Utorak, 06.12.2016.

20:45

Arsenal prvi, Napoli i Benfika u 16, Ludogrec u LE

Fudbaleri Arsenala izborili su prvu poziciju u Grupi A, a Napoli i Benfika su prošli u osminu finala iz Grupe B.

Izvor: AK

Arsenal prvi, Napoli i Benfika u 16, Ludogrec u LE IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 7 godina

@neutralni Za privatizacije se slazem, ali slozices se da nije najsrecnije poredjenje sa Zvezdom 91. ipak pare danas igraju mnogo bitniju ulogu, samim tim je produbljen taj jaz izmedju bogatijih i siromasnijih zemalja

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Tek se sada vidi kakva je ekipa bila na Marakani i to protiv Lukovica i Phibella u odbrani..I tek ce sad da se pojacaju sa 16 000 000 evra kojih su dobili plasmanom u LS...
(Mare, 06. decembar 2016 23:23


Zvezda se pokazala protiv Sasuola, krs ekipa.

Mogli

pre 7 godina

@ Deki 19

Imam svih arena 5 kanala jer sam na iptvu, ali zato patim za sportklubom kao i ti za arenom, cak i vise. Arene su cisto ĐUBRE sa ligom sampiona, eventualno italijanskom ligom. Francusku niko ne gleda a ABA ligu mogu kad god zelim do prestonice. Dok je na sportklubu sve za 5 klasa iznad. Komentatori vrhunski (izuzev onog Sim oooo nooo viiiccc za tri), euroliga, NBA, premijer liga, spanska liga, tenis... O cemu mi dalje da govorimo?

facts

pre 7 godina

-Igraci Barse sa najvecim brojem zvanicnih meceva:
767 Cavi
604 INIESTA
593 Pujol
549 Migueli i MESI.
-Maskerano je 3. stranac sa 300+ meceva za Barsu nakon Mesija i Dani Alvesa!
-Mesijev 93. gol u LS, 96. u evropskim takmicenjima i 1. Borusiji M'gladbahu!
-Mesi protiv M'gladbaha: 1 gol, 0 asistencija na 1 mecu (1-0-0).
-Mesi (10 na 5 meceva) je 2. igrac koji je postigao 10+ golova u 1 grupnoj fazi LS nakon Kristijana (11 na 6 meceva)!
-Mesi je 12 puta pogadjao okvir gola ove sezone u LS, a 10 puta je bio strelac (83.33% realizacije)!
-Igraci u LS sa brojem meceva na kojima su bili strelci:
64 Kristijano (od 136 odigranih meceva)
57 MESI (111)
56 Raul
42 Van Nistelroj
39 Anri i Sevcenko.
-Arda je postigao 2 gola u 3', sto je u dresu Barse u LS uspelo jos samo Kumanu, Rivaldu, Mesiju, Anriju i Nejmaru!
-Arda je postao 3. Turcin koji je postigao het trik u LS, nakon Tundzaja Sanlija i Buraka Jilmaza! Postigao je tek 2. het trik u karijeri (prvi u maju 2008)!
-Barsa je izjednacila svoj rekord po broju golova u 1 grupnoj fazi LS (20 i u 2011-12)!
-Het trikovi u dresu Barse u LS:
Rivaldo, Ronaldinjo, Eto, Mesi (7 puta), Nejmar i ARDA!
-Igrac meca je Arda sa 3 gola i 1 asistencijom! Sledeca 2 igraca koji su bili najbolji na mecu su Mesi i Maskerano (po whoscored i squawka).
-Barsa je tako postala 1. tim sa 300 pobeda u evropskim klupskim takmicenjima! Real ima 291.

Pozdrav

drago

pre 7 godina

Vrsaljko prva postava.
Stvarno imamo strasan tim: Subasic se sa Monacom bori za titulu i igrat ce osminu u LP, Vrsaljko isto osminu i bit ce u prva 3 u Spanjolskoj. Jedvaj sa Bayerom isto osmina LP, Lovren sa Loverpoolom lovi titulu u Engleskoj, Modric i Kovacic sa Realom po titulu u Evropi i Spanjolskoj, Rakitic isto sa Barcelonom, Pasalic drugi sa Milanom u Italiji, Mandzukic i Pjaca po titulu u Italiji sa Juventusom.
Od toga su stariji igraci Subasic, Lovren, Modric, Rakitic i Mandzukic plus Kovacic nezamjenjivi.
Jedvaj kad je zdrav je standardan sto je sad slucaj. Vrsaljko je poceo igrati cesto. Pasalic izborio prvu postavu. Pjaca je poceo dobivati sve vise samai ali se ozlijedio.

WakeUpSheeple

pre 7 godina

nije svaka privatizacija ista. seti se gomile ocajnih privatizacija u srbiji van fudbala, pa onda zamisli isto to u fudbalu. 
jel zvezda bila privatna 91. ili partizan 69-te?
(neutralni felsh, 06. decembar 2016 23:35)
Liga simpiona i liga evrope donose mnogo para, a fond jos raste, ako se privatizuje zvezda i partizan i ulozi relativno malo para u klub bice 90% sigurno prvo mesto,a ulazak u neko od ova dva takmicenja nije tesko i povrat para bi bio veliki. Ovo sve pod uslovom da se proda normalnom biznismenu. Pustite price sta vam pricaju dileri sa severa ili juga. Oni i SNS su jedini kojima odg ovakva situacija, sto se mene tice bolje shoping mall nego ovako sad.

boki

pre 7 godina

Najnereularnije takmicenje,bogati timovi u talu,prosle godine bajern pustio arsenal da ne bi bruka bila da prodje olimpiakos,ove godine barselona pustila siti ispred gladbaha,a vi i dalje pratite ovaj biznis,s od sporta nema;neka lepo 10 klubova naprave zatvoreno takmicenje pa nek igraju,ovako slucajno da ne napravi senzaciju neko iz jugoistocne evrope ili iz portugala recimo,samo iz 5 najodvratnijih liga
(Objektivno, 06. decembar 2016 21:57)

Druze moj, nemoj lupati komentare bez da se informises... Siti je prosao jos u proslom kolu remijem u nemackoj. Tj. i da je Barsa izgubila kuci od Minhengladbaha, sto je u domenu naucne fantastike, a izgubio od Seltika, imali bi isto bodova, ali Siti opet ima bolji medjusobni skor (4:0 i 1:1) i prolazi dalje. Uz to, da je bilo bitna, Siti bi verovatno izveo prvi tim protiv Seltika.

My name is Zlatan

pre 7 godina

@Arsenal je preozbiljan, predobra igra, prelepa za gledanje, idemo Tobdzije. Samo jako
(choda, 06. decembar 2016 23:13) džabe se veseliš naletit cete na bayern u osmini i ići cete kuci.. tako uvijek bude ili na Barcu ili na bayern..

Premium

pre 7 godina

nije svaka privatizacija ista. seti se gomile ocajnih privatizacija u srbiji van fudbala, pa onda zamisli isto to u fudbalu.
jel zvezda bila privatna 91. ili partizan 69-te?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 6. decembar 2016 23:35)

A je l' država bila ovako bedna pomenutih godina? I ne znam baš kakva bi to istorijski neuspešna privatizacija morala biti, pa da stanje ostane isto ili još gore, zato ne budali i ne zagovaraj te nerezonske stavove - pokrića gangstera u upravama.

ivannn

pre 7 godina

zelim svee najgore pepuuu smecee jednooo od covekaaa ona dva debilaaa bi mi igrali ne celu utakmicuuu nego dve za redom sta ih cuvas ne igraju mesec danaaa i prodaju me za 2000eura 1i3 plus kakvaaa ljigava ekipaaa i a jos ljigavi trenerrrr

рајко

pre 7 godina

браво за луду шуму и бугаре. тај бизнисмен створи тим у некој недођији, има два бигара на читавом тиму али су пргави и не дају се. наши тимови требају да науче с тим што сам ја за више домаћих играча. коначно арсенал неће играти са барсом у шеснаестини финала....али за награду добијају бајерн који је други у својој групи.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

nije svaka privatizacija ista. seti se gomile ocajnih privatizacija u srbiji van fudbala, pa onda zamisli isto to u fudbalu. 
jel zvezda bila privatna 91. ili partizan 69-te?
(neutralni felsh, 06. decembar 2016 23:35)
Zvezda je 91. bila YU-tim, a igraci nisu odlazili sa 18 godina. Sada smo "nesto" manji, a igrace prodaju posle prve solidne sezone u prvom timu. Ne mozete porediti tadasnje stanje sa ovom tugom danas. Privatizacija jeste jedino resenje.

neutralni felsh

pre 7 godina

Arsenal je preozbiljan, predobra igra, prelepa za gledanje, idemo Tobdzije. Samo jako
(choda, 06. decembar 2016 23:13)


u pravu si, ali do februara. cim se zavrsi februar, arsenal ne moze da se sastavi do maja meseca - u medjuvremenu ispadnu iz LS i nekako iskobeljaju cetvrto mesto u premijer ligi, pa opet jovo nanovo sledece sezone.

xxxmilan

pre 7 godina

Niti je danas 91, 68, niti je ovo ona zemlja gde se imalo para i sve bilo nacionalno. Ili privatizacija ili cemo biti ekipe za punjenje. Ko danas moze da ostvari uspeh da igra sa PSG-om u Parizu 2-2( a psg mora da dobije )... Zvezda da je igrala sa 14igraca ne bi dala gol a kaomli igrala nereseno. A ovaj car sto kaze "bilo losih privatizacija" , pa bude i lose uradjene operacije sta sad ne treba ici kod lekara kada ste bolesni?? Klubovima je jedina spas u regionalnoj ligi i u privatizaciji. Ili to ili da se ugase a ne da mi gradjani placamo da se Zvezda Partizan sprdaju na terenu...

nik.

pre 7 godina

@neutralni flesh 91 i 69 su godine kada je postojala Jugoslavija, kada si imao jaku državu, sistem, ligu... Danas toga nema, kad dodje privatnik da kupi klub to uradi da bi od kluba imao profit, i zato je njemu u interesu da digne na noge firmu koju kupuje, za državu, narod bi bilo najbolje da se velikani privatizuju i oslobode budžet ogromnog troška ni za šta!

NS

pre 7 godina

Još jedan dokaz Enrikeovog kukavičluka/neznanja - Turan, Rafinja, pa čak i D.Suarez su u boljoj formi od Gomeša i Rakitića, a oni mu nisu počeli El klasiko. Plus neuvođenje Umtitija pred kraj da pojača skok i odbranu.

neutralni felsh

pre 7 godina

Ludogorec koji je do pre 5 godina igrao 2. ligu Bugarske veceras uzima bod PSG-u u gostima i nastavlja takmicenje u LE. Svaka cast! Nasim klubovima je potrebna privatizacija ako zelimo da igramo u Evropi... uprotivnom, necemo videti Evropu narednih 50 godina, pogotovo ne Ligu Sampiona. Partizan je imao ludacku srecu 2010. godine protiv Anderlehta, to se retko dogadja.
(Banderas45, 06. decembar 2016 22:38)


nije svaka privatizacija ista. seti se gomile ocajnih privatizacija u srbiji van fudbala, pa onda zamisli isto to u fudbalu.
jel zvezda bila privatna 91. ili partizan 69-te?

Ogi

pre 7 godina

Kao fan PSG,osećam se kao debil..igrali su očajno,protiv Arsenala u Londonu blistali,bukvalno su otresli Arsenal što se tiče igre..a sad protiv bugarskih šampiona očajno ja bih ovog Emerija oterao

Mare

pre 7 godina

Mladost-Ludogorets 0:3 Ludogorets-Mladost 2:0 Ludogorets-Zvezda 2:2 Zvezda-Ludogorets 2:4(2:2) Ludogorets-Plzen 2:0 Plzen-Ludogorets 2:2 Basel-Ludogorets 1:1 Ludogorets-PSG 1:3 Ludogorets-Arsenal 2:3 Arsenal-Ludogorets 6:0 Ludogorets-Basel 0:0 PSG:Ludogorets 2:2 Tek se sada vidi kakva je ekipa bila na Marakani i to protiv Lukovica i Phibella u odbrani..I tek ce sad da se pojacaju sa 16 000 000 evra kojih su dobili plasmanom u LS...

Banderas45

pre 7 godina

Ludogorec koji je do pre 5 godina igrao 2. ligu Bugarske veceras uzima bod PSG-u u gostima i nastavlja takmicenje u LE. Svaka cast! Nasim klubovima je potrebna privatizacija ako zelimo da igramo u Evropi... uprotivnom, necemo videti Evropu narednih 50 godina, pogotovo ne Ligu Sampiona. Partizan je imao ludacku srecu 2010. godine protiv Anderlehta, to se retko dogadja.

Objektivno

pre 7 godina

Najnereularnije takmicenje,bogati timovi u talu,prosle godine bajern pustio arsenal da ne bi bruka bila da prodje olimpiakos,ove godine barselona pustila siti ispred gladbaha,a vi i dalje pratite ovaj biznis,s od sporta nema;neka lepo 10 klubova naprave zatvoreno takmicenje pa nek igraju,ovako slucajno da ne napravi senzaciju neko iz jugoistocne evrope ili iz portugala recimo,samo iz 5 najodvratnijih liga

brian de palma

pre 7 godina

Ali kakav je levandovski jadnik.. Dao gol i trči po loptu, kao brzo na centar, igrači bajerna ga bledo gledaju šta mu je.. iako nema utakmica nikakav značaj, kao da im da što više golova, da ih ponize jer su ih ovi naklepali već dva puta.. E moj poljak, kakav si kompleksaš

CJ

pre 7 godina

Kako je bedan ovaj Pariz...imali su tri šanse, sve tri Silva posle kornera.
Leva u 4 dana postiže dva identična gola iz slobodnjaka.
Napoli-Benfika X kao kuća do kraja, stavio sam 20 dinara.
Arsenal drugi gol čovek 2 metra u ofsajdu.

Banderas45

pre 7 godina

Ludogorec koji je do pre 5 godina igrao 2. ligu Bugarske veceras uzima bod PSG-u u gostima i nastavlja takmicenje u LE. Svaka cast! Nasim klubovima je potrebna privatizacija ako zelimo da igramo u Evropi... uprotivnom, necemo videti Evropu narednih 50 godina, pogotovo ne Ligu Sampiona. Partizan je imao ludacku srecu 2010. godine protiv Anderlehta, to se retko dogadja.

neutralni felsh

pre 7 godina

Ludogorec koji je do pre 5 godina igrao 2. ligu Bugarske veceras uzima bod PSG-u u gostima i nastavlja takmicenje u LE. Svaka cast! Nasim klubovima je potrebna privatizacija ako zelimo da igramo u Evropi... uprotivnom, necemo videti Evropu narednih 50 godina, pogotovo ne Ligu Sampiona. Partizan je imao ludacku srecu 2010. godine protiv Anderlehta, to se retko dogadja.
(Banderas45, 06. decembar 2016 22:38)


nije svaka privatizacija ista. seti se gomile ocajnih privatizacija u srbiji van fudbala, pa onda zamisli isto to u fudbalu.
jel zvezda bila privatna 91. ili partizan 69-te?

Mare

pre 7 godina

Mladost-Ludogorets 0:3 Ludogorets-Mladost 2:0 Ludogorets-Zvezda 2:2 Zvezda-Ludogorets 2:4(2:2) Ludogorets-Plzen 2:0 Plzen-Ludogorets 2:2 Basel-Ludogorets 1:1 Ludogorets-PSG 1:3 Ludogorets-Arsenal 2:3 Arsenal-Ludogorets 6:0 Ludogorets-Basel 0:0 PSG:Ludogorets 2:2 Tek se sada vidi kakva je ekipa bila na Marakani i to protiv Lukovica i Phibella u odbrani..I tek ce sad da se pojacaju sa 16 000 000 evra kojih su dobili plasmanom u LS...

Ogi

pre 7 godina

Kao fan PSG,osećam se kao debil..igrali su očajno,protiv Arsenala u Londonu blistali,bukvalno su otresli Arsenal što se tiče igre..a sad protiv bugarskih šampiona očajno ja bih ovog Emerija oterao

NS

pre 7 godina

Još jedan dokaz Enrikeovog kukavičluka/neznanja - Turan, Rafinja, pa čak i D.Suarez su u boljoj formi od Gomeša i Rakitića, a oni mu nisu počeli El klasiko. Plus neuvođenje Umtitija pred kraj da pojača skok i odbranu.

brian de palma

pre 7 godina

Ali kakav je levandovski jadnik.. Dao gol i trči po loptu, kao brzo na centar, igrači bajerna ga bledo gledaju šta mu je.. iako nema utakmica nikakav značaj, kao da im da što više golova, da ih ponize jer su ih ovi naklepali već dva puta.. E moj poljak, kakav si kompleksaš

Objektivno

pre 7 godina

Najnereularnije takmicenje,bogati timovi u talu,prosle godine bajern pustio arsenal da ne bi bruka bila da prodje olimpiakos,ove godine barselona pustila siti ispred gladbaha,a vi i dalje pratite ovaj biznis,s od sporta nema;neka lepo 10 klubova naprave zatvoreno takmicenje pa nek igraju,ovako slucajno da ne napravi senzaciju neko iz jugoistocne evrope ili iz portugala recimo,samo iz 5 najodvratnijih liga

Mogli

pre 7 godina

@ Deki 19

Imam svih arena 5 kanala jer sam na iptvu, ali zato patim za sportklubom kao i ti za arenom, cak i vise. Arene su cisto ĐUBRE sa ligom sampiona, eventualno italijanskom ligom. Francusku niko ne gleda a ABA ligu mogu kad god zelim do prestonice. Dok je na sportklubu sve za 5 klasa iznad. Komentatori vrhunski (izuzev onog Sim oooo nooo viiiccc za tri), euroliga, NBA, premijer liga, spanska liga, tenis... O cemu mi dalje da govorimo?

CJ

pre 7 godina

Kako je bedan ovaj Pariz...imali su tri šanse, sve tri Silva posle kornera.
Leva u 4 dana postiže dva identična gola iz slobodnjaka.
Napoli-Benfika X kao kuća do kraja, stavio sam 20 dinara.
Arsenal drugi gol čovek 2 metra u ofsajdu.

рајко

pre 7 godina

браво за луду шуму и бугаре. тај бизнисмен створи тим у некој недођији, има два бигара на читавом тиму али су пргави и не дају се. наши тимови требају да науче с тим што сам ја за више домаћих играча. коначно арсенал неће играти са барсом у шеснаестини финала....али за награду добијају бајерн који је други у својој групи.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Tek se sada vidi kakva je ekipa bila na Marakani i to protiv Lukovica i Phibella u odbrani..I tek ce sad da se pojacaju sa 16 000 000 evra kojih su dobili plasmanom u LS...
(Mare, 06. decembar 2016 23:23


Zvezda se pokazala protiv Sasuola, krs ekipa.

neutralni felsh

pre 7 godina

Arsenal je preozbiljan, predobra igra, prelepa za gledanje, idemo Tobdzije. Samo jako
(choda, 06. decembar 2016 23:13)


u pravu si, ali do februara. cim se zavrsi februar, arsenal ne moze da se sastavi do maja meseca - u medjuvremenu ispadnu iz LS i nekako iskobeljaju cetvrto mesto u premijer ligi, pa opet jovo nanovo sledece sezone.

WakeUpSheeple

pre 7 godina

nije svaka privatizacija ista. seti se gomile ocajnih privatizacija u srbiji van fudbala, pa onda zamisli isto to u fudbalu. 
jel zvezda bila privatna 91. ili partizan 69-te?
(neutralni felsh, 06. decembar 2016 23:35)
Liga simpiona i liga evrope donose mnogo para, a fond jos raste, ako se privatizuje zvezda i partizan i ulozi relativno malo para u klub bice 90% sigurno prvo mesto,a ulazak u neko od ova dva takmicenja nije tesko i povrat para bi bio veliki. Ovo sve pod uslovom da se proda normalnom biznismenu. Pustite price sta vam pricaju dileri sa severa ili juga. Oni i SNS su jedini kojima odg ovakva situacija, sto se mene tice bolje shoping mall nego ovako sad.

My name is Zlatan

pre 7 godina

@Arsenal je preozbiljan, predobra igra, prelepa za gledanje, idemo Tobdzije. Samo jako
(choda, 06. decembar 2016 23:13) džabe se veseliš naletit cete na bayern u osmini i ići cete kuci.. tako uvijek bude ili na Barcu ili na bayern..

boki

pre 7 godina

Najnereularnije takmicenje,bogati timovi u talu,prosle godine bajern pustio arsenal da ne bi bruka bila da prodje olimpiakos,ove godine barselona pustila siti ispred gladbaha,a vi i dalje pratite ovaj biznis,s od sporta nema;neka lepo 10 klubova naprave zatvoreno takmicenje pa nek igraju,ovako slucajno da ne napravi senzaciju neko iz jugoistocne evrope ili iz portugala recimo,samo iz 5 najodvratnijih liga
(Objektivno, 06. decembar 2016 21:57)

Druze moj, nemoj lupati komentare bez da se informises... Siti je prosao jos u proslom kolu remijem u nemackoj. Tj. i da je Barsa izgubila kuci od Minhengladbaha, sto je u domenu naucne fantastike, a izgubio od Seltika, imali bi isto bodova, ali Siti opet ima bolji medjusobni skor (4:0 i 1:1) i prolazi dalje. Uz to, da je bilo bitna, Siti bi verovatno izveo prvi tim protiv Seltika.

facts

pre 7 godina

-Igraci Barse sa najvecim brojem zvanicnih meceva:
767 Cavi
604 INIESTA
593 Pujol
549 Migueli i MESI.
-Maskerano je 3. stranac sa 300+ meceva za Barsu nakon Mesija i Dani Alvesa!
-Mesijev 93. gol u LS, 96. u evropskim takmicenjima i 1. Borusiji M'gladbahu!
-Mesi protiv M'gladbaha: 1 gol, 0 asistencija na 1 mecu (1-0-0).
-Mesi (10 na 5 meceva) je 2. igrac koji je postigao 10+ golova u 1 grupnoj fazi LS nakon Kristijana (11 na 6 meceva)!
-Mesi je 12 puta pogadjao okvir gola ove sezone u LS, a 10 puta je bio strelac (83.33% realizacije)!
-Igraci u LS sa brojem meceva na kojima su bili strelci:
64 Kristijano (od 136 odigranih meceva)
57 MESI (111)
56 Raul
42 Van Nistelroj
39 Anri i Sevcenko.
-Arda je postigao 2 gola u 3', sto je u dresu Barse u LS uspelo jos samo Kumanu, Rivaldu, Mesiju, Anriju i Nejmaru!
-Arda je postao 3. Turcin koji je postigao het trik u LS, nakon Tundzaja Sanlija i Buraka Jilmaza! Postigao je tek 2. het trik u karijeri (prvi u maju 2008)!
-Barsa je izjednacila svoj rekord po broju golova u 1 grupnoj fazi LS (20 i u 2011-12)!
-Het trikovi u dresu Barse u LS:
Rivaldo, Ronaldinjo, Eto, Mesi (7 puta), Nejmar i ARDA!
-Igrac meca je Arda sa 3 gola i 1 asistencijom! Sledeca 2 igraca koji su bili najbolji na mecu su Mesi i Maskerano (po whoscored i squawka).
-Barsa je tako postala 1. tim sa 300 pobeda u evropskim klupskim takmicenjima! Real ima 291.

Pozdrav

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

nije svaka privatizacija ista. seti se gomile ocajnih privatizacija u srbiji van fudbala, pa onda zamisli isto to u fudbalu. 
jel zvezda bila privatna 91. ili partizan 69-te?
(neutralni felsh, 06. decembar 2016 23:35)
Zvezda je 91. bila YU-tim, a igraci nisu odlazili sa 18 godina. Sada smo "nesto" manji, a igrace prodaju posle prve solidne sezone u prvom timu. Ne mozete porediti tadasnje stanje sa ovom tugom danas. Privatizacija jeste jedino resenje.

xxxmilan

pre 7 godina

Niti je danas 91, 68, niti je ovo ona zemlja gde se imalo para i sve bilo nacionalno. Ili privatizacija ili cemo biti ekipe za punjenje. Ko danas moze da ostvari uspeh da igra sa PSG-om u Parizu 2-2( a psg mora da dobije )... Zvezda da je igrala sa 14igraca ne bi dala gol a kaomli igrala nereseno. A ovaj car sto kaze "bilo losih privatizacija" , pa bude i lose uradjene operacije sta sad ne treba ici kod lekara kada ste bolesni?? Klubovima je jedina spas u regionalnoj ligi i u privatizaciji. Ili to ili da se ugase a ne da mi gradjani placamo da se Zvezda Partizan sprdaju na terenu...

nik.

pre 7 godina

@neutralni flesh 91 i 69 su godine kada je postojala Jugoslavija, kada si imao jaku državu, sistem, ligu... Danas toga nema, kad dodje privatnik da kupi klub to uradi da bi od kluba imao profit, i zato je njemu u interesu da digne na noge firmu koju kupuje, za državu, narod bi bilo najbolje da se velikani privatizuju i oslobode budžet ogromnog troška ni za šta!

Premium

pre 7 godina

nije svaka privatizacija ista. seti se gomile ocajnih privatizacija u srbiji van fudbala, pa onda zamisli isto to u fudbalu.
jel zvezda bila privatna 91. ili partizan 69-te?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 6. decembar 2016 23:35)

A je l' država bila ovako bedna pomenutih godina? I ne znam baš kakva bi to istorijski neuspešna privatizacija morala biti, pa da stanje ostane isto ili još gore, zato ne budali i ne zagovaraj te nerezonske stavove - pokrića gangstera u upravama.

ivannn

pre 7 godina

zelim svee najgore pepuuu smecee jednooo od covekaaa ona dva debilaaa bi mi igrali ne celu utakmicuuu nego dve za redom sta ih cuvas ne igraju mesec danaaa i prodaju me za 2000eura 1i3 plus kakvaaa ljigava ekipaaa i a jos ljigavi trenerrrr

drago

pre 7 godina

Vrsaljko prva postava.
Stvarno imamo strasan tim: Subasic se sa Monacom bori za titulu i igrat ce osminu u LP, Vrsaljko isto osminu i bit ce u prva 3 u Spanjolskoj. Jedvaj sa Bayerom isto osmina LP, Lovren sa Loverpoolom lovi titulu u Engleskoj, Modric i Kovacic sa Realom po titulu u Evropi i Spanjolskoj, Rakitic isto sa Barcelonom, Pasalic drugi sa Milanom u Italiji, Mandzukic i Pjaca po titulu u Italiji sa Juventusom.
Od toga su stariji igraci Subasic, Lovren, Modric, Rakitic i Mandzukic plus Kovacic nezamjenjivi.
Jedvaj kad je zdrav je standardan sto je sad slucaj. Vrsaljko je poceo igrati cesto. Pasalic izborio prvu postavu. Pjaca je poceo dobivati sve vise samai ali se ozlijedio.

Milos

pre 7 godina

@neutralni Za privatizacije se slazem, ali slozices se da nije najsrecnije poredjenje sa Zvezdom 91. ipak pare danas igraju mnogo bitniju ulogu, samim tim je produbljen taj jaz izmedju bogatijih i siromasnijih zemalja

brian de palma

pre 7 godina

Ali kakav je levandovski jadnik.. Dao gol i trči po loptu, kao brzo na centar, igrači bajerna ga bledo gledaju šta mu je.. iako nema utakmica nikakav značaj, kao da im da što više golova, da ih ponize jer su ih ovi naklepali već dva puta.. E moj poljak, kakav si kompleksaš

Objektivno

pre 7 godina

Najnereularnije takmicenje,bogati timovi u talu,prosle godine bajern pustio arsenal da ne bi bruka bila da prodje olimpiakos,ove godine barselona pustila siti ispred gladbaha,a vi i dalje pratite ovaj biznis,s od sporta nema;neka lepo 10 klubova naprave zatvoreno takmicenje pa nek igraju,ovako slucajno da ne napravi senzaciju neko iz jugoistocne evrope ili iz portugala recimo,samo iz 5 najodvratnijih liga

CJ

pre 7 godina

Kako je bedan ovaj Pariz...imali su tri šanse, sve tri Silva posle kornera.
Leva u 4 dana postiže dva identična gola iz slobodnjaka.
Napoli-Benfika X kao kuća do kraja, stavio sam 20 dinara.
Arsenal drugi gol čovek 2 metra u ofsajdu.

neutralni felsh

pre 7 godina

Ludogorec koji je do pre 5 godina igrao 2. ligu Bugarske veceras uzima bod PSG-u u gostima i nastavlja takmicenje u LE. Svaka cast! Nasim klubovima je potrebna privatizacija ako zelimo da igramo u Evropi... uprotivnom, necemo videti Evropu narednih 50 godina, pogotovo ne Ligu Sampiona. Partizan je imao ludacku srecu 2010. godine protiv Anderlehta, to se retko dogadja.
(Banderas45, 06. decembar 2016 22:38)


nije svaka privatizacija ista. seti se gomile ocajnih privatizacija u srbiji van fudbala, pa onda zamisli isto to u fudbalu.
jel zvezda bila privatna 91. ili partizan 69-te?

Ogi

pre 7 godina

Kao fan PSG,osećam se kao debil..igrali su očajno,protiv Arsenala u Londonu blistali,bukvalno su otresli Arsenal što se tiče igre..a sad protiv bugarskih šampiona očajno ja bih ovog Emerija oterao

Mare

pre 7 godina

Mladost-Ludogorets 0:3 Ludogorets-Mladost 2:0 Ludogorets-Zvezda 2:2 Zvezda-Ludogorets 2:4(2:2) Ludogorets-Plzen 2:0 Plzen-Ludogorets 2:2 Basel-Ludogorets 1:1 Ludogorets-PSG 1:3 Ludogorets-Arsenal 2:3 Arsenal-Ludogorets 6:0 Ludogorets-Basel 0:0 PSG:Ludogorets 2:2 Tek se sada vidi kakva je ekipa bila na Marakani i to protiv Lukovica i Phibella u odbrani..I tek ce sad da se pojacaju sa 16 000 000 evra kojih su dobili plasmanom u LS...

drago

pre 7 godina

Vrsaljko prva postava.
Stvarno imamo strasan tim: Subasic se sa Monacom bori za titulu i igrat ce osminu u LP, Vrsaljko isto osminu i bit ce u prva 3 u Spanjolskoj. Jedvaj sa Bayerom isto osmina LP, Lovren sa Loverpoolom lovi titulu u Engleskoj, Modric i Kovacic sa Realom po titulu u Evropi i Spanjolskoj, Rakitic isto sa Barcelonom, Pasalic drugi sa Milanom u Italiji, Mandzukic i Pjaca po titulu u Italiji sa Juventusom.
Od toga su stariji igraci Subasic, Lovren, Modric, Rakitic i Mandzukic plus Kovacic nezamjenjivi.
Jedvaj kad je zdrav je standardan sto je sad slucaj. Vrsaljko je poceo igrati cesto. Pasalic izborio prvu postavu. Pjaca je poceo dobivati sve vise samai ali se ozlijedio.

NS

pre 7 godina

Još jedan dokaz Enrikeovog kukavičluka/neznanja - Turan, Rafinja, pa čak i D.Suarez su u boljoj formi od Gomeša i Rakitića, a oni mu nisu počeli El klasiko. Plus neuvođenje Umtitija pred kraj da pojača skok i odbranu.

My name is Zlatan

pre 7 godina

@Arsenal je preozbiljan, predobra igra, prelepa za gledanje, idemo Tobdzije. Samo jako
(choda, 06. decembar 2016 23:13) džabe se veseliš naletit cete na bayern u osmini i ići cete kuci.. tako uvijek bude ili na Barcu ili na bayern..

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Tek se sada vidi kakva je ekipa bila na Marakani i to protiv Lukovica i Phibella u odbrani..I tek ce sad da se pojacaju sa 16 000 000 evra kojih su dobili plasmanom u LS...
(Mare, 06. decembar 2016 23:23


Zvezda se pokazala protiv Sasuola, krs ekipa.

ivannn

pre 7 godina

zelim svee najgore pepuuu smecee jednooo od covekaaa ona dva debilaaa bi mi igrali ne celu utakmicuuu nego dve za redom sta ih cuvas ne igraju mesec danaaa i prodaju me za 2000eura 1i3 plus kakvaaa ljigava ekipaaa i a jos ljigavi trenerrrr

Banderas45

pre 7 godina

Ludogorec koji je do pre 5 godina igrao 2. ligu Bugarske veceras uzima bod PSG-u u gostima i nastavlja takmicenje u LE. Svaka cast! Nasim klubovima je potrebna privatizacija ako zelimo da igramo u Evropi... uprotivnom, necemo videti Evropu narednih 50 godina, pogotovo ne Ligu Sampiona. Partizan je imao ludacku srecu 2010. godine protiv Anderlehta, to se retko dogadja.

neutralni felsh

pre 7 godina

Arsenal je preozbiljan, predobra igra, prelepa za gledanje, idemo Tobdzije. Samo jako
(choda, 06. decembar 2016 23:13)


u pravu si, ali do februara. cim se zavrsi februar, arsenal ne moze da se sastavi do maja meseca - u medjuvremenu ispadnu iz LS i nekako iskobeljaju cetvrto mesto u premijer ligi, pa opet jovo nanovo sledece sezone.

facts

pre 7 godina

-Igraci Barse sa najvecim brojem zvanicnih meceva:
767 Cavi
604 INIESTA
593 Pujol
549 Migueli i MESI.
-Maskerano je 3. stranac sa 300+ meceva za Barsu nakon Mesija i Dani Alvesa!
-Mesijev 93. gol u LS, 96. u evropskim takmicenjima i 1. Borusiji M'gladbahu!
-Mesi protiv M'gladbaha: 1 gol, 0 asistencija na 1 mecu (1-0-0).
-Mesi (10 na 5 meceva) je 2. igrac koji je postigao 10+ golova u 1 grupnoj fazi LS nakon Kristijana (11 na 6 meceva)!
-Mesi je 12 puta pogadjao okvir gola ove sezone u LS, a 10 puta je bio strelac (83.33% realizacije)!
-Igraci u LS sa brojem meceva na kojima su bili strelci:
64 Kristijano (od 136 odigranih meceva)
57 MESI (111)
56 Raul
42 Van Nistelroj
39 Anri i Sevcenko.
-Arda je postigao 2 gola u 3', sto je u dresu Barse u LS uspelo jos samo Kumanu, Rivaldu, Mesiju, Anriju i Nejmaru!
-Arda je postao 3. Turcin koji je postigao het trik u LS, nakon Tundzaja Sanlija i Buraka Jilmaza! Postigao je tek 2. het trik u karijeri (prvi u maju 2008)!
-Barsa je izjednacila svoj rekord po broju golova u 1 grupnoj fazi LS (20 i u 2011-12)!
-Het trikovi u dresu Barse u LS:
Rivaldo, Ronaldinjo, Eto, Mesi (7 puta), Nejmar i ARDA!
-Igrac meca je Arda sa 3 gola i 1 asistencijom! Sledeca 2 igraca koji su bili najbolji na mecu su Mesi i Maskerano (po whoscored i squawka).
-Barsa je tako postala 1. tim sa 300 pobeda u evropskim klupskim takmicenjima! Real ima 291.

Pozdrav

Mogli

pre 7 godina

@ Deki 19

Imam svih arena 5 kanala jer sam na iptvu, ali zato patim za sportklubom kao i ti za arenom, cak i vise. Arene su cisto ĐUBRE sa ligom sampiona, eventualno italijanskom ligom. Francusku niko ne gleda a ABA ligu mogu kad god zelim do prestonice. Dok je na sportklubu sve za 5 klasa iznad. Komentatori vrhunski (izuzev onog Sim oooo nooo viiiccc za tri), euroliga, NBA, premijer liga, spanska liga, tenis... O cemu mi dalje da govorimo?

рајко

pre 7 godina

браво за луду шуму и бугаре. тај бизнисмен створи тим у некој недођији, има два бигара на читавом тиму али су пргави и не дају се. наши тимови требају да науче с тим што сам ја за више домаћих играча. коначно арсенал неће играти са барсом у шеснаестини финала....али за награду добијају бајерн који је други у својој групи.

boki

pre 7 godina

Najnereularnije takmicenje,bogati timovi u talu,prosle godine bajern pustio arsenal da ne bi bruka bila da prodje olimpiakos,ove godine barselona pustila siti ispred gladbaha,a vi i dalje pratite ovaj biznis,s od sporta nema;neka lepo 10 klubova naprave zatvoreno takmicenje pa nek igraju,ovako slucajno da ne napravi senzaciju neko iz jugoistocne evrope ili iz portugala recimo,samo iz 5 najodvratnijih liga
(Objektivno, 06. decembar 2016 21:57)

Druze moj, nemoj lupati komentare bez da se informises... Siti je prosao jos u proslom kolu remijem u nemackoj. Tj. i da je Barsa izgubila kuci od Minhengladbaha, sto je u domenu naucne fantastike, a izgubio od Seltika, imali bi isto bodova, ali Siti opet ima bolji medjusobni skor (4:0 i 1:1) i prolazi dalje. Uz to, da je bilo bitna, Siti bi verovatno izveo prvi tim protiv Seltika.

WakeUpSheeple

pre 7 godina

nije svaka privatizacija ista. seti se gomile ocajnih privatizacija u srbiji van fudbala, pa onda zamisli isto to u fudbalu. 
jel zvezda bila privatna 91. ili partizan 69-te?
(neutralni felsh, 06. decembar 2016 23:35)
Liga simpiona i liga evrope donose mnogo para, a fond jos raste, ako se privatizuje zvezda i partizan i ulozi relativno malo para u klub bice 90% sigurno prvo mesto,a ulazak u neko od ova dva takmicenja nije tesko i povrat para bi bio veliki. Ovo sve pod uslovom da se proda normalnom biznismenu. Pustite price sta vam pricaju dileri sa severa ili juga. Oni i SNS su jedini kojima odg ovakva situacija, sto se mene tice bolje shoping mall nego ovako sad.

Premium

pre 7 godina

nije svaka privatizacija ista. seti se gomile ocajnih privatizacija u srbiji van fudbala, pa onda zamisli isto to u fudbalu.
jel zvezda bila privatna 91. ili partizan 69-te?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 6. decembar 2016 23:35)

A je l' država bila ovako bedna pomenutih godina? I ne znam baš kakva bi to istorijski neuspešna privatizacija morala biti, pa da stanje ostane isto ili još gore, zato ne budali i ne zagovaraj te nerezonske stavove - pokrića gangstera u upravama.

xxxmilan

pre 7 godina

Niti je danas 91, 68, niti je ovo ona zemlja gde se imalo para i sve bilo nacionalno. Ili privatizacija ili cemo biti ekipe za punjenje. Ko danas moze da ostvari uspeh da igra sa PSG-om u Parizu 2-2( a psg mora da dobije )... Zvezda da je igrala sa 14igraca ne bi dala gol a kaomli igrala nereseno. A ovaj car sto kaze "bilo losih privatizacija" , pa bude i lose uradjene operacije sta sad ne treba ici kod lekara kada ste bolesni?? Klubovima je jedina spas u regionalnoj ligi i u privatizaciji. Ili to ili da se ugase a ne da mi gradjani placamo da se Zvezda Partizan sprdaju na terenu...

nik.

pre 7 godina

@neutralni flesh 91 i 69 su godine kada je postojala Jugoslavija, kada si imao jaku državu, sistem, ligu... Danas toga nema, kad dodje privatnik da kupi klub to uradi da bi od kluba imao profit, i zato je njemu u interesu da digne na noge firmu koju kupuje, za državu, narod bi bilo najbolje da se velikani privatizuju i oslobode budžet ogromnog troška ni za šta!

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

nije svaka privatizacija ista. seti se gomile ocajnih privatizacija u srbiji van fudbala, pa onda zamisli isto to u fudbalu. 
jel zvezda bila privatna 91. ili partizan 69-te?
(neutralni felsh, 06. decembar 2016 23:35)
Zvezda je 91. bila YU-tim, a igraci nisu odlazili sa 18 godina. Sada smo "nesto" manji, a igrace prodaju posle prve solidne sezone u prvom timu. Ne mozete porediti tadasnje stanje sa ovom tugom danas. Privatizacija jeste jedino resenje.

Milos

pre 7 godina

@neutralni Za privatizacije se slazem, ali slozices se da nije najsrecnije poredjenje sa Zvezdom 91. ipak pare danas igraju mnogo bitniju ulogu, samim tim je produbljen taj jaz izmedju bogatijih i siromasnijih zemalja