Nedelja, 04.12.2016.

11:55

Boriša ne može za reprezentaciju, KSS se nada...

U „Kući košarke“ održana je konferencija za medije povodom početka priprema za predstojeće Evropsko juniorsko prvenstvo za igrače do 18 godina.

Izvor: ÐN

Boriša ne može za reprezentaciju, KSS se nada... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Mislite o tome

pre 7 godina

za malo da je Djuk ili kako si prepisao sa pretraživača Duke. klub... al dobro naučićete za koju godinu i kako to da ameri sa koledža idu u NBA
(djenovici, 04. decembar 2016 20:40)

Nego sta nego da je klub/tim pri istoimenom univerzitetu. Na univerzitetu se primaju stipendije a ne plata, zanimljiva neka institucija :D

Antidervis

pre 7 godina

nedostaju ilija i nebojsa.
sram i stid da vas bude!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sta radi mutava mama?, 4. decembar 2016 17:39)

Nebojsa 1 je sa Saletom u seniorskoj reprezentaciji - svetski i olimpijski vicesampion.

A dok je Nebojsa 2 bio predsednik Saveza bili smo evropski i dvostruki svetski prvaci i zgazili Amere u Americi.
Onda je dosao Babic i uveo "Partizanov sistem rada" - pa smo imali Kinu, Nigeriju, Novi Zeland, Estoniju, Makedoniju, Crnu Goru vise puta - samarali su nas znani i neznani.

Onda je opet dosao Nebojsa 2 i demontirao "Partizanov sistem rada"- sad smo opet reprezentacija u crhu svetske kosarke.

djenovici

pre 7 godina

Duke.
(Mislite o tome, 04. decembar 2016 15:17)

za malo da je Djuk ili kako si prepisao sa pretraživača Duke. klub... al dobro naučićete za koju godinu i kako to da ameri sa koledža idu u NBA

ahaa

pre 7 godina

Bas bi bilo dobro da ovi momci osvoje zlato vama grobarima u inat. (Aleks, 04. decembar 2016 19:41)

Nece da osvoje zlato. Zamisli sad, Zvezda prvak drzave, a Sale sastavi tim od igraca Mege i Partizana. Ostale zemlje posalju najbolje sto imaju. Pa svi bi se sprdali sa njima.
I ne mogu da navijam za tim gradjen na diskriminaciji

doncman

pre 7 godina

@pop pop jede non stop

Promasio si sport, ali opet ovo pokazuje stanje u KK Partizan trenutno. Nemaju pristup najtalentovanijim igracima, jer Zvezda a i Mega imaju tu prednost. I za to je kriv sam Partizan, ali to isto tako moze da se ispravi. Da se da momcima koji nadolaze sansa da pokazu u prvom timu sta mogu. Sto Glisic recimo nije bar dobio neke minute da pokaze jel moze od njega biti igrac? Trenutno osim Vanje i u neku ruku Andrica, mada je on u godinama kad treba da bude konstantan a ne "talentovan" (bez sumnje moze da bude dobar D and 3 igrac, kakvi su uvek korisni), nema igraca koji moze da u buducnosti napreduje i bude igrac na kog bi mogli da se u Partizanu oslone na par sezona. Pitanje je sada da li u Partizanu imaju skaute za mladje kategorije koji mogu da klince pokupe pre gore navedenih timova?

Kako ko, pa ja

pre 7 godina

a dje su igraci iz institucije? dje je poziv za vrapca, karahodzica, velickovica? jakav aparthejd drzave, nezabelezeno u istoriji sporta!
(sta reci, kome?, 04. decembar 2016 12:54)

Prvo, Crnogorac mozes slobodno na svoje vijesti, ovo su informacije vezane za reprezentaciju Srbije.
A drugo, Partizan je sampion Srbije u tom uzrastu, ali ko ce sad da objasnjava situaciju - svi znamo sve, samo se pravimo blesavi

Extream

pre 7 godina

Glišić i Aranitović su vam Partizanovi igrači. Kakvi ste vi botovi, pratite košarku 3 godine tek...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stjepana Supanca, 4. decembar 2016 12:50) # Link komentara

Srecom ti pratis kosarku 20 godina i znas da je Aranitovic Partizanov igrac. Njegov brat je prosao mladje kategorije Zvezde, pa potpisao za Partizan jer je znao da u Zvezdi ne bi dobio sansu. Sa druge strane Aleksandar je potpisao za Zvezdu u kojoj je vec godinama (prve kosarksake korake napravio u Beovuku).

A sa druge strane moram da prokomentarisem ove dezurne institucionalne poznavaoce plata u srpskom sportu. Znaci po vama Simanic igra za 160k, sto je vise od bilo kog igraca u Partizanu? Znaci ameri su dosli da igraju za stipendiju? Reprezentativac Bircevic je dosao da igra za domace sarmice? Ajde vise kad verujete slepo u gluposti koje vam serviraju, mogli bi ste jednom za promenu i da razmislite koliko je nebulozno to sve sto pricate.

I da se osvrnem na to da je Zvezda kriva za sve. Zvezdi se ne daju pare ni po kom osnovu od kada je brat izvesne osobe izbacen iz uprave, pa stoga kasne plate vec svima i nema se para za igraca pod kosem. A vi nastavite slobodno da kukate, da budete ubedjeni da su svi protiv vas i da u stanju u kojem ste se sada nasli nema apsolutno nikakve vase krivice... Danilovic i 6.504.530 evra su dokaz da nema uopste vase krivice u svemu ovome...

samo zemun

pre 7 godina

Zasto ne igra uros isailovic lik je veoma talentovan igra u partizanu poznajem njegovog tatu a i on je iso sa mojim sinom u skolu

Boki Fra

pre 7 godina

Partizan nema 5 hala kao FMP jer prethodna vlada nije ispunila obecanje o izgradnji hale za treninge koje je zasluzio plasmanom na F4 u Parizu. (Zato nema Partizanovih igraca, 04. decembar 2016 12:48)
Dobili ste od drzave bazen na Banjici i stadion Jugoslovenske Narodne Armije. Malo li je ?

Dzo

pre 7 godina

Najveca satisfakcija zvezdasima je to sto nema Partizanovih igraca u reprezentaciji.. Au ljudi na sta ste vi spali... I sta sad ja ne treba da pratim te klince samo zato sto nema igraca iz mog tima?!? Koliko ste vi sludjeni trenutnim stanjem u kosarci to je strasno..

Vlado

pre 7 godina

Institucija daje igrace za ono mnogo vazniju A selekciju, od igraca do trenera, od doba velike Jugoslavije do danas. A videcemo kako ce proci mladi, Covicev probrani kadar Rakocevic-Kuzmanovic su urnisali mladje selekcije.

Mislite o tome

pre 7 godina

Za ove sto pominju instituciju.Jel vi gospodo znate koji je klub prvi na svetu po broju igraca koje je poslao u NBA?Tri puta pogadjajte.
(GileGrobar, 04. decembar 2016 14:04)

Duke.

GileGrobar

pre 7 godina

Za ove sto pominju instituciju.Jel vi gospodo znate koji je klub prvi na svetu po broju igraca koje je poslao u NBA?Tri puta pogadjajte.

nemanja

pre 7 godina

Ja kao navijac Zvezde smatram da Borisa treba i mora da igra za reprezentaciju. Radonja mu ionako nikad ne daje sansu, a eto bas sad ce da mu da 20min po mecu kad treba da ide sa reprezentacijom... Dobar je Radonja, ne mesam se u njegov posao, ali jedino sto mu zameram, i to mnogo, je sto ne daje priliku mladim igracima, cak ni kad vodimo 20 u Aba...

vasilije

pre 7 godina

Imalo bi smisla da se Simanic zadrzi, ali njega radonjic na svakoj trecoj utakmici ubaci po par minuta, ako bude nastavio ovako malo da dobija sansu za njega bi bilo mnogo bolje da je sa reprezentacijom.

drew

pre 7 godina

Partizan pokusava da se oporavi od napada na njega u poslednjih par godina i prosto mladje selekcije nisu u prvom planu,a i treba dosta €€ da bi se pariralo miskovicu i fmpu u privlacenju talenata

zoro

pre 7 godina

Pa ni ovo nisu zvezdini igrači, nego igrači iz fmp-ove škole. Vi ni za 100 godina nećete dati toliko asova, koliko je Partizan dao našoj reprezentaciji. Ne igra se košarka od pre tri godine.

Bicu Slobodan

pre 7 godina

Partizanova skola kosarke je vec dala igrace za reprezentaciju. Ali ne Srbije. Oni su rasadnik za Francusku, BIH, Sloveniju, Tursku i ostale.

zvezda

pre 7 godina

Gledam pola sata spisak i zakljucim da Partizan nema igraca.. Sta ce im oni kupuju strance a ispada da mi trosimo neke ''silne'' pare na strance.

ja

pre 7 godina

a dje je ona čuvena partizanova škola druga u evropi?
(pop pop jede non stop ?, 04. decembar 2016 12:22) Pogrešio si sport, Partizanova škola jeste druga najjača u evropi ali fudbalska.

antiDebil

pre 7 godina

Rakocevic, Kuzmanovic i Gurovic, sta reci ???
Dok Djordjevic najavljuje borbu za zlato sa seniorima ovima je cilj top5 sa juniorima i to na takmicenju gde su se osvajale zlatne medalje ne tako davno kao sa seniorima. Cudi me da niko od njih nije podneo ostavku na mesto u savezu posto su nam mladje kategorije letos stradale na svim takmicenjima na kojima su se pojavili, cini mi se da ni na jednom takmicenju nismo bili medju 8, Djordjevic je sa seniorima bacio pod tepih ceo taj cirkus i javasluk, koliko je sa jedne strane taj uspeh dobar i pozitivan u najmanju ruku je toliko i stetan ako ne i vise ! Ti igraci sto su osvojili medalju na OI su nekada bili prakticno nepobedivi u mladjim kategorijama i osvajali su zlata ko od sale, ovi sada najvljuju borbu za top 5 i plasman na SP kao glavni cilj....

limene trube duvaju

pre 7 godina

pa nema od kako se gazda umešao, šta je tu čudno panteri. a pošto je vama pamćenje resetovano na 3 godine tu je net pa se informišete. usput pročitajte ko je saša đorđevića jer očigledno imate 12 godina.

c.f.t.s.

pre 7 godina

Nema Partizanovih igrača, jer je na jedinog, ali supertalentovanog Glisica izvršen pritisak i nagovaranje kako treba da ima istu platu kao Simanić (160k evra godišnje), što Partizan naravno nije mogao da ispoštuje. Toliko nema niko u prvom timu, a kamo li junior.

El Greko

pre 7 godina

Pa kako vas nije sramota da nas prozivate za mlade igrace, kad kod vas su svi oni iz FMP-a! Na sta je dosla ova kosarka sa Balkana kad nisu kolovodje vise velikani poput Partizana, Cibone, Bosne, Splita, vec FMP, Mega, Buducnost, Cedevita.

jova

pre 7 godina

... sa Kuzmanovićem i Rakočevićem imamo ubedljivo najgore rezultate u istoriji madjih selekcija... od toliko strucnjaka mi smo spali na to da nam kosarku razvijaju amateri i pocetnici... posebno je simptomaticno da je bezmalo cela reprezentacija sastavljena od igraca FMP/Zvezda i Mege...

sta reci, kome?

pre 7 godina

a dje su igraci iz institucije? dje je poziv za vrapca, karahodzica, velickovica? jakav aparthejd drzave, nezabelezeno u istoriji sporta!

Zato nema Partizanovih igraca

pre 7 godina

Partizan nema 5 hala kao FMP jer prethodna vlada nije ispunila obecanje o izgradnji hale za treninge koje je zasluzio plasmanom na F4 u Parizu. Nemamo svi otete pare sa Kosova da mozemo da gradimo i bahatimo se.

Nenad

pre 7 godina

a dje je ona čuvena partizanova škola druga u evropi?
(pop pop jede non stop ?, 04. decembar 2016 12:22)

Pobrako si fudbal i basket..ali nema veze bitno je da se zaradio sendvic i napisao komentar..

bbr

pre 7 godina

haha,vazno je da komentarisu navijaci koji su bez blama zaboravili svoj ugaseni klub pa sad navijaju vec pet godina za fmp i covica,jos podrzavaju tu pantersku kukturu u kojoj klinci od 18 godina odbijaju da igraju za Srbiju,napredno nema sta,da se deca ugledaju na vlasnika kluba i novostecene navijace,oni su olicenje morala.napred fmp,napred radnicki basket

gunduric

pre 7 godina

Drago mi je sto ste koncacno shvatili da ste vi FMP. Oni imaju najbolju skolu kosarke, a to ste vi sada jedan klub pa se hvalite njihovim uspesima je nesto drugo. P.S. Onoliko igraca i trenera koliko je Partizan dao zemlji Srbiji vi necete za hiljadu godina.

zagor

pre 7 godina

vlada kuzmanovic, igor rakocevic, milan gurovic. sve zvezdini ljudi. ja kao zvezdas kazem da je to malo trulo. treba ipak ispostovati i ljude iz fmp-a, hemofarma, cacka i drugih kosarkaskih centara u srbiji.

Licemeri predgradje

pre 7 godina

Interes srpske kosarke pre svega....puna usta te floskule su bili navijacima komsinice dok je Partizan harao a sada ne daju jednog Simanica koji ne igra ni 3 minuta na 20 razlike u aba ligi...

nemanja

pre 7 godina

Ja kao navijac Zvezde smatram da Borisa treba i mora da igra za reprezentaciju. Radonja mu ionako nikad ne daje sansu, a eto bas sad ce da mu da 20min po mecu kad treba da ide sa reprezentacijom... Dobar je Radonja, ne mesam se u njegov posao, ali jedino sto mu zameram, i to mnogo, je sto ne daje priliku mladim igracima, cak ni kad vodimo 20 u Aba...

Mislite o tome

pre 7 godina

Za ove sto pominju instituciju.Jel vi gospodo znate koji je klub prvi na svetu po broju igraca koje je poslao u NBA?Tri puta pogadjajte.
(GileGrobar, 04. decembar 2016 14:04)

Duke.

Bicu Slobodan

pre 7 godina

Partizanova skola kosarke je vec dala igrace za reprezentaciju. Ali ne Srbije. Oni su rasadnik za Francusku, BIH, Sloveniju, Tursku i ostale.

Dzo

pre 7 godina

Najveca satisfakcija zvezdasima je to sto nema Partizanovih igraca u reprezentaciji.. Au ljudi na sta ste vi spali... I sta sad ja ne treba da pratim te klince samo zato sto nema igraca iz mog tima?!? Koliko ste vi sludjeni trenutnim stanjem u kosarci to je strasno..

Zato nema Partizanovih igraca

pre 7 godina

Partizan nema 5 hala kao FMP jer prethodna vlada nije ispunila obecanje o izgradnji hale za treninge koje je zasluzio plasmanom na F4 u Parizu. Nemamo svi otete pare sa Kosova da mozemo da gradimo i bahatimo se.

GileGrobar

pre 7 godina

Za ove sto pominju instituciju.Jel vi gospodo znate koji je klub prvi na svetu po broju igraca koje je poslao u NBA?Tri puta pogadjajte.

Vlado

pre 7 godina

Institucija daje igrace za ono mnogo vazniju A selekciju, od igraca do trenera, od doba velike Jugoslavije do danas. A videcemo kako ce proci mladi, Covicev probrani kadar Rakocevic-Kuzmanovic su urnisali mladje selekcije.

zoro

pre 7 godina

Pa ni ovo nisu zvezdini igrači, nego igrači iz fmp-ove škole. Vi ni za 100 godina nećete dati toliko asova, koliko je Partizan dao našoj reprezentaciji. Ne igra se košarka od pre tri godine.

antiDebil

pre 7 godina

Rakocevic, Kuzmanovic i Gurovic, sta reci ???
Dok Djordjevic najavljuje borbu za zlato sa seniorima ovima je cilj top5 sa juniorima i to na takmicenju gde su se osvajale zlatne medalje ne tako davno kao sa seniorima. Cudi me da niko od njih nije podneo ostavku na mesto u savezu posto su nam mladje kategorije letos stradale na svim takmicenjima na kojima su se pojavili, cini mi se da ni na jednom takmicenju nismo bili medju 8, Djordjevic je sa seniorima bacio pod tepih ceo taj cirkus i javasluk, koliko je sa jedne strane taj uspeh dobar i pozitivan u najmanju ruku je toliko i stetan ako ne i vise ! Ti igraci sto su osvojili medalju na OI su nekada bili prakticno nepobedivi u mladjim kategorijama i osvajali su zlata ko od sale, ovi sada najvljuju borbu za top 5 i plasman na SP kao glavni cilj....

jova

pre 7 godina

... sa Kuzmanovićem i Rakočevićem imamo ubedljivo najgore rezultate u istoriji madjih selekcija... od toliko strucnjaka mi smo spali na to da nam kosarku razvijaju amateri i pocetnici... posebno je simptomaticno da je bezmalo cela reprezentacija sastavljena od igraca FMP/Zvezda i Mege...

gunduric

pre 7 godina

Drago mi je sto ste koncacno shvatili da ste vi FMP. Oni imaju najbolju skolu kosarke, a to ste vi sada jedan klub pa se hvalite njihovim uspesima je nesto drugo. P.S. Onoliko igraca i trenera koliko je Partizan dao zemlji Srbiji vi necete za hiljadu godina.

ja

pre 7 godina

a dje je ona čuvena partizanova škola druga u evropi?
(pop pop jede non stop ?, 04. decembar 2016 12:22) Pogrešio si sport, Partizanova škola jeste druga najjača u evropi ali fudbalska.

Boki Fra

pre 7 godina

Partizan nema 5 hala kao FMP jer prethodna vlada nije ispunila obecanje o izgradnji hale za treninge koje je zasluzio plasmanom na F4 u Parizu. (Zato nema Partizanovih igraca, 04. decembar 2016 12:48)
Dobili ste od drzave bazen na Banjici i stadion Jugoslovenske Narodne Armije. Malo li je ?

vasilije

pre 7 godina

Imalo bi smisla da se Simanic zadrzi, ali njega radonjic na svakoj trecoj utakmici ubaci po par minuta, ako bude nastavio ovako malo da dobija sansu za njega bi bilo mnogo bolje da je sa reprezentacijom.

c.f.t.s.

pre 7 godina

Nema Partizanovih igrača, jer je na jedinog, ali supertalentovanog Glisica izvršen pritisak i nagovaranje kako treba da ima istu platu kao Simanić (160k evra godišnje), što Partizan naravno nije mogao da ispoštuje. Toliko nema niko u prvom timu, a kamo li junior.

Licemeri predgradje

pre 7 godina

Interes srpske kosarke pre svega....puna usta te floskule su bili navijacima komsinice dok je Partizan harao a sada ne daju jednog Simanica koji ne igra ni 3 minuta na 20 razlike u aba ligi...

Kako ko, pa ja

pre 7 godina

a dje su igraci iz institucije? dje je poziv za vrapca, karahodzica, velickovica? jakav aparthejd drzave, nezabelezeno u istoriji sporta!
(sta reci, kome?, 04. decembar 2016 12:54)

Prvo, Crnogorac mozes slobodno na svoje vijesti, ovo su informacije vezane za reprezentaciju Srbije.
A drugo, Partizan je sampion Srbije u tom uzrastu, ali ko ce sad da objasnjava situaciju - svi znamo sve, samo se pravimo blesavi

Extream

pre 7 godina

Glišić i Aranitović su vam Partizanovi igrači. Kakvi ste vi botovi, pratite košarku 3 godine tek...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stjepana Supanca, 4. decembar 2016 12:50) # Link komentara

Srecom ti pratis kosarku 20 godina i znas da je Aranitovic Partizanov igrac. Njegov brat je prosao mladje kategorije Zvezde, pa potpisao za Partizan jer je znao da u Zvezdi ne bi dobio sansu. Sa druge strane Aleksandar je potpisao za Zvezdu u kojoj je vec godinama (prve kosarksake korake napravio u Beovuku).

A sa druge strane moram da prokomentarisem ove dezurne institucionalne poznavaoce plata u srpskom sportu. Znaci po vama Simanic igra za 160k, sto je vise od bilo kog igraca u Partizanu? Znaci ameri su dosli da igraju za stipendiju? Reprezentativac Bircevic je dosao da igra za domace sarmice? Ajde vise kad verujete slepo u gluposti koje vam serviraju, mogli bi ste jednom za promenu i da razmislite koliko je nebulozno to sve sto pricate.

I da se osvrnem na to da je Zvezda kriva za sve. Zvezdi se ne daju pare ni po kom osnovu od kada je brat izvesne osobe izbacen iz uprave, pa stoga kasne plate vec svima i nema se para za igraca pod kosem. A vi nastavite slobodno da kukate, da budete ubedjeni da su svi protiv vas i da u stanju u kojem ste se sada nasli nema apsolutno nikakve vase krivice... Danilovic i 6.504.530 evra su dokaz da nema uopste vase krivice u svemu ovome...

limene trube duvaju

pre 7 godina

pa nema od kako se gazda umešao, šta je tu čudno panteri. a pošto je vama pamćenje resetovano na 3 godine tu je net pa se informišete. usput pročitajte ko je saša đorđevića jer očigledno imate 12 godina.

bbr

pre 7 godina

haha,vazno je da komentarisu navijaci koji su bez blama zaboravili svoj ugaseni klub pa sad navijaju vec pet godina za fmp i covica,jos podrzavaju tu pantersku kukturu u kojoj klinci od 18 godina odbijaju da igraju za Srbiju,napredno nema sta,da se deca ugledaju na vlasnika kluba i novostecene navijace,oni su olicenje morala.napred fmp,napred radnicki basket

El Greko

pre 7 godina

Pa kako vas nije sramota da nas prozivate za mlade igrace, kad kod vas su svi oni iz FMP-a! Na sta je dosla ova kosarka sa Balkana kad nisu kolovodje vise velikani poput Partizana, Cibone, Bosne, Splita, vec FMP, Mega, Buducnost, Cedevita.

Nenad

pre 7 godina

a dje je ona čuvena partizanova škola druga u evropi?
(pop pop jede non stop ?, 04. decembar 2016 12:22)

Pobrako si fudbal i basket..ali nema veze bitno je da se zaradio sendvic i napisao komentar..

zagor

pre 7 godina

vlada kuzmanovic, igor rakocevic, milan gurovic. sve zvezdini ljudi. ja kao zvezdas kazem da je to malo trulo. treba ipak ispostovati i ljude iz fmp-a, hemofarma, cacka i drugih kosarkaskih centara u srbiji.

Antidervis

pre 7 godina

nedostaju ilija i nebojsa.
sram i stid da vas bude!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sta radi mutava mama?, 4. decembar 2016 17:39)

Nebojsa 1 je sa Saletom u seniorskoj reprezentaciji - svetski i olimpijski vicesampion.

A dok je Nebojsa 2 bio predsednik Saveza bili smo evropski i dvostruki svetski prvaci i zgazili Amere u Americi.
Onda je dosao Babic i uveo "Partizanov sistem rada" - pa smo imali Kinu, Nigeriju, Novi Zeland, Estoniju, Makedoniju, Crnu Goru vise puta - samarali su nas znani i neznani.

Onda je opet dosao Nebojsa 2 i demontirao "Partizanov sistem rada"- sad smo opet reprezentacija u crhu svetske kosarke.

drew

pre 7 godina

Partizan pokusava da se oporavi od napada na njega u poslednjih par godina i prosto mladje selekcije nisu u prvom planu,a i treba dosta €€ da bi se pariralo miskovicu i fmpu u privlacenju talenata

samo zemun

pre 7 godina

Zasto ne igra uros isailovic lik je veoma talentovan igra u partizanu poznajem njegovog tatu a i on je iso sa mojim sinom u skolu

sta reci, kome?

pre 7 godina

a dje su igraci iz institucije? dje je poziv za vrapca, karahodzica, velickovica? jakav aparthejd drzave, nezabelezeno u istoriji sporta!

zvezda

pre 7 godina

Gledam pola sata spisak i zakljucim da Partizan nema igraca.. Sta ce im oni kupuju strance a ispada da mi trosimo neke ''silne'' pare na strance.

doncman

pre 7 godina

@pop pop jede non stop

Promasio si sport, ali opet ovo pokazuje stanje u KK Partizan trenutno. Nemaju pristup najtalentovanijim igracima, jer Zvezda a i Mega imaju tu prednost. I za to je kriv sam Partizan, ali to isto tako moze da se ispravi. Da se da momcima koji nadolaze sansa da pokazu u prvom timu sta mogu. Sto Glisic recimo nije bar dobio neke minute da pokaze jel moze od njega biti igrac? Trenutno osim Vanje i u neku ruku Andrica, mada je on u godinama kad treba da bude konstantan a ne "talentovan" (bez sumnje moze da bude dobar D and 3 igrac, kakvi su uvek korisni), nema igraca koji moze da u buducnosti napreduje i bude igrac na kog bi mogli da se u Partizanu oslone na par sezona. Pitanje je sada da li u Partizanu imaju skaute za mladje kategorije koji mogu da klince pokupe pre gore navedenih timova?

Mislite o tome

pre 7 godina

za malo da je Djuk ili kako si prepisao sa pretraživača Duke. klub... al dobro naučićete za koju godinu i kako to da ameri sa koledža idu u NBA
(djenovici, 04. decembar 2016 20:40)

Nego sta nego da je klub/tim pri istoimenom univerzitetu. Na univerzitetu se primaju stipendije a ne plata, zanimljiva neka institucija :D

djenovici

pre 7 godina

Duke.
(Mislite o tome, 04. decembar 2016 15:17)

za malo da je Djuk ili kako si prepisao sa pretraživača Duke. klub... al dobro naučićete za koju godinu i kako to da ameri sa koledža idu u NBA

ahaa

pre 7 godina

Bas bi bilo dobro da ovi momci osvoje zlato vama grobarima u inat. (Aleks, 04. decembar 2016 19:41)

Nece da osvoje zlato. Zamisli sad, Zvezda prvak drzave, a Sale sastavi tim od igraca Mege i Partizana. Ostale zemlje posalju najbolje sto imaju. Pa svi bi se sprdali sa njima.
I ne mogu da navijam za tim gradjen na diskriminaciji

GileGrobar

pre 7 godina

Za ove sto pominju instituciju.Jel vi gospodo znate koji je klub prvi na svetu po broju igraca koje je poslao u NBA?Tri puta pogadjajte.

Bicu Slobodan

pre 7 godina

Partizanova skola kosarke je vec dala igrace za reprezentaciju. Ali ne Srbije. Oni su rasadnik za Francusku, BIH, Sloveniju, Tursku i ostale.

Vlado

pre 7 godina

Institucija daje igrace za ono mnogo vazniju A selekciju, od igraca do trenera, od doba velike Jugoslavije do danas. A videcemo kako ce proci mladi, Covicev probrani kadar Rakocevic-Kuzmanovic su urnisali mladje selekcije.

Mislite o tome

pre 7 godina

Za ove sto pominju instituciju.Jel vi gospodo znate koji je klub prvi na svetu po broju igraca koje je poslao u NBA?Tri puta pogadjajte.
(GileGrobar, 04. decembar 2016 14:04)

Duke.

Dzo

pre 7 godina

Najveca satisfakcija zvezdasima je to sto nema Partizanovih igraca u reprezentaciji.. Au ljudi na sta ste vi spali... I sta sad ja ne treba da pratim te klince samo zato sto nema igraca iz mog tima?!? Koliko ste vi sludjeni trenutnim stanjem u kosarci to je strasno..

Zato nema Partizanovih igraca

pre 7 godina

Partizan nema 5 hala kao FMP jer prethodna vlada nije ispunila obecanje o izgradnji hale za treninge koje je zasluzio plasmanom na F4 u Parizu. Nemamo svi otete pare sa Kosova da mozemo da gradimo i bahatimo se.

sta reci, kome?

pre 7 godina

a dje su igraci iz institucije? dje je poziv za vrapca, karahodzica, velickovica? jakav aparthejd drzave, nezabelezeno u istoriji sporta!

zvezda

pre 7 godina

Gledam pola sata spisak i zakljucim da Partizan nema igraca.. Sta ce im oni kupuju strance a ispada da mi trosimo neke ''silne'' pare na strance.

c.f.t.s.

pre 7 godina

Nema Partizanovih igrača, jer je na jedinog, ali supertalentovanog Glisica izvršen pritisak i nagovaranje kako treba da ima istu platu kao Simanić (160k evra godišnje), što Partizan naravno nije mogao da ispoštuje. Toliko nema niko u prvom timu, a kamo li junior.

Boki Fra

pre 7 godina

Partizan nema 5 hala kao FMP jer prethodna vlada nije ispunila obecanje o izgradnji hale za treninge koje je zasluzio plasmanom na F4 u Parizu. (Zato nema Partizanovih igraca, 04. decembar 2016 12:48)
Dobili ste od drzave bazen na Banjici i stadion Jugoslovenske Narodne Armije. Malo li je ?

Nenad

pre 7 godina

a dje je ona čuvena partizanova škola druga u evropi?
(pop pop jede non stop ?, 04. decembar 2016 12:22)

Pobrako si fudbal i basket..ali nema veze bitno je da se zaradio sendvic i napisao komentar..

ja

pre 7 godina

a dje je ona čuvena partizanova škola druga u evropi?
(pop pop jede non stop ?, 04. decembar 2016 12:22) Pogrešio si sport, Partizanova škola jeste druga najjača u evropi ali fudbalska.

zoro

pre 7 godina

Pa ni ovo nisu zvezdini igrači, nego igrači iz fmp-ove škole. Vi ni za 100 godina nećete dati toliko asova, koliko je Partizan dao našoj reprezentaciji. Ne igra se košarka od pre tri godine.

Extream

pre 7 godina

Glišić i Aranitović su vam Partizanovi igrači. Kakvi ste vi botovi, pratite košarku 3 godine tek...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stjepana Supanca, 4. decembar 2016 12:50) # Link komentara

Srecom ti pratis kosarku 20 godina i znas da je Aranitovic Partizanov igrac. Njegov brat je prosao mladje kategorije Zvezde, pa potpisao za Partizan jer je znao da u Zvezdi ne bi dobio sansu. Sa druge strane Aleksandar je potpisao za Zvezdu u kojoj je vec godinama (prve kosarksake korake napravio u Beovuku).

A sa druge strane moram da prokomentarisem ove dezurne institucionalne poznavaoce plata u srpskom sportu. Znaci po vama Simanic igra za 160k, sto je vise od bilo kog igraca u Partizanu? Znaci ameri su dosli da igraju za stipendiju? Reprezentativac Bircevic je dosao da igra za domace sarmice? Ajde vise kad verujete slepo u gluposti koje vam serviraju, mogli bi ste jednom za promenu i da razmislite koliko je nebulozno to sve sto pricate.

I da se osvrnem na to da je Zvezda kriva za sve. Zvezdi se ne daju pare ni po kom osnovu od kada je brat izvesne osobe izbacen iz uprave, pa stoga kasne plate vec svima i nema se para za igraca pod kosem. A vi nastavite slobodno da kukate, da budete ubedjeni da su svi protiv vas i da u stanju u kojem ste se sada nasli nema apsolutno nikakve vase krivice... Danilovic i 6.504.530 evra su dokaz da nema uopste vase krivice u svemu ovome...

bbr

pre 7 godina

haha,vazno je da komentarisu navijaci koji su bez blama zaboravili svoj ugaseni klub pa sad navijaju vec pet godina za fmp i covica,jos podrzavaju tu pantersku kukturu u kojoj klinci od 18 godina odbijaju da igraju za Srbiju,napredno nema sta,da se deca ugledaju na vlasnika kluba i novostecene navijace,oni su olicenje morala.napred fmp,napred radnicki basket

Antidervis

pre 7 godina

nedostaju ilija i nebojsa.
sram i stid da vas bude!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sta radi mutava mama?, 4. decembar 2016 17:39)

Nebojsa 1 je sa Saletom u seniorskoj reprezentaciji - svetski i olimpijski vicesampion.

A dok je Nebojsa 2 bio predsednik Saveza bili smo evropski i dvostruki svetski prvaci i zgazili Amere u Americi.
Onda je dosao Babic i uveo "Partizanov sistem rada" - pa smo imali Kinu, Nigeriju, Novi Zeland, Estoniju, Makedoniju, Crnu Goru vise puta - samarali su nas znani i neznani.

Onda je opet dosao Nebojsa 2 i demontirao "Partizanov sistem rada"- sad smo opet reprezentacija u crhu svetske kosarke.

Licemeri predgradje

pre 7 godina

Interes srpske kosarke pre svega....puna usta te floskule su bili navijacima komsinice dok je Partizan harao a sada ne daju jednog Simanica koji ne igra ni 3 minuta na 20 razlike u aba ligi...

El Greko

pre 7 godina

Pa kako vas nije sramota da nas prozivate za mlade igrace, kad kod vas su svi oni iz FMP-a! Na sta je dosla ova kosarka sa Balkana kad nisu kolovodje vise velikani poput Partizana, Cibone, Bosne, Splita, vec FMP, Mega, Buducnost, Cedevita.

zagor

pre 7 godina

vlada kuzmanovic, igor rakocevic, milan gurovic. sve zvezdini ljudi. ja kao zvezdas kazem da je to malo trulo. treba ipak ispostovati i ljude iz fmp-a, hemofarma, cacka i drugih kosarkaskih centara u srbiji.

gunduric

pre 7 godina

Drago mi je sto ste koncacno shvatili da ste vi FMP. Oni imaju najbolju skolu kosarke, a to ste vi sada jedan klub pa se hvalite njihovim uspesima je nesto drugo. P.S. Onoliko igraca i trenera koliko je Partizan dao zemlji Srbiji vi necete za hiljadu godina.

Kako ko, pa ja

pre 7 godina

a dje su igraci iz institucije? dje je poziv za vrapca, karahodzica, velickovica? jakav aparthejd drzave, nezabelezeno u istoriji sporta!
(sta reci, kome?, 04. decembar 2016 12:54)

Prvo, Crnogorac mozes slobodno na svoje vijesti, ovo su informacije vezane za reprezentaciju Srbije.
A drugo, Partizan je sampion Srbije u tom uzrastu, ali ko ce sad da objasnjava situaciju - svi znamo sve, samo se pravimo blesavi

limene trube duvaju

pre 7 godina

pa nema od kako se gazda umešao, šta je tu čudno panteri. a pošto je vama pamćenje resetovano na 3 godine tu je net pa se informišete. usput pročitajte ko je saša đorđevića jer očigledno imate 12 godina.

antiDebil

pre 7 godina

Rakocevic, Kuzmanovic i Gurovic, sta reci ???
Dok Djordjevic najavljuje borbu za zlato sa seniorima ovima je cilj top5 sa juniorima i to na takmicenju gde su se osvajale zlatne medalje ne tako davno kao sa seniorima. Cudi me da niko od njih nije podneo ostavku na mesto u savezu posto su nam mladje kategorije letos stradale na svim takmicenjima na kojima su se pojavili, cini mi se da ni na jednom takmicenju nismo bili medju 8, Djordjevic je sa seniorima bacio pod tepih ceo taj cirkus i javasluk, koliko je sa jedne strane taj uspeh dobar i pozitivan u najmanju ruku je toliko i stetan ako ne i vise ! Ti igraci sto su osvojili medalju na OI su nekada bili prakticno nepobedivi u mladjim kategorijama i osvajali su zlata ko od sale, ovi sada najvljuju borbu za top 5 i plasman na SP kao glavni cilj....

jova

pre 7 godina

... sa Kuzmanovićem i Rakočevićem imamo ubedljivo najgore rezultate u istoriji madjih selekcija... od toliko strucnjaka mi smo spali na to da nam kosarku razvijaju amateri i pocetnici... posebno je simptomaticno da je bezmalo cela reprezentacija sastavljena od igraca FMP/Zvezda i Mege...

ahaa

pre 7 godina

Bas bi bilo dobro da ovi momci osvoje zlato vama grobarima u inat. (Aleks, 04. decembar 2016 19:41)

Nece da osvoje zlato. Zamisli sad, Zvezda prvak drzave, a Sale sastavi tim od igraca Mege i Partizana. Ostale zemlje posalju najbolje sto imaju. Pa svi bi se sprdali sa njima.
I ne mogu da navijam za tim gradjen na diskriminaciji

nemanja

pre 7 godina

Ja kao navijac Zvezde smatram da Borisa treba i mora da igra za reprezentaciju. Radonja mu ionako nikad ne daje sansu, a eto bas sad ce da mu da 20min po mecu kad treba da ide sa reprezentacijom... Dobar je Radonja, ne mesam se u njegov posao, ali jedino sto mu zameram, i to mnogo, je sto ne daje priliku mladim igracima, cak ni kad vodimo 20 u Aba...

drew

pre 7 godina

Partizan pokusava da se oporavi od napada na njega u poslednjih par godina i prosto mladje selekcije nisu u prvom planu,a i treba dosta €€ da bi se pariralo miskovicu i fmpu u privlacenju talenata

vasilije

pre 7 godina

Imalo bi smisla da se Simanic zadrzi, ali njega radonjic na svakoj trecoj utakmici ubaci po par minuta, ako bude nastavio ovako malo da dobija sansu za njega bi bilo mnogo bolje da je sa reprezentacijom.

samo zemun

pre 7 godina

Zasto ne igra uros isailovic lik je veoma talentovan igra u partizanu poznajem njegovog tatu a i on je iso sa mojim sinom u skolu

djenovici

pre 7 godina

Duke.
(Mislite o tome, 04. decembar 2016 15:17)

za malo da je Djuk ili kako si prepisao sa pretraživača Duke. klub... al dobro naučićete za koju godinu i kako to da ameri sa koledža idu u NBA

Mislite o tome

pre 7 godina

za malo da je Djuk ili kako si prepisao sa pretraživača Duke. klub... al dobro naučićete za koju godinu i kako to da ameri sa koledža idu u NBA
(djenovici, 04. decembar 2016 20:40)

Nego sta nego da je klub/tim pri istoimenom univerzitetu. Na univerzitetu se primaju stipendije a ne plata, zanimljiva neka institucija :D

doncman

pre 7 godina

@pop pop jede non stop

Promasio si sport, ali opet ovo pokazuje stanje u KK Partizan trenutno. Nemaju pristup najtalentovanijim igracima, jer Zvezda a i Mega imaju tu prednost. I za to je kriv sam Partizan, ali to isto tako moze da se ispravi. Da se da momcima koji nadolaze sansa da pokazu u prvom timu sta mogu. Sto Glisic recimo nije bar dobio neke minute da pokaze jel moze od njega biti igrac? Trenutno osim Vanje i u neku ruku Andrica, mada je on u godinama kad treba da bude konstantan a ne "talentovan" (bez sumnje moze da bude dobar D and 3 igrac, kakvi su uvek korisni), nema igraca koji moze da u buducnosti napreduje i bude igrac na kog bi mogli da se u Partizanu oslone na par sezona. Pitanje je sada da li u Partizanu imaju skaute za mladje kategorije koji mogu da klince pokupe pre gore navedenih timova?