Petak, 09.12.2016.

08:27

Jokić u dabl-dabl ritmu, Bjelica održava prosek

Nikola Jokić zabeležio je novi dabl-dabl u dresu Denvera, dok je Nemanja Bjelica odigrao novi solidan meč za Minesotu.

Izvor:

Jokiæ u dabl-dabl ritmu, Bjelica održava prosek IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 7 godina

Zivim u Americi, sinoc je Minesota bila na TV, Reggie Miller je komentarisao. Naravno, prica se samo o mladim zvezdama, sta god urade hvale se, kad pogrese treba im vise iskustva... Onda Bjelica u jednom trenutku dobije loptu u odbrani, prenese je, pa kad vidi da je kos otvoren udje i zavrsi. Ostali u studiju i dalje pricaju o mladim zvezdama, a Reggie na trenutak promeni temu: "Zanimljivo, ovaj Bjelica je specialista za trojke, sad je upravo preveo loptu preko celog terena i zavrsio, hm?!?". To je bilo sve, ali Beli igra sve sigurnije, ima nade da ga neko primeti i da mozda nadje tim gde ce ga bolje koristiti.

JPR23

pre 7 godina

Malone je definitivno pukao... Drzati 30 i kusur minuta u igri, Galinarija sa sutem 3/11 i jos goreg Chandler-a sa 2/16, to ili si izgubljen, nemas autoritet , il pak ga nije uopste briga. Razumem kad su to ekipe poput Hjustona, GSW, koji to mogu sebi da dopuste... ali Denver, sa skorom koji ima, ja eto ne razumem, jel imaju obi i gram ambicija ili ?

drago

pre 7 godina

Dario je napravio seriju 8:0 kad su 76ersi otisli sa +3 na +10 na 3 minute do kraja i time prelomio mec:

https://www.youtube.com/watch?v=DuKlWcM3vMM

Ako je neko propustio ovu majstoriju:

https://www.youtube.com/watch?v=iThGzZCFciA

Bender vs Durant (eto da ste imali Bendera Durant ne bi mirno spavao):

https://www.youtube.com/watch?v=UAnX2pK7H-c

toto

pre 7 godina

Vodili su veci deo meca. Cendler se ispromasivao zesce. 27 izgubljenih lopti za tim ukupno. Od toga Jokic i Nurkic po 4. Verovatno je to umor zbog meca dan pre.
Jokic odlicno skakao. Dobar procenat suta. Samo jedan faul, sto je pohvalno.Bila je jedna lepa asistencija od Jokica za Murray-a.

Za Bjelicu ne bih previse da komentarisem, za 13 minuta je ovo super. Takodje dobar procenat suta.

Larry

pre 7 godina

Jokara
Vidara
Zigara
DJokara
Dekara
Redovno citam ovakva imena po sportskim forumima .Nista - smeskam se i dalje i sve vas volim dragi forumasi.
(krakaka, 09. decembar 2016 09:15)

Dodao bih još Štimara,Kinzara, Jovara,Nedara a koliko ih ima još to nikada nećemo saznati. Oni koji imaju malo nezgrapnije prezime imali su sreće da ih ova 'araizacija' zaobidje mada ne bi me čudilo da i uskoro pročitamo Teodosara,Bjelicara,Raduljara...

Mogli

pre 7 godina

@ warriorsi jos od marculjonisa

Ne moze to da se desi zato sto su i Minesota i Denver poslednje djubre od ekipa pa se desi da pobede cisto kada nekoga ide sut i forsira se samo taj igrac, dok su skokovi, odbrana i asistencije misaone imenice u takvim ekipama. Taktiku trenera Denvera ni Stiven Hoking ne moze da objasni.

gluvaglava

pre 7 godina

svaka čast jokiću! samo strpljivo...nadam se da će uskoro doći do smene trenera i da ćeš imati veću minutažu, jer to i zaslužuješ.

bla

pre 7 godina

tim tibodo svakako nije retard, i vazi za jednog od najboljih trenera u nba. minesoti je ocigledno cilj razvoj mladih igraca koje imaju, a bjelica nema izbora nego da ucestvuje u tome. rose je postao najmladji mvp radeci sa timom. isto tako je i butler postao all star igrac. cak je i taj gibson postao vrlo dobar igrac sa njim.
igraci koji su vec imali reputaciju u nba ligi su odbijali da igraju u ekipama u kojima je razvoj igraca prioritet. Dominique Wilkins je odbio i rekao da ga to u zivotu ne zanima i da ce se radije penzionisati, a daleko je Bjelica od njega.

gojimir debeljački

pre 7 godina

kako bih voleo naredne sezone da vidim tandem Teo-Bjelica u Sakramentu ili New Orleansu. Divac kao menadžer SAC (ako ostane pošto je dosta brljao) bi mogao to da sredi. Oba tima imaju jednog dominantog visokog igrača, ali loše rezultate jer ostatak ekipe nema talenta. Teo bi imao slobodu u napadu, imao bi koga da hrani loptama. Bjelica bi za 25-30 min kao 2-3 opcija sa cut-igrom i ofanzivnim skokom (koji mu je zabranjen u MIN) stigao do svog nivoa. Cousins bi bio na 30p 10sk , R Gey na 20p, rezultati sigurno ne bi bili gori nego sto su sada. Opet bi se ustajalo noću da se gleda srpski Sacramento. Pusti snovi.

Realno stanje

pre 7 godina

Jokic je dao najvise koseva u Denveru al je bio drugi najlosiji kosarkas Denvera sinoc sa ucinkom +/- -20 samo Chandleer sa -24 je bio losiji

oklagija

pre 7 godina

Denver se ne raspada. Denver se davno raspao i sad su u procesu gradjenja tima i rezultati su im u drugom planu. Zele da se otarase Farida i Galinarija ali niko nije lud da preuzme na sebe ludacke ugovore koje imaju a koji nisu u skladu realno sa njihovim kvalitetom. Slicnu muku muci i Minesota sa Pekovicem i Rubijom ali ako nista drugo vidi se svetlo na kraju tunela za ove dve ekipe. Narocito za Minesotu, njima predvidjam nekoliko uzastopnih finala pocevsi od 2019 godine ako ih povrede ne sprece. Denver nema bas tako blistavu buducnost, dosta toga zavisi od narednog drafta jer sa ovakvom panjinom na pleju od Mudiaja nema se kud. Dakle uz dobar draft i jedan solidan trejd eto Denvera narednih godina redovno u doigravanju. Poyy.

Lort

pre 7 godina

Jokić ni malo nije napredovao...neće se on dobro provesti u NBA ako nastavi ovako...Bjelica se uskoro vraća u Evropu, a Marjsnović je svakako izgubljen slučaj i za Evropu, ali je makar ubo dobar ugovor...

Jole SM

pre 7 godina

Ljudi kakva promena trenera u Denveru I kakvi trejdovi u Minesoti pa svako ko malo prati NBA zna da su obe ekipe donji prosek NBA lige nesto slicno Mornaru I Karpos Sokoli-u ABA ligi ali je po meni I bolja varijanta da se prvih par sezona provede u ekipama gde imas minutazu I stices iskustvo igranja utakmica mada je Milicic imao drugu viziju svoje karijere pa je cak osvojio I sampionski prsten u prvoj sezoni a osim teretane I silnih miliona nije puno video od NBA lige...nesto kao Boban sada

krakaka

pre 7 godina

Jokara
Vidara
Zigara
DJokara
Dekara
Redovno citam ovakva imena po sportskim forumima .Nista - smeskam se i dalje i sve vas volim dragi forumasi.

NNN

pre 7 godina

Džamir Nelson je bio najzaslužniji kada je Orlando ušao u finale plej-ofa 2009. i to tako što se povredio pa nije igrao do finala!
(za Orlando bi bolje bilo da se nije ni vraćao, na jednoj utakmici vode 3 razlike i on pusti Fišera da šutira trojku, ovaj naravno pogodi i LAL dobiju u produžetku)

bobo

pre 7 godina

Denver ima problem sa Galinarijem i Čendlerom, koji su ogromni potrošači lopti, a često siluju i kada ih ne ide. Mogu da imaju neverovatne partije, ali češće je obrnuto. Juče im nije igrao ni Mudije kojeg toliko kritikujete. Mislim da on nije problem, napredovaće i biće on dobar. Otišao im je i Barns od prošle sezone. Prilično loše selektirana ekipa. Mnogo potrošača, malo radilica, nijedna prava zvezda. Biće tu trejdova, mislim da su i oni svesni da ovakav roster nema budućnost.

Rema

pre 7 godina

Kako da pobede kad obojica igraju u divljackim timovima,pogotovo Minasota,znaci lopte su privatizovane za Lavina,Wiggins,i Townsa,ako nije neko od njih u igri ulazi Muhamed koji nastavlja istim ritmom,tu nema timske igre ic,tako da Bjeli treba da trazi trade...

mali paja

pre 7 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (krakaka, 9. decembar 2016 09:15)

Slažem se sa tobom, ali moram da te ispravim: Nije Dekara, već Stankela, a sa njim u kombinaciji često ide i Pantela...

A interesantno je da još niko nije rekao Dudara, Đorđara (ili Salara) i Raduljara za Dudu Ivkovića, Đorđevića i Raduljicu.

Boban Marjanovic

pre 7 godina

nije mi jasno zasto trener minesote izvadi bjelicu posle 2 trojke zaredom i plus 10 i onda ga ubaci 20 Minuta kasnije kada je sve izgubljeno. vidi se kako se forsiraju la vine i towns, oni nikad ispod 30+ ne igraju i ako imaju kvotu bacanja od 10%. steta za bjelica ali ovde nema buducnost za njega.

Fica

pre 7 godina

Voleo bi samo jedan mec da vidim Jokica sa 15-20 suteva i Bjelicu.
Jer kada vidim kako njihovi saigraci prosipaju svoje suteve mogu i oni da probaju jednom a verujem dali bi mnogo vise nego svi oni.

stevan

pre 7 godina

Skrceg pleja odavno nisam gledao od dzamira nelsona, svaki pik en rol lik zavrsava na ulaz ili naskok-sut. Svaku petu loptu na piku doda, ali baca samo povratne spolja na trojku, ne zna ili nece da odigra na centra pik... PS. spoljna linija denvera je promasila zadnjih 13 suteva za 3,ispucavanje na kraju...

Jumko

pre 7 godina

Zamislite da u spanskoj primeri igraju fudbaleri za Levante i Hihon, stalno gube, a dva igraca budu oko proseka u nekoj utakmici, svakoj petoj otprilike... E to su Jokic i Bjelica u Nba. Dovidjenja!

drago

pre 7 godina

Ooet dobra Sariceva partija (13+5) u pobjedi.

Jaran

Postovanje za Stojakovica ali on mi se isto nikad nije svidjao. Samo je stajao u kutu i sutirao trice (plus penale).

Rocky Balboa

Hezonja je prerano otisao i u Barcelonu. Treba ici korak po korak kao Saric i Bogdanovic (iako se i on prvo zaletio u Real sto mu je skoro unistilo karijeru). Ali to ne znaci da nije dobar za reprezentaciju i konkurenciju na velikim natjecanjima...protiv Srbije i Argentine je rasturio. I lani protiv Litve u zadnjoj pripremnoj...zapravo svaki put kad je dobio sansu tako da se ja ne bojim za njega. Konstatno igra dobro za repku i dize tim svojim kosevima sto znaci da ce biti prava snaga. Zapravo je to vec sada. On ce biti uz Drazena nas najbolji igrac u NBA samo sto ce mu ovako trebati duze vremena.
Sto se tice onog lika iz Banata..ja takvma ni ne odgovaram. Neko ko pise Kroasani, Hezonja se istripovao, neko se LOZI da je neka sila, raspali Brooklyn, neke gluposti za Sarica (sto je dijelom i istina ali Kalinic je jos gori po tom pitanju pa ga to ne sprijecava da bude odlican igrac) je nezreo i smijesan lik. Jedino je pohvalio Simona jer ga mi ne spominjemo (a ovi mu smetaju jer srpski igraci nisu trenutno tako dobri u NBA).

Stara kuka

Decko, ti nisi normalan. Inace ti je Ivanisevic Hrvat, iz stare splitske familije.Kad si vec toliko dosadan da ti kazem da smo vas dobili u prijateljskoj 2010-e ;)

galina

pre 7 godina

@warriorsi...
Pa tehnicki, druga ekipa je igrala na najvisem nivou jer je pobedila, sto uvecava Jokicev uspeh. A i ovo je, ocigledno bila vec izgubljena utakmica pa je Jok dobio znatno vecu minutazu. Iz aviona se vidi da trener Meloun mora da gura starije zbog statistike i buducih transfera.
Nikoli sve najbolje i samo neka ovako nastavi da u svakoj prilici daje sve od sebe, jer ce mu se to isplatiti 100%.

eto

pre 7 godina

@warriorsi od marc...
Pa kako bjelica da bude dobar u pobedi kada šta god da uradi za 10 min (koliko mu onaj retard dozvoli da igra) ovi izgube.
Pa ne može se za 10 minuta dati više poena nego cela protivnička ekipa za 48 minuta?
Trade je za njega jedina prava opcija. Sve ostalo je nemoguća misija.

krakaka

pre 7 godina

Jokara
Vidara
Zigara
DJokara
Dekara
Redovno citam ovakva imena po sportskim forumima .Nista - smeskam se i dalje i sve vas volim dragi forumasi.

eto

pre 7 godina

@warriorsi od marc...
Pa kako bjelica da bude dobar u pobedi kada šta god da uradi za 10 min (koliko mu onaj retard dozvoli da igra) ovi izgube.
Pa ne može se za 10 minuta dati više poena nego cela protivnička ekipa za 48 minuta?
Trade je za njega jedina prava opcija. Sve ostalo je nemoguća misija.

stevan

pre 7 godina

Skrceg pleja odavno nisam gledao od dzamira nelsona, svaki pik en rol lik zavrsava na ulaz ili naskok-sut. Svaku petu loptu na piku doda, ali baca samo povratne spolja na trojku, ne zna ili nece da odigra na centra pik... PS. spoljna linija denvera je promasila zadnjih 13 suteva za 3,ispucavanje na kraju...

galina

pre 7 godina

@warriorsi...
Pa tehnicki, druga ekipa je igrala na najvisem nivou jer je pobedila, sto uvecava Jokicev uspeh. A i ovo je, ocigledno bila vec izgubljena utakmica pa je Jok dobio znatno vecu minutazu. Iz aviona se vidi da trener Meloun mora da gura starije zbog statistike i buducih transfera.
Nikoli sve najbolje i samo neka ovako nastavi da u svakoj prilici daje sve od sebe, jer ce mu se to isplatiti 100%.

gojimir debeljački

pre 7 godina

kako bih voleo naredne sezone da vidim tandem Teo-Bjelica u Sakramentu ili New Orleansu. Divac kao menadžer SAC (ako ostane pošto je dosta brljao) bi mogao to da sredi. Oba tima imaju jednog dominantog visokog igrača, ali loše rezultate jer ostatak ekipe nema talenta. Teo bi imao slobodu u napadu, imao bi koga da hrani loptama. Bjelica bi za 25-30 min kao 2-3 opcija sa cut-igrom i ofanzivnim skokom (koji mu je zabranjen u MIN) stigao do svog nivoa. Cousins bi bio na 30p 10sk , R Gey na 20p, rezultati sigurno ne bi bili gori nego sto su sada. Opet bi se ustajalo noću da se gleda srpski Sacramento. Pusti snovi.

Larry

pre 7 godina

Jokara
Vidara
Zigara
DJokara
Dekara
Redovno citam ovakva imena po sportskim forumima .Nista - smeskam se i dalje i sve vas volim dragi forumasi.
(krakaka, 09. decembar 2016 09:15)

Dodao bih još Štimara,Kinzara, Jovara,Nedara a koliko ih ima još to nikada nećemo saznati. Oni koji imaju malo nezgrapnije prezime imali su sreće da ih ova 'araizacija' zaobidje mada ne bi me čudilo da i uskoro pročitamo Teodosara,Bjelicara,Raduljara...

toto

pre 7 godina

Vodili su veci deo meca. Cendler se ispromasivao zesce. 27 izgubljenih lopti za tim ukupno. Od toga Jokic i Nurkic po 4. Verovatno je to umor zbog meca dan pre.
Jokic odlicno skakao. Dobar procenat suta. Samo jedan faul, sto je pohvalno.Bila je jedna lepa asistencija od Jokica za Murray-a.

Za Bjelicu ne bih previse da komentarisem, za 13 minuta je ovo super. Takodje dobar procenat suta.

oklagija

pre 7 godina

Denver se ne raspada. Denver se davno raspao i sad su u procesu gradjenja tima i rezultati su im u drugom planu. Zele da se otarase Farida i Galinarija ali niko nije lud da preuzme na sebe ludacke ugovore koje imaju a koji nisu u skladu realno sa njihovim kvalitetom. Slicnu muku muci i Minesota sa Pekovicem i Rubijom ali ako nista drugo vidi se svetlo na kraju tunela za ove dve ekipe. Narocito za Minesotu, njima predvidjam nekoliko uzastopnih finala pocevsi od 2019 godine ako ih povrede ne sprece. Denver nema bas tako blistavu buducnost, dosta toga zavisi od narednog drafta jer sa ovakvom panjinom na pleju od Mudiaja nema se kud. Dakle uz dobar draft i jedan solidan trejd eto Denvera narednih godina redovno u doigravanju. Poyy.

bla

pre 7 godina

tim tibodo svakako nije retard, i vazi za jednog od najboljih trenera u nba. minesoti je ocigledno cilj razvoj mladih igraca koje imaju, a bjelica nema izbora nego da ucestvuje u tome. rose je postao najmladji mvp radeci sa timom. isto tako je i butler postao all star igrac. cak je i taj gibson postao vrlo dobar igrac sa njim.
igraci koji su vec imali reputaciju u nba ligi su odbijali da igraju u ekipama u kojima je razvoj igraca prioritet. Dominique Wilkins je odbio i rekao da ga to u zivotu ne zanima i da ce se radije penzionisati, a daleko je Bjelica od njega.

Pera

pre 7 godina

Zivim u Americi, sinoc je Minesota bila na TV, Reggie Miller je komentarisao. Naravno, prica se samo o mladim zvezdama, sta god urade hvale se, kad pogrese treba im vise iskustva... Onda Bjelica u jednom trenutku dobije loptu u odbrani, prenese je, pa kad vidi da je kos otvoren udje i zavrsi. Ostali u studiju i dalje pricaju o mladim zvezdama, a Reggie na trenutak promeni temu: "Zanimljivo, ovaj Bjelica je specialista za trojke, sad je upravo preveo loptu preko celog terena i zavrsio, hm?!?". To je bilo sve, ali Beli igra sve sigurnije, ima nade da ga neko primeti i da mozda nadje tim gde ce ga bolje koristiti.

bobo

pre 7 godina

Denver ima problem sa Galinarijem i Čendlerom, koji su ogromni potrošači lopti, a često siluju i kada ih ne ide. Mogu da imaju neverovatne partije, ali češće je obrnuto. Juče im nije igrao ni Mudije kojeg toliko kritikujete. Mislim da on nije problem, napredovaće i biće on dobar. Otišao im je i Barns od prošle sezone. Prilično loše selektirana ekipa. Mnogo potrošača, malo radilica, nijedna prava zvezda. Biće tu trejdova, mislim da su i oni svesni da ovakav roster nema budućnost.

Mogli

pre 7 godina

@ warriorsi jos od marculjonisa

Ne moze to da se desi zato sto su i Minesota i Denver poslednje djubre od ekipa pa se desi da pobede cisto kada nekoga ide sut i forsira se samo taj igrac, dok su skokovi, odbrana i asistencije misaone imenice u takvim ekipama. Taktiku trenera Denvera ni Stiven Hoking ne moze da objasni.

Boban Marjanovic

pre 7 godina

nije mi jasno zasto trener minesote izvadi bjelicu posle 2 trojke zaredom i plus 10 i onda ga ubaci 20 Minuta kasnije kada je sve izgubljeno. vidi se kako se forsiraju la vine i towns, oni nikad ispod 30+ ne igraju i ako imaju kvotu bacanja od 10%. steta za bjelica ali ovde nema buducnost za njega.

NNN

pre 7 godina

Džamir Nelson je bio najzaslužniji kada je Orlando ušao u finale plej-ofa 2009. i to tako što se povredio pa nije igrao do finala!
(za Orlando bi bolje bilo da se nije ni vraćao, na jednoj utakmici vode 3 razlike i on pusti Fišera da šutira trojku, ovaj naravno pogodi i LAL dobiju u produžetku)

Jole SM

pre 7 godina

Ljudi kakva promena trenera u Denveru I kakvi trejdovi u Minesoti pa svako ko malo prati NBA zna da su obe ekipe donji prosek NBA lige nesto slicno Mornaru I Karpos Sokoli-u ABA ligi ali je po meni I bolja varijanta da se prvih par sezona provede u ekipama gde imas minutazu I stices iskustvo igranja utakmica mada je Milicic imao drugu viziju svoje karijere pa je cak osvojio I sampionski prsten u prvoj sezoni a osim teretane I silnih miliona nije puno video od NBA lige...nesto kao Boban sada

Fica

pre 7 godina

Voleo bi samo jedan mec da vidim Jokica sa 15-20 suteva i Bjelicu.
Jer kada vidim kako njihovi saigraci prosipaju svoje suteve mogu i oni da probaju jednom a verujem dali bi mnogo vise nego svi oni.

Rema

pre 7 godina

Kako da pobede kad obojica igraju u divljackim timovima,pogotovo Minasota,znaci lopte su privatizovane za Lavina,Wiggins,i Townsa,ako nije neko od njih u igri ulazi Muhamed koji nastavlja istim ritmom,tu nema timske igre ic,tako da Bjeli treba da trazi trade...

gluvaglava

pre 7 godina

svaka čast jokiću! samo strpljivo...nadam se da će uskoro doći do smene trenera i da ćeš imati veću minutažu, jer to i zaslužuješ.

JPR23

pre 7 godina

Malone je definitivno pukao... Drzati 30 i kusur minuta u igri, Galinarija sa sutem 3/11 i jos goreg Chandler-a sa 2/16, to ili si izgubljen, nemas autoritet , il pak ga nije uopste briga. Razumem kad su to ekipe poput Hjustona, GSW, koji to mogu sebi da dopuste... ali Denver, sa skorom koji ima, ja eto ne razumem, jel imaju obi i gram ambicija ili ?

Realno stanje

pre 7 godina

Jokic je dao najvise koseva u Denveru al je bio drugi najlosiji kosarkas Denvera sinoc sa ucinkom +/- -20 samo Chandleer sa -24 je bio losiji

mali paja

pre 7 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (krakaka, 9. decembar 2016 09:15)

Slažem se sa tobom, ali moram da te ispravim: Nije Dekara, već Stankela, a sa njim u kombinaciji često ide i Pantela...

A interesantno je da još niko nije rekao Dudara, Đorđara (ili Salara) i Raduljara za Dudu Ivkovića, Đorđevića i Raduljicu.

Jumko

pre 7 godina

Zamislite da u spanskoj primeri igraju fudbaleri za Levante i Hihon, stalno gube, a dva igraca budu oko proseka u nekoj utakmici, svakoj petoj otprilike... E to su Jokic i Bjelica u Nba. Dovidjenja!

Lort

pre 7 godina

Jokić ni malo nije napredovao...neće se on dobro provesti u NBA ako nastavi ovako...Bjelica se uskoro vraća u Evropu, a Marjsnović je svakako izgubljen slučaj i za Evropu, ali je makar ubo dobar ugovor...

drago

pre 7 godina

Ooet dobra Sariceva partija (13+5) u pobjedi.

Jaran

Postovanje za Stojakovica ali on mi se isto nikad nije svidjao. Samo je stajao u kutu i sutirao trice (plus penale).

Rocky Balboa

Hezonja je prerano otisao i u Barcelonu. Treba ici korak po korak kao Saric i Bogdanovic (iako se i on prvo zaletio u Real sto mu je skoro unistilo karijeru). Ali to ne znaci da nije dobar za reprezentaciju i konkurenciju na velikim natjecanjima...protiv Srbije i Argentine je rasturio. I lani protiv Litve u zadnjoj pripremnoj...zapravo svaki put kad je dobio sansu tako da se ja ne bojim za njega. Konstatno igra dobro za repku i dize tim svojim kosevima sto znaci da ce biti prava snaga. Zapravo je to vec sada. On ce biti uz Drazena nas najbolji igrac u NBA samo sto ce mu ovako trebati duze vremena.
Sto se tice onog lika iz Banata..ja takvma ni ne odgovaram. Neko ko pise Kroasani, Hezonja se istripovao, neko se LOZI da je neka sila, raspali Brooklyn, neke gluposti za Sarica (sto je dijelom i istina ali Kalinic je jos gori po tom pitanju pa ga to ne sprijecava da bude odlican igrac) je nezreo i smijesan lik. Jedino je pohvalio Simona jer ga mi ne spominjemo (a ovi mu smetaju jer srpski igraci nisu trenutno tako dobri u NBA).

Stara kuka

Decko, ti nisi normalan. Inace ti je Ivanisevic Hrvat, iz stare splitske familije.Kad si vec toliko dosadan da ti kazem da smo vas dobili u prijateljskoj 2010-e ;)

drago

pre 7 godina

Dario je napravio seriju 8:0 kad su 76ersi otisli sa +3 na +10 na 3 minute do kraja i time prelomio mec:

https://www.youtube.com/watch?v=DuKlWcM3vMM

Ako je neko propustio ovu majstoriju:

https://www.youtube.com/watch?v=iThGzZCFciA

Bender vs Durant (eto da ste imali Bendera Durant ne bi mirno spavao):

https://www.youtube.com/watch?v=UAnX2pK7H-c

Lort

pre 7 godina

Jokić ni malo nije napredovao...neće se on dobro provesti u NBA ako nastavi ovako...Bjelica se uskoro vraća u Evropu, a Marjsnović je svakako izgubljen slučaj i za Evropu, ali je makar ubo dobar ugovor...

Jumko

pre 7 godina

Zamislite da u spanskoj primeri igraju fudbaleri za Levante i Hihon, stalno gube, a dva igraca budu oko proseka u nekoj utakmici, svakoj petoj otprilike... E to su Jokic i Bjelica u Nba. Dovidjenja!

drago

pre 7 godina

Dario je napravio seriju 8:0 kad su 76ersi otisli sa +3 na +10 na 3 minute do kraja i time prelomio mec:

https://www.youtube.com/watch?v=DuKlWcM3vMM

Ako je neko propustio ovu majstoriju:

https://www.youtube.com/watch?v=iThGzZCFciA

Bender vs Durant (eto da ste imali Bendera Durant ne bi mirno spavao):

https://www.youtube.com/watch?v=UAnX2pK7H-c

drago

pre 7 godina

Ooet dobra Sariceva partija (13+5) u pobjedi.

Jaran

Postovanje za Stojakovica ali on mi se isto nikad nije svidjao. Samo je stajao u kutu i sutirao trice (plus penale).

Rocky Balboa

Hezonja je prerano otisao i u Barcelonu. Treba ici korak po korak kao Saric i Bogdanovic (iako se i on prvo zaletio u Real sto mu je skoro unistilo karijeru). Ali to ne znaci da nije dobar za reprezentaciju i konkurenciju na velikim natjecanjima...protiv Srbije i Argentine je rasturio. I lani protiv Litve u zadnjoj pripremnoj...zapravo svaki put kad je dobio sansu tako da se ja ne bojim za njega. Konstatno igra dobro za repku i dize tim svojim kosevima sto znaci da ce biti prava snaga. Zapravo je to vec sada. On ce biti uz Drazena nas najbolji igrac u NBA samo sto ce mu ovako trebati duze vremena.
Sto se tice onog lika iz Banata..ja takvma ni ne odgovaram. Neko ko pise Kroasani, Hezonja se istripovao, neko se LOZI da je neka sila, raspali Brooklyn, neke gluposti za Sarica (sto je dijelom i istina ali Kalinic je jos gori po tom pitanju pa ga to ne sprijecava da bude odlican igrac) je nezreo i smijesan lik. Jedino je pohvalio Simona jer ga mi ne spominjemo (a ovi mu smetaju jer srpski igraci nisu trenutno tako dobri u NBA).

Stara kuka

Decko, ti nisi normalan. Inace ti je Ivanisevic Hrvat, iz stare splitske familije.Kad si vec toliko dosadan da ti kazem da smo vas dobili u prijateljskoj 2010-e ;)

Realno stanje

pre 7 godina

Jokic je dao najvise koseva u Denveru al je bio drugi najlosiji kosarkas Denvera sinoc sa ucinkom +/- -20 samo Chandleer sa -24 je bio losiji

krakaka

pre 7 godina

Jokara
Vidara
Zigara
DJokara
Dekara
Redovno citam ovakva imena po sportskim forumima .Nista - smeskam se i dalje i sve vas volim dragi forumasi.

eto

pre 7 godina

@warriorsi od marc...
Pa kako bjelica da bude dobar u pobedi kada šta god da uradi za 10 min (koliko mu onaj retard dozvoli da igra) ovi izgube.
Pa ne može se za 10 minuta dati više poena nego cela protivnička ekipa za 48 minuta?
Trade je za njega jedina prava opcija. Sve ostalo je nemoguća misija.

galina

pre 7 godina

@warriorsi...
Pa tehnicki, druga ekipa je igrala na najvisem nivou jer je pobedila, sto uvecava Jokicev uspeh. A i ovo je, ocigledno bila vec izgubljena utakmica pa je Jok dobio znatno vecu minutazu. Iz aviona se vidi da trener Meloun mora da gura starije zbog statistike i buducih transfera.
Nikoli sve najbolje i samo neka ovako nastavi da u svakoj prilici daje sve od sebe, jer ce mu se to isplatiti 100%.

gojimir debeljački

pre 7 godina

kako bih voleo naredne sezone da vidim tandem Teo-Bjelica u Sakramentu ili New Orleansu. Divac kao menadžer SAC (ako ostane pošto je dosta brljao) bi mogao to da sredi. Oba tima imaju jednog dominantog visokog igrača, ali loše rezultate jer ostatak ekipe nema talenta. Teo bi imao slobodu u napadu, imao bi koga da hrani loptama. Bjelica bi za 25-30 min kao 2-3 opcija sa cut-igrom i ofanzivnim skokom (koji mu je zabranjen u MIN) stigao do svog nivoa. Cousins bi bio na 30p 10sk , R Gey na 20p, rezultati sigurno ne bi bili gori nego sto su sada. Opet bi se ustajalo noću da se gleda srpski Sacramento. Pusti snovi.

stevan

pre 7 godina

Skrceg pleja odavno nisam gledao od dzamira nelsona, svaki pik en rol lik zavrsava na ulaz ili naskok-sut. Svaku petu loptu na piku doda, ali baca samo povratne spolja na trojku, ne zna ili nece da odigra na centra pik... PS. spoljna linija denvera je promasila zadnjih 13 suteva za 3,ispucavanje na kraju...

oklagija

pre 7 godina

Denver se ne raspada. Denver se davno raspao i sad su u procesu gradjenja tima i rezultati su im u drugom planu. Zele da se otarase Farida i Galinarija ali niko nije lud da preuzme na sebe ludacke ugovore koje imaju a koji nisu u skladu realno sa njihovim kvalitetom. Slicnu muku muci i Minesota sa Pekovicem i Rubijom ali ako nista drugo vidi se svetlo na kraju tunela za ove dve ekipe. Narocito za Minesotu, njima predvidjam nekoliko uzastopnih finala pocevsi od 2019 godine ako ih povrede ne sprece. Denver nema bas tako blistavu buducnost, dosta toga zavisi od narednog drafta jer sa ovakvom panjinom na pleju od Mudiaja nema se kud. Dakle uz dobar draft i jedan solidan trejd eto Denvera narednih godina redovno u doigravanju. Poyy.

Boban Marjanovic

pre 7 godina

nije mi jasno zasto trener minesote izvadi bjelicu posle 2 trojke zaredom i plus 10 i onda ga ubaci 20 Minuta kasnije kada je sve izgubljeno. vidi se kako se forsiraju la vine i towns, oni nikad ispod 30+ ne igraju i ako imaju kvotu bacanja od 10%. steta za bjelica ali ovde nema buducnost za njega.

Jole SM

pre 7 godina

Ljudi kakva promena trenera u Denveru I kakvi trejdovi u Minesoti pa svako ko malo prati NBA zna da su obe ekipe donji prosek NBA lige nesto slicno Mornaru I Karpos Sokoli-u ABA ligi ali je po meni I bolja varijanta da se prvih par sezona provede u ekipama gde imas minutazu I stices iskustvo igranja utakmica mada je Milicic imao drugu viziju svoje karijere pa je cak osvojio I sampionski prsten u prvoj sezoni a osim teretane I silnih miliona nije puno video od NBA lige...nesto kao Boban sada

gluvaglava

pre 7 godina

svaka čast jokiću! samo strpljivo...nadam se da će uskoro doći do smene trenera i da ćeš imati veću minutažu, jer to i zaslužuješ.

Larry

pre 7 godina

Jokara
Vidara
Zigara
DJokara
Dekara
Redovno citam ovakva imena po sportskim forumima .Nista - smeskam se i dalje i sve vas volim dragi forumasi.
(krakaka, 09. decembar 2016 09:15)

Dodao bih još Štimara,Kinzara, Jovara,Nedara a koliko ih ima još to nikada nećemo saznati. Oni koji imaju malo nezgrapnije prezime imali su sreće da ih ova 'araizacija' zaobidje mada ne bi me čudilo da i uskoro pročitamo Teodosara,Bjelicara,Raduljara...

Fica

pre 7 godina

Voleo bi samo jedan mec da vidim Jokica sa 15-20 suteva i Bjelicu.
Jer kada vidim kako njihovi saigraci prosipaju svoje suteve mogu i oni da probaju jednom a verujem dali bi mnogo vise nego svi oni.

bobo

pre 7 godina

Denver ima problem sa Galinarijem i Čendlerom, koji su ogromni potrošači lopti, a često siluju i kada ih ne ide. Mogu da imaju neverovatne partije, ali češće je obrnuto. Juče im nije igrao ni Mudije kojeg toliko kritikujete. Mislim da on nije problem, napredovaće i biće on dobar. Otišao im je i Barns od prošle sezone. Prilično loše selektirana ekipa. Mnogo potrošača, malo radilica, nijedna prava zvezda. Biće tu trejdova, mislim da su i oni svesni da ovakav roster nema budućnost.

bla

pre 7 godina

tim tibodo svakako nije retard, i vazi za jednog od najboljih trenera u nba. minesoti je ocigledno cilj razvoj mladih igraca koje imaju, a bjelica nema izbora nego da ucestvuje u tome. rose je postao najmladji mvp radeci sa timom. isto tako je i butler postao all star igrac. cak je i taj gibson postao vrlo dobar igrac sa njim.
igraci koji su vec imali reputaciju u nba ligi su odbijali da igraju u ekipama u kojima je razvoj igraca prioritet. Dominique Wilkins je odbio i rekao da ga to u zivotu ne zanima i da ce se radije penzionisati, a daleko je Bjelica od njega.

mali paja

pre 7 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (krakaka, 9. decembar 2016 09:15)

Slažem se sa tobom, ali moram da te ispravim: Nije Dekara, već Stankela, a sa njim u kombinaciji često ide i Pantela...

A interesantno je da još niko nije rekao Dudara, Đorđara (ili Salara) i Raduljara za Dudu Ivkovića, Đorđevića i Raduljicu.

NNN

pre 7 godina

Džamir Nelson je bio najzaslužniji kada je Orlando ušao u finale plej-ofa 2009. i to tako što se povredio pa nije igrao do finala!
(za Orlando bi bolje bilo da se nije ni vraćao, na jednoj utakmici vode 3 razlike i on pusti Fišera da šutira trojku, ovaj naravno pogodi i LAL dobiju u produžetku)

Rema

pre 7 godina

Kako da pobede kad obojica igraju u divljackim timovima,pogotovo Minasota,znaci lopte su privatizovane za Lavina,Wiggins,i Townsa,ako nije neko od njih u igri ulazi Muhamed koji nastavlja istim ritmom,tu nema timske igre ic,tako da Bjeli treba da trazi trade...

Mogli

pre 7 godina

@ warriorsi jos od marculjonisa

Ne moze to da se desi zato sto su i Minesota i Denver poslednje djubre od ekipa pa se desi da pobede cisto kada nekoga ide sut i forsira se samo taj igrac, dok su skokovi, odbrana i asistencije misaone imenice u takvim ekipama. Taktiku trenera Denvera ni Stiven Hoking ne moze da objasni.

toto

pre 7 godina

Vodili su veci deo meca. Cendler se ispromasivao zesce. 27 izgubljenih lopti za tim ukupno. Od toga Jokic i Nurkic po 4. Verovatno je to umor zbog meca dan pre.
Jokic odlicno skakao. Dobar procenat suta. Samo jedan faul, sto je pohvalno.Bila je jedna lepa asistencija od Jokica za Murray-a.

Za Bjelicu ne bih previse da komentarisem, za 13 minuta je ovo super. Takodje dobar procenat suta.

JPR23

pre 7 godina

Malone je definitivno pukao... Drzati 30 i kusur minuta u igri, Galinarija sa sutem 3/11 i jos goreg Chandler-a sa 2/16, to ili si izgubljen, nemas autoritet , il pak ga nije uopste briga. Razumem kad su to ekipe poput Hjustona, GSW, koji to mogu sebi da dopuste... ali Denver, sa skorom koji ima, ja eto ne razumem, jel imaju obi i gram ambicija ili ?

Pera

pre 7 godina

Zivim u Americi, sinoc je Minesota bila na TV, Reggie Miller je komentarisao. Naravno, prica se samo o mladim zvezdama, sta god urade hvale se, kad pogrese treba im vise iskustva... Onda Bjelica u jednom trenutku dobije loptu u odbrani, prenese je, pa kad vidi da je kos otvoren udje i zavrsi. Ostali u studiju i dalje pricaju o mladim zvezdama, a Reggie na trenutak promeni temu: "Zanimljivo, ovaj Bjelica je specialista za trojke, sad je upravo preveo loptu preko celog terena i zavrsio, hm?!?". To je bilo sve, ali Beli igra sve sigurnije, ima nade da ga neko primeti i da mozda nadje tim gde ce ga bolje koristiti.