd ali to ne. Nikada to necu uraditi! Znas, ima nas koji ako kazemo da nesto kod njega ne valja, ne znaci da ga ne volimo. Ovako, uvek u zivotu podjem od sebe, sta da sam ja u toj situaciji, kao i uvek stojim iza svega sto kazem. Guru nije bio u lozi vec dugo, nije Novak isao na seanse, nije izgledao kao ocerupan, pio je mleko jeo jaja, trenirao...i sta se desilo, davanje srca, zena u medijima, grljenje drveta, ali kome smeta jak Novak? Mnogima.

gong

pre 7 godina

Australija 2017 i 2019, US Open 2017 i Vimbldon 2018, plus Sinsinati 2018. Mislim da će Novak to osvojiti do kraja karijere, od velikih turnira.

Presvetli otac Imas

pre 7 godina

Gotovo je, skupilo se
Uzdržavaš se da ne pukneš
I kazaćeš svima dosta je
Da dosta je

Dugo su te vodili slepci
Dugo su lutali, pricali
Zatvarali oči,prespavali noći
Sad kasno je

I doći će dan kada ćes sam
Krenuti putem beznađa
Želeći da kao nikad do sad
Pobediš sam

Vezali te,koristili
Svašta su s tobom radili
Izmenili dušu,prodali
I vređali
I ustaješ sam kazes da znaš
Ja više neću sa vama
Dosta je bilo laganja
Ja idem sam

I doći će dan kada ćes sam
Krenuti putem beznađa
Želeći da kao nikad do sad
Pobediš sam

Rafica

pre 7 godina

Anica savetnica. Drzi se bre svog zivota, svog decka, svojih kolaca, krompira itd. Jedi ti sta tebi odgovara i budi s kim ti odgovara. I Nole ce, bez obzira sta ti kazes, a verujem da ne cita sta ti kazes.
Ja tebi kazem da ne zaboravis da je sa istom tom zenom, pa i istim savetnikom, istom i ishranom i kilazom, osvajao skoro sve, godinama. Nakon osvojenog poslednjeg velikog turnira koji mu je nedostajao (RG), opustio se, trazi novi motiv i videcemo hoce li sada jurisati na prvo mesto i nove titule. Stalno ti kazem da ne brines, ali ne vredi.

Jumko

pre 7 godina

Hahahaha, alo Patrik, nema od toga nista! Pa to su cak i pametni djokovicevci ukapirali. Pa pogledaj samo komentare kako vise ne veruju u svog ljubimca...

Brano

pre 7 godina

Boli me uvo više za tog Djokovića. Pustite nas miru, ne živimo mi, gradjani Srbije, njegov život. U redu je da se s vremena na vreme informišemo o našem najboljem sportisti, ali zašto svaki dan...

Sloba

pre 7 godina

Anica
A da slusa tebe? Onda bi bilo u redu. Zasto bi ikoga slusao? Nek radi sta hoce a kome se ne svidja nek navija za nekog drugoga. Nije on placen da nadoknadjuje sve nesrece svog naroda i da mu priredjuje slavlja i osecaj pobede. Moze nesto i za sebe da uradi a ako mu ne prija moze da proba nesto 3. 4. ili 100. Dosta saveta.

Rafica

pre 7 godina

@anica
A jel znas kad je dosao "guru" (sam je Novak rekao da on nije guru)? Tu je godinama. Koliko je turnira osvojio od tada, ti mi reci. Predstava za javnost je da je on trener bio u Parizu, kada nije bilo Bekera i Vajde.
I jel znas kad je prestao da jede meso? Godinama. A ribu i dalje pojede ponekad, tu i tamo, pronadji intervju. I koliko je turnira osvojio sa takvom ishranom, ti mi reci.
I za kraj, kad mu je to zena ubila volju za tenisom i zivotom? To mi nije jasno. Verovatno od kad su se uzeli, jer ona objavljuje vegansku ishranu i grli drvece od kad znam za nju. Koliko je turnira osvojio od tad, sa istom zenom, ti mi reci.
Eto, da nekako potkrepis sve to sto pricas, pa da shvatimo ozbiljno tvoju tvrdnju.

@"Sto napadate Anicu",
Nema napada na Anicu, ima ona pravo na misljenje, ali pitanje je koliko je tacno, a koliko neumesno. Takvi navijaci mu ne trebaju. A takvi ce se sutra, daj Boze, radovati. Ovo je prosto okretanje ledja i nje i mnogih drugih. I nerviraju me saveti nekih koji nisu upuceni, koji vide povrsno, sad svi znaju kad pogledaju onoga da je los, da je sektas, kakav odnos ima s bratom (ne sme da bude depresivan covek), da mu je zena losa i tako dalje.

Bice sve OK, sta vam je. Marej je morao biti prvi, da se stvori neki rivalitet, kad vec one dvojice velikih rivala nema.

Profesor

pre 7 godina

Kako da ne. Trenutni pad forme nista ne znaci ako se ima u vidu konkurencija, koja je sa Rodzerom pred penzijom i osakacenim Nadalom mnogo slabija nego pre. Pitanje je koliko ce i sta moci Marej. Pa cak i da Novakova forma ne bude na svom piku, opet ima sansu da uzme dva GS dogodine. Tek je tenisa pred njim.

pustite komentar

pre 7 godina

Cemu napadi na Anicu? Valjda svako ima pravo na misljenje,a to da li nam se svidja je drugo. Ok je ne sloziti se sa njom ali glupo je govoriti joj da ne komentarise.

anica

pre 7 godina

@Rafica
Hvala ti, ali si masno slagao...osvojio je sve dok je trenirao dok mu nije ubila volju za tenisom i zivotom, dok nije dosao guru i dok je imao u ishrani ribu meso i mleko.

anica

pre 7 godina

kewl bron
Je l to znaci da su vezani pupcanom vrpcom? Shvati da je pukla tikva...vidi se. Mozda sam dokona, ali me srce boli sto je Noletu okrenula ledja i doprinela da se promeni, volim Noleta i zato mi zao, sve bih dala da mogu da ga zastitim od losih ljudi, neka ide ali neka ga pusti da jede i zivi... losi ljudi su oko njega koji su ga omadjijali, hocu mog Noleta nazad, nasmejanog vrcavog zgodnog, punog zivota, a sve joj dao kao zeni, samo ona visi u medijima nonstop i prosipa pamet, oterala ga od tenisa, eno vidim Mirka jos pre 5 godina rekla Federeru da ide u penziju...poslusao je.

Mrki

pre 7 godina

Iz tvojih usta u božije uši. Ali ne verujem u to jer se Nole čudno ponaša, razloge ne poznam ali žao mi je Noleta a šteta je i za tenis što je propao kao Grčka.
Novak je naš kralj iako mislim da je sa vrhunskim tenisom završio.

olja

pre 7 godina

Brano, dobro je da imamo sportistu ovakvog nivoa pa makar i svaki dan o njemu pisali.
Citanje nije obavezno pa preskocite ono sto vam se ucini suvisnim.

anica

pre 7 godina

Nekad si htela sve, bio sam tvoj licni heroj, nikad mi u narucju nisi rekla ne...nemoj, sad se vise ne trudis zivis od stare slave, i sve sto mi ponudis deo je predstave.

srBA

pre 7 godina

@(anica, 14. decembar 2016 13:48)
Ne znam da li si ovo pisala ti ili te neko falsifikuje.
Ako jesi, da li si svesna sta predlazes? Da se brak s detetom rasturi!
Ili si ti neko dete, ili si piskila na koprive, ili jela bunike.

Trolololo

pre 7 godina

Novak ce uzeti nekoliko slemova, Rodzer moze do slema...Pa koliko slemova ima u godini,10?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Struki, 14. decembar 2016 14:09) # Link komentara

Неколико = 2, 3 или 4
Роџер може до једног
___________________
2 или 3+1 = 3 или 4 што је мањеједнако максималном броју слемова у години. А распоред би био овакав:
Новак
Новак или Роџер
Новак или Вавринка
Новак

Значи:
Новак 2, Феда 1, Вавринка 1 = 4 или Новак 3 Феда 1 =4, или Новак 3, Вавринка 1 =4.

anica

pre 7 godina

Hoce...ako se razvede i otera gurua. Razvode se mnogo losije situirani, pa nista...bilo lepo dok je trajalo, 21.vek je. Niko nije duzan nikoga da trpi i da unazadjuje. Iscedi ga kao limun, i jos ne sme mucenik ni secer da uzme da se povrati...jer ugljeni hidrati nisu dozvoljeni. Ne vredi...dok god bude tapkao u mestu i slusao druge nema nista, stisla zena sa jedne strane, ovaj sa druge, da bi covek disao slobodno i srecno mora da se oslobodi onog sta ga gusi.

Rafica

pre 7 godina

Anica savetnica. Drzi se bre svog zivota, svog decka, svojih kolaca, krompira itd. Jedi ti sta tebi odgovara i budi s kim ti odgovara. I Nole ce, bez obzira sta ti kazes, a verujem da ne cita sta ti kazes.
Ja tebi kazem da ne zaboravis da je sa istom tom zenom, pa i istim savetnikom, istom i ishranom i kilazom, osvajao skoro sve, godinama. Nakon osvojenog poslednjeg velikog turnira koji mu je nedostajao (RG), opustio se, trazi novi motiv i videcemo hoce li sada jurisati na prvo mesto i nove titule. Stalno ti kazem da ne brines, ali ne vredi.

anica

pre 7 godina

Hoce...ako se razvede i otera gurua. Razvode se mnogo losije situirani, pa nista...bilo lepo dok je trajalo, 21.vek je. Niko nije duzan nikoga da trpi i da unazadjuje. Iscedi ga kao limun, i jos ne sme mucenik ni secer da uzme da se povrati...jer ugljeni hidrati nisu dozvoljeni. Ne vredi...dok god bude tapkao u mestu i slusao druge nema nista, stisla zena sa jedne strane, ovaj sa druge, da bi covek disao slobodno i srecno mora da se oslobodi onog sta ga gusi.

Mujo

pre 7 godina

@ (hilsman, 14. decembar 2016 16:57)

Ostavite se više tih glupih psihoanaliza o našim promašenim životima i kompenzaciji i utehi koju nalazimo u Novakovim uspesima. Ako je tvoj život promašen, to je tvoj problem, moj nije.
Možda vi koji navijate za strance utehu nalazite u njihovim pobedama kao kompenzaciju za želju da odete iz svoje zemlje koju mrzite jer ste nesposobni da u njoj uspete.
Novaka volim jer je moj. I to bez obzira da li pobeđuje ili ne.

Profesor

pre 7 godina

Kako da ne. Trenutni pad forme nista ne znaci ako se ima u vidu konkurencija, koja je sa Rodzerom pred penzijom i osakacenim Nadalom mnogo slabija nego pre. Pitanje je koliko ce i sta moci Marej. Pa cak i da Novakova forma ne bude na svom piku, opet ima sansu da uzme dva GS dogodine. Tek je tenisa pred njim.

Brano

pre 7 godina

Boli me uvo više za tog Djokovića. Pustite nas miru, ne živimo mi, gradjani Srbije, njegov život. U redu je da se s vremena na vreme informišemo o našem najboljem sportisti, ali zašto svaki dan...

Rafica

pre 7 godina

@anica
A jel znas kad je dosao "guru" (sam je Novak rekao da on nije guru)? Tu je godinama. Koliko je turnira osvojio od tada, ti mi reci. Predstava za javnost je da je on trener bio u Parizu, kada nije bilo Bekera i Vajde.
I jel znas kad je prestao da jede meso? Godinama. A ribu i dalje pojede ponekad, tu i tamo, pronadji intervju. I koliko je turnira osvojio sa takvom ishranom, ti mi reci.
I za kraj, kad mu je to zena ubila volju za tenisom i zivotom? To mi nije jasno. Verovatno od kad su se uzeli, jer ona objavljuje vegansku ishranu i grli drvece od kad znam za nju. Koliko je turnira osvojio od tad, sa istom zenom, ti mi reci.
Eto, da nekako potkrepis sve to sto pricas, pa da shvatimo ozbiljno tvoju tvrdnju.

@"Sto napadate Anicu",
Nema napada na Anicu, ima ona pravo na misljenje, ali pitanje je koliko je tacno, a koliko neumesno. Takvi navijaci mu ne trebaju. A takvi ce se sutra, daj Boze, radovati. Ovo je prosto okretanje ledja i nje i mnogih drugih. I nerviraju me saveti nekih koji nisu upuceni, koji vide povrsno, sad svi znaju kad pogledaju onoga da je los, da je sektas, kakav odnos ima s bratom (ne sme da bude depresivan covek), da mu je zena losa i tako dalje.

Bice sve OK, sta vam je. Marej je morao biti prvi, da se stvori neki rivalitet, kad vec one dvojice velikih rivala nema.

olja

pre 7 godina

Brano, dobro je da imamo sportistu ovakvog nivoa pa makar i svaki dan o njemu pisali.
Citanje nije obavezno pa preskocite ono sto vam se ucini suvisnim.

Sloba

pre 7 godina

Anica
A da slusa tebe? Onda bi bilo u redu. Zasto bi ikoga slusao? Nek radi sta hoce a kome se ne svidja nek navija za nekog drugoga. Nije on placen da nadoknadjuje sve nesrece svog naroda i da mu priredjuje slavlja i osecaj pobede. Moze nesto i za sebe da uradi a ako mu ne prija moze da proba nesto 3. 4. ili 100. Dosta saveta.

Mrki

pre 7 godina

Iz tvojih usta u božije uši. Ali ne verujem u to jer se Nole čudno ponaša, razloge ne poznam ali žao mi je Noleta a šteta je i za tenis što je propao kao Grčka.
Novak je naš kralj iako mislim da je sa vrhunskim tenisom završio.

srBA

pre 7 godina

@(anica, 14. decembar 2016 13:48)
Ne znam da li si ovo pisala ti ili te neko falsifikuje.
Ako jesi, da li si svesna sta predlazes? Da se brak s detetom rasturi!
Ili si ti neko dete, ili si piskila na koprive, ili jela bunike.

pustite komentar

pre 7 godina

Cemu napadi na Anicu? Valjda svako ima pravo na misljenje,a to da li nam se svidja je drugo. Ok je ne sloziti se sa njom ali glupo je govoriti joj da ne komentarise.

anica

pre 7 godina

@Rafica
Hvala ti, ali si masno slagao...osvojio je sve dok je trenirao dok mu nije ubila volju za tenisom i zivotom, dok nije dosao guru i dok je imao u ishrani ribu meso i mleko.

Presvetli otac Imas

pre 7 godina

Gotovo je, skupilo se
Uzdržavaš se da ne pukneš
I kazaćeš svima dosta je
Da dosta je

Dugo su te vodili slepci
Dugo su lutali, pricali
Zatvarali oči,prespavali noći
Sad kasno je

I doći će dan kada ćes sam
Krenuti putem beznađa
Želeći da kao nikad do sad
Pobediš sam

Vezali te,koristili
Svašta su s tobom radili
Izmenili dušu,prodali
I vređali
I ustaješ sam kazes da znaš
Ja više neću sa vama
Dosta je bilo laganja
Ja idem sam

I doći će dan kada ćes sam
Krenuti putem beznađa
Želeći da kao nikad do sad
Pobediš sam

Jumko

pre 7 godina

Hahahaha, alo Patrik, nema od toga nista! Pa to su cak i pametni djokovicevci ukapirali. Pa pogledaj samo komentare kako vise ne veruju u svog ljubimca...

anica

pre 7 godina

@Rafica
Ako nije problem posto vidim da pratis i sta kuvam, jedem, pisem da ne govoris da sam Novaku okrenula ledja, dakle...pisi i da sam luda, budala, itd ali to ne. Nikada to necu uraditi! Znas, ima nas koji ako kazemo da nesto kod njega ne valja, ne znaci da ga ne volimo. Ovako, uvek u zivotu podjem od sebe, sta da sam ja u toj situaciji, kao i uvek stojim iza svega sto kazem. Guru nije bio u lozi vec dugo, nije Novak isao na seanse, nije izgledao kao ocerupan, pio je mleko jeo jaja, trenirao...i sta se desilo, davanje srca, zena u medijima, grljenje drveta, ali kome smeta jak Novak? Mnogima.

pepe imaz

pre 7 godina

ova anica jos veci bolid od onih nekadasnjih tipa nikol dz femija i slicni borci za srBsku stvar u tenisu. ili je promenila(o) nik da malo zatroluje. bot odeljenje 'zavetnika', 1389......

anica

pre 7 godina

kewl bron
Je l to znaci da su vezani pupcanom vrpcom? Shvati da je pukla tikva...vidi se. Mozda sam dokona, ali me srce boli sto je Noletu okrenula ledja i doprinela da se promeni, volim Noleta i zato mi zao, sve bih dala da mogu da ga zastitim od losih ljudi, neka ide ali neka ga pusti da jede i zivi... losi ljudi su oko njega koji su ga omadjijali, hocu mog Noleta nazad, nasmejanog vrcavog zgodnog, punog zivota, a sve joj dao kao zeni, samo ona visi u medijima nonstop i prosipa pamet, oterala ga od tenisa, eno vidim Mirka jos pre 5 godina rekla Federeru da ide u penziju...poslusao je.

Trolololo

pre 7 godina

Novak ce uzeti nekoliko slemova, Rodzer moze do slema...Pa koliko slemova ima u godini,10?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Struki, 14. decembar 2016 14:09) # Link komentara

Неколико = 2, 3 или 4
Роџер може до једног
___________________
2 или 3+1 = 3 или 4 што је мањеједнако максималном броју слемова у години. А распоред би био овакав:
Новак
Новак или Роџер
Новак или Вавринка
Новак

Значи:
Новак 2, Феда 1, Вавринка 1 = 4 или Новак 3 Феда 1 =4, или Новак 3, Вавринка 1 =4.

gong

pre 7 godina

Australija 2017 i 2019, US Open 2017 i Vimbldon 2018, plus Sinsinati 2018. Mislim da će Novak to osvojiti do kraja karijere, od velikih turnira.

hilsman

pre 7 godina

@olja
Mi trenutno imamo more sportista koji su najbolji ili medju najboljima na svetu a koje ne znamo kako ni izgledaju,recimo cak i upuceniji ljubitelj sporta ne bi prepoznao na ulici nijednog vaterpolistu osim mozda Prlainovica ili Filipovica a vecina njih su barem na nivou Djokovica ako ne i vecem,jednostavno o Djokovicu se pise vise nego o svim sportistima zajedno pa puta 1000,i tako unazad deset godina,svakom narodu bi to odavno dosadilo jedino Srbi sve upijaju jer utehu za svoje promasene zivote nalaze u njegovim uspesima,jednostavno nadjen je idealan modus kako da se narodu skrene paznja sa svakodnevnice(tenisa ima cele godine),a medijski je skrojen lik Novaka savrsenog koju nazalost i sam Novak konstantno gura vestackim pravljenjem bajke od svoga zivota jer je zeljan paznje i da ga svi vole.

anica

pre 7 godina

Nekad si htela sve, bio sam tvoj licni heroj, nikad mi u narucju nisi rekla ne...nemoj, sad se vise ne trudis zivis od stare slave, i sve sto mi ponudis deo je predstave.

neko se ponosi

pre 7 godina

Pa ima nas jos sto mislimo isto kao Anica. Samo ova redakcija nece da objavi...
(Ceca, 14. decembar 2016 22:50)

Čega se pametan stidi...

anica

pre 7 godina

Hoce...ako se razvede i otera gurua. Razvode se mnogo losije situirani, pa nista...bilo lepo dok je trajalo, 21.vek je. Niko nije duzan nikoga da trpi i da unazadjuje. Iscedi ga kao limun, i jos ne sme mucenik ni secer da uzme da se povrati...jer ugljeni hidrati nisu dozvoljeni. Ne vredi...dok god bude tapkao u mestu i slusao druge nema nista, stisla zena sa jedne strane, ovaj sa druge, da bi covek disao slobodno i srecno mora da se oslobodi onog sta ga gusi.

Brano

pre 7 godina

Boli me uvo više za tog Djokovića. Pustite nas miru, ne živimo mi, gradjani Srbije, njegov život. U redu je da se s vremena na vreme informišemo o našem najboljem sportisti, ali zašto svaki dan...

anica

pre 7 godina

Nekad si htela sve, bio sam tvoj licni heroj, nikad mi u narucju nisi rekla ne...nemoj, sad se vise ne trudis zivis od stare slave, i sve sto mi ponudis deo je predstave.

Jumko

pre 7 godina

Hahahaha, alo Patrik, nema od toga nista! Pa to su cak i pametni djokovicevci ukapirali. Pa pogledaj samo komentare kako vise ne veruju u svog ljubimca...

anica

pre 7 godina

kewl bron
Je l to znaci da su vezani pupcanom vrpcom? Shvati da je pukla tikva...vidi se. Mozda sam dokona, ali me srce boli sto je Noletu okrenula ledja i doprinela da se promeni, volim Noleta i zato mi zao, sve bih dala da mogu da ga zastitim od losih ljudi, neka ide ali neka ga pusti da jede i zivi... losi ljudi su oko njega koji su ga omadjijali, hocu mog Noleta nazad, nasmejanog vrcavog zgodnog, punog zivota, a sve joj dao kao zeni, samo ona visi u medijima nonstop i prosipa pamet, oterala ga od tenisa, eno vidim Mirka jos pre 5 godina rekla Federeru da ide u penziju...poslusao je.

anica

pre 7 godina

@Rafica
Hvala ti, ali si masno slagao...osvojio je sve dok je trenirao dok mu nije ubila volju za tenisom i zivotom, dok nije dosao guru i dok je imao u ishrani ribu meso i mleko.

hilsman

pre 7 godina

@olja
Mi trenutno imamo more sportista koji su najbolji ili medju najboljima na svetu a koje ne znamo kako ni izgledaju,recimo cak i upuceniji ljubitelj sporta ne bi prepoznao na ulici nijednog vaterpolistu osim mozda Prlainovica ili Filipovica a vecina njih su barem na nivou Djokovica ako ne i vecem,jednostavno o Djokovicu se pise vise nego o svim sportistima zajedno pa puta 1000,i tako unazad deset godina,svakom narodu bi to odavno dosadilo jedino Srbi sve upijaju jer utehu za svoje promasene zivote nalaze u njegovim uspesima,jednostavno nadjen je idealan modus kako da se narodu skrene paznja sa svakodnevnice(tenisa ima cele godine),a medijski je skrojen lik Novaka savrsenog koju nazalost i sam Novak konstantno gura vestackim pravljenjem bajke od svoga zivota jer je zeljan paznje i da ga svi vole.

gong

pre 7 godina

Australija 2017 i 2019, US Open 2017 i Vimbldon 2018, plus Sinsinati 2018. Mislim da će Novak to osvojiti do kraja karijere, od velikih turnira.

anica

pre 7 godina

@Rafica
Ako nije problem posto vidim da pratis i sta kuvam, jedem, pisem da ne govoris da sam Novaku okrenula ledja, dakle...pisi i da sam luda, budala, itd ali to ne. Nikada to necu uraditi! Znas, ima nas koji ako kazemo da nesto kod njega ne valja, ne znaci da ga ne volimo. Ovako, uvek u zivotu podjem od sebe, sta da sam ja u toj situaciji, kao i uvek stojim iza svega sto kazem. Guru nije bio u lozi vec dugo, nije Novak isao na seanse, nije izgledao kao ocerupan, pio je mleko jeo jaja, trenirao...i sta se desilo, davanje srca, zena u medijima, grljenje drveta, ali kome smeta jak Novak? Mnogima.

pustite komentar

pre 7 godina

Cemu napadi na Anicu? Valjda svako ima pravo na misljenje,a to da li nam se svidja je drugo. Ok je ne sloziti se sa njom ali glupo je govoriti joj da ne komentarise.

Presvetli otac Imas

pre 7 godina

Gotovo je, skupilo se
Uzdržavaš se da ne pukneš
I kazaćeš svima dosta je
Da dosta je

Dugo su te vodili slepci
Dugo su lutali, pricali
Zatvarali oči,prespavali noći
Sad kasno je

I doći će dan kada ćes sam
Krenuti putem beznađa
Želeći da kao nikad do sad
Pobediš sam

Vezali te,koristili
Svašta su s tobom radili
Izmenili dušu,prodali
I vređali
I ustaješ sam kazes da znaš
Ja više neću sa vama
Dosta je bilo laganja
Ja idem sam

I doći će dan kada ćes sam
Krenuti putem beznađa
Želeći da kao nikad do sad
Pobediš sam

Mrki

pre 7 godina

Iz tvojih usta u božije uši. Ali ne verujem u to jer se Nole čudno ponaša, razloge ne poznam ali žao mi je Noleta a šteta je i za tenis što je propao kao Grčka.
Novak je naš kralj iako mislim da je sa vrhunskim tenisom završio.

srBA

pre 7 godina

@(anica, 14. decembar 2016 13:48)
Ne znam da li si ovo pisala ti ili te neko falsifikuje.
Ako jesi, da li si svesna sta predlazes? Da se brak s detetom rasturi!
Ili si ti neko dete, ili si piskila na koprive, ili jela bunike.

Trolololo

pre 7 godina

Novak ce uzeti nekoliko slemova, Rodzer moze do slema...Pa koliko slemova ima u godini,10?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Struki, 14. decembar 2016 14:09) # Link komentara

Неколико = 2, 3 или 4
Роџер може до једног
___________________
2 или 3+1 = 3 или 4 што је мањеједнако максималном броју слемова у години. А распоред би био овакав:
Новак
Новак или Роџер
Новак или Вавринка
Новак

Значи:
Новак 2, Феда 1, Вавринка 1 = 4 или Новак 3 Феда 1 =4, или Новак 3, Вавринка 1 =4.

Rafica

pre 7 godina

@anica
A jel znas kad je dosao "guru" (sam je Novak rekao da on nije guru)? Tu je godinama. Koliko je turnira osvojio od tada, ti mi reci. Predstava za javnost je da je on trener bio u Parizu, kada nije bilo Bekera i Vajde.
I jel znas kad je prestao da jede meso? Godinama. A ribu i dalje pojede ponekad, tu i tamo, pronadji intervju. I koliko je turnira osvojio sa takvom ishranom, ti mi reci.
I za kraj, kad mu je to zena ubila volju za tenisom i zivotom? To mi nije jasno. Verovatno od kad su se uzeli, jer ona objavljuje vegansku ishranu i grli drvece od kad znam za nju. Koliko je turnira osvojio od tad, sa istom zenom, ti mi reci.
Eto, da nekako potkrepis sve to sto pricas, pa da shvatimo ozbiljno tvoju tvrdnju.

@"Sto napadate Anicu",
Nema napada na Anicu, ima ona pravo na misljenje, ali pitanje je koliko je tacno, a koliko neumesno. Takvi navijaci mu ne trebaju. A takvi ce se sutra, daj Boze, radovati. Ovo je prosto okretanje ledja i nje i mnogih drugih. I nerviraju me saveti nekih koji nisu upuceni, koji vide povrsno, sad svi znaju kad pogledaju onoga da je los, da je sektas, kakav odnos ima s bratom (ne sme da bude depresivan covek), da mu je zena losa i tako dalje.

Bice sve OK, sta vam je. Marej je morao biti prvi, da se stvori neki rivalitet, kad vec one dvojice velikih rivala nema.

Rafica

pre 7 godina

Anica savetnica. Drzi se bre svog zivota, svog decka, svojih kolaca, krompira itd. Jedi ti sta tebi odgovara i budi s kim ti odgovara. I Nole ce, bez obzira sta ti kazes, a verujem da ne cita sta ti kazes.
Ja tebi kazem da ne zaboravis da je sa istom tom zenom, pa i istim savetnikom, istom i ishranom i kilazom, osvajao skoro sve, godinama. Nakon osvojenog poslednjeg velikog turnira koji mu je nedostajao (RG), opustio se, trazi novi motiv i videcemo hoce li sada jurisati na prvo mesto i nove titule. Stalno ti kazem da ne brines, ali ne vredi.

pepe imaz

pre 7 godina

ova anica jos veci bolid od onih nekadasnjih tipa nikol dz femija i slicni borci za srBsku stvar u tenisu. ili je promenila(o) nik da malo zatroluje. bot odeljenje 'zavetnika', 1389......

Mujo

pre 7 godina

@ (hilsman, 14. decembar 2016 16:57)

Ostavite se više tih glupih psihoanaliza o našim promašenim životima i kompenzaciji i utehi koju nalazimo u Novakovim uspesima. Ako je tvoj život promašen, to je tvoj problem, moj nije.
Možda vi koji navijate za strance utehu nalazite u njihovim pobedama kao kompenzaciju za želju da odete iz svoje zemlje koju mrzite jer ste nesposobni da u njoj uspete.
Novaka volim jer je moj. I to bez obzira da li pobeđuje ili ne.

Profesor

pre 7 godina

Kako da ne. Trenutni pad forme nista ne znaci ako se ima u vidu konkurencija, koja je sa Rodzerom pred penzijom i osakacenim Nadalom mnogo slabija nego pre. Pitanje je koliko ce i sta moci Marej. Pa cak i da Novakova forma ne bude na svom piku, opet ima sansu da uzme dva GS dogodine. Tek je tenisa pred njim.

Sloba

pre 7 godina

Anica
A da slusa tebe? Onda bi bilo u redu. Zasto bi ikoga slusao? Nek radi sta hoce a kome se ne svidja nek navija za nekog drugoga. Nije on placen da nadoknadjuje sve nesrece svog naroda i da mu priredjuje slavlja i osecaj pobede. Moze nesto i za sebe da uradi a ako mu ne prija moze da proba nesto 3. 4. ili 100. Dosta saveta.

olja

pre 7 godina

Brano, dobro je da imamo sportistu ovakvog nivoa pa makar i svaki dan o njemu pisali.
Citanje nije obavezno pa preskocite ono sto vam se ucini suvisnim.

neko se ponosi

pre 7 godina

Pa ima nas jos sto mislimo isto kao Anica. Samo ova redakcija nece da objavi...
(Ceca, 14. decembar 2016 22:50)

Čega se pametan stidi...