1. "Sve je ovo tako.. konfuzno!" film "Munje" (prim.aut.)
  (Bracad, 1. oktobar 2003 16:03)

  # Link komentara

 2. Uzas!!! Ako ovako nastave da menjaju pravila, onda bi mogli da promene i ime sportu.
  (Daniela, 2. oktobar 2003 01:36)

  # Link komentara

 3. ja sam sve skontao osim ovoh predposlednjeg pravila gde kaze da ako posle suta igrac odbrane zakaci loptu ona postaje mrtva i moguci postignuti kos ne vazi! lopta se verovatno smatra mrtvom kako bi mogla da se dodeli nekoj od ekipa na startu sledece cetvrtine,ali mi nije jasno zasto se pogodak ne racuna....
  (milos, 2. oktobar 2003 12:33)

  # Link komentara

 4. Kada ce vec jednom da se uredi da se posle prolaska lopte kroz obruc zaustavi vreme? Ono nastavlja da tece i ekipa koja krece u napad ostaje uskracena za nekad dragocene sekunde(u finisu utakmice). Koliko smo puta bili svedoci da se na usporenim snimcima vidi da je lopta prosla kroz obruc, a da je vreme isteklo. Ovo sto se sada predlaze je pokusaj da se unese neka novina, a stari problemi ostaju nereseni!!!
  (Basa, 2. oktobar 2003 22:13)

  # Link komentara

 5. Jedino mi nikako nije jasno zasto neka ekipa koja osvoji novi napad na protivnickoj (nakon izvedenog prvog uhvacena odbijena lopta) polovini ima ceo napad a ne skraceni od 15 sekundi, cisto zato sto u taj novi ne polazi ispod svog kosa.

  Po meni bi tih 15 sekundi bilo sasvim dovoljno za taj drugi napad ili eventualno treci.
  Malo mrse sa tim satovima ali sta da se radi, isto tako sam misljenja da i osoba koja se bavi vremenom mora da bude sudija.
  (Lazar, 2. oktobar 2003 23:27)

  # Link komentara

 6. Mogu reci da mi se vecina novina ne svidja. Ok je da ne skacu za svaku cetvrtinu, ali "promena poseda lopte" sa strelicama na semaforu je mnogo bezveze pravilo, predpostavljam uvedeno iz americke srednjoskolske lige. Bas jeste zanimljivost kosarke kad se neki bek izbori sa krilom(ili centrom) za loptu, pa ga jos i naskache u borbi za mrtvu loptu... a i ono oko sirene i suta u zadnjoj sekundi malo zamrsheno. ako sam razumeo- sutnes, ovaj umesto da ti lupi bananu samo zakaci, lopta udje-a kos ne vazi... pa ko mu kriv, sto je skakao na bananu kad ne zna :)
  (Toni-7-, 4. oktobar 2003 12:14)

  # Link komentara