Petak, 09.12.2016.

21:20

Utakmice Lige šampiona u dva termina

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je da će od 2018. godine utakmice Lige šampiona igrati u terminima od 19.00 i 21.00.

Izvor: ÐN

Utakmice Lige šampiona u dva termina IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Čoik

pre 7 godina

kako vam nije jasno.. Pise u grupnoj fazi dve ekipe koje nisu sampioni svojih drzava, znaci drugi i treci. A cetvrti ide u baraz za grupnu fazu.

Lionac

pre 7 godina

Nesto mi nije logicno u tekstu, kaze da ce cetvorka imati po 4 predstavnika a da ce biti mesta samo za dva kluba koja nisu sampioni svojih zemalja? A inace nama je svejedno, smrdljivi rts ce i dalje prenositi jednu (i to najgoru) tekmu...

lumberjack

pre 7 godina

(I ja sam ovca drugari ko i vi, samo crna!!!, 9. decembar 2016 21:56)

Opusti se malo druze, niko nece tebi da uzme pare iz dzepa vec kladionicarima. Uostalom, vece su sanse da se neki kladionicar obogati a i zasto da ne? Da li bi se ti zalio kada bi ti 3 miliona palo s Marsa? Naravno da ne, tako se ni ja ne zalim sto ce bilo ko osim mene uzeti te pare. Ja svakako nista ne gubim a mislim da ne gubis ni ti. Dobijas utakmicu Lige Sampiona u 7 sati pa jos jednu u 9. Ako je kisa napolju nista lepse nema. Bolje to nego da pratim 8 utakmica u istom terminu i da se bijem sa gostima kafane oko prenosa.

diesel

pre 7 godina

Može i u 5 termina ,nek se naštima Kinezima lijepo nek uživaju bole ih brige,onako sjajnoo takmičenje uništiti treba i to znati,pravi maheri .Nema više šta ni da se vidi Real,Barsa eventualno Bayern,ni ove godine ništa drugačije možda se Juv umiješa al oni imaju neku čudnu nesreću da gube finala i kad zasluze i kad ne zasluze.Sve u svemu Liga Prvaka izgubila smisao ,biće samo gore tako da termin nebitan,kao i ovaj komentar ,kao i ja.
(brat Silvio, 9. decembar 2016 22:24)

Barsa, Real i Bajern vec 20 godina ucetvuju u zavrsnicama turnira.. ne kapiram kako je to sad odjednom izgubila smisao a Atletiko 2x u 3 godine bio nadomak titule, Celzi igrao finale pre 4 godine, Junajted pre 5.. Ako je tebi izgubila smisao ne mora da znaci da je generalno tako. Moje misljenje je da je grupna faza oslabila ali da su ekipe sve jace i da je malo neizvesnije nego pre 25 godina.

kaligula

pre 7 godina

Sve u svemu jesenji deo LS gubi polako na interesantnosti,previse grupa,favoriti uglavnom prolaze,kvalitet utakmica nista spec.tako da je ovo dobar pokusaj da se stvari malo prodrmaju!

Dingospo

pre 7 godina

Vidim neki se bune sto ce UEFA da mlati pare.. pa je l vama bitno da gledate sto vise utakmica ili vas pogadja to sto ce neke televizije da puknu pare za prenos, iste pare koje ce im se vratiti gledanjem tih utakmica. A sto se kladionica tice, neka uzima pare ko god hoce samo da nije iz mog dzepa, a nije, nije ni iz vaseg osim ako ne bacate pare na utakmice a veze nemate sa kladionicom.

lik7777

pre 7 godina

@as i ti treceplasirani i cetvrtoplasirani ce vise stici u evropi nego svi englez..jednostavno italijanima je evropa u krvi dok su englezima samo pare..

Haler

pre 7 godina

Za one koji se bune sto im se suvise "namece" ovo takmicenje : Liga sampiona je daleko najgledanije sportsko takmicenje u svetu. A neko rece da njega i "97% ne zanima ovo". A sta bi inace ljubitelji fudbala u Srbiji gledali? Na nasim terenima bi pre uspevala stocna tepa,ili krompir, nego fudbal.

Diesel

pre 7 godina

(I ja sam ovca drugari ko i vi, samo crna!!!, 9. decembar 2016 21:56)

Izvini, a da li ce neko tebi uzeti pare ako UEFA uzme od kladionica? Da li ces ti propasti ako se neko u Uzbekistanu kladi u 19h pa u 21h i ako uzme milione? Vecitim hejterima ce smetati bilo kakva promena, samo nek je po sablonu i da nema nikakve dinamike. Kako god, meni ekstra. I onako se ne kladim a dobro bi mi doslo kad pada kisa da se zavalim I gledam dobar fudbal 4 sata a ne 2.

ser

pre 7 godina

dzaba vi gurate engleze kad je evidentno da ih uefina takmicenja ne zanimaju, lome se i umaraju igraci za sitnu lovu, pa poslednje plasirani u PL u uzme duplo vise para nego sampion u CL osim "prestiza" nista im drugo ne igra, a pitanje je do kada ce i to biti, obzirom da mnogo vise u proseku gledalaca placa, gleda PL tako da ona odavno premasuje popularnost CL a o EL i da ne govorim.

ronin

pre 7 godina

a rts će da prenosi samo drugo poluvreme druge utakmice, ali samo sredom... zbog štednje... a ostatak vremena će da emituju ranjenog orla...

ATG

pre 7 godina

Ova liga sampiona (ime joj nema smisla), vise nema smisla. Treba samo proveriti koliko ekipa koje su je osvojile uopste ne bi ni trebale da je igraju. Nije mi jasno kako nekom moze biti zanimljivo da stalno gledaju jedne te iste timove. Pa na pocetku znas kojih 8 ce igrati cetvrtfinale. Neka naprave ligu za bogate kao u kosarci, a ostala "sirotinja" neka igra neku ligu koja ce licite na one neke stare kupove. A ovim novim terminima su sklonili i onu jedinu stvar sto ju je dovodilo u vezu sa onim starim kupom sampiona. Pa i LS do tamo 2000.

Lignjoslav

pre 7 godina

Nista cudno. Pa kako se sliva toliko love, ako ne indirektno i direktno od kladionice. Tako da ono što kupac(sponzor) traži, sponzor i dobije. 2termina, više klađenja, reklama... A to što će samo jaki da učestvuju, to nema ionako veze sa nama. Mi nismo ni među ovim slabim sto ponekad zalutaju u Lš u ovom starom formatu.

stojan

pre 7 godina

RTS-u svejedno. Opet ce prenositi samo jednu.
(Bicu Slobodan, 09. decembar 2016 22:47)

Izvini poznavace, koja drzavna televizija u celom svetu prenosi dve?

dragance

pre 7 godina

a ovde svi pisali kako ce englezi izgubiti mesto zbog italijana i eto bas u sezoni kad trebaju italijani da ih preteknu po koeficijentu tada ide novi format,sigurno je slucajnost...ja sam fan premijer lige i po mom misljenju je najjaca liga na svetu i znalo se da uefa nece dozvolii da englezi imaju samo 3 predstavnika jer se u premijer ligi vrti veca lova nego u evropi i nece englezi dozvoliti da izgube to cetvrto mesto pa gledajte samo kako se ove sezone vodi bitka za top 4

A.Davis

pre 7 godina

Koliko sam pre voleo Ligu Sampiona, kada bi dosao utorak ili sreda ceo dan bi razmisljao o tome kako cu da gledam lepe meceve Liverpula, Milana, Junajteda, Intera,itd itd, i svi cekamo 20:45. Sada se smatra derbi izmedju Sitija i Psg-a, jos sad ova novost da ce biti utakmice i u 19:00. Ne znam za vas, ali za mene definitivno nije to to vise.

Bojan

pre 7 godina

Ma neka je više prebace u Kinu,i onako iz godine u godinu opada interesovanje za ovo komercijalno,kapitalističko njesra. Iste ekipe svake godine,nema više draži kao nekad. Da me sad neko pita ko je igrao finale pre 4 godine,ne bih se setio,ali zato da me pita da izdiktiram sastav finalista iz 90 ih...to bih pre pogodio

Dr

pre 7 godina

Što ne napišete GLAVNO DA OD SEZONE 2017-2018 LIGE PRVE 4 PO REJTINGU SA 4 KLUBA DIREKTNO!!!
(gremlin, 09. decembar 2016 21:32)

Pa manje vise tako je i danas. Po 3 ekipe iz Engleske, Nemacke i Spanije idu direktno + iz svake zemlje po 1 kroz kvalifikacije. Kad se desilo da 4. tim iz Nemacke, Spanije ili Engleske ne prodje kvalifikacije? Totalno ispravna odluka. Mene kao ljubitelja fudbala interesuje dobar fudbal, a ne ekipe poput Dinama, Bate, Rostova, Partizana... koji u istu tu zalutaju s vremena na vreme i sluze da se odradi posao protiv njih. I svi vi koji ne mislite ovako ubedjen sam vise volite da gledate Roma - Barselona npr, nego Real - Bate Borisov.

Mogli

pre 7 godina

U NBA su bar mastoviti pa ne dozvoljavaju da jedan tim dominira vise od 4 godine nego menjaju. A ovi ni toliko, uhvatili se Barse, Reala, Bajerna, svu lovu samo njima slivaju. Pa nek se promeni nesto majka mu stara, gledamo ih vec zadnjih 10 godina, dajte nek sampion nekad bude neko iznenadjenje kao prosle godine Lester.

Bejn

pre 7 godina

U povjerenju da vam kažem dragi komentatori, ja samo gledam finale Lige šampiona. Ostalo me ne interesuje.
I što da me interesuje? Strane ekipe, strani igrači a malo mi je glupo da gledam utakmicu zbog našeg sudije Mažića.

brat Silvio

pre 7 godina

Može i u 5 termina ,nek se naštima Kinezima lijepo nek uživaju bole ih brige,onako sjajnoo takmičenje uništiti treba i to znati,pravi maheri .Nema više šta ni da se vidi Real,Barsa eventualno Bayern,ni ove godine ništa drugačije možda se Juv umiješa al oni imaju neku čudnu nesreću da gube finala i kad zasluze i kad ne zasluze.Sve u svemu Liga Prvaka izgubila smisao ,biće samo gore tako da termin nebitan,kao i ovaj komentar ,kao i ja.

I ja sam ovca drugari ko i vi, samo crna!!!

pre 7 godina

"U saopštenju se navodi da će se dve utakmice igrati od 19.00, a šest od 21.00, što će, kako ocenjuje UEFA, ljubiteljima fudbala omogućiti da gledaju više mečeva."

Jao vidi ti našu prepodobnu UEFA-u, nevina je kao Kolinda... u čokogejtu.

Oni brinu o ljubiteljima fudbala, pa dva termina! Jao kakvi smo mi srećnici, pa ni Gospod ne čini toliko čuda, ljubavi i milosti koliko UEFA!

A mi, njeno UEFA-ino stado ćemo da vratimo tu milost... zbog koje oni uopšte ne stavljaju ta dva termina. A naš milosrdni uzvrat kao "vernika" je što ćemo sada 2x više gledati reklame i sponzore koje će volonterski da reklamiraju televizije, pa ćemo kad puknemo u utorak u 19h na LŠ u kladionici moći da se vadimo već u 21h, nećemo morati da čekamo sredu, pa u sredu isto imaš dva put da gađaš, a da ne čekaš četvrtak i LE prvi termin... prebodobna UEFA sad za LE treba da stavi, zbog nas ljubitelja fudbala od milošte zvani ovce i stado blejača, u 28 i po termina!

Draga UEFA-o, volimo i mi tebe! Hvala ti na svem'... tom besmislu i toj mašini za pranje para! Šta će nama Bog kad imamo tebe sveticu nad sveticama... joj Bože ili uzmi njih ili mene, ovo je već toliko morbidno da me jeza podilazi!

amater

pre 7 godina

Meni se više smučilo ovoliko fudbala na raznim kanalima, i sada eventualno odgledam jedan derbi mesečno. Ajde da razumem direktne prenose toliko utakmica ali reprize tokom sedmice e to ne mogu.

Vlada

pre 7 godina

Napokon! Utorkom Arena, koju nemam, sredom RTS, a ja već godinama igram fudbal sredom od 21.30. Ne pamtim tekmu LŠ odgledanu uživo i u celosti. Kada već naplaćuju pretplatu, neka nam obezbede prenos u 19h i u 21h, utorak sam im već oprpstio.

Kecman

pre 7 godina

" Od 2018. godine samo dve ekipe koje nisu šampioni svojih država će uzeti učešće u grupnoj fazi Lige šampiona."
Uopšte ne razumem, kako samo dve, kad će ih biti bar 12, po 3 iz 4 najjače lige? Inače za termine podržavam.

vrlo važno

pre 7 godina

nek objasni neko zašto nam ovako uporno nameću fudbalsku ligu šampipna, molim vas! pitam pristojno, dakle. ima nas, bar jedno 97,8% što nas nikako ne zanima.

#12

pre 7 godina

Kakva glupost, pa promenite i podredite sve u interesu kladionica... Čuj 2 u 7 i 6 u 9, jeste, to je zbog gledanosti baš, nije zbog toga da ko padne u 19h da može da odigra popravne tikete za 21h. Koga zanima određena utakmica gledaće nju u kojem god da je terminu, neće sigurno gledati neke nebitne mečeve...

Kecman

pre 7 godina

" Od 2018. godine samo dve ekipe koje nisu šampioni svojih država će uzeti učešće u grupnoj fazi Lige šampiona."
Uopšte ne razumem, kako samo dve, kad će ih biti bar 12, po 3 iz 4 najjače lige? Inače za termine podržavam.

#12

pre 7 godina

Kakva glupost, pa promenite i podredite sve u interesu kladionica... Čuj 2 u 7 i 6 u 9, jeste, to je zbog gledanosti baš, nije zbog toga da ko padne u 19h da može da odigra popravne tikete za 21h. Koga zanima određena utakmica gledaće nju u kojem god da je terminu, neće sigurno gledati neke nebitne mečeve...

amater

pre 7 godina

Meni se više smučilo ovoliko fudbala na raznim kanalima, i sada eventualno odgledam jedan derbi mesečno. Ajde da razumem direktne prenose toliko utakmica ali reprize tokom sedmice e to ne mogu.

I ja sam ovca drugari ko i vi, samo crna!!!

pre 7 godina

"U saopštenju se navodi da će se dve utakmice igrati od 19.00, a šest od 21.00, što će, kako ocenjuje UEFA, ljubiteljima fudbala omogućiti da gledaju više mečeva."

Jao vidi ti našu prepodobnu UEFA-u, nevina je kao Kolinda... u čokogejtu.

Oni brinu o ljubiteljima fudbala, pa dva termina! Jao kakvi smo mi srećnici, pa ni Gospod ne čini toliko čuda, ljubavi i milosti koliko UEFA!

A mi, njeno UEFA-ino stado ćemo da vratimo tu milost... zbog koje oni uopšte ne stavljaju ta dva termina. A naš milosrdni uzvrat kao "vernika" je što ćemo sada 2x više gledati reklame i sponzore koje će volonterski da reklamiraju televizije, pa ćemo kad puknemo u utorak u 19h na LŠ u kladionici moći da se vadimo već u 21h, nećemo morati da čekamo sredu, pa u sredu isto imaš dva put da gađaš, a da ne čekaš četvrtak i LE prvi termin... prebodobna UEFA sad za LE treba da stavi, zbog nas ljubitelja fudbala od milošte zvani ovce i stado blejača, u 28 i po termina!

Draga UEFA-o, volimo i mi tebe! Hvala ti na svem'... tom besmislu i toj mašini za pranje para! Šta će nama Bog kad imamo tebe sveticu nad sveticama... joj Bože ili uzmi njih ili mene, ovo je već toliko morbidno da me jeza podilazi!

brat Silvio

pre 7 godina

Može i u 5 termina ,nek se naštima Kinezima lijepo nek uživaju bole ih brige,onako sjajnoo takmičenje uništiti treba i to znati,pravi maheri .Nema više šta ni da se vidi Real,Barsa eventualno Bayern,ni ove godine ništa drugačije možda se Juv umiješa al oni imaju neku čudnu nesreću da gube finala i kad zasluze i kad ne zasluze.Sve u svemu Liga Prvaka izgubila smisao ,biće samo gore tako da termin nebitan,kao i ovaj komentar ,kao i ja.

Mogli

pre 7 godina

U NBA su bar mastoviti pa ne dozvoljavaju da jedan tim dominira vise od 4 godine nego menjaju. A ovi ni toliko, uhvatili se Barse, Reala, Bajerna, svu lovu samo njima slivaju. Pa nek se promeni nesto majka mu stara, gledamo ih vec zadnjih 10 godina, dajte nek sampion nekad bude neko iznenadjenje kao prosle godine Lester.

dragance

pre 7 godina

a ovde svi pisali kako ce englezi izgubiti mesto zbog italijana i eto bas u sezoni kad trebaju italijani da ih preteknu po koeficijentu tada ide novi format,sigurno je slucajnost...ja sam fan premijer lige i po mom misljenju je najjaca liga na svetu i znalo se da uefa nece dozvolii da englezi imaju samo 3 predstavnika jer se u premijer ligi vrti veca lova nego u evropi i nece englezi dozvoliti da izgube to cetvrto mesto pa gledajte samo kako se ove sezone vodi bitka za top 4

Vlada

pre 7 godina

Napokon! Utorkom Arena, koju nemam, sredom RTS, a ja već godinama igram fudbal sredom od 21.30. Ne pamtim tekmu LŠ odgledanu uživo i u celosti. Kada već naplaćuju pretplatu, neka nam obezbede prenos u 19h i u 21h, utorak sam im već oprpstio.

Bejn

pre 7 godina

U povjerenju da vam kažem dragi komentatori, ja samo gledam finale Lige šampiona. Ostalo me ne interesuje.
I što da me interesuje? Strane ekipe, strani igrači a malo mi je glupo da gledam utakmicu zbog našeg sudije Mažića.

Dr

pre 7 godina

Što ne napišete GLAVNO DA OD SEZONE 2017-2018 LIGE PRVE 4 PO REJTINGU SA 4 KLUBA DIREKTNO!!!
(gremlin, 09. decembar 2016 21:32)

Pa manje vise tako je i danas. Po 3 ekipe iz Engleske, Nemacke i Spanije idu direktno + iz svake zemlje po 1 kroz kvalifikacije. Kad se desilo da 4. tim iz Nemacke, Spanije ili Engleske ne prodje kvalifikacije? Totalno ispravna odluka. Mene kao ljubitelja fudbala interesuje dobar fudbal, a ne ekipe poput Dinama, Bate, Rostova, Partizana... koji u istu tu zalutaju s vremena na vreme i sluze da se odradi posao protiv njih. I svi vi koji ne mislite ovako ubedjen sam vise volite da gledate Roma - Barselona npr, nego Real - Bate Borisov.

vrlo važno

pre 7 godina

nek objasni neko zašto nam ovako uporno nameću fudbalsku ligu šampipna, molim vas! pitam pristojno, dakle. ima nas, bar jedno 97,8% što nas nikako ne zanima.

A.Davis

pre 7 godina

Koliko sam pre voleo Ligu Sampiona, kada bi dosao utorak ili sreda ceo dan bi razmisljao o tome kako cu da gledam lepe meceve Liverpula, Milana, Junajteda, Intera,itd itd, i svi cekamo 20:45. Sada se smatra derbi izmedju Sitija i Psg-a, jos sad ova novost da ce biti utakmice i u 19:00. Ne znam za vas, ali za mene definitivno nije to to vise.

Bojan

pre 7 godina

Ma neka je više prebace u Kinu,i onako iz godine u godinu opada interesovanje za ovo komercijalno,kapitalističko njesra. Iste ekipe svake godine,nema više draži kao nekad. Da me sad neko pita ko je igrao finale pre 4 godine,ne bih se setio,ali zato da me pita da izdiktiram sastav finalista iz 90 ih...to bih pre pogodio

lik7777

pre 7 godina

@as i ti treceplasirani i cetvrtoplasirani ce vise stici u evropi nego svi englez..jednostavno italijanima je evropa u krvi dok su englezima samo pare..

diesel

pre 7 godina

Može i u 5 termina ,nek se naštima Kinezima lijepo nek uživaju bole ih brige,onako sjajnoo takmičenje uništiti treba i to znati,pravi maheri .Nema više šta ni da se vidi Real,Barsa eventualno Bayern,ni ove godine ništa drugačije možda se Juv umiješa al oni imaju neku čudnu nesreću da gube finala i kad zasluze i kad ne zasluze.Sve u svemu Liga Prvaka izgubila smisao ,biće samo gore tako da termin nebitan,kao i ovaj komentar ,kao i ja.
(brat Silvio, 9. decembar 2016 22:24)

Barsa, Real i Bajern vec 20 godina ucetvuju u zavrsnicama turnira.. ne kapiram kako je to sad odjednom izgubila smisao a Atletiko 2x u 3 godine bio nadomak titule, Celzi igrao finale pre 4 godine, Junajted pre 5.. Ako je tebi izgubila smisao ne mora da znaci da je generalno tako. Moje misljenje je da je grupna faza oslabila ali da su ekipe sve jace i da je malo neizvesnije nego pre 25 godina.

kaligula

pre 7 godina

Sve u svemu jesenji deo LS gubi polako na interesantnosti,previse grupa,favoriti uglavnom prolaze,kvalitet utakmica nista spec.tako da je ovo dobar pokusaj da se stvari malo prodrmaju!

Dingospo

pre 7 godina

Vidim neki se bune sto ce UEFA da mlati pare.. pa je l vama bitno da gledate sto vise utakmica ili vas pogadja to sto ce neke televizije da puknu pare za prenos, iste pare koje ce im se vratiti gledanjem tih utakmica. A sto se kladionica tice, neka uzima pare ko god hoce samo da nije iz mog dzepa, a nije, nije ni iz vaseg osim ako ne bacate pare na utakmice a veze nemate sa kladionicom.

ronin

pre 7 godina

a rts će da prenosi samo drugo poluvreme druge utakmice, ali samo sredom... zbog štednje... a ostatak vremena će da emituju ranjenog orla...

Lionac

pre 7 godina

Nesto mi nije logicno u tekstu, kaze da ce cetvorka imati po 4 predstavnika a da ce biti mesta samo za dva kluba koja nisu sampioni svojih zemalja? A inace nama je svejedno, smrdljivi rts ce i dalje prenositi jednu (i to najgoru) tekmu...

Haler

pre 7 godina

Za one koji se bune sto im se suvise "namece" ovo takmicenje : Liga sampiona je daleko najgledanije sportsko takmicenje u svetu. A neko rece da njega i "97% ne zanima ovo". A sta bi inace ljubitelji fudbala u Srbiji gledali? Na nasim terenima bi pre uspevala stocna tepa,ili krompir, nego fudbal.

lumberjack

pre 7 godina

(I ja sam ovca drugari ko i vi, samo crna!!!, 9. decembar 2016 21:56)

Opusti se malo druze, niko nece tebi da uzme pare iz dzepa vec kladionicarima. Uostalom, vece su sanse da se neki kladionicar obogati a i zasto da ne? Da li bi se ti zalio kada bi ti 3 miliona palo s Marsa? Naravno da ne, tako se ni ja ne zalim sto ce bilo ko osim mene uzeti te pare. Ja svakako nista ne gubim a mislim da ne gubis ni ti. Dobijas utakmicu Lige Sampiona u 7 sati pa jos jednu u 9. Ako je kisa napolju nista lepse nema. Bolje to nego da pratim 8 utakmica u istom terminu i da se bijem sa gostima kafane oko prenosa.

Diesel

pre 7 godina

(I ja sam ovca drugari ko i vi, samo crna!!!, 9. decembar 2016 21:56)

Izvini, a da li ce neko tebi uzeti pare ako UEFA uzme od kladionica? Da li ces ti propasti ako se neko u Uzbekistanu kladi u 19h pa u 21h i ako uzme milione? Vecitim hejterima ce smetati bilo kakva promena, samo nek je po sablonu i da nema nikakve dinamike. Kako god, meni ekstra. I onako se ne kladim a dobro bi mi doslo kad pada kisa da se zavalim I gledam dobar fudbal 4 sata a ne 2.

ser

pre 7 godina

dzaba vi gurate engleze kad je evidentno da ih uefina takmicenja ne zanimaju, lome se i umaraju igraci za sitnu lovu, pa poslednje plasirani u PL u uzme duplo vise para nego sampion u CL osim "prestiza" nista im drugo ne igra, a pitanje je do kada ce i to biti, obzirom da mnogo vise u proseku gledalaca placa, gleda PL tako da ona odavno premasuje popularnost CL a o EL i da ne govorim.

stojan

pre 7 godina

RTS-u svejedno. Opet ce prenositi samo jednu.
(Bicu Slobodan, 09. decembar 2016 22:47)

Izvini poznavace, koja drzavna televizija u celom svetu prenosi dve?

ATG

pre 7 godina

Ova liga sampiona (ime joj nema smisla), vise nema smisla. Treba samo proveriti koliko ekipa koje su je osvojile uopste ne bi ni trebale da je igraju. Nije mi jasno kako nekom moze biti zanimljivo da stalno gledaju jedne te iste timove. Pa na pocetku znas kojih 8 ce igrati cetvrtfinale. Neka naprave ligu za bogate kao u kosarci, a ostala "sirotinja" neka igra neku ligu koja ce licite na one neke stare kupove. A ovim novim terminima su sklonili i onu jedinu stvar sto ju je dovodilo u vezu sa onim starim kupom sampiona. Pa i LS do tamo 2000.

Lignjoslav

pre 7 godina

Nista cudno. Pa kako se sliva toliko love, ako ne indirektno i direktno od kladionice. Tako da ono što kupac(sponzor) traži, sponzor i dobije. 2termina, više klađenja, reklama... A to što će samo jaki da učestvuju, to nema ionako veze sa nama. Mi nismo ni među ovim slabim sto ponekad zalutaju u Lš u ovom starom formatu.

Čoik

pre 7 godina

kako vam nije jasno.. Pise u grupnoj fazi dve ekipe koje nisu sampioni svojih drzava, znaci drugi i treci. A cetvrti ide u baraz za grupnu fazu.

#12

pre 7 godina

Kakva glupost, pa promenite i podredite sve u interesu kladionica... Čuj 2 u 7 i 6 u 9, jeste, to je zbog gledanosti baš, nije zbog toga da ko padne u 19h da može da odigra popravne tikete za 21h. Koga zanima određena utakmica gledaće nju u kojem god da je terminu, neće sigurno gledati neke nebitne mečeve...

vrlo važno

pre 7 godina

nek objasni neko zašto nam ovako uporno nameću fudbalsku ligu šampipna, molim vas! pitam pristojno, dakle. ima nas, bar jedno 97,8% što nas nikako ne zanima.

I ja sam ovca drugari ko i vi, samo crna!!!

pre 7 godina

"U saopštenju se navodi da će se dve utakmice igrati od 19.00, a šest od 21.00, što će, kako ocenjuje UEFA, ljubiteljima fudbala omogućiti da gledaju više mečeva."

Jao vidi ti našu prepodobnu UEFA-u, nevina je kao Kolinda... u čokogejtu.

Oni brinu o ljubiteljima fudbala, pa dva termina! Jao kakvi smo mi srećnici, pa ni Gospod ne čini toliko čuda, ljubavi i milosti koliko UEFA!

A mi, njeno UEFA-ino stado ćemo da vratimo tu milost... zbog koje oni uopšte ne stavljaju ta dva termina. A naš milosrdni uzvrat kao "vernika" je što ćemo sada 2x više gledati reklame i sponzore koje će volonterski da reklamiraju televizije, pa ćemo kad puknemo u utorak u 19h na LŠ u kladionici moći da se vadimo već u 21h, nećemo morati da čekamo sredu, pa u sredu isto imaš dva put da gađaš, a da ne čekaš četvrtak i LE prvi termin... prebodobna UEFA sad za LE treba da stavi, zbog nas ljubitelja fudbala od milošte zvani ovce i stado blejača, u 28 i po termina!

Draga UEFA-o, volimo i mi tebe! Hvala ti na svem'... tom besmislu i toj mašini za pranje para! Šta će nama Bog kad imamo tebe sveticu nad sveticama... joj Bože ili uzmi njih ili mene, ovo je već toliko morbidno da me jeza podilazi!

Dr

pre 7 godina

Što ne napišete GLAVNO DA OD SEZONE 2017-2018 LIGE PRVE 4 PO REJTINGU SA 4 KLUBA DIREKTNO!!!
(gremlin, 09. decembar 2016 21:32)

Pa manje vise tako je i danas. Po 3 ekipe iz Engleske, Nemacke i Spanije idu direktno + iz svake zemlje po 1 kroz kvalifikacije. Kad se desilo da 4. tim iz Nemacke, Spanije ili Engleske ne prodje kvalifikacije? Totalno ispravna odluka. Mene kao ljubitelja fudbala interesuje dobar fudbal, a ne ekipe poput Dinama, Bate, Rostova, Partizana... koji u istu tu zalutaju s vremena na vreme i sluze da se odradi posao protiv njih. I svi vi koji ne mislite ovako ubedjen sam vise volite da gledate Roma - Barselona npr, nego Real - Bate Borisov.

Bejn

pre 7 godina

U povjerenju da vam kažem dragi komentatori, ja samo gledam finale Lige šampiona. Ostalo me ne interesuje.
I što da me interesuje? Strane ekipe, strani igrači a malo mi je glupo da gledam utakmicu zbog našeg sudije Mažića.

amater

pre 7 godina

Meni se više smučilo ovoliko fudbala na raznim kanalima, i sada eventualno odgledam jedan derbi mesečno. Ajde da razumem direktne prenose toliko utakmica ali reprize tokom sedmice e to ne mogu.

Vlada

pre 7 godina

Napokon! Utorkom Arena, koju nemam, sredom RTS, a ja već godinama igram fudbal sredom od 21.30. Ne pamtim tekmu LŠ odgledanu uživo i u celosti. Kada već naplaćuju pretplatu, neka nam obezbede prenos u 19h i u 21h, utorak sam im već oprpstio.

dragance

pre 7 godina

a ovde svi pisali kako ce englezi izgubiti mesto zbog italijana i eto bas u sezoni kad trebaju italijani da ih preteknu po koeficijentu tada ide novi format,sigurno je slucajnost...ja sam fan premijer lige i po mom misljenju je najjaca liga na svetu i znalo se da uefa nece dozvolii da englezi imaju samo 3 predstavnika jer se u premijer ligi vrti veca lova nego u evropi i nece englezi dozvoliti da izgube to cetvrto mesto pa gledajte samo kako se ove sezone vodi bitka za top 4

brat Silvio

pre 7 godina

Može i u 5 termina ,nek se naštima Kinezima lijepo nek uživaju bole ih brige,onako sjajnoo takmičenje uništiti treba i to znati,pravi maheri .Nema više šta ni da se vidi Real,Barsa eventualno Bayern,ni ove godine ništa drugačije možda se Juv umiješa al oni imaju neku čudnu nesreću da gube finala i kad zasluze i kad ne zasluze.Sve u svemu Liga Prvaka izgubila smisao ,biće samo gore tako da termin nebitan,kao i ovaj komentar ,kao i ja.

Mogli

pre 7 godina

U NBA su bar mastoviti pa ne dozvoljavaju da jedan tim dominira vise od 4 godine nego menjaju. A ovi ni toliko, uhvatili se Barse, Reala, Bajerna, svu lovu samo njima slivaju. Pa nek se promeni nesto majka mu stara, gledamo ih vec zadnjih 10 godina, dajte nek sampion nekad bude neko iznenadjenje kao prosle godine Lester.

Kecman

pre 7 godina

" Od 2018. godine samo dve ekipe koje nisu šampioni svojih država će uzeti učešće u grupnoj fazi Lige šampiona."
Uopšte ne razumem, kako samo dve, kad će ih biti bar 12, po 3 iz 4 najjače lige? Inače za termine podržavam.

A.Davis

pre 7 godina

Koliko sam pre voleo Ligu Sampiona, kada bi dosao utorak ili sreda ceo dan bi razmisljao o tome kako cu da gledam lepe meceve Liverpula, Milana, Junajteda, Intera,itd itd, i svi cekamo 20:45. Sada se smatra derbi izmedju Sitija i Psg-a, jos sad ova novost da ce biti utakmice i u 19:00. Ne znam za vas, ali za mene definitivno nije to to vise.

Bojan

pre 7 godina

Ma neka je više prebace u Kinu,i onako iz godine u godinu opada interesovanje za ovo komercijalno,kapitalističko njesra. Iste ekipe svake godine,nema više draži kao nekad. Da me sad neko pita ko je igrao finale pre 4 godine,ne bih se setio,ali zato da me pita da izdiktiram sastav finalista iz 90 ih...to bih pre pogodio

ser

pre 7 godina

dzaba vi gurate engleze kad je evidentno da ih uefina takmicenja ne zanimaju, lome se i umaraju igraci za sitnu lovu, pa poslednje plasirani u PL u uzme duplo vise para nego sampion u CL osim "prestiza" nista im drugo ne igra, a pitanje je do kada ce i to biti, obzirom da mnogo vise u proseku gledalaca placa, gleda PL tako da ona odavno premasuje popularnost CL a o EL i da ne govorim.

ATG

pre 7 godina

Ova liga sampiona (ime joj nema smisla), vise nema smisla. Treba samo proveriti koliko ekipa koje su je osvojile uopste ne bi ni trebale da je igraju. Nije mi jasno kako nekom moze biti zanimljivo da stalno gledaju jedne te iste timove. Pa na pocetku znas kojih 8 ce igrati cetvrtfinale. Neka naprave ligu za bogate kao u kosarci, a ostala "sirotinja" neka igra neku ligu koja ce licite na one neke stare kupove. A ovim novim terminima su sklonili i onu jedinu stvar sto ju je dovodilo u vezu sa onim starim kupom sampiona. Pa i LS do tamo 2000.

stojan

pre 7 godina

RTS-u svejedno. Opet ce prenositi samo jednu.
(Bicu Slobodan, 09. decembar 2016 22:47)

Izvini poznavace, koja drzavna televizija u celom svetu prenosi dve?

Dingospo

pre 7 godina

Vidim neki se bune sto ce UEFA da mlati pare.. pa je l vama bitno da gledate sto vise utakmica ili vas pogadja to sto ce neke televizije da puknu pare za prenos, iste pare koje ce im se vratiti gledanjem tih utakmica. A sto se kladionica tice, neka uzima pare ko god hoce samo da nije iz mog dzepa, a nije, nije ni iz vaseg osim ako ne bacate pare na utakmice a veze nemate sa kladionicom.

diesel

pre 7 godina

Može i u 5 termina ,nek se naštima Kinezima lijepo nek uživaju bole ih brige,onako sjajnoo takmičenje uništiti treba i to znati,pravi maheri .Nema više šta ni da se vidi Real,Barsa eventualno Bayern,ni ove godine ništa drugačije možda se Juv umiješa al oni imaju neku čudnu nesreću da gube finala i kad zasluze i kad ne zasluze.Sve u svemu Liga Prvaka izgubila smisao ,biće samo gore tako da termin nebitan,kao i ovaj komentar ,kao i ja.
(brat Silvio, 9. decembar 2016 22:24)

Barsa, Real i Bajern vec 20 godina ucetvuju u zavrsnicama turnira.. ne kapiram kako je to sad odjednom izgubila smisao a Atletiko 2x u 3 godine bio nadomak titule, Celzi igrao finale pre 4 godine, Junajted pre 5.. Ako je tebi izgubila smisao ne mora da znaci da je generalno tako. Moje misljenje je da je grupna faza oslabila ali da su ekipe sve jace i da je malo neizvesnije nego pre 25 godina.

kaligula

pre 7 godina

Sve u svemu jesenji deo LS gubi polako na interesantnosti,previse grupa,favoriti uglavnom prolaze,kvalitet utakmica nista spec.tako da je ovo dobar pokusaj da se stvari malo prodrmaju!

lik7777

pre 7 godina

@as i ti treceplasirani i cetvrtoplasirani ce vise stici u evropi nego svi englez..jednostavno italijanima je evropa u krvi dok su englezima samo pare..

Lionac

pre 7 godina

Nesto mi nije logicno u tekstu, kaze da ce cetvorka imati po 4 predstavnika a da ce biti mesta samo za dva kluba koja nisu sampioni svojih zemalja? A inace nama je svejedno, smrdljivi rts ce i dalje prenositi jednu (i to najgoru) tekmu...

Lignjoslav

pre 7 godina

Nista cudno. Pa kako se sliva toliko love, ako ne indirektno i direktno od kladionice. Tako da ono što kupac(sponzor) traži, sponzor i dobije. 2termina, više klađenja, reklama... A to što će samo jaki da učestvuju, to nema ionako veze sa nama. Mi nismo ni među ovim slabim sto ponekad zalutaju u Lš u ovom starom formatu.

ronin

pre 7 godina

a rts će da prenosi samo drugo poluvreme druge utakmice, ali samo sredom... zbog štednje... a ostatak vremena će da emituju ranjenog orla...

Haler

pre 7 godina

Za one koji se bune sto im se suvise "namece" ovo takmicenje : Liga sampiona je daleko najgledanije sportsko takmicenje u svetu. A neko rece da njega i "97% ne zanima ovo". A sta bi inace ljubitelji fudbala u Srbiji gledali? Na nasim terenima bi pre uspevala stocna tepa,ili krompir, nego fudbal.

Diesel

pre 7 godina

(I ja sam ovca drugari ko i vi, samo crna!!!, 9. decembar 2016 21:56)

Izvini, a da li ce neko tebi uzeti pare ako UEFA uzme od kladionica? Da li ces ti propasti ako se neko u Uzbekistanu kladi u 19h pa u 21h i ako uzme milione? Vecitim hejterima ce smetati bilo kakva promena, samo nek je po sablonu i da nema nikakve dinamike. Kako god, meni ekstra. I onako se ne kladim a dobro bi mi doslo kad pada kisa da se zavalim I gledam dobar fudbal 4 sata a ne 2.

lumberjack

pre 7 godina

(I ja sam ovca drugari ko i vi, samo crna!!!, 9. decembar 2016 21:56)

Opusti se malo druze, niko nece tebi da uzme pare iz dzepa vec kladionicarima. Uostalom, vece su sanse da se neki kladionicar obogati a i zasto da ne? Da li bi se ti zalio kada bi ti 3 miliona palo s Marsa? Naravno da ne, tako se ni ja ne zalim sto ce bilo ko osim mene uzeti te pare. Ja svakako nista ne gubim a mislim da ne gubis ni ti. Dobijas utakmicu Lige Sampiona u 7 sati pa jos jednu u 9. Ako je kisa napolju nista lepse nema. Bolje to nego da pratim 8 utakmica u istom terminu i da se bijem sa gostima kafane oko prenosa.

Čoik

pre 7 godina

kako vam nije jasno.. Pise u grupnoj fazi dve ekipe koje nisu sampioni svojih drzava, znaci drugi i treci. A cetvrti ide u baraz za grupnu fazu.